توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون اوپن استرالیا 2013
rojhin
01-21-2013, 05:02 AM
من بازی رو ندیدم ولی اگر اینطوریه که شما میگید باید داور رو حلق آویز کرد .
سر بازی فدرر - تامیک , فدرر یه درایو والی زد که با اختلاف زیادی داخل بود . تامیک چلنج داد . داور هم هیچی بهش نگفت ( داور جیک گارنر بود که درود بر شرفش! ). متس ویلندر هم که گزارشگر بازی بود این حرکت رو ستایش کرد .
پیمان جان دقیقا همین جوری بود و البته شاید این نظری که الان من میدم رو بچه های نواکی رد کنن ولی دوست دارم دوستائی که دقیقترن یه یررسی دوباره انجام بدن . کمی قبل از این امتیاز جنجالی تو امتیاز 15 - 15 همین داور خط به ضرر نواک اوت اعلام کرد و بعد از بررسی معلوم شد حق با نواکه ولی بلافاصله نواک در شروع دوباره امتیاز از دست داد و با ناراحتی رو به همین داور کرد و بهش غر زد . من معتقدم این رفتار باعث شد داور تحت تاثیر قرار بگیره و بهترین هدیه ای که نواک در طول دوران بازیش از داورها گرفته رو بهش بده . لطفا دوستان نظر بدن
rojhin
01-21-2013, 05:09 AM
http://www.tennis-image.com/images/00593205755819452868.jpg
ديروز گفتم 1 ست بگيري راضيم.ست اولو كه گرفتي پررو شدم گفتم 2 ست بگيري راضيم:160::434: ديگه تقريبا برده بودي ولي خو نشد.دمت گرم.بعد ست دوم كه خراب كردي خيلي حالم گرفت اما برگشتي و بازي واقعيتو تا لحظه اخر نشون دادي.درود به شرفت:655::441:
در مورد اون صحنه هم به عنوان طرفدارش ميگم.داور خط واقعا گند زد چون توپ خيلي واضح داخل بود.مولينا هم شايد كمي مقصر بود چون با اطمينان گفت توپ بيرونه.ولي اشتباه اصلي از طرف خود استن بود كه با وجود اينكه شك داشت چلنج نداد.چلنج رو برا همين گذاشتن ديگه.تو زميناي ديگه تورنومنت كه سيستم چلنج نيست روزي 100 تا ازين اشتباها ميشه ولي خو وقتي اومدي تو اين استاديوم و اينجور فرصتي داري بايد ازش استفاده كني.اينم ي بخش از بازيه.حالا ي بار داور رو امتياز 15-15 اشتباه ميكنه، ي بار رو بريك پوينت، ي بارم رو ست پوينت و مچ پوينت.بر خلاف عقيده خيلي از دوستان هم اينجوري نميگم كه دليل باخت اون اشتباه بود.چندتا فرصت ديگه فقط تو همين گيم داشت و خودش خراب كرد، ديگه چه برسه به كل بازي.
نیما جان حرفت درست و استدلالت هم منطقی ولی قبول کن یه وقتهایی آدم نمیتونه به سرعت و با این جور چیزها از موضوع رد شه . و بیشتر اینکه دوستهای نازنین حاضر نیستن قبول کنن که این اشتباه به اندازه حداقل ذره ای تو نتیجه تاثیر داشته
rojhin
01-21-2013, 05:14 AM
بابا شما دیگه خیلی بی انصاف هستین........... فرصت چلنج و گذاشتن واسه همین کار دیگه.
اون چلنج نکرد به ما چه ربطی داره.. اگه خیلی مطمئن بود انجام میداد. تو هر بازی 100 با از این اتفاقا پیش میاد.
در مورد خوشحالی بعد از بازی ام .بسیارخوب وعالی بود ... بازم از این کارا بکن :434:
ولی جدا استن خیلی خوب بود امروز.... بعضی بکهنداش خیلی عالی بود ... بعض هم در ...
آرین جان اگه تو دوست عزیز با این رفتار و خوشخالی کردن شاد میشی خدا کنه نواک باز هم ببره و دوباره اینجوری خوشحالی کنه ولی شک نکن دیگه این اتفاق توی این تورنمنت نمیفته انشاالله تورنمنتهای بعدی ...
Maani
01-21-2013, 05:32 AM
پیمان جان دقیقا همین جوری بود و البته شاید این نظری که الان من میدم رو بچه های نواکی رد کنن ولی دوست دارم دوستائی که دقیقترن یه یررسی دوباره انجام بدن . کمی قبل از این امتیاز جنجالی تو امتیاز 15 - 15 همین داور خط به ضرر نواک اوت اعلام کرد و بعد از بررسی معلوم شد حق با نواکه ولی بلافاصله نواک در شروع دوباره امتیاز از دست داد و با ناراحتی رو به همین داور کرد و بهش غر زد . من معتقدم این رفتار باعث شد داور تحت تاثیر قرار بگیره و بهترین هدیه ای که نواک در طول دوران بازیش از داورها گرفته رو بهش بده . لطفا دوستان نظر بدن
روژين مراقب خط همون نبود ، اولي كه جوكو سرش غر زد مراقب خط sideline بود اون يكي كه اشتباه مرگبار رو انجام داد مراقب خط baseline بود .
به هر حال هر چي بود گذشت ديگه ، بهتره كِشِش نديدم ، به ادامه بازيها بپردازيم .
nima.a
01-21-2013, 07:17 AM
آخ. حیف شد بازی رو از دست دادم. خوش بحال هر کی دیده
میگم فدرر گفت استن یک چیزایی از من یاد گرفته ها . . . ما باور نکردیم :434:
rojhin
01-21-2013, 07:22 AM
روژين مراقب خط همون نبود ، اولي كه جوكو سرش غر زد مراقب خط sideline بود اون يكي كه اشتباه مرگبار رو انجام داد مراقب خط baseline بود .
به هر حال هر چي بود گذشت ديگه ، بهتره كِشِش نديدم ، به ادامه بازيها بپردازيم .
مانی جان منم چون مطمئن نبودم گفتم که شماها نظر بدین و ممنون که خیلی دقیق جواب دادی و ذهن من هم روشن شد ولی به هر حال حرف پسندیده ای زدی و اون بازی تموم شد و باید به ببینیم در ادامه چه اتفاقاتی میفته .:441::441::441:
rojhin
01-21-2013, 07:26 AM
برنامه بازیهای فردا : جوکو - بردیچ ساعت 12 ظهر به وقت ایران در ROD LAVER ARENA
havzhin
01-21-2013, 09:25 AM
این نواک عجب اعجوبه ایه..........من عاشق فدررم ولی واقعا دوست داشتم یه بار فدرر اینجوری یه بازیو ببره ولی خب توی سیستمش اینجور بردنی نیست ولی نواک هرچند ازش بدم میاد ولی مردک ادمو دغ میده با این بردناش.
ما که کلا این مسابقات رو از دست دادیم!!! اخه توی تلویزیون 24اینچ ادم نبینه بهتره.
مسابقه امروز فدرر دقیقا چند شروع میشه؟؟؟باید 12باشه درسته؟
havzhin
01-21-2013, 09:55 AM
کسی لینک دانلود بازی منصور بهرامی رو داره؟؟؟
مثل اینکه بازی داشت دیروز.
BABAK
01-21-2013, 10:08 AM
در تکمیل صحبت های علی عزیز، برنامه روزانه گرنداسلم استرالیا رو از لینک زیر ببینید.:583:
پخش تلویزیونی، اعلام برنامه و معرفی مسابقات تنیس گرند اسلم 2013 آزاد استرالیا (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=5746)
M A E S T R O
01-21-2013, 11:15 AM
در ادامه قرعه وحشتناک راجر باید برابر میلوس راونیچ قرار بگیره ! راجر تاکنون هر سه بازی خودش رو 3-0 برده و میلوس تاکنون فقط 1 ست رو واگذار کرده ! فدرر 23 Ace و میلوس 71 Ace داشته !
این چهارمین باری که این دو برابر هم قرار میگیرن ! هر سه بازی قبلی کار به ست سوم کشیده !
در تایبرک ها 2-2 مساوی هستند !
بدیهی است که فدرر با یک بیگ سرو رو به روست ! کسی که سرویس های او معمولا 130 یا 140 مایل بر ساعت سرعت دارند.در سال گذشته در راجرزکاپ یکی از سرویس های او به 155 هم رسید که فوق العادست !
اما تنها سرویس برای شکست راجر کافی نیست !
همواره راجر عملکرد خیلی خوبی برابر بیگ سروها از جمله ایزنر و راونیچ داشته !
مطمئنا با سرویس های میلوس بازی سرعت بالای خواهد داشت.کلید فدرر توپ دوم و یا سوم از سرویس حریف است .فوتورک و حرکت فدرر در زمین به مراتب خیلی از گامهای بلند و اهسته میلوس بهتر است.
مطمئنا میلوس علاقه ای به امدن روی نت ندارد و بیشتر سعی میکند با حرکت در ته زمین از قدرت فورهند خود استفاده کند .از سوی دیگر فدرر با تلفیقی از ضربات اسلایس و ضرباتی با عمق زیاد راونیچ را مجبور به جلو اومدن میکنه ! در لب تور او همواره عملکرد خوبی نداشته .
دیدن این تئاتر بزرگ رو از دست ندید .
پیش بینی : 3-0 فدرر
davidbeckham
01-21-2013, 11:29 AM
سیمون بهتره بره تیله بازی
Sorou$h
01-21-2013, 11:47 AM
بازی سیمون و ماری انگار راند 1 نه راند 4. اینقدر سیمون ضعیف بازی میکنه. خوش به حال ماری راحت 3.0 برد.
Afshin
01-21-2013, 12:02 PM
حریفای ماری :facepalm:
http://www.tennis-image.com/images/40926764403643061907.jpg (http://www.tennis-image.com/images/40926764403643061907.jpg)
rojhin
01-21-2013, 12:49 PM
حریفای ماری :facepalm:
http://www.tennis-image.com/images/40926764403643061907.jpg (http://www.tennis-image.com/images/40926764403643061907.jpg)
افشین جان این عکس مال بازی امروز سیمون و ماریه ؟ یعنی سیمون امروز به این حال و روز افتاده بود ؟
Afshin
01-21-2013, 12:51 PM
خـــیر ، عکس از بازی قبلی سیمون گرفته شده.
"من هو یقدر علی الرالیه مع سرینا و الله أعلم":160::434:
حیف که اسلوآن استفن خورد به سرینای بزرگ:243:
امیدوارم جا پای سرینا بذاره در آینده:001_smile:
E H S A N
01-21-2013, 02:13 PM
آقا بازی فدرر با رائونیچ شده سرویس بازی !!!
این رائوینیچ اصلا هیچی بلد نیست !! ولی عجب ضرباتی میزنه استاد !!
تبريك بخاطر برد قاطع اسطوره- به اميد قهرماني
manoochehr1984
01-21-2013, 02:50 PM
برد راجر رو به همه هواداراش تبریک میگم :583: رائونیچ امروز واقعا سرویس های خوب و پر قدرتی زد ولی راجر با بازی خوب و منطقی که انجام داد تونست بازی رو ببره
به امید قهرمانی :443:
pouriya.alex
01-21-2013, 02:51 PM
آقای ایس ATP رو 3 سته زدیم رفت :655: علی سونگا بیا جلو که نوبته توئه :443:
یه تبریک هم به اسطوره واسه تداوم رکورد رسیدن به 1/4 گرند اسلم ها :583:
مهران
01-21-2013, 03:07 PM
مرسي پروفسور!
امروز روزش بود هر كسه ديگه اي هم غير از يه بيگ سرو جلوش بود از اين بدتر ميباخت!
farzin123
01-21-2013, 03:08 PM
آمار بازی: فدرر فقط 12 unforced errors
rojhin
01-21-2013, 03:48 PM
تبریک به همه هوادارای اسطوره به خاطر صعود به کوارتر . آفرین پروفسور
rojhin
01-21-2013, 03:52 PM
نکته جالب تو بازیهای راجر تو این تورنمنت اینه که اسطوره تا الان بریک نشده . roanic و davydenko که اصلا فرصت بریک نداشتن و tomic یکبار و paire سه بار فرصت داشتن که ره به جائی نبردن .
Pouya
01-21-2013, 06:14 PM
خب ، روی یه بچه پر رو دیگه م کم شد. مرسی راجر:655: بازی با جو هم بعیده گره بخوره. امیدواریم ست ندیم. به نظرم فدرر تقریبا 80% اون چیزهایی رو که برای قهرمانی نیاز هست داره.(هرچند پارسال هم فرمش عالی بود ولی متاسفانه شکست تلخی خوردیم.) ماری و نواک هم در وضع مشابهی هستن تقریبا و در صورت برخورد بازی های نزدیکی رو بین این 3 شاهد خواهیم بود. هر 3 در فرم بسیار خوبی به سر می برن و تک امتیاز ها می تونه تعیین کننده باشه. بردیک فردا حریف دست و پا بسته ای نخواهد بود ولی پیش بینیم برد نواک در 4 ست هست. الماگرو هم تا اینجا خوب بوده ولی بعیده مقابل فرر کاری از پیش ببره. ماری هم در نیمه نهایی خواهد بود ، ولی نه به آسانی بازی های قبل.
امیدوارم از این به بعد بازی های قشنگی رو شاهد باشیم (مثل بازی دیروز) و در نهایت شایسته ترین بازیکن قهرمان شه.
-------------------------------------------------------------------------------
http://8pic.ir/images/d236w5emlpvvicfbpmz.jpg
آدما 2 دسته ن. اونایی که اسلحه دارن و اونایی قبر می کَنن. تو قبر بِکَن!
rojhin
01-21-2013, 07:18 PM
آمار بازی: فدرر فقط 12 unforced errors
فرزین جان جالب اینجاست که 8 تا از این 12 خطا رو تو ست سوم که تقریبا از بردش مطمئن شده بود مرتکب شد . احسنت به انگیزت اسطوره تمام نشدنی
Ahoura
01-21-2013, 07:54 PM
یک نکته خیلی خوبه این گرند اسلم بازگشت اسوتلانا کوزنتسووا ، قهرمان 2 گرند اسلم هست. خیلی خوش حالم که دوباره اسوتلانا فرم نسبتا خوبی پیدا کرده و تونسته از مصدومیت به خوبی برگرده. یکی از بازیکنایی هست که واقعا تنیس نسبتا جذابی رو می تونه در WTA ارایه بده. شک ندارم اگه بتونه دوباره فرم اصلیشو پیدا کنه از خیلی تنیسورای تاپ کنونی رنکینگ بهتره. به امید موفقیتش در ادامه فصل .....
http://www.tennis-image.com/images/93943016318573919678.jpg (http://www.tennis-image.com/images/93943016318573919678.jpg)
Sorou$h
01-21-2013, 07:58 PM
دلمون خوش بود قرعه آسون به نواک خورده. اون از واورینکا که اصلا نابغه شده بود و فردا هم بردیچ. راجر هم که تا اینجا کار سختی رو نداشته ببینیم با تسونگا چه میکنه. رائونیچ که فقط بلد بود سرو بزنه. به نظر من راجر امروز با 50% توانش هم میتونست رائونیچ رو ببره. نمیدونم چرا تنیسورهایی که بیگ سرور هستند قدر خودشون رو نمیدونن. رائونیچ واقعا عالی سرو میزد ولی همین که راجر برگشت میداد میگفتم این امتیاز رو راجر میگیره. به هر حال تبریک به طرفداران راجر. امیدوارم راجر تسونگا رو ببره و بره ماری رو خوب تو نیمه نهایی خسته کنه. فرقی هم نمیکنه واسه من کدومشون بیاد فینال. نوله اونور منتظره.
rezapor
01-21-2013, 09:31 PM
دلمون خوش بود قرعه آسون به نواک خورده. اون از واورینکا که اصلا نابغه شده بود و فردا هم بردیچ. راجر هم که تا اینجا کار سختی رو نداشته ببینیم با تسونگا چه میکنه. رائونیچ که فقط بلد بود سرو بزنه. به نظر من راجر امروز با 50% توانش هم میتونست رائونیچ رو ببره. نمیدونم چرا تنیسورهایی که بیگ سرور هستند قدر خودشون رو نمیدونن. رائونیچ واقعا عالی سرو میزد ولی همین که راجر برگشت میداد میگفتم این امتیاز رو راجر میگیره. به هر حال تبریک به طرفداران راجر. امیدوارم راجر تسونگا رو ببره و بره ماری رو خوب تو نیمه نهایی خسته کنه. فرقی هم نمیکنه واسه من کدومشون بیاد فینال. نوله اونور منتظره.
رفیق فکرکنم زیادی فیلمهای علمی تخیلی میبینی ؟:251::780:
kelajdez
01-22-2013, 12:53 AM
اگر برات فرقی نمی کنه پس چرا باید خوب خستش کنه؟
خوشم اومد که خوب جوکو رو میشناسی (یعنی نمیتونه جلو هیچکدومشون خودی نشون بده) تو که اینو میدونی پس چرا طرفدارش شدی ،
همون خسته ی هر کدومشون حریف 100 تا مثل نواک جوجه هستن
Afshin
01-22-2013, 03:55 AM
یک نکته خیلی خوبه این گرند اسلم بازگشت اسوتلانا کوزنتسووا ، قهرمان 2 گرند اسلم هست. خیلی خوش حالم که دوباره اسوتلانا فرم نسبتا خوبی پیدا کرده و تونسته از مصدومیت به خوبی برگرده. یکی از بازیکنایی هست که واقعا تنیس نسبتا جذابی رو می تونه در WTA ارایه بده. شک ندارم اگه بتونه دوباره فرم اصلیشو پیدا کنه از خیلی تنیسورای تاپ کنونی رنکینگ بهتره. به امید موفقیتش در ادامه فصل .....
[/URL][URL="http://www.tennis-image.com/images/93943016318573919678.jpg"]http://www.tennis-image.com/images/93943016318573919678.jpg (http://www.tennis-image.com/images/93943016318573919678.jpg)
واسه اولین بار تو زندگیت یه حرف درست در مورد WTA زدی :434:
کوزی از معدود تنیسورهای زنی هست که تنیس رو اونجوری که باید بازی میکنه.
علت این که رائونیچ میتونه چپ و راست سرویس بالای 220 کیلومتر بزنه و سرویس هاش بیشتر شبیه اسلم دانک هستن ! اون قد "5'6ــیش هست . همون قد و قامت بلند باعث شده که نتونه Movement ــه خوبی داشته باشه . مثل ایزنر ، کارلوویچ و ...
یکی مثل رائونیچ هم مسلما هیچ موقع نمیتونه Movement ـه عالی داشته باشه .
اگه کسی میتونست با قد 2 متری مثل فدرر و ماری و جکوویچ توی زمین حرکت کنه که دیگه باقی بازیکنا باید فاتحه ی قهرمانی رو میخوندن !
========
این بازی آلماگرو - فرر ==> :254::254:
خنده دار ترین بازی تاریخ گرنداسلم By Faaaaaaaaaaaaaaar ! :788::788:
مدت ها بود اینقدر از ته دل نخندیدم :251:
rojhin
01-22-2013, 09:28 AM
تبریک به فرر و هواداراش ، آفرین مرد سختکوش و خستگی ناپذیر .
فردا بازی اسطوره - سونگا : ساعت 12 به وقت ایران در استادیوم ROD LAVER ARENA
Sorou$h
01-22-2013, 10:24 AM
اگر برات فرقی نمی کنه پس چرا باید خوب خستش کنه؟
خوشم اومد که خوب جوکو رو میشناسی (یعنی نمیتونه جلو هیچکدومشون خودی نشون بده) تو که اینو میدونی پس چرا طرفدارش شدی ،
همون خسته ی هر کدومشون حریف 100 تا مثل نواک جوجه هستن
دوست عزیز این فقط حرف من نیست. من کارشناس تنیس شبکه بی بی سی فارسی (افشین مبصر) که طرفدار نادال هست رو خیلی قبول دارم. پارسال موقع بازی نیمه نهایی نواک و اندی تو برنامه ورزش 7 گفت من خیلی دوست داشتم که بازی اندی و نواک به ست 5 کشیده بشه که هر کدومشون اومد فینال مقابل نادال خسته باشه و همین اتفاق هم افتاد.
حالا شما دوست نداری اگه نواک و راجر اومدن فینال نواک تو نیمه نهایی 5 ساعت بازی کنه ولی راجر 3 ساعت. خداییش بدت میاد؟؟؟؟؟ اگه بگی بدت میاد دروغ میگی.
در ضمن مگه شانگهای و بارکلیز ماری رو نبرد؟؟؟
مگه بارکلیز راجر رو نبرد؟؟؟
من نمیخوام بگم که نواک از راجر و اندی برتره. فقط میخوام بگم که این 3 نفر وقتی با هم بازی میکنن نمیشه از قبل پیش بینی کنی که کی برنده میشه.
AndreS
01-22-2013, 12:21 PM
افشین مبصر:huge:
===========
هنوز هم سوزش ناشی از قهرمانی فدرر در ویمبی همراهشه
هرکاری کنه جاش خوب نمیشه :caress::Ugly:
Sorou$h
01-22-2013, 02:28 PM
مرسی نواک. فکر نمیکنم بردن فرر هم کار سختی باشه.
در جواب به اون دوستمون هم که گفته بود من فیلمهای تخیلی زیاد میبینم بگم که من همیشه واقعیتها رو میبینم. ولی شما چون طرفدار تنیسور دیگه هستی نمیخوای واقعیتها رو بپذیری.
rojhin
01-22-2013, 02:29 PM
تبریک به نواکی ها به خاطر صعود به نیمه نهائی و حفظ رنک شماره یک . امید که راجر و نواک به فینال برسن و بازی زیبائی همراه با برد اسطوره رو شاهد باشیم .
rojhin
01-22-2013, 02:41 PM
مرسی نواک. فکر نمیکنم بردن فرر هم کار سختی باشه.
در جواب به اون دوستمون هم که گفته بود من فیلمهای تخیلی زیاد میبینم بگم که من همیشه واقعیتها رو میبینم. ولی شما چون طرفدار تنیسور دیگه هستی نمیخوای واقعیتها رو بپذیری.
سروش جان اول برد نواک رو بهت تبریک میگم ، اون امروز مستحق بردن بود . ولی در مورد اینکه گفتی من همیشه واقعیتها رو میبینم میشه لطفا بگی تو اون کامنتی که اظهار امیدواری کردی که حریف نوله تو فینال خسته باشه چه واقعیتی وجود داره ؟ و امکان داره شمه ای از این واقعیتهایی که همیشه میبینی رو برامون بازگو کنی ؟ با تشکر
E H S A N
01-22-2013, 02:55 PM
برددیچ اگه امروز مثل بازی های قبلی اش خوب بازی می کرد به این راحتی شکست نمی خورد
SHIR FarHad
01-22-2013, 03:11 PM
برددیچ اگه امروز مثل بازی های قبلی اش خوب بازی می کرد به این راحتی شکست نمی خورد
بردیچ 400 تا بازیه دیگه با جوکو هم بکنه بازم میبازه
اون یه ستم که گرفت به خاطره فوق العاده بدبودن جوکو بود .
saeedsafaee
01-22-2013, 03:22 PM
حق با شماست. بردیچ مثل بازیهای قبلیش نبود. انگار از اسم نواک ترسیده بود. به همون یک ست راضی شده بود. اگه مثل کوارترفاینالی که پارسال تو همین مسابقات جلوی نادال بازی کرد میبود بازی رو میبرد. به هر حال تبریک به هواداران نوله.
Nima88
01-22-2013, 03:27 PM
حق با شماست. بردیچ مثل بازیهای قبلیش نبود. انگار از اسم نواک ترسیده بود. به همون یک ست راضی شده بود. اگه مثل کوارترفاینالی که پارسال تو همین مسابقات جلوی نادال بازی کرد میبود بازی رو میبرد. به هر حال تبریک به هواداران نوله.
2 سال قبلم تو این مرحله با نواک بازی کرد و بدتر از این باخت . کلا مقابل نواک اصلا خوب نیست و نوله خوب راه بردنش بلده، سمی ویمبلدون 2010 بزارید کنار در بقیه بازیها نواک برنده بود اکثریتشم راحت برده.
SHIR FarHad
01-22-2013, 03:30 PM
تو اون بازیم که باخت بردیچ :434:
واقعا بحث ترس از جوکو نیس ,نوع بازیه بردیچ به جوکو نمیخوره . من امروز سطح جوکو رو دوس نداشتم ,روزی نبود که اصن به خودش فشار بیاره فقط انتهای زمین مشغول جمع کردن توپهای بردیچ بود که خودش ارور بده (تعداد انفورس های بردیچ 2-3 برابر جوکو بود )
در کل بیچاره بردیچ زورش به نواک نمیرسه . من خودم از سبک بازیش خوشم میاد و جزو بازیکنان مورد علاقمه اما ...
pourya RF
01-22-2013, 04:04 PM
بردیچ واسه این بازی ها خودشو خسته نمیکنه انرژیشو میزاره واسه بازی هایی که تو ادامه فصل با راجر داره اون موقع تلافی میکنه :434::160:
Afshin
01-22-2013, 04:11 PM
بردیچ بازیکنیه که دوست داره خودش Pace ایجاد کنه ، همیشه ترجیح میده توپای با سرعت کم اما با ارتفاع زیاد به سمت زمینش بیان. رو به روی راجر که بازی میکنه ، راجر معمولا با خوندن و ریترن کردن سرویس هاش مشکل داره ، به همین دلیل کلی توپ Short و با سرعت کم میفرسته به زمین بردیچ که بهش اجازه میده به راحتی حمله کنه .
از طرفی به هر دلیلی ، بسیار خوب سرویس راجر رو میخونه ، شاید هیچ کس توی Tour سرویس راجر رو به اون خوبی نخونه ، حتی نادال و جکوویچ هم که بیش از 20 بار با راجر بازی کردن همیشه کلی چیپ پوینت میدن مقابل راجر در حالی که بردیچ خیلی خیلی کم Ace میخوره از راجر.
همه اینا در کنار کــُند شدن راجر و توانایی کمترش در برگردوندن عمیق توپای بردیچ باعث میشه که در حال حاضر بردیچ مچ آپ خوبی واسه راجر نباشه .
اما وقتی رو به روی یکی مثل جکوویچ بازی میکنه ، اکثر سرویس هاش با عمق و سرعت زیاد برگشت داده میشن ، توپ Soft و با سرعت پایین گیرش نمیاد ، بسیاری از توپهایی که توی بازیهای دیگش به وینر تبدیل میشن ، توی بازی مقابل نواک به زمین خودش بر میگردن . همین باعث میشه که ضرباتش رو ریسکی تر بزنه ، برای خطوط بره و طبعاً ارورهای خیلی بیشتری بده. مجبور میشه سرویس اول رو ریسکی تر بزنه که نواک نتونه ریترن کنه . همین ریسکی زدن سرویس باعث میشه که درصد سرویس اول پایین بیاد . سرویس دوم بیشتر زدن به طور طبیعی باعث میشه که میزان Double Fault دادن هم بیشتر بشه . این زمین استرالیا هم که بسیار Low Bounce هست روی بازی بردیچ تاثیر میذاره ، هم بخاطر قد بلندش که براش مشکل ساز میشه ، هم اینکه کُلا نمیتونه توپای کم ارتفاع رو به صورت Aggressive جواب بده و فوراً وارد لاک دفاعی میشه.
به این سادگی نیست که بگیم امروز بد بود ، رو به روی نواک بده ، چون نواک مجبورش میکنه بد به نظر بیاد.واسه همینه که میگن "Tennis is all about match-ups" .
Ahoura
01-22-2013, 04:31 PM
فدرر فردا برای 35ــــمین بار متوالی در کواتر فینال یک گرند اسلم حاضر می شود. این یعنی فدرر در 9 سال گذشته در تمامی گرند اسلم های دنیای تنیس جز 8 نفر برتر بوده.
http://www.tennis-image.com/images/56778225657292253134.jpg
Afshin
01-22-2013, 04:36 PM
به نظر من از بین همه ی رکوردای راجر همین 23 نیمه نهایی پشت سرهم و 35 یک چهارم نهایی پشت سر هم ، عجیب ترین هستن . کلا بازی کردن توی 35 گرنداسلم پشت سر هم به خودی خود عجیبه ، اینکه به یک چهارم هم برسید دیگه خیلی تخیلیه !
مهران
01-22-2013, 05:24 PM
دوست عزیز این فقط حرف من نیست. من کارشناس تنیس شبکه بی بی سی فارسی (افشین مبصر) که طرفدار نادال هست رو خیلی قبول دارم. پارسال موقع بازی نیمه نهایی نواک و اندی تو برنامه ورزش 7 گفت من خیلی دوست داشتم که بازی اندی و نواک به ست 5 کشیده بشه که هر کدومشون اومد فینال مقابل نادال خسته باشه و همین اتفاق هم افتاد.
حالا شما دوست نداری اگه نواک و راجر اومدن فینال نواک تو نیمه نهایی 5 ساعت بازی کنه ولی راجر 3 ساعت. خداییش بدت میاد؟؟؟؟؟ اگه بگی بدت میاد دروغ میگی.
در ضمن مگه شانگهای و بارکلیز ماری رو نبرد؟؟؟
مگه بارکلیز راجر رو نبرد؟؟؟
من نمیخوام بگم که نواک از راجر و اندی برتره. فقط میخوام بگم که این 3 نفر وقتی با هم بازی میکنن نمیشه از قبل پیش بینی کنی که کی برنده میشه.
افشين مبصر:251: اين هنوز سوزش داره... آخه ويمبي و بعدش سينسيناتي راجر بد جوري سوزوندش! هيچ راه درماني هم نداره بنده خرد!
Maani
01-22-2013, 05:54 PM
قسمتی از نوشته های دلنشین جناب افشین مبصر (ویمبلدون 2009)
یعنی من واقعا لذت میبرم وقتی مطالباشو میخونم . عاشقتم افشین مبصر :866: البته عاشق افشین خودمون هم هستم :434:
"و اما دومین تفاوت که، دستکم برای من، خیلی غمبار است، این است که تنها اثری که از مدافع عنوان قهرمانی دیده میشود، عکسهائی است که به در و دیوار چسباندهاند. رافائل نادال که سال گذشته در طولانیترین فینال ویمبلدون، راجر فدرر سوئیسی را که 5 سال پشت هم قهرمان شده بود، شکست داد، امسال به سبب آسیب دیدگی هر دو زانو غایب است.
قهرمان اسپانیایی به سبب همین آسیب دیدگی ماه پیش برای اولین بار در جام آزاد فرانسه پس از چهار سال قهرمانی شکست خورد و فدرر را به آرزویش که قهرمانی رولان گاروس بود رساند.
نبودن نادال برای ویمبلدون ضایعه بزرگی است. حضور او، بازی پرهیجان و پر انرژیاش، جذابیتش، نجابت و اخلاق خوبش به ویمبلدون صفا میداد. حالا از ته دل میگویم که ویمبلدون امسال صفای سه سال گذشته را ندارد که نادال هر سال به فینال رسید و پس از دو بار شکست از فدرر بالاخره پارسال او را از عرش به زیر کشید. امسال هم همه انتظار داشتند که مثل سه سال گذشته شاهد زیباترین تنیس جهان در فینال بین فدرر و نادال باشند، اما از این خبرها نیست.
اندی ماری اسکاتلندی در غیاب نادال شانس بالایی برای رسیدن به فینال دارد
اما این تمام داستان نیست. نبودن نادال نتیجه مسابقات امسال را خیلی قابل پیشبینیتر از گذشته کرده است. منظورم این است که در هر پنج گران اسلم قبلی، فدرر در فینال حضور داشت اما فقط در دو فینال، جام آزاد آمریکا و فرانسه، که نادال در مقابلش نبود قهرمان شد.
در سه فینال دیگر، جام آزاد فرانسه پارسال، ویمبلدون و استرالیا، به نادال باخت. یعنی فدرر همچنان بهترین بازیکن تنیس جهان در میان مردان است، اگر نادال نباشد. حالا فدرر از اول خیالش از شر نادال راحت است و بهمین جهت بیشترین بخت را برای قهرمان شدن دارد و در مسابقه اولش هم بینوائی از چین تایپه به اسم ین سون لو را له کرد و رفت.
حالا باید ببینیم تکلیف امثال من چی هست. نمیتوانیم نجابت به خرج بدهیم و از حالا راضی به قهرمانی فدرر بشویم چون، راجع به خودم میگویم، نجابت در ذاتم نیست. پس باید یکی را پیدا کنیم و برایش کف بزنیم."
Mahdi Naji
01-22-2013, 06:37 PM
بابا بی خیال:443:حالا یکی یچی گفت .مسابقات رو چسب . اگر هم خیلی دوست دارید تجزه و تحلیل ها رو ببینید و بشنوید mats توی eurosportیکی از بازیکن های بزرگ در مورد بازی ها حرف می زنه
Sorou$h
01-22-2013, 07:06 PM
سروش جان اول برد نواک رو بهت تبریک میگم ، اون امروز مستحق بردن بود . ولی در مورد اینکه گفتی من همیشه واقعیتها رو میبینم میشه لطفا بگی تو اون کامنتی که اظهار امیدواری کردی که حریف نوله تو فینال خسته باشه چه واقعیتی وجود داره ؟ و امکان داره شمه ای از این واقعیتهایی که همیشه میبینی رو برامون بازگو کنی ؟ با تشکر
خواهش میکنم.
منظورم از واقعیت این بود که این یک چیز واضح است که فرر و بردیچ زورشون به نواک نمیرسه. ولی دوستمون تشبیهش کرده بود به تخیل درون من.
اون که حریف نوله خسته باشه حتما همینطور میشه. چون نیمه نهایی اونور 100% درصد یک ماراتون طولانی خواهد بود. به نظرت اندی و راجر بازیشون طولانی نمیشه؟؟؟
در ضمن نوله نیمه نهایی رو 5 شنبه بازی میکنه و 2 روز استراحت میکنه واسه فینال که یکشنبه هست ولی نیمه نهایی اونور جمعه برگزار میشه. قشنگ مثل پارسال شد که رافا 2 روز استراجت کرد ولی نواک 1 روز.
به نظر تو این یک واقعیت نیست؟؟؟
خداییش تو دوست نداشتی نواک نیمه نهایی رو جمعه بازی کنه ولی راجر 5شنبه بازی کنه؟؟
چرا اینجا همه محاقظ کار هستند و حرف دلشون رو نمیزنن؟؟؟
rojhin
01-23-2013, 02:09 AM
خواهش میکنم.
منظورم از واقعیت این بود که این یک چیز واضح است که فرر و بردیچ زورشون به نواک نمیرسه. ولی دوستمون تشبیهش کرده بود به تخیل درون من.
اون که حریف نوله خسته باشه حتما همینطور میشه. چون نیمه نهایی اونور 100% درصد یک ماراتون طولانی خواهد بود. به نظرت اندی و راجر بازیشون طولانی نمیشه؟؟؟
در ضمن نوله نیمه نهایی رو 5 شنبه بازی میکنه و 2 روز استراحت میکنه واسه فینال که یکشنبه هست ولی نیمه نهایی اونور جمعه برگزار میشه. قشنگ مثل پارسال شد که رافا 2 روز استراجت کرد ولی نواک 1 روز.
به نظر تو این یک واقعیت نیست؟؟؟
خداییش تو دوست نداشتی نواک نیمه نهایی رو جمعه بازی کنه ولی راجر 5شنبه بازی کنه؟؟
چرا اینجا همه محاقظ کار هستند و حرف دلشون رو نمیزنن؟؟؟
سروش جان درسته نظری که دادی کاملا برآمده از احساس یه نواکی دو آتشه است ولی من بخش اعظم حرفهات رو می پسندم و می پذیرم ، اما اینکه هواداران دوست دارن شرایط برای تنیسور محبوبشون چه جوری رقم بخوره یکسان نیست . مثلا من خیلی به اینکه یک روز دیرتر یا زودتر بازی کنه فکر نمیکنم . من همیشه دوست دارم که راجر فقط و فقط در روز بازی با اندی یا نواک خودش باشه و با اعتماد به نفس بازی کنه چون اطمینان دارم که اگه راجر با اعتماد به نفس بازی کنه صد در صد میتونه از سد اندی و نواک عبور کنه .
mspayam
01-23-2013, 08:05 AM
کی فکرش رو می کرد که سرنا توی این مرحله ببازه؟
davidbeckham
01-23-2013, 08:29 AM
سرنا حذف شد:655:
Afshin
01-23-2013, 09:17 AM
کی فکرش رو می کرد که سرنا توی این مرحله ببازه؟
همونایی که فکر میکردن ممکنه مصدوم شه :434:
مشکل Back Spasm داشت و از اواسط ست دوم دیگه عملا نمی تونست سرویس بزنه. جالبه که مصدومیت یه ورزشکار بزرگ ، بساط شادی کُلی آدم رو فراهم میکنه ، نه ؟!
Ahoura
01-23-2013, 09:29 AM
ســـوت ، جــــیغ ، دســت ، هــــورا http://s2.uplod.ir/files/0/8rd58193y26ohu/samihost.org__571_.gif
اینم به افتخار ویلیامز که شادمون کرد ....
دیروز هم در بخش دابل حذف شدند :396:
http://s2.uplod.ir/files/4/pdelxelfumb3fo/tumblr_m8xm4bpBiW1r5h964.gif
http://uplod.ir/d9lfd7p1dmnt/samihost.org__571_.gif.htm (http://uplod.ir/d9lfd7p1dmnt/samihost.org__571_.gif.htm)
Ahoura
01-23-2013, 09:44 AM
همونایی که فکر میکردن ممکنه مصدوم شه :434:
مشکل Back Spasm داشت و از اواسط ست دوم دیگه عملا نمی تونست سرویس بزنه. جالبه که مصدومیت یه ورزشکار بزرگ ، بساط شادی کُلی آدم رو فراهم میکنه ، نه ؟!
مصدومیت جزیی از ورزشه و ورزشکاری که مصدوم میشه یعنی یا در برنامه ریزیش مشکل داشته یا در تمریناتش پس الکی یه جوری قضیه رو وانمود نکنید که سرنا بیچاره بد شانسی اورد که مصدوم شد. اون روز که دابل المپیک و بریزبن و سینگل و همه رو میبرد همه حال می کردند به فکر این روزا نبودند که بدنش ممکنه نکشه.
من همون حرف قبلیمو میزنم ، مصدوم بود می تونست از اول بازی نیاد تو زمین نه بیاد یه ست ببره 2 ست بعد رو هم با اختلاف کم ببازه بعد بگید مصدوم بود !!!!!
به هر حال چیزی که مشخصه اینه که دست سرنا ویلیامز به هیچ کدوم از تروفی های استرالیا 2013 دیگه نمیرسه . نکته بعد هم دیگه هرگز توی این تورنمنت نامبر وان نمیشه.
حالا هی بره بریزبن قهرمان بشه. فکر کردید آزارنکا نمی تونست توی سمی بریزبن بازی کنه؟؟؟ ماریا که انصراف داد یعنی واقعا نمی تونست 4 تا بازی کنه؟؟؟؟ قطعا می تونستند ولی برنامه ریزی صحیح انجام دادند. پس مصدومیت ویلیامز نه تقصیر کسی هست نه میشه گذاشت رو حساب بد شانسی. کاملا خودش مقصر بوده.
اگر چه من اعتقاد دارم اینا بهونست. هر موقع سرنا میبازه مصدومه. کلا ندیدم سرنا ببازه و سالم باشه. توی استرالیا پارسالم خوب خوب بود به محض شکست در راند4 مصدوم شد.
Afshin
01-23-2013, 10:00 AM
مصدومیت جزیی از ورزشه و ورزشکاری که مصدوم میشه یعنی یا در برنامه ریزیش مشکل داشته یا در تمریناتش پس الکی یه جوری قضیه رو وانمود نکنید که سرنا بیچاره بد شانسی اورد که مصدوم شد. اون روز که دابل المپیک و بریزبن و سینگل و همه رو میبرد همه حال می کردند به فکر این روزا نبودند که بدنش ممکنه نکشه.
من همون حرف قبلیمو میزنم ، مصدوم بود می تونست از اول بازی نیاد تو زمین نه بیاد یه ست ببره 2 ست بعد رو هم با اختلاف کم ببازه بعد بگید مصدوم بود !!!!!
به هر حال چیزی که مشخصه اینه که دست سرنا ویلیامز به هیچ کدوم از تروفی های استرالیا 2013 دیگه نمیرسه . نکته بعد هم دیگه هرگز توی این تورنمنت نامبر وان نمیشه.
حالا هی بره بریزبن قهرمان بشه. فکر کردید آزارنکا نمی تونست توی سمی بریزبن بازی کنه؟؟؟ ماریا که انصراف داد یعنی واقعا نمی تونست 4 تا بازی کنه؟؟؟؟ قطعا می تونستند ولی برنامه ریزی صحیح انجام دادند. پس مصدومیت ویلیامز نه تقصیر کسی هست نه میشه گذاشت رو حساب بد شانسی. کاملا خودش مقصر بوده.
اگر چه من اعتقاد دارم اینا بهونست. هر موقع سرنا میبازه مصدومه. کلا ندیدم سرنا ببازه و سالم باشه. توی استرالیا پارسالم خوب خوب بود به محض شکست در راند4 مصدوم شد.
http://www.tennis-image.com/images/60623504246269486823.gif
rojhin
01-23-2013, 10:16 AM
تبریک به هواداران اندی با این امید که نیمه نهائی های جذابی رو ببینیم . ولی امروز فکر نکنم شاردی تونسته باشه حتی عرق اندی رو در بیاره فشار آوردن به اندی که هیچ .
اولین بازی نیمه نهائی فردا : نواک - فرر ساعت 12 به وقت ایران در استادیوم ROD LAVER ARENA
Sorou$h
01-23-2013, 10:31 AM
سرنا هم حذف شد. دیگه واسه من فرقی نمیکنه که کی در قسمت زنها قهرمان بشه.
ماری هم که به قول دوستمون هنوز عرقش تو این بازی ها در نیومده. با این وضع احتمالا راجر رو میبره. چون راجر بازی امروزش سخته. حالا ببینیم چی میشه.
روجین جان عزیز حرف شما هم کاملا درست هست. ولی خوب وقتی یک بازیکن خوب استراحت کنه میتونه تو بازی بعدش خوب بازی کنه. من هم همین رو از نواک می خوام به قول تو استراحتش کم باشه ولی خوب بازی کنه. کاری که پارسال تو استرالیا کرد.
M A E S T R O
01-23-2013, 10:54 AM
راجر برای قرار گرفتن در نیمه نهایی باید برابر سونگا قرار بگیره ! مطمئنا فدرر فیوریت خواهد بود .فدرر 9 سال پیاپی است که به نیمه نهایی ملبورن رسیده ! در H2H فدرر 8 بار پیروز و 3 بار شکست خورده .تعداد 7 پیروزی و 2 شکست فدرر در هارد کورت رقم خورده ! فدرر تا به حال هیچ ستی رو واگذار نکرده !
بعد از دو بازی به یاد ماندنی فدرر و موری در ویمبلدون و المپیک 2012 خیلی از طرفداران تنیس منتظر بازی فدرر-موری در نیمه نهایی ملبورن هم هستند .
سونگا همیشه در ردیف بازیکنان با استعداد تور قرار گرفته اما راستش را بخواهید تصور اینکه فدرر امروز به سونگا ببازد خیلی سخت است !
او دارای توانایی های بسیاری است ! مطمئنا او در اینده موفقیت هایی را بدست خواهد اورد.اما با وجود 4 شگفت انگیز(نوله-راجر-اندی-رافا) او تا حدودی نادیده گرفته می شود.
راجر 31 سال دارد اما هنوز هم خیلی خوب بازی میکند.
3-0 فدرر :001_smile:
H_Masha
01-23-2013, 11:00 AM
خب سرنا حذف شد ... باید قبول کرد سرنا دیگه نمی تونه مثل جوونی هایش باشه . تا همینجا هم براش زیادی بود :دی
البته به نظرم بازی امروز نشون داد که در اینده ای نزدیک امریکا یک جانشینی در حد و اندازه های سرنا خواهد داشت .
کار ماریا و ازرنکا راحت تر شد . البته روی کاغذ ...
بعضی کامنت های پیج رسمی WTA و خود سرنا هم جالبه !
delpotro
01-23-2013, 11:07 AM
مصدومیت در یه لحظه به وجود میاد.
ربطی هم به این خزعبلاتی که نوشتی نداره. خودتم میدونی.
خجالت نمی کشی سرینا می بازه و میای 12 خط چرت و پرت مینویسی؟
Ahoura
01-23-2013, 11:11 AM
مصدومیت در یه لحظه به وجود میاد.
ربطی هم به این خزعبلاتی که نوشتی نداره. خودتم میدونی.
خجالت نمی کشی سرینا می بازه و میای 12 خط چرت و پرت مینویسی؟
این فقط نظر تو هست . منم نظرم رو گفتم. تو حقی نداری به نظر من بگی خزعبل . فقط حق داری نظر خودت رو بگی.
delpotro
01-23-2013, 11:13 AM
این فقط نظر تو هست . منم نظرم رو گفتم. تو حقی نداری به نظر من بگی خزعبل . فقط حق داری نظر خودت رو بگی.
نظر من اینه که خزعبل گفتی.
البته نباید می گفتم.
چون " چیزی را که عیان است چه حاجت به بیان است "
M A E S T R O
01-23-2013, 11:15 AM
برجسته ترین برتری های فدرر نسبت به سونگا
امتیازات سکند سرو
یکی از بزرگترین برتری های فدرر در بازی امروز توانایی او در گرفتن امتیازات سرویس دوم خود است ! هر دو تا به حال 60 در صد امتیازات سرویس دوم خود را کسب کرده اند.در بازی با راونیچ فدرر رکورد کسب 75 در صد امتیازات سرویس دوم را کسب کرد که امار خیلی خوبی است.از سوی دیگر سونگا فقط 56 در صد امتیازات سرویس دوم خود رو برابر گاسکه کسب کرد !
با این حساب انتظار میرود که فدرر به مراتب سرویس گیم خود را راحت تر کسب کند و سونگا را در سرویس گیم خود تحت فشار قرار دهد.
تجربه
فدرر 17 گرنداسلم را فتح و در 24 فینال گرنداسلم حضور پیدا کرده .از سوی دیگر سونگا فقط 1 فینال گرنداسلم را تجربه کرده.
تجربه مطمئنا یک برتری بزرگ برای فدرر در بازی امروز خواهد بود.
دقت
هر چه قدر که رالی ها طولانی تر باشد شانس فدرر برای گرفتن امتیازات بیشتر می شود.ضربات فدرر دقت بسیاری دارد و او میتواند در هر شرایطی وینر بزند !
Mehdiii
01-23-2013, 11:27 AM
مطمئنا نباید کسی از مصدومیت ورزشکاری مثل سرنا خوشحال شود حالا به هر دلیلی که مصدوم شده باشد .ولی من با نظر اهورا موافقم که نباید سرنا با این سن وسال تو هر تورنمنتی شرکت کند. جالبه که نه تنها تو همه تورنمنت ها شرکت میکنه حتی تو دابل هم همیشه هست ، فکر کنم خجالت نکشه تو میکس و legend هم شرکت میکنه :434:
beeroz
01-23-2013, 11:29 AM
حذف سرنا مبارک همه ضد ویلیامزا مسه خودم
Maani
01-23-2013, 12:36 PM
خب سرنا حذف شد ... باید قبول کرد سرنا دیگه نمی تونه مثل جوونی هایش باشه . تا همینجا هم براش زیادی بود :دی
البته به نظرم بازی امروز نشون داد که در اینده ای نزدیک امریکا یک جانشینی در حد و اندازه های سرنا خواهد داشت .
کار ماریا و ازرنکا راحت تر شد . البته روی کاغذ ...
بعضی کامنت های پیج رسمی WTA و خود سرنا هم جالبه !
نميتونه باشه ؟ ببخشيد ميشه پرسم ٢ گرند قبلي رو كي برده ؟
المپيك رو كي برد ؟ قهرماني فينال زنان رو كي برد ؟
امروز مصدوميت كمر براش ايجاد شد و گرنه ....
H_Masha
01-23-2013, 01:09 PM
نميتونه باشه ؟ ببخشيد ميشه پرسم ٢ گرند قبلي رو كي برده ؟
المپيك رو كي برد ؟ قهرماني فينال زنان رو كي برد ؟
امروز مصدوميت كمر براش ايجاد شد و گرنه ....
درسته نیم فصل فوق العاده ای رو سرنا پشت سر گذاشت
این امادگی که سرنا داشت اگه زمان جوونیهاش بود دیگه خیلی سخت می شد از رنک 1 پایین اوردش .
وقتی اینهمه به خودت فشار می اری و می خوای همه عناوین رو از خودت کنی اینجور میشه که کمر دیگه نکشه اقا :دی
کم کم سرنا باید در legend شرکت کنه :دی
davidbeckham
01-23-2013, 01:59 PM
لعنت به اختراع کننده تایبرک:3t1:
Pouya
01-23-2013, 02:04 PM
عشق است تایبرک:655::396::434:
سمپراس:866: هم خیلی وقتا با همین پوست آغاسی و امثالهم رو می کَند.:sps:
Afshin
01-23-2013, 02:08 PM
خدایی تایبریک چیز مزخرفیه . سانگا بازیکن برتر ست سوم بود.
ولی راه دیگه ای وجود نداره ، اگه تایبریک نباشه بازیها بالای 10 ساعت طول می کشن.
davidbeckham
01-23-2013, 02:11 PM
هیچ گرند اسلمی مثل استرالیا به من حال نمیده:866:
davidbeckham
01-23-2013, 02:40 PM
درود به شرف تسونگا:866:
SOROOSH_RF
01-23-2013, 03:18 PM
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES
راجر رسما جنازه شد ولی عالی بود حیف بود که نره سمی...
manoochehr1984
01-23-2013, 03:20 PM
برد راجر رو به همه هواداران تبریک میگم درسته که امروز نتونست بازی همیشگیش رو بکنه ولی تا آخر مردونه جنگید درود به شرفت راجر
به امید قهرمانی :443:
Afshin
01-23-2013, 03:22 PM
ها ها ، Haters بیاین اینجا :655:
sadegh56
01-23-2013, 03:22 PM
این ست آخر تقدیم به تمام کسانی که تایبرک را مقصر برد راجر میدونستند
mardone71
01-23-2013, 03:25 PM
افرین به رجر تبریک به تمام طرفدارا
ترکوند
مهران
01-23-2013, 03:27 PM
ممنون اسطوره... از طرف همه طرفدارات دستت رو ميبوسم...:866::151:
اين بازي منو ياد بازي با بنتو توي ويمبي انداخت...
روز خرابكاري بود ولي به خير گذشت...
در ضمن ست آخر فوق العاده بود راجر...چقدر خوب بكهند زد!
خب جواب آیه ی دیروز هم نازل شدhttp://www.tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif
اولین بار بود میدیدم که یه بازیکن داره پا به پای سرینا رالی میکنه و وینر میزنهhttp://www.tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/6.gif
کاش اسلوآن اون ور جدول بود و میزد یکی از جیغ جیغو ها رو شل و پل میکردhttp://www.tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/21.gif
اگه قهرمان بشه که دور از دسترس نیست، چیزی از دست ندادیم در غیر این صورت یکم خسران زده ایمhttp://www.tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/shame.gif
فدای سر سرینا چیزی از دست نداد که، لگسی که به جا گذاشته هیچ جیغ جیغویی حتی به نصفش هم نمیتونه برسه!http://www.tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/10.gifhttp://www.tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/21.gif
امیدوارم اسلوآن بزنه هر چی جیغ جیغو سر راهش سبز میشه شل و پل کنهhttp://www.tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gif
E H S A N
01-23-2013, 03:31 PM
خداییش به خیر گذشت !!! من که خیلی میترسیدم ببازه . امروز از اون روزا بود که فقط داشت خطلا میداد ولی به خیر گذشت شدید !!
این سونگا هم نمی دونم تا به فدرر میافته بهترین بازیشو ارائه میده ...
رافا کجایی که معمای راجر فقط به دست تو حل میشه:240::434:
ولی خودمونیم خیلی سخت میشه به راجر لاب زد، لامصب هر چی اور هده رو بر میگردونه:379:
راستی راجر چرا وقتی سونگا داشت زمینو ترک میکرد تشویقش نکرد:3t1:
آخه مرد حسابی چیزی ازت کم نمیشه که، کنتور نمیندازه که:434:
یکم از رافا یاد بگیر:160:
Mehdiii
01-23-2013, 03:32 PM
دیگه نبود؟؟؟؟؟؟؟؟
pourya RF
01-23-2013, 03:32 PM
من از اول تورنمنت به این فکر بودم که اگه به سونگا یا بردیچ بخوره فقط یجوری به خیر بگذره که گذشت :396: come on roger:655:
مهران
01-23-2013, 03:35 PM
هيتر ها حالشون چطوره؟:434:
ارادتمنديم آقا:396:
pouriya.alex
01-23-2013, 03:36 PM
رقابت پرچمداران بازی زیبا در ATP، راجر فدرر کبیر و علی سونگای دلیر رو نابغه سوئیسی فاتح شد :866:
درود بر اسطوره که بازم هوارداراشو شاد کرد :583:
جمله کلیشه ایه " هیچی از ارزشهای سونگا کم نمیشه" اینجا بازهم مصداق پیدا کرد :434:
اندی ماری، ما داریم میاییم :655:
navid_federer
01-23-2013, 03:42 PM
به این آقای davidbeckham بگید تسونگا غلطه سونگا درسته.کوچولو فقط بلده جو بده
Mehdiii
01-23-2013, 03:42 PM
فدرر برای اولین بار تو مرحله ای به جز فینال با اندی بازی خواهد کرد ، امیدواریم خوش یمن باشه .
اگه فدرر بخواد در مقابل اندی هم این شکلی سرویس بزنه نتیجه فینال المپیک در انتظارش خواهد بود ، بدتر از سرویس ریترن های فدرر امروز بدجور تو ذوق میزد البته سرویس های فوق العاده سونگا بی تاثیر نبود ، مطمئنا سرویسهای اندی در حد و اندازه سرویسهای سونگا نخواهد بود.
farzin123
01-23-2013, 03:45 PM
نفر اول سوئیس ،نفر اول استرالیا ، نفر اول کانادا و نفر اول فرانسه را درهم کوبید و الان ببینیم با نفر اول بریتانیا چه می کند؟
مرسي اسطوره كه بازيو وا ندادي. دمت گرم.:441: اصلاً حوصله باختت به سونگا و برديچو ندارم خصوصاً برديچ. اگه ميباختي در طول فصل الكي شاخ ميشد. مرسي كه در نطفه خفه كردي. ولي اين بازي براي رسيدن به فينال خيلي كمه! اميدوارم نيمه نهايي طرفداراتو با يه بازيه خوب سورپرايز كني.:396:
:facepalm:
خشی از پیشکسوتای این فرومه
بودنش به فروم جذابیت میده:655:
بعد شوما ازش غلط املایی میگیری(وای وای وای خیلی کار اخیه):780:
خشی تعمدا بهش میشه تسونگا بنظرم:443:
pourya RF
01-23-2013, 03:51 PM
ایشون از قدیمی های سایتن هر جور دوست داشته باشن میتونن بگن ! لطفا کاربرای تازه وارد احترام کاربرای قدیمی رو نگه دارن http://www.tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/3.gifhttp://www.tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gif
Afshin
01-23-2013, 03:55 PM
رافا کجایی که معمای راجر فقط به دست تو حل میشه:240::434:
ولی خودمونیم خیلی سخت میشه به راجر لاب زد، لامصب هر چی اور هده رو بر میگردونه:379:
راستی راجر چرا وقتی سونگا داشت زمینو ترک میکرد تشویقش نکرد:3t1:
آخه مرد حسابی چیزی ازت کم نمیشه که، کنتور نمیندازه که:434:
یکم از رافا یاد بگیر:160:
باو راجر که آخر بازی سر پا ایستاد ، منتظر موند تا جو بیاد و بعد همراه با جو به سمت بیرون زمین حرکت کرد . بی خود گیر میدید .
راجر خیلی خیلی از جو خوشش میاد ، جو هم همینطور ، خیلی به هم احترام میذارن و رابطه ی خیلی خیلی خوبی دارن .
roger 4 ever
01-23-2013, 04:00 PM
بهترین بازیه تمام دوران سونگا رو شاهد بودیم...همین که بدونیم تونست بیشتر از 2 ساعت تو یه بازی تمرکزش و کامل حفظ کنه کافیه که قبول کنیم بهترین بازیه عمرش و انجام داده...عدم حفظ تمرکز به مدت طولانی بزرگ ترین مشکل سونگا بود که با این بازی نشون داد گویا گام های بزرگی در راه رفعش برداشته...به سرویس ها ؛ نت پوینت ها و کلا هر آنچه که سونگا انجام داد اگر دوباره نگاهی بندازیم به راحتی متوجه می شیم که این تمام چیزی بود که سونگا می تونست انجام بده اما همیشه و همیشه یه قانونی هست که می گه:
گاهی بهترین نمایش عمرتون هم برای بردن فدرر کافی نیست...
راجر به نظرم ضعیف بود امروز ؛ حتی در دو ست اولی هم که برد ضعیف بود... فقط تا حدی در ست پایانی تونست ریتم اصلی بازیش و به دست بیاره...اما نیمه پر لیوان هم خونسردی و تمرکز خارق العاده فدرر بود تو این بازی و همچنین آمادگی خوب بدنی...من بر عکس همه ی تنیس دوستان اعتقاد دارم خوبه که یه بازیکن قبل سمی حداقل یک بازی سنگین انجام بده...قطعا به نفعشه...به یو اس که نگاهی بندازیم به راحتی می شه فهمید یکی از مهم ترین دلیل نابود شدن ریتم بازی فدرر مقابل بردیچ لغو بازی دور قبلیش با فیش بود...به نظرم اگه اون بازی انجام می شد راجر اون طوری نمی باخت به بردیچ...به ویمبلدون هم اگه نگاهی بندازیم میبینیم راجر قبل از بازی سمی ؛ هم با بنتو 5 سته کرد و هم اینکه با مالیسه کارش به ست 4 کشید...پس هیچ ربطی نداره ؛ حتی برای فدرر که مثلا فرض کنیم چون این بازی 5 سته شد پس انرژی برای راجر نمی مونه...نه ؛ من اعتقادی به این مساله ندارم و حتی ترجیح می دادم که بازی امروز دقیقا همین طوری بشه تا اینکه راجر 3-0 بزنه...در هر صورت تبریک به همه ی هوادارای فدرر...همین که این لحظات رو برای هواداراش خلق می کنه کافیه...همین کافیه...
Afshin
01-23-2013, 04:06 PM
بهترین بازیه تمام دوران سونگا رو شاهد بودیم...همین که بدونیم تونست بیشتر از 2 ساعت تو یه بازی تمرکزش و کامل حفظ کنه کافیه که قبول کنیم بهترین بازیه عمرش و انجام داده...عدم حفظ تمرکز به مدت طولانی بزرگ ترین مشکل سونگا بود که با این بازی نشون داد گویا گام های بزرگی در راه رفعش برداشته...به سرویس ها ؛ نت پوینت ها و کلا هر آنچه که سونگا انجام داد اگر دوباره نگاهی بندازیم به راحتی متوجه می شیم که این تمام چیزی بود که سونگا می تونست انجام بده اما همیشه و همیشه یه قانونی هست که می گه:
گاهی بهترین نمایش عمرتون هم برای بردن فدرر کافی نیست...
راجر به نظرم ضعیف بود امروز ؛ حتی در دو ست اولی هم که برد ضعیف بود... فقط تا حدی در ست پایانی تونست ریتم اصلی بازیش و به دست بیاره...اما نیمه پر لیوان هم خونسردی و تمرکز خارق العاده فدرر بود تو این بازی و همچنین آمادگی خوب بدنی...من بر عکس همه ی تنیس دوستان اعتقاد دارم خوبه که یه بازیکن قبل سمی حداقل یک بازی سنگین انجام بده...قطعا به نفعشه...به یو اس که نگاهی بندازیم به راحتی می شه فهمید یکی از مهم ترین دلیل نابود شدن ریتم بازی فدرر مقابل بردیچ لغو بازی دور قبلیش با فیش بود...به نظرم اگه اون بازی انجام می شد راجر اون طوری نمی باخت به بردیچ...به ویمبلدون هم اگه نگاهی بندازیم میبینیم راجر قبل از بازی سمی ؛ هم با بنتو 5 سته کرد و هم اینکه با مالیسه کارش به ست 4 کشید...پس هیچ ربطی نداره ؛ حتی برای فدرر که مثلا فرض کنیم چون این بازی 5 سته شد پس انرژی برای راجر نمی مونه...نه ؛ من اعتقادی به این مساله ندارم و حتی ترجیح می دادم که بازی امروز دقیقا همین طوری بشه تا اینکه راجر 3-0 بزنه...در هر صورت تبریک به همه ی هوادارای فدرر...همین که این لحظات رو برای هواداراش خلق می کنه کافیه...همین کافیه...
Spot On
بهتر از این نمی شد شرایط کلی بازی رو شرح داد.
AndreS
01-23-2013, 04:07 PM
10ــُمین نیمه نهایی پیاپی در ملبورن :655:
امیدوارم تا SF فرم سرویسش برگرده
===========
فدرر محکوم به قهرمانی
2007قهرمان
2008
2009
2010قهرمان
2011
2012
2013قهرمان http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gif
BABAK
01-23-2013, 04:10 PM
بدتر از سرویس ریترن های فدرر امروز بدجور تو ذوق میزد البته سرویس های فوق العاده سونگا بی تاثیر نبود ، مطمئنا سرویسهای اندی در حد و اندازه سرویسهای سونگا نخواهد بود.
نازنین شما مطمئنی بازی فدرر سونگا رو دیدی ؟! بابا بینظیر ریترن میکرد فدرر امروز، چه از سمت Deuce Court و چه ADD Court به قدری خوب روی سرو اول سونگا عمیق ریترن میکرد که
سونگا واسه برگردوندنشون از حرکاتی شبیه ژیمناستیک استفاده میکرد:350: !!
aretobe7
01-23-2013, 04:48 PM
به نظر من تنیسور ها بازیشون یه حد پایین داره و یه حد بالا ، تا 2 سال پیش ایرادی که به فدرر میشد گرفت این بود که اگه خوب باشه خیلی خوبه ولی اگه بد باشه خیلی بده . جزء بزرگترین اتفاقاتی که از وقتی با آناکن کار میکنه رخ داده اینه که حد پایین خودش رو ارتقا داده ، و این تفاوت بزرگ از ویمبی 2 سال پیش تا الان باعث شد جو نتونه ببره (همه میدونن که 2 تا بازی که جلو فدرر کرد به عمرش نکرده بود) . بله حق با همه دوستانه که میگن حتی تو ست 1 و3 که فدرر برد سونگا سر بود اما این یکی از نقاط قوت یه بازیکنه که حتی در بدترین شرایط نمیشه به این راحتی ها بردش ، چیزی که باعث شده نواک به اینجا برسه.
نکته دیگه اینکه بارها هم مت میرلاندر و هم گزارشگر دیگه از این یک چهارم به نام بهترین بازی تورنومنت تا الان یاد کردند به خاطر Shot making های زیباش .
ولی به نظر سونگا زیادی متمرکز بود :434: اخه برای چی باید یادش بره راکتشو عوض کنه و تا فدرر 15 میشد باید این کارو انجام میداد ؟؟
Mehdiii
01-23-2013, 04:50 PM
نازنین شما مطمئنی بازی فدرر سونگا رو دیدی ؟! بابا بینظیر ریترن میکرد فدرر امروز، چه از سمت Deuce Court و چه ADD Court به قدری خوب روی سرو اول سونگا عمیق ریترن میکرد که
سونگا واسه برگردوندنشون از حرکاتی شبیه ژیمناستیک استفاده میکرد:350: !!
اینایی که مینویسم نظر شخصیمه شایدم اشتباه باشه :
این خوبه که آدم نیمه پر لیوانو ببینه ولی بعضی وقت ها ممکنه گمراه کننده باشه ، فکر کنم ست پنجم تو نظر شما خیلی تاثیر داشته ، به نظر من به جز ست پنجم(حتی تو این ست میتونست بیگل کنه) فدرر اصلا خوب ریترن نکرد ، فدرر کلا یا ایس(20 ایس) میداد یا هم اینکه ریترن اسلایس میکرد درست وسط زمین با ارتفاع بالا . بعدش سونگا کنترل رالیو میگرفت دستش و هر جور که میخواست ضربه میزد و فدرر میرفت تو فاز دفاعی.
کاملا مشخص بود که فدرر امروز اصلا سرویس خونی خوبی نداشت درست بر عکس سونگا.
فدرر 20 تا ایس خورد و هیچ ریترن ایسی هم نداشت درست بر عکس سونگا .
ریترن عمیق با ارتفاع بالا و سرعت کم خیلی با ارزش نیست .سونگا هم معمولا همیشه از حرکاتی شبیه ژیمناستیک استفاده میکنه و فکر کنم به ریترن های فدرر ربطی نداشت.
ببخشید اگه جسارتی شد .
sahand
01-23-2013, 05:20 PM
شیر دهنتونو سوزونده، شما به دود فوت میکنید ؟ اگه راست میگه سالار تنیسورای WTA سرینا رو ببره ..:443:
http://tennis-image.com/images/76826161485819572820.jpg (http://tennis-image.com/images/76826161485819572820.jpg)
پس این سالار چی شد بابک:434:خیلی منتظرش بودیم:182:
سرنا بابکمونو ناامید کردی نذاشتی به اهورا گیر بده و ضایعش کنه:434:مرسی سرنا:655:
Afshin
01-23-2013, 05:22 PM
نکته دیگه اینکه بارها هم مت میرلاندر و هم گزارشگر دیگه از این یک چهارم به نام بهترین بازی تورنومنت تا الان یاد کردند به خاطر Shot making های زیباش .
اون گزارشگر دوم جناب Simon Reed بود ، ازون Delusional ــهای یونیک ِ رسانه ی بریتانیاست.
البته خیلی وقتها حرفای قشنگی هم میزنه ، مشکلش اینه که به همون اندازه هم نظرات عجیب و قریب میده !
BABAK
01-23-2013, 05:27 PM
سهند خان مگه به ماریا باخت ؟ تازه " Back Spasm " داشت !! :434:
Mahdi Naji
01-23-2013, 06:48 PM
به نظر من توی این بازی فدرر آماده نبود و خوشبختانه برای هواداران راجر تسونگا هم در حد اوج نبود ولی کلا اون هم خیلی خوب بازی کرد.
فدرر می تونه مثل ویمبی پارسال خیلی خوب بازی کنه که با این draw و بازی نکردن توی اول فصل نمی تونه اونجوری بازی کنه.متاسفانه بیشتر ضربات راجر تا ست پنجم وسط بود و باید یکی راجر رو از خواب بیدار می کرد که تسونگا این کار رو کرد که برای بازی ماری خوب خودش رو آماده کنه. امیدوارم تا توی بازی با ماری اینجوری بازی نکنه که بیگل میشه .ماری امروز عالی بازی کرد.از اون طرف هم نواک داره خوب بازی می کنه در این حال فدرر با این بازی سخت و خوب بازی نکردنش یک کم عقب افتاد. به امید قهرمانی:win:http://l2.yimg.com/bt/api/res/1.2/q_PSTrQFioytT2pJ161zNA--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Y2g9MzYwO2NyPTE7Y3c9NjQwO2R4PTA7ZHk9MDtmaT11bGNyb3A7aD0zNTU7cT04NTt3PTYzMA--/http://media.zenfs.com/en_GB/Sports/Eurosport/940667-15523891-640-360.jpg
Sorou$h
01-23-2013, 08:06 PM
تبریک به طرفدارهای راجر فدرر. به نظر من برد امروز راجر فقط از یک لحاظ به سودش بود. اون هم این که با رسیدن به نیمه نهایی در رنکینگ امتیاز از دست نمیده. و اگر نه با بازی که امروز مقابل سونگا انجام داد 100% به ماری میبازه. چون ماری مثل سونگا اینطور خنگ بازی در نمیاره. ماری خیلی باهوش تر از سونگا بازی میکنه.
پیش بینی من برای بازی ماری و فدرر اینه که ماری 3.1 راجر رو میبره.
ahas69
01-23-2013, 08:21 PM
کاش سونگا یکم با سیاست تر بازی کنه
nima.a
01-23-2013, 08:21 PM
تبریک به طرفدارهای راجر فدرر. به نظر من برد امروز راجر فقط از یک لحاظ به سودش بود. اون هم این که با رسیدن به نیمه نهایی در رنکینگ امتیاز از دست نمیده. و اگر نه با بازی که امروز مقابل سونگا انجام داد 100% به ماری میبازه. چون ماری مثل سونگا اینطور خنگ بازی در نمیاره. ماری خیلی باهوش تر از سونگا بازی میکنه.
دوست عزیز اولا این که هیچ چیزی در تنیس 100 درصد نیست. می دونم که منظور شما هم البته این نبوده.
دوما این بازی مثل بازی با مثلا بازی با نادال یا جوکوویچ نبود که رالی ها طولانی باشه. غالب قریب به اتفاق (جمله رو حال کنین :434:) رالی ها بسیار اگرسیو از طرف هر دو طرف بازی شد و این خودش بازی رو کوتاهتر می کنه به خصوص که بازی فکر کنم حدودا 3.5 ساعت شد (چیزی حدود 40 دقیقه بیشتر از بازی نواک) البته بیش از 40 دقیقه از اون بازی سنگینتر بود.
سوما سونگا خیلی قشنگ و حرفه ای بازی کرد!
به نظر من بازی سختی برای پیش بینی هست هر بازیکنی که تو فرم بهتری باشه برنده خواهد شد.
راستی دم سونگا گرم! اولین باری بود که تو بعضی امتیازها طرف مقابل راجر رو تشویق می کردم. جدا زیبا بازی می کرد. من خیلی وقت بود بازی ای از جو ندیده بودم نمی دونم تازگی انقدر پیشرفت کرده یا این بازی اینقدر گل کرده بود. سرویس و گراند استروک عالی :441: و مثل یک بازیکن با بازی زیبا با وینرهای بالا. فقط بعضی وقت های خیلی انفورس های ضایعی می داد. ولی نباید دیگه به ست پنجم می کشوند که این بار می بخشمش امیدوارم دیگه مقابل راجر تکرار نکنه :781:
مهران
01-23-2013, 09:17 PM
شما كه مدت زياديه تنيس ميبيني نبايد اين حرفو بزني! ماري مثل جو نميتونه تو رالي ها اينطوري هجومي بازي كنه، در ضمن سرو جو نسبت به ماري از زاويه ي بهتري برخورداره كه راجر از لحاظ ريترن توي اين مسابقه نمره قبولي گرفت.
در ضمن سونگا انطور كه شما ميگي خنگ بازي نكرد و اتفاقا تو بيشتر بازي خيلي متمركز و هجومي بازي كرد. شما اگه دقت ميكردي سونگا روي بكهند واقعا بعضي جاها عجيب و غريب ارور نميداد!
چيزي به نام 100% وجود نداره! در واقع منطقي نيست اين حرف!
Sorou$h
01-23-2013, 09:30 PM
من طرفدار ماری نیستم ولی شک ندارم ماری میبره. اینقدر مطمئن هستم که میگم 100% میبره. درسته ماری سرو زدنش مثل سونگا نیست. ولی مثل سونگا اینقدر راحت فرصتهای برک کردن راجر رو از دست نمیده.
حالا جمعه معلوم میشه. این همون واقعیتهاست که میگم بعضیها نمیخوان قبول کنن.
msh13792
01-23-2013, 09:58 PM
من طرفدار ماری نیستم ولی شک ندارم ماری میبره. اینقدر مطمئن هستم که میگم 100% میبره. درسته ماری سرو زدنش مثل سونگا نیست. ولی مثل سونگا اینقدر راحت فرصتهای برک کردن راجر رو از دست نمیده.
حالا جمعه معلوم میشه. این همون واقعیتهاست که میگم بعضیها نمیخوان قبول کنن.
عجب :242::242:
BABAK
01-23-2013, 10:01 PM
سروش جان یکی رنک دومه، اون یکی سوم !! 2 تنیسور از جمع 4 تنیسور بزرگ دنیا موسوم به "Big Four" قراره با هم بازی کنن. هر کی اون یکی رو ببره کسی سوپرایز نمیشه !! دیگه پیش بینی ــه نوستراداموس وار که نمیخواد.:434:
Sorou$h
01-23-2013, 10:28 PM
سروش جان یکی رنک دومه، اون یکی سوم !! 2 تنیسور از جمع 4 تنیسور بزرگ دنیا موسوم به "Big Four" قراره با هم بازی کنن. هر کی اون یکی رو ببره کسی سوپرایز نمیشه !! دیگه پیش بینی ــه نوستراداموس وار که نمیخواد.:434:
حالا پیش بینی نوستراداموس وار من هم جمعه میبینیم. به طرفدارهای راجر حق میدم که شکست راجر رو از قبل قبول نکنن. چون اگه کسی به من بگه فردا نوله به فرر میبازه من هم قبول نمیکنم.
ولی من واقع بینم هستم و میدونم که فینال امسال رو ماری و جوکوویچ برگزار میکنن.
حالا لطفا طرفدارهای راجر تا جمعه دندون رو جگر بزارن با من کل کل نکنن. اگه جمعه راجر برد اونوقت هرچی خواستند بیان بگن. مرسی.
Mehdiii
01-23-2013, 10:51 PM
حالا پیش بینی نوستراداموس وار من هم جمعه میبینیم. به طرفدارهای راجر حق میدم که شکست راجر رو از قبل قبول نکنن. چون اگه کسی به من بگه فردا نوله به فرر میبازه من هم قبول نمیکنم.
حالا لطفا طرفدارهای راجر تا جمعه دندون رو جگر بزارن با من کل کل نکنن. اگه جمعه راجر برد اونوقت هرچی خواستند بیان بگن. مرسی.
سروش جان نظرت محترم هست به هر حال این پیش بینی شماست . اگه فدرر هم ببره ما چیزی برای گفتن نداریم چون این بازی بین دو بازیکن بزرگ هستش و هر اتفاقی ممکنه بیفته و مطمئنا نباید منتظر سوپرایز باشیم.
به امید پیروزی اسطوره
BABAK
01-23-2013, 11:09 PM
این جواب پست من بود ؟! :350: روی کاغذ ماری فیوریت محسوب میشه، به هر حال امیدوارم فارغ از این صحبت ها بازی زیبایی رو ببینیم.:583:
Afshin
01-23-2013, 11:15 PM
حتی اگه راجر جمعه 3-0 هم ببازه معنیش این نیست که حرف شما درسته . کلا این که بگیم 100% فلان اتفاق رُخ میده ، خردمندانه نیست.
مچ آپ بین فدرر و ماری خیلی خیلی پیچیده تر از این حرفاست که بخوایم بگیم ، ماری مثه سانگا سرو نمیزنه ولی بهتر از اون بریک پوینت میگیره ، پس برنده ی بازیه :350:
SOROOSH_RF
01-23-2013, 11:24 PM
به نظر من راجر میتونه کار راحت تری در مقابل ماری نسبت به سونگا داشته باشه اگر فقط از نظر بدنی کم نیاره چون بازی با ماری حتما رالی های طولانیه بشتری نسبت به بازی با سونگا داره. همچنین ضربه های ماری قابل پیش بینی تره و مثل سونگا وینرهای تخیلی نمیزنه.
Sorou$h
01-23-2013, 11:25 PM
من اینقدر که مطمئن هستم اندی راجر رو میبره برای بازی فردا مطمئن نیست که نواک فرر رو میبره. ولی میگم 80% نواک فردا میبره. در ضمن دوستان عزیز من نظر خودم رو دادم و پیشبینی کردم بازی رو. هرکی میتونه نظر خودش رو بگه. دوست دارم همانطور که نظر دوستان برای من محترم هست نظر من هم برای دوستان محترم باشه .مرسی.
aretobe7
01-23-2013, 11:27 PM
به نظر من توی این بازی فدرر آماده نبود و خوشبختانه برای هواداران راجر تسونگا هم در حد اوج نبود ولی کلا اون هم خیلی خوب بازی کرد.
سونگا دو تا از بهترین بازیاشو جلوی راجر انجام داده . نشونشم همون تمرکزیه که تو تمام بازی از دست نداد
novak djokovich
01-23-2013, 11:48 PM
امیدوارم راجر بیاد فینال
Maani
01-24-2013, 12:21 AM
من اینقدر که مطمئن هستم اندی راجر رو میبره برای بازی فردا مطمئن نیست که نواک فرر رو میبره. ولی میگم 80% نواک فردا میبره. در ضمن دوستان عزیز من نظر خودم رو دادم و پیشبینی کردم بازی رو. هرکی میتونه نظر خودش رو بگه. دوست دارم همانطور که نظر دوستان برای من محترم هست نظر من هم برای دوستان محترم باشه .مرسی.
اگه نبرد چي ؟ اگه مردي شرط ببند ببينم ؟
حاضري اگه راجر ببره به تمام طرفداراي راجر تو اين سايت نفري يه كارت شارژ ٥ توماني بدي ؟؟
مهران
01-24-2013, 01:27 AM
حاضري اگه راجر ببره به تمام طرفداراي راجر تو اين سايت نفري يه كارت شارژ ٥ توماني بدي ؟؟
تو فقط آتيش بيار معركه باش! :781: بذار شاد باشه اذيتش نكن:434:
nima.a
01-24-2013, 07:27 AM
Tennis.com Picks
NOVAK DJOKOVIC 1 vs. DAVID FERRER 4
Our picks
PETER BODO: DJOKOVIC -- Once again, Ferrer will be overpowered by a guy who’s bigger, stronger, and superior in every department of the game but for tenacity
STEVE TIGNOR: DJOKOVIC -- Nole has won their last four, and he's in the better form at the moment
ED MCGROGAN: DJOKOVIC -- He diffused Wawrinka and Berdych, and won't be nearly as tested by the weapon-less grinder
RICHARD PAGLIARO: DJOKOVIC -- The defending champ as won all four of their major meetings and should reach his third straight Aussie Open final
ROGER FEDERER 2 vs. ANDY MURRAY 3
Our picks
PETER BODO: MURRAY -- Based on their wildly different quatrerfinal experiences, Federer's 31 years will tell, as will Murray's 25, as this match unfurls
STEVE TIGNOR: FEDERER -- In their three Grand Slam matches, Federer has dropped just one set
ED MCGROGAN: FEDERER -- He has substantially more mileage, but a substantially better forehand
RICHARD PAGLIARO: MURRAY -- His speed, return game and backhand give him the slight edge in what could be a tight semifinal
Afshin
01-24-2013, 07:31 AM
تسلیت عرض می کنم خدمت "Leng o Paache Fans & Racists" :655:
شیر زن آسیایی :866::655:
http://www.tennis-image.com/images/42778852748078242884.jpg
Ahoura
01-24-2013, 07:38 AM
خسته نباشی مـــاریـــا :caress:
این تورنمنت هم برای ما تمام شد . اون شروع طوفانی این پایان تلخ...... :182:
ورزش همینه دیگه ، کاریش نمیشه کرد همیشه اون طرف قضیه که برد هست نصیب ما نمیشه .
همچنان با تمام وجود حمایتت می کنم :655: امیدوارم در ادامه فصل روزای بهتری رو سپری کنیم ......
http://www.tennis-image.com/images/62292543369664653620.jpg (http://www.tennis-image.com/images/62292543369664653620.jpg)
Ahoura
01-24-2013, 07:39 AM
تسلیت عرض می کنم خدمت "Leng o Paache Fans & Racists" :655:
نهایت تشکر رو دارم بابت تسلیت :243:
Afshin
01-24-2013, 07:50 AM
نهایت تشکر رو دارم بابت تسلیت :243:
خواهش :655:
قضیه ی اون تحریم کردن رو هم فراموش کردی ؟ :434:
Ahoura
01-24-2013, 07:57 AM
خواهش :655:
قضیه ی اون تحریم کردن رو هم فراموش کردی ؟ :434:
:655:
نه . اون واسه باخت به ویکا بود. اصلا فکر کنم چون فرمش واسه بردن ویکا خوب نبود کار رو در همین مرحله تمام کرد که من تحریمش نکنم. چقدر گُل هست این دختر :866:
rojhin
01-24-2013, 08:13 AM
سروش جان معلومه که این نظرته و برای همه محترمه همونطور که گفتی نظر بقیه هم برای تو محترمه . ولی فکر نکنم بخوای بگی کسی به نظرت بی احترامی کرد ، واقعا کسی به نظرت بی احترامی کرد ؟ اما اینجا تاپیک بحث و تبادل نظره ، درسته که تو نظر شخصیتو مطرح میکنی اما بقیه دوستان اونو میخونن و در موردش نظر میدن بدون بی احترامی که خوشبختانه تا الان هم که هیچ توهین یا بی احترامی صورت نگرفته.
اما سروش عزیز درسته دوست داری راجر ببازه تا اگه نواک اومد فینال راحت تر باشه ، اما ایکاش این نظرت رو که محترم هم هست با 24 ساعت تاخیر اعلام میکردی تا صعود نواک به فینال مسجل بشه چون گویا خودت هم به برد نواک 100 درصد اطمینان نداری .
ضمنا من و خیلی از دوستان معتقدیم اگه استن تو ست پنجم خنگ بازی در نیاورده بود الان نواکی هم تو جدول نبود . البته خوشحالم که استن خنگ بازی درآورد و نواک هم هست و تو هم میای و نظر میدی . من هم از نظراتت استفاده میکنم .
Afshin
01-24-2013, 09:33 AM
آزارنکا حرکت بسیار زشتی کرد آخــــر بازی ، 10 دقیقه توی اون گیم مهم به بهونه ی مصدومیت بازی رو نگه داشت .
امیدوارم لـــی توی فینال چپ و راستش کنه :434:
@RobKoenigTennis (https://twitter.com/RobKoenigTennis) That is ridiculous, 5min break before serving to stay in the match! If the injury is not visible, you can only take TO if you forfeit game..
@EdMcGrogan (https://twitter.com/EdMcGrogan)
You could hear a pin drop during Azarenka's on-court interview; compare the crowd volume to Li's remarks
@BenRothenberg (https://twitter.com/BenRothenberg)
Tepid, tepid applause for Azarenka. Showed a lot of old colors (tantrum, doubtable injury) that hurt her reputation in years past.
@jon_wertheim (https://twitter.com/jon_wertheim)
GSM, Azarenka ....pretty, it wasn't
Azarenka, playing just as well and unaffectedly as she was pre-medical timeout, has a 6th match point.
@SteveTignor (https://twitter.com/SteveTignor)
Sloane Stephens learning all kinds of things about high-level tennis today
Apparently Azarenka is being treated for TWO different injuries so she's receiving double-length medical timeout. Oh the humanity.
@christophclarey (https://twitter.com/christophclarey)
So...you're nervous, you're overwhelmed and you make your opponent wait 10 minutes to serve...hope I'm missing something
Can't say that Sloane deserved to win at all (14 winners 42 unforced), but the way Azarenka finished wasn't becoming of a champion.
@jon_wertheim (https://twitter.com/jon_wertheim)
Li Na won a lot of fans in the first match. She won a lot more in the second match.
@TennisReporters (https://twitter.com/TennisReporters)
Vika said she was having chest pains, couldnt breathe, thought was having 'heart attack.' Sounds like a panic attack. Major controversy
If other players had been audacious enough to take 10-minute breaks when they felt nerves, tennis history would be a lot different
قهرمانی به چه قیمتی ؟ :facepalm:
Behr@d
01-24-2013, 10:01 AM
واقعا آزارنکا حرکت زشتی کرد . خیر سرش نامبر وانه . کاملا مشخص بود برای سرد کردن حریفش و به بهانه ی الکی Medical Timeout گرفت و آخر هم به هدف شومش رسید .
به قول افشین جان : قهرمانی به چه قیمت ؟؟؟؟
Sorou$h
01-24-2013, 10:16 AM
حاضرم شرط ببندم سر کارت شارژ 5 تومانی. در صورتی به تمام طرفدارهای راجر یک کارت شارژ 5 تومانی میدم که اگه اندی برد همه اونها به من کارت شارژ بدن. تو خودت حاضری شرط ببندی؟
کم کم تنیس تاکرز تبدیل میشه به کازینو :434::434::434:(شوخی)
Sorou$h
01-24-2013, 10:24 AM
روجین جان مرسی که اینقدر منطقی جواب میدی.
به خدا من از خدا میخوام که راجر بیاد فینال. چون بردن راجر برای نواک خیلی آسون تر از بردن ماری. ولی میدونم که این اتفاق نمیوفته. اندی اگه بیاد فینال باید 5 ساعت بشینیم پا تلوزیون. تازه اگه شانس بیاریم اندی نخواد دفاعی بازی کنه.
بله شما درست میگی واورینکا هم تو ست 5 خنگ بازی در اورد. ولی نواک 2 ستی که برد تو تای برک نبرد مثل راجر. خداییش اگه این واورینکا با راجر بازی میکرد نمیبرد راجر رو؟؟؟؟
Sorou$h
01-24-2013, 10:40 AM
اهورا دیدی ماشا تا به یک حریف سخت خورد باخت؟؟؟ ماشا اگه تا اینجا هم خوب بود چون حریف سخت به تورش نخورده بود. ماریا باید خیلی بیشتر از این حرف ها تمرین کنه تا بتونه بازیکنای رنک بالا رو تو گراند اسلم ببره.
به هر حال امیدوارم فینال رو لینا ببره. چون یک آسیایی هست و خیلی هم خوش اخلاق و جیق جیقو نیست.
M A E S T R O
01-24-2013, 10:55 AM
دیروز فدرر میتونست یک رکورد جاودانه دیگه از خودش به جای بگذاره ! اما خوب ثبت همچنین رکوردی واقعا خیلی سخت بود ! اگر در بازی دیروز فدرر برک نمی شد به رکورد 5 بازی بدون برک شدن می رسید ! اما خوب در بازی دیروز با سونگا اگه اشتباه نکنم 5 بار برک شد !
در يو اس اپن 2010 رافائل نادال در 4 بازي نخست خود يک بار هم برک نشد.او قهرمان يو اس اپن شد درحاليکه در 7 بازي فقط 5 بار برک شد.در ويمبلدون 2004 نيز فدرر در 4 بازي نخست خود هيچگاه برک نشد.او قهرمان ويمبلدون شد درحاليکه در 7 بازي فقط 6 بار برک شده بود.سمپراس و اغاسي هرگز موفق به انجام چنين کاري نشدند.
جوکويچ نيز تا به حال موفق به ثبت همچين رکوردي نشده است.او هيچگاه به کوارتر نرسيده که حداقل 2 بار برک نشده باشد.نوله در استراليا اپن امسال تا به حال (قبل از بازی با بردیچ) هفت بار برک شده ! جالب اينجاست که 7 برک در بازي ماراتون وار برابر واورينکا رخ داده است !
rojhin
01-24-2013, 11:26 AM
روجین جان مرسی که اینقدر منطقی جواب میدی.
به خدا من از خدا میخوام که راجر بیاد فینال. چون بردن راجر برای نواک خیلی آسون تر از بردن ماری. ولی میدونم که این اتفاق نمیوفته. اندی اگه بیاد فینال باید 5 ساعت بشینیم پا تلوزیون. تازه اگه شانس بیاریم اندی نخواد دفاعی بازی کنه.
بله شما درست میگی واورینکا هم تو ست 5 خنگ بازی در اورد. ولی نواک 2 ستی که برد تو تای برک نبرد مثل راجر. خداییش اگه این واورینکا با راجر بازی میکرد نمیبرد راجر رو؟؟؟؟
سروش جان من اسمم روژینه :434::434::434:
اما دوست عزیز هر بازی شرایط خودش رو داره ، نمیشه بگی چون استن نواک رو اذیت کرد حتما راجر رو میبرد و یا جو که راجر رو اذیت کرد میتونه قطعا نواک رو ببره . چون big 4 به قول بچه ها اینقدر صبورن تا حریف اشتباه کنه و برنده شن . کی فکر میکرد روسول تو ویمبی با اون بازی جلوی رافا دور بعد به اون راحتی حذف شه و از این موارد زیاده ... تو یه بازی ست ها هم مثل هم نیستن بعضی خیلی نزدیکن و بعضی ...
سروش عزیز اینکه 100 درصد قائل به باخت راجر باشی هوشمندانه نیست. چون امکان داره روز بازی و حتی حین بازی موردی پیش بیاد که پیش بینی تو محقق نشه ، مثل اتفاقی که برای سرنا افتاد . به هر حال منتظر نظراتت هستم .
Sorou$h
01-24-2013, 11:39 AM
میدونم اسمت روژینه ولی نمیدونم رو کیبورد برای فارسی نوشتن ژ کجاست. الان هم که میبینی نوشتم همش کپی و پیست کردم:434:
حال فردا معلوم میشه دوست خوبم. فعلا بریم بازی نوله رو ببینیم.
Pouya
01-24-2013, 11:42 AM
[COLOR=Blue]
100% راجر بازیو می برد. 99% هم در 3 ست می برد:434:
Maani
01-24-2013, 11:45 AM
حاضرم شرط ببندم سر کارت شارژ 5 تومانی. در صورتی به تمام طرفدارهای راجر یک کارت شارژ 5 تومانی میدم که اگه اندی برد همه اونها به من کارت شارژ بدن. تو خودت حاضری شرط ببندی؟
کم کم تنیس تاکرز تبدیل میشه به کازینو :434::434::434:(شوخی)
عزيز من اونا كه نميگن ١٠٠ درصد راجر ميبره اين تويي كه داري ميگي .
من ميگم تو كه اينقدر مطمئني چرا اينقدر شجاعت نداري كه شرطي رو كه گفتم بزاري ؟ ها ؟
SOROOSH_RF
01-24-2013, 11:51 AM
ای ول لی نا چه کار کرده رسما ماشا رو ترکونده .واسه دومین بار به فینال استرالیا رسید امیدوارم اینبار قهرمان بشه...
sahand
01-24-2013, 12:04 PM
واقعا آزارنکا حرکت زشتی کرد . خیر سرش نامبر وانه . کاملا مشخص بود برای سرد کردن حریفش و به بهانه ی الکی Medical Timeout گرفت و آخر هم به هدف شومش رسید .
به قول افشین جان : قهرمانی به چه قیمت ؟؟؟؟
هر چند یکی از طرفداران ویکام ولی واقعا حرکت زشتی بود من که خیلی متاسف شدم:3t1:ولی در دنیای تنیس چیز جدید و عجیبی نیست.دیگه بدتر از فینال یواس اوپن 2012 سر گیم آخر:3t1::3t1:
SHIR FarHad
01-24-2013, 01:03 PM
خدایا از این قرعه ها هم به ما عطا فرما :683:
جالبه میگفتیم حداقل این فرر اگه بتونه جوکو رو واسه فینال خسته کنه کافیه ,دیگه از این جاش خبر نداشتیم جنازش قراره بیاد جلو نوله
navid_federer
01-24-2013, 01:15 PM
فکر کنم واروینکا نواک را گرم کرد و آوردش رو فرم قبول دارید؟
Aref RF
01-24-2013, 01:30 PM
رنک رافا بعد مسابقات چی میشه؟
vanquishers
01-24-2013, 01:32 PM
راند1 بود یا سمی؟:379:
کاش واورینکا و نوله تو سمی با هم بازی میکردن...
pouriya.alex
01-24-2013, 01:33 PM
این سمی فاینال بود یا زنگ تفریح؟!:434:
مو قشنگ:facepalm:
Aryan
01-24-2013, 01:33 PM
رافا با امتیاز 5400 در رنک پنجم قرار میگیره.
rojhin
01-24-2013, 01:35 PM
فرر با 6865 امتیاز چهارم و رافا با 5400 امتیاز پنجم
Aryan
01-24-2013, 01:39 PM
مرسی نواک
نا امیدمون نکنی
Come On
http://www.tennis-image.com/images/91660313482000536092.jpg
ahas69
01-24-2013, 01:51 PM
بازی راند یک هم در این حد نبود.
Sorou$h
01-24-2013, 01:57 PM
عزيز من اونا كه نميگن ١٠٠ درصد راجر ميبره اين تويي كه داري ميگي .
من ميگم تو كه اينقدر مطمئني چرا اينقدر شجاعت نداري كه شرطي رو كه گفتم بزاري ؟ ها ؟
من حاضرم شرط ببندم. ولی اینطور که نمیشه شرط یکطرفه. شد داستان سریال شبهای برره.
اگه ماری ببره من هیچی گیرم نیاد ولی اگه فدرر برد من واسه همه طرفدارهای راجر کارت شارژ بگیرم؟؟ خنده دار نیست؟؟؟
هرکی خواست شرط ببنده پیغام شخصی بده.
Sorou$h
01-24-2013, 02:00 PM
مرسی نواک. حالا واسه خودت خوب استراحت کن تا یکشنبه.
ببینم تو فینال چه میکنی مرددددد. میخوامت.
همه چیز محیاست برای قهرمانی.
:583::151::583::151::583::151:
Maani
01-24-2013, 02:05 PM
محيا نيست ، مهيا
Mahdi Naji
01-24-2013, 03:43 PM
راجر اندی رو که می بره هیچ نواک رو هم شاید به سختی :240:ولی می بره.:251:کسایی هم که می گن ماری خیلی بهتر از سونگا بازی می کنه راست می گن ولی فدرر هم بهتر از اون بازی،بازی خواهد کرد ها:251:
http://www.rogerfederer.com/fileadmin/user_upload_com/Contentbilder/Pokale/1207_trophies.jpg
pouriya.alex
01-24-2013, 05:18 PM
It is difficult to reach the final of a Grand Slam,” said the Spaniard. “Sometime it doesn’t depend on me, it depends on my opponent. When I made the semi-finals at Roland Garros (http://www.atpworldtour.com/Tennis/Tournaments/Roland-Garros.aspx), Australian Open (http://www.atpworldtour.com/Tennis/Tournaments/Australian-Open.aspx), US Open (http://www.atpworldtour.com/Tennis/Tournaments/US-Open.aspx), I lost to the best three players. I am trying to do my best every match. But I know they are better than me. What can I do
این تیکه آخر مصاحبه داوید فرر اشک آدمو درمیاره:243:
nima.a
01-24-2013, 07:32 PM
It is difficult to reach the final of a Grand Slam,” said the Spaniard. “Sometime it doesn’t depend on me, it depends on my opponent. When I made the semi-finals at Roland Garros (http://www.atpworldtour.com/Tennis/Tournaments/Roland-Garros.aspx), Australian Open (http://www.atpworldtour.com/Tennis/Tournaments/Australian-Open.aspx), US Open (http://www.atpworldtour.com/Tennis/Tournaments/US-Open.aspx), I lost to the best three players. I am trying to do my best every match. But I know they are better than me. What can I do
این تیکه آخر مصاحبه داوید فرر اشک آدمو درمیاره:243:
دقیقا پوریا جان. منم وقتی این تیکه مصاحبه جو رو می خوندم همچین حسی داشتم:
Q. You played Djokovic very close at Roland Garros and Federer very close here. What do you think makes that little bit of difference between someone like you and the top four?
JO WILFRIED TSONGA: To be honest, I have no idea. You know, if you have some advice for me, I will take them because I don't know. I don't know what is the difference.
I'm just working hard. I do my best. I mean, that's it. Maybe I'm less talented for the moment. That's it.
Sorou$h
01-24-2013, 07:37 PM
این هم واسه طرفدارهای راجر.
کیارش
01-24-2013, 07:48 PM
دوست عزیزازاینکه ماری میبره میادفینال باهات موافقم.
امااینکه پیشاپیش جشن قهرمانی میگیری مخالفم.
بنظرم نوبتی هم باشدنوبت ماری هست.هرچندنواک ازخدامیخوادفدرربیاد
فینال چون ازنظرروحی فدرردرمقابل نواک بازنده است.همانطورکه خودش از
ماری این حس رادارد.هرکس دوست داردحاظرم شرط ببندم.
این اولین پست من هست .حیف که درموردنادال نبود!!!!!!!!!
Sorou$h
01-24-2013, 08:02 PM
دوست عزیزازاینکه ماری میبره میادفینال باهات موافقم.
امااینکه پیشاپیش جشن قهرمانی میگیری مخالفم.
بنظرم نوبتی هم باشدنوبت ماری هست.هرچندنواک ازخدامیخوادفدرربیاد
فینال چون ازنظرروحی فدرردرمقابل نواک بازنده است.همانطورکه خودش از
ماری این حس رادارد.هرکس دوست داردحاظرم شرط ببندم.
این اولین پست من هست .حیف که درموردنادال نبود!!!!!!!!!
من کی جشن قهرمانی گرفتم؟؟؟ اتفاقا گفتم اگه ماری بیاد فینال هیچ چیز معلوم نیست. ولی اگه راجر بیاد فینال احتما زیاد نواک میبره.
Curious
01-24-2013, 08:34 PM
هد تو هد این دونفر نزدیک بهم هست ولی ماری رو برای این بازی از نظر فیزیکی و روحی آماده تر می دونم.به نظرم فردا بازی فدرر ثبات لازم رو نداره و unforced error زیادی خواهد داشت...پیش بینی من: 3-1 ماری
Mahdi Naji
01-24-2013, 09:09 PM
طرفدار های راجر کجاند؟17 گرند اسلم که 5 تا نمی رسه و راجر هم به راحتی می تونه ببره .طرفداری کنید بچه ها چرا ساکت اید نادالی ها طرفدار ماری اند و نوله ای ها هم شاخ و شونه می کشند come on ROGER
http://siusopen.files.wordpress.com/2013/01/roger-federer-story-ap.jpg?w=600&h=400
sooshians_8919
01-24-2013, 10:37 PM
آی ی ی ی ی نفس کش!! :434: :434:
راجر کارش درسته. هوشمند بازی میکنه. میدونه دربرابر هرکسی چطور بازی کنه!
به امید برد اسطوره :001_smile:
mspayam
01-24-2013, 10:44 PM
به نظر من هم فدرر شانس خوبی برای زدن ماری داره ولی باید صبر کرد و دید امتیازهای مهم رو هر کدوم چطوری بازی می کنن.
rojhin
01-24-2013, 11:17 PM
طرفدار های راجر کجاند؟17 گرند اسلم که 5 تا نمی رسه و راجر هم به راحتی می تونه ببره .طرفداری کنید بچه ها چرا ساکت اید نادالی ها طرفدار ماری اند و نوله ای ها هم شاخ و شونه می کشند come on ROGER
http://siusopen.files.wordpress.com/2013/01/roger-federer-story-ap.jpg?w=600&h=400
سلام دوست گلم ، نگران حمایت از راجر کبیر نباش چونکه هواداران اسطوره همه جا هستند ولی مثل بعضی از عزیزان اسیر هیجانات زود گذر نمیشن .
یکی از مزیت های راجر نسبت به اندی اینه که اندی به جز تقریبا یه مورد باقی بازیهاشو تو این تورنمنت تو روز انجام داده و این اولین بازیش تو شبه و امیدوارم این یه پائن مثبت باشه برای راجر . در ضمن 17=1+5+11 گویای همه چیزه .
Ahoura
01-25-2013, 12:31 AM
[/URL][URL="http://www.tennis-image.com/images/47245724766580798514.jpg"]http://www.tennis-image.com/images/47245724766580798514.jpg (http://www.tennis-image.com/images/47245724766580798514.jpg)
روز دوازدهم در ملبورن ........ ماری و فدرر برای چشیدن طعم فینال در اولین گرند اسلم سال 2013 با یکدیگر دست و پنجه نرم می کنند ......
در هد تو هد برتری با تنیسور 25 ساله بریتانیایی با 10 پیروزی در مقابل 9 شکست است اما او هرگز نتوانسته استاد سوییسی را در یک دیدار گرند اسلم شکست دهد .....
ماری در سال قبل برای اولین بار در یک گرند اسلم به قهرمانی رسید. ریترن او به طور قابل توجهی بهبود پیدا کرده است و همچنین از فورهندش به عنوان سلاحی خطرناک استفاده می کند. در کُل او اکنون نسبت به گذشته تنیس هجومی تری را ارایه می دهد و این دلیل موفقیت های اخیرش است.
در سمت دیگر استاد سوییس قرار دارد. توانایی های او نیاز به تعریف ندارد.
پیش بینی بازی بسیار دشوار است اما ماری فرصت اشتباهات زیادی را ندارد ، او باید به یاد داشته باشد که در مقابل فدرر مسابقه میدهد. طولانی شدن رالی ها به سود جوان بریتانیایی است. فدرر در این دیدار سعی میکند تا آنجا که ممکن است با فورهند مرگبارش رالی ها را به سود خود به اتمام برساند .
پیش بینی Nick Bollettieri : هر دوی آن ها قهرمانان بزرگی هستند . نمی توانم به شما بگویم چه کسی پیروز می شود.
پیش بینی PETER BODO : ماری - بر اساس تجربه بسیار متفاوات آنها در کوارتر فینال گرند ها ، همینطور که بازی پیش میره 31 سالگی فدرر نشون میده که چه چیزهایی دارد و همچنین 25 سالگی اندی نیز خود را نشان میدهد.
پیش بینی STEVE TIGNOR : فدرر - در 3 دیدار گذشته گرند اسلم که انجام داده اند ماری فقط یک ست در مقابل او پیروز شده است.
پیش بینی ED MCGROGAN : فدرر - او هم سن بیشتری دارد و هم فورهند بهتری میزند .
پیش بینی RICHARD PAGLIARO : سرعت ، ریترن و بکهند اندی به او در این نیمه نهایی سخت و نزدیک برتری نسبی میدهد.
در طرفي راجر كاركشته و پر تجربه واز طرفي ديگر موراي جوان و پر تحرك خودتون قضاوت كنيد . تجربه يا جواني؟؟؟؟؟؟!
mspayam
01-25-2013, 02:40 AM
حالا فارغ از این بحث بازی امشب، دیدن این رالی بین مونفیس و سیمون که توش 71 ضربه می زنن خالی از لطف نیست:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Zk_rhsDxUFs
mojtaba ashouri
01-25-2013, 09:09 AM
ba inke roger tahala tu grand slam b andy nabakhte vali fek konam dige vaghteshe.
amitis
01-25-2013, 11:36 AM
ساعت بازی چندده و چه کانالی نشون میده؟
Nima93
01-25-2013, 11:41 AM
ساعت بازی چندده و چه کانالی نشون میده؟
درود.بازي تا چند لحظه ديگه شروع ميشه.اينم ليست كانال هاي پخش كننده:
http://tennistalkers.com/showpost.php?p=78289&postcount=3
کیارش
01-25-2013, 12:38 PM
اینم ازبازی تااینجاماری نشون دادچه میخواد
فقط بردوگرفتن جام .امادرفدررمن اعتمادبنفس وروحیه بردن رانمیبینم
هردوبازیکن بزرگی هستندامیدوارم بازی خوبی بشودولذت ببریم
SOROOSH_RF
01-25-2013, 01:33 PM
عجب تایبریکی شد... این ماری که سرویساش از سونگا هم خطرناکتر شد ...
ARY143
01-25-2013, 01:43 PM
با اجازه اساتید و پیشکسوتان محترم و تنها برای درس پس دادن شاگرد حضور استادان :
با این بازی که من از حضرت آقا می بینم بعید میدونم امروز بباز باشه :shame::683:
"و الله یبدع تای بریک لراجیر فیدیریر"http://www.tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif
SOROOSH_RF
01-25-2013, 03:15 PM
عجب بازیی رو برگردوند این عمو راجر
کیارش
01-25-2013, 03:34 PM
من آماتورمتوجه شدم فدرربرنده نیست امادرتعجبم طرفدارهای فدرر
بااینهمه تجربه متوجه نشدند
davidbeckham
01-25-2013, 03:46 PM
درود به شرف اندی:655:
Pouya
01-25-2013, 03:46 PM
مرسی پیرمرد:655::866::583:
تبریک به اندی و طرفداراش:583:
manoochehr1984
01-25-2013, 03:52 PM
برد اندی رو تبریک میگم. عاشقتم راجر حتی اگه بازنده باشی
I Love Rager
sooshians_8919
01-25-2013, 03:54 PM
خب دیگه. Australian Open 2013 هم برا ما تموم شد... :243:
به امید مسابقاتو گرنداسلمای بعدی
دوست داریم مستر فدرر
Ahoura
01-25-2013, 03:57 PM
Roger lost , very tired at the end but Only 7 words : WE ARE PROUD TO BE YOUR FANS:655:S
http://www.tennis-image.com/images/01750235150348757770.jpg (http://www.tennis-image.com/images/01750235150348757770.jpg)
Nima93
01-25-2013, 04:05 PM
http://www.tennis-image.com/images/53388354325045789299.jpg
درود به شرفت.سخت ترين قرعه رو داشتيم بدون شك، بازي 5 سته هم قبل سمي داشتيم.خيليه كه تو 31 سالگي بياي و تا ست پنجم اينجوري بازي كني.كلا اورين:434::655::866: جيگرمون تو تايبريك ست 4 حال اومد :sps:
=========================================
اسطوره واقعي تورنومنت هم كه اينه:254::facepalm:
http://www.tennis-image.com/images/39664284462557463739.jpg
Ali_RF
01-25-2013, 04:06 PM
خداوندگار اعتماد به نفس:
http://www.puntodebreak.com/files/molina3.jpg
Afshin
01-25-2013, 04:07 PM
خیلی خوب جنگید راجر . تبریک به طرفدارای اندی
باعث افتخاره که طرفدار راجر فدررم :655:
nima.a
01-25-2013, 04:12 PM
درود به شرفت راجر :655:
این شیرین ترین باخت فدرر برای من بود. یعنی وقتی سروینگ فور مچ بریک کرد دیگه هیچی دیگه.
راجر :441: :655:
EXpress
01-25-2013, 04:16 PM
راجر افتخاری واسه همه هواداراس فرقی هم نداره.
چیزی که بیشتر از همه چیز اندی رو متمایز میکرد کنترل ذهنش بود. تبریک به خودش و هواداراش.
Afshin
01-25-2013, 04:18 PM
راجر برای اولین بار (یا شاید دومین بار بعد از المپیک) ، داره بالا رفتن سنشو توی بازی نشون میده
ست پنجم دیگه خیلی خسته شده بود . تنها چیزی که منو امروز ناراحت کرده همینه ، حتی فکر کردن به تموم شدن راجر عذاب آوره :240:
msh13792
01-25-2013, 04:31 PM
15014
مرسي اسطوره
كه هنوز هستي و بازي ميكني
من راضي و خوشحالم
ست چهارم خيلي واسم ارزش داشت
pouriya.alex
01-25-2013, 04:33 PM
به احترام اسطوره باید ایستاده دست زد :441:
تو سن 31 سالگی تو دو بازی پشت سرهم جمعا حدود 9 ساعت تو کورت باشی و جلو همچین جوونایی خم به ابرو نیاری فقط از نابغه سوئیسی برمیاد :583: گذر زمان همه چیز رو مشخص خواهد کرد...
در مجموع سرویس راجر مخصوصا تو ست اول چنگی به دل نزد وگرنه راجر پتانسیل برد تو 3-4 ست رو داشت.
به نظرم کندی زمین هم خیلی به کمک اندی اومد
تبریک به اندی، به امید قهرمانیش...
Sorou$h
01-25-2013, 04:36 PM
من آماتورمتوجه شدم فدرربرنده نیست امادرتعجبم طرفدارهای فدرر
بااینهمه تجربه متوجه نشدند
دوست عزیز فدرر طرفدار با تجربه زیاد نداره. چون اگه با تجربه بودن میدونستند از قبل راجر 100% بازندست در این بازی. ولی احساسی با این قضیه برخورد کردند.
همونطور که من میگفتم راجر 100% بازندست امروز ولی طرفدارهاش قبول نمیکردن.
من موندم اگه تای برک نبود راجر چه میکرد؟؟؟
راجر فدرر یک تنیسور قدیمی و تعداد قهرمانیهاش بیشتر از بقیه تنیسورها هست خیلی ها طرفدارش هستند چون اسمش رو زیاد شنیدن از تلویزیون ایران.
مثل تیم بارسلونا که از وقتی قوی شده همه طرفدارش شدن و همچنین تیم ملی اسپانیا.
Sorou$h
01-25-2013, 04:38 PM
تبریک به طرفداران ماری. اینطور که معلومه یک فینال طولانی رو یکشنبه باید ببینیم.
فینال به نظر من اصلا قابل پیش بینی نیست. هر دو تنیسور شانسشون یک اندازست برای قهرمانی.
msh13792
01-25-2013, 04:39 PM
دوست عزیز فدرر طرفدار با تجربه زیاد نداره. چون اگه با تجربه بودن میدونستند از قبل راجر 100% بازندست در این بازی. ولی احساسی با این قضیه برخورد کردند.
راجر فدرر یک تنیسور قدیمی و تعداد قهرمانیهاش بیشتر از بقیه تنیسورها هست خیلی ها طرفدارش هستند چون اسمش رو زیاد شنیدن از تلویزیون ایران.
عجب عجب
travis
01-25-2013, 04:40 PM
تبریک به هر دو بازیکن بابت این بازی زیباشون....به عنوان یه طرفدار راجر به نظرم اندی حقش بود ببره ولی لذت بالاتر برام دیدن بازی راجره که تو این سن و با این قرعه سخت( سخت تر از بقیه بی شک) تونست تا اینجا پیش بیاد و تو این بازی جنگید و یه جاهایی (از جمله برگردوندن بازی تو ست چهارم) واقعا افتخار کردم به راجر فدرری بودنم! خسته نباشی مرد...:441::441::655:
pouriya.alex
01-25-2013, 04:44 PM
تبریک به طرفداران ماری. اینطور که معلومه یک فینال طولانی رو یکشنبه باید ببینیم.
فینال به نظر من اصلا قابل پیش بینی نیست. هر دو تنیسور شانسشون زیاده برای قهرمانی.
آره فینال 7 ساعت بکش زیرش خواهد و اصلا معلوم نمیشه کی بهتر زیرش خواهد کشید که ببره...
بشینید و لذت ببرید...
دوست عزیز انقدرم خوشحال نباش که پیش بینیت درست درومده، چون تنیس مساوی نداره و همیشه 50% شانس پیش بینی صحیح داری!
خسته نباشی به راجر عزیز واقعاً این مرد تمام نشدنی و همچنین تبریک به هوادارای موری. از این باخت ناراحت نیستم چون سرافرازانه باخت.اندی هم عجب first serv میزد هر چند خیلی از سرویس دوماش قابل پیش بینی بود راجر هم به خوبی با یه فورهند وینر جوابشو میداد. امیدوارم تو فینال اندی برنده بازی باشه.
Aryan
01-25-2013, 04:47 PM
یه نتیجه ی خوب واسه ما
در مقایسه با راجر با اندی راحت تر بازی میکنیم
هم بازی 5 سته شد
هم یه روز بیشتر استراحت:434:
The King
01-25-2013, 04:50 PM
از حق نگذریم استدلالی قدرتمند ، توام با مثالی گیرا و واضح بود و جای هیچگونه شک و شبهه ای رو هم نذاشت ...
-----------------------
king of the courts :655:
nima.a
01-25-2013, 04:53 PM
:388:
حالا ما تجربه کافی نداریم اگه اشتباه کنیم اشکال نداره؛ شما برو تجربیاتتو با نویسنده های سایت های بزرگ مثل Tennis.com در میون بذار دیگه از این اشتباه ها نکنن تو همچین بازی هایی پیش بینی کنن راجر برنده میشه.
rojhin
01-25-2013, 04:57 PM
اول تبریک میگم به اندی و هواداراش بخصوص سهند نازنین به امید قهرمانی اندی
دوم خسته نباشید میگم به راجر نازنین که ما رو سرافراز کرد . وقتی ست چهارم رو برگردوندی برای من کافی بود . همینکه با این سن و این قرعه پا پس نکشیدی و مردونه جنگیدی نشون میده که حقیقتا اسطوره ای .
سوم اینکه من بابت حرف ناجور دوست جوونمون که همیشه عقل و منطق رو گم میکنه و مثل بازیکنش رفتار میکنه دوستان عزیز خودم نظیر نیما ، اهورا ، افشین ، پویا و مهران و مهرداد و فرید و مانی که رافائیه و ... رو بهش یادآوری میکنم . البته از دوستان عزیزی که اسمشون رو بدلیل فراموشی ذکر نکردم عذر میخوام .
اگه این عزیزان بی تجربه اند حتما شما باتجربه ای و پر از معلومات ؟
Maani
01-25-2013, 04:58 PM
ببین دوست عزیز درسته ما نادالیا دوس داریم فدرر موفق نشه ولی برام سخته ببینم که هر تازه تنیس نگاه کرده ای بیاد درباره فدرر اینجوری صحبت کنه.
مشکل شما اینه که تازه یه ساله دارین تنیس میبینید و یادتون رفته که فدرر برا سالها هنرنمایی میکرده . فک کردی همین جور الکی طرفدارش شدن ؟ مگه فقط تو ایرانه که اینجوریه؟
تو دنیا طرفداری فدرر بیشتر نیستن؟ اونا هم الکی شدن ؟
قدیمیه ولی الانم هست مگه پارسال یه گرند نگرفت ؟ مگه فینال المپیک و فینال لندن نبود ؟
دیگه میخوای چیکا کنه ؟ همه رو درو کنه ؟ مگه چند تا مسترز نگرفت ؟
در ضمن تای برک جزء بازیه . تمرکز میخواد توش . و تمرکز هم جزء بازیه تنیسه.
فدرر هم خیلی خوب بازی کرد از نظر من تو این سن و این تلاش برنده بود.
SOROOSH_RF
01-25-2013, 04:58 PM
اول به طرفداران ماری برای این برد ارزشمند تبریک میگم.
اما منم مثل بقیه به اینکه طرفدار راجرم افتخار میکنم و از راجر واقعا ممنونم که تا جون در بدن داشت جنگید و کاری کرد که نتونیم حتی با وجود باختش ازش ناراضی باشیم...
YOSEF
01-25-2013, 05:02 PM
با این باخت دنیا به آخر نرسیده هنوز سه گرند دیگه مونده برای امسال یه چیزی واضح هست ادمی به سن وسال راجر هنوز امید به فتح اسلم وجود داره ونفر دوم رنکینگه فقط نشان دهنده توانای بالای راجر هست من مطمءنم امسال باز برنده یکی از اسلم میشه هستیم و میبینیم این نه خیالبافیه نه توهم
AndreS
01-25-2013, 05:02 PM
این سرویس برای سمی کافی نبود
========
ست چهارم
ست پنجم.....
فدای سرت
خسته نباشی پیرمرد :583:
http://www.australianopen.com/images/pics/thumbs/m_federer_12_119.jpg
کیارش
01-25-2013, 05:06 PM
دوست عزیزتعصب چیزخوبی نیست .طرفدارهای فدرروالبته نواک خیلی .........
امامثل روزروشن بودماری میبره .حالاببینیم فینال چی میشه بنظرم 60ماری و40نواک
شانس قهرمانی دارند.من ازسال82طرفداربارساهستم .ونادال راهم ندیده بودم
فقط خبرراشنیدم فدرررابرداولین بردش بوداسمی انچنانی نداشت.طرفدارش شدم
چون ازبس ازفدررلج بودم.دوست من ناراحتی نداره سن رفت بالاخداحافظی کنه
اتفاقاسال قبل باویمبلدون میبایست میرفت واسطوره میشد.اینقدرهست تاخراب
کنه وزیر10نفربره ومجبوربه رفتن بشه .
من طرفدارآغاسی بودم بااون سن میخواست باجام خداحافظی کنه دراپن نیویورک
فکرکنم همین مرحله بود2-0ازفدررعقب بودبادوباران بازی به فردایش موکول شد
آغاسی برگشت بازی باگیم5کشیدمتاسفانه آغاسی باخت جدا"برایش اشک ریختم
اون بازی باعث تنفرازفدررشدحالاتاریخ تکرارشد.!!!!!!!!!!
البته همسرم نواکه ودخترم فدررودختردیگرسادرلینگ همه باهم تماشامیکنیم
ببین ماچی میکشیم!!!!!!!!!!!
اینکه انتظار داشته باشیم فدرر مثل سال 2007 بازی کنه دور از منطق هست. به دور از تعصب که نگاه کنیم اندی مستحق برد بود . در قیاس با راجر به مراتب بهتر سرویس میزد، شانس بریک بالایی داشت ، ریترن خوب داشت و قابل توجه اینکه در مقاطعی Agressive بود. منتها کندی زمین هم کمکش کرد هرچند که به اعتقاد من فدرر میتونست با توجه به Bounce بسیار کم کورت، از اسلایسهاش خصوصا به سمت بکهند ماری بیشتر و بهتر استفاده کنه. این بازی نزدیک در نیمه نهایی یک گرند اسلم در این سن فقط از یک استثنا برمیاد. با احترام به طرفداری نواک و اندی،مانند فدرر بودن براشون بسیار دست نیافتنیه
این سرویس برای سمی کافی نبود
========
واقعاً نکته بازی تو همین بود با اینکه فورهند راجر خوب نبود ولی اگه سرویسش عالی میبود میتونست بازیو ببره.این ابزاری بود که خیلی جاها به کمک راجر میومد ولی حیف......
sahand
01-25-2013, 05:20 PM
:3t1::3t1::3t1:
چشم بازار با این استدلال کور شد.این همه کارشناس خوب داریم تو این سایت اونوقت شما میای همه شونو میبری زیر سوال:3t1:
این سایت سالهاست راه افتاده عزیزم و اکثرا کارشناسهای خوبی هستند.من به عنوان طرفدار اندی نمیتونستم بگم 100%تو میای میگی؟تایبرک جزو جدا نشدنی بازیه و مطمئنم اگه تو فینال تایبرکی به سود نواک تموم شه قربون صدقه تایبرک هم خواهی رفت.گیرم هم قبول که طرفداران فدرر چون اسم راجر را زیاد شنیدند طرفدارش شدند(که اصلا قبول ندارم)ولی خب؟؟؟98%طرفدارهای نواکم بعد از اوجش تو 2011 طرفدارش شدند خصوصا تو این سایت پس چیز عادی میتونه باشه.
از پوریا هم ناراحتم بابت حرفش که میگفت بشینید 7ساعت زیرش کشیدن رو ببینید.لطفا نظر خودتونو با تمسخر به دیگران غالب نکنید.نظر شما برای اینکه کی بهتر بازی میکنه برای همه محترم ولی اینکه نحوه بازی دوتا از بهترین بازیکنان جهانو زیر سوال ببرید اصلا درست نیست.
Sorou$h
01-25-2013, 05:20 PM
For F*ck's Sake Just
http://www.tennis-image.com/images/82023377499854399223.gif (http://www.tennis-image.com/images/82023377499854399223.gif)
الان شما قوانین انجمن رو رعایت کردی با این فوشی که دادی؟؟؟
درسته که این یک اصطلاحه و اصلش هم for god sake just . ولی شما اون کلمه زشت رو توش گذاشتی. به هر حال هرچی به من گفتی به خودت گفتی.
خیلی جالبه واسم که اینجا طرفدارهای راجر همه کار میتونن بکنن.
rojhin
01-25-2013, 05:26 PM
[QUOTE=soroush djokovic;79107]الان شما قوانین انجمن رو رعایت کردی با این فوشی که دادی؟؟؟
[B][COLOR=SeaGreen]درسته که این یک اصطلاحه و اصلش هم for god sake just . ولی شما اون کلمه زشت رو توش گذاشتی. به هر حال هرچی به من گفتی به خودت [SIZE=2]گفتی.
:434::434::434:
divooneyeroger
من ناراحتم راجر باخته،درست.ولی یه چیز میگم بی تعصب .اصلا گذاشتم چند ساعت از بازی بگذره اعصابم بیاد سر جاش بعد کامنت بدم.
باید در قانون تنیس یه تغییراتی بدن. باید در هر بازی برای aces یک محدودیت بذارن مثلا از فلان مقدار بالاتر دیگه حساب نشه . واقعا این باعث میشه هم بازیکن مقابل سرد شه هم بیننده بیچاره تا میاد یه ذره لذت ببره از رالیها هی گیم 3 ثانیه ای تموم میشه.
msh13792
درسته که این یک اصطلاحه و اصلش هم for god sake just . ولی شما اون کلمه زشت رو توش گذاشتی. به هر حال هرچی به من گفتی به خودت گفتی.
اينكه داري همه هوادار راجر رو با يه صحبت مسخره كه ديگه
حتي هوادار نادال و اندي و حتي خيلي از هوادار جوكر ميدون هيچ منطقي پشتش نيست
اين كمترين جوابي بود كه بهت دادن دوستان
زياد جو گير شدي عزيزم
شما هنوز تا چند ماه پيش نميدونستي تايبريك واسه چه مسابقه اي هست واسه كجا نيست
هنوز فرق مسترز و مسابقات 500 و 250 رو نميدونستي
حالا ادعاي تنيس ت هم ميشه
:350::350::350:
Ehsλn
01-25-2013, 05:31 PM
http://upload.tehran98.com/img1/dd2lzmwhhw8s1qkflj76.gif
sahand
01-25-2013, 05:32 PM
من ناراحتم راجر باخته،درست.ولی یه چیز میگم بی تعصب .اصلا گذاشتم چند ساعت از بازی بگذره اعصابم بیاد سر جاش بعد کامنت بدم.
باید در قانون تنیس یه تغییراتی بدن. باید در هر بازی برای aces یک محدودیت بذارن مثلا از فلان مقدار بالاتر دیگه حساب نشه . واقعا این باعث میشه هم بازیکن مقابل سرد شه هم بیننده بیچاره تا میاد یه ذره لذت ببره از رالیها هی گیم 3 ثانیه ای تموم میشه.
احیانا راجر خودش از این سبک سرو و والی استفاده نمیکنه برای زود تموم شدن بازیهاش:379:بنظرم میرسه که تمام هواداری راجر این سبکو خیلی دوس دارند:434:و ترجیح میدند به رالی شما چرا برعکسی:160:
Afshin
01-25-2013, 05:33 PM
من هر چی دلم میخواد می گم . کسی که جنبه نداره و وقتی میدونه یه عده ناراحتن میاد راه میره رو اعصابشون و رسماً به همشون توهین میکنه ، بهتر از این نباید بهش گفت .
فقط شانس بیار نواک فینال رو ببره ، چون اگه باخت چنان میرم روی اعصابت که دیگه بصورت مهمان هم این تاپیک رو دنبال نکنی.
محدود کردن ACE از اون حرفا بود ها! اولا اینکه فدرر یکی از بازیکنایی که موثرترین سرویس هارو داره رو یک بازی نمیشه استدلال کرد ثانیا اینکه با اتکا به سرویس هیچ بازیکنی تاپ نمیشه (مثلا کارلوویچ). حالا گیرم Ace محدود شد! و یه بازیکنی سهمیشو تموم کرد! اونوقت طرف مقابلش هر سرویسی بالای 100 کیلومتر در ساعت بیاد اصلا طرفش نمیره که Ace بشه انقدر تکرار شه تا طرف مقابل از سر ناچاری یک سرویس باقلوا تقدیمش کنه!
Afshin
01-25-2013, 05:38 PM
باو دیگه به قوانین تنیس گیر ندید . اونقدری که راجر از سرویسش سود برده توی این سالها ، ماری و نادال و جکوویچ سود نبردند .
بالاخره این سطح جز سطوح کند هست و راجر سرویسش توی این سطوح مقابل ریترنر های فوق العاده ای مثل اندی ، چندان کارساز نیست . اگه قرار باشه همه چیز مطابق میل ما باشه که دیگه مسخره میشه :434:
divooneyeroger
01-25-2013, 05:40 PM
احیانا راجر خودش از این سبک سرو و والی استفاده نمیکنه برای زود تموم شدن بازیهاش:379:بنظرم میرسه که تمام هواداری راجر این سبکو خیلی دوس دارند:434:و ترجیح میدند به رالی شما چرا برعکسی:160:
احیانا شما برعکس متوجه شدی حرفمو.من حریفای راجرو میگم تق و توق ایس میزنن و میترسن باهاش رالی داشته باشن
divooneyeroger
01-25-2013, 05:44 PM
باو دیگه به قوانین تنیس گیر ندید . اونقدری که راجر از سرویسش سود برده توی این سالها ، ماری و نادال و جکوویچ سود نبردند .
بالاخره این سطح جز سطوح کند هست و راجر سرویسش توی این سطوح مقابل ریترنر های فوق العاده ای مثل اندی ، چندان کارساز نیست . اگه قرار باشه همه چیز مطابق میل ما باشه که دیگه مسخره میشه :434:
اصلا موافق نیستم راجر از سرویساش بیشتر سود برده تا بقیه .منم نگفتم همه چی طبق میل ما باشه من میگم این تغییراتو بدن بهتره چون اینجوری یکی صبح تا شب سرویس تمرین کنه هی بیاد سرویس بزنه که نشد.راستی همیشه نظراتتونو thanks کردم امیدوارم این تبادل بحثی که باهاتون دارم موجب دلخوریتون نشه چون احساس کردم در این تاپیک اکثریت ،تبادل نظرو درک میکنن
divooneyeroger
01-25-2013, 05:51 PM
محدود کردن ACE از اون حرفا بود ها! اولا اینکه فدرر یکی از بازیکنایی که موثرترین سرویس هارو داره رو یک بازی نمیشه استدلال کرد ثانیا اینکه با اتکا به سرویس هیچ بازیکنی تاپ نمیشه (مثلا کارلوویچ). حالا گیرم Ace محدود شد! و یه بازیکنی سهمیشو تموم کرد! اونوقت طرف مقابلش هر سرویسی بالای 100 کیلومتر در ساعت بیاد اصلا طرفش نمیره که Ace بشه انقدر تکرار شه تا طرف مقابل از سر ناچاری یک سرویس باقلوا تقدیمش کنه!
احیانا داور اینا عقل دارن که بفهمن بازیکن عمدی طرفش نمیره:434:
اتفاقا به نظر من در اینده ای نزدیک بازیکنی میاد که بتونه با اتکا به سرویس تاپ شه. خیلی خوبه که بتونیم در نهایت احترام جواب همو بدیم .
Sorou$h
01-25-2013, 05:55 PM
هی هندونه زیر بغل همدیگه نذارید.
مشکل اینجاست که شما همه با هم دوست هستین و هوا همدیگه رو دارین. ولی مشکلی نیست.
مانی تو راست میگی که خیلی وقته تنیس نگاه میکنی ولی جرأت نداشتی شرط ببندی.
فدرر خیلی تنیسور خوبیه ولی اگه مرد هست الان گراند ببره نه اونوقت که فقط رافا زورش بهش میرسید.
راجر تنها خوش شانسی که اورده موقعی وارد دنیای تنیس شد که فقط یک رافا میتونست جلوش رو بگیره که اون هم تو بعضی از گرند اسلمها حذف میشد و راجر با خیاله راحت قهرمان میشد.
البته دوران آخر بازی سمپراس و آغاسی هم بود که زورشون به راجر جوون نمیرسید.
بردن سودرلینگ و بقداتیس و فرناندو گنزالس و مارات سافین و اندی رادیک اونقدر هنر نیست.
بردن نادال و جوکوویچ و ماری که الان بهترین بازیها رو ارائه میدن هنره. کاری که ماری و جوکوویچ الان دارن انجام میدن.
افشین اگه نواک ببازه اینقدر ظرفیت دارم که فوش ندم. حالا کی بچست؟؟؟ خجالت بکش.
من دیگه هیچوقت تو این سایت از این لحظه به بعد نظر نمیدم. چون واقعا اینجا فقط برای طرفدارهای فدرر خوبه.
دوستان عزیز طرفدار نواک ازتون می خوام همیشه از ورزشکار مورد علاقتون دفاع کنید.
ولی خودمون کیارش چه جواب قشنکی داد گفت من که آماتور هستم میدونستم ماری برندست ولی شما چطور متوجه نشدین:251:
خوش باشینننن.
نواک جوکوویچ یک دونست واسه نمونست.
ahas69
01-25-2013, 05:56 PM
با این سنش خوب اومد بالا ولی دیگه از آغاسی تو یو اس 2005 خفن تر نبود که با اون سنش ترکوند
Afshin
01-25-2013, 05:58 PM
اصلا موافق نیستم راجر از سرویساش بیشتر سود برده تا بقیه .منم نگفتم همه چی طبق میل ما باشه من میگم این تغییراتو بدن بهتره چون اینجوری یکی صبح تا شب سرویس تمرین کنه هی بیاد سرویس بزنه که نشد.راستی همیشه نظراتتونو thanks کردم امیدوارم این تبادل بحثی که باهاتون دارم موجب دلخوریتون نشه چون احساس کردم در این تاپیک اکثریت ،تبادل نظرو درک میکنن
خب علت وجود سطوحی مثل Plexicushion ـه استرالیا همین ایس ها و سرویس وینر های بیش از حد بود.
ATP و ITF در 10 ساله گذشته به طور پیوسته سعی کردن که سطوح رو نسبت به گذشته متعادل تر کنن ، چون واقعا تنیس 20 سال پیش زیادی به سرویس وابسته بود .
این سطوح کند تا حد زیادی ایس ها و سرویس وینر ها رو کمتر کرده در دنیای تنیس ، با این وجود همه میدونن که راجر فدرر یکی از بهترین سرو های Tour رو داره و بارها در امتیازهای حساس و مسابقات حساس به کمکش اومده.
شاید در 95% بازیهای رو در رو ، تعداد ایس ها و سرویس وینر هاش از حریف مقابلش بیشتر باشه.
امروز هم بخاطر مشکل کمرش ، نیم ساعت تا یک ساعت اول خیلی بد سرویس زد و حتی سرویس بالای 190 کیلومتر نمیتونست بزنه ، اما رفته رفته با گرم شدن کمرش ، بهتر سرویس زد و ست های آخر تقریبا به اندازه ی ماری Cheap Point بدست اورد . دقیقا توی ویمبلدون هم بخاطر کمرش توی ست های اول مقابل ماری و جکوویچ همین اتفاق افتاد. فقط اونجا سطح بیشتر مناسب بازیش بود و تونست بازی رو توی 4 ست تموم کنه.
فدرر خیلی تنیسور خوبیه ولی اگه مرد هست الان گراند ببره نه اونوقت که فقط رافا زورش بهش میرسید.
راجر تنها خوش شانسی که اورده موقعی وارد دنیای تنیس شد که فقط یک رافا میتونست جلوش رو بگیره که اون هم تو بعضی از گرند اسلمها حذف میشد و راجر با خیاله راحت قهرمان میشد.
بردن سودرلینگ و بقداتیس و فرناندو گنزالس و مارات سافین و اندی رادیک اونقدر هنر نیست.
بردن نادال و جوکوویچ و ماری که الان بهترین بازیها رو ارائه میدن هنره. کاری که ماری و جوکوویچ الان دارن انجام میدن.
من دیگه هیچوقت تو این سایت از این لحظه به بعد نظر نمیدم. چون واقعا اینجا فقط برای طرفدارهای فدرر خوبه.
ولی خودمون کیارش چه جواب قشنکی داد گفت من که آماتور هستم میدونستم ماری برندست ولی شما چطور متوجه نشدینhttp://www.tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/21.gif
خوش باشینننن.
بسیار هم عالی http://www.tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/6.gif
از نظراتتون استفاده کردیم در این مدت !!!!!!!
فقط امیدوارم مثه دفعه ی قبل که قهـــر کردی زیر حرفت نزنی و دیگه بر نگردی http://www.tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/3.gif
rojhin
01-25-2013, 05:58 PM
اتفاقا به نظر من در اینده ای نزدیک بازیکنی میاد که بتونه با اتکا به سرویس تاپ شه. خیلی خوبه که بتونیم در نهایت احترام جواب همو بدیم .
دوست نازنین مطمئن باش همه بچه ها غیر از یکی دو نفر به این تاپیک بعنوان تبادل نظر نگاه میکنن . و شکر خدا هیچ توهین یا بی احترامی هم بوجود نیومده
msh13792
01-25-2013, 05:59 PM
ولی خودمون کیارش چه جواب قشنکی داد گفت من که آماتور هستم میدونستم ماری برندست ولی شما چطور متوجه نشدین:251:
خوش باشینننن.
قربون دستت اين در رو پشت سرت ببند
sahand
01-25-2013, 06:03 PM
خوش اومدی عزیزم:683:راستی یه سایت جدید پیدا کردی شرط بندی 100درصدی فراموش نشه
من خاطرم نمیاد به شما بی احترامی کرده باشم فقط خواستم شرحی داده باشم که متوجه غیر قابل قبول بودن پیشنهادتون بشین مضاف بر اینکه ریترن نکردن تعمدی سرویس نه غیر قانونیه و نه کسی رو میشه مجبور کرد که ریترن کنه
با این سنش خوب اومد بالا ولی دیگه از آغاسی تو یو اس 2005 خفن تر نبود که با اون سنش ترکوند
یادش بخیر.عجب بازی بود نیمه نهایی با جیمز بلیک!
Aryan
01-25-2013, 06:12 PM
چیزای عجیب غریب میبینیم جدیدا
بیخیال بابا !!! :facepalm::facepalm:
divooneyeroger
[QUOTE=Afshin;79123]
خب علت وجود سطوحی مثل Plexicushion ـه استرالیا همین ایس ها و سرویس وینر های بیش از حد بود.
ATP و ITF در 10 ساله گذشته به طور پیوسته سعی کردن که سطوح رو نسبت به گذشته متعادل تر کنن ، چون واقعا تنیس 20 سال پیش زیادی به سرویس وابسته بود .
این سطوح کند تا حد زیادی ایس ها و سرویس وینر ها رو کمتر کرده در دنیای تنیس ، با این وجود همه میدونن که راجر فدرر یکی از بهترین سرو های Tour رو داره و بارها در امتیازهای حساس و مسابقات حساس به کمکش اومده.
شاید در 95% بازیهای رو در رو ، تعداد ایس ها و سرویس وینر هاش از حریف مقابلش بیشتر باشه.
امروز هم بخاطر مشکل کمرش ، نیم ساعت تا یک ساعت اول خیلی بد سرویس زد و حتی سرویس بالای 190 کیلومتر نمیتونست بزنه ، اما رفته رفته با گرم شدن کمرش ، بهتر سرویس زد و ست های آخر تقریبا به اندازه ی ماری Cheap Point بدست اورد . دقیقا توی ویمبلدون هم بخاطر کمرش توی ست های اول مقابل ماری و جکوویچ همین اتفاق افتاد. فقط اونجا سطح بیشتر مناسب بازیش بود و تونست بازی رو توی 4 ست تموم کنه.
میدونید من یه دانشجوی کامپیوترم در دنیای صفر و یک خودم ولی فقط دیوونه راجرم، و همیشه بازیهاشو دیدم ولی دایره اطلاعاتم در تنیس به همین دیدن بازیها محدود میشه ولی خوب انقدر اعتماد به نفس دارم نظرامو بذارم چون در اینجا دوستان همدیگرو ساپورت میکنن و همدیگر رو توجیه،خیلی خوبه افرادی مثل شما هستن که اطلاعاتشون انقدر بالاست.
ممنون
rojhin
خوش باشینننن.
عمرا اگه کسی بتونه همچین استدلالی کنه ، خدائی به فکر کی میرسید که چرا راجر 17 گرند داره؟
مرسی سروش جان جواب خیلی هارو دادی .
همشون ادعا دارن حرفه ای دارن تنیس میبینن ولی توئی که فقط یکساله داری تنیس میبینی فهمیدی چرا راجر اینقدر جام گرفته
افشین و اهورا و نیما و مهرداد و مهران و مانی و پویا و پوریا و فرید و خیلی از بقیه بچه ها که هیچ کارشناسهای خارجی هم عمرا بتونن مثل تو از تنیس سر در بیارن و اینجوری تحلیل کنن.
اگه روزی بردنت برای تحلیل بازیهای مهم اینچنینی تو خارج فقط یادت نره بگو از بچه های تنیس تاکرز بودی :434::434::434:
Curious
01-25-2013, 06:16 PM
احیانا شما برعکس متوجه شدی حرفمو.من حریفای راجرو میگم تق و توق ایس میزنن و میترسن باهاش رالی داشته باشن
فکر نمی کنم نه در بازی با سونگا و نه در بازی با ماری توی رالی ها فدرر برتری خاصی داشت.
هم ماری هم سونگا وینرهای بیشتری داشتند.
هیچ کس بدش نمیاد ایس بزنه تا رقیبش رو شکست بده.فدرر هم از ایس زدن خیلی سود برده و به نظرمن قهرمانی ویمبلدون سال پیش رو هم مدیون سرویس هاش بود که هیچ اشکالی هم نداره.
در ضمن به نظرمن فدرر هم در ایس زدن ماری و سونگا در بازی های قبلی نقش داشته و دستکم می تونسته مانع ایس شدن بعضی از اونها بشه.مطمئن باش ماری در مقابل جوکوویچ نمیتونه اینقدر از سرویس امتیاز بگیره.
divooneyeroger
01-25-2013, 06:16 PM
من خاطرم نمیاد به شما بی احترامی کرده باشم فقط خواستم شرحی داده باشم که متوجه غیر قابل قبول بودن پیشنهادتون بشین مضاف بر اینکه ریترن نکردن تعمدی سرویس نه غیر قانونیه و نه کسی رو میشه مجبور کرد که ریترن کنه
من قصد جسارت نداشتم،من چون گفتید "از اون حرفا بود" اینو گفتم ، گفتم شاید در کامنتهای بعدی یه چیز دیگه هم بگید :434:
اصولا خانمها به ادبیات "نظرات" ،خیلی توجه میکنن.
Ehsλn
01-25-2013, 06:17 PM
خوش باشینننن.
http://upload.tehran98.com/img1/63l3cxqri201wvdiedo8.gif
Afshin
01-25-2013, 06:18 PM
یادش بخیر.عجب بازی بود نیمه نهایی با جیمز بلیک!
1/4 نهایی بود.
divooneyeroger
01-25-2013, 06:18 PM
"مطمئن باش ماری در مقابل جوکوویچ نمیتونه اینقدر از سرویس امتیاز بگیره."
امیدوارم ،با اینکه طرفدار هیچ کدومشون نیستم ولی دوس دارم بازیشون طول بکشه،خسته شن:434:
1/4 نهایی بود.
درسته! QF بود. بابت یاداوری ممنونم
Pouya
01-25-2013, 06:27 PM
خوش باشینننن.
ویمبلدونُ مشاهده نکردی؟ نواک که خیلی ها میگن بهترین ریترن رو در حال حاضر داره جز 1 گیم هیچ حرفی برای گفتن نداشت در سرویس گیم های فدرر. ماری رو هم در فینال بردیم در حالی که بسیار آماده بود. نادالم نیومد ببریمش.:434:
اون بحث مسخره خلا تنیس زمان قهرمانی های فدرر هم دیگه لوث شده. انگار فرم فدرر در زمان ثابته ، بقیه اگه ببازن ضعیف بودن و اگه قوی باشن هم می برن!!:441: ادامه توضیحش میشه تکرار مکررات...
بد نیست وقتی کسی در مورد چیزی که ندیده نظر میده ، حداقل یه سرچی بکنه ، ویکیپدیایی چیزی که حرف خنده دار نزنه! در آخر دوران سمپراس راجر جام مهمی نبرده بود و جز تنیسورهای مهم نبود. فقط یک بار باهم بازی کردن که راجر 3-2 برد و دور بعدشم حذف شد. در مورد آغاسی ، یکی از دوران اوج آغاسی بعد از مصدومیتش بود یعنی 2003-2005 . و خیلی از بهترین بازیهاشو تو این دوران انجام داده و اگر فدرر نبود ممکن بود چند گرند اسلم دیگه هم ببره. البته شما گفتی از 2005 تنیس می دیدی و طبیعیه که این چیزا رو ندونی. حداقل با قاطعیت نظر نده.
جوکوویچ و ماری رو هم به اندازه کافی بردیم. تو اوج نبودن؟ 1. به درک! 2. مگه ما هر بازی که باختیم تو اوج بودیم. در اکثر بازی ها که هر دو در اوج بودن راجر پیروز شده.
نواک تنیسور بسیار بزرگیه ولی اینکه " کاری که نواک کرده هنره ، نه راجر " می تونه کاندید جوک سال بشه. خود نواک هم خنده ش میگیره.
saeedsafaee
01-25-2013, 06:45 PM
با اینکه طرفدارش نیستم ولی امروز خیلی واسه روجر ناراحت شدم. مثل روزایی که نادال می باخت. این گرنداسلم همش واسم حالگیری بود. رافا و کلایسترز نیومدن لیزیکی و دلپوترو خیلی زود اوت شدن و روجر و سرنا هم دراماتیک حذف شدن.
امیدوارم جذابیت فینال همه این تلخیها رو جبران کنه.
rojhin
01-25-2013, 07:12 PM
عزیز جان تو که پیج طرفدارهای نواک رو اداره میکنی یه سر به صفحه فیسبوک راجر و نواک میزدی و تفاوت 2665990 لایک برای جوکر رو با 12370992 لایک برای اسطوره رو حساب میکردی و بعد از این حرفها میزدی
farzin123
01-25-2013, 07:13 PM
بعضی از رکوردهای فدرر تا مدتها باقی خواهند ماند؟
چه کسی 8 بار فینال ویمبلدون رسیده؟(7 جام)
چه کسی 6 بار فینال US open رسیده؟(5 جام)
چه کسی 5 بار فینال roland رسیده؟(1 جام)
چه کسی 5 بار فینال australia رسیده؟(4 جام)
چه کسی فینالیست همه مسترزهای 1000 بوده؟
چه کسی 6 بار قهرمان تور انتهای سال شده؟
چه کسی بیستر از 300 هفته ، رنک 1 بوده؟
چه کسی متخصص هارد، چمن و خاک ؟
آیا تنیس تا حال چنین اسطوره ای به خود دیده و یا در آینده خواهد دید....
خود قضاوت کنید....
navidballack
01-25-2013, 07:15 PM
یکی از دلایل اینکه اینجا پستی نمیدم اینه که وارد بحث با امثال شما نشم
خودت از حرفایی که میزنی خندت نمی گیره ؟
از 2006 تنیس می بینی ارواح عمه من :-j
Paymaan
01-25-2013, 07:32 PM
دوست عزیز , سروش جان
این یه واقعیتیه که تعداد طرفدار های فدرر در این سایت خیلی بیشتر از بقیه تنیس باز هاست . وقتی شما یه حرفی رو بر علیه فدرر می زنید طبیعیه که دوستان واکنش نشون می دن . دلیلی نداره شما ازین واکنش ها ناراحت بشین . شما هم جواب بدید. دیگه برای چی از فروم خداحافظی می کنید؟ اگر شما یه حرفی زدید و بقیه اومدن به شما توهین کردن اونوقت بیاید شکایت کنید . به هر حال امیدوارم پست من بتونه شمارو قانع کنه .
davidbeckham
01-25-2013, 07:49 PM
come on nole:396:
بزن تو گوش سومین قهرمانی پیاپی استرالیا
انتقام یو اس رو هم بگیر
http://www.shiaupload.ir/images/69489341336711617418.jpg
sirvan
01-25-2013, 08:14 PM
کامااااااااااااااااان نوله...!!!
پیش به سوی ششمین گرنداسلم...!
مهران
01-25-2013, 09:05 PM
حالم داره... حالا يه چيزي بگيم با عصبانيتي كه داريم...
حيف! حيف كه اينجا چندتا از دوستانم طرفدار نواك هستن مخصوصا آرين كه دوست ندارم ناراحت بشه وگرنه جوري نواك رو آب ميكشيدم كه روت نشه ديگه اين حرفو بزني!
ياد يه جمله جالب افتادم:
زيباترين جمال خرد است!
BABAK
01-25-2013, 09:13 PM
به جز خستگی ناشی از 2 بازی سنگین متوالی که خودشو تو ست آخر نشون داد، سرعت پایین "گراند استروک" های فدرر یکی از عوامل اصلی شکست بود مخصوصا از ناحیه فرهند که نه Pace داشت و نه انگِل !!
اما چیزی عوض نشده، عهد و پیمان و عشق و علاقه ای که اسطوره با طرفداراش داره، اگر از سر برود، از دل و از جان نرود :655::655:
Behr@d
01-25-2013, 09:55 PM
Women's Championship
http://www.picxure.com/images/90487866612865891669.png
___________________________________________________________________________________________________
Men's Championship
http://www.picxure.com/images/19112041781125081857.png
Aryan
01-25-2013, 10:06 PM
حالم داره... حالا يه چيزي بگيم با عصبانيتي كه داريم...
حيف! حيف كه اينجا چندتا از دوستانم طرفدار نواك هستن مخصوصا آرين كه دوست ندارم ناراحت بشه وگرنه جوري نواك رو آب ميكشيدم كه روت نشه ديگه اين حرفو بزني!
ياد يه جمله جالب افتادم:
زيباترين جمال خرد است!
یادته مهران .. ما یه بار همین بحث و با هم کردیم .... خیلی صلح آمیز به پایان رسید.:434:
بابا این همه درگیری واسه چیه؟؟؟ شست و شو دادن اصلا روش مناسبی نیست:443:
سروش ام که یه تنه با همه در حال مبارزه اس ... ماشالا اعصابش قویه
بکش بیرون از این چیزا.. بازی رو ببین و لذت ببر :434:
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.