توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگو تبادل نظر و تحلیل پیرامون Australian Open 2017 نخستین گرند اسلم فصل مسابقات تنیس
Nadal.N1
01-27-2017, 05:14 PM
به امید قهرمانی نادال
hamedd
01-27-2017, 05:19 PM
این نادال زمین تا اسمون با نادال اون روز هایی که شما میگی فرق کرده
الان دیگه اصلا نمیشه گفت یه حریف خیلی قدر برای راجر فدرر محسوب میشه
بازی امروز و ببینی و میزان ارور هایی که نادال میزد و همینطور سرویس هاش که هیچوقت خوب نبوده الان هم تعریفی نداره سرویسش
با اینکه طرفدار سر سخت فدرر هستم ولی منم با نظر masa موافقم به خاطر اینکه راجر مصدومه و اگه خیلی هنر کنه بتونه یه ست از این نادال بگیره و به خاطر استقامت بدنیه نادال و اینکه معمولا عادت داره توپو بیاره رو بک هند حریف و فدرر هم بک هنداش خیلی وقته که تعریفی نداره به خاطر همین خیلی باید خوش بین باشیم که بگیم فدرر می بره.
همین دیمتروف سبک فدرر بازی کرد دقیقا امروز و با اینکه خیلی هم خوب بازی کرد دیدی که تو 5 ساعت کاری از پیش نبرد; نظر من 3-1 به نفع نادال هست تو فینال با اینکه از این اتفاق اصلا خوشحال نخواهم بود.
pourya RF
01-27-2017, 05:21 PM
این طورنیست دوست عزیز یک باردیگه همین اتفاق افتاد وراجر یک روز استراحت کرد ولی درفینال به نادال باخت.فینال 2009 همین استرالیا
اون موقع فرق میکرد الان ۳۰ سالشه قطعا یه امتیاز مثبت برای فدرره
zhako
01-27-2017, 05:24 PM
با اینکه طرفدار سر سخت فدرر هستم ولی منم با نظر masa موافقم به خاطر اینکه راجر مصدومه و اگه خیلی هنر کنه بتونه یه ست از این نادال بگیره و به خاطر استقامت بدنیه نادال و اینکه معمولا عادت داره توپو بیاره رو بک هند حریف و فدرر هم بک هنداش خیلی وقته که تعریفی نداره به خاطر همین خیلی باید خوش بین باشیم که بگیم فدرر می بره.
همین دیمتروف سبک فدرر بازی کرد دقیقا امروز و با اینکه خیلی هم خوب بازی کرد دیدی که تو 5 ساعت کاری از پیش نبرد; نظر من 3-1 به نفع نادال هست تو فینال با اینکه از این اتفاق اصلا خوشحال نخواهم بود.
منم با اینکه اصلا از رویارویی نادال با فدرر خوشحال نیستم ولی راجر اصلا شانسی نداره.واقعا حیف میشه اگه فدرر این گرند رو ازدست بده.ولی چه میشه کرد.الان دوست داشتم واورینکا میومد فینال حریف نادال میشد.ولی دیگه باید حقیقت رو قبول کرد این نادال خیلی اماده وپرانگیزه شده
hamedd
01-27-2017, 05:25 PM
اون موقع فرق میکرد الان ۳۰ سالشه قطعا یه امتیاز مثبت برای فدرره
اتفاقا برعکس اون موقع خیلی unforced errors فدرر کم بود ولی الان به خاطر سن بالا این ضعف بیشتر شده
این نادال زمین تا اسمون با نادال اون روز هایی که شما میگی فرق کرده
الان دیگه اصلا نمیشه گفت یه حریف خیلی قدر برای راجر فدرر محسوب میشه
بازی امروز و ببینی و میزان ارور هایی که نادال میزد و همینطور سرویس هاش که هیچوقت خوب نبوده الان هم تعریفی نداره سرویسش
مشکل مچ آپ هستش که فدرر در اوج هم بسختی بر نادال ۵۰% پیروز میشده وگرنه من که از خدامه راجر پیروز بشه اما اگرچه این نادال اون نادال نیست اما این فدرر هم اون فدرر نیست پس انگار هیچ چیزی تغییر نکرده و مطمئنا نادال با یه بازی دفاعی و متکی بر قدرت بدنی و ضربات اسپین انتهای زمین، قوای جسمانی فدرر رو تحلیل میبره و من اثر خستگی نادال رو بر بازی فینالش ناچیز میبینم. با اینحال برد در ست اول روحیه برد رو به فدرر میتونه بده و باید ببینیم چطور میتونه بازی رو مدیریت کنه و در آخر شما روحیه جنگندگی نادال رو هم ظاهرا فراموش کردی، اونقدر برای هر پوینت میجنگه که اعصاب منم خرد میشه چه برسه به فدرر
hamedd
01-27-2017, 05:28 PM
منم با اینکه اصلا از رویارویی نادال با فدرر خوشحال نیستم ولی راجر اصلا شانسی نداره.واقعا حیف میشه اگه فدرر این گرند رو ازدست بده.ولی چه میشه کرد.الان دوست داشتم واورینکا میومد فینال حریف نادال میشد.ولی دیگه باید حقیقت رو قبول کرد این نادال خیلی اماده وپرانگیزه شده
دقیقا!!! معمولا از این حذف های زود به هنگام و قرعه های خوب کم پیش میاد و حیف اون همه گرندی که اگه فدرر میگرفت الا حداقل 22-23 تا گرند داشت
hamedd
01-27-2017, 05:32 PM
مشکل مچ آپ هستش که فدرر در اوج هم بسختی بر نادال ۵۰% پیروز میشده وگرنه من که از خدامه راجر پیروز بشه اما اگرچه این نادال اون نادال نیست اما این فدرر هم اون فدرر نیست پس انگار هیچ چیزی تغییر نکرده و مطمئنا نادال با یه بازی دفاعی و متکی بر قدرت بدنی و ضربات اسپین انتهای زمین، قوای جسمانی فدرر رو تحلیل میبره و من اثر خستگی نادال رو بر بازی فینالش ناچیز میبینم. با اینحال برد در ست اول روحیه برد رو به فدرر میتونه بده و باید ببینیم چطور میتونه بازی رو مدیریت کنه
با قسمت اول حرفت کاملا موافقم به خاطر اینکه یه زمانی وقتی فدرر یه بازی ترکیبی فوق العاده ارائه می داد و به نظر کسی جلودارش نبود بازم با نادال مشکل داش و تو این سالها تنها دو تا گرند گرفته از نادال
راجع به تحلیل قوای بدنی نادال و خستگیش، اصلا فک کردن به این قضیه راجع به نادال خنده داره مثل همون سال 2009
farhad10
01-27-2017, 05:49 PM
این طورنیست دوست عزیز یک باردیگه همین اتفاق افتاد وراجر یک روز استراحت کرد ولی درفینال به نادال باخت.فینال 2009 همین استرالیا
الان تفاوت اینه که راجر یک روز بیشتر استراحت کرده
ضمنا نادال 2009 رو با الان مقایسه نکنید
ولی در کل من خودمم بیشتر نظرم روی نادال هست واسه قهرمانی
Sent from my LT28h using Tapatalk
mohammad97
01-27-2017, 05:50 PM
چیزی که میشه از این فینال فهمید اینه که فدرر و نادال هنوز تمام نشدن ناراحتیم از اینه که بعد این همه مدت یکی از این دو گرند میبرن
pourya RF
01-27-2017, 05:54 PM
من از اول گفتم هیچ کس جلودارمون نیست این هیجدهمین گرند ماست حالا هر کی میخواد باشه باشه این گرند برای ماست :655: حالا چه بهتر این گرند رو با شکست نادل بگیره :655:
momo 1364
01-27-2017, 05:56 PM
فدرر باید ایس بزنه تا نادال شکست بده... به امید پیروزی راجر.... راستی بازی شروع بشه میشه 12:20 ظهر یکشنبه دیگه؟ برا تعطیل کردن دفترم باید وقت تنظیم کنم
hamedd
01-27-2017, 05:58 PM
الان تفاوت اینه که راجر یک روز بیشتر استراحت کرده
ضمنا نادال 2009 رو با الان مقایسه نکنید
ولی در کل من خودمم بیشتر نظرم روی نادال هست واسه قهرمانی
Sent from my LT28h using Tapatalk
تو 2009 هم فدرر یه روز بیشتر استراحت کرده بود و اون سال هم نادال تو 5 ساعت verdasco رو شکست داده بود. به نظر من تاریخ یه جوارایی داره تکرار میشه.
hamedd
01-27-2017, 06:00 PM
من از اول گفتم هیچ کس جلودارمون نیست این هیجدهمین گرند ماست حالا هر کی میخواد باشه باشه این گرند برای ماست :655: حالا چه بهتر این گرند رو با شکست نادل بگیره :655:
ما هم همیشه این امیدو داشتیمو داریم و امیدواریم این طلسم یه جورایی این بار بشکنه.
hamedd
01-27-2017, 06:04 PM
فدرر باید ایس بزنه تا نادال شکست بده... به امید پیروزی راجر.... راستی بازی شروع بشه میشه 12:20 ظهر یکشنبه دیگه؟ برا تعطیل کردن دفترم باید وقت تنظیم کنم
تقریبا همو موقه هاس زمان بازی.
علاوه بر ایس باید بتونه بازی هم بکنه که متاسفانه طول رالی هایی که فدرر بازی میکنه چند سالی هست که کم شده و شما هر چقدم که ایس بزنی اگه بازی نکنی اونم در مقابل نادال بازنده ای.
مثلا تو ویمبلدون 2008 که قشنگترین فدال بود از نظر خیلی ها با اینکه فدرر اکثرا ایس زد و تاره بازی هم خیلی خوب کرد و شانسم داش ست پنجمو ببره و اینکه تو چمن آمارش خوبه ولی بازم شکست خورد تازه اون موقع تجربه نادال خیلی کم بود.
با قسمت اول حرفت کاملا موافقم به خاطر اینکه یه زمانی وقتی فدرر یه بازی ترکیبی فوق العاده ارائه می داد و به نظر کسی جلودارش نبود بازم با نادال مشکل داش و تو این سالها تنها دو تا گرند گرفته از نادال
راجع به تحلیل قوای بدنی نادال و خستگیش، اصلا فک کردن به این قضیه راجع به نادال خنده داره مثل همون سال 2009
راجع به تحلیل قوای جسمانی نادال هم که منم همینو گفتم :242:
ARY143
01-27-2017, 06:21 PM
با سلام خدمت دوستان و همراهان همیشگی
1- خوشحال هستم که این دو بازیکن بر خلاف انتظار ، حتی خلاف انتظار هوادارهای سفت و سختشون بار دیگه شایستگی خودشون را نشون دادند و به یک فینال گرند اسلم دیگه پس از طی مراحل سخت و نفسگیر رسیدن .
2- واقعا حیف بود این دو بازیکن با آن پیشینه به این راحتی از تاپ تن خارج بشن و کم - کم به فراموشی سپرده بشن .
3- با این آمادگی که این دو عزیز دارند فکر می کنم از امشب نواک و اندی باید به صورت جدی تر به ادامه فصل فکر کنند و طرحی نو دراندازند که سرشون بی کلاه نمونه .
4- من زیاد تو موارد فنی اطلاعات جامعی ندارم و هر چی هست از تماشای مدوام مسابقات تنیس هست ولی اگر راجر بخواهد پیروز فینال بشود احتیاج دارد به :
* سرویس عالی ( نشون داده تو این زمینه اگر روز خوبش باشه مشکلی نداره )
**بازی تهاجمی و ریسکی ( نمی دونم اصطلاح انگلیسیش چی میشه ) یعنی باید ضرباتش رو تا حد ممکن روی خطوط بزنه تا نادال را از ریتم خارج کنه در غیر این صورت کارش سخت میشه .
***سرویس ریترن تهاجمی ، متاسفانه راجر اصرار خیلی زیادی داره تو سرویس ریترن اسلایس که به بازیکن مقابل اجازه میده ابتکار عمل را در درست بگیره - تو بازی با استن چندین سرویس ریترن تهاجمی داشت که نتیجه بخش هم بود .
****به عقیده من نباید زیاد رو تور بیاد ، نادال تبحر زیادی تو پسینگ شات زدن داره که هم روحیه خراب کن هست و هم امتیاز از دست می ده - به عقیده من زیر 80% احتمال موفقیت رو نباید بره رو تور
*****در آخر ست اول خیلی مهم هست اگر راجر بتونه تو ست اول زود برک کنه و ست اول را بگیره تعین کننده خواهد بود و احتمال بردش را افزایش خواهد داد .
ببخشید اگر نظراتم زیاد فنی و دقیق نیست :shame::shame::shame:
برا من ساعت 3.5 شبه :001_smile:
با سلام خدمت دوستان و همراهان همیشگی
1- خوشحال هستم که این دو بازیکن بر خلاف انتظار ، حتی خلاف انتظار هوادارهای سفت و سختشون بار دیگه شایستگی خودشون را نشون دادند و به یک فینال گرند اسلم دیگه پس از طی مراحل سخت و نفسگیر رسیدن .
2- واقعا حیف بود این دو بازیکن با آن پیشینه به این راحتی از تاپ تن خارج بشن و کم - کم به فراموشی سپرده بشن .
3- با این آمادگی که این دو عزیز دارند فکر می کنم از امشب نواک و اندی باید به صورت جدی تر به ادامه فصل فکر کنند و طرحی نو دراندازند که سرشون بی کلاه نمونه .
4- من زیاد تو موارد فنی اطلاعات جامعی ندارم و هر چی هست از تماشای مدوام مسابقات تنیس هست ولی اگر راجر بخواهد پیروز فینال بشود احتیاج دارد به :
* سرویس عالی ( نشون داده تو این زمینه اگر روز خوبش باشه مشکلی نداره )
**بازی تهاجمی و ریسکی ( نمی دونم اصطلاح انگلیسیش چی میشه ) یعنی باید ضرباتش رو تا حد ممکن روی خطوط بزنه تا نادال را از ریتم خارج کنه در غیر این صورت کارش سخت میشه .
***سرویس ریترن تهاجمی ، متاسفانه راجر اصرار خیلی زیادی داره تو سرویس ریترن اسلایس که به بازیکن مقابل اجازه میده ابتکار عمل را در درست بگیره - تو بازی با استن چندین سرویس ریترن تهاجمی داشت که نتیجه بخش هم بود .
****به عقیده من نباید زیاد رو تور بیاد ، نادال تبحر زیادی تو پسینگ شات زدن داره که هم روحیه خراب کن هست و هم امتیاز از دست می ده - به عقیده من زیر 80% احتمال موفقیت رو نباید بره رو تور
*****در آخر ست اول خیلی مهم هست اگر راجر بتونه تو ست اول زود برک کنه و ست اول را بگیره تعین کننده خواهد بود و احتمال بردش را افزایش خواهد داد .
ببخشید اگر نظراتم زیاد فنی و دقیق نیست :shame::shame::shame:
دوست عزیز، سرویس ریترن اسلایس، بک اسپین روی توپ ایجاد میکنه که دفعش سختتر هست.
عجب جوی. بنظر من راجر قهرمان میشه. سطح بازی که راجر در بازی های گذشته انجام داد واقعا خوب بود. فدرر اگه بتونه ست اول رو بگیره میتونه برنده بشه.
pourya RF
01-27-2017, 07:15 PM
مهم ترین نکته برای شکست دادن نادال اینه که فدرر روز خوب سرویساش باشه باید خیلی خوب سرویس بزنه وجنگنده بازی کنه... و چیزی که تو خیلی از بازی های حساس فدرر منو اذیت میکنه بی موقع رو نت رفتنه ... بزرگترین فینال تاریخه باید ببینیم چه اتفاقی میوفته بازیه خیلی بزرگیه بین دو بازیکنی که در مجموع ۳۱ گرنداسلم بردن :655:
این گرند برای فدرر و نادال تفاوت بین ۱۸ و ۱۴ یا ۱۷ و ۱۵ هست. امیدوارم راجر برای بازی فینال کاملا بدون مصدومیت باشه درغیر اینصورت از ست سوم دیگه بازی تمومه.
pourya RF
01-27-2017, 07:57 PM
همونطور که دوستان اشاره کردن بردن ست اول برای فدرر خیلی میتونه تاثیر گذار باشه برای شکست دادن نادال اگه فدرر بتونه ست اول رو بگیره شانسش برای قهرمانی خیلی میره بالا ...
GOLSEFID
01-27-2017, 09:29 PM
سلام به همه دوستان
از اظهار نظرهای کارشناسانه دوستان بسیار لذت بردم ولی این بازی برخلاف همه بازیهاست
همیشه بازی این دوتا چه اون زمان که تو اوج بودن چه حالا که سنی ازشون گذشته مهم و حساس بوده
یه جورایی نادال گربه سیاه فدرره
فدرر ممکنه همه رو به راحتی ببره ولی در مقابل نادال نمیتونه اون بازی همیشگیشو ارائه بده
من انتظار یک بازی نزدیک و به نفع نادال رو پیش بینی میکنم
ممنون از همه
Dariush.roger
01-27-2017, 09:32 PM
بازي فينال تو سه ست تموم ميشه به ست ٤ يا ٥ كشيده نميشه فدال جفتشون لياقت قهرمانيو دارن
به همه ناداليا بابت فيناليست شدنش تبريك ميگم اميدوارم تو خاك حسابي حال جوكو و ماري بگيره و اميدوارم فدرر تا فصل چمن امتيازاتشو بالا ببره شانس خوبي براي قهرماني تو ويمبلدون و يو اس داره اينجام كه فعلا به فينال رسيده تا اينجاش معجزه كرد با قرعه سختي كه داشت نادال هم همينطور با بعضي ها مخالفم ميگن فدرر شانس كمي جلو نادال داره مهم اينه بعد از سالها فدال ميبينيم فدرر از ٥ گرند اخري كه شركت كرده به ٣ فينال و دو نيمه نهايي رسيده پارسال اگه مصدوم نميشد مطمئنن ويمبلدون ٢٠١٦ جام ميگرفت پشت سر هم مصدوم شد و ويمبلدون شركت كرد وگرنه خيلي راحتر از هميشه قهرمان ميشد بعضيا متاسفانه ميان ميگن فدرر رو به نزول رفته ولي كاش يه نگاهي هم به كارنامش بندازن تو گرنداسلم هاي يكي دو سال اخير بعد بدون تعصب نظر بدن راجع به فدرر
راجع به نادال هم كه بعداز استراليا ٢٠١٤ كاملا ديگه فراموش شد حتي كسي هيچ اميدي بهش نداشت حتي به كوارتر استراليا برسه ولي تونست جايگاشو پيدا كنه اميدوارم فقط يه جرفه اي نباشه اگه طرفداري رافا بحث تاريخ ميكنن كه فدرر هيچ شانسي نداره اينم در نظر بگيرنن هرموقع رافا تو استراليا به فينال رسيده سالش كابوس وار بوده ٢٠٠٩ ، ٢٠١٢ ، ٢٠١٤
«من را به دردسر بزرگى انداخت. بعد از دورى شش ماههاش به خاطر مصدومیت زانو انتظار چنین برگشتی را نداشتم. من طرفدار شماره یکش هستم. او یک رقیب فوقالعاده و یک تنیسور بزرگ است»، اینها را فدرر درباره نادال میگوید.
رافا درباره تقابل با فدرر میگوید: «هیچکدام از ما به این فینال فکر هم نمیکردیم. اوپن استرالیا یک اتفاق فوقالعاده ویژه برای هر دوی ما بود.»
koury
01-27-2017, 11:44 PM
Vamos Rafa
pourya RF
01-27-2017, 11:56 PM
Vamos Rafa
اوه ببین کی پست گذاشته :787: :396: ... Come on rogerrrr
koury
01-27-2017, 11:59 PM
سلام داداش پوریای گل...
کوچیکتم داداش خوشحالم شمام هنوز فعالی اینجا...
رافا برای جبران افتش به این فینال نیاز شدید داشت .... امیدوارم بازم تو اوج ببینمش ، خوشحالم که باز می تونیم یه فینال فدال ببینیم ...
Vamos rafa
moris
01-28-2017, 03:35 AM
بعد از حدود 6 سال دوباره تو فینال گرند اسلم !!
nima_masiha
01-28-2017, 09:05 AM
come on roger
تو میتونی !
Woow
دوباره راجر دوباره رافا دوباره خواهران ويليامز
باورم نميشه
به اميد يه بازي فوق العاده مثل هميشه و البته همراه با برد رافا
Vamoooos Rafaaaa
rezaomo
01-28-2017, 09:37 AM
بسيار هيجان زده هستم . بعد از 6 سال دوباره فينال يك گرند اسلم و دوباره يك فدال جذاب و تماشايي . براستي كه دود از كنده بلند ميشه . روز يكشنبه دنيا تعطيله اما اينجا براي ديدن اين فدال بايد از اداره مرخصي گرفت . براستي كه نديدنش حسرت دنيا و آخرت رو جلو روت ميذاره . ديدن اين بازي از طريق استريم هاي اينترنتي هم فايده نداره بايد بنشيي خونه و با كيفيت فول اچ دي و يه عالمه تنقلات مختلف به همراه كپسول هاي مينرال و تنظيم كننده فشار خون اين بازي رو نگاه كني . اي خدا چي ميشه كه فدرر زودتر از تحويل سال بهمون يك هديه بده.
mspayam
01-28-2017, 09:48 AM
به بهانه ی آخرین فدال
کسانی که تجربه ی تماشای تنیس در ده سال اخیر را دارند باید به خوبی به یاد داشته باشند که از 2004 تا ویمبلدون 2012 (به استثنای 4 گرند اسلم) فدرر یا نادال یا هر دو در فینال تمامی گرند اسلم ها حضور داشتند و نمایش خیره کننده ی آن ها در این رقابت ها جذابیت های تنیس مردان را دو چندان کرده بود.
فدرر و نادال تا پیش از مسابقات آزاد استرالیا در هشت فینال گرند اسلم به مصاف هم رفتند که تنها بازیکنانی در دوران اخیر به حساب می آیند که توانسته اند چنین رکوردی از خود به جای بگذارند. با این وجود پس از شکست خاطره انگیز جوکوویچ توسط فدرر در سال 2011 و آخرین بازی این دو در فینال اوپن فرانسه شاید هیچ کس نمی توانست تصور کند که برای رویارویی بعدی فدرر و نادال در فینال یک گرند اسلم باید 6 سال صبر کرد و با وجود اوج گیری مجدد این دو اسطوره ی تنیس شاید این فدال، آخرین فدال در فینال یک گرند اسلم باشد.
در بازی های امسال سلاح اصلی فدرر سرویس هدف دار و پرسرعت فدرر به گوشه ی سرویس باکس است که حریف را به بیرون زمین می فرستد و برای استاد سوییسی فرصتی فراهم می آورد تا تاکتیک وان تو پانچ (One Two Punch)را اجرا کند و ضربه ی بعد از سرویس را در جهتی دیگر به زمین خالی شده بزند. اما نادال در تورنمنت اخیر برای ریترن سرویس چند قدمی جلوتر آمده است تا زودتر سرویس ها را ریترن کند و با همین تاکتیک توانست رائونیچ را به راحتی شکست دهد.
یکی دیگر از عوامل تعیین کننده در بازی فردا بکهند فدرر است که نادال ضربه ها و سرویس های بسیاری را به آن سمت خواهد فرستاد و اگر فدرر بتواند به خوبی ریترن هایی دان د لاین داشته باشد، پیش بینی نتیجه ی بازی دشوار خواهد بود.
از آنجایی که تا کنون فدرر نتوانسته است در گرند اسلم استرالیا نادال را شکست دهد، نادال شانس بالاتری برای پیروزی خواهد داشت، اما اگر فدرر بتواند پوینت ها را کوتاه کند و پسینگ شات های نادال را به خوبی بخواند و مانع از اجرایشان شود، می توان به پیروزی فدرر هم امید داشت.
با همه ی این اوصاف، به اعتقاد بنده، بهترین کار این است که از تماشای بازی این دو لذت ببریم و نگران نتیجه نباشیم، چرا که شاید این یکی از آخرین رقابت های جذاب تنیس در دوران معاصر باشد.
pasia
01-28-2017, 10:36 AM
با این که میدونم نمیشه اما خدایا میشه راجر ببره؟
parizad
01-28-2017, 11:33 AM
سلام به همه دوستان گلم
از نظرات همه شما لذت بردم.رقابت زيبا و سالم و طرفداري زيبا رو هم در اين پست هايي كه گذاشتين ديديم و حظ فراوان برديم.دقت كردين همانطور كه خود رافا و راجر احترام فراواني براي همديگه قائل هستن طرفدارانشون هم به همين شيوه احترام ويژه اي براي يكديگر قائلند؟
زيباترين جمله در توصيف اين رقابت رو دوستمونmspayam گفتن كه:
"با همه ی این اوصاف، به اعتقاد بنده، بهترین کار این است که از تماشای بازی این دو لذت ببریم و نگران نتیجه نباشیم، چرا که شاید این یکی از آخرین رقابت های جذاب تنیس در دوران معاصر باشد."
با اين وجود عليرغم اينكه يك دوستدار رافا هستم ولي چيزي از علاقه ام به راجر هم كم نميكنه و اينبار تمايلم اينه كه راجر برنده بشه تا جاودانه تر از هميشه بشه.هرچند ميدونم كه خيلي سخته
ibo8631
01-28-2017, 12:06 PM
پسر 6 سال گذشت؛ انگار همین دیرور بود (البته خیلیاتون شاید یادتون نیاد!)
پیر شدیم:( {گریه ی حضار}
من که امیدوارم به برد راجر؛ همه چی به لحظه بستگی داره
behsen
01-28-2017, 12:16 PM
هزاران بار ما را سوخت
حریق حادثه تا مرز خاکستر
ولی ما نسل سیمرغیم
که از خاکستر خود، میگشاید پر
(استاد اردلان سرفراز)
http://uupload.ir/files/5g5_photo_2017-01-28_12-34-21.jpg
http://uupload.ir/files/o6zj_photo_2017-01-28_12-34-27.jpg
http://uupload.ir/files/21qb_photo_2017-01-28_12-34-32.jpg
omidd
01-28-2017, 02:33 PM
و فینال اونم از نوع فدال اونم سال 2017 بعد 6سال در فینال گرندی دیگر اینبار در استرالیا جایی که رافا سه بار 2009،2012،2014 متنوع راجرو برده اینبار نادال بیش از 30 سالش و راجر بیشتر از 35 سالش دیگه خبری از استن اندی و نواک نیست چیلیچ و خوانی هم نیست شگفتی ساز بشه اینبار دو دوست دو رقیب دو اسطوره دو سمبل بهم رسیدن، آره این شگفتیست که فدرر بعد 6ماه استراحت و ریکاوری برمیگرده و در اولین تورنمنت رسمی اون هم فینال استرالیا میرسه و نادال بعد مصدومیت و ریکاوری ،3ماه بعد پا به فینال استرالیا میزاره شگفتی یعنی این دو اسطوره بعد 6سال هر دو به فینال میرسن در حالی که نسل دچار تغییر شده اما همچنان باید گفت فدال فراتر از بازی و ورزش بلکه یک نوع ارزش رفاقت در کنار رقابت دو تنیسوری که مهم ترین رقبای هم بودن بدون شک اما در کنارش رفاقتشون هم به اندازه اون رقابت ستودنی بوده از تعریفو تمجیدای دو تنیسور نسبت بهم مثل حرفی که راجر زد و گفت نادال بااستعدادترین تنیسوری که دیده تا اشک راجر در استرالیا 2009 و رفتار بسیار ستودنی رافا مگه میشه نادالو دوس نداشت نمیشه دیروز هم بعد پیروزی رافا مقابل دیمیتروف ،این پسر بلغاری نشون داد تنیس ورزش خاصی که اخلاق جز لاینفک این ورزش، حرکت ستودنی رافا اینبار دیمیتروف با اینکه لیاقت حضور در فینالم داشت پا به پا بهترین تنیسور خاک تاریخ و یکی از برترین تنیسورای تاریخ جنگید باخت و نادال اون بغض زیبا واس جنگ 5ساعته و تلاش مکرر برای رسیدن بعد چند سال به فینال اونم استرالیا که فقط یبار برده راجر 4بار.
راجبع این بازی دنیا حرفم زده بشه کمه برای نادالیون و راجریون تنیسوراشون قهرمانن و قهرمان میمونن.بعد از عملکردی که در سمی داشتن طبیعتا با توجه به سابقه خوب نادال میشه شانس بیشترو به نادال داد.اگر راجر میخواد واس خودش شانس داشته باشه اول از همه سرو خوب و دقیق دوم بازی هجومی که خودش از اول استرالیا گفتش دنبال بازی هجومی تر تا بازیشو دیکته کنه طبیعتا نادال بخاطر دفاع خیلی خوبش باعث میشه راجر بیاد رو تور و احتمالا اتفاق همیشگی و پسینگ های استثنایی رافا خصوصا رو فورهندش که راجر بعید بتونه واس این نکته کاری کنه.
طبیعتا راجر باید بتونه اول سرو خودشو هولد کنه که بازم سخته در همه گیم سروای خودش خوب باشه و قطعا بریک میشه برای سرو رافا بهترین راه با توجه به اینکه راجر آمار بالای 70درصد سرو اول داره و کمتر به سرو دوم میرسه راجر باید هجومی ریترن کنه نه اسلایس که خوراک نادال البته اسلایس عمیق باز قابل قبول اما ریترن هر چی هجومی و عمیق تر باعث میشه رافا از بازی اگرسیو برگرده به بازی پسیو کاری که طی بازی با دیمی اتفاق افتاد و همین باعث شد 5ست طول بکشه و بازی برابری بشه با این نوع ریترن بدون شک نادال ادامه ضرباتش به سمت بکهند راجر و راجر باید با ضربه بکهند هجومی جوابشو بده تا در ادامه راجر بتونه با اینساید های خوبش دیکته کنه بازیشو البته حرف زدن آسون عمل کردن دشوار و طبیعتا راجر شاید در بعضی گیم ها بتونه نتیجه بگیره.
بکهند نادال بازی با دیمی پیشرفت داشته سبک بازی دیمی هم مشابه راجر بودش و اینم ی نکته خوب و ی نوع تمرین سخت بود که رافا از پسش بر اومد.هر جور نگاه کنین راجر باید چند آیتم بازیش بگیره تا نزدیک به برد بشه و البته باید ست اولم ببره کاری که در 3فینال اخیر مقابل نواک دو یا سه بار نتونست انجام بده و ست اولو باخت ،راجر نیاز به دیکته کردن بازیش داره که شدیدا جلو رافامشکل این رافا هم دفاع خوب میکنه هم حملش عالی خصوصا فورهنداش پرفکت.
رالی هم که اصن حرفی نزنیم بهتر راه بردن رافا زدن داون د لاین که راجر شاید بتونه با فورهند بزنه اما بکهندش اصن خوب نبود با استن چه برسه بازی با نادال و اون تاپ اسپینای خاصش.
