پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 289
دوست محترم از کل کل و ادعای پوچ خوشم نمیاد کسی که ندیده و نشناخته شخص دیگه را از پشت کامپیوترش دعوت به شرط بندی میکنه بنظر من دنبال مطرح کردن خودش و کل کل بی حاصله. وقتی من میگم صددرصد روی دیمیتروف شرط میبندم کنایه از اینه که به پیروزی دیمیتروف اطمینان دارم نه اینکه دعوتنامه بفرستم برای حضرات که بیاین شرط ببندیم
|
دوست عزیز هدف من از عنوان کردن اون پیشنهاد ثابت کردن این موضوع بود که شما به حرفهایی که درباره راجر میزنید اعتقاد ندارید(اگه من اهل شرطبندی بودم درباره قهرمانی راجر با مانی جان شرط میبستم ) و بر خلاف گفته هاتون از فدرر تنفر دارید قصد داشتم پستهاتون رو بذارم ولی برای اینکه بیش از حد پستم طولانی نشه فقط قسمتی که مربوط به راجره رو مینویسم.
واکنش شما موقع برد راجر:حریفش فقط به خودش باخت -بیشتر از اینکه از راجر بازی عالی دیده باشیم از حریفش بازی بسیار بسیار ضعیف دیدیم و حریفش در حد رنک 150 بود مثل دفعه قبل _ فدرر باید ممنون قرعه خوبی باشه وگرنه تا حالا باید چمدوناش رو میبست-راجر متوسط بود حریفش فقط با دابل فولت بهش امتیاز داد
بعد از باخت راجر هم توی فینال تورنتو هم گفتید سونگا معمولی معمولی و در حد رنک 15 تا 20 بود و سونگا مسیر سختی برای رسیدن به فینال داشت(به نظر میرسه اشاره شما درباره مسیر سخت به بازی مقابل جوکوویچ هست)ولی امشب کاملا متوسط بود و...
اگه صحبتهای شما از تنفر نیست پس میشه بگید بر چه اساسیه؟ البته بحث درباره صحبتهای شما زیاده ولی بقیه صحبتهاتون از اونجایی که نظر شخصیتون بود و به این موضوع مربوط نمیشد عنوان نکردم ولی با این وجود یک مسئله برام جای سواله که چطور شما جوکوویچ رو مدعی شکستن رکورد گرنداسلم فدرر میدونید(نظر شخصیتون هست و به من ارتباطی نداره ولی از اونجایی که تاپیک بحثه اگه میشه دلایلتون رو بگید ممنون میشم )
ویرایش توسط sina1993 : 09-01-2014 در ساعت 04:31 PM
|