ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون اولین گرنداسلم سال، استرالیا 2015

صفحه ها : 1 [2]

delpotro
01-31-2015, 05:34 PM
سرنا همینجوری بره رکورد مارگارت کورتم میزنه.

عاشقتم :866::866::866:

mamad
01-31-2015, 05:41 PM
با سلام امروز خیلی دوست داشتم ماریا قهرمان بشه یا در صورت نایب قهرمانی یک ست رو بگیره اگر ست دوم توی تایبرک بعد از این که امتیاز اول رو گرفت یکی از اون دو امتیاز رو هم میگرفت احتمال بردن ست دوم بود اگر سرویس هاش بهتر بشه خیلی عالی میشه و میتونه سرنا رو شکست بده و دراخر قهرمانی سرنا ویلیامز که من ازش بدم میاد رو به هوادارانش تبریک میگم

delpotro
01-31-2015, 06:09 PM
متاسفانه بعد از تماسی که با یکی از اعضای هیات نظارت داشتم فهمیدم که هیات نظارت یعنی هیات نظارت.
یعنی فقط نظاره گر این وضعیت باشن و بر توهین ها و فحاشی ها نظاره کنن.:434:

دمتون گرم:434:

rezaomo
01-31-2015, 06:11 PM
لطفا هیات محترم نظارت رسیدگی کنند به این پست خلاف

كجاش پست خلافه . گند و كثيف . خوب هست به اين واضحي :434:
خجالتم نمیکشه

از شما ؟ به هيچ عنوان :434:
خیلی راحت به بهترین تنیسور جهان توهین می کنه.

مونده تا بهترين تنيسور جهان بشه . از نظر اخلاقي كه اوله از آخر :434:

کثیف و گند و کثافت اون چیزیه که ...

بهت توهين نكردم پس تو هم مودب باش :434:

سوختیاااااااا

نسوختم ناراحت شدم .:434:

پماد سوختگی موجود است.

من بهترشو دارم پماد كالاندولا براي بچه هاي كوچيك ( نوزادان ) كاربرد زيادي داره نمي دوني بپرس:434:

پخ بزن بفرستم به آدرست

دستت درد نكنه گفتم كه ناراحتم هر وقت سوخت بهت پخ مي زنم :434:

تحویل درب منزل

دادنتو ديدم درب منزل خوب تحويل ميدي پيك بادپا:434:

تا زمان بازنشستگی سرنا هم گارانتی داره.

فكر كنم قبل از اتمام 2015 گارانتيش تموم بشه :434:

توي پرانتز ( خودت دنبال اين ميگردي كه كري خوني و به آشوب كشيدن تاپيكو را يك جورايي شروع كني و به قول يكي از كاربرا سابقت رنگيه اما كور خوندي بلم جان :434: خخخخخخ

خخخخخخخخ

delpotro
01-31-2015, 06:36 PM
ببین آدم چیپ 2 زاری

اگه کسی به تنیسور مورد علاقم توهین نکنه مگه من کرم آسکاریس دارم بیام اعتراض کنم?

لمپن بی خاصیت!

اینو تو کله ی پوکت فرو کن که اعتراض به توهینی که احمقی مثل تو میکنه،به آشوب کشیدن تاپیک نیست!

آشوبو کسی درست میکنه که میاد توهین میکنه.

احمق جان به حرفای ماریا توجه کن تا بفهمی چقدر کوته فکر و فندق مغزی.

ادب و شخصیت و احترام به رقیب رو هم میتونی از اهورا یاد بگیری کوچولو.

کلا کسی که توهین میکنه به حقارت و ضعف خودش اعتراف میکنه.

چیزی تو چنته نداری.مجبوری توهین کنی و شخصیت حقیرت رو به نمایش بذاری.

متاسفم برای ماریا که هوادار احمقی چون تو داره!

davidbeckham
01-31-2015, 09:12 PM
http://www.shiaupload.ir/images/17139191138869681954.jpg

SABORI
01-31-2015, 09:45 PM
تبریک میگم به هواداران سرنا
تو بازی معلوم بود که استرس داره و گرفتن این جام براش خیلی مهمه

rezapor
01-31-2015, 10:19 PM
تبريك تبريك تبريك . سرنا ويليامز زن تمام نشدني تنيس امريكا.
ديگه ركوردي نمونده كه نزده باشه

Mehdiii
01-31-2015, 10:55 PM
با اینکه خواهران ویلیامزو دوست ندارم ولی همیشه به اسطوره ها احترام میزارم . سرنا هم مثل فدرر اسطورست و شایسته احترام. تبریک به طرفدارانش که ظاهراً تو این سایت زیاد هم هستند .:583:

Just Nole
01-31-2015, 11:10 PM
کسی تحلیل فنی از بازی فردا نداره!؟
یعنی همه دربست قبول کردن قهرمانی نواک را!؟:443:
با اینکه طرفدار سرسخت نواکم ولی دوست دارم اندی کار را برای نواک سخت کنه
دوست دارم اندی بجنگه و نواک را به چالش بکشه
دوست دارم حتی اگر لایقش باشه این گرند را هم بگیره!
اما ته دلم آرزو میکنم نواک طوری بازی کنه که دوست و دشمن بگن قهرمانی حقش بود

پ.ن:
1-امیدوارم بازی پرهیجان زیبا و طولانی باشه من بخاطر بازی فردا حتی برنامه مسافرتم را به تعویق انداختم
2- تا اونجا که در ذهنمه اندی غرغرو ترین و حراف ترین تنیسوره در کورت! همینطوره؟

hooman3x
02-01-2015, 10:26 AM
امروز استرالیا هم تموم میشه و به تاریخ تنیس میپیونده و از بین ماری و جوکوویچ یکی جام رو به خونه میبره.
استرالیایی که میتونست خیلی زیباتر باشه لا اقل برای من با حضور راجر در بین 4 بازیکن برتر یا حتی فینال.
البته خوشبختانه حضور بازیکنان بزرگ در فینال بازی رو زیباتر کرده و به سرنوشت یو اس اپن دچار نشد.

واقعا اندی لیاقتش بیشتر از 2 گرند اسلمی هست که گرفته. به جز مواقع مصدومیت واقعا با پشتکار و ثبات خوبش جذابیت دنیای تنیس رو بیشتر کرده.
این تعداد فینال استرالیا و حسرت استرالیا؟
چه زمانی بهتر از حالا؟
حتی با اینکه جراحی کمر اندی تاثیر منفی روی سروهای اون گذاشته.

امروز بازی زیبایی خواهد شد چرا که هر دو بهترین ریترن ها رو دارند.
حتی میشه گفت اندی فرم بهتری هم داره به خصوص جک بکهند ریترنهاش که کشندست.
نواک ریترن هاش روی سرو دوم حریف هجومی تر از اندی هست(با توجه به سرو دوم اندی امتیاز خوبی برای نواک هست)

از نظر سرویس هر دو خوبند تفاوت این دو بیشتر در سرو دومشونه که نواک کمی بهتر کار میکنه

از نظر بدنی فرم هر دو خوبه حتی اندی بهتر به خاطر استراحت بیشتر
از نظر ذهنی هم نواک با حذف استن فوق العاده خوبه و اندی هم با بازیابی اعتماد به نفسش و حضور در فینال در شرایط خوبی به سر میبره

هر دو در بیس لاین قدرت فوق العاده ای دارند و هر دو دیفنس قوی دارند که همین عامل رالیهای زیاد اونهاست
از نظر بازی لب تور اندی کمی بهتر از نواک هست به نظرم
ماری نشون داده پسینگهای فوق العاده ای میزنه که حتما کار رو برای نواک سخت میکنه

نواک با اندی در بازیهای قبلشون بیشتر با فورهند کراس سعی در خارج کردن اندی از کورت و با ضربه دون دلاین فورهند تمام کننده یا هجوم به سمت تور کار خودش رو پیش برد.
گردش توپ نواک در زمین فوق العادست.
نواک از نظر هوشی هم برتر از اندی به نظر میرسه.

اندی هم با تکیه بر اوت اینساید فورهندهاش که میتونه مقابل نواک فرصت خوبی برای ضربه تهاجمی بهش بده.چون نواک این توپ هارو اغلب در حالت دفاعی دون دلاین بکهند میکنه که فرصت طلایی برای اندی که تسلط خوبی بر کراس داره میتونه باشه.

اندی برای بردن به سرویس های خیلی خوب نیاز داره با درصد سرو یک بالا.
و نواک به بکهند دون دلاین های قوی تر و کم خطا.

فقط امیدوارم بازی نزدیک باشه و مانند 2 فینال اخیر استرالیایی این دو تنیس باز یک طرفه نباشه که با آمادگی خوب اندی یکم سخته این اتفاق بیفته.

desham
02-01-2015, 03:22 PM
تبریک به همه ی هواداری جوکو
لامصب بیگل بدجور بهش مزه داده.

ehsann
02-01-2015, 03:26 PM
تبریک به طرفداران نواک.
تلاش نواک برای بیگل کردن تو ست اخر جالب بود برام.نسبت به 2 ست اول انتظار میرفت بازی پایاپای باشه.اما نواک نشون داد شخصیت قهرمانی فوق العاده ای داره.

delpotro
02-01-2015, 03:26 PM
Grandisimo Djoko

تبریک به هواداران قصاب صرب

من همیشه آرزو داشتم رافا رکورد راجرو بزنه.الان یواش یواش نگران اینم که نواک رکورد 14 تای رافا رو بزنه.

بیگل بیگل است !

Roger Federer#1
02-01-2015, 03:32 PM
تبریم به نواک و هواداراش.
بااینکه بد سرو زد ولی به لطف بازیه عالیش قهرمان شد و شایستگیشم داشت.
با این آمادگی که بزرگان داشتن فلا سخته حریف نواک شد.
ماری هم آمادگی شو بدست آورد امروزم تا ست 4 خوب بود یهو ریتمش به وسیله بازی خوب نوله بهم خورد.
بازم تبریک به هوادارای نواک.

davidbeckham
02-01-2015, 03:39 PM
تبریک:396:
come on nole
http://www.shiaupload.ir/images/94633252304405946073.jpg

rojhin
02-01-2015, 03:42 PM
اول از همه قهرمانی جوکر رو به هواداراش تبریک میگم .
درباره بحث فنی دوستای با دانشم قطعاً گفتنی ها رو خواهند گفت ولی سوالی برام پیش اومد که اگه ممکنه دوستان بهش جواب بدن :
از کل بازی من فقط بخشی از ست سوم رو دیدم . اوایل ست سوم که اندی تو گیم اول جوکر رو بریک کرد به نظر می رسید جوکر اصلاً شرایط جسمانی خوبی نداره و هر آن ممکنه وسط کورت غش کنه و گیم سرواشو به سختی هولد میکرد ولی در عین ناباوری از گیم هشتم ست 3 به یکباره این آثار خستگی و وضعیت جسمانی از بین رفت و جوکر خیلی عالی مثل بازیهای قبلی به بازی ادامه داد و ست سوم رو گرفت و ست چهارم رو هم بیگل کرد و قهرمان . سوالم اینه که این تغییر احوالات غیر ارادی بوده یا حربه ای جهت بهم زدن تمرکز اندی ؟ قصد اتهام زدن به جوکر رو ندارم فقط برام سوال شده که امیدوارم دوستان نظر بدن ذر این خصوص .

saeedfxfx
02-01-2015, 03:52 PM
اول از همه قهرمانی جوکر رو به هواداراش تبریک میگم .
درباره بحث فنی دوستای با دانشم قطعاً گفتنی ها رو خواهند گفت ولی سوالی برام پیش اومد که اگه ممکنه دوستان بهش جواب بدن :
از کل بازی من فقط بخشی از ست سوم رو دیدم . اوایل ست سوم که اندی تو گیم اول جوکر رو بریک کرد به نظر می رسید جوکر اصلاً شرایط جسمانی خوبی نداره و هر آن ممکنه وسط کورت غش کنه و گیم سرواشو به سختی هولد میکرد ولی در عین ناباوری از گیم هشتم ست 3 به یکباره این آثار خستگی و وضعیت جسمانی از بین رفت و جوکر خیلی عالی مثل بازیهای قبلی به بازی ادامه داد و ست سوم رو گرفت و ست چهارم رو هم بیگل کرد و قهرمان . سوالم اینه که این تغییر احوالات غیر ارادی بوده یا حربه ای جهت بهم زدن تمرکز اندی ؟ قصد اتهام زدن به جوکر رو ندارم فقط برام سوال شده که امیدوارم دوستان نظر بدن ذر این خصوص .

تبریک فراوان به هوادارای نواک
دوست خوبم
اینکه شما اینطور فکر کردید نه اتهام هست نه توهین
در تمام ورزشهای انفرادی اینطور مسایل دیده میشه
ولی خوب نظر شخصی من این هست که نواک کمی شیطنت کرد ولی بیش از اون وقتی اندی رو بریک کرد و رو به هواداراش ازشون تشویق و حمایت خواست بازیش متحول شد
حتی گزارشگر بازی ( فکر میکنم مت بود ) هم متوجه این موضوع شد و از کلمه انرجایزد استفاده کرد!
نواک بازیکن بسیار احساساتی هست و اینو در بازیش فراوان دیدیم
به نظر من قهرمانی نواک مدیون تمرکز بالاش در طول بازی بود
ریترن های عالی ، بکهند دان دلاین های خوب ، فورهند اینساید اوت های خوب ولی با وجود همه این ها تمرکز و ریلکس بودنش در سراسر بازی منجر به قهرمانیش شد
به امید موفقیت های بیشترش

Just Nole
02-01-2015, 03:55 PM
کسی تحلیل فنی از بازی فردا نداره!؟
یعنی همه دربست قبول کردن قهرمانی نواک را!؟:443:
با اینکه طرفدار سرسخت نواکم ولی دوست دارم اندی کار را برای نواک سخت کنه
دوست دارم اندی بجنگه و نواک را به چالش بکشه
دوست دارم حتی اگر لایقش باشه این گرند را هم بگیره!
اما ته دلم آرزو میکنم نواک طوری بازی کنه که دوست و دشمن بگن قهرمانی حقش بود

پ.ن:
1-امیدوارم بازی پرهیجان زیبا و طولانی باشه من بخاطر بازی فردا حتی برنامه مسافرتم را به تعویق انداختم
2- تا اونجا که در ذهنمه اندی غرغرو ترین و حراف ترین تنیسوره در کورت! همینطوره؟

تبریک به نواک و دوستدارانش
همون چیزی که میخواستیم
حداقل 2 ست زیبا پرافت وخیز و پرهیجان داشتیم رالیهای زیبا و طولانی
و سرانجام تسلیم شدن محض اندی از اواسط ست 3
در واقع اندی هرچی داشت و نداشت تو 150 دقیقه خرج کرد!

saeedshl
02-01-2015, 03:59 PM
سلام به همگی
منم برد نواک رو به طرفداراش تبریک میگم
نواک بهتر و متمرکزتر بازی کرد و قهرمانی حقش بود.
با تشکر

Just Nole
02-01-2015, 04:05 PM
بنظر من اندی 2 ست اول فوق العاده بود واقعا عالی بازی میکرد و باعث خلق صحنه های زیبایی میشد
مصدومیت نصفه نیمه ست اول نواک کمی نگرانم کرد اگر اتفاق نمی افتاد کار به تای برک هم نمیکشید
برگشت نواک در تایبرک ست اول فوق العاده بود

با کمال احترام برای نادال و هوادارانش بنظرم نواک امسال رولندگاروس را هم مال خودش میکنه
امیدوارم اندی را در طول فصل در همان فرم 2 ست اول ببینیم.اندی امسال رقیب جدی نواک خواهد بود

ARY143
02-01-2015, 04:15 PM
با عرض تبریک به دوستداران و طرفداران نواک به خاطر این پیروزی
حضور مداوم در بالاترین سطح آمادگی و کسب نتایج درخشان در چند سال اخیر خود گواهی است بر قدرت و صاحب سبک بودن نواک .

من هم با برخی از دوستان هم عقیده هستم که لیاقت اندی پیش از آن چیزی است که تا کنون بدست آورده و دلیل آن را بیش از مسائل فنی به مسائل روحی و روانی اندی مربوط می دونم .

احساس می کنم وقتی اندی در کورت بازی می کند ، با حالات و رفتارها و حرکاتش می خواهد بگوید :

آی مردم ، آی تماشاگران ، من این سختی و این فشار ها را برای شما ها دارم تحمل می کنم - اگر نه اصلا به بازی کردن و کسب مقام و قهرمانی نه علاقه ائی دارم و نه نیازی

نظر بنده این هست ، تا اندی تکلیف خودش را با خودش روشن نکنه و به نتیجه نرسه در بهترین شرایط همین نمایش های چند سال اخیر با فراز و نشیب های آن را شاهد خواهیم بود .
و اگر واقعا به آن درجه از آمادگی ذهنی لازم دست پیدا کنه می تونه برای هر حریفی خطرناک و از بخت های قهرمانی در هر تورنمتی باشه که در آن حضور دارد .

davidbeckham
02-01-2015, 04:24 PM
http://www.shiaupload.ir/images/18526994117802867973.jpg
http://www.shiaupload.ir/images/53657762671721961202.jpg

narges 95
02-01-2015, 04:29 PM
تبریک به طرفدارای عزیز نواک واقعا حقش بود این جام رو ببره :441:
امیدوارم رافا به روزای اوجش برگرده چون میترسم قبل از اینکه رکوردراجرو بزنه نوله 14 تایی بشه اونوقت بد میشه و دیگه نمیتونه جلوی نواکو بگیره بازم تیریک

Just Nole
02-01-2015, 05:05 PM
نکته ای که کسی بهش اشاره نکرد شکستن رکورد 4 قهرمانی فدرر در استرالیاست
امروز نواک 5th استرالیای خودش را گرفت که سه دوره اش متوالیه:655:

http://www.tennis-image.com/images/17023110315636773156.png (http://www.tennis-image.com/images/17023110315636773156.png)

فقط یک استرالیایی از سالیان دور هست که با 6 قهرمانی فعلا بالاتر از نواکه
ضمنا امروز نواک اندی ماری را در فینال استرالیا هت تریک کرد:434:

بنظر من اندی 2 ست اول فوق العاده بود
......برگشت نواک در تایبرک ست اول فوق العاده بود

برگشت اندی در ست 2 هم مثالزدنی بود
2-0 جلو افتادسپس 4-2 عقب افتاد و سرانجام در تای برک سزاوارانه ست را گرفت

rezaomo
02-01-2015, 05:09 PM
من هم به نوبه خودم قهرماني نواك رو به همه هواداران و دوستدارانش تبريك ميگم .:583: اين مسابقه نشون داد ماري همچنان با مشكلات روحي و رواني در مسابقات بزرگ و مهم به ويژه در فينال گرند اسلم ها دست و پنجه نرم ميكنه و تعويض مربي به نظر من هيچ تاثيري روي اين نكته منفي خيلي بزرگ نداشته است.به شخصه دوست داشتم بعد از اين همه رسيدن به فينال گرند اسلم امسال عنوان قهرماني را ماري به خودش اختصاص بده اما بعد از اتمام ست دوم در حالي كه احساس مي كردم اين مسابقه بسيار زيبا و هيجان انگيز دنبال ميشه و توي ذهنم بازي بيش از 5 ساعت را براش متصور بودم با دگرگوني شرايط رواني ماري ست هاي سوم و چهارم به مانند آب خوردن نصيب نواك شد . نواك براي رسيدن به تعداد گرند اسلم هاي فعلي نادال هنوز راهي دراز را در پيش داره اما شايد نواك جشن تولد 30 سالگيش را با كسب چهاردهمين گرند اسلم جشن بگيره . شايد هم به ركورد فعلي نادال نرسه و از دنياي تنيس كنار بره اما صحبت در اين خصوص خيلي زوده به هرحال فعلا نواك در دنياي تنيس مخصوصا در گرند اسلم ها يك تازي مي كنه و بايد ديد در گرند اسلم رولان گاروس كه به نوعي اكنون تبديل به حياط خلوت نادال شده مي تونه اين تروفي باارزش را وارد كلكسيون قهرماني هاي خودش بكنه يا خير باز هم به دوستداران اين نابغه صرب تبريك ميگم .

hooman3x
02-01-2015, 05:49 PM
ابتدا تبریک به هواداران واقعی نواک جوکوویچ که حالا با 5 قهرمانی در استرالیا اگر اشتباه نکنم رکورد دار قهرمانی در تنیس مدرن هست.

این فینال هم نکات مثبت داشت هم نکات منفی که هر دو از نظر من تاکتیکی بود

ست اول رو نواک با یک برک در ابتدای ست (چیزی که در این تونومنت خیلی انجام داد) خودش رو تو موقعیت مناسبی قرار داد که توسط ماری برک شد.

البته نواک به وضوح در این گیم با فشار اندی روی بکهندش دو تا ارور ساده داد و ماری به بازی برگشت.

بهترین خصوصیت نواک در این بازی مقاومت عالی نواک در مقابل برک مجددش بود و هولد گیم بی نقصی داشت.نواک با آرامش و تمرکز روی بازی خودش کارش رو پیش برد و بازی به تایبرک کشید.

در تایبرک هم نواک موفق تر بود .

ست دوم که از نظر من بهترین ست بازی بود بازی متعادل شروع شد تا اینکه نواک مجددا اواسط ست اندی رو برک کرد.ریترن های فوق العاده نواک در این ست بیشتر به چشم اومد و فورهند دون دلاین هاش کارساز بود و انرژی نواک هم خوب بود.

تا اینکه اندی به بهترین فرم خودش در بازی امروز رسید و با بریک نواک بازی رو به تعادل کشید.اندی به نظر من امروز برای برد به بازی تهاجمی به مانند اواخر ست دوم نیاز داشت تا نواک رو ببره

به ضربات با شدت بیشتر و کمی ریسکی اما اینکار به ندرت شکل گرفت.

باز هم آرامش نواک خیره کننده بود و با برک نشدن طوفان اندی و هواداش رو تحمل کرد.

کار به تایبرک کشید و اندی با ادامه بازی تهاجمی از عقب زمین نواک رو زمین گیر کرد.

با کم عمق شدن بکهند های نواک اندی فرصت ضربات اوت اینساید رو بدست آورد و بازی رو به دست گرفت.

این همون چیزی بود که اندی میخواست که تا پایان انجام نشد

به هر حال ست دوم رو اندی با شایستگی گرفت.

ست سوم (ست سرنوشت ساز) رو اندی با همون فرم قبلی شروع کرد و با فورهند و بکهند دون دلاین کنترل بازی رو گرفت و نواک رو تسلیم کرد و 2-0 هم جلو بود

تا اینکه نواک حالت عجیبی گرفت و به همه نشون داد که انرژی اون تموم شده و با حالت بی حوصله ای داره قدم میزنه.

با کمال احترام از نظر من این حرکت کاملا تاکتیکی بود و صرفا برای گرفتن ریتم بازی ماری بود چرا که نواک به وضوح اسرار در نشون دادن حال خودش در گیم سرو ماری داشت خصوصا در آخرین پوینت گیم دوم که از ماری ایس ساده خورد و این حالتش رو به اندی نشون داد.

این همون نکته منفی بازی بود که متاسفانه روی اندی جواب داد و نواک بعد از برگشت به بازی روحیه خود رو برگردوند(البته اون نوشیدنی هم بی تاثیر نبود). این نواک بود که با سرویس خوب و فورهند های تهاجمی کنترل بازی رو گرفت.

سرویسهای ماری هم خوب نبود و فرصت برک نواک رو فراهم کرد.نواک دیگه خستگی رو در انتهای ست نداشت و ست مهم بازی رو برد.

ست چهارم رو هم نواک با همون اقتدار انتهای ست سوم ادامه داد و با ریترنهای مرگبارش ماری رو به زانو در آوورد.

دیدیم که این نواک بود که با فورهند دون دلاین بارها ماری رو مغلوب کرد چرا که دیگه اندی اون سرعت و انرژی کافی برای پشت توپ رفتن و پسینگ زدن رو نداشت و رو به اسلایس های تدافعی آوورد.

بله ماری خسته شده بود اما نه به ظاهر بلکه کاملا صادقانه.

با خسته شدن و ارور های گاه و بی گاه اندی نواک به شکل عجیبی سوار بازی بود و ست فوق العاده ای رو پشت سر گزاشت

با این بیگل نواک اقتدارش رو به رخ ستارگان استرالیا کشید و با شایستگی قهرمان شد

davidbeckham
02-01-2015, 06:23 PM
http://www.shiaupload.ir/images/63930183162256130292.jpg
http://www.shiaupload.ir/images/71417416873921873737.jpg

zhako
02-01-2015, 06:41 PM
منم به نوبه خودبه طرفداران نوواک جوکویچ تبریک میگم.الحق والانصاف شایسته قهرمانی بود.اندی ماری نشون دادواقعا ازلحاظ روحی تو فینال مشکل داره.بهرحال جوکویچ تواین تورنمنت عالی بود و مزد زحماتش را چشیدمبارکش باشه.

zhako
02-01-2015, 06:59 PM
راستی آمارقهرمانی جوکویچ الان 8تا شده؟دوستان آماردقیقی ازقهرمانی جوکویچ اگه دارندلطفا توسایت بذارید

HamedMilan
02-01-2015, 07:01 PM
قهرمانی این مرد میلانی رو به همه هواداراش تبریک میگم:583:

http://www.novosti.rs/upload/images/2012//02/16/sp-novak-milan.jpg

Just Nole
02-01-2015, 07:33 PM
بنده خدا اندی اینقدر حالش گرفته بود که موقعیکه نواک با کیم شوخی میکرد و آرزو میکرد براشون
بچه های زیادی داشته باشن اصلا لبخند هم نزد و عبوس عبوس بود جالب اینکه کیم قهقهه می زد!
من امیدوارم و آرزو میکنم
اندی همانطور که طلسم ویمبلدون را برای هموطنانش شکست طلسم استرالیا هم برای خودش
شکسته بشه اندی تازه 27 ساله هست و هنوز خیلی فرصت داره
اگر نتونه از فرصت بعدیش استفاده کنه تا آخر عمر حسرت این 4 تا فینال را میخوره
همین شرایط به نوعی خفیف تر برای نواک هست.نواک با انگیزه و قدرت زیاد میاد برای رولند امسال
نادال حتی اگر آماده باشه باز هم نواک با انگیزه بیشتر میاد برای طلسم شکنی

بعد از این تورنمنت اختلاف خیلی زیادتر شد تو رنکینگ
تو همین استرالیا نواک بزرگترین گامش را برداشت برای نامبروانی 2015
در حالیکه تمامی مدعیان رنک 2 امتیاز از دست دادند

viva rafa
02-01-2015, 10:28 PM
همون بلایی که جوکر سر نادال اوورد و رافا تصور کرد که بازی تمام شدست و بازی رو باخت امروز هم همون فیلم رو جلو ماری بازی کرد دقیقا وقتی شروع به این کار کرد گفتم اخی که اندی الان اسیر دلقک بازیای نوله میشه
اون نوشیدنی هم همش فیلم بود جز اب ساده هیچ چیز خاص دیگه ای نبود ولی کادر فنیش جوری ظرف اب رو از چیزی در میاووردن و کار میکردن انگار دارن معجون درست میکنن
جوکر جوری خودش رو زمین مینداخت و به حدی مصنوعی بعد از زدن توپ به تور و دادن گیم اول خودشو زمین زد که هر بچه ای میفهمید داره فیلم بازی میکنه
و در نهایت هم قصه تکراری یهو اومد و چنان مقتدر بازی کرد که اندی موند که ای بابا این داشت میمورد که...

omidd
02-01-2015, 11:30 PM
منم به نوبه خودم این قهرمانی رو به دوستداران نوله تبریک میگم الحق با اقتدار و با شایستگی تمام قهرمان شد انتظار بود قهرمان بشه اما نه اینجوری که یهو اواخر بازی به اوج برسه با اینکه بازی قبلیش طولانیم بود.
بدون شک نوله با شایستگی الان نفر اول جهان و بعید بنظر میرسه تا دو سال اینده کسی بتونه برای مدتی طولانی این رنکینگو ازش بگیره.
درسته که نوله کلا ادم شیطونی و بعضی از کاراش خیلی به مذاق دوستان خوش نمیاد اما یسری خصوصیات جالب دیگه داره که خیلیا ندارم من جمله دست زدن برای تشویق حریفش که حرکت قشنگی.
بزرگترین دلیل موفقیت یک تنیسور بنظرم تمرکز که نوله خیلی خوبشم داره این قهرمانیم نوش جونش با این شرایط رولند ویمبی و یو اس 2015 مونده و هنوز مشخص نیست نوله تا رولند در اوج بمونه و تنیسم بازی که توی هر بازی احتمالش هست حذف بشی.
با این اوصاف نوله قطعا تمرکز اصلیش قهرمانی در رولند که خیلی خیلی خیلی سخت قهرمان شدن خصوصا که نادال حریفت باشه.
همتونو به خداوند بزرگ میسپارم
همیشه سلامتو پیروز باشین در پناه خداوند:583::443:

hooman3x
02-02-2015, 12:57 AM
همون بلایی که جوکر سر نادال اوورد و رافا تصور کرد که بازی تمام شدست و بازی رو باخت امروز هم همون فیلم رو جلو ماری بازی کرد دقیقا وقتی شروع به این کار کرد گفتم اخی که اندی الان اسیر دلقک بازیای نوله میشه
اون نوشیدنی هم همش فیلم بود جز اب ساده هیچ چیز خاص دیگه ای نبود ولی کادر فنیش جوری ظرف اب رو از چیزی در میاووردن و کار میکردن انگار دارن معجون درست میکنن
جوکر جوری خودش رو زمین مینداخت و به حدی مصنوعی بعد از زدن توپ به تور و دادن گیم اول خودشو زمین زد که هر بچه ای میفهمید داره فیلم بازی میکنه
و در نهایت هم قصه تکراری یهو اومد و چنان مقتدر بازی کرد که اندی موند که ای بابا این داشت میمورد که...

از این نظر قبول دارم چون که توی گیم سرو ماری میخواست به ماری کاملا نشون بده که خستس و تا حدودی بریده.البته نمیشه ایراد گرفت چون ماری بعد از اینکه دو دو در گیم ها مساوی شدند به معجزه معجون نواک پی برد:434:
میتونست دیگه بازی خودشو بکنه.اما حقیقتا نواک واقعا انرژیش برگشت و کاملا برتر از اندی شد.
واقعا نواک طوری رفتار کرد که من یک لحظه کارش رو تمومشده فرض کردم ولی بعد از خوردن اون معجون مثل بنز دوید.:434:

الحق نواک خیلی بهتر از اندی بود

Sorou$h
02-02-2015, 08:28 AM
نواک جوکوویچ با پیروزی مقابل اندی ماری برای پنجمین بار قهرمان گرند اسلم استرالیا شد .
" فکر میکنم اراده و عزم راسخی که در زمین بازی ، امروز از خودم نشون دادم باعث شد که برنده تورنمنت بشم.بردن هشت گرند اسلم و اینکه ازت به عنوان یکی از نخبگان ورزش تنیس نام ببرند واقعا افتخار بزرگیه.نمیتونم بگم که چقدر از این بابت افتخار میکنم. فکر میکنم قهرمانی امروز ارزش بخصوصی در زندگی من داره ، چون من الان یک پدر و همسر هستم. ازدواج کردن و پدر شدن در شش ماه گذشته انرژی جدیدی به من تزریق کرده ، چیزی که قبلا تجربه نکرده بودم و حالا همه چیز داره در مسیر درست و خوب پیش میره .از این بابت خیلی خوشحالم."
اما نواک در ست سوم ناگهان بنظر میرسید که دچار مشکل بدنی شده ، اما بعد از آن توانست به بازی برگردد و بهترین شکل ممکن بازی رو به تمام برساند.
" من فقط احساس ضعف میکردم.برای مدت بیست دقیقه ای دچار بحران فیزیکی شده بودم و راستش رو بخواهید در دوران حرفه ایم زیاد همچین چیزی رو حس نکرده بودم.اما میدونستم که این قضیه شباهت زیادی به بازی دو سال گذشته ام با اندی در فینال استرالیا داره ، جائیکه دو ست اول بازی بیش از دو ساعت طول کشید . تقریبا امروز هم همون شکل رو تجربه کردیم.بازی خیلی فیزیکی بود.میتونستید ببینید که من در اواخر ست دوم و ابتدای ست سوم دچار مشکل شدم .فقط احساس خستگی زیادی میکردم و احتیاج به زمان داشتم که خودم رو پیدا کنم و تجدید قوائی کنم.اینکاری بود که انجامش دادم و شروع کردم به ضربه زدن به توپ و اینکه سعی کردم بیشتر تهاجمی بازی کنم و البته به سمت تور بیشتر حرکت کنم و امتیازات را سریعتر بگیرم.در اون لحظات سخت احساس میکردم که شور و اشتیاق زیادی برای بردن بازی دارم . این چیزی بود که در ذهنم میگذشت."
اما انگار اندی ماری از این موضوع خوشحال نبوده و می گوید که لنگ لنگان راه رفتن نواک و دیدن مشکلاتی که در دستش داشت موجب حواس پرتیش شده است.
" راستش ، قصد ندارم چیز بدی در کنفرانس خبری درباره او بگم یا دنبال بهانه ای یا چیزی مثل این باشم.در همچین بازیهای عکس العملهای متفاوتی رو خواهیم داشت .این راحت نیست که 100 درصد تمرکز داشته باشید. لحظه ای بود که مردم به زمین بازی میومدند و باعث حواس پرتی میشدند.اینکار باعث تاخیر در بازی شد . من تمرکزم بهم خورد و سرویس رو از دست دادم. او شروع به بهتر و تهاجمی تر بازی کردن کرد .بعدش به خوبی و سرحالی ست دوم و البته ست سوم ظاهر نشد. اما طبیعیه که این موضوع رو با توجه به ساعاتی که در زمین بودیم و رالیهای طولانی که داشتیم ببینیم. بازی واقعا فیزیکی بود.من نمیخواستم فیلم بازی کنم.من تقاضای وقت پزشکی بخاطر هیچی نکردم . این طبیعیه که در همچین بازیهای فیزیکی که مخصوصا ما در دو ست اول داشتیم ، کمی از لحاظ انرژی دچار مشکل شویم.این طبیعیه که در همه لحظات بازی صد در صد اماده نباشید. "
با وجود اینکه نواک پنج بار قهرمان استرالیا شده است ، اما جای خالی رولند گاروس همچنان در بین عناوین او خالیست.خبرنگاری از او در اینباره پرسید و آیا حاضر است یک یا دو تا از این جامها را با رولند گاروس عوض کند؟
" قویا اعتقاد دارم که هر چیزی به دلیلی در زندگی اتفاق میفتد.من وقتم رو با این موضوعات و حرفها تلف نمیکنم که اگر میشد چی میشد ؟ به دلایلی من در استرالیا خیلی خوب بازی میکنم و پنج بار قهرمان شدم و به دلایل دیگه ای هنوز گرند اسلم فرانسه رو نبردم .تا جائیکه ممکنه به تمرین کردن ادامه میدم و اینو باور دارم که تا پایان دوران حرفه ایم حداقل یکبار رولند گاروس را خواهم برد."
گفتنی است تورنمنت بعدی نواک ، تنیس 500 امتیازی دبی است که از 23 تا 28 فوریه برگزار خواهد شد.سال گذشته نواک در نیمه نهائی مغلوب راجر فدرر شد.

http://tennis-image.com/images/69464386512270236987.png

davidbeckham
02-02-2015, 05:40 PM
http://www.shiaupload.ir/images/40438172234741886791.jpg
http://www.shiaupload.ir/images/00390357690059372244.png

ARY143
02-03-2015, 07:54 AM
روزگار عجیبی است نازنین ، روزگار عجیبی است

یک گرند اسلم و فقط 29 صفحه بحث و تبادل نظر :182::182::182::379::379::379:

فکر کنم اگر حضرت آقا و نادال اعلام بازنشستگی کنند ، دیگه تعداد صفحات بحث و تبادل نظر به تعداد انگشتان 2 دست هم نرسه

ولی دوستان و همراهان همیشگی بخصوص افراد فنی تر ، کم لطفی نفرمائید و برای حسن ختام هم که شده یک جمع بندی از این گرند اسلم همراه با موارد فنی و یک کم حاشیه ما را میهمان کنید

ثواب داره به خدا :866::866::655::655::583::583:

rezaomo
02-03-2015, 09:14 AM
روزگار عجیبی است نازنین ، روزگار عجیبی است

یک گرند اسلم و فقط 29 صفحه بحث و تبادل نظر :182::182::182::379::379::379:

فکر کنم اگر حضرت آقا و نادال اعلام بازنشستگی کنند ، دیگه تعداد صفحات بحث و تبادل نظر به تعداد انگشتان 2 دست هم نرسه

ولی دوستان و همراهان همیشگی بخصوص افراد فنی تر ، کم لطفی نفرمائید و برای حسن ختام هم که شده یک جمع بندی از این گرند اسلم همراه با موارد فنی و یک کم حاشیه ما را میهمان کنید

ثواب داره به خدا :866::866::655::655::583::583:

سلام
حرف دل ما رو زدي ،:583: يادمه گرند اسلم ويمبلدون 2012 كه راجر قهرمان شد تعداد صفحات تاپيك به حدود 80 90 صفحه رسيده بود .:379: حالا اينو كه ميگم نه از بابت قهرماني راجر بلكه اون زمان سايت خيلي پويا بود . مثلا دوستاني كه نام كاربريشون به رنگ هاي مختلف از ساير كاربرا نمايش داده ميشد هر روز مطالب خوب و جالبي چه از لحاظ حاشيه مسابقات چه از لحاظ فني قرار مي دادند اما حتي يك نفر از اين دوستان حتي يك مطلب هم راجب اين گرند اسلم ننوشتند . هر چند كه نميشه زحماتي كه بعضي از دوستان ميكشند مانند آقا سروش و ميثم و همچنين ساير كاربراي باسابقه سايت را نديد گرفت . مثلا يكي از دوستان كه زحمت آپديت عكس مسابقات را در تاپيكي جداگانه قرار مي دادند حتي اينبار يك عكس هم آپلود نكردند . مديران سايت هم نميان بگن بابا چي شده چه خبره ،داستان از چه قراره. :379:

rezaomo
02-03-2015, 10:13 AM
گل بود و به سبزه آراسته شد . سايت ATP هاي لايت بازيها رو براي كشور ايران متوقف كرده است. نمي دونم همه هاي لايت ها و ويدئوهاي اين سايت مشمول اين داستان شده است يا بعضي از هاي لايت هاي خاص.

viva rafa
02-03-2015, 11:45 AM
بیچاره اندی خودشم تو مصاحبش اعتراف کرد که چه رودست بزرگی خورده
خلوت شدن سایت ربطی به حدافظی کسی نداره واقعیت اینه که انقدر درگیری ها و مشغله های روزانه زیاد شده و به نوعی زندگی انقدر سخت شده که اکثر بچه ها دیگه نه وقتشو دارن نه دل و دماغ اینکه بیان بشینن پست بزارن
این مساله فقط هم مربوط به اینجا یست تو فروم های فوتبالی هم که من هستم همین وضعیت هست

manoochehr
02-04-2015, 11:17 AM
تبریک به طرفدارهای سرنا ویلیامز
تبریک به طرفدارهای نواک جوکوویچ

Just Nole
02-04-2015, 12:38 PM
مسابقات تنیس اوپن استرالیا/
جوکوویچ: ماری خوب جنگید/ ماری: سال آینده بهتر خواهم بود

» سرویس: ورزشي - جهان ورزش
کد خبر: 93111206904
یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۷

http://media.isna.ir/content/djokovic2.JPG/2 (http://isna.ir/fa/photo/93111206904/جوکوویچ-ماری-خوب-جنگید-ماری-سال-آینده)
نواک جوکوویچ پس از قهرمانی در مسابقات تنیس اوپن استرالیا از پیروزی خود در این مسابقه ابراز خوشحالی کرد و برای اندی ماری نیز آرزوی موفقیت کرد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نواک جوکوویچ بعد از پیروزی گفت: من باید به اندی ماری بگویم که تو خیلی جنگیدی. من برای تو بهترین‌ها را در ادامه فصل آرزو می‌کنم. من به تو و کیم برای نامزدی‌تان تبریک می‌گویم و امیدوارم شما بچه‌های زیادی داشته باشید، من از زمانی که شوهر و پدر شده‌ام، کاملا فرق کرده‌ام.

اندی ماری نیز درباره قهرمانی جووکویچ گفت: من به نواک به خاطر پنجمین قهرمانی‌اش در اوپن استرالیا تبریک می گویم. او واقعا شایستگی این قهرمانی را داشت من از هوادارانم تشکر می‌کنم، من امسال به قهرمانی بسیار نزدیک شدم.
وی افزود: برای من خیلی فوق‌العاده است که در مقابل این تنیس‌بازان خوب بازی کنم و از آن‌ها به خاطر این مسابقات فوق‌العاده تشکر می‌کنم. من تلاش خود را می‌کنم و سال آینده دوباره برمی‌گردم و تلاش می کنم سال بعد در فینال نتیجه دیگری را رقم بزنم.

فدرر: به رافا نزدیک‌ترم تا نواک و اندی
سه شنبه, 19 فروردين 1393 11:27

http://www.tennis3sixty.com/media/k2/items/cache/ee711835a5b8be9e56ead006e30e58e2_L.jpg (http://www.tennis3sixty.com/media/k2/items/cache/ee711835a5b8be9e56ead006e30e58e2_XL.jpg)

ستاره سوییسی تنیس در مصاحبه‌ای خواندنی حرف‌های متفاوتی نسبت به همیشه زده است

تاکنون، سال 2014 برای راجر فدرر خیلی بهتر از سال 2013 بوده. یک قهرمانی داشته و در سایر مسابقات هم خوب ظاهر شده. خودش را به رتبه چهارم برگردانده و در مصاحبه‌ای با مجله «جی‌کیو استرالیا» تاکید کرده که بازگشت به رتبه اول بدون قهرمانی برایش هیچ ارزشی ندارد. او در این مصاحبه از آشنایی با همسرش تا رابطه دوستانه‌اش با نادال گفته و این که هرگز تسلیم نمی‌شود:

این درست است که تو در استرالیا و حین المپیک با میرکا – همسرت – آشنا شدی؟ خیلی جالب است.

بله. من همسرم را در سیدنی و در جریان المپیک سال 2000 دیدم. آنجا عاشق او شدم.. آن، المپیک مورد علاقه‌ام است. انرژی دیوانه‌کننده بود. همه خیلی تلاش می‌کردند المپیک خوبی باشد. خیلی شیرین بود.

همیشه انگار ارتباط خاصی بین تو و استرالیا وجود دارد. تو طرفدار تنیس‌بازان استرالیایی هم هستی درست است؟

بله. مخصوصا لیتون (هیوییت). من عاشق روحیه مبارزه‌جوی او هستم. ما گاهی با هم 4 ساعت تمرین می‌کنیم. روزی داشتم به او می‌گفتم نه این که بازیکنان امروز خیلی نرم هستند اما گاهی زیادی با هم مهربانند. تنیسی که من دوست دارم کمی محکم‌تر و خشن‌تر است.

واقعا؟ ما تو را تنیس‌بازی آرام و مودب می‌شناختیم

تا جایی که آدم قانون را زیر پا نگذارد و جوانمردانه بازی کند، بازی سخت و محکم خوب است. باید کمی سفت و سخت بود. استرالیایی‌ها این را می‌دانند.

درست است. اما اینجوری می‌شود با رقبایت دوست بمانی؟ می‌شود با دشمنت برادری کنی؟

من نمی‌دانم با دیگر تنیس‌بازان چقدر دوستم. برایم جالب است ببینم وقتی همه بازنشسته شده‌ایم و از مسابقات دوریم، رابطه‌مان چطور می‌شود. اما تا زمانی که داریم بازی می‌کنیم دقیقا نمی‌دانیم. البته ما خیلی به هم نزدیک هستیم چون همدیگر را می‌شناسیم. ما هم را دوست داریم و رقابت بینمان را هم دوست داریم. از آن جا که به خاطر مسابقات هر هفته هم را می‌بینیم، لازم نمی‌شود بیرون از آن در تماس باشیم. هر وقت هم را می‌بینیم می‌گوییم:«خوشحالم که دوباره می‌بینمت. چه خبر؟» و این چیزها. ولی هیچ وقت با هم برای شام بیرون نمی‌رویم.

به نظرت آلان دوستی بین تنیس‌بازان سخت‌تر از قبل شده؟ شاید چون همه چیز سخت‌تر شده

نمی‌دانم در دوران جیمز کانرز یا قبل از آن روابط بین تنیس‌بازان چطور بود. اما امروز هر تنیس‌بازی یک تیم بزرگ اطراف خودش دارد که بیشتر با آن‌ها وقت می‌گذراند تا سایرین.

ویدئویی در یوتیوب هست که نشان می‌دهد تو و رافا (نادال) دارید با هم می‌خندید. فیلمبرداری برای تبلیغی بود. ولی خنده‌تان واقعا از ته دل بود.

من بیش از بقیه تنیس‌بازها با او بوده‌ام و زندگی کرده‌ام؛ برای افتتاح یک تورنمنت در قطر، برای کارهای خیریه‌ای که در پروژه «بازی برای افریقا» با هم می‌کنیم و خیلی برنامه‌های دیگر. من چند بار هم برای شام با او بیرون رفته‌ام. من خانواده او را هم به خوبی می‌شناسم. مادرش را، خواهرش را و پدرش را. بله رابطه من با او عمیق‌تر است از رابطه‌ای که با نواک (جوکوویچ) و اندی (ماری) دارم. برای همین است که حس می‌کنم بیش از همه به او نزدیکم.

بازی‌ای در هامبورگ بود که تو در آن راکتت را شکاندی. تو همیشه کسی بودی که بر اعصابت تسلط داشتی. اما در آن لحظه کاملا متفاوت بودی.

بله. سال 2001 بود. 20 سالم بود. آن لحظه را به یاد دارم. به زمین نگاه کردم و به خودم گفتم همانجایی است که باید راکتم را بشکانم. دیگر نمی‌توانستم رفتارم را کنترل کنم. داشتم منفجر می‌شدم. از آن به بعد تصمیم گرفتم که آرام باشد و دهانم را در زمین ببندم. باید خودم را تغییر می‌دادم. البته تغییر را نمی‌توان ناگهانی اعمال کرد. زمان می‌برد.

تو همچنان از تنیس لذت می‌بری؟

من از این که با درد بازی کنم بیزارم. حس خیلی بدی دارد. در سال 2013 بارها به خاطر درد نباید بازی می‌کردم اما کردم. با این حال هرگز تسلیم نشده‌ام. کلا 2 بار بازی را نیمه‌کاره رها کردم. هیچ وقتم در ابتدای بازی نبوده. لیتون هم همینطور است. برای همین است که او را می‌ستایم.

تو همیشه رفتار خوبی هم با روزنامه‌نگارها داشتی. فکر می‌کنی اگر در رنکینگ پایین‌تر بیایی هم همینطور بماند؟

ورزش تنیس برای اخبار و قصه‌های خوب است. حرف من همیشه این است که رسانه‌ها اینقدر منفی‌نگر نباشند. منظورم حمله به هیچ روزنامه‌نگاری نیست اما آن‌ها بیشتر به نقاط منفی نگاه می‌کنند. مثلا روی هفتم شدن من در رده‌بندی خیلی تاکید می‌کنند. یا روی شکست‌هایم. البته این را هم باید در نظر گرفت که رده‌بندی تنیس هر هفته تغییر می‌کند. برای همین است که جذاب است.

هیچ وقت دغدغه رنکینگ را داشته‌ای؟

نه. هیچ وقت اولویت اولم نبوده. قهرمانی برایم مهم‌تر است. اگر قهرمان بشوم رنکینگ برایم اولویت دوم است. برایم مهم است که با قهرمانی در اوپن امریکا دوباره مرد شماره یک شوم تا بدون قهرمانی.

mamad
02-04-2015, 01:20 PM
با سلام قهرمانی جوکوویچ رو با تاخیر بسیار زیاد تبریک میگم

sina1993
02-04-2015, 01:22 PM
خبری که درباره فدرر و نادال گذاشتید مربوط به 10 ماه پیش هست چند ماه پیش نادال مصاحبه ای کرده بود و گفته بود بین من و راجر دوستی وجود نداره احتمالا روابط بینشون تغییر کرده.

این خبرها که به تورنمنت استرالیا مربوط نمیشن رو اگه در قسمت ((اخبار تنیس مردان))قرار بدید بهتره.

king of spin
02-04-2015, 05:13 PM
با تأخیر فراوان قهرمانی سزاوارانه نواکو به تمامی هواداراش تبریک میگم و براش در ادامه این فصل ارزوی موفقیت دارم.
اما در مورد اندی؛
یک بار دیگه برام ثابت شد که اندی مرد لحظه های سخت گرند اسلم نیست و اصلا از لحاظ عملکرد در گرند اسلم، قابل مقایسه با نواک، رافا و راجر نیست. به نظرم اندی نهایتا بتونه تا پایان دوره تنیسوریش دو گرند دیگه ببره که اون هم با اما و اگرهای زیادی همراه خواهد بود کما اینکه یو اس اپن 2012 رو هم در نبود رافا برد.
در مورد ادعای برخی از دوستان و همچنین مصاحبه اندی در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی در مورد حرکات نواک چند موردو باید بیان کنم:
1. همین دوستانی که انگشت اتهامو به سمت نواک گرفتن، در سال 2011 با هر برد نواک مقابل رافا به به و چه چه میکردن و از خوشحالی تو پوست خودشون نمیگنجیدن؛ یکی از این عزیزان نگفت که نواک توی فینال ویمبی و یو اس اپن توی ست های سوم و چهارم چرا یهو بازی رو ول کرده بود و حرفی از تمارض و برهم زدن ریتم حریف نبود!!
2. دیدم برخی از دوستان اشاره به استرالیای 2012 و پنجمین ست از اون بازی منحوس کردن!!! وقتی رافا تای برک ست چهارمو برد و بازی به ست 5 رفت، همه شرایط به نفع رافا بود، 4-2 پیش افتاد و خودش با اون بکهند کذایی نزدیک تور جامو دو دستی تقدیم نواک کرد، دلیلشم این بود که فکر نمیکرد نواک بتونه به بازی برگرده!! چرا در اون برهه از زمان هیچ یک از این دوستان حرف یا صحبتی (حتی به اختصار) در مورد اون ست نداشتن؟؟؟!!!!
اما.... تمامی این صحبتا تهمت و بهونه ای بیش نیست، تا حالا ندیدم یه بار رافا قهرمان شه و به طرق مختلف من جمله؛ مصدومیت و مدیکال تایم اوت فیک، قهرمانیشوتو این فروم، بی ارزش نکنن، الانم که دارن همین بلا رو سر نواک میارن، اون دسته از دوستان حامی راجر لطفا الکی خودشونو دلسوز و روشن فکر نشون ندن.
جناب ماری هم که مسخره ترین توجیه ممکن رو اوردن و برام جای سئوال داره که ایشون کلا با اون هند شیک سرد و بیروح آخر بازیش میخواست چیو ثابت کنه! اگه شماها نواکو میشناسید و معتقد به این صحبتا هستید پس دیگه شخصی مثل ماری نباید ازش رو دست بخوره و تحت هر شرایطی باید ریتمشو حفظ کنه. زورش به نواک نرسید و با این سبک بازی تو 10 تا استرالیای دیگه هم از نواک شکست میخوره.
خلاصه این که؛ چه قبول کنید، چه نکنید، نواک فنی ترین و کامل ترین بازیکن تاریخ تنیس هست و این وصله ها
بهش نمیچسبه! هیچ کس به اندازه نواک به رافا ضربه نزده ولی تعصب، دلیلی بر خاموش کردن تعقل ومنطق نیست.
پ.ن: در صورتی که رافا به خودش نیاد و این مصدومیت ها هم تمومی نداشته باشه، علاوه بر نرسیدن به رکورد راجر در تعداد گرنداسلم، نواکو هم در نزدیکی خودش احساس خواهد کرد و ....

rezaomo
02-04-2015, 06:52 PM
در دیدار نهایی مسابقات مردان اوپن استرالیا «نخستین گرند اسلم فصل تنیس» نواک جوکوویچ از صربستان در چهار ست و با نتایج (5)6-7 7-6(4) 3-6 0-6 از سد بزرگ اندی ماری عبور کرد و هشتمین گرند اسلم خود را به خانه برد. جوکوویچ با کسب پنجمین عنوان قهرمانی در اوپن استرالیا به نخستین تنیس‌باز در Open Era تبدیل شد که پنج بار فاتح ملبورن می‌شود.

در جریان این دیدار اعتراض به سیاست‌های پناهندگی استرالیا باعث وقفه در بازی شد. پس از گیم هفتم در ست دوم این مسابقه به علت وارد شدن یک فرد به زمین بازی که به سیاست‌های پناهندگی استرالیا اعتراض داشت، دیدار جوکوویچ و ماری به مدت ۵ دقیقه متوقف شد.

این اختلال به دلیل ممانعت از حضور یک بنر اعتراض آمیز توسط پلیس اتفاق افتاد. تماشاگران دیگر نیز بنر سیاسی را در ورزشگاه راد لیور آرنا ملبورن به اهتزاز درآوردند.

http://faradeed.ir/files/fa/news/1393/11/13/558_601.jpg

http://faradeed.ir/files/fa/news/1393/11/13/559_588.jpg

http://faradeed.ir/files/fa/news/1393/11/13/560_228.jpg

http://faradeed.ir/files/fa/news/1393/11/13/561_898.jpg

http://faradeed.ir/files/fa/news/1393/11/13/562_375.jpg

http://faradeed.ir/files/fa/news/1393/11/13/563_766.jpg

http://faradeed.ir/files/fa/news/1393/11/13/564_720.jpg

http://faradeed.ir/files/fa/news/1393/11/13/565_818.jpg

http://faradeed.ir/files/fa/news/1393/11/13/566_162.jpg

http://faradeed.ir/files/fa/news/1393/11/13/567_745.jpg

http://faradeed.ir/files/fa/news/1393/11/13/568_220.jpg

http://faradeed.ir/files/fa/news/1393/11/13/569_659.jpg

Mehdiii
02-04-2015, 07:54 PM
خلاصه این که؛ چه قبول کنید، چه نکنید، نواک فنی ترین و کامل ترین بازیکن تاریخ تنیس هست .

اگه این حرف صرفاً یک نظر شخصیه هیچ بحثی توش نیست (نظر همه محترمه) ، ولی نمیتونی بگی ما قبول کنیم یا نکنیم.
ولی اگه یک اعتقادیه که کاملاً بهش باور داری و میتونی با اطلاعات خودت ثابتش کنی که نواک فنی ترین و کاملترین تنیسور تاریخه ، بسم الله ، ثابت کن . البته به هیچ وجه منظور من این نیست که فدرر یا هر کس دیگه ای کاملترین و فنی ترینه بلکه میخوام این ادعا رو که " نواک فنی ترین و کاملترین بازیکن تاریخه" رو ثابت کنید .
ضمناً اگه این نظر شخصی نیست و کارشناسان و مفسرین دیگری همچین نظری دارند لینکشو اینجا بزارین .

delpotro
02-04-2015, 08:13 PM
بهترین مربی تنیس دنیا بر این عقیده است
http://mobile.nytimes.com/blogs/straightsets/2013/06/24/bollettieri-calls-djokovic-the-games-most-complete-player-ever/

Mehdiii
02-04-2015, 09:01 PM
“Roger Federer is virtually indescribable,” Bollettieri stated. “Whatever we
say about him cannot express the jaw-dropping, breathtaking brilliance of his
play. He moves like a whisper and executes like a wrecking ball. He is a genius,
a magician. He is an athlete of such complete mental and physical power and
calm combined that he is, I believe, unique in the history of tennis… Sampras
was a wonderful champion, a great, no question. But he did have weaknesses,
including a less than perfect return of serve on the backhand side sometimes.
And great though his mobility was, Federer’s is better. Borg was another true
great, but he was a machine. He broke you down mentally. He did not overpower you in the way that Federer does. Federer’s shots can be so blistering, so
uncannily placed that they leave you nothing to say but, ‘How?’” Bollettieri’s
conclusion, “Federer’s talent is not of this planet. Whatever the future brings,
we should just be glad we have seen him play.”

Just Nole
02-04-2015, 09:27 PM
با تأخیر فراوان قهرمانی سزاوارانه نواکو به تمامی هواداراش تبریک میگم و براش در ادامه این فصل ارزوی موفقیت دارم.
اما در مورد اندی؛
یک بار دیگه برام ثابت شد که اندی مرد لحظه های سخت گرند اسلم نیست و اصلا از لحاظ عملکرد در گرند اسلم، قابل مقایسه با نواک، رافا و راجر نیست. به نظرم اندی نهایتا بتونه تا پایان دوره تنیسوریش دو گرند دیگه ببره که اون هم با اما و اگرهای زیادی همراه خواهد بود کما اینکه یو اس اپن 2012 رو هم در نبود رافا برد.
در مورد ادعای برخی از دوستان و همچنین مصاحبه اندی در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی در مورد حرکات نواک چند موردو باید بیان کنم:
1. همین دوستانی که انگشت اتهامو به سمت نواک گرفتن، در سال 2011 با هر برد نواک مقابل رافا به به و چه چه میکردن و از خوشحالی تو پوست خودشون نمیگنجیدن؛ یکی از این عزیزان نگفت که نواک توی فینال ویمبی و یو اس اپن توی ست های سوم و چهارم چرا یهو بازی رو ول کرده بود و حرفی از تمارض و برهم زدن ریتم حریف نبود!!
2. دیدم برخی از دوستان اشاره به استرالیای 2012 و پنجمین ست از اون بازی منحوس کردن!!! وقتی رافا تای برک ست چهارمو برد و بازی به ست 5 رفت، همه شرایط به نفع رافا بود، 4-2 پیش افتاد و خودش با اون بکهند کذایی نزدیک تور جامو دو دستی تقدیم نواک کرد، دلیلشم این بود که فکر نمیکرد نواک بتونه به بازی برگرده!! چرا در اون برهه از زمان هیچ یک از این دوستان حرف یا صحبتی (حتی به اختصار) در مورد اون ست نداشتن؟؟؟!!!!
اما.... تمامی این صحبتا تهمت و بهونه ای بیش نیست، تا حالا ندیدم یه بار رافا قهرمان شه و به طرق مختلف من جمله؛ مصدومیت و مدیکال تایم اوت فیک، قهرمانیشوتو این فروم، بی ارزش نکنن، الانم که دارن همین بلا رو سر نواک میارن، اون دسته از دوستان حامی راجر لطفا الکی خودشونو دلسوز و روشن فکر نشون ندن.
جناب ماری هم که مسخره ترین توجیه ممکن رو اوردن و برام جای سئوال داره که ایشون کلا با اون هند شیک سرد و بیروح آخر بازیش میخواست چیو ثابت کنه! اگه شماها نواکو میشناسید و معتقد به این صحبتا هستید پس دیگه شخصی مثل ماری نباید ازش رو دست بخوره و تحت هر شرایطی باید ریتمشو حفظ کنه. زورش به نواک نرسید و با این سبک بازی تو 10 تا استرالیای دیگه هم از نواک شکست میخوره.
خلاصه این که؛ چه قبول کنید، چه نکنید، نواک فنی ترین و کامل ترین بازیکن تاریخ تنیس هست و این وصله ها
بهش نمیچسبه! هیچ کس به اندازه نواک به رافا ضربه نزده ولی تعصب، دلیلی بر خاموش کردن تعقل ومنطق نیست.
پ.ن: در صورتی که رافا به خودش نیاد و این مصدومیت ها هم تمومی نداشته باشه، علاوه بر نرسیدن به رکورد راجر در تعداد گرنداسلم، نواکو هم در نزدیکی خودش احساس خواهد کرد و ....

نواک فنی ترین کامل ترین و باثبات ترین بازیکن در سالهای اخیره
و فرصت داره افتخاراتش را کامل تر و جای پاش را در تاریخ تنیس پررنگ تر کنه

king of spin
02-04-2015, 10:44 PM
اگه این حرف صرفاً یک نظر شخصیه هیچ بحثی توش نیست (نظر همه محترمه) ، ولی نمیتونی بگی ما قبول کنیم یا نکنیم.
ولی اگه یک اعتقادیه که کاملاً بهش باور داری و میتونی با اطلاعات خودت ثابتش کنی که نواک فنی ترین و کاملترین تنیسور تاریخه ، بسم الله ، ثابت کن . البته به هیچ وجه منظور من این نیست که فدرر یا هر کس دیگه ای کاملترین و فنی ترینه بلکه میخوام این ادعا رو که " نواک فنی ترین و کاملترین بازیکن تاریخه" رو ثابت کنید .
ضمناً اگه این نظر شخصی نیست و کارشناسان و مفسرین دیگری همچین نظری دارند لینکشو اینجا بزارین .

یکیشو که رضا زحمت کشید و نشون داد، کلا بکهند و ریترن فدرر رو پرفکت و کامل میدونی؟؟؟؟ کیو بهتر از نواک سراغ داری؟
در کل نظر شخصیم هست ولی همون جور که گفتم پذیرش یا عدم پذیرشش از سوی سایرین مهم نیس.

djoker
02-04-2015, 11:32 PM
“Roger Federer is virtually indescribable,” Bollettieri stated. “Whatever we
say about him cannot express the jaw-dropping, breathtaking brilliance of his
play. He moves like a whisper and executes like a wrecking ball. He is a genius,
a magician. He is an athlete of such complete mental and physical power and
calm combined that he is, I believe, unique in the history of tennis… Sampras
was a wonderful champion, a great, no question. But he did have weaknesses,
including a less than perfect return of serve on the backhand side sometimes.
And great though his mobility was, Federer’s is better. Borg was another true
great, but he was a machine. He broke you down mentally. He did not overpower you in the way that Federer does. Federer’s shots can be so blistering, so
uncannily placed that they leave you nothing to say but, ‘How?’” Bollettieri’s
conclusion, “Federer’s talent is not of this planet. Whatever the future brings,
we should just be glad we have seen him play.”

این صحبت های نیک ظاهرا مربوط به سال 2007 میشه.لطفا اگه جدیدن گفته اطلاع بدین.

Just Nole
02-04-2015, 11:50 PM
همانطور که قبلا هم گفتم سال 2014 یک سال بسیار خوب بود برای راجر
هرچند که بالاترین افتخارش حضور در فینال ویمبلدون و قهرمانی دیویس کاپ به لطف استن بود
اما مصدومیت نادال و افت نفراتی مثل ماری و فرر باعث شد تا رنک 2 هم رشد کنه
بنظرمن افت طبیعی راجر امسال شدت میگیره و احتمالا مصمم خواهد شد به خداحافظی در ریو
اما امیدوارم بخاطر یک گرند بیشتر ذهنیت و خاطره بدی در دل هوادارانش بوجود نیاره
به هر حال در هر جامی امثال سپی گولبیس مه یر و ... در دورهای ابتدایی شاید بیشتر ازهمیشه انگیزه بردن فدرر را دارند
نهایتا راجر تا پایان کریر به دنبال هجدهمی در 6 یا 7 گرند دیگه به میدان میاد اگر مصدوم نشه

davidbeckham
02-05-2015, 01:03 AM
به نطرمنکه هنوز سمپراس برتربنه

Mehdiii
02-05-2015, 01:26 AM
این صحبت های نیک ظاهرا مربوط به سال 2007 میشه.لطفا اگه جدیدن گفته اطلاع بدین.
دقیقاً نکته اش همینه . خیلی ها این یکی دو سال اخیر رو معیار مقایسه میگیرند و همچین حرفایی میزنند.بهترین زمان برای مقایسه دو تنیسور زمانیه که هردوشون کریرشون تموم بشه یا حداقل تو زمان اوجشون با هم مقایسه شوند.

Mehdiii
02-05-2015, 01:39 AM
یکیشو که رضا زحمت کشید و نشون داد، کلا بکهند و ریترن فدرر رو پرفکت و کامل میدونی؟؟؟؟ کیو بهتر از نواک سراغ داری؟
در کل نظر شخصیم هست ولی همون جور که گفتم پذیرش یا عدم پذیرشش از سوی سایرین مهم نیس.
حالا که میگی بیشتر نظر شخصیه دیگه بحثی ندارم ولی در مورد سوالت باید بگم که به اعتقاد من هیچ کس پرفکت نیست چون همیشه حالت بهتری میتونه وجود داشته باشه.(حداقل روی کاغذ).
بکهند و ریترن فدرر تو دوران اوجش هردو فوق العاده بودند . اصلاً فرض کنیم بکهند و ریترن نواک بهتر از فدرره . در مورد سرویس ، فرهند ، بکهند والی ، فرهند والی ، اسمش(مخصوصاً از نوع بکهندش) ، دراپ ، فوتورک ، هوش و ... نظرت چیه ؟ موافقی خیلی خنده داره از نظر تکنیک کسیو با فدرر مقایسه کنی؟

king of spin
02-05-2015, 07:46 AM
حالا که میگی بیشتر نظر شخصیه دیگه بحثی ندارم ولی در مورد سوالت باید بگم که به اعتقاد من هیچ کس پرفکت نیست چون همیشه حالت بهتری میتونه وجود داشته باشه.(حداقل روی کاغذ).
بکهند و ریترن فدرر تو دوران اوجش هردو فوق العاده بودند . اصلاً فرض کنیم بکهند و ریترن نواک بهتر از فدرره . در مورد سرویس ، فرهند ، بکهند والی ، فرهند والی ، اسمش(مخصوصاً از نوع بکهندش) ، دراپ ، فوتورک ، هوش و ... نظرت چیه ؟ موافقی خیلی خنده داره از نظر تکنیک کسیو با فدرر مقایسه کنی؟
در این که فدرر از لحاظ فنی خیلی خوبه که شکی درش نیست ولی تو این ویژگی هایی که شما گفتی یه چند تاش نواک بهتره چند تا هم راجر، مثلا توی بازی روی تور در کل راجربهتره و خب به قول شما مخصوصا بکهند اسمش ولی تو یه مواردی مثل فوت ورک، دراپ شات( از ناحیه بکهند) و فرهند در کل نواکو بهتر میدونم.
نکته دیگه هم این که نقاط ضعف یه سری از تنیسورا در رویارویی با حریفان خاص مشخص میشه، مثلا؛ نقطه ضعف راجر روی سرویسای کیک رافا و تاپ اسپینای زیاد روی بکهند راجر و یا همون راجر که بازی روی تور خوبی داره معمولا توی بازیای مقابل رافا خیلی راحت پسینگ شات میخوره و امار خوبی رو توی بازی نزدیک تور در مقابل رافا نداره، حالا همین سرویسای رافا به ویژه سکند سرواش در مقابل نواک یه نقطه ضعف کامل محسوب میشه.
در مورد دوران اوج فدرر هم به نظرم اکثر تنیسورا با زدن ضربه فلت و سنگین(کم کردن ارتفاع توپ روی بکهند) سعی در گرفتن ارور از راجر داشتن که به نظر من اصلا این حالت، تاکتیک مناسبی برای گرفتن امتیاز از راجر نیست و به همین دلیل هم راجر اون زمان ارور بکهنداش خیلی پایین تر بوده کما اینکه همون زمان رافا تو سطوحی که توپ ها اسپین میگرفتن و خیلی سریع نبودن میتونست راجر رو شکست بده( مثلا خاک) و توی مسترز کاپ( ایندور) زورش به راجر نمی رسید
در کل با این جمله شما که هیچ کس پرفکت نیست موافقم و باید برتری نسبی رو سنجید.

Sorou$h
02-05-2015, 08:28 AM
مرد شماره یک تنیس دنیا ، نواک جوکوویچ می گوید که میخواهد درباره موضوعاتی که بین او و اندی ماری بخاطر فینال گرند اسلم استرالیا اتفاق افتاد با ماری صحبت کند .ماری می گوید که بخاطر مشکلات فیزیکی جوکوویچ در ست سوم حواسش پرت شده است .مرد شماره 4 تنیس دنیا می گوید که باید خودش هم بهتر رفتار میکرد اما نمیدونست که چه اتفاقی در ان زمان برای جوکوویچ افتاده است.
" اگر شانسی باشه و اگر او دلش بخواهد ، میتونیم با هم در این مورد حرف بزنیم .مشکلی نیست.من چیزی برای پنهان کردن ندارم . من از اون آدمها نیستم که به چیزی وانمود کنم .کسی نیستم که حرف بدی در مورد کسی بزنم، مخصوصا درباره اندی که از سالها پیش میشناسمش.ما روابط خوب و دوستانه ای داریم .شاید او فقط تحت فشار روانی بخاطر باخت بوده و از این موضوع نا امید شده بود.نمیدونم.ما مدتهاست که البته روابط دوران نوجوانیمان رو با هم نداریم ، اونم بخاطر اینکه ما در چند سال گذشته رقبای همدیگه بودیم و من تیم خودم رو دارم و او هم تیم کاری خودش رو.بنابراین خیلی نمیتونیم با همدیگه باشیم . اما حالا که او نامزد کرده و داره ازدواج میکنه و البته احتمالا بچه دار هم بشه ما بتونیم زمان بیشتری رو با هم بگذرونیم. ما بهانه های لازم رو داریم."

nima.a
02-05-2015, 11:15 AM
در این که فدرر از لحاظ فنی خیلی خوبه که شکی درش نیست ولی تو این ویژگی هایی که شما گفتی یه چند تاش نواک بهتره چند تا هم راجر، مثلا توی بازی روی تور در کل راجربهتره و خب به قول شما مخصوصا بکهند اسمش ولی تو یه مواردی مثل فوت ورک، دراپ شات( از ناحیه بکهند) و فرهند در کل نواکو بهتر میدونم.
نکته دیگه هم این که نقاط ضعف یه سری از تنیسورا در رویارویی با حریفان خاص مشخص میشه، مثلا؛ نقطه ضعف راجر روی سرویسای کیک رافا و تاپ اسپینای زیاد روی بکهند راجر و یا همون راجر که بازی روی تور خوبی داره معمولا توی بازیای مقابل رافا خیلی راحت پسینگ شات میخوره و امار خوبی رو توی بازی نزدیک تور در مقابل رافا نداره، حالا همین سرویسای رافا به ویژه سکند سرواش در مقابل نواک یه نقطه ضعف کامل محسوب میشه.
در مورد دوران اوج فدرر هم به نظرم اکثر تنیسورا با زدن ضربه فلت و سنگین(کم کردن ارتفاع توپ روی بکهند) سعی در گرفتن ارور از راجر داشتن که به نظر من اصلا این حالت، تاکتیک مناسبی برای گرفتن امتیاز از راجر نیست و به همین دلیل هم راجر اون زمان ارور بکهنداش خیلی پایین تر بوده کما اینکه همون زمان رافا تو سطوحی که توپ ها اسپین میگرفتن و خیلی سریع نبودن میتونست راجر رو شکست بده( مثلا خاک) و توی مسترز کاپ( ایندور) زورش به راجر نمی رسید
در کل با این جمله شما که هیچ کس پرفکت نیست موافقم و باید برتری نسبی رو سنجید.

اتفاقا به نظر من فورهند و بک هند دراپ شات فدرر کاملا یک پله از جکوویچ بالاتر است. اول اینو بگم که دارم درباره فدرر در اوج صحبت می کنم.
فرهند راجر که نیازی به توضیح نداره واقعا. فقط میشه گفت از هر نقطه زمین میتونه کاملا کشنده حمله کنه باهاش. نواک هم فرهند کارایی داره اما کلا با توجه به گریپ وسترنش نمیتونه خوب بعضی از ضربات خاص مثل اینساید اوت رو بزنه. برای همین هیچ وقت توپ های شورت روی بکهند رو ران اراند نمی کنه. که البته با بکهند خوبش پوشش میده معمولا. داون د لاین هم نمی کنه زیاد. نواک در پکیج فورهند فقط رانینگ کراس کورت هاش در لول خیلی بالایی هست به نظر من ولی فدرر اینساید این یا اوت و کراسکورت و بسیار موثرتری داره
اون ساید اسپین هایی که فدرر به بکهند دراپ شات هاش میده در زمان اوجش تمام حریفهاش رو از نفس می انداخت. که اصلا قابل مقایسه با دراپ های نواک نیست. این رو هم فراموش نکنیم که نواک به علت استایل بدون پیچیدگی بکهندش خیلی خوب دراپ رو میتونه تا لحظه آخر مخفی کنه البته این نکته که خیلب کم از دراپ استفاده می کنه کمکش کرده وگرنه تا الان بیشتر مشخص می شد. در هر صورت فدرر با توجه به اسلایس مشکلی از این بابت نداره.
فوت ورک هم راجر از بهترین هاست و من به شخصه فقط نادال رو در سطح راجر و یا شاید در مواردی بهتر از اون میدونم. نکته ای که هست سبک بازی فدرر (حمله به تور در کوچکترین فرصتی) بسیار مشکل چه از لحاظ فکری و عملی هست. با این وجود کوچکترین ارری در فوت ورک راجر دیده نمیشه. همین هست که می گویند راجر تنیس رو جوری بازی می کنه که بسیار آسون به نظر میاد. نکته بعد لیز نخوردن راجر ست که بارها در زمین های چالش برانگیز مثل مادری و ... دیده شده. یادمه نادال هم به مشکل خورد اونجا.
در زمان اوج فدرر هم بازیکن ها سعی نمی کردن با ضربات فلت ارر بگیرن از راجر بلکه سبک تنیس در اون زمان اینجوری بوده. تند بودن توپ ها و زمین ها هم مزید بر علت بوده. چیزی که کمتر دربارش صحبت میشه اینه که فدرر خودش جز اولین کسایی بود که اسپین به معنای امروزی رو وارد دنیای تنیس کرد. کلا به نظرم به خاطر اسپین های وحشتناک فرهند رافا که بعد راجر اومد از این لحاظ آندر ریتد شده این مساله. نباید فراموش کنیم که فدرر بازیکن نسل قدیمی هست که خودش رو با این تنیس جدید وفق داده و نکته طعنه آمیز اون میتونه این باشه که خودش از شروع کنندگان و مبدعان این تنیس بوده و هست. مسلما با اسپین های بالا روی بکهند فدرر و ارتفاع بالای توپ کار برای بکهند فدرر خیلی سخت میشه.
کلا هیچ بازیکنی کانل نیست اما از لحاظ تکنیک و کامل بودن سطح بازی به نظر من فدرر برترین هست

Just Nole
02-05-2015, 04:16 PM
امروز مقایسه ای دیدم بین نیمار و کریس رونالدو در 23 سالگی
http://www.varzesh3.com/news/?itemid=1201970&title=مقايسه-جالب-نيمار-با-کريس-رونالدوي-23-ساله
نتیجه اش جالب و دور از ذهن بود
کسی میتونه مقایسه ای داشته باشه از آمار و افتخارات نواک/راجر/رافا در 27 سالگی

MRF
02-05-2015, 04:56 PM
مرد شماره یک تنیس دنیا ، نواک جوکوویچ می گوید که میخواهد درباره موضوعاتی که بین او و اندی ماری بخاطر فینال گرند اسلم استرالیا اتفاق افتاد با ماری صحبت کند .ماری می گوید که بخاطر مشکلات فیزیکی جوکوویچ در ست سوم حواسش پرت شده است .مرد شماره 4 تنیس دنیا می گوید که باید خودش هم بهتر رفتار میکرد اما نمیدونست که چه اتفاقی در ان زمان برای جوکوویچ افتاده است.
" اگر شانسی باشه و اگر او دلش بخواهد ، میتونیم با هم در این مورد حرف بزنیم .مشکلی نیست.من چیزی برای پنهان کردن ندارم . من از اون آدمها نیستم که به چیزی وانمود کنم ."

نواک احتمالا فینال یو اس اوپن 2013 و اون مدیکال تایم اوت خنده دارش رو یادش رفته که این حرفو زده البته نواک ازین کارها زیاد کرده مثل فینال ویمبلدون 2014 و ....
ولی بهر حال اوندفعه نتونست تمرکز ماری رو بهم بزنه اما این بار تونست
متاسفانه این گونه رفتارها داره کم کم به بخشی از تکنیک های تنیس اضافه و تبدیل میشه و خیلی از بازیکنان بزرگ هم ازین روش استفاده میکنن
در هر حال متاسفانه تنیس داره بیشتر شبیه فوتبال میشه و بردن بهر طریقی شده اولویت اول

davidbeckham
02-05-2015, 07:22 PM
http://www.shiaupload.ir/images/19256024943797825466.jpg

mspayam
02-06-2015, 01:30 PM
من هم با تاخیر زیاد پیروزی نواک رو تبریک می گم. با این پیروزی و حضور اندی در فینال باز هم تاپ 4 در 4 رتبه ی بالای جدول رده بندی قرار گرفتن. باید دید آیا در ادامه ی فصل هم می تونن جایگاهشون رو حفظ کنن یا اینکه حریف های جوونتر اون ها رو به دردسر میندازن.