ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرنداسلم سال 2014 ؛ ویمبلدون

صفحه ها : 1 [2] 3

sina1993
07-03-2014, 12:48 AM
پیش بینی میشد که بعد از حذف نادال فدرر بازی سختی مقابل واورینکا یا هر تنیسور دیگه ای رو داشته باشه از دست دادن یک ست یا دوست زیاد اهمیتی نداشت مهم این بود که فدرر برخلاف پارسال نسبتا امادست و بازی رو برمیگردونه مثل رولند2009 و ویمبلی 2012

sorina_1100
07-03-2014, 12:53 AM
دوستان راجری چه کیفی میکنن:D
فعلا که صحبت از اسطوره تکرار نشدنی و شیر بیشه و ایناس ، امیدوارم اگه قهرمان نشد جملات دوستان به مرسی راجر عزیزم ، مرسی که هستی ، فدای بودنت ، فدای لبخند زدنت و اینا تغییر نکنه :D
چیزی که بیشتر از همه مشخصه ، بیشتر از اینکه از صعود راجر خوشحال باشن از حذف نادال خوشحال هستن:D یه خورده دقت کنی از نظرشون ویمبی بهترین گرند هست و مزخرف ترینش رولند هستش دی: و در نهایت نتیجه گرفتن نادال کلا عددی نیس فقط رو خاک خوب بوده دی: حالا نمیدونم این وسط چرا اسطورشون تو هر زمین و مکانی جلوی نادال قرار گرفته نتیجش یه جوری شده دی:

Roger Federer#1
07-03-2014, 01:15 AM
واقعا بحث زمین ها یه بحث بی مورد و از حسادتو تنفر هستش تمامیه سطح های تنیس به وقتش زیباست بعد دیدن هارد کورت های زیاد فصل خاک شروع میشه واقعا هم زیباست بعد اون فصل کوتاه چمن و بعدش دوباره زمین سخت این تنوع ها باعث زیبایی تنیس میشه دلیل نمیشه چون رافا 9 تا رولند گرفته بگیم بدرد نمیخوره بلعکس بیشترزیبایش به همینه هرسال منتظریم ببینیم رافا چه عمل کردی تو رولند داره,بنده به شخصه عاشق تمامیه کورت هام که از همه بیشتر هارد کورت رو دوست دارم ولی مهم هیجان تنیس هستش همین.
بنده توقع قهرمانی از راجر نداشتم تااینجاهم اومد دستش درد نکنه هرچند میدونم فینالیسته ولی اگه از راونیچ هم باخت دستش درد نکنه که هستش واقعا ماطرفدارای راجر دیگه ازش حتما جام نمیخوایم ازش فقط بازی زیبا میخوایم و تنها بادیدنش خوشیم,دیگر دوستانه راجری رو نمیدونم ولی من به شخصه خیلی از شکست نادال ناراحت شدم و اون روز کلا یه چیزی کم داشتم چرا چون نادال واقعا حضورش باعث زیبایی بیشتر تور میشه و خیلی دوست داشتم حریف راجر به جای راونیچ رافا بود قبلا هم گفتم هرچند میدونستم شانس راجر کمتربود ولی دوست داشتم ببینم این بازی رو حیف که نشد.

289
07-03-2014, 01:21 AM
Milos Raonic تنیسور خوش فکر و خونسردیه
با سرویسهای بسیار عالی
بازی ماه قبلش تو رولند اصلا برای نواک راحت نبود
راجر روز جمعه در مقابل حریفی بازی میکنه که در عین اینکه
9 سال جوانتره اما خونسرده و ریتم مناسبی داره و پراز انگیزه
حریفی مثل چیلیچ امروز برای نواک
برخلاف بسیاری از دوستان که چنان غرق در آقاشون هستند که ضعف را نمی بینند
امروز راجر نبود که برد بلکه استن بود که باخت به عدم اعتماد به نفس
و مسائل غیر فنی عمدتاً روحی و روانی
استن امروز در حساس ترین مقاطع امتیازات مفتی را تقدیم راجر کرد
در واقع استن امروز فقط در گیم آخر جنگید و دیدیم که چگونه راجر را متزلزل کرد

پ.ن:بکهند استن امروز فوق العاده و کم نظیر بود

289
07-03-2014, 02:15 AM
چیزی که امروز در هیاهوی تاپیک گم شد و کمتر بهش پرداخته شد
درخشش دو جوان پراستعداد و خوش آتیه بود
سیمونا هالپ که در چندماه اخیر فرم عالی روی خاک و حالا چمن داره
براحتی تونست لیسیکی را کناربزنه جالب اینجاست که بعد از اینکه
در ست اول 1-4 عقب اقتاد تمام 11 گیم بعد را از آن خودش کرد
ببینیم فینالیست رولند میتونه در غیاب ماریا اولین گرند خودش را بگیره
که واقعا شایستگیش را هم داره
و اما گریگوری دیمیتروف
این بلغاری جوان کاری کرد عظیم
له کردن اندی نسبتا آماده ،مدافع عنوان قهرمانی ،در ویمبلدون و پیش چشم
دوک و دوشس کمبریج و هواداران پرشور و پرشمار
با اون روحیه و کیفیت بازی از کمتر کسی برمیومد
نواک در مقابل دیمیتروف اصلا کار راحتی نخواهد داشت

و در پله بعد کار بوچارد هم قابل ستایش بود
خیلی به زحمت نیفتاد برای کنار زدن حذف کننده ماریا

چیلیچ هم نشون داد داره پیشرفت میکنه و واقعا روزگار را سیاه کرد برای نوله
به شخصه با اون ریتم و روال بازی در ست دوم و سوم کار نوله را در ویمبلدون
تمام شده می دونستم اما دو ست 6-2 برای نواک یک بازگشت عالی بود

roger_024
07-03-2014, 06:04 AM
تبریک به همه طرفداران راجر عزیز بخاطر برد شیرینش
وقتی بکهند های استن رو دیدم واقعا نا امید شده بودم
ولی مثل اینکه راجر اینجوری فکر نمیکرد:001_smile:
بازی مقابل رائونیچ بازی آسانی نخواهد بود

MRF
07-03-2014, 07:16 AM
آره یه رولند گرفته به همت سودرلینگ :D :))
اینایی که نوشتی واقعی نوشتی یا شوخی میکنی:D

يك رولند رو بخاطر اين برده كه نادال نه بار رولند برده
و تخصص نادال روي زمين خاك هست
و تخصص فدرر در هر سه مورد
مطمينا اگه حريف فدرر در فينال رولند هر كسي غير از نادال بود
الان تعداد رولند هم ٥ تا بود
اما نادال كه برتريش در مسابقات هد تو هد با فدرر ٢٣-١٠ هست
نتونسته بغير از رولند بيشتر از ٥ تا گرند بگيره
و اين در مقايسه با جوكويچ كه يكسال از نادال كوچيكتره
و دارنده ٦ گرند اسلمه در مقام دوم قرار ميگيره
فكر نكنم خيلي معادله سخت و پيچيده اي باشه

YOSEF
07-03-2014, 09:01 AM
با سلام یه آمار کوچولو ازعملکرد راجر ورافا (1-مقایسه کل تایتل برده شده با سطح مورد علاقه ایندو2-مقایسه گرند برده با سطح مورد نظر هرکدومشون 3-مقایسه مسترز برنده شده با سطح مورد نظر هرکدومشون
سطح مورد علاقه راجر چمن ورافا خاک

1-راجر از 79 تایتل گرفته اش 14تا ازسطح چمن گرفت یعنی17.72درصد
رافا از 64 تایتلی رو که برده تو کل دوران حرفه ایش 44 تایتل از سطح خاک برده یعنی 68.75درصد
2-راجر از 17 گرندش 7تا ازسطح چمن هست یعنی 41.18درصد
رافا از14 گرندش 9تا ازسطح خاک هستش 64.29
3-راجر (هیچ مسترزی درسطح چمن نداریم )رافااز28 مسترز برده 19تا خاک یعنی 67.85
دوستان از تعصب دوربشیم میبنیم که این آمار نشان دهنده اینه که راجر بغیر از سطح مورد علاقه اش عملکرد خیلی بهتری نسبت به رافا داشته وبنظر کاملتر بوده البته تا به الان (راجر بدون چمن کلا 65تایتل و10 گرند و21 مسترز ورافای بدون خاک 20تایتیل و5گرندو9مسترز )دوستان اینو آمارعملکردشون میگه نه احساسات بنده درود برهمه دوستان

Mehdiii
07-03-2014, 09:54 AM
Milos Raonic تنیسور خوش فکر و خونسردیه
با سرویسهای بسیار عالی
بازی ماه قبلش تو رولند اصلا برای نواک راحت نبود
راجر روز جمعه در مقابل حریفی بازی میکنه که در عین اینکه
9 سال جوانتره اما خونسرده و ریتم مناسبی داره و پراز انگیزه
حریفی مثل چیلیچ امروز برای نواک
برخلاف بسیاری از دوستان که چنان غرق در آقاشون هستند که ضعف را نمی بینند
امروز راجر نبود که برد بلکه استن بود که باخت به عدم اعتماد به نفس
و مسائل غیر فنی عمدتاً روحی و روانی
استن امروز در حساس ترین مقاطع امتیازات مفتی را تقدیم راجر کرد
در واقع استن امروز فقط در گیم آخر جنگید و دیدیم که چگونه راجر را متزلزل کرد

پ.ن:بکهند استن امروز فوق العاده و کم نظیر بود

تو این مدتی که تو سایت اومدی خیلی سعی کردی خودتو آدم منطقی نشون بدی ولی آخرش نتونستی و ثابت کردی که یه هیت بیشتر نیستی . تو این فروم آزادی بیان هست لازم نبود از اول به خودت فشار بیاری .
بله جناب آقای رود لیور ! استن به خودش باخت راجر هم که سیب زمینی بود اون وسط !
درسته اینجا هیچ کس نمیتونه مجبورت کنه نظرتو عوض کنی ولی برای خودت هم که شده قبل اینکه چیزی بنویسی یکم فکر کن .
استن دیروز تو اکثریت زمانهای بازی فوق العاده بود فقط ریترن استن در مقایسه با پارامترهای دیگه بازیش تو سطح پایینتری قرار داشت . در کل بازی خیلی نزدیک بود و راجر بخاطر تجربه بیشترش و البته مشکل جسمی استن در اواخر بازی تونست این بازی سنگینو ببره .
این بازی به همراه بازیش با نواک و بردیچ تو دوبی سنگین ترین بازیهای این فصل راجر بودند .
مسائل روحی روانی هم به اندازه مسائل فنی تو تنیس مهمند . استن هم همچین مشکلیو دیگه نداره .
اگر اتفاق جدیدی نیفته ، رائونیچ هیچ شانسی جلو راجر نداره ، هیچچچچ شانسی!
کلا بازیکنانی مثل میلوش یا همین کریوس اگه مجبور شوند برای ضربه زدن به توپ به سمت توپ گام زیادی بردارند استایل ضربه زدنشون به هم میریزه . راجر هم بخوبی بلده توپهارو از این تیپ تنیسورا دور نگه داره و مجبورشون کنه همیشه on the run ضربه بزنند .
در کل هم راجر و هم رافا راه بردن تنیسورای بیگ سرو رو خوب بلدند به عنوان مثال بازی رافا و ایزنر تو فینال سینسی پارسال . خیلی برام عجیب بود که رافا اینبار در مقابل یه بیگ سرو شکست خورد البته دلیلش این بود که رافا نتونست استرتژی مشخصی برای ریترن پیدا کنه و تو طول بازی چند بار روش ریترن کردنشو عوض کرد .

roger_024
07-03-2014, 10:11 AM
دوستان عزیز آیا با وجود اینکه نادال تو دور چهارم حذف شده و نواک اومده سیمی رتبه اونا تو رنکینگ با هم جابه جا میشه؟

KING OF CLAY
07-03-2014, 10:33 AM
دوستان عزیز آیا با وجود اینکه نادال تو دور چهارم حذف شده و نواک اومده سیمی رتبه اونا تو رنکینگ با هم جابه جا میشه؟

تنها در صورتی که نواک قهرمان بشه به صدر برمیگرده

zhako
07-03-2014, 10:44 AM
بعد از 90 سال از سوراخ موش اومدی بیرون؟
مواظب باش رانوویچ به فدرر 50 تا ایس نزنه
ضمنا نواک مثل شیر وایستاده اون سمت
حالا اگه فدرر راونویچ رو برد تودیگه بایدبری سوراخ موش.:251:

davidbeckham
07-03-2014, 11:17 AM
حالا اگه فدرر راونویچ رو برد تودیگه بایدبری سوراخ موش.:251:

من تو سوراخ موش نمیرم
شما میری که سالی یه بار فقط واسه ویمبلدون پیدات میشه

Behr@d
07-03-2014, 11:18 AM
اندر احوالات تنیسورهای شگفتی ساز .... :3t1:
به همین خاطره که میگم به هیچ جایی نمیرسن ....

http://picxure.com/images/44137226716061889855.jpg

Pouya
07-03-2014, 11:37 AM
دیروز اولین روزی بود که بازی ها رو کامل دیدم. قبلش مجموعا 2-3 ساعت دیده بودم.
راجر می گفتن خوبه ولی از دید من تو این بازی هایی که در دوره دوم تنیس دیدنم:D از 2011 به بعد ازش دیدم، بدترین بازیش تو ویمبلدون بود. بدون هیچ برنامه ای وارد زمین شده بود انگار تمرینه!! واقعیت بازی ابتدای ست 4 بود، ولی به امثال واوی باج بدی میشه ست 1 و 2. راجر با تجربه ش بازیش رو برد (بعد مدت ها تایبرک مهم برد:|) و فقط سرویس راضی کننده بود. والی هم در امتیازای حساس قابل قبول بود. آخر بازی هم نشون داد هنوز عالی اعصاب خراب می کنه. یه اومد درایو والی بزنه، گفتم جان مادرت نزن! صبر کرد توپ بخوره زمین، بدتر از همیشه زد!! خیلی کنترل کردم خودمو دیشب. داشت به بازی با بنتو نزدیک میشد. آخه به تو چه کی باخته کی برده؟ بازی خودتو بکن مرد. با اینکه افت کرده ولی با بازیکنای الان راجر نصف بازیشم انجام بده از نظر من اینجا باید همه رو ببره. چمن باز نداریم، تو این فیلد طلایی:254:

بازی بعدی خیلی سخت تر از قبلی ها خواهد بود. امیدوارم برک پوینت از دست نده دوباره چون اگه 2 تایبرک داشته باشیم، حتما حتما یکیشو می بازه. میلوش در شرایط عادی حرفی برای گفتن نخواهد داشت، ولی با این بازی هر کسی می تونه جو گیر بشه راجرو بزنه. امیدوارم به دلیل اون عواملی که بالا گفتم باشه و دوباره بازی های خوبی رو از راجر شاهد باشیم. فینال که نیاد باید خودش خرماشو پخش کنه.

گریگوری هم خوب بود ولی ماری اصلا حال بازی نداشت. شایدم فکر کرده بود داره با ورداسکو بازی می کنه!! با این طرز ریترن شانسش میاد پایین جلوی نوله. بقیه ارکان بازیش کاملا مناسب هست، هم برای چمن هم برای بردن نوله. به هر حال باید اصالت چمن رو که تا اینجا حفظ شده، به فنا نده. اینم فینال نیاد باید خرمای خودشو دوستشو:D پخش کنه. استرالیا که کاملا آماتور بود، این مهم ترین بازی دوران ورزشیشه، ببازه میشه همون جوجه چینیه مقلد ولی ببره خیلی امیدوار میشم برای سال بعد و سال های آینده.

در مورد نیکی : بردن نادال تو چمن الان دیگه کار مهمی نیست، به قولی upset هست نه big upset. من بیشتر اعتبار رو به ریشار گسکه عزیز میدم که 9 مچ پوینت رو به باد داد مقابل نیکی.:sps: نادال با این آماده سازی برای چمن شانسی نداره در آینده. شایدم خودش فهمیده و عمدا فشار نمیاره تا مصدوم نشه.

مریا هم واقعا ناامید کننده بود. فرصت سوزی تا کی؟!

دوستان عزیزی هم که به ذوب شده بودن و معلوم الحال بودن عده ای معترضن، آینه همین نزدیکیه، یه نگاه بندازین.:443:

roger 4 ever
07-03-2014, 01:08 PM
منم تبریک می گم حضور در نیمه نهایی ویمبلدون رو به همه ی طرفداران فدرر...در مورد بازی گفتنی ها رو دوستان گفتن دیگه هر حرفی بزنم تکراریه...فقط یک نکته می خواستم بگم در مورد مهم ترین درس ویمبلدون...

یادم می یاد بعد از اینکه فدرر رفت فینال مونت کارلو یکی از دوستانی که عکس آواتارش استاد آغاسی بوذ، تشریف آوردن و یک پستی از من رو نقل قول کردن و فرمودن که اوهههههههههههه، حالا با یه فینال رفتن فدرر تو مسترز چه کارا که نمی کنید و این حرفا...و اعتقاد داشتن که چه قدر فدرر کارش تموم شدست که با یه فینال رفتن اونم تو مسترز هواداراش این طوری خوشحالی می کنن...می خوام به اون دوست عزیز بگم که حالا چی؟ اجازه داریم برای رسیدن به نیمه نهایی گرند اسلم ویمبلدون خوشحالی کنیم یا نه؟ اونم فقط با یه نفس کشیدن، یعنی فدرر یه نفس کشید اومد تو چهار تا... اجازه داریم بابت رسیدن به نیمه نهایی یک گرند اسلم خوشحالی کنیم؟

مهم نیست راجر قهرمان می شه یا نمی شه، مهم اینه که یه بار دیگه درس داد...به همه، به هواداراش، به دشمناش و به همه ی افرادی که کلا هر چی به مغزشون می رسه رو می یان بیان می کنن بدون اینکه کوچک ترین دلیلی هم براش داشته باشن(مخصوصا تو ایران). تو این سن و سال، با 4 تا بچه، یک نفس کشید اومد تو 4 تای ویمبلدون، یک نفس کشید تو این فیلد طلایی و اومد تو 4 تا...یک نفس...

mamad
07-03-2014, 02:22 PM
از سال 2012 تا الان هر کسی نادال رو تو ویمبلدون حذف کرده راند بعد خودش حذف شده

nemanaldin
07-03-2014, 03:21 PM
دوستان راجری چه کیفی میکنن:D
فعلا که صحبت از اسطوره تکرار نشدنی و شیر بیشه و ایناس ، امیدوارم اگه قهرمان نشد جملات دوستان به مرسی راجر عزیزم ، مرسی که هستی ، فدای بودنت ، فدای لبخند زدنت و اینا تغییر نکنه :D
چیزی که بیشتر از همه مشخصه ، بیشتر از اینکه از صعود راجر خوشحال باشن از حذف نادال خوشحال هستن:D یه خورده دقت کنی از نظرشون ویمبی بهترین گرند هست و مزخرف ترینش رولند هستش دی: و در نهایت نتیجه گرفتن نادال کلا عددی نیس فقط رو خاک خوب بوده دی: حالا نمیدونم این وسط چرا اسطورشون تو هر زمین و مکانی جلوی نادال قرار گرفته نتیجش یه جوری شده دی:

بهتر از اینه که از زمین و زمان ایراد بگیریم که چرا باخته!!
مثلا بگیم چجرا یکی از گرندها ویمبلدونه با قانون های مسخره اش:434: چرا این چمن رو کلا از تنیس حذف نمی کنن :251: چرا بیگ سرو ها رو به تیس راه میدن :254: چرا تونی هنوز مربیه :254: و .......

مهران
07-03-2014, 04:22 PM
نمیخوام چیزی بگم… فقط یه چیزی…
انصافا چه فیلد طلایی و قوی ای داریم!!!
اونایی که سعی داشتن با بهونه کردن فیلد زمان فدرر به اصطلاح خدشه ای به دوران طلایی و تکرار نشدنی راجر در زمان جوانیش وارد کنن و ۴ تا رو هم با خودشون همراه کنن خوب توی این یکی دو ساله شرمنده شدن! از بس که توی این مدت فیلد قوی بوده!!!! یعنی یه کودکم بذاری چند روز تنیس ببینه میفهمه وضعیت فیلد در چه حالیه…

rezapor
07-03-2014, 05:16 PM
مه وخورشيد فلك دركارند تا فدرربياد فينالو قهرمان بشه .اگرامسال ويمبلدون جام رو ببره با تعدادگرنداسلمهاي نادال توي رولنديعني 8برابرميشه وفكركنم كسي روكوردش رو حالاحالاهاتوي ويمبلدون نزنه .درمورد صحبت اون دوستمون sorina_1100 هم بگم توي رولند 2009اسطوره تقريبا برده بود نادال رو 2-0 ست جلو بود و توي گيم سوم 5-2جلو بود كه توپ اسوره رو كه روي خط خورد با جر زني هميشگي نادال داور مجبور شد امتياز رو بهش بده واعصاب راجر خراب بشه و ديگه نتونه بازي كنه .جالب اينجا كه گزارشگر الجزيزه هم بعد از بازي صحنه آهسته رو نشون داد و قشنگ گفت كه داور اشتباه كرده وتوپ روي خط بود .فقط يكلام وقتي نادال رسيد توي سن 32وگرند برد باد توي گلوتون بندازيد ديديد كه به يه نفر جونتر از خودش چطوري باخت !!!

rojer
07-03-2014, 05:52 PM
من تو سوراخ موش نمیرم
شما میری که سالی یه بار فقط واسه ویمبلدون پیدات میشه
من برای خودم و دوستان متاسفم که یکی مثل شما که هیچ گونه اطلاعاتی نداری توی این سایت بحث میکنی.آخه تو اول برو تعداد جامهای فدرر رو بشمار بعد بیا پارازیت بنداز و بگو که شماها فقط تو ویمبلدون پیدات شده.موسیو اگه تمام جامهای نادال و جوکوویچ رو باهم جمع بزنی تازه اندازه پادشاه روجر جام دارید.در ضمن تمام نامبروانی هفتگی نادال و جوکوویچ رو جمع بزنی جمعشون اندازه فدرر نمی شه.نمی دونم چه فکری می کنی که میای این چیزها رو می نویسی.حالا هی بیا بگو ماشا سوزوندی سرنارو:251: آلن دلون گفته نادال بهترین تنیسور تاریخه:251:شیر همه رو می ترسونه:251::251:.در کل خیلی باحالی.:350::350::350:

davidbeckham
07-03-2014, 06:05 PM
من برای خودم و دوستان متاسفم که یکی مثل شما که هیچ گونه اطلاعاتی نداری توی این سایت بحث میکنی.آخه تو اول برو تعداد جامهای فدرر رو بشمار بعد بیا پارازیت بنداز و بگو که شماها فقط تو ویمبلدون پیدات شده.موسیو اگه تمام جامهای نادال و جوکوویچ رو باهم جمع بزنی تازه اندازه پادشاه روجر جام دارید.در ضمن تمام نامبروانی هفتگی نادال و جوکوویچ رو جمع بزنی جمعشون اندازه فدرر نمی شه.نمی دونم چه فکری می کنی که میای این چیزها رو می نویسی.حالا هی بیا بگو ماشا سوزوندی سرنارو:251: آلن دلون گفته نادال بهترین تنیسور تاریخه:251:شیر همه رو می ترسونه:251::251:.در کل خیلی باحالی.:350::350::350:

[B] تو واسه خودت متاسف باش پروفسوز
همین که امضام حال امثال جنابعالی رو گرفته واسم کافیه
همه عالم باید بیان طرفدار فدرر باشن و قربون صدقش برن؟
نخیر این خبرا نیست

davidbeckham
07-03-2014, 06:18 PM
http://www.shiaupload.ir/images/52796259452982024498.jpg

KING OF CLAY
07-03-2014, 06:29 PM

دوست عزیز همه چیزهایی که گفتی درسته
اما به این فکر کن که اگر فدرر از همون اول دوران اوجش رقیبی مثله نادال یا جوکوویچ فعلی داشت به نظرت میتونست 237 هفته پیاپی تو صدر بمونه؟
فرض کن جوکوویچ رقبایی مثله نادال و فدرر و ماری نداشته باشه به نظرت کی میتونه مانع صدرنشینی اون بشه؟
اما نادال از زمانی که اولین اسلمشو گرفت یک رقیب سرسختی مثل فدرر داشت و به تدریج جوکوویچ هم به فدرر ملحق شد
نادال با مشکل مصدومیت هم زیاد مواجه میشه و این نمیزاره که همیشه رو فرم باشه
یک نکته دیگر اینکه نادال اکثر اسلم ها و مسترزاشو روی خاک گرفته طبیعتا یک بازیکن نمیتونه برای صدرنشینی فقط به امتیازهای خاک متکی باشه پس همین باعث میشه که نتونه مدت زیادی در صدر بمونه
اما این ضعف نادال نیست اگر در بازی های نادال بر روی هارد کورت و چمن (مخصوصا چمن) دقت کنی میبینی که بی برنامگی نادال در اکثر اوقات باعث باختش میشه و این ضعف مربیشه نه خودش

ولی خب در کل اگر این مواردی که گفتم نبود یا حداقل کمتر بود تایتل ها و هفته های صدرنشینی نادال نه تنها از فدرر کمتر نبود بلکه حتی بیشتر هم بود

shassanhb
07-03-2014, 06:32 PM
[/URL][URL="http://www.shiaupload.ir/images/52796259452982024498.jpg"]http://www.shiaupload.ir/images/52796259452982024498.jpg (http://www.shiaupload.ir/images/52796259452982024498.jpg)
الکی یه صفحه رو پر میکنی که چی؟
بحث فنی بکن عزیزم
تنیسور مورد علاقت حذف شده خوب بیخیال شو دیگه

davidbeckham
07-03-2014, 06:37 PM
الکی یه صفحه رو پر میکنی که چی؟
بحث فنی بکن عزیزم
تنیسور مورد علاقت حذف شده خوب بیخیال شو دیگه

به جنابعالی زبطی نداره:3t1:

HamedMilan
07-03-2014, 06:51 PM
دوست عزیز همه چیزهایی که گفتی درسته
اما به این فکر کن که اگر فدرر از همون اول دوران اوجش رقیبی مثله نادال یا جوکوویچ فعلی داشت به نظرت میتونست 237 هفته پیاپی تو صدر بمونه؟
فرض کن جوکوویچ رقبایی مثله نادال و فدرر و ماری نداشته باشه به نظرت کی میتونه مانع صدرنشینی اون بشه؟
اما نادال از زمانی که اولین اسلمشو گرفت یک رقیب سرسختی مثل فدرر داشت و به تدریج جوکوویچ هم به فدرر ملحق شد
نادال با مشکل مصدومیت هم زیاد مواجه میشه و این نمیزاره که همیشه رو فرم باشه
یک نکته دیگر اینکه نادال اکثر اسلم ها و مسترزاشو روی خاک گرفته طبیعتا یک بازیکن نمیتونه برای صدرنشینی فقط به امتیازهای خاک متکی باشه پس همین باعث میشه که نتونه مدت زیادی در صدر بمونه
اما این ضعف نادال نیست اگر در بازی های نادال بر روی هارد کورت و چمن (مخصوصا چمن) دقت کنی میبینی که بی برنامگی نادال در اکثر اوقات باعث باختش میشه و این ضعف مربیشه نه خودش

ولی خب در کل اگر این مواردی که گفتم نبود یا حداقل کمتر بود تایتل ها و هفته های صدرنشینی نادال نه تنها از فدرر کمتر نبود بلکه حتی بیشتر هم بود

مهندس،فدرر اولین بار سال 2004 نفر اول رنکینگ شد و نادال از سال 2005 ظهور کرد و می بینی که فرقشون یک ساله و ایراد از ناداله که نتونسته راجر رو بیاره پایین و در ضمن اون موقع رقیب هایی هم مث اندی رادیک و لیتون هیوئیت هم وجود داشتن!

