توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون مسابقات تنیس بارکلیز لندن
Hatam
11-14-2011, 02:35 PM
کی این بارکلیز تموم بشه و یه مدت تنیس نباشه به کار و زندگیمون برسیم:396:
پیشاپیش قهرمانی رافا رو تبریک میگم:441:
Pouya
11-14-2011, 03:26 PM
اسطوره منتظریم یه رکورد دیگه بزنی : ششمین قهرمانی در گرند اسلم پنجم:434:!:396:
شانس های قهرمانی از دید من : 1. راجر 2. نواک 3. اندی 4. نادال 5. سونگا 6. بردیچ 7. فرر 8. فیش
البته از 2 به بعد ر همینجوری نوشتم. خیلی شانس زیادی ندارن.:443:
چند وقته کری نخوندیم! حاتم جان می تونی از همین الان به کارات برسی. نهایتا مث پارسال به زور بیاد فینال دیگه!:434:
S.A.IVI.A.N
11-14-2011, 03:52 PM
خوب نوبتی هم باشه نوبت قهرمانیه رافا ست!
پیش به سوی قهرمانی!
باشرایط موجود اگه رافا آماده باشه و بتونه خودش رو به آمادگی پارسال در بارکلیز برسونه شانس زیادی برای قهرمانی خواهد داشت!
راجر به نظر من با شرایط موجودش اگه در سمی یا فینال به رافا برخورد نکنه میتونه قهرمان شه! چون بکهندش به نظر آسیب پذیر میاد و نمیتونه جلوی رافا همش با فورهندش ضعف بکهندش رو بپوشونه! شاید این کارو مقابل بقیه،حتی موری یا نواک به سختی انجام بده اما مقابل رافا سخت به مشکل خواهد خورد!
نواک هم اگه به آمادگی این فصلش دوباره برسه میتونه شانس اول قهرمانی باشه! اگه نه که مقابل راجر،موری و حتی رافا کار سختی خواهد داشت!
موری هم که این روزا آماده است و من شانسش رو بالا میدونم!
امیدوارم همه با آمادگی بیان و یه بارکلیز جذاب و دیدنی رو شاهد باشیم!
راجر نشون داده بعد از یه مدت مدید که فرم اصلیش و دوباره بدست میاره ،پشتش تا مدتی موفقیتاش و ادامه میده، امیدواریم این رویه ادامه پیدا کنه.
مرسی اسطوره تمام نشدنی:655:
Behr@d
11-14-2011, 05:09 PM
فکر نکنم نواک این سال زیاد مدعی باشه چون تو بازل و پاریس اصلا خوب نبود و اگر هم مصدوم بوده باشه تا زمان شروع مسابقات فکر نکنم خوب بشه.
به نظر من این سال هم عین سال قبل رقابت میان رافا و راجر باشه.چون راجر که این اواخر ترکونده و نادال هم گرسنه ی بارکلیز هستش.با توجه به این که مسابقات در بریتانیا برگزار میشه شانس اندی هم میتونه بالا باشه.
به امید این که مسابقات جذابی را در لندن ببینیم.
Aryan
11-14-2011, 07:12 PM
من فک نکنم نادال بتونه بعد از یه ماه استراحت به اون آمادگی که فک میکنید برسه
Behr@d
11-14-2011, 07:24 PM
قطعا نادال در طی این استراحت هایی که می فرمایید تمریناتی داشته که او را به آمادگی لازم برساند.
Afshin
11-14-2011, 08:15 PM
مثه همیشه شانس اول راجر ـه
اندی هم مسلما مثه پارسال شانسش کم نیست
رافا و نواک هم تا توی زمین نیان و بازی نکنن نمیشه در موردشون حرفی زد
البته به شخصه شک ندارم که نواک عالی کار میکنه و مصدومیتش مانع عملکرد خوبش نمیشه . کلا امسال نتیجه ی نهایی بارکلیز تا حدود زیادی به قرعه ی مسابقات وابسته هست .
رافا ترجیح میده با نواک رو به رو نشه
راجر ترجیح میده با رافا رو به رو نشه
نواک ترجیح میده با راجر رو به رو نشه
خیلی شرایط پیچیدست . امیدوارم تورنمنت جذابی بشه :655:
Mohammad
11-14-2011, 09:47 PM
شانس های قهرمانی از دید من : 1. راجر 2. نواک 3. اندی 4. نادال 5. سونگا 6. بردیچ 7. فرر 8. فیش
دید پر از غرض و مرض شما دو زار هم نمیارزه دوست عزیز :350: دعا کن راجر که ویلون سیلون فعلا اون وسط، تو گروه رافا نیوفتده، شانس اول پیشکشش، 2 تا تورنمنت درپیت با فیلد ضعیف بردید، باز دور برداشتید؟
Pouya
11-14-2011, 09:54 PM
دید پر از غرض و مرض شما دو زار هم نمیارزه دوست عزیز :350: دعا کن راجر که ویلون سیلون فعلا اون وسط، تو گروه رافا نیوفتده، شانس اول پیشکشش، 2 تا تورنمنت درپیت با فیلد ضعیف بردید، باز دور برداشتید؟
نظرمو گفتم. اونم نمی تونیم بگیم؟ تحمل شنیدن صحبت مخالف ندارین؟ مال تو فقط ارزش داره؟ اینا به کنار ...
درست صحبت کن! مرض؟ حیف باهم دوستیم ...دیگه اصلا ارزش نداره بقیه شو جواب بدم! دیگه هم سعی می کنم پستی ازت نقل قول نکنم...متاسفم...
Mohammad
11-14-2011, 10:12 PM
نظرمو گفتم. اونم نمی تونیم بگیم؟ تحمل شنیدن صحبت مخالف ندارین؟ مال تو فقط ارزش داره؟ اینا به کنار ...
درست صحبت کن! مرض؟ حیف باهم دوستیم ...دیگه اصلا ارزش نداره بقیه شو جواب بدم! دیگه هم سعی می کنم پستی ازت نقل قول نکنم...متاسفم...
به سیاق دوستان مغلطه گرتون، به کوچه خاکی نزن لطفا. من از خودم حرفی نزدم تا حرف میزنم ربطش میدید به من.
کل پست در راستای کل کل و شوخی بود، که البته من اشتباه کردم با شما شوخی کردم.
حالا توضیح اضافه ای دیگه نمیدم که "غرض و مرض" اصطلاحه، و وقتی مطرح میشه منظور این نیست که شما مرض دارید.
به هر حال بابت سوءتفاهم عذرخواهی میکنم.
love.roger
11-14-2011, 10:52 PM
دوستان ببخشید میشه بگید قرعه کشی کی انجام میشه؟
pouriya.alex
11-14-2011, 10:52 PM
آره واقعا ما هممون تسبیح بدستیم که راجر نیوفته تو گروه اون یارو :251:
شما آلزایمر داریو له شدن پارسال بازیکن محبوبتون رو یادت رفته خب مشکل ما نیست! خودتو درمان کن !:251:
میدونمم جوابت چیه! میخوای بگی رافا 17-8 جلوست !:251:
الحمدلله مسترز پاریس و آزاد بازل شد درپیت !! نظرت راجبه مونته کارلو و بارسلونا چیه؟:434:
درضمن تو اگه حرف نزنی باور کن کسی نمیگه لالی !
شما فعلا دودیگو سه دیگو مایرو بچسب نمیخواد راجب اسطوره اظهار نظر کنی :254:
Behnam RF
11-14-2011, 11:01 PM
دوست خوبم ، قرار بود امروز انجام بشه ، ولی به فردا موکول شد .
Alireza Murray
11-14-2011, 11:01 PM
روز سه شنبه ساعت 4 بعد از ظهر به وقت ایران
Alireza Murray
11-14-2011, 11:03 PM
هم باز راجر دو تا تورنمنت مجانی :434: برد طرفداراش جو گیر شدن
اینجا لندنه بکشین کنار جام مال ماست
Pouya
11-14-2011, 11:07 PM
:254::254:
تو پروفایلتو کسی نگاه نکنه فک می کنه طرفدار نادال یا نواک هستی! با فرض درست بودن مجانی ، اندی مگه تورنمنت مهمی برده؟:379: اینجوری که تا حالا کل دورانش بر باد بوده که!:434:
قبلا هم دیدیمتون تو لندن که همه ر از دم تیغ گذروندین و قهرمان شدین! بازم می بینیم.:443:
ولی خوشم اومد از اعتماد به نفست که خیلی محکم صحبت کردی، البته هنوز به اعتماد به نفس یه نفر نرسیده!:434:
Afshin
11-14-2011, 11:11 PM
اونوقت آخرین بار این تورنمنت غیر مجانی رو کی برده ؟
آخرین باری که توی این تورنمنت غیر مجانی تنیسورتون با راجر بازی کردن نتیجه چی شد ؟
6-4 6-2 ؟
هر کی ندونه فکر میکنه اندی Back-To-Back Champion ـه توی Barclays
پ ن : تعریف تورنمنت غیر مجانی : شانگهای بدون راجر و نواک ، توکیو ! یدونه دیگه هم بود تایلند بود چی بود ؟
Alireza Murray
11-14-2011, 11:11 PM
:254::254:
تو پروفایلتو کسی نگاه نکنه فک می کنه طرفدار نادال یا نواک هستی! با فرض درست بودن مجانی ، اندی مگه تورنمنت مهمی برده؟:379: اینجوری که تا حالا کل دورانش بر باد بوده که!:434:
قبلا هم دیدیمتون تو لندن که همه ر از دم تیغ گذروندین و قهرمان شدین! بازم می بینیم.:443:
پس شانگهای و توکیو چی بودن ؟ پاریس که همیشه همه میپیچونن واسه لندن شما هم از فرصت استفاده کردین اومدین قهرمان شدین
فکر نکنین امسال هم مفت مفت به کسی میبازیم پارسال که دقیقا اندی بازیو داد به راجر ولی امسال از این خبرا نیست به کسی نمیخوایم رحم کنیم
love.roger
11-14-2011, 11:13 PM
از کمکتون ممنون ؛↳ طرفدارای روجر نظر من اینه که چرا ما باید برتر بودن روجر رو به همه ثابت کنیم چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است با کمی تفکر میشه فهمید که از هر نظر اسطورست؛در مورد اینکه میگید تورنومنت ابکی هم بگم که اگه عرضه داشتید میگرفتید ؛لندن هم مال راجه شک نکنید
Alireza Murray
11-14-2011, 11:15 PM
اونوقت آخرین بار این تورنمنت غیر مجانی رو کی برده ؟
آخرین باری که توی این تورنمنت غیر مجانی تنیسورتون با راجر بازی کردن نتیجه چی شد ؟
6-4 6-1 ؟
هر کی ندونه فکر میکنه اندی Back-To-Back Champion ـه توی Barclays
اندی بازیو داد به راجر دلیلش هم این بود که میخواست تو گروهش دوم بشه شما اینطور فکر نمیکنی خب نکن پارسال هم به دلیل خستگی رافا اومدین قهرمان شدین هی قهرمانی بارکلیزو به رخ ما میکشین نخیر امسال قضیه متفاوته
Pouya
11-14-2011, 11:15 PM
پس شانگهای و توکیو چی بودن ؟ پاریس که همیشه همه میپیچونن واسه لندن شما هم از فرصت استفاده کردین اومدین قهرمان شدین
فکر نکنین امسال هم مفت مفت به کسی میبازیم پارسال که دقیقا اندی بازیو داد به راجر ولی امسال از این خبرا نیست به کسی نمیخوایم رحم کنیم
شانگهای و توکیو چی بودن؟ کشک!:434:
یه نگاهی به نفرات اونا با پاریس و سطح بازی ها بندازی متوجه میشی کدوم بالاتر بوده. البته از نظر من همه مسترز ها در یک سطح هست و اهمیت زیادی در قیاس با گرند و تور آخر سال نداره. البته برای بازیکنانی که گرند نمی تونن بگیرن ، بسیار مهمه.
بقیه شم خواهیم دید.:443:
Pouya
11-14-2011, 11:17 PM
اندی بازیو داد به راجر دلیلش هم این بود که میخواست تو گروهش دوم بشه شما اینطور فکر نمیکنی خب نکن پارسال هم به دلیل خستگی رافا اومدین قهرمان شدین هی قهرمانی بارکلیزو به رخ ما میکشین نخیر امسال قضیه متفاوته
:254:
من فکر کردم فقط مورینیو میتونه همه چیو به شکل کاملا مسخره ، بی ربط و غیر منطقی به نفع خودش توجیه کنه! خستگی؟! خسته نمیشد که حذف بود که پسر! :254:اونم مشکل ماست که به سختی پیروز شد؟:780:
Afshin
11-14-2011, 11:18 PM
سال قبلش هم میخواست دوم شه ؟ اونوقت اندی مغز خر خورده بود که ترجیح میداد با رافا بازی کنه و با نواک بازی نکنه ؟!
تنیسور ما عرضه داره لاقل از خستگی رقبا استفاده میکنه . تنیسور شما که عرضه این یه کارم نداشته تا حالا :251:
در ضمن لوث کردن قهرمانی پارسال ِ راجر مثه سیاه دونستنه ماسته . نکنید این کارا رو ، زشته ... با وجدان خودتون چه میکنید ؟
دیگه از راگو بخاری تر نداریم که این جا ، اونم قبول کرد که مستحق قهرمانی بود !
Alireza Murray
11-14-2011, 11:21 PM
شانگهای و توکیو چی بودن؟ کشک!:434:
یه نگاهی به نفرات اونا با پاریس و سطح بازی ها بندازی متوجه میشی کدوم بالاتر بوده. البته از نظر من همه مسترز ها در یک سطح هست و اهمیت زیادی در قیاس با گرند و تور آخر سال نداره. البته برای بازیکنانی که گرند نمی تونن بگیرن ، بسیار مهمه.
بقیه شم خواهیم دید.:443:
همون بیگل کردن رافا به تمام برد های راجر تو پاریس می ارزه ، همه چیزها تا 2 هفته دیگه مشخص میشه چیزی نمونده :443:
Alireza Murray
11-14-2011, 11:25 PM
سال قبلش هم میخواست دوم شه ؟ اونوقت اندی مغز خر خورده بود که ترجیح میداد با رافا بازی کنه و با نواک بازی نکنه ؟!
تنیسور ما عرضه داره لاقل از خستگی رقبا استفاده میکنه . تنیسور شما که عرضه این یه کارم نداشته تا حالا :251:
در ضمن لوث کردن قهرمانی پارسال ِ راجر مثه سیاه دونستنه ماسته . نکنید این کارا رو ، زشته ... با وجدان خودتون چه میکنید ؟
دیگه از راگو بخاری تر نداریم که این جا ، اونم قبول کرد که مستحق قهرمانی بود !
لوث نکردیم کی میگه؟ قهرمان شدید خب شدید مبارکتون به ما چه مستحق قهرمانی هم خب بود مگه ما گفیم نبود ، در ضمن اگه به بازی اندی-راجر پارسال نگاه کنی هیچگونه انگیزه بردی در اندی وجود نداره کاملا مشخصه اندی برای باخت اومده بود
Pouya
11-14-2011, 11:27 PM
همون بیگل کردن رافا به تمام برد های راجر تو پاریس می ارزه ، همه چیزها تا 2 هفته دیگه مشخص میشه چیزی نمونده :443:
میتونی اونجوری فکر کنی. 500 تایی که دیگه گفتن نداره اصلا:434: بله ، 2 هفته دیگه خیلی چیزها مشخص میشه...
The King
11-14-2011, 11:32 PM
لوث نکردیم کی میگه؟به اين ميگن لوث كردن اگه ميدونستي و حاشا ميكني كه بيخيال اگر هم نميدوني بازهم بيخيال چون خدشه اي به اصل ماجرا وارد نميكنه و در نتيجه مهم نيست
Afshin
11-14-2011, 11:49 PM
لوث نکردیم کی میگه؟ قهرمان شدید خب شدید مبارکتون به ما چه مستحق قهرمانی هم خب بود مگه ما گفیم نبود ، در ضمن اگه به بازی اندی-راجر پارسال نگاه کنی هیچگونه انگیزه بردی در اندی وجود نداره کاملا مشخصه اندی برای باخت اومده بود
عمه ی من گفت علت قهرمانیش خستگی رافا بود ؟ این اسمش لوث کردن نیست ؟
اندی باخت چون اون بازی رو افتضاح بازی کرد . دلیلی نداره اندی ترجیح بده با رافا بازی کنه و با نواک بازی نکنه.اندی همیشه بازی با نواک رو به بازی با رافا ترجیح میده.
همون بیگل کردن رافا به تمام برد های راجر تو پاریس می ارزه ، همه چیزها تا 2 هفته دیگه مشخص میشه چیزی نمونده http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/3.gif
برای بار دوم :
"تخیلات ذهنیتون" رو به عنوان "فَکت" مطرح نکنید .
Nima88
11-15-2011, 07:19 AM
شما فعلا بردیج بچسب.
sahand
11-15-2011, 09:31 AM
شما فعلا بردیج بچسب.
نیما از تو بعید بود.هنوز از باخت به دودیگ4 ماه نگذشته.مایرم که همین دیروز پریروز بود؟
Alireza Murray
11-15-2011, 09:41 AM
بردیچ فک نکنم کسی باشه که بخوایم ازش بترسیم شما مواظب خودتون باشین :443:
Behr@d
11-15-2011, 12:19 PM
من میخواهم بدونم که واقعا طرفداران مورای به قهرمانیش امید دارند؟
مورایی که نتوانست به قول شما تو تورنومنت مجانی پاریس تا نیمه نهایی برسه.
در ضمن مورای چندین بار تو گرند اسلم ها و مسترز ها به نادال باخت.مثل:رولند گاروس و ویمبلدون و یو اس اوپن.
اما وقتی یک بار نادالو تو 500 امتیازی توکیو برد طرفداراش جوگیر شدن.
من میخواهم از شما بپرسم که مسترز شانگهای سطحش بالاتر بود یا پاریس؟
وقتی مورای توی شانگهای قهرمان شد این تورنومنت خیلی معتبر بود ولی وقتی فدرر در پاریس قهرمان شد پاریس شد مجانی؟
اواخرم که مورای برای جمع کردن امتیاز به هر تورنومنتی می رفت مثالش: 250 تایی تایلند
مطمئن باشید هر کس توی لندن قهرمان بشه مورای نمیشه.
Alireza Murray
11-15-2011, 12:51 PM
من میخواهم بدونم که واقعا طرفداران مورای به قهرمانیش امید دارند؟
مورایی که نتوانست به قول شما تو تورنومنت مجانی پاریس تا نیمه نهایی برسه.
در ضمن مورای چندین بار تو گرند اسلم ها و مسترز ها به نادال باخت.مثل:رولند گاروس و ویمبلدون و یو اس اوپن.
اما وقتی یک بار نادالو تو 500 امتیازی توکیو برد طرفداراش جوگیر شدن.
من میخواهم از شما بپرسم که مسترز شانگهای سطحش بالاتر بود یا پاریس؟
وقتی مورای توی شانگهای قهرمان شد این تورنومنت خیلی معتبر بود ولی وقتی فدرر در پاریس قهرمان شد پاریس شد مجانی؟
اواخرم که مورای برای جمع کردن امتیاز به هر تورنومنتی می رفت مثالش: 250 تایی تایلند
مطمئن باشید هر کس توی لندن قهرمان بشه مورای نمیشه.
شانگهای به اندازه پاریس مهم بود منم جلوی مجانی :434: این رو گذاشتم باید خودتون بفهمین من جدی نگفتم ، اندی مجبوره 2 تا تورنمنت 250 شرکت کنه خب رفت تایلند ، اگه ما با قهرمانی تو توکیو جوگیر شدیم پس شما با قهرمانی تو پاریس چه کار کردید؟
به نیمه نهایی پاریس هم نرسید چون بردیک بهترش بازی کرد حقش بود ببره :443:
sahand
11-15-2011, 02:20 PM
bebe جان چرا امید نداشته باشیم؟چرا اندی نتونه قهرمان شه؟کی الان از اندی آماده تره؟نواک یا رافا؟(البته راجر آمادست)مگه سال 2009 داویدنکو قهرمان نشد؟کسی فکرشو می کرد داویدنکو قهرمان شه؟نادال-اندی-راجر و نواک به فینال نرسند؟نادال و اندی و ماری از گروهشون صعود نکند؟کی فکرشو می کرد؟نادال سه تا بازی رو ببازه؟ هیچ تورنمنتی مجانی نیست.در ضمن حالا یه 250 شرکت کرده ها اونو بذار تنگ قطر که راجر و رافا شرکت کردند.بذار تنگ بلگراد که نواک شرکت کرد.توکیو رو هم بذار تنگ بازل.بعدشم جالبه الان همه نواکو عین یه قدیس می پرستند.مگه کسی فکر می کرد نواک استرالیا رو ببره؟مگه کسی فکر می کرد بعدش اقتدار پیدا کنه؟اون موقع هیچکس طرفدار نواک نبود که الان همه عاشقش شدند(منظورم از همه بیشتره کاربراند)باختهای نواکو قبل از اوجش بیام تک تک بشمرم؟به کیا باخته بود؟بسه دیگر اینقدر توهین و تحقیر تنیسورا.در ضمن فامیل اندی،ماری هست نه مورای.اینجوری تلفظ نکن که خون علیرضا به جوش میاد:434:
علیرضا
11-15-2011, 03:06 PM
به نظر من اگر اسیب دیدگی کتف نواک اذیتش نکنه بدون شک می تونه تا فینال بیاد به همراه راجر.:866:
Maani
11-15-2011, 03:50 PM
آدم بیاد توی تورنمنت 500 امتیازی بیگل بشه ولی توی یک سال از همون بازیکن سه تا نیمه نهائی گرند اسلام رو نبازه.:251:
Nima93
11-15-2011, 03:56 PM
دوستان عزيز گروه بندي مسابقات هم مشخص شد كه به صورت زير مي باشد.
گروه1:نواك جوكويچ،اندي ماري،داويد فرر و توماس برديچ
گروه2:رافائل نادال،راجر فدرر،جو-ويلفرد سونگا و ماردي فيش
pouriya.alex
11-15-2011, 03:58 PM
خب گروه بندی هم که مشخص شد.
راجر بزن بترکون که منتظر ششمین قهرمانیت هستیم :655:
sahand
11-15-2011, 04:00 PM
گروه یک سختتر و پیچیده تره ولی گروه دو باحالتر و دعوا برانگیز تره.
Maani
11-15-2011, 05:00 PM
ترتیب بازیها مشخص شده؟
Afshin
11-15-2011, 06:10 PM
ترتیب بازیها مشخص شده؟
هنوز که مشخص نشده ولی اگه طبق روال سالهای گذشته باشه باید این جوری باشه :
روز اول : نواک - بردیچ ، ماری - فرر
روز دوم : راجر - سونگا ، رافا - فیش
روز سوم هم برندی دو بازی روز اول با هم بازی میکنند و بازنده ها با هم بازی میکنند ، علت این کار هم اینه که توی روز دوم تکلیف گروه مشخص نشه و حتما کار به روز آخر کشیده بشه .
روز چهارم هم همینطوره ، برنده ی دو بازی اول گروه با هم بازی میکنند و بازنده ها هم با هم بازی میکنند.روز آخر هم که دیگه تکلیفش مشخصه.
برای مشخص شدن ساعت بازیها باید صبر کرد ، ولی معمولا بازی های Afternoon رو بازیهای حساس تر انتخاب میکنن.
----------------------------------
ویرایش :
گویا برنامه ی بازیها مشخص شده :
روز اول :
راجر - سونگا ، رافا - فیش
روز دوم :
ماری - فرر ، نواک - بردیچ
Yashar
11-15-2011, 07:40 PM
اگه اوضاع مثه پاریس باشه نفر اول گره دوم(راجر:434:)به راحتی می ره فینال
NimaRafi
11-15-2011, 08:34 PM
گروه دوم براي راجر و رافا كار خيلي راحته.
اما گروه اول مي تونه خيلي پرهيجان باشه،و مخوف ترين فرد در اين گروه نواك هست،چون وضعيتش معلوم نيست،مشخص نيست كه ايا واقعا مصدومه يا نه
AndreS
11-15-2011, 09:18 PM
Roger Federer's outfit for the 2011 end of year ATP World Tour Finals at the O2
1020110202
1020310204
10205
AndreS
11-15-2011, 09:20 PM
Rafael Nadal's outfit for the 2011 end of year ATP World Tour Finals at the O2
1020610207
1020810209
10210
Behr@d
11-15-2011, 10:06 PM
Group A:M.Mirnyi D.Nestor - R.Bopanna A-U-H.Qureshi - M.liodra N.Zimanjic - M.Fyrstenberg M.Matkowski
Group B:M. Bhupathi L. Paes - R. Lindstedt H. Tecau - B. Bryan M. Bryan - J. Melzer P. Petzschner
گروه بندی دوبل.
pouriya.alex
11-15-2011, 10:24 PM
گروه دوم براي راجر و رافا كار خيلي راحته.
اما گروه اول مي تونه خيلي پرهيجان باشه،و مخوف ترين فرد در اين گروه نواك هست،چون وضعيتش معلوم نيست،مشخص نيست كه ايا واقعا مصدومه يا نه
کجاش راحته بابا؟:379: تسونگا که امسال هم راجرو برده هم رافا، فیش هم تونسته رافا رو ببره و خلاصه نمیشه براحتی ازشون گذشت.
به نظر من که گروه دوم خیلی پیچیدست و احتمال حذف یکی از بزرگان وجود داره.
و برعکس فکر میکنم اگه تو اون گروه نوله رو فرم باشه خیلی راحت به همراه اندی صعود میکنن وبردیچ و فرر توان مقابله با این دوتا غول رو ندارن .
البته اینا نظر من بود نیما جان،سوء تفاهم نشه:443:
Ahoura
11-15-2011, 11:50 PM
(http://www.youtube.com/watch?v=Bgnmyp_aluU)
Nadal,Djokovic,Murray,Federer Headline Barclays ATP World Tour Finals (http://www.youtube.com/watch?v=Bgnmyp_aluU)
(http://www.youtube.com/watch?v=Bgnmyp_aluU)
E H S A N
11-16-2011, 11:00 AM
سلام
شبکه های پخش کننده هنوز معلوم نشده ؟
PowerVu
11-16-2011, 12:26 PM
سلام
شبکه های پخش کننده هنوز معلوم نشده ؟
درود بر شما
الجزیره اسپورت 2 در جهت نایلـست حتماً مسابقات رو به صورت مجانی پوشش خواهد داد. (این کانال در هیچ ماهـواره دیگری غیر از نایلـست قابل دریافت نیست)
کانال رایگان NTV Spor در جهت ترکست هم هست که اگر به روال سال گذشته باشه، مسابقات رو پوشش خواهد داد.
بقیه کانالها همگی قفل و کد شده هستند و به صورت مجانی باز نخواهند شد که فهرست این دسته کانالها نیز در روزهای آینده در بخش قرار خواهد گرفت.
با سپاس
علیرضا
11-16-2011, 02:20 PM
اقا از نواک چه خبر ؟ نواک و این مصدومیت لعنتی . خدا کنه کتفش اذیتش نکنه .
farzin123
11-16-2011, 05:45 PM
برنامه دور اول
SABER FED
11-16-2011, 06:37 PM
دوستان!همان طور که هممون میدونیم راجر ثابت کرده که توی این زمین که با بقیه زمین ها خیلی فرق داره استاد هست(فینال پارسال)!
شانسهای قهرمانی به نظر من=1.راجر 2.رافا 3.اندی 4.نواک(با توجه به وضعیت فعلیش)
sahand
11-16-2011, 06:50 PM
دوستان!همان طور که هممون میدونیم راجر ثابت کرده که توی این زمین که با بقیه زمین ها خیلی فرق داره استاد هست(فینال پارسال)!
شانسهای قهرمانی به نظر من=1.راجر 2.رافا 3.اندی 4.نواک(با توجه به وضعیت فعلیش)
البته هر اتفاقی ممکنه بیوفته ولی صابر جان یه کم با تعصب نظر ندادی؟:443:راجرو کاریش ندارم ولی رافا شانس دوم.رافا باید توی این سطح راجرو که به قول خودت استاده ببره بعد احتمالا با ماری و یا نواک که 6 باخت پیاپی داده.بعد دوباره تو فینال با راجر یا یکی از اون دو تا.:350:البته اینم نظر شخصی منه ولی رافا به نظرم الان شانس قهرمانیش از سه تای دیگه کمتره:379:
dashingsaeed
11-17-2011, 12:03 AM
منم نظرم همینه...
شانس رافا کمه...
البته چند وقتی هس که داره استراحت میکنه معلوم نیس فورمش چجوریه...
اما امیدوارم راجر قهرمان شه... :866:
SABER FED
11-17-2011, 05:52 AM
البته هر اتفاقی ممکنه بیوفته ولی صابر جان یه کم با تعصب نظر ندادی؟:443:راجرو کاریش ندارم ولی رافا شانس دوم.رافا باید توی این سطح راجرو که به قول خودت استاده ببره بعد احتمالا با ماری و یا نواک که 6 باخت پیاپی داده.بعد دوباره تو فینال با راجر یا یکی از اون دو تا.:350:البته اینم نظر شخصی منه ولی رافا به نظرم الان شانس قهرمانیش از سه تای دیگه کمتره:379:
اگه از این نظر حساب کنی درسته دوست من!!البته من با فرض صعود نکردن نوله از گروهش این پیش بینی رو کردم(مصدومیت نوله)!!!
به قول خودت هرچیزی ممکنه.مثل بازی جذاب پارسال رافا-اندی که بازیه بسیار نزدیکی بود
باید منتظر ماند و از بازیهای آخر سال لذت برد!!!
مهران
11-17-2011, 02:08 PM
راجرو عشق است...
اصلا طرفدار راجر شدیم با کسی کل کل نکنیم!:443:
هرکسی منکر اسطوره بودن راجر باشه بدون شک با تنیس آشنایی نداره...
منتظر درخشش اسطوره هستیم...
Farid
11-17-2011, 02:32 PM
راجر ترجیح میده با رافا رو به رو نشه
با سلام
به نظر من اگه از خود Federer سوال کنی بهت میگه دوست داره تو Hard با Murray روبرو نشه تا با Nadal , مخصوصا تو Indoors اون دو تای دیگه ( Djokovic و Murray ) و مخصوصا Murray خطرناکترند.
Afshin
11-17-2011, 02:40 PM
با سلام
به نظر من اگه از خود Federer سوال کنی بهت میگه دوست داره تو Hard با Murray روبرو نشه تا با Nadal , مخصوصا تو Indoors اون دو تای دیگه ( Djokovic و Murray ) و مخصوصا Murray خطرناکترند.
فرید جان مشکل شما اینه که همه چیزو از دید فنی بررسی میکنی
فدرر بارها شده که از لحاظ فنی برتر از رافا بوده ولی مشکل روحی و روانی ای که در مقابل رافا داره باعث شده بازی رو ببازه
نمونه هاش هم بسیاره
درسته نادال توی سطوح Indoor خیلی از سلاح هاش خنثی میشن ، فرهند تاپ اسپینش مثه جاهای دیگه فدرر رو اذیت نمیکنه ، سرویس اسلایس فدرر از Deuce Court خیلی بیشتر میتونه رافا رو اذیت کنه و .... کاملا مشخصه که شرایط توی ایندور برای فدرر مناسب تره
اما یه مثال ساده میزنم ، توی مسترز کاپه پارسال فدرر فرم خیلی خوبی داشت،کاملا هم بازیها رو تاکتیکی انجام میداد و سعی نمیکرد غریزی بازی کنه .
اما نتیجه چی شد ؟
همه ی تنیسورهای تاپ رو 2-0 برد ، رو به روی یه نادالی که مسلما توی فینال بهترین نمایشش رو ارائه نداد باز هم یک ست رو باخت !
Farid
11-17-2011, 02:40 PM
راجرو عشق است...
اصلا طرفدار راجر شدیم با کسی کل کل نکنیم!:443:
هرکسی منکر اسطوره بودن راجر باشه بدون شک با تنیس آشنایی نداره...
منتظر درخشش اسطوره هستیم...
ایول
خیلی با حال بود , اخه مگه میشه تنیس رو دنبال کرد و از Trick shot های Federer لذت نبرد , بدون تمرین میاد و چنین عملکردی ارائه میکنه , تمرینات Federer رو اگه کسی ببینه فکر میکنه طرف اومده تو پارک با دوستاش تفریح , این بشر به معنای واقعی استعداد داره اگه بعضی وقتها هم شکست میخوره علتش اینه:
Hard work beat talent when talent doesn`t work hard , by michael jordan
ای کاش Federer این جمله رو اویزه گوشش می کرد.
Behr@d
11-17-2011, 02:44 PM
ولی Farid جان من فکر کنم نواک در Indoors مشکل داره و این مسابقات آخر سال نیز گواه این موضوع بوده است.
Farid
11-17-2011, 02:52 PM
فرید جان مشکل شما اینه که همه چیزو از دید فنی بررسی میکنی
فدرر بارها شده که از لحاظ فنی برتر از رافا بوده ولی مشکل روحی و روانی ای که در مقابل رافا داره باعث شده بازی رو ببازه
نمونه هاش هم بسیاره
درسته نادال توی سطوح Indoor خیلی از سلاح هاش خنثی میشن ، فرهند تاپ اسپینش مثه جاهای دیگه فدرر رو اذیت نمیکنه ، سرویس اسلایس فدرر از Deuce Court خیلی بیشتر میتونه رافا رو اذیت کنه و .... کاملا مشخصه که شرایط توی ایندور برای فدرر مناسب تره
اما یه مثال ساده میزنم ، توی مسترز کاپه پارسال فدرر فرم خیلی خوبی داشت،کاملا هم بازیها رو تاکتیکی انجام میداد و سعی نمیکرد غریزی بازی کنه .
اما نتیجه چی شد ؟
همه ی تنیسورهای تاپ رو 2-0 برد ، رو به روی یه نادالی که مسلما توی فینال بهترین نمایشش رو ارائه نداد باز هم یک ست رو باخت !
وقتی داشتم مینوشتم میدونستم حالا میگی Murray رو 2-0 برد پارسال اما Nadal رو 2-1.
اون رو هم قبلا بهت گفته بودم Federer یا از روی قصد Murray رو مجبور به حمله کردن و دادن Unforced Error کرد یا Murray جو گرفته بودش و میخواست جلوی هموطنهاش حمله کنه , وگرنه به هیچ وجه چنین نتیجه ای رقم نمیخورد.
چون میدونم بازیها رو ضبط میکنی برو یه بار دیگه اون بازی رو ببین و با بقیه بازیهای بین Federer و Muray مقایسه کن اونوقت میبینی تنها بازی ای که Federer داره در برابر Murray دفاع می کنه همونه.
ضمنا Nadal هم از سرویس Slice فوق العاده خوبی برخورداره , یکی از موثرترین سلاحاش برای Save کردن Break Point هاش در برابر Federer همینه , علتش اینه که توی سطوح Low Bounce توپهای Top Spin دار سنگین Nadal انچنان که باید و شاید ارتفاع نمی گیرند تا Federer رو بر روی بال ضعیفترش که بکهندشه بر روی Back Foot قرار بدهند و وی رو وادار به Unforced Error دادن بکنند و Federer خیلی راحتتر بکهند میزنه تا توی خاک رس یا توی IW.
اگه اینطوری فکر میکنی بحثی وجود نداره , فقط برو H2H بین Federer و Murray و Federer و Nadal رو تو Indoors چک کن.
Farid
11-17-2011, 02:56 PM
ولی Farid جان من فکر کنم نواک در Indoors مشکل داره و این مسابقات آخر سال نیز گواه این موضوع بوده است.
دقیقا درسته چون هم دوست نداره با توپهای با ارتفاع پائین دست و پنجه نرم کنه و هم دوست نداره توپها به طرفش با سرعت بیاند.
من بعد از Murray گفتم Djokovic خطرناکتره اما مطمئنا به نظر من در بین این سه کم خطرترین حریف تو Barclays برای Federer کسی جز Nadal نیست.
Afshin
11-17-2011, 03:06 PM
وقتی داشتم مینوشتم میدونستم حالا میگی Murray رو 2-0 برد پارسال اما Nadal رو 2-1.
اون رو هم قبلا بهت گفته بودم Federer یا از روی قصد Murray رو مجبور به حمله کردن و دادن Unforced Error کرد یا Murray جو گرفته بودش و میخواست جلوی هموطنهاش حمله کنه , وگرنه به هیچ وجه چنین نتیجه ای رقم نمیخورد.
چون میدونم بازیها رو ضبط میکنی برو یه بار دیگه اون بازی رو ببین و با بقیه بازیهای بین Federer و Muray مقایسه کن اونوقت میبینی تنها بازی ای که Federer داره در برابر Murray دفاع می کنه همونه.
ضمنا Nadal هم از سرویس Slice فوق العاده خوبی برخورداره , یکی از موثرترین سلاحاش برای Save کردن Break Point هاش در برابر Federer همینه , علتش اینه که توی سطوح Low Bounce توپهای Top Spin دار سنگین Nadal انچنان که باید و شاید ارتفاع نمی گیرند تا Federer رو بر روی بال ضعیفترش که بکهندشه بر روی Back Foot قرار بدهند و وی رو وادار به Unforced Error دادن بکنند و Federer خیلی راحتتر بکهند میزنه تا توی خاک رس یا توی IW.
اگه اینطوری فکر میکنی بحثی وجود نداره , فقط برو H2H بین Federer و Murray و Federer و Nadal رو تو Indoors چک کن.
این که فدرر رو به روی ماری فقط دفاع میکرد رو که خودم هم گفتم . خودم و خودت هم کلی با میلاد سر این موضوع بحث کردیم . که میلاد میگفت خود ماری بد بود .
باقی حرفات رو هم مشکلی باهاشون ندارم . مگه من چیزی غیر از اینا گفتم ؟ اینکه نادال و کلا چپ دست ها توی بیشتر ِ Break Point ها از سمت AD Court سرویس میزنن و همین موضوع کار رو برای راست دست ها مشکل کنه ، کاملا منطقیه.منم قبول دارم
من میگم تو اصلا مشکل روحی فدرر مقابل رافا رو در نظر نمیگیری . فقط از لحاظ فنی به قضیه نگاه میکنی . از لحاظ فنی فدرر امسال باید توی RG قهرمان میشد.
Farid
11-17-2011, 03:21 PM
این که فدرر رو به روی ماری فقط دفاع میکرد رو که خودم هم گفتم . خودم و خودت هم کلی با میلاد سر این موضوع بحث کردیم . که میلاد میگفت خود ماری بد بود .
باقی حرفات رو هم مشکلی باهاشون ندارم . مگه من چیزی غیر از اینا گفتم ؟ اینکه نادال و کلا چپ دست ها توی بیشتر ِ Break Point ها از سمت AD Court سرویس میزنن و همین موضوع کار رو برای راست دست ها مشکل کنه ، کاملا منطقیه.منم قبول دارم
من میگم تو اصلا مشکل روحی فدرر مقابل رافا رو در نظر نمیگیری . فقط از لحاظ فنی به قضیه نگاه میکنی . از لحاظ فنی فدرر امسال باید توی RG قهرمان میشد.
مهم نیست افشین جان من عادت کردم کسائی که تو طول این سالیان از خودم چیز یاد گرفتند که نمونشون از کاربر عادی تا مدیران ارشد تو این فروم کم نیستند با الفاظی مانند:
مشکل تو اینه و مشکلی با حرفات ندارم
باهام حرف بزنند
تو درست میگی
من هم نبودم که بعد از بازی گفتم Federer وایساد به دفاع کردن جلوی Murray تا ازش خطا بکشه بیرون.
Afshin
11-17-2011, 03:26 PM
مهم نیست افشین جان من عادت کردم کسائی که تو طول این سالیان از خودم چیز یاد گرفتند که نمونشون از کاربر عادی تا مدیران ارشد تو این فروم کم نیستند با الفاظی مانند:
مشکل تو اینه و مشکلی با حرفات ندارم
باهام حرف بزنند
تو درست میگی
من هم نبودم که بعد از بازی گفتم Federer وایساد به دفاع کردن جلوی Murray تا ازش خطا بکشه بیرون.
ای بابا !
مگه من چی گفتم که اینقدر ناراحت شدی ؟
مگه من گفتم تو نگفتی Federer وایساد و دفاع کرد ؟ گفتم من هم سر همین موضوع با میلاد بحث کردم ، خودت هم که توی کنفرانس بودی که :434:
من هم قصد بی احترامی به تو رو نداشتم . خودت هم میدونی واست احترام قائلم پس خواهشا جوری حرف نزن که من بهت بی احترامی کردم ، چون اینطور من از دستت دلخور میشم.
Behr@d
11-18-2011, 05:46 PM
سلام دوستان:001_smile:
اولین بازی انفرادی ساعت چند به وقت ما آغاز میشود؟
Farid
11-18-2011, 06:22 PM
سلام دوستان:001_smile:
اولین بازی انفرادی ساعت چند به وقت ما آغاز میشود؟
با سلام
هر روز دو بازی انفرادی برگزار میشه یکی ساعت 5:30 و دیگری ساعت 11:30
Farid
11-18-2011, 06:24 PM
ای بابا !
مگه من چی گفتم که اینقدر ناراحت شدی ؟
مگه من گفتم تو نگفتی Federer وایساد و دفاع کرد ؟ گفتم من هم سر همین موضوع با میلاد بحث کردم ، خودت هم که توی کنفرانس بودی که :434:
من هم قصد بی احترامی به تو رو نداشتم . خودت هم میدونی واست احترام قائلم پس خواهشا جوری حرف نزن که من بهت بی احترامی کردم ، چون اینطور من از دستت دلخور میشم.
هیچی افشین جان
من بعضی وقتها یهو بی دلیل قاطی میکنم , ببخشید , من معذرت می خوام
از همه دوستان هم پوزش میخوام و همانطور که بارها گفتم ما در کنار یکدیگر از هم چیز یاد گرفتیم , نمونه هاش رو هم قبلا گفتم که چه چیزیائی از Mohammad , Koury , Red Line و بقیه بچه ها خودم به شخصه یاد گرفتم.
Mohammad Reza
11-19-2011, 12:23 AM
[/URL][URL="http://www.tennis-image.com/images/72594956929785798573.jpg"]http://www.tennis-image.com/images/72594956929785798573.jpg (http://www.tennis-image.com/images/72594956929785798573.jpg)
خب خب خب . . . یکی از جذابترین تورنمنت های سال...تورنمنت Indoor لندن...O2 مکانیست برای قهرمانی راجر:866:
به نظر من گروه اسطوره جوری هست که میتونه شرایط خوبی رو برای صعود داشته باشه...
بازی اول با سونگا میتونه یه بازی دشوار باشه.چرا که این بازیکن فرانسوی اگه خوب سرویس بزنه بخصوص سرویس اول راجر رو دچار مشکل میکنه.در مقابل راجر هم باید خوب سرویس بزنه. میتونه از سلاح قدرتمندش;اسلایس استفاده کنه و خیلی از حریفان رو دچار مشکل کنه،در نهایت گیم پلن مناسب در مقابل حریف مورد نظر از ویژگی های بازی راجر در سال گذشته در لندن بود که امیدوارم امسال هم باشه.
سونگا در مصاحبه ای که داشت گفت :هر زمان که شما بازی میکنید با افراد مختلف چیزای جدیدی یاد میگیرید.
Last week, I learnt than Roger was better than me! At Wimbledon [in June], I was better than him."
Jo-Wilfried Tsonga, who competes at the Barclays ATP World Tour Finals for the first time in three years, revealed on Friday that the only person that intimidates him is his mother, Evelyne.
"There's only three players winning Grand Slams right now, but I am never intimidated when I walk out on court," said Tsonga. "The only person who intimidates me is my mother, when she is angry with me."
:350:
او اضافه کرده که براش یک شروع خوب مهمه چرا که میتونه با اعتماد به نفس باشه و او هر وقت با اعتماد به نفسه کارای بزرگی میکنه...او یکی از دلایل اعتماد به نفس خود را شکست دادن رافا در کوئینز و راجر در ویمبی میدانه.او امیدواره سال دیگه نیز واجد شرایطشه. به گفته او بازیکنان تنیس بارکلیز رو 5مین گرند اسلم میدونند.
با این اوصاف راجر شرایطی رو داره که میتونه از پسش بر بیاد..باید ببینیم بکهند راجر ضعیف تر عمل میکنه یا سونگا!
شروع تورنمنت برای هر دو بازیکن خیلی مهمه...پس امیدوارم شروع طوفانی راجر رو ببنیم...میزان آمادگی و فرم بازیکنان در کورت مشخص میشه..امیدوارم Level بازی راجر بالا باشه که همه از دیدنش لذت ببرند.
:441:راجر=زیبایی=فکر به معنای واقعی=تجربه=موفقیت=... :441:
(زبانم از گفت واژه ها بند اومده،چرا که نمیشه واژه ای پیدا کرد،که لایق اسطوره باشه)
Behr@d
11-19-2011, 10:15 AM
متاسفانه
به احتمال زیاد مسابقات از Ntv Spor پخش نمی شود.
چون تو برنامه هاش خبری از پخش بارکلیز نیست.
به احتمال زیاد پخش رایگان فقط از Jsc Sports 2 است.
Alireza Murray
11-19-2011, 12:53 PM
دوستان خواهشا از این به بعد نظر خواهی در مورد قهرمان تورنمنت نزارید همه ما میدونیم طرفدارای راجر بیشترن نیازی به این نظر سنجی ها نیست :443:
AndreS
11-19-2011, 01:57 PM
دوستان خواهشا از این به بعد نظر خواهی در مورد قهرمان تورنمنت نزارید همه ما میدونیم طرفدارای راجر بیشترن نیازی به این نظر سنجی ها نیست :443:
علیرضا جان یه جوری حرف زدی یکی ندونه خیال میکنه راجر اولین بارشه کوالیفای شده برا مسابقات پایان سال !!
آمار عجیبی به نظر نمیاد که بخوایم بگیم از روی تعصب بوده انتخاب ها
جالبه یه مقایسه هم بکنیم درصد قهرمانی اندی ماری رو از سایت tennis.com با این تاپیک :
tennis.com : 3.85%
tennistalkers.com : 2.99%
=======
به هرحال این حرف جاش تو هر نظرسنجی دیگه ای میتونست باشه الا اینجا :443:
hamid-RF
11-19-2011, 04:23 PM
طبق نظر سنجی هم که سایت euro sport انجام داده از 7251 نفری که شرکت کردن
1-فدرر 50% 3621
2-نوله 21% 1512
3-نادال 16% 1185
4- ماری 10% 745
5- سونگا 1% 71
5-فیش 1% 57
http://uk.eurosport.yahoo.com/tennis/pollresult.
peeyman87
11-19-2011, 04:39 PM
سلام دوستان
آيا از کانال های پوشش دهنده این مسابقات اطلاع دارید؟
در صورت امکان راهنمايي نماييد
Behr@d
11-19-2011, 05:43 PM
درود دوست عزیز!
لیست کامل شبکه های پخش کننده به زودی قرار داده می شود.
البته باید اشاره کرد که تنها شبکه ی پخش کننده به صورت رایگان Jsc Sports 2 است.(احتمالا)
دیگر شبکه ها همگی با شیرینگ قابل بازگشایی هستند.
فرکانس Jsc Sports 2 :Nilesat 12284 27500 V
فرکانس دیگر Jsc Sports 2 :Nilesat 12245 27500 V
Curious
11-19-2011, 11:57 PM
درود دوست عزیز!
لیست کامل شبکه های پخش کننده به زودی قرار داده می شود.
البته باید اشاره کرد که تنها شبکه ی پخش کننده به صورت رایگان Jsc Sports 2 است.(احتمالا)
دیگر شبکه ها همگی با شیرینگ قابل بازگشایی هستند.
فرکانس Jsc Sports 2 :Nilesat 12284 27500 V
فرکانس دیگر Jsc Sports 2 :Nilesat 12245 27500 V
درود بر شما.من روی فرکانس 12284 نمی تونم jsc sports 2 رو بگیرم اما روی 12245 شبکه jsc sports رو می گیرم اما مطمئن نیستم که 2 باشه چون فقط آرم الریاضیه بالای صفحه مشاهده میشه و توی لیست کانالهای من هم با نام aljazeera sports channel موجود هست.آیا این شبکه همون 2 هست یا خیر؟ در ظاهر که اینگونه به نظر نمیرسه.
Behr@d
11-20-2011, 08:18 AM
آیا شما اطمینان دارید که ماهواره ی شما نایلست است؟
دوست عزیز فرکانس 12245 فرکانس جدید این شبکه است و اگر شبکه ای که شما دارید آرمش در کنار صفحه(( الریاضیه 2)) باشد شبکه ی شما درست است.
البته باید اشاره کنم که فرکانس 12284 نیز روی این ماهواره فعال است.اما امکان دارد بعضی از دیش ها قادر به گرفتن فرکانسش نباشند.به همین علت پکیج JSC تصمیم گرفت که فرکانس جدید و قوی تری را در این ماهواره قرار دهد.
Mohammad Reza
11-20-2011, 09:43 AM
مرد شماره 1 ، نواک جوکویچ می گوید که مصدومیت شانه او کاملا بهبود یافته و او برای فینال ATP آماده است..
"من تا به حال مشکل شانه داشتم و قبل از اون مشکلی در شکم داشتم،اما همه چیز بهتر شده است...I served a maximum of my ability for two or three days."نوله به خبرنگاران گفت
پس از قهرمانی در یو اس اپن،مصدومیت نوله آغاز شد به طوری که او در جام دیویس،شانگهای،بازل و پاریس برسی به مشکل برخورد.
او در ادامه گفت: فصل تنیس طولانیست.
The calendar is loaded and the players are struggling to be 100% of all tournaments, especially late in the season" نوله گفت.
لینک اصلی خبر (http://tennis.com/articles/templates/news.aspx?articleid=15153&zoneid=25)
به امید بهبودی تنیسور خوش استیل و دوست داشتنی صربستانی،نواک جوکویچ...
Curious
11-20-2011, 11:56 AM
آیا شما اطمینان دارید که ماهواره ی شما نایلست است؟
دوست عزیز فرکانس 12245 فرکانس جدید این شبکه است و اگر شبکه ای که شما دارید آرمش در کنار صفحه(( الریاضیه 2)) باشد شبکه ی شما درست است.
البته باید اشاره کنم که فرکانس 12284 نیز روی این ماهواره فعال است.اما امکان دارد بعضی از دیش ها قادر به گرفتن فرکانسش نباشند.به همین علت پکیج JSC تصمیم گرفت که فرکانس جدید و قوی تری را در این ماهواره قرار دهد.
فقط آرم عربی الریاضیه در بالای صفحه دیده می شود.
به آدرس http://www.ar.aljazeerasport.tv/Live/channel رفتم. روی اولین شبکه از سمت راست http://www.ar.aljazeerasport.tv/namedImage/13213/news.pngکه کلیک کردم و برنامه اش را تماشا کردم دیدم دقیقا با برنامه های روی این فرکانس مطابقت دارد.این کانالی که من روی 12245 دارم کانال اخبار الجزیره اسپورت است نه الچزیره اسپورت 2.
بعد به آدرس http://www.aljazeerasport.net/howtowatchus/ رفتم و حق با شماست و 2 روی این فرکانس هست اما شبکه ای هم روی هات برد وجود دارد دقیقا با همین فرکانس 12245.شاید به علت درست تنظیم نبودن دیش من به جای نایلست،هات برد را می گیرم و به همین خاطر این شبکه را دارم(؟)این شبکه روی هات برد دقیقا با همین مشخصات 12245 روی نایلست هم موجود است.
تفاوت اینجاست که فرکانس 12284 روی نایلست 102 است اما فرکانس 12245 روی نایلست 201 است.من نایلست 101 را دارم اما نه نایلست 201.این دو چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟
همچنین سوالی دیگر:آیا کانال supertennis روی نایلست H 12245 هست یا خیر؟
مخاطب من هر کسی است که می تواند مرا راهنمایی کند.متشکرم.
ویرایش: اگر پستم با محتوای تاپیک مرتبط نیست لطفا به تاپیک مرتبط منتقل کنید.متشکرم.
Pouya
11-20-2011, 03:19 PM
خب بازیا امروز شروع میشه .
احتمالا از ساعت 5:30 : اسطوره - جو :
امسال زیاد باهم بازی کردن و اکثرا بازی ها هم نزدیک بوده. با توجه به اینکه شرایط زمین مثل پاریس هست و البته دیگه حمایت تماشاگرا مثل اونجا درکار نیست به نظرم شانس فدرر بیشتره و اگه به اعصابش مسلط باشه میتونه در دو ست پیروز بشه. البته جو هم از آمادگی خوبی برخورداره و اگه بازیش مثل ویمبلدون بگیره کار سخت میشه (مخصوصا اگه در ابتدای بازی فدرر برک بشه). بازی نزدیکی هست و ممکنه نقش تایبرک کلیدی باشه امروز. امیدوارم بازی جذابی باشه و البته راجر هم مقتدرانه گام اول ر برداره و بریم برا قهرمانی ششم!:396::434:
احتمالا از ساعت 11:30 : ماتادور - ماهی :
این دو تام امسال چنتا بازی باهم انجام دادن و به خوبی از هم شناخت دارن. بر خلاف بازی بالا میزان آمادگی هیچ کدوم مشخص نیس. بعد از امریکا خیلی خوب کار نکردن و البته همه انرژی و توانشون ر برای اینجا گذاشتن. مثل بازی های قبلشون تک اتفاقات و نقاطی که میتونن باعث تغییر بازی بشن (ترنینگ پوینت ها) نقش کلیدی داره. بازی اول در هر تورنمنتی که شکل گروهی داره - چه فوتبال ، چه تنیس ، چه چیزای دیگه- مهم ترین بازیه و باخت میتونه خیلی گرون تموم بشه. از دید من فیش پتانسیل بردن نادال ر داره و ناامید نیستم ولی به نظرم 1 ست هم نمی گیره:243::434: امیدوارم این بازیم جذاب باشه. دور اول خیلی چیز ها ر مشخص خواهد کرد.
اگه بتونم بعد از بازی هم یه توضیح بی طرفانه(که سخته:D) راجع به روند بازی ها میدم. (نه تحلیل فنی - که بلد نیستم - و نه اینکه 10% خودمونم نبودیم و اگه بودیم که طرف له میشد :sps: و ... )
-----------------------------------------------------------------------------------------
ساعت بازی ها رم عمدا نوشتم که کسی سوال نکنه. بارها دیده شده که حتی اواسط یا اواخر تورنمنت - حتی کاربران با سابقه نه گذری - میان سوال می کنن که اصلا جالب نیس.صفحه اول سایت هم که زدیم : برای اطلاع بیشتر و دقیق ، دوستان میتونن به تاپیک زیر برن.
پخش تلویزیونی، اعلام برنامه و معرفی مسابقات تنیس 2011 فینال تور جهانی ATP در لندن (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=4476)
M A E S T R O
11-20-2011, 04:51 PM
[/URL]http://itsat9.in/forum/attachment.php?attachmentid=181756&d=1321795984 (http://itsat9.in/forum/attachment.php?attachmentid=181756&d=1321795984)
http://itsat9.in/forum/attachment.php?attachmentid=181757&d=1321796101 (http://itsat9.in/forum/attachment.php?attachmentid=181757&d=1321796101)[URL="http://itsat9.in/forum/attachment.php?attachmentid=181758&d=1321796102"]http://itsat9.in/forum/attachment.php?attachmentid=181758&d=1321796102 (http://itsat9.in/forum/attachment.php?attachmentid=181758&d=1321796102)
6-3
راجر فدرر مدافع عنوان قهرمانی در اولین بازی خود برابر سونگا قرار خواهد گرفت.هر دو با امادگی خوبی به این مسابقات امده اند.فدرر با قهرمانی در دو جام باسل و پاریس و سونگا با قهرمانی در جامهایه متس و وین و رسیدن به فینال پاریس.
فدرر که 12 مسابقه متوالی را با پیروزی پشت سر گذاشته است به دنبال کسب ششمین قهرمانی خود در مسترز کاپ است.
این دو در این فصل بازیهای زیادی برابر هم انجام داده اند که در ومیبلدون و مونترال سونگا پیروز و در یو اس اپن و پاریس فدرر پیروز شد.
سونگا به دنبال این است که پنجمین تنیسوری باشد که موفق به شکست دادن فدرر در یک فصل 3 بار یا بیشتر.
نادال در 3 فصل-جوکویچ در 2 فصل-موری و نلبندیان در 1 فصل موفق به این مهم شده اند.
(ارباب بزن بترکون این غول بیابونی رو) :434:
Yashar
11-20-2011, 07:00 PM
راجر جون ما یه خورده هوای مارو هم داشته باش موقع بازی.قلبم داشت واس میساد.
ولی الحق که خوب جمش کردی اونم جلو بعضیا
درود بر شرفت
pouriya.alex
11-20-2011, 07:04 PM
وای... بدجوری استرس گرفته بودم...
خداروشکر اسطوره بازم سربلند بیرون اومد :866:
گام اول رو به سختی ولی محکم برداشت :441: بازار آنالیزم که داغ بود :434:
تبریک به همه :866:
love.roger
11-20-2011, 07:14 PM
ما توی خونمون جشن داشتیم نشستم بازی دیدم ولی قیافم دیدنی بود؛خوبه برد داشتم سکته میکردم؛درود به شرفت راج عزیز زدی حال دادی بمون؛
Behr@d
11-20-2011, 07:23 PM
دوستان اولین بازی یکم استرسش زیاده.به مرور زمان راجر افسانه ای را می بینیم.
برد راجر را به تمام طرفدارانش و خودش تبریک می گویم و امیدوارم در ادامه موفق تر باشه.
خدا کنه نادال هم امشب بی دردسر از سد فیش بگذره.
درود بر شرف نادال و راجر جون:583:
در ضمن بچه ها خوش به حال تک تک شما که می توانید مسابقات را Live ببینید.من که هم سرعت اینترنتم پایین هم این که نمی توانم شبکه ی رایگانی بیابم.:240::240::240:
الان جدا دارم گریه میکنم.:240::243::240::243::240:
Curious
11-20-2011, 07:47 PM
دوستان اولین بازی یکم استرسش زیاده.به مرور زمان راجر افسانه ای را می بینیم.
برد راجر را به تمام طرفدارانش و خودش تبریک می گویم و امیدوارم در ادامه موفق تر باشه.
خدا کنه نادال هم امشب بی دردسر از سد فیش بگذره.
درود بر شرف نادال و راجر جون:583:
در ضمن بچه ها خوش به حال تک تک شما که می توانید مسابقات را Live ببینید.من که هم سرعت اینترنتم پایین هم این که نمی توانم شبکه ی رایگانی بیابم.:240::240::240:
الان جدا دارم گریه میکنم.:240::243::240::243::240:
عزیز شما چرا نمی تونید jsc2 رو بگیرید؟ من روی کمک شما حساب باز کرده بودم. :379:
Pouya
11-20-2011, 07:48 PM
خب ، برد سخت و شیرینی بود:434: راجع به بازی بیشتر صحبت می کنم بعدا. فقط چند نکته:
1. همه چی خیلی سریع اتفاق افتاد.:D با این برد شانس بسیار زیادی برای صعود داریم.(البته هدف قهرمانیه ولی باید پله پله بریم جلو.:D ) باید ببینیم بازی دو بازیکن دیگه در چه سطحی هست امشب. بعدش راحت تر میشه بحث کرد و نظر داد ولی بعید میدونم فیش مشکل ساز بشه برامون.
2. ست 3 خیلی حساس بود و هر دو بازیکن در ابتدای ست از برک شدن گریختن. ولی گیم 5 سرو سونگا مطمئن بودم برک میشه:D گیم 1 و 3 ر سخت هولد کرده بود و گیم 2 و 4 ر آسون. معلوم بود گیم 5 ام سخته براش.:D راجر هم عالی بود اواخر بازی و سونگا هم با اشتباهش تو گیم آخر همه چیو تکمیل کرد. آفرین جو!:D ومرسی راجر که تو دهنی بزرگی زدی به بعضیا:sps:
3. سونگا ر اصلا نمیشه حذف شده دونست و با این بازی که انجام داد میتونه صعود کنه.
4. از هواداران اسطوره مخصوصا در چت باکس هم تقاضا می کنم آرامش خودشون ر حفظ کنن و موج منفی ندن. این جوری بهتر نتیجه می گیریم.:D سعی می کنم تا فردا یه توضیحی راجع به روند بازی بدم.
dashingsaeed
11-20-2011, 08:00 PM
آقایون اساتید راجر چرا اینجوری بازی میکرد؟؟؟
بدنش خسته بود یا داشت بازیو کنترل میکرد...؟
Paymaan
11-20-2011, 08:28 PM
برداشت اول : حواس پرت کردن جو.
برداشت دوم : به این رافا بگید بلند شه , حواسم پرت میشه.( با تشکر از بابک):251:
Pouya
11-20-2011, 09:08 PM
بخش هایی از مصاحبه راجر :
"I thought it was a good first set [and] even the second set was fine," said Federer. "But he did well to serve bigger and better as the match went on. Once he got the upper hand in the second set, he started to swing more freely and got more dangerous. With me, it was just trying to stay calm, trying to wait for my chance, trying to create chances when he was not serving as well as he did at times.
"It's really hard to get into any sort of rhythm against him from the baseline because he's a very good 1-2 puncher, which he proved over four and a half sets against me at Wimbledon. I think that makes him particularly hard to return sometimes.
"Overall I think I've been trying to do different things this year on my returning, at times a bit more offensive, sometimes a bit more, sort of normal the way I return. But recently I've played well."
pouriya.alex
11-20-2011, 11:25 PM
پارسال زمین انقدر کند نبود :379: به نظرم از جذابیت بازیا کم میشه. حداقل امروز که اینطوری بود.
امروزم آمار وینرا جالب هم نبود.
M A E S T R O
11-20-2011, 11:27 PM
http://itsat9.in/forum/attachment.php?attachmentid=181809&d=1321820255 (http://itsat9.in/forum/attachment.php?attachmentid=181809&d=1321820255)
http://itsat9.in/forum/attachment.php?attachmentid=181811&d=1321820335 (http://itsat9.in/forum/attachment.php?attachmentid=181811&d=1321820335)http://itsat9.in/forum/attachment.php?attachmentid=181812&d=1321820692 (http://itsat9.in/forum/attachment.php?attachmentid=181812&d=1321820692)
7-1
نادال و فیش درحالی به مصاف هم میروند که نادال در 8 بازی که در برابر فیش قرار گرفته 7 بار پیروز بوده است.
نادال برای پنحمین بار است که در مسترز کاپ بازی میکند و در دوره هایه قبل 8 پیروزی و 8 شکست داشته است.
در حالیکه این اولین حضور فیش در مسترز کاپ است.
نادال که پس از قهرمانی در رولندگاروس طعم قهرمانی در هیچ جامی را نچشیده است به دنبال پایان دادن به این خشکسالی :434: و اولین قهرمانی خود در مسترز کاپ است.
اخرین باری که این دو به مصاف هم رفتند در توکیو بود که نادال پیروز شد.
Afshin
11-20-2011, 11:40 PM
پارسال زمین انقدر کند نبود :379: به نظرم از جذابیت بازیا کم میشه. حداقل امروز که اینطوری بود.
امروزم آمار وینرا جالب هم نبود.
طبق گفته ی مسئولین برگزاری سطح بازیا همون سطح پارساله.
البته معمولا بعد از چند روز سطح کمی سریع تر میشه.
من بازیهای پارسال رو الان دارم چک میکنم از نظر ظاهری فرق خاصی ندارن .
ویرایش :
راجر گفته بود که توپ بیشتر ارتفاع میگیره نسبت به پارسال
الان که بازی رافا رو داره نشون میده به نظر میرسه واقعا نسبت به پارسال توپ بیشتر ارتفاع پیدا میکنه . بیچاره راجر :434:
davidbeckham
11-21-2011, 01:40 AM
لعنت به مردی فیش:3t1:
واسه من شده داویدنکوی 2 فقط جلوی نادال شاخه
اینم به تنیسورهای منفور من اضافه شد
نادال هم بهتره بره بوق بزنه مسخره کرده همه رو خجالت نمیکشه:3t1:
تف تو روی تونی بشکه
نادال لایق حضور در تاپ تن هم نیست با این وضع
پشیزی واسه هواداراش ارزش قایل نیست
واسه چی تنیس بازی میکنی اخه؟:3t1:
davidbeckham
11-21-2011, 02:31 AM
ای دلم خنک شد روی فیش بچه پر رو کم شد
حالا برو واسه نامزدت come on بگو:254:
البته به نادال امید نیست
افتضاح بازی میکننه افتضاح:3t1:
Pouya
11-21-2011, 02:33 AM
بررسی بازی نادال - فیش
ست اول
فیش گیم اول را با ارور های پشت سر هم خود تقدیم می کند. در امتیاز آخر به لب تور می آید و پس از چند والی ضعیف توپ را به شکلی عجیب به تور می زند.(هاف والی خوب نادال جالب ترین نکته این گیم بود.) در گیم بعد ارور ها ادامه دارد و نادال خیلی دچار مشکل نمی شود. گیم بعد فیش بهتر سرو می زند و هولد می کند : 2-1. نادال هم تا بدین جا خوب بازی نکرده است.
بکهند فیش بسیار بد به نظر می رسد و ریترن هایش - مانند ریترن های نادال - ضعیف است: 3-1 نادال. نادال وینر زیبایی در این گیم می زند. در گیم بعد سرویس جبران ارور هایش را جبران می کند : 3-2 . سطح بازی بسیار نازل است.
گیم 6 بازی بهتر می شود. نادال بهتر سرو می زند و ضرباتش برخلاف گیم های قبل عمیق ترند. او امتیاز اول را با عملکرد ضعیف در لب تور از دست می دهد اما امتیاز های بعدی را به لطف فورهندش کسب می کند. رالی زیبایی در این گیم شاهد بودیم که به ارور فیش انجامید. نادال گیم 7 را با کراس کورت وینری زیبا آغاز می کند و 0-30 جلو می افتد. فیش با سرویسش بازی را 30-30 می کند اما در یک رالی کوتاه و سریع با بد شانسی امتیاز را از دست می دهد و نادال در موقعیت برک قرار می گیرد. سرو اول بسیار ضعیف و عجیب فیش با ریترن عالی نادال کار را تمام می کند: 5-2 . با فورهند ارور های بد فیش نادال کار سختی برای گرفتن گیم آخر ندارد.
این ست 6-2 به سود نادال به پایان می رسد. نادال به مرور بهتر شده اما فیش بسیار بد بازی می کند و ارورهایش از شمارش گذشته است.(16 U.E. در برابر تنها 3 وینر!) والی فیش از امریکا افت کرده و با این روند شانسی برای برد ندارد. 2 گیم - آن هم فقط با سرویس - ارمغان فیش از ست اول بود. نادال هم البته با اوج و بازی های پارسالش در همین جا فاصله دارد.
ست 2
فیش بهتر سرو می زند و گیم خود را هولد می کند. گیم بعد ارورهای فیش بهتر می شود! قبلی ها بسیار بد بود اما اینها با بدشانسی همراه است. :40-15 .اما کار تمام نشده : این بار نوبت نادال است که ارور بدهد. : 40-40 . سرویس نادال با ریترن خوب فیش و سپس فورهند عالی نادال همراه می شود. یکی از زیبا ترین پوینت های این بازی نه چندان زیبا که البته با دبل فالت نادال دوباره همه چیز برابر می شود. فیش بهتر بازی می کند و برای اولین بار در موقعیت برک قرار می گیرد. ارور نادال نتیجه را 2-0 می کند. نادال گیم برده را از دست می دهد. در گیم بعد بازی لب تور فیش بسیار بهتر و هوشمندانه تر از قبل شده و فیش با اتکا به این مهم برای هولد کردن دچار مشکل نمی شود:3-0.
نادال این بار در هولد کردن دچار مشکل نمی شود:3-1. پوینت آخر که با اولین بکهند وینر نادال خاتمه یافت زیبا بود. در گیم بعد فیش سرویس های خوبش را با دو خطا جبران می کند : 30-30 . اما باز هم سرو و در امتیاز آخر والی به کمک او می آیند:4-1. سطح بازی بالاتر رفته است و فیش بهتر و کم اشتباه تر بازی می کند و البته نادال هم ضعیف تر از ست قبل.
ضربات نادال بسیار کوتاه هستند و فیش عمیق تر و دقیق تر از قبل ضربه می زند: 30-40 . توپ عمیق فیش با اختلاف کم به اوت می رود و بازی 40-40 می شود. این بار سرویس نادال به کمکش می آیند و گیم را هولد می کند. بازی تهاجمی و کم ارور فیش کار را برای نادال سخت کرده. در گیم بعد والی های فیش از این رو به آن رو تبدیل شده و 2 امتیاز را به زیبایی کسب می کند:5-2. بازی از نظر روند و نتیجه مثل بازی قبلی شده!
فیش انگار به خودش آمده و نادال هم خوب بازی نمی کند و خوب سرو نمی زند. و کارش با ریترن ها خوب و نسبتا عمیق فیش سخت شده : 15-40 . 2 ست پوینت. اولی با ارور سرخوشانه فیش و دومی با تلاش و دقت نادال در جواب دادن دراپ شات فیش جبران می شود:40-40. فیش باز هم در موقعیت ست پوینت قرار می گیرد و نادال ست پوینتی دیگر را در یک رالی طولانی و جذاب سیو می کند. فیش فرصت چهارم را هم از دست می دهد: باز هم 40-40. بالخره نادال جلو می افتد و از فرصت استفاده کرده و گیم را با چاشنی شانس (ضربه بکهند فیش که به لب تور می خورد) می گیرد:5-3.
در ابتدای گیم بعد این بار نادال بد شانسی می آورد :15-0 . سرو و والی فیش در امتیاز بعد با پسینگ خوب نادال همراه می شود و والی فیش به تور می خورد. 15-15 و سپس 30-30 . دو امتیاز مهم در پیش است... فیش ارور بدی می دهد و نادال در موقعیت برک قرار می گیرد:30-40. سرو عالی و عملکرد شجاعانه فیش به کمکش می آیند و فیش برک پوینت را سیو کرده و جلو می افتد و ست را با والی زیبایی به پایان می برد.
فیش از همه لحاظ - فورهند و بکهند و سرو و والی و دقت و تلاش و ... - در این ست پیشرفت کردو 3 وینر و 16 ارور ست قبل جای خود را به 16 وینر و 12 ارور داد. نادال هم بازی خوبی ارائه نداد و در سرویس گیم هایش دچار مشکل اساسی بود. آیا سرنوشت بازی قبل تکرار می شود یا فیش پیروز می شود؟
ست 3
نادال بهتر سرو می زند و با کمک ارور های فیش گیم اول را راحت هولد می کند. ریترن نادال بهتر شده و والی فیش دوباره مثل ست اول ضعیف به نظر می رسد. فورهند زیبای نادال او را در موقعیت برک قرار می دهد:15-40 . در شرایطی مشابه امتیاز قبل فورهند نادال با بد شانسی به اوت می رود. اما نادال فرصت دوم را از دست نمی دهد و با یک فورهند پسینگ شات زیبا کار را تمام می کند:2-0 . نادال سطح بازیش را بالا آورده و با افت والی و سرویس فیش به نظر می رسد سرنوشت ست 1 تکرار شود...وقفه ای در بازی رخ داده و فیش عصبانی به نطر می رسد. در توکیو که عصبی شد ( ست 2 ) بد جوری تحقیر شد... ارور بد نادال در گیم 3 بازی را 15-40 می کند. 2 برک پوینت برای فیش. فرصت اول از دست می رود. در امتیاز بعدی ابتدا نادال حمله و فیش دفاع می کند ، اما فیش با تلاش زیاد رالی را در دست گرفته و با یک والی زیبا گیم را می گیرد: 2-1.
امتیاز اول گیم بعد مثل امتیاز آخر این گیم زیبا بود و نادال با ضربات محکم و یک فورهند عمیق و نهایتا یک بکهند فیش را وادار به ارور می کند. سرو و والی فیش به کمکش آمده و با دو ارور نزدیک به خط نادال بازی 40-15 می شود. در ادامه ارور فیش وینر زیبایی از نادال او را امیدوار می کند : 40-40. اما باز هم سرویس فیش نقش ناجی را بازی می کند:2-2. فیش به بازی برمی گردد. در گیم بعد نادال بازی پرنوسانی ارائه می دهد :بازی 30-30 است و 2 امتیاز حساس در پیش... ریترن و بازی تهاجمی فیش با والی عالیش کامل شده و او را در موقعیت برک قرار می دهد. در برک پوینت نادال سرویس خوبی می زند اما در ادامه با زدن فورهند کراس کورت دقیقا به جایی که فیش انتظار را می کشد گیم را به فیش تقدیم می کند و فیش با یک بکهند ساده سومین گیم پی در پی اش را می گیرد و بازی را برمی گرداند:3-2 فیش. آیا نادال بازی را برمی گرداند؟
در گیم بعد فیش این بار در هجوم موفق نیست و والی بدی را به تور می زند. اروری دیگر و 0-40. 3 برک پوینت برای نادال. باز هم اشتباه فیش و ضربه خوب نادال: 3-3 . دوباره همه چیز مساوی می شود. فیش گیم بعد را ریترن وینر آغاز می کند. در یک امتیاز بسیار مهم ضربه فیش با اختلاف ناچیزی به اوت می رود و سپس او که رالی را در دست گرفته فورهندی را به لب تور میزند:30-15. فیش تو امتیاز بعدی را به ترتیب به هجوم و وادار کردن نادار به ارور و ریترنی عمیق کسب می کند: برکی پوینتی که با فورهند زیبای نادال سیو می شود. نادال بکهندی با ارتفاع بسیار زیاد می زند و فورهند فیش با بدشانسی و اختلاف ناچیز به اوت می رود. ضربات عمیق فیش کار را برای نادال سخت کرده و یک دراپ شات کار را دوباره مساوی می کند. و نهایتا نادال به سختی گیم را هولد می کند:4-3.
سرویس های فیش در این گیم نادال را از جریان بازی خارج می کنند و ریترن های نامناسب نادل مزید بر علت می شود تا فیش گیم را به راحتی هولد کند:4-4. در گیم بعد ضربات دقیق و روی خط نادال بازی را 30-0 می کند. در ادامه ریترن خوب فیش و دبل فالت نادال بازی را 40-40 می کند. ارور فیش نادال را در موقعیت برد قرار می دهد و نادال گیم را با یک بازی حساب شده و دراپ شاتی زیبا کسب می کند:5-4. گیمی بسیار مهم برای فیش در پیش است...
سرویس های اول فیش خراب شده و کار را برای سخت می کنند: 30-30 و 2 امتیاز مهم دیگر. اشتباه فیش در جایگیری و تلاش قابل تحسین نادال با ارور بد فیش همراه شده و نادال را در موقعیت مچ پوینت قرار می دهد. ریترن نادال با اختلاف ناچیز اوت شده و فیش موقتا از مهلکه می گریزد. فیش مچ پوینت دیگری را با سرو و والی سیو می کند. پسینگ شات نادال در امتیازهای بعد به اوت می رود و بازی 5-5 می شود. نادال در سرویس های فیش بسیار عقب رفته و فیش او را از جریان بازی خارج می کند. آیا او حسرت این 2 فرصت را خواهد خورد؟
استرس و خستگی را می توان در این گیم در چهره نادال دید. استراتژی فیش ریترن تهاجمی و ضربات عمیق و نهایتا زدن دراپ شات یا حمله در صورت لزوم است. اما او دو بار توپ را به تور می زند و نادال در موقعیت برد قرار می گیرد:40-15 ضربه بعدی او هم به تور می خورد:6-5 نادال. سرویس ها و والی خوب فیش باعث می شوند او با گرفتن 4 امتیاز پی در پی گیم را براحتی هولد کند. نادال خسته به نظر می رسد و انگار منتظر قبل تز این گیم تایبرک بود...
نادال ابتدا سرو می زند:1-0 نادال. فیش ارور می دهد ولی امتیاز بعدی را با سرویس می گیرد :2-1 نادال. ریترن فیش اصلا مثل ریترن هایش در ست 3 نیست: 4-1 . فیش 2 امتیاز خود را با سرویس و فروهندی زیبا روی خط می گیرد:4-3 نادال. فیش انگار ریترن را فراموش کرده است و چیزی که نقطه قوت او بود به ضعف و عامل باختش تبدیل می شود:6-3. فیش بازی افتضاحش در تایبرک را با والی های ضعیف کامل می کند و در یک بازی نزدیک و 3 ساعته شکست می خورد و نادال در حالی که این اواخر خسته به نظر می رسید پیروز می شود. شکست مقابل سونگا برای فیش به منزله حذف احتمالی وی خواهد بود. و برنده بازی نادال - فدرر در روز سه شنبه به احتمال فراوان صعود و در گروه اول خواهد شد. بازی های حساس و نزدیکی در پیش است.
dashingsaeed
11-21-2011, 02:38 AM
واااااقعاااااا واس نادال متاسفم...
با 100000 معرکه و بدبختی تونست ضعیفترین بازیکن تورنومنت ببره...
تازه ناداوری ام شد...
به نظر من طرفدارای نادال فقط دعا کنن که از گروه بیاد بالا:434:
تااااازه خوب شد این همه استراحت کرد واللا چکا میکرد دیگه...:254::254:
نادال بعد بازی : :396::396::396::396::396::396:
من بعد بازی : :254::254::254::254:
Farid
11-21-2011, 02:50 AM
با سلام
نادال چرا اینجوری بود
من احتمال می دادم به خاطر اینکه چند وقته بازی نکرده فرمش ایده ال نباشه اما فکرشو نمی کردم به این افتضاحی هم باشه
انگار مریض بوده و 2 هفته تو خونه خوابیده بوده , یه حالی بود کلا , سرویس افتضاح , Return of Serve افتضاحتر , بکهند تعطیل ( بر خلاف اینکه انتظار می رفت چون سطح Low Bounce خوب بکهند بزنه ) , دقیقا مانند بازی اولش با Roddick در دوره قبل بود , بنابراین: هوادارای Nadal خیلی نگران نباشند همین که برد خوبه و من فکر می کنم بازی به بازی فرمش بهتر میشه.
ها , نکته قابل توجه این بود که در ست سوم Nadal بریده بود , که البته ممکنه به علت این باشه که چند وقته بازی نکرده بوده , اما دو مرتبه دستشو به زانوهاش زده بود و نفس نفس می زد , دقیقا مانند اتفاقی که براش تو بازی با Djokovic می افتاد وقتی بازی Go to the distance می شد.
davidbeckham
11-21-2011, 02:51 AM
واااااقعاااااا واس نادال متاسفم...
با 100000 معرکه و بدبختی تونست ضعیفترین بازیکن تورنومنت ببره...
تازه ناداوری ام شد...
به نظر من طرفدارای نادال فقط دعا کنن که از گروه بیاد بالا:434:
تااااازه خوب شد این همه استراحت کرد واللا چکا میکرد دیگه...:254::254:
نادال بعد بازی : :396::396::396::396::396::396:
من بعد بازی : :254::254::254::254:
شما برو واسه اسطورت متاسف باش که امسال یه گرند اسلم هم نبرد:254::254::254:
نادال به هر کی ببازه استاد بردن فدرر هست
دو تا جام الکی رو در زمان مصدومیت نوواک بردید فکر کردید خبریه
Afshin
11-21-2011, 02:53 AM
با سلام
نادال چرا اینجوری بود
من احتمال می دادم به خاطر اینکه چند وقته بازی نکرده فرمش ایده ال نباشه اما فکرشو نمی کردم به این افتضاحی هم باشه
انگار مریض بوده و 2 هفته تو خونه خوابیده بوده , یه حالی بود کلا , سرویس افتضاح , Return of Serve افتضاحتر , بکهند تعطیل ( بر خلاف اینکه انتظار می رفت چون سطح Low Bounce خوب بکهند بزنه ) , دقیقا مانند بازی اولش با Roddick در دوره قبل بود , بنابراین: هوادارای Nadal خیلی نگران نباشند همین که برد خوبه و من فکر می کنم بازی به بازی فرمش بهتر میشه.
ها , نکته قابل توجه این بود که در ست سوم Nadal بریده بود , که البته ممکنه به علت این باشه که چند وقته بازی نکرده بوده , اما دو مرتبه دستشو به زانوهاش زده بود و نفس نفس می زد , دقیقا مانند اتفاقی که براش تو بازی با Djokovic می افتاد وقتی بازی Go to the distance می شد.
گویا مشکل معده داشته رافا واسه همین هم رفت دستشویی.که همین مساله هم میتونه علت بازی افتضاحش بوده باشه.
Farid
11-21-2011, 02:57 AM
گویا مشکل معده داشته رافا واسه همین هم رفت دستشویی.که همین مساله هم میتونه علت بازی افتضاحش بوده باشه.
اگر هم اینچنین بوده بد موقعی رو برای Toilet break انتخاب کرد دقیقا از همونجا بازی پیچیده شود.
Farid
11-21-2011, 03:03 AM
قسمتهائی از مصاحبه Nadal قبل از بازی:
"I`m feeling good. i feel happy about how i practiced, I`m happy about how my mind is working, working hard everyday and with enough motivation. "
واقعا خنده داره
Mohammad
11-21-2011, 09:03 AM
تیم نادال متاسفانه اصلا حرفه ای عمل نمیکنن، اول فصل در بازیهای نمایشی دوحه رافا در فرم فوق العاده ای بود، گرفتن ویروس از ترینرش رافائل مایمو (که حتی راجر هم به این مورد اشاره کرد در مورد رافا) و بعد نتیجش در استرالین اپن. و موارد دیگه در طول فصل و الان هم که چیزی شبیه مسمومیت قبل از بازی.
برای یه بازیکن حرفه ای این مسائل باید اتفاق بیوفته آخه؟
راجر و رافا جفتشون دیروز بیشتر به خاطر اسمشون بازیهاشون رو بردند.
M A E S T R O
11-21-2011, 11:15 AM
یه جوری حرف میزنی انگار که رافاتون امسال سونامی راه انداخته !! خوبه 3 تا جام بیشتر نگرفته !!
یه مونته کارلو که جوکویچ نبود!
یه بارسلونا اونم جوکویچ نبود!
فرنچ اپن هم اگه جوکو رسیده بود فینال رافارو راحت برده بود شکی درش نیست.
راستی یک چیزه دیگه
ارباب استاد بردن رافا تو مسترز کاپ :443: شانگهای 2006 شانگهای 2007 لندن 2010 !
خودتو برا چهارمین باخت رافا اماده کردی؟ :434:
pouriya.alex
11-21-2011, 11:40 AM
این چه وضع ریترن بود تو تایبریک؟ این مزخرفترین تایبریکی بود که تو این سطح دیده بودم !
سرویس از نادال ریترن از فیش تو اوت ! اصلا معلوم نیست فیش یهو چش شد تو تایبریک؟!
نادال تقریبا بیشتر سرویس گیماشو بسختی هولد کرد اما تو تایبریک شرایط بکل عوض شد !
Pouya
11-21-2011, 11:42 AM
بررسی بازی فدرر - سونگا
ست اول
سه گیم اول بدون مشکل اساسی توسط بازی کنان هولد می شود. در گیم چهارم بازی عالی فدرر موجب می شود 0-30 جلو بیفتد. در ادامه بازی تهاجمی سونگا با 2 فورهند ارور یک شکل و نزدیک به خط ، مجموعا با 4 ارور پیاپی برک می شود:3-1.
در سه گیم بعد فقط فدرر یک امتیاز در سرو خود از دست می دهد و بازیکنی از سرو حریف امتیاز نمی گیرد:5-2. تاکید فدرر بر زدن روی بکهند سونگا بیش از حد ممکن به نظر می رسد. بازی ضعیف سونگا در گیم بعدی ست اول را زودتر از آنچه پیش بینی می شد به فدرر تقدیم می کند. در این ست فدرر در سرو دوم خود 100% و سونگا تنها 44% امتیازات را کسب کرده اند.
دوربین بیش از همه بر حضور تیری هانری - در کنار همسر راجر - تاکید دارد.
ست دوم
هر دو بازیکن با یک بازی تهاجمی و خوب گیم اول خود را هولد می نمایند:1-1 . سرویس ها و اکثر ضربات فدرر همچنان روی بکهند سونگاست و البته سطح بازی سونگا بالاتر از ست قبل به نظر می رسد. در گیم بعد فدرر 30-0 جلو میفتد اما ارور های پشت سر هم او از جمله 2 فورهند ارور - که فدرر معمولا آن ها را به وینر تبدیل می کرده - گیم را به سونگا واگذار می کند و سونگا بدون اینکه کار خاصی انجام دهد (مانند برک های فدرر در ست قبل) فدرر را برک می کند:2-1 سونگا.
سرویس های اول سونگا بسیار بهتر و با درصد بالاتری نسبت به ست قبل به نظر می رسند و او 2 گیم بعدی خود را به راحتی هولد می کند. ریترن های فدرر در این بازی اصلا خوب به نظر نمی رسند. در این بین فدرر در سرویس گیم خود تدافعی بازی می کند ولی به لطف ارور های سونگا و سرویس خوبش گیم را هولد می کند:4-2.
در ادامه فدرر در سرویس گیم خود در ابتدا عملکرد خوبی دارد و با یک باز حساب شده 30-15 جلو می افتد. یک ارور و یک ایس از فدرر :40-30. اما انگار بکهند سونگا تازه راه افتاده است و ریترن هایش بسیار بهتر از ست قبل هستند.بازی سه بار پیاپی 40-40 می شود. درصد سرو اول فدرر افت کرده و سونگا تهاجمی تر از او بازی می کند و فدرر در آسانه برک شدن قرار می گیرد. در ادامه ریترن عالی و ضربات عمیق و نزدیک به خط سونگا کار را تمام می کند : 5-2. او گیم بعد را هم به راحتی هولد می کند و 6-2 پیروز می شود. بکهند ، سرو اول و عملکرد سونگا در لب تور کاملا بهبود یافته و کار برای فدرر در ست بعد مشکل است. بازی فدرر فرق زیادی با ست قبل نداشت (البته او تدافعی تر از قبل بازی می کرد) و این سونگا بود که با بالا کشیدن سطح بازی خود، روند بازی را دیکته می کرد و عملکرد خوب او در امتیازات حساس - مخصوصا برک پوینت ها - کلید این ست بود.
ست سوم
در این ست دیگر از برک های زود هنگام خبری نیست و هر دو بازیکن 4 گیم اول خود را هولد می کنند:4-4.
فدرر ابتدا در سرویس گیم های خود تهاجمی بازی نمی کند و به لطف ارور های بعضا بسیار نزدیک سونگا از برک شدن می گریزد. سرویس های او مثل همیشه در لحظات حساس به کمکش می آیند. البته بازی او با گذشت زمان در این ست بهتر و تهاجمی تر می شود و دقت سونگا هم کاهش می یابد.
سونگا سرویس گیم های زوج زود - 2 و 4 - را براحتی و با سرویس های عالی خود هولد می کند اما در سرویس گیم های فرد خود - 1 و 3 - به زحمت می افتد، البته اشتباهات مبتدیانه فدرر در این 2 گیم باعث می شود که سونگا برک نشود. ریترن های فدرر در اوج قرار ندارند. سونگا در گیم 3 خودش با 3 سرو عالی از برک شدن می گریزد.
در گیم بعئی فدرر مقتدرانه سرویس گیم را هولد می کند و سونگا مثل سایر سرویس گیم های فرد خود دچار مشکل می شود. سرویس های اول خراب او با هوشمندی فدرر همراه شده و فدرر را در آستانه برد قرار می دهد : 5-4 و 0-40. اولین مچ پوینت با سرویسی محکم سیو می شود اما دراپ شات زیبا ، تجربه فدرر و نهایتا ناتوانی سونگا در لب تور باعث می شوند او که بیشتر از فدرر وینر زده بازنده شود.
زمان بازی نصف بازی بعد بود و از سطح بالاتری برخوردار بود. با توجه به دو بازی فدرر در آستانه صعود قرار دارد اما نمی توان سونگا را حذف شده دانست. بازی او با فیش بازی مرگ و زندگی خواهد بود.
تمام
davidbeckham
11-21-2011, 11:50 AM
یه جوری حرف میزنی انگار که رافاتون امسال سونامی راه انداخته !! خوبه 3 تا جام بیشتر نگرفته !!
یه مونته کارلو که جوکویچ نبود!
یه بارسلونا اونم جوکویچ نبود!
فرنچ اپن هم اگه جوکو رسیده بود فینال رافارو راحت برده بود شکی درش نیست.
راستی یک چیزه دیگه
ارباب استاد بردن رافا تو مسترز کاپ :443: شانگهای 2006 شانگهای 2007 لندن 2010 !
خودتو برا چهارمین باخت رافا اماده کردی؟ :434:
در هر حال از فدرر بهتر بوده
davidbeckham
11-21-2011, 11:53 AM
اشتباه نادال اینه که داره فامیل بازی در میاره نتیجش هم شده این
تونی نادال عین علی پروینه چیزی از علم تنیس سرش نمیشه:3t1:
فقط میگه برو تو زمین بقیش با خذا
Pouya
11-21-2011, 12:53 PM
نادال بعد از بازی :
"The third set was a little bit more crazy, up and down, but I felt very bad from the stomach since the beginning of the third," admitted Nadal. "I was seriously really lucky for the victory, and I for sure am very happy."
"It was a very important victory for me, for my confidence, to start the tournament with positive feelings," said Nadal. "I think I played a very good first set after the break from the beginning. The second was hard. I made a big mistake at 0-1, 40/15 for me in the beginning of the second. That [gave him] a lot of confidence and after that, all the match was close. The third set was a little bit more crazy, up and down. I was seriously really lucky for the victory, and I for sure am very happy."
Looking ahead to Tuesday night's match against Roger Federer, Nadal said, "It will be a challenge for me. He's playing fantastic, winning two tournaments in a row, and now today [against Jo-Wilfried Tsonga]. It will be a very difficult match."
فیش :
"I was just excited to get out there and be a part of this whole thing," admitted Fish. "I didn't play well. Obviously I got a little more comfortable after playing a set. Sort of getting used to all the surroundings with people in there. With the lights back, dark, it makes for good tennis. Conditions are absolutely perfect. That took a little bit of getting used to, I guess, 20 minutes or so."
فدرر بعد از بازی :
"It's not always in your control when you play Jo. That's the beauty of it. I kind of enjoy that to some degree. But I think also partially because it was a first-round match, I think that's maybe why we saw some ups and downs from both players. But that's kind of normal. That's why I'm actually pretty happy that I was able to come through today."
Federer Praises Finals Venue
"[The O2] is very nice. It's electrifying, it's entertainment. I feel like it's an arena where you'll be proud one day to have played here. I've really enjoyed my time all these years at The O2.
"I'm very experienced when it comes to round robin play here at the [Barclays ATP] World Tour Finals. It definitely has a different feel to it, because you do know you're going to be here regardless, and that in a way, it feels like you have a safety net, but you actually don't. It can be misleading. I know how to handle it mentally and the whole deal."
Court Speed-Murray vs Ferrer
"It looks like the court is very, very slow and you've got to work mightily hard for your points out there. That definitely helps Ferrer," Henman told the BBC. "The Spaniard is such a good mover, he's so consistent from the baseline and Murray is going to have to play an excellent match to come through. Given his present form, I think Murray will do it, but I wouldn't be surprised if it goes the distance."
-----------------------------------------------------
RF & TT :434:
A handful of celebrities were among the fans in attendance on Day 1, including football players Thierry Henry and Andrei Arshavin, Bollywood actress Archana Puran Singh and Bollywood film director Parmeet Sethi. Roger Federer, who received a visit from Henry following his match, said he thought the retired footballer approved of his performance. "He wasn't crying when I came into the locker room," the Swiss said with a smile. "We're good friends. He's just happy to come and see me play once in a while. We missed each other in New York even though we were both there, so it was nice again to catch up with him."
moris
11-21-2011, 01:06 PM
به نظر من دیگه بحث کردن در مورد تونی فایده نداره.رافا تصمیم خودش رو گرفته و با همین تیم میخواد ادامه بده.
---------
در مورد بازی هم به نظرم ست اول رافا خوب بود اما فیش افتضاح بود و بازیش اصلا تنوع نداشت.اما رو ست دوم و سوم بازیش خیلی متنوع شد و هم رو بیس لاین و هم رو نت بازی کرد.
کلا رافا فک کنم 1 یا 2 تا دراپ شات و والی تو این بازی داشت و اصلا بازی روی تور به این بشر یاد ندادن.بعضی موقعها فکر میکنم قسمت والی و دراپ شات انداختن از رو مغزش پاک شده !!!!
امیدوارم هر مشکلی که داره برطرف بشه و بتونه مثل سابق عمل کنه.
GREAT ROGER
11-21-2011, 01:17 PM
رقابت اصلی بین راجر و نواک می باشد نادال آمادگی لازم رو نداره موری هم تهدید بزرگیه.
مهران
11-21-2011, 02:32 PM
در هر حال از فدرر بهتر بوده
30 سالگلی نادالم میبینیم... البته اگر سبک بازیش بذاره تا اون سن بازی کنه!:443:
الان که جوونه به گرد پای افتخارات راجر تو سن و سال خودش نرسیده... تو سی سالگه فکر کنم...
بی خیال
راجر نیازی به تعریف ما نداره.
Ahoura
11-21-2011, 02:43 PM
خشی جان شما انتظار داری راجر تا کی گرند ببره؟ بالاخره هر ورزشکاری یه روز دوران اوجش به
پایان میرسه. تاسف خوردن مال زمانیه که در سن 24 یا 25 سالگی نتونه گرند ببره نه در 30
سالگی. راجر نوواک رو در بهترین فرمش هم شکست داد ( رولند ) پس نمی تونیم بگیم اگه نوواک
بود حتما راجر رو می برد. در ضمن اگر بخوایم اینجوری حساب کنیم که راجر دو جامش رو به خاطر
نبودن نوواک برده پس این فرمایش شما برای نادال هم کاملا صادقه. چون نادال هم سه جامش رو
در غیاب نوواک برده.
mojtaba
11-21-2011, 03:13 PM
فدرر همه را لوله میکنه:3t1:
dashingsaeed
11-21-2011, 03:20 PM
عزیز دلم چرا عصبی میشی؟؟؟ :443:
آخه گرند اسلم؟؟؟؟؟
راجر کم گرند گرفته؟؟؟:251::251:
حالا عیب نداره فردا میبینیم همو... :443:
M A E S T R O
11-21-2011, 03:57 PM
http://www.tennis.com/images/titles/title_head-to-head.gif (http://www.tennis.com/images/titles/title_head-to-head.gif)
http://www.atpworldtour.com/%7E/media/53599A5CE21D4CFEA586C5DA40F77897.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/53599A5CE21D4CFEA586C5DA40F77897.ashx?w=111&h=149)http://www.atpworldtour.com/%7E/media/622DD86E73F24C149FBE7F644FBC21ED.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/622DD86E73F24C149FBE7F644FBC21ED.ashx?w=111&h=149)
3-5
موری و داوید فرر در حالی به مصاف هم خواهند رفت که هر دو در جامهایه احیر عملکرد خوبی داشته اند.موری که در بانکوک و توکیو و شانگهای قهرمان شد و پس از 17 پیروزی پیاپی در پاریس به بردیچ باخت.فرر نیز پس از یو اس اپن 13 پیروزی و 4 شکست داشته است.و به نیمه نهایی توکیو و والنسیا و به فینال شانگهای رسیده است.
بهترین عملکرد موری در مسترز کاپ رسیدن به سمی در سالهای 2008 و 2010 بوده ولی بهترین عملکرد فرر در سال 2006 بود که در فینال شانگهای به G.O.A.T باخت :434:
در هارد کورت برتری کاملا با موری است و 5 بار فرر را شکست داده است.3 شکست موری برابر فرر همه در دادگاه های رس بوده است.
اخرین باری که این دو به مصاف هم رفتند در شانگهای بود که موری 2-0 پیروز شد.
Afshin
11-21-2011, 05:08 PM
[/URL]http://www.tennis.com/images/titles/title_head-to-head.gif (http://www.tennis.com/images/titles/title_head-to-head.gif)
http://www.atpworldtour.com/%7E/media/53599A5CE21D4CFEA586C5DA40F77897.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/53599A5CE21D4CFEA586C5DA40F77897.ashx?w=111&h=149)[URL="http://www.atpworldtour.com/%7E/media/622DD86E73F24C149FBE7F644FBC21ED.ashx?w=111&h=149"]http://www.atpworldtour.com/%7E/media/622DD86E73F24C149FBE7F644FBC21ED.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/622DD86E73F24C149FBE7F644FBC21ED.ashx?w=111&h=149)
3-5
موری و داوید فرر در حالی به مصاف هم خواهند رفت که هر دو در جامهایه احیر عملکرد خوبی داشته اند.موری که در بانکوک و توکیو و شانگهای قهرمان شد و پس از 17 پیروزی پیاپی در پاریس به بردیچ باخت.فرر نیز پس از یو اس اپن 13 پیروزی و 4 شکست داشته است.و به نیمه نهایی توکیو و والنسیا و به فینال شانگهای رسیده است.
بهترین عملکرد موری در مسترز کاپ رسیدن به سمی در سالهای 2008 و 2010 بوده ولی بهترین عملکرد فرر در سال 2006 بود که در فینال شانگهای به G.O.A.T باخت :434:
در هارد کورت برتری کاملا با موری است و 5 بار فرر را شکست داده است.3 شکست موری برابر فرر همه در دادگاه های رس بوده است.
اخرین باری که این دو به مصاف هم رفتند در شانگهای بود که موری 2-0 پیروز شد.
سال 2007
manoochehr1984
11-21-2011, 07:22 PM
فرر آماده تر بود به نظرم حقش بود بازی رو ببره
Pouya
11-21-2011, 07:23 PM
بررسی بازی ماری - فرر
ست اول
هر دو بازیکن گیم اول خود را بدون مشکل خاصی هولد می کنند. در گیم سوم ارور فرر ، ماری را در موقعیت 2 برک پوینت قرار می دهد که او هر دو را با ارور های بی مورد از دست می دهد. ماری برک پوینت دیگری را از دست می دهد اما در موقعیت چهارم بالاخره فرر را برک می کند. ضربات عمیق فرر و همچین با کم آنها با تور به ضررش تمام شده و گیم را کمی بد شانسی از دست می دهد. شاهد رالی های طولانی در این بازی بودیم و در ادامه هم خواهیم بود.
در گیم بعدی بد شانسی اینبار گریبان ماری را می گیرد و فرر 0-40 جلو می افتد: 3 برک پوینت. ماری که اکثر سرویس های اولش خراب شده اولین برک پوینت را با ایس از سرو 2 سیو می کند اما با پسینگ شات ناموفق گیم را به فرر واگذار می کند:2-2. در گیم بعد فرر جنب و جوش و دقت بیشتری دارد و فاتح می شود. این بازی را می توان هوشمندی ماری در برابر تلاش فرر نامید.
در گیم بعد و در امتیاز 30-30 فرر از فرصت هایش استفاده نمی کند و در یکی از زیبا ترین رالی های این بازی ماری با بکهند پسینگ شاتی زیبا به امتیاز 40 می رسد. ارور ماری کار را 40-40 برابر می کند. اما او در دو رالی زیبای دیگر موفق عمل می کند:3-3. بازی از سطح خوبی برخوردار است.فرر در هولد کردن مثل ماری به زحمت نمی افتد:4-3.
توانایی بالاتر ماری در اسمش و لب تور به کمکش می آیند. او ضربات عمیق تری می زند. و فرر در زدن ضربات عمیق ارور می دهد. ماری گیم خود را راحت تر از قبل هولد می کند:4-4. در گیم بعد ارور های فرر او را در موقعیت برک قرار می دهد:30-40. فرر با یک بازی تهاجمی در رالی برک پوینت را سیو می کند. و سرانجام با یک فورهند وینر زیبا گیم را می گیرد:5-4.
گیم بعد بسیار طولانیست و بازی باها 40-40 می شود. و اندی از فرصت های خود استفاده نمی کند. فرر دراپ شات او را به زیبایی جواب می دهد و اندی داد بلندی می زند. او یک ست پوینت را در این گیم سیو می کند. اما در ست پوینت بعدی ارور بدی می دهد و ست را واگذار می کند. ارور های او در این بازی بیشتر از حد معمول بود.
ریترن های خوب فرر مخصوصا روی سرو دوم اندی و ضربات عمیق و تهاجمی او در اواخر بازی کلید برد او بود. اندی باز هم به اعصابش مسلط نیست...درصد سرو اول او (37) و موفقیتش در سرو دوم(46) بسیار ضعیف است.
ست دوم
ماری وقت استراحت می گیرد. چیزی که به نظر موثر می رسد. او از تک فرصت خود استفاده می کند: فرر در گیم اول برک می شود و تاوان ارور هایش را می دهد. ماری هم گیم خود را هولد می کند و 2-0 جلو می افتد. در گیم بعد ماری بازی 0-40 را 40-40 می کند ولی سرانجام گیم هولد می شود :2-1. در گیم بعد فرر جبران می کند و 0-40 در سرو ماری جلو میفتد. و ارور نزدیک ماری همه چیز را مساوی می کند. تا اینجا بازی مثل ست قبل است و سناریو یکسانی دارد: فرر پس از برک شدن به بازی برگشته و با دو ایس پشت سر هم گیم خود را هولد می کند:3-2 فرر.
بازی نزدیکی را شاهد هستیم و اکثر گیم ها 40-40 می شود. در گیم بعد اندی 2 برک پوینت را سیو می کند. و بالاخره سرویس به کمکش می آید تا گیم را هولد نماید. در گیم بعد ماری بهتر بازی می کند و ارور های فرر به برک شدنش می انجامد:4-3 ماری.درگیم بعد ماری برک پوینتی را سیو می کند. اما ارور های اندی ادامه دارند: ریترن خوب فرر و در ادامه دبل فالت ماری در برک پوینت بازی را برابر می کند:4-4.
امتیاز اول گیم نهم با لاب زیبایی به فرر می رسد. تهاجم و تلاش قابل تحسین فرر و ریترن ضعیف ماری در ادامه کار را مقل ست قبل 5-4 به سود فرر می نماید. آیا سرنوشتی مشابه ست قبل در انتظار اندیست؟ تمام ارکان اصلی بازی اندی - سرویس ، بکهند و فورهند - ضعیف تر از تور آسیاست.
فرر 15-30 جلو می افتد اما ماری از مهلکه می گریزد و بازی 5-5 می شود. اما فرر هم گیم خود را شامل یک رالی طولانی و با یک ایس در آخر هولد می نماید:6-5.
در گیم بعد ماری در لب تور ناکام می ماند و فرر والی موفقی می زند: مچ پوینت. تهاجم فرر موفق تر از دفاع اندی ماری عمل می کند و با او عملکرد خوبش در لب تور بازی را می برد. 6-4 و 7-5
درصد سرو اول اندی به 51 رسید اما ضعف او در سرو 2 با ریترن های خوب فرر همراه شده و شب تلخی را برای اندی جلو چشم هموطنانش رقم می زند...
فرر مستحق برد بود و در جایگاه مناسبی برای صعود قرار می گیرد و کار برای صعود اندی سخت می شود.
sahand
11-21-2011, 07:27 PM
افتضاح.خیلی بد:3t1:من واقعا متاسفم براش.دیگه هیچ امیدی تو این تورنمنت بهش نیست.آخه به کی به فرر؟این آسون ترین بازی گروهیت بود.حالا میخوای چه جوری نوله رو ببری؟بردیچو چطور؟بکهند افتضاح،سرویس مذخرف والی و دراپ شات در حد تنیس ایران.چی بگم من به تو آخه؟یه کم تمرکز نداشت.هر دو ست جلو افتاد بعد میاد گند میزنه میره.انگار ماس خورده بود.چه برنامه ای برای ادامه بازیهاش داره نمی دونم:3t1::3t1::3t1::3t1::240:
Mahmood
11-21-2011, 07:27 PM
امشب احتمالا دومین نتیجه غیر منتظره گروه A با برد توماس بردیچ رقم خواهد خورد...
Pouya
11-21-2011, 07:29 PM
دورو به شرفت فرر!:655::866: ولی با این بازی صعود نکنی بد جوری حالتو می گیرم. حواست باشه!:434:
حالا که بردیم یه کری هم بخونیم :434:آفرین:441: خوب حال بچه اسکاتلندی ر گرفتی! حالا بره با راجر تو زمین تسویه کنه!:sps: دیگه کری الکی نخونی ها! :780: برو با بزرگترت بیا!!:254::434:
امشب احتمالا دومین نتیجه غیر منتظره گروه A با برد توماس بردیچ رقم خواهد خورد...
دور از تعصبم میگم واقعا احتمالش زیاده :243::443:
sahand
11-21-2011, 07:35 PM
دورو به شرفت فرر!:655::866: ولی با این بازی صعود نکنی بد جوری حالتو می گیرم. حواست باشه!:434:
حالا که بردیم یه کری هم بخونیم :434:آفرین:441: خوب حال بچه اسکاتلندی ر گرفتی! حالا بره با راجر تو زمین تسویه کنه!:sps: دیگه کری الکی نخونی ها! :780: برو با بزرگترت بیا!!:254::434:
پویا جون من حسابی از دست اندی ناراحتم ولی بحث راجرو به اینجا نکشون.در ضمن نمی خوام بحث هد تو هدو اینجا هم بیارم ولی فکر کنم اندی جواب راجرو داده 8-6 جلو:443:
Pouya
11-21-2011, 07:40 PM
پویا جون من حسابی از دست اندی ناراحتم ولی بحث راجرو به اینجا نکشون.در ضمن نمی خوام بحث هد تو هدو اینجا هم بیارم ولی فکر کنم اندی جواب راجرو داده 8-6 جلو:443:
راجرم تو گرند 16-0 و تور فینال 5-0 جلو هست!:sps:
جدا از کری و شوخی من خودمم دلم برای اندی سوخت:243: بچه مظلومیه.:434:
sahand
11-21-2011, 07:52 PM
راجرم تو گرند 16-0 و تور فینال 5-0 جلو هست!:sps:
جدا از کری و شوخی من خودمم دلم برای اندی سوخت:243: بچه مظلومیه.:434:
من در مورد حرف راجر نظر دادم و بعد حرف ماری که تو زمین بهش اثبات می کنم وگرنه راجر که در این زمینه از همه جلو تره.
درود به هر دو(البته امشب خاک بر سر اندی)
love.roger
11-21-2011, 07:52 PM
پویا جان اندی و مظلومیت؟!!!
Pouya
11-21-2011, 07:59 PM
شاید خودش مظلوم نباشه ولی بعد از باخت خیلی قیافه ش میره تو هم!:243::434:
love.roger
11-21-2011, 08:04 PM
خیلی خیلی دیدنی میشه؛راستی نظرت نمیخوای راجع به بازی راج و نادال بگی ؟
Alireza Murray
11-21-2011, 08:26 PM
سهند خان 2 بازی دیگه مونده چرا انقدر زود عصبی میشی؟ اندی به این زودی ها حذف نمیشه صبر داشته باش :443:
love.roger
11-21-2011, 08:27 PM
دوستان چه عجب ساکتید!فردا شب قراره لندن بره رو هوا؛واقعا بازی حساسی؛راجر هوای طرفدارات داشته باش ؛come on maestro
Behr@d
11-21-2011, 09:08 PM
به به اولین قدم ماری واقعا محکم بود:251::254::251::254:
این جوری میخواد جواب فدرر آماده را در زمین بده.
ماری الان شانسش برای صعود کم شده.
چون یک بازیش با نامبر 1 جوکوویچ و بازی دیگرش هم با بردیچ هستش.بردیچی که او را در پاریس شکست داده است.
اما اگر از حق نگذریم حق فرر برد بود.
Behnam RF
11-21-2011, 09:29 PM
Always Back Him :434:
http://tennis-image.com/images/02529741888241758087.jpg
sahand
11-21-2011, 10:25 PM
سهند خان 2 بازی دیگه مونده چرا انقدر زود عصبی میشی؟ اندی به این زودی ها حذف نمیشه صبر داشته باش :443:
علیرضا جون من هیچوقت نا امید نشدم ولی اگه اندی بخواد به همین نحو امروز بازی کنه امیدی بش نیست ولی اگه به کل نحوه بازی امروزشو عوض کنه چرا که نه:379:
sahand
11-21-2011, 10:32 PM
زکی!تو هشت سالگیت بیاند تو مدرست گروگانت بگیرند بزنن چند تا از دوستای خوب مدرستم نفله کنند بعد میگی مظلوم نیست.هر کی دیگه بود مشکل روانی پیدا می کرد.معتاد می شد قاتل روانی می شد.اینا هم نمی شد در کل روانی می شد ولی این بابا میاد نفر (3) جهان میشه و یه الگو برای خیلیا.من نمی دونم شما از هر کی بدتون میاد یعنی بهتر میگم هر کی جز راجر دیگه خدا میدونه این شخص چه آدم شمریه.واقعا برای یه همچین اشخاصی تاسف می خورم:243:
love.roger
11-21-2011, 11:31 PM
لطفا حواستون باشه دارین چی میگین اینجا هم باکسی دعوا ندارم؛من چهرش گفتم که اصلا به مظلوما نمیخوره کاری به شخصیتش ندارم که درونش باشه؛من قصد توهین به هیچ تنیسوری ندارم
M A E S T R O
11-21-2011, 11:32 PM
http://www.tennis.com/images/titles/title_head-to-head.gif (http://www.tennis.com/images/titles/title_head-to-head.gif)
[/URL]http://www.atpworldtour.com/%7E/media/B5906C5D15BB4CECBE015BA8470A95C3.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/B5906C5D15BB4CECBE015BA8470A95C3.ashx?w=111&h=149)[URL="http://www.atpworldtour.com/%7E/media/FFD6AD20F615488AB61F12F306037335.ashx?w=111&h=149"]http://www.atpworldtour.com/%7E/media/FFD6AD20F615488AB61F12F306037335.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/FFD6AD20F615488AB61F12F306037335.ashx?w=111&h=149)
7-1
نواک جوکویچ نامبر وان تنیس جهان در اولین بازی خود در مسترز کاپ با بردیچ رنک 7 جهان بازی خواهد کرد.این نهمین باری است که این دو برابر هم قرار میگیرند.تنها پیروزی بردیچ در ویمبلدون 2010 بود که در سمی نوله را شکست داد.
بردیچ برابر نامبر وان ها نتایج خوبی ندارد.او فقط 2 بار موفق به شکست دادن نامبر وان شده است که هر دو بار برابر فدرر بوده است(المپیک 2004 و میامی 2010).
او 11 شکست را مقابل نامبر وان ها داشته است.7 شکست برابر فدرر-3 شکست برابر نادال و یک شکست نیز برابر جوکویچ.
مطمئنا بازی خوبی خواهد شد.
منتظر یک اتش بازی از نوله و توماس باشید :001_smile:
Ahoura
11-21-2011, 11:38 PM
FEDERER Vs NADAL
Tuesday, 22 November 2011
Not Before 20:00 P.M GMT
http://www.tennis-image.com/images/12598192009903131028.jpg
Aryan
11-21-2011, 11:51 PM
وای چرا نواک بازیو اینجوری شروع کرد؟؟؟؟؟
Ahoura
11-21-2011, 11:58 PM
وای چرا نواک بازیو اینجوری شروع کرد؟؟؟؟؟
دوست عزیز اگر سوال و یا بحث خاصی دارین از تاپیک استفاده کنین. تاپیک رو با جملات چند
کلمه ای شلوغ نکنین. لطف کنین جملات کوتاهتون رو در چت باکس (http://tennistalkers.com/misc.php?do=cchatbox) مطرح بفرمایید.
Pouya
11-22-2011, 02:09 AM
بررسی نقاط کلیدی بازی جوکوویچ - بردیچ
ست 1 :
فورهند نواک ضعیف به نظر می رسد. بردیچ با نشانه گرفتن سمت زاست زمین نواک موفق می شود او را در گیم 2 برک کند. بردیچ در سرویس گیم های خود مقتدر عمل می کند. اتفاق گیم 2 در گیم 4 هم تکرار شده و نواک دوباره برک می شود. تور که خیلی وقت ها به کمک او آمده این بار به عکس عمل می کند : 4-0 بردیچ.
سرو دوم نواک هم افت محسوسی نسبت به قبل داشته است. بازی تهاجمی نواک در گیم بعد نتیجه می دهد و او امتیاز مهمی را در یک رالی زیبا می گیرد و نهایتا بردیچ را برک می کند. فورهند و سرویس بردیچ جور بکهند و بازی نه چندان خوب او در لب تور را کشیده و اون با سیو کردن 3 برک پوینت 5-2 جلو میفتد. نواک گیم خود را هولد می کند ، اما اصلا کافی نیست. ریترن او افت کرده و فورهند کراس کورت های زیبای بردیچ به کمکش می آیند تا فاتح ست 1 شود. نواک فقط 3 وینر زده(شامل 2 دراپ شات!!) سرو (مخصوصا سرو 2) و ریترن نواک بهبود نیابد نمی تواند با توجه به آمادگی بردیچ به بازی برگردد.
ست 2:
سرویس ، فورهند و ریترن نواک نسبت به ست قبل بهبود یافته و او در یک گیم طولانی بردیچ را برک می کند : 2-0 . ضربات او عمیق تر از قبل به نظر می رسند. بردیچ توپ ساده ای را در امتیاز 30-30 سرو نواک خراب می کند و نمی تواند به بازی برگردد:3-0. جوکوویچ در این ست برتر است و معمولا او در رالی ها بازی را دیکته می کند و ارور های بردیچ در حمله موجب می شود روند بازی تغییر نکند: 5-3 و نواک سروینگ فور ست. بکهند نواک هم به روز های اوج بازگشته است. او با یک ایس ست را به پایان می برد. در این ست سرویس او به طرز محسوسی پیشرفت کرد :
ست 1 : 58% سرو اول ، 60% برتری در سرو 1 و 36% برتری در سرو 2
ست 2 : 82% سرو اول ، 74% برتری در سرو 1 و 80% برتری در سرو 2.
در مقابل بردیچ افتی نداشته و این نواک است که سطح بازی خود را بالا کشیده.
ست 3:
در 4 گیم اول بازی تقریبا برابر است و هیچ کدام فرصت برک پیدا نمی کنند. سطح بازی به وضوح بالاتر از 3 بازی قبل است. بردیچ با هولد کردن گیم خود 3-2 جلو میفتد و با ریترن های قوی و ارائه یک بازی تهاجمی در گیم بعد نواک را برک می کند : 4-2. بردیچ که خوب سرو زده در گیم بعد 2 دبل فالت می دهد و همین امر باعث می شود برک شود. نواک زودتر از آنچه تصور میشد به بازی بر می گردد و گیم بعد را هم می گیرد: 4-4. هردو گیم های خود را هولد می کنند ، البته نواک دچار مشکل می شود و حتی یک مچ پوینت را هم سیو می کند. اررو های بردیچ به ضررش تمام می شوند:6-6. آیا او حسرت این فرصت ها را خواهد خورد؟
هردو در مجموع بازی خوبی ارائه دادند و در تایبرک روحیه و لحظات ، تععین کننده هستند.
تایبرک: هر دو سرو اول خود را با فورهند ارور ازدست می دهند:1-1. سه ارور دیگر از فورهند بردیچ تقریبا کار را برای او تمام می کند : 4-1 . در امتیاز پنجم سرو اول قدرتمند او در این ست (تقریبا 90% برتری) به کمکش می آیند اما فورهند اروری ویران کننده کلید باخت بردیچ می شود. هر دو یک امتیاز از سرو خود از دست می دهند: 6-3. نواک با یک سرو خوب کار را تمام می کند. بردیچ مثل فیش چوب کم تجربه و کم روحیه بودن خود را می خورد و مثل اندی در آستانه حذف قرار می گیرد.
davidbeckham
11-22-2011, 02:16 AM
come on nole
:866:http://tennis-image.com/images/60500613064216385206.jpg
چه بازی بود آخه این نوواک؟؟؟؟؟؟؟:243:
dashingsaeed
11-22-2011, 02:24 AM
با توجه به بازیای امشب پیشاپیش قهرمانی اسطوره رو به همه طرفدارای نازنینش تبریک میگم :583::396::151:
Afshin
11-22-2011, 02:52 AM
مرسی نواک :655:
ehsann
11-22-2011, 03:19 AM
تا الان كه سطح بازيها نسبت به پارسال پايين تر بوده.ارورها زياده,راليهاي خوبم به ندرت ديده ميشه.مشخصه هيچ كدوم از مدعي ها امادگي سال قبل رو ندارن.اما شايد روزاي اينده شرايط عوض شه.
Hatam
11-22-2011, 03:31 AM
تغییرات رنکینگ پس از برگزاری دور اول رقابتهای مسابقات بارکلیز لندن در تایپیک تغییرات رنکینگ در بارکلیز لندن 2011 (http://tennistalkers.com/showthread.php?p=60820#post60820)اصلاح شد.
همه چیز درباره بازی های رافا و راجر (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3386)
PowerVu
11-22-2011, 05:33 AM
سناریوهای احتمالی صعود به دور نیمهپایانی در بخش انفرادی گروه B
http://tisfooon.tk/images/fhjdm32luycwv78edkc.jpg (http://tisfooon.tk/images/fhjdm32luycwv78edkc.jpg)
اگر سهشنبه یکی از اتفافات زیر رقم بخورد، رافائل نادال به مرحله تک حذفی نیمهپایانی راه خواهد یافت:
رافائل نادال موفق شود در 2 ست پیاپی راجر فدرر را شکست دهد.
رافائل نادال، بتواند راجر فدرر را شکست دهد و ماردی فیش، جو-ویلفرد سونگا را مغلوب کند.
همچنین
اگر سهشنبه یکی از اتفافات زیر رقم بخورد، راجر فدرر به مرحله تک حذفی نیمهپایانی راه خواهد یافت:
راجر فدرر موفق شود در 2 ست پیاپی رافائل نادال را شکست دهد.
راجر فدرر، بتواند رافائل نادال را شکست دهد و جو-ویلفرد سونگا، ماردی فیش را مغلوب سازد.
Mohammad
11-22-2011, 09:43 AM
دیشب خیلی از بازی بردیک لذت بردم، خیلی Clean بازی میکنه، به نظر من سطح بازی بردیک خیلی رفته بالا، تو پاریس هم به نظر من خیلی خوب بازی کرد با ماری و جلوی فدرر هم خستگی نذاشت بازیش خوبش رو ادامه بده، یه Easy Powerـی هم داره که بهش اجازه میده به راحتی و بدون هیچ Preparation آنچنانی بتونه مسیر توپ رو با ضربات سنگین عوض کنه و دست بالا رو تو رالی ها بگیره، البته ی تو پوزیشن های کاملا دفاعی هم به راحتی میتونه با تزریق Pace ناگهانی و استفاده از زوایای تند، دفاع رو تبدیل به حمله کنه. به نظر میرسه Movementـش و قابلیت مانورش در زمین هم خیلی بهتر از قبل شده.
M A E S T R O
11-22-2011, 11:31 AM
http://www.tennis.com/images/titles/title_head-to-head.gif
http://www.atpworldtour.com/%7E/media/A4056C74CB884EE6BE8A7A529B1C02D8.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/A4056C74CB884EE6BE8A7A529B1C02D8.ashx?w=111&h=149)http://www.atpworldtour.com/%7E/media/63ADC0C7B4224BE5A214B5454CC058F7.ashx?w=111&h=149 (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/63ADC0C7B4224BE5A214B5454CC058F7.ashx?w=111&h=149)
0-1
سونگا و فیش امروز در حالی به مصاف هم میروند که هر دو بازی نخست خود را باخته اند و به دنبال اولین پیروزی خود در لندن هستند.
این دومین باری است که این دو به مصاف هم میروند.تنها میتینگ انها در یو اس اپن 2011 بود که سونگا 3-2 برد.
این اولین حضور مردی فیش در مسترز کاپ است درحالیکه سونگا دومین حضور خود را در مسترز کاپ تجربه میکند.
سونگا در مسترز کاپ سال 2008 از صعود به سمی بازماند.
Mohammad Reza
11-22-2011, 11:33 AM
خب 8بازیکن بارکلیز بازی هاشون رو انجام دادند...یه بازی متوسط به پایین از راجر،رافا دیدیم..امروز پیش بینی بسیار سخت میشه! باید دید که فرم کدوم یک بهتر باشه..بی شک نادال با استراتژی همیشگیش یعنی;طولانی کردن رالی ها به منظور ارور راجر،فرستادن توپ ها بر روی بکهند راجر به کورت میاد که کاملا منطقی هست..یکی از نکات بازی راجر-سونگا این بود که راجر استراتژی خوبی رو در نظر گرفته بود،یعنی فرستادن توپ به سمت بکهندسونگا و سرویس ها بیشتر به سمت بکهند او بود..که رفته رفته بکهند سونگا بهتر شد و این استراتژی راجر خنثی شد..تو بازی امشب اگه راجر بکهند خوبی داشته باشه بسیار میتونه کمکش کنه و در مقابل سرویس خوب و والی های به موقع.
راجر باید رالی رو کنترل کنه و به موقع با فورهندش حمله کنه و نادال رو عقب تر بکشه...یکی از نکاتی که تو بازی با بازیکنانی چون نادال،ماری باید توجه داشت اینه که بتونی خوب هم دفاع کنی..پس جدا از حمله راجر دفاعش هم باید امشب قوی باشه..
البته فرم بازیکن تو کورت مشخص میشه..امیدوارم راجر بتونه ست اول رو خودش بگیره.
35-7 برد و باخت راجر در تورنمنت آخر سال هست...راجر اگه میخواد امسال به رکورد 39برد lENDl برسه باید همه بازیهاشو ببره و قهرمان بشه تا به 39برد برسه(اگه اشتباه نکنم)..پس هدف راجر نخست قهرمانی در بارکلیز و 6مین قهرمانی و سپس رسیدن به 39 برد Lendl !
سخنان راجر پس از بردن جایزه محبوبترین بازیکن :
“Many awards now. It’s 22 from the ATP [World Tour Awards] and nine straight Fans’ Favourite,” said Federer. “I can only thank them as many times as I already have, through the TV, through websites and when I see them and sign autographs and speak to them, how friendly they always are with me, and how nice it is to be well-liked, really. It’s nice to have so many fans all around the world.
سخنان راجر پس از بدست آوردن جایزه استفان ادبرگ:
“And then the Stefan Edberg award is very special to me because he was an idol for me growing up. Sort of being popular like him and being regarded from my fellow peers, and my rivals really at times, as a fair player... This is already my seventh award in the fair play category, so it’s very nice and I’m very proud of those achievements.”
Paymaan
11-22-2011, 12:34 PM
من آخرای بازی نادال رو دیدم . خیلی خسته شده بود به نظرم. ضرباتش اصلا Pace نداشت. ( البته قبلا هم همینطوری بود:443:)
سطح هم که Low Bounce ـه. پس کافیه فقط راجر Backhand و Serve ـه خوب بزنه.
به امید پیروزی راجر:655::583:
Maani
11-22-2011, 12:55 PM
آخه توماس اون فورهند بود زدی توی match point ؟
Hatam
11-22-2011, 06:36 PM
بچه ها الان الجزیره اسپورت زیر نویس زده که «منابع آگاه به الجزیره گفته به احتمال زیاد رافا انصراف میده»:182:
pouriya.alex
11-22-2011, 06:58 PM
من ست دوم رو ندیدم، مشکلی واسه فیش پیش اومد 6-1 باخت؟:379:
davidbeckham
11-22-2011, 07:08 PM
حال کردم فیش باخت:866:
Pouya
11-22-2011, 07:19 PM
من ست دوم رو ندیدم، مشکلی واسه فیش پیش اومد 6-1 باخت؟:379:
اون احمق (فیش) همین جوریه. یه ست که نزدیک میبازه اعصابش خرد میشه.:3t1: چنتا رالی مهم هم از دست داد بدتر شد. سر یه پوینت هم ست 1 که برک شد با داور جر و بحث کرد. اونجا محق بود. ولی اول آخرش میباخت.:443::434:
سونگا هم آماده تر و بهتر بود و مستحق برد بود. به خشایار تبریک میگم. امیدوارم صعود کنه.:434:
M∂hdi
11-22-2011, 07:49 PM
اندی ماری به علت اسیب دیدگی از ناحیه کشاله ران، از مسابقات کناره گیری کرد
به نقل از David Ornstein روزنامه نگار ورزشی بی بی سی
اندی میگه امروز صبح که از خواب بیدار شده، هنوز احساس درد رو داشته .
Murray: "Very upset, disappointed. Was never going to feel great today. Woke up and was still sore."
Murray: "Chatted for 2hrs, realised no positives to playing. Really unhappy on court yest, didn't enjoy at all."
آپدیت : یانکو تیپسارویچ جایگزین ماری خواهد شد تا چهارشنبه با بردیچ مسابقه بده
EXpress
11-22-2011, 07:54 PM
بچه ها الان الجزیره اسپورت زیر نویس زده که «منابع آگاه به الجزیره گفته به احتمال زیاد رافا انصراف میده»:182:
امکان کناره گیر ی اندی ماری هست،اما راجب نادال که بحثی نبوده
Aryan
11-22-2011, 08:20 PM
اندی ماری به علت اسیب دیدگی از ناحیه کشاله ران، از مسابقات کناره گیری کرد
به نقل از David Ornstein روزنامه نگار ورزشی بی بی سی
اندی میگه امروز صبح که از خواب بیدار شده، هنوز احساس درد رو داشته .
Murray: "Very upset, disappointed. Was never going to feel great today. Woke up and was still sore."
Murray: "Chatted for 2hrs, realised no positives to playing. Really unhappy on court yest, didn't enjoy at all."
آپدیت : یانکو تیپسارویچ جایگزین ماری خواهد شد تا چهارشنبه با بردیچ مسابقه بده
خب پس اونم بحونشو پیدا کرد تا کناره گیری کنه:242:
اصلا آماده نبود
Alireza Murray
11-22-2011, 08:34 PM
لعنتی این همه منتظر بمونی بعد به خاطر یه مصدومیت انصراف بدی :3t1: مثل اینکه قرار نیست ... هیچ نگیم بهتره
اندی منتظرم تو استرالیا ببینمت
sirvan
11-22-2011, 08:47 PM
با کناره گیری اندی کار نوواک آسان تر شد
در مورد بازی امشب
راجر 2 - 1 رافا
Alireza Murray
11-22-2011, 08:53 PM
ولی فکر میکنم اندی تصمیم عاقلانه ای گرفته اگر میخواست بازی کنه فقط اوضاع رو خراب تر میکرد حالا باید برای سال 2012 برنامه ریزی کنه
سال 2011 هم تموم شد خیلی زود و باز هم بدون گرنداسلم
versus
11-22-2011, 09:03 PM
جالب بود.
sspol
11-22-2011, 09:07 PM
بازي رافا نادال ساعت چنده دقيقا؟
sirvan
11-22-2011, 09:10 PM
11.30 به وقت ایران
Nima88
11-22-2011, 09:36 PM
اندی فقط بخاطر اینکه میدونست نمیتونه صعود کنه کنار کشید . ترسو و بزدل:3t1: یا از اول بکش کنار یا تا تهش بیا ، رافا تو سال 2009 هر سه تا بازیش باخت با اینکه برا تنیسوری مثل رافا خیلی افتضاحه اما صد شرف داره به کناره گیره از مسابقات. اگه شا یعه که در مورد رافاست درست باشه و اونم بخواد کنار بکشه اونم یه ترسو.
Paymaan
11-22-2011, 09:39 PM
رافا 50 دقیقه پیش در فیسبوکش نوشت :
Overcome the stomach problems ... practicing hard for the match against Federer that I'll play in a moment!
اینو گفتم که اگر باخت. نیاید بگید مصدوم بود!
Alireza Murray
11-22-2011, 09:49 PM
اندی فقط بخاطر اینکه میدونست نمیتونه صعود کنه کنار کشید . ترسو و بزدل:3t1: یا از اول بکش کنار یا تا تهش بیا ، رافا تو سال 2009 هر سه تا بازیش باخت با اینکه برا تنیسوری مثل رافا خیلی افتضاحه اما صد شرف داره به کناره گیره از مسابقات. اگه شا یعه که در مورد رافاست درست باشه و اونم بخواد کنار بکشه اونم یه ترسو.
حرف دهنت رو بفهم نمیدونستم وقتی ادم مصدومه باید بیاد وقتی نمیتونه بازی کنه ، بیاد تو زمین تا یه ادمی مثل تو بگه اومد ولی مثل مرد باخت جمع کنین بساط مزخرفتون رو یه ذره هم فکر خوبه ترس از کی بترسه ؟ ترس یعنی کاری که رافا تو بازی با اندی تو استرالیا 2010 کرد ترس از بیگل شدن
چیزی وجود نداره تا ازش بترسیم البته از تو بعید نیست همچین خزعبلاتی رو بنویسی برات متاسفم
رافا بود مصدوم بود و نمیتونست و فلان حالا اندی شده ترسیده که حذف بشه نمیدونستی بدون الکی نیست ادم انصراف بده مرض هم نداره تو تورنمنت مهمی الکی انصراف بده
sahand
11-22-2011, 10:25 PM
شایعه الکی درست نکنید.اندی تا حالا کی از زیر باختش در رفته؟همیشه تا تش وایساده.مثل بعضیا نبوده که تا می بینه وسط بازی دیگه نمی تونه ببره ریتایر میکنه.مثل بعضیا نبوده که اول هر تورنمنت میگه خوبم تا باخت میگه هنوز مصدومم.اندی دلیلی نداشت هنوز فرصت صعود داشت.بعضیا چون هر دفعه تنیسورشون اینکارو میکنه برای اینکه روی اون سرپوش بذارند دارند این حرفارو میزنند
M A E S T R O
11-22-2011, 10:29 PM
http://up1.iranblog.com/images/mulre4ov3mww6f8l1rtw.gif
http://up1.iranblog.com/images/scw2573alwjvzy5hjsoz.jpeghttp://up1.iranblog.com/images/fvvqbnbsgwrs2afu9aum.jpeg
17-8
برای بار بیست و ششم یک بار دیگر شاهد فدال خواهیم بود.اخرین باری که این دو به مصاف هم رفتند در رولندگاروس بود که نادال 3-1 پیروز شد و دهمین گرند خود را جشن گرفت.
اخرین باری که فدرر موفق به شکست نادال شده است به مسترز کاپ لندن در سال 2010 برمیگرده که فدرر 2-1 پیروز شد و قهرمان شد.
این چهارمین باری است که این دو در مسترزکاپ به مصاف هم میروند که در سه بار گذشته فدرر پیروز بوده است.
فدرر و نادال در این فصل سه بار به مصاف هم رفتند که هر 3 بار نادال پیروز شده و این اخرین فرصت فدرر برای انتقام از نادال در این فصل است.
(ارباب قربون شکل ماهت برم لطفا بزن له کن این سولید دیفنسو :001_rolleyes: )
سهند همیشه انقد مبهم حرف میزنی؟ بعضیا بعضیا!! این بعضیا کی هستند؟؟:379:
sahand
11-22-2011, 10:44 PM
سهند همیشه انقد مبهم حرف میزنی؟ بعضیا بعضیا!! این بعضیا کی هستند؟؟:379:
چه گیری دادی تو آرسام.من حال دعوا ندارم اگه کسی واکنش بده معلومه که تنیسور خودش اینکارست:3t1:
Alireza Murray
11-22-2011, 10:48 PM
سهند حرفتو بزن واقعیتو بگو نیازی به بعضیا نیست
اقا بعضیای اول منظورش رافا و دوم منظورش نواک و رافا بود
!PARADOX
11-22-2011, 11:00 PM
رافا 50 دقیقه پیش در فیسبوکش نوشت :
Overcome the stomach problems ... practicing hard for the match against Federer that I'll play in a moment!
اینو گفتم که اگر باخت. نیاید بگید مصدوم بود!
وقتی خودش میاد و با روحیه می گه که بر بیماریش غلبه کرده طبیعتا ما طرفدارای واقعیش باخت رو به خاطر مصدومیت بهونه نمی کنیم.خوشم میاد همیشه روحیه داره این رافا .
ولی در اینکه رافا آماده نیست شکی ندارم رافایی که 5 ست بازی می کرد و خستگی ناپذیر بود الان با 3 ست دستش رو روی زانواش میزاره و نفس نفس می زنه وسط بزی :243:
ولی بازم بش امیدوار هستیم :655:
vamos rafaaaaaa
اصلا حالو حوصله ندارم سر این حرفا باهاتون بحث کنم :3t1:
sahand
11-22-2011, 11:54 PM
آورین همینه :655:این خودشه.ضربات دقیق و قوی راجرو در ست اول شاهد بودیم که براش 12 وینر داشت در حالیکه رافا فقط در ست اول یک وینر زد:441:.به هر حال در 32 دقیقه ست اول مال راجر شد.
viva rafa
11-23-2011, 12:05 AM
اصلا اماده نیست رافا
البته راجر هم خیلی خوب بازی میکنه
خوبه یه چند تا دیگه ببره تازه میشه نصف
fabalous87
11-23-2011, 12:05 AM
OMG, This is ROGER
wwwwoooooooowwwww چه تنیسی داره میزنه فدرر!!!!! /:441::441::350::1066::1065::388::388::193::193::193::193::187::187::187::787::787::787:
با این وضعیت فک کنم باید پیشاپیش قهرمانیشو تبریک بگم!!!!!!!
Afshin
11-23-2011, 12:17 AM
بعضی ها حالا معنی Jesus Federer رو درک میکنن
درود بر شرفت
Rajjoko
11-23-2011, 12:17 AM
دمت گرم پسر زدی ترکوندی:655:
این 6-0 چه حالی داد:434:
تبریک به تمام دوستداران راج کبیر:396:
love.roger
11-23-2011, 12:19 AM
یوهووو؛تو دهنی بزرگی به اونایی زد که میگن پیره(پیر عمشون)عالی بود پسر حال دادی ؛come on maestro
Yashar
11-23-2011, 12:20 AM
در عرض 1 ساعت.:655:
البته مصدوم بود رافا:434:
manoochehr1984
11-23-2011, 12:21 AM
زنده باد راجر
راجر استثنایی بود امروز. تنیس همچین کیفیتی تا حالا به خودش ندیده.
davidbeckham
11-23-2011, 12:23 AM
من از الان رسما اعام میکنم تنیسور اولم از این به به بعد نوله هستش
نه بخاطر اینکه نادال هی میبازه بلکه بخاطر اینهکه ارزش واسه طرفداراش قایل نیست
وفامیل بازی رو به موفقیت ترجیخ میده
عین خیالش نیست میبازه هیچ تلاشی هم نمیکنه باری به هر جهت بازی میکنه
واسه چی هنوز عاشق سمپراسم نه بخاطر عناوینش چون وقتی دید نمیتونه ادامه کنار کشید و خاطرات خوبشو خراب نکرد
come on nole
http://tennis-image.com/images/93534288178540788655.jpg
Paymaan
1- رافا مصدوم بود.
2- سایه رافا هم تو زمین نبود.
راج :787::787::787:
دوستان :583::655:
M A E S T R O
تو باسل قهرمان شدی خوشحالم کردی
تو پاریس قهرمان شدی خیلی خوشحالم کردی
اما الان که رافا رو بردی اونم اینجوری تنیس رو بر من تمام کردی :866:
فدایه فورهندات بشم ارباب :434:
sahand
پیروزی راجرو رو به همه بر و بچ تبریک میگم.28 وینر در برابر فقط 4 تا.تنها در یک ساعت بازی رو برد.بیگل کرد چه قشنگ.همه چیش تکمیل بود.راجر سوزوندیش.بازم تبریک به همه:655::583::441::396::151::sps:
pouriya.alex
11-23-2011, 12:25 AM
بدون شرح !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
viva rafa
11-23-2011, 12:26 AM
17_9
پیشرفتت خوبه راجر همینجور ادامه بدی تا 40سالگی باهاش مساوی میکنی
Behnam RF
اصلا تمام بازی Highlight های راجر بود :655: شاید راجر پارسال رو 3 برابر کرده بودند ، بیگل هم نوش جان :434::655:
FaRzIn
ابتدا به ساکن(:434:) برد قاطعانه و محکم راجر اسطوره تمام نشدنی دنیای تنیس رو به همه ی عاشقان این نابغه تبریک می گم. :441::583:
ضعیف ترین بازی بود که از رافا دیدم البته نباید از بازی عالی راجر گذشت اما رافا واقعا خیلی نا امید کننده بود فکر نکنم تا حالا بازیی رو در عرض 1 ساعت واگذار کرده بود(البته حاتم خان باید بیاد و نظر بده) :379::397:
dashingsaeed
11-23-2011, 12:28 AM
آقا واقعا راجر نشون داد نادال کیه کجای کاره و عظمت خودشو به هممممههههه ثابت کرد :583::787::787::787::787::787::787::866::866::655:
این دسته گل تقدیم به همه طرفدارای گل نادال :583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::396::396::396::254:
6-0 ؟؟؟؟؟
نه.چی؟؟؟
6-0؟؟؟؟؟:254::254::254::254:
مهران
11-23-2011, 12:28 AM
تبریک دوستان...
واقعا اسطوره ست...
با این سن تا همین جاشم رو سفیدمون کردی:866:
siavash_soh
11-23-2011, 12:29 AM
17_9
چقدر بوی سوختن میاد
برو بخواب پسرم :297:
pouriya.alex
11-23-2011, 12:30 AM
حالا راجر تنها کسیه که تونسته رافا رو در هر سه سطح بیگل کنه :866:
ویمبلدون 2006
هامبورگ 2007
لندن 2011
تو این 2-3 ساله بازی به این زیبایی از اسطوره ندیده بودم . دمت گرم اسطوره :866:
تبریک به همه عاشقان اسطوره :866:
SABORI
11-23-2011, 12:31 AM
به همه طرفداران فدرر تبریک میگم
من که خودم را برای 3 ساعت بازی آماده کرده بودم ببین چی شد
اصلا اشتباه نمیکرد
واقعا عالی بود
راجر تمام نشدنی است
Mohammad Reza
11-23-2011, 12:31 AM
فوق العاده بودی پسر...همه اون چیزایی که باید تو یه بازی انجام بدی ، انجام دادی..نمیدونم چی بگم! سرویس فوق العاده،بکهند :866:فورهند ویران کننده...ریترن دیپ،چی بگم دیگه
هیچ کلمه ای رو نمیتونم براش پیدا کنم...در وصف بازی فوق العادش...محشری مرد
اسطوره مرسی،نه بخاطر برد،بخاطر اینکه از بازیت لذت بردم...بکهند میزنی حس خوبی بم دست میده..فورهند کرس کورت،اینساید اوت....
راجر در 30 سالگی در رالی ها فوق العاده ظاهر شد...با فکر..با گیم پلن.
:441::441::441::441::441::441::441::441::441::441::441: همه باید به افتخار بهترین بازیکن تاریخ تنیس بلند بشیم و دست بزنیم :441::441::441::441::441::441::441::441::441::441::441:
Yashar
11-23-2011, 12:32 AM
17_9
قزوین یکی از ایالت های ایرانه که سنگ پا در آن به مقادیره متنابهی یافت می شود
pouriya.alex
11-23-2011, 12:34 AM
دوستان منتظر این جملات از سوی عده ای باشید :
1- رافا مصدوم بود ولی اومد جنگید :251:
2-رافا از بازی 2 روز پیش هنوز خسته بود :251:
3- رافا دستشوئی داشت ولی اینسری روش نشد بره :251:
....
مهران
11-23-2011, 12:34 AM
17_9
راجرم 70 تاعنوان داره، رافا که هیچی ، نوه نتیجه هاشم باید رو هم دیگه عنوانهاشونو بذارن شاید رسیدن:443:
یا علی!!!! اگه رافا میدونست یه سری آدم انقد یه جا خوشحال میشن اصلا دیگه به خودش اجازه نمیداد گیم بگیره از راجر :251::251:
viva rafa
11-23-2011, 12:35 AM
اگه یه 10سال دیگه تموم نشه میتونه یه کارایی کنه امید داشته باشید
love.roger
11-23-2011, 12:35 AM
متاسفم واسه بعضیا اینقدر حالشون بده چسبیدن به هید تو هید راجرو نادال؛بابا ادم اگه طرفدار راجر هم نباشه از این بازی لذت میبره؛راستی تبریک میگم دوستان کاش کل 2012اینجوری باشه
davidbeckham
11-23-2011, 12:38 AM
یا علی!!!! اگه رافا میدونست یه سری آدم انقد یه جا خوشحال میشن اصلا دیگه به خودش اجازه نمیداد گیم بگیره از راجر :251::251:
واسه همینه که دست نادال شکارم
خاک بر سر تونی تلبمه:3t1:
Pouya
11-23-2011, 12:39 AM
اسطوره:655::866::434: از کجای بازیت بگم آخه؟ در وصف نمی گنجی! فردا راجع به بازی صحبت می کنم. رافا هم تو هارد توسط اسطوره بیگل نشده بود که شد. ، فعلا:
اشتر به شات راجر در حالتست و طرب ، گر ذوق نیست تو را کژطبع جانوری! :sps:
Yashar
11-23-2011, 12:40 AM
کسی میدونه الجزیره اچ دی کی دوباره پخش می کنه
می خوام ضبط کنم
viva rafa
11-23-2011, 12:40 AM
من منکره توانایی هایه راجر نیستم شما هم متاسف نباش
همه ما بی منطق ولی شماها که خدایه منطقید یکیتون نمیگید رافا کی سالم بوده و اینجوری ول بازی کرده؟اصلا دنباله توپ نمیدوید جون نداشت فورهند بزنه
من نمیخوام بردو کم ارزش کنم و بهونه بیارم
ولی عیب نداره 1بارم شما خوشالی کنید:434:
Behnam RF
11-23-2011, 12:46 AM
حالا راجر تنها کسیه که تونسته رافا رو در هر سه سطح بیگل کنه :866:
ویمبلدون 2006
هامبورگ 2007
لندن 2011
تو این 2-3 ساله بازی به این زیبایی از اسطوره ندیده بودم . دمت گرم اسطوره :866:
تبریک به همه عاشقان اسطوره :866:
خواهشا فردا این پست رو دوباره بزن :655::655::655:
farzin123
11-23-2011, 12:47 AM
اسطوره با برنده شدن در semi-final دوباره به رتبه 3 رنکینگ برمی گرده...........
وضعیت جوری بود که با این کار ها هم نمیشد یکم درستش کرد!
http://www.google.com/imgres?q=rafael+nadal+medical+timeout&um=1&hl=en&sa=N&biw=1280&bih=709&tbm=isch&tbnid=kH5jksizBus8tM:&imgrefurl=http://keb2499.wordpress.com/author/kaitlin103/&docid=86dHcyctA1mRoM&imgurl=http://keb2499.files.wordpress.com/2010/12/rafael-nadal_1476208c.jpg&w=460&h=288&ei=LhfMTq3ROMTLtAb9zKzUDA&zoom=1
viva rafa
11-23-2011, 12:51 AM
حالا تکلیف چیه اینایی که یه باخت میارن دیگه نمیتونن قهرمان شن؟
Nima93
11-23-2011, 12:52 AM
اسطوره با رسیدن به semi-final دوباره به رتبه 3 رنکینگ برگشت...........
نه.هنوز برنگشنه.الان راجر با 2 بردي كه كسب كرده 400 امتياز گرفته و اختلافش در رنكينگ با ماري قبل از شروع تورنومنت710 امتياز بوده.با توجه به باخت و انصراف ماري،اگه راجر بتونه بازي نيمه نهايي خودشو ببره،رنكينگ 3 رو پس خواهد گرفت.
مهران
11-23-2011, 12:53 AM
اسطوره با رسیدن به semi-final دوباره به رتبه 3 رنکینگ برگشت...........
فقط حیف شد... یه سوال و جوابی با یه بنده خدایی داشت...ایشاالله به جایگاه اصلیش برسه
love.roger
11-23-2011, 12:55 AM
وای خدای من این اولین برد راجره واسه همین خوشحالم ؛ منم نمیگم نادال عالی بازی کرد ولی راجر هم با بازی فوق استثناییش اجازه بهش نداد بازیش بکنه
koOsHa
11-23-2011, 12:58 AM
فقط مینونم بگم که لذت بردم از بازیت اسطوره ...
فرصت یه دونه بریک پوینت هم ندادی آخه
بکهند چی میگهههههههههههه
منم برد راجر رو تبريك ميگم. واقعاً فوق العاده بود.نادال هم اصلاً آماده نيست. ولي فكر نكنم نادال آماده هم امشب كاري ميتونست پيش ببره.نادال قبل از اينكه از لحاظ فني افت كنه از نظر روحي افت كرده كه اونم همش زير سر نواك. كلاً اون 6 فينال نادالو از هم پاشوند. دوستان ضد نادالي بايد از نواك تشكر كنن كه نادالو به اين روزگار در آورده!
نكته آخر: دوستان فدرري يه كم رعايت حال بقيه رو بكنن اينقدر خوشحالي براي يه بردي كه اصلاً دور از انتظار نبود عجيبه!
davidbeckham
11-23-2011, 01:39 AM
جناب نادال گفته بودم اینطوری ادامه بدی کلاهمون میره تو هم
7 بار پشت سر هم به نوواک باختی چیزی نگفتم چون نوواک بود
ولی اینطوری باختن به فدرر قابل تحمل نیست
100 بار هم به نواک میباختی مهم نبود
عصبانی میشدم ولی نه تا این حد که تنیسور اولم رو عوض منم
حالا برو با تونی تلمبه تعطیلات:3t1:
AndreS
11-23-2011, 01:43 AM
بازی زیبای راجر بهترین کادویی بود که امسال میتونستم بگیرم . فوق العاده بود امشب . (البته نادال هم اون ناداله Fresh نبود . نمیگم اگه عالی میبود بازیو مبرد اما حداقل جای بیگل , Fry میشد مثلا:160:)
فقط از صمیم قلب امیدوارم همین فرمشو تا فینال حفظ کنه . (نشه مثل برسی)
====
10376
davidbeckham
11-23-2011, 02:10 AM
نادال خداحافظی نکنه وضع از این بدتر خواهد شد:3t1:
Maani
11-23-2011, 02:41 AM
نادال خداحافظی نکنه وضع از این بدتر خواهد شد:3t1:
تو هم کشتی ما رو بابا ... بعد از هر باخت نادال خودومون هزار تا غضه داریم باید بیایم گلایه های تمام نشدنی جناب عالی رو بشنویم...بابا دست از سر نادال بردار برو طرفدار یکی دیگه شو..برو طرفدار نوله شو...توروخدا ول کن این نادالو
Afshin
11-23-2011, 04:38 AM
اصلا اماده نیست رافا
البته راجر هم خیلی خوب بازی میکنه
خوبه یه چند تا دیگه ببره تازه میشه نصف
ماشین حساب بدم خدمتتون ؟ گویا هم شما لازم داری هم اونی که ازت تشکر کرده
PowerVu
11-23-2011, 05:41 AM
سناریوهای احتمالی صعود به دور نیمهپایانی در بخش انفرادی گروه A
http://tisfooon.tk/images/fhjdm32luycwv78edkc.jpg (http://tisfooon.tk/images/fhjdm32luycwv78edkc.jpg)
در صورتی که نتیجه بازی نواک جوکوویچ در روز چهارشنبه چنین شود، وی به مرحله تک حذفی نیمهپایانی راه خواهد یافت:
نواک جوکوویچ صرب نهایتاً موفق شود داوید فرر اسپانیایی را با هر نتیجهای شکست دهد.
همچنین
اگر چهارشنبه یکی از اتفافات زیر رقم بخورد، داوید فرر به مرحله تک حذفی نیمهپایانی راه خواهد یافت:
داوید فرر موفق شود در 2 ست پیاپی نواک جوکوویچ را شکست دهد.
داوید فرر، بتواند نواک جوکوویچ را شکست دهد و یانکو تیپسارویچ (که جایگزین اندی ماری مصدوم شده)، موفق شود توماس بردیچ را مغلوب سازد.
مرسی اسطوره ، روحمون شاد شد. :heartbeating:
davidbeckham
11-23-2011, 08:43 AM
تو هم کشتی ما رو بابا ... بعد از هر باخت نادال خودومون هزار تا غضه داریم باید بیایم گلایه های تمام نشدنی جناب عالی رو بشنویم...بابا دست از سر نادال بردار برو طرفدار یکی دیگه شو..برو طرفدار نوله شو...توروخدا ول کن این نادالو
مجبور نیستی نوشته های من رو بخونی
ایگنور کن کسی واست دعوت نامه نفرستاده:3t1:
ببخشید آقایون ولی امروز که راجر فدرر تونست نادال رو شکست بده
بازم از فدرر ناراضی هستین؟ اونم تو این سن و سال؟
يه بازي فانتزي و تمام كلاسيك از راجر.
از اون بازيهايي ميشه كه 12-10 سال ديگه كانالهاي خاطرات ورزشي مثل ESPN Classic سالي 10 بار پخشش مي كنن.
نادال آماده نبود، ولي به شكل نامتعارفي خودش رو وا داد. از يه بازيكن حرفهاي بعيده. يه چيزي شبيه كاري كه فدرر توي بيگلي كه فينال رولند گاروس به نادال داد. الان هم تلافي شده.
از اول بازي معلوم بود كه راجر برنده است.
هرچند كه نادال اصلا آماده نبود. ولي واقعا توي اين سطح و از لحاط تنوع بازي و تكنيك ضربات هيچكس به اين زوديها به گرد پاي فدرر نميرسه. به جرات ميشه گفت فدرر كاملترين بازيكن تاريخ تنيسه.
اين يكي از مهمترين نكاته تنيسه كه بيشتر از هر ورزش ديگهاي كارشناسا تاكيد ميكنن. فورهند و بكهند زدن و اساسا اجراي صحيح ضربات از طرفين، به بازي ريتم و تناسب ميده و باعث ميشه كه كنترل بازي دستت باشه. راجر قبلي از هر چيزي بايد به نظرم از نادال و نواك ممنون باشه كه با بازي روي نقطه بكهندش، باعث شدن تقويت بشه. بكهندهاي فدرر هرچند كه زيباترين و كلاسيكترين بكهندهاي دنياست، ولي هنوز هم قوي نيستند. با اين حساب راجر الان روي بكهند با ندادن ارور و بازي مناسب تاكتيكي و بعبارتي با يه بازي ذهن بينظير براحتي بكهند وينر ميزنه. كاري كه از هر كسي برنميآد.
فدرر پيشقراول تنيسورهاي جهان و تاريخه. ولي بياييم ارزشهاي نادال و بزرگ بودنش رو فراموش نكنيم. فقط در اين صورته كه برد فدرر ارزش پيدا ميكنه.
جان، پيت، بوريس، ايوان، استفان و ... و اين اواخر راجر، رافائل، نواك و اندي كساني هستند كه تنيس رو زيبا كردند. فارغ از ركوردها و تاريخسازي شخصي هر كدوم اينا، اين مجموعه و نامهاي ديگه با هم به تنيس اعتبار بخشيدن باعث محبوبيت باكلاسترين ورزش جهان شدند.
ارادتمندم
MaTAdoR
11-23-2011, 09:27 AM
تو یه جایی خوندم ک رافا داره خودشو واسه فصل بعد آماده میکنه!
وسخت درحال تمرینه...:441:
هرچند این دلیلی واسه باختهاش و بد بازی کردنش(با توجه به تعریف دوستان) نمیشه:350:
ولی به هر حال تا فصل آینده صبر باید کرد...
pouriya.alex
11-23-2011, 09:33 AM
اینم به عشق بهنام :443::
حالا راجر تنها کسیه که تونسته رافا رو در هر سه سطح بیگل کنه http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gif
ویمبلدون 2006
هامبورگ 2007
لندن 2011
تو این 2-3 ساله بازی به این زیبایی از اسطوره ندیده بودم . دمت گرم اسطوره http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gif
تبریک به همه عاشقان اسطوره http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gif
برد فدرر برابر نادال در مسابقات لندن رو به همه دوستداران راجر تبريك ميگم - باميد قهرماني
BABAK
11-23-2011, 09:58 AM
افشین جان بی زحمت این بازی 3 سوته رو روی یه" فـــلاپی " ذخیره کن و واسه من ارسال کن سپاس گزارم.:443: گفتیم ببرش , نگفتیم نابودش کن که :655:
Pouya
11-23-2011, 10:24 AM
یه آماری هم از بازی اسطوره بگیم : :434:
سرو اول : 68% - برتری در سرو 1 : 85% - برتری در سرو 2 : 69% (در هر قسمت فقط 4 از دست رفته) :441:
7 ایس و 1 دبل فالت (اونم اول بازی خواست روحیه بده بهش:434:)
موفقیت کل در سرویس: 32/40 : 80%
برتری در ریترن 1 : 53% - برتری در ریترن 2 : 55%
موفقیت در برک پوینت : 67% (4 از 6)
سیو کردن برک پوینت : 0/0 :sps:
28 وینر در برابر 8 ارور(U.E.)
اینا به کنار ، حرکتت در زمین مثل جوون 20 ساله بود ، پیرمرد!:441::655::434: فورهندم که میزدی خیلی ها به رعشه می افتادن!:254:
-----------------------------------------------------------------------------
مجبور نیستی نوشته های من رو بخونی
ایگنور کن کسی واست دعوت نامه نفرستاده:3t1:
کاریت به اینا نباشه خشی جون. ما که خیلی لذت می بریم. باخت نادال یه طرف ، پست های شما یه طرف دیگه.:434: مخصوصا این تیکه ،( یه هوادار عمو پیت بیشتر نداریم که!:434:)
" واسه چی هنوز عاشق سمپراسم نه بخاطر عناوینش چون وقتی دید نمیتونه ادامه کنار کشید و خاطرات خوبشو خراب نکرد "
اما بعضی دوستان دیگه چون حوصله نقل قول ندارم : اگه بازی مهم نبوده پس جوش بیخود نزنید!:sps:
بعضی دوستان معلومه جز هد تو هد (اونم کلی نه به تفکیک و دقیق) چیز دیگه ای بلد نیستن و فقط به این امید تنیس نگاه می کنند.:3t1: بعدم این جا ر با چت باکس اشتباه می گیرن و هی پست یه خطی میفرستن که چیه : ما نسوختیم. باشه بابا. فهمیدیم نسوختی!:sps:
یه هد تو هد شمار هم میدیم نصب کنن تا به زحمت نیفتین.:443:
hichkare
11-23-2011, 11:35 AM
با سلام خدمت تمام بروبچ تنیس تاکرز
من دیشب اومدم پست بزارم نشد حالا که دارم پستهای دوستان را میخونم خواستم چیزی بنویسم اما دیدم راجر حرفی برای گفتن نگذاشته.
پس به احترام بازی خوبش و این احساس قشنگی که بعد از دیدن بازیاش دارم سکوت میکنم
pasia
11-23-2011, 11:57 AM
سلام عليك بر همه دوستان صحنه را ديدم و چرخش روزگار از همون گيم كه نادال سرو زد فهميدم قرار يه چيزي تو مايه ميامي برا نادال پيش بياد راستي فضاي خصمانه ايي رو بين دو بازيكن حس كردم مخصوصا موقع پرتاب سكه. رافا يه طوري بود سردرگم و اشفته هيچ موقعه بازيش ريتم پيدا نكرد برعكس راج پوينت به پوينت بهتر شد و از شانس رافا بهترين بازي امسالشو كرد فورهنداي dl خدا بود بكهند مث پتك تو سر رافا ميخورد اونم هي نا اميدتر ميشد در مورد بيگل بايد بگم اگه نخواد روي سروش كار كنه كه نميكنه در سالهاي بعد جلو هر كس ناكسي ممكن تكرار بشه اميدوارم اين بازي تو فينال تكرار بشه.
Maani
11-23-2011, 12:07 PM
جناب پویا باید عرض کنم که نادال تازه 25 سالشه ها که خدافظی سامپراس رو به رخ میکشی
هد تو هد هم هست بالاخره یعنی بگیم نیست هرچی توی گذشته رو انکار کنیم؟
3 تا باخت امسال به نادال رو انکار کنیم؟
این خشی هم معلومه طرفدار فدرره وگرنه طرقدار متعصب با یه باخت نمیاد دیشو جمع کنه با یه تورنمنت بد نمیاد بگه من میرم طرفدار فلانی میشم. بالاخره هر بازیکنی روزهای اوج داره و روزهائی هم روی فرم نیست طرفدار متعصب باید همه این ها رو در نظر بگیره بالاخره بازیکن انسانه روبات که نیست.
davidbeckham
11-23-2011, 12:24 PM
این خشی هم معلومه طرفدار فدرره وگرنه طرقدار متعصب با یه باخت نمیاد دیشو جمع کنه
:254::254::254:
جوک قرن من طرفدار فدررم
جمع کردن دیش هم واسه این بود که نزنم دیشو له کنم
از اونایی که چند ساله منو میشناسن بپرس من چقدر طرفدار نادال بودم
الان هم هستم ولی نه مثل سابق
سن و سال هم ربطی به اماده بودن نداره
مالدینی تا 38 سالگی بازی کرد
وان باستن مجبور شد بره کنار
نادال هم الان دیگه نمیتونه ادامه بده
حداقل نه با تونی تلبمه
وقتی 7 بار پشت سر هم به یه نفر میبازی یعنی مربیت خیاری بیش نیست:3t1:
اینجور افت کردن یعنی طرف رسیده ته خط
Maani
11-23-2011, 12:26 PM
اگه نبودی که این بعد از باخت نادال طعنه های تمام نشدنی تو نباید تحمل میکردیم ... طرفدارای راجر اینجوری نمیکنند که تو میکنی...
Maani
11-23-2011, 12:29 PM
اولا هر کسی تو یه دوره افت داره و این طبیعیه بالاخره ...نمیشه که آقا 25 سالشه به دستور شما بره خدافظی کنه . یعنی نمیتونه خودشو آماده کنه؟
به تونی هم اینقدر توهین نکن این تونی بوده که نادالو از 4 سالگی تمرین داده و تا اینجا رسونده
davidbeckham
11-23-2011, 12:29 PM
حقیقتو میگم
دو بار تو این چند وقت بیگل شده نادال
کدوم بدتره حرفای من یا اینجوری باختن
واسه خود نادال میگم باید بره کنار
اینجوری اعتبارش بیشتر زیر سوال میره
تازه ترسی ندارم که اگه طرفدار فدرر بودم مستقیم میگفتم
davidbeckham
11-23-2011, 12:31 PM
اولا هر کسی تو یه دوره افت داره و این طبیعیه بالاخره ...نمیشه که آقا 25 سالشه به دستور شما بره خدافظی کنه . یعنی نمیتونه خودشو آماده کنه؟
به تونی هم اینقدر توهین نکن این تونی بوده که نادالو از 4 سالگی تمرین داده و تا اینجا رسونده
خواهیم دید نادال با تونی دیگه هیج حام معتبری نمیبره
اگه هم ببره بخاطر استعداد خودشه
تونی اگه اینکاره بود راه حل پیدا میکرد تا نادال اونقدر پشت سر هم به نوواک نبازه
rezapor
11-23-2011, 12:32 PM
به نظر من روجر فدرر اين روزها فقط داره براي دل هوادارانش تو سرتاسر دنيا بازي مي كنه و كاپ و جايزه تو مرحله بعد براش اهميت داره . همين كه جايزه محبوبترين تنيسور دنيا رو برد براش يه دنيا ارزش داشت كه واقعا لايقشه. به نظر من ديشب روجر رافا رو نبرد بلكه تو ست دوم تحقيرش كرد. بازم متانت بعد از بازيش ديونه م كرد كه فقط با دست روي راكت زد و توي زمين مثل بعضي ها دور افتخار نزد . به نظر من چه كسي مي تونه بگه كه واقعا سلطان نيست ؟ شير اگه پيرم بشه بازم ......... ازش مي ترسند. موفق باشي اسطور ه. منتظريم يه 6-0 هم به نواك بدي حاش رو ببره .اگر امسال بياد دبي ميرم براي ديدن بازيهاش و حتما امضاش رو تو سايت اسكن ميكنم براي هواداراش.
Alireza Murray
11-23-2011, 12:34 PM
بعد از استرالیا 2010 راجر رو انقدر اماده و عالی ندیده بودم همه چیز عالی بود فقط سروش یکم از عالی پایین تر بود که بازی عالیش جاشو پر کرد
رافا هم کار سختی داره در برابر سونگا الان احتمال رسیدن سونگا به نیمه نهایی زیاده
imperator
11-23-2011, 12:43 PM
سلام, دوستان كسي به ما ميگه بيگل يعني چي؟
Pouya
11-23-2011, 12:44 PM
6-0 :434:
Nasir
11-23-2011, 01:06 PM
بیگل به اون صفرش میگن که کلا میشه 0-6
وجه تسمیه اش هم اینه که بیگل Bagel یه جور نون رول ( گرد ) هست
که در اروپا پخته میشه و بخاطر شباهتش به عدد صفر اینجوری میگن.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.