PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگو پیرامون مسابقات گرنداسلم ویمبلدون!

صفحه ها : 1 2 3 [4]

pouriya.alex
07-03-2011, 07:07 PM
منم قهرمانی نوله رو تبریک میگم، الحق که لیاقت #1 شدن رو داشت .

وای خدا هیچ چیز به اندازه شکست نادال لذت بخش نیست، ایول نوله :251:

Sajad
07-03-2011, 07:09 PM
عاشقتم نواک
تبریک به همه طرفدارای نواک

pouriya.alex
07-03-2011, 07:10 PM
where is federer?:254::254::254::254::254:
خدا رو شکر به نوله باخت
حاضر نیستم یه بار به فدرر ببازه
بخاطر همین حرفا که طرفدارای فدرر میزنن و میگن زیر تو پ زن و بازی کثیف
منتظر باش خوان بیاد رنک 3

اینارو نگی چی بگی؟:251:

یادت رفته رافا تا رنک 4 پاییین رفت؟

ولی بیخیال، درکت میکنم، چون میدونم الان چه حسی داری!

moris
07-03-2011, 07:11 PM
منم به طرفدارای نواک تبریک میگم
اما این رافا باید یه کم والی یاد بگیره . واقعا بده تو زمین چمن 1 یا 2 تا والی داشته باشی
کلا تا زمانی که نوله قهرمان شد درک باخت واسم آسون بود اما زمانی که چهره رافا رو موقع گرفت جام نشون داد اعصابم به هم ریخت
تو این 3-4 سال که تنیس نگاه میکنم رافا رو انقدر داغون ندیده بودم

Yashar
07-03-2011, 07:12 PM
امیدوارم نادال وقتی ببینه نمیتونه جام بیاره
زود کنار بکشه
حالا 30 سالگی باشه یا فردا
فقط امیدوارم خودشو گول نزنه
کاری که سمپراس کرد و در زمان عالی کنار رفت:441:

راجر جام میبره.حتی اسلم میبره.
احساستو درک می کنم.کم همچین حالی که تو الان داری نداشتم.فینال 2008 یادته.2009 استرالیا که دیگه نگو.
راهه خوبی نیست حالا که نادال بازم به نوله باخته به راجر گیر بدی.

Rafa
07-03-2011, 07:14 PM
قهرمانی نواک جوکوویچ رو به تمام دوستدارانش شادباش میگم:441:

delpotro
07-03-2011, 07:14 PM
حيفم اومد ديرقهرماني نواكو تبريك بگم. اومدم كافي نت تا بگم نواك جونم شير مادرت حلالت باشه. جيگرتو بخورم خام خام .خيلي مردي. روي زيرتوپ زن هاليوودي رو كم كردي. خيلي دمت گرم. عدالت رعايت شد.
خوب شد قهرمان شدي وگرنه من مي سوختمااااااااا. دمت گرم نواك . چزوندي خيلي ها رو. بمون همون بالا كه جات خوبه. فقط يادت باشه يو اس اوپن نوبت خوان مارتين عزيزه. دوست دارم.

roli
07-03-2011, 07:17 PM
منم قهرماني نواك رو به هواداراش تبريك ميگم.
از اين به بعد نادال ديگه روحيه بازي در مقابل نواك رو نداره همانطور كه راجر مقابل نادال نداره.
آينده سخت و دشواري نادال پيش رو داره. نادال دعا كنه از اين به بعد تو مسترز و گرند نواك تو نيمه راجر باشه كه شايد( تاكيد ميكنم شايد) راجر اين نواكو شكست بده كه اونوقت نتيجه فينال هم معلومه ديگه(برد نادال). منم فكر ميكنم نادال نياز به تعويض مربي داره.

Afshin
07-03-2011, 07:17 PM
قهرمانی نواک رو به طرفداراش تبریک میگم . این فصل نوله رو در کلام نمیشه وصف کرد !

davidbeckham
07-03-2011, 07:19 PM
راجر جام میبره.حتی اسلم میبره.
احساستو درک می کنم.کم همچین حالی که تو الان داری نداشتم.فینال 2008 یادته.2009 استرالیا که دیگه نگو.
راهه خوبی نیست حالا که نادال بازم به نوله باخته به راجر گیر بدی.
شما به نادال گیر دادی و گفتی زیر توپ زن
منم اینو گفتم
وگرنه تو دو سه صفحه قبل هم گفتم اگه فدرر نواکو نبرده بود
نادال بازم به نوواک تو رولند میباخت

Nima88
07-03-2011, 07:20 PM
نمیدونم چی بگم،بازم باختیم،تو فینالم باختیم، به نواک باختیم،برا پنجمین بارم باختیم.:243:
قهرمانی حق نواک بود و نشون داد شایسته نامبر وان بودن،حتی با وجود اینکه نواک امسال عالی بود اما پیش بینی نمیکردم بتونه ویمبلدون فتح کنه.
به نظرم تو یو اس اپن مدعی جدیه قهرمانی.

davidbeckham
07-03-2011, 07:21 PM
قهرمانی نوواک رو هم تبریک میگم
http://tennis-image.com/images/07534335970467200853.jpg

delpotro
07-03-2011, 07:21 PM
نه يك بار

نه دو بار

نه سه بار

نه 4 بار

5 بار خجالت داره

منتظر 6و 7 هم هستيم نواك جون

nole_ND
07-03-2011, 07:23 PM
قهرمانی نوله این پسر دوست داشتنی رو به خودم و همه طرفدارانش تبریک میگم:441::441::441: داخل زمین بینظیر بود و هیچ توجیهی برای باخت نادال باقی نگذاشت:441:هی پسر واقعا لیاقت قهرمانی رو داشتی وبا این جام، نامبر وانیتو به دنیا ثابت کردی:441: هی پسر در یو اس اپن هم شاهد قهرمانیت خواهیم بود.....:441:LETS GO NOLEEEEEEEEEEEEEEEE :441: در ضمن جا داره به طرفدارای رافا هم خسته نباشید بگم،میدونم حالتون خیلی گرفته....اما نگران نباشید همه چیز به سرعت فراموش میشه.....تا بوده برنده بازی نوله بوده:441:

NimaRafi
07-03-2011, 07:24 PM
قهرمانی نواک رو به تمام طرفداراش تبریک می گم.اگه راجر قهرمان می شد این قدر خوشحال نمی شدم.دمت گرم نواک زدی ترکوندی و خاکستر کردی:251:

Nima88
07-03-2011, 07:26 PM
فقط یه چیز دیگه ای کاش راجر سونگا میبردتو نیمه نهایی میخوردش به نواک تا نواک تو ست خوشگل ببرتش تا بعضی از طرفداراش اینقدر کری نخونن.
شما فعلا برید سونگا بچسبید:251:

shanbeh
07-03-2011, 07:29 PM
قهرمانی نواک رو به تمام طرفداراش تبریک می گم.اگه راجر قهرمان می شد این قدر خوشحال نمی شدم.دمت گرم نواک زدی ترکوندی و خاکستر کردی:251:

خیلی بی غیرتی

roli
07-03-2011, 07:30 PM
فقط یه چیز دیگه ای کاش راجر سونگا میبردتو نیمه نهایی میخوردش به نواک تا نواک تو ست خوشگل ببرتش تا بعضی از طرفداراش اینقدر کری نخونن.

فرق ما با شما اينه كه اگه به نواك بخوريم احتمال برد وجود داره ولي شما با قاطعيت ميدونيد بازنده ايد كه اين براي يه تنيسور خيلي افت داره. 5 بار پشت هم خيلي بده.

pouriya.alex
07-03-2011, 07:32 PM

باشه ولی شما هم بچسبید چون هنوز 3 هفته از باخت رافا به تسونگا نگذشته:251:

Tarannom
07-03-2011, 07:35 PM
تبریک
و
تسلیت

چقدر نواک بعد از بازی دوست داشتنی بود :866:

Nima88
07-03-2011, 07:35 PM
باشه ولی شما هم بچسبید چون هنوز 3 هفته از باخت رافا به تسونگا نگذشته:251:
تو داری اون باخت با باخت تو ویمبلدون مقایسه میکنی.
ویمبلدون که میگفتید حیاط خلوت راجر.

Maani
07-03-2011, 07:39 PM
حداقل ما به بهترین بازیکن امسال باختیم نه اینکه به سونگا ببازیم.... در ضمن ما که این دلپو رو له کرده بودیم ... ما حداقل تا فینال اومدیم....

Rajjoko
07-03-2011, 07:42 PM
یه چیزی که برای من خیلی جالب بود بازی ضعیف نوله بعد از ست 2 بود پیش خودم گفتم رافا بازیو برمیگردونه ولی با اینکه نوله بازی رو ول کرده بود رافا نتونست از این موقعیت استفاده کنه
به نظر میرسه اگه نوله همین روند رو ادامه بده و زود مغرور و اشباع نشه رافا دیگه رنگ هیچ جامی رو نبینه

pouriya.alex
07-03-2011, 07:44 PM
تو داری اون باخت با باخت تو ویمبلدون مقایسه میکنی.
ویمبلدون که میگفتید حیاط خلوت راجر.

نه مقایسه نمیکنم ولی خواستم بگم تسونگا رو چمن بازیکن خیلی خوبیه ولی تو یجوری

گفتی انگار راجر به نیشیکوری باخته !

roli
07-03-2011, 07:45 PM
یه چیزی که برای من خیلی جالب بود بازی ضعیف نوله بعد از ست 2 بود پیش خودم گفتم رافا بازیو برمیگردونه ولی با اینکه نوله بازی رو ول کرده بود رافا نتونست از این موقعیت استفاده کنه
به نظر میرسه اگه نوله همین روند رو ادامه بده و زود مغرور و اشباع نشه رافا دیگه رنگ هیچ جامی رو نبینه

هيچ جامي كه درست نيست چون مونت كارلو مال نادال(البته اگه نواك انصراف بده)!!!:434:

Rajjoko
07-03-2011, 07:52 PM
تبریک
و
تسلیت

چقدر نواک بعد از بازی دوست داشتنی بود :866:

منم با حرکاتش داخل کورت خیلی حال میکنم برعکس بعضیا که انگار مال باباشونو از همه طلبکارن:434:

Nima88
07-03-2011, 07:53 PM
یادمه نواک بعد از بردن اولین گرنداسلمش تو استرلیا 2008 گفه بود بزرگترین ارزوم فتح ویمبلدون ومیدونم که روزی بلاخره میتونم این جام ببرم.
حالا مبارکش باشه نوش جونش.

مهران
07-03-2011, 07:54 PM
دوستان عزیز طرفدار راجر، اصلا درست نیست این اسطوره را با کسی مقایسه میکنید و حتی راجبش با کسی کل کل کار اشتبباهیه، راجر شناسنامه ی تنیسه، افتخار دنیای تنیس... کسی که ورزش تنیس را جهانی تر کرد و طرفداران زیادی را به این ورزش معرفی کرد...
به گفته ی بزرگان تنیس راجر بهترین و بی نظیره ، دیگه نیازی نیست با کسی که سررشته ای از این ورزش نداره بحث کنید.
همه ی دوستاران تنیس باعث افتخارشان است که راجر هنوز هم در بینشان بازی میکند آن وقت بعضی دوستان بی انصافی را به آخر رساندند و اینگونه راجب او صحبت میکنند.
اصلا مهم نیست، به لطف خدا راجر به اوج برمیگرده و اون وقت عروسی به کوچه ی ما میاد...
یا حق:866:

davidbeckham
07-03-2011, 07:58 PM
البته رافا دمت گرم:655:
به اندازه کافی بعضی ها رو حزعاله کردی
از دست رافا عصبانی باشید از این عصبانیت بمیرید:655:

http://tennis-image.com/images/75634878401884745854.jpg

Afshin
07-03-2011, 08:00 PM
ما که اصلا نمیمیریم ... امثال هم به جز رولند هر چی بوده حال و حول بوده :655:

msh13792
07-03-2011, 08:03 PM
حیف شد واقعا از صمیم قلب دوست داشتم نوله ببازه

ستایشمند
07-03-2011, 08:04 PM
6802تبریک میگم قهرمانی نوله رو به همه عاشقانش:441: کلا خوب بلدی بترکونی:441:همانا که وجودت ستودنیست:441:میشه نوله جان ازت خواهش کنم انقد به رافا گیر ندی....میره خود کشی میکنه هاااااااااا....دیدید چه با حسرت به جام نگاه میکرد دلم کباب شد براش،هم بازی رو باخت هم اخلاقو.....در عوض نوله بسیار متین، خوشرو و با وقار بود،تازه تو بازی امروز نوله خیلی مراعات میکرد،یه جورائی طوفانی نبود،بیشتر رحم میکرد تا حمله....حتی ازون نعره های پر انرژیش که پیرزن پیرمردهای تو ورزشگاه رو از خواب میپرونه خبری نبود...در کل با اینکه روز ارومی رو داشت ولی نادالو لههههههه کرد:441::441::441:

I.man
07-03-2011, 08:07 PM
Novak Djokovic با شکست مدافع عنوان قهرمانی Rafael Nadal با نتیجه 64 61 16 63 توانست در 125مین فینال All England Club اولین عنوان قهرمانی خود در Wimbledon را به دست اورد.
Novak گفت: "این بهترین روز زندگیم شد، خاص ترین روز زندگیم. من همیشه رویای قهرمانی این تورنمنت را داشتم. من فکر می کنم هنوز در رویا هستم. وقتی شما با بهترین بازیکن جهان Rafa Nadal بازی می کنید، کسی که در دو سال از سه سال اخر Wimbledon قهرمان شده است، من مجبور بودم در بالاترین سطح بازیم باشم و فکر می کنم بهترین بازی چمن خود را انجام دادم".
نه تنها Djokovic تاج قهرمانی را از سر Nadal برداشت بلکه در دوشنبه به 56 هفته صدرنشینی او بر ATP نیز پایان خواهد داد. او چهارمین بازیکنی خواهد بود که بعد از قهرمانی در یک Grand Slam نامبر وان خواهد شد. و اولین تنیسوری است که بعد از قهرمانی در Wimbledon نامبر وان می شود.
Djokovic بیست و پنجمین بازیکنی است که به نامیر وان می شود و اولین بازیکنی به غیر از Nadal و Federer است که از سال 2004 به بعد نامبر وان می شود. او همچنین کسی است که بر سلطه هشت ساله Nadal و Federer بر Wimbledon پایان داد.
Nadal گفت: "من تنها می خواهم به Novak و تیمش برای این پیروزی و فصل شگفت انگیزش تبریک بگویم. همیشه Wimbledon برای من یک تورنمنت خاص بوده است. تنها بودن در اینجا، یک رویا است. وقتی من در سال 2008 این تورنمنت را برنده شدم، احساسات بسیار زیاد بود، بنابراین من می توانم تصور کنم او چه احساسی دارد. من سال اینده دوباره تلاش خواهم کرد".

davidbeckham
07-03-2011, 08:09 PM
ما که اصلا نمیمیریم ... امثال هم به جز رولند هر چی بوده حال و حول بوده :655:
با شما نبودم:434:
ایهام گفتم
اون افراد خودشون میدونن
عده ای معدود
5 تا هم نمیشن

peikan
07-03-2011, 08:11 PM
دمت گرم نوله.تو این فصل خوب درسی به کسی دادی که فقط بلده زیر توپ بزنه و دفاع کنه.نه یه با نه دو بار نه سه بارنه چهار با بلکه 5بار.رولندم از دست دادی فقط به خاطر راجر کبیر.
نادال جلو نوله اعتماد به نفس نداشت همون حسی که راجر همیشه جلوی نادال داره

برو بابا کاسه کوزتو جمع کن .تو اصلا تنیس حالیته که هی به نادال زیر توپ زن میگی.فعلا که تا بوده و نبوده فدرر از همه لحاظ جلو نادال تو همه دوره ها کم اورده.به اصطلاح خودتون استاد چمن 2 سال پشت سر هم داره از 2 تا بازیکن مسخره میبازه.:254::254::254::350::350:

Fakhruddin
07-03-2011, 08:13 PM
درود
تبریک به هواداران جوکویچ و فدرر !
بعضی دوستان نادالی هم ثابت کردن که چه زمانهایی طرفدار واقعی رافا هستن !
باخت تلخی بود.
با قدرت پیش به سوی فصل هارد آمریکا

Rajjoko
07-03-2011, 08:16 PM
برو بابا کاسه کوزتو جمع کن .تو اصلا تنیس حالیته که هی به نادال زیر توپ زن میگی.فعلا که تا بوده و نبوده فدرر از همه لحاظ جلو نادال تو همه دوره ها کم اورده.به اصطلاح خودتون استاد چمن 2 سال پشت سر هم داره از 2 تا بازیکن مسخره میبازه.:254::254::254::350::350:
میشه کمی از افتخارات تنیسیتون بگید حیفه گمنام بمونید با این همه ادعا :443:

peikan
07-03-2011, 08:17 PM
فرق ما با شما اينه كه اگه به نواك بخوريم احتمال برد وجود داره ولي شما با قاطعيت ميدونيد بازنده ايد كه اين براي يه تنيسور خيلي افت داره. 5 بار پشت هم خيلي بده.

اسطوره پلاستیکیتون هم 2 تا 5 بار پشت سر هم به نادال باخته جوجه خان پس فعلا حرف نزن.برو ترتره بازی.:254::254::254:

Ali_RF
07-03-2011, 08:19 PM
قهرماني جوكوويچ رو به همه طرفداراش تبريك مي‌گم. حيف كه نشد اين بازي‌ها رو ببينم و اميدوارم اونايي كه ديدن لذت برده باشن.

peikan
07-03-2011, 08:22 PM
میشه کمی از افتخارات تنیسیتون بگید حیفه گمنام بمونید با این همه ادعا :443:

من اگر افتخار تنیس هم نداشته باشم مثل تو یکی تنیس تفسیر نمی کنم که پ رو از ت تشخیص نمیدی گلابی.این هم جواب دندون شکن.:254::254::254::254:

Sajad
07-03-2011, 08:22 PM
اصلا یادم نبود که این اولین قهرمانی نواک روی چمن خوشحالیم چند برابر شد

Rajjoko
07-03-2011, 08:26 PM
من اگر افتخار تنیس هم نداشته باشم مثل تو یکی تنیس تفسیر نمی کنم که پ رو از ت تشخیص نمیدی گلابی.این هم جواب دندون شکن.:254::254::254::254:
زیاد شکسته نفسی نکن چون تو حرف مفت زدن استادی

roli
07-03-2011, 08:26 PM
اسطوره پلاستیکیتون هم 2 تا 5 بار پشت سر هم به نادال باخته جوجه خان پس فعلا حرف نزن.برو ترتره بازی.:254::254::254:
درسته 2 تا 5 بار بود ولي اكثرش تو خاك بود ولي متاسفانه يا خوشبختانه نادال تو تمام سطوح 5 بار پشت هم باخته. ضمناً ميتوني هر نظري بدي ولي سعي كن توهين نكني. موفق باشي

ستایشمند
07-03-2011, 08:30 PM
شایسته قهرمانی بودی نوله، ای پسر دوست داشتنی

davidbeckham
07-03-2011, 08:34 PM
تا تونی نادال هست رافاخواب بردن نوواک رو ببینه
مگر اینکه خود نوواک افت کنه
به جرئت میگم هر چی رافا میکشه از دست تونی هستش:3t1:
هیچی از گیم پلن نمیدونه مثل علی پروین فقط به رافا میگه برو تو زمین بقیش با خدا
واسه یو اس اوپن هم امیدی نیست اگه بخوره به نوله
هر چی رافا بدست اورده بخاطر استعداد خودشه و لا غیر
تونی فقط رحمت کشیده اونو با تنیس اشنا کرده
حالا هم اگه دوستش داره باید بره کنا رو یه مربی درست بیاد بجاش
وگرنه 10 بار دیگه به نوله میبازه

Behnam RF
07-03-2011, 08:36 PM
سلام
دوست عزيز احتمالا شوخي ميکنيد ديگه؟
اون وقت که راجر تو اوج بود شما کجا بودي؟ اصلا کاري به قهرماني هاش ندارم! ميدوني چند سال رو اوج بوده؟ بازيهاشو ديدي قبلا با چه سبکي بوده؟ اصلا کسي رو ميشناسي تونسته باشه مثل دوران اوج راجر بازي کنه؟
در ضمن نادال براي من قابل احترامه ولي چند سال تونسته رو اوج باشه؟ از همين الان دوران طلاييش رو به پايانه... چون به زوديه زود نواک صربستاني جايگاهش رو ميگيره... و بعد از اون هم نواک مدتي بيش در آن جايگاه نخواهد بود.... تا تاريخ بياد يکي مثل راجر به خودش ببينه شايد به سن و سال ما قد نده!
مگه من چی گفتم مهران جان :379:؟ ظاهرا اشتباه گرفتید ...

koury
07-03-2011, 08:41 PM
اول از همه قهرمانی نوله رو به هواداراش تبریک میگم :441:

اینقدر عصبانی هستم که دوست ندارم بیش از این که تو دلم به رافا بد و بیراه گفتم اینجام یه سری اراجیف بارش کنم :3t1:

ولی هنوزم عاشقتم رافا صد بار دیگم ببازی میمیرم برات و مطمئنم تا آخر سال باز هم روحیه ی همیشگیت رو بدست میاری :655:

فعلا تا چند روز یا شاید چند هفته بهتره دور و بر تنیس خط بکشم تو این 3-4 ماه اخیر خیلی از دست رافا حرص خردم فک کنم 7-8 سالی پیر شدم :182: کل زندگی شخصیم از دست این پسر مختل شده :182: امیدوارم تو مسابقات کانادا دیگه همچین بحث هائی تو سایت نبینیم!!

موفق باشید

SABER FED
07-03-2011, 08:43 PM
دوستان عزیز طرفدار راجر، اصلا درست نیست این اسطوره را با کسی مقایسه میکنید و حتی راجبش با کسی کل کل کار اشتبباهیه، راجر شناسنامه ی تنیسه، افتخار دنیای تنیس... کسی که ورزش تنیس را جهانی تر کرد و طرفداران زیادی را به این ورزش معرفی کرد...
به گفته ی بزرگان تنیس راجر بهترین و بی نظیره ، دیگه نیازی نیست با کسی که سررشته ای از این ورزش نداره بحث کنید.
همه ی دوستاران تنیس باعث افتخارشان است که راجر هنوز هم در بینشان بازی میکند آن وقت بعضی دوستان بی انصافی را به آخر رساندند و اینگونه راجب او صحبت میکنند.
اصلا مهم نیست، به لطف خدا راجر به اوج برمیگرده و اون وقت عروسی به کوچه ی ما میاد...
یا حق:866:

با تایید حرف این دوست عزیز,از کسانی هم که رافا رو <زیر توپ زن> خطاب میکنند,تعجب میکنم.(australian open2009!!!!!!!!!!)
راجرورافا تکرارنشدنی هستند,نواک هم کم کم داره به جمع اسطوره ها اضافه میشه

قهرمانی نامبر1 جدید مبارک خودشو طرفداراش:866::866:(واقعا شایستگیش رو داشت)

Behnam RF
07-03-2011, 08:43 PM
قهرمانی بهترین بازیکن فصل را به تمام طرفدارانش تبریک میگم:441: ، عجب امضایی ازش گرفتم:350:

Behnam RF
07-03-2011, 08:51 PM
جواب دادن به شما واقعا کار من نیست :297: من رافا رو بازیکن بزرگی میدونم ، چطور شما به استاد تنیس توهین میکنید ؟
یکم افتخارات رو بررسی کنید .
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________
در 5 بازی آخر رافا و نواک ، به نظرم بهترین بازی رافا در همین ویمبی بود .

moris
07-03-2011, 08:53 PM
من مطمئنم رافا به زودی به دوران اوج خودش بر میگرده
فقط نیاز به زمان و برنامه ریزی روی بازی جکوو داره
نمیدونم حرف احمقانیه که دارم میزن یا نه اما فک کنم رافا نیاز به یه آنالیزور داره که بتونه حسابی نقاط ضعف و قدرت نوله رو پیدا کنه.یه جورایی رافا تو این چند سال همه تمرکزش رو روی بازی راجر گذاشته بود و همیشه با برنامه با راجر بازی میکرد اما الان یه حریف جدید پیدا کرده و باید سبک بازیش رو با نوله تغییر بده

zhako
07-03-2011, 08:53 PM
خاک توسرنادال بااین همه باخت پشت سرهم.مطمئنم نامبردومی راتاآخرفصل تقدیم راجراسطوره میکنه.

zhako
07-03-2011, 08:57 PM
خوشم اومد نوله پوز نادال رابه چمن هم مالید.الان نادال شبها کابوس نوله را هرشب میبینه.پنج باخت پشت سرهم.درود به شرف راجر.اگرراجرتونیمه نهایی نوله رانمیبردحالا جام رولندگاروس هم تقدیم نوله میکرد.

Maani
07-03-2011, 08:58 PM
خاک توسرنادال بااین همه باخت پشت سرهم.مطمئنم نامبردومی راتاآخرفصل تقدیم راجراسطوره میکنه.

خاک تو سر خودت

m_taba2005
07-03-2011, 09:08 PM
اقا بیخیال شید - با هم دعوا نکنید
نوله خوب بازی میکنه و میبره
به نظر من که رافا جلوی نوله اعتماد به نفس نداره
بخاطر همین زرت و زرت میبازه

Rafaello
07-03-2011, 09:21 PM
تبریک به نواک و طرفدارانش
حالم خیلی گرفتست
نواک خیلی خوب نبود ولی به خوبی روی ضعف های رافا کار کرده بود
بزرگترین ضعف رافا تو ویمبلدون امسال ریترن های افتضاحش بود و امروز شدیدا بخاطر این ضعف تنبیه شد
نواک لیاقتشو داشت.

hamid-RF
07-03-2011, 09:23 PM
این سایت شده سایت کل کل الکی بین طرفدارای فدرر و نادال,بابا بس کنید دیگه همش شده بحث بین طرفدارای این دوتا,اخه هیچ بازیکن دیگه ای نیست که شما در بارش صحبت کنید یکی دیگه قهرمان میشه بحث بین این دوتاست,یکی میگه راجر باید خداحافظی کنه,یکی میگه نادال زیر توپ میزنه.......همش شده توهین به هم دیگه خداییش چندتا پست درست و حسابی نوشته میشه که ادم یه چیزی یاد بگیره.....

Rafaello
07-03-2011, 09:26 PM
اوووه چه خبره
چقدر دوستان نقل و نبات بار همدیگه کردن

دوستان بزرگوار من
تو هر شرایطی میشه ادب و احترام رو رعایت کرد، در اوج شادمانی و یا در اوج خشم و ناراحتی
میشه کل کل کرد ولی توهین نکرد
خواهش می کنم حرمت هارو حفظ کنید

Yashar
07-03-2011, 09:31 PM
دوستان نادالی بعضی مواقع واقعا بد حرف می زنین.یکی می گه بمیرید یگی هم که اینجوری
این چه طرز حرف زدنه دوست عزیز؟
تنیس حالیمه چون طرفداره کسی هستم که اسمش مترادف تنیسه
استاد چمنه چون 6 با ویمبی روبرده.
دم نوله گرم که خوب جوابتونو داد.
5 عدد مقدسیه:160:

.RF
07-03-2011, 09:35 PM
دوستان نادالی چه قبول کنن یا نکنن، حق به حقدار رسید. من به عنوان یه طرفدار دو آتیشه راجر، اون حرفشو قبول ندارم که نواک فقط اعتماد به نفس داره. نواک گیم پلن ؛ شرایط بدنی و آمادگی ذهنی و فنی بالایی داره. ریترنشم که تکه انصافا. ضمنا لطفا بپذیرید که رولند گاروس امسال رو هم مدیون راجر هستین.

m_taba2005
07-03-2011, 09:36 PM
اقایون کسی لینک دانلود بازی فینال رو داره ؟
واسه دانلود میخوام

fasaneh
07-03-2011, 09:38 PM
به نظر من کار رافا برای پس گیری رنکینگ خیلی سخته ، و راجر هم با همه بزرگی و شخصیت اسطوره ای اش باید خودشو تو رنک سه حفظ کنه
نوله نبرد در اوج تنیس جهان رو فشرده تر کرده ؛ و ما چه طرفدار رافا باشیم یا راجر و یا نوله ، از این نبرد لذت می بریم

Fakhruddin
07-03-2011, 09:41 PM
من مطمئنم رافا به زودی به دوران اوج خودش بر میگرده
فقط نیاز به زمان و برنامه ریزی روی بازی جکوو داره
نمیدونم حرف احمقانیه که دارم میزن یا نه اما فک کنم رافا نیاز به یه آنالیزور داره که بتونه حسابی نقاط ضعف و قدرت نوله رو پیدا کنه.یه جورایی رافا تو این چند سال همه تمرکزش رو روی بازی راجر گذاشته بود و همیشه با برنامه با راجر بازی میکرد اما الان یه حریف جدید پیدا کرده و باید سبک بازیش رو با نوله تغییر بده

دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی.رافا به یک آنالیزور نیاز داره. توی اکثر رالی ها رافا بازنده اصلی است و فرضا برای ضربه دهم هم جوکویچ میدونه باید چیکار کنه ورافا رو به چالش میکشه.اینقدر دقیق ماریان واگدا بازی نادال رو آنالیز کرده و جوکویچ هم به طرز خارق العاده تاکتیک های مربی رو پیاده میکنه.
یکی از مشکلات اصلی به نظر من تو بازی با جوکویچ بکهند رافاست. درسته که نادال دارای فورهند قدرتمندی است اما فاصلش با بکهندش خیلی زیاده برعکس جوکویچ که هر دو بالش قدرتمندند و دارای ضعف بارزی نیست و با فرستادن توپهای زیادی به بکهند رافا جریان بازی رو به نفع خودش میکنه.
برای من جای سوال داره که چرا وقتی توپ رو بکهند رافا میاد اکثرا به صورت کرس کورت باز میگردونه :243:.یعنی رو فورهند جوکویچ.اون وقت جوکویچ دو تا انتخاب داره باز میفرسته رو بکهند رافا و یا به صورت دان دلاین میزنه (اکثرا هم لامصب تو کنج زمین میخابونه که رافا برش گردونه هم امتیاز راحتی برا جوکو در پیش خواهد بود !) .البته تا یه حدودی رافا مجبوره به خاطر ضعف در حرکت بک دان دلاین.اینقدر کرس کورت رو با زاویه میزنه که فرصت گیرش بیاد خودش بچرخه با فورهند بزنه اما غافل که هم یه طرف زمین رو خالی میزاره و هم اینکه زدن بکهندهای پیاپی از رافا ارور رو به همراه داره ! اگه رافا بتونه مث بازی با فیش چند باری که دیدم بکهند دان دلاین های که ضرب خوبی داشتن و البته عمیق بودن رو بکار ببره حتما نتیجه های بهتری در بازی با جوکویچ خواهد گرفت.
به امید موفقیت رافا در ادامه فصل

zhako
07-03-2011, 09:42 PM
آخه یکی نیست بگه نادال زورش نمیرسه به نوله چراپرت وپلا میگین.پنج بارکم نیست؟برین خیالتان تخته کوب فنری باشه که نادال حالا حالاها پزش به خاک مالیده نوله. آفرین به نوله

zhako
07-03-2011, 09:46 PM
من هم بانظردوست عزیز موافقم.اوج تنیس درتمام دوران داره توسط بزرگانش برگزارمیشه.اینو کسی نمیتونه انکارکنه

peikan
07-03-2011, 09:49 PM
زیاد شکسته نفسی نکن چون تو حرف مفت زدن استادی

ولی پیش تو شاگردی بیش نیستم قل مراد.از اون دسته ادمایی هستی که هر کی ببره طرفدار اون هستی.:254::254::254::251::251::251::254::160:

davidbeckham
07-03-2011, 09:53 PM
هر چی جنابعالی بگی من انکار میکنم:254::254::254:
بگی ماست سفیده من میگم سیاهه:254::254:
دیوار حاشا بلنده:254:

peikan
07-03-2011, 09:54 PM
دوستان نادالی بعضی مواقع واقعا بد حرف می زنین.یکی می گه بمیرید یگی هم که اینجوری
این چه طرز حرف زدنه دوست عزیز؟
تنیس حالیمه چون طرفداره کسی هستم که اسمش مترادف تنیسه
استاد چمنه چون 6 با ویمبی روبرده.
دم نوله گرم که خوب جوابتونو داد.
5 عدد مقدسیه:160:

حرف تنیسوری که طرفدارش هستی رو بزن.همین امسال 3 بار پشت سر هم اگر هم مسابقات پیش فصل ابوظبی رو در نظر بگیریم 4 بار فدرر به نادال باخته.به قول معروف با ..... کس دیگه.....:443:

zhako
آخه سوسول کیفی.چرا هیچی حالیت نیست بروخودتواصلاحن.نادال موقشنگ باخته چرا حرفهای مفت میزنی؟ازحرف زدنت پیداست که هیچ وپوچی بیش نیستی.

.RF
فکر کنم الان واسه همه روشن میشه که 237 هفته متوالی شماره یک جهان بودن چقدر سخته و یعنی چی!
یعنی هرسال تکرار تقریبا تمام افتخارات!+اضافه کردن افتخارات جدید!
اینکار فقط از اسطوره خاص و بلامنازع تنیس برمیاد

m_taba2005
07-03-2011, 09:55 PM
واسه دانلود میخوام
خواهشا اگه کسی میدونه لینکشو یا سایتشو بهم بده

roli
07-03-2011, 09:55 PM
همونطور كه دوستمون گفتن به نظر من هم نادال نياز به فورهند و بكهند دن دلاين داره. تو دو صحنه اوايل بازي فورهند دن دلاين زد كه نواك از جاش تكون نخورد. به نظرم چون نادال با اين سبك بازي همرو راحت شكست داده ديگه به اين سبك عادت كرده و كمتر از اين ضربات استفاده ميكنه.هر چند استفاده از اين ضربات يه كم ريسكيه و تعداد ارورهارو بالا ميبره ولي نادال بهش نياز داره.

zhako
07-03-2011, 09:59 PM
نادال عمرابتونه به افتخارات راجرفدرربرسه.بیچاره امسال بدجوری توذوقش خورد.جام رولندگاروس هم شانس آورد.

peikan
07-03-2011, 10:00 PM
آخه سوسول کیفی.چرا هیچی حالیت نیست بروخودتواصلاحن.نادال موقشنگ باخته چرا حرفهای مفت میزنی؟ازحرف زدنت پیداست که هیچ وپوچی بیش نیستی.

به کدوم کاربر داری این حرفا رو میزنی؟

Pouya
07-03-2011, 10:02 PM
.

واقعا متاسفم... آقا چرا اینجوری صحبت می کنی؟ اگه منظورت ازین توهین ها خشایار عزیز هست که دیگه بیشتر متاسفم... ایشون یکی از دوست داشتنی ترین و قدیمی ترین اعضای سایت هستن و بسیار قابل احترام هستن. به هیچ کاربری هم تا حالا ندیدم توهین بکنه. لطفا رعایت کنید تا حرمت ها شکسته نشه.
------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: از این که پاکش کردید ممنونم. منم از نقل قول برش داشتم.

davidbeckham
07-03-2011, 10:02 PM
راستی بعضی ها حرفهای میزنن نشون از عمق سوزش داره:254:
رافا تو چه کردی با اینا:251:
واسه همین میگم بهتره کنار بکشی تا اینکه زیاد ببازی
و نقطه ضعف دست کسی ندی
راستی حرف گرون هم داریم ؟:254:
درود به شرفت رافا
http://tennis-image.com/images/64936351000367068391.jpg

zhako
07-03-2011, 10:09 PM
من ازتوهین کردن بدم میاد.ولی بعضیها چرا اینقدرتعصب یک غیرایرانی را به دوش میکشن.من طرفدارراجرم.ولی اینقده تعصبش راندارم.دوستش دارم ولی بخاطرش توهین به ملیت خودم را نمیپسندم.حالا اگه بگی خاک توسرنادال با این بازیش چرا بعضیه بهشان برمیخوره؟

مهران
07-03-2011, 10:17 PM
مگه من چی گفتم مهران جان :379:؟ ظاهرا اشتباه گرفتید ...
شرمنده اشتباه دیداری بود، درستش کردم:443:

مهران
07-03-2011, 10:24 PM
خوب دوستان طرفدار فدرر حالا که افسانشون به جایی نرسید دارن هی نواک نواک میکنن.....آخه اگه میومدید فینال که به رافا میخوردید مثل رولند میشد......پس اینقدر خودتون رو به آب و آتیش نزنید.....
شما اگه توانایی داشتید از پس تسونگای فرانسوی بر میومدید.....دیگه لطفاshhhhhhhhhh:434:
سلام
دوست عزيز احتمالا شوخي ميکنيد ديگه؟
اون وقت که راجر تو اوج بود شما کجا بودي؟ اصلا کاري به قهرماني هاش ندارم! ميدوني چند سال رو اوج بوده؟ بازيهاشو ديدي قبلا با چه سبکي بوده؟ اصلا کسي رو ميشناسي تونسته باشه مثل دوران اوج راجر بازي کنه؟
در ضمن نادال براي من قابل احترامه ولي چند سال تونسته رو اوج باشه؟ از همين الان دوران طلاييش رو به پايانه... چون به زوديه زود نواک صربستاني جايگاهش رو ميگيره... و بعد از اون هم نواک مدتي بيش در آن جايگاه نخواهد بود.... تا تاريخ بياد يکي مثل راجر به خودش ببينه شايد به سن و سال ما قد نده!

مهران
07-03-2011, 10:31 PM
فکر کنم الان واسه همه روشن میشه که 237 هفته متوالی شماره یک جهان بودن چقدر سخته و یعنی چی!
یعنی هرسال تکرار تقریبا تمام افتخارات!+اضافه کردن افتخارات جدید!
اینکار فقط از اسطوره خاص و بلامنازع تنیس برمیاد
:866:درود...
چه دورانی... دیگه کسی مثل خودش نمیاد... انصافا تکه

davidbeckham
07-03-2011, 10:36 PM
http://tennis-image.com/images/83755588551341004675.jpg

http://tennis-image.com/images/64931123139112994749.jpg

Maani
07-03-2011, 10:53 PM
نادال عمرابتونه به افتخارات راجرفدرربرسه.بیچاره امسال بدجوری توذوقش خورد.جام رولندگاروس هم شانس آورد.

میشه بگی چرا نتونه بزسه؟
مگه اختلاف 6 تا بیشتر نیست؟
اگه هر سال یه رولاند گروس ببره کافیه
یه جوری میگی افتخارات کسی ندونه فکر میکنه 50 تا گرند برده.

davidbeckham
07-03-2011, 11:03 PM
قسم میخورم
تونی نادال اصلا نمی شینه بازیهای نوله رو ببینه
و انالیز کنه
من نمیدونم چرا نوله رو top spin هم قوی شده یهو:434:
منم -4 5 بار با رفیقم بازی میزنم بهش میبازم:434:
تا دو سه ماه پیش میبردما
روحیه رافا رو منم اثر گذاشته

Rafaello
07-03-2011, 11:19 PM

شانس رو دو سال پیش یه نفر دیگه تو رولند گاروش آورد اونم چه شانسی :434:

Mohammad_Joulaei
07-03-2011, 11:25 PM
خب ابتدا قهرمانی نواک(سونامی تنیس) که واقعا برازنده این عنوان و حتی رولند بود رو به همه تبریک میگم!واقعا توپایی که نواک توی بیس لاین رافا ریترن میکرد جای تقدیر داشت و این کار رافا رو خیلی عذاب داد!و به گمان اوت شدن اونا رو شورت ریترن میکرد و تمرکز یا همون ریتم بازیش رو هم بهم میزد!
خب نواک توی سطحی که تخصص لازم رو مث بقیه سطوح نداشت رافا رو به زانو در اورد!و اگه با همین شرایط توی یو اس اپن یا حتی استرالیا باشه یک ست هم نمیده!به امثال رافا!

تازه این سومین باخت رافا توی فینال گرنده!و سومین گرند نواک!

من احساسی که درباره نواک دارم پتانسیلی داره که تمام گرند ها رو تجربه کنه و حتی دو رقمی شه!چون بعد از فدرر و نادال بشترین ثبات رو از نواک دیدم!

نواک با نامبر وانی انتظارات رو از خودش بالا و بالاتر میبره و برای حفظ این عنوان دست به شکار هر جامی خواهد زد.

همون طور که راجر در حدود همین سن رافا گیر مزاحمایی مث رافا افتاد رافا هم داره مث راجر گیر همچین مزاحمایی میفته! نه یه بار نه دو بار بلکه فعلا تا حالا 5 بار پیا پی!

خب تنیسوری هم مث رافا برای من خیلی باشخصیت و قابل احترامه .جا داره به رافا هم خسته نباشید بگم.

خب نواک یه جون تازه ای به تنیس بخشیده و مرد ایده الی در تمام سطوحه

دوستت دارم نواک (سونامی تنیس)

عاشقتم راجر(اسطوره بازی و اخلاق و...)

NimaRafi
07-03-2011, 11:36 PM
باید قبول کرد که در حال حاضر فقط راجره که شانس بردن نوله رو داره.ظهور نوله در این برهه ی زمانی باعث جذاب شدن یواس اوپن می شه
مدعیان یو اس اوپن(از نظر شخصی من)
1-نوله
2-دلپوترو
3-رافا
4-راجر
وامیدوارم نظر من برعکس از آب در بیاد

davidbeckham
07-03-2011, 11:38 PM
به نظرم تومیچ و باقداتیس بیشتر نوواک رو اذیت کردن تا رافا
رافا حتی 40 در صد بازی مقابل خوان رو هم نتونست انجام بده:3t1:

Pouya
07-03-2011, 11:43 PM

به نظر منم تومیچ (تامیک):655: سخت ترین بازیش بود. ولی رافا نتونست بازیشو انجام بده ، چون نواک نذاشت. همین طور که تو فرانسه راجر نذاشت نواک بازیشو انجام بده و رافا نذاشت راجر بازیشو انجام بده.:443:

roli
07-03-2011, 11:58 PM

راستش من اين حرفو قبول ندارم. مثل اين ميمونه كه بگيم تو رولند امسال راجر به اندازه ايسنر نتوست خوب بازي كنه. چون اون بازيه نزديكتري مقابل رافا انجام داد. اصلاً نواك برا رافا متچ آپ بديه همونطور كه رافا براي راجر هست.
به نظر من اگه رافا ريترن آو سرو و بكهندشو ارتقا بده(مثل خود نواك بشه) ديگه مشكلي مقابل نواك نداره بقيه ابزارهارو داره.

davidbeckham
07-04-2011, 12:05 AM
راستش من اين حرفو قبول ندارم. مثل اين ميمونه كه بگيم تو رولند امسال راجر به اندازه ايسنر نتوست خوب بازي كنه. چون اون بازيه نزديكتري مقابل رافا انجام داد. اصلاً نواك برا رافا متچ آپ بديه همونطور كه رافا براي راجر هست.
به نظر من اگه رافا ريترن آو سرو و بكهندشو ارتقا بده(مثل خود نواك بشه) ديگه مشكلي مقابل نواك نداره بقيه ابزارهارو داره.
اگه ارتقا بده
همه میدونن ضعف رافا رو
بجز تونی نادال :3t1:

Afshin
07-04-2011, 12:30 AM
دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی.رافا به یک آنالیزور نیاز داره. توی اکثر رالی ها رافا بازنده اصلی است و فرضا برای ضربه دهم هم جوکویچ میدونه باید چیکار کنه ورافا رو به چالش میکشه.اینقدر دقیق ماریان واگدا بازی نادال رو آنالیز کرده و جوکویچ هم به طرز خارق العاده تاکتیک های مربی رو پیاده میکنه.
یکی از مشکلات اصلی به نظر من تو بازی با جوکویچ بکهند رافاست. درسته که نادال دارای فورهند قدرتمندی است اما فاصلش با بکهندش خیلی زیاده برعکس جوکویچ که هر دو بالش قدرتمندند و دارای ضعف بارزی نیست و با فرستادن توپهای زیادی به بکهند رافا جریان بازی رو به نفع خودش میکنه.
برای من جای سوال داره که چرا وقتی توپ رو بکهند رافا میاد اکثرا به صورت کرس کورت باز میگردونه :243:.یعنی رو فورهند جوکویچ.اون وقت جوکویچ دو تا انتخاب داره باز میفرسته رو بکهند رافا و یا به صورت دان دلاین میزنه (اکثرا هم لامصب تو کنج زمین میخابونه که رافا برش گردونه هم امتیاز راحتی برا جوکو در پیش خواهد بود !) .البته تا یه حدودی رافا مجبوره به خاطر ضعف در حرکت بک دان دلاین.اینقدر کرس کورت رو با زاویه میزنه که فرصت گیرش بیاد خودش بچرخه با فورهند بزنه اما غافل که هم یه طرف زمین رو خالی میزاره و هم اینکه زدن بکهندهای پیاپی از رافا ارور رو به همراه داره ! اگه رافا بتونه مث بازی با فیش چند باری که دیدم بکهند دان دلاین های که ضرب خوبی داشتن و البته عمیق بودن رو بکار ببره حتما نتیجه های بهتری در بازی با جوکویچ خواهد گرفت.
به امید موفقیت رافا در ادامه فصل

خود در ادامه گفتی ... رافا نمیتونه این شات رو بخوبی بزنه و بزرگترین مشکلش رو به روی نواک بعد از عدم اعتماد بنفس همینه . کل کنترل رالی ها در دست نواکه . جالبه که این اولین بازیکن دنیاست که بکهندش از فورهند ه رافا توی بازی های رو در رو قوی تر بوده و به هیچ وجه بکهند نواک جلوی رافا کرش نکرده ...

Saeid
07-04-2011, 12:38 AM
ویمبلدون: جوکوویچ برای اولین بار قهرمان شد

نوواک جوکوویچ بازیکن صرب یک روز قبل از صعود به صدر جدول رده بندی جهانی، برای اولین بار قهرمان ویمبلدون شد. او در فینال رافائل نادال مدافع عنوان قهرمانی و نفر اول جهان تا امروز از اسپانیا را شکست داد.

بدین ترتیب این تورنمنت قدیمی جهان تنیس هم در قسمت مردان و هم در قسمت زنان (پترا کویتووا از جمهوری چک) صاحب قهرمانان جدیدی شد که برای اولین بار موفق به کسب این افتخار شدند.

فینال مردان بهترین فینال ویمبلدون در سال‌های اخیر نبود اما یکی از عجیب‌ترین‌ها بود. انتظار می‌رفت که مسابقه میان دو قدرتمندترین و بهترین بازیکنان جهان فشرده و نزدیک باشد. اما در مقاطع مختلف این مسابقه کاملا یک‌طرفه بود.

بازی متعادل آغاز شد و تا گیم دهم ست اول، نمی‌شد تفاوتی بین دو رقیب قائل شد. اما در گیم دهم دو اشتباه پیاپی نادال که در اثر افزایش فشار جوکوویچ بود، آن گیم و ست اول را به جوکوویچ داد.

در ست دوم جوکوویچ بقدری عالی و بدون اشتباه بازی کرد که نادال همچون بازیکنان مبتدی که اشتباهات پی در پی مرتکب می‌شوند به نظر می‌آمد.

در ست سوم وضع عوض شد، جوکوویچ اشتباهات زیادی مرتکب شد و نادال در اوج خود بازی کرد. این ست نصیب نادال شد و به نظر می‌آمد که بازی برگشته و نادال ست چهارم را هم خواهد برد و مسابقه به ست پنجم کشیده خواهد شد.

اما ست چهارم نشیب و فرازهای زیادی داشت و دو بازیکن مجددا مثل اوائل ست اول مساوی به نظر می‌رسیدند اما در گیم هشتم نادال بدون آنکه فشار زیادی از سوی جوکوویچ بر او باشد، باز اشتباهات خود را آغاز کرد و گیم را باخت و جوکوویچ با بردن گیم بعدی قهرمان ویمبلدون شد.
این اولین باری بود که جوکوویچ به فینال ویمبلدون رسیده بود در حالی که فینال پنجم نادال بود. نادال دو بار در ۲۰۰۸ و ۲۰۱۰ قهرمان شده و سه بار در فینال شکست خورده، دو بار به راجر فدرر قهرمان سوئیسی و حالا هم به جوکوویچ. او مجموعا ده بار در تورنمنت‌های عمده یعنی گرن‌اسلم قهرمان شده است.

جوکوویچ که قبلا دو بار در جام آزاد استرالیا قهرمان شده بود با پیروزی امروز صاحب سه جام گرن‌اسلم شد. پیروز‌های پی در پی او در سال جاری یعنی پیروزی در هشت تورنمنت و تنها یک شکست، در نیمه‌نهائی جام آزاد فرانسه از فدرر، باعث شد که او از نادال جلو بزند و روز دوشنبه که رده بندی جدید جهانی اعلام می‌شود نفر اول جهان شود.

با پیشرفت چشمگیر جوکوویچ در چند ماه گذشته شکل رقابت‌ها در سطح بالای تنیس مردان جهان بر هم خورده است. رقابتی که همواره بین نادال و فدرر جریان داشت نفر سومی هم پیدا کرده است. شاید هم با تنزل فدرر در یک سال گذشته، حالا رقابت اصلی بین جوکوویچ و نادال باشد که با در نظر گرفتن نتیجه ۵ مسابقه اخیر آنان که همه به نفع جوکوویچ تمام شد به نظر می‌آید او دست بالا را داشته باشد.

BBC

SABORI
07-04-2011, 02:25 AM
منم به نوبه خودم به هواداران نواک تبریک میگم :441:
لایق این جام بود
اما به نظر من هیچ کدام از این دو نفر (نادال-نواک) به اندازه راجر شخصیت قهرمانی ندارند
ما که کاری نداریم ولی خودتون قضاوت کنید این نادال تو زمین چند بار شرتش را درست میکنه (اونم با حرکت زننده) نمیدونم در این جایگاه و با نظاره کردن میلیونها آدم به این بازیها کسی نیست به این تنیسور یادآوری کنه که این حرکت را انجام نده
اگه دقت کرده باشید نادال قبل از سرویس زدن اول شرتش را درست میکنه بعد دستی به بینی میکشه بعد پشت دو تا گوشاش و آخر هم توپ توی جیبش را (این شده براش یک عادت زشت)

Tohid
07-04-2011, 06:09 AM
واسه دانلود میخوام

دوست عزیز حجمش بالاست ولی‌ گفتم بذارم استفاده کنید

http://filestube.com/49fWT3Myzn0pdP2TnTv2uy/WimFin2011NadDjok.html

peikan
07-04-2011, 07:01 AM
شانس رو دو سال پیش یه نفر دیگه تو رولند گاروش آورد اونم چه شانسی :434:

فقط رولند 2009 نبود.ویمبلدون 2007 مقابل نادال.ویمبلدون 2003 با سمپراس.ویمبلدون 2009 با رادیک...... اکثر گرند اسلمشا با شانس 99.9 درصد گرفته.تازه استرالیا 2010 هم داشت به تیپساروویچ میباخت که باز هم چاشنی شانس کمکش کرد:254::254::254::254::254::254::254::251::251::251::251::251::251:

Afshin
07-04-2011, 08:31 AM
فقط رولند 2009 نبود.ویمبلدون 2007 مقابل نادال.ویمبلدون 2003 با سمپراس.ویمبلدون 2009 با رادیک...... اکثر گرند اسلمشا با شانس 99.9 درصد گرفته.تازه استرالیا 2010 هم داشت به تیپساروویچ میباخت که باز هم چاشنی شانس کمکش کرد:254::254::254::254::254::254::254::251::251::251::251::251::251:

ویمبلدون 2003 فدرر با سمپراس بازی نداشت . فینال رو هم مقابل فیلیپوسیز بازی کرد.
استرالیای 2010 هم با تیپسارویچ بازی نداشت ، اون سال 2008 بود که با تیپسارویچ بازی کرد . تازه قهرمان هم نشد که بخوای بگی شانسی شده .
اگه اینطوره که شما میگی رافا هم رولند رو شانسی برد چون بازی اول مقابل ایسنر بازیش 5 سته شد.
ویمبلدون 2008 رو شانسی برد ، چون فینال رو در یه بازی 5 سته و خیلی نزدیک برد.همین طور استرالیای 2009 (اتفاقا نتیجه ی ست آخر هم شبیه ست آخر ویمبلدون 2007 بود)

مساله اینه که الان همه میفهمن راجر فدرر چکار کرده ... فکر کردین کشکه 16 تا گرنداسلم بردن ؟ 4-5 سال نامبر وان بودن و یکه تازی کردن ؟!
اگه به این سادگی ها بود که همه میشدن راجر فدرر !

yari
07-04-2011, 08:51 AM
بابا جان شما چرا هنوز تو قدیمین راجر دیگه داره دورانش تموم میشه البته به کسی بر نخوره ها من خودم عاشق بازیشم ورکورد هاش تکرار نشدنیه ولی بیاین حال رو در نظر بگیریم
به نظرمن نادال ار نواک از نظر کنیکی اگر بهتر نباشه بدتر نیست بلکه مشکله نادال اینکه تاکتیکه درستی برایه بازی نداره و نمیدونه تو زمین باید چه کار کنه و از تاکتیک های ساده استفاده میکنه
تویه جایی مثله فینال ویمبلدون دیگه بحث قدرت بکهند و فورهند نیست چون بازیکن ها دیگه در یه سطحا حدودا بلکه مسئله اداره بازی و تاکتیکه
نواک نذاشت نادال بازی قدرتیه خودش رو انجام بده و بازیه نرم و والی رو بهش تحمیل کرد
ولی از نظر من اگه بخوای چند سال دیگه این برنارد تومیک که نفر اول جهانه طرف 18 سالشه اینجوری داره بازی میکنه

delpotro
07-04-2011, 09:25 AM
http://up.iranblog.com/images/fojjletmpnd2v9313r3.jpeg

New Avatar

novak djokovich
07-04-2011, 10:24 AM
عاشقتم پسر
تبریک به خودم و همه هواداراش
http://www.novakdjokovic.rs/fotogalerija/181/nole_wim2011f_30.jpg

HamedMilan
07-04-2011, 10:24 AM
چرا اینقدر دعوا می کنید با هم!تنیس به این خاطر اینقد محبوبه که ورزش دوستی هاس،هیچ ورزشی توی دنیا رو پیدا نمی کنید که اینقد ورزشکاراش با هم خوب باشن.درسته یه سری دشمنی های مث سمپراس-آغاسی وجود داشته اما اون توی بقیه اش گمه

تنیس رو برای لذت بردن باید دید،نه واسه کل کل کردن

Forza Roger
Forza Novak
Forza Rafeal

Ahoura
07-04-2011, 10:36 AM
اینم عکسی که خشی منتظرش بود. خشی فکر کنم از نوواک یه امضا هم گرفت:443:

2329
07-04-2011, 10:49 AM
با سلام- لطفا آخرين وضعيت رنكينگ مردان و زنان را اعلام نمائيد

Nima93
07-04-2011, 10:58 AM
دوستان يه آمار جالبي توي Yahoo!sports داده شده كه اينجا قرارش ميدم.
اين بررسي فقط در ست اول بازي ديروز انجام شده و زماني كه دو بازيكن بين دو امتياز صرف كردن رو اندازه گيري كرده.
امتياز هايي هم كه به اسم Big points مشخص شدن15-30 و 30-30 و break point ها روي سرويس هر بازيكن بودن.
طولاني ترين زمان مربوط به امتياز ست پوينت بوده كه رافا 43 ثانيه بين دو امتياز صرف كرده.

hamid-RF
07-04-2011, 11:23 AM
ATP Rankings 2011

PosPlayerPoints1Novak Djokovic (http://eurosport.yahoo.com/te/profile/3153.html)132852Rafael Nadal (http://eurosport.yahoo.com/te/profile/2862.html)112703Roger Federer (http://eurosport.yahoo.com/te/profile/676.html)92304Andy Murray (http://eurosport.yahoo.com/te/profile/3233.html)68555Robin Söderling (http://eurosport.yahoo.com/te/profile/1500000000002981.html)43256David Ferrer (http://eurosport.yahoo.com/te/profile/2906.html)41507Gaël Monfils (http://eurosport.yahoo.com/te/profile/3190.html)27808Mardy Fish (http://eurosport.yahoo.com/te/profile/2633.html)26509Tomáš Berdych247010Andy Roddick (http://eurosport.yahoo.com/te/profile/2643.html)2110

Behnam RF
07-04-2011, 11:25 AM
با سلام- لطفا آخرين وضعيت رنكينگ مردان و زنان را اعلام نمائيد
سلام
به زودی در صفحه اصلی همین سایت تغییرات جدید اعمال میشود.
در سایت ATP هم، هم اکنون وجود دارد www.atpworldtour.com (http://tennistalkers.com/www.atpworldtour.com)

AndreS
07-04-2011, 11:36 AM
تبریک میگم قهرمانی این فراتر از وصف را

July 3, 2011 in Belgrade
6827

==========

راستش من حتی تصور برد نواک مقابل رافا روی چمن رو نمیکردم . بدیهی بود که واسه رافا مشکل ساز شه اما رو این سطح و با توجه به بازی های قبلش تو این تورنمنت و سرو های رافا که پیشرفت چشم گیری داشت یه کم حضمش واسم سخت بود قهرمانی نواک . اما بعد از بازی بهم ثابت شد که نواک راه بردن رافا رو از بر شده و تا وقتی رافا نخواد یه سبک جدید به بازیش بده یا حد اقل مقابل نواک گیم پلن خاصی رو اجرا کنه کاری رو از پیش نخواهد برد . مشکل از آنالیزور هاس یا تونی یا خود رافا ؟ 5 فینال از هارد تا گرس.....

جالبه تو yahoo! Sports از همین الان نظر سنجی در مورد قهرمان یو اس اوپن گذاشته :

از 19145 مجموع آرا :

46% نواک

31% راجر

17% رافا

6% بقیه تنیسور ها

hamid-RF
07-04-2011, 11:48 AM
1Wozniacki, Caroline (http://tennistalkers.com/page/Player/Info/0,,12781~12631,00.html) 9915 2-Clijsters, Kim (http://tennistalkers.com/page/Player/Info/0,,12781~1583,00.html) 7625 3-Zvonareva, Vera (http://tennistalkers.com/page/Player/Info/0,,12781~9376,00.html) 6695 4-Azarenka,Victoria (http://tennistalkers.com/page/Player/Info/0,,12781~11289,00.html) 6465 5-Sharapova, Maria (http://tennistalkers.com/page/Player/Info/0,,12781~9499,00.html) 6141 6-Li, Na (http://tennistalkers.com/page/Player/Info/0,,12781~4846,00.html) 5855 7-Kvitova, Petra (http://tennistalkers.com/page/Player/Info/0,,12781~13403,00.html) 5437 8-Schiavone, Francesca (http://tennistalkers.com/page/Player/Info/0,,12781~7820,00.html) 4860 9-Bartoli, Marion (http://tennistalkers.com/page/Player/Info/0,,12781~1007,00.html) 4230 10-Stosur Samantha (http://tennistalkers.com/page/Player/Info/0,,12781~7941,00.html)3405 بعد از اعلام رنکینگ زنان سرنا تو top100نیست شده #175

davidbeckham
07-04-2011, 11:49 AM
شانسهای قهرمان یو اس اوپن به ترتیب به نظر من:
1-نوله
2-رافا
3-خوان
4- فدرر

RAFA_NADAL
07-04-2011, 11:52 AM
برد نوله رو به همه طرفداراش تبریک میگم.....مبارک باشه....
قبول دارم توی این بازی ها رافا اصلا در حد و اندازه خودش نبود....دیگه انگار تاکتیک بردن رافا اومده دست نواک....
خوب به هر حال اینو بگم که طرفداران راجر شما که هی میگید 16 تا گرند اسلم و فلان و بمان....شما از پس سونگای فرانسوی بر نیومدید و فکر میکنید اگه میومدید فینال میتونستید حتی جلوی رافاغ یه ست هم بگیرید؟؟؟؟:379:
دیگه چه برسه به نوله که غولی شده واسه خودش.....
اینم بگم توی اخلاق و کلا همه موارد غیر ورزشی من راجر رو بیشتر از همه دوست دارم چون واقعا با اخلاقه ولی توی زمین تنیس دیگه حرفی واسه گفتن نداره.....:240:
به هر حال رافا تا سبک بازیش رو عوض نکنه با آنالیزور هاش رو نمیتونه به رنک 1 برگرده./....
((البته مصدومیت پای رافا رو هم در نظر بگیرید))
خوب برید حال کنید با قهرمانیتون.....

Behnam RF
07-04-2011, 12:03 PM
برد نوله رو به همه طرفداراش تبریک میگم.....مبارک باشه....
قبول دارم توی این بازی ها رافا اصلا در حد و اندازه خودش نبود....دیگه انگار تاکتیک بردن رافا اومده دست نواک....
خوب به هر حال اینو بگم که طرفداران راجر شما که هی میگید 16 تا گرند اسلم و فلان و بمان....شما از پس سونگای فرانسوی بر نیومدید و فکر میکنید اگه میومدید فینال میتونستید حتی جلوی رافاغ یه ست هم بگیرید؟؟؟؟:379:
دیگه چه برسه به نوله که غولی شده واسه خودش.....
اینم بگم توی اخلاق و کلا همه موارد غیر ورزشی من راجر رو بیشتر از همه دوست دارم چون واقعا با اخلاقه ولی توی زمین تنیس دیگه حرفی واسه گفتن نداره.....:240:
به هر حال رافا تا سبک بازیش رو عوض نکنه با آنالیزور هاش رو نمیتونه به رنک 1 برگرده./....
((البته مصدومیت پای رافا رو هم در نظر بگیرید))
خوب برید حال کنید با قهرمانیتون.....
واسه شما غوله نه واسه ما :443:

Behnam RF
07-04-2011, 12:04 PM
1-نوله
2-رافا
3-خوان
4- فدرر

و نظر من:655:
1.راجر
2.نوله
3.رافا
4. خوان

Pouya
07-04-2011, 12:05 PM
1.راجر
2.نواک
3.خوان
4.رافا
5.اندی
6.تامیک:434:

خوان سمت هر کی بیفته پوستش کنده س!!!!

manoochehr
07-04-2011, 12:41 PM
قهرمان یو اس اوپن که مشخصه juan martin del potro

Mohammad_Joulaei
07-04-2011, 12:50 PM
1-نوله
2-رافا
3-خوان
4- فدرر

جناب خشایار چه عجب ما یه دفه ببینیم راجر رو توی اولویت هات بزاری!:434:

xizay
07-04-2011, 12:55 PM
من فکر می کنم دوران بازی رافا تمام شده و رو به افول است حالا حالا هم نمی تواند سید یک را بگیرد
الان او باید فکر گرفتن زن باشد
و تا پایان دوران حرفه ایش 1 تا 2 گرند اسلم را ببرد
البته رکورد ماسترو را فعلا کسی نمی تواند بشکند

Mohammad_Joulaei
07-04-2011, 12:55 PM
40 نفر برتر رنکینگ بعد از ویمبلدون 2011:

davidbeckham
07-04-2011, 01:03 PM
من فکر می کنم دوران بازی رافا تمام شده و رو به افول است حالا حالا هم نمی تواند سید یک را بگیرد
الان او باید فکر گرفتن زن باشد
و تا پایان دوران حرفه ایش 1 تا 2 گرند اسلم را ببرد
البته رکورد ماسترو را فعلا کسی نمی تواند بشکند
:254::254::254::254:
اگه دوران نادال تموم شده پس فدرر چی؟
نادال فقط داره به نوله میبازه
ولی فدرر چی؟
به احتمال زیاد بازم یو اس اوپن رافا و نوله تو فینالن

Pouya
07-04-2011, 01:13 PM

عمرا خشی جون! مگه اینکه مث پارسال قرعه ش خوب باشه و همه سمت نواک و راجر باشن.:434: تازه اونوقتم فینال میشه راجر - رافا.که تو یو اس اپنم دیگه راجر به رافا باج نمیده.:443:

mehran_rafa
07-04-2011, 01:50 PM
قهرمانی نوله در ویمبلدون و همچنین نامبر وان شدنش رو به همه ی طرفداراش تبریک می گم !!:441:

Nima88
07-04-2011, 02:13 PM
دوستان نادالی چه قبول کنن یا نکنن، حق به حقدار رسید. من به عنوان یه طرفدار دو آتیشه راجر، اون حرفشو قبول ندارم که نواک فقط اعتماد به نفس داره. نواک گیم پلن ؛ شرایط بدنی و آمادگی ذهنی و فنی بالایی داره. ریترنشم که تکه انصافا. ضمنا لطفا بپذیرید که رولند گاروس امسال رو هم مدیون راجر هستین.
اینقدر مدیون مدیونم نکنید.راجر بخاطر رافا که نواک نبرد بخاطر رسیدن به فینال رولند ودر نهایت رسیدن به 17 گرند اسلم.طبق معمول تو رولند زورش به نادال نرسید شکست خورد

Tarannom
07-04-2011, 02:26 PM
میشه لطفا یه تحلیلی برای بازی راجر با نواک (رولند که راجر تونست شکستش بده) و رافا با نواک (حالا هر مسابقه امسال) بگید که چرا راجر تونست ببره ولی رافا هم چنان درگیره
ممنون

Nima88
07-04-2011, 02:33 PM
واسه شما غوله نه واسه ما :443:
نه اینکه واسه شما غول نبوده بهنام جان.حالا خوبه این اولین برد نواک جلوی نادال تو گرند اسلم بودشا،نواک قبل از بازیای فوق العادش در امسال در گذشته سابقه بردن فدرر در گرند اسلم داشت اما مقابل رافا در گرند اسلم همیشه بازنده بود.
استرلیا 2008 و یواس اپن 2010 فراموش نشه.:443:

Nima88
07-04-2011, 02:37 PM
میشه لطفا یه تحلیلی برای بازی راجر با نواک (رولند که راجر تونست شکستش بده) و رافا با نواک (حالا هر مسابقه امسال) بگید که چرا راجر تونست ببره ولی رافا هم چنان درگیره
ممنون
البته ممنون میشم قبلش تحلیل در مورد باخت راجر به نواک در استرلیا امسال وبعدش تو دبی و ایندین ولز بدید

Behnam RF
07-04-2011, 02:53 PM
نه اینکه واسه شما غول نبوده بهنام جان.حالا خوبه این اولین برد نواک جلوی نادال تو گرند اسلم بودشا،نواک قبل از بازیای فوق العادش در امسال در گذشته سابقه بردن فدرر در گرند اسلم داشت اما مقابل رافا در گرند اسلم همیشه بازنده بود.
استرلیا 2008 و یواس اپن 2010 فراموش نشه.:443:
هنوز رافا 2 بار پشت سره هم نباخته بود داشتید میگفتید که ما 2 بار باختیم شما 3 بار ، بعد شد 5 بار، الان هم میگید اولین باره به نواک باخت توی گرند ، به زودی میشه 10 همین بار :434:

narnia1363
07-04-2011, 03:02 PM
سلام
تورنمنت بعدی که همه احتمالا در اون حضور پیدا می کنند وکدومه؟
کلا تورنمنتهای مهم قبل از اواخر اگوست که us openبرگزار بشه کدومه؟

davidbeckham
07-04-2011, 05:12 PM
نوله تو فیس بوکش نوشت
On my way to the airport. Finally got a minute to see better "my precious". There is my name among so many great champions. I'm speechless :)

https://www.facebook.com/app_full_proxy.php?app=280888208523&v=1&size=z&cksum=f0fc7730eb1e0d6aac18e2cf636b9923&src=http%3A%2F%2Fmedia.whosay.com%2F43846%2F43846_xs.jpg (http://say.ly/Wowt56?ref=nf)

mh_nik
07-04-2011, 05:12 PM
سلام
تورنمنت بعدی که همه احتمالا در اون حضور پیدا می کنند وکدومه؟
کلا تورنمنتهای مهم قبل از اواخر اگوست که us openبرگزار بشه کدومه؟

سلام دوست عزیز
تورنمنتی که همه احتمالآ در اون حضور پیدا میکنند که us open هست ولی قبل از اون 2 تورنمنت مسترز 1000 امتیازی : مونترآل و سینسیناتی هست که به ترتیب در تاریخ 8 و 14 آگوست یعنی دوشنبه 17 مرداد و یکشنبه 23 مرداد برگزار خواهد شد.
البته 2 تورنمنت 500 امتیازی هم هست : هامبورگ و واشنگتن دی سی که به ترتیب در تاریخ دو شنبه 27 تیر و دو شنبه 10 مرداد برگزار خواهد شد.
برای اطلاع از بقیه ی تورنمتها به تصویر زیر توجه فرمایید :

6829
6831

شایان نادال
07-04-2011, 05:16 PM
منم با کمی تاخیر (ببخشید)قهرمانی نواک رو به تمامی طرفداراش تبریک میگم با این وضع بازیکنا یو اس هم ماله نواکه:240:

Tarannom
07-04-2011, 05:45 PM
البته ممنون میشم قبلش تحلیل در مورد باخت راجر به نواک در استرلیا امسال وبعدش تو دبی و ایندین ولز بدید

من فقط می خواستم بدونم راجر چی کار کرده که رافا نتونسته(برنامش چی بوده) :379: چی کار به باختاش داری
بعدشم راجر بعد از سه باخت قلق نوله دستش اومد ولی رافا چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته می دونم الان خیلی ناراحت هستی پس اشکالی نداره :434:

davidbeckham
07-04-2011, 06:05 PM
من فقط می خواستم بدونم راجر چی کار کرده که رافا نتونسته(برنامش چی بوده) :379: چی کار به باختاش داری
بعدشم راجر بعد از سه باخت قلق نوله دستش اومد ولی رافا چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته می دونم الان خیلی ناراحت هستی پس اشکالی نداره :434:

تو یو اس اوپن امیدوارم فدرر بخوره به نوله
تا نوله نشونش بده قلق یعنی چی
میزنه داغونش میکنه:655:

Nima88
07-04-2011, 07:22 PM
خیلی دوست دارم راجر تو یو اس اپن سمت نواک باشه به هم بخورن ،نوله یه 3-0 خوشگل راجر مهمون کنه.
نواک تو یو اس اپن با فدرر یه خورده حسابی داره که باید تصفیش کنه.

peikan
07-04-2011, 07:32 PM
عمرا خشی جون! مگه اینکه مث پارسال قرعه ش خوب باشه و همه سمت نواک و راجر باشن.:434: تازه اونوقتم فینال میشه راجر - رافا.که تو یو اس اپنم دیگه راجر به رافا باج نمیده.:443:

اگر تو خواب این اتفاقا بیفته.دعا کن فدرر به نادال و جوکویچ و دلپوترو و شاید هم تسونگا یا ..................... نخوره که فرتی اوت بشه.:251::251::251::254::254::254::254:

Pouya
07-04-2011, 07:36 PM
بیخود دلتونو خوش نکنید. اسطوره در نیمه نهایی یو اس اپن به احدی رحم نخواهد کرد. شاید نوله به زور یه ست بگیره ازش. نادال که جای خود داره ، هنوز تو آمریکا به راجر نخورده...
من امیدوارم خوان بیفته سمت رافا تا نتیجه مقتدرانه 2009 تکرار شه ، بلکم مقتدرانه تر:434:

m_taba2005
07-04-2011, 10:07 PM
دوست عزیز حجمش بالاست ولی‌ گفتم بذارم استفاده کنید

http://filestube.com/49fWT3Myzn0pdP2TnTv2uy/WimFin2011NadDjok.html

داداش دمت گرم
:866:

Paymaan
07-05-2011, 07:14 AM
دوستان با عرض معذرت من کامپیوترم دو سه روز خراب بود.
قهرمانی نواک رو به تمام طرفداراش تبریک میگم. نواک واقعا عالی کار کرد.:441:

xizay
07-05-2011, 08:50 AM
25 نفر نامبر وان از سال 1973 طبق South African Airways ATP Rankings

http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2011/07/Features/Djokovic-Ascends-To-No-1.aspx
http://www.atpworldtour.com/News/DEUCE-Tennis/Djokovic-No1/History-Of-Number-1.aspx

xizay
07-05-2011, 09:09 AM
برنارد تامیک 71 پله صعود
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/To/B/Bernard-Tomic.aspx?t=pa

xizay
07-05-2011, 09:52 AM
توییت راجع به ویمبلدون
http://www.tennistweets.com/special/10/wimbledon

SOROOSH_RF
07-05-2011, 12:09 PM
من هم به علت قطعی اینترنت با تاخیر قهرمانی نواک رو به هوادارش تبریک میگم. دم جوکویچ گرم خیلی حال داد.
قبل از بازی رافا رو برنده میدونسم چون بازی نواک نسبت به قبل به نظرم افت کرده بود ولی معلوم شد جوکو حالا حالاها نمی خواد دست از سر رافا برداره.

RAFA_NADAL
07-05-2011, 06:19 PM
آخه من چی بگم به هوادارای راجر....باز جو بیخودی دادید؟؟؟؟
نوله واسه ما غوله اونوقت واسه شما حتما زنگ تفریحه آره؟؟؟
آخه شما سونگا رو نتونستید ببرید و فکر میکنید اگه میومدید فینال از پس این جوون صرب بر میومدید؟؟؟
میگن شتر در خواب بیند پنبه دانه.....((مصداق 100٪ هوادارای راجره...))
راجر دیگه بالاتر از رنک 3 نمیاد....
راجر و رافا مثل 2تیم منچستر و چلسی میمونن.اگه یکم دقت کنید چلسی بازیکنای خیلی خوبی داره ولی اغلب بازیکناشون بالای 30 سال سن دارن((لمپارد - تری -چک-اسین-دروگبا-آنلکا-))که این دیگه واسه یه تیم مدعی خیلی پیر به حساب میاد ولی مکنچستر بازیکنای جوون رو به خدمت میگیره و میسازدشون و در حال حاضر میانگین سنی تیم چلسی حدود 30 سال هست ولی منچستر حدود24-25 سال...و این مثال در مورد راجر هم درسته دیگه افتخاراتش رو گرفته و کم کم باید جاش رو به جوون تر ها بده.....((نمیگم پیره ها ولی دیگه حداکثر تا 3 سال دیگه دوران حرفه ایش باقی مونده))
و مطمعنا نسبت به نواک و رافا از نظر سنی خیلی بالاتره و همین یه نقطه قوت واسه اونا به حساب میا....
بازم میگم فدرر رو به جز زمین تنیس عاشقشم ولی توی زمین فقط رافا.....:Kiss::Kiss:
:001_tt1::001_tt1::thumbup:

Pouya
07-05-2011, 08:16 PM
خب! ویمبلدون هم به پایان رسید ، امیدوارم کل کل های بیهوده هم دیگه به پایان برسه.(البته باهودش نه ، چون خیلی می چسبه :434:)

نگاهی گذرا به بازیکنان به عنوان حسن ختام :

برندگان :
جوکوویچ ، تامیک ، سونگا ، فیش ،لوپز

بازندگان :
رادیک ، ماری ، فدرر ، بردیچ ، سودرلینگ

بازیکن تورنمنت : نواک جوکوویچ

امیدوار کننده ترین : برنارد تامیک

ناامید کننده ترین : اندی رادیک

با روحیه ترین : جو ویلفرد سونگا

بی روحیه ترین : اندی ماری

زیبا ترین بازی ها :
بلیک - بگداتیس ، جوکویوچ - بگداتیس ، نادال - دلپوترو ، فدرر - سونگا ، جوکوویچ - تامیک ، جوکوویچ - نادال

با نگاهی به سال های پیش درمی یابیم قهرمانان ویمبلدون ، معمولا در انتهای سال نفر شماره 1 رنکینگ شده اند. و ویمبلدون بار دیگر ثابت کرد که علی رغم همه کاستی هایش مهم ترین تورنمنت سال است...

خداحافظ لندن!

به امید زیباتر بودن یو اس اپن

I.man
07-06-2011, 12:54 PM
منصور بهرامي شركت نكرده بود؟

PowerVu
07-06-2011, 01:08 PM
منصور بهرامي شركت نكرده بود؟

مشخص می شه شما هیچ یک از پست های اعلام برنامه روزانه را مطالعه نفرموده اید.
هر روزی که منصور بهرامی عزیز بازی داشت، بنده در تاپیک اعلام برنامه، ساعت، کورت و نوبت بازی ایشان را اعلام کردم. حتی روزهایی که بازی هایشان به دلیل تاریکی هوا کنسل می شدند.

6896

davidbeckham
07-06-2011, 05:10 PM
http://estaticos02.cache.el-mundo.net/elmundodeporte/imagenes/2011/07/03/tenis/1309712708_0.jpg

.RF
07-06-2011, 05:54 PM
:254::254::254::254:
اگه دوران نادال تموم شده پس فدرر چی؟
نادال فقط داره به نوله میبازه
ولی فدرر چی؟

اره راجر سنش بیشتر از رافاس اما چون بازیش نسبت به رافا خیلی کمتر استقامتیه و بیشتر تکنیکیه بنابر این نقش گذشت سن کمتر به چشم میاد. دوست دارم ببینم سه سال دیگه که رافا شد Nadold چه حرفایی واسه گفتن خواهد داشت...

peikan
07-06-2011, 10:14 PM
اره راجر سنش بیشتر از رافاس اما چون بازیش نسبت به رافا خیلی کمتر استقامتیه و بیشتر تکنیکیه بنابر این نقش گذشت سن کمتر به چشم میاد. دوست دارم ببینم سه سال دیگه که رافا شد Nadold چه حرفایی واسه گفتن خواهد داشت...

مشخصه که فدرر استقامتی نیست:254::254::254::254::254::254::251::251::251:.اگه جوکویچو تو رولند برد به خاطر کم نیاوردن تو رالی های طولانی بود نه تکنیک.تکنیک خاصشو لطف کن بگو تا بفهمیم.3 سال دیگه ناد:388:دال هم بهتر از الانش هست.

.RF
07-06-2011, 10:32 PM
مشخصه که فدرر استقامتی نیست:254::254::254::254::254::254::251::251::251:.اگه جوکویچو تو رولند برد به خاطر کم نیاوردن تو رالی های طولانی بود نه تکنیک.تکنیک خاصشو لطف کن بگو تا بفهمیم.3 سال دیگه ناد:388:دال هم بهتر از الانش هست.
دوست عزیز اگه به خاطر کم نیاوردن تو رالی باشه که نادال نباید یه ست هم به جوکو بده. نادال بهترین pace رالی رو داره. و یکی از بهترین بیس لاینر های تاریخه. راجر گیم پلن بهتری به نسبت نوله داشت. به موقع از ضربات تاپ اسپین و فلت استفاده میکرد و ضرباتش در عین حال Clearance مناسبی داشت یکی از علل بسیار تاثیر گذارش Jump Technique راجر بود.

RAFA_NADAL
07-07-2011, 06:08 AM
دوستان چرا نمیخوان قبول کنن راجر دیگه کم کم داره به پایان راهش نزدیک میشه؟؟؟
آخه دیگه خود راجر هم میدونه که تا 3 یا حداکثر4 سال دیگه باید بره کنار بعد شما میایید میگید نادال پیره؟؟؟
جوک میگیدا.....:251:

.RF
07-07-2011, 09:23 AM
دوستان چرا نمیخوان قبول کنن راجر دیگه کم کم داره به پایان راهش نزدیک میشه؟؟؟
آخه دیگه خود راجر هم میدونه که تا 3 یا حداکثر4 سال دیگه باید بره کنار بعد شما میایید میگید نادال پیره؟؟؟
جوک میگیدا.....:251:
دوست من هرگز نگفتیم که راجر جوونه و رافا پیره. همه میدونیم که راجر داره سالهای آخر تنیس حرفه ای شو سپری میکنه. عرض بنده این بود که با توجه به اینکه بازی رافا بیشتر به قدرت بدنی وابستس و انرژی بیشتری مصرف میکنه؛ بنابر این محتملا وقتی به سن الان راجر برسه بازیش افت محسوستری خواهد داشت.

RAFA_NADAL
07-07-2011, 10:01 AM
شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــما فکر کن که رافا هر وقت به سن راجر برسه افت محسوس تری داشته باشه....:441: