نمایش پست تنها
قدیمی 07-06-2014, 03:25 AM   #395
KING OF CLAY
Rafa's Fan

آواتار KING OF CLAY

پستها: 180
سپاس: 490
در 163 پست 991 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: RAFA NADAL-Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roger Federer#1 نمایش پست ها
دوسته خوبم KING OF CLAY واقعا یعنی باتمام وجودت ایمان داری رافا 302 هفته نامبروانی راجر رو میشکونه و اینکه تا 5-6 سال میتونه یه جا تو اوج باشه,قاطعانه حرفه زدگیمو بهت میزنم محاله.
رافا شاید گرند های راجرو بزنه که به احتمال زیادم میزنه ولی رکورد نامبروانی شدیدا غیر ممکن هستش.
درمورد 5-6 سال تو اوج بودن نادال باید بگم نادال 28 سالشه یعنی به نظرتون تا 34 سالگی تو اوج میمونه اونم نادال تنیسوری که بازیش بر پایه قدرتو جنگندگی هستش. یه بار برین کریر تنیسشو مورور کنین ببینید چندتا تور تنیس رو از دست داد بخاطر مصدومیت اگه راجر میبینید تا الان 33 سالگی بازی میکنه بخاطر سبکه بازیش هستش که فشارکمتری نسبت به نادال رو تحمل میکنه تو بازیا بخاطر همین از اولین گرندی که گرفت هیچ گرندیو از دست نداد و بیشترین مصدومیتشم به 3 ماهم نکشید.
با احساس نظر ندین اگر واقعا هم همچین ایمانو دارید بااحترام میگم پس فردی رویا پردازید توزندگی رویا خوبه ولی رویایی رسیدنیست که به واقعیت نزدیک باشه.

دوست عزیز
289 بارها گفتید از راجر تنفر ندارید ولی تو نوشته هاتون جز تنفر چیز دیگه ایی نیست چون اگه تنیسوری رو قدر بدونید هیچوقت نمیگید اون صد درصد بازندست مگراینکه تنفر داشته باشید,قبل شروع تور گفتم جز راجر هرکی بیاد فینال نواک قهرمانه ولی راجر بیاد کاملا 50/50 هستش چرا چون چیزی رو میبینم میگم به دور از تنفر اگه دقت کرده باشید تو نظرهام قبل تورها چه مسترز چه گرند بیش از 80% پیشبینی هام به واقعیت تبدیل شد اون 20% هم نزدیک بود دلیلشم اینه که از هیچ تنیسوری تنفر ندارم و همشونو دوست دارم و از بازیشون لذت میبرم و این دلیلیه که دارم تنیس تماشا میکنم (لذت بردن) و میام واقعیت هارو به دیده خودم که امکان رخ دادنش هستش از نظر توان تنیسور میگم قبل رولند گفتم رسیدنه راجر به سمی بستگی به خودش داره شاید نرسه که نرسید ولی اینجا گفتم شانس فینالیست شدنش زیاده که همینم شد و فینالم کاملا 50/50 هستش.
موفق باشید
بابت پستت و حرفات خیلی خیلی ممنون(الان با tapatalk تو فروم هستم و نمیتونم از پستت تشکر کنم) خداییش یکی از منطقی ترین کاربرهای سایت هستی و هیچوقت ندیدم احساسی نظر بدی
الانم خود من حرفاتو قبول دارم و خودمم میدونم که احتمال اینی که رافا رکورد فدررو بشکنه نزدیک به صفره اما چیزی که حتی یک هزارم درصد هم امکانش وجود داشته باشه نمیشه غیر ممکن تلقی کرد
KING OF CLAY آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی KING OF CLAY به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: