ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرنداسلم سال 2014 ؛ ویمبلدون

صفحه ها : 1 2 [3]

reza-taj
07-07-2014, 11:06 AM
https://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/thumb/859413440.gif?1404667248

خدایی با دیدن این صحنه منم گریه ام میگیره خیلی حیف شد

sspol
07-07-2014, 11:12 AM
واقعا فدرر از لحاظ برخورد شخصیتی در حین بازی خیلی خیلی تو دار و افتاده و لایق هستش دمش گرم

برعکسش جکو . .

omidd
07-07-2014, 11:21 AM
اول از همه تبریک میگم این قهرمانی رو به دوستداران نوله
بازی هیجانی و جذابی بودش خصوصا اگه راجر میتونست قهرمان بشه اما ورزش همین یسرش باخته و یسرش برده.
من بازیای قبلی راجرو ندیدم ولی انتظار خودم این بودش که بهتر از این بازی کنه نوله هم نسبت به دوسال پیش خیلی بهتر بودش ست اول نوله خوب بود و راجر برد اما از بریک ست دوم راجر بازیش بهتر شدش اما سرو عالی نوله اجازه هنرنمایی به راجر نداد.
بعد اینکه ست 4برد احساس کردم میشه ببریم فرصت بریک هم داشت ولی در مجموع میلیمتری برد نوله و این نشون میده که بازی راجر نوله همیشه 50.50 هستش.
تا ست 3 هر دو خوب سرو زدن اما دو ست پایانی افت کردش و نوله بهتر از فرصت استفاده کردو قهرمان شدش.
بعد اینکه بازی تموم شد تیوی رو خاموش کردم و الان فهمیدم راجر اشکش دراومده که این خیلی ناراحتم کردش بهرحال یکی از بهترین فرصتای راجر بود برای فتح گرندی دیگر.
شک ندارم راجر یک گرند دیگه میگیره حالا کی و کجا خدا میدونه از چهرش مشخص بود عطش زیادی برای فتح گرند دیگه داره خصوصا ویمبی و یو اس.
اینکه راجر با 33 سال سن اینگونه نزدیک بازی میکنه و نفر 3 جهان باشه نشون میده کار نشد برای راجر وجود خارجی نداره.
زندگی ادامه داره حداقل دوسال دیگه راجر بازی میکنه و میتونه این اشکو تبدیل به لبخند بکنه.این شکست تلخ بود خیلی خیلی اما چه میشه کرد باید کنار اومد.
بدرووووووووود دوستان:583:

KING OF CLAY
07-07-2014, 11:41 AM
اینجور که معلومه باید برای تنیس خوب تا یک ماه دیگه و تا مسترز کانادا منتظر باشیم
خوشبختانه دل پوترو از مسترز کانادا به میادین برمیگرده
http://www.tennis-image.com/images/31040194776564593046.png (http://www.tennis-image.com/images/31040194776564593046.png)

KING OF CLAY
07-07-2014, 11:51 AM
نواک بعد از برد دیروز توی رنکینگ race to london هم از رافا جلو افتاد
http://www.tennis-image.com/images/90230270827359209540.png

dashingsaeed
07-07-2014, 12:25 PM
آقا فدرر میاد رنک 3؟

KING OF CLAY
07-07-2014, 12:37 PM
آقا فدرر میاد رنک 3؟

این رنکینگی که من گذاشتم با رنکینگ اصلی فرق میکنه اما بله فدرر اومد رنک 3

nemanaldin
07-07-2014, 12:46 PM
اتفاقا کسی که فکر میکنه همه باید طرفدار فدرر باشن و دوستش داشته باشن روانی هستش:3t1:
واسه بعضی از همین طرفدارای فدرر هست که اینجوری مخالف فدرر هستم
اونقدر که از ضایع شدن اونا خوشحال میشم اطز باخت فدرر خوشحال نمیشم

یکی از رو اعصاب ترین یوزرهای فروم هستی:3t1:
نمی دونم چرا هنوز بن نشدی

pouriya.alex
07-07-2014, 01:02 PM
تبریک به طرفداران نوواک :583:
خب راجـر باخت در روزی که میتونست ببره !
من اصلا راضی نیستم ، باید صادق باشیم راجـر در طول تورنمنت هم بدون برنامه تمام بازیاشو پشت سر گذاشت ، درسته بردیم ولی کیا رو بردیم ؟ رائونیچ ؟ روبردو ؟ لورنزی ؟ مولر ؟ جیرالدو ؟!! تنها تنیسور محکمی رو که بردیم استن بود که اونم مصدوم و خسته بود ، با این حال یه ستم ازمون گرفت .
از اول تورنمنت راجر بدون برنامه بازی کرد ، اگر یه بازیکن محکم و یه چمن باز بهمون میخورد قطعا تا فینال نمیرسیدیم .
سن ، بهونست ! امروز به 32 سالگی نباختیم ، ما مسیر راحتی رو تا فینال داشتیم ، قطعا در طول مسیر هم مشکلی برامون پیش نیومد ، مصدومیت هم نداشتیم . در ست آخر بازی نوله حتی از راجـر هم خسته تر به نظر میرسید پس خواهشا خودتو با سن گول نزنید و باخت رو توجیه نکنید ، درسته 32 سال برای فینال ویمبی کم نیست ولی راجـر میتونست با همین سن خیلی از اینم بهتر باشه . این حداکثر توان راجـر در 32 سالگی نبود !
امروز همون مشکل بازی های قبل رو داشتیم ، برنامه ای واسه تخریب نوواک وجود نداشت ! ولی فرقش با بازی های قبل در این بود اونا حریفای دست و پا بسته ای بودن ولی نوواک اینجوری نبود .
تا اواسط ست دوم 11 تا پسینگ شات از نوواک خوردیم ! میدونید این یعنی چی ؟ این روی چمن برای کسی مثل راجـر یعنی فاجعه . جالبش این بود 2 3 تا پسینگ شات کپی به هم در دو سه گیم متوالی خوردیم ! اینا همش نشون از بی برنامه بودن راجـر داره که بازی نوواک رو انالیز نکرده بود و نمیتونست ضرباتش رو بخونه .
به هر حال هرچی بود تمام شد ، ورزشه دیگه ، باختیم . من واسه باخت ناراحت نشدم ولی اون لحظه ای که اشک راجـر ریخت دلم کباب شد :243:
با توجه به این فیلد طلایی و عدم حضور یک بازیکن تاپ در چمن من عقیدم بر اینه راجـر سال بعد هم شانس داره تا ویمبی رو فتح کنه . واقعا میتونه اگر یه برنامه درست واسه کُل تورنمنت بریزه .

دوست عزیز اینکه اسم حریفای راجر رو لیست کردی و میگی "کیا رو بردیم" دقیقا یعنی چی؟!! مگه بقیه کیا رو بردن؟! چون حریف راجر در فینال نوله بوده به حریفای اونم اشاره و مقایسه باید کرد.

اول اینکه در گرنداسلم ها برای top4 در 3 دور اول "معمولا" قرار نیست اتفاق خاصی بیفته و حریف قدری به تورشون بخوره. یکم سخت یا آسون در نهایت طی میشن این مراحل.

راند اول که بازیکنای رنک 100 به پایین یا کوالیفای شده قسمتشون میشه و نباید انتظار داشت که راجر با بردیچ دست و پنجه نرم کنه!

در راند دوم فدرر ژیل مولریو برد(و از قضا با اقتدار برد) که اتفاقا آماده از قسمت کوالیفای اومده بود و واسه راند 2 حریف بدی نبود ولی این اقتدار راجر بود که محوش کرد از بازی! ازون سمت نوله با استپانک بازی کرد که چمن سطح مورد علاقشه و معمولا جلوی نوله خوب باز میکنه ولی نهایت زورش دیگه همون 1 سته. مطمئنم راجر براحتی شکستش میداد.

راند سوم ژیل سیمون حریف نوله و خیرالدو حریف راجر که بحثی نیست راجبش.

در راند 4ام سونگا حریف نوله بود که وضعیت اسفناکش در 1 سال اخیر بر کسی پوشیده نبوده و اتفاقا در دو گرند قبلی هم به راجر و نوله باخته (استرالیا به راجر و رولند به نوله). حریف راجر در این راند تامی روبردو بود.
یجا گفتین که به یه چمن باز محکم نخوردیم. در این مورد باید بگم در حال حاضر با توجه به سبکی که بازیکنای تور پیش گرفتن و اکثرا به بازی قدرتی از بیس لاین میپردازن نباید دنبال "چمن باز" گشت! شاخصه چمن شاید همون سرو&والی و پوینتای کوتاهه که اونم به لطف بازی راجر کمی به چشم میاد و گرنه بازیای فصل چمنم مثل بقیه فصول شده و بازیکنا هم کم و بیش فرقی نمیکنه براشون.

مثلا حریف راند 4 فدرر تامی روبردویی بود که اکثر نتایج خوبش روی خاک بوده ولی در راه رسیدن به راند 4 یرزی یانوویچ سمی فینالیست سال پیش رو 3-2 برد که اونم از قضا لیتون هیوییت بزرگ و قهرمان سابق ویمبلدون رو شکست داده بود. که بازهم در حدود 90 دقیقه محو هنر فدرر شد.

در 1/4 نوله مارین سیلیچ آماده رو شکست که الحق بازی سختی بود ولی ازون طرف فدرر هم با استن بازی کرد. خسته و مصدوم؟ بله از ست 3 مصدوم بنظر میومد ولی 2 ست اول رو که هر دو جنگیدن نتیجه 1-1 شد با این تفاوت که مشخص بود از اواسط ست دو راجر ریتم بازیشو پیدا کرده و مطمئنا مشکلی برای پیروزی مقابل استن روی چمن پیدا نمیکرد. تازه اگر جای سیلیچ و استن در 1/4 عوض میشد معلوم نبود نوله با توجه به مشکلاتش با استن بتونه بالا بیاد.

و اما در نیمه نهایی. هر دو حریف سرسختی در پیش داشتن ولی همه میدونن که فدرر استاد بازی با بیگ سروایی مثل رائونیچه و اینکه براحتی فدرر در 3 ست شکستش داد نشان از تبحر بالای فدرره نه ضعف حریف! این بازیکنای بیگ سرو اکثر بازیکنای تور رو به زحمت میندازن. ولی معمولا مقابل بردباریه فدرر "راحت تر" تسلیم میشن. جان ایسنر نمونه دیگشه که در همین عصر طلاییه نوله (2011 به بعد) 2 بار شکستش داده.

و اینچنین بود که این دو نفر به فینال رسیدن!

در مورد برنامه داشتن هم که خیلی تاکید داشتین تا اونجا که من میدونم فدرر اتفاقا با یک "برنامه کلی" وارد مسابقات شد و اونم تلاش برای زدن سروهای موثر، روی نت اومدن بیشتر و کوتاه کردن پوینتها بود (استخدام ادبرگ هم در این راستا بوده) که در نهایت زمان کمتری رو توی کورت سپری کنه که به هدفشم رسید و روز بازی فینال آمار نشون داد که راجر 10 ساعت و نوله 15 ساعت رو در کورت سپری کردن. البته روز بازی فینال این روش رو کمتر استفاده میکرد شاید بهتر بود. حداقل آمار پسینگ شات ها این رو نشون میده.

و در پایان باید بگم که فراموش نکنید هر بازیکنی که با شکست حریفانش به هر راندی از یک تورنمنت میرسه با شایستگی به اونجا رسیده و بجای لوث کردن حریفان بهتر به شایستگی ها پرداخت.

بعد از شکست فدرر دل و دماغ هیچیو نداشتم ولی تعجب کردم که یک هوادار فدرر، به فینال رسیدن راجر مدل ویمبلدون 2014 رو زیر سوال ببره چون حتی دشمنان فدرر هم به تحسین از راجر پرداختن. واسه همین صرفا "از نظر خودم" این پست رو دادم:583:

Ahoura
07-07-2014, 01:34 PM
دوست عزیز اینکه اسم حریفای راجر رو لیست کردی و میگی "کیا رو بردیم" دقیقا یعنی چی؟!! مگه بقیه کیا رو بردن؟! چون حریف راجر در فینال نوله بوده به حریفای اونم اشاره و مقایسه باید کرد.

اول اینکه در گرنداسلم ها برای top4 در 3 دور اول "معمولا" قرار نیست اتفاق خاصی بیفته و حریف قدری به تورشون بخوره. یکم سخت یا آسون در نهایت طی میشن این مراحل.

راند اول که بازیکنای رنک 100 به پایین یا کوالیفای شده قسمتشون میشه و نباید انتظار داشت که راجر با بردیچ دست و پنجه نرم کنه!

در راند دوم فدرر ژیل مولریو برد(و از قضا با اقتدار برد) که اتفاقا آماده از قسمت کوالیفای اومده بود و واسه راند 2 حریف بدی نبود ولی این اقتدار راجر بود که محوش کرد از بازی! ازون سمت نوله با استپانک بازی کرد که چمن سطح مورد علاقشه و معمولا جلوی نوله خوب باز میکنه ولی نهایت زورش دیگه همون 1 سته. مطمئنم راجر براحتی شکستش میداد.

راند سوم ژیل سیمون حریف نوله و خیرالدو حریف راجر که بحثی نیست راجبش.

در راند 4ام سونگا حریف نوله بود که وضعیت اسفناکش در 1 سال اخیر بر کسی پوشیده نبوده و اتفاقا در دو گرند قبلی هم به راجر و نوله باخته (استرالیا به راجر و رولند به نوله). حریف راجر در این راند تامی روبردو بود.
یجا گفتین که به یه چمن باز محکم نخوردیم. در این مورد باید بگم در حال حاضر با توجه به سبکی که بازیکنای تور پیش گرفتن و اکثرا به بازی قدرتی از بیس لاین میپردازن نباید دنبال "چمن باز" گشت! شاخصه چمن شاید همون سرو&والی و پوینتای کوتاهه که اونم به لطف بازی راجر کمی به چشم میاد و گرنه بازیای فصل چمنم مثل بقیه فصول شده و بازیکنا هم کم و بیش فرقی نمیکنه براشون.

مثلا حریف راند 4 فدرر تامی روبردویی بود که اکثر نتایج خوبش روی خاک بوده ولی در راه رسیدن به راند 4 یرزی یانوویچ سمی فینالیست سال پیش رو 3-2 برد که اونم از قضا لیتون هیوییت بزرگ و قهرمان سابق ویمبلدون رو شکست داده بود. که بازهم در حدود 90 دقیقه محو هنر فدرر شد.

در 1/4 نوله مارین سیلیچ آماده رو شکست که الحق بازی سختی بود ولی ازون طرف فدرر هم با استن بازی کرد. خسته و مصدوم؟ بله از ست 3 مصدوم بنظر میومد ولی 2 ست اول رو که هر دو جنگیدن نتیجه 1-1 شد با این تفاوت که مشخص بود از اواسط ست دو راجر ریتم بازیشو پیدا کرده و مطمئنا مشکلی برای پیروزی مقابل استن روی چمن پیدا نمیکرد. تازه اگر جای سیلیچ و استن در 1/4 عوض میشد معلوم نبود نوله با توجه به مشکلاتش با استن بتونه بالا بیاد.

و اما در نیمه نهایی. هر دو حریف سرسختی در پیش داشتن ولی همه میدونن که فدرر استاد بازی با بیگ سروایی مثل رائونیچه و اینکه براحتی فدرر در 3 ست شکستش داد نشان از تبحر بالای فدرره نه ضعف حریف! این بازیکنای بیگ سرو اکثر بازیکنای تور رو به زحمت میندازن. ولی معمولا مقابل بردباریه فدرر "راحت تر" تسلیم میشن. جان ایسنر نمونه دیگشه که در همین عصر طلاییه نوله (2011 به بعد) 2 بار شکستش داده.

و اینچنین بود که این دو نفر به فینال رسیدن!

در مورد برنامه داشتن هم که خیلی تاکید داشتین تا اونجا که من میدونم فدرر اتفاقا با یک "برنامه کلی" وارد مسابقات شد و اونم تلاش برای زدن سروهای موثر، روی نت اومدن بیشتر و کوتاه کردن پوینتها بود (استخدام ادبرگ هم در این راستا بوده) که در نهایت زمان کمتری رو توی کورت سپری کنه که به هدفشم رسید و روز بازی فینال آمار نشون داد که راجر 10 ساعت و نوله 15 ساعت رو در کورت سپری کردن. البته روز بازی فینال این روش رو کمتر استفاده میکرد شاید بهتر بود. حداقل آمار پسینگ شات ها این رو نشون میده.

و در پایان باید بگم که فراموش نکنید هر بازیکنی که با شکست حریفانش به هر راندی از یک تورنمنت میرسه با شایستگی به اونجا رسیده و بجای لوث کردن حریفان بهتر به شایستگی ها پرداخت.

بعد از شکست فدرر دل و دماغ هیچیو نداشتم ولی تعجب کردم که یک هوادار فدرر، به فینال رسیدن راجر مدل ویمبلدون 2014 رو زیر سوال ببره چون حتی دشمنان فدرر هم به تحسین از راجر پرداختن. واسه همین صرفا "از نظر خودم" این پست رو دادم:583:
یعنی چی ؟ یعنی اینکه مثل همیشه به گربه سیاهامون مثلا سونگا ، بردیچ و امثال اینا گیر نکردیم ! خودت میدونی هر بازی شرایط خودشو داره و نمیشه گفت مثلا چون نوواک سونگا رو راحت زد راجـر هم این کارو میکرد ! در باقی موارد هم همینه ، این حرف خنده داره که بگیم مثلا روبردو یانوویچ رو زد اونم هویت رو زده بود پس روبردو سخت ترین حریف واسه راجره !
اصلا این حرفا نیست ، بازم میگم هر بازی شرایط خاص خودشو داره ، مچ آپ ها متفاوته مثلا نادال به کیریوس باخت و کیریوس به رائونیچ ، در صورتی که اگه نادال میومد بالا شاید رائونیچو میزد ! این چیزی که شما میگی کاملا منتفیه داستانش . قبول کن اینایی که بهشون خوردیم یه جورایی مچ آپ های هلویی برای ما بودن که راجر با 70 80 درصد فرمش هم میتونست راحت بزنه اینا رو !
این از بحث قرعه و مسیر که همچنان من معتقدم مسیرمون بسیار هموار بود که فینالیست شدیم .
در مورد برنامه که واقعا خنده داره بگیم راجـر با برنامه داشت بازی میکرد ! کوتاه کردن پوینت که بدنه اصلی بازی راجر هست و 15 سالی میشه داره استفاده میکنه پس یه برنامه جدید و خاص نیست این موضوع ، چیزیه که همیشه بوده و جز ذات بازی فدرر هست این فاکتور . بله برنامه داشت روی نت بیاد ولی مثل آبکش توپ از چپ و راستش توی فینال رد شد .
شما بازیا 2012 رو ببین ، وقتی فورهند میزد و حمله میکرد روی تور عمرا نمیشد جلوش وایسی ، الان یه آپروچ درست نمیتونست روی نقطع ضعف حریف بکنه ، این برنامه ای که شما میگی من نمیدونم دقیقا در کجا بکار گرفته شد و نتیجه داد !!! :350: اون سرویس هم بازم میگم جز ذات بازی فدرر هست ، چیزیه که همیشه بوده نمیشه گفت یه برنامه جدید و خاص برای ویمبی !
در آخر کسی فینالیست شدن راجـر رو لوث نکرد فقط واقع بینانه به موضوع نگاه کردم و دوست ندارم الکی یه مرسی بگم و از کنار این تور رد بشم .
در مورد تحسین هم این چیزا از راجـر گذشته ، من خیلی کُلی تر از این حرفا به راجـر نگاه میکنم ، فدرر دیگه جوون 19 ساله نیست که بخوایم واسه یه فینال اسلم تحسینش کنیم ، تحسین واسه این جوون مووناست که تازه دارن دور میگیرن ! خسته نباشه که تا فینال رسید توی فینال هم تلاششو کرد ولی میتونست بهتر هم باشه .

roger 4 ever
07-07-2014, 01:52 PM
تبریک می گم به همه ی هوادارای جوکوویچ این قهرمانی رو...در مورد بازی خیلی حرف ها می شه زد اگه بخوام بنویسم مطمئنا از حوصله خارج هست، برای همین سعی می کنم تا جای ممکن حرف هام رو کوتاه کنم...

1 - قبل از بازی گفتم که اگه راجر همون سبکی رو که در 3 بازی اخیرش در فصل جاری مقابل جوکوویچ انجام داده بود رو تکرار کنه، شانس بسیار بالایی برای پیروزی خواهد داشت. این سبک بازی چی بود؟ مهم ترین پارامتر هاش «آمادگی ذهنی» و «تنوع» بود. یعنی اینکه راجر تنیس رو به شکل «کامل» بازی کنه و همه ی سلاح های مخصوص به خودش را به کار بگیره و اون ها رو تو بازی پخش کنه...یعنی اینکه بیاد لب تور، والی کنه، دراپ شات بزنه، در رالی ها تنوع به خرج بده، ضربات گوناگون بزنه، اسلایس کنه و در یک کلام، از بازیش «لذت» ببره...البته همه ی اینا به سادگی گفتن نیست، مهم اینه که از همه ی این عواملی که من گفتم در «زمان درست» و «مکان درست» استفاده بشه...راه پیروزی بر نوله همینه..تنوع، تنوع و دیگر هیج...

2 - حالا راجر چه قدر در به کار گیری این استراتژی موفق بود؟! من معتقدم موفق بود اما اشتباهاتی هم داشت...قبل از بازی گفتم که «لحظه ی طلایی» این بازی ست دوم خواهد بود...3 بازی اخیرشون در فصل جاری نشون داده بود که ست دوم می تونه برای راجر از لحاظ «سبک» بازی در ست سوم، بسیار کلیدی باشه...متاسفانه مهم ترین بخش بازی آغاز ست دوم بود که راجر در یک لحظه غفلت، اون و از دست داد...شاید تا حدی هم اجتناب ناپذیر بود چون تایبرک بسیار سنگینی رو سپری کرده بود...اما اشتباهات راجر چی بود؟ در بند 1 تاکید کردم که «زمان» و «مکان» به کار گیری سلاح های بازی راجر خیلی مهمه...امروز راجر بسیار، بسیار و بسیار در روی تور اومدن «عجول» بود...شما از لحاظ تاکتیکی باید موقعی روی تور بیایید که در یک حد قابل قبولی در پوینت مورد نظر بازی حریف رو تحت فشار گذاشته باشید، اما فدرر یه هیچ عنوان به این مسئله دقت نداشت...البته عجول بودن یک بحثه، اصرار بر عجول بودن هم بحثه دیگه ای هست...راجر متاسفانه آنالیز درستی هم در طی بازی نداشت...3 نوع آنالیز وجود داره در ورزش، قبل از بازی، در حین بازی و پس از بازی...قبل از بازی آنالیز راجر قابل قبول بود تا حدی اما در حین بازی نتونست آنالیز دقیقی داشته باشه از نواک وگرنه می تونست خیلی مواقع باز هم ماهی و از آب دربیاره...

3 - البته این قدر هم نباید ساده نگاه کرد..من معتقدم که شاید راجر «چاره ای» جز ریسکی کار کردن روی تور نداشت...بله راجر در رالی ها بد نبود اما باید توجه داشت که نمی تونه از لحاظ فیزیکی مدت زیادی رو با امثال نواک رالی کنه...شاید واقعا چاره ای نداشت در ریسکی اومدن روی تور در جهت کوتاه کردن پوینت ها...اما به نظرم باز هم می شد این دقت عمل رو بیشتر کرد...می شد راجر، می شد...

4 - شگفت انگیز هست...راجر فدرر با همه این اشتباهات برای من شگفت انگیز بود...ست چهارم راجر نشون داد برای اولین بار در چند سال اخیر که پلن بی هم وجود داره و اون هم چیزی نیست جز بازی «انتحاری»...ست چهارم بی نظیر بود راجر و «تنیس انتحاری» رو به معنای واقعی کلمه معنا کرد...این «انگیزه» و «قدرت» برای من شگفت انگیز بود...شاید حتی شگفت انگیز تر از پیروزی 3-0 یا 3-1 در فینال مقابل جوکوویچ!! این نبوغ بار دیگه همه ی دنیا رو به تحسین وا داشت...دنیا باز داره از فدرر ستایش می کنه در حالی که سال پیش همین موقع، نسخه ی بای بای رو دشمنان پیچیده بودن...

5 - علی رغم بازگشت خیره کننده بسیار دشوار بود در ست 5 با توجه به توان بدنی و ویژگی های خاص نواک بازی رو بردن...ولی باز هم از دید من در ست 5 هم فراتر از حد انتظار ظاهر شد...واقعا خسته نباشید داره...برای این حرفاست که راجر برای دنیا بهترین و تکرار نشدنیه...اسلم و نامبر وان و هفته و اینا بهانست، برای این پارامتر هاست که می گن راجر فدرر...دنیا رو ورق بزنید تا ببینید چگونه همه سر تعظیم فرود آوردن...

6 - سی یو نکست یر، چرا که نه؟...یک نفس کشید اومد فینال لندن و چنین بازی غرور آفرینی رو برابر بهترین بازیکن چند سال اخیر دنیا از خودش ارائه کرد...چرا که نه؟...دشمنان هنوز هم باید صبر کنن برای خداحافظی...

7- نوله یه بار دیگه نشون داد در چه سطحی قرار داره...استراتژی «فرسایشی» کردن بازی بسیار هوشمندانه بود و نشان از هوش نوله و تیمش می داد...با همه ی این حرف هایی که گفتم، نوله شایسته ی این جام بود...تبریک می گم بهش...رفتارش داره خیلی بهتر و بهتر می شه...قابل احترامه برای من این قهرمانیش...تبریک نوله، تبریک هواداراش...

roger 4 ever
07-07-2014, 02:00 PM
در مورد تحسین هم این چیزا از راجـر گذشته ، من خیلی کُلی تر از این حرفا به راجـر نگاه میکنم ، فدرر دیگه جوون 19 ساله نیست که بخوایم واسه یه فینال اسلم تحسینش کنیم ، تحسین واسه این جوون مووناست که تازه دارن دور میگیرن ! خسته نباشه که تا فینال رسید توی فینال هم تلاششو کرد ولی میتونست بهتر هم باشه .
اهورا جان من نمی دونم نگاه کلی چه طوریه اما اگر «کلا» هم در نظر بگیری دنیا الان داره فدرر رو بابت چنین نمایشی ستایش می کنه...

مگه ستایش فقط واسه جوون 19 سالست؟! اتفاقا فدرر الان خیلی بیشتر از یک جوونه 19 ساله لایق ستایش هست بابت چنین عملکردی...خیلی ساده هست اهورا...فقط کافیه امسال رو با پارسال مقایسه کنی...همین موقع پارسال چه وضعی داشتیم ما؟!...الان چه وضعی داریم؟! الان ناراحتیم که تو فینال اسلم در یک بازی 4 ساعته باختیم...تعجب می کنم چه طور لایق ستایش نیست فدرر؟!...تعجب می کنم چه طور می شه برنامه ای نداشت و از فاجعه ی پارسال به چنین عملکردی رسید!!..تعجب می کنم چه طور می شه برنامه ای نداشت و یک بازی 5 سته ی نزدیک با نوله کرد...تعجب می کنم چه طور می شه برنامه ای نداشت و 5-2 رو جلو نوله برگردوند!!...نه، این طورام نیست دیگه اهورا...خیلی سیاه داری می بینی...

دنیا داره ستایش می کنه از فدرر به دلایل بسیار...حالا شاید هم شما به عنوان یک هوادار توقعت بیشتر از این حرف ها باشه...البته می دونم که ته دلت تو هم ستایش می کنی از راجر و الان ممکنه به خاطر باخت ناراحت باشی...

Ahoura
07-07-2014, 02:11 PM
اهورا جان من نمی دونم نگاه کلی چه طوریه اما اگر «کلا» هم در نظر بگیری دنیا الان داره فدرر رو بابت چنین نمایشی ستایش می کنه...

مگه ستایش فقط واسه جوون 19 سالست؟! اتفاقا فدرر الان خیلی بیشتر از یک جوونه 19 ساله لایق ستایش هست بابت چنین عملکردی...خیلی ساده هست اهورا...فقط کافیه امسال رو با پارسال مقایسه کنی...همین موقع پارسال چه وضعی داشتیم ما؟!...الان چه وضعی داریم؟! الان ناراحتیم که تو فینال اسلم در یک بازی 4 ساعته باختیم...تعجب می کنم چه طور لایق ستایش نیست فدرر؟!...تعجب می کنم چه طور می شه برنامه ای نداشت و از فاجعه ی پارسال به چنین عملکردی رسید!!..تعجب می کنم چه طور می شه برنامه ای نداشت و یک بازی 5 سته ی نزدیک با نوله کرد...تعجب می کنم چه طور می شه برنامه ای نداشت و 5-2 رو جلو نوله برگردوند!!...نه، این طورام نیست دیگه اهورا...خیلی سیاه داری می بینی...

دنیا داره ستایش می کنه از فدرر به دلایل بسیار...حالا شاید هم شما به عنوان یک هوادار توقعت بیشتر از این حرف ها باشه...البته می دونم که ته دلت تو هم ستایش می کنی از راجر و الان ممکنه به خاطر باخت ناراحت باشی...

اشتباه متوجه شدی منظورمو :434:
منظورم این نیست چون ضعیف بوده لایق ستایش نیست ، منظورم اینه فدرر خیلی بزرگتر از این حرفاست که دیگه بخوایم تحسینش کنیم ، تحسین واسه ادمای معمولیه که یه کار خاص انجام بدن ، فدرر کلا خاصه دیگه تحسین و این چیزا واسش معنی نداره :434: فدرر یه چیز ثابت شدست اصلا دیگه نیازی به تحسین و تشویق نداره ، برای من راجـر بزرگترین تاریخ هست و خواهد بود .

hamid-RF
07-07-2014, 02:19 PM
[/URL][URL="https://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/tramlines/heartbreaking-single-tear-federer-emotion-defeat-100609617.html"]https://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/tramlines/heartbreaking-single-tear-federer-emotion-defeat-100609617.html (https://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/tramlines/heartbreaking-single-tear-federer-emotion-defeat-100609617.html)

ehsan.
07-07-2014, 02:40 PM
فقط بنده یه چیزی رو بگم و اون اینکه:

این بغض و اشک از فرط دلتنگی و علاقه ای که به بچه ها داشت بود نه از شرمساری و سر افکندگی در قبال اونا

pouriya.alex
07-07-2014, 02:42 PM
یعنی چی ؟ یعنی اینکه مثل همیشه به گربه سیاهامون مثلا سونگا ، بردیچ و امثال اینا گیر نکردیم ! خودت میدونی هر بازی شرایط خودشو داره و نمیشه گفت مثلا چون نوواک سونگا رو راحت زد راجـر هم این کارو میکرد ! در باقی موارد هم همینه ، این حرف خنده داره که بگیم مثلا روبردو یانوویچ رو زد اونم هویت رو زده بود پس روبردو سخت ترین حریف واسه راجره !
اصلا این حرفا نیست ، بازم میگم هر بازی شرایط خاص خودشو داره ، مچ آپ ها متفاوته مثلا نادال به کیریوس باخت و کیریوس به رائونیچ ، در صورتی که اگه نادال میومد بالا شاید رائونیچو میزد ! این چیزی که شما میگی کاملا منتفیه داستانش . قبول کن اینایی که بهشون خوردیم یه جورایی مچ آپ های هلویی برای ما بودن که راجر با 70 80 درصد فرمش هم میتونست راحت بزنه اینا رو !
این از بحث قرعه و مسیر که همچنان من معتقدم مسیرمون بسیار هموار بود که فینالیست شدیم .
در مورد برنامه که واقعا خنده داره بگیم راجـر با برنامه داشت بازی میکرد ! کوتاه کردن پوینت که بدنه اصلی بازی راجر هست و 15 سالی میشه داره استفاده میکنه پس یه برنامه جدید و خاص نیست این موضوع ، چیزیه که همیشه بوده و جز ذات بازی فدرر هست این فاکتور . بله برنامه داشت روی نت بیاد ولی مثل آبکش توپ از چپ و راستش توی فینال رد شد .
شما بازیا 2012 رو ببین ، وقتی فورهند میزد و حمله میکرد روی تور عمرا نمیشد جلوش وایسی ، الان یه آپروچ درست نمیتونست روی نقطع ضعف حریف بکنه ، این برنامه ای که شما میگی من نمیدونم دقیقا در کجا بکار گرفته شد و نتیجه داد !!! :350: اون سرویس هم بازم میگم جز ذات بازی فدرر هست ، چیزیه که همیشه بوده نمیشه گفت یه برنامه جدید و خاص برای ویمبی !
در آخر کسی فینالیست شدن راجـر رو لوث نکرد فقط واقع بینانه به موضوع نگاه کردم و دوست ندارم الکی یه مرسی بگم و از کنار این تور رد بشم .

آره این حرف که قرمز کردم خنده داره ولی من این حرفو نزدم که روبردو سر سخت ترین حریفه!!

شما به حالت تحقیر حریفای راجر رو ردیف کردی و گفتی به چمن باز نخوردیم منم توضیح دادم که دیگه بحث چمن باز نیستو مثلا همین روبردو با شایستگی از قسمتی اومد بالا که حریفاش قبلا نتایج خوبی روی چمن گرفتن.

و مضحک تر ازون اینه که فکر کنیم مثلا راجر باید تو هر تورنمنت به همه گربه سیاهاش بخوره و همشونو بزنه و قهرمان بشه تا بعد دوستان راضی بشن و بیان بگن عجب قهرمانی بود!!
تورنمنت همینه، اگه 2 تا حریف آسون بتورت بخوره بالاخره حریف سومی پیدا میشه که سخت باشه. واسه همینم بود حریفای 2 فینالیست رو برشمردم تا ببینی سختی و آسونی واسه همه هست. کسی که قهرمان شده شایسته بوده که قهرمان شده و بعدا کسی نمیاد بگه این مسیرش سخت بوده یا آسون! هر کس توانشو داشته اومده بالا و مقابلش قرار گرفته هرکیم نداشته رفته خونشون.

بله بنده هم خوب میدونم که ذات بازی راجر کوتاه کردن پوینت هاست ولی همونطور که خود راجر هم توی مصاحبه ابتدای ویمبی گفت اوایل بیشتر استفاده میکرد ولی رفته رفته با توجه به سبک بازی حریفان از بیس لاین مجبور شد تو این سالها کمتر بخواد بسراغ پوینتای کوتاهه روی نت بره. اما همه میدونن که "برنامه کلی" امسالش با آوردن ادبرگ این بوده که بازم مثل سالیان قدیمش بیشتر پوینتا رو کوتاه کنه.(یعنی بقول شما ذات بازی همونه ولی تو این سالها کمتر شده بود).

چرا برادر من لوث کردی! در همون استارت پستتم اینکارو کردی وگرنه نمیومدم توضیح بدم.

و در مورد تحسین، بنده عرض کردم حتی دشمنان هم تحسین کردن، شما نمیخوای تحسین کنی نکن مجبور نیستی ولی لطفا شایستگی های مسیر رسیدن به فینال رو لوث نکن. بله منم موافقم روز فینال اگرچه جنگندگی و بازگشتش آدم رو یاد نادال مینداخت ولی از نظر فنی میتونست تصمیمات بهتری بگیره.

289
07-07-2014, 02:56 PM
http://bankvarzesh.com/NewsDetail.aspx?Ser_Id=3&News_Id=17119

Ahoura
07-07-2014, 03:10 PM
آره این حرف که قرمز کردم خنده داره ولی من این حرفو نزدم که روبردو سر سخت ترین حریفه!!

شما به حالت تحقیر حریفای راجر رو ردیف کردی و گفتی به چمن باز نخوردیم منم توضیح دادم که دیگه بحث چمن باز نیستو مثلا همین روبردو با شایستگی از قسمتی اومد بالا که حریفاش قبلا نتایج خوبی روی چمن گرفتن.

و مضحک تر ازون اینه که فکر کنیم مثلا راجر باید تو هر تورنمنت به همه گربه سیاهاش بخوره و همشونو بزنه و قهرمان بشه تا بعد دوستان راضی بشن و بیان بگن عجب قهرمانی بود!!
تورنمنت همینه، اگه 2 تا حریف آسون بتورت بخوره بالاخره حریف سومی پیدا میشه که سخت باشه. واسه همینم بود حریفای 2 فینالیست رو برشمردم تا ببینی سختی و آسونی واسه همه هست. کسی که قهرمان شده شایسته بوده که قهرمان شده و بعدا کسی نمیاد بگه این مسیرش سخت بوده یا آسون! هر کس توانشو داشته اومده بالا و مقابلش قرار گرفته هرکیم نداشته رفته خونشون.

بله بنده هم خوب میدونم که ذات بازی راجر کوتاه کردن پوینت هاست ولی همونطور که خود راجر هم توی مصاحبه ابتدای ویمبی گفت اوایل بیشتر استفاده میکرد ولی رفته رفته با توجه به سبک بازی حریفان از بیس لاین مجبور شد تو این سالها کمتر بخواد بسراغ پوینتای کوتاهه روی نت بره. اما همه میدونن که "برنامه کلی" امسالش با آوردن ادبرگ این بوده که بازم مثل سالیان قدیمش بیشتر پوینتا رو کوتاه کنه.(یعنی بقول شما ذات بازی همونه ولی تو این سالها کمتر شده بود).

چرا برادر من لوث کردی! در همون استارت پستتم اینکارو کردی وگرنه نمیومدم توضیح بدم.

و در مورد تحسین، بنده عرض کردم حتی دشمنان هم تحسین کردن، شما نمیخوای تحسین کنی نکن مجبور نیستی ولی لطفا شایستگی های مسیر رسیدن به فینال رو لوث نکن. بله منم موافقم روز فینال اگرچه جنگندگی و بازگشتش آدم رو یاد نادال مینداخت ولی از نظر فنی میتونست تصمیمات بهتری بگیره.

نمیخوام این بحثو دیگه بیخود کش بدم و تاپیک رو شلوغ کنم ، هرکی نظر خودشو داره و دیدش به تنیس با توجه به سابقش متفاوته ! نظر همه هم محترمه .
فقط اینو میگم که بدون کسی که 5 6 سال داره با فدرر زندگی می کنه هیچوقت نمیاد بردش رو لوث کنه ، من تنها حرفم اینه ما امسال در ویمبی با حریفایی بازی کردیم که بهترین مچ آپ رو برامون داشتن ، هنوز هم رو حرفم هستم ، حالا شما دوست داری اسم این حقیقت رو بزاری لوث کردن دیگه نظر خودتون هست ، میتونستیم در طول مسیر به نادال بخوریم ولی خوش شانس بودیم که حذف شد ، میتونستیم به بنتو بخوریم بازم خوش شانس بودیم که حذف شد ! به استن هم در شرایطی خوردیم که مصدومیت داشت ! جایی هم نگفتم برای قهرمانی باید همه تنیسور های گربه سیاهتو ببری بعضی وقتا بازیکنان شانس میارن مسیرشون هموار میشه و این واسه تمام تنیسور ها کم و بیش صادقه .

zhako
07-07-2014, 05:02 PM
منم به نوبه خودبه طرفدارن نواک تبریک میگم.ولی حیف شدکاشکی فدررگرند18هم رومیگرفت.ولی قبول کنیم فدررفراترازحدانتظاربا این سن وسال درخشید.

swiss express
07-07-2014, 05:05 PM
کسی که تنها دلیل علاقش به رافا رو پس از طفره رفتن فراوان سرانجام این عنوان کرده:چون حال فدرر رو گرفته:facepalm: توقع بیشتر از این اگه ازش داشته باشی اشتباه بزرگیه.نه هوادار رافاس نه نواک خودش با زبون خودش گفت چون حال فدرر گرفتن.این یعنی اینکه فقط و تنها فقط از فدرر متنفره بی هیچ دلیل خاصی.

چرا باید بعد از اون پست من فقط شما موضع بگیری .دلیلش خیلی ساده هس چون فقط در مورد شما صدق میکرد.تازه من گفتم میشه راجر رو دوست نداشت اما تنفر بی دلیل غیر معقول قابل پذیرفتن نیس.اومدی میگی من گفتم هر کی راجر رو دوست نداشت؟:facepalm:

خودش وپست هاش که همواره از 4 تا کلمه فراتر نمیره رو باید منتقل کرد چت باکس! فقط داری یه سره رو نرو بچه ها قدم میزنی.مراقب باش به سرنوشت موریس مبتلا نشی یه وقت...

بالا بری پایین بیای اینجا اکثرا طرفدار راجرن .اصلا به این موضوع فکر کردی یه بار شده یه پست درست حسابی ومفید داده باشی؟برو چت باکس دس از سر ملت بردار.اسمتم نبردم فکر نکنی خبریه.فقط به همین اکتفا میکنم که سر الکس خوب کاری کرد با کفش زد تو سرت.نام کاربریتم برو تا شرایط مهیاس عوض کن.

zhako
07-07-2014, 05:24 PM
کسی که تنها دلیل علاقش به رافا رو پس از طفره رفتن فراوان سرانجام این عنوان کرده:چون حال فدرر رو گرفته:facepalm: توقع بیشتر از این اگه ازش داشته باشی اشتباه بزرگیه.نه هوادار رافاس نه نواک خودش با زبون خودش گفت چون حال فدرر گرفتن.این یعنی اینکه فقط و تنها فقط از فدرر متنفره بی هیچ دلیل خاصی.

چرا باید بعد از اون پست من فقط شما موضع بگیری .دلیلش خیلی ساده هس چون فقط در مورد شما صدق میکرد.تازه من گفتم میشه راجر رو دوست نداشت اما تنفر بی دلیل غیر معقول قابل پذیرفتن نیس.اومدی میگی من گفتم هر کی راجر رو دوست نداشت؟:facepalm:

خودش وپست هاش که همواره از 4 تا کلمه فراتر نمیره رو باید منتقل کرد چت باکس! فقط داری یه سره رو نرو بچه ها قدم میزنی.مراقب باش به سرنوشت موریس مبتلا نشی یه وقت...

بالا بری پایین بیای اینجا اکثرا طرفدار راجرن .اصلا به این موضوع فکر کردی یه بار شده یه پست درست حسابی ومفید داده باشی؟برو چت باکس دس از سر ملت بردار.اسمتم نبردم فکر نکنی خبریه.فقط به همین اکتفا میکنم که سر الکس خوب کاری کرد با کفش زد تو سرت.نام کاربریتم برو تا شرایط مهیاس عوض کن.
ای دمت گرم.طرفدارفدرر خیلی بیشترازایناس.

davidbeckham
07-07-2014, 05:26 PM
یکی از رو اعصاب ترین یوزرهای فروم هستی:3t1:
نمی دونم چرا هنوز بن نشدی

چرا چون مخالف فدرر هستم؟
فکر کردی اسمون سوراخ شده فدرر ازش افتاده پایین؟
درود به نواک که حال امثال جنابعالی رو خوب میگیره:396:
از نظز شما هر کی طرفدار فدرر نیست مشکل داره
حتی سمپراس و اغاسی
من ادامه میدم تا وقتی حرف هست اتشفشانو نمیشه با برف بست
بزرگترین تنیسور تاریخ سمپراسه نه فدرر البته در حال حاضر شاید بعدا نواک و نادال برترین بشن
فدرر سمپراسو برد منم از همون موقع مخالفش شدم
http://www.shiaupload.ir/images/02686259476435268657.jpg

davidbeckham
07-07-2014, 05:28 PM
نواک میباخت کلاهمون میرفت توهم
بخاطر اینکه مفت باخته بود باید ست 4 تموم میکرد
اون ستو باخت میخواستم با مشت برم تو تلویزیون
ست اخر هم تا 3-3 بازی رو نگاه نکردم

Maani
07-07-2014, 06:36 PM

مرتضي جان قربونت برم طفلك بكهام با خانمش كه ديروز طرفدار راجر بودن ، اينحوري بهش نگو

nima.a
07-07-2014, 08:08 PM
'Most special' Wimbledon tops 2012 Australian Open marathon, says Djokovic
(http://sports.yahoo.com/news/tearful-djokovic-dedicates-win-former-coach-180951309--ten.html)

"Sincerely, this has been the best quality Grand Slam final that I have ever been part of," said Djokovic, who famously defeated Nadal in the 2012 Australian Open final in a five-set marathon which lasted almost six hours.

"I've had a longest final against Nadal in the Australian Open. But quality-wise from the first to last point, this is definitely the best match. It's the most special Grand Slam final I've played."

Mohammad
07-07-2014, 10:06 PM
'Most special' Wimbledon tops 2012 Australian Open marathon, says Djokovic
(http://sports.yahoo.com/news/tearful-djokovic-dedicates-win-former-coach-180951309--ten.html)

"Sincerely, this has been the best quality Grand Slam final that I have ever been part of," said Djokovic, who famously defeated Nadal in the 2012 Australian Open final in a five-set marathon which lasted almost six hours.

"I've had a longest final against Nadal in the Australian Open. But quality-wise from the first to last point, this is definitely the best match. It's the most special Grand Slam final I've played."

نواک از این حرفها زیاد میزنه٬ معمولا وقتی میبره٬ اون بازی بهترین بازی هست و حریفش بهترین حریف. یادمون نره همون سال ۲۰۱۱ بود فک کنم که وقتی نادال رو شکست داد رو بهش کرد و گفت برای من تو بزرگترین تنیس‌باز تاریخ هستی. در واقع یه جورایی به فدرر طعنه زد. البته این بازی کیفیت فوق العاده ای داشت ولی به نظر من بازی نیمه پایانی رولند گاروس چند سال پیشش با راجر که اتفاقا باخت کیفیتش بالاتر بود.

roli
07-07-2014, 11:38 PM
این بازی کجاش بهترین کیفیت رو داشت. راجر که نمی تونست رالی کنه همین قدر هم که به ست 5 رسید به پشتوانه تنوع سرویساش بود. واقعاً حیف شد در روزی که سرویساش واقعاً عالی بود ولی نتونست ببره. از راجر بعید بود.

Fakhruddin
07-08-2014, 12:21 AM
درود
قهرمانی رو به هواداران جوکویچ تبریک میگم.
جوکویچ هم مثل نادال توانست فدرر که پادشاه ویمبلدون هست دراین مکان شکست بده ولی هنوز نتونسته نادال رو در رولندگاروس ببره !
نادال نامبر وانی رو از دست داد ولی به بیشتر نشدن فاصله با گرندهای فدرر خیلی می ارزید.

mspayam
07-08-2014, 10:38 AM
مقاله ای خوندنی ذر وال استریت ژورنال درباره ی فدرر:

http://online.wsj.com/articles/in-defeat-a-vintage-federer-appears-1404689890

"When this Wimbledon was over, Roger Federer said he would see everyone next year. It sounded more like a promise than a wish"

289
07-08-2014, 06:32 PM
شوک دنیای تنیس پس از اشک های راجر فدرر در ویمبلدون

ورزش> دیگر ورزشها - راجر فدرر قهرمان بنام دنیای تنیس پس از شکست برابر نوواک جوکویچ در ویمبلدون، بغضش ترکید و با اشک هایش علاقمندان به تنیس دنیا را شوکه کرد.
http://www.melateiran.com/images/small-logo.png (http://www.melateiran.com/) به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ قهرمان ۷ دوره مهمترین تورنمنت تنیس دنیا یعنی ویمبلدون که برای اولین بار از سال ۲۰۱۲ به فینال این گرند اسلم رسیده بود در دیداری نزدیک مغلوب نواک جوکویچ صرب شد که مرد شماره یک این روزهای تنیس دنیاست. فدرر این قهرمان ۳۳ ساله که در سال های اوجش توانست رکورد پیت سمپراس را در ویمبلدون بشکند با نمایش غرور انگیز خود در برابر حریف جوان کاری کرد تا ۱۵ هزار علاقمندش در ویمبلدون فریاد راجر، راجر سر دهند و دو قلوهایش روی سکو ها به داشتن چنین پدر محبوبی باری دیگر افتخار کنند و این اشک های پدر پاسخی بود برای مردمی که اینچنین هنوز دوستش داشتند. بوریس بکر مربی جوکویچ و قهرمان بنام آلمانی پیشین تنیس بعد از این رقابت اولین کسی بود که لب به ستایش راجر گشود و گفت: «این بهترین راجری بود که در این سال ها دیده بودم. » اما فدرر بعد از بازی درحالی که فرزندانش را با خود به خانه می برد گفت: «نشد، هشتمین قهرمانی، این چیزی بودکه می خواستم. ببخشید… » این عکس ها را فدرر بعد از شکستش در اینستا گرامش منتشر کرده و کامنت های علاقمندانش فضای خاصی داشتند.

جوکوویچ: از فدرر ممنونم که اجازه داد قهرمان ویمبلدون شوم

ورزش> دیگر ورزشها - اشتیاق به قهرمانی و تحمل فشارها بود که به نوواک جوکوویچ کمک کرد تا در یک بعداظهر یکشنبه گرم در ویمبلدون راجر فدرر قهرمان محبوب مردم را شکست بدهد.
http://static.melateiran.com/thumbnail/lhkustn12m80owc/dqb7fYvDafU+yXZzSD89ew==/74429f43ca1dc8ad3a542172f69b7415.jpg (http://www.melateiran.com/) http://www.melateiran.com/images/small-logo.png (http://www.melateiran.com/) به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛همه کسانی که بعد از باخت محبوب ترین تنیسور تاریخ اشک ریختند مسلما لحظه ای هم ایستادند و برتری های برنده این مسابقه را ستایش کردند. هر دو تحت فشار بودند. اگر فدرر می برد به هجدهمین عنوان قهرمانی اش در گرند اسلم ها دست پیدا می کرد و میراث شاید دست نیافتنی را از خودش به جا می گذاشت. اما اگر جوکوویچ می باخت این ششمین شکست اش در هفتمین فینال اسلم می شد. یعنی چهارمین باخت متوالی و اصلا قابل تصور نبود. تحمل یک چنین شکستی و تبعات روانی اش از عهده تنیسور صرب خارج بود. خودش هم قبلا اعتراف کرده بود که ناکامی های اخیرش همگی به مسائل روحی و روانی بستگی داشته.
به زودی پدر می شوم
به همین خاطر بود که بهترین بازی هایش را در کلیدی ترین لحظات این مسابقه انجام داد و با نتایج ۶-۷, ۶-۴, ۷-۶, ۵-۷, ۶-۴ حریف سوییسی را که در ست چهارم به بازی برگشته بود به زانو در آورد. حالا جوکوویچ سرمست از این پیروزی و با اعتماد به نفسی که گرفته روز پنج شنبه در مکانی نامعلوم در جزیره ای در مونته نگرو با یلنا راستیچ مراسم ازدواج خودش را جشن خواهد گرفت. جوکوویچ بعد از این بازی گفت: «دلم می خواهد این قهرمانی را به همسر آینده و فرزند آینده ام تقدیم کنم. من به زودی پدر می شوم و هنوز دارم خودم را برای این نقش آماده می کنم که لذت بخش است. »
از تو ممنونم
در این مسابقه جوکوویچ فدرر را مجبور کرد که ۴۰۹۶ متر بدود. خودش هم به اندازه ۳۷۷۳ متر دوندگی کرد. حتما هر دو در این بازی کمی وزن کم کرده اند. فدرر که هفت بار قهرمانی ویمبلدون شده می دانست که چه بازی دشواری را در پیش رو دارد و همه تلاش خودش را انجام داد تا در این بازی بماند. بعد از مسابقه جوکوویچ خطاب به او گفت: «به راجر تبریک می گویم. او ثابت کرد که یک قهرمان واقعی است. به دوران حرفه ای و دستاوردهایت احترام می گذارم. از تو به خاطر این که گذاشتی امروز من ببرم ممنونم. پس از از دست دادن ست چهارم خیلی سخت توانستم خودم را جمع و جور کنم و انرژی لازم برای بردن ست پنجم را کسب کنم. اصلا نمی دانم چطور این کار را انجام دادم. این همان تورنمنتی است که من همیشه رویای پیروزی در آن را داشتم. بهترین تورنمنت جهان. »
تقدیم به مربی
او بعد از تشکر از خانواده اش افزود: «باید این قهرمانی را به اولین مربی ام تقدیم کنم که پایه های اصلی ضربه زدن در تنیس و رفتار مناسب را به من یاد داد. یلنا گنچیچ که سال گذشته درگذشت. این قهرمانی متعلق به اوست. »
شب مسابقه هم مراسم شام سنتی قهرمانان ویمبلدون برگزار شد. جوکوویچ و پترا کویتووا که هر دو در این مراسم حضور داشتند هر دو در ویمبلدون امسال به دومین قهرمانی خودشان در این رقابت ها دست یافته بودند. جالب آن که اولین قهرمانی هر دو هم سال ۲۰۱۱ به دست آمده بود.

KING OF CLAY
07-08-2014, 08:30 PM
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/p720x720/10479576_583188088466524_8603449664744064076_n.jpg

KING OF CLAY
07-08-2014, 08:34 PM
از الان تا یک ماه دیگه

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t1.0-9/10500324_583067201811946_8019216206904540344_n.jpg