PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انصراف نادال از شرکت در تورنمنت بازل

delpotro
10-18-2013, 03:48 PM
لحظاتی پیش، برترین تنیسور جهان اعلام کرد که در مسابقات بازل شرکت نخواهد کرد.

رافا در فیس بوکش نوشت:

Hi all, sorry to announce that I won't travel to Basel in Switzerland but after very exhausting weeks I have to regroup my fitness and my body. I will do my best to come back to the Swiss Indoors next year.

Maani
10-18-2013, 04:08 PM
خبر خوبي دادي

delpotro
10-18-2013, 04:14 PM
خبر خوبي دادي

به نظر من هم رافا یک حرکت انقلابی،سنجیده،هوشمندانه و معقولانه انجام داد و بصیرت و بیداری

خودشو یک بار دیگه به رافاییان همیشه در صحنه ثابت کرد.

Behr@d
10-18-2013, 10:41 PM
خب قطعا از اینکه از دیدنش در یک تورنمنت محروم شدم ، ناراحتم ولی خوب تصمیم خیلی خوب و بجایی گرفت ...... امیدوارم در پاریس و به خصوص لندن با تمام قوا حاضر بشه ....

rezaomo
10-19-2013, 11:18 AM
لحظاتی پیش، برترین تنیسور جهان اعلام کرد که در مسابقات بازل شرکت نخواهد کرد.

رافا در فیس بوکش نوشت:

Hi all, sorry to announce that I won't travel to Basel in Switzerland but after very exhausting weeks I have to regroup my fitness and my body. I will do my best to come back to the Swiss Indoors next year.

ترجمه اش ميشه

سلام. متاسفم که اعلام کنم که به بازل در سوییس نخواهم رفتم. بعد از هفته‌های طاقت‌فرسایی که گذراندم، باید بار دیگر سلامت و آمادگی را به بدنم بازگردانم. همه سعی‌ام را می‌کنم برای مسابقات سوییس سال آینده آماده باشم:379: