PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و گفتگو پیرامون مسابقات تنیس ویمبلدون 2013 سومین گرند اسلم سال

صفحه ها : 1 [2] 3

Maani
06-26-2013, 05:57 PM
آخه اين چه وضعشه ؟ همه دارن مصدوم ميشن !
بعد گير ميدين كه چرا عمو خشي از ويمبلدون متنفره :434:

ahas69
06-26-2013, 06:57 PM
با این همه retirment قرعه راجر و اندی خیلی آسون شد. ولی خیلی مسخرس این همه مصدومیت. هیجان مسابقات گرفته شد

Saeid
06-26-2013, 07:21 PM
خرده حساب شخصی شاراپووا و ویلیامز

http://wscdn.bbc.co.uk/worldservice/assets/images/2013/06/26/130626131856_sharapova_williams_1_624x351_reuters.jpg

یکی از داغ ترین، و شاید یکطرفه ترین، رقابت های تنیس زنان در سال های اخیر، میان سرینا ویلیامز آمریکایی نفر اول رده بندی جهانی و ماریا شاراپووا بازیکن روس نفر سوم جهان جریان دارد. این دو در اکثر تورنمنت های مهم جهان به فینال می رسند و با هم مبارزه می کنند که غالبا هم نتیجه به نفع سرینا است.

این دو در ده سال گذشته شانزده بار با هم روبرو شده اند که سهم شاراپووا از این مسابقات دو پیروزی در سال ۲۰۰۴ در فینال ویمبلدون و فینال تور زنان بوده است.

از آن به بعد سرینا ۱۳ بار پیاپی حریف را شکست داده که بعضی از این مسابقات به قدری یک طرفه به سود او تمام شده که حتما برای شاراپووا خجالت آور بوده است.

آخرین رویارویی ماریا و سرینا دو هفته پیش در فینال اوپن فرانسه بود و بسیاری از تحلیل گران تنیس معتقدند که این دو فینال ویمبلدون را هم برگزار خواهند کرد.

این اعتقاد از آن جایی بیشتر قوت می کیرد که ویکتوریا آزارنکا بازیکن بلاروسی نفر دوم جهان و مدعی دیگر قهرمانی در مسابقه دور اولش به شدت زمین خورد و مصدوم شد. البته او در آن مسابقه پیروز شد ولی در مرحله بعدی از دور مسابقات کنار رفت.

حالا این دو رقیب که هر دو در دور اول پیروز شده اند قبل از این که در زمین تنیس با هم روبرو شوند گویا خرده حسابی با هم دارند که مشغول صاف کردنش هستند.

داستان از آنجا شروع شد که سرینا در مصاحبه با یک مجله آمریکایی اشاراتی به زندگی خصوصی بعضی زنان تنیس باز کرد. او بدون نام بردن از کسی در مورد یک بازیکن خاص و دوست پسر او صحبت کرد و تلویحا گفت که این بازیکن دوست پسر دیگران را می دزدد.

با اینکه سرینا از کسی نام نبرده بود، همه متوجه شدند که منظورش ماریا و دوست پسر تنیس باز او، گریگور دیمتروف بلغاری، است که گویا قبلا مدت کوتاهی دوست سرینا بوده است.

پس از جنجالی که بر سر مصاحبه سرینا به پا شد، او از شاراپووا معذرت خواست اما ظاهرا این معذرت خواهی کافی نبوده چون ماریا هم در مصاحبه ای گفت که سرینا بهتر است راجع به زندگی خصوصی خودش صحبت کند و درباره دوستش که زن و بچه دار است و زندگی زناشویی اش در حال از هم پاشیده شدن است.

اشاره شاراپووا به مربی جدید سرینا بود که شایع است با او روابطی خصوصی فراتر از رابطه مربی و شاگردی دارد.

پاتریک مراداوغلو مربی فرانسوی ترک تبار سرینا در ماه ژوئن گذشته پس از شکست فضاحت بار او در دور اول اوپن فرانسه به تیم او پیوست. از آن پس سرینا در یازده تورنمنت از جمله سه گرانداسلم پیروز شده و به صدر جدول رده بندی جهانی بازگشته است.

اما خارج از زمین تنیس هم رابطه سرینا و مراداوغلو علنی شده. آنها بیشتر اوقات باهم هستند و با هم به تعطیلات می روند و گفته می شود که مربی فرانسوی در حال جدا شدن از همسرش است که با هم بچه هم دارند. پس بی جهت نیست که شایعاتی در باره روابط آنها بر سر زبان ها افتاده و شاراپووا هم به آن اشاره کرده است.

مسابقات ویمبلدون زمانی آغاز شد که جنگ لفظی این دو به اوج خود رسیده بود.

اما به نظر می آید که این دو قهرمان تنیس زنان می خواهند که دستکم در دو هفته ای که این تورنمنت جریان دارد به یکدیگر آتش بس بدهند. هردوی آنها در کنفرانس های خبری شان گفتند که برای تنیس بازی کردن و بردن به ویمبلدون آمده اند و میل ندارند راجع به چیز دیگری صحبت کنند.

اما از فحوای کلام هم ماریا شاراپووا و هم سرینا ویلیامز معلوم بود که رابطه شان فقط در سطح دو تنیس باز رقیب است و هیچگونه رابطه دوستانه ای با هم ندارند. ماریا گفت که کمتر دوستی در میان بازیکنان دارد و سرینا هم گفت که اصلا ماریا را در رختکن نمی بیند چون مسابقاتشان در روزهای جدا از هم است.

ظاهرا فعلا این دو که در عین حال ثروتمندترین زنان بازیکن تنیس هم هستند تصمیم گرفته اند با سکوت خود سعی کنند که به این گونه اختلافات بیرون از زمین تنیس دامن نزنند، البته اگر دیگران بگذارند بخصوص خبرنگاران مطبوعات خاصی که به دنبال بپا کردن جنجال هستند.

BBC (http://www.bbc.co.uk/persian/sport/2013/06/130626_l56_sharapova_vs_williams.shtml)

davidbeckham
06-26-2013, 07:38 PM
خب ماریا هم حذف شد
هر چی چپر چلاق عتیقه هستن دارن میان بالا:3t1:
البته مرحله بعدی هیچ غلطی نمیکنه
به امید نابودی ویمبلدون
زودتر تموم شه بریم سراغ یه گرند اسلم واقعی مثل یو اس اوپن

ahas69
06-26-2013, 07:39 PM
همین حرفا شاراپووا رو حذف کرد. دوزار تمرکز نداشت

Ahoura
06-26-2013, 07:53 PM
خسته نباشی مــریا :441: خیلی زود حذف شدیم ، تقریبا یه چیزی مثل پارسال ....
به جـــز مساله لیز بودن عجیب زمین و 3 بار زمین خوردن مــریا که دیگه ترس در وجودش ایجاد کرده بود و نمی تونست درست حرکت کنه حریف هم خیلی خوب بود + مــریا واقعا در امتیازای حساس به بدترین شکل ممکن کار کرد . بگذریم تمام شد رفت .
امیدوارم در فصل هارد آمریکا بهتر کار کنیم .....
زنان تقریبا تمام شد دیگه.

اما در مردان هنوز خیلی کار داریم . به عبارتی تازه شروع شد :sps:
ببینیم راجــر و گریگور چه می کنن ....

davidbeckham
06-26-2013, 08:10 PM
کیم کلایسترز قبلا دوست دختر هیوئیت بوده؟

SOROOSH_RF
06-26-2013, 08:32 PM

آره دوست دخترش بوده

Pouya
06-26-2013, 08:35 PM

بله. در دوبل میکس 2000 ویمبی نایب قهرمان شدن. تا 2004 اینا دوست بودن بعد هر کی رفت پی زندگی خودش:D

Meysam94
06-26-2013, 08:39 PM
من رفته بودم بیرون و همین که رسیدم خونمون دیدم که گیم آخر هستش و ماریا یک ست رو هم باخته و در حال شکست خوردن هست . خیلی ناراحت شدم و اعصابم خورد شد که چطور شده که ماریا به این زودی باخته و اومدم و پست اهورا را دیدم که گفته بود ماریا چند بار سر خورده و دیگه درست حرکت نمی کرده آخه چرا زمین های ویمبلدون باید امسال اینجوری باشه که تنیسور ها انقدر زمین بخورند و دیگه نتونند بازی خودشونو انجام بدند .:3t1:
یه چیز دیگه هم که من فکر میکنم باعث باخت ماریا شد اینه که تمرکز نداشته و این هم به خاطر حرف هایی بود که بین او و سرنا پیش اومد .
ولی با این همه بازم به ماریا خسته نباشید میگم وامیدوارم در ادامه فصل موفق باشه . :655:

saeedsafaee
06-26-2013, 09:05 PM
ایشالا فردا هم سرنا ببازه یا مصدوم بشه تا همه چیز واسه اولین قهرمانی لیزیکی آماده بشه تا یه خورده داغ رافا نادال رو بهتر تحمل کنم

ARY143
06-26-2013, 09:32 PM
هي رفتيد رو أعصاب نادال يون حالا امشب همون بلا سر راجريون مياد أي استاخوفسكي كه يك سور زده به دارسيس بابا :434: خدا آخر عاقبتمون رو امشب به خير كنه

sspol
06-26-2013, 09:37 PM
از قدیم الایام از ویمبلدون متنفرم

ویمبلدون جایی است که فقط سرویس حرف اولو اخرو میزنه

جای هیچ رالی رو نمیذاره و همچنین مصدومیت توش زیاده
چمن لغزنده برای سطح کیفی مسابقات تنیس جالب نیس

فقط خاک

Mohammad_Joulaei
06-26-2013, 09:41 PM
کم کم هم راجر داره با باخت دست و پنجه نرم میکنه.ست چهارم راجر برک شده!

ARY143
06-26-2013, 09:49 PM
اكه راجر امشب بازي رو در بياره به إندازه قهر ماني تو ويمبلدون ارزش داره ديد يد آه ناله و نفرين نادال يون به بار نشست :240::240:

Mohammad_Joulaei
06-26-2013, 10:16 PM
خب راجر هم حذف شد.
چنتا یک چهارم شد؟
سقوطی بد در رنکینگ!!!زیر تاپ4!!!
راجر حتی هال رو هم با اقتدار به دست نیورد!
وقتی تو الپیک 2008 راجر به بلیک باخت بلیک گفت فدرر به ادم تنزل کرده!!حرفش شاید الان درست باشه!
به قول نادال ما به برد عادت کردیم نه به شکست...
برنامه ریزی اشتباه از اول فصل!!

Mahmoud RF
06-26-2013, 10:18 PM
وایییییی خدااااااااااااااااااااا آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این حقمون نبود...............:243::240:

Pouya
06-26-2013, 10:20 PM
بالاخره موعد اتفاقی که نباید می رسید رسید... خیلی فرصت ها داشتیم که بازی رو نبازیم... خیلی اشتباهات داشتیم در بدترین لحظه ها... آخرش که مچ پوینت سیو شد امیدوار شدم ولی نشد دیگه... بدترین روز تاریخ ویمبی بود برام.
فدا ی سرت راجر:655::583: یه کاری کردی دیگه برای باختات خیلی ناراحت نمیشم...

ahas69
06-26-2013, 10:20 PM
قصه راجرم به سر رسید. شکست قبل کوارتر و سقوط به رنک 5 بعد از یک دهه.

love.RF
06-26-2013, 10:26 PM
بعد از چند وقت اومدم پست بزارم؛خیر سرم جمعه کنکور دارم با این همه استرس اومدم بازی دیدم اصلا نمیدونم چی بگم واقعا غیر منتظره بود به قول دوستمون کاری کرد که منی که واسه باختاش اسمون به زمین میدوختم الان از شدت ناراحتی نمیدونم چی بگم اما فدا سرش

Behr@d
06-26-2013, 10:27 PM
استاخوفسکی چه میگه ؟؟؟

یه حماسه ی دیگه !!! فدرر هم راند 2 ای شد . و چه میکنه سرگی استاخوفسکی :441:

وقتی روسول نادال رو برد همه رنکینگشو مسخره میکردین . الان که استاخوفسکی رنکش 116 هــ ما چی باید بگیم ؟؟؟

راستی دقت کردین این استاخوفسکی همچین یکم شبیه روسول بود . هم قیافش و هم سرویساش .

http://picxure.com/images/15762102221025174821.jpg
http://picxure.com/images/18926956732543615837.jpg

Meysam94
06-26-2013, 10:31 PM
عجب ویمبلدون مزخرفی شده . :3t1:
هم اینکه کیفیت چمنش خوب نیست و تنیسورا سر میخورند و آسیب میبینند . هم اینکه بزرگان تنیس یکی یکی دارند حذف میشند .:379:
دیگه ویمبی از این بدتر نمیشد معلوم نیست که کی نوبت حذف شدن نوله و اندی میشه تا شگفتی ها در این گرند اسلم دیگه کامل بشه .

Alireza Murray
06-26-2013, 10:33 PM
استاخوفسکی چه میگه ؟؟؟

وقتی روسول نادال رو برد همه رنکینگشو مسخره میکردین . الان که استاخوفسکی رنکش 116 هــ ما چی باید بگیم ؟؟؟

راستی دقت کردین این استاخوفسکی همچین یکم شبیه روسول بود . هم قیافش و هم سرویساش .

http://picxure.com/images/15762102221025174821.jpg (http://picxure.com/images/15762102221025174821.jpg)
http://picxure.com/images/18926956732543615837.jpg (http://picxure.com/images/18926956732543615837.jpg)

نه سرویساش شبیه روسل نبود کلا روسل یه چیز دیگه بود و این رو یادت نره بهراد 7 تا ویمبلدون و 17 تا گرنداسلم راند 2 باختن چیزی ازش کم نمیکنه :443:

Mahdi Naji
06-26-2013, 10:34 PM
راجر اول کفش هاش رفت.بعد خودش.نادالی ها تو پست های قبل گفتم احساس تون رو درک نمی کنم ولی حالا کاملا احساس تون رو درک میکنم.راجر به رنک 5 میره و باید به شدت زور بزنه تا بر گرده به امید سال دیگه و ادامه ی فصل.
راجر بد بازی کرد.هیچ بهانه ای نیست!
قبل از تور نگران کوارتر بودم ولی با خودم گفتم به احتمال 90 درصد راج به رافا نمی خوره.و به هم نمی رسن.رافا باخت بعد هم راج باخت.هیچ حرفی برای گفتن نیست.فقط الان به عنوان یک طرفدار ناراحت شدم همین.
امیدوارم اندی و نواک بتونن تور رو قشنگ کنن و دیگه اون ها نبازن که خیلی ویمبی چرتی میشه

havzhin
06-26-2013, 10:39 PM
من بازی رو ندیدم و فقط گذاشتم رو کنال دیدم داره امضا میده و بعدشم نتیجه رو زیرش زد بازم باورم نمیشد نتیجه

انتظار باختش رو داشتم ولی نه اینجوری

بهرحال بنظرم دوران فدرر هم تموم شده و خدا میدونه تا کی باید منتظر شد کسی مثل راجر ظهور کنه که بدت واقعی تنیس رو بشه دید

بنظرم راجر باید یه سال کاملا بخودش استراحت بده و بعد بیاد فقط یه گرند دیگه بگیره و بعدش هم خداحافظی

ARY143
06-26-2013, 10:41 PM
دوستان من با أجاز تون همين الان در نظر سنجي رأي به قهر ماني راجر دادم راجر براي من هميشه قهر مانه :655::583::787::787::787::787::787::787::787::787:

Aref
06-26-2013, 10:42 PM
راجریون درکتون می کنم.خیلی سخته یکسال انتظار همچین تورنمنتی رو بکشی اونوقت اینقدر زود راجر حذف شه.
ببینید ما دو ساله که چی می کشیم

Maani
06-26-2013, 10:46 PM
خيلي حرفا ميشه زد در حواب بعضي از دوستان ولي به خاطر دوساي نازنينم ميخوام بگم كه دركتون ميكنم و اميدوارم اين لحظات براتون زود بگذره .

Behr@d
06-26-2013, 10:48 PM
البته من تو پست قبل یه جور کری خوندم . من واقعا درک میکنم چه احساسی دارید . به قول دوستمون ما هم همین حس رو 2 ساله داریم . ولی چه میشه کرد گاهی اوقات حریفان گمنام به اصطلاح جوگیر میشن و نمیشه کاریش کرد .

ahas69
06-26-2013, 10:48 PM
حالا از اینایی که موندن تو قسمت راجر و رافا کی میره سمی به نظرتون؟ خودم میگم پیر یا یانوویچ

javi
06-26-2013, 10:49 PM
واقعاً تحقير آميز بود !!!

Behr@d
06-26-2013, 10:52 PM
http://picxure.com/images/00072428196582460618.png

Amir_RF
06-26-2013, 10:56 PM
نمیدونم چی بگم واقعا حالم بده . وفتی دیدم رنک 5 میشه خیلی بدتر شدم . امیدوارم طی مسابقات بعدی حداقل یه مسترز ببره دیگه.

federerostooore
06-26-2013, 11:01 PM
با باختت گریه ام گرفت ت
رنک 5 که خوبه صد هم بری بازم دوستت دارم وعاشقتم تو را خدا خداحافظی نکن اگه بری ورزش تنیس برای خیلی ها تمام میشه، تو به اندازه کافی برای ما گرنداسلم. مسترز.... گرفتی پس فقط میخوام تو مسابقات باشی حتی انکه دور اول حذف شی.

Behnam RF
06-26-2013, 11:02 PM
"Looking forward to next year, that I can do better here next year. I still have plans to play for many more years to come

said ;Federer :655:

federerostooore
06-26-2013, 11:03 PM
با باختت گریه ام گرفت ت
رنک 5 که خوبه صد هم بری بازم دوستت دارم وعاشقتم تو را خدا خداحافظی نکن اگه بری ورزش تنیس برای خیلی ها تمام میشه، تو به اندازه کافی برای ما گرنداسلم. مسترز.... گرفتی پس فقط میخوام تو مسابقات باشی حتی انکه دور اول حذف شی.

havzhin
06-26-2013, 11:07 PM
نمیدونم چرا بعضی دوستان غیر منطقی با مسائل برخورد میکنن
باخت راجر با باخت نادال زمین تا اسمون فرق داره و اصلا قابل قیاس نیست این دوتا بازی

من این احساسی که شما میگید سال 2008 داشتم وقتی راجر به رنک 2سقوط کرد و اون موقعه واقعا وضعیت بدی بود چون توی اون شرایط و سن و بعد اون قهرمانیها اون عفت خیلی بد بود

ولی حالا و در این سن و با این وضعیت جسمی و روحی روانی درسته واقعا شکه شدم از باخت توی این مرحله ولی خب خیلی هم هضمش سنگین نیست چون هرکسی روزهای اوجی داره و یه روز هم شروع به افت میکنه و باید قبول کنه که دورانش تموم شده

ولی برای من این سنگینه که یه اسطوره نباید اینطوری قداستش بشکنه و کاش حداقل توی مراحل بالاتر شکست میخورد

هرچند بدتر از دوران بد اغاسی نیست که مثل یه کابوس بود

Rafaello
06-26-2013, 11:08 PM
این دیگه چه ویمبلدونیه

تعطیلش کنن بره پی کارش

msh13792
06-26-2013, 11:08 PM
نميخواستم بيام اما نتونستم هيچي نگم
يكسال فقط و فقط و فقط ويمبي بخواي شايد آخرين ويمبي و آخرين خوشحالي كه از راجر توقع داري
شايد آخرين آرزو آخرين خواسته
درسته خيلي خوشحالم خيلي چيزا بهم داد وقتي كه خيلي ناراحت بودم
با بردش جوري خوشحالم كرد كه همه ناراحتي هاي دنيا فراموشم ميشد
شايد دعاها نذرها خيلي كاراي شايد از ديد ديگران مسخره اين چند سال قبل مسابقاتش كردم
اما خيلي بد شد
خيلي ناراحتم
نبودم خونه وقتي آمدم و ديدم نتيجه رو خشكم زد
راجر راند دوم .......... واي نه
الانم برگشتم يه حرف ديگه بزنم اما نتونستم غم خودم رو پنهان كنم
هر آغازي پايان داره
اما ويمبي دلم ميخواستم تمام نشه خيلي خوشبينانه و شايد احمقانه باشه اميد به ويمبي سال ديگه
مرسي راجر مرسي واسه همه شادي هايي كه بهم دادي
مرسي واسه همه خوبيهات
با لبخندات دلم شاد شد هميشه
تصور اينكه شايد زود يكسال دوسال نميدونم كم كم خداحافظي ميكني تنم رو ميلرزونه
دنياي تنيس من فقط و فقط به راجر بر ميگشت به قول محمد به جز بازي راجر هيچ بازي ديگه اي هم نديدم
و شايد بعد از راجر هم ديگه تنيسي نبينم
خيلي حرف ديگه هم دارم اما ديگه نميشه گفت ...
مرسي راجر من فقط عاشق تو بودم ...
با همين امضا كه دارم با همين 7گرند ويمبي لذت ميبرم شادي ميكنم
و ميگم بازم
من فقط عاشق اينم.......
http://tennistalkers.com/signaturepics/sigpic605_1.gif

فقط يه جمله بگم
اندي ماري اگه اين گرند رو نگيري و اجازه بدي جوكر بگيره بهتره بري يه گور واسه خودت بكني و بري توش

Behr@d
06-26-2013, 11:16 PM
Roger Federer is SEVENTH
former No1 to go out today
(Sharapova, Hewitt, Jankovic,
Azarenka, Ivanovic,Wozniacki)
Wimbledon Should officially Make this Day as Their BlackDay of Wimbledon History

javi
06-26-2013, 11:18 PM
غيرت و تعصب تنها اين نيست كه تو طول بازي نشون بدي' من يقين دارم تا قبل از آغاز بازي اقا يه درصد هم احتمال به باختش نميداده، اين يعني عدم آمادگي ذهني براي مواقع جنگ ' با سونگا هم تو رولند همين بود' از ست يك معلوم بود مستعده كه ببازه ، درسته مربي بزرگي داره اما از لحاظ ذهني نميتونه روش كار كنه ' مربي نادال و نوله در اين زمينه پر شور ترن ' بنظر من به اعتماد نفس كاذب باخت اونم وقتي ديد نادال حذفه . دريغ از اينكه هوادري اهميت داشته باشه!

مهران
06-26-2013, 11:21 PM
غمگين ترين روز زندگيمه...
نميدونم شايد باور نكنيد ولي انگار يكي از عزيزامُ از دست دادم...ميدونم كه اسطوره هم الان حس منو داره...نميدونم بايد چيكار كنم؟ كاش يه كاري از دستم بر ميومد...جز نذر و دعا نميتونم كاري كنم كه:243:
ولي نميدونم اين چه حسيه كه بعد از هر باختش علاقم بهش بيشتر ميشه!:866:

love.RF
06-26-2013, 11:25 PM
تنیس ورزش غیر قابل پیش بینی هستش همه میدونیم این باختم چیزی از ارزش راجر کم نمیکنه خدا رو شکر همچنان رکوردار هستش

ahas69
06-26-2013, 11:38 PM
وقتی ست 3 برک شد دیگه مطمن شدم از ارزش هاش هیچی کم نمیشه...

havzhin
06-26-2013, 11:49 PM
غيرت و تعصب تنها اين نيست كه تو طول بازي نشون بدي' من يقين دارم تا قبل از آغاز بازي اقا يه درصد هم احتمال به باختش نميداده، اين يعني عدم آمادگي ذهني براي مواقع جنگ ' با سونگا هم تو رولند همين بود' از ست يك معلوم بود مستعده كه ببازه ، درسته مربي بزرگي داره اما از لحاظ ذهني نميتونه روش كار كنه ' مربي نادال و نوله در اين زمينه پر شور ترن ' بنظر من به اعتماد نفس كاذب باخت اونم وقتي ديد نادال حذفه . دريغ از اينكه هوادري اهميت داشته باشه!

بنظرم این نظر شما فقط از روی احساسات هست و خودتون هم میدونین حتی یکه هزارم درصد به واقعیت نزدیک نیست
کسی که 17گرند رو گرفته هرگز و هرگز واسه باخت توی زمین نمیاد یا خودشو از قبل برنده یا بازنده بدونه
من بازی رو ندیدم که ببینم واقعا دلیل باخت چی بوده ولی هرگز این انگ به فدرری که من 10سال هست بازیهاش رو دنبال میکنم نمیچسبه که با غرور توی زمین بیاد

در ضمن فدرر مربیش خودش هست و از 20سالگی مربی نداشته و این مربیها که داره فقط تمرین دهنده هستن نه مربی به معنای واقعیش مثل مربیهای نادال یا جوکویچ

من فقط یه گرند دیگه از فدرر میخوام و بعدش هم خداحافظی شکوهمند
هرچند اگه همین امروز هم خداحافظی کنه بازم همون سلطان تنیس هست که دیروز برای من بود

mspayam
06-26-2013, 11:56 PM
چهارشنبه ی سیاه

havzhin
06-26-2013, 11:56 PM
وای واقعا امروز چه خبر بوده

همه که حذف شدن چه توی زنان چه مردان
شارپوا ، ازارنکا ، تسونگا ، هیویت ، وژنیاکی .....

عجب ویمبلدنی شده امسال واقعا جالبه
تا حالا که فقط اونایی که من دوست داشتم حذف شدن و اونای که خوشم از بازیشون نمیاد همه موندن
اگه جوکویچ و ماری و سرنا هم که از هرسه خوشم نمیاد حذف بشن واقعا یه ویمبلدون بیاد ماندنی میشه

mehdi_juve
06-26-2013, 11:57 PM
روز جالبی نبود.با ازرنکا شروع شد و بعد جو فرد و بعد ماریا و اخریش که اصلا برام قابل هضم نیست.باخت راجر تو راند دوم؟ واقعیت اینکه همیشه از راندهای پائین بیشتر میترسیم.مخصوصا بعد از باخت غیر منتظره نادال همه یکجوری دنبال اینند که برای کسی دیگه هم این اتفاق میفته ؟ روز عجیبی بود.بعضی دوستان میگند ویمبلدون ارزشش رو از دست داده . اصلا جام نیست. یادمه منم از روی عصبانیت بعد باخت نواک به نادال یک حرفهای زدم که درست نبود و رولند گاروس رو به خاک سپردم و از این حرفها.اما واقعیت این بود که اونجا نواک تمرکزشو از دست داد و نادال کارشو درست انجام داد و برد و دیگه اون قضیه تموم شد.اینجا توی ویمبلدون در اینکه زمین کمی مشکل داره شکی نیست. اما خود تنیسورها هم دارند بد بازی می کنند.من فکر میکنم هنوزم ویمبلدون گرند اسلم فوق العادیه و نباید با باخت تنیسورهای محبوبمون ارزش مسابقات رو پائین بیاریم.همونطور که خودم این اشتباه رو قبلا انجام دادم.بازی گولبیش با سونگا رو دیدید؟ گولبیش چه سرویسهای میزد. آدم میموند.راجرم باخت . به بازی خوب حریفش؟ به بازی بد خودش ؟چه فرقی میکنه؟راجر حذف شد.این پایانی برای اسطوره نخواهد بود.او انقدر افتخار داره که این باختها از ارزشش کم نمیکنه.به قول نادال مردم افتخارات شما رو به یاد خواهند اورد نه باختهاتون رو.باختم جزو ورزشه.همیشه نمیشه برد .هر چند باخت مقابل یکی مثل ماری و سونگا و .. قابل درکتره.راستش یکم ترسیدم.اما نواک در بازی اول جوری بازی کرد که خیلی هم سخت نمیگیرم. میدونم که باخت امروز راجر ، حواس نواک رو بدجوری جمع کرده و میدونه کارش سختتر شده.بازی فردا سخته برای نواک.الان این رده پائینیها بدجوری روحیه گرفتند. نواک فردا رو دوام بیاره ، بعدش دیگه میخوره به تنیسورهای خوب و مشکل حل میشه.راستش امید داشتم نواک و راجر فینالیست باشند.اما خوب نشد.نواک و ماری ؟شاید .شاید این دو فینال سومین گرند اسلم سال رو برگزار کنند .همونطور که اولی رو برگزار کردند.روز خوبی نبود.اما زندگی ادامه داره. تنیس هم ادامه داره. راجر برمیگرده و شاید این باخت اونو حسابی متحول کنه و قدرتمندتر برگرده. من که فکر میکنم در مسابقات آینده راجر قویتری خواهیم دید.تنیسوری که مثل طرفداراش عاشقش نیستم ، اما دوستش دارم و براش احترام زیادی قائلم.به امید قهرمانی نواک.

SHIR FarHad
06-27-2013, 12:22 AM
نــــــــباشی تنیس که هیچی , دنیا واسم تیره و تار میشه

دنیای تنیس! بـــــــــــدرود:182:

Paymaan
06-27-2013, 12:22 AM
"Season's not over here I've still got a lot of good tennis left for the rest of the season."

:583::655:

"Looking forward to next year, that I can do better here next year. I still have plans to play for many more years to come."

:583::655:

mojtaba ashouri
06-27-2013, 12:36 AM
سلام دوستان.نمی خوام بگم من نوستراداموسم یا تنیس خیلی میفهم .اما من فکرشو میکردم.من همیشه منتظر باخت راجر تو راند اول هستم بخصوص گرند اسلم ها.چرا؟چون بازیکنای رنک پایین که چیزی برای از دست دادن ندارن و همیشه سعی میکنن بهترین بازی ممکن رو بکنند.دارسیس بعد از بازیش هم همین منظور رو گفت که میشه گفت واقعا در مورد همه بازیکنای گمنام صادقه.همه با توجه به بازی اول فدرر انتظار برد داشتن.ولی من قبل بازی نظرم50-50 بود.شاید دلیلم احمقانه باشه.اما دیدم که فدرر فقط یک بار با سرگی دوسال پیش رو هارد بازی کرده و این باعث نگرانیم شد.وقتی باخت اصلا ناراحت و شوکه نشدم.چون برای این بازی واقعا آمادگیشو داشتم.به نظر من در این بازی و بازی های کل این سال فدرر بد بازی نکرد بلکه داره به پایانش نزدیک میشه و این یک باخت طبیعیه.میدونم که همه میخواهیم فدرر برگرده.همون طور که بخد از یو اس 2011 برگشت و جواب انتقاد هارو داد و نشون داد اگه بخواد میتونه برگرده وهمه رو جا بزاره.اما میبینیم که امسال بازی های کمتری شرکت میکنه و میگه میخواهد وقت بیشتری با خانوادش بگزرونه. باید ببینیم بعد از ویمبلدون چه فکری داره و چی میگه.به نظر من که اتفاق خاصی دیگه نیفته با اینکه قلبا اینو نمی خواهم.باید منطقی باشیم.اما این حرفهای من به معنای قطع امید کاملم نیست.من هنوز امید دارم(هرچند اندک) که شاید فدرر برگرده و خط بطلانی بر روی همه انتقادات بکشه و در اوج خداحافظی بکنه.

saRAfa
06-27-2013, 01:22 AM
رافا , راجر , ویکا , ماشا , کارولین , جو , استن و ...:243:
ویمبلدون 2013=مزخرف ترین گرند تاریخ

javi
06-27-2013, 01:43 AM
بنظرم این نظر شما فقط از روی احساسات هست و خودتون هم میدونین حتی یکه هزارم درصد به واقعیت نزدیک نیست
کسی که 17گرند رو گرفته هرگز و هرگز واسه باخت توی زمین نمیاد یا خودشو از قبل برنده یا بازنده بدونه
من بازی رو ندیدم که ببینم واقعا دلیل باخت چی بوده ولی هرگز این انگ به فدرری که من 10سال هست بازیهاش رو دنبال میکنم نمیچسبه که با غرور توی زمین بیاد

در ضمن فدرر مربیش خودش هست و از 20سالگی مربی نداشته و این مربیها که داره فقط تمرین دهنده هستن نه مربی به معنای واقعیش مثل مربیهای نادال یا جوکویچ

من فقط یه گرند دیگه از فدرر میخوام و بعدش هم خداحافظی شکوهمند
هرچند اگه همین امروز هم خداحافظی کنه بازم همون سلطان تنیس هست که دیروز برای من بود

باسلام' واسه هر بازي يا رقابتي بايد شرايط ذهني و روحي لازمه رو داشته باشي هيچ ربطي نداره ١٧ تا گرند داشته باشي يا هيچي راجر خيلي بازيا رو جنگيده تا اخر و برده ' ولي بارها هم نشون داده روحيش متزلزله مث بازي جلو رافا، مسلماً حل شدن دغدغه يكچهارم شرايط ذهنيه متفاوتي در ايشون بوجود اوورده ' اينكه در طول بازي خودش و به اب و اتش بزنه دليلي بر اين نيست كه شما بتونيد حدس بزنيد قبل از بازي با چه ذهن و فكري به مسابقه اومده ،اين تو ورزش حرفه اي خيلي مهمه كي ميگه ايشون نياز به مربي نداره اتفاقاً از لحاظ فني مربيش خيلي هم حاليشه ، تمرين دهنده!!!؟
بهر حال حذف شدن تو سطح تخصصيت اونم تو راند ٢ از همچين رنكي قابل توجيح نيست' قضيه رافا موقعي در اين زمينه مصداق پيدا ميكنه كه تو رولندگاروس واسش اتفاق بيفته .

Mahrooz RF
06-27-2013, 02:30 AM
این باخت فقط و فقط از یک جهت منو خوشحال کرد. اینکه فدرریا نمیتونن باخت نادال تو راند 1 رو تو سر طرفداراش بزنن(هر چند ندیدم کسی اینکارو بکنه). واسه کسایی که اینجور آدمایین این باخت باعث میشه یکم منطقی تر فکر کنن درباره دیگر تنیسورا. منظورم با شخص خاصی نیست. کسی ناراحت نشه.

Mahrooz RF
06-27-2013, 02:32 AM
عاشقتم راجر. با افتخار میگم. نه بخاطر تنیست. بخاطر ذاتت. بخاطر شخصیتت. عاشق خودتم. تنیس فقط بهونه ای بود واسه آشناییمون.

D3ADMAN
06-27-2013, 06:06 AM
پست های قبلی رو دیدم ، به این حالت دراومدم :3t1::3t1: هیچ کل کلی توش نیست :434: الان سهند میاد میگه ترویج به دعوا کردی . حتمآ نباید دعوا کنید که یک کل کل کوچولوی خوب . مث من هم نه :434: خیلی خشک ، مث ماست ، یکی میگه وای من نادالیم ، بمیرم این روزو نبینم :254: راجریه میگه من ذوب شده ام الهی غمتو نبینم :434: اینجا مگه ترانه سراییه میاید برای هم فاز میگیرید ؟؟؟ همجنس بازید مگه :434: از مدیران سایت خواهش میکنم منو مدیر کل کل سایت کنند :434: کلآ شوخی کردم :443::583: ناراحت نباشید ، اما من از دست دوستانی نزدیک ناراحتم که به شرح و دلایل زیر :

1.دوستان من هوادار نوله ، میبازم ی سر به بحث و تبادل نظر میام پست میزارم و میرم تورنومنت بعدش میام ، اما برخی دست به دامن تنیسور دیگری میشن که بیاد قهرمان شه :254::254:

2.دوستی دیشب پس از باخت راجر میگه امیدوارم اندی و نواک به مصدومیت شدید دچار بشن در ویمبی و به فینال نرسن :242: من به شخصه برای نادال هم آرزوی مصدومیت نمیکنم ، اونوقت این دوستمون با نهایت به رحمی آرزوی مصدومیت 2 تنیسور خوب تنیس رو میکنه :393::393:

استاخوفسکی چه میگه ؟؟؟

http://picxure.com/images/15762102221025174821.jpg
http://picxure.com/images/18926956732543615837.jpg

بهراد استاخوفسکی شبیه کولشرایبر + پینوکیو هست :434: اما اون خانمی که همراهیشون میکرد به شدت زیبا بود

manoochehr1984
06-27-2013, 07:07 AM
من دیروز بازی رو نتونستم ببینم وقتی آخر شب نتیجه رو دیدم خیلی حالم گرفته شد حیف بود که تو این مرحله حذف بشه :243:

عاشقتم راجر حتی بیشتر از قبل. فدای سرت :866:

Paymaan
06-27-2013, 07:33 AM
این هم برای نادالی ها
Rafa Nadal at Julio Iglesias concert IN BARCELONA !RELAX CHAMPION AND COME BACK SOON :)

16510

sooshians_8919
06-27-2013, 08:14 AM
دو روز مسافرت کاری رفتم برگشتم نتایجو دیدم کلا شوکه شدم! باخت اسطوره! و اکثر top 10 ها! نتیجه بازی راجرو که دیدم واقعا انگار یه پارچ آب یخ ریختن روم... این ویمبلدون شده جام شگفتی ها!! یعنی دیگه با این وضعیت ماری جام رو نگیره دیگه هیچی دیگه!!

havzhin
06-27-2013, 08:43 AM
باسلام' واسه هر بازي يا رقابتي بايد شرايط ذهني و روحي لازمه رو داشته باشي هيچ ربطي نداره ١٧ تا گرند داشته باشي يا هيچي راجر خيلي بازيا رو جنگيده تا اخر و برده ' ولي بارها هم نشون داده روحيش متزلزله مث بازي جلو رافا، مسلماً حل شدن دغدغه يكچهارم شرايط ذهنيه متفاوتي در ايشون بوجود اوورده ' اينكه در طول بازي خودش و به اب و اتش بزنه دليلي بر اين نيست كه شما بتونيد حدس بزنيد قبل از بازي با چه ذهن و فكري به مسابقه اومده ،اين تو ورزش حرفه اي خيلي مهمه كي ميگه ايشون نياز به مربي نداره اتفاقاً از لحاظ فني مربيش خيلي هم حاليشه ، تمرين دهنده!!!؟
بهر حال حذف شدن تو سطح تخصصيت اونم تو راند ٢ از همچين رنكي قابل توجيح نيست' قضيه رافا موقعي در اين زمينه مصداق پيدا ميكنه كه تو رولندگاروس واسش اتفاق بيفته .

ببینید دوست عزیز منظور من از گرفتن 17گرند هم دقیقا همین بود کسی که این همه تورنمنت شرکت کرده و با این همه بازی کرده از بزرگترین تنیسورهای دوران مثال سمپراس و اغاسی تا کوچکترینشون بعد از این همه سال نمیاد دچار غرور بشه و خودشو از قبل برنده بوده که اینجوری توی راند 2حذف بشه
ولی من هم خودم هنوز توی شک هستم که توی ویمبلدون نباید این اتفاق بیفته ولی چون متاسفانه بازی رو ندیدم نمیتونم دلیلش رو بفهمم و باید بازی رو کامل دید تا نظر درست داد چون ممکنه حریفش روز خوبش بوده یا مصدوم شده یا شاید اصلا حرف شما درست باشه امادگی ذهنی نداشته

اون صحبت شما هم در مورد هدتوهد فدرر با نادال من هم واقعا بعضی وقتا از نوع بازیش و کم اوردنش تو بازی اینقدر عصبی میشدم که بازها کار دست خودم دادم وقتی میدیدم جلو یه بچه اینچوری بازیش خراب میشه ولی اون موضوع ربطی به این باخت فکر نمیکنم داشته باشه

در مورد مربی هم منظور من از تمرین دهنده دقیقا همون حرف شماست که از لحاظ فنی مربیش بهش کمک میکنه ولی فدرر از لحاظ استراتژی و روحی و روانی همیشه خودش رو خودش کار میکنه و به کسی وابسته نیست

pouriya.alex
06-27-2013, 08:57 AM
:182:
حرفی نیست. یکی از بدترین شبای زندگیم بود. ولی وقتی خودش به بقیه فصل و سالهای آتی امیدواره ما هم مثه همیشه امیداور میمونیم.

استاخوفسکی بهترین بازی عمرش رو کرد و مبارکش باشه. اما خودش هم فهمید که راجر یه مشکلی داره و مثه همیشه نیست. مخصوصا اواخر بازی که حرکت لازم رو تو زمین نداشت. صحبتای آخر بازی موقع دست دادن هم فکر میکنم تو همین زمینه بود. راجر بازیای سخت تر از اینو هم درآورده بود. بازی بنتو پارسال نمونه بارزش بود. شاید مشکل کمرش اوت کرده بوده، شاید!

استاخوفسکی خوب سرو میزد ولی ریترن های راجر هم خیلی بد بود (غیر از مچ پوینت اول :655:) جوری که حریف رو سرو دوم هم براحتی والی میزد!

واسه راجریا ویمبی یچیزه دیگست ولی امیدوارم ادامه فصل انقدر خوب باشه که این باخت فراموش بشه.

mspayam
06-27-2013, 09:27 AM
فدرر باخت ولی فدای سرش، ما امیدمون رو از دست نمی دیم و همچنان چشم انتظار اوپن آمریکاییم.

با این باخت های دیروز تنیسورهای زن هم، فکر کنم آخرش حرف این رفیقمون که می گفت لیزیکی قهرمان می شه درست دربیاد.

SHIR FarHad
06-27-2013, 10:13 AM
پست های قبلی رو دیدم ، به این حالت دراومدم :3t1::3t1: هیچ کل کلی توش نیست :434: الان سهند میاد میگه ترویج به دعوا کردی . حتمآ نباید دعوا کنید که یک کل کل کوچولوی خوب . مث من هم نه :434: خیلی خشک ، مث ماست ، یکی میگه وای من نادالیم ، بمیرم این روزو نبینم :254: راجریه میگه من ذوب شده ام الهی غمتو نبینم :434: اینجا مگه ترانه سراییه میاید برای هم فاز میگیرید ؟؟؟ همجنس بازید مگه :434: از مدیران سایت خواهش میکنم منو مدیر کل کل سایت کنند :434: کلآ شوخی کردم :443::583: ناراحت نباشید

دادا حسام اخه دیگه چه کلکلی ؟

اصن حالی مونده واسه طرفدارا با این ویمبی امسال ؟

توی قرعه مرگ , راجر و رافا و تیسونگا و... شهید شدند و راه واسه رستگاری ماری تا فینال به راحتی اب خوردن هموار شد .فقط اون طرف کمی واسه جوکر راه کمی لغزنده میشه که بخواد راند 4و کواتر با تامی هاس و بردیچ رودرو بشه

اخه این شد مسابقات گرند اسلم!!؟ بیشتر به بازیای محلات شبیه تا گرند تنیس!!

...................

بازیا امروز رو نگاه میکردم از ویمبی بدم اومد !! چی هستن اینا !!!:3t1:

Alireza Murray
06-27-2013, 10:41 AM
اتفاقا خیلی هم گرند خوبیه این ویمبلدون خوب بود همش بازیهای تکراری ؟ این از جذابیت ویمبلدونه که هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست
هیچی مثل ویمبلدون نمیشه :655::866:

SHIR FarHad
06-27-2013, 10:49 AM
اتفاقا خیلی هم گرند خوبیه این ویمبلدون خوب بود همش بازیهای تکراری ؟ این از جذابیت ویمبلدونه که هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست
هیچی مثل ویمبلدون نمیشه :655::866:

حذف شدن فدرر راند 2 جذابه؟:182:

نبود فدرر و تیسونگا با اون کیفیت بازی جذابه؟

بالا اومدن گولبیس با اون استیلش زیباس ؟

از بین رفتن دو بازی بسیار زیبا بین نادال و فدرر - فدرر ماری یا نادال ماری جذابه؟

رفتن اندی ماری به فینال به سان اب خوردن ,جذابه ؟

..............

در اینکه ویمبی گرند بسیار زیباییه شکی نیست اما امسال واقعا با این وضع دراو و قرعه و مصدومیت ها با عرض معذرت به نظرم مفتضحه !!

Alireza Murray
06-27-2013, 10:59 AM
حذف شدن فدرر راند 2 جذابه؟:182:

نبود فدرر و تیسونگا با اون کیفیت بازی جذابه؟

بالا اومدن گولبیس با اون استیلش زیباس ؟

از بین رفتن دو بازی بسیار زیبا بین نادال و فدرر - فدرر ماری یا نادال ماری جذابه؟

رفتن اندی ماری به فینال به سان اب خوردن ,جذابه ؟

..............

در اینکه ویمبی گرند بسیار زیباییه شکی نیست اما امسال واقعا با این وضع دراو و قرعه و مصدومیت ها با عرض معذرت به نظرم مفتضحه !!
آب خوردن کجا بود هنوز نرفته فینال که شاید روبردو بردش تو از کجا میدونی ، ولی دیدن یه سرو اند والیر مثل استاخوفسکی جذابه حالا درسته با باخت راجر و رافا زیبایی هاش کم میشن ولی بازم اخرش ویمبی یه چیز دیگس :443:

Sorou$h
06-27-2013, 11:15 AM
راجر فدرر شانسی برای دفاع از عنوان ویمبلدون نخواهد داشت از آنجائیکه سرگئی استاخوفسکی تنیسور27 ساله اکراینی با رنکینگ 116 (عرق سگی خور با دوست صمیمی اش یووزنی-خود یوژنی یکبار در مصاحبه اش گفت با استاخوفسکی دوست صمیمی ام میریم و میشینیم ووودکا زوردار رامیزنم - فکر کنم امروز هم زده بود چون تپ و تپ خودش رو مینداخت زمین--آقا بخوره اصلا هرکی میخوره نوش جونش-من که فضول مردم نیستم) سید شماره 3 رابا نتایج 6-7/7-6/7-5/7-6شکست داد و شاید عجیبترین روز تاریخ ویمبلدون با اینهمه حذفهای نفرات مهم رقم خورد-استاخوفسکی درمصاحبه گفت هنوز باور نمیکنم چنین نتیجه ای بدست اوردم و بدون شک بهترین بازی دوران حرفه ای خود را امروز انجام دادم-- فدررسال 2001(اگرسال رااشتباه نکنم)پیت سامپراس امریکائی راکه 4 سال درویمبلدون نباخته بود را شکست داد حتما فکر چنین روزی راکرده بود که دیگران نیز خود او را شکست خواهند داد و از خوشحالی روی زمین دراز خواهند کشید و دقیقا همان کاری را که فدرر جنتلمن کرد. با تشکر از آقای علیپور عزیز.
http://tennis-image.com/images/10085128930304224440.jpg
مصدوم شدگان ویمبلدون 2013
http://tennis-image.com/images/35798433532862221472.png
حذف شدگان سید های برتر ویمبلدون 2013
http://tennis-image.com/images/73120144503155561048.jpg
و در پایان این خانوم زیبا که همراه تیم استاخوفسکی بود و اگه اشتباه نکنم باید دوست دخترش باشه
http://tennis-image.com/images/46922896509476081817.jpg

D3ADMAN
06-27-2013, 11:28 AM
دروووووووووووود بر فدرری ها . حالا که نادالی ها کل کل نمیکنن ، من آستین ها را بالا میزنم :434: فقط به خاطر یکی از دوستان که درخواست داده بودن :655::583: فدرری ها ، از رولند گاروس اومدن چت باکس میگن ویمبلدون مال ماست :251: شما شرایط امسال و پارسال بدنی فدرر رو مقایسه کنید . چیزی توجه تون رو جلب نمیکنه ؟؟؟ به نظرتون وضعیت بدنیش عالیه ؟؟؟ شماهایی که نادال حذف شد میگفتید دیگه ما قهرمانیم ، کجایید ؟؟؟ دارسیس هاااااااااا ، استاخوفسکی چی ؟؟؟؟ :434: از هیچ جنبه و گروهی دفاع نمیکنم . یکی از دلایلی هم که در این 2،3 ساله از فدرر بدم اومده ، تو اُفت داره غلت میزنه ، داره شیرجه میزنه ، قصد خداحافظی نداره . باو بسه ، ول کن دیگه ، الگوی خداحافظیت رو زیدان قرار بده ، نه علی دایی . وضع بدنش هم که پارسال خیلی لاغرتر از امسال بود ، شکمش امسال مثل حاجی بازاری ها شده . ادامه داد ، بعد از 10 سال اومد رنک 5 ، راند 2 حذف شد . یعنی مدیر برنامه ی این تنیسور رو باید مادام العمر زندانی کرد . حبس ابد . من از هیچ جنبه ای سخن نگفتم ، از دید خودم نسبت به بازیش گفتم . امیدوارم ناراحت نشید (بن نکنید لطفآ) دیشب هم که 3 بار میخواست سرگی رو بزنه :facepalm:، بعد دوستان میان از ضربات آلماگرو که به بردیچ میزنه ویدئو میزارن ، حداقل نیکولای یه دستی بالا میگیره . در پایان هم بگم پیمان این سمت جدید گرفته همه چی عوض شده ، شما ذوب شدگان عزیز و نادالیون دست به دامن اندی ماری شید تا قهرمان شه . دیدن این صحنه ها هم لذت بخشه برام که هوادار اندی شدید :254: :254: :254: :254:

viva rafa
06-27-2013, 11:49 AM
اینجوری که داره پیش میره بازیکنای فینال فیوچرز تهران رنکینگشون بالا تر از فینالیستای ویمبی هست
کلا بدم میاد از بازیکنای جوگیر حالا هرکیو که میخوان حذف کنن
یه کسایی مثل نادال فدرر بزرگای اونموقع رو حذف کردن ولی بعدش کلا از صحنه روزگار محو نشدن ادامه دادن الان خودشون بزرگ تنیسن ولی اینا...

king of spin
06-27-2013, 12:07 PM
برای اولین ار بعد از استرالیا 2008 که سونگا معنی سرو & والی و والیو نت پوینتو به همه نشون داد دیشب استاخوسکی استادانه این کارو انجام دادو به فدرر درس والی اموخت.چه والی های بی نقصی چه بکند هایی فدررو دیشب پشت بیس اسیر کرده بود به سان پلنگی که تشنه سرعته هجومی بی نقص به روی تور میاورد .قابل توجه اون دسته از دوستانی که سرعت و قدرت روی توی ماهیچه و عضلات حجیم و خطی مدونن بد نیس 2باره نگاهی به اندام ترکه ای و لاغر سرجی بندازن.چه میکرد واقعا تو تای برکا روحیشو از دست نمیداد فرقش با بنیتو در چی بود؟بنیتو دو ستو پارسال برد ولی در عین ناباوری بازی رو باخت .دقیقا تای برک ست چهارم جامپینگ بکند و فورهند ست پوینت فدررو به اوت و تور کوبید تا نشون بده حالا حالا ها واسه اسلم کوچیکه......ولی سرجی چی؟اوج بازی وی در ست چهارم گیم 12 بود جایی که برک پوینت برای فدرر روی امتیاز 30-40 بود ولی با یورشی عجیب به تور و تغییر جهت دومین والی .......همون موقع بردشو تضمین کرد هر چند که تای برک چهارم وقتی 2-1 جلو بود بکند دون دلاین بینقصی رو تبدیل به وینر کرد تا با 72 وینر نشون بده که چمن جای بازی پشت بیس لاین و دفاعی بازی کردن نیس هر چند فدرر دیشب به خوبی همیشه نبود...ولی افول راجر در ویمبلدون از کی شروع شد؟2003-2006 بی نقص ولی از 2007 و اون فینال و 2008 و در نهایت 2009 که با اون معجزه قهرمان شد میشد دیگه سلطنت فدر روی چمنو تموم شده دونست.دور اول ویمبی 2010 الخاندرو فالا در حالی که دوست اولو برده بود و در برک پوینت در حالت 4-4 قرار داشت اون هف ووالی ساده رو به تور کوبوند و بعد ورق بازی برگشت و در نهایت بردیک و سونگا در 2011 و 2012 که عدم لیاقت بنیتو ......بله سلطنت رافا روی خاک با سلطنت راجر روی چمن اصلا قابل قیاس نیست.رافا اولین حضور اولین اسلم. 8 عنوان در 27 سالگی.تنها یک باخت و و2 بازی 5 سته .حالا راجر در چمن بعد از چندمین حضور؟چند بازی 5 سته؟چند باخت و در استانه 32 سالگی 7 عنوان بلی و در اخر به قول همسر استاخوسکی i dont believe it.

havzhin
06-27-2013, 12:42 PM
دروووووووووووود بر فدرری ها . حالا که نادالی ها کل کل نمیکنن ، من آستین ها را بالا میزنم :434: فقط به خاطر یکی از دوستان که درخواست داده بودن :655::583: فدرری ها ، از رولند گاروس اومدن چت باکس میگن ویمبلدون مال ماست :251: شما شرایط امسال و پارسال بدنی فدرر رو مقایسه کنید . چیزی توجه تون رو جلب نمیکنه ؟؟؟ به نظرتون وضعیت بدنیش عالیه ؟؟؟ شماهایی که نادال حذف شد میگفتید دیگه ما قهرمانیم ، کجایید ؟؟؟ دارسیس هاااااااااا ، استاخوفسکی چی ؟؟؟؟ :434: از هیچ جنبه و گروهی دفاع نمیکنم . یکی از دلایلی هم که در این 2،3 ساله از فدرر بدم اومده ، تو اُفت داره غلت میزنه ، داره شیرجه میزنه ، قصد خداحافظی نداره . باو بسه ، ول کن دیگه ، الگوی خداحافظیت رو زیدان قرار بده ، نه علی دایی . وضع بدنش هم که پارسال خیلی لاغرتر از امسال بود ، شکمش امسال مثل حاجی بازاری ها شده . ادامه داد ، بعد از 10 سال اومد رنک 5 ، راند 2 حذف شد . یعنی مدیر برنامه ی این تنیسور رو باید مادام العمر زندانی کرد . حبس ابد . من از هیچ جنبه ای سخن نگفتم ، از دید خودم نسبت به بازیش گفتم . امیدوارم ناراحت نشید (بن نکنید لطفآ) دیشب هم که 3 بار میخواست سرگی رو بزنه :facepalm:، بعد دوستان میان از ضربات آلماگرو که به بردیچ میزنه ویدئو میزارن ، حداقل نیکولای یه دستی بالا میگیره . در پایان هم بگم پیمان این سمت جدید گرفته همه چی عوض شده ، شما ذوب شدگان عزیز و نادالیون دست به دامن اندی ماری شید تا قهرمان شه . دیدن این صحنه ها هم لذت بخشه برام که هوادار اندی شدید :254: :254: :254: :254:

صحبتم بحث کل کل کردن نیست هرچند کل انداختن دوستانه و واسه سرگرمی و لذت بردن از مصاحبت رو دوست دارم ولی میدونم ما! جنبش رو نداریم و کل کل تبدیل به جدل میشه

ولی فقط یه مثال میزنم براتون از اینکه یه تنیسور کی باید خداحافظی کنه
بیوگرافی اغاسیرو یه مطالعه کنین بد نیست
کسی که شماره یک بود به رتبه 141سقوط میکنه و همه ازش ناامیود میشن ولی دوباره خودشو میسازه و بازم میاد رنک 1 میشه
و اون برگشتن دوباره بازیهای 2003 و 2004 که از اغاسی دیدم باعث شد عاشق تنیس بشم و اگر برنمیگشت مثلما پیشرفتی که تنیس الان کرده شاید نمیکرد و کسایی مثل فدرر و رادیک اصلا ظهور نمیکردن
ولی خب شما خدوتون هم گفتین فقط 2-3ساله تنیس میبینی و لذت بازیهای زیبای فدرر از دست دادی و شاید هم هرگز اون بازیهای زیبا دیگه تکرار نشه

پس نیان بگین فدرر رفته رنک5 یا راند2 شکست خورده دیگه شکمش زده بیرون و موهاش ریخته و باید بره

حالا یه کلکل هم بکنیم!!!
فدرر کسی هست که جکوویچ شما حتی توی رویا و خواب هم نمیتونین ببینین که حتی به 20درصد افتخاراتش برسه
فدرر کسیه که جکوویچ شما حتی 10درصد توانی و قدرت و استعدادش رو در دوران اوجش نداشته و نخواهد داشت
فدرر شاید الان دیگه دوران نزولش رسیده باشه ولی هنوز هم یه قدرت هست برای خودش و فقط با خیلی خیلی تنیسورهای خاص میشه مقایسش کرد مثل سمپراس و اغاسی و...
شاید کسی مثل نادال بتونه نزدیک بشه به رکوردها و افتخارات فدرر ولی کسی مثل جوکوویچ حتی عمر نوح هم بکنه و هزار سال تنیس بازی کنه حتی نزدیک فدرر هم نمیشه چه برسه ازش بخواد جلو بزنه

sahand
06-27-2013, 12:43 PM
:facepalm:
من چون امروز کنکور داشتم دیشب نتایجو ندیدم و مثلا زود رفتم بخوابم(هر چند 4 ساعت وول خوردم و 2 خوابم برد)صبح هم که رفتم کنکور و خبری نداشتم.حالا اومدم دیدم راجر و مریا حذف شدند:182:تو حالت عادیش باخت سونگا خودش یک شگفتی محسوب میشه ولی انقدر شگفتی های امسال زیاد بود که حذف سونگا توش گم میشه.باخت فدرر و شکسته شدن رکورد کوارتر و بدتر از همه رنک 5:facepalm:داوید فرر به عنوان رنک 3:facepalm:من خب بخاطر کنکور این سه روز بازیها رو درست ندیدم و به جز سر خوردن ویکا چیزی ندیدم ولی خب از وضعیت بازیکنا مشخصه که وضع چمن افتضاحه و میتونه قربانیهای دیگه ای هم بگیره.
این گرند خیلی تلخ و بی مزه شد(هرچند مزه شگفتی خودش قشنگه ولی نه در این حد چون این مشخصه که مربوط به بازیکنا نیست و عوامل دیگه ای هم توش موثر بوده)ولی من فقط خواهش میکنم هر کی قهرمان شد چه اندی چه نواک چه فرد سومی نیایند قهرمانی رو لوث کنید چون هر کسی از این قهرمانیا که با رقبا بازی نکنه داشته.
مرسی از همه دوستان و منو هم شریک بدونید چون منم کنکور رو گند زدم:243:

SHIR FarHad
06-27-2013, 01:28 PM
برای اولین ار بعد از استرالیا 2008 که سونگا معنی سرو & والی و والیو نت پوینتو به همه نشون داد دیشب استاخوسکی استادانه این کارو انجام دادو به فدرر درس والی اموخت.چه والی های بی نقصی چه بکند هایی فدررو دیشب پشت بیس اسیر کرده بود به سان پلنگی که تشنه سرعته هجومی بی نقص به روی تور میاورد .قابل توجه اون دسته از دوستانی که سرعت و قدرت روی توی ماهیچه و عضلات حجیم و خطی مدونن بد نیس 2باره نگاهی به اندام ترکه ای و لاغر سرجی بندازن.چه میکرد واقعا تو تای برکا روحیشو از دست نمیداد فرقش با بنیتو در چی بود؟بنیتو دو ستو پارسال برد ولی در عین ناباوری بازی رو باخت .دقیقا تای برک ست چهارم جامپینگ بکند و فورهند ست پوینت فدررو به اوت و تور کوبید تا نشون بده حالا حالا ها واسه اسلم کوچیکه......ولی سرجی چی؟اوج بازی وی در ست چهارم گیم 12 بود جایی که برک پوینت برای فدرر روی امتیاز 30-40 بود ولی با یورشی عجیب به تور و تغییر جهت دومین والی .......همون موقع بردشو تضمین کرد هر چند که تای برک چهارم وقتی 2-1 جلو بود بکند دون دلاین بینقصی رو تبدیل به وینر کرد تا با 72 وینر نشون بده که چمن جای بازی پشت بیس لاین و دفاعی بازی کردن نیس هر چند فدرر دیشب به خوبی همیشه نبود...ولی افول راجر در ویمبلدون از کی شروع شد؟2003-2006 بی نقص ولی از 2007 و اون فینال و 2008 و در نهایت 2009 که با اون معجزه قهرمان شد میشد دیگه سلطنت فدر روی چمنو تموم شده دونست.دور اول ویمبی 2010 الخاندرو فالا در حالی که دوست اولو برده بود و در برک پوینت در حالت 4-4 قرار داشت اون هف ووالی ساده رو به تور کوبوند و بعد ورق بازی برگشت و در نهایت بردیک و سونگا در 2011 و 2012 که عدم لیاقت بنیتو ......بله سلطنت رافا روی خاک با سلطنت راجر روی چمن اصلا قابل قیاس نیست.رافا اولین حضور اولین اسلم. 8 عنوان در 27 سالگی.تنها یک باخت و و2 بازی 5 سته .حالا راجر در چمن بعد از چندمین حضور؟چند بازی 5 سته؟چند باخت و در استانه 32 سالگی 7 عنوان بلی و در اخر به قول همسر استاخوسکی i dont believe it.

بحث مقایسه ی سلطنت اشتباست

رافا سلطه داره در خاک راجر هم در چمن حالا این وسط راجر طی 10 دوره از 2003 سه بار باخته و رافا طی 8 دوره یه بار باخته دلیل نمیشه که بگیم سلطه ی رافا بیشتر بوده !!

این دو سه باخت بیشتر راجر توی چمن رو هم من میزارم به حساب اینکه "چمن باز" قابل خیلی بیشتر داریم تا خاکباز سطح بالا !
راجر که سطح خاک واسش در فیوریت اخر قرار میگیره از 2005 تا 2011 پا به پای رافا توی فرنچ میاد - 4 تا فینال یکی سمی یکی هم قهرمانی ! این نشان از سطح پایین بودن خاکبازها در مقایسه با چمن بازها نیست ؟

این که بیایم قهرمانی ها رو با یک پوینت لوث کنیم واقعا تحلیل بچه گانه ای هست :

رادیک اگه اون والیه مسخررو نمیزد الان قهرمان ویمبی بود این شد حرف ؟ یعنی تمام پوینت هایی که رادیک توی اون بازی گرفته بدون هر گونه اقبال بوده ؟

اندره فالا اگه اون پوینت سر بریک رو بد هاف والی نمیکرد الان راجر راند یک حذف بود !!! یعنی یک پوینت شد کل بازی از 400 پوینتی که رد وبدل میشه !؟ اگه اینجوره که اگه دنیل برندز توی همین رولند امسال توی تایبریک که 4-1 جلو بود اون بک هند مسخررو نمیزد اوت الان احتمال داشت(طبق تحلیل شما) رافا راند 2 توی خاک حذف بشه !!!

D3ADMAN
06-27-2013, 01:31 PM
صحبتم بحث کل کل کردن نیست هرچند کل انداختن دوستانه و واسه سرگرمی و لذت بردن از مصاحبت رو دوست دارم ولی میدونم ما! جنبش رو نداریم و کل کل تبدیل به جدل میشه

کسی که شماره یک بود به رتبه 141سقوط میکنه و همه ازش ناامیود میشن ولی دوباره خودشو میسازه و بازم میاد رنک 1 میشه
و اون برگشتن دوباره بازیهای 2003 و 2004 که از اغاسی دیدم باعث شد عاشق تنیس بشم و اگر برنمیگشت مثلما پیشرفتی که تنیس الان کرده شاید نمیکرد و کسایی مثل فدرر و رادیک اصلا ظهور نمیکردن
ولی خب شما خدوتون هم گفتین فقط 2-3ساله تنیس میبینی و لذت بازیهای زیبای فدرر از دست دادی و شاید هم هرگز اون بازیهای زیبا دیگه تکرار نشه

پس نیان بگین فدرر رفته رنک5 یا راند2 شکست خورده دیگه شکمش زده بیرون و موهاش ریخته و باید بره

حالا یه کلکل هم بکنیم!!!
فدرر کسی هست که جکوویچ شما حتی توی رویا و خواب هم نمیتونین ببینین که حتی به 20درصد افتخاراتش برسه
فدرر کسیه که جکوویچ شما حتی 10درصد توانی و قدرت و استعدادش رو در دوران اوجش نداشته و نخواهد داشت
فدرر شاید الان دیگه دوران نزولش رسیده باشه ولی هنوز هم یه قدرت هست برای خودش و فقط با خیلی خیلی تنیسورهای خاص میشه مقایسش کرد مثل سمپراس و اغاسی و...
شاید کسی مثل نادال بتونه نزدیک بشه به رکوردها و افتخارات فدرر ولی کسی مثل جوکوویچ حتی عمر نوح هم بکنه و هزار سال تنیس بازی کنه حتی نزدیک فدرر هم نمیشه چه برسه ازش بخواد جلو بزنه

من گفتم از خارج از گود هواداری نظرمو دادم . نگفتم هم 2-3 ساله میبینم ، از 2008-2009 میبینم ، ادعایی هم ندارم چیزی میفهمم ، اما 2-3 سال هست فدرر دیگه نمیتونه و باید قبول کرد فدرر آغاسی نیست . همونجور که شما میگید فدرر رو با کسی نمیشه مقایسه کرد ، بزرگانی چون سمپراس و آغاسی رو هم نمیشه با کسی مقایسه کرد . وقت ، وقته خداحافظی است

M A E S T R O
06-27-2013, 01:37 PM
:182:
حرفی نیست. یکی از بدترین شبای زندگیم بود. ولی وقتی خودش به بقیه فصل و سالهای آتی امیدواره ما هم مثه همیشه امیداور میمونیم.
استاخوفسکی بهترین بازی عمرش رو کرد و مبارکش باشه. اما خودش هم فهمید که راجر یه مشکلی داره و مثه همیشه نیست. مخصوصا اواخر بازی که حرکت لازم رو تو زمین نداشت. صحبتای آخر بازی موقع دست دادن هم فکر میکنم تو همین زمینه بود. راجر بازیای سخت تر از اینو هم درآورده بود. بازی بنتو پارسال نمونه بارزش بود. شاید مشکل کمرش اوت کرده بوده، شاید!
استاخوفسکی خوب سرو میزد ولی ریترن های راجر هم خیلی بد بود (غیر از مچ پوینت اول ) جوری که حریف رو سرو دوم هم براحتی والی میزد!
واسه راجریا ویمبی یچیزه دیگست ولی امیدوارم ادامه فصل انقدر خوب باشه که این باخت فراموش بشه.

منم همینایی که پوریا گفت ! :243:

Aryan
06-27-2013, 01:58 PM

حالا یه کلکل هم بکنیم!!!

مطمئنی هنوز 20 درصد نرسیده یا با ماشین حساب حساب کردی؟؟

دیگه هرکی رنکش میره زیز 100 باید 10% توان و داشته باشه نکنه اینم با ماشین حساب محاسبه کردی شما؟؟

در صد هایی که شما دادی بی نظیر بود واقعا

Aryan
06-27-2013, 02:02 PM
به به چه عکسایی :434:

http://www.tennis-image.com/images/38848397771969245770.jpg

http://www.tennis-image.com/images/22691863910983350893.jpg

Maani
06-27-2013, 02:17 PM
عمو خشي فدرر باخته نميخواي پست بدي ؟؟ منتظريم

Nikoo
06-27-2013, 02:35 PM
ببینید دوست عزیز منظور من از گرفتن 17گرند هم دقیقا همین بود کسی که این همه تورنمنت شرکت کرده و با این همه بازی کرده از بزرگترین تنیسورهای دوران مثال سمپراس و اغاسی تا کوچکترینشون بعد از این همه سال نمیاد دچار غرور بشه و خودشو از قبل برنده بوده که اینجوری توی راند 2حذف بشه
ولی من هم خودم هنوز توی شک هستم که توی ویمبلدون نباید این اتفاق بیفته ولی چون متاسفانه بازی رو ندیدم نمیتونم دلیلش رو بفهمم و باید بازی رو کامل دید تا نظر درست داد چون ممکنه حریفش روز خوبش بوده یا مصدوم شده یا شاید اصلا حرف شما درست باشه امادگی ذهنی نداشته

اون صحبت شما هم در مورد هدتوهد فدرر با نادال من هم واقعا بعضی وقتا از نوع بازیش و کم اوردنش تو بازی اینقدر عصبی میشدم که بازها کار دست خودم دادم وقتی میدیدم جلو یه بچه اینچوری بازیش خراب میشه ولی اون موضوع ربطی به این باخت فکر نمیکنم داشته باشه

در مورد مربی هم منظور من از تمرین دهنده دقیقا همون حرف شماست که از لحاظ فنی مربیش بهش کمک میکنه ولی فدرر از لحاظ استراتژی و روحی و روانی همیشه خودش رو خودش کار میکنه و به کسی وابسته نیست

نسبت به شما بچه اس یا نسبت به فدرر؟!!!

saeedsafaee
06-27-2013, 02:41 PM
فدررو بیخیال. لیزیکی داره همینجور فرط و فرط برک میکنه وسنینا رو

Nikoo
06-27-2013, 02:42 PM
حسام جان اون عدد 100 و اندی دقیقا یکصد و سی و پنج می باشد . :254::254::251::251:

116
what goes around come back around

mehdi_juve
06-27-2013, 02:42 PM
بعد از موردی مثل این چیکار می کنید؟
این سوالی بود که راجر فدرر بعد از حذف شدن توسط سرگی استاخوفسکی در راند دوم ویمبلدون برای اولین بار بعد از بیش از ده سال شرکت در تورنمنتهاش مطرح کرد.
شما در این نقطه وحشت زده نمیشید. شما فقط میرید تمرین میکنید و قویتر برمیگردید.این کمی ساده است.بعضی اوقات انجام اینکار سخته.اما معمولا ، من تورنمنتها رو خیلی خوب میگذرونم. به آینده نگاه میکنم که چی پیش می آد.امیدوارم بتونم در تابستون خوب بازی کنم ، پایان خوبی در فصل داشته باشم .واضحه که این چیزی نبود که امروز در این تورنمنت انتظارشو داشتم.
من هنوز برنامه های برای بازی کردن برای سالهای دیگه ای که در پیشه دارم.این عادیه که بعد از همه باختهای که در این مدت رخ داده ، مردم فکر کنند که شرایط متفاوته.شماها بیش از حد روش تبلیغ کرده بودید ، بازی من و رافائل نادال رو میگم ، و ما هر دو حذف شدیم. خب این نوامیدی رو بوجود می اره.شاید این همچنین نوعی بی ادبی و گستاخی به حریفانی باشه که هنوز توی جدول باقی موندند.فکر کنم این قضیه این پیام رو به شماها میده که شاید نباید دفعات بعد همچین کاری رو انجام بدید.
در حال حاضر ، این یه شکسته ، یه وضعیت ناامید کننده است، هر چی که میخواهید اسمش روبزارید. اما بطور کلی ، فکر کنم هشت ماه پیش توی تور فینال atp در لندن خیلی خوب بازی کردم. من در اوپن استرالیا عالی بودم.میدونید ، شاید اگر اوضاع طبق مراد من پیش میرفت ، شاید میتونستم کمی بهتر پیش برم.
بطور کلی ، فکر کنم اونطور که بعضیها میگند ، خیلی هم بد بازی نکردم . فصل هنوز تموم نشده.هنوز در اواسط فصلیم.هنوز کلی مسابقه مونده.به همین خاطره که سعی میکنم پایان خوبی در انتهای فصل داشته باشم.
میدونستم که حریفم اینطور بازی خواهد کرد.اون معمولا اینطوره.پس راحت کارشو میکرد.باور دارم که این یه تاکتیکه که شما بتونید ازش استفاده کنید که اگر شما با روش درست بازی کنید ، که اگر به اندازه کافی سرویس خوب بزنید ، میتونید خوب هم پیش برید.
واضحه که شما همچنین در برگشتهاتون هم باید خوب کار کنید ، چون لازمه که یک بریک رو هم انجام بدید.این دقیقا کاریه که اون امروز تونست انجامش بده. فکر کنم زمانهای هست که بعضی از بازیکنها باور ندارند که میتونند بازیکنان بزرگ رو شکست بدند.پس شاید در این لحظه کمی این اتفاق داره میفته.من از این بابت خوشحالم که بازیکنها باور دارند که میتونند بهترینها رو در بهترین زمینها ، در بهترین مسابقات شکست بدند.
فکر کنم این باور خیلی مهمه.ما اینو در دوران نوجوانی از دست دادیم.پس این به بقیه ربط داره که اتفاقی که این هفته فصل افتاد رو بازم در جاهای دیگه انجام بدند.تمام کاری که ما میتونیم انجام بدیم اینکه همه چیزمونو بزاریم ، حرفه ای باشیم ، سخت کار کنیم ، همه کارهای درست رو انجام بدیم ، . امیدوارم اونها اینکارها رو بعد از اینکه در رنکینگ پائین تر هم رفتند انجام بدند.
منبع : atpworldtour.com

Mahrooz RF
06-27-2013, 03:23 PM
بالاخره يه روز بايد اين اتفاق ميفتاد و رکورد کوارتر شکسته مي شد و بايد خوشحال باشيم که اين اتفاق تو دوران اوجش نيفتاد. من خودم خيلي ناراحت شدم. ولي اين دليل خوبيه واسه ناراحتيمون: فدرر با اين باخت يک چيزو ثابت کرد. انسان بودنشو.

Mahrooz RF
06-27-2013, 03:24 PM
از الان به بعد ديگه رو راجر زياد حساب نکنيد. 8 سال اول زندگيش که بچه بود هيچي. 23 سال از عمرش رو صرف تنيس کرد و ميليون ها نفرو چندين سال خوشحال نگه داشت. حالا بعد از 31 سال مي خواد يکم زندگي کنه. فکر نکنم ديگه مثل قديم رو مسابقات سرمايه گذاري کنه. واسه همين تورنومنتاشو کم کرده. بهش حق بدين.

saRAfa
06-27-2013, 03:47 PM
مهروز جان بر چه اساسی می گی با ابن باخت انسان بودنشو ثابت کرد؟!
راجرکه دیروز دنبال
کوچکترین فرصت بود که بزنه حریفشو داغون کنه!هر موقع میرفت رو تور به قصد کشت میرفت.

davidbeckham
06-27-2013, 03:48 PM
عمو خشي فدرر باخته نميخواي پست بدي ؟؟ منتظريم

گغتم این یه بارو مراعات کنم

Mahrooz RF
06-27-2013, 04:01 PM
مهروز جان بر چه اساسی می گی با ابن باخت انسان بودنشو ثابت کرد؟!
راجرکه دیروز دنبال
کوچکترین فرصت بود که بزنه حریفشو داغون کنه!هر موقع میرفت رو تور به قصد کشت میرفت.

اول اینکه من تا ست 3 دیدم. دوم اینکه محکم بازی کردنش رو تور چه ربطی به انسان بودن داره. اگه بگیم از باختش یا بازی بد خودش عصبی بوده و همینجوری میکوبیده رو توپ یعنی انسان نیست؟ گفتم که من تا ست 3 دیدم. ولی اینجوری که میگید انگار می خواسته سرجی رو بزنه. مطمئنم از قصد نبوده. من ندیدم چیکار کرد. ولی با توجه به شنیده ها بهتر بود اونکارا رو نمی کرد. ولی یعنی بازیکنای دیگه تو شرایط سختی مثل این و توی این فشار هیچ کدوم هیچ کار خطایی نکردن؟

havzhin
06-27-2013, 04:16 PM
اول اینکه عجب حمله همه جانبه ای به پست من:434:

من گفتم از خارج از گود هواداری نظرمو دادم . نگفتم هم 2-3 ساله میبینم ، از 2008-2009 میبینم ، ادعایی هم ندارم چیزی میفهمم ، اما 2-3 سال هست فدرر دیگه نمیتونه و باید قبول کرد فدرر آغاسی نیست . همونجور که شما میگید فدرر رو با کسی نمیشه مقایسه کرد ، بزرگانی چون سمپراس و آغاسی رو هم نمیشه با کسی مقایسه کرد . وقت ، وقته خداحافظی است

فدرر قابل قیاس با سمپراس و اغاسی نیست؟
نمیدونم ولی از نظر شخصی من فدرر توی 5تا تنیسور برتر تمام تاریخ براحتی قرار داره و حتی توی 3تا

و در مورد خداحافظی منم دوست ندارم فدرر اینجوری باخت بده چون من اگه ورزشکاری رو دوست دارم بخاطر لذت بردن از دیدن بازیش هست و بازی فدرر واقعا برای من لذت بخشه ولی وقتی بازنده میشه و هیچ بازی خوبی ازش نمبینم خب ناراحت میشم
ولی نظر شخصیم اینه حتی 5تا دیگه گرند تو راند 1حذف بشه ولی فقط یکی رو بگیره و سبک بازی خودشو نشون بده بازم موندنش ارزش داره

مطمئنی هنوز 20 درصد نرسیده یا با ماشین حساب حساب کردی؟؟

دیگه هرکی رنکش میره زیز 100 باید 10% توان و داشته باشه نکنه اینم با ماشین حساب محاسبه کردی شما؟؟

در صد هایی که شما دادی بی نظیر بود واقعا

شما تعداد افتخارات و جامها و مدت زمان رنگ یک بودن رو بشمار خودت درصدش دستت میاد
بحث 20درصد توان و استعداد تنیس نداشتن نبود که زیر رنک 100 چی باشه بلکه من گفتم 20درصد توان و استعداد فدرر رو نداره و هنوزم روی حرفم هستم
در ضمن اگه الان جکوویچ رنک یک شده فقط وفقط بخاطر نبود یه تنیسور خوب و در شرایط ارمانی هست وگرنه جکوویچ هرگز در حد یه رنک1 نبود و نیست
نادال که این همه مدت مصدوم بوده تازه بازم با این شرایط رولند رو ازش گرفت به راحتی
فدرر هم که وضعیتش مشخصه این روزها

دوست دارم نادال به اوجش برگرده یا اینکه یه تنیسور خوب ظهور کنه ببینم واقعا جکوویچ چقدر میتونه بازم خودشو رنک1 بدونه

نسبت به شما بچه اس یا نسبت به فدرر؟!!!

مطلب رو کامل نخوندی دوست عزیز
صحبت از گذشته بود و هدتوهد های اول فدرر و نادال یعنی سالهای 2006 2007
بله اون زمان نادال بچه بود و معروف به بچه بود اتفاقا

CANDIS
06-27-2013, 04:36 PM
آقا اسم این کاری که شما میکنی کل کل نیست. شما بیشتر باعث تنفر طرفدار های بقیه تنیسور ها نسبت به تنیسور مورد علاقه خود ( جوکوویچ ) میشی تا کل کل کردن با اونا. من به شخصه اولین تنیسور مورد علاقه ام فدرر هست و کلا فدرر رو یه طرف میذارم و بقیه تنیسور هارو طرف دیگه و حساب ویژه ای برای راجر قائلم. و وقتی در تورنومنتی راجر حذف میشه میرم سراغ گروه دوم که بقیه تنیسورها باشن و در هر تورنومنت هم بنا به دلایل خودم طرفدار یکی از اونها میشم. در ویمبلدون امسال به نظر من انگلیسی ها همه تلاششونو کردن تا مورای قهرمانشه (وضعیت چمن و قرعه کشی مشکوک و مهندسی شده) و به هیچ وجه دوست ندارم مورای قهرمانشه و طرفدار جوکوویچ هستم تا دماغ انگلیسی هارو به خاک بماله. حالا وقتی شما اینطوری صحبت میکنی باعث میشی من و خیلی ها که مثل من هستن (جوکوویچ دومین فرد مورد علاقشون هست) باعث رنجش اونها بشی و ناخواسته باعث دوری و موضع گیری طرفدارها نسبت به این تنیسور بشی. امیدوارم لحن کل کل هاتون ملایم تر بشه

mehdi_juve
06-27-2013, 04:58 PM
یکی از دوستان مطلبی نوشته درباره اینکه نوک اصلا در حد رنک یک نیست.یا نادال رو اوج نیست. نواک در اوج نادال و فدرر اومد(2011) و جلوشون وایستاد.بعدشم اصلا این حرفتو قبول ندارم. اولا نواک تنها تنیسوریه که مخصوصا از 2011 به بعد توی تمام زمینها خوب بازی میکنه و مشکلی از این بابت نداره.دوم اینکه از 11 گرند اسلم آخر نواک توی 5 تاش قهرمان شده .سه تای دیگه رو فینالیست بوده و سه تاش رو هم تا نیمه نهائی رسیده.به نظرت اتفاقیه؟یا براش زحمت کشیده؟یا نواک همون تنیسور خوب و در شرایط ارمانیه که خودت میگی؟این حرفتم که تنیسوری نیست که الان خوب باشه و نواک اینطوری شماره یک شده اصلا منطقی نیست.اولا نواک برای رسیدن به اینجا جنگیده.نواک نفر سوم بود.اما با بردن حریفان سرسخت و قدری مثل راجر و نادال به شماره یکی رسید.سال پیش همین راجر قهرمان ویمبلدون شد و چند ماهی شماره یکی رو از نواک گرفت. همین نادال توی استرالیای پارسال تا لحظات آخر (بالای 5 ساعت)جنگید که نواک رو ببره و خوب نشد.میخواهم بگم این توهین به تنیسورهای مثل نادال و راجره. و حتی اندی ماری.قدرت سرنا ویلییامز رو ببین؟ به نظرت شاراپوای که خیلی سالها پیش اولین گرند اسلمشو برده بازیکن ضعیفیه؟یا آزرنکا؟ یا قدرت فوق العاده سرناست که باعث شده کسی حریفش نشه.اینکه سعی میکنم قهرمانیها و افتخارات دیگران رو لوث کنیم اصلا جالب نیست.همونطور که کسی نمیتونه بگه نادال سلطان خاک رسیش رو برای اینکه کسی خاک رس بازی خوبی نیست بدست اورده . همونطور که نمیشه بگی راجر گرند اسلمهاش رو برای ضعف دیگران بدست آورده ، نمیتونی سومین سال شماره یک بودن نواک رو زیر سوال ببری.عنوانی که فکر نکنم به همین زودیها کسی بتونه ازش بگیره.و اینکه نواک شاید یه راجر نرسه اصلا مهم نیست.اصلا مهم نیست که نواک حتی به نادل برسه یانه. مهم اینکه نواک داره خوب بازی میکنه.و تا زمانیکه خوب بازی کنه و قدر باشه حقشه که شماره یک باشه .دیگرانم برن تلاش کنند و شماره یک شدند.همونطور که سالها نادال و راجر تلاش کردند شماره یک شدند و حالا هم نواک شده.اگر فکرت اینکه الان آغاسی و سمپراسی بیاد و بمونه دلتو خوش نکن. هر دوره ای تنیسورهای میاند و میرند.فعلا هم دور دور نواک ، نادال ، ماری و راجره.بعدشم شما میگی 20 درصد توان راجر رو نداره.اخه خودت واقعا باور داری؟راجر 2011 چند سالش بود؟29.نواک اون سال 3 تا گرند برد.توی 2011 توی ویمبلدون یادته بازی با نادالو؟نادال توی اوج نبود؟من فکر کنم امسالم اتفاقی نیفته 3 تا رو میگره.خود راجر 2011 بعد اوپن آمریکا گفت نواک بهترین تنیسور جواینه که روبروش بازی کردم.بعد فینال تور 2012 راجر گفت اون واقعا شماره یکه.شما فکر میکنی راجر الکی این حرفها رو میزنه؟ راجر انقدر افتخار داره که بدون هیچ حسادتی و رک و راست حرف میزنه.بازم میگم حرفات بیشتر توهین به تنیسورهای مثل نادال و راجر بود.نه نواک.موفق باشی.

havzhin
06-27-2013, 06:12 PM
ببین دوست عزیز متاسفانه شما اصلا مطالب رو نمیخونین و حرفای خودتون رو توی دهن دیگران میزارین که مثلا بگین تمام حرفای شما درسته
کی گفت نواک تنیسور نیست؟
کی گفت حقش نبوده گرند ببره؟
کی گفت نواک زحمت نکشیده و نمیکشه؟

ببین دوست عزیز من اول از همه اینو بگم من تنیس رو برای لذت بردن ازش نگاه میکنم و نه کل کل و مثل کسایی که انگار شرط بندی کردن رو مسابقات و از برد و باخت حرص میخورن
حالا کسایی که بدون شرط بندی حرص میخورن که هیچ
من درسته زیاد استیل و سبک بازی جکوویچ رو دوست نداشتم ولی از خیلی از بازیهاش لذت بردم و هرگز توانیهاش رو زیرسوال نمیبرم و هرگز نگفتم که جوکویچ تنیسور نیست یا چیزایی که شما گفتین

قبلا یه بحثی اینجا خوندم که بعضی دوستان اعتقاد داشتن کسی که گرند نگیره اصلا تنیسور نیست
این حرف شما هم مثل همونه که من بهش اعتقاد ندارم و بحث قهرمانی و جام گرفتن رو با بحث بازی زیبا و با تکنیک بالا رو از هم تفکیک میکنم
ولی کسی مثل فدرر 2دوتای این خصوصیات رو باهم و در حد عالی داشته ولی مثلا کسی مثل رادیک من عاشق سبک بازی و تکنیک و استیلش بودم و اونو توی 10تا تنیسور برتر تاریخ از لحاظ بازی زیبا میزارم ولی توی قهرمانی و جام خب زیاد موفق نبود

هرکسی به جایگاهی میرسه حتما براش زحمت کشیده و تلاش کرده و در این شکی نیست پس لطفا حرفایی نزنین که معنایی نداره
میدونم ادامه این بحث بی ارزش هست چون دوستان با تعصب با صحبتها برخورد میکنن ولی صحبت من این هست که کاری که راجر توی این 7سال اول تنیسش کرد با این 7سال که جوکوویچ داره بازی میکنه قابل قیاس نیست
و سبک و استیلی که فدرر تنیس بازی میکنه که خاص خودش هست هم قابل قیاس با کسی مثل جوکوویچ نیست

حالا این 3سال که شماره 1 هست من بازم میگم اگه نادال این همه مصدوم نمیشد یا فدرر تو اوجش بود یک سالش واقعا تمام وکمال حق جوکویچ بود شماره یک باشه ولی بعده اون نه

sahand
06-27-2013, 06:18 PM
آقا اسم این کاری که شما میکنی کل کل نیست. شما بیشتر باعث تنفر طرفدار های بقیه تنیسور ها نسبت به تنیسور مورد علاقه خود ( جوکوویچ ) میشی تا کل کل کردن با اونا. من به شخصه اولین تنیسور مورد علاقه ام فدرر هست و کلا فدرر رو یه طرف میذارم و بقیه تنیسور هارو طرف دیگه و حساب ویژه ای برای راجر قائلم. و وقتی در تورنومنتی راجر حذف میشه میرم سراغ گروه دوم که بقیه تنیسورها باشن و در هر تورنومنت هم بنا به دلایل خودم طرفدار یکی از اونها میشم. در ویمبلدون امسال به نظر من انگلیسی ها همه تلاششونو کردن تا مورای قهرمانشه (وضعیت چمن و قرعه کشی مشکوک و مهندسی شده) و به هیچ وجه دوست ندارم مورای قهرمانشه و طرفدار جوکوویچ هستم تا دماغ انگلیسی هارو به خاک بماله. حالا وقتی شما اینطوری صحبت میکنی باعث میشی من و خیلی ها که مثل من هستن (جوکوویچ دومین فرد مورد علاقشون هست) باعث رنجش اونها بشی و ناخواسته باعث دوری و موضع گیری طرفدارها نسبت به این تنیسور بشی. امیدوارم لحن کل کل هاتون ملایم تر بشه
اولا ماری درسته نه مورای:443:به خودتون مربوطه که طرفدار کی باشید نه به من یا کس دیگه ای ولی خیلی حرفتون به دور از منطقه یعنی بهتر بگم اصلا منطقی توش نیست.اندی بیچاره بد بخت هم توی همون نیمه مهندسی شده ویمبی به قول خودتون بود و کسی که قرعه آسون بهش خورد نواک بود نه اندی.اگه راجر و رافا حذف نمی شدند قرعه اندی هم سخت بود و اینکه اونا حذف شدند چه ربطی به اندی داره؟؟اگه حذف نمی شدند هم همینو می گفتی؟؟کسایی که قرعه رو مهندسی کردند میدونستند رافا و راجر زود حذف میشند؟؟این حرفتون واقعا مذخرف بود.وضعیت زمین چه ربطی به اندی داره؟؟مگه اون ممکن نیست سر بخوره؟اگه برای همه لیزه برای اندی هم لیزه برای اندی که زمین عوض نمیشه.در ضمن اومدیم فردا اندی خورد زمین و پاش شکست که شما خوشحال شی.اونوقت هم همین حرفو میزنی.بابا خیلی بی انصافی خیلی

CANDIS
06-27-2013, 06:46 PM
اولا ماری درسته نه مورای:443:به خودتون مربوطه که طرفدار کی باشید نه به من یا کس دیگه ای ولی خیلی حرفتون به دور از منطقه یعنی بهتر بگم اصلا منطقی توش نیست.اندی بیچاره بد بخت هم توی همون نیمه مهندسی شده ویمبی به قول خودتون بود و کسی که قرعه آسون بهش خورد نواک بود نه اندی.اگه راجر و رافا حذف نمی شدند قرعه اندی هم سخت بود و اینکه اونا حذف شدند چه ربطی به اندی داره؟؟اگه حذف نمی شدند هم همینو می گفتی؟؟کسایی که قرعه رو مهندسی کردند میدونستند رافا و راجر زود حذف میشند؟؟این حرفتون واقعا مذخرف بود.وضعیت زمین چه ربطی به اندی داره؟؟مگه اون ممکن نیست سر بخوره؟اگه برای همه لیزه برای اندی هم لیزه برای اندی که زمین عوض نمیشه.در ضمن اومدیم فردا اندی خورد زمین و پاش شکست که شما خوشحال شی.اونوقت هم همین حرفو میزنی.بابا خیلی بی انصافی خیلی

اولا شما قبل از این که به من بگی بی منطق بگو با بخشی از صحبت هات مخالفم نه بیا بگو مذخرف میگی چون بیشتر صحبت من در رابطه با چیز دیگه ای بود. شما طرفدار ماری هستی خب باش. من کلا به انگلیسی جماعت بد بینم. خیلی ها بدبینن نه فقط من. نمونش پوتین هفته پیش رفته بود انگلیس... اینم لینکش: http://fararu.com/fa/news/154285
الان نگی من به استناد این خبر بدبین شدم ! نه من خیلی ساله بدبینم این فقط یک مثال بود. در رابطه با وضعیت زمین هم منه بد بین به انگلیسی ها معتقدم در حین برگزاری رولند گروس و حتی قبل از اون یه زمین عین چمن حال حاضر در ویمبلدون ( نوع چمنش با همه چمن ها فرق میکنه ) برای ماری مهیا کردن و ماری حسابی با این زمین وفق پیدا کرد تا به امروز و مطمئن باش هیچوقت زمین نمیخوره پاش بشکنه خیالت راحت! و معتقدم این زمین برای همه لیزه برای ماری نه چون خیلی روش تمرین کرده کاملا باهاش اخت شده

sahand
06-27-2013, 07:52 PM
اولا شما قبل از این که به من بگی بی منطق بگو با بخشی از صحبت هات مخالفم نه بیا بگو مذخرف میگی چون بیشتر صحبت من در رابطه با چیز دیگه ای بود. شما طرفدار ماری هستی خب باش. من کلا به انگلیسی جماعت بد بینم. خیلی ها بدبینن نه فقط من. نمونش پوتین هفته پیش رفته بود انگلیس... اینم لینکش: http://fararu.com/fa/news/154285
الان نگی من به استناد این خبر بدبین شدم ! نه من خیلی ساله بدبینم این فقط یک مثال بود. در رابطه با وضعیت زمین هم منه بد بین به انگلیسی ها معتقدم در حین برگزاری رولند گروس و حتی قبل از اون یه زمین عین چمن حال حاضر در ویمبلدون ( نوع چمنش با همه چمن ها فرق میکنه ) برای ماری مهیا کردن و ماری حسابی با این زمین وفق پیدا کرد تا به امروز و مطمئن باش هیچوقت زمین نمیخوره پاش بشکنه خیالت راحت! و معتقدم این زمین برای همه لیزه برای ماری نه چون خیلی روش تمرین کرده کاملا باهاش اخت شده

خب شما از انگلیس یا کلا از بریتانیا بدت میاد باید همه رو یکی کنی؟البته میل خودته ولی خوبه یکی بیاد بگه چون من از ایران بدم میاد پس بدون هیچ دلیلی از 70 میلیون ایرانی بدم میاد؟؟اهورا گفتش که این چمن مثل المپیکه پس بقیه هم که میدونستند چمن همینه میتونستند برند توی همیچین زمینی تمرین کنند(تازه بماند که حرف از تقلب و توطئه میزنی:160:)و در ادامه متشکرم از پیش بینی نوستراداموسیتون در مورد لیز نخوردن اندی:434:ولی به هر حال در مورد لیز نخوردن بازمن حرفی ندارم چون زمین برای همه لیزه و در مورد قرعه هم جوابمو ندادید چون اندی هم همون سمت بود.ولی شما میتونی هر چقدر میخوای بدبین باشی و اگه خدایی نکرده زد و اندی قهرمان شد همه چیزو لوث کنی.زمین برای اون رنک 135 و رنک 116 هم لیز بوده نکنه اونا هم از مدتها پیش تمرین کردند تو همچین زمینی؟ولی منم میتونم بگم پس قهرمانی های راجر ارزش نداره چون از مدتها پیش تو چمن مشابه تمرین کرده و از عمد بارون تولید میکردند که سقف بسته شد:434:ولی خب این حرف بی ارزش محسوب میشه.باخت فدرر هیچ چیزی ازش کم نمیکنه و هنوز معتقدم بهترین تنیسور تاریخ هست ولی تقصیر اندی و مسئولین ویمبی نندازید که راجر اکثر خاطرات خودش تو همین زمین شکل گرفته و گرنه باید به همه اونها هم بدبین شد

Sorou$h
06-27-2013, 08:49 PM
پس از شکست رافائل نادال در دور اول، حذف راجر فدرر در دور دوم مسابقات ویمبلدون یکی از مهمترین اتفاقات دیروز این رقابت‌ها بود

ویمبلدون همچنان در شوک حذف نابهنگام رافائل نادال بود و تحلیلگران همچنان مشغول تعبیر و تفسیر شکست قهرمان اسپانیایی بودند که ناگهان روز چهارشنبه قهرمانان و مدعیان قهرمانی همانند برگ های درخت در پائیز بر زمین ریختند که معروف ترینشان راجر فدرر مدافع عنوان قهرمانی مردان و ماریا شاراپووا نفر سوم زنان بودند.

اتفاقی که روز چهارشنبه افتاد در بیست یا سی سال گذشته سابقه نداشته است.
موضوعات مرتبط
تنیس

ابتدا ویکتوریا آزارنکا نفر دوم رده بندی زنان از بلاروس که در دور اول زمین خورده و آسیب دیده بود اعلام کرد که به همین علت از مسابقات کناره می گیرد. بعد از او نوبت استیو دارسی فاتح نادال بود که به سبب آسیب دیدگی شانه که در مسابقه با نادال عارضش شده بود از مسابقات کنار برود.

پس از دارسی پنج بازیکن دیگر از جمله جو ویلفرید سونگا نفر ششم مردان و جان ایزنر بازیکن آمریکائی و مارین چیلیچ از کرواسی به سبب آسیب دیدگی زانوی چپ یا اصلا در مسابقات شرکت نکردند یا مسابقه خود را نیمه کاره گذاشتند و از دور مسابقات کنار رفتند.

در همین حال زمین خوردن در زمین هم به طرز بی سابقه ای شدت گرفت و به غیر از بازیکنانی که ذکر شد، کارولاین وزنیاکی نفر نهم زنان از دانمارک هم در اثر زمین خوردن آسیب دید و بازی خود را باخت. تمام اینها باعث شد که بعضی بازیکنان ادعا کنند که زمین چمن ویمبلدون امسال بطرز بی سابقه ای لیز و لغزنده است که باعث سر خوردن و زمین خوردن بازیکنان می شود.

اما شکست و حذف بازیکنان بزرگ تنها مختص به زمین خوردگان نبود. دو مدعی اصلی قهرمانی در قسمت زنان و مردان هم با شکست های غیر منتظره در مقابل حریفان کمتر شناخته شده با ویمبلدون خداحافظی کردند.

ماریا شاراپووا نفر سوم جهان از روسیه و قهرمان پیشین ویمبلدون که امسال هم به عنوان یکی از فینالیست های حتمی از او یاد می شد با حریفی روبرو شد که تنها معروفیتش در تور تنیس زنان این بود که جیغ هایش حتی از جیغ های شاراپووا هم بلندتر است.

میشل لارچر دوبریتو حریف شاراپووا که بیست ساله و اهل پرتغال است تا روز چهارشنبه نفر صدو سی و یکم رده بندی جهانی بود. او که به همراه شاراپووا با جیغ هایشان مسابقه گوشخراشی را برگزار کردند بازی بدون اشتباهی داشت و به گفته خودش بهترین بازی تمام عمرش را انجام داد.

در مقابل شاراپووا هم بد بازی نکرد. او سه بار در طول مسابقه زمین خورد و یک بار هم تحت درمان قرار گرفت اما ادامه بازی نشان می داد که که آسیب جدی ندیده است. خودش هم گفت که شرایط زمین برای تمام بازیکنان یکسان است و او نمی تواند زمین خوردن را بهانه کند.

واقعیت این بود که شاراپووا روز خوبی نداشت و با اینکه تمام تلاش خود را کرد مغلوب حریف بهتر از خودش شد و رقیب قدیمی خود سرینا ویلیامز آمریکائی را تنها گذاشت.

اما شوک اصلی شکست راحر فدرر مدعی سوئیسی قهرمانی بود که می خواست با هشتمین پیروزی در این تورنمنت رکوردی از خود باقی یگذارد. فدرر در کمال شگفتی در مقابل سرگی استاخوفسکی از اوکرائین نفر یکصد و شانزدهم جهان کم آورد و در چهار ست مغلوب شد.

فدرر در یازده سال گذشته هرگز در این مرحله از یک گرانداسلم حذف نشده بود و در سی و شش گرانداسلم پیاپی دست کم به یک چهارم نهائی رسیده بود. اما حالا با این شکست مقام او در رده بندی جهانی به نفر پنجم سقوط می کند که آنهم برای او در دهه گذشته بی سابقه است.

سئوالی که پس از شکست فدرر پرسیده می شود این است که آیا دوران این قهرمان بزرگ تنیس جهان به پایان رسیده یا این که او مثل سال ۲۰۰۹ بازگشت دیگری به اوج خواهد داشت؟

هنوز برای پاسخ دادن به این سئوال زود است اما آنچه که مسلم است این است که با اتفاقات سه روز اول ویمبلدون راه رسیدن اندی ماری نفر دوم مردان جهان از بریتانیا به فینال کاملا هموار شده است.

تمام حریفان بالقوه ماری در نیمه دوم جدول مسابقات یعنی واورینکا، سونگا، نادال و فدرر هر یک به نوعی از دور مسابقات حذف شده اند و ماری نگرانی ای برای رسیدن به فینال ندارد. تنها نگرانی او در فینال خواهد بود که قاعدتا باید با نوواک جوکوویچ نفر اول جهان روبرو شود.

اما در ویمبلدون امسال هیچ چیز بر اساس قاعده پیش نرفته است.

بر گرفته از سایت بی بی سی فارسی.

CANDIS
06-27-2013, 10:02 PM
خب شما از انگلیس یا کلا از بریتانیا بدت میاد باید همه رو یکی کنی؟البته میل خودته ولی خوبه یکی بیاد بگه چون من از ایران بدم میاد پس بدون هیچ دلیلی از 70 میلیون ایرانی بدم میاد؟؟اهورا گفتش که این چمن مثل المپیکه پس بقیه هم که میدونستند چمن همینه میتونستند برند توی همیچین زمینی تمرین کنند(تازه بماند که حرف از تقلب و توطئه میزنی:160:)و در ادامه متشکرم از پیش بینی نوستراداموسیتون در مورد لیز نخوردن اندی:434:ولی به هر حال در مورد لیز نخوردن بازمن حرفی ندارم چون زمین برای همه لیزه و در مورد قرعه هم جوابمو ندادید چون اندی هم همون سمت بود.ولی شما میتونی هر چقدر میخوای بدبین باشی و اگه خدایی نکرده زد و اندی قهرمان شد همه چیزو لوث کنی.زمین برای اون رنک 135 و رنک 116 هم لیز بوده نکنه اونا هم از مدتها پیش تمرین کردند تو همچین زمینی؟ولی منم میتونم بگم پس قهرمانی های راجر ارزش نداره چون از مدتها پیش تو چمن مشابه تمرین کرده و از عمد بارون تولید میکردند که سقف بسته شد:434:ولی خب این حرف بی ارزش محسوب میشه.باخت فدرر هیچ چیزی ازش کم نمیکنه و هنوز معتقدم بهترین تنیسور تاریخ هست ولی تقصیر اندی و مسئولین ویمبی نندازید که راجر اکثر خاطرات خودش تو همین زمین شکل گرفته و گرنه باید به همه اونها هم بدبین شد

من نگفتم از انگلیس یا از بریتانیا بدم میاد و مثال های شما در مورد ایران و 70 میلیون یکی کردن مردود به حساب میاد. شما فقط داری به من برچسب میزنی و ژست حق به جانبانه میگیری. ادامه بحث با شما با توجه به لحن تندتون احتمالا منجر به موضع گیری من و دوستان نسبت به ماری میشه. ماری بازیکن خوبیه. اگر هم قهرمان شد به طرفدار هاش تبریک میگم.

Aryan
06-27-2013, 10:02 PM
اول اینکه عجب حمله همه جانبه ای به پست من:434:

فدرر قابل قیاس با سمپراس و اغاسی نیست؟
نمیدونم ولی از نظر شخصی من فدرر توی 5تا تنیسور برتر تمام تاریخ براحتی قرار داره و حتی توی 3تا

و در مورد خداحافظی منم دوست ندارم فدرر اینجوری باخت بده چون من اگه ورزشکاری رو دوست دارم بخاطر لذت بردن از دیدن بازیش هست و بازی فدرر واقعا برای من لذت بخشه ولی وقتی بازنده میشه و هیچ بازی خوبی ازش نمبینم خب ناراحت میشم
ولی نظر شخصیم اینه حتی 5تا دیگه گرند تو راند 1حذف بشه ولی فقط یکی رو بگیره و سبک بازی خودشو نشون بده بازم موندنش ارزش داره

شما تعداد افتخارات و جامها و مدت زمان رنگ یک بودن رو بشمار خودت درصدش دستت میاد
بحث 20درصد توان و استعداد تنیس نداشتن نبود که زیر رنک 100 چی باشه بلکه من گفتم 20درصد توان و استعداد فدرر رو نداره و هنوزم روی حرفم هستم
در ضمن اگه الان جکوویچ رنک یک شده فقط وفقط بخاطر نبود یه تنیسور خوب و در شرایط ارمانی هست وگرنه جکوویچ هرگز در حد یه رنک1 نبود و نیست
نادال که این همه مدت مصدوم بوده تازه بازم با این شرایط رولند رو ازش گرفت به راحتی
فدرر هم که وضعیتش مشخصه این روزها

دوست دارم نادال به اوجش برگرده یا اینکه یه تنیسور خوب ظهور کنه ببینم واقعا جکوویچ چقدر میتونه بازم خودشو رنک1 بدونه

سال 2011 نادال رو اوج بود دیگه ... 7 تا پشت سر هم باخت .....
همون بس بود واسه اثبات این که حق نوله اس شماره 1 شه

mehdi_juve
06-27-2013, 10:04 PM
ببین دوست عزیز متاسفانه شما اصلا مطالب رو نمیخونین و حرفای خودتون رو توی دهن دیگران میزارین که مثلا بگین تمام حرفای شما درسته
کی گفت نواک تنیسور نیست؟
کی گفت حقش نبوده گرند ببره؟
کی گفت نواک زحمت نکشیده و نمیکشه؟

ببین دوست عزیز من اول از همه اینو بگم من تنیس رو برای لذت بردن ازش نگاه میکنم و نه کل کل و مثل کسایی که انگار شرط بندی کردن رو مسابقات و از برد و باخت حرص میخورن
حالا کسایی که بدون شرط بندی حرص میخورن که هیچ
من درسته زیاد استیل و سبک بازی جکوویچ رو دوست نداشتم ولی از خیلی از بازیهاش لذت بردم و هرگز توانیهاش رو زیرسوال نمیبرم و هرگز نگفتم که جوکویچ تنیسور نیست یا چیزایی که شما گفتین

قبلا یه بحثی اینجا خوندم که بعضی دوستان اعتقاد داشتن کسی که گرند نگیره اصلا تنیسور نیست
این حرف شما هم مثل همونه که من بهش اعتقاد ندارم و بحث قهرمانی و جام گرفتن رو با بحث بازی زیبا و با تکنیک بالا رو از هم تفکیک میکنم
ولی کسی مثل فدرر 2دوتای این خصوصیات رو باهم و در حد عالی داشته ولی مثلا کسی مثل رادیک من عاشق سبک بازی و تکنیک و استیلش بودم و اونو توی 10تا تنیسور برتر تاریخ از لحاظ بازی زیبا میزارم ولی توی قهرمانی و جام خب زیاد موفق نبود

هرکسی به جایگاهی میرسه حتما براش زحمت کشیده و تلاش کرده و در این شکی نیست پس لطفا حرفایی نزنین که معنایی نداره
میدونم ادامه این بحث بی ارزش هست چون دوستان با تعصب با صحبتها برخورد میکنن ولی صحبت من این هست که کاری که راجر توی این 7سال اول تنیسش کرد با این 7سال که جوکوویچ داره بازی میکنه قابل قیاس نیست
و سبک و استیلی که فدرر تنیس بازی میکنه که خاص خودش هست هم قابل قیاس با کسی مثل جوکوویچ نیست

حالا این 3سال که شماره 1 هست من بازم میگم اگه نادال این همه مصدوم نمیشد یا فدرر تو اوجش بود یک سالش واقعا تمام وکمال حق جوکویچ بود شماره یک باشه ولی بعده اون نه

اولا که اینجا جای بحثه و اصولا این تاپیک برای همین بوجود اومده. تا زمانیکه به کسی توهین نشه چه اشکالی داره که با هم بحث کنیم.بحث یعنی گفتگو نه دعوا.من حرفهای شما رو خوندم.شما یکبار دیگه حرفهای خودت رو دوباره بخون.شما نوشته بودی نواک شایسته شماره یکی نیست.اما بعدا میگی یکسالش شایسته بود.خوب این نشون میده که من تونستم با حرفهام کمی شما رو قانع کنم.بعدشم نواک قبل از سال 2011 تنیسور بدی نبود.حتی گرند هم برده بود. اما بالاخره یکجائی شما به بلوغ میرسید.یکجائی رفته رفته کاملتر میشید و دوران اوج نواک از 2011 شروع شد.حالا اینکه نادال عزیز متاسفانه مصدومیت داره اذیتش میکنه هیچ ربطی به شایستگی نواک نداره.یا اگر راجر افت کرده (واقعا متاسفم از این قضیه) ربطی به شایستگی نواک نداره.درباره اینکه کسی که گرند نبره شایسته هست یا نه من اصلا بحثی ندارم.چون فکر کنم بحث گسترده ایه و نظرات خیلی متفاوته و اصولا نوع نگاهها هم به این موضوع متفاوته.یه مثال.هلند در فوتبال تا حالا قهرمان جام جهانی نشده. اما همیشه یک نام بزرگه. همیشه یک شانس بزرگ قهرمانیه و خیلیها هم دوستش دارند. ایتالیا 4 بار قهرمان جهان شده.خوب در ظاهر وقتی میگی ایتالیا و هلند همه میگند دو تیم بزرگ ، اما همون جامها اونها رو متمایز میکنه.در کل گفتم این بحث رو زیاد جالب نمیدونم. اما درباره اینکه میگی چون نادال مصدومه و چون راجر افت کرده نواک دو سال بعد رو شماره یکه ، قابل قبول نیست.چون از کجا معلوم که اگر نادال مصدوم هم نبود این اتفاق میفتاد یا نمیفتاد.بحث جالبی نیست ولی در کل با حرفات موافق نیستم و میگم من حرفها رو کامل میخونم.برای نظراتتم ارزش قائلم(هر چند قبولشون ندارم) و امیدوارم موفق باشی.

sahand
06-27-2013, 10:05 PM
من نگفتم از انگلیس یا از بریتانیا بدم میاد و مثال های شما در مورد ایران و 70 میلیون یکی کردن مردود به حساب میاد. شما فقط داری به من برچسب میزنی و ژست حق به جانبانه میگیری. ادامه بحث با شما با توجه به لحن تندتون احتمالا منجر به موضع گیری من و دوستان نسبت به ماری میشه. ماری بازیکن خوبیه. اگر هم قهرمان شد به طرفدار هاش تبریک میگم.
اگر لحنم تند بوده ببخشید چون اصلا تو شرایط عادی نیستم بخاطر اینکه کنکورمو خراب کردم و حرفای شما منو تا حدی از کوره به در برد.ولی مشکل من کلیه و ربطی به شما نداره.من تو این سایت از زمان عضویتم فقط تیکه ها و بی احترامیهای عده ای از دوستان به اندی رو دیدم و دیگه هر وقت کسی اسم اندی رو به این نحو میاره بی اعصاب میشم.بازم شرمنده دوست عزیز امیدوارم کدورتی پیش نیومده باشه:583:

CANDIS
06-27-2013, 10:21 PM
اگر لحنم تند بوده ببخشید چون اصلا تو شرایط عادی نیستم بخاطر اینکه کنکورمو خراب کردم و حرفای شما منو تا حدی از کوره به در برد.ولی مشکل من کلیه و ربطی به شما نداره.من تو این سایت از زمان عضویتم فقط تیکه ها و بی احترامیهای عده ای از دوستان به اندی رو دیدم و دیگه هر وقت کسی اسم اندی رو به این نحو میاره بی اعصاب میشم.بازم شرمنده دوست عزیز امیدوارم کدورتی پیش نیومده باشه:583:

خواهش میکنم دوست خوبم. من هم شاید یخورده زیادی بدبین باشم. بابام همش بهم میگه ها!
درمورد ماری هم اولین چیزی که همیشه تو ذهنم میاد چلنج های زیادشه! یعنی به سرم زده یه کلیپ فان واسه چلنج هاش بسازم! شاید هم به چشم من زیاد چلنج میده کسایی دیگه هم باشن که بیشتر از ماری چلنج بدن! بردیچ هم زیاد چلنج میده. راستی به نظر شما کیا خیلی چلنج میدن تو بازی ها؟ تو بخش خانم ها که یلنا یانکوویچ و آنا ایوانوویچ به نظرم خیلی...!

Nikoo
06-27-2013, 10:23 PM
بله اون زمان نادال بچه بود و معروف به بچه بود اتفاقا[/QUOTE]

دوست عزیز شما از کجا میدونی من مطلب رو کامل نخوندم؟ اتفاقا شما متوجه منظور من نشدید!
من در جریان هستم که تو اون تایم نادال سنش کم بوده ولی چون راجرو شکست داده بچست؟حداقل اطلاعاتو هرکسی نسبت به تنیسور فیورتش داره ! به نادال لقب های دیگه ای هم دادن به خاطر سبک لباسش بهش میگفتن کارگر! درسته اون زمان سنش کم بوده ولی کار بزرگی انجام داده که با دادن لفظ بچه دارین کم لطفی میکنین! من منظورم این بود ...بزرگی به سنه یعنی؟! به خدا من و خیلی های دیگه تو این سایت از تنیس یه چیزایی میدونیم

havzhin
06-27-2013, 10:44 PM
اولا که اینجا جای بحثه و اصولا این تاپیک برای همین بوجود اومده. تا زمانیکه به کسی توهین نشه چه اشکالی داره که با هم بحث کنیم.بحث یعنی گفتگو نه دعوا.من حرفهای شما رو خوندم.شما یکبار دیگه حرفهای خودت رو دوباره بخون.شما نوشته بودی نواک شایسته شماره یکی نیست.اما بعدا میگی یکسالش شایسته بود.خوب این نشون میده که من تونستم با حرفهام کمی شما رو قانع کنم.بعدشم نواک قبل از سال 2011 تنیسور بدی نبود.حتی گرند هم برده بود. اما بالاخره یکجائی شما به بلوغ میرسید.یکجائی رفته رفته کاملتر میشید و دوران اوج نواک از 2011 شروع شد.حالا اینکه نادال عزیز متاسفانه مصدومیت داره اذیتش میکنه هیچ ربطی به شایستگی نواک نداره.یا اگر راجر افت کرده (واقعا متاسفم از این قضیه) ربطی به شایستگی نواک نداره.درباره اینکه کسی که گرند نبره شایسته هست یا نه من اصلا بحثی ندارم.چون فکر کنم بحث گسترده ایه و نظرات خیلی متفاوته و اصولا نوع نگاهها هم به این موضوع متفاوته.یه مثال.هلند در فوتبال تا حالا قهرمان جام جهانی نشده. اما همیشه یک نام بزرگه. همیشه یک شانس بزرگ قهرمانیه و خیلیها هم دوستش دارند. ایتالیا 4 بار قهرمان جهان شده.خوب در ظاهر وقتی میگی ایتالیا و هلند همه میگند دو تیم بزرگ ، اما همون جامها اونها رو متمایز میکنه.در کل گفتم این بحث رو زیاد جالب نمیدونم. اما درباره اینکه میگی چون نادال مصدومه و چون راجر افت کرده نواک دو سال بعد رو شماره یکه ، قابل قبول نیست.چون از کجا معلوم که اگر نادال مصدوم هم نبود این اتفاق میفتاد یا نمیفتاد.بحث جالبی نیست ولی در کل با حرفات موافق نیستم و میگم من حرفها رو کامل میخونم.برای نظراتتم ارزش قائلم(هر چند قبولشون ندارم) و امیدوارم موفق باشی.

من هم از بحث و اظهار نظر لدت میبرم ولی خب متاسفانه توی فرهنگ ما این درست جا نیفتاده و همینجا هم دیدم متاسفانه بحثهای سالم و خوب اخرش تبدیل به جدل و دعوا و عقده گشایی میشه که جالب نیست

حرفاتون رو من تا حدود زیادی قبول دارم چون یکبعدی به قضایا نگاه نمیکنم و بیشتر بحث سلیقه هست و نوع نگاه به تنیس

من نظرمو گفتم حالا درست یا غلطش رو حرفی در موردش ندارم هرچند موضوع اینکه لایق شماره یکی هست یا نه یکی سلیقه هست و یکی تجزیه و تحلیلی که هر کسی واسه خودش داره
ولی من پیش خودم مثالهایی دارم که از لحاظ توانی و استعداد و نوع بازی خیلی سرتر از حال حاظر جوکوویچ بودن ولی چون تو زمان خودشون رقیبهای بهتری داشتن نتونستن زیاد جام بگیرین و پیروزی بدست بیارن

در هر حال من فقط نظر و نوع نگاهم رو گفتم وگرنه نظرم چیزه قوانومندی نیست که قابل اثبات بشه و فقط یه دیدگاه هست

Rafaello
06-27-2013, 10:48 PM
در طول سالهایی که تنیس نگاه می کنم اولین باریه که این اتفاقات در یک گرند اسلم افتاده

من هیچ انگیزه ای برای ادامه ویمبلدون ندارم، واقعا گرند اسلمی که نادال و فدرر توش نباشند ارزش دیدن داره؟؟

havzhin
06-27-2013, 10:57 PM

دوست عزیز شما از کجا میدونی من مطلب رو کامل نخوندم؟ اتفاقا شما متوجه منظور من نشدید!
من در جریان هستم که تو اون تایم نادال سنش کم بوده ولی چون راجرو شکست داده بچست؟حداقل اطلاعاتو هرکسی نسبت به تنیسور فیورتش داره ! به نادال لقب های دیگه ای هم دادن به خاطر سبک لباسش بهش میگفتن کارگر! درسته اون زمان سنش کم بوده ولی کار بزرگی انجام داده که با دادن لفظ بچه دارین کم لطفی میکنین! من منظورم این بود ...بزرگی به سنه یعنی؟! به خدا من و خیلی های دیگه تو این سایت از تنیس یه چیزایی میدونیم[/QUOTE]

والا نمیدونم در اینباره چی باید بگم چون واقعا این نظر شما برام عجیبه

اگه واقعا برداشت شما از بکار بردن لفظ بچه این بوده که برای تحقیر بوده من هم از شما و هم از تمام کسایی که نظر منو خوندن عذرخواهی میکنم

ولی کاش شما فقط از دیده منفی به صحبتهای همه نگاه نکین و یه جنبه مثبت و دوستانه هم نسبت به دیگران داشته باشین
چون دلیل من از بکار بردن لفظ بچه توی اون جمله هرگز و هرگز برای تحقیر یا کوچیک کردن نبود بلکه کاملا برعکس
اگه به جمله دقت میکردین درباره شرایط روحی روانی فدرر بحث بود و کلمه بچه رو من به این خاطر بکار بردم که اینو برسونم که کسی مثل فدرر تو اون شرایط در مقابل یه تنیسور تقریبا تازه وارد و کم سن و سال دچار مشکل میشد
پس اگه کم لطفی نمیکردین و مثبت به قضیه نگاه میکردین اتفاقا لفظ بچه برای تعریف و بالا بردن نادال بود نه کوچیک کردنش

هرچند کسی مثل من هیچی از تنیس نمیدونه و تا حالا یکبار هم راکت دست نگرفته و فقط یه ببینده هست که عاشق نگاه کردن این ورزش هست و جزع 3ورزشی هست از نگاه کردنش نزدیک 11ساله لذت میبره و نه بیشتر و نظری هم میدم فقط از دید یه ببینده هست نه یه کارشناس و پروفشنال
ولی خوشحالم اساتید قابل و حرافه ای اینجا هستن که میتونیم از وجودشون استفاده کنیم

omidd
06-27-2013, 11:15 PM
با تاخیر اومدم حرفامو بزنمو تا سینسیناتی برم بکارو زندگیم برسم.دلم بدجور از بازی دیشب راجر پر بود که خلاصش میکنم.کل تورنمنتای تنیس واس من یطرف ویمبلدون یطرف یعنی فقطو فقط ویمبی واسم خیلی خیلی با ارزش بعد چند ماه چشم انتظاری راجر براحتی در ی بازی ضعیف حذف شدش.دیشب خواستم پست بزارم اما از بس داغون بودم تصمیم گرفتم وقتی اروم شدم حرفامو بزنم.من پست دوستانو خوندم راجریا همه خیلی ناراحت بودن اما همه یحرف مشترک داشتن اونم این که راجر دوست داریم حتی باشکست در مقابل رنک 116.شکست تلخی بودش اما باید با واقعیت زندگی کرد ورزش همین یروزی شکست میخوری.با اینکه بدترین روزامو میگذرونم اما شک ندارم این شکست پلی واس افتخارات دیگه فدرر خواهد بود حالا چرا؟
همیشه ادمای بزرگ ورزشکارای معروفی که در تاریخ بعنوان بهترین ازشون یاد میشه اگه به غرورشون بر بخوره با قدرت بیشتر برمیگردن حتی توی 32 سالگی کاری که اغاسی انجامش داد و راجرم انجام میده شک ندارم .
من وقتی از یکی خوشم بیاد تا اخر کنارش هستمو دیگه هرگز طرفدار کس دیگه ای نمیتونم بشم.من تنیسو فقط و فقط به عشق اسطوره نگاه میکنم و قطعا روز پایان افتخارات این تنیسور دز زمین تنیس روز پایان عشق من به تنیس خواهد بود.راجر بازی رو باخت فدای سر دوقلوهاش.یکی از دوستان نقلو قلی از نادال داشت واقعا زیبا بودش . هرگز این جمله یادم نمیره که گفت مردم افتخارات شمارو همیشه بخاطر میسپارن نه شکستاتونو. جمله زیبایی بودش.ایا راجر افسانه ای در ادامه فصل که فصل هارد راجر همیشگی خواهد بود؟باورو اعتقاد من به این پسر سوءیسی برگشت به افتخارات گذشتش خواهد بود ایمان من به اسطوره اینو میگه با افتخار و با قهرمانی در اوج برای همیشه بدرود بفرست بر راکت تنیس و ی خداحافظی باشکوه در زمین.
راجر با قهرمانی در یکی دیگر از گرندها از تنیس برای همیشه دور خواهد شد و شک ندارم با توجه به علاقه راجر به چمن این مرد سنگی در ویمبلدون 2014 با قهرمانی برای همیشه از زمین تنیس خارج میشه تا بگه چمن مال خودش مال راجر افسانه ای.راجر با گرفتن 8 ویمبی دیگه همه رکوردا رو از ان خودش میکن امسال نشد اما سال بعد دیگه باید بشه.راجر اخرای تنیسشه و نهایتا 1سال دیگه بتونه بازی کن.شکسته شدن رکورد 36 یک چهارم متوالی شکسته شدن رکورد 10 سال بیگ فور بودن و باختن به ی تنیسور با رنک 116 خیلی سخت واسش و همین راجرو برای یکسال طوفانی تهیج میکنه پس نا امیدی برای راجریون بی معنی.شاید راجر سینسیناتی رو هم ببازهو حذف شه بره رنک 6یا7 اما راجر همیشه راجر خواهد بود هرگز این مرد سنگی شکسته نخواهد شد.اون روزی که راجر تنیسو بزار کنار برام حکم مرگ عزیزامو داره الانم کمی احساسی شدم خیلی دوسش دارم با 23 سال سن نمیتونم عشقمو به این مرد کتمان کنم و با افتخار تمام و با صدای بلند فریاد میزنم دوووووووووست دارم راجر بخاطر افتخاراتت بخاطر محبوبیتت بخاطر جنتلمن بودنت بخاطر اخلاقو منشی که داری بخاطر راه رفتنت بخاطر come on گفتنت بخاطر چهرت بخاطر اشکا و لبخندایی که هم خودت داشتی هم دوسدارانت مرد دیوووونتم بخدا زبانم عاجز از علاقم بتو.نمیدونم که کی قهرمان میشه اما با توجه به اینکه هفتادو اندی سال که هیچ بریتانیایی قهرمان نشده دوس دارم اندی قهرمان شه که بنظرم از این فرصت باید استفاده کن برای قهرمانی.هرکی قهرمان بشه من از الان تبریکمو نثارش میکنم چون دیگه پست نمیزارم تا مسترز بعدی.تنیس بدون راجر لذتی واس دیدنش ندارم.بدروووووووووووووووود عزیزانم

Mahrooz RF
06-28-2013, 01:42 AM
یادش بخیر. تاپیک یه زمانی شلوغ بود. همین 2 روز پیش بود وقتی ریفرش می کردی یه پست جدید می دیدی. ولی حالا چی. 2تا سلطان ها حذف شدن. امیدوارم اشکال از چمن باشه و ماری قهرمان شه. می ترسم ماری قهرمان نشه سال بعد ویمبی بدتری ببینیم. یهو دیدی سال بعد بازیکنا پاتیناژ می رن تو زمین.

davidbeckham
06-28-2013, 08:53 AM
خوشبختانه نوله خوب بازی میکنه
تا فینال مشکلی نداره به شرط اینکه همینطوری کم خطا بازی کنه

king of spin
06-28-2013, 10:25 AM
سال 2011 نادال رو اوج بود دیگه ... 7 تا پشت سر هم باخت .....
همون بس بود واسه اثبات این که حق نوله اس شماره 1 شه

اولا که 2011 نادال 6 بار به نواک باخت و ثانیا نادال چند تا بازی رو فوق العاده ضعیف بازی کرد و رو اوج نبود هنوز معنی اوج نادالو نمیدونی.فرمی که 2010 داشت اصلا 2011 نداشت و همچنین برای نواک

king of spin
06-28-2013, 10:32 AM
یادش بخیر. تاپیک یه زمانی شلوغ بود. همین 2 روز پیش بود وقتی ریفرش می کردی یه پست جدید می دیدی. ولی حالا چی. 2تا سلطان ها حذف شدن. امیدوارم اشکال از چمن باشه و ماری قهرمان شه. می ترسم ماری قهرمان نشه سال بعد ویمبی بدتری ببینیم. یهو دیدی سال بعد بازیکنا پاتیناژ می رن تو زمین.

دقیقا چنین اتفاقی خواهد افتاد.پس از 3 دور شکست به نادال در ویمبی سقفی که باید حداکثر 10 دقیقه بسته میشد 45 دقیقه بسته شد تا نادال که تازه راه افتاده بود و تو نیمه موری بود رو به راحتی اوت کنن.دیگه میخان هر جور شده ویمبی رو بهش بدن و.........ازالمپیکم که نوع چمن عوض شد و ........فقط هر جور شده امسالو ببره که اینا شاید دست بردارن از این کاراشون.این حرفا رو تقریبا 2 ماه پیشم من زده بودم

Sorou$h
06-28-2013, 12:26 PM
آن لحظه ای که شما درک میکنید . هر 2نفر قهرمان 7 دوره ویمبلدون . هر 2 در دور دوم در26 جون(ژوئن) باختند. سمت چپ پیت سامپراس از امریکا راست راجر فدرر ازسوئیس. با تشکر از آقای علیپور عزیز.
http://tennis-image.com/images/77249654869526424689.jpg
ماریا شراپووا بعداز حذف بیکارنبود و به تماشای بازی گریگور دیمیتریوف در دور دوم رفت.
http://tennis-image.com/images/88264400554605151493.jpg
مطلبی از تنیس جوک. ترجمه: بنابراین تو داری بمن میگی که فدرر در چمن و کورت مرکزی به استاخوفسکی باخت و رنکینگش هم 116 است؟
http://tennis-image.com/images/06651216233243362815.jpg
یک مصاحبه دیگر از استاخوفسکی که فدرر را شکست داد . استاخوفسکی گفت شما نمیتوانید از بیس لاین (خط سرویس) درکورت چمن درمقابل راجر مقاومتی داشته باشید. او میتواند با توپ هر آنچه راکه میخواهد آنجام دهد من سعی کردم تا آن حدی که میتوانستم به تو(لب تور)بیایم . من موفق بودم بجهت اینکه جلوگیری کردم تا ریتم برگرداندنش رابدست آورد . ورزش ما راجر فدرراست. او (راجر) بزرگترین و مهمترین بازیکنی است که ما داشتیم وبزرگترین نامی است که ماداشتیم و هنوز هم داریم و خدا را شکر میگویم . بعنوان یک شخص او به ما نشان داده است که شما میتوانید یک انسان محجوب باشید و هنوز به چیزهای دیگر دست یابید . من امیدوارم که دراین تورنمنت بتوانم جلو بروم. اما بله-من قطعا روزی به نوه هایم خواهم گفت من پیروزی شگفت انگیزی درمقابل راجر فدرربدست اوردم(باخنده) . با تشکر از اقای علیپور عزیز.
http://tennis-image.com/images/00377677672817951195.jpg
حضور آندره شوچنکو در بازی دیشب نواک جوکوویچ
http://tennis-image.com/images/79855565883094287170.jpeg
این هم پیام یکی ازطرفداران رافائل نادال . من طرفدار رافا هستم اما دلم شکست هر زمانیکه آنها رابرت فدرر(پدر راجر) را بعد ازباخت او نشان میدادند . او خیلی انسان بامقام و منزلت است و به حریف آفرین گفت و سرش رابعنوان تصدیق تکان میداد . اما شما میتوانستید ببینید که اوغمگین است . من بیاد دارم او درفینال 2008 ویمبلدون با رافا دست داد . دیروز بعد ازباخت راجر به استاخوفسکی -رابرت ایستاد وکف زد اما شما میتوانستید ببینید که او آزرده شده است واین موضوع باعث گریه من شد. با تشکر از آقای علیپور.
http://tennis-image.com/images/32529590047118859306.jpg

Sogandabi
06-28-2013, 03:28 PM

مصدوم شدن این همه ستاره !! بهانه نیست اما واقعا انگار زمین یه مشکل اساسی داره ...

http://upload7.ir/images/91044853558095451995.jpg

Paymaan
06-28-2013, 05:34 PM
پخش تلویزیونی مسابقات رو قطع کننده بره دیگه :3t1:.

Mahdi Naji
06-28-2013, 06:25 PM
من فکر میکنم که تخمی که هر سال برای چمن ها میکاریدند امسال دیگه از اون استقاده نکردن و از یک تخم دیگر چمن برای این مسابقات انتخاب کردند و کاشتن.چون اصلا روی بیس لاین نمیشه بازی کرد یا لیز میخوری یا نمی تونی هیچ کاری بکنی برای همینه که سرو و والی ها(بازیکنان)خیلی خوب اومدند بالا و خیلی ها رو زند دارسیس و استاخوفسکی نمونه ی بارز اند.:3t1:

mehdi_juve
06-28-2013, 06:30 PM
نواک جوکوویچ در espy award نامزد دریافت دو عنوان شده است .یکی بهترین تنیسور سال و یکی هم بهترین ورزشکار بین المللی .در بخش بهترین تنیسور سال نواک با اندی ماری ، راجر فدرر و رافائل نادال رقابت میکند. و در بخش بهترین ورزشکار سال با لیونل مسی ، کریستیانو رونالدو ، بولت و مانول مارکوز رقابت میکند.گفتنی است که شما میتوند با مراجعه به سایت زیر گزینه های مورد نظر خود رو انتخاب کرده و رای خود را بدهید.فکر کنم تا 17 جولای برای اینکار فرصت هست.

http://espn.go.com/espys/2013/ (http://espn.go.com/espys/2013/)

ahas69
06-28-2013, 07:00 PM
امسال تورنمنت ضعیفی شد . هر کی قهرمانی میشه گفت خوش شانس بوده چون حریفای اصلی همه حذف شدن و دیگه مسابقات جذابیتی نداشته . تو تنیس بیشتر مهمه کیو میبری تا اینکه تا چه مرحله ای صعود میکنی. دقیقا مثه فرنچ 2009 راجر زمانی قهرمان شد که نادالی وجود نداشت

king of spin
06-28-2013, 07:14 PM
استاخوسکی هم به ملزر باخت تا باز هم خیلی چیزا ثابت بشه:443:

king of spin
06-28-2013, 07:22 PM
مصدوم شدن این همه ستاره !! بهانه نیست اما واقعا انگار زمین یه مشکل اساسی داره ...

http://upload7.ir/images/91044853558095451995.jpg

خیلی جاله فدرر تو این لیست چ کار میکنه؟نکنه خودت مصدومش کردی؟:254::254::254::254::251::251:خیلی جالب بود استاخوسکی زیر و روش کرد حالا برام مصدوم شد البته این بماند که ایشون اصولا اگه مصدوم یا فاقد انگیزه یا روحیه نداشته باشه نمیبازه یکم با حقیقت روبه رو شین همه بنیتو نیستن که روحیه برد تو اسلم نداشته باشنو الکی بازی رو وابدن و .........

Behnam RF
06-28-2013, 07:25 PM
بله دقیقا ، مشخص شد مشکل از راجر بوده که باخته ، نه جناب "سرجی"
در کنفرانس هم راجر گفت : نتونستم راهی پیدا کنم که به بازی برگردم ، Return :facepalm:

Paymaan
06-28-2013, 07:59 PM

چه چیز هایی ثابت بشه دوست عزیز؟

king of spin
06-28-2013, 09:55 PM

اون دیگه بماند دوست عزیز

Maani
06-28-2013, 11:41 PM
حسام داشته باش ، بازم برديچ و كوين اندرسون :434:

mehdi_juve
06-29-2013, 12:27 AM
این قضیه بارون حسابی برنامه بازیها رو بهم زده.امروز دیمیتروف هم باخت تا با ماریا برن تعطیلات.حالا معلوم نیست فرر که امروز بازی کرده تکلیفش برای بازی بعد چیه؟!!! فردا(با ساعت الان ، باید امروز بازی کنه:434:) هم باید بازی کنه دیگه.با Alexandr Dolgopolov (http://www.wimbledon.com/en_GB/players/overview/atpd801.html).نواک هم فردا با Jeremy Chardy (http://www.wimbledon.com/en_GB/players/overview/atpca12.html) بازی داره که فکر کنم حول و حوش 8:30 باشه.جالب اینکه همه اول مسابقات از قرعه خوب نواک حرف میزدیم و حالا با حذف غیر منتظره نادال و فدرر و سونگا توی راند اول و دوم سمت نواک سختتر از سمت ماری شده.فرر ، دل پوترو ، تامی هاس ، ریچارد گاسکیت ، توماس بردیچ همه سمت نواکند.درحالیکه سمت ماری من تنیسور خاصی رو نمی بینم.بهرحال اگر اتفاق خاصی نیفته نواک و ماری فینالیست خواهند بود که دوست دارم نواک حتما قهرمان شه.

Roger.tennis
06-29-2013, 01:23 AM
سلام به دوستای خوبم
نمیدونم کسی منو یادش هست یا نه
دلم برای دوستای قدیدمم تنگ شده بود
و میبینم که هنوز کل کل هاتون حسابییییی گرمه
دمتون گرم که اینجور عاشق تنیس و تنیسوراتون هستین
همتونو دوست دارمممم
و سلام ویژه به میلاد خشایار کورش مهرداد محمد و rio عزیزم و دوستایی که اسمشون خاطرم نیست
راجر فدرر عشقی برای تک تک روزهای زندگیم
من زودتر اون خداحافظی کردم تا دوریش برام ذره ای آسونتر بشه
بازم همتونو دوست دارم

D3ADMAN
06-29-2013, 06:38 AM
حسام داشته باش ، بازم برديچ و كوين اندرسون :434:

باو ول کن نیستن اینا . از جفتشونم خوشم نمیاد ، بازی تکراری مسخرشون هی تکرار میشه ، خودشون دیگه فک کنم بالا میارن همدیگرو میبینن . تا پایان دوران بازیشون ، هد تو هدشون فک کنم 100 شه ، 100-0 بردیچ :facepalm: ی خوبی داره امروز نیستم ، برای بازی نولــــــــــــــــه میرسم :655::583:

pouriya.alex
06-29-2013, 08:11 AM

اینا ثابت شد:

استاخوفسکی که مالی نیست.

فدرر بد است.

نادال خوب است.

بابا بیخیال پیمان جان. این دوستمون با خودش حرف میزنه، نظریه های شگفت انگیز میده، بعد با استدلال های قوی همون نظریه ها رو اثبات میکنه و در نهایت از اثبات خودش لذت میبره.

به عنوان مثال ایشون کلا قدرت فدرر در ویمبلدون رو رد کردن و قهرمانی سال گذشته هم از نظر ایشون کان لم یکون تلقی میشه. زیرا (استدلال:)جولین بنتو در تایبریک بازی پارسال یسری ارورهای بی مورد داده، وگرنه راجر سال پیش هم باید زود حذف میشد.

این تنها نمونه ای کوچک بود از دلایلی که دوستمون برای زیر سوال بردن اسطوره بی بدیل تاریخ تنیس بکار میبره. من که به شخصه لذت میبرم، شما چطور؟!

Paymaan
06-29-2013, 09:17 AM
بعله ما هم لذت می بریم . یدونه ان ایشون.

king of spin
06-29-2013, 09:28 AM
اینا ثابت شد:

استاخوفسکی که مالی نیست.

فدرر بد است.

نادال خوب است.

بابا بیخیال پیمان جان. این دوستمون با خودش حرف میزنه، نظریه های شگفت انگیز میده، بعد با استدلال های قوی همون نظریه ها رو اثبات میکنه و در نهایت از اثبات خودش لذت میبره.

به عنوان مثال ایشون کلا قدرت فدرر در ویمبلدون رو رد کردن و قهرمانی سال گذشته هم از نظر ایشون کان لم یکون تلقی میشه. زیرا (استدلال:)جولین بنتو در تایبریک بازی پارسال یسری ارورهای بی مورد داده، وگرنه راجر سال پیش هم باید زود حذف میشد.

این تنها نمونه ای کوچک بود از دلایلی که دوستمون برای زیر سوال بردن اسطوره بی بدیل تاریخ تنیس بکار میبره. من که به شخصه لذت میبرم، شما چطور؟!

معلومه که پستای منو نمیخونی.من بعد از که رافا حذف شد چند تا پست در مورد رافا نوشتم که همش در مورد ضعیف بودن رافا در هفته اول ویمبی و دلایلش به غیر از مصدومیت بود وهیچ ربطی به مصدومیت نداشت.من گفتم 2003 تا 2006 سلطه داشته ولی قبل و بعدش نه حالا دوس نداری قبول نکنی مشکل خودته.گفتم سلطه نادال در رولند با فدرر تو ویمبی اصلا قابل مقایسه نیس.سالهای جوونی فدرر تو ویمبی چ طور بود؟دیگه تعصب الکیم یه حدی داره.بنیتو توی تای برک چهارم سال قبل 2 تا رور بچه گونه داد حالا میخای قبول کن میخای نکن.اگه یه بازیکن با روحیه و با تدبیر بود فدر دور سوم حذف میشد. فدر از 2007 به بد تو ویمبی هیچ اقتداری نداشته و 3 قهرمانیش از نظر من رو اشتباهای ساده و بچه گونه حریفاش بوده.من نظریه هام برا تو که چیزی از تنیس نمیدونی کشکه.برو دلت با اسطورت خوش باشه هر موقع در اون حد شدی که حقیقتو بپذیری بیا نظر بده.ویمبی 99 باخت در دور اول. ویمبی 2000 باخت در دور اول .2001 باخت درکوارتر.2002 باخت 3-0 دور اول به ماریو انچیچ رده 154.پانزده دوره حضور در ویمبی 7 قهرمانی و یک فینال بقیه ماکزیممش کوارتر بوده.اگه به این میگن استاد چمن که خیلی جالبه.در کل با توهم و رویای خودت خوش باش.نادال 8 حضور در رولند 7 قهرمان و اولین حضور مساوی یا اولین قهرمانی.در ورد استاخوسکیم اون شب عالی بود ولی در کل بازیکن انچنانی نیس وگرنه به ملزر نمیباخت.سال 2007 یاد نره که بازی که نصف زمین چمن بود و نصفش خاک موسم به بتل او سرفس بودو نادال 2-1 از فدرر برد اونو چی میگی در کل یه کم سعی کن منطقی باشی دوست گرامی

Behr@d
06-29-2013, 09:34 AM
گرنداسلمی که تو راند سومش نادال و فدرر نباشن رو باید دور ریخت . :3t1:

king of spin
06-29-2013, 09:36 AM
بعله ما هم لذت می بریم . یدونه ان ایشون.

فک نکنم به پای بعضی از شماها برسم.برید قبله دعا که سریسو از اسطورتون نگیرن وگرنه فیوچرز با شاهین خالدان.....:251::251::251:البته تای برک یادم رفت که اونم بستگی زیادی به سرویس داره.......:254::254::254::254:

Paymaan
06-29-2013, 10:17 AM
فک نکنم به پای بعضی از شماها برسم.برید قبله دعا که سریسو از اسطورتون نگیرن وگرنه فیوچرز با شاهین خالدان.....:251::251::251:البته تای برک یادم رفت که اونم بستگی زیادی به سرویس داره.......:254::254::254::254:

اگه اینطوریه که خاک بر سر کُل بازیکن های ATP ( علی الخصوص تاپ 10 ) کنن که فدرر با یه سِرو اونا رو میبره .:443:

Ahoura
06-29-2013, 10:20 AM
اگه اینطوریه که خاک بر سر کُل بازیکن های ATP ( علی الخصوص تاپ 10 ) کنن که فدرر با یه سِرو اونا رو میبره .:443:

بـــه خصوص بر سر کسی که در بارکلایز + در سطح تخصصی خودش ( خاک - هامبورگ ) بیگل میشه !!!!

Ahoura
06-29-2013, 11:04 AM

درود بر شما دوست عزیز
طبق گقته خودتون از اونجایی که شما دارای 3 4 لیسانس و فوق لیسانس از چندین و چند دانشگاه هستید پس قطعا فرد بسیار با سواد و فهمیده ای خواهید بود .
به همین دلیل بنده هم روی حرف شما که بسیار با سواد هستید حساب باز کردم و به دنبال این موضوع رفتم و چندین مسابقه رو مورد بررسی قرار دادم !!!!!
اما متاسفانه به تناقض شدیدی در مورد های بسیار زیادی بر خوردم. البته حرف شما هم مثلا از هر 90 تا بازی در 5 6 تاش درست بود .

فقط چند تا مسئله ساده رو با هم مرور می کنیم تا مسئله کمی بیشتر روشن شه :

سمی فینال ویمبلدون 2012 در مقابل نوواک جوکوویچ

[/URL]http://www.tennis-image.com/images/03323827850948972814.jpg (http://www.tennis-image.com/images/03323827850948972814.jpg)

یعنی واقعا تمام این نتیجه ای که بدست اومده بخاطر 3 ایس بیشتر و 2 دابل کمتر هست ؟!!!!

فینال مادرید 2009 بر روی خــــاک در مقابل نادال :

http://www.tennis-image.com/images/94836948492483397720.jpg (http://www.tennis-image.com/images/94836948492483397720.jpg)

5 تا ایس بیشتر داشتیم با 2 دابل بیشتر . بخوایم دابل ها رو کم کنیم میشه 4-1 . یعنی واقعا این نتیجه فقط بخاطر اون 3 سرویس بوده ؟ فرست سرو هم که 79 62 به نفع رافاست . امتیاز های بدست اومده در فرست سرو هم باز هم به نفع رافاست !!!!!!

فینال ویمبلدون 2012 در مقابل اندی ماری

[URL="http://www.tennis-image.com/images/79570040854174679933.jpg"]http://www.tennis-image.com/images/79570040854174679933.jpg (http://www.tennis-image.com/images/79570040854174679933.jpg)

اوه اوه اینو که دیگه هیچی نمیشه گفت !!!!!

خب نظرتون چیه ؟
البته این نکته رو هم اضافه کنم این فقط 3 بازی هست . من اگر می خواستم تمام بازی ها رو بررسی کنم یه 830 -40 تا عکس باید اینجا قرار میدادم.

جناب با سواد قبل از اینکه چیزی بپرونی برو یه نگاه به آمـــار بنداز که اینجوری سوادت نره زیر سوال !!!!!!

Alireza Murray
06-29-2013, 11:24 AM
بهراد جان اگر ناراحتی خب نبین کسی مجبورت که نکرده میخوای تا 30 سال دیگه راجر-رافا بیان فینال؟

Nima88
06-29-2013, 11:35 AM
از بی عرضگیه خودشون بوده بهراد . گرنداسلم ، همیشه گرند اسلمه به خصوص ویمبلدون.
این گرند اسلم که بازیکنا اعتبار میبخشه ، نه بازیکنا به گرند اسلم.
من خیلی دوست داشتم الان رافا 3 ویمبلدون ببره چون هیچ تورنمنتی به اندازه ویمبلدون بردنش لذت بخش نیست ، ولی الان که باخته و قطعا بد بوده که باخته دلیل نمیشه چیزی از اعتبار ویمبلدون کم شده باشه

king of spin
06-29-2013, 11:49 AM
آدم هایی که مشکل روحی روانی نداشته باشن نظرشون درباره محترم ترین شخصیت دنیا بعد از نلسون ماندلا اینجوریه حتی اگر طرفدار نادال باشن ... زنده باد زنده باد :866:

باشه من روانیم و دیوونه.تو که مدیر سایتی ای جور میگی وای به حال بقیه....دنیای جالبیه به احترام بعضی چیزا سکوت میکنم.

BABAK
06-29-2013, 12:17 PM
باشه من روانیم و دیوونه.تو که مدیر سایتی ای جور میگی وای به حال بقیه....دنیای جالبیه به احترام بعضی چیزا سکوت میکنم.

دوست عزیز، رفیق نازنین چرا شما هر کسی که پست میده فکر میکنید مخاطبش شمایید ؟

اگر فکر میکنید بهتون توهین شده من شخصا ازتون عذر میخوام. اما باور کنید ما مسئول افکاری که از ذهن شما تراوش میشه نیستیم !!

دوست گرامی، همشهری عزیز چرا فکر میکنید هر کسی اینجا پست میده باید مثل افسانه زورو نقاب به چهره بزنید و به جنگ اهریمن های انجمن برید ؟!

شما با تنها کسی که اینجا به مشکل نخوردید خواجه شمس الدین محمد حافظ شیرازی بوده ! بگذارید کاربرا تو جهل و نادونی خودشون بمونن ! نیازی نیست به شعورشون توهین کنید و بعد

از چندین بار تذکر گرفتن و توقیف شدن و ساختن اکانت های متعدد نعل وارونه بزنید و از کد خدا منشی متولیان انجمن سوء استفاده کنید.:583:

moris
06-29-2013, 12:17 PM
آدم هایی که مشکل روحی روانی نداشته باشن نظرشون درباره محترم ترین شخصیت دنیا بعد از نلسون ماندلا اینجوریه حتی اگر طرفدار نادال باشن ... زنده باد زنده باد :866:

be easy bro,be easy !!!!:ps16:

king of spin
06-29-2013, 12:19 PM
درود بر شما دوست عزیز
طبق گقته خودتون از اونجایی که شما دارای 3 4 لیسانس و فوق لیسانس از چندین و چند دانشگاه هستید پس قطعا فرد بسیار با سواد و فهمیده ای خواهید بود .
به همین دلیل بنده هم روی حرف شما که بسیار با سواد هستید حساب باز کردم و به دنبال این موضوع رفتم و چندین مسابقه رو مورد بررسی قرار دادم !!!!!
اما متاسفانه به تناقض شدیدی در مورد های بسیار زیادی بر خوردم. البته حرف شما هم مثلا از هر 90 تا بازی در 5 6 تاش درست بود .

فقط چند تا مسئله ساده رو با هم مرور می کنیم تا مسئله کمی بیشتر روشن شه :

سمی فینال ویمبلدون 2012 در مقابل نوواک جوکوویچ

[/URL]http://www.tennis-image.com/images/03323827850948972814.jpg (http://www.tennis-image.com/images/03323827850948972814.jpg)

یعنی واقعا تمام این نتیجه ای که بدست اومده بخاطر 3 ایس بیشتر و 2 دابل کمتر هست ؟!!!!

فینال مادرید 2009 بر روی خــــاک در مقابل نادال :

http://www.tennis-image.com/images/94836948492483397720.jpg (http://www.tennis-image.com/images/94836948492483397720.jpg)

5 تا ایس بیشتر داشتیم با 2 دابل بیشتر . بخوایم دابل ها رو کم کنیم میشه 4-1 . یعنی واقعا این نتیجه فقط بخاطر اون 3 سرویس بوده ؟ فرست سرو هم که 79 62 به نفع رافاست . امتیاز های بدست اومده در فرست سرو هم باز هم به نفع رافاست !!!!!!

فینال ویمبلدون 2012 در مقابل اندی ماری

[URL="http://www.tennis-image.com/images/79570040854174679933.jpg"]http://www.tennis-image.com/images/79570040854174679933.jpg (http://www.tennis-image.com/images/79570040854174679933.jpg)

اوه اوه اینو که دیگه هیچی نمیشه گفت !!!!!

خب نظرتون چیه ؟
البته این نکته رو هم اضافه کنم این فقط 3 بازی هست . من اگر می خواستم تمام بازی ها رو بررسی کنم یه 830 -40 تا عکس باید اینجا قرار میدادم.

جناب با سواد قبل از اینکه چیزی بپرونی برو یه نگاه به آمـــار بنداز که اینجوری سوادت نره زیر سوال !!!!!!

تمام اون 90 موردو بیار تا ببینم.
ویمبلدون 2007 فینال با رافا ویمبی 2008 فینال با رافا ویمبی 2009 فینال با رادیک دبی 2006 فینال با رافا.یو اس اپن 2006 فینال با رادیک یه نگاهیم به امار این بازیا بنداز.البته اینا ی چند تا از 500 600 تا بازی هسن که با سرویس بازی رو برده.......در ضمن این سایتی که شما رفتی سرچ کردی موقعی که نمیدونستی تنیس چیه من زیرو روش کردم....همه مث تو ک پرفسورای تمامی رشته ها رو ندارن ک.فدرر مساوی باسرویس.رفتی چند تا بازی انگشت شمار پیدا کردی اومدی که چی؟رادیک ک یه بیگ سرو بود ویمبی 2009 23 تا ایس کمتر فدرر زد دلتونو به وینر خوش نکنید سرویساش اگرم برگشت داده بشن از بس سخته ریترنشون راحت به وینر تبدیل میشن یه امار atp پارسال زد که بیشترین گیم های ریتن کسب شده بود که نادال با اختلاف ول بود ونواک دوم فدرر تو 5 تا هم بود.چی برای خودت میگی و میبافی 7 ماه نادال نبوده .......اگه تو سطوح کند مثلا خاک هم سرویس این قدر تاثیراشت اون وقت به لطف سرو الان چند تاییم جام بیشتر اونجا داشت.اسطوره سرویس مثل نادال یا نواک سرویس میزد تعداد گرند اسلماش دو رقمیم نمیشد بنده خدا برید بله دعا

Mohammad
06-29-2013, 12:27 PM
بـــه خصوص بر سر کسی که در بارکلایز + درسطح تخصصی خودش ( خاک - هامبورگ ) بیگل میشه !!!!

اون وقت ها، قبل اینکه تی تی ــی اصن در کار باشه، یکی به ژیل سیمون محترم گفت گاگول، اواخره فصل 2008 بود، بعد منم گفتم پس کسی که به سیمون باخته گاگول تره.
پستم پاک شد، تذکر جدی گرفتم، همه نصحیتم کردند، حتی همین کوروش موروش و بهمن مهمن که نادالی بودن :434:
یادش بخیر بعد از ماستز کانادا بود

king of spin
06-29-2013, 12:28 PM
از این لحظه به بعد هم میگم جناب بابک خان چ شما باشی چ کس دیگه ای اگه توهین کردین جوری جوابتونو میدم ک دیگه چنین کارایی نکنین.فروم شده مخصوص خودتون هر چی بر خلاف میلتونه ویرایش میکنینو هر کی یه حرفی بر خلافمیلتون بزنه بن میشه.یا فقط ورودو برای طرفدرای فدرر بذارین یا درشو تخته کنین.دیگه شورشو دراوردین

king of spin
06-29-2013, 12:30 PM
اون وقت ها، قبل اینکه تی تی ــی اصن در کار باشه، یکی به ژیل سیمون محترم گفت گاگول، اواخره فصل 2008 بود، بعد منم گفتم پس کسی که به سیمون باخته گاگول تره.
پستم پاک شد، تذکر جدی گرفتم، همه نصحیتم کردند، حتی همین کوروش موروش و بهمن مهمن که نادالی بودن :434:

این سایت شده فقط مخصوص طرفدارای فدرر هر چی از دهنشون در میاد میگنو کسیم حق نداره نازکتر از گل به اسطورشون بگه.از این ب بعد دیگه این خبرا نیست تحملم یه حدی داره

BABAK
06-29-2013, 12:33 PM

صفحه قبلو بخون پیمان چی گفته.. اینی که الان گفتی بی ربطه بی ربط بود !!

فقط در جهت زیر سوال بردن ما و بهم زدن جو انجمن بود. در ضمن شما خودت رییس کل اینجایی به اذن شما برگ از درخت نمیوفته اینجا. اگر فک میکنی مورد داره ویرایش کن.

BABAK
06-29-2013, 12:38 PM
از این لحظه به بعد هم میگم جناب بابک خان چ شما باشی چ کس دیگه ای اگه توهین کردین جوری جوابتونو میدم ک دیگه چنین کارایی نکنین.فروم شده مخصوص خودتون هر چی بر خلاف میلتونه ویرایش میکنینو هر کی یه حرفی بر خلافمیلتون بزنه بن میشه.یا فقط ورودو برای طرفدرای فدرر بذارین یا درشو تخته کنین.دیگه شورشو دراوردین

دقیقا همینطوریه دیگه مماشات جایز نیست. به هر حال بر خلاف شما رویه ما اینجا گردن کلفتی نیست. طبق قوانین انجمن عمل میکنیم.شمام هر چی دوست داری میتونی به من پیام خصوصی کنی و بگی اما جو انجمن رو خواهشا بهم نریز. در ضمن اگر سایت برای طرفدارای فدرر بود شما تو هر صفحش 6 تا پست نداشتی نازنین.

king of spin
06-29-2013, 12:47 PM
دوست عزیز، رفیق نازنین چرا شما هر کسی که پست میده فکر میکنید مخاطبش شمایید ؟

اگر فکر میکنید بهتون توهین شده من شخصا ازتون عذر میخوام. اما باور کنید ما مسئول افکاری که از ذهن شما تراوش میشه نیستیم !!

دوست گرامی، همشهری عزیز چرا فکر میکنید هر کسی اینجا پست میده باید مثل افسانه زورو نقاب به چهره بزنید و به جنگ اهریمن های انجمن برید ؟!

شما با تنها کسی که اینجا به مشکل نخوردید خواجه شمس الدین محمد حافظ شیرازی بوده ! بگذارید کاربرا تو جهل و نادونی خودشون بمونن ! نیازی نیست به شعورشون توهین کنید و بعد

از چندین بار تذکر گرفتن و توقیف شدن و ساختن اکانت های متعدد نعل وارونه بزنید و از کد خدا منشی متولیان انجمن سوء استفاده کنید.:583:

شما درست میگی من با همه به مشکل خوردم ومن دیوونم:251::251:توی پیام خصوصیم بهت گفتم الانم میگم اینجا داره فرق گذاشته میشه.مستقیما داری توهین میکنی بعد ......هی کدخدا منشی مدیران انجموهم نمیخاد الکی جلوه بدی .کدوم کدخدا منشی؟ هر کاری دوس داری بکن تحمل حرف حق سخته. کسی هم که منو روانی خطاب کنه همشهری من نیست جناب محترم.هر کاریم دوست داری انجام بده.میتونی اسامی تمامی کسانی که من باهاشون ب مشکل خوردمو بگی.ان قدرا ازتون توهین دیدم تو این انجمن ک حد نداره و هیچ وقتم یادم نمیره و قبلا هم گفتم در اخر من نظرمو یگم دوس داری بخون دوس نداری ویرایش کن.بازم میگم 15 دوره حضور 7 جام به 50 درصدم نمیرسه:251::251::251::254::254::254: بذار ویرایش کنم راجر فدرر اسطوره تمام نشدنی بردن 17 گرند اسلم از 17 حضور سلطان تمامی سطوح شکست ناپذیر غول سبز هالک سوپرمن استاد فورهند بکهند سرویس ریترن والی هف والی دراپ شات خدای اوور هد خدای دوم:254::254::254::251::251::251::251:

rezaomo
06-29-2013, 12:49 PM

من نمي دونم اگر نادال نبود ، تو درباره چي ميخواستي مطلب بنويسي،هر بار يك گرند اسلم و تورنمنت تنيس شروع مي شه ، شما شروع به قاطي كردن مي كني ، و انگار كل انجمن بسيج شدن شما را بكوبونند ، شما كه 2 3 تا فوق ليسانس از بهترين دانشگاههاي دنيا ببخشيد ايران را داريد چرا مطالبت اينقدر با هم ضد و نقيض است. ضمنا چند ماه پيش بهت گفتم يك بيوگرافي از خودت اينجا بزار بهتر با تو آشنا بشويم آقاي پروفسور :441:

king of spin
06-29-2013, 12:50 PM
دقیقا همینطوریه دیگه مماشات جایز نیست. به هر حال بر خلاف شما رویه ما اینجا گردن کلفتی نیست. طبق قوانین انجمن عمل میکنیم.شمام هر چی دوست داری میتونی به من پیام خصوصی کنی و بگی اما جو انجمن رو خواهشا بهم نریز. در ضمن اگر سایت برای طرفدارای فدرر بود شما تو هر صفحش 6 تا پست نداشتی نازنین.

نه من گردن کلفتم نه چیزی .گردنم از موهم باریکتره .کلا حرف همو نمیفهمیم به قول خودت نازنین

king of spin
06-29-2013, 12:53 PM
من نمي دونم اگر نادال نبود ، تو درباره چي ميخواستي مطلب بنويسي،هر بار يك گرند اسلم و تورنمنت تنيس شروع مي شه ، شما شروع به قاطي كردن مي كني ، و انگار كل انجمن بسيج شدن شما را بكوبونند ، شما كه 2 3 تا فوق ليسانس از بهترين دانشگاههاي دنيا ببخشيد ايران را داريد چرا مطالبت اينقدر با هم ضد و نقيض است. ضمنا چند ماه پيش بهت گفتم يك بيوگرافي از خودت اينجا بزار بهتر با تو آشنا بشويم آقاي پروفسور :441:

من کارگرم.بعدم برو خودتو دست بنداز.حد خودتو نگه دار کسی اسم 2 و3 تا فوق لیسانسو نیاورد.مطالب ضد ونقیض منو بیار ببینم خدای تنیس و پرفسور تمامی ادوار:254::254::254::251::251:

A!i
06-29-2013, 12:56 PM
آقا اصلا راجر تمام گرنداشو با سرویس برده ... میتونه میزنه ... حرفیه ؟!!
بحث بی مورد میکنی ... چند سالته شما ؟!!
در ضمن برو پستاتو یه مرور کن ... ببین با این لحن صحبت کردن توقع داری ازت تعریف و تمجیدم بشه
1 نفر با تحصیلات عالیه ازش بعیده اینطور صحبت کردن

rezaomo
06-29-2013, 01:05 PM
من کارگرم.بعدم برو خودتو دست بنداز.حد خودتو نگه دار کسی اسم 2 و3 تا فوق لیسانسو نیاورد.مطالب ضد ونقیض منو بیار ببینم خدای تنیس و پرفسور تمامی ادوار:254::254::254::251::251:

اگر كارگري ، خوب برو عزيزم كارتو بكن :434:، چرا 24 ساعته آنلاين هستي تمام پست ها را زير رو رو مي كني ، اين جوري عزيزم به كارت نمي رسي ، اونوقت نمي توني خرج دانشگاهتو دربياري ، پاشو عزيزم ، پاشو ، بسه ديگه آنلاين بودن ، برو دنبال كارت كه خربزه آبه ، ضمنا خودت همين 2 ماهه پيش بود كه در جواب پستم گفتي 2 3 تا ليسانس و فوق ليسانس از بهترين دانشگاهها را دارم يادت رفته ، وقتي مي گم ، كل هيبتت ضد و نقيضه نگو نه ،:379:

king of spin
06-29-2013, 01:29 PM
آقا اصلا راجر تمام گرنداشو با سرویس برده ... میتونه میزنه ... حرفیه ؟!!
بحث بی مورد میکنی ... چند سالته شما ؟!!
در ضمن برو پستاتو یه مرور کن ... ببین با این لحن صحبت کردن توقع داری ازت تعریف و تمجیدم بشه
1 نفر با تحصیلات عالیه ازش بعیده اینطور صحبت کردن

شما خودت چند سالته؟چند ساله تنیسو دنبال میکنی؟

A!i
06-29-2013, 01:31 PM
شما خودت چند سالته؟چند ساله تنیسو دنبال میکنی؟

سوالو با سوال جواب نمیدن ... بنده 8 ، 9 ساله تنیس رو دنبال می کنم ولی ادعایی هم ندارم
یعنی واقعا بحث شما الان سر چند سال تنیس تماشا کردنه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SHIR FarHad
06-29-2013, 01:33 PM
تو مغزت مشکل داره به من چ ربطی داره.کل وجود و هیبت تو ضد نقیضه مردیکه حرف دهنتو بفهم.تو شور خودتو بزن که پشیزی شعور وفرهنگ نه یادت دادن نه یاد گرفتی پست بهعدیم دیگه کاملا شستمت

:facepalm:
دوستان لحن گفتگوتون رو اصلاح کنید . اینجا داره دوباره تبدیل میشه به چاله میدون . به خرد قسم که نه حضرت عاقا راضیه نه رافای گرامی

rezaomo
06-29-2013, 01:37 PM
به احترام تمام دوستان تنيس تاكرزي ، ديگه اين بحث را ادامه نمي دم،http://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/107.gif چون از نوع نوشتنت مشخصه ، از مديران سايت هم عذر مي خواهم اما انگار اين آقا خيلي .... تشريف دارند.

saeedsafaee
06-29-2013, 01:42 PM
دوستان عنوان این پیج هست بحث و گفتگو پیرامون مسابقات تنیس ویمبلدون 2013. چرا دیگه کسی بحث فنی تنیس نمیکنه و همه به هم توهین میکنن؟ از اعضای با دانش و حرفه ای تنیس این انجمن با اون تحلیلهای عمیق و کارشناسانه ی تک تک بازیها که حداقل من یکی خیلی ازشون استفاده میکنم بعیده همچین پستهایی..........................

Ahoura
06-29-2013, 01:58 PM
:251::251::254::254::254: بذار ویرایش کنم راجر فدرر اسطوره تمام نشدنی بردن 17 گرند اسلم از 17 حضور سلطان تمامی سطوح شکست ناپذیر غول سبز هالک سوپرمن استاد فورهند بکهند سرویس ریترن والی هف والی دراپ شات خدای اوور هد خدای دوم:254::254::254::251::251::251:

تمام اون 90 موردو بیار تا ببینم.
ویمبلدون 2007 فینال با رافا ویمبی 2008 فینال با رافا ویمبی 2009 فینال با رادیک دبی 2006 فینال با رافا.یو اس اپن 2006 فینال با رادیک یه نگاهیم به امار این بازیا بنداز.البته اینا ی چند تا از 500 600 تا بازی هسن که با سرویس بازی رو برده.......در ضمن این سایتی که شما رفتی سرچ کردی موقعی که نمیدونستی تنیس چیه من زیرو روش کردم....همه مث تو ک پرفسورای تمامی رشته ها رو ندارن ک.فدرر مساوی باسرویس.رفتی چند تا بازی انگشت شمار پیدا کردی اومدی که چی؟رادیک ک یه بیگ سرو بود ویمبی 2009 23 تا ایس کمتر فدرر زد دلتونو به وینر خوش نکنید سرویساش اگرم برگشت داده بشن از بس سخته ریترنشون راحت به وینر تبدیل میشن یه امار atp پارسال زد که بیشترین گیم های ریتن کسب شده بود که نادال با اختلاف ول بود ونواک دوم فدرر تو 5 تا هم بود.چی برای خودت میگی و میبافی 7 ماه نادال نبوده .......اگه تو سطوح کند مثلا خاک هم سرویس این قدر تاثیراشت اون وقت به لطف سرو الان چند تاییم جام بیشتر اونجا داشت.اسطوره سرویس مثل نادال یا نواک سرویس میزد تعداد گرند اسلماش دو رقمیم نمیشد بنده خدا برید بله دعا

یـــا عــلــی !!!!!
آقا من غلط کردم . اصلا حالا کــه این استدلال ها رو خوندم فهمیدم که ای بابا من کجای خطم. اصلا در حدی نیستم با شما بحث کنم. بنده معذرت می خوام دیگه تکرار نمیشه.

king of spin
06-29-2013, 02:13 PM
یـــا عــلــی !!!!!
آقا من غلط کردم . اصلا حالا کــه این استدلال ها رو خوندم فهمیدم که ای بابا من کجای خطم. اصلا در حدی نیستم با شما بحث کنم. بنده معذرت می خوام دیگه تکرار نمیشه.

تو که میری تو چت باکس میگی من سایت atpworldtour بلد نیسم و بهت گفتم سرچ کردی تکلیفت مشخصه جناب اهورا.جالبیش میدونی چیه فک نکنم علاوه بر ایکه تنیس حالیت نیس فارسیم بلد نیسی و نمیدونی که سرچ کردن یعنی چی.خوب معلوم شد در چه سطحی هست دگه:655::655::655::655::655:

Mahrooz RF
06-29-2013, 02:15 PM
rezamo جان درسته ایشون بی احترامی میکنن و لحنشون تنده. ولی شما هم یکم تند رفتین تو این آخری. دوست عزیز، جناب king of spin ارزش و شخصیت کسی به مدرک و سنو سالش نیست. به احترامه. حتی اگه کسی اطلاعات داشته باشه و حرف درستیو با بی احترامی بزنه، شخصیتش پایین تر از کسیه که حرف اشتباهیو محترمانه می زنه. وقتی من می بینم نظرم برای عده زیادی پذیرفته نیست، دیگه نباید اونو تو اون جمع بگم. نظر یعنی اینکه یکبار بگم. وقتی نظرمو چند بار بگم (بدونه اینکه کسی نظرمو بخواد یا مرتبط با نظرم درباره تنیسورم حرف بی منطق زده بشه یا بهش بی احترامی بشه) این دیگه اسمش نظر نیست. خیلی اسم میشه واسش گذاشت. به کرسی نشوندن حرف، بی احترامی به اون جمع. اگه اون نظرو تو جمعی که واسشون پذیرفته نیست بگم که دیگه بدتر. حالا شما میگی اون جمع طرفدارای فدررن. ولی طرفدارای ماری، جوکوویچ و بقیه هم ممکنه با شما مشکل داشته باشن. حتی بعضی نادالیا هم ممکنه با شما مشکل داشته باشن ولی چون تنیسورتون یکیه و یا با شما هم نظرن چیزی نمیگن. همه با بی احترامی و حرف غیر منطقی مشکل دارن. حالا شما میگی حرفام منطقین! باشه. ولی هیچ دلیل یا توجیهی برای بی احترامیاتون نمی تونین بیارین. اینکه بهم بی احترامی شده دلیل نمیشه. مقابله به مثل کار خوبیه؟ وقتی یکی یه کاری می خواد انجام بده اول باید فکر کنه اگه همه همینکارو بکنن چی میشه. اگه همه بیان مقابله به مثل کنن و جواب بی احترامیو با بی احترامی بدن که دنیا به هم میریزه. ولی اگه همه با احترام جواب بی احترامیو بدن چی میشه؟ فرهنگ سازی میشه. مگه میشه با بی احترامی انتظار احترام داشت. اگه چند نفر طرفدار فدرر یا جوکوویچ به شما بی احترامی کردن دلیل نمیشه بگید طرفدارای فدرر بی احترامی میکنن. دلیل نمیشه به طرفدارای فدرر یا خود فدرر بی احترامی کنید. بی ارزش کردن قهرمانیاش خودش بی احترامیه. اینجا مگه کسی به سلطنت نادال در خاک حرفی زد که شما میاید سلطنت فدرر در چمنو زیر سوال می برید؟ همه فدرریا قبول دارن که نادال سلطان خاکه. چه دلیلی داره بیاید درباره سلطنت فدرر در چمن اینجوری صحبت کنید؟ اصلا همه دنیا قبول دارن نادال سلطان بی چون و چرای خاکه. دیگه چیو می خواید ثابت کنید؟ هیچ دلیل و توجیهی نمی تونید بیارید. تنیس ورزشیه که احترام توش خیلی بیشتر از ورزشای دیگه اهمیت داره و تقریبا کمترین درگیریو در بین ورزشا داره. وقتی یکی وارد دنیای تنیس میشه باید پرستیژ و شخصیت تنیسی بگیره. اگه کسی اینطور نبود دلیل نمیشه ما هم اینطور نباشیم. اگه نادال یا فدرر یا هر تنیسور دیگه ببینن طرفداراشون اینطوری رفتار میکنن مطمئنا ناراحت میشن. خودشون احترام خیلی زیادی واسه همدیگه قائلن اونوقت ما میایم اینطوری رفتار میکنیم؟ بطور کلی حرفی که با بی احترامی و تمسخر همراه باشه ارزشی نداره. حتی اگه درست باشه.

SHIR FarHad
06-29-2013, 02:48 PM
20 سال دیگه که بخوان بگن بهترین بازیکن تاریخ تنیس کی بود ,نمیرن دنبال این بگردن که رادیک یه والی مسخره زد

اوت یا بنتو دو تا ارور بیخود داد به تنها چیزی که معطوف میشوند امار یک شخصه , به تعداد مهترین و خدای تایتل ها که

گرند هست نگاه میکنن , به زمان نامبر وانی یک شخص توجه میکنن .در مقابل چی ؟ امار رافا رو که ببینن نمیگن

بهترین تاریخ بود میگن رافا در دو چیز خلاصه میشد , یک : گربه ی سیاه راجر و دو سلطان خاک ولاغیر !

نه تعداد هفته های نامبر وانی نه تعداد گرند نه GOD of all surface نه تعداد پیروزی نه سبکی دلپذیر !!

به نظرم کاربر king of spin رافا رو بالقوه الهه ی تنیس میدونن در صورتیکه کسب عنوان بهترین تاریخ نیازمنده بالفعل شدن هست تا وهم و خیال :443:!!

saeedsafaee
06-29-2013, 02:54 PM
فارغ از تمام بحث های حاشیه ای و بی فایده، من از وقتی عضو این سایت شدم لذت دیدن مسابقات و تورنمنتهای تنیس واسم چند برابر شده. مطمئنم که برای دوستان دیگه هم همینطوره. بازی دوم سنتر کورت امروز مطمئنم بازی قشنگی از آب درمیاد. درسته که چندتا از بزرگای تنیس حذف شدن ولی ویمبلدون هنوز هم معتبرترین تورنمنت تنیسه. من هنوز میخوام که از دیدن بازیها وهمچنین دیدن تحلیل های دوستان کارشناس این سایت لذت ببرم. فقط منافع خودتونو در نظر نگیرید خواهشا...

rezaomo
06-29-2013, 03:06 PM
rezamo جان درسته ایشون بی احترامی میکنن و لحنشون تنده. ولی شما هم یکم تند رفتین تو این آخری. دوست عزیز، جناب king of spin ارزش و شخصیت کسی به مدرک و سنو سالش نیست. به احترامه. حتی اگه کسی اطلاعات داشته باشه و حرف درستیو با بی احترامی بزنه، شخصیتش پایین تر از کسیه که حرف اشتباهیو محترمانه می زنه. وقتی من می بینم نظرم برای عده زیادی پذیرفته نیست، دیگه نباید اونو تو اون جمع بگم. نظر یعنی اینکه یکبار بگم. وقتی نظرمو چند بار بگم (بدونه اینکه کسی نظرمو بخواد یا مرتبط با نظرم درباره تنیسورم حرف بی منطق زده بشه یا بهش بی احترامی بشه) این دیگه اسمش نظر نیست. خیلی اسم میشه واسش گذاشت. به کرسی نشوندن حرف، بی احترامی به اون جمع. اگه اون نظرو تو جمعی که واسشون پذیرفته نیست بگم که دیگه بدتر. حالا شما میگی اون جمع طرفدارای فدررن. ولی طرفدارای ماری، جوکوویچ و بقیه هم ممکنه با شما مشکل داشته باشن. حتی بعضی نادالیا هم ممکنه با شما مشکل داشته باشن ولی چون تنیسورتون یکیه و یا با شما هم نظرن چیزی نمیگن. همه با بی احترامی و حرف غیر منطقی مشکل دارن. حالا شما میگی حرفام منطقین! باشه. ولی هیچ دلیل یا توجیهی برای بی احترامیاتون نمی تونین بیارین. اینکه بهم بی احترامی شده دلیل نمیشه. مقابله به مثل کار خوبیه؟ وقتی یکی یه کاری می خواد انجام بده اول باید فکر کنه اگه همه همینکارو بکنن چی میشه. اگه همه بیان مقابله به مثل کنن و جواب بی احترامیو با بی احترامی بدن که دنیا به هم میریزه. ولی اگه همه با احترام جواب بی احترامیو بدن چی میشه؟ فرهنگ سازی میشه. مگه میشه با بی احترامی انتظار احترام داشت. اگه چند نفر طرفدار فدرر یا جوکوویچ به شما بی احترامی کردن دلیل نمیشه بگید طرفدارای فدرر بی احترامی میکنن. دلیل نمیشه به طرفدارای فدرر یا خود فدرر بی احترامی کنید. بی ارزش کردن قهرمانیاش خودش بی احترامیه. اینجا مگه کسی به سلطنت نادال در خاک حرفی زد که شما میاید سلطنت فدرر در چمنو زیر سوال می برید؟ همه فدرریا قبول دارن که نادال سلطان خاکه. چه دلیلی داره بیاید درباره سلطنت فدرر در چمن اینجوری صحبت کنید؟ اصلا همه دنیا قبول دارن نادال سلطان بی چون و چرای خاکه. دیگه چیو می خواید ثابت کنید؟ هیچ دلیل و توجیهی نمی تونید بیارید. تنیس ورزشیه که احترام توش خیلی بیشتر از ورزشای دیگه اهمیت داره و تقریبا کمترین درگیریو در بین ورزشا داره. وقتی یکی وارد دنیای تنیس میشه باید پرستیژ و شخصیت تنیسی بگیره. اگه کسی اینطور نبود دلیل نمیشه ما هم اینطور نباشیم. اگه نادال یا فدرر یا هر تنیسور دیگه ببینن طرفداراشون اینطوری رفتار میکنن مطمئنا ناراحت میشن. خودشون احترام خیلی زیادی واسه همدیگه قائلن اونوقت ما میایم اینطوری رفتار میکنیم؟ بطور کلی حرفی که با بی احترامی و تمسخر همراه باشه ارزشی نداره. حتی اگه درست باشه.

ممنون از پستت، آره راست ميگي يكم تند رفتم ،:shame: ولي شما بيا ببين در تمام تورنمنت ها ايشان كلا شمشير را از رو بسته، يك بار نشد مطلبي را بنويسه كه به درد اعضاي انجمن بخوره ، در نوشته هاي ايشون ديگران يا بيسوادن ، يا تنيس را با بدمينتون اشتباه گرفتن. و يا ...... ايشان هر بار سعي در گرفتن حق نادال از غير نادالي ها داره .:379:

Ahoura
06-29-2013, 03:42 PM
تو که میری تو چت باکس میگی من سایت atpworldtour بلد نیسم و بهت گفتم سرچ کردی تکلیفت مشخصه جناب اهورا.جالبیش میدونی چیه فک نکنم علاوه بر ایکه تنیس حالیت نیس فارسیم بلد نیسی و نمیدونی که سرچ کردن یعنی چی.خوب معلوم شد در چه سطحی هست دگه:655::655::655::655::655:

بعله بعله هر چی شما بگی. شما اصلا استدلالات مسیر زندگی منو عوض کرد واقعا من مدیون شما هستم. ما چـــاکریم آقا. اصلا ما کی باشیم که با یه همچین آدم مودب و فهمیده ای بحث کنیم ؟!!!!!

Mehdiii
06-29-2013, 04:44 PM
جناب king of spin حرف آخرتون چیه ؟
ای کاش به قول اون دوستمون یه بیوگرافی از خودتون میگذاشتین تا بیشتر با شما و عقایدتون آشنا بشیم شاید فدرر رو بی خیال میشدیم و از این به بعدفن شما میشدیم .
از روز اولی که وارد این سایت شدین دست هر چی جماعت هیتره از پشت بستین ، واقعا چه مشکلی با فدرر دارین ؟
فکر نمیکنین خیلی پایینتر از اون حدی هستین که carear بزرگترین تنیسور تاریخو (حتی به تایید نادال خودتون) زیر سوال ببرین ؟
اصلا فرض کنیم همه نظرات طرفداران فدرر تو این سایت ناشی از ذوب شدگی باشه. شما نظر کدوم کارشناس تنیسو قبوال دارین ؟ شما اگه یک کارشناس درست حسابی معرفی کنین که نظرش در مورد فدرر به نظر شما نزدیک باشه من تا آخر عمرم لالمونی میگیرم .
راستی شما تنیسو از کدوم کانال میبینین؟یا از کدوم سایت اخبار تنیسو دنبال میکنین؟ والا ما موندیم این حرفا رو از کجا میارین میزنین .
بخدا بوریس بکر و متس ویلاندر و... ذوب شده فدرر نیستین ، یه کمی هم به نظرات اونا در مورد فدرر گوش کنید .
خوشبختانه اکثر بچه های این سایت هم تنیسو میفهمن هم فدررو میشناسن واین نظرات عتیقه شما هیچ تاثیری روشون نداره فقط بیچاره اونایی که تازه دارن تنیسو دنبال میکنن و با باز کردن این سایت با پستهای شما روبرو میشن .

rezaomo
06-29-2013, 04:48 PM
ooooooooooo

Sorou$h
06-29-2013, 05:08 PM
رافائل نادال بعد از شکست در ویمبلدون به خود استراحت داده است واکنون در ایبیزا مشغول استراحت و تفریح میباشد.
http://tennis-image.com/images/64595537841364239515.jpg
تنیس جوک - ترجمه: اوه خدی من ! من دقیقآ به نفر 131 باختم!!!
http://tennis-image.com/images/52671701995251767182.jpg
داوید فرر ----بیشترین سود را تا کنون از نظر رنکینگ داوید فرر بازیکن دوست داشتنی کهنه کار برده است و قطعـآ تا این لحطه شماره 3 میباشد . فرر میتواند در چندین حالت به شماره 2 هم برسد . رنکینگ کنونی اینگونه است . ماری 8560 و فرر 7220 . درنظر داشته باشیم که امتیاز المپیک 2هفته دیگر کسر میشود و امتیازات ماری و فرر اینگونه میشود . ماری7810 و فرر 7150 . اگر فرر ویمبلدون راببرد او حتما شماره 2 خواهد بود . اگر فرر به فینال برسد و به ماری ببازد شماره 2 نخواهد بود . اگر فرر به فینال برسد و در مقابل بازیکن دیگری غیر از ماری فینال را ببازد اوشماره 2 خواهد بود . اگر فرر در سمی (4نفر) ببازد و ماری هم در سمی یا پائین تر از سمی (4نفر) ببازد در این حالت هم فرر شماره 2خواهد بود . اگر فرر درکوارتر (8 نفر ) ببازد و ماری هم در همین مرحله ببازد باز فرر شماره 2 خواهد بود . در اصل فرر میتواند شماره 2 باشد تا مرحله ای که با ماری در ویمبلدون مساوی جلو میرود یا بهتر عمل کند--این شانسی است که برای فرر وجود دارد واحتمال دارد اتفاق بیافتد. با تشکر از آقای علیپور عزیز.
http://tennis-image.com/images/02649870086359683193.jpg
راجر فدرر بعد ازشکست . راجر فدرر میگوید تنیس بیش از حد زیادی که او سال قبل بازی کرده است ممکن است دلایلی برای این نتایج ضعیف باشد--راجر فدرر پذیرفت که بازی در تورنمنت های بیش از حد و دویدن بدنبال رنکینگ شماره 1 در فصل گذشته هزینه برای او داشته است--- پایان نیمه فصل است و فدرر فقط تاکنون یک تورنمنت برده است. او اولین تورنمنت امسال را در اوائل این ماه در آلمان برد.-در مدت 10سال اخیر این طولانی ترین زمانی بوده نسبت به هر فصلی که فدرر برای بردن یک تورنمنت انتظار کشیده است----باخت فدرر در دور دوم به 36امین کوارتر فینال(8نفر) پی درپی گرانداسلمها پایان داد. این زودترین باخت این استاد سوئیسی در هر سطحی از تورنمنتها بوده از زمانیکه او در ویمبلدون 2002 در دور اول حذف شد.------فدرر 31 ساله بعد از باخت به استاخوفسکی گفت-من اکنون گزینه های زیادی دارم نسبت به آنچه سال قبل انجام دادم زمانیکه من در دور دنیا هر تورنمنتی و پوئنی که احتمال داشت میرفتم و تلاش میکردم که دوباره به شماره 1 باز گردم.-شاید این مورد و المپیک پارسال هزینه روی دست من گذاشت.-من نمیدانم اما در مجموع فکر میکنم واقعا خیلی بد هم بازی نکرده ام.---فدرر درطول فصل گذشته 19 تورنمنت بازی کردواین تعداد برای او ازسال 2008 بیشترین تورنمنت بود..استاد سوئیسی ابتدا بدنبال رنکینگ شماره 1 رفت و سپس تلاش کرد که آن را از دست جوکوویچ مصون نگه دارد تا جوکو به آن نرسد...فدرر رکورد بیشترین هفته رنکینگ شماره 1 سامپراس راشکست اما بدن خود رادر طی ان پروسه به تحلیل برد.-------این ستاره سوئیسی احتمالا این مورد رادر پایان فصل قبل درک کرده بود وبدین دلیل است که او برنامه ریزی کرده است که فقط 16 تورنمنت در این فصل بازی کند و این حتی شامل تورنمنت قهرمانی آخر فصل هم میشود. او در اوایل امسال از تورنمنت میامی کنار کشید تا به بدنش استراحت بدهد.-----فدرراکنون نزدیک 32 سالگی است و واضح است او از ماه های زیاد رقابت در تنیس برای بازیابی خود به زمان بیشتری نیازدارد.-این اسطوره سوئیسی گفته است در آینده نزدیک هیچ طرح و برنامه ایی برای باز نشستگی ندارد.-او بعد ازشکست ویمبلدون وقتیکه از نظر جسمانی خود را بازیابی کند به کورت برمیگردد. با تشکر از آقای علیپور عزیز.
http://tennis-image.com/images/58880966407769345082.jpg
ماریاشراپووا . من فکر نمیکنم هرگز 3بار تا کنون در دوران حرفه ایم در یک مسابقه زمین خورده باشم -بنابراین کمی عجیب بود- اما این مورد قطعا عذر و بهانه نیست.-من فکر میکنم تعدادی از بازیکنان را امروز دیده ام که افتادند وچند ضرب خوردگی و اسیب دیدگی برداشتند . پس من فکر میکنم آن هم فقط بخشی از گیم است. با تشکر از آقای علیپور عزیز.
http://tennis-image.com/images/61300765155256735519.jpg
سید2 سقوط کرد . ماریا شراپووا در دور دوم ویمبلدون با 2ست مستقیم در مقابل میشل لارچر دو بریتو تنیسور 20ساله پرتقال -کوالیفایر برای ویمبلدون (انتخاب شده)و دارای رنکینگ 131با نتیجه 2.0 شکست خورد تا بار دیگر ثابت شود هر تنیسوری دنبال عشق ترکاندن برود سرنوشتی بهتر از این نخواهد داشت.سر فرصت نمونه ها را خواهم نوشت -به لیست قبلی که نوشتم ازنظر حذف شده ها واینجا ازنظر عشق ترکاندن ووژنیاکی -صفراووا--ایوانوویچ را میشود بازگو کرد. با تشکر از آقای علیپور عزیز.
http://tennis-image.com/images/74101852504609312846.jpg

king of spin
06-29-2013, 05:57 PM
20 سال دیگه که بخوان بگن بهترین بازیکن تاریخ تنیس کی بود ,نمیرن دنبال این بگردن که رادیک یه والی مسخره زد

اوت یا بنتو دو تا ارور بیخود داد به تنها چیزی که معطوف میشوند امار یک شخصه , به تعداد مهترین و خدای تایتل ها که

گرند هست نگاه میکنن , به زمان نامبر وانی یک شخص توجه میکنن .در مقابل چی ؟ امار رافا رو که ببینن نمیگن

بهترین تاریخ بود میگن رافا در دو چیز خلاصه میشد , یک : گربه ی سیاه راجر و دو سلطان خاک ولاغیر !

نه تعداد هفته های نامبر وانی نه تعداد گرند نه GOD of all surface نه تعداد پیروزی نه سبکی دلپذیر !!

به نظرم کاربر king of spin رافا رو بالقوه الهه ی تنیس میدونن در صورتیکه کسب عنوان بهترین تاریخ نیازمنده بالفعل شدن هست تا وهم و خیال :443:!!

من خودم چندین بار چ تو رولند چ ویمبی عملکرد نادالو زیر سوال بردم و ضعف هاشو قبول دارم

king of spin
06-29-2013, 06:03 PM
جناب king of spin حرف آخرتون چیه ؟
ای کاش به قول اون دوستمون یه بیوگرافی از خودتون میگذاشتین تا بیشتر با شما و عقایدتون آشنا بشیم شاید فدرر رو بی خیال میشدیم و از این به بعدفن شما میشدیم .
از روز اولی که وارد این سایت شدین دست هر چی جماعت هیتره از پشت بستین ، واقعا چه مشکلی با فدرر دارین ؟
فکر نمیکنین خیلی پایینتر از اون حدی هستین که carear بزرگترین تنیسور تاریخو (حتی به تایید نادال خودتون) زیر سوال ببرین ؟
اصلا فرض کنیم همه نظرات طرفداران فدرر تو این سایت ناشی از ذوب شدگی باشه. شما نظر کدوم کارشناس تنیسو قبوال دارین ؟ شما اگه یک کارشناس درست حسابی معرفی کنین که نظرش در مورد فدرر به نظر شما نزدیک باشه من تا آخر عمرم لالمونی میگیرم .
راستی شما تنیسو از کدوم کانال میبینین؟یا از کدوم سایت اخبار تنیسو دنبال میکنین؟ والا ما موندیم این حرفا رو از کجا میارین میزنین .
بخدا بوریس بکر و متس ویلاندر و... ذوب شده فدرر نیستین ، یه کمی هم به نظرات اونا در مورد فدرر گوش کنید .
خوشبختانه اکثر بچه های این سایت هم تنیسو میفهمن هم فدررو میشناسن واین نظرات عتیقه شما هیچ تاثیری روشون نداره فقط بیچاره اونایی که تازه دارن تنیسو دنبال میکنن و با باز کردن این سایت با پستهای شما روبرو میشن .

من دیگه هیچ حرفی با شماها ندارم من هیچی حالیم نیس تمام حرفامم کشکه.منو از جوی اب جمعم کردن تنیسو با توهمم تفسیر میکنم بیسوادم دو روزه تنیس میبینم کلا روانم هسم شماهام همه تنیسو میفهمینو بس خدا کنه یکی از بینتون فاتح مفسری درجه 1دنیا شه:441::441::441::441::441:

saeedsafaee
06-29-2013, 08:39 PM
لیزیکی با بازیهای عالی تلخی ویمبلدون رو کاملا از بین برده.

READY GREAT SABINE TO WIN SERENA

BABAK
06-29-2013, 09:03 PM
نکته جالب راند سوم ویمبلدون اینه که حتی یک تنیسور هم از آمریکا جواز حضور در این مرحله رو کسب نکرده. اتفاقی که در 100 سال اخیر وجود نداشته. این اتفاق زمانی بیشتر مورد توجه قرار میگیره که بدونیم تنیسور های آمریکایی از زمان حرفه ای شدن تنیس با 51 بار قهرمانی در رقابت های گرند اسلم رکوردی جاویدان رو از خودشون به ثبت رسوندن ..:350:

http://tennis-image.com/images/50305079467609104881.jpg (http://tennis-image.com/images/50305079467609104881.jpg)

SHIR FarHad
06-29-2013, 09:56 PM
من دیگه هیچ حرفی با شماها ندارم من هیچی حالیم نیس تمام حرفامم کشکه.منو از جوی اب جمعم کردن تنیسو با توهمم تفسیر میکنم بیسوادم دو روزه تنیس میبینم کلا روانم هسم شماهام همه تنیسو میفهمینو بس خدا کنه یکی از بینتون
فاتح مفسری درجه 1دنیا شه:441::441::441::441::441:

به خرد قسم اگر لحنتون بهتر بود بسیار نادر بود که با چنین کلماتی روبرو بشین

زمانی که شما از همون اول شمشیر رو از رو بر میدارینو هر کس مقابلتون هست رو از ریشه میخواین بزنین چه انتظاری بیش از این دارید ؟! ,شمایی که در اغلب پستاتون دوستان و هواداران بازیکنان و خود تنیسور رو به تمسخر میگیرید چه توقعی دارید ؟!

بنده علاقمندم در بحث ها شرکت داشته باشید و با هم من باب تنیس سخن گوییم اما به دور از این پخش کینه و نفرت

mehdi_juve
06-29-2013, 11:17 PM
خب بهرحال بازی سوم نواک هم تموم شد و نواک با یه بازی خوب تونست به مرحله بعدی بره.چیزی که جالب توجه اینکه ، نواک نسبت به بازیهای قبل بهتر سرویس میزد و کمترین امتیاز ممکنه رو توی گیمهای که سرویس دستش بود، توی این بازی داد.البته از دور بعد دیگه بازیها رسما شروع میشه و بازی نواک و تامی هاس خیلی جالب خواهد شد.حالا فردا اگر عمری بود به اون بازیم میرسیم.فرر بنده خدا دیروز بازی داشت و امروزم بازی کرد. امروز بازیش 5 سته شد و شاید این خستگی دو روز بازی پشت سرهم بعدا کار دستش بده. ریچارد هم باخت تا فرانسوی دیگه ای که توی 10 نفر برتر رنکینگ بود هم از دور خارج بشه.بردیچ هم توی یکبازی که داره تکراری میشه اندرسون رو برد.فکر کنم اندرسون تو این بازی بهتر از قبل بود اما بردیچ به موقع خودشو جمع و جور کرد.نکته جالب توجه اینکه بازی سرنا که قرار بود توی زمین شماره 1 انجام شه به زمین اصلی منتقل شد که معلوم نیست تکلیف کسائی که بخاطر سرنا بلیط خریدند چی میشه.یعنی اونها رو منتقل میکنند به زمین اصلی و اونهائی که تو کورت اصلی بودند رو ریختند بیرون دیگه؟طبیعتا باید اینطور باشه .حضور دوباره شوچنکو در این بازی نشان از دوستی عمیق بین نواک و شوچنکو داره. دوستان احتمالا خبر دارند که نواک از طرفداران پروپا قرص آث میلانه و احتمالا این قضیه از همون روزهای اوج شوچنکو در میلان شروع شده باشه(حدس زدم، اطلاع دقیقی ندارم).خوب نواک باید با تامی هاس بازی کنه و بعدش با برنده بردیچ و برنارد تامیک که گاسکیت رو امروز خوب برد.بعدشم اگه نواک پیروز باشه باید با احتمالا فرر یا دل پوترو بازی کنه.مسیر هموار نیست . اما اگر نواک خودش بشه که فعلا خوب کار کرده ، به امید خدا فینال میبینیمش.فردا اندی با یوژنی بازی داره و احتمالا بعدش با ورداسکو و بعدشم یه سری تنیسوری که بهترینشون jery janowicz بازیکن لهستانیه.یوژنی توی هال آلمان نشون داد روی چمن بازیکن خوبیه. ببینیم فردا چه میکنه.راه اندی خیلی هموارتره. اما قضیه نادال و راجر و ماریا شاراپوا بیشتر از قبل ثابت کرد که نباید هیچ بازیکنی رو دست کم گرفت و اسمها توی زمین بازی نمی کنند و هر کسی بهتر بازی کنه برنده میشه.به امید قهرمانی نواک.

mehdi_juve
06-29-2013, 11:23 PM
دوستان من الان یه نکته رو دیدم ، اینکه نواک روز سه شنبه باید بازی کنه.میخواهم بدونم احتمالا فردا بازی برگزار نمیشه؟و فردا روز استراحته؟

BABAK
06-29-2013, 11:44 PM
دوستان من الان یه نکته رو دیدم ، اینکه نواک روز سه شنبه باید بازی کنه.میخواهم بدونم احتمالا فردا بازی برگزار نمیشه؟و فردا روز استراحته؟

دوست عزیز طبق سنت، روز یکشنبه بین 2 هفته برگزاری ویمبلدون، رو استراحته و هیچ مسابقه ای برگزار نمیشه.

mehdi_juve
06-30-2013, 12:19 AM
صحبتهای نواک بعد از بازی امروز با چاردی :
بازی عالی بود.از ابتدا تا انتهای بازی احساس خوبی داشتم.تمرکزم عالی بود و سعی کردم برای هر امتیازی بجنگم و اجازه ندم حریفم به بازی برگرده یا شانسی پیدا کنه.آمار رو دیدم که صد در صد سرویس اول رو برنده شدم و بالای 80 درصد سرویسها در تمام بازی رو.این برای من باور نکردنیه.
از هر لحظه بازی لذت بردم .مخصوصا از انتهاش .من نوع سرویس زدنش رو بررسی کرده بودم.همه چیز خوب پیش رفت ، پس وقتی شما انقدر خوب بازی می کنید ، واضحه که احساس خوبی دارید ،.این نوع از بازی کردن در زمان درست به سراغ من اومد.
در مورد بازی با تامی هاس :
این یه مبارزه بزرگ برای هر دوی ما خواهد بود .اون عاشق بازی در چمنه.اون اخیرا بردهای خوبی داشته.توی فینال تورنمنت هال سال قبل راجر رو شکست داد.این فصل داره عالی بازی میکنه.35 سالشه و از نظر من بهترین تنیس زندگیش رو ارائه میکنه.
منبع: http://www.atpworldtour.com (http://www.atpworldtour.com)

Sorou$h
06-30-2013, 12:19 AM
نواک باید سه شنبه راند 4 بازی کنه و 5 شنبه کوارتر و جمعه نیمه نهایی. من ری** تو این سنتشون که نواک باید تو 2 روز 2تا بازی کنه ولی ماری همه بازیهاش تا فینال یک روز در میون هستند. خاک تو سرتون انگیلیسی ها که هر کاری میکنید که یکی از خودتون قهرمان بشه. خودتون رو بکشید تا ماری قهرمان بشه. البته با احترام به علیرضا ماری و سهند عزیز. تو رو خدا شما طرفدار ماری هستید ناراحت نشید ولی قبول کنید این نامردی بزرگیه در حق جوکوویچ و دلپوترو و وفرر و ......

mspayam
06-30-2013, 12:27 AM
سروش جان تو این صحبت های آقای علیپور رو از چه سایتی پیدا می کنی؟

این هم برای اون دسته از طرفدارای نادال که تفاوت بین طرفداری و سرسپردگی رو خوب می فهمن:

هشت نشانه ای که شما طرفدار نادال هستید:

http://blog.tenniswarehouse.com/miscellaneous/8-signs-youre-a-rafael-nadal-fan/

Red-Line
06-30-2013, 07:25 AM
20

A player who wins all four Grand Slam tournaments and the Olympic gold medal during his or her career is said to have achieved a Career Golden .Slam

Men's singles : Rafael Nadal
Men's singles : Andre Agassi

D3ADMAN
06-30-2013, 08:18 AM
اگر كارگري ، خوب برو عزيزم كارتو بكن :434:، چرا 24 ساعته آنلاين هستي تمام پست ها را زير رو رو مي كني ، اين جوري عزيزم به كارت نمي رسي ، اونوقت نمي توني خرج دانشگاهتو دربياري ، پاشو عزيزم ، پاشو ، بسه ديگه آنلاين بودن ، برو دنبال كارت كه خربزه آبه ، ضمنا خودت همين 2 ماهه پيش بود كه در جواب پستم گفتي 2 3 تا ليسانس و فوق ليسانس از بهترين دانشگاهها را دارم يادت رفته ، وقتي مي گم ، كل هيبتت ضد و نقيضه نگو نه ،:379:

این پست رو ویرایش کنید . این بی احترامی به کارگرهایی هست که اگه نباشن ، شما که هیچی ، خانواده ی شما هیچ کاری تو جامعه نمیکنند ، شما فکر خودت باش که 24 ساعت آنلاینی و خودت رو قاطی موضوع میکنی . من کارگر نیستم ، اما 2 کارگری رو میشناسم که خرج تحصیلشون رو با کارگری در میارن و به این عزیزان تلاش و کوشش رو در یک کلمه ی کارگری معنا کردند . شما برو تجزیه تحلیل کن با مشاغل جامعه ای که توش پر از بیکاری و زشتی هست چگونه برخورد کنی دوست عزیز

BABAK
06-30-2013, 08:54 AM
نواک باید سه شنبه راند 4 بازی کنه و 5 شنبه کوارتر و جمعه نیمه نهایی. من ری** تو این سنتشون که نواک باید تو 2 روز 2تا بازی کنه ولی ماری همه بازیهاش تا فینال یک روز در میون هستند. خاک تو سرتون انگیلیسی ها که هر کاری میکنید که یکی از خودتون قهرمان بشه. خودتون رو بکشید تا ماری قهرمان بشه. البته با احترام به علیرضا ماری و سهند عزیز. تو رو خدا شما طرفدار ماری هستید ناراحت نشید ولی قبول کنید این نامردی بزرگیه در حق جوکوویچ و دلپوترو و وفرر و ......

نه سروش جان اینجوری نیست. تمام بازی های راند 4 فردا با هم برگزار میشه. این هم برنامه بازی های فردا :

http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/index.html

sahand
06-30-2013, 09:32 AM
خسته شدم بس تهمت میزنید:3t1:نمی خوایند تمومش کنید؟اولی میگیند قرعش آسون و مهندسی شدس که ما نفهمیدیم حضور نادال و فدرر و سونگا چه جوری مهندسی حساب میشه.بعد میگیند زمین مذخرفه و اندی از ماهها پیش تو چمن مشابه تمرین کرده.این زمین هرچیشم باشه باخت فدرر و نادال رو توجیه نمی کنه چون فدرر و نادال اونقدر بزرگ هستند که حتی رو آسفالت رو شن و ماسه تو باتلاق رو کره ماه و حتی تو شرایط بی وزنی یه همچین حریفایی رو ببرند.باختشون دلایل دیگه ای میتونسته داشته باشه مثل خستگی یا تمرین نکردن رو چمن یا درد زانو یا درد کمر یا فوق العاده بودن حریف ولی مسلما چمن دلیل اصلیش نبوده.حالا هم که میایند برنامه اشتباهی میدیند تا ملت گمراه شند:3t1:جوکو 5شنبه و جمعه پشت سر هم بازی داره:251:حالا اگه تمام اینا معنیش میشه اینکه میخواند هر طور هست اندی رو قهرمان کنند من دیگه حرفی ندارم ولی راههای بهتری هم بود مثل اینکه نادال و فدرر رو بندازند سمت نواک ولی خب خوب خیلی ها رو اینجا شناختیم کسانی که فقط میخواند دیگران رو اذیت کنند و صد البته بردشون رو بی مزه کنند.دیگه همه میدونند که تا الان ماری در 90% مسابقات شرایط بدتری از لحاظ قرعه و زمان بندی حداقل نسبت به نادال و نواک داشته.حالا اگه هم اینجا (هرچند حرفتون مسخرست) میخواند اندی رو قهرمان کنند دمشون گرم بذار بکنند به هر حال تنیسورهای دیگری هم از این مدل قهرمانیها داشتند.ولی شماها انقدر مزه این گرند رو برام کوفت کردیند که امیدوارم اندی به فینال نرسه تا همه شما ضایع شیند و خجالت بکشیند و اون وقته که من خیلی خوشحال میشم.
کامان اندی برو بباز:396:

Pouya
06-30-2013, 09:53 AM
A player who wins all four Grand Slam tournaments and the Olympic gold medal during his or her career is said to have achieved a Career Golden .Slam

Men's singles : Rafael Nadal
Men's singles : Andre Agassi

گرفتن مدال طلای المپیک (که فدرر هم نقره ش رو داره) ربطی به اون کلمه که هایلایت کردید نداره.اون واژه کریر گلدن اسلم هم افتخار بسیار مهمیه ولی برای استناد به مرد همه زمین ها و فصل ها بودن، به گرنداسلم ها استناد میشه. فدرر در تمامی گرندها حداقل 5 بار به فینال رسیده. (استرالیا و رولند 5 ، امریکا 6 ، ویمبلدون 8) . 23 نیمه نهایی پشت هم در گرند داشته. یه دوره 10 بار حضور پشت سر هم در فینال داشته و یه دوره 8 تا . و رکورد 36 کوارتر پیاپی.
اینکه آغاسی و نادال در همه سطوح موفق عمل کردن هیچ بحثی توش نیست. حتی اگر طلای المپیک هم نداشتن تفاوتی در این موضوع ایجاد نمیشد و بازهم در همه سطوح موفق بودن. ولی اگر قرار باشه یه GOD of all seasons یا هر عنوانی با توجه به توضیحاتی که دادم انتخاب بشه بدون شک فدرر هست.

Sorou$h
06-30-2013, 10:00 AM
مرسی بابک جان. آخه دیشب تو سایت نواک زده بود که سه شنبه با تامی هاس بازی داره. پس سایت نواک اشتباه نوشته بود. حرفام رو پس میگیرم. انگلیسی ها آدمهای خوبی هستند:434:. من دیشب واقعا عصبی شدم دیدم نواک سه شنبه بازی داره. سهند جان نواک اگه سه شنبه بازی میکرد همین جوری که من گفتم بازیهاش پیش میرفت. من اصلا از چمن امسال هیچ وقت ایراد نگرفتم. در مورد قرعه هم هیچوقت صحبت نکردم. فقط گفتم نامردی اگه نواک بخواد 2تا بازی پشت سر هم بازی کنه. با این اوضاع که همشون فردا بازی میکنن عدالت رعایت شده. اگه هر کس قهرمان بشه نوش جانش. اگر ماری هم قهرمان بشه نوش جان خودش و مردم بریتانیا و تو و علیرضا عزیز.

Sorou$h
06-30-2013, 10:15 AM

این هم برای اون دسته از طرفدارای نادال که تفاوت بین طرفداری و سرسپردگی رو خوب می فهمن:

این آقای علیپور عزیز یک مرد 56 ساله است. که قبلا صحبت های خودش رو برای یک پیج تنیس در فیسبوک میگفت. ولی اونجا کسی قدر این صحبتها رو ندونست و جدیدا در پروفایل شخصی خودش صحبتاش رو مینویسه و من هم ازش اجازه گرفتم که صحبتاش رو اینجا کپی کنم. البته بیشتر مطالبش رو از سایتهای معتبر ترجمه میکنه. به گفته خودش زمان شاه منصور بهرامی رو از نزدیک دیده. طرفدار مارات سافین هم بوده و خانمها هم از کوزنتسووا خوشش میاد. در حال حاضر از تنیسوری به اندازه سافین خوشش نیومده. من بارها ازش خواستم که به این سایت بیاد و صحبتهاش رو اینجا بنویسه ولی الان یکسال است که یاد گرفته با کامپیوتر کار کنه و زیاد وارد نیست بیاد تو سایت و عضو بشه. اتفاقا دیشب بهش گفتم اگه بلد نیستی بیا با نام کاربری و پسوورد من وارد بشو ولی گفت مطالبم رو تو پروفایل شخصیم مینویسم و تو هم اونجا کپی کن عیبی نداره و حالا که تو میگی از مطالب من اونجا زیاد استقبال میشه من مطالب بهتری خواهم نوشت. بنده خدا مشکل تنفسی هم داره و وقتی میخواد بنویسه مجبوره دراز بکشه و بنویسه. به هر حال من خیلی دوسش دارم. کاشکی خودش میومد اینجا و مطالبش رو مینوشت. ولی خوب فعلا هر کاری کردم نتونستم بیارمش . فعلا مطالبش رو خودم واستون میزارم تا به امید روزی که خودش بیاد و اینجا مطالبش رو بنویسه.

saeedsafaee
06-30-2013, 10:18 AM
آخرین جرمن های باقی مونده تو جدول با دو تا نامبر وان بازی دارن. امیدوارم یکیشون حذف نشه...

saeedsafaee
06-30-2013, 10:29 AM
دوستان توروخدا یکی جواب منو بده. روز دوشنبه سابین لیزیکی تو بخش دوبل میکس از ساعت یازده و نیم آخرین بازی کورت 17 رو انجام میده ، ساعت 1 هم تو کورت اصلی با سرنا ویلیامز بازی داره. آخه چرا؟؟؟؟؟ این نهایت بی انصافیه. تا حالا سابقه داشته همچین چیزی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Sorou$h
06-30-2013, 10:54 AM
صحبت درباره غلبه! نواک جوکوویچ دور سوم مسابقه اش درمقابل جرمی چاردی فرانسوی را با نتیجه 3.0 برد با 38 ضربه برنده و فقط 3 UNFORCED ERRORS (خطائی که بازیکن تحت فشار نیست) و فقط در سرویسهای خودش 3 پوئن ازدست داد (هرگز با برک پوئن مواجه نشد) بنظر من (علیپور) آمار جالبی است. با تشکر از اقای علیپور عزیز.
http://tennis-image.com/images/10018088225336406151.jpg
شراب قرمز هر چی بیشتر بمونه بهتره میشه . اینجا هم میگه راجر فدرر مثل شراب قرمز خوبه . او هر چی سنش میره بالا بهتر میشه. با تشکر از آقای علیپور عزیز.
http://tennis-image.com/images/12674986404565944130.jpg
ای کاش من هم ماریا داشتم . ماریا دیروز درحال گپ زدن با دوست پسرش گریگور دیمیتریوف بود بعد از اینکه او در یک نبرد 5 سته در دور دوم ویمبلدون شکست خورد. با تشکر از آقای علیپور عزیز.
http://tennis-image.com/images/10321308743422513032.jpg
بنوا پئر تنیسور فرانسوی بعد ازباخت. نکن این کار رو باردر من.
http://tennis-image.com/images/04731383078091510417.jpg
تنیسور شماره 1 سرنا ویلیامز به رکورد 600 امین پیروزی دوران حرفه ایش رسید بعد از اینکه کیمیکو دآتی کروم تنیسور43 ساله ژاپنی رابانتیجه 2.0 شکست داد.
سرنا گفت فوق العاده است . من هیچ تصوری نداشتم. چه جائی بهتر از کورت مرکزی که 600امین پیروزی رابدست آوری . درباره سرنا همه کم و بیش میدانیم بهتر است قدری درباره دآتی کروم بگویم . بنظر من درسن 43 سالگی به دور سوم گراند اسلم رسیدن کم ازبرد آن ندارد . او زمانی شماره 4 بود و مدتی بعد خود را درسن 25 سالگی بازنشسته کرد . او 12 سال بعد درسن 37 سالگی در میان تعجب همگان وقتی اعلام کرد قصد بازگشت دارم کسی او را جدی نگرفت . او گفت در اثر تشویقهای همسرم تصمیم به بازگشت گرفتم . اوهنگامیکه بازگشت سریع خود را به 100نفر برتر رساند که مهم است و یک تورنمنت 280 امتیازی را نیز برد . او در سال 1996 در ویمبلدون به سمی فینال(4نفر)رسیده بود . او میگوید وقتی با بازیکنان جوان بازی دارم اول سن مادر آنها رامیپرسم و اکثرا مادر آنها با من هم سن هستند . دریک تورنمنت هنگامیکه بایولیا پوتینتسووا ازقزاقستان روبرو شد عنوان کرد که این بازیکن جزء آنهای است که سن مادرش خیلی از من کمتر است(37سال)اسم او درتاریخ تنیس بعنوان مسن ترین خانمی که به دور سوم ویمبلدون رسیده است ثبت شد . او در دوبل هم تخصص خوبی دارد و اکثرا بعد از بازگشت در گراند اسلمها تا میانه راه رفته است . قبل از او مارتینا ناوراتیلووا کبیر درسال 2004 تصمیم به بازگشت گرفت درسن 47 سالگی و به او وایلد کارت(کارت ورودیه) دادند اما در دور دوم به دانیلا هنچکووا اسلوواک بازی را واگذارکرد . ازدآتی کروم درباره رژیم غذائیش سوال شد که او چه نوع مواد خوراکی مصرف میکند تا روی آمادگی جسمانی اش تاثیر منفی نگذارد . او پاسخ داد من از همسرم مربی ام و تمام کسانی که دور من هستند بیشتر میخورم اما از مواد غذائی درست استفاده میکنم . آرزوی موفقیت بیشتر وبهتر برای این خانم با اراده و به امید اینکه موردی برای الگو باشد که اگر تصمیم گرفته شود میتوان هرکاری را کم وبیش انجام داد. با تشکر از آقای علیپور عزیز.
http://tennis-image.com/images/43525711171208996151.jpg

Ahoura
06-30-2013, 11:37 AM
دوستان توروخدا یکی جواب منو بده. روز دوشنبه سابین لیزیکی تو بخش دوبل میکس از ساعت یازده و نیم آخرین بازی کورت 17 رو انجام میده ، ساعت 1 هم تو کورت اصلی با سرنا ویلیامز بازی داره. آخه چرا؟؟؟؟؟ این نهایت بی انصافیه. تا حالا سابقه داشته همچین چیزی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نگران نباش دوست عزیز . بازی دابل زیاد نیاز به انرژی نداره و مشکلی پیش نمیاد . انفرادی که نیاز به انرژی داره رو هم که بازی اولش گذاشتند. میکسش هم 3 4 ساعت بعد برگزار میشه .
این آخرین ایستگاه سابینه هست . درسته شانسش کمه ولی خطرناک ترین حریف سرنا برای قهرمانی به حساب میاد . اگر تونست از اینجا خودشو رد کنه شانسش برای کسب اولین گرند اسلم خیلی زیاده .

اینم بخشی از مصاحبه سابینه پس از بازی دیروز :

" من عاشق بازی کردن در ویمبلدون هستم. این تورمنت مورد علاقه من به حساب میاد . بازی کردن در سنتر کورت ویمبلدون همیشه خیلی خاص هست و من واقعا ازش لذت می برم. "

در مورد بازی با سرنا هم گفته :

" قطعا شما باید بهترین بازی رو برای مغلوب کردن او انجام بدید ، هر کسی اینو میدونه . من بازی خودم را انجام میدهم. باید ببینیم چه پیش میاد . "

[/URL][URL="http://www.tennis-image.com/images/42356708017495704974.jpg"]http://www.tennis-image.com/images/42356708017495704974.jpg (http://www.tennis-image.com/images/42356708017495704974.jpg)

havzhin
06-30-2013, 11:48 AM
امسال واقعا سال شگفتی شده
نادال و فدرر دور اول و دوم حذف میشن ولی یه تنیسور 43 ساله به دور سوم میرسه

ادم نمیدونه اینهارو بعنوان یه جدابیت تازه برای تنیس ببینه یا باید احساس برعکسی داشته باشه

Alireza Murray
06-30-2013, 11:50 AM
بابا سهند چی میگی خوشحوال میشم اندی ببازه :434: اولا اینکه سروش اشتباه کرد بعدشم برنامه ریزی از قبل قرعه کشی مشخص شده که در چه روزی بازی های راند 4 و کوارتر و سمی باشن دیگه انقدر هم الکی نیستش که :160:
و دوما سهند قبلا هم بهت گفتم از بازی اندی و بردنش لذت ببر عزیزم :434:

sahand
06-30-2013, 12:17 PM
بابا سهند چی میگی خوشحوال میشم اندی ببازه :434: اولا اینکه سروش اشتباه کرد بعدشم برنامه ریزی از قبل قرعه کشی مشخص شده که در چه روزی بازی های راند 4 و کوارتر و سمی باشن دیگه انقدر هم الکی نیستش که :160:
و دوما سهند قبلا هم بهت گفتم از بازی اندی و بردنش لذت ببر عزیزم :434:
اندی که سروره:655:منم اونو شوخی کردم:434:ولی نمیدونم چرا اندی با وجود اینکه عناوین زیادی نداره و مشکل خاصیم برای کسی به وجود نیاورده برا چی اینقدر هیتر و دشمن داره که حتی یه بار نمی تونند موفقیتشو ببینند و تا عمق وجود میسوزند:434:در ضمن پست من ربطی به سروش به تنهایی نداشت خیلیها اینجا دارند از این حرفا میزنند.همه که مثل عمو پویا نیستند:655:

D3ADMAN
06-30-2013, 12:29 PM
آقا اندی ماری قهرمان شه حقش بوده ، زیاد تمرین کرده و میخواد به حقش تو بریتانیا برسه . در ضمن اگر قرار بود ی بریتانیایی رو قهرمان کنند ، تو این 76 سال مطمئنآ قدرتشو داشتند . پس حذف شدید الکی حرف مسخره نزنید باعث خنده شه . من دوست دارم نواک قهرمان شه ، اما اگه اندی بشه حقش بوده . نواک و اندی هم دو دوست بسیار صمیمی هستند و دلیلی نمیبینم ناراحت بشم ( در ضمن انگلندی های عزیزم هم خوشحال میشن :655: )

mehdi_juve
06-30-2013, 06:50 PM
مرد شماره یک دنیا ، نواک جوکوویچ ، اعتقاد دارد که دیدن بازیکنانی که تصور نمیشد بتونند در هفته دوم جدال قهرمانی ویمبلدون حضور پیدا کنند ، جنبه مثبتی برای ورزش تنیس است.
" این یه سورپرایز است ، در این رابطه شکی وجود ندارد.این یکم احساس غریبیه که نادال و فدرر رو در هفته دوم مسابقات نبینید ، اینها بازیکنانی هستند که دارند بهترین تنیس رو بازی می کنند .اما فکر کنم این هم جالبه که چهره های جدیدی رو در دنیای تنیس و بین عموم مردم ببینید."
هفت تن از بازیکنانی که در یک شانزدهم نهائی در روز دوشنبه حاضرند شناخته شده نیستند.
این بازیکن صرب ، کسی که یک ست هم در سه بازی اولش واگذار نکرده ، میگه که انتظار داره در هفته دوم ویمبلدون شاهد مبارزات سختتری باشه.
"هر بازی که من میرم تا انجامش بدم ، هر حریفی که باهاش روبرو میشم ، سختتر خواهد بود "
هرچند این بازیکن صرب اضافه میکنه که ریتم خوبی پیدا کرده :" من به توپ خیلی خوب ضربه میزنم .توی زمین تعادل خوبی برقرار میکنم."
انعکاسی از سال 2011 ، وقتیکه او موفق شد اولین قهرمانی ویمبلدون رو بدست بیاره و 41 بازی رو بدون شکست سپری کنه.جوکویچ میگه که امسال بهترین سال تورهای atp رو تجربه میکنه .
" امسال حس میکنم که از لحاظ فیزیکی بیشتر اماده ام ، از لحاظ ذهنی بیشتر استحکام دارم و توانائی این رو دارم که بیشتر در زمین دوام بیارم. از جایگاهی که الان در این مرحله از مسیر حرفه ایم قرار دارم واقعا خوشحالم."
اما قهرمان شش گرند اسلم نمیخواهد در همین جایگاه بمونه ، و باور داره که همیشه جای برای پیشرفت وجود داره.
" مهمترین چیز اینکه همیشه به جلو حرکت کنیم ، که خودمونو همیشه بسوی بهتر بودن پیش ببریم. این موضوعیه که همیشه منو هر روز به سوی زمین تمرین میکشونه و میدونید، که سعی کنم بهترین بازی رو انجام بدم.."
در راند چهارم ، مرد شماره 13 دنیا تامی هاس انتظارشو میکشه و جوکوویچ مدعیه که هیچ برتری خاصی نسبت به اون نداره .
" او پر از اعتماد به نفس در زمینه.شما انتظار نداشتید که اون در یک چهارم نهائی اوپن فرانسه خوب ظاهر بشه ، چون خاک رس زمین مورد علاقه اون نیست ، اما اون خوب بود.اون ثابت کرد همه اشتباه میکنند ، چون او بسیار سرحاله و توی زمین خیلی خوب حرکت میکنه و عالی سرویس میزنه ، در بازیش تنوع داره و خوب اهنگ بازی رو عوض میکنه که اینها برای بازی در چمن ساخته شده.فکر کنم بازی خوبی از کار در بیاد.."

منبع : http://www.atpworldtour.com (http://www.atpworldtour.com)

Nikoo
06-30-2013, 08:44 PM

?!!!!!!! so what:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

mspayam
06-30-2013, 11:40 PM
?!!!!!!! so what:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

دوست عزیز شما با این So what گفتنت داره انگلیسی بلد بودنت رو به رخ ما می کشی؟ یعنی توی زبون فارسی این عبارت معادل نداره که حتماً باید انگلیسی بگی؟ شما لطف کنین یه بار دیگه قوانین این فروم رو بخونین. بعد هم بگو کجاش رو نفهمیدی تا واست توضیح بدم.

Maani
07-01-2013, 12:40 AM
دوست عزیز شما با این So what گفتنت داره انگلیسی بلد بودنت رو به رخ ما می کشی؟ یعنی توی زبون فارسی این عبارت معادل نداره که حتماً باید انگلیسی بگی؟ شما لطف کنین یه بار دیگه قوانین این فروم رو بخونین. بعد هم بگو کجاش رو نفهمیدی تا واست توضیح بدم.

قربون چشات برم ، مزش به همون انگليسي گفتنشه عزيزم

mspayam
07-01-2013, 02:42 AM
مانی جون یعنی می گی من pointش رو miss کردم؟ پس اینکه می گن فارسی sugar است چی می شه؟:655:

Paymaan
07-01-2013, 10:50 AM
کام آن تامی!!! :396::396::396:

16523
16524
16525

D3ADMAN
07-01-2013, 11:40 AM
کام آن تامی!!! :396::396::396:

16523
16524
16525

آدم به تامی هاس ببازه که رنک 12 هست ، به دارسیس و استاخوفسکی نبازه :254::254::254::254::254::251::251::251::251: چه فشاری آورده نوله و ماری به دوستان عزیزمون

Paymaan
07-01-2013, 11:59 AM
حسام جان

16526

تامی :866:

rezaomo
07-01-2013, 12:04 PM
هر چند بازي نوله را دوست دارم ، اما منتظر باش اگر يك وقتي باخت، به دوستان و هواداران ارباب سوئيسي توي همين تاپيك بگم يك فشار مضاعفي بهت بدن. :434:.

pouriya.alex
07-01-2013, 01:15 PM
بازی که رو چمنه، میگنم تا 3 نشه بازی نشه ! دیگه خود دانید، من نمیدونم:434:

http://www.tennis-image.com/images/96662245529865174700.jpg

mehdi_juve
07-01-2013, 01:47 PM
سلام . خوشبختانه امروز خونه ام و میتونم بازیها رو راحت ببینیم.بازی نواک البته ساعت حول و حوش 8:30 شروع میشه .بازی آسونی نخواهد بود.جالبه که یکی از دوستان آماری رو گذاشته که تامی هاس دوبار در چمن نواک رو شکست داده.در اینکه تامی بازیکن خوبیه شکی ندارم و اینکه مخصوصا در چمن خوب بازی میکنه هم شکی نیست. اما اگر به آمار توجه کنید اونها برای سال 2009 اه که نواک در این شرایط ارمانی الانش قرار نداشته. بهرحال نواک سال 2009 با نواک سال 2013 قابل مقایسه نیست.البته اینها توجیه ای برای باخت اون زمان نیست و تامی زحمت کشیده و برده.ولی اینکه فکر کنیم نواک براحتی شکست میخوره امروز ، به نظرم اشتباه.البته نظر دوستمون کاملا قابل احترامه و امیدوارم به قول ایشون سومیش در کار نباشه.تنیس قابل پیش بینی نیست و برنده توی زمین مشخص میشه.هر چند شخصا به پیروزی نواک خیلی امیدوارم.تامی سرویس زن خوبیه و نواکم توی بازی قبل نشون داد پیشرفت خوبی در سرویس کرده.چه خوب چه بد ، سرویس توی چمن نقش کلیدی داره و البته خوبی نواک اینکه توی return بازیکن قابلیه.شخصا فکر کنم بازی نزدیکی میشه.امیدوارم بازیکنی که بهتر بازی میکنه برنده بشه که بازم امیدوارم نواک باشه.نواک از هر لحاظ سرتره.ولی خوب نادال و راجر و ماریا نشون دادند به این حرفها نیست.به امید قهرمانی نواک.

yunes53
07-01-2013, 05:18 PM
ایول لیزیکی

saeedsafaee
07-01-2013, 05:23 PM
به قول دوستمون که بعد استرالیا میگفت آزارنکای کبیر حالا باید بگیم :

THIS IS GREAT LISICKI

Sorou$h
07-01-2013, 05:24 PM
:441::441::441::441::441:
http://tennis-image.com/images/44290689883365682354.jpg
مرسی اسلون استفانز. برو ببینم چه میکنی.
http://tennis-image.com/images/25591264004973806847.jpg

Ahoura
07-01-2013, 05:25 PM
ســـابــیــنه :655:

بهترین فرصت برای اولین گرند :655:

از اینا مهم تر دست سرنا هم از ویمبلدون 2013 کوتاه شد :655:

http://www.tennis-image.com/images/33888981366733468726.jpg (http://www.tennis-image.com/images/33888981366733468726.jpg)

rezaomo
07-01-2013, 05:32 PM
باي باي سرنا :sps: ، مرسي سابين:866: به اميد گرفتن اولين گرند اسلم . برو جلو دختر جلو جلو جلوتر:866::866::866::866:

havzhin
07-01-2013, 06:35 PM
اینم از سرنا
جمع زنان که فکر کنم همه شدن رنگای دورقمی

حالا مونده مردان تا ببینم امروز اتفاقی میفته یا نه که خیلی بعید میدونم چون همیشه از این اتفاقا واسه بازیکنهای محبوب میفته نه کسایی که رو اعصابن

خلاصه اینکه این دیگه اسمش شگفتی نیست بله کابوسه برای یه رشته ورزشی که هواداران اون ورزش از دیدن بازیهای زیبا و حرکات لذت بخش محروم میشن و شانس دیدن بازیهای خاطره انگیز رو از دست میدن
چون کسی بازی دارییس نادال یا چوخوفسکی فدرر رو یادش نمیونه ولی بعده 20سال هنوزم بازی نادال فدرر یا فدرر اغاسی یا اغاسی سمپراس رو فراموش نمیکنه

امیدوارم هرچه زودتر فدرر و نادال به اوج برگردن و جوکویچ و ماری هم روی همین فرم خوب بمونن و حتی پدیده های نوظهور و جدیدی پیدا بشن که بازم بشه از تنیس لذت برد
البته پدیده به معنای واقعی نه مثل اینها که یه بازی رو میبرن یا بازی بعدی مصدوم میشن یا 6-0 همه گیمهارو میدن و تمام..........

CANDIS
07-01-2013, 06:56 PM
ورداسکو تو این تورنومنت خیلی آمادست . شخصا از دیدن بازی هاش لذت میبرم .

saeedsafaee
07-01-2013, 07:04 PM
لیزیکی تنها تنیسوری هست که چهار تا از قهرمانان رولند گاروس رو کمتر از یه ماه بعد از قهرمانیشون تو ویمبلدون میبره. 2009 کوتزنسووا 2011 لی نا 2012 شاراپووا 2013 سرنا

Nikoo
07-01-2013, 08:32 PM

اوه چه جدی ! چه عصبانی ! یعنی یک جمله اینقدر شمارو عصبانی کرده دوست عزیز؟

که من باید قوانین رو دوباره بخونم؟

ولی شما اگه دوس دارین توضیح بدین ،بدین خوشحال میشم از زبان شما بخونم...دوست عزیز
(در ضمن من هیتر فدرر نیستم اینو گفتم که تو جوابتون لحاظ کنیین و از این موضع خشم یکم بیاین پایین تر دوست عزیز)

Nikoo
07-01-2013, 09:12 PM
می خواستم یه تشکر ویژه داشته باشم از اقا بابک که هوای طرفدارای نادالو تو این جو منفی که بعضی ها ایجاد کردن دارن ...مرسی بابی جااااان:583::583::583:

Nikoo
07-01-2013, 09:18 PM
اقای سروش عزیز

لطفا از طرف من از اقای علیپور تشکر کنین ترجمه های ایشون بسیار به روز ،جامع و روان هستند مشتاق دیدار ایشون در این سایت هستیم:583:....فقط اقا سروش پارتی بازی میکنی خبرای نواکو بیشتر میزاری این عدل علی نیست:434:

Paymaan
07-01-2013, 09:21 PM
ویمبلدون 2013 :

(2000-) امتیاز

:3t1:

davidbeckham
07-01-2013, 09:27 PM
جیگرم حال اومد سرنا حذف شد:396::396::396:

Meysam94
07-01-2013, 09:45 PM
ایول سابینه خیلی خیلی خوشحال شدم که سرنا رو شکست دادی اونهم با قدرت و باعث شدی که دستش به این گرند اسلم نرسه . :583: :441:
خیلی خوب شد که سرنا هم از این گرند حذف شد .:396:
آفرین سابینه :866: :655:

Alireza Murray
07-01-2013, 11:02 PM
چقدر هیتر داره سرینای بیچاره :242:
تورو خدا یکی به نواک بگه اینجا خاک نیست هی لیز میخوری باو چمنی دیگه نموند تو زمین همش کنده شد از بس این لیز میخوره :243:

Behr@d
07-01-2013, 11:29 PM
این نواک چمن رو با خاک اشتباه گرفته !!! از بس سر خورد گند زد به تمام زمین ... :3t1:

mehdi_juve
07-01-2013, 11:34 PM
صحبتهای نواک جوکوویچ بعد از بازی با تامی هاس :
"اون همیشه حریف دشواریه. قبل از بازی میدونستم که رکورد بدی در مقابلش در چمن داشتم. اون متخصص بازی در چمنه.نمایش متفاوتی در بازی از خودش نشون میده.همیشه برای من مبارزه سختی بوده ، اما من واقعا ، واقعا خوب بازی کردم."
"هیچ وقت ست اول آسون نبوده.میدونستم که تامی سعی خواهد کرد بهتر شروع کنه .من رو گیمهای خودم کار کردم. خوب سرویس زدم و توی لحظات مهم return های واقعا خوبی داشتم."
"من یه لحظه غم انگیز در زمان 5.3 ست آخر داشتم ، داشتم برای برد بازی سرویس میزدم و 30.0 جلو بودم، اما اون به بازی برگشت. واقعا خوشحالم که بازی رو توی سه ست تموم کردم."
بازی بعدی نواک با بردیچ خواهد بود :
" توی چمن ، فقط یکبار در سال 2010 بهش باختم .فکر کنم دارم در این زمان تنیس واقعا خیلی خوبی بازی میکنم.شاید حتی بهتر از سال 2011. توی زمین اعتماد به نفس خوبی دارم و سعی میکنم همین سطح رو حفظ کنم.امیدوارم که موفق بشم."

Behr@d
07-01-2013, 11:43 PM
چه ویمبلدونی شده ویمبلدون امسال ... یانوویچ و کوبوت در 1/4 پایانی :t1: و فرض کنید کوبوت رو در جزو 4 نفر :t2:

mehdi_juve
07-01-2013, 11:53 PM
دوستان عزیز به سر خوردن نواک گیر دادند.البته نظرشون محترمه اما نمیدونم اشکالش چیه!!!. نواک وقتی میدید توپ از دسترس خارجه سر میخورد و میتونست توپ رو هم اکثرا برگردونه.خوب فعلا هم که حالت عادی همه دارند توی این زمینها سر میخورند(یکی دوتا هم مصدوم داده) ، نواکم داره از این قضیه استفاده میکنه.جنگندگی نواک که برای هر توپی و هر امتیازی کم نمیزاره قابل تقدیر هم هست.کیفیت زمین بالا و پائین بره هم ربطی به نواک و بازیش نداره.بنده خدا سپی ایتالیائی همچین امروز خورد زمین گفتم اونم رفت خونشون . هرچند بازی رو باخت اما فکر کردم با مصدومیت میره خونه.به نظر من که نواک عالی بازی کرد. به غیر ست آخر که وقتی 5.3 جلو بود باید کارو تموم میکرد ، اما واقعا تماشاگرهای انگلیسی هم رفتند رو اعصابش.هو کردن بعد از اینکه نواک دوبار سرویس رو خراب کرد اصلا کار خوبی نبود.البته منتظر بدتر از این هم تو بازیهای بعدی هستم.بدم نیست. نواک عادت میکنه و برای بازی فینال (که امیدوارم برسه) آماده تر میشه.مطمئنا تماشاگران انگلیسی دوست دارند نواک به فینال نرسه و اگر اندی به فینال رسید کار راحتتری داشته باشه. با حذف نادال و راجر اونها تنها حریف سر سخت اندی رو نواک میدونند.فعلا که نواک داره عالی کار میکنه. return های سرویس نواک فوق العاده است و برای چمن که همه سرویس زن خوبی شدند خیلی بکار می اد. اندی هم برد اما نکته جالب فشاریه که روی اندیه.همه انگلیسیها و حتی خودش انتظار قهرمانی دارند . با حذف راجر و نادال دیگه بدتر.یک صحنه که توپ یوژنی روی خط خورد همچین دوبار داد زد challenge که موندم.نشون میداد که فشار زیادی روشه.سرنا هم حذف شد تا جام جالبی برای قسمت زنان بشه. همه مدعیان اصلی حذف شدند دیگه.من شخصا فکر میکنم نواک از پارسال داره بهتر توی ویمبلدون بازی میکنه.حتی داره جنگندگی بیشتری نسبت به 2011 نشون میده.امیدوارم موفق بشه.تامی هم واقعا بازیکن خوبیه.توی این سن و سال واقعا عالی میجنگه. دمش گرم.به امید قهرمانی نواک.

Maani
07-02-2013, 12:15 AM
من نظرم عوض شد ، صحبت هاي عليرضا تو چت باكس رو اعصابه !
اگه اندي قهرمان نشد به همه شيريني ميدم ، به همه .
نوواك جوكويچ نزار اندي ويمبلدون رو ببره ، همين يه بار طرفدار توام گند نزني !
درسته خيلي چيپ شده ويمبلدون امسال ولي بازم اندي نبايد ببره ، نبايد ببره ، نبايد ببره ، نبايد ببره

mspayam
07-02-2013, 01:09 AM
به قول دوستمون که بعد استرالیا میگفت آزارنکای کبیر حالا باید بگیم :

THIS IS GREAT LISICKI

من جدی جدی دارم به این سعید ایمان میارم، از همون اول ویمبلدون داره مرتب می گه سابین قهرمان می شه و من هم اون اوایل پست هاش رو می دیدم و می گفتم عمراً. ولی انگار این دوستمون یه چیزی می دونست. تبریک به سابین که مهمترین پیروزی عمرش رو به دست آورد.

اوه چه جدی ! چه عصبانی ! یعنی یک جمله اینقدر شمارو عصبانی کرده دوست عزیز؟

که من باید قوانین رو دوباره بخونم؟

ولی شما اگه دوس دارین توضیح بدین ،بدین خوشحال میشم از زبان شما بخونم...دوست عزیز
(در ضمن من هیتر فدرر نیستم اینو گفتم که تو جوابتون لحاظ کنیین و از این موضع خشم یکم بیاین پایین تر دوست عزیز)

نیکو جان
منظور من از خوندن قوانین فوروم این بود که چون گفته زبان این فوروم فارسیه به زبان فارسی بنویسین. این جمله ای هم که تو نوشتی رو یا معنی ای که تو ازش توی ذهنت با معنی ای که توی ذهن منه فرق داره یا اینکه تو به یه چیزی ارجاع می دادی که مثلاً مانی متوجه شده و من نکته اش رو نگرفتم. چون از دید من این جمله به این معنیه که اصلاً واسم مهم نیست و حرفی که تو می زنه چرت و پرته. باز هم می گم شاید واسه ی تو معنی دیگه ای داشته باشه. منظور من هم از این پست بیشتر حرف های همون دوستمون بود که می گفت اگه سرو رو از فدرر بگیری باید بیاد تو چلنجر تهران بازی کنه تا این رو هم بخونه و ببینه که می شه بدون زیر سوال بردن بازی بقیه، طرفدار یه تنیسور بود و حتی به قول دوستان کل کل هم کرد.

D3ADMAN
07-02-2013, 06:53 AM
حسام جان

16526

تامی :866:

پیمی جان

http://upload7.ir/images/29796843999436497259.jpg

هر چند بازي نوله را دوست دارم ، اما منتظر باش اگر يك وقتي باخت، به دوستان و هواداران ارباب سوئيسي توي همين تاپيك بگم يك فشار مضاعفي بهت بدن. :434:.

:781::781::781: :254::254::254: :788::788::788: همونطور که گفتم ، نوله و اندی بهتون فشار وارد کردند . فشار مضاعف هم زمانی بود که حذف شدید :1063::1063::1063::1063::gh2::gh1::behi:

راستی ، محـــــــــــــــــــــــمود برو سوراخ موش رو اجاره کن :434:

M∂hdi
07-02-2013, 08:22 AM
درود، چه دوشنبه ای! :655:

مسابقه ای که باید در Straight Sets تموم می شد رو اینقدر طولانی کردی. ست دوم هم که ریتم و سرو و همه چی تعطیل. بازم دمت گرم که بردی چون همین مهمه.
و اینکه "نَری بازی بعد ببازی ها" :facepalm::434:

اهورا، چند تا Ace در Second Serve داشتیم؟ آمارش از دستم در رفت :254:

این پوستر هم به افتخار تو و طرفدارنت.

[/URL][URL="http://www.tennis-image.com/images/71484494477742759332.jpg"]http://www.tennis-image.com/images/71484494477742759332.jpg (http://www.tennis-image.com/images/71484494477742759332.jpg)

توماس بردیچ، شانس کمی برای پیروزی هست، اما یک سلاح داری که اگر خوب ازش استفاده کنی، میتونی بری به نیمه نهایی. رالی ها رو کوتاه کن چون اون از تو خیلی بهتر انجام میده. سرویس، سرویس رو خوب بزن، نه عالی بزن. باید بهتر از رم باشه. تا اونجایی که میتونی اسلایس بزن. همون سرویسِ 500 کیلومتر در ساعت هم بزنی کافیه. :434:

این تورنمنت نشون داده که هیچ چیز غیر ممکن نیست. برو ببینم چکار میکنی، خاطره 2010 رو زنده کن:655: .

یرژی یانوویچ هم دوباره می خواد با اندی بازی کنه :160:
اعتراف: پس از ست اول بازی با ملتزر، فکر نمی کردم بتونه ست بگیره.
ملتزر در ریترن فوق العاده‌ست، مخصوصا در برابر Big Serveــها. البته Surface هم تاثیرگذار بوده.
نمونش در ممفیس 2012 (بازی با دودیگ، ایزنر و راونیچ).

Ahoura
07-02-2013, 08:37 AM
اهورا، چند تا Ace در Second Serve داشتیم؟ آمارش از دستم در رفت :254:

من رفتم تو فاز اون 35 وینری که چپ و راست بش زدیم. دم سابیه گرم به اندازه 2 3 تا ویمبی بش وینر زد http://www.tennis-image.com/images/33315383728495743976.jpg

Sorou$h
07-02-2013, 10:07 AM
اقای سروش عزیز

لطفا از طرف من از اقای علیپور تشکر کنین ترجمه های ایشون بسیار به روز ،جامع و روان هستند مشتاق دیدار ایشون در این سایت هستیم:583:....فقط اقا سروش پارتی بازی میکنی خبرای نواکو بیشتر میزاری این عدل علی نیست:434:

من هم امیدوارم خود آقای علیپور روزی تشریف بیارن اینجا و مطلبشون رو بنویسن. مرسی نیکو جان من از کامنت شما دیروز عکس گرفتم و برای آقای علیپور در فیسبوک فرستادم. من که بیشتر در مورد راجر مطلب میزارم. از نواک خیلی کم مطلب میزارم چون پیج فیسبوکم هست و هر کس بخواد خبر های نوله رو دنبال کنه میتونه اون پیج رو لایک کنه.

Sorou$h
07-02-2013, 10:27 AM
نواک جوکوویچ چه گفت؟ --------------------نواک جوکوویچ تنیسور شماره 1.جهان از صربستان بعد از پیروزی با نتیجه 3.0 بر تامی هاس آلمانی به 17 امین کوارتر فینال (8نفر) پی در پی در گراند اسلم رسید . جوکو گفت او (هاس) همیشه دشوار است . در حال آمدن به کورت من میدانستم که در مقابل او درکورت چمن رکورد بدی دارم. او متخصص در کورت چمن است . او گیمش بسیار متنوع است . میتواند به لب تور بیاید-چالش دشواری برای من بود اما من یک بازی واقعا واقعا خوب انجام دادم . جوکوویچ روز 4 شنبه باید به دیدار بردیچ برود--جوکو در این باره گفت -من در تنها مسابقه ای که با او در کورت چمن در سال 2010 بازی کردم بازنده شدم اما فکر میکنم در حال حاضر بسیار خوب بازی میکنم و حتی بهتر ازسال 2011 که این تورنمنت را بردم - من در کورت با اعتماد بنفس هستم و سعی میکنم تا در این سطح بازی و اعتماد بنفس بمانم و امیدوارم برنده باشم. با تشکر از آقای علیپور عزیز.
http://tennis-image.com/images/53315839767275224427.jpg

سرانجام سرنا ویلیامز باخت تا 601 امین پیروزی دوران حرفه ائی و همچنین 35امین برد پشت سر هم خود را در اروپا نبیند--غول کش قهرمانان رولند گاروس یعنی سابین لیسکی تنیسور آلمانی مقیم فلوریدا امریکا با رنکینگ 24 موفق شد با نتایج 6-2/1-6/6-4 سرنا را شکست دهد . لیسکی در 5 سال اخیر این 4امین بار است که قهرمان رولند گاروس را میبرد . او در سال 2009 اسوتلانا کوزنتسوا روس را که قهرمان رولند گاروس شده بود شکست داد . درسال 2011 نا لی چینی را که او هم ازقهرمانی رولند گاروس میامد شکست خورد و در سال 2012 شراپووا روس مقیم آمریکا بعد از قهرمانی در رولند گاروس آمده بود تا ویمبلدون را نیز ببرد شکست خورد و امروز هم نوبت به سرنا ویلیامز امریکائی رسید که همه کارشناسان تنیس او را مطلوب کسب ویمبلدون میدانستند اما او نیز شکست خورد وحذف شد . یادم میاید لیسکی که دختری خنده رو است سال قبل وقتی شراپووا رابرده بود در جواب خبرنگار که از او پرسید تمام بازی ات را نگه میداری تا قهرمان رولند گاروس راشکست دهی . با خنده پاسخ داد چکار کنم در قرعه سمت من نیایند . تبریک به سابین لیسکی. با تشکر از آقای علیپور عزیز.
http://tennis-image.com/images/16473618212603396944.jpg

صحبتهای سرنا ویلیامز بعد از مسابقه . او بعد از مسابقه عکس العمل نشان داد و گفت من پوئنهای مهم را به حد کافی خوب بازی نکردم . من در بازی کمی مردد (دو دل) بودم . این میتواند توضیحش باشد . او همچنین افزود لیسیکی اکنون 23 ساله است وبرای 4 امین باربه 8 نفر اخر رسیده است پس نمیتوان او را برنده شوک دهنده در نظر گرفت . هر دفعه من به کورت گام میگذارم من مطلوب برد هستم و من به این موضوع عادت کرده ام . اما این شوک نیست . او در چمن بسیار خوب بازی میکند . او سرویس خیلی عالی دارد و بنابراین من به کورت که واردشدم میدانستم قرار بر این نیست که مسابقه آسانی باشد . کی وی تووا تنیسور چک و قهرمان سابق ویمبلدون بعد از برد 7-6/6-3 برکارلا سوارز ناوارو اسپانیائی گفت اوائل بازی عصبی بودم و خوب بازی نکردم . همه درباره این موضوع صجبت میکنند که من بالاترین سید در نیمه قرعه سمت خودم هستم . تصور میشود که من ازقبل در فینال هستم و واقعآ شنیدن چنین مطالبی آسان نیست . تنها بازیکن آمریکائی چه از بخش زنان وچه ازبخش مردان باقی مانده است کسی نیست جز اسلون استیفنز که با نتیجه 2.1 بر مونیکا پویگ تنیسور 20 ساله پورتوریکوئی مقیم آمریکا غلبه کرد که هر 2تنیسور در یک مکان تمرین میکند . استیفنز که سرنا ویلیامز را در اپن استر الیا شکست داده بود گفت من قبل از بازی خودم -در تی وی میدیدم که کریستین فلیپکینز بلژیکی وقتی بر پنتا از ایتالیا غلبه کرد چنان روی زمین افتاد و پشتک بالانس میزد که انگار ویمبلدون را برده است . اما من ارام بودم و خوشحالم که پیروز شدم. با تشکر از آقای علیپور عزیز.
http://tennis-image.com/images/09977162844418892307.jpg

تمام امیدهای انگلیسی ها برای لارا رابسون تنیسور تین ایجر شان با شکستی که در مقابل کای کانپی استونیائی که مدت کوتاهی است از آسیب دیدگی برگشته است بر باد رفت . کانپی موفق شد لارا رابسون را در 2ست مستقیم با نتیجه 2.0 شکست دهد. با تشکر از آقای علیپور عزیز.
http://tennis-image.com/images/82579757270449840476.jpg

این شخص 41 مسابقه پی در پی در ویمبلدون برده است . اوکسی نیست جز بیورن بورگ سوئدی که درسن 26 سالگی خود را بازنشست کرد . او 3بار پی درپی رولند گاروس و ویمبلدون را در سالهای 1978-79-80 برده است . نادال در سالهای 2008 و 2010اینکار را کرد و فدرر فقط در سال 2009 موفق به برد پشت سرهم این 2گراند اسلم شد. با تشکر از آقای علیپور عزیز.
http://tennis-image.com/images/77880188456849091858.jpg

Paymaan
07-02-2013, 10:28 AM
دوستان عزیز به سر خوردن نواک گیر دادند.البته نظرشون محترمه اما نمیدونم اشکالش چیه!!!. نواک وقتی میدید توپ از دسترس خارجه سر میخورد و میتونست توپ رو هم اکثرا برگردونه.خوب فعلا هم که حالت عادی همه دارند توی این زمینها سر میخورند(یکی دوتا هم مصدوم داده) ، نواکم داره از این قضیه استفاده میکنه.جنگندگی نواک که برای هر توپی و هر امتیازی کم نمیزاره قابل تقدیر هم هست.کیفیت زمین بالا و پائین بره هم ربطی به نواک و بازیش نداره.بنده خدا سپی ایتالیائی همچین امروز خورد زمین گفتم اونم رفت خونشون . هرچند بازی رو باخت اما فکر کردم با مصدومیت میره خونه.به نظر من که نواک عالی بازی کرد. به غیر ست آخر که وقتی 5.3 جلو بود باید کارو تموم میکرد ، اما واقعا تماشاگرهای انگلیسی هم رفتند رو اعصابش.هو کردن بعد از اینکه نواک دوبار سرویس رو خراب کرد اصلا کار خوبی نبود.البته منتظر بدتر از این هم تو بازیهای بعدی هستم.بدم نیست. نواک عادت میکنه و برای بازی فینال (که امیدوارم برسه) آماده تر میشه.مطمئنا تماشاگران انگلیسی دوست دارند نواک به فینال نرسه و اگر اندی به فینال رسید کار راحتتری داشته باشه. با حذف نادال و راجر اونها تنها حریف سر سخت اندی رو نواک میدونند.فعلا که نواک داره عالی کار میکنه. return های سرویس نواک فوق العاده است و برای چمن که همه سرویس زن خوبی شدند خیلی بکار می اد. اندی هم برد اما نکته جالب فشاریه که روی اندیه.همه انگلیسیها و حتی خودش انتظار قهرمانی دارند . با حذف راجر و نادال دیگه بدتر.یک صحنه که توپ یوژنی روی خط خورد همچین دوبار داد زد challenge که موندم.نشون میداد که فشار زیادی روشه.سرنا هم حذف شد تا جام جالبی برای قسمت زنان بشه. همه مدعیان اصلی حذف شدند دیگه.من شخصا فکر میکنم نواک از پارسال داره بهتر توی ویمبلدون بازی میکنه.حتی داره جنگندگی بیشتری نسبت به 2011 نشون میده.امیدوارم موفق بشه.تامی هم واقعا بازیکن خوبیه.توی این سن و سال واقعا عالی میجنگه. دمش گرم.به امید قهرمانی نواک.

یکی از دلایلی که من از بازی نواک خوشم نمیاد اینه که خیلی یکنواخت بازی میکنه . حتی سُر خوردن هاش هم یک جوره . توی هارد کورت هم مثل چمن سُر میخوره:242: که البته کار هر کسی نیست . نکته بعدی اینه که نواک در اکثر تورنومنت ها طرفداراش از فدرر - ماری و نادال کمتره با اینکه بازی بی نقصی ارائه میده. دلیلش رو منم نمیدونم.

mspayam
07-02-2013, 10:29 AM
من تازه الان خلاصه ی ست آخر بازی لیزیکی و سرنا رو دیدم. لیزیکی عاااااااااااااالی بازی کرد. شکستن سرویس سرنا دوبار پشت سر هم توی ست آخر کاری نیست که هر تنیسوری به راحتی از پسش بربیاد. امیدوارم که بتونه دست کم تا فینال بالا بیاد.

Alireza Murray
07-02-2013, 11:04 AM
من نظرم عوض شد ، صحبت هاي عليرضا تو چت باكس رو اعصابه !
اگه اندي قهرمان نشد به همه شيريني ميدم ، به همه .
نوواك جوكويچ نزار اندي ويمبلدون رو ببره ، همين يه بار طرفدار توام گند نزني !
درسته خيلي چيپ شده ويمبلدون امسال ولي بازم اندي نبايد ببره ، نبايد ببره ، نبايد ببره ، نبايد ببره
مانی همه چیز از پیش تعیین شده و مهندسی شده هست تا وقتی انگلیسی ها هستن هیچکس نمیتونه اندی رو ببره :sps:

rezaomo
07-02-2013, 11:27 AM
بد نيست توي اين تاپيك كه همه دارند از اندي و جوكو و سابيني صحبت مي كنند،:ps22: يه سري هم به راجر بزنيم .:443: راجر با كنار رفتن از ويمبلدون دقيقاً تا 14 مرداد كه مسابقات مسترز مونترال شروع مي شه بازي نداره ، يعني داره استراحت مي كنه يا مشغول خانواده ست نمي دونم ، اميدوارم فقط تمرين كنه ، هر چند اگه اون دوقلوها را من داشتم روزي نيم ساعت تمرين مي كردم ، بيست و سه ساعت و نيم با اونها بازي مي كردم ،:434: بماند . حد فاصل اتمام ويمبلدون تا برگزاري مسترز مونترال كانادا دقيقاً 8 تورنمنت 250 امتيازي و 2 تورنمنت 500 امتيازي هامبورگ و واشنگتن هست كه راجر در اونها شركت نمي كنه اما ماه آگوست كه مي شود مرداد و شهريور راجر برنامه شلوغي داره حضور در مونترال ، سينسيناتي كه هر دو مسترز هستند و يو اس اوپن ، كه اميدوارم بتونه ديگه توي اين 3 تورنمت يك كاري بكنه . كام آن راجر.:655:

M A E S T R O
07-02-2013, 11:59 AM
خوب رسیدیم به کوارتر !
راجر که نیست ! سونگا هم که حذف شده ! جوکویچ هست اما خوب نادالی وجود نداره که بخوام طرفدار جوکو بشم ! بردیچ که اصلا حرفشم نزن ! فقط میشه تو یِ موارد خاص از بردش خوشحال شد ! دو تا صربستانیا هم که هیچ ! ورداسکو هم کاری ازش بر نمیاد ! اندی ! در صورتی که نوله بره فینال دوس دارم اندی ببره !
فرر امیدی بش نیست !
اها یِ دونه تنیسور دوس داشتنی بالاخره پیدا شد ! :434:
خوان برو ببینم چیکار میکنی ! :655:

roli
07-02-2013, 12:09 PM
حالا که راجر حذف شد دوست دارم اندی قهرمان بشه. اولاً چون واقعاً حقش بیشتر از یک گرندِ(دلم براش میسوزه) ثانیاً میخوام شخصیت قهرمانی پیدا کنه تا گرندای بعدی جلوی نواک و رافا وایسته تا اینقدر راحت گردندا بین این دو تقسیم نشه!

Maani
07-02-2013, 01:54 PM
بچه ها صفحه فيس بوك آقاي عليپور ، فالوو كنيد
https://www.facebook.com/aliakbar.alipour.3?fref=pb&hc_location=profile_browser

saeedsafaee
07-02-2013, 02:49 PM
من جدی جدی دارم به این سعید ایمان میارم، از همون اول ویمبلدون داره مرتب می گه سابین قهرمان می شه و من هم اون اوایل پست هاش رو می دیدم و می گفتم عمراً. ولی انگار این دوستمون یه چیزی می دونست. تبریک به سابین که مهمترین پیروزی عمرش رو به دست آورد.

نه من چون فقط طرفدارش هستم و میدونم که اون فقط توی ویمبلدون میتونه خوب نتیجه بگیره یکم کری خونی کردم... کل تورنمنتهای دیگه سال طرفدار نادالم و این تورنمنت علاوه بر نادال سابین لیزیکی. ولی من مطمئنم که اگه سابین ویمبلدون رو هم ببره تورننمنتهای بعدی دور اول یا دوم حذف میشه.

john
07-02-2013, 03:47 PM
و اما شگفتی در رقابت های ویمبلدون ادامه دارد. این بار حذف سید یک دوبل زنان. تیم ارانی و وینچی که سید یک دوبل در بخش زنان بودند توسط تیم گورگس و زاهوالووا متحمل شکست شدند و از دور رقابت ها کنار رفتند

rezaomo
07-02-2013, 04:14 PM
گزارش از BBC فارسي

هفتاد و خرده ای سال است که انگلیسی ها در حسرت بردن ویمبلدون می سوزند.:434: آخرین بار در سال ۱۹۳۶ فرد پری این جایزه را برای آنها برد و از آن پس هم بیشترین بختشان تیم هنمن بود که چندسال پیش به نیمه نهایی رسید.
حالا هم احتمال این که یک انگلیسی به این مهم دست یابد وجود ندارد اما یک اسکاتلندی پیدا شده که می تواند اولین بریتانیایی باشد که برنده ویمبلدون شود و مردم هم به او دل خوش کرده اند.:379:
از سال گذشته که اندی ماری در ویمبلدون به فینال رسید و بعد قهرمان المپیک و اوپن آمریکا شد، امید بریتانیایی ها بیشتر شده و انتظار آنان از ماری افزایش پیدا کرده و آنها به هیچ چیز جز قهرمان شدن او راضی نخواهند شد.
ماری هم تاکنون خوب پیش رفته است و به نظر می آید که از نظر آمادگی بدنی و روحی در جای خوبی ایستاده است. در مسابقاتی که تاکنون انجام داده و پیروز شده نقطه ضعف زیادی از او دیده نشده است.
از آن گذشته بعضی الهامات غیبی هم به کمک او آمده است. نیمه جدولی که به نظر می آمد بسیار پیچیده و مشکل است رفته رفته خالی و آسان شد.
رقیبان اصلی مثل رافائل نادال، استانیسلاو واورینکا، ژان ویلفرید سونگا و راجر فدرر به نوبت از دور مسابقات بیرون رفتند و راه ماری برای رسیدن به فینال هموار شد.
اگر فرض کنیم که ماری با عبور از بازیکنان ضعیف تری چون ورداسکو و یانوویکس به فینال برسد، هنوز برای قهرمانی با دو مانع بزرگ روبروست: حفظ وضعیت بدنی و پیروزی در فینال.
نیمه دیگر جدول پیچیده تر از نیمه ماری است. با این که نوواک جوکوویچ نفر اول جهان از صربستان بخت اصلی برای رسیدن به فینال است، او برای رسیدن به آنجا کار آسانی در پیش ندارد.
جوکوویچ در یک چهارم نهائی باید از سد توماس بردیچ فینالیست سال ۲۰۱۰ از جمهوری چک بگذرد و بعد هم در نیمه نهائی برنده مسابقه بین داوید فرر اسپانیایی نفر چهارم جهان و خوان مارتین دل پوترو نفر هشتم جهان از آرژانتین با او روبرو خواهد شد.
هیچ کدام از این مسابقات آسان نیستند. هر سه این بازیکنان بخصوص دل پوترو تاکنون خیلی خوب ظاهر شده اند و اگر جوکوویچ موفق شود به فینال برسد حتما تلاش زیادی کرده و انرژی زیادی از دست داده است.:48:
مانع دیگر پیش راه ماری وضع بدنی او است. او یک ماه پیش او به علت ناراحتی پشت نتوانست در اوپن فرانسه شرکت کند و دیروز، دوشنبه، در مسابقه اش با میخائیل یوژنی از روسیه در دور چهارم آثاری از این آسیب دیدگی در او ظاهر شد.
ماری در گفتگو با خبرنگاران گفت که این ناراحتی اهمیت چندانی ندارد اما اگر در این چند روز درد پشت او بیشتر شود جای نگرانی خواهد بود.
اکنون اندی ماری در آستانه یک موقعیت تاریخی قرار گرفته است. اگر پزشکان موفق شوند ناراحتی پشت او را تحت کنترل درآورند او می تواند در تنیس بریتانیا تاریخ‌ساز شود. البته این تاریخ‌سازی محتمل تر خواهد شد اگر در نیمه دیگر جدول هم به نفع او و به ضرر جوکوویچ اتفاقاتی بیفتد.
خلاصه این که قهرمان شدن به کمی شانس هم نیاز دارد. تا به حال بخت با ماری یار بوده و مردم بریتانیا دعا می کنند که در این سه بازی باقیمانده هم از او رخت بر نبندد.

Sorou$h
07-02-2013, 04:46 PM
بچه ها صفحه فيس بوك آقاي عليپور ، فالوو كنيد
https://www.facebook.com/aliakbar.alipour.3?fref=pb&hc_location=profile_browser

لطف کردی مانی جان. کسی هم به من نگفت که آدرس پروفایل شخصی آقای علیپور رو میخوام که بهش بدم فقط اهورا خواسته بود که داده بودم بهش. دوستان فکر نکنم در خواست دوستیتون رو آقای علیپور قبول کنه. اگه در خواست دوستیتون رو قبول نکرد لطف کنید و بهش پیغام خصوصی بدین و ازش بخواین که به این سایت بیاد. همتون لطف کنید بهش پیغام خصوصی بدین و دعوتش کنین شاید ببینه درخواست کننده زیاده قبول کنه و بیاد. فقط فارسی بنویسید اگه بهش مسیج دادید. مرسی. ببینم چه میکنید.

D3ADMAN
07-02-2013, 08:34 PM
لیسیکی با رادوانسکا ، سمی هست ؟؟؟؟ رادوانسکا :3t1: لیسیکی :3t1: هرکدومشون هم حذف شن پاداشه . کویتووا :3t1: بارتولی :3t1: . لـــــــــی نا هم که حیف شد ، کثیف برد رادوانسکا :facepalm:

Maani
07-02-2013, 08:40 PM
لیسیکی با رادوانسکا ، سمی هست ؟؟؟؟ رادوانسکا :3t1: لیسیکی :3t1: هرکدومشون هم حذف شن پاداشه . کویتووا :3t1: بارتولی :3t1: . لـــــــــی نا هم که حیف شد ، کثیف برد رادوانسکا :facepalm:

ميشه توضيح بدي كه چه كثيف بازي كرد ؟؟؟

saeedsafaee
07-02-2013, 08:51 PM
برادر من لطفا به سابین لیزیکی توهین نکن. اون یکسال تمام تمرین میکنه که توی سال فقط توی ویمبلدون نتیجه بگیره. من هم چند ماهی هست که منتظر بودم ویمبلی شروع بشه و درخشش سابین رو ببینم. کاملا حق سابین بوده و بیشتر از اینا هم حقش هست.

D3ADMAN
07-02-2013, 09:04 PM
فلیبکنس قهرمان شو . محکوم به قهرمانی هستی دختر :434: :655:

roger 4 ever
07-02-2013, 09:17 PM
بازی لی نا با رادوانسکا بازی قشنگی بود که پر از نکات جالب بود...علی رغم اینکه احترام بسیار زیادی برای رادوانسکا قائل هستم و معتقدم بازیکن بسیار کوشا و باهوشی هست اما باید گفت که لی امروز تماما و کمالا با اشتباهات خودش بازی رو باخت!!!...حقیقتا با کمی دقت می تونست 2 سته خیلی راحت بازی رو در بیاره...البته چند تا بد شانسی هم اورد که بارز ترینش روی ست پوینت در ست اول بود که سرو اولش این بود و به اشتباه اوت اعلام شد و ایشون هم چلنج نکرد...اما این قدر ارورهاش زیاد و باور نکردنی بود که به نظرم این بد شانسی به چشم نمی یاد...کلا همیشه معتقد بودم لی اگر قدر خودش و بیشتر می دونست و کمی در زمین با تمرکز بیشتری کار می کرد الان تعداد گرندهاش می تونست خیلی بیشتر از این حرف ها باشه...بازیکنیه که تنیس و خیلی تماشاگر پسند ؛ سالم و دوست داشتنی بازی می کنه اما متاسفانه از حرفه ای گری ؛ تمرکز و سماجت کافی در زمین برخوردار نیست...دقیقا همین 3 عامل بود که باعث شد بازی امروز رو که باید 2 سته عین اب خوردن تموم می شد از دست بده...

اما همون طور که گفتم از رادوانسکا نباید به راحتی عبور کرد...مهم ترین ویژگی رادوانسکا که امروز هم خیلی به کمکش اومد اینه که به راحتی از هیچ توپ و پوینتی عبور نمی کنه و این خیلی در موفقیتش تاثیر گذاره...خونسردی قابل تحسینی هم داره و به هیچ وجه تحت تاثیر هیچ عامل بیرونی قرار نمی گیره...با این حال به نظرم برای سابین ؛ لی حریف خطرناک تری بود تا رادوانسکا...

مجموعا با توجه به شرایط به نظرم برنده ی سمی رادوانسکا و سابین قهرمان ویمبلدون خواهد شد چرا که اون ور اوضاع یه کم زیر خط فقره...حالا بازم شاید بعد از دیدنه بازیه بارتولی با فیلیپکنز بشه بهتر نظر داد اما تا 80% به نظرم نیمه نهایی رادوانسکا با سابین ؛ فینال امسال ویمبلدون خواهد بود...

ahas69
07-02-2013, 09:32 PM
اینم جالبه

Alireza Murray
07-02-2013, 09:39 PM
خاک تو سر انگلیسی ها کنن این چه کاریه بیاید جام رو بدید به اندی دیگه الکی علافمون کردید76 ساله بیچاره ها دارن میسوزن :254: نوله رو انداختن کورت 1 واقعا متاسفم براشون اون از چمن اون از قرعه حالا هم بازی به این مهمی رو میندازن کورت 1

mspayam
07-02-2013, 11:22 PM
لطف کردی مانی جان. کسی هم به من نگفت که آدرس پروفایل شخصی آقای علیپور رو میخوام که بهش بدم فقط اهورا خواسته بود که داده بودم بهش. دوستان فکر نکنم در خواست دوستیتون رو آقای علیپور قبول کنه. اگه در خواست دوستیتون رو قبول نکرد لطف کنید و بهش پیغام خصوصی بدین و ازش بخواین که به این سایت بیاد. همتون لطف کنید بهش پیغام خصوصی بدین و دعوتش کنین شاید ببینه درخواست کننده زیاده قبول کنه و بیاد. فقط فارسی بنویسید اگه بهش مسیج دادید. مرسی. ببینم چه میکنید.

سلام سروش جان
اگه آقای علیپور نمی خواد بیاد چه اصراری هست که ملت بهش گیر بدن زوری بیاد. با همون فالو کردن هم می شه پست هاش رو دید و حتی واسشون کامنت گذاشت.
راستی انگار این آقای علیپور طرفدار راجره. درسته؟

از صفحه ی آقای علیپور:

Monday بفرما--حرفی راکه من مدتها قبل تو صفحه تنیس. راجروماریا نوشته بودم--- تازه طرفداران راجرفدرر یادشون آمده میشه چنین چیزی نوشت-------او تنیس بازی نمیکند -او خود تنیس است.

He Doesn't Play Tennis , He Is Tennis

Sorou$h
07-02-2013, 11:24 PM
حالا دیگه بازی نوله رو تو زمین اصلی نمیزارین انگلیسی های ........؟؟؟؟؟؟ باشه عیبی نداره. بردیچ رو که 100% میزنیم. فقط دلپوترو یکم سخته. ولی حالتون رو میگیریم انگلیسی های ...............! خیلی جالبه که همه بازیهای ماری که رنکینگ 2 در زمین اصلی بوده ولی نواک با بردیچ باید در زمین شماره 1 بازی کنه. بازیهای رابسون که رنکینگش هم یک رقمی نیست همشون در زمین اصلی بود ولی حذف شد خدا رو شکر. خیلی دوست دارم نواک و اندی بیان فینال و نواک در صورت قهرمانی اینکار رو انجا بده.
http://tennis-image.com/images/95403605505444264004.jpg

عکس مچ پوینت بازی نواک و هاس
http://tennis-image.com/images/01242971101617366746.jpg

آمار بازیهای نواک جوکوویچ و توماس بردیچ
http://tennis-image.com/images/64855401501318841115.jpg

mspayam
07-02-2013, 11:27 PM

حسام جان
من نمی دونم چرا تو از این تنیسورها بدت میاد، اما بازیکنی که بتونه سرنا رو روی چمن و توی گرند اسلم بزنه حقشه که حتی قهرمان هم بشه. پارسال کوویتوا بهترین بازی عمرش رو جلوی سرنا کرد و باز هم از پسش برنیومد. لیزیکی هم درسته توی تورنمنت های دیگه چندان مطرح نیست اما وقتی اینجا تونسته اینقدر خوب بازی کنه چه دلیلی داره که آدم از صعودش به مراحل بالاتر ناراحت بشه؟

Alireza Murray
07-02-2013, 11:33 PM
حالا دیگه بازی نوله رو تو زمین اصلی نمیزارین انگلیسی های ........؟؟؟؟؟؟ باشه عیبی نداره. بردیچ رو که 100% میزنیم. فقط دلپوترو یکم سخته. ولی حالتون رو میگیریم انگلیسی های ...............! خیلی جالبه که همه بازیهای ماری که رنکینگ 2 در زمین اصلی بوده ولی نواک با بردیچ باید در زمین شماره 1 بازی کنه. بازیهای رابسون که رنکینگش هم یک رقمی نیست همشون در زمین اصلی بود ولی حذف شد خدا رو شکر. خیلی دوست دارم نواک و اندی بیان فینال و نواک در صورت قهرمانی اینکار رو انجا بده.

سروش جان دقت کن تورو خدا اندی در راند 2 در کورت 1 بازی کرد با لو رابسون بیچاره هم فقط یه بازیش تو سنتر بود

NimaRafi
07-02-2013, 11:36 PM
سلام و درود بر همه:655:
تنیس زنان واقعا غیر قابل پیش بینیه یکی مث رادوانسکا باید تو این مرحله باشه بعد ماشا نباشه؟؟؟ امیدوارم دخترک ژرمنی تو قسمت زنان قهرمان باشه. تو قسمت مردان هم کاشکی اندی به قهرمانی برسه که هم این همه تلاش انگلیسی ها به هدر نره! و هم دل علیرضا خوش بشه و در اخر خود اندی هم یکیم خودش رو باور کنه!