PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگو پیرامون مسابقات تنیس ایندین ولز، اولین مسترز 1000 سال!

صفحه ها : 1 2 [3]

Ahoura
03-19-2011, 12:26 PM
single draw

Hatam
03-19-2011, 12:35 PM
:3t1::3t1::3t1:چی!!!واقعا که!یعنی بخاطربازی دابل این همه زحمت که کشیده استان اومده کوارتر از دس بده!انتظار همچین حرفی رو داشتم...یکم با مرام باشید خواهشا

ربطی به مرام نداره تابلو دیگه، افتضاح ترین بازی راجر تو این تورنمنت بود ولی برد چون واورینکا تابلو بود داره ارور میده که راجر ببره، همین الان داره تکرارشو میزاره یکی از بهترین بکهندای دنیارو واورینکا داره ولی دیشب بکهند و فورهند افتضاح بود ارورای دو متر اونورتر خط، هیچ مقاومتی نشون نداد انگار داشتن دستگرمی بازی میکردن

Mohammad Reza
03-19-2011, 12:44 PM
ربطی به مرام نداره تابلو دیگه، افتضاح ترین بازی راجر تو این تورنمنت بود ولی برد چون واورینکا تابلو بود داره ارور میده که راجر ببره، همین الان داره تکرارشو میزاره یکی از بهترین بکهندای دنیارو واورینکا داره ولی دیشب بکهند و فورهند افتضاح بود ارورای دو متر اونورتر خط، هیچ مقاومتی نشون نداد انگار داشتن دستگرمی بازی میکردن

به هیچ وجه من قبول ندارم!:350:دید شما اینجوریه!پس بازی نواک و ترویسکی هم با هم هماهنگ کردن چون مشابه این بود!

pouriya.alex
03-19-2011, 01:43 PM

اینم ازون حرفا بودا !! بابا جون واورینکا بازیکن خوبیه ولی روحیه بازی جلو راجرو نداره و حتی تو روزایی که جلو راجر عالی بازی کرده باخته !(غیر از مونته کارلو 2009) و غیر از یکی دوبار راجر همیشه راحت بردش ! پس دم عیدی جک نگید !:434:

Ahoura
03-19-2011, 01:49 PM

اين حرفا چيه در استرالياي امسال هم استان خيلي آماده بود و تا كوارتر اومده بود بالا اما 6-1

6-3 6-3 به راجر باخت پس اونجا چي بود؟؟؟؟؟؟

در ضمن در ورزش حرفه اي اين حرف ها جايي نداره.

SOROOSH_RF
03-19-2011, 01:50 PM

بابا واورینکا تو استرلیا اپن هم خیلی آماده بود اما راجر عین آب خوردن بردش نکنه اونجا هم داشتن دستگرمی بازی میکردن .واورینکا بهترین بازیشو هم رو به رو فدرر بکنه باز همین آش و همین کاسست .تازه فدرر بهش حال داد که گذاشت چند تا گیم بگیره میخواست روحیه استان واسه دوبل خراب نشه.

pouriya.alex
03-19-2011, 01:50 PM
جالبه که بعضی طرفدارای نادال تو این سایت این چند وقته که نوله رو فرمه و 2بار راجرو برده بدجوری دارن

ازش حمایت میکنن و هی میان کری میخونن ! جالبه تو روزایی که راجر تپ تپ نوله رو میزد هیچ حمایتی از

نوله نمیکردن !!! نمیدونم چطوری بعضیا میتونن همزمان طرفدار 2 بازیکن بزرگ باشن!! مثل این میمونه هم

طرفداره میلان باشی هم اینتر !:434:

koury
03-19-2011, 02:04 PM
یه چیز برام جالبه که طرفدارای فدرر وقتی رافا راحت تنیسور های خوب اسپانیول رو میبره میان میگن تبانی بود و از قصدی بد بازی کردن و فلان و بهمان، حالا استان ضعیف تره؟؟ چطور رافا که چپ و راست اسپانیائی ها رو میبره از قدرت خودش نیست ولی فدرر تا یکی رو میبره از قدرتشه؟؟

بگذریم که استن دیشب عجیب افتضاح بازی کرد و یه بازی بودار رو واگذار کرد و ...

I.man
03-19-2011, 02:06 PM
اين حرفا چيه در استرالياي امسال هم استان خيلي آماده بود و تا كوارتر اومده بود بالا اما 6-1

6-3 6-3 به راجر باخت پس اونجا چي بود؟؟؟؟؟؟

در ضمن در ورزش حرفه اي اين حرف ها جايي نداره.

بابا واورینکا تو استرلیا اپن هم خیلی آماده بود اما راجر عین آب خوردن بردش نکنه اونجا هم داشتن دستگرمی بازی میکردن .واورینکا بهترین بازیشو هم رو به رو فدرر بکنه باز همین آش و همین کاسست .تازه فدرر بهش حال داد که گذاشت چند تا گیم بگیره میخواست روحیه استان واسه دوبل خراب نشه.

وقتي منطق پشت يه حرف نباشه اين حرفها تعجي نداره.

Ham
03-19-2011, 02:32 PM
آخی....بعضی دوستان تو دابل هم نمیتونن کاری بکنن

roli
03-19-2011, 02:45 PM
اگه راجر مث دیشب بازی کنه مطمئنم پبروز خواهد بود. در ضمن یک حسی بهم میگه راجر قهرمان میشه:655:

دوست عزیز تو پستات اکثراً پالس مثبت میدی ولی من فکر نکنم راجر بتونه از پس این جوکو بر بیاد ولی به امید قهرمانی راجر.

Mohammad Reza
03-19-2011, 04:16 PM
در حال حاضر تنیس زنا هیچ جذابیتی نداره!!!:350:وزنیاکی که فقط بیسلاین میمونه و توپ رد میکنه!!!ماشا حیف شد..واقعا اگه بشه ماشای اولی خیلی خوبه!در نبود کیم و خواهران ویلیامز تنیس زنان هیچ نقطه تماشایی نداره!
.............
این BallKids های ایندیان ولز خیلی به نظر من ضعیفن!!برعکس خیلی تورنمنت ها که میبینم جدی هستن ولی این تورنمنت خیلی بیخیال و راحتن:350:

Nima88
03-19-2011, 04:26 PM
جالبه که بعضی طرفدارای نادال تو این سایت این چند وقته که نوله رو فرمه و 2بار راجرو برده بدجوری دارن

ازش حمایت میکنن و هی میان کری میخونن ! جالبه تو روزایی که راجر تپ تپ نوله رو میزد هیچ حمایتی از

نوله نمیکردن !!! نمیدونم چطوری بعضیا میتونن همزمان طرفدار 2 بازیکن بزرگ باشن!! مثل این میمونه هم

طرفداره میلان باشی هم اینتر !:434:
یکی از همون طرفدارا خود منم که هم رافا رو دوست دارم هم نوله رو وهیچ ربطی به اینکه تو این چند وقت راجر برده(وبازم خواهد برد)نداره.
در ضمن مثال که شما زدی خیلی عجیبه.فوتبال که نمیشه با تنیس مقایسه کرد
میلان و اینتر تو فوتبال با هم دشمنی دیرینه ای دارن ،اما رافا ونواک که با هم دشمنی ندارند که واتفاقا یه جورایم با هم رفیقن.

koury
03-19-2011, 05:49 PM
.............
این BallKids های ایندیان ولز خیلی به نظر من ضعیفن!!برعکس خیلی تورنمنت ها که میبینم جدی هستن ولی این تورنمنت خیلی بیخیال و راحتن:350:

دختراشون ممکنه کارشون ضعیف باشه ولی از نظر هیکل و چهره خیلی تیکه های خوبی توشون پیدا میشه که همین عیب کارشون رو نمایان نمی کنه :655: بگذریم که هیچ جای دنیا Ball Kid های مادرید و لندن رو نداره :350:

M∂hdi
03-19-2011, 06:00 PM
جوکوویچ پس از شکست دادن گسکه، در نیمه نهایی ایندین ولز به جنگ فدرر می رود

Watch Live Online (http://www.cloob.com/club/post/list/clubname/%27http://www.cloob.com/etc/main/redirector/?url=http://www.tennistv.com/page/Live?WT.mc_id=iw3%27) | Watch Highlights (http://www.cloob.com/club/post/list/clubname/%27http://www.cloob.com/etc/main/redirector/?url=http://www.bnpparibasopen.com/Tennis/Media/Videos/2011/03/Indian-Wells-2011-Friday-Highlights.aspx%27)

جوکوویچ : مطمئنا من سعی کردم از مشکل خارج بشم.
او در شروع دو ست واقعا خوب کار کرد . من عقب بودم ، سقوط ناگهانی ، اما موفق به بازگشت حیاتی در بازی شدم . توپ را به خوبی حس کردم به خصوص در بازگشت بازی . سرو نخست کمی پایین و بقیه بازی در اخر بهتر بود

"اعتماد به نفس نقش بسیار مهمی را در زندگی تنیسور ایفا می کند"
جوکر می گوید اگر شما بتوانید رول اجرا کنید و سعی به استفاده از اعتماد به نفس داشته باشید ، می توانید موفق عمل کرده و به خوبی بازی کنید . این همه چیز است درباره بازی این روزهای من . احساس می کنم در کورت راحتم ، در تلاش هستم برای استفاده از اعتماد به نفس ، می دانم که آن را به راحتی می توانید تغییر دهید . این بازی بسیار روان است .

گسکه از اعتماد به نفس جوکو می گوید . این چیزی است که من از او می بینم ،از انجا که او موفق در کسب جام دیویس شد اعتماد به نفس بسیاری در او وجود دارد و پس از ازاد استرالیا ما یک بازیکن با اعتماد به نفس را می بینیم . به همین دلیل او واقعا در حال حاضر خوب بازی می کند ، او می تواند همه چیز را در زمین انجام دهد .

bnpparibasopen.com

pouriya.alex
03-19-2011, 06:43 PM
یکی از همون طرفدارا خود منم که هم رافا رو دوست دارم هم نوله رو وهیچ ربطی به اینکه تو این چند وقت راجر برده(وبازم خواهد برد)نداره.
در ضمن مثال که شما زدی خیلی عجیبه.فوتبال که نمیشه با تنیس مقایسه کرد
میلان و اینتر تو فوتبال با هم دشمنی دیرینه ای دارن ،اما رافا ونواک که با هم دشمنی ندارند که واتفاقا یه جورایم با هم رفیقن.

من نگفتم تازه طرفدار نوله شدن(یا شدی)، اگه دقت میکردی گفتم تو این چند وقته که نوله راجرو 2بار زده هی میان نوله نوله میکنن ولی قبلش ...

درضمن بحث من طرفداری بود ! که به نظر من نمیشه همزمان طرفدار دو تیم(یا نفر) بود که همیشه رقیب همن ! چون اینطوری مثلا یکی بگه چون بازیکنای میلان و اینتر با هم رفیقن
طرفدار دوتاشونم !

به هر حال این نظر منه و هر کسی یه نظری داره!

Pouya
03-19-2011, 08:59 PM
فدرر و نادال شب سختی دارن.اگه روز روزشون باشه میتونن هر دو بیان فینال،ولی خوان و نواک آماده ترن و به نظرم شانسشون بیشتره.امیدوارم فدرر به دوران اوجش برگرده و نواکو ببره و قهرمان شه.

Afshin
03-19-2011, 09:33 PM
یه چیز برام جالبه که طرفدارای فدرر وقتی رافا راحت تنیسور های خوب اسپانیول رو میبره میان میگن تبانی بود و از قصدی بد بازی کردن و فلان و بهمان، حالا استان ضعیف تره؟؟ چطور رافا که چپ و راست اسپانیائی ها رو میبره از قدرت خودش نیست ولی فدرر تا یکی رو میبره از قدرتشه؟؟

بگذریم که استن دیشب عجیب افتضاح بازی کرد و یه بازی بودار رو واگذار کرد و ...

سلام بر کوروش عزیز خودم
ما هیچ وقت نگفتیم اسپنیش ها از قصد به رافا میبازن ، همیشه گفتیم مقابل رافا از نظر روحی ضعیف هستند و حتی اگه چندین مچ پوینت داشته باشند ، باور ندارند که میتونن رافا رو ببرن ، مثال بارزش بازی رافا با آلماگرو توی مسترز پاریس بود.استن هم دقیقا همین جوره ، مقابل راجر از نظر روحی مشکل داره ، و نمیتونه بهترین بازیشو مقابل راجر انجام بده.

koury
03-19-2011, 10:14 PM
سلام بر کوروش عزیز خودم
ما هیچ وقت نگفتیم اسپنیش ها از قصد به رافا میبازن ، همیشه گفتیم مقابل رافا از نظر روحی ضعیف هستند و حتی اگه چندین مچ پوینت داشته باشند ، باور ندارند که میتونن رافا رو ببرن ، مثال بارزش بازی رافا با آلماگرو توی مسترز پاریس بود.استن هم دقیقا همین جوره ، مقابل راجر از نظر روحی مشکل داره ، و نمیتونه بهترین بازیشو مقابل راجر انجام بده.

من کاری ندارم که از نظر روحی جلوی همدیگه مشکل دارن که صد در صدم موافقم ولی وقتی استن یه بار راجر رو شکست داده مسلما اینطور بازی کردنش آدم رو مشکوک می کنه هر چند بعید میدونم تبانی چیزی باشه ولی باز در ذهن آدم اینطوری بنظر میاد!! ولی آلماگرو تابحال رافا رو نبرده که ازش انتظاری بشه داشت :379:

ولی خود طرفدارای فدرر خیلی اوقات دیگر اسپانیول ها رو به تبانی و شل گرفتن متهم کردن که خیلی مشخصه همش کذبه...

koury
03-19-2011, 10:23 PM
رافا خوشبختانه ست اول رو برد و در حالی که تو 3 گیم اول خیلی بد بود به یکباره برگشت و خیلی هم خوب بازی کرد امیدوارم فقط مثل خیلی از مسابقاتش ست بعدی رو وا نده :240:

متنفرم از گزارشگرای بادی به هر جهت و طرفدار حزب باد!! روبی کونیگ هم یکی از اوناس مثل کریس بردنام... مردک تا رافا 3-0 عقب میفته شروع میکنه به وراجی که رافا وقتی قدرت Groundstroke های خوان رو میبینه Nervous میشه و خوان شماره یک آیندس و Blah Blah Blah !!! تا رافا شروع می کنه به بردن سریع برمیگرده که رافا بهترین Fighter گیم هست و روحیه ی جنگندگیش در بین تمام تنیسور ها سرآمده و فلانه و بهمانه و ...

------

ضمنا Power جان من دیروز پستت در مورد این گزارشگره که جای جیسون اومده رو دیدم ولی یادم رفت جواب بدم حتما تا الان متوجه شدی کیه، Sam Gore گزارشگره هست که اگه اشتباه نکنم هر سال مسابقات YEC زنان رو گزارش می کنه و تو USO هم گزارش میکرد، همونطور که گفتی صداش خیلی شبیه جانی مک هست و فوق العاده هم خوب گزارش می کنه!! حداقل مثل دیگران حرف مفت نمیزنه که جای شکرش باقیه (امیدوارم جیسون رو برای میامی داشته باشیم)...

msh13792
03-19-2011, 11:12 PM
بعد از مدت ها یه بازی رو دیدم
هرچند این رو هم نصفه دیدم از ست دوم
اما خیلی بازی خوان رو دوست داشتم هرچند باخت اما واسم جذاب بود

Behnam RF
03-19-2011, 11:14 PM
خب برد رافا رو تبریک میگم.
ولی اگه دلپونی ست اول رو میگرفت اوضاع فرق میکرد،دلپترو نیاز به آمادگی بیشتر داره:655:همین که بعد از دوران مصدومیت نتایج خوبی گرفته یک دنیا ارزش داره:866:

Nima88
03-19-2011, 11:15 PM
زنده باد رافا .تبریک میگم این برد به خودم و بقیه طرفدارای رافا
پیش به سوی قهرمانی
یه خسته نباشید جانانه ام به خوان عزیز امیدوارم تو بقیه تورنمتها موفق باشه.
حالا نوبت نواکه

Behnam RF
03-19-2011, 11:17 PM
بعد از مدت ها یه بازی رو دیدم
هرچند این رو هم نصفه دیدم از ست دوم
اما خیلی بازی خوان رو دوست داشتم هرچند باخت اما واسم جذاب بود
میبینم که دلپونی به لیستت اضافه شده ،مهرداد جان.:687:

manoochehr
03-19-2011, 11:19 PM
دلپو اصلا رو دور سرو زدن نبود تو 2 ست فقط 2 تا ace زد خوب دلپو سیستم بازیش رو سروه.ارورهای فورهندشم که خیلی بالا بود. ولی در کل برا دلپو که تازه از مصدومیت برگشته تورنومنت خوبی بود.

msh13792
03-19-2011, 11:19 PM
میبینم که دلپونی به لیستت اضافه شده ،مهرداد جان.:687:

100% خیلی منتظر بودم یکی ببینم که بتونم کنار راجر اسمش رو بیارم
امشب دیدم خوان ارزشش رو داره هرچند عالی نبود اما منرو خیلی جذب کرد

Paymaan
03-19-2011, 11:22 PM
من هم برد نادال رو تبریک میگم حقش بود واقعا.
دو سه گیم اول هم دلپو رو اشتبات نادال جلو افتاد
!come on ROGER

amin_49100
03-19-2011, 11:23 PM
سلام اقا من میخوام بازی فدرر با جوکوویچ رو الان ببینم کدوم کانال نشون میده sf info که وقتی بازی شروع میشه بسته میشه چی کار کنم به غیر از کانال های کارتی ؟؟؟؟؟؟؟؟

amin_49100
03-19-2011, 11:24 PM
سلام اقا من میخوام بازی فدرر با جوکوویچ رو الان ببینم کدوم کانال نشون میده sf info که وقتی بازی شروع میشه بسته میشه چی کار کنم به غیر از کانال های کارتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:240:

Behnam RF
03-19-2011, 11:27 PM
سلام اقا من میخوام بازی فدرر با جوکوویچ رو الان ببینم کدوم کانال نشون میده sf info که وقتی بازی شروع میشه بسته میشه چی کار کنم به غیر از کانال های کارتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:240:
دوست عزیز در پست شماره 3 گفته شده (در همین تاپیک)

Mohammad Reza
03-19-2011, 11:29 PM
بازی خوبی رو از نادال مشاهده کردیم...واقعا خوب بازی کرد و صحنه های زیبایی خلق کرد.برآوو نادال:441:
خوان هم با این شرایطش واقعا خوب بود..دلپونی باید بازی کنه..اینقدر بازی کنه که به شرایط آرمانیش برسه...ایشالله دلپونی هم به فرم اصلیش برمیگرده،هر چند این فرمشم خیلی خطرناک بود.
...
حالا میمونه راجر-جوکوویچ...بازی جالبی میشه...امیدوارم راجر منو هیجان زده کنه...میدونم که میتونی و میخوام بری به کورت و فقط با برد بیای بیرون!فقط برد...مرسی اسطوره:866:
اولین باخت جوکو در سال رو تو رقم بزن اسطوره...تو که بهترینی:866:

Rafa
03-19-2011, 11:39 PM
درود
ما که از دیدن بازی ها محرومیم :240:
نمیدونم آیا ان تی وی اسپور بازی فینال رو پخش خواهد کرد همانگونه که پاور جان گفته:379:
دوستان که بازی رو دیدید ، رافا چگونه بود؟
البته که دل پوترو هنوز به آمادگی کامل نرسیده، ولی خب این برد برای رافا مهم و ارزشمند بود:441:، چرا که روحیه ی او رو در دیدار های احتمالی آتی مقابل دل پوترو بالا خواهد برد که باعث میشه رافا بازی خودشو انجام بده
شادباش به دوستداران رافا
به امید قهرمانی رافا و یه عیدی شیرین از رافا :443:

Fakhruddin
03-19-2011, 11:53 PM
خب من از قبل میدونستم که رافا میبره.اینجا جایی نیست که رافا باج بده با توجه به اینکه به امتیازات این تورنمت هم برا حفظ رنک 1 تا پایان فصل نیاز مبرم داره.
چقد رافا let first serve کرد یه دفعه سه بار پشت سر هم.البته سرویس هاش نسبتا خوب بود.جالب بود یه چند تا رو دقیقا وسط میزد و امتیاز هم شد.
فورهند خوب بود.مواقعی که از اسلایس استفاده میکرد کنترلش خوب بود.اما pass ش به نطرم رو حالت خوبش نیست.ریترن سرو دومش هم یکم برام عجیبه خصوصا وقتی از سمت چپ با بک میزنه.نوسانیه ...
در کل با این کیفیت بازی دلم رو راضی میکنه که قهرمان هم میشه :655:

Mohammad Reza
03-20-2011, 01:42 AM
مرسی اسطوره.

delpotro
نواک بت شکن برای سومین بار متوالی بت بزرگ رو در هم شکست.

به افتخارش بایستید و کلاه از سر بردارید.

راجر ست سوم نتونست خوب سرویس بزنه. البته گیم آخر خیلی تلاش کرد اما کاری از پیش نبرد.

Nima88
زنده باد نوله.گل کاشتی پسر
درود به شرفت. یه خسته نباشیدم به راجر بزرگ وعزیز

Afshin
03-20-2011, 01:44 AM
راجر اگه گیم پنجم رو هولد کرده بود به احتمال زیاد برنده میشد . این بازی نشون داد که نواک رو میشه برد . فقط باید تا میتونی توپ رو تو زمین نگه داری و ارور ندی ، کاری که رافا به خوبی انجام میده . پیشاپیش قهرمانی رافا رو به طرفداراش تبریک میگم.

Mohammad Reza
03-20-2011, 01:45 AM
شکی ندارم که رافا نادال قهرمانه...اولین شکست جوکو رو نادال رقم میزنه

Nima88
03-20-2011, 01:46 AM
راجر اگه گیم پنجم رو هولد کرده بود به احتمال زیاد برنده میشد . این بازی نشون داد که نواک رو میشه برد . فقط باید تا میتونی توپ رو تو زمین نگه داری و ارور ندی ، کاری که رافا به خوبی انجام میده . پیشاپیش قهرمانی رافا رو به طرفداراش تبریک میگم.
افشین جون من خودم که طرفدار رافام با این بازیایی که نواک میکنه اینقدر بااطمینان حرف نمیزنم
به نظر من شانس 50-50

manoochehr
03-20-2011, 01:53 AM
این راجر دیگه داره راه میره رو اعصاب با این بازی کردنش.حالا فردا هم نادال راحت نواکو میبره و قهرمان میشه مثل همیشه. نواک فقط برا راجر شاخه.

Afshin
03-20-2011, 01:53 AM
افشین جون من خودم که طرفدار رافام با این بازیایی که نواک میکنه اینقدر بااطمینان حرف نمیزنم
به نظر من شانس 50-50

ببین ، همین امروز ، هر موقع رالی با بالای 15 ضربه میرسید و راجر توپهاش رو با عمق کافی میزد ، نواک ارور میداد . امروز راجر خیلی از فرصت های که به نواک داد بخاطر ضربات Short ی بود که از سمت بکهندش میزد . که رافا این فرصت رو بهش نمیده .

roli
03-20-2011, 01:55 AM
آخه چرا سرویس های راجر همون سرویس همیشگی نیست ؟!! قبلاً خیلی این سرویس ها به کمکش میومد بازی 40-0 رو با سرویس میکرد 40-40 ولی حالا .....
هر چند من حدس میزدم راجر میبازه ولی میتونست امشب پیروز از زمین بیرون بیاد بس که ارور میده دهن مارو با این ارور ها سرویس کرد هر وقت ارورهاش کم میشد بازیو میگرفت.
به هر حال مبارک طرفدارای نواک( والبته نادال!!)

Nima88
03-20-2011, 01:57 AM
ببین ، همین امروز ، هر موقع رالی با بالای 15 ضربه میرسید و راجر توپهاش رو با عمق کافی میزد ، نواک ارور میداد . امروز راجر خیلی از فرصت های که به نواک داد بخاطر ضربات Short ی بود که از سمت بکهندش میزد . که رافا این فرصت رو بهش نمیده .
منم امیدوارم همینطور که تومیگی باشه امیدوارم رافا ببره
اما در هر صورت نوله دوست دارم
نوله یه قهرمانه

manoochehr
03-20-2011, 01:58 AM
من اصلا پل اناکون قبول ندارم . راجر باید مربی عوض کنه.

Mohammad Reza
03-20-2011, 02:00 AM
من اصلا پل اناکون قبول ندارم . راجر باید مربی عوض کنه.

:3t1:چی!!!شما بفرما مربی راجر شو!برو نیگاه آمار آخر سال راجر بکن تو سال قبل،از حضور پل بعد بگو!:350:مشکل راجر مشکل مربی نیست!راجر کامله

manoochehr
03-20-2011, 02:02 AM
من با بازی راجر وقتی تونی رش مربیش بود خیلی حال میکردم.

Ahoura
03-20-2011, 02:07 AM
راجر باخت. ولي مثل هميشه چند حركت استثنايي كرد. مشكل راجر بيشتر در گيم هايي بود كه خودش سرو مي كرد.
من احساس كردم راجر در اين بازي كمي استرس داشت و مثل هميشه ريلكس نبود . راجر اكثر توپ هاي ساده رو با عجله خراب مي كرد و اين ناشي از همون استرسه.

در كل من هميشه عاشق راجرم. باخت كه باخت فداي سرش.

من كه نا اميد نمي شم اميدوارم در ميامي راجر بدرخشه.

manoochehr
03-20-2011, 02:07 AM
:3t1:چی!!!شما بفرما مربی راجر شو!برو نیگاه آمار آخر سال راجر بکن تو سال قبل،از حضور پل بعد بگو!:350:مشکل راجر مشکل مربی نیست!راجر کامله

من از نظر خودم میگم. ولی حالا نگاه کن اگه راجر خودشم پل رو عوض نکرد مربی جدید اورد.

manoochehr
03-20-2011, 02:10 AM

من اگه مربی راجر بودم دیگه 3 بار پشت سر هم از نواک نمیباختم. اینجا الان مشکل اصلی مربیه نه راجر.

manoochehr
03-20-2011, 02:16 AM
درسته نواک عالی داره بازی میکنه ولی هر چقدر تو تنیس یک بازیکن اماده باشه بازم راه حل برا شکست دادنش هست اینو که قبول دارین؟ حالا فدرر چطوری کامله که نمیتونه نواکو تو 3 بازی متوالی شکست بده ؟ خوب مربی داره سبکو عوض میکنه به نتیجه نمیرسه.

roli
03-20-2011, 02:16 AM
من اگه مربی راجر بودم دیگه 3 بار پشت سر هم از نواک نمیباختم. اینجا الان مشکل اصلی مربیه نه راجر.

من اگر مربی راجر بودم بهش میگفتم از فردا فقط رالی های طولانی تمرین میکنی
یعنی هر نوبت تمرین 200 تا رالی 100 تایی:434::350:

Nima88
03-20-2011, 02:21 AM
درسته نواک عالی داره بازی میکنه ولی هر چقدر تو تنیس یک بازیکن اماده باشه بازم راه حل برا شکست دادنش هست اینو که قبول دارین؟
حتما دوست من نواک شکست میخوره.
دیگه نواک که از همین راجر که دیگه بزرگتر نیست.راجر تو دوران اوجش گهگاه بعضی موقعها شکست میخورد
اما چیزی که هست من مطمئنم سال فوقالعادهای میشه برای نواک
تو گرنداسلما به نظر من تو یواس اپن یه مدعی خیلی جدیه

davidbeckham
03-20-2011, 02:26 AM
لوله شدن در دبل را به تمام نادالی ها تسلیت عرض میکنیم
امیدوارم در سینگل هم نتیجه ای مشابه رخ دهد
این نتیجه همانند لندن 2010 در یاد ها خواهد ماند(دبل رو عرض میکنم)

نوواک هم در خاطره ها خواهد ماند:254:
http://www2.bazinama.com/img/files/abjwrvgfwoyn3oka5myi.jpg

davidbeckham
03-20-2011, 02:28 AM
درود به رافا و نوواک:866:
فینال داغ
http://www2.bazinama.com/img/files/pkbt8xzl0gggkunz717w.jpg

http://www2.bazinama.com/img/files/35q1xtbruyk731ezp6u5.jpg

Hatam
03-20-2011, 02:29 AM
به هر حال مبارک طرفدارای نواک( والبته نادال!!)

اتفاقا من دوست داشتم راجر ببره چون میدونستم با این بازیش 100% به رافا میبازه که هم هد تو هدش با راجر میرفت بالا هم هم جوکو به فینال نمیرسید تا واسه بقیه تورنمنتها روحیه مضاعف بگیره چون توی 3 تورنمنت پشت سر هم به فینال رسیده و این خیلی روحیشو میبره بالا

البته تا حالا نوواک رافارو تو فینال نبرده 5 بار تو فینال مقابل هم بازی کردن که همشو رافا برده فردا هم که تکرار فینال 2007 ایندین ولزه که امیدوارم 17مین برد رافا مقابل نوواک فردا رقم بخوره

manoochehr
03-20-2011, 02:38 AM
حتما دوست من نواک شکست میخوره.
دیگه نواک که از همین راجر که دیگه بزرگتر نیست.راجر تو دوران اوجش گهگاه بعضی موقعها شکست میخورد
اما چیزی که هست من مطمئنم سال فوقالعادهای میشه برای نواک
تو گرنداسلما به نظر من تو یواس اپن یه مدعی خیلی جدیه

اره شکست نواک فردا در برابر نادال رقم میخوره اینو میدونم. نواک باید دید تو clay کورت چطوری بازی میکنه امسال.البته به غیر از نواک دلپو هم امسال تو us open حرفا زیادی برا گفتن داره.

roli
03-20-2011, 02:43 AM
اره شکست نواک فردا در برابر نادال رقم میخوره اینو میدونم. نواک باید دید تو clay کورت چطوری بازی میکنه امسال.

اینقدر عجله نکن به نظرم هیچ چیز معلوم نیست باید منتظر بود و دید.

Nima88
03-20-2011, 02:44 AM
اره شکست نواک فردا در برابر نادال رقم میخوره اینو میدونم. نواک باید دید تو clay کورت چطوری بازی میکنه امسال.
البته امیدوارم که همینطوری بشه
جالبه اکثر بچه های سایت حتی دوستای هوادار فدرر که تا دیروز میگفن رافا تو این تورنمنت افتضاح بود الان میگن فردا صد در صد قهرمانه:379:
ولی من نمیدونم چرا از این نواک یه مقدار میترسم
هر چند اگه فردا رافا ببازه چون حریفش نواکه تحمل باختش برام اسونتره
زنده باد رافا
زنده باد نوله

manoochehr
03-20-2011, 02:48 AM
این مشکل زانو جوکو جدی نیست؟ فردا کار دستش نمیده؟

manoochehr
03-20-2011, 02:59 AM
ولی جوکو عجب بازی کرد خدایش . باریکلا بازی کردن روبرو راجر با این شهامت کار هر کسی نیست.

Paymaan
03-20-2011, 09:19 AM
من هنوز معتقدم رافا تو بازی های قبلی آماده نبود ولی جلوی دلپو عالی بازی کرد
من فقط میخوام رافا حق این نوله لوله را بذاره کف دستش

Behnam RF
03-20-2011, 09:34 AM
در دابل هم که هیچی نشدیم:182: ولی همین که راجر بهتر بازی کرد من خوشحالم ،همینطور که گفتید روی سرو خودش مشکل داشت(بر عکس شده) راجر در گرند اسلم به نوله نمیبازه :655:
KING:866:

rezapor
03-20-2011, 09:39 AM
بابا اين حرفها چيه كه ميگيد نوله عجب بازي كرد و تكنيكش بهتر از روجر بود . واقعيت قضيه اينه كه بخاطر بالا رفتن سن روجر (30سالگي)وكم بودن سن جوكو(24سالگي)توي راند سوم ودر كل بعد از 50دقيقيه بازي نفس كم مياره و ميبره و ديگه دنبال توپها نميتونه بدوه . وما طرفدارهاي روجر فدرر عزيز هم بايد با اين واقعيت كنار بيام . هر كس هم اين واقعيت رو قبول نداره ميتونه از يه مربي ورزشي تنيس بپرسه . بخاطر اينكه هنوز روجر توي سرويس از جوكو امتياز ميگيره .فقط توي چپ وراست دويدن دنبال توپ كم مياره . حالا بزاريد يه چند صباحي هم جوكو شماره 2 باشه ،تو دلش نمونه.ببينيم جلوي رافا هم كه هم سنش هست ميتونه تكنيكي بازي كنه.

rezapor
03-20-2011, 09:43 AM
ببخشيد كسي هست كه بتونه راجب جدول آخر هر بازي كه يه سري در صد و اعداد هست وبراي دو بازيكن نمايش داده ميشه .اطلاعاتي بده . خيلي ممنون ميشم.

msh13792
03-20-2011, 10:37 AM
تا بازگشت قدرتمندانه راجر عزیز خداحافظ

manoochehr
03-20-2011, 11:04 AM
بابا اين حرفها چيه كه ميگيد نوله عجب بازي كرد و تكنيكش بهتر از روجر بود . واقعيت قضيه اينه كه بخاطر بالا رفتن سن روجر (30سالگي)وكم بودن سن جوكو(24سالگي)توي راند سوم ودر كل بعد از 50دقيقيه بازي نفس كم مياره و ميبره و ديگه دنبال توپها نميتونه بدوه . وما طرفدارهاي روجر فدرر عزيز هم بايد با اين واقعيت كنار بيام . هر كس هم اين واقعيت رو قبول نداره ميتونه از يه مربي ورزشي تنيس بپرسه . بخاطر اينكه هنوز روجر توي سرويس از جوكو امتياز ميگيره .فقط توي چپ وراست دويدن دنبال توپ كم مياره . حالا بزاريد يه چند صباحي هم جوكو شماره 2 باشه ،تو دلش نمونه.ببينيم جلوي رافا هم كه هم سنش هست ميتونه تكنيكي بازي كنه.

با ختهای راجر اصلا کار به نفس نداره. در ضمن راجر 29 سال داره نه 30 سال. مطمعن باش راجر خودش هر وقت از لحاظ نفس کم بیاره از تنیس خداحافظی میکنه.

7amed
03-20-2011, 11:11 AM
فکر کنم دیگه وقت قهرمانی های راجر سر اومده و قهرمان به پایانش نزدیک شده. و نواک بارها این رو به راجر و دوستانش نشان داده.

شایان نادال
03-20-2011, 11:15 AM
به نظر من دیگه باید راجر بره خونه و بی خیال تنیس بشه
go roger.go to home

Paymaan
03-20-2011, 11:16 AM
صبر کن نوبت ویمبلدون و یو اس اپن برسه بهت میگم دوران کی به سر رسیده

شایان نادال
03-20-2011, 11:19 AM
در ست دوم راجر خیلی خوب بازی کرد ولی تو ست سوم یهو شل کرد اگه همونجوری محکم بازی میکرد بازیو میبرد

Nima88
03-20-2011, 11:21 AM
نواک جون تمام بچه های سایت شاهدن تا اینجا با تمام وجود ازت طرفداری کردم
اما امشب دیگه شرمنده:434:امشب باید ببازی
راستی نواک حال کردم بازم بردیش میدونی که کی رو میگم
بعضی از طرفداراش هنوز باخت قبول ندارن
میگن هر وقت اراده کنه میتونه تو رو ببره:251:شاید نیاز داره روغن عوض کنه:443:

http://up.iranblog.com/images/20zwygzuvb4thguuaem3.jpg (http://up.iranblog.com/images/20zwygzuvb4thguuaem3.jpg)

شایان نادال
03-20-2011, 11:22 AM
صبر کن نوبت ویمبلدون و یو اس اپن برسه بهت میگم دوران کی به سر رسیده
دوست عزیز مگه ویمبلدون و یو اس پارسال یادت رفته:379:

manoochehr
03-20-2011, 11:25 AM
فکر کنم دیگه وقت قهرمانی های راجر سر اومده و قهرمان به پایانش نزدیک شده. و نواک بارها این رو به راجر و دوستانش نشان داده.

نه نه نه . اینا همش بستگی داره به تاکتیک بازی که راجر در نظر میگره برا بازی با جوکو علت های شکستهاش همینه و درصد زیادش بر میگرده به راهکارهای اشتباه مربی.

Paymaan
03-20-2011, 11:42 AM
دوست عزیز مگه ویمبلدون و یو اس پارسال یادت رفته:379:

نه یادم نرفته. تو این یکی دوساله نوسانات فدرر زیاد شده مثلا 2008 سال خوبی برای فدرر نبود ولی 2009 دوباره خوب ظاهر شد. به هر حال من منکر این نیستم که فدرر ضعیف شده ولی معتقدم میتونه برگرده

pouriya.alex
03-20-2011, 11:47 AM
اول از همه برد نوله رو به طرفداراش تبریک میگم.

دیشب شاهد بازی جذابی بودیم راجر دیشب بد بازی نکرد، ولی 2 نکته :

یکی اینکه نمیدونم چرا راجر تو این 3 بازی اخیر با نوله هربار که تو شرایط حساس نوله رو بریک میکنه بلافاصله بعدش بریک میشه و روحیش خراب میشه و بازیو وا میده.

نکته دیگه سرویسای راجر تو این تورنمنت بود که اصلا در حد راجر نبود ! دیشب یکی از معدود دفعاتی بود که
میدیدم Ace راجر کمتر از حریفش بود ! و البته ارورهای وحشتناک تو ستهای اول و سوم !

همه طرفدارا منتظر راجر با قدرت تو میامی هستیم . یک راجر کم ارور مثل ست دوم دیشب .

پیشاپیش سال نو رو هم به همه اهالی سایت تبریک میگم، اگه تو سالی که گذشت کسی از من دلخور شد به بزرگی خودش ببخشه.

Ahoura
03-20-2011, 01:34 PM
به نظر من راجر الان فقط از نظر روحي آماده جنگ با جوكو نيست.

در ست دوم راجر روحيه ي جنگندگي پيدا كرده بود از come on ها و فرياد هايي كه مي زد كاملامشخص بود. اما ست دوم رو كه برد مثل آتيشي شد كه آب مي ريزن روش. نمي دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:379:

در نهايت من تنها دليل شكست راجر رو از دست دادن روحيه ي جنگدگيش مي دونم.

koury
03-20-2011, 02:16 PM
من با بازی که دیشب از نواک دیدم به برد رافا بیش از پیش امیدوار شدم، فکر می کنم هر چقدر هم نواک سال رو بخوبی شروع کرده باشه باز رافا تو این تورنمنت هر بازی بهتر از بازی قبلی شده و شانس زیادی داره تا ترمز پیشروی نوله رو بکشه :434:

البته من نمیگم صد در صد رافا میبره ولی شانس برد رافا رو در دو ست 70-30 میدونم و با یه شروع خوب میتونه نوله رو از نظر روحی تضعیف کنه و سومین ایندین ولزش رو ببره هر چند اگه نوله خدائی نکرده ببره هم باز چیزی از دست نمیدیم چون رافا یه دور از سال 2010 بهتر کار کرده :655:

در صورت قهرمانی رافا 44 مین قهرمانیش رقم میخوره و نوزدهمین مسترزش که ششمین مسترز هارد کورتش خواهد بود و سومین مسترز ایندین ولز که با فدرر برابر خواهد شد.

رافا میتونه یه برد دیگه به 500 برده شدن نزدیک بشه کاری که تا قبل از فصل خاک رس اتفاق نمیفته ولی یه برد هم یه برده :160:

پیش به سوی اولین قهرمانی فصل...

viva rafa
03-20-2011, 02:20 PM
راجر يه جورايي انگار با بي خيالي بازي ميكنه يعني ميگه خوب حالا بردي چيكار كنم
يعني نميخواد به خودش بگه هي راجر عقبي چه عيبي داره داد بزن بدو نترس بابا افت نداره واست ولي انگار همش به خودش ميگه خوب امتيازو گرفتي الان خيلي راحت پسش ميگيرم نيازي به اين كارا نيست

شایان نادال
03-20-2011, 02:25 PM
نه یادم نرفته. تو این یکی دوساله نوسانات فدرر زیاد شده مثلا 2008 سال خوبی برای فدرر نبود ولی 2009 دوباره خوب ظاهر شد. به هر حال من منکر این نیستم که فدرر ضعیف شده ولی معتقدم میتونه برگرده
باشه بشین نگاه کن ببین کی برمیگرده هر وقت برگشت به منم بگو .(یادت نره)

Behnam RF
03-20-2011, 03:50 PM
باشه بشین نگاه کن ببین کی برمیگرده هر وقت برگشت به منم بگو .(یادت نره)
چشم شایان عزیز:655:
من این پستت رو یادم نمیره:443:

delpotro
03-20-2011, 04:02 PM
ما منتظر عیدی هستیم.

http://up.iranblog.com/images/dgau6p09gu05tm9hlwsc.jpeg

PowerVu
03-20-2011, 04:20 PM
درود
ما که از دیدن بازی ها محرومیم :240:
نمیدونم آیا ان تی وی اسپور بازی فینال رو پخش خواهد کرد همانگونه که پاور جان گفته:379:

سلام دوست خوبم.
ان تی وی اسپور ترکیه حتی بدون اعلام قبلی نیمه نهایی رافا رو هم پخش کرد منتها نصف شب بود! نزدیکای سحر! به دلیل پخش فوتبال، احمق ها بازی نیمه نهایی رو با تاخیر پخش کردند!

امیدوارم امشب دیگه مستقیم نشون بدن.

manoochehr
03-20-2011, 04:22 PM
ما منتظر عیدی هستیم.

http://up.iranblog.com/images/dgau6p09gu05tm9hlwsc.jpeg

از برد ماتادور امشب مطمعن باش. خیالت راحت.

PowerVu
03-20-2011, 04:28 PM
جالبه. تیم دولگاپولوف و ملیس که موفق شده بودند با شکست دادن باب و مایک برایان، بهترین تیم دوبل جهان در تاریخ رو از این مسابقات حذف کنند موفق شدند به قهرمانی هم برسند. لابد به خودشون گفته بودند حالا که بهترینهای دوبل رو بردیم، به کمتر از قهرمانی رضایت نمی دیم!

فکر کنم اولین بار هست که با همکاری هم یه تورنمنت رو قهرمان می شن.

من بازیشون رو ندیدم اما حدس می زنم دولگو همه کاره بوده چرا که حتی تو بازی های انفرادی همیشه با راکتش ضربه های نامتعارف و غیر قابل تشخیص می زنه.

دولگو مثل رآنیچ داره با سرعت خیلی زیادی پیشرفت می کنه گرچه رآنیچ بسیار بهتر نشون داده تا به حال.

S.A.IVI.A.N
03-20-2011, 06:17 PM
با سلام
میخوام اولین پستم رو تو این تاپیک بدم.مجبورم هرچی حرف دارم بگم.پیشاپیش اگه خسته شدید معذرت!:434:

رافا با آمادگیه نصفه نیمه حاضر شده در ایندین ولز.اما تو بازی آخر نشود داد که که حتی با آمادگیه 70% هم میتونه قهرمان بشه! سرویس رافا افت زیادی داشته،فورهندش کمکی سرعت و سنگینی خودشو نداره اما باز هم تعیین کننده هست!
----------------------------------------------------------------
کوارتر فینال :
رافا - کارلویچ

به نظر من رافا در این بازی از بازی ها قبلی بهتر بود.از همه لحاظ
فورهند رافا تا قبل از این بازی خیلی محتاط بود،یعنی زیاد به گوشه زمین زده نمیشد اما این بازی کمک کرد تا فورهند به فرم خودش برگرده!
ست اول رافا خیلی بد ریترن میکرد.اما هرچه از بازی گذشت ریترن رافا بهتر شد تا جایی که ست سوم امیدوار کننده بود.نمیدونم چرا رافا همیشه سرویس دوم رو هجومی و آنرایز ریترن نمیکنه.کاری که در بازی دلپونی به خوبی انجام داد.

راجر-استان
باز هم یه بازی دیگه از این دو تا دیدم و این سوال تو ذهنم پررنگ تر شد که بازیه این دو تا همیشه بودار بوده!
قبل از بازی میدونستم و گفتم که راجر راحت بازی رو میبره در حالی که استان در این تورنمنت بسیار آماده بود.چون بارها شده که استان رو اوج بوده اما مقابل راجر حتی تلاش نکرده که فقط خوب باشه!
تو این 2/3 سال هر بازی که از اینا دیدم این جوری بوده.غیر از مونت کارلو !که اون تورنمنت رو سال بعدش اصلا راجر شرکت نکرد!
واورینکا حتی بلد نبود خوب نقش بازی کنه.چه مضحک سر تکون میداد:350:
رولند گاروس پارسال و استرالیا امسال هم از این بازی ها بود اما این بازی دیگه آخرش بود!
آیا استان همیشه خودش رو فدای دوستش کرده؟:379:
---------------------------------------------------------------------------------
سمی فینال:

رافا-دلپونی:
باید اعتراف کنم انتظار این بازیه خوب را تا این حد از رافا نداشتم.همه چیز خوب بود جز سرویس که از اول تورنمنت داغون بوده!
هنوز شگفت زده هستم از ریترن و بکهند رافا.دو فاکتوری که همیشه دغدغه من بوده ، تو این بازی عالی بود و هنوز هم ذوق زده هستم !
اعتقادم بر اینه که بازی با کارلویچ باعث شد ریترن رافا وضع بهتری به خودش بگیره.رافا با ریترن هجومی بار ها دلی رو تنبیه میکرد و کنترل رالی رو در دست میگرفت.جالب اینه که دلپونی 68% سرویس اول زده بود که از این فقط 60% رو امتیاز گرفت که نشون میده در سور اول هم رافا ریترن خوبی داشته و همینطور هم بود!
بکهند رافا باور نکردنی بود.اگه بگم پا به پای فورهند دلپوترو در رالی میومد و حتی اغلب موفق بود سخنی به گزاف نگفتم.
فورهند رافا هم این بازی از بازیا قبلی بهتر بود هرچند هنوز کمی فاصله داره.آمار وینر فورهند و آنفورسید ارور فورهند نشون میده که بهترین فورهند رو چه کسی داشت! در تفاوتی چشم گیر! رافا خیلی راحت با فورهندش Take the ball early میکرد!

راجر - نواک:
باز هم نواک بازی رو برد.اما این بار نزدیک تر!
به نظر من فرقش با دو بازی قبلی این بود که نواک کمتر از بکهند راجر استفاده کرد.ست اول که کاملا اینطور بود! ست دوم و سه هم زمانی که بازی حساس میشد نواک توپ رو به بکند راجر میفرستاد. از حق هم نگذریم راجر بکهند خوبی هم داشت و کمتر ارور میداد. نسبت به دو بازی قبلی! اگه تو استرالیا 80% و در دبی 82% توپ ها سمت چپ کورت راجر بود این بازی فکر کنم درصد کمتری داشت!
نواک مقابل راجر روحیه خوبی داره و این باعث پیروزیش میشه!

-------------------------------------------------------------------------------------
فینال:

بازیه خوبی خواهد شد اما در نتیجه به نظر من یک طرفه خواهد شد!
با توجه به بازیه رافا مقابل دلپونی، به نظر من اگه رافا مثل اون بازی ریترن کنه و بکهند سولیدی داشته باشه به احتمال بسیار زیاد در دو ست بازی رو خواهد برد!
به اعتقاد من رافا ابزارهایی داره که میتونه حتی نواک آماده رو ببره! بکند نواک مقاوم تر از دلپوترو نیست! سرویس نواک خطر کمتری داره! همچنین نواک دفاع خیلی خوبی نداره و رافا میتونه با فورهند تعیین کنندش توپ رو از دفاعش عبور بده!

در پایان پیروزی رافا و نواک رو در سمی با تاخیر تبریک میگم به دوستارانشون.به امید بازیه جذاب و قهرمانیه رافای عزیزم

سپاس...!

PowerVu
03-20-2011, 07:44 PM
همونطور که گفتی صداش خیلی شبیه جانی مک هست و فوق العاده هم خوب گزارش می کنه!! حداقل مثل دیگران حرف مفت نمیزنه که جای شکرش باقیه (امیدوارم جیسون رو برای میامی داشته باشیم)...

گفتی کریس بردنــَم داغ دلم رو تازه کردین کوروش جان. خیلی میره رو اعصاب سر طرفداری از یک تنیسور و تغییر 180 درجه ای در ادامه بازی. تکه کلامش هم WOoOW و !That's AMAZING هست!

فکر کنم یه جایی خوندم که چون جیسون با مقیاس اندازه گیری سرعت و طول در امریکا راحت نیست، در این مسترزها گزارش نمی کنه. (آخه گویا همین گزارشی که ما می شنویم رو، برای Tennis Channel خود امریکا هم پخش می کنند. البته همیشه این طور نیست) بنابراین شاید جیسون برای مایمی هم نیاد. اما خدا کنه که اینطور نباشه!

راستی دقت کردین که داگ اَدلـِـر در این اواخر تورنمنت IW به طرز عجیبی غیبش زد؟ امیدوارم حالش خوب باشه.

koury
03-20-2011, 08:53 PM
داگی ادلر هم جزو گزارشگرای مورد علاقه ی منه و فکر کنم برای هفته ی دوم مسابقات نمیمونه یا گزارش نمی کنه چون سالهای قبل هم هفته به هفته یکی دو نفرشون عوض میشدن ولی متاسفانه روبی کونیگ گویا سرقفلی Commentary Booth هست و هر هفته باید حتما اونجا باشه :434: بهر حال فکر کنم برای یه هفته از مسابقات میامی ادلر هم باشه ولی جیسون رو مطمئن نیستم :240:

Behnam RF
03-20-2011, 09:27 PM
گفتی کریس بردنــَم داغ دلم رو تازه کردین کوروش جان. خیلی میره رو اعصاب سر طرفداری از یک تنیسور و تغییر 180 درجه ای در ادامه بازی. تکه کلامش هم WOoOW و !That's AMAZING هست!

فکر کنم یه جایی خوندم که چون جیسون با مقیاس اندازه گیری سرعت و طول در امریکا راحت نیست، در این مسترزها گزارش نمی کنه. (آخه گویا همین گزارشی که ما می شنویم رو، برای Tennis Channel خود امریکا هم پخش می کنند. البته همیشه این طور نیست) بنابراین شاید جیسون برای مایمی هم نیاد. اما خدا کنه که اینطور نباشه!

راستی دقت کردین که داگ اَدلـِـر در این اواخر تورنمنت IW به طرز عجیبی غیبش زد؟ امیدوارم حالش خوب باشه.

پاور جان اگه یادت باشه پارسال گزارش کرد و لذت بردیم:655:
راستی کسی میدونه برای tennistv.com چه کسی گزارش میکنه؟

Mohammad
03-20-2011, 09:30 PM
بابا داگ و این یارو سم گزارشگر نیستند، این سم گور که هیچ چیز خاضی نمیگه به جز یه سری آمار و ارقام ساده، اطاعات فنی هم که اصلا نداره. من با رابی بیشتر حال میکنم. هر چند به نظرم دیگه خیلی میخواد برای همه چی فرمول دربیاره یا وقتی یکی مثلا به فورهند رافا حمله میکنه هی اون تئوریشو در مورد حمله کردن به فورهند رافا تکرار میکنه، ولی در کل از این داگ و اون گور خیلی بهتره.
---------------------------
سامان جان راستی نواک به نظر من یکی از بهترین دفاع های دنیا رو داره، تازه نکته مثبت دفاعش اینه که در بدترین شرایط دفاعی هم عمق ضرباتش رو از دست نمیده به خصوص از سمت بکهند.

Behnam RF
03-20-2011, 09:35 PM
همین الان با چند نفر از دوستام میز گردی داشتیم ،که نتیجه گیری کردیم اگر نواک قهرمان شود بیشتر به نفع راجر خواهد بود.

koury
03-20-2011, 10:03 PM
بابا داگ و این یارو سم گزارشگر نیستند، این سم گور که هیچ چیز خاضی نمیگه به جز یه سری آمار و ارقام ساده، اطاعات فنی هم که اصلا نداره. من با رابی بیشتر حال میکنم. هر چند به نظرم دیگه خیلی میخواد برای همه چی فرمول دربیاره یا وقتی یکی مثلا به فورهند رافا حمله میکنه هی اون تئوریشو در مورد حمله کردن به فورهند رافا تکرار میکنه، ولی در کل از این داگ و اون گور خیلی بهتره.
---------------------------
سامان جان راستی نواک به نظر من یکی از بهترین دفاع های دنیا رو داره، تازه نکته مثبت دفاعش اینه که در بدترین شرایط دفاعی هم عمق ضرباتش رو از دست نمیده به خصوص از سمت بکهند.

آخه روبی خیلی تکراری حرف میزنه و هر چی تو چنته داره تو تمام مسابقات هی میگه!! اینطور نیست که اطلاعات جدیدی بده و جدا از این هم آدم فوق العاده دم دمی هست و هر کی خوب بازی کنه از اون تعریف می کنه!! اصل گزارش باید بی طرف باشه ولی این همش دنبال طرفداری از یه شخص خاصه :3t1:

در مورد نواک هم موافقم بعد از رافا و موری بهترین دفاع رو بنظر من همین نواک داره بخصوص سمت بکهندش که تو حالت Stretched خیلی خوب Pass می کنه و توپ رو عالی Retrieve می کنه :441:

PowerVu
03-20-2011, 10:20 PM
داگی ادلر هم جزو گزارشگرای مورد علاقه ی منه و فکر کنم برای هفته ی دوم مسابقات نمیمونه یا گزارش نمی کنه چون سالهای قبل هم هفته به هفته یکی دو نفرشون عوض میشدن ولی متاسفانه روبی کونیگ گویا سرقفلی Commentary Booth هست و هر هفته باید حتما اونجا باشه :434: بهر حال فکر کنم برای یه هفته از مسابقات میامی ادلر هم باشه ولی جیسون رو مطمئن نیستم :240:

کوروش جان حالا که بحث گزارشگرا شد بگذار من یه سوالی بپرسم. یکی از گزارشگرهای مسن هست که من اسمش رو نمی دونم. شاید شما و دیگر دوستان بدونین کیه. برای یورواسپورت گزارش می کنه و تکه کلامش هم !I See Some Federer in him هست. اگر بازیکنی خوب بازی کنه می گه: "من تو بازی این تنیسور یه کم فدرر می بینم!" همیشه در حال و هوای قدیم هست و خیلی از این جور تشبیهات از سمپراس و آغاسی به کار می بره. فینال یو اس اوپن 2009 بین فدرر و دل پاترو رو هم برای یورواسپورت گزارش کرد. ضمناً اینی که می گم سایمون ریــد، جان لوید، اندی باب فیش، یا دیوید مرسر نیست. یکی دیگست.

راستی خوشحال می شم نظرتون رو راجع به این مفسرهای بالایی و همچنین مفسرهای اسکای اسپورتس و کلاً بریتانیا بدونم. مثل مارک پچی، تریسی آستِن (خانم)، پیتر فلمینگ، گرِگ روزدسکی یا Barry Cowan.

ضمنا یه گزارشگر امریکایی هست که اسپانیایی هم بلده و مخصوصاً در تورنمنت های Latin America's Golden Swing بیشتر از هر زمانی صداش رو می شنویم با نام Kevin Skinner که خیلی مسلط گزارش می کنه گرچه Tone صداش یه نواخته و به عنوان مثال David Ferrer رو، عین خود اسپنیش ها، داوید فررررر تلفظ می کنه.

این خانم Annabel Croft هم خیلی گزارشش ضعیفه (فقط تو دبی و WTA Final) گزارش می کنه. و فقط به درد اجرای همون Game, Set and Mats میخوره فکر کنم.

راستی تا یادم نرفته بگم که گزارش و صدای Mary-Joe Fernandez و Lindsay Davenport به نظرم خیلی گیرا و خوبه.

PowerVu
03-20-2011, 10:23 PM
راستی کسی میدونه برای tennistv.com چه کسی گزارش میکنه؟

همون گزارشگرایی که برای World Feed گزارش می کنند. یعنی همینایی که تو کانالهای الجزیره ازشون گزارش و تفسیر می شنویم.

PowerVu
03-20-2011, 10:31 PM

من کلا یه علاقه خاصی به گزارشگرای امریکایی دارم اما

داگ درسته که خیلی احساسی هست اما چون خودش تنیسور بوده دقیقا حال و حس بازی رو می دونه.

سم گُر از اون دسته گزارشگرایی هست که خیلی صداش خوبه و در واقع نون صداش رو می خوره و ضمنا بی طرف هست. گرچه تنیس رو مثل جیسون بلد نیست اما به نظرم کارش خوبه.

رابی یه Under Dog در برابر جیسون محسوب می شه. من الان که گزارشش رو می شنوم میبینم که خیلی سعی می کنه از Hintهایی که در زمان طولانی همکاری با جیسون ازش یاد گرفته تو گزارشش استفاده کنه. حتی بعضی مواقع رسماً تکه کلام های جیسون رو به کار می بره مثل (Decent). ضمناً از تکه کلام های John LLOYD نیز استفاده می کنه مثل Just Over Cooked it در زمانی که مثلا طرف دراپ شاتش رو خراب می کنه!

رابی خیلی خوبه اما از این و اون زیاد تقلب می کنه و برای Enthusiastهایی که همه گزارشها رو دقیق دقیق گوش می دند دستش رو شده : )

koury
03-20-2011, 10:37 PM
کوروش جان حالا که بحث گزارشگرا شد بگذار من یه سوالی بپرسم. یکی از گزارشگرهای مسن هست که من اسمش رو نمی دونم. شاید شما و دیگر دوستان بدونین کیه. برای یورواسپورت گزارش می کنه و تکه کلامش هم !I See Some Federer in him هست. اگر بازیکنی خوب بازی کنه می گه: "من تو بازی این تنیسور یه کم فدرر می بینم!" همیشه در حال و هوای قدیم هست و خیلی از این جور تشبیهات از سمپراس و آغاسی به کار می بره. فینال یو اس اوپن 2009 بین فدرر و دل پاترو رو هم برای یورواسپورت گزارش کرد. ضمناً اینی که می گم سایمون ریــد، جان لوید، اندی باب فیش، یا دیوید مرسر نیست. یکی دیگست.

راستی خوشحال می شم نظرتون رو راجع به این مفسرهای بالایی و همچنین مفسرهای اسکای اسپورتس و کلاً بریتانیا بدونم. مثل مارک پچی، تریسی آستِن (خانم)، پیتر فلمینگ، گرِگ روزدسکی یا Barry Cowan.

ضمنا یه گزارشگر امریکایی هست که اسپانیایی هم بلده و مخصوصاً در تورنمنت های Latin America's Golden Swing بیشتر از هر زمانی صداش رو می شنویم با نام Kevin Skinner که خیلی مسلط گزارش می کنه گرچه Tone صداش یه نواخته و به عنوان مثال David Ferrer رو، عین خود اسپنیش ها، داوید فررررر تلفظ می کنه.

این خانم Annabel Croft هم خیلی گزارشش ضعیفه (فقط تو دبی و WTA Final) گزارش می کنه. و فقط به درد اجرای همون Game, Set and Mats میخوره فکر کنم.

راستی تا یادم نرفته بگم که گزارش و صدای Mary-Joe Fernandez و Lindsay Davenport به نظرم خیلی گیرا و خوبه.

پاور جان اگه اشتباه نکنم منظورت Frew Mcmillan هست که معمولا بعنوان Guest در اغلب مسابقات برای یورواسپورت گزارش می کنه!!

والا من اسکای اسپورتس و دیگر شبکه های بریتانیائی رو ندارم و فقط تو ویمبلدون که دوبی و الجزیره اسپورت از BBC پخش می کنن صداشون رو میشنوم که صدا و نحوه ی گزارش جان لوید و جانی مک رو بیشتر از بقیه میپسندم... تابحال گزارش لیندزی داونپورت رو نشنیدم ولی باهات در مورد مری جو فرناندز موافقم صداش و گزارشش خیلی گیراس :655:

اون کوین اسکینر هم اگه اشتباه نکنم تو یو اس اپن هم الجزیره صداش رو پخش میکرد که از اونم خوشم میاد البته به لهجه ی اسپنیشش دقت نکردم ولی به موقع و مفید گزارش می کنه :441:

تریسی آستن هم بیشتر برای WTA گزارش می کنه که از صداش خوشم نمیاد، آنابل کرافت هم که عین تنیس هیچی از گزارشگری حالیش نیست و همون بهتر کمتر گزارش بکنه، تو اجرای برنامه ی متس هم من باربارا شت رو بیشتر میپسندم :655:

تو یورواسپرت بغیر از سایمون رید من از گزارش های Jo Dury خوشم میاد که خیلی فنی صحبت می کنه ولی متاسفانه اغلب با کریس برادنام میفته که گزارش خوبش رو خنثی می کنه :251:

Mohammad
03-20-2011, 11:04 PM
من کلا تیم رابی و جیسون رو دوست دارم، مخصوصا که به گنجینه اطلاعات هاک آی هم دسترسی دارند و کلا خیلی از آمار و ارقام ملموس برای تحلیل استفاده می کنند، حتی من دیدم جیسون تو بعضی از سایتها تحلیل می نویسه آمار و ارقام جالبی ارائه میده.

koury
03-21-2011, 02:24 AM
اول از همه سال نو رو به همه ی دوستان تبریک میگم،

اگه کسی فهمید از وسط ست دوم ببعد چه بلائی سر رافا اومد به ما هم بگه!! فقط خدا کنه این ضرب المثلی که میگن سالی که نکوست از بهارش پیداس برای رافا اتفاق نیفته درست سر سال نوی ما گند زد به اعصابمون :350:

manoochehr
03-21-2011, 02:25 AM
قهرمانی جوکو رو به تمام هواداراش تبریک میگم.عید نوروز هم به کل دوستان تنیس تاکرز تبریک میگم.

Pouya
03-21-2011, 02:28 AM
قهرمانی به حق نواک رو که مقارن با اتمام سال پیش و شروع امسال بود به طرفداراش تبریک میگم .همگی سال خوبی داشته باشین:655:

Afshin
03-21-2011, 02:28 AM
قهرمانی نواک رو به طرفداراش تبریک میگم.
ضمنا عید همتون مبارک ، امیدوارم که همگی سال خوبی رو پیش رو داشته باشید.

viva rafa
03-21-2011, 02:29 AM
عيدتون مباركككككككككك
رافا باخت هيچ بهانه اي هم نيست
به تمامه طرفدارايه نواك تبريك ميگم
نه رافا ضعيف بود نه نواك خيلي ضعيف
رافا خودش بد بازي كرد باخت هيچ بهانه اي هم نيست
ولي به قوله دوستمون اگه كسي فهميد چه بلايي سرش اومد يهو به ما هم بگه:434:

Sajad
03-21-2011, 02:34 AM
من هم به خودم و تمام طرفدارای نواک تبریک میگم بهترین عیدی رو نواک بهم داد

Afshin
03-21-2011, 02:35 AM
25 درصد سرو اول تو یه ست ؟ نه جان من 25 درصد ؟!!!
درسته نوله خوب ریترن میکنه ، ولی چرا باید تا این حد درصد سرویس اول حریفاش افت بکنه ؟!

viva rafa
03-21-2011, 02:36 AM
به هر حال قرار نيست هميشه همه جاما ماله نادالو راجر باشه بقيه طرفدارا هم دل دارنا

Mohammad
03-21-2011, 02:42 AM
اول سال نوی همگی دوستان مبارک باشه، بعدش هم قهرمانی نوله رو به هواداراش تبریک میگم.
کوتاه در مورد بازی هم، واقعا منم نمی فهم چرا رافا بعضی وقتها اینجوری میشه، نواک کاملا خودش رو شکست خورده میدید، ولی یهو ورق برگشت. به هر حال بازی برد و باخت داره.

roli
03-21-2011, 02:50 AM
بنده هم عیدو به همه دوستان تبریک میگم.
قهرمانی نواک هم به طرفداراش تبریک میگم. ضمناً نادال بازیه بردرو باخت که این برخلاف روحیه رافاست چون رافا همیشه بازیه باختو با برد عوض میکرد.
یه صحبتم با راجر دارم : راجرجون برو خوب تمرین کن که دیگه حریفات یکی دوتا نیستن الان همه دیگه شاخ شدن.

Mohammad
03-21-2011, 02:51 AM
راستی دم نواک گرم، یه جمله ای گفت که هرگز به فدرر نگفته بود. نوش جونت باشه قهرمانی :655:

Afshin
03-21-2011, 02:55 AM
راستی دم نواک گرم، یه جمله ای گفت که هرگز به فدرر نگفته بود. نوش جونت باشه قهرمانی :655:

تو مصاحبه ی قبل از بازیش با راجر توی استرالیا گفته بود راجر بهترین تنیسوره تاریخه
ضمنا نواک با راجر زیاد رابطه ی خوبی نداره و طبیعیه که همچین حرفی بزنه و طبیعیه که تو هم ذوق بکنی :443:

Mohammad
03-21-2011, 03:02 AM
هــــــــــــرگـــــــــــــــــــز، همیشه در مورد راجر یا میگه "احتمالا" یا میگه "یکی از". ولی در مورد رافا با قطع و یقین گفت :160:

Afshin
03-21-2011, 03:09 AM
هــــــــــــرگـــــــــــــــــــز، همیشه در مورد راجر یا میگه "احتمالا" یا میگه "یکی از". ولی در مورد رافا با قطع و یقین گفت :160:

در مورد رافا هم گفت "به نظر من " بهترینه
در مورد راجر هم دقیقا یادمه که گفت ، " همه اونو به خوبی میشناسیم ، بهترین در تاریخه "
البته زیاد هم مهم نیست ، مشخصه که چرا این حرف رو زده :443:

Mohammad
03-21-2011, 03:09 AM
راستی رافا و نواک فردا بازی نمایشی دارن تو بوگوتا، کی میخوان برن اونوقت؟ :434:

Afshin
03-21-2011, 03:13 AM
نمیرن :434:

M∂hdi
03-21-2011, 03:19 AM
تبریک میگم به طرفداران جوکر
هجدهمین پیروزی متوالی با قهرمانی در ایندین ولز همراه بود .

PowerVu
03-21-2011, 04:52 AM
من هم به نوبه خودم قهرمانی نواک رو خدمت همه طرفدارانش صمیمانه تبریک می گم. نواک از قهرمانی پارسال در دیویس کاپ حسابی غوغا کرده و همینطور داره میره جلو. این قهرمانی هم حقش بود چرا که تونست بهترین های جهان (فدرر و نادال) رو با اقتدار و پشت سر هم ببره.

رافا هم متاسفانه ضعیف بازی می کنه و حقش غیر از باخت چیزی نبود! برای برد و مخصوصا قهرمانی نمیشه فقط چند دقیقه خوب بود! سرویسش خیلی بگیر نگیر داره و همیشه در حال Struggle هست! (برعکس فدرر) و ضرباتی که همیشه ازش Winner انتظار داشتیم، همگیشون امشب تبدیل به Unforced Error شدند!

راستی عمو تونی نادال، در این تورنمنت اصلا نبود (گویا به امریکا نیامده)
خلاصه پشت پرده رافا همیشه برام سوال برانگیزه! از قبل از شروع بازی دوارمـَن به بعد رافا خوب نبوده. امیدوارم این افت کیفیت هیچ دلیلی خارج از مسائل تنیسی نداشته باشه.

آرزو می کنم این تلنگر خیلی جدی، برای رافا درس خوبی باشه چون امثال جوکوویچ و سودرلینگ و ماری تعدادشون داره زیاد می شه و امتیازهای زیادی هست که ماتادور باید ازشون امسال دفاع کنه!

کاش مثل مربی های فوتبال ایران کسی بود که به رافا :: شـوک :: بده!:240:
ضمن اینکه رافا به تمرین تمرین و تمرین احتیاج مبرمی داره، باید کسی پیدا شه که روی مسائل روحی ماتادور کار کنه! من در این تورنمنت اصلا خنده از ته دل ندیدم! همه ش تحت فشار و استرس به نظر می رسید و به قول Peter Dunnigan گزارشگر استرالیایی چنان Dug a Hole For Himself که برای بیرون اومدن ازش به مشکل برخورده بود! این بود که بعد از برد در یک بازی ساده برابر کارلوویچ که خودش سختش کرد، اونجوری احساساتی شد تا از فشار روانی وارده خلاص شه!

رافا اگر می دونستی به عنوان یکی از قطره های اقیانوس عاشقات، قلبم همیشه برات با تمام وجود می تپه، آیا باز هم اینطوری بازی می کردی؟ آیا در مسیر کسب آمادگی ذره ای سهل انگاری می کردی؟

Behnam RF
03-21-2011, 07:43 AM
من هم قهرمانی نوله رو به طرفدارانش و خودش تبریک میگم:441:از دیویس تا حالا هیچ کسی جلودار نواک نیست.
من ست اول رو فقط دیدم،رافا خوب بود،ولی الان اومدم دیدم باخته تعجب کردم ،به هر حال در جدول این نتیجه به نفع راجر خواهد بود(راجر هم که جلوی نوله عالی بازی کرد:441:فقط بد سرو زد که اونم در میامی حله)
پیش به سوی میامی و این دفعه دیگه نواک عزیز باید اولین شکستش رو در این فصل تجربه کنه:66:

Paymaan
03-21-2011, 07:49 AM
آقا ما پیش بینی رو درست گفتیم امتیاز مارو بدین بریم

Fakhruddin
03-21-2011, 09:31 AM
قهرمانی رو به طرفداران نوله تبریک میگم.
رافا جونم اشکال نداره:243:.با قدرت پیش به سوی میامی :441:

Farid
03-21-2011, 09:37 AM
قهرمانی Djokovic را به تمامی هوادارانش تبریک میگم.

Ahoura
03-21-2011, 11:05 AM
اول از همه قهرماني نوواك رو به هواداراش تبريك مي گم. فكر كنم نادالي ها فهميدن كه نوواك چقدر رو فرمه و اون شكست ها تقصير راجر نبوده. هر چند من معتقدم اگر راجر روحيه ي جنگندگي هميشگيشو داشت بازي رو مي برد.

Nima88
03-21-2011, 12:39 PM
منم قهرمانی نوله تبریک میگم وهمینطور عیدو
از باخت رافا ناراحتم اما قهرمانی حق نوله بود

Hatam
03-21-2011, 12:58 PM
من هم به نوبه خودم قهرمانی نواک رو خدمت همه طرفدارانش صمیمانه تبریک می گم. نواک از قهرمانی پارسال در دیویس کاپ حسابی غوغا کرده و همینطور داره میره جلو. این قهرمانی هم حقش بود چرا که تونست بهترین های جهان (فدرر و نادال) رو با اقتدار و پشت سر هم ببره.

راستی عمو تونی نادال، در این تورنمنت اصلا نبود (گویا به امریکا نیامده)

به نظر من سه هفته دیگه که فصل خاک شروع میشه و بعدش چمنه به ضرر نوواک تموم میشه چون ریتم بازیشو توی هارد از دست میده دقیقا مثل 2008 که قهرمان ایندین ولز و استرالیا شد ولی بعدش افت شدید کرد درسته که توی چمن و خاک نتایج خوبی داره ولی هنوز درحدی نیست که بتونه توی چمن و خاک رافا و راجرو اذیت کنه

هر سال واسه میامی و اندین ولز نمیاد نمیدونم دلیلش چیه شاید توی این دو شهر ممنوع الوروده!!!

koury
03-21-2011, 01:09 PM
زمان المپیک 2008 تو یه سایت خوندم که عموی رافا برای فصل هارد کورت آمریکا و مسابقات شرق آسیا نمیاد و گویا این مدت در کنار خانوادش میمونه و بجاش فرانسیسکو میاد!! احتمالا بخاطر بعد مسافت هست که ترجیح میده تو اروپا بمونه...

!GH-9924
03-21-2011, 02:41 PM

اول از هم عيد رو به همگي تبريك بگم.و اميدوارم همگي سال خوبي رو داشته باشين.

محمد جان اتفاقا اين گفته نواك براي منم جالب بود،چرا كه تو خلي از محاصبه هاش همين حرف رو راجب راجر زده بود.(هر چند كه جمله مهمي هم نبوده)

در كل شايد راجر چند بار يه تيكه هايي به نواك انداخته،اما واقعا نواك هميشه احترامش رو به راجر نگه داشته و اين اخلاقش رو خيلي دوست دارم.

Mohammad Reza
03-21-2011, 08:21 PM
قهرمانی نوله رو تبریک میگم.
سال نو رو تبریک میگم.
خسته نباشی به نادال.
با اینکه بازی رو ندیدم.
با اینکه عید تلخی رو داشته.
امیدوارم ادامه تور امسال با بازی های هیجان انگیزی همراه بشه...و سال خوبی رو داشته باشید.

M∂hdi
03-21-2011, 08:47 PM
نقطه عطف ایندین ولز؛ حضور بیش از 350هزار تماشاگر در طول دو هفته ، رشد ده برابر نسبت به اغاز رویداد در سال 1976

سی و ششمین دوره BNP Paribas Open موفق ترین مسابقات در تاریخ خود بود ، و نقطه عطف آن با حضور 350،086 طرفدار رقم خورد . در شش سال گذشته این روند صعود ثابت داشته و مسابقات در موقعیت مستحکم به عنوان پنجم جهان (بعد از گرنداسلم ها) قرار دارد .تعداد تماشاگران نسبت به اغاز این رویداد در سال 1976 بیش از ده برابر افزایش یافته است،در اولین دوره مسابقات 30 هزار نفر حضور یافتند .علاوه بر رکورد تماشاگر، مسابقات ایندین ولز برای نخستین بار در جهان اقدام به ارائه هاک‌ آی، تکنولوژی پخش و نمایش ویدئو در همه کورت های بازی کرد . سال آینده BNP Paribas Open برای 05-18 مارس 2012 ، در باغ تنیس ایندین ولز برنامه ریزی شده است، و دوباره بیش از 300 تن از بهترین بازیکنان جهان در کلیفرنیا حاضر خواهند بود .

تغییرات مهم رنکینگ مردان پس از پایان مسابقات : صعود نواک به رده دوم | سقوط 22 پله ای لیوبیچیچ | دل پوترو در جایگاه 51 با 39 رده پیشرفت.

تغییرات مهم رنکینگ زنان پس از پایان مسابقات : افزایش فاصله (حدودا) هزار امتیازی وزنیاکی نسبت به نفر دوم،کیم | بارتولی در جمع ده نفر برتر دنیا با صعود 7 پله ای | سقوط رادوانسکا به رده 14 | شاراپووا در جایگاه 13

مصاحبه تنیسورهای فینالیست :

[/URL]http://www.irfreeup.com/images/06935457337147071035.jpg (http://www.irfreeup.com/images/06935457337147071035.jpg)

"من فکر نمی کنم کسی ضربه ناپذیر است" قهرمان آزاد استرالیا گفت . من در بهترین دوران زندگی‌م "در زمین تنیس" هستم . اما هیچ کس اسیب ناپذیر نیست . با این حال شما تنها برای بهترین بازی خود در هر مسابقه تلاش می کنید . نواک از اعتماد به نفس می گوید، او ست دوم و زمانی که 5-3 پیش بود و برای گرفتن اولین ست از نادال تلاش می کرد را "بسیار مهم" ارزیابی می کند

"تفاوت امروز از نظر من ضربات سرو بود" شماره یک جهان گفت . درست است من با سختی کمتری در اولین ست بازی کردم، اما فکر می کنم همه چیز بخاطر سرو بود .پس فقط به او تبریک می گویم . فکر می کنم او بهترین شروع ممکن از اغاز یک فصل را داشته . او (جوکوویچ) خوب بازی می کند

http://www.irfreeup.com/images/89960060537917655201.jpg (http://www.irfreeup.com/images/89960060537917655201.jpg)

"در ست سوم فقط سرم را سرد نگه داشتم" قهرمان ایندین ولز زنان گفت. ما رالی های طولانی و بسیاری داشتیم اما من برنده بیرون آمدم . این چنین رویدادی شگفت انگیز است . در حال حاضر مشتاقانه منتظر هستم تا سال اینده در اینجا بازی کنم. ماریون، تورنمنت فوق العاده ای در این هفته داشت، خطاب به حریف فرانسوی : متاسفم که در فینال شما را شکست دادم . مطمئن هستم که در مسابقات اینده بازیهای خوبی خواهیم داشت . برای من واقعا ویژه است . تشکر از همه برای حمایتشان ، به خصوص جمعیت ، من درک انها را خیلی دوست دارم.

"متاسفم، در حال حاضر کمی اشک می ریزم، اما بیشتر به دلیل خستگی - کرولاین، تو باعث شدی من امروز واقعا خسته شوم!" بارتولی، تنیسور فرانسوی در مراسم کنار زمین گفت."کرولاین، شما باید به خودتان بسیار افتخار کنید، برای شما ارزوی موفقیت در اینده دارم. می دانم که هدف شما گرنداسلم است، مطمئن هستم که شما خیلی زود آنرا دریافت می کنید .پس از اولین ست بازی من خیلی بهتر شد" . فینالیست 2007 ویمبلدون که در بکهند و فورهند به صورت دو دستی ضربه می زند بهترین بازی خود تاکنون را ست دوم فینال ذکر می کند ."من می خواهم این روند را حفظ کنم ، مطمئن هستم که بهبود می یابد و حتی بازیکن بهتری می شوم".

بارتولی از شش سالگی بازی تنیس را اغاز کرد . پدرش، والتر کار خود را به عنوان دکتر ترک کرد تا کاملا به مربی دخترش تبدیل شود زمانی که در سال 2001 ماریون با شکست دادن کوزنتسوا در سه ست عنوان قهرمانی جوانان آزاد امریکا را کسب کرد .پدر او پس از تماشای دیدار کلاسیک آزاد فرانسه 1992 که مونیکا سلز، استفی گراف را شکست داد تصمیم گرفت سبک بکهند-فورهند دو دستی را به دخترش اموزش دهد، سبک بازی ماریون نزدیک ترین نسبت را به مونیکا سلز دارد که نفوذی قوی در بارتولی به عنوان بازیکن جوان داشت هر چند بر خلاف او تنیسور فرانسوی با دست راست بازی می کند . او عاشق حیوانات‌ست و گربه خانگی دارد که کُلینت صدایش می زند. او یک برادر دارد که عضو ارتش فرانسه است.گاندی برای او یک چهره مهم به عنوان مبارزه برای صلح به شمار می رود . راجر فدرر مورد تحسین اوست . مادرش سوفی (صوفی) پرستار است و به ندرت در میان جمعیت دیده می شود ، او از تماشای بازی دخترش به دلیل عصبی شدن پرهیز می کند . بارتولی ادعا می کند یک نابغه با سطح ضریب هوشی 175 است.

[URL="http://www.irfreeup.com/images/74847364254911867356.jpg"]http://www.irfreeup.com/images/74847364254911867356.jpg (http://www.irfreeup.com/images/74847364254911867356.jpg)

پدران وزنیاکی و بارتولی دو تنیسور حاضر در فینال ایندین ولز، مربیان انها نیز هستند.

Marion : "I'd also like to thank my dad. He was there when I hit my first ball at five and a half years old, and I hope he'll be there to see me hit my last one."

منابع : ATP,WTA, bnpparibasopen, Wikipedia & Gettyimages

davidbeckham
03-23-2011, 12:39 AM
درود بر جفتشون:866:
http://www2.bazinama.com/img/files/ed9x1w8zg9v8jqyhrt1i.jpg