نتیجه بازی بستگی به حالو هوای راجر داره چون نادال همین ثبات داره و باید ببینیم راجر در چه وضعی.پیش بینیم دو قسمت اگر دلی بگم راجر 4ست میبره اما عقلی بگم 3.0 یا نهایتا 3.1 نادال.
در هر صورت تنیس فردا برندست.به امید بازی نزدیک و زیبا و هر کی بهتر بود قهرمان بشه من پیشاپیش این قهرمانی به دوستداران قهرمان تبریک میگم باشد که ماهم مثل این دو تنیسور بجای بی احترامی بااحترام رفتار کنیم.
موفق و سلامت باشین :583::443:
rezapor
01-28-2017, 03:32 PM
سلام دوستان منم فردا رو مرخصی گرفتم وخودمم رو راحت کردم .گوربابای کارمگه چند بار دیگه زندگی میکنیم که برامون این فرصتها پیش بیاد . فارغ از هرنتیجه ای که فردا رقم بخوره خواستم به تمام طرفدارای اسطوره تمام نشدنی خسته نباشید بگم که واقعا ترک نکردن اسطوره توی شرایط سخت ومصدومیت کاربسیاربزرگی بود که اونها انجام دادند . طرفدارهای نادال رو نمیدونم چند سالی بود که ازشون خبری نبود و درعوض طرفدارهای جدید جوکوییچ و ماری پیدا شده بودند.
ولی جالب تر از همینه که تقریبا 95 درصد گرند اسلمهای بدست اومده طی این 12ساله اخیر فقط دردستان فدرر- نادال - جوکوییچ -مورای و وارنیینکا بوده و انگاراین 5 نفر کلاس وسطح بازیشون با بقیه تنیسورهای دنیا فرق میکنه . به امید پیروزی اسطوره .بدرود دوستان
رضا ازآبادان
King Rojer Federer
01-28-2017, 04:13 PM
با سلام خدمت همه دوستان چه طرفداران عشقمون راجر و چه طرفداران نادال.اول از همه چیز باید بگم که خیلی خیلی برای هر دو اسطوره خوشحال هستم که بعد از چند دوره مصدومیت و ناکامی و در حالی که هیچ کس حتی خوش بین ترین طرفداران فدرر و نادال فکر نمی کردند که فینال گرنداسلم استرالیا بین این دو اسطوره برگزار بشه ولی هر دو تنیسور با لیاقت تمام به این مرحله رسیدند.واین فینال یک تو دهنی سختیه برای کسانی که این دو تنیسور رو تمام شده می دونستند.دوم اینکه درسته که اگه فدرر در فینال بازی رو به نادال ببازه خیلی ناراحت میشم.ولی مطمئناً اگه راجر در این فینال به نواک یا اندی می باخت خیلی برای من دردآورتر بود تا باخت جلوی نادال.در آخر هم می خواستم بگم که بر خلاف نظر اکثر دوستان که فکر می کنند که راجر شانس چندانی جلوی نادال نداره اتفاقاً من عکس این قضیه رو فکر می کنم.چون به نظر من العان فشار روی نادال بیشتر از فدرر هست چون بیشتر کارشناسان شانس برد رافا رو بیشتر می دونند و این می تونه خودش استرس کشنده ای برای رافا باشه.شما ببینید هم راجر و هم رافا یکی از دلایلی که تا اندازه ای راحت به فینال رسیدند همین کم بودن انتظارات ازشون بود.درست عکس این قضیه برای نواک و اندی بودکه بیشتر فشار رو این دو نفر بود و همه این دو نفر رو شانس های مسلم قهرمانی می دونستند و شاید یکی از مهمترین دلایلی که باعث ناکامی اندی و نواک شد همین انتظارات بالا بود.در فینال هم به نظر من این فشار روی نادال سنگینی می کنه.چون معمولاً رافا در بازیهای رودررو بیشتر راجر رو شکست داده.به نظر من اگه راجر بتونه همون بازی که برابر بردیچ انجام داد جلوی رافا انجام بده شک نکنید رافا هیچ شانسی برای بردن نداره.(به امید یک بازی زیبا هر هر دو اسطئره و البته 18مین گرنداسلم)
key1nadal
01-28-2017, 06:26 PM
Slm khedmate rofaqa... Kheyli khoshhalam k dobare shahede el classico tennis beyne 2 osture khahim bud. Va ishala uni k haqeshe bebare. Ba inke ye nadalie 2 atisheam vali ino midunam rafa ba vujude rajer shod rafa va rajer ba vujude rafa shod rajer
sorina_1100
01-28-2017, 06:57 PM
سلاملیکم
بازی دقیقا ساعت چند هست ؟
behsen
01-28-2017, 07:07 PM
خواهران ویلیامز، افسانه های تمام نشدنی تاریخ تنیس
http://uupload.ir/files/9de6_photo_2017-01-28_19-29-04.jpg
یادآوری: در کشوری زندگی میکنیم که زنان حتی اجازه ورود به ورزشگاه ها را ندارند...
pourya RF
01-28-2017, 08:34 PM
دیگه چیزی تا فینال افسانه ای نمونده فردا یا بهترین روز زندگی من میشه یا بدترین!! .. من جز قهرمانی هیچ چیز راضیم نمیکنه این گرند برای ماست دلم روشنه :655: فقط از خدا میخوام فردا روز خوب سرویس فدرر باشه که این از همه چیز مهم تره برای بردن نادال.... هر اتفاقی ممکنه بیوفته فدال دیگه فقط امیدوارم پست بعدی که میزارم تبریک برای قهرمانی راجر باشه :655:
i.emad1990
01-28-2017, 09:21 PM
با احترام خدمت طرفدارای راجر کبیر اما جنازه نادال به راجر بخوره بازم جنازه نادال برنده میشه اگه جکوویچ نبود الان لااقل رافا ۲۲تا گرند داشت ولی هنوز یادم نمیره ویمبلدون۲۰۰۹که با اینکه حق رادیک بود راجر با خوش شانسی برد هنوز اون فینال گریهام میکنه حتی اخر بازی هوادارای راجرم رادیک رادیک میگفتن ضمنا طرفدارای راجر اینقدر سرعت سرویس بالای راجرو به رخ نکش فرست سرویسای فلت رادیکو یادتون بیارین دیگه از سرعت سرو چیزی نمیگین
Dariush.roger
01-28-2017, 09:34 PM
با احترام خدمت طرفدارای راجر کبیر اما جنازه نادال به راجر بخوره بازم جنازه نادال برنده میشه اگه جکوویچ نبود الان لااقل رافا ۲۲تا گرند داشت ولی هنوز یادم نمیره ویمبلدون۲۰۰۹که با اینکه حق رادیک بود راجر با خوش شانسی برد هنوز اون فینال گریهام میکنه حتی اخر بازی هوادارای راجرم رادیک رادیک میگفتن ضمنا طرفدارای راجر اینقدر سرعت سرویس بالای راجرو به رخ نکش فرست سرویسای فلت رادیکو یادتون بیارین دیگه از سرعت سرو چیزی نمیگین
دوست عزيز همين جوكو كه ميگين اگه نبود فدرر بالاي ٢٣ گرند داشت همين راجر نبود رولند ٢٠١١ نواك رافا رو لوله ميكرد يه چيزيو محاسبه كن بعد بگو نبرد جوكو با فد استراليا ٢٠٠٨ ، ٢٠١١، ٢٠١٦ ، يو اس اپن ٢٠١٠ و ١١ ، ١٥ ويمبلدون ٢٠١٤ و ١٥
بازيش با نادال تو گرنداي كه برده ويمبلدون ٢٠١١ ، رولندگاروس ٢٠١٥ استراليا ٢٠١٢ يواس اپن ٢٠١١
يكم بهتره تحقيق كنيد
i.emad1990
01-28-2017, 09:44 PM
من گفتم اگه نواک نبود من فینالارو حساب کردم شما اگهتو کوارترم به جکو باختین اونو قهرمانی حساب کردین اما رافا کلی فینال به جکو باخت ۳تاش فقط تو سال۲۰۱۱بود
i.emad1990
01-28-2017, 09:53 PM
من احتیاج به تحقیق ندارم دوست عزیز خودم از ۲۰۰۸مسابقاتو میبینم قبلشم پیگیر بودم اما ماهواره نداشتم ضمنا به کوری چشم حسودا فردا اولین تنیسوری میشیم که از هر گرند لااقل۲تا داریم مثل بعضیا نیستیم تو سال۲۰۰۹رقیب اصلیمون مصدوم بشه تا بتونیم رولندگروسو بگیریم و۴گرندو داشته باشیم ما باقدرت تو ویمبلدون ۲۰۰۸رقیب اصلیو بردیم حتی۲۰۰۷هم میتونستیم هر کاری بکنین فردا اسطورتون له میشه
darksider
01-28-2017, 09:59 PM
من احتیاج به تحقیق ندارم دوست عزیز خودم از ۲۰۰۸مسابقاتو میبینم قبلشم پیگیر بودم اما ماهواره نداشتم ضمنا به کوری چشم حسودا فردا اولین تنیسوری میشیم که از هر گرند لااقل۲تا داریم مثل بعضیا نیستیم تو سال۲۰۰۹رقیب اصلیمون مصدوم بشه تا بتونیم رولندگروسو بگیریم و۴گرندو داشته باشیم ما باقدرت تو ویمبلدون ۲۰۰۸رقیب اصلیو بردیم حتی۲۰۰۷هم میتونستیم هر کاری بکنین فردا اسطورتون له میشه
تمام حرف هاتون از روی حب و بغض داره زده میشه انگار که مثلا چیزی به شما میرسه اگه نادال ببره یا برعکسش
289 ام همینجوری شروع کرد الان انداختنش بیرون اول کری خونی بود کمکم تبدیل به توهین و مسخره بازی شد
من هنوزم میگم فدرر با فرم الانش از فرم الان رافا بهتره شاید خیلی دونده بازی نکنه اما با مغزش بازی میکنه نه مثل بعضیا منظورم رافا نیست
pourya RF
01-28-2017, 10:00 PM
با احترام بهتون بگم که کاملا مشخصه شما هیچ چیز از تنیس نمیدونی ... هر کسی که ۵ تا بازی از بازی های فدرر رو دیده باشه میدونه که فدرر پر سرعت سرویس نمیزنه دقیق در جای مناسب میزنه تا اینکه بخواد پر سرعت بزنه :443: ... یه جوری حرف میزنی که انگار فدرر تا حالا نادالو نبرده البته شما که چیزی از تنیس نمیدونی :443:
sina1993
01-28-2017, 10:16 PM
فدرر هم یو اس اپن 2009 رو میتونست ببره ولی دو تایبرک رو به دلپو باخت این اما و اگرها توی تنیس زیاده
یه مسئله دیگه اینکه عمادجان تحقیق کردن چیز بدی نیست که ناراحت میشی سال 2011 رافا 2 فینال گرند رو به جوکوویچ باخت مثل سال 2015 که راجر 2فینال گرند رو به جوکو باخت
یه سوال چجوری حساب کردی اگه نواک نبود رافا 22 گرنداسلم داشت میشه اون گرندها رو نام ببری
Dariush.roger
01-28-2017, 10:35 PM
دوست عزيز نپيچون گفتين جوكو نبود الان رافا ٢٤ گرند داشت رافا تو گرنداسلما كلا ٤ تا به نواك باخته ٣ تاش فينال بوده يكيش ١/٤ همه اينارم ميگرفت ميشد ١٨تا ولي اگه نواك نبود الان راجر بالاي ٢٣ تا گرند داشت الكي شهرو شلوغ نكن رافا اسطوره تنيسه لياقتش هم داشته من فقط خواستم برات روشن كنم وضعيتو رو هوا حرف نزنيد فردا هم رافا برد نوش جونش
i.emad1990
01-28-2017, 10:48 PM
قربون قدتون اینکه ۲۳تا میگرفت اغراق بود اما شاید چیزی ازتنیس به انداز اساتیدی چون شما ندونم اما شما از سرعت سروهای راجر گفتین نه چیز دیگه وگرنه همه میدونن سرو راجر بهترینه بردای فدرر جلو نادال به زور بود رولند ۲۰۰۸یادتونه ست دوم بیگل شدین
i.emad1990
01-28-2017, 10:51 PM
ضممنا هیچکس منکر اسطوره بودن راجر نیست مشکل من اینه شما منکر اینین راجر جلوی رافا از سال ۲۰۰۷به بعد واقعا حرفی برا گفتن نداشت سال۲۰۰۹اگه رافا مصدوم نمیشد اسطورتون حتی۴گرند اسلمه هم نبود
i.emad1990
01-28-2017, 10:58 PM
در جواب اون دوستمم بایدبگم من فحشمم بدن فحاشی نمیکنم فقط دوسدارم کل کل کردنم تند باشه اینو دوس دارم نیومدم اینجا رسمی با کت شلوارو پاپیون پشت تریبون کل کل کنم
i.emad1990
01-28-2017, 11:03 PM
تمام حرف هاتون از روی حب و بغض داره زده میشه انگار که مثلا چیزی به شما میرسه اگه نادال ببره یا برعکسش
289 ام همینجوری شروع کرد الان انداختنش بیرون اول کری خونی بود کمکم تبدیل به توهین و مسخره بازی شد
من هنوزم میگم فدرر با فرم الانش از فرم الان رافا بهتره شاید خیلی دونده بازی نکنه اما با مغزش بازی میکنه نه مثل بعضیا منظورم رافا نیست
اره اگه ببره۵۰٪ جایزشو به من میده. نه دوست من اما لذتی میبرم که با هیچی عوضش نمیکنم
pourya RF
01-28-2017, 11:21 PM
قربون قدتون اینکه ۲۳تا میگرفت اغراق بود اما شاید چیزی ازتنیس به انداز اساتیدی چون شما ندونم اما شما از سرعت سروهای راجر گفتین نه چیز دیگه وگرنه همه میدونن سرو راجر بهترینه بردای فدرر جلو نادال به زور بود رولند ۲۰۰۸یادتونه ست دوم بیگل شدین
از بیگل چیزی نگو که خندمون میگیره رو هارد و خاک و چمن فدرر نادالو بیگل کرده .... :254:
i.emad1990
01-28-2017, 11:42 PM
از بیگل چیزی نگو که خندمون میگیره رو هارد و خاک و چمن فدرر نادالو بیگل کرده .... :254:
همش دنبال جزییاته حرف منین که بر علیه خودم استفاده کنین من کی گفتم راجر بیگل نکرده نادالونادال خودش استاد بیگل شدنه منظور من کلیه از سال۲۰۰۸چند بار نادال باخته به فدرر
pourya RF
01-28-2017, 11:56 PM
همش دنبال جزییاته حرف منین که بر علیه خودم استفاده کنین من کی گفتم راجر بیگل نکرده نادالونادال خودش استاد بیگل شدنه منظور من کلیه از سال۲۰۰۸چند بار نادال باخته به فدرر
در کل مهم برای ما این که راجر فدرر اسطوره با ۱۷ گرنداسلم و سیصد هفته شماره یکی بهترین تاریخه فقط برای ما بهترین تاریخ بودن مهم نه چیز دیگه ای :443: :151:
i.emad1990
01-29-2017, 01:59 AM
بهترین تاریخ زیر پاهای به قپل شما یه زیر توپ زن دفاعی له شده:254::251:
i.emad1990
01-29-2017, 02:00 AM
به قول شما یه زیر توپ
aretobe7
01-29-2017, 08:35 AM
اول بازیا همینجوری جدول رو که نگاه می کردی، تو دلت می گفتی لااقل قرعه یه جوری افتاده این دوتا به هم نمیخورن، ای بابا آخرین شانسای دیدن فدال هم از دست رفت. واقعا با این وضعیتی که فدرر داشت به خصوص، هیچ کس باورش نمیشد که توی فینال این دو نفر به هم برسن. به قول یکی از دوستان امروز تنیس برنده واقعیه. امروز بیشتر از هر روزی دنیا به تماشای تنیس (ورزش مورد علاقمون) میشینه و این افتخاریه برای هر دوست دار تنیس و از این بابت من خیلی خیلی خوشحالم.
با اینکه میدونم مچ آپ خیلی سختیه برای فدرر برای برنده شدن ولی منم مثل خیلیا اگه خدا بخواد مرخصی میگیرم و میرم خونه برای ساعت 12.
اما در مورد بازی گفتنیا رو دوستان گفتند و درست هم گفتند که فدرر نیاز به فاکتورهای بسیار زیادی داره برای برنده شدن. اما دو نکته اینجا هنوز بحثی در موردش انجام نشده.
اولیش اینه که رافا توی این تورنمنت ارورهایی میده که قبلا اصلا ازش خبری نبود و مقتضی سنه. همین ارور ها باعث میشه ریتمشو یه کم دیر تر از قبل پیدا کنه. این موضوع ممکنه به ست اول کمک کنه ...
نکته دومی که که شاید یه کم نسبت بهش غافل شده باشیم بکهند داون د لاین فدرر توی شروع امتیازاست. در واقع سعی می کنه Innitiative رو با Backhand Down The line بدست بیاره. این موضوع یکی از مواردیه که توی مقابله با نادال و جوکو توی بازی های قبلی می گفتند که شاید بشه با این تاکتیک پوینت های بیشتری رو ببره.
یه موضوع روانی که توی بازی نادال هست اینه که فدرر از لحاظ روحی توی پوینت دچار مشکل نشه. توی بازی با سایر بازیکنا بعضی از شاتای شما یه وینره 100%، ولی توی بازی با نادال این شات به سمت شما بر می گرده نه یکبار بلکه چندین بار پشت سر هم. شما شوکه میشین و یه شات Loos میزنید و پوینت از دستتون در میره.
در آخر هم باید بگم که سالهای قبل زمین به مراتب High bounce تر و کند تر بود طوریکه توی بازی دیمیتروف و نادال تقریبا توپ ها توی Hitting zone دیمیتروف ارتفاع داشت به غیر از موارد خاص. این چیزا شاید توی تلویزیون خیلی مشخص نشه اما برای بازیکن بکهند راحت تر زدن هم از لحاظ روانی و هم از لحاظ جسمی بسیار بهتره
به نظرم توی این بازی هم هیییچییی معلوم نیست. همه نظرات ما مبتنی بر تاریخه در حالی که این دو نفر تا همین الانم منطق تاریخ رو جابجا کردند به خصوص راجر. پس این بازی برای من دقیقا مثل پرتاب یه سکه یا تاس به هوا می مونه. اصلا معلوم نیست چه اتفاقی می افته. تنها بازی نشون میده وضعیت هر بازیکن چجوریه.
امیدوارم بازی خوبی باشه و با پیروزی راجر به اتمام برسه
mspayam
01-29-2017, 09:53 AM
نظرات بازیکنان و مربیات تنیس درباره ی بازی امروز:
گریگور دیمیتروف: این فوق العاده است. برای این ورزش خیلی خوبه. حالا همه اون فینال رو تماشا می کنن. از جمله خود من. مطمئناً اون رو تماشا می کنم.
خوآن موناکو: کمربندهاتون رو ببندین، دوباره فینال رافا و راجره.
الینا سویتولینا: رافا در برابر راجر نمی تونم صبر کنم.
پت کش: همه ی نشونه ها می گن که راجر برنده می شه؛ زمین هاردکورت سریع، بازی موقع شب، باونس کم توپ ها در این موقع سال. همه ی این ها به نفع راجره.
پت رفتر: احتمالاً رافا، اما نمی دونم بازی دیشب چقدر خسته اش کرده و تصور می کنم خیلی زیاد خسته شده باشه. نمی دونم فدرر در چه حالیه. همه اش بستگی به این داره که این ها در چه وضعیت جسمی ای باشن. ممکنه هیچ انرژی ای نداشته باشن. فدرر حتماً بدنش درد می کنه. راستش نمی دونم حالشون چطوره و چه حسی دارن. بعضی وقت ها دو روز استراحت داشتن (همونطور که فدرر داشت) بده، چون اون روند موفقیتت رو متوفف می کنه.
روی امرسون (دارنده ی 12 گرند اسلم): من همیشه فدرر رو انتخاب می کنم چون بازیکن محبوب منه. اون خیلی خوب سرویس می زنه و وقتی که خوب سرویس بزنه شکست دادنش توی یه مسابقه ی پنج ستی سخت می شه. رافا هم از لحاظ بدنی عالیه و شکست دادن اون هم توی یه مسابقه ی پنج ستی سخته.
دارن کاهیل (مربی سابق آغاسی و مربی فعلی سیمونا هالپ): هر دوی اون ها دارن به یه رویا جامه ی عمل می پوشونن. فکر می کنم هیچکدوم ته قلبشون فکر نمی کردن که به فینال برسن و در برابر همدیگه قرار بگیرن.
اندی رادیک: تا جایی که به تاریخ مربوط می شه ممکنه بزرگترین مسابقه ی تنیس در تاریخ تنیس آزاد و حتی شاید تاریخ گرند اسلم باشه.
در سال ۲۰۱۴ که راجر احتمال رویارویی با نادال رو میداد از قبلش کلی طرح و نقشه ریخته بود که نیمه نهایی مقابلش چطور بازی کنه اما فقط ست اول رو پایاپای بازی کرد، امسال حتی به ذهنشم خطور نمی کرد با نادال مواجه بشه و امیدوارم برنامه ریزی صحیحی برای فینال داشته باشه.
بنگاه های شرط بندی هم لحظه به لحظه بیشتر دارن به سمت برد نادال متمایل میشن. ۱.۷۳ به ۲.۲۰
فدال در گذر سالها
خالی از لطف نیست
Mobile - Australian Open Tennis Championships 16 Jan - 29 Jan 2017 - Official Site by IBM (http://www.ausopen.com/mobile/en_AU/news/galleries/2017-01-29/fedal_through_the_years.html)
pourya RF
01-29-2017, 11:01 AM
بهترین تاریخ زیر پاهای به قپل شما یه زیر توپ زن دفاعی له شده:254::251:
با شما بحث کردن که هیچ اطلاعی از تنیس نداری اشتباست :443: به نظر من به جای تنیس بهتره بری یه ورزشی که به شخصیتت بخوره رو پیگیری کنی :151:
i.emad1990
01-29-2017, 11:05 AM
ببینین نادال فقط زمانی به فدرر باخته که جو برعلیهش بوده با روحیشو باخته در کل با همه این کارشناسیهای شما اساتید من میگم شانس رافا۷۰٪به۳۰٪هست برای برد
i.emad1990
01-29-2017, 11:15 AM
بازی تا ثانیه هایی دیگر شرو میشه راجریون دعا کنن اخرشم ببازن نادالیون خونسرد بشینن چون برنده اند:434::866:
siavash4
01-29-2017, 11:34 AM
هر دو رو دوست دارم کاش میشد هر دو قهرمان بشن
ولی ولی
فدرر یه چیز دیگست پادشاه
i.emad1990
01-29-2017, 11:50 AM
قابل توجهدوستانیکه میگن سرو نادال ضعیفه سایداسپین سرو نادالو ببینین کیف کنین
i.emad1990
01-29-2017, 11:52 AM
راجر تا اخربازی اینجورب بکهند بزنه برده
i.emad1990
01-29-2017, 12:03 PM
ماشالله راجر
سلام
از اینترنت چه جور میشه مسابقه را تماشا کردو
لطفا راهنمایی کنید
mspayam
01-29-2017, 12:12 PM
سلام
از اینترنت چه جور میشه مسابقه را تماشا کردو
لطفا راهنمایی کنید
Federer - Nadal (Rod Laver Arena) (http://live.robinwidget.org/streamvideo8/federer-vs-nadal-rod-laver-arena-live-stream-111255.html)
i.emad1990
01-29-2017, 12:14 PM
عالی بود جای هیچ حرفی نذاشت راجر
hasti_khanum
01-29-2017, 12:20 PM
سلام بچه ها. شبکه ورزش هم داره پخش میکنه. این یارو گزارشگره هر جمله ای که میگه یک کلمه هم توش میگه راجر 35 ساله!!!! دلم میخواد لهش کنم. یکی نیست بگه بابا ول کن سن دوست داشتنی ترین تنیسور دنیا رو. کلید کرده روی اعصاب ما.
به امید برد راجر :583::001_smile:
ست اول که خوب بود راجر
ibo8631
01-29-2017, 12:22 PM
گزارش انگلیسی دزدی سراغ ندارین؟
i.emad1990
01-29-2017, 12:26 PM
افت محسوس سرو و ارور زیاد باعث بریک شدن راجر شد لطفا نظر بدین یه مشت جوون استرسی داریم:434:
i.emad1990
01-29-2017, 12:33 PM
این رافای فایتره منه بجنگ فایتر بزرگ
نکته مهم بعدی برای پیروزی راجر از دست ندادن راحت برک پوینت هستش. باید وقتی فرصت برک داره بیشتر نادال رو تحت فشار قرار بده البته به حرف آسونه ...
hasti_khanum
01-29-2017, 12:36 PM
چرا داره اینجوری میکنه راجر؟؟؟؟؟؟؟؟:174::174::174::485::485::485::485:
hasti_khanum
01-29-2017, 12:55 PM
این ست واقعا خیلی بد بازی کرد راجر
Dariush.roger
01-29-2017, 01:40 PM
فقط يه ست ديگه خداااااااا
GOLSEFID
01-29-2017, 01:49 PM
نادال خیلی خسته نشون میده
بازی رو فدرر میبره
نادال هیچ نشانی از نادال مرحله نیمه نهایی و یکچهارم رو نداره
پیشاپیش به طرفداران فدرر تبریک میگم هیجدهمین گرند رو
من فکر میکردم که دیگه تموم شد ولی مثل اینکه رافا نمیخواد تسلیم بشه ولی خسته است
بازی رفت ست پنجم
به امید برد رافا
متاسفانه بازی داره میره ست پنجم. واقعا معلوم نیست چی میشه. ممکنه رافا مجدد بازیش ریتم بگیره برای ست پنجم. امیدوارم راجر از لحاظ جسمی و روحی کم نیاره
Najmeh5576
01-29-2017, 02:11 PM
توییت یه شناگر دارای ۴ مدال المپیک : ( حیفم اومد نذارم )
Federer 6-4 3-6 1-0 Nadal
Becky Adlington ✔ @BeckAdlington (https://twitter.com/BeckAdlington?ref_src=twsrc%5Etfw) Keep changing my mind who I want to win every 5 seconds https://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f602.png (https://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f602.png) #federer (https://twitter.com/hashtag/federer?src=hash) or #nadal (https://twitter.com/hashtag/nadal?src=hash) ?? #AusOpen2017 (https://twitter.com/hashtag/AusOpen2017?src=hash)
هر ۵ ثانیه دارم نظرم را تغییر میدم که میخوام کی برنده بشه
farhad10
01-29-2017, 02:29 PM
متاسفانه پیش بینیم داره درست از اب در میاد
گربه سیاه داره کار خودش میکنه !
راجر هل میکنه، بابا ۴۰-۱۵ هستی چرا عجله میکنی واسه بردن برک، آرامش داشت فورا برکش رو پس میگرفت.
Najmeh5576
01-29-2017, 03:11 PM
Federer 6-4 3-6 6-1 3-6 5-3 Nadal
آیا18 مین گرند در راهه؟
delphiman7
01-29-2017, 03:16 PM
تبریک به همه عاشقان فدرر
farhad10
01-29-2017, 03:18 PM
من باورم نمیشه
گرند 18 !!!
تبریک به همه
GOLSEFID
01-29-2017, 03:19 PM
تبریک به طرفداران راجر
هیجدهمین گرند مبارکشون باشه
Najmeh5576
یه تبریک گنده و چاق برای برد فدرر و ۱۸ مین گرند
واقعا بازی عالیی از اهر دو طرف بود عاااااااااااااااااالییییییییییییی
http://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gif:866:http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gif
darksider
فقط اومدم به اون اقایی که خودشو خدای تنیس میدونه و تحقیق هم لازم نداشت بگم جنازه فدرر هم نادال حریفش نمیشه حالا تماشا کردی؟؟
تبریک به تمام طرفدارای اسطوره
hasti_khanum
01-29-2017, 03:20 PM
وایییییییییییییییییییییییییییی عالی بووووود. مگه از این مرد بهتر هم داریییییییم آخه؟؟؟؟؟؟؟؟ فوق العاده بود. چقدر هیجان. چقدر خوب بود ست آخر. بهترین بازی بود. دوستتتتتتتت دارم راجر عزییییییزم.:655::655::655: تبریک به همه هوادارهای عزیز:583::583:
yunes53
01-29-2017, 03:24 PM
چند روزه حال و احوال مساعدی نداشتم اما اما اما..... راجر درمانم کرد ..درود بر تو اسطوره
sami6425
01-29-2017, 03:24 PM
باور کردنی نیست
تبریک تبریک تبریک :583::583::583:
King Rojer Federer
01-29-2017, 03:32 PM
ای خداجلوی اشکهامو نمی تونم بگیرم.العان دستام داره می لرزه.می دونید چرا؟چون هیچ کس فکرشو نمی کرد که راجر بعد از اون مصدومیت کهنه لعنتی بتونه اینقدر خوب بازی کنه.همه اینها یه طرف این گرند18 بدجوری طلسم شده بود.و چه شیرین تر از اینکه با شکست رقیب دیرین طلسم شکسته بشه.قربون همه طرفداران فدرر بشم.هنوز باورم نمیشه.آقا داریوش عزیز آقا پوریا آقا مانی و بقیه عزیزانی که شما هم مثل من می دونم خیلی خوشحالید.از راه دور همتون رو می بوسم:583::583::583::583::583::583:
narges 95
01-29-2017, 03:32 PM
با این که رافا باخت ولی خوشحالم چون بازی زیبایی رو دیدم عالی بود از هر دو ولی فکرشم نمیکردم راجر بتونه گرندرو بگیره نشون داد که حالا حالا رکوردش باقی میمونه و تکه
و نادال جون ما همیشه به تو امید داشتیم و داریم بعد از این همه مصدومیت بیایی تا فینال کار بزرگی انجام دادی ماتادور دوست داشتنی میتونی ادامه بده ????????????
lordmani
01-29-2017, 03:33 PM
نبرد خدایان رو بردی اونم تو 35 سالگی . اسطوره بودی و دیگر افسانه شدی . 5 سال انتظار کشیدم واسه یه گرند دیگه . ممنونم ازت .
ibo8631
01-29-2017, 03:35 PM
ولی بنظرم راجر جلوی رافا شانسش بیشتره تا دیمیتروف
شما که گازم گرفتین (مزاح) ولی دیدین ک :116:
sami6425
01-29-2017, 03:42 PM
بسيارى مى گفتند بايد بازنشسته شود اما با ٣٥ سال و ١٧٤ روز سن پس از ٦ ماه مصدوميت آمد و قهرمان گرنداسلم آزاد استراليا شد؛
اسطوره يعنى اين
GOLSEFID
01-29-2017, 03:44 PM
تبریک به همه هواداران راجر اسطوره تنیس
این باخت چیزی از ارزشهای رافا کم نمیکنه
بعد از اینهمه مصدومیت این بازیهای خوب
واقعا ازت ممنونیم رافا که دوهفته ای ما رو به وجد آوردی
siavash4
01-29-2017, 03:45 PM
خدایا از خلقت اسطوره هایی مثل فدرر و نادال متشکرم
و تبریک به همه طرفداران راجر بزرگ
در مصاحبشم یه نکته داشت
خطاب به تماشاگرا گفت نمی دونم سال دیگه میبینمتون یا نه احتمال اینکه اخرین سال اسطوره باشه زیاده
من به شخصه بعنوان طرفداراش دیگه آرزویی ندارم
shassanhb
01-29-2017, 03:47 PM
تبریک به همه طرفداران راجر
عالی بود
beeroz
01-29-2017, 03:48 PM
وقتي نوشت match point ديكه اشكام نميزاشت صفحه رو ببينم،خدايا شكرت،تبريك به خود راجر و درود به شرفت،خوش باشين راجرياي عزيز
mohammad97
01-29-2017, 03:56 PM
این گرند تموم شد من هم دوست داشتم نادال ببره هم فدرر واقعا بازی زیبایی بود و به راجر و طرفداراش تبریک میگم یک نفر در بالا اشاره کرده بود راجر گفته شاید سال بعد نبینمتون و این برای من واقعا ناراحتت کنندس که راجر دیگه نباشه از وقتی که یادم میاد فدرر میدیدم یه چیز ثابت بود فدرر و نادال دو قهرمان اینکه نباشه واقعا جای خالیش حس میشه. تبریک تبریک تبریک لحظه بزرگی است و باید شادی کرد
نادال نشان داد که هنوزم عالیه و منتظرم که رولاند گاروس امسال ببره
pourya RF
01-29-2017, 04:06 PM
لذت بخش ترین لحظه ی زندگیم بود از ست پنجم گریه امونم نداد نمیدونید چجوری داشتم اشک میریختم بدون هیچ شکی بهترین بازی عمرم بود که دیده بودم و همینطور شیرین ترین قهرمانی :655: :866: :396::441::396: تبریک به همه ی طرفدارای اسطوره یا بهتره بگیم افسانه ی راجر فدرر :655: :655:
rezapor
01-29-2017, 04:08 PM
]دوباره تاریخ تکرار شد!!!![/SIZE]
اسطوره مثل سمپراس درسال 2002 که بارنک 17 وارد این مسابقات وقهرمان شد دوباره تاریخ را عینا تکرارکرد.
جالبتر هم اونه که عدد 17 براش خوش شانسی به همراه داشت . بارنک 17 درسال 2017 درحالی که 17 گرند اسلم رو برده بود وارد و 18 دهمین گرند اسلم دوران ورزشی خود رو برنده شد.که امیدوارم بازهم تکرار بشه.
بازی امروز سراسر هیجان بود وقتی در ابتدای ست پنجم فدرربرک شد گفتم بازی رو باخت ولی وقتی توی تمام سرورهای نادال در ست 5 اون رو برک کرد(20-6) و بعد از کشوندن بازی به مساوی درگیم پنجم جلو افتاد گفتم تمام شد دیگه اسطوره 18 دهمین گرند اسلم رو هم برد. واقعا سرنا ویلیامز و روجر فدرر دواسطوره تمام نشدنی هستند و بارها باهم دریک زمان قهرمان زنان و مردان شد . به همه طرفداری اسطوره منجمله خودم و همچنین طرفداری سرنا ویلیامز بخاطر این قهرمانی تبریک مضاعف میگم . درآخر خیلی خوشحالم در قرنی زندگی میکنم که میتونم به طور زنده بازی بین دو ابرقهرمان رو تماشاکنم . دوستان اگر کسی ترجمه فارسی صحبتهای نادال و اسطوره رو داره توی گفتگو بزاره .
بازم تبریک :441::441::441:
Dariush.roger
01-29-2017, 04:08 PM
ای خداجلوی اشکهامو نمی تونم بگیرم.العان دستام داره می لرزه.می دونید چرا؟چون هیچ کس فکرشو نمی کرد که راجر بعد از اون مصدومیت کهنه لعنتی بتونه اینقدر خوب بازی کنه.همه اینها یه طرف این گرند18 بدجوری طلسم شده بود.و چه شیرین تر از اینکه با شکست رقیب دیرین طلسم شکسته بشه.قربون همه طرفداران فدرر بشم.هنوز باورم نمیشه.آقا داریوش عزیز آقا پوریا آقا مانی و بقیه عزیزانی که شما هم مثل من می دونم خیلی خوشحالید.از راه دور همتون رو می بوسم:583::583::583::583::583::583:
داداش بهت تبريك ميگم به شخص اسطور مخصوصا به طرفداراش تو بينظيري مرد
omidd
01-29-2017, 04:10 PM
واااااااااااااااااااااااااااای خداااااااااااااااااااااااااااا
اصلا باورم نمیشه بردیم 18 گرفتیم وای نمیدونم چی بگم خیلی خیلی خیلی خوشحالم هیچوقت این بازی فراموش نمیکنم انتقام واژه خوبی نیست ولی بعد 8سال خدا جواب اون اشکا رو با این برد عجیب داد.
بی نهایت خوشحالم 18 گرفتیم اونم جلو نادال اصلا باور نکردنی خداروشکر حسو حال راجریا دوس دارم عشق کنین که عاشق این تنیسور و فراانسان هستین.اصن دستم به نوشتنم نمیره تورنمنتی که همه واس کوارتر دور 4 دعا میکردن راجر با 3بازی 5ست جامو برد.
بعد این بازی نیاز به آرامش دارم باید یبار دیگه بازی ببینم باورم نمیشه بعدش قطعا راجبع حالو هوای این بازی دراماتیک حرف میزنم.
اشک شادی همه راجریون میبینم:583::583::583::583::583::443::866:
moris
01-29-2017, 04:15 PM
Congrats Champs , You both are the greatest of all time
pourya RF
01-29-2017, 04:18 PM
رافا نادال: اگه كسی بگه كه من از راجر بهترم، فكر ميكنم اين شخص هيچی از تنيس نميدونه.
yunes53
01-29-2017, 04:24 PM
آخرین رده بندی
Roger.tennis
01-29-2017, 04:53 PM
سلام به همه دوستانم
واووووو
واوووووووووو
چه کردی فدرر من
فقط اومدم تبریک بگم و برم تا گرند بعد
فقط میتونم بگم ممنونم خدا
که دوره ای زندگی میکنم که ابر اسطوره ای به نام فدرر وجود داره
در پناه حق باشید اینقدم کل کل نکنید
تا دیدار بعد بدرود
.AMIR.
01-29-2017, 05:03 PM
[/URL][URL="http://uupload.ir/files/0z3r_mmm.jpg"]http://uupload.ir/files/0z3r_mmm.jpg (http://uupload.ir/files/0z3r_mmm.jpg)
پس از 5 سال تلاش و کوششِ وصف ناپذیر و سرانجام تبریک بابت گرندِ 18
با 35 سال سن کماکان متحیر کننده ... به امیدِ 19 امی
همچنین عملکرد مطلوب و تلاش رافا هم قطعا جای تحسین خواهد داشت.
manoochehr1984
01-29-2017, 05:05 PM
راجر واقعا عالی بود مرسی راجرررررررر :583::866::583:
قهرمانی اسطوره دنیای تنیس را به همه هواداران تبریک میگویم :583:
zhako
01-29-2017, 05:14 PM
ای خدا ممنونم که دل میلیونها طرفداره اسطوره مان رو نشکستی .نمیدونم ازخوشحالی چی بگم فقط تبریک وهزاران تبریک.کی باورش میشد تو ست پنجم راجر عقب بیفته ودوباره احیا بشه.خیلی خیلی خوشحالم.وبه دوستان عزیزم تبریک میگم.مرسی راجر.اشکمون رو درآوردی.دیگه تاریخ 2باره تکرار شد واینبار راجر کبیر حماسه ساز ملبورن شد.
farshad1990
01-29-2017, 05:15 PM
عزا عزاست امروز،روز عزاست امروز ********************* 289 صاحب عزاست امروز
:254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254:
hamedd
01-29-2017, 05:20 PM
عزا عزاست امروز،روز عزاست امروز ********************* 289 صاحب عزاست امروز
:254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254:
:251::251::251::251::251::251::251::251::251:
hamedd
01-29-2017, 05:25 PM
http://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gif
ali ahwazi
01-29-2017, 05:26 PM
تبریک به همه طرفداران تنیس و راجر فدرر....
این مرد نشون داد دود از کنده بلند میشه...
سلام و تبریک به طرفداران فدرر
راستش بعد از بازی دیگه نتونستم پیام بدم و باورم نمیشد. چقدر دو برک پوینت گیم آخر ست پنجم آزار دهنده بود و خوشحالم که فدرر save کردشون. نمایش عالی از هر دو تنیسور رو در یک بازی سراسر هیجانی دیدیم. خدا یی رافا هم عالی بود خصوصا بازگشتش در گیم ۸ ست پنجم پس از ۴۰-۰ هرچند در نهایت تو این گیم فدرر بار پنجم برکش کرد.
Behr@d
01-29-2017, 06:32 PM
راستش حرف برای گفتن زیاد دارم ولی دل و دماغ زیادی واسه نوشتن ندارم...
بعد تموم شدن بازی رفتم تو رخت خوابم و از خدا خواستم بعد اینکه پا میشم مثل یه خواب بوده باشه و جام مال نادال بوده باشه ولی...
نادال به نظرم امروز نتونست بهترین بازی خودشو انجام بده ولی برعکس فدرر در فرم خوبی بود و مخصوصا بکند های فوق العاده ای میزد که همین برگ برندش شد.ست پنجم تو گیم ششم شاید اگه اون فورهند رافا یکی دو سانت اینور تر میشد و گیمو برک نمیشد یا یکی از اون دو برک پوینتش در گیم اخر رو میگرفت شاید سرنوشت قهرمان عوض میشد...به هر حال تنیس بازی تک امتیاز هاست و فدرر قدر امتیازات رو بهتر دونست و برد و این قهرمانی رو با تمام وجود به هوادارانش تبریک میگم چون میدونم الان چقدر خوشحالن...
در آخر میخواستم بگم از اینکه هوادار نادالم به خودم میبالم،از اینکه هوادار کسیم که یه شخصیت معمولی نیست و یه ورزشکار معمولی نیست بلکه یه جنگجوی تمار عیارِ که واسه تک تک لحظات میجنگه...درود بر شرفت...بیشتر از همیشه عاشقتم،میدونم که ادامه ی سالم قدرتمند خواهی بود و سال سال تو خواهد بود ماتادور بزرگ...
http://www.picxure.com/images/12259593947553507337.jpg
وقتي نوشت match point ديكه اشكام نميزاشت صفحه رو ببينم،خدايا شكرت،تبريك به خود راجر و درود به شرفت،خوش باشين راجرياي عزيز
البته باید بنویسه CHAMPION POINT نه MATCH POINT
:655:
manoochehr1984
01-29-2017, 07:06 PM
واقعا فدرر تو این گرنداسلم عالی ظاهر شد . اول اینکه قرعه خیلی سختی داشت که کمتر کسی باورش میشد تا یک چهارم بالا بیاد بعدشم تونست تو این بازیها 4 نفر از تاپ 10 رو شکست بده واقعا جاداره خسته نباشید یگیم هم به فدرر هم به همه هوادارای متعصب و خوبش. :583:
mohammad97
01-29-2017, 07:12 PM
بعد تموم شدن بازی رفتم تو رخت خوابم و از خدا خواستم بعد اینکه پا میشم مثل یه خواب بوده باشه و جام مال نادال بوده باشه ولی...
نادال به نظرم امروز نتونست بهترین بازی خودشو انجام بده ولی برعکس فدرر در فرم خوبی بود و مخصوصا بکند های فوق العاده ای میزد که همین برگ برندش شد.ست پنجم تو گیم ششم شاید اگه اون فورهند رافا یکی دو سانت اینور تر میشد و گیمو برک نمیشد یا یکی از اون دو برک پوینتش در گیم اخر رو میگرفت شاید سرنوشت قهرمان عوض میشد...به هر حال تنیس بازی تک امتیاز هاست و فدرر قدر امتیازات رو بهتر دونست و برد و این قهرمانی رو با تمام وجود به هوادارانش تبریک میگم چون میدونم الان چقدر خوشحالن...
در آخر میخواستم بگم از اینکه هوادار نادالم به خودم میبالم،از اینکه هوادار کسیم که یه شخصیت معمولی نیست و یه ورزشکار معمولی نیست بلکه یه جنگجوی تمار عیارِ که واسه تک تک لحظات میجنگه...درود بر شرفت...بیشتر از همیشه عاشقتم،میدونم که ادامه ی سالم قدرتمند خواهی بود و سال سال تو خواهد بود ماتادور بزرگ...
http://www.picxure.com/images/12259593947553507337.jpg (http://www.picxure.com/images/12259593947553507337.jpg)
با اینکه از برد راجر ناراحت نیستم ولی باخت نادال خیلی حالم گرفت
نیاز داشتم یکنفر که طرفدار نادال بیاد باهام حرف بزنه و این حس بدی که دارم کم کنه باید بگم حرف های شما دوست عزیز باعث شد احساس تنهایی نکنم و کمی حالم بهتر شد.
archikam
01-29-2017, 08:30 PM
درود به همه دوستان سایت و اعضای سایت
من هم مانند خیلی ها خوشحالم از اینکه بعد از مدت ها این دو مرد دوست داشتنی برگزار کننده فینال گرند اسلم بودند. از بازگشت هر دو به میادین تنیس. بازگشت پر قدرت این دو تنیسور شناخته شده به دنیای تنیس و نهایتا قهرمانی راجر
راجر امروز کاری کرد کارستان. شاهکار کرد. حتی فکر می کنم کسانی هم که طرفدار راجر نیستند از برد راجر خوشحال اند. همه تلاش و تقلای راجرو در چند سال اخیر دیدیم.
میبینیم که تلاش راجر از سال 2013 با تعویض راکت، مربی و از همه مهم تر امید داشتن به آینده الان نتیجه داد.
نادال ورزشکار بزرگیه. به نظرم هم دوره بودن این دو تنیسور با هم نام اونها رو در تنیس جاودانه تر می کنه. به امید درخشش راجر و همینطور رافا در ادامه فصل.
این رافای فایتره منه بجنگ فایتر بزرگ
شما هم یکی به نعل میزنی یکی به میخ
خوشم اومد دماغ اون سه تا گزارشگر شبکه ای اس پی ان سوخت که از نادال جانبداری میکردن.
اون آسیاییه کی بود که اون جور صحبت میکرد. بدترین زبان انگلیسی بود که تا به حال شنیده بودم. تقریبا کره ای صحبت میکرد. تو که بلد نیستی برا چی خودتو جلو میندازی. حال همه رو بهم زد و بعضیها هم خندشون گرفته بود.
http://www.picxure.com/images/12259593947553507337.jpg
اتفاقا نادال امروز یکی از بهترین بازیهاشو انجام داد با اشتباه پایین. فدرر در بازیهای قبل فینال بهتر بازی کرد. در هر صورت سبک بازی نادال برای فدرر کمی مشکل درست میکنه.
]دوباره تاریخ تکرار شد!!!![/SIZE]
اسطوره مثل سمپراس درسال 2002 که بارنک 17 وارد این مسابقات وقهرمان شد دوباره تاریخ را عینا تکرارکرد.
جالبتر هم اونه که عدد 17 براش خوش شانسی به همراه داشت . بارنک 17 درسال 2017 درحالی که 17 گرند اسلم رو برده بود وارد و 18 دهمین گرند اسلم دوران ورزشی خود رو برنده شد.که امیدوارم بازهم تکرار بشه.
بازی امروز سراسر هیجان بود وقتی در ابتدای ست پنجم فدرربرک شد گفتم بازی رو باخت ولی وقتی توی تمام سرورهای نادال در ست 5 اون رو برک کرد(20-6) و بعد از کشوندن بازی به مساوی درگیم پنجم جلو افتاد گفتم تمام شد دیگه اسطوره 18 دهمین گرند اسلم رو هم برد. واقعا سرنا ویلیامز و روجر فدرر دواسطوره تمام نشدنی هستند و بارها باهم دریک زمان قهرمان زنان و مردان شد . به همه طرفداری اسطوره منجمله خودم و همچنین طرفداری سرنا ویلیامز بخاطر این قهرمانی تبریک مضاعف میگم . درآخر خیلی خوشحالم در قرنی زندگی میکنم که میتونم به طور زنده بازی بین دو ابرقهرمان رو تماشاکنم . دوستان اگر کسی ترجمه فارسی صحبتهای نادال و اسطوره رو داره توی گفتگو بزاره .
بازم تبریک :441::441::441:
خواهشا تنیس زنان رو با مردان مقایسه نکنید. اصصصصصلا قابل مقایسه نیستن.
momo 1364
01-29-2017, 10:06 PM
در دروره مسی و فدرر داریم زندگی میکنیم... طرفدارا قدرش بدونند برای بعدها
siavash4
01-29-2017, 10:09 PM
فدرر امروز رو تمام فراز و نشیب ها و افت و خیزهای در حین بازیش تسلط داشت رو تک تک پوینت ها فکر می کرد اطمینان از صورتش میبارید میدونست داره چیکار میکنه درسته خطا زیاد داشت ولی از اونور وینرهایی میزد که نادال فقط توپو نگاه میکرد بازی نادال و از حفظ بود...
نادال هم نیمه نهایی بازی سنگینی داشت نمی تونست اون دوندگی که تو بازی نیمه نهایی برای تکتک امتیازا داشتو تکرار کنه از لحاظ اعتماد بنفسم در سطح پایینتری بود نمی تونست بازی خودشو به فدرر تحمیل کنه فقط سعی میکرد اونو ته زمین نگه داره
بکهند های فوق العاده فدرر هم کاملا گیجش کرده بود
با این حال نادال نشون داد برگشته و من مطمئنم امسال سال خوبیه براش اگه مشکل پیش بینی نشده براش پیش نیاد
فکر می کنم جوکووویچ دیگه گوشی دستش اومده باشه با وجود اینهمه بازیکن آماده احتمالا سال تنیسی زیبایی در پیش داریم مطمئنم جوکوویچم بیشتر انگیزه پیدا میکنه در هر صورت فدرر نادال و جوکوویچ سه سبک متفاوت بازی میکنن که رودروییشون همیشه جذابه
جا داره اینجا یه اشاره ای هم به عملکرد فدرر کوچک یعنی گریگور دیمیتروف بکنیم
که فوق العاده بود بازی نیمه نهایی
همه میدونیم دیمیتروف سبک بازیش تقلیدی از بازی فدرر ولی خوب اون هوش و بازی خونی فدرر رو نداره
delpotro
01-29-2017, 11:06 PM
درود به همه دوستان
تبریک به فدرری ها
چون محمد علی و داریوش در خلال تاپیک از من اسم برده بودند ، اومدم تبریک بگم به همه فدرری های عزیز
مبارکتون باشه.
قهرمانی در 35 سالگی مثل یه معجزه است. با وجود عقب افتادن در ست پنجم و گرفتن پنج گیم متوالی.
پس از دیدن این معجزه ، از تمام مواضع ضد فدرری خودم در شش سال گذشته ، اعلام برائت میکنم و به جادوی فدرر ایمان میارم و دیگه هرگز دشمنی ندارم باهاش.
البته طرفدارش هم نیستم. تا پایان عمر ورزشی جوکوویچ ، نواک تنیسور اول من خواهد ماند.
از تمام فدرری هایی که این چند سال اذیتشون کردم و روی اعصابشون راه رفتم ، بی نهایت پوزش میخوام.
به بزرگی خودتون و به بزرگی راجر فدرر ، منو ببخشید.
novak djokovich
01-29-2017, 11:07 PM
تبریک ویژه به طرفدارای راجر بخاطر لحظه ای که سالها منتظرش بودن و استمرار فدرر اونو به هدفش رسوند واقعن از جون و دلش مایه گذاشت برای این جام و نوش جونش
به امید بازگشت مقتدرانه نوله
Dariush.roger
01-29-2017, 11:18 PM
درود به همه دوستان
تبریک به فدرری ها
چون محمد علی و داریوش در خلال تاپیک از من اسم برده بودند ، اومدم تبریک بگم به همه فدرری های عزیز
مبارکتون باشه.
قهرمانی در 35 سالگی مثل یه معجزه است. با وجود عقب افتادن در ست پنجم و گرفتن پنج گیم متوالی.
پس از دیدن این معجزه ، از تمام مواضع ضد فدرری خودم در شش سال گذشته ، اعلام برائت میکنم و به جادوی فدرر ایمان میارم و دیگه هرگز دشمنی ندارم باهاش.
البته طرفدارش هم نیستم. تا پایان عمر ورزشی جوکوویچ ، نواک تنیسور اول من خواهد ماند.
از تمام فدرری هایی که این چند سال اذیتشون کردم و روی اعصابشون راه رفتم ، بی نهایت پوزش میخوام.
داش رضا دمت گرم مخلصيم هميشه بيا نظرتو بگو با تمام احترامي كه براي همه بچهاي سايت :قائلم ولي هيچكس به اندازه رضا عزيز تو تنيس نميتونه نقد و بررسي كنه البته با تمام احترامي كه برا گزارشگر شبكه ورزش قائلم :254:
King Rojer Federer
01-29-2017, 11:23 PM
درود به همه دوستان
تبریک به فدرری ها
مبارکتون باشه.
با سلام خدمت شمابزرگوار. این جامها و قهرمانی ها میایند و می روند.یک روز نواک به جام بوسه می زنه.یک روز رافا و یک روز هم راجر.به نظر من خیلی خوبه که دو نفر مثل من و شما که از دو تنیسور خاص طرفداری می کنیم کری با هم بخونیم چون باعث جذاب تر شدن بازیها برای خودمون می شه.ولی باید به همدیگه احترام هم بذاریم و دل همدیگه رو نسوزونیم.من هم به سهم خودم اگر حرفی زدم که باعث رنجش خاطر شما شد ازتون پوزش می خوام.و امیدوارم که به بزرگی خودتون منو ببخشید.به امید رقابتهای زیباتر بین اسطوره هامون:583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583:
pourya RF
01-30-2017, 12:49 AM
چه خوشحالی کرد لوبیچیچ از فدرر بیشتر خوشحال شد:655: به عنوان مربی راجر لوبیچیچ رو خیلی دوست دارم :655:
ARY143
01-30-2017, 07:47 AM
درود به همه دوستان
تبریک به فدرری ها
مبارکتون باشه.
آقای رضای عزیز
با سلام و عرض ادب و تشکر از شما به خاطر صداقت و بلند نظر بودن تان
خیلی وقت هست که از بحث و تحلیل های شما محروم بودیم
این اتفاق میمون را به فال نیک می گیریم و خواهشمندم برای جبران غیبت کبری ائی که داشتید یک بحث و تحلیل جامع از این گرند ، وضعیت نواک و اندی - راجر و رافا در ادامه فصل با چاشنی پدیده هائی مثل تیم، زورو ، گوفین .. اعضای سایت را مهمان بفرمائید :655::655:
manoochehr1984
01-30-2017, 08:46 AM
دوستان اگه کسی لینک دانلود کامل مسابقه رو به صورت اچ دی داشت بزاره دانلود کنیم از شبکه یورو اسپورت اچ دی ضبط کردم ولی میخوام بدون تبلیغ باشه . مرسی
king of spin
01-30-2017, 08:57 AM
متاسفانه ذوب شدگان فدرر اگر رافا اون حرکات زشت و فیک(مدیکال تایم اوت سمی فینال و فینال) در ست پنجم هر دو مسابقه رو انجام داده بود، انواع و اقسام تهمتا و زیر سوال بردن تایتلو در دستور کار خودشون قرار میدادن، این جوری قهرمان شدن پشیزی هم ارزش نداره که بیای و با مدیکال تایم فیک و به قول خود متقلبش مدیکال تایم ذهنی و روانی!!!! و حضور مسخره ترینر بر سر چنج اوور گیم های حساس این حسو در حریف ایجاد کنی که مصدومی و حریفم شل بزنه و بازی پیش افتاده رو ببازه، ننگ بر چنین قهرمانی ای، تا ابد خودشو زیر سوال برد با این حرکت! تبریکی هم در کار نیست
behsen
01-30-2017, 09:10 AM
تبریک به طرفداران اسطوره
http://uupload.ir/files/dabk_photo_2017-01-30_08-27-28.jpg
http://uupload.ir/files/fkm4_photo_2017-01-30_08-27-36.jpg
مطمئن باشید کار واسه فدرر با گرند 18 تموم نشده و همین ویمبلدون پیش رو میتونه شانسش رو برای گرند 19 امتحان کنه. به نظر من جز نواک آماده هیچکس نمیتونه تو ویمبلدون جلوی این فدرر رو بگیره.
و در نهایت امیدوارم رافا و راجر با حفظ آمادگی و نواک با برگشتن به آمادگی قبلی، 2017 رو به یه سال رویایی واسه تمام طرفداران تنیس و ورزش دوستان تبدیل کنن.
ARY143
01-30-2017, 09:29 AM
متاسفانه ذوب شدگان فدرر اگر رافا اون حرکات زشت و فیک(مدیکال تایم اوت سمی فینال و فینال) در ست پنجم هر دو مسابقه رو انجام داده بود، انواع و اقسام تهمتا و زیر سوال بردن تایتلو در دستور کار خودشون قرار میدادن، این جوری قهرمان شدن پشیزی هم ارزش نداره که بیای و با مدیکال تایم فیک و به قول خود متقلبش مدیکال تایم ذهنی و روانی!!!! و حضور مسخره ترینر بر سر چنج اوور گیم های حساس این حسو در حریف ایجاد کنی که مصدومی و حریفم شل بزنه و بازی پیش افتاده رو ببازه، ننگ بر چنین قهرمانی ای، تا ابد خودشو زیر سوال برد با این حرکت! تبریکی هم در کار نیست
سلام بر "KING" عزیز ، ارادتمندیم ، دادا کم پیدا :583::583:
دادا با احترام به نظر شما خواستم یک توضیحی داشته باشم
عزیز جان این دوتا بازیکن با این سابقه طولانی در مسابقات که با هم داشته اند آن هم در سطح اول تنیس در مقاطع بسیار حساس دیگه به اصطلاح به تمامی جیک و پیک هم واقف هستند و احتمالا این موضوع که شما فرمودید نباید در عملکرد رافا تاثیر تعیین کننده داشته باشه .
در طول مسابقه هم معلوم بود که هیچ کدوم بر سر تک -تک پوینت ها کوتاه نمی آیند و به قول معروف تا سر حد مرگ پای بازی می ایستند .
راجر در نیمه نهائی اعلام کرده بود که مشکل داره و ضمنا اعلام کرده بود تو این مسابقه فینال حتی به بهای خانه نشین شدن کم نخواهد گذاشت .
ست پنج هم رافا که با برتری شروع کرد و تا 3-3 شدن نتیجه دید که طرف پای کار وایساده .
تو نیمه نهائی هم راجر 2 ست جلو بود با مدیکال تایم استن و شاید به قول شما از ریتم خارج شدن راجر بازی 5 سته شد .
حالا در کل ، نادالیون عزیز این گرند 18 رو به عنوان یک هدیه به راجریون در نظر بگیرید جای دوری نمی ره - تنیسور ما تو دوره سقوط و بازنشستگی و اوفول این چیزهاست بزارید این آخری ها با خاطرات خوب با هاش خدا حافظی کنیم - تنسیور شما هنوز خیلی راه برای ادامه داره و قطعا در ادامه عملکرد بهتری هم خواهد داشت و به افتخاراتش خواهد افزود :655::655::655:
SOHEIL_6128
01-30-2017, 09:33 AM
منم جا داره این برد شیرینو به همه دوستداران تنیس و راجر تبریک بگم بزرگ بودن آدما وقتی نمایان میشه که حریفا و رقباشون بزرگ باشن به امید بازگشت نواک و رافا به اوج
hamedd
01-30-2017, 09:53 AM
در پاسخ به شما دوست عزیز باید بگم که دست پیش میگیرین پس نیفتین؟؟!!! اولا اینکه بعد medical time out راجر break شد چرا نتوستین نگه دارین شانستونو؟؟؟!!! ثانیا این زمان آیا فقط واسه فدرر بود؟ نادال این وسط استراحت نکرد تو همین تایم؟؟!!
بعدشم همه اینو دیگه میدونن نادال با تلف کردن زمان موقع سرویس زدن و خیلی از مواقع دیگه تو بازی سعی در آروم کردن بازی به نفع خودش داره پس اگه کسی ضد تنیس بازی کرده باشه تو این سالها اون فدرر نیست چون طرف دیوانه نبود المپیکو که اون همه واسش ارزش داشتو ول کنه به خاطر مصدومیت.
به عقیده من فدرر امروز خیلی چیزا رو به دنیا و بقیه تیسورا ثابت کرد; قهرمانی تو این سنو سال یه چیز باورنکردنیه اونو مقابل نادال که به این راحتیا کم نمیاره و نادال دیروز بیشتر به خاطر این موضوع ناراحت بود نه از دست دادن گرند.
بعدشم نادالی که به توپ یه جور ضربه میزنه صاف تو صورت بازیکن مقابل، هیچ وقت شل بازی نمیکنه و از یه همچین بازی به هیچ وجه و بنا به هر دلیل نمیگذره
mspayam
01-30-2017, 10:22 AM
ممنون از رضای عزیز و همه ی دوستانی که تبریک گفتن. من هم این پیروزی ارزشمند و تاریخی رو به تمامی دوستان تبریک می گم. راستش خود من هم توقع رسیدن راجر به فینال و قهرمان شدنش رو نداشتم، مخصوصاً با هد تو هدی که جلوی نادال داشت و اینکه در سال های قبل هم نتونسته بود توی اوپن استرالیا شکستش بده. ولی فدرر بار دیگه نشون داد که چرا بهترین بازیکن این دورانه و چرا لقب اسطوره رو بهش دادن.
استراحت شش ماهه بدون شک بهترین کاری بود که در سال های اخیر کرد. توی یکی از مصاحبه هاش گفته بود که دیگه از این چرخه ی تمرین، درمان، تمرین، درمان، مسابقه، درمان، تمرین، درمان، خسته شده بود و اون شش ماه باعث شد که بدنش به بهبودی کامل برسه و نتیجه اش رو هم که همه دیدیم.
چیزی که فدرر در مورد رافا گفت شاید حرف دل خیلی از طرفدارهاش از جمله خود منم بود. "ای کاش در تنیس هم مساوی داشتیم تا این نتیجه رو با رافا تقسیم می کردم." رقابت اولیه ی فدرر با نادال حالا به رفاقتی عمیق تبدیل شده که یه بخش زیادی از اون به خاطر شخصیت متواضع و دوست داشتنی رافاست که برخلاف بعضی بازیکن ها در لحظات اوج هم مغرور نمی شه و تواضعش رو حفظ می کنه.
در پایان یه جمله به سبک و سیاق قدیم بگم خطاب به یکی دو نفر (یا شاید هم یه نفر با چند تا آیدی):
فدرر بار دیگه مشت محکمی بر دهان بدخواهان و یاوه گویان زد و سلطه ی انکارناپذیرش رو بر تنیس به رخ کشید.
manoochehr1984
01-30-2017, 10:24 AM
اینو نگی میخوای چی بگی !!؟؟ واقعا متاسفم برات ....
rezaomo
01-30-2017, 10:58 AM
دنیا هنوز هم خوشگلیاشو داره .:583::583::583: تبریک به طرفداران راجر و اسطوره دنیای تنیس.:583::583: یک نکته هم بگم، گیم هشتم از ست پنجم ماورایی بود. خارج از قالب و چارجوب های تعریف شده برای ورزش تنیس .
aretobe7
01-30-2017, 12:55 PM
من قصد داشتم الان توضیح فنی بدم ولی این پست رو که دیدم ترجیح دادم ارزیابی فنی از بازی نداشته باشم.
شما عصبانی هستی و یه سری واقعیت هارو ازش چشم پوشی کردی. Medical Time out فدرر تنها اثری که داشت این بود که اول ست پنجم برک شد. پس نمیشه گفت که بازی نادال رو خراب کرده. بریک هایی هم که راجر توی 5 گیم پایانی انجام داد هیچ ربطی به مدیکال تایم اوت نداشت برادر من. خیلی بعید بود از شما که به ادمی که چند سال متوالی جایزه بازی جوانمردانه رو گرفته اینجور تهمت بزنی.
با تمام این تفاسیر نظرت محترمه ولی به عنوان یه برادر میگم که رافا توی این بازی فنی به فدرر باخت. باورش سخته ولی اتفاقیه که افتاده. شما ست اول و ستی که 6-1 فدرر برد رو هم فک می کنی غیر فنی برنده شده؟
pourya RF
01-30-2017, 01:03 PM
هیچ جوابی برای شما که اینقدر غیر حرفه ای وسطحی و بچگانه فکر میکنی ندارم... حریف شل بزنه؟؟؟ :254::251::254: .... عزیز من تو تنیس حرفه ای این صحبتا نیست واقعا خنده دار ترین و مسخره ترین چیزی بود که شنیده بودم :350: :254: :251: :254: بهتره بگی که مدیکال تایم فدرر تو بازی نادال تاثیر منفی گذاشت تا اینکه بگی شل زد :781: تازه این مدیکال تایم هیچ تاثیری رو بازی نادال نداشت به جز اینکه تاثیر منفی برای فدرر داشت که باعث برک شدن سرویسش شد ..... البته حق دارید شکست خیلی سنگینی بود من جای شما بودم خیلی بیشتر بهم فشار میومد :781:
pourya RF
01-30-2017, 01:09 PM
با قهرمانی تو استرالیا اوپن جایزه ی مالی راجر فدرر اسطوره از مسابقات تنیس از مرز ۱۰۰ میلیون $ گذشت :655:
farzin123
01-30-2017, 02:00 PM
عملکرد فدرر در گرنداسلم ها
ehsan1985
01-30-2017, 03:43 PM
من هم تبریک میگم به همه هوادارای راجر..خدا میدونه که چقدر انتظار این روز رو کشیدیم. اگه بگم دیروز یکی از شادترین روزهای زندگیم بود چیزی به گزاف نگفتم. رافا هم عالی بود. مخصوصا ست 4. امیدوارم هردوشون تا آخر فصل سالم و آماده باشن.
omidd
01-30-2017, 04:47 PM
باز هم تبریک به دوستان عزیز راجری :583:
قبل این بازی راجبع اینکه شرایط چجوری باید پیش بره راجر به نتیجه برسه صحبت شد اما اینکه راجر بتونه در اکثر مواقع سطح خودشو بالا نگه دار این ستودنی ، راجر بنظرم این بازی برد چونکه خوب ریترن کرد راجر در اکثر بازیا خوب سرو زد فورهندش خوب بوده اما این بازی همه میدونستن راجر قطعا بارها بریک میشه اما تو تنیس مهمتر از بریک نشدن بریک کردن تو باید بتونی بیشتر بریک کنی مگر در چمن که شانس این هست تنیسوری در سطح راجر بریک نشه اما در هارد خیلی واضح بود این اتفاق میفته راجر 4بار بریک شد اما 6بار بریک کرد خب طبیعتا این عملکرد آخرش به برد منجرب نشه عجیب.
راجر ست 1 خداروشکر برخلاف فینالای اخیرش خیلی خوبو باصلابت بود خصوصا بکهند راجر باعث شد نادال نتونه پیش بینی کنه بازی راجر و ست 1 راجر پیروز شد.
ست دوم در چنین بازی هایی سابقه هم نشون داد نادال بیشتر تلاش میکنه بریک کنه و جلو بیفته تا برنده اون ست بشه دقیقا همین اتفاقم افتاد راجر با بیش از 35 سال سن هیچوقت نمیتونه در تمام گیم سرو های خودش ثبات داشته باشه بیگ سرو ها و نواک اندیم نمیتونن چه برسه راجر و انتظار بریک شدن چندباره از راجر داشتم و بدترین زمانش هم اول ست که همین باعث شد رافا پیش بیفته اما درخشش و ریترن هجومی راجر چندبار حتی اجازه بریک داد به راجر که نادال سیو کرد و وقتی فاصله افتاد انصافا نادال ست 2 حقش بود و 1.1 مساوی شد.
ست 3 مشابه ست 2 بود نادال 3بار فرصت بریک داشت اما راجر با 3 ایس جوابشو داد و گیم اول گرفت و وقتی که راجر تونست نادالو بریک کنه و پیش بیفته نادال نتونست به بازی برگرده و راجر در ستی که جز گیم اولش عالی بود برد و نتیجه 2.1 به نفع راجر شد.
ست چهارم تنها ستی بود که راجر اصلا فرصتی واس بریک کردن پیدا نکرد و نادال به حق با تسلط ستو برد و 2.2 شد ریتم بازی جوری بود که ست 5 قابل پیش بینی نبود از ی طرف راجر دو بار جلو افتاد از یطرف ست 4نادال با بازی خوب گرفت و قطعا مهم ترین اتفاق در چنین بازی های 5ستی این که سرو اول بازی دست کی باشه و طبیعتا اون شخص اگه بتونه گیم سرو خودشو هولد کنه طرف مقابل استرس بیشتری داره خصوصا به اواخر ست برسیم.راجر که گیم سرو خودشو نتونست سیو کنه و بریک شد دیگه گفتم تمام و نادال باز هم مثل 2009 پیروز چون ست 4 راجر اصلا نتونست فرصتی واس بریک داشه باشه و وقتی گیم دوم که سرو رافا بود راجر 3تا بریک پوینت از دست داد گفتم تقدیر این راجر ببازه بعید از بعد روحی بتونه خودشو جمع کنه ست آخر استرالیا 2.0 عقب باشی رقیبتم نادال باشه پس کار تموم تنها شانس راجر این که بتونه سرو خودشو تا پایان ست حفظ کنه و امید به بریک کردن رافا داشته باشه گیم دوم رافا گرفت اما راجر خ خوب بازی کرد مثل ست 1 و 3 و میتونست مساوی کنه، گیم سوم و راجری که براحتی سرو خودشو گرفت 2.1 به سود نادال،دوباره سرو رافا و 1بریک پوینت دیگه کم پیش اومده راجر اینقدر پیاپی در گیم سروای رافا تحت فشارش بزاره بازی خیلی هجومی که هدف اصلی راجر در این تورنمنت بوده در ست 5 اوج گرفت و بریکی که نکرد باز هم نشد 3.1 رافا و رافایی که متخصص در این موارد و میدونه با 1 بریک دیگه کار حریفش تمومه، همه چی نشون میداد رافا قهرمان میشه سابقش بریک نشدناش و منی که میگفتم کار تموم،
راجر گیم 5 باز هم براحتی سروای خودشو خوابوند و 3.2 بازی به سود نادال بود و آیا راجر همچون 2 گیم سرو اخیر رافا میتونه خوب بازی کنه یا نه؟راجر باز هم عالی شروع کرد 30.0 جلو افتاد 30.30 شد و 40.30 راجر و فرصتی دیگر وای خدا یعنی میشه مساوی بشه؟نشد باز هم نشد برای 5 بار راجر نتونست بریک کنه منم بیشتر ناامید میشدم با اینکه راجر خوب بازی میکرد اما بخاطر فقط گیم اول و شروع بد نمیتونست برگرده به بازی ،نادال از فرصتش برای سیو این گیم استفاده نکرد و راجر باز هم برای 6بار فرصت بریک داشت خدا میدونه چند تا لیوان آب خوردم تا آروم باشم اینبار هم گفتم نادال بریک بشو نیست اما اینبار نه، نادال خودش بیرون زد و بعد از اون همه تلاش و سه گیم سرو نادال عالی بازی کردن بالاخره راجر برگشت و 3.3
چه چیزی بهتر از اینکه خوب سرو بزنی در این مواقع راجر براحتی 4.3 میکنه و حالا فشار روانی رو نادال،نادال با اون حالتای خاصش سرو زد 15.0 و30.0و40.0 وااااااااای خدا باورم نمیشه 3 بریک پوینت راجر تورو بجون بچهات بگیر تو الهام بخش میلیون ها نفری با بردت حال و هوای میلیون ها انسان تغییر میکنه تو چیکار کردی با این سن ،اما بازهم نادال نشون داد چرا جزو بهترین تنیسورای تاریخ ذهنیت قوی همین 40.0 شد 40.40 یا خدا یعنی چی چرا اینقدر تنیس بی رحم و نمیزاره راجر بعد اون فینال اپن آمریکا که مفت راجر خودش خودشو بازوند ست 3 .0 باخت و بعد اونم ویملبلدون 2016 اونجوری مفت به رائونیچ باخت اونم در حالیکه 40.0 جلو بود و داشت میرفت تای بریک این بازی باخت و تنها صحنه ای که از این بازی هرگز از ذهنم خارج نشد این بود که راجر خسته و ناتوان نقش بر زمین شد و همه دنیا داشتن به این فکر میکردن مصدومیت ها و سن بالا کارت تموم راجر ،همیشه این صحنه جلو چشام صحنه وحشتناک ناراحت کننده ای بود برام اسطورت به زانو دراومد همه جا تیترا رفته بود رو این عکس پایان اسطوره ناتوان و خداحافظ اما.......
بازی 40.40 و روحیه بهتر نادال و طولانی ترین رالی این بازی که شاید انتظار میرفت نادال پیروز این رالی 26 ضربه ای بشه اما راجر با یک ضربه سوپر فورهند داون د لاین میره واس بریک کردن وای خدا چرا نمیشه این یبار بزار راجر ببره حقش ،نادال جنگندگیش بی نظیر بود نمیخواست جامو به نزدیکترین رفیق و رقیبش بده و ی سرو عالی و باز هم 40.40
نادال بباز نیست 4گیم سرو داشته هر 4گیم راجر امانشو بریده اما نادال نمیخواد این تروفی از دست بده ولی راجر باز هم با ی بازی هجومی و فورهند عالی نتیجه رو میخواد و آخرین بریک پوینت واس راجر میتونست باشه در استرالیا نادال سرو میزنه به زیبایی گوشه زمین تا از ضعف راجر در بکهندش سود ببره اما چه بکهندی واووووووووووو این ضربه رافا مجبور به حرکت به سمت تور کرد و ضربه ای که به تور خورد وااااااااااااااای 5.3 راجر جلو افتاد خدااااااااااا اصلا باورم نمیشه 3.1 تبدیل کنه به 3.5 و حالا سرو راجر .
آیا راجر این گیم میگیره و در عین ناباوری 18 گرندشدو در استرالیا اونم بعد 6ماه نبودن و مصدومیت و بازی ضعیف در ابتدای تور اونم با اون قرعه میشه باورنکردنی خدا این گیم میتونه قهرمانش کنه یا اتفاقات تلخ اپن امریکا جلو نواک پیش میاد.
بدتر از این نمیشد بشه 15.0 با ی بکهند عالی از نادال 30.0 در یک رالی هجومی از نادال 30.15 و ایس راجر 40.15 با حمله به تور به نفع رافا .
عجب لحظه تلخی در یک قدمی جام اگه نشه وای فکر کردن بهشم دیوانه کنندست نادال با گرفتن این گیم میتونست از بعد روحی برتری پیدا کنه راجر سرو میزنه و باز هم ایس 40.30 باید بجنگ راجر میزنه نادال برگشت داد و بعد یکی دو ضربه اون فورهند که نادال تسلیم شد وای ی نفس کشیدم 40.40 باز هم سرو خوب و آخرین امتیاز اگه بشه چی میشه زد و در ضربه دومش بد بیرون زد باز هم سرو باز امتیاز راجر بزن کارو تموم کن دیگه بسه سرو زد رافا تو باکس جلو تور انداخت هجوم به تور از راجر و فورهند، بخشی ساکت بخشی پرسروصدا وااااای خدا توپ رو خط خورد من دیدم امیدوارم اشتباه نکنم چلنج آیا اخرین امتیاز خواهد بود؟
بله و تمام راجر برای 18 بار قهرمان شد باورنکردنی دور چهارم هدف بود الان قهرمان شد نادال بی نظیر بود تا آخر جنگید اما ست 5 راجر 11 بریک پوینت داشت رافا 4 و راجر حقش بود میلیمتری قهرمان بشه شادی، اشک، بهت برای راجر و دوست دارانش ،باکس راجرو ببین لیوبیجیج جوری خوشحالی کرد انگار خودش قهرمان شده به این میگن مربی یکی از زیباترین لحظه های این تورنمنت برای من خوشحالی باکس راجر و خصوصا لیوبیجیج بود .
راجر به حقش رسید و خودشو خداش جواب اشک ناراحتی 2009 تبدیل کردن به اشک شوق 2017.
همیشه احساس داشتم راجر 18 میگیره اما هرگز رو استرالیا اونم با این قرعه حساب نکرده بودم.
ببخشید فقط دوس داشتم حسو حال اخیرمو که میدونم واس شماها هم شبیه بمن بوده بگم.ی تبریک جانانه به دوستان نادالی که بی نظیر جنگید و اونم لایق این تروفی بود .
در بعد فنی راجر خوب سرو زد فورهندش خوب بود اما چندتا عجیب بیرون زد که بخاطر عدم ثبات ،ریترن بسیار عالی و هجومی عمیق و زاویه دار ،بکهند سال ها بود من اینطور ندیده بودم اصلا نادال فکرشم نمیکرد راجر چند تا بکهند کراس زد نادال حرکت نکرد که اوجش ست 1 و خصوصا ست 5 بود.
یکی از دلایل اصلی دیگه ای که به راجر کمک شایانی کرد زمین بازی ها بود قشنگ تو این بازی نشون داد واس راجر بهتر شده تا حدی و کمک شایانی به وینرهای راجر کرد.
در مجموع راجر بهترین 3ست چند سال اخیرشو بازی کرد در ست 1.3.5 و پیروز شد.
از اون افتادن در ویمبلدون مقابل رائونیچ تا رسیدن به این فینال استرالیا با بردن 4نفر از تاپ تن و بردن 3بازی 5سته، باشد که به راجر فدرر بزرگ ایمان بیاورید.
یک تشکر ویژه هم رضای نازنین دارم که چند سالی این حرفو میزدکه راجر، بقول خودش پیری گرند ببره از مواضع تندش رد میشه و نفرتی در کار نخواهد بود و ستایش بیشتری نسبت به این اسطوره داره و حالا بعد چند سال با بزرگی خودش اومد و اعلام کرد دمت گرم داداش.
اگر کسی از دوستان برنامه راجر تا پایان سال داره اعلام کنه چون من خوندم راجر برنامش دقیق مشخص نیست فقط دیدم گفتش ایندین ولز و میامی شرکت میکنه که احتمالا با این قهرمانی میامی نره اما از باقی تورنمنتاش خبری ندارم کسی میدونه بگه ما استفاده کنیم.
با تشکر فراوان دو هفته به یاد ماندنی به تاریخ پیوست.
شاد باشین و سلامت کنار خانواده عزیزتون.یا حق:583::443:
zhako
01-30-2017, 05:20 PM
به نظرمن وشاید تمام دوستداران دنیای تنیس امسال قشنگ ترین وزیباترین رقابتهای تنیس رو خواهیم دید شک نکنیدامسال سال رقابت میلیمتری غولهای تنیسه.بیاییم به همه احترام بذاریم واز دیدن تنیس این ابرمردها لذت ببریم.
Nasir
01-30-2017, 06:10 PM
با تبریک قهرمانی راجر فدرر افسانه ای
آیا کسی از دوستان لینک دانلود این مسابقه رو داره؟
1080p باشه.
Navidi
01-30-2017, 06:30 PM
دانلود فایل تورنت مسابقه فینال اوپن استرالیا از کانال های ای.اس.پی.ان، یورو اسپرت، اس. اف. 2 و هایلایت شصت دقیقه ای مسابقه از بی.بی.سی آی پلیر:
Uploadfiles.io - espn.torrent (https://ufile.io/141201)
Uploadfiles.io - 1080i-en-eurosport-hd.torrent (https://ufile.io/05e2d1)
Uploadfiles.io - sf-zwei.torrent (https://ufile.io/76d03)
Uploadfiles.io - condense.torrent (https://ufile.io/92ba5)
pourya RF
01-30-2017, 10:41 PM
راجر کبیر برنامشو تا میامی اعلام کرده فعلا ... دبی ایندین ولز میامی
pouriya.alex
01-31-2017, 11:56 AM
با کمی تاخیر این قهرمانی با شکوه رو به همه هواداران اسطوره تبریک میگم :583:
فکر میکنم همه ما طرفداران فدرر، منتظر یک اتفاق خیلی خوب قبل از بازنشستگیش بودیم تا حسن ختامی باشه بر دوران باشکوهش و چه اتفاقی بهتر از اینکه پس از 6 ماه دوری، توی تورنمنتی که کمتر کسی واسش شانس قهرمانی قائل بود، در یک بازی 5 سته و در مقابل رقیب دیرینه با یه بازگشت شگفت انگیز در ست 5 به قهرمانی برسه...:655:
حالا دیگه اگر راجر تا پایان دوران بازیش دستاورد دیگه ای هم نداشته باشه، واسه هواداراش ناراحت کننده نخواهد بود...
ازینکه بگذریم، دیروز اتفاقی داشتم صفحه ورزشی روزنامه جام جم رو میخوندم، گزارشی از فینال استرالیا اوپن دیدم و در همون پاراگراف اول چنان متحیر شدم که بد ندیدم این حجم از سواد و اطلاعات تنیسی رو در سال 2017 و در چنین رسانه ای، باهاتون به اشتراک بگذارم ...
http://www.tennis-image.com/images/36574053355058817417.jpg
king of spin
01-31-2017, 12:32 PM
Pat Cash: (http://www.tennisworldusa.org/news/news/Roger_Federer/40301/pat-cash-roger-federer-cheated-during-the-australian-open-final-/)
برای خودتون تاسف بخورید نه من
پت کش هم اشاره کرد به اون چیزی که من گفتم، ننگ بر حیله و نیرنگ و فریب
SABORI
01-31-2017, 01:02 PM
من هم این قهرمانی ارزشمند را به همه دوست داران ورزش تنیس تبریک میگم به خصوص عاشقان فدرر
قبل از مسابقات کسی رو فدرر حساب باز نکرده بود اما بعد از هر بازی کاری کرد که کم کم بقیه یادشون بیاد که فدرر در این گرند شرکت داره و نمیشه دست کمش گرفت
در 35 سالگی بعد از 6 ماه دوری از تنیس با رنگ 17 بعد از 3 بازی 5 سته با این قرعه سخت و بعد از شکستهای متوالی در فینال مقابل جووکویچ و اینجا در مقابل نادال واقعا کار بزرگی کرد
پیروز باشید
pourya RF
01-31-2017, 03:26 PM
Pat Cash: (http://www.tennisworldusa.org/news/news/Roger_Federer/40301/pat-cash-roger-federer-cheated-during-the-australian-open-final-/)
درکت میکنیم میدونیم خیلی سخته بزرگترین رقیب گرنداسلم ۱۸ رو بگیره خیلی فشار سنگینی داره :781: :781: مخصوصا اگه فاینال ست ۳،۱ جلو باشین که دیگه قهرمانی رو مال خودتون بدونید که دیگه نگو فشار مضاعف :251: :254: ...«««««««« هجدهمین گرنداسلم»»»»»»»»» :396: :396: :396: 18 18 18 18 :396: ....فقط از خدا میخوام صبر بهتون بده :443:
mspayam
01-31-2017, 04:41 PM
اصلاً اگه فدرر توی یه بازی پنج سته بعد از شش ماه بازگشت به رقابت ها استراحت پزشکی نگیره عجیبه، چون در غیر این صورت فقط با دوپینگ می شه بدن در وضعیت ایده آل برای مسابقه قرار داد. این جماعت حاشیه دوست اگه وقت استراحت نمی گرفت می گفتن دوپینگ کرده، حالا که وقت استراحت گرفته و گیم بعدش رو هم روی سرو خودش باخته، می گن تقلب کرده.
این دوستانی که همچین ایرادهایی رو می گیرن موقع قهرمانی های نواک کجان که چندین سال از فدرر جوونتره و مرتب وقتی عقب می افته می زنه به تایم اوت، و ماساژ و اینجور چیزا؟ از نواک جوونتر تقلب نیست، از فدرر میونسال تقلبه؟:486:
اصلاً اگه فدرر توی یه بازی پنج سته بعد از شش ماه بازگشت به رقابت ها استراحت پزشکی نگیره عجیبه، چون در غیر این صورت فقط با دوپینگ می شه بدن در وضعیت ایده آل برای مسابقه قرار داد. این جماعت حاشیه دوست اگه وقت استراحت نمی گرفت می گفتن دوپینگ کرده، حالا که وقت استراحت گرفته و گیم بعدش رو هم روی سرو خودش باخته، می گن تقلب کرده.
این دوستانی که همچین ایرادهایی رو می گیرن موقع قهرمانی های نواک کجان که چندین سال از فدرر جوونتره و مرتب وقتی عقب می افته می زنه به تایم اوت، و ماساژ و اینجور چیزا؟ از نواک جوونتر تقلب نیست، از فدرر میونسال تقلبه؟:486:
ایشون نظرشون از هموجایی که گفت ضربشو شل بزنه :254::001_smile: معلومه
king of spin
02-01-2017, 10:27 AM
اگه سواد داشتین به جای لودگی و خوش مزگی و عقده گشایی می رفتین اون منبعو میخوندین که پت کش چی گفته! البته فک کنم اصلا ندونین پت کش کیه
منظورم اقای صداقت پیام نبودن! روی صحبتم با اون یکی دو نفری هست که احساس خوشمزگی میکنن و منتظر عقده گشایی هستن
darksider
02-01-2017, 10:54 AM
اگه سواد داشتین به جای لودگی و خوش مزگی و عقده گشایی می رفتین اون منبعو میخوندین که پت کش چی گفته! البته فک کنم اصلا ندونین پت کش کیه
منظورم اقای صداقت پیام نبودن! روی صحبتم با اون یکی دو نفری هست که احساس خوشمزگی میکنن و منتظر عقده گشایی هستن
پت کش هرکی میخواد باشه وقتی خود نادال میاد بعد از مسابقه اونجور درباره فدرر حرف میزنه شما به عنوان یا طرفدارش هیچ حقی نداری بیای توهین کنی
شما بهتره به 125 مراجعه کنی چون میزان سوزشت به جرغاله شدن رسیده
سلام
فدرر گفته از دور دوم احساس درد داشتم. بازی با استن هم از شروع مسابقه درد داشتم. میگه من بیست سال تو این زمینه پیشرو بودم که استفاده غیرقانونی از این مساله نکنم. برای بازی با استن به ذهنم رسید که قوانین برای همین هست که ازشون استفاده کنیم دیگه و بنابراین از MTO استفاده کردم. درنهایت فدرر صحبت پت کش رو اغراق (انتقاد اغراق آمیز) میدونه و میگه من نمیدونم اون راجع به چی داره صحبت میکنه. در نهایت دوست عزیز اگر این مدیکال تایم اوت تقلب قانونی هست (اصطلاحی که پت کش بکار برده) پس اونی که ماری در نیمه نهایی استرالیا ۲۰۱۳ و نادال تو فینال استرالیا ۲۰۱۴ گرفته چین؟!
Dariush.roger
02-01-2017, 01:27 PM
داداش دركت ميكنم اصلا اون پت كش داداش شما جايگاش كجاس كه بشناسنش يه گرند تو عمر ورزشيش برده مياد راجع به يه اسطوره نظر ميده شما هم واقعيتو قبول كن فد با قدرت قهرمان شد
ما فدرريا داريم لذت ميبريم شما بگو فدرر وقت استراحت پزشكيش واسه بهم زدن ريتم نادال بوده برو برس به زندگيت
pourya RF
02-01-2017, 06:48 PM
یجوری میگه پت کش انگار طرف ۱۵ تا گرنداسلم برده اون اصلا در قد و قواره ی اسطوره نیست که بخواد در مورد اسطوره حرفی بزنه :443:
zhako
02-01-2017, 10:09 PM
اینا جز حسودی چیز دیگری نیست.میخوان قهرمانی اسطوره رو لوث کنن.پت کش اصلا درحد اپسیلون هم نیس.زنده باد راجر
zhako
02-01-2017, 10:16 PM
این حرفای پت کش گمنام وقتی معنی میده که راجر ازهمون ست اول جلو میفتاد و دیگر بازی رو دستش میگرفت همه بازی روکه دیدین.ایشان میخوان کمی خوشمزگی کنن چون خیلی گمنامن.به کوری چشم حسودان وبدخواهان. برن بسوزن از قهرمانی اسطوره.
sooshians_8919
02-02-2017, 10:11 AM
دوستان گل کسی لینکی داره که بشه فینال رو دانلود کرد؟ من متاسفانه نتونستم بازی رو ببینم
از آرشیو شبکه ورزش وردار :001_smile:
mohammad97
02-02-2017, 11:13 PM
من طرفدار نادال هستم، برد فدرر کاملا درسته و پیشنهاد من به طرفدارای فدرر اینه که به این حرف ها گوش ندن و از این برد شیرین و تاریخی لذت ببرند چون خیلی صبر کردن واسه ای این روز.
شما خودت عقل نداری؟؟؟ پت کش هر چی گفته برا خودش گفته. اون منبع!!!!! هر چی که میخواد باشه (همون پت کش میشه). ضربه رو شل بزنه!!!!؟؟؟؟
pourya RF
02-03-2017, 05:24 PM
بیشتر از هزار دفعه لحضه ی قهرمانی فدرر رو تو استرالیا دیدم فقط ۱۰۰ دفعه بازی رو دیدم هر چی میبینم سیر نمیشم بدون شک شیرین ترین قهرمانی بود :655: :866:
zhako
02-03-2017, 09:02 PM
بیشتر از هزار دفعه لحضه ی قهرمانی فدرر رو تو استرالیا دیدم فقط ۱۰۰ دفعه بازی رو دیدم هر چی میبینم سیر نمیشم بدون شک شیرین ترین قهرمانی بود :655: :866:
به خدا منم.تا حالا بالغ بر 10بار فیلمش وهای لایتش رو صد بار دیدم.هنوز که هنوزه سیر بشو نیستم واز دیدنش لرذت میبرم
Najmeh5576
02-03-2017, 11:22 PM
چهار شنبه اول فوریه مطابق با ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ به نقل از شبکه ورزش کبک - کانادا ( RDS)
تایگر وودز میخواهد از دوست قدیمی خود راجر فدرر الهام بگیرد و زندگی حرفه ای اش را دوباره از سربگیرد.
تایگر وودز ِ گلف باز ۴۰ ساله آمریکایی که دارنده ۱۴ قهرمانی ( major golf championships (https://en.wikipedia.org/wiki/Men%27s_major_golf_championships), )میباشد و از سال ۲۰۰۸ دیگر صاحب هیچ مدالی نشده و از رتبه ۱ جهانی به ۶۶۶ سقوط کرده است.
بعد از سه عمل جراحی کمر در سالهای اخیر تایگر وودز ِ امیدوار است بتواند از راجر فدرر تقلید کند و بتواند به بالاترین سطح ورزش حرفه ای خودش باز گردد.
وودز که این هفته باز پروری (rehabilitation)خود در Dubai Desert Classic را بعد از ۱۶ ماه break دنبال میکند اینطور گفته است که آنچه راجر انجام داده باعث می شود که تا مدتها صدر نشین باقی بماند ( to be as dominant for so long).
لازمه روبرو شدن با نواک , رافا و اندی اینست که بتوان خوب تنیس بازی کرد. راجر با افراد مختلفی که تورنمنت های بزرگی را برده بودند بازی کرده و همچنین هیچ کس در سن او گرند اسلم تایتل نبرده است.. و اینکه او توانسته بعد از یک مدت طولانی , به بازی برگرده بدون اینکه انطباق/همگامی (synchronism ) خودش را ازدست بده نکته خیلی چشمگیر یست
با بالا رفتن سن , تو باید بازیت را منطبق کنی و تو بایستی یخورده متفاوت بازی کنی و این کاریه که او ( راجر) ازپسش بخوبی بر آمد.
http://www.rds.ca/golf/golf-tiger-woods-veut-s-inspirer-de-roger-federer-pour-relancer-sa-carriere-1.4344570
دوستان اگه نظری در مورد ترجمه داشتند خوشحال میشم بشنوم چون باعث بهبود آن میشود البته من پاراگرافها یخورده جابجا کردم :)
rezapor
02-05-2017, 12:16 PM
دوستان کسی خبری ازویمبلدون داره و میدونه قرعه کشی وزمان بازیها کی انجام میشه وهمچنین سید بندی چه نحوی هست امسال؟
pourya RF
02-05-2017, 01:49 PM
دوستان کسی خبری ازویمبلدون داره و میدونه قرعه کشی وزمان بازیها کی انجام میشه وهمچنین سید بندی چه نحوی هست امسال؟
فعلا خیلی مونده تا ویمبلدون قرعه کشی و سید بندی چند روز قبل از شروع بازی ها انجام میشه که فعلا زمان زیادی مونده باید ۵ تا مسترز و یک گرنداسلم بگذره تا به ویمبلدون برسیم
siavash4
02-05-2017, 09:19 PM
هنوز که هنوز سرمسته قهرمانی نابغه تنیس دنیاییم
خیلی مزه داد
جواب این پست سراسر بیهوده و چرندیات رو گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.