توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگو پیرامون مسابقات تنیس ایندین ولز، اولین مسترز 1000 سال!
Farid
03-15-2011, 01:45 AM
بابا شما که دیگه همه چیزو تو تبانی میبینی
مگه الماگرو دفعه اولش میبازه همچین آش دهن سوزی نیست که باختش تعجب اور باشه
عینک بدبینی بردار دوست من
Conditions
Almagro: should be well suited to these conditions , the high-bouncing surface will be receptive to his heavy top-spin and kick serve
Montanes: Plays his 1st hard-court match for almost 2 months and possesses awful record away from clay: 30-69 in ATP main draws
Form
Almagro: reached the third round of BNP paribas with a win over American qualifier Michael Russell. The Spaniard made a solid match and the match could finish easier but he converted only 3 chances from 11. He started strongly but Russell being pushed by the crowd managed to level the score in the first set but after the spaniard managed to break back he didn`t look back as he didn`t face a break point since then.
Montanes: won against Nieminen in a match that the Finn looked paticular better on court than the Spaniard but failed in two hours and a half
Match up
Almagro: on the whole , dealt well with largley defensive opposition like Montanes
e.g. 6-2 vs. Volandri [ completed matches ] , 5-1 vs. Starace [ 2-0 on hard court ] , 1-1 vs. Murray [ completed matches ] , 5-1 vs. Chela [ 1-0 on hard ]
Montanes: vs. Big servers hard hitters opposition like Almagro in the last two years on hard court:
his two wins came against Davydenko ( tanky effort ) and przysiezny
Losses to Soderling ( *3 ) , L.Mayer , Tsonga ( *2 ) , Gulbis , Giraldo , Malisse
2 wins against 9 Losses
Suspicious Match Statistics
Almagro`s 1st serve% = 49% ( Almagro`s 2011 average 1st serve% = 56% ) and
Almagro made 9 double faults in a not windy day ( 0.64 per service game ) and
Almagro converted only 1 of his 9 break point chances
دوست عزیز
شما سعی کن عینک بزنی
برای هر کدام از این بازیها میشه این اطلاعات رو جمع اوری کرد اما از حوصله و وقت من خارجه
اگه حرف منو قبول نداری حرف McEnroe و رئیس خود مافیا رو لااقل قبول کن.
M∂hdi
03-15-2011, 02:31 AM
گزارش بازی ارغوان رضایی - ماریا شاراپووا
بریک اول از ارغوان و 2-0 به نفع او
http://www.irfreeup.com/images/39917205896021143473.jpg (http://www.irfreeup.com/images/39917205896021143473.jpg)
بریک اول از ماریا 3-2 به نفع او
http://www.irfreeup.com/images/72224810836250043800.jpg (http://www.irfreeup.com/images/72224810836250043800.jpg)
یکی از اعضای تیم ارغوان (؟) با او صحبت می کند . اول فکر کردم دکتر مسابقات هست
http://www.irfreeup.com/images/42367596944085634385.jpg (http://www.irfreeup.com/images/42367596944085634385.jpg)
بریک دوم از ماریا 4-2 به نفع او
http://www.irfreeup.com/images/26735400108290427728.jpg (http://www.irfreeup.com/images/26735400108290427728.jpg)
4-2 به نفع ماریا و تا اینجا پنج دابل فالت
بریک پوینت برای ارغوان ..
اوه نه این فرصت از دست رفت .
27 امین دقیقه بازی 5-2 به نفع شارپووا..
سه ست پوینت برای ماریا ..
پایان ست اول پس از 31 دقیقه | 6-2 به نفع شاراپووا
http://www.irfreeup.com/images/60557466305244840795.jpg (http://www.irfreeup.com/images/60557466305244840795.jpg)
بریک پوینت : ماریا 3از3 | ارغوان 1از2
در ست دوم 1-0 ماریا
بریک پوینت برای ماریا..
ارغوان با ضربه ایس که 104 مایل در سرعت بود بریک رو سیو کرد .
امار دابل فالت رضایی داره بالا میره . 4 تا اینجای مسابقه
بریک دوم برای ماریا ..
ارغوان با فورهندی سنگین دومین بار بریک رو سیو کرد
1-1 در ست دوم تا اینجا 41 دقیقه از زمان بازی گذشته
بریک پوینت برای ارغوان ..
بجنب دختر شب تولدت رو خراب نکن..
نه! دی یوس شد با ضربه ایس 107 مایلی ماریا
2-1 در ست دوم به نفع شاراپووا..
46 دقیقه از زمان مسابقه می گذره
توتال پوینت تا اینجا : 42 به 26 برای ماریا
پنجمین دابل فالت از ارغوان ..
بریک پوینت برای ماریا ..
3-1 برای شاراپووا
ماریا به راحتی گیم خود را گرفت . 4-1
با این شرایط بعیده رضایی به مسابقه بازگرده ؟
55 دقیقه زمان بازی .. تا اینجا : ایس | دابل فالت : رضایی 2-5 / شاراپووا : 5-5
بریک پوینت برای ماریا ..
یک ساعت از مسابقه گذشت : 4-2 به نفع ماریا در ست دوم
تا اینجا بریک پوینت : 4از7 برای ماریا / 1از3 برای ارغوان
دو بریک پوینت برای ارغوان
میتونی به بازی برگردی زود باش!
یکیش پرید ..
ایس از ماریا ! دومین بریک رو با ضربه 105 مایلی سیو کرد
گیم پوینت ماریا
5-2 در ست دوم برای شاراپووا
65 دقیقه از بازی گذشت
یورو اسپورت داره یه تبلیغ میذاره که وزنیاکی در اون نقش داره . تبلیغ ترکیش ایرلاینه
برگردیم به بازی ..
گیم اخر ارغوان ؟
فورهند خوب از ماریا .. یک پوینت
ریترن آو سرو عالی از شاراپووا .. دو پوینت تا پایان بازی ..
ششمین دابل فالت از ارغوان در حالی که ماری شش ایس زده
یکساعت و ده دقیقه از بازی گذشت ..
ضربه ایس از ارغوان .. گیم پوینت
مچ پوینت برای شاراپوا ..
تمام شد ! نتایج مشابه 6-2 در دو ست. پس از 74 دقیقه
توتال پوینت : 43 به 67
http://www.irfreeup.com/images/22546646312126389770.jpg (http://www.irfreeup.com/images/22546646312126389770.jpg)
تبریک به هواداران ماشا
ماریا به راند چهارم صعود کرد .. و در انتظار سافینا یا استوزر خواهد بود
delpotro
03-15-2011, 02:34 AM
هر کس رو بگم تبانی نمی کنه ولی به اسپانیایی ها ( به جز رافا :866: ) مشکوکم. همشون هم اهل گاوبازی
هستند هم گاو بندی
delpotro
03-15-2011, 02:36 AM
خوان داگ رو هات داگ کرد. :441:
manoochehr
03-15-2011, 02:54 AM
خب Almagro هم حق مطلب رو ادا کرد تا روند زد و بندهای این مسابقات ادامه پیدا کنه.
این باخت الماگرو که دیگه عجیب نیست مونتانیسم بازیکن خوبیه. شما دیگه زیاد حساس شدین رو این جریان.
manoochehr
03-15-2011, 03:21 AM
VAMOS DELPO
delpotro
03-15-2011, 04:23 AM
بازی dev varman با Mallise پایان دراماتیکی داشت. تای بریک رو dev varman 5-2 عقب بود 7-5 برد.
خودشم باورش نمیشد برده
delpotro
03-15-2011, 04:51 AM
سودرلینگ بای بای
سودرلینگ مصدوم بود. خواست سوپرمن بازی در بیاره . بازی کرد. سه تا ست پوینت هم داشت
تو تای بریک ست اول. اگه مصدوم نبود کولشرایبر رو می کرد تو قوطی.
این تورنومنتم دور دور نادال با این حریفای دری پیتش. تا نیمه نهایی یه حریف درست حسابی نیست.
فکر کنم نادال تو فکر رکورد بیشترین تعداد بیگل در یه تورنومنت باشه!!!
Nima88
03-15-2011, 09:30 AM
دوست عزیز
شما سعی کن عینک بزنی
برای هر کدام از این بازیها میشه این اطلاعات رو جمع اوری کرد اما از حوصله و وقت من خارجه
اگه حرف منو قبول نداری حرف McEnroe و رئیس خود مافیا رو لااقل قبول کن.
هر چه شما بگی دوست من.
من فکر کنم با اون زاویه که شما به تنیس نگاه میکنی وبا اون لیستی که از بازیکنا داری فکر کنم اگه خدا بیاد بگه تبانی نیست شما قبول نکنی.
واگه نواک که الان خیلی خیلی آمادست امشب ببازه(که امکانش هست چون وحی منزل نیست که حتما باید ببره ولی خوب احتمال باختش کمه) اونم متهم به تبانیش میکنید.
من گفتم منکر تبانی تو تنیس نیستم و وقتی McEnro , رئیس مافیا میگن هست %100 هست اما نه به این شدت.
شما میگید فدرر پاکترین بازیکن تور در این اصلا شکی نیست وبه غیر از فدرر خیلی بازیکنا دیگه هستن که اینطورین فقط بستگی داره چطور به قضیه نگاه کنیم.
همینطور که میتونیم باختای راجر ورافا رو به مسایل فنی ربط بدیم ومیتونیم در صورت باخت بقیه بازیکنان که از فدرر ونادال کوچکترن به همین مسایل ربطش بدیم
delpotro
03-15-2011, 10:03 AM
اگه امشب نواک به گولبیس ببازه اگه خدا هم بیاد بگه تبانی نبوده نمیتونم
قبول کنم. البته میدونم که می بره.
یک بار هم من از یک منبع معتبر خوندم که نواک گفته بود برای باخت در دور اول یک تورنمت بهش پیشنهاد
100 هزار دلاری دادن. اما نواک اصلا تو اون مسابقات شرکت نکرد. اما وجود تبانی های گسترده در تنیس
رو تایید کرده بود نواک.
می گردم دنبال لینکش براتون میذارم.
Farid
03-15-2011, 10:06 AM
با سلام
دوستان کسی اطلاع داره چرا Djokovic زانوشو بسته؟
Mohammad Reza
03-15-2011, 10:11 AM
با سلام
دوستان کسی اطلاع داره چرا Djokovic زانوشو بسته؟
درود
جوکو بعد استرالیا اپن فکر کنم یه مصدومیت جزئی داشت حالا شاید به اون ربط داشته و هنوز خوب نشده باشه...شاید!:379:
Ahoura
03-15-2011, 10:11 AM
دوست عزیزم من دفعه قبل که فرموده بودید به صورت مبسوط پاسخ دادم. پس حتما اون پست رو در تاپیک مباحث پیرامون مسترز ایندین ولز مطالعه نکردین.:46:
به صورت خلاصه عرض می کنم: روی یکی از لینک های پخش اینترنتی که در پست اعلام کانالها گذاشته ام، کلیک کنید (بهترینشون سایت LiveScoreHunter هست) بعد اونجا می بینین که یکی از بازی ها، شاراپووا و رضایی هست. بر روی اون کلیک کنید و به صورت کرکره ای زیرش باز می شه و لینک های مختلف و با کیفیت های مختلف قابل دسترسی هست. توجه داشته باشید که تا 5 دقیقه قبل از بازی این قسمت خالی هست. پس گوش به زنگ اتمام بازی "گربه و کولشرایبر" باشید و به موقع بهش رجوع کنید. همچنین اگر بعد از مسابقه به اونجا برید، دیگه لینک ماریا و ارغوان حذف شده.
البته تا وقتی که یورواسپورت به صورت معمولی و HD این بازی رو نشون می ده چه احتیاجی به دیدن اینترنتی با اعمال شاقه (اینترنت سوپر مافوق سرعت بالای جمهوری اسلامی) هست؟!
اما شما حتما اون پست رو که به صورت کامل قبلا توضیح دادم رو با کلیک بر روی ایــــن (http://tennistalkers.com/showthread.php?p=44611#post44611) لینک مطالعه کنید.
ببخشيد پاور جان اون پست رو خوندم ولي حقيقتش گيج شدم نفهميدم چي به چيه؟:350: اتفاقا بازي رو هم ديشب ديدم. به خاطر اون سايت هايي كه قرار دادي هم تشكر مي كنم.
Ahoura
03-15-2011, 11:56 AM
ماريا ارغوان رو تركوند. 6-2 6-2
دو تاشو در اين بازي افتضاح بودند و در واقع از بين بد و بدتر بد بازي رو برد.
ماريا در راند بعدي بايد با دينارا سافينا بازي كنه.
دينارا سافينا با شكست دادن سامانتا استوسور (7-6 6-4) به اين مرحله رسيده.
SOROOSH_RF
03-15-2011, 01:25 PM
قبول کنم. البته میدونم که می بره.
یک بار هم من از یک منبع معتبر خوندم که نواک گفته بود برای باخت در دور اول یک تورنمت بهش پیشنهاد
100 هزار دلاری دادن. اما نواک اصلا تو اون مسابقات شرکت نکرد. اما وجود تبانی های گسترده در تنیس
رو تایید کرده بود نواک.
می گردم دنبال لینکش براتون میذارم.
خدا کنه گولبیس این بازی رو ببره حالا شما هرچی میخواین بگین خیلی مهم نیست
7amed
03-15-2011, 01:36 PM
امشب نواک میبره. چه تبانی باشه چه نباشه. نواک از اون آدم هاست اگر پوا هم بگیره سر طرف رو شیره می ماله و بازی خودش رو میکنه. مافیا هم خواست بیاد حالش رو بگیره میبینه نواک فلنگ رو بسته و رفته گم و گور شده. حالا تا تورنمنت بعدی خدا بزرگه. ما چه میدونیم شاید نواک هم مثل شکیل اونیل با پلیس ها آمدو شد داشته باشه. در هر حال نواک ختم روزگاره. امسال بدجور سال نواکه. مگه اینکه شاهزاده تنیس جهان، گاوباز گاوبازان. خدای کورت های تنیس، وارث انگشتر متبرک، و بزرگ طرفدار رئال مادرید، جناب رافائل نادال اراده کنند و روی این بشر صربستانی رو کم کنند.
به افتخار نادال بزرگ همه از جای بر می خیزیم. اسفند دود کنید بچه ها:434:
Nima88
03-15-2011, 01:39 PM
خدا کنه گولبیس این بازی رو ببره حالا شما هرچی میخواین بگین خیلی مهم نیست
بله اکثریت طرفدارای فدرر دوست دارن امشب نواک ببازه مثل اینکه از سومین باخت پی در پی در مقابل نواک بدجور در هراسید:443:
SOROOSH_RF
03-15-2011, 01:42 PM
بله اکثریت طرفدارای فدرر دوست دارن امشب نواک ببازه مثل اینکه از سومین باخت پی در پی در مقابل نواک بدجور در هراسید:443:
نه عزیزم زود جو سازی نکن اگه به لیست بازیکنای مورد علاقه ی من نگاه کنی متوجه میشی که اسم گولبیس هم توش هست.
Nima88
03-15-2011, 01:44 PM
نه عزیزم زود جو سازی نکن اگه به لیست بازیکنای مورد علاقه ی من نگاه کنی متوجه میشی که اسم گولبیس هم توش هست.
ببخشید حواس به لیست بازیکنای مورد علاقت نبود
Mohammad Reza
03-15-2011, 01:52 PM
عجب تورنمنتی شده!:441:خیلی خیلی تورنمنت جذابی هست!:388:بازیکنانی که مصدومیت چند مدتی هست که اونا رو اذیت کرده تو این تورنمنت دارن برمیگردند!:188:اول از همه خوان مارتین دلپترو که واقعا نتایج خوبی رو گرفته:534:او تونست دلگو رو ببره و به دور بعد بره..واقعا خوشحالم که دلپونی برگشته و دنیای تنیس جذاب تر از قبل شده:175:حذف سودرلینگ برام عجیب بود!:1066::1066:انتظار نداشتم که رابین ببازه!مث اینکه کولی خیلی آماده هست یا رابین خیلی ضعیف شده:296:نادالم داره همینجور میره جلو...:443:
درود به شرف سافینا:drinkingbuddies: واقعا خوب بازی کرده..خوشحالم برگشته...به نظر من میتونه ماشا رو شکست بده:shame:
تو دوبلم اوج حساسیت هست...بابا این راجر/رافا/نواک اگه بیشتر زندگیشونو تو دوبل میزاشتن بیشتر تایتل داشتن:434:البته دوبل ارزشش زیاد نیس به نظر من:160:ولی خیلی برام جالب شده امیدوارم تیم نوله با برادران برایان یا برادران ماری بیفته و راجر و رافا هم با هم بیفتن!!!تیم راجر/استان هم امروز برد..بنتو و گاسکه مچ پوینتی داشتن اما از دست دادن..به نظرم تمرین خوبی واسه راجر و استان هم واسه تیم دیویس کاپ هم واسه المپیکه:duel: به هیچ وجه نمیشه بازی های امروز رو پیش بینی کرد!!!:BigGrin::BigGrin::BigGrin:
Mohammad Reza
03-15-2011, 02:10 PM
یه موزیک جالب که یه گروهی واسه میلوس رویانک(یا رویانچ) خوندن که خیلی جذاب و قشنگه..یه قسمتیش رپ هست و در مورد اینه که اومده نامبر37 شده...پیشنهاد میدم ببینین
لینک ویدئو (http://www.youtube.com/watch?v=nk9GVpz7mes)
شایان نادال
03-15-2011, 02:47 PM
به نظر من:379: این تیم فدرر واوریکان برا هر دوشون خوبه مخصوصا واوریکان که با بزرگانی همچون راجر هم تیمه چه حالی میکنه. خوش به حالش البته حالش به هم تیمی با رافا نمیرسه:160:
M∂hdi
03-15-2011, 04:23 PM
مصاحبه شاراپووا پس از پیروزی برابر رضایی
[/URL][URL="http://www.irfreeup.com/images/84314014887624620254.jpg"]http://www.irfreeup.com/images/84314014887624620254.jpg (http://www.irfreeup.com/images/84314014887624620254.jpg)
ماریا می گوید : من طوری شروع کردم که انگار فنجان قهوه ای یا روزنه ای در اطرافم نداشتم، بنابراین ناامید کننده بود.
ارغوان حریف بسیار متفاوتی نسبت به کسی که در دور اول بازی کردم، کسی که شاید توپ های بسیاری را زد، بود. او تنیسوریست که می تواند برنده هر توپی در هر جای زمین باشد و باید آماده باشی و سعی کنی تا او را مجبور به ضربه زدن دیگری کنی. وقتی او آماده ست می تواند یکی از سخت ترین بازیکنانی باشد که در برابرش قرار گرفتی. امروز خطاهای زیادی داشت اما در مجموع قوی بود. ریترن های من بهتر بودند و سرویس ها هم در ست دوم خیلی بهتر شدند.
tennis.com
M∂hdi
03-15-2011, 04:25 PM
سودرلینگ از مصدومیت پای خود می گوید
رابین پس از باخت دیشب برابر کولشرایبر المانی گفت از صدمه دیدگی پا که هفته قبل در دیویس کاپ به وجود امد، رنج می برد
"امروز خیلی خوب نبود" او اضافه می کند : "خیلی احمقانه است که اینگونه بازی کردم"
با شکست دیشب که همراه با اسیب دیدگی بود، این سوال پیش می اید که او در میامی اماده خواهد بود؟ رابین می گوید : "امیدوارم، اما مطمئن نیستم"
Mohammad Reza
03-15-2011, 04:45 PM
يه تورنمنتي هست الان در حال برگزاريه كه تو مراكشه!فكر كنم چلنجرها هستند و از شبكه ARRIDA پخش ميشه..واسه كساني كه دوس دارن بازيكنان چلنجر رو ببينن و سبك هاي مختلف رو در اين سطح مشاهده كنن پيشنهاد ميدم ببينند چون جالبه!
............................................
اينم يه رده بندي از بازيكناني كه بيشترين درآمد رو در سال 2011 تا به حال بدست آوردند..
7مارس
3413
Fakhruddin
03-15-2011, 05:46 PM
قبول کنم.
پس انگیزه یه بازیکن برای شکست دادن حریف نامی تر خودش و صعود به مراحل و رنک های بالا تر چی میشه ؟:243:
بله درسته.روی کاغذ شانس جوکویچ خیلی بیشتره.اما اومدیم روز روز گولبیس بود.خوب سرو زد.عالی بازی کرد ... و بازی رو برد.حتما جوکویچ با بنگاه های شرط بندی تبانی کرده :3t1:
چرا اینجوری فکر میکنین که همیشه باید یه سری اتفاقات به صورت طبیعی رخ بده و اگر خارج از اون رخ داد تبانی بوده ؟!!
من به تبانی تو همه رشته های ورزشی اعتقاد دارم اما نه تو این سطح.تو سطح های بالا فقط جنبه رقابتی هست و بس.
راستی تیم آرسنال که یه هفت هشت سالی رنگ جام ندیده و واسه تک امتیاز میجنگه که تو کورس قهرمانی باقی بمونه تو بازی با نیوکاسل نیمه اول 4 گل زد.وسط نیمه رییس یکی از بنگاههای شرط بندی به آرسن ونگر زنگ زد و گفت اگه نیمه دوم مساوی بشه اونقد پول گیرتون میاد که سال دیگه میتونین واسه تقویت تیمتون مسی و رونالدو رو با هم بخرید.نیمه دوم 4-4 شد.:434:
Afshin
03-15-2011, 06:35 PM
همین الان یه نگاهی به دراو انداختم ، رسیدن رافا به فینال رو پیشاپیش به هواداراش تبریک میگم!
davidbeckham
03-15-2011, 06:45 PM
نوواک گولبیس رو راحت میبره
شک نکن
Nima88
03-15-2011, 07:22 PM
همین الان یه نگاهی به دراو انداختم ، رسیدن رافا به فینال رو پیشاپیش به هواداراش تبریک میگم!
رافای ما هر کی جلوش باشرو میترکونه بخصوص بعضیارو.
تازه دل پوترو هم هست احتمال اینکه تو نیمه نهایی رافا اذیت کنه هست
در نهایت به عنوان یه طرفدار رافا از تبریکت ممنونم:443:
Ahoura
03-15-2011, 08:17 PM
GO ROGEER
افشین جان شلوغش نکن هنوز هیچی مشخص نیست:160::434:
pouriya.alex
03-15-2011, 08:59 PM
ابرو باد و مه و خورشید و فلک هی حذف میشن تا رافا یه وقت تا فینال اذیت نشه !!:434:
Nima88
03-15-2011, 09:32 PM
ابرو باد و مه و خورشید و فلک هی حذف میشن تا رافا یه وقت تا فینال اذیت نشه !!:434:
اون از بی عرضگی خودشن که حذف میشن به رافا چه
7amed
03-15-2011, 09:33 PM
عزیزم قضیه عظمت نادال هست. این عظمت نادال سبب می شه تا حریفان پیش از این که به دیدار با هاش برسن جا خالی کنن. چون می دونن در برابر عظمت رافا یارای مقاومت ندارند. وگر نه خیلی وقته که همه می دونن ابر و باد و مه و خورشید و بطور کلی طبیعت با راجر کبیر قرار داد دارن.:434:
manoochehr
03-15-2011, 09:52 PM
جوکر بد جور امادست زده تو کار بیگل کردن
Nima88
03-15-2011, 10:34 PM
نواک چه کرد ترکوند نه بابا ترکیدن چیه له کرد گولیبس .طرفدارای فدرر خودشون اماده یه باخت دیگه کنن.به امید فینال نواک ورافا
Mohammad Reza
03-15-2011, 10:50 PM
نواک چه کرد ترکوند نه بابا ترکیدن چیه له کرد گولیبس .طرفدارای فدرر خودشون اماده یه باخت دیگه کنن.به امید فینال نواک ورافا
نگاه كن!نگاه كن!:485:چه بر سره طرفدارايه راجر و خود راجر اومده كه دارن اين حرفا رو ميشنوند!!!:283:اسطوره اگه آمادگيت به حد لندن بود اونوقت يه بازي جانانه ازت ميديديم و بعد مشخص ميشد كي سر تره!!!(ببينين منظورم اينه كه الان آمادگي نوله كامله،ولي راجر همه ميدونن تو فرم اصليش ني،بكهندهاش تو دوحه كجا اينجا كجا)!
ايشالله همه چي درست ميشه:441:
delpotro
03-15-2011, 10:55 PM
راجر حریف این نواک نمیشه. :781:
Alireza Murray
03-15-2011, 10:59 PM
نواک اگه همینطور بازی کنه 100% نمیره فینال ، به امید برگشتن دلپو و اندی و راجر به نهایت امادگیشون
به احتمال زیاد برادران ماری با برادران برایان باید بازی کنند بازی جالبی هست و خیلی سخت برای اندی و جمی امیدوارم اندی و جمی بتونن از پس برایان ها بگذرند
davidbeckham
03-15-2011, 11:25 PM
خوشم میاد نوواک چهارمین بار پیاپی میخواد فدررو بزنه:866:
ضمنا دل پوترو مگه بوقه که سمت نادال هستش؟
http://www2.bazinama.com/img/files/zln0ub6bxr9th2rb8ne8.jpg
Afshin
03-15-2011, 11:38 PM
خوشم میاد نوواک چهارمین بار پیاپی میخواد فدررو بزنه:866:
ضمنا دل پوترو مگه بوقه که سمت نادال هستش؟
http://www2.bazinama.com/img/files/zln0ub6bxr9th2rb8ne8.jpg
4 بار رو از کجا در آوردی ؟ نواک اگه تو این تورنمنت هم فدرر رو ببره میشه 3 برد پیاپی
تو اصلا بازیهای خوان رو دیدی ؟ خیلی خیلی جای کار داره ، الان نمیتونه رافا بزنه ، مگر اینکه معجزه رخ بده !
davidbeckham
03-15-2011, 11:42 PM
یو اس اوپن- استرالیا- یه مسابقه هم چند وقت پیش تو فینال برد مطمئن نیستم دوبی بود
ولی مطمئن هستم میشه 4 بار
Ahoura
03-15-2011, 11:46 PM
یو اس اوپن- استرالیا- یه مسابقه هم چند وقت پیش تو فینال برد مطمئن نیستم دوبی بود
خشي جان پس لندن كه جوكو چپ و راست شد چي؟
در ضمن در شانگهاي هم راجر برد كه بعد از يو اس اپن بود.
اين 3مين برد پياپي مي شه. البته اميدوارم نشه. كه نميشه.
Nima88
03-15-2011, 11:48 PM
نه خشایار 3 بازی پی در پی استرلیا دوبی اگر اینجا ببره 3 تا
چون بعد از یو اس اپن با هم 2 بار بازی کردن که راجر برد یکه تو بازل یکی تو لندن
davidbeckham
03-15-2011, 11:50 PM
اره لند ن رو یادم نبود
حالا 3 بار پیاپی:434:
Ahoura
03-16-2011, 12:00 AM
چقدر اين روزگار نامرده. شير كه پير شد لگدش مي زنند.
اينجوري صحبت كردن واقعا بي انصافيه. كسي كه در سن جووني اونجوري مقام اورد 16 تا گرند اسلم
67 تايتل و .... حالا كه سنش رفته بالا ديگه اون شور و نشاط اوليه رو نداره اينجوري خارش ميكنن.
من نمي دونم شما چطوري فكر مي كنيد ولي خيلي زود داريد قضاوت مي كنيد.
راجر 8 برابر نوواك گرند اسلم داره به اندازه مو هاي سر نوواك افتخار كسب كرده 6 سال مرد شماره يك بوده. بعدش شما مياي اينقدر راحت راجر رو در مقابل نوواك حقير مي شماري.
این خوان اصلاً در حدی نیست که بخواد نادالو ببره وقتی بازی قبلی دلپو رو دیدم به نظرم در مقابل ضربات اسلایس حریف مشکل داره و footwork اش بسیار ضعیفه هر چند فورهند و بکهند قوی داره.
Afshin
03-16-2011, 12:25 AM
خشی من ، بعد از یو اس اوپن راجر 3 بار پشت سر هم توی شانگهای ، بازل و لندن نواک رو برد
manoochehr
03-16-2011, 12:35 AM
این خوان اصلاً در حدی نیست که بخواد نادالو ببره وقتی بازی قبلی دلپو رو دیدم به نظرم در مقابل ضربات اسلایس حریف مشکل داره و footwork اش بسیار ضعیفه هر چند فورهند و بکهند قوی داره.
فقط فورهند و بکهند قوی داره یعنی تنیس فقط همین 2 ایتم هست؟پس سرو قوی دلپو / والی / هوش بالا دلپو چی دلپو بلند ترین بازیکن تاریخ تنیس شد که تونست گراند اسلم ببره خوب این مال چیه؟ فقط یک جواب داره هوش بالا روی اسلایسم اینقدر که همه میگن ضعف نداره فقط یکم وقتی اسلایس بزنی روی بکهندش اذیت میشه که اونم کار هر بازیکنی نیست. در ضمن اگه اماده نباشه اصلا تا نیمه نهایی نمیاد بالا که بخواد با نادال بازی کنه.
Nima88
03-16-2011, 01:00 AM
چقدر اين روزگار نامرده. شير كه پير شد لگدش مي زنند.
اينجوري صحبت كردن واقعا بي انصافيه. كسي كه در سن جووني اونجوري مقام اورد 16 تا گرند اسلم
67 تايتل و .... حالا كه سنش رفته بالا ديگه اون شور و نشاط اوليه رو نداره اينجوري خارش ميكنن.
من نمي دونم شما چطوري فكر مي كنيد ولي خيلي زود داريد قضاوت مي كنيد.
راجر 8 برابر نوواك گرند اسلم داره به اندازه مو هاي سر نوواك افتخار كسب كرده 6 سال مرد شماره يك بوده. بعدش شما مياي اينقدر راحت راجر رو در مقابل نوواك حقير مي شماري.
دوست من نواک حالا حالاها باید بدو دنبال راجر تا به گرد پاش برسه.
کسی افتخارات راجر زیر سوال نبرد راجر همین الان از تنیس خداحافظی کنه باید کل بازیکنای تور به احترامش خبردار وایسن.
من منظورم وضع فعلی بود که به نظرم نواک یه سروگردن بالاتر از راجر
فعلی
Nima88
03-16-2011, 01:12 AM
خوب مثل اینکه مسابقست برای بیگل کردن راجرم بیگل کرد
فقط فورهند و بکهند قوی داره یعنی تنیس فقط همین 2 ایتم هست؟پس سرو قوی دلپو / والی / هوش بالا دلپو چی دلپو بلند ترین بازیکن تاریخ تنیس شد که تونست گراند اسلم ببره خوب این مال چیه؟ فقط یک جواب داره هوش بالا روی اسلایسم اینقدر که همه میگن ضعف نداره فقط یکم وقتی اسلایس بزنی روی بکهندش اذیت میشه که اونم کار هر بازیکنی نیست. در ضمن اگه اماده نباشه اصلا تا نیمه نهایی نمیاد بالا که بخواد با نادال بازی کنه.
با این قسمت حرفات تا حدودی موافقم اینکه میگم تا حدودی چون اون حد که فورهند و بکهندش تو زمین نشون میده بقیه چیزاش نشون نمیده با همه ی این تفاسیر هنوز برای برد رافا آماده نیست خصوصاً با اون footworke ضعیفش.
Nima88
03-16-2011, 01:44 AM
خوب راجرم خیلی راحت وبا قدرت حریفش شکست داد ونشان داد هنوز دود از کنده بلند میشه
مبارک خودش وطرفداراش
Afshin
03-16-2011, 01:50 AM
جدای از تمام مشکلاتی که دلپوترو الان داره (سرویس ، مشکل با توپهای کم ارتفاع ، فوت ورک نه چندان خوب و ... ) ، به نظر من هنوز روحیه ی لازم رو برای مقابله با بازیکنان تاپ نداره و این مشکل فقط با بازی کردن برطرف میشه که خوان هنوز به اندازه ی کافی توی زمین نبوده .
M∂hdi
03-16-2011, 02:47 AM
اسیب دیدگی شانه مانع از پیشرفت کلایسترز شد
قهرمان آزاد امریکا و استرالیا در راند چهارم مسابقات ایندین ولز، بدلیل مصدومیت از ناحیه شانه راست از ادامه مسابقه با بارتولی کناره گیری کرد .
کیم ست اول را 6-3 برده بود اما در ست دوم نتیجه 1-3 به سود حریف فرانسوی پیش می رفت
[/URL][URL="http://www.irfreeup.com/images/68697749434812850181.jpg"]http://www.irfreeup.com/images/68697749434812850181.jpg (http://www.irfreeup.com/images/68697749434812850181.jpg)
Clijsters retires hurt in fourth-round match
Has struggled with pinched shoulder since January
"After Miami we have Fed Cup, which I'm taking very seriously," Clijsters said. "And also obviously the clay court season, which i a very tough part of the season for the shoulders. And I'm gonna have to make sure that I'm, fully healed until I start playing on that surface.
M∂hdi
03-16-2011, 02:49 AM
کیم کلایسترز دلیل اصلی کناره گیری از مسابقه امشب را "اسیب ندیدن شدیدتر" عنوان کرده
او همچنین گفته در ماه گذشته / در تورنمنت پاریس دچار اسیب دیدگی از ناحیه گردن شده بود .
با کناره گیری کلایسترز ، جایگاه کرولاین وزنیاکی به عنوان شماره یک دنیا ، حداقل تا پایان مسابقات میامی تضمین شد .
delpotro
03-16-2011, 03:14 AM
جدای از تمام مشکلاتی که دلپوترو الان داره (سرویس ، مشکل با توپهای کم ارتفاع ، فوت ورک نه چندان خوب و ... ) ، به نظر من هنوز روحیه ی لازم رو برای مقابله با بازیکنان تاپ نداره و این مشکل فقط با بازی کردن برطرف میشه که خوان هنوز به اندازه ی کافی توی زمین نبوده .
دلپوترو اصلا الان قصدی برای قهرمانی نداره. یا حتی شکست بزرگان
با توجه به این که هیچ امتیازی برای دفاع کردن نداره و صرف حضورش در هر تورنمنت و بردن حداقل
یک مسابقه در اون باعث میشه در رنکینگ بالاتر بیاد. همین که تا یک هشتم اینجا اومد براش کلی
پیشرفت محسوب میشه. پالیتو به خودش فشار نمیاره. با آسودگی تمام داره امتیاز جمع می کنه.
به نظر من دلپوتروی واقعی رو وقتی به جمع 10 نفر رسید ببینید. الان داره گرم می کنه.
Mohammad_Joulaei
03-16-2011, 09:24 AM
از برد راجر مقابل چلاي ارژانتيني خوشحال شدم اونم ست اول همراه بيگل!!!و ناراحتم بازي بعدي راجر مقابل هاريسونه!!هاريسون امثال سال پيشرفتشه و ...
اگر شاهد اين مسابقات باشيم ميبينيم كه نسل جديدي از تنيسور هاي امريكايي در راهه و به زودي تنيس رو به دست ميگيرن.البته حق دارن چون در طول فصل بيشترين مسابقات در خود همين امريكا برگزار ميشه!همين كشور به اندازه اسپانيا تنيسور در رنك هاي 1 تا 200 داره.با توجه به اينكه تنيسور هاي رنك 100 تا 200 امريكابيشتره كه امثال هاريسون در اون هستن به زودي با كشور هايي نظير اسپانيا و فرانسه و آلمان... وارد رقابت ميشن!
Ahoura
03-16-2011, 09:33 AM
بالاخره ماريا هم پس از مدت ها براي هواداراش داره پيام آور شادي ميشه.
اينبار شكست سافينا با بيگل 6-2 6-0
Ahoura
03-16-2011, 09:46 AM
عجب تورنمنتي شده اين ايندين ولز. برادران برايان در دابل حذف شدند. تيم رافا در دابل همينجوري داره مياد بالا . تيم راجر هنوز در دابل حذف نشده. كيم مصدوم شد. استوسور و زوناروا حذف شدند. آنا تونست يانكوويچ رو مغلوب كنه.دل پوترو كم كم داره بر مي گرده به اوج. ماري و سودرلينگ حذف شدند.
ماريا داره خوب مياد بالا. دومينيكا يه كم درخشيد بعد خاموش شد. تيم پنتا و دولكو كه مدتيه در دابل زنان خوب داره نتيجه مي گيره حذف شد. حالا جديدن اين هريسون 18 ساله هم پديده ي جديدي هستش كه ديشب راونيك را حذف كرد و بايد با راجر بازي كنه . من مطمينم اگر هريسون مثل ديشب بازي كنه خيلي راجر رو اذيت مي كنه.
M A E S T R O
03-16-2011, 10:16 AM
دیشب حال کردم فدرر مثل اب خوردن چلا رو برد.به نظرم سایه راج برای بردن چلا کافی بود.:443:
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/96/fullj.a25195db839c820a9b35fa001229c2e9/a25195db839c820a9b35fa001229c2e9-getty-tennis-us-indian_wells.jpg (http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/96/fullj.a25195db839c820a9b35fa001229c2e9/a25195db839c820a9b35fa001229c2e9-getty-tennis-us-indian_wells.jpg)
davidbeckham
03-16-2011, 12:19 PM
ایول ماشا
زد سافینا رو له و لورده کرد:866:
manoochehr
03-16-2011, 02:06 PM
امشب بازی نادال و دورمن عجب بازی میشه این بازیکنه هندی نباید دست کم گرفت.
pouriya.alex
03-16-2011, 02:50 PM
عزیزم قضیه عظمت نادال هست. این عظمت نادال سبب می شه تا حریفان پیش از این که به دیدار با هاش برسن جا خالی کنن. چون می دونن در برابر عظمت رافا یارای مقاومت ندارند. وگر نه خیلی وقته که همه می دونن ابر و باد و مه و خورشید و بطور کلی طبیعت با راجر کبیر قرار داد دارن.:434:
این دیگه آخر استدلال بود !:434:
بالا برید پایین بیاین راجر بهترین تنیسوره تاریخه، خودتونم خوب میدونید. پس از این حرفا نزن
که اسباب خندمون فراهم میشه.
manoochehr
03-16-2011, 03:51 PM
امشب به احتمال زیاد شاید چون Querrey امریکایی هست و بازیش با دلپو همزمان بازی Querrey پخش زنده بشه خیلی بد میشه اگه نشه بازی دلپو با کولیشرایبر بیبینم.خیلی بازی قشنگیه.
M∂hdi
03-16-2011, 04:34 PM
[/URL][URL="http://www.irfreeup.com/images/03638124201865804778.jpg"]http://www.irfreeup.com/images/03638124201865804778.jpg (http://www.irfreeup.com/images/03638124201865804778.jpg)
پاتریک موراتوغلو مربی تنیس با شهرت جهانی ست که با مارکوس باقداتیس و ارغوان رضایی کار کرده است. آکادمی فرانسوی او یکی از بهترین های دنیا محسوب می شود. به نقد از او :
اولین مسترز 1000 فصل، این هفته در کالیفرنیا شروع شد. گرند اسلم ممکن است بزرگترین جعبه ویترین برای تنیسورهای دنیا باشد اما تورنمنت هایی مثل ایندین ولز هم حرف های زیادی را درباره آنها (تنیسورها) میتواند بگوید.
رافائل نادال -- او مرد شماره یک بی چون و چرای دنیاست که تسلط خود را در زمینه های دیگر نشان می دهد. قهرمان 3 گرند اسلم از 4 گرند اسلم شده است و هنگامی که نمی تواند قهرمان شود اغلب بدلیل مصدومیت ست. در حال حاضر، او بیشترین بازیکن تاثیرگذارست زیرا برای هر عنوانی موفق به پیدا کردن جوابی برای تکنیک ها و تاکتیک ها می شود. برای مثال، رالی های بلند، دفاع زیبا و چرخش بالا به قهرمانی او در آزاد فرانسه کمک می کند. سرویس بهتر، امتیازات کوتاه تر و ضربات مسطح تر باعث کسب عنوان آزاد یو اس شد. او به فرهنگ قهرمانی اعتقاد دارد. به نظر من ، رافا بازیکنی قوی در تاریخ تنیس است اما بدن اش ممکن ست به او خیانت کند. این قدرت و ضعف او هر دو با هم است زیرا او از پرسیدن پیوسته رنج می برد.
ایندین ولز اولین تورنمنت او بعد از آزاد استرالیاست. آیا او می تواند سالم بماند ؟
نواک جوکوویچ -- در 8 ماه گذشته او بازی خود را درسطح بالا برده است. او فینالیست آزاد یو اس بود، دیویس کاپ را برافراشت ( جایی که او در هر مرحله ای با بردن و بازی زیبا باوجود فشار زیاد کشور بر روی شانه هایش فوق العاده بود) قهرمان آزاد استرالیا شد و سپس در محیط بسته تنیس دبی، فدرر را در فینال خرد کرد. تعجبی ندارد که بگویم او مرد شماره یک بعدی ست. اما هنوز یک مشکل کوچک بنام آقای نادال وجود دارد، پس هنوز وقتش نرسیده است. ایندین ولز به ما خواهد گفت او حالا کجا ایستاده است و هیجان انگیز خواهد بود که جنگ این دو تنیسور را ببینیم. جوکوویچ در سطح بازی به نادال نزدیک تر می شود اما موثرتر خواهد تا در زمین های هارد پیروز شود.
راجر فدرر -- راجر، ما یک مشکلی داریم. حتی اگر برای اعتراف کردن به قهرمانی این کالیبر دشوار باشد و حتی اگر ما هنوز می خواهیم او را در بهترین سطح ببینیم، او مشخصا بر روی نوسانات رو به پایین قرار گرفته است. کافی ست نگاهی عینی به نتایج اخیرش بیاندازیم تا متقاعد شویم. خارج از بازی بی تاثیر اخیر او، تمام بازیاش بی ثبات است. در جریان بازی هایش، می تواند بهترین و بعد بدترین باشد و به نظر می آید از تمرکز کردن رنج می کشد. او زود مکان دومی را به جوکوویچ باخت و این می تواند به اعتماد به نفسش صدمه بزند. اگر بخواهد این صرب را نگه دارد این دلیلی ست که ایندین ولز و میامی بزرگ ترین سود را دارد.
اندی موری -- اندی موری برای بسیاری از ما مرموز است. بطور شگفت انگیزی با استعداد، او به فینال 3 گرند اسلم بدون بردن حتی یک ست رسیده است. بعد او این هفته می آید و به دونالد یانگ می بازد. در سال 2010 ، بعد از باختن در برابر فدرر در ملبورن، قبل از ویمبلدون ماه ها کاملا در سطح پایین روحی بود. متولد سال 1987، اندی بازیکن جوانی ست، با استعداد و آینده ای پیش رو. امیدوارم او هنوز به قهرمانی اعتقاد داشته باشد. او حالا باید سخت تر کار کند و انگیزه خود را در دراز مدت حفظ کند اگر واقعا می خواهد به یکی از گرند اسلم ها برسد. آیا سال 2011 متفاوت از سال 2010 خواهد بود؟ آیا این اسکاتلندی قدرتی را پیدا خواهد کرد تا بر ناامیدی در استرالیا غلبه کند؟ من نگران او هستم. امیدوارم در این مورد اشتباه کنم.
تماشای دو بازیکن
خوان مارتین دل پوترو -- خارج از رقابت های تنیس بدلیل التهاب تاندون مچ دست راست که باعث ورم استخوان و برطرف شدن آن بوسیله جراحی شد، او واقعا دارد برای بازگشت این فصل آماده می شود. ما می توانیم ببینیم که او روز به روز پیشرفت می کند و به همین دلیل او قهرمان دلری بیچ شد. سطح او به آرامی بالا می رود. ایندین ولز و میامی قدم جدیدی خواهد بود تا ببینیم او چه جایگاهی در میان بزرگان تنیس دارد.
میلوز رائونیک -- این کانادایی، جوان ترین برای تماشا کردن می باشد. از شروع سال 2011، او بر روی نوار عالی ای از نتایج خوب قرار دارد و او تبدیل به یک وحشت در زمین ها (از نوع خوب) می شود. سلاحی بنام سرویس، سرویس دوم به خوبی اولی، او بدون هیچ بازدارندگی، بازی می کند. او می تواند چند سرویس تاثیرگذار پشت سر هم را بوسیله فور هند های قدرتمند و حتی نسبتا موثر را نمایش دهد. قدم بعدی او جنگ با بزرگان تنیس خواهد بود به منظور ارزیابی مسیر، او هنوز راه برای رسیدن به مراحل بالا را دارد. این رویدادهای 1000 امتیازی می توانند قدم های بزرگ تر بعدی باشند.
yahoo sport
pouriya.alex
03-16-2011, 07:50 PM
با توجه به اینکه راجر تو وب سایت رسمیش خبر حضور مجددش تو مسترز مونته کارلو رو اعلام کرده به نظر
میرسه اسطوره نگاه جدی به پس گرفتن رنک 1 از رافا داره.
به امید موفقیت راجر ...
Come On Roger
PowerVu
03-16-2011, 09:33 PM
دوستان نام خانوادگی این گزارشگر امریکایی که اسم کوچیکش SAM هست رو می دونین شما؟ صداش و لحن صحبت کردنش خیلی به جان مکنرو شباهت داره. حیف که جانی مک به غیر از شبکه های معروف، افتخار نمی ده که مفسر بازی ها برای پخش جهانی تورنمنت ها باشه.
اما جای شکرش باقیه که این Sam حداقل نحوه صحبت کردنش یه شباهتی به مکنرو داره.
جیسون گود آل هم که نیست و حسابی گزارشهای رابی کونیک بی روح شده.
البته داگ اَدلر خیلی احساسی و جانانه گزارش می کنه و شاید چند درصدی جای خالی جیسون رو پر کرده باشه. اما باز جیسون چیز دیگه ای هست! دلم می خواست می اومد کالیفرنیا و یه سر می رفت پیش Conan O'Brien سلطان کمدی. اگر Conan بدونه جیسون چقدر بهش شبیهه حسابی تعجب می کنه!
Behnam RF
03-16-2011, 10:15 PM
دوستان نام خانوادگی این گزارشگر امریکایی که اسم کوچیکش SAM هست رو می دونین شما؟ صداش و لحن صحبت کردنش خیلی به جان مکنرو شباهت داره. حیف که جانی مک به غیر از شبکه های معروف، افتخار نمی ده که مفسر بازی ها برای پخش جهانی تورنمنت ها باشه.
البته داگ اَدلر خیلی احساسی و جانانه گزارش می کنه و شاید چند درصدی جای خالی جیسون رو پر کرده باشه. اما باز جیسون چیز دیگه ای هست! دلم می خواست می اومد کالیفرنیا و یه سر می رفت پیش Conan O'Brien سلطان کمدی. اگر Conan بدونه جیسون چقدر بهش شبیهه حسابی تعجب می کنه!
گزارشگر فقط خیابانی خودمون:434:
Nima88
03-16-2011, 10:41 PM
این تامی ربردو مثل اینکه رو فرم خوبیه ست اول نذاشت سم کوئری خودش پیدا کنه ودر نهایت بازی برد به یک چهارم صعود کرد
خوان که ست اول به سختی برد امیدوارم ست دوم ببره به مرحله بعد صعود کنه
delpotro
03-16-2011, 10:51 PM
خوان که ست اول به سختی برد امیدوارم ست دوم ببره به مرحله بعد صعود کنه
به سختی نبرد. تازه از کلشرایبر بهتر هم بازی کرد. بالاخره اونم
کلشرایبره. هویج یا برگ چغندر که نیست .
Mohammad
03-16-2011, 10:53 PM
Sam Gore
آره خیلی شبیه مکنرو صداش.
3440
manoochehr
03-16-2011, 11:37 PM
ایول به دلپو ( بازیکن به تمام معنا کامل تنیس ) دلپو داره روز به روز بهتر میشه. vamos delpo
manoochehr
03-16-2011, 11:42 PM
تو tie break عجب کاری کرد چی بگم 6/1 عقب باشی بعد ببری به این میگن بازیکن باهوش.
delpotro
03-16-2011, 11:43 PM
دمش گرم دلپوترو. من داشتم خودمو آماده می کردم برای دیدن ست سوم. خیلی ناراحت بودم که ست دومو
داره می بازه. تای بریکو 6-1 عقب بود.
رفتم تو آشپزخونه. وقتی برگشتم دیدم برده. خیلی خوشحال شدم.
:866: خوان :866: :151: مارتین :151: :689: دلپوترو :689:
شایان نادال
03-17-2011, 12:54 AM
خوان یه بازی خوب از خودش به نمایش گذاشت افرین :441::441:خیلی خوب بازی کرد
manoochehr
03-17-2011, 02:02 AM
این سومین بازی پیاپی جوکو که داره بیگل میکنه خیلی جالبه.
delpotro
03-17-2011, 02:46 AM
بیچاره راجر. حتما از امشب کابوس نواک می بینه .
Behnam RF
03-17-2011, 07:17 AM
خوان عزیز:655: واقعا دیشب خوب بازی،فقط هنوز عالی نیست ،امیدوارم روز به روز پیشرفت کنه:866:
Mohammad Reza
03-17-2011, 09:30 AM
خیلی ناراحتم از مصدومیت کیم..بدجور حالمو گرفت...واقعا حیف بود..وقتی دیدم از ادامه بازی انصراف داد اینقدر حالم بد شد که حوصله هیچی نداشتم...امیدوارم کیم عزیز دوباره با سلامت کامل به کورت برگرده..از همین الانم قهرمانی وزنیاکی رو به هواداراش تبریک میگم.
......
خب بازی ها به مرحله کوارتر رسید...بازی های قشنگی میشه...جالبه تو دوبل اگه تیم راجر/استان ببره با تیم رافا میفته و اونطرف اگه جوکو با ترویسکی ببرن با برادران ماری میفتند!!!
بازی رافا رو که میدیدم واقعا جالب بود برام...این هندی خیلی از رافا خوشش میاد و فکر کنم گفته رافا الگوشه و جالبه سبک بازیش خیلی شبیه به رافا بود..دفاعی!البته نادال هر وقت در این بازی هجومی بازی کرد واقعا نتیجه گرفت!
از برد راجر خوشحالم..از اینکه تونست مردم رو هیجان زده کنه خوشحالم..یه بازی ریلکس و زیبا از راجر..مرسی اسطوره...
نواک بدجور دوستشو شکست داد!نشون میده که خیلی آمادست نواک..کی میتونه این نواک رو بگیره!!!
راجرم کوارتر با استان بازی داره!حیف شد...
دوس دارم نیمه نهایی رافا/دلپونی و راجر/جوکو ببینم! مشخصه نادال از پس کارلویچ برمیاد!والله تو این تورنمنت بدجور گیچ شدم!!!هیچ بازی معلوم نیست!
هریسون بازیکن بزرگی میشه!از سبک سرویسش خوشم میاد..راجرم فکر کنم ازش خوشش میاد.
Nima88
03-17-2011, 09:37 AM
خوب تازه رسیدیم به مراحل حساس رقابتها .نواک بازم به راحتی برد خیلی با قدرت راحت بازی میکنه اصلا انگار این پسر اومده پیکنیک.
گاسکه موفق شد رادیک از پسش رو برداره که من اصلا فکرش نمیکردم حالا باید ببینیم اون جلوی نواک چکار میکنه.
اونایی که دیوید فرر متهم به تبانی کردن فکر کنم عملکرد کارلویج تو این مسابقات پاسخ خوبی بهشون داده که بردش در دور اول مقابل فرر نه براساس تبانی بلکه براساس توانایی های کارلوویج بوده. واورینکا که با شکست بردیج حریف هموطنش فدرر شد این بازی تکرار یک چهارم نهایی استرلیاست که تو استرلیا راجر خیلی راحت برد واینجاا به احتمال زیاد پیروز مسابقست
Mohammad Reza
03-17-2011, 10:21 AM
عه!!!هم تیم نواک باخته هم ماری که!!!من نفهمیده بودم:434:
M A E S T R O
03-17-2011, 10:29 AM
سلام.حال کردم راج این هریسونرو برد.قیافشو نگا میکنم میگم هر کی ندونه انگار تا حالا 30 تا گرند اسلم برده الانم جزو تاپ 10.خیلی دوس دارم نیمه نهایی راج یه دونه از بازیهایه شگفت انگیزشو مقابل این نواک انجام بده تا این نواک کوچولو انقد وسط بازی دماغشو برا ما بالا نکشه.
[/URL][URL="http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/e0/fullj.268a66bd48dfea0a24696f58c1b1af37/268a66bd48dfea0a24696f58c1b1af37-getty-104827549ms062_bnp_paribas_.jpg"]http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/e0/fullj.268a66bd48dfea0a24696f58c1b1af37/268a66bd48dfea0a24696f58c1b1af37-getty-104827549ms062_bnp_paribas_.jpg (http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/e0/fullj.268a66bd48dfea0a24696f58c1b1af37/268a66bd48dfea0a24696f58c1b1af37-getty-104827549ms062_bnp_paribas_.jpg)
Nima88
03-17-2011, 10:31 AM
به امید نیمه نهایی رافا - خوان و نواک - راجر
اگه این اتفاق بیفته بعد از یو اس اپن 2009 ابرای اولین بار این 4 نفربا هم میرسن نیمه نهایی که امیدوارم این بار برخلاف یو اس اپن 2009 رافا و نواک فینال برگزار کنن
Nima88
03-17-2011, 10:35 AM
سلام.حال کردم راج این هریسونرو برد.قیافشو نگا میکنم میگم هر کی ندونه انگار تا حالا 30 تا گرند اسلم برده الانم جزو تاپ 10.خیلی دوس دارم نمیه نهایی راج یه دونه از بازیهایه شگفت انگیزشو مقابل این نواک انجام بده تا این نواک کوچولو انقد وسط بازی دماغشو برا ما بالا نکشه.
[/URL][URL="http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/e0/fullj.268a66bd48dfea0a24696f58c1b1af37/268a66bd48dfea0a24696f58c1b1af37-getty-104827549ms062_bnp_paribas_.jpg"]http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/e0/fullj.268a66bd48dfea0a24696f58c1b1af37/268a66bd48dfea0a24696f58c1b1af37-getty-104827549ms062_bnp_paribas_.jpg (http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/e0/fullj.268a66bd48dfea0a24696f58c1b1af37/268a66bd48dfea0a24696f58c1b1af37-getty-104827549ms062_bnp_paribas_.jpg)
همین نواک کوچولو ببین چه بلایی میخواد سرتون بیاره
از همین الان خودتون اماده سومین باخت پیاپی کنید
M A E S T R O
03-17-2011, 10:37 AM
زیاد عجله نکن.مثله اینکه با سه تا بیگل کردن حسابی سرتون گیج کرده.راج برای همیشه بزرگ میمونه نواک هم برای همیشه کوچولو همیشه یادت باشه اینو.:443:
Nima88
03-17-2011, 10:42 AM
زیاد عجله نکن.مثله اینکه با سه تا بیگل کردن حسابی سرتون گیج کرده.راج برای همیشه بزرگ میمونه نواک هم برای همیشه کوچولو همیشه یادت باشه اینو.:443:
خواهیم دید دوست من فقط یه کم صبر کن.
در ضمن در اینکه راجر بزرگه حرفی نیست اما اینکه نواک کوچک بدونی خیلی خنده دار:251::251:
Behnam RF
03-17-2011, 10:46 AM
خواهیم دید دوست من فقط یه کم صبر کن.
در ضمن در اینکه راجر بزرگه حرفی نیست اما اینکه نواک کوچک بدونی خیلی خنده دار:251::251:
اون موقع که راجر روی فرم بود و نواک رو پشت سر هم تو یو اس و ...(سینسی ...)میبرد شما کجا بودید؟
Nima88
03-17-2011, 10:54 AM
اون موقع که راجر روی فرم بود و نواک رو پشت سر هم تو یو اس و ...(سینسی ...)میبرد شما کجا بودید؟
کسی منکر افتخارات وبردهای قبلی راجر نیست راجر 3 سال پیاپی تو یواس اپن نواک برده وخیلیم بهتر بوده که تونسته ببره.
اما ما داریم در مورد زمان حال صحبت میکنیم وگرنه اگه بخواهیم در مورد گذشته صحبت کنیم میتونیم بگیم رافا 14 بار راجر برده و3 سال پیاپی حسرت بردن رولندو بر دلش گذاشت
Behnam RF
03-17-2011, 11:07 AM
کسی منکر افتخارات وبردهای قبلی راجر نیست راجر 3 سال پیاپی تو یواس اپن نواک برده وخیلیم بهتر بوده که تونسته ببره.
اما ما داریم در مورد زمان حال صحبت میکنیم وگرنه اگه بخواهیم در مورد گذشته صحبت کنیم میتونیم بگیم رافا 14 بار راجر برده و3 سال پیاپی حسرت بردن رولندو بر دلش گذاشت
خب اینو دیگه همه میدونند الان نواک بهتره:443: من میگم اون وقتی که هر دو روی فرم بودند مهم بود نه الان(الان هم راجر بهتر از دبی بازی میکنه بعید نیست نوله رو ببره)
در ضمن راجر هم بردن ویمبی رو بر دل رافا گذاشت.
ما وقتی درباره ی لندن حرف میزنیم میگید: کشتید ما رو با این لندن
حالا شما هم کشتید ما رو با این رولند و 14 تا برد(8 تا راجر هم کم نیست)
Nima88
03-17-2011, 11:21 AM
خب اینو دیگه همه میدونند الان نواک بهتره:443: من میگم اون وقتی که هر دو روی فرم بودند مهم بود نه الان(الان هم راجر بهتر از دبی بازی میکنه بعید نیست نوله رو ببره)
در ضمن راجر هم بردن ویمبی رو بر دل رافا گذاشت.
ما وقتی درباره ی لندن حرف میزنیم میگید: کشتید ما رو با این لندن
حالا شما هم کشتید ما رو با این رولند و 14 تا برد(8 تا راجر هم کم نیست)
بهنام چرا اون ور قضیه نمیبینی؟شما میگی راجر زمانی که نواک برده هر دو تا رو فرم بود ن ولی وقتی نواک برده راجر رو فرم نبوده چرا حسلب نمیکنی نواک الا ن فرمس نسبت به گذشته بهتره
شما میگید راجر لندن کجا این راجر کجا چرا نمیگید نواک لندن کجا این نواک کجا
Behnam RF
03-17-2011, 11:46 AM
بهنام چرا اون ور قضیه نمیبینی؟شما میگی راجر زمانی که نواک برده هر دو تا رو فرم بود ن ولی وقتی نواک برده راجر رو فرم نبوده چرا حسلب نمیکنی نواک الا ن فرمس نسبت به گذشته بهتره
شما میگید راجر لندن کجا این راجر کجا چرا نمیگید نواک لندن کجا این نواک کجا
اولا گفتم که نواک الان خیلی بهتره، دوما اگه اینطوری که نیما جان میگی بخواهیم نتیجه بگیریم میشه:::> جکوویچ هیچگاه به جز امسال روی فرم نبوده و هرگز راجر (روی فرم) با نواک(روی فرم) بازی نکردند و نمیکنند.
delpotro
03-17-2011, 11:54 AM
راجر حتی اگه 100 درصد هم رو فرم باشه و بهترین بازیشو بکنه اگه ببازه
طرفداراش میگن: حریف خوب نبود.
راجر رو فرم نبود. جوکوویچ خوب نبود. راجر بد بود. :251:
delpotro
03-17-2011, 11:59 AM
ایول پسر. فکر کنم یه دونه از این بیگل خوشگلا رو برای راجر
کنار گذاشتی.
مگه نه پدرسوخته؟
http://tennistalk.com/images/article/1219.jpg
Behnam RF
03-17-2011, 12:00 PM
راجر حتی اگه 100 درصد هم رو فرم باشه و بهترین بازیشو بکنه اگه ببازه
طرفداراش میگن: حریف خوب نبود.
راجر رو فرم نبود. جوکوویچ خوب نبود. راجر بد بود . :251:
http://tennistalkers.com/showpost.php?p=43533&postcount=1047
پست من بعد از قهرمانی نواک در استرلیا و همچنین شکست راجر در نیمه نهایی.
pouriya.alex
03-17-2011, 12:03 PM
تو اینکه نوله الان آماده ترین بازیکن دنیاست شکی نیست ولی آدم نباید انقدر بی جنبه باشه .
تو بازیاش خیلی قیافه میگیره و یجورایی به دیده تحقیر به حریفاش نگاه میکنه !
ورزشکار باید تو اخلاق هم نمونه باشه ولی افسوس که بعضیا ...
اگه افتخاراتش از این بیشتر بشه میخواد چیکار کنه !:434:
delpotro
03-17-2011, 12:03 PM
http://tennistalkers.com/showpost.php?p=43533&postcount=1047
پست من بعد از قهرمانی نواک در استرلیا و همچنین شکست راجر در نیمه نهایی.
من زیر اون پست تشکر زدم. زیر این هم تشکر زدم. من کلی گفتم نه شخص شما
pouriya.alex
03-17-2011, 12:05 PM
راجر منتظر یه عیدی خوب هستیم :866::866::866:
Come On Roger
Behnam RF
03-17-2011, 12:08 PM
من زیر اون پست تشکر زدم. زیر این هم تشکر زدم. من کلی گفتم نه شخص شما
خب درست ولی فکر کنم خیلی ها(طرفدارای راجر) در همین سایت قبول دارند که حق نواک بود که راجر رو شکست داد و ...
delpotro
03-17-2011, 12:09 PM
ولی واقعا غیرمنصفانه است. راجر سنش زیاد شده باید با جوون ترا رقابت کنه. پا به پای اونا
بدوه. بجنگه.
آدم دلش میسوزه. البته راجر اونقدر بزرگ هست که نیاز به دلسوزی نداشته باشه. ولی این چه
رسمیه که دنیا داره؟ چه بی وفاس. و چه فراموشکار
delpotro
03-17-2011, 12:12 PM
الان به فکر روز خداحافظی احتمالی راجر افتادم. بی اختیار اشکم جاری شد. واقعا بخش مهمی
از هویت تنیس از بین میره با رفتن راجر.
Behnam RF
03-17-2011, 12:15 PM
ایول پسر. فکر کنم یه دونه از این بیگل خوشگلا رو برای راجر
کنار گذاشتی.
مگه نه پدرسوخته؟
http://tennistalk.com/images/article/1219.jpg (http://tennistalk.com/images/article/1219.jpg)
دوست خوبم دیگه راجر بدون راکت هم بازی کنه، نواک نمیتونه بیگلش کنه:350: بیخیال :443: حیف که بازی الان راجر به دلم نمیچسبه وگرنه ردیف میکردم نواک بیگل بشه.
rezapor
03-17-2011, 12:16 PM
سلام پور يو عزيز اگه ممكنه برنامه روز پنجشنبه رو سريع جورش كن و بزار تو سايت كه ديگه طاقت نداريم .با تشكر فراوان از زحمات شما . اميدوارم بتونيم جبران كنيم .فقط خواهشمندم كه به اعضاي سايت گوشزد كنيد كه نكات اخلاقي رو توي تايپيك بحث وبررسي رعايت كنند .در كل بحث سياسي نكنند . تا خداي نكرده اين سايت هم مثل بقيه سايتها فيلتر نشه. باتشكر. رضا
delpotro
03-17-2011, 12:21 PM
دوست خوبم دیگه راجر بدون راکت هم بازی کنه، نواک نمیتونه بیگلش کنه:350: بیخیال :443: حیف که بازی الان راجر به دلم نمیچسبه وگرنه ردیف میکردم نواک بیگل بشه.
میدونم. اونو واسه خنده گفتم. آخه خدایی به عکسی که گذاشتم نگاه کن. نگاش می کنی
خندت می گیره. اگه تو سیرک کار می کرد خیلی معروف می شد. مثل الانش.
یا اگه تو کارای کمدی سینما می رفت حتما اسکاری می شد. آخر خندس بی شرف
Nima88
03-17-2011, 12:51 PM
اولا گفتم که نواک الان خیلی بهتره، دوما اگه اینطوری که نیما جان میگی بخواهیم نتیجه بگیریم میشه:::> جکوویچ هیچگاه به جز امسال روی فرم نبوده و هرگز راجر (روی فرم) با نواک(روی فرم) بازی نکردند و نمیکنند.
نه آخه تو پست قبلیت گفتی بودی مهم اونکه اون زمان که دوتاشون رو فرم بودن .بخاطر اون من اون پست زدم.در ضمن به نظر من اکثر بازیاشون جفتشون رو فرم بودن چون این 2تا اکثر بازیشون تو نیمه نهایی یا فینال یه تورنمنت انجام دادند و وقتی تنیسوری تا اون مرحله میرسه یعنی اینکه رو فرمه.
نمیشه گفت چون نواک تو یواس اپن 2009 باخت رو فرم نبود یا راجر تو استرلیا 2011 باخت رو فرم نبود
Nima88
03-17-2011, 12:53 PM
میدونم. اونو واسه خنده گفتم. آخه خدایی به عکسی که گذاشتم نگاه کن. نگاش می کنی
خندت می گیره. اگه تو سیرک کار می کرد خیلی معروف می شد. مثل الانش.
یا اگه تو کارای کمدی سینما می رفت حتما اسکاری می شد. آخر خندس بی شرف
اره خداییش قیافه خیلی کمدی داره
ولی من که ازش خیلی خوشم میاد بیرون از زمین تنیس آدم باحالیه
Nima88
03-17-2011, 12:57 PM
تو اینکه نوله الان آماده ترین بازیکن دنیاست شکی نیست ولی آدم نباید انقدر بی جنبه باشه .
تو بازیاش خیلی قیافه میگیره و یجورایی به دیده تحقیر به حریفاش نگاه میکنه !
ورزشکار باید تو اخلاق هم نمونه باشه ولی افسوس که بعضیا ...
اگه افتخاراتش از این بیشتر بشه میخواد چیکار کنه !:434:
نه بابا نواک بازیکن بد اخلاقی نیست خیلی وقتا بعد از باخت با خنده اومده برد به حریفش تبریک گفته مثل فینال یو اس اپن 2007 مقابل راجر یا مادرید 2008 مقابل رافا یا استرلیا 2010 مقابل سونگا
اون ادا اطفالش تو بازیم طبیعیه خیلی از تنیسورا این کارو میکنن
delpotro
03-17-2011, 01:03 PM
من فکر می کنم آخرش troicki و novak با هم دعواشون بشه. تو هر تورنمنتی
مثل عزراییل میاد راه ویکتور رو سد می کنه
.
delpotro
03-17-2011, 01:08 PM
یه گروه هم باید به سایت اضافه بشه. delpo fans :160:
اندی ماری که از زمان ناصرالدین شاه داره واسه گرنداسلم تلاش می کنه گروه داره اونوقت دلپو :243:
دستی که با سرویس تور رو پاره کنه باید طلا گرفت :434:
manoochehr
03-17-2011, 01:30 PM
اگه امشب دلپو بتونه روبردو ببره خیلی بازی نادال و دلپو جالب میشه. دلپو 3 بار پیاپی نادالو برده. نادالم تو فکر انتقامه. بازی میشه جنگ. come-on juan
نه آخه تو پست قبلیت گفتی بودی مهم اونکه اون زمان که دوتاشون رو فرم بودن .بخاطر اون من اون پست زدم.در ضمن به نظر من اکثر بازیاشون جفتشون رو فرم بودن چون این 2تا اکثر بازیشون تو نیمه نهایی یا فینال یه تورنمنت انجام دادند و وقتی تنیسوری تا اون مرحله میرسه یعنی اینکه رو فرمه.
نمیشه گفت چون نواک تو یواس اپن 2009 باخت رو فرم نبود یا راجر تو استرلیا 2011 باخت رو فرم نبود
به نظرم تو یو اس اپن 2010 هیچ کدومشون رو فرم نبودن همانطور که نواک برد و فینال توسط نادال له شد.
ضمناً دوستان من از جمله طرفدارای راجر هستم که اگه ببازه هر چند ممکن بگم راجر بد بود ولی حتماً از حریفش تعریف و تمجید میکنم.
نه بابا نواک بازیکن بد اخلاقی نیست خیلی وقتا بعد از باخت با خنده اومده برد به حریفش تبریک گفته مثل فینال یو اس اپن 2007 مقابل راجر یا مادرید 2008 مقابل رافا یا استرلیا 2010 مقابل سونگا
اون ادا اطفالش تو بازیم طبیعیه خیلی از تنیسورا این کارو میکنن
ولی نواک وقتی با راجر یا حریف قدری میفته موقع سرویس زدن خیلی لفتش میده
ده بار قبله سرویس توپو به زمین میزنه
میخواد اعصاب حریفشو بهم بریزه و این به نظرم دور از جوانمردیه.
manoochehr
03-17-2011, 02:03 PM
دلپو میخواد 2 تا ماتادو اسپانیایی رو پشت سر هم بترکونه. vamos delpo
delpotro
03-17-2011, 02:24 PM
اگه رافا این بازی رو که جلوی هندیه کرد جلوی دلپوترو بکنه می بازه.
البته راجر هم چندان خوب بازی نکرد جلوی هریسون. انتظار بیشتری ازش داشتیم.
کارلوویچ غول بیابونی رو دست کم نگیرید. شاید دست به اقدام انتحاری و تروریستی علیه نادال بزنه. :33:
پیشاپیش به افتخار برد دلپوترو :5:
:Music::Music::Music:
Nima88
03-17-2011, 02:30 PM
به نظرم تو یو اس اپن 2010 هیچ کدومشون رو فرم نبودن همانطور که نواک برد و فینال توسط نادال له شد.
ضمناً دوستان من از جمله طرفدارای راجر هستم که اگه ببازه هر چند ممکن بگم راجر بد بود ولی حتماً از حریفش تعریف و تمجید میکنم.
نه اتفاقا هم نواک هم راجر توی یواس اپن 2010 رو فرم خوبی بودند بازیشون بازی نزدیکی بود .نواک تو فینال تمام زوزش زد وتنها کسی بود که تونست از رافا یه ست بگیره ولی خوب رافا تو یو اس اپن 2010 حریف نداشت
Farid
03-17-2011, 02:47 PM
با سلام
Nadal چش بود؟
من تا حالا بازی به این افتضاحی از Nadal ندیده بودم.
Return of serve که تعطیل ( Devvarman سرویس 90 مایل میزد Nadal می زد تو تور )
Passing shot ها هم که درب و داغون بود.
وقتی نمی تونه سرویس Devvarman رو Return کنه و Pass ش کنه جلو Karlovic می خواد چیکار کنه.
البته روز به روز فرق می کنه و ممکنه امشب با شب قبل کلی فرق کنه بازیش.
Ahoura
03-17-2011, 03:27 PM
با سلام
Nadal چش بود؟
وقتی نمی تونه سرویس Devvarman رو Return کنه و Pass ش کنه جلو Karlovic می خواد چیکار کنه.
فريد جان شما كه استاد مايي.
ولي تنيسور هاي حرفه اي سبك هاشونو با توجه به حريفشون انتخاب مي كنن و در هر بازي با توجه به حريف سعي مي كنند نوعي از بازي رو انتخاب كنند كه با كمترين فشار بهترين نتيجه رو به همراه داشته باشه. مثلا اي طبيعيه كه نوع بازي نادال وقتي رو به روي دورمن قرار مي گيره با وقتي رو به روي جوكو قرار مي گيره فرق داره.
delpotro
03-17-2011, 03:44 PM
یه وقتی میرسه توی امضات به جان n باید بنویسی 2
Mohammad
03-17-2011, 04:04 PM
با سلام
Nadal چش بود؟
من به جرات میگم عجیب ترین بازی بود که از نادال تا حالا دیده بودم.
البته من از ریترن آو سرو رافا روی هارد کورت همیشه میترسم، پارسال هم تو این دو تا تورنمنت به نظر من جلوی لیوبو و رادیک خیلی بد ریترن کرد و یکی از عاملهای باختش بود.
از نکات عجیب دیگش، تعداد زیاد دراپ شات های نادال بود :379:؟؟؟ که اگه اشتباه نکنم هر بار انداخت، تونست پوینت رو هم بگیره آخرش، جالب بود تو یه پوینت یه بار دو تا دراپ شات زد!!!!:350:
یه نکته دیگه جالب هم این بود که والی های خوبی زد و اصلا ارور نداشت. (هر چند باید بیشتر موقعیت والی به خودش میداد)
بازی با کارلوویچ جالب میشه.
Mohammad Reza
03-17-2011, 04:13 PM
یه چیزی!من تو فورهندهای نادال ارور زیاد میدیدم!!!حتی ارورهای فورهندش تو ست اول فکر کنم بیشتر هندیه بود!من همیشه از ریترن های نادال خوشم میومده البته تو خاک عالی جواب میده اما تو هارد نه!بازم میگم نادال هر وقت اگرسیو بود جواب گرفت
Nima88
03-17-2011, 04:27 PM
به زودی خواهد نوشت 1 اون زمان دیر نیست.
راستس چه خوب شد یادی از این اقا میلاد شد.من حدودا 8 ماه عضو سایت شدم از کانادا 2010 اما تقریبا از رولند 2009 مطالب سایت دنبال میکردم وپستای این اقا میلاد همیشه جالب بود هر چند از امضاش بدم میومد اما اطلاعاتش از تنیس خیلی خوب بود وتو کل کلم که هیچوقت کم نمی اورد
delpotro
03-17-2011, 04:36 PM
به زودی خواهد نوشت 1 اون زمان دیر نیست.
راستس چه خوب شد یادی از این اقا میلاد شد.من حدودا 8 ماه عضو سایت شدم از کانادا 2010 اما تقریبا از رولند 2009 مطالب سایت دنبال میکردم وپستای این اقا میلاد همیشه جالب بود هر چند از امضاش بدم میومد اما اطلاعاتش از تنیس خیلی خوب بود وتو کل کلم که هیچوقت کم نمی اورد
من ایمان دارم که یه روز مینویسه 1 به جای n
اما اول مینویسه 4 . بعد مینویسه 3. بعد 2 . و بعد 1
منم منظورم اینه که به زودی مینویسه 2
بعدها میشه 1
البته اگه رافا مصدومیت رافا جونمو از پا در نیاره
delpotro
03-17-2011, 04:37 PM
من از رولند گاروس 2010 با سایت آشنا شدم. فنچ حساب میشم فعلا :160:
Behnam RF
03-17-2011, 05:07 PM
قبول ولی هنوز زوده:434:
فريد جان شما كه استاد مايي.
ولي تنيسور هاي حرفه اي سبك هاشونو با توجه به حريفشون انتخاب مي كنن و در هر بازي با توجه به حريف سعي مي كنند نوعي از بازي رو انتخاب كنند كه با كمترين فشار بهترين نتيجه رو به همراه داشته باشه. مثلا اي طبيعيه كه نوع بازي نادال وقتي رو به روي دورمن قرار مي گيره با وقتي رو به روي جوكو قرار مي گيره فرق داره.
به یاد میلاد عزیز :441: کار خوبی کردی فقط اون آَشغال رو حذف کنی دیگه حله :443: چون به طور متقابل اگه بود ما ناراحت میشدیم
مرسی اهورا جان
Behnam RF
03-17-2011, 05:16 PM
من ایمان دارم که یه روز مینویسه 1 به جای n
اما اول مینویسه 4 . بعد مینویسه 3. بعد 2 . و بعد 1
منم منظورم اینه که به زودی مینویسه 2
بعدها میشه 1
البته اگه رافا مصدومیت رافا جونمو از پا در نیاره
من هم ایمان دارم راجر بیشتر از 16 میگیره و NO.1 میمونه:655:
delpotro
03-17-2011, 05:23 PM
من فکر نمی کنم راجر دیگه بتونه بگیره. باید راکتشو بیاویزه یواش یواش.
Nima88
03-17-2011, 05:32 PM
ااینو خوب اومدی
M A E S T R O
03-17-2011, 06:30 PM
ااینو خوب اومدی
شماها فکر کنید.چیز خوبیه فکر کردن.اما من مطمئنم که راج تا 20 میجر تایتل هم میرسه.از همین الان میتونم به شما تضمین قهرمانی راج تو ویمبلدون امسال رو بدم.
delpotro
03-17-2011, 06:50 PM
می ترسم قولت مثل قول های افشین قطبی بشه. کاش تو زلزله ژاپن مرده بود
Nima88
03-17-2011, 06:58 PM
شماها فکر کنید.چیز خوبیه فکر کردن.اما من مطمئنم که راج تا 20 میجر تایتل هم میرسه.از همین الان میتونم به شما تضمین قهرمانی راج تو ویمبلدون امسال رو بدم.
درسته تو ویمبلدون شانس داره اما دیگه مثل قبل شانس اول نیست رافا به همون اندازه تو ویمبلدون مدعی
delpotro
03-17-2011, 07:03 PM
اندی ماری هم مثل هر سال شانس داره. امسال 6 امین ویمبلدونشو
میخواد بگیره.
:350:
Mohammad Reza
03-17-2011, 08:02 PM
می ترسم قولت مثل قول های افشین قطبی بشه. کاش تو زلزله ژاپن مرده بود کثافت.
خودت ویرایشش کن!اگه بت بگم افشین قطبی پسر داییم هست اونوقت این توهینو چطور باش کنار بیام!!!افشین قطبی اونقدر شخصیتش بزرگه که با این چیزها خراب نمیشه!یادت نره فرهنگ زیبا صحبت کردن رو میون مربی ها اورد و تمام کارشناسا اینو قبول دارن!
اگه سال 2008 رو یادت باشه که یادت نیست این حرفو به اسطوره زدن!یادت باشه اسطوره وقتی برنامه داره یعنی برنامه داره...وقتی میگه میتونم یعنی میتونم...پس منتظر باش!
یه چیزیم بدونین!همیشه قرار نیست فقط یه نفر قهرمان بشه!!!ATP صد بازیکن حرفه ای داره!
Nima88
03-17-2011, 08:36 PM
اگه سال 2008 رو یادت باشه که یادت نیست این حرفو به اسطوره زدن!یادت باشه اسطوره وقتی برنامه داره یعنی برنامه داره...وقتی میگه میتونم یعنی میتونم...پس منتظر باش!
یه چیزیم بدونین!همیشه قرار نیست فقط یه نفر قهرمان بشه!!!ATP صد بازیکن حرفه ای داره!
ولی من یادم هست.اون زمان میگفتن راجر کارش تمومه اما برگشت اما ایندفعه یکم قضیه فرق داره به 2 دلیل
1-راجر سنش بالا رفته
2-حریفا بیشتر وقدرتمنتر شدن
Paymaan
03-17-2011, 09:06 PM
نیما جون منظورت از حریفا جوکو و ناداله دیگه؟ چون حریف دیگه ای من نمیشناسم
Mohammad_Joulaei
03-17-2011, 09:22 PM
ولی من یادم هست.اون زمان میگفتن راجر کارش تمومه اما برگشت اما ایندفعه یکم قضیه فرق داره به 2 دلیل
1-راجر سنش بالا رفته
2-حریفا بیشتر وقدرتمنتر شدن
با سلام به شما دوست عزيز:
زياد اعتباري به اين مسئله نيست چون خيليا تو همين سن كاپ گرفتن نمونه خيلي خيلي بارزش اندره اگاسي در 33 سالگي گرند اسلم برد!!!
همين جام پارسالي ايندين ولز رو باور ميكردي ايوان ببره؟؟؟
با دليل دومت هم مخالفم هرسالي حريف قدرتمند خودشو داشته!!
Nima88
03-17-2011, 09:35 PM
نیما جون منظورت از حریفا جوکو و ناداله دیگه؟ چون حریف دیگه ای من نمیشناسم
دلپوترو وماری فراموش نکن.خوان تنیسور خیلی خوبیه که اگه برگرده به اوج(که داره کم کم میاد روفرم)واسه همه بزرگان حریف چغری وماری(گرچه من اصلا ازش خوشم نمیاد)تنیسور کوچکی نیست کسی که 3 فینال گرند اسلم اومده حریف ضعیفی نیست
Nima88
03-17-2011, 09:46 PM
با سلام به شما دوست عزيز:
زياد اعتباري به اين مسئله نيست چون خيليا تو همين سن كاپ گرفتن نمونه خيلي خيلي بارزش اندره اگاسي در 33 سالگي گرند اسلم برد!!!
همين جام پارسالي ايندين ولز رو باور ميكردي ايوان ببره؟؟؟
با دليل دومت هم مخالفم هرسالي حريف قدرتمند خودشو داشته!!
سلام
حرف شما درسته دوست من اگاسی یه نمونه خیلی خوبه که سن نمیتونه ملاک با شه.
اما فرض اینکه راجر دوباره بتونه چندین گرند اسلم درو کنه ام شاید یکم رویایی باشه
Behnam RF
03-17-2011, 10:05 PM
سلام
حرف شما درسته دوست من اگاسی یه نمونه خیلی خوبه که سن نمیتونه ملاک با شه.
اما فرض اینکه راجر دوباره بتونه چندین گرند اسلم درو کنه ام شاید یکم رویایی باشه
من قبول میکنم نمیتونه درو کنه مثل سال های پیش ولی مطمئنم روی 16 باقی نمیمونه:655:
Mohammad_Joulaei
03-17-2011, 10:23 PM
به هر حال زيبايي زندگي و تنيس و ... به زيبايي هاي آيندشه كه نميدونيم چي پيش مياد!!!
Ahoura
03-17-2011, 10:49 PM
شايد 3 يا 4 سال ديگه 2 بشه ولي هيچ وقت 1 نميشه.
pouriya.alex
03-17-2011, 11:01 PM
دوستانی که به راجر گیر دادن به نتایج راجر پس از ویمبلدون دقت کنن :
مسترز تورنتو : فینالیست
مسترز سینسیناتی: قهرمان
یو اس اوپن : نیمه نهایی
مسترز شانگهای: فینالیست
استکهلم:قهرمان
بازل:قهرمان
مسترز پاریس:نیمه نهایی
مسترزکاپ لندن: قهرمان
دوحه: قهرمان
استرالیا اوپن:نیمه نهایی
دبی:فینال
حالا به نظر شما راجر ضعیف کار کرده !!؟
بله، راجر چون راجره ما طرفداراش توقع داریم که تو همه گرنداسلم ها به فینال برسه و قهرمان بشه ولی تو این سن این آمارم خیلی خوبه، ضمن اینکه تو دوگرند اسلم اخیر به نوله که آماده ترین تنیس باز این چتد وقت اخیره باخته، پس دوستان بیخود گیر ندن !
Farid
03-17-2011, 11:17 PM
با سلام
Robredo به علت مصدومیتی که در بازی پیشینش با Querrey براش پیش اومده بود نیم ساعت بعد از بازی Wozniacki و Azarenka از مسابقات کنار کشید.
Robredo از مسابقات Miami نیز کنار کشید.
manoochehr
03-17-2011, 11:42 PM
پس فقط باید نادال امشب ببره تا شاهد بازی زیبا نادل و دلپوترو باشیم.البته نادال امشب بازی سختی داره کارلویچ تو این تورنومنت خیلی عالی کار کرده. به نظر شخصی خودم امشب کارلو نادالو میبره.
Ali_RF
03-18-2011, 12:23 AM
سلام
امروز چهقدر بازيها دارن لغو ميشن! آزارانكا در بازي با وزنياكي بعد از گذشتن 3 گيم از بازي مصدوم شد و از ادامه بازي انصراف داد. در نتيجه بازي دوبل خانمها كه آزارانكا و كيريلنك يه طرفش بودن هم لغو شد. روبردو هم كه قبل از بازي مصدوم شد و اون بازي هم لغو شد. خداكنه بقيه بازيها اينطوري نشه.
Alireza Murray
03-18-2011, 01:13 AM
من هیچوقت با ایندین ولز حال نمیکردم ، کلا از توپ های penn و سنگین بدم میاد ولی عاشق توپ های ویلسون هستم
دلپو رفت نیمه نهایی امیدوارم بره فینال ، نادال هم به احتمال زیاد کارلو رو میبره ، ایندین ولز امسال عجیبه هیچکس انقدر اماده نیست که با اطمینان بگی
قهرمانه ولی امیدوارم فینال دلپو و راجر باشن
M∂hdi
03-18-2011, 03:04 AM
حمایت از ژاپن
یک چهارم نهایی ایندین ولز : کرولاین وزنیاکی پس از پایان دیدارش با ازارنکا، پرچم ژاپن را که حاوی پیامی با این عنوان بود : "افکارمان با شماست" در معرض تماشای عموم گذاشت .
[/URL]http://www.irfreeup.com/images/13516459483580210465.jpg (http://www.irfreeup.com/images/13516459483580210465.jpg)
هفته ی قبل، ژاپن گرفتار زلزلهی 9 ریشتری و به همراه آن سونامی ویرانگر شد که این حوادث باعث حمایت تنیسورهای حاضر در مسابقات ایندین ولز از این کشور شد.
[URL="http://www.irfreeup.com/images/46268762456292343908.jpg"]http://www.irfreeup.com/images/46268762456292343908.jpg (http://www.irfreeup.com/images/46268762456292343908.jpg)
راجر فدرر پس از بازی با چلا به خبرنگارن گفته است که او با ظهور نسل جدیدی از بازیکنان در این فصل بسیار خوشحال است .اشاره او به تنیسورهای جوانی ست که در مسابقات ایندین ولز امسال حریفان سرسختی برای بزرگان بوده اند .
فدرر بامداد دیروز یکی از این تنیسورهای مستعد را با شکست مواجه کرد . او در دو ست برابر رایان هریسون 18 ساله به پیروزی رسید تا در یک چهارم نهایی به مصاف هموطن خود واورینکا برود .
Hatam
03-18-2011, 03:08 AM
سلام دوست عزیزم swiss_maestro (http://tennistalkers.com/member.php?u=745)
لطفا لینک زیر رو مطالعه کنید(قابل توجه محمد)
http://tennistalkers.com/showpost.php?p=29223&postcount=49
M∂hdi
03-18-2011, 04:03 AM
نام کامل : Somdev Kishore Devvarman
http://www.irfreeup.com/images/81560787428305192083.jpg (http://www.irfreeup.com/images/81560787428305192083.jpg)
تنیسور 26 ساله هندی ، دارنده مدال طلای بازیهای آسیایی 2010 گوانگژو در قسمت انفرادی (پیروزی 6-1 و 6-2 برابر دنیس ایستومین) و دابل
http://www.irfreeup.com/images/07369920850774577186.jpg (http://www.irfreeup.com/images/07369920850774577186.jpg)
دارنده مدال طلای بازیهای مشترک المنافع 2010 دهلی
*آغاز دوران حرفهای : از سال 2008 | راست دست (بکهند دو دستی)
*رنکینگ ATP : نفر 84ــم | رنک فعلی 17مارس : 73ـــم به نقل از ویکی پدیا
*فینالیست مسابقات آزاد ژوهانسبورگ | SA Tennis Open
*بهترین نتیجه در گرنداسلم ها : صعود به راند دوم آزاد امریکا 2009
* سبک بازی : Devvarman is an all-court and mainly defensive baseline-type player; he rallies from the back of the court aiming to keep the ball in play, relying on his fitness and athleticism to wear down his opponents.[citation needed] He is sponsored by Lacoste and Babolat. | ویکی پدیا
*ایندین ولز : پیروزی در مصاف با ادرین ماننارینو | مارکوس باقداتیس | مالیژ و شکست مقابل نادال در راند چهارم
* (بخشی از) مصاحبه او پس از بازی برابر نادال : این یک تجربه بزرگ در برابر شماره یک دنیا بود، در یکی از بزرگترین استادیوم های جهان .
"I was pleased with the way I competed. I wasn't over-awed by the situation or the guy I was playing against," Devvarman said.
Behnam RF
03-18-2011, 07:53 AM
من فقط میدونم اگه راجر همزمان 2 تا گرند اسلم ببره انقدر که رافا خوشحالی کرد ،خوشحالی نمیکنه:350:
در ضمن به طرفدارانش تبریک میگم.
Mohammad Reza
03-18-2011, 08:05 AM
اول از همه خوشحالم که نادال بازیو برد و مقابل دلپونی قرار گرفت!
یه سوال تو ذهنمه!!!کارلویچ بکهند داشت:350:فقط اسلایس بکهند میکرد و هر وقت بکهند یک دستی میزد به در و دیوار میخورد!نادال فقط بلده جلو راجر پیله به بکهندش بکنه!نمیدونم چرا توپ ها روقسمت بکهندش نمی فرستاد..تازه با فشار رو بکهندش و اسلایس زدن او میتونست جلو بیاد و والی کنه!در کل بازی جالبی بود!نادال از بس خوشحال شد که پس از بردش فکر کنم مچ بندشو طرف Ball Kids انداخت:350:...چندتا پسینگ شات قشنگ کرد که واقعا جای دست زدن داشت..ولی باز نادال مشکل داشت...شاید با دلپونی به سختر از این باشه....من مطمئنم سمی قشنگی میشه!
عجب بازی بشه نیمه نهایی دوبل!خیلی جالب شده...تیم راجر/استان برد و حالا با تیم رافا/لوپز بازی دارن....به امید برد بروبچ خوب سوئیس...
.................................................................
یه چیز جدا از تنیس و مرتبط با سایت..این نظر خودمه و لطفا کسی به خودش نگیره...
بحث گفتگو پیرامون مسابقات داره خیلی بچه بازی میشه!این به اون شکایت میکنه،این از حرف اون ناراحت میشه..این میگه فلان(اول با خودم هستم)جای اینکه تو حاشیه باشیم و حرفای حاشیه ای بزنیم و بحث های پیش پا افتاده(مث کل کل فدرر - نادالی)کنیم یکم اطلاعات راجع به تک تک بازی ها به هم بدیم..من به عنوان کاربر ساده ای میگم و مطمئن باشید این آخرین باره همچین صحبتی میکنم.
Mohammad
03-18-2011, 08:08 AM
منم یه لحظه فک کردم رافا رکورد 16 گرنداسلم راجر رو زد :254:
Afshin
03-18-2011, 08:10 AM
سلام
چرا امسال ایندین ولز این جوری شده ؟
آخه این چه طرز بازی کردنه ؟
تا حالا ندیده بودم که راجر و رافا به طور همزمان اینقدر افتضاح بازی کنن ! هیچ امیدی به راجر ندارم تو این تورنمنت ، رافا هم اگه به بازیکنی تاپ بخوره با این بازی حتما میبازه .
آخه یعنی چی که 20 تا ریترن ، اونم روی سرویس دوم کارلویچ بکوبه تو در و دیوار ؟!:3t1:
راجر هم که قربونش برم معلوم نیست داره چکار میکنه . کلا بیخیالش شدم :243:
Mohammad
03-18-2011, 08:12 AM
سلام دوست عزیزم swiss_maestro (http://tennistalkers.com/member.php?u=745)
لطفا لینک زیر رو مطالعه کنید(قابل توجه محمد)
http://tennistalkers.com/showpost.php?p=29223&postcount=49
قبلا تذکر داده شده و منتظرم اهورا خودش اصلاح کنه.
بدیهی ست در صورت عدم اصلاح، اقدامات لازم انجام میشه.
SOROOSH_RF
03-18-2011, 08:13 AM
بالاخره نادال هر طور شده کارلویچ رو برد. وای که چقدر حرکات آخر بازیش خنده دار بود ؛:254: مخصوصا وقتی خودش و انداخت زمین ، یه لحظه فکر کردم قهرمان یو اس اپن شده یکی نیست بگه کارلویچ و بردن دیگه این کارا رو داره اصلا بلد نبود بکهند بزنه بکهنداش زوری رد میشد
Behnam RF
03-18-2011, 08:14 AM
سلام
چرا امسال ایندین ولز این جوری شده ؟
آخه این چه طرز بازی کردنه ؟
تا حالا ندیده بودم که راجر و رافا به طور همزمان اینقدر افتضاح بازی کنن ! هیچ امیدی به راجر ندارم تو این تورنمنت ، رافا هم اگه به بازیکنی تاپ بخوره با این بازی حتما میبازه .
آخه یعنی چی که 20 تا ریترن ، اونم روی سرویس دوم کارلویچ بکوبه تو در و دیوار ؟!:3t1:
راجر هم که قربونش برم معلوم نیست داره چکار میکنه . کلا بیخیالش شدم :243:
فعلا فقط امید من به دوبله:655: افشین خان در سینگل هم اوضاع راجر بهتر از دبی و استرلیاست پس بسی امید داشته باش.
koury
03-18-2011, 08:32 AM
بالاخره نادال هر طور شده کارلویچ رو برد. وای که چقدر حرکات آخر بازیش خنده دار بود ؛:254: مخصوصا وقتی خودش و انداخت زمین ، یه لحظه فکر کردم قهرمان یو اس اپن شده یکی نیست بگه کارلویچ و بردن دیگه این کارا رو داره اصلا بلد نبود بکهند بزنه بکهنداش زوری رد میشد
در تنیسی که امثال کارلوویچ و ... فقط بخاطر قد بلند میان بازی می کنن رو باید گل گرفت، ست سوم آمار Baseline Points Won رو نوشت رافا 43 و کارلوویچ 13!!! واقعا از خنده دار هم اونورتره... :350:
بردن این بازیکن که فقط با سرویس میاد بازی می کنه از بردن یه بازیکن تاپ تن هم سخت تره و شک نکنید اون حرکات رافا که از دید شما خنده دار بود کاملا طبیعی بود با اون شرایط و اون 2 مچ پوینتی که رافا هدر داد هر آن ممکن بود با یه سرویس وینر وضعیت بازی تغییر کنه و رافا این رو بهتر از من و شما درک می کنه پس اون حرکات ممکنه برای شما مضحک باشه ولی برای کسی که تو شرایط هست کار دیگه ای از دستش بر نمیاد بخصوص اگه مثل رافا امروز اینقدر بد بازی کرده باشه :3t1:
اینطوری رافا بخواد بازی کنه جلوی خوان حرفی برای گفتن نداره :243:
Mohammad
03-18-2011, 08:34 AM
در کل به نظر من رافا بد ریترن نکرد امروز، ولی Ground Stroke هاش مشکل دارن و من هم فک میکنم جلوی دلپونی کار یه ذره سخت باشه براش.
راستی توپ ها هم جالبن، زمین اینقدر زبره که توپ بعد از چند گیم تیکه پاره میشه، قشنگ میشه دید میخوره زمین یه تیکش قلفتی (غلفطی یا غلفتی یا قلفطی) کنده میشه.
koury
03-18-2011, 08:44 AM
امشب باز هم بازی تکراری و یه طرفه و خسته کننده ی فدرر و استان رو داریم و یه بازی تقریبا قابل پیش بینی بین نواک و گاسکه!! تو قسمت زنان هم ماریا باید با کرولاین بازی کنه که برای من فرقی نداره کی میبره مهم بازی جونداره که با بازیهای اخیر ماریا میشه امید داشت به دیدنش :434: اون یکی بازی نیمه نهائی زنان هم که چندان مهم نیست بین ویکمایر و بارتولی هست که امیدوارم یانینا ببردش :441:
تو دوبل هم برای دومین بار اگه اشتباه نکنم بازی بین رافا و راجر خواهیم داشت، اگه درست یادم بیاد قبلا یه بار تو مسترز های خاکی رافا و مویا با راجر و یکی دیگه بازی کردن که رافا اینا راحت بردن، امشب بازی نیمه نهائی هست و یه پای فینال سرش رافا یا راجر خواهد داشت :655: هر چند امیدوارم رافا و مارک ببرن و بتونن از قهرمانیشون دفاع کنن و حتی امیدوارم رافا بتونه هر دوی انفرادی و دوبل رو ببره :shame:
بهر حال بازیهای عجیبی شده و آماده ترین بازیکن تور نواک داره همه رو راحت میبره ولی انصافا حریفان خیلی چقری بهش نخوردن و باید صبر کرد و دید میتونه به همین منوال ریچارد و راجر رو هم راحت شکست بده یا یه بازیکن بهتر میتونه جلوش رو بگیره؟! :379:
Ahoura
03-18-2011, 09:30 AM
دوستان بازي دابل رو امشب الجزيره پخش مي كنه؟
دو بازي اول چندان جذاب نيست چونكه نوواك مثل اب خوردن گاسكه رو مي بره .در بازي بعد هم از ويكماير و بارتولي حالم به هم مي خوره هر چند دوست دارم بارتولي ببره.
اما از بازي سوم جالب ميشه. راجر بايد با استان بازي كنه. درسته كه در چند بازي اخير راجر به راحتي پيروز شده ولي اينبار استان خيلي روي فرمه. بازي دابل بين تيم راجر و نادال كه من شانس بيشتر رو به تيم راجر مي دم. چونكه به عقيده من هم تيمي راجر خيلي حرفه اي تر از هم تيمي نادال بازي مي كنه. و با توجه به نوع زمين و اون بكهند ها و فورهند هاي استان كه خيلي قوين شانس زيادي رو به تيم راجر مي ده.
و اما در بازي اخر كه به نظر من برنده اين بازي قهرمان بخش زنان امسال. ماريا و كرولاين. شانس كرولاين براي پيروزي در اين بازي خيلي بيشتره اما ماريا هم تا اينجا خوب بازي كرده و مي تونه حريف جدي باشه براي كرولاين.
و در اخر به اميد پيروزي راجر در دو بخش و پيروزي ماريا.
Ahoura
03-18-2011, 09:37 AM
قبلا تذکر داده شده و منتظرم اهورا خودش اصلاح کنه.
بدیهی ست در صورت عدم اصلاح، اقدامات لازم انجام میشه.
يه جوري مي گي اقدامات لازم انجام مي شه كه انگار تو قاضي و منم قاتل.
فعلا اينترنت pc قطعه وقتي درست شد يه فكري به حالش مي كنم.
اگرم خيلي داره بهتون فشار مياره و نمي تونين اين حقيقت رو ببينين مي توني فعلا امضامو غير قابل نمايش كني تا بعد خودم بيام درستش كنم.
msh13792
03-18-2011, 10:01 AM
بازی نیمه نهایی دوبل راجر و نادال کی برگزار میشه و کدوم شبکه نمایش میده
ممنون میشم
Nima88
03-18-2011, 10:13 AM
دیشب نادال با اون بازیش حالمون اساسی گرفت.امیدوارم جلوی دلپو یه نمایش خوب داشته باشه بتونه پیروز بشه
Mohammad
03-18-2011, 10:21 AM
اگرم خيلي داره بهتون فشار مياره و نمي تونين اين حقيقت رو ببينين مي توني فعلا امضامو غير قابل نمايش كني تا بعد خودم بيام درستش كنم.
حالا خوبه تو پ.خ هم اهورا جان اهورا جان از دهنم نیوفتاد، اینم آخرش.
دوست جان شما به مدت یک ماه نمیتونید از امضا استفاده کنید.
با سپاس
Nima88
03-18-2011, 10:23 AM
اولا هنر اینکه آدم از خودش یه جیزه داشته باشه نه اینکه از امضای دیگران کپی برداره.
در ضمن من یه بارگفتم که دست وپای راجر جلوی رافا میلرزه شما اونو توهین فرض کردی ولی خداوکیلی به نظرت کلمه اشغال دفاعی توهین نیست؟
Ahoura
03-18-2011, 11:05 AM
اولا هنر اینکه آدم از خودش یه جیزه داشته باشه نه اینکه از امضای دیگران کپی برداره.
در ضمن من یه بارگفتم که دست وپای راجر جلوی رافا میلرزه شما اونو توهین فرض کردی ولی خداوکیلی به نظرت کلمه اشغال دفاعی توهین نیست؟
من كي گفتم اين امضا رو خودم اختراع كرد؟ نه خوبه زيرش نوشتم به ياد ميلاد. اگر نمي بيني مي توني از ذره بين استفاده كني.
در ضمن اشغال دفاعي زير توپ زن فقط اشغالش بده بقيش كه حقيقته.
davidbeckham
03-18-2011, 11:12 AM
رافا با این وضع بازی به خوان میبازه
Nima88
03-18-2011, 11:12 AM
من كي گفتم اين امضا رو خودم اختراع كرد؟ نه خوبه زيرش نوشتم به ياد ميلاد. اگر نمي بيني مي توني از ذره بين استفاده كني.
در ضمن اشغال دفاعي زير توپ زن فقط اشغالش بده بقيش كه حقيقته.
مگه من گفتم امضا اختراع کردی؟گفتم بهتر اینکه ادم از خودش امضا داشته باشه تا اینکه از دیگران کپی کنه.
در ضمن مگه خودت اعتقاد نداری اشغالش بده؟خوب اشغالش پاک میکردی بقیه امضا میذاشتی
Ahoura
03-18-2011, 11:13 AM
حالا خوبه تو پ.خ هم اهورا جان اهورا جان از دهنم نیوفتاد، اینم آخرش.
دوست جان شما به مدت یک ماه نمیتونید از امضا استفاده کنید.
با سپاس
دست درد نكنه. خوشم مياد با طرفدار هاي راجر قاطع بر خورد مي كني.
همين كارا رو كردي طرفدار هاي راجر در سايت نصف طرفداراي نادال شدن. اقا محمد يه سايت هست كه ميزان بازديد از سايت ها در ان نوشته شده. سايت تنيس تاكرز رو كه نگاه كردم در اين چند ماهه اخير افت 30%ي داشته.
Ahoura
03-18-2011, 11:16 AM
مگه من گفتم امضا اختراع کردی؟گفتم بهتر اینکه ادم از خودش امضا داشته باشه تا اینکه از دیگران کپی کنه.
در ضمن مگه خودت اعتقاد نداری اشغالش بده؟خوب اشغالش پاک میکردی بقیه امضا میذاشتی
لطف محمد شامل حال ما شد. ديگه به كل پاكش كرد كه اينقدر به نادالي ها فشار نياد يه وقت مي تركن.
delpotro
03-18-2011, 11:20 AM
من خواهش می کنم آقای رییس اجازه بدن که امضای ایشون ویرایش بشه تا متهم به دیکتاتوری نشن.
خوب نیست به خاطر یک مسئله ساده دلخوری پیش بیاد.
Nima88
03-18-2011, 11:28 AM
جالبه اینجا سر یه مساله ساده دلخوری پیش می یاد.
من هیچ مشکلی با اون امضا ندارم فقط گفتم اگه آشغالش نباشه بهتره.
وهیچ ترکیدنیم در کار نیست:443:
Mohammad
03-18-2011, 11:28 AM
دست درد نكنه. خوشم مياد با طرفدار هاي راجر قاطع بر خورد مي كني.
همين كارا رو كردي طرفدار هاي راجر در سايت نصف طرفداراي نادال شدن. اقا محمد يه سايت هست كه ميزان بازديد از سايت ها در ان نوشته شده. سايت تنيس تاكرز رو كه نگاه كردم در اين چند ماهه اخير افت 30%ي داشته.
خود سایت اون پائین کانتر داره و اون چیزی که شما میگی رو نشون نمیده، در ضمن فروم ورزشی مثل این با توجه به رویدادهای ورزشی آمار کم و زیاد میشه، بنابراین نمیشه الان رو با سه ماه پیش مقایسه کرد مثلا، شاید اون موقع یه تورنمنت بوده. الان رو باید با سال پیش همین موقع مقایسه کنید که اگه این کارو بکنید میبینید که تاپیک مثلا تعداد صفحاتش بیشتر شده و آمار بازدید هم بیشتر بوده.
طرفدارای راجر هم نصف نشدن، چرا بیخودی دوست داری جو بدی؟
سر اون امضا پارسال بحث شد، نتیجه گیری هم شد و اون قوانین هم ازش دراومد و همه توافق کردن، چه لزومی دوباره یه بحث قدیمی رو راه میندازید؟
دوستان لطفا بیشتر از این تاپیک رو از بحث اصلیش خارج نکنید.
اهورا هم اگه رفتارشو اصلاح کنه دسترسیش به امضاش باز میشه.
سپاسگزار
بازی دوبل پخش میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ضمناً برد نادالو به طرفداراش تبریک میگم
به امید فینال راجر-رافا ( البته اگر جوکو ضد حال نزنه )
Ahoura
03-18-2011, 11:51 AM
خود سایت اون پائین کانتر داره و اون چیزی که شما میگی رو نشون نمیده، در ضمن فروم ورزشی مثل این با توجه به رویدادهای ورزشی آمار کم و زیاد میشه، بنابراین نمیشه الان رو با سه ماه پیش مقایسه کرد مثلا، شاید اون موقع یه تورنمنت بوده. الان رو باید با سال پیش همین موقع مقایسه کنید که اگه این کارو بکنید میبینید که تاپیک مثلا تعداد صفحاتش بیشتر شده و آمار بازدید هم بیشتر بوده.
سر اون امضا پارسال بحث شد، نتیجه گیری هم شد و اون قوانین هم ازش دراومد و همه توافق کردن، چه لزومی دوباره یه بحث قدیمی رو راه میندازید؟
سپاسگزار
نه سايتش كه اين نبود. ولي نمي دونم شايد بخاطر همون تورنمنت بوده.
محمد جان من نمي تونم اخلاقمو عوض كنم, شرمنده. ولي اگه امضام ازاد بشه فقط اشغالشو پاك مي كنم.
Behnam RF
03-18-2011, 01:46 PM
سپاسگزار
نه سايتش كه اين نبود. ولي نمي دونم شايد بخاطر همون تورنمنت بوده.
محمد جان من نمي تونم اخلاقمو عوض كنم, شرمنده. ولي اگه امضام ازاد بشه فقط اشغالشو پاك مي كنم.
خب دیگه الان حل شد:866: با سپاس از اهورا و محمد :655:
I.man
03-18-2011, 02:33 PM
در این که توهین به کسی تو امضا نباشه که شکی نیست ولی محمد جان فکر کن کاربرای این سایت 10000000 نفر بودن اونوقت هم می تونستی روی همه امضا ها و پست ها کنترل داشته باشی.
در ضمن خواهشاً ازادی بیان رو اینجا دیگه از کسی نگیرین چون همه کاربرا عقل و شعور دارن و خوب رو از بد تشخیص می دن. ما کاربرای زیادی داشتیم که به قوانین فروم احترام نذاشتن و خود به خود از بین بچه ها ترد شدن. بستن امضاء اهورا دیگه اخره دیکتاتوریه :3t1:
هر چند که کار اهورا هم اشتب بود.
manoochehr
03-18-2011, 03:01 PM
رافا با این بازی که در برابر کارلویچ کرد عمرا دلپو رو بتونه ببره. آخه کارلو فقط یک سرو زنه و یکمم والی قوی داره دیگه هیچی نداره. بعد نادال به زور بردش ولی دلپو همین سرو قوی رو داره و تو جریان بازی هم که از تمام جهات کامله. اگه دلپو ببره برای 4 بار پیاپی داره نادالو تو هارد کورت میبره.
I.man
03-18-2011, 03:04 PM
فکر نکنم دلپو بتونه از پس رافا بربیاد. ضمناً امروز راجر و استان بعد از بازی انفرادیشون باید بلافاصله در بازی دابل با رافا بازی کنن. خیلی جالبه.
سلام آقا یکی بگه مسابقات دابلو کدوم کانال به صورت free پخش میکنه
manoochehr
03-18-2011, 03:24 PM
فکر نکنم کانالی باشه که پخش کنه. مسابقات دوبل بیشتر تو گراند اسلم ها پخش زنده میشه.
I.man
03-18-2011, 03:25 PM
کانال JSC Sports 2 پخش میکنه. در ضمن می تونی از این تاپیک استفاده کنی.
http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3605
Behnam RF
03-18-2011, 05:23 PM
کانال JSC Sports 2 پخش میکنه. در ضمن می تونی از این تاپیک استفاده کنی.
http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3605
فکر نکنم پخش کنه :379: شما مطمئنید؟
I.man
03-18-2011, 05:26 PM
فکر نکنم پخش کنه :379: شما مطمئنید؟
نه :434:. ولی اگه قرار بر پخش مجانیش باشه همین کانال پخش میکنه. :shame:
Behnam RF
03-18-2011, 05:29 PM
نه :434:. ولی اگه قرار بر پخش مجانیش باشه همین کانال پخش میکنه. :shame:
مگه قراره مجانی، اجازه پخش بدند؟
پس شبکه 4 خودمون پخش میکنه:434:
Ahoura
03-18-2011, 05:48 PM
سپاسگزار
در این که توهین به کسی تو امضا نباشه که شکی نیست ولی محمد جان فکر کن کاربرای این سایت 10000000 نفر بودن اونوقت هم می تونستی روی همه امضا ها و پست ها کنترل داشته باشی.
در ضمن خواهشاً ازادی بیان رو اینجا دیگه از کسی نگیرین چون همه کاربرا عقل و شعور دارن و خوب رو از بد تشخیص می دن. ما کاربرای زیادی داشتیم که به قوانین فروم احترام نذاشتن و خود به خود از بین بچه ها ترد شدن. بستن امضاء اهورا دیگه اخره دیکتاتوریه :3t1:
فقط حرف هاي من خلاف قوانين سايت. خود ايشون در اولين پست اين قسمت نوشته رافا بزن بتركون اين پير پاتالا رو. اينجا كه ايشون به راجر گفتن پير پاتال توهين نيست ولي اگه من بگم بالا چشم نادال ابرو اون موقع مي شه توهين.
Mohammad Reza
03-18-2011, 06:29 PM
خیلی مسخرست اول بازی سینگل راجر/ استان هست..پشتش بازی دوبل باید انجام بدن!!!دیگه یهو مسئولان بیان بگن تیم نادال بره فینال!!!البته دوبل خیلی انرژی نمیخواد اما باز تاثیر داره در کل!!!اینم اول با هم بازی کنن و رقیب باشن!بعدشم تو دوبل هم تیمی باشن:350:خیلی جالبه...ایندیان ولز امسال عجیبه:379:
Mohammad
03-18-2011, 06:32 PM
دیکتاتوری چیه؟؟؟ حالا خوبه یه سری همینجا ما رو مسخره میکردن که زیادی میخوای دموکراسی رو رعایت کنی.
ایمان جان شما در جریان کامل اتفاقات نبودید و نمی تونید قضاوت درستی انجام بدید.
من شخصا و بسیار محترمانه به طور خصوصی به اهورا تذکر دادم و ازشون خواستم امضاشون رو اصلاح کنند، بعد ایشون بی محلی کردند و اومدن باز یه پست دیگه تو فروم زدند و چیزای دیگه گفتند.
به هر حال برای برقراری نظم یه سری ابزار تنبیهی باید استفاده بشه، من نگفتم، که دیگه امضا ندارن هیچ وقت، ابتدا گفتم یک ماه و بعد گفتم در صورت رفتار مناسب زودتر این محرومیت بخشیده میشه.
من واقعا نمی فهمم، چرا هر چند وقت یه بار باید سر اون امضا یکی بیاد الکی فضای فروم رو متشنج کنه، بابا نکنید این کارا رو.
delpotro
03-18-2011, 06:35 PM
خیلی مسخرست اول بازی سینگل راجر/ استان هست..پشتش بازی دوبل باید انجام بدن!!!دیگه یهو مسئولان بیان بگن تیم نادال بره فینال!!!البته دوبل خیلی انرژی نمیخواد اما باز تاثیر داره در کل!!!اینم اول با هم بازی کنن و رقیب باشن!بعدشم تو دوبل هم تیمی باشن:350:خیلی جالبه...ایندیان ولز امسال عجیبه:379:
خوب تیم نواکم تو دوبل این طوری شد دیگه. نواک زد ویکتور رو تو سینگل ترکوند.
بعد رفتن دوبل بازی کردن. ویکتورم گفت حالا که منو ترکوندی از قصد بد بازی می کنم که ببازیم.
:434:
Mohammad
03-18-2011, 06:43 PM
فقط حرف هاي من خلاف قوانين سايت. خود ايشون در اولين پست اين قسمت نوشته رافا بزن بتركون اين پير پاتالا رو. اينجا كه ايشون به راجر گفتن پير پاتال توهين نيست ولي اگه من بگم بالا چشم نادال ابرو اون موقع مي شه توهين.
این مسئله خیلی واضحه، ببینید پارسال همین حرکت مشابه باعث وضع قوانینی شد که من خودم کاملا باهاش مخالف بودم و فضای فروم رو محدود کرد، این حرکات شما هم فقط و فقط باعث میشه در آخر مجبور به سفت و سخت تر کردن قوانین بشیم که در نهایت منجر به این میشه آخرش من بگم آقای راجرر فدرر شما بگید جناب نادال.
مرز بین الفاظ آشکار توهین آمیز و شوخی های اونجوری از نظر من حداقل واضحه، اگه واقعا میخواید فضای فروم رو بسته و خشک تر کنید یه بحث دیگست، به نظر من که شما با مغلطه گری میخواید الکی فضا رو مبهم کنید و تسنج ایجاد کنید.
در ضمن فقط شما هوادار فدرر نیستید، من هم نمیگم حرف من وحی منزله، من اگه باز بدونم طرفدارای معقول فدرر نه رادیکال، جایی از حرف من در مورد فدرر ناراحت بشن و به خودم بگن حتما میپذیرم، چرا که نه؟ دشمن هم که نیستیم. حالا من به خاطر دوستای خوبم تو این فروم چارتا حرف رو نگم که نمی میرم، میمیرم؟
delpotro
03-18-2011, 07:34 PM
اگه دلپوترو به نادال ببازه و به فینال نرسه تو رده بندی جدید رتبش میشه 54
Mohammad Reza
03-18-2011, 07:47 PM
امشب با یکی دوستام شرط کردم!اگه گاسکه جوکو رو مغلوب کرد،قراره براش یه کار بزرگی انجام بدم:434:
...............
Joachim Johansson دوباره retires کرد!!!
................
اینجور که معلومه بازی دابل فقط از شبکه تنیس تی وی(که تو ایران نمیشه گرفت و نخواهد شد)و به صورت اینترنتی که شبکه تنیس تی وی باید ثبت نام کنی! که اینم نمیشه!بعدشم سرعت ما خوب نیست که بازم نمیشه!:434:
پس همون نتیجه آنلاین رو ببینیم و تو کف باشیم خیلی بهتره!
Ahoura
03-18-2011, 07:57 PM
دیکتاتوری چیه؟؟؟ حالا خوبه یه سری همینجا ما رو مسخره میکردن که زیادی میخوای دموکراسی رو رعایت کنی.
من شخصا و بسیار محترمانه به طور خصوصی به اهورا تذکر دادم و ازشون خواستم امضاشون رو اصلاح کنند، بعد ایشون بی محلی کردند و اومدن باز یه پست دیگه تو فروم زدند و چیزای دیگه گفتند.
به هر حال برای برقراری نظم یه سری ابزار تنبیهی باید استفاده بشه، من نگفتم، که دیگه امضا ندارن هیچ وقت، ابتدا گفتم یک ماه و بعد گفتم در صورت رفتار مناسب زودتر این محرومیت بخشیده میشه.
من واقعا نمی فهمم، چرا هر چند وقت یه بار باید سر اون امضا یکی بیاد الکی فضای فروم رو متشنج کنه، بابا نکنید این کارا رو.
درسته تذكر دادي ولي بعدش چي شد. بعدش من پست زدم فعلا اينترنت با pc قطعه حالا شما فعلا امضا رو غير قابل نمايش بكن بعد كه اينترنتم وصل شد اصلاحش مي كنم. كه شما هم خيلي تحويل گرفتي گفتي ديگه تا 1 ماه نمي توني از امضا استفاده كني.
Hatam
03-18-2011, 08:05 PM
پارسال قرار شده بود که اگر کسی توهین به کسی کنه از دکمه گزارش استفاده بشه به همین دلیل تعداد کاربرا هر چقدر زیاد بشه خللی ایجاد نمیکنه بلاخره یکی امضارو میبینه و گزارش میده
فکر نکنم آزادی بیان این باشه که یه نفر بیاد تو تایپیک یو اس اپن قبل از بازی راجر و نوواک لقب خیلی زشتی به نوواک نسبت بده یا به نادال بگه سگ و آشغال و یا بگه خاک تو سر راجر و یا کاربری به یکی از بهترین مدیرای سایت بگه مزخرف حرف نزن در صورتی که اون پست هیچ ربطی به اون کاربر نداشت آیا برخورد با این پستها توهین به عقل و شعور بقیه کاربراست یا برخورد نکردن توهین محسوب میشه؟ آیا تذکر دادن به اینگونه پست ها دیکتاتوری حساب میشه؟
البته من مطمئنم که اهورا منظوری نداشته ولی اگه یه نادالی بیاد بنویسه آشغالی وابسته به سرویس!! علاوه بر اینکه اول همه اهورا جان ناراحت میشه بخدا من بعنوان طرفدار رافا و بقیه نادالیا اینو توهین حساب میکنیم و ناراحت میشیم مثلا من نادالی اولین نفری بودم که به اونی که گفت خاک بر سر راجر اخطار دادم مطمئن باش توی این مسائل هیچکدوم از مدیرا جناحی برخورد نمیکنه توهین به راجر یا رافا توهین به تنیس و طرفداراش هم هست
اگه دلپوترو به نادال ببازه و به فینال نرسه تو رده بندی جدید رتبش میشه 54
تو رنکینگ میشه 53
I.man
03-18-2011, 08:57 PM
اتفاقاً من جزو اون دسته افرادی هستم که می گفتم بعضی وقتا زیادی نرمش نشون میدی و نمی دونم این دفعه چه اتفاقی افتاد که اینجوری شد. من توی بحث چند ماه پیش هم نظرم این بود که توی اینجور مسائل کاربرای دیگه اظهار نظری نکنن و فقط گزارش بدن و موارد بصورت مدیریتی حل بشه اما دیدم یه عده خودشون می خوان موضوع رو حل کنن که باعث شد منم پست بزنم. ضمناً قضیه اهورا با یه کاربر تازه وارد که با جو فروم اشنا نیست و میاد یه حرفی میزنه و میره فرق میکنه.
I.man
03-18-2011, 09:02 PM
فکر نکنم آزادی بیان این باشه که یه نفر بیاد تو تایپیک یو اس اپن ...
اتفاقاً معنی ازادی بیان همینه. اینکه هر کس حرفش رو بزنه و مخاطبان خودشون خوب رو از بد تشخیص بدن نه اینکه بخوایم کسی رو سانسور کنیم. همه می دونیم کسایی که از قوانین فروم پیروی نکردن حداکثر چند روزی بیشتر اینجا دوام نیاوردن.
Ahoura
03-18-2011, 10:25 PM
محمد جان چي شد؟
پست زدم فعلا امضامو غير قابل نمايش كن تا بعدا يا نزدم؟
Mohammad
03-18-2011, 10:44 PM
شما تا پی سیت درست بشه دسترسی به امضات هم آزاد میشه.
Mohammad Reza
03-18-2011, 10:51 PM
نواک راکتشو داد به تماشاگرا:3t1:یا زیادی دست و دل بازه!یا زیادی خوشحاله:3t1:نمیدونم والله!حیف راکت....
koury
03-18-2011, 11:08 PM
نواک راکتشو داد به تماشاگرا:3t1:یا زیادی دست و دل بازه!یا زیادی خوشحاله:3t1:نمیدونم والله!حیف راکت....
نواک از این کارا زیاد می کنه چند بارم قبلا راکتای شکسته شدش و حتی سالمش(مثل استرالیا 2008) رو داده بود به تماشاگرا... :350: کلا میخوره آدم لارژی باشه :shame:
Nima88
03-18-2011, 11:18 PM
دم گاسکه گرم حداقل بیگل نشد!!!:434:
تو ست دومم خوب بود.
Mohammad Reza
03-19-2011, 12:53 AM
نوله گفته اعتماد به نفس باعث شده این همه بازیم خوب بشه...گاسکه هم گفته واقعا اعتماد به نفس رو داخل جوکو میبینم!گاسکه گفته هر سه بازیکن(راجر،رافا،جوکو)فوق العاده هستن من مطئنم اما نوله ریترن بهتری داره،در مقایسه با راج و رافا او ریترن بهتری دارد..آنها همه چیز میتوانند..جوکو میتواند فدرر و نادال را شکست بده و راجر میتواند رافا و جوکو را ببرد!:350:
Hatam
03-19-2011, 01:46 AM
من که رفتم بخوابم بازی ارزش دیدن نداره تابلوه که از قبل نتیجه رو با هم مشخص کردن: بریک شدن واورینکا بعدش هرکس گیم خودشو بدون هیچ مقاومتی ببره تا دو ست رو راجر سریع ببره و کمتر یه ساعت بازی تموم بشه که به دابل هم برسن
واقعا چه ارور های تابلویی میده واورینکا
Mohammad Reza
03-19-2011, 02:01 AM
من که رفتم بخوابم بازی ارزش دیدن نداره تابلوه که از قبل نتیجه رو با هم مشخص کردن: بریک شدن واورینکا بعدش هرکس گیم خودشو بدون هیچ مقاومتی ببره تا دو ست رو راجر سریع ببره و کمتر یه ساعت بازی تموم بشه که به دابل هم برسن
:3t1::3t1::3t1:چی!!!واقعا که!یعنی بخاطربازی دابل این همه زحمت که کشیده استان اومده کوارتر از دس بده!انتظار همچین حرفی رو داشتم...یکم با مرام باشید خواهشا
Mohammad
03-19-2011, 02:04 AM
افشین خبر داد که بازی دوبل پخش میشه از الجزیره
Afshin
03-19-2011, 04:09 AM
البته فرید به من گفت ، الان که چک کردم Sky Sport Extra داره بازی رو پخش میکنه.الجزیره هم که فعلا خبری از پخش نیست باید صبر کرد تا بازی شروع شه
I.man
03-19-2011, 06:32 AM
تحلیل بسیار موشکافانه فنی و دقیق از یکی از مدیران (طرفدار نادال) سایت. :688::485:
بهتره تو بخش اصطلاحات تنیس اینم اضافه کنید: ارورتابلو
I.man
03-19-2011, 06:49 AM
این وزنیاکی هم حال ادمو بهم میزنه با این سبک بازیش پشت بیس لاین وایساده فقط ریترن میکنه. دقیقاً مثل نادال بازی میکنه.
Paymaan
03-19-2011, 08:01 AM
لوله شدن در دبل را به تمام نادالی ها تسلیت عرض میکنیم
امیدوارم در سینگل هم نتیجه ای مشابه رخ دهد
این نتیجه همانند لندن 2010 در یاد ها خواهد ماند(دبل رو عرض میکنم)
Behnam RF
03-19-2011, 08:07 AM
اول اینکه میخواستم برد راجر رو در دوبل و سینگل تبریک بگم،واقعا راجر در بازی مقابل استان خوب بازی کرد.
اگه دوستان یه خبری به من بدند ممنون میشم ،که بازی پخش شد یا خیر؟ با سپاس
Afshin
03-19-2011, 08:42 AM
اول اینکه میخواستم برد راجر رو در دوبل و سینگل تبریک بگم،واقعا راجر در بازی مقابل استان خوب بازی کرد.
اگه دوستان یه خبری به من بدند ممنون میشم ،که بازی پخش شد یا خیر؟ با سپاس
از Sky Sport Extra پخش شد ، ولی از الجزیره پخش نشد . کاملا مشخص بود که تیم راجر و استن بهتر بازی میکنن . ولی در کل بازی باحالی بود :434:
با سلام- لطفا ساعت بازيهاي نيمه نهايي را اعلام نمائيد. در ضمن آيا كانال الجزيره بازيها را مستقيم پخش مي كند يا نه
به اميد قهرماني راجر عزيز
delpotro
03-19-2011, 09:04 AM
بازی نادال- دل پوترو ساعت نه و نیم شب و بعد از اون بازی راجر با نواک
Nima88
03-19-2011, 09:07 AM
لوله شدن در دبل را به تمام نادالی ها تسلیت عرض میکنیم
امیدوارم در سینگل هم نتیجه ای مشابه رخ دهد
این نتیجه همانند لندن 2010 در یاد ها خواهد ماند(دبل رو عرض میکنم)
دوبل برای شما دوست من.فکر کنم پارسالم دوبل نادال برد که به نظر من اهمیت چندانی نداره
بهتره از الان به فکر بازی نواک باشید که قرار اتفاق ناخوشایندی براتون بیفته
M A E S T R O
03-19-2011, 09:44 AM
دوبل برای شما دوست من.فکر کنم پارسالم دوبل نادال برد که به نظر من اهمیت چندانی نداره
بهتره از الان به فکر بازی نواک باشید که قرار اتفاق ناخوشایندی براتون بیفته
اتفاق ناخوشایند؟ نمیدونم از چی حرف میزنی:379: دیشب گزارشگربازی گفت نواک-راج بر سر رتبه 2 atp با هم بازی خواهند کرد.
من مطمئنم راج این بازی رو میبره.:443:
[/URL][URL="http://d.yimg.com/a/p/sp/ap/ef/fullj.2a84cf11f19873b293bfafb7e2b05068/ap-e02ef0af4cba40b99864b504f14b81c7.jpg"]http://d.yimg.com/a/p/sp/ap/ef/fullj.2a84cf11f19873b293bfafb7e2b05068/ap-e02ef0af4cba40b99864b504f14b81c7.jpg (http://d.yimg.com/a/p/sp/ap/ef/fullj.2a84cf11f19873b293bfafb7e2b05068/ap-e02ef0af4cba40b99864b504f14b81c7.jpg)
Nima88
03-19-2011, 09:51 AM
اتفاق ناخوشایند؟ نمیدونم از چی حرف میزنی:379: دیشب گزارشگربازی گفت بازی نواک-راج بر سر رتبه 2 atp با هم بازی خواهند کرد.
من مطمئنم راج این بازی رو میبره.:443:
[/URL][URL="http://d.yimg.com/a/p/sp/ap/ef/fullj.2a84cf11f19873b293bfafb7e2b05068/ap-e02ef0af4cba40b99864b504f14b81c7.jpg"]http://d.yimg.com/a/p/sp/ap/ef/fullj.2a84cf11f19873b293bfafb7e2b05068/ap-e02ef0af4cba40b99864b504f14b81c7.jpg (http://d.yimg.com/a/p/sp/ap/ef/fullj.2a84cf11f19873b293bfafb7e2b05068/ap-e02ef0af4cba40b99864b504f14b81c7.jpg)
مطمئنا خیلی خوب میدونی دارم در مورد کدوم اتفاق صحبت میکنم.
به امید برد رافا ونواک تو بازیهای امشب
come on rafa
go nole
Nima88
03-19-2011, 10:23 AM
دوستان تنیس تاکرزی گل این تورنمنتم مثل بقیه تورنمتها تموم میشه(که امیدوارم با قهرمانی رافا یا اگرم نشد قهرمانی نواک به پایان برسه)
فقط امیدوارم اگر تو این مدت کل کلی کردم (به خصوص با طرفدارای راجری سایت) یا پستی رو زدم که کسی رو از خودم برنجونم حالا که نزدیک سال نو به بزرگی خودتون ببخشید.
این تورنمنتا میان میرن مهم اینکه رفاقتمون تو این سایت سر جاش بمونه.
قصد مم از کل کل فقط بالا بردن هیجانه چون ورزش چه فوتبال چه تنیس بدون هیجان هیچ معنی نداره
koury
03-19-2011, 10:33 AM
نمیدونم چرا هوادارای فدرر اینقدر شلوغش کردن یه بازی دوبل بوده که چندان ارزش خاصی نداشته!!! ما هم قبلا فدرر رو در دوبل شکست دادیم و دلیلی برای این کری خونی های بی معنی نداره... ضمنا فدرر انفرادیش براش مهم تره که رنکش از دوم پائین تر نیاد و فکر نکنم خودش هم حتی اهمیت زیادی به دوبل بده و برای چیزی غیر از Funـش بازی کنه :350:
Ahoura
03-19-2011, 10:38 AM
شما تا پی سیت درست بشه دسترسی به امضات هم آزاد میشه.
درست شد حجم دانلودم تمام شده بود رفتم تمديدش كردم.
مرسي از اينكه آزاد شد و اگر ناراحتي به وجود اومد معذرت مي خوام.
Nima88
03-19-2011, 10:58 AM
ببینم امشب نواک چکار میکنی.میخوام سومین باخت پیاپی به راجر تحمیل کنی
میدونم که میتونی ،میخوام نشون بدی الان تو شایسته رنک 2
پس برو ببر با قدرتم ببر
http://up.iranblog.com/images/o4500lmyre6gg9rd9cjc.jpg (http://up.iranblog.com/images/o4500lmyre6gg9rd9cjc.jpg)
Mohammad Reza
03-19-2011, 11:01 AM
خدا میدونه اگه دابل رو نادال/مارک برده بودن چه بر سرمون میومد!!!:3t1: امیدوارم در فینالم تیم راجر/استان موفق باشه...و این میتونه نوید این بده که تیم دابل سوئیس تیم قدرتمندی هست.
راجرم با یه بازی تقریبا خوب تونست استان رو شکسب بده و مقابل نوله ای قرار بگیره که همه آمار امسالشو میدونن!!شکست نداشته!فکر کنم 3 ست از دست داده فقط!این ها آماره خوبیه اما اسطوره همیشه اسطوره هست...امیدوارم راجر یه بازی انجام بده که منه طرفدار ازش راضی باشم گرچه ببازه..به قول کوری جنگ فعلا بر سر نامبر 2 هست و اینکه هر دو تلاش میکنن امتیازشون رو به نادال نزدیک کنند...من به راج اعتقاد دارم...و میدونم بدون برنامه وارد زمین نمیشه...پس راجر برو به کورت و فقط با برد بیا بیرون فقط با برد.
BABAK
03-19-2011, 11:15 AM
تار و مار شدن نادال توسط ستاره های سوییسی مبارک همه هوادارای عزیز به به ...و چه چه ... :655:
Nima88
03-19-2011, 11:17 AM
رافا جون از دستت ناراحتم چون نه تو استرلیا نه تو اینجا اون رافای که میخواستم نبودی
امیدوارم امشب مقابل خوان یه نمایش خوب داشته باشی همراه با پیروزی.
رافا جون چه ببری چه خدایی نکرده ببازی سرور کل تنیسورایی
http://up.iranblog.com/images/c2dvh2ycs080watu8pl.jpg (http://up.iranblog.com/images/c2dvh2ycs080watu8pl.jpg)
Nima88
03-19-2011, 11:19 AM
خدا میدونه اگه دابل رو نادال/مارک برده بودن چه بر سرمون میومد!!!:3t1:
هیچ اتفاقی نمیوفتاد همینطور که پارسال نادال دوبل برد اتفاقی نیوفتاد
مهم عنوان انفرادی
Mohammad
03-19-2011, 11:22 AM
به هر حال با توجه به سن و سال اولویت های بازیکن ها هم عوض میشه، کی میدونه؟ سینگل نشد دوبل دوبل نشد سینیر ... :350:
koury
03-19-2011, 11:24 AM
تار و مار شدن نادال توسط ستاره های سوییسی مبارک همه هوادارای عزیز به به ...و چه چه ... :655:
همون مگر اینکه تو دوبل با کمک همدیگه بتونن رافا رو شکست بدن :251:
Afshin
03-19-2011, 11:25 AM
به هر حال با توجه به سن و سال اولویت های بازیکن ها هم عوض میشه، کی میدونه؟ سینگل نشد دوبل دوبل نشد سینیر ... :350:
بابا با مزه ، بابا بانمک
شیرن بیان ، قند و عسل
BABAK
03-19-2011, 11:26 AM
با این حرفای 100 من 1 غاز پیروزی ارزنده راجر و شکست نادال کمرنگ نخواهد شد:477:
BABAK
03-19-2011, 11:28 AM
آخه تو سینگل هم آخرین بازی بد جوری تو لندن پوزشو زد دیگه...:251:
Nima88
03-19-2011, 11:29 AM
با این حرفای 100 من 1 غاز پیروزی ارزنده راجر و شکست نادال کمرنگ نخواهد شد:477:
پس برید با همون عنوان دوبل خوش با شید
مبارک شما راجرو والبته استن:251:
Afshin
03-19-2011, 11:33 AM
پس برید با همون عنوان دوبل خوش با شید
مبارک شما راجرو والبته استن:251:
عجب !!! یه جوری حرف میزنه که انگار راجر توی سینگل دور اول حذف شده
خوبه که توی سینگل هم به نیمه نهایی رسیده ! تو دیگه کی هستی بابا
Nima88
03-19-2011, 11:34 AM
اره 14 بار برای شما این اتفاق افتاد اونم 5 تا فینال گرند اسلم.
فکر کنم از همه فدرریا بپرسن کدوم شهر تو دنیا بیشتر از همه دوست داری بگن لندن:251::251:
Nima88
03-19-2011, 11:36 AM
عجب !!! یه جوری حرف میزنه که انگار راجر توی سینگل دور اول حذف شده
خوبه که توی سینگل هم به نیمه نهایی رسیده ! تو دیگه کی هستی بابا
تو انفرادی که همین امشب حذف میشید
در ضمن شما ها شلوغش میکنید دوبل دوبل میکنید
koury
03-19-2011, 11:38 AM
تو زمین و شرایط مورد علاقه ی فدرر دیگه تو سه ست به زور بردن هنر نیست که!! 4 تا گیم رولند 2008 بیشتر به پوز زنی میخوره :shame:
Afshin
03-19-2011, 11:40 AM
تو انفرادی که همین امشب حذف میشید
در ضمن شما ها شلوغش میکنید دوبل دوبل میکنید
بحث رو عوض نکن ، تو گفتی برید با همون دابل خوش باشید . منم میگم این جوری نیست که فقط با دوبل خوش باشیم ، هم تو دابل به فینال رسیده ، هم توی انفرادی مثل رافا و نواک رسیده به نیمه نهایی . پس این تویی که داری شلوغش میکنی .
PowerVu
03-19-2011, 11:41 AM
جا داره قهرمانی فدرر-واورینکا رو پیشاپیش خدمت هوادارانشون تبریک عرض کنم. من از همون دور اول مسابقات دوبل که بهترین زوج رنکینگ (بعد از باب و مایک برایان)، یعنی تیم Nestor - Mirnyi، توسط راجر و استن با نتیجه تحقیر آمیز 62 61 حذف شدند، برام واضح شد که این دو با آمادگی فوق العاده ای برای قهرمانی خیز برداشته اند و همینطور هم تا به حال پیش رفته اند. امید چندانی هم به زوج رافا و مارک لوپز نداشتم (مخصوصا از افت محسوس بازی نادال در مقابل دوارمَن به بعد) چرا که مارک لوپز تنیسور خیلی کاربلدی در دوبل نیست و همیشه در سایه خوب بازی کردن رافا، می تونه تاثیر مثبت داشته باشه و اگر رافا کمی افت کنه، قادر به نجات تیم نخواهد بود.
اما واورینکا از اون سمت یه بازیکن فوق العاده در همه مهارت هاست از قبیل سرویس خیلی خوب، تعویض جهت ضربه ها بدون دادن ارور و Soft Hands در بازی جلوی تور. شناخت کامل او از تمام جزئیات بازی فدرر و سابقه بسیار درخشانشون در کسب طلای دوبل المپیک 2008 و همچنین استفاده از مربی های بسیار پرتجربه همگی باعث شدند عملکرد این دو در این تورنمنت تحسین برانگیز بشه. بردن تیم ملیس و دولگاپولوف هم برای این دو، کار آسانی خواهد بود چرا که حضور فدرر در هر مسابقه ای (مخصوصا فینال) باعث به وجود آمدن دلهره و اضطراب در دل بازیکن(انی) می شه که در رویارویی با او آمار باختشون بیشتر از پیروزی هاشون هست.
با توجه به اینکه از لحاظ جسمانی فدرر از یک انسان فراتر هست (شاهد مثال: مصون ماندن مادام العمر از آسیب دیدگی و غیر ممکن بودن دادن انصراف وی از ادامه مسابقات به دلیل مصدومیت)، فقط ایکاش فدرر تجدید نظری در زمینه شرکت در مسابقات دوبل می کرد. ایکاش در گرند اسلم ها و مسترز ها حداقل این کار رو بکنه چرا که جذابیت این مسابقات بیش از پیش خواهد شد و شبکه های تلویزیونی حداقل به خاطر حضور او مجبور به پخش مسابقات دونفره بشوند که تا به حال مظلوم مانده و بی توجهی خیلی زیادی (از بابت پوشش تصویری) بهش شده.
در بخش انفرادی هم، با توجه به ندیدن هیــــچ نشانه ای از رافای همیشگی، قهرمان مسابقات از برنده بین بازی نیمه نهایی فدرر و جوکوویچ انتخاب خواهد شد چرا که رافا متاسفانه نمی دونم به چه دلیلی از ابتدای مسابقه با دوارمَن به بعد 180 درجه با بازی های دورهای ابتدایی تفاوت کرد و فقط در ست دوم مسابقه با کارلوویچ که نزدیک بود ایوو رو بیگل کنه ازش شادابی و اشتیاق برای نتیجه گیری دیدم ولی باز در ست سوم همون بازی، افت کرد و نزدیک بود در تای بریک پایان مسابقه نتیجه رو به کارلوویچ(!) واگذار کنه. ایکاش دلیلش رو می دونستم. ایکاش دلیل تاخیر بیش از حد ورود به زمین در بازی با دوارمَن؛ که سرآغاز افت کیفیت جنگندگی رافا در بازی بود رو می دونستم!
از اون سمت هم، دل پاترو در صورت حضور در فینال به دلیل 100 درصد آماده نبودنش قادر نخواهد بود از پس هر یک از فینالیست ها یعنی جوکوویچ و یا فدرر بر بیاد.
Mohammad Reza
03-19-2011, 11:41 AM
"مهم طرز فکر و برنامه ریزی برای بازی فردا هست،این چیزی است که من امشب و فردا به آن فکر میکنم"آی لاو يو راجر:866:همین طرز صحبت کردنته که به من آرامش میده...مطمئنم با پل میتونین برنامه خوبی بریزین.
..........
فکر کنم آخرین بار که در سمی یه مسترز،4 نفری حضور داشتن که گرند اسلم برده بودن، بر میگرده به سال 95 جایی که پیت سمپرس،استفان ادبرگ،بورس بکر و آندره آگاسی حضور داشتن که پیت تونست آگاسی رو شکست بده!
.............
بی شک امشب جوکو فقط به بکهند راج پیله میکنه و روجر باید سعی کنه ریترن هاش بهتر از همیشه باشه چونکه جوکو سرویس هاش پیشرفت داشته!
پس روجر اعتماد به نفستو به همه نشون بده...
moris
03-19-2011, 11:43 AM
من الان برنامه بازیها رو دیدم
امشب فینال دوبل هم هست اگه اشتباه نکنم
یعنی فدرر باید تو 24 ساعت 4 تا بازی بکنه !!!!!!!!
دوتا دیشب دوتا هم امشب !
راستی فینال انفرادی هم فکر کنم میشه 9.30 شب که به عبارتی حدود 4 ساعت قبل از تحویل سال
چه عیدی بده بهمون رافا :)
BABAK
03-19-2011, 11:44 AM
6-1 تو فاینال ست میشه پوز زنی دیگه... خب رولند گاروس هم زمین مورد علاقه ناداله دیگه وگرنه عمرا به جز اونجا نمیتونه فدرر رو راحت ببره.:443:
Ahoura
03-19-2011, 11:45 AM
من ديروز در بازي بارتولي يه چيزي ديدم كه تا حالا نديده بودم.
ماريون بارتولي فورهند هاش رو هم مثل بكهند دو دستي مي زد:379:
اول فكر كردم اشتباه ديدم. اسم اين حركت چيه؟ به جز بارتولي چه كسايي از اين نوع حركت استفاده مي كنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Nima88
03-19-2011, 11:48 AM
بحث رو عوض نکن ، تو گفتی برید با همون دابل خوش باشید . منم میگم این جوری نیست که فقط با دوبل خوش باشیم ، هم تو دابل به فینال رسیده ، هم توی انفرادی مثل رافا و نواک رسیده به نیمه نهایی . پس این تویی که داری شلوغش میکنی .
اولا من اون پستم که گفتم برید با دوبل خوش باشید در جواب پست دوستمون بابک که گفتش بچه های سوییس رافا تار ومار کردن دادم
در ضمن مگه من گفتم راجر دور اول حذف شده؟
نه ولی شماها جوری از برد دوبل ذوق زده شدید که انگار هر 4 گرند اسلم تو یه فصل بردبد منم گفتم پس برید خوش باشید
Afshin
03-19-2011, 11:49 AM
اول فكر كردم اشتباه ديدم. اسم اين حركت چيه؟ به جز بارتولي چه كسايي از اين نوع حركت استفاده مي كنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی از معروف ترین بازیکنایی که این جوری فورهند میزد ، Fabrice Santoro بود که اتفاقا خیلی ها کشته مرده ی سبک بازیش بودن (من بازیهای زیادی ازش ندیدم )
Afshin
03-19-2011, 11:50 AM
اولا من اون پستم که گفتم برید با دوبل خوش باشید در جواب پست دوستمون بابک که گفتش بچه های سوییس رافا تار ومار کردن دادم
نه ولی شماها جوری از برد دوبل ذوق زده شدید که انگار هر 4 گرند اسلم تو یه فصل بردبد منم گفتم پس برید خوش باشید
آخه کدوم ذوق؟ خود من که به شخصه حرف خاصی نزدم . باقی بچه ها هم به قول خودت واسه این که کل کل کنن اون حرفا رو زدن ، وگرنه دابل که هیچی ، تو انفرادی هم قهرمان بشه خیلی جای خوشحالی نداره عزیز جان
moris
03-19-2011, 11:52 AM
آره خیلی جالب بود
منم اول فکر کردم میخواد گرم کنه اینطوری میزنه بعد دیدم نه !!!
اما تو سرعت بازیش خیلی تاثیر داشت و نمیتونست خوب ریترن کنه
اما در عوض سرعت توپاش بالا بود
طرز سرویس زدنش که خیلی افتضاح بود
انگار میخواست ...
Ahoura
03-19-2011, 11:53 AM
راجر امشب مثل يك بمب تا زماني كه نتركيده جوكوويچ خيالش راحته ولي اگه تركيد جوكو له ميشه.
به اميد پيروزي اسطوره.
Nima88
03-19-2011, 11:54 AM
آخه کدوم ذوق؟ خود من که به شخصه حرف خاصی نزدم . باقی بچه ها هم به قول خودت واسه این که کل کل کنن اون حرفا رو زدن ، وگرنه دابل که هیچی ، تو انفرادی هم قهرمان بشه خیلی جای خوشحالی نداره عزیز جان
خوب من در جواب اون دوستمون که برای کل کل اون پست دادن منم با کل کل پستشون جواب دادم
وگرنه حرف قبول دارم رفیق
اما بر عکس نظر شما قهرمانی انفراد ی تو مسترز افتخار کمیم نیست درسته که به اندازه گرند اسلما ارزش نداره اما تورنمنت کوچکیم نیست
koury
03-19-2011, 11:58 AM
معروف ترین بازیکنی که دو دستی بکهند و فورهند میزد Monica Seles بود که 9 تا گرند اسلم اینطوری برد!! برای همینه که اعتبار مونیکا سلس در تنیس زنان از خیلی ها که بیشتر از اون گرند اسلم بردن هم بیشتره... اینجور بازیکنا Ambidextrous هستن که هر دو طرف رو با دو دست میزنن تازه سلس چپ دست هم بود :350:
Mohammad Reza
03-19-2011, 11:58 AM
اگه حوصله داری برو پست های تورنمنت های قبلی که راج تو اونا قهرمان شده رو بخون و بعد بگو!(فصل 2010 که من عضو بودم)!ببین کی ذوق زده شده!:350:برو لندن رو مال من بخون ببین چی نوشتم اصلا!!!یا مسترزها..
Nima88
03-19-2011, 12:05 PM
اگه حوصله داری برو پست های تورنمنت های قبلی که راج تو اونا قهرمان شده رو بخون و بعد بگو!(فصل 2010 که من عضو بودم)!ببین کی ذوق زده شده!:350:برو لندن رو مال من بخون ببین چی نوشتم اصلا!!!یا مسترزها..
شما رو نمیدونم اما خیلی دوستای فدرری دیگه لندن لندن میکنن
چه درهمون تورنمنت(که البته در مورد تایپک خود لندن هیچ اشکالی نداره چون اگه رافا قهرمان شده بود طرفدارای رافا از جمله خود من همین کار میکردیم)و چه در استرلیا وچه در همین جا فقط لندن لندن میکنن
Behnam RF
03-19-2011, 12:22 PM
اگه راجر مث دیشب بازی کنه مطمئنم پبروز خواهد بود. در ضمن یک حسی بهم میگه راجر قهرمان میشه:655:
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.