PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون مسابقات تنیس مسترز رم در سال 2011

صفحه ها : 1 [2]

safeline
05-15-2011, 12:40 PM
تيك تاك تيك تاك تيك تاك ...
اين صداي ضربان زمان تا فينال رم است !
زمان هم انتظار باخت رافائل را ميكشد !!!
با اينكه خودم هوادار رافا هستم اما واقعيت اينه كه : امروز هم نواك راكت رو بر روي سنگ قبر نادال در رم خواهد گذاشت !
دعا ميكنيم كه رافا برنده بشه اما ...
از طرف ديگه هم ماريا با سامانتا فينال جالبي رو برگزار ميكنن .
خودم دلم ميخواد ماريا ببره اما بازم فكر كنم زندگي دلخواه من پيش نميره .
ماريا جيگرتو ...
نواك مخلصيم:434::350:

koury
05-15-2011, 01:25 PM
شما مشخصه از اون طرفدارای دو آتیشه ی رافا هم هستی!! سنگ قبر رافا!!؟؟ :3t1: 16 بار رافا نواک رو برد و 16 بار اینطوری تن نواک تو قبر لرزید و تا الان باید ویبره شده باشه :251: حالا سه بار نواک رافا رو برده که دو بارش رافا اصلا در حد نامبر وان نبود و یه بارم که تو ایندین ولز بازی رو ول کرد نواک شد GOAT و روی سنگ قبر رافا راکت میزاره؟؟؟

این از اون طرفداریهای ایرونیه... فقط مختص مردم ایرانه که تا یکی دور بر میداره سریع میشیم طرفدارش، هر چند بعید میدونم کسی که طرفدار یه تنیسور باشه در بدترین حالت هم این حرفهای صد من یه غاز رو بزنه...:350:

Mohammad_Joulaei
05-15-2011, 01:35 PM
خوشحالم از اینکه پیش بینی من تا حدودی اشتباه از آب درومد و یه نیمه نهایی پایاپای داشتیم!و یه نیمه نهایی به نسبت یک طرفه!

همین بازی های پایاپای هست که تنیس رو زیبا میکنه!
به عقیده من تنیس 1 قطبی یا دو قطبی زیاد ارزش نداره.و خوشحالم که اندی موری با تلاشهای خیلی خوبش تنیس رو از حالت 1 قطبی و یا دوقطبی خارج میکنه.و یه مدعی نشون داد!

تنیس به عقیده من زمانی جذابه که از حالت یکنواختی خارج بشه اصطلاحا غیر قابل پیش بینی!!(البته قصد جسارت به تنیسور ها رو ندارم همشون قابل احترام هستن)

من به بازی تهاجمی جکووویچ خیلی علاقه مند شدم و یه روح و روان تازه ای به تنیس بخشیده!
قطعا نادال برای فینال امشب با تاکتیک مادرید نمیاد!

خب فینال مهیجی رو شاهدیم اگر هرکدوم از این فینال پیروز بیرون بیان به عقیده من حکم نامبر وانی رو گرفتن.شاید این فینال جذاب ترین و حیثیتی ترین و مهمترین فینال فصل باشه!

به امید یه فینال پایاپای و غیر قابل پیشبینی

moris
05-15-2011, 01:51 PM
جالبه طرفدارهای نوله از همین الان دارن میگن نوله خسته هستش !!!
کسی که مدعی نامبر 1 هست تو هر شرایطی باید خوب بازی کنه مثل رافا که تو استرالیا بازی 4-5 ساعته کرد با فرناندو و اومد راجر رو هم برد و قهرمان شد
امیدوارم رافا امروز رو فرم باشه و قهرمان بشه تا واسه رولند یه امیدی داشته باشیم

davidbeckham
05-15-2011, 02:29 PM
16 بار رافا نواک رو برد و 16 بار اینطوری تن نواک تو قبر لرزید و تا الان باید ویبره شده باشه

:254::254::254::254:

M∂hdi
05-15-2011, 03:36 PM
دیدارهای نیمه نهایی مردان و زنان رم :

جوکوویچ شکست را فراموش کرده است

http://irfreeup.com/images/24594974499793213233.jpg (http://irfreeup.com/images/24594974499793213233.jpg)

نواک تنیسور صرب در نیمه نهایی رم به سخت ترین سد خود طی چند هفته اخیر برخورد کرد اما در نهایت از کورت پیروز بیرون امد. او ست نخست را 6-1 از آن خود کرد اما ست دوم را 3-6 به اندی واگذار .. تا ست سوم تعیین کننده این نبرد بزرگ باشد . بریک های فراوان از هر دو نتیجه را تا 4-5 به سود بریتانیایی پیش برد اما اندی طلایی ترین فرصت را برای شکست دادن قهرمان استرالیا از دست داد تا در تای بریک جوکوویچ را برنده ببیند .

دیگر دیدار این مرحله بین نادال و گسکه برگزار شد که قهرمان فصل پیش 2-0 بر فرانسوی غلبه کرد .

27مین جدال نادال و جوکوویچ ؛ چهارمین فینال مسترز

دیدار امروز بین نادال و جوکوویچ در فینال رم، چهارمین حضور دو تنیسور در مسابقات نهایی و مسترز امسال است که در سه مصاف قبلی در ایندین ولز و میامی نواک به برتری رسیده از جمله اولین پیروزی در خاک مادرید برابر رقیب خود . اما این دیدار تفاوت هایی با مادرید خواهد داشت، تغییر سطح و ارتفاع از مادرید به رم و از همه مهمتر دیدار سه ساعته صرب با موری خستگی را به بدن نواک انتقال داده هر چند جوکر معتقد است این چیز جدیدی برای او نیست و می تواند ریکاوری مناسب انجام دهد “This is not new to me,” Djokovic said. “I will do my best to recover.”

اندی موری؛ تاثیر گذار در فینال

بریتانیایی شانس هایی برای برتری در دیدار دیشب برابر جوکوویچ داشت اما موضوع بحث این نیست . او در سه دیدار مهم که همه در نیمه نهایی مسابقات بوده اند (لندن - مونته کارلو - رم) تنیسور راه یافته به فینال را تحت تاثیر خود قرار داده، در ATP Final نبردی حماسی با نادال داشت که اسپانیایی به پیروزی رسید اما در فینال مقابل فدرر شکست خورد . فصل جدید و در مونته کارلو با وجود مصدومیت دست به دیدار نادال قهرمان بلامنازع مسابقات رفت که دیدارشان به ست سوم کشیده شد اما در نهایت توان رقابت بیشتر را نداشت . رافا در فینال با هموطن خود فرر روبرو شد و با وجود دیدار سخت در نیمه نهایی که حدود سه ساعت به طول انجامید به قهرمانی رسید . در رم، اندی برای سومین بار دیداری را به سه ست و زمانی سه ساعته کشاند. اینبار در مقابل مرد پیروز و بیگانه با شکست فصل نواک جوکوویچ . امروز توان بدنی صرب را خواهیم دید که چگونه برای یک دوئل سخت دیگر با نادال اماده می شود . شانس پیروزی اسپانیایی در ظاهر بیشتر است اما قدرت فوق العاده و انگیزه بالای برنده شش عنوان سال ما را امیدوار به قهرمانی و پیروزی 39 ام می کند ؟

"Andy played a really good match tonight. He was unfortunate not to finish it out," said Djokovic.

شاراپووا و استوزر در دیدار نهایی مسابقات

سامنتا استوزر استرالیایی پس از شکست دادن قهرمان رولندگروس در خانه اش به مصاف تنیسور قدرتمند چینی رفت و با برتری در دو ست به فینال راه یافت . او از جمله تنیسورهایی ست که سلاح هایی زیادی برای پیروزی بر حریفان در اختیار دارد، از جمله سروهای خوب، فورهندهای پرقدرت و بکهندهای دو دستی یا دقت فراوان و همینطور اسلایس های کم نظیر . بازیکنانی مانند او در بین زنان حضور کمی دارند : ژوستین انه که بازی او همواره بکهندهای یک دستی و زیبایش را به یاد می اورد تا اسکیاونه ایتالیایی با تحرک بالایش در کورت . دیگر فینالیست مسابقات شاراپوواست که با بهبود کیفیت بازیش در کلی کورت زنگ های خطر را برای رقیبان در رولندگروس به صدا در آورد . تنها گرندی که او موفق به کسب آن نشده است و جزء اهداف مهمش به شمار می اید . او در نیمه نهایی زن شماره یک جهان را با شکست مواجه کرد تا باخت در ایندین ولز را به فراموشی بسپارد . ماریا با فورهندهای پرقدرت و ریترن آو سرو مناسب خود بارها از دفاع عالی دانمارکی گذشت تا در فینال جدالی جذاب با استرالیایی داشته باشد .

رادیک و فیش در بخش دابل می تازند؛ فینال امریکایی

تیم اندی رادیک و ماردی فیش پس از شکست دادن برادران پرافتخار برایان که مدافع عنوان قهرمانی محسوب می شدند، در نیمه نهایی هم به پیروزی دست یافتند تا در مسابقه نهایی یک مصاف کاملا امریکایی را به نمایش بگذارند . انها پس از خاتمه دیدار انفرادی به مصاف زوج ایزنر-کوئری خواهند رفت .

I.man
05-15-2011, 04:07 PM
نگاهی به بازی فینال

آنها در فینال های Indian Wells, Miami و Madrid با یکدیگر ملاقات کرده اند، اما شکست خورده سابق همیشه پیروز بوده. آیا شماره یک می تواند با تغییر نگرش سریع در مقابل شماره دو در فینال Rome بازی را به سود خود پایان ببرد؟
این اولین بار بعد از سال 2006 است که تاپ 2 در فینال حضور دارند. در آن سال شماره دو Nadal و شماره یک Federer در یک بازی 5 سته حضور داشتند.
بعد از یک شروع هراسناک، Nadal به یک فینال دیگر در Internazionali BNL d’Italia راه یافت. او در سه بازی آخر خود تنها 16 گیم از دست داد (در برابر Lopez, Cilic و Gasquet). او در این تورنمنت امار خیره کننده 31-1 را دارد. جایی که 5 بار قهرمان شده است (7-2005 و 10-2009). و تنها شکست بین قهرمانی هایش در برابر هموطنش Juan Carlos Ferrero در بازی افتتاحیه سال 2008 بود. او 62مین فینال ATP World Tour خود را برگزار می کند (برد 45-16 و در خاک 31-3). او همچنین 29مین فینال Masters 1000 خود را برگزار می کند (برد 19-9). Nadal اولین بازیکنی است که به 5 فینال Masters 1000 پیاپی دست پیدا می کند.
شماره دو Novak Djokovic الگوی متفاوتی برای صعود به فینال این هفته داشت. در حالی که در سه دیدار اول خود تنها 11 گیم را از دست داده بود (شامل یک پیروزی 63 60 در برابر شماره پنج Robin Soderling) در دیدار نیمه نهایی به دیدار Andy Murray شماره چهار رفت. و در حالی که در ست سوم به شدت خطر شکست را احساس می کرد با نمایش بهترین بازی خود در تای بریک به فینال صعود کرد 61 36 76(2). امار پیروزی های در این فصل 36-0 است و در کل از دسامبر پارسال 38-0. او در بهترین شروع یک فصل ATP World Tour در حال حاضر تنها John McEnroe را با 42 پیروزی در سال 1984 جلوی خود می بیند. رکورد مرد صرب در Rome امار 17-3 است با کسب یک عنوان قهرمانی در سال 2008، سالی که Nadal تنها شکست خود را داشت. Djokovic کسی که در فینال های امسال رکورد اعجاب انگیز 6-0 را دارد در 38مین فینال ATP World Tour خود حضور دارد (برد 24-13). امار او در فینال های خاکی 6-3 است. او همچنین در پانزدهمین فینال Masters 1000 خود حضور دارد (برد 8-6).

Djokovic در هر سه دیدار امسال خود در برابر Nadal پیروز شده است. در سه ست در فینال های Indian Wells و Miami و در دو ست پیاپی 7 روز پیش در فینال Madrid. او می خواهد بعد از Davydenko دومین بازیکنی باشد که Nadal را چهار بار پیاپی شکست می دهد. فینال مادرید اهمیت بخصوصی داشت، چرا که اولین پیروزی Djokovic در 10 دیدارشان روی خاک رس بود. Nadal هنوز هم 9-1 در دیدارهای رودرروی خاک رس پیش است و 16-10 در کل.

Sajad
05-15-2011, 04:34 PM
چرا فینال زنان برگزار نشده؟مگه ساعت 4:30 نبود

I.man
05-15-2011, 04:39 PM
چرا فینال زنان برگزار نشده؟مگه ساعت 4:30 نبود

فعلاً که هوا بارونیه

safeline
05-15-2011, 04:48 PM
آسمنون داره براي بازنده هاي ديدار فينال گريه ميكنه !
يه حرفي هم با طرفدارهاي نادال : عزيزان قرار نيست كه يه هوادار همه ش قربون صدقه بازيكن محبوبش بره . من معقولانه نگاه ميكنم و وقتي ميبينم نواك رو دوره ميگم كه شانس نواك بيشتره .
نادال حالا كه به سد محكم برخورد كرده بايد توانايي خودش رو نشون بده ... تا امروز هرچي بوده بايد به عنوان دستگرمي ديد و تازه از امروزه كه بايد خودشو ثابت كنه .
تا وقتي سياهي نباشه سفيدي به چشم نمياد .
به اميد برد نادال و ماريا .. هرچند سامانتا و نواك بدجوري از الان رفتن رو اعصابم :434:

davidbeckham
05-15-2011, 04:58 PM
نادال همه بازیها رو ببازه
ولی رولند رو باید ببره
رولند رو نبره کلاهمون میره توهم:243:

I.man
05-15-2011, 05:49 PM
خوب بارون بند اومده و دارن کورت اصلی و Pietrangeli رو اماده می کنن.
احتمال داره بازی دابل مردان توی Pietrangeli برگزار بشه.

m_taba2005
05-15-2011, 07:38 PM
باریکلا ماریا شاراپوا
با اقتدار برد

safeline
05-15-2011, 08:25 PM
خوشم اومد . جيگرم حال اومد
مارياي عزيز بالاخره جام رو برد .
از ته دل خوشحالم چون دلم تنگ شده بود يه قهرماني ازش ببينم اين روزا .
حالا بايد بشينيم و ببينيم نادال با نواك چه خواهد كرد ؟ ...
اگه نادال هم ببره كه ديگه نور علا نور ميشه

Ahoura
05-15-2011, 08:30 PM
:441::396::396::OK::OK::OK::Happy::Clap::bravo:

مرسي ماريا. بالاخره بعد از دو سال تونستي يه جام درست حسابي بگيري.:bravo::bravo: فكر كنم ديگه الان به همه نشون دادي كه چه توانايي بالايي داري. دم ساشا هم گرم كه از اول تا اخرش come on come on مي كرد. به اميد موفقيت در رولند. بريم ماريا براي اولين قهرماني گرند خاكي. اينم برا خودتو ساشا :Flower:

Ahoura
05-15-2011, 08:33 PM
اي بابا الجزيره كه نشون نمي ده . پس از كجا ببينيم

Saeid
05-15-2011, 08:36 PM
این الجزیره لعنتی چرا پخش نمیکنه:243:

Mohammad
05-15-2011, 08:37 PM
http://lsh.lshunter.tv/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=48991&tid=68419&channel=0&tmpl=component&layout=popup

Saeid
05-15-2011, 08:39 PM
عوضیا دارن فوتبال ... عربستان تحلیل میکنن

شایان نادال
05-15-2011, 08:43 PM
من هم برد و قهرمانی ماریا رو به همه تبریک میگم به امید برد رافا در بازی فینال به نظر من بازی امشب از بقیه بازی هایی که بین این دو تنیسور امسال برگزار شده زیباتر باشه.مخصوصا اگه رافا ببره که دیگه خیلی خیلی خوب میشه.
vamoooooooooooooos rafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

vafa
05-15-2011, 08:43 PM
دوستان كانالي تو هاتبرد هست كه قفل نباشه ؟ اكه هست فركانسشو يكي بده ؟

Ahoura
05-15-2011, 08:45 PM
ntv sport هم كه نشون نميده:243:

pouriya.alex
05-15-2011, 09:15 PM
این دیگه چه حرکتی بود؟ یعنی بازی الشباب مهم تر بود؟:434:

نوله ست اول رو 6-4 برد

m_taba2005
05-15-2011, 09:19 PM
رافاعل بسه دیگه غیرتتو نشون بده ه ه ه ه

Mahmood
05-15-2011, 09:42 PM
متاسفانه فینال مادرید داره تکرار میشه...
نمیدونم این بازی خوب دیروز رافا یه دفعه چی شد؟!!!
تنها دلیلش عدم خودباوری و اعتماد به نفس پایین رافا جلوی نواک هست هیچ دلیل دیگه ای نداره
اگر این بازی رو ببازه اوضاع به مراتب بدتر میشه
به نظرم الان رافا احتیاج به یک مشاور روانشناس داره چون مشکلش جلوی نوله بیشتر روحی هست تا چیز دیگه....
من که دیگه نمیتونم تحمل کنم این وضعیت رو...

FaRzIn
05-15-2011, 09:51 PM
ای به روحتون عربهای ابله !!! کثافـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت !!! :434:

m_taba2005
05-15-2011, 10:23 PM
اه اه:243:
این چه وضع بازی کردنه؟ حالمون رو گرفتی رافا:240:

Mahmood
05-15-2011, 10:24 PM
تا ثانیهایی دیگر چهارمین باخت نادال در برابر جوکویچ و با نتیجه ای بدتر از سه باخت قبل...
من که دیگه نمیدونم چی بگم...

.RF
05-15-2011, 10:29 PM
مطابق معمول امسال عادتمون شده آخر هر تورنمنتی به طرفدارای جوکو تبریک بگیم...مبارکتون باشه که خوب تنیسوریو حمایت میکنین همه رو له میکنه حتی رافا رو اونم تو خاک!

M A E S T R O
05-15-2011, 10:30 PM
http://l.yimg.com/a/p/sp/tools/med/2011/05/ipt/1305409099.jpg
گراتسیه نواک.
بازهم جوکویچ نادالو برد.فوق العاده بازی میکنه.
این جزیره اسپورت هم بعضی وقتا کارایه عجیبی می کنه.مسترز مادرید که بازیه فدرر-نادالو HD پخش نکرد. امشب هم که فینالو فقط HD پخش کرد.هر چند برا من دیدن باخت رافا از شبکه HD به مراتب بیشتر کیف میده http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif
رولند گاروس هم که قهرمانیه راج و باخت رافا رو 3D میبینیم چه حالی میده.http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif

m_taba2005
05-15-2011, 10:30 PM
باریکلا نواک
انصافا قوی بازی میکنه
انگار رافا باید نامبر وانی رو بده به نوله

pouriya.alex
05-15-2011, 10:31 PM
پیروزی نوله رو به همه هواداراش تبریک میگم...

واقعا شایسته #1 شدنه...:441:

Behnam RF
05-15-2011, 10:34 PM
من هم قهرمانی رو تبریک میگم ، نواک دیگه عادت کرد به قهرمانی .:434:

manoochehr
قهرمانی نواک رو به تمام طرفداراش تبریک میگم.

Yashar
نادال نادال همیشگیه به نظر من رسیدن به فینال 5 مسترز پیاپی گواه این امر اما چیزی که تغییر کرده مافوق تصور بازی کردن نواکه
خوشحالم که تنیس کسی مثله نواک داره

Mahmood
یکی بیاد منو آروم کنه...دارم دیوونه میشم...

.RF
05-15-2011, 10:36 PM
http://l.yimg.com/a/p/sp/tools/med/2011/05/ipt/1305409099.jpg
رولند گاروس هم که قهرمانیه راج و باخت رافا رو 3D میبینیم چه حالی میده.http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif

این راجر ما کاش بیاد رو فرم...
آغاسی 33 سالگی گرند اسلم برد و سمپراس 31 سالگی...چرا راجر نتونه؟

msh13792
از دوستانی که طرفدار نوله هستن معذرت میخوام اما
من از نوله متنفررررررررررررررررم

pouriya.alex
شما مشخصه از اون طرفدارای دو آتیشه ی رافا هم هستی!! سنگ قبر رافا!!؟؟ :3t1: 16 بار رافا نواک رو برد و 16 بار اینطوری تن نواک تو قبر لرزید و تا الان باید ویبره شده باشه :251: حالا سه بار نواک رافا رو برده که دو بارش رافا اصلا در حد نامبر وان نبود و یه بارم که تو ایندین ولز بازی رو ول کرد نواک شد GOAT و روی سنگ قبر رافا راکت میزاره؟؟؟

این از اون طرفداریهای ایرونیه... فقط مختص مردم ایرانه که تا یکی دور بر میداره سریع میشیم طرفدارش، هر چند بعید میدونم کسی که طرفدار یه تنیسور باشه در بدترین حالت هم این حرفهای صد من یه غاز رو بزنه...:350:

میگم حالا به نظر شما اینبار نوله چطور تونست رافا رو ببره؟:379:

1) رافا در حد #1 بازی نکرد

2) رافا بازی رو ول کرد !!!!:434:

3) فعلا کسی از پس نوله برنمیاد

من پیشنهاد میدم به گزینه 3 رای بدید:434:

پاسخهای خودتونم بفرستید به ATP:434:

m_taba2005
05-15-2011, 10:38 PM
یکی بیاد منو آروم کنه...دارم دیوونه میشم...

چیزی نیست
نواک بهتر بازی میکنه و مزدش رو هم میگیره

Afshin
05-15-2011, 10:39 PM
بازم تبریک میگم به طرفداران نواک ! هیچ چیز دیگه ای نمیشه گفت . خارق العاده بازی میکنه این بشر.

I.man
05-15-2011, 10:43 PM
فکر می کنم دیگه وقتشه همه ایستاده نواک رو تشویق کنن. :441:

koury
05-15-2011, 10:44 PM
قهرمانی نواک رو به طرفداراش تبریک میگم... 7 قهرمانی از 7 تورنمنت و 39 برد پیاپی که واقعا باور نکردنیه ولی دیر یا زود خاتمه پیدا می کنه!! ضمنا تا الان نوله 6750 امتیاز کسب کرده که سال بعد کارش خیلی سخت میشه و خدا رو شکر رافا کمتر امتیاز داره برای دفاع سال بعد و این فشاری که امسال روش بود دیگه سال 2012 روش نخواهد بود!!

با تمام این وجود

Sooner or Later, King of clay will be back

چهره ی رافا هنگام توزیع جوایز مثل آبی بود روی آتیش وجود من... اون لبخند دوست داشتنیش هر چی نفرت و درد تو فکر من بود رو از بین برد!! http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/6.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/6.gif) :441:

به امید بازگشت مجدد رافا به قهرمانی، حداقل روی سطح مورد علاقه ی خودش :655:

Rajjoko
05-15-2011, 10:45 PM
خیلی حیف شد که بازی رو ندیدم ولی در کل از باخت نادال بسی کیفور شدیم:434:

m_taba2005
05-15-2011, 10:46 PM
البته انصافا نمیدونم چرا رافا جلوی نوله اینجوری بازی میکنه؟
استرس داره؟ خسته اس ؟ کم میاره ؟ :379:

Sajad
05-15-2011, 10:50 PM
من که بازی رو ندیدم اما حتما نواک خیلی خوب بوده که با این نتیجه تونسته رافا رو شکست بده
دمت گرم نواک خیلی حال کردم
اگر کسی میدونه الجزیره تکرار بازی رو چه ساعتی پخش میکنه لطفا اطلاع بده

Mohammad_Joulaei
05-15-2011, 10:50 PM
اول تبریک به نواک که فوق العاده بازی کرد! من نتیجه رو لایو میدیدم نواک خیلی برک پوینت از دست داد!
خسته نباشید به رافا .

خب رقابت تنیس خیلی جذاب شد نواک به کمتر از 1000 امتیازی رافا رسید!
تکلیف نامبر وانی کشیده شد به رولند گاروس!

این حرفی که میخوام بزنم شاید از روی احساسات باشه:
نواک اگه ثباتش رو همینطور ادامه بده میتونه به رکورد اگاسی و رافا و بکر برسه.

خب به این نتیجه میرسیم که خستگی هیچ تاثیری در تنیس نداره همونطور که رافا استرالیا رو برد و نواک رم رو برد!

Ahoura
05-15-2011, 10:54 PM
ديگه خسته شديم اينقدر قهرماني نوواك رو تبريك گفتيم. بازم تبريك مي گم. ولي ديگه بعيد مي دونم نوواك در رولند قهرمان بشه.

moris
05-15-2011, 10:55 PM
تبریک به طرفدارهای نوله
اما زمان همه چیز رو معلوم میکنه
اندکی صبر سحر نزدیک است

Mohammad Reza
05-15-2011, 10:56 PM
درود.
تبريك به نواك و طرفدارن عزيزش...يه نفر ترمز نواك رو بكشه!مطمئنم در رولند بوسيله اسطوره:866:
نادال خسته نباشي...تو همچنان سلطان خاك هستي...
جذابيت تنيس به همينه!كي ميگفت امسال نواك اينجور تروفي ها رو به خونه ببره!

nole
05-15-2011, 10:57 PM
نوواک داشی خودتی؟؟؟؟!!!!!! :379::379::379:

safeline
05-15-2011, 10:57 PM
امشب من بيشتر از اينكه نگران خودم و باخت نادال باشم ( آخه منم طرفدار رافا هستم با اينكه از قيافه م معلوم نيست ! ) = ( اما تو پروفيالم نوشته م كه رافائل جزو تنيسورهاي مورد علاقه ! ) بيشتر نگران هواداراي رافا هستم .. بابا يكي بايد امشب رو مراقبشون باشه خودكشي نكنن . خودشون از بالا پشت بومي پرت نكنن ! ... يا راكت تنيس رو تو حلق خودشون فرو نكنن !!!
نواك معلوم بود ميبرد و برد .
خاك و مه و خورشيد و گيتار و فلك هم به داد رافا نرسيد ... انگار نواك از يه گاو خشمگين هم بدتره براي ماتادور !؟
آره چون نواك تريليه دوست داشتنيه ( البته شايد فقط برا من ! )
آقا من قاطي كردم دچار بحران شخصيت شدم ....
برم تا كار ندادم دست خودم و شما و اين انجمن و رافا و نواك و بقيه تنيسورها تا اندي و ورداسكو و لوپز و ساشاي ماريا و ....

MaTAdoR
05-15-2011, 11:01 PM
به خدا خسته شدم
تجربه اينجا ها به كار آدم بايد بياد، به خدا نواك نصف رافا هم تجربه ي بازي هاي سخت رو نداشته، چرا رافا ازش بهره نمي بره؟
داشتن استرس قبول ولي ديگه اين همه كه باعث بشه نتوني بازي خودتو بكني اون هم تو اين سطح از تنيس واقعا بي معنيه

Afshin
05-15-2011, 11:06 PM
به خدا خسته شدم
تجربه اينجا ها به كار آدم بايد بياد، به خدا نواك نصف رافا هم تجربه ي بازي هاي سخت رو نداشته، چرا رافا ازش بهره نمي بره؟
داشتن استرس قبول ولي ديگه اين همه كه باعث بشه نتوني بازي خودتو بكني اون هم تو اين سطح از تنيس واقعا بي معنيه

بحث تجربه و بی تجربگی نیست . زورش به این نواک نمیرسه . بی نقص بازی میکنه نواک . تو به عنوان یه بیننده فکر میکنی رافا باید چکار میکرد که نکرد ؟

M A E S T R O
05-15-2011, 11:12 PM
بحث تجربه و بی تجربگی نیست . زورش به این نواک نمیرسه . بی نقص بازی میکنه نواک . تو به عنوان یه بیننده فکر میکنی رافا باید چکار میکرد که نکرد ؟

کاملا درسته.برای بردن نواک دو تا رافا باید تو زمین باشه.این نواک بی نظیر بازی میکنه.بیخود نیس که تو سایت Sports.yahoo نوشته
NO WAY TO STOP NOVAK
:443:

http://l.yimg.com/a/p/sp/tools/med/2011/05/ipt/1305488112.jpg

roli
05-15-2011, 11:13 PM
بنده قهرمانی نواک رو به هواداراش تبریک میگم.
همانطور که پیش بینی میشد قهرمان شد و البته واقعاً حقش بود.
به نظرم اگر بکهند موری رو به رافا بدی میتونه این نواکو شکست بده و یا بالعکس فورهند نادالو بده به موری!!!
وگرنه راه دیگه ای برای شکست این نواک وجود نداره مگر اینکه خودش یهو افت کنه.

FaRzIn
05-15-2011, 11:20 PM
به قول یکی از دوستان You are Incredible Nole !!! :441:
منم به نوبه خودم این برد نواک رو به طرفداراش (من جمله خودم) تبریک میگم و دیگر هیچ !!! :655:
یه خسته نباشید همه به رافای گل !!! :866:

I.man
05-15-2011, 11:26 PM
[/URL][URL="http://www.wtatennis.com/javaImages/63/a7/0,,12781%7E9676643,00.jpg"]http://www.wtatennis.com/javaImages/63/a7/0,,12781%7E9676643,00.jpg (http://www.wtatennis.com/javaImages/63/a7/0,,12781%7E9676643,00.jpg)

قدرت بازی او با تمامی سطوح سازگار شده. Maria Sharapova امشب با تحمیل برتری خود بر Samantha Stosur بزرگترین افتخار خود روی زمین های خاک رس را جشن گرفت.
شروع فینال با تاخیری سه ساعته به دلیل بارش باران روبرو شد، اما با کنار رفتن ابرها شماره 7 تنیس زنان Sharapova درخشش خود را شروع کرد، او 16 امتیاز از 19 امتیاز اغازین بازی را کسب کرد و در همان ابتدا 4-0 پیش افتاد و با ادامه اقتدار خود 62 64 پیروز شد. او بازی را با یک فورهند inside out سنگین که 18مین وینرش میشد به پایان برد.
او پس از قهرمانی گفت: "عذز خواهی مرا بپذیرید چراکه ایتالیایی من بسیار ضعیف است. بنابراین من قصد دارم انگلیسی صحبت کنم. من بسیار خوشحالم که قهرمان شدم. این معانی بسیار زیادی برایم دارم که برای اولین بار این عنوان را کسب کردم. Rome جایگاه ویژه ای است و من رویای کسب این عنوان را داشتم. تورنمنت های بسیاری در پیش خواهند بود و این شروع فوق العاده ای برای چیزهای دیگر است. من نمی توانم برای بازگشت به اینجا تا سال آینده صبر کنم."
او سپس از حامیانش تشکر کرد و گفت: "من از همه کسانی که مرا حمایت کرده اند تشکر می کنم. من خوشحالم که هواداران زیادی در ایتالیا دارم و این شامل هوادران روس من هم می شود که امروز پرچم ها را بیرون اورده بودند. و همچنین پدر و مادرم از تلویزیون مرا تماشا می کنند".
او درباره Roland Garros تنها عنوان اصلی که تا به حال نبرده است گفت: "من مطمئن نیستم که بازیکنان Favourite خاک رس همانند این تورنمنت شرکت کنند. برای شکست دادن بازیکنانی که روی خاک نتایجی بسیار بهتری نسبت به من گرفته اند، ممکن است که من بهترین تحرک یا بهترین لغزش روی خاک را نداشته باشم یا بازیکنی قوی با پاهای قوی، اما چیزهای مهم تر از این در تنیس وجود دارد".
Stosur بعد از شکست گفت: "من از شکست نا امید شده اما در کل، من فکر می کنم Maria به خوبی بازی کرد و به سادگی من امروز بهترین بازیم را انجام ندادم. من خیلی بد نبودم، اما این فینالی که من می خواسنم نبود. اما این هفته فوق العاده ای بود و هر هفته که در اروپا بازی می کنم کمی بهتر می شوم. این چیزی است که شما می خواهید در ابتدای وارد شدن به یک گرنداسلم".

roli
05-15-2011, 11:27 PM
یه نکته جالب اینه که یه زمانی فدرر همش میومد فینال تو فینال نادال حالشو میگرفت الان این ماجرا داره برا خود رافا توسط نواک اتفاق میفته ، حالا نادال بهتر میتونه شرایط فدرر رو درک کنه.
با اینکه من طرفداره هیچ کدوم نیستم ولی به نظرم بهتر شد نوله بازیو برد چون تنیس خصوصاً تو خاک از حالت یه قطبی بیرون میاد و امیدوارم موری هم بتونه به جمعشون اضافه بشه.

Rafaello
05-15-2011, 11:27 PM
دیگه خیلی گنده شده
تا همین جا بسشه
رولندگاروش پودرش می کنیم.

pouriya.alex
05-15-2011, 11:34 PM
چه رولند گاروسی بشه ! مخصوصا اگه 4 نفر برتر دنیا رو تو نیمه نهایی ببینیم :655:

MaTAdoR
05-16-2011, 12:09 AM

واقعيتش بازيو نديدم، و بر حسب گفته هاي برخي از دوستان و همچنين نتيجه ي بازي كه شبيه نتيجه ي مادريد بود گفتم كه اونجا به وضوح مي شد ديد كه رافا تحت فشار بود
به هرحال از ديد من بايد رافا ضرباتشو با اعتماد به نفس بيشتري بزنه و هجومي بازي كنه
يه نكته هم درباره ي بازي جوكوويج كه خيلي برام جالبه اينه كه او برخلاف ديگران كه مي گن واسه بردن رافا بايد حمله كرد و او را تحت فشار قرار داد دقيق مثه خود رافا بازي مي كنه و اصلا والي نمي كنه و تو رالي ها پا به پاي رافا مياد و در اكثر موارد اين خود رافاست كه ارور مي ده
من اين جوكوويج رو شبيه كوريا كه تو فينال سال2005 همين مسترز به جنگندگي و اعتماد به نفس رافا باخت مي بينم

Ahoura
05-16-2011, 12:26 AM
امشب من بيشتر از اينكه نگران خودم و باخت نادال باشم ( آخه منم طرفدار رافا هستم با اينكه از قيافه م معلوم نيست ! ) = ( اما تو پروفيالم نوشته م كه رافائل جزو تنيسورهاي مورد علاقه ! ) بيشتر نگران هواداراي رافا هستم .. بابا يكي بايد امشب رو مراقبشون باشه خودكشي نكنن . خودشون از بالا پشت بومي پرت نكنن ! ... يا راكت تنيس رو تو حلق خودشون فرو نكنن !!!
نواك معلوم بود ميبرد و برد .
خاك و مه و خورشيد و گيتار و فلك هم به داد رافا نرسيد ... انگار نواك از يه گاو خشمگين هم بدتره براي ماتادور !؟
آره چون نواك تريليه دوست داشتنيه ( البته شايد فقط برا من ! )
آقا من قاطي كردم دچار بحران شخصيت شدم ....
برم تا كار ندادم دست خودم و شما و اين انجمن و رافا و نواك و بقيه تنيسورها تا اندي و ورداسكو و لوپز و ساشاي ماريا و ....

حالت اصلا خوب نيست.:434: چكار ساشا داري ؟؟ اگه بخواي دست به ساشا بزني بايد اول از رو جنازه من رد شي.:Punishment:

davidbeckham
05-16-2011, 12:52 AM
منکه دیشمو جمع کردم اوردم پایین بعد از بازی خلاص
فوتبال هم که تموم شده تا شروع نشه هم وصل نمیکنم
موتور دار هم هست نمیشه به راختی دوباره وصلش کرد
دیگه اعصاب این مسخره بازیهای نادالو ندارم:3t1:

davidbeckham
05-16-2011, 01:02 AM
بعضی هاهم فکر کردن با دسته کورا طرفن
حودشونو الکی طرفدار رافا حا زدن
برو عمو فکر کردی اسکولیم
یه عمره تو لوله بخاری زندگی میکنیم

Red-Line
05-16-2011, 08:04 AM
واقعا به قدری از نادال ناراحتم حد نداره !! اخه این چه وضع بکهند بود !! باور کنید اگر نادال 50% بازی هایی که پارسال انجام میداد امسالم انجام میداد نتیجه برعکس بود .

تمام بازی نواک رو بکهند نادال بود نادالم که همرو مثلا اندرلاین میزد البته بیشتر به صورت لاب !! یه بکهند وینر تو کل بازی بیشتر از نادال ندیدم ! خب پسر تو که می بینی اینطوری بکهند بزنی اینقدر شرت با نت کلرینس بالا راحت وینر میشه حداقل رسیک کن 2 تا بکهند درست بزن .

اعصابم خورد شد . اونطوری گیم اخر ست اول رو بریک کردی بعد به اون راحتی گیم بعدیش رو دادی . انطوری 3 تا چمپیون پیونت رو سیو کردی ولی بعدش به این راحتی امتیازو دادی .... واقعا میگم نادال خیلی ترسو بازی کرد فقط هم به خاطر همین ازش ناراحتم ........

key1nadal
05-16-2011, 08:11 AM
رافا چه ببازی چه ببری عشقه منی 20تا باخت به نوله یا هر تنیسوری بدی مطمئنم تو بهترینی ...
ماتادور عشقه منی نادال عشقه منی رافا عشقه منی....
هی نوله آماده باش رولند جای شوخی نیست رافا رولندو از باباش بیشتر دوست داره :379::379::379:

PowerVu
05-16-2011, 08:13 AM
باز پخش مسابقه فینال بخش انفرادی آقایان مسترز سال 2011 رم

نواک جوکوویچ x رافــائــل نـــادال

از ساعت 10:30 صبح روز دوشنبه (امروز)
از کانال الجزیره ورزشی 2 (JSC Sports 2) در نایل ست

ضمناً از ساعت 8:30 صبح امروز مسابقه ی فینال بخش انفرادی خانم ها در حال پخشه:

ماریا شاراپووا x سامانتا استوزر

delpotro
05-16-2011, 08:20 AM
به احترام نواک باید ایستاد.

نواک تو محشری .:866:

برای هفتمین بار از ابتدای سال به هواداران جوکوویچ صمیمانه تبریک میگم.

Alireza Murray
05-16-2011, 08:26 AM
تبریک میگم به هواداران واقعی نواک حرف نداره ، 6 روز تا رولند فقط مونده تا ببینیم رولند رو کی میبره ؟ ولی خیلی دوست دارم 4 نفر اول رو در نیمه نهایی ببینم

Mohammad Reza
05-16-2011, 08:41 AM
آقا يكم انصاف داشته باشين:434:اين همه سال راجر و رافا زدن هر چي تروفي بود بردن خونشون حالا يه سال نوله بياد چندتا ببره!نميشه كه هر سال يه نفر در اوجش باشه!ATP هم خدا ميدونه چقدر بازيكن داره!همه دارن تلاش ميكنن..خود رافا هم گفته زياد ناراحت نيستم،همين كه بهتر از مادريد شدم خودش خوبه!نيگاه كنيد رافا هم از راجر ياد گرفته ها:434:در هر صورت نواك خيلي زحمت كشيده،واقعا بي نقص بازي ميكنه و آدم نميدونه چطور از اين دفاع سر سخت بگذره!ريترناشم كه خيلي ديپه!!!:350:واي واي سال بعد جوكو چه كار مشكلي داره:350:

moris
05-16-2011, 09:18 AM
به نظرم راه بردن جکوویچ drop shot و volley هستش
اندی نصف و نیمه این کار رو انجام داد و کاملا جواب داد اما اون خودباوری جکوو رو نداشت
رافا اصلا مشکلش روحی و روانی نیست. رافا تو مادرید از هر لحاظ شارژ روحی شده بود
هوادارها - کشور خودش و ... اما نتونست نوله رو شکست بده.
با اینکه خیلی دوست دارم رافا اولین شکست جکوو رو رقم بزنه ولی احتمالا راجر یا اندی این کار رو میکنن!!!!

davidbeckham
05-16-2011, 10:12 AM
ولی من فکر کنم خوان بتونه اولین شکست نوواک رو رقم بزنه
به شر ط اینکه برگرده رو فرم

2329
05-16-2011, 10:40 AM
با سلام- لطفا بر اساس نتايج بدست آمده آخرين وضعيت رنكينگ مردان و زنان را اعلام نمائيد. در ضمن در چه صورتي نواك جكويچ مي تواند رنك 1 را كسب كند( در مسابقات رولند گاروس)

Behnam RF
05-16-2011, 10:43 AM
خب دیدید که رافا هم در سطحه خودش نتونست جلوی نوله رو بگیره پس نتیجه میگیریم آخرش کاره king ه که جلوش وایسه :Punishment:البته من نظرم روی رولند نیست.

I.man
05-16-2011, 10:43 AM
شماره دو جهان Novak Djokovic همچنان به خلق شگفتي ادامه مي دهد. يك هفته بعد از پايان دادن به شكست ناپذيري Nadal در 37 بازي روي خاك در فينال Mutua Madrid Open. او مرد اسپانيايي را با نتيجه 64 64 از دست يابي به قهرماني Internazionali BNL d’Italia بازداشت.

Djokovic گفت: "او پادشاه خاك است و بهترين بازيكني است كه روي اين سطح بازي مي كند. من در هشت روز گذشته دوبار او را شكست داده ام در حاليكه فكر مي كنم غير قابل باور است. يك دست اورد فوق العاده براي من. و اين اعتماد به نفس فراواني براي French Open به من مي دهد. اينها تنها تعدادي از تورنمنت هاي اين فصل بودند و او سال هاي زيادي روي اين سطح حكمراني مي كرده".

Djokovic در حال حاضر 39 مسابقه را پي در پي برده است (37 مسابقه در 2011). ششمين، بيشترين پيروزي متوالي در Open Era. او پس از باخت در برابر Federer در نيمه نهايي Barclays در ماه نوامبر ديگر رنگ باخت را نديده است و در سال 2011 فصل را با كسب 7 عنوان پياپي اغاز كرده است. و شروع عناوينش پيروزي در Australian Open بوده است.

بعد از كسب پيروزي هايي برابر Nadal در تورنمنت هاي هارد كورت BNP Paribas Open و Sony Ericsson Open در ماه مارچ، عده اي انتظار داشتند مرد اسپانيايي با فرا رسيدن فصل خاك شكست هايش را جبران كند، سطحي كه در سال هاي اخير كاملاً بر ان حكمراني ميكرده است.

Nadal گفت: "من هر كاري كه مي توانستم انجام دادم بنابرايم من نمي توانم سوال بيشتري از خودم بپرسم. من تلاش كردم و بخوبي انجامش دادم. اما يك بازيكن اين كار را بهتر از من انجام داد. قهرمان به نظر من تنها اين نيست كه هر هفته توانايي پيروز شدن داشته باشيد، ان وقتي است كه توانايي داشته باشيد براي لحظه مناسب صبر كنيد و من هر هفته صبر مي كنم، تلاش مي كنم تا راه حل را پيدا كنم. و ما خواهيم ديد كه دفعه بعد چه پيش خواهد آمد. من براي او ارزوي بهترين ها را دارم و منتظر فرصتم هستم تا دفعه ديگر پيروز شوم".

Djokovic تنيسور 23 ساله نهمين عنوان Masters 1000 خود را كسب كرد و چهارمين در اين فصل. او اولين بازيكني است كه چهار عنوان Masters 1000 را در يك سال كسب مي كند بعد از آنكه Federer و Nadal در سال 2005 هر كدام چهار بار قهرمان شدند.

در حال حاضر واجد شرايط ترين فرد براي Barclays ATP World Tour Finals قطعاً Novak است.

علارغم باخت Nadal نمايش خود در Rome را مثبت مي بيند: "سطح بازي من امروز بهتر از چيزي بود كه در Madrid وجود داشت. من قادر بودم درون كورت بروم و بخوبي حركت كنم و تهاجمي تر بازي كنم. و من فكر مي كنم اين كار را انجام داده ام. من از بازي خود نااميد نيستم و امشب ناراحت نيستم. ما دفعه بعد تلاش خواهيم كرد".

Djokovic گفت: "من از فصل خاك خود بسيار شادمان هستم. من دلگرم و اگاه شدم و به خودم اطمينان دارم كه مي توانم در برابر بازيكنان برتر پيروز شوم".

شایان نادال
05-16-2011, 11:40 AM
به نظر من نواک امسال همه رو میزنه داغون میکنه وقتی رافا توی خاک که سلطانشه نتونه جلوشو بگیره کی میتونه جلوی نواک وایسه.راجر:3t1:

Behnam RF
05-16-2011, 11:55 AM
به نظر من نواک امسال همه رو میزنه داغون میکنه وقتی رافا توی خاک که سلطانشه نتونه جلوشو بگیره کی میتونه جلوی نواک وایسه.راجر:3t1:
آره همون نادال میتونه:397:
جوری میگی راجر انگار :29: حالا وقتی ویمبی زدیم داغونتون کردیم بیا بگو راجر فلان .

davidbeckham
05-16-2011, 12:18 PM
در اینکه نوواک بدجور رو فرمه شکی نیست
ولی رافا هم رافای سالهای قبل رو خاک نیست
چطور مورای-بلوچی-فرر یه ست از نوواک گرفتن
ولی رافا نتونست
همین ثابت میکنه که زیاد اماده نیست

AndreS
05-16-2011, 12:55 PM
خسته شدیم از بس تبریک گفتیم !!
کم کم به فکر یه اسمایلی باید باشیم که یه پلاکارد دستشه : Congratulation NOVAK
فکر کنم نواک از ترینر استفاده میکنه (یا به قول سامی اگه رم قهرمان شد شک نکن جادو کرده:434:)

اگه بخوایم فینال رو تو یه جمله خلاصه کنیم :

"نواک بسیار زیبا بازی رو با ضربات سهمگین فورهند و بکهند (از همه نوع) با کم ترین ارور یا instability اداره کرد و تونست قهرمان شه ". روحیه ای که این نواک داره کی میخواد واسه رولند جلوشو بگیره...:350:

اما رافا که بی انصافی اگه بگیم بد بازی کرد و به بازی بد خودش باخت تو این بازی نیاز به Backhand down the line های solid و Flat داشت که بتونه بیشتر بکهند نواک رو به چالش بکشه نه اینکه با اون DTL های بی روح که بعضا شبیه ضربات لاب بود (با ارتفاع دو متر از تور رد میشد و تو سرو باکس فرود میومد!!) باعث شه نواک به راحتی با Cross court های مرگبار بکهدنش اون رو از رالی ها خارج کنه

درکل تورنمنت جالبی بود . شاید بدبین ترین هوادار رافا هم فکرشو نمیکرد که نامبروانی رافا تو مسترز رم بخواد تهدید بشه که خب حتما تو روحیه رافا تاثیر داشت
حذف راجر هم تو راند2 واقعا غیرقابل تصور بود به خصوص که به اون سادگی تونسته بود ازپس سونگا بربیاد

در کل من به راجر تو رولند بسیار امیدوارم

=====

چطور مورای-بلوچی-فرر یه ست از نوواک گرفتن
ولی رافا نتونست
همین ثابت میکنه که زیاد اماده نیست

نظرات متفاوته ولی به نظر من
این نشون میده نواک راه بردن رافارو به خوبی یاد گرفته و ابزارشو هم داره . نمیشه همه باخت هارو به آماده نبودن رافا نسبت داد به هر حال 4فینال انجام شده و دوتای اون رو خاک رس بوده

koury
05-16-2011, 01:01 PM
رافا نه تنها افت کرده بلکه اعتماد به نفسش هم در حد صفر شده... نمیدونم با اون روحیه ای که رافا این سالها داشته چطور ممکنه اینطوری جلوی یه نفر به ترس و لرز بیفته؟؟ نواک بعد از داویدنکوی کچل دومین تنیسوری شد که 4 بار متوالی رافا رو مغلوب کردن ولی من همه ی این بد بختی های رافا رو به فینال ایندین ولز رجوع میدم!! در حالی که داشت عالی کار میکرد و ست دوم هم جلو بود شل گرفت و هم نواک اینقدر گنده شد هم خودش این همه اعتماد بنفسش افت کرد :3t1:

عدم اعتماد بنفس جائی مشخص میشه که رافا که فورهندش بهترین Weaponـش رو Short و Shaky میزنه!! وقتی مشخص میشه که رافا ریسک نمیکنه و زدن فورهند کراس کورت های پیش پا افتاده ش رو به دان د لاین های ریسکیش ترجیح میده و در 95 درصد بازی توپ رو میندازه روی بکهند نوله بکهندی که بهترین در حال حاضر هست :3t1:

وقتی مشخص میشه اعتماد بنفس نداره که روی بکهند یه ذره ریسک نمی کنه و Moonball می کنه!!!! تو این سطح از تنیس Moonball کردن اصلا قابل قبول نیست اونم از طرف نامبر وان دنیا!!!! باز دیشب سرویسش اندکی خوب تر از مادرید بود ولی سرویس تنها نکته ی مثبتش بود و بقیه ی Groundie ها ول معطل بودن...

davidbeckham
05-16-2011, 01:04 PM
منکه نمیگم نوواک بخاطر اینکه نادال اماده نیست بره
میگم رافا رافای سالهای قبل رو خاک نیست
حتی یه ست رو هم نتونسته به تای برک بکشونه
حتی به لورنزی هم داشت میباخت

Afshin
05-16-2011, 01:06 PM
خسته شدیم از بس تبریک گفتیم !!
کم کم به فکر یه اسمایلی باید باشیم که یه پلاکارد دستشه : Congratulation NOVAK
فکر کنم نواک از ترینر استفاده میکنه (یا به قول سامی اگه رم قهرمان شد شک نکن جادو کرده:434:)

اگه بخوایم فینال رو تو یه جمله خلاصه کنیم :

"نواک بسیار زیبا بازی رو با ضربات سهمگین فورهند و بکهند (از همه نوع) با کم ترین ارور یا instability اداره کرد و تونست قهرمان شه ". روحیه ای که این نواک داره کی میخواد واسه رولند جلوشو بگیره...:350:

اما رافا که بی انصافی اگه بگیم بد بازی کرد و به بازی بد خودش باخت تو این بازی نیاز به Backhand down the line های solid و Flat داشت که بتونه بیشتر بکهند نواک رو به چالش بکشه نه اینکه با اون DTL های بی روح که بعضا شبیه ضربات لاب بود (با ارتفاع دو متر از تور رد میشد و تو سرو باکس فرود میومد!!) باعث شه نواک به راحتی با Cross court های مرگبار بکهدنش اون رو از رالی ها خارج کنه

درکل تورنمنت جالبی بود . شاید بدبین ترین هوادار رافا هم فکرشو نمیکرد که نامبروانی رافا تو مسترز رم بخواد تهدید بشه که خب حتما تو روحیه رافا تاثیر داشت
حذف راجر هم تو راند2 واقعا غیرقابل تصور بود به خصوص که به اون سادگی تونسته بود ازپس سونگا بربیاد

در کل من به راجر تو رولند بسیار امیدوارم

=====

نظرات متفاوته ولی به نظر من
این نشون میده نواک راه بردن رافارو به خوبی یاد گرفته و ابزارشو هم داره . نمیشه همه باخت هارو به آماده نبودن رافا نسبت داد به هر حال 4فینال انجام شده و دوتای اون رو خاک رس بوده

رافا که خودش نميخواست بندازه تو سرويس باکس ؛ هدفش اين بود که توپ رو بفرسته ته زمين و منتظر ارور دادن نواک باشه ولي خب اين نواک ارور بده نبود و رافا هم اکثر ضرباتش از سرويس باکس رد نميشد . ولي چند بار که اين کار رو به درستي انجام داد و ضرباتش عمق کافي رو داشت تونست امتياز بگيره . اين نواک رو با ايستادن ته زمين و رالي کردن نميشه برد بايد تنوع بازي بيشتري داشته باشيد . سرويس خوب بزنيد ؛‌ به روي تور حمله کنيد ؛ دراپ شات بزنيد ؛‌ريتم بازيشو بايد به هم زد ؛‌که داشتن همه اين توانايي ها و اجراي بدون نقصش در يک بازي کامل خيلي خيلي دشواره ؛ پس تقريبا ميشه نتيجه گرفت تا روز بد نواک نباشه توي خاک بباز نيست!

Afshin
05-16-2011, 01:13 PM
منکه دیشمو جمع کردم اوردم پایین بعد از بازی خلاص
فوتبال هم که تموم شده تا شروع نشه هم وصل نمیکنم
موتور دار هم هست نمیشه به راختی دوباره وصلش کرد
دیگه اعصاب این مسخره بازیهای نادالو ندارم:3t1:

خشي يه دونه اي ؛ خشي دُر دونه اي :655:
بيا و اين گردون رو راه بنداز بشينيم با هم رولند رو ببينيم و کل کل کنيم :434:
تنيسورامون هم قهرمان نشدن فداي سرمون :160:

M∂hdi
05-16-2011, 01:40 PM
قهرمانی نواک جوکوویچ و ماریا شاراپووا

هیچ کس توان رقابت با او را ندارد

http://irfreeup.com/images/84109973363891714682.jpg (http://irfreeup.com/images/84109973363891714682.jpg)

تنیسور شکست ناپذیر فصل باز هم با قدرت ادامه می دهد . او برای چهارمین بار پیایی در یک فینال مسترز نادال مرد شماره یک جهان را با شکست مواجه کرد. با نتیجه 6-4 در دو ست . 39 پیروزی متوالی و 37 برد در فصل جدید که هفت عنوان را برای او به ارمغان اورده، نمایشی فوق العاده از تنیسور صرب است که همگان را متعجب کرده و همچنان رکوردهای پیش رو را از مسیر خود کنار می زند . او 9 بار در مقابل رافا و در سطح خاک بازیها را واگذار کرده بود اما در مادرید و رم امادگی بالا و باورنکردنی ش را به همه نشان داد .

سایت های ورزشی از قدرت و اعتماد به نفس او می گویند . سایت یاهو اسپورت با این تیتر " هیچ راهی برای شکست نواک وجود ندارد" به استقبال از تنیسور صرب رفته است .

برای نادال مردی که سال قبل سه گرنداسلم را فتح کرد فقط رولندگروس باقی مانده، جایی که بهترین ها حضور دارند و جوکوویچ برای شکست او، اینبار در یک گرنداسلم پای به مسابقات می گذارد .

شاراپووا رم را به تحسین خود وادار کرد

http://irfreeup.com/images/80053359800038029313.jpg (http://irfreeup.com/images/80053359800038029313.jpg)

تنیسور روسی با پیروزی مقتدرانه برابر استوزر استرالیایی گامی محکم برای فتح رولند گروس تنها جایزه بزرگی که در کارنامه ندارد، برداشت . امادگی او بسیار بالاست و هر سدی را قابل شکستن می داند . حال بزرگانی مانند کلایسترز که حضورش در رولند قطعی نیست و وزنیاکی و دیگر بازیکنان به دنبال راهی برای متوقف کردن شاراپووا هستند . نامزد او ساشا در رم حضور داشت که در روحیه دادن و انگیزه بالا به او نقش مهمی را ایفا کرد .

ماریا شاراپووا 23مین عنوان حرفه ای WTA خود را جشن گرفت .

She defeated World No. 7 Samantha Stosur 6-2 6-4 to take home the title, marking her biggest clay-court victory to date. With this, Sharapova overtakes Stosur as the World No. 7, her highest position since her comeback from the shoulder injury layoff.

تبریک به طرفدارانِ دو تنیسور قهرمان در رم .

Hatam
05-16-2011, 01:43 PM
با سلام- لطفا بر اساس نتايج بدست آمده آخرين وضعيت رنكينگ مردان و زنان را اعلام نمائيد. در ضمن در چه صورتي نواك جكويچ مي تواند رنك 1 را كسب كند( در مسابقات رولند گاروس)

دوست عزیز همیشه آخرین وضعیت رنکینگ مردان و زنان رو میتونید توی صفحه اصلی سایت مشاهده کنید.

درصورت رسیدن نوواک به فینال رولند صرفنظر از نتایج رافا، نوله رنک 1 خواهد بود.
درصورت قهرمان نشدن رافا بدون شک رنک 1 را از دست خواهد داد.
نتیجه: برای رنک 1 موندن رافا اول باید رولند رو ببره بعد بشینه دعا کنه که جوکو به فینال نرسه!!

davidbeckham
05-16-2011, 01:44 PM
خشي يه دونه اي ؛ خشي دُر دونه اي :655:
بيا و اين گردون رو راه بنداز بشينيم با هم رولند رو ببينيم و کل کل کنيم :434:
تنيسورامون هم قهرمان نشدن فداي سرمون :160:
بابا بی خیال
میترسم بزنم تلویزیونو بشکنم
رولند دیگه شوخی بردار نیست
سر بازی با لوزنزی سه چهار بار ریموت رو مجکم زدم زمین
شانس اوردم نشکست
کل کل میخوای
فدرر قهرمان نمیشه
یا رافا میشه یا نوواک:434:

davidbeckham
05-16-2011, 01:48 PM
هیچ راهی برای شکست نواک وجود ندارد

اینو قبول ندارم
غیر ممکن وجود نداره
اول از همه باید مقابل نوواک عالی سرویس بزنی
حتی زیاد ایس بزنی
بعدش اگه سرویس رو ریترن کرد محکم بخوابونی گوشه زمین

AndreS
05-16-2011, 01:51 PM
رافا که خودش نميخواست بندازه تو سرويس باکس ؛ هدفش اين بود که توپ رو بفرسته ته زمين و منتظر ارور دادن نواک باشه ولي خب اين نواک ارور بده نبود و رافا هم اکثر ضرباتش از سرويس باکس رد نميشد . ولي چند بار که اين کار رو به درستي انجام داد و ضرباتش عمق کافي رو داشت تونست امتياز بگيره !
:13: افشین جان این که دقیقا حرفهای من بود!!! نقل قولش چی بود پس؟!!
منم گفتم رافا تو ضربات Backhand down the line ضعف داشت که وقتی ضرباتش با ارتفاع دو متر از تور رد میشد و تو سرو باکس فرود میومد!! کاملا مشخص بود
نگفتم که پلن بازیش طوری اقتضا میکرد که از این ضربات استفاده کنه !!!:443:

delpotro
05-16-2011, 01:55 PM
طرفدارای رافا اگه میخواید رافا رنک یک رو از دست نده دعا کنید خوان جونم برگرده :655::866: خوان بیفته سمت

نواک مطمئن باشید نواک به فینال نمی رسه.

کام بک خوان :655:

M∂hdi
05-16-2011, 02:01 PM
بخاطر تغییر مکان دیش، دو مسترز مادرید و رم رو از دست دادم و از تماشای بهترین ها در کورت محروم شدم . گهگاهی بوسیله نت بازیهارو به صورت چند دقیقه مشاهده کردم اما برای یک تحلیل یا اظهار نظر کافی نیست . نادال چهار فینال رو از دست داده و این باعث میشه ما فکر کنیم چرا در مقابل یک نفر که در حال حاضر بهترین تنیسور روی زمین هست نمی تونه نتیجه بگیره، مخصوصا در سطح مورد علاقه اش. من رافا رو با جنگندگی، روحیه بالا، مبارزه در تا اخرین لحظات، تطبیق دادن خود با انواع شرایط (اب و هوا، گرما و سرما . باد و .. که بازیکنان دیگر دچار مشکل می شوند)، رالی های فوق العاده و .. می شناسم . او در ایندین ولز نتونست اما نواک که نقطه ضعفش گرما بود، در دمای بالای 30 درجه به خوبی کار کرد. به نظر می رسد نوله قدرت بدنی،اعتماد به نفس و روحیه رافا رو گرفته و حال مقابل او می ایسته .رافا در بارسلون بکهندهای بی نقصی رو به نمایش گذاشت زمانی که فرر به او حمله می کرد، اما در تورنمنت دیگر شرایط متفاوت بوده . اگر فکر می کنید سه گرنداسلم پیاپی او در سال 2010 و کسب نتایج درخشانش را فراموش کرده ام و حال نوبت انتقاد است، در اشتباهید . او در مصاحبه دیشب گفت که صبر می کند و به فکر راه حلی برای غلبه بر اوست . من امیدوارم او به تفکرات جدید هم روی بیاورد . با احترام به عمو تونی کسی که او را به دنیای تنیس معرفی کرد و برایش بسیار زحمت کشید .

I.man
05-16-2011, 04:34 PM
\اين نواک رو با ايستادن ته زمين و رالي کردن نميشه برد بايد تنوع بازي بيشتري داشته باشيد . سرويس خوب بزنيد ؛‌ به روي تور حمله کنيد ؛ دراپ شات بزنيد ؛‌ريتم بازيشو بايد به هم زد ؛‌که داشتن همه اين توانايي ها و اجراي بدون نقصش در يک بازي کامل خيلي خيلي دشواره ؛ پس تقريبا ميشه نتيجه گرفت تا روز بد نواک نباشه توي خاک بباز نيست!

منظورت اینه که فقط راجر می تونه با بهترین فرمش نواک فعلی رو شکست بده؟ :379:

شایان نادال
05-16-2011, 04:39 PM
آره همون نادال میتونه:397:
جوری میگی راجر انگار :29: حالا وقتی ویمبی زدیم داغونتون کردیم بیا بگو راجر فلان .
همین شما راجریا سال گذشته توی همین ویمبی با این که رافا رنک یک بود راجر سید یک شد گفتید راجر حتما قهرمان میشه که اینطور نشد و راجر اوت شدو رافا قهرمان شد برا یو اس هم همینو گفتید که نایب قهرمان سال گذشته حتما قهرمان میشه که باز هم راجر حذف شد و رافا قهرمان شد حلا دوباره دارین میگین که راجر قهرمان ویمبلدون میشه اولا تنها کسایی که احتمال بیشتری داره ببرن نواک و رافا هستن. نه راجر که به گاسکه ی میبازه.

Behnam RF
05-16-2011, 04:46 PM
همین شما راجریا سال گذشته توی همین ویمبی با این که رافا رنک یک بود راجر سید یک شد گفتید راجر حتما قهرمان میشه که اینطور نشد و راجر اوت شدو رافا قهرمان شد برا یو اس هم همینو گفتید که نایب قهرمان سال گذشته حتما قهرمان میشه که باز هم راجر حذف شد و رافا قهرمان شد حلا دوباره دارین میگین که راجر قهرمان ویمبلدون میشه اولا تنها کسایی که احتمال بیشتری داره ببرن نواک و رافا هستن. نه راجر که به گاسکه ی میبازه.
اولا پارسال من هیچ چیزی درباره ویمبی نگفتم، دوما بازی با گاسکه یه اتفاق بود ، این سطح رم هم به راجر نمیسازه، راجر با بازی رافا در مادرید خیلی امید ها رو دوباره زنده کرد.

koury
05-16-2011, 05:02 PM
فعلا که با فرمی که راجر و رافا امسال دارن من به هیچ کدوم امیدی ندارم که ویمبی رو ببرن ولی مطمئنم نوله هم این کار رو نخواهد کرد!! بهترین گزینه رادیک هست که امیدوارم یه سورپرایزی بکنه و به آرزوی دیرینه اش برسه... هر چند انسان با امید زندس :655:

Behnam RF
05-16-2011, 05:07 PM
فعلا که با فرمی که راجر و رافا امسال دارن من به هیچ کدوم امیدی ندارم که ویمبی رو ببرن ولی مطمئنم نوله هم این کار رو نخواهد کرد!! بهترین گزینه رادیک هست که امیدوارم یه سورپرایزی بکنه و به آرزوی دیرینه اش برسه... هر چند انسان با امید زندس :655:
من هم مطمئنم نوله در ویمبی کاری نمیکنه:379:
کوروش جان رادیک که پارسال اصلا خوب نبود ، امسال هم اصلا نگران نباش با توجه به غیر قابل پیش بینی بودن راجر ، اسطوره میبره:434::655:

pouriya.alex
05-16-2011, 05:26 PM
رافا و نوله هر دو در بهترین شرایطشونن ولی نوله راه بردن رافا رو خیلی خوب یاد گرفته و با این وضع

100 بار دیگه هم بازی کنن بازم نوله میبره.هرطرفدار رافا هم بگه رافا رو فرم نیست داره سر خودش کلاه میزاره و بخودش تسکین میده!

بازیکنی که 4 متر پشت بیس لاین وایمیسه و فقط به امید ارور حریف میشینه محکوم به باخته! و بازیکنای بزرگ مثه راجر و نوله هروقت کم ارور جلو رافا بازی کردن بردنش. خسته نشده از این سبک دفاعیش؟
اینم نتیجش!

در شرایط فعلی فقط یه راجر آماده(که ایشالا تو رولند یا نهایتا ویمبی میاد) میتونه نوله رو متوقف کنه.:655:

pouriya.alex
05-16-2011, 05:28 PM
درضمن کسایی که گیردادن به ویمبی پارسال راجر یادشون نره راجر پارسال مصدوم بودو خودشم گفت

اگه مصدوم نبودم امثال بردیچو راحت میبردم !

Nima88
05-16-2011, 05:36 PM
اولا پارسال من هیچ چیزی درباره ویمبی نگفتم، دوما بازی با گاسکه یه اتفاق بود ، این سطح رم هم به راجر نمیسازه، راجر با بازی رافا در مادرید خیلی امید ها رو دوباره زنده کرد.
مخصوصا با بازیش تو ست دوم:434:

Afshin
05-16-2011, 05:38 PM
:13: افشین جان این که دقیقا حرفهای من بود!!! نقل قولش چی بود پس؟!!
منم گفتم رافا تو ضربات Backhand down the line ضعف داشت که وقتی ضرباتش با ارتفاع دو متر از تور رد میشد و تو سرو باکس فرود میومد!! کاملا مشخص بود
نگفتم که پلن بازیش طوری اقتضا میکرد که از این ضربات استفاده کنه !!!:443:

رافا داون دلاین هم خوب میزد بازم توپ رو منار میکرد . دقیقا پلن بازیش مقابل نواک اقتضا میکرد که از این ضربه استفاده کنه . ضعف داون دلاین باعث میشد که استفاده از این ضربه بیشتر بشه . کاری که راجر فدرر توی ست دوم نیمه نهایی استرالیا به خوبی داشت انجام میداد ، اما نمیدنم چی شد که دوباره برگشت به بازی قبلش و نتونست اون کار رو ادامه بده :243:

Afshin
05-16-2011, 05:43 PM
هیچ راهی برای شکست نواک وجود ندارد

اینو قبول ندارم
غیر ممکن وجود نداره
اول از همه باید مقابل نوواک عالی سرویس بزنی
حتی زیاد ایس بزنی
بعدش اگه سرویس رو ریترن کرد محکم بخوابونی گوشه زمین

وقتی میگم راهی وجود نداره یعنی با این بازیهایی که داریم از بازیکنای دیگه میبینیم ، مسلمه اگه یه نفر بیاد ماورای تصور بازی کنه ممکنه بازی رو ببره . وقتی نواک اینجوری ریترن میکنه وقتی بکهندش اینقدر عمیق و عالی شده ، وقتی فورهندش تا این حد پیشرفت کرده ، وقتی از نظر روحی کاملا اعتماد به نفس داره ، باعث میشه که بردنش سخت تر و سخت تر شه . شما میگی ایس بزن ، فکر کردی مثلا حریفاش نمیخوان ایس بزنن ؟ فکر کنم رافا تو مادرید کلا 3-4 تا چیپ پوینت بیشتر نتونست بگیره ازش ، بابا خشی چون ما فوق تصور ریترن میکنه . قبول کن دیگه . توی رالی هم که فعلا کسی حریفش نیست . دفاعش به نظر من بهترینه تو دنیا ، از هر دو بال عالی دفاع میکنه ، بخصوص بکهند . با پیشرفت چشمگیر فورهندش از نظر هجومی هم خیلی توانا تر شده . واقعا عرصه رو بر حریف تنگ میکنه . نقطه ضعف خاصی توی بازی نواک نیست (حداقل روی خاک).

منظورت اینه که فقط راجر می تونه با بهترین فرمش نواک فعلی رو شکست بده؟ http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/39.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/39.gif)

راجر که با این وضع بکهند روی خاک عملا شانسی نداره ، لااقل رافا از هر 2 تا بکهند یکیشو خوب میزنه ، راجر همون رو هم خوب نمیزنه :434:
توی سطوح دیگه راجر فدرر آماده باشه شانس بردش زیاده ، ولی روی این سطح نه . من به موری بیشتر امیددارم تا راجر.

بابا بی خیال
میترسم بزنم تلویزیونو بشکنم
رولند دیگه شوخی بردار نیست
سر بازی با لوزنزی سه چهار بار ریموت رو مجکم زدم زمین
شانس اوردم نشکست
کل کل میخوای
فدرر قهرمان نمیشه
یا رافا میشه یا نوواک:434:

خشی جون افشین بیخیال ، بابا بدون تو رولند صفا نداره :243:
تو هم که وضع مالیت توپه ، اگه شکست میری یکی دیگه میخری :434:
ضمنا راجر دیشب اس ام اس داده بود گفت میخوام بیام همرو بترکونم ، از جمله رافا و نواک رو :655:

farzin123
05-16-2011, 06:57 PM
اگه اندی یه کمی هواسش بیشتر جمع بود، نواک حذف بود.
البته شایدها و اگرها ، که واقعیت نیستند ولی بازی نیمه نهایی اندی و نواک خیلی درس ها داره که تنیسورها بطور حتم ، آن بازی را تحلیل خواهند کرد و راه شکست نواک در همین بازی هست...
البته همیشه به یاد داشته باشیم، کسانی که ورزش های حرفه ای انجام می دهند و در سطوح خیلی بالا قرار دارند، هوشمندانه بازی می کنند و اسطوره شاید یکی از اونایی است که سعی میکنه هوشمندانه بازی بکنه.

AndreS
05-16-2011, 07:03 PM
رافا داون دلاین هم خوب میزد بازم توپ رو منار میکرد . دقیقا پلن بازیش مقابل نواک اقتضا میکرد که از این ضربه استفاده کنه . :243:

اينكه گفتم پلن بازيش اقتضا نميكرد منظورم ضربات بد داون دلايني بود كه تو سرو باكس فرود ميومد
كاملا مشخص بود از اين روش (كه همين منار به قول خودت بود اما عميق تر) بابرنامه استفاده ميكنه البته نواك هم ارور بده نبود
من هم گفتم اگه بكهندش ضعف نداشت و ميتونست عميق و فلت ميزد بهتر نتيجه ميگرفت

Afshin
05-16-2011, 07:45 PM
اينكه گفتم پلن بازيش اقتضا نميكرد منظورم ضربات بد داون دلايني بود كه تو سرو باكس فرود ميومد
كاملا مشخص بود از اين روش (كه همين منار به قول خودت بود اما عميق تر) بابرنامه استفاده ميكنه البته نواك هم ارور بده نبود
من هم گفتم اگه بكهندش ضعف نداشت و ميتونست عميق و فلت ميزد بهتر نتيجه ميگرفت

ولی من میگم اگه میتونست عمیق و فلت هم بزنه ، بازم هم توپ رو باید هوا میکرد.شاید کمتر ولی باز هم این کار رو میکرد . چون باید این کار رو میکرد.

BABAK
05-16-2011, 07:57 PM
where is federer?:434:
تو رولند هم همین اشه همین کاسه
فینال بین همین دوتاست
http://www2.bazinama.com/img/files/4q64fu0s9z5ntcnu4509.jpg

http://www2.bazinama.com/img/files/6m6qiek7evzbhk75wj9f.jpg

خوبه ما هم راضی میشیم که همین آش باشه و همین کاسه و نواک حال نادالو بگیره:251:

Pouya
05-16-2011, 08:20 PM
منم با تاخیر قهرمانیه نواک رو به طرفداراش تبریک میگم.و همین طور نامبر وان شدن احتمالیش رو.
واقعا شایسته هست و اگه اوضاع بازی خودش و بقیه همین جوری باشه احتمالا رکوردش حداقل تا پایان رولند هم تداوم خواهد داشت.

davidbeckham
05-16-2011, 08:36 PM
[QUOTE=BABAK;49450]خوبه ما هم راضی میشیم که همین آش باشه و همین کاسه و نواک حال نادالو بگیره:251:[/QUOTE
حاضرم نادال 10 بار به نوواک ببازه ولی یه بار به فدرر نبازه
ضمناخواب نامبروانی رو ببینید دیگه:254:
فدرر بخوره به نوواک که یه بیگل رو شاخشه:251:

BABAK
05-16-2011, 08:53 PM
به 10 بارم میرسه نگران نباش خشی جون فعلا 4تاشو داشته باشه تا بعد:254:

safeline
05-16-2011, 09:22 PM
Djokovic qualifies for the Barclays ATP World Tour Finals for a
fifth successive year.
Djokovic becomes only the second player
to qualify for the season-ending event before Roland Garros since 1990 (Nadal
also qualified before Roland Garros in 2009). Nadal retains his World No.1
ranking (based on the past 52 weeks) ahead of his title defense at Roland
Garros, yet Djokovic`s results so far this year make him the current front
runner to challenge for the 2011 year-end World No.1 crown, which could be
determined at the last tournament of the season in London
يوكوويچ به عنوان اولين فيناليسا لندن آن هم قبل از موعد مقرر انتخاب و معرفي شد
مونده 7 تاي ديگه كه با توجه به امتياز بندي و بالاترين امتيازات تا پايان فصل انتخاب و معرفي ميشن
دم نواك جيز :350:

شایان نادال
05-16-2011, 10:27 PM
اقا شما اصلا درست میگی یه خورده صبر کن میبینی کی درست میگه ببین رافا بهتر نتیجه میگیره یا راجر.:379: :379:

Behnam RF
05-16-2011, 10:38 PM
اقا شما اصلا درست میگی یه خورده صبر کن میبینی کی درست میگه ببین رافا بهتر نتیجه میگیره یا راجر.:379: :379:
هیچکدوم :254:
استرلیا امسال هم همش دعوا سره رافا و راجر بود.:434:

شایان نادال
05-16-2011, 10:45 PM
هیچکدوم :254:
استرلیا امسال هم همش دعوا سره رافا و راجر بود.:434:
اره خوبه حالا این همه ما بحث کردیم در باره رافا و راجر اخرش نواک بیاد جفتشون رو حذف کنه:251:.خیال هم رو راحت کنه.