توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگو پیرامون مسابقات گرنداسلم ویمبلدون!
Ahoura
06-24-2011, 06:20 PM
جیغ های شاراپووا خیلی زیاده از حد بلنده و روی اعصاب حریفاش تاثیر زیادی میزاره
تعجب می کنم چرا داوران چیزی بهش نمیگن
به هر حال زیبایی خارق العاده این امتیازات رو هم داره:434:
http://3.bp.blogspot.com/_bt0OBDvPY_c/TFUoeuhd4yI/AAAAAAAAAKA/do4UeicXZpI/s1600/maria-sharapova-bikini.jpg
دوست عزیز اگه قرار باشه تذکر بدن اول باید برن سراغ آزارنکا نه ماریا. در ضمن مگه خانه مد که خوشگلی امتیاز داشته باشه؟؟؟؟ من نمی دونم ما ایرانیا چرا اینقدر کوتاه فکر شدیم. باور کنید هیچ ملتی مثل ما نیست . این ما ایرانیا هستیم که همه چیزو تو قیافه می بینیم . فکر می کنیم هر کسی که خوشگله با بقیه فرق می کنه. نه دوست عزیز اونا دیدشون با دیده شما متفاوته و هیچ امتیازی به قیافه نمیدن.
Ahoura
06-24-2011, 06:27 PM
آره واقعا واسه رادیک متاسفم.....
خیلی دوستش دارم....یه ابهت خاصی داره....ولی الان که دارم اینو مینویسم ونوس بازی داره....راستی به لباس ونوس دقت کردید؟؟؟مثل لباس شب میمونه که انگار یه مهمونی یا پارتی میخواد بره....کلا این 2تا خواهرا و شاراپووا تنیس زنان رو زنده نگه داشتن.....وژنیاکی و بقیه توپ جمع کنن.....:434:((به طرفداراشون برنخوره ها))
ولی ما آخر نفهمیدیم امروز بازی نادال چه ساعتیه؟؟؟:240:
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟:Happy::Happy::Happy::Happy::Happy::Happy::Happy::Happy:
اینجوری که نمیشه شما هر توهینی بکنی بعد آخرش بیای بگی به طرفداراشون بر نخوره.
اگه می خوای بر نخوره اصلا نباید توهین کنی. در ضمن همین کرولاینی که شما بهش می گی
توپ جمع کن هر چی که باشه الان با اقتدار صدر جدول رو در دست داره و بزودی اولین گرندش رو
هم خواهد برد.
!! كيمياگر !!
06-24-2011, 06:36 PM
كرولاين. :866::655::866::655:
RAFA_NADAL
06-24-2011, 06:42 PM
شتر در خواب بیند پنبه دانه....
بشینید که کرولاین قهرمان بشه.
RAFA_NADAL
06-24-2011, 06:47 PM
همه میدونن که خواهران ویلیامز اگه آماده باشن کرولاین رو میخورنش....
ماریا هم یه دورانی سلطنت میکرد...ولی این کرولاین خوبه ولی نه در حد ماریا و خواهران ویلیامز.....:434:
delpotro
06-24-2011, 06:50 PM
شتر در خواب بیند پنبه دانه....
بشینید که کرولاین قهرمان بشه.
اگه روزی کرولاین گرنداسلم ببره من تا پایان عمر تنیس خانوم ها رو نگاه نمی کنم.
sirvan
06-24-2011, 07:36 PM
دوستان لی نا رو فراموش کردن که رولند گاروسو با اقتدار برد...
به نظرم او شانس اصلی قهرمانیه... 6013
Paymaan
06-24-2011, 07:42 PM
جان؟ یه 24 ساعت عقبی شما
Alireza Murray
06-24-2011, 07:45 PM
:254::254::254: دوست عزیز شما از دنیا عقبی ، لی دیروز باخت
sirvan
06-24-2011, 07:48 PM
:254::254::254: دوست عزیز شما از دنیا عقبی ، لی دیروز باخت
چی.... مرسی که خبرم کردی...
نمی دونستم
sirvan
06-24-2011, 07:49 PM
جان؟ یه 24 ساعت عقبی شما
مرسی دوست عزیز
Ahoura
06-24-2011, 08:16 PM
اگه روزی کرولاین گرنداسلم ببره من تا پایان عمر تنیس خانوم ها رو نگاه نمی کنم.
پس خودت رو آماده کن واسه اینکه دیگه هیچوقت تنیس زنان رو نگاه نکنی.:434:
koOsHa
06-24-2011, 08:17 PM
چه بلایی سر بازی نادال اومد ؟!
Rafaello
06-24-2011, 08:32 PM
دوست عزیز اگه قرار باشه تذکر بدن اول باید برن سراغ آزارنکا نه ماریا. در ضمن مگه خانه مد که خوشگلی امتیاز داشته باشه؟؟؟؟ من نمی دونم ما ایرانیا چرا اینقدر کوتاه فکر شدیم. باور کنید هیچ ملتی مثل ما نیست . این ما ایرانیا هستیم که همه چیزو تو قیافه می بینیم . فکر می کنیم هر کسی که خوشگله با بقیه فرق می کنه. نه دوست عزیز اونا دیدشون با دیده شما متفاوته و هیچ امتیازی به قیافه نمیدن.
الحق که ارسطو هم نمیتونست انقدر قشنگ فلسفه ببافه:434:
اتفاقا تو ایرانی ها یه قشری از همه بیشترن
اونایی که تا تقی به توقی میخوره ژست روشن فکری به خودشون میگیرن و فکر میکنن عقل کل هستن:434:
Ahoura
06-24-2011, 09:02 PM
یک رأی تا حضور مجانی در فینال ویمبلدون 2012
با یک رای ساده، شانس خود را برای دو بلیط و اقامت در هتل جهت تماشای مسابقه فینال زنان و مردان ویمبلدون 2012 امتحان کنید.
جایزه ها شامل دو بلیط کورت مرکزی (هم فینال زنان و هم مردان)، همراه با هتل در مرکز لندن، در شنبه شب (فینال 2012)
همچنین جوایز بسیار عالی دیگری نیز هستند:
دو بلیط کورت مرکزی در اولین دوشنبه مسابقات ویمبلدون 2012
دو بلیط کورت شماره یک در اولین دوشنبه مسابقات ویمبلدون 2012
40 عدد راکت تنیس امضاء شده توسط بزرگان تاریخ تنیس Bjorn Borg و Tim Henmanسفرای بانک HSBC
چگونگی رأی دادن:
خیلی سریع توضیح میدم
روی ایــــــــن (http://hsbc.wimbledon.com/default.aspx) لینک کلیک کنید.
به میانه های صفحه، جایی که 10 روز به صورت کارت های قرمز قرار دارند بروید.
در زیر خط قرمز Best Wimbledon Character، روی عکس مورد نظر (منصور بهرامی، مایه افتخار ما ایرانی ها {اولین عکس سمت راست ردیف اول}) کلیک کنید و صبر کنید تا پر رنگ بشه و در سمت راست هم، عکس منصور جان ظاهر بشه و هم، بنویسه: Vote For: Mansour Bahrami
سپس روی عبارت Vote For This -> x کلیک کنید تا به مرحله بعد بروید.
مشخصات خود را به صورت صحیح و با حروف انگلیسی (همانطور که در پاسپورتان نوشته شده) وارد کنید:
نام
نام خانوادگی
رایانامه (ایمیل)
کشور محل سکونت
روبروی جمله ی I agree to ... تیک بزنید.
بر روی Place Vote به منظور ثبت رأی کلیک کنید.
شما می توانید به مدت 10 روز و 10 بار این انتخاب ها را انجام دهید. فقط خواهش می کنم به منصور بهرامی رأی بدید. شاید بیشترین رأی رو نیاره اما همونطور که او ایران و ایرانی رو در سرتاسر جهان، در معتبرترین مسابقات گرند اسلم و روبروی ستارگان دنیای تنیس، همیشه سربلند کرده، بیائیم، این کوچکترین کار رو همگی به یادش با هم انجام بدیم.
5549
منصور بهرامی (سمت چپ) در کنار بیورن بورگ (Björn Borg) دارنده 11 عنوان پر افتخار گرند اسلم تنیس
او در تمام گرند اسلم های تنیس حاضره و هر بار با چندین اسطوره ی تنیس بازی می کنه. ستارگانی که مجموعاً ده ها عنوان و جام گرند اسلم و دیویس کاپ و ... رو در گالری افتخاراتشون دارند، مثل جان مکنرو، آندره آغاسی، بوریس بکر، ایوان لندل، جیمی کوری یر، مارک وودفورد و وودبریج (اسطوره های دوبل)، متس ویلندر، ایلی ناستاسه، گی فورژه، توماس موستر، آندرس گـومز و ...
اگر چند تا ایمیل داشته باشیم میشه چند بار رای بدیم؟؟؟
!PARADOX
06-24-2011, 09:16 PM
چه بلایی سر بازی نادال اومد ؟!
فکر کنم ادامه بازی فردا انجام می شه :243:
koOsHa
06-24-2011, 10:21 PM
فکر کنم ادامه بازی فردا انجام می شه :243:
دلیلش چی بوده ؟
Ahoura
06-24-2011, 10:31 PM
دلیلش چی بوده ؟
مشخصه دیگه. دلیلش بارندگی بود.
Mohammad Reza
06-24-2011, 11:55 PM
57 وينر و فقط 7 خطا!!!اين آمار تقريبا غير قابل باور است...اين آمار فلي است
28 فلي>23 اندي ايس...باز هم عجيب...
او بعد بازي اشاره كرد من در سه ست Solid بازي كردم...فلي
چه كسي باور مي كرد در دو تايبريك پشت سر هم اندي ببازد(آن هم با نتايج مشابه در تايبريك)!
" او با فورهند خود خوب دفاع كرد و نقش برجسته بازي بود...او بهتر از من بازي كرد..."اندي گفت...به نظر ميرسيد در مصاحبه اش كامل باخت را قبول كرده...
لحظات سختي براي اندي آمريكايي است!چه كسي فكرش را ميكرد...به اين زودي...اين شگفتي بزرگ بود...
چه كسي فكرش را مي كرد سه بار فيناليست ويمبلدون در اين دور حذف شود!!!
به اميد موفقيت اين تنيسور دوست داشتني...
6014
davidbeckham
06-25-2011, 12:04 AM
به نظرم رادیک به ته خط رسیده
بهتره واسه خودش هم که شده کنار بکشه
davidbeckham
06-25-2011, 01:35 AM
نوواک در فیس بوکش نوشت:
I play tomorrow on the centre court 3rd match from 13h against Baghdatis - so the rain wont be the problem :). Sutra igram treci mec na centralnom protiv Bagdatisa. Centralni ima krov pa nece biti problem sa kisom :) Greetings from your "squirrel whisperer" ;)
PowerVu
06-25-2011, 05:03 AM
اگر چند تا ایمیل داشته باشیم میشه چند بار رای بدیم؟؟؟
با توجه به اینکه اصولاً یک فرد حقیقی فقط یک آدرس ایمیل دارد، درباره ی این مورد، مطلبی در سایت ویمبلدون ذکر نشده است.
Pouya
06-25-2011, 07:10 AM
بازی های امروز (از نیمه پایین جدول) :
کوارتر 3 - نیمه بالا :
فرر - بک ، سونگا - گونزالز
کوارتر 3 - نیمه پایین :
یوژنی - آلماگرو ، فدرر - نلبندیان
کوارتر 4 - نیمه بالا :
سودرلینگ - تومیچ ، مالیس - ملزر
کوارتر 4 - نیمه پایین :
جوکوویچ - بگداتیس ، لودرا - لو
------------------------------------------------------------
3rd round fearless forecast :434: : part 2
ferrer in 4
tsonga in 5
youzhny in 5
federer in 3
soderling in 4
malisse in 4
lu in 5
djokovic in 4
AndreS
06-25-2011, 09:03 AM
ولی ما آخر نفهمیدیم امروز بازی نادال چه ساعتیه؟؟؟:240:
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟
سلام دوست عزیز !
من فکر میکنم بعد از هر راند این سوال که نادال چه ساعتی بازی داره تو ذهنتون نقش میبنده امیدوارم بعد از این پست مشکلتون حل شه
وقتی کورت ها کمتر از تعداد بازی ها باشه به ناچار باید در یک کورت چند بازی انجام شه و به طبع یکی پس از دیگری
در هر کورت بازی اول سر تایم مشخص شده انجام میشه و بازی دوم پس از اون و بازی بعد هم.....
اولین بازی سنتر کورت و کورت شماره1 از ساعت 4:30 به وقت ایران و بقیه کورت ها از3:30 شروع میشه
خب برای اینکه شما بفهمید به عنوان مثال نادال ساعت چند بازی میکنه باید دو چیز رو بدونید :
نادال در چه کورتی بازی داره
بازی نادال چندمین بازی اون کورت هست
مثال اول : دیروز بازی نادال به دلیل بارندگی به امروز موکول شد . امروز ادامه بازی نادال در همون کورت دیروز (کورت شماره 1) برگزار میشه و بازی نادال اولین بازی خواهد بود (یعنی ساعت 4:30)
مثال دوم : بازی فدرر امروز در کورت مرکزی هست و دومین بازی . پس بازی فدرر بعد از انجام اولین دیدار سنتر کورت (Jarmila Gajdosova VS Caroline Wozniacki) برگزار خواهد شد.
اضافه کنم که اطلاعات مربوط به بازی های هر کورت وساعت اون رو میتونید از سایت رسمی مسابقات مشاهده کنید http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/index.html
==========
از همه این حرفها که بگذریم PowerVu عزیز تمامی این اطلاعات رو در این (http://tennistalkers.com/showthread.php?p=52211) تاپیک قرار میده (که دوستان هم بارها و بارها اشاره کردن)
Tarannom
06-25-2011, 09:51 AM
راجر فدرر :866: vs داوید نالبندیان :866:
زیباترین و حساس ترین بازی امروز:655::441:
Ahoura
06-25-2011, 10:09 AM
سوییس یا آرژانتین
RAFA_NADAL
06-25-2011, 10:50 AM
دوست عزیز فوق العاده از راهنماییتون ممنونم.....
واقعا یکی نبود جواب بده.....میان هی پست بیخودی میدن ولی جواب سوال ما رو نمیدن..:866:
RAFA_NADAL
06-25-2011, 01:24 PM
ایشالا امروز راجر میبازه.....ببینیم نعلبندیان حریف این غول بی شاخ و دم میشه یا نه....
marvelous10
06-25-2011, 01:28 PM
نکنه نعلبندیانم ایرانیه؟خیلی فامیلش اینوریه ها:434:
ایشالا امروز راجر میبازه.....ببینیم نعلبندیان حریف این غول بی شاخ و دم میشه یا نه....
دیگه گنده تر از دهنت داری حرف میزنی :379:. احترام خودتو نگه دار
davidbeckham
06-25-2011, 02:09 PM
رافا تو فیس بوکش نوشت:
Preparándome en el vestuario para continuar el partido contra Muller. Esperemos que la lluvia nos deje jugar.
I'm getting ready in the locker room to continue the match with Muller. I hope it doesn´t rain.
Pouya
06-25-2011, 02:53 PM
آخرین بازی های دور دوم هم دیروز برگزار شد. از مهم ترین بازیکنان حذف شده در این دور می توان به این ها اشاره کرد:
رائونیچ ، ورداسکو ، چلا ، کارلوویچ ، هریسون ، دیمیتریف ، ایزنر ، هیوئیت ، آندریف ، ترویسکی.
------------------------------------------------------------------------------------
Second round fearless forecast!:434:: part 1
nadal in 3 A
raonic in 4 B
del potro in 3 A
simon in 5 C
fish in 3 A
verdasco in 5 D
chela in 4 F
berdych in 3 A
murray in 3 A
ljubicic in 4 A
gasquet in 3 A
wawrinka in 3 F
monfils in 3 B
karlovic in 3 F
lopez in 4 A
roddick in 3 A
Second round fearless forecast :434: : part 2
ferrer in 4 B
garcia lopez in 3 F
gonzalez in 3 A
tsonga in 4 A
isner in 4 F
youzhny in 5 C
nalbandian in 3 B
federer in 3 A
brain : soderling in 4 - heart : hewitt in 4 B
tomic in 4 B
malisse in 3 B
melzer in 3 B
lu in 5 C
llodra in 3 B
baghdatis in 5 C
djokovic in 4 B
Second round grade : (B-)l
Rafaello
06-25-2011, 04:45 PM
تبریک دوستان
با اینکه رافا سه هیچ برد ولی بازی سنگین بود بویژه در ست های اول و دوم
دیروز رافا خوب نبود ولی امروز خوب بود و خوب سرویس زد.
Rafaello
06-25-2011, 04:47 PM
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/27/fullj.5ce3a98086fe08abd24cef75a546b7d4/5ce3a98086fe08abd24cef75a546b7d4-getty-_.jpg
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/49/fullj.f4ae0c4042a672c304a92b584c45ab61/f4ae0c4042a672c304a92b584c45ab61-getty-_.jpg
Nima88
06-25-2011, 06:19 PM
نادال- دلپو حساسترین بازی دور چهارم.به امیدی پیروزی رافا
http://up.iranblog.com/images/k9su4xhv8swdtcdeg9y.jpg (http://up.iranblog.com/images/k9su4xhv8swdtcdeg9y.jpg)
http://up.iranblog.com/images/lq1sbdkjgogyrwry9ycu.jpg (http://up.iranblog.com/images/lq1sbdkjgogyrwry9ycu.jpg)
delpotro
06-25-2011, 06:36 PM
Throw Rafa out
http://up.iranblog.com/images/8ewz4k4a2pslkn5jnhd.jpg
Pouya
06-25-2011, 06:37 PM
درود به شرفت راجر!:866: عالی بازی کردی. همین جوری بازی کنی کسی جلودارت نیس. از نظر من این مهم ترین بازی تا نیمه نهایی بود.
نلبندیانم خیلی خوب بود و واقعا تلاشش قابل تحسین بود. از معدود بازیکنایی که مستحق اینن که بهشون خسته نباشید بگم. آخرای بازی مثل لیتون می جنگید.:434: مطمئنم اگه تو جدول یه جای دیگه بود ، بالاتر میومد. خسته نباشی مرد.:441:
pouriya.alex
06-25-2011, 06:40 PM
راجر، راه تو را میخواند...:655:
4steps to chapmionship
mh_nik
06-25-2011, 08:35 PM
هر جا سخن از تنیس به معنای واقعی بر زبان است , نام بزرگ راجر کبیر است که میدرخشد.
هر جا سخن از ویمبی است , جشن و شادی هفتمین قهرمانی راجر در میان است.
ROGER LET'S GO FOR 7th CHAMPION
:441:
6099
peikan
06-25-2011, 08:40 PM
درود به شرفت راجر!:866: عالی بازی کردی. همین جوری بازی کنی کسی جلودارت نیس. از نظر من این مهم ترین بازی تا نیمه نهایی بود.
نلبندیانم خیلی خوب بود و واقعا تلاشش قابل تحسین بود. از معدود بازیکنایی که مستحق اینن که بهشون خسته نباشید بگم. آخرای بازی مثل لیتون می جنگید.:434: مطمئنم اگه تو جدول یه جای دیگه بود ، بالاتر میومد. خسته نباشی مرد.:441:
خیلی جلو خودت بلند میشی.نلبندیان اصلا اماده نبود.اسون ترین بازی فدرر بود نه سخت ترین .زیاد امید وار نباش که ی:434::434::434::434:ک دفعه دیدی راحت فدرر اوت شد.
Paymaan
06-25-2011, 08:47 PM
how politely and cutely Roger Federer is listening to sachin!!!! so cute :)
Sachin Tendulkar یکی از بهترین کریکت بازان تاریخ است.:866:
Pouya
06-25-2011, 08:59 PM
خیلی جلو خودت بلند میشی.نلبندیان اصلا اماده نبود.اسون ترین بازی فدرر بود نه سخت ترین .زیاد امید وار نباش که ی:434::434::434::434:ک دفعه دیدی راحت فدرر اوت شد.
1.من نظر خودمو گفتم. ادعای درست بودنشم ندارم. خیلی ها گفتن نلبندیان آماده نبود ،ولی به نظر من خوب بازی کرد.
2.نگفتم سخت ترین ، گفتم مهم ترین.:379:
3.بشین و منتظر باش که راحت اوت شه.:443:
RAFA_NADAL
06-25-2011, 09:02 PM
خوب بهترین کریکت باز تاریخه.....چه ربطی به راجر داره؟؟؟؟:379:
آهان.....راجـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر میخواد خودش رو اینجوری معروف کنه.....دیگه کاریش نمیشه کرد....
راجره و همین کاراش....:434:
راجر بازم به رافا بخوره میبازه....ببینید من کی گفتم.....:655:
Pouya
06-25-2011, 09:04 PM
ایول برنارد. خوب حال رابین وودو گرفتی.:655::441:
ایول یوژنی. آلماگرو دیگه داشت پررو میشد.:655:
درود به شرفت لودرا.:866::655: ببینم دور بعد چه میکنی!
Pouya
06-25-2011, 09:21 PM
بخش هایی از صحبت های راجر فدرر:
"I thought today was a particularly good performance by my side, on my serve again," assessed Federer. "I think I played a great match."
The six-time winner of The Championships won 41 per cent of his return points, breaking the Argentine five times to take the match in one hour and 46 minutes. He is yet to drop a set in the tournament. "I'm using basically everything in my arsenal, the slice, the drive and so forth," said Federer. "I've been playing really well. I've gotten through the matches comfortably and that's very nice."
“I think I’m playing a bit better than last year,” he told the BBC after the match. “This year maybe I’m just a bit more confident on my serve and then obviously more relaxed from the baseline and on the return. I hope I can keep it going.”
Federer increases his head-to-head lead over Nalbandian to a 12-8 record and improves to 3-2 in Grand Slam clashes, having now played each other at all four majors.
ali_asa1367
06-25-2011, 10:04 PM
به نظر من با بازی که امروز نادال انجام داد اگه همین طور مقابل دل پورتو بازی کنه به مشکل می خوره .return نادال امروز خیلی ضعیف بودو
davidbeckham
06-25-2011, 10:15 PM
ایول نوواک:866:
خوب حال باقداتیس مسخره رو گرفت
تا باشه واسه من روپایی نزنه:3t1:
http://tennis-image.com/images/85171974237126883930.jpg
sirvan
06-25-2011, 10:15 PM
اوووووووووووووووووووووه...
عجب بازی ای بوددددددد...
هیجانی ترین بازی این فصل ویمبلدون...
نوواک 3-1 مارکوس بقداتیس رو برد...
اووووووووووووووووووووه...:441:
ali_asa1367
06-25-2011, 10:18 PM
بازی فوق العاده قشنگی بود و نوله هم حسابی عصبی شده بودو
ali_asa1367
06-25-2011, 10:21 PM
سودرلینگ در آستانه حذف شدنه
Paymaan
06-25-2011, 10:23 PM
خوب بهترین کریکت باز تاریخه.....چه ربطی به راجر داره؟؟؟؟:379:
آهان.....راجـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر میخواد خودش رو اینجوری معروف کنه.....دیگه کاریش نمیشه کرد....
راجره و همین کاراش....:434:
راجر بازم به رافا بخوره میبازه....ببینید من کی گفتم.....:655:
واقعا برات متاسفم که اینطوری فکر میکنی. راجر میخواد معروف بشه یا رافا که میره خودشو میمالونه به شکیرا؟
Pouya
06-25-2011, 10:26 PM
از آستانه گذشت. 3-0 به Tomic باخت. اون با تاخیر بود.
Saeid
06-25-2011, 10:27 PM
ویمبلدون: بازیکنان زن اروپای شرقی همهجا هستند
کارولاین وزنیاکی نفر اول تنیس زنان جهان از دانمارک امروز با شکست دادن یامیلا گایدوسووا از استرالیا به دور چهارم رفت. این دو که در رده بندی جهانی ۲۷ پله با هم اختلاف دارند در اصل اهل اروپای شرقی هستند که جزو مهاجرین به غرب به حساب میآیند.
وزنیاکی با اینکه خودش در دانمارک به دنیا آمده، پدر و مادری لهستانی دارد که به دانمارک مهاجرت کردهاند و گایدوسووا، زاده براتیسلاوا در چکسلواکی سابق است که بعدا به استرالیا پناهنده شده است. اما تنها این دو در میان بازیکنان تنیس زنان نیستند که چنین وضعی دارند.
آلکساندرا وزنیاک بازیکن کانادائی هم پدر و مادر لهستانی دارد و آندرا پتکوویچ بازیکن آلمانی هم متولد بوسنی و هرزگوین است. در میان بازیکنان زن آمریکائی هم تعداد زیادی مهاجر از اروپای شرقی وجود دارد.
بطور کلی در میان ۳۲ نفر اول رده بندی جهانی زنان جهان بیست بازیکن هستند که یا اهل روسیه و کشورهای اروپای شرقی هستند یا اصلیتشان از آنجاست. شناخته شده ترین آنها به غیر از وزنیاکی، ورا زووناروا، استولانا کوزنتسوا و ماریا شاراپووا از روسیه، ویکتوریا آزارنکا از بلاروس و یلنا یانکوویچ و آنا ایوانوویچ از صربستان هستند.
به نظر میرسد که تب تنیس در میان زنان اروپای شرقی روز به روز داغتر میشود اما این تب از کجا آغاز شد و چگونه به اینجا رسید؟
در دوران اقتدار کمونیسم در شوروی سابق و کشورهای اروپای شرقی، شناخته شده ترین تنیسباز زن از اروپای شرقی مارتینا ناوراتیلووا، قهرمان نامدار تنیس از چکسلواکی سابق بود که بعدها به آمریکا مهاجرت کرد.
البته بازیکنان دیگری هم بودند مانند هلنا سوکووا، هموطن مارتینا. اما موفقیت مارتینا در عرصه تنیس جهان او را به صورت نمادی از موفقیت برای هموطنانش و زنان ورزشکار سایر کشورهای اروپای شرقی درآورد. یک نمونه خوب مارتینا هینگیز، قهرمان سابق جهان است که مادرش که مربی تنیس از چکسلواکی سابق است نام او را مارتینا گذاشت تا مانند ناوراتیلوا قهرمان شود که شد.
پس از سقوط اتحادجماهیر شوروی و آزاد شدن کشورهای اروپای شرقی از سلطه کمونیسم، زرق و برق و ثروت تنیس، دختران این کشورها را به سوی این ورزش سوق داد. گروه گروه دختران نوجوان در آموزشگاههای تنیس نام نویسی کردند و از میان آنان قهرمانان امروز فارغالتحصیل شدند.
در همین حال بوریس یلتسین، اولین رئیس جمهوری روسیه آزاد شده که علاقه زیادی به تنیس داشت، گسترش این ورزش در روسیه را جزو برنامههای اصلی خود قرار داد. اولین بازیکن زن روس که در جهان درخشید، آنا کورنیکووا بود و پس از او شاراپووا و دیگران پا به عرصه تنیس گذاشتند.
در حال حاضر به سبب نزول تنیس در آمریکا و در میان زنان اروپای غربی و استرالیا، اکثر بازیکنان حرفهای رده بالا در تنیس زنان از اروپای شرقی هستند و اگر این روند به همین سرعت پیشرفت کند، در چند سال آینده احتمالا تمام قهرمانان تنیس زنان از روسیه و کشورهای اروپای شرقی خواهند بود.
BBC
Saeid
06-25-2011, 10:37 PM
ویمبلدون: بر سر تنیس آمریکا چه آمده؟
دیروز آمریکائی ها تنها امید خود برای قهرمانی در قسمت مردان ویمبلدون را از دست دادند. اندی رادیک نفر دهم جهان و نفر اول آمریکا در رده بندی تنیس بازان حرفه ای در دور سوم مغلوب فلیسیانو لوپز از اسپانیا شد که در رده بندی جهانی در ردیف چهل و چهارم ایستاده است.
نحوه شکست رادیک غیر منتظره بود. او که در دو دور اول حتی یک ست هم نباخته بود، در برابر لوپز در سه ست متوالی شکست خورد. البته نباید تنیسی را که لوپز ارائه داد دست کم گرفت اما شاید خستگی یکی از علت های شکست رادیک بود.
مسابقه دور دوم این بازیکن محبوب آمریکائی به سبب بارندگی روز چهارشنبه به دیروز موکول شد و او تنها یک شب وقت استراحت داشت. البته بازیکنان حرفه ای و با تجربه به این نحو بازی کردن عادت دارند و به ویژه در هوای متغیر لندن همیشه باید انتظار بارندگی و به عقب افتادن مسابقات را داشته باشند.
رادیک که ۲۹ سال دارد تا کنون در جام آزاد آمریکا به مقام قهرمانی رسیده اما در اینجا با اینکه سه بار فینالیست بوده هرگز نتوانسته این جام را به خانه ببرد. او در سال های ۲۰۰۴، ۲۰۰۵ و ۲۰۰۹ به فینال ویمبلدون رسید که هر سه بار در مقابل قدرت برتر راجر فدرر از سوئیس ناکام ماند.
رادیک که در سال ۲۰۰۳ نفر اول جهان بود و از آن پس تا کنون همواره جزو ده نفر اول جهان بوده و در ۴۸ تورنمنت به فینال رسیده که ۲۹ بار در آن مرحله پیروز شده است. او در ده سال گذشته پس از بازنشستگی پیت سمپراس و آندره آغاسی، موفق ترین و افتخارآفرین ترین بازیکن آمریکائی بوده، اما معلوم نیست پس از او تنیس آمریکا چه خواهد کرد.
در حال حاضر به غیر از رادیک فقط پنج آمریکائی دیگر جزو صد نفر اول رده بندی جهانی هستند که از میان آنان تنها ماردی فیش است که جزو بیست نفر اول است و در واقع در پله نهم ایستاده که یک پله بالاتر از رادیک است.
آمریکائی ها امروزه حسرت دوره هائی را می خورند که رقابت اصلی تنیس بین آمریکائی ها بود. دوران جیمی کانرز و جان مک انرو و پس از آن مبارزات جیم کوریر و پیت سمپراس و آندره آغاسی. اما آخرین باری که یک مرد آمریکائی در یک گرن اسلم موفق شد، سال ۲۰۰۳ بود که رادیک قهرمان جام آزاد آمریکا شد. تیم جام دیویس آمریکا، که زمانی پیروزمندترین تیم این جام بود هم از سال ۲۰۰۷ ناموفق بوده است.
در قسمت زنان هم وضع از این بهتر نیست. بغیر از سرینا و ونوس ویلیامز که در ردیف های ۲۵ و ۳۰ هستند، تنها پنج آمریکائی دیگر جزو صد نفر اول رده بندی جهانی هستند که هیچکدام تا کنون درخشش قابل توجهی در عرصه تنیس بین المللی نداشته اند.
با این همه در تنیس زنان خواهران ویلیامز توانسته اند در ده سال گذشته بیست مقام قهرمانی گرن اسلم و هشتاد تورنمنت دیگر را به آمریکا ببرند. معلوم نیست که اگر این دو خواهر که کم کم به آخر خط می رسند نبودند تکلیف تنیس زنان آمریکا چه بود.
تعجب در این است که در آمریکا بیش از هر کشور دیگری در جهان پول خرج تنیس می شود و بهترین آموزشگاه های تنیس دنیا در ایالت های فلوریدا و کالیفرنیا در آن کشور هستند. گروه گروه بازیکنان جوان از سراسر جهان در این آموزشگاه ها تعلیم می بینند. اما سال ها است که هیچ قهرمان آمریکائی از آنجا فارغ التحصیل نشده است.
شاید باید در انتظار نسل جدیدی از بازیکنان تنیس آمریکائی نشست تا به میدان بیایند و آبروی رفته تنیس آمریکا را به آن بازگردانند وگرنه از اینهائی که فعلا در عرصه هستند نمی توان چنین انتظاری داشت.
BBC
Rafaello
06-25-2011, 10:46 PM
به نظر من با بازی که امروز نادال انجام داد اگه همین طور مقابل دل پورتو بازی کنه به مشکل می خوره .return نادال امروز خیلی ضعیف بودو
این طور نیست
مطمئن باش رافا در بازی با نواک یا فدرر اینطور بازی نمی کنه
فدرر که وقتی به رافا میخوره از نظر روحی به هم میریزه و ارور پشت ارور:434:
نواک رو هم یه کاریش می کنیم:434:
به نظر من امروز رافا خوب بود, دست کم از دیروز خیلی بهتر بود
این طور نیست
مطمئن باش رافا در بازی با نواک یا فدرر اینطور بازی نمی کنه
فدرر که وقتی به رافا میخوره از نظر روحی به هم میریزه و ارور پشت ارور:434:
نواک رو هم یه کاریش می کنیم:434:
به نظر من امروز رافا خوب بود, دست کم از دیروز خیلی بهتر بود
خیلی عجیبه که شما جز فرار مغزها نمیشید با این هوش و زکاوت عالیتون و استدلال های بی نظیر :441::3t1:
همش همين حرفا در مورد نادال زده ميشه ولي نميدونم چرا هميشه حداقل تا فينال مياد!!!
واقعا برات متاسفم که اینطوری فکر میکنی. راجر میخواد معروف بشه یا رافا که میره خودشو میمالونه به شکیرا؟
جناب درست حرف بزن وقتی داری در مورد بازیکنی نظر میدی که کلی تو این فروم هوادار داره
من که تو پست اون کاربر، چنین اهانتی که تو به رافا کردی نمیبینم
:3t1:
درود
البته مولر خیلی خوب سرویس زد، حتی توپ رو ریترن ناقص هم نمیشد کرد،من تاحالا ندیده بودم یه بازیکن انقد دقیق و راحت به تی سرویس بزنه:350:
ولی خب رافا ست 3 تلافی کرد:655:
marvelous10
06-25-2011, 10:59 PM
نوواک چش شده بود امروز؟:243:چرا اینقدرررر افتضاح بود خدا بش رحم کرد که بغدادتیس انگاری اصلا تنیس بلد نبود والا نوواک به راحتی تمام میباخت.چیزیش شده؟مصدومِ من نمیدونم؟:379:با کسی دعوا کرده؟:251:
Rafaello
06-25-2011, 11:04 PM
خیلی عجیبه که شما جز فرار مغزها نمیشید با این هوش و زکاوت عالیتون و استدلال های بی نظیر :441::3t1:
تبریک میگم به هوش و ذکاوت شما, از کجا فهمیدی؟
اتفاقا قصدشو دارم ولی تو ته صفم و دوستان با هوش و ذکاوتی جلوم ایستادن که من به گرد پاشون هم نمیرسم و نوبت به من نمی رسه:434:
تبریک میگم به هوش و ذکاوت شما, از کجا فهمیدی؟
اتفاقا قصدشو دارم ولی تو ته صفم و دوستان با هوش و ذکاوتی جلوم ایستادن که من به گرد پاشون هم نمیرسم و نوبت به من نمی رسه:434:
ایشالله کی نوبتت میشه؟ اگه بری که من خودکشی می کنم . دیگه کسی نیست واسم تحلیل کنه از راجر
PowerVu
06-25-2011, 11:13 PM
دوست عزیز از اطلاع رسانی شما ممنونیم. با توجه به اینکه تمام نتایج مسابقات در حال انجام و مسابقات به تمام رسیده، در لینک اسکوربورد سایت به راحتی قابل دسترسه و طبق قراردادهای سایت، به اعلام نتایج و برد و باخت تک تک تنیس بازان نیازی نیست، لطف بفرمایید این جملات کوتاه را در قسمت ChatBox (http://tennistalkers.com/misc.php?do=cchatbox) سایت که در امضای بنده و بالای صفحه مشاهده می فرمایید، مطرح کنید.
دوستان زیادی هستند که می خواهند از مطالب مفید داخل بخش ویمبلدون استفاده کنند اما تعداد صفحات و پست های زیاد اینچنینی واقعاً این دسته از کاربران را سر درگم می کند. ملاحظه می فرمایید که هنوز ویمبلدون به هفته ی دوم وارد نشده اما 312 پست و 32 صفحه در این تاپیک دیده می شه.
با پوزش فراوان از شما، تاپیک اصلی مسابقات، «چَت روم» نیست.
سپاسگزارم
Pouya
06-25-2011, 11:14 PM
دور سوم هم دقایقی پیش به پایان رسید و در یکی از زیباترین بازی های امسال نواک جوکوویچ در دیداری سخت موفق شد 3-1 مارکوس بگداتیس سخت کوش را شکست دهد. اما مهمترین حذف شده این دور - در کنار اندی رادیک که دیروز به فلسیانو لوپز باخت - رابین سودرلینگ سوئدی بود که در سه ست پیاپی بازی را به برنارد تومیچ (تامیک) 19 ساله واگذار کرد. این 2 تنها بازیکنانی از جمع 8 سید برتر بودند که از راه یابی به هفته دوم ویمبلدون باز ماندند. از دیگر نتایج مهم این دور می توان به پیروزی 3-0 لودرا مقابل لو ، برد 3-1 یوژنی در برابر آلماگرو ، شکست فرناندو گونزالز از جو ویلفرد سونگا و پیروزی دلپوترو در مقابل سیمون اشاره کرد.
فردا بازی ها برگزار نمی شوند و دور چهارم یا همان مرحله 1/8 نهایی از روز دوشنبه پیگیری خواهد شد.
بازی های مرحله 1/8 نهایی:
کوارتر 1 :
نادال - دلپوترو ، فیش - بردیچ
کوارتر 2 :
ماری - گاسکه ، لوپز - کوبوت
کوارتر 3 :
فرر - سونگا ، فدرر - یوژنی
کوارتر 4 :
تومیچ - مالیس ، جوکوویچ - لودرا
----------------------------------------------------------
fourth round fearless forecast :434:
nadal in 5 (if injured : del potro in 4 (
berdych in 3
gasquet in 4
lopez in 4
tsonga in 5
federer in 3
tomic in 4
djokovic in 4
----------------------------------
3rd round fearless forecast :434: : part 1
nadal in 3 A
del potro in 4 B
fish in 4 A
berdych in 3 A
murray in 4 A
gasquet in 5 C
monfils in 4 D
roddick in 3 F
3rd round fearless forecast :434: : part 2
ferrer in 4 B
tsonga in 5 C
youzhny in 5 B
federer in 3 A
soderling in 4 F
malisse in 4 B
lu in 5 F
djokovic in 4 A
Third round grade : B
Rafaello
06-25-2011, 11:22 PM
ایشالله کی نوبتت میشه؟ اگه بری که من خودکشی می کنم . دیگه کسی نیست واسم تحلیل کنه از راجر
آخه نفر جلوییم شمایی
شما باید بری که نوبت به من برسه رفیق:434:
اما در مورد وضعیت روحی فدرر در بازی های رودررو با رافا
مگه غیر از اینه که فدرر از نظر روحی کم میاره و خیلی ارور میده؟
فینال رولند گاروش رو که هنوز یک ماه ازش نگذشته دوباره نگاه کن, فدرر 2-5 جلو افتاد و حتی setpoint داشت, همه گفتن کار تمومه که رافا جانانه برگشت و البته ارورهای وحشتناک فدرر هم خیلی کمکش کرد و رافا راحت تر از نوش جان کردن یک جام آبجو فدرر رو برد.
نوشته های طرفداران تعصبی فدرر رو پس از اون بازی بخون, از هر ده نفر, یازده نفرشون در مورد ضعف روحی فدرر در مقابل رافا داد سخن دادن.
بقیه بازی هاشون هم بدون سرسوزنی توفیر به همین صورته.:443:
آخه نفر جلوییم شمایی
شما باید بری که نوبت به من برسه رفیق:434:
اما در مورد وضعیت روحی فدرر در بازی های رودررو با رافا
مگه غیر از اینه که فدرر از نظر روحی کم میاره و خیلی ارور میده؟
فینال رولند گاروش رو که هنوز یک ماه ازش نگذشته دوباره نگاه کن, فدرر 2-5 جلو افتاد و حتی setpoint داشت, همه گفتن کار تمومه که رافا جانانه برگشت و البته ارورهای وحشتناک فدرر هم خیلی کمکش کرد و رافا راحت تر از نوش جان کردن یک جام آبجو فدرر رو برد.
نوشته های طرفداران تعصبی فدرر رو پس از اون بازی بخون, از هر ده نفر, یازده نفرشون در مورد ضعف روحی فدرر در مقابل رافا داد سخن دادن.
بقیه بازی هاشون هم بدون سرسوزنی توفیر به همین صورته.:443:
من خیلی وقته رفتم و برگشتم حالا نوبت شماست . :443:
در ضمن در مورد وضعیت روحی خود منم گفتم راجر از نظر فشار روانی و روحی بازی رو واگذار کرد . ولی الان بحث ویمبلدون وسطه که شما پای رولند رو میاری وسط . فکرم چیز خوبیه واسه بعضی مواقع که اینجا چمنه و دیگه خبری از این ارورا نیس که رافا تاپ اسپسن بزنه رو بک راجر و توپ باونس بگیره و راجر ارور بده :443:
Mohammad Reza
06-26-2011, 12:37 AM
آهنگ زيبا ويمبلدون...
مطمئن هم نيستم كه اين تم اصلي ويمبلدون باشه چرا كه ممكنه تغييرات زيادي كرده باشه....براي همين چند تا گذاشتم.
6102
6103
6104
PowerVu
06-26-2011, 07:24 AM
دیروز، پس از چند روز بارانی که باعث می شد مسابقات زیادی کنسل شده و به روز بعد موکول شوند، نهایتاً تمامی دیدارهای برنامه ریزی شده به اتمام رسیدند و برای "اولین بار" فقط یک مسابقه دوبل، ناتمام ماند.
با توجه به 3 از 5 بودن مسابقات انفرادی و دوبل آقایان در ویمبلدون، مشاهده شد که در دو روز آخر، تعدادی از مسابقات دوبل آقایان به صورت 2 از 3 برگزار شوند و این موضوع باعث تعجب علاقه مندان پیگیر این بخش از مسابقات شد.
به دلیل کنسل شدن پی در پی مسابقات بخش دوبل آقایان به خاطر بارش باران و به جهت جلوگیری از طولانی شدن بیش از حد این دور، (به عنوان مثال بازی دور اول باب و مایک برایان، Seed اول مسابقات در بخش دوبل، چهار روز پشت سر هم کنسل شد تا بالاخره دیروز در "کورت 19" به انجام رسید!!) از سوی برگزار کنندگان تصمیم گرفته شد تا «فقط در دور اول مسابقات بخش دوبل آقایان»، بازی ها به صورت 2 از 3 ست برگزار گردند تا با اتمام دور اول، از دور دوم همان قانون همیشگی 3 از 5 بر مسابقات دوبل نیز اعمال شود.
درود
من از این سابین لیزیکی خیلی خوشم اومد،:shame: خیلی حال کردم وقتی نا لی رو حذفش کرد، اصلا باور کردنی نبود، داشت میباخت که یهویی بازی رو برگردوند:655:
واقعا که بی ثباتی موج میزنه تو تنیس زنان، زووناروا به همین زودی حذف شد:240:
امیدم به کویتوا و همین سابین لیزیکیه، البته سابین تا اینجاش هم خوب بوده
از طرف دیگر این MJMS واقعا بازیش چشم نوازه، حیف که سرویس اول خوب نداره وگرنه تنها بازیکن تنیس زنیه که به زیبایی سرو اند والی کار میکنه، البته معلوم بود که جلوی و ویلیامز با اون ریترن های وحشتناک کار به جایی نمیبره،ولی فوق العاده بود که چند از سرویس های سنگین ویلیامز رو با دراپ شات امتیاز میگرفت:350::441:
Mohammad Reza
06-26-2011, 09:03 AM
هنمن براي سرويس هاي نواك خوشحال است!او معتقد است پس از 12 ماه مشكل در سرويس او حالا آماده تر از هميشه به نظر مي رسد..."12 ماه پيش من نگراني واقعي در مورد سرويس جوكويچ داشتم..او بسيار دابل فولت مي كرد،اين يك مسئله فني است كه هنگامي كه او سرويس ميزد بازو و آرنج او بسيار پايين بود ولي الان او خيلي بهتر سرويس ميزند و بهتر از سال گذشته شده است و بيشتر براي اين است كه موقعيت دستش بهتر شده است...من بازي او را نگاه كردم و فكر ميكنم درصد سرويس اول او خيلي بالا است" هنمن گفت.
مطمئنن ناكام ترين فرد دهه اخير تنيس در ويمبلدون اندي راديك است ... چه بر سر اندي مي آيد...
از نه بازيكن آمريكا،فقط يك آمريكايي مانده!فقط فيش! Bogomolov معتقد است كه فيش هنوز هم خوب بازي ميكند..من فكر ميكنم او به خوبي مي تواند چرا كه او در چمن خوب است..اما من فكر ميكنم Ryan Harrison به خوبي كارش را انجام داد.
Mohammad_Joulaei
06-26-2011, 11:03 AM
هممون باید کم کم نگاه احساسی رو کنار بگزاریم و به صورت واقع بینی به قضیه نگاه کنیم.
شاید طرفدارای عزیز راجر عزیز از دستم ناراحت شن.
تا به امروز بازیهایی که دیدم اگه اتفاق عجیبی نیفته متاسفانه رافا رو قهرمان میدونم.و فدرر هم بخت دومه و اندی و نواک به ترتیب بخت های بعدی هستن.
ست دوم بازی رافا و مولر رو دیدم که خیلی بازی قشنگی بود و رافا رو به خاطر کم اشتباهیش تحسین میکنم.مولر از زمانی که توی یو اس اپن 2008 توسط راجر حذف شد دیگه به خاطر نمیارم!
انشاا.. به خداوندی خدا حدسای من اشتباه باشه
به امید گرند 17 و ویمب 7
راجر توی دل همه ای
Ahoura
06-26-2011, 11:27 AM
اگر تعصب رو کنار بزاریم باید بگیم نادال کار بسیار سخت تری نسبت به راجر داره تا به فینال برسه.
اول باید از سد دلپوترو تنیسور جوان آرژانتینی که انگیزه های زیادی برای درخشش در ویمبی داره
عبور کنه . در صورت پیروزی در این بازی باید به مصاف توماس بردیچ از جمهوری چک بره. کسی که
پارسال فینالیست ویمبلدون بوده وامسال هم تا به این جای کار نتایج بسیار خوبی در ویمبی
کسب کرده. در صورت پیروزی اینبار نوبت به مدعی اصلی بریتانیا اندی ماری می رسه.
ماری بسیار امیدواره که بتونه اولین گرندش رو در مقابل هواداران خودی به دست بیاره.
نادال اگر همه اینارو برد تازه راهی فینال میشه و فینال هم که سختی های خاص خودشو داره.
اما در طرف دیگر راجر فدرر کار نسبتا آسان تری برای رسیدن به فینال دارد. فدرر ابتدا باید با یوژنی
رو به رو شود. این دو تنیسور تا به حال 10 بار مقابل هم قرار گرفتند که هر 10 بار را تنیسور
سوییس پیروز شده و در این بازی هم شانس خیلی بیشتری برای صعود به دور بعد داره.
در صورت پیروزی باید به مصاف برنده بازی سونگا و فرر برود. فدرر در 11 بازی مقابل فرر 11 پیروزی
کسب کرده. در مقابل سونگا هم از 5 بازی 4 بار را پیروز شده.
در صورت پیروزی در این مسابقه نوبت به پدیده سال 2011 می رسه. فدرر باید در نیمه نهایی به
مصاف ستاره صرب نوواک جوکوویچ بره. این بازی واقعا غیر قابل پیش بینی هست و نمیشه هیچ
نظری داد.
( این پیش بینی تنها زمانی صدق می کند که بازیکنان بر اساس سید ها پیروز شوند. )
sspol
06-26-2011, 12:20 PM
بچه ها امروز بازي نيست درسته؟
ali_asa1367
06-26-2011, 12:44 PM
من فکر کنم امروز نادال بازی سختی مقابل دلپو داره از اونجایی که بازی روی چمن هست ریترن سرویس دلپو سخته و نادال تو این گرند اسلم تا اینجا اصلا خوب نبوده.
به نظر من فدرر یک پای فینال و راحت نوله را میبره
از طرف بالای جدول هم چون بازیکن های سختی پیش روی نادال هستند اگه با نوع بازیی که در مقابل انجام مولر و سوییتنگ انجام داد ادامه بده حتما حذف میشه
ali_asa1367
06-26-2011, 12:54 PM
به نظر شما رافا خوب بازی کرد؟مولر فقط سرویس خوب زد اصلا فورهند و بکهندی نداشتهممون باید کم کم نگاه احساسی رو کنار بگزاریم و به صورت واقع بینی به قضیه نگاه کنیم.
شاید طرفدارای عزیز راجر عزیز از دستم ناراحت شن.
تا به امروز بازیهایی که دیدم اگه اتفاق عجیبی نیفته متاسفانه رافا رو قهرمان میدونم.و فدرر هم بخت دومه و اندی و نواک به ترتیب بخت های بعدی هستن.
ست دوم بازی رافا و مولر رو دیدم که خیلی بازی قشنگی بود و رافا رو به خاطر کم اشتباهیش تحسین میکنم.مولر از زمانی که توی یو اس اپن 2008 توسط راجر حذف شد دیگه به خاطر نمیارم!
انشاا.. به خداوندی خدا حدسای من اشتباه باشه
به امید گرند 17 و ویمب 7
راجر توی دل همه ای
koury
06-26-2011, 01:05 PM
من فکر کنم امروز نادال بازی سختی مقابل دلپو داره از اونجایی که بازی روی چمن هست ریترن سرویس دلپو سخته و نادال تو این گرند اسلم تا اینجا اصلا خوب نبوده.
به نظر من فدرر یک پای فینال و راحت نوله را میبره
از طرف بالای جدول هم چون بازیکن های سختی پیش روی نادال هستند اگه با نوع بازیی که در مقابل انجام مولر و سوییتنگ انجام داد ادامه بده حتما حذف میشه
اولا بازی رافا و دلپو فرداس،
دوما رافا تو بازی که دیروز کرد خوب ریترن کرد بخصوص ست سوم رو، من بازی های قبلیش رو ندیدم که نظر بدم ولی رافا کلا تو گرند اسلم ها با زمان بهتر میشه و اوج بازیهاش هفته ی دوم هست...
سوما رافا قبلا یه بار دلپو رو تو چمن شکست داده پس نمیشه با این چیز ها نظر قطعی داد!
pourya RF
06-26-2011, 03:13 PM
اولا بازی رافا و دلپو فرداس،
دوما رافا تو بازی که دیروز کرد خوب ریترن کرد بخصوص ست سوم رو، من بازی های قبلیش رو ندیدم که نظر بدم ولی رافا کلا تو گرند اسلم ها با زمان بهتر میشه و اوج بازیهاش هفته ی دوم هست...
سوما رافا قبلا یه بار دلپو رو تو چمن شکست داده پس نمیشه با این چیز ها نظر قطعی داد!
اولا بازیشون امروزه دوما دلپو امروز قراره رافارو بترکونه:160:
pourya RF
06-26-2011, 03:29 PM
بچه ها امروز بازي نيست درسته؟
نه امروز همه بازی دارن!
koury
06-26-2011, 03:42 PM
نه امروز همه بازی دارن!
پس لطفا این لحظه ی تاریخی رو بطور کامل ضبط کن چون تو تاریخ ویمبلدون فقط دو سه بار شده اونم بالاجبار تو روز یکشنبه بازی برگزار شده باشه!! :443:
pourya RF
06-26-2011, 03:44 PM
پس لطفا این لحظه ی تاریخی رو بطور کامل ضبط کن چون تو تاریخ ویمبلدون فقط دو سه بار شده اونم بالاجبار تو روز یکشنبه بازی برگزار شده باشه!! :443:
چرا بالاجبار ؟
Behnam RF
06-26-2011, 04:09 PM
اولا بازیشون امروزه دوما دلپو امروز قراره رافارو بترکونه:160:
نه امروز همه بازی دارن!
نه دیگه ، امروز هیچ کسی در لندن تنیس بازی نمیکنه:434:
koury
06-26-2011, 04:26 PM
چرا بالاجبار ؟
فقط مواقعی که نخوان مسابقات بیشتر از هفته بشه و به هفته ی سوم کشیده بشه مجبور بشن تو روز یکشنبه ی میانی بازی برگزار می کنن که سه بار بیشتر فک نکنم این اتفاق افتاده باشه!؟
sspol
06-26-2011, 04:38 PM
اخرش نفهميديم
امروز بازي هست يانه ؟؟؟
Behnam RF
06-26-2011, 04:45 PM
اخرش نفهميديم
امروز بازي هست يانه ؟؟؟
نخیر دوست عزیز
تمام تنیسورها فردا بازی دارند، برای اطلاع از وضعیت میتونید به این تاپیک مراجعه کنید http://tennistalkers.com/showthread.php?p=52294#post52294
Mohammad_Joulaei
06-26-2011, 05:22 PM
به نظر شما رافا خوب بازی کرد؟مولر فقط سرویس خوب زد اصلا فورهند و بکهندی نداشت
خب بالاخره هرکی یه ضعفی داره رافا با ریترن سرویس هایی مث مولر - کارلوویچ - ایزنر و ... مشکل داره .
اخرین بازی که با کارلوویچ انجام داد به لطف سرویس های خوب کارلوویچ بازی ادامه دار شد.
رافا شرایطش خوبه توی رولند هم میگفتید که خوب نیست و و حتی فک میکنم توی رولند 2007 بود که همه میگفتن چون مصدومه فدرر میبردش ولی...
حالا این حرفا رو بزنید ولی قهرمانی ویمبی 2011 هم معلومه.
اصلایه سوال شما 5 بازی که رافا واقعا ایده ال بوده رو بگو من به امار اون بازی نگاه کنم و با اخرین بازیش مقایسه کنم.
NimaRafi
06-26-2011, 05:30 PM
اگه نادال دلپو رو ببره و اگه ریترنش رو قوی هم کنه واگه به فینال هم برسه چی می شه؟؟:379:
معلومه دیگه به راجر می بازه:254:
Paymaan
06-26-2011, 05:53 PM
جناب درست حرف بزن وقتی داری در مورد بازیکنی نظر میدی که کلی تو این فروم هوادار داره
من که تو پست اون کاربر، چنین اهانتی که تو به رافا کردی نمیبینم
:3t1:
من چیزی جز واقعیت نگفتم. حرف دوستمون محمل بود منم احساس کردم باید جوابشو بدم.
!! كيمياگر !!
06-26-2011, 07:23 PM
به نظر من جوكوويچ شانسش از فدرر خيلي بيشتره
M∂hdi
06-26-2011, 07:34 PM
سابینه لیسیکی - نا لی؛ پیروزی بزرگ در دومین ملاقات
[/URL]http://up.iranblog.com/images/txn2dwjli71fgr06dh2.jpg (http://up.iranblog.com/images/txn2dwjli71fgr06dh2.jpg)
این احتمالا سخت ترین قرعه کشی دور دوم برای یکی از هشت تنیسور برتر است و در این زمان امکان باخت افزایش می یابد . سابینه لیسیکی آلمانی پس از بازگشت به رتبه های بالا در رنکینگ امسال (پس از اسیب دیدگی 2010) سید شماره سه مسابقات و قهرمان جدید آزاد فرانسه، نا لی را حیرت زده کرد . دیدار آنها عصر پنجشنبه و با نتیجه 3-6 6-4 و 8-6 به سود تنیسور 21 ساله خاتمه یافت. لیسیکی، بازیکنی که دو فصل پیش اولین بار به یک چهارم نهایی یک گرنداسلم در ویمبلدون رسیده و با وایلدکارد در مسابقات امسال حضور دارد، شکست را با پیروزی عوض کرد . او در ست دوم دو مچ پوینت چینی را با بهره گیری از ضربات قدرتمند سرو، سیو کرد تا قهرمان آزاد فرانسه و فینالیست ملبورن امسال را دچار مشکلات بیشتری کند .
لیسیکی در راند دوم Porsche Tennis Grand Prix اشتوتگارت، نا لی را در دو ست شکست داده بود
سابینه در این مسابقه 17 ضربه ایس داشت که در راند دوم مسابقات صاحب بیشترین تعداد از این نظر بود، بالاتر از خواهران ویلیامز . پس از راند سوم او با 124 مایل در ساعت هنوز سریع ترین سرویس زنان را در اختیار دارد، گرچه در بازی مقابل ژاپنی در راند سوم فقط دو ایس داشت . لی به سروهای لیسیکی اعتبار می دهد "I mean, every serve was around 117 miles [per hour]," Li said. "This is impossible for the women."
http://up.iranblog.com/images/53v0xz2knrvc4k50e3ep.jpg (http://up.iranblog.com/images/53v0xz2knrvc4k50e3ep.jpg)http://up.iranblog.com/images/9dz8edal9voyd9enm2v.jpg (http://up.iranblog.com/images/9dz8edal9voyd9enm2v.jpg)
In fact, Lisicki's fastest offering was a scorching 124 miles per hour. By comparison, Lleyton Hewitt's best was 121 and Novak Djokovic managed to hit one 125. ESPN
" آن یک راه طولانی و سخت برای بازگشت از آسیب است. من از نقطه صفر آغاز کردم" لیسیکی گفت . او از آسیب دیدگی وحشتناک در پا و هفت هفته راه رفتن با کمک عصا و مسیر بسیار طولانی می گوید، اما شیرینی لحظات حال حاضر را به خوبی درک می کند "در دو ماه و نیم گذشته، من گام به گام شروع به بازی بهتر کردم . و دوباره بازی در روی چمن پس از یک چهارم نهایی دو سال پیش در اینجا . این فقط یک احساس شگفت انگیزست در اینجا و در کورت مرکزی، شکست دادن قهرمان آزاد فرانسه یک بار دیگر . پس از حضور دو فصل پیش خود در اینجا او تا شماره 22 رنک جهان پیش رفت، اما اسیب مچ پا در بهار گذشته، پنج ماه دوری از مسابقات را در پی داشت. او به تازگی در جمع 100 تنیسور برتر حضور یافته و پس از برنده شدن در بیرمنگام، در حال حاضر در جایگاه 62 است . او در حال حاضر 9 پیروزی متوالی بر روی گراس کورت دارد (قبل از راند چهارم ویمبلدون) .
[URL="http://up.iranblog.com/images/8cz58vkyi8ozoy5r2gsa.jpg"]http://up.iranblog.com/images/8cz58vkyi8ozoy5r2gsa.jpg (http://up.iranblog.com/images/8cz58vkyi8ozoy5r2gsa.jpg)
هر دو بازیکن کیفیتی بسیار بالا از تنیس را نمایش دادند. قابل درک است که نا لی ناامید باشد" این کمی ناراحت کنندست چون فکر می کنم هر دو یک مسابقه بزرگ داشتیم" قهرمان پاریس در کنفرانس مطبوعاتی گفت. " من دو مچ پوینت داشتم اما نتوانستم کاری در مچ پوینت ها انجام دهم، این فقط کمی بدشانسی برای من بود" . او همیشه مثبت است، لی حتی با مطبوعات شوخی می کند وقتی که از او درباره همسرش سوال می شود " من نمی دانم او کجا رفته، وقتی پیدایش کردم به شما می گویم" .
لیسیکی در بخش دابل مسابقات زنان نیز به همراه سم استوزر حضور دارد
دیدار بعدی او در راند چهارم و در برابر Petra Cetkovska از جمهوری چک خواهد بود، از ساعت 15:30 روز دوشنبه در کورت شماره 12 .
M∂hdi
06-26-2011, 08:50 PM
نوجوان استرالیایی سید پنجم مسابقات را حذف کرد
http://up.iranblog.com/images/awi1kp6ae8gbqvx838e0.jpg (http://up.iranblog.com/images/awi1kp6ae8gbqvx838e0.jpg)
یک نمایش فوق العاده از برنارد تامیک 18 ساله لازم بود تا سودرلینگ بخت پنجم قهرمانی و فینالیست دو گرنداسلم در دور سوم از مسابقات خارج شود . او ست نخست را تنها در عرض 17 ذقیقه بدست آورد، با استفاده سروهای سنگین و ریترن های خوب .پس از پنج گیم نخست رابین تنها 3 پوینت کسب کرده بود و برنارد یک خطا . در نهایت 6-1 به سود او در ست آغازین. اما سوئدی پس از رهایی از شوک اولیه، ست دوم را بهتر اغاز کرد و در حالی که هر دو سه فرصت بریک داشتند این استرالیایی بود که بار دیگر ضربه بزند، 6-4 در ست دوم . در ست نهایی که شبیه به مارتن بود، تامیک با کسب یک بریک دیگر سودرلینگ را در سه ست متوالی شکست داد تا آرزوهای مرد سوئدی خیلی زود و در کمتر از 2 ساعت به پایان برسد . تنیسور 18 ساله در این دیدار کاملا خونسرد بود و هیچ گاه آرامش خود را از دست نداد .
http://up.iranblog.com/images/rr2m5ym5selnuqf6c06j.jpg (http://up.iranblog.com/images/rr2m5ym5selnuqf6c06j.jpg)
کوالیفایر نوجوان در راند بعدی به مصاف تنیسور بلژیکی Xavier Malisse می رود و با کسب پیروزی در این دیدار می تواند نواک جوکوویچ صرب را در یک چهارم نهایی ملاقات کند .
http://up.iranblog.com/images/x1za9n74kz5obm6e6m.jpg (http://up.iranblog.com/images/x1za9n74kz5obm6e6m.jpg)
سوئدی در این دیدار کمی احساس ناراحتی (از ناحیه پا) داشت
"We've gone through a stage last year maybe -- Lleyton being injured a few times -- hopefully Australian tennis can rise," Tomic said.
http://up.iranblog.com/images/2y9d04agrtpim4oo25we.jpg (http://up.iranblog.com/images/2y9d04agrtpim4oo25we.jpg)
" می توانم بفهمم که بچه ها می گویند ما می خواهیم مثل او باشیم و در 100 نفر برتر حضور یابیم و به استرالیا کمک کنیم" تامیک گفت . تینیجر شگفتی ساز راند سوم در ادامه می گوید " من فکر می کنم که همه اینها در چند سال آینده تغییر می کند. ما جوانان زیادی داریم که می آیند،این فقط موضوع زمان است که آنها مثل من فرصت داشته باشند" .
farzin123
06-27-2011, 12:02 AM
کارنامه ای که از فدرر می بینیم، خیلی درخشان است، بر همه معلوم است که این تنیسور نابغه است و نامگذاری او به اسطوره گزاف نیست،
نباید از نظر دور داشت که هر بازیکنی فراز و فرودهائی در دوران حرفه ای خود دارد و فدرر نیز از این قاعده مستثنی نیست، گرچه هرچه زمان می گذرد و سن فدرر بالا می رود، شاید از عملکرد حرفه ای او بکاهد، ولی او تا الان به خوبی با این مسائل کنار آمده و خود را وفق داده است و هم اینکه خیلی از طرفداران تنیس در جهان منتظر بازی های او هستند و توانسته تماشاگران زیادی را به کورت ها بکشاند،نشان از نبوغ و بازی زیبای او می باشد.
بعضی ها که خواهان بازنشستگی او هستند، درآمد 2234701$ را در سال 2011 نمی بینند و شاید او برود جای خالی او بیش از پیش احساس شود. گرچه من به طرفداران بقیه بازیکنان احترام خاصی دارم.
delpotro
06-27-2011, 12:59 AM
مروری بر مسابقات هفته اول ویمبلدون
در مورد مسابقات هفته اول ویمبلدون چیز زیادی نمی توان گفت. چند نتیجه دور از انتظار به دست
آمد و تعدادی از بازیکنان مطرح به سختی بالا اومدند. اما به نظر می رسه 4 سید برتر تا رسیدن به
نیمه نهایی مشکلی نداشته باشند. جایی که باید با یکدیگر پیکار کنند.
از 16 سید برتر مسابقات هشت نفر آنان هنوز در مسابقات حضور دارند. از بیشتر هشت سیدی
که حذف شدند هم انتظار حضور در دور چهارم نمی رفت.تقریبا هیچ کس انتظار نداشت که سید
پانزدهم مسابقات - ژیل سیمون-بتواند بر تنیسور محبوب من-خوان مارتین دلپوترو - غلبه کند و
یا سید چهاردهم مسابقات-استانیسلاس واورینکا- بتواند از سد ریشارد گاسکه ای بگذرد که
همواره در چمن نتایج خوبی گرفته است.
همچنین تعدادی از سیدهای برتر حذف شده اند. اما به جای آنها در دور چهارم مسابقات
بازیکنانی با همان سطح کیفی و یا حتی بهتر از آنها حضور دارند.به طور مثال به جای سید
16 مسابقات (نیکلاس آلماگرو) - میخاییل یوژنی حضور دارد. و به جای سید 11 مسابقات
( یورگن ملزر ) خاویر مالیس حضور دارد که در سه ست پیاپی موفق به شکست ملزر شد.
به جای سید 13مسابقات (ویکتور ترویکی) میکاییل لودرایی حضور دارد که به سبک سرو اند
والی بازی می کند و این برای مسابقات ویمبلدون زیباتر است. گائل مونفیس - سید شماره 9 -
که سطح چمن مورد علاقه او نیست به وسیله کوالیفایر لهستانی - لوکاس کوبوت - حذف شده
است.
با این حال دو نتیجه شوک برانگیز بوده اند.عجیب ترین نتیجه حذف رابین سودرلینگ - بخت پنجم
قهرمانی- بوده است. او در دیدارهای دور اول و دوم خود به سختی پیروز شد. اما به دور سوم راه
یافت و در شرایطی که گویا در کورت حضور نداشت در سه ست پیاپی مغلوب کوالیفایر با
استعداد - برنارد تومیک - شد. هر چند این شکست دلایلی چون مسمومیت با پاستا
و همچنین مصدومیت از ناحیه پا نیز داشت.سودرلینگ قرعه بسیار سختی داشت.
رویارویی با فیلیپ پتزشنر و لیتون هیوییت در دورهای آغازین و دوم. دیدار 5 سته در مقابل
هیوییت و بازگشت از 2 ست باخته به نتیجه پیروزی 3 بر 2 انرژی زیادی از مرد سوئدی گرفت
و او را ناچار به خداحافظی کرد.دیگر نتیجه دور از انتظار حذف بخت هشتم قهرمانی - اندی رادیک -
بود. کسی که واقعا به نظر می رسد در سراشیبی سقوط دوران تنیس حرفه ای خود قرار گرفته
است. بعد از استارت ضعیف فصل - باخت به فلاویو سیپولا و پابلو کوئواس- آمریکایی شانس این
را داشت که در سطح مورد علاقه اش - چمن- دوباره بدرخشد و ثابت کند تمام نشده است.
واقعیت این است که او این کار را انجام نداد.در واقع در سه ست پیاپی به فلیسیانو لوپز باخت.
لوپزی که در تمامی هفت دیدار پیشین این دو شکست را پذیرفته بود.این روزها به نظر می رسد
رادیک از بازیکنانی با رنک پایین تر به راحتی شکست می خورد. در هر تورنمنتی، شما فقط باید
حدس بزنید : کی ؟
به جز 4 سید برتر مسابقات بازیکنان دیگری نیز درخشیده اند.بخت ششم قهرمانی - توماس
بردیش- که از قرعه آسانی سود می برد سه حریف اولیه خود را 3-0 شکست داد. سید هفدهم -
ریشارد گاسکه- نیز تا کنون ستی را از دست نداده است.سید بیست و چهارم - خوان مارتین
دلپوترو - در چمن به اندازه هارد و خاک رس خطرناک نیست.اما تاکنون بازی هایش را با پیروزی
پشت سر نهاده و امیدوار است و امیدوارم که این روند را در مصاف با بخت شماره یک قهرمانی -
رافایل نادال- در دور چهارم ادامه دهد.بخت دهم قهرمانی - ماردی فیش -در شرایطی که کسی به
او توجهی ندارد در حال پرواز است و به خوبی بازی می کند.بخت دوازدهم- جو ویلفرد سونگا- کمی
در مقابل گریگور دیمیتروف دچار مشکل شد اما او نیز نسبتا خطرناک به نظر می رسد.سید شماره
18- میخاییل یوژنی - به نظر می رسد که ریتم بازی خود را پس از دوره ای از نتایج ضعیف پیدا
کرده است.سید 19 - میکاییل لیودرا- که متخصص سطوح سریع به حساب می آید و سبک سرو
اند والی بازی وی می تواند سبب مشکلات بسیار زیادی برای بسیاری از بازیکنان شود. همچنین
سید شماره 7 - داوید فرر-کسی که هیچ کس به او باور ندارد هنگامی که بر روی چمن بازی
می کند-اما به هر حال در دور چهارم ویمبلدون حضور دارد ، یک بار دیگر.
تنها چهار بازیکن در دور چهارم حضور دارند که جزو 32 سید برتر نبوده اند. دو نفر از آنان ورودی
مستقیم بوده اند و دو تن نیز مجبور به گذراندن مسابقات انتخابی شده اند.
فلسیانو لوپز، بازیکنی که واقعا در این فصل درخشیده است.تاکنون تنها یک ست در مقابل راینر
شاتلر آلمانی از دست داده است.حتی اندی رادیک موفق به گرفتن یک ست از او نشد.این
طوری که فلی سرویس می زند ، متوقف کردنش کار دشواری است.او باید با کوالیفایر - لوکاس
کوبوت - رو به رو شود.لوکاس کوبوتی که یک بار دیگر بهترین تنیس فصلش را برای گرنداسلم نگه
داشته است.او قرعه سختی داشت. رو در رویی با آرنود کلمان کهنه کار در دور اول و ایوو
کارلوویچ بیگ سرو در دور دوم.اما بهترین پیروزی او در مقابل سید شماره 9 - گائل مونفیس -
به دست آمد.جایی که کوبوت بار دیگر نشان داد که می تواند بازیکنان خیلی خوب را در
گرنداسلم شکست دهد.او در سال 2011 سم کوئری را در استرالیا و نیکولاس آلماگرو را در
فرانسه مغلوب کرده است. کوبوت و فلیسیانو لوپز هر دو به خوبی سبک سرو اند والی را اجرا
می کنند. پس این می تواند یک مسابقه تنیس چمن کلاسیک باشد. تماشای این دیدار را به
پویا جان به شدت توصیه می کنم.
همچنین خاویر مالیس بسیار خوب بازی می کند.گرنداسلم چمنی خود را با یک پیروزی آسان در
مقابل میشکا زورف آغاز کرد و سپس دو سید را پیاپی حذف کرد. سید شماره 20 فلورین مایر و
سید شماره 11 یورگن ملتزر.او اکنون باید با تنیسور با استعداد - برنارد تومیک- مسابقه دهد.
برنارد تومیک در مسابقه اول خود سید 29- نیکولای داویدنکو- را مغلوب کرد. داویدنکویی که چمن
هرگز سطح مورد علاقه او نبوده است.سپس از شکست 2-0 پیروزی 3-2 ساخت در مقابل ایگور
آندریف. سپس به آسانی رابین سودرلینگی که وحشتناک بد بود را مغلوب کرد.سودرلینگی که
هیچ انرژی نداشت.مسابقه مالیس- تومیک هم جذاب و تماشایی خواهد بود. تجربه مرد بلژیکی
تفاوت را رقم خواهد زد.
تعدادی از مسابقات دور چهارم یقینا زیبا ، تماشایی و جذاب خواهند بود:نادال-دلپوترو ،
فیش-بردیش، ماری- گاسکه. بکند قوی ریشارد به شدت ماری را آزار خواهد داد.
هفته اول ویمبلدون در یک نگاه :
بهترین مسابقه : مارکوس بگدتیس - نواک جوکوویچ
بزرگترین سورپرایز: برنارد تومیک
بزرگترین حذف شده: رابین سودرلینگ
بزرگترین شگفتی : تومیک سودرلینگ را شکست داد.
بیشترین درخشش: نادال/ فدرر
شانس اصلی قهرمانی (با توجه به دیدارهای هفته نخست) : رافایل نادال
فینال احتمالی: نادال- فدرر
M∂hdi
06-27-2011, 04:46 AM
کیمیکو داته کروم - وینس ویلیامز؛ قهرمان پنج دوره زنده ماند
[/URL]http://up.iranblog.com/images/w0fnpj9ic06blhv54e.jpg (http://up.iranblog.com/images/w0fnpj9ic06blhv54e.jpg)
او تقریبا از اخرین قربانی ها در یکی از الهام بخش ترین بازگشت های تنیس تبدیل شد، اما وینس دیدار برابر تنیسور 40 ساله ژاپنی را در کورت مرکزی ویمبلدون و پس از ماراتنی در حدود سه ساعت مدیریت کرد تا از شکستی بزرگ در بعد از ظهر چهارشنبه رهایی یابد . امریکایی در سه ست و با نتایج 7-6 3-6 و 6-8 بر تنیسور پرتجربه غلبه کرد . ویلیامز در رویداد دوم خود پس از اسیب های لگن و شکم، به عنوان تماشاگر، بازی کامل داته کروم را نظاره گر بود زمانی که 1-5 در ست نخست عقب افتاد. اما سلاح بزرگ امریکایی راه نجات را برای او هموار کرد، وینس با استفاده از ضربات سنگین سرو تا حدودی خود را از مخمصه شرقی نجات داد و بازی را به تای بریک کشاند اما ژاپنی که با سرو اند والی به سوی او حمله می کرد، هشتمین امتیاز ست را از دست نداد تا در نهایت به شایستگی پیروز شود .
" او بیرون آمد و به نظر می رسید نمی توانستم یک گیم بگیرم .او به خوبی بازی میکند - به هر توپی از خط و بیس لاین ضربه می زد و برای کسب اولین ست هجومی می آمد، این ناامید کننده بود" وینس ویلیامز گفت.
ویلیامز با یک بریک ست دوم را با پیروزی به پایان برد تا ست سوم برنده را مشخص کند . با نتیجه مساوی در کسب شش گیم، کار به بریک کردن کشید و تا اخرین لحظات برنده این دیدار هیجان برانگیز نامعلوم بود. اما تجربه وینس بر روی چمن و مسابقات ویمبلدون به کمک او آمد تا از باخت برابر کروم فرار کند " من مقدار زیادی به او اعتبار می دهم و فقط از این طریق خوشحالم" 31 ساله گفت . "مستقیم تا پایان او حمله کرد، حتی در اخرین پوینت" .I hit a great approach and she almost got the passing
http://up.iranblog.com/images/6dv6ru6j27ga8w134oqy.jpg (http://up.iranblog.com/images/6dv6ru6j27ga8w134oqy.jpg)
و آسیب دیدگی امسال ؟ " من تا به حال هیچ دردی ناشی از جراحت نداشتم،که بیش از من انتظار می رود . من احساس می کنم در ایستبورن بهتر بازی می کردم، بیش از حد .
بدیهی ست که ترجیح می دادم در مجموع های مستقیم برنده شوم، اما بازی در هر امتیاز فقط اهمیت دارد،نگه داشتن بازی و مبارزه.
http://up.iranblog.com/images/zpveo31i5d6tuojvptk4.jpg (http://up.iranblog.com/images/zpveo31i5d6tuojvptk4.jpg)
داته کروم بازی خود را راضی کننده می بیند " البته خیلی خیلی بابت باخت امروز ناامید هستم ، اما این مبارزه خوبی برای من بود" ژاپنی 40 ساله گفت .
من بازی سختی با وینس داشتم -- او یک قهرمان بزرگ در اینجا و یک بازیکن بزرگ است، من بسیار خوشحالم حتی اگر بازنده باشم .
Date-Krumm's tennis was one of the biggest crowd pleasers of the day - drop shots, angles, volleys, slices... "این فقط در نسل من. همیشه بازی مارتینا و استفی را تماشا می کردم، ساباتینی نیز مانند انها . در حال حاضر هر کس یک بازیکن قدرتی ست، اما من سبکم را ادامه می دهم، به خصوص لذت بردن از بازی در چمن" . رکورد بالاترین رنک آسیایی در تاریخ انجمن تنیس زنان، به تنهایی به کروم تعلق داشت تا قبل از آزاد فرانسه و قهرمانی لی، و جهش او به رتبه چهارم در جهان. داته کروم نمی توانست خوشحال تر از این باشد "این در آسیا بسیار مهم است . در دهه 80 و 90، همه فکر می کردند کسب گرنداسلم برای بازیکنان آسیایی غیر ممکن ست اما اکنون او دارد - و رویاهایش به حقیقت پیوست .
[URL="http://up.iranblog.com/images/he4lk8vyohzwzh6untwl.jpg"]http://up.iranblog.com/images/he4lk8vyohzwzh6untwl.jpg (http://up.iranblog.com/images/he4lk8vyohzwzh6untwl.jpg)
And if somebody can win one, then the juniors will think they can too. And even on clay - for us, clay courts are the most difficult because we don't have so many in Asia."
M∂hdi
06-27-2011, 04:49 AM
پیرونکوا - زوناروا ؛ جبران فصل پیش
http://www.wtatennis.com/javaImages/35/dc/0,,12781%7E9755701,00.jpg (http://www.wtatennis.com/javaImages/35/dc/0,,12781%7E9755701,00.jpg)
سال گذشته پیرونکوا به اولین تنیسور بلغاری تبدیل شد که به مرحله نیمه نهایی یک گرنداسلم راه یافته است. اما در آن مرحله بازی را در سه ست به تنیسور روس ویرا زوناروا واگذار کرد تا مهمترین فینال دوران حرفه ای را از دست بدهد. در این فصل دیدار نیمه نهایی 2010 ویمبلدون در راند سوم تکرار شد تا بلغاری فرصت انتقام از روس را در بعد از ظهر جمعه بدست اورد. پیرونکوا با اجرای گیج کننده خود 6-2 و 6-3 زوناروا سید دوم مسابقات را شکست داد، در حالی که 16 وینر و تنها 5 خطا در بازی داشت . تنیسور بلغاری فصل پیش، در مرحله یک چهارم نهایی وینس ویلیامز قهرمان پنج دوره ویمبلدون را در دوست شکست داده بود، بازیکنی که در راند چهارم مسابقات امسال در کورت مرکزی انتظار او را می کشد .
این دیدار در کورت مرکزی و پس از پایان مسابقه موری-گسکه آغاز می شود .
جولیا گورجز (گورگس) در راند سوم مسابقات، مسابقه خود را در سه ست به سیبولکوا واگذار کرد تا سومین مصاف فصل با شماره یک جهان را از دست بدهد . او در این فصل دو بار وزنیاکی را مغلوب خود کرده، اولی در فینال اشتوتگارت و دومین دیدار در راند سوم مادرید . کرولاین می بایست خوشحال باشد که برای سومین بار به دیدار آلمانی نمی رود، هر چند تنیسور اهل اسلواکی می تواند آرزوهای او برای کسب نخستین گرنداسلم را بر باد دهد .
moris
06-27-2011, 05:34 AM
به نظر من جوكوويچ شانسش از فدرر خيلي بيشتره
شوخی کردی یا جدی گفتی ؟؟:379:
یعنی واقعا فک میکنی جکوویی که جلو باقداتیس کم آورده بود شانسش از فدرر بیشتره ؟؟؟
تا اینجای کار به نظرم شانس رافا و راجر از همه بیشتره
موری هم که هنوز نمیتونه به اعصابش مسلط بشه و همش داره خودش رو سرزنش میکنه تو بازی
جکوو هم محاله بتونه راجر رو ببره
شوخی کردی یا جدی گفتی ؟؟:379:
یعنی واقعا فک میکنی جکوویی که جلو باقداتیس کم آورده بود شانسش از فدرر بیشتره ؟؟؟
تا اینجای کار به نظرم شانس رافا و راجر از همه بیشتره
موری هم که هنوز نمیتونه به اعصابش مسلط بشه و همش داره خودش رو سرزنش میکنه تو بازی
جکوو هم محاله بتونه راجر رو ببره
به نظر من توي عالم تنيس حرفهاي هر چيزي ممكنه.
تنيس بازي لحظاته، نه فقط در مهارت بازي، در تنيس حرفه اي مهم اينه كه بتوني توي شرايط مسابقه تمركزت رو حفظ كني، روحيه داشته باشي و در صورت عقب موندگي بتوني به بازي برگردي. بعنوان مثال اين چيزيه كه راجر در خيلي مواقع مقابل نادال نمي تونه بدست بياره.
بر همين اساس هم راجع به احتمالات صحبت ميشه و قطعي نميشه چيزي گفت.
مهمترين مسئلهاي كه راجر رو توي لندن از همه متمايز ميكنه اينه كه بسيار راحت و در بعضي مواقع تمريني بازي ميكنه همونطور كه نادال روي خاك اينطوريه. بخاطر همينه كه برد راجر رو محتملتر ميدونن.
با تشكر
مروری بر مسابقات هفته اول ویمبلدون
در مورد مسابقات هفته اول ویمبلدون چیز زیادی نمی توان گفت. چند نتیجه دور از انتظار به دست
آمد و تعدادی از بازیکنان مطرح به سختی بالا اومدند. اما به نظر می رسه 4 سید برتر تا رسیدن به
نیمه نهایی مشکلی نداشته باشند. جایی که باید با یکدیگر پیکار کنند.
از 16 سید برتر مسابقات هشت نفر آنان هنوز در مسابقات حضور دارند. از بیشتر هشت سیدی
که حذف شدند هم انتظار حضور در دور چهارم نمی رفت.تقریبا هیچ کس انتظار نداشت که سید
پانزدهم مسابقات - ژیل سیمون-بتواند بر تنیسور محبوب من-خوان مارتین دلپوترو - غلبه کند و
یا سید چهاردهم مسابقات-استانیسلاس واورینکا- بتواند از سد ریشارد گاسکه ای بگذرد که
همواره در چمن نتایج خوبی گرفته است.
همچنین تعدادی از سیدهای برتر حذف شده اند. اما به جای آنها در دور چهارم مسابقات
بازیکنانی با همان سطح کیفی و یا حتی بهتر از آنها حضور دارند.به طور مثال به جای سید
16 مسابقات (نیکلاس آلماگرو) - میخاییل یوژنی حضور دارد. و به جای سید 11 مسابقات
( یورگن ملزر ) خاویر مالیس حضور دارد که در سه ست پیاپی موفق به شکست ملزر شد.
به جای سید 13مسابقات (ویکتور ترویکی) میکاییل لودرایی حضور دارد که به سبک سرو اند
والی بازی می کند و این برای مسابقات ویمبلدون زیباتر است. گائل مونفیس - سید شماره 9 -
که سطح چمن مورد علاقه او نیست به وسیله کوالیفایر لهستانی - لوکاس کوبوت - حذف شده
است.
با این حال دو نتیجه شوک برانگیز بوده اند.عجیب ترین نتیجه حذف رابین سودرلینگ - بخت پنجم
قهرمانی- بوده است. او در دیدارهای دور اول و دوم خود به سختی پیروز شد. اما به دور سوم راه
یافت و در شرایطی که گویا در کورت حضور نداشت در سه ست پیاپی مغلوب کوالیفایر با
استعداد - برنارد تومیک - شد. هر چند این شکست دلایلی چون مسمومیت با پاستا
و همچنین مصدومیت از ناحیه پا نیز داشت.سودرلینگ قرعه بسیار سختی داشت.
رویارویی با فیلیپ پتزشنر و لیتون هیوییت در دورهای آغازین و دوم. دیدار 5 سته در مقابل
هیوییت و بازگشت از 2 ست باخته به نتیجه پیروزی 3 بر 2 انرژی زیادی از مرد سوئدی گرفت
و او را ناچار به خداحافظی کرد.دیگر نتیجه دور از انتظار حذف بخت هشتم قهرمانی - اندی رادیک -
بود. کسی که واقعا به نظر می رسد در سراشیبی سقوط دوران تنیس حرفه ای خود قرار گرفته
است. بعد از استارت ضعیف فصل - باخت به فلاویو سیپولا و پابلو کوئواس- آمریکایی شانس این
را داشت که در سطح مورد علاقه اش - چمن- دوباره بدرخشد و ثابت کند تمام نشده است.
واقعیت این است که او این کار را انجام نداد.در واقع در سه ست پیاپی به فلیسیانو لوپز باخت.
لوپزی که در تمامی هفت دیدار پیشین این دو شکست را پذیرفته بود.این روزها به نظر می رسد
رادیک از بازیکنانی با رنک پایین تر به راحتی شکست می خورد. در هر تورنمنتی، شما فقط باید
حدس بزنید : کی ؟
به جز 4 سید برتر مسابقات بازیکنان دیگری نیز درخشیده اند.بخت ششم قهرمانی - توماس
بردیش- که از قرعه آسانی سود می برد سه حریف اولیه خود را 3-0 شکست داد. سید هفدهم -
ریشارد گاسکه- نیز تا کنون ستی را از دست نداده است.سید بیست و چهارم - خوان مارتین
دلپوترو - در چمن به اندازه هارد و خاک رس خطرناک نیست.اما تاکنون بازی هایش را با پیروزی
پشت سر نهاده و امیدوار است و امیدوارم که این روند را در مصاف با بخت شماره یک قهرمانی -
رافایل نادال- در دور چهارم ادامه دهد.بخت دهم قهرمانی - ماردی فیش -در شرایطی که کسی به
او توجهی ندارد در حال پرواز است و به خوبی بازی می کند.بخت دوازدهم- جو ویلفرد سونگا- کمی
در مقابل گریگور دیمیتروف دچار مشکل شد اما او نیز نسبتا خطرناک به نظر می رسد.سید شماره
18- میخاییل یوژنی - به نظر می رسد که ریتم بازی خود را پس از دوره ای از نتایج ضعیف پیدا
کرده است.سید 19 - میکاییل لیودرا- که متخصص سطوح سریع به حساب می آید و سبک سرو
اند والی بازی وی می تواند سبب مشکلات بسیار زیادی برای بسیاری از بازیکنان شود. همچنین
سید شماره 7 - داوید فرر-کسی که هیچ کس به او باور ندارد هنگامی که بر روی چمن بازی
می کند-اما به هر حال در دور چهارم ویمبلدون حضور دارد ، یک بار دیگر.
تنها چهار بازیکن در دور چهارم حضور دارند که جزو 32 سید برتر نبوده اند. دو نفر از آنان ورودی
مستقیم بوده اند و دو تن نیز مجبور به گذراندن مسابقات انتخابی شده اند.
فلسیانو لوپز، بازیکنی که واقعا در این فصل درخشیده است.تاکنون تنها یک ست در مقابل راینر
شاتلر آلمانی از دست داده است.حتی اندی رادیک موفق به گرفتن یک ست از او نشد.این
طوری که فلی سرویس می زند ، متوقف کردنش کار دشواری است.او باید با کوالیفایر - لوکاس
کوبوت - رو به رو شود.لوکاس کوبوتی که یک بار دیگر بهترین تنیس فصلش را برای گرنداسلم نگه
داشته است.او قرعه سختی داشت. رو در رویی با آرنود کلمان کهنه کار در دور اول و ایوو
کارلوویچ بیگ سرو در دور دوم.اما بهترین پیروزی او در مقابل سید شماره 9 - گائل مونفیس -
به دست آمد.جایی که کوبوت بار دیگر نشان داد که می تواند بازیکنان خیلی خوب را در
گرنداسلم شکست دهد.او در سال 2011 سم کوئری را در استرالیا و نیکولاس آلماگرو را در
فرانسه مغلوب کرده است. کوبوت و فلیسیانو لوپز هر دو به خوبی سبک سرو اند والی را اجرا
می کنند. پس این می تواند یک مسابقه تنیس چمن کلاسیک باشد. تماشای این دیدار را به
پویا جان به شدت توصیه می کنم.
همچنین خاویر مالیس بسیار خوب بازی می کند.گرنداسلم چمنی خود را با یک پیروزی آسان در
مقابل میشکا زورف آغاز کرد و سپس دو سید را پیاپی حذف کرد. سید شماره 20 فلورین مایر و
سید شماره 11 یورگن ملتزر.او اکنون باید با تنیسور با استعداد - برنارد تومیک- مسابقه دهد.
برنارد تومیک در مسابقه اول خود سید 29- نیکولای داویدنکو- را مغلوب کرد. داویدنکویی که چمن
هرگز سطح مورد علاقه او نبوده است.سپس از شکست 2-0 پیروزی 3-2 ساخت در مقابل ایگور
آندریف. سپس به آسانی رابین سودرلینگی که وحشتناک بد بود را مغلوب کرد.سودرلینگی که
هیچ انرژی نداشت.مسابقه مالیس- تومیک هم جذاب و تماشایی خواهد بود. تجربه مرد بلژیکی
تفاوت را رقم خواهد زد.
تعدادی از مسابقات دور چهارم یقینا زیبا ، تماشایی و جذاب خواهند بود:نادال-دلپوترو ،
فیش-بردیش، ماری- گاسکه. بکند قوی ریشارد به شدت ماری را آزار خواهد داد.
هفته اول ویمبلدون در یک نگاه :
بهترین مسابقه : مارکوس بگدتیس - نواک جوکوویچ
بزرگترین سورپرایز: برنارد تومیک
بزرگترین حذف شده: رابین سودرلینگ
بزرگترین شگفتی : تومیک سودرلینگ را شکست داد.
بیشترین درخشش: نادال/ فدرر
شانس اصلی قهرمانی (با توجه به دیدارهای هفته نخست) : رافایل نادال
فینال احتمالی: نادال- فدرر
اينو از BBC نقل كردي؟ :379:
اين مفسر BBC عاشق و مرده ناداله. مرتب هم ميخواد وانمود كنه كه بيطرف گزارش ميكنه.
ولي وقتي نادال ميبره تو ... عروسيه!!
به نظر من درخشش فدرر بسيار مشهودتر و برجستهتره.
البته با درخشش توي هفته اول نميشه گفت قهرمان كيه.
delpotro
06-27-2011, 09:11 AM
اينو از BBC نقل كردي؟ :379:
اين مفسر BBC عاشق و مرده ناداله. مرتب هم ميخواد وانمود كنه كه بيطرف گزارش ميكنه.
ولي وقتي نادال ميبره تو ... عروسيه!!
به نظر من درخشش فدرر بسيار مشهودتر و برجستهتره.
البته با درخشش توي هفته اول نميشه گفت قهرمان كيه.
نه عزیزم. از جایی نقل نکردم. اگه از منبع خاصی گرفته بودم حتما منبع رو میذاشتم.شما هم همین
طوری روی حدس و گمان و فرض باطل حکم دادی و بریدی و دوختی واسه خودت.
delpotro
06-27-2011, 11:43 AM
ماری - گاسکه
بازی آخر این دو بازیکن را به خوبی به خاطر دارم.پارسال در فرنچ اوپن.جایی که گاسکه در حالی که
دو ست جلو بود بازی را در پایان واگذار کرد. در آن مسابقه ریشارد از مصدومیتی جزیی نیز رنج
می برد. اگر مشکلات جسمی فوق را نداشت پیروز میدان می شد.
آن مسابقه در رواند گاروس و روی خاک برگزار شد.اکنون وضعیتی متفاوتی پیش روی ماست.گاسکه
خاک باز خوبی است. شکی در این وجود ندارد.در حالی سطح بازی ریشارد روی چمن فرق دارد. با
نگاهی به ریتم بازی ریشارد خواهیم دانست که او در مصاف با بازیکنی مثل اندی ماری دچار
مشکلاتی خواهد شد. این مسابقه نبردی است بین حمله گاسکه و دفاع ماری.با این وصف و با
توجه به برگزاری مسابقه روی چمن اندی ماری دارای advantage خواهد بود.
گاسکه در مسابقات اخیر خود موثر و درخشنده ظاهر شده است.اما هر مسابقه حکایتی جدا
دارد. در مسابقه با یک بازیکن قوی تر - همچنین روی چمن- ریشارد دچار مشکلاتی خواهد شد.
باید دید این بار تقابل میان دفاع و حمله به چه نتیجه ای خواهد انجامید؟
delpotro
06-27-2011, 12:08 PM
رافایل نادال - خوان مارتین دلپوترو
من همیشه معتقد بودم که بازیکنانی مثل خوان مارتین دلپوترو و رابین سودرلینگ خطرناک ترین
رقبای ممکن برای نادال هستند. زیرا هر چه قوی تر حمله کنید شانس بیشتری برای پیروزی در مقابل
یک مدافع عالی همانند نادال خواهید داشت.
اسپانیایی پارسال ویمبلدون را برده. مدافع عنون قهرمانی محسوب می شود و سرشار از انگیزه
است.هر چند رافا برای تمامی مسابقات خود دارای انگیزه است.اما در این مسابقه انگیزه به تنهایی
برای غلبه بر دلپوترو کافی نخواهد بود.او با یک حریف دشوار رو به رو خواهد شد.دلپوترو بازیکنی
است که هنوز به چیز خاصی در سال 2011 دست نیافته است.اما اگر به مسابقات اخیر او دقت
کنید می بینید که او سطح بازی خود را به شکل معناداری افزایش داده است.
او هیچ وقت روی چمن بهترین نتایج خود را کسب نکرده و روی چمن مدعی نشان نداده است.
اما راهیابی به دور چهارم ویمبلدون بهترین نتیجه او در چمن بوده. همین نشان دهنده پیشرفت
اوست.بازی های امسال او در ویمبلدون از پیشرفت بازی او روی چمن سخن می گویند. این
پیشرفت به طور خاص در pace و بازی روی تور خوان مشهود است.رافا در سرویس گیم های خود
تحت فشار بیشتری خواهد بود. سرویس های نادال در حد عالی نبوده اند.عدم استفاده از
ضربات فلت نیز بر مشکلات نادال خواهد افزود.
به هر حال رافا هنوز در بهترین فرم خود بازی نمی کند.اما همین سطح بازی کنونی خود را برای
مدتی طولانی حفظ کرده است.آزاد فرانسه را فتح کرده اما ثبات بازی او مانند گذشته نبوده است.
شکی وجود ندارد که این می تواند در آینده تغییر کند. اما هم اکنون احساسی وجود دارد که رافا
قابل حذف است. آیا خوان می تواند رافا را حذف کند؟
delpotro
06-27-2011, 01:08 PM
خاویر مالیس - برنارد تومیک
برنده این چنین مسابقاتی کاملا مشخص است.در این نوع از مسابقات من طرفدار بازیکن
ثابت،سازگار و قابل اعتماد خواهم بود در مصاف با بچه ای که در موردش مبالغه شده است.
تومیک هرگز در سطح خاویر مالیس بازی نمی کند.او در مصاف با ایگور آندریف چمن گریز نیز به
5 ست برای پیروزی نیاز داشت.
تومیک شگفتی مسابقات بوده اما در خارج از استرالیا به چیزی دست نیافته است.
همچنین از قرعه آسان و یک سودرلینگ مسموم از پاستا نیز سود برده است.
پاستایی که خانم ماریون بارتولی را نیز گرفتار ساخته است.
این نگاه من به این بازی است. البته برنارد خوب سرویس می زند و حتی نادال هم مشکلات خاص
خود را داشت هنگامی که در استرالیا با تومیک رو به رو شد.اما تومیک بازیکنی نیست که بتواند
سطح بازی بالایی را در 5 ست حفظ کند.چیزی که برای پیروزی بر مالیس ضروری است.زیرا مالیس
بسیار با تجربه است و توانایی حفظ سطح بازی خود را برای 5 ست دارد.
بلژیکی قبلا در نیمه نهایی ویمبلدون حضور داشته است.در سال 2002.اما او از آن زماان به چیزی
قابل مقایسه با این دستاورد دست نیافته است.سطح بازی او با افزایش سن افت کرد.اما به نظر
می رسد در حال حاضر دوباره سطح بازی خود را به آنچه که در ویمبلدون 2002 بود رسانده باشد.
به نظر من مالیس در رالی های طولانی و همچنین پوینت های حساس مسابقه بر تومیک
برتری دارد.
تومیک داویدنکوی خارج از فرم را شکست داد.2-0 از آندریف عقب افتاد و سپس سودرلینگ.
سودرلینگی که در مقابل لیتون هیوییت هم بد بود.حیلی. همچنین به نظر می رسد پاستای
بدی را در رستوران بازیکنان خورده بود.پاستایی که سودرلینگ را دچار تب و بیماری و مسمومیت
ساخته بود.
مالیس این بازی را خواهد برد. این برای من واضح است. به نظر من در 4 ست.
شش - چهار ، شش- هفت ، هفت - شش و شش - سه. نتیجه مد نظر منه.
NimaRafi
06-27-2011, 01:59 PM
امیدوارم که امروز یکی از زیباترین بازی های ویمبلدون رو بین رافا و دلپوترو ببینیم.راستی بازیشون ساعت چند؟
:866:
Ali_RF
06-27-2011, 02:33 PM
امیدوارم که امروز یکی از زیباترین بازی های ویمبلدون رو بین رافا و دلپوترو ببینیم.راستی بازیشون ساعت چند؟
:866:
بازي تو كورت اصلي بعد از بازي ماري با گسكه و ويليامز با پيرونكوا هست. اطلاعات بيشتر در لينك زير:
http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3856
NimaRafi
06-27-2011, 02:54 PM
خیلی ممنون علی آقا:866:
Pouya
06-27-2011, 03:54 PM
ایول برنارد.:866::655::441: خیلی حال کردم. لیتون جات می رسید تا این جا ، این قدر خوشحال نمی شدم.
میخوام دور بعد تا نهایت توانت بجنگی. نتیجه هم اصلا مهم نیس برام. تا همین جام شاهکار کردی. 3-0 هم ببازی ناراحت نمیشم. فقط تلاشتو بکن و روحیتو تا آخرین لحظه حفظ کن که اگه میبازی مفت نبازی.:655:
Pouya
06-27-2011, 05:17 PM
آفرین اندی.:441: حالا که بردی امیدوارم تا فینال بیای. من بازی رو ندیدم ولی به نظرم کلا ریشارد تورنمنت خوبی داشت. شاید اگر تایبرک ست 1 رو برده بود شرایط فرق می کرد. در هر حال به هر دو بازیکن تبریک میگم و امیدوارم اگه اندی تو نیمه نهایی به نادال خورد تو تایبرک نبازه.
----------------------------------------------------------------------------------------------
از اینا که بگذریم ، سخن از اسطوره خوش تر است! پیش به سوی چهارمین پیروزی 3-0 .:655:
Rafaello
06-27-2011, 05:20 PM
آفرین به بارتولی
عالی بازی کرد و با شایستگی برد
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/07/fullj.2de1405acb7dfa8260ec5d7f4cb57dd5/2de1405acb7dfa8260ec5d7f4cb57dd5-getty-117497775.jpg
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/f9/fullj.6ad1db59ba33c533ae9397dfb71a2b6c/6ad1db59ba33c533ae9397dfb71a2b6c-getty-_.jpg
Nima88
06-27-2011, 05:43 PM
اندی بعد از باخت تو فینال استرلیا مقابل نواک روحیش به شدت باخته بود و تو ایندین ولز و میامی فوق لعاده افتضاح بود اما قبل از شروع فصل خاک یه ریکاوری روحی خوبی انجام داد و کاملا متوحل شد .تو مونت کارلو در نیمه نهایی بهترین بازیش تو خاک مقابل رافا انجام داد در رم تا یه قدمی شکست دادن نواک پیش رفت وبرای اولین بار به نیمه نهایی رولند رسید ودر حال حاظرم مطمنا" فقط به فتح ویمبلدون فکر میکنه
davidbeckham
حال کردم سرنا حذف شد:866:
امیدوارم اون یکی هم حذف شه
NoORiNo2
سلام دوستان
تنیس ویمبلدون رو از کجا میشه تماشا کرد؟
الجزیره اسپورت 2 هم که پخش نمیکنه
Ahoura
06-27-2011, 06:02 PM
سلام دوستان
تنیس ویمبلدون رو از کجا میشه تماشا کرد؟
الجزیره اسپورت 2 هم که پخش نمیکنه
دوست عزیز به این قسمت مراجعه کن.
http://tennistalkers.com/showpost.php?p=51808&postcount=2
sirvan
06-27-2011, 06:59 PM
مثه اینه که ونوس باخت...
davidbeckham
06-27-2011, 07:02 PM
عجب سقی داشتم:254:
اون یکی ویلیامز هم حذف شد:655:
sirvan
06-27-2011, 07:16 PM
نوله کاره لودرا رو تو سه ست تمام کرد
6265
Nima88
06-27-2011, 07:22 PM
نوله کاره لودرا رو تو سه ست تمام کرد
6265
اگه تو سه ست تموم نمیکرد باید تعجب میکردیم .لودرا در حد نواک نبود.
به امید فینال رافا و نواک
sirvan
06-27-2011, 07:37 PM
اگه تو سه ست تموم نمیکرد باید تعجب میکردیم .لودرا در حد نواک نبود.
به امید فینال رافا و نواک
اخه جلوی بقداتیس خیلی ضعیفتر بازی کرد
این بار در حد نواک واقعی بازی کرد
sirvan
06-27-2011, 09:02 PM
پرنس ویلیام و کیت میدلتون تماشاگران ویژه بازی نادال و دلپوترو
6266
Rafaello
06-27-2011, 09:20 PM
حال کردم سرنا حذف شد:866:
امیدوارم اون یکی هم حذف شه
:434:Me too
pouriya.alex
06-27-2011, 10:36 PM
تبریک به راجر واسه برد و به یوژنی بخاطر بازی خوبش :441:
3steps to championship
pouriya.alex
06-27-2011, 10:38 PM
خدایا تایبریک رو از نادال نگیر ...:655::434:
حیف نیست دل پوترو حذف بشه؟ اونم چون روحیه تایبریکو نداره؟:379:
delpotro
06-27-2011, 10:42 PM
خدایا تایبریک رو از نادال نگیر ...:655::434:
حیف نیست دل پوترو حذف بشه؟ اونم چون روحیه تایبریکو نداره؟:379:
تایید میشه. خیلی شانس میاره. تو 2 بازی 4 تا تای بریک برده. تو این بازی هم نتونست خوان
رو بریک کنه ولی یک بار خوان بریکش کرد. خوان بازنده سربلند خواهد بود اگه ببازه.
Pouya
06-27-2011, 10:45 PM
اسطوره خسته نباشی! میگن خوب بازی نکردی ولی من که میدونم انرژیت رو گذاشتی برا نیمه نهایی و فینال!!:443:
به یوژنی هم تبریک میگم. بالاتر از انتظار من بازی کرد. اولین تورنمنت امسال هست که ازش راضی ام.:441:
Rafaello
06-27-2011, 10:58 PM
تایید میشه. خیلی شانس میاره. تو 2 بازی 4 تا تای بریک برده. تو این بازی هم نتونست خوان
شاید
ولی این روهم میشه گفت که رافا تمرکزشو تو تای برک خیلی خوب حفظ می کنه
در کل خیلی بدم میاد از تای برک
Rafaello
06-27-2011, 11:03 PM
ریترن های رافا بدترین ریترن هاییه که تا حالا ازش دیدم
اعصاب برام نذاشته
ali_asa1367
06-27-2011, 11:05 PM
به تمام طرفداران نادال تبریک میگم
انصافا امروز رافا خیلی خوب بازی کرد البته نسبت به بازی قبلیش و دلپورتو هم بازیه قشنگی به نمایش گذشت و تو تای برک بود که از نادل کم آورد.
Pouya
06-27-2011, 11:10 PM
یکی از زیبا ترین بازی های تورنمنت رو شاهد بودیم. به هر 2 بازیکن تبریک میگم. نادال در امتیاز های حساس هم عالی سرو زد و هم فوق العاده بازی کرد. در تای برک هم خیلی سخته شکست دادنش.:441:
مبارک هواداران نادال.
ali_asa1367
06-27-2011, 11:11 PM
ما طرفداران راجر تو فینال منتظر رافا هستیم تا شاهد ۱۷ قهرمانی اسطورمون با شکست نادل باشیم
davidbeckham
06-27-2011, 11:14 PM
vamos rafa:866:
خوب ضد حال زدی به بعضی ها
خوان طرف نادال نبود یه پای فینال بود
به کسایی که برد نادال رو لوث میکنن میگم
الان تحت تاثیری؟:254:
http://tennis-image.com/images/89513207197600966794.jpg
NimaRafi
06-27-2011, 11:15 PM
نادال خوب بازي كرد و برد ولي دلپترو عالي بازي كرد و با ارائه يك بازي زيبا از تورنومنت خارج شد.
davidbeckham
06-27-2011, 11:16 PM
چه میکنه علی تسونگا
منتطریم بری نیمه نهایی پسر
http://tennis-image.com/images/28899489384784919485.jpg
Rafaello
06-27-2011, 11:18 PM
آقا تبریک
خیلی بازی سنگینی بود
به جرات می گویم سنگین ترین بازی این دور بود
manoochehr
06-27-2011, 11:18 PM
برد نادالو تبریک نمیگم به خاطر اینکه اخه کی قبل از تای برک تایم پزشکی میگره؟ اصلا درد پاش چی شد؟ نادال اگه 100 تا gs هم بگیره دیگه با فدرر اصلا مقایسش نمیکنم.(برد نادالو به تمام طرفداراش تبریک میگم)
Rafaello
06-27-2011, 11:19 PM
ما طرفداران راجر تو فینال منتظر رافا هستیم تا شاهد ۱۷ قهرمانی اسطورمون با شکست نادل باشیم
داداش بیدار شو هنوز وقت خواب نرسیده :434:
NimaRafi
06-27-2011, 11:19 PM
تسونگا كه به راجر مي بازه!!
Behnam RF
06-27-2011, 11:23 PM
چه میکنه علی تسونگا
منتطریم بری نیمه نهایی پسر
تو هم خشی طرفداره هر کی باش که با راجر بازی داره:379:
Rafaello
06-27-2011, 11:25 PM
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/84/fullj.9a9548469c47a67724bbbfc977430552/9a9548469c47a67724bbbfc977430552-getty-117528124.jpg
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/10/fullj.05151e369328877effc4ba197d184f06/05151e369328877effc4ba197d184f06-getty-_.jpg
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/6b/fullj.3c90e4b13765c2a1461006a30d8bbb41/3c90e4b13765c2a1461006a30d8bbb41-getty-_.jpg
manoochehr
06-27-2011, 11:26 PM
امروز نادال با کوتاه کردن توپ با اسلایس روی بکهند دلپو کار دلپو رو خبلی سخت کرد و دلپو رو تحریک میکرد که روبه جلو حرکت کنه. بازیکنهایی که مثل دلپو فورهندشون قویتره بکهندشونه و رو بکهندشون با توپهای کوتاه مشکل دارند به فورهند نادال بیشتر ضربه بزنند بهتر نتیجه میگرن.
NimaRafi
06-27-2011, 11:26 PM
حيف شد وزنياكي باخت!!!!!!!!
Rafaello
06-27-2011, 11:28 PM
رافا جان
برادر من
من نوکرتم
والله به خدا من طاقت دیدن تای برکو ندارم وای به حال اینکه یه طرفش خودت باشی، آخه بی رحم دو تا بازی 4تا تای برک
ولی دمت گرم که خوب همه بردی
davidbeckham
06-27-2011, 11:29 PM
طوفان بپا کنید فردا:866:
http://tennis-image.com/images/02928634862792461605.jpg (http://tennis-image.com/images/02928634862792461605.jpg)
http://tennis-image.com/images/41009813516576713650.jpg (http://tennis-image.com/images/41009813516576713650.jpg)
http://tennis-image.com/images/45238408563705728427.jpg (http://tennis-image.com/images/45238408563705728427.jpg)
peikan
06-27-2011, 11:29 PM
طرفدارارای فدرر برن قبله دعا که دلپو به فدرر نخورد وگرنه 3-0 له میشد. اسون ترین و ساده ترین بازی ها به فدرر خورده.خدا شانس بده.همین جور 16 تا گرند اسلم شانسی گرفته. سخت ترین قرعه مال ماتادوره که از حسادت همه دنیا باید با زمین وزمان بجنگه.ولی خوشم میاد که همشونو سوزونده.:441:vamos rafa
Behnam RF
06-27-2011, 11:31 PM
صوفان بپا کنید فردا:866:
آره فردا توی زمین تمرین :434:، پس فردا ببازند بهتره:443:
Rafaello
چقدر قشنگ بازی کرد خوان
عالی بود خیلی حیف شد اون طرف جدول نبود
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/69/fullj.bfce1a6bd7dfe202a0b49aa5083e56bf/bfce1a6bd7dfe202a0b49aa5083e56bf-getty-_.jpg
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/ee/fullj.c8d1a7e58e7740e9c5396cac6dfdf96b/c8d1a7e58e7740e9c5396cac6dfdf96b-getty-_.jpg
davidbeckham
تو هم خشی طرفداره هر کی باش که با راجر بازی داره:379:
خداییش نه
همین یوزنی حال کردم باخت
یا سودرلینگ که میبازه
یا داویدنکو
اتفاقا ازتسونگا تو استرالیا 2008 خوشم اومد
با اینکه رافا رو برد
چون هیجانی بازی میکنه
Rafaello
06-27-2011, 11:34 PM
http://tennis-image.com/images/02928634862792461605.jpg (http://tennis-image.com/images/02928634862792461605.jpg)
http://tennis-image.com/images/41009813516576713650.jpg (http://tennis-image.com/images/41009813516576713650.jpg)
http://tennis-image.com/images/45238408563705728427.jpg (http://tennis-image.com/images/45238408563705728427.jpg)
خیالت راحت خشایار عزیز
توفان به پا می کنند اونم چه توفانی
مثل توفان های سم و دین در Supernatural
Behnam RF
06-27-2011, 11:34 PM
طرفدارارای فدرر برن قبله دعا که دلپو به فدرر نخورد وگرنه 3-0 له میشد. اسون ترین و ساده ترین بازی ها به فدرر خورده.خدا شانس بده.همین جور 16 تا گرند اسلم شانسی گرفته. سخت ترین قرعه مال ماتادوره که از حسادت همه دنیا باید با زمین وزمان بجنگه.ولی خوشم میاد که همشونو سوزونده.:441:vamos rafa
:shock: آره درست میگید ، این پست رو باید قاب بگیرند... منتظر 17 همین و شانس بعدی باشید.
ali_asa1367
06-27-2011, 11:36 PM
این گرند اسلم ،تازه اینم ویمبلدون مطمئن باش که فدرر به راحتی نه تنها نوله را بلکه رافا هم میبره.شما طرفداران نادل نمیدونم چرا فقط بازیهای رافا را میبینید یه کمی هم بازیه فدرر را ببینید تا معنی واقعی اسطوره را متوجه بشینداداش بیدار شو هنوز وقت خواب نرسیده :434:
Afshin
06-27-2011, 11:40 PM
بلکه همون فردا توفان به پا کنن :251:
ali_asa1367
06-27-2011, 11:42 PM
وقتی که ۱۶ تا گرند اسلم را رافا شانسی برد میتونین در مورد راجر صحبت کنین:434:طرفدارارای فدرر برن قبله دعا که دلپو به فدرر نخورد وگرنه 3-0 له میشد. اسون ترین و ساده ترین بازی ها به فدرر خورده.خدا شانس بده.همین جور 16 تا گرند اسلم شانسی گرفته. سخت ترین قرعه مال ماتادوره که از حسادت همه دنیا باید با زمین وزمان بجنگه.ولی خوشم میاد که همشونو سوزونده.:441:vamos rafa
davidbeckham
06-27-2011, 11:43 PM
این گرند اسلم ،تازه اینم ویمبلدون مطمئن باش که فدرر به راحتی نه تنها نوله را بلکه رافا هم میبره.شما طرفداران نادل نمیدونم چرا فقط بازیهای رافا را میبینید یه کمی هم بازیه فدرر را ببینید تا معنی واقعی اسطوره را متوجه بشین
فدرر کیا رو برده
نادال کیا رو
تازه تسونگا اولین حریف قدر فدرر هست تو این مسایقات
davidbeckham
06-27-2011, 11:45 PM
بلکه همون فردا توفان به پا کنن :251:
حالا پس فردا
مهم طوفان هستش:434:
Behnam RF
06-27-2011, 11:50 PM
فدرر کیا رو برده
نادال کیا رو
دلپترو ، مولر ، سوئیتینگ ، راسل::::> رافا
یوژنی ، نالبندیان ، مانارینو، کوکوشکین::::> راجر
خداییش مساوی
peikan
06-27-2011, 11:55 PM
خداییش مساوی
خیلی خوب مقایسه میکنی نکنه یاد نلبندیان قدیم افتادی .
NimaRafi
06-27-2011, 11:56 PM
آقا می تونه که شانس داره(که خدایش نداره)
چیه مشکلیه؟
ali_asa1367
هم چون میگین رافا کیا را برده هر کی ندونه فکر میکنه تمام کسایی که با هاش بازی کردن رنکینگ زیر ۱۰ بودن.به نظر شما مولر قوی بود یا سوییت؟حتما توقع دارین که تا فینال به هیچ بازیکنی قوی نخورهفدرر کیا رو برده
نادال کیا رو
Rafaello
خداییش مساوی
اینجاست که عدالت می میرد :434:
davidbeckham
06-27-2011, 11:57 PM
کجاش مساوی خدایی؟
دلپوترو رو با نالبندیان مقایسه میکنی
نالبندیانی که دورانش تمو م شده
مولر هم از بقیه اونا بهتره
یه بیگ سرو
Behnam RF
06-27-2011, 11:57 PM
خیلی خوب مقایسه میکنی نکنه یاد نلبندیان قدیم افتادی .
شما هم خوب نتیجه میگیری که راجر شانسی گرند میگیره:3t1:
Rafaello
06-27-2011, 11:58 PM
این گرند اسلم ،تازه اینم ویمبلدون مطمئن باش که فدرر به راحتی نه تنها نوله را بلکه رافا هم میبره.شما طرفداران نادل نمیدونم چرا فقط بازیهای رافا را میبینید یه کمی هم بازیه فدرر را ببینید تا معنی واقعی اسطوره را متوجه بشین
داداش وقت ما بیشتر از اینا ارزش داره :434:
درود
رضا جان شما که طرفدار بدون تعصب این فروم هستی،:443: شما دیگه چرا؟!!!
چه شانسی چه کشکی چه دوغی ، مگه هر دو به نوبت سرویس نمیزنن، مگه دل پوترو بیگ سرو نیست ، با اون قد مثل آب خوردن میشه ایس زد
تای بریک تمرکز میخواد، اعتماد به نفس که رافا مورد اول رو در سطح بالایی داره
بدون تعصب میگم، خودتون شاهد بودید، تا قبل اینکه رافا اون بلا رو سر خودش بیاره
کاملا به بازی مسلط بود، دل پوترو تو گیم هاش مدام زیر فشار بود،رافا با خونسردی بازی رو اداره میکرد
تا اینکه رافا مصدوم شد،نگرانی از شدید شدن مصدومیت خیلی تأثیر میذاره رو بازی و روحیه ی یک بازیکن
بدون شک اگه رافا بدون مصدومیت و نگرانی از مصدومیتش بازی میکرد، حتی به دل پوترو ست هم نمیداد
با وجود مصدومیت چقد عالی ترن اراند رایت فوت میکرد:441:
davidbeckham
06-28-2011, 12:01 AM
دعا میکنم خوان تو یو اس اوپن سمت فدرر باشه
تا بفهمید رافا کیو برد
فورهند نیست که
ارپی جی میزنه:350:
Behnam RF
06-28-2011, 12:01 AM
اینجاست که عدالت می میرد :434:
کجاش مساوی خدایی؟
یه بیگ سرو
آخه مولر چیه ؟ ست آخر له شد ، اصلا با خودم بودم رافا با تاپ 5 داشته:160:
Rafaello
06-28-2011, 12:04 AM
آخه مولر چیه ؟ ست آخر له شد ، اصلا با خودم بودم رافا با تاپ 5 داشته:160:
خیلی بی انصافی
مولر عالی بود و سرویس هاش فوق العاده
Afshin
06-28-2011, 12:07 AM
داداش وقت ما بیشتر از اینا ارزش داره :434:
مزاح میفرمایید ؟ اگه ارزش داشت که با دیدن بازی رافا حرومش نمیکردی :434:
manoochehr
06-28-2011, 12:08 AM
کجاش مساوی خدایی؟
یه بیگ سرو
خشایار جان نعلبندیان دورانش تمام نشده. فقط چون بعد از مصدومیت و 2 عمل جراحی پیاپی برگشته هنوز رو دور نیومده مطمعن باش تا چند ماه دیگه نلبی بر میگرده به top 10
davidbeckham
06-28-2011, 12:13 AM
خشایار جان نعلبندیان دورانش تمام نشده. فقط چون بعد از مصدومیت و 2 عمل جراحی پیاپی برگشته هنوز رو دور نیومده مطمعن باش تا چند ماه دیگه نلبی بر میگرده به top 10
عمرا بر نمیگرده
نمیدونم چی بگم
از یه طرفدار خیلی خوشحالم، از طرفی نگران
به نظرم رافا راه بازی با بازیکنای قد بلندی مثل دل پوترو رو یاد گرفته، قبل بازی مطمئن بودم با اسلایس دل پو رو به درد سر میندازه،سرویس عالی که خیلی کمکش کرد، در مواقعی که پاشنه درد اجازه ی رالی کردن نمیداد، امیدوارم همچنان حفظش کنه
فوت ورک فوق العاده،چقد سریع و زیبا فیوریت فرهندش رو پیدا میکرد، اینسیاد آوت ها که بی نظیرن
ولی رافا جونم اون چه کاری بود با خودت کردی،خودش هم ناامید بود
فقط امیدوارم که مشکل جدی نباشه و بتونی به خوبی ریکاوری کنی
به ذهن آزادت نیاز داریم
marvelous10
06-28-2011, 12:26 AM
این برد اندازه قهرمانی یو اس اپن پارسال مزه داد.وقتی رافا مصدوم شد همه چیز رو تموم شده دیدم گفتم الان انصراف میده نامبر وانی رو از دست میده خدا میدونه چندماه به خاطر مصدومیت از بازیا دور میشه و همه چیز میشه مثل 2سال پیش و.....
اما خدارو100هزار بار شکر که تونست به بازی ادامه بده عالی نبود اما خوب بود دلپوترو خیلی خوب بود خیلی جالب بود که کم نمیاورد و به همه جای زمین سریع میرسید.اما من به تای برکها اصلا حس بدی ندارم ماشالله درصد بردن تای برکا توسط رافا همیشه بالاست یه چی تو مایه های پنالتی زدنای مسی که یا گل میشه یا گل میشه:434:درکل افتخار میکنم به رافائل که تو شرایط سخت هم خوب بازی میکنه دست تونی نادال درد نکنه با این مربیگری:655:امیدوارم بهتر از این بازی کنه و به قهرمانی برسه.
Afshin
06-28-2011, 12:35 AM
نگاه کردن به بازی راجر مقابل یوژنی حرام کردن وقت بود
جالبه یه ست هم داد به یوژنی
تعصب که اجازه نمیده، تشویق هایی که خود دل پو از رافا میکرد خودش گویای همه چیزه
شما که اینقدر اگرسیو نبودی پسر خوب . اون پست بنده جنبه ی شوخی داشت ... همون طور که پست Rafaello این طور بود .
وگرنه خودت میتونی بری چت باکس رو بخونی ببینی که چقدر از بازی رافا تعریف کردم . متعصب شمایی نه من
NimaRafi
06-28-2011, 12:42 AM
عزیزان.
جام امسال ویمبلدون به این افتخار خواهد رسید که در کلکسیون جام های راجر قرار بگیره:787:
Rafaello
06-28-2011, 12:59 AM
عزیزان.
جام امسال ویمبلدون به این افتخار خواهد رسید که در کلکسیون جام های راجر قرار بگیره:787:
جک جدیده؟؟ :434:
NimaRafi
06-28-2011, 01:06 AM
نه جک نیست.:443:
برا شما نادالی ها کابوس جدیده:160:
delpotro
06-28-2011, 01:25 AM
درود
رضا جان شما که طرفدار بدون تعصب این فروم هستی،:443: شما دیگه چرا؟!!!
چه شانسی چه کشکی چه دوغی ، مگه هر دو به نوبت سرویس نمیزنن، مگه دل پوترو بیگ سرو نیست ، با اون قد مثل آب خوردن میشه ایس زد
تای بریک تمرکز میخواد، اعتماد به نفس که رافا مورد اول رو در سطح بالایی داره
بدون تعصب میگم، خودتون شاهد بودید، تا قبل اینکه رافا اون بلا رو سر خودش بیاره
کاملا به بازی مسلط بود، دل پوترو تو گیم هاش مدام زیر فشار بود،رافا با خونسردی بازی رو اداره میکرد
تا اینکه رافا مصدوم شد،نگرانی از شدید شدن مصدومیت خیلی تأثیر میذاره رو بازی و روحیه ی یک بازیکن
بدون شک اگه رافا بدون مصدومیت و نگرانی از مصدومیتش بازی میکرد، حتی به دل پوترو ست هم نمیداد
با وجود مصدومیت چقد عالی ترن اراند رایت فوت میکرد:441:
آره معلومه که وقتی دقیقا قبل از تای بریک خودش رو به مصدومیت بزنه تمرکز و روحیه ای برای
خوان نمی مونه. ریتم بازی خوان رو به هم زد. تنیسور بی اخلاقیه. فقط بلده در خارج از کورت
حرف های مثبت بزنه و تواضع دروغین نشون بده. راستی پای رافا خوبه؟
دو ست آخر خیلی تند می دوید. فکر کنم تای بریک ست اولو برد پاش بهبودی پیدا کرد.
مطمئنم و مطمئن باشید اگه تای بریک ست اول رو می باخت انصراف می داد.
شرمت باد رافا. شرمت باد!
بار اولت نیست که . کار همیشه ات هست .
خوبه یه تنیسور هیچ وقت گرند اسلم نگیره .در تمام مسابقات در دور اول بازنده باشه.
ولی اخلاق رو نبازه .
در صورتی که تمام حرف های من غلط باشه مطمئنم که اگر تنیس مساوی داشت حق خوان
مارتین دلپوترو دست کم مساوی بود. خوان چیزی از رافا کم نداشت.
متاسفم که حذف شد.
marvelous10
06-28-2011, 01:36 AM
واسه چی باید دروغ بگه؟یعنی شما میگی رافا از خوان ترسیده فیلم بازی کرده؟:251:مگه میشه؟ادمی که سالهاست تنیسور شناخته شده ایه و جامهای متعددی داره مگه فکر فیلم بازی کردن هم به ذهنش خطور میکنه؟اونم چه زمانی؟قبل تای برک؟یه ادم که نمیتونه همیشه ادای تواضع رو دربیاره حتما این اخلاق رو داره که میبینیم.:434:زشتِ این حرفا :443:
delpotro
06-28-2011, 01:39 AM
واسه چی باید دروغ بگه؟یعنی شما میگی رافا از خوان ترسیده فیلم بازی کرده؟:251:مگه میشه؟ادمی که سالهاست تنیسور شناخته شده ایه و جامهای متعددی داره مگه فکر فیلم بازی کردن هم به ذهنش خطور میکنه؟اونم چه زمانی؟قبل تای برک؟یه ادم که نمیتونه همیشه ادای تواضع رو دربیاره حتما این اخلاق رو داره که میبینیم.:434:زشتِ این حرفا :443:
گفتم که دفعه اولش نیست. نادال متخصص گرفتن مدیکال تایم اوت در لحظات حساس بازی و
همچنین زمان هایی است که دچار توحش میشه و به یقین می رسه که بازی رو
- مقطعی یا کامل - باخته.
آره معلومه که وقتی دقیقا قبل از تای بریک خودش رو به مصدومیت بزنه تمرکز و روحیه ای برای
خوان نمی مونه. ریتم بازی خوان رو به هم زد. تنیسور بی اخلاقیه. فقط بلده در خارج از کورت
شرمت باد رافا. شرمت باد!
ولی اخلاق رو نبازه .
متاسفم که حذف شد.
به هر حال امیدوارم که جام رو در دستان کسی به جز فدرر ببینم. مهم نیست کی باشه.
خب شما دیگه داری توهین میکنی
قضاوت با دوستان
فیلم بازی هست میتونی بری نگاه کنی تا قبل 6-6 رافا کاملا مسلط به بازی بود، هر چند که بریکی در کار نبود، ولی دل پوترو با جون کندن گیم هاش رو میگرفت
واقعا موندم چی بگم
اخه پزشک رو صدا کرد که دردشو کم کنه دیگه ، حالا اگه برا بعضی توپای دل پوترو میرفت به خاطر تسکین یافتن پاشنه اش بود، بعدشم رافا به لطف سرویس خوب به دنبال هر توپی نمیدومید
برا چندمین بار میگم رافا مفد آبرو نخریده تو تنیس که مفد از دست بده
delpotro
06-28-2011, 01:58 AM
خب شما دیگه داری توهین میکنی
قضاوت با دوستان
هر چند که توهینی نکردم ولی موافقم که قضاوت با دوستان.وجدان های بیدار قضاوت خواهند کرد.
شرمت باد رافا. شرمت باد!
ولی اخلاق رو نبازه .
متاسفم که حذف شد.
به هر حال امیدوارم که جام رو در دستان نادال ببینم.
این پست وپست بعدیت که رافا رو متوحش خطاب کردی، حالا شاید ویرایشش کردی که نیست
delpotro
06-28-2011, 02:21 AM
این پست وپست بعدیت که رافا رو متوحش خطاب کردی، حالا شاید ویرایشش کردی که نیست
ویرایش نکردم.
http://tennistalkers.com/showpost.php?p=52482&postcount=425
گفتم دچار توحش میشه.
توحش دو معنی داره: یکی وحشی شدن و یا وحشی بودن و دیگری ترسیدن- دچار وحشت شدن
منظور من دومی بود.
قسمت هایی هم که قرمز کردید حقیقت محض بودند. :443: کافی است با دیده حقیقت بینی به
موضوع بنگری و تعصب رو کنار بذاری.
Pouya
06-28-2011, 06:08 AM
فقط بلده در خارج از کورت
حرف های مثبت بزنه و تواضع دروغین نشون بده.
:254::254:
آره چقدرم متواضعه!!!!! چشم نخوره!!!!!!!
این حرفش که آخر دیگه تواضع بود :
Personally, to watch a Pete Sampras (http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/S402.aspx) versus Goran Ivanisevic (http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/I034.aspx) match, or one between those kind of players, is not enjoyable," the 10-time major champion told The Evening Standard. "It's not really tennis, it is a few swings of the racquet. :3t1::3t1:It was less eye-catching than what we do now. Everyone enjoys the tennis we play much more. I am not saying we are playing better tennis, just more enjoyable tennis. For me, in the past it was just serve, serve, serve."
در این که بازیکن بزرگیه هیچ شکی نیست. تلاش و اراده فوق العاده اش هم همیشه قابل تحسین بوده. ولی به خاطر این حرفش واقعا متاسفم براش... این حرف یعنی توهین به بزرگانی مثل سمپراس ، مک انرو - که به نظر من سطح بازیشون بالاتر از نادال هست - و خیلی های دیگه ... و توهین به بازی هایی که الان و علی رغم گذشت سال ها ، هنوز با عنوان زیباترین بازی ها در تاریخ تنیس ازشون یاد میشه... بازی هایی که در جایگاهی بالاتر از این حرفها و زننده اون قرار دارند و هیچ وقت از ارزششون کم نخواهد شد... خیلی خوبه آدم وقتی به یه جایی می رسه - که البته حقش هم بوده - خودش رو گم نکنه... سوال من اینه : آقای نادال ! اگه الان گرنداسلم نداشتی یا اون موقع که هنوز گرنداسلم نگرفته بودی ، بازم میومدی این چیزا رو بگی؟!
یه جمله معروف این جا کاربرد داره :!People need to look at them selves
به قول یکی از دوستان ، یکی باید بهش بگه : بچه بودی چقدر تنیس می دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!:434:
PowerVu
06-28-2011, 06:38 AM
دوستان، اگر شما صحبت های تشخیصی دکتر و فیزیو + اطلاعات تکمیلی که راجع به استخوان آن ناحیه ی پا توسط مارک پچی و بوریس بکر، گزارشگرهای این مسابقه داده شد رو گوش دادید و سپس بعدش مصاحبه ی تلویزیونی رافا رو شنیده باشید و با این حال و بعد از همه ی این گفته ها، باز هم به ماتادور دارین اتهام می زنین، من فقط سکوت می کنم!!!
رافا اگر استخوان پاش در اون مقطع، تیر نمی کشید، ست اول رو 7-5 برده بود نه اینکه با لنگ لنگان راه رفتن، 6-6 کنه و خودش رو تو بدبختی تای بریک بندازه که هیچ چیزش تضمین شده نیست...
BABAK
06-28-2011, 08:11 AM
فقط میشه تاسف خورد چطور ممکنه این اتفاق بارها و بارها بیفته اونم زمانی که نادال عقب افتاده ؟ هر وجدان بیداری شک میکنه...
Mohammad
06-28-2011, 08:38 AM
بازی نادال و دلپوترو، جالبترین نکتش، Serve and Volley کردن خوان بود که به نسبت موفق هم بود و نشونه خوبی براشه، اضافه کردن یه بعد جدید به بازیش، میتونه در آینده خیلی بهش کمک کنه مخصوصا که سرویس های خوبی هم داره (البته باید خیلی بهتر بشه)، اسلایس هم گاهی اوقات استفاده کرد که باز هم به نظر من اسلایس های خوبی بود.
اما در کل روی زمین، به نظرم من حرف زیادی برای گفتن نداشت جلوی رافا، کاری به تعداد محدود فورهند وینرهاش ندارم، همون مشکل قبلی عدم زاویه در Ground Stroke ها.
اما نادال، قبل از مصدومیت در کنترل کامل بازی بود، بعد از مصدومیت هم به نظر من باز با یه اختلاف کوچک در کنترل بازی بود، در مجموع ریترن آو سرو هر جفت بازیکنا زیاد خوب نبود، حتی رو سرویس های دوم، راسل با قد کوتاهش سرویس های دوم نادال رو بسیار تهاجمی تر ریترن میکرد، ولی تو این بازی نه رافا نه خوان استفاده مناسبی از ریترن نکردن.
مصدومیت رافا، به نظرم بسیار تمرکز رافا رو بهم زد، حرکت به سمت فورهندش و Running فورهند Down the line از اونجا که دقیقا فشار رو همون ناحیه میارن تا حدود زیادی مختل شد، (رافا وقتی ترینر بالای سرش بود کاملا اشاره کرد وقتی مچ در چه حالتی قرار میگرفت درد ظاهر میشد).
در مورد تایم ات، البته قوانین دقیق یادم نیست؛ ولی فک کنم اینه هر بازیکن فقط میتونه در بین گیمهای فرد یا بین ستها تایم اوت بگیره، ولی اگه اشتباه نکنم یک بار هم میتونه غیر از این موقع این کارو بکنه، رافا قبل از تایبریک اینکارو کرد، همونطور که دلپوترو بین سرویس گیم رافا این کار رو کرد و هیچ مشکلی هم نبود.
با سلام- اكثر طرفداران نادال معتقدند كه نعلبنديان حريف قدري براي فدر نبوده زيرا پس از مدتها به مسابقات برگشته و از آمادگي بدور است. خوب دقيقا همين موضوع در مورد دلپوترو نيز صدق مي كند . دلپوتر نيز بعد از مدتها مصدوميت ( حدود 1 سال) به مسابقات برگشته است و هنوز آن آمادگي سال 2009 را كه به راحتي هر چه تمامتر نادال را در us open شكست داد و در فينال نيز با نتيجه 3 به 2 فدرر را شكست داد را ندارد . لذا از اين رو مي توان وضعيت رقباي نادال و فدرر را تاكنون تقريبا يكسان دانست. در مراحل بعد رقباي فدرر به مراتب سخت تر از نادال مي باشد( تسونگاي كه نادال را در مسابقات اخير روي چمن شكست داده و جكوويچ ، چهره استثنايي امسال مسابقات ) در حاليكه نادال با مارك فيش و در نهايت اندي موري( به خاطر شرايط ميزباني شايد كمي حريف سخت تر باشد) روبرو خواهد شد. در كل من فكر مي كنم فدرر و نادال به فينال مي رسند و به احتمال حدود 60 درصد فدرر قهرمان خواهد شد
davidbeckham
06-28-2011, 09:05 AM
دوستان، اگر شما صحبت های تشخیصی دکتر و فیزیو + اطلاعات تکمیلی که راجع به استخوان آن ناحیه ی پا توسط مارک پچی و بوریس بکر، گزارشگرهای این مسابقه داده شد رو گوش دادید و سپس بعدش مصاحبه ی تلویزیونی رافا رو شنیده باشید و با این حال و بعد از همه ی این گفته ها، باز هم به ماتادور دارین اتهام می زنین، من فقط سکوت می کنم!!!
رافا اگر استخوان پاش در اون مقطع، تیر نمی کشید، ست اول رو 7-5 برده بود نه اینکه با لنگ لنگان راه رفتن، 6-6 کنه و خودش رو تو بدبختی تای بریک بندازه که هیچ چیزش تضمین شده نیست...
اینا همش از سوزشه
رافا دمت گرم سوزوندی خیلی ها رو:396:
davidbeckham
06-28-2011, 09:06 AM
با سلام- اكثر طرفداران نادال معتقدند كه نعلبنديان حريف قدري براي فدر نبوده زيرا پس از مدتها به مسابقات برگشته و از آمادگي بدور است. خوب دقيقا همين موضوع در مورد دلپوترو نيز صدق مي كند . دلپوتر نيز بعد از مدتها مصدوميت ( حدود 1 سال) به مسابقات برگشته است و هنوز آن آمادگي سال 2009 را كه به راحتي هر چه تمامتر نادال را در us open شكست داد و در فينال نيز با نتيجه 3 به 2 فدرر را شكست داد را ندارد . لذا از اين رو مي توان وضعيت رقباي نادال و فدرر را تاكنون تقريبا يكسان دانست. در مراحل بعد رقباي فدرر به مراتب سخت تر از نادال مي باشد( تسونگاي كه نادال را در مسابقات اخير روي چمن شكست داده و جكوويچ ، چهره استثنايي امسال مسابقات ) در حاليكه نادال با مارك فيش و در نهايت اندي موري( به خاطر شرايط ميزباني شايد كمي حريف سخت تر باشد) روبرو خواهد شد. در كل من فكر مي كنم فدرر و نادال به فينال مي رسند و به احتمال حدود 60 درصد فدرر قهرمان خواهد شد
دلپوترو همین الان با نالبندیان بازی کنه
یه فورهند میزنه نالبندیان بره قاطی باقالیا
رافا هر موقع دلش بخواد میتونه تایم پزشکی بگیره
به کسی هم مربوط نیست:3t1:
اگه غیر قانونیه داور اجازه نده
delpotro
06-28-2011, 09:12 AM
اینا همش از سوزشه
رافا دمت گرم سوزوندی خیلی ها رو:396:
اتفاقا من نمیسوزم. چون دلپو بازی رو باخته. اخلاق رو نباخته.
میتونید یه نظرسنجی بذارید معلوم میشه مصدومیت رافا جونتون واقعی بوده یا مصلحتی.
دیگه همه از سابقه کارهای این چنینی رافا مطلع هستند. :443: شما میتونی کتمان کنی ولی
حقیقت تغییر نمی کنه.
به جای این که منو بسوزونه کف پاشو سوزوند. :254:
بازی بعد کجاشو میگیره می شینه؟
اگر عبارت Nadal fake injuries رو در گوگل سرچ کنید و بی تعصب به موضوع بنگرید در می یابید.
برای مثال:
Why are all of the commentators letting Rafa get away with his fake injuries in Grand Slam tournaments .....he did it at the French Open last year and Wimbledon and at the US Open to cool off his opponents who were hot and on the verge of taking a set off of him....
For a # 1 player this type of behavior is unsportsman lioke conduct
it may be that we are not anti Nadel, just not blind or stupid.
ما ضد نادال نیستیم. فقط کور یا احمق نیستیم.
livan_58
06-28-2011, 09:14 AM
عجب کل کلی را افتاده ، به نظر من هر بازی شرایط خاص خودش رو داره و نمیشه گفت که اونطرف جدول بهتره یا اینطرف جدول . به هر حال بازی های زیبای را شاهد هستیم و بهتره لذت ببریم و اگر تنیسور محبوبمون میبازه به حریفش بی احترامی نکنیم . من امیدوارم که رافا و راجر رو تو فینال ببینم و با اینکه طرفدار رافا هستم اما هر کدوم که شایشته تر هست قهرمان بشه .
Behnam RF
06-28-2011, 09:30 AM
راجر فدرر به رکورد 29 کوارتر فینال متوالی رسید ، همچنین به 100 مسابقه پیروز بر روی چمن:655:
Saeid
06-28-2011, 09:58 AM
ویمبلدون: قهرمانان درو شدند
چهار نفر اول تنیس مردان جهان به سلامت به مرحله یک چهارم نهائی رسیدند. اندی ماری نفر چهارم رده بندی جهانی از بریتانیا و نوواک جوکوویچ نفر دوم جهان از صربستان بدون روبرو شدن با مشکل حریفان خود ریشارد گسکه و مایکل لودرا، هر دو از فرانسه، را شکست دادند و به مرحله یک چهارم نهائی رفتند.
رافائل نادال نفر اول جهان از اسپانیا و راجر فدرر نفر سوم جهان از سوئیس هر کدام یک ست باختند اما در نهایت به پیروزی رسیدند. فدرر میکائیل یوژنی روس را شکست داد و نادال از سد مارتین دلپوترو رقیب قدرتمند آرژانتینی گذشت.
مسابقه نادال و دلپوترو مسابقهای نزدیک، پرهیجان و پرفراز و نشیب بود که در آن هر دو بازیکن دچار آسیب دیدگی هم شدند اما در نهایت نفر اول جهان توانست حریف خود را که یکی از سنگینترین و سریعترین سروها را دارد به زانو درآورد.
در مقابل امروز ویمبلدون مسلخ قهرمانان تنیس زنان بود. امیدها و مدعیان اصلی قهرمانی، به جز یک نفر، در مرحله یک هشتم نهائی شکست خوردند: کارولاین وزنیاکی نفر اول جهان، سرینا ویلیامز قهرمان چهار دوره ویمبلدون و مدافع عنوان قهرمانی و خواهرش ونوس که تاکنون پنج بار در اینجا قهرمان شده است.
این رشته شکستها با سرینا ویلیامز مدافع عنوان قهرمانی از آمریکا آغاز شد که در مقابل ماریون بارتولی از فرانسه در دو ست شکست خورد. بارتولی فینالیست سال ۲۰۰۷ با قدرت در مقابل سرینا ظاهر شد و در مقابل اشتباهات متعدد قهرمان آمریکائی فرصت ها را برای بارتولی بیشتر فراهم کرد که نسبتا با سهولت برنده این مسابقه شود و به یک چهارم نهائی صعود کند.
پس از سرینا نوبت وزنیاکی نفر اول رده بندی جهانی از دانمارک بود که در یک بازی فشرده و پر از فراز و نشیب در برابر دومینیکا سیبولکووا از اسلواکی تسلیم شود. سیبولکووا که نفر بیست و چهارم جهان است ست اول را با نتیجه ضعیف یک بر شش به وزنیاکی واگذار کرد اما پس از آن جان گرفت و دو ست بعد را در رقابتی بسیار فشرده از آن خود کرد.
نفر آخر هم ونوس ویلیامز بود که با ارائه یک تنیس بسیار متوسط در برابر سوتلانا پیرونکووا از بلغارستان تاب نیاورد و دو دو ست پیاپی شکست خورد. جالب اینکه سال گذشته هم ونوس در یک چهارم نهائی از همین بازیکن شکست خورده بود.
حالا به نظر میآید که همه دست به دست هم دادهاند که احتمال قهرمانی ماریا شاراپووا بیشتر شود. شاراپووا که در سال ۲۰۰۴ در اینجا قهرمان شد امروز در مرحله یک هشتم نهائی شوای پنگ از چین را در دو ست شکست داد و به یک چهارم نهائی رسید.
اگر نتیجه بازی مطابق با پیشبینیها جلو میرفت، شاراپووا در مرحله بعد حریف وزنیاکی بود، در نیمهنهائی با سرینا ویلیامز روبرو میشد و در فینال با ونوس ویلیامز. اما حالا هر سه این حریفان از دور مسابقات کنار رفتهاند.
البته نباید بازیکنانی مثل بارتولی و سیبولکووا و پیرونکووا را دست کم گرفت. اینها بازیکنانی هستند که در هر حال به مرحله یک چهارم نهائی یک تورنمنت گرن اسلم رسیده اند و برای رسیدن به اینجا بازیکنان رده بالاتر از خود را شکست دادهاند و روحیه مضاعف گرفتهاند.
با این همه تصور میشود که شاراپووا بخت بهتری از دیگران داشته باشد. این بازیکن روس که در سال ۲۰۰۶ در جام آزاد آمریکا هم به پیروزی رسید دو سال بعد برای عمل شانه زیر چاقوی جراحی رفت و دوران نقاهت و بهبودی کامل او حدود دو سال طول کشید. اما در حال حاضر از هر جهت آماده و پرانگیزه می نماید.
BBC
davidbeckham
06-28-2011, 10:04 AM
دیگه همه از سابقه کارهای این چنینی رافا مطلع هستند. :443: شما میتونی کتمان کنی ولی
حقیقت تغییر نمی کنه.
اگر عبارت Nadal fake injuries رو در گوگل سرچ کنید و بی تعصب به موضوع بنگرید در می یابید.
برای مثال:
Why are all of the commentators letting Rafa get away with his fake injuries in Grand Slam tournaments .....he did it at the French Open last year and Wimbledon and at the US Open to cool off his opponents who were hot and on the verge of taking a set off of him....
سوختیا:254:
delpotro
06-28-2011, 10:09 AM
سوختیا:254:
تو فکر کن سوختم. تو توهم خودت خوش باش. خواب خرگوشی خوش بگذره
pouriya.alex
06-28-2011, 10:22 AM
ایول به مردی فیش که به حرفی که اول فصل زده بود(که حضور تو top 10) عمل کرد هرروزم داره بهتر
میشه و حالا هم با حذف فینالیست سال قبل خودشو تو 4/1 میبینه.
و اگه تایبریک اجازه بده میتونه کار خوبشو تکمیل بکنه:434:
در بین حریفان top 4 سختترین حریف هم نصیب راجر شد که احتمالا زیباترین بازی هم میشه:655:
حقیقت تغییر نمی کنه.
برای مثال:
مطمئن باش اونی که اینون نوشته کاربری مثل شما بوده که تحمل باخت رو نداشته
وگرنه کدوم یک از مسولان ای تی پی یا حتی بازیکنا رو دیدید که به رافا همچین انگی بزنن:3t1:د
davidbeckham
06-28-2011, 10:39 AM
درود به شرفت:655:
http://tennis-image.com/images/87499055696988958865.jpg
http://tennis-image.com/images/36913649049815300923.jpg
pouriya.alex
06-28-2011, 10:46 AM
بهترین عملکرد رو دیروز اندی مورای داشت که با این بازی امید بریتانیا رو واسه بردن ویمبلدون بیش از پیش
کرد.
delpotro
06-28-2011, 11:06 AM
مطمئن باش اونی که اینون نوشته کاربری مثل شما بوده که تحمل باخت رو نداشته
وگرنه کدوم یک از مسولان ای تی پی یا حتی بازیکنا رو دیدید که به رافا همچین انگی بزنن:3t1:د
تحمل باخت دارم. ولی نه با نامردی
مسئولین ای تی پی به نادال چیزی نمیگن چون یه نفر لازمه جلوی فدرر بایسته و به رقابت های
تنیس جذابیت بده.
بازیکنان زیادی هم بودن که به رفتارهای غیرورزشی نادال مثل تاخیر در زدن سرویس در لحظات
حساس بازی اعتراض کردن . ولی به همون دلیلی که در بالا گفتم اعتنایی نمیشه. چون
مسئولین ای تی پی به نادال نیاز دارن. بازوش کلفته.
Ali_RF
06-28-2011, 11:10 AM
با سلام به همه دوستان
من متأسفانه با توجه به پارازيت شديدي كه در اطراف منطقه وجود داره، از ديدن اين مسابقات زيبا و باشكوه محرومم و تمام اميدم اينه كه نادال به فينال برسه و شبكه TVE Internacional هم زير قولش نزنه تا حداقل بازي فينال رو بتونم بينم. اميدوار بودم كه با خوندن تحليلها و پيشبازيهايي كه تو اين سابت گذاشته ميشه، حداقل يه تصويري از كيفيت بازيها و وضعيت بازيكنها داشته باشم، اما بيشتر بحثها در اين تاپيك به كلكلها و يا متهم كردن بازيكن مقابل و اين جور موضوعات اختصاص داره، مثل بازيهاي ديروز كه تا اينجا من فقط فهميدم نادال قبل از تايبرك يه مديكال تايماوت گرفته. با توجه به اين كه ميدونم اكثر كاربران اين سايت سواد تنيسي بالايي دارن و ميتونن تحليلهاي قشنگي ارايه بدن، حيف نيست كه صفحات اين تاپيك صرف اين بحثهاي بيپايان و بينتيجه بشه؟ به نظر من كه حيفه.
delpotro
06-28-2011, 11:19 AM
اميدوار بودم كه با خوندن تحليلها و پيشبازيهايي كه تو اين سابت گذاشته ميشه، حداقل يه تصويري از كيفيت بازيها و وضعيت بازيكنها داشته باشم، اما بيشتر بحثها در اين تاپيك به كلكلها و يا متهم كردن بازيكن مقابل و اين جور موضوعات اختصاص داره، مثل بازيهاي ديروز كه تا اينجا من فقط فهميدم نادال قبل از تايبرك يه مديكال تايماوت گرفته. با توجه به اين كه ميدونم اكثر كاربران اين سايت سواد تنيسي بالايي دارن و ميتونن تحليلهاي قشنگي ارايه بدن، حيف نيست كه صفحات اين تاپيك صرف اين بحثهاي بيپايان و بينتيجه بشه؟ به نظر من كه حيفه.
من روشنگری و ایستادن در مقابل ظلم و ستم و بی عدالتی و نامردی رو وظیفه انسانی
خودم میدونم. هر چند نتیجه ای نداشته باشه . ولو با دادن یک پست در این تاپیک.
این کل کل نیست. روشنگریه.
اونی که میگه من سوختم بدونه:
سه چیز میتونه منو بسوزونه:
1- بر خلاف اصول 4 گانه زندگی خودم ( شرافت-انسانیت-محبت و صداقت) رفتار کنم.
2-حق کسی رو بخورم و پایمال کنم.
3-قلب کسی رو بشکونم.
تا زمانی هم که حتی یک نفر باشه تا پای پست های من تشکر بزنه ادامه میدم. حتی اگه
تاپیک 10 هزار صفحه ای بشه.
NimaRafi
06-28-2011, 11:32 AM
آقای رافائل نادال برد خوبه ولی نه به هرقیمتی:688:
مثل این که هدف اصلی ورزش رو فراموش کردی!!!:Punishment:
تحمل باخت دارم. ولی نه با نامردی
مسئولین ای تی پی به نادال چیزی نمیگن چون یه نفر لازمه جلوی فدرر بایسته و به رقابت های
تنیس جذابیت بده.
بازیکنان زیادی هم بودن که به رفتارهای غیرورزشی نادال مثل تاخیر در زدن سرویس در لحظات
حساس بازی اعتراض کردن . ولی به همون دلیلی که در بالا گفتم اعتنایی نمیشه. چون
مسئولین ای تی پی به نادال نیاز دارن. بازوش کلفته.
اینجا رو خوب اومدی، دیروز اورج تایم بیتوین پونتس هر دوشون 26 ثانیه بود،ولی راموس به رافا اخطار و تذکر داد، بیچاره حال رافا دیدن داشت بعد اون تذکر
هر بازیکنی به یک استایل خاصی سرویس میزنه، خب رافا هم از شروع دوران بازیگریش این رفته رفته عادت کرده که با تمرکز و صرف زمان بیشتری سرویس بزنه، مثلا راجر دوست داره سریع سرویس بزنه و زمان بازیشا رو کوتاه کنه
ببین رضا جان من نوع تفکر تو رو مخصوصا تو زمینه ی belief خیلی دوست دارم
بیا اینجوری به قضیه نگاه کنیم ، رافا کی دچار مشکل شد ؟ وقتی اون فرهند دان د لاین رو آن رانینگ زد و امتیاز گرفت، آخه بردار من چه لزومی داره وقتی بازی خوب خودتو رو میکنی سریع تظاهر به مصدومیت بکنی و بازی رو برا خودت سخت
6-5 بودن که رافا منتظر بود دل پوترو سریع گیم خودشو بگیره، اصلا به هیچکدوم از سرویس های دل پو عکس العمل خاصی نشون نمیداد
بعدش دل پو با چیر آمپایر بحث میکرد که چرا به رافا اجازه داده وسط بازی مدیکال تایم بگیرهدر ادامه ی بازی هم دل پو زمین خورد نیاز به مدیکال تایم وسط بازی داشت، آیا رافا اعتراضی کرد و چیزی گفت؟
ali_asa1367
06-28-2011, 01:24 PM
دوستان با اینکه من به معنای واقعی از نادال متنفرم ولی باید قبول کرد که رافا این حقو داشت که مدیکال تایم بگیره و خوب شاید حتی مشکلی نداشته ولی هر بازیکنی برای به دست آوردن پیروزی دست به هر کاری میزنه پس نباید به بهش خورده گرفت که چرا اینکارا کرده و نباید منکر این شد که رافا بازیکن قابلی هست ولی با راجر قابل مقایسه نیست.
ali_asa1367
06-28-2011, 02:00 PM
رافا نادال_ ماردی فیش مطمئناً بازی زییبأی خواهد بود و از اونجایی که فیش سرویس خوبی داره شاید کمی برای رافا مشکل ساز بشه ولی در مجموع بعید به نظر میرسه که رافا حریف فیش نشه پیش بینی من از این بازی ۳_۰ به نفع رافا هست
اندی ماری_لوپز: ماری شاید تا اینجای کار تو این تورنمنت بد ظاهر نشده باشه و کار چندان مشکلی در مقابل لوپز نخواهد داشت ولی برای رسیدن به قهرمانی به نظر کار خیلی مشکلی را پیش رو خواهد داشت و بعید به نظر میرسه که ماری حریفه نادال تو مرحلهٔ بد بشه.
راجر فدرر_سونگا: این بازی جذابترین بازیه این مرحله خواهد بود شاید بعضی از دوستان اعتقاد داشته باشن که راجر در برابر سونگا به مشکل میخوره ولی به نظر من این اتفاق امکان پذیر نیست از هر لحاظ نگاه کنیم راجر بهتر و قوی تر از سونگا هست و تازه این را هم باید در نظر گرفت که راجر همیشه بهترین بازیهاشو توی ویمبلدون انجام داده
جکویچ_برنارد تامیک:اما سادهترین بازی تو این مرحله،شاید خیلیها تامیک را پدیدهٔ ویمبلدون بدونن و با حذف بزرگانی مثل داویدنکوی روس و سودرلینگ(مسموم) برای او آیندهٔ خوبی پیش بینی کنن ولی واقعا توانایی پیروزی مقابل مردی که بهترین بعضیهای فصل را داره انجام میده را داره.اگه بازیهای این بازیکن ۱۸ سالهٔ استرالیایی را تماشا کرده باشین هیچ چیز مثبت و قوی در بازیه او دیده نمیشه و بعید به نظر میرسه که توانایی مقابل با ضربات سهمگین نوله را داشته باشه.
koury
06-28-2011, 02:22 PM
با تمام علاقه ای که به فلی لوپز دارم و دوست دارم به نیمه نهائی یه اسلم برسه ولی امیدوارم موری ببردش که اگه تو سمی فاینال رافا بردش باز توهم توطئه ی اسپینیش دوستان گل نکنه!
بعیده علی سونگا حریف راجر بشه حداقل روی چمن ولی امیدوارم اگه نمیتونه ببره حداقل یه بازی مهیج رو شاهد باشیم از راجر و جو...
آسونترین بازی این دور به نواک افتاده، نباید به برد های نه چندان مقتدرانه ی تومیک برابر سود و مالیس دل خوش کنیم، داویدنکو هم که صدای کلنگ قبرش به گوش میرسه پس بردن داوی هم هنر نبود!! تومیک تو استرالیا درسته مقابل رافا ست دوم عالی بود ولی کلا تو بازی با بازیکنان بزرگ استرس میگیردش و بعیده همون بازی که دیروز کرد رو با نوله بتونه انجام بده!! حتی بعید میدونم پا به پای نواک پیش بیاد پس راحت ترین مسیر تا نیمه نهائی مال خود نواکه!!
رافا و فیش هم که بازی حساسی خواهد بود، فیش بدنبال اولین سمی فاینال عمرش و رافا بدنبال راهیابی به پنجمین نیمه نهائی متوالیش در ویمبلدون. رافا و فیش 4 سال پیش در ویمبلدون با هم بازی کردن که رافا راحت اون فیشی که دوران افتش رو میگذروند برد ولی این فیش مطمئنا خیلی بهتر هست و خطری تر! هر چند من بیشتر از خوان از فیش نمیترسم ولی فراز و نشیب های رافا تنها دغدغه ی این بازی میتونه باشه که امیدوارم مثل اغلب کوارتر فاینال ها بتونه با ثبات ظاهر بشه..
شرمت باد رافا. شرمت باد!
ولی اخلاق رو نبازه .
متاسفم که حذف شد.
دقیقا" . تو تنیسورا حتی زنان ندیدم کسی که واسه برد دست به هر کاری بزنه مث این،در خور ورزش تنیس نیس واقعا"
koury
06-28-2011, 02:47 PM
دقیقا" . تو تنیسورا حتی زنان ندیدم کسی که واسه برد دست به هر کاری بزنه مث این،در خور ورزش تنیس نیس واقعا"
اولا درست صحبت کن واسه ما این و اون در نیار!!
دوما رافا بازی رو تحت کنترل داشت و نیازی به تایم آوت گرفتن نداشت،
سوما شما در جایگاهی نیستی که بازیکنان تنیس رو رد صلاحیت کنی و بگی کی در خورش هست ک نیست...
چهارما این کار بهتر از صحبت کردن بیرون زمین پشت بازیکنا و راه انداختن جنگ روانی بیرون زمینه که!! کاری که لازم نیست بگم کی توش تخصص داره...
در واقع بردن توی زمین به هر نحوی بهتر از گذاشتن فشار و تلاش برای بردن بازی از بیرون هست!!
خیلی خواستم جلوی خودم رو بگیرم نظری ندم ولی بعضی رفقا حد و حدود صحبت رو فراموش کردن و هر چی به ذهنشون برسه بلادرنگ تایپ می کنن...
davidbeckham
06-28-2011, 03:00 PM
http://tennis-image.com/images/38442242868542159473.jpg
http://tennis-image.com/images/47328827480952572897.jpg
Rafaello
06-28-2011, 03:03 PM
ویرایش نکردم.
http://tennistalkers.com/showpost.php?p=52482&postcount=425
گفتم دچار توحش میشه.
توحش دو معنی داره: یکی وحشی شدن و یا وحشی بودن و دیگری ترسیدن- دچار وحشت شدن
منظور من دومی بود.
قسمت هایی هم که قرمز کردید حقیقت محض بودند. :443: کافی است با دیده حقیقت بینی به
موضوع بنگری و تعصب رو کنار بذاری.
توحش: [ ت َ وَح ْ ح ُ ] (ع مص ) بربریت . (یادداشت بخط مرحوم دهخدا). وحشی شدن
توحش کردن: [ ت َ وَح ْ ح ُ ک َ دَ ] (مص مرکب ) ترسیدن و وحشت کردن
به نقل از لغت نامه علامه دهخدا
به فرض محال که توحش دو معنی داشت، اون وقت نوشته شما دو معنا داشت که بهش ایهام گفته میشه و هر دو مفهوم رو میشه ازش برداشت کرد و گفته نویسنده که من منظورم اون یکی معنا بود اصلا قابل قبول نیست.
این هم اثبات علمی این که شما وحشی گری رو به رافا نسبت دادین!
S.A.IVI.A.N
06-28-2011, 03:05 PM
http://tennis-image.com/images/38442242868542159473.jpg (http://tennis-image.com/images/38442242868542159473.jpg)
http://tennis-image.com/images/47328827480952572897.jpg (http://tennis-image.com/images/47328827480952572897.jpg)
:254::254::254::254::254:
خشی خیلی با حاله پست هات.:655: با دو تا عکس یه عالمه حرف دلت رو میزنی ها:443:
delpotro
06-28-2011, 03:08 PM
توحش: [ ت َ وَح ْ ح ُ ] (ع مص ) بربریت . (یادداشت بخط مرحوم دهخدا). وحشی شدن
توحش کردن: [ ت َ وَح ْ ح ُ ک َ دَ ] (مص مرکب ) ترسیدن و وحشت کردن
به نقل از لغت نامه علامه دهخدا
به فرض محال که توحش دو معنی داشت، اون وقت نوشته شما دو معنا داشت که بهش ایهام گفته میشه و هر دو مفهوم رو میشه ازش برداشت کرد و گفته نویسنده که من منظورم اون یکی معنا بود اصلا قابل قبول نیست.
این هم اثبات علمی این که شما وحشی گری رو به رافا نسبت دادین!
تو هر کدومشو میخوای برداشت کن.خیلی از شعرای حافظ و سعدی هم چند معنی دارن.
نکنه اونا هم قابل قبول نیست؟
مجتبی این مسئله رو مطرح کرد منم جواب دادم.
به نظرت کدوم معنی دار تره؟
رافا وحشی گری می کنه و تایم اوت میگیره.
رافا می ترسه و وحشت می کنه و تایم اوت میگیره.
به این میگن قرینه معنایی. معنایی رو باید برداشت کنی که در جمله بگنجه.
آفرین
Rafaello
06-28-2011, 03:09 PM
مثل این که برد جانانه دیروز ماتادور خیلی ها رو سوزونده و داره می سوزونه اون هم خیلی بدجور :434:
ظاهرا ملت خیلی به دل پوترو امید داشتن :434:
و در پایان مثل این که خیلی ها از بازی های قدرتمندانه رافا توحش کردن :434::434:
Mohammad Reza
06-28-2011, 03:09 PM
Good news from Rafael Nadal's facebook page: "Good morning everybody. Yesterday after the match I went to take an MRI at a London hospital. During the match I thought I had something serious but as the match went through the pain got better and thankfully the tests don't show an injury. Today I will practice at 4.30 pm and I'll play tomorrow. Thanks all for the support". So how will this setback affect the defending champion?
Rafaello
06-28-2011, 03:10 PM
تو هر کدومشو میخوای برداشت کن.
عرض کردم خدمت تو که نوشته تو فقط یک معنا داشت!
delpotro
06-28-2011, 03:15 PM
عرض کردم خدمت تو که نوشته تو فقط یک معنا داشت!
خودت خیلی اصرار داری رافا وحشیه. چرا حرف تو دهن من میذاری؟
NimaRafi
06-28-2011, 03:34 PM
عزیزان این برد و باخت ها دیگه این قدر هم ارزش نداره و این دوستیه که میمونه
delpotro
06-28-2011, 03:37 PM
مثل این که برد جانانه دیروز ماتادور خیلی ها رو سوزونده و داره می سوزونه اون هم خیلی بدجور :434:
ظاهرا ملت خیلی به دل پوترو امید داشتن :434:
و در پایان مثل این که خیلی ها از بازی های قدرتمندانه رافا توحش کردن :434::434:
خوب شد کلمه توحش رو بهت یاد دادم. وگرنه نمیتونستی مزه بپرونی.
Rafaello
06-28-2011, 03:37 PM
خودت خیلی اصرار داری رافا وحشیه. چرا حرف تو دهن من میذاری؟
میشه بفرمایید کجا اصرار کردم رافا وحشیه؟
delpotro
06-28-2011, 03:39 PM
میشه بفرمایید کجا اصرار کردم رافا وحشیه؟
داری حرف منو به میل خودت تفسیر می کنی. میگی گفتم رافا وحشیه. خوشت میاد بهش بگم
وحشی؟ من منظورمو گفتم. باز تو میگی نه یه معنی دیگه میداد. اصرار داری که بهش گفتم وحشی.
Rafaello
06-28-2011, 03:50 PM
داری حرف منو به میل خودت تفسیر می کنی. میگی گفتم رافا وحشیه. خوشت میاد بهش بگم
وحشی؟ من منظورمو گفتم. باز تو میگی نه یه معنی دیگه میداد. اصرار داری که بهش گفتم وحشی.
شما گفتی رافا دچار توحش شده
توحش فقط و فقط یک معنا داره اون هم وحشی شدنه
اون توحش کردنه که به معنای ترسیدن و وحشت کردنه
گفته شما فقط یک معنا داشتع اینکه رافا وحشی شده
ایهام وقتیه که یک واژه دوتا معنا داره و خواننده هر معنایی رو که به ذهنش رسید برداشت میکنه
اما در ادبیات چیزی به نام قرینه معنایی وجود نداره!
اولا درست صحبت کن واسه ما این و اون در نیار!!
دوما رافا بازی رو تحت کنترل داشت و نیازی به تایم آوت گرفتن نداشت،
سوما شما در جایگاهی نیستی که بازیکنان تنیس رو رد صلاحیت کنی و بگی کی در خورش هست ک نیست...
چهارما این کار بهتر از صحبت کردن بیرون زمین پشت بازیکنا و راه انداختن جنگ روانی بیرون زمینه که!! کاری که لازم نیست بگم کی توش تخصص داره...
در واقع بردن توی زمین به هر نحوی بهتر از گذاشتن فشار و تلاش برای بردن بازی از بیرون هست!!
خیلی خواستم جلوی خودم رو بگیرم نظری ندم ولی بعضی رفقا حد و حدود صحبت رو فراموش کردن و هر چی به ذهنشون برسه بلادرنگ تایپ می کنن...
راحت باش
منظور از این همون رافائل نادال بود.جمله رو کوتاه کردم چون همه میدونن این کارا فقط از ایشون بر میآد.حالا گیرم تو این بازی حق با شما باشه اما در کل این مسئله رو نمیتونی انکار کنید،بعدشم من در مورد تنیس حرف زدم نه صلاحیت بازیکن،حالا شما که تو اون جایگاهی ، چیکار به راجر داری مگه من اونو با راجر مقایسه کردم؟ اگه راجر هم بخواد فر پلی رعایت نکنه از او هم انتقاد میکنم.
ضمنا" فک نکن جایگاهت خیلی مهمه حتی اگه رنگ اسمت آبی باشه،تو نمیتونی حد کسی رو مشخص کنی ،تقصیر نداری این روحیه سلطه گری رو روحیه مردم خوب اثر گذاشته..
delpotro
06-28-2011, 04:03 PM
شما گفتی رافا دچار توحش شده
توحش فقط و فقط یک معنا داره اون هم وحشی شدنه
اون توحش کردنه که به معنای ترسیدن و وحشت کردنه
گفته شما فقط یک معنا داشتع اینکه رافا وحشی شده
ایهام وقتیه که یک واژه دوتا معنا داره و خواننده هر معنایی رو که به ذهنش رسید برداشت میکنه
اما در ادبیات چیزی به نام قرینه معنایی وجود نداره!
همین مونده که تو بیای معنی کردن کلمات عربی رو به من یاد بدی.
ببین بی سواد :
آموزش - آموزش دادن
بلند- بلند کردن
تایپ- تایپ کردن
در انتهای هر مصدری در زبان فارسی "کردن" یا "شدن" وجود داره که وقتی در جمله به کار میره
بار اصلی رساندن جمله به عهده جزو اصلی مصدر یعنی قبل از "کردن" و یا "شدن" هست.
در زبان انگلیسی:
to sit -----------------> sit نشستن
to eat___________>eat خوردن
شکل با to رو مصدر میگن. ولی هنگام به کار بردن در جمله در هنگامی که فعل باشه to نمیاد.
حرفت مثل این میمونه که بگیم: چون آموزش "دادن" نداره پس معنی آموزش دادن نمیده.
برای توحش در لغت نامه دهخدا مصدر نوشته شده. و برای توحش کردن مصدر مرکب. به دلیل
همون "کردن" که آخرش وجود داره.
دلیل نمیشه به دلیل این که اون بخشش نیست کاملا معناش فرق کنه.
من گفتم رافا دچار توحش شد. یعنی توحش کرد.
اگر رافا دچار مصدومیت شد. یعنی رافا مصدوم شد. صدمه دید.
رافا دچار تب شد. یعنی رافا تب کرد.
امیدوارم بفهمی.
ضمنا این که تو از قرینه معنایی اطلاعی نداری دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه.از بی سوادی تو هست.
koury
06-28-2011, 04:16 PM
راحت باش
منظور از این همون رافائل نادال بود.جمله رو کوتاه کردم چون همه میدونن این کارا فقط از ایشون بر میآد.حالا گیرم تو این بازی حق با شما باشه اما در کل این مسئله رو نمیتونی انکار کنید،بعدشم من در مورد تنیس حرف زدم نه صلاحیت بازیکن،حالا شما که تو اون جایگاهی ، چیکار به راجر داری مگه من اونو با راجر مقایسه کردم؟ اگه راجر هم بخواد فر پلی رعایت نکنه از او هم انتقاد میکنم.
ضمنا" فک نکن جایگاهت خیلی مهمه حتی اگه رنگ اسمت آبی باشه،تو نمیتونی حد کسی رو مشخص کنی ،تقصیر نداری این روحیه سلطه گری رو روحیه مردم خوب اثر گذاشته..
من اول از آخر شروع می کنم،
خوشبختانه تو این فروم بحث سلطه جوئی و قلدرم بلدرم بازی وجود نداره و همه چیز بر پایه ی دموکراسی ریخته شده ولی من شخصا در جایگاه یه طرفدار رافا جوابت رو میدم و ربطی هم به رنگ آبی و قرمز و سبز هم نداره!!
خدا رو شکر تا الان که تو این انجمن استفاده ی ابزاری و سو استفاده از رنگ نداشتیم و از این ببعد هم نداریم ولی هر کس باید حد و حدود حرف زدنش رو خودش بفهمه... احترام متقابلش خوبه و نه یکطرفش، تا وقتی به بازیکن دیگه ای که اینجا مد نظر رافاس احترام نزاشتی توقع نداشته باشه کسی بحث راجر رو پیش نکشه و به بازیکن مورد علاقه ی شما به تنهائی احترام بزارن!!
اگه همه میدونن این کارا فقط از رافا بر میاد پس دلیلش چیه بیای مطرحش کنی؟ اگه مطرح می کنی چه دلیلی داره اونطوری خطابش کنی؟؟ هم میخوای حرفت رو بزنی هم بی احترامی کنی کسی هم چیزی نگه؟
Rafaello
06-28-2011, 04:20 PM
همین مونده که تو بیای معنی کردن کلمات عربی رو به من یاد بدی.
ببین بی سواد :
آموزش - آموزش دادن
بلند- بلند کردن
تایپ- تایپ کردن
در انتهای هر مصدری در زبان فارسی "کردن" یا "شدن" وجود داره که وقتی در جمله به کار میره
بار اصلی رساندن جمله به عهده جزو اصلی مصدر یعنی قبل از "کردن" و یا "شدن" هست.
در زبان انگلیسی:
to sit -----------------> sit نشستن
to eat___________>eat خوردن
شکل با to رو مصدر میگن. ولی هنگام به کار بردن در جمله در هنگامی که فعل باشه to نمیاد.
حرفت مثل این میمونه که بگیم: چون آموزش "دادن" نداره پس معنی آموزش دادن نمیده.
برای توحش در لغت نامه دهخدا مصدر نوشته شده. و برای توحش کردن مصدر مرکب. به دلیل
همون "کردن" که آخرش وجود داره.
دلیل نمیشه به دلیل این که اون بخشش نیست کاملا معناش فرق کنه.
من گفتم رافا دچار توحش شد. یعنی توحش کرد.
اگر رافا دچار مصدومیت شد. یعنی رافا مصدوم شد. صدمه دید.
رافا دچار تب شد. یعنی رافا تب کرد.
امیدوارم بفهمی.
ضمنا این که تو از قرینه معنایی اطلاعی نداری دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه.از بی سوادی تو هست.
فقط محض اطلاع شما: من مهندسم و تو دانشگاه صنعتی درس خوندم ولی سال گذشته بدون یک کلمه درس خوندن فوق لیسانس ادبیات فارسی قبول شدم
میتونید از بقیه دوستان که با من آشنایی دارن در مورد آشنایی من با شعر و ادبیات فارسی بپرسین تا ذهنتون روشن بشه
باز هم فقط محض اطلاع شما: در ادبیات "قرینه معنایی" وجود نداره، البته "حذف به قرینه معنوی" وجود داره که کوچکترین ربطی به بحث ما نداره، اگر خواستید براتون توضیح بدم که روشن بشید.
delpotro
06-28-2011, 04:24 PM
فقط محض اطلاع شما: من مهندسم و تو دانشگاه صنعتی درس خوندم ولی سال گذشته بدون یک کلمه درس خوندن فوق لیسانس ادبیات فارسی قبول شدم
میتونید از بقیه دوستان که با من آشنایی دارن در مورد آشنایی من با شعر و ادبیات فارسی بپرسین تا ذهنتون روشن بشه
باز هم فقط محض اطلاع شما: در ادبیات "قرینه معنایی" وجود نداره، البته "حذف به قرینه معنوی" وجود داره که کوچکترین ربطی به بحث ما نداره، اگر خواستید براتون توضیح بدم که روشن بشید.
تو نمیخوای بفهمی. پس من هر چی توضیح بدم به ناچار نخواهی فهمید. پس لطفا
در جهل مرکب خودت بمون.
با اعصاب منم بازی نکن.
delpotro
06-28-2011, 04:37 PM
قابل توجه آقای مهندس پر ادعا ولی کم سواد:
نقل قول از کتاب درسی دبیرستان:
حذف به قرینه غیر لفظی ( معنوی ) :
اگر جزیئ یا اجزائی از جمله را حذف کنیم اما لفظی معادل آن در جمله نباشد ، چنانچه
بخش حذف شده را با توجه به معنی جمله تشخیص دهیم حذف آن به قرینه معنوی
است .
به قرینه غیرلفظی یا معنوی ، معنایی هم گفته میشه. چون باید از معنای جمله متوجه بشی.
Rafaello
06-28-2011, 04:45 PM
قابل توجه آقای مهندس پر ادعا ولی کم سواد:
نقل قول از کتاب درسی دبیرستان:
حذف به قرینه غیر لفظی ( معنوی ) :
اگر جزیئ یا اجزائی از جمله را حذف کنیم اما لفظی معادل آن جمله نباشد ، چنانچه بخش حذف شده را با توجه به معنی جمله تشخیص دهیم حذف به قرینه غیر لفظی ( معنوی ) : اگر جزئ یا اجزائی از جمله را حذف کنیم اما لفظی معادل آن جمله نباشد ، چنانچه بخش حذف شده را با توجه به معنی جمله تشخیص دهیم ، حذف آن به قرینه معنوی است . حذف آن به قرینه معنوی است .
به قرینه غیرلفظی یا معنوی ، معنایی هم گفته میشه. چون باید از معنای جمله متوجه بشی.
عزیزم
من که گفتم "حذف به قرینه معنوی و یا معنایی" وجود داره ولی سرسوزنی ارتباط به "قرینه معنایی" که شما با "ایهام" اشتباه گرفتی نداره چون اصلا چیزی بنام"قرینه معنایی" وجود نداره.
اینایی هم که سرچ کردی و نوشتی رو خیلی بهتر از تو بلدم.
delpotro
06-28-2011, 04:47 PM
عزیزم
من که گفتم "حذف به قرینه معنوی و یا معنایی" وجود داره ولی سرسوزنی ارتباط به "قرینه معنایی" که شما با "ایهام" اشتباه گرفتی نداره چون اصلا چیزی بنام"قرینه معنایی" وجود نداره.
اینایی هم که سرچ کردی و نوشتی رو خیلی بهتر از تو بلدم.
آره. مشخصه بلدی.حیف که الان باید برم خونه. وگرنه بیشتر حالتو می گرفتم.فکر نکنی کوتاه اومدما.
من مثل رافا خودمو به مصدومیت نمیزنم. تا صفحه 10 هزار تاپیک هم بحث می کنم. فقط مواظب باش مصدوم نشی.
delpotro
06-28-2011, 04:55 PM
ایهام تناسب عموماً با درگیر ساختن ذهن خواننده بر سر انتخاب یک معنی، لذت ادبی ایجاد میکند. تفاوت ایهام ساده با ایهام تناسب آن است که در ایهام، گاه هر دو معنی پذیرفتنی است اما در ایهام تناسب، تنها یک معنی به کار میآید و معنی دوم با واژه یا واژههای دیگر یک مراعات نظیر میسازد. بیشترین ایهام تناسب در ادبیات فارسی در اشعار حافظ و سعدی است.
با توجه به ایهام تناسب تو باید تشخیص می دادی که وحشی گری با نادال تناسب داره در جمله و یا ترسیدن و
وحشت کردن.
اما نتونستی تشخیص بدی.
بد متوجه شدی.
تقصیر من نیست.
پ.ن: من بعد از آخرین پست مجتبی جان بحث رو تموم کردم. پای پستشم تشکر زدم و بیخیال شدم. حالا
ایشون اومدن نقش دبیر ادبیات رو برای من بازی کنند. پس کش دار شدن بحث تقصیر من نیست.
Rafaello
06-28-2011, 05:09 PM
جناب دلپوترو
اگر من نقش دبیر ادبیات رو بازی کردم شما در رل استاد ادبیات ظاهر شدین
اما کشدار شدن بحث برای این بود که شما به دفعات به من توهین کردین، من با شما کل کل کردم ولی توهین هرگز، پس منتظر معذرت خواهی شما هستم
برای من همه بچه های سایت قابل احترام هستند و همه رو دوست دارم.
چهار پنج سال پیش تو در فرومی دیگر بحث تنیس برپا بود و تعدادی از دوستان حال حاضر هم اونجا بودن، یادش به خیر، بچه ها همه همدیگرو دوست داشتن، فرقی نداشت طرفدار نادال یا فدرر یا نواک و موری و .... بحث زیاد با هم می کردیم، کل کل می کردیم و به پرو پای همدیگه می پیچیدیم ولی توهین به هیچ وجه.
حدود دو سال پیش ما رو به این فروم دعوت کردن ولی پا کذاشتن به این فروم همانا و از هم پاشیدن اون جمع دوستانه همان
اینجا هرچی مینویسی باید مواظب باشی به تریج قبای کسی برنخوره، طنز مینویسی همه جدی فرض می کنن و باید به صد نفر جواب پس بدی.
حالا متوجه میشم چرا دوستان قدیمی یکی یکی از این فروم فراری شدن.
Afshin
06-28-2011, 05:11 PM
سلام
رضا جان خواهشمندم این بحث رو تموم کنید ، ماحصل این بحث چیزی جز ناراحتی و دلخوری نخواهد بود.
Behnam RF
06-28-2011, 05:14 PM
باران شدید در ویمبی http://www.atpworldtour.com/%7E/media/321F5155CA5C4BD690E04441F752DFE3.ashx
فقط بازی های زمین مرکزی در حال پیگیری ...
delpotro
06-28-2011, 05:16 PM
جناب دلپوترو
اگر من نقش دبیر ادبیات رو بازی کردم شما در رل استاد ادبیات ظاهر شدین
اما کشدار شدن بحث برای این بود که شما به دفعات به من توهین کردین، من با شما کل کل کردم ولی توهین هرگز، پس منتظر معذرت خواهی شما هستم
برای من همه بچه های سایت قابل احترام هستند و همه رو دوست دارم.
چهار پنج سال پیش تو در فرومی دیگر بحث تنیس برپا بود و تعدادی از دوستان حال حاظر هم اونجا بودن، یادش به خیر، بچه ها همه همدیگرو دوست داشتن، فرقی نداشت طرفدار نادال یا فدرر یا نواک و موری و .... بحث زیاد با هم می کردیم، کل کل می کردیم و به پرو پای همدیگه می پیچیدیم ولی توهین به هیچ وجه.
حدود دو سال پیش ما رو به این فروم دعوت کردن ولی پا کذاشتن به این فروم همانا و از هم پاشیدن اون جمع دوستانه همان
اینجا هرچی مینویسی باید مواظب باشی به تریج قبای کسی برنخوره، طنز مینویسی همه جدی فرض می کنن و باید به صد نفر جواب پس بدی.
حالا متوجه میشم چرا دوستان قدیمی یکی یکی از این فروم فراری شدن.
جناب رافائلو:
1- بحث مربوط به ادبیات رو شما شروع کردی. سعی نکنید با مظلوم نمایی و وارونه جلوه دادن
واقعیت من رو مقصر جلوه بدید.
2-من توهینی به شما نکردم. اگر مراد از توهین استفاده از واژه بی سواد می باشد باید توجه
می کردید که در زمینه ای که در اون اطلاع کافی ندارید وارد بحث نشید که در این صورت
بی سواد خطاب خواهید شد.
زیرا من در مباحث استدلالی وارد نمیشم مگر این که به صحت گفته خودم مطمئن باشم که کسی
بی سواد خطابم نکنه.
3-سایر مطالب عنوان شده ربطی به مباحثه ما نداشت و فرافکنی و مظلوم نمایی
محض بود. :443:
سپاس
Afshin
06-28-2011, 05:27 PM
متاسفم :243:
delpotro
06-28-2011, 05:31 PM
متاسفم :243:
افشین جان من پست شما رو ندیدم و زمانی ارسال کردید که من در حال تایپ آخرین پستم بودم.
اگر دیده بودم دیگه پست نمی دادم. چون این بی احترامی مستقیم به شما محسوب میشه.
دیگه به این بحث ادامه نمیدم.
:655:
Mohammad
06-28-2011, 06:04 PM
تا حالا 100 بار گفتیم، کسی از الفاظ توهین آمیز استفاده کرد، فقط گزارش بدین، باز مستقیم جواب میدیدن.
پستهای مربوطه پاک شدن.
delpotro
06-28-2011, 06:18 PM
Viperish Fish
http://up.iranblog.com/images/agwyin6nk7di0w3uoph.jpg
sirvan
06-28-2011, 06:31 PM
دکتر نادال خبر داده که مصدومیت نادال جدی نیست و او می تونه به مسابقه هاش ادامه بده...
6372
delpotro
06-28-2011, 06:32 PM
http://up.iranblog.com/images/3dz03m92u4xnov684bj.jpg
Come on Nole
davidbeckham
06-28-2011, 07:07 PM
چه میکنه ماریا:866:
come on masha
http://tennis-image.com/images/35968995786831711038.jpg
nahid
06-28-2011, 07:47 PM
شاراپووا بلند قد چه راحت سیبولکوا کوتاه قدو برد.حتی میتونست ست دومو 6 بر صفر ببره... شاراپووا اگه همین جوری بازی کنه قهرمانه
http://d.yimg.com/i/ng/sp/ap_photo/20110628/all/l5291925.jpg (http://d.yimg.com/i/ng/sp/ap_photo/20110628/all/l5291925.jpg)
درود به شرفت ای دختر ژرمن برتر،:866: وای چه حالی کردم زدی این بارتولی رو فرستادی به قول خشی قاتی باقالیا، حالم به هم میخوره از این استایل سرویس اون بالا پایین پریدنای بارتولی
عالی بود عالی، چه دراپ شات های میزدی، سرویس 124 مایل:441:
امیدوارم که قهرمان شی، اونوقت میای تو لیست بازیکنای مورد علاقه ی من
:shame:
sirvan
06-28-2011, 08:19 PM
به امید قهرمانی شاراپووا.......:443:
Saeid
06-28-2011, 09:32 PM
ویمبلدون؛ فعلا نگران نادال نباشید.
یادداشت رافائل نادال قهرمان اسپانیائی ویمبلدون در صفحه فیسبوکش فعلا خیال همه را راحت کرد.از دیروز عصر که او در حین بازی با خوان مارتین دلپوتروی آرژانتینی دچار آسیب دیدگی شد تا امروز حوالی ظهر این نگرانی وجود داشت که او نتواند به دفاع از مقام قهرمانی خود در اینجا ادامه دهد و مجبور به ترک مسابقات شود.
نادال دیروز در اواخر ست اول مسابقهاش با دلپوترو در دور چهارم ویمبلدون از ناحیه پاشنه پا دچار آسیب دیدگی شد و آنطوری که خودش بعدا گفت بقدری دردش شدید بود که فکر میکرد نخواهد توانست به مسابقه ادامه دهد.
اما پس از آن که فیزیوتراپ و پزشک ویمبلدون حدود ده دقیقه پای او را دستکاری و پانسمان کردند او به بازی ادامه داد و توانست با کوششی خارق العاده حریف قدرتمند خود را در چهار ست شکست دهد.
او پس از پایان مسابقه گفت تا زمانی که از پایش عکسبرداری نشود، نمیتواند بگوید که آمادگی ادامه مسابقات را دارد یا خیر.
نادال امروز حوالی ظهر در فیسبوک نوشت که دیشب به بیمارستان رفته و از پایش عکسبرداری کرده و خوشبختانه آسیبدیدگی پایش شدید نیست و می تواند به مسابقات ادامه دهد و امروز عصر هم در زمین تمرین ویمبلدون تمرین خواهد کرد البته اگر بارندگی قطع شود.
احتمال خروج نادال از تورنمنت، برگزارکنندگان مسابقات و هواداران او و تنیس را نگران کرده بود. خروج زود هنگام مدافع عنوان قهرمانی از مسابقات آنهم بازیکن پرجاذبه و محبوبی چون نادال لطمه بزرگی به تورنمنت میزد به ویژه آنکه دیروز سرینا ویلیامز مدافع عنوان قهرمانی زنان هم از دور مسابقات حذف شده بود.
با این همه کسی که بیشتر از همه ضرر میکرد خود نادال بود. او نه تنها عنوان قهرمانی ویمبلدون را از دست میداد که مقام اول رده بندی جهانی را هم تسلیم نوواک جوکوویچ از صربستان میکرد.
البته هنوز هم احتمال دارد او این دو مقام را از دست بدهد اما فعلا این نگرانی رفع شده است.
مسأله ای که اطرافیان و هواداران نادال را نگران میکند تعداد زیاد آسیبدیدگیهای او و نزدیک بودن زمان این آسیبدیدگیها است. نوع تنیس پرقدرت و پرتحرکی که نادال بازی میکند همیشه احتمال آسیبدیدگی بدنی او را بالا نگاه میدارد.
او در گذشته بارها مجروح شده که مهمترینش در سال ۲۰۰۹ بود که او طی مسابقات جام آزاد استرالیا با اینکه قهرمان شد از ناحیه زانو آسیب دید و دو عنوان قهرمانی خود در رولان گاروس و ویمبلدون و در نتیجه مقام اول جهان را از دست داد.
او پس ماهها معالجه توانست به میدان مسابقات بازگردد اما مجددا در استرالیا دچار آسیبدیدگی شد که واقعا برای خودش و هوادارانش کلافه کننده بود.
نادال سال گذشته در سه گرن اسلم به پیروزی رسید: رولان گاروس، ویمبلدون و جام آزاد آمریکا. امسال تاکنون از مقام قهرمانی خود در فرانسه دفاع کرده و حالا هم در ویمبلدون به یکچهارم نهائی رسیده است.
علاقمندان تنیس دعا میکنند که آسیبدیدگی اخیر نادال جدی نباشد تا بتوانند او را در فینال رویائی ویمبلدون در برابر رقیب همیشگیاش راجر فدرر قهرمان سوئیسی ببینند.
BBC
NimaRafi
06-28-2011, 10:59 PM
سلام
شاراپووا عالی بازی کرد و به نظر من قهرمان امسال ویمبلدونه.
راستی باروتولی چرا موقع سرویس زدن این کار هارو می کنه!!!!!!!! خوشم اومد که باخت
Pouya
06-28-2011, 11:44 PM
دیدار های مرحله 1/4 نهایی فردا پیگیری می شود.
از نیمه بالا رافائل نادال از اسپانیا که در دیداری سخت خوان مارتین دل پوترو را برده ، در پیکاری جذاب به مصاف ماردی فیش از ایالات متحده آمریکا می رود. فیش که در مصاف با توماس بردیچ عالی کار کرد ، می داند که کار دشواری برای رسیدن به نیمه نهایی پیش رو دارد. نادال بار دیگر در آستانه صعود به نیمه نهایی ویمبلدون قرار گرفته است. شاید این بازی جذاب ترین بازی این مرحله باشد.
سوال : آیا نادال باز هم با روحیه جنگندگی و تمرکز بالا در تایبرک پیروز می شود یا فیش همه را غافل گیر می کند؟
در دیگر بازی این نیمه اندی ماری از بریتانیا - که گاسکه را راحت تر از آنچه تصور می شد شکست داد - به مصاف فلیسیانو لوپزی می رود که رادیک را مقتدرانه حذف کرد اما در مصاف با کوبوت به سختی از شکست گریخت. ریترن های ماری در این بازی به همراه تماشاگران برگ برنده او خواهند بود. خستگی لوپز ناشی از بازی 5 سته دور قبل هم می تواند از دلایل بیشتر بودن شانس ماری باشد.
سوال : آیا لوپز در 3 ست شکست می خورد؟
در نیمه پایین راجر فدرر سوئیسی به مصاف جو ویلفرد سونگا از فرانسه می رود. سونگایی که در این تورنمنت عالی کار کرده و فرر و گونزالز را حذف نموده اما برای شکست فدرر باید فراتر از عالی بازی کند. فدرر در دیدار با یوژنی فراز و نشیب داشت، اما توانست ریتم خود را به دست آورد و به بازی برگردد. سرویس های او مثل همیشه به کمکش خواهند آمد و در این بازی هم آمار رای به برتری او می دهد. سونگا انگیزه های زیادی دارد و این که همه منتظر برد فدرر هستند می تواند شانس او را اندکی افزایش دهد.
سوال : آیا سونگا می تواند بردیچ 2011 باشد؟
در دیگر بازی نیمه پایین هم نواک جوکوویچ ، آماده ترین بازیکن امسال به مصاف شگفتی ساز بزرگ این تورنمنت یعنی برنارد تامیک (تومیچ) می رود. استرالیایی داویدنکو ، آندریف ،سودرلینگ و مالیس را حذف کرده اما در برابر جوکوویچ ماموریتی غیر ممکن را پیش رو دارد. سرویس های او - هم اول و هم دوم - می تواند نواک را آزار دهد اما او برای پیروزی به یک بازی بی نقص نیاز دارد. البته اینکه هیچ کس از او انتظار برد ندارد می تواند از نظر روحی به او کمک کند اما همه این ها برای شکست بازیکنی که هر چند چمن سطح تخصصی اش نیست ولی امسال فقط یک بار باخته کافی نیست.
سوال : آیا شگفتی تکمیل می شود؟
-------------------------------------------------------------------------
Quarter Final Fearless Forecast :434: !:
Nadal in 4
Murray in 3
Federer in 3
Djokovic in 4
--------------------------------------------------------------------
fourth round fearless forecast :434:
nadal in 5 (if injured : del potro in 4 ) B
berdych in 3 F
gasquet in 4 D
lopez in 4 B
tsonga in 5 C
federer in 3 B
tomic in 4 B
djokovic in 4 B
Fourth round grade : C
Ahoura
06-29-2011, 12:35 AM
چه کسی می تونه جلوی ویکا وایسه؟
First Round : 6-4 3-2 ret
Second Round : 6-0 6-3
Third Round : 6-3 3-6 6-2
Fourth Round : 6-2 6-2
Quarter Finals (http://tennistalkers.com/r5s1.html) : 6-3 6-1
and now in semi Final against petra kvitova
come on vika
koury
06-29-2011, 12:47 AM
الویت من برای قهرمانی زنان ماریا و ویکا و سابین هستن، اگه سابین بتونه ماریا رو بزنه و ویکا هم از پس پترا بر بیاد که مشخصا دوست دارم هر کی بهتر باشه ببره، اگه ماریا برسه فینال تحت هر شرایطی دوست دارم چهارمین گرندش هم بگیره...
با توجه به سوابق ویکا احتمال بردش کمه ولی چون خیلی زیاد با کویتووا حال نمی کنم دوست دارم ببردش! بهر حال تنیس زنان جدای از علاقه ها به تنیسور خاصی اینقدر کشکی شده که کسی که اسلم نبرده میشه نامبر وان یا کسی که تابحال نیمه نهائی اسلم هم نرسیده میاد جزو تا پس هیچ بعید نیست مثلا کویتووا یا لیزیکی ببرن!؟
Tarannom
06-29-2011, 08:42 AM
خدا رو شکر بالاخره تموم شد :396:
10 -15 صفحه ....... ادم چه چیزایی که نمی خونه :397:
واقعا از چنین سایتی با این کیفیت و پرباری بعیده
با این حال تشکر از دو دوست ادبیاتی عزیز، فکر کنم فردا ادبیاتم رو 100 بزنم :434:
بدون شرح :441:
Q. Most people like him. He's considered to be a good guy. Ten slams and all that. But there is criticism that he tends to take too much time on court. Talk about your feelings with that.
MARDY FISH: I take a lot of time, as well. I think, you know, you get in a rhythm and you want to be as comfortable as you can on the court. There are certainly guys you play that you know are fast players.
Andy is one of them that plays extremely fast. Doesn't even wait till the changeover. I'm more of Rafa's side a little bit in that I like to take my time. I like to think about everything.
You know, then you have the superstitions, where you put the water bottles, where you get the balls back on the changeovers, and things like that.
Afshin
06-29-2011, 10:36 AM
بدون شرح :441:
ببین مجتبی جان چه رافا به این کار عادت کرده باشه چه از قصد انجام داده باشه تغییری در مساله ایجاد نمیکنه . در هر صورت این کار خلاف قوانینه . حالا اگه مردی هم مثه رافا زیاد وقت تلف میکنه ، اونم داره خلاف قوانین عمل میکنه . نمیشه که من هر کاری بخوام بکنم و بگم اینجوری بازیم ریتم گرفته !
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.