بقیه شون هم به فدرر ربطی نداره که چرا نادال مربیش به درد نمی خوره،چرا روی چمن و هارد مث خاک نبوده و غیره،می خواست خوب باشه و نذاره فدرر اینقد رنک 1 باشه

KING OF CLAY
07-03-2014, 07:23 PM
مهندس،فدرر اولین بار سال 2004 نفر اول رنکینگ شد و نادال از سال 2005 ظهور کرد و می بینی که فرقشون یک ساله و ایراد از ناداله که نتونسته راجر رو بیاره پایین و در ضمن اون موقع رقیب هایی هم مث اندی رادیک و لیتون هیوئیت هم وجود داشتن!

بقیه شون هم به فدرر ربطی نداره که چرا نادال مربیش به درد نمی خوره،چرا روی چمن و هارد مث خاک نبوده و غیره،می خواست خوب باشه و نذاره فدرر اینقد رنک 1 باشه

اگه دقت کنی من گفتم نادال فعلی
در ضمن نادال سال 2005 فقط یک گرند گرفت و در بقیه گرندها عملکرد خوبی نداشت
نادال از میانه سال 2006 به بعد تبدیل شد به یک تنیسور خوب که بتونه فدررو به دردسر بندازه
اما فدرر در سال 2004 سه گرند گرفت و از تاریخ 2/2/2004 صدرنشین شد
یعنی تا زمانی که نادال تبدیل شد به یک حریف سرسخت برای فدرر فدرر حدودا 2 سال و نیم(حدودا 150 هفته) بدون رقیب در صدر بوده
48 هفته دیگه هم زمانی بود که نادال اصلا آماده نبود در ویمبلدون حضور نداشت و حتی در رولند گاروس هم موفق نبود(فدرر دقیقا بعد از ویمبلدون 2009 تا رولند 2010 که نادال به فرمش برگشت در صدر بود)
از هفته 285 تا هفته 302 هم فدرر زمانی به اون ها دست پیدا کرد که نادال مصدوم بود و اصلا در رقابت ها حضور نداشت(از ویمبلدون 2012 تا حدودا آخر سال)
با این حساب فدرر حدودا 2/3 هفته هایی که در صدر بوده یا نادال اصلا نادال نبوده یا مصدوم بوده

shassanhb
07-03-2014, 07:28 PM
به جنابعالی زبطی نداره:3t1:
سوختیییییییییییییی؟

roger 4 ever
07-03-2014, 07:35 PM
نادال از میانه سال 2006 به بعد تبدیل شد به یک تنیسور خوب که بتونه فدررو به دردسر بندازه
یعنی تا زمانی که نادال تبدیل شد به یک حریف سرسخت برای فدرر فدرر حدودا 2 سال و نیم(حدودا 150 هفته) بدون رقیب در صدر بوده
48 هفته دیگه هم زمانی بود که نادال اصلا آماده نبود در ویمبلدون حضور نداشت و حتی در رولند گاروس هم موفق نبود(فدرر دقیقا بعد از ویمبلدون 2009 تا رولند 2010 که نادال به فرمش برگشت در صدر بود)
از هفته 285 تا هفته 302 هم فدرر زمانی به اون ها دست پیدا کرد که نادال مصدوم بود و اصلا در رقابت ها حضور نداشت(از ویمبلدون 2012 تا حدودا آخر سال)
با این حساب فدرر حدودا 2/3 هفته هایی که در صدر بوده یا نادال اصلا نادال نبوده یا مصدوم بوده

دوست عزیزم فوق العاده بود...ممنون که شما و امثال شما در ایران حضور دارند و می تونن چنین استادانه به تحلیل ورزش تنیس در سال های مختلف بپردازن...واقعا دنیا عاجز بود از بیان چنین تحلیل هایی...نه تنها من، بلکه همه ی دنیا می تونن افتخار کنن بابت چنین تحلیل هایی...لذت بردم...دنیا فهمید تنها دلیل قهرمانی های فدرر این بوده که یا نادال مصدوم بوده و یا نبوده...یا اگر هم بوده عملکرد خوبی نداشته...فقط WOW و دیگر هیچ...فقط ممنون می شم ادامه ی این تحلیل ها رو همون موقع رولند انجام بدید، الان متاسفانه حضور ندارید در این اسلم...برید همون رولند بیایید استفاده می کنیم...

sorina_1100
07-03-2014, 07:36 PM
يك رولند رو بخاطر اين برده كه نادال نه بار رولند برده
و تخصص نادال روي زمين خاك هست
و تخصص فدرر در هر سه مورد
مطمينا اگه حريف فدرر در فينال رولند هر كسي غير از نادال بود
الان تعداد رولند هم ٥ تا بود
اما نادال كه برتريش در مسابقات هد تو هد با فدرر ٢٣-١٠ هست
نتونسته بغير از رولند بيشتر از ٥ تا گرند بگيره
و اين در مقايسه با جوكويچ كه يكسال از نادال كوچيكتره
و دارنده ٦ گرند اسلمه در مقام دوم قرار ميگيره
فكر نكنم خيلي معادله سخت و پيچيده اي باشه

به معنای واقعی کلمه نتیجه گرفتی که در بازه باز پرندس در پرندس :D این تحلیل رو باید یه جایی ثبتش کنن حیفه به نظرم :D یعنی چون نادال 9 تا رولند گرفته و 5 تا تو سایر گرندها و نواک 6 تا گرند داره به جز رولند ، نتیجه میده که اگه رولند نبود نادال کمتر از نواک گرند داشت :D و این وسط اگه نادال نبود فدرر 5 تا رولند میگرفت دی: اونوقت به نظرت فدرر روی خاک بهتره یا نواک ؟ دی: حالا اینا به کنار ، نادال رولند نمیگرفت ، 4 تاشو سپردی به فدرر اون 4 تای دیگه رو کی میگرفت ؟ اینم سوال بود پرسیدم ؟ معلومه دیگه نواک !

یعنی نتیجه میده که الان نواک باید 10 تا گرند میبود و فدرر هم 5 تا رولند دی: نادال هم که با 5 تا گرند در پی اینا میدوید و هیچوقت رقیبی نمیشد برا اینا :D

HamedMilan
07-03-2014, 07:38 PM

ببین این حرفایی که داری میزنی همه اش بهونه اس

شما اندی رادیک،لیتون هیوئیت،مارات سافین(که هر 3تاشون اون موقع گرند برده بودن) رو رقیب حساب نمی کنی!!؟

بعدشم شما باید اختلاف سنی 5-6 ساله اینا رو هم در نظر بگیری

نادال زمانی به اوج رسید که فدرر در آستانه 30 سالگی قرار داشت!انتظار نداری که یه مرد 30 ساله از نظر قوای بدنی با یه جوان 25 ساله در یه سطح باشه؟ولی بازم با این حال فدرر به شدت خوب بود و خیلی از اون هفته ها رو هم صدرنشین بود

بعدشم اینم ضعف ناداله که اینقدر مصدوم میشه،چرا توی این چندین ساله فدرر و نواک اینقدر مصدوم نمیشن؟

sorina_1100
07-03-2014, 07:41 PM
بهتر از اینه که از زمین و زمان ایراد بگیریم که چرا باخته!!
مثلا بگیم چجرا یکی از گرندها ویمبلدونه با قانون های مسخره اش:434: چرا این چمن رو کلا از تنیس حذف نمی کنن :251: چرا بیگ سرو ها رو به تیس راه میدن :254: چرا تونی هنوز مربیه :254: و .......

اینا که ساخته ذهن شماست :D مشکلی نداره کسی بگه چرا عموش هنوز مربیه بالاخره هرکی یه نظری داره نسبت به سرمربی منم شخصا موافقم تونی نباید در راس کادر مربیگری باشه ، باید یکی باشه که یه چیزایی به نادال اضافه کنه! اما اینکه چرا کسیو راه بدن راه ندن خیلی مسخرس ، هرکسی میخواد قهرمان بشه باید هر رقیبی رو شکست بده این حرف یا ساخته ذهن شماس یا یه طرفدار نادال به صورت احساسی نوشته (!) که من مورد اول رو پیشفرض حساب میکنم!
اما الان مدتهاست دوستان فدرری بعد از حذف شدن هاش میان یه سری جمله کلیشه ای مینویسن و قربون قد و بالاش میرن و همینجوری میمونه قضیه تا گرند بعدی و باز همین آش و کاسه! حالا من نمیگم یه بارم پا داده بیاد بالا اینا اینجوری ذوق زده نشن ولی توصیه میکنم جوریم خوشحالی نکنن که بعد از باخت روشون نشه بیان بگن فدای بودنت مهربونم :D

sorina_1100
07-03-2014, 07:46 PM
مه وخورشيد فلك دركارند تا فدرربياد فينالو قهرمان بشه .اگرامسال ويمبلدون جام رو ببره با تعدادگرنداسلمهاي نادال توي رولنديعني 8برابرميشه وفكركنم كسي روكوردش رو حالاحالاهاتوي ويمبلدون نزنه .درمورد صحبت اون دوستمون sorina_1100 هم بگم توي رولند 2009اسطوره تقريبا برده بود نادال رو 2-0 ست جلو بود و توي گيم سوم 5-2جلو بود كه توپ اسوره رو كه روي خط خورد با جر زني هميشگي نادال داور مجبور شد امتياز رو بهش بده واعصاب راجر خراب بشه و ديگه نتونه بازي كنه .جالب اينجا كه گزارشگر الجزيزه هم بعد از بازي صحنه آهسته رو نشون داد و قشنگ گفت كه داور اشتباه كرده وتوپ روي خط بود .فقط يكلام وقتي نادال رسيد توي سن 32وگرند برد باد توي گلوتون بندازيد ديديد كه به يه نفر جونتر از خودش چطوري باخت !!!

کلا دو حالت داره ، اسطوره ای که با یه دونه توپ اصابش بریزه بهم و سه ست رو ببازه یا اسطوره نیست یا بازیکن :D اینکه جرزنی و این حرفا رو نوشتی هم به نظرم جملات خوبی نیست ، درضمن نادال 9 تا رولند داره پس فدرر دو تا ویمبی احتیاج داره آمار رو دقیق ارائه بده :D
اما راجع به سن ، این صحبت شما مثل اینه که یه نفر کلاس دوم باشه دوستش کلاس اول بهش بگه الان که کاری نداره درسا بزار بیای کلاس دوم ، رفت کلاس سوم بگه کلاس دوم که هیچی نیس بزار بیای کلاس سوم!!
بالاخره دیر یا زود هر دو بازنشسته میشن ، اونموقع میشه راجع به عملکردشون اظهار نظر کرد نه اینکه الان بگی هروقت رسید به 32 سالگی فلان کارو کرد !

roger 4 ever
07-03-2014, 08:00 PM
امشب یه کم وقتم خالیه خوشبختانه...می تونم جواب یه سری هم وطنای خلاقم و بدم دور هم باشیم...

اما الان مدتهاست دوستان فدرری بعد از حذف شدن هاش میان یه سری جمله کلیشه ای مینویسن و قربون قد و بالاش میرن و همینجوری میمونه قضیه تا گرند بعدی و باز همین آش و کاسه! حالا من نمیگم یه بارم پا داده بیاد بالا اینا اینجوری ذوق زده نشن ولی توصیه میکنم جوریم خوشحالی نکنن که بعد از باخت روشون نشه بیان بگن فدای بودنت مهربونم

دوست عزیزم اینکه شما متاسفانه یا خوشبختانه قدرت آنالیز این "قربونت برم ها" رو ندارید دلیل نمی شه که کلا زیر سوال ببریدش...اینکه می بینید مدتی هست هواداران فدرر این گونه بعد از باخت ها ابراز علاقه می کنن چند علت داره...یکیش به خاطر اینه که بازیکنشون همه ی افتخارات ممکن در این رشته رو به دست آورده و چندان عطش جامی وجود نداره...دوما اینکه شرایط فدرر با هیچ بازیکنی قابل مقایسه نیست...نه از لحاظ سن و سال و نه از لحاظ شرایط خانوادگی و زندگی و نه از لحاظ شرایط رقابتیش...فدرر سال هاست در سطح اول تنیس دنیا بدون کوچک ترین خط فاصله ای حضور داره و طبیعتا چنین بازیکنی با چنین ثباتی، رفته رفته با بالا رفتن سنش توانایی های گذشتش کاهش پیدا می کنه...همین اسطوره ی مورد علاقه ی شما به وضوح داره دیده می شه که با بالا رفتن سنش در چمن با چه مشکلاتی از لحاظ ذهنی، رقابتی و فنی رو به رو شده...تازه هنوز سنش به 30 نرسیده...این از این...پس متوجه باشید که چرا طرفداران فدرر قربون صدقه یک بازیکن سی و چند ساله با چنین سابقه و شرایطی می شن...

در مورد "پا داده اومده بالا" هم تصدیق بفرمایید که شما دست کم در این اسلم لندن صخبت از "پا داده" نباید بکنید...چرا که فدرر به جز پارسال، حتی با بالا رفتن سنش هم در لندن همیشه خوب بوده...اونی که "پا داده" شما هستید که بازیکنتون «پا داد» امسال تونست بیش تر از 2 تا بازی انجام بده... با تشکر...

sorina_1100
07-03-2014, 08:21 PM
امشب یه کم وقتم خالیه خوشبختانه...می تونم جواب یه سری هم وطنای خلاقم و بدم دور هم باشیم...

دوست عزیزم اینکه شما متاسفانه یا خوشبختانه قدرت آنالیز این "قربونت برم ها" رو ندارید دلیل نمی شه که کلا زیر سوال ببریدش...اینکه می بینید مدتی هست هواداران فدرر این گونه بعد از باخت ها ابراز علاقه می کنن چند علت داره...یکیش به خاطر اینه که بازیکنشون همه ی افتخارات ممکن در این رشته رو به دست آورده و چندان عطش جامی وجود نداره...دوما اینکه شرایط فدرر با هیچ بازیکنی قابل مقایسه نیست...نه از لحاظ سن و سال و نه از لحاظ شرایط خانوادگی و زندگی و نه از لحاظ شرایط رقابتیش...فدرر سال هاست در سطح اول تنیس دنیا بدون کوچک ترین خط فاصله ای حضور داره و طبیعتا چنین بازیکنی با چنین ثباتی، رفته رفته با بالا رفتن سنش توانایی های گذشتش کاهش پیدا می کنه...همین اسطوره ی مورد علاقه ی شما به وضوح داره دیده می شه که با بالا رفتن سنش در چمن با چه مشکلاتی از لحاظ ذهنی، رقابتی و فنی رو به رو شده...تازه هنوز سنش به 30 نرسیده...این از این...پس متوجه باشید که چرا طرفداران فدرر قربون صدقه یک بازیکن سی و چند ساله با چنین سابقه و شرایطی می شن...

در مورد "پا داده اومده بالا" هم تصدیق بفرمایید که شما دست کم در این اسلم لندن صخبت از "پا داده" نباید بکنید...چرا که فدرر به جز پارسال، حتی با بالا رفتن سنش هم در لندن همیشه خوب بوده...اونی که "پا داده" شما هستید که بازیکنتون «پا داد» امسال تونست بیش تر از 2 تا بازی انجام بده... با تشکر...

شما اصل قضیه رو نگرفتی ، صحبت راجع به اصل موضوع پیچیده تر از این 4 تا جمله هستش فقط اینو بگم که اسطوره شما زمانی طرفدار جذب کرد که در عمل رقیبی نبود ، ایکاش اسطوره شما 5 6 سال جوونتر بود تا مشخص میشد هرکس چند مرد حلاجه! این از این !
راجع به اون پا داده اومده بالا ، کلی بود حرفم ولی حواسم نبود برای شما فدرری ها به نوعی ویمبی آخر دنیا به حساب میاد دی:

KING OF CLAY
07-03-2014, 09:06 PM
دوست عزیزم فوق العاده بود...ممنون که شما و امثال شما در ایران حضور دارند و می تونن چنین استادانه به تحلیل ورزش تنیس در سال های مختلف بپردازن...واقعا دنیا عاجز بود از بیان چنین تحلیل هایی...نه تنها من، بلکه همه ی دنیا می تونن افتخار کنن بابت چنین تحلیل هایی...لذت بردم...دنیا فهمید تنها دلیل قهرمانی های فدرر این بوده که یا نادال مصدوم بوده و یا نبوده...یا اگر هم بوده عملکرد خوبی نداشته...فقط WOW و دیگر هیچ...فقط ممنون می شم ادامه ی این تحلیل ها رو همون موقع رولند انجام بدید، الان متاسفانه حضور ندارید در این اسلم...برید همون رولند بیایید استفاده می کنیم...

مگه من چی گفتم که اینطوری مسخره میکنی؟
جوری حرف میزنی انگار من به فدرر توهین کردم در صورتی که که من به خودم اجازه نمیدم حتی به طرفدارنش توهین کنم چه برسه به خودش
یکم شعورم خوب چیزیه اما متاسفانه بعضیا ندارند

KING OF CLAY
07-03-2014, 09:07 PM
http://www.tennis-image.com/images/24319392849456728788.jpg

narges 95
07-03-2014, 09:21 PM
خواهش میکنم چرا اینقد جرو بحث میکنید لطفااز تنیس وزیبایی هاش استفاده کنید .امروز یکم ازناراحتی روز سه شنبم کم شد بوشارد رفت فینال:434:

KING OF CLAY
07-03-2014, 09:28 PM
ببین این حرفایی که داری میزنی همه اش بهونه اس

شما اندی رادیک،لیتون هیوئیت،مارات سافین(که هر 3تاشون اون موقع گرند برده بودن) رو رقیب حساب نمی کنی!!؟

1-بعدشم شما باید اختلاف سنی 5-6 ساله اینا رو هم در نظر بگیری

نادال زمانی به اوج رسید که فدرر در آستانه 30 سالگی قرار داشت!انتظار نداری که یه مرد 30 ساله از نظر قوای بدنی با یه جوان 25 ساله در یه سطح باشه؟ولی بازم با این حال فدرر به شدت خوب بود و خیلی از اون هفته ها رو هم صدرنشین بود

بعدشم اینم ضعف ناداله که اینقدر مصدوم میشه،چرا توی این چندین ساله فدرر و نواک اینقدر مصدوم نمیشن؟

1-همینو به خودت میگم
نباید تایتل ها و اسلم های دو بازیکن رو که 5 سال با هم اختلاف سنی دارند مقایسه کنی
فدرر در 33 سالگی 79 تایتل و 17 اسلم داره اما نادال با 5 سال سن کمتر 64 تایتل و 14 اسلم داره
من مطمئنم که نادال در 5 سال آینده خیلی بیشتر از 15 تایتل و 3 گرند به دست میاره

2-اینو فقط برا اصلاح نوشتت میگم:
فدرر متولد سال 1981 هستش و در سال 2011 30 ساله شد
یعنی نادال در آستانه سال 2011 به اوج رسید؟؟؟؟!!!!!

roger 4 ever
07-03-2014, 09:32 PM
شما اصل قضیه رو نگرفتی ، صحبت راجع به اصل موضوع پیچیده تر از این 4 تا جمله هستش فقط اینو بگم که اسطوره شما زمانی طرفدار جذب کرد که در عمل رقیبی نبود ، ایکاش اسطوره شما 5 6 سال جوونتر بود تا مشخص میشد هرکس چند مرد حلاجه! این از این !
راجع به اون پا داده اومده بالا ، کلی بود حرفم ولی حواسم نبود برای شما فدرری ها به نوعی ویمبی آخر دنیا به حساب میاد دی:

بله خب، دست شما هم درد نکنه هم وطن گرامی...لا مصب این راجر چه قدر اهریمن بوده ما خبر نداشتیم، نامرد یه رقیب نداشته می رفته جام ها رو درو می کرده...دنیا چرا سکوت کرده بوده مقابل این فاجعه من نمی دونم...اصن ذهنیتم نسبت به راجر عوض شد...ممنونم...ای کاش دنیا رو هم شما روشن کنی در این مورد، یه تریبون حتما باید در اختیارتون قرار بگیره...بازم مرسی...

راستی نگران نباش، حلاجیت(!) رو هم یه 5-6 سال بعد که نادال شد هم سن فدرر با هم بررسی می کنیم...راحت باشه خیالت در این زمینه...

کیارش
07-03-2014, 09:36 PM
واقعا بحث زمین ها یه بحث بی مورد و از حسادتو تنفر هستش تمامیه سطح های تنیس به وقتش زیباست بعد دیدن هارد کورت های زیاد فصل خاک شروع میشه واقعا هم زیباست بعد اون فصل کوتاه چمن و بعدش دوباره زمین سخت این تنوع ها باعث زیبایی تنیس میشه دلیل نمیشه چون رافا 9 تا رولند گرفته بگیم بدرد نمیخوره بلعکس بیشترزیبایش به همینه هرسال منتظریم ببینیم رافا چه عمل کردی تو رولند داره,بنده به شخصه عاشق تمامیه کورت هام که از همه بیشتر هارد کورت رو دوست دارم ولی مهم هیجان تنیس هستش همین.
بنده توقع قهرمانی از راجر نداشتم تااینجاهم اومد دستش درد نکنه هرچند میدونم فینالیسته ولی اگه از راونیچ هم باخت دستش درد نکنه که هستش واقعا ماطرفدارای راجر دیگه ازش حتما جام نمیخوایم ازش فقط بازی زیبا میخوایم و تنها بادیدنش خوشیم,دیگر دوستانه راجری رو نمیدونم ولی من به شخصه خیلی از شکست نادال ناراحت شدم و اون روز کلا یه چیزی کم داشتم چرا چون نادال واقعا حضورش باعث زیبایی بیشتر تور میشه و خیلی دوست داشتم حریف راجر به جای راونیچ رافا بود قبلا هم گفتم هرچند میدونستم شانس راجر کمتربود ولی دوست داشتم ببینم این بازی رو حیف که نشد.

دوست عزیزواقعاازمحدودفدرریهاهستی که منطقی صحبت کردی خوشم اومد.

به این خاطرپیروزیش رابشمادوست عزیزتبریک میگم آرزومیکنم باجام تمام کند.

امانظرشخصی من اینه که هیچ یک ازدوقهرمان موفق نمیشوند.شایدفینال رادونفرکه هیچوقت
گرنداسلمی راندیدندبرگزارکنند.

sorina_1100
07-03-2014, 10:59 PM
بله خب، دست شما هم درد نکنه هم وطن گرامی...لا مصب این راجر چه قدر اهریمن بوده ما خبر نداشتیم، نامرد یه رقیب نداشته می رفته جام ها رو درو می کرده...دنیا چرا سکوت کرده بوده مقابل این فاجعه من نمی دونم...اصن ذهنیتم نسبت به راجر عوض شد...ممنونم...ای کاش دنیا رو هم شما روشن کنی در این مورد، یه تریبون حتما باید در اختیارتون قرار بگیره...بازم مرسی...

راستی نگران نباش، حلاجیت(!) رو هم یه 5-6 سال بعد که نادال شد هم سن فدرر با هم بررسی می کنیم...راحت باشه خیالت در این زمینه...

قابل شما رو نداشت ، البته بعید میدونم این صحبتا اثری کنه چون تا بوده همین بوده ، کسی که خودشو به خواب بزنه نمیشه بیدار کرد ! در رابطه با 5 6 سال دیگه هم که من اولش گفتم باید صبر کنی جفتشون باز نشسته بشن بعد مقایسه کنی!

گرند و اینا رو بزار کنار ، اگه راجر 100 درصد آماده باشه و نادال هم 100 درصد آماده باشه ، از هر 100 بازی بدون شک 100 تاش رو نادال میگیره !
این شرایط رو اسطوره شما جلوی نواک هم داره !
یعنی کلا اسطوره شما این دو نفر رو نمیبره مگه اینکه نادال یا نوله خودشون آماده نباشن!!
این مسئله جلوی اندی 60 40 هستش یعنی اسطوره شما به راحتی اندی هم نمیتونه بزنه:D
ولی خب گفتم که ، یه روزگاری گرند جمع و جور کرد که خوب موقعی بود !

الان بارسلونا رو ببین ، تو زمانی که تیمای ایتالیایی مشکل مالی داشتن ، تیمای انگلیسی هم به همین ترتیب و آلمان هم وضع خوبی نداشت یه سری جام تو اروپا گرفت ، تا سال 2006 کلا یه قهرمانی اروپا داشت الان 4 تا شده ، تو این مدت کلیم طرفدار جمع کرد ، الان بایرن داره طرفدار جمع میکنه! ولی برگردی چند سال پیش که هر کشور 2 3 تا تیم آماده داشت قهرمانی اروپا خیلی سخت بود !
اسطوره شما هم عینا همینه ، یه زمانی گرند جمع کرده که رقیب شاخی نداشته ، وگرنه سخت نیس محاسبه کنی ببینی از زمانی که رافا و اندی و نوله اوج گرفتن ، اسطوره شما چند تا گرند گرفته!
ویرایش :

اگه مبنای اوج گرفتن نوله و اندی رو مثلا 2008 در نظر بگیری : اسطوره شما 3 تا گرند گرفته نادال 10 تا !
از 2007 حساب کنی میشه 5 در مقابل 11 !
نمیدونم متر و معیارت برای این حرفایی که میزنی چیه ولی اینو میدونم که طرفداری افراطی توهین به شعور ملت هستش :D

Mahdi Naji
07-03-2014, 11:06 PM
دوستان خوبم لطفا و خواهشا تمام این حرف ها رو بگذارید کنار و فقط و فقط تنیس رو ببینین و به اندازه از بازیکن مورد علاقه تو حمایت کنید
دوست عزیز فدرری طرفداران نادال قطعا جوکو رو حمایت میکنند سوختی یعنی چی؟؟؟ هنانا در رولند امسال منو شما جوکو رو حمایت کردیم
هربازیکنی بعداز بازی و خداحافظی 2تا چیز براش میمونه شخصیت و رکورد شخصیت هر بازیکنی به جز گولبیس وگاه بردیچ برای همه ما زیباست و ارزشمند هست ولی در مورد رکورده که الان با هم می‌جنگند .
در هر تور ی بازیکن خوب بازی میکنه ی تور بد و به نظر من تنیس اینقدر پیشرفت کرده که ی فرد مثل کیریوس بیاد و خوب بازی کنه
همین و بس پس فقط تنیس ببینیم لذت ببریم و بدونیم که تنیس ی ورزشه.

roger 4 ever
07-03-2014, 11:28 PM
قابل شما رو نداشت ، البته بعید میدونم این صحبتا اثری کنه چون تا بوده همین بوده ، کسی که خودشو به خواب بزنه نمیشه بیدار کرد ! در رابطه با 5 6 سال دیگه هم که من اولش گفتم باید صبر کنی جفتشون باز نشسته بشن بعد مقایسه کنی!

گرند و اینا رو بزار کنار ، اگه راجر 100 درصد آماده باشه و نادال هم 100 درصد آماده باشه ، از هر 100 بازی بدون شک 100 تاش رو نادال میگیره !
یعنی کلا اسطوره شما این دو نفر رو نمیبره مگه اینکه نادال یا نوله خودشون آماده نباشن!!
این مسئله جلوی اندی 60 40 هستش یعنی اسطوره شما به راحتی اندی هم نمیتونه بزنه

الان بارسلونا رو ببین ، تو زمانی که تیمای ایتالیایی مشکل مالی داشتن ، تیمای انگلیسی هم به همین ترتیب و آلمان هم وضع خوبی نداشت یه سری جام تو اروپا گرفت ، تا سال 2006 کلا یه قهرمانی اروپا داشت الان 4 تا شده ، تو این مدت کلیم طرفدار جمع کرد ، الان بایرن داره طرفدار جمع میکنه! ولی برگردی چند سال پیش که هر کشور 2 3 تا تیم آماده داشت قهرمانی اروپا خیلی سخت بود !
اسطوره شما هم عینا همینه ، یه زمانی گرند جمع کرده که رقیب شاخی نداشته ، وگرنه سخت نیس محاسبه کنی ببینی از زمانی که رافا و اندی و نوله اوج گرفتن ، اسطوره شما چند تا گرند گرفته!
ویرایش :

اگه مبنای اوج گرفتن نوله و اندی رو مثلا 2008 در نظر بگیری : اسطوره شما 3 تا گرند گرفته نادال 10 تا !
نمیدونم متر و معیارت برای این حرفایی که میزنی چیه ولی اینو میدونم که طرفداری افراطی توهین به شعور ملت هستش

اوه اوه اوضاع فاجعه تر از این حرف هاست...قبلا حداقل 2- 3 تا کلمه بود که نیاز نبود سایزش و بزرگ کنم اما این پست ماشالا همش نیاز به بزرگ شدن سایز داره واسه همین کلا دست بهش نمی زنم...اوه اوه اوه، خیلی اوضاع خرابه...شب بخیر عزیزم...کلا ورزش و دنبال نکن اصن شما ولی...نقاشی کار کن، تئاتر، سینما...ولی ورزش نه خواهشا، اوضاع زیر خط فقره لا مصب...شب بخیر...

Mehdiii
07-03-2014, 11:29 PM

ویرایش :

نمیدونم متر و معیارت برای این حرفایی که میزنی چیه ولی اینو میدونم که طرفداری افراطی توهین به شعور ملت هستش :D
خدایا خودت به ما صبر بده !

sorina_1100
07-03-2014, 11:40 PM
اوه اوه اوضاع فاجعه تر از این حرف هاست...قبلا حداقل 2- 3 تا کلمه بود که نیاز نبود سایزش و بزرگ کنم اما این پست ماشالا همش نیاز به بزرگ شدن سایز داره واسه همین کلا دست بهش نمی زنم...اوه اوه اوه، خیلی اوضاع خرابه...شب بخیر عزیزم...کلا ورزش و دنبال نکن اصن شما ولی...نقاشی کار کن، تئاتر، سینما...ولی ورزش نه خواهشا، اوضاع زیر خط فقره لا مصب...شب بخیر...

راستی دقت کردی مبنا رو 2008 بزاری اسطورت نصف نوله گرند گرفته و یکی بیشتر از اندی:)) از 2007 هم حساب کنی بازم یکی کمتره از نوله حالا با رافا مقایسه نمیکنم:)) هد تو هد هام مشخصه اونم احتیاجی به صحبت نداره :D آره داداشم بخواب ، خوابای رنگی ببینی فقط اینو یادت باشه نمیشه واقعیت رو وارونه جلوه داد ، مغالطه کردن هم تا یه جایی کاربرد داره از یه جایی به بعد شب بخیر بگی و بخوابی سنگین تره:583:

roger 4 ever
07-03-2014, 11:41 PM
خدایا خودت به ما صبر بده !

بعد مهدی تو به من می گی که با نیش و کنایه با اینا حرف نزن...خب من الان باید دلیل بیارم برا ایشون مثلا؟!...روزی که بخوام دلیل برا همچین پستایی از یه همچین آدمایی بیارم روز مرگه منه...

sorina_1100
07-03-2014, 11:45 PM
بعد مهدی تو به من می گی که با نیش و کنایه با اینا حرف نزن...خب من الان باید دلیل بیارم برا ایشون مثلا؟!...روزی که بخوام دلیل برا همچین پستایی از یه همچین آدمایی بیارم روز مرگه منه...

نشد دیگه :D
کلا مقوله سن راجر خیلی خوبه برا طرفدارش ، مسائل رو تبدیل به برد برد کرده !
میبره اسطوره هستش عالیه فلان بهمان
میبازه ، بزار نادال بشه انقد سالش بزار نوله بشن انقد سالش
توصیه میکنم حداقل خودتون تکلیفتون رو با خودتون مشخص کنید ، زیاد قشنگ نیس بعد از هر برد صحبت از اسطوره بودن باشه و بعد از باخت مسئله سن مطرح بشه :D
این دلیل آوردن و اینا رو گفتی ، یاد یه چیزی افتادم ولی میدونم خوابت میاد نمیگم...

Mehdiii
07-03-2014, 11:51 PM
راستی دقت کردی مبنا رو 2008 بزاری اسطورت نصف نوله گرند گرفته و یکی بیشتر از اندی:)) از 2007 هم حساب کنی بازم یکی کمتره از نوله حالا با رافا مقایسه نمیکنم:)) هد تو هد هام مشخصه اونم احتیاجی به صحبت نداره :D آره داداشم بخواب ، خوابای رنگی ببینی فقط اینو یادت باشه نمیشه واقعیت رو وارونه جلوه داد ، مغالطه کردن هم تا یه جایی کاربرد داره از یه جایی به بعد شب بخیر بگی و بخوابی سنگین تره:583:
دوست عزیز شما روزه میگیرید؟ اگه میگیرید دیگه از فردا نگیرید بهتون نمیسازه ، بدنتون هم نمیکشه . گناهشم پای من ، حاضرم برم جهنم ، عذابی که از این دو سه تا پست شما کشیدم از عذاب جهنم بدتره .

sorina_1100
07-04-2014, 12:09 AM
دوست عزیز شما روزه میگیرید؟ اگه میگیرید دیگه از فردا نگیرید بهتون نمیسازه ، بدنتون هم نمیکشه . گناهشم پای من ، حاضرم برم جهنم ، عذابی که از این دو سه تا پست شما کشیدم از عذاب جهنم بدتره .

نه عزیز من 3 4 روز پیشا ماه رو رویت کردم نیازی به روزه گرفتن ندیدم :D
ولی مرسی از معرفتت که میخواستی گردن بگیری:583:

rojer
07-04-2014, 12:43 AM
نه عزیز من 3 4 روز پیشا ماه رو رویت کردم نیازی به روزه گرفتن ندیدم :D
ولی مرسی از معرفتت که میخواستی گردن بگیری:583:
هر وقت تونستید 18 گرنداسلم بگیرید و رکورد نامبروان بودن در جهان و بیشترین قهرمانی و بیشترین حضور در گرنداسلمها ووووووووو رو بدست بیارید اونوقت می تونید بیایید در این تایپیک اظهار نظر کنید.دلم برای شما و اسطورتون می سوزه که تا آخر باید زیر سایه پادشاه روجر بمونید.من احساس می کنم شما خیلی اعصاب ندارید که البته با شاهکارهای اسطورتون در چمن در ارتباطه.:251::251::251::251::251::251::251::251:

sina1993
07-04-2014, 12:45 AM
فدرر و رائونیک تا حالا چهار بار مقابل هم قرار گرفتن که هر چهار بازی رو فدرر برده از این دیدارها یکبار روی چمن بوده که مربوط به مسابقات هال 2012 هست که فدرر دو بر یک اون بازی رو برده و سهم هر طرف بردن یک ست توی تایبرک بوده.
رائونیک به غیر از راند دوم در تمام بازیهاش توی ویمبلدون امسال حداقل 30 ایس زده و توی تمام بازیهاش حداقل 65 درصد سرویس اول داشته که دستکم 85 درصدش به امتیاز تبدیل شده و داشتن رکورد حداقل 64 درصد نت پوینت نشون میده رقیب سختی برای فدرر هست.
فدرر برخلاف گذشته سعی میکنه بازی رو اروم کنه و منتظر اشتباه حریف یا فرصت برای نزدیک شدن به تور هست و رائونیک بازیکن قدرتی هست و ضربات محکمی با فورهند پشت بیس لاین میزنه.دوستان فدرر باید چیکار کنه؟

MRF
07-04-2014, 12:55 AM

پس دوست عزيز با اين محاسبه شما
از ده سال گذشته كه فدرر نامبر وان شده تا الان
نادال ٥/٨ سال يا مصدوم بوده و يا اماده نبوده
يعني ٥٨٪ اوقات نادال آماده نيست يا مصدومه
پس فدرر هنر زيادي داشته كه حدود ٥٪ مصدوم شده
از اونجاييكه تنيس ورزش انفرادي هست گناهي متوجه ديگران نيست
خود سلامت بودن و حضور مستمر يك امتياز هست براي فدرر
و شايد فدرر بخاطر تاثيري كه در تنيس جهان داشت و بخاطر
جايگاهش با هيچ ورزشكار تنيس ديگري قابل مقايسه نباشد
حتي جيمي كورنر با ١٠٩ عنوان قهرماني
دوستان نادالي هيچ اشكالي نداره بعد از باخت رافا باز هم
تنيس ببينند و از بازيها لذت ببرند كاري كه ما بعد از باخت فدرر
در رولند گاروس انجام داديم

sorina_1100
07-04-2014, 09:21 AM
هر وقت تونستید 18 گرنداسلم بگیرید و رکورد نامبروان بودن در جهان و بیشترین قهرمانی و بیشترین حضور در گرنداسلمها ووووووووو رو بدست بیارید اونوقت می تونید بیایید در این تایپیک اظهار نظر کنید.دلم برای شما و اسطورتون می سوزه که تا آخر باید زیر سایه پادشاه روجر بمونید.من احساس می کنم شما خیلی اعصاب ندارید که البته با شاهکارهای اسطورتون در چمن در ارتباطه.:251::251::251::251::251::251::251::251:

والا من اگه یه بار از نادال به عنوان اسطوره یاد کرده باشم تو زندگیم ! حالا کو تا اسطوره شدن ! ما مثل بعضیا ندید بدید نیستیم که طرف از بچگیش اسطوره باشه برامون :))
این مدل صحبت کردن هم نشون دهنده خیلی چیزاس ، از اون بیشتر اسمایل زیاد گذاشتن عمق فاجعه رو نشون میده :D
الان که بحث تعداد گرند شد ، سن و سال بحمدالله معنا نداره مثلا مهم نی طرف 5 سال بزرگتر باشه دی: کلا این مقوله سن و سال رو خیلی قشنگ ازش استفاده میکنید :))

saeedfxfx
07-04-2014, 11:00 AM
اومدم صفحه فروم رو باز کردم ببینم بچه ها چیا نوشتن از نیمه نهایی امروز فقط بحث های بی معنی... بیخیال بچه ها طرفداری و علاقه مندی تا چه حد
خیلی از دوستان واقعا اگه بخوان تحلیل انجام بدن حقیقتا پست های خوندنی زده میشه پس خواهش میکنم این کار رو انجام بدین...
بازی امروز نواک و دیمیتروف بازی زیبایی شاید بشه
شاید چون حذف اندی توسط دیمیتروف نشان از برتری مطلق اون نیست حتی اگر اندی زیاد آماده هم نبوده ولی به نظر من امروز بیشتر از دیمیتروف میتونست نواک رو تحت فشار بذاره و نواک هم در بازی با چیلیچ نشون داد اگر کمی تمرکز کنه و بخواد !!!! میتونه برنده بازی باشه!
بهر روی به نظر میار امسال هم نواک رو در فینال خواهیم دید
فدرر و رانیک هم مسلما" رانیک هرچقدر خوب باشه در مقوله تجربه بخصوص پوینت های حساس بازی در برابر راجر حرفی نخواهد داشت
امیدوارم فینال زیبای نوله - راجر رو در پیش رو داشته باشیم

289
07-04-2014, 11:55 AM
نوله در فینال رائونیچ را شکست می ده:443:

saeedfxfx
07-04-2014, 12:06 PM
نوله در فینال رائونیچ را شکست می ده:443:
اونم میشه ...
فقط حیف که سالیوان به سلبی باخت لعنتی...!!!!
عکستو دیدم داغ دلم تازه شد

reza-taj
07-04-2014, 12:44 PM

واقعا متاسفم امثال شما درباره ی تنیس حرف میزنند شما اصلا چیزی از تنیس میدونین که فدر ررو میکوبین یعنی چی مگه به غیر از نادال تنیسور دیگه نیست که میگین قهرمانی های فدرر رو زیر سوال میبرین یعنی هفده گرندی که فدرر برده نادال توش مصدوم بوده جمع کنید بابا تحلیل های استادانه!!! اندازه سنتون تنیس میبینم اون وقت یه بار به نادال توهین نکردم البته میدونم این ها همش از سوزش چون تنیسور محبوبتون هیچوقت به پای اسطوره ما نمیرسه

ehsan.
07-04-2014, 01:02 PM

ویرایش :

با سلام خدمت همه دوستان

بنده یه خواهشی از مدیران دارم و اون اینکه : لطف کنین یه تاپیک ثابت و همیشگی باز کنین که منحصرا اختصاص بدیم به پست های این تحلیل گر ورزش...یعنی به دلیل هم سطح نبودن نظرات دیگر دوستان نسبت به ایشون با این کار ، بنده و امثال من میتونیم مدام به اون تاپیک سر بزنیم و از تحلیل هاشون استفاده کنیم...

خواهش بعدیم از خود ایشون:

جناب مفسر با توجه به اینکه بنده تحلیل شما رو در مورد فوتبال و مشخصا تیم بارسلونا رو هم خوندم ، از اونجایی که بنده چند ورزش دیگه رو هم از جمله(کشتی-فوتسال-والیبال) رو دنبال میکنم خواستم خواهش کنم که اگه لطف کنین تحلیلتون در مورد سایر رشته ها هم بگین که ما هم استفاده کنیم و نگاهمون رو اصلاح کنیم...(مثلا اینکه فوتسال ایران سالها یکه تاز فوتسال آسیا بود هم به همین صورته ؟ یا اینکه والیبال ایتالیا سالیان متمادی حرف اول والیبال جهان بود هم از همین قاعده ای که فرمودین پیروی میکنه؟)

ببخشید سوال هام زیاد شد...آخه واقعا فهمتون از ورزش فراتر از همه کارشناسانی است که تا امروز دیده بودم ، مثلا همین فوتبال: کارشناسان احمق فوتبال جهان از جمله(امیر رضا صدر)اون موقع که بارسلون همچیین فوتبالی رو ارائه داد بر این باور بودند که : "این فوتبال فراتر از فوتبال جهان و فوتبال رو به شکلی تازه معنا میکنه و سبکی تازه رو به فوتبال جهان ارائه داد"
و با توضیحات اخیر شما فهمیدم که اونا هیچی بارشون نیست، پس ممنون میشم در مورد سایر رشته ها هم نظرتون رو بگید...ممنون

ehsan.
07-04-2014, 01:03 PM
یه چیزی هم میخوام بگم و خطاب به همه دوستان

وقتی یه بحثی باز میشه خوب اگه نظری دارید ، بیاین تو همون تاپیک صحبت کنید...نه اینکه چیزی واسه عرضه ادعاتون نداشته باشید و مدام فقط اون رو در تاپیک هایی که جاش نیست مطرح کنید...
ببینید این خصلت انسان های ضعیفه، که وقتی یه بحثی باز میشه اینچنین انسان هایی چون حرف منطقی واسه ارائه ندارند فقط اون حرف رو مدام تکرار میکنند...
مثلا در مورد همین فیلد ضغیف و قوی: چندی پیش آغاسی اضهار نظری کرد و در همین زمینه تاپیکی باز شد، اونجا مکان مناسبی است که دوستان اگه نقطه نظری دارند ارائه بدهند...نه اینکه هر موقع کم میاریم امثال این جملات رو بیان کنیم...یا همین مباحثی که دوستان در مورد 9 از 14 نادال میگن...(پس خطاب به طرفدار های هر 2 تنیسوره)

پس بازم میگم هر بحثی یه جایی داره ، اینکه اون رو در هر جا و بیجا دوباره بیان کنیم نشان ضعف ماست...

موفق باشید

sina1993
07-04-2014, 01:11 PM
واقعا متاسفم امثال شما درباره ی تنیس حرف میزنند شما اصلا چیزی از تنیس میدونین که فدر ررو میکوبین یعنی چی مگه به غیر از نادال تنیسور دیگه نیست که میگین قهرمانی های فدرر رو زیر سوال میبرین یعنی هفده گرندی که فدرر برده نادال توش مصدوم بوده جمع کنید بابا تحلیل های استادانه!!! اندازه سنتون تنیس میبینم اون وقت یه بار به نادال توهین نکردم البته میدونم این ها همش از سوزش چون تنیسور محبوبتون هیچوقت به پای اسطوره ما نمیرسه
دوست عزیز شما دچار سوتفاهم شدید شهاب جان از طرفدارای فدرر هست و اون پست رو با کنایه و از روی ناراحتی برای یکی از هواداران نادال نوشتن.
بدون شک یکی از کاربرای با سواد و مطلع از تنیس شهابه اگه پستهاشون رو توی سایت جستجو کنید متوجه صحبتهای من میشید.

swiss express
07-04-2014, 02:11 PM
Swiss Express Diaries

The Scorching Sun

ایراد از من نیست از واژه هاست. کلمات توان بیان همه واقعیت تو را ندارند...محدودند.ای ورای متانت. ای به غایت متین.واژه ها در برابر تو عاجزند ایراد از من نیست...اساطیر روم هم به تو غبطه می خورند.آنهایی که هیچ یک مثل تو نبودند;در اوج قدرت نهایت فروتنی.
تو ستاره تنیس نیستی. ستاره در آسمان تنیس به وفور یافت میشود...اما خورشیدش یکتاست. تو خورشید تابناک آسمان تنیس هستی و خواهی بود.بتاب بر جهانش. تنیس و دنیایش وام دار توست.همه ما وام دارت هستیم.

روزی خواهد آمد که این خورشید غروب میکند.آسمان تنیس تاریک خواهد شد.ما هم با تو غروب خواهیم کرد.ما که این روزها دیگر به دنبال آسمانش نیستیم.فقط خورشیدش را جستجو میکنیم. ''l'art pour l'art'' را فرانسوی ها آغاز کردند.انگلیس ها Art For Art's Sake خواندنش من هم Tennis For Roger's Sake میخوانمش.

چقدر ما خوش شانس بودیم که در عصری زیستیم که خورشید دنیای تنیس را رویت کردیم.بی شک آیندگان بر ما غبطه خواهند خورد.تک تک پیروزی هایت مرا به خاطرات گذشته میبرد. کوچکترین قهرمانیت شیرین ترین خاطره من است.ممنون به خاطر خاطراتت.مرسی بابت نوستالژی بی پایان.ورژن Ultimate تمام ورزشکارها.

پیروزیت هدیه بزرگیست...اما حضورت موهبتی عظیم تر.تماشایت لذت نامتناهی.نسیان غم و درد.

Seize the day while the SUN is shining…

R.O.G.E.R F.E.D.E.R.E.R

R stands for respect O stands for ocean G stands for grand slam E stands for exquisite R stands for racquet F stands for ferocious E stands for earnest D stands for dance E stands for ease R stands for rainbow E stands for excellence R stands for ranking.

The ultimate OCEAN , the ever shining RAINBOW, the best in GRAND SLAMS , plays tennis with EASE and EXCELLENCE .as if you are watching a DANCE. Uses his RACQUET FEROCIOUSLY if needed, while RESPECTING his opponent. the EARNEST EXQUISITE phenomenon.

دیگر تکرار نخواهی شد.مگر خورشید چند بار در طول تاریخ تکرار شده است؟

reza-taj
07-04-2014, 02:44 PM
دوست عزیز شما دچار سوتفاهم شدید شهاب جان از طرفدارای فدرر هست و اون پست رو با کنایه و از روی ناراحتی برای یکی از هواداران نادال نوشتن.
بدون شک یکی از کاربرای با سواد و مطلع از تنیس شهابه اگه پستهاشون رو توی سایت جستجو کنید متوجه صحبتهای من میشید.
معذرت میخوام متوجه نشدم

reza-taj
07-04-2014, 02:45 PM
معذرت میخوام متوجه نشدم اشتباه ازمن بوده

MRF
07-04-2014, 03:45 PM
ست اول كه شاهد يك بازي ضعيف از دو طرف بوديم
و فقط سرويس تعيين كننده بود
اميدواريم در ادامه بازي زيبايي رو شاهد باشيم

KING OF CLAY
07-04-2014, 04:16 PM
دیمیتروف از گیم 5 به بعد خیلی بهتر کار کرده انگار جدی جدی کمال همنشین درش اثر کرده:434:
البته نواک هم خوب نبود افت نواک در ست دوم باعث شد تا دیمیتروف 5 تا گیم پشت سر هم بگیره
نواک اگه اینطوری ادامه بده بازی رو میبازه حتی ممکنه 3-1

masa
07-04-2014, 06:00 PM
با سلام خدمت همه دوستان

بنده یه خواهشی از مدیران دارم و اون اینکه : لطف کنین یه تاپیک ثابت و همیشگی باز کنین که منحصرا اختصاص بدیم به پست های این تحلیل گر ورزش...یعنی به دلیل هم سطح نبودن نظرات دیگر دوستان نسبت به ایشون با این کار ، بنده و امثال من میتونیم مدام به اون تاپیک سر بزنیم و از تحلیل هاشون استفاده کنیم...

جناب مفسر با توجه به اینکه بنده تحلیل شما رو در مورد فوتبال و مشخصا تیم بارسلونا رو هم خوندم ، از اونجایی که بنده چند ورزش دیگه رو هم از جمله(کشتی-فوتسال-والیبال) رو دنبال میکنم خواستم خواهش کنم که اگه لطف کنین تحلیلتون در مورد سایر رشته ها هم بگین که ما هم استفاده کنیم و نگاهمون رو اصلاح کنیم...(مثلا اینکه فوتسال ایران سالها یکه تاز فوتسال آسیا بود هم به همین صورته ؟ یا اینکه والیبال ایتالیا سالیان متمادی حرف اول والیبال جهان بود هم از همین قاعده ای که فرمودین پیروی میکنه؟)

ببخشید سوال هام زیاد شد...آخه واقعا فهمتون از ورزش فراتر از همه کارشناسانی است که تا امروز دیده بودم ، مثلا همین فوتبال: کارشناسان احمق فوتبال جهان از جمله(امیر رضا صدر)اون موقع که بارسلون همچیین فوتبالی رو ارائه داد بر این باور بودند که : "این فوتبال فراتر از فوتبال جهان و فوتبال رو به شکلی تازه معنا میکنه و سبکی تازه رو به فوتبال جهان ارائه داد"
و با توضیحات اخیر شما فهمیدم که اونا هیچی بارشون نیست، پس ممنون میشم در مورد سایر رشته ها هم نظرتون رو بگید...ممنون

دوست عزیز نادال و فدرر هم دوره هستن پس نمیشه ارزش گرندهای فدرر رو پائین آورد، فدرر اولین گرندش رو تو سال 2004 گرفت و نادال اگر اشتباه نکنم 2005 پس همون دوره ای که فدرر گرند جمع می کرد نادال هم سرشناس بود، پس چرا نادال نتونست گرند جمع کنه؟! خواهشاً بهانه مصدومیت و آماده نبودن رو نیارین. میخواست مصدوم نشه و آماده باشه. والا.
فقط من اینم بگم نادال بازیکن شایسته ای هست و باید قبول کنیم که تنها کسی هست که میتونه رکورد گرند فدرر رو بزنه اما در حال حاضر نوله در کل از همه بهتره

masa
07-04-2014, 06:13 PM
متاسفانه دیمیتروف درحالیکه تو تایبریک 6-3 جلو بود الان 8-7 عقب افتاد. دوس داشتم به ست پنجم بکشه

masa
07-04-2014, 06:15 PM
چیزی از ارزشهای دیمیتروف کم نمیشه. بهرحال دو ست رو تو تایبریک باخت و 2 تا ست پوینت هم تو ست 4ام ازدست داد.

ibo8631
07-04-2014, 06:17 PM
حقش نبود
خسته شد:397:

davidbeckham
07-04-2014, 06:17 PM
come on novak
منتظر دومین ویمبلدون هستیم
http://www.shiaupload.ir/images/18581373266605992044.jpg

narges 95
07-04-2014, 06:22 PM
تجربه این لحضه ها به داد آدم میرسه .دیمیتروف عالی بازی کرد 1امتیاز میخواست که ست 4روببره ولی نشد درآینده دیمیتروف جز بهترینها خواهد بود

289
07-04-2014, 06:23 PM
آفرین به هردو
دیمیتروف عالی بود و نوله خوب
دیمو از هیچ توپ مرده ای نمیگذشت و نمیخواست این فرصت تاریخی را مفت از دست بده
فقط دیمو همش ولو میشد و لیز میخورد
امادر کل شاهد صحنه ها و رالیهای قشنگی بودیم
حریف فینال چه راجر باشه با احتمال ضعیف و چه رائونیچ که محتمل تره
مطمئنم که نوله کارش برای بردن جام راحت تره نسبت به حریفانی مثل دیمیتروف و حتی چیلیچ
از الان ویمبلدون 2014 را برای نوله بدونید:655:

king of spin
07-04-2014, 06:26 PM
با این ریتم و بازی که الان از نواک دیدم مقابل فدرر حرفی برای گفتن نداره.خیلی ضعیف بود....

SOROOSH_RF
07-04-2014, 06:33 PM
تبريك به طرفداران نوله.و يه خسته نباشيد جانانه به دميتروف به خاطره بازيهاي زيبا و تورنمنت خوبي كه پشت سر گذاشت.دميتروف به يكي از بازيكناي مورد علاقم تبديل شده و اگه همين روند رو ادامه بده شايد تنها بازيكني باشه كه باعث بشه بعد از خداخافظي فدرر واسه ديدن تنيس انگيزه داشته باشم.

Roger Federer#1
07-04-2014, 07:14 PM
آفرین به هردو
مطمئنم که نوله کارش برای بردن جام راحت تره نسبت به حریفانی مثل دیمیتروف و حتی چیلیچ
یادمه قبلا گفتین تجربه کمی تو دیدنه تنیس دارین بااین حرفتون ثابت شد راجر بیاد فینال نواک بااین بازی حتی 1 ست هم نمیگیره شک نکن اگه نواک این نواک باشه ولی بعیده نواک همچین بازی رو تو فینال انجام بده.
واقعا خوبه آدم بامنطق نظر بده نه از روی تعصب و تنفر.
موفق باشید

ibo8631
07-04-2014, 08:01 PM
فدرر انگار دوس نداره بدوه
امیدی جلو نواک ندارم بش

SOROOSH_RF
07-04-2014, 08:19 PM
تبريك تبريك به راجري هاي عزيز.
فدرر با يه بازي منطقي و تمركز بالا تو ريترن كردن سرويسا توانست در ٣ ست كار راونيچ جوان رو تمام كنه. مرسي پيرمرد. پيش به سوي قهرماني...

rojer
07-04-2014, 08:19 PM
زنده باد پادشاه روجر.رفتیم برای فینال .به قول گزارشگر ابوظبی اسپورت مبروک.مبروک.

shassanhb
07-04-2014, 08:27 PM
تبریک به همه طرفداران راجر
زنده باد اسطوره

Roger Federer#1
07-04-2014, 08:27 PM
واقعا عالی بود راجر عزیز,خیلی خیلی راحت آروم با تمرکز با دقت تونست راونیچ رو شکست بده واقعا آرامش سلطان امشب دیوانم کرد بدونه اینکه حرص بده طرفداراشو یه پیروزی شیرین تقدیمشون کرد,چه بکهندهایی زد اونم بکهند موافق های دیوانه وار.
بدون تصب میگم نواک تو فینال نواک امروز باشه راجر هجدهمین گرندو گرفته هرچند نواک هستش و بدون پیشبینی ولی این بازی های امروز نشون میده راجر با سبک و هوشش مخصوصا اسلایسها و ریترن های دمه تورش خیلی کار نواک رو سخت میکه و قشنگ میره رو عصاب نواک,به هرحال گفتن کی قهرمانه بستگی به شرایط بازی داره چون نواک تنیسور بزرگیه حتما بااستراتژی قوی میاد اون سمتم راجر نمیخواد این شانس بزرگ رو از دست بده.

KING OF CLAY
07-04-2014, 08:28 PM
به همه طرفداران نواک و راجر تبریک میگم

narges 95
07-04-2014, 08:53 PM
تبریک به طرفدارای این دوتنیسور بزرگ که همیشه بازیهاشون جذاب ودیدنیه.امیدوارم هر کی که بهترین بازیو انجام بده قهرمان شه البته هرکدوم قهرمان شه واسه ی ماطرفداران نادال فرقی نمیکنه .:243:

nima.a
07-04-2014, 09:02 PM
بازی اصلی مونده
نواک هم مطئنم بهترین بازیش رو انجام میده یکشنبه
به امید قهرمانی :396:

hooman3x
07-04-2014, 09:05 PM
تبریک به همه فدرری ها.من که حس میکنم راجر قهرمان میشه و یک گرند دیگه به افتخارات بی رقیبش اضافه میکنه.دلم روشنه.
راجر راضی ام ازت

امیدوارم امضای من تو فینال رخ نده(از ته دل):434::434::434:

zhako
07-04-2014, 09:13 PM
تبریک به همه فدرری ها.من که حس میکنم راجر قهرمان میشه و یک گرند دیگه به افتخارات بی رقیبش اضافه میکنه.دلم روشنه.
راجر راضی ام ازت

امیدوارم امضای من تو فینال رخ نده(از ته دل):434::434::434:

ماهمه راجریها دلمان روشنه.به امیدقهرمانی فدرربزرگ:583:

Maani
07-04-2014, 09:16 PM
تبریک به طرفدارای این دوتنیسور بزرگ که همیشه بازیهاشون جذاب ودیدنیه.امیدوارم هر کی که بهترین بازیو انجام بده قهرمان شه البته هرکدوم قهرمان شه واسه ی ماطرفداران نادال فرقی نمیکنه .:243:

چرا نرگس جان فرق میکنه:
اکه راجر قهرمان شه فاصله گرنداش با نادال به 4 میرسه و خوبیش اینه که اولا نامبر وانی رو از دست نمیدیم و ثانیا ششمین گرند اسلم که نواک دستش از جام کوتاه میشه و کلا اعتماد به نفسش پایین تر و پایین تر میاد .
حالا بستگی داره شما کدومو انتخاب کنید من که میخوام نواک ببره

masa
07-04-2014, 09:19 PM
آفرین به هردو
هیچ چیز معلوم نیست. اگر نواک بتونه بازی رو به رالی بکشونه برنده میشه. اگر به ست پنجم هم بکشه برنده میشه. اگر سرو راجر تا آخر بازی خوب باشه، برنده میشه.

roger 4 ever
07-04-2014, 09:29 PM
1- یک کلاس آموزشی بود این بازی...برای همه ی علاقه مندان، بازیکنان، مربیان و طرفداران تنیس...یک کلاس آموزشی خیلی شیک و ساده...2 تا استراتژی برای بازی مقابل بازیکنانی همچون رائونیچ وجود داره...فدرر استادانه به هر 2 استراتژی مسلط بود و هر کدومش رو به ترتیب در 3 ست مختلف به اجرا گذاشت...تمامی پارامترهایی که برای بردن بازیکنی همچون رائونیچ نیاز بود رو خیلی «هنرمندانه» رعایت کرد...یک بازی به معنای واقعی «تاکتیکی»...

2 - استراتژی اول برای بردن بازیکنانی همچون رائونیچ «غافلگیر» کردن اوناست...رائونیچ ها گیم سرویس خودشون «خط قرمزشونه»...مادامی که از این خط قرمز عبور کنید، بقیه ی بازی براتون شبیه «بهشت» می شه...استراتژی اول اینه که خیلی زود از «شروع» بازی استفاده کنید و تا زمانی که بازیکن هنوز «ریتم» سرویسش رو نگرفته با برک کردن ضربه ی کاری رو بهش وارد کنید...کاری که فدرر در اوایل ست اول انجام داد...نکته ی کلیدی بازی در ست اول همون جا بود...از «خط قرمز» رائونیچ که عبور کنید، بقیه ی بازی شبیه پیک نیک می شه...

3 -استراتژی دوم که به خصوص در ست های دوم و سوم کاربرد داره، استراتژی «صبر» و «تمرکز» هست روی گیم سرو های حریف...رائونیچ ها رفته رفته ریتم سرویسشون رو به دست می یارن...اینجا دیگه استراتژی اولی وجود نداره...شما باید «صبور» باشید و آرام...هدف اول باید دقت روی گیم سرو خودتون باشه که اون جا دچار اشتباه نشید...و بعدش منتظر اشتباه حریف در گیم سرو خودش باشید...ست دوم و سوم فدرر استادانه «صبر» کرد با «آرامش» بازی کرد و سر «بزنگاه» کار رو تموم کرد...رائونیچ ست دوم و سوم 12 بار ایس زد، در حالی که فدرر در کل بازی 6 بار موفق به انجام این کار شده بود...پس می بینید که مهم نیست رائونیچ ها چه قدر ایس می زنند، هر چه قدر بزنن مهم نیست، شما اگه «صبور» باشید و استراتژی دوم رو به نحو خوبی پیاده کنید، طرف 250 تا ایس هم بزنه یه جا ترمز سرو ها کشیده می شه...

4 - پارامتر های دیگه ای هم که برای بازی با «رائونیچ ها» یا به اصطلاح «بیگ سرو» ها مهمه «جا به جا کردن» حریف در زمین هستش...یعنی باید سعی بشه بازی «متنوعی» ارائه کنید تا حریف رو مجبور کنید مسیر بیشتری رو در زمین خودش پوشش بده...فدرر امشب به خوبی شرایط بازی رو در دقایق مختلف تغییر می داد..32 بار روی تور اومد و 75 درصد هم موفق بود...مهم نیست که رائونیچ 4 بار از فدرر بیشتر وینر زده، مهم اینه که فدرر هزار بار بیشتر بازی رائونیچ رو تحت تاثیر خودش قرار داده...

5 - بازی یک کلاس آموزشی ساده بود...هر فردی به هر عنوان در هر کجای دنیا، می خواد بدونه که در ورزش تنیس چه طوری باید برابر یک بازیکن «بیگ سرو» ظاهر شد، می تونه فیلم این بازی رو بارها و بارها ببینه...1 ساعت و نیم فیلم آموزشی...دست شما در نکنه آقای معلم...عرقت در بیاد تو فینال ایشالا...«نبوغ»، «زیبایی» و «هنر» رو یک بار دیگه به نمایش گذاشتی...هیچ گاه پایانی برای زیبایی ها نخواهد بود...

KING OF CLAY
07-04-2014, 09:33 PM
چرا نرگس جان فرق میکنه:
اکه راجر قهرمان شه فاصله گرنداش با نادال به 4 میرسه و خوبیش اینه که اولا نامبر وانی رو از دست نمیدیم و ثانیا ششمین گرند اسلم که نواک دستش از جام کوتاه میشه و کلا اعتماد به نفسش پایین تر و پایین تر میاد .
حالا بستگی داره شما کدومو انتخاب کنید من که میخوام نواک ببره

ولی من ترجیح میدم که راجر قهرمان شه
درسته که اختلاف گرندهاش با رافا به 4 میرسه اما رافا حالا حالاها جا داره و میتونه خیلی بیشتر ازین ها اسلم بگیره
اما اگر نواک قهرمان شه به صدر میرسه و با توجه به این که رافا در us open series هیچ امتیازی به دست نمیاره و باید از 4000 امتیاز دفاع کنه ممکنه تا 2-3 ماه دیگه به صدر برنگرده

Mehdiii
07-04-2014, 10:13 PM
1- یک کلاس آموزشی بود این بازی...برای همه ی علاقه مندان، بازیکنان، مربیان و طرفداران تنیس...یک کلاس آموزشی خیلی شیک و ساده...2 تا استراتژی برای بازی مقابل بازیکنانی همچون رائونیچ وجود داره...فدرر استادانه به هر 2 استراتژی مسلط بود و هر کدومش رو به ترتیب در 3 ست مختلف به اجرا گذاشت...تمامی پارامترهایی که برای بردن بازیکنی همچون رائونیچ نیاز بود رو خیلی «هنرمندانه» رعایت کرد...یک بازی به معنای واقعی «تاکتیکی»...

2 - استراتژی اول برای بردن بازیکنانی همچون رائونیچ «غافلگیر» کردن اوناست...رائونیچ ها گیم سرویس خودشون «خط قرمزشونه»...مادامی که از این خط قرمز عبور کنید، بقیه ی بازی براتون شبیه «بهشت» می شه...استراتژی اول اینه که خیلی زود از «شروع» بازی استفاده کنید و تا زمانی که بازیکن هنوز «ریتم» سرویسش رو نگرفته با برک کردن ضربه ی کاری رو بهش وارد کنید...کاری که فدرر در اوایل ست اول انجام داد...نکته ی کلیدی بازی در ست اول همون جا بود...از «خط قرمز» رائونیچ که عبور کنید، بقیه ی بازی شبیه پیک نیک می شه...

3 -استراتژی دوم که به خصوص در ست های دوم و سوم کاربرد داره، استراتژی «صبر» و «تمرکز» هست روی گیم سرو های حریف...رائونیچ ها رفته رفته ریتم سرویسشون رو به دست می یارن...اینجا دیگه استراتژی اولی وجود نداره...شما باید «صبور» باشید و آرام...هدف اول باید دقت روی گیم سرو خودتون باشه که اون جا دچار اشتباه نشید...و بعدش منتظر اشتباه حریف در گیم سرو خودش باشید...ست دوم و سوم فدرر استادانه «صبر» کرد با «آرامش» بازی کرد و سر «بزنگاه» کار رو تموم کرد...رائونیچ ست دوم و سوم 12 بار ایس زد، در حالی که فدرر در کل بازی 6 بار موفق به انجام این کار شده بود...پس می بینید که مهم نیست رائونیچ ها چه قدر ایس می زنند، هر چه قدر بزنن مهم نیست، شما اگه «صبور» باشید و استراتژی دوم رو به نحو خوبی پیاده کنید، طرف 250 تا ایس هم بزنه یه جا ترمز سرو ها کشیده می شه...

4 - پارامتر های دیگه ای هم که برای بازی با «رائونیچ ها» یا به اصطلاح «بیگ سرو» ها مهمه «جا به جا کردن» حریف در زمین هستش...یعنی باید سعی بشه بازی «متنوعی» ارائه کنید تا حریف رو مجبور کنید مسیر بیشتری رو در زمین خودش پوشش بده...فدرر امشب به خوبی شرایط بازی رو در دقایق مختلف تغییر می داد..32 بار روی تور اومد و 75 درصد هم موفق بود...مهم نیست که رائونیچ 4 بار از فدرر بیشتر وینر زده، مهم اینه که فدرر هزار بار بیشتر بازی رائونیچ رو تحت تاثیر خودش قرار داده...

5 - بازی یک کلاس آموزشی ساده بود...هر فردی به هر عنوان در هر کجای دنیا، می خواد بدونه که در ورزش تنیس چه طوری باید برابر یک بازیکن «بیگ سرو» ظاهر شد، می تونه فیلم این بازی رو بارها و بارها ببینه...1 ساعت و نیم فیلم آموزشی...دست شما در نکنه آقای معلم...عرقت در بیاد تو فینال ایشالا...«نبوغ»، «زیبایی» و «هنر» رو یک بار دیگه به نمایش گذاشتی...هیچ گاه پایانی برای زیبایی ها نخواهد بود...
شهاب خیلی خوب گفتی در مورد استراتژی اول . به ندرت پیش میاد بعد از سکه انداختن انتخاب با راجر باشه و ریترنو انتخاب کنه ولی امروز این کارو کرد ومن مطمئن بودم نهایت تلاششو میکنه تا همون گیم اول بریک کنه .
تو این تورنمنت در کل حریفای فدرر تا اینجای کار ریترنر خوبی نبودند گرچه به جز بازی امروز فدرر فوق العاده سرویس زده ولی به هر حال امیدوارم تو فینال فدرر دوباره خیلی خوب سرویس بزنه چون نواک بهترین ریترنره .

nima.a
07-04-2014, 10:15 PM
:434:

http://www.tennis-image.com/images/52274505646177884350.jpg

289
07-04-2014, 10:33 PM
یادمه قبلا گفتین تجربه کمی تو دیدنه تنیس دارین بااین حرفتون ثابت شد راجر بیاد فینال نواک بااین بازی حتی 1 ست هم نمیگیره شک نکن اگه نواک این نواک باشه ولی بعیده نواک همچین بازی رو تو فینال انجام بده.
واقعا خوبه آدم بامنطق نظر بده نه از روی تعصب و تنفر.
موفق باشید

دوست و عزیز و محترم
درود
به شما تبریک میگم به جهت پیروزی راجر و صعودش به این فینال مهم
جنابعالی برای من بسیار محترمید و شما را به عنوان یک دوست منطقی میشناسم
به همین جهت متاسف شدم از اینکه من را به عنوان کسی که از راجر تنفر داره شناخته اید
راجر کسیه و شخصیتش جوریه که بعید می دونم کسی ازش متنفر باشه حتی رقبای اصلیش
مگر کسی که واقعا مشگل درونی داشته باشه و نرمال نباشه!

هم شخصیت بسیار محترمیه هم حریف محترمی و هم بازیش برای تماشاگر چشم نوازه
درسته که تنیسور مورد علاقه ام نیست و نوله و رافا اولویتهای من هستند در هر جامی
درسته که از شکست و حذف راجر بوجد میام و دوست دارم در عدد 17 متوقف بشه
اما هیچ دلیلی برای نفرت و تنفر از اون ندارم
و تازه باید بگم از دیدن بعضی بازیها و حرکاتش لذت می برم همانطور که ماه قبل گفتم
تنیس امروز با رقابت دیدنی تاپ فور و بزرگانی مثل استن و فرر و استعدادهایی مثل دیمیتروف
دیدنیه و نبود و کناره گیری راجر یا رافا بواقع هیجان و زیباییهای تنیس را کم میکنه

بازی امروز راجر و رائونیچ برای من به عنوان یکبیننده اصلا جذاب نبود
اصلا در سطح سمی یک گرند نبود میلو واقعا خلع سلاح شده و مثل یک مبتدی بود
یعنی جز سرویس و بازی کسل کننده چیز دیگه ای نداشت فکر میکنم رالی بالای 6 ضربه
انگشت شمار بود همش اوت می زد یا توی تور!
خلاصه متاسفم برای تنیسی که آینده اش رائونیچ باشه
باز هم دم استن گرم که علیرغم بازی پر انتقادش خیلی خیلی آبرومندانه تر بازی کرد
حداقل چندتا بکهند عالی دیدیم

در رابطه با نوله چیزی که واضحه و توجیه کننده اینه که حداقل در دو بازی اخیرش
با حریفانی فوق العاده جنگجو و بسیار پرانگیزه تر مبارزه کرد
نوله در هوایی گرم تر و در ساعت ابتدایی بعد از ظهر هر دو مسابقه را برگزار کرد که مطمئناً
بر کیفیت کارش بی تاثیر نبود

باز هم تکرار میکنم در مقابل دوستان دانشمندی مثل شما مبتدی هستم شاگردی میکنم و سعی میکنم بیاموزم

و به عنوان آخرین جمله برای دوستانی که از بازی امروز نوله انتقاد میکنند
یادآوری کنم دیمیتروف کم حریفی نبود کسی بود که دو روز قبل قهرمان 2013
را مثل آب خوردن قورت داه بود و تو باکسش ماریا را به عنوان حامی داشت:434:

masa
07-04-2014, 10:46 PM
دوست و عزیز و محترم
درود
به شما تبریک میگم به جهت پیروزی راجر و صعودش به این فینال مهم
جنابعالی برای من بسیار محترمید و شما را به عنوان یک دوست منطقی میشناسم
به همین جهت متاسف شدم از اینکه من را به عنوان کسی که از راجر تنفر داره شناخته اید
راجر کسیه و شخصیتش جوریه که بعید می دونم کسی ازش متنفر باشه حتی رقبای اصلیش
مگر کسی که واقعا مشگل درونی داشته باشه و نرمال نباشه!

هم شخصیت بسیار محترمیه هم حریف محترمی و هم بازیش برای تماشاگر چشم نوازه
درسته که تنیسور مورد علاقه ام نیست و نوله و رافا اولویتهای من هستند در هر جامی
درسته که از شکست و حذف راجر بوجد میام و دوست دارم در عدد 17 متوقف بشه
اما هیچ دلیلی برای نفرت و تنفر از اون ندارم
و تازه باید بگم از دیدن بعضی بازیها و حرکاتش لذت می برم همانطور که ماه قبل گفتم
تنیس امروز با رقابت دیدنی تاپ فور و بزرگانی مثل استن و فرر و استعدادهایی مثل دیمیتروف
دیدنیه و نبود و کناره گیری راجر یا رافا بواقع هیجان و زیباییهای تنیس را کم میکنه

بازی امروز راجر و رائونیچ برای من به عنوان یکبیننده اصلا جذاب نبود
اصلا در سطح سمی یک گرند نبود میلو واقعا خلع سلاح شده و مثل یک مبتدی بود
یعنی جز سرویس و بازی کسل کننده چیز دیگه ای نداشت فکر میکنم رالی بالای 6 ضربه
انگشت شمار بود همش اوت می زد یا توی تور!
خلاصه متاسفم برای تنیسی که آینده اش رائونیچ باشه
باز هم دم استن گرم که علیرغم بازی پر انتقادش خیلی خیلی آبرومندانه تر بازی کرد
حداقل چندتا بکهند عالی دیدیم

در رابطه با نوله چیزی که واضحه و توجیه کننده اینه که حداقل در دو بازی اخیرش
با حریفانی فوق العاده جنگجو و بسیار پرانگیزه تر مبارزه کرد
نوله در هوایی گرم تر و در ساعت ابتدایی بعد از ظهر هر دو مسابقه را برگزار کرد که مطمئناً
بر کیفیت کارش بی تاثیر نبود

باز هم تکرار میکنم در مقابل دوستان دانشمندی مثل شما مبتدی هستم شاگردی میکنم و سعی میکنم بیاموزم

و به عنوان آخرین جمله برای دوستانی که از بازی امروز نوله انتقاد میکنند
یادآوری کنم دیمیتروف کم حریفی نبود کسی بود که دو روز قبل قهرمان 2013
را مثل آب خوردن قورت داه بود و تو باکسش ماریا را به عنوان حامی داشت:434:

آقا اینکه از باختش به وجد میای معنیش تنفر نیست؟! شما کاملاً مغرضانه راجع به نتیجه بازی راجر و رائونیچ نظر دادین

CANDIS
07-04-2014, 11:20 PM
راجر نشون داد همچنان دود از کنده بلند میشه :866:
خیلی خوشحالم و تبریک به همه عاشقان اسطوره.
و از طرفی همیشه پای نواک در فینال درمیان است! خدایی ثبات یعنی نواک. میگی نه ؟ یه نگاه به فینال های گرند های قبلی بنداز ببین تو چند تاشون نواک حضور داشته! جفتشونو دوست دارم . به امید هجدهمیش :655:

289
07-04-2014, 11:22 PM
آقا اینکه از باختش به وجد میای معنیش تنفر نیست؟! شما کاملاً مغرضانه راجع به نتیجه بازی راجر و رائونیچ نظر دادین

خیر معنیش تنفر نیست.معنیش اینه خوشحال میشم چون راه را برای تنیسور محبوبم هموارتر میبینم
خیر مغرضانه نبود.چیزی بود که بهش اعتقاد داشتم که اشتباه بود

novak djokovich
07-05-2014, 12:19 AM
نواک اگه مثل بازی امروز و بازی قبلیش باشه سه هیچ راجر.راحت عصبی میشه

sorina_1100
07-05-2014, 01:08 AM
با سلام خدمت همه دوستان

کلا مشکل اکثریت جوون های امروز ما خود داف پنداری هستش! دوست عزیز ، یه دور دیگه بخون بعد ... :))

sorina_1100
07-05-2014, 01:12 AM
بد و بدتر هستش برای نادال ولی من ترجیح میدم فدرر قهرمان بشه! مشخصا توان نواک برای رقابت با نادال بیشتر هستش مخصوصا از نظر سنی و قوای جسمانی ، یه گرند بیشتر برای فدرر رو ترجیح میدم تا نواک

Behr@d
07-05-2014, 01:16 AM
اما من بعنوان یک هوادار رافا ترجیح میدم نواک برنده ی فینال باشه ... چون رافا حتی اگر بعد از فینال ویمبی هم نامبر 1 ای رو از دست نده در فصل هاردکورت امریکا بدون شک از دست میده .... اما از تور اسیایی به بعد رافا میتونه جبران کنه چون نواک از 4 تا تورنمنت هر 4 تا رو برده در صورتیکه رافا نمایش چندان خوبی نداشته ......

davidbeckham
07-05-2014, 08:05 AM
نواک داغونش کن
نباید گرند ببره

http://www.shiaupload.ir/images/93267460031747813586.jpg
http://www.shiaupload.ir/images/42533140045775123929.jpg

rezaomo
07-05-2014, 09:04 AM
نواک داغونش کن
نباید گرند ببره

فدرر، بچلونش رو طناب پهنش كن :434:

Paymaan
07-05-2014, 09:38 AM
راجر بکنش تو قوطی . بکوب در دهان دشمنان.

viva rafa
07-05-2014, 09:43 AM
شخصا ترجیح میدم فدرر ببره
ولی اگه منطقی نگاه کنیم شانس نوله بیشتره
باز نشینید واسه خودتون رویا پردازی کنید ای پادشاه ای اسطوره ای خدای تنیس که بعدم اگه باخت همتون اینجا عزا بگیرید
منطقی نگاه کنید از هر نظر الان شرایت نوله بهتره هم سنی هم انرژی هم تکنیکی
علت عصبی شدن نوله هم اینه که واقعا هر کاری میکنه نمیتونه به اندازه نادال یا فدرر محبوب باشه!
هر تورنومنتی که نگاه میکنم اکثرا جمعیت هواداره رقیبش هستن!
در صورتی فدرر قهرمان میشه که قدم اول بی عیب و نقص بازی کنه و قدم دوم اینکه نوله پر اشتباه ظاهر بشه!ولی این بازی که من دیدم تا اینجا از نوله وقتی میبینه دیگه وقت اشتباه نیست با تمام عصبی بودنش خیلی راحت میاد گیم خودشو میگیره و حریف رو هم وادار به اشتباه میکنه!
به نظر من سرویس حرف اول رو میزنه تو فینال!

mspayam
07-05-2014, 09:57 AM
این نواک الان مصدومیتی نداره؟ با یلنا دعواش نشده؟ قوزک پاش درد نمی کنه؟
اگه فردا دوباره فردا به راجر باخت نیاین بگین این مصدوم بود و شست پای چپش درد می کرد و این حرفا.

http://www.tennis-image.com/images/54851184923133313285.jpg

Paymaan
07-05-2014, 10:08 AM
این نواک الان مصدومیتی نداره؟ با یلنا دعواش نشده؟ قوزک پاش درد نمی کنه؟
اگه فردا دوباره فردا به راجر باخت نیاین بگین این مصدوم بود و شست پای چپش درد می کرد و این حرفا.

http://www.tennis-image.com/images/54851184923133313285.jpg (http://www.tennis-image.com/images/54851184923133313285.jpg)

مهدی جان شما هنوز متوجه نشدی . طرفداران نادال همیشه بر این اعتقادند که اگر نادال گرند اسلمی رو ببره همه بازیکنان در آمادگی کامل به سر میبرند. اما اگر فدرر ببره همه مصدومن و معلول. الانم از دید اونا نواک مصدومه :443:.

Mehdiii
07-05-2014, 10:47 AM
باز نشینید واسه خودتون رویا پردازی کنید ای پادشاه ای اسطوره ای خدای تنیس که بعدم اگه باخت همتون اینجا عزا بگیرید
علت عصبی شدن نوله هم اینه که واقعا هر کاری میکنه نمیتونه به اندازه نادال یا فدرر محبوب باشه!
در صورتی فدرر قهرمان میشه که قدم اول بی عیب و نقص بازی کنه و قدم دوم اینکه نوله پر اشتباه ظاهر بشه!ولی این بازی که من دیدم تا اینجا از نوله وقتی میبینه دیگه وقت اشتباه نیست با تمام عصبی بودنش خیلی راحت میاد گیم خودشو میگیره و حریف رو هم وادار به اشتباه میکنه!

اتفاقاً اگه منطقی نگاه کنی تو این بازی خاص شانس راجر بیشتره .
باخت فدرر دیگه برای ما عزا نیست این جامها برای طرفدارای فدرر همش خاطره شده ، فقط هیجان زده هستیم که فدرر تجدید خاطره کنه .
سرویس همیشه حرف اولو میزنه مخصوصاً تو ویمبلدون.
یعنی از نظر شما فدرر تا این حد چپرچلاقه که بهترین بازیشو هم بکنه معلوم نیست بازیو ببره اونهم تو ویمبلدون ، هنوز دارم به این جمله شما فکر میکنم هنگ کردم ! not responding

zhako
07-05-2014, 11:32 AM
اتفاقاً اگه منطقی نگاه کنی تو این بازی خاص شانس راجر بیشتره .
باخت فدرر دیگه برای ما عزا نیست این جامها برای طرفدارای فدرر همش خاطره شده ، فقط هیجان زده هستیم که فدرر تجدید خاطره کنه .
سرویس همیشه حرف اولو میزنه مخصوصاً تو ویمبلدون.
یعنی از نظر شما فدرر تا این حد چپرچلاقه که بهترین بازیشو هم بکنه معلوم نیست بازیو ببره اونهم تو ویمبلدون ، هنوز دارم به این جمله شما فکر میکنم هنگ کردم ! not responding

شماکه هنوزنمیدونی شرایط رو درست بنویسی بیخود ازشانس نوله نگو.همه ما صبرمیکنیم تافینال برگزاربشه.فدررهم باخت هیچی ازارزشهای اوکم نمیشه.ببازه،ببره، راجرفدرربزرگترین تنیسورتارخ تمام ادواره.

zhako
07-05-2014, 11:36 AM

شما ازشانس نوله نگو.همه ما صبرمیکنیم تافینال برگزاربشه.فدررهم باخت هیچی ازارزشهای اوکم نمیشه.ببازه،ببره، راجرفدرربزرگترین تنیسورتارخ تمام ادواره.

289
07-05-2014, 12:03 PM
یک عملکرد قابل توجه:نواک در 4 سال اخیر همیشه بین 4 نفر نهایی ویمبلدون بوده و از 4 فینال اخیر ویمبلدون در سه تاش حضور داشته
اما جالب تر اینجاست که
در سه سال اخیر فقط 3 نفر طعم حضور در فینال را چشیده اند و فقط یک نفرشون قهرمان نشده
که اون هم نواکه بنظر میاد این دفعه نوبت نوله است
سال 2012:ماری-فدرر...که فدرر قهرمان شد
سال 2013:نوله-ماری...که ماری قهرمان شد
سال 2014:فدرر-نوله... که نوله قهرمان خواهدشد:443:

roger 4 ever
07-05-2014, 12:11 PM
فقط یک نکته خواستم بگم...در این 3 موردی که گفتید، 2 مورد اول کاملا درست و به حق بود، اما متاسفانه مورد سوم رو دچار اشتباهی باور نکردنی شدید...در این فیلد طلایی، مقایسه ی همه ی بازیکنان با راجر فدرر از لحاظ تکنیکی، مثل مقایسه ی موتور گازی با بنز می مونه...

Sajad
07-05-2014, 12:18 PM
اولین تورنمنت تنیسی که دیدم Us Open 2007 بود و از همین تورنمنت بود که طرفدار نواک شدم و با اینکه تازه با نواک آشنا شده بودم:434:اما بعد از باختش به فدرر خیلی ناراحت شدم و بعد از این بازی خیلی دوست داشتم که دوباره تو فینال گرنداسلم با هم بازی کنن که بلاخره فردا این اتفاق می افته البته ترجیح میدادم تو ویمبلدون این اتفاق نیافته.:434:
بنظرم شانس راجر بیشتره واسه قهرمانی ولی با این حال امیدوارم نواک بعد یک سال و نیم بلاخره یک گرنداسلم دیگه بگیره.
به امید یک بازی زیبا و قهرمانی نواک:655:

Nima88
07-05-2014, 12:39 PM
مهدی جان شما هنوز متوجه نشدی . طرفداران نادال همیشه بر این اعتقادند که اگر نادال گرند اسلمی رو ببره همه بازیکنان در آمادگی کامل به سر میبرند. اما اگر فدرر ببره همه مصدومن و معلول. الانم از دید اونا نواک مصدومه :443:.
فقط مختص نادالیا نیست ، خود شما راجریا سایت همینطوری هستید ، کلا ما ایرانیا هممون همینجوریم ، برای که باخت قبول نکنیم ، هر بهونه ای می یاریم .

masa
07-05-2014, 01:04 PM
خیر معنیش تنفر نیست.معنیش اینه خوشحال میشم چون راه را برای تنیسور محبوبم هموارتر میبینم
خیر مغرضانه نبود.چیزی بود که بهش اعتقاد داشتم که اشتباه بود

اوکی. اگر تنیسور محبوبت رافا باشه که به نفعته راجر شکست نخوره و در مراحل بالاتر بخوره به نادال چون احتمال برد نادال بالاست. به قول تنیس بازان نیمه حرفه ای (گاهی بازی دو نفر به هم نمیخوره) و بازی فدرر نادال هم همینطوره واقعیت اینه که فدرر کاملاً آماده هم (تو اوج دورانش) به سختی از پس نادال برمیومد که خوب این دلایلش و تفسیرهاش رو خودت بهتر می دونی.
اگرم بازیکن مورد علاقه ات نواک هست که بازم باید خوشحال باشی که به راجر بخوره (اقلاً تو گرند اسلمها) چون شانس فدرر برای بازی سنگین (3 از 5) جلوی نواک کمتره.
ست اول بازی فردا بنظرم تعیین کننده است اگر نواک ببره قطعاً پیروزه و اگر راجر ببره میشه 50-50.
درمورد نظر مغرضانه/غیرمغرضانه ات باید بگم چرا اون اعتقاد رو داشتی؟ تو 2013 تو اوپن استرالیا فدرر، رائونک رو 3-0 برد و قبول کن فدرر 2014 از 2013 بهتره درحالیکه رائونک تغییری نکرده واسه همین من اعتقاد دارم که اعتقاد واقعی شما اون نبوده و فقط دوست داشتی راجر ببازه.

Mehdiii
07-05-2014, 01:06 PM
فدرر، بچلونش رو طناب پهنش كن :434:

دوتا گیره هم بهش بزن!:434:

289
07-05-2014, 05:08 PM
کویتووا پودر کرد بوشارد رو

KING OF CLAY
07-05-2014, 05:22 PM
بازی کویتووا و بوشارد خیلی سرد و خشک بود
مخصوصا ست دوم بازی خیلی یک طرفه بود و همش به نفع کویتووا بود

davidbeckham
07-05-2014, 05:22 PM
دم کی توا گرم
تا بوچارد باشه از فدرر طرفدار نکنه

Ahoura
07-05-2014, 05:37 PM
مرسی پترا :655:
این برد مشت محکمی بر دهان کسایی بود که بوچارد رو شاراپووای کوچیک لقب دادن :sps:
در مورد فینال باید بگم بوچارد بازی رو همون گیم چهارم باخت ، دیگه هیچ روحیه جنگندگی نداشت و تحت هیچ شرایطی به بازی بر نمیگشت ، در اوایل ست دوم پترا یکم داشت چوک میکرد ولی این بوچارد کسی نبود که بخواد همچین بازی رو برگردونه .
پیشرفت بوچارد خوب بوده ، اینکه تو فینال هم نتونست خودشو نشون بده کاملا طبیعیه ، کار هرکسی نیست توی بازی نهایی جلوی اون همه خانواده سلطنتی و اون همه تنیسور بزرگ که دارن از نزدیک نگاه میکنن بازی رو پیروز بشی . همین فرمونو بره به یه جایی میرسه :434:

rojer
07-05-2014, 06:20 PM
یک عملکرد قابل توجه:نواک در 4 سال اخیر همیشه بین 4 نفر نهایی ویمبلدون بوده و از 4 فینال اخیر ویمبلدون در سه تاش حضور داشته
اما جالب تر اینجاست که
در سه سال اخیر فقط 3 نفر طعم حضور در فینال را چشیده اند و فقط یک نفرشون قهرمان نشده
شنیدی که می گن سنار بده آش-به همین خیال باش:251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251:

Maani
07-05-2014, 06:29 PM
دم کی توا گرم
تا بوچارد باشه از فدرر طرفدار نکنه

خشي جان چه تعريفي اين جوجه از فدرر كرده بود مگه ؟

rojer
07-05-2014, 06:51 PM
من یکی از متعصب ترین طرفداران راجر فدرر هستم و از وقتی که خودم رو شناختم طرفدار این اسطوره بودم(العان 37سالمه).من زمانی که ایوان لندل بازی می کرد یادمه بعد زمان بوریس بکر و آندره آغاسی و جان مک نرو و پیت سمپراس و خیلی های دیگر.ولی می دونید چرا عاشق هیچ کدوم اینها نشدم؟ با اینکه همشون هم در زمان خودشون برای خودشون کسی بودند؟می دونید چرا؟چون فدرر چیزهایی داشت که کمتر تنیسورهایی داشتند یا اگر داشتند مثل فدرر همه رو با هم نداشتند.اولیش جذابیت بود خدایی شما چهره تنیسور ها رو آخر بازی نگاه کنید اکثر تنیسورها آخر بازی درب داغون و ژولیده هستند چون زیاد تلاش می کنند و زیاد عرق می ریزند ولی فدرر چهره اول وآخرش فرقی نداره چون همیشه با فکرش بازی می کنه و بی خود این طرف و اون طرف نمی دوه.دوم ماندگاری و دوام فدرر بود یعنی من یادمه فدرر از سال 1998وارد تنیس حرفه ای شد و العان که سال 2014هستیم 16سال می شه که در این رشته سنگین حضور مداوم داره و همچنان از مدعیان قهرمانیه.ما کمتر تنیسوری رو می تونیم پیدا کنیم که اینقدر ثبات داشته باشند چون بیشتر تنیسورها با بالارفتن سنشون دچار مصدومیت میشند.بعدی بازیهای نمایشی و کارهای خارق العاده ای است که راجر در بازیهاش انجام میده و با توپ و راکت تماشاگران رو به وجد میاره که همین باعث میشه مردم بهش علاقه پیدا کنند.و بالاتر از همه اینها انسانیت و روح بزرگی هست که فدرر از اون بهره می بره.خدایی شما کدوم دفعه دیدید که فدرر کسی رو شکست بده و با اعصاب حریفش بازی کنه؟کاری که خیلی از تنیسورهای امروزی انجام میدند.تازه نباید از کارهایی که برای فقیران و گرسنگان جهان انجام میده به سادگی چشم پوشی کرد.خلاصه که از هر نظر که نگاه کنی باید خدا را شکر کنیم که در عصری زندگی می کنیم که خدا همچین نعمتی به ما داده تا از آن لذت ببریم.خدایا از خلقت راجر سپاسگذاریم.:583::583::583::583::583::583:

davidbeckham
07-05-2014, 07:26 PM
خشي جان چه تعريفي اين جوجه از فدرر كرده بود مگه ؟

گفته بود امیدواره خودش و فدرر قهرمان شن و این چیزا

Pouya
07-05-2014, 09:43 PM
دوستان لطفا رعایت کنید. خیلی سخته مودبانه حرف زدن و احترام قائل شدن؟!
این بار فقط به حذف پست اکتفا کردم. دفعه آینده متاسفانه مجبور به اعمال محرومیت خواهیم بود.

Sorou$h
07-05-2014, 10:03 PM
خب من هم یک کامنت بدم بد نیست برای فینال فردا.
به نظر من 70% شانس راجر داره برای قهرمانی 30% نواک. نواک اصلا جدیدا معلوم نیست چش شده. اصلا انگار خودش نیست. یک دفعه بازیش افت میکنه. عصبی میشه. اگر به خودش بیاد میتونه فردا قهرمان باشه ولی بعید میدونم. اصلا نمیخوام اگه راجر قهرمان شد قهرمانیش رو زیر سوال ببرم. راجر کاملا امسال شایسته قهرمانی در ویمبی است.
البته اگه بخوایم از دیدگاه خرافات به قضیه نگاه کنیم :434: امروز که کوویتوا قهرمان شده شاید مثل سال 2011 باشه که نواک و کوویتوا قهرمانان ویمبلدون شدن.
به هر حال فکر میکنم فردا راجر 18 گرند اسلمش رو ببره و ما نواکی ها هم چشم انتظار یو اس اپن باشیم که شاید آخرین گرند اسلم سال رو ببریم.

M A E S T R O
07-05-2014, 10:44 PM
سلام سالهاست که راجر تبدیل شده به زندگی خیلی از ماها ! راجری که هیچوقت تنیسوری مثلش نخواهد اومد ! چه بی خوابی هایی کشیدیم تا حضورش در کورت ببینیم ! چه اشکهایی که نریختیم برای راجر دوست داشتنی ! :583:
شاید بعضی وقتها شده که تلاش کنید از علاقه زیادتون به یک شخص یا یک چیز کم کنید ! شاید بتونید خیلی وقتها موفق بشید اما در مورد راجر امکان نداره بتونید !
خلاصه میخواستم به راجری ها بگم امیدوارم فردا یا بهتره بگم امروز تبدیل بشه به یکی از بهترین یکشنبه های تمام عمرتون !
come on maestro !
:001_smile:

Nadal.N1
07-05-2014, 10:51 PM
آقا تبريك به خودم به خاطر قهرماني كويتووا خوب حالشو جا آوردي دمت گرم.ناراحتيمون كمتر شد

Nadal.N1
07-05-2014, 11:03 PM
اما فينال مردان براي من نادالي انتخاب بين بد وبدتر هستش!!!بد برد نواكه كه قهرمان شه ميره رنك يك بدتر برد فدرر كه اگه ببره اختلاف گرند با رافا به 4ميرسه.انتخاب من نواك هستش ترجيح ميدم رنك يك رو از دست بديم تا اينكه فدرر 18گرندي شه.شانس هر دو به نظرم 50-50هستش.نظر منه قبلا هم گفتم رنك يك بودن براي من ارزشي نداره مهم جام هاست.دوست دارم رافا هر چي بيشتر جام بگيره.همين.به اميد بازي خوب در حد فينال.

ehsann
07-05-2014, 11:15 PM
کاش این رقابت اسلم بین راجر و رافا نبود.ولی در هر صورت من از قهرمانی های راجر خیلی خوشحال میشم.واقعا اگه راجر شایسته قهرمانی نباشه پس چه تنیسوری شایسته قهرمانی هست؟

Roger Federer#1
07-05-2014, 11:59 PM
کاش این رقابت اسلم بین راجر و رافا نبود.ولی در هر صورت من از قهرمانی های راجر خیلی خوشحال میشم.واقعا اگه راجر شایسته قهرمانی نباشه پس چه تنیسوری شایسته قهرمانی هست؟
مرسی از شما دوست گرامی که همیشه برخلاف میل و علاقت و منطقی نظر میدید.
فردا روز مهمی برای راجر و طرفداراش هستش حضور در فینال گرند اسلم فینالی که حتی بزرگان تفسیر کنندگان و علاقه مندانه تنیس اونو دیگه برای راجر غیر ممکن میدونستن و طرفداراش آرزو, فردا روزیه که راجر باید ثابت کنه شیر هرچی پیر باشه بازم شیر هستش,بعد از مدتها برای فینال یه گرند استرس دارم چون عادت به فینال رافا و نوله داشتم و بدونه استرس مینشستم از نمایششون لذت میبردم ولی فردا هیچ لذتی از بازی تنیس نمیخوام فقط لذته بالابردن هجدهمین گرند راجرکبیر رو میخوام همین.
یعنی میشه تو اوج ناامیدی آقامون یه گرند به هواداراش هدیه بده,من که خیلی امید دارم.

Rafa
07-06-2014, 12:00 AM
درود
اولا شادباش میگم قهرمانی پترا رو ب خودم و بقیه ی طرفداراش
راستش مدتی بود میخواستم از لیستم بیرونش کنم از بس ضعیف کار میکرد
ولی گویی این دختر برای ویمبلدون ساخته شده
ثانیا قهرمانی راجر بدون رویارویی با رافا از اعتبار ساقط میباشد والسلام علیکم و رحمه الله برکاته:434:
متاسفانه راجر فرم بسیار خوبی داره در این ویمبی و کسی چز رافا نمیتونست جلوش رو بگیره

Rafa
07-06-2014, 12:11 AM
میبینم که بین علمای رافایی بین قهرمانی نواک و راجر اختلاف نظر وجود داره
حکم اینه که میگم
نواک باید قهرمان شه چون آرمان ها همین رو میطلبه
واقعا مونده ام که چرا بعضی دوستان رافایی راجر رو ترجیح میدن:350:
نامبروانی برا راجر ما رکورد گرنداسلم میخوایم

289
07-06-2014, 12:14 AM
در این اولین ساعات روز یکشنبه
میخوام بگم مگر معجزه ای اتفاق بیفته که نواک این گرند را از دست بده
دوستداران راجر باید فقط امیدوارباشند راجر بتونه حداقل یک ست بگیره تا دستکم خیلی آبروریزی نشه

KING OF CLAY
07-06-2014, 12:53 AM
حکم اینه که میگم
نامبروانی برا راحر ما رکورد گرنداسلم میخوایم

نظر من اینه که رافا حالا حالا ها جا داره برای گرند گرفتن
با توجه به این که بعد از ویمبلدون رافا باید از 2 مسترز و یک گرند خودش دفاع کنه پس گرفتن صدر براش غیرممکنه و باید تا مسترز شانگهای صبر کنه
به نظر من بهتره که فدرر ببره
درسته اختلاف گرندهاش با رافا دوباره به 4 میرسه اما رافا در صدر میمونه و اگر رافا بتونه عملکرد پارسالشو در us open series تکرار کنه تا پایان سال میتونه در صدر بمونه و تعداد هفته های صدرنشینیش حدودا به 160 میرسه
رافا باید هدف اصلیشو 302 هفته صدر نشینی فدرر قرار بده اگه سعی کنه نادال همیشگی باشه خیلی هم دور از دسترس نیست براش (فدرر 5 سال از نادال بزرگتره و 5 سال یعنی 260 هفته و رافا ازین 260 هفته حدودا به نصفش نیاز داره تا به رکورد فدرر برسه) در مسیر این هدف خود به خود میتونه به 18 گرند فدرر برسه

اولا راجر نه راحر:434:
دوما نامبروانی به نواک میرسه نه راجر:434:

Rafa
07-06-2014, 01:11 AM
نظر من اینه که رافا حالا حالا ها جا داره برای گرند گرفتن
با توجه به این که بعد از ویمبلدون رافا باید از 2 مسترز و یک گرند خودش دفاع کنه پس گرفتن صدر براش غیرممکنه و باید تا مسترز شانگهای صبر کنه
به نظر من بهتره که فدرر ببره
درسته اختلاف گرندهاش با رافا دوباره به 4 میرسه اما رافا در صدر میمونه و اگر رافا بتونه عملکرد پارسالشو در us open series تکرار کنه تا پایان سال میتونه در صدر بمونه و تعداد هفته های صدرنشینیش حدودا به 160 میرسه
رافا باید هدف اصلیشو 302 هفته صدر نشینی فدرر قرار بده اگه سعی کنه نادال همیشگی باشه خیلی هم دور از دسترس نیست براش (فدرر 5 سال از نادال بزرگتره و 5 سال یعنی 260 هفته و رافا ازین 260 هفته حدودا به نصفش نیاز داره تا به رکورد فدرر برسه) در مسیر این هدف خود به خود میتونه به 18 گرند فدرر برسه

اولا راجر نه راحر:434:
دوما نامبروانی به نواک میرسه نه راجر:434:

اولا همون راجر منظورم بود نه نواک
302 هفته نامبروانی راجر رو کسی نمیتونه بگیره
این که خیلی واضحه
خود رافا هم بردن گرند رو ترجیح میده تا هفته های نامبر وانی
گرند همین دم دسته
تضمینی وجود نداره که رافا بتونه بیشتر از راجر در صورت اضافه شدن ب گرند های راجر،گرند ببره
سلامتی خود رافا تعیین کننده ترین مساله اس
و اینکه اصلی ترین رقیبش نواکه، نامبر وانی بین این دو دست ب دست خواهد شد
ولی هیشکدوم نمیتونن 302 هفته نامبر وان و نمیدونم 285 6 هفته نامبر وان کنسکتیو بمونن
رافا کافیه که رکورد گرندهای راجر رو بزنه

KING OF CLAY
07-06-2014, 01:19 AM
اولا همون راجر منظورم بود نه نواک
302 هفته نامبروانی راجر رو کسی نمیتونه بگیره
این که خیلی واضحه
خود رافا هم بردن گرند رو ترجیح میده تا هفته های نامبر وانی
گرند همین دم دسته
تضمینی وجود نداره که رافا بتونه بیشتر از راجر در صورت اضافه شدن ب گرند های راجر،گرند ببره
سلامتی خود رافا تعیین کننده ترین مساله اس
و اینکه اصلی ترین رقیبش نواکه، نامبر وانی بین این دو دست ب دست خواهد شد
ولی هیشکدوم نمیتونن 302 هفته نامبر وان و نمیدونم 285 6 هفته نامبر وان کنسکتیو بمونن
رافا کافیه که رکورد گرندهای راجر رو بزنه

مطمئن باش در پایان کریر هر دو گرندهای رافا بیشتر از فدرر خواهد بود
ولی من حدس میزنم که در 5-6 سال آینده رافا شانس نزدیک شدن به رکورد فدرر و حتی شکستنش رو داره

lordmani
07-06-2014, 01:20 AM
راجر در مصاحبه خبری بعد بازی:

"من کاملا ذوق زدم که در فینال هستم و این چیزیه که میخوای قبل بازی احساس کنی. باید بگم امسال بسیار سخت بوده برام تا اینجای کار و تورنومنت هم بسیار خوب پیشرفته تا به اینجا همچنین هال یک پشتبانی خوب بود برام و تو یک استراحت کوچیک میخواستی تا برای ویمبی آماده شی و من تونستم در مسیر برنامه هام به خوبی پیش برم"

"مسابقه هام رو نسبتا زود تموم کردم و چنین نتیجه ای در نیمه نهایی قبل بازی بزرگی مثل فینال به نظرم بی نظیره و الان همه چی آسون تر میشه چون میدونی فقط یک بازیه دیگه داری.من انرژی فراوانی در بدنم دارم"

"استفان قطعا یکی از قسمت های موفقیتام هستش و همچنین مربی بدن سازم,سورین(Severin) و هر کسه دیگه ای که کنارم هستش.همه این ها باعث میشه که تو با انگیزه,با انرژی و مشتاق به بازی هر روز صبح از خواب پاشی. قطعا این تیمیه که تورو به سمت موفقیت سوق میده"

"تو باید عاشق کاری باشی که انجامش میدی. بدون عشق همه چی برات سخت میشه و فکر میکنم این چیزیه که باعث میشه من تا به اینجای کار به راحتی بالا بیام.من میدونم چرا تنیس بازی میکنم این حسیه که در اعماق من جریان داره که خیلی مهم هستش

sina1993
07-06-2014, 01:20 AM
دوستداران راجر باید فقط امیدوارباشند راجر بتونه حداقل یک ست بگیره تا دستکم خیلی آبروریزی نشه
دوست عزیز یه نگاهی به این جدول بنداز و واقع بینانه قضاوت کن
http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2014/06/27/Wimbledon-Saturday-Final-Preview-Federer-Djokovic.aspx

اگر هم میخوای بدونی چه اتفاقی توی فینال میفته یه نگاهی به پست 195 بنداز:434:
http://www.tennistalkers.com/showthread.php?t=6904&page=20

rojer
07-06-2014, 01:53 AM
مرسی از شما دوست گرامی که همیشه برخلاف میل و علاقت و منطقی نظر میدید.
فردا روز مهمی برای راجر و طرفداراش هستش حضور در فینال گرند اسلم فینالی که حتی بزرگان تفسیر کنندگان و علاقه مندانه تنیس اونو دیگه برای راجر غیر ممکن میدونستن و طرفداراش آرزو, فردا روزیه که راجر باید ثابت کنه شیر هرچی پیر باشه بازم شیر هستش,بعد از مدتها برای فینال یه گرند استرس دارم چون عادت به فینال رافا و نوله داشتم و بدونه استرس مینشستم از نمایششون لذت میبردم ولی فردا هیچ لذتی از بازی تنیس نمیخوام فقط لذته بالابردن هجدهمین گرند راجرکبیر رو میخوام همین.
یعنی میشه تو اوج ناامیدی آقامون یه گرند به هواداراش هدیه بده,من که خیلی امید دارم.
عزیزم حرف دل من و همه طرفداران راجر رو زدی.من شاید از استرس زیاد بازی رو نبینم.العان تنها آرزویی که از خدا دارم قهرمانی راجر هست.خدا کنه نبازه چون اگه ببازه از بین میرم.

KING OF CLAY
07-06-2014, 01:54 AM
:434:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t1.0-9/q71/s720x720/10380979_581810321937634_8339824843422852378_n.jpg

rojer
07-06-2014, 02:02 AM
درود
اولا شادباش میگم قهرمانی پترا رو ب خودم و بقیه ی طرفداراش
راستش مدتی بود میخواستم از لیستم بیرونش کنم از بس ضعیف کار میکرد
ولی گویی این دختر برای ویمبلدون ساخته شده
ثانیا قهرمانی راجر بدون رویارویی با رافا از اعتبار ساقط میباشد والسلام علیکم و رحمه الله برکاته:434:
متاسفانه راجر فرم بسیار خوبی داره در این ویمبی و کسی چز رافا نمیتونست جلوش رو بگیره
ای کاش شبکه های تنیس دنیا می دونستند که چنین نابغه و تحلیل گر فنی در تنیس وحود داشت به نظر من شما حیفی.والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته:254::251::254::251::254::251::254::251::254::251::254::251:

rojer
07-06-2014, 02:05 AM
برگی از یک نوشته:251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251:

Roger Federer#1
07-06-2014, 02:41 AM
دوسته خوبم KING OF CLAY (http://tennistalkers.com/member.php?u=3605) واقعا یعنی باتمام وجودت ایمان داری رافا 302 هفته نامبروانی راجر رو میشکونه و اینکه تا 5-6 سال میتونه یه جا تو اوج باشه,قاطعانه حرفه زدگیمو بهت میزنم محاله.
رافا شاید گرند های راجرو بزنه که به احتمال زیادم میزنه ولی رکورد نامبروانی شدیدا غیر ممکن هستش.
درمورد 5-6 سال تو اوج بودن نادال باید بگم نادال 28 سالشه یعنی به نظرتون تا 34 سالگی تو اوج میمونه اونم نادال تنیسوری که بازیش بر پایه قدرتو جنگندگی هستش. یه بار برین کریر تنیسشو مورور کنین ببینید چندتا تور تنیس رو از دست داد بخاطر مصدومیت اگه راجر میبینید تا الان 33 سالگی بازی میکنه بخاطر سبکه بازیش هستش که فشارکمتری نسبت به نادال رو تحمل میکنه تو بازیا بخاطر همین از اولین گرندی که گرفت هیچ گرندیو از دست نداد و بیشترین مصدومیتشم به 3 ماهم نکشید.
با احساس نظر ندین اگر واقعا هم همچین ایمانو دارید بااحترام میگم پس فردی رویا پردازید توزندگی رویا خوبه ولی رویایی رسیدنیست که به واقعیت نزدیک باشه.

دوست عزیز 289 (http://tennistalkers.com/member.php?u=3798) بارها گفتید از راجر تنفر ندارید ولی تو نوشته هاتون جز تنفر چیز دیگه ایی نیست چون اگه تنیسوری رو قدر بدونید هیچوقت نمیگید اون صد درصد بازندست مگراینکه تنفر داشته باشید,قبل شروع تور گفتم جز راجر هرکی بیاد فینال نواک قهرمانه ولی راجر بیاد کاملا 50/50 هستش چرا چون چیزی رو میبینم میگم به دور از تنفر اگه دقت کرده باشید تو نظرهام قبل تورها چه مسترز چه گرند بیش از 80% پیشبینی هام به واقعیت تبدیل شد اون 20% هم نزدیک بود دلیلشم اینه که از هیچ تنیسوری تنفر ندارم و همشونو دوست دارم و از بازیشون لذت میبرم و این دلیلیه که دارم تنیس تماشا میکنم (لذت بردن) و میام واقعیت هارو به دیده خودم که امکان رخ دادنش هستش از نظر توان تنیسور میگم قبل رولند گفتم رسیدنه راجر به سمی بستگی به خودش داره شاید نرسه که نرسید ولی اینجا گفتم شانس فینالیست شدنش زیاده که همینم شد و فینالم کاملا 50/50 هستش.
موفق باشید

KING OF CLAY
07-06-2014, 03:25 AM
دوسته خوبم KING OF CLAY (http://tennistalkers.com/member.php?u=3605) واقعا یعنی باتمام وجودت ایمان داری رافا 302 هفته نامبروانی راجر رو میشکونه و اینکه تا 5-6 سال میتونه یه جا تو اوج باشه,قاطعانه حرفه زدگیمو بهت میزنم محاله.
رافا شاید گرند های راجرو بزنه که به احتمال زیادم میزنه ولی رکورد نامبروانی شدیدا غیر ممکن هستش.
درمورد 5-6 سال تو اوج بودن نادال باید بگم نادال 28 سالشه یعنی به نظرتون تا 34 سالگی تو اوج میمونه اونم نادال تنیسوری که بازیش بر پایه قدرتو جنگندگی هستش. یه بار برین کریر تنیسشو مورور کنین ببینید چندتا تور تنیس رو از دست داد بخاطر مصدومیت اگه راجر میبینید تا الان 33 سالگی بازی میکنه بخاطر سبکه بازیش هستش که فشارکمتری نسبت به نادال رو تحمل میکنه تو بازیا بخاطر همین از اولین گرندی که گرفت هیچ گرندیو از دست نداد و بیشترین مصدومیتشم به 3 ماهم نکشید.
با احساس نظر ندین اگر واقعا هم همچین ایمانو دارید بااحترام میگم پس فردی رویا پردازید توزندگی رویا خوبه ولی رویایی رسیدنیست که به واقعیت نزدیک باشه.

دوست عزیز 289 (http://tennistalkers.com/member.php?u=3798) بارها گفتید از راجر تنفر ندارید ولی تو نوشته هاتون جز تنفر چیز دیگه ایی نیست چون اگه تنیسوری رو قدر بدونید هیچوقت نمیگید اون صد درصد بازندست مگراینکه تنفر داشته باشید,قبل شروع تور گفتم جز راجر هرکی بیاد فینال نواک قهرمانه ولی راجر بیاد کاملا 50/50 هستش چرا چون چیزی رو میبینم میگم به دور از تنفر اگه دقت کرده باشید تو نظرهام قبل تورها چه مسترز چه گرند بیش از 80% پیشبینی هام به واقعیت تبدیل شد اون 20% هم نزدیک بود دلیلشم اینه که از هیچ تنیسوری تنفر ندارم و همشونو دوست دارم و از بازیشون لذت میبرم و این دلیلیه که دارم تنیس تماشا میکنم (لذت بردن) و میام واقعیت هارو به دیده خودم که امکان رخ دادنش هستش از نظر توان تنیسور میگم قبل رولند گفتم رسیدنه راجر به سمی بستگی به خودش داره شاید نرسه که نرسید ولی اینجا گفتم شانس فینالیست شدنش زیاده که همینم شد و فینالم کاملا 50/50 هستش.
موفق باشید

بابت پستت و حرفات خیلی خیلی ممنون(الان با tapatalk تو فروم هستم و نمیتونم از پستت تشکر کنم) خداییش یکی از منطقی ترین کاربرهای سایت هستی و هیچوقت ندیدم احساسی نظر بدی
الانم خود من حرفاتو قبول دارم و خودمم میدونم که احتمال اینی که رافا رکورد فدررو بشکنه نزدیک به صفره اما چیزی که حتی یک هزارم درصد هم امکانش وجود داشته باشه نمیشه غیر ممکن تلقی کرد

Roǵɐr ʄɐɖɐrɐr
07-06-2014, 08:41 AM
سال 2012:

- نادال فدرر تو تو نیمه نهایی اوپن استرالیا میبره اما تو فینال میبازه.
- سرنا ویلیامز در راند چهارم اوپن استرالیا و همچنین در مراحل اولیه فرنچ اوپن حذف میشه.
- شاراپووا برنده رولند گاروس میشه و همچنین نادال در چهار ست جوکوویچ رو شکست میده.
- اندی ماری خیلی زود در مسابقات Queens حذف میشه.
- راجر قهرمان ویمبلدون میشه.

سال 2014:

- نادال فدرر تو تو نیمه نهایی اوپن استرالیا میبره اما تو فینال میبازه.
- سرنا ویلیامز در راند چهارم اوپن استرالیا و همچنین در مراحل اولیه فرنچ اوپن حذف میشه.
- شاراپووا برنده رولند گاروس میشه و همچنین نادال در چهار ست جوکوویچ رو شکست میده.
- اندی ماری خیلی زود در مسابقات Queens حذف میشه.
- ؟؟؟

--

به دور از آمار ها، من هوادار اسطوره خیلی امیدوار به این قهرمانی هستم. اگه آدمی بودم که طرفدار کسی خاص نبودم شاید جوکوویچ رو انتخاب میکردم اما الان مطمئن هستم با این روندی که راجرز تو این ویمبلدون پیش گرفته شانس بسیار بیشتری نسبت به نواک برای قهرمانی داره.

واقعا اگه این بازی مثل بازی فینال زنان یک طرفه باشه خیلی تعجب میکنم. بعید میدونم هیچ کدوم از دو طرف بتونه تو 3 ست کار حریفش رو تموم کنه. اگه اسطوره میخواد 18 ـمین گرنداسلم خودش رو بگیره باید مانع انجام ست پنجم تو این بازی بشه. شاید فدرر هنوز توانایی های سابقش رو داره ولی فکر نمیکنم هنوز اینقدر بدنش آماده باشه که بتونه نواک که به مراتب جوون تر هست رو در ست پنجم شکست بده.

نکته ای که به نفع راجر هست و واقعا میتونه بهش کمک کنه، حمایت هواداران هست! در ویمبلدون بین تنیسور ها فقط اندی ماری محبوب تر از فدرر پیش هواداران هست. حتی در فینال 2012 که بین فدرر و ماری بود فدرر رو خیلی زیاد تشویف کردند.

و در نهایت بگم که:
80 Titles, 18 Grand slams, 8 Wimbledons
80.18.08
Come On Roger!!

BABAK
07-06-2014, 09:50 AM
عملکرد نقطه به نقطه فدرر و جوکوویچ از ابتدای ویمبلدون تا بازی نهایی :

[/URL][URL="http://www.tennis-image.com/images/66519167841822342831.png"]http://www.tennis-image.com/images/66519167841822342831.png (http://www.tennis-image.com/images/66519167841822342831.png)

سلام
07-06-2014, 10:21 AM
تجربه، تبحر، هوشمندي و بزرگي فدرر قابل كتمان نيست

ولي واقعيت اصليتر وجود رقيب طرف مقابله كه از لحاظ بازي و آمادگي نسبت به راجر سرتره.

حقيقتا نواك در حال حاضر از راجر سرتره.

راجر اگه بتونه بصورت معمولي و با ارورهاي منطقي (نه زياد بالا نه زياد پايين) و آمادگي حدود 80% هم بازي را اداره كنه، موفق ميشه.
نواك الان از راجر بهتر سرويس ميزنه. راجر از ديد خيلي از كارشناسا يكي از بهترين دريافت كننده و زننده سرويس در تاريخ تنيسه، البته نه توي اين يكي دوساله، اگه بتونه در حال حاضر در اين دو مورد هم درست عمل كنه احتمال پيروزيش تقويت ميشه.

نكته آخر كه توي ويمبلدون امسال از اين اسطوره تنيس ديديم سرو اند والي موثر و در لحظه هاي حساس پيروزي در گيم ها بوده. روي چمن زدن ايس و سرو اند والي تقريبا به يك ميزان موثره.

در آخر ميشه گفت اصلي‌ترين عامل پيروزي راجر فقط ميتونه تمركز بالاي ذهني و تجربش باشه.
نواك در خيلي از لحظات بازيهاي مهم نشون داده به اعصابش مسلط نيست و اگه حريف خوب بازي كنه تمركزشو از دست ميده.

به اميد اينكه حق به حقدار برسه.

mspayam
07-06-2014, 10:39 AM
حکم اینه که میگم
نامبروانی برا راجر ما رکورد گرنداسلم میخوایم

جواب مشخصه ، نوله . هر چند که قهرمانی نوله باعث میشه نامبر وانی از دست بره ، اما دور شدن تعداد گرند اسلمای راجر ،از رافا به نظرم اتفاق بدتریه .

راستش برای من هم قابل درک نیست که چرا برخی از دوستان نادالی دوست ندارن راجر قهرمان بشه و آرزوی پیروزی نواک رو دارن. به نظر میاد که مشکل این دوستان تعداد گرند اسلم های بیشتر راجره و اینکه اگر راجر یه گرند دیگه بگیره اون موقع زدن رکوردش واسه ی نادال سخت تر می شه.

در جواب این دوستان باید گفت که آیا به نظر شما وقتی که عموپیت داشت گرند اسلم می گرفت فدرر و بقیه آرزو می کردن که اون کمتر گرند بگیره تا بعداً بتونن یه روزی رکوردشو بزنن؟ هرچقدر که حریف قویتر و بهتر باشه انگیزه برای پیشی گرفتن ازش هم بیشتر می شه و گرنه جلو زدن از رقیبی که قدرتش کم باشه که ارزشی نداره.

شاید بیشتر شدن تعداد گرندهای راجر باعث بشه که انگیزه ی رافا هم برای موندن توی تور و بازی کردن بیشتر بشه و از طرف دیگه اگه واقعاً رافا از راجر بهتر باشه، شما که طرفدارش هستین باید بهش اعتماد داشته باشین که می تونه هرچندتا گرند دیگه هم که لازم باشه بگیره تا رکورد راجر رو بزنه. اگرم فکر می کنین که رافا تا اینجا رو شانسی اومده و ممکنه دیگه خوش شانسی نیاره و نتونه گرند بگیره، خوب در اون صورت شاید نگرانیتون از پیروزی راجر منطقی تر باشه.

Mahmood
07-06-2014, 11:37 AM
راستش برای من هم قابل درک نیست که چرا برخی از دوستان نادالی دوست ندارن راجر قهرمان بشه و آرزوی پیروزی نواک رو دارن. به نظر میاد که مشکل این دوستان تعداد گرند اسلم های بیشتر راجره و اینکه اگر راجر یه گرند دیگه بگیره اون موقع زدن رکوردش واسه ی نادال سخت تر می شه.

در جواب این دوستان باید گفت که آیا به نظر شما وقتی که عموپیت داشت گرند اسلم می گرفت فدرر و بقیه آرزو می کردن که اون کمتر گرند بگیره تا بعداً بتونن یه روزی رکوردشو بزنن؟ هرچقدر که حریف قویتر و بهتر باشه انگیزه برای پیشی گرفتن ازش هم بیشتر می شه و گرنه جلو زدن از رقیبی که قدرتش کم باشه که ارزشی نداره.

شاید بیشتر شدن تعداد گرندهای راجر باعث بشه که انگیزه ی رافا هم برای موندن توی تور و بازی کردن بیشتر بشه و از طرف دیگه اگه واقعاً رافا از راجر بهتر باشه، شما که طرفدارش هستین باید بهش اعتماد داشته باشین که می تونه هرچندتا گرند دیگه هم که لازم باشه بگیره تا رکورد راجر رو بزنه. اگرم فکر می کنین که رافا تا اینجا رو شانسی اومده و ممکنه دیگه خوش شانسی نیاره و نتونه گرند بگیره، خوب در اون صورت شاید نگرانیتون از پیروزی راجر منطقی تر باشه.

دقیقا با شما موافقم مهدی جان...مثل اینکه دوستان رافایی یادشون رفته اگه همین نواک نبود الان رافا حداقل 3تا گرنداسلم دیگه داشت ..مثل اینکه فینالهای ویمبلدون و یو اس 2011 و مخصوصا فینال استرالیا 2012 رو خیلی زود فراموش کردن!
راجر فقط فینال ویمبلدون 2006 و 2007 رافا رو برده و از طرفی رولند 2011 باعث قهرمانی رافا شد
نواک فینال استرالیا 2012 کاری با من کرد که تا زنده هستم با تمام جزئیاتش جلوی چشممه و عذابم میده
.
.
.
راجر لهش کن
http://www.tennis-image.com/images/13452323205918158585.jpg

lordmani
07-06-2014, 01:09 PM
دوست عزیز مثل این که بی تجربگی شما بد جوری داره کار دستتون میده از چند مرحله قبل از نظر شما راجر شانسش کمتر از بقیه رقباش از جمله راونیچ و واورینکا بوده که این نشون میده یا یکی دو ساله تنیس رو دنبال می کنید یا شدیدا از فدرر بدتون میاد که البته از نظر من هر دو مورد در مورد شما صدق می کنه از نظر من بازی 50/50 است برای روشن کردنتون توجهتون رو به امار زیر جلب می کنم :

1.فراموش کردید که تعداد گرندهایی که فدرر در ویمبلدون کسب کرده از کل گرند هایی که جوکوویچ کسب کرده یکی بیشتر 7>6

2.فراموش کردید سطح زمین بازی چمن ؟ فدرر پادشاه چمن ؟ حتی تو 33 سالگی هم فدرر 85% بازی هاشو تو این سطح برنده شده 151 بازی 132 برده و بهترین عملکرد بین تمام تنیسورای تاریخ رو در این سطح داره؟

3.فراموش کردید که فدرر با 73 پیروزی در ویمبلدون بعد از جیمی کانرز بیشترین برد رو داره و 11 برد بیشتر از پیت سمپراس ؟ که رکورد کانرز رو هم به زودی خواهد شکوند

4.فراموش کردید که در 3 سال گذشته که نواک در بهترین فرم خودش بوده تنها فدرر بوده که در بازی های رو در رو پایاپای باهاش بازی کرده و بیشترین باختش از یک تنیسور در این سه سال از فدرر بوده؟

5.بازی سمی 2012 ویمبلدون بین این دو رو یادتون نمیاد ؟ این نواک بود که به زور 1 ست گرفت تا شاید به قول شما ابرو ریزی نشه

6.از لحاظ طرفداران حاظر که خودتون شرایط رو هم در جهان می دونید هم در ویمبلدون که وضعیت به نفع فدرر هست مسلما

7.وقتی فردی در 33 سالگی به فینال یک گرند می رسه به نظرتون نشون دهنده نبوغ بالاش نیست؟ (از لحاظ سن بعد از اقاسی دومین نفره) که این موضوع هم نشون دهنده اینه که از این لحاظ امار به سود راجر

می دونید چرا ما طرفداران فدرر 50% به نواک شانس میدیم ؟ چون 6 سال جوان تر و از قدرت بدنی بسیار بالاتری نسبت به فدرر 33 ساله برخوردار در این سن و اینکه در بهترین سن برای یک تنیسور مدعی به سر می بره یعنی هم شرایط بدنی هم ذهنی هم تجربه فوق العاده ای در این سن یک تنیسور مدعی می تونه داشته باشه. پس بی دلیل سعی نکنید ته دل ما رو خالی کنید و منطقی باشد.
ببخشید که پر حرفی کردم در محضر تمام اساتید سایت.

Nima88
07-06-2014, 01:15 PM
برای من همیشه در تنیس رقیب رافا ، راجر نه نواک ، نواک هنوز خیلی فاصله داره با رافا که بشه رقیب حسابش کرد ، منظورم از لحاظ افتخارات ( به خصوص گرند اسلم ) ، و رسیدن نواک به 7 خیلی ، بهتره ، تا راجر به 18 پس با این حساب کامان نوله :396:.

SIINAA
07-06-2014, 01:18 PM
یعنی میشه آخر بازی اشک های شوق راجرو ببینیم، واقعا میشه ؟؟
تو کل این دو هفته championship point رو تصور میکردم....
اگه نشه داغون کنندس...
من که به شدت امیدوارم ...

Mehdiii
07-06-2014, 01:24 PM
کم کم دارم قرص های آرام بخشو میارم جلو تی وی . تو این تورنمنت فقط یکبار مجبور به استفاده از این قرصا شدم اونهم بعد از تایبریک جلوی استن . امیدوارم دیگه مجبور به این کار نشم .
چقدر حس بدی دارم مدتها بود منتظر همچین روزی بودم ولی الان نمیدونم چم شده .
اونایی که خیلی تعصبی اند حواستون به سلامتیتون باشه تو این بازی .
اگه اتفاق بدی تو بازی بیفته احتمال زیاد تا مدت نامعلومی نتونم بیام سایت .

289
07-06-2014, 01:38 PM

موفق باشید

دوست عزیز مثل این که بی تجربگی شما بد جوری داره کار دستتون میده از چند مرحله قبل از نظر شما راجر شانسش کمتر از بقیه رقباش از جمله راونیچ و واورینکا بوده که این نشون میده یا یکی دو ساله تنیس رو دنبال می کنید یا شدیدا از فدرر بدتون میاد که البته از نظر من هر دو مورد در مورد شما صدق می کنه از نظر من بازی 50/50 است برای روشن کردنتون توجهتون رو به امار زیر جلب می کنم :

1.فراموش کردید که تعداد گرندهایی که فدرر در ویمبلدون کسب کرده از کل گرند هایی که جوکوویچ کسب کرده یکی بیشتر 7>6

2.فراموش کردید سطح زمین بازی چمن ؟ فدرر پادشاه چمن ؟ حتی تو 33 سالگی هم فدرر 85% بازی هاشو تو این سطح برنده شده 151 بازی 132 برده و بهترین عملکرد بین تمام تنیسورای تاریخ رو در این سطح داره؟

3.فراموش کردید که فدرر با 73 پیروزی در ویمبلدون بعد از جیمی کانرز بیشترین برد رو داره و 11 برد بیشتر از پیت سمپراس ؟ که رکورد کانرز رو هم به زودی خواهد شکوند

4.فراموش کردید که در 3 سال گذشته که نواک در بهترین فرم خودش بوده تنها فدرر بوده که در بازی های رو در رو پایاپای باهاش بازی کرده و بیشترین باختش از یک تنیسور در این سه سال از فدرر بوده؟

5.بازی سمی 2012 ویمبلدون بین این دو رو یادتون نمیاد ؟ این نواک بود که به زور 1 ست گرفت تا شاید به قول شما ابرو ریزی نشه

6.از لحاظ طرفداران حاظر که خودتون شرایط رو هم در جهان می دونید هم در ویمبلدون که وضعیت به نفع فدرر هست مسلما

7.وقتی فردی در 33 سالگی به فینال یک گرند می رسه به نظرتون نشون دهنده نبوغ بالاش نیست؟ (از لحاظ سن بعد از اقاسی دومین نفره) که این موضوع هم نشون دهنده اینه که از این لحاظ امار به سود راجر

می دونید چرا ما طرفداران فدرر 50% به نواک شانس میدیم ؟ چون 6 سال جوان تر و از قدرت بدنی بسیار بالاتری نسبت به فدرر 33 ساله برخوردار در این سن و اینکه در بهترین سن برای یک تنیسور مدعی به سر می بره یعنی هم شرایط بدنی هم ذهنی هم تجربه فوق العاده ای در این سن یک تنیسور مدعی می تونه داشته باشه. پس بی دلیل سعی نکنید ته دل ما رو خالی کنید و منطقی باشد.
ببخشید که پر حرفی کردم در محضر تمام اساتید سایت.

دوستان عزیز با درود
تعجب میکنم چرا مرز بین عشق و تنفر برای بعضی به باریکی مو ست!؟
یعنی اگر کسی طرفدار راجر نباشه و خواهان باختش باشه ازش متنفره؟
چرا همه چیز را سیاه و سفید میبینید!؟
با ابراز عشق و تنفر و برآیند طرفداران هم قرار نیست قهرمان مشخص بشه
با ته دل خالی کردن طرفداران راجر و یا روحیه و هیجان مثبت شما هم قرار نیست پوینتی جابجا بشه.درسته!؟
بارها به بی تجربگی و بیسوادی خودم در عرصه تنیس اشاره کردم اما برای مسابقه امروز
بنظرم حق دارم طرفدار باشم و از ته دل آرزو کنم نواک برنده بشه چون بنظرم لیاقتش را
داره بعد از حضور موفق و عالی در سطح برتر تنیس دنیا و بعد از از دست دادن ویمبی 2013
و رولند 2014 در فینال امروز پاداش ممارست و حفظ آمادگی و تداوم خودش را در سطح بالا بگیره
لابد قبول دارید در مجموع در یکی دو سال اخیر از لحاظ تداوم و حفظ سطح کسی برتر از نوله نبوده
به هرحال نوله در قیاس با راجر امروز چیز زیادی هم برای از دست دادن نداره
اگر ببازه به قول شما به پادشاه چمن و دارنده 7 ویمبی باخته
در هر صورت نظر شخصی من برد نوله است 3-0 یا شاید 3-1

lordmani
07-06-2014, 01:57 PM
دوستان عزیز با درود
تعجب میکنم چرا مرز بین عشق و تنفر برای بعضی به باریکی مو ست!؟
یعنی اگر کسی طرفدار راجر نباشه و خواهان باختش باشه ازش متنفره؟
چرا همه چیز را سیاه و سفید میبینید!؟
با ابراز عشق و تنفر و برآیند طرفداران هم قرار نیست قهرمان مشخص بشه
با ته دل خالی کردن طرفداران راجر و یا روحیه و هیجان مثبت شما هم قرار نیست پوینتی جابجا بشه.درسته!؟
بارها به بی تجربگی و بیسوادی خودم در عرصه تنیس اشاره کردم اما برای مسابقه امروز
بنظرم حق دارم طرفدار باشم و از ته دل آرزو کنم نواک برنده بشه چون بنظرم لیاقتش را
داره بعد از حضور موفق و عالی در سطح برتر تنیس دنیا و بعد از از دست دادن ویمبی 2013
و رولند 2014 در فینال امروز پاداش ممارست و حفظ آمادگی و تداوم خودش را در سطح بالا بگیره
لابد قبول دارید در مجموع در یکی دو سال اخیر از لحاظ تداوم و حفظ سطح کسی برتر از نوله نبوده
دوست عزیز مسلما هر شخصی حق داره طرفداره یک تنیسور خاص باشه و این به سلیقه و علاقه اون شخص به بازیکن مورد نظر بر می گرده و به کسی مربوط نیست این موضوع چه بسا اگه همه ما طرفدار فدرر نادال یا جوکر بودیم این تبادل نظر ها بحث ها و حتی کل کل ها وجود نداشت و بی مزه می شد. منظور بنده اینه که با وجود اینکه بنده و دوستان دیگه فدرر رو بهترین بازیکن رو سطح چمن میدونیم و دلایل دیگه که توضیح دادم قبلا نواک رو بی شانس نمی دونیم چون تنیسور بسیار خوبیه و بهترین سطح رو در 3 4 سال اخیر بین تمام تنیسور ها داشته همون طور که فرمودین. مسلما هر کسی حق داره از برد تنیسور مورد علاقش استقبال و از باخت رقیبش احساس خوشحالی کنه اما این که شما فدرر رو این قدر ضعیف جلوه میدین که حتی تا یک چهارم هم به زور بالا میادو نمیدونم اصلا شانسی جلو نواک نداره چندان واسه ما جالب نیست و یه مثال دیگه هم می زنم براتون بنده هم مثل شما طرفدار پرو پاقرص سولیوان هستم ایا خوشم میاد الان کسی به سولیوان به خاطر ریتم الان امثال ترامپ و سلبی ... هیچ شانسی نده برا قهرمانیش ؟ همین اقای سولیوان 2014 قهرمان شد ولی تو یه تورنومنت که یادم نیست قبل از قهرمانیش فک کنم بود که به یه اسنوکر باز رنک 69 باخت . ارزوی موفقیت می کنم براتون و امیدوارم از من دلگیر نباشید.

saeedfxfx
07-06-2014, 02:01 PM
با سلام به همه دوستان
خوب بالاخره یه فینال جذاب دیگه از راه رسید...
امیدوارم کسی که لیاقتش رو داره قهرمان بشه
اگر خیلی سطحی به بازیهای این تورنمنت نگاه کنیم باید قهرمانی راجر رو مسلم بدونیم
حرکات عصبی نواک --- آرامش فدرر
ریترن های ضعیف و عجیب نواک ! --- ریترن های عالی راجر مقابل رانیک
ارورر های بکهند زیاد نواک --- بکهند های زیبا و دقیق راجر
ولی تو چند سال اخیر چیزی که تجربه کردم این بوده که فینال جو خاصی داره و بخصوص نواک در فینال ها اعجاب انگیز بازیش خوب شده البته گاهی!!!
امروز اگر روال از ابتدای ترنمنت باشه فدرر قهرمانه ولی هممون میدونیم که اینطور نخواهد بود
هر دو انگیزه های محکمی برای موفقیت دارن ولی اینکه چه کسی پیروز بشه حقیقتا بسته به شرایط مسابقه خواهد بود
در آخر یه نکته رو براتون هایلایت میکنم اونم اینکه
نواک با همه رفتار های عجیبش و ارور های بدش در چند بازی اخیر بهر حال بازی رو برد و به فینال رسید که خیلی قابل تامل هست...
و اینکه رقبایی که در مسیر دو بازیکن بودن
برای راجر و نواک حریفانشون رو متقابلا" بررسی کنیم به شکل زیر هست
Gilles Mulle------------radek Stepanek
Santiago Giraldo----------------Gilles Simon
Tommy Robredo-------Jo-Wilfried Tsonga
Stanislas Wawrinka------------------Marin Cilic
Milos Raonic------------Grigor Dimitrov

5 حریف نواک غیر از سیمون خیلی خوب بودن بخصوص 2 تای آخر یعنی دیمیتروف و چیلیچ که هیچکدوم کم نذاشتن در بازی
در مقابل حریفان فدرر واقعا به طور جدی فدرر رو به چالش نکشیدن
درسته که نواک عصبی میشد ولی یادمون نره که چیلیچ چه بازی کم اشتباه و خوبی انجام داد و شات های بیس لاین عالی داشت
بهر حال من احتمال بیشتر برد رو برای نواک قاءلم ولی حقیقتا پیشبینی سخت هست
دوستان عزیزم اگر انتقادی وارد هست حتما بنویسید خوشحال میشم

Mohammad Reza
07-06-2014, 02:11 PM
امروز شاهد یه قهرمانی دیگه برای اسطوره و یه خاطره خوب برای ما طرفدارا هستیم...
Come On Roger

289
07-06-2014, 02:15 PM
دوست عزیز مسلما هر شخصی حق داره طرفداره یک تنیسور خاص باشه و این به سلیقه و علاقه اون شخص به بازیکن مورد نظر بر می گرده و به کسی مربوط نیست این موضوع چه بسا اگه همه ما طرفدار فدرر نادال یا جوکر بودیم این تبادل نظر ها بحث ها و حتی کل کل ها وجود نداشت و بی مزه می شد. منظور بنده اینه که با وجود اینکه بنده و دوستان دیگه فدرر رو بهترین بازیکن رو سطح چمن میدونیم و دلایل دیگه که توضیح دادم قبلا نواک رو بی شانس نمی دونیم چون تنیسور بسیار خوبیه و بهترین سطح رو در 3 4 سال اخیر بین تمام تنیسور ها داشته همون طور که فرمودین. مسلما هر کسی حق داره از برد تنیسور مورد علاقش استقبال و از باخت رقیبش احساس خوشحالی کنه اما این که شما فدرر رو این قدر ضعیف جلوه میدین که حتی تا یک چهارم هم به زور بالا میادو نمیدونم اصلا شانسی جلو نواک نداره چندان واسه ما جالب نیست و یه مثال دیگه هم می زنم براتون بنده هم مثل شما طرفدار پرو پاقرص سولیوان هستم ایا خوشم میاد الان کسی به سولیوان به خاطر ریتم الان امثال ترامپ و سلبی ... هیچ شانسی نده برا قهرمانیش ؟ همین اقای سولیوان 2014 قهرمان شد ولی تو یه تورنومنت که یادم نیست قبل از قهرمانیش فک کنم بود که به یه اسنوکر باز رنک 69 باخت . ارزوی موفقیت می کنم براتون و امیدوارم از من دلگیر نباشید.

ممنون دوست من
فقط در مورد پاراگراف آخر متاسفانه و ناباورانه سولیوان در فینال 2014 شفیلد 18-14 به سلبی باخت اونهم در حالیکه در شب اول 10-5 جلو افتاده بود
امروز هم فینال اپن استرالیا بود که جاد ترامپ حسابی از رابرتسون جلو افتاده

با سلام به همه دوستان
ولی تو چند سال اخیر چیزی که تجربه کردم این بوده که فینال جو خاصی داره و بخصوص نواک در فینال ها اعجاب انگیز بازیش خوب شده البته گاهی!!!
امروز اگر روال از ابتدای ترنمنت باشه فدرر قهرمانه ولی هممون میدونیم که اینطور نخواهد بود
هر دو انگیزه های محکمی برای موفقیت دارن ولی اینکه چه کسی پیروز بشه حقیقتا بسته به شرایط مسابقه خواهد بود
نواک با همه رفتار های عجیبش و ارور های بدش در چند بازی اخیر بهر حال بازی رو برد و به فینال رسید که خیلی قابل تامل هست...

5 حریف نواک غیر از سیمون خیلی خوب بودن بخصوص 2 تای آخر یعنی دیمیتروف و چیلیچ که هیچکدوم کم نذاشتن در بازی
درسته که نواک عصبی میشد ولی یادمون نره که چیلیچ چه بازی کم اشتباه و خوبی انجام داد و شات های بیس لاین عالی داشت

دوست عزیز با تشکر
به نکته بجایی اشاره کردید
تمامی حریفان نواک شاید به غیر از سیمون واقعا جنگیدند و حریفان سختی
برای نواک از آب در اومدند از نقش قرعه مناسب برای فدرر نباید گذشت

davidbeckham
07-06-2014, 02:23 PM
http://www.shiaupload.ir/images/67015970397302539845.jpg

davidbeckham
07-06-2014, 02:26 PM
نواک تموم کن کارشو
http://www.shiaupload.ir/images/08871709266311551188.jpg

rojer
07-06-2014, 03:00 PM
نواک تموم کن کارشو
http://www.shiaupload.ir/images/08871709266311551188.jpg (http://www.shiaupload.ir/images/08871709266311551188.jpg)
آره صد در صد تموم میکنه.فقط بعدش باید زنگ بزنند تا آمبولانس بیاد ببرتش.:251::251:خیلی باحالی.باز هم از این جوکها بنویس تا بخندیم:251::251::251::251:

federer4ever
07-06-2014, 03:25 PM
جا داره خاطرات اين عكس ي بار ديگه به ياد بياريم.نواك تو چه دوراني بود فدرر31 ساله با جون 25 ساله چيكار كرد

saeedsafaee
07-06-2014, 03:27 PM
امشب خیلی میخوامت راجر

lordmani
07-06-2014, 03:28 PM
صحبت های فدرر و نوله در مورد بازی امروز:
فدرر

باید روی تک تک امتیازات متمرکز باشم . باید روی گیم سرویس بسیار مراقب باشم چون میدونم در ریترن شانس بسیار کمی وجود خواهد داشت .من با بعضی از تنیسور های بزرگ تحت فشار بازی کرده ام . سال گذشته چندان خوب بازی نکردم و اینجا از خودم توقع بسیار زیادی دارم. تو هفته دوم من واقعا بهتر بازی کردم همچنان که تورنومنت پیش می رفت. اصلا کار اسونی نیست امروز ولی تا الان انجامش دادم و به جلو نگاه می کنم تا یک مسابقه عالی رو با نواک انجام بدم. ما همیشه بازی های خوبی در مقابل هم انجام داده ایم و در شش ماه گذشته زیاد با هم بازی کرده ایم. اما اون (بازی ها) گذشته و یه پارت دیگه پیش رو هست. نواک قهرمان بزرگیه اون هجومی بازی می کنه. اون قبلا اینجا برنده شده و میدونه چطوری انجامش بده. من امیدوارم مسابقه خوبی مسابقه خوبی بر گذار بشه.

نوله

باید بگم سطح اون خیلی بالاست. من چن بازی او رو تماشا کردم. منظورم اینه که با تجربه بی اندازه اون در بردن جام در اینجا اون هم به دفعات بسیار زیاد و البته بسیار برجسته بودنش در تنیس مردان برای بیش از یک دهه , این کمک زیادی برای نزدیک شدن به فینال یک گرنداسلم بهش می کنه.من به راجر و هر چیزی که در کریر (دوره) خودش به دست اورده احترام می ذارم و به برگشتنش و دو باره به فینال ویمبلدون رسیدنش , کاری که اون انجام میده شگفت انگیزه. ولی با این همه وقتی وارد کورت می شیم همه اینها تموم میشه و من اونجام تا هر کس که اون سمت تور ایستاده رو شکست بدم. ما فقط یک بار با هم روی چمن بازی کردیم که با برد چهار ست اون همراه شد در سمی ویمبلدون . پس این فرصت خوبی برای من که او رو روی سطح مورد علاقش و کورت مورد علاقش شکست بدم. اینجا جاییه که اون بیشترین موفقیت رو در دورش داشته بیشترین جامها رو گرفته . اون در سراسر تورنومنت بسیار خوب به نظر می رسیده. بسیار در بازی هاش برجسته و عالی بوده من اطمینان دارم اون همون قدر میخواد برنده شه که من میخوام. خوشبختانه من خودمو کاملا از لحاظ تاکتیکی اماده کردم تا نذارم اون روز شنبه در بهترین فرمش باشه کلید برد در مقابل اون اینه که نذارید اون خودشو دیکته کنه تو بازی چون اون دوست داره هجومی بازی کنه و به لب تور بیاد من قصد دارم ریترن ها زیاد و خوبی انجام بدم و نزدیک خط بازی کنم تا از بیس لاین محافظت کنم.
2 3 خط مونده بود دیگه حال نداشتم ترجمه کنم و اینکه اضطرابم زیاد شده ببخشید.
لینک خبر تو سایت atpwourldtour موجوده.

omidd
07-06-2014, 03:30 PM
سلامو درووووود بر شما عزیزان خوشبختانه با یک تدبیر تونستم مرخصی بگیرم از فرماندمون تا فینالو بیام ببینم خدارو شکر میتونم این بازی رو ببیم.
هر روز نتایجو پیگیری میکردم که خداروشکر همونطور که در ابتدای این تاپیک گفتیم شرایط راجر امیوار کننده بودش من بازی رو ندیدم اما با خوندن حرفای دوستان بنظر میرسه شرایط راجر بهتره یکوچولو البته.
امیدوارم راجر 18 رو هم ببره تا با خیال راحر بریم برای ادامه خدمت مقدس سربازی!!!
حس خوبی نسبت به این بازی دارم و احساس میکنم میشه اره میشه.
دلخوشی من راجر دیگه و امیدوارم با قهرمانیش ی انرژی بمن بده برای ادامه زندگی.
فقط میتونم بگم مرسی راجر عزیز که هستی همین نقطه:866:

289
07-06-2014, 03:44 PM
فدرر

باید روی تک تک امتیازات متمرکز باشم . باید روی گیم سرویس بسیار مراقب باشم چون میدونم در ریترن شانس بسیار کمی وجود خواهد داشت .من با بعضی از تنیسور های بزرگ تحت فشار بازی کرده ام . سال گذشته چندان خوب بازی نکردم و اینجا از خودم توقع بسیار زیادی دارم. تو هفته دوم من واقعا بهتر بازی کردم همچنان که تورنومنت پیش می رفت. اصلا کار اسونی نیست امروز ولی تا الان انجامش دادم و به جلو نگاه می کنم تا یک مسابقه عالی رو با نواک انجام بدم. ما همیشه بازی های خوبی در مقابل هم انجام داده ایم و در شش ماه گذشته زیاد با هم بازی کرده ایم. اما اون (بازی ها) گذشته و یه پارت دیگه پیش رو هست. نواک قهرمان بزرگیه اون هجومی بازی می کنه. اون قبلا اینجا برنده شده و میدونه چطوری انجامش بده. من امیدوارم مسابقه خوبی مسابقه خوبی بر گذار بشه.

نوله

باید بگم سطح اون خیلی بالاست. من چن بازی او رو تماشا کردم. منظورم اینه که با تجربه بی اندازه اون در بردن جام در اینجا اون هم به دفعات بسیار زیاد و البته بسیار برجسته بودنش در تنیس مردان برای بیش از یک دهه , این کمک زیادی برای نزدیک شدن به فینال یک گرنداسلم بهش می کنه.من به راجر و هر چیزی که در کریر (دوره) خودش به دست اورده احترام می ذارم و به برگشتنش و دو باره به فینال ویمبلدون رسیدنش , کاری که اون انجام میده شگفت انگیزه. ولی با این همه وقتی وارد کورت می شیم همه اینها تموم میشه و من اونجام تا هر کس که اون سمت تور ایستاده رو شکست بدم. ما فقط یک بار با هم روی چمن بازی کردیم که با برد چهار ست اون همراه شد در سمی ویمبلدون . پس این فرصت خوبی برای من که او رو روی سطح مورد علاقش و کورت مورد علاقش شکست بدم. اینجا جاییه که اون بیشترین موفقیت رو در دورش داشته بیشترین جامها رو گرفته . اون در سراسر تورنومنت بسیار خوب به نظر می رسیده. بسیار در بازی هاش برجسته و عالی بوده من اطمینان دارم اون همون قدر میخواد برنده شه که من میخوام. خوشبختانه من خودمو کاملا از لحاظ تاکتیکی اماده کردم تا نذارم اون روز شنبه در بهترین فرمش باشه کلید برد در مقابل اون اینه که نذارید اون خودشو دیکته کنه تو بازی چون اون دوست داره هجومی بازی کنه و به لب تور بیاد من قصد دارم ریترن ها زیاد و خوبی انجام بدم و نزدیک خط بازی کنم تا از بیس لاین محافظت کنم.

لرد عزیز
برای تشکر از ترجمه عالی و به موقع شما یک کلیک تشکر کم بود
امیدوارم از بازی لذت ببرید و جام به کسی برسه که لایقشه

saeedsafaee
07-06-2014, 03:47 PM
کل سال خشکسالی بودا.... همی امروز هوای شیراز زده رو دست ویمبلی.... الانه که دیشه تکون بخوره

KING OF CLAY
07-06-2014, 05:11 PM
در ست اول هردو بازیکن اشتباهات بد و نسبتا زیادی داشتند و معمولا رالی ها زیاد طولانی نمیشد به جز چند رالی در اواخر ست در تایبریک هم که نواک ست پوینت رو از دست داد و با دو سه تا آنفورس باعث پیروزی فدرر شد
امیدوارم که بازی در ست دوم زیباتر بشه که قطعا هم میشه

KING OF CLAY
07-06-2014, 05:19 PM
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10403505_582105098574823_2020900206303612512_n.jpg

masa
07-06-2014, 06:57 PM
خوب نواک تمرکز بالایی داره. بنظرم 3-1 ببره :( بهرحال تا حدی بهتر از راجر بازی میکنه :243:

S.I.N.A
07-06-2014, 07:02 PM
لعنت به این شانس!

masa
07-06-2014, 07:05 PM
فدرر بریکی رو که به زحمت جبران کرده بود، دوباره وا داد :(

masa
07-06-2014, 07:07 PM
نواک 5-3 جلو هست و سرویسم دست خودشه، خیلی سخته که فدرر بتونه جبران کنه. بهرحال بازی نزدیکی بود ولی خوب نواک بهتر بازی کرد. تبریک به هر دو و برنده این فینال

masa
07-06-2014, 07:10 PM
نواک 5-3 جلو هست و سرویسم دست خودشه، خیلی سخته که فدرر بتونه جبران کنه. بهرحال بازی نزدیکی بود ولی خوب نواک بهتر بازی کرد. تبریک به هر دو و برنده این فینال

فدرر تونست تو یه امتیاز حساس نوله رو برک کنه. امیدوارم قدر این فرصت رو بدونه.

ibo8631
07-06-2014, 07:11 PM
پشمام ریییییییخت

masa
07-06-2014, 07:14 PM
فدرر تونست تو یه امتیاز حساس نوله رو برک کنه. امیدوارم قدر این فرصت رو بدونه.

الان چه وقته دابل فالته :(

KING OF CLAY
07-06-2014, 07:17 PM
فدرر عالییییی برگشت امیدوارم بازگشتشو تکمیل کنه و قهرمان شه

_Arman_
07-06-2014, 07:20 PM
از لایو اسکور سایت دارم بازیرو دنبال میکنم

فکر نمیکردم راجر بتونه 5-2 رو تبدیل به 5-6 بکنه

ببر بازیرو پسر

KING OF CLAY
07-06-2014, 07:23 PM
نواک روحیشو باخته فدرر دوباره بریک کرد و به احتمال زیاد ست چهارم رو میبره
اما تا اونجایی که من یادمه نواک همیشه ست پنجم خوب بوده
به هر حال امیدوارم راجر قهرمان شه

KING OF CLAY
07-06-2014, 07:24 PM

ببر بازیرو پسر

ایشالا میبره
در ضمن بازی خیلی توپی از دستت رفته

masa
07-06-2014, 07:28 PM
خوب بازی به ست پنجم کشید. باید قبول کنیم شانس نوله بیشتره، خصوصاً که تایبریک هم وجود نداره. نیروی جوانی نوله خیلی بهش کمک خواهد کرد در عوض الان روحیه راجر خیلی بهتره (بدست آوردن 5 گیم متوالی در ست چهارم). واقعاً به راجر تبریک می گم حتی اگر ببازه.

masa
07-06-2014, 07:30 PM

ببر بازیرو پسر

7-5 :443:

_Arman_
07-06-2014, 07:32 PM
ایشالا میبره
در ضمن بازی خیلی توپی از دستت رفته

همه بازیهای خوب از دستم رفته اینم روش

فقط ببره همینم خوبه

masa
07-06-2014, 07:53 PM
حیف شد، فدرر فرصت خوبی واسه برک کردن رو از دست داد :243: خیلی استرس دارم

masa
07-06-2014, 07:55 PM
وای فدرر در آستانه برک شدن قرار داره

_Arman_
07-06-2014, 08:08 PM
حیف شد
ایکاش فقط فدرر دوسال جوون تر بود

davidbeckham
07-06-2014, 08:11 PM
درود به شرفت مرد:866:
حقشو خوب گذاشتی کف دستش
http://www.shiaupload.ir/images/17732726681983525644.jpg

davidbeckham
07-06-2014, 08:12 PM
آره صد در صد تموم میکنه.فقط بعدش باید زنگ بزنند تا آمبولانس بیاد ببرتش.:251::251:خیلی باحالی.باز هم از این جوکها بنویس تا بخندیم:251::251::251::251:

http://www.shiaupload.ir/images/55283655156679729973.jpg

dashingsaeed
07-06-2014, 08:13 PM
حیف حیف واقعا حیف

davidbeckham
07-06-2014, 08:15 PM
درود به قصاب صربستان
با تقدبر از بوریس بکر
http://www.shiaupload.ir/images/31812146043270695807.jpg

masa
07-06-2014, 08:17 PM
تبریک به نواک تبریک به فدرر
ولی خیلی ناراحت شدم که فدرر به 18 نرسید. پس از معجزه ست چهارم امید زیادی داشتم که قهرمان بشه (هرچند که به زبان عکسش رو میگفتم)

Rajjoko
07-06-2014, 08:17 PM
فدرر یک جنتلمن واقعیه تنیس بدون اون رو نمیتونم تصور کنم
درود به شرفت مرد

m_shokri
07-06-2014, 08:18 PM
تبریک به طرفدارای نواک
راجر خسته نباشی
دوست داریم....
جفتشون عالین

manoochehr1984
07-06-2014, 08:22 PM
تبریک میگم به طرفدارای نواک :583:

عاشقتم راجر خیلی مردی ... دمت گرم :866: :441:

ibo8631
07-06-2014, 08:23 PM
ی ذره فقط شانس میخاس

S.I.N.A
07-06-2014, 08:26 PM
فقط با اون تایم اوت مسخره ای که گرفت تونست خودش رو نجات بده
تو ست چهارم حسابی تحقیر شد

Roger Federer#1
07-06-2014, 08:26 PM
راجر باخت,واقعا حیف شد :243:
تبریک به نواک و هواداراش به خاطر این قهرمانی شیرین واقعا عالی بازی کرد بازم تبریک بخاطر هفتمین گرند و بازگشت به نامبروانی.
یه خسته نباشی اساسی هم به راجر عزیز میگم عالی جنگید این شکست دسته کمی از پیروزی نداشت هرچند تلخ بود ولی بازگشت و روحیه جنگندگی و میل به پیروزیه اسطوره تکرار نشدنی تنیس راجر بزرگ عالی و قابل ستاش بود,مرسی راجر مرسی نواک به خاطر این تنیس زیبا.

nima.a
07-06-2014, 08:27 PM
درود به شرفت مرد:866:
حقشو خوب گذاشتی کف دستش
http://www.shiaupload.ir/images/17732726681983525644.jpg

از عقده درونت حالم به هم می خوره :3t1::3t1:
کاش یکم شرایط همدیگه رو درک می کردیم

Maani
07-06-2014, 08:28 PM
تبريك به سروش و آرين عزيز .
تبريك به راجريا كه راجر امروز خيلي خوب بود ، خيلي خوب جنگيد ، درود به شرفش . طرفداراش بايد به خودشون ببالن .
ما هم استثنائا به دليل بيشتر نشدن گرنداي راجر طرف نواك بوديم و اگه ١٠٠ تا مسترز هم بود طرف راجر مي بوديم . راجريا ما رو ببخشن.

nima.a
07-06-2014, 08:29 PM
تبریک به هواداران جکوویچ پیروزی شیرینی بود براش
نمی گم راجر مستحق نبود اما نواک هم کاملا مستحق قهرمانی بود. نوش جونش

KING OF CLAY
07-06-2014, 08:30 PM
تبریک به همه ی طرفداران نواک

pasia
07-06-2014, 08:35 PM
نواک بهترین بازی کریرش رو کرد حتی بهتر از بازیاش با نادال

davidbeckham
07-06-2014, 08:38 PM
از عقده درونت حالم به هم می خوره :3t1::3t1:
کاش یکم شرایط همدیگه رو درک می کردیم

http://www.shiaupload.ir/images/95681314178031865741.jpg

Code
07-06-2014, 08:38 PM
تبریک به دوستداران نواک واقعا نواک ما رو کشت تا این بازی رو برد و یک تبریک به راجر که واقعا
خیلی خوب بود از خوشحالی نمیدونم چی بگم فقط مرسی نواک همین :583:

ARY143
07-06-2014, 08:43 PM
سلام به تمامی دوستان

1- برد نواک را به تمامی طرفداراش تبریک میگم .

2- راجر هم عالی بود و بازی خوبی را به نمایش گذاشت .

3- بچه ها می دونید ، هر وقت فینال ویمبلدون تمام میشه یک حس دلتنگی دارم مثل حس عصر جمعه که آدم بدجوری دلش میگیره ، از اول سال تا ویمبلدون مسابقات جذاب پشت سر هم و با حضور همه ستاره ها در جریان هست - سایت هم که فعال و بچه ها جمع شان جمع است ولی بعد از انتهای ویمبلدون تا یو اس اوپن یک مدت زمان نسبتا زیادی دلخوشی نداریم و از دیدن مسابقات تنیس و تنیسور های محبوبمان محروم ، سایت هم که سوت و کور میشه دیگه بدتر - یک کاری کنید سایت گرمی خودش را داشته باشه تو این مدت اقلا دوستان دور هم باشیم و بگیم و بشنویم - کل کل و کوری خونی و.....

rojer
07-06-2014, 08:47 PM
با سلام خدمت همه عزیزان.به عنوان یک هوادار دوآتیشه فدرر این قهرمانی رو به جوکوویچ و همه طرفداران عزیزش در ایران تبریک عرض می کنم.هر چند که به عنوان یک فدرری خیلی ناراحت هستم چون فدرر خیلی فرصت خوبی رو برای گرفتن 18مین گرند اسلم از دست داد ولی چاره ای نیست و زندگی ادامه داره.البته باید این طور تصور کرد که اگه قبل از این بازیها به ما طرفداران پیشنهاد این مقام از طرف فدرر می شد با خوشحالی قبول می کردیم که راجر نایب قهرمان این بازیها باشه.پس باید غیر از نیمه خالی نیمه پر لیوان را هم دید.باز هم به طرفداران جوکوویچ این قهرمانی رو تبریک عرض می کنم.

hooman3x
07-06-2014, 08:47 PM
اشک های من بعد از شکست تو نشون میده همه تلاشتو کردی اسطوره.
برای من بخدا همین بسه که واسه سربلندی هوادارات میجنگی
فکر میکنم بازم این عکس پایین رخ داده و قهرمان شدی مرد
http://www.uploadax.com/images/52589964358052309971.jpg

289
07-06-2014, 08:50 PM
بازی خوب و خاطره انگیزی بود
آفرین به راجر بخاطر جنگندگی و بازگشت عالیش در ست چهارم
این جام از شیر مادر برای نواک حلال تره.یک تورنمنت عالی را داشت
و مبارزات سختی را برگزار کرد تا به دیدار راجر رسید و امروز هم با شایستگی قهرمان شد
این یک مبارزه جانانه بود و تفاوت دو تنیسور یک اپسیلون بود

Rafa
07-06-2014, 08:52 PM
درود
شادباش میگم این قهرمانی رو ب دوستداران نواک:583:
دستش درد نکنه، خیلی لازم بود که این بازی رو ببره
ب هر حال راجر با 18امی دست نیافتنی میشد ی کم
بالاخره ی گرند هم ی گرنده
راجر هم واقعا عالی بود، خودشو باور داشت و فرصت طلایی بود براش که ی گرند دیگه ببره
خسته نباشید ب راجر فدرر

saeedshl
07-06-2014, 08:53 PM
سلام به همه تنیس دوستان
برد نواک رو به همه طرفداراش تبریک می گویم
بازی عالی بود پر از جنگندگی و مبارزه
راجر هم عالی بود جنگید و باخت
به امید us open

S.A.IVI.A.N
07-06-2014, 08:58 PM
تبریک میگم به هوادارن نواک در وهله اول.خوشا به حالشون. یه ماه پیش اونا ناراحت بودن و ما خوشحال حالا اونا خوشحالن. حالشون رو میخرم

تبریک بعدی به راجر و طرفداراش هستش. باید به راجر خسته نباشید گفت. واقعا با این سن اینگونه بازی کردن دست مریزاد داره.
واقعا در ست 5 برنده بازی مشخص نبود. اگرچه در ست 4 همه اماده پیروزی نوله بودیم اما از اواخر ست 4 و ست 5 بازی پرهیجان شد.

امروز نوله خیلی خوب بازی کرد،هرچند خیلی از زمان ها قدر فرصت هاش رو نمیدونست اما طبیعی بود با توجه به شرایط بازی. بردن این راجر در این سطح ماموریت غیر ممکن بود که نوله به درستی از پسش بر اومد. راجر در روز بدش تو این سطح به سختی میبازه چه برسه وقتی از اول تورنمنت رو دور باشه و همه رو تو زمانهای کم شکست بده و فقط با 10 ساعت بازی به فینال برسه.
سال 2011 نواک گفت میتونم راجر رو در ویمبی و رافا رو در رولند شکست بدم. راجر رو بعد یه باخت در 2012 بلاخره برد و به حرفش عمل کرد تا ببینیم رافا رو میتونه شکست بده هر چند 3بار ناکام موند.

راجر امروز بازی خوبی کرد و تو روز خوبش بود. همه فاکتور های بازیش در سطح معمول خودش بود به استثنای ریترن که مدت زیادیه باهاش مشکل داره. اگه راجر ریترنش کمی فقط کمی بهتر بود مطمئن باشید الان جام در دستان او بود. بکهندش خوب بود در این چند سال به این خوبی ندیده بودم بکهند رو. سرویس هم که عالی بود مخصوصا در مواقع حساس بازی. حتی در رالی ها سوار بازی بود تقریبا و رالی های اُوِر 10 رو از نوله جلو بود در صورتی که همیشه این نوله هست که از طولانی شدن رالی استقبال میکنه . و بقیه موارد که همه دیدیم .

با تمام احترامی که واسه راجر و هواداراش قائلم باید بگم که راجر آخرین فرصتش برای بردن گرند رو (حداقل در این سال ) از دست داد. فکر نمیکنم بتونه در امریکا با این سرعت همه رو ببره برسه فینال که بتونه یه بازی 5سته کنه. هرچند راجر هر کاری از دسش بر میاد.

سپاس...!

mamad
07-06-2014, 09:01 PM
قهرمانی نواک مبارک هوادارانش ولی نباید از بازی خیلی خوب راجر غافل بشیم من تقریبا توی ست چهارم نا امید شده بودم اما بازی 2 بر 5 رو 7 بر 5 کرد با این که قهرمان نشد اما با تمام وجودش بازی کرد و برای من به اندازه ی قهرمانی ارزش داشت با این که ناراحتم اما ناراحتیم از فینال استرالیا 2009 و هم چنین ویمبلدون 2008 کمتره و در نهایت دوستتتتتتتتتتت دارم راجر کبیر

masa
07-06-2014, 09:07 PM
آمار نشون میده نواک کمی بهتر بود. گرفتن 29 ایس از نواک ساده نیست ولی کاش چندتا از این ایس ها رو تو تابریک ست 3 می گرفت یا تو ست آخر برک نمیشد اونم وقتی 5-4 عقب بود :(
بهرحال نواک هم عالی بود من واقعاً فکر نمی کردم بعد از باخت تو ست چهارم بتونه خودش رو جمع و جور کنه

narges 95
07-06-2014, 09:09 PM
تبریک به طرفدارای نواک. این بازی معرکه بود هردوعالی بودن. فکرشو نمیکردم راجر ست چهارمو بگیره با اینکه باخت ولی باختش ازبرد باارزش تر بود چون با تمام وجود بازی کرد.فقط میتونم بگم راجر دمت گرم که تواین سن اینقد جنگنده ای:001_smile:

289
07-06-2014, 09:10 PM
باید به خاطر بازی عالی و روحیه مثالزدنی راجر به خودش و طرفداراش صمیمانه تبریک گفت
احترام راجر برای من چندبرابر شد با این مسابقه
امیدوارم راجر این فرم عالی را حداقل تا 2016 حفظ کنه و ما را با این تنیس ممتاز بوجد بیاره

KING OF CLAY
07-06-2014, 09:15 PM
به یاد سال های نه چندان دور
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/q71/s720x720/10474284_582203685231631_4361344417271991053_n.jpg

CANDIS
07-06-2014, 09:16 PM
نواک تو فینال گرند ها واسه راجر شیر میشه واسه رافا موش! کاش جلو رافا هم شیر میشد نه مثل رولند امسال و US پارسال که یه طوری بازی میکرد انگار داره به رافا کمک میکنه برای شکستن رکورد 17 تای راجر! دم راجر گرم که با سی و دوسه سال سن فقط بعضی وقتا زورش به رافا و نواک نمیرسه بقیرو له میکنه. شک نکنید اگه دیمیتروف فینالیست بود الان جام تو دست راجر بود. به هر حال دوست داریم اسطوره تنیس بدون تو معنی نداره

Mahdi Naji
07-06-2014, 09:19 PM
تایبریک ست سوم و اون فورهندی که خراب شد و داستان به این جا کشید
اون اسمشی که سر 4-4 ست اخر به تور خورد و بازی و به نواک داد همیشه تو ذهنمان خواهد ماند
همون حسی رو دارم که 2012سمی استرالیا جلو نادال داشتم باختیم و شاید دیگه تو همچین شرایطی قرار نگیریم

289
07-06-2014, 09:25 PM
تا 5 سال آینده 20 تا گرند دیگه در دسترسه برای مدعیان و علی الخصوص نواک
بنابراین نباید فقط رافا را مدعی دونست برای زدن رکورد راجر
اصولا رکوردها برای شکستنه.مثال واضحش لئو مسی که رکوردهایی را
در این چندسال شکست که قدمتی سی چهل ساله داشت
باز هم تبریک به طرفداران نواک و راجر و تشکر از خودشون که 4 ساعت خاطره انگیز را به ما هدیه کردند

roli
07-06-2014, 09:34 PM
تبریک به طرفداران نواک.
با اینکه نواک عالی بود ولی راجر با این همه ایس می بایست بازیو میبرد. این باخت اصلاً واسم قابل قبول نیست. به هر حال خسته نه باشید به راجر.:243:

KING OF CLAY
07-06-2014, 09:34 PM
تا 5 سال آینده 20 تا گرند دیگه در دسترسه برای مدعیان و علی الخصوص نواک
بنابراین نباید فقط رافا را مدعی دونست برای زدن رکورد راجر
اصولا رکوردها برای شکستنه.مثال واضحش لئو مسی که رکوردهایی را
در این چندسال شکست که قدمتی سی چهل ساله داشت
باز هم تبریک به طرفداران نواک و راجر و تشکر از خودشون که 4 ساعت خاطره انگیز را به ما هدیه کردند

شکستن رکورد راجر توسط نواک یکم زیادی دور از ذهنه
تا 5 سال همین 2-3 نفر مدعی نیستند که
کسانی مثله واورینکا و امثالش که اکثرشون هنوز ناشناخته هستند خواهند بود که نمیزارند از 20 تا اسلم آینده 10 تاش رو نواک ببره

289
07-06-2014, 09:38 PM
صادقانه عرض میکنم
بازی امروز راجر باید مایه مباهات و افتخار باشه برای راجر و طرفداراش
چیزی نبود که باعث خشم خجالت و سرافکندگی باشه
راجر در مسابقه ای باخت که از حریف باهوش و قدرتمندش چیزی کم نداشت و پابه پای اون میجنگید
اگر حریف امروز فدرر یک تنیسور رنک پایین یا یک مدعی نوظهور مثل دیمیتروف بود
شاید دوستداران راجر میبایست اظهار خشم و ناراحتی میکردند
اما راجر به کسی بازی را میلیمتری واگزار کرد که نه تنها رنک 1 جهانه بلکه در دو سه سال اخیر
فرم عالی و بینظیرش را در همه میادین حفظ کرده و همه جا مدعی بوده

از دوستان عزیز طرفدار راجر تقاضا میکنم با افتخار در سایت حضور داشته و بازی امروز را تحلیل کنند
خصوصا از ترجمه دوست عزیزمون لرد و تحلیلهای دیگر دوستان استقبال میکنیم

federer4ever
07-06-2014, 09:44 PM
راجر امروز 30% فينال ويمبلدون 2007 بود با اين حال نواك تو ست 5 با مديكال تايم اوت الكي كارهايي كه تو يو اس اپنم سر راجر در اورده بود تونست با در اومدن اشكش راجر 33 ساله با 4 تا بچه ببره.حالا ادم متوجه ميشه كه كلاس كار راجر اصلا قابل قياس با هيچ تنيس بازي تو تاريخ نيست .

289
07-06-2014, 10:02 PM
راجر امروز 30% فينال ويمبلدون 2007 بود با اين حال نواك تو ست 5 با مديكال تايم اوت الكي كارهايي كه تو يو اس اپنم سر راجر در اورده بود تونست با در اومدن اشكش راجر 33 ساله با 4 تا بچه ببره.حالا ادم متوجه ميشه كه كلاس كار راجر اصلا قابل قياس با هيچ تنيس بازي تو تاريخ نيست .

دوست عزیز چیز غیرطبیعی نیست
مگر توقع داشتید راجر 32 ساله امروز همون انرژی و قدرت راجر 25 ساله 2007 را داشته باشه!؟
در باره مدیکال تایم اوت هم با شما هم نظر نیستم نواک از دو بازی قبلی و همینطور امروز
بخاطر زمین خوردنهای مکرر جراحتهایی داشت که آثارش در آرنج و زانوش مشخص بود

این 4 تا بچه را هم اینقدر پیش نکشید ایشون که مثل منو شما نیست برای فرزندانش
حتما پرستاران متعدد و خدم و حشم بوفور داره منظور اینه که باری به دوشش نیستند
و برعکس براش بمب روحیه ان
خواهشا پیروزی حریف را مخدوش نکنید وقتی هر دو عالی بودند

novak djokovich
07-06-2014, 10:07 PM
راستش اصلن انتظار این بازی رو از نواک نداشتم و حدس میزدم عصبی بشه و ارورهای زیادی بده ولی از همون ست اول عالی بود و اون برگشت ست سوم هم بخاطر استرس زیادش و فوق العاده بودن راجر بود .. مرسی نوله

federer4ever
07-06-2014, 10:10 PM
دوست عزیز چیز غیرطبیعی نیست
مگر توقع داشتید راجر 32 ساله امروز همون انرژی و قدرت راجر 25 ساله 2007 را داشته باشه!؟
در باره مدیکال تایم اوت هم با شما هم نظر نیستم نواک از دو بازی قبلی و همینطور امروز
بخاطر زمین خوردنهای مکرر جراحتهایی داشت که آثارش در آرنج و زانوش مشخص بود

این 4 تا بچه را هم اینقدر پیش نکشید ایشون که مثل منو شما نیست برای فرزندانش
حتما پرستاران متعدد و خدم و حشم بوفور داره منظور اینه که باری به دوشش نیستند
و برعکس براش بمب روحیه ان
خواهشا پیروزی حریف را مخدوش نکنید وقتی هر دو عالی بودند
نه انتظار نميرفت مثله سال 2007 باشه چون نواك همش 10 تا گيم هم نميتونست از راجر بگيره.جراحت داشت چطور پاشو 170 درجه باز ميكرد .بعد تو 3 دقيقه جراحتش برطرف شد با دو تا دست كشيدن رو ساقش:379:شايد من اشتباه ميكنم

swiss express
07-06-2014, 10:16 PM
هی روزگار ...حالم خیلی بد شد...یکی از سخت ترین لحظات کل زندگیم بود.انگیزم به تماشای تنیس اومد زبر صفر.دیگه تنیس برام تموم شدس.خداحافظ دنیای تنیس.

ولی بازم بهت افتخار میکنم قهرمان... اسطوره بی پایان .دیدن چهرت آخر بازی...

خسته نباشی مرد همیشه قهرمان...فدای سر 4 تا کوچولوی دوست داشتنیت.

خسته نباشید به همه هوادارای عزیز راج.دمتون گرم بابت حمایتتون.روزای خوب در راه...just keep your FAITH.it is FAITH that keeps us alive and forces us to go forward ...to go one more step.yeah jus' one more step.that will suffice,it is FAITH that forces rog ,the king of tennis to keep fightin' to keep believin' to look forward to the upcoming days to keep our fingers crossed. never ever let go.just hang in there.good days are loomin large in horizon.God bless you SCORPIONS

the world is closing in
did u ever think
that we could be so close,like brothers

the future's in the air
i can feel it everywhere
blowing with the wind of change

چقدر بابک عزیز قشنگ میگفت:هر کی از قطار سریع السیر سویسی متنفره از مشکلات روحی روانی رنج میبره.واقعا چطور میشه از راجر متنفر بود؟ میشه دوسش نداشت اما تنفر به هیچ وجه قابل توضیح نیست...مگر اینکه در مبحث روانی قابل ریشه یابی باشه

nobody yes nobody never ever hates a KNIGHT without any rational reason.. a good natured adorable modest humble lovely KNIGHT.yeah Roger's the KNIGHT of the Tennis ...not just for the time being ...for ever ...for eternity

289
07-06-2014, 10:28 PM
نه انتظار نميرفت مثله سال 2007 باشه چون نواك همش 10 تا گيم هم نميتونست از راجر بگيره.جراحت داشت چطور پاشو 170 درجه باز ميكرد .بعد تو 3 دقيقه جراحتش برطرف شد با دو تا دست كشيدن رو ساقش:379:شايد من اشتباه ميكنم

دوست عزیز جمله اولتون را کمتر کسی میتونه قبول کنه
اگر اشتباه نکنم در هد تو هد الان راجر برتری خفیف 19-18 به نوله داره
که مسلمه نواک این 18 تا برد را فقط در همین 3 سال به دست نیاورده

roger_024
07-06-2014, 10:29 PM
وقتی راجر امروز تو ست چهارم اینطوری به بازی برگشت تو قهرمانیش شکی نداشتم

حیف واقعا حیف فک کنم یه چن روز بابت این شکست حالم گرفته باشه هر چند که راجر مردونه جنگید
تنها دلخوشیم اینه که دیگه شماره یک جهان رافا نیست

federer4ever
07-06-2014, 10:40 PM
دوست عزیز جمله اولتون را کمتر کسی میتونه قبول کنه
اگر اشتباه نکنم در هد تو هد الان راجر برتری خفیف 19-18 به نوله داره
که مسلمه نواک این 18 تا برد را فقط در همین 3 سال به دست نیاورده
موضوع بحث من ويمبلدون و سطح چمن هستش حرفي از هد تو هد نزدم.منظورم اين هستش كه نواك فدرر 33 ساله رو به قوله خودت ميليمتري برد.نه فدرر 2007 رو چون اون موقع راجر يه كاري ميكرد كه نوله زود زود ليز بخوره

289
07-06-2014, 10:41 PM
راستش اصلن انتظار این بازی رو از نواک نداشتم و حدس میزدم عصبی بشه و ارورهای زیادی بده ولی از همون ست اول عالی بود و اون برگشت ست سوم هم بخاطر استرس زیادش و فوق العاده بودن راجر بود .. مرسی نوله

تقریبا در برد نواک شک نداشتم و این را همون شب باختش تو فینال رولند ماه پیش نوشتم
اتفاقا من دقیقا انتظار همین بازی را داشتم فکر میکردم راجر به زحمت یک ست بگیره
که همون ست اول توی تایبرک گرفت و اگر بازگشت فوق العاده راجر نبود میشد
بازی در ست چهارم تمام شه
بنظر من دوستان راجری توقعشون از راجر بالا رفته بود بخاطر نتایج یکطرفه اش
که در 6 دیدار قبلی فقط یک ست داده بود در حالیکه همانطور که قبلا اشاره شد
مسیر راجر برای فینال بسی هموارتر از نوله بود به حریفانشون نگاه کنید

با سلام به همه دوستان

نوله در بازی امروز بسیار کم اشتباه بود و بنظرم عصبی شدنش در بازی با
دیمیتروف و چیلیچ بخاطر بدشانسیها و اشتباهات متعددخودش بود و بازی بسیار خوب حریفانش که تا حدودی براش دور از انتظاربود
امروز نوله کم اشتباه بود و از حریفش هم کمابیش انتظار چنین بازی را داشت پس دلیلی برای عصبی شدن نداشت

اما جالب تر اینجاست که

فدرر

نوله

...بنظرم حق دارم طرفدار باشم و از ته دل آرزو کنم نواک برنده بشه چون بنظرم لیاقتش را

sina1993
07-06-2014, 10:42 PM
هر دو تنیسور عالی عمل کردن خوشحالم زمانی که فدرر ست چهارم 5 به 2 عقب بود نا امید نشدم و به bel18ve اعتقاد داشتم با اینکه باخت ولی به نظرم راجر جواب اعتماد هوادارانش رو خوب داد به امید موفقیت توی یو اس اپن:583:

بعضی از دوستان حرفهای عجیبی درباره ارورهای زیاد جوکویچ مقابل فدرر و بازی فوق العاده اون مقابل نادال میگفتن به نظرم امار گویای همه چیزه:
جوکویچ توی بازی چهار سته مقابل نادال در رولند 2014:
49 انفورسد ارور
در حالی که در فینال پنج سته ویمبلدون 2014 تنها 27 انفورسد ارور داشته

289
07-06-2014, 11:18 PM
هر دو تنیسور عالی عمل کردن خوشحالم زمانی که فدرر ست چهارم 5 به 2 عقب بود نا امید نشدم و به bel18ve اعتقاد داشتم با اینکه باخت ولی به نظرم راجر جواب اعتماد هوادارانش رو خوب داد به امید موفقیت توی یو اس اپن:583:

بعضی از دوستان حرفهای عجیبی درباره ارورهای زیاد جوکویچ مقابل فدرر و بازی فوق العاده اون مقابل نادال میگفتن به نظرم امار گویای همه چیزه:
جوکویچ توی بازی چهار سته مقابل نادال در رولند 2014:
49 انفورسد ارور
در حالی که در فینال پنج سته ویمبلدون 2014 تنها 27 انفورسد ارور داشته

بنظرم توجیه پذیره
اعتماد بنفس و باوری که امروز نواک داشت که میتونه راجر را روی چمن ببره در رولند مقابل رافا نداشت
اما بنظرم اگر روال طبیعی باشه نواک برای رولند 2015 شانس کمی نداره.بالاخره روزی تک شکست نادال در رولند 2 میشه و این 2 میتونه در رولند 2015 مقابل نوله باشه

Behr@d
07-06-2014, 11:34 PM
تبریک به طرفداران نوله .... :583:
به قول محمد عزیز این بازی یه دیدار دو سرباخت برای رافایی ها بود اما گزینه ی منطقی تر نواک بود .... چون رافا بخوای نخوای خیلی زود رنک 1 رو از دست میداد ....
راجر هم خیلی خوب بود و تورنمنت فوق العاده ای داشت اما خوب در ست آخر نواک برتر بود و در لحظات حساس بهتر کار کرد ...

sspol
07-06-2014, 11:41 PM
تبریک به طرفداران نواک
بازی جالب و جذابی بود

مثلث نادال فدرر جکو تنیس رو بجرات میشه گفت در بهترین دوران تاریخ خودش قرار داده

nima.a
07-06-2014, 11:47 PM
https://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/thumb/859413440.gif?1404667248

289
07-06-2014, 11:57 PM
دوستانی که بازی را ندیدند یا دوباره میخوان ببینند همین الان ابوظبی اسپرت شروع کرد

تکرار بازی را می دیدم جالب بود توی ست اول و تایبرک نوله بازگشت جالبی داشت و بعد از اینکه 0-3
عقب افتاد تونست دوتا ست پوینت داشته باشه که یکیش سرویس خودش بود که از دست داد و راجر در اولین ست پوینت کار را تموم کرد

مطلب قابل توجهی که از دید دوستان دور مونده اینه که مربیان نوله و رافا خودشون حدود 25 سال پیش سه بار بصورت پی درپی
فینال ویمبلدون را در مقابل هم انجام دادند

بوریس بکر 3 تا و ادبرگ 2تا ویمبلدون دارند

http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/draws/archive/MS.html
1990 (http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/draws/archive/1990/MS/rFs1.html)

Stefan Edberg (http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/draws/archive/players/8a7ceff4-739e-4254-84d4-2de279d5d637/index.html) SWE (3) 6 6 3 3 6 Final Boris Becker (http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/draws/archive/players/a2d4c207-afa9-493e-b1b7-a5830f33cc47/index.html) GER (2) 2 2 6 6 4 S.B.Edberg (http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/draws/archive/players/8a7ceff4-739e-4254-84d4-2de279d5d637/index.html)
1989 (http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/draws/archive/1989/MS/rFs1.html)

Boris Becker (http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/draws/archive/players/a2d4c207-afa9-493e-b1b7-a5830f33cc47/index.html) GER (3) 6 77 6 Final Stefan Edberg (http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/draws/archive/players/8a7ceff4-739e-4254-84d4-2de279d5d637/index.html) SWE (2) 0 61 4 B.Becker (http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/draws/archive/players/a2d4c207-afa9-493e-b1b7-a5830f33cc47/index.html)
1988 (http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/draws/archive/1988/MS/rFs1.html)

Boris Becker (http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/draws/archive/players/a2d4c207-afa9-493e-b1b7-a5830f33cc47/index.html) GER (6) 6 62 4 2 Final Stefan Edberg (http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/draws/archive/players/8a7ceff4-739e-4254-84d4-2de279d5d637/index.html) SWE (3) 4 77 6 6 S.B.Edberg (http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/draws/archive/players/8a7ceff4-739e-4254-84d4-2de279d5d637/index.html)

zarin
07-07-2014, 12:16 AM
تبریک تبریک تبریک
به نواک و طرفدارهای عزیزش
تبریک به فدرر بزرگ برای بازی قشنگش
واقعا بازی قشنگ و جذابی بود فکر کنم همه عشاق تنیس لذت برد
:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X :-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:
از همه مهمتر جملات قشنگ و بدون تعصب که دوستان نوشتن :-( که به تنیسورها و طرفدارهاشون احترام گذاشتن )

SOROOSH_RF
07-07-2014, 12:40 AM
تبريك به طرفداراي نوله.
يه خسته نباشيد جانانه به فدرر عزيز كه واقعا عالي بود و هيچ چيز كم نگذاشت . اون نگاه آخر بازيش به دختراش... فقط حيف شد...

sina1993
07-07-2014, 01:42 AM
بنظرم توجیه پذیره
اعتماد بنفس و باوری که امروز نواک داشت که میتونه راجر را روی چمن ببره در رولند مقابل رافا نداشت
اما بنظرم اگر روال طبیعی باشه نواک برای رولند 2015 شانس کمی نداره.بالاخره روزی تک شکست نادال در رولند 2 میشه و این 2 میتونه در رولند 2015 مقابل نوله باشه
با حرفتون موافقم مخصوصا قسمت اخرش:434:

ولی منظور من این بود بعضی از دوستان میخوان بگن جوکوویچ همیشه بهترین بازیشو مقابل نادال انجام میده و در برابر فدرر پر اشتباهه منظورشون اینه که اگه جوکوویچ ببره نتیجه اینه که فدرر ضعیفه و اگر هم فدرر ببره کار خاصی نکرده و جوکوویچ بد بازی کرده!!!

Ahoura
07-07-2014, 01:43 AM
تبریک به طرفداران نوواک :583:
خب راجـر باخت در روزی که میتونست ببره !
من اصلا راضی نیستم ، باید صادق باشیم راجـر در طول تورنمنت هم بدون برنامه تمام بازیاشو پشت سر گذاشت ، درسته بردیم ولی کیا رو بردیم ؟ رائونیچ ؟ روبردو ؟ لورنزی ؟ مولر ؟ جیرالدو ؟!! تنها تنیسور محکمی رو که بردیم استن بود که اونم مصدوم و خسته بود ، با این حال یه ستم ازمون گرفت .
از اول تورنمنت راجر بدون برنامه بازی کرد ، اگر یه بازیکن محکم و یه چمن باز بهمون میخورد قطعا تا فینال نمیرسیدیم .
سن ، بهونست ! امروز به 32 سالگی نباختیم ، ما مسیر راحتی رو تا فینال داشتیم ، قطعا در طول مسیر هم مشکلی برامون پیش نیومد ، مصدومیت هم نداشتیم . در ست آخر بازی نوله حتی از راجـر هم خسته تر به نظر میرسید پس خواهشا خودتو با سن گول نزنید و باخت رو توجیه نکنید ، درسته 32 سال برای فینال ویمبی کم نیست ولی راجـر میتونست با همین سن خیلی از اینم بهتر باشه . این حداکثر توان راجـر در 32 سالگی نبود !
امروز همون مشکل بازی های قبل رو داشتیم ، برنامه ای واسه تخریب نوواک وجود نداشت ! ولی فرقش با بازی های قبل در این بود اونا حریفای دست و پا بسته ای بودن ولی نوواک اینجوری نبود .
تا اواسط ست دوم 11 تا پسینگ شات از نوواک خوردیم ! میدونید این یعنی چی ؟ این روی چمن برای کسی مثل راجـر یعنی فاجعه . جالبش این بود 2 3 تا پسینگ شات کپی به هم در دو سه گیم متوالی خوردیم ! اینا همش نشون از بی برنامه بودن راجـر داره که بازی نوواک رو انالیز نکرده بود و نمیتونست ضرباتش رو بخونه .
به هر حال هرچی بود تمام شد ، ورزشه دیگه ، باختیم . من واسه باخت ناراحت نشدم ولی اون لحظه ای که اشک راجـر ریخت دلم کباب شد :243:
با توجه به این فیلد طلایی و عدم حضور یک بازیکن تاپ در چمن من عقیدم بر اینه راجـر سال بعد هم شانس داره تا ویمبی رو فتح کنه . واقعا میتونه اگر یه برنامه درست واسه کُل تورنمنت بریزه .

davidbeckham
07-07-2014, 06:33 AM
اتفاقا کسی که فکر میکنه همه باید طرفدار فدرر باشن و دوستش داشته باشن روانی هستش:3t1:
واسه بعضی از همین طرفدارای فدرر هست که اینجوری مخالف فدرر هستم
اونقدر که از ضایع شدن اونا خوشحال میشم اطز باخت فدرر خوشحال نمیشم

mspayam
07-07-2014, 07:31 AM
http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2014/06/27/Wimbledon-Brain-Game-Final-Djokovic-Federer.aspx

Paymaan
07-07-2014, 08:14 AM
بازی بسیار جذاب و با کیفیتی بود. تبریک میگم به هوداران نواک :583:.

Mohammad
07-07-2014, 08:32 AM
بازی زیبایی بود و خب به نظر من هم با اینکه هر دو خوب بازی کردند نوله کمی شایسته تر بود. من هم هر چه از بازی میگذشت و تلاش بیشتر فدرر و روحیه جنگندگیش رو میدیدم بیشتر طرفدار اون شدم تا نوله به خصوص در ست اخر. اون صحنه نگاه راجر به دخترهاش که نمیدونم به جورایی توام با شرم بود، مثل یه پدری که نتونسته اون چیزی که بچه اش میخواد رو براش بخره، واقعا احساسات ادم رو تحت تاثیر قرار داد. خیلی خوشحالم که در عصر این تنیس بازان بزرگ تنیس رو دنبال میکنم. زنده باد راجر فدرر کبیر که هم چنان با حضورش جذابیت مسابقات رو حفظ کرده.

king of spin
07-07-2014, 08:49 AM
اول از همه تبریک به طرفدارای نواک...بعدشم یه خسته نباشید جانانه به راجر....واقعا تو ست چهارم اون جوری بازی کردن و نتیجه رو برگردوندن کار هر کسی نبود ولی خوب در مجموع نواک کمی بهتر بود.راجر اگه میخاست برنده باشه باید تای برک ست سومو هر جور میشد میبرد ولی خوب نواک بهتر و با تمرکزتر کار کرد...ورزش همینه دیگه اشتباه کمتر برنامه و تاکتیک بهتر قهرمان رو مشخص میکنه...

aretobe7
07-07-2014, 08:49 AM
واقعا افتخار می کنم که طرفدار تنیسوری مثل راجرم
من که از جانب فدرر بازی رو تماشا می کردم هم , ست چهارم بازی رو تموم شده می دونستم البته با دیدگاهی که نسبت به جنگندگی راجر از بازی های قبل تو ذهنم بود( مثلا اگه رافا یه ور قضیه بود این احتمال رو میدادم که بازی برگرده اما راجر نه) فکر می کردم دیگه ول می کنه بازی رو اما اون اینکارو نکرد. همین که انگیزه لازم برای جنگیدن تا این حد رو که بازی 5-3 عقب باشه و Championship point هم برای نواک داشته باشه 7-5 ببره با این همه افتخار و تو این سن نشون میده که پتانسیل اینکه گرند اسلم بگیره بازم به خصوص ویمبلدون سال دیگه رو داره حتی من به US Open امسال هم امیدوارم که خوب بازی کنه. به نظر من فدرر خوب بود. وقتی رکورد های گرنداسلم سال گذشته رو مرور می کردمن روی تلویزیون از او وضعیت که سال پیش داشت به نظر من توی ویمبلدون خودشو بالا کشید و اعتماد به نفسی که از دست داده بود رو بدست آورد. برای من داخل بازی مهمه که Unforced Er کم داشته باشه تمرکز داشته باشده که داشت و این نشون میده که می تونه هنوز گرند اسلم بگیره.
من که راضیم به نظر من خودشم خارج از بحث احساسی از خودش راضی به نظر می رسید.

roger 4 ever
07-07-2014, 10:17 AM
تبریک به طرفداران نوواک :583:
خب راجـر باخت در روزی که میتونست ببره !
من اصلا راضی نیستم ، باید صادق باشیم راجـر در طول تورنمنت هم بدون برنامه تمام بازیاشو پشت سر گذاشت ، درسته بردیم ولی کیا رو بردیم ؟ رائونیچ ؟ روبردو ؟ لورنزی ؟ مولر ؟ جیرالدو ؟!! تنها تنیسور محکمی رو که بردیم استن بود که اونم مصدوم و خسته بود ، با این حال یه ستم ازمون گرفت .
از اول تورنمنت راجر بدون برنامه بازی کرد ، اگر یه بازیکن محکم و یه چمن باز بهمون میخورد قطعا تا فینال نمیرسیدیم .
سن ، بهونست ! امروز به 32 سالگی نباختیم ، ما مسیر راحتی رو تا فینال داشتیم ، قطعا در طول مسیر هم مشکلی برامون پیش نیومد ، مصدومیت هم نداشتیم . در ست آخر بازی نوله حتی از راجـر هم خسته تر به نظر میرسید پس خواهشا خودتو با سن گول نزنید و باخت رو توجیه نکنید ، درسته 32 سال برای فینال ویمبی کم نیست ولی راجـر میتونست با همین سن خیلی از اینم بهتر باشه . این حداکثر توان راجـر در 32 سالگی نبود !
امروز همون مشکل بازی های قبل رو داشتیم ، برنامه ای واسه تخریب نوواک وجود نداشت ! ولی فرقش با بازی های قبل در این بود اونا حریفای دست و پا بسته ای بودن ولی نوواک اینجوری نبود .
تا اواسط ست دوم 11 تا پسینگ شات از نوواک خوردیم ! میدونید این یعنی چی ؟ این روی چمن برای کسی مثل راجـر یعنی فاجعه . جالبش این بود 2 3 تا پسینگ شات کپی به هم در دو سه گیم متوالی خوردیم ! اینا همش نشون از بی برنامه بودن راجـر داره که بازی نوواک رو انالیز نکرده بود و نمیتونست ضرباتش رو بخونه .
به هر حال هرچی بود تمام شد ، ورزشه دیگه ، باختیم . من واسه باخت ناراحت نشدم ولی اون لحظه ای که اشک راجـر ریخت دلم کباب شد :243:
با توجه به این فیلد طلایی و عدم حضور یک بازیکن تاپ در چمن من عقیدم بر اینه راجـر سال بعد هم شانس داره تا ویمبی رو فتح کنه . واقعا میتونه اگر یه برنامه درست واسه کُل تورنمنت بریزه .

هم موافقم با این گفته ها هم مخالف...اگر این طوری بگیم که این صد در صد توانایی «فنی» راجر در 32 سالگی نبود، بله من می تونم تا حد زیادی این جمله رو قبول کنم...موردی که مثال زدی در مورد پسینگ شات کاملا درست و به حق بود...این یک «مشکل فنی» بود که نباید هم رخ می داد...حق با تو هست...

اما در مورد اینکه بگی راجر می تونست عملکرد «فیزیکی» بهتری در این بازی داشته باشه با توجه به سنش، نه به هیچ عنوان فکر نمی کنم درست باشه...نواک تو ست 5 خسته تر بود؟...بر چه اساسی می گی این حرف رو؟...نواک، اسطوره ی فعالیت های فیزیکی در ست 5 بازی با «راجر» خسته تر بود؟...اصلا نمی تونم قبول کنم همچنین جمله ای رو...اگه بر مبنای مدیکال و این ور اون ور شدنش و 4 تا افتادنش می گی که خب اینا عادته نواک هست و کاملا برنامه ریزی شده...من معتقدم در این سن، چنین نمایش فیزیکی از فدرر نه تنها کمتر از ظرفیت هاش نبود، بلکه فراتر از ظرفیت های بدنیش محسوب می شد...شما ست چهار 5-2 عقب باشی، بازی رو برگردونی و ست 5 هم اون طوری نزدیک بازی کنی تو 33 سالگی جلو نواک، قطعا فراتر از ظرفیت های فیزیکیت کار کردی...

در مورد حریف ها هم یه کم بی انصافی می کنی...همین چیلیچ اگه این ور می بود با دیمیتروف و راجر 3-0 می زد همین حرف ها رو هم می زدی که حریفای راجر آسون بودن...استن مصدوم و خسته بود؟ این که نمی شه که پس منم می گم چیلیچ ست پنج خسته بود!! استن روز قبلش مثل پلنگ جلو لوپز بازی می کرد...در مورد رائونیچ هم بی انصافی هست اگه بخوایم بگیم آسون بود و اینا...راجر «درست» بازی کرد که آسون شد...این راجر بود که هنرمندانه بازی رو درآورد، آسون که نبود...فرم رائونیچ در چند وقت اخیر به خوبی نشون می ده که چه قدر پیشرفت کرده...متاسفانه این قاطعیت راجر در دورهای قبلی باعث شده همه فکر کنن حریفاش «آسون» بودن...استن و رائونیچ در حالت عادی کمتر از چیلیچ و دیمیتروف نیستن...ولی خب چون نوله با چیلیچ 5 سته کرده و راجر 3-0 زده رائونیچ رو، می گیم این قوی و این ضعیف بوده...نتیجه که معیار «دقیقی» از ضعیف و قوی بودن نمی شه هیچ وقت...

ولی در مورد «مشکلات فنی» کاملا درست و به جا گفتی...حالا منم نظرم و می گم درمورد شرایط فنی بازی...مرسی اهورا...:583:

djoker
07-07-2014, 11:06 AM
واقعا که اعضای اینجا چقد راحت راجع به این که یکی از عمد خودشو به مصدومیت زده یا نه اظهار نظر می کنن.
ازخدا بترسین.