توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و گفتگو پیرامون مسابقات گرنداسلم آزاد آمریکا
SABER FED
09-07-2011, 05:42 PM
چرا روی زمینهارو نمیپوشونن!!مسابقات دیگه.وقتی بارون میاد.سیم ثانیه زمینهارو میپوشونن!!! استخر شده!!
M∂hdi
09-07-2011, 06:44 PM
وظیفه سختتر
فرض کنید مسابقات در روز چهارشنبه از سرگرفته شوند، موری و نادال برای گرفتن عنوان می بایست در طول پنج روز، در چهار مسابقه پیروز شوند، متقابلا برای کسانی مانند رادیک، ایزنر، و دو ژیل (سیمون و مولر)
در اینجا (http://sports.yahoo.com/tennis/blog/busted_racquet/post/Who-wins-and-loses-with-U-S-Open-rain-delays-;_ylt=Ahru8DFOwGEUabh.RQZV3bg4v7YF?urn=ten-wp3061)، برنده ها و بازنده ها را از نگاه نویسنده سایت یاهو اسپورت ببینید
dashingsaeed
09-07-2011, 08:27 PM
آقا بازم که بازی ها انجام نشد
تکلیف چیه بچه ها؟ باید به روز بازی ها اضافه کنند؟
marvelous10
09-07-2011, 08:52 PM
اااا کی بازیا شروع شدن کی متوقف شدن که رافا سه تا گیم عقبه حتی دو تا گیم سرو خودش رو هم از دست داده
SABER FED
09-07-2011, 09:14 PM
اااا کی بازیا شروع شدن کی متوقف شدن که رافا سه تا گیم عقبه حتی دو تا گیم سرو خودش رو هم از دست داده
ساعت21به وقت ایران شروع شد...
FaRzIn
09-07-2011, 09:38 PM
آمریکایی ها با این همه ادعا نمی تونن چند تا ورزشگاه سقف دار درست کنن تا ملت اینقدر سرکار نرن ?!! :379::160:
Behnam RF
09-07-2011, 10:15 PM
درود دوست عزيز
تا اونجايي كه بنده اطلاعات دارم و در طول تورنومنت هاي مختلف شنيده ام،تماشاگران فقط براي ورود به محل برگزاري مسابقات يك بليط جدا و كم قيمت ميخرند كه فكر ميكنم(ولي مطمئن نيستم) كه با اين بليط بازي هاي بعضي زمين هاي كوچك رو ميتونن تماشا كنند.ولي براي هريك از زمين هاي اصلي بايد بليط جدا بخرند.
درود به نیمای عزیز :655:
بسته به امتیاز های تورنومنت ها روش بلیط ها و ... فرق میکنه ، همونطور که فرمودید در گرند اسلم ها کورت های اصلی (مثلا اش با آمسترونگ) بلیط جداگانه خریداری میشه ، بدین ترتیب که شما بلیط کل روز رو میخرید ( همینطور نایت سشن) ، با بستن مچبند میتونید خارج بشید و دوباره برگردید ، ولی در کورت های 1 تا 18 میشه آزادانه کورت ها رو انتخاب کرد. در مسترز ها ، همانند سری 500 و 250 ، 1 بلیط برای 1 روزه کامل و برای تمامی کورت ها خریداری میشه.
با سپاس.
M A E S T R O
09-07-2011, 10:39 PM
وظیفه سختتر
فرض کنید مسابقات در روز چهارشنبه از سرگرفته شوند، موری و نادال برای گرفتن عنوان می بایست در طول پنج روز، در چهار مسابقه پیروز شوند، متقابلا برای کسانی مانند رادیک، ایزنر، و دو ژیل (سیمون و مولر)
در اینجا (http://sports.yahoo.com/tennis/blog/busted_racquet/post/Who-wins-and-loses-with-U-S-Open-rain-delays-;_ylt=Ahru8DFOwGEUabh.RQZV3bg4v7YF?urn=ten-wp3061)، برنده ها و بازنده ها را از نگاه نویسنده سایت یاهو اسپورت ببینید
برنده و بازنده هایه تاخیر در بازیها به علت باران
[/URL][URL="http://l.yimg.com/a/p/sp/editorial_image/8f/8f7930301fac7c5917a70cdc261a4494/who_wins_and_loses_with_us_open_rain_delays.jpg"]http://l.yimg.com/a/p/sp/editorial_image/8f/8f7930301fac7c5917a70cdc261a4494/who_wins_and_loses_with_us_open_rain_delays.jpg (http://l.yimg.com/a/p/sp/editorial_image/8f/8f7930301fac7c5917a70cdc261a4494/who_wins_and_loses_with_us_open_rain_delays.jpg)
بازی هایه روز سه شنبه به دلیل باران لغو شد و به نظر میرسد بازی هایه امروز نیز لغو شود.در این پست برنده ها و بازنده هایه تاخیر در بازی ها رو از نگاه Sports.yahoo براتون می نویسم.
برنده ها:جوکویچ-تیپسارویچ-روجر فدرر-سونگا
این چهار نفر به مرحله کوارتر صعود کرده اند در حالیکه هشت نفر دیگر هنوز بازی راند چهارم خود رو انجام نداده اند.این چهار نفر یک روز بیشتر استراحت می کنند که به نفع انهاست.
پتکویچ
به نظر می رسد او از مصدومیت زانو رنج می برد.این اسنراحت کمی به او کمک خواهد کرد
سرنا ویلیامز
شاید تنها چیزی که میتواند سرنا را متوقف کند خستگی باشد.اگر باران بازیهایه یک چهارم را تا روز پنج شنبه عقب بیندازد او با پیروزی در سه بازی در سه روز می تواند قهرمان شود.
بازندگان
اندی موری و نادال-رادیک-ایزنر-سیمون
اگر بازی هایه امروز نیز لغو شود این دو باید چهار بازی را در 5 روز انجام دهند تا به قهرمانی برسند.
دونالد یانگ
بازی او مقابل اندی موری در ورزشگاه ارتور اش برگزار خواهد شد.اگر بازی ها لغو شود بازیه او احتمالا در ورزشگاه گرنداستند ادامه خواهد یافت که تماشاگران کمتری به خود خواهد دید.
مهم نیست!!
باد باران تگرگ یا برف!
سرنا و فدرر قهرمان یو اس اپن خواهند شد! (این اخرشو تحریف کردم) :434:
Behnam RF
09-07-2011, 10:40 PM
آقا بازم که بازی ها انجام نشد
تکلیف چیه بچه ها؟ باید به روز بازی ها اضافه کنند؟
بازی ها کاملا فشرده خواهد شد ، طوری که رافا باید چند روز پشت سره هم بازی کنه ، اگر روزه بعد هم بازی برگزار نشد ، برنامه کلی کاملا تغییر خواهد کرد و روزه دیگه به کل برنامه اضاف خواهد شد.
M∂hdi
09-08-2011, 12:40 AM
تعلیق مسابقات؛ واکنش بازیکنان
با کنسل شدن مسابقات برای دومین روز متوالی، صدای اعتراضها بلند می شود .
بخشی کوتاه از مصاحبه اندی موری : من فکر می کنم بازیکنان بیشتر از هر کسی خواهان بازی هستند و این چیزی بود که می گفتیم . هر روز که می گذرد، کسانی که طرف من و رافا هستند شانس ما را کاهش می دهند. پس ما می خواهیم بازی کنیم، چهار تا از بهترین بازی ها از مجموع پنج بازی در چهار روز، این یک کار بزرگ از لحاظ جسمی ست و خیلی سخت خواهد بود . ما می خواهیم بازی کنیم ولی اگر این خطرناک است ما از اینجا خارج نخواهیم شد.
نادال گفته "همه این ها بخاطره پول است"
USTA هم ضمن ابراز تاسف گفته ما از داوران با تجربه برای تصمیم گیری در مورد شرایط مناسب کورت ها و برگزاری مسابقات استفاده می کنیم .
“I was just wondering if he saw the same mist in the air that I saw,” Roddick told the AP. “The back was still a little wet. I understand everyone wants to see it on TV and certainly, at the end of the day, we’re a sport, but this whole thing is a business. Everyone here is kind of in the same boat, so they need a product on the court.”
tennis.com (http://tennis.com/articles/templates/news.aspx?articleid=14221&zoneid=25)
sspol
09-08-2011, 12:58 AM
لعنت به گرند اسلمي كه يه ورزشگاه رو سرپوشيده نميكنن
خاك تو سرشون دو روزه حالمون رو گرفتن
M A E S T R O
09-08-2011, 07:40 AM
شاید این جمعه بند بیاید شاید
سال بعد ارتور اش سقف داشته باشد شاید........ :434:
koury
09-08-2011, 11:20 AM
تعلیق مسابقات؛ واکنش بازیکنان
با کنسل شدن مسابقات برای دومین روز متوالی، صدای اعتراضها بلند می شود .
بخشی کوتاه از مصاحبه اندی موری : من فکر می کنم بازیکنان بیشتر از هر کسی خواهان بازی هستند و این چیزی بود که می گفتیم . هر روز که می گذرد، کسانی که طرف من و رافا هستند شانس ما را کاهش می دهند. پس ما می خواهیم بازی کنیم، چهار تا از بهترین بازی ها از مجموع پنج بازی در چهار روز، این یک کار بزرگ از لحاظ جسمی ست و خیلی سخت خواهد بود . ما می خواهیم بازی کنیم ولی اگر این خطرناک است ما از اینجا خارج نخواهیم شد.
مهدی جان فکر کنم منظور اندی اینجا ۴ بازی ۵ ستی در ۴ روز باشه؟!
M A E S T R O
09-08-2011, 03:51 PM
http://itsat9.in/forum/attachment.php?attachmentid=171696&d=1315484685
http://itsat9.in/forum/attachment.php?attachmentid=171697&d=1315484708http://itsat9.in/forum/attachment.php?attachmentid=171698&d=1315484709
4-3
راجر فدرر نامبر وان سابق در کوارتر برابر غول قاتل جو ویلفرد سونگا قرار خواهد گرفت.راجر فدرر در سال 2011 فقط یک جام کسب کرده.اخرین باری که این اتفاق افتاده به سال 2001 برمیگرده که فدرر فقط قهرمان جام میلان شده بود.فدرر با بازی بی عیب و نقص خود در راند چهارم برابر موناکو در جاده ای حرکت میکند که موانع سخت تری دیده می شود.سونگا در مرحله قبل در یک بازی 5 سته مردی فیش رو شکست داده و به کوارتر رسیده.در دو بازیه اخر این دو در مونترال و ومیبلدون سونگا پیروز هر دو بازی بوده.
پیش بینی Tennis Earth
پیروزی فدرر 3-1
Maani
09-08-2011, 09:55 PM
اندی خوب حال این بچه رو گرفت...مردی بیا تو گرند شکست بده.
sahand
09-08-2011, 11:03 PM
یه کم بعضی چیزا به قول معروف آدم رو می سوزونه.مثلا ایسنر 3-1 سیمون را برد ولی در مجموع سیمون بیشتر امتیاز کسب کرد.:379:
نمی دونم اگه جای سیمون بودم چه حسی داشتم ولی باخت شاید حقش نبود.من که بازی را ندیدم ولی حیف بود که بخاطر اینکه ایسنر تو تای برک حرفه ایه این بازی را برد.
Yashar
09-09-2011, 01:29 AM
گزارشگر یورو اسپورت حین بازی نواک و یانکو در مورد نواک چیزایی گفت که اینجا گفتنش خالی از لطف نیست.
این آقای نوله بعد از هر مسابقه و حتی تمرین از دستگاهی به اسم Hyperbaric oxygen therapy (HBOT)استفاده میکنه که اکسیژن خالص رو با فشاری بیشتر از فشار اتمسفر رو وارد محفظه ای میکنه که شما میتونی توش دراز بکشی.کار مهم این دستگاه اینه که به شما کمک می کنه اسید لاکتیکی که تو ماهیچه ها جمع شده زودتر شرشو رفع کنه.به خاطر این دستگاه حتی نواک تو هتل هم نمیمونه و خونه
یکی از دوستاش که این وسیله رو داره می مونه.خود نواک این دستگاه رو فضایی می دونه نه زمینی.از دیگر چیزایی جوکر استفاده می کنه کره الکترو مغناطیسی هست.
البته فقط اینا باعث نشده اون یک سوپر استار تنیس بشه ولی کم هم بهش کمک نکردن.
Nima93
09-09-2011, 01:40 AM
طبق آخرين خبرها از سايت مسابقات،فينال زنان و مردان يك روز به تعويق افتاد.بنابراين فينال مردان ساعت 12:30 بامداد دوشنبه به وقت تهران و فينال زنان 12:30 بامداد يكشنبه به وقت تهران برگزار ميشود.بازي هاي 1/4 نهايي نيمه پايين جدول مردان امروز جمعه از ساعت 20:30 به وقت تهران آغاز ميشوند.همچنين بازي هاي نيمه نهايي مردان طبق برنامه قبلي و در روز شنبه برگزار ميشود.نيمه نهايي زنان هم با يك روز تاخير در روز شنبه برگزار ميشود.
http://www.tennis-image.com/images/22054256885736665478.png
SABER FED
09-09-2011, 04:29 AM
باز هم باران...یک چهارم نهایی مردان...ست اول...فدرر3-تسونگا2...سرویس با فدرر :240::240::240:
Rajjoko
09-09-2011, 06:19 AM
درود به شرفت اسطوره نشون دادی با 70 80 درصد امادگی هم این سونگا مونگاها حریفت نیستند:655:
Paymaan
09-09-2011, 07:00 AM
تبریک میگم برد راجر رو! امیدوارم با برد نواک در سمی طرفداران خوشحال تر هم بشوند!
!PARADOX
09-09-2011, 08:55 AM
برد رافا،فدرر،موری و نوله رو به همه طرفداران تبریک می گم
با این بازی فدرر احتمال زیاد بتونه به فینال راه پیدا کنه
به امید فینال رافا و روجر و تجدید خاطرات :655:
Paymaan
09-09-2011, 09:00 AM
برد رافا،فدرر،موری و نوله رو به همه طرفداران تبریک می گم
با این بازی فدرر احتمال زیاد بتونه به فینال راه پیدا کنه
به امید فینال رافا و روجر و تجدید خاطرات :655:
البته رافا و راجر در فینال آمریکا خاطره ای ندارند.
ولی این یکی از آرزو های تنیسیه من بوده.
!PARADOX
09-09-2011, 09:10 AM
البته رافا و راجر در فینال آمریکا خاطره ای ندارند.
ولی این یکی از آرزو های تنیسیه من بوده.
بله درسته منظور من فینال بین دو بازیکن بود بعد از سال ها که اکثر مسابقات فینال بین این دو بازیکن بود امسال فقط یک فینال توی رولند گاروس داشتن.رودرویی روجر و رافا همیشه جذاب بوده خصوصا وقتی توی فینال باشه :396:
M A E S T R O
09-09-2011, 09:11 AM
سلام.هشتمین سمی فینال پیاپی راجرو در یو اس اپن رو تبریک میگم.
سلنا گومز یه البوم داره به اسم A Year Without Rain
این البومو هواداراش خیلی دوس دارن.
امیدوارم راجر قهرمان بشه.چون هوادارایه راج اصلا البوم A Year Without Grand Slam رو دوس ندارن!!!
من ایمان دارم داریم به عدد 17 نزدیک میشیم.
ار یو ردی؟
http://d.yimg.com/a/p/sp/ap/e8/fullj.2cdd2c6e2a3effc7a3019a35bfc29260/ap-201109082227808514149.jpg (http://d.yimg.com/a/p/sp/ap/e8/fullj.2cdd2c6e2a3effc7a3019a35bfc29260/ap-201109082227808514149.jpg)
Behnam RF
09-09-2011, 09:37 AM
نواک خیلی خوب تونست دولگوی سر کش و چموشو آرام آرام رام کنه
این نواک آماده فکر نمیکنم تا فینال ست بده
من از راجرقهرمانی نمیخوام چون خیلی بعیده که خاطره رولندو تکرار کنه فقط از راجر میخوام به هر قیمتی انتقامشو از سونگا بگیره منتظرم راجر:655:
:443::655:
باز عده ای رو جو گرفت، پیکو بیچاره نتونست یه دونه فورهند
سالم بزنه.
سونگا هم نتونست ؟ :379:
من از بازيه قبلي راجر با چيليچ بيشتر لذت بردم. خداييش اين موناكو عددي نبود. من نميدونم با اين بازي چطور تا راند 4 اومد. مشكل اول راجر اين چند ماهه اين بود كه وقتي تحت فشار قرار ميگرفت يهو بازيو وا ميداد ولي تو بازي با چيليچ چنين اتفاقي نيوفتاد كه اين جاي بسي اميدواريست.مشكل دوم اروراش خصوصاً از سمت بكهند بود كه اينم خيلي بهتر شده(وقتي بكهنداش بازي با موناكو رو ديدم ياد بازي با نواك تو رولند امسال افتادم) حالا با اين تفاسير بايد ديد با سونگا هم ميتونه perfect باشه؟؟!؟
perfect بود ، به راجر اعتماد داشته باشید :443:
sahand
09-09-2011, 09:48 AM
جدا آفرین.من هیچوقت طرفدار راجر نبودم ولی همیشه تحسینش کردم.ولی چه کرد دیشب و کلا تو US .راجر 30 را تموم کرده اخیرا هم که ضعیف نشون داده بود ولی بازم با دست پر اومد و همه را زد و رفت(مرسی):434:
من که فکر می کنم راجر نواک رو ببره.البته گفتنش سخته:379:ولی نظر شخصی من اینه.حالا از کارشناسان عزیز اینجا تقاضا دارم که با دلیل بگند نواک یا راجر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
nahid
09-09-2011, 09:51 AM
گزارشگر یورو اسپورت حین بازی نواک و یانکو در مورد نواک چیزایی گفت که اینجا گفتنش خالی از لطف نیست.
این آقای نوله بعد از هر مسابقه و حتی تمرین از دستگاهی به اسمHyperbaric oxygen therapy (HBOT)استفاده میکنه که اکسیژن خالص رو با فشاری بیشتر از فشار اتمسفر رو وارد محفظه ای میکنه که شما میتونی توش دراز بکشی.کار مهم این دستگاه اینه که به شما کمک می کنه اسید لاکتیکی که تو ماهیچه ها جمع شده زودتر شرشو رفع کنه.به خاطر این دستگاه حتی نواک تو هتل هم نمیمونه و خونه
یکی از دوستاش که این وسیله رو داره می مونه.خود نواک این دستگاه رو فضایی می دونه نه زمینی.از دیگر چیزایی جوکر استفاده می کنه کره الکترو مغناطیسی هست.
البته فقط اینا باعث نشده اون یک سوپر استار تنیس بشه ولی کم هم بهش کمک نکردن.
احتمالا غیر از استفاده کردن از این دستگاهها جادوگری هم یاد گرفته که این روزا خیلیا موقع بازی کردن با اون مصدوم میشن و از ادامه بازی انصراف میدن!!!
Behnam RF
09-09-2011, 10:01 AM
جدا آفرین.من هیچوقت طرفدار راجر نبودم ولی همیشه تحسینش کردم.ولی چه کرد دیشب و کلا تو US .راجر 30 را تموم کرده اخیرا هم که ضعیف نشون داده بود ولی بازم با دست پر اومد و همه را زد و رفت(مرسی):434:
من که فکر می کنم راجر نواک رو ببره.البته گفتنش سخته:379:ولی نظر شخصی من اینه.حالا از کارشناسان عزیز اینجا تقاضا دارم که با دلیل بگند نواک یا راجر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتن این که راجر نواک رو توی رولند میبره 100 برابر سخت تر بود ، یکی از دلایلش این بود که نواک اون موقع شکستی نداشت ، ولی الان اگه باز هم ببازه به اندازه اون نیست.
sahand
09-09-2011, 10:06 AM
حالا بهنام جان نظرت چیه کدوم می برند؟
pouriya.alex
09-09-2011, 10:43 AM
تبریک :866:
راجر در یک کلام راجر بود و برد ...
2007 ، 2008 ، 2009 ، 2010 و حالا 2011 برای پنجمین سال پیاپی مصاف فدرر- جوکوویچ
به امید برد راجر که خیلی بش امیدوارم :655:
Behnam RF
09-09-2011, 10:44 AM
حالا بهنام جان نظرت چیه کدوم می برند؟
برای من این مهمه که راجر عین بازیی که با سونگا و قبلش با چیلیچ و موناکو کرد ، بازی کنه، مطمئنا نتیجه خواهد گرفت.
____________________________________________________________________________________________________________________________________
این برای اولین بار است که راجر پس از چندین سال با یک نامبر وان جدید بازی میکنه.
Mohammad Reza
09-09-2011, 11:01 AM
اعتماد به نفس کلید اصلی پیروزی راجر هست . . . با اعتماد به نفس فورهند میزنه،با اعتماد به نفس بکهند . . . فوق العاده ای مرد . . . سرویس هاتم خوب بود . . . اون زمون که کسی نمیگفت تو رولند نوله رو شکست بدی شکست دادی ! حالا که بسیار پرفکت هستی و با ثبات بازی میکنی . . . پس میخوامت که این بازیم همیجور بازی کنی مرد. وقتی بازی میکنه تماشاگر چطور هیجان زده میشه . . . تنیس همین میخواد . . . راجر مرسی بخاطر بازی زیبات :866:
Mohammad
09-09-2011, 11:14 AM
باز عده ای رو جو گرفت، سونگا بیچاره نتونست یه دونه فورهند سالم بزنه.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ولی همون چند تا فلیک بکهند یه دستها براتون بسته. :254:
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
زنده باد پسرِ با ثبات بلگراد :655:
BABAK
09-09-2011, 11:21 AM
این پیروزی , هدیه ای سخاوتمندانه از جانب ستاره کهکشانی به هواداران بیشمارش برای دلجویی از انتظار فرسایشی و دیوانه کننده ای بود که برای دیدن شعبده بازی اسطوره در این چند روز کشیدند.:655:
Pouya
09-09-2011, 11:42 AM
بازیش با فیشو دیدی یا خواب بودی اون موقع شب؟! :379:
مصدوم شده بود تو این دو روزه یا ریتم بازیش بهم خورده بود؟:254: یا اگه ست 3 برک می کرد و تو 5 ست می برد میشد جو همیشگی؟!
باز درود به شرفش همون چنتا رم بلد بود و زد!
کلا خود منطقی تو! نتونست ، چون راجر اجازه نداد بهش. البته میدونم یه ذره مشکله ...! بستنی یادت نره! :443:
احتمالا نواک هم 2 ست اول دیشب خودش نبوده و بازیو شل گرفته و ...! و اگه ببازه نواک همیشگی نبوده! :3t1: البته ما عادت کردیم به این حرفا...
استاد لوث کردن بردی تو ! :441:
جو تو ر گرفت بعد بازی دور دوم ... که نادالی در نظر تو دور اول خوب نبود و " رافا دیگه رافا ی سابق نیست!:240::240: " ییهو فرمش خوب شد. البته به نظر منم نادال تا اینجا خیلی خوب بوده ولی از پارسال پایین تره. سطح بازیشم در بازی های مختلف تفاوت چشمگیری نداشته... (یه ذره تفاوت طبیعیه به نظرم)
pouriya.alex
09-09-2011, 11:51 AM
:251::251::251:
تا دیشب حمایت از تسونگا بود حالا هم نوله :254:
راستی بازیکن محبوبتون در چه حاله؟ یادمه یکی دیگه بود :251:
BABAK
09-09-2011, 12:00 PM
آره پسر بلگراد در بردن متوالی نادال در سطوح مختلف به ثبات رسیده :254:خب این از ابهت اسطورست که هر کی باهاش بازی میکنه ترس تمام وجودشو فرا میگیره و فورهند و بکهند زدن یادش میره وگرنه بازی با فیش که ضرباتش مثل موشک بود :350:
NimaRafi
09-09-2011, 12:36 PM
درود.راجر مشت محکمی بر دهان کسانی زدی که می گفتن باز هوادار های راجر بحث انتقام و این حرفا رو پیش اوردن.پس دیشب دیدیم که همانا راجر از انتقام گیرندگان است.(مث بعضی ها نیس که 5 بار به نوله می بازن و عین خیالشون نیس:254:) .پیروزی راجر بر تمام طرفداران غیور و دلاورش مبارک باد.:583::396:
Sa3er
09-09-2011, 12:46 PM
این اولین پست من اینجاست
پست های شما رو هم مثل سایر دوستان پیگیری میکردم
چیزی به ذهنم رسید عرض میکنم
نظرتون چیه که همه ی بازیکن ها ریتایرد کنن که نادال شما بتونه دومین قهرمانیش
تو اپن آمریکا رو کسب کنه؟
حالا بزار رافا اندی رو توی کوارتر شکست بده و بیاد توی سمی فاینال بعد در مورد حریفهاش کری بخون
البته رافا باید همزمان به خرافاتش هم تکیه داشته باشه
راستی یه سوال از شما به عنوان طرفدار نادال
juju نادال این بود؟
"زمان سرویس زدن اول دست به پشت شلوار دوم گوش چپ سوم بینی بعد گوشی راست"
البته فکر کنم یه سری چیزهای دیگه هم هست
"تنظیم بطری آب به صورت اینچ در اینچ کنار کورت"
"قدم نذاشتن روی بعضی از خطوط طولی و عرض زمین بعد از تموم شده گیم ها"
ایشالله که juju به رافائل کمک میکنه!!:443:
احتمالا غیر از استفاده کردن از این دستگاهها جادوگری هم یاد گرفته که این روزا خیلیا موقع بازی کردن با اون مصدوم میشن و از ادامه بازی انصراف میدن!!!
هر هر هر :350::350::350:
peikan
09-09-2011, 01:14 PM
این اولین پست من اینجاست
حالا بزار رافا اندی رو توی کوارتر شکست بده و بیاد توی سمی فاینال بعد در مورد حریفهاش کری بخون
juju نادال این بود؟
مشخصه که کی از لحاظ قرعه شانس میاره.یه مشت بازیکن که راحت میبازن به فدرر خوردن جو گیر شدین.نادال هم نیاز به انصراف کسی نداره همه رو راحت اگه خودش باشه میبره..در حال حاضر هم صبر کن تا شنبه فدرر از جوکویچ ببازه.بعد اون موقع میبینمت.
Ahoura
09-09-2011, 01:15 PM
درود به شرفت پيرمرد:Clap:
:787:به اين ميگن تنيس:787:
:38:فورهند بكهند سرويس والي اسلايس
يكي از اون يكي وحشتناك تر:38:
:Think:شايد جسمت پير شده ولي فكرت هنوز به اندازه هزار تا جوون كار مي كنه.:Think:
:OK:پيش به سوي 17:OK:
:bravo::bravo::bravo:
http://www.tennis-image.com/images/27726520901337876845.jpg
Behnam RF
09-09-2011, 01:23 PM
مشخصه که کی از لحاظ قرعه شانس میاره.یه مشت بازیکن که راحت میبازن به فدرر خوردن جو گیر شدین.نادال هم نیاز به انصراف کسی نداره همه رو راحت اگه خودش باشه میبره..در حال حاضر هم صبر کن تا شنبه فدرر از جوکویچ ببازه.بعد اون موقع میبینمت.
رولند گاروس هم همین رو میگفتید :443:
Paymaan
09-09-2011, 01:25 PM
این اولین پست من اینجاست
juju نادال این بود؟
درود بر تو Sa3er گرامی !
در ادامه ممکن است از محمد جواب های زیر را ببینید :
1-از 30 مايلي كورت تنيس رد نشدي حرف نزن.
2- جم كنين بساط جور و جهلتونو ! سايه اي از سونگاي ويمبي در زمين نبود.فورهندش تعطيل بود وگرنه راجرو بيگل ميكرد هيچ،نواكو ميبرد.
3- پست شما اول قفل و سپس حذف خواهد شد!
:251::350::781:
بنا بر اعتراض نامبرده (م.م) کلمه تسونگا به سونگا تغییر می یابد
NimaRafi
09-09-2011, 01:30 PM
عزیز من شما حواست به نادال خودت باشه نمی خواد واسه ما نوستر اداموس بشی.:443:
Behnam RF
09-09-2011, 01:41 PM
بازم که عمو ویلفرد سمت فدرر هستش :254::254:
go ali go:655:
تا سه نشه بازی نشه:434:
http://tennis-image.com/images/87898061068863545419.jpg (http://tennis-image.com/images/87898061068863545419.jpg)
http://tennis-image.com/images/52362015348307957348.jpg (http://tennis-image.com/images/52362015348307957348.jpg)
:379::379::379:
Mohammad
09-09-2011, 01:42 PM
من موندم شنبه ای، این همه آدم تو یه سوراخ موش جا میشن؟ :254: خلاصه از الان یه فکر باشید، از ما گفتن. :434:
Behnam RF
09-09-2011, 01:43 PM
من موندم شنبه ای، این همه آدم تو یه سوراخ موش جا میشن؟ :254: خلاصه از الان یه فکر باشید، از ما گفتن. :434:
:3t1:
عین فرنچ اپن جا میشیم :443:
Pouya
09-09-2011, 01:51 PM
:780:
منو که میشناسی در رفتن و ... اصلا بلد نیستم. سوراخ موش و ... رم نمیشناسم... کاری هم به بقیه ندارم... همیشه بعد از برد و باخت هستم!
البته تو هم تا حدی مثل خودمی!:443:
الان یعنی منتظر فینال نواک - نادالی ؟:379:
میرن تو سوراخ موشای مجزا :251::254::254:
ولی جدی نمیشه اصلا حساب کرد رو این بازی!من خودم رفتم نصف پولامو بستم رو راجر که اگه نوله باخت زیاد فشار نیاد بهم :434::160:
Pouya
09-09-2011, 01:56 PM
خب یه مدت بارون نظم بازیا ر مختل کرد (البته گویا باز احتمال بارش هست...) 1/8 تمام شد و 1/4 هم به نیمه رسید.
اول نظر در رابطه با بازی بازیکنام تو 1/8 :
جانی : :866::655: اولین 1/4 گرند اسلمت مبارک! :396: بهت گفته بودم تایبرک نباید ببازی ، هر 3 ست تایبرک بردی! درود به شرفت! خود تایبرکی پسر! :441: خوب حال این پوشر گرفتی. از اون مارتین بی عرضه بیشتر وینر زده بود ، فک کرده بود خبریه. حالا احتمالا صاحب این پوشر شماره 2 فهمیده که چرا اینقدر رو تایبرک تاکید دارم. تو بازی نه ایزنر خیلی برتر بود و نه سیمون و این تایبرک بود که نتیجه ر مشخص کرد...
خب در مورد بازی بعدیت امشب با اندی:
اول اینکه از دید من ماموریتت تمامه! اگه 3-0 بد و مفت هم ببازی هیچ اشکالی نداره... ولی... یه وقت هوس نکنی امشب ببری و بعد بری دور بعد (حالا چه حریفت نادال باشه چه رادیک) و اونجا گند بزنی که ممکنه کلامون بره تو هم... حواست به خودت باشه دیگه. مثل فرر انتخاب با خودته ، اون ترسید و راه اولو انتخاب کرد ببینم تو چه می کنی! ترسویی یا شجاع؟
(این جملات آخر شوخی بود... رادیک 100% مستحق برد بود ، فررم خوب بازی کرد ولی زورش نرسید. اندی ماری هم به احتمال بالای 80% - از دید من- برنده بازی امشب هست...)
موقشنگ : کلا تورنمنت متوسط تا خوبی داشتی و به بد کسی هم نباختی... در مجموع قابل قبول بودی. ادامه فصلم خیلی کاری باهات ندارم. فقط والنسیا مهمه که باید اول شی و بارکلیز هم نباید بری 3 تا بازی ببازی بیای بیرون!:3t1: ولی فصل بعد باید بشی مخصوصا تو خاک....
به طرفداران رادیک هم تبریک میگم. امیدوارم تو بازیای بعد و تورنمنت های بعدم موفق باشه.
و اما پیرمرد خودم ، اسطوره تنیس...:866::655:
کلا خیلی خوب بودی. قصد نقد و برسی بازی رم ندارم ، چون هیچ ربطی به بازی بعدی - که فردا راجع بهش صحبت می کنم - نداره... فقط چند نکته :
لب تورت در کل متوسط خوب و در مراحلی ضعیف بود. حتما باید برا بازی بعدی بهتر شه... و دقتت در ریترن ها... که امروز بد نبود ، اما برای نبرد شنبه بیشتر لازمش داریم... مهم ترین نکته هم اعتماد به نفس خوبت بود!:441:
در مورد کلی جو : کلا تورنمنت عالی داشت. 3 دور اول عالی بود و بازی با فیش رم خیلی خوب برگردوند. بعیده کلا گرند اسلم بگیره ولی از معدود بازیکنان تلاش گر و قابل اعتنای حال حاضر هست. به خاطر سال خوبش که ادامه هم داره به خودش و خشایار و بقیه دوستانش - که اکثرا نادالی هستند - تبریک میگم. فقط تو این تعطیلات انگار بازی قدیمی زیاد دیده بود بنده خدا .لودرام اغفالش کرده بود گفته بود تو والیت عالیه! تا میتونی بیا لب تور. اینم هی میومد ، هی امتیاز از دست میداد ، مخصوصا جاهای مهم ، چون با همین سطح بازیش اگه اشتباه نمی کرد میتونست 1 ست بگیره ولی نه بیشتر.
در هر حال شب بخیر و موفق باشی جو!:434:
M A E S T R O
09-09-2011, 01:57 PM
این پیروزی , هدیه ای سخاوتمندانه از جانب ستاره کهکشانی به هواداران بیشمارش برای دلجویی از انتظار فرسایشی و دیوانه کننده ای بود که برای دیدن شعبده بازی اسطوره در این چند روز کشیدند.:655:
براوو
زیبا بود
چند بار خواندمش :443:
امیدوارم ارباب نابغه فردا با شعبده بازیاش جوکرو محو کنه :655:
Ahoura
09-09-2011, 01:58 PM
Semi Final
http://www.tennis-image.com/images/83341848905949701216.jpg
Paymaan
09-09-2011, 02:06 PM
هر موجود زنده ای که چندین ساعت تنیس دیده باشه میفهمه کی از لحاظ قرعه شانس داره!
اونوقت نادال همه رو اگه خودش باشه میبره؟ اگه کس دیگه باشه که دیگه نادال نمیشه!؟
البته شما راست میگید این 5 تا بازی ای که رافا به نوله باخته رافا نبوده که! انوشا شاهقلی بوده! وگرنه میبرد!
در ضمن از قول من اگر این انوشا رو دیدید بگید کمتر مدیکال تایم اوت بگیره!
:583:
Pouya
09-09-2011, 02:11 PM
مهدی جان فکر کنم منظور اندی اینجا ۴ بازی ۵ ستی در ۴ روز باشه؟!
اون اصطلاح (best of 5 sets) در رابطه با بازی هایی مثل گرند اسلم ها به کار میره که برنده باید 3 ست ر ببره. و ربطی به 5 ستی شدن بازی نداره. منظور کوروش جان هم حتما همین بوده. من فقط برای تاکید بیشتر گفتم...:583:
یه کم بعضی چیزا به قول معروف آدم رو می سوزونه.مثلا ایسنر 3-1 سیمون را برد ولی در مجموع سیمون بیشتر امتیاز کسب کرد.:379:
نمی دونم اگه جای سیمون بودم چه حسی داشتم ولی باخت شاید حقش نبود.من که بازی را ندیدم ولی حیف بود که بخاطر اینکه ایسنر تو تای برک حرفه ایه این بازی را برد.
ازین که مثل خیلی از دوستان 0 و 1 صحبت نمی کنید تشکر می کنم.:583:
اینارم در دفاع از بازیکنم میگم (به عنوان نماینده تام الاختیارش در این مکان و در تمامی مکان ها!:434:) :
سیمون 4 تا امتیاز بیشتر گرفت که خیلی اهمیتی نداره. اگه 15-20 تا بود ، منم با شما موافق می بودم! در مورد حق : الان متاسفانه تایبرک خیلی مهمه و هر کس تایبرک بلد نباشه خوب بازی کنه و تمرکزش ر حفظ کنه به مشکل میخوره! بعدا مفصل در مورد اهمیت تایبرک در این تورنمنت خواهم نوشت...
و اینکه من زیبایی تنسیو تو وینر می بینم. ایزنر فک کنم 4 برابر سیمون وینر زد...
ولی خیالت راحت : اندی مثل سیمون تایبرک نمی بازه ، یعنی نباید ببازه...
با سپاس!
Mohammad
09-09-2011, 02:22 PM
:780:
منو که میشناسی در رفتن و ... اصلا بلد نیستم. سوراخ موش و ... رم نمیشناسم... کاری هم به بقیه ندارم... همیشه بعد از برد و باخت هستم!
البته تو هم تا حدی مثل خودمی!:443:
الان یعنی منتظر فینال نواک - نادالی ؟:379:
برای من فرقی نداره اصلا و ابدا!!!
ولی مع هذا رافا روزی نیم ساعت فورهند کراس کورت رو تمرین میکنه :254::254:
Sa3er
09-09-2011, 02:26 PM
با احترام
قبل از هر چیز من اصلا وارد احساس و کل کل نمیشم توی اینجور بحث ها
اگر جوابی داشته باشم مینویسم وگرنه اگر صحبتی نداشته باشم مطمئنا
کل کل نخواهم کرد
اول اینکه ... من دو بار پست خودم رو مطالعه کردم، متوجه نشدم که کجای پستم
به "شانس در قرعه" اشاره کردم که شما با این جمله پست قبلی من رو ریپلای زدی
دوم اینکه ... حالا که خودتون در مورد قرعه کشی و شانس و اینجور چیزها حرف زدید
لازم میدونم توضیحی مختصر عرض کنم
من ملاک رو رتبه ATP (با تمام ایراد هایی که به نحوه ی امتیاز دهیش دارم) قرار میدم
بازیکن هایی که راجر فدرر باهاشون بازی روبرو شده در UsOpen به ترتیب زیر دارای رتبه های
مشخص هستند
Round 1 : Santiago Giraldo COL (54)
Round 2 : Dudi Sela ISR (93)
Round 3 : Marin Cilic CRO (28)
Round 4 : Juan Monaco ARG (36)
Quarterfinal : Jo-Wilfried Tsonga FRA (11)
Semifinal : Novak Djokovic SRB (1)
بازیکن هایی که رافائل نادال باهاشون بازی روبرو شده در UsOpen به ترتیب زیر دارای رتبه های
مشخص هستند
Round 1 : Andrey Golubev KAZ (98)
Round 2 : Nicolas Mahut FRA (99)
Round 3 : David Nalbandian ARG (76)
Round 4 : Gilles Muller LUX (68)
Quarterfinal : Andy Roddick USA (21)
Semifinal : Andy Murray GBR (4) {در صورت صعود به نیمه نهایی و احتمال برخورد با اندی ماری که رتبه بالاتری داره نسبت به ایسنر}
من که حرفی از شانس نزدم در قرعه ، الان هم با این مقایسه نمیخوام بگم
که قرعه ی راجر فدرر نسبت به رافائل نادال سخت تر بوده ، ولی اگه خودتون
مقایسه کنید میبینید که نسبتا اینطور بوده!
سوم اینکه ... باز هم من در پست قبل ننوشتم و ادعا نکردم که راجر فدرر نواک رو شکست
میده و میره به فینال، البته امیدوارم که اینطور بشه و به فینال برسه و قهرمان هم بشه و هیچ
ادعای دیگه ای نکردم! اگر هم باخت مشکلی نیست و باز هم میام و اینجا خدمتتون خواهم بود.
:443:
sahand
09-09-2011, 04:00 PM
sa3er عزیز البته در اینکه قرعه راجر از رافا سخت تر بوده که هیچ شکی نیست ولی حریفهارو با رتبشون نسنج چون ملاک کاملی نیست.باید حریفهارو بسته به آمادگیشون بسنجی.مثلا در حال حاضر مولر از موناکو آماده تره پس یه بازی سخت تر برای نادال(البته در کل مال راجر سخت تر بوده).
Pouya
09-09-2011, 04:18 PM
برای من فرقی نداره اصلا و ابدا!!!
ولی مع هذا رافا روزی نیم ساعت فورهند کراس کورت رو تمرین میکنه :254::254:
آها! یعنی نادال رفته فینال و منتظر کی بیاد!:254:
البته به نظر منم شانسش زیاده ولی کارش راحت نیست... به منم ربطی نداره... من بعد از اتمام قرعه فقط به حریف بعدی بازیکنام کار دارم...ایزنر با ماری داره و راجر با نواک... بقیه به خودشون مربوطه...
برا منم فرقی نداره. فدرر در امریکا به هر کس بخوره از دید من شانسش بیشتره... هد تو هد خاک و هارد کند گولتون نزنه...
در مورد جمله بعدی و جملاتی ازین دست:
بره کراس کورت تمرین کنه! تمرین چیزای دیگه م میتونه بکنه که الان موقع ش نیست بگم.... بعدا هم احتمالا لازم نمیشه...
فعلا راجر در نیمه نهایی هست و نادال در 1/4 . تا فینال راه طولانیه... برای هردوشون...
mh_nik
09-09-2011, 04:20 PM
آمار و نتایج مسابقات در دور 1/4
Roger Federer (SUI) VS Jo Wilfred Tsonga (FRA) 64 63 63
http://www.tennis-image.com/images/03456514926547299245.jpg (http://www.tennis-image.com/images/03456514926547299245.jpg)
Novak Djokovic (SRB) VS Janko Tipsarevic (SRB) 76(2) 67(3) 60 30 ret.
http://www.tennis-image.com/images/87221792582962460856.jpg
[/URL]
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
آمار و نتایج مسابقات در دور 1/8
Andy Murray (GBR) VS Donald Young (USA) 62 63 63
http://www.tennis-image.com/images/51031995588761787725.jpg
Rafael Nadal (ESP) VS Gilles Muller (LUX) 76(1) 61 62
http://www.tennis-image.com/images/90978524554545612851.jpg
Andy Roddick (USA) VS david Ferrer (ESP) 63 64 36 63
http://www.tennis-image.com/images/96962268519275537734.jpg
John Isner (USA) VS Gilles Simon (FRA) 76(2) 36 76(2) 76(4)4
[URL="http://www.tennis-image.com/images/31088395485472477127.jpg"]http://www.tennis-image.com/images/31088395485472477127.jpg (http://www.tennis-image.com/images/87221792582962460856.jpg)
Pouya
09-09-2011, 04:26 PM
گویا دیشب فقط آمار بازی ایزنر عجیب بوده.
من آمار بازیو همون لحظه دیدم. میزان U.E. سیمون 1؟:379: شوخیه! اواخر ست 4 خودم 2 تا دیدم. آمار سرویس ها ر که نزاشتن. اونام احتمالا شیر یا خط انداختن!
Maani
09-09-2011, 04:30 PM
من نمیدونم چرا اینقدر گیر دادین به قرعه...اگه کسی بخواد قهرمان بشه دیگ واسش فرقی نداره قرعه چی باشه..حاالا که به قول شما قرعه نادال خوبه نادال چیکا کنه؟ بره به هیات برگزاری مسابقه بگه از اول قرعه کشی کنه...تو ویمبلدون هم که قرعه نادال سختر از نوله و فدرر بود ولی نادال اومد تا فینال پس لطفا الکی شلوغش نکنید...د مورد اون دوستمون هم که گفت 5 بار به نوله باخته و حرف شاهقلی رو پیش کشید باید بگم که این باختها همش روحی هستش مثل این باخت هائی که احیرا فدرر به نادال داشته..نادال حداقل اکثر تورنمنت ها رو تا فینال اومده...
mh_nik
09-09-2011, 04:54 PM
FedEx ATP Head 2 Head
نتایج بازی های بین نواک جوکوویچ و راجر فدرر
این دو تا به حال 23 بار به مصاف هم رفته اند که 14 بار فدرر و 9 بار دیگر رو جوکوویچ به پیروزی رسیده است.
http://www.tennis-image.com/images/16529958122972357731.jpg (http://www.tennis-image.com/images/16529958122972357731.jpg)
http://www.tennis-image.com/images/47848466089505376180.jpg (http://www.tennis-image.com/images/47848466089505376180.jpg)
نتایج بازی های بین رافائل نادال و اندی رادیک
این دو بازیکن در دوران حرفه ای خود 9 بار به مقابله با یکدیگر رفته اند که نادال 6 و رادیک 3 بار پیروز میدان بوده است.
http://www.tennis-image.com/images/39326144413030612592.jpg (http://www.tennis-image.com/images/39326144413030612592.jpg)
نتایج بازی های بین اندی موری و جان ایزنر
این دو بازیکن فقط یک بازی در تورنمنت آزاد استرالیا در سال 2010 در دور 1/16 مقابل هم داشته اند که موری در 3 ست حریف امریکایی خودش رو شکست داده.
http://www.tennis-image.com/images/68103895643415796429.jpg (http://www.tennis-image.com/images/68103895643415796429.jpg)
lord amir
09-09-2011, 05:55 PM
شنیدیم و دیده ایم که در ینگه دنیا. یگانه مردی سوئیسی چنان آتشی با ضربات فورهند و بکهند خود افروخته که گویی صحرای محشر است.
دلاور سوئیسی با قربانی کردن مردی از دیار فرانس چنان ترسی را در وجود رقبایش انداخته که قصاب مشهور صرب که شغلش تکه تکه کردن گاوباز های مایورکا بود ساتور بر زمین انداخته و دست به دامن رمال ها و جادوگران گشته است.
آفریدگار بر ایس هایت بیفزاید و ارور هایت را کم نماید
ای مرد فرا زمینی راجر :866:
rezapor
09-09-2011, 06:44 PM
اي كاش تيس هم مثل فوتبال ديدار رده بندي داشت تا بازنده هاي نيمه نهايي هم با هم بازي مي كردند. واقعا ديدار روجر فدرر و نواك جوكويچ خودش يه فيناله .به احتمال 95درصد هم از اونطرف نادال و موراي ميان نيمه نهايي و باز اين 4نفر برتر دنياي تنيس به هم مي خورند. يادمه چند وقت پيش يكي از دوستان گفت كه انگار اين چهار نفر فراتر از بقيه تنيس بازان دنيا هستند كه انگار داره به واقعيت نزديك ميشه . به نظر من امسال زيباترين گرند اسلم همين usopen هست كه با تاخير به علت باران بر هيجانها افزود .اگر روجر فدررجلوي نواك ببازه هم مهم نيست چون همين كه اين سونگا رو تركوند برامون كافيه .
با كمال تاسف من خونه نبودم و نتونستم بازيه راجر با سونگا رو ببينم خيلي حيف شد.:243: خيلي دلم ميخواست له شدنه اين سونگارو ببينم. ولي چند تا سوال تو ذهنم مونده. راجر چطور تونست جلوي اون فورهند وينرهارو بگيره همچنين اون سرويس هاي وحشتناك سونگا. شايد راجر خيلي هجومي بازي كرد. به هر حال خيلي خوشحالم حال اين سونگارو گرفت دمش گرم:441:
peikan
09-09-2011, 09:18 PM
هر موجود زنده ای که چندین ساعت تنیس دیده باشه میفهمه کی از لحاظ قرعه شانس داره!
اونوقت نادال همه رو اگه خودش باشه میبره؟ اگه کس دیگه باشه که دیگه نادال نمیشه!؟
البته شما راست میگید این 5 تا بازی ای که رافا به نوله باخته رافا نبوده که! انوشا شاهقلی بوده! وگرنه میبرد!
در ضمن از قول من اگر این انوشا رو دیدید بگید کمتر مدیکال تایم اوت بگیره!
خوبه خودتو موجود زنده حساب کن.قرعه هم که همشه فدرر شانس اورده.بعد هم به اندازه کافی دیدیم که فدرر مشکلش یه نفر تنها نیست.نادال هم امسال اکثرا به جوکویچ باخته نه به n نفر مختلف.:251::251:
pasia
09-09-2011, 09:21 PM
متاسفانه امار نزولی راجر خیلی تصاعدی داره میره بالا پارسال که کلا 3 تا تورنمنت خود فدرر بود(استرالیا مادرید لندن اونم 2 بازی اخر) بقیش که هم هیچ.امسال با ارفاق بازی با سونگا 3 تا بازی فدرری داشته (جکوویچ نادال در رولند)گواهش هم امار جامی که گرفته.یه چیزی هم هست جلوی بازیکنای ضعیقتر از نظر رنک اصلا تمرکز درست درمونی نداره وکافیه یارو بره رو دور ارور ندادن و وینر زدن که راحت میره تو اون حالت منفعلانه خاص خودش (مث ویمبلدون) شانس اوردیم بازی سونگا براش انتقامی بود.اینا اصلا بحث بدنی نیست و بحث روحیه امیدوارم به خودش بیاد
اما فدرر یه دراپ شاتش می ارزه به کل بازی خیلی ها...بعد از هجرت ما بازی کیو نگا کنیم :240: یه مشت دستگاه پرتاب توپ؟البته از فورهندای رافا و والی لودرا هم نمیشه گذشت..
در کل بازی با نوواک شانس نوواک بیشتره چونکه این بار برخلاف رولند فشار بیشتری روی فدرر هست جکوویچ هم بازی براش انتقامی هست و کلا حواس جمعتر و دقت بیشتری داره از دوستان فدرری میخوام که محتاطانه تر نظر بدن.بکهند وسرویس عالی کلید شکست نوواک خواهد بود.
Paymaan
09-09-2011, 09:52 PM
خوبه خودتو موجود زنده حساب کن.قرعه هم که همشه فدرر شانس اورده.بعد هم به اندازه کافی دیدیم که فدرر مشکلش یه نفر تنها نیست.نادال هم امسال اکثرا به جوکویچ باخته نه به n نفر مختلف.:251::251:
نازی! :151: :caress:
NimaRafi
09-09-2011, 10:02 PM
مگه شما خودتون رو موجود زنده حساب نمی کنید؟:379:
Afshin
09-09-2011, 10:22 PM
خجالت نمیکشی تو ؟ چقدر تکراری هستی پسر :397:
by the way,nice header :866:
Saeid
09-09-2011, 10:40 PM
رویارویی فدرر و جوکوویچ در نیمه نهایی اوپن آمریکا
راجر فدرر، تنیسور شماره سه جهان با شکست جو ویلفرید سونگا به مرحله نیمه نهایی مسابقات اوپن آمریکا صعود کرد و حریف نوواک جوکوویچ، تنیسباز شماره یک جهان شد.
فدرر سوئیسی که قهرمان پنج دوره این رقابتهاست، در یک بازی برتر در سه ست با نتایج ۶-۴، ۶-۳ و ۶-۳ مقابل سونگا پیروز شد. او ماه ژوئن گذشته در دور یک چهارم مسابقات ویمبلدون به این تنیسباز فرانسوی باخته بود.
پیش از این، جوکوویچ با پیروزی در دیداری سخت برابر هموطن صرب خود، یانکو تیپسارویچ به نیمه نهایی راه یافته بود.
همتیمی جوکوویچ در مسابقات جام دیویس در دو ست اول به خوبی مقابل بهترین تنیسباز جهان مقاومت کرد، اما در ست چهارم به دلیل آسیبدیدگی نتوانست به مسابقه ادامه دهد.
جوکوویچ و فدرر سال گذشته نیز در نیمه نهایی اوپن آمریکا روبروی هم قرار گرفتند و جوکوویچ در دیداری جذاب و نفسگیر که پنج ست طول کشید، فدرر را شکست داد.
رافائل نادال، مرد شماره دو تنیس جهان و مدافع عنوان قهرمانی این رقابتها هم با برتری مقابل ژیل مولر از لوکزامبورگ به دور یک چهارم صعود کرد.
دیدار این دو تنیسباز روز چهارشنبه در حالی که نادال در ست اول سه بر صفر از مولر پیش بود، به دلیل بارش باران نیمه تمام ماند و به پنجشنبه موکول شد.
با از سرگیری مجدد بازی، نادال توانست در سه ست حریفش را شکست دهد.
نادال برای رسیدن به نیمه نهایی باید اندی رادیک، تنیسباز آمریکایی و قهرمان سال ۲۰۰۳ این مسابقات را پشت سر بگذارد.
بازی دیگر مرحله یک چهارم بین اندی ماری، تنیسباز بریتانیایی و جان ایسنر از آمریکا برگزار میشود.
ماری، تنیسباز شماره چهار جهان با شکست دانلد یانگ آمریکایی به دور یک چهارم رسیده است.
با تاخیرهایی که به دلیل بارش باران در مسابقات ایجاد شده است، برگزارکنندگان مسابقات اعلام کردند که بازی فینال مردان با یک روز تاخیر در روز دوشنبه برگزار خواهد شد تا فینالیستها پس از بازی نیمه نهایی بتوانند یک روز استراحت کنند.
BBC
koury
09-09-2011, 10:42 PM
گویا دیشب فقط آمار بازی ایزنر عجیب بوده.
من آمار بازیو همون لحظه دیدم. میزان U.E. سیمون 1؟:379: شوخیه! اواخر ست 4 خودم 2 تا دیدم. آمار سرویس ها ر که نزاشتن. اونام احتمالا شیر یا خط انداختن!
من از مرحله ی اول مسابقات دارم آمار رو چک می کنم و گویا آمارگیران USO جاهایی که نمیکشن آمار رو دونه دونه محاسبه کنن فقط آمار Ace ها رو برای وینر ها میزنن و آمار یک ست خاص رو برای کل UE ها!! یو اس اپن امسال بجز جو استادیوم که هر سال پرشور هست بخصوص در Night Session ها کلا از همه لحاظ افت داشته از نظر میزبانی بگیر تا همین آمار و ارقام که جزیی ترین چیز ها هستش.
koury
09-09-2011, 10:50 PM
متاسفانه یا خوشبختانه بعد از ویمبلدون این دومین اسلمی هست که طی چند سال گذشته از دست میدم و فعلا نمیتونم بازیها رو تماشا کنم برا همین نمیتونم نظری بدم! از یه طرف دلم حسابی برای دیدن بازیهای رافا تنگ شده و از طرفی دیگه خوشحالم که نمیتونم ببینم وگرنه قطعا خون جیگر می کنه تا ببره :3t1:
بردن این رادیک با توصیفاتی که از بازیش شنیدم خیلی مشکل هست و حتما رادیک هم همه ی Ace هاش رو نگه داشته برای امشب!! ولی رافا قطعا شانس بیشتری داره با توجه به سیر صعودی که حداقل تو آمار بازیهاش دیده شده از اول بازیها تا الان... :441:
امیدوارم حداقل بتونم فینال رافا و راجر رو ببینم با کسب یازدهمین اسلم برای رافا :655:
Mahmood
09-10-2011, 01:32 AM
باریکلا پسر ! عالی بودی ! چه پسینگ شات های بی نقصی !
بعد از مدت ها که حسابی از دستت عصبانی بودم خوشحال و امیدوارم کردی
آمار خودش گویای همه چیز هست :
http://tennis-image.com/images/05383112175175121485.jpg
:866::866::866:Vamosssssssssss Raaafffaaaaaaaa:866::866::866:
Mahmood
09-10-2011, 01:53 AM
به امید اولین فینال راجر - رافای یو اس اپن...واقعا حیفه این دو رقیب تکرار نشدنی تاریخ تنیس تو فینال یو اس اپن با هم بازی نکنند...فارغ از هر نتیجه ای که به دست بیاد...
Come On Roger
http://tennis-image.com/images/44216422887746593555.jpg (http://tennis-image.com/images/44216422887746593555.jpg)
Vamos Rafa
http://tennis-image.com/images/15838950242873984214.jpg (http://tennis-image.com/images/15838950242873984214.jpg)
Hatam
09-10-2011, 01:59 AM
این 142مین برد رافا توی اسلمه که رکورد 141 برد بیورن بورگ رو زد و به تنهایی در رده دهم ایستاد فدرر هم توی این تورنمنت رکورد 224 برد آغاسی رو زد و بعد از کانرز با 228 برد دومه
همچنین رافا با هر دو رکورد 17 نیمه نهایی و 21 یک چهارم نهایی بیورن بورگ مساوی کرد
Hatam
09-10-2011, 02:33 AM
تغییرات رنکینگ پس از بازی های یک چهارم نهایی گرند اسلم امریکا در پست شماره 2 تایپیک **تغییرات رنکینگ** (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3716)اصلاح شد. همچنین تایپیک تغییرات رنکینگ *المپیک لندن (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=4113) به روز شد. (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=4113)
امیرشکیلا
09-10-2011, 06:54 AM
با سلام
من فقط امیدوارم یکی از دو نفر راجر یا نادال این پسره جوکویچ را بفرسته خونه
اصلا خوشم ازش نی اید
به امید فینال راجر نادال
peikan
09-10-2011, 07:23 AM
نادال فوق العاده بود.به نظر من یکی از بهترین بازیای امسالش رو انجام داد.
pouriya.alex
09-10-2011, 09:47 AM
کاش بازی راجر نوله شب بود، تو برق آفتاب اصلا حال نمیده:243:
EXpress
09-10-2011, 09:48 AM
دیشب گویی یکی داشت با رافا ps3 بازی میکرد--اوری ور--عالی بود.با این بازی قهرمان امسال خواهد بود.
Pouya
09-10-2011, 09:56 AM
مختصر و مفید درباره بازی های دیشب و امشب :
ایزنر : خوب بود... یه ست گرفتی بسته دیگه! اون تایبرک هم بهتر که نبردی... در مجموع عالی بودی! آفرین:441:
اندی هم خیلی خوب بازی کرد ولی برای صعود به فینال باید سرویس گیم هاشو راحت تر هولد کنه وگرنه کارش خیلی سخت خواهد شد...
به علیرضا و بقیه طرفداراش حضور در چهارمین نیمه پایانی پی در پی را تبریک می گوییم!:583:
در مورد بازی نادال - رادیک :
- نادال خیلی خوب بود و یکی از بهترین بازی های امسالش بود. به طرفداراش مخصوصا راگو تبریک میگم!
- رادیک هم بهتر که اسمشو خط زدم تا در یه همچین بازی خفت باری شریک نباشم...
---------------------------------------------------------------------------------------
بازی های امشب :
اسطوره :
If you listen to Annacone , put your pertinacity aside & Keep your confidence up ... then... with God's help , we shall prevail.
اسکاتلندی کم روحیه :
if you win the 1st set , maybe you can reach the final , but if you lose then you need a miracle... so be careful abaut tie-break.
به امید موفقیت...
Mohammad
09-10-2011, 10:33 AM
نمیخوام بگم رافا خوب نبود، ولی رادیک فراتر از فاجعه بود :3t1:
اولا به نظر مصدومیتی داشت که خیلی از توپها رو دنبال نمیکرد، دوما پشت یه اپروچ افتضاح میومد رو تور که به راحتی پس میشد. گول تعداد وینر بالای رافا رو تو این مسابقه نباید خورد، کلا تو این بازی عیار رافا مشخص نمیشه، شما نظر من رو بخواین رافا در حال حاضر جلوی کسی مشکل داره که از خودش کنترل بهتری داشته باشه.
در مجموع رافا به اندازه ای که میخوام Sharp نیست و Clean بازی نمیکنه، ولی به نظرم شانس خوبی برای بردن شماره 11 داره.
کائنات را به خاطر وجود همین دو عدد سلول خاکستری شکر که بعد از چنین بازیه یک طرفه ای همچون بعضی از تماشاگرنماها که همه میشناسنشون (طرفداران الدرر) تاپیک رو صحنه تعریف و تملق گویی های مشمئز کننده نکردم. :3t1:
Pouya
09-10-2011, 10:38 AM
اولا به نظر مصدومیتی داشت که خیلی از توپها رو دنبال نمیکرد، دوما پشت یه اپروچ افتضاح میومد رو تور که به راحتی پس میشد. گول تعداد وینر بالای رافا رو تو این مسابقه نباید خورد، کلا تو این بازی عیار رافا مشخص نمیشه، شما نظر من رو بخواین رافا در حال حاضر جلوی کسی مشکل داره که از خودش کنترل بهتری داشته باشه.
در مجموع رافا به اندازه ای که میخوام Sharp نیست و Clean بازی نمیکنه، ولی به نظرم شانس خوبی برای بردن شماره 11 داره.
کائنات را به خاطر وجود همین دو عدد سلول خاکستری شکر که بعد از چنین بازیه یک طرفه ای همچون بعضی از تماشاگرنماها که همه میشناسنشون تاپیک رو صحنه تعریف و تملق گویی های مشمئز کننده نکردم. :3t1:
کلا حرفاتو تا حد زیادی قبول دارم ولی نادال از اونی که تو فکرته بهتر بود!:434:
البته : رادیک - نادال بسیار متفاوت از راجر - سونگا بود...
pouriya.alex
09-10-2011, 11:44 AM
نادال دیشب کار خاصی نکرد رادیک واقعا افتضاح بود !:3t1:
اون رادیکی که پارسال تو میامی رافا رو تو اون زمین کند برد کجا و این رادیک کجا ؟!
SABORI
09-10-2011, 12:12 PM
سلام بر دوستان عزیز
بازی راجر و نواک ساعت چند به وقت ایرانه
beeroz
09-10-2011, 12:19 PM
سلام بر دوستان عزیز
ساعت8.30
Afshin
09-10-2011, 12:19 PM
سلام بر دوستان عزیز
سلام
تشریف ببرید به تاپیک مربوطه اونجا برنامه بصورت روزانه به وقت ایران اعلام میشه.
بازی راجر-نوله هم ساعت 20:30 هست.
موضوع مهم : پخش تلویزیونی، معرفی و اعلام برنامه مسابقات تنیس گرند اسلم آزاد امریکا 2011 (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=4107)US Open (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=4107)
Maani
09-10-2011, 12:29 PM
نادال دیشب کار خاصی نکرد رادیک واقعا افتضاح بود !:3t1:
اون رادیکی که پارسال تو میامی رافا رو تو اون زمین کند برد کجا و این رادیک کجا ؟!
فدرر هم پریشب کار خاصی نکرد سونگا واقعا افتضاح بود ! :3t1:
اون سونگائی که امسال توی ویمبلدون توی چمن فدرر رو برد کجا و این سونگا کجا؟
Paymaan
09-10-2011, 01:20 PM
کائنات را به خاطر وجود همین دو عدد سلول خاکستری شکر که بعد از چنین بازیه یک طرفه ای همچون بعضی از تماشاگرنماها که همه میشناسنشون (طرفداران الدرر) تاپیک رو صحنه تعریف و تملق گویی های مشمئز کننده نکردم. :3t1:
فکر نمیکنی در جمله آخر به طرفداران راجر توهین کردی؟
Mohammad
09-10-2011, 01:37 PM
[/COLOR]فکر نمیکنی در جمله آخر به طرفداران راجر توهین کردی؟
نه، کجاش؟ با تعداد سلولهای خاکستری خودم هم نمیتونم شوخی کنم؟
Paymaan
09-10-2011, 02:02 PM
نه، کجاش؟ با تعداد سلولهای خاکستری خودم هم نمیتونم شوخی کنم؟
این که صراحتا به طرفداران راجر گفتی تماشاگرنما
mh_nik
09-10-2011, 04:12 PM
نتایج بازی های بین اندی موری و رافائل نادال
8816
آمار بازیهای بین موری و نادال به ترتیب از سال 2011 -2007
ویمبلدون 2011 (http://www.atpworldtour.com/Share/Match-Facts-Pop-Up.aspx?t=540&y=2011&r=6&p=N409)
رولند گاروس 2011
(http://www.atpworldtour.com/Share/Match-Facts-Pop-Up.aspx?t=520&y=2011&r=6&p=N409)مونته کارلو 2011 (http://www.atpworldtour.com/Share/Match-Facts-Pop-Up.aspx?t=410&y=2011&r=6&p=N409)
بارکلیز 2010 (http://www.atpworldtour.com/Share/Match-Facts-Pop-Up.aspx?t=605&y=2010&r=6&p=N409)
کانادا 2010 (http://www.atpworldtour.com/Share/Match-Facts-Pop-Up.aspx?t=421&y=2010&r=6&p=N409)
ویمبلدون2010 (http://www.atpworldtour.com/Share/Match-Facts-Pop-Up.aspx?t=540&y=2010&r=6&p=N409)
استرالیا2010 (http://www.atpworldtour.com/Share/Match-Facts-Pop-Up.aspx?t=580&y=2010&r=5&p=N409)
مونته کارلو 2009 (http://www.atpworldtour.com/Share/Match-Facts-Pop-Up.aspx?t=410&y=2009&r=6&p=N409)
ایندین ولز 2009 (http://www.atpworldtour.com/Share/Match-Facts-Pop-Up.aspx?t=404&y=2009&r=7&p=N409)
روتردام 2009 (http://www.atpworldtour.com/Share/Match-Facts-Pop-Up.aspx?t=407&y=2009&r=7&p=N409)
یو اس 2008 (http://www.atpworldtour.com/Share/Match-Facts-Pop-Up.aspx?t=560&y=2008&r=6&p=N409)
کانادا 2008 (http://www.atpworldtour.com/Share/Match-Facts-Pop-Up.aspx?t=421&y=2008&r=6&p=N409)
ویمبلدون 2008 (http://www.atpworldtour.com/Share/Match-Facts-Pop-Up.aspx?t=540&y=2008&r=5&p=N409)
هامبورگ 2008 (http://www.atpworldtour.com/Share/Match-Facts-Pop-Up.aspx?t=414&y=2008&r=4&p=N409)
مادرید 2007 (http://www.atpworldtour.com/Share/Match-Facts-Pop-Up.aspx?t=1536&y=2007&r=4&p=N409)
استرالیا 2007 (http://www.atpworldtour.com/Share/Match-Facts-Pop-Up.aspx?t=580&y=2007&r=4&p=N409)
pouriya.alex
09-10-2011, 04:20 PM
فدرر هم پریشب کار خاصی نکرد سونگا واقعا افتضاح بود ! :3t1:
اون سونگائی که امسال توی ویمبلدون توی چمن فدرر رو برد کجا و این سونگا کجا؟
اون تسونگای ویمبلدون اینجا هم بود! کما اینکه واسه اولین بار تونست به 4/1 usopen صعود
کنه و تو این راه موفق شد مردی فیش که یکی از آماده ترین بازیکنای این 2 ماه اخیر تورنمنت ها بوده رو شکست بده ، ولی خوب دیگه زورش به راجر نرسید دیگه.
درمورد رادیکم اگه بازیو دیشب رو دیده باشی متوجه میشی که حرفم واقعیت داره.
من که تاحالا ندیده بودم رادیک تو هارد کورت انقدر راحت بریک بشه و دنبال خیلی توپا هم نره !
S.A.IVI.A.N
09-10-2011, 05:12 PM
خوب امشب دو بازی فوق العاده جذاب و حساس رو شاهد خواهیم بود!
راجر-نواک
بازی هست که حدس زدن برنده بازیه کاری است بسیار دشوار! زیرا که هر دو در فرم خوب خود قرار دارند و سطح دلخواه هر دو میباشد!
راجر تا اینجای کار نشون داده در سرویس و بکهند پیشرفت خوبی داشته، فورهندش هم در بازی با سونگا امیدوار کننده بوده! کلا نزدیک به فرم خودش بوده! البته مقابل کسی که بتونه کنترل خوبی داشته باشه و توپ رو نگه داره به اون صورت آزمایش نشده!
نواک هم که کلا بی نقص بازی میکنه و شاید به این دل خوش باید بود که یه موقع تو بازی روحیه و ذهنش به هم بریزه و اشتباهاتی انجام بده!
از همه این حرفا که بگذریم من احساسم اینه که راجر توانایی پیروزی بر نواک رو داره امشب، به دلیله اینکه اولا سطح سریع و لو بانس هست،دوما توپ ها سبک هستند و همین میتونه نکته مثبتی باشه برای راجر، سوما بازی قبلی رو راجر برده و این بار روحیه خوبی به راجر خواهد داد و به عکس از بار روحی نواک خواهد کاست!
راجر در این بازی اگه سرویسش بگیره و بکهندش روز بدش نباشه و بتونه با استفاده از فورهدش نواک رو عقب نگه داره میتونه بازی رو ببره! با توجه به سطح و شرایط بازی باید گفت که اگه نواک بخواد پسیو بازی کنه بی شک بازی رو خواهد باخت! در مقابل اگه نواک مثل همه بازی های امسال با روحیه باشه و بتونه کنترل رالی رو از فدرر بگیره و هجوم ببره میتونه برنده بازی باشه!
من احتمال برد راجر رو 55 و نواک رو 45 میدونم در یه بازیه 4 یا 5 ستی!
رافا-اندی
رافا تا اینجا فرم بدی نداشه! از جهاتی خوبه از جهاتی نه! اما به نظر میرسه ابزار های قهرمانی رو داراست! اصلا بوی قهرمانی میده!:443: ریترن،بکهند خوب شده! گرچه فورهندش خیلی خوب نیس،زیاد برای وینر نمیره و دیگه از شورت انگل ها و ضربات شارپ کم دیده میشه، اما در عوض چند تا نکته خوب داره و اون اینه که بسیار عالی عمق رو حفظ کرده از اول تورنمنت و این چیزیه که لازم داره برای پیروزی بر تمام حریفاش،همچنین در دفاع بسیار خوب بود مخصوصا ار سمت فورهند بسیار خوب و عمیق دفاع میکنه! حتی بکهندش!
اندی هم در این بازی تورنمنت اون چیزی که باید باشه نبوده به نظرم! فورهندش خیلی ضعیفتر از ویکبلدون هست و بکهندش هم کمتر برای وینر استفاده میکنه! با همه اینها و خستگی ناشی از بازی دیروز احتمالا رافا (با توجه به نکات مثبتی که در بازیش اشاره کردم) مشکلی از این بازی نباید داشته باشه!
و ضمن احترامی که برای اندی و طرفداراش قائلم باید بگم که نتیجه 3-0 به سود رافا خواهد شد احتمالا!
رافا در این تورنمنت مخصوصا و کلا امسال پسیو شده و زمین تا آسمون با پارسال فرق داره! شاید دلیلش روحیه باشه! ما نکته جالب اینه که در این بازی ها بسیار کم آنفورسید ارور داده! اگه بخوایم جمع کنیم شاید تا حالا به 50 تا هم نرسه که این یه رکورد شاید باشه به نظرم:443:
اما چیزی که مهمه قهرمانی و نتیجه هست!
در بازیه قبل دلیل خوب بودنش روحیه خوبی بود که داشت، روحیه داشته باشه خوب بازی میکنه،اما در این دو بازی آینده احتمالا استرس بالایی خواهد داشت !
سپاس...! ببخشید اگه سرتون درد اومد:shame:
sirvan
09-10-2011, 06:04 PM
come on NOLE
Maani
09-10-2011, 06:11 PM
اون تسونگای ویمبلدون اینجا هم بود! کما اینکه واسه اولین بار تونست به 4/1 usopen صعود
کنه و تو این راه موفق شد مردی فیش که یکی از آماده ترین بازیکنای این 2 ماه اخیر تورنمنت ها بوده رو شکست بده ، ولی خوب دیگه زورش به راجر نرسید دیگه.
درمورد رادیکم اگه بازیو دیشب رو دیده باشی متوجه میشی که حرفم واقعیت داره.
من که تاحالا ندیده بودم رادیک تو هارد کورت انقدر راحت بریک بشه و دنبال خیلی توپا هم نره !
حرف شما درسته.
sspol
09-10-2011, 07:40 PM
اينم شد گرند اسلم ؟؟؟ !!!
خاك تو سرشون معلوم نيست اگه يك هفته پياپي بارون بياد چه خاكي ميخوان تو سرشون بكنن !!!
SABER FED
09-10-2011, 07:46 PM
باز هم مسابقات تعلیق شد....!!!!!!!!
dashingsaeed
09-10-2011, 07:51 PM
آقا بازی نیست باز؟ بارون اومد؟؟؟
Behnam RF
09-10-2011, 07:53 PM
بله ، باز هم بارون ، امیدواریم وسط بازی حداقل نیاد.
ُSHaHiN
09-10-2011, 07:55 PM
ممکنه بازی نصفه شب به وقت ایران شروع شه اگه بارون بند بیاد .یا بازی فردا انجام میشه؟
Behnam RF
09-10-2011, 08:00 PM
ممکنه بازی نصفه شب به وقت ایران شروع شه اگه بارون بند بیاد .یا بازی فردا انجام میشه؟
اگه تا 10 ساعت دیگه بارون بیاد ( که نمیاد ) بازی به فردا موکول خواهد شد ، ولی حداکثر تا 2 ساعت دیگه بارون نخواهد آمد ، پس بازی ها حتما برگزار خواهد شد ، ممکنه نصف شبه ما بشه .
dashingsaeed
09-10-2011, 08:04 PM
بهنام جان یعنی میگی امشب بازی انجام میشه؟
Behnam RF
09-10-2011, 08:07 PM
بهنام جان یعنی میگی امشب بازی انجام میشه؟
تا دقایقی دیگر شروع خواهد شد ، زمین تازه خشک شد ، رادیو یواس اپن آخرین اخبار رو میگه http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/index.html?promo=subnav به بخش رادیو این صفحه برید (البته دیگه نرید ، الان شروع میشه:434:)
dashingsaeed
09-10-2011, 08:16 PM
راجر میخوام دهنشو سرویس کنی...
میخوام یه COME ON بگی اشکش دراد :251:
راستی دوست دارم بهنام جون :443:
مرسی <3
sirvan
09-10-2011, 08:20 PM
به همه نشون بده کی هستی...
8817
SABORI
09-10-2011, 08:22 PM
آقایون بازی شروع شد
SABER FED
09-10-2011, 08:23 PM
شروع بازی21:50به وقت ایران
marvelous10
09-10-2011, 10:06 PM
:dماشالله فدرر:441:
S.I.N.A
09-11-2011, 12:16 AM
فدرر دیگه وقتشه بره تیله بازی :441:
Nima88
09-11-2011, 12:17 AM
فقط میتونم بگم افرین به روحیه نواک وقتی 5-3 عقب افتاد و راجرم 40-15 جلو بود و فقط یه توپ تا بردن بازی فاصله داشت اما روحیش نباخت تونست بازی برگردونه و 7-5 ببره. افرین به این روحیه:441:.
حالا نوبت رافاست بزن بترکون این اسکاتلندی بی بخار. یو اس اپن 2008 یکی از روزای تلخم ، حالا بهترین موقعست بر انتقام ، لهش کن پسر.
novak djokovich
09-11-2011, 12:18 AM
درود به شرفت پسر نشون دادی که بهترینی
S.I.N.A
09-11-2011, 12:19 AM
کلا این شاهکارا فقط از فدرر برمیاد :441:
pooya
09-11-2011, 12:20 AM
حقته که ببازی فدرر.2 تا مچ پوینت با اون همه تشویق تماشاچی هارو نتونی بگیری حقته که ببازی:243:
dashingsaeed
09-11-2011, 12:20 AM
واقعا اشکم دراومد چون حقش نبود :243:
خیلی خوب بازی کرد راجر...
مثل پارسال بعد 2تا match point باخت.
عیب نداره.
ولیمیتونم بگم واقعا جووکوویچ با اون مسخره بازیاش نمیتونه طرفدار پیدا کنه.
باید یاد بگیره number 1 باشه...
عین بد بختا رفتار نکنه.
Pouya
09-11-2011, 12:21 AM
فعلا برد نواکو در یکی از بزرگ ترین بازگشت به بازی ها در این چند ساله تبریک میگم به همه طرفداراش...:583:
در مورد اسطوره هم بعدا که حالم بیاد سر جاش صحبت خواهم کرد... فقط اینو بگم که در اون امتیازی که خودت میدونی و بعدا در تاریخ بسیار ازش یاد خواهد شد ، کار بسیار بزرگی انجام دادی...:441: ولی صبر و تحمل من خیلی بیشتر از این حرفاست... باهات کار دارم هنوز پیرمرد...
NimaRafi
09-11-2011, 12:22 AM
خب راجر باخت ولی اشکالی نداره.ما هم راجر رو واسه خودش می خوایم.بالاخره تو ورزش پیش میاد و ما گرند ندیده نیستیم و همین جا فریاد میزنم کاااااااااااااااااااامااااااااااااااااااااااااااااااااااااان راجر:866::441:
خسته نباشی مرد.:443::583:
ما اهل سوراخ موش نیستیم:443:
برد نواک رو هم به تمام هوادارنش تبریک میگم.
Sajad
09-11-2011, 12:25 AM
تبریک به طرفدارای نواک این برد شیرین
من که وقتی نواک دو ست عقب افتاد گفتم دیگه باخته اما نواک به بازی برگشت دو تا مچ پوینت هم سیو کرد و برد عالی بود پسر عالی
SABER FED
09-11-2011, 12:26 AM
بازیه عجیبی بود...!!بازگشت تاریخی جوکوویچ...تبریک به هواداران نواک:350::350:
lord amir
09-11-2011, 12:28 AM
:182:
ممنون راجر خوب بود جیگر
به هر حال خواست آفریدگاره که با بالا رفتن سن توان بدنی آدم کاهش پیدا کنه مهم نیست عزیزم اشک های ما بابت باخت نیست.
هر چند میتونستی برنده باشی عزیزم کلا استاد زجر دادن مایی:251:
همین الان از تو کورت رفتی ولی چه زود دلمون برات تنگ شد:182:
یه سخنی با تو هم دارم جناب نامبر وان جوکر
جوکر بزرگ شو الان نامبر وانی سنی ازت گذشته زشته باور کن اینجوری محبوب نمیشی.
Rajjoko
09-11-2011, 12:31 AM
عجب بازی سکته ای بود :350:چه موقعیتی رو فدرر از دست داد با اینکه هردو از بازیکنای مورد علاقم بودن دوست داشتم نواک ببره چون ممکن بود با برد فدرر نادال مثل رولند راحت قهرمان بشه ولی از همین الان کابوس نوله رهاش نمیکنه
ولی در کل دنیای تنیس بدون فدرر دیگه لذتی نداره:243: واقعا نوع بازی و شخصیتش تکرار نشدنیه:243:
Rafaello
09-11-2011, 12:31 AM
برای اولین بار دلم برای فدرر کباب شد
دو تا مچ پوینت داشته باشی عینهو باقلوا عینهو سوهان کره ای بعدش بازی رو بدی؟؟؟؟
واقعا که
SABORI
09-11-2011, 12:34 AM
من که داشتم نگاه میکردم دلم اومد تو حلقم
خدا به داد اونها برسه واقعا اعصاب قوی دارند
نواک در گیم آخر باختش را قبول کرده بود که فدرر بهش کمک کرد به بازی برگرده
موندم چرا فدرر این قدر آرومه
Rafaello
09-11-2011, 12:34 AM
چه بازگشتی داشت نواک
خیلی سخت بود اون طوری به بازی برگشتن و بازی رو بردن
به قول دوستان این شاهکار فقط از فدرر برمیومد و بس.
SOROOSH_RF
09-11-2011, 12:36 AM
فقط میتونم بگم ای کاش دیوانه نبودی
dashingsaeed
09-11-2011, 12:37 AM
تو match point اول دیدید چه شوت شانسی زد جووکوویچ.شانسم داره خداییش
Saeid
09-11-2011, 12:45 AM
خود جوکو هم بعد بازی گفت من خوش شانس بودم
خدایی اون فورهندی که زد خیلی شانسی خوابید
نمیتونم باخت رجر ببینم اونم اینجوری:240:
SoulSiick
09-11-2011, 12:51 AM
آدم نمی دونه چی بگه... بازی خیلی پر فراز و نشیبی بود.. چندین بار توی بازی امیدوار و نا امید میشد آدم و نهایتا خیلی عجیب تمام شد، الان تیتر یاهو هم اینه : Out of nowhere !
فدرر امروز آثار بالا رفتن سنش رو به خوبی نشون داد. هیچوقت فدرر رو اینقدر از هم وا رفته ندیده بودم که توی این بازی دیدم. فدرر تا وقتی توان و جون فدرر بودن رو داشت توی 2 ست اول یه بازی خیلی خوب ارائه داد که جلوی جکوویچ جوان و اماده مقاومت که می کرد هیچ با کمی برتری ست های 1 و 2 رو هم ازش گرفت. تقریبا توی 2 ساعت اول بازی فدرر خیلی پرتحرک، خیلی دقیق و خیلی موثر بازی می کرد و جلوی جکوویچی که این فصل 60 پیروزی و 2 باخت داشته بهتر بازی می کرد. از ست سوم فدرر شروع کرد خسته شدن. و به شکل خیلی عجیبی شروع کرد خطا زدن ! خطاهایی که تمامی نداشتن و فدرر بازنده ی اکثر رلی ها بود.
ست چهارم فدرر ازونم بدتر شد و حتی دیگه برای توپ های عمیق و زاویه دار نمی تونست بدوه. موهای پرشیون فدرر و قدم های بی حالش اینقدر واضح بود که دوتا گزارشگر بازی در مورد این حرف می زدن که هیچوقت تاحالا فدرری که قهرمان 16 گرندسلمه رو ندیده بودن اینطور نتونه دنبال توپ ها بره یا یه بکهند ساده رو جواب بده و اون یکی داشت می گفت فدرر توی این سن باید به بازیش Energy managment هم اضافه کنه تا بتونه از پس همچین بازی های طولانی هم بر بیاد و به این شدت از هم وا نره. و همینطور که گزارشگره داشت می گفت فدرر برای ست آخر باید از تجربه اش استفاده کنه تا شانسی داشته باشه به ست آخر رفتیم.
ست آخر فدرر هم خوب سرویس زد هم جکوویچ هم شادابی ست های قبلش رو از دست داده بود و این باعث شد بازی تا حدودی نزدیک و پایاپای بشه. فدرر تمام تلاشش رو می کرد امتیاز ها رو کوتاه نگه داره چون خستگی بهش اجازه نمی داد رلی های طولانی رو بازی کنه برای همین فدرر بعد از همون یکی دو ضربه ی اول سعی می کرد بره برای وینر. بازی همینطور پیش رفت تا فدر تونست جکوویچ رو بریک کنه ! بازی 5-3 شد به نفر فدرر و فدرر برای بردن بازی سرویس می زد. همه چیز تحت کنترل به نظر می رسید فدرر 40-15 جلو افتاد و 2 تا مچ پوینت داشت ! اولی رو جکوویچ با یه ریترن فضایی گرفت و دومی هم فدرر خودش تقدیم کرد به جکوویچ ! در ادامه جکویچ فدرر رو بریک کرد و بازی رو مساوی کرد. گیم خودش رو گرفت، فدرر رو بریک کرد و بازی رو برد !
در نهایت فدرر در حالی که 2 تا مچ پوینت داشت، بازی رو به جکوویچ باخت و حذف شد و برای اولین بار (از سال 2003 تا الان) فدرر در یک سال، هیچ گرندسلمی رو قهرمان نشد.
milikan
09-11-2011, 01:36 AM
واقعا خیلی خوب میشد که همه طرفداران فدرر هم مثل خودش توان پذیرش شکست رو داشتن
با اینکه شخصا هیچوقت بازی راجر فدرر رو نمی پسندیدم و بردش برام خوش آیند نبوده ولی از نظر رفتاری و شخصیتی همیشه احترام ویژه ای براش قائل بودم
بازی امشب هم واقعا یک ماراتن استثنایی بود و شاید با هر بار تکرار این بازی نتیجه متفاوتی رقم بخوره
ولی خب تو تنیس لحظه ها هستن که تعیین کننده ان و این رو عملا توی این بازی فوق العاده دیدیم
pouriya.alex
09-11-2011, 02:23 AM
5-3 ( 40-15) ... و بعد باخت :182:
حیف...
Rafaello
09-11-2011, 04:11 AM
تبریک می گویم برد رافا رو
رافا عالی بود
ارزش داشت تا این موقع بیدار بمونم و پیروزی رافا رو ببینم
این حرفا چیه دیگه؟! آدم نامبر وان شد دیگه یابد شخصیت فانش عوض شه؟خوب کاری میکنه!:443:
Alireza Murray
09-11-2011, 04:42 AM
دستت درد نکنه یه بار دیگه هم باختی انقدر بباز تا هم خودت و خودم رو داغون کنی
viva rafa
09-11-2011, 05:37 AM
به وقت ایران فینال ساعت چنده؟
nima.a
09-11-2011, 06:18 AM
اگه فدرر ست پنجم رو هم مثل ست چهارم می باخت آدم حرصش نمی گرفت اما وقتی دوتا مچ پوینت داشته باشی اونم سرویس خودت باشه بعد ببازی جدا حرص داره.
فکر کنم تو این همه رکوردی که زده یک رکورد دیگه هم باید اضافه کنم اونم تعداد مچ پوینت نبرده هست !!!
Behnam RF
09-11-2011, 06:33 AM
ای کاش ترپل بیگل میشدی ولی اینطوری نمیباختی :243: ولی خب مهم اینه که در این سن فراتر از عالی بودی ، بد شانسی اوردی ، ولی خب اگه با این خستگی میرفتی فینال راحت به نادال میباختی ، پس بهتر که نرفتی .
برترین و باورنکردنی ترین بازیکن حال حاضر جهان در برابر مرد 30 ساله ای که بهتر از او بازی کرد پیروز شد
و این یعنی راجر = The God of the Tennis :583:
اگه نوله 30 ساله بشه ، عمرا مثه راجر بازی کنه.
برای اولین بار از سال 2003 تا الان حداقل 1 اسلم هم نگرفتی ، نمیگم چرا ! اتفاقا میگم احسنت بر تو :655:
این بازی تو ، پاسخ حرف هایی از جمله : راجر عمرا بتونه دیگه گرند بگیره و .... بود .
درسته نگرفتی ولی نشون دادی از تاپ 4 زیبا تر بازی میکنی :441:
peikan
09-11-2011, 07:41 AM
واقعا فدرر دیشب مسخره باخت.جوکویچ ضعیف ترین بازی امسالش بود خودش باختو قبول کرده بود.اصلا مشخص نیست فدرر یه دفعه چش میشه.جوکویچ هم بی جنبه ترین نامبر وان تاریخ هست با اون حرکاتش بعد از برد. کاملا هم شانس اورد. خدا شانس بده. در ضمن نادال عالی بازی کرد ولی فکر نکنم جوکویچ فینال هم این جوری بازی کنه.
M A E S T R O
09-11-2011, 08:12 AM
بازی فدرر-جوکویچ ساعت چنده؟
یکی منو از خواب بیدار کنه.
یکی بگه بازیه دیشب تکرار بازی پارسال بود.
خواهش میکنم
دارم دیوونه میشم
از این تنیس بدم میاد
Paymaan
09-11-2011, 08:41 AM
برد کاملاً شانسی نواک رو تبریک میگم.
Pouya
09-11-2011, 09:49 AM
نمی دونم از کجا شروع کنم... این نوشته بیشتر به درد دل شبیهه تا بحث پیرامون تنیس آزاد امریکا...
یادمه پارسال موقع ویمبلدون بود که خواستم ببینم الجزیره پخش می کنه یا نه. تو گوگل سرچ کردم و اومدم اینجا... قبلش هم چندین بار اومده بودم و یه چیزایی رم خونده بودم. یادم نیست کی بود... شاید قبلا با یه اسم دیگه م عضو شده باشم...تو اکثر سایت ها چنتا اکانت دارم ، چون حافظه م تو این مسائل ضعیفه... به هر حال... عضو شدیم. البته ویمبلدون 2010 رم ندیدم! کلا تا 2011 درست حسابی تنیس ندیدم. سایت میومدم ، تو مسابقه ها و ... هم بودم ولی حال تنیس نگاه کردن اصلا نداشتم... از اول سال 2007 فقط چنتا تورنمتو اونم بصورت تفریحی دیدم نه کامل...(ویمبلدون 2009 ) تا استرالیا 2011 که بیشتر سایت اومدم و به خاطر جو سایت بعد 4 سال دوباره کردم به دیدن مسابقات طولانی تنیس که از قبل طولانی تر هم شده بود... بعد عید شد و مسترزها و رولند و ویمبی و ... . بعدم شدیم عضو یه هیئت مدیره مجازی...! خودم به اتفاقات یک سال اخیر مخصوصا این آخری که فک می کنم ، خنده م می گیره! که یه اشتباه ساده آدمو تا کجا میکشونه... آره... اشتباه کردم...اشتباه کردم که بعد 4 سال دوباره شروع کردم به دیدن تنیس... تنیسی که شاید الان برای خیلی ها لذت بخش باشه (خود تنیس نه برد بازیکن مورد علاقه شون)، ولی برای من نه... قبلا کیف می کردم تنیس می دیدم ، چه می بردیم ، چه می باختیم... ولی الان دقیقا برعکس شده! اصلا اونجوری که بخوام کیف نمی کنم... چه ببریم ، چه ببازیم... اگه لذتی هم باشه برام در نتیجه بوده تا بازی. همون ویمبی 2009 هم خیلی کیف نداد! تورنمنتی که همه بازیکنایی که اون موقع دوست داشتم تا جایی که ممکن بود ، اومدن بالا و به قبل که نگاه می کنم می بینم از لحاظ نتیجه ای بهترین تورنمنت بوده برام از روز اولی که تنیس می دیدم تا ... ولی فقط نتیجه نه چیز دیگه ای...
الانم تنیس خلاصه شده در تاپ 4 ! درست تر این بود یه اسمی برا بقیه انتخاب می کردن مثل زنگ تفریح و ...! برد فرر در برابر نادال و جو در برابر راجر که فاکتور گرفته بشه ، همین به اصطلاح تاپ 4 اومدن نیمه نهایی!! چه چمن ، چه خاک چه هارد کند چه نیمه تند! شوخیه!!
10 سال پیش نمی گفتن فلانی گرند گرفت ، می گفتن ویمبلدون / رولند یا ... رو گرفت... ، یه کار ویژه بود. الان ویمبلدون به طنز شبیهه! امریکا شوخیه! رولندم همین طور! فرقی نداره... هر کدومو با سالهای پیش قیاس می کنم از - خاک تا چمن - خنده م میگیره! اینارو کند کردن و اونو تند...!! نمیدونم... شاید خیلیها دوست دارن اینجوری... نوش جونشون. ولی واقعیت اینه که گرند ها مخصوصا سه تای آخر اعتبارشونو از دست دادن... الان بهتره بگن فلانی گرند گرفت تا بگن فلان گرندو گرفت...بگذریم...
سرتونو درد آوردم... خلاصه اینکه تنیس زیاد وقت میگیره و باید از یه چیزایی زد تا بهش رسید. از کار و درس و یه سری چیزا که نمیشه زد ، یعنی من بلد نیستم...ولی اجبارا باید یه چیزایی کم بشه ، چیزایی که الان که فکر می کنم بسیار بسیار لذت بخش تر از این تنیس بوده برام... عیبی نداره... جلو ضررو از هر جا بگیری منفعته! این تنیس دیگه به من سازگار نیست... نوش جون کسایی که دوست دارن و لذت می برن! این تصمیمو بعد از ویمبلدون گرفتم که امسال که تموم شد - با هر اتفاقی در امریکا - یه مدت تنیس نبینیم تا ببینیم چی میشه... به نتیجه هم خیلی ربطی نداره ، من روزای بد تو فوتبال و تنیس زیاد داشتم که مهم ترینش سقوط یووه تو 2006 بود. ایرادم جای دیگه س... جوابش واضحه برام : هیچی نمیشه! البته بازی دیشب راجر هم تیر خلاص بود هم مهر بر درستی تصمیمم... بعد گذشت 5 سال از جام جهانی 2006 که پر استرس ترین و در عین حال بهترین تورنمنت ورزشی بود برام - که دو تیمی از کودکی دوست داشتم به فینال رسیدن و دیگه فینال فرقی برام نداشت و اتفاقا کم استرس ترین فینال بود برام - دیشب دوباره قلبم درد گرفت و اصلا نتونستم درست حسابی بخوابم... ولی تا یه مدت مطمئنا درد نخواهد گرفت...!
البته تنیس منافع بسیاری هم داشت برام که اتفاقا اون مهم تره! دوستان بسیار خوب بسیاری به جمع دوستان بسیارم افزده گردید که آدم هر چی دوست داشته بازم کمه... ناخودآگاه یاد اون جملات زیبای آندره آغاسی افتادم که الان که فکر می کنم می بینم تقریبا حس و حال منه، مخصوصا اونجایی که میگه من شما را پیدا کردم...:
The scoreboard said I lost today, but what the scoreboard doesn't say is what it is I have found.
And over the last 21 years, I have found loyalty: You have pulled for me on the court and also in life.
I have found inspiration: You have willed me to succeed, sometimes even in my lowest moments.
And I have found generosity: You have given me your shoulders to stand on, to reach for my dreams, dreams I could have never reached without you.
Over the last 21 years, I have found you, and I will take you and the memory of you with me for the rest of my life.
Thank you.
البته یه سری تفاوت ها هم هست ..اینکه من امکان نداره هیچ وقت از سایت برم و قطعا هر روز مرتبا به سایت سر می زنم ، چون جور دیگه ای نمی تونم... و اون 21 هم باید بشه 1 ! :434:
اتفاقا بازی خداحافظی جالبی هم برام در پیشه : فدرر - هیوئیت در دیویس کاپ! بازی که تنها چیزی که توش برام مهم نیست و هیچ اهمیتی نداره ، نتیجه س... چون هیچ کدوم از دو تیم - حداقل در چند سال پیش رو - در دیویس به جایی نخواهند رسید. سعی می کنم از دیدن بازیکنایی که بیشتر از همه دوستشون دارم و به نوعی باهاشون بزرگ شدم لذت ببرم...امیدوارم هردوشون بازی کنن. هر چی هم شد مهم نی! گور پدر نتیجه!
ازینکه مثل همیشه پستم طولانی بود ، ببخشید... قهرمانی نواک یا نادال ر هم به طرفداراشون تبریک میگم!:583:
Tarannom
09-11-2011, 10:07 AM
به قول پویا خسته نباشی پیرمرد
باخت بدی بود اما اشکال نداره چرا؟ چون در شرایط اولیه تقریبا یکسان (دو ست اول که هر دو تازه نفس بودین) پدر نوله رو دراوردی به طرز وحشتناکی باورنکردنی و high class بازی کردی که مو به تن ادم سیخ میشد از پایاپای هم خیلی اونورتر( نوله ضعیف نبود فرصت پیدا نمی کرد.)
بعد از اون بدنت نکشید (حالا طرفدارای نوله و... میان میگن برد نوله رو لوس نکن!) تلاش و روحیه نوله تحیسن برانگیز بود ولی
چیزی که من دیدم و کاملا احساسش میکردم خستگی مفرط راج بود(خسته باشی اونوقت روحیه ات کجا بود!) خوب وقتی حریفت حال نداشته باشه لازم نیس نواک جوکوویچ برترین تنیسور حال باشی که بتونی برگردی و ست بگیری و فیگور بیای (شاید من اشتباه دیدم و حس کردم؟؟؟!!!!!)
به هر حال لب کلام :بازی دو ست اول مرد 30 ساله فراتر و باارزش تر از بچه بازی های 24 و 25 ساله ها .
فقط یه کم دقیق فکر کنید این همه تنیسور جوان پرانرژی و تاپ داریم(مثلا همین رافا و اندی خودمون، هم سن های عزیز)چه طوریه هیچ کدوم نمی تونن اون طور که راجر ، نوله رو چپ و راس می کنه اونام این کارو بکنن؟؟
تبریک به نوله ایا امیدوارم نوله در فینال موفق باشه( خب معلومه که دوس ندارم رافا ببره و حرفی توش نیس!) یعنی اگه نبره امیدوارم اون دوس دختر جلز و ولزیش ولش کنه و نوله افسرده بشه :160::434:
Behr@d
09-11-2011, 10:17 AM
خدا را شکر حداقل می توانم از شبکه ی Tve Internacional مسابقه ی فینال را تماشا کنم چون طبق گفته ی پاور جان مسابقه ی فینال در صورت حضور نادال از این شبکه تماشا کنم.امیدوارم که گفته ی پاور جان درست باشد.
sirvan
09-11-2011, 10:23 AM
لطفا بی جنبه بودن و بد بخت بودن رو به نوله نسبت ندین...
این از هیجان و شور بازیشه که بعد از هر بردش اونطوری خوشحالی می کنه...
در ضمن منم اگه اون بازیه سخت رو می بردم از اون بد تر خوشحالی می کردم
hichkare
09-11-2011, 10:27 AM
سلام . من اولین باره که مطلبی توی سایت مینویسم.
دیشب از ناراحتی نمیتونستم بخوابم.اگه فدرر بازیو سه بر صفر میباخت اینقدر ناراحت نمیشدم که تو ست پنجم اونم با دو تا مچ پوینت.
ولی نباید از روحیه خوب نوله هم گذشت هر چند هنوزم فکر میکنم اون جواب سرو فدررو زد برای بیرون زمین یا تور ولی اومد توی زمین .
امیدوارم بازی فینال بازی خوبی باشه.
Behr@d
09-11-2011, 10:42 AM
فینال زنان امشب بین سامانتا استوسور و سرنا ویلیامز در ساعت 1:00 شب و فینال مردان فرداشب بین رافائل نادال و نواک جوکوویچ در ساعت 2:30 شب برگزار خواهد شد.امکان بارش باران و تغییر زمان بازی ها وجود دارد!
ARY143
09-11-2011, 10:51 AM
نمی دونم از کجا شروع کنم... این نوشته بیشتر به درد دل شبیهه تا بحث پیرامون تنیس آزاد امریکا...
یادمه پارسال موقع ویمبلدون بود که خواستم ببینم الجزیره پخش می کنه یا نه. تو گوگل سرچ کردم و اومدم اینجا... قبلش هم چندین بار اومده بودم و یه چیزایی رم خونده بودم. یادم نیست کی بود... شاید قبلا با یه اسم دیگه م عضو شده باشم...تو اکثر سایت ها چنتا اکانت دارم ، چون حافظه م تو این مسائل ضعیفه... به هر حال... عضو شدیم. البته ویمبلدون 2010 رم ندیدم! کلا تا 2011 درست حسابی تنیس ندیدم. سایت میومدم ، تو مسابقه ها و ... هم بودم ولی حال تنیس نگاه کردن اصلا نداشتم... از اول سال 2007 فقط چنتا تورنمتو اونم بصورت تفریحی دیدم نه کامل...(ویمبلدون 2009 ) تا استرالیا 2011 که بیشتر سایت اومدم و به خاطر جو سایت بعد 4 سال دوباره کردم به دیدن مسابقات طولانی تنیس که از قبل طولانی تر هم شده بود... بعد عید شد و مسترزها و رولند و ویمبی و ... . بعدم شدیم عضو یه هیئت مدیره مجازی...! خودم به اتفاقات یک سال اخیر مخصوصا این آخری که فک می کنم ، خنده م می گیره! که یه اشتباه ساده آدمو تا کجا میکشونه... آره... اشتباه کردم...اشتباه کردم که بعد 4 سال دوباره شروع کردم به دیدن تنیس... تنیسی که شاید الان برای خیلی ها لذت بخش باشه (خود تنیس نه برد بازیکن مورد علاقه شون)، ولی برای من نه... قبلا کیف می کردم تنیس می دیدم ، چه می بردیم ، چه می باختیم... ولی الان دقیقا برعکس شده! اصلا اونجوری که بخوام کیف نمی کنم... چه ببریم ، چه ببازیم... اگه لذتی هم باشه برام در نتیجه بوده تا بازی. همون ویمبی 2009 هم خیلی کیف نداد! تورنمنتی که همه بازیکنایی که اون موقع دوست داشتم تا جایی که ممکن بود ، اومدن بالا و به قبل که نگاه می کنم می بینم از لحاظ نتیجه ای بهترین تورنمنت بوده برام از روز اولی که تنیس می دیدم تا ... ولی فقط نتیجه نه چیز دیگه ای...
الانم تنیس خلاصه شده در تاپ 4 ! درست تر این بود یه اسمی برا بقیه انتخاب می کردن مثل زنگ تفریح و ...! برد فرر در برابر نادال و جو در برابر راجر که فاکتور گرفته بشه ، همین به اصطلاح تاپ 4 اومدن نیمه نهایی!! چه چمن ، چه خاک چه هارد کند چه نیمه تند! شوخیه!!
10 سال پیش نمی گفتن فلانی گرند گرفت ، می گفتن ویمبلدون / رولند یا ... رو گرفت... ، یه کار ویژه بود. الان ویمبلدون به طنز شبیهه! امریکا شوخیه! رولندم همین طور! فرقی نداره... هر کدومو با سالهای پیش قیاس می کنم از - خاک تا چمن - خنده م میگیره! اینارو کند کردن و اونو تند...!! نمیدونم... شاید خیلیها دوست دارن اینجوری... نوش جونشون. ولی واقعیت اینه که گرند ها مخصوصا سه تای آخر اعتبارشونو از دست دادن... الان بهتره بگن فلانی گرند گرفت تا بگن فلان گرندو گرفت...بگذریم...
سرتونو درد آوردم... خلاصه اینکه تنیس زیاد وقت میگیره و باید از یه چیزایی زد تا بهش رسید. از کار و درس و یه سری چیزا که نمیشه زد ، یعنی من بلد نیستم...ولی اجبارا باید یه چیزایی کم بشه ، چیزایی که الان که فکر می کنم بسیار بسیار لذت بخش تر از این تنیس بوده برام... عیبی نداره... جلو ضررو از هر جا بگیری منفعته! این تنیس دیگه به من سازگار نیست... نوش جون کسایی که دوست دارن و لذت می برن! این تصمیمو بعد از ویمبلدون گرفتم که امسال که تموم شد - با هر اتفاقی در امریکا - یه مدت تنیس نبینیم تا ببینیم چی میشه... به نتیجه هم خیلی ربطی نداره ، من روزای بد تو فوتبال و تنیس زیاد داشتم که مهم ترینش سقوط یووه تو 2006 بود. ایرادم جای دیگه س... جوابش واضحه برام : هیچی نمیشه! البته بازی دیشب راجر هم تیر خلاص بود هم مهر بر درستی تصمیمم... بعد گذشت 5 سال از جام جهانی 2006 که پر استرس ترین و در عین حال بهترین تورنمنت ورزشی بود برام - که دو تیمی از کودکی دوست داشتم به فینال رسیدن و دیگه فینال فرقی برام نداشت و اتفاقا کم استرس ترین فینال بود برام - دیشب دوباره قلبم درد گرفت و اصلا نتونستم درست حسابی بخوابم... ولی تا یه مدت مطمئنا درد نخواهد گرفت...!
البته تنیس منافع بسیاری هم داشت برام که اتفاقا اون مهم تره! دوستان بسیار خوب بسیاری به جمع دوستان بسیارم افزده گردید که آدم هر چی دوست داشته بازم کمه... ناخودآگاه یاد اون جملات زیبای آندره آغاسی افتادم که الان که فکر می کنم می بینم تقریبا حس و حال منه، مخصوصا اونجایی که میگه من شما را پیدا کردم...:
The scoreboard said I lost today, but what the scoreboard doesn't say is what it is I have found.
And over the last 21 years, I have found loyalty: You have pulled for me on the court and also in life.
I have found inspiration: You have willed me to succeed, sometimes even in my lowest moments.
And I have found generosity: You have given me your shoulders to stand on, to reach for my dreams, dreams I could have never reached without you.
Over the last 21 years, I have found you, and I will take you and the memory of you with me for the rest of my life.
Thank you.
البته یه سری تفاوت ها هم هست ..اینکه من امکان نداره هیچ وقت از سایت برم و قطعا هر روز مرتبا به سایت سر می زنم ، چون جور دیگه ای نمی تونم... و اون 21 هم باید بشه 1 ! :434:
اتفاقا بازی خداحافظی جالبی هم برام در پیشه : فدرر - هیوئیت در دیویس کاپ! بازی که تنها چیزی که توش برام مهم نیست و هیچ اهمیتی نداره ، نتیجه س... چون هیچ کدوم از دو تیم - حداقل در چند سال پیش رو - در دیویس به جایی نخواهند رسید. سعی می کنم از دیدن بازیکنایی که بیشتر از همه دوستشون دارم و به نوعی باهاشون بزرگ شدم لذت ببرم...امیدوارم هردوشون بازی کنن. هر چی هم شد مهم نی! گور پدر نتیجه!
ازینکه مثل همیشه پستم طولانی بود ، ببخشید... قهرمانی نواک یا نادال ر هم به طرفداراشون تبریک میگم!:583:
سلام دوستان عزیز
من همیشه مطالب این سایت مخصوصا موقع برگزاری تورنمنت ها و گراند اسلم ها را مطالعه میکردم و لذت میبردم و برای اولین بار دست به قلم شدم و می نویسم
حدودا 10 سال پیش بود و ورزش مورد علاقه من فوتبال و بازی هم میکردم - بر حسب تصادف بیننده مسابقات ویمبلدن شدم و آن تصاویر اسلوموشن معروفش و از همانجا مسحور این ورزش و مسابقات و بازکنانش شدم . خودم هم شروع کردم به بازی کردن - مربی نداشتم و فقط و فقط با مرور تصاویر مسابقات در ذهنم سعی در اجرا و یادگرفتن تنیس کردم .
بازی های راجر را که دیدم دیگر بت من شد در تنیس که می پرستیدمش . از آن ویمبلدون که فینالش بین راجر و رافا بود و راجر باخت و اشکهایش را فراموش نمی کنم به صورت مرتب تمام تورنمنت ها را پیگیری میکنم به این امید که این اسطوره برای یک بار و تنها یک بار دیگر موفق به کسب یک گراند اسلم دیگر باشد و من شاهد آن .
دیشب خیلی دلم گرفت و با اتفاقاتی که افتاد من هم برای اولین بار حس کردم از تنیس بدم آمده و دیگر دوست ندارم شاهد هیچ نورنمنت دیگری باشم.
این بزرگترین حسرت من هست و سوال که چرا وقتی 40-15 جلو بودی و موقع سرویس زدنت کمی مکس نکردی و تامل نکردی تا جو استادیوم ساکت شود و بعد ادامه دهی ؟ با آن شلوغی و همهمه چرا سرویس زدی ؟؟ اگر کمی صبر میکردی و تمرکز شاید حال من امروز بهتر بود ، حالا کاری به نتیجه فینال نداشتم ولی واقعا از برد شطرنجی برابر نواک که الان به جرات بهترین تنیسور حهان هست سرمست بودم .
راجر میخواهم مدت زمانی به دنبالت نباشم و فراموشت کنم تا کمی حالم بهتر شود و با مرور ضربات جادوئی بکهندت در ذهنم بارها و بارها عشق بازی کنم .
اسطوره در عجبم از آن متانت و خونسردی و آرامش تو در آن لحظات نفس گیر که داشتی بازی را واگذار میکردی
دوستان ببخشید اگر طولانی بود ولی یک چیزی در گلویم حبس شده بود و دوست داشتم آن را با شما مرور کنم . :182:
امیرشکیلا
09-11-2011, 10:56 AM
واقعا حالم از این کارهای فدرر به هم می خوره
پسر گند زدی به حالم
بچه را داشتی لهش می کردی
اون وقت ولش کردی برایت شاخ بشه
متاسف هستم اسطوره
SOROOSH_RF
09-11-2011, 11:19 AM
سلام به دوستان
راستش منم میخواستم بگم دیگه احساس میکنم تحملم تمام شده از اینکه میبینم بازیه زیبا رو یکی دیگه انجام میده اما نتیجه رو یکی دیگه میگیره انگار تنیس هم مثل فوتبال بی رحم شده . دلم میخواد چند وقت تنیس نگاه نکنم اما میدونم که طاقت دوری راجرو ندارم...
راجر چه كردي با هوادارات؟! خوب حال ميگيري.:182: خوشحالي بعد بازيه نواك هم بابت اين بود كه خودش باختو پذيرفته بود يهو ورق برگشت.تنها چيزي كه اين باختو يه كم برام قابل هضم ميكنه اينه كه مطمئنم اگه راجر ميومد فينال به نادال ميباخت پس چه بهتر كه از نادال اونم تو فينال usopen نبازه. اين بازيهارو ميبينم ياد سالهاي قبل بازيه پرسپوليس-استقلال ميفتم كه چه فشاري بهم ميومد. اميدوارم يه روز از اين تنيس هم مثل فوتبال دل بكنم ولي فكر نكنم تا روزي كه راجر باشه اين اتفاق بيفته. ديگه بايد سوخت و ساخت.ضمناً نادال هم بعد مسابقش با موري تو مصاحبه داخل استاديوم گفت "من هنوز راه حلي براي شكست نواك پيدا نكردم ولي سعي ميكنم بهترين بازيمو ارائه بدم".
به نظر خودم نواك قهرمانه.
FaRzIn
09-11-2011, 11:26 AM
من هم به نوبه خودم برد نواک و رافا رو تبریک میگم !!
واقعا ناراحت شدم از باخت راجر اون هم بعد از داشتن 2 مچ پوینت ولی خوشحالم از اینکه اگه به فینال می رسید حتما در مقابل این رافای آماده می باخت و اونوقت بدتر می شد !!
رافا بنظرم در این تورنمنت خیلی آماده ست و اگه نواک می خواد رافا رو شکست بده باید مثل ست 3و4 بازی کنه و زیاد ارور نده . پیش بینیم هم قهرمانی رافا با نتیجه 3-1ست البته اگه نواک مثل دیشب بازی کنه !!
خوب همه دست به کیبورد شدن دلم نیمد منم چیزی ننویسم
من به یه فرمول در زندگیم پی بردم
وقتی یک بازی نیس و یک بازی فوتبال در یه رو باشند یا تیم فوتبالم برنده میشه یا بازیکن مورد علاقه تنیسم
دوتاش باهم محاله
دیروز رئال و منچستر بردن از اونور مارای و راجر حذف شدن
خدا نمیشه بما یهروز حسابی حال بدی همه چیمون اوکی باشه
ازین چرندیات که بگذریم میریم به بازی راجر
خدا وکیلی راجر دوست او کاملا سر بود ه این نواک بدبختو چپوراسش میکرد
اما....
راجر بدنش خالی کرد ...نمیخوام بگم اما کم اورد
نواک با انرزی تمام جوی یه شیر زخم خورده و خسته بازی رو برد
مطمئنا اگر راجر ین بازی رو هم میبرد بازی رو در فینال 110% میباخت چون نواک اصلا ضرباتش به سنگینیه نادال نیست
و راجر اید این دوستی که از نواک برد هم نمی تونست بگیه
در اخر به دوستان راجریم میگم اگر شم دیشب براتون راجر بخت من برام الاوه بر راجر اندی(البته اندبی رو میدونستم میبازه ولی راجر رو انتظار نداشتم) هم باخت ولی از بازی دیشب لذت بردم با اینکه دتاشم باختیم ولی بی خیال(بگو ایول رحیه)
در ضمن شما راحت خیلی هاتون نشستین از ماهوره دیدید اما من بد بخت با این اینترنت داغون که دم به دقیقه قطع میشد با اعصاب خوردی نشستم بازی رو دیدم در حالیکه باختیم
پس به نیمه پره لیوان نگاه کنید
حالام باروحیه میشنم منتظره بازی فینال به امده پیروزیه نادال(خدایا اندفعه حالمونو نگیر)
sahand
09-11-2011, 12:41 PM
من متاسفانه دیشب جلو تلویزیون خوابم برد اما تا جاییکه دیدم راجر 2-0 جلو بود و تو ست سوم بودند بخاطر همین حرکت پایانی جوکوویچ را ندیدم.دوستان یکی به من میگه چی کار کرده مگه؟؟؟
خوش به حالت خوابت برد
چه حالی کردی تو خواب:443:
Behr@d
09-11-2011, 01:15 PM
پاور جان می تونی یه کم درباره ی دانگل برام توضیح بدی؟درباره ی قیمت-ارزش داشتن-کارایی و ایا با دانگل می شود شبکه های لازم برای تماشای تنیس را داشت؟
خیلی از دوستان کم لطفی کردن از روی تعصب حرف زدن راجر له کرد نواک رو تو 2 ست خوب بعدش جبران شد بد تر له شد که حالا بحث پیر بودن راجر میکشین وسط خوب برین بهش بگین سنت نره بالا که بتونی 5 ست بازی کنی برد نواک رو هم شانسی می دونید دیگه اخرشه درسته امید کم بود اما جدیدا باید از حالا 40 - 15 شد اونم ست اخر بگیم بازی تموم tv خاموش کنیم نواک الکی نامبر 1 نشده عالم و ادم میدونن اررور بده نیست منظورم از ارور بده نیست نه که اصلا نده اما کم این بازی هم بعضی جاها خیلی ارور میداد که رو اعصابش یکم کار کنه و مرسی از دوستانی که تبریک گفتن
Behr@d
09-11-2011, 01:33 PM
مطمئن باشید رافا در مسابقه ی فینال نواک رو می بره و روشو کم می کنه.تو ویمبلدون هم به خاطر دلایلی از جمله مصدومیت نادال تونست رافا رو شکست بده.اینشالله که فینال سال قبل تکرار بشه و رافا بتونه نواک رو شکست بده.
Behr@d
09-11-2011, 01:36 PM
در ضمن دوستان عزیز کسی بازی دیشب راجر و نوله را ضبط کرده که اون صحنه ی مچ پوینت اول که دوستان میگن نواک شوت شانسی را زد برای دانلود بذاره؟ چون من نتونستم بازی دیشب را ببینم.اگه دارید بذارید.
من بازي را از ست چهارم به بعد ضبط نموده ام ولي نمي دانم به چه شكلي بايد آن صحنه مورد نظر و همچنين رقص آخر بازي نواك را در اينجا قرار دهم . لطفا راهنمايي نمائيد
SABER FED
09-11-2011, 03:09 PM
خب دوستان بهتره بازیهای نیمه نهایی رو فراموش کرده!!!! و به بازی فینال بپردازیم...هرچند که خودم تا آخر عمرم یادم نمیره!!!!
با توجه به بازیهای نیمه نهایی و خستگی نوله و بدون هیچ گونه تعصبی!جوکوویچ نهایتا میتونه1ست بگیره!! البته اگر بازی فینال هم مثل دیشب عجیب غریب نشه!!!:350::350:
rezapor
09-11-2011, 03:36 PM
راجر چه كردي با هوادارات؟! خوب حال ميگيري.:182: خوشحالي بعد بازيه نواك هم بابت اين بود كه خودش باختو پذيرفته بود يهو ورق برگشت.تنها چيزي كه اين باختو يه كم برام قابل هضم ميكنه اينه كه مطمئنم اگه راجر ميومد فينال به نادال ميباخت پس چه بهتر كه از نادال اونم تو فينال usopen نبازه. اين بازيهارو ميبينم ياد سالهاي قبل بازيه پرسپوليس-استقلال ميفتم كه چه فشاري بهم ميومد. اميدوارم يه روز از اين تنيس هم مثل فوتبال دل بكنم ولي فكر نكنم تا روزي كه راجر باشه اين اتفاق بيفته. ديگه بايد سوخت و ساخت.ضمناً نادال هم بعد مسابقش با موري تو مصاحبه داخل استاديوم گفت "من هنوز راه حلي براي شكست نواك پيدا نكردم ولي سعي ميكنم بهترين بازيمو ارائه بدم".
به نظر خودم نواك قهرمانه.
كي ميگه اگر ميومد فينال به نادال مي باخت چون مي خواست از ركورد گرفتن حداقل يگ گرند اسلم از سال 2003الي 2010دفاع كنه حتما مي برد . ديگه همه روش بردن روجر رو بلد شدن دو ست اول رو بهش مي بازن بعد كه خوب روجر خسته شد شروع مي كنند به ست گرفت .
!! كيمياگر !!
09-11-2011, 03:48 PM
فدرر که این کارو نکرد اما خدا کنه رافا بعد چند ماه یه حال درست و حسابی به طرفداراش بده :379:
nima.a
09-11-2011, 04:31 PM
كي ميگه اگر ميومد فينال به نادال مي باخت چون مي خواست از ركورد گرفتن حداقل يگ گرند اسلم از سال 2003الي 2010دفاع كنه حتما مي برد . ديگه همه روش بردن روجر رو بلد شدن دو ست اول رو بهش مي بازن بعد كه خوب روجر خسته شد شروع مي كنند به ست گرفت .
آره؛ آخرشم یکی دو تا مچ پوینت می زارن که طبیعی شه. کسی شک نکنه. :443:
راستی تو ست آخر یک آماری نوشت من درست نفهمیدم. نوشت فدرر نمی دونم از کی وقتی دو ست اول بازی رو برده بازی رو برنده شده به جز بازی با تسونگا تو ویمبلدون یا همچین چیزی . . . کسی دیده؟
milikan
09-11-2011, 04:40 PM
آره؛ آخرشم یکی دو تا مچ پوینت می زارن که طبیعی شه. کسی شک نکنه. :443:
راستی تو ست آخر یک آماری نوشت من درست نفهمیدم. نوشت فدرر نمی دونم از کی وقتی دو ست اول بازی رو برده بازی رو برنده شده به جز بازی با تسونگا تو ویمبلدون یا همچین چیزی . . . کسی دیده؟
تا جایی که یادمه نوشت تو 183 بازی که دو ست اول رو پیروز بوده فقط یک بار باخته که اون هم بازیش با تسونگا بوده
Behr@d
09-11-2011, 05:32 PM
شما میتوانید از نرم افزار ulead استفاده کرده صحنه هارا برش دهید و برای دانلود بگذارید.
davidbeckham
09-11-2011, 05:47 PM
سلام من برگشتم
مبینیم که رافا و نوله ترکوندن:866:
دمشون گرم
http://tennis-image.com/images/20671703309660251501.jpg
http://tennis-image.com/images/77757370317360526034.jpg
درود دوستان راجری حرفاتون خیلی تحت تکثیرم قرار دادم:182:
خیلی متآثر شدم:243:
Thank you.
درود پویا جان گل گفتی
همین سر این تنیس لعنتی
بارها شده با خونواده دعوا کنم ولی به چه قیمتیhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/2.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/2.gif)
همین ویمبلدون امسال
به خاطر بازی فینال یه جایی که باید میرفتم نرفتم،چنان ضربه ی روحی خوردم که هنوز هم میسوزم و افسوسش رو میخورمhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/20.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/20.gif)http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/20.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/20.gif)http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/20.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/20.gif)
آخرش چی شد، رافا باخت و از هر دو جهت داغون شدمhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/12.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/12.gif)
Pouya
09-11-2011, 07:24 PM
درود پویا جان گل گفتی
همین سر این تنیس لعنتی
بارها شده با خونواده دعوا کنم ولی به چه قیمتیhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/2.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/2.gif)
همین ویمبلدون امسال
به خاطر بازی فینال یه جایی که باید میرفتم نرفتم،چنان ضربه ی روحی خوردم که هنوز هم میسوزم و افسوسش رو میخورمhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/20.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/20.gif)http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/20.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/20.gif)http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/20.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/20.gif)
آخرش چی شد، رافا باخت و از هر دو جهت داغون شدمhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/12.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/12.gif)
گویا خیلی ها - حالا چه در اثر پست ما ، چه بقیه پست ها - تحت تاثیر قرار گرفتن و یاد روزهای بدشون افتادن... مثلا نیما 93 یه جمله تو چت باکس نوشت که من واقعا ناراحت شدم... من نسبت به پست خودم ، اگه کسی ناراحت شده ، عذرخواهی می کنم...:583:
در مورد پست مجتبی عزیز :
من خوشبختانه یه عادتی که دارم مسائل ر باهم قاطی نمی کنم... مثلا الان مهمونم داریم ، خیلی هاشون با توجه به رفتار و چهره من فک می کنن راجر برده! البته الان بیشتر احساس سبک شدن دارم تا ناراحت باشم... احساس می کنم بار سنگینی از دوشم برداشته شده... به شما و بقیه مخصوصا دوست پوشر دوستم توصیه می کنم تمام تلاشتونو بکنید که باخت در تنیس و ... مخصوصا روی رفتارتون تو خونه تاثیر نداشته باشه. البته میدونم خیلی کار سختیه...
ناراحتی منم همونطور که قبل هم گفتم ، بیشتر به خاطر خود تنیس بود - که از اوایل سال جمع شده بود - تا بازی دیشب که البته اونم خیلی ناراحت کننده بود... البته ناراحت کننده تر رفتار بعضی از دوستان - مخصوصا هم جبهه ای ها - بود ، که بعدا سر صبر راجع بهش صحبت خواهم نمود...
---------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن. 1 : مجتبی جان من چند روز یه سری از پستات ر خوندم و فهمیدم واقعا جات تو نظرسنجیه خالی بود. البته دلیلشو گفتم. به هر حال شرمنده...:583:
پ.ن. 2 : چرا جو سایت اینجوریه قبل فینال؟ یه چیزی بگین راجع به فینال! کامان نوله ای ، کامان استوسری ، چیزی...!:434:
Alireza Murray
09-11-2011, 08:21 PM
دوستان راجری درد و دلاشونو کردن گفتم ما هم بکنیم
برای خودمو متاسفم واقعا متاسفم ، به جای اینکه در این سن و سال از زندگی لدت ببرم و حال کنم دارم هر روز افسرده تر میشم برای خودم متاسفم که بعد هر باخت اندی حالم بد میشه و گریه میکنم از دیشب تا حالا که سر درد گرفته هنوز حالم خوب نشده نمیدونم واقعا نمیدونم باید چکار کنم.
ای کاش میشد تنیس رو ول کنم خیلی مسخرست که از وقتی بیدار میشم تا وقتی میخوابم همش دارم به تنیس فکر میکنم وقتی فکر میکنم توی این دوسال چقدر داغون شدم میگم خاک تو سرت :3t1: ای کاش میشد حداقل اگه تنیس میبینم اون رو به صورت تفریحی نگاه کنم
الان تنیس شده زندگیم و نمیتونم ولش کنم و میدونم موقع کنکور هم نمیتونم ولش کنم ولی ای کاش میتونستم در این چند سالی که تنیس دیدم میبینم به جز داغون شدن و افسرده شدن هیچ چیزی گیرم نیومده و هر روز هم که میگذره بیشتر داغون میشم الان واقعا نمیدونم باید چکار کنم انگار هیچ چیزی برام مهم نیست همه چیز انگار برام خسته کننده شده و هیچ چیزی نمیبینم که بخوام باهاش لذت ببرم
PowerVu
09-11-2011, 08:28 PM
خدا را شکر حداقل می توانم از شبکه ی Tve Internacional مسابقه ی فینال را تماشا کنم چون طبق گفته ی پاور جان مسابقه ی فینال در صورت حضور نادال از این شبکه تماشا کنم.امیدوارم که گفته ی پاور جان درست باشد.
دوست گرامی شما با اضافه کردن یک النبی 5 هزار تومانی می توانید جهت نایل ست را بگیرید و بدون نگرانی و کاملاً مجانی مسابقه فینال و اکثر مسابقات مهم تنیس در سال را ببینید.
کانال TVE Internacional اسپانیا هیچ وقت از قبل تضمین پخش مسابقات تنیس رو نمی ده. اما گهگاهی اقدام به پخش فینال هایی می کنه که درش اسپانیایی ها حضور داشته باشند.
سال گذشته، این شبکه (TVE) مسابقه فینال بین جوکوویچ و نادال رو نشون داد اما امسال شاید این کار رو نکنه. بنابراین به جای گرفتن روزه ی شک دار، بهتره کانال JSC Sport 2 در نایلست را داشته باشید تا نگران پخش شدن یا نشدن از کانال های غیر ورزشی (مثل TVE Int'l) نباشید.
alimadadi
09-11-2011, 08:40 PM
دوستان مسابقه فینال کی شروع میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Nima93
09-11-2011, 08:43 PM
گویا خیلی ها - حالا چه در اثر پست ما ، چه بقیه پست ها - تحت تاثیر قرار گرفتن و یاد روزهای بدشون افتادن... مثلا نیما 93 یه جمله تو چت باکس نوشت که من واقعا ناراحت شدم... من نسبت به پست خودم ، اگه کسی ناراحت شده ، عذرخواهی می کنم...:583:
پويا جون اين چه حرفيه؟عذرخواهي برا چي؟من از اين ناراحت شدم كه حرفت حق بود متاسفانه.:434::243::182:حرفايي كه زدي خيلي تحت تاثير قرارم داد.همين الانم كه دارم مينويسم اشك تو چشام جمع شده.نمي دونم تقصير خودمه يا نه كه اينقدر به تنيس وابسته شدم.تمام زندگيم شده تنيس.نمي خوام بگم كه تنيس بيچارم كرد يا به زندگيم لطمه زد يا ازين حرفا.اتفاقا خيلي چيزايي كه تو زندگيم بايد ياد ميگرفتم رو از همين تماشاي تنيس و گشتن تو سايتا ياد گرفتم.نمونش همين رفتاراي دوستانه كه همه بچه هاي گل اينجا دارن و بدون توجه به اينكه از چه كسي طرفداري ميكنن باهم دوستن و تو زندگي به هم ديگه بدون هيچ دريغي كمك ميكنن.خب آدم از يه طرف اين رفتارو مي بينه و ازون طرف به قول خودت مي بيني مثلا زمين هاي تنيس رو كند يا تند مي كنن و تمام عشق و علاقه ما طرفدارا رو تحت تاثير قرار مي دن.من يا هر طرفدار ديگه اي ازين ناراحت مي شيم كه ورزش مورد علاقمونو كه با تمام وجود هميشه دنبال مي كرديم به خاطر يه سري(من ميگم سياست هايي كه مسئولين تنيس) به كار مي گيرن خراب شده مي بينيم و همين،ناگزير يه حس بي اعتمادي در همه ما ايجاد مي كنه كه فكر مي كنيم تموم اين همه مدت كه تنيسو دنبال مي كرديم سر كار بوديم و مسخره شده بوديم.قبلا هم گفتم،من 3 سال بيشتر نيست كه تنيس مي بينم ولي بازي ديشب به طرز عجيبي برام مهم نبود.يعني وقتي راجر دور اول يه تورنومنت كوچيك هم بازي مي كنه برام مهمه كه ببره و يه حداقل اشتياقي رو برام ايجاد مي كنه.تو چت باكس هم گفتم و مي دونم كه خوندي،ديشب فقط ست اول رو ديدم و بعدش واقعا هيچ انگيزه اي برا ديدن بازي نداشتم و از بقيه بازي چند تا امتياز بيشتر نديدم.چرا؟چون يه جورايي متاسفانه تو اين تورنومنت برا من هم نتيجه مهم شده و مي دونستم اگه راجر بياد فينال شانس كمتري نسبت به نواك برا قهرماني داره.يكي از مهمترين دلايل اين قضيه هم اينه كه زمينو امسال كند كردن.اگه رافا همين فردا ميومد و راجر رو تو فينال ولي رو همون سطح سريع قبلي شكست مي داد من خيلي ناراحت نمي شدم.چون مي گفتم حقش برد بوده ولي با اين دستكاري كردن زمينا و توپا تعادل تنيس به هم خورده و عشق و علاقه ما رو هم كمتر كرده.
قبلا هم گفتم از باخت ديشب خيلي ناراحت نشدم ولي وقتي عصر اومدم تو سايت تازه فهميدم كه چقدر بچه ها ناراحت شدن و الان منم از نارحتي اونا ناراحتم.پست تورو هم چندبار خوندم و كلمه اي ناحق توش نديدم و همين منو به فكر فرو برد.ازت متشكرم كه اون حرفا رو تو پستت زدي،چون اونم يه جور درس زندگي برا من بود تا بيشتر به كارام توجه كنم.
پ.ن:ازين كه گفتي ديگه تنيس نمي بيني خيلي خيلي ناراحت شدم.اينجوري ما رو از خوندن پستاي قشنگت درباره عملكرد بازيكنا محروم مي كني.:434::443:به نظرم يه تجديد نظر در اين باره بكن.فعلا تا 5 هفته تورنومنت مهمي نيست و اين فرصت خوبي براي همه ماست كه يه استراحتي بكنيم.بعد ازون مي توني درباره تصميمت دوباره فكر كني.:443:
شرمنده كه سرتونو درد آورم:583:
Sajad
09-11-2011, 08:52 PM
CoOoOoOme On Novak
http://www.tennis-image.com/images/95640931568216444480.jpg (http://www.tennis-image.com/images/95640931568216444480.jpg)
Behr@d
09-11-2011, 08:55 PM
Power Vu جان مکان خانه ی من جایی است که نمیتوانم جهت نایلست را بگیرم اگر این امکان بود من این عمل را تاحالا کرده بودم.من مسیر عربست را دارم و باید منتظر فرکانس Jsc Sports 2 باشم. امید که این شبکه بر روی این ماهواره بیاید.
alimadadi
09-11-2011, 09:26 PM
مسابقه ی مردان و زنان کی برگزار میشه ؟
ساعت به وقت ایران بگید خواهشا
M A E S T R O
09-11-2011, 09:28 PM
سلام
خیلی ها دردو دل کردن.
حالا نوبت منه
با راجر روزایه خیلی خوبی داشتم
روزایه بدی داشتم و براش اشک ریختم
بعضی وقتا گفتم دیگه تنیس نمی بینم
پوسترشو از اتاقم برداشتم
بنرشو از اتاقم برداشتم
دیشب خیلی شب بدی بود
دیشب هم گفتم دیگه تنیس نمی بینم
اما تا راج هست تنیس هست
شاید خنده دار باشه من عاشق اربابم حالا حالا ها بیخیالش نمی شم من به خاطر راج زندگی میکنم به خاطر اون نفس میکشم
حالم زیاد خوب نیست امیدوارم هر چه زودتر بازی دیشبمو فراموش کنم
پس وعده ما استرالیا اپن ملبورن!
من تا اخرش هستم
راستی ایشالا فردا نوله قهرمان بشه چون طاقت دیدن گاز زدن جام توسط رافا رو ندارم :434:
Paymaan
09-11-2011, 09:30 PM
دوستان فدرری شماها چقدر احساساتی هستین! من آدمی هستم که بسیار کم احساساتی میشم ولی در مورد راجر تعصب زیادی دارم. در عین حال از ضعیف ترین بازی راجر هم لذت میبرم. چون فکر میکنم از جهاتی بهش نزدیکم. تا آخرین روزی هم که راجر بازی کنه از بازیش لذت خواهم برد.
نکته آخر هم اضافه کنم که دیشب جوکوویچ هیچ برتری نسبت به فدرر نداشت و فدرر فقط روی اشتباهات خودش باخت. دو ست اول هم به نظرم عالی بود.
:687:
من دوست دارم فردا جوکوویچ پیروز مسابقه باشه . چون فکر کنم (فکر کنم ) از لحاظ امتیاز به نفع فدرر باشه.
PowerVu
09-11-2011, 09:35 PM
مسابقه ی مردان و زنان کی برگزار میشه ؟
ساعت به وقت ایران بگید خواهشا
دوست گرامی شما برای اطلاع از این ساعت ها باید همیشه به تاپیک مخصوص اعلام برنامه مراجعه بفرمایید:
موضوع مهم : پخش تلویزیونی، معرفی و اعلام برنامه مسابقات تنیس گرند اسلم آزاد امریکا 2011 US Open (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=4107)
ضمناً فینال خانم ها امشب ساعت یک بامداد و فینال آقایان فردا ساعت 12:30 شب برگزار می شه.
SOROOSH_RF
09-12-2011, 01:17 AM
آفرین سامانتا حال کردم عجب بازیی انجام دادی سرنا ویلیامز و ترکوندی؛ جقدر این سرنا الکی به داور اعتراض میکنه ؛
Ahoura
09-12-2011, 01:37 AM
دمت گرم سامانتا:Clap:
من نه طرفدارت بودم نه الان طرفدارتم
:bravo::bravo:اما بخاطر اين حال اساسي كه بهم دادي و نذاشتي سرنا ويليامز براي بار چهارم تروفي يو اس رو لمس كنه يه تشكر مخصوص ازت مي كنم.:bravo::bravo:
:24:به قول خشي سوزوندي خيلي ها رو:24:
:36:در آخر هم يه تبريك به پويا و مهدي عزيز مي گم:36:
http://www.tennis-image.com/images/07061956921342473793.jpg
:36::36::36::36::36::36::36:
Pouya
09-12-2011, 07:30 AM
درود به شرفت استوسر که از خیلی مردا شرفت بیشتره! (قابل توجه کوسه و بقیه!):434: امروز صب بلند شدم دیدم ترکوندی ویلیامزو! :254: خون همه ر کرده بود تو شیشه ، خوب حالشو گرفتی! حالا میگذاشتی یه ست بگیره ، جلو چشم هموطناش ضایع نشه!:254::254:
ولی انصافا اصلا فک نمی کردم ببری! نوش جونت! به تمام کسانی که از این نتیجه خوشحال شدن ، تبریک میگم (مخصوصا ضد ویلیامز ها!!،:583:)
sahand
09-12-2011, 09:15 AM
دوستان راجری درد و دلاشونو کردن گفتم ما هم بکنیم
برای خودمو متاسفم واقعا متاسفم ، به جای اینکه در این سن و سال از زندگی لدت ببرم و حال کنم دارم هر روز افسرده تر میشم برای خودم متاسفم که بعد هر باخت اندی حالم بد میشه و گریه میکنم از دیشب تا حالا که سر درد گرفته هنوز حالم خوب نشده نمیدونم واقعا نمیدونم باید چکار کنم.
ای کاش میشد تنیس رو ول کنم خیلی مسخرست که از وقتی بیدار میشم تا وقتی میخوابم همش دارم به تنیس فکر میکنم وقتی فکر میکنم توی این دوسال چقدر داغون شدم میگم خاک تو سرت :3t1: ای کاش میشد حداقل اگه تنیس میبینم اون رو به صورت تفریحی نگاه کنم
الان تنیس شده زندگیم و نمیتونم ولش کنم و میدونم موقع کنکور هم نمیتونم ولش کنم ولی ای کاش میتونستم در این چند سالی که تنیس دیدم میبینم به جز داغون شدن و افسرده شدن هیچ چیزی گیرم نیومده و هر روز هم که میگذره بیشتر داغون میشم الان واقعا نمیدونم باید چکار کنم انگار هیچ چیزی برام مهم نیست همه چیز انگار برام خسته کننده شده و هیچ چیزی نمیبینم که بخوام باهاش لذت ببرم
علیرضا جان تا حدی با تو موافقم منم دیگه خسته شدم امسال بارها به اندی فرصت داده شده بود ولی کو مرد استفاده از فرصتها:243:.من وقتی نتیجه را فهمیدم ناراحت نشدم حسابی کلافه شدم.خسته شدم بی حوصله شدم ولی به اندازه تورنمنتهای قبل نه چون انتظارش می رفت.اگر اینقدر داغون شدی امروز برو بیرون با دوستات خوش بگذرون تا یه کم حالت بهتر شه.من دیروز و دیشب یه سری اتفاق برام افتاد که باعث شد ماجرا رو فراموش کنم ولی امروز وقتی دوباره اومدم اینجا همه چی زنده شد ولی نه مثل قبل و الان سبک تر از قبلم. منم کمتر از دو سال دیگه کنکور دارم و فقط خوشحالم که بعد از اون میتونم دو تا گرند رو با خیال راحت بدون هیج دقدقه ای ببینم ولی فکر نکنم موفق به دیدن درست رولند بشم.در آخر به امید خوشحال شدن طرفداران اندی و درود به علیرضا جان با غیرت ترین دوستدار اندی.:583:
Lily Nadal
09-12-2011, 09:25 AM
ای بابا ما هم درد دل داریم ما نادالیا هم کم از شما نداریم من هم آخرین مسابقه ای رو که قراره ببینم همین فیناله که البته معلوم نیست بتونم ببینم.من که امسال کنکور دارم رافا هم که به فکر کنکور من نیست امیدوارم بتونه نوله رو شکست بده.شاید اگه بخوام مسابقه ای رو ببینم فقط رولند باشه. به امید موفقیت رافا و تمام بچه های سایت تنیس تاکرز.
NimaRafi
09-12-2011, 09:48 AM
درود بر شرفت استوسر.:655: چه کردی دختر.شیر مادرت حلالت:434::655:
عجب اتیشی راه انداختی که کپسول هم جوابگو نیس باید از اون هلیکوپتر های اتش نشانی بیاریم:434::160:
کجاهستن هوادرا های سرینا؟:434:
ولی جدا از شوخی این گرند حق سامنتا بود و شایسته ترین فرد در کل تورنومنت بود.مبارکش باد:583:
اون دختره هم بعد بازی به داور دست نداد:3t1:
Lily Nadal
09-12-2011, 10:56 AM
:866:vamos Rafa ماتادور من مرد روزهای سخت تو می تونی :866::583::583::583:چقدر قشنگه لحظه ای که جام توی دستای تو برق میزنه
Lily Nadal
09-12-2011, 10:58 AM
چقدر همه افسرده هستن لطفا جو سایتو عوض کنید:182::243::240:
Mahmood
09-12-2011, 11:40 AM
من خیلی امشب به برد رافا امیدوارم
هم آمادگی نواک مثل ماه های قبل نیست هم رافا داره بهتر بازی میکنه...
چند نکته درباره فینال امشب :
1-تا قبل از بازی فینال رافا 13 بار و نواک 12 بار بریک شدند ( در حالی که پارسال رافا تا قبل از بازی فینال فقط دو بار بریک شده بود)
2-نادال تا قبل از فینال موفق به بردن 84 درصد از سرویسهای خودش شده و جوکویچ 86 درصد
3-رافا در صورت قهرمانی بعد از بورگ جوانترین بازیکنی خواهد بود(با 25 سال و 100 روز سن) که موفق به کسب 11 گرند اسلم انفرادی میشه...همچنین به هفت بازیکنی خواهد پیوست که موفق شدند از قهرمانی یو اس اپن دفاع کنند ( در اپن ارا)
4-این اولین باری هست که از سال 1995 تا کنون رنک 1 و 2 ای تی پی(ATP) در فینال یو اس اپن به مصاف هم میروند(در سال 95 سید شماره دو مسابقات پیت سمپراس موفق شد آندره آقاسی نامبر وان ای تی پی رو در فینال شکست بده)
5-این دومین باری هست که فینال یو اس اپن در دو سال پیاپی تکرار میشه (اولین بار این اتفاق در سالهای 88-1987 افتاد(بین ایوان لندلی و متز ویلندر) که در سال 88 لندلی قهرمان شد و سال بعد ویلندر با انتقام شکست سال قبلش بر تروفی یو اس اپن بوسه زد
برگرفته از سایت atpworldtour
اختصاصی تنیس تاکرز ( هرگونه کپی برداری با ذکر نام تنیس تاکرز مجاز است)
davidbeckham
09-12-2011, 12:43 PM
حال کردم سرنا ضایع شد:254:
rezapor
09-12-2011, 01:04 PM
من گفتم توي امسال، يعني از وقتي روجر فدرر وارد سن 30سالگي شد ،خوب اهل تنيس اين سن رو پايان دوران حرفه اي تنيس مي دونند نه پايان بازيكني تنيس چه بسا بازيكناني مثل آغاسي و ... هم تاسن 34سالگي مقام قهرماني اوردند .از رولند امسال وقتي روجر جلوي رافا خسته شد و ديگه نتوست بعد از ست اول دنبال توپها بدوه مشخص بودبازي تمومه و بعد از سونگا الان نوبت نواك بود كه اين روش رو پياده كنه و گرنه اگر يه بازي مسترز بود الان كار تموم شده بود.توي مصاحبه بعد از بازي هم گفت كه من سعي و تلاشم رو كردم و از باختنم ناراحت نيستم .ما بايد قبول كنيم كه روجر فدرر الان 30سالشه و نفر سوم هست يعني نيروهاي جونتر دارن جايگاهش رو ميگيرند.اگر اين باخت رو سال 2007مي اورد شايد خيلي سخت تر بود برامون تا الان . يادتون نره روجر فدرر دو ست از نواكي گرفت كه الان رنك يكه و توي اين تورنمنت حتي يه ست هم به حريفاش تا قبل از اين بازي نداده بود و توي امسال 5بار رافائل نادالي رو شكست داده كه بردنش براي تمام بازيكنها شبيه خواب و يا افسانه هست .به نظر من روجر فدرر بازي بسيار زيبايي انجام داده و همين كه هنوز هم توي اين همه مدعي جزء 4 نفر برتر دنيا تنيس شده برامون كافيه . پس پيش به سوي مسترز بعدي ( شانگهاي ).دوستان لطفا از حال و هواي باخت روجر فدررخارج بشيد و يك ذره از محبتتون نسبت به اون كم نكنيد .البته تا آخر عمرش .به خاطر حسن ختام اين شعر از حافظ رو براي هواداري روجر فدرر عزيز ميزارم تا به خودشون بيان و كمتر گله كنند:
صبحدم مرغ چمن با گل نوخاسته گفت:583: نازكم كن كه دراين باغ بسي چون تو شكفت
گل بخنديد كه از راست نرنجم ولي :583: هيچ عاشق سخن سخت به معشوق نگفت
Fakhruddin
09-12-2011, 01:25 PM
من گفتم توي امسال، يعني از وقتي روجر فدرر وارد سن 30سالگي شد ،خوب اهل تنيس اين سن رو پايان دوران حرفه اي تنيس مي دونند نه پايان بازيكني تنيس چه بسا بازيكناني مثل آغاسي و ... هم تاسن 34سالگي مقام قهرماني اوردند .از رولند امسال وقتي روجر جلوي رافا خسته شد و ديگه نتوست بعد از ست اول دنبال توپها بدوه مشخص بودبازي تمومه و بعد از سونگا الان نوبت نواك بود كه اين روش رو پياده كنه و گرنه اگر يه بازي مسترز بود الان كار تموم شده بود.توي مصاحبه بعد از بازي هم گفت كه من سعي و تلاشم رو كردم و از باختنم ناراحت نيستم .ما بايد قبول كنيم كه روجر فدرر الان 30سالشه و نفر سوم هست يعني نيروهاي جونتر دارن جايگاهش رو ميگيرند.اگر اين باخت رو سال 2007مي اورد شايد خيلي سخت تر بود برامون تا الان . يادتون نره روجر فدرر دو ست از نواكي گرفت كه الان رنك يكه و توي اين تورنمنت حتي يه ست هم به حريفاش تا قبل از اين بازي نداده بود و توي امسال 5بار رافائل نادالي رو شكست داده كه بردنش براي تمام بازيكنها شبيه خواب و يا افسانه هست .به نظر من روجر فدرر بازي بسيار زيبايي انجام داده و همين كه هنوز هم توي اين همه مدعي جزء 4 نفر برتر دنيا تنيس شده برامون كافيه . پس پيش به سوي مسترز بعدي ( شانگهاي ).دوستان لطفا از حال و هواي باخت روجر فدررخارج بشيد و يك ذره از محبتتون نسبت به اون كم نكنيد .البته تا آخر عمرش .به خاطر حسن ختام اين شعر از حافظ رو براي هواداري روجر فدرر عزيز ميزارم تا به خودشون بيان و كمتر گله كنند:
صبحدم مرغ چمن با گل نوخاسته گفت:583: نازكم كن كه دراين باغ بسي چون تو شكفت
گل بخنديد كه از راست نرنجم ولي :583: هيچ عاشق سخن سخت به معشوق نگفت
در مرحله یکچهارم مقابل هموطنش تیپسارویچ یک ست رو واگذار کرد.
با حرفات موافقم.
Rajjoko
09-12-2011, 01:38 PM
به امید ششمین پیروزی متوالی :396:
SABER FED
09-12-2011, 02:33 PM
بدون شک سرینا ویلیامز از لحاظ بازی! یکی از بهترین تنیسورهای تاریخ زنان است...ولی رفتار او و طرز صحبت کردن او با داور به هیچ وجه در شئن یک تنیسور نیست...اون قبلا هم از این حرکات از خودش نشون داده بود...انگار همه گرندها مال اونه!! دم سامانتا گرم,ترکوندش!!!:441::441:
M∂hdi
09-12-2011, 02:55 PM
استوزر با شوکه کردن ویلیامز قهرمان یو اس اوپن شد
[/URL][URL="http://tennis-image.com/images/69380125981517394919.jpg"]http://tennis-image.com/images/69380125981517394919.jpg (http://tennis-image.com/images/69380125981517394919.jpg)
سم استوزر استرالیایی برای کسب نخستین گرنداسلم خود می بایست سرینا ویلیامز را حیرت زده می کرد . او در برابر قهرمان سه دوره مسابقات نمایشی فوق العاده از بازی تنیس را ارائه کرد و 2-6 3-6 به برتری رسید . این احتمالا یکی از سریعترین فینال های یو اس اوپن بود، زیرا سم تنها 73 دقیقه حریف امریکایی خود را در کورت نگه داشت . در اوایل ست دوم، سرینا ویلیامز خونسردی خود را زمانی از دست داد که با حاکم میدان Eva Asderaki به بحث پرداخت و پوینت مورد اشاره او باعث بریک شدنش شد، اما خیلی زود به مسابقه بازگشت و نتیجه را تغییر داد . سرینا می توانست کنترل ست دوم را از دستان فینالیست سابق آزاد فرانسه خارج کند ولی با سیو شدن سه بریک پوینت از سوی استوزر مواجه گشت .
تنیسور استرالیایی، با ضربات اسلایس خود بارها امریکایی را دچار دردسر کرد
این چهارمین فینال گرنداسلم بود که سرینا در آن مغلوب می شد . ویلیامز در نیمه نهایی آزاد فرانسه 2010 در سه ست هیجان برانگیز، نتیجه را به استوزر واگذار کرده بود .
سرینا به مانند دو سال قبل (نیمه نهایی برابر کلایسترز) به رای داور معترض شد ولی شدت آن کمتر از قبل بود . USTA گفته کمیته کارگردانی Bill Babcock تعیین خواهد کرد آنچه ویلیامز به داور یونانی گفته "واقعه مهم" است، در صورت تخلف قلمداد شدن آن می تواند جریمه بزرگتری برای تنیسور 29 ساله در پی داشته باشد.
قهرمان آزاد امریکا 2011 خود را خوش شانس می داند " من یکی از بهترین روزهای خود را سپری کردم " سم از احساس غیر قابل باور خود می گوید .
سید نهم زنان و ضربه زننده استروک های قدرتمند در بیس لاین برای رسیدن به فینال، از چهار مسابقه، در سه تای انها در سه ست به برتری رسید. از جمله دو بازی طولانی و خسته کننده در راندهای سوم و چهارم برابر روس ها .
مارگارت کورت قهرمان پنج دوره، تنها استرالیایی دیگری ست که در آزاد امریکا به پیروزی رسیده است .
سم، اولین زن استرالیایی ست که پس از قهرمانی Evonne Goolagong-Cawley در ویمبلدون 1980، یک گرنداسلم را به خانه می برد . سرینا ویلیامز چهاردهمین عنوان بزرگ را از دست داد اما با احترام از حریف خود یاد می کند "او خوب بازی کرد، واقعا خوب. او یک بازیکن بزرگ است .
“I tried my hardest and she kept hitting winners and I was, ‘Oh my God, what am I doing?”’
پیروزی استوزر بازتاب های گسترده ای در کشور کانگوروها به همراه داشت .
تونی، پدر او این عنوان را یک دستاورد باورنکردنی می داند "بدون شک او کاملا فوق العاده بود" پدر سم از حمایت جمعیت به نفع سرینا و فشار بر روی دخترش می گوید، و اعتبار برای او .
"We put her on speaker phone with everyone who was here watching the match," he said.
"I think she's a bit numb, she's obviously delighted but like we all are, it hasn't really sunk in yet."
قهرمانی تنیسور 27 ساله در آزاد امریکا حتی واکنش نخست وزیر استرالیا را در پی داشت . Julia Gillard معتقد است موفقیت استوزر، هم میهنان او را به تشویق و تقلید از او وادار خواهد کرد .
"She has shown great determination and skill to win the U.S. Open and everyone involved with tennis in Australia will be celebrating with her today," Gillard said.
"این یک دستاورد بزرگ ست و نشان می دهد آینده تنیس استرالیا در حال رشد است".
Nima88
09-12-2011, 03:14 PM
به امید قهرمانی رافا.
جون مادرت اینبار دیگه نواک شکست بده دیگه طاقت باخت ندارم.
sirvan
09-12-2011, 05:08 PM
دیگه وقتشه us open روهم به مجموعه ی افتخار های امسالت اضافه کنی...
یالا پسر...
راستی دیشب با اون حرکات سرنا حال کردم باخت...
بعد از بازی سرنا از حرص داشت لاک ناخنشو می کند!
M A E S T R O
09-12-2011, 05:13 PM
به فینال یو اس اپن رسیدیم.فکر کنم قهرمانش هم مشخصه! نواک جوکویچ!
شاید نظرم تعصبی باشه اما به شخصه هیچ شانسی رو برا رافا قائل نیستم.ماگزیموم بتونه یک ست از نوله بگیره.تو جام رم مادرید فکر نمیکردم نوله رافا رو ببره که نه تنها رافا نبرد حتی نتونست از نوله یک ست بگیره.تو ویمبی هم سریال باختایه رافا به نوله ادامه پیدا کرد.
صبر کنید هنوز سریال ما تموم نشده
سریالی که بیشتر شبیهه روتین شده هنوز ادامه داره امشب با خیال راحت باخت رافا رو مقابل نوله ببینید!
Tarannom
09-12-2011, 05:19 PM
اه این چه حسیه من دارم
حسم میگه رافا قهرمانه
بابا یکی به این رافا بگه اینقدر تو حس من ورجه وورجه نکنه :160:
davidbeckham
09-12-2011, 05:28 PM
به فینال یو اس اپن رسیدیم.فکر کنم قهرمانش هم مشخصه! نواک جوکویچ!
شاید نظرم تعصبی باشه اما به شخصه هیچ شانسی رو برا رافا قائل نیستم.ماگزیموم بتونه یک ست از نوله بگیره.تو جام رم مادرید فکر نمیکردم نوله رافا رو ببره که نه تنها رافا نبرد حتی نتونست از نوله یک ست بگیره.تو ویمبی هم سریال باختایه رافا به نوله ادامه پیدا کرد.
صبر کنید هنوز سریال ما تموم نشده
سریالی که بیشتر شبیهه روتین شده هنوز ادامه داره امشب با خیال راحت باخت رافا رو مقابل نوله ببینید!
دقیقا عین سریالهای نبرد رافا -فدرر
اونم اخه روتین شده:254:
ramin67
09-12-2011, 05:43 PM
تا جایی که من یادمه پارسال شبکه TVE بازی رو پخش نکرد. یادمه بازی با یک روز تاخیر به دلیل باران انجام شد. تو همین سایت گفته شده بود که بازی از TVE پخش میشه که نشد.
Nima88
09-12-2011, 05:48 PM
دقیقا عین سریالهای نبرد رافا -فدرر
اونم اخه روتین شده:254:
:254::254::254:
RAFA_NADAL
09-12-2011, 06:21 PM
آقا کاشکی رافا نبازه.....آخه روجر....چرا از نوله باختی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
Paymaan
09-12-2011, 06:56 PM
ناراحت کننده ترین عکس امسال:243:
sspol
09-12-2011, 07:00 PM
به شخصه طرفدار نادالم ولي خداييش بعد از بازيهايي كه فدرر داره و فدرر ميبازه خيلي ناراحت ميشم خصوصا پريشب كه قابل نوله باخت اون متانتش اشك منو در مياره
اميدورام امشب نادال نوله رو شقه كنه كه هم منو خوشحال كنه بخاطر بردش و هم انتقام فدرر رو ازش بگيره
خداييش اين نواك يه دلقك بيش نيست
اگر هم نواك بازي مقابل فدرر رو برد بخاطر اون حركات بچه گونش بود كه بعد از اون پوينت انجام داد و لطمه روحي بزرگي به فدرر زد
خود نواك هم تو مصاحبش گفته اين بار ميتونه نواك رو شكست بده كه منم يقين دارم اينطور خواهد بود چون هر وقت نادال ااده كنه ميتونه
به اميد برد امشب نادال
راستي نميدونم افشين كجاس تا ازش بپرسم ببينم امشب باون مياد يا نه؟ !!!!!!
Ahoura
09-12-2011, 07:05 PM
?Who will Win
RaFa NaDal
OR
NovAk DjoKovIc
http://www.tennis-image.com/images/11333336622521396246.jpg
http://www.tennis-image.com/images/18173626179651387483.jpg
http://www.tennis-image.com/images/25003078453401150582.jpg
nahid
09-12-2011, 07:05 PM
http://d.yimg.com/i//ng/sp/eurosport/20110912/25/6f81b5e1a71e196fc6dbd3a432c6767b.jpg
بیوگرافی مختصر از فینالیست های us open 2011
1-نواک جوکوویچ(صربستان)
عناوین گرند اسلم:Australia Open 2008, 2011; Wimbeldon 2011)3)
او امسال جانشین راجر فدرر و رافائل نادال به عنوان شماره یک بازیکنان شده است و در تمام این فصل تنها دو مسابقه را از دست داده است.او هنوز برنده یو اس اپن نشده است ولی در سالهای 2007 و 2010 به فینال راه پیدا کرده است.قبل از نیمه نهایی تنها یک ست را از دست داده است و از کنار کشیدن دو حریفش استفاده کرده است.
دو مچ پوینت را قبل از شکست دادن فدرر در یک نیمه نهایی حماسی برای رسیدن به فینال نجات داده است.او امسال با نادال در 5 فینال بازی کرده و تمام آنها را برده است.
2-رافائل نادال(اسپانیا)
عناوین گرند اسلم:10 (Australian Open 2009; French Ooen2005, 2006, 2007, 2008, 2010, 2011; Wimbledon 2008, 2010; U.S. Open 2010)
نادال us open سال گذشته را برای اولین بار برنده شده و مجموعه عناوین گرند اسلمش را کامل کرده است.
او امسال شماره یک رنکینگ را به جوکوویچ از دست داده است.
او پنج مسابقه اولش را در سه ست برنده شده است و برای سال دوم اندی مورای را برای رسیدن به فینال شکست داده است.او اگر یو اس اوپن امسال را ببرد به Rod Laver و Bjorn Borg که برنده 11 عنوان گرند اسلم هستند می پیوندد. Federer (16), Pete Sampras (14)Roy Emerson (12 گرند اسلم برنده شده اند.
Nasir
09-12-2011, 07:33 PM
به شخصه طرفدار نادالم ولي خداييش بعد از بازيهايي كه فدرر داره و فدرر ميبازه خيلي ناراحت ميشم خصوصا پريشب كه قابل نوله باخت اون متانتش اشك منو در مياره
اميدورام امشب نادال نوله رو شقه كنه كه هم منو خوشحال كنه بخاطر بردش و هم انتقام فدرر رو ازش بگيره
اگر هم نواك بازي مقابل فدرر رو برد بخاطر اون حركات بچه گونش بود كه بعد از اون پوينت انجام داد و لطمه روحي بزرگي به فدرر زد
خود نواك هم تو مصاحبش گفته اين بار ميتونه نواك رو شكست بده كه منم يقين دارم اينطور خواهد بود چون هر وقت نادال ااده كنه ميتونه
به اميد برد امشب نادال
آقا جان
چرا توهین می کنی؟!!!!!!!!!!!!
خوبه یکی بیاد به تنیسورت بگه دلقک؟!!! :3t1::3t1:
beeroz
09-12-2011, 08:07 PM
سلام به تمام تنیس دوستان
امروز یه مطلب توی روزنامه خوندم گفتم شاید برای دوستان جالب باشه واسه همین لینکشو گذاشتم
کلیک کنید (http://www.khorasannews.com/Default.aspx?type=5&year=1390&month=6&day=21#)
Nima88
09-12-2011, 08:37 PM
ناراحت کننده ترین عکس امسال:243:
به نظر من یکی از بهترین لحظات امسال:655:
Sajad
09-12-2011, 09:04 PM
به اميد برد امشب نادال
ببخشیدا ولی این بی منطق ترین تحلیلی بود که در مورد باخت فدرر شنیدم یعنی فدرر با این همه تجربه و افتخار با یه حرکت نواک که به نظر من چیز خاصی هم نبود تمرکزش رو از دست داد و باخت
Ahoura
09-12-2011, 09:14 PM
سلام به تمام تنیس دوستان
امروز یه مطلب توی روزنامه خوندم گفتم شاید برای دوستان جالب باشه واسه همین لینکشو گذاشتم
کلیک کنید (http://www.khorasannews.com/Default.aspx?type=5&year=1390&month=6&day=21#)
من تا حدودي با اين چيزايي كه نوشته مخالفم.:39:
غروب زودهنگامي را در کارنامه حرفهاياش آغاز کرده. فكر كنم سنش از 30 گذشته باشه. زود هنگام چيه ديگه؟ انتظار داشتي تا 73 سالگي رنك 1 بمونه؟
براي چندمين بار پياپي مقابل حريف جوانش جوکوويچ در نيمه نهايي کم بياورد. پياپي؟ ايشون حتما رولند رو نديده.
فدرر حتي براي دلخوشي هوادارانش کوچکترين نشانهاي از بازگشت به اوج ندارد . مثل اينكه دو تا مچ پوينت مقابل نوواك داشت. ديگه چه نشانه اي مي خواد.چيزي نمونده بود كه بازي رو ببره. اين روزا كسي از نوواك ست هم نمي تونه بگيره چه برسه به مچ پوينت.
فدرر باتجربه واقعا در مسير ناکام گذاشتن او به مرحله درماندگي رسيده است. به جان خودم همين چند ماه پيش در رولند گاروس شكستش داد. راست ميگم شاهد دارم:4:. الانم كه تقريبا برده بود. يه معجزه نوواك رو نجات داد.
Alireza Murray
09-12-2011, 10:14 PM
به اميد برد امشب نادال
اگه قرار باشه یه بازیکن حرفه ای با چند تا حرکت لطمه روحی بهش وارد بشه اصلا بازی نکنه بهتره :3t1: ، در ضمن فکر میکنم حرکات رافا از همه بدتره وقتی پاشو تا دهنش میاره بالا و بعضی وقتا طوری مشت میکنه انگار داره به صورت طرف مشت میزنه :350: تازه هی دستش رو عقب جلو هم میبره فک کرده بوکسه :434: تایم بین هر پوینت هم موقع سرو زدنش همیشه روی اعصاب حریف بوده
ramin67
09-12-2011, 10:22 PM
بچه ها TVEپخش میکنه بازی رو؟ التماس دعا داریم از TVE!!!
sspol
09-12-2011, 10:46 PM
بهر حال هر كي برا خودش تفسيري داره
منم تفسير خودمو كردم
ديشب قبل بازي به بچه ها گفتم نادال موراي رو ٣ بر يك ميبره و چنين شد
نيازي هم نيست كسي حرفاي منو تاييد كنه ولي من از ديد خودم تفسير ميكنم
sspol
09-12-2011, 10:55 PM
ببخشیدا ولی این بی منطق ترین تحلیلی بود که در مورد باخت فدرر شنیدم یعنی فدرر با این همه تجربه و افتخار با یه حرکت نواک که به نظر من چیز خاصی هم نبود تمرکزش رو از دست داد و باخت
دقيقا همون لحظه نقطه عطف بازي بود
طوري كه خود جكو هم گفت تنيس بازي لحظه هاس و در يك لحظه همه چيز عوض شد
Behr@d
09-13-2011, 12:02 AM
من با هزار امید و آرزو منتظر پخش از TVE بودم که دود شد رفت هوا.امیدوارم بعد از این اطلاعات درست در قسمت پوشش تلویزیونی مساقات قرار داده شود.:243:
davidbeckham
09-13-2011, 12:03 AM
خاک تو سر تونی نادال که اندازه یه قورباقه بارش نیست :3t1:
قهرمانی نوواک رو تبریک میگم
تا تونی عوض نشود نادال نادال نشود
یه راکت هم نمیشکونه تا تخلیه شه
با این وضع رکورد 20 باخت پشت سر هم میرسه
اقا جون نمیتونی ببری بی خیال تنیس شو
اعصاب مارو هم بهم نریز
تونی هم بره غاز چرونی
Mahmood
09-13-2011, 12:10 AM
قهرمانی جوکویچ در سه ست پیای رو پیشاپیش به طرفداران جوکویچ و "فدرر" تبریک میگم...
با این روحیه و طرز بازی 100 بار دیگه هم با هم بازی کنند هر 100 بار رو جوکویچ میبره...
چقدر من ساده بودم که فکر میکردم به خودش اومده و امشب برای قهرمانی شانس داره
واقعا برای نادال و عمو تونی و "خودم" متاسفم
شب خوش...
davidbeckham
09-13-2011, 12:40 AM
اشغالترین تماشاگرای تنیس همین امریکایی ها هستن
واسه همینه بعد از سمپراس به خاک سیاه نشستن
حقشونه
davidbeckham
09-13-2011, 12:46 AM
شاه قلی بهتر از رافا بازی میکنه
سرویس هم که بلد نیسنی بزنی
واسه چی تنیس بازی میکنی
الکی خوشی؟
بکش کنار تا بیستر گند نزدی
تمام اعتبارت رو داری زیر سوال میبری
خاک بر سر تونی تلمبه:3t1:
Mahmood
09-13-2011, 12:53 AM
اشغالترین تماشاگرای تنیس همین امریکایی ها هستن
واسه همینه بعد از سمپراس به خاک سیاه نشستن
حقشونه
آره بابا آشغال برای یه دقیقشونه...ندیدی دیشب ست دوم بعد از بریک شدن سرنا چیکار کردن؟
اینم از امشبشون....
davidbeckham
09-13-2011, 12:53 AM
تک تک ضربات نوواک رو برنامه هست
بر عکس رافا که دیمی بازی میکنه
من جای نادال بودم تا مدتها از نظر ها پنهان میشدم
واقعا خجالت نمیکشه؟
Behr@d
09-13-2011, 12:55 AM
شبکه ی eurosport در ماهواره ی هاتبرد مسابقه ی فینال بین نادال و جوکوویچ را همین الان دارد به صورت ازاد پخش می کند.دمت گرم eurosport
Mahmood
09-13-2011, 01:01 AM
من نمیدونم یه نفر چند بار از یه سوراخ گزیده میشه...
تو تمرینات چه غلطی میکردی؟
سرویس و بکهند که رسما تعطیله فقط کافیه جوکر توپ رو بندازه سمت بک هندت..
فورهندت که هم نقطه قوتت بود که معلوم نیست چه بلایی سرش اومده...
تو که 6 ماهه عین خیالت نیست و داری پشت سر هم به جوکویچ میبازی بیخود اینهمه طرفدار رو مسخره خودت کردی
تو نیمه نهایی به ماری میباختی هم آبروت نمیرفت هم اعصاب ما کمتر خرد میشد هم ماری مثل آدم جلوی جوکویچ بلد بود بازی کنه نه مثل تو...
(با یک قرص آرام بخش قوی لورازپام و مسکن ژلوفن هم نمیتونم آروم بشم...)
davidbeckham
09-13-2011, 01:08 AM
تونی تنها کاری که بلده بکنه اینه که vamos vamos کنه:3t1:
خب اینکارو ننه جون عمو غلام هم که بلده
davidbeckham
09-13-2011, 01:15 AM
نادال داره هندبال بازی میکنه:3t1:
اینکاره نیتسی بابا
انصراف بده
تانصفه شبی نزدم شیشه تلویزیون رو خرد نکردم
FaRzIn
09-13-2011, 02:46 AM
بالاخره رافا با هر مکافاتی بود یه ست رو برد !!! :160:
خداییش این ست هم که رافا برد اگه دقت کنید نواک اصلا نتونست سرویس بزنه !! :3t1:
شب همگی بخیر دیگه نمیتونم چند ساعت دیگه بیدار بمونم (4:15 بامداد) :350:
davidbeckham
09-13-2011, 03:11 AM
امیدوارم رافا بیگل شه تا حاش جا بیاد
ببینم از رو میره و تنیس رو کنار میزاره یا مربی ادمیزاد میاره ؟
فعلا تا اطلاع ثانوی تنیس تعطیل
خداحافظ
Pouya
09-13-2011, 03:27 AM
امیدوارم رافا بیگل شه تا حاش جا بیاد
ببینم از رو میره و تنیس رو کنار میزاره یا مربی ادمیزاد میاره ؟
فعلا تا اطلاع ثانوی تنیس تعطیل
خداحافظ
سلام خشی جون! بابا این بچه مچه ها ر بیخیال شو ، بیا چت باکس در مورد عمو پیت خودمون :655: صحبت کنیم!:583:
--------------------------------------------------------------------------------
قهرمانی سزاوارانه نواکم تبریک میگم. 2 ، 3 گیم دیدم فضایی بازی می کرد! البته الان این ممده میاد میگه بابا جو گیر نشین ، نادال اصلا تو زمین نبود!:434:
----------------------------------------------------------------------------------
درود به شرفت راجر که اون بازیو با این پسره انجام دادی!:866::655:
Mohammad Reza
09-13-2011, 03:30 AM
درود
تبریک میگم به هواداران نواک . . . خیلی خوب و با ثبات بازی کرد . . .
درود به شرف نادال و جنگندگیش . . . تا آخرین لحظه جنگید ولی باید قبول کرد که نادال با این ابزار بازی و با این گیم پلن نمیتونه نوله رو شکست بده . شاید بتونه خیلی بازیکنا رو ببره ولی جوکویچ رو نه ! هر چقدم رالی کنی باز فایده نداره این نواک ارور نمیده . سرویس هم که بد بود . .
امسال سال بسیار خوبی برای جوکویچ بوده . . . واقعا با این قهرمانی دیگه کاملش کرد . باز هم تبریک میگم . . .
ولی . . .
ادامه سال . . . بارکلیز :443:
Afshin
09-13-2011, 03:34 AM
نادال در پاره ای از بازی 120% ه خودش بود ولی نتونست ببره !
نوله واقعا شایسته ی قهرمانی بود و مجددا به طرفداراش تبریک میکم.
Yashar
09-13-2011, 03:37 AM
درود بر شرفت پسر
چه لذتی داره دیدن سینی دست نادال:434:
davidbeckham
09-13-2011, 03:44 AM
درود بر شرفت پسر
چه لذتی داره دیدن سینی دست نادال:434:
where is federer?:254::254::254:
نادال به هر کی ببازه فدررو مثل اب خوردن میبره که
حاضرم 1000 بار به نوواک ببازه ولی یه بار به فدرر نبازه
مرسی نوواک عالی بودی! :583::655::866::396:
فقط کاش انگشت پای من نشکسته باشه :243:
SABORI
09-13-2011, 03:45 AM
بازی خوبی بود مخصوصا گیم 3 از ست 2 و گیم 5 از ست 3
تبریک میگم به هواداران نواک
این بازی را که دیدم دلم بیشتر برای فدرر سوخت
یک سری از دوستان عقیده داشتند که اگر راجر به فینال میرسید برابر نادال میباخت اما با این بازی امشب ,,من خلاف این تصور میکنم
منم قهرمانيه نواك رو تبريك ميگم واقعاً شايسته قهرماني بود. نادال هم عالي بازي كرد ولي نشد كه نشد.
یک سری از دوستان عقیده داشتند که اگر راجر به فینال میرسید برابر نادال میباخت اما با این بازی امشب ,,من خلاف این تصور میکنم
فدرر 100 ٪میباخت به رافا
SABER FED
09-13-2011, 03:51 AM
ست سوم فوق العاده بود...خیلی وقت بود همچین بازیی ندیده بودم...
نادال بهتر از این نمیتونست بازی کنه!!!...این جوکوویچ رو فقط فدرر میتونست شکست بده که نشد!!!
تبریک به هواداران نوله...perfectبود...perfect!!!!:441::441:
من هنوزم ميگم راجر فينال ميومد به نادال ميباخت. تازه من فينالو ديدم بيشتر به حرف خودم رسيدم.راجر تو همون دو تا فورهند وينر اول روحيشو ميباخت. هيچ وقت بازيهاي ديگه راجر رو ملاك قرار نده بازي با نادال جريانش فرق داره.
Pouya
09-13-2011, 03:52 AM
فدرر 100 ٪میباخت به رافا
چه دقیقم حساب کردی ، حداقل یه چند درصد میزاشتی برا مصدومیتی ، عصبانیتی ، اشتباهی ، چیزی...!:434:
بازم تبریک میگم. ایشالا پاتم خوب شه و هیچیش نشده باشه!:443:
Nima93
09-13-2011, 03:52 AM
تبريك ميگم به طرفداران نواك.حقش بود.نوش جونش.نادال ديگه ازين بهتر نميشد.شايد بهترين بازي كل فصلشو انجام داد ولي با اين گيم پلن زياد جلو نواك به جايي نميرسه.
اينم كه ميگه امسال نواك رو ول كرده رو من قبول ندارم.امشب نشون داد كه خيلي براي شكستش مصممه ولي نتونست ببره.
Afshin
09-13-2011, 03:53 AM
اگه باخت مقابل نواک اینقدر واست عادیه چرا دو صفحه توی تاپیک فحش دادی به نادال و فک و فامیلش ؟!
milikan
09-13-2011, 03:54 AM
نواک طبق معمول بی نظیر و کم اشتباه بازی کرد.
واقعا امیدوار کننده س این موجود
نادال هم خیلی جنگنده و پرتلاش بود ولی فکر میکنم با این تاکتیکی که داره و ادامه ی این روند شکست نواک براش خیلی مشکله
چه دقیقم حساب کردی ، حداقل یه چند درصد میزاشتی برا مصدومیتی ، عصبانیتی ، چیزی...!:434:
بازم تبریک میگم. ایشالا پاتم خوب شه و هیچیش نشده باشه!:443:
:251: خب 99/99 ٪ :434: خوبه؟ نه پویا حتما یه چیزیش هست!دارم از درد میمیرم!!!!
مرسی :655:
Yashar
09-13-2011, 04:02 AM
این فدرر 30 سالست که 2 تا مچ پونت جلو این ابر مرد تنیس داشت و تو رولندم بردشش
1.نادال 30 ساله کجای رنک خواهد بود
2.نگران اون 1000 نباش که با این روندی دیده میشه محقق خواهد شد
3.همیشه گفتم بازم میگم تنها بازیکنی که خوب بلده از نقطه ضعفه بکهند راجر استفاده کنه ناداله واسه همینه که اکثرا راجرو می بره
4.همه میدونن که شماها از باخت راجر جلو نوله بیشتر از ماها ناراحت شدین
PowerVu
09-13-2011, 06:33 AM
رافای نازنین من... بعد از nمین باختت به جوکر، دنیا روی سرم خراب شد و یه عالمه اشک ریختم و غصه خوردم... سرم داره از درد میگرنی می ترکه و اشتهام حسابی کور شده و نتونستم لب به صبحانه بزنم. اما به هر حال، ماتادور زحمت خودش رو کشید ولی باید بدونه تا زمانی که در بازی خودش یه خونه تکونی اساسی نکنه محاله بتونه جوکوویچ در این سطح آماده رو ببره. کاش می تونستم خودمو به رافا برسونم تا یه عالمه حرف هایی که مدت هاست می خوام از نزدیک بهش بگم رو بشنوه.
اما جا داره پیروزی مقتدرانه نواک جوکوویچ رو خدمت همه ی طرفدارای دوست داشتنیش تبریک عرض کنم. نواک فوق العاده بازی می کنه و شایسته ی هم قهرمانی و هم نامبر وانی حال حاضر دنیاست. مطمئناً الان در صربستان غوغاست و مردم اون کشور حسابی خوشحالند و سر از پا نمی شناسن... خوش به حالشون... در حالی که من و همه ی عاشقای رافا داریم از ناراحتی و غصه دق می کنیم.
رافای من، فقط من موندم با این وضعیت چجوری می خوای خودت رو برای دیویس کاپ آماده کنی؟!
Behnam RF
09-13-2011, 07:10 AM
قهرمانی نواک رو تبریک میگم ، این جمله رو من در این فصل 100 بار نوشتم :434:
نواک دوبار ، با حذف شدن یک امتیاز فاصله داشت :243: ولی خب آخرش کاره خوده راجر بردن این نوله :655:
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.