توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و گفتگو پیرامون مسابقات گرنداسلم آزاد آمریکا
Rajjoko
09-13-2011, 07:19 AM
دمت گرم پسر دیشب تا مچ پوینت ست چهارم بیدار بودم ولی متاسفانه خوابم برد:243: و قهرمانیتو ندیدم ولی با این حال کیف کردم از نوع بازی و رفتارت با اینکه هر کاری خواستی سرش اوردی مثل یه جنتلمن واقعی بودی و این خیلی ارزش داره :655::441::441:
در اخر هم به طرفدارای نوله قهرمانی و ششتایی شدن رافا رو تبریک میگم:434:
Paymaan
09-13-2011, 08:09 AM
به طرفداران نواک تبریک میگم! عالی بود! خب رافا هم که طبق معمول یک میلیونیوم بازیش هم نکرد و خب مصدومم بوده حتماً وگرنه که... . بسی تا قسمتی ابری خوشحالیم!:160:
ست آخر چرا اینجوری بود؟ انگار گذاشته بودن رو دور تند!
Mohammad
09-13-2011, 08:41 AM
برد رو به طرفدارای نواک تبریک میگم.
در مورد رافا هم باید بگم، مشکل اصلی دیشبش سرویسش بود به نظر من، شاید 3 یا 4 گیم تو کل بازیو راحت هولد کرد، برای هر سرویس گیمش باید جون میکند و انگار اصلا سرویسی وجود نداشت و حتی خیلی وقتها با یه ریترن عالی پوینت رو تو حالت دفاعی بازی میکرد. و سرویس عملا نقشی نداشت بر عکس هم عمل میکرد.
پز دادن اینکه فقط فدرر میتونه نوله رو ببره خیلی جالب نیست، چون این مسئله مربوط به شرایط مچ آپه، همین شرایط در مورد رافا و فدرر وجود داره، که چی؟
اشتباه اصلی رافا در رالی های هم به نظر من رالی های بکهند به بکهند این دو تا بود، به جرات رافا بدترین ضربش بکهند DTL شه، چرا رافا همش سعی میکرد این رالی رو انجام بده نمیدونم، در صورتی رافا CC بدی نداره، بکهند CC رافا به فورهند CC نواک، توازن بهتری داره. ست 3 رو که رافا برد این رالی زیاد انجام شد.
به نظر من رافا تو این بازی فهمید چطوری باید بازی کنه، ولی دیر فهمید، اگه ست سوم بازی نبود این حرف رو نمیزدم، ولی الان رافا با یه سرویس بهتر میتونه نواک رو ببره.
ست سوم بازی هم یکی از بهترین ست هایی بود که دیده بودم، الحق رافا جنگنده ترین بازیکن تاریخ تنیسه، واقعا دمش گرم، بعضی از جاها مو به تن آدم سیخ میشد. عجب روحیه ای داره این پسر :655:
Sajad
09-13-2011, 08:45 AM
خب بلاخره بعد از دو بار شکست در فینال یو اس اوپن نواک تونست قهرمان بشه تبریک به همه طرفدارای نواک
Pouya
09-13-2011, 09:10 AM
پز دادن اینکه فقط فدرر میتونه نوله رو ببره خیلی جالب نیست، چون این مسئله مربوط به شرایط مچ آپه، همین شرایط در مورد رافا و فدرر وجود داره، که چی؟
الحق رافا جنگنده ترین بازیکن تاریخ تنیسه،
یه ذره مث خودت باهات حرف بزنم :
جمله اول : از نظر تو جالب نیست ، از نظر ما جالبه. مچاپ و کچاپ و ... هم مال خودت! :160: همچین میگه انگار ذاتیه!:3t1:فدرر و نادال تو خاک اونجوریه که تو میگی و هارد کند. بقیه جاها شرایط برابر هست تقریبا یا به نفع راجر. ولی نواک در تمامی شرایط نادال ر برده.
جمله دوم : با همین 2 تا سلول خاکستریت به این نتیجه رسیدی؟!:379: الحق!!:254: تو حقو تعیین کردی؟ یه " به نظر من " یا " یکی از جنگنده ترین ها " بگی خوبه!:434:
کلا احساساتی بود پستت! آفرین طرفدار متعصب!:441:
ARY143
09-13-2011, 09:27 AM
سلام بر دوستان عزیز
قهرمانی نواک را به طرفدارانش تبریک میگویم
من فکر میکنم بردن نواک احتیاج به یک نقشه و تدبیر در طول بازی داره که از قبل باید بر روی آن کار بشه و به بهترین نحو هم اجرا بشه .
دوستان یک درخواست داشتم و آن این هست که اگر امکان داره نحوه بازی نواک را آنالیز کنید و نقاط قوت و ضعف آن را بیان کنید ( البته اگر امکان داره به زبان ساده و اگر از اصطلاحات تنیس استفاده میکنید یک توضیحی بدهید ) نتایجی که نواک گرفته در امسال، حتما ارتباط مستقیم داره به تغییرات محسوسی که در نحوه بازیش اعمال کرده .
با تشکر
Mohammad
09-13-2011, 09:39 AM
یه ذره مث خودت باهات حرف بزنم :
جمله اول : از نظر تو جالب نیست ، از نظر ما جالبه. مچاپ و کچاپ و ... هم مال خودت! :160: همچین میگه انگار ذاتیه!:3t1:فدرر و نادال تو خاک اونجوریه که تو میگی و هارد کند. بقیه جاها شرایط برابر هست تقریبا یا به نفع راجر. ولی نواک در تمامی شرایط نادال ر برده.
جمله دوم : با همین 2 تا سلول خاکستریت به این نتیجه رسیدی؟!:379: الحق!!:254: تو حقو تعیین کردی؟ یه " به نظر من " یا " یکی از جنگنده ترین ها " بگی خوبه!:434:
کلا احساساتی بود پستت! آفرین طرفدار متعصب!:441:
اره به نفع راجره، تو اینطوری فک کن.
نه په تو باید تعیین کنی، خونی ترین دشمنهای نادال هم دیشب به افتخارش ایستاده دست زدند ولی شما تنیس که نمیبینی، یه سری دشمن و دوست فرضی برای خودت ایجاد کردی، بدون هیچ دلیلی هم اونها رو میکوبی برای خودت و الکی از بقیه دفاع میکنی.
اگه به اصطلاح طرفدار تنیس بازهای جنگنده هستی، نادال باید در صدر جدولت باشه.
اره شک ندارم رافا تو این تنیس بازهایی که من میشناسم جنگنده ترین تنیس باز، آدمهایی از نسلهای گذشته هم مثل جانی مک و خیلی های دیگه هم این نظر رو برای کل تاریخ تنیس دارن.
Pouya
09-13-2011, 09:50 AM
اره به نفع راجره، تو اینطوری فک کن.
نه په تو باید تعیین کنی، خونی ترین دشمنهای نادال هم دیشب به افتخارش ایستاده دست زدند ولی شما تنیس که نمیبینی، یه سری دشمن و دوست فرضی برای خودت ایجاد کردی، بدون هیچ دلیلی هم اونها رو میکوبی برای خودت و الکی از بقیه دفاع میکنی.
اگه به اصطلاح طرفدار تنیس بازهای جنگنده هستی، نادال باید در صدر جدولت باشه.
اره شک ندارم رافا تو این تنیس بازهایی که من میشناسم جنگنده ترین تنیس باز، آدمهایی از نسلهای گذشته هم مثل جانی مک و خیلی های دیگه هم این نظر رو برای کل تاریخ تنیس دارن.
تو هم اونجوری فک کن!:254:
من کمتر از تو تنیس ندیدم و بعدا هم خواهم دید... الان حوصله ندارم. یه سال دیگه شاید بیاد سر جاش!:434: منم تعیین نکردم و نگفتم این نیست و اونه. من از کسی اسم بردم؟ تو هم نباید تعیین کنی ، البته این حرفت از رو تعصب بود!:441:
آقای منطق ، ممد جون ، استاد استدلال ،استاد مغلطه ، برا هر کی دست زدن میشه بهترین جنگنده تاریخ! جم کن بساطتو!:434:
دوست و دشمن فرضی و دفاع الکی و ... هم از توهمات تو هست ممد جون همچین چیزی وجود خارجی نداره...
" اگه به اصطلاح طرفدار تنیس بازهای جنگنده هستی، نادال باید در صدر جدولت باشه. ":254:
تو اتلاف وقت و مدیکال با اقتدار در صدره ، البته در جنگندگی هم از بهترین هاست... ولی نه اول.
تو نادال ر بزار صدر ، منم نمیگم نیست ، از بهترین هاست در این زمینه ولی بهترین نیست. گذر زمان بهت ثابت میکنه. شاید تو اونایی که تو میشناسی باشه...
جانی مک و ... ( ؟ ) :379: هم حرف های متناقض زیاد زدن... . یه بار همین مک گفته بود نادال بهترین تاریخه!:254: بعد اومد گفت فدرره ، سال بعدم میگه نواکه! :434:
البته من باهات شوخی کردما! :443: دیدم همیشه تو به همه گیر دادی ، یه بارم ما به تو گیر بدیم!
M A E S T R O
09-13-2011, 09:56 AM
سلام.فیلم No Country For Old Man به کارگردانی برادارن کوئن رو دیدید؟
جوکویچ دیشب یک فیلم جدید رو کارگردانی کرد.
اسم فیلمش No Country For defencive Man بود.:434:
قهرمانی جوکویچ رو به هواداراش تبریک میگم.
http://itsat9.in/forum/attachment.php?attachmentid=172310&stc=1 (http://itsat9.in/forum/attachment.php?attachmentid=172310&stc=1)
FaRzIn
09-13-2011, 10:08 AM
منم به نوبه خودم برد نواک رو تبریک می گم :655::396:و یه خسته نباشید به رافا که خیلی تلاش کرد ولی نشد که نشد !! :243:
Maani
09-13-2011, 10:21 AM
من کمتر از تو تنیس ندیدم و بعدا هم خواهم دید... الان حوصله ندارم. یه سال دیگه شاید بیاد سر جاش!:434: منم تعیین نکردم و نگفتم این نیست و اونه. من از کسی اسم بردم؟ تو هم نباید تعیین کنی ، البته این حرفت از رو تعصب بود!:441:
آقای منطق ، ممد جون ، استاد استدلال ،استاد مغلطه ، برا هر کی دست زدن میشه بهترین جنگنده تاریخ! جم کن بساطتو!:434:
دوست و دشمن فرضی و دفاع الکی و ... هم از توهمات تو هست ممد جون همچین چیزی وجود خارجی نداره...
" اگه به اصطلاح طرفدار تنیس بازهای جنگنده هستی، نادال باید در صدر جدولت باشه. ":254:
تو اتلاف وقت و مدیکال با اقتدار در صدره ، البته در جنگندگی هم از بهترین هاست... ولی نه اول.
تو نادال ر بزار صدر ، منم نمیگم نیست ، از بهترین هاست در این زمینه ولی بهترین نیست. گذر زمان بهت ثابت میکنه. شاید تو اونایی که تو میشناسی باشه...
جانی مک و ... ( ؟ ) :379: هم حرف های متناقض زیاد زدن... . یه بار همین مک گفته بود نادال بهترین تاریخه!:254: بعد اومد گفت فدرره ، سال بعدم میگه نواکه! :434:
البته من باهات شوخی کردما! :443: دیدم همیشه تو به همه گیر دادی ، یه بارم ما به تو گیر بدیم!
دوست عزیز دیگه همه میدونن که رافا جنگنده ترینه دیگه چرا بحث بیخودی میکنی؟؟
Behr@d
09-13-2011, 10:21 AM
بالاخره این گرند اسلم هم تمام شد و جوکوویچ توانست به عنوان قهرمانی برسد.الان دیگه باید به فکر دیویس کاپ باشیم چون فقط سه روز تا آغاز مسابقات وقت هست.از پاور جان و یا بقیه دوستان خواهش میکنم که به قسمت دیویس کاپ برون و بحث و گفت و گو را اغاز کنند و لیست کانال های پخش کننده مرحله ی نیمه پایانی را درسایت بگذارند.با تشکر
Pouya
09-13-2011, 10:27 AM
دوست عزیز دیگه همه میدونن که رافا جنگنده ترینه دیگه چرا بحث بیخودی میکنی؟؟
آره دیگه. همه = شما + ممد + طرفداراش . باشه. منم نظرمو گفتم. بحث دیگه ای هم ندارم در این رابطه.
afshinbeh
09-13-2011, 10:38 AM
سلام خدمت همه دوستان پیش کسوت
بازهم نواک بزرگی کردوماروسرمست راهی دنیای اینترنت تاخوشحالیموحداقل اینجافریادبزنم
بااینکه دیشب تاصبح نخوابیدم
بااینکه دارم ازبیخوابی وسردرددیوونه میشم
اماارزششوداشت
بردن رافابرای نواک تبدیل به یک عادت شده امیدوارم عادتتوترک نکنی نواک
davidbeckham
09-13-2011, 10:40 AM
اگه باخت مقابل نواک اینقدر واست عادیه چرا دو صفحه توی تاپیک فحش دادی به نادال و فک و فامیلش ؟!
اگه به فدرر میباخت که هیچی بدتر میکردم
6 بار پشت سر هم باخنت فاجعه هست
نگفتم عادیه نادال تنیسور محبوب اولمه باید هم ناراحت بشم
گفتم ترجیح میدم 100 بار ببازه به نوواک ولی یه بار به فدرر نبازه
در هر حال نادال باید از سمپراس یاد بگیره و کنار بکشه
یا باید یه انالیزور خوب بیاره
تمام مربیان رافا چیزی بارشون نیست
هر چی مقام اورده غرزی بوده نه با برنامه مربی
davidbeckham
09-13-2011, 10:46 AM
این فدرر 30 سالست که 2 تا مچ پونت جلو این ابر مرد تنیس داشت و تو رولندم بردشش
1.نادال 30 ساله کجای رنک خواهد بود
2.نگران اون 1000 نباش که با این روندی دیده میشه محقق خواهد شد
3.همیشه گفتم بازم میگم تنها بازیکنی که خوب بلده از نقطه ضعفه بکهند راجر استفاده کنه ناداله واسه همینه که اکثرا راجرو می بره
4.همه میدونن که شماها از باخت راجر جلو نوله بیشتر از ماها ناراحت شدین
منکه همیشه از باخت فدرر جلوی نوواک جیگرم حال میاد:655:
مخصوصا وقتی با مشت میزنه رو سینش:441:
فعلا که نوواک و رافا این فصل همه گرند اسلم رو گرفتن
نادال هم با اینکه اینهمه به نوواک باخت
ولی یه گرند برد
دوتا هم رسید فینال
فدرر خواب بردن نادال و نوله رو باید ببینه دیگه
ای حال کردم با این صحنه:254:
تا ابد که نادال نمیتونه نامبروان بمونه
چه کسی بهتر از نوله جاش رو بگیره؟
http://tennis-image.com/images/28345527161084803083.jpg (http://tennis-image.com/images/28345527161084803083.jpg)
jiji-federer
09-13-2011, 11:12 AM
منکه همیشه از باخت فدرر جلوی نوواک جیگرم حال میاد:655:
مخصوصا وقتی با مشت میزنه رو سینش:441:
فعلا که نوواک و رافا این فصل همه گرند اسلم رو گرفتن
نادال هم با اینکه اینهمه به نوواک باخت
ولی یه گرند برد
دوتا هم رسید فینال
فدرر خواب بردن نادال و نوله رو باید ببینه دیگه
ای حال کردم با این صحنه:254:
تا ابد که نادال نمیتونه نامبروان بمونه
چه کسی بهتر از نوله جاش رو بگیره؟
http://tennis-image.com/images/28345527161084803083.jpg (http://tennis-image.com/images/28345527161084803083.jpg)
:254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254:
:251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251:
:254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254:
:251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251:
Maani
09-13-2011, 11:19 AM
آره دیگه. همه = شما + ممد + طرفداراش . باشه. منم نظرمو گفتم. بحث دیگه ای هم ندارم در این رابطه.
شما هم که دیگه ماشالا تعصب کورتون کرده.هر کی یه ضعف و نقطه قوتی داره...و یکی ازنقطه قوت های رافا اینه...شما شاید به قول خودتون تنیس زیاد دیده باشی ولی حتما بازی های نادال رو زیاد ندیدید.
hichkare
09-13-2011, 11:20 AM
بنده خدا هر کاری کرد نتونست ببره. دیگه بیشتر و بهتر ار این نمیتونست بازی کنه.
واقعا اگه 30 ساله بشه چیکار میکنه؟
دمت گرم پیرمرد دوست داشتنی دو ست نوله را بازی دادی از این طرف زمین به اون طرف
davidbeckham
09-13-2011, 11:25 AM
دوست بازیش داد
ولی اخرش باخت:254:
NimaRafi
09-13-2011, 11:26 AM
پيروزي دلاور مرد خطه ي صربستان رو به تمام طرفداراش تبريك :866: باشد كه تعداد شكست خوردن اين پسرك مايوركاي ازنوله به تعداد گرندهاي تك اسطوره دنيا تنيس برسد:434:
pouriya.alex
09-13-2011, 11:41 AM
منم قهرمانی نواک رو به همه طرفداراش تبریک میگم .
این نوله رو فقط یه نفر میتونه ببره که متاسفانه قدر ندونست تا پس از سالها از بردن یک گرند اسلم در سال
محروم باشیم:182:
ولی نوله دیشب واقعا بینقص بود و خیلی راحت باید تو همون ست 3 بازی رو تموم میکرد . به قول رافا :
This guy is doing unbelievable things
pouriya.alex
09-13-2011, 11:46 AM
فدرر 100 ٪میباخت به رافا
چرا اونوقت؟ مگه خاک بازیه که ببازه ؟ مطمئن باش حتی یه ستم به رافا نمیداد
2-3 روز بیشتر از نیمه نهایی نگذشته ، یادت نرفته که نوله جلو یه بازیکن 30 ساله به چه روزی افتاده بود؟ اونوقت رافا میخواست راجرو ببره؟:434:
rezapor
09-13-2011, 11:48 AM
برد نواك جوكويچ رو به همه هوادارنش و تنيس دوستان تبريك ميگم .دوست دارم تعداد هفته هاي صدر نشيني خودش رو تداوم ببخشه و به نصف تعداد هفته هاي صدر نشيني روجر برسونه. انشاءالله
Alireza Murray
09-13-2011, 12:03 PM
قهرمانی نواک رو به ارسام و Djoko ( اسمت یادم رفته :434: ) و علی ( krlent ) و بقیه طرفداران واقعی نواک تبریم میگم ، بعضیا که بعد اسم نادال تو لیست بازیکنان اسم نواکم میارن گه هر وقت باخت بگن نواک هست :350:
Mahmood
09-13-2011, 12:05 PM
پيروزي دلاور مرد خطه ي صربستان رو به تمام طرفداراش تبريك :866: باشد كه تعداد شكست خوردن اين پسرك مايوركاي ازنوله به تعداد گرندهاي تك اسطوره دنيا تنيس برسد:434:
فعلا که شکست های تک اسطوره دنیای تنیس از پسر مایورکایی بیشتر از تعداد گرند هاشه:251::251::251:
در مورد 6 باخت پیایپی رافا هم طرفدارای جوکویچ باید خوشحال باشند نه شمایی که تو این فصل 4 بار به نواک باختید و فقط یک بار بردید
مثل اینکه دو سال پیایپی حذف در نیمه نهایی یو اس اپن به دست جوکویچ خیلی بهتون فشار آورده...دوستی دیشب میگفت که همه طرفدارای نادال نون به نرخ روز خور هستن...حالا که میبینم بعضی از طرفدارای راجر اینجوری هستند...حالا که نواک رو فرمه ناکامی های امسال راجر رو میخوان با طرفداری از نواک و دلخوش کردن به باختهای نادال روبروی جوکویچ فراموش کنند و خودشون رو گول بزنند
من برای خود راجر عزیز و خیلی از طرفداراهاش احترام زیادی قائلم روی صحبتم با کسانی بود که "جوگیر" شدند...
من نادال 100 بار دیگه هم به جوکویچ ببازه طرفدار نواک نمیشم و همیشه طرفدار با تعصب نادال باقی خواهم موند مثل خیلی از طرفداران فدرر
نه نون به نرخ روز خور هستم و نه اینجوری میتونم ناکامی های تنیسور مورد علاقم رو توجیه کنم...
قهرمانی نواک رو هم به "طرفداران واقعیش" تبریک میگم:583:
واقعا حقش بود..نامبر وانی هم شایستشه...رافا هم زورش رو زد..تا لحظه آخر هم جنگید اما زورش نرسید...شهامتش رو دارم بگم...
حرفای دیشبم هم این حرفها رو نقض نمیکنه...ناراحتیم از عدم برنامه ریزی رافا و نبود گیم پلن مناسب برای شکست جوکویچ و همچنین داشتن مشکل روحی در دو ست اول مقابل جوکویچ بود...آمادگی بالا و شایستگی نواک رو زیر سوال نبردم
در آخر اگه اینجوری میتونید خودتون رو گول بزنید و خوشحال باشید که خوش به حالتون...خوش باشید...
pouriya.alex
09-13-2011, 12:18 PM
where is federer?:254::254::254:
نادال به هر کی ببازه فدررو مثل اب خوردن میبره که
حاضرم 1000 بار به نوواک ببازه ولی یه بار به فدرر نبازه
فدرر همونه که بدجوری داغ رو دل خیلیا گذاشته و این داغ عناوینو رکوردها و شخصیتش
تا آخر عمر رو دل همون خیلیا باقی میزاره :254::254::254:
بهتره نادال فقط تو مونت کارلو (البته اگه نوله شرکت نکنه) و بارسلونا شرکت کنه و سالی 2 تا
عنوان به عناوینش اضافه کنه :254:
اما درمورد هوادارای نادال که دلشون به هد تو هد با راجر خوشه و فکر میکنن مثه آب خوردن
راجرو میبره (:434:)بهتره این آمارو بخونن و دیگه این بحث مسخره رو پیش نکشن:
این 2 بازیکن 25 بار باهم روبرو شدن که :
هارد کورت : 4-4
چمن : 2-1 راجر
خاک : 12-2 رافا
وقتی بیش از نصفی از مسابقات تو سطح فوق تخصصیه رافا برگزار شده، معلومه این آمار کذایی ایجاد میشه که عده ای تا کم میارن بهش دلخوش کنن!
تقصیر فدرر چیه که سالی یه تورنمنت درست حسابی تو چمن برگزار میشه اونم ویمبلدونه !
حالا به نظرتون اگه این 25 بازی رو 3 سطح تقسیم میشد چه شرایطی حاصل میشد؟ من بتون میگم: اون موقع بیش از 3/2 بازیها رو راجر میبرد !
پس بحث مسخره هد تو هد رو بریزید تو چاه !
davidbeckham
09-13-2011, 12:26 PM
قهرمانی نواک رو به ارسام و Djoko ( اسمت یادم رفته :434: ) و علی ( krlent ) و بقیه طرفداران واقعی نواک تبریم میگم ، بعضیا که بعد اسم نادال تو لیست بازیکنان اسم نواکم میارن گه هر وقت باخت بگن نواک هست :350:
شما برو موری رو بچسب که تا 100 سال دیگه گرند اسلم نمیبره:254:
طرفدار هر کی هم هستم به خودم مربوطه
اون موقع که من طرفدار نوواک بودم کجا بودی شما
شما هم لازم نکرده طرفدار واقعی رو از غیر واقعی تشخیص بدی
اینقدر از رافا کینه داری که پارسال یو اس اوپن رو برد گفتی امیدوارم اخریش باشه
davidbeckham
09-13-2011, 12:34 PM
بعضی ها فکر میکنن چون الان نوواک رو فرمه طرفدارش شدم
ولی خیلی ها شاهدن از وقتی فدررو تو استرالیا برد طرفدارش شدم
بعد هم گفتم یه روز رافا و توواک رنک 1و 2 میشن همه خندیدن
نوواک بعد از تون چند بار به فدرر باخت ولی بازم طرفداریشو کردم
همه گفتم خسته نمیشی هی کل کل میکنی بازم میبازه
ولی من گفتم بالاخره حال فدررو میگیره که گرفت
طرفدار یه تنیسور هم هستم یا 100 تا به خودم مربوطه
Rajjoko
09-13-2011, 12:38 PM
بعضی از دوستان به جنگندگی رافا تو بازیه دیشب اشاره کردن ولی به نظر من رافا جنگنده نبود بشدت عصبی و کلافه بود نوله خیلی با برنامه فورهند رافا رو از کار انداخته بود اگر دقت کرده باشین تمام فشار نواک روی بکهند رافا بود و اجازه نمیداد رافا بازیه خودشو بکنه و همین باعث به هم خوردن تمرکز و به هم ریختن اعصاب رافا شده بود
بعد هم گفتم یه روز رافا و توواک رنک 1و 2 میشن همه خندیدن
ولی من گفتم بالاخره حال فدررو میگیره که گرفت
با اين تفاسير ميشه نتيجه گرفت وقتي فدرر خداحافظي كنه ديگه عمراً به ليست بازيكنانت كسي اضافه بشه. چون به نظر ميرسه ملاكت فقط بردن فدرر.
NimaRafi
09-13-2011, 01:20 PM
فعلا که شکست های تک اسطوره دنیای تنیس از پسر مایورکایی بیشتر از تعداد گرند هاشه:251::251::251:
در مورد 6 باخت پیایپی رافا هم طرفدارای جوکویچ باید خوشحال باشند نه شمایی که تو این فصل 4 بار به نواک باختید و فقط یک بار بردید
مثل اینکه دو سال پیایپی حذف در نیمه نهایی یو اس اپن به دست جوکویچ خیلی بهتون فشار آورده...دوستی دیشب میگفت که همه طرفدارای نادال نون به نرخ روز خور هستن...حالا که میبینم بعضی از طرفدارای راجر اینجوری هستند...حالا که نواک رو فرمه ناکامی های امسال راجر رو میخوان با طرفداری از نواک و دلخوش کردن به باختهای نادال روبروی جوکویچ فراموش کنند و خودشون رو گول بزنند
من برای خود راجر عزیز و خیلی از طرفداراهاش احترام زیادی قائلم روی صحبتم با کسانی بود که "جوگیر" شدند...
من نادال 100 بار دیگه هم به جوکویچ ببازه طرفدار نواک نمیشم و همیشه طرفدار با تعصب نادال باقی خواهم موند مثل خیلی از طرفداران فدرر
نه نون به نرخ روز خور هستم و نه اینجوری میتونم ناکامی های تنیسور مورد علاقم رو توجیه کنم...
قهرمانی نواک رو هم به "طرفداران واقعیش" تبریک میگم:583:
واقعا حقش بود..نامبر وانی هم شایستشه...رافا هم زورش رو زد..تا لحظه آخر هم جنگید اما زورش نرسید...شهامتش رو دارم بگم...
حرفای دیشبم هم این حرفها رو نقض نمیکنه...ناراحتیم از عدم برنامه ریزی رافا و نبود گیم پلن مناسب برای شکست جوکویچ و همچنین داشتن مشکل روحی در دو ست اول مقابل جوکویچ بود...آمادگی بالا و شایستگی نواک رو زیر سوال نبردم
در آخر اگه اینجوری میتونید خودتون رو گول بزنید و خوشحال باشید که خوش به حالتون...خوش باشید...
عزیز من.اولا سلام
ثانیا منم مث خیلی از هوادر های رافا که میگن از باخت فدرر در هر صورتی خوشحال میشن منم از باخت رافا خوشحال میشم این گناه؟چطور واسه خودتون با تعصب هستین ولی چون نوبت به ما طرفدرا های راجر میرسه میشیم بی تعصب و جوگیر:3t1:
کسی که فلسفش تو بازی بزن زیرشه معلومه که با باختش خوشحال میشم
قابل توجه خیلی ها که به جنگندگی رافا اشاره میکنن.
جنگندگی واسه این پسر=زدن زیرتوپ با قدرت 2 برابر
Afshin
09-13-2011, 01:33 PM
اگه به فدرر میباخت که هیچی بدتر میکردم
6 بار پشت سر هم باخنت فاجعه هست
نگفتم عادیه نادال تنیسور محبوب اولمه باید هم ناراحت بشم
گفتم ترجیح میدم 100 بار ببازه به نوواک ولی یه بار به فدرر نبازه
در هر حال نادال باید از سمپراس یاد بگیره و کنار بکشه
یا باید یه انالیزور خوب بیاره
تمام مربیان رافا چیزی بارشون نیست
هر چی مقام اورده غرزی بوده نه با برنامه مربی
من که تاحالا ندیدم بعد از باخت رافا به راجر اینقدر اعصابت داغون شه .. نمونه هاش هم هست ، بارکلیز پارسال ، مادرید 2009 ... هیچ موقع اینقدر عصبی نشده بودی...به هر حال منم ترجیح میدم راجر به نواک ببازه ولی در عوض یه Monoballer قهرمان گرنداسلم نشه !
Mahmood
09-13-2011, 01:39 PM
عزیز من.اولا سلام
ثانیا منم مث خیلی از هوادر های رافا که میگن از باخت فدرر در هر صورتی خوشحال میشن منم از باخت رافا خوشحال میشم این گناه؟چطور واسه خودتون با تعصب هستین ولی چون نوبت به ما طرفدرا های راجر میرسه میشیم بی تعصب و جوگیر:3t1:
کسی که فلسفش تو بازی بزن زیرشه معلومه که با باختش خوشحال میشم
قابل توجه خیلی ها که به جنگندگی رافا اشاره میکنن.
جنگندگی واسه این پسر=زدن زیرتوپ با قدرت 2 برابر
مگه شما سلام کردی که من جوابت رو ندادم که تیکه میندازی میگی اولا سلام؟!!!
جواب متلک رو با متلک میدن ناراحت میشی شروع نکن
هر چی سکوت کردم و هیچی نگفتم فایده نداره مثل اینکه
من گفتمم میگم برای خیلی از طرفدارهای راجر از جمله محمد رضا...افشین..امیر...نیما 93 و و و... احترام زیادی قائلم
نه با فدرر مشکل دارم نه با طرفداراش
قبول نداری از امیر عزیز(lord amir) بپرس که چطور با یکی از متعصب ترین طرفدارای فدرر دو سال بخش تنیس یک سایت رو مدیریت کردم بدون اینکه کوچکترین توهین یا ناراحتی پیش بیاد...
اگه بعضی از طرفدارای نادال هم با باخت فدرر خوشحال میشن به من ربطی نداره...
من کی گفتم خوشحالی شما گناهه؟!
گفتم که برو برا خودت خوش باش...
حتما شعورت در همین حده که به تنیسور مورد علاقه خیلی از کاربرای این سایت توهین میکنی و از تنیس همینقدر میفهمی که به کسی که 10 تا گرند و 19 تا مسترز گرفته و خود فدرر هم بارها ازش تعریف کرده میگی فقط بلده بکشه زیر توپ و فلسفه بازیش بزن زیرشه و جنگندگیش هم تو همین خلاصه میشه...
از فدیم گفتن با کوجیکتر از خودت دهن به دهن نشو راست هم گفتن...
ادامه ندیم بهتره...موفق باشی...
Ahoura
09-13-2011, 01:47 PM
قهرماني نوواك رو به هواداراش تبريك مي گم.:Flower:
واقعا نوواك شايسته بردن اين گرند بود. اگر بازي با راجر رو فاكتور بگيريم در ساير مسابقاتش كاملا از حريفا برتر بود. اگه راجر نبود امسال نوواك مي تونست 4 گرند رو ببره. در آخر هم يه خسته نباشيد به نادال مي گم.
واقعا خوب جنگيد و هر چي داشتو نداشت گذاشت ولي ديگه نشد.
http://www.tennis-image.com/images/09150619740307827106.jpg
!PARADOX
09-13-2011, 01:54 PM
واقعا باید تاسف خورد!
همه جا حرف از زیبایی های بازی و یک بازی فوق حرفه ای میزنن اینجا همه دارن تو سر و کله هم می زنن
واقعا بازیه فوق العاده ای بود چندین گیمش بالای 10 دقیقه طول کشید چندین رالی بالای 30 ضربه استقامت دو بازیکن واقعا بی نظیر بود.من خیلی از دیدن بازی لذت بردم با اینکه بازیکن محبوبم شکست خورد و بسیار ناراحت شدم.
جا داره قهرمانی جوکویچ رو به طرفدارای واقعیش تبریک بگم واقعا حقش بود.
ولی یه قول به همه طرفدارای نادال می دم که همیشه همینجور نمی مونه و نادال با پشتکار زیادش دوباره مرد شماره یک تنیس جهان خواهد شد. :655:
چرا اونوقت؟ مگه خاک بازیه که ببازه ؟ مطمئن باش حتی یه ستم به رافا نمیداد
2-3 روز بیشتر از نیمه نهایی نگذشته ، یادت نرفته که نوله جلو یه بازیکن 30 ساله به چه روزی افتاده بود؟ اونوقت رافا میخواست راجرو ببره؟:434:
بردن از رافا یه بدن فوق العاده میخواد که راجر............
Lily Nadal
09-13-2011, 02:02 PM
قهرمانی نوله رو به تمام هواداراش تبریک میگم.بازی خیلی جذابی بود البته من ست دوم سوم رو که دیدم واقعا عالی بود هر دو جنگیدن.من به عنوان هوادار رافا از بازیش راضی هستم هرچند در لحظاتی ترس بر رافا غالب میشد
بازی دفاعی و .. رو اسمش میزارین جنگندگی ؟
به نادال هم تبریک باید گفت که یه تنه نواک رو نامبر 1 کرد،درین 6 فینال ...
!! كيمياگر !!
09-13-2011, 02:36 PM
:240:
ناراحتم چون ديگه واقعا كسي زورش به جوكوويچ نميرسه ، به هر حال به طرفداراش تبريك ميگم
NimaRafi
09-13-2011, 02:42 PM
مگه شما سلام کردی که من جوابت رو ندادم که تیکه میندازی میگی اولا سلام؟!!!
جواب متلک رو با متلک میدن ناراحت میشی شروع نکن
هر چی سکوت کردم و هیچی نگفتم فایده نداره مثل اینکه
من گفتمم میگم برای خیلی از طرفدارهای راجر از جمله محمد رضا...افشین..امیر...نیما 93 و و و... احترام زیادی قائلم
نه با فدرر مشکل دارم نه با طرفداراش
قبول نداری از امیر عزیز(lord amir) بپرس که چطور با یکی از متعصب ترین طرفدارای فدرر دو سال بخش تنیس یک سایت رو مدیریت کردم بدون اینکه کوچکترین توهین یا ناراحتی پیش بیاد...
اگه بعضی از طرفدارای نادال هم با باخت فدرر خوشحال میشن به من ربطی نداره...
من کی گفتم خوشحالی شما گناهه؟!
گفتم که برو برا خودت خوش باش...
حتما شعورت در همین حده که به تنیسور مورد علاقه خیلی از کاربرای این سایت توهین میکنی و از تنیس همینقدر میفهمی که به کسی که 10 تا گرند و 19 تا مسترز گرفته و خود فدرر هم بارها ازش تعریف کرده میگی فقط بلده بکشه زیر توپ و فلسفه بازیش بزن زیرشه و جنگندگیش هم تو همین خلاصه میشه...
از فدیم گفتن با کوجیکتر از خودت دهن به دهن نشو راست هم گفتن...
ادامه ندیم بهتره...موفق باشی...
شعور من به خودم مربوطه.توهینیم نکردم ولی اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی عذر خواهی میکنم:443:
از صمیم قلب واسط آرزوی موفقیت میکنم
Lily Nadal
09-13-2011, 02:44 PM
بازی دفاعی و .. رو اسمش میزارین جنگندگی ؟
به نادال هم تبریک باید گفت که یه تنه نواک رو نامبر 1 کرد،درین 6 فینال ...
آقای شما می تونست جلوشو میگرفت ما که چیزی نگفته بودیم
Pouya
09-13-2011, 02:48 PM
به هر حال منم ترجیح میدم راجر به نواک ببازه ولی در عوض یه Monoballer قهرمان گرنداسلم نشه !
:434::655:
چرا اونوقت؟ مگه خاک بازیه که ببازه ؟
:254::441:
شما هم که دیگه ماشالا تعصب کورتون کرده.هر کی یه ضعف و نقطه قوتی داره...و یکی ازنقطه قوت های رافا اینه...شما شاید به قول خودتون تنیس زیاد دیده باشی ولی حتما بازی های نادال رو زیاد ندیدید.
:254::254:
شما پست منو خوندی اصلا؟؟؟؟؟؟ بازیای اونم دیدم ، زیادم دیدم! حتما جنگنده س و خواهد بود و یکی از مهم ترین نقاط قوتش هست...
من اینو گفتم : " جنگنده ترین نیست ولی یکی از جنگنده ترین هاست " این تعصبه ؟ ما کوریم؟ تعصب اونیه که شما گفتی در پست قبل این...
قواعد استدلال و بحثو که بلد نیستید ، پستو درست بخونید حداقل!:443:
راستی شما از کی تنیس می بینی که از بهترین تاریخ استفاده می کنی؟!
FaRzIn
09-13-2011, 03:06 PM
یه چیزی که به نظرم در بازی جالب توجه بود استایل رافا بود که خیلی شبیه داوید فرر بود و مثل اون تحرکش خیلی بالا بود !! :655::443:
باید ببینیم نواک چقدر می تونه نامبر وانی رو نگهداره که با این شرایط فکر کنم حالا حالا ها اون بالا بمونه !! :379:
beeroz
09-13-2011, 03:15 PM
من که تاحالا ندیدم بعد از باخت رافا به راجر اینقدر اعصابت داغون شه .. نمونه هاش هم هست ، بارکلیز پارسال ، مادرید 2009 ... هیچ موقع اینقدر عصبی نشده بودی...به هر حال منم ترجیح میدم راجر به نواک ببازه ولی در عوض یه Monoballer قهرمان گرنداسلم نشه !
monoballer توضیح میدی یعنی چی افشین جان ؟
Behnam RF
09-13-2011, 03:43 PM
من بازی فینال رو به صورت زنده ندیدم ، اما الان تکرارش رو الجزیره گذاشته بود ، میخواستم بگم اگه رافا با نواک سال پیش بازی میکرد ، نواک در 3 ست بیگل شده بود ، به نظرم بهترین بازی رافا رو در این چند ساله اخیر دیدم (به جز ست آخر) ست سوم رافا باورنکردنی بود ، فکر کنم MAX کیفیت بازی رافا بود .:441:
Pouya
09-13-2011, 03:55 PM
قاعدتا برای این حرفم باید از پست های دوستان دیگه نقل قول می نمودم ولی خیلی اهمیتی نداره!:434:
من اصلا کاری ندارم خشایار عزیز یا هر عزیز دیگه ای چجوری طرفدار نادال و ... شدن. مهم ادامه داستان هست...
تا جایی که من یادمه - چه بعد از عضو شدنم و چه قبلش - خشی (قصد جسارت ندارم ، به عنوان صمیمیت گفتم!) همیشه از اول تورنمنت تا آخرش بوده ، چه نادال آماده بوده و چه نبوده ، چه باخته و چه برده ... به نظر من این جای تقدیر داره که همیشه و در همه حال حامی نادال بوده!:441: حتی وقت هایی که - به قول خودش - بازیشو نمیدیده. حالا به هر دلیلی... این مهمه نه اینکه چون نادال ، فدررو برد طرفداراش شده (که اونم صادقانه خودش گفت!) پس ضد راجره نه طرفدار نادال! کسی که این همه از باخت بازیکن اولش به دومی ناراحت میشه معلومه چقدر نادالو دوست داره. من خودمم اگه راجر به یکی دیگه از بازیکنام ببازه - مثلا تو فینال - خیلی ناراحت میشم ولی نه در این حد...
شما این رفتارو با رفتار بقیه مقایسه کنید :
کسی که طرفدار ناداله و معمولا بعد از فینال رولند - یا جاهای دیگه که نادال اول شه - میاد سایت و در بقیه ایام در غیبت صغری به سر می بره...
یا برعکس کسی که طرفدار راجره و فقط بعد از بردش میاد یا بعد از باختش میاد تو نیم خط پنبه کسیو میزنه که 16 تا گرنداسلم برده... و جمله هایی میگن ، نه با این مضمون : " دیگه برو کنار " ، بلکه با این مضمون : " دیگه برو بمیر "! بعد تشکر هم میشه ازشون!
در کل به اعتقاد من یکی از متعصب ترین طرفداران نادال در سایت هست...
2 نکته در آخر :
1. دیشب همینجوری داشتم آرشیو چت باکسو تند تند ورق میزدم ، دیدم پیام دادی! چشمم خواب آلود بود ... دوباره نگاه کردم دیدم نه! درسته. خیلی حال کردم! میدونم خیلی از جو چت باکس خوشت نمیاد... منم نمیگم بیا ولی بعد هر بازی نادالم بیای یکی دوتا پیام بدی ما خیلی کیف می کنم ، البته هر جور راحتی.
2. یه جمله ازت دیدم در شروع فصل خاک ، خیلی تعجب کردم :
سلطان خاک دوباره همه جامهای خاک رو میبره:866:
بهترین فصل تنیس شروع شد
واقعا آخرای دهه نود هم خاک بهترین فصل تنیس بود؟ :243: کجایی عمو پیت؟! :434:
شوخی کردما! میدونم اینم به خاطر علاقه به نادال گفتی! :443:
با اینکه دقیقا تو تنیس و فوتبال الان نقطه مقابل همیم ولی دوستت داریم و امیدواریم هیچ موقع از سایت نری!:583:
sahand
09-13-2011, 04:01 PM
بچه ها اینجا چه خبره:379:نواک برده ولی بازم بحث راجر و رافاست.
طرفدار های نادال از رو تعصب از تنیسورشون دفاع می کنند و طرفدار های راجر هم از راجر.
نباید بخاطر یک بازی یا یک تورنمنت یا یک شخص اینقدر دعوا کنید:583:هر چند همش از رو تعصبه و قابل تحسینه:441:
تنیس که روش ننوشته الان نواک همه را می بره پارسال رافا سال قبلم راجر انشا الله سال بعد اندی:350:
تنیس به آمادگی شخص ربط داره.راجر تو رولند مقابل نواک آماده بود ولی جلو رافا نه این که تو سر هم زدن نداره یا سایر کری هاییکه اینجا خونده می شه.
راجر نشون داده اسطوره است:441:
رافا هم تا اینجا خوب بوده و 5-6 سال دیگه هم مفید وقت داره.
نواک هم امسال خوب بوده ولی معلوم نیست آیندش چیه کما اینکه پارسال فقط یه دبی برد.
بازم تبریک برا قهرمانی نوله و به امید قهرمانی اندی
آماده برای یک استراحت تا شانگهای:396:
Paymaan
09-13-2011, 04:05 PM
monoballer توضیح میدی یعنی چی افشین جان ؟
moonballer ـه فکر کنم. معنی روتینش میشه دفاعی زیر توپ زن!:160:
monoballer که خیلی حرف زشتیه!:350:
Mohammad
09-13-2011, 04:27 PM
خیلی جالبه، یکی یه چیزی یه جا میبینه، میاد غلط اینجا میگه، یکی دیگه هم نقل قول میکنه شکلک میزاره، حالم میکنه. بابا حداقل درستش رو یاد بگیرید بعدا بیاد خارجی حرف بزنین :254:
همیشه از کناره گیری فدرر از تنیس ناراحت میشم، ولی از یه طرف واقع خوشحال میشم که یه سری که واقعا نمیفهمم به چه علت تنیس میبینن هم بالطبع این ورزش رو تنها میزارن، این خودش جای بسی خوشحالیه.
Paymaan
09-13-2011, 04:35 PM
خیلی جالبه، یکی یه چیزی یه جا میبینه، میاد غلط اینجا میگه، یکی دیگه هم نقل قول میکنه شکلک میزاره، حالم میکنه. بابا حداقل درستش رو یاد بگیرید بعدا بیاد خارجی حرف بزنین :254:
همیشه از کناره گیری فدرر از تنیس ناراحت میشم، ولی از یه طرف واقع خوشحال میشم که یه سری که واقعا نمیفهمم به چه علت تنیس میبینن هم بالطبع این ورزش رو تنها میزارن، این خودش جای بسی خوشحالیه.
اشتباه گفتم مگه؟ مونبالِر دقیقاً مصداق ناداله دیگه! دفاعی با تاپ اسپین وحشتناک! منبع هم خواستی میارم!
Mohammad
09-13-2011, 04:39 PM
اشتباه گفتم مگه؟ مونبالِر دقیقاً مصداق ناداله دیگه! دفاعی با تاپ اسپین وحشتناک! منبع هم خواستی میارم!
اولا من منظورم به شما نبود، شما اصلاح کردی کلمه رو
مونبال در اصل به ضربات شبیه لاب گفته میشه که تو تنیس خانمها و تنیس آماتور خیلی دیده میشه.
Paymaan
09-13-2011, 04:44 PM
اولا من منظورم به شما نبود، شما اصلاح کردی کلمه رو
مونبال در اصل به ضربات شبیه لاب گفته میشه که تو تنیس خانمها و تنیس آماتور خیلی دیده میشه.
قربونش برم رافا اِنقدر اسپین میده که میشه اسمش رو بذاری لاب!
Nima93
09-13-2011, 05:22 PM
اين نوشته برگرفته از قسمت Racquet Reaction (http://blogs.tennis.com/racquet_reaction/)سايت مجله Tennismagazine (http://www.tennis.com) است.
http://blogs.tennis.com/images/logos/logo_racquet_reaction.jpg
اين نوشته توسط Peter Bodo،ويراستار سايت نوشته شده است.
http://blogs.tennis.com/images/logos/blogs_bodo.jpg
نواك جوكويچ در ست اول بازي ديشب خنجري در قلب رافا فرو كرد ولي با توجه به اينكه رافا قرباني بود،اين خيلي تعجب برانگيز نيست كه او بيش از سه ساعت ديگر دوام آورد.
وقتي همه چيز تمام شد،وقتي كه جوكويچ بعد از 4 ساعت و 10 دقيقه 3-1 پيروز شد،23هزار تماشاگر استاديوم و بينندگان تلويزيوني در سراسر دنيا يك بازي بي همتا را تجربه كردند.مبدا خيره كننده يك يگانگي عجيب بين ضربات ديدني و توانايي بدني فوق العاده.در اين اواخر هيچ دو بازيكني اينقدر مثبت و در طول يك بازه طولاني و با تحمل اين همه فشار بدني بازي نكرده اند.
اين خيلي مناسب بود كه بازي با يكي ديگر از فورهندهاي اين سايد اوت اتمي جوكويچ به پايان رسيد كه نمونه اي از سماجتش براي ريسك كردن در بازي را نشان داد.اينكه ضرباتش را نزديك به خطوط بزند،سلاح هاي قوي نادال را به چالش بكشد و او را پشت بيس لاين نگه دارد.اين ها عواملي بود كه او را برنده بازي كرد.من اميدوارم كه اين تعريف،نادال را هم به اندازه كافي ستايش كرده باشد،چون كمتر بازيكني پيدا مي شود كه بعد از عقب افتادن 2-0 و تحت فشار قرار گرفتن از همه جهات،چنان عزم و اراده اي براي ادامه بازي داشته باشد،چيزي كه ست سوم را براي او به ارمغان آورد و ناگهان به نظر رسيد كه نتيجه در حال برعكس شدن است.
در ست سوم نادال به راحتي عقب نمي كشيد و حتي متعصب ترين طرفدار جوكويچ هم بايد نگران مي شد كه نواك با وجود اينكه در نتيجه پيش بود،ممكن بود شكست بخورد.با وجود بازي فوق العاده جوكويچ در دو ست اول،در ست سوم به نظر مي رسيد كه خستگي به بدنش ورود پيدا مي كرد.اين تنها نقطه اي از بازي بود كه مي توان گفت خطاهاي هر دو بازيكن از روي بي دقتي بود،هرچند كه كل آن ها كمتر از 6 تا بود.در چنين روزي،6 خطا به مانند 600 خطاست و وقتي جوكويچ در ابتداي ست چهارم از فيزيوتراپ مداوا دريافت كرد،به نظر مي رسيد كه شرايط براي رافا مهيا شده كه نواك را شكست دهد.
ولي شما بدون اينكه سرنوشت منتظر شما باشد 63 (حالا 64) برد كسب نمي كنيد و 2 باخت كه در آن ها كمي معجزه رخ داده.به هر حال بعد ازينكه جوكويچ گيم اول ست 4 را برد و در گيم بعد بريك كرد،به نظر مي رسيد كه جريان بازي بازهم و براي آخرين بار برگشته.خيلي احمقانه است كه به دنبال نقاط بازگشت در بازي بگرديم كه جوكويچ در آن 26 بريك پوينت داشت(كه 11 تا را كسب كرد).اين بيشترين تعدادي است كه رافا در يك بازي گرنداسلم داشته.نادال هم 14 بريك پوينت داشت(كه 6تا را كسب كرد).بازي بسيار نزديكي بود،هرچند كه تعداد بريك پوينت هايي كه نواك داشت،نشان مي دهد كه نادال چقدر در برابر فشار مقاومت مي كند.
همچنين اين كار بيهوده اي است كه با يك ديد كلي به بازي نگاه كنيم كه در آن 88 خطا(كه سهم جوكويچ 51 خطا) بود.اين آمار هيچ چيز درباره بازي نمي گويند،چرا كه خيلي ازين خطاها در امتيازهايي از بازي اتفاق افتاد كه يكي ازين دو بازيكن ظاهرا امتياز را دو يا سه بار در طول رالي برده بود و بيشتر به خاطر شجاعت آن ها[در زدن ضربات] بود،نه ترس از بازي كردن.خيلي از بازيكنان دوست دارند اينگونه خطاهايي كه از كيفيت بازي اين دو سرچشمه مي گرفت را داشته باشند.
http://blogs.tennis.com/.a/6a00d83451599e69e2014e8b807529970d-800wi
در نهايت،عواملي كه بيشترين كمك را به جوكويچ كرد تا آخرين گرنداسلم سال را ببرد اين ها بودند:
1-تواناييش در زدن ضربات عميق تر و صاف تر(فلت) و داراي زاويه(angle) خيلي بيشتر از نادال.نادال در برابر همه بازيكنان ديگر،اگر توپ هايش كم عمق باشند باز هم مي تواند بازي را به سود خود به پايان ببرد ولي جوكويچ او را به خاطر اين ضربات بي رحمانه تنبيه مي كند.او به سادگي نادال را به عقب بيس لاين هول مي دهد و با ضرباتش بازي را ديكته مي كند.
2-بكهندش،مخصوصا وقتي سرويس ريترن مي كند.سرويس اسلايس(slice) يا كيك(kick) در سمت اد كورت(AD court) هر بازيكن چپ دستي براي امتياز گرفتن خيلي مفيد است.بعضي از بازيكنان كل دوران بازي گري خود را بر اساس همين ضربه ساختند(مثل گوران ايوانيزويچ(Goran Ivanisevic)) ولي ريترن جوكويچ اينقدر قابل اعتماد و رخنه كننده است كه بارها و بارها نادال را از همين راه شكست داد.
3-اعتماد به نفس.وقتي نادال اين بازي را بازبيني كند،شايد از خود بپرسد كه چگونه به جوكويچ اجازه داد كه دوبار در دو ست اول بعد ازينكه 2-0 جلو افتاد،به بازي برگردد؟او همچنين بايد بفهمد كه چرا در ست چهارم اينقدر كمرنگ ظاهر شد.او قسمتي از جواب را اينگونه مي يابد كه اعتماد به نفس فعلي جوكويچ به او در پايان دادن بازي خيلي كمك كرد.
بنابراين شكست ها ادامه مي يابند و جوكويچ به يكي از ديدني ترين فصل هاي يك بازيكن تنيس ادامه مي دهد.مهم نيست كه ادامه راه چگونه است،ديشب او يكي از بهترين بازي هاي تاريخ تنيس را برد.
نميدونم چرا بعضي افراد ديدشون هميشه از بالا به پايينه.:379: افرادو به ديد تحقير نگاه ميكنن. چي در خودشون ديدن كه اين حس كذايي بهشون دست داد خدا ميدونه ولي همين قدر ميدونم اگر اينا يه پستي تو مملكت بگيرن دهنه ملتو سرويس ميكنن.
Pouya
09-13-2011, 05:58 PM
حالا اون یه اشتباه تایپی ، لپی یا هرچی کرد ، منم اشتباه دیدم ، فک کردم درست نوشته ، تو دور ور ندار ربطش بده به مسائل دیگه! :3t1:
من منظورشو فهمیدم که توپ هوا کردن بود... غلط املایی سومو که ازت بگیرم مث خودت به همه چی ربطش میدم! :434: از تو انتظار سعه صدر بیشتری است ، آقای متبحر!!:254:
من به دلیل علاقه به خود تنیس (البته الان خیلی شبیه اون تنیسی که من دوست دارم نیست ) و بازیکنام تنیس می بینم... البته یه ذره سخته فهمیدنش...:443:
sspol
09-13-2011, 06:24 PM
سلام ديشب تا الان هنوز يكسره بيدارم
ولقعا براي نادال و طرفدارنش متاسفم
هيچي براي گفتن مقابل نواك نداشت
قهرماني نواك رو به طرفداراش تبريك ميگم
سرويس بد
تكنيك بد
قدرت بد
نميدونم چطور تا اينجا چندتا گرند اسلم رو برده خداييش دارم ازش متنفر ميشم
Alireza Murray
09-13-2011, 06:24 PM
شما برو موری رو بچسب که تا 100 سال دیگه گرند اسلم نمیبره:254:
طرفدار هر کی هم هستم به خودم مربوطه
اون موقع که من طرفدار نوواک بودم کجا بودی شما
شما هم لازم نکرده طرفدار واقعی رو از غیر واقعی تشخیص بدی
اینقدر از رافا کینه داری که پارسال یو اس اوپن رو برد گفتی امیدوارم اخریش باشه
ماری رو چسبیدم نگران نباش ، گرنداسلم نبری بهتره تا با مدیکال تایم اوت و رفتن روی اعصاب حریف و بالاخره چند تاچیزه دیگه ببری :3t1: حیف ویمبلدون 2010 و یو اس اپن 2010 که رافا بردش :3t1: نادال میبازه نواک هست نواک میبازه علی سونگا هست :254: اینهمه به بچه ها میگی رافا دمت گرم سوزوندی خیلی هارو این حرف رو باید به خوت بزنن راجر دمت گرم سوزوندی خیلی ها رو :655: :251: چه حالی بده تو بارکلیز رافا و راجر تو یه گروه باشن دوباره راجر ببره
پارسالم اگه اونو گفتم خب راست گفتم همیشه از باخت نادال لذت میبرم و همیشه دوست دارم ببازه
koury
09-13-2011, 06:42 PM
قربونش برم رافا اِنقدر اسپین میده که میشه اسمش رو بذاری لاب!
بعضی از دوستان طوری ساده انگارانه در مورد تنیس حرف میزنن که انگار دارن در مورد یه قل دو قل حرف میزنن!!
پیمان جان منظورم فقط شما نیستی... ولی خود شما که Moonball رو ضربه ی Spin دار خطاب می کنی تا بحال شده یه ضربه با یک دهم Spin و Pace رافا بزنی و فریم نکنی؟ توپ رو Wide نزنی؟؟ تو تور نزنی؟؟ یعنی طوری میگی Spin و Lob که انگار توپو میگیری میندازی هوا تموم!! :350:
یه کم واقع بینانه حرف بزنید!! Moonball ممد بخوبی گفت معنیش چیه ولی شما برو بازی زنان بخصوص اوج Moonballing بازی هانتوکووا و مدینا گاریگس در رم چند سال پیش رو اگه درست یادم بیاد ببین و بازی رافام ببین بعد بگو Moonball یعنی ضربه ی Spin دار!!
خواهشا تفاوت بین Lob و Spin رو به ما بگو... اینطوری Slice هم یه نوع Lob محسوب میشه پس!!
از شما و دوستانی که وقت زیادی در تماشا و دنبال کردن تنیس میزارید بعیده به این راحتی و سادگی یه بازیکن رو لوث کنید اون هم با استناد به یه سری اصطلاح که از معنی دقیقش مطمین نیستید...
koury
09-13-2011, 06:50 PM
ماری رو چسبیدم نگران نباش ، گرنداسلم نبری بهتره تا با مدیکال تایم اوت و رفتن روی اعصاب حریف و بالاخره چند تاچیزه دیگه ببری :3t1: حیف ویمبلدون 2010 و یو اس اپن 2010 که رافا بردش :3t1: نادال میبازه نواک هست نواک میبازه علی سونگا هست :254: اینهمه به بچه ها میگی رافا دمت گرم سوزوندی خیلی هارو این حرف رو باید به خوت بزنن راجر دمت گرم سوزوندی خیلی ها رو :655: :251: چه حالی بده تو بارکلیز رافا و راجر تو یه گروه باشن دوباره راجر ببره
پارسالم اگه اونو گفتم خب راست گفتم همیشه از باخت نادال لذت میبرم و همیشه دوست دارم ببازه
علیرضا جان شما الان عصبانی هستی بهر دلیلی داری حرفایی میزنی که بیش از هر چیز تنیسور خودت زیر سوال میره!! ولی من بعنوان هوادار متعصب رافا بدلیل اخلاق ورزشکاری اندی رو هم دوست دارم و تابحال نشده در مورد بدی بگم... اینکه اندی گرند نبرده چیزی از ارزشش کم نمی کنه و دلیل نمیشه به رافا اینطوری توهین بکنی!!
نفرت شما ملاک خوبی برای گفتن حیف که فلانی گرند رو برد نیست!! رافا در تاریخ تنیس صاحب جایگاه بزرگی هست و در آینده فرصت زیادی داره تا جزو دو تنیسور برتر تاریخ بشه... ولی اندی و نواک حالا حالا ها کار دارن تا به عظمت رافا برسن!! :350:
اینکه شما از رافا خوشت نمیاد حق مسلمت هست ولی توهین به این واضحی اصلا کار قشنگی نیست اونم وقتی تنیسور محبوب شما و حتی من هیچ افتخاری در مقایسه با رافا نداره!!
Alireza Murray
09-13-2011, 07:01 PM
علیرضا جان شما الان عصبانی هستی بهر دلیلی داری حرفایی میزنی که بیش از هر چیز تنیسور خودت زیر سوال میره!! ولی من بعنوان هوادار متعصب رافا بدلیل اخلاق ورزشکاری اندی رو هم دوست دارم و تابحال نشده در مورد بدی بگم... اینکه اندی گرند نبرده چیزی از ارزشش کم نمی کنه و دلیل نمیشه به رافا اینطوری توهین بکنی!!
نفرت شما ملاک خوبی برای گفتن حیف که فلانی گرند رو برد نیست!! رافا در تاریخ تنیس صاحب جایگاه بزرگی هست و در آینده فرصت زیادی داره تا جزو دو تنیسور برتر تاریخ بشه... ولی اندی و نواک حالا حالا ها کار دارن تا به عظمت رافا برسن!! :350:
اینکه شما از رافا خوشت نمیاد حق مسلمت هست ولی توهین به این واضحی اصلا کار قشنگی نیست اونم وقتی تنیسور محبوب شما و حتی من هیچ افتخاری در مقایسه با رافا نداره!!
کجای حرف من توهین بود؟ خب ویمبلدون 2010 هر کس 2-3 بازی اول رافا رو میدید میگفت حیف فقط طرفداران متعصب رافا میگن مصدوم بود و مشکل داشت ، شما به من بگو همین ویمبلدون امسال با دلپوترو مگه رافا اواخر ست اول مصدوم نبود؟ مدیکال تایم اوت هم گرفت بعد اونوقت ست دوم چی شد یهو که از این ور میدویید اونور :379: هر کس اولین بارش بود تنیس میدید اون قیافه رافا رو توی تایبرک میدید فکر میکرد حالا زانوش چی شده و همین الان انصراف میده
یا بازی رافا با پتشنر ویمبی پارسال چی شد رافا که مصدوم بود یکدفعه معلوم نشد چه اتفاقی افتاد اومد قهرمان شد :350:
Lily Nadal
09-13-2011, 07:09 PM
بسه دیگه چرا هر کی ی چیزی میگه یکی دیگه 4تا میزاره روش ی جام بود تموم شد انقدر بحث رو بی خود ادامه ندید
koury
09-13-2011, 07:11 PM
کجای حرف من توهین بود؟ خب ویمبلدون 2010 هر کس 2-3 بازی اول رافا رو میدید میگفت حیف فقط طرفداران متعصب رافا میگن مصدوم بود و مشکل داشت ، شما به من بگو همین ویمبلدون امسال با دلپوترو مگه رافا اواخر ست اول مصدوم نبود؟ مدیکال تایم اوت هم گرفت بعد اونوقت ست دوم چی شد یهو که از این ور میدویید اونور :379: هر کس اولین بارش بود تنیس میدید اون قیافه رافا رو توی تایبرک میدید فکر میکرد حالا زانوش چی شده و همین الان انصراف میده
یا بازی رافا با پتشنر ویمبی پارسال چی شد رافا که مصدوم بود یکدفعه معلوم نشد چه اتفاقی افتاد اومد قهرمان شد :350:
اینکه با مصدومیت هم میاد و قهرمان میشه نشان از عرضش داره :350:
Medical TimeOut تا حدیش یه نوع تاکتیکه مگه دیشب نواک اینکارو نکرد؟؟ نواک صد ها مثال دارم که تا دیده نمیتونه بازیش رو بکنه یا انصراف داده یا Trainer خبر کرده!!
اگه شما دل خوش کردی پتشنر یا ... بیان رافا رو توی چمن ببرن یا حتی هارد که خب از خوش بینی خودته!! بردن یه ست دلیل نمیشه بگیم اونا بهتر بودن یا رافا از قصدی MTO گرفته!!
اگه رافا قرار باشه به امثال پتشنر ببازه که الان دارنده ی ده گرند اسلم نبود!!
شما اگه تنیس رو بطور جدی بازی کنی درد های موضعی و موقتی در تنیس زیادن!! این توجیه MTO های رافا نیست بلکه حقیقته... اینکه یه ست درد داشته باشه و یه ست دردت رفع بشه چیز عجیب و تازه ای نیست و با اون شدت دویدن در رالی ها ممکنه یک لحظه به یه قسمتی از بدن بازیکن فشار بیاد که جزیی باشه و برطرف بشه!
شک نکن اگه لیاقت نداشت با همون MTO های بقول شما الکی هم نمیتونست قهرمان گرند اسلم بشه :443:
ولی اندی و نواک حالا حالا ها کار دارن تا به عظمت رافا برسن!! :350:
کوروش جون اندی رو با نوواک مقایسه نکن پارسال همین موقع هم نمیتونستی اندی رو با نوواک مقایسه کنی چه برسه به الان!!!!
Nima93
09-13-2011, 08:20 PM
1-اینکه با مصدومیت هم میاد و قهرمان میشه نشان از عرضش داره:350:
2-Medical TimeOut تا حدیش یه نوع تاکتیکه مگه دیشب نواک اینکارو نکرد؟؟ نواک صد ها مثال دارم که تا دیده نمیتونه بازیش رو بکنه یا انصراف داده یا Trainer خبر کرده!!
3-اگه شما دل خوش کردی پتشنر یا ... بیان رافا رو توی چمن ببرن یا حتی هارد که خب از خوش بینی خودته!! بردن یه ست دلیل نمیشه بگیم اونا بهتر بودن یا رافا از قصدی MTO گرفته!!
اگه رافا قرار باشه به امثال پتشنر ببازه که الان دارنده ی ده گرند اسلم نبود!!
4-شک نکن اگه لیاقت نداشت با همون MTO های بقول شما الکی هم نمیتونست قهرمان گرند اسلم بشه
1-كسي نگفت مصدوم شده و برد.مصدوم نشده بود و تمارض مي كرد.
2-چه تاكتيك كثيفي.:3t1::3t1:چرا بقيه بازيكنا ازين تاكتيك استفاده نمي كنن؟
3-امثال پتشنر يعني كي؟اينا كيا هستن كه لياقت بردن رافا رو ندارن؟مي شه بگي؟معيارت در اين زمينه چيه؟
مثلا چون راجر تو پاريس 2009 به بنتو باخت به نظر شما اون 16 تا گرنداسلمش زير سوال رفته؟
يا اگه رافا يه ست به لورنزي تو رم امسال داد ديگه تو خاك رس اعتبار نداره؟
4-خب يعني چون مي تونسته مديكال بگيره و درنهايت پيروز مسابقه بشه لياقتشو ثابت كرده؟يعني خودت يه جوري داري ميگي مصدوم نبوده ولي با گرفتن مديكال لياقتشو ثابت كرده كه مي تونه با هر راهي برنده بازي بشه.
تو زندگي اين مهم نيست كه چه كارايي مي توني انجام بدي.مهم اينه كه چه كارايي مي كني.اينه كه تفاوت بين آدما رو نشون ميده.:443:
مثلا من و شما هم ميتونيم بريم دزدي كنيم،ولي اين كارو در شان خودمون نمي بينيم و شخصيت دزدا رو پايين مي دونيم.
پ.ن:رافا يه ست خشك و خالي به پتشنر نباخت.2-1 ازش عقب بود.از هاسه هم 2-1 عقب بود.پس چه طوري ميگي پيروزياي رافا از لياقت خودشه ولي ست گرفتن پتشنر و امثالش از لياقت نداشتن اوناست؟
Alireza Murray
09-13-2011, 08:51 PM
شما اگه تنیس رو بطور جدی بازی کنی درد های موضعی و موقتی در تنیس زیادن!! این توجیه MTO های رافا نیست بلکه حقیقته... اینکه یه ست درد داشته باشه و یه ست دردت رفع بشه چیز عجیب و تازه ای نیست و با اون شدت دویدن در رالی ها ممکنه یک لحظه به یه قسمتی از بدن بازیکن فشار بیاد که جزیی باشه و برطرف بشه!
شک نکن اگه لیاقت نداشت با همون MTO های بقول شما الکی هم نمیتونست قهرمان گرند اسلم بشه :443:
من همیشه در تعجب موندم چرا همیشه وقتی میفته عقب یا حس میکنه ممکنه ببازه MTO میگیره :379::350::350:
Fakhruddin
09-13-2011, 08:53 PM
http://up5.iranblog.com/images/mecz2adlassy9uku0erm.jpg
درود
تبریک به هوادارن جوکویچ
یه مقطعی بود رافا پشت سر هم نواک رو شکست میداد اما نواک فهمید که چگونه باید با رافا بازی کنه , و البته پیشرفت فوق العاده بکهندش و اعتماد به نفس کافی وی باعث شد نادال رو در 6 فینال شکست بده.
اما این بازی آخری با بازیهای قبل تفاوت داشت.همونطور که ممد گفت رافا در ست سوم تو رالی ها
تاکتیک جدیدی رو پیاده نمود که بسیار موثر هم بود , اما تمرکز کافی برای پیاده کردن اون در ادامه بازی رو نداشت و البته همانگونه که از آمار هم پیداست دیشب رافا خوب سرویس نزد.اما در بازیهای بعد جای امیدواری هست که با ارائه سرویس بهتر و تاکتیک مناسبتر از پس این نواک بر بیاد.
بنظر من رافا بزودی از این پازل تاکتیکی نواک بیرون میاد.
Alireza Murray
09-13-2011, 08:59 PM
کوروش جون اندی رو با نوواک مقایسه نکن پارسال همین موقع هم نمیتونستی اندی رو با نوواک مقایسه کنی چه برسه به الان!!!!
الان درسته که نواک رو نمیشه با اندی مقایسه کرد ولی قبل استرالیا امسال خود نواک گفت اندی از من بازیکن بزرگتریه :443: من فکر میکنم اندی در سال 2009 و 2010 از نواک بهتر کار کرد ولی خب با این نتایج امسال نواک فعلا نمیشه این دو رو مقایسه کرد تا ببینیم اندی در سال های بعد چه میکنه :379:
Afshin
09-13-2011, 09:09 PM
آقاجون قبلا هم گفتم همین که شما تنیس رو بخاطرخود تنیس میبینی واسه کل جامعه ی تنیس ایران کفایت میکنه . دلیل نداره توی هرپست و جملت این رو تکرار کنی و بدون هیچ دلیلی به دیگران توهین کنی و خودت رو عقل کل جلوه بدی ، باورکن اگه این کار رو نکنی کسی به همون 2 سلول خاکستری مغزت شک نمیکنه .
ازالان به بعد ، کل اهالی تنیس تاکرز بدونن این آقا ممدخیلی خفنه ، تنیس رو درست میبنیه نه مثل من و شما فقط به خاطر یه بازیکن ... تو هر زمینه ای از همه ی ماها بیشتر میفهمه ... حتی اگه به این جملات اعتقاد ندارید چند بار این جملات رو برای ممد تکرار کنید که دیگه توی هر
پستش یه قسمت رو برای توهین به شعور دیگران و عقل کل جلوه دادن خودش رزرو نکنه.اینجوری وقت خودش و ما هم کمتر تلف میشه .
http://up5.iranblog.com/images/mecz2adlassy9uku0erm.jpg (http://up5.iranblog.com/images/mecz2adlassy9uku0erm.jpg)
درود
تبریک به هوادارن جوکویچ
یه مقطعی بود رافا پشت سر هم نواک رو شکست میداد اما نواک فهمید که چگونه باید با رافا بازی کنه , و البته پیشرفت فوق العاده بکهندش و اعتماد به نفس کافی وی باعث شد نادال رو در 6 فینال شکست بده.
اما این بازی آخری با بازیهای قبل تفاوت داشت.همونطور که ممد گفت رافا در ست سوم تو رالی ها
تاکتیک جدیدی رو پیاده نمود که بسیار موثر هم بود , اما تمرکز کافی برای پیاده کردن اون در ادامه بازی رو نداشت و البته همانگونه که از آمار هم پیداست دیشب رافا خوب سرویس نزد.اما در بازیهای بعد جای امیدواری هست که با ارائه سرویس بهتر و تاکتیک مناسبتر از پس این نواک بر بیاد.
بنظر من رافا بزودی از این پازل تاکتیکی نواک بیرون میاد.
به این سادگی ها هم نبود فخرالدین جان . بازی ای که رافا توی ست سوم ارائه داد بازی ای نبود که باهاش راحت باشه ، عمق ضربات و سرعت ضرباتش رو خیلی زیاد کرد ، سرعت حرکتش توی زمین هم برای چنددقیقه ما فوق تصور بود ، رافا نمیتونه این سبک رو برای مدت 5 ساعت توی زمین پیاده کنه . تازه با همه ی این مسائل نواک 6-5 جلو بود و سرویس هم دست خودش بود !
خستگی نواک هم بی تاثیرنبود ، کاملا واضح بودکه اون زمان رافا انرژی بیشتری نسبت به نواک داشت که نهایتا نواک بایه مدیکال تایم اوت کمی استراحت کرد و ست آخررو با انرژی بیشتری آغاز کرد . آخرای ست آخرهم که گویا رافا مشکل همسترینگ داشت و کلا 3-4 گیم آخر رو راه میرفت توی زمین !
Ahoura
09-13-2011, 09:32 PM
ممد جان همه ي اين حرفا درست . من اصلا در حدي نيستم كه بخوام با شما بحث كنم. ولي فقط يه سوال دارم. شما كه دنبال تنيس زيبايي و تنيس رو به خاطر زيباييش ميبيني. چرا نادال رو بيشتر از راجر دوست داري؟ آيا به نظر شما نادال زيبا تر از راجر بازي مي كنه كه طرفدارش شدي؟ ديشب نادال هر وقت ميومد رو تور خراب مي كرد. من واقعا مونده بودم چطوريه كه يه بازيكن با اون همه طرفدار و محبوبيت نمي تونه چهار تا توپ ساده رو روي تور تبديل به امتياز كنه. بكهندشم كه فقط رد مي شد. سرويس هم كه مثل هميشه كيفيت پاييني داشت. تنها چيزي كه نميشه ازش گذشت يه فورهند بود كه واقعا در حد عالي بود. واقعا كسي كه دنبال تنيس زيباست چطور ميتونه نادال رو از راجر بيشتر دوست داشته باشه؟
Mohammad
09-13-2011, 09:32 PM
آقاجون قبلا هم گفتم همین که شما تنیس رو بخاطرخود تنیس میبینی واسه کل جامعه ی تنیس ایران کفایت میکنه . دلیل نداره توی هرپست و جملت این رو تکرار کنی و بدون هیچ دلیلی به دیگران توهین کنی و خودت رو عقل کل جلوه بدی ، باورکن اگه این کار رو نکنی کسی به همون 2 سلول خاکستری مغزت شک نمیکنه .
ازالان به بعد ، کل اهالی تنیس تاکرز بدونن این آقا ممدخیلی خفنه ، تنیس رو درست میبنیه نه مثل من و شما فقط به خاطر یه بازیکن ... تو هر زمینه ای از همه ی ماها بیشتر میفهمه ... حتی اگه به این جملات اعتقاد ندارید چند بار این جملات رو برای ممد تکرار کنید که دیگه توی هر
پستش یه قسمت رو برای توهین به شعور دیگران و عقل کل جلوه دادن خودش رزرو نکنه.اینجوری وقت خودش و ما هم کمتر تلف میشه .
اولا شماها خودتون گفتید راجر بره ما دیگه تنیس نگاه نمیکنیم. پس نیازی نیست که به من بگم شماها چقدر دنبال تنیسید یا دنبال یه نفر هستید. من اصلا تو پستم حرفی از خودم نزدم، دوست عزیز.
Mohammad
09-13-2011, 09:34 PM
3-امثال پتشنر يعني كي؟اينا كيا هستن كه لياقت بردن رافا رو ندارن؟مي شه بگي؟معيارت در اين زمينه چيه؟
مثلا چون راجر تو پاريس 2009 به بنتو باخت به نظر شما اون 16 تا گرنداسلمش زير سوال رفته؟
4-خب يعني چون مي تونسته مديكال بگيره و درنهايت پيروز مسابقه بشه لياقتشو ثابت كرده؟يعني خودت يه جوري داري ميگي مصدوم نبوده ولي با گرفتن مديكال لياقتشو ثابت كرده كه مي تونه با هر راهي برنده بازي بشه.
تو زندگي اين مهم نيست كه چه كارايي مي توني انجام بدي.مهم اينه كه چه كارايي مي كني.اينه كه تفاوت بين آدما رو نشون ميده.:443:
مثلا من و شما هم ميتونيم بريم دزدي كنيم،ولي اين كارو در شان خودمون نمي بينيم و شخصيت دزدا رو پايين مي دونيم.
پ.ن:رافا يه ست خشك و خالي به پتشنر نباخت.2-1 ازش عقب بود.از هاسه هم 2-1 عقب بود.پس چه طوري ميگي پيروزياي رافا از لياقت خودشه ولي ست گرفتن پتشنر و امثالش از لياقت نداشتن اوناست؟
رافا قبل از کانادا به خاطر همون مصدومیت پاشنه خیلی دیرتر تمرین شروع کرد، عذرخواهی میکنم که شما و بقیه دوستانتون رو در جریان مراحل مداوای پزشکی قرار نداده.
AndreS
09-13-2011, 09:51 PM
چه زود گذشت این فصل . آخرین گرند هم به پایان رسید
این فینال رو واقعا دوس داشتم و از دیدنش لذت بردم با این که تنیسور مورد علاقم فینالیست نبود
تقابل رافا و نواک آماده جذاب بود . اون فورهند های مرگبار از رافا ریترن ها و بکهند های خیره کننده نواک جنگندگی دوبازیکن و....
ست سوم : چیزی که رافا بهش احتیاج داشت تو این ست سرو خوب و بکهند کراس با پیس و عمق مناسب بود . توی دو ست اول از زدن این ضربه ترس داشت چندباری هم که زد اما چندان تعریفی نداشت . نواک انقدر با بکهند رافا کار کرد تو ست اول و دوم که رافا دیگه از زدن هیچ ضربه ای با بکهندش هراس نداشت .
نواک هم فقط و فقط به سرو احتیاج داشت با توجه به مصدومیتی که براش پیش اومد و خستگی توی چهرش درصد فرست سرویسش تا حد قابل توجهی پایین اومد و این واسش مشکل ساز شد .
فینال رو با سامان دیدم ست سوم استرسش صد چندان شده بود فکر میکرد اگه ببره این ست رو میتونه به بازی برگرده چون عالی بود رافا . اما ست چهارم از لحاظ بدنی تحلیل رفت . (شاید من هم فکر نمیکردم اینجور شه . یه زمانی رافا 8-9 ساعت تو دو روز بازی میکرد عین خیالشم نبود اما واقعا 25 سالگی یعنی...!!!)
=====
از نیمه نهایی که هیچ نگم بهتره !
تنها چیزی که ناراحتی و افسردگی من رو بعد از اون نیمه نهایی و برد ما وراء الطبیعه نواک التیام بخشید وقتی بود که نواک ست سوم برای قهرمانی سرویس میزد - تو ذهنم صحنه هایی رو میدیدم که نواک چجور شادی میکنه و جشن قهرمانیشو بعد از بردن راجر گرفت اون رقص هاو.....
افتخار میکنم که قطره ای از دریای بیکران هوادارانت هستم ای مرد تمام نشدنی http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gif
Nima93
09-13-2011, 09:56 PM
رافا قبل از کانادا به خاطر همون مصدومیت پاشنه خیلی دیرتر تمرین شروع کرد، عذرخواهی میکنم که شما و بقیه دوستانتون رو در جریان مراحل مداوای پزشکی قرار نداده.
محمد جان سال 2010 رو گفتم من.نه امسال.:443:
Mohammad
09-13-2011, 09:57 PM
ممد جان همه ي اين حرفا درست . من اصلا در حدي نيستم كه بخوام با شما بحث كنم. ولي فقط يه سوال دارم. شما كه دنبال تنيس زيبايي و تنيس رو به خاطر زيباييش ميبيني. چرا نادال رو بيشتر از راجر دوست داري؟ آيا به نظر شما نادال زيبا تر از راجر بازي مي كنه كه طرفدارش شدي؟ ديشب نادال هر وقت ميومد رو تور خراب مي كرد. من واقعا مونده بودم چطوريه كه يه بازيكن با اون همه طرفدار و محبوبيت نمي تونه چهار تا توپ ساده رو روي تور تبديل به امتياز كنه. بكهندشم كه فقط رد مي شد. سرويس هم كه مثل هميشه كيفيت پاييني داشت. تنها چيزي كه نميشه ازش گذشت يه فورهند بود كه واقعا در حد عالي بود. واقعا كسي كه دنبال تنيس زيباست چطور ميتونه نادال رو از راجر بيشتر دوست داشته باشه؟
چهار تا توپ ساده رو روي تور تبديل به امتياز كنه؟
داری در مورد شاراپووا صحبت میکنی یا رافا؟
آمار 76% ش در تور چیز دیگه ای میگه. شما مطمئنا بازی رو اصلا ندیدی وگرنه این حرف رو نمیزدید. رافا معمولا کم میاد روی تور ولی همیشه آمار خوبی در این قسمت ارائه داده.
دوست داشتن ربطی به نوع بازی نداره، مثلا من طرفدار تیم ملی آرژانیتم ولی قبول دارم برزیل زیباتر بازی میکنه، فدرر هم بارها گفتم از نظر من زیباترین بازی تنیس رو انجام میده بازیش رو هم خیلی دوست دارم ولی از خودش خوشم نمیاد. ضمنا از نظر من رافا هم زیبا بازی میکنه، تائید فدرر حتما نباید منتهی به نفی رافا بشه یا بالعکس.
Alireza Murray
09-13-2011, 09:58 PM
حالا که بحث مصدومیت شد اندی تو مونت کارلو مصدوم بود باخت تو رولند مصدوم بود باخت توی ویمبلدون کمی شکمش مشکل داشت و توی همین یو اس کمرش دچار مشکل شده بود :434: از این اتفاقات توی تنیس میفته دیگه
Mohammad
09-13-2011, 10:01 PM
محمد جان سال 2010 رو گفتم من.نه امسال.:443:
رافا هیچ وقت هدفش ضربه زدن به حریف نیست، قبلا هم گفتم تاخیرش در سرویس و ... به دلیل وسواسهای فراوانش به طور قطع تاثیر غیر مستقیم رو حریفش داره. ولی از عمد نیست.
آدمی که خودش توپهای مشکوک حریفهاش رو میره چک میکنه، چه نیازی به این کارها داره.
وقت پزشکی هم قانونیه دوست داره وقتی دردی چیزی داره مداوا بشه که بهتر بازی کنه.
پارسال هم رافا بعد از ویمبلدون دوباره تزریق کرد، حتما باید جز به جز مراحلشو به شما بگه که راضی بشی؟
koury
09-13-2011, 10:04 PM
اولا شما از خودت نمیتونی نظر بدی اگه مدرکی داری که مصدوم نبوده بیا رو کن تا ما هم بفهمیم رافا چه جنایت بزرگی مرتکب شده!! اگه مدرک نداری پس الکی وصله نچسبون ما هم میتونیم بگیم راجر سال ۲۰۰۸ مونو نداشته یا سال ۲۰۰۵ کمرش و پشتش مصدوم نبوده!!
بقیه بازیکنا منظورت فدرره؟؟ چون نواک و سودرلینگ و موری و صد ها تنیسور دیگه در این شرایط از مدیکال تایم اوت استفاده می کنن... این یه اپیدمی شده... فدررم کم تاکتیک کثیف جنگ روحی روانی راه انداختن نداره که از این کارم کثیف تره!!
شما قسمتی که گفتم کسی لیاقت بردن رافا رو نداره برا من روشن کن تا بگم کیا هستن!!؟ اگه قرار باشه هر ننه قمری بیاد رافا و راجر رو ببره که اینا بهترین های تاریخ نمیشن!! رافام به مولر باخته که شاید از بنه تو هم بدتر باشه... ولی کی باخته و تحت چه شرایطی؟ وقتی رافا تنیسش به اوج رسید مثل فدرر دیگه قرار نیست به هر کسی ببازه!! فدرر قبل از اسطوره شدنش به هر کسی میباخت مثل رافا و نواک و ... که قبل از اوج تنیسشون میباختن...مهم اینه که نبازی حالا یه ست بردن نشان از لیاقت لورنزی و ... نیست! بازی فوق العاده بد رافا هم دخیل بود...
رافا موقعی لیاقتش رو ثابت می کنه که بازی باخته رو میبره و در نهایت قهرمان میشه!! نوله تو بازی با دادیج تو استرالیا یه همچین شرایطی داشت و مدیکال گرفت... پس لیاقت بردن استرالیا رو نداشته دیگه!؟
تفاوت بین آدما که شما گفتی هم ربطی به تنیس نداره یه قانون نانوشته ی زندگیه!! یعنی چی؟ الان پتشنر ارزشش بیشتر از رافاس با این تفاسیر؟؟ شما اول مشخص کن منظورت چیه بعد سر جملات فلسفی با هم کنار میایم!!!
در مورد پی نوشتت هم رو این حساب میگم که مهم بردن بازیه نه ست گرفتن!! ۵۰ سال دیگه کسی اصلا یادش می افته هاسه دو ست از رافا گرفت؟؟ چی مهمه؟؟ اینکه رافا اون بازی رو برد و رفت فهرمان ویمبی شد...
Mohammad
09-13-2011, 10:04 PM
حالا که بحث مصدومیت شد اندی تو مونت کارلو مصدوم بود باخت تو رولند مصدوم بود باخت توی ویمبلدون کمی شکمش مشکل داشت و توی همین یو اس کمرش دچار مشکل شده بود :434: از این اتفاقات توی تنیس میفته دیگه
بله تو مونته کارلو که دیر هم اومد اصلا به بازی، کسی چیزی گفت؟ پست من بعد از بازی هم هست، گله ای کردم؟ این شمائید که فقط دنبال بهانه اید.
رافا به دلیل ژنتیک و نوع بازیش هر دلیل دیگه ای زیاد مصدوم میشه، این حقیقته چه شما خوشتون بیاد چه نیاد. اندی هم درسته خیلی مشکل داره. که چی؟ کسی چیزی گفت یا برد و باختش رو لوث کرد؟
koury
09-13-2011, 10:06 PM
من همیشه در تعجب موندم چرا همیشه وقتی میفته عقب یا حس میکنه ممکنه ببازه MTO میگیره :379::350::350:
برا این که وقتی داره میبره لابد سر حال و سالمه که نیازی به مدیکال تایم اوت گرفتن نداره دیگه!!
وقتی حس می کنه ممکنه ببازه که احساس درد یا مصدومیت می کنه... چیز عجیب و غیر قابل هضمی نیست!!
Nima93
09-13-2011, 10:10 PM
رافا هیچ وقت هدفش ضربه زدن به حریف نیست، قبلا هم گفتم تاخیرش در سرویس و ... به دلیل وسواسهای فراوانش به طور قطع تاثیر غیر مستقیم رو حریفش داره. ولی از عمد نیست.
آدمی که خودش توپهای مشکوک حریفهاش رو میره چک میکنه، چه نیازی به این کارها داره.
وقت پزشکی هم قانونیه دوست داره وقتی دردی چیزی داره مداوا بشه که بهتر بازی کنه.
پارسال هم رافا بعد از ویمبلدون دوباره تزریق کرد، حتما باید جز به جز مراحلشو به شما بگه که راضی بشی؟
باشه.فرض كنيم كه هدفش ضربه زدن به حريف نباشه و كارش عمدي نباشه.اين شد دليل آخه؟قانون برا همه بايد يكسان باشه.منم ميرم فوتبال پاي حريفو قلم مي كنم ولي اينكارو عمدي نمي كنم.شما داري توجيه مي كني.يعني چي دست خودش نيست؟مگه روباته؟
"دوست داره وقتی دردی چیزی داره مداوا بشه که بهتر بازی کنه.":350::3t1:پس هركاري دوست داره مي كنه.منم تو پست قبليم همينو گقتم ديگه.خب چرا بقيه بازيكنا ازين كارا دوست ندارن؟پس يه فرقي بين رفتار رافا و بقيه هست ديگه.
شما جون من بازي با پتشنر رو ديدي؟شنيدي بوريس بكر چي گفت؟
Afshin
09-13-2011, 10:11 PM
برا این که وقتی داره میبره لابد سر حال و سالمه که نیازی به مدیکال تایم اوت گرفتن نداره دیگه!!
وقتی حس می کنه ممکنه ببازه که احساس درد یا مصدومیت می کنه... چیز عجیب و غیر قابل هضمی نیست!!
یادش بخیر کوروش
خیلی وقت بود این جمله رو نگفته بودی :434:
Mohammad
09-13-2011, 10:17 PM
باشه.فرض كنيم كه هدفش ضربه زدن به حريف نباشه و كارش عمدي نباشه.اين شد دليل آخه؟قانون برا همه بايد يكسان باشه.منم ميرم فوتبال پاي حريفو قلم مي كنم ولي اينكارو عمدي نمي كنم.شما داري توجيه مي كني.يعني چي دست خودش نيست؟مگه روباته؟
"دوست داره وقتی دردی چیزی داره مداوا بشه که بهتر بازی کنه.":350::3t1:پس هركاري دوست داره مي كنه.منم تو پست قبليم همينو گقتم ديگه.خب چرا بقيه بازيكنا ازين كارا دوست ندارن؟پس يه فرقي بين رفتار رافا و بقيه هست ديگه.
شما جون من بازي با پتشنر رو ديدي؟شنيدي بوريس بكر چي گفت؟
من خودم موافقم که سر زمان بین پوینتها حتما به رافا بیشتر گیر بدن و حتما تا پوینت پنالتی و بیشتر هم پیش برن، هر چی زمان بین پوینتها کمتر بشه خیلی خیلی خیلی بهتره.
نیما جان وقت پزشکی مقررات داره، و هر کس میتونه طبق اون مقررات عمل کنه، کسی هر کاری دلش خواست نمیتونه بکنه، رافا هم از حق که قانون اجازشو بهش داده اضافه میکنه.
اگه زیاد میگیره به دلیل اینکه خیلی مصدوم میشه بقیه نمیشن.
ربطی به غقب بودن هم نداره همین بازی با داوید فرر تو استرالیا رافا مثل اینکه قبل از بازی مصدوم شده بود و همون گیم دوم تایم اوت گرفت رفت تو لاکر روم مداوا روش انجام بشه. گیم دوم بازی هم اتفاقی نیوفتاده بود.
Alireza Murray
09-13-2011, 10:19 PM
بله دیگه وقتی میبره سرحاله و خوبه وقتی میبازه مصدومه و مشکل داره :3t1: از حرکتش تو استرالیا 2010 حالم خیلی به هم خورد نمیتونی ببری مثل مرد وایسا تو زمین نه اینکه بعد تایبرک ست دوم خودتو بزنی به مصدومیت و بگی زانوم مشکل داشته
Mohammad
09-13-2011, 10:21 PM
بله دیگه وقتی میبره سرحاله و خوبه وقتی میبازه مصدومه و مشکل داره :3t1: از حرکتش تو استرالیا 2010 حالم خیلی به هم خورد نمیتونی ببری مثل مرد وایسا تو زمین نه اینکه بعد تایبرک ست دوم خودتو بزنی به مصدومیت و بگی زانوم مشکل داشته
علیرضا اصلا مهم نیست حال تو بهم بخوره یا نه، :434: مهم اندیه که عاشق رافاست :655: کاش یه ذره از اندی یاد میگرفتی :3t1:
Ahoura
09-13-2011, 10:22 PM
چهار تا توپ ساده رو روي تور تبديل به امتياز كنه؟
داری در مورد شاراپووا صحبت میکنی یا رافا؟
آمار 76% ش در تور چیز دیگه ای میگه. شما مطمئنا بازی رو اصلا ندیدی وگرنه این حرف رو نمیزدید. رافا معمولا کم میاد روی تور ولی همیشه آمار خوبی در این قسمت ارائه داده.
دوست داشتن ربطی به نوع بازی نداره، مثلا من طرفدار تیم ملی آرژانیتم ولی قبول دارم برزیل زیباتر بازی میکنه، فدرر هم بارها گفتم از نظر من زیباترین بازی تنیس رو انجام میده بازیش رو هم خیلی دوست دارم ولی از خودش خوشم نمیاد. ضمنا از نظر من رافا هم زیبا بازی میکنه، تائید فدرر حتما نباید منتهی به نفی رافا بشه یا بالعکس.
ممد جان من بازي رو كامل ديدم. 76 درصد هم درسته. ولي مي تونيم برگرديم وببينيم اين 76 درصد چطوري اومده. شما اگه مثلا 50 بار بياي روي تور و 35 تا والي بزني امارت ميشه تقريبا حدوداي 76. اگر 5 بار بياي 3 بار هم بزني ميشه 76. با اينكه هر دو 76 در صده ولي ايا قدرت اون بازيكني كه 76 درصدش از راه اول به دست اومده با اون بازي كني كه 76 درصدش از راه دوم به دست اومده يكيه؟ اون توپ هايي كه اومده روي تور و تبديل به امتياز كرده رو منم مي تونستم به امتياز تبديل كنم در ضمن تا مجبور نمي شد نميومد. كسي كه بازي رو ديده كاملا منظورمو مي فهمه. به طور خلاصه نادال اصلا ميل به بازي روي تور نداشت فقط توپ هاي تموم شده رو ميومد روي تور ميزد. اين امار خوبشم به همين علته. مثلا من اگه تموم بازي وايسم ته زمين بعد سر يه توپ ساده مجبور شم بيام روي تور و توپ رو بزنم امار روي تورم ميشه 100 درصد. پس اين درصدا زياد منطقي نيست. دوست داشتن ربطي به نوع بازي نداره؟ شما مگه طرفدار تنيس نيستي؟ مگه تنيس رو بخاطر زيباييش نگاه نمي كني؟ پس چطور ممكنه كه طرفدار زيبايي تنيس باشي و كسي روكه همه ميگن از همه زيبا تر بازي مي كنه رو دوست نداشته باشي؟ خب نوع بازي زيبايي رو درست مي كنه ديگه. اين نوع نادال همه چي به جز زيبايي داره كسي كه واقعا زيبايي رو دوست داره بايد بياد سمت فدرر. حرفات تناقض دارن با هم.:350:
Nima93
09-13-2011, 10:22 PM
اولا شما از خودت نمیتونی نظر بدی اگه مدرکی داری که مصدوم نبوده بیا رو کن تا ما هم بفهمیم رافا چه جنایت بزرگی مرتکب شده!! اگه مدرک نداری پس الکی وصله نچسبون ما هم میتونیم بگیم راجر سال ۲۰۰۸ مونو نداشته یا سال ۲۰۰۵ کمرش و پشتش مصدوم نبوده!!
بقیه بازیکنا منظورت فدرره؟؟ چون نواک و سودرلینگ و موری و صد ها تنیسور دیگه در این شرایط از مدیکال تایم اوت استفاده می کنن... این یه اپیدمی شده... فدررم کم تاکتیک کثیف جنگ روحی روانی راه انداختن نداره که از این کارم کثیف تره!!
شما قسمتی که گفتم کسی لیاقت بردن رافا رو نداره برا من روشن کن تا بگم کیا هستن!!؟ اگه قرار باشه هر ننه قمری بیاد رافا و راجر رو ببره که اینا بهترین های تاریخ نمیشن!! رافام به مولر باخته که شاید از بنه تو هم بدتر باشه... ولی کی باخته و تحت چه شرایطی؟ وقتی رافا تنیسش به اوج رسید مثل فدرر دیگه قرار نیست به هر کسی ببازه!! فدرر قبل از اسطوره شدنش به هر کسی میباخت مثل رافا و نواک و ... که قبل از اوج تنیسشون میباختن...مهم اینه که نبازی حالا یه ست بردن نشان از لیاقت لورنزی و ... نیست! بازی فوق العاده بد رافا هم دخیل بود...
رافا موقعی لیاقتش رو ثابت می کنه که بازی باخته رو میبره و در نهایت قهرمان میشه!! نوله تو بازی با دادیج تو استرالیا یه همچین شرایطی داشت و مدیکال گرفت... پس لیاقت بردن استرالیا رو نداشته دیگه!؟
تفاوت بین آدما که شما گفتی هم ربطی به تنیس نداره یه قانون نانوشته ی زندگیه!! یعنی چی؟ الان پتشنر ارزشش بیشتر از رافاس با این تفاسیر؟؟ شما اول مشخص کن منظورت چیه بعد سر جملات فلسفی با هم کنار میایم!!!
در مورد پی نوشتت هم رو این حساب میگم که مهم بردن بازیه نه ست گرفتن!! ۵۰ سال دیگه کسی اصلا یادش می افته هاسه دو ست از رافا گرفت؟؟ چی مهمه؟؟ اینکه رافا اون بازی رو برد و رفت فهرمان ویمبی شد...
دليل من چيزيه كه ديدم.من كور نيستم كه.بعد از مديكال تايم اوت مث پلنگ اينور اونور مي پريد.بوريس بكر برگشت گفت كه رافا قطعا مشكل فيزيكي نداره.ديگه چي مي خواي بگن؟خود پتشنر هم تو مصاحبه بعد بازيش يه حرفايي زد.
نخير.اصلا راجر منظورم نيست.اين شمايي كه تنيسو فقط 4-5 تا بازيكن مي بيني.بقيه منظورم از نفر 1 رنكينگ تا200-300 كه گاهي اوقات اونا رو هم جلو دوربين مي بينيم.بعدشم چون مديكال تايم اوت اپيدمي شده يعني كار خوبيه؟
فك كنم منظور شما اينه كه رافا تو روز خوبش به هيچ وجه نميبازه؟درسته؟
اگه نواك همچين كاري رو از رو عمد كرده باشه 100درصد بي لياقت بوده.چون نتونسته با بازي عادي و تميز خودش ببره.بلكه تقلب كرده.
من نگفتم پتشنر ارزشش بيشتره.ولي هيچ دليلي نمي بينم كه با اين ديد بهش نگاه كنم كه خيلي از رافا پايين تره.هركسي شخصيت خودشو داره.
درسته.ولي 50 سال ديگه منم يادم مي مونه كه كي انسانيت بيشتري داشت.فقط برد و باخت مهم نيست.
Mohammad
09-13-2011, 10:31 PM
ممد جان من بازي رو كاملا ديدم. 76 درصد هم درسته. ولي مي تونيم برگرديم وببينيم اين 76 درصد چطوري اومده. شما اگه مثلا 50 بار بياي روي تور و 35 تا والي بزني امارت ميشه تقريبا حدوداي 76. اگر 5 بار بياي 3 بار هم بزني ميشه 76. با اينكه هر دو 76 در صده ولي ايا قدرت اون بازيكني كه 76 درصدش از راه اول به دست اومده با اون بازي كني كه 76 درصدش از راه دوم به دست اومده يكيه؟ اون توپ هايي كه اومده روي تور و تبديل به امتياز كرده رو منم مي تونستم به امتياز تبديل كنم در ضمن تا مجبور نمي شد نميومد. كسي كه بازي رو ديده كاملا منظورمو مي فهمه. به طور خلاصه نادال اصلا ميل به بازي روي تور نداشت فقط توپ هاي تموم شده رو ميومد روي تور ميزد. اين امار خوبشم به همين علته. مثلا من اگه تموم بازي وايسم ته زمين بعد سر يه توپ ساده مجبور شم بيام روي تور و توپ رو بزنم امار روي تورم ميشه 100 درصد. پس اين درصدا زياد منطقي نيست. دوست داشتن ربطي به نوع بازي نداره؟ شما مگه طرفدار تنيس نيستي؟ مگه تنيس رو بخاطر زيباييش نگاه نمي كني؟ پس چطور ممكنه كه طرفدار زيبايي تنيس باشي و كسي روكه همه ميگن از همه زيبا تر بازي مي كنه رو دوست نداشته باشي؟ خب نوع بازي زيبايي رو درست مي كنه ديگه. اين نوع نادال همه چي به جز زيبايي داره كسي كه واقعا زيبايي رو دوست داره بايد بياد سمت فدرر. حرفات تناقض دارن با هم.:350:
من به پست قبلی شما جواب دادم ولی الان چیزای دیگه ای میگی.
"نمي تونه چهار تا توپ ساده رو روي تور تبديل به امتياز كنه"
شما نگفتی چرا روی تور کم میاد، بله منم میگم کم میاد. گفتی چهار تا توپ ساده رو نمیتونه امتیاز کنه، الان هم گفتی اون چهار تا رو من میتونم، آخرش چی شد؟ خودت فهمیدی مشکلت دقیقا کجاست؟
در مورد زیبایی و طرفداری هم حرفات از نظر من کاملا غیر منطقیه.
خیلی از طرفدارای رئال قبول دارن بارسا زیبا بازی میکنه، ولی طرفدار رئال هستند. که چی؟
حتما نباید طرفدار کسی باشی که از بازیش لذت ببری، من طرفدار راجر نیستم اصلا از شخصیتش خوشم نمیاد ولی از بازیش هم لذت میبرم، البته از نظر من رافا هم خیلی قشنگ بازی میکنه.
Mohammad
09-13-2011, 10:34 PM
دليل من چيزيه كه ديدم.من كور نيستم كه.بعد از مديكال تايم اوت مث پلنگ اينور اونور مي پريد.بوريس بكر برگشت گفت كه رافا قطعا مشكل فيزيكي نداره.ديگه چي مي خواي بگن؟خود پتشنر هم تو مصاحبه بعد بازيش يه حرفايي زد.
نخير.اصلا راجر منظورم نيست.اين شمايي كه تنيسو فقط 4-5 تا بازيكن مي بيني.بقيه منظورم از نفر 1 رنكينگ تا200-300 كه گاهي اوقات اونا رو هم جلو دوربين مي بينيم.بعدشم چون مديكال تايم اوت اپيدمي شده يعني كار خوبيه؟
اگه نواك همچين كاري رو از رو عمد كرده باشه 100درصد بي لياقت بوده.چون نتونسته با بازي عادي و تميز خودش ببره.بلكه تقلب كرده.
من نگفتم پتشنر ارزشش بيشتره.ولي هيچ دليلي نمي بينم كه با اين ديد بهش نگاه كنم كه خيلي از رافا پايين تره.هركسي شخصيت خودشو داره.
درسته.ولي 50 سال ديگه منم يادم مي مونه كه كي انسانيت بيشتري داشت.فقط برد و باخت مهم نيست.
یعنی هر چیزی به چشم شما نیاد وجود نداره؟ با درد نمیشه بازی کرد؟ بوریس بکر نظر شخیصش رو داد، وحی منزل نیست. مگه تو بدن رافاست که بدونه درد داره یا نه؟؟؟
Ahoura
09-13-2011, 10:34 PM
من به پست قبلی شما جواب دادم ولی الان چیزای دیگه ای میگی.
"نمي تونه چهار تا توپ ساده رو روي تور تبديل به امتياز كنه"
شما نگفتی چرا روی تور کم میاد، بله منم میگم کم میاد. گفتی چهار تا توپ ساده رو نمیتونه امتیاز کنه، الان هم گفتی اون چهار تا رو من میتونم، آخرش چی شد؟ خودت فهمیدی مشکلت دقیقا کجاست؟
در مورد زیبایی و طرفداری هم حرفات از نظر من کاملا غیر منطقیه.
خیلی از طرفدارای رئال قبول دارن بارسا زیبا بازی میکنه، ولی طرفدار رئال هستند. که چی؟
حتما نباید طرفدار کسی باشی که از بازیش لذت ببری، من طرفدار راجر نیستم اصلا از شخصیتش خوشم نمیاد ولی از بازیش هم لذت میبرم، البته از نظر من رافا هم خیلی قشنگ بازی میکنه.
اگه نظرت اينه پس ديگه كلا بيخيال. من اشتباه كردم. حق با شماست.
Alireza Murray
09-13-2011, 10:36 PM
علیرضا اصلا مهم نیست حال تو بهم بخوره یا نه، :434: مهم اندیه که عاشق رافاست :655: کاش یه ذره از اندی یاد میگرفتی :3t1:
اندی رو کار ندارم من اندی خوشش بیاد یا نه به من چه؟ اندی بعد اون بازی گفت من واقعا نمیدونستم رافا تا چه حد مشکل داره ولی واقعا فکر میکنی رافا تو اون بازی مشکل داشت؟
Nima93
09-13-2011, 10:37 PM
یعنی هر چیزی به چشم شما نیاد وجود نداره؟ با درد نمیشه بازی کرد؟ بوریس بکر نظر شخیصش رو داد، وحی منزل نیست. مگه تو بدن رافاست که بدونه درد داره یا نه؟؟؟
نظر منم هست.خود شما برو ويديوشو تو يوتيوب بازم نگا كن.بعد عادلانه دربارش قضاوت كن.بعدشم چرا به بقيه بازيكنا اينجور اتهامي نمي زنن؟
Mohammad
09-13-2011, 10:40 PM
اندی رو کار ندارم من اندی خوشش بیاد یا نه به من چه؟ اندی بعد اون بازی گفت من واقعا نمیدونستم رافا تا چه حد مشکل داره ولی واقعا فکر میکنی رافا تو اون بازی مشکل داشت؟
اینچیزا از نظر من مربوط به خود بازیکنانه من به خودم اجازه نمیدم که تهمتی به کسی بزنم، خیلی به نواک همین الانم میگن Fakerovic و ... ، ولی خیلی بهتره اینجوری به قضیه نگاه نکنیم. چون از نظر من اینکارا اونقدرها هم در نتیجه بازی تاثیر گذار نیست.
Mohammad
09-13-2011, 10:42 PM
اگه نظرت اينه پس ديگه كلا بيخيال. من اشتباه كردم. حق با شماست.
متوجه نشدم، یعنی سلیقه من اگه اینه برای شما ناراحتی ایجاد میکنه؟
Mohammad
09-13-2011, 10:45 PM
نظر منم هست.خود شما برو ويديوشو تو يوتيوب بازم نگا كن.بعد عادلانه دربارش قضاوت كن.بعدشم چرا به بقيه بازيكنا اينجور اتهامي نمي زنن؟
نظر شما هم محترمه. ولی نه من نه هیچ کس دیگه ای با دیدن نمیتونه حرفی بزنه.
چرا نمیزنن؟ تو پست قبلی هم گفتم یکی از لقبهای اصلی نواک Fakerovic. البته این از نظر من اتهامه
بازیکنای رنک پائین تر هم که اصلا تو چشم رسانه ها و ... نیستن و تورنمنتی نمی برن که کسی بخواد چیزی بگه. اگه من و شما اطلاع نداریم از میزان تایم اوتهای بازیکنان، دلیل بر نبودنش نیست.
Alireza Murray
09-13-2011, 10:47 PM
اینچیزا از نظر من مربوط به خود بازیکنانه من به خودم اجازه نمیدم که تهمتی به کسی بزنم، خیلی به نواک همین الانم میگن Fakerovic و ... ، ولی خیلی بهتره اینجوری به قضیه نگاه نکنیم. چون از نظر من اینکارا اونقدرها هم در نتیجه بازی تاثیر گذار نیست.
من بحثم سر استرالیا 2010 بودا حواست هست؟ اون ریتایر کردن تاثیر نداشت؟ این حرکت یعنی من مصدوم بودم که 2 ست اول رو هم باختم
Mohammad
09-13-2011, 10:50 PM
من بحثم سر استرالیا 2010 بودا حواست هست؟ اون ریتایر کردن تاثیر نداشت؟ این حرکت یعنی من مصدوم بودم که 2 ست اول رو هم باختم
من اون بازی رو ندیدم، مسافرت بودم. ولی شناختم از رافا اینطوریه که یک درصد هم احتمال نمیدم خودش رو به مصدومیت بزنه. این نظر منه.
koury
09-13-2011, 10:53 PM
والا ما هم کور نیستیم ولی دهن بین هم نیستیم!! متس ویلندر هم خیلی حرفا در مورد راجر زده ولی دلیلی بر صحیح بودن هر چی اینا میگن نیست!!
شما چند تا بازی از بازیکنان رنک ۲۰۰ و ۳۰۰ در طول سال میبینی؟؟ بشین ۴ تا چلنجر رو ببین تازه بفهمی چه تاکتیکای کثیف تر از مدیکال تایم اوت تو دنیای تنیس اتخاذ میشه...
منظور من دقیقا اینه که رافا تو روز خوبش به هر کسی نمیبازه و یه چند تا بازیکن خاصن که شاید ببرنش یکیشون نولس و حالا فدرر و موری!! بقیه اگه فکر کردی تو روز خوب رافا شانس زیادی دارن بازم میگم از خوش بینیته!
نواکم بازی با مورای تو رم امسال داشت میباخت و مدیکال گرفت و بعد اومد مثل شیر بازی کرد و در نهایت هم برد!! میتونی ثابت کنی مصدوم نبوده؟؟
اینکه هر کسی شخصیتی داره که علم بدیع نمیخواد!! ولی اینکه ارزش پتشنر برابر هست با رافا جزو نوادر دنیای تنیس هست که شما ابداعش کردی...
حالا شما برو انسانیت رو در کتب آمار و ارقام و تاریخ تنیس ثبت کن ببینیم جایگاه پتشنر کجاس دقیقا!!؟
Alireza Murray
09-13-2011, 10:57 PM
من اون بازی رو ندیدم، مسافرت بودم. ولی شناختم از رافا اینطوریه که یک درصد هم احتمال نمیدم خودش رو به مصدومیت بزنه. این نظر منه.
برو دانلودش کن بازی کاملش تو یوتیوب گیر میاد خیلی بی انصافیه اگه بگیم رافا باخت چون مصدوم بود
Ahoura
09-13-2011, 10:58 PM
متوجه نشدم، یعنی سلیقه من اگه اینه برای شما ناراحتی ایجاد میکنه؟
هيچي ممد اصلا ولش كن. اين بحثا فايده نداره.:655:
Nima93
09-13-2011, 11:06 PM
والا ما هم کور نیستیم ولی دهن بین هم نیستیم!! متس ویلندر هم خیلی حرفا در مورد راجر زده ولی دلیلی بر صحیح بودن هر چی اینا میگن نیست!!
شما چند تا بازی از بازیکنان رنک ۲۰۰ و ۳۰۰ در طول سال میبینی؟؟ بشین ۴ تا چلنجر رو ببین تازه بفهمی چه تاکتیکای کثیف تر از مدیکال تایم اوت تو دنیای تنیس اتخاذ میشه...
منظور من دقیقا اینه که رافا تو روز خوبش به هر کسی نمیبازه و یه چند تا بازیکن خاصن که شاید ببرنش یکیشون نولس و حالا فدرر و موری!! بقیه اگه فکر کردی تو روز خوب رافا شانس زیادی دارن بازم میگم از خوش بینیته!
نواکم بازی با مورای تو رم امسال داشت میباخت و مدیکال گرفت و بعد اومد مثل شیر بازی کرد و در نهایت هم برد!! میتونی ثابت کنی مصدوم نبوده؟؟
اینکه هر کسی شخصیتی داره که علم بدیع نمیخواد!! ولی اینکه ارزش پتشنر برابر هست با رافا جزو نوادر دنیای تنیس هست که شما ابداعش کردی...
حالا شما برو انسانیت رو در کتب آمار و ارقام و تاریخ تنیس ثبت کن ببینیم جایگاه پتشنر کجاس دقیقا!!؟
منم دهن بيني نكردم.نظر خودم بود در درجه اول.حالا شما قبول نداري من نمي تونم كه بهت زور بكنم.هركسي نظر خودشو داره.
خب نگفتم كه تقلب نيست،ولي حداقل بازياي تاپ 50 رو كه بيشتر مي بينيم.بين اون ها خيلي اپيدمي نيست به قول شما.
من نگفتم كه هر كي داره ميبازه مديكال بگيره تقلب كرده. من و شما مي دونيم كه اين چيزاهيچ وقت اثبات نميشن.ولي من نظر خودمو درباره اين صحنه ها ميدم.
عزيزم من نگفتم كه پتشنر و رافا شخصيت برابر دارن.ولي شايد شخصيت پتشنر از رافا و راجر و ... بالاتر باشه.من نمي تونم با ديدن 4تا بازي پتشنر نظر بدم.اونايي كه تو لاكر روم باهاش هستن بايد نظر بدن.
انسانيت رو هم من از ديد خودم مي بينم.براي هركسي معيارهاي اخلاقي فرق داره.:443:
ديگه تاپيك تركيد.:434:دستاي منم داغون شد.اگه ميخواي ديگه بحث نكنيم.اگرم حال داري بيا چت باكس.
PowerVu
09-13-2011, 11:55 PM
تا بحث در مورد پتشنر داغه من هم یه مطلبی رو داخل پرانتز عرض کنم. من چون عاشق مسابقات دوبل هستم همیشه و تا جایی که تلویزیونی این بخش مسابقات رو پخش کنه، دنبالش می کنم.
اتفاقی در فینال دوبل مردان امسال یو اس اوپن افتاد که قهرمانی تیم برنده رو به طور کلی زیر سوال برد!
ست اول بازی رو پتشنر و ملتزر برده بودند و در ست دوم از حریف با بریک جلو افتاده بودند. اما تیم حریف بریک رو جبران کرد و سرویس در امتیاز 30-30 دست خودشون بود. یعنی تیم حریف داشت به بازی بر می گشت که اتفاق عجیبی افتاد. متکفسکی از تیم لهستانی در جلوی تور ضربه ی محکمی رو روانه ی زمین ملتزر و پتشنر کرد و پتشنر که راکتش رو نزدیک پاش برده بود موفق شد خیلی عجیب توپ رو روی خط طولی زمین برگردونه و متکفسکی و فیرستنبرگ که کاملاً شوک شده بودند نتونستند توپ رو برگردونند.
در این لحظه داد متکفسکی بلند شد و به داور اعتراض کرد که چرا اینجوری می کنه و امتیاز رو به ملتزر و پتشنر داده. داور گفت من چیزی ندیدم و بنابراین متکفسکی با عصبانیت از پتشنر پرسید: "توپ به پای تو نخورد؟!" و پتشنر آلمانی در حالی که رنگش پریده بود با ترس جواب داد: "نه!!"
متکفسکی و فیرستنبرگ از عصبانیت داشتند منفجر می شدند منتها چون اعتراضشون هیچ فایده ای نداشت و داور در اون صحنه حواسش نبود، با ناراحتی و در حالی که به راحتی حق مسلم شون خورده شده بود بازی رو ادامه دادند و با بریک شدن مجدد و روحیه ای که کاملاً از دست رفته بود، فینال رو از دست دادند.
وقتی صحنه ی آهسته از زاویه های مختلف پخش شد کاملاً مشخص شد که توپ به Calf پای راست پتشنر برخورد کرده اما گویا این تصاویر آهسته و Controversial از صفحه ی بزرگ استادیوم پخش نمی شدند.
Doug Adler گزارشگر بازی و Virginia Wade ستاره سابق و مفسر تنیس هم واقعاً ناراحت شده بودند که چرا پتشنر دروغ گفته. داگ ادلر می گفت اصلاً چنین ناجوانمردی هضم شدنی نیست و اضافه کرد که تنیس بازی Ethicalـی هست و نمونه ی مسابقه ی شرافتمندانه ی فونینی ایتالیایی مصدوم و مونتانیس اسپانیایی در آزاد فرانسه 2011 رو آورد.
همچنین ویرجینیا وید، هم تعجب کرده بود و باورش نمی شد و هم حسابی این دروغگویی پتشنر رو نکوهش کرد بعد با نمونه های مشابه گذشته و پذیرش حقیقت این عمل زشت رو تقبیح کرد.
در آخر مسابقه مَتکُفسکی از شدت ناراحتی با ملتزر دست داد اما حاضر نشد با پتشنر دست بده. حتی موقع دریافت جایزه نایب قهرمانی هم می شد این ناراحتی رو در چهره ی هر دو بازیکنان که از نزدیک تور دیده بودند که توپ به پای پتشنر برخورد کرده، به وضوح دید. اونها دیده بودند که Turning Point مسابقه رو به خاطر دروغ یک آلمانی به نام پتشنر به راحتی از دست دادند!
فردای این قهرمانی ناجوانمردانه Chris Chase در Yahoo! Sport نوشت:
In Saturday night's men's doubles final, German Philip Petzschner denied that a ball illegally bounced off his leg, infuriating his opponents and drawing the ire of fellow players.
Petzschner and Jurgen Melzer were up a set against Mariusz Fyrstenberg and Marcin Matkowski in the match when a short Matkowski volley hit Petzschner's leg and bounced across the net for a Petzschner/Melzer winner. The chair umpire awarded Petzschner the point, incorrectly believing that the ball had hit his racquet, not his leg. When Matkowski protested, insisting that the ball hit Petzschner's leg, Petzschner lied and said the ball hadn't made contact with his body
شایان ذکره که فیرستنبرگ و متکفسکی بدون اغراق یکی از 5 تیم برتر دوبل حال حاضر جهان هستند و واقعاً شایستگی قهرمانی رو داشتند.
Mohammad
09-13-2011, 11:59 PM
برو دانلودش کن بازی کاملش تو یوتیوب گیر میاد خیلی بی انصافیه اگه بگیم رافا باخت چون مصدوم بود
اونوقت من کی گفتم رافا باخت چون مصدوم بود؟
Maani
09-14-2011, 12:03 AM
جناب شما مث اینکه 5 باخت متوالی به رافا بدجور شما رو اذیت میکنه؟ بالاخره محروم کردن از 3 تا فینال گرند زور داره دیگه
sahand
09-14-2011, 12:27 AM
پاور جان کارت انگار فایده نداشت هنوز دعواست ولی عجب اتفاقی افتاده من اصلا نشنیده بودم.
Lily Nadal
09-14-2011, 09:52 AM
تمامی کسانی که در سایت هستن صلاحیت صحبت درباره ی رافا رو ندارن.رافا انقدر کوچیک نیست که ما بخوایم درموردش صحبت کنیم و بزرگیش هم در حدی هست که کسی صلاحیت نداشته باشه اونو نقد کنه. رافا مدیکال تایم میگیره به خودش مربوطه به هر حال این هم ی تکنیکی هستش که مثل اینکه مغز(عقل)بعضیا گنجایش هضم این مطلب رو نداره.ما اگه میگیم رافا مصدومه بارها و بارها مصدومیت رافا رو همه دیدن و مطالب زیادی در موردش نوشته شده .کسایی هم که با نحوی بازی رافا مشکل دارن خواهش نگاه نکنن.ممنون میشم
Mahmood
09-14-2011, 10:15 AM
اینقدر اعصابم خورد شده تو این چند روز از انواع تهمتها و توهینها و برچسبها و القاب مسخره ای مثل مهمل گو و مون بالر !!! و و و ... در چت باکس و این تاپیک که به رافای عزیزم نسبت داده شده که نمیخوام جواب تک تکش رو بدم چون هم محمد و کوروش عزیز جواب خیلیهاش رو دادند هم اینکه من اعصابم به شدت خرده و بلد نیستم نفرت و توهینم رو با چند تا جمله و کلمه این ور اونورش قشنگ کنم و هرچی دلم میخواد بگم و انتظار هم داشته باشم همه برام کف بزنند و بگن چقدر میفهمی...نه من هیچی از تنیس نمیفهمم ولی "ادعا" هم ندارم...تو همون 2-3 پستی که زدم به مذاق خیلیها خوش نیومد و بهشون برخورد
ولی من نه خوشم میاد و نه اجازه میدم که هرکسی هرچی دلش میخواد به تنیسور مورد علاقم و طرفداراش از جمله من نسبت بده....
حتما اینهمه هواداری که برای تماشای بازی رافا میاند به استادیوم..اینهمه طرفداری که تو سایت خودمون داره و نزدیک به هشت و نیم ملیون لایکی که پیج رافا تو فیسبوک خورده هیچکدوم هیچی از "تنیس زیب" نمیدوننند و همگی عاشق هیکل و دور بازوی رافا هستند...اگرنه اگه چیزی از تنیس و حتی " انسانیت" سرشون میشد هیچوقت طرفدار رافا نمیشدند و طرفدار هر کسی میشدند جز اون...درسته؟
حرفهای خیلی از دوستان و طرز فکرشون همین معنی رو میده و این یعنی توهین به شعور و شخصیت من و سایر طرفداران نادال...
واقعا برای خودم متاسفم...چه حرفایی که نشنیدم توی این چند روز...خیلیها کینه و نفرت عجیبی از رافا دارند و واقعا به امضای خشایار عزیز پی بردم که :
"رافا دمت گرم سوزوندی خیلیها رو"
دمت گرم خشایار جان همین یک جمله یک دنیا معنی همراه خودش داره و نیازی به این همه بحث و کل کل نیست !
درود بر همه ی دوستان ... متاسفانه نتم قطع بود و کم سعادتیم بود که در بحث ها شرکت کنم
جا داره که با تاخیر قهرمانی نواک و سامانتا را به همه ی دوستان علی الخصوص طرفدارانش تبریک بگم :396:
الان درسته که نواک رو نمیشه با اندی مقایسه کرد ولی قبل استرالیا امسال خود نواک گفت اندی از من بازیکن بزرگتریه :443: من فکر میکنم اندی در سال 2009 و 2010 از نواک بهتر کار کرد ولی خب با این نتایج امسال نواک فعلا نمیشه این دو رو مقایسه کرد تا ببینیم اندی در سال های بعد چه میکنه :379:
نه بازم نمیتونستی مقایسه کنی! درسته که افتخارای هر دو شون تقریبا تو یه حد بوده ولی نوواک بازم خیلی بالاتر بود چون مسترز کاپو گرنداسلم برده بود عملکردشم تو اسلما بهتر بوده!:443:
peikan
09-14-2011, 05:06 PM
خوب حرف های مسخره میزنی.هر وقت نادال مدیکال تایم گرفته اجباری بوده ودلش خواسته.حرف تنیسور خودتو بزن که اگر بیاد جلو نادا لوله میشه .منظورم اسطورتون هست.
peikan
09-14-2011, 05:15 PM
خوشم میاد که تا ته اعماقا از قهرمانی های نادال میسوزی بسوز تا اتش بگیری:251::251::251:...در حد این حرفا هم نیستی که در مورد بازیکنی مثل نادال صحبت کنی....:866::866:
Pouya
09-14-2011, 05:20 PM
خوب حرف های مسخره میزنی.هر وقت نادال مدیکال تایم گرفته اجباری بوده ودلش خواسته.حرف تنیسور خودتو بزن که اگر بیاد جلو نادا لوله میشه .منظورم اسطورتون هست.
:780:
1. تو این مدت به حد کافی مشخصه شده کی مسخره حرف میزنه!
2. چشمان مبارکتو باز کن! من از اختیار و اجبار و دلش خواسته و ... حرف نزدم. گفتم از این نظر در صدره که هست ، حالا دلیلش هر چی هست. بقیه در این موارد صحبت کردن که به خودشون ربط داره.
3. در مورد تنیسور خودمم حرف میزنم ، در مورد بقیه هم حرف می زنم. هیچ ارتباطی هم به شما نداره. دوست نداری ، نخون.
4. تو برو با هد تو هد خاک حال کن!:443:
peikan
09-14-2011, 05:25 PM
:780:
1. تو این مدت به حد کافی مشخصه شده کی مسخره حرف میزنه!
2. چشمان مبارکتو باز کن! من از اختیار و اجبار و دلش خواسته و ... حرف نزدم. گفتم از این نظر در صدره که هست ، حالا دلیلش هر چی هست. بقیه در این موارد صحبت کردن که به خودشون ربط داره.
3. در مورد تنیسور خودمم حرف میزنم ، در مورد بقیه هم حرف می زنم. هیچ ارتباطی هم به شما نداره. دوست نداری ، نخون.
4. تو برو با هد تو هد خاک حال کن!:443:
حرفات همش مسخره و تهی و از روی زور و فشاری هست که در اثر بردای نادال جلو فدرر به دست اومده.17-8 بسوز تا ابد.چه خاک چه چمن چه هارد کورت فدررهیچی در مقابل ماتادور نیست..
Pouya
09-14-2011, 05:30 PM
حرفات همش مسخره و تهی و از روی زور و فشاری هست که در اثر بردای نادال جلو فدرر به دست اومده.17-8 بسوز تا ابد.چه خاک چه چمن چه هارد کورت فدررهیچی در مقابل ماتادور نیست..
زور که باید به تو اومده باشه بچه! 16 در برابر 10 . بدو تا برسی! بدو!:254:
فشار و ... هم از توهمات تو هست... از توهمات خارج شو :
خاک : 12- 2 : همیشه گفتم نادال از فدرر در خاک بهتره.
چمن : 2-1 .
هارد : 4-4 : برد های نادال در زمین های کند بوده اکثرا که البته در جای خودش مهمه. ولی در زمین های تند راجر معمولا پیروز بوده.
برو با هد تو هد خاک حال کن. این قدر حال کن تا ...
هد تو هد خاک در برابر گرند اسلم پشیزی ارزش نداره!:443:
راستی تورنمنت آخر سالو چند بار بردی؟ اونجایی که همه تنیس بازای بزرگ میان!:254:
من موندم تو هیچی به جز هد تو هد بلد نیستی؟ هر جا تو بحث کم میاری رو میکنی به هد تو هد! خوبه همونو یاد گرفتی. آفرین!:441:
---------------------------------------------------------------------------------------------------
جواب های من به این شخص هست ، نه به بقیه طرفداران عزیز نادال.
Nima88
09-14-2011, 06:04 PM
قهرمانی نواک تبریک میگم.
با این وضع ما هم باید یه مدت تنیس دیدن بزاریم کنار:243: . قهرمانی تو رولند و نایب قهرمانی تو ویمبلدون و یواس اپن امار خیره کنندهای برا رافا نیست اما فکر کنم امار بدیم نباشه و از امار بعضی ها بهتره.
novak djokovich
09-14-2011, 06:25 PM
با تاخیر قهرمانی رو به طرفدارای نوله دوست داشتنی تبریک میگم و اعتراف میکنم از اول بازیا دعا میکردم راجر به سمی نرسه viva nole
Alireza Murray
09-14-2011, 07:20 PM
جناب شما مث اینکه 5 باخت متوالی به رافا بدجور شما رو اذیت میکنه؟ بالاخره محروم کردن از 3 تا فینال گرند زور داره دیگه
یادم نمیاد توی اون 3 فینال رافا ما رو محروم کرده باشه ؟ ولی به نظر میاد اون 6 باخت شما به نوله بیشتر شما رو اذیت میکنه قبلا گفتم دوباره هم میگم گرند نبری بهتره تا مثل ویمبلدون 2010 رافا ببری :443:
Alireza Murray
09-14-2011, 07:23 PM
خوشم میاد که تا ته اعماقا از قهرمانی های نادال میسوزی بسوز تا اتش بگیری:251::251::251:...در حد این حرفا هم نیستی که در مورد بازیکنی مثل نادال صحبت کنی....:866::866:
فکر نمیکنم تو هم در حدی باشی در مورد راجر صحبت کنی تو هم از اینکه راجر بهترین تنیسور تاریخه بسوز
جناب آقای پیکان مطمئنم اگه رافا یه روزی بفهمه یه طرفدار مثل تو داره حالش از تنیس به هم میخوره!!!!!
peikan
09-14-2011, 08:04 PM
فکر نمیکنم تو هم در حدی باشی در مورد راجر صحبت کنی تو هم از اینکه راجر بهترین تنیسور تاریخه بسوز
بهترین تنیسور تاریخ...:251::251::251::254::254::254::254::254:خواب دیدی خیر باشه.البته از لحاظ ارور دادن و زدن توپ تو تماشاچیا و باختن به n نفر و باخت های سنگی:160::160::251::251::251::251:ن به نادال راست میگی بهترینه .و گرنه در بقیه موارد بهترین از اخر هست.
The King
09-14-2011, 08:06 PM
اولا بچه نیست و بابای بچه هست.میخای امتحان کنی ؟دوما زمانیکه نمیدونستی تنیس چی چی هست و ترتره بازی میکردی من تنیس نگاه میکردم.ثالثا تورنمنت اخر سال هم فدرر با خوش شانسی میبرده تو هم دلت به گرند اسلم و بارکلی خوش نباشه .چون نادال رکورد هر دو تاش رو میزنه جوجو.:251::251::251::251:در اخر حالا حالا ها باید بدوی تا بهش برسی..:251::251::251::251::251::251::254::254::254::254:
هر موقع نادال ركوردهاي فدرر رو زد بيا در خدمتت هستيم...تا اون روز ساكت لطفا:392:
دم رافا گرم كه هميشه راجر فدرر رو بهترين تنيسور تاريخ دونسته تا بيشتر بسوزي:254:
peikan
09-14-2011, 08:12 PM
هر موقع نادال ركوردهاي فدرر رو زد بيا در خدمتت هستيم...تا اون روز ساكت لطفا:392:
دم رافا گرم كه هميشه راجر فدرر رو بهترين تنيسور تاريخ دونسته تا بيشتر بسوزي:254:
خیلی جالبه به نادال هزار تا تهمت میزنید بعد حرفشو هم قبول دارین...:379::379:
The King
09-14-2011, 08:15 PM
خیلی جالبه به نادال هزار تا تهمت میزنید بعد حرفشو هم قبول دارین...:379::379:
http://en.wikiquote.org/wiki/Roger_Federer
Nima88
09-14-2011, 08:18 PM
یادم نمیاد توی اون 3 فینال رافا ما رو محروم کرده باشه ؟ ولی به نظر میاد اون 6 باخت شما به نوله بیشتر شما رو اذیت میکنه قبلا گفتم دوباره هم میگم گرند نبری بهتره تا مثل ویمبلدون 2010 رافا ببری :443:
حرف الکی نزن علیرضا. هم اندی هم همه هواداراش (از جمله خودت) حاضرن تحت هر شرایطی ماری گرند اسلم ببره. این حرفایی که میزنی بیشتر از سوزش باختایی که اندی به رافا داشته.
در ضمن پست اون رفیقمون درست متوجه نشدی ، اون دوستمون گفت رافا اندی از رسیدن به 3 فینال گرند اسلم تو این فصل ( رولند ، ویمبلدون ، یو اس) محروم کرده.
Pouya
09-14-2011, 08:22 PM
بیشخصیت و بی شعور توی خر الاغ هستی. اگر ادم بودن مثل تو هست هزار سال هم نمیخام مثل احمق خری مثل تو بشم.
از مدیران گرامی درخواست می کنم به وضعیت این فرد رسیدگی کنن.
با ... اشتباه گرفته این جارو.
سابقه ش هم خرابه. بن نشدن این فرد توهین به شعور کاربران هست
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.