توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون مسابقات تنیس بارکلیز لندن
beeroz
11-23-2011, 02:39 PM
سلام, دوستان كسي به ما ميگه بيگل يعني چي؟
یعنی شش بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق:254:
مهران
11-23-2011, 03:45 PM
حقیقتو میگم
دو بار تو این چند وقت بیگل شده نادال
کدوم بدتره حرفای من یا اینجوری باختن
واسه خود نادال میگم باید بره کنار
اینجوری اعتبارش بیشتر زیر سوال میره
تازه ترسی ندارم که اگه طرفدار فدرر بودم مستقیم میگفتم
سلام
با شما در مورد مربی نادال موافقم، اصلا به فکر نادال نیست... همینجوری داره اونو میفرسته تو تورنمنت های مختلف بدون توجه به افت روحی و مشکل بدنیش... قبلا هم گفته بودم این آدم داره نادالو نابود میکنه! من طرفدار راجرم و اونو اسطوره میدونم اما نادال یه نابغه ست تو تنیس و حیفه که به خاطر مدیریت بد برنامه هاش داره به این روز میفته...
راجر اگه الانم موفقه تو این سن همش به خاطر خودش نیست بلکه از بیرونم مدیریت برنامه هاش قویه... مربیش درکش میکنه... شما نگاه کن چندتاچ تورنمنت نبودش، ما هواداراش ناراحت بودیم اما مطمئن بودیم کار مربیش درسته...
شما همناراحت نباش ایشاالله درست میشه:866:
مهران
11-23-2011, 03:47 PM
افشین جان بی زحمت این بازی 3 سوته رو روی یه" فـــلاپی " ذخیره کن و واسه من ارسال کن سپاس گزارم.:443: گفتیم ببرش , نگفتیم نابودش کن که :655:
آقا یادته تو چت باکس چی گفتی؟ همون شد:443:
انگار از قبل میدونستی زلزله تو راهه...
M A E S T R O
11-23-2011, 04:33 PM
http://www.tennis.com/images/titles/title_head-to-head.gif
http://www.atpworldtour.com/%7E/media/B5906C5D15BB4CECBE015BA8470A95C3.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/B5906C5D15BB4CECBE015BA8470A95C3.ashx?w=111&h=149)http://www.atpworldtour.com/%7E/media/578E76BDB9534A4A9685E669274994D7.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/578E76BDB9534A4A9685E669274994D7.ashx?w=111&h=149)
4-1
شاید کسی اول فصل فکر نمیکرد که یانکو تیپسارویچ در مسترزکاپ لندن حضور پیدا کند.به هر حال ابر و باد و مه و خورشید و کشاله ران اندی :434: دست به دست هم دادند تا یانکو در لندن حضور پیدا کند.
تیپسارویچ در اول بازی خود به مصاف بردیچ خواهد رفت.بردیچ علیرغم یک بازی خوب در بازیه نخست برابر سوپرمن صربی بازی را 2-1 باخت.
این ششمین باری است که این دو برابر هم قرار می گیرند.در پنج بازی قبل بردیچ فقط 1 بار موفق به شکست یانکو شده است که ان هم در پاریس بود.
درود:434::shame:
ابتدا این پیروزی رو به دوستداران راجر شادباش میگم:583:
بازی رو ندیدم،اول فکر میکردم که رافا خیلی ضعیف بوده یا مصدومیتی در کار بوده که به این شکل باخته
ولی بعد خوندن حرفاش که نیما 93 تو چت باکس گذاشته بود، دیدم خودش هم معترفه که مشکلی نبوده و نتیجه ی بازی حقیقی بوده، پس بهانه ای برای این باخت باقی نمیمونه و راجر فوق العاده بوده
من با حرفای مانی002 تا حدود زیادی موافقم، رافا لحظات شیرینی رو به ما ارمغان داده، حس خوبی که ازش گرفتیم تو زندگیمون هم شدیدا تأثیر گذار بوده، موفقیت های رافا بیشتر از ناکامی هاش بوده پس ما بیشتر خوشحال بوده ایم تا ناراحت
خشی جون من خوب میشناسمت، تعصبت مثال زدنیه حوصله ای که واسه کل کل با دشمنان قسم خورده ی رافا:434:به خرج میدی تحسین برانگیزه، ولی خب داداش اینجور تاختن ها به بازیکنی که خوشی هات رو باهاش قسمت کردی،اصلا صورت زیبایی نداره، نامحرمان ازین حرف ها استقبال میکنن
همه از رافا دلخوریم،دلخور از اینکه فعلا به فکر هواداراش نیست، البته روحیه اش هم افت کرده، الان منتظره که این فصل زود به پایان برسه و خودش هم راحت ناکامی های این فصل رو فراموش کنه
قهرمانی تو دیویس کاپ هم میتونه مرهمی باشه
من که از تنیس چیزی حالیم نیست، ولی نمیدونم رافا اصلا بازی های ایندور راجر رو آنالیز کرده
به خودش نمیگه با لو بانس بودن و سریع بودنش زمین به هیچ وجه نباید مثل خاک بازی کرد
یه سوال مبهمی که برام بی جواب مونده، کسی هم جوابی نداره براش، نه خودش میگه ، نه جایی اشاره میشه بهش، افت سرعت سرویس های رافا بعد یو اس اوپن پارساله
رافا باید بره هر چقد میتونه دان د لاین تمرین کنه، سرعت سرویس رو بهبود بده و...حداقل برای چنین سطوحی در مقابل راجر
و برای همه ی سطوح در مقابل نواک،تأکیدم رو دان د لاینه
فعلا فقط باید منتظر بمونیم
GREAT ROGER
11-23-2011, 06:28 PM
درود بر همه راجر دوستان قهرمان تمام نشدنی تنیس
به نظر من راجر فدرر دیگه نباید به یک بازیکن دفاعی و زیر توپ زن ببازه البته شخصیت بزرگ نادال قابل تقدیره.
نادال با باخت به سونگا خیلی زود از این مسابقات خداحافظی می کنه" شک نکنید دوستان "
"king of the courts "RF
Maani
11-23-2011, 07:05 PM
خواهیم دید نادال با تونی دیگه هیج حام معتبری نمیبره
اگه هم ببره بخاطر استعداد خودشه
تونی اگه اینکاره بود راه حل پیدا میکرد تا نادال اونقدر پشت سر هم به نوواک نبازه
عزیزم یعنی نادال امسال 7 جامو تا فینال اومد اهمیت نداره ؟ تا فینال اومده این همه حریفان رو برده تونی کاری نکرده حالا که چند بار به نوواک باخته بی کفایتی تونیه؟
نادال به سونامی تنیس امسال باخته که همین فدرر و خیلی بزرگان هم بهش باختنو
مگه اندی ماری 5 بازی پشت سر هم به نادال نباخت حالا علیرضا مورای بیاد یگه اندی باید تنیسو ول کنه؟ این که نشد عزیز من. دیگه همیشه که اینجوری نمیمونه بالاخره نوواک هم افت میکنه.
کی میتونه بگه امسال نادال جزء این اواخر بد کار کرده؟ 10 تا فینال اومده این ها رو نمیبینین شما؟
همه میدونیم که این باخت های نادال به نوواک به مسائل روحی روانی بر میگرده مثل فددر که از نادال میباخت . تازه تونی میاد قوت قلب میده به نادال همین تونی اگه نباشه که واویلا.
ما طرفدارا باید حرفه ای فکرر کنیم این همه ما رو شاد کرده حالا چند باری هم مارو ناامید کرده حالا بیایم بیگم برو بیخیال تنیس شو؟
تو تا حالا فیس بوک نادالو چک کردی؟ طرفدارای واقعیش اینجوری میگن که تو میگی؟
کامنتاشونو ببین .
sirvan
11-23-2011, 08:01 PM
خدا کنه این تیپسارویچ مصدوم نشه...
راستی اگه یانکو مصدوم شد کی می یاد جاش؟؟؟؟
Behr@d
11-23-2011, 08:07 PM
احتمالش خیلی ضعیفه اما اگر همچین اتفاقی بیفته اگر اشتباه نکنم نیکولاس آلماگرو که رنک 10 را در اختیار دارد جایگزینش میشه.
Behr@d
11-23-2011, 08:18 PM
جناب davidbeckham شما دم از طرفدار بون نادال میزنید اما همیشه پست هایتان جوری بوده که من تصور میکردم شما ضد نادال هستید.
یک طرفدار واقعی هرگز از تنیسور مورد علاقه ی خود برنمیگردد حتی اگر این تنیسور 100 تا هم در رنکینگ سقوط کنه.مگر وقتی فدرر دوران ضعف خود را میگذراند کسی از طرفدارانش ازش برگشت؟مگر وقتی فدرر این همه باخت به نادال داد کسی این گونه سخن گفت؟
شما باید کمی صبور باشید.هر تنیسور پستی و بلندی هایی دارد که باید طی کند و این طرفدارانش هستند که به او امید میدهند.
امیدوارم از سخنان بنده ی حقیر برداشت بدی نکنید من فقط میخواهم به شما بگویم که نادال الان رنک 2 را دارد که عملکردی فوق العاده برای یک تنیسور است.
davidbeckham
11-23-2011, 08:37 PM
عزیزم یعنی نادال امسال 7 جامو تا فینال اومد اهمیت نداره ؟ تا فینال اومده این همه حریفان رو برده تونی کاری نکرده حالا که چند بار به نوواک باخته بی کفایتی تونیه؟
نادال به سونامی تنیس امسال باخته که همین فدرر و خیلی بزرگان هم بهش باختنو
مگه اندی ماری 5 بازی پشت سر هم به نادال نباخت حالا علیرضا مورای بیاد یگه اندی باید تنیسو ول کنه؟ این که نشد عزیز من. دیگه همیشه که اینجوری نمیمونه بالاخره نوواک هم افت میکنه.
کی میتونه بگه امسال نادال جزء این اواخر بد کار کرده؟ 10 تا فینال اومده این ها رو نمیبینین شما؟
همه میدونیم که این باخت های نادال به نوواک به مسائل روحی روانی بر میگرده مثل فددر که از نادال میباخت . تازه تونی میاد قوت قلب میده به نادال همین تونی اگه نباشه که واویلا.
ما طرفدارا باید حرفه ای فکرر کنیم این همه ما رو شاد کرده حالا چند باری هم مارو ناامید کرده حالا بیایم بیگم برو بیخیال تنیس شو؟
تو تا حالا فیس بوک نادالو چک کردی؟ طرفدارای واقعیش اینجوری میگن که تو میگی؟
کامنتاشونو ببین .
تعریف الکی نتیجش میشه همین
شما کجا بودی وقتی نادال فقط رولند رو میبرد و تو هارد هیچی مقام نمیاورد ولی من همش ازش حمایت میکردم
الانم مورد علاقم هست ولی نه به شدت قبل
وقتی بد بازی میکنه بیام بگم ایول؟
بابا نادال هنوز سرویس درست بلد نیست بزنه
تقصر کیه پس تقصر مربیه دیگه
فدرر چون سرویس خوب داره تونسته ادامه بده
وگرنه نادال سنش بره بالا نمیتونه همش دنبال تو بدوه که
دیدی چطور تو بازی با فیش از نفس افتاده بود؟
ماری دید نمیتونه کنار کشیبد
ولی تونی به زور مجبورش میکنه بازی کنه
قبخ شکست بریزه خیلی بد میشه
نادال اصلا واسش مهم نیست میباره
اینو از چهرش میشه خوند
Nasir
11-23-2011, 09:58 PM
دوستانی که از davidbeckham انتقاد می کنین :
این آقا شناسنامه طرفداری از نادال هست.
اگه باور ندارین برین هزار تا سایت و انجمن مربوط به تنیس رو چک کنین
و از هر کی دوست دارین بپرسین.
Maani
11-23-2011, 10:03 PM
دوستانی که از davidbeckham انتقاد می کنین :
این آقا شناسنامه طرفداری از نادال هست.
اگه باور ندارین برین هزار تا سایت و انجمن مربوط به تنیس رو چک کنین
و از هر کی دوست دارین بپرسین.
ما قسم حضرت عباس رو باور کنیم یا دم خروس رو؟
این خشی هم معلومه طرفدار فدرره وگرنه طرقدار متعصب با یه باخت نمیاد دیشو جمع کنه
:254::254::254:
جوک قرن من طرفدار فدررم
جمع کردن دیش هم واسه این بود که نزنم دیشو له کنم
از اونایی که چند ساله منو میشناسن بپرس من چقدر طرفدار نادال بودم
الان هم هستم ولی نه مثل سابق
سن و سال هم ربطی به اماده بودن نداره
مالدینی تا 38 سالگی بازی کرد
وان باستن مجبور شد بره کنار
نادال هم الان دیگه نمیتونه ادامه بده
حداقل نه با تونی تلبمه
وقتی 7 بار پشت سر هم به یه نفر میبازی یعنی مربیت خیاری بیش نیست:3t1:
اینجور افت کردن یعنی طرف رسیده ته خط
خشایار یادت رفته راجر چند بار 5,6 تا باخت متوالی به رافا داده؟ تقریبا همشم تو فینال بوده اگه اشتباه نکنم!!!اون موقعم به نظرت فدرر باید تنیسو میذاشت کنار؟؟؟؟ دیدی که چند تا اسلمم بعدش برده و رکورد سمپراس رو هم شکست, بهترین بازیکن طول تاریخم شد تازه چند سال بعدش اومد همون رافا رو اینطوری برد!!!!این حرفا رو نزن واقعا اشتباست! :243:
davidbeckham
11-23-2011, 10:26 PM
اون فرق داشت
افت نادال بدجوره
بدنش دیگه نمیکشه
سرویس هم که افتضاح
با این وضع ادامه بده شکستهای بدی در انتظارشه
میشه مثل هیوئیت
تازه نادال بیشتر فدرر رو خاک میبرد
به نظر من یکم صبر کنی خودت نظرت عوض میشه! :443:
davidbeckham
11-23-2011, 10:35 PM
بله به شرط اینکه مربیشو عوض کنه
اسپانیایی ها احساسی هستن
مطمئنم نادال با تونی رو در وایسی داره
davidbeckham
11-23-2011, 10:42 PM
ما قسم حضرت عباس رو باور کنیم یا دم خروس رو؟
اخه مگه مریضم اعصابمو خرد کنم
طرفدار نادال نبودم میومدم بشکن بالا بنداز راه مینداختم
viva rafa
11-23-2011, 11:05 PM
بابا ما طرفداراش الان باید با هم باشیم نه اینکه به جونه هم بیوفتیم هممون از دوست داشتنه زیاده رافا اینجوری شدیم رفیقمونم راست میگه واقعا افت کرده سرویساش خیلی افت کرده ولی نه تا این حد که دیگه دیش له کنیمو رافا تنیسو کنار بزاره یا مربیشو عوض کنه بالاخره خودش بهتر میدونه لابد میبینه عیب از کاره خودشه ولی باید صبر کرد فعلا که ببینیم فصله بعد اوضاع از چه قراره
مصاحبه بعد بازیش هم واسه کسایی که الکی میگن خودشو میزنه به مصدومیت
نمیاد جامایه حریفو بی ارزش کنه راحت میگه بهتر بود برد
M A E S T R O
11-23-2011, 11:09 PM
http://www.atpworldtour.com/%7E/media/FFD6AD20F615488AB61F12F306037335.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/FFD6AD20F615488AB61F12F306037335.ashx?w=111&h=149)http://www.atpworldtour.com/%7E/media/622DD86E73F24C149FBE7F644FBC21ED.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/622DD86E73F24C149FBE7F644FBC21ED.ashx?w=111&h=149)
4-6
جوکویچ و فرر در حالی امشب به مصاف هم خواهند رفت که برنده این بازی به سمی صعود خواهد کرد.جوکویچ در بازی نخست بردیچ را شکست داد و فرر نیز موری را مغلوب کرد.
فرر در برابر نامبر وانها نتایج خوبی ندارد.او 12 باخت و 2 برد را برابر نامبروانها داشته.
او در سال 2003 در دادگاه های رس در رم اغاسی را شکست داد و در استرایلا اپن امسال نیز نادال را شکست داد.
او 9 باخت به فدرر و 3 باخت نیز به نادال داشته است.
اخرین باری که این دو به مصاف هم رفتند در مادرید بود که جوکویچ پیروز شد.
Sa3er
11-24-2011, 12:01 AM
سناریوی فینال احتمالی راجر-جو منو میترسونه
تنها کسی که فکر میکنم راجر مقابلش به سختی بیوفته همین جو هست
البته نه اینکه باقی ضعیف هستند و ... منظورم اینه که از نظر آمادگی نواک
هم مثل رافائل توی فرم ایده عالش نیست، البته نواک یکم بیشتر از رافائل
آمادست با صدرنشینی احتمالی نواک (البته الان که دارم میتویسم ست اول رو به داوید باخته)
جو رافائل رو اگه بزنه نواک رو هم خواهد زد (پیش بینی!) ، بعد اونجاست که اگه فدرر بتونه فینال بیاد
فکر کنم بازی سختری خواهد داشت به نسبت اینکه بخواد با نواک بازی کنه (البته نمیگم فدرر جو و نواک رو میبره یا نه!)
همه ی این چرندیات رو گفتم که بگم آرزو میکنم جو فینال نیاد اگر راجر فینال اومد!!
viva rafa
11-24-2011, 12:11 AM
چه میکنه مو قشنگ
Mahmood
11-24-2011, 12:13 AM
فرر داره عالی بازی میکنه
قابل توجه اونایی که میگفتن ماری به ضعیف ترین بازیکن تورنمنت باخت
جوکویچ هم اون نواک چند ماه پیش نیست شکی درش نیست ولی بی انصافیه از بازی زیبا و کم نقص فرر بگذریم
اگه تیپسی مصدوم نشده باشه و مثل امروز بجنگه احتمال حذف جوکویچ زیاده
دیدید که در یو اس اپن که جوکویچ در بهترین فرمش بود هم خیلی اذیتش کرد
حالا هم فرم تیپسی بهتره به نظرم هم نواک افت کرده
viva rafa
11-24-2011, 12:30 AM
این از نواک نوبت راجر هم میرسه
Pouya
11-24-2011, 12:33 AM
:396:
6-1 :254:
درود به شرفت فرر:866:. چه تلاشی کردی! جاهایی که اصلا فک نمی کردم می رسیدی به توپ و امتیازو می گرفتی.یاد و خاطره لیتون:866: ر زنده کردی!:655:
وینر : 18 - 10 . ارور 11 - 33 .مرسی.:441::434:
Afshin
11-24-2011, 12:34 AM
http://i.imgur.com/pmuIa.jpg
مرسی ایوان :655:
Yashar
11-24-2011, 12:35 AM
با این اوضا اگه رافا بجنبه شاید یه بار دیگه فینال راجر با رافارو ببینیم
rafavamos
11-24-2011, 12:40 AM
رافا باید این بازیو میدید تا بفهمه چطور باید بازی کرد
pouriya.alex
11-24-2011, 12:47 AM
تبریک به فرر ، ایول :441:
حالا ممکنه این سناریو رخ بده::434:
رافا با شکست جو میاد نیمه نهایی و اونجا میفته با فرر و چون خوب بلده فرر رو ببره اونم میبره و میاد فینال!
از طرف دیگه راجر و نواک بازیه دیگه نیمه نهایی رو برگزار میکنن و نواک تو یه بازی که 4 ساعت طول میکشه
با اجرای بهترین عملکردش راجر رو که به لحاظ بدنی کم آورده رو میبره و میره فینال(زبونم لال):434:
و اونجا هم سناریوی تکراریه برد نواک مقابل رافا !!
Yashar
11-24-2011, 12:52 AM
تبریک به فرر ، ایول :441:
حالا ممکنه این سناریو رخ بده::434:
رافا با شکست جو میاد نیمه نهایی و اونجا میفته با فرر و چون خوب بلده فرر رو ببره اونم میبره و میاد فینال!
از طرف دیگه راجر و نواک بازیه دیگه نیمه نهایی رو برگزار میکنن و نواک تو یه بازی که 4 ساعت طول میکشه
با اجرای بهترین عملکردش راجر رو که به لحاظ بدنی کم آورده رو میبره و میره فینال(زبونم لال):434:
و اونجا هم سناریوی تکراریه برد نواک مقابل رافا !!
یه پای فینال راجره رد خور نداره
Maani
11-24-2011, 01:13 AM
اخه مگه مریضم اعصابمو خرد کنم
طرفدار نادال نبودم میومدم بشکن بالا بنداز راه مینداختم
آخه عزیزم تو زدی توی لیست بازیکنان مورد علاقت نوواک جوکوویچ . و زدی nole fan به نظرت کدوم طرفدار متعصب نادالی میاد همزمان نوواک رو تا این حد دوست داشته باشه اونم وقتی امسال چندین بار نادالو از جام محروم کرده؟
کدوم یکی از این طرفدارای متعصب فدرر توی این سایت همزمان طرفدار نادال هم هستند؟
یه بام و 2 هوا که نمیشه عزیز دلم
یه جا هم گفتی که اندی ماری دید نمیتونه ببره کنار کشید . خوب عزیز من ماری مصدومه یعنی بازیکن نمیشه که مصدوم بشه؟
شما دوست داشتی وسط بازی با فدرر نادال انصراف میداد که بیگل نشه؟ خوب وقتی بهونه ای نداره چرا کنار بکشه... خوب چرا نباید قبول کنیم که این سطح اختصاصیه فدرره.. بالاخره هر کس توی یه زمینه ای تخصص داره دیگه و تخصص فدرر اینجاست هیچ رقیبی نداره مثل نادال روی خاک حالا با این شرایط روی فرم بودن فدرر و روی اقت بودن نادال رو اضافه کن.
نادال یه دو ماه پیش توی فینال یو اس اپن بود حالا بعد دو ماه که افت کرده به دستور شما باید خدافظی کنه بره؟
Afshin
11-24-2011, 01:21 AM
آخه عزیزم تو زدی توی لیست بازیکنان مورد علاقت نوواک جوکوویچ . و زدی nole fan به نظرت کدوم طرفدار متعصب نادالی میاد همزمان نوواک رو تا این حد دوست داشته باشه اونم وقتی امسال چندین بار نادالو از جام محروم کرده؟
یه جا هم گفتی که اندی ماری دید نمیتونه ببره کنار کشید . خوب عزیز من ماری مصدومه یعنی بازیکن نمیشه که مصدوم بشه؟
شما دوست داشتی وسط بازی با فدرر نادال انصراف میداد که بیگل نشه؟ خوب وقتی بهونه ای نداره چرا کنار بکشه... خوب چرا نباید قبول کنیم که این سطح اختصاصیه فدرره.. بالاخره هر کس توی یه زمینه ای تخصص داره دیگه و تخصص فدرر اینجاست هیچ رقیبی نداره مثل نادال روی خاک حالا با این شرایط روی فرم بودن فدرر و روی اقت بودن نادال رو اضافه کن.
نادال یه دو ماه پیش توی فینال یو اس اپن بود حالا بعد دو ماه که افت کرده به دستور شما باید خدافظی کنه بره؟
خشی خیلی وقته که طرفداره نولست ، فک کنم از استرالیا 2008 به بعد دیگه خیلی خوشش اومد از نوله :434:
اون Nole Fan هم جدیدا اضافه کرده بخاطر بازی دیشب :434:
dashingsaeed
11-24-2011, 01:33 AM
من میگم 100% راجر میاد فینال شک نکنین...
تو فینال ام فقط در یک صورت میبازه اونم تازه شاید/ در صورتی که نواک و رافا یک طرف واستن راجر یک طرف.. :254::254::254::254:
آقا دوباره میگم پیشاپیش قهرمانی راجر به همه طرفدارای نازنینش که من فدای تک تک شون بشم تبریک :866::655::583:
Yashar
11-24-2011, 01:44 AM
خشی خیلی وقته که طرفداره نولست ، فک کنم از استرالیا 2008 به بعد دیگه خیلی خوشش اومد از نوله :434:
اون Nole Fan هم جدیدا اضافه کرده بخاطر بازی دیشب :434:
امیدورام فعلا اونجا راجر فان ننویسه که زبونم لال دیدی اونم باخت:434:
Farid
11-24-2011, 02:24 AM
این خشی هم معلومه طرفدار فدرره وگرنه طرقدار متعصب با یه باخت نمیاد دیشو جمع کنه
:254::254::254:
جوک قرن من طرفدار فدررم
جمع کردن دیش هم واسه این بود که نزنم دیشو له کنم
از اونایی که چند ساله منو میشناسن بپرس من چقدر طرفدار نادال بودم
الان هم هستم ولی نه مثل سابق
سن و سال هم ربطی به اماده بودن نداره
مالدینی تا 38 سالگی بازی کرد
وان باستن مجبور شد بره کنار
نادال هم الان دیگه نمیتونه ادامه بده
حداقل نه با تونی تلبمه
وقتی 7 بار پشت سر هم به یه نفر میبازی یعنی مربیت خیاری بیش نیست:3t1:
اینجور افت کردن یعنی طرف رسیده ته خط
با سلام
خشی جان بی خیال
چند روز دیگه دوباره شروع فصل میرسه و Nadal حریفان رو یکی بعد از دیگری شکست میده و اونوقت قبطه می خوریها از من گفتن
تنیسورت چند وقته بازی نکرده و ریتم بازیشو از دست داده
شرایط بازی هم به میلش نیست
مثل این میمونه که طرفدارای Federer وقتی تو Monte-carlo به Melzer باخت قاطی کنند
اصلا چرا راه دور بریم
همین هفته دیگه فینال Davis Cup ه ببین چه میکنه جلوی ارژانتین
به حرف من گوش کن برو دیش رو بزار و بازی با Tsonga رو ببین , متوجه میشی بعد از دو بازی چقدر پیشرفت کرده
Farid
11-24-2011, 02:31 AM
تازه نادال بیشتر فدرر رو خاک میبرد
خب خشی جون Federer هم Nadal رو تو Indoors ی که Low Bounce ه برده
مهران
11-24-2011, 02:34 AM
نتیجه بازیه نواک چی شد دوستان؟
Farid
11-24-2011, 02:37 AM
نتیجه بازیه نواک چی شد دوستان؟
به علت دارا بودن ضربات و سرویس قویتر که معمولا در این گونه شرایط رل اصلی رو بازی میکنه و داشتن رکورد Indoors بهتر Djokovic 3-6 1-6 باخت.:434:
مهران
11-24-2011, 02:41 AM
ممنون،تورنمنت جالبی شده...
مثل اینکه جوون ترا کم آوردن! پیرمرد خودمونو عشقه... چه ببازه چه ببره اسطورست، تا همینجا هم ممنونشیم
به امیدد قهرمانیه راجر...:866:
Hatam
11-24-2011, 04:05 AM
تغییرات رنکینگ پس از برگزاری دور دوم رقابتهای مسابقات بارکلیز لندن در تایپیک تغییرات رنکینگ در بارکلیز لندن 2011 (http://tennistalkers.com/showthread.php?p=60820#post60820)اصلاح شد.
اولا هر کسی تو یه دوره افت داره و این طبیعیه بالاخره ...نمیشه که آقا 25 سالشه به دستور شما بره خدافظی کنه . یعنی نمیتونه خودشو آماده کنه؟
به تونی هم اینقدر توهین نکن این تونی بوده که نادالو از 4 سالگی تمرین داده و تا اینجا رسونده
نمیشه کسی که تودبستان بت الفبا درس میداده یه دم تا سطوح بالاتر هم استادت باشه،level بالاتر نیاز به یه مربی با داناش بیشتر داره، تازه این عموئه همش با این کار کرده دیگه تهی شده ،اونم نیاز داره برای بالا بردن سطح دانشش با بازیکنای مختلف خودش و به چالش بکشه، این نظر منه فک میکنم داره در حق نادال اجحاف میکنه
pouriya.alex
11-24-2011, 09:38 AM
جو بجنبی اومدی بالا :655: فقط زیاد ارور نده حریف بیگل خورش ملسه :434:
Sa3er
11-24-2011, 10:04 AM
تحت هر شرایطی راجر به عنوان نفر اول گروه B میاد سمی فاینال
برنده بازی جو-رافائل به عنوان نفر دوم گروه B میان سمی فاینال
اما گروه A
اگر نواک تیپسارویچ رو ببره و فرر بردیک رو ببره، فرر نفر اول ، نواک نفر دوم
اگر تیپسارویچ نواک رو ببره و فرر بردیک رو ببره، فرر نفر اول ، نواک نفر دوم
اگر تیپسارویچ نواک رو ببره و بردیک فرر رو ببره، بردیک نفر اول ، فرر نفر دوم
اگر نواک تیپسارویچ رو توی 2 ست ببره و بردیک فرر رو توی 2 ست ببره، فرر نفر اول و بردیک نفر دوم (!!!)
اگر نواک تیپسارویچ رو توی 2 ست ببره و بردیک فرر رو توی 3 ست ببره، فرر نفر اول و نواک نفر دوم
اگر نواک تیپسارویچ رو توی 3 ست ببره و بردیک فرر رو توی 2 ست ببره، فرر نفر اول و بردیک نفر دوم
اگر نواک تیپسارویچ رو توی 3 ست ببره و بردیک فرر رو توی 3 ست ببره، فرر نفر اول و بردیک نفر دوم
تعریف الکی نتیجش میشه همین
شما کجا بودی وقتی نادال فقط رولند رو میبرد و تو هارد هیچی مقام نمیاورد ولی من همش ازش حمایت میکردم
الانم مورد علاقم هست ولی نه به شدت قبل
وقتی بد بازی میکنه بیام بگم ایول؟
بابا نادال هنوز سرویس درست بلد نیست بزنه
تقصر کیه پس تقصر مربیه دیگه
فدرر چون سرویس خوب داره تونسته ادامه بده
وگرنه نادال سنش بره بالا نمیتونه همش دنبال تو بدوه که
دیدی چطور تو بازی با فیش از نفس افتاده بود؟
ماری دید نمیتونه کنار کشیبد
ولی تونی به زور مجبورش میکنه بازی کنه
قبخ شکست بریزه خیلی بد میشه
نادال اصلا واسش مهم نیست میباره
اینو از چهرش میشه خوند
شما که انقدر ادعات میشه طرفدار سمپراس هستی و پیت تا خواست افت کنه کنار کشید و... بهتره بدونی که اواسط 2001 (فکر کنم آگوست) رنک 22 بود! بعدش ولی یه یو اس اپن برد. هر تنیسوری بالا پایین داره. نادال هم همینطور. دلیل نداره تا تنیسوری یکم افت کرد بیاد بکشه کنار. همه تنیسورا (بجز اندی، راجر، نیشیکوری) همه به نواک امسال فقط باختن. اونایی هم که عرض کردم فقط یه بار بردنش. رافا امسال هم فصل بسیار خوبی داشت.
AndreS
11-24-2011, 11:59 AM
شما که انقدر ادعات میشه بهتره بدونی که اواسط 2001 (فکر کنم آگوست) رنک 22 بود!.
اواسط سال (2001) که میشه Jun-Jul سمپراس رنک 6-5 بود . بگذریم
اوایل آگست : رنک 12 بود
اواسط آگست : رنک 11 شد.
اواخر آگست همون سال هم : رنک 10
آخرین گرند اسلمشم US Open 2002 بود که اون موقع رنک 17 بود .
=======
دوست عزیز واقعا این برخورد تند لازم بود؟
هرکس یه نظری داره دیگه
rezapor
11-24-2011, 01:01 PM
من میگم 100% راجر میاد فینال شک نکنین...
تو فینال ام فقط در یک صورت میبازه اونم تازه شاید/ در صورتی که نواک و رافا یک طرف واستن راجر یک طرف.. :254::254::254::254:
آقا دوباره میگم پیشاپیش قهرمانی راجر به همه طرفدارای نازنینش که من فدای تک تک شون بشم تبریک :866::655::583:
بازم نمي بازه رفيق ،كافي يه راكت هم بدين دست چپش با دو نفرشون همزمان مسابقه ميده مثل شطرنج سيمولتانه.
Nima88
11-24-2011, 02:02 PM
فدرر عالی بود تبریک به هواداراش.
M A E S T R O
11-24-2011, 02:02 PM
http://www.atpworldtour.com/%7E/media/835784DEC0884720A3933FCA8CD6BCB6.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/835784DEC0884720A3933FCA8CD6BCB6.ashx?w=111&h=149)http://www.atpworldtour.com/%7E/media/63ADC0C7B4224BE5A214B5454CC058F7.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/63ADC0C7B4224BE5A214B5454CC058F7.ashx?w=111&h=149)
1-6
قدیمی ترین بازیکنان این جام(دلم نمیاد بگم پیرترین :434:) امروز برابر هم قرار خواهد گرفت.فدرر با 2 پیروزی صعود خود را به سمی مسجل کرده است اما مردی فیش در صورت پیروزی هم شانسی برای صعود به سمی ندارد.
این دو تا به حال 7 بار برابر هم قرار گرفته اند که سهم فدرر 6 پیروزی و سهم فیش 1 پیروزی بوده است.
فدرر پس از شکست برابر جوکویچ در یو اس اپن در هیچ جامی شکست نخورده است.او 2 پیروزی در دیویس کاپ و قهرمانی در دو جام باسل و پاریس را بدست اورده است.
اگر فدرر در این بازی پیروز شود پانزدهمین پیروزی پیاپی خود را جشن میگیرد.
در سال 2010 و 2011 بیشترین پیروزی پیاپی فدرر از شروع مسترز کاپ لندن 2010 تا نیمه نهایی استرالیا اپن 2011 بود.(فدرر در نیمه نهایی استرالیا اپن به جوکویچ باخت)
باید دید که جادویه هیپنوتیزم مرد اول تنیس امریکا پیروز خواهد شد یا جادویه ارباب سوئیسی ؟
Stay tuned to find out :443:
sahand
11-24-2011, 02:14 PM
چه باخت باحالی داد نواک:254:قابل توجه کساییکه اندی را مسخره کردند.اندی با مصدومیتش 6-4 و 7-5 باخت اما نواک 6-3 و 6-1.امشبم که رافا احتمالا به جو میبازه.اما تو گروه یک احتمال برد بردیچ کمه و به نظر من تیپسارویچ توانایی بردن نواک رو الان داره ولی تیپسارویچ چون شانس صعود نداره من فکر میکنم در حق هموطنش لطف کنه و اجازه بده نواک ببره.بخاطر همین امیدوارم توماس ببره و راحت بره بالا.با فرض صعود فرر و نواک و راجر و جو در نیمه نهایی اسطوره به راحتی می بره و میره فینال ولی نتیجه بازی فرر و سونگا پیش بینیش سخته ولی هر کی بیاد فینال شانس راجر بیشتره.به هر حال قاعدتا از اینکه اندی میره دوباره (4) ناراحت میشم ولی ترجیح میدم راجر قهرمان شه تا بقیه.به هر حال فقط معلوم نیس که نواک نواکه سال پیش شده یا اینکه موقتی و بر میگرده به دوران خوبش:379:
love.roger
11-24-2011, 06:20 PM
سلام دوستان به نظرشما راجر چون میدونه صعود کرده داره اینجور بازی میکنه؟
love.roger
11-24-2011, 06:27 PM
نمیگم بد بازی میکنه ولی یه حالتی داره ؛
manoochehr1984
11-24-2011, 07:04 PM
راجر ست دوم خوب بازی نکرد
ولی مهم این بود که بازیو برد
مرسی راجر
پیش به سوی قهرمانی
dashingsaeed
11-24-2011, 07:27 PM
COME ON ROGEEEEER :189::189::189::189::189:
U R THE CHAMPION :583::583::251::189:
NimaRafi
11-24-2011, 07:43 PM
به نظر من راجر نمی خواست به خودش فشار بیاره و بدنش رو خسته کنه و این مسئله در ست دوم کاملا اشکار بود. به فیش هم باید خسته نباشید گفت چون با وجود مصدومیت خوب بازی کرد.
در کل پیشاپیش قهرمانی یگانه خدای تنیس مبارک باد.:583::787::787:
Behr@d
11-24-2011, 09:08 PM
سه برد پیاپی فدرر در مرحله ی اول و صعود مقتدرانه اش به مرحله ی نیمه پایانی را به تمام طرفدارانش تبریک می گویم و امیدوارم در ادامه نیز موفق باشه.
یک شاخه گل هدیه ی ما برای فدرر:583:
البته یک شاخه برای اسطوره خیلی کمه.
مهران
11-24-2011, 09:16 PM
تبریک فقط همین...
راجر یه دونه ای:866:
M A E S T R O
11-24-2011, 10:42 PM
http://www.atpworldtour.com/%7E/media/72AB29E904BB42B38EF3A97210766889.ashx?w=111&h=149http://www.atpworldtour.com/%7E/media/A4056C74CB884EE6BE8A7A529B1C02D8.ashx?w=111&h=149
2-6
سونگا و نادال درحالی امشب به مصاف هم خواهند رفت که هر دو برابر فیش پیروز و به فدرر باخته اند. برنده این بازی به عنوان نفر دوم به سمی صعود خواهد کرد.
سونگا در برابر تاپ 2 نتایج خوبی ندارد.او 10 شکست و 3 پیروزی را برابر تاپ 2 داشته است.
او در استرالیا اپن 2008 و در کوینز کلاب 2011 نادال را شکست داد.همچنین در مونترال 2009 فدرر را مغلوب کرد.
باید دید ماتادور اسپانیایی به سمی صعود خواهد یا تفنگدار فرانسوی ؟
pouriya.alex
11-24-2011, 10:51 PM
If Tennis Is a Religion, Federer Is GOD Of It
:866::866::866::866::866::866:
viva rafa
11-25-2011, 01:38 AM
هر بار سرویسه اولتو خوب زدی یه کاری کردی نمیدونم چرا بین همه بازیکنایه دنیا فقط تو هستی که این ضعفو داری که بیشترین ضربرو بهت میزنه
viva rafa
11-25-2011, 01:58 AM
مرسی رافا از 11 سالگیت تا الان هر کاری نکردی تو این بازی کردی
راجریا فعلا حال کنید
nemanaldin
11-25-2011, 02:01 AM
اینم از رافا :160:
Mahmood
11-25-2011, 02:10 AM
کاش فرم ست دومت رو تو ست سوم هم حفظ میکردی
چی به سرت اومده پسر ؟!
خدایا دیگه طاقت دیدن باخت هات رو ندارم...اونم اینجوری
قبلا معروف بودی به جنگندگی تا آخرین نفس و روحیه بالا...اما حالا...
حالا جشن و پایکوبی و توهین ها و تمسخرها و خوش مزگی های بعضیها رو چجوری تحمل کنیم...
davidbeckham
11-25-2011, 02:12 AM
تحویل بگیر
نادال حذف شد:3t1:
امیدوارم به این نتیجه ریسده باشی دوران نادال رو به اتمام هست
ادامه بده بدتر تحقیر میشه
dashingsaeed
11-25-2011, 02:24 AM
:254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254: فقط همین :254::254::254::254::254::254::254::254::254::254:
davidbeckham
11-25-2011, 02:34 AM
شما هم زیاد نخند
ما به اندازه کافی به فدرر خندیدیم:254::254:
هیچی گرند اسلم نبرده امسال:254:
رنک 3 هست
تا حالا که فدرر افتضاح ببار اورده بود کجا بودی
dashingsaeed
11-25-2011, 03:10 AM
شما هم زیاد نخند
ما به اندازه کافی به فدرر خندیدیم:254::254:
هیچی گرند اسلم نبرده امسال:254:
رنک 3 هست
تا حالا که فدرر افتضاح ببار اورده بود کجا بودی
:254::254::254::254::254::254::254::254::254::254: 6 -0 فققققط همیییین :254::254::254::254::254::254::254::254:
Alireza Murray
11-25-2011, 09:18 AM
Allez Jo :655::396:
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/f2/fullj.e819a40d62b9225161d3ad1527c23426/e819a40d62b9225161d3ad1527c23426-getty-507421370.jpg
davidbeckham
11-25-2011, 11:48 AM
:254::254::254::254::254::254::254::254::254::254: 6 -0 فققققط همیییین :254::254::254::254::254::254::254::254:
فدرر رنک 4 هم اومده ها:254::254::254::254::254:
حال کردم بدجور ضایع شد
تو رولند نوله رو برد
بعد اومد به نادال باخت حسته نباشه:254::254::254:
شما هم 6-0 تو رولند باختید به نادال ها:251::251::251:
البته این خنده ها بیشتر بخاطر بلا هایی هست که نادال سر تنیسورتون اورده خوب زد امپراطوریشو به فنا داد:655:
Afshin
11-25-2011, 12:07 PM
حال کردم بدجور ضایع شد
تو رولند نوله رو برد
البته این خنده ها بیشتر بخاطر بلا هایی هست که نادال سر تنیسورتون اورده خوب زد امپراطوریشو به فنا داد:655:
امپراطوری فدرر رو یه چیز به فنا داد
بالارفتن سنش و نوسان توی بازیش
هنوزم که هنوزه ، با این که فدرر 30 سال سن داره ، وقتی بازی خوبشو انجام میده رافا و نواک و ... رو شکست میده.فقط مساله اینه که با بالاتر رفتن سن ، نمیتونه مثه گذشته دائما به روی بازی تمرکز داشته باشه و همین باعث میشه سطح بازیش بالا و پایین داشته باشه.
Ahoura
11-25-2011, 12:29 PM
مرسی رافا از 11 سالگیت تا الان هر کاری نکردی تو این بازی کردی
راجریا فعلا حال کنید
شما از سال 2002 تا 2007 هم تنیس نگاه می کردی؟ که حالا اینجوری فعلا فعلا راه انداختی.
فعلا مال کسیه که نتونه نامبر وانی رو دو سال پیاپی نگه داره نه راجری که 4 سال و خورده ای نامبر
وان بود.
pouriya.alex
11-25-2011, 12:33 PM
ایول جو ، واقعا لیاقتشو داشتی :441:
M A E S T R O
11-25-2011, 12:35 PM
حال کردم بدجور ضایع شد
تو رولند نوله رو برد
من اخر نفهمیدم تو طرفدار کی هستی؟ اسم یوزرت دیوید بکام ! عکس اواتارت سمپراس! زیر یوزرت زدی نوله فنس ! الانم اومدی بحثایه مرده رو زنده میکنی و از رافا طرفداری میکنی !
راستی گفتی امپراطوری !
یاد رم و مادرید افتادم جایی که امپراطورتون تو خاک رس همش straight ست به جوکو میباخت ! اینا رو که یادت نرفته !
یه نگا به امار امسال رافا مقابل تاپ تن بنداز خودت همه چی رو میفهمی !
زمین صافه عزیزم !!!!!!:655:
جوان ناکام !
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/cf/fullj.dc68c30732a6d748c2d81995ccfc033b/dc68c30732a6d748c2d81995ccfc033b-getty-134052693.jpg (http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/cf/fullj.dc68c30732a6d748c2d81995ccfc033b/dc68c30732a6d748c2d81995ccfc033b-getty-134052693.jpg)
pouriya.alex
11-25-2011, 12:41 PM
حال کردم بدجور ضایع شد
تو رولند نوله رو برد
شاهد عمق سوزش هستیم :254::254::254:
الو؟ 125 ؟
بله بفرمایید!
ببخشد یه چند مورد سوزش نوع حاد داریم :434::434::434:
علتش چیه؟
بیگل شدن تو همه سطوح - حذف - تحقیر ... بازم بگم؟ :251::251::251:
نه !مورد اورژانسیه الان خودمونو میرسونیم
درود
هر چقد خواستیم حرفی نزنیم تا شما به خوشحالیتون بپردازید
انگار تن خودتون میخواره
ما هم 6-0 بردیم ولی انقد جنبه داریم تا تو بوق و کرناش نکنیم
شما فدرری ها تو این تاپیک نشون دادید که چقد دایمنشن برد رو دارید!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته بیشتر یه عده کاربر روکی هستن که اومدن تاپیکای بحث و تبادل نظر رو به گند کشیدن
به اسپم دادنتون ادامه بدید
Maani
11-25-2011, 02:04 PM
این پوریا الکس هم خیلی بی جنبه است ها!!:434:
یه جا هم زنگ بزن بیان خودتو جمع کنن
Maani
11-25-2011, 02:08 PM
من اخر نفهمیدم تو طرفدار کی هستی؟ اسم یوزرت دیوید بکام ! عکس اواتارت سمپراس! زیر یوزرت زدی نوله فنس ! الانم اومدی بحثایه مرده رو زنده میکنی و از رافا طرفداری میکنی !
راستی گفتی امپراطوری !
یاد رم و مادرید افتادم جایی که امپراطورتون تو خاک رس همش straight ست به جوکو میباخت ! اینا رو که یادت نرفته !
جوان ناکام !
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/cf/fullj.dc68c30732a6d748c2d81995ccfc033b/dc68c30732a6d748c2d81995ccfc033b-getty-134052693.jpg (http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/cf/fullj.dc68c30732a6d748c2d81995ccfc033b/dc68c30732a6d748c2d81995ccfc033b-getty-134052693.jpg)
عزیزم شما که نتونستین این امپراطوری رو زیر سوال ببرین . اگه تو فینال رولند بردی بعدا بیا حرف بزن ! امپراطوری شما توی ویمبلدون چی؟ یادت رفت امسالو؟
تو هم یه نگاهی به آمار فدرر توی امسال بنداز عزیزم 2 تا تورنمنت آخر سال رو خوب کار کرده ببین دارن چیکار میکنن:251:
M A E S T R O
11-25-2011, 04:31 PM
http://www.atpworldtour.com/%7E/media/FFD6AD20F615488AB61F12F306037335.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/FFD6AD20F615488AB61F12F306037335.ashx?w=111&h=149)[/URL][URL="http://www.atpworldtour.com/%7E/media/578E76BDB9534A4A9685E669274994D7.ashx?w=111&h=149"]http://www.atpworldtour.com/%7E/media/578E76BDB9534A4A9685E669274994D7.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/578E76BDB9534A4A9685E669274994D7.ashx?w=111&h=149)
0-3
در یک جدال کاملا صربی با ولتاژ بالا :434: جوکویچ برای زنده نگه داشتن امید برای صعود به سمی باید یانکو را شکست دهد.جوکویچ در بازی قبلی خود مقابل داوید فرر 2-0 شکست خورد.یانکو نیز درحالیکه مقابل بردیچ مچ پوینت داشت در نهایت بازی را واگذار کرد.
این دو تا به حال سه بار برابر هم قرار گرفته اند که هر سه بار جوکویج پیروز شده است.اخرین بازی انها در یو اس اپن بود که جوکویچ پیروز شد.
viva rafa
11-25-2011, 04:42 PM
ماتادور های عزیز ما هممون به نادال و توانایی هاش اطمینان داریم عیب نداره این هم بگذرد
ولی به نظره من جواب دادن فایده نداره بیاید با جواب ندادن و حتی تبریک گفتن ارزش و شخصیت خودتونو نشون بدید:583:
rezapor
11-25-2011, 05:53 PM
عزیزم شما که نتونستین این امپراطوری رو زیر سوال ببرین . اگه تو فینال رولند بردی بعدا بیا حرف بزن ! امپراطوری شما توی ویمبلدون چی؟ یادت رفت امسالو؟
تو هم یه نگاهی به آمار فدرر توی امسال بنداز عزیزم 2 تا تورنمنت آخر سال رو خوب کار کرده ببین دارن چیکار میکنن:251:
خدا وكيلي رفيق خدا جاي حق نشته تو رولند گراس وقتي روجر 5-2از نادال پيش بود و مچ پوينت شده بود توپي كه روي خط بود رو نادال با جر زني قبول نكرد حالا اونجا دوربين عنكبوتي نبود داورم امتياز رو داد به نادال و اعصاب روجر رو خراب كرد تا همين طور پوينت به پوينت بياد جلو و ببره ،ولي بعدش شبكه الجزيره 2 چند بار تصوير آهسته رو نشون داد (زوم شده ) يه داورم توي استريو بود كاملا امتياز با روجر بود چه بسا همون گيم رو مي برد ديگه اينقدر از نفس نمي افتاد و 2-0توي ست جلو مي افتاد و مطمعن بوديم گيم سوم رو هم مي برد. حالا هي بيان رولند رولند كنيد. توي باسل ديديم كه روجر فدرر امتيازي كه به نفعش بود رو قبول نكرد و داد به حريف تا داور كف كنه . بزارين دهنمون بسته باشه بزاريد نادال هم با دوست دخترش چند صباحي خوش باشه ،انگارم نه انگار كه بيگل شده . تقصير طرفداراي فدرر كه مثل خودش محجوب هستند و هر وقت نادال قهرمان شده به شما تبريك گفتن .:780:
Mahmood
11-25-2011, 06:22 PM
تیپسی بسیجی چه تابلو داره میبازه
خب دیگه بالاخره عرق ملیش تحریک شده خودش که شانسی نداره حداقل به جای اینکه بردیچ بره سمی هموطنش بره
چه اشکالی داره؟
خیلی هم خوب !!!
Pouya
11-25-2011, 06:24 PM
:254::254::434:
Maani
11-25-2011, 06:32 PM
خدا وكيلي رفيق خدا جاي حق نشته تو رولند گراس وقتي روجر 5-2از نادال پيش بود و مچ پوينت شده بود توپي كه روي خط بود رو نادال با جر زني قبول نكرد حالا اونجا دوربين عنكبوتي نبود داورم امتياز رو داد به نادال و اعصاب روجر رو خراب كرد تا همين طور پوينت به پوينت بياد جلو و ببره ،ولي بعدش شبكه الجزيره 2 چند بار تصوير آهسته رو نشون داد (زوم شده ) يه داورم توي استريو بود كاملا امتياز با روجر بود چه بسا همون گيم رو مي برد ديگه اينقدر از نفس نمي افتاد و 2-0توي ست جلو مي افتاد و مطمعن بوديم گيم سوم رو هم مي برد. حالا هي بيان رولند رولند كنيد. توي باسل ديديم كه روجر فدرر امتيازي كه به نفعش بود رو قبول نكرد و داد به حريف تا داور كف كنه . بزارين دهنمون بسته باشه بزاريد نادال هم با دوست دخترش چند صباحي خوش باشه ،انگارم نه انگار كه بيگل شده . تقصير طرفداراي فدرر كه مثل خودش محجوب هستند و هر وقت نادال قهرمان شده به شما تبريك گفتن .:780:
اتفاقا تال جائی که ما دیدیم توپ بیرون بود و البته که خدا جای حق نشسته تو میفهمی یا داور که نظر میدی سر خود؟
دوربین عنکبوتی؟:251:
عزیزم بهتره تو با این حرفای خنده دارت از طرف طرفدارای با شعور فدرر حرف نزنی که داری فقط آبرو میبری با این حرفای خنده دار
Nima88
11-25-2011, 06:51 PM
خب دیگه بالاخره عرق ملیش تحریک شده خودش که شانسی نداره حداقل به جای اینکه بردیچ بره سمی هموطنش بره
چه اشکالی داره؟
خیلی هم خوب !!!
سلام محمد جان.
فکر کنم که کمی زود قضاوت کردی دیدی که ست دوم برد و حالا بردیج اگه 2-1 ببره صعود میکنه و چون فرر با گرفتن 1 ستم اگه اشتباه نکنم صدر نشینیش حتمی میشه و مطمئن میشه با فدرر نمیخوره ممکن بازی شل بگیره ببازه و در واقع تیپساروویج با همین 1 ست گرفتن از نواک باعث حذفش شه.
Mahmood
11-25-2011, 06:52 PM
آقا من از برادر بسیجیمون عذر خواهی میکنم
زود قضاوت کردم
یه دفعه از اینرو به اون رو شد !
نواک هم ریخت به هم اروراش خیلی رفته بالا
Mahmood
11-25-2011, 06:54 PM
فرر هیچ وقت به پیشنهادای خوب نه نمیگه...
اگه تیپسارویچ بازی رو ببره و پول خوبی بهش پیشنهاد بشه شک نکنید به بردیچ میبازه
سابقه تبانیش خیلی خرابه
farzin123
11-25-2011, 07:00 PM
تحت هر شرایطی راجر به عنوان نفر اول گروه B میاد سمی فاینال
برنده بازی جو-رافائل به عنوان نفر دوم گروه B میان سمی فاینال
اما گروه A
اگر نواک تیپسارویچ رو ببره و فرر بردیک رو ببره، فرر نفر اول ، نواک نفر دوم
اگر تیپسارویچ نواک رو ببره و فرر بردیک رو ببره، فرر نفر اول ، نواک نفر دوم
اگر تیپسارویچ نواک رو ببره و بردیک فرر رو ببره، بردیک نفر اول ، فرر نفر دوم
اگر نواک تیپسارویچ رو توی 2 ست ببره و بردیک فرر رو توی 2 ست ببره، فرر نفر اول و بردیک نفر دوم (!!!)
اگر نواک تیپسارویچ رو توی 2 ست ببره و بردیک فرر رو توی 3 ست ببره، فرر نفر اول و نواک نفر دوم
اگر نواک تیپسارویچ رو توی 3 ست ببره و بردیک فرر رو توی 2 ست ببره، فرر نفر اول و بردیک نفر دوم
اگر نواک تیپسارویچ رو توی 3 ست ببره و بردیک فرر رو توی 3 ست ببره، فرر نفر اول و بردیک نفر دوم
تیپسی اگه می خواست لطف کنه، بایستی هر دو ست را ببازه، که فعلا اینجوری نیست...
پس میمونه اینکه خود بردیک ببره یا ببازه...............
Maani
11-25-2011, 07:03 PM
سابقه تبانیش خیلی خرابه
واقعا این فرر اینجوریه؟
love.roger
11-25-2011, 07:24 PM
چه اوضاعیه لندن امسال؛اینم از نواک که بای بای کرد
Yashar
11-25-2011, 07:28 PM
عجله نکن من که می گم فرر،بردیچو می بره
sahand
11-25-2011, 07:28 PM
خب به حول و قوه الهی جوکو بازم باخت.البته هنوز شانس این رو داره که با پیروزی فرر برابر توماس از گروه صعود کنه و حریف راجر در سمی بشه و با توجه به اینکه اگه فرر ببازه باید در سمی با راجر بازی کنه میشه گفت که فرر به راحتی میتونه توماس رو ببره و نوله مسخره ترین صعود مسابقاتو به نام خودش ثبت کنه.البته من نمی دونم یعنی چی که بازی رو در رو محسوب میشه.توی هر مسابقاتی که بصورت گروهیه بازی رو در رو ملاک نیست مثلا تو فوتبال تفاضل گل تو والیبال ست و پوینت شماری بعد تو تنیس بازی رو در رو:3t1:
Afshin
11-25-2011, 07:32 PM
سابقه تبانیش خیلی خرابه
فرر اگه دوم بشه مجبوره با فدرر رو به رو شه که بعید میدونم علاقه ای به رو به رو شدن با فدرر داشته باشه.
love.roger
11-25-2011, 07:33 PM
سابقه تبانیش خیلی خرابه
درود محمود جان
من که فکر نمیکنم اینجوریا که میگی باشه و فرر اهل تبانی!!!!:379:
آیا سند و مدرکی در این مورد دارید؟
آخه atp itf خبر ندارن در این مورد، به راحتی میتونن تنیسور رو محروم کنن:379:
بعد ما کاربرای تنیس تاک از جیک و پیک ماجرا خبر داریم:434:
Behr@d
11-25-2011, 08:40 PM
نادال و نواک باید به خاطر این بازیشون متاسف باشند.خیر سرشون نامبر 1 و نامبر 2 هستند.یکم از راجر یاد بگیرند.
M A E S T R O
11-25-2011, 09:38 PM
http://www.atpworldtour.com/%7E/media/B5906C5D15BB4CECBE015BA8470A95C3.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/B5906C5D15BB4CECBE015BA8470A95C3.ashx?w=111&h=149)http://www.atpworldtour.com/%7E/media/622DD86E73F24C149FBE7F644FBC21ED.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/622DD86E73F24C149FBE7F644FBC21ED.ashx?w=111&h=149)
5-2
در اخرین بازی مرحله گروهی فرر و بردیچ در حالی به مصاف هم خواهند رفت که فرر صعود خود را به سمی مسجل کرده است اما برای صعود به عنوان صدر نشین گروه باید بردیچ را شکست دهد.بردیچ نیز برای صعود باید فرر را شکست دهد.در غیر اینصورت بردیچ حذف خواهد شد و جوکویچ به عنوان نفر دوم گروه به سمی صعود خواهد کرد.
این دو تا به جال 7 بار برابر هم قرار گرفته اند که سهم فرر 5 پیروزی و سهم بردیچ 2 پیروزی بوده است.در 4 بازی اخر بین این دو فرر پیروز شده است.
از اخرین باری که این دو به مصاف هم رفتند بیش از 1 سال میگذرد.اخرین دیدار این دو در مالزی در سال 2010 بود که در هاردکورت فرر پیروز شد.
Mahmood
11-25-2011, 10:46 PM
درود محمود جان
من که فکر نمیکنم اینجوریا که میگی باشه و فرر اهل تبانی!!!!:379:
آیا سند و مدرکی در این مورد دارید؟
آخه atp itf خبر ندارن در این مورد، به راحتی میتونن تنیسور رو محروم کنن:379:
بعد ما کاربرای تنیس تاک از جیک و پیک ماجرا خبر داریم:434:
درود دوست عزیز
مدرک که اگه وجود داشت تا حالا محروم شده بود
چند سالی که تنیس دیدم و از نزدیک بازیها رو بررسی کردم به این نتیجه رسیدم
چندین جا هم مطلبی خوندم و از چند نفر هم شنیدم
شاید اشتباه کنم ولی خودم تقریبا مطمئن هستم
حالا شما یا سایر دوستان میتونید بپذیرید یا قبول نکنید
ای خدااااا لطفا یه کاری بکن بردیش ببره داوید فرر رو!!!!!!!!!!!!:240:
Yashar
11-26-2011, 01:34 AM
ای خدااااا لطفا یه کاری بکن بردیش ببره داوید فرر رو!!!!!!!!!!!!:240:
:734:
Afshin
11-26-2011, 01:35 AM
Explanation : ترس از برخود با راجر در این فرم ِ نواک و راجر و این سطح (Indoor)
davidbeckham
11-26-2011, 01:40 AM
نوواک هم فقط راه نادال رو در پیش نگیره گه من با سر میرم تو دیوار:3t1:
davidbeckham
11-26-2011, 01:57 AM
راستی گفتی امپراطوری !
جوان ناکام !
[/URL][URL="http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/cf/fullj.dc68c30732a6d748c2d81995ccfc033b/dc68c30732a6d748c2d81995ccfc033b-getty-134052693.jpg"]http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/cf/fullj.dc68c30732a6d748c2d81995ccfc033b/dc68c30732a6d748c2d81995ccfc033b-getty-134052693.jpg (http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/cf/fullj.dc68c30732a6d748c2d81995ccfc033b/dc68c30732a6d748c2d81995ccfc033b-getty-134052693.jpg)
من طرفدار هر کی هستم که حال فدرر و بگیره
البته نه همه داویدنکو وسودرلینگ و لیوبیجچ مستثنی هستن
از نادال هم واسه این شاکی هستم
که باعث خوشحالی دشمنان قسم خوردش شده
از وقتی طرفدار نادال شدم که تو 17 سالگی تو رولند فدرر رو برد
خوشبختانه نوواک و نادال امسال داغ گرند اسلم رو به دل شما گذاشتن ضمنا نادال 100 بار به نوواک میباخت هم اینقدر ازش ناراحت نمیشدم که به فدرر باخت
تنیسور اصلی من سمپراس بود از وقتی فدرر بردش من کینه گرفتم و حال میکنم وقتی میبازه
به قول خود فدرری ها مهم گرند اسلمه
امسال که نگرفتید پس سکوت:254:
http://tennis-image.com/images/68491659686623574371.jpg
http://tennis-image.com/images/90117287051780093982.jpg
http://tennis-image.com/images/72720007380818611751.jpg
http://tennis-image.com/images/28507019127019954169.jpg
Afshin
11-26-2011, 02:04 AM
خوشبختانه نوواک و نادال امسال داغ گرند اسلم رو به دل شما گذاشتن ضمنا نادال 100 بار به نوواک میباخت هم اینقدر ازش ناراحت نمیشدم که به فدرر باخت
تنیسور اصلی من سمپراس بود از وقتی فدرر بردش من کینه گرفتم و حال میکنم وقتی میبازه
[/URL]http://tennis-image.com/images/68491659686623574371.jpg (http://tennis-image.com/images/68491659686623574371.jpg)
http://tennis-image.com/images/90117287051780093982.jpg (http://tennis-image.com/images/90117287051780093982.jpg)
[URL="http://tennis-image.com/images/72720007380818611751.jpg"]http://tennis-image.com/images/72720007380818611751.jpg (http://tennis-image.com/images/72720007380818611751.jpg)
تعداد گرنداسلمای اینایی که عکسشون رو گذاشتی + اونی که قبلا تو امضات بود و قرار بود کار فدرر رو تموم کنه (که خودت هم فهمیدی مال این حرفا نیست و عکسش رو برداشتی) با هم جمع کن ، سر جمع اندازه ی فدرر گرنداسلم نبردن !
حالا کی باید سکوت کنه ؟ :434:
Hatam
11-26-2011, 02:17 AM
تغییرات رنکینگ پس از برگزاری دور سوم رقابتهای مسابقات بارکلیز لندن در تایپیک تغییرات رنکینگ در بارکلیز لندن 2011 (http://tennistalkers.com/showthread.php?p=60820#post60820)اصلاح شد.
Nasir
11-26-2011, 09:35 AM
درود دوستان
شما ها طوری کل کل می کنین که آدم فکر می کنه سهم شماها تو قهرمانی های فدرر - نادال و نواک خیلی بیشتر از خودشونه.
یا این شما هستین که شب و روز این بزرگان رو تمرین دادین و از کودکی زیر نظر شما بزرگ شدن و به این جا رسیدن ولی نتونستن توقعات بجای شما رو برآورده کنن!
حیف نیست که بیخودی حرص بخورین؟!!
باختن یا بردن به ما چه؟!
ما فقط بازیها رو می بینیم و از حساسیتش حال می کنیم.
نه بخاطر اینکه فردا حال رفیقمون رو بگیریم
فقط واسه دل خودمون که عاشق تنیس نابه.
ما رو بعنوان کوچکتر ببخشید که جسارت کردیم
وگرنه تک تک شما استاد امثال من هستین.
Sent from my GT-P1000 using Tapatalk
rezapor
11-26-2011, 10:00 AM
درود دوستان
شما ها طوری کل کل می کنین که آدم فکر می کنه سهم شماها تو قهرمانی های فدرر - نادال و نواک خیلی بیشتر از خودشونه.
یا این شما هستین که شب و روز این بزرگان رو تمرین دادین و از کودکی زیر نظر شما بزرگ شدن و به این جا رسیدن ولی نتونستن توقعات بجای شما رو برآورده کنن!
حیف نیست که بیخودی حرص بخورین؟!!
باختن یا بردن به ما چه؟!
ما فقط بازیها رو می بینیم و از حساسیتش حال می کنیم.
نه بخاطر اینکه فردا حال رفیقمون رو بگیریم
فقط واسه دل خودمون که عاشق تنیس نابه.
ما رو بعنوان کوچکتر ببخشید که جسارت کردیم
وگرنه تک تک شما استاد امثال من هستین.
Sent from my GT-P1000 using Tapatalk
رفيق اين تايپيك فقط فقط براي كل كل هست و بس و اگر اين تايپيك رو بردارن كلي از اعضاي سايت بيرون مي رن .يه مثال برات بزنم اگر اين تايپيك رو بردارن طرفداراي فدرر چطور سربه سر طرفداري نادال بزارند يعني اين شش بوق رو بهشون حالي كنند واقعا هم حال ميده وقتي عصبانيتشون رو ميبيني هي پست مي زنند و بدو بيراه مي گن ولي دركل خودشون هم حرفاشون رو قبول ندارن ،پس به نظر من شما كه اينقدر بچه مثبت هستي لطفا وارد اين تايپيك نشه چون امكان داره روح لطيفت آسيب ببينه.:251:
rezapor
11-26-2011, 10:16 AM
اتفاقا تال جائی که ما دیدیم توپ بیرون بود و البته که خدا جای حق نشسته تو میفهمی یا داور که نظر میدی سر خود؟
دوربین عنکبوتی؟:251:
عزیزم بهتره تو با این حرفای خنده دارت از طرف طرفدارای با شعور فدرر حرف نزنی که داری فقط آبرو میبری با این حرفای خنده دار
آخه ناكس كوري ببيني دوربين تو سالن هاي سر بسته مرتبت روي سر بازيكنها و تماشگر ها مياد و ميره بحث و بررسي بعد بازي از شبكه الجزيره رو ديدي بعد حرف مفت ميزني .فقط تو كه اينقدر نابغه هستي بگو توي اون بازي دوربين براي زوم يا هر چي كه اسمش رو ميزاري بود يانه تو فكر نكنم بازي رو اصلا نگاه كردي چون داور اومد و روي اثر توپ نظر داد كه اون هم نادال با زرنگي پا گذاشت روش و اثرش رو پاك كرد ،تو هم به نظرم از طرف طرفداري نادال حرف نزن چون داري آبروي همشون رو مي بري جام رو به ناحق برديد نوش جونتون گفتم خدا جاي حق نشته اين بيگل فعلي بود كه حال نادال رو جا اورد:254:
cristian
11-26-2011, 11:09 AM
من دلم می خواد خیلی راحت صحبت کنم
این مسابقات داره خیلی جیزها را در این پایان فصل روشن میکنه ...
اولا با آدمی که دو سه بار باختوندیش و بیگل کردی نباید تبانی کنی که ست سوم عقده هاش رو روت خالی کنه نوله از تیپسارویچ رو دست خورد و شانس صعود رو از دست داد عاقبت این کارها بهتر از این نمیشه .... نوله اگه نصف بازی خودش را میکرد و تیپسارویچ هم همه زورش رو میزد نمیتونست نوله رو ببره .....
عادلانه تر این بود که نوله از فدرر میباخت تا بیشتر دل ما خنک بشه نه از این پدیده چهره ( نمیدونم با این چشمهای نافرمش چطوری تنیس بازی میکنه..... )
دومأ درباره نادال قهرمان ( امشب رو اینجا بمان ) این بچه برای ما طرفدارانش همیشه قهرمان میمونه حتی اگه زیر پاهای فدرر له بشه خورد بشه و بیگل بشه .... ما همیشه دوستش داریم چون در خاک بازی استاده البته منظورم زمین خاک رسه نه اون چیزی که قزوینی ها بهش میگن خاکبازی :434:
ما دوسش داریم به خاطر فروتنی و احترامی که به بازیکنان قدیمی میزاره از اون احترام اول در شروع بازی وپرتاب سکه که یک ساعت بازیکن مقابل رو کنار داور معطل میکنه و با پررویی تمام خودش رو مشغول مرتب کردن ساکش و آبش و غیره میکنه گرفته تا اون احترام پفکی کنار تور موقع عوض کردن زمین که همه بازیکنان متوجه این حرکت شدن و از پشت داور میرن تا این احترام الکی رو نادال فقط برای خودش نگه داره .... و بازی جوانمردانش هم به کنار
ولی این رو بگم که ما همیشه طرفدار نادال و اون قیافه خوشتیپ تصادفیش و اون سبک بازی زوریش با اون سرویسهای در پیتش باقی می مانیم و خواهیم ماند تا ما و طرفدارانش را مثل این مسابقات همیشه شاد و مسرور نگه داره بله زندگی با نادال قشنگه این پدیده باید باشه تا فدرر بازی زیبایش را نشون بده
وسلام با یادی از زحمات تونی نادال نامه تمام .....
ღஜGran Rafaஜღ
11-26-2011, 11:37 AM
اولا با آدمی که دو سه بار باختوندیش و بیگل کردی نباید تبانی کنی که ست سوم عقده هاش رو روت خالی کنه نوله از تیپسارویچ رو دست خورد و شانس صعود رو از دست داد عاقبت این کارها بهتر از این نمیشه .... نوله اگه نصف بازی خودش را میکرد و تیپسارویچ هم همه زورش رو میزد نمیتونست نوله رو ببره .....
عادلانه تر این بود که نوله از فدرر میباخت تا بیشتر دل ما خنک بشه نه از این پدیده چهره ( نمیدونم با این چشمهای نافرمش چطوری تنیس بازی میکنه..... )
دومأ درباره نادال قهرمان ( امشب رو اینجا بمان ) این بچه برای ما طرفدارانش همیشه قهرمان میمونه حتی اگه زیر پاهای فدرر له بشه خورد بشه و بیگل بشه .... ما همیشه دوستش داریم چون در خاک بازی استاده البته منظورم زمین خاک رسه نه اون چیزی که قزوینی ها بهش میگن خاکبازی :434:
ما دوسش داریم به خاطر فروتنی و احترامی که به بازیکنان قدیمی میزاره از اون احترام اول در شروع بازی وپرتاب سکه که یک ساعت بازیکن مقابل رو کنار داور معطل میکنه و با پررویی تمام خودش رو مشغول مرتب کردن ساکش و آبش و غیره میکنه گرفته تا اون احترام پفکی کنار تور موقع عوض کردن زمین که همه بازیکنان متوجه این حرکت شدن و از پشت داور میرن تا این احترام الکی رو نادال فقط برای خودش نگه داره .... و بازی جوانمردانش هم به کنار
ولی این رو بگم که ما همیشه طرفدار نادال و اون قیافه خوشتیپ تصادفیش و اون سبک بازی زوریش با اون سرویسهای در پیتش باقی می مانیم و خواهیم ماند تا ما و طرفدارانش را مثل این مسابقات همیشه شاد و مسرور نگه داره بله زندگی با نادال قشنگه این پدیده باید باشه تا فدرر بازی زیبایش را نشون بده
تو اولآ بلد نيستي صحبت كني بچه كيه؟رافا؟:254:برو اول ياد بگير صحبت كردن رو بعد بيا اظهارونظر كن مگه رافا راجر رو بيگل نكرد؟پس رولند گاروس چي بود؟دومآدرپيت هم خودتي نه اون رافا...متآسفم برات.............
Pouya
11-26-2011, 11:47 AM
دوستان لطفا مراعات کنید.
اول اینکه : کری و کل کل - تا اونجایی که من می دونم - در رابطه با بازیکن هاست ، نه کاربرا. این که یکی میاد میگه تو کوری ، طرفش میگه خودت کوری و ... هیچ ربطی به این مسابقات نداره و جای همچین پستایی فقط سطل آشغال سایت هست.
دوم : کری آداب داره:434: هر چی از دهنتون درومد نیاید بریزید تو تاپیک ! :3t1: با الفاظ درست صحبت کنید وگرنه خودتون ضرر خواهید کرد. من اصلا دوست ندارم هیچ پستی ویرایش بشه چه برسه به پاک ، ولی با توهین مستقیم ، مخصوصا به کاربر به شدت برخورد خواهد شد.
اگه متوجه شدید ، پستتونو ویرایش کنید ، اگرم نشدید متاسفانه مجبوریم کاری بکنیم تا متوجه بشید.
Maani
11-26-2011, 12:25 PM
آخه ناكس كوري ببيني دوربين تو سالن هاي سر بسته مرتبت روي سر بازيكنها و تماشگر ها مياد و ميره بحث و بررسي بعد بازي از شبكه الجزيره رو ديدي بعد حرف مفت ميزني .فقط تو كه اينقدر نابغه هستي بگو توي اون بازي دوربين براي زوم يا هر چي كه اسمش رو ميزاري بود يانه تو فكر نكنم بازي رو اصلا نگاه كردي چون داور اومد و روي اثر توپ نظر داد كه اون هم نادال با زرنگي پا گذاشت روش و اثرش رو پاك كرد ،تو هم به نظرم از طرف طرفداري نادال حرف نزن چون داري آبروي همشون رو مي بري جام رو به ناحق برديد نوش جونتون گفتم خدا جاي حق نشته اين بيگل فعلي بود كه حال نادال رو جا اورد:254:
اولا : بیسواد اون دوربین عنکبوتی نیست که نشون میده توپ کجا قرار گرفته بهشن میگن فناوری چشم باز hawk eye
دوما: مگه داور کشکه اونجا که ندونه توپ کجا برخورد کرده . داور ندید چشم عقاب بین جنابعالی از توی خونه دید که توپ تو بوده؟
سوما: خجالت بکش کی نادال پاک کرده یا میکنه اثر توپ رو؟
rezapor
11-26-2011, 12:28 PM
دوستان لطفا مراعات کنید.
اول اینکه : کری و کل کل - تا اونجایی که من می دونم - در رابطه با بازیکن هاست ، نه کاربرا. این که یکی میاد میگه تو کوری ، طرفش میگه خودت کوری و ... هیچ ربطی به این مسابقات نداره و جای همچین پستایی فقط سطل آشغال سایت هست.
دوم : کری آداب داره:434: هر چی از دهنتون درومد نیاید بریزید تو تاپیک ! :3t1: با الفاظ درست صحبت کنید وگرنه خودتون ضرر خواهید کرد. من اصلا دوست ندارم هیچ پستی ویرایش بشه چه برسه به پاک ، ولی با توهین مستقیم ، مخصوصا به کاربر به شدت برخورد خواهد شد.
اگه متوجه شدید ، پستتونو ویرایش کنید ، اگرم نشدید متاسفانه مجبوریم کاری بکنیم تا متوجه بشید.
پويا جان دمت گرم خوب اومدي ولي جان تو اين دو روز اخر هم دندون رو جيگر بزارببينيم كي قهرمان 8تنيسور يا بهتر بگم 9 تنيسوربرترجهان(بعد از جا زدن موراي )ميشه تا ما يه حال اساسي از اين طرفداري نادال بگيريم جنگ قدرت فقط بين طرفداراي روجر و نادال هست و بس مثل استقلال و پرسپوليس و قطب سومي هم وجود نداره.:441:
Maani
11-26-2011, 12:31 PM
هر کی متنتو بخونه میبینه که خودت از احترام و ادب چیزی حالیت نیست.
M A E S T R O
11-26-2011, 12:36 PM
پیش بینی هایه نیما نادری تقریبا درست از اب در اومده.
فقط موری رو اشتباه گفته بود.
شک ندارم که ادامه پیش بینی هاش درست از اب در میاد :001_smile:
فینال
سونگا-فدرر
چمپ
فدرر :655:
Sa3er
11-26-2011, 12:37 PM
سلام
من همیشه پست های شما رو هم مثل سایر دوستان دنبال میکردم
ولی وقتی این پست شما رو خوندم در کمال تعجب و تاسف قرار گرفتم
وقتی خودتون اعلام میکنید که "از وقتی فدرر سمپراس رو برد من ازش کینه گرفتم"
دیگه چه انتظاری میشه از اظهار نظر های جناب عالی و تفسیر و تحلیل های شما داشت؟
مگه توی اون بازی که فدرر توی ویمبلدون سمپراس رو برد، فدرر چه کار غیر عادی (از نظر غیر ورزشی)
انجام داد که شما همچین کینه ای گرفتید؟ مثلا یادتون میاد نادال اولین بار که فدرر رو توی ویمبلدون
برد چه حرکاتی میکرد؟ از زمین و هوا داشت بالا میرفت! پس ما هم باید از نادال کینه به دل بگیریم و ...
همین که میگی از فدرر کینه داری و از باختش در مقابل اکثر بازیکن ها شاد میشی
باید بگم تاسف میخورم که از زیبایی های تنیس هیچ سهمی نصیب شما نمیشه
فقط آه و ناله و حصرت و آرزوی زمین خوردن این و اون رو باید بکنید
موفق باشید دوست من
rezapor
11-26-2011, 12:41 PM
تو اولآ بلد نيستي صحبت كني بچه كيه؟رافا؟:254:برو اول ياد بگير صحبت كردن رو بعد بيا اظهارونظر كن مگه رافا راجر رو بيگل نكرد؟پس رولند گاروس چي بود؟دومآدرپيت هم خودتي نه اون رافا...متآسفم برات.............
برا خودت متاسف باش حرف حق ميزنه بهتون برميخوره هي رولند رولند هم نكنيد همه مي دونن كه اون بازي رو نادال با جر زني برد.راست هم ميگه بچه هست ديگه اگه مرد بود زن ميگرفت نه هي بااين دوست دختر تيكه اش بياد توي اين بازيها، همين كارهارو ميكنه كه تلويزيون ايران بازيش رو پخش نميكنه :240:
love.roger
11-26-2011, 12:42 PM
پویا جان شما استاد مایی معذرت میخوام منم میخواستم بگم که از نظر من هرکسی تنیسور مورد علاقه خودش به یه دید نگاه میکنه مثلا همونطور که ما طرفداران راجر تقریبا راجر رو میپرستیم نادالی ها هم همینطور و اگه یکسال تو سر وکله ی هم بزنیم نمیتونیم نظرمون تحمیل کنیم واینکه بحث کردن و طرفداری کردن خوبه ولی به حرفای نامربوط کشیده نشه کشیده نشه؛
Pouya
11-26-2011, 12:43 PM
پويا جان دمت گرم خوب اومدي ولي جان تو اين دو روز اخر هم دندون رو جيگر بزارببينيم كي قهرمان 8تنيسور يا بهتر بگم 9 تنيسوربرترجهان(بعد از جا زدن موراي )ميشه تا ما يه حال اساسي از اين طرفداري نادال بگيريم جنگ قدرت فقط بين طرفداراي روجر و نادال هست و بس مثل استقلال و پرسپوليس و قطب سومي هم وجود نداره.:441:
هر کی متنتو بخونه میبینه که خودت از احترام و ادب چیزی حالیت نیست.
یعنی چی آخه حال اساسی؟ مگه کاری کردن؟ مگه میدان جنگه اینجا؟
تا امروز عصر فرصت ویرایش پست های توهین آمیز ر دارید. بحث هایی که ربطی به تنیس هم ندارن ، ادامه ندید. بعدا هم گله نکنید...
-------------------------------------------------------------------------------------
پویا جان شما استاد مایی معذرت میخوام منم میخواستم بگم که از نظر من هرکسی تنیسور مورد علاقه خودش به یه دید نگاه میکنه مثلا همونطور که ما طرفداران راجر تقریبا راجر رو میپرستیم نادالی ها هم همینطور و اگه یکسال تو سر وکله ی هم بزنیم نمیتونیم نظرمون تحمیل کنیم واینکه بحث کردن و طرفداری کردن خوبه ولی به حرفای نامربوط کشیده نشه کشیده نشه؛
خطاب من واضح بود به چه کاربرانی هست. مسلما به شما نبود.
love.roger
11-26-2011, 12:48 PM
میدونم منظورتون بامن نبود من میخواستم در مورد اخطارتون به اون دسته از کاربران بگم
===> explanationه افشین:434:
davidbeckham
11-26-2011, 01:11 PM
سلام
من همیشه پست های شما رو هم مثل سایر دوستان دنبال میکردم
ولی وقتی این پست شما رو خوندم در کمال تعجب و تاسف قرار گرفتم
وقتی خودتون اعلام میکنید که "از وقتی فدرر سمپراس رو برد من ازش کینه گرفتم"
دیگه چه انتظاری میشه از اظهار نظر های جناب عالی و تفسیر و تحلیل های شما داشت؟
مگه توی اون بازی که فدرر توی ویمبلدون سمپراس رو برد، فدرر چه کار غیر عادی (از نظر غیر ورزشی)
انجام داد که شما همچین کینه ای گرفتید؟ مثلا یادتون میاد نادال اولین بار که فدرر رو توی ویمبلدون
برد چه حرکاتی میکرد؟ از زمین و هوا داشت بالا میرفت! پس ما هم باید از نادال کینه به دل بگیریم و ...
همین که میگی از فدرر کینه داری و از باختش در مقابل اکثر بازیکن ها شاد میشی
باید بگم تاسف میخورم که از زیبایی های تنیس هیچ سهمی نصیب شما نمیشه
فقط آه و ناله و حصرت و آرزوی زمین خوردن این و اون رو باید بکنید
موفق باشید دوست من
شما هم کینه بگیرید از نادال
همونطور که خیلی ها دارن
نگید ندارن که باورم نمیشه:350:
برا خودت متاسف باش حرف حق ميزنه بهتون برميخوره هي رولند رولند هم نكنيد همه مي دونن كه اون بازي رو نادال با جر زني برد.راست هم ميگه بچه هست ديگه اگه مرد بود زن ميگرفت نه هي بااين دوست دختر تيكه اش بياد توي اين بازيها، همين كارهارو ميكنه كه تلويزيون ايران بازيش رو پخش نميكنه :240:
:350::350::350::350::254::254::254::254::251::251::251::251:
Mahmood
11-26-2011, 02:18 PM
جالبه بعضی ها هنوز فرق بین توهین و کل کل رو نمیدونن...
بگذریم...
دوستان به نظر من بازی راجر و مو قشنگ بازی زیبا و نزدیکی از آب در میاد بر خلاف پارسال
حتی احتمال میدم 3 سته هم بشه
Afshin
11-26-2011, 02:33 PM
دیگه گندشو در اوردین بابا :3t1:
M A E S T R O
11-26-2011, 03:37 PM
http://www.atpworldtour.com/%7E/media/835784DEC0884720A3933FCA8CD6BCB6.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/835784DEC0884720A3933FCA8CD6BCB6.ashx?w=111&h=149)[/URL][URL="http://www.atpworldtour.com/%7E/media/622DD86E73F24C149FBE7F644FBC21ED.ashx?w=111&h=149"]http://www.atpworldtour.com/%7E/media/622DD86E73F24C149FBE7F644FBC21ED.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/622DD86E73F24C149FBE7F644FBC21ED.ashx?w=111&h=149)
0-11
در اولین بازی مرحله سمی مسترز کاپ لندن فدرر و فرر برابر هم قرار خواهند گرفت.فدرر تنها کسی است که با 3 پیروزی به سمی صعود کرده.از ان طرف فرر پس از نمایش خیره کننده برابر موری و جوکویچ به بردیچ باخت و به عنوان نفر دوم به سمی راه یافت.
فدرر که 15 پیروزی پیاپی را بدست اورده است به دنبال شکستن رکورد 21 پیروزی پیاپی خود در سال 2009 است.
این دو تا به حال 11 با برابر هم قرار گرفته اند که همه به سود فدرر خاتمه یافته.داوید فرر فقط موفق به گرفتن 3 ست مقابل فدرر شده است که 2 ست از انها در کلی کورت بوده است.
این نهمین باری است که فدرر به سمی مسترز کاپ رسیده است.فدرر در 8 بار قبل فقط 2 بار از رسیدن به فینال بازمانده است.
فرر نیز دومین باری است که به سمی رسیده است.او در سال 2007 به فینال هم رسید اما به فدرر باخت.
(این دوزادهمین باری است که این دو برابر هم قرار میگیرند پس فرر باید برای بردن فدرر حداقل یک باخت دیگر را پشت سر بگذارد بلکه عدد نحس 13 به کمک او بیاد برای شکست ارباب !) :655:
M A E S T R O
11-26-2011, 04:07 PM
4 دلیل برای پیروزی فدرر برابر فرر
اولا:
در صورت پیروزی فدرر در این بازی او به سومین بازیکنی تبدیل خواهد شد که 7 بار یا بیشتر به فینال مسترزکاپ رسیده اند.(ایوان لندل 9 بار و بوریس بکر 8 بار به فینال مسترزکاپ راه یافته اند)
ثانیا:
در صورت پیروزی فدرر به رکورد 806 پیروزی میرسد و با رکورد استفان ادبرگ افسانه ای برابری خواهد کرد.(تنها جیمی کونورس-ایوان لندل-گیلرمو ویلاس-جان مک انرو-اندره اغاسی دارایه پیروزی هایه بیشتری هستند)
ثالثا:
در صورت پیروزی فدرر او پنجمین بازیکنی خواهد بود که به رکورد رسیدن به 100 فینال رسیده است.(تنها کونورس-ایوان لندل-جان مک انرو-گیلرمو ویلاس به فینالهایه بیشتری رسیده اند)
در نهایت:
در صورت پیروزی فدرر او به جایه اندی موری را در رنک 3 خواهد گرفت.و برای نهمین سال پیاپی سال را در تاپ 3 به پایان خواهد رساند.
به قول گزارشگر اسکای اسپورت How About That :443:
Nima88
11-26-2011, 04:58 PM
مو قشنگ تا الان 11 بار باختی بس نیست؟ به خودت بیا پسر.
come on
Mahmood
11-26-2011, 05:41 PM
نگفتم توقع نداشته باشید راجر راحت ببره
چه بازی ای میکنه مو قشنگ :866:
هنوزم دنبال مدرک میگردید برای حرف دیروزم؟
بازی دیشبش با بردیچ کجا و بازیش با جوکویچ،ماری و راجر کجا
Roger.tennis
11-26-2011, 06:06 PM
سلام بعد از مدت ها
یه سلام گرم به خشایار (اگه هنوز از من کینه به دل نداشته باشه) افشین عزیز و محمد عزیز و بقیه دوستان خوبم که هرچی گشتم ندیدمشون.. کوروش - ریو - میلاد هم که قبل من بای داده بود.
اینجا هنوز همه چی مثل قبله
هنوز کل کل هنوز دعوا هنوز .....
بازم دمتون گرم که تنور تنیس رو شما گرم نگه داشتین
متاسفانه بعد از دیدن راجر و رافا نمی دونم چم شد که این حس رو پیدا کردم(این حس لعنتی) حالا آرزو میکنم هیچ وقت از نزدیک این دو نفر رو ندیده بودم .از بعد از اون همه چیز تنیس واسم عوض شد. خوش به حالتون که هنوز شور و اشتیاق توی پست هاتون می باره
همتون رو دوست دارم.... فِرِد.
Afshin
11-26-2011, 06:39 PM
با این که خوب نبودی ، ولی همین که اجازه ندادی دشمن شاد بشیم جای شکرش باقیه.خسته نباشی
love.roger
11-26-2011, 06:43 PM
برو پسر ما پشتتیم؛یک قدم دیگه تا قهرمانی و تودهنی زدن دیگر
Behnam RF
11-26-2011, 06:44 PM
با این که خوب نبودی ، ولی همین که اجازه ندادی دشمن شاد بشیم جای شکرش باقیه.خسته نباشی
دقیقا ، راجر باز هم نشون داد که بعد یک بازی خوب ( با نادال ) رفته رفته از سطح خوبش دور میشه ، ولی اصلا مهم نیست، یکصدمین فینال خود را فردا تجربه خواهد کرد :655:
نکته خوب این بازی زمان متوسطش بود ، راجر میتونه استراحت بیشتری داشته باشه . به امید قهرمانی :583:
manoochehr1984
11-26-2011, 06:47 PM
مرسی راجر
NICE
AndreS
11-26-2011, 06:48 PM
این همه زدی رو بکهند آخرش چی شد ؟ خودت که از بازی نتیجه ای نگرفتی . استریت هم باختی ما رو هم از دیدن یه بازی قشنگ محروم کردی بابا بازی تو بکــــــن.... حالا هی اینساید اوت ول بده :397:
pouriya.alex
11-26-2011, 06:48 PM
! Next Person
pourya RF
11-26-2011, 06:51 PM
قهرمانی راجر رو پیشاپیش به خودم و همه ی طرفداران گلش :583: تبریک میگم :396::396::396:
davidbeckham
11-26-2011, 06:56 PM
خاک بر سر فرر:3t1:
love.roger
11-26-2011, 06:56 PM
دوستان لطفا مراعات کنید.
درود
پویا جان
این ظاهر سازی هم درست نیست، شما اگه میخواستی ویرایش کنی تا حالا کرده بودی
کسی که با 3 تا پست زده، اومده به این شکل توهین میکنه، نیاز به استخاره نداره
همه ی این بحث های 3 صفحه ی آخر که میبینی از پست 357 شروع شد
پ.ن:جالبه کسی که مدیره!!!!!!!!!! تو این فروم خودش از این توهین ها استقبال میکنه و به شخص توهین کننده دلگرمی میده(منظورم کس دیگه اس، تو نیستی پویا)
Yashar
11-26-2011, 06:58 PM
این همه زدی رو بکهند آخرش چی شد ؟ خودت که از بازی نتیجه ای نگرفتی . استریت هم باختی ما رو هم از دیدن یه بازی قشنگ محروم کردی بابا بازی تو بکــــــن.... حالا هی اینساید اوت ول بده :397:
فکر کنم در این مورد با رافا مشورت کرده بود.:434:بازی خودشو می کرد شاید اوضا طوره دیگه بود.
چقد ارور دادی مشتی. ولی بازم دمت گرم که خوب بلدی جمش کنی .فردا منتظر هفتادومی هستیم
تبریک به همه طرفدارای باحال راجر:583:
Behnam RF
11-26-2011, 06:59 PM
این چه حرفیه ؟ :434:
مگه بازی با بردیچ در پاریس و سونگا این کار رو نکرد ، با رافا هم همینطور بود ، روشی است برای بردن ، راجر همه کاری کرد ، فقط نقطه ضعف نبود ، اکثر بازیکنان همینطورند .
Yashar
11-26-2011, 07:04 PM
مثه اینکه زیاد نماز جمعه میری:434:
Pouya
11-26-2011, 07:06 PM
مرسی راجر!:655: یه قدم مونده وا ندی... جو خطریه...
به قبرت فرر با اون بازی دیشبت! تو فینال باید میباختی! حقت بود بیگل شی! انقدر شرط بندی نکن. حیفی...:3t1::434:
AndreS
11-26-2011, 07:08 PM
این چه حرفیه ؟ :434:
مگه بازی با بردیچ در پاریس و سونگا این کار رو نکرد ، با رافا هم همینطور بود ، روشی است برای بردن ، راجر همه کاری کرد ، فقط نقطه ضعف نبود ، اکثر بازیکنان همینطورند .
دوتا سوال : کی این کارو نکرد؟ چه کارو نکرد؟ :434:
من منظورم فرر بود که همش اسرار داشت رو بکهند راجر بازی کنه
در حالی که تو این بازی فورهند راجر نزده میرقصید . بازیشم بگیر نگیر داشت (اکثرا هم نگیر بود!)
love.roger
11-26-2011, 07:09 PM
نه جناب تو خط این چیزا نیستم؛اگه یه خورده به این جمله فکر کنی منظورم دلگرمی هواداراش تحمل نداری نخون
Pouya
11-26-2011, 07:09 PM
درود
پویا جان
این ظاهر سازی هم درست نیست، شما اگه میخواستی ویرایش کنی تا حالا کرده بودی
کسی که با 3 تا پست زده، اومده به این شکل توهین میکنه، نیاز به استخاره نداره
همه ی این بحث های 3 صفحه ی آخر که میبینی از پست 357 شروع شد
پ.ن:جالبه کسی که مدیره!!!!!!!!!! تو این فروم خودش از این توهین ها استقبال میکنه و به شخص توهین کننده دلگرمی میده(منظورم کس دیگه اس، تو نیستی پوریا)
قبل اون هم بوده مجتبی جان. اینم بگم که وظیفه من نیست ویرایش. من فقط به اونایی که به نظر خودم اشتباه کردند ، اخطار دادم. ایمان مدیره که الان سرش خیلی شلوغه. به همه هم سلام رسوند گفت ، عذر خواهی کرد و دلش تنگ شده برای سایت.:243::434:
davidbeckham
11-26-2011, 07:10 PM
نوله برگرد سریعتر سر فرم
فدرر داره باز شاخ میشه
به نادال که امید نیست حداقل تا وقتی تونی هستش
http://tennis-image.com/images/64988942511134621089.jpg (http://tennis-image.com/images/64988942511134621089.jpg)
Yashar
11-26-2011, 07:16 PM
نه جناب تو خط این چیزا نیستم؛اگه یه خورده به این جمله فکر کنی منظورم دلگرمی هواداراش تحمل نداری نخون
ای بابا جو اینجا اینقد سنگین شده که حتی نمی شه شوخی کرد.جملت شبیه جملات امام جمعه ها بود گفتم مزاحی کنم.ببخشید که باعث ناراحتی شدم.
در ضمن منم طرفدار راجرم و فعلا که دلم گرمه به لطف حضرت راجر.فردا جام مال ماست.:583:
قبل اون هم بوده مجتبی جان. اینم بگم که وظیفه من نیست ویرایش. من فقط به اونایی که به نظر خودم اشتباه کردند ، اخطار دادن. ایمان مدیره که الان سرش خیلی شلوغه. به همه هم سلام رسوند گفت ، عذر خواهی کرد و دلش تنگ شده برای سایت.:243::434:
ای بابا!
این همه مدیر از در و دیوار فروم داره میباره:350:
یعنی ایشون جانشینی چیزی نداره
من چند روز پیش به محمد گرامی(forum founder هم گفتم، ایشون گفت به پویا بگو، حالا تو هم شیفت میکنی به ایمان:379:
خوشحالم که راجر فدرر چنین طرفدارانی داره:441::443:
Afshin
11-26-2011, 07:25 PM
مجی تو هم دیگه بیخود شلوغش نکن ....
کاربر Reza23 هم هر کاری دلش میخواست توی فروم میکرد شما الان یاد گرفتی دونه دونه پست ها رو علم کنی ؟
بیخیال این قضیه شو
Let It Go
هر کسی حرفی زده جوابشم گرفته . این تاپیکم گذاشتیم که بیان بزنن تو سر و کله ی هم نه این که هی بهشون گیر بدیم.والسلام !
love.roger
11-26-2011, 07:26 PM
من باید معذرت بخوام که تند رفتم میدونم طرفدار راجر هستی گفتم شاید بحث طرفدارای راجر و نادال به ما هم کشیده شده؛اینجا نمیشه گفت ولی اون کلمه امام جمعه یه جوری بود؛در کل مرسی دوست عزیز که خواستی شوخی کنی و فضا رو عوض کنی
msh13792
11-26-2011, 07:38 PM
شواهد همه نشون میده که راجر قهرمان میشه
نمیدونم چی میشه آخرش
اما به من یکی پارسال خیلی بیشتر لذت داد قهرمانی
هرچند امسالم بعد از ...... اینجا خیلی حال میده اما .......
اما امیدوارم سال دیگه واسه راجر المپیک و یه ویمبی داشته باشیم
واسه من یکی فقط همین کافیه
هر اتفاقی که بیفته این دوتا رو بگیر راجر
مرسی
Pouya
11-26-2011, 07:38 PM
ای بابا!
این همه مدیر از در و دیوار فروم داره میباره:350:
یعنی ایشون جانشینی چیزی نداره
من چند روز پیش به محمد گرامی(forum founder هم گفتم، ایشون گفت به پویا بگو، حالا تو هم شیفت میکنی به ایمان:379:
مدیرا سرشون شلوغه. به هر حال الان هم مشکل حادی نیست. توهین خیلی شدید هم نداشتیم. نگران نباشید.:443::434:
Behnam RF
11-26-2011, 07:39 PM
دوتا سوال : کی این کارو نکرد؟ چه کارو نکرد؟ :434:
من منظورم فرر بود که همش اسرار داشت رو بکهند راجر بازی کنه
در حالی که تو این بازی فورهند راجر نزده میرقصید . بازیشم بگیر نگیر داشت (اکثرا هم نگیر بود!)
کاملا حرفت درسته ، من فکر کردم با راجر بودی :434:
مرسی :655:
davidbeckham
11-26-2011, 07:39 PM
بابا اینا همه بخاطر سوختگی شدید هستش:254:
Paymaan
11-26-2011, 07:42 PM
پیروزی با اخلاق ترین و بهترین تنیسور تاریخ رو تبریک میگم. :655:
Mahmood
11-26-2011, 08:18 PM
مرسی راجر!:655: یه قدم مونده وا ندی... جو خطریه...
به قبرت فرر با اون بازی دیشبت! تو فینال باید میباختی! حقت بود بیگل شی! انقدر شرط بندی نکن. حیفی...:3t1::434:
خوشحالم پویا جان به حرفم رسیدی:687:
هر کسی با دقت بازیهاش رو دنبال کنه متوجه میشه
Mohammad Reza
11-26-2011, 09:13 PM
مشکل اساسی راجر همین بالا رفتن سنش هست..بالا رفتن سنش عوارضش اینه که نوسان تو بازیش ایجاد میشه و همین باعث میشه در بعضی بازی ها فوق العاده Fresh به نظر برسه ، در بعضی بازی ها با تجربش بازی رو ببره و در بعضی بازی ها عملکردی ضعیف.
سخنان راجر پس از برد در بازی نیمه نهایی
"I thought it was a tough match," said Federer. "[I] could clearly see why David beat Murray and Djokovic here - he takes the ball really early, is able to generate great angles off his plays [and is] super consistent. Obviously, [it] was a key 5-4 game for me to hold and then break the next game. Then, actually, break again early on in the second set. That was a crucial sort of 15-20 minutes for me. I'm happy I was able to decide the match right there."
رسیدن به 100مین فینال:441: فوق العاده ای پسر...با بردن فینال می تونی رکوردهای جدیدی رو ثبت کنی.
شکستن رکورد جیمی واقعا مشکله! فقط دوس دارم بتونی جز 3 تا باشی و از مک انرو بالاتر بری!!!
"It's obviously a special occasion for me tomorrow playing my hundredth final, possibly winning my 70th [title and] winning my sixth at the [Barclays ATP] World Tour Finals," said Federer. "That would be a record."
فرر هم تو این هفته واقعا بازی های خوبی رو از خودش نشون داد :441:
تو این بازی راجر ضعف بکهندش رو با اسلایس جمع میکرد! امیدوارم در بازی فینال مثه بازی با رافا تمام ابزار بازیش بهبود پیدا کنه و فرم روز بازیش مناسب باشه... به امید قهرمانی اسطوره :655:
Alireza Murray
11-26-2011, 09:41 PM
بوقلمون رو میزاشتن به جای فرر یه راکت میدادن دستش بهتر فرر ریترن میکرد :3t1:
M A E S T R O
11-26-2011, 10:13 PM
http://www.atpworldtour.com/%7E/media/A4056C74CB884EE6BE8A7A529B1C02D8.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/A4056C74CB884EE6BE8A7A529B1C02D8.ashx?w=111&h=149)http://www.atpworldtour.com/%7E/media/B5906C5D15BB4CECBE015BA8470A95C3.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/B5906C5D15BB4CECBE015BA8470A95C3.ashx?w=111&h=149)
1-0
در بازی دوم مرحله سمی سونگا و بردیچ به مصاف هم خواهند رفت.هر دو با یک باخت و دو برد به این مرحله رسیده اند.
هر دو به دنبال رسیدن به دومین فینال بزرگ دوران حرفه ای خود هستند.سونگا در سال 2008 به فینال استرالیا رسید و به جوکویچ باخت.بردیچ نیز در ویمبلدون 2010 در فینال به نادال باخت.
این دو تا به حال یک بار به مصاف هم رفته اند که ان هم در پکن 2011 بود که بردیچ 2-1 پیروز شد.
باید دید چه کسی به فینال خواهد رفت؟
The Musketeer
or
Mr.Consistent's
?
مهران
11-26-2011, 10:58 PM
سلام
دوستان فدرری چرا اینقدر خودتونو اذیت میکنید؟!
من از باخت کسی خوشحال نیستم، از برد راجر خوشحالم
اگه راجر 100بارم به یکی بباز از اون طرف کینه به دل نمیگرم، از باخت راجر ناراحت میشم...
نادال باخت تموم شد رفت، به قهرمانی فکر کنید...
تعداد گرنداسلمای اینایی که عکسشون رو گذاشتی + اونی که قبلا تو امضات بود و قرار بود کار فدرر رو تموم کنه (که خودت هم فهمیدی مال این حرفا نیست و عکسش رو برداشتی) با هم جمع کن ، سر جمع اندازه ی فدرر گرنداسلم نبردن !
حالا کی باید سکوت کنه ؟ :434:
:866:
Ahoura
11-26-2011, 11:06 PM
بسیار زیبا:441: حرف نداری اسطوره
http://www.tennis-image.com/images/54709791604522998289.jpg
nemanaldin
11-27-2011, 12:32 AM
بازی فینال کی هست؟
Afshin
11-27-2011, 01:18 AM
بازی فینال کی هست؟
یکشنبه ، ساعت 21:00 به وقت ایران.
Yashar
11-27-2011, 01:21 AM
بازی فینال کی هست؟
ساعت 9 یکشنبه
راجر یکبار دیگه تو چند روز اخیر سونگارو شکست میده و جامو هدیه می کنه به همه هواداری مشتیش:583:
Mohammad Reza
11-27-2011, 06:48 AM
پس از شکست در سمی یو اس اپن،16 بازی بدون شکست(2برد در دیویس کاپ،5 برد در بازل و پاریس و فعلا 4 برد در لندن) آمار خوبی برای راجر بزرگ است.
راجر اگه قهرمان بشه :
Winner: Federer - $1,630,000 (for week) and 1,500 South African Airways ATP Ranking points
بدست میاره که نوش جونش باشه :441::441::655::655:
بازیکنانی که در تورنمنت آخر سال دو بار به مصاف هم رفتند!در گروه و فینال...
http://www.tennis-image.com/images/29410595482682224104.jpg (http://www.tennis-image.com/images/29410595482682224104.jpg)
راجر در سال 2011:
W (3): Doha (d Davydenko); Basel (d Nishikori); ATP World Tour Masters 1000 Paris (d Tsona); F (2): Dubai (l Djokovic); Roland Garros(l Nadal); SF (5): Aust. Open (l Djokovic); ATP World Tour Masters 1000 Indian Wells (l Djokovic); ATP World Tour Masters 1000 Miami (l Nadal); ATP World Tour Masters 1000 Madrid (l Nadal);Us Open(l Djokovic); QF (3): ATP World Tour Masters 1000 Monte Carlo (l Melzer);Wimbeldon(l Tsonga); ATP Masters 1000 Cincinnati (l Berdych
YTD W-L: 63-12 (45-7 on hard, 15-0 indoor, 20-8 in Tie-breaks, 9-9 vs. Top 10)
YTD Titles: 3/Career Titles: 69
Date of Birth: August 8, 1981
South African Airways ATP Ranking: 4...will finish No. 3
یالله راجر :441::441::441:بازم سونگا رو ببر...میخوام یه بازی کنی که همه از دیدنش لذت ببرند...بهش امان نده...:441::441::441:
Sa3er
11-27-2011, 09:53 AM
11-24-2011, 12:31 AM
سناریوی فینال احتمالی راجر-جو منو میترسونه
تنها کسی که فکر میکنم راجر مقابلش به سختی بیوفته همین جو هست
البته نه اینکه باقی ضعیف هستند و ... منظورم اینه که از نظر آمادگی نواک
هم مثل رافائل توی فرم ایده عالش نیست، البته نواک یکم بیشتر از رافائل
آمادست با صدرنشینی احتمالی نواک (البته الان که دارم میتویسم ست اول رو به داوید باخته)
جو رافائل رو اگه بزنه نواک رو هم خواهد زد (پیش بینی!) ، بعد اونجاست که اگه فدرر بتونه فینال بیاد
فکر کنم بازی سختری خواهد داشت به نسبت اینکه بخواد با نواک بازی کنه (البته نمیگم فدرر جو و نواک رو میبره یا نه!)
همه ی این چرندیات رو گفتم که بگم آرزو میکنم جو فینال نیاد اگر راجر فینال اومد!!
طبق پیش بینی ناقصی که کرده بودم و خیلی از دوستان خوبم هم این پیش بینی رو کرده بودند
فینال راجر-جو رقم خورد، به شکل عجیبی من حس میکنم بازی سختی خواهد بود، امیدوارم و
امیدوارم که راجر بتونه بازی رو ببره و قهرمان بشه چون جو اگه بازیش بگیره دیگه کاریش نمیشه
کرد ...
pouriya.alex
11-27-2011, 11:33 AM
برای سومین یکشنبه متوالی :
راجر فدرر - جو ویلفرد تسونگا
و به لطف یزدان و اسطوره میریم واسه سومین پیروزی و البته سومین قهرمانی پی در پی :655:
به امید قهرمانی اسطوره بی پایان دنیای تنیس :866::655:
عجیبه بعضیا هنوز نگفتن : علی تسونگا ،درود به شرفت.. اونم دلیلش معلومه ، اما کلا اعتماد بنفسش و ندارن چون اینم امروز میره قاطیه باقالیا
davidbeckham
11-27-2011, 03:29 PM
عجیبه بعضیا هنوز نگفتن : علی تسونگا ،درود به شرفت.. اونم دلیلش معلومه ، اما کلا اعتماد بنفسش و ندارن چون اینم امروز میره قاطیه باقالیا
come on ali:396::396::350::350:
http://tennis-image.com/images/14151721700308113281.jpg
Behr@d
11-27-2011, 03:33 PM
باز هم فدرر و سونگا به هم رسیدند.
البته این بار در فینال بارکلیز.
امیدوارم که در این جدال تجربه بر نیروی جوانی غلبه کند.
به امید فتح این مسابقات توسط راجر
M A E S T R O
11-27-2011, 05:24 PM
[/URL]http://www.tennis.com/images/titles/title_head-to-head.gif (http://www.tennis.com/images/titles/title_head-to-head.gif)
http://www.atpworldtour.com/%7E/media/835784DEC0884720A3933FCA8CD6BCB6.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/835784DEC0884720A3933FCA8CD6BCB6.ashx?w=111&h=149)[URL="http://www.atpworldtour.com/%7E/media/A4056C74CB884EE6BE8A7A529B1C02D8.ashx?w=111&h=149"]http://www.atpworldtour.com/%7E/media/A4056C74CB884EE6BE8A7A529B1C02D8.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/A4056C74CB884EE6BE8A7A529B1C02D8.ashx?w=111&h=149)
3-7
فدرر و سونگا امروز درحالی به مصاف هم خواهند رفت که فدرر برای تبدیل شدن به تنها تنیسوری که شش بار فاتح این جام شده و سونگا برای تبدیل شدن به اولین فرانسوی فاتح این جام با هم دیدار خواهند کرد.
فدرر پس از سه پیروزی در مرحله گروهی در سمی فرر را شکست داد و برای هفتمین بار به فینال مسترزکاپ رسید.
از سوی دیگر سونگا پس از باخت برابر فدرر در مرحله گروهی نادال و فیش را شکست داد و در سمی نیز بردیچ را مغلوب کرد.
جو تلاش میکند که به اولین فرانسوی تبدیل شود که فاتح مسترز کاپ شده است.تنها فرانسوی که به فینال مسترکاپ رسیده سباستین گروژانبود که در سال 2001 در سیدنی به لیتون هئوییت باخت.
فدرر که 16 پیروزی پیاپی را بدست اورده به دنبال شکستن رکورد 21 پیروزی پیاپی خود در سال 2009 است.جالب اینجاست که در سال 2009 روند پیروزی هایه متوالی فدرر را سونگا در مونترال شکست.
سونگا در برابر تاپ 4 یازده پیروزی را کسب کرده.او 2 پیروزی و 3 شکست برابر نامبر 1 و 2 پیروزی و 7 شکست برابر نامبر 2 و 7 پیروزی و 6 شکست برابر نامبر 3 و 8 شکست را برابر نامبر 4 داشته است که 4 بار ان برابر فدرر بوده است.
این هشتمین بازی این دو در سال 2011 است.پس از 2 پیروزی فدرر در دوحه و رم سونگا در ویمبلدون و مونترال فدرر را شکست داد.پس از ان فدرر در یو اس اپن و پاریس و در مرحله گروهی مسترزکاپ سونگا را شکست داد.
M A E S T R O
11-27-2011, 05:41 PM
4 دلیل برای پیروزی فدرر برابر سونگا
1-فدرر در صورت پیروزی به تنها تنیسوری تبدیل خواهد شد که 6 بار قهرمان مسترزکاپ شده.(سمپراس و لندل و فدرر 5 بار فاتح مسترزکاپ شده اند)
2-فدرر در صورت پیروزی با رکورد 39 پیروزی ایوان لندل در مسترزکاپ برابری خواهد کرد.
3-فدرر در صورت پیروزی به پیرترین بازیکنی تبدیل خواهد شد که فاتح مسترزکاپ شده است.(نستاسه در سال 1975 در سن 29 سالگی قهرمان مسترزکاپ شد)
4-فدرر در صورت پیروزی به سومین برد پیاپی برابر سونگا در کمتر از 1 ماه خواهد رسید.
ار یو ردی؟
وی ار ردی :434:
Behr@d
11-27-2011, 07:49 PM
درود بر شرفت اسطوره ی گران قدر ما:396:
hamid-RF
11-27-2011, 07:54 PM
:583::63:به امید قهرمانی یگانه اسطوره دنیای تنیس:63::583:
مهران
11-27-2011, 07:59 PM
پیشاپیش تبریک میگم..
امشب راجر رحم نمیکنه به سونگا...
come on roger...
علیرضا
11-27-2011, 07:59 PM
به امید بازگشت قدرتمندانه ی نوله به میادین و در هم کوبیدن بعضی ها ( تو این سایت کسی هست که یادش بیاد اخرین باری رو که نادال نوله رو برده باشه هر کی یادش اومد بزاره تو سایت - سوال تاریخی - ) .
M A E S T R O
11-27-2011, 08:05 PM
این پانزدهمین بار که بازی مرحله گروهی در فینال تکرار میشه.
جالب اینجاست که بازنده بازی در مرحله گروهی 8 بار در فینال پیروز شده و 6 بار بازی رو باخته.
مطمئنا عدد 8 بعد از بازی تغییر نمیکنه و عدد 6 به 7 تبدیل خواهد شد.
:655:
love.roger
11-27-2011, 08:14 PM
لحضه به لحضه استرسم بیشتر میشه؛ولی مطمئنم اگه راجر مثل قبل بازی کنه و واقعا قهرمانی نشونه گرفته باشه(که گرفته)این یه قدم مونده هم به راحتی میگذرونه و قهرمان میشه
dashingsaeed
11-27-2011, 09:22 PM
خب آقا 1 ست به خیر گذشت... :160: :655:
آقا این کریس رونالدو چجوری اومده :193::251::866: طی العرض کرده؟؟؟
Pouya
11-27-2011, 11:03 PM
به قول مارلون براندو : کسی آن بالا مرا دوست دارد...
درود به شرفت راجر:655::866::434:
زنده باد پیرمرد خودم!:655::434:نشون دادی تجربه یعنی چی!:441: جو هم عالی بود این تورنمنت و باید ازش تقدیر بشه.فوق العاده جنگید و جون به لبمون کرد:434:
بین بازی ناخودآگاه کل امسال تو ذهنم مرور شد. باخت نزدیک به نواک تو استرالیا ، باخت بد به نادال تو میامی ، بازی فوق العاده نیمه نهایی رولند و بعدش اون فینال لعنتی... بدترین ویمبلدون عمرم و ... و اون مچ پوینت ها در امریکا... موهام ریخت و سفید شد و قلبم باز درد گرفت امسال ، فدا سرت... خیلی حال دادی این چند سال. بگذریم... سال بعد شدیدا بهت امیدوارم که بترکونی!:655::396:
خدا خیلی دوستت داره پیرمرد... شکر...:001_smile:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ازین که بگذریم ، 1 هفته پیش عزیزترین دوست ما یه همچین صحبتی کرده بود :
دید پر از غرض و مرض شما دو زار هم نمیارزه دوست عزیز :350: دعا کن راجر که ویلون سیلون فعلا اون وسط، تو گروه رافا نیوفتده، شانس اول پیشکشش، 2 تا تورنمنت درپیت با فیلد ضعیف بردید، باز دور برداشتید؟
:254::254: :sps:
خواستم الان جواب بدم ولی چه گویم که ناگفتنم بهتر است...همون اسمایلی بسه:434: خود اسطوره تو زمین جواب داد... بازم مرسی راجر:655:
sahand
11-27-2011, 11:06 PM
تبریک به همه راجریا:396:این قهرمانی شیرین رو به همه دوستداران راجر تبریک میگم.البته باید همینجا از بازی خوب سونگا هم تقدیر کنم خصوصا در ست اول و اواخر ست دوم.ولی خب به هر حال دود از کنده بلند میشه و تجربه راجر همراه با آمادگیش و بازی خوبش این قهرمانی رو براش به همراه داشت.به هر حال امیدوارم سال آینده سال خوبی برای راجر و اندی باشه.
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/53/fullj.b1f7f26046ca7cf8cd6466fc98407ec2/b1f7f26046ca7cf8cd6466fc98407ec2-getty-507457224.jpg
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/03/fullj.00b1e7bfaedd2fa8bdc2fd232099340e/00b1e7bfaedd2fa8bdc2fd232099340e-getty-507457222.jpg
manoochehr1984
11-27-2011, 11:13 PM
:583: قهرمانی اسطوره ی دنیای تنیس بر همه هواداران مبارک :583:
Yashar
11-27-2011, 11:13 PM
:396::396::396:
اینههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
تبریک و تبریک
(افشین جان نیمه پر لیوان جواب داد:434:)
love.roger
11-27-2011, 11:15 PM
مردی به خدا مرد؛خدا پشت پناهت راج به قول داداشم(که طرفدارشدید راجر) خوشحالمون کردی ایشالله خدا خوشحالت کنه؛تبریک به همه طرفدارای راجر
AndreS
11-27-2011, 11:19 PM
تبریــــــــــــــــــک 70ـُمین تایتل :655::396:
جون به لب کردی مارو هیستوری مِیکِر
سونگا هم فراتر از حد و اندازه های خودش بود در کل تورنمنت . ایشالا فصل آینده هم این روند رو به رشد رو ادامه بده :441:
======
10480
Behnam RF
11-27-2011, 11:21 PM
دمت گرم عشق من :655::866:
تبریک میگم به خودت و طرفدارات ، ست آخر عالی بودی ، به امید اینکه فصل بعد گرند اسلم های بیشتری ببری .
مرسی ، برو 1 ماه و نیم استراحت با میرکا :434::866:
dashingsaeed
فقط میگم عاشقتم راجر...
واقعا اشکم دراومد ایشالا مبارک خودتو بچه های نازنینتو خانم گلت باشه :655::655: :866:
عااااااشقتممممممممم
بچه ها به همه راجریا مبارک :583::583::583::583::583::583::583::655::655:
حالا وقته شادیه...
یالا یالا رقص شادیی :583: :396::396::396::396::396::396::396::396::396::396::394::394::394:
love.roger
مردی به خدا مرد؛خدا پشت پناهت راج به قول داداشم(که طرفدارشدید راجر) خوشحالمون کردی ایشالله خدا خوشحالت کنه؛تبریک به همه طرفدارای راجر
pouriya.alex
11-27-2011, 11:23 PM
... و حالا :
6+16:866::866::866::866::866::866:
نمیدونم چی بگم جز اینکه خدا رو شکر کنم که تو عصر راجر زندگی میکنم:866:
قهرمانی یگانه اسطوره دنیای تنیس بر عاشقان تنیس مبارک :655:
یه تورنمنت عالی واسه راجر(مخصوصا بازیش با رافا) تبریک به همه ی طرفداراش :583::396:
Afshin
11-27-2011, 11:24 PM
کاری به بازی ندارم . فقط خوشحالم که قهرمان شد .
به همه ی راجری های عزیز هم تبریک میگم.
Behnam RF
11-27-2011, 11:25 PM
دید پر از غرض و مرض شما دو زار هم نمیارزه دوست عزیز :350: دعا کن راجر که ویلون سیلون فعلا اون وسط، تو گروه رافا نیوفتده، شانس اول پیشکشش، 2 تا تورنمنت درپیت با فیلد ضعیف بردید، باز دور برداشتید؟
به به محمد نازنین :655: پویا زحمتش رو کشید ولی گفتم بیشتر فکر کنی درباره حرفت :434:
M A E S T R O
11-27-2011, 11:25 PM
ست دوم وقتی چمپیونشیپ پوینت گان شد استرس داشت منو میکشت
اما ایمان داشتم که راجر قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی ارباب رو :866:
Mohammad Reza
11-27-2011, 11:28 PM
:441:درووووووووووووووووووووووووود:441:
از چی بگم...مرد باید زودتر بازی رو تموم میکردی ولی دیگه حساسش کردی :434:
دو بارکلیز فوق العاده در سال 2010 و 2011! بدون شکست :441::441::441:
تبریک میگم تبریک فراوان...درسته امسال گرند اسلم نبردی اما رکورد بیشترین تایتل ATP Final رو به دست اوردی..خیلی رکورد های دیگه جابه جا کردی...39 برد در ای تی پی فینال رسیدی!
رئیس فدراسیون فرانسه :254::251:خوب ضایع شد :3t1:!
هر چی از افتخارات و کارای بزرگ اسطوره بگم کم گفتم..بازم تبریک میگم...خوشحالم که راجر قهرمان شد و به خیلیا ثابت کرد...در مورد بازی هم بحث زیاده!!!
به امید فصل 2012 همراه با گرند اسلم و المپیک :655::441::396:
Sajad
11-27-2011, 11:30 PM
ششمین قهرمانی راجر در مسابقات پایان سال رو به همه ی طرفداراش تبریک میگم
Mohammad
11-27-2011, 11:30 PM
درود
پست منو نقل قول میکنید، جواب بدم باز میگید F16 و این حرفها، نکنید این کارا رو، استارت رو بزنم تاپیک رو با خاک یکسان میکنما :434:
خب بگذریم هر چند اعتقادی به این تبریک گفتنها ندارم، ولی خب به هر حال به همه طرفداران راجر اعم از اکثریت بی جنبه و اقلیت با جنبه تبریک میگم :434:
Nima93
11-27-2011, 11:31 PM
http://www.tennis-image.com/images/26370311303807510786.jpg
قهرماني يگانه اسطوره عالم تنيس رو به همه طرفداراي راجر و علاقمندان تنيس تبريك ميگم.ديگه هرچي ركورد بود رو شكست.:434:الانم خودم تو فضام نميدونم دقيقا دارم چي ميگم.:350::434:ديگه زبونم بند اومده.فوق العاده اي راجر.فقط همين.:787::396::655::866:
ي خسته نباشد هم به سونگا ميگم كه با بازي زيباش تو اين چند هفته نشون داد كه لياقت قرار داشتن بين بازيكنان برتر رو داره.اميدوارم هميشه موفق باشه.:441:ادرنالين خون مارو هم خوب بلده ببره بالا.:434:
sahand
11-27-2011, 11:33 PM
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/60/fullj.e8f6d67418ac6a3ec65ef3beac62f42d/e8f6d67418ac6a3ec65ef3beac62f42d-getty-134164276.jpg
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/02/fullj.c2cd6d5cb9dd7b726e5e87ece8432e86/c2cd6d5cb9dd7b726e5e87ece8432e86-getty-507458639.jpg
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/c0/fullj.ddc18c2d5e97819714d07ccd6d89c6aa/ddc18c2d5e97819714d07ccd6d89c6aa-getty-507458646.jpg
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/ee/fullj.dbd9731524b8ea6cc851044d228b645c/dbd9731524b8ea6cc851044d228b645c-getty-134164243.jpg
ابتدا قهرمانيه راجر رو تبريك ميگم.:396: مثل اينكه بازم تو دنياي تنيس خلا ايجاد شده راجر قهرمان شده ولي دوستان بيايم قبول كنيم اين خلا رو راجر با بازيه فوق العادش ايجاد ميكنه:443:
مرسي اسطوره، ما منتظر قهرمانيه استراليا 2012 هستيم:396:
Paymaan
11-27-2011, 11:36 PM
ای برتر از خیال و قیاس و گمان و وهم
و از هر چه گفته اند و شنیدیم و خوانده ایم
فاینال تمام گشت و به آخر رسید ATP
ما همچنان در اوّل وصف تو مانده ایم
تقدیم به راجر و طرفدارانش!
:655::434:
SABORI
11-27-2011, 11:37 PM
تشکر ویژه دارم از راجر بزرگ که با بازیهایی که در این تورنمنت انجام داد تمام دوستداران تنیس را خوشحال کرد
فدرر نشون داد اگر در اوج باشه هیچ کس حریف او نیست
مرد بزرگ ثابت کرد سن یک عدد بیشتر نیست
S.I.N.A
11-27-2011, 11:39 PM
درود و تبریک بی پایان به همه طرفداران اسطوره :655:
زنده باد راجر فدرر :866:
The King
11-27-2011, 11:44 PM
گفتني ها رو دوستان گفتن.تبريك ميگم به راجري هاي عزيز اون come on ِت هم تو حلقم:866::434:
Ahoura
11-27-2011, 11:46 PM
:787:عالی بود :787:
مرحله گروهی بازی دومش که یکی رو بیگل کردی حرف نداشت. :781:
hichkare
11-27-2011, 11:48 PM
فقط خواستم به همه طرفداران راجر تبریک بگم
hamid-RF
11-27-2011, 11:49 PM
:583:congratulations to FEDERER fans:583:
:787::787::787:درود به بزرگیت,به مردانگیت,به اسطوره بودنت:787::787::787:
love.roger
11-28-2011, 12:19 AM
وحالا...مزه شیرین قهرمانی که مسلما زیر زبونمون میمونه بعد از یک هفته زندگی مختل شده بریم با انرژی به زندگیمون برسیم هرچند که دلمون بی نهایت تنگ میشه واسه اسطورمون
SOROOSH_RF
11-28-2011, 12:20 AM
تبریک تبریک تبریک
آقا چه حالی کردیم .اون فریادی که راجر آخر بازی زد خوشحالیم و 100 برابر کرد.
راجر عاشقتم بدجور ...
viva rafa
11-28-2011, 01:09 AM
تبریک میگم به همه هوادارانه فدرر
موفق باشید
nima.a
11-28-2011, 07:47 AM
Q. Do you regret anything about the match today? There are some specific moments when you think you should have done something different?
JO WILFRIED TSONGA: Not really because he was better than me in the first set. Also in the second set. But I took the first set point, you know, in the tiebreak.
You know, I think he played better than me in the first and second set, and also the third set. So I was a bit lucky to play three sets today
بدون شرح!
.
BABAK
11-28-2011, 08:00 AM
هيچ دونده يي پس از پشت سر گذاشتن خط پايان و رسيدن به تعادل بر سرعتش نمي افزايد , اما يک اسطوره از آنجايي که به کارهاي عجيب و غريب علاقه زيادي دارد،
حتي پس از دستيابي به عنوان پرافتخارترين تنيسور تاريخ هم پا از روي پدال برنمي دارد. زنده باد راجر زنده باد:866:
مرسی که خیلیا روخوشحال کردی،زنده باد :Flower:
EXpress
11-28-2011, 12:16 PM
بازی عجیبی بود،اما کاری ندارم...
فقط SMASH اخر بازی.......
موفق باشی راجر عزیز.
علیرضا
11-28-2011, 01:44 PM
به همه ی طرفداران بزرگمرد دنیای تنیس هفتادمین قهرمانیشو تبریک می گم . به امید تداوم موفقیت های پادشاه راجر .:396:
Behr@d
11-28-2011, 01:51 PM
درود بر یگانه مرد دنیای تنیس که با قهرمانیش ما رو به وجد آورد.:441::655::583::396:
منم به نوبه ی خود و با تاخیر کسب 70 امین قهرمانی را به تمامی هواداران اسطوره و همینطور دشمنانش تبریک میگم :396::396:
و یه تشکر از سونگا که دست به کارایه حاشیه ای نزد.!! (با اینکه اولین بار بود اومدی فینال ولی کارایه بعضی سلاطین! رو انجام ندادی..)
نمیدونم چرا در بعضی مواقع فک میکردم حقته پیروز بشی بهر حال خوب کاری کردی که نتونستی .
همین بازیه فینالیت کافیه لقب بازیکن جوانمرد رو تو این تورنمنت بت بدیم سونگا،مرسی
beeroz
11-28-2011, 02:33 PM
تبریک به همه راجریای نازنین
مرسی عزیز نفس طلا همینجور بیا بالا
به نظر من در مورد راجر این جمله رو میشه گفت:
شرایط؟کدوم شرایط ؟من خود شرایط هستم
مانا باشی سرور تنیس :396::583::655:
Farid
11-28-2011, 03:02 PM
با سلام
تبریک به تمامی هواداران Federer
rezapor
11-28-2011, 03:22 PM
باسلام به تمام دوستان
قهرماني فدرر عزيز رو به تمام دوستان و بچه اي سايت تبريك ميگم .اليته قهرمانيش برام يكم آب خورد چون به همسرم قول داده بودم اگه برنده بشه يه هديه طلا براش بخرم حالا امشب منتظره بيام بريم بازار . بهش قول دادم هر وقت دعا كنه فدرر قهرمان بشه يه هديه طلا پيش من داره .كه با رضايت كامل اميدورام توي هر مسابقه اين اتفاق بيفته . دراخر از بعضي از دوستان كه توي اين سايت از من دلخور شده بودن ،عذر خواهي مي كنم .پيش به سوي قهرماني هاي بيشتر در سال2012
shanbeh
11-28-2011, 04:03 PM
هرگاه پرنده ای به جوجه هایش پرواز می آموزد
زخم هایش را می پوشاند.
راجر بزرگ تنها پرنده ی آسمان است که قلبها از اوج او لذت می برند.
راجر، عشق من، برای تمام لبخند هایت متشکرم.
www.shanbeh.blogfa.com (http://www.shanbeh.blogfa.com)
Sa3er
11-28-2011, 04:07 PM
به قول مارلون براندو : کسی آن بالا مرا دوست دارد...
درود به شرفت راجر:655::866::434:
زنده باد پیرمرد خودم!:655::434:نشون دادی تجربه یعنی چی!:441: جو هم عالی بود این تورنمنت و باید ازش تقدیر بشه.فوق العاده جنگید و جون به لبمون کرد:434:
بین بازی ناخودآگاه کل امسال تو ذهنم مرور شد. باخت نزدیک به نواک تو استرالیا ، باخت بد به نادال تو میامی ، بازی فوق العاده نیمه نهایی رولند و بعدش اون فینال لعنتی... بدترین ویمبلدون عمرم و ... و اون مچ پوینت ها در امریکا... موهام ریخت و سفید شد و قلبم باز درد گرفت امسال ، فدا سرت... خیلی حال دادی این چند سال. بگذریم... سال بعد شدیدا بهت امیدوارم که بترکونی!:655::396:
خدا خیلی دوستت داره پیرمرد... شکر...:001_smile:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ازین که بگذریم ، 1 هفته پیش عزیزترین دوست ما یه همچین صحبتی کرده بود :
:254::254: :sps:
خواستم الان جواب بدم ولی چه گویم که ناگفتنم بهتر است...همون اسمایلی بسه:434: خود اسطوره تو زمین جواب داد... بازم مرسی راجر:655:
سلام
من عاشق نحوه پست دادن پویا هستم
اصلا یکی از دلایلی که من شروع به پست دادن توی این انجمن کردم ایشون بودن
من تا مدتها فقط به عنوان مهمان پست ها رو دنبال میکردم و بعد از مدت طولانی
ثبت نام کردم و بعد اولین پست هام رو ارسال کردم ، از همون روز اولی که به عنوان
مهمان پست ها رو میخوندم علاقه ی خاصی به پست دادن و نحوه ی نگارش پویا
پیدا کردم و باعث شد منم ثبت نام کنم و پست بدم و نظراتم رو بگم
این رو گفتم که روی دلم نمونده باشه :866:
بازی فینال هم خیلی سخت و نفس گیر بود
ست اول که تقریبا کار راجر به دشواری نخورد ولی ست دوم و تایبریک ست دوم
جو تمام روح و جسمش رو گذاشت که جلوی پیروزی راجر در دو ست رو بگیره
بریکی که داده بود رو سیو کردن، سرو فور چمپیون رو بریک کردن و مینی بریک
های حساسی که توی تایبریک از دست داده بود رو پس گرفتن!
توی ست سوم هم خیلی تلاش کرد که سناریوی ست قبل رو پیاده کنه ولی دیگه تمام
توانش رو توی ست قبل گذاشته بود و راجر هم بهش فرصت نداد و کار رو یکسره کرد
این قهرمانی رو به همه تبریک میگم :655:
Nima88
11-28-2011, 04:19 PM
تبریک به همه فدرریا. فقط دوباره مثل پارسال بعد از بردن بارکلیز یهو جو نگیردتون دوباره صحبت از بردن گرند اسلم ، نامبروان شدن نکنید که خندم میگیره:254::443:
Afshin
11-28-2011, 04:33 PM
تبریک به همه فدرریا. فقط دوباره مثل پارسال بعد از بردن بارکلیز یهو جو نگیردتون دوباره صحبت از بردن گرند اسلم ، نامبروان شدن نکنید که خندم میگیره:254::443:
لابد شما رافایی ها باید از نامبر وانی و بردن گرنداسلم صبحت کنید :251:
Nima88
11-28-2011, 04:45 PM
لابد شما رافایی ها باید از نامبر وانی و بردن گرنداسلم صبحت کنید :251:
حداقلش ما یه رولند مطمئنیم شما چی؟
Afshin
11-28-2011, 04:48 PM
حداقلش ما یه رولند مطمئنیم شما چی؟
چرا مطمئنی ؟ امسالم قسطی بردید . شانس اوردید فدرر نواک رو حذف کرد.هیچ اطمینانی در کار نیست.
از نظر نامبر وانی هم وضعیت رافا و راجر فرق خاصی با هم نداره . جفتشون با نواک خیلی اختلاف دارن.
حالا راجر 5 هزار امتیاز ، رافا 4 هزار تا !
Nima88
11-28-2011, 04:55 PM
چرا مطمئنی ؟ امسالم قسطی بردید . شانس اوردید فدرر نواک رو حذف کرد.هیچ اطمینانی در کار نیست.
از نظر نامبر وانی هم وضعیت رافا و راجر فرق خاصی با هم نداره . جفتشون با نواک خیلی اختلاف دارن.
حالا راجر 5 هزار امتیاز ، رافا 4 هزار تا !
حالا با قسط ، قرض ، وام یا هر چیز دیگه ای بردیم تو 2 تا دیگش رسیدیم فینال. رافا از استرلیا تا یو اس اپن عملکرده قابل دفاعی داره ولی راجر نه ، کلا اصل فصل همون از استرلیا تا یو اس اپن . بعد از امریکا فقط به نظرم بارکلیز مهمه شانگهای ،پاریس که معمولا تنیسورا میپچنونن.
Afshin
11-28-2011, 04:57 PM
حالا با قسط ، قرض ، وام یا هر چیز دیگه ای بردیم تو 2 تا دیگش رسیدیم فینال. رافا از استرلیا تا یو اس اپن عملکرده قابل دفاعی داره ولی راجر نه ، کلا اصل فصل همون از استرلیا تا یو اس اپن . بعد از امریکا فقط به نظرم بارکلیز مهمه شانگهای ،پاریس که معمولا تنیسورا میپچنونن.
آقا جان من چرا نتیجه ی این فصل رو واسه ما کالبد شکافی میکنی ؟ مگه من گفتم راجر بهتر از رافا کار کرد ؟
گفتی به رولند مطمئنم ، منم گفتم نباش . قرار نیست هر سال به نواک برخورد نکنید . همین .
Barca&Lona
11-28-2011, 07:13 PM
های مبارک های مبارک مخ پیرو کرده خارک
cristian
11-29-2011, 12:01 AM
امروز خورشید درخشانتر است
و آسمان آبی تر
خالی از گرد و خاک
خالی از ادعای مردمان پوشالی
نسیم پیروزی ... زندگی را به پرواز میکشد
و پرنده آواز جدید میسراید
امروز بهاری دیگر در دنیای تنیس آغاز میشود
در روز قهرمانی یگانه مرد تنیس
در پیروزیه کسی که چشمانم با حضورش بارانی است
امروز را شادتر خواهم بود
و دلم را به میهمانی آسمان خواهم برد
جشنی برای افتخاراتت بر پا خواهم کرد
بازیکنان عرصه تنیس به تو سجده خواهند کرد
و در میهمانی ما خواهند سرود
ای بزرگ مرد تنیس ... ای محبوب دلها ... ای خاموش کننده حرفهای بیهوده
زیباترین و پر افتخار ترین جامهای تنیس همه گوارای تو باد
و در آخر این برد زیبای فدرر را به همه نادالی ها تبریک میگم :655:
میدونم شما هم مثل ما خوشحالید ولی خوشحالیتون رو بروز نمیدید
امیدوارم یه فکر اساسی به حال تونی نادال و اون دوست دختر بد قدمش بکنید
وگرنه ما یه فکرهای باحالی برای نادال توی سال آینده داریم
:583::583:Come On Roger :583::583:
Maani
11-29-2011, 04:19 AM
امروز خورشید درخشانتر است
و آسمان آبی تر
خالی از گرد و خاک
خالی از ادعای مردمان پوشالی
نسیم پیروزی ... زندگی را به پرواز میکشد
و پرنده آواز جدید میسراید
امروز بهاری دیگر در دنیای تنیس آغاز میشود
در روز قهرمانی یگانه مرد تنیس
در پیروزیه کسی که چشمانم با حضورش بارانی است
امروز را شادتر خواهم بود
و دلم را به میهمانی آسمان خواهم برد
جشنی برای افتخاراتت بر پا خواهم کرد
بازیکنان عرصه تنیس به تو سجده خواهند کرد
و در میهمانی ما خواهند سرود
ای بزرگ مرد تنیس ... ای محبوب دلها ... ای خاموش کننده حرفهای بیهوده
زیباترین و پر افتخار ترین جامهای تنیس همه گوارای تو باد
و در آخر این برد زیبای فدرر را به همه نادالی ها تبریک میگم :655:
میدونم شما هم مثل ما خوشحالید ولی خوشحالیتون رو بروز نمیدید
امیدوارم یه فکر اساسی به حال تونی نادال و اون دوست دختر بد قدمش بکنید
وگرنه ما یه فکرهای باحالی برای نادال توی سال آینده داریم
:583::583:Come On Roger :583::583:
اولا : شما بهتره به فکر دوس دختر خودت باشی البته اگه داری
دوما: امسال که ما در مجموع 3-1 شما رو بردیم دیگه فکر کردن نمخیخواد
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.