توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگو و تبادل نظر پیرامون مسابقات تنیس آزاد استرالیا، اولین گرنداسلم سال!
koury
01-17-2011, 03:35 PM
فقط یه بازی از نیمه ی پائین جدول در دور اول باقی مونده که طی اون ایوو کارلوویچ باز هم داره بالای 40 Ace میزنه و یه رکورد دیگه از خودش بجا میزاره هر چند ست پنجم رو داره میبازه!!
از بازیهای دور دوم که مشخص شده میشه گفت بازی روبین هاسه با خوان موناکو، واورینکا با گریگور دمیتروف، مردی فیش با تومی روبریدو، راجر با سیمون، تیپسارویچ با ورداسکو و برنده ی کارلوویچ و دادیج با نواک میتونن بازیهای قشنگی باشن... بخصوص بازی دمیتروف با واورینکا که امیدوارم دمیتروف ببره چون واقعا شایسته ی رده های بالاتر هست!
نواک هم امروز بازیش رو بخوبی تموم کرد و مثل راجر و ورداسکو با قاطعیت تمام حریفشون رو بردن. فردا هم رافا دومین بازی در Rod Laver Arena هست که بازیش حدود 05:00 یا 05:30 صبح هست... قبلا دو سه بار با دانیل بازی کرده که یه بارش تو رولند گروس بود و بدجور بردش ببینیم فردا چه می کنه؟! :379:
davidbeckham
01-17-2011, 03:36 PM
نوواک هم حریفشو له کرد:866:
بازی نالبندیان و هیوئیت هم تماشاییه
http://www2.bazinama.com/img/files/qgzyurs7a5o63qlzlmjz.jpg
شایان نادال
01-17-2011, 04:17 PM
13 روز دندون رو جیگر بزار تا بت ثابت بشه !
شروع طوفانیشو که امروز همه دیدن ، حریفشم که میدونی کی بود؟
6-0 !!!! همین چند روز پیش بود ! فکر کنم الان یادت اومد !:254::254::254:
حریف ضعیف نبود ! بازی بدون نقص راجر اینجوری نابودش کرد .
به نظرت با این آمادگی کسی میتونه جلوش بایته؟
حالا باید گفت زهی خیال باطل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:254::254::254:
که کسی بتونه جلوش بایسته !!
اولا شما یه اشتباه کردی اینم این بود که یه تورنومنت 250 امتیازیو با یه گرنداسلم مقایسه کردی.که اصلا این دو تا قابل مقایسه نیستند.
دوما برای شروع یه فصل بازیکن نباید از همون ابتدا به خودش اینقدر فشار بیاره که بعد واسه گرند اسلمی چون این دیگه جون نداشته باشه.
پس بنا بر این اول خوب فکر کن بعد حرف بزن .
سوما من من نمیخواستم بگم بازی راجر بده که شما واثه من مثال زدی6-0 من گفتم رافا این تورنومنت رو میبره
حالا صبر کن تا اخر تورنومنت ببین چی میشه تا اون موقع معلوم نیست کی مرده کی زندس.
Behnam RF
01-17-2011, 04:59 PM
اولا شما یه اشتباه کردی اینم این بود که یه تورنومنت 250 امتیازیو با یه گرنداسلم مقایسه کردی.که اصلا این دو تا قابل مقایسه نیستند.
دوما برای شروع یه فصل بازیکن نباید از همون ابتدا به خودش اینقدر فشار بیاره که بعد واسه گرند اسلمی چون این دیگه جون نداشته باشه.
سوما من من نمیخواستم بگم بازی راجر بده که شما واثه من مثال زدی6-0 من گفتم رافا این تورنومنت رو میبره
حالا صبر کن تا اخر تورنومنت ببین چی میشه تا اون موقع معلوم نیست کی مرده کی زندس.
اتفاقا شایان جان راجر اصلا زیاد به خودش فشار نیورد در قطر:379:
راستی شایان خان این امضات رو آپ کنی ممنون میشم مرسی:443:
شایان نادال
01-17-2011, 05:09 PM
اتفاقا شایان جان راجر اصلا زیاد به خودش فشار نیورد در قطر:379:
راستی شایان خان این امضات رو آپ کنی ممنون میشم مرسی:443:
نه بهنام من اصلا کاری با راجر نداشتم خواستم دلایل بازی های رافا رو تو قطر به این اقا بگم همچنین باید بگم راجر هم فشار زیادی به خودش نیورد و البته کار درستی هم انجام داد
در مورد امضا هم چشم 14-8 شد درسته؟
Behnam RF
01-17-2011, 05:38 PM
نه بهنام من اصلا کاری با راجر نداشتم خواستم دلایل بازی های رافا رو تو قطر به این اقا بگم همچنین باید بگم راجر هم فشار زیادی به خودش نیورد و البته کار درستی هم انجام داد
درسته شایان جان:443:
Farshad.Roger
01-17-2011, 06:41 PM
به نظرم به صورت چشمی..سطح بازیا کندتر از پارساله...اگه باشه که حتما بازیکنا نظر میدن!
اندی رادیک در مصاحبه ای با Pam Shriver اعلام کرده که یادش نمیاد زمینی انقدر کند باشه!
کاملا مشخص بود زمین ها کند شدن!
البته بازی کردن بیشتر و گرمای هوا تاثیر میزاره در تند یا کند شدن اما اونقدری نیست که به شکل وحشتناکی تغییر کنه
pouriya.alex
01-17-2011, 07:10 PM
اینکه ساعت 7.30 شروع شد به این معنی نیست که حرف شما درسته ! چون بازیهای قبلش حدود 7:15 تموم شدن ، بازیش ساعت 7:30 شروع شد . اگه بازی ها زودتر تموم میشدن یا دیرتر ، بازی راجر هم زمانش تغییر میکرد .
کدوم سایت رسمی گفته بود ساعت 7:30 ؟!
دقیقا به این معنی که حرف من درست بود !
اگه بازیه قبلی که تو اون زمینه طول بکشه خب مسلما بازی میفته عقب ! ولی وقتی بازی
زودتر تموم بشه بازی سر موعد مقرر برگزار میشه .
سایتهای Livexscores.com , Livescore.in از 2 روز قبل برنامه بازیا رو زده بودند !
pouriya.alex
01-17-2011, 07:17 PM
هرچند از کل کل خوشم نمیاد ولی این دفعه نتونستم هیچی نگم
آخه مرد حسابی بازی تورنمنت 250 امتیازی دوحه رو با گرند اسلم استرالیا مقایسه میکنی؟!!!
اصلا فرض میکنیم رافا هم به قول شما فیلم بازی کرد و سالم و سر حال بود!!!
یه کم دندون رو جیگر بذار به جای کل کل کردن و کری خوندن... اون وقت فرق گرند اسلم و atp250 رو متوجه میشی...
همچنین فرق رافای مریض و سالم و سرحال رو...
من کجای حرفم گرنداسلم رو با ATP250 مقایسه کردم؟
خواستم حریف رو بهش معرفی کنم که دیگه درقبال آمادگی راجر نگه زهی خیال باطل !
قربون آدم چیز فهم. اون که حرف خودمم بود
دندون رو جیگر بزارید تا بتون ثابت بشه ...
pouriya.alex
01-17-2011, 07:20 PM
من کجای حرفم گرند اسلم رو با ATP250 مقایسه کردم؟
جالبه که میگی کاری با راجر نداشتم ! پس احتمالا من گفتم زهی خیال باطل !!
pouriya.alex
01-17-2011, 07:22 PM
قربون آدم چیز فهم. منم که گفتم دندون رو جیگر بزارید...
pouriya.alex
01-17-2011, 07:26 PM
همین حریف رو رافا پارسال تو همین دور یا دور دوم بردش همچین نبوده که راجر شق القمر کرده!! جریان دوحه هم متفاوته و مهم گرند اسلمه نه اون بازی...
بزار ببینیم چطوری راجر میخواد ژیل سیمون رو بهمین راحتی شکست بده؟؟ هد تو هد که 2-0 به نفع سیمونه و فرم اخیرش هم که خیلی خفن بوده پس بیخودی شلوغش نکنید!! :350:
آخه پسر خوب یه حرف منطقی بزن ! حالا چون سیمون 2-0 از راجر جلوست ( که هردوشم مال سال 2008،سال بد راجر) دلیل میشه که بخواد راجرو اونم با این آمادگیش به زحمت بندازه؟
2 روز صبر کن ! آره جونم صبر کن!:251:
Yashar
01-17-2011, 07:41 PM
ای بابا فقط بلدین کل کل کنین.فلانی فلانیی برد.بهمان از بیسار بهتره.خسته نمیشین از این همه حرف بیخود؟طرف داره سالی 60 ملیون دلار به جیب میزنه از قبل تنیس شماها اعصابتونو خرد می کنین.به جای این حرفا بشینین از تنیس لذت ببرین.بعدشم یکی جواب منو بده .مثله اینکه اینجا فقط به کل جواب می دن. کسی لینکی سراغ نداره که بشه بازیهارو با اینترنت کم سرعت دید؟
Mohammad Reza
01-17-2011, 07:43 PM
ای بابا فقط بلدین کل کل کنین.فلانی فلانیی برد.بهمان از بیسار بهتره.خسته نمیشین از این همه حرف بیخود؟طرف داره سالی 60 ملیون دلار به جیب میزنه از قبل تنیس شماها اعصابتونو خرد می کنین.به جای این حرفا بشینین از تنیس لذت ببرین.بعدشم یکی جواب منو بده .مثله اینکه اینجا فقط به کل جواب می دن. کسی لینکی سراغ نداره که بشه بازیهارو با اینترنت کم سرعت دید؟
یاشار جان بچه ها زحمت کشیدن تو معرفی،اعلام برنامه و ... همه چی نوشتن!!!
http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3497
از این طریق میشه: LiveScoreHunter
FromSport
JustinTV
ATDHE
MyP2P
UStream
Yashar
01-17-2011, 07:49 PM
درس میگی اما با این اینترنت زغالی که دانشگاه ما داره نمیشه دید.لینک با سرعت پایین تو اینایی شما میگی نیس
Mohammad Reza
01-17-2011, 07:55 PM
درس میگی اما با این اینترنت زغالی که دانشگاه ما داره نمیشه دید.لینک با سرعت پایین تو اینایی شما میگی نیس
خب فکر نکنم کمتر از این سرعت ها باشه!شاید خود سایت استرالیا داشته باشه.باید از افشین عزیز بپرسی!
Afshin
01-17-2011, 07:56 PM
دقیقا به این معنی که حرف من درست بود !
اگه بازیه قبلی که تو اون زمینه طول بکشه خب مسلما بازی میفته عقب ! ولی وقتی بازی
زودتر تموم بشه بازی سر موعد مقرر برگزار میشه .
سایتهای Livexscores.com , Livescore.in از 2 روز قبل برنامه بازیا رو زده بودند !
خیر دوست عزیز ، حرفتون اشتباهه
وقتی قرار باشه یه بازی با این فرمت اجرا بشه ، قبلش نوشته میشه Not Before ، یعنی بازیهای قبلی حتی اگه در زود ترین زمان ممکن هم تموم بشن بازی بعدی تا اون ساعت مشخص شروع نمیشه ، ولی بازی های Day Session در Rod Laver Arena اینگونه نیستند ، به محض تموم شدن یک بازی با یک تاخیر مشخص ، بازی بعدی شروع میشه .
LiveScore.Com و LiveScore.in هم قابل اعتماد نیستند ، و چون نمیشه تو صفحه ی LiveScore عبارت Not Before رو نوشت اجبارا یه ساعت رو قرار میدن ، ولی الزاما ساعت دقیق بازی نیست .
Ali_RF
01-17-2011, 08:08 PM
خوشحالم كه هنن به بازي برگشت. هرچند امروز رو فرم خوبي نبود. اميدوارم در بازي بعد به فرم اصليش برگرده.
ارغوان رضايي هم از حذف شدگان مرحله اول بود كه مقابل زالاووا (اگه اشتباه نكنم!) از جمهوري چك 2-1 باخت.
مثل اينكه حق با اون دوستاني بود كه ميگفتن داويدنكو كشش گرنداسلم رو نداره. به نظر ميرسه بايد به همون 250 امتيازيها قانع باشه.
Hatam
01-17-2011, 08:46 PM
تو همین فکر بودم البته هوا گرم شه بهتر میشه اما محسوس هست که کنده . تخصص ATP کند کردن زمینه فقط نمیدونم از دستشون در رفته پارسال پاریس رو سریع کردن !
100 البته رافا بهتر کار میکنه اما این زمین چیزی تو مایه های لندن هست از لحاظ سرعت. که راجر اونجا خوب کار کرد. فکر نمیکنم مشکل جدیدی جلوی پای راجر باشه اما مشخصا کارش سخت تر میشه!
اولین توپی که وازنیاکی صبح زد و من دیدم حس کردم خیلی کند شده...حالا معلوم میشه!
منظور شما همون ITF بود دیگه؟ گرند اسلما تحت پوشش ATP نیستن و ربطی به ATP نداره
Farshad.Roger
01-17-2011, 08:52 PM
خوشحالم كه هنن به بازي برگشت. هرچند امروز رو فرم خوبي نبود. اميدوارم در بازي بعد به فرم اصليش برگرده.
ارغوان رضايي هم از حذف شدگان مرحله اول بود كه مقابل زالاووا (اگه اشتباه نكنم!) از جمهوري چك 2-1 باخت.
مثل اينكه حق با اون دوستاني بود كه ميگفتن داويدنكو كشش گرنداسلم رو نداره. به نظر ميرسه بايد به همون 250 امتيازيها قانع باشه.
این قسمت از حرف شما به نظرم کاملا اشتباه هست به چند دلیل:
داویدنکو سالهای طلایی خودش رو پشت سر گذاشته . از سال 2005 تا 2007 سال های طلاییش بود که موفق شد دو بار 2006 و 2007 به نیمه نهایی امریکا برسه (هر دو بار رو به راجر باخت)
چه بسا اگر راجر نبود الان هر 2 فینال رو میبرد چون اون موقع در اوج بود ( فینالیست های اون 2 سال رادیک و جوکویچ بودن) که داویدنکوی اماده اون زمان هر دوی این بازیکنان رو میتونست ببره !
2 بار سال 2005 و 2007 اومد نیمه نهایی رولاندگاروس که در 2007 دوباره به راجر باخت.
در سال -2005-2006-2007 و 2010 به 1/4 استرالیا اومد که در 2006 و 2010در هر دو بازی خیلی نزدیک باز به راجر باخت...قبل هم گفتم اگر راجر نبود داویدنکو حداقل 2-3 تا اسلم برده بود
الان هم بد نیست اما دوران طلایش رو گذرونده و با توجه به بالا رفتن سن و حریفان سر سرخت جوان . نمیتونه شبیه قدیم کار کنه که حق هم داره..همه شبیه فدرر نمیتونن تا 29 سالگی اینجوری بازی کنن!
Farshad.Roger
01-17-2011, 08:54 PM
منظور شما همون ITF بود دیگه؟ گرند اسلما تحت پوشش ATP نیستن و ربطی به ATP نداره
خیر دوست من . بنده کلی گفتم که ATP در کند کردن زمین ها تخصص داره . نه فقط گرنداسلم ها...همه جام ها به همین ترتیب هستن و دارن کند میشن! حتی زمین های چمن...تورنومنت های مختلف
Farshad.Roger
01-17-2011, 09:00 PM
داویدنکو سالهای طلایی خودش رو پشت سر گذاشته . از سال 2005 تا 2007 سال های طلاییش بود که موفق شد دو بار 2006 و 2007 به نیمه نهایی امریکا برسه (هر دو بار رو به راجر باخت)
چه بسا اگر راجر نبود الان هر 2 فینال رو میبرد چون اون موقع در اوج بود ( فینالیست های اون 2 سال رادیک و جوکویچ بودن) که داویدنکوی اماده اون زمان هر دوی این بازیکنان رو میتونست ببره !
2 بار سال 2005 و 2007 اومد نیمه نهایی رولاندگاروس که در 2007 دوباره به راجر باخت.
در سال -2005-2006-2007 و 2010 به 1/4 استرالیا اومد که در 2006 و 2010در هر دو بازی خیلی نزدیک باز به راجر باخت...قبل هم گفتم اگر راجر نبود داویدنکو حداقل 2-3 تا اسلم برده بود
الان هم بد نیست اما دوران طلایش رو گذرونده و با توجه به بالا رفتن سن و حریفان سر سرخت جوان . نمیتونه شبیه قدیم کار کنه که حق هم داره..همه شبیه فدرر نمیتونن تا 29 سالگی اینجوری بازی کنن!
davidbeckham
01-17-2011, 09:27 PM
معلوم نبود بتونه رادیک و نوواک رو هم ببره
در هر صورت داویدنکو اینکاره نیست
Farshad.Roger
01-17-2011, 09:41 PM
معلوم نبود بتونه رادیک و نوواک رو هم ببره
در هر صورت داویدنکو اینکاره نیست
بله خب مشخص نیست! شاید میبرد شاید هم میباخت..اما این اماری که داره! بد نیست . نمیشه گفت کشش گرنداسلم رو نداشته
BABAK
01-17-2011, 09:45 PM
داویدنکو هر کیو معلوم نباشه که میبره 1 نفرو خوب چپ و راست کرده این اواخر...:443:
pouriya.alex
01-17-2011, 09:45 PM
خیر دوست عزیز ، حرفتون اشتباهه
وقتی قرار باشه یه بازی با این فرمت اجرا بشه ، قبلش نوشته میشه Not Before ، یعنی بازیهای قبلی حتی اگه در زود ترین زمان ممکن هم تموم بشن بازی بعدی تا اون ساعت مشخص شروع نمیشه ، ولی بازی های Day Session در Rod Laver Arena اینگونه نیستند ، به محض تموم شدن یک بازی با یک تاخیر مشخص ، بازی بعدی شروع میشه .
LiveScore.Com و LiveScore.in هم قابل اعتماد نیستند ، و چون نمیشه تو صفحه ی LiveScore عبارت Not Before رو نوشت اجبارا یه ساعت رو قرار میدن ، ولی الزاما ساعت دقیق بازی نیست .
این نظر شماست !
ما یه عمریه داریم با همین سایتای به قول شما بدون اعتماد تنیس میبینیم همیشه هم منوال به همون صورت بوده که گفتم !
تا حالا هم مشکلی نداشتیم !
pouriya.alex
01-17-2011, 09:48 PM
موافقم و مرسی از دفاع عادلانه درمورد این تنیسور خوب.
Afshin
01-17-2011, 09:51 PM
این نظر شماست !
ما یه عمریه داریم با همین سایتای به قول شما بدون اعتماد تنیس میبینیم همیشه هم منوال به همون صورت بوده که گفتم !
از الان به بعد هم ببینید ، ولی اطلاعات غلط به کاربرها ندید . چون به هیچ عنوان بازیهای دوم و سوم در Day Session ساعت برگزاریشون مشخص نیست و کاملا به بازیهای قبل بستگی داره.میتونید خودتون امشب چک کنید .
هیچ چیز معتبر تر از سایت رسمی مسابقات نیست که ساعت خاصی رو برای بازی دوم و سوم مشخص نکرده ! فقط نوشته از ساعت 11 به وقت محلی بازی اول شروع میشه و بدنبالش بازیهای بعد.
http://www.australianopen.com/en_AU/scores/schedule/p_schedule7.pdf
شایان نادال
01-17-2011, 10:00 PM
داویدنکو هر کیو معلوم نباشه که میبره 1 نفرو خوب چپ و راست کرده این اواخر...:443:
من اصلا نمیدونم این رافا چه حساسیتی به این داویدنکو لعنتی داره شانگهای 2009 هم این داویدنکو رافا رو تو فینال برد و الا رافا قهرمان شده بود
شایان نادال
01-17-2011, 10:02 PM
از الان به بعد هم ببینید ، ولی اطلاعات غلط به کاربرها ندید . چون به هیچ عنوان بازیهای دوم و سوم در Day Session ساعت برگزاریشون مشخص نیست و کاملا به بازیهای قبل بستگی داره.میتونید خودتون امشب چک کنید .
هیچ چیز معتبر تر از سایت رسمی مسابقات نیست که ساعت خاصی رو برای بازی دوم و سوم مشخص نکرده ! فقط نوشته از ساعت 11 به وقت محلی بازی اول شروع میشه و بدنبالش بازیهای بعد.
احسنت بر تو:441::441:
Fakhruddin
01-17-2011, 10:30 PM
یه چیزی هست بنام شخصیت که من بهش اعتقاد دارم.
داوی بیشتر از اینکه کشش نداشته باشه شخصیت بردن گرند اسلم رو نداره.
دل پوترو و جوکویچ هم به فدرر برخورد کردن.گرند اسلم هم بردن.
گرند اسلم که گیر هر کی نمیاد.:434:
koury
01-17-2011, 10:41 PM
چه بسا و اما و اگر در دنیای تنیس هیچ جائی نداره دوست من!! داویدنکو در بهترین سالهای عمرش بهتر از نیمه نهائی نیومد بالا و این نشون میده کالیبر بردن گرند رو نداره حالا شما میخوای با نیمه نهائی رسیدنش ارزش کارش رو بالا ببری نظر خودته ولی مشخصه اگه کشش بردن اسلم داشت تا الان میبرد چه به راجر میخورد یا به هر کسی دیگه...
چه بسا اگه فدرر نبود الان رادیک و هیوئیت و سافین هر کدوم 4 تا گرند اسلم داشتن!! یا آغاسی 10 تا گرند اسلم داشت!! یا رافا 11 تا گرند اسلم داشت..
چه بسا اگه رافا نبود فدرر 4 تا رولند گروس داشت و رکورد تاریخی ویمبلدون هم میزد!! رکورد نامبر وانی سمپراس هم میزد و خیلی اما و اگر دیگه...
koury
01-17-2011, 10:46 PM
خیر دوست من . بنده کلی گفتم که ATP در کند کردن زمین ها تخصص داره . نه فقط گرنداسلم ها...همه جام ها به همین ترتیب هستن و دارن کند میشن! حتی زمین های چمن...تورنومنت های مختلف
دوست عزیز من منظورتون رو از این بحث کند و تندی زمین که از دیروز بهش زوم کردید نمیفهمم اگه مخوای بگی بخاطر رافا کند می کنن که مستقیما بگی بهتره، اگه منظورت چیز دیگس که باز هم مشخصا بگو چیه!! مریض نیستن سرعت رو کند کنن و زمین ها هم همون سطوح دو سه سال اخیر هستن... ممکنه شرایط آب و هوائی تاثیر بزاره که کند و تند بشه ولی دست ATP نیست که هر تورنمنتی رو خواست کند کنه و هر کدوم رو خواست تند کنه :350: مخصوصا گرند ها که بهیچوجه دست ATP یا WTA نیست :443: زمین های چمن که چندین و چند ساله کند هست مال پارسال و امسال نبوده، در حالی که خاک رس رولند از پارسال یه کم تند تر هست و آمار سرویس وینر ها هم روی خاک از پارسال حتی از چمن هم بالاتر بوده پس همینجوری نمیشه گفت الکی کند می کنن...
Ali_RF
01-17-2011, 10:51 PM
من خودم هم از بازي داويدنكو خيلي خوشم ميياد. منظور من از كشش، توانايي جسماني بود. ديديم كه داويدنكو بعد از قطر كه نادال رو شكست داد و تا فينال پيش اومد، بلافاصله در اولين مرحله استراليا باخت. چه دليلي جز خستگي ميتونه داشته باشه؟ در حالي كه يه بازيكن در حالت عادي نبايد اينقدر زود خسته بشه.
koury
01-17-2011, 10:57 PM
من خودم هم از بازي داويدنكو خيلي خوشم ميياد. منظور من از كشش، توانايي جسماني بود. ديديم كه داويدنكو بعد از قطر كه نادال رو شكست داد و تا فينال پيش اومد، بلافاصله در اولين مرحله استراليا باخت. چه دليلي جز خستگي ميتونه داشته باشه؟ در حالي كه يا بازيكن در حالت عادي نبايد اينقدر زود خسته بشه.
دلیل باختش بازی خوب حریف میتونه باشه مگه همچین بازیکن خیلی بزرگی هست که باختش خیلی عجیب و باور نکردنی باشه؟! دلیل بالا اومدنش تا رنک چهارم پنجم هم بنظر من این بود که تو طول سالهای اخیر خیلی زیاد بازی میکرد و امتیازات زیادی جمع میکرد وگرنه تو اسلم ها و مسترز ها (غیر تک و توک اتفاقی بالا اومدنش) هیچ عملکرد باثباتی نداشته یکی رو اومده نیمه نهائی 4 تا رو نیومده و ... :350:
Afshin
01-18-2011, 06:47 AM
این نظر شماست !
الان ساعت 7:17 است ، هر 3 بازی ای که باید در Rod Laver Arena برگزار بشه تموم شده ، در حالی که توی همون LiveScore ها که فرمودید بازی سوم باید ساعت 7:30 شروع میشد.به محض اینکه بازی اول زود تموم شد ، این سایت ها ساعت دقیق شروع بازی دوم (بازی رافا با مارکوس دنیل) رو تغییر دادن و همین طور بعد از بازی رافا ، ساعت بازی استوسر رو تغییر دادن . حالا اگه بنده میخواستم به ساعتی که این سایت ها اعلام کردن اهمیت بدم کلا بازی آخر رو از دست میدادم !
lord amir
01-18-2011, 07:59 AM
تبریک به طرفداران ماتادور
اقا این حریف نادال چش شد اومدم بازی رو ببینم جمع کرد رفت مصدوم شد یا کم اورد
Farshad.Roger
01-18-2011, 08:21 AM
چه بسا و اما و اگر در دنیای تنیس هیچ جائی نداره دوست من!! داویدنکو در بهترین سالهای عمرش بهتر از نیمه نهائی نیومد بالا و این نشون میده کالیبر بردن گرند رو نداره حالا شما میخوای با نیمه نهائی رسیدنش ارزش کارش رو بالا ببری نظر خودته ولی مشخصه اگه کشش بردن اسلم داشت تا الان میبرد چه به راجر میخورد یا به هر کسی دیگه...
چه بسا اگه فدرر نبود الان رادیک و هیوئیت و سافین هر کدوم 4 تا گرند اسلم داشتن!! یا آغاسی 10 تا گرند اسلم داشت!! یا رافا 11 تا گرند اسلم داشت..
چه بسا اگه رافا نبود فدرر 4 تا رولند گروس داشت و رکورد تاریخی ویمبلدون هم میزد!! رکورد نامبر وانی سمپراس هم میزد و خیلی اما و اگر دیگه...
این کاملا نظر شحصی شماست و 100% هم باهاش مخالفم! اینکه بگن کسی کشش نداره و نمیتونه جامی رو ببره نمیتونه صحت داشته باشه در مورد داویدنکویی که در سالهای اوجش مدام در نیمه نهایی و 1/4 گرنداسلم ها بوده و بیشتر در بازیهای نزدیکی به راجر باخته. ظاهرا فراموش کردین خیلی از همون کارشناسان تنیس که البته من بهشون اعتقاد ندارم دلیل از نطفه بیرون نیومدن خیلی از بازیکنان و بزرگ نشدنشون ( انقدری که لیاقت دارن) رو هم بازی بودن با راجر و نادال میدونن. داویدنکو و رادیک و هیویت هم یکی از اونهان هیویت و رادیک هر دو رنک 1 بودن وقتی راجر نبود!!! هر دو هم گرنداسلم بردن !! منظورم اینه داویدنکو بازیکنی ایده ال هست و اونم میتونست رنک 1 باشه و گرنداسلم ببره اما به 2 بازیکنی خورده (بیشتر راجر) که شاید تاریخ تنیس هیچوقت مثل اون رو پیدا نکنه!
من ارزش کارش رو بالا نمیبرم! اما حقیقت هست! شما یا دوستان دیگر قبول ندارین..چیزی رو عوض نمیکنه!
بد شانسی بازیکنان دیگر به دلیل حضور راجر و رافا رو نه تنها من بلکه خیلی از کارشناسان مطرح تنیس مطرح میکنن!
دوست عزیز من منظورتون رو از این بحث کند و تندی زمین که از دیروز بهش زوم کردید نمیفهمم اگه مخوای بگی بخاطر رافا کند می کنن که مستقیما بگی بهتره، اگه منظورت چیز دیگس که باز هم مشخصا بگو چیه!! مریض نیستن سرعت رو کند کنن و زمین ها هم همون سطوح دو سه سال اخیر هستن... ممکنه شرایط آب و هوائی تاثیر بزاره که کند و تند بشه ولی دست ATP نیست که هر تورنمنتی رو خواست کند کنه و هر کدوم رو خواست تند کنه :350: مخصوصا گرند ها که بهیچوجه دست ATP یا WTA نیست :443: زمین های چمن که چندین و چند ساله کند هست مال پارسال و امسال نبوده، در حالی که خاک رس رولند از پارسال یه کم تند تر هست و آمار سرویس وینر ها هم روی خاک از پارسال حتی از چمن هم بالاتر بوده پس همینجوری نمیشه گفت الکی کند می کنن...
دلیل این پست شما رو روی پستی که زدم نمیدونم چیه!
اولا که..من حرفی از نادال زدم؟! یادم نمیاد نه..پس شما هم بحثش رو وسط نکش! اگه میخواستم بگم واسه نادال کردن همون اول میگفتم . ترس که ندارم!
نه دلیلش رو نمیدونم چرا کند کردن اما متاسفانه کند کردن و دوباره میگم نظر شخصی شماست! و با حرفایی که میزنین کاربران دیگه رو دوچار اشتباه میکنین! کی میگه همه این زمینها همون هست و هیچ تغییری نمیدن؟
منکر تند شدن پاریس هستین در 2010 ؟ تا 2009 باید التماس میکردی توپ رو نیم متر بیاد بالا....
منکر کند شدن استرالیا هستین!؟ زمین های چمن 3 سال نیست کند شده...هر سال یا کند تر میشه یا همونی که بود میمونه!
من 1 توپ زمین بخوره میفیهمم دوست عزیز زمین تند یا کند شده .دیروز هم گفتم . دوستان گفتن مال هواست . بعدش رادیک هم تایید کرد کند شده...همه مردم دیگه در فروم های خارجی هم گفتن کند شده..!
و در نهایت همه منابع خبری یا خبرگزاران یا متخصصان معتبر از کند شدن اکثر زمین ها خبر میدن و معمولا هر سال میگن وضغ زمین چطوره.. کند یا تند تر شده در نتیجه نگین که همشون شبیه 2-3 سال اخیر هستن . چون غلط هست! این حرفایی که میزنم رو از خودم که در نمیارم...
در مورد ATP هم بالا اشاره کردم..منظورم کلی بود نه گرنداسلم ها! به هردلیلی که من نمیدونم ...زمین ها دارن کندتر میشن و 100 البته همه میدونن که جذابیت تنیس هم در زمین های کند کمتر میشه و این یک علامت سوال هست برای همه طرفداران تنیس که چرا زمین ها داره کند میشه.
حتی خود راجر هم اعلام کرده که اکثر زمین ها هرسال کند میشن.
در بعضی موارد یکباره سرعت خیلی در 1 سال تغییر میکنه و محسوس میشه(شبیه پاریس) بعضی وقتها هم هر سال خیلی کم کند میشه یا یکبار میشه و یکبار نمیشه و نتیجش رو شما در 2-3 سال میبینین...بهتون پیشنهاد میکند یک نگاه به ویمبلدون 10 سال پیش با الان بندازین...اگر هر سال بازی رو ببینین شاید خوب متوجه نشین اما اگر یک باز مثلا از 2000 و دیگری رو از 2010 ببنین محسوس هست...حتی با اختلاف 5 سال هم محسوس هست!
Nima88
01-18-2011, 08:48 AM
این کاملا نظر شحصی شماست و 100% هم باهاش مخالفم! اینکه بگن کسی کشش نداره و نمیتونه جامی رو ببره نمیتونه صحت داشته باشه در مورد داویدنکویی که در سالهای اوجش مدام در نیمه نهایی و 1/4 گرنداسلم ها بوده و بیشتر در بازیهای نزدیکی به راجر باخته. ظاهرا فراموش کردین خیلی از همون کارشناسان تنیس که البته من بهشون اعتقاد ندارم دلیل از نطفه بیرون نیومدن خیلی از بازیکنان و بزرگ نشدنشون ( انقدری که لیاقت دارن) رو هم بازی بودن با راجر و نادال میدونن. داویدنکو و رادیک و هیویت هم یکی از اونهان هیویت و رادیک هر دو رنک 1 بودن وقتی راجر نبود!!! هر دو هم گرنداسلم بردن !! منظورم اینه داویدنکو بازیکنی ایده ال هست و اونم میتونست رنک 1 باشه و گرنداسلم ببره اما به 2 بازیکنی خورده (بیشتر راجر) که شاید تاریخ تنیس هیچوقت مثل اون رو پیدا نکنه!
من ارزش کارش رو بالا نمیبرم! اما حقیقت هست! شما یا دوستان دیگر قبول ندارین..چیزی رو عوض نمیکنه!
بد شانسی بازیکنان دیگر به دلیل حضور راجر و رافا رو نه تنها من بلکه خیلی از کارشناسان مطرح تنیس مطرح میکنن!
این حرف شما خیلی بی معنی تنیسور اگه میخواد گرنداسلم ببره باید همرو ببره راجر ورافا نداریم .با این حرف شما باید اندی موری 2 تا گرند اسلم میبرد.
مگه نواک وخوان فدرر تو گرند اسلم نبردن داویدنکو اینهمه با فدرر تو گرند اسلم بازی کرد اگه تنیسور درستو حسابی بود باید حداقل یه بار تو گرند اسلم میبردتش
I.man
01-18-2011, 08:52 AM
من 1 توپ زمین بخوره میفیهمم دوست عزیز زمین تند یا کند شده
من كاري ندارم زمين كنده شده يا نه ولي فكر ميكنم
نحوه فيلم برداري و زاويه قرارگيري دوربين هم تاثير مستقيم
روي القا شدن اين مسئله به بيننده داره؟
Farshad.Roger
01-18-2011, 09:06 AM
این حرف شما خیلی بی معنی تنیسور اگه میخواد گرنداسلم ببره باید همرو ببره راجر ورافا نداریم .با این حرف شما باید اندی موری 2 تا گرند اسلم میبرد.
مگه نواک وخوان فدرر تو گرند اسلم نبردن داویدنکو اینهمه با فدرر تو گرند اسلم بازی کرد اگه تنیسور درستو حسابی بود باید حداقل یه بار تو گرند اسلم میبردتش
دوست عزیز مگر من گفتم داویدنکو در حد ماری . جوکویچ یا دلپترو هست؟!
داویدنکو هیچوقت در حد ماری یا جوکویچ نیست ...شاید در 2 ست در 1 بازی ببره اما در نهایت در حد اونها نیست!
بله قبول دارم 1 بازیکن باید همه رو ببره اگر میخواد کار خاصی انجام بده.
حرف من این بود که داویدنکو در زمان اوجش شبیه هیویت یا رادیک...میتونست رنک 1 باشه و اسلم هم ببره اما به دلیل هم بازی بودن با بازیکنی مثل راجر و رافا...نتونست خودش رو بیشتر از این نشون بده.در واقع بد شانس بود...
در مورد دلپترو و جوکیوچ هم دوست گرامی ...اونها بردن اما فراموش نکن که زمانی بردن که راجر در اوج نبود...اگر سال های اوج هردوی اونا به اوج راجر میخورد(شبیه داویدنکو) بعید میدونم چیزی گیر اونا میومد.نمیتونستن راجر رو ببرن و البته نبردن!..نمونش امریکا...3 سال طول کشید تا نواک بالاخره از سد راجر گذشت..به رافا باخت! این 1 نمونش هست...جوکویچ-ماری-دلپترو...کدومشون راجر رو در اوج در یک گرنداسلم بردن؟! همشون باختن داویدنکو هم شبیه اونها...
این 2 بازیکن (راجر و رافا) مانع بزرگین واسه بازیکنای دیگه..اگه این 2 نبودن الان بازیکنای بزرگ تر زیادی داشتیم.اینو من نمیگم خیلی از تنیس شناسان میگن که اخرینش هم یادمه محمد رضای عزیز در همین سایت گذاشت که اغاسی همینو گفته بود.
Farshad.Roger
01-18-2011, 09:11 AM
من كاري ندارم زمين كنده شده يا نه ولي فكر ميكنم
نحوه فيلم برداري و زاويه قرارگيري دوربين هم تاثير مستقيم
روي القا شدن اين مسئله به بيننده داره؟
100% شما در کورت های پایین مثل 17-18 اگر بازی رو ببینی..چون سطح دوربین خیلی پایین هست..انگار زمین کشیده شده! و توپ هم با سرعت سرسام اوری میره و میاد انگار اون 2 بازیکن دارن جادو میکنن توپ رو با اون سرعت میگیرن...
همون بازیکن میاد در کورت اصلی که دوربین در بالا کار گذاشته شده...میبینی چقدر کند و بد داره بازی میکنه!
در کورت اصلی که دوربین همیشه در جایگاه مشخص هست و هر سال به این نحو بازیها پخش میشه. عوض نمیشه جای دوربین برای همین میشه مقایسه کرد !
Mohammad
01-18-2011, 09:47 AM
من 1 توپ زمین بخوره میفیهمم دوست عزیز زمین تند یا کند شده .دیروز هم گفتم .
کارشناسهای تنیس هم از TV به این قاطعیت شما نظر نمیدن، مگه الکیه یه توپ بخوره شما بفهمی چی به چیه؟ همین جیسون گودال و رابی هم وقتی نظر میدن روز قبلش میرن سر تمرین بازیکنا ازشون میپرسن، از رو هوا و احساسی که خودشون دارن اینطوری 100% صحبت نمیکنن.
رادیک هم گفته زمین مشکلی نداره همش مربوط به هواست.
اینطوری هم نیست که هر سال زمینها رو کندتر کنند.
تا اونجا که من میدونم کلا چندین سال پیش، تصمیم گرفتن، خاک رو سریعتر کنن و چمن و هارد رو کندتر که تقابل استایلها روی سطوح مختلف بیشتر بشه.
اصلا مقداری از کندکردن زمینها به خاطر جذاب کردن تنیس بود، که رالیها رو بیشتر کنن و سرویس Ace و وینر و سرو و والی و کلا پوینتهای یکی دو ضربه ای رو که عامه مردم دوست ندارن رو کمتر کنن و در عوض پوینتهای طولانیتر و رالیهای بیسلاین رو که عامه مردم بیشتر دوست دارن رو اضافه کنند.
یه مقداریش هم ناچار بودن، به هر حال با پیشرفت تکنیک ضربان و تکنولوژِی زه و راکت خود به خود بازی سریعتر شده بود و اگه قرار بود رو اون سطح فوقالعاده سریع ادامه پیدا میکرد، زیاد جالب نمیشد.
اگه میبینین هر سال سرعت زمینها کم و زیاد میشه به خاطر آب و هوا و دوم Resurface کردن زمینهاست که خب بعضا نتایج نا خواسته ای به همراه داره.
Farshad.Roger
01-18-2011, 10:02 AM
کارشناسهای تنیس هم از TV به این قاطعیت شما نظر نمیدن، مگه الکیه یه توپ بخوره شما بفهمی چی به چیه؟ همین جیسون گودال و رابی هم وقتی نظر میدن روز قبلش میرن سر تمرین بازیکنا ازشون میپرسن، از رو هوا و احساسی که خودشون دارن اینطوری 100% صحبت نمیکنن.
رادیک هم گفته زمین مشکلی نداره همش مربوط به هواست.
اینطوری هم نیست که هر سال زمینها رو کندتر کنند.
تا اونجا که من میدونم کلا چندین سال پیش، تصمیم گرفتن، خاک رو سریعتر کنن و چمن و هارد رو کندتر که تقابل استایلها روی سطوح مختلف بیشتر بشه.
اصلا مقداری از کندکردن زمینها به خاطر جذاب کردن تنیس بود، که رالیها رو بیشتر کنن و سرویس Ace و وینر و سرو و والی و کلا پوینتهای یکی دو ضربه ای رو که عامه مردم دوست ندارن رو کمتر کنن و در عوض پوینتهای طولانیتر و رالیهای بیسلاین رو که عامه مردم بیشتر دوست دارن رو اضافه کنند.
یه مقداریش هم ناچار بودن، به هر حال با پیشرفت تکنیک ضربان و تکنولوژِی زه و راکت خود به خود بازی سریعتر شده بود و اگه قرار بود رو اون سطح فوقالعاده سریع ادامه پیدا میکرد، زیاد جالب نمیشد.
اگه میبینین هر سال سرعت زمینها کم و زیاد میشه به خاطر آب و هوا و دوم Resurface کردن زمینهاست که خب بعضا نتایج نا خواسته ای به همراه داره.
خب من به همین قاطعیت نظر میدم :443:! فعلا که هر جا میری حرف از کند بودن استرالیا هست! رادیک دیروز گفت کند تر از این زمین یادش نمیاد دیده باشه! حالا انقدر کند شده در تابستون به دلیل هوا!؟ جالبه ..اصلا رادیک رو ول کن..چشم این همه ادم مگه فقط یک کارشناس یا بازیکن باید نظر بده؟! انقدر کارشناسا نظرات اشتباه میدن..شما اگر بخوای هر حرفی میزنن باور کنی که دیگه هیچی
قسمت سیاه رنگی که در پستتون زدم! مرسی بنده نمیدونستم اونو..ممنون از اطلاعی که دادین.
در مورد بقیه حرفای شما...اب و هوا و resurface کردن زمین..اونقدری تاثیر نمیزاره که به شدن محسوس باشه! اونم به ندرت و با گرم شدن هوا درست میشه..نه اینکه 3-4 سال به همین شکل کند بمونه یا یهو یکسال تند بشه...یا کند بشه.
در مورد کند شدن و طولانی شدن رالی ها! بله زمین کند رالی رو طولانی میکنه..اما سوال اینجاست..چه قدر کند؟!
چمن خاصیتش به تند بودن هست . خاک خاصیتش به کند بودنه و هارد خاصیتش به نرمال بودن..اما امروزه انقدر اینارو عوض بدل کردن که بعضی وقت ها هاردکورت از کورت فیلیپ چاتریر رولاندگاروس هم کند تر هست! صدای بیشتر مردم و حتی خیلی از بازیکنا داره در میاد...
اگرم میخوان کند کنن باید اندازه ای باشه که طرف لذت ببره..نه با تمام قوا فرهند بزنی توپ کم جون برسه دست بازیکن حریف..یا اصلا بلند نشه! ابن بیشتر از حساسیت کم میکنه...
شاید پیش خودتون فکر کنن اون همه ادم همچین تصمیمی رو گرفتن حالا من یکی مخالفم! نه اینجوری نیست..در اکثر سایت های پر طرفدار و ....اگر سر به زنین متوجه میشین!
تنیس باید برای همه نو استایل بازی باشه!
همین کند کردن زمین باعث شده نسل بازیکنانی که زیاد serve&volley میکردن کم شه...بازیکنا بیشتر حالت دفاعی بگیرن و خیلی مسایل دیگه. اینا جذابیت نمیده...
manoochehr
01-18-2011, 10:07 AM
دوست گرامی فرشاد راجر us open 2009 که راجر با خوان فینال بودن راجر کاملا تو اوج بود اگه اماده نبود که تا فینال نمیومد بالا تو سیمی فینال هم اون بازی زیبا رو با جوکو به نمایش گذاشت 3/0 برد و حتی نذاشت یک ست هم نواک ببره نواکی که همیشه برای راجر مشکل ساز میشه.خود فینال هم که خوان در 5 ست برد.دیگه راجر باید چطوری باشه تا شما بگید اوج راجر:379:نمیشه که هر وقت راجر قهرمانی نمی گیره طرفداراش بگن تو اوج نیست یکم منطقی به موضوع نگاه کنید راجر همین الان هم که 29 سال داره هیچ مشکلی از لحاظ بدنی نداره تازه با تجربه تر و پخته تر هم شده.هر چقدر سن میره بالا می تونی از تجربت استفاده کنی کاری که راجر به خوبی داره اونو انجام میده.به نظر من راجر از 2003 تا 2011 همیشه عالی بوده حالا یک سال کمتر قهرمانی گرفته یه سال بیشتر و بردن راجر همیشه سخته مخصوصا اگه تو گراند باشه.
Farshad.Roger
01-18-2011, 10:18 AM
دوست گرامی فرشاد راجر us open 2009 که راجر با خوان فینال بودن راجر کاملا تو اوج بود اگه اماده نبود که تا فینال نمیومد بالا تو سیمی فینال هم اون بازی زیبا رو با جوکو به نمایش گذاشت 3/0 برد و حتی نذاشت یک ست هم نواک ببره نواکی که همیشه برای راجر مشکل ساز میشه.خود فینال هم که خوان در 5 ست برد.دیگه راجر باید چطوری باشه تا شما بگید اوج راجر:379:نمیشه که هر وقت راجر قهرمانی نمی گیره طرفداراش بگن تو اوج نیست یکم منطقی به موضوع نگاه کنید راجر همین الان هم که 29 سال داره هیچ مشکلی از لحاظ بدنی نداره تازه با تجربه تر و پخته تر هم شده.هر چقدر سن میره بالا می تونی از تجربت استفاده کنی کاری که راجر به خوبی داره اونو انجام میده.به نظر من راجر از 2003 تا 2011 همیشه عالی بوده حالا یک سال کمتر قهرمانی گرفته یه سال بیشتر و بردن راجر همیشه سخته مخصوصا اگه تو گراند باشه.
دوست عزیز من راجر هر چه قدر هم که خوب بوده باشه نمیشه منکر این شد که سال های اوجش از هر لحاظ 2004 تا 2008 بوده!
ببینین شما بخواین یا نخواین سن و بازی در مدت طولانی کار خودش رو میکنه...خیلی دلایل زیادی هست..
1-راجر در اون 2 باز به خصوص با نواک سال پیش نخواست خیلی به بدنش فشار بیاره ( یادتون هست 1 ست میبرد و 1 ست میباخت) نتونست مدام اون فشار رو حفظ کنه شبیه زمان جوانی! و خطاهای زیادی میکرد ...شاید هم عمدا این کارو میکرد که اگر ببره روز بعدش با رافا انرژی بیشتری داشته باشه) اما بحث سر اینه ..با محدودیت بازی میکرد!
الان راجر مصدوم شه باید خداحافظی کنه اما نواک مصدوم شه 1-2 سال دیگه باز میاد به اوج...ا
2-اون عطش لازم برای بردن رو نداره..بله تلاش میکنه ببره اما اگر نشد هم نشد..
و خیلی موارد دیگه..که همه تاثیر گذار هستن
من نمیگم راجر بد بازی کرد باخت..همیشه عالی بوده..اما به نسبت!
jiji-federer
01-18-2011, 10:30 AM
هرچی باشه نیکولای از نادال و خیلیایه دیگه بهترنه ولی قشنگتر بازی می کنه ولیاقتش جایگاهی بالاترازاینه که هست.ولی هیچ وقت نمی تونست رنک 1 باشه
Mohammad Reza
01-18-2011, 10:30 AM
دوست عزیز من راجر هر چه قدر هم که خوب بوده باشه نمیشه منکر این شد که سال های اوجش از هر لحاظ 2004 تا 2008 بوده!
ببینین شما بخواین یا نخواین سن و بازی در مدت طولانی کار خودش رو میکنه...خیلی دلایل زیادی هست..
1-راجر در اون 2 باز به خصوص با نواک سال پیش نخواست خیلی به بدنش فشار بیاره ( یادتون هست 1 ست میبرد و 1 ست میباخت) نتونست مدام اون فشار رو حفظ کنه شبیه زمان جوانی! و خطاهای زیادی میکرد ...شاید هم عمدا این کارو میکرد که اگر ببره روز بعدش با رافا انرژی بیشتری داشته باشه) اما بحث سر اینه ..با محدودیت بازی میکرد!
الان راجر مصدوم شه باید خداحافظی کنه اما نواک مصدوم شه 1-2 سال دیگه باز میاد به اوج...ا
2-اون عطش لازم برای بردن رو نداره..بله تلاش میکنه ببره اما اگر نشد هم نشد..
و خیلی موارد دیگه..که همه تاثیر گذار هستن
من نمیگم راجر بد بازی کرد باخت..همیشه عالی بوده..اما به نسبت! زمانی که هیچ محدودیتی نداشت و در اوج کار میکرد...هر بار با نواک بازی کرد برد!
من با این حرف شما مخالفم..جای که قرمز شده!
سال 2009 راجر یکی از بهترین سال های راجر بود!!!راجر تو هر 4فینال حضور داشت و این خودش یعنی موفقیت بزرگ!!تونست تو مسترز خاک نادال رو ببره..ویمبی و رولند رو پشت هم گرفت...این خودش یه فصل استثنایی هست...تازه نامزد اصلی جایزه لاریوس هم شد که دیگه بولت واقعا اون سال استثنا بود!!!
چرا راجر فشار نیاره رو خودش!!راجر تو بازی پارسال با نواک وابسته به سرویسش بود بیشتر که به مرور زمان این مشکل در تورنمنت های بعدی حل شد و اینکه اگه راجر روزش بود میتونست نواک رو راحت ببره!!!دیدید که هر وقت نواک آماده ،راجر آماده برنده میدان راجر بوده!!!چرا عمدا کنه!!!کی میگه راجر مصدوم شده باید خداحافظی کنه!!!مگه پارسال تو ویمبی مصدوم نبود!؟به نظر من راجر اوج عطش رو داره اگه نداشت پارسال پل رو استخدام نمی کرد و این همه تغییر تو بازیش نمیدیدیم راجر برای برگشتن به نامبر1 داره تلاش زیادی میکنه!همونجور که پارسال در آخر سال خیلی تلاش کرد..
Farshad.Roger
01-18-2011, 10:42 AM
من با این حرف شما مخالفم..جای که قرمز شده!
سال 2009 راجر یکی از بهترین سال های راجر بود!!!راجر تو هر 4فینال حضور داشت و این خودش یعنی موفقیت بزرگ!!تونست تو مسترز خاک نادال رو ببره..ویمبی و رولند رو پشت هم گرفت...این خودش یه فصل استثنایی هست...تازه نامزد اصلی جایزه لاریوس هم شد که دیگه بولت واقعا اون سال استثنا بود!!!
چرا راجر فشار نیاره رو خودش!!راجر تو بازی پارسال با نواک وابسته به سرویسش بود بیشتر که به مرور زمان این مشکل در تورنمنت های بعدی حل شد و اینکه اگه راجر روزش بود میتونست نواک رو راحت ببره!!!دیدید که هر وقت نواک آماده ،راجر آماده برنده میدان راجر بوده!!!چرا عمدا کنه!!!کی میگه راجر مصدوم شده باید خداحافظی کنه!!!مگه پارسال تو ویمبی مصدوم نبود!؟به نظر من راجر اوج عطش رو داره اگه نداشت پارسال پل رو استخدام نمی کرد و این همه تغییر تو بازیش نمیدیدیم راجر برای برگشتن به نامبر1 داره تلاش زیادی میکنه!همونجور که پارسال در آخر سال خیلی تلاش کرد..
یکی از بهترین سال های راجر بود چون توی گرنداسلم ها عالی کار کرد و رلاندگاروس رو بالاخره برد! یادتون هست که هم در رلاندگاروس و هم در ویمبلدون از هر سال سخت تر برد ( بازی با رادیکی که همیشه به سادگی راجر میبرد ازش یا بازی با دلپترو و تامی هاس در رولاند گاروس که به ست 5 کشید و ....) در 2009 بسیار بهتر از 2008 بود ! در واقع 2009 راجر شبیه 2010 نادال بود...سال خیلی خوب اما به نوعی جام های خیلی زیاد رو نبرد! موفقیتش در اسلم ها بود...بله این 1 سال رو برای بازیکن طلایی میکنه اما بحث ما performance کلی راجر در طول سال هست نه فقط بردن جام های مهم!
بستگی داره چه مصدومیتی داشته باشه اگر جدی باشه شبیه دلپترو؟!(زبون من لال) :434:
موافقم که فوق العاده بهتر شده و دوباره اون عطشه داره بر میگرده . اما به ناچار راجر داره با بعضی محدودیت ها بازی میکنه ...
پاول اناکن گفته: راجر در هر جامی و هر بازی که بازی کنه میتونه ببره و قهرمان شه اما احتمالا این اتفاق نمیفته این یعنی چی؟ یعنی راجر همه تلاشش رو روی بردن هر جامی که بازی کنه نمیزاره...شد شد . نشد هم نشد..خود راجر هم گفت که هدفش شبیه قدیم بردن هر جامی که بازی میکنه نیست! تلاشش رو میکنه اما هرچی داره رو نمیکنه...همه تلاشش رو نمیکنه!
چرا عمدا کنه؟ چون 3 ساعت راه رفتن شما رو کمتر از 1 ساعت دویدن خسته میکنه.....گفتم شاید راجر 1 ست میبرد 1 ست خیلی فشار نمیاورد که برای بازی فردا بدنش خیلی افت نکنه....فقط یک حدس هست این . نه چیز دیگه!
davidbeckham
01-18-2011, 10:43 AM
vamos rafa:866:
come on juan
http://www2.bazinama.com/img/files/ca5twfbhg75rfuvw5gjd.jpg
http://www2.bazinama.com/img/files/h8h9rrscore8iketvtfx.jpg
manoochehr
01-18-2011, 10:44 AM
بله سن تاثیر زیادی داره ولی نمیشه برد دلپو یا هر کسی دیگه ای رو در برابر اسطوره در هر زمانی کمرنگ دید.مثال من خود طرفدار نلبندیان هستم و همیشه میگم دیود در زمان اوج راجرو برد.یادمه سال 2005 که راجرو تو مسترز کاپ تو اون فینال سختت شکست داد.بردن راجر در ان سال بسیار کار سختی بود.که خود دیود در مصاحبش بعد بازی گفت راجر ناراحت نباش این یک قهر مانی هم برای من.اخه راجر در سال 2005 هر چی فینال میومد معولا خودش قهرمان میشد.کلا اگه بخوای از سال 2004 تا 2007 در نظر بیگری به جز نادال که راجرو زیاد برده.نلبندیان هم 8 بار راجرو تو اوج برده.چون دیگه هم سن هم هستن و هیچ حرفی در ش نیست.و اول هم هد تو هدشون 5/0 به نفع دیود بود بعد راجر جبران کرد و حالا شده 10/8 به نفع راجر.
davidbeckham
01-18-2011, 10:45 AM
داویدنکو از نادال بهتره:254:
فعلا خوان رو بچسب که میخواد با فورهنداش بترکونه:866:
Mohammad
01-18-2011, 10:46 AM
خب من به همین قاطعیت نظر میدم :443:! فعلا که هر جا میری حرف از کند بودن استرالیا هست! رادیک دیروز گفت کند تر از این زمین یادش نمیاد دیده باشه! حالا انقدر کند شده در تابستون به دلیل هوا!؟ جالبه ..اصلا رادیک رو ول کن..چشم این همه ادم مگه فقط یک کارشناس یا بازیکن باید نظر بده؟! انقدر کارشناسا نظرات اشتباه میدن..شما اگر بخوای هر حرفی میزنن باور کنی که دیگه هیچی
قسمت سیاه رنگی که در پستتون زدم! مرسی بنده نمیدونستم اونو..ممنون از اطلاعی که دادین.
در مورد بقیه حرفای شما...اب و هوا و resurface کردن زمین..اونقدری تاثیر نمیزاره که به شدن محسوس باشه! اونم به ندرت و با گرم شدن هوا درست میشه..نه اینکه 3-4 سال به همین شکل کند بمونه یا یهو یکسال تند بشه...یا کند بشه.
در مورد کند شدن و طولانی شدن رالی ها! بله زمین کند رالی رو طولانی میکنه..اما سوال اینجاست..چه قدر کند؟!
چمن خاصیتش به تند بودن هست . خاک خاصیتش به کند بودنه و هارد خاصیتش به نرمال بودن..اما امروزه انقدر اینارو عوض بدل کردن که بعضی وقت ها هاردکورت از کورت فیلیپ چاتریر رولاندگاروس هم کند تر هست! صدای بیشتر مردم و حتی خیلی از بازیکنا داره در میاد...
اگرم میخوان کند کنن باید اندازه ای باشه که طرف لذت ببره..نه با تمام قوا فرهند بزنی توپ کم جون برسه دست بازیکن حریف..یا اصلا بلند نشه! ابن بیشتر از حساسیت کم میکنه...
شاید پیش خودتون فکر کنن اون همه ادم همچین تصمیمی رو گرفتن حالا من یکی مخالفم! نه اینجوری نیست..در اکثر سایت های پر طرفدار و ....اگر سر به زنین متوجه میشین!
تنیس باید برای همه نو استایل بازی باشه!
همین کند کردن زمین باعث شده نسل بازیکنانی که زیاد serve&volley میکردن کم شه...بازیکنا بیشتر حالت دفاعی بگیرن و خیلی مسایل دیگه. اینا جذابیت نمیده...
الان این پست در جواب پست من بود؟
من گفتم کند بهتره؟
من اتفاقی که افتاده رو گفتم. شما گفتی هر سال دارن کمتر میکنن، که من گفتم به نظر من اینطور نیست، که هی هر سال بیان یه مقدار کمتر کنن، خود رادیک هم که هی میگی گفته زمین همونه که همیشه بوده.
Q. You'd like a faster court?
ANDY RODDICK: It's the conditions. The court's fine. It's like it always is. We don't get many days below 70 Fahrenheit here. Like I say, I think it's more the conditions, meaning weather conditions more specifically.
jiji-federer
01-18-2011, 10:47 AM
یکی از بهترین سال های راجر بود چون توی گرنداسلم ها عالی کار کرد و رلاندگاروس رو بالاخره برد! یادتون هست که هم در رلاندگاروس و هم در ویمبلدون از هر سال سخت تر برد ( بازی با رادیکی که همیشه به سادگی راجر میبرد ازش یا بازی با دلپترو و تامی هاس در رولاند گاروس که به ست 5 کشید و ....) در 2009 بسیار بهتر از 2008 بود ! در واقع 2009 راجر شبیه 2010 نادال بود...سال خیلی خوب اما به نوعی جام های خیلی زیاد رو نبرد! موفقیتش در اسلم ها بود...بله این 1 سال رو برای بازیکن طلایی میکنه اما بحث ما performance کلی راجر در طول سال هست نه فقط بردن جام های مهم!
موافقم که فوق العاده بهتر شده و دوباره اون عطشه داره بر میگرده . اما به ناچار راجر داره با بعضی محدودیت ها بازی میکنه ...
پاول اناکن گفته: راجر در هر جامی و هر بازی که بازی کنه میتونه ببره و قهرمان شه اما احتمالا این اتفاق نمیفته این یعنی چی؟ یعنی راجر همه تلاشش رو روی بردن هر جامی که بازی کنه نمیزاره...شد شد . نشد هم نشد..خود راجر هم گفت که هدفش شبیه قدیم بردن هر جامی که بازی میکنه نیست! تلاشش رو میکنه اما هرچی داره رو نمیکنه...همه تلاشش رو نمیکنه!
چرا عمدا کنه؟ چون 3 ساعت راه رفتن شما رو کمتر از 1 ساعت دویدن خسته میکنه.....گفتم شاید راجر 1 ست میبرد 1 ست خیلی فشار نمیاورد که برای بازی فردا بدنش خیلی افت نکنه....فقط یک حدس هست این . نه چیز دیگه!
من با این قسمت خیلی خیلی موافقم ای ول
Farshad.Roger
01-18-2011, 10:51 AM
بله سن تاثیر زیادی داره ولی نمیشه برد دلپو یا هر کسی دیگه ای رو در برابر اسطوره در هر زمانی کمرنگ دید.مثال من خود طرفدار نلبندیان هستم و همیشه میگم دیود در زمان اوج راجرو برد.یادمه سال 2005 که راجرو تو مسترز کاپ تو اون فینال سختت شکست داد.بردن راجر در ان سال بسیار کار سختی بود.که خود دیود در مصاحبش بعد بازی گفت راجر ناراحت نباش این یک قهر مانی هم برای من.اخه راجر در سال 2005 هر چی فینال میومد معولا خودش قهرمان میشد.کلا اگه بخوای از سال 2004 تا 2007 در نظر بیگری به جز نادال که راجرو زیاد برده.نلبندیان هم 8 بار راجرو تو اوج برده.چون دیگه هم سن هم هستن و هیچ حرفی در ش نیست.و اول هم هد تو هدشون 5/0 به نفع دیود بود بعد راجر جبران کرد و حالا شده 10/8 به نفع راجر.
کاملا موافقم . نلبندیان همیشه راجر رو زجر داده و همیشه تونسته نتایج خوبی هم بگیره! اما با فینال مستر کاپ مخالفم چون راجر در اون بازی به شدت مصدوم بود و قبل از اون بازیا چندین جام رو شرکت نکرد به دلیل مصدومیت..و مچ پاش رو هم تا اوایل 2006 میبست و فشار نمیاورد . اون بازی رو با همون عطش و کله شقی جوانی تا ست 5 با چنگ و دندون کشوند و گرنه زود تر باید میباخت با مصدومیتش
Mohammad Reza
01-18-2011, 10:55 AM
راجر در گرند اسلم ها عالی کار کرد.قبول...راجر در خاک خیلی خوب بود تونست نادال رو جلوی چشم مردمش ببره و رولند رو هم در اختیار بگیره..این نشون از پرفورمنس خوبه راجره..ببینید ما نمیتونیم همیشه بگیم راجر بد بوده به همین دلیل هاس یا دلپونی به 5 ست کشیده مثال میزنما...میگم باید عملکرد طرف مقابل رو هم ببینیم مثلا دلپونی در یو اس بسیار استثنایی بود و البته راجر فرصت های زیادی داشت که از دست داد همچنین پارسال مثابل نوله اون مچ پوینت ها!!!منظوره من اینه گاهی بازیکنان فرصت های زیادی رو از دست میدن و گاهی عملکرد بهتر بازیکنان مقابلشون سبب میشه فشار زیادی به بازیکن واردشه...من میتونم بگم رادیک در ویمبی 2009 خیلی خوب و عالی بود اما همین که راجر تونست شکستش بده دلیل به این میشه که راجر توانش رو داشت ببرتش....آره سال های قبل رادیک رو بهتر برد..در مورد مصاحبه پل هیچ اطلاعی ندارم و مصاحبه ای نیز از پل متاسفانه نخوندم.
Farshad.Roger
01-18-2011, 10:55 AM
من گفتم کند بهتره؟
من اتفاقی که افتاده رو گفتم. شما گفتی هر سال دارن کمتر میکنن، که من گفتم به نظر من اینطور نیست، که هی هر سال بیان یه مقدار کمتر کنن، خود رادیک هم که هی میگی گفته زمین همونه که همیشه بوده.
ANDY RODDICK: It's the conditions. The court's fine. It's like it always is. We don't get many days below 70 Fahrenheit here. Like I say, I think it's more the conditions, meaning weather conditions more specifically.
من که گفتم رادیک رو ول کن! دیروز هم پست زدم در مصاحبش با پم شریور گفته بود هیچ زمینی به کندی این ندیده ( یادش نمیاد) حالا اینو گفته...
در ضمن بازم میگن..رادیک رو ول کن..این همه ادم دارن میبینین بازیارو! در هر حال زمین کند هست چه به دلیل کاندیشن باشه چه زمین...درسته؟ پس چشم اونایی که میگن کند هست درست دیده! همین که ازش سوال کردن در مورد اینکه رادیک یک زمین تندتر از این دوست داره نشان از بو دار بودن موضوع هست که زمین به شکل محسوسی کند هست !
حالا اینارو ول کن...تورتومنت های دیگه چی؟!
بیخیال
Mohammad Reza
01-18-2011, 11:02 AM
من که گفتم رادیک رو ول کن! دیروز هم پست زدم در مصاحبش با پم شریور گفته بود هیچ زمینی به کندی این ندیده ( یادش نمیاد) حالا اینو گفته...
در ضمن بازم میگن..رادیک رو ول کن..این همه ادم دارن میبینین بازیارو! در هر حال زمین کند هست چه به دلیل کاندیشن باشه چه زمین...درسته؟ پس چشم اونایی که میگن کند هست درست دیده! همین که ازش سوال کردن در مورد اینکه رادیک یک زمین تندتر از این دوست داره نشان از بو دار بودن موضوع هست که زمین به شکل محسوسی کند هست !
حالا اینارو ول کن...تورتومنت های دیگه چی؟!
بیخیال
فرشاد جان ممدم میگه که میگه بدلیل آب و هوا و تاثیرات مسائل طبیعی زمین کند شده!!!اصل زمین فکر کنم مث پارساله!حالا اگه آفتاب اومد معلوم میشه یا هوا عادی بود...امروز نگاه کردم فکر کنم یکم تند تر از دیروز شده بود...نظر شخصی اینه ملبورن کند تر از یو اس اپنه درسته..4 گرند داریم هارد ملبورن تقریبا کند،یو اس اپن تند تر،ویمبی که دارن جوریش میکنن که کندتربشه و برعکس رولند تند تر و این بسیار زیبا هست به نظر من
Farshad.Roger
01-18-2011, 11:04 AM
راجر در گرند اسلم ها عالی کار کرد.قبول...راجر در خاک خیلی خوب بود تونست نادال رو جلوی چشم مردمش ببره و رولند رو هم در اختیار بگیره..این نشون از پرفورمنس خوبه راجره..ببینید ما نمیتونیم همیشه بگیم راجر بد بوده به همین دلیل هاس یا دلپونی به 5 ست کشیده مثال میزنما...میگم باید عملکرد طرف مقابل رو هم ببینیم مثلا دلپونی در یو اس بسیار استثنایی بود و البته راجر فرصت های زیادی داشت که از دست داد همچنین پارسال مثابل نوله اون مچ پوینت ها!!!منظوره من اینه گاهی بازیکنان فرصت های زیادی رو از دست میدن و گاهی عملکرد بهتر بازیکنان مقابلشون سبب میشه فشار زیادی به بازیکن واردشه...من میتونم بگم رادیک در ویمبی 2009 خیلی خوب و عالی بود اما همین که راجر تونست شکستش بده دلیل به این میشه که راجر توانش رو داشت ببرتش....آره سال های قبل رادیک رو بهتر برد..در مورد مصاحبه پل هیچ اطلاعی ندارم و مصاحبه ای نیز از پل متاسفانه نخوندم.
یعنی الان به نظر شما راجر در سال 2005 یا 2006 اگر به دلپترو یا جوکویچ( در سطحی که راجر رو بردن در گرنداسلم ) بازی میکرد...نتیجه مشابه رقم میخورد؟
Ahoura
01-18-2011, 11:07 AM
نادال هم مانند نوواك و راجر و ماري گرند و خاك زيادي كرد.
راند 1 هنوز شگفتي زيادي نداشته به جز چند مورد :
حذف نيكولاي داويدنكو
حذف ارنستس گولبيس
حذف كارلوويچ
در بخش زنان هم اتفاق خاصي نيوفتاد تنها شگفتي از نظر من تا اينجا سانيا ميرزا بود هر چند كه حذف شد ولي فوق العاده خوب بازي كرد و چيزي هم تا پيروزي فاصله نداشت ولي از نظر تجربه كم داشت و همين باعث شد هنين برنده بازي بشه.
اميدوارم در اينده موفق تر باشه.
و البته حذف انا كه ديگه يه چيز عادي شده چون انا خيلي وقته كه ديگه انا نيست.
Mohammad Reza
01-18-2011, 11:08 AM
یعنی الان به نظر شما راجر در سال 2005 یا 2006 اگر به دلپترو یا جوکویچ( در سطحی که راجر رو بردن در گرنداسلم ) بازی میکرد...نتیجه مشابه رقم میخورد؟
نه فرشاد من منظورم این نیست!من کلی میگم..میگم جدا از اینکه خود بازیکن چطوره پرفورمنس طرف مقابلتم بسنج!!!مثلا من بت میگم اگه دلپونی 90٪سرویس اولش تو زمین باشه بریک کردنش کار حضرت فیله!!!!!شرایط مختلفه و نمیشه در موردش به همین راحتی صحبت کرد.
Farshad.Roger
01-18-2011, 11:21 AM
نه فرشاد من منظورم این نیست!من کلی میگم..میگم جدا از اینکه خود بازیکن چطوره پرفورمنس طرف مقابلتم بسنج!!!مثلا من بت میگم اگه دلپونی 90٪سرویس اولش تو زمین باشه بریک کردنش کار حضرت فیله!!!!!شرایط مختلفه و نمیشه در موردش به همین راحتی صحبت کرد.
حرفت درست دوست عزیز کلا مقایسه کردن این مسایل اگر و اما های زیادی داره!
اینا نمیخوان یکم بازی های مردان رو نشون بدن؟ هرکی میزنی 2 تا زن دارن بازی میکنن و جیغ میکشن!:Angry2:
Nima88
01-18-2011, 11:34 AM
دوست عزیز مگر من گفتم داویدنکو در حد ماری . جوکویچ یا دلپترو هست؟!
داویدنکو هیچوقت در حد ماری یا جوکویچ نیست ...شاید در 2 ست در 1 بازی ببره اما در نهایت در حد اونها نیست!
بله قبول دارم 1 بازیکن باید همه رو ببره اگر میخواد کار خاصی انجام بده.
حرف من این بود که داویدنکو در زمان اوجش شبیه هیویت یا رادیک...میتونست رنک 1 باشه و اسلم هم ببره اما به دلیل هم بازی بودن با بازیکنی مثل راجر و رافا...نتونست خودش رو بیشتر از این نشون بده.در واقع بد شانس بود...
در مورد دلپترو و جوکیوچ هم دوست گرامی ...اونها بردن اما فراموش نکن که زمانی بردن که راجر در اوج نبود...اگر سال های اوج هردوی اونا به اوج راجر میخورد(شبیه داویدنکو) بعید میدونم چیزی گیر اونا میومد.نمیتونستن راجر رو ببرن و البته نبردن!..نمونش امریکا...3 سال طول کشید تا نواک بالاخره از سد راجر گذشت..به رافا باخت! این 1 نمونش هست...جوکویچ-ماری-دلپترو...کدومشون راجر رو در اوج در یک گرنداسلم بردن؟! همشون باختن داویدنکو هم شبیه اونها...
این 2 بازیکن (راجر و رافا) مانع بزرگین واسه بازیکنای دیگه..اگه این 2 نبودن الان بازیکنای بزرگ تر زیادی داشتیم.اینو من نمیگم خیلی از تنیس شناسان میگن که اخرینش هم یادمه محمد رضای عزیز در همین سایت گذاشت که اغاسی همینو گفته بود.
فرشاد جان من منظورت از تو اوج بودن متوجه نمیشم یعنی چون راجر تو استرلیا 2008 و us open 2009 باخت یعنی تو اوج نبود اتفاقا خیلیم تو اوج بود ولی نواک و خوان بهتر بودن بردنش.
دلیل نمیشه یه تنیسور میبره بگیم تو اوج بود میبازه بگیم تو اوج نبود
Nima88
01-18-2011, 11:46 AM
هرچی باشه نیکولای از نادال و خیلیایه دیگه بهترنه ولی قشنگتر بازی می کنه ولیاقتش جایگاهی بالاترازاینه که هست.ولی هیچ وقت نمی تونست رنک 1 باشه
داویدنکو از نادال بهتره؟:254::254::254::254:
خیلی حرف خنده داری زدی
Farshad.Roger
01-18-2011, 11:46 AM
فرشاد جان من منظورت از تو اوج بودن متوجه نمیشم یعنی چون راجر تو استرلیا 2008 و us open 2009 باخت یعنی تو اوج نبود اتفاقا خیلیم تو اوج بود ولی نواک و خوان بهتر بودن بردنش.
دلیل نمیشه یه تنیسور میبره بگیم تو اوج بود میبازه بگیم تو اوج نبود
دوست من . من نمیدونم چرا انقدر سخت هست قبول این موضوع که اوج راجر 2004 تا 2008 بوده...شکی نیست که عالی بازی کرده سالهای دیگه رو اما اوج این بازیکن 2004 تا 08 هست! قبولش سخته چون راجر 2009 هم عالی بازی کرده! اگر شما 2005-06 رو ببینین متوجه اوجی که من میگم میشین! که البته الان راجر از همیشه نزدیک تر هست به اون اوج!! ( از ویمبلدون پارسال داره نزدیک و نزدیک تر میشه)
نه منظورم این نیست تو اوج نبود و باخت! عالی بازی کرد و باخت( به هزار دلیل ) یکیش هم عالی بودنه دلپترو و جوکویچ بود..اما به نظر شخصی بنده اوج راجر یعنی همون سال هایی که خدمتت گفتم از سد جوکویچ و دلپترو ( در سطحی که راجر رو بردن) میگذشت! الانم به نظرم بازی کنن میبره چون به روزهای اوجش برگشته
Nima88
01-18-2011, 11:54 AM
دوست من . من نمیدونم چرا انقدر سخت هست قبول این موضوع که اوج راجر 2004 تا 2008 بوده...شکی نیست که عالی بازی کرده سالهای دیگه رو اما اوج این بازیکن 2004 تا 08 هست! قبولش سخته چون راجر 2009 هم عالی بازی کرده! اگر شما 2005-06 رو ببینین متوجه اوجی که من میگم میشین! که البته الان راجر از همیشه نزدیک تر هست به اون اوج!! ( از ویمبلدون پارسال داره نزدیک و نزدیک تر میشه)
نه منظورم این نیست تو اوج نبود و باخت! عالی بازی کرد و باخت( به هزار دلیل ) یکیش هم عالی بودنه دلپترو و جوکویچ بود..اما به نظر شخصی بنده اوج راجر یعنی همون سال هایی که خدمتت گفتم از سد جوکویچ و دلپترو ( در سطحی که راجر رو بردن) میگذشت! الانم به نظرم بازی کنن میبره چون به روزهای اوجش برگشته
پس به امید دیدار نواک وراجر تو نیمه نهایی
FaRzIn
01-18-2011, 11:58 AM
برد دل پترو و بازگشت اين شماره 1 آينده جهان رو به همه طرفداراش تبريك ميگم اگه كسي تو خاك جلوي نادال بتونه بايسته بنظرمن اون يك نفر خوانه .
FaRzIn
01-18-2011, 12:04 PM
دم كلايسترز گرم در دو ست دينارا رو بيگل كرد .
pouriya.alex
01-18-2011, 12:12 PM
این شما نیستی که صحیح یا غلط بودن حرف منو تشخیص میدی، این شواهدیه که تاحالا
وجود داشته و نشون داده بازی قبلی اگه زودتر تموم بشه بازی بعدی سرساعت مقرر برگزار میشه.
الانم دارم میگم بازی فردا فدرر-سیمون طبق اعلام رسمی 1:30 به وقت تهران برگزار میشه.
چیه ؟ دوباره کل کل خونت کم شده؟ کلا آدم بیکاری هستی ! از خروس خون تا بوق سگ میای تو سایت ببینی کی به کی چی میگه بپری وسط !
دفعه قبلی داشتم با علیرضا مورای بحث میکردم و گفتم بیشتر باختای فدرر به مورای مربوط به سال2008 بوده که پریدی وسط گفتی نه سال 2009 !!!! که بهت اثبات کردمو کنف شدی !
ای سریم باز یه چیزی گفتم اومدی گفتی نه دقیقا معلوم نیست کی برگزار میشه که بازم ... !!!:251:
هنوزم که چندروزی بیشتر از کل کل تاریخیت(!) نمی گذره که اعصاب همه رو خرد کرده بود!
مجبور نیستی هرکی هرچی میگه بپری وسط و فکر کنی عقل کلی یا اطلاعات صحیح اونچیزیه که تو میگی !
دیگه بحثی بات ندارم !
davidbeckham
01-18-2011, 12:26 PM
خوان چه فورهنهایی میزد:350:
مثل پتک بود:866:
Alireza Murray
01-18-2011, 12:35 PM
به لطف مدرسه که من نمیتونم بیشتر بازیها رو ببینم ، امروز هم بازی اندی رو از دست دادم :182:
come on andy :866:
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/e4/fullj.f0c843a0d54384be70aa40608f98cd5a/f0c843a0d54384be70aa40608f98cd5a-getty-106794652sj064_2011_austral.jpg
Alireza Murray
01-18-2011, 12:42 PM
انا باخت فقط امیدوارم هرچه زودتر انا مثل انا 2008 بشه ، اتفاق عجیب دیگه اینه که تسونگا 2-0 عقبه واقعا عجیبه تسونگا در استرالیا 2008 و 2010 فوق العاده بوده امیدوارم به بازی برگرده و بتونه ببره ، دلپو هم تونست حریفش رو ببره احتمال اینکه اندی و دلپو در راند 4 با هم بازی کنن هست و شاید اگه دلپو رو فرم باشه بازی زیبایی رو بتونیم ببینیم
Mohammad Reza
01-18-2011, 12:54 PM
وجود داشته و نشون داده بازی قبلی اگه زودتر تموم بشه بازی بعدی سرساعت مقرر برگزار میشه.
الانم دارم میگم بازی فردا فدرر-سیمون طبق اعلام رسمی 1:30 به وقت تهران برگزار میشه.
چیه ؟ دوباره کل کل خونت کم شده؟ کلا آدم بیکاری هستی ! از خروس خون تا بوق سگ میای تو سایت ببینی کی به کی چی میگه بپری وسط !
دفعه قبلی داشتم با علیرضا مورای بحث میکردم و گفتم بیشتر باختای فدرر به مورای مربوط به سال2008 بوده که پریدی وسط گفتی نه سال 2009 !!!! که بهت اثبات کردمو کنف شدی !
ای سریم باز یه چیزی گفتم اومدی گفتی نه دقیقا معلوم نیست کی برگزار میشه که بازم ... !!!:251:
هنوزم که چندروزی بیشتر از کل کل تاریخیت(!) نمی گذره که اعصاب همه رو خرد کرده بود!
مجبور نیستی هرکی هرچی میگه بپری وسط و فکر کنی عقل کلی یا اطلاعات صحیح اونچیزیه که تو میگی !
دیگه بحثی بات ندارم !
دوست عزیز پوریا جان اول از همه اینکه لحن صحبتتون رو درست تر کنید...من نه آدم پرروییم که بخوام دخالت کنم نه آدمیم که تو هر بحثی خودمو بکشونم وسط اما چون اینجا بحث سر دوتاطرفدار راجر هست میگم...افشین اگه حرفی میزنه برا اینه که میخواد اطلاع رسانی کنه..بعضی کلماتت خدایش منو ناراحت کرد دوست ندارم اصلا تایپک رو منحرف کنم از دوستانم خواهش میکنم پاسخ منو انتقال بدن اگه دوست دارند،ولی اگه شخص من الان یه چیزی از تنیس میدونم مدیون کاربران این سایته..وقتی یه نفر میاد یه چیزی میگه قصدش خیره و اطلاع رسانی به بقیه کاربرا نه خدایی نکرده غرض بدی داره...خدایش خیلی ناراحت شدم بیشتر از هر وقتی:182::243:
BABAK
01-18-2011, 12:59 PM
تنیس مثل فوتبال نیست که زمان بازی معین باشه شروع هر بازی به بازیه قبل وابسه است.به خاطر همین زمان دقیقی واسه شروع بازی وجود نداره. درک این مسئله زیاد سخت نیست:3t1:
شایان نادال
01-18-2011, 01:15 PM
ببخشید اینو دارم میگم شما حتما موقع ارسال این پیام خواب بودید و اصلا تو این دنیا نبودید داویدنکو از رافا بهتر بازی میکنه:254::254:
شایان نادال
01-18-2011, 01:28 PM
دوست عزیز پوریا جان اول از همه اینکه لحن صحبتتون رو درست تر کنید...من نه آدم پرروییم که بخوام دخالت کنم نه آدمیم که تو هر بحثی خودمو بکشونم وسط اما چون اینجا بحث سر دوتاطرفدار راجر هست میگم...افشین اگه حرفی میزنه برا اینه که میخواد اطلاع رسانی کنه..بعضی کلماتت خدایش منو ناراحت کرد دوست ندارم اصلا تایپک رو منحرف کنم از دوستانم خواهش میکنم پاسخ منو انتقال بدن اگه دوست دارند،ولی اگه شخص من الان یه چیزی از تنیس میدونم مدیون کاربران این سایته..وقتی یه نفر میاد یه چیزی میگه قصدش خیره و اطلاع رسانی به بقیه کاربرا نه خدایی نکرده غرض بدی داره...خدایش خیلی ناراحت شدم بیشتر از هر وقتی:182::243:
محمد رضا زیاد خودتو ناراحت نکن چیکار کنیم از این جور ادما هم پیدا میشه
pouriya.alex
01-18-2011, 02:43 PM
ضمن تشکر از تو دوست خوب خواستم بگم همونطور که توضیح دادم من برعکس بعضیا اهل کل کل نیستم ولی از حقم دفاع میکنم . تو موردی که گفتم اصلا من با ایشون بحث نمیکردم ولی ایشون طوری با قاطعیت حرف منو زیرسوال برد که تعجب کردم(در مورد بازی فدرر-موراِی)
این سریم باز تکرار کرد که دیگه تحمل نکردم !
آدم زمانی میاد حرف یکی دیگه رو نقض میکنه که کاملا مطمئن باشه .
ضمن اینکه امروز انقدر ابزارهای اطلاعاتی و در راسش اینترنت گسترده شده که هرکس به راحتی از پس خودش برمیاد ولی یه سری فکر میکنن که فقط خودشون میدونن و اگه اطلاع رسونی نکنن دیگران کارشون لنگ میشه .
pouriya.alex
01-18-2011, 02:45 PM
محمد رضا زیاد خودتو ناراحت نکن چیکار کنیم از این جور ادما هم پیدا میشه
به این میگن نمونه بارز نخود هر آش !!
ممنون میشم تو کاری که بهت مربوط نیست دخالت نکنی !
Afshin
01-18-2011, 02:55 PM
راجر فدرر الان خیلی بهتر از سال 2006 بازی میکنه ، همونطور که همه ی رقبا نسبت به اون زمان بهتر بازی میکنن . همه در حال پیشرفت هستند و اگه راجر فدرر الان مثل سال 2006 بازی میکرد اصلا نمیتونست موفق باشه . متس ویلندر حرف قشنگی زد ، گفت در چند سال گذشته نادال بیشترین پیشرفت رو بین بازیکنان Tour داشته و راجر فدرر بعد از نادال بیشترین پیشرفت رو داشته. ولی شاید اگه فدرر الان با همین بازی یه جوون 25 ساله بود خیلی بهتر نتیجه میگرفت.ولی درکل مقایسه های این چنینی کار چندان منطقی ای نیست.
Afshin
01-18-2011, 02:58 PM
داویدنکو از نادال بهتره؟:254::254::254::254:
خیلی حرف خنده داری زدی
بنده خدا گفته بهتر نیست ، ولی قشنگتر بازی میکنه . بنده هم باهاش موافقم ، داویدنکو از نادال و خیلی های دیگه زیبا تر بازی میکنه ، زیباتر بازی کردن دلیل بهتر بودن نیست .
Afshin
01-18-2011, 03:06 PM
دیگه بحثی بات ندارم !
یه اشتباهی کردی ، منم اشتباهتو بهت گفتم ، بحثی وجود نداره . منم اوندفعه اشتباه کردم ، اشتباهم رو هم قبول میکنم ، این که حرف شما درست بود و بنده دیگه چیزی نگفتم یعنی کنف شدن ؟
همین امروز رو برات مثال زدم ، دیدی که ساعت برگزاری با اونی که توی لایو اسکور بود فرق داشت.بازی فردای راجر هم چون بازی دوم Night Session هست اگه بازی قبلش خیلی زود تموم شه ، زود تر از 1:30 شروع میشه.بحث من سر بازیهای دوم و سوم توی Rod Laver Arena بود . امروز هم متوجه اشتباهتون شدید ، نمیدونم چه اصراری داری به جای پذیرفتن بحث بکنی . بنده هم بحثی با شما ندارم ، فقط گفتم وقتی این همه دوستان زحمت میکشن و اعلام برنامه میکنن با اطلاع رسانی غلط زحماتشون رو هدر ندید.
Nima88
01-18-2011, 03:11 PM
ایول به سونگا با اینکه 2 ست اول باخت بازی برد.
بازی نعلبندیان وهیوئیت بازی قشنگیه
Behnam RF
01-18-2011, 03:40 PM
امیدوارم دلپونی بتونه نتیجه قابل قبولی در استرلیا بگیره :655:
Ali_RF
01-18-2011, 04:00 PM
نادال هم مانند نوواك و راجر و ماري گرند و خاك زيادي كرد.
راند 1 هنوز شگفتي زيادي نداشته به جز چند مورد :
حذف نيكولاي داويدنكو
حذف ارنستس گولبيس
حذف كارلوويچ
در بخش زنان هم اتفاق خاصي نيوفتاد تنها شگفتي از نظر من تا اينجا سانيا ميرزا بود هر چند كه حذف شد ولي فوق العاده خوب بازي كرد و چيزي هم تا پيروزي فاصله نداشت ولي از نظر تجربه كم داشت و همين باعث شد هنين برنده بازي بشه.
اميدوارم در اينده موفق تر باشه.
و البته حذف انا كه ديگه يه چيز عادي شده چون انا خيلي وقته كه ديگه انا نيست.
البته با كمي اغماض ميشه باخت ملاني اودين رو هم جزو شگفتيهاي زنان حساب كنيم!
pouriya.alex
01-18-2011, 04:08 PM
یه اشتباهی کردی ، منم اشتباهتو بهت گفتم ، بحثی وجود نداره . منم اوندفعه اشتباه کردم ، اشتباهم رو هم قبول میکنم ، این که حرف شما درست بود و بنده دیگه چیزی نگفتم یعنی کنف شدن ؟
همین امروز رو برات مثال زدم ، دیدی که ساعت برگزاری با اونی که توی لایو اسکور بود فرق داشت.بازی فردای راجر هم چون بازی دوم Night Session هست اگه بازی قبلش خیلی زود تموم شه ، زود تر از 1:30 شروع میشه.بحث من سر بازیهای دوم و سوم توی Rod Laver Arena بود . امروز هم متوجه اشتباهتون شدید ، نمیدونم چه اصراری داری به جای پذیرفتن بحث بکنی . بنده هم بحثی با شما ندارم ، فقط گفتم وقتی این همه دوستان زحمت میکشن و اعلام برنامه میکنن با اطلاع رسانی غلط زحماتشون رو هدر ندید.
ای بابا ! چه اطلاع رسانی غلطی؟ ما یه جمله نوشتیم از فردا 7:30 طوفان راجر شروع میشه ،که خداروشکر همونم شد. این دیگه انقدر بحث داره؟
توضیحم دادم انقدر ابزار اطلاع رسانی هست که هرکسی از پس خودش برمیادو به یه حرف بسنده نکنه.
به هر حال اگه حرفی زدم که ناراحت شدی ، ببخشید.:655:
manoochehr
01-18-2011, 05:10 PM
وای وای وای اوف اوف اوف به این بازی مردم زنده شدم. vamos david laguera david
Farshad.Roger
01-18-2011, 05:22 PM
راجر فدرر الان خیلی بهتر از سال 2006 بازی میکنه ، همونطور که همه ی رقبا نسبت به اون زمان بهتر بازی میکنن . همه در حال پیشرفت هستند و اگه راجر فدرر الان مثل سال 2006 بازی میکرد اصلا نمیتونست موفق باشه . متس ویلندر حرف قشنگی زد ، گفت در چند سال گذشته نادال بیشترین پیشرفت رو بین بازیکنان Tour داشته و راجر فدرر بعد از نادال بیشترین پیشرفت رو داشته. ولی شاید اگه فدرر الان با همین بازی یه جوون 25 ساله بود خیلی بهتر نتیجه میگرفت.ولی درکل مقایسه های این چنینی کار چندان منطقی ای نیست.
چندین بار گفتم الان راجر بسیار عالی داره کار میکنه و خیلی نزدیک هست به روزهای اوجش! اما اگر ویلندر سال 2009 -2008 یا 2010 (تا اواسطش) رو گفته پیشرفت نسبت به 2005 تا 2007 . سخت در اشتباه هست.
از ویمبلدون پارسال به اینور! بله قبول دارم اما قبلش...نه! چه پیشرفتی؟ فقط تجربش بیشتر شد و از هر لحاظ بازیش نسبت به اون روزها افت کرد! اما از وقتی اناکن اومده ..داره عالی کار میکنه + بازی ذهنی بهتر و تجربه بیشتر در نتیجه بازیکن بهتری شده نسبت به سابق!
دم نلبندیان گرم...حیف که در این 2-3 سال اخیر بیشتر مصدوم بود و نتونست خودش رو پیدا کنه . واقعا یکی از معدود بازیکنایی هست که میتونه زاویه های عجیب غریب به توپ بده و هرجا که دلش میخواد توپ رو بزنه....
اسلایس بک هنداش کمی ضعیف هست اما بازیکن فوق العاده کاملی هست اگر در اوج باشه . چشم نواز بازی میکنه
FaRzIn
01-18-2011, 05:24 PM
عجب بازي اي بود واقعا هم ليتون خوب بود هم نعلبنديان نزديك به 5 ساعت بازي كردن اين بازي همه چي داشت مخصوصا ست پنجم و بريك گيم هيوئيت كه Serving for match رو برگردوند واقعا بازي زيبايي بود ست پنجم 90 دقيقه قد يه بازي فوتبال !!!!!!!!!!! :441::350:
Afshin
01-18-2011, 05:49 PM
چندین بار گفتم الان راجر بسیار عالی داره کار میکنه و خیلی نزدیک هست به روزهای اوجش! اما اگر ویلندر سال 2009 -2008 یا 2010 (تا اواسطش) رو گفته پیشرفت نسبت به 2005 تا 2007 . سخت در اشتباه هست.
از ویمبلدون پارسال به اینور! بله قبول دارم اما قبلش...نه! چه پیشرفتی؟ فقط تجربش بیشتر شد و از هر لحاظ بازیش نسبت به اون روزها افت کرد! اما از وقتی اناکن اومده ..داره عالی کار میکنه + بازی ذهنی بهتر و تجربه بیشتر در نتیجه بازیکن بهتری شده نسبت به سابق!
دم نلبندیان گرم...حیف که در این 2-3 سال اخیر بیشتر مصدوم بود و نتونست خودش رو پیدا کنه . واقعا یکی از معدود بازیکنایی هست که میتونه زاویه های عجیب غریب به توپ بده و هرجا که دلش میخواد توپ رو بزنه....
اسلایس بک هنداش کمی ضعیف هست اما بازیکن فوق العاده کاملی هست اگر در اوج باشه . چشم نواز بازی میکنه
همون 2008 و 2009 هم نسبت به 2006 بازیکن کاملتر و بهتری بود ، البته نیمه ی اول 2008 رو فاکتور بگیر که بخاطر مریضیش اصلا خوب کار نمیکرد.
این که نتایجش بهتر نبود ، به بالاتر رفتن سنش ، پیشرفت رقیبا و نداشتن Consistency در بازیش بر میگشت نه این که بازیش نسبت به 2006 پسرفت کرده بود.
همه چیزش کامل تر شده ، فقط سرعت حرکتش توی زمین کمتر شده .
من همین چندروز پیش بازیش با تامی هاس توی استرالیای 2006 رو دیدم ، اکثر بازیهای راجر رو هم تو آرشیوم دارم ، واقعا الان (این چندسال) بازیش کامل تر شده ، ولی در گذشته چون بازیش ثبات خیلی زیادی داشت ، افت کمی توی بازی میکرد و به همین دلیل نتایج بهتری میگرفت.
سرویس به مراتب بهتر شده ، فوت ورک خیلی بهتر شده و خیلی چیزای دیگه .
پل آناکون توی گیم پلن راجر تاثیر گذاشته و البته از نظر روحی هم خیلی تاثیر گزار بوده ، ولی مسلما اینطور نبوده که آناکون به فدرر فورهند زدن یا سرویس زدن رو یاد بده ... فرق این راجر فدرر با فدرره ویمبلدون اینه که با یک گیم پلن خاص وارد زمین میشه و تا آخر بازی سعی میکنه اونو اجرا کنه و مثل گذشته غریضی بازی نمیکنه ، فرمش هم که خوبه ، به همین دلیل بازیهاشو راحت تر میبره .
BABAK
01-18-2011, 05:56 PM
عجب ماراتنی بود :441: فک کنم از 30 تا بیشترBP سیو کرد نلبندیان:350: راستی این چی بود که میزاشت زیر زبونش؟ آخرش نفهمیدم دقیق, گفت پاهام درد میکرد واسه این خوردم؟ کارگردان تلویزیونی هم میخواست طوری نشون بده که داره دوپینگ میکنه..
darksider
01-18-2011, 06:00 PM
سلام لطفا فرکانس ابوظبی اسپورت رو میگید؟ممنون
Hossein Murray
01-18-2011, 06:25 PM
یکی از خداترین دور اولای گرند اسلمو نظاره کردم ... عجیب غریب حال داد
مخصوصا این بازی آخریه که دیگه ترکوند . این داوید با اون شکمش هنوزم می تونه رقیب کش باشه ها !!! ولی مطمئنم دور بعد حذف می شه ... شکم ... !
واسه لیتون خیلی دلم می سوزه . مامانشو دیدی چه غشی می رفت ... آخی ... ای بابا ... اینم از نماینده ی استرالیا ! شووووووووت !
Farshad.Roger
01-18-2011, 06:29 PM
همون 2008 و 2009 هم نسبت به 2006 بازیکن کاملتر و بهتری بود ، البته نیمه ی اول 2008 رو فاکتور بگیر که بخاطر مریضیش اصلا خوب کار نمیکرد.
این که نتایجش بهتر نبود ، به بالاتر رفتن سنش ، پیشرفت رقیبا و نداشتن Consistency در بازیش بر میگشت نه این که بازیش نسبت به 2006 پسرفت کرده بود.
همه چیزش کامل تر شده ، فقط سرعت حرکتش توی زمین کمتر شده .
من همین چندروز پیش بازیش با تامی هاس توی استرالیای 2006 رو دیدم ، اکثر بازیهای راجر رو هم تو آرشیوم دارم ، واقعا الان (این چندسال) بازیش کامل تر شده ، ولی در گذشته چون بازیش ثبات خیلی زیادی داشت ، افت کمی توی بازی میکرد و به همین دلیل نتایج بهتری میگرفت.
سرویس به مراتب بهتر شده ، فوت ورک خیلی بهتر شده و خیلی چیزای دیگه .
پل آناکون توی گیم پلن راجر تاثیر گذاشته و البته از نظر روحی هم خیلی تاثیر گزار بوده ، ولی مسلما اینطور نبوده که آناکون به فدرر فورهند زدن یا سرویس زدن رو یاد بده ... فرق این راجر فدرر با فدرره ویمبلدون اینه که با یک گیم پلن خاص وارد زمین میشه و تا آخر بازی سعی میکنه اونو اجرا کنه و مثل گذشته غریضی بازی نمیکنه ، فرمش هم که خوبه ، به همین دلیل بازیهاشو راحت تر میبره .
عجب بازی بود اون بازیش با هاس :434: ست اخر اولین گیمی که بریک کرد ..همونی بود که توپ هاس خیلی نزدیک خط خورد نه؟ اون زمان چلنج و اینا نبود...اما یادمه خیلی نزدیکه خط خورد. البته اگر حافظم درست کار کنه . اون بازیو فقط 1 بار دیدم! باید برم یه گردی از روی دی وی دی اون بازی بگیرم
....
کامل تر شدن بازیش درست منم قبول دارم پخته شده. اما اینکه بگیم پیشرفت کرده اما نتیجه خوب شبیه قدیم نمیگیره حرف خیلی درستی نیست! پیشرفت کردن سمبل بهتر شدنه!
راجر سال 2008 مگه چند سالش بود؟ 27 سال! 27 سال سن خوبی هست ..یعنی نمیشه گفت به خاطر اون سن نتیجه خوب نگرفت(البته نظر شخصی هست)
به طبع اناکن چیزی به راجر یاد نمیده ..یعنی نمیشه گفت راجر چیزی بلد نبود و اناکن یادش داده..همانطور که خود شما گفتی از لحاظ روحی که خیلی تاثیر گذار هست روی بازیکن. اناکن تاثیر زیادی داشته... اعتماد به نفس راجر رو بهش برگردوند و البته روش بازی! به نوعی راجر رو هل داد به سمتی که باید بره. الان بازیکن خیلی کاملی هست اما در 2008 و حتی در بعضی مواقع در 2009...مشکلات روحیش خیلی نمایان میشد! همین مسله روی بازیه فیزیکش هم تاثیر گذاشت...و در کل به نظرم خیلی سنگین حرکت میکرد movement خوبی نداشت0(نه در همه بازی ها اما..زیاد پیش میومد)..الان سبک بازی میکنه..
خودش هم گفته بود پاهاش سنگینه! و نتایج خوبی هم نگرفت...حالا پخته شد درست! اما به نظرم نمیشه اسمش رو پیشرفت گذاشت چون از لحاظ نتیجه...فکوس در بازی...ذهن و حرکت... از اون سالها ضعیف تر بود.
Alireza Murray
01-18-2011, 08:09 PM
یکی از خداترین دور اولای گرند اسلمو نظاره کردم ... عجیب غریب حال داد
مخصوصا این بازی آخریه که دیگه ترکوند . این داوید با اون شکمش هنوزم می تونه رقیب کش باشه ها !!! ولی مطمئنم دور بعد حذف می شه ... شکم ... !
واسه لیتون خیلی دلم می سوزه . مامانشو دیدی چه غشی می رفت ... آخی ... ای بابا ... اینم از نماینده ی استرالیا ! شووووووووت !
چه عجب حسین جون میگفتی یه گاوی گوسفندی چیزی سرمیبریدیم
دلم واسه هیویت سوخت :182: کاشکی یکی از اون 2 مچ پوینتی رو که داشت میبرد نلبندیان هم که خداتا ارور زد فک کنم به 80 تا رسید ، تسونگا هم تونست بازیش رو ببره
به امید برد ماری ، فدرر ، ورداسکو ، تسونگا و مونفیلز در بازی های بعد
davidbeckham
01-18-2011, 08:43 PM
به امید رسیدن خوان و رافا به نیمه نهایی
ولی اونجا دیگه شرمنده خوان:434:
رافا باید ببره و بره فینال
http://www2.bazinama.com/img/files/oc94mlnmj1h2j1amhemf.jpg
Afshin
01-18-2011, 08:46 PM
به امید رسیدن خوان و رافا به نیمه نهایی
ولی اونجا دیگه شرمنده خوان:434:
رافا باید ببره و بره فینال
http://www2.bazinama.com/img/files/oc94mlnmj1h2j1amhemf.jpg (http://www2.bazinama.com/img/files/oc94mlnmj1h2j1amhemf.jpg)
پس اندی چی ؟ :243:
همونی که میگفتی کار راجر رو تموم میکنه :434:
آقا خشی دو تا فورهند دیدی همه ی یار و یاورهای قدیمی رو فراموش کردی ؟:434:
davidbeckham
01-18-2011, 10:50 PM
پس اندی چی ؟ :243:
همونی که میگفتی کار راجر رو تموم میکنه :434:
آقا خشی دو تا فورهند دیدی همه ی یار و یاورهای قدیمی رو فراموش کردی ؟:434:
اخه فورهنداش شبیه فورهندهای یو اس اوپن 2009 بودش مخصوصا فینال:434:
از یاران قدیمی نوواک هنوز مونده:434:
mohsen federer
01-19-2011, 01:49 AM
aval az hame sharmande k fingilish taip mikonam
bande chand ruzi bishtar nist k ba in anjoman ashna shodam
az kuchiki tenniso dus dashtam va tarafdare federer budam va az tu akhbar varzeshie televiziun haraz gahi mididamesh
mahvare ham k bi mahvare
alan ye chand vaghti hast k daram baziaye tenniso(bishtar federer) az youtube danlod mikonam albate besurate highlight
nesbat be barobache in anjoman va etelaateshun ham dar hade 0 hastam(vali tu koshti kaj etelaatam fule fule va tarafdare Undertaker hastam)
sharmande saretuno be dard avordam
shayad nabayad tu in tapic hamchin postio midadam vali khob goftam shayad zudtar javab begiram
chanta soal dar hade amator daram k age dustan lotf konan javabamo bedam kheili mamnoon misham
1-tu che mosabeghati bazi ha 2 az 3 va tu che mosabeghati 3 az 5 hast?
2- lotf konid esme tornoment hayio k har sale bargozar mishe ro vasam be tartib begid?
3- vaghti bazi dar har seti 6 bar 6 mosavi mishe badesh chetor emtiazat pish mire va tu hamun set barande tayin mishe?
4- mishe begid rajer va rafa daghighan dar sale 2010 va 2009 chan bar bazi kardan va ki borde?
age soala bache gunast be bozorgie khodetun bebakhshid
M∂hdi
01-19-2011, 01:52 AM
این حادثه نه از جنس بیهوش شدن تنیسورها در کورت بود و نه یک مسابقه طولانی ..
بلکه شکسته شدن راکت تنیس رادوانسکا تنیسور لهستانی در حین ضربه زدن به توپ، اتفاقی بود که رخ داد و برای لحظاتی تعجب او و سایرین رو فراهم کرد .
در تصاویر قبل از آن مشخص شد که این تنیسور راکت خود رو به زمین زده (کاری که بعضی تنیسورها بر اثر فشار بازی انجام میدن) . راکت : Babolat Pure Drive Lite GT
در پایان این دیدار رادوانسکا با نتیجه 2-1 از سد تنیسور ژاپنی ، کیمیکو داته کرام گذشت
[/URL][URL="http://www.uploadimage.co.uk/images/32095981250674267267.jpg"]http://www.uploadimage.co.uk/images/32095981250674267267.jpg (http://www.uploadimage.co.uk/images/32095981250674267267.jpg)
delpotro
01-19-2011, 02:05 AM
خب بازیای قشنگی رو دیدیم.
در مورد ساعت برگزاری بازی ها حق با افشین جان هست. بازی قبلی تموم میشه بازی بعد شروع میشه.
همیشه همین طور بوده که فقط بازی اول ساعت داره و بازیای بعدی بعد از پایان بازی اول آغاز میشن.
به نظرم حذف گولبیس زیاد هم شگفتی نبود. قابل پیش بینی بود.
و در آخر هم احتمال باخت دلپوترو به باگداتیس وجود داره. بازی سختیه و احتمالا باگداتیس خواهد برد.
vamos Rafa
:866:
Rafa Slam
:866:
I.man
01-19-2011, 07:19 AM
az kuchiki tenniso dus dashtam va tarafdare federer budam va az tu akhbar varzeshie televiziun haraz gahi mididamesh
mahvare ham k bi mahvare
alan ye chand vaghti hast k daram baziaye tenniso(bishtar federer) az youtube danlod mikonam albate besurate highlight
nesbat be barobache in anjoman va etelaateshun ham dar hade 0 hastam(vali tu koshti kaj etelaatam fule fule va tarafdare Undertaker hastam)
shayad nabayad tu in tapic hamchin postio midadam vali khob goftam shayad zudtar javab begiram
chanta soal dar hade amator daram k age dustan lotf konan javabamo bedam kheili mamnoon misham
2- lotf konid esme tornoment hayio k har sale bargozar mishe ro vasam be tartib begid?
3- vaghti bazi dar har seti 6 bar 6 mosavi mishe badesh chetor emtiazat pish mire va tu hamun set barande tayin mishe?
4- mishe begid rajer va rafa daghighan dar sale 2010 va 2009 chan bar bazi kardan va ki borde?
دوست عزيز به اين تالار خوش اومدين. شما بايد فارسي تايپ كنيد. و اگه نمي تونيد بايد به اين سايت http://www.behnevis.com/ بريد و به فينگليش رو به فارسي تبديل كنيد. من اينكار رو براتون انجام دادم. اينم ترجمه صحبت هاي دوستمون :434:
اول از همه شرمند ک فینگیلیش تیپ میکنم
بنده چند روزی بیشتر نیست ک با این انجمن آشنا شدم
از کوچیکی تننیسو دوس داشتم و طرفدار فدرر بودم و از توی اخبار ورزشی تلویزیون هراز گاهی میدیدمش
ماهواره هم ک بی ماهواره
الان یه چند وقتی هست ک دارم بازیهای تننیسو(بیشتر فدرر) از یوتوب دانلود میکنم البته بصورت هایلایت
نسبت به بربچ این انجمن و اطلاعتشون هم در حد ۰ هستم(ولی توی کشتی کاج اطلاعاتم فول فول و طرفدار یوندرتکر هستم)
شرمند سرتونو به درد آوردم
شاید نباید توی این تاپیک حمچهین پستیو میدادم ولی خوب گفتم شاید زودتر جواب بگیرم
چنتا سوال در حد آماتور دارم ک اگه دوستان لطف کنن جوابمو بدم خیلی ممنون میشم
۱-توی چه مسابقاتی بعضیها ۲ از ۳ و توی چه مسابقاتی ۳ از ۵ هست؟
۲- لطف کنید اسم تورنمنت هاییو ک هر ساله برگزار میشه رو واسم به ترتیب بگید؟
۳- وقتی بعضی در هر ستی ۶ بر ۶ مساوی میشه بعدش چطور امتیازات پیش میره و توی همون ست بارند تعیین میشه؟
۴- میشه بگید راجر و رافا دقیقا در ساله ۲۰۱۰ و ۲۰۰۹ چن بار بازی کردن و کی برده؟
اگه سوالا بچه گونست به بزرگیه خودتون ببخشید
درود من برگشتم:866::655:(انگاری کجا رفته بودم:251:)
رافا، ای بت من استرالیا رو به رولند و ویمبلدون وصلش کن:655:
وای چه حالی میده تنیس دیدن وقتی یونی رو یه ماه تعطیل کنی:434:
عه شما هم تنیس میبینی؟!!!:350: خیلی خوبه ادامه بده:434::160::254:
من گفتم کند بهتره؟
درود محمد جان خوبی داداش:655::866:
در تأیید حرفات بگم ، کلی که حسابش جداس و استرالیا و رو 2،3 سالیه که کندش کردن حالا لو بانس هستش که یه تعادلی ایجاد بشه، ویمبلدون رو هم از رافا و موری که چند بار پرسیدن ، سریع ترین سطحه فقط های بانسه که به نظر میاد زمین کند باشه، ضربات رابین هاس به رافا گویای همه چیزه، یو اس اوپن هم که بحثی توش نیست، در حال حاضر دو سطح کند و 2 سطح تند واسه گرند اسلم ها داریم
فرناندو نزدیک بود بیام چند تا فحش حوالت کنم:3t1:، حالا وایسم ببینم چی میشه:379:
Fakhruddin
01-19-2011, 08:53 AM
فرناندو نزدیک بود بیام چند تا فحش حوالت کنم:3t1:، حالا وایسم ببینم چی میشه:379:
سلام مجتبی جون :655:
اینم آخر و عاقبت تیپسارویچ.3 تا مچ پوینت رو از دست داد.تو مچ پوینت دوم فرصت حتمی داست.والی های بدی زد.
ولی ناندو اصلا خوب بازی نمیکرد.سرویس خوب به کمکش اومد.:655:
ولی یه چیز عجیب برام این بود که پوینت رو پوینت ناندو خراب میکرد اما اصلا عصبی نمیشد.در ارامش و بیخیالی کامل بود.نکنه روانشناس گرفته :350:
Farshad.Roger
01-19-2011, 09:12 AM
mahvare ham k bi mahvare
دوست عزيز به اين تالار خوش اومدين. شما بايد فارسي تايپ كنيد. و اگه نمي تونيد بايد به اين سايت http://www.behnevis.com/ بريد و به فينگليش رو به فارسي تبديل كنيد. من اينكار رو براتون انجام دادم. اينم ترجمه صحبت هاي دوستمون :434:
از کوچیکی تننیسو دوس داشتم و طرفدار فدرر بودم و از توی اخبار ورزشی تلویزیون هراز گاهی میدیدمش
ماهواره هم ک بی ماهواره
الان یه چند وقتی هست ک دارم بازیهای تننیسو(بیشتر فدرر) از یوتوب دانلود میکنم البته بصورت هایلایت
نسبت به بربچ این انجمن و اطلاعتشون هم در حد ۰ هستم(ولی توی کشتی کاج اطلاعاتم فول فول و طرفدار یوندرتکر هستم)
۳- وقتی بعضی در هر ستی ۶ بر ۶ مساوی میشه بعدش چطور امتیازات پیش میره و توی همون ست بارند تعیین میشه؟
1-در مسابقات گرنداسلم 3 از 5 و در مسابقات عادی ( مسترز-250 -500) 2 از 3 هست البته اخیرا این مسله پیش اومده . قدیم فینال مسترز ها هم 3 از 5 بود!
2-اسم تورنومنت ها ؟! تورنومنت های بسیار زیادی هر روز در گوشه و کنار دنبا برگزار میشه اگر بازیکن خاصی مد نظرت هست بگو اگه نه برو به www.atpworldtour.com (http://www.atpworldtour.com) اونجا همه چیز مشخص هست!
3-بله وقتی 6-6 میشن قانون Tie-Break هست که بازیکن اول 1 سرویس رو میزنه ! از اون به بعد هر بازیکن 2 سرویس میزنه و هرکس با اختلاف 2 امتیاز یا بیشتر زودتر به امتیاز 7 رسید . ست رو میبره..مثلا 7-4 یا 7-5 ...اما اگر 6-6 شدن در تایبریک...باید اختلاف 2 امتیاز باشه تا برنده مشخص شه...مثلا 8-6 10-8....و....البته در ست اخر 3 گرنداسلم ( استرالیا-ویمبلدون و رولاندگاروس) تای بریک نیست و هر بازی کنی با اختلاف 2 گیم باید ببره . یعنی زمانی که 6-6 هستن تای بریک نمیشه! به بازی معمولی ادامه میدن . تا یک بازیکن از بازیکن دیگر بریک بگیره
4-راجر و رافا در 2009 , 2010 جمعا 4 بار بازی کردن..که سهم هر سال 2 بازی بود
استرالیا 2009 (فینال) رافا برد در 5 ست
مادرید 2009(فینال) راجر در 2 ست
مادرید 2010 (فینال) رافا در 2 ست
ATP World Rour Finals 2010(مستر کاپ سابق-فینال) راجر در 3 ست (2-1)
S.A.IVI.A.N
01-19-2011, 10:14 AM
بازیه جالبی بود بازیه فری ورداسکو و تیپسارویچ
تیپسارویچ خیلی خوب بازی میکرد.لا اقل یه گیم پلن داشت تو بازی. سعی میکرد ارور نده و رالی ها رو طولانی کنه که بتونه با توجه به استعداد فری تو ارور از اون پوینت بگیره و موفق بود.
اما در مقابل به نظر من فری هیچی ندداشت تو این بازی و حقش بود ببازه:434:
موندم خودش یا مربیاش نفهمیدم که باید پوینت هارو کوتاه کنه و با استفاده از اسلایس و دراپ شات تیپساروویچ رو به داخل کورت بیاره و راحت اون رو pass کنه:3t1: هر موقع این کارو کرد امتیاز رو گرفت اما ادامه نداد:379:
امروز فقط سرویس و فورهندای توپش:866: و هراز گاهی بکهنداش کمکش کرد.
فکر کنم سر مچ پوینت سوم باید تیپسارویچ برنده میشد.چون تصویر نشون میداد که توپ رو خط خورده.اما داور که پرتغالی هم بود تصمیم داور خط رو نقض کرد و فری رو نجات داد.تیپسا هم دیگه چلنجی نداشت که استفاده کنه:350: ... واین شد که عشق ما برنده شد!
davidbeckham
01-19-2011, 11:18 AM
come on masha:866:
http://www2.bazinama.com/img/files/zk9btl0x7tamane6mjk9.jpg
mohsen federer
01-19-2011, 11:45 AM
ماهواره هم ک بی ماهواره
داداش دست گلت درد نکنه
زنده باشی
mohsen federer
01-19-2011, 12:08 PM
1-در مسابقات گرنداسلم 3 از 5 و در مسابقات عادی ( مسترز-250 -500) 2 از 3 هست البته اخیرا این مسله پیش اومده . قدیم فینال مسترز ها هم 3 از 5 بود!
2-اسم تورنومنت ها ؟! تورنومنت های بسیار زیادی هر روز در گوشه و کنار دنبا برگزار میشه اگر بازیکن خاصی مد نظرت هست بگو اگه نه برو به www.atpworldtour.com (http://www.atpworldtour.com) اونجا همه چیز مشخص هست!
3-بله وقتی 6-6 میشن قانون Tie-Break هست که بازیکن اول 1 سرویس رو میزنه ! از اون به بعد هر بازیکن 2 سرویس میزنه و هرکس با اختلاف 2 امتیاز یا بیشتر زودتر به امتیاز 7 رسید . ست رو میبره..مثلا 7-4 یا 7-5 ...اما اگر 6-6 شدن در تایبریک...باید اختلاف 2 امتیاز باشه تا برنده مشخص شه...مثلا 8-6 10-8....و....البته در ست اخر 3 گرنداسلم ( استرالیا-ویمبلدون و رولاندگاروس) تای بریک نیست و هر بازی کنی با اختلاف 2 گیم باید ببره . یعنی زمانی که 6-6 هستن تای بریک نمیشه! به بازی معمولی ادامه میدن . تا یک بازیکن از بازیکن دیگر بریک بگیره
4-راجر و رافا در 2009 , 2010 جمعا 4 بار بازی کردن..که سهم هر سال 2 بازی بود
استرالیا 2009 (فینال) رافا برد در 5 ست
مادرید 2009(فینال) راجر در 2 ست
مادرید 2010 (فینال) رافا در 2 ست
ATP World Rour Finals 2010(مستر کاپ سابق-فینال) راجر در 3 ست (2-1)
آقا فرشاد دمت گرم
خدمت بزرگی به ما کردی داداش
یک دنیا ممنون
بازم ببخشید که چندتا سوال دیگه دارم
میشه ترتیب گرند اسلمها(و زمان برگزاریشون) و آمار 2007
2008 بازیهای نادال و فدرر رو هم بگی?
مسابقات مسترز چه مسابقاتی هستن?
Farshad.Roger
01-19-2011, 12:30 PM
آقا فرشاد دمت گرم
خدمت بزرگی به ما کردی داداش
یک دنیا ممنون
بازم ببخشید که چندتا سوال دیگه دارم
میشه ترتیب گرند اسلمها(و زمان برگزاریشون) و آمار 2007
2008 بازیهای نادال و فدرر رو هم بگی?
مسابقات مسترز چه مسابقاتی هستن?
Australien Open 17.1
Roland Garros(French Open) 23.5
Wimbledon 20.6
US.Open 29.8
.....
امار چیه 2007؟ راجر و رافا؟
2008 راجر و رافا: مونت کارول 2008 . فینال...نادال برد
هامبورگ فینال- نادال برد
رولاندگاروس فینال - نادال برد.
ویمبلدون فینال نادال برد
مسابقات مسترز 9 تورنومنت هستن در طول سال که 1000 امتیاز دارن و بعد از گرنداسلم ها که 2000 امتیاز دارای بیشترین امتیاز هستن.
indian wells
Miami
Monte Carlo
Rome
Madrid
Canada
Cincinnati
Shangahi
Paris
اینا تورنومنت های مسترز هستن..این بازیا جذابیتشون به اینه که بیشتر بازیکنان با رنک بالا درش شرکت میکنن و معمولا بازیکنای بزرگ در این بازیها زیاد به هم دیگه میخورن بر خلاف گرنداسلم ها که خیلی طول میشکه تا 2 بازیکن نام دار با هم بازی کنن
koury
01-19-2011, 01:09 PM
امروز هم برای سومین روز متوالی حداقل یه بازیکن بازی 2-0 باخته رو برد، تا الان اگه درست یادم بیاد 6 یا 7 بار این اتفاق افتاده که نسبت به چندین و چند اسلم اخیر بیشتر بوده :350: تو زنان هنین، ماریا، کرولاین،آزارنکا و سیبولکوا همگی به دور بعدی رفتن و کلا امروز اتفاق عجیبی رخ نداد!!
تو مردان هم اتفاق عجیبی نیفتاد فقط از باخت دمیتروف یه کم حالم گرفته شد واقعا زیبا بازی می کنه این پسر ولی بد شانسی آورد و همین دور دوم به استان خود :182:
گذشته از این ها نواک داره خیلی بد بازی می کنه و اینطوری بازی کنه بعیده به جائی برسه، هر چند از بازی شجاعانه و با اعتماد بنفس بالای دادیج هم نمیشه گذشت :441:
FaRzIn
01-19-2011, 01:24 PM
امروز هم برای سومین روز متوالی حداقل یه بازیکن بازی 2-0 باخته رو برد، تا الان اگه درست یادم بیاد 6 یا 7 بار این اتفاق افتاده که نسبت به چندین و چند اسلم اخیر بیشتر بوده :350: تو زنان هنین، ماریا، کرولاین،آزارنکا و سیبولکوا همگی به دور بعدی رفتن و کلا امروز اتفاق عجیبی رخ نداد!!
تو مردان هم اتفاق عجیبی نیفتاد فقط از باخت دمیتروف یه کم حالم گرفته شد واقعا زیبا بازی می کنه این پسر ولی بد شانسی آورد و همین دور دوم به استان خود :182:
گذشته از این ها نواک داره خیلی بد بازی می کنه و اینطوری بازی کنه بعیده به جائی برسه، هر چند از بازی شجاعانه و با اعتماد بنفس بالای دادیج هم نمیشه گذشت :441:
كوروش جان مردي فيشت هم كه باخت !!!! :160: منم به هواي اين تاپيك قبلي كه فيش گفته بود امسال مي خوام به تاپ 10 برسم و شما هم اومدي و ازش طرفداري كردي تو مسابقه ستاره مردي رو انتخاب كردم و اون هم كه باخت و گند زد به امتيازاتم !!!!! :3t1:
در ضمن برد ترويسكي كه امسال بنظرم ديگه وقتشه به Top 10 برسه رو تبريك ميگم به خودم !!! :434:
عجب بازي ميكنه اين راجر دست طلا آدم جيگرش به حال مي ياد(نقل قول از خال قزي:434:)
koury
01-19-2011, 01:36 PM
كوروش جان مردي فيشت هم كه باخت !!!! :160: منم به هواي اين تاپيك قبلي كه فيش گفته بود امسال مي خوام به تاپ 10 برسم و شما هم اومدي و ازش طرفداري كردي تو مسابقه ستاره مردي رو انتخاب كردم و اون هم كه باخت و گند زد به امتيازاتم !!!!! :3t1:
در ضمن برد ترويسكي كه امسال بنظرم ديگه وقتشه به Top 10 برسه رو تبريك ميگم به خودم !!! :434:
عجب بازي ميكنه اين راجر دست طلا آدم جيگرش به حال مي ياد(نقل قول از خال قزي:434:)
من از فیش اینجا انتظاری نداشتم، ولی تو همون تاپیک هم گفتم اگه همین فرم 2010ـش رو حفظ کنه و هنوز هم میگم اگه به اون شرایط برسه میشه ازش انتظار کار های بزرگ داشت...
امیدوارم بتونه تا مسترز های آمریکا به فرم خوبش برگرده :655: چون همونطور که قبلا گفتم بهترین شانس برای بردن یه مسترز همون دو تورنمنته :441:
manoochehr
01-19-2011, 03:29 PM
سلام به همگی سیمون برگشته به بازی.کار راجر خیلی سخت شده سته اول دومه که دیدم گفتم کار سیمون تو 2 ساعت تمام میشه.کلا امسال استرالیا عجیب شده:350:سته اول دوم راجر خیلی هجومی بازی کرد سریع نتیجه گرفت.ولی حالا داره اجازه میده سیمون از سیستم دفاعش استفاده کنه.به نظر من حالا باید با سرو والی در سته پنجم کلکه سیمون بکنه.
Behnam RF
01-19-2011, 03:33 PM
ست اول راجر فوق العاده بود اما در ست های بد خیلی بد بازی کرد امیدوارم اینطوری ادامه نده
farhad10
01-19-2011, 03:44 PM
با سلام
دوستان دقت کردید که راجر سرما خورده و تمام ضربه هاش از ست دوم به بعد کم جون شده!!
دیگه از اون وینر ها خبری نیست!!مشخصه که توان ادامه بازی رو نداره!
بعید به نظر میرسه بتونه بازی رو ببره!!
امیدوارم بازی به سود فدرر تمام شود اما با این نوع بازی به نظر نمیرسد!!
Pouya
01-19-2011, 04:13 PM
سلام.برد سخت ولی شیرین فدرر رو تبریک میگم.به سیمون هم خسته نباشید میگم.داشتیم دشمن شاد می شدیم:434: ولی اسطوره همیشه اسطورس:441:
Afshin
01-19-2011, 04:14 PM
واقعا بازی با سیمون برای راجر فدرر مثل کابوس میمونه ، راجر باید خیلی خوشحال باشه که این بازی رو رد کرد ، چون بدون شک سخت ترین بازیش تا نیمه نهایی خواهد بود.
koury
01-19-2011, 04:14 PM
من قبل از هر چیز برد راجر رو به هواداراش تبریک میگم، بازی خوب و جون داری بود و بالا و پائین های زیادی داشت یه جورائی مثل بازی با هاس سال 2006 که دیشب حرفش شد بود هر چند این بازی خیلی پرهیجان تر بود...
یه بار دیگه حرف من ثابت شد که فدرر همه ی بازیش به سروش بستگی داره و هر وقت بد سرویس بزنه خودش هم بازی رو وا میده... ست سوم و چهارم این مسئله واضح بود هر وقتی بد سرویس زد فورهند و بکهندش هم کار نمیکرد و هر وقت سرویس های اولش میگرفت راجر هم بخوبی فورهند و بکهند میزد و ریلکس تر بازی میکرد!!
نکته ی بعدی بکهند راجره که دوستان این چند وقته خیلی بهش دل خوش کرده بودن و امروز این مسئله هم ثابت شد که بکهندش همون بکهند قبلیه و هر وقتی فشار زیادی روش باشه براحتی شکنندس!! سیمون هم کلید میکرد روی بکهند راجر و براحتی از این ناحیه بهش ضربه میزد!
نکته ای که متس ویلاندر هم بهش اشاره کرد اینکه راجر در تغییر تاکتیکش همیشه مشکل داره، امروز ست سوم بیشتر اومد روی تور و دید که سیمون براحتی با بکهند های دو دستیش Pass ـش میکنه ولی باز هم تا آخر درس نگرفت و چندین و چند بار اومد روی تور و در 80 درصد مواقع امتیازات نسیب سیمون میشد...
کلا بازی خوبی بود و سیمون هم باید بهش تبریک گفت بدون ترس و استرس بخوبی بازی کرد ولی فدرر وقتی که باید ریتم رو پیدا میکرد این کار رو کرد و بازی رو برد!!
farhad10
01-19-2011, 04:25 PM
خو خدا را شکر که بازي رو برد و پيش بيني من درست از اب در نيومد!!
من قبل از هر چیز برد راجر رو به هواداراش تبریک میگم، بازی خوب و جون داری بود و بالا و پائین های زیادی داشت یه جورائی مثل بازی با هاس سال 2006 که دیشب حرفش شد بود هر چند این بازی خیلی پرهیجان تر بود...
یه بار دیگه حرف من ثابت شد که فدرر همه ی بازیش به سروش بستگی داره و هر وقت بد سرویس بزنه خودش هم بازی رو وا میده... ست سوم و چهارم این مسئله واضح بود هر وقتی بد سرویس زد فورهند و بکهندش هم کار نمیکرد و هر وقت سرویس های اولش میگرفت راجر هم بخوبی فورهند و بکهند میزد و ریلکس تر بازی میکرد!!
نکته ی بعدی بکهند راجره که دوستان این چند وقته خیلی بهش دل خوش کرده بودن و امروز این مسئله هم ثابت شد که بکهندش همون بکهند قبلیه و هر وقتی فشار زیادی روش باشه براحتی شکنندس!! سیمون هم کلید میکرد روی بکهند راجر و براحتی از این ناحیه بهش ضربه میزد!
نکته ای که متس ویلاندر هم بهش اشاره کرد اینکه راجر در تغییر تاکتیکش همیشه مشکل داره، امروز ست سوم بیشتر اومد روی تور و دید که سیمون براحتی با بکهند های دو دستیش Pass ـش میکنه ولی باز هم تا آخر درس نگرفت و چندین و چند بار اومد روی تور و در 80 درصد مواقع امتیازات نسیب سیمون میشد...
کلا بازی خوبی بود و سیمون هم باید بهش تبریک گفت بدون ترس و استرس بخوبی بازی کرد ولی فدرر وقتی که باید ریتم رو پیدا میکرد این کار رو کرد و بازی رو برد!!
با سلام
دوست عزيزم من اين صحبت شما رو قبول ندارم که توي اين بازي راجر به سرويس وابسته بود!!
مگر راجر در ست اول و دوم چقدر بهتر از ست سوم و چهارم و پنجم سرويس زد که توست ست ها رو بگيره!!
امروز راجر از يک مشکل ديگه رنج ميبرد که به نظر من اون سرماخوردگيش بود که روي بازي اون از ست سوم به بعد تاثير گذاشت!!
سيمون توي ست هاي اول و دوم هيچ حرفي هم در رالي ها و طول بازي براي گفتن نداشت و اين درست نيست که راجر را به سرويس اول وابسته نشان بدهيم!! و اين صحبت در مورد بکند راجر هم صدق ميکنه!! شما توي ست اول و دوم نديديد که چطور بکهند ميزد!!
البته اين نظر بنده هست و شما ميتونيد هر نظري غير از اين داشته باشيد!!
موفق باشيد
در پناه حق.
AndreS
01-19-2011, 04:32 PM
آفرین به غیرت این جوونه فرانسوی . واقعا جانانه و با تمام وجود بازی کرد . بعد از ست چهارم دیگه داشت باورم میشد..........(گرچند که از برد راجر مطمئن بودم) . کم مونده بود اشکمو در بیاره با اون بازیش:240:
راجر ست اول و دوم رو اونقدر راحت بازی کرد که فکر میکردم ست سه رو بیگل کنه
ست3 : آغاز سرو های بد - ارور های زیاد - فورهند های ضیف - ریترن در حد:3t1: - passــــــــــینگ شات های زیباییرو هم خورد
تا یکم بازی رو شل گرفت سیمون دیگه اجازه ی هیچ کاری به راجر نداد و با سرو های خوب و فورهندهای دقیقش بازی رو تا ست چهارم به سود خودش به پایان برد.
با این که هیچ رمغی برای ادامه بازی تو ست 5 نداشت تریپل مچ پوینت رو از راجر گرفت . فوق العاده بود سیمون (والبته راجر هم فجــیــح)
امیدوارم راجر بازی به بازی بهتر شه و پیش به سوی 17 GS
Afshin
01-19-2011, 04:38 PM
کوروش ست اول و دوم هم درصد سرویس اول بالا نبود ، ولی به قدری فوق العاده بازی کرد که اصلا متوجه افت درصد سرویس اول نشدیم . چیزی که واضحه اینه که سیمون مچ آپه افتضاحی برای راجر بود و کاملا مشخص بود که فدرر از بازی کردن با سیمون عذاب میکشه ، خودش هم توی مصاحبه ی بعد از بازی گفت که خوشحالم که فقط همین 3 بار رو باهاش بازی کردم :434:
وقتی توی زمین احساس راحتی نکنی و تایمینگت به هم بخوره همه چی بد میشه. علت بد زدن بکهند به هم خوردن تایمینگ بود نه گیر دادن سیمون به بکهندش ، چون جدای از بکهند فورهند هم افت کرده بود. مطمئن هستم سخت ترین بازی فدرر تا نیمه نهایی خواهد بود ، چه بسا تا فینال .
koury
01-19-2011, 04:47 PM
خو خدا را شکر که بازي رو برد و پيش بيني من درست از اب در نيومد!!
با سلام
دوست عزيزم من اين صحبت شما رو قبول ندارم که توي اين بازي راجر به سرويس وابسته بود!!
مگر راجر در ست اول و دوم چقدر بهتر از ست سوم و چهارم و پنجم سرويس زد که توست ست ها رو بگيره!!
امروز راجر از يک مشکل ديگه رنج ميبرد که به نظر من اون سرماخوردگيش بود که روي بازي اون از ست سوم به بعد تاثير گذاشت!!
سيمون توي ست هاي اول و دوم هيچ حرفي هم در رالي ها و طول بازي براي گفتن نداشت و اين درست نيست که راجر را به سرويس اول وابسته نشان بدهيم!! و اين صحبت در مورد بکند راجر هم صدق ميکنه!! شما توي ست اول و دوم نديديد که چطور بکهند ميزد!!
البته اين نظر بنده هست و شما ميتونيد هر نظري غير از اين داشته باشيد!!
موفق باشيد
در پناه حق.
من که چیزی در مورد سرماخوردگی فدرر نمیدونم ولی اگه صحت داشته باشه قابل توجه دوستانی که مشکل رافا رو مسخره میکردن و باختش به داوی رو بی ربط به سرماخوردگیش میدونستن!! حالا بیان بگن چطور انفرادی رو میبازه و میره دوبل اول میشه :350:
ولی جدا از این قضیه ست اول و دوم سیمون اصلا اعتماد بنفس نداشت، ست سوم ببعد بقول سایمون رید تا اواخر بازی Front Runner بود و اون گیمی که سه مچ پوینت راجر رو سیو کرد هم عالی بود ولی فدرر گیمش رو پیدا کرده بود و سخت میتونست باز هم بریکش کنه :379:
Behnam RF
01-19-2011, 04:52 PM
اول اینکه راجر کلا به جز ست 1 اصلا خوب نبود. کوروش عزیز دیگه این از شما بعیده خب وقتی بد سرو میزنه سیمون بوق که نیست :434:میاد و وینرش میکنه .در ضمن راجر 1000 بار پیش اومد سرو خوب هم داشت ولی ارور میداد دلیلش هم ماله چی بود من نمی دونم البته این طرز بازی عین یو اس 2010 و ویمبلدون 2010 بود پر از اشتباه .
درباره بکهند: کوروش خان اگه مث لندن یا دوحه حداقل بکهند میزد الان کار به انجا کشیده نمیشد . ما آن بکهند ها رو دوست داشتیم
Farshad.Roger
01-19-2011, 05:02 PM
امار سایت رسمی بازیها میگه از 64 بار اومدن جلوی تور 46 بارش رو امتیاز گرفته یعنی 72% ..اونقدرا که شما میگی نبوده! راجر میومد لب تور در مواقع حساس به خصوص موقعی که مچ پوینت داشت (سرویس دست سیمون بود) که فشار رو بیشتر بکنه . این یک تاکتیک کلاسیک هست..البته قبول دارم به خوبیه همیشه نبود
..............
این بار اولی نیست که راجر اینگونه دچار مشکل میشه ...این یک مشکل قدیمی هست . شاید بیش از 10 بار در چند سال اخیر راجر در بازیهای طولانی به این نحو دچار مشکل میشه. اول طوفانی شروع میکنه اما یکباره اون تمرکز و دقت اول بازی رو از دست میده و با خطاهای پیاپی بازی رو وحشتناک میکنه.
نمیخوام اعتبار سیمون رو زیر سوال ببرم اما حقیقتت اینه سیمون حرفی برای گفتن نداشت وقتی راجر داشت بازی اصلی و روانش رو بازی میکرد. از وقتی افت کرد و خطاهای زیادی داد. خب به طبع هم روحیه سیمون رفت بالا هم امتیاز های زیادی گرفت ..در واقع راجر خودش . خودش رو اینجوری انداخت توی دردسر
در هر حال امیدوارم این مشکل قدیمی حل شه و راجر بتونه بازیشو پایدار از اول تا اخر بازی کنه!
این سیمون هم ضرر مادی به من زد هم معنوی :434:
Ahoura
خب امروزم به خير گذشت.
راجر كه با هر بدبختي بود بازي رو برد.
ماريا هم كه همينطوري ديمي داره مياد بالا.
نا لي هم تا اينجا با قاطعيت حريفاشو شكست داده.
به اميد موفقيت 3تاشون.
بازي راجر عجب بازي بود.وقتي سيمون ست دومشو گرفت من كار راجرو تمام شده مي دونستم.
بازي بدجوري به ضرر راجر گره خورده بود اما راجر گررو باز كرد. خدا رو صد هزار مرتبه شكر.
koury
اول اینکه راجر کلا به جز ست 1 اصلا خوب نبود. کوروش عزیز دیگه این از شما بعیده خب وقتی بد سرو میزنه سیمون بوق که نیست :434:میاد و وینرش میکنه .در ضمن راجر 1000 بار پیش اومد سرو خوب هم داشت ولی ارور میداد دلیلش هم ماله چی بود من نمی دونم البته این طرز بازی عین یو اس 2010 و ویمبلدون 2010 بود پر از اشتباه .
درباره بکهند: کوروش خان اگه مث لندن یا دوحه حداقل بکهند میزد الان کار به انجا کشیده نمیشد . ما آن بکهند ها رو دوست داشتیم
خب مسلمه تو دوحه و لندن با بازیکن سیریشی مثل سیمون برخورد نکرده بود، بازیش با رافا تو فینالم که من ملاک قرار نمیدم ولی بازیکنی که این تاکتیک رو اجرا کنه به پستش نخورده بود و هی بکهند وینر میزد!! امروز اواسط ست چهارم یه جا آمار بکهند وینر ها رو نوشت سیمون 10 فدرر 1 !! :350: تا آخرم تغییر چندانی ندیدم...
koury
01-19-2011, 05:08 PM
امار سایت رسمی بازیها میگه از 64 بار اومدن جلوی تور 46 بارش رو امتیاز گرفته یعنی 72% ..اونقدرا که شما میگی نبوده! راجر میومد لب تور در مواقع حساس به خصوص موقعی که مچ پوینت داشت (سرویس دست سیمون بود) که فشار رو بیشتر بکنه . این یک تاکتیک کلاسیک هست..البته قبول دارم به خوبیه همیشه نبود
..............
این بار اولی نیست که راجر اینگونه دچار مشکل میشه ...این یک مشکل قدیمی هست . شاید بیش از 10 بار در چند سال اخیر راجر در بازیهای طولانی به این نحو دچار مشکل میشه. اول طوفانی شروع میکنه اما یکباره اون تمرکز و دقت اول بازی رو از دست میده و با خطاهای پیاپی بازی رو وحشتناک میکنه.
نمیخوام اعتبار سیمون رو زیر سوال ببرم اما حقیقتت اینه سیمون حرفی برای گفتن نداشت وقتی راجر داشت بازی اصلی و روانش رو بازی میکرد. از وقتی افت کرد و خطاهای زیادی داد. خب به طبع هم روحیه سیمون رفت بالا هم امتیاز های زیادی گرفت ..در واقع راجر خودش . خودش رو اینجوری انداخت توی دردسر
در هر حال امیدوارم این مشکل قدیمی حل شه و راجر بتونه بازیشو پایدار از اول تا اخر بازی کنه!
این سیمون هم ضرر مادی به من زد هم معنوی :434:
در مورد لب تور اومدن که یه تاکتیک کلاسیک هست بحثی نیست ولی نه بی دلیل بیای لب تور و فقط بخوای فشار رو از خودت برداری، فدرر چندین و چند بار اومد لب تور در حالی که میتونست از بیسلاین بهتر کار کنه حداقل اونطوری پس نمیشد...
ضمنا میشه توضیح بدین سیمون حرفی برای گفتن نداشت یعنی چی؟؟ ست سوم تا گیم 4 ست پنجم سیمون بخوبی فدرر رو دور زمین میچرخوند و همه کار میکرد و ارور هم نمیداد ولی گیم 5 ست 5 به یکباره کلی ارور داد و ریتم بازیش رو از دست داد و فدرر هم نهایت استفاده رو کرد! :350:
Behnam RF
01-19-2011, 05:10 PM
خب مسلمه تو دوحه و لندن با بازیکن سیریشی مثل سیمون برخورد نکرده بود، بازیش با رافا تو فینالم که من ملاک قرار نمیدم ولی بازیکنی که این تاکتیک رو اجرا کنه به پستش نخورده بود و هی بکهند وینر میزد!! امروز اواسط ست چهارم یه جا آمار بکهند وینر ها رو نوشت سیمون 10 فدرر 1 !! :350: تا آخرم تغییر چندانی ندیدم...
خب اصلا بکهند راجر ست اول خیلی بهتر بود و سیمون هم کار خاصی نکرد
koury
01-19-2011, 05:13 PM
خب اصلا بکهند راجر ست اول خیلی بهتر بود و سیمون هم کار خاصی نکرد
سیمون هم از ست سوم ببعد گیمش گرفت!! ولی فدرر ست اول هم که بکهندش بهتر بود باز کار خاصی نمیکرد و فقط ارورش پائین بود، ولی سیمون که استراتژیش رو عوض کرد و رفت روی بکهندش دیدیم که چقدر تحت فشار ارور داد... :443:
Farshad.Roger
01-19-2011, 05:13 PM
در مورد لب تور اومدن که یه تاکتیک کلاسیک هست بحثی نیست ولی نه بی دلیل بیای لب تور و فقط بخوای فشار رو از خودت برداری، فدرر چندین و چند بار اومد لب تور در حالی که میتونست از بیسلاین بهتر کار کنه حداقل اونطوری پس نمیشد...
ضمنا میشه توضیح بدین سیمون حرفی برای گفتن نداشت یعنی چی؟؟ ست سوم تا گیم 4 ست پنجم سیمون بخوبی فدرر رو دور زمین میچرخوند و همه کار میکرد و ارور هم نمیداد ولی گیم 5 ست 5 به یکباره کلی ارور داد و ریتم بازیش رو از دست داد و فدرر هم نهایت استفاده رو کرد! :350:
دقیقا همون مثالی که برای سیمون زدین! راجر ریتم بازی رو از دست داد و سیمون هم استفاده کرد. بنده همون اول نوشتم از اعتبار سیمون چیزی کم نمیشه...اما حرفی برای گفتن داشت وقتی راجر داشت عالی در نقطه پیکش بازی میکرد؟!
از وقتی خطاهای بک هند و فرهند راجر شروع شد سیمون هم راه افتاد..
BABAK
01-19-2011, 05:14 PM
ست 3 و 4 رو که سیمون گرفت به خاطر ارور های وحشتناک فدرر بود وگرنه سیمون شکل این حرفا نیست که بهترین تنیسور تاریخ رو تو گرند اسلم ببره:655:
koury
01-19-2011, 05:17 PM
دقیقا همون مثالی که برای سیمون زدین! راجر ریتم بازی رو از دست داد و سیمون هم استفاده کرد. بنده همون اول نوشتم از اعتبار سیمون چیزی کم نمیشه...اما حرفی برای گفتن داشت وقتی راجر داشت عالی در نقطه پیکش بازی میکرد؟!
به این قضیه میشه دو طرفه نگاه کرد، میشه همین حرف رو برای فدرر زد تو ست 3 و 4 که سیمون اعصاب راجر رو خرد کردش راجر حرفی برای گفتن نداشت حتی بریک پوینتی هم بعد از اون چند بریک اوائل ست سوم نداشت!! همین حرف رو میشه اوائل بازی گفت... ولی از پست شما من این برداشت رو داشتم که کلا سیمون حرفی برای گفتن نداشت!!
Farshad.Roger
01-19-2011, 05:21 PM
الجزیره تکرار این بازیو میزاره؟ اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم
FaRzIn
01-19-2011, 05:23 PM
خوب شد هنوز بازيكن زياد قدري نبود اگه نواك يا ماري بودن حتما راجرو مي بردن افتضاح ارور ميداد تو ست سوم سيمون هي بريك مي كرد راجر رو تا حالا من يادم نيست اينجوري راحت بريك شه!!!! البته من تا ست سوم نگاه كردم و رفتم فوتبال از فوتبال بدو بدو اومدم ببينم خدايي نكرده راجر نباخته باشه !!!!! :001_unsure: :scared:
واقعاً بازی سنگینی بود این بازی منو یاد نیمه نهایی یواس اپن 2010 انداخت این بازی حتی سنگین تر از اون بازی بود ولی اینبار راجر تونست بازیو کنترل کنه دمش گرم.
به نظرم تو اون بازی جوکو خیلی خوب بازی نکرد بیشتر بخاطر بازی بد راجر برد(بس که ارور میداد). ولی تو این بازی هم سیمون خیلی خوب بازی کرد هم راجر در نهایت این اسطوره بود که پیروز از میدان خارج شد.
شک نکنید راجر تا فینال میره چون تا فینال بازی سنگین تر از این وجود نداره.
به امید قهرمانی راجر
Farshad.Roger
01-19-2011, 05:33 PM
واقعاً بازی سنگینی بود این بازی منو یاد نیمه نهایی یواس اپن 2010 انداخت این بازی حتی سنگین تر از اون بازی بود ولی اینبار راجر تونست بازیو کنترل کنه دمش گرم.
به نظرم تو اون بازی جوکو خیلی خوب بازی نکرد بیشتر بخاطر بازی بد راجر برد(بس که ارور میداد). ولی تو این بازی هم سیمون خیلی خوب بازی کرد هم راجر در نهایت این اسطوره بود که پیروز از میدان خارج شد.
به امید قهرمانی راجر
راجر هر بار وسط بازی افت کرده دچار مشکل شدید شده و تا مرز باختن هم رفته . اینجوری باشه جلوی ماری یا جوکویچ شک نکن که کارش از امروز هم خیلی سخت تره و احتمال باختش بیشتر از بردن هست!
چندین بار با ماری بازی کرده شروع طوفانی داشته ست رو به راحتی برده...اما در ست های بعدی همین مشکل پیش اومده و باخته! جوکویچ هم به همین صورت...این مشکل جدیدی نیست! باید حلش کنه
تا فینال هم احتمالا به جوکویچ میخوره..اگر سطح بازیش رو نگه داره در 3 یا 4 میبره اما اگه بخواد شبیه امروز افت کنه ..خیلی سخت میشه
راجر هر بار وسط بازی افت کرده دچار مشکل شدید شده و تا مرز باختن هم رفته . اینجوری باشه جلوی ماری یا جوکویچ شک نکن که کارش از امروز هم خیلی سخت تره و احتمال باختش بیشتر از بردن هست!
چندین بار با ماری بازی کرده شروع طوفانی داشته ست رو به راحتی برده...اما در ست های بعدی همین مشکل پیش اومده و باخته! جوکویچ هم به همین صورت...این مشکل جدیدی نیست! باید حلش کنه
تا فینال هم احتمالا به جوکویچ میخوره..اگر سطح بازیش رو نگه داره در 3 یا 4 میبره اما اگه بخواد شبیه امروز افت کنه ..خیلی سخت میشه
من با نظر شما موافق نیستم به نظرم تو ست 3 و 4 بیشتر از اینکه راجر افت کنه سیمون اوج گرفت.
نمیگم راجر افت نداشت ولی افتش به دلیل بازی خیلی خوب و کم ارور ( نترس بگو بدون ارور ) سیمون بود و تحت تاثیر بازی سیمون قرار گرفت.
جوکو هم مال این حرفا نیست که بتونه این راجرو شکست بده.
Ahoura
01-19-2011, 06:15 PM
خوب شد هنوز بازيكن زياد قدري نبود اگه نواك يا ماري بودن حتما راجرو مي بردن
اين حرفو نزن درسته كه سيمون در حد نوواك و ماري نيست ولي شرايط اين بازي فرق داشت سيمون در اين بازي حتي از نوواكو ماري هم خطرناك تر شده بود. در ست 3 4 5 تنها راه امتيازگيري از سيمون سرويس و وينر بود ديگه راهي وجود نداشت.
پاسخ پست 386
Afshin
01-19-2011, 06:18 PM
من با نظر شما موافق نیستم به نظرم تو ست 3 و 4 بیشتر از اینکه راجر افت کنه سیمون اوج گرفت.
نمیگم راجر افت نداشت ولی افتش به دلیل بازی خیلی خوب و کم ارور ( نترس بگو بدون ارور ) سیمون بود و تحت تاثیر بازی سیمون قرار گرفت.
جوکو هم مال این حرفا نیست که بتونه این راجرو شکست بده.
دقیقا همین طوره ، بازی خوب سیمون راجر رو از نظر روحی به هم ریخت ، فرصت برگشتن سیمون به بازی رو هم خودش بهش داد ، اویل ست سوم بازی رو تموم شده فرض کرد . وقتی شما از نظر روحی به هم بریزید تک تک ضرباتتون رو با ترس میزنید ، ست سوم همون توپهایی رو که ست اول و دوم به خوبی میزد خراب کرد.
Fakhruddin
01-19-2011, 06:44 PM
تو وسط بازی تلویزیون الجزیره آمار backhand winners رو نشون داد که 10 به 1 به نفع سیمون بود! به نطر من روی بکهند راجر پیله کنی میشه فدرر رو شکست داد چون فدرر تو این زمین کند خوب نمیتونه با بکهندش وینر بزنه.من هم موافقم .بازی فدرر به first serve وابسته است.اشتباه نکنم تو ست سوم بود سه گیم خودش برک شد!دو ست اول رو راجر عالی بود ولی سیمون هم خیلی ضعیف کار کرد.بازی جذابی بود.خسته نباشید به هر دو تنیسور
lord amir
01-19-2011, 06:55 PM
نزدیک بود مرخصیمو خراب کنه
پس مربی راجر ست 3و4 کجا بود گیم پلن راجر توی این بازی چی بود دوباره شده همون فدرر پر اشتباه
امیدوارم که بازیهای بعدی بهتر کار کنه
Afshin
01-19-2011, 07:19 PM
تو وسط بازی تلویزیون الجزیره آمار backhand winners رو نشون داد که 10 به 1 به نفع سیمون بود! به نطر من روی بکهند راجر پیله کنی میشه فدرر رو شکست داد چون فدرر تو این زمین کند خوب نمیتونه با بکهندش وینر بزنه.من هم موافقم .بازی فدرر به first serve وابسته است.اشتباه نکنم تو ست سوم بود سه گیم خودش برک شد!دو ست اول رو راجر عالی بود ولی سیمون هم خیلی ضعیف کار کرد.بازی جذابی بود.خسته نباشید به هر دو تنیسور
بازی همه ی تنیسورا تا یه حدی به سرویس اول وابسته است ، ولی این فدرر اصلا مثل یو اس اوپن به سرویس وابسته نیست ، توی این بازی سیمون مافوق تصور بازی کرد ، ماری و جوکوویچ هم نمیتونن همچین بازی ای بکنند . به قول ممد مثل یوزپلنگ تو زمین این ور و اونور میرفت ، مچ آپ افتضاحی هم برای فدرر بود ، به همین دلیل ریتم بازی فدرر به هم خورد . مشکل بکهند نبود ، مشکل همه چیز بود ، چون تایمینگ بالکل به هم خورده بود . فورهند هم بد شده بود ، ضربات مثل قبل با اعتماد به نفس زده نمیشدند و خلاصه اینکه روی کل بازیش اثر گذاشته بود.
بازی های بعدی خواهید دید که بکهند مشکلی نداره و بازی هم به سرویس وابسته نیست ، بلکه شرایط خاص این بازی باعث شد که فدرر نتونه بازی خودشو بکنه !
Nima88
01-19-2011, 07:50 PM
به امید قهرمانی راجر
بازم شروع شد.
هر وقت راجر باخته خودش بد بازی کرده واصلا حریفش خوب نبوده
هر وقت که میبره حریف خیلی خوب بوده ولی راجر فوق العاده بوده
pouriya.alex
01-19-2011, 08:10 PM
لعنت به این زمین کند ! پارسال انقدر کند نبود.
سرم داشت از درد میترکید ! مخصوصا تو دو ست آخر. این سیمونم که ارور نمیداد و برعکس راجر...
خداروشکر که تو ست پنج به خودش اومدو نگذاشت یه شگفتی بزرگ رقم بخوره !
به همه هوادارن این برد شیرین و البته عذاب آورو تبریک میگم .
Come On Roger
davidbeckham
01-19-2011, 08:29 PM
افرین به سیمون:441:
msh13792
01-19-2011, 09:26 PM
بازم شروع شد.
هر وقت راجر باخته خودش بد بازی کرده واصلا حریفش خوب نبوده
هر وقت که میبره حریف خیلی خوب بوده ولی راجر فوق العاده بوده
اگه بهتر نگاه کنی میبینی که این حرفایی که میزنی بیشتر در مورد نادال صدق میکنه نا راجر و طرفدارانش ما همیشه باخت رو قبول میکنیم حداقل من که اینطوری هستم
اما بعضی از دوستان نمیدونم چرا اصلا باخت نادال رو حساب نمیکنن
و مثلا وقتی نادال به راجر تو لندن باخته کلا تو حساب هاشون حساب نمیکنن
جالبه نه؟
Mahmood
01-19-2011, 09:31 PM
لعنت به این زمین کند ! پارسال انقدر کند نبود.
سرم داشت از درد میترکید ! مخصوصا تو دو ست آخر. این سیمونم که ارور نمیداد و برعکس راجر...
خداروشکر که تو ست پنج به خودش اومدو نگذاشت یه شگفتی بزرگ رقم بخوره !
به همه هوادارن این برد شیرین و البته عذاب آورو تبریک میگم .
Come On Roger
خدا نکنه راجر نتیجه نگیره یا خوب بازی نکنه اونوقت بعضی از طرفداراش زمین و زمان رو به هم میبافند...
جالب اینجاست که لندن زمینش کندتر بود ولی چون راجر خوب بازی کرد و قهرمان شد دیگه به زمینش لعنت نفرستادید !!!
بیخیال ....
Farshad.Roger
01-19-2011, 09:34 PM
در جواب به دوست گرامی Roli (نمیتوتم نقل قول بزنم)
بحثی در اوج گرفتن سیمون نیست اما چرا اوج گرفت؟! چون راجر این اجازه رو بهش داد..
راجر در ست اول و دوم بدون استرس و هیچ مشکلی خیلی ریلکس ضرباتش رو به خوبی Execute میکرد! در واقع سیمون رو در نطفه خفه کرده بود و نمیزاشت نفس بکشه..مدام با بازی حمله ای و تحت فشار گذاشتن حریف نمیزاشت سیمون بازی کنه..بازیش رو به نوعی مختل کرده بود.
اما از ست دوم به اینور خطاهای راجر شروع شد و همین باعث شد استرسش بره بالا و ضربات رو کم دقت تر و کم جون تر بزنه . این مسله روحیه بازیکن حریف رو بالا میبره و هم اجازه این رو بهش میده که بتونه حمله کنه!
حالا شما حساب کن مدافع قهرمانی با چند میلیون هوادار با استرس جلوی یک بازیکنی جویای نام که بی ترس و با روحیه داره کار میکنه! هر چی هم بازی طولانی تر میشه استرس و اعصاب راجر بدتر میشه! و همه اینها وضع رو برای سیمون بهتر و بهتر میکنه چون ازادانه تر میتونه بازی کنه
وقتی شما با ترس و لرز بازی کنی نه تنها بازیت خراب میشه و خطاهات میره بالا بلکه اجازه میدی حریفت با ضربات و بازی بهتر و حمله ای تر بدون ترس و وحشت شمارو به سختی تحت فشار بزاره..این همون مسله ای بود که امروز اتفاق افتاد....
شما اروم کار کنی حریفت بدتر میکنه دیگه درسته!؟
در واقع سیمون در ست 1-2 با 3 ست دیگه یکی بود و فرقی نمیکرد..اما راجر در 2 ست نزاشت سیمون بازی کنه و در 3 ست دیگه چون نتونست فشارش رو حفظ به سیمون ازادی داد و اجازه داد بازی که میخواد رو انجام بده و به همین دلیل به چشم میاد که سیمون پیشرفت کرد! سیمون در واقع فرصتی پیدا کرد که بتونه بازی کنه...
در مورد جوکویچ هم بنده موافقم در حدی نیست راجر رو ببره...اما اگه راجر اینجوری بازی کنه...چیزی غیر ممکن نیست!
davidbeckham
01-19-2011, 09:53 PM
امروز حریف نوواک بعد از اینکه یه ست گرفت
بد جور خوشحالی کرد و میخواست اعصاب نوواک رو خرد کنه
ولی خوشبختانه نوواک اعصابش رو کنترل کرد
وست سوم پودر ش کرد
come on nole:866:
http://www2.bazinama.com/img/files/p2yanbieizg5k76w9jyz.jpg (http://www2.bazinama.com/img/files/p2yanbieizg5k76w9jyz.jpg)
pouriya.alex
01-19-2011, 10:12 PM
خدا نکنه راجر نتیجه نگیره یا خوب بازی نکنه اونوقت بعضی از طرفداراش زمین و زمان رو به هم میبافند...
جالب اینجاست که لندن زمینش کندتر بود ولی چون راجر خوب بازی کرد و قهرمان شد دیگه به زمینش لعنت نفرستادید !!!
بیخیال ....
مطمئنی زمین لندن کندتر بود !!؟ به نظر من اینطور نیست.گفنم که امسال زمین کندتر به نظر میرسه.
خدارو شکر راجر هم نتیجه گرفت هم 3 ست از 5 ست رو خوب بازی کرد !
شما برو یه فکری به حال خودتون بکن که رافاتون وقتی میبازه یا مریض بوده یا مصدوم !:254:
اسطوره ممکنه ارور زیاد بده ولی بعضی کارا رو اصلا انجام نمیده !
pouriya.alex
01-19-2011, 10:16 PM
اگه بهتر نگاه کنی میبینی که این حرفایی که میزنی بیشتر در مورد نادال صدق میکنه نا راجر و طرفدارانش ما همیشه باخت رو قبول میکنیم حداقل من که اینطوری هستم
جالبه نه؟
مگه نمیدونی؟ رافاشون تو لندن خسته بوده که باخته!:434:
BABAK
01-19-2011, 10:18 PM
واسه وارد شدن به زمین , تنیسور رنک پایین تر اول وارد میشه اما واسه بازیه هویت و نلبندیان , اول نلبندیان وارد شد !! کسی دلیلشو میدونه؟ یه سوال دیگه هم اینکه یکی از آدمایی که همیشه تو باکس نادال هست روز بازیه نلبندیان تو باکسش دیده شد ! کسی میدونه کیه و چی کارست ؟
Fakhruddin
01-19-2011, 10:22 PM
مطمئنی زمین لندن کندتر بود !!؟ به نظر من اینطور نیست.گفنم که امسال زمین کندتر به نظر میرسه.
خدارو شکر راجر هم نتیجه گرفت هم 3 ست از 5 ست رو خوب بازی کرد !
شما برو یه فکری به حال خودتون بکن که رافاتون وقتی میبازه یا مریض بوده یا مصدوم !:254:
اسطوره ممکنه ارور زیاد بده ولی بعضی کارا رو اصلا انجام نمیده !
میشه درباره اون کارا توضیحی بدی ؟
Nima88
01-19-2011, 10:23 PM
جالبه نه؟
بقیه رو نمیدونم اما من بعد از برد راجر قهرمانی تبریک گفتم و گفتم دست خوش راجر
رافا تو اون بازی حرفی واسه گفتن نداشت
pouriya.alex
01-19-2011, 10:32 PM
میشه درباره اون کارا توضیحی بدی ؟
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟
Nima88
01-19-2011, 10:33 PM
در مورد جوکویچ هم بنده موافقم در حدی نیست راجر رو ببره...اما اگه راجر اینجوری بازی کنه...چیزی غیر ممکن نیست!
عجب نواک در حد بردن راجر نیست؟خب حالا 2 دفعه تو گرند اسلم برده درسته که بیشتر باخته اما نشون داده که میتونه ببره{اخ ببخشید حواسم نبود اون 2 بارم که باخت نواک خوب نبود راجر بد بود!!!!!!}
Fakhruddin
01-19-2011, 10:36 PM
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟
دلیلی نداری الکی ننویس.:443:
Farshad.Roger
01-19-2011, 10:39 PM
عجب نواک در حد بردن راجر نیست؟خب حالا 2 دفعه تو گرند اسلم برده درسته که بیشتر باخته اما نشون داده که میتونه ببره{اخ ببخشید حواسم نبود اون 2 بارم که باخت نواک خوب نبود راجر بد بود!!!!!!}
اینکه شما بخوای متلک بندازی یا کل کل کنی به خود شما ربط داره نه به من! اما دقیقا همانطور که اول گفتم..نواک در حد بردن راجر نیست!
فقط 1 بار..بازم تکرار میکنم فقط 1 بار راجر در حد و انداره های استاندردش بازی کرد و باخت به نواک اونم امریکا بود که همونم با 2 تا مچ پویت پس گرفتن و بدبختی تونست راجر 29 ساله رو با 23 سال سن ببره.
هر بار راجر در وضع خوبی بوده برده از نواک
PowerVu
01-19-2011, 10:50 PM
باز هم گرند اسلمی دیگه و باز هم شکایت صد در صد! تنیسورهایی که در کورت های بدون Hawk-Eye بازیهاشون افتاده!
اونقدر اعصابم سر این مساله هر بار خورد می شه که خدا می دونه! با اون درآمد میلیاردی حاصل از برگزاری این مسابقات، من نمی دونم چرا کسی برگزار کننده ها رو ملزم به استفاده از این تکنولوژی در همه کورت ها نمی کنه!
در این چند روز ده ها توپ در این کورت های بی امکانات بازبینی، بوده که من به وضوح دیدم که بیرون یا توی زمین بوده اما داوران خط، که اکثرا سنی ازشون گذشته! اونها رو اشتباه تشخیص داده اند و بسیاری از ستاره های تک و دو رقمی دنیای تنیس به همین خاطر، امتیازهای مهمی رو از دست داده اند! یادمون نره که، تنیس ورزشیه که با یکی دو تا توپ این ور و و اونور بودن نتیجه ش کاملا برعکس می شه و شاید اشتباه اعلام شدن توپ ها تاثیر مستقیم در نتیجه بازی داشته باشه!
جالبه وقتی به وضوح توپ بیرون هست و همه با تلویزیون اونرو دیده ایم و بعدش بازیکن به پای صندلی سر داور می ره و التماسش می کنه که پایین بیاد و خودش ببینه که حق با کیه، (طبق چه قانون مسخره ای که نمی دونم کی وضعش کرده!) آقا یا خانم از تخت پادشاهیشون پایین نمی آن و بازیکن چنان حرصش می گیره که می خواد زمین و زمان رو به هم بدوزه! نمی دونم چرا فقط داورها در بازی های خاکی زحمت به پایین اومدن رو به خودشون می دن و در سایر سطوح، لطف نمی کنن و شاهکار چشم های باباقوری Line's Judge ها رو، Overrule نمی دن!
امیدوارم برگزار کننده ها روزی روزگاری! یه خورده از سودهای صد در صدی حاصل از برگزاری این مسابقات رو برای مجهز کردن تمام کورت ها به این امکان اختصاص بدن وگرنه هیچ وقت عدالت بین همه ورزشکاران برقرار نشده و با این وضع هیچ مسئولی هم نمی تونه ادعا کنه که Justice for ALL رعایت شده!
davidbeckham
01-19-2011, 10:52 PM
اینکه شما بخوای متلک بندازی یا کل کل کنی به خود شما ربط داره نه به من! اما دقیقا همانطور که اول گفتم..نواک در حد بردن راجر نیست!
فقط 1 بار..بازم تکرار میکنم فقط 1 بار راجر در حد و انداره های استاندردش بازی کرد و باخت به نواک اونم امریکا بود که همونم با 2 تا مچ پویت پس گرفتن و بدبختی تونست راجر 29 ساله رو با 23 سال سن ببره.
دل پوترو چی
اونم در حد بردن فدرر نیست؟
Nima88
01-19-2011, 10:53 PM
نظر شما قابل احترامه اما من نظرم چیزی دیگست.
در ضمن قصد متلک انداختن نداشتم اگه دلخوری پیش اومد شرمنده
Mohammad_Joulaei
01-19-2011, 10:54 PM
خب با بازي امروز راجر واقعا مردم و زنده شدم!!!
من نميدونم چرا راجر ست سوم رو اونجوري بازي كرد!!!به نظر مياد به بي خيالي زد و تا اومد خودشو جمع كنه ست پنجم شد!!!
سيمون هم جز اون مچ اپ هاي بد راجره!!!
از باخت هييوويت مقبل نلبنديان ناراحت شدم!!ليتون توي ست چهارم ميتونست كار رو تمام كنه!
جاستين هنين هم خيلي در مقابل تنيسور هندي(ميرزا)شانس اورد!!ميرزا توي ست دومش چه برك پوينت هايي از دست داد!
Mohammad_Joulaei
01-19-2011, 10:56 PM
دوستان ميگن چي به روز دينارا سافينا اومده؟
Farshad.Roger
01-19-2011, 11:21 PM
دل پوترو چی
اونم در حد بردن فدرر نیست؟
Head to Head گویای همه چیز هست! 6-2 برای راجر اون 2 بازی هم فوق العاده نزدیک..ولی اینجا یک اما وجود داره!
شکی در با استعداد بودنه دلپترو نیست! بازیکن خیلی با استعدادی هست و بردن گرنداسلم در سن 20 سالگی نشانگر این قضیه هست
اون اما این هست که کلا راجر با بازیکنان Hard Hitter مشکل داره...شبیه دلپترو. شبیه بردیچ..و بازیکنای به این سبک! این مشکل داشتن با این سبک بازی هست که راجر رو اذیت میکنه و مختص به دلپترو نمیشه...
استایل بازی دلپترو و هر بازیکنی به اون سبک راجر رو اذیت میکنه! اگر شما بیای و مو به مو بازی راجر و دلپترو رو مقایسه کنی...راجر از هر لحاظ بالاتر هست به جز سرویس محکم و فرهندهای سنگین که خب در عوض راجر به جای محکم زدن تکنیکی میزنه و در نقاط بهتر زمین ضربه میزنه که نشه برش گردوند! نتیجه اینکه...دلپترو ویژگی خاصی برای بردن راجر نداره. استایل بازیش هست که راجر رو اذیت میکنه...شما دلپترو رو بردار...X بزار اما با اون استایل...
راجر با اون X مشکل خواهد داشت! که البته بستگی به فرم و گیم پلن فدرر هم داره.
davidbeckham
01-19-2011, 11:28 PM
بالاخره دل پوترو یه ویژگی داره که فدرر رو اذیت کنه
نمیشه که x رو گذاشت جای دل پوترو
اونجوری باید 10 تا دل پوترو وجو داشته باشه که
استایل دل پوترو فقط مخصوص خودشه
Farshad.Roger
01-19-2011, 11:36 PM
بالاخره دل پوترو یه ویژگی داره که فدرر رو اذیت کنه
نمیشه که x رو گذاشت جای دل پوترو
اونجوری باید 10 تا دل پوترو وجو داشته باشه که
استایل دل پوترو فقط مخصوص خودشه
منم نگفتم نه! اما مشکل اصلی راجر با دلپترو هارد هیتر بودنش هست..مسله خاص دیگری نیست که راجر رو خیلی اذیت کنه! برای همینم در بازیهای رو در رو نتیجه بهتری داره..چون وقتی گیم پلن درست رو انتخاب میکنه و روی فرم هست میتونه ببره
msh13792
01-19-2011, 11:57 PM
از مدیرای خوبمون درخواست میکنم کمی به این وضعیت سرو سامون بدند و یه راه کاری واسه این مشکلات در نظر بگیرن
یکم بحث ها خیلی داره از تنیس خارج میشه و سایت شده کل کل محض
من خودم مخالف خارج شدن کل کل هستم تو چند تورنومنت قبلی هم خودم مخالف بعضی از دوستایی بودم که میگفتن کل کل نکنیم اما الان واقعا احساس میکنم داریم خارج میشیم از تنیس البته من خودم هم دست کم ندارم و خیلی خارج میزنم و به عبارتی اصلا داخل نمیزنم
اما مثلا یکی میاد یکم بخونه تو بحث ها که ببینه تنیس چه خبر شده اون روز فقط و فقط کل کل سر چیز های بی ارزش و تکراری میبینه
لطف کنید یه فکر اساسی واسه ایم مشکل پیشنهاد بدین
شاید بد موقع باشه وسط یک گرنداسلم اما خوب این موضوع رو در نظر داشته باشین چون مخصوصا الان داره تو این گرنداسلم استرالیا خودنمایی میکنه که مشکلات داره زیاد میشه
ممنون از همه
واسه همین یه تاپیک زدم که اگه نظری دارین اونجا اعلام کنید که این بحث خارج نشه حداقل
http://tennistalkers.com/showthread.php?p=42639
mohsen federer
01-20-2011, 01:05 AM
Australien Open 17.1
Roland Garros(French Open) 23.5
Wimbledon 20.6
US.Open 29.8
.....
امار چیه 2007؟ راجر و رافا؟
2008 راجر و رافا: مونت کارول 2008 . فینال...نادال برد
هامبورگ فینال- نادال برد
رولاندگاروس فینال - نادال برد.
ویمبلدون فینال نادال برد
مسابقات مسترز 9 تورنومنت هستن در طول سال که 1000 امتیاز دارن و بعد از گرنداسلم ها که 2000 امتیاز دارای بیشترین امتیاز هستن.
indian wells
Miami
Monte Carlo
Rome
Madrid
Canada
Cincinnati
Shangahi
Paris
اینا تورنومنت های مسترز هستن..این بازیا جذابیتشون به اینه که بیشتر بازیکنان با رنک بالا درش شرکت میکنن و معمولا بازیکنای بزرگ در این بازیها زیاد به هم دیگه میخورن بر خلاف گرنداسلم ها که خیلی طول میشکه تا 2 بازیکن نام دار با هم بازی کنن
نوشته اصلی توسط mohsen federer http://tennistalkers.com/images/styles/greendeluxe/buttons/viewpost.gif (http://tennistalkers.com/showthread.php?p=42567#post42567)
بازم ممنون آقا فرشاد
Good Luck
Pouya
01-20-2011, 05:48 AM
بخشی از مصاحبه فدرر بعد از بازی با سیمون
Q. You say the two defeats only don't mean that it's a boogeyman for you, your wild beast our whatever you call it. Still, he's one of the three guys that causes you more problems, would you say, or maybe not?
ROGER FEDERER: Well, the thing against Gilles, victory is in my racquet because I'm the aggressor. He let's me play and he likes to defend, so I like that kind of a match up where I control if I'm going to win or lose.
Today I was able to completely outplay him for two sets. After that, we had a tricky third set, and next thing you know he's completely in the match. And then it gets hard. So is he one of those guys? I don't know. We have to play more often.
But I was very happy the way I was able to forget those two matches I played against him and just play a good match. I'm very pleased with my performance tonight.
PowerVu
01-20-2011, 07:02 AM
http://cache.daylife.com/imageserve/0eHD35l7pzfzq/610x.jpg (http://cache.daylife.com/imageserve/0eHD35l7pzfzq/610x.jpg)
واقعا قدیمیا راست گفتن که هر چی سنگه مال پای لنگه!
پس از باخت ناباورانه LLODRA فرانسوی در آخرین دیدار فینال دیویس کاپ 2010 و قهرمان شدن صربستان در اون مسابقات، او خیلی ناراحت شد و همه گریه ی اساسی این تنیسور خوش استیل رو دیدیم. در اولین میادین حضور لودرا در سال 2011 که من دیدمش، بازی دور اول استرالیا رو در مقابل «چلا» آرژانتینی بود که این پدر 30 ساله به زیبایی و به اصطلاح In Style بردش! خیلی برای اومدن جلوی تور جسور بود و ابداً ترسی از والی های همیشگی (که بهتر هم شده بود) نداشت و سرویس هاش و بازی خوب و مسلطش مؤید آمادگی بهترش برای فصل جدید بود. ضمن اینکه در اولین تجربه بازی با هم تیمی جدیدش Nenad Zimonjic که شماره یک سابق جهان در دونفره بوده در مسابقات دوبل هم موفق بود و به 32 تیم برتر صعود کرد.
امروز اما، در بازی دور دوم لودرا به یک "پدیده جدید" برخورد کرد و در سه ست پیاپی باخت! باختی که نه به خاطر ضعیف بودن بازی لودرا، بلکه به خاطر هنرنمایی یک پسر بچه متولد 1990 به نام Milos Raonic از کانادا. با سرویس های وحشتناک که اغلبشون بالای 215 کیلومتر بودند و قوی ترینشون 230 کیلومتر بله درست دیدید 230 کیلومتر در ساعت! یک Big Server اساسی!
او در سال 2008 حرفه ای شده و در استرالیای امسال با رنک 152 به عنوان کوآلیفایر بالا اومده!
آمار بازی امروزش رو ببینید:
21 ایس در مقابل 10 ایس لودرا !!!
وینر 49 در مقابل 25 !!
سریعترین سرویس 230 کیلومتر در مقابل 205 لودرا !!
حتی سرویس 230 کیلومتری امروزش به عنوان سریعترین سرویس مسابقات از مال جان ایزنر که 224 کیلومتر بوده جلو زده و فعلا اوله!!!
راستی فقط 27 ایس در بازی دور اول زده و اون بازی رو هم در سه ست برده!
اگر یادتون باشه این پسر با یکی دیگه در مسترز تورانتوی 2010 زوج نادال-جوکوویچ در مسابقات دوبل رو، همون دور اول شکست دادند! ضمنا تو توکیو 250 امتیازی 2010 هم به عنوان کوآلیفایر به رافا خورد که رافا در دور دوم 6-4 6-4 شکستش داد.
رافا گویا همون موقع متوجه استعداد این جوان 196 سانتی متری شده و بعد بازی گفته:
"He can become a very good player. I don't know when, but he will be very close to the top positions"
اینم یه آماری از زندگی شخصی این جوون:
Plays with two-handed backhand…Speaks Serbian and English...Moved from Podgorica, Montenegro to Canada aged three…Parents are Dusan and Vesna (both engineers); sister, Jelena and brother, Momir…Started playing tennis aged eight…His dad "used a ball machine at 6:30 a.m. or 9:00 p.m. because court fees were a lot cheaper at this time"…Favourite surface is hard courts...Favourite shots are serve and overhead...Hobbies include watching movies and talking to family on Skype...Supports Real Madrid (soccer) and Toronto Raptors (basketball)...Idol growing up was Pete Sampras, "I video-taped all his televised matches"…Career goal is to be a "consistent Top 50 player with Top 10 aspirations"...Made Davis Cup debut for Canada versus Colombia in March 2010…Coached by former ATP pro Frederic Niemeyer (since December 2009)
خلاصه این شانس LLODRA نازنین ما بود که بخوره به پست این پسر که سرویسای وحشتناکش به لودرا امان نداد که ببینه داره چی کار می کنه!
شایدم بشه پدیده ی این مسابقات امسال! خدا رو چه دیدی؟! فعلاً که با اون رنک و به عنوان کوآلیفایر رسیده به دور سوم!!
اینم از شانس ما که بازگشت لودرا رو می خواستیم ببینیم.
واقعا هر چی سنگه مال پای لنگه!
lord amir
01-20-2011, 07:29 AM
منم از مدیران عزیز و کاربران نازنین درخواست میکنم کل کل رو کمتر کنند با تشکر از همگی
lord amir
01-20-2011, 07:31 AM
با تبریک به دوستداران رافا به خاطر پیروزی امروزش
رقبای نادال ضعیفن یا نادال اینقدر آماده هستش بدجور میبردشون
Farshad.Roger
01-20-2011, 08:13 AM
با تبریک به دوستداران رافا به خاطر پیروزی امروزش
رقبای نادال ضعیفن یا نادال اینقدر آماده هستش بدجور میبردشون
هردو!حتما اماده هست که راحت میبره...اما حریفانش هم ضعیف هستن! هنوز کسی باهاش بازی نکرده که بتونه تحت فشار بزارتش و تست کنه بازیش رو. بازی بعدیش احتمالا کمی سخت تر هست اما حداقل تا نیمه نهایی به جز Cilic کسی نیست که بتونه خطر ساز باشه..که تازه اونم مشخص نیست اون بازیکن صعود میکنه یا نه! کلا رافا چند وقتی هست در گرنداسلم ها قرعه های خوبی میاره
درود، راجر عجب قصر در رفت،حیف شد:3t1: سیمون اگه یکی از دو ست اول یا دوم رو مثل ست 3 و 4 بازی میکرد:182: ، فدرر از بازیا بای بای کرده بود، خلاصه حق به حق دار نرسید
فکر نمیکنم راجر جلوی یه کانتر پانچر دیگه جون سالم به در ببره، البته حداقل تا نیمه نهایی برخورد نخواهد کرد، البته اگه جوکر رو یه جورایی کانتر پانچر بدونیم، ولی جوکر روحیه اش رو نداره
ولی با این نوع بازی جلوی موری یا رافا کارش ساخته اس موری بکهندی بهتر از سیمون داره، بیگ سروه ، ریتریو که دیگه نگورافا هم که نیازی به توضیح نیست
بازی همه ی تنیسورا تا یه حدی به سرویس اول وابسته است ، ولی این فدرر اصلا مثل یو اس اوپن به سرویس وابسته نیست ، توی این بازی سیمون مافوق تصور بازی کرد ، ماری و جوکوویچ هم نمیتونن همچین بازی ای بکنند . به قول ممد مثل یوزپلنگ تو زمین این ور و اونور میرفت ، مچ آپ افتضاحی هم برای فدرر بود ، به همین دلیل ریتم بازی فدرر به هم خورد . مشکل بکهند نبود ، مشکل همه چیز بود ، چون تایمینگ بالکل به هم خورده بود . فورهند هم بد شده بود ، ضربات مثل قبل با اعتماد به نفس زده نمیشدند و خلاصه اینکه روی کل بازیش اثر گذاشته بود.
بازی های بعدی خواهید دید که بکهند مشکلی نداره و بازی هم به سرویس وابسته نیست ، بلکه شرایط خاص این بازی باعث شد که فدرر نتونه بازی خودشو بکنه !
درود
افشین جون حالا نمیگم رافا یه استثناس، ولی چون رافا از ابتدای کریرش با سرویس خوبی بازی نمیکرده زیاد به سرویس وابستگی نداره، می بینید که رافا معمولا توی تور بالاترین برد سرویس دوم رو داره ، البته موری حتی بهتر از سیمون میتونه ریتریو کنه روی همچین زمینی...
Afshin
01-20-2011, 09:25 AM
درود
افشین جون حالا نمیگم رافا یه استثناس، ولی چون رافا از ابتدای کریرش با سرویس خوبی بازی نمیکرده زیاد به سرویس وابستگی نداره، می بینید که رافا معمولا توی تور بالاترین برد سرویس دوم رو داره ، البته موری حتی بهتر از سیمون میتونه ریتریو کنه روی همچین زمینی...
بحث ریتریو کردن و نکردن نیست ، من میگم سطح بازی سیمون خیلی بالابود . تا حالا ندیده بودم یه بازیکنی اینقدر توی زمین سریع حرکت کنه ، اگه فدرر توی والی کردن کوچکترین اشتباهی میکرد پس میشد ، سرویس رو هم که خوب زد ، جدای از همه ی این مسائل ، عجیب بود که میدیدم سیمون میتونه چنین سرعتی به توپ بده و از قدرت خودش استفاده کنه و این همه وینر بزنه ، سیمون بهترین بازی عمرش رو انجام داد ، بدترین مچ آپ ممکن هم برای فدرر بود ، ولی باز هم نتونست بازی رو ببره ، چون تو ست پنجم ، به جز دو سه گیم اول ، فدرر بهتر بازی کرد ، متس ویلندر هم گفت از الان به بعد ، راجر فدرر فیووریته ! کسی که گفته بود رافا فیووریته ، چرا باید هم چین حرفی بزنه ؟!
چون فدرر سخت ترین بازی ممکن رو با بدترین حریف ممکن پشت سر گذاشت ، پس شک نکن که برای هر بازی ای آمادست .
ضمنا سیمون دو ست اول هم همون سیمون بود ، اون فدرر بود که مافوق تصور بازی کرد و اصلا اجازه ی نفس کشیدن به سیمون نداد . توی همون دو ست هم فدرر یک لحظه بازیش افت میکرد سیمون به بازی مسلط میشد.شما که این قدر منطقی هستی چرا میگی حق به حق دار نرسید ؟ سیمون اگه میتونست دو ست اول رو هم بهتر از فدرر بازی میکرد و بازی رو میبرد ، اگه میتونست این کار رو کنه حقش برد بود .
ببین چه روزی دارم بهت میگم مجتبی این بازی از هر بازیه دیگه ای برای فدرر سخت تر بود ، هیچ ربطی به بکهندش نداشت ، کل بازیش بخاطر شرایط خاص بازی به هم ریخته بود ، موضوع فقط کانتر پانچر بودن سیمون نبود ، خیلی چیزای دیگه باعث شد که بازی اینجوری پیش بره . موری قدرت هجومی سیمون رو نداره و اگه راجر مثل بازی دیروز ته زمین بمونه و مثل خود موری توپ رو فقط پرت کنه تو زمینش نمیتونه کار خاصی کنه ، اما سیمون دیروز هر جا که لازم بود اگرسیو بود و هر جا هم که احتیاج به دفاع داشت دفاع میکرد،سطح بازی دیروز سیمون از موری و جوکوویچ هم بالاتر بود.
Farshad.Roger
01-20-2011, 09:28 AM
درود، راجر عجب قصر در رفت،حیف شد:3t1: سیمون اگه یکی از دو ست اول یا دوم رو مثل ست 3 و 4 بازی میکرد:182: ، فدرر از بازیا بای بای کرده بود، خلاصه حق به حق دار نرسید
فکر نمیکنم راجر جلوی یه کانتر پانچر دیگه جون سالم به در ببره، البته حداقل تا نیمه نهایی برخورد نخواهد کرد، البته اگه جوکر رو یه جورایی کانتر پانچر بدونیم، ولی جوکر روحیه اش رو نداره
ولی با این نوع بازی جلوی موری یا رافا کارش ساخته اس موری بکهندی بهتر از سیمون داره، بیگ سروه ، ریتریو که دیگه نگورافا هم که نیازی به توضیح نیست
نظر شما محترم اما من باهاش مخالفم چرا که این مسایل پیش میاد و دلیلی برای اینکه نشون بده اگه این بازی بد بود بازیهای دیگه هم همینه نیست!
راجر در اوجش..در سال 2006 هم مقابل تامی هاس در استرالیا کارش به ست 5 کشید و با سختی ست اخر رو 6-2 گرفت اگه اشتباه نکنم
کلا راجر وقتی با بازیکنای قوی که میدونه قوی هستن بازی میکنه..بازیش هم از این رو به اون رو میشه...در استرالیا 2009 بردیچ تقریبا برده بود از راجر 2-0 جلو بود و 3-2 راجر برد با بازیه خیلی بد! همه گفتن هیچ شانسی نداره..اما در راند بعدی دلپترو رو نابود کرد واقعا...2 ست 6-0 اگه اشتباه نکنم یک ست هم 6-3 البته درست یادم نیست ....بعدم با نادال یک بازی خیلی نزدیک رو داشت!
در رولاندگاروس 2009 که تقریبا با همه دچار مشکل شد اما نهایتا برد...امریکای 2008 با اندریف کارش بیخ پیدا کرد اما ماری رو به سادگی برد در فینال!
در کل راجر وقتی به حریفنانی میخوره که ازشون شناخت داره..بازیش کاملا عوض میشه و اصلا نمیشه گفت چون این بازی بد بود...بازیهای دیگه هم به همین شکل بد خواهد بود...همیشه همینجوری بوده!
نمونه خیلی تابلوش 2007...بعد از دوبی 2007 که قهرمان شد..یکباره 2 بار به کانیاس در میامی و ایندیان ولز باخت...در رو به ولاندری باخت..و بازیهاش وحشتناک خطا داشت..حتی کانالهای سویس خطاهای راجر رو مدام نشون میدادن و راجعبش حرف میزدن...در هامبورگ هم با بدبختی رسید فینال به نادال....دیگه هیچ اثاری ار چند ماه بد بازی کردن نبود..راجر از همون روز برگشت به اوج تا 2008
در جواب به دوست گرامی Roli (نمیتوتم نقل قول بزنم)
بحثی در اوج گرفتن سیمون نیست اما چرا اوج گرفت؟! چون راجر این اجازه رو بهش داد..
راجر در ست اول و دوم بدون استرس و هیچ مشکلی خیلی ریلکس ضرباتش رو به خوبی Execute میکرد! در واقع سیمون رو در نطفه خفه کرده بود و نمیزاشت نفس بکشه..مدام با بازی حمله ای و تحت فشار گذاشتن حریف نمیزاشت سیمون بازی کنه..بازیش رو به نوعی مختل کرده بود.
اما از ست دوم به اینور خطاهای راجر شروع شد و همین باعث شد استرسش بره بالا و ضربات رو کم دقت تر و کم جون تر بزنه . این مسله روحیه بازیکن حریف رو بالا میبره و هم اجازه این رو بهش میده که بتونه حمله کنه!
حالا شما حساب کن مدافع قهرمانی با چند میلیون هوادار با استرس جلوی یک بازیکنی جویای نام که بی ترس و با روحیه داره کار میکنه! هر چی هم بازی طولانی تر میشه استرس و اعصاب راجر بدتر میشه! و همه اینها وضع رو برای سیمون بهتر و بهتر میکنه چون ازادانه تر میتونه بازی کنه
وقتی شما با ترس و لرز بازی کنی نه تنها بازیت خراب میشه و خطاهات میره بالا بلکه اجازه میدی حریفت با ضربات و بازی بهتر و حمله ای تر بدون ترس و وحشت شمارو به سختی تحت فشار بزاره..این همون مسله ای بود که امروز اتفاق افتاد....
شما اروم کار کنی حریفت بدتر میکنه دیگه درسته!؟
در واقع سیمون در ست 1-2 با 3 ست دیگه یکی بود و فرقی نمیکرد..اما راجر در 2 ست نزاشت سیمون بازی کنه و در 3 ست دیگه چون نتونست فشارش رو حفظ به سیمون ازادی داد و اجازه داد بازی که میخواد رو انجام بده و به همین دلیل به چشم میاد که سیمون پیشرفت کرد! سیمون در واقع فرصتی پیدا کرد که بتونه بازی کنه...
درود
سیمون هم ست اول و دوم خودش نبود، فقط راجر رو نبینید، به اون بکهند که سیمون دابل بریک شد تو ست اول دقت کردید که کجا زد!!!:350:
راجر کل بازی رو هجومی کار کرد، اما مشکل بعضی از طرفداران راجر اینه که ، فقط راجر وقتی وینر میزنه هجومیه!
خربزه خور باید پای لرزش هم بشینه!:443:کسی که هجومی بازی میکنه و کسی که مدام واسه خطوط میره باید حواسش باشه کجا داره ضربه میزنه، راجر حتی تو رالی یا ضربه ی سوم میخواست امتیاز رو بگیره تو بعضی صحنه ها که به تور میزد
سلام مجتبی جون :655:
اینم آخر و عاقبت تیپسارویچ.3 تا مچ پوینت رو از دست داد.تو مچ پوینت دوم فرصت حتمی داست.والی های بدی زد.
ولی ناندو اصلا خوب بازی نمیکرد.سرویس خوب به کمکش اومد.:655:
ولی یه چیز عجیب برام این بود که پوینت رو پوینت ناندو خراب میکرد اما اصلا عصبی نمیشد.در ارامش و بیخیالی کامل بود.نکنه روانشناس گرفته :350:
درود فخرالدین جون:655:
آره این تیپسا بکهند زن خوبیه، میدونی چیه؟ من حیفم میاد به فرهند های ناندو:866: و گاهی وقت ها بکهنداش، این ناندو من قبلا هم دقت کرده بودم وقتی توپ رو به آسمون هم بزنه عصبی نمیشه، به قول پاور جون خدای آنفورسد اررزه
ولی این ژانگولر بازیاش بعد اینکه امتیاز میگیره خیلی باحاله:254:
این یوانوفسکی بازیکن خوبی میشه:182:، یکی دو بار هم ارغوان رو برده!
ولی بهتر که زووناروا بازی برو برد:shame:
این وینس ویلیامز هم سندروم look at me داره ها ! اون چه لباساییه که می پوشه:3t1:
راستی این مایع آبی رنگ چیه میخورن؟!!!:379:
آخه میوه نداریم که آبی باشه:350:
Afshin
01-20-2011, 10:44 AM
درود
سیمون هم ست اول و دوم خودش نبود، فقط راجر رو نبینید، به اون بکهند که سیمون دابل بریک شد تو ست اول دقت کردید که کجا زد!!!:350:
راجر کل بازی رو هجومی کار کرد، اما مشکل بعضی از طرفداران راجر اینه که ، فقط راجر وقتی وینر میزنه هجومیه!
خربزه خور باید پای لرزش هم بشینه!:443:کسی که هجومی بازی میکنه و کسی که مدام واسه خطوط میره باید حواسش باشه کجا داره ضربه میزنه، راجر حتی تو رالی یا ضربه ی سوم میخواست امتیاز رو بگیره تو بعضی صحنه ها که به تور میزد
سیمون همیشه با اسلایس مشکل داره ، یک بار پیش نیومد که روی اسلایس های فدرر ارور میداد،اگه تونستی دوباره بازی رو ببین ، به شدت با ضربات اسلایس مشکل داره و خیلی مواقع ارور میزنه.
راجر فدرر خودش هم گفت ، سیمون باعث شد نتونه بازی خودشو بکنه،گفت وقتی که هوا خنک تر شد سطح بازی کند تر شد ، سیمون راحت تر به توپ ها میرسید و مجبور بودم که برای وینر زدن واسه خطوط برم و همین باعث شد ارورهام بره بالا . اما وقتی عقب افتاد و کار به ست چهارم کشیده شد فدرر یه مقدار عقب کشید و سیمون هم اگرسیوتر شد.
اما نکته ی مثب بازیش این بود که دوباره اواخر بازی شروع کرد به زدن دراپ شات که نکته ی کلیدی بازی بود.
متس ویلندر دیروز گفت که فدرر اوایل ست پنجم خیلی بد بود ، ته زمین ایستاده بود و هیچ کار مفیدی نمیکرد ، اما سیمون باعث شده بود که اینجوری بشه ، چون واقعا نمیدونست باید چکار کنه و اون کاری رو هم که باید میکرد با ریسک بالا همراه بود و اون ارورها رو در بر داشت . اما آخرای بازی فهمید که اگه بایسته ته زمین اتفاق خاصی نمیفته ، شروع کرد به کوتاه کردن پوینت ها ، دراپ شات زد و ... سیمون هم سرویسش یک گیم افت کرد و بریک شد .
این بازی ازون بازیهایی بود که حریف ریتم بازی راجر رو به هم ریخت ، اینجوری نبود که خودش افت بکنه . باید برای این مساله به سیمون کردیت داد .
ولی چندتا نکته ی مثبت تو بازی بود که نباید ازشون گذشت :
قبل از شروع ست پنجم سیمون فیووریت بود که بازی رو میبره ولی این فدرر بود که بهتر بازی کرد.
از نظر جسمانی هیچ افتی نکرد .
و از همه مهمتر ، فدرر هر موقع توی بازی با این مشکلات رو برو میشه رو میاره به بازی غریزی خودش و گویی هیچ تاکتیکی برای این بازی نداره ، اما دیروز با این که بازی خیلی سخت شده بود ، حریف هم عالی بازی میکرد ، اما فدرر بازی از دستش در نرفت ، آخرای بازی همون کاری رو که باید میکرد کرد ، واقعا واسم عجیب بود که دوباره شروع کرد دراپ شات زدن و کوتاه کردن رالی ها و حساب شده به روی تور اومدن . این نکته خیلی خیلی مهم بود که فدرر ست پنجم کاری که باید میکرد رو کرد.
راستی افشین جون، هوا گرم باشه مگه زمین های بانس نمیشه، پس تایم رو به بازیکنا میده که دفاع کنن دیگه!!! این که هوا خنک میشه و زمین کند چجوریه؟!!!:379:
Farshad.Roger
01-20-2011, 10:52 AM
درود
درود
نه بحث وینر زدن یا نزدن نیست...راجر در کل حمله ای بود در کل بازی اما بحث من سر ضربات اخر یا همون Execute کردن ها بود. اوایل بازی خیلی خوب این کارو میکرد و نتیجش هم گرفت
اما وقتی همون ضربات رو در ست های دیگه میزد و خطا میرفت..خب بازیکن عقب میفته و باید مراقب ضرباتش باشه...شما اگر بخوای نگران باشی که توپت میره به تور یا خارج از زمین..نمتونی بازی کنی..مجبوری با دقت بیشتر بزنی..همین نمیزاره دیگه راحت با تمام قوا ضربه رو بزنی یا ضربات ریسکی بزنی که امتیاز بگیری(کاری که مدام راجر انجام میده) ..خب سیمون هم از این فرصت استفاده کرد دیگه نه؟! ست رو هم گرفت اعتماد به نفسش رو بدست اورد دیگه بهترم شد
به نظرم سیمون نتونست بازی کنه 2 ست چون یکسره زیر فشار ضربات راجر بود که اکثرا هم بی خطا بود...
Afshin
01-20-2011, 11:07 AM
راستی افشین جون، هوا گرم باشه مگه زمین های بانس نمیشه، پس تایم رو به بازیکنا میده که دفاع کنن دیگه!!! این که هوا خنک میشه و زمین کند چجوریه؟!!!:379:
درسته مجتبی جان بانس زمین بیشتر میشه ، و وقتی که این اتفاق میفته یعنی بعد از خوردن توپ به زمین ارتفاع بیشتری از سطح زمین پیدا میکنه ولی ممکنه سرعتش خیلی هم زیاد باشه ، یعنی نمیشه یه توپی که ارتفاعش زیادتره نسبت به توپی که ارتفاعش کمتره سریع تر حرکت کنه ؟!بحث بر سر سرعت حرکت توپ در راستای طولی زمینه ، اینکه ارتفاعش چقدره کاملا یه مساله ی جداست :443:
به طور کلی با سردشدن هوا زمین کندتر میشه و بانسش کمتر و با گرم شدن هوا زمین تندتر میشه و بانسش بیشتر(البته من که خودم تنیس بازی نمیکنم چیزی رو که گزارشگرا و تنیسورا میگن اینه).
Pouya
01-20-2011, 11:17 AM
بخش هایی از مصاحبه نادال بعد از بازی امروز
Q. What did you think of Roger's match last night?
RAFAEL NADAL: Very nice match, I think. Very high level of tennis. I think Roger started the match playing very aggressive, very well. But always Simon is very difficult to beat, no? When he's playing well, he's fast. When the match is longer, he don't have mistakes. You need to play all the points really good to beat him.
Five set match, that's long time. You have to play well long time to beat Gilles. I think he had amazing comeback, two sets all. He had a good chance in the beginning of the fifth with Love 30, but I think Roger played very well the important moments, no? He played aggressive. He had good serves, very good cross backhands and good volleys.
Was a very good tennis match. Finally, I think Roger deserves to win because he was playing really well.
Q. How do you deal with the high pressure because everybody expects you to win every game? How do you deal with this high pressure?
NADAL: I think I am in a different moment of my career. That's happened to me in 2006, 2007 perhaps, but not the day of today. The day of today, I am lucky. I have 24 and a half. I won what I win, what I won in the past, and that's more than what I ever dreamed.
So my moment is different. I am very happy about what I did. That's give me a lot of calm. I have probably less pressure right now, last year's season, winning a lot. I have to work hard every day. That's what I do: keep practicing with humble, illusion, and motivation for sure, waiting my chances, trying to find my chances.
But I have pressure, yes, but for sure less than when I was playing in 2006 and 2007.
درسته مجتبی جان بانس زمین بیشتر میشه ، و وقتی که این اتفاق میفته یعنی بعد از خوردن توپ به زمین ارتفاع بیشتری از سطح زمین پیدا میکنه ولی ممکنه سرعتش خیلی هم زیاد باشه ، یعنی نمیشه یه توپی که ارتفاعش زیادتره نسبت به توپی که ارتفاعش کمتره سریع تر حرکت کنه ؟!بحث بر سر سرعت حرکت توپ در راستای طولی زمینه ، اینکه ارتفاعش چقدره کاملا یه مساله ی جداست :443:
به طور کلی با سردشدن هوا زمین کندتر میشه و بانسش کمتر و با گرم شدن هوا زمین تندتر میشه و بانسش بیشتر(البته من که خودم تنیس بازی نمیکنم چیزی رو که گزارشگرا و تنیسورا میگن اینه).
ممنون:shame:
پس در هر دو صورت میشه گفت یه تعادلی هست
یعنی برا کسایی که تاپ اسپین میزنن و فلت به یک اندازه سود و ضرر داره
کسی که تاپ اسپین میزنه، تو هوای گرم چون توپاش ارتفاع میگیرن مسلط تره، کسی هم که فلت میزنه با اینکه توپاش ممکنه ارتفاع بگیرن ولی سرعتش هم بالائه که باز به نفعشه
برای بازیکنی مثل رافا که ترکیبی بازی میکنه هر دو حالت سود و ضرر رو داره بازی تو روز
تو شب هم از بنفیت تاپ اسپین کاسته میشه، ولی چون زمین کنده پس بخوبی میشه دفاع کرد
بازی تو شب به نفع بازیکنی مثل راجر هم هست که به خوبی اسلایس میزنه:443:
راستی اینکه رو توپا نوشتن ویلسون همون توپای یو اس اوپنه؟!!!:scared:
Afshin
01-20-2011, 11:24 AM
ممنون:shame:
پس در هر دو صورت میشه گفت یه تعادلی هست
یعنی برا کسایی که تاپ اسپین میزنن و فلت به یک اندازه سود و ضرر داره
کسی که تاپ اسپین میزنه، تو هوای گرم چون توپاش ارتفاع میگیرن مسلط تره، کسی هم که فلت میزنه با اینکه توپاش ممکنه ارتفاع بگیرن ولی سرعتش هم بالائه که باز به نفعشه
برای بازیکنی مثل رافا که ترکیبی بازی میکنه هر دو حالت سود و ضرر رو داره بازی تو روز
تو شب هم از بنفیت تاپ اسپین کاسته میشه، ولی چون زمین کنده پس بخوبی میشه دفاع کرد
بازی تو شب به نفع بازیکنی مثل راجر هم هست که به خوبی اسلایس میزنه:443:
راستی اینکه رو توپا نوشتن ویلسون همون توپای یو اس اوپنه؟!!!:scared:
این مساله شاید تو بازی راجر و رافا صادق باشه و از یه نظر به نفع رافا باشه و از یه منظر دیگه به نفع راجر، ولی اگه حریف تاپ اسپین نزنه و دفاع خوبی هم داشته باشه چی ؟ :443:
هم از نظر دفاعی کارش راحت تر میشه ، هم سلاح اصلیش کاراییش رو از دست نمیده.مثل سیمون.
توپها هم با یو اس اوپن فرق میکنه ، توپهای این مسابقات به مراتب سنگین تر از توپهای یو اس اوپن هستند . اسم دقیقشون رو نمیدونم ، ممد خوب میدونه این چیزا رو.
این مساله شاید تو بازی راجر و رافا صادق باشه و از یه نظر به نفع رافا باشه و از یه منظر دیگه به نفع راجر، ولی اگه حریف تاپ اسپین نزنه و دفاع خوبی هم داشته باشه چی ؟ :443:
هم از نظر دفاعی کارش راحت تر میشه ، هم سلاح اصلیش کاراییش رو از دست نمیده.مثل سیمون.
توپها هم با یو اس اوپن فرق میکنه ، توپهای این مسابقات به مراتب سنگین تر از توپهای یو اس اوپن هستند . اسم دقیقشون رو نمیدونم ، ممد خوب میدونه این چیزا رو.
جای خوشحالی داره که توپا سبک نیستن:443::160:
:63:
Afshin
01-20-2011, 11:45 AM
جای خوشحالی داره که توپا سبک نیستن:443::160:
:63:
بابا رافا که دیگه مثل قبل 4 متر نمی ایسته پشت بیس لاین و منتظر ارور حریف باشه ، با این بازی ای که نادال الان داره میکنه شرایط کاملا متعادله به نظرم .
Mohammad_Joulaei
01-20-2011, 11:49 AM
سیمون همیشه با اسلایس مشکل داره ، یک بار پیش نیومد که روی اسلایس های فدرر ارور میداد،اگه تونستی دوباره بازی رو ببین ، به شدت با ضربات اسلایس مشکل داره و خیلی مواقع ارور میزنه.
راجر فدرر خودش هم گفت ، سیمون باعث شد نتونه بازی خودشو بکنه،گفت وقتی که هوا خنک تر شد سطح بازی کند تر شد ، سیمون راحت تر به توپ ها میرسید و مجبور بودم که برای وینر زدن واسه خطوط برم و همین باعث شد ارورهام بره بالا . اما وقتی عقب افتاد و کار به ست چهارم کشیده شد فدرر یه مقدار عقب کشید و سیمون هم اگرسیوتر شد.
اما نکته ی مثب بازیش این بود که دوباره اواخر بازی شروع کرد به زدن دراپ شات که نکته ی کلیدی بازی بود.
متس ویلندر دیروز گفت که فدرر اوایل ست پنجم خیلی بد بود ، ته زمین ایستاده بود و هیچ کار مفیدی نمیکرد ، اما سیمون باعث شده بود که اینجوری بشه ، چون واقعا نمیدونست باید چکار کنه و اون کاری رو هم که باید میکرد با ریسک بالا همراه بود و اون ارورها رو در بر داشت . اما آخرای بازی فهمید که اگه بایسته ته زمین اتفاق خاصی نمیفته ، شروع کرد به کوتاه کردن پوینت ها ، دراپ شات زد و ... سیمون هم سرویسش یک گیم افت کرد و بریک شد .
این بازی ازون بازیهایی بود که حریف ریتم بازی راجر رو به هم ریخت ، اینجوری نبود که خودش افت بکنه . باید برای این مساله به سیمون کردیت داد .
ولی چندتا نکته ی مثبت تو بازی بود که نباید ازشون گذشت :
قبل از شروع ست پنجم سیمون فیووریت بود که بازی رو میبره ولی این فدرر بود که بهتر بازی کرد.
از نظر جسمانی هیچ افتی نکرد .
و از همه مهمتر ، فدرر هر موقع توی بازی با این مشکلات رو برو میشه رو میاره به بازی غریزی خودش و گویی هیچ تاکتیکی برای این بازی نداره ، اما دیروز با این که بازی خیلی سخت شده بود ، حریف هم عالی بازی میکرد ، اما فدرر بازی از دستش در نرفت ، آخرای بازی همون کاری رو که باید میکرد کرد ، واقعا واسم عجیب بود که دوباره شروع کرد دراپ شات زدن و کوتاه کردن رالی ها و حساب شده به روی تور اومدن . این نکته خیلی خیلی مهم بود که فدرر ست پنجم کاری که باید میکرد رو کرد.
ممنون از تحليل خيلي خوب دوست عزيزم افشين!!
سيمون بازيكن خيلي باسياستيه از اواخر 2008 تا ديروز با راجر روبرو نشده بود!( 2سال و اندي)و هر بار هم روبرو شده فرم ايده آلش بوده!كلا توي اين مدت با بزرگا كمتر بازي كرد!! فك كنم سيمون مشكل راجره و همونطور كه نيكلاي داويدنكو مشكل رافاست!
خب رافا هم با اقتدار رسيد به دور سوم كه به طرفداراش تبريك ميگم!!
نلبنديان هم 2 ست رو باخته و ست دوم رو هم بيگل شد!! ولي نميشه گفت ميبازه:251:
امروز شاهد يه بازي پاياپاي زيبا از باغداتيس و دلپترو خواهيم بود! شايد 5 سته بشه!!!:434:
Mohammad_Joulaei
01-20-2011, 11:57 AM
گويا مث اينكه كار نلبنديان تمومه!2-0در ست سوم!
راستي ونوس ويليامز در دوبل شركت نكرده؟رافا؟راجر؟
از دوستان عزيز تقاضا دارم قبل شروع بازي خوان و ماركوس نظراتشون رو درباره اين مهم بگن!
گويا مث اينكه كار نلبنديان تمومه!2-0در ست سوم!
راستي ونوس ويليامز در دوبل شركت نكرده؟رافا؟راجر؟
از دوستان عزيز تقاضا دارم قبل شروع بازي خوان و ماركوس نظراتشون رو درباره اين مهم بگن!
درود
خب خواهر وینس نیست:182:
فک نکنم شرکت کنه
بازکینای مثل رافا و راجر هیچ وقت انفرادی یه گرند اسلم رو فدای دابلش نمیکنن:443::441:
بابا رافا که دیگه مثل قبل 4 متر نمی ایسته پشت بیس لاین و منتظر ارور حریف باشه ، با این بازی ای که نادال الان داره میکنه شرایط کاملا متعادله به نظرم .
نه منظورم اینه که توپا خوب اسپین بگیرن
:655:
davidbeckham
01-20-2011, 12:34 PM
خوان باقداتیس رو چال میکنه:866:
Pouya
01-20-2011, 12:46 PM
بخشی از مصاحبه KIM CLIJSTERS
Q. I guess you don't want to have a second comeback with a second baby?
KIM CLIJSTERS: No, no. When number two is coming, that's it.
پیش به سوی نبرد زیبای دل پوترو-باقداتیس.به امید پیروزی دل پوترو
رافا دور بعد با برنارد تامیچ بازی خواهد داشت یه جوون کله شق!:350:
تامیچ گفته که چیزی واسه از دست دادن ندارم و برد و باخت برام مهم نیست، فقط میخوام بازی خودمو بکنم
البته از بازی تو شب خوشش نمیاد
بازی جالب و استرنجی از آب در میاد:379:
Nima88
01-20-2011, 12:54 PM
به امید پیروزی خوان در دیدار مقابل باقداتیس
Farshad.Roger
01-20-2011, 01:26 PM
Twinner زدن کار دلپترو هم نیست!
اگه حقیقت نگر باشیم دلپترو جز ضربات سنگین و با دقت هیچی دیگه نداره ها! فرهندش رو ازش بگیری کارش تمومه! یعنی هیچ تکنیک خاصی نداره ...به دلیل استایل بدنیش و قد بلندش هم کلا نمیتونه به بهترین شکل به توپ ضربه بزنه وقتی توپ در ارتفاع های پایین تر هست ..نرم نمیتونه بازی کنه . شبیه کارلوویچ که اونم به دلیل قد بلندش مشکلات خاص خودش رو داره.
از بازیایی که ادم میبیینه فکر کنم مشخص باشه بهترین قد همون حوالی 180 تا 185 هست...بیشتر که میشه یکسری مشکلات رو فراهم میکنه
شایان نادال
01-20-2011, 01:42 PM
اگه حقیقت نگر باشیم دلپترو جز ضربات سنگین و با دقت هیچی دیگه نداره ها! فرهندش رو ازش بگیری کارش تمومه! یعنی هیچ تکنیک خاصی نداره ...به دلیل استایل بدنیش و قد بلندش هم کلا نمیتونه به بهترین شکل به توپ ضربه بزنه وقتی توپ در ارتفاع های پایین تر هست ..نرم نمیتونه بازی کنه . شبیه کارلوویچ که اونم به دلیل قد بلندش مشکلات خاص خودش رو داره.
از بازیایی که ادم میبیینه فکر کنم مشخص باشه بهترین قد همون حوالی 180 تا 185 هست...بیشتر که میشه یکسری مشکلات رو فراهم میکنه
ببخشد ها داری میگی قهرمان یو اس اوپن 2009 غیر فورهند هیچی نداره. یعنی سرو هاش خوب نیست بکهندش خوب نیست
با سلام- لطفا ساعت بازي راجر فدرر را كه فردا برگزار مي گردد ذكر نمائيد و چه كانال آزادي اين بازي را پخش مي كند
Farshad.Roger
01-20-2011, 01:50 PM
ببخشد ها داری میگی قهرمان یو اس اوپن 2009 غیر فورهند هیچی نداره. یعنی سرو هاش خوب نیست بکهندش خوب نیست
ضربات سنگین و بادقت . نه فقط فرهند..:434: اما اگه فرهندش رو ازش بگیری میبازه چون اصل کار بازیش با فرهند هست..اما کلا به جز ضربات سنگین( بک هند-فرهند-سرویس) ویژگی خیلی خاصی نداره...سنگین و بادقت میزنه بچیاره میکنه همه رو :434:
با سلام- لطفا ساعت بازي راجر فدرر را كه فردا برگزار مي گردد ذكر نمائيد و چه كانال آزادي اين بازي را پخش مي كند
jsc-sport 2 - Abu Dhabi Sport 2
بازیش بعد از 2 بازی زنان هست...بازی زنان 3:30 صبح شروغ میشه..بازی دوم هم بازی سختی باشه احتمالا..من جای شما باشم از ساعت5:45 6 بیدار باش میدم
احتمالا بیت 6 تا 7 شروع شه
viva rafa
01-20-2011, 02:15 PM
این بنده خدا گفت خوان فقط ظربه های سنگینی داره همه ریختن رو سرش
باقداتیس ماله چه کشوریه؟
lord amir
01-20-2011, 02:41 PM
این بنده خدا گفت خوان فقط ظربه های سنگینی داره همه ریختن رو سرش
باقداتیس ماله چه کشوریه؟
دوست عزیز باقداتیس قبرسیه
BABAK
01-20-2011, 02:52 PM
ضربات سنگین و بادقت . نه فقط فرهند..:434: اما اگه فرهندش رو ازش بگیری میبازه چون اصل کار بازیش با فرهند هست..
این دیگه چه حرفیه ؟فورهند رو از هر تنیسوری بگیری کارش تمومه.. بازیکن بسیار خوش فکریه دلپونی:655:
manoochehr
01-20-2011, 02:56 PM
اقا فرشاد خوب اگه فدرر فورهند ازش بگیرن یا نادال چیکار میکنن:350:خوب یکی فورهندش قوی یکی بکهندش حالا دلپو فورهندش قویتره.تازه دلپو یه بازیکن کاملی فورهند عالی سرو عالی والی عالی بکهند متوسط خدایش با این قد هم خوب میدوه.
delpotro
01-20-2011, 03:29 PM
باخت دلپوترو رو به دوستداران آن حضرت تسلیت عرض می کنم .
koury
01-20-2011, 03:45 PM
راستی این مایع آبی رنگ چیه میخورن؟!!!:379:
آخه میوه نداریم که آبی باشه:350:
این آبهای رنگی معمولا انرژی زا هستن مثل گاتورید و پوکری اسویت و ...! مخلوطی از میوه ها و پروتئین ها و کربو هیدرات ها... یه سر به سایت گاتورید بزنی اطلاعات خوبی در مورد اینجور انرژی زاها کسب می کنی مجی جون :443:
Mohammad
01-20-2011, 03:59 PM
چی؟ وای میستاد 4 متر پشت بیسلاین منتظر ارور حریف میشد؟ باز یه دوره کوتاه از کریر رافا رو به کلش تعمیم دادی؟ اون چیزی که رافا از حریفاش میگرفت Forced error بود نه Unforced error این از این.
Farshad.Roger
01-20-2011, 04:00 PM
این دیگه چه حرفیه ؟فورهند رو از هر تنیسوری بگیری کارش تمومه.. بازیکن بسیار خوش فکریه دلپونی:655:
نه عزیز من این جرف رو نزن..منظورم از اینکه میگم ازش بگیری یعنی اینکه اگر قدرت فرهند زدنش رو ازش بگیری و به صورت معمولی ( نه سنگین) فرهند بزنه میبازه چون بیشترین امتیازی که میگیره و بازیکن هارو اذیت میکنه به خاطر همین فرهنداست...
بازیکنانی زیادی هستن که در بازیهای مختلف روز بدی رو دارن...و فرهنداشون رو خوب نمیزنن ولی همچنان میبرن...مثالی میزنم
راجر و بردیچ در همین استرالیا 2009...تا جایی که من یادمه هیچ کدوم از ضربه های راجر کار نمیکرد...روز بدی رو داشت ولی بازم برد...این بهترین مثالیه که براش دارم.
اما دلپترو اگه روز بدی داشته باشه وفرهنداش کارایی لازم رو نداشته باشه براش بعید میدونم بتونه کار خاصی رو انجام بده..البته نظر شخصی هست :443:
اقا فرشاد خوب اگه فدرر فورهند ازش بگیرن یا نادال چیکار میکنن:350:خوب یکی فورهندش قوی یکی بکهندش حالا دلپو فورهندش قویتره.تازه دلپو یه بازیکن کاملی فورهند عالی سرو عالی والی عالی بکهند متوسط خدایش با این قد هم خوب میدوه.
درست دوست من..اما بالا هم گفتم منظورم از فرهند نداشتن اینه مثلا روز بد فرهندش باشه یا کلا این قدرت فرهند رو ازش بگیری! بازیکنی نیست که بتونه با تکنیک های دیگه نتیجه رو برگردونه....بله در کل بازیکن خیلی عالی هست . شکی درش نیست..اما خب به نظرم دست و بالش زیاد باز نیست اگر فرهند نتونه خوب بزنه...تکنیکی برای جایگزین کردنش نداره
خوب میدوه..اما خوش استیل بازی نمیکنه(البته بازم نظر شخصی هست) تا نظر شما چی باشه :434:
Mohammad
01-20-2011, 04:02 PM
جسارتا فک کنم Tweener باشه درستش.
Farshad.Roger
01-20-2011, 04:04 PM
جسارتا فک کنم Tweener باشه درستش.
بله Tweener اشتباه از من بود!
Afshin
01-20-2011, 04:07 PM
چی؟ وای میستاد 4 متر پشت بیسلاین منتظر ارور حریف میشد؟ باز یه دوره کوتاه از کریر رافا رو به کلش تعمیم دادی؟ اون چیزی که رافا از حریفاش میگرفت Forced error بود نه Unforced error این از این.
فقط توی کلی اینجوری بود ، جاهای دیگه وینر نوش جان میکرد تا این که سبک بازیش رو تغییر داد!
Mohammad
01-20-2011, 04:12 PM
فقط توی کلی اینجوری بود ، جاهای دیگه وینر نوش جان میکرد تا این که سبک بازیش رو تغییر داد!
این برداشت به غایت غلط شماست، بله جلوی بعضی ها Outplay میشد، Winner نوش جان کردن ربطی به استراتژی UE نداره. کسی که همون موقع سه بار فینال ویمبلدون رسید یه بار قهرمان شد، نمیتونه همچون استراتژی داشته باشه، اصلا محاله ممکن رو چمن با همچین استراتژی موفق بشی.
رافا از روز اولی که تنیس بازی کرد سبکش Aggressive Baseliner از نوع Heavy topspin بوده که الان داره کمی تغییر توش میده و مقداری Pacy تر و Clean تر به توپ ضربه میزنه.
BABAK
01-20-2011, 04:25 PM
ازابتدای تنیسش رافا بکش زیرش بیس لاینر بوده..:434:
Afshin
01-20-2011, 04:28 PM
این برداشت به غایت غلط شماست، بله جلوی بعضی ها Outplay میشد، Winner نوش جان کردن ربطی به استراتژی UE نداره. کسی که همون موقع سه بار فینال ویمبلدون رسید یه بار قهرمان شد، نمیتونه همچون استراتژی داشته باشه، اصلا محاله ممکن رو چمن با همچین استراتژی موفق بشی.
رافا از روز اولی که تنیس بازی کرد سبکش Aggressive Baseliner از نوع Heavy topspin بوده که الان داره کمی تغییر توش میده و مقداری Pacy تر و Clean تر به توپ ضربه میزنه.
من وقتی میبینم طرف ایستاده ته زمین و 100 تا توپ رد و بدل میشه و حمله نمیکنه و حریفش رو هم به چپ و راست زمین نمیکشونه ، اسمش رو نمیزارم اگرسیو ! بازیهای تو گرس رو هم دقیقا به خاطر ندارم ولی توی هارد خیلی از بازیهاشو دارم . دقیقا می ایستاد ته زمین و هیچ حمله ای نمیکرد و اصلا هم مثل کلی حریف رو به چپ و راست زمین نمیکشوند.
این آبهای رنگی معمولا انرژی زا هستن مثل گاتورید و پوکری اسویت و ...! مخلوطی از میوه ها و پروتئین ها و کربو هیدرات ها... یه سر به سایت گاتورید بزنی اطلاعات خوبی در مورد اینجور انرژی زاها کسب می کنی مجی جون :443:
دمت گرم کوروش جون این اطلاعات فقط مختص خودته:350::441:
koury
01-20-2011, 04:40 PM
من وقتی میبینم طرف ایستاده ته زمین و 100 تا توپ رد و بدل میشه و حمله نمیکنه و حریفش رو هم به چپ و راست زمین نمیکشونه ، اسمش رو نمیزارم اگرسیو ! بازیهای تو گرس رو هم دقیقا به خاطر ندارم ولی توی هارد خیلی از بازیهاشو دارم . دقیقا می ایستاد ته زمین و هیچ حمله ای نمیکرد و اصلا هم مثل کلی حریف رو به چپ و راست زمین نمیکشوند.
دیروز یه صحنه تو ست چهارم بازی با سیمون من دیدم فدرر چسبیده به لاینزمن پشت زمین :350: همون موقع با خودم گفتم دوستای فدرری که میان از رافا ایراد میگیرن باید این رو درک کنن که بسته به شرایط بازی بازیکن باید جاشو تغییر بده، وقتی سرویس حریف بعد از برخورد به باکس شما ارتفاع زیادی میگیره باید بسته به نوع سرویس حریف جاتو عوض کنی، اینکه رافا روی خاک یه موقعی میرفت چند متر پشت بیسلاین وامیستاد یا هنوزم شرایط ایجاب کنه وامیسته بیشتر برای راحت تر ریترن کردنه و نه دلیلی برای دفاعی بودنش...
تو رالی ها هم که روی خاک خب شرایط مجبور می کنه برای راحت ریترن کردن هر توپی فاصله ی زیادی از توپ بگیری و خب یه موقع حریفت اولترا اگرسیوه و بیشتر چپ و راست میبردت و این دلیل نمیشه که حتما دفاعی باشی حتی گونزو هم خیلی مواقع جلوی رافا مجبوره چپ و راست بره دلیل میشه بگیم دفاعیه؟؟ :379:
Afshin
01-20-2011, 04:51 PM
دیروز یه صحنه تو ست چهارم بازی با سیمون من دیدم فدرر چسبیده به لاینزمن پشت زمین :350: همون موقع با خودم گفتم دوستای فدرری که میان از رافا ایراد میگیرن باید این رو درک کنن که بسته به شرایط بازی بازیکن باید جاشو تغییر بده، وقتی سرویس حریف بعد از برخورد به باکس شما ارتفاع زیادی میگیره باید بسته به نوع سرویس حریف جاتو عوض کنی، اینکه رافا روی خاک یه موقعی میرفت چند متر پشت بیسلاین وامیستاد یا هنوزم شرایط ایجاب کنه وامیسته بیشتر برای راحت تر ریترن کردنه و نه دلیلی برای دفاعی بودنش...
تو رالی ها هم که روی خاک خب شرایط مجبور می کنه برای راحت ریترن کردن هر توپی فاصله ی زیادی از توپ بگیری و خب یه موقع حریفت اولترا اگرسیوه و بیشتر چپ و راست میبردت و این دلیل نمیشه که حتما دفاعی باشی حتی گونزو هم خیلی مواقع جلوی رافا مجبوره چپ و راست بره دلیل میشه بگیم دفاعیه؟؟ :379:
بله فدرر 2 متر رفته بود پشت بیس لاین ، اما نا خواسته ، نمیدونست باید چیکار کنه مقابل سیمون ، این سیمون بود که باعث سردرگمی فدرر شده بود.
ضمنا شما یه تیکه از یه بازی فدرر رو مثال میزنی ؟ رافا اکثر زمان بازی رو اینجوری بود !
4 متر پشت بیس لاین بودن هم به خودیه خود بد نیست ، اگه نتیجه بده چرا نباید بایستی ؟ ولی من به شخصه وقتی بازی اینجوری میبنم لذت نمیبرم .
Mohammad
01-20-2011, 04:52 PM
شما احتمالا اصلا چیزی نمیبینی و بهتره به چشم پزشکی مراجعه کنی.:254: از خودت که استایل نمیتونی دربیاری به یکی نسبت بدی، چطور تا دیروز هی میگفتی 80 بار ویمبلدون 2006 و 2007 تا 2008 رو دیدم، حالا یادت نمیاد؟ بله نبایدم یادت بیاد.
حداقل چهار تا مصاحبه بازیکنا رو که بعد از بازی با رافا بازی میکنن رو بخون، اولین چیزی که میگن از چپ و راست کردن رافا میگن. نمیخوام بگم این حسنه، نه اتفاقا چپ و راست کردن حدی داره، بعضی وقتها باید ضربه تموم کننده بزنی، علت کمتر موفق بودنش رو هارد در گذشته همین بوده که فقط چپ و راست میکرده و تموم نمیکرده. چپ و راست کردن چیز افتخار آمیزی نیست، توصیف کننده استایل یه نفره، چرا کل کلی جواب میدی؟
ببین افشین جان اگه میخوای ایراد بگیری، یه ایرادی بگیر که درست باشه، از خودت یه چیز در نیار تحویل مردم بده. بگو داداش تنیس فقط چپ و راست نیست، چرا روی تور کم میای، چرا ....
Afshin
01-20-2011, 04:56 PM
شما احتمالا اصلا چیزی نمیبینی و بهتره به چشم پزشکی مراجعه کنی.:254: از خودت که استایل نمیتونی دربیاری به یکی نسبت بدی، چطور تا دیروز هی میگفتی 80 بار ویمبلدون 2006 و 2007 تا 2008 رو دیدم، حالا یادت نمیاد؟ بله نبایدم یادت بیاد.
حداقل چهار تا مصاحبه بازیکنا رو که بعد از بازی با رافا بازی میکنن رو بخون، اولین چیزی که میگن از چپ و راست کردن رافا میگن. نمیخوام بگم این حسنه، نه اتفاقا چپ و راست کردن حدی داره، بعضی وقتها باید ضربه تموم کننده بزنی، علت کمتر موفق بودنش رو هارد در گذشته همین بوده که فقط چپ و راست میکرده و تموم نمیکرده. چپ و راست کردن چیز افتخار آمیزی نیست، توصیف کننده استایل یه نفره، چرا کل کلی جواب میدی؟
ببین افشین جان اگه میخوای ایراد بگیری، یه ایرادی بگیر که درست باشه، از خودت یه چیز در نیار تحویل مردم بده. بگو داداش تنیس فقط چپ و راست نیست، چرا روی تور کم میای، چرا ....
والله قبلا که فقط فورهند کراس کورت میزد ! ما چیزی از چپ و راست کردن ندیدیم !
باشه میرم چشم پزشک ، مرسی از تذکرت .
koury
01-20-2011, 04:59 PM
بله فدرر 2 متر رفته بود پشت بیس لاین ، اما نا خواسته ، نمیدونست باید چیکار کنه مقابل سیمون ، این سیمون بود که باعث سردرگمی فدرر شده بود.
ضمنا شما یه تیکه از یه بازی فدرر رو مثال میزنی ؟ رافا اکثر زمان بازی رو اینجوری بود !
4 متر پشت بیس لاین بودن هم به خودیه خود بد نیست ، اگه نتیجه بده چرا نباید بایستی ؟ ولی من به شخصه وقتی بازی اینجوری میبنم لذت نمیبرم .
افشین داری دو تا چیز رو با هم قاطی می کنی، این که تو لذت نمیبری یه چیزه و اینکه سبک و نوع بازی چیه هم یه مورد جدا... من تو پست قبلیمم گفتم شرایط بازی ایجاب می کنه جلوی بعضی حریفا بری عقب و جلوی یه کسانی هم بیای توی کورت! رافا با همون سرویس های خوبش تو یو اس اپن جلوی گاباشویلی که دیوانه کننده هجومی کار میکرد خیلی رالی ها رو دفاع میکرد و این دلیل نمیشه بگیم کلا دفاعی بودش...
در گذشته هم همین بوده، یکی به پست رافا میخورد که از اول تا آخرش هجومی کار میکرد و رافا مجبور میشد دفاع کنه و یکی دیگه دست و پا بسته تر بود و رافا بیشتر حمله میکرد! تنها تغییر فعلی بازی رافا سرویسشه که جدا از چیپ پوینت های زیاد بهش اجازه میده بیشتر به داخل کورت بره و البته تغییر زهش هم کمک کرد، ولی با همون سرویس داغون پارسال و پیرارسالش هم رافا تماما دفاعی محض نبود!
Mohammad
01-20-2011, 05:00 PM
والله قبلا که فقط فورهند کراس کورت میزد ! ما چیزی از چپ و راست کردن ندیدیم !
باشه میرم چشم پزشک ، مرسی از تذکرت .
خواهش میکنم :434:
خب ببین، آرشیو که داری.
Afshin
01-20-2011, 05:04 PM
افشین داری دو تا چیز رو با هم قاطی می کنی، این که تو لذت نمیبری یه چیزه و اینکه سبک و نوع بازی چیه هم یه مورد جدا... من تو پست قبلیمم گفتم شرایط بازی ایجاب می کنه جلوی بعضی حریفا بری عقب و جلوی یه کسانی هم بیای توی کورت! رافا با همون سرویس های خوبش تو یو اس اپن جلوی گاباشویلی که دیوانه کننده هجومی کار میکرد خیلی رالی ها رو دفاع میکرد و این دلیل نمیشه بگیم کلا دفاعی بودش...
در گذشته هم همین بوده، یکی به پست رافا میخورد که از اول تا آخرش هجومی کار میکرد و رافا مجبور میشد دفاع کنه و یکی دیگه دست و پا بسته تر بود و رافا بیشتر حمله میکرد! تنها تغییر فعلی بازی رافا سرویسشه که جدا از چیپ پوینت های زیاد بهش اجازه میده بیشتر به داخل کورت بره و البته تغییر زهش هم کمک کرد، ولی با همون سرویس داغون پارسال و پیرارسالش هم رافا تماما دفاعی محض نبود!
نه تماما دفاعی محض نبود ، ولی اغلب بازی رو دفاع میکرد . وقتی میگن یه نفر دفاعی بازی میکنه به این معنی نیست که از اول تا آخر بازی 2 متر پشت بیس لاینه و اصلا حمله نمیکنه ، به این معنیه که اغلب زمان بازی در حال دفاع کردنه . وگرنه شما رو بروی یکی مثل گاباشویلی یا گولبیس نمیتونی اگرسیو باشی .
Afshin
01-20-2011, 05:06 PM
خواهش میکنم :434:
خب ببین، آرشیو که داری.
باور کن دارم همین کار رو میکنم . میخوام ببینم من باید برم چشم پزشک یا تو! :434:
koury
01-20-2011, 05:09 PM
نه تماما دفاعی محض نبود ، ولی اغلب بازی رو دفاع میکرد . وقتی میگن یه نفر دفاعی بازی میکنه به این معنی نیست که از اول تا آخر بازی 2 متر پشت بیس لاینه و اصلا حمله نمیکنه ، به این معنیه که اغلب زمان بازی در حال دفاع کردنه . وگرنه شما رو بروی یکی مثل گاباشویلی یا گولبیس نمیتونی اگرسیو باشی .
من یه موقع ها از سوپر تنیس بازیهای قدیمیش پخش میشه همشو میبینم، مثلا بازی با کوریا یا گونزو رافا 80 درصد حمله میکرد و این حریفاشو چپ و راست میکرد و جلوی یکی مثل فرر بیشتر دفاع میکرد... مثلا حتی تو بازی با داوی هم من میبینم بیشتر رافا چپ و راست میکرد ولی همین بازی رو با بازیهای موری مقابل حریفاش مقایسه می کنم تازه معنای دفاعی رو می فهمم :350:
Afshin
01-20-2011, 05:11 PM
من یه موقع ها از سوپر تنیس بازیهای قدیمیش پخش میشه همشو میبینم، مثلا بازی با کوریا یا گونزو رافا 80 درصد حمله میکرد و این حریفاشو چپ و راست میکرد و جلوی یکی مثل فرر بیشتر دفاع میکرد... مثلا حتی تو بازی با داوی هم من میبینم بیشتر رافا چپ و راست میکرد ولی همین بازی رو با بازیهای موری مقابل حریفاش مقایسه می کنم تازه معنای دفاعی رو می فهمم :350:
بر منکرش لعنت ، توی خاک پدر حریف رو در میاره از بس به چپ و راست زمین میکشونش
Farshad.Roger
01-20-2011, 05:13 PM
به نظرم رافا پیشرفت خیلی زیادی کرده . همونطور که اقا افشین هم گفت اوایل نادال میرفت پشت بیس لاین و تاکتیکش این بود که هر توپی میاد رو توی زمین نگه داره و منتظره خطای حریف بشه ( استایلی که اندی ماری هم تا چند وقت پیش داشت) تمام بازیش متکی به سرعتش بود(البته اون موقع بیشتر در مواقع حساس مثل ست پوینت بریک پوینت و...یکباره از دفاع به حمله میمود و با فرهند تاپ اسیپن های سنگین به حریف حمله میکرد) . اما این تاکتیک روی زمین های تند جواب نمیده چون در خاک شما میتونی توپ های زیادی بر گردونی و منتظر خطای حریف باشی اما در زمین های سریع..این تاکتیک جواب نمیده . رالی ها کوتاه میشن و گرفتن توپ ها سخت تر!
از سال 2008 نادال شروع کرد به تغییر دادن های جزیی در بازیش که فقط بازی رو متکی به سرعت و خطای حریف نکنه...و بیشتر حمله کنه ! جواب هم گرفت خیلی نتایجش فرق کرد ...2010 هم که اوجش بود با تغییر گریپ سرویسش که خیلی هم بهش کمک کرد خیلی موفق تر بود. و الان اگر حریف بهش حمله نکنه رافا حمله میکنه
اما با همه این حرفا من رافا رو اگرسیو نمیدونم هنوز به اندازه ای حمله نمیکنه که بشه بهش گفت اگرسیو ...یکی از دلایل اینکه با ماری مشکل داره هم همینه! چون سبک بازی ماری و رافا ( نه از لحاظ ضربه زدن) به هم نزدیک هست..هر دو تا لازم نباشه خیلی حمله نمیکنن و به قول معروف حاضر به ریسک کردن برای گرفتن امتیاز نیستن...ماری خطا نمیکنه رافا هم نمیکنه...هیچ کدوم هم ریسک نمیکنن ..نتیجش میشه بازی نزدیک . این یعنی رافا همچنان بعضی موارد از استایل قدیمش رو داره و قدیم گفتم بازم میگم اگر اگرسیو تر باشه و فلت شات استفاده کنه و ریسکی کار کنه چون دقتش بالاست...موفقیت های بیشتری در زمین های تند خواهد داشت
koury
01-20-2011, 05:13 PM
البته من خاک رو برا این مثال زدم که سوپر تنیس فقط بازیهای رم رو پخش می کنه وگرنه معتقدم روی هارد هم همین بوده ولی از اونجائی که به تفاهم نمیرسیم بهتره این بحث رو ادامه ندیم :434:
Farshad.Roger
01-20-2011, 05:15 PM
به نظرم رافا پیشرفت خیلی زیادی کرده . همونطور که اقا افشین هم گفت اوایل نادال میرفت پشت بیس لاین و تاکتیکش این بود که هر توپی میاد رو توی زمین نگه داره و منتظره خطای حریف بشه حالا چه طرف حمله کنه چه دفاع . ( استایلی که اندی ماری هم تا چند وقت پیش داشت) تمام بازیش متکی به سرعتش بود(البته اون موقع بیشتر در مواقع حساس مثل ست پوینت بریک پوینت و...یکباره از دفاع به حمله میمود و با فرهند تاپ اسیپن های سنگین به حریف حمله میکرد) . اما این تاکتیک روی زمین های تند جواب نمیده چون در خاک شما میتونی توپ های زیادی بر گردونی و منتظر خطای حریف باشی اما در زمین های سریع..این تاکتیک جواب نمیده . رالی ها کوتاه میشن و گرفتن توپ ها سخت تر!
از سال 2008 نادال شروع کرد به تغییر دادن های جزیی در بازیش که فقط بازی رو متکی به سرعت و خطای حریف نکنه...و بیشتر حمله کنه ! جواب هم گرفت خیلی نتایجش فرق کرد ...2010 هم که اوجش بود با تغییر گریپ سرویسش که خیلی هم بهش کمک کرد خیلی موفق تر بود. و الان اگر حریف بهش حمله نکنه رافا حمله میکنه
اما با همه این حرفا من رافا رو اگرسیو نمیدونم هنوز به اندازه ای حمله نمیکنه که بشه بهش گفت اگرسیو ...یکی از دلایل اینکه با ماری مشکل داره هم همینه! چون سبک بازی ماری و رافا ( نه از لحاظ ضربه زدن) به هم نزدیک هست..هر دو تا لازم نباشه خیلی حمله نمیکنن و به قول معروف حاضر به ریسک کردن برای گرفتن امتیاز نیستن...ماری خطا نمیکنه رافا هم نمیکنه...هیچ کدوم هم ریسک نمیکنن ..نتیجش میشه بازی نزدیک . این یعنی رافا همچنان بعضی موارد از استایل قدیمش رو داره و قدیم گفتم بازم میگم اگر اگرسیو تر باشه و فلت شات استفاده کنه و ریسکی کار کنه چون دقتش بالاست...موفقیت های بیشتری در زمین های تند خواهد داشت
Afshin
01-20-2011, 05:17 PM
البته من خاک رو برا این مثال زدم که سوپر تنیس فقط بازیهای رم رو پخش می کنه وگرنه معتقدم روی هارد هم همین بوده ولی از اونجائی که به تفاهم نمیرسیم بهتره این بحث رو ادامه ندیم :434:
متاسفانه من هم الان تو آرشیو گشتم ، اکثر بازیهایی که از رافا روی هارد دارم مقابل راجره
اونم که دیگه میدونی چجوری بوده :434:
فورهنده رافا ، بکهنده راجر !
koury
01-20-2011, 05:17 PM
به نظرم رافا پیشرفت خیلی زیادی کرده . همونطور که اقا افشین هم گفت اوایل نادال میرفت پشت بیس لاین و تاکتیکش این بود که هر توپی میاد رو توی زمین نگه داره و منتظره خطای حریف بشه ( استایلی که اندی ماری هم تا چند وقت پیش داشت) تمام بازیش متکی به سرعتش بود(البته اون موقع بیشتر در مواقع حساس مثل ست پوینت بریک پوینت و...یکباره از دفاع به حمله میمود و با فرهند تاپ اسیپن های سنگین به حریف حمله میکرد) . اما این تاکتیک روی زمین های تند جواب نمیده چون در خاک شما میتونی توپ های زیادی بر گردونی و منتظر خطای حریف باشی اما در زمین های سریع..این تاکتیک جواب نمیده . رالی ها کوتاه میشن و گرفتن توپ ها سخت تر!
البته اینکه من و شما سبک بازیکنی رو اگرسیو یا دیفنسیو بدونیم تغییری در کار بازیکنا ایجاد نمی کنه ولی میشه ملاکتون رو برای اگرسیو بگید؟؟ یعنی رافا باید کار خاصی انجام بده یا شق القمر کنه تا اگرسیو بشه!!؟ دیگه بالاتر از این میشه اولترا اگرسیو مثل سونگا و گولبیس و ... :350:
Farshad.Roger
01-20-2011, 05:23 PM
البته اینکه من و شما سبک بازیکنی رو اگرسیو یا دیفنسیو بدونیم تغییری در کار بازیکنا ایجاد نمی کنه ولی میشه ملاکتون رو برای اگرسیو بگید؟؟ یعنی رافا باید کار خاصی انجام بده یا شق القمر کنه تا اگرسیو بشه!!؟ دیگه بالاتر از این میشه اولترا اگرسیو مثل سونگا و گولبیس و ... :350:
نه نه من نه هیچکدوم از ما!
ملاک از اگرسیو بودن..ریسک کردن و رفتن برای وینر زدن هست! قدیم مهم نبود حریف نادال حمله کنه یا دفاع...تاکتیک رافا این بود که توپ رو در زمین نگه داره تا حریف خطا کنه خالا اونجا یه حمله ای هم در مواقع حساس میکرد . این میشه بازیکن دفاعی!
اما چون دید نتیجه نمیگیره..سبکش رو عوض کرد الان به مراتب اگرسیو تر هست اما بازیکنی نیست که ریسک کنه یا بره برای وینر زدن ! اگه شد میزنه..اما اینکه بخواد رالی رو کوتاه کنه و امتیاز بگیره . نه اینجوری نیست....اسم همچین بازیکنی اگرسیو نیست!
Mohammad
01-20-2011, 05:29 PM
والا اگه اشتباه نکنم شما بودین یه بار گفتین داویدنکو سبکش شبیه رافاست توپ رو تو زمین نگاه میداره حریف ارور بده، :379: پس ...
ماری و نادال سبک بازیشون تو یه کتگوری قرار نمیگیره، ماری و سیمون مثلا چرا خیلی شبیه هم بازی میکنن.
ببین کاملا از Intensity که بازیکنا تو زمین میارن مشخص میشه، دستای رافا همیشه آش و لاشه، همیشه موقع ضربه زدن صدا میده، همه ضربات رو با تمام وجود سوئینگ میکنه، ولی خب تنیس High percentage بازی میکنه، نمیره برای ضربات Flat با Net Clearance کم.
ولی ماری چطوره مثلا؟ خیلی Effortless ضربه میزنه، یعنی یه نمونه Pure از یه بازیکن Counterpuncher .
koury
01-20-2011, 05:31 PM
دوست عزیز ما مابین این دو تا نداریم!! شما یا حمله می کنی یا نمی کنی... اگه می کنی پس تهاجمی هستی اگه نه که دفاعی!! ریسک یه چیزه حمله یه چیز دیگه، یه نگاه به گولبیس بندازید بد نیست!! بازیکنی که همه ی رالی ها رو با ریسک تموم می کنه و اغلب ضرباتش هم اوت میره یا استن واورینکا یه زمانی 2008 بشدت هجومی بود و ارور های فراوونی میداد!
اگه اگرسیو هستی دلیل نمیشه حتما آمار ارور هات بالای 50 باشه یا همش ریسک کنی میتونی کنترل شده حمله کنی که باصطلاح بهش Controlled Aggressive میگن، اگه بخوای ریسکی باشی بهش Ultra Aggressive میگن...
رافا با همون سبک قبلیش هم که شما میگی دید نتیجه نمیگیره و دفاعی خطاب می کنی 6 تا اسلم رو برد و از سال 2010 به اینور هم بیشتر اسلم برد پس نمیشه گفت اون نوع بازی بده و نتیجه نمیده!!
در کل شما همه چیز رو میخوای با مخالفت پاسخ بدی مثل جریان کندی زمین ها که اولش می گفتی رادیک فلان گفته و خود مصاحبه ی رادیک هم حرف من رو تائید میکرد پس تعجبی نداره اینچنین بین اگرسیو و دیفنسیو با مخالفت به بحث بپردازید :350::443:
Farshad.Roger
01-20-2011, 05:48 PM
والا اگه اشتباه نکنم شما بودین یه بار گفتین داویدنکو سبکش شبیه رافاست توپ رو تو زمین نگاه میداره حریف ارور بده، :379: پس ...
ماری و نادال سبک بازیشون تو یه کتگوری قرار نمیگیره، ماری و سیمون مثلا چرا خیلی شبیه هم بازی میکنن.
ببین کاملا از Intensity که بازیکنا تو زمین میارن مشخص میشه، دستای رافا همیشه آش و لاشه، همیشه موقع ضربه زدن صدا میده، همه ضربات رو با تمام وجود سوئینگ میکنه، ولی خب تنیس High percentage بازی میکنه، نمیره برای ضربات Flat با Net Clearance کم.
ولی ماری چطوره مثلا؟ خیلی Effortless ضربه میزنه، یعنی یه نمونه Pure از یه بازیکن
Counterpuncher .
جالب هست که من گفتم بر چه حساب میگم بازیشون مشابه هست و شما دوباره از لحاظ سبک بازی این 2 رو مقایسه میکنی. نه دوست عزیز منم میدونم در یک کتگوری قرار نمیگیره بنده همون اول نوشتم شبیه هم بازی میکنن( اما نه از لخاظ ضربه زدن یا استایل) از لحاظ استراتژی بازی شبیه هم بازی میکنن..از لحاظ طرز فکر...هردو بازیکنان کم خطایی هستن که ریسک نمیکنن و نمیخوان رالی رو کوتاه کنن که امتیاز بگیرن . از این لحاظ شبیه هستن.
در مورد داویدنکو هم یادم نیست من گفتم یا نه اما هرکی گفته درست هست..داویدنکو بازیکن بادقتی هست که کم خطا میکنه و اگرسیو هست و چون توپ هارو خیلی زود میگیره موجب اذیت نادال میشه...و چون کم خطا هست...امتیاز ساده نمیده و همین نادال رو اذیت میکنه
دوست عزیز ما مابین این دو تا نداریم!! شما یا حمله می کنی یا نمی کنی... اگه می کنی پس تهاجمی هستی اگه نه که دفاعی!! ریسک یه چیزه حمله یه چیز دیگه، یه نگاه به گولبیس بندازید بد نیست!! بازیکنی که همه ی رالی ها رو با ریسک تموم می کنه و اغلب ضرباتش هم اوت میره یا استن واورینکا یه زمانی 2008 بشدت هجومی بود و ارور های فراوونی میداد!
اگه اگرسیو هستی دلیل نمیشه حتما آمار ارور هات بالای 50 باشه یا همش ریسک کنی میتونی کنترل شده حمله کنی که باصطلاح بهش Controlled Aggressive میگن، اگه بخوای ریسکی باشی بهش Ultra Aggressive میگن...
رافا با همون سبک قبلیش هم که شما میگی دید نتیجه نمیگیره و دفاعی خطاب می کنی 6 تا اسلم رو برد و از سال 2010 به اینور هم بیشتر اسلم برد پس نمیشه گفت اون نوع بازی بده و نتیجه نمیده!!
در کل شما همه چیز رو میخوای با مخالفت پاسخ بدی مثل جریان کندی زمین ها که اولش می گفتی رادیک فلان گفته و خود مصاحبه ی رادیک هم حرف من رو تائید میکرد پس تعجبی نداره اینچنین بین اگرسیو و دیفنسیو با مخالفت به بحث بپردازید :350::443:
خب در جواب به شما...ظاهر من هرچی بگم شما یه جوری میخوای وصلش کنی به بد بودن نادال!؟؟؟؟ من گفتم نادال بد بوده؟ من گفتم دفاغی بود حالا یا 6 تا اسلم برده یا 10 تا من کار ندارم/...گفتم دفاعی بوده. این از این.
نه شما یا حمله میکنی یا دفاع نمیشه یا اگرسیو هستی یا دیفنسیو....اما اینجور که شما میگی برات اینجوری توضیح میدم..نادال اول فوق العاده دیفنسیو بود الان کمتر..الان بهتر متوجه منظورم میشین؟
شما گفتی معیار اگرسیو بودن چیه منم گفتم کوتاه کردن رالی ..وینر زدن و ضربات ریسکی برای گرفتن امتیاز..که رافا این کارهارو نمیکنه مگر 100% مطمن باشه!
در مورد کندی زمین هم..نه تنها من ..بلکه رادیک بلکه همه مردم ازش صحبت میکنن و همه از کنذ بودنش حرف میزنن...
مصاحبه رادیک؟ در پرسر مصاحبه کرد گفت کاندیشن هست با پم شریور مصحابه کرد گفت زمینی به این کندی ندیده!؟ خب که چی چون در یک پرسر گفته کاندیشن یعنی زمین خوبه؟
نه اینجوری نیست..الان هم خیلیا دارن حرف از کند شدن زمین رو میزنن..اینکه شما قبول نداری و دوستان دیگر..نظر خودتون هست.
مورد اخر...بنده نه به اطلاعات این سایت نیازی دارم..نه به بحث و کل کل کردن! اینجا اومدم به جای حرف با افرادی که زبون مادری من رو ندارن..اینجا با افراد هموطن و هم زبونم راجع به تنیس حرف بزنم که بهتر لذت ببرم..و ظاهرا کلا اینجا خیلی برای شما خوشایند نیست وقتی کسی به جز افراد خودی صحبتی میکنه :443: مشهود بود و هست...بیخیال
koury
01-20-2011, 06:08 PM
خب در جواب به شما...ظاهر من هرچی بگم شما یه جوری میخوای وصلش کنی به بد بودن نادال!؟؟؟؟ من گفتم نادال بد بوده؟ من گفتم دفاغی بود حالا یا 6 تا اسلم برده یا 10 تا من کار ندارم/...گفتم دفاعی بوده. این از این.
نه شما یا حمله میکنی یا دفاع نمیشه یا اگرسیو هستی یا دیفنسیو....اما اینجور که شما میگی برات اینجوری توضیح میدم..نادال اول فوق العاده دیفنسیو بود الان کمتر..الان بهتر متوجه منظورم میشین؟
شما گفتی معیار اگرسیو بودن چیه منم گفتم کوتاه کردن رالی ..وینر زدن و ضربات ریسکی برای گرفتن امتیاز..که رافا این کارهارو نمیکنه مگر 100% مطمن باشه!
در مورد کندی زمین هم..نه تنها من ..بلکه رادیک بلکه همه مردم ازش صحبت میکنن و همه از کنذ بودنش حرف میزنن...
مصاحبه رادیک؟ در پرسر مصاحبه کرد گفت کاندیشن هست با پم شریور مصحابه کرد گفت زمینی به این کندی ندیده!؟ خب که چی چون در یک پرسر گفته کاندیشن یعنی زمین خوبه؟
نه اینجوری نیست..الان هم خیلیا دارن حرف از کند شدن زمین رو میزنن..اینکه شما قبول نداری و دوستان دیگر..نظر خودتون هست.
مورد اخر...بنده نه به اطلاعات این سایت نیازی دارم..نه به بحث و کل کل کردن! اینجا اومدم به جای حرف با افرادی که زبون مادری من رو ندارن..اینجا با افراد هموطن و هم زبونم راجع به تنیس حرف بزنم که بهتر لذت ببرم..و ظاهرا کلا اینجا خیلی برای شما خوشایند نیست وقتی کسی به جز افراد خودی صحبتی میکنه :443: مشهود بود و هست...بیخیال
من کجای پستم گفتم شما گفتی نادال بده یا خوبه؟؟ شما میگی نادال دید با اون سبک بازی نتیجه نمیگیره که کذبه محضه و من گفتم از نظر آماری رافا بیشتر مقام هاش و بردهاش با همون سبکه و تنها دلیل تغییر سبکش هم بخاطر زمین های سریعتر بود.. اینجا که دیگه مشکلی نیست!!
اون قسمت هایلایت شده رو هم متوجه نمیشم منظورتون چیه خب معادل انگلیسی رو گفتین چه تفاوتی در نوع سبک ایجاد کرد؟؟ اینکه حمله اگرسیوه و دفاع دیفنسیو چیز تازه ای بود؟؟ :379: من جائی ندیدم و نشنیدم بگن سبکی بنام فوق العاده دیفنسیو داریم Pusher شنیده بودم ولی این رو نه که شاید جزو سبک های نسل جدید باشه که ما بی خبریم...
شما همچین براحتی میگی کوتاه کردن رالی انگار تنیس ورزش خیلی راحتیه، حتی بازیکنان اولترا اگرسیو هم نمیتونن هر وقت عشقشون کشید رالی رو کات کنن و فقط یه بازیکن نیست که رالی رو کوتاه می کنه، کوتاه شدن رالی به شرایط بازی و زمین و حریف و ... بستس!!
در مورد زمین و کندی، شما میای یه ادعا می کنی بدون اینکه دلیلی برای ثابت کردنش داشته باشی! میای میگی همینطوری دارن سال به سال زمین ها رو کند می کنن :350: من هم عرض کردم اینطور نیست، ویمبلدون رو که چندین ساله کند کردن، استرالیا هم که از 2008 به اینطرف کند تر از زمین ریباند ایس کردن، تازه در این اثنا میان رولند گروسم تندتر می کنن که عکس صحبت شما رو ثابت می کنه! شما فکر می کنی روسای ATP یا ITF نشستن یهو میزنه به سرشون برن کند کنن؟؟ و همینطوری دیمی میرن و سطح هم می کنن کند کند که توپ از روش بلند نشه :350:
در مورد بند آخر پستتون هم من هیچ مشکلی با افراد خودی و غیر خودی ندارم و هر کسی آزاده حرفشو بزنه، ولی مخالفت از روی هوا به مزاق هیچکس خوش نمیاد نه من و نه شما :443:
Farshad.Roger
01-20-2011, 06:44 PM
من کجای پستم گفتم شما گفتی نادال بده یا خوبه؟؟ شما میگی نادال دید با اون سبک بازی نتیجه نمیگیره که کذبه محضه و من گفتم از نظر آماری رافا بیشتر مقام هاش و بردهاش با همون سبکه و تنها دلیل تغییر سبکش هم بخاطر زمین های سریعتر بود.. اینجا که دیگه مشکلی نیست!!
اون قسمت هایلایت شده رو هم متوجه نمیشم منظورتون چیه خب معادل انگلیسی رو گفتین چه تفاوتی در نوع سبک ایجاد کرد؟؟ اینکه حمله اگرسیوه و دفاع دیفنسیو چیز تازه ای بود؟؟ :379: من جائی ندیدم و نشنیدم بگن سبکی بنام فوق العاده دیفنسیو داریم Pusher شنیده بودم ولی این رو نه که شاید جزو سبک های نسل جدید باشه که ما بی خبریم...
شما همچین براحتی میگی کوتاه کردن رالی انگار تنیس ورزش خیلی راحتیه، حتی بازیکنان اولترا اگرسیو هم نمیتونن هر وقت عشقشون کشید رالی رو کات کنن و فقط یه بازیکن نیست که رالی رو کوتاه می کنه، کوتاه شدن رالی به شرایط بازی و زمین و حریف و ... بستس!!
در مورد زمین و کندی، شما میای یه ادعا می کنی بدون اینکه دلیلی برای ثابت کردنش داشته باشی! میای میگی همینطوری دارن سال به سال زمین ها رو کند می کنن :350: من هم عرض کردم اینطور نیست، ویمبلدون رو که چندین ساله کند کردن، استرالیا هم که از 2008 به اینطرف کند تر از زمین