توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون فینال تور مردان بارکلیز 2014
اگر اشتباه نکنم 2012 دوحه . قبل از بازی سمی با سونگا:379: ممکنه اشتباه کنم چون الان حالم خیلی گرفتست.
It is only the third time in Federer’s career that he has been forced to withdraw, each time due to a back injury – also walkovers at 2008-Paris QFs vs. Blake and 2012 Doha SFs vs. Tsonga.
بله درست گفتین
Mahdi Naji
11-16-2014, 09:25 PM
خود نواک گفت که اگر حتی 1 درصد راجر می تونست حاضر بشه در زمین این کار رو میکرد.معلومه که خیلی خیلی حال همه گرفته شد.
اولین چیزی که به ذهنم رسید این بود که خب اگه استن میبرد بازی رو باز ی فینال میدیدیم.
واقعا کار راجر عجیب و غریب بود.معلوم نبود چش شده بود .
ولش کن بیایید فراموشش کنیم.اولین بازی 21 نوامبر فدرر با سونگا در فرانسه بازی داره.بازی خیلی خیلی مهمیه ای کاش که خوب بشه
سابقه انصراف از بازی
The last walkover in an ATP World Tour final was on 2 February 2008 in Vina del Mar, when Fernando Gonzalez won the title over Juan Monaco, who withdrew due to a left ankle injury. The last walkover in a season finale match was at the 1981 Masters in New York when Ivan Lendl got a walkover versus Jose-Luis Clerc in round robin play. This is the first walkover in a final in the tournament’s 45-year history.
چون متنش واضحه فکر نکنم نیاز به ترجمه باشه! تنبلی منو ببخشید
rezaomo
11-16-2014, 09:36 PM
آقا این چه جورشه , چرا اینجوری شد اگر ماری نواک رو ببره قهرمان میشه ؟:243: تماشاچی ها هم حوصله تشویق رو ندارند کاملا تابلوه. یکی جواب سئوالم را بده ممنون . فینال بارکلیز و کلا مسابقات بارکلیز امسال یکی از بدترین مسابقات ATP بود که دیدم .:228:
Ahoura
11-16-2014, 09:38 PM
بچه انصافا هیچ بهانه ای نیست
کار فدرر واقعا بد بود
حتی اگه میباخت هم باید بازی میکرد
این همه هوادار منتظر همچین بازی بودن...
بیاد خودشو ناقص کنه و فینال دیویس رو از دست بده ؟
فدرر شاید دیگه تا آخر کریرش هیچ وقت فینال دیویس رو به چشم نبینه !
کاملا منطقی بود حرکتش که ریسک نکنه و خودشو نگه داره واسه جمعه .
بیاد واسه اینکه مردم 1 ساعت بیشتر تنیس ببینن یکی از بهترین فرصت های ورزشی طول عمرش رو حروم کنه ؟ :434: شما بودی این ریسکو میکردی ؟ :434:
King Rojer Federer
11-16-2014, 09:43 PM
ای خدا بدنم سست شد.خیلی خیلی حالم گرفته شد.ولی مصدومیت هم جزئی از ورزشه.خداوکیلی العان تازه متوجه می شم که بنده خداها طرفداران نادال چی می کشند.در کل امروز خیلی روز بدی بود.اون از به خاک سپرده شدن مرتضی پاشائی عزیز و این هم از مصدومیت راجر عزیز.:182::866::866:و در آخر هم قهرمانی نواک جوکوویچ و همچنین نامبروانی 2014 رو به طرفداران این تنیسور تبریک عرض می کنم.به امید سال 2015 و رفع مصدومیت راجر عزیز و رافائل نادال و بازگشت این عزیزان با قدرت بیشتر.:443: در آخر هم با پایان گرفتن مسابقات ATP بهتره که یک عذرخواهی هم داشته باشم از عزیزانی که اگه در این سال(2014) شاید از دست بنده حقیر رنجیده باشند.به امید سال 2015 و قدرتنمایی راجر عزیز و دوست داشتنی.:583::583::583::583::583::583:I LOVE ROJER FEDERER
Nadal 3
11-16-2014, 09:58 PM
بااين وجود فکر کنم بخاطر مصدوميت تو ديويس کاپ شرکت نکنه.واقعا امسال فينال مردان اصلا خوب نبود,واقعا جاى نادال تو اين مسترز خالى بود.اما من براى فدرر ارزوى موفقيت مى کنم. وبه طرفداران نواک تبريک ميگم.باسپاس فراوان از شما دوستان عزيز:583:
rezapor
11-16-2014, 10:07 PM
جمع كنه بره فدرر حالم از اين اخلاقش بهم ميخوره نه به ديشبش اينهمه خوب بازي كرد جلوي استن بيچاره نه به امروز كه ترسيد گفت مصدومم اگر به چند مسترز و گرند قبل توي اين فصل نگاه كنيم هر وقت نواك اومده فينال اون توي سمي به بازيكنهاي ضعيفتراز خودش باخته نمونش توي همين مسترز پاريس كه جلوي رانوييچ باخت بعد توي باركينز زدش .شنيده بودم شيركه پيرشدلگدش ميزنن ولي نديده بودم .بااينكه طرفدارشم ولي امروز واقعا
دلم براي نادال تنگ شد .كجايي نادال بيا كه نواك داره مفتي مفتي جام ها رو درو ميكنه . حيف اين همه تنقلات كه رفتم سرشبي خريدم براي بازي امشب .
حداقل ميزاشتي همين استن بياد فينال. سابقه بردن نواك توي ويمبلدون رو هم كه داشت.كسي هم لطفا كامنت
انتقادنذاره دلم خونه نميدونم چي دارم مينويسم.
mohammad000777
11-16-2014, 10:22 PM
بازي فينال ساعت چنده
مهران
11-16-2014, 10:27 PM
کار راجر منطقی و درست بود، منم خیلی نگران مصدومیتش بودم
در ضمن اون دسته از خردمندانی که فکر میکنن راجر ترسیده لطفا زبان به کام بگیرن و فکرشونو برای خودشون نگه دارن…
راجر و ترس؟!
بخندم یا تعجب کنم؟!
راجری که همین چند وقت پیش جوری نواکو برد که صغیر و کبیر لب به تحسینش گشودن
یکمی منطقی باشید، خوبه مثل ۲۰۱۳ که خودشم به اشنباهش اعتراف کرد بیاد کج دار و مریض با مصدومیتش بازی کنه و نتونه درست تمرین کنه و بشه مثل اون سال؟!
همینایی که الان دارن میگن چرا نیومد بازی کنه اگه میومد امشب بازی میکرد و با کمر مصدوم میباخت دو روز دیگه فینال دیویس اگه اتفاقی بیفته میگن فلان فلان شده چرا اگه مصدوم بودی بارکلیز به خودت فشار اوردی و …
بازی نکرده چون مصدوم بوده و کار خیلی خوبیم کرده
جای انتقاد دعا کنید قضیه جدی نباشه و فینال دیویس رو از دست نده…
msh13792
11-16-2014, 10:35 PM
جمع كنه بره فدرر حالم از اين اخلاقش بهم ميخوره نه به ديشبش اينهمه خوب بازي كرد جلوي استن بيچاره نه به امروز كه ترسيد گفت مصدومم اگر به چند مسترز و گرند قبل توي اين فصل نگاه كنيم هر وقت نواك اومده فينال اون توي سمي به بازيكنهاي ضعيفتراز خودش باخته نمونش توي همين مسترز پاريس كه جلوي رانوييچ باخت بعد توي باركينز زدش .شنيده بودم شيركه پيرشدلگدش ميزنن ولي نديده بودم .بااينكه طرفدارشم ولي امروز واقعا
دلم براي نادال تنگ شد .كجايي نادال بيا كه نواك داره مفتي مفتي جام ها رو درو ميكنه . حيف اين همه تنقلات كه رفتم سرشبي خريدم براي بازي امشب .
حداقل ميزاشتي همين استن بياد فينال. سابقه بردن نواك توي ويمبلدون رو هم كه داشت.كسي هم لطفا كامنت
انتقادنذاره دلم خونه نميدونم چي دارم مينويسم.
به شما مربوط نمیشه که راجر چکار کنه یا نکنه
شما بچسبید به تنیسور همیشه مصدوم خودتون
نیست نادال درو کرده جایزه ها تور فاینال این چند سال اخیر رو حالا امسال نبوده با بودنش فرقی نمیکرد...
roger 4 ever
11-16-2014, 10:40 PM
خب چندان هم دور از ذهن نبود این اتفاق...همون طور که تو چت باکس هم به دوستان گفتم به وضوح درد رو در اواخر بازی مقابل استن در چهره راجر می شد دید و با توجه به بازی سنگین دیشب و عدم ریکاوری مناسب و شروع درد کمر، تصمیم کاملا عاقلانه ای گرفته شد...مهم ترین مسئله در فصل جاری دیویس بوده و هست و این افتخار به هیچ عنوان نباید قربانی بشه...خسته نباشید به راجر فدرر بابت نمایش بی نظیر، دوست داشتنی و شرافتمندانه در فصل 2014...درسته که این فصل گرندی در کار نبود و سال 2014 از لحاظ افتخار به هیچ عنوان در بالای لیست کارنامه راجر قرار نمی گیره اما برای من و بسیاری دیگر از طرفداران واقعیش یکی از دوست داشتنی ترین فصل ها محسوب می شه...فصلی که بار دیگر دنیا لحظه لحظه در اون در برابر بهترین تنیسور تعظیم کرد...فقط امیدوارم لطمه ای به دیویس وارد نشه که این جام مهم ترین هدف و آخرین هدف هست...
اون دسته از دانش تولید کنندگانی که به شکلی باور نکردنی دارن توهمات شخصیشون رو اینجا می نویسن در رابطه با انصراف فدرر توصیه می کنم کمی از دانش هاشون رو نگه دارن برا دربی تهران...داریم نزدیک می شیم بهش، همون و تحلیل کنید...
Ahoura
11-16-2014, 10:40 PM
http://www.tennis-image.com/images/58392390677418554686.jpg
جمع كنه بره فدرر حالم از اين اخلاقش بهم ميخوره نه به ديشبش اينهمه خوب بازي كرد جلوي استن بيچاره نه به امروز كه ترسيد گفت مصدومم
==================
بازي فينال ساعت چنده
سال دیگه ، همین موقع ، ساعت 21:30
"We always give 100 per cent," said Djokovic. "I'm sure that if he could've played, he would've done. So I wish him the best in his recovery.
king of spin
11-16-2014, 10:55 PM
بدون هیچ شک و تردیدی اگه یکی مث رافا یا همین نواک مرتکب چنین عملی شده بود تو همین فروم انواع تهمتا رو بهش میزدن. هنوز ویمبی 2010، استرالیای 2011 و 2014 یادم نرفته که چه تهمتایی توسط بعضی اشخاص به رافا زده شد! در حال حاضر مطابق معمول می بینیم که دوباره بعضی از هواداران از تصمیم راجر دفاع میکنن و انواع توجیهات خنده دارو رو برای انصرافش از بازی فینال میارن. برنده n مرتبه جایزه استفان ادبرگ قهرمانی نواکو لوث و بی ارزش کرد رفت !!!!!
Ahoura
11-16-2014, 11:03 PM
برنده n مرتبه جایزه استفان ادبرگ قهرمانی نواکو لوث و بی ارزش کرد رفت !!!!!
نوواک خودش اینو گفت ؟
جایی نوشته پیروزی نوواک لوث شد ؟
شما اگه جایی کسی رو دیدی که گفت این قهرمانی نوواک بی ارزشه بیا بگو من خودم میرم باش صحبت میکنم ببینم فازش چیه .
saeedshl
11-16-2014, 11:13 PM
منم از طرف خودم قهرمانی نواک رو به طرفداراش تبریک میگم
نواک حقش بود قهرمان بشه
امیدوارم راجر با روحیه ی مثبتی که داره برگرده و در فینال دیویس کاپ بازی کنه
Sorou$h
11-16-2014, 11:37 PM
نوواک خودش اینو گفت ؟
جایی نوشته پیروزی نوواک لوث شد ؟
شما اگه جایی کسی رو دیدی که گفت این قهرمانی نوواک بی ارزشه بیا بگو من خودم میرم باش صحبت میکنم ببینم فازش چیه .
دوستای من :443: به خدا جدی میگم. شروع کردن به کل کل. که شانس اوردید راجر انصراف دادو از این حرفا. حاضر بودم نواک بازی کنه ببازه ولی این حرفا رو نشنوم.
منم قهرمانی نواک رو به خودش و هواداراش تبریک میگم. واقعا شایسته قهرمانی بود.
دوستان عزیز، تنیس که سهله زندگیش اینقدر ارزش نداره بخوایم به همدیگه ضد حال بزنیم. یه کم خویشتن داری کنید. بیشتر منظورم طرفداران فدرر.
به امید قهرمانی راجر در دیویس و اینکه سال 2015 حداقل یه اسلم دشت کنه. چون هیچی واسم اسلم نمیشه.:655:
Ahoura
11-16-2014, 11:45 PM
دوستای من :443: به خدا جدی میگم. شروع کردن به کل کل. که شانس اوردید راجر انصراف دادو از این حرفا. حاضر بودم نواک بازی کنه ببازه ولی این حرفا رو نشنوم.
کدوم کل کل ؟ :434: الکی جو میدی ! :434: مثل دو تا آدم با شعور داریم صحبت می کنیم :434:
ایشون فرمودن قهرمانی نوواک بی ارزش شد ، منم خدمتشون عرض کردم که هیچ جای دنیا همچین نظری از کسی ندیدم :434:
الان چند ساعته توییترم همه چیز شنیدم جز اینکه قهرمانی نوواک بی ارزشه !
Just Nole
11-17-2014, 12:30 AM
با سلام خدمت تمامی دوستان.تبریک میگم سومین قهرمانی متوالی نواک و چهارمین قهرمانیش در تورنمنت
آخرفصل چیزی که شایسته مرد شماره یک تنیس دنیا هم بود
البته شیرینی این قهرمانی با برد مقابل فدرر مضاعف میشد اما مهم کسب تایتله مگر فرضا کسی یادش میاد فدرر برای دومین قهرمانی در این تورنمنت کی را برده و چطوری برده؟
اما سوالی که در ذهن مطرح میشه اینه اگر حریف فدرر در فینال کس دیگه مثلا نیشیکوری بود باز هم انصراف می داد!؟
آیا از باخت قریب به یقین بعد از مسابقه طاقت فرسای دیشب جاخالی کرد تا در کارنامه یک باخت کمتر به نواک ثبت بشه!؟
چیزی که باید اشاره کرد اینه با بالارفتن سن احتمال کسب موفقیت برای فدرر کمتر و کمتر میشه شاید هرگز نتونه فینال دیگه ای را در این کاپ تجربه کنه
وقتی فدرر ۳۳ ساله که بنظر فصل خوبی را داشت و با عنوان دومی فصل را به آخر برد نتونست گرندی کسب کنه طبعا در سال ۲۰۱۵ شانس موفقیتش در این زمینه کمتر هم خواهد بود
به نظرمن با ثبات نواک بازگشت نادال باانگیزه و روند رو به جلوی تنیسورهای جوانتری مثل نیشیکوری راءونیک دیمیتروف و تنیسورهای باتجربه و قدرتمندی مثل استن فرر ماری بردیک و ... سال سخت تری در انتظار فدرر و طرفداران دوآتیشه اونه شخصا فکر میکنم فدرر ۲۰۱۵ جایگاه فعلیش را در حد ۳ پله از دست بده
و نیمی از موفقیتهای ۲۰۱۴ را نیز کسب نکنه
ضمنا به احتمال زیاد فرانسه قهرمان دیویس کاپ میشه
rezapor
11-17-2014, 12:47 AM
ميومديه ست بازي ميكرد به حرمت اينهمه تماشاگركه بليط مسابقه رو از قبل تهيه كرده بودند بعد ميگفت مصدومم .نه بيان يه بازي نمايشي 8سته با موراي برگزاركنن.قانونا بايد استن رو ميزاشتن بياد فينال بازي كنه
حداقل سه گيم بازي ميديدن مردم .يه شبه مصدوم شدي فدرر .اخه لامصب چرابا آبرو ي هوادارت بازي ميكني
حالاماچي بگيم !!!!
King Rojer Federer
11-17-2014, 12:54 AM
با سلام خدمت تمامی دوستان.تبریک میگم سومین قهرمانی متوالی نواک و چهارمین قهرمانیش در تورنمنت
البته شیرینی این قهرمانی با برد مقابل فدرر مضاعف میشد اما مهم کسب تایتله مگر فرضا کسی یادش میاد فدرر برای دومین قهرمانی در این تورنمنت کی را برده و چطوری برده؟
اما سوالی که در ذهن مطرح میشه اینه اگر حریف فدرر در فینال کس دیگه مثلا نیشیکوری بود باز هم انصراف می داد!؟
آیا از باخت قریب به یقین بعد از مسابقه طاقت فرسای دیشب جاخالی کرد تا در کارنامه یک باخت کمتر به نواک ثبت بشه!؟
چیزی که باید اشاره کرد اینه با بالارفتن سن احتمال کسب موفقیت برای فدرر کمتر و کمتر میشه شاید هرگز نتونه فینال دیگه ای را در این کاپ تجربه کنه
وقتی فدرر ۳۳ ساله که بنظر فصل خوبی را داشت و با عنوان دومی فصل را به آخر برد نتونست گرندی کسب کنه طبعا در سال ۲۰۱۵ شانس موفقیتش در این زمینه کمتر هم خواهد بود
به نظرمن با ثبات نواک بازگشت نادال باانگیزه و روند رو به جلوی تنیسورهای جوانتری مثل نیشیکوری راءونیک دیمیتروف و تنیسورهای باتجربه و قدرتمندی مثل استن فرر ماری بردیک و ... سال سخت تری در انتظار فدرر و طرفداران دوآتیشه اونه شخصا فکر میکنم فدرر ۲۰۱۵ جایگاه فعلیش را در حد ۳ پله از دست بده
اگه شبکه ها و فدراسیونهای تنیس در کشورهای صاحب سبک در اروپا بدونند که یک همچین تحلیلگر و نابعه ای در ایران(یعنی شما) وجود داره.احتمال داره که جنگ جهانی سوم رو به راه بیاندازند تا بتونند از مغز و تفکر شما استفاده کنند :251:چون نابغه هایی مثل شما که اینقدر تنیس رو روان و بدون هیچ گونه تعصبی تحلیل می کنند در جهان به اندازه انگشتان یک دست هم وجود نداره.:251:در ضمن اگه راجر تحلیل شما رو امشب توی این سایت بخونه یا از غصه دق می کنه و یا همین امشب تنیس رو می بوسه و میذاره کنار.:254::254:خواهش می کنم باز هم از این تحلیلهای کارشناسانه انجام بدید تا ما طرفداران فدرر هر روز با خنده این سایت رو پیگیری کنیم.:251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251:
We always give 100 per cent," said Djokovic. "I'm sure that if he could've played, he would've done. So I wish him the best in his recovery
با تفاسیر شما احتمالا نواک هیچی نمیفهمه که همچین حرفی رو زده
بعد تا حالا نواک 17 بار راجر را برده چرا باید بخاطر باخت 18 بترسه راجر ؟؟اگر اینجوری بود راجر نباید هیچوقت جلوی نادال بازی میکرد اما حتی در ایندین پارسال با وجود کمر درد جلوی نادال بازی کرد و باخت
اینهم از جذابیتهای تور هست که دور اول بازیها یکروز در میان بود و سمی فینال با فینال حدود 17 ساعت فاصله داره
در ضمن راجر پارسال ششم بود و امسال دوم جهان شد و از نظر امار بهترین شد با 11 فینال و 72 برد تا الان که برای پر افتخارترین بازیکن تاریخ تنیس در سن 33 سالگی یک موفقیت بزرگ بحساب میاد
در ضمن شما نگران راجر و هوادارانش نباش سعی کن از قهرمانی نواک لذت ببری وسعی نکنی با اینجور حرفها اعصاب طرفداران راجر را بهم بریزی
در ضمن نادال اماده بیشتر بضرر نواک هست تا راجر مثل 2013
Farid
11-17-2014, 02:42 AM
با سلام
متاسفانه انگار تو مملکت ما همه چی برعکسه
این کمال احترام برای حریف و تماشاگرانه که وقتی می دونی ۱۰۰ درصد ( از لحاظ بدنی ) اماده نیستی بازی نکنی
سال ۲۰۰۸ فدرر در مرحله یکچهارم نهایی مسابقات پاریس در برابر بلیک از مسابقات کشید کنار و ان زمان هم از درد در ناحیه کمر رنج می برد و در مصاحبش گفت من وقتی از لحاظ بدنی اماده نیستم اصلا نمیام تو زمین نه اینکه بیام و بعد هنگام بازی ریتایرد کنم
اگه دنبال عمل زشت هستید اون تایم اوتهایی که نواک فینال ۲۰۰۸ استرالین اپن در برابر سونگا بیچاره گرفت که ترینر میومد پاشو ماساژ میداد وقتی از لحاظ بدنی کم اورده بود رو برید ببینید.
شما تمام دوران بازیگری فدرر رو که نگاه کنید ۱ دونه بازی نیست که ریتایرد کرده باشه
این با ارزشه یا نواک و رافا که دیگه از لحاظ امار ریتایرد کردن با هم رقابت دارند.
mspayam
11-17-2014, 06:46 AM
خوب نتيجه ي فينال با انصراف فدرر به سود نواك رقم خورد. دوستاني كه به شانس و تقدير و عوامل متافيزيكي در پيروزي هاي فدرر اشاره مي كنن، بد نبود که اين بار هم همون دوستان اشاره اي به خوش شانسي نواك هم مي كردن كه بدون مسابقه دادن قهرمان شد. شانس و بخت و اقبال فقط مال فدرره ولي فقط كسي به خاطر انصراف يه بازیکن دیگه قهرمان می شه خوش شانس نیست؟
بد نيست براي يه لحظه به اين فكر كنين كه اگه نواك همچين كاري كرده بود الان خود شما چي مي گفتين؟ غير از اين بود كه باز پای بخت و إقبال رو وسط مي كشيدين؟
باز هم صد رحمت به خود نواك كه گفت اگه فدرر مي تونست بازي كنه حتماً ميومد و در مسابقه شركت مي كرد. خوشحالم كه نواك برخلاف يه سري از طرفداراش، مخصوصا يكيشون كه نفرت از فدرر توانايي منطقي فكر كردن رو ازش گرفته و هر بار كه از اينجا إخراجش مي كنن با يه اسم ديگه دوباره سبز مي شه، اينقدر شعور و معرفت داره كه در مورد فدرر همچين حرفي بزنه.
m_shokri
11-17-2014, 08:12 AM
با سلام به همه دوستان و تبریک به طرفدارای نواک ( البته ما هم دوسش داریم )
فقط دو تا مسئله هست که من متوجه نمیشم تو حرف این دوست حرفه ای ...
یکی این صحبت :
"اگر حریف فدرر در فینال کس دیگه مثلا نیشیکوری بود باز هم انصراف می داد!؟"
من نمیفهمم
آخه فدرر مگه کم برده نواک رو که بخواد همچین کاری کنه :434: ... حرف خنده دار نزنین
یکم حرفه ای ببینین شرایط مسابقات رو
یکی هم این صحبت :
" چیزی که باید اشاره کرد اینه با بالارفتن سن احتمال کسب موفقیت برای فدرر کمتر و کمتر میشه "
یک اینکه از فصل پیش هم خیلیا این حرفارو میزدن که امسال حالشون دیدنی بود :434:
دوم اینکه دوست عزیز بازی همین فصل ویمبلدون بین فدرر و نواک رو یادت رفته ؟ درسته که نتیجه به سود نواک به پایان رسید اما اون بازی به اون سنگینی پرواضح بود که اگر کسی هم نسبت به حریف کم آورده بود اون فدرر نبود ...
هی این 33 سالگی رو مطرح نکنین به ضرر خودتونه چون یاد همه طرفدارا میندازین که حتی تو آمادگی بدنی هم با همه متفاوته ...
در کل حیف نتونست تو فینال باشه چون مطمئنا اگر بازی میکرد و نواک قهرمان میشد به نواک هم بیشتر مزه میداد قهرمانی ... البته اگر نواک قهرمان میشد ...:443:
یه دونه ای راجر .... :441:
Najmeh5576
11-17-2014, 10:24 AM
سلام
قهرمانی جوکویچ را تبریک میگم. آرزوی موفقیت برای راجر در ادامه بازیها دارم .
یه سوالم دارم اینکه گفته میشه 4 تا مچ پوینت داره منظور چیه و چه امتیازی داره که در نتیجه بازی ذکر میشه؟ مثل بازی فدرر با استن.
ممنون
Mehdiii
11-17-2014, 10:48 AM
ميومديه ست بازي ميكرد به حرمت اينهمه تماشاگركه بليط مسابقه رو از قبل تهيه كرده بودند بعد ميگفت مصدومم .نه بيان يه بازي نمايشي 8سته با موراي برگزاركنن.قانونا بايد استن رو ميزاشتن بياد فينال بازي كنه
حداقل سه گيم بازي ميديدن مردم .يه شبه مصدوم شدي فدرر .اخه لامصب چرابا آبرو ي هوادارت بازي ميكني
حالاماچي بگيم !!!!
خواهشاً اگه کسی حالش خوب نیست پست نده چون اینجوری اعصاب ما را هم به هم میریزید.
عزیز دل برادر ! اگه فدرر هم در مورد سلامتیش مثل شما فکر میکرد که مجبور میشد چند سال پیش ریتایر کنه و یا یک فصل در میون بازی بکنه .
حالا اینکه یک ست بازی میکرد و ناراحتی کمرش بیشتر میشد چی به شما میرسید . خوب میشد بخاطر این ریسک دیویس کاپ و حتی فصل بعدش به خطر بیفته . نادال بخاطر ریسک نکردن کل فصلو بیخیال میشه طرفداراش به تصمیمش احترام میزارند ولی شما بخاطر یک بازی شروع کردن به داستان سرایی .
اگه بخاطر تنقلاتیه که خریدین من حاضرم از طرف طرفدارای فدرر ضررشو تقبل کنم .:434:
در نهایت تبریک میگم به طرفدارای نواک . امسال فکر کنم تو همه موارد حق به حقدار رسید فقط حیف که به جای راجر این چیلیچ بی خاصیت گرند اسلم گرفت .
Mehdiii
11-17-2014, 10:55 AM
سلام
قهرمانی جوکویچ را تبریک میگم. آرزوی موفقیت برای راجر در ادامه بازیها دارم .
یه سوالم دارم اینکه گفته میشه 4 تا مچ پوینت داره منظور چیه و چه امتیازی داره که در نتیجه بازی ذکر میشه؟ مثل بازی فدرر با استن.
ممنون
منظور از 4 تا مچ پوینت یعنی اینکه 4 بار استن موقعیت داشت که با گرفتن یک امتیاز دیگه بازیو ببره . یک بار تو ست سوم وقتی تو گیم شماری 5 به 4 جلو بود و 40 به 30 به نفعش بود میتونست با گرفتن یک امتیاز دیگه گیم ، ست و مچ رو ببره ولی نتونست . دو بار دیگه تو همین گیم و یک بار هم تو تایبریک وقتی 6 به 5 از راجر جلو بود نتونست امتیاز هفتم رو بگیره و راجر با گرفتن سه امتیاز متوالی بازیو برد .
Sorou$h
11-17-2014, 11:33 AM
مرد شماره یک تنیس جهان ، نواک جوکوویچ به اولین بازیکنی تبدیل شد که از سال 1987 به بعد توانسته است سه سال پیاپی تورنمنت آخر فصل را برنده شود. او 14 بازی پشت سر هم است که در این مسابقات پیروز می شود.در بازی فینال راجر فدرر به علت مصدومیت حاضر نشد و نواک جام قهرمانی را از آن خود کرد.
" ما همیشه همه تلاشمون رو می کنیم. مطمئنم اگر راجر میتونست بازی کنه ، حتما اینکار رو می کرد.بنابراین آرزو میکنم که ریکاوری سریع و خوبی داشته باشه ، مخصوصا که هفته مهمی بخاطر فینال دیویس کاپ در پیش داره. من از اون دسته بازیکنانی نیستم که اینطور برنده شدن رو جشن بگیرم ، اما باید درباره کل فصل صحبت کنم.من این جام رو بخاطر تمام دستاوردهای که در طول فصل داشتم از آن خود میکنم.میخواهم از اعضای تیمم و همه کسانی که به هر نحوی منو حمایت کردند تشکر کنم و این جام رو بهشون تقدیم کنم.خیلی خوشحالم که اینجا هستم و با این جام به کارم در سال 2014 پایان می دهم."
نواک اضافه می کند که قبل از بازی متوجه کناره گیری راجر شده است.
"من داشتم خودم را گرم میکردم و آماده یک بازی فینال فوق العاده همانطور که همه مردم انتظارش رو داشتند میشدم که فهمیدم راجر کناره گیری کرده.باهاش صحبت کردم و فهمیدم او شاید تنها 3 بار در طول دوران حرفه ایش که بالای 1000 بازی میشه انصراف داده. نمی تونید بخاطر این موضوع سرزنشش کنید و البته هیچ وقت دوست ندارید همچین بازیهای بزرگی رو اینطوری برنده شید.اما اتفاقیه که افتاده."
حالا نواک قصد دارد تا شروع فصل 2015 را با همسرش و البته پسرش استفان بگذراند.
" خوشحالم که در لندن نزدیک 10 روز رو خوب خوابیدم ، چون از این به بعد از این خبرها نیست.در آغوش گرفتن بچه امون زیباترین احساسیه که من و همسرم تجربه می کنیم . در چند هفته آینده زمانهای زیادی خواهد بود که من بدون راکت سپری خواهم کرد."
http://tennis-image.com/images/97298977547788680004.jpg (http://tennis-image.com/images/97298977547788680004.jpg)
msh13792
11-17-2014, 03:01 PM
جهت اطلاع دوستانی زیادی حرف میزنند و فکر نمیکنند ...
3 Walk Overs
0 Retirements
In 1222 matches
mohsen0007
11-17-2014, 03:25 PM
کنارکشیدن استاد بزرگ نشانه هوش بالای اونه.
به جای اینکه بیاد وسط زمین مصدوم بشه و دراز به دراز بیافته جلو تماشگرها مثل بقیه تنیسور نماهای دیگه..
خودش رو مثل یک مرد کنار کشید که چهرهی مصدوم ها رو به خودش نگیره.
یا بیاد با تایم های استراحت زیاد بازی رو به گند بکشه.مثل بعضی های دیگه که همتون می شناسیدشون و من شرم دارم اسمشون رو تنیسور بزارم.
این بازی هم تو هد تو هد محاسبه میشه پس با باخت فرقی نمیکنه، شما نگران نباش
king of spin
11-17-2014, 04:35 PM
این بازی هم تو هد تو هد محاسبه میشه پس با باخت فرقی نمیکنه، شما نگران نباش
این بازی در هد تو هد حساب نمیشه.
Najmeh5576
11-17-2014, 10:45 PM
منظور از 4 تا مچ پوینت یعنی اینکه 4 بار استن موقعیت داشت که با گرفتن یک امتیاز دیگه بازیو ببره . یک بار تو ست سوم وقتی تو گیم شماری 5 به 4 جلو بود و 40 به 30 به نفعش بود میتونست با گرفتن یک امتیاز دیگه گیم ، ست و مچ رو ببره ولی نتونست . دو بار دیگه تو همین گیم و یک بار هم تو تایبریک وقتی 6 به 5 از راجر جلو بود نتونست امتیاز هفتم رو بگیره و راجر با گرفتن سه امتیاز متوالی بازیو برد .
سلام بسيار بسيار ممنونم دوست عزيز.
پس نتيجه اي كه من ميگيرم مچ پوينت گرفتن حكايت از توانايي بالاي ذهني بازيكن داره كه در چنين شرايطي سريع خودش را نبازه و بازي را تموم شده قلمداد نكنه. و اثرش فقط براي همون بازيه.
يه جورايي مثل بيگل كردن كه بنظرم اونهم توانمندي بازيكن را نشون ميده در همون بازي و جاي ديگه اي بازتاب نداره.
درست ميگم؟
يه سوال ديگه قبلا هم پرسيدم ولي چون ديدم اين گزارشگر تلويزيون خودمون دائم تكرارميكرد دوباره ميپرسم درخواست ويدئو چك برخلاف واليبال محدوديت نداره ديگه ؟ حالا هر نوع تورنمنتي باشه ٢٥٠ امتيازي يا گرند اسلم ؟
سپاس.
Najmeh5576
11-17-2014, 10:50 PM
پس نتيجه اي كه من ميگيرم مچ پوينت گرفتن حكايت از توانايي بالاي ذهني بازيكن داره كه در چنين شرايطي سريع خودش را نبازه و بازي را تموم شده قلمداد نكنه. و اثرش فقط براي همون بازيه.
يه جورايي مثل بيگل كردن كه بنظرم اونهم توانمندي بازيكن را نشون ميده در همون بازي و جاي ديگه اي بازتاب نداره.
درست ميگم؟
يه سوال ديگه قبلا هم پرسيدم ولي چون ديدم اين گزارشگر تلويزيون خودمون دائم تكرارميكرد دوباره ميپرسم درخواست ويدئو چك برخلاف واليبال محدوديت نداره ديگه ؟ حالا هر نوع تورنمنتي باشه ٢٥٠ امتيازي يا گرند اسلم ؟
سپاس.
این بازی در هد تو هد حساب نمیشه.
تو سایت Tennis.com زده که!
البته عجیبه که 18-18 زده!
نتایج درست و هد تو هد کجاست؟ AtpworldTour.com?
Mehdiii
11-18-2014, 01:05 AM
درست ميگم؟
سپاس.
کنترل کردن مسائل روحی روانی هنگام مچ پوینت مهمترین مسئله برای هر دو بازیکن هست در واقع تنیسورایی که قدرت روحی و روانی بالایی دارند در سخت ترین و حساس ترین شرایط (مثل مچ پوینت )تو تصمیم گیری اشتباه نمی کنند کاری که استن نتونست انجام بده در حالی که بازی لب تورش اصلاً قابل اعتماد نیست تو حساس ترین شرایط رو سه تا مچ پوینت به سمت تور جرکت کرد ودر هر سه شون ناکام بود .البته سیو کردن مچ پوینت کار بسیار بزرگتری هست که به عنوان مثال فدرر امسال 2 مچ پوینت روبروی مونفیلس تو یو اس اوپن ، 5 مچ پوینت جلوی مایر تو شانگهای و 4 تا مچ پوینت جلوی استن سیو کرد و در نهایت بازیو برد .
منظورتونو از بازتاب داشتن نفهمیدم !!!
در مورد تکنولوژی hawk eye یا همون چشم شاهین که البته متفاوت از چک ویدئو تو والیبال هست باید بگم که هر تنیسور تو هر ست سه بار میتونه درخواست کنه (چلنج کنه) البته اگر بازی به تایبریک کشیده بشه یک چلنج دیگه هم اضافه میتونند استفاده کنند در ضمن اگه چلنجشون درست بود از سهمیه شون کم نمیشه در واقع سه تا چلنج اشتباه میتونند داشته باشند . تعداد چلنج ها ربطی به گرند اسلم بودن یا 250 امتیازی بودن نداره .
البته باید بگم که بعضی از کورت ها ممکنه به این تکنولوژی مجهز نباشند مثلاً بغضی از کورت های فرعی تورنمنت ها . در ضمن تورنمنت هایی که رو سطح رسی انجام میشند به دلیل اینکه با چشم انسان میشه محل برخورد توپو تشخیص داد از این تکنولوژی استفاده نمی کنند .
تو والیبال اگه اشتباه نکنم از دوربین های سرعت بالا برای تشخیص محل برخورد توپ استفاده می کنند که متفاوت از چشم شاهین هست در ضمن فکر میکنم تو والیبال تعداد درخواست چک ویدئو محدودیتی نداره .
king of spin
11-18-2014, 08:08 AM
تو سایت Tennis.com زده که!
البته عجیبه که 18-18 زده!
نتایج درست و هد تو هد کجاست؟ AtpworldTour.com?
معتبرترین سایت همون سایت atpworldtour.com هست. توی هد توهد فدرر دو بازی بیشتر برده
http://www.telegraph.co.uk/sport/tennis/rogerfederer/11235838/Roger-Federers-wife-Mirka-sparked-row-by-heckling-Stan-Wawrinka.html
Big Big Blow.
Najmeh5576
11-18-2014, 12:05 PM
کنترل کردن مسائل روحی روانی هنگام مچ پوینت مهمترین مسئله برای هر دو بازیکن هست در واقع تنیسورایی که قدرت روحی و روانی بالایی دارند در سخت ترین و حساس ترین شرایط (مثل مچ پوینت )تو تصمیم گیری اشتباه نمی کنند کاری که استن نتونست انجام بده در حالی که بازی لب تورش اصلاً قابل اعتماد نیست تو حساس ترین شرایط رو سه تا مچ پوینت به سمت تور جرکت کرد ودر هر سه شون ناکام بود .البته سیو کردن مچ پوینت کار بسیار بزرگتری هست که به عنوان مثال فدرر امسال 2 مچ پوینت روبروی مونفیلس تو یو اس اوپن ، 5 مچ پوینت جلوی مایر تو شانگهای و 4 تا مچ پوینت جلوی استن سیو کرد و در نهایت بازیو برد .
منظورتونو از بازتاب داشتن نفهمیدم !!!
در مورد تکنولوژی hawk eye یا همون چشم شاهین که البته متفاوت از چک ویدئو تو والیبال هست باید بگم که هر تنیسور تو هر ست سه بار میتونه درخواست کنه (چلنج کنه) البته اگر بازی به تایبریک کشیده بشه یک چلنج دیگه هم اضافه میتونند استفاده کنند در ضمن اگه چلنجشون درست بود از سهمیه شون کم نمیشه در واقع سه تا چلنج اشتباه میتونند داشته باشند . تعداد چلنج ها ربطی به گرند اسلم بودن یا 250 امتیازی بودن نداره .
البته باید بگم که بعضی از کورت ها ممکنه به این تکنولوژی مجهز نباشند مثلاً بغضی از کورت های فرعی تورنمنت ها . در ضمن تورنمنت هایی که رو سطح رسی انجام میشند به دلیل اینکه با چشم انسان میشه محل برخورد توپو تشخیص داد از این تکنولوژی استفاده نمی کنند .
تو والیبال اگه اشتباه نکنم از دوربین های سرعت بالا برای تشخیص محل برخورد توپ استفاده می کنند که متفاوت از چشم شاهین هست در ضمن فکر میکنم تو والیبال تعداد درخواست چک ویدئو محدودیتی نداره .
خیلی ممنون
منظورم از بازتاب نداشتن یعنی مثلا عدم تاثیر روی امتیاز رنکینگ بازیکن یا هر چیز دیگه ای که شاید من ندونم
Dariush.roger
11-19-2014, 12:23 PM
سلام خدمت مديران سايت بعضي از دوستان كاربر با هر لحن به تنيسور دوسداشتني و مورد علاقم توهين ميكنن بعد منو بن ميكنين ماشالا به اين سايت و مديراش بعضيها در حد و اندازها من نيستن اينجا خودمو باهاشون وارد بحث ميكنم
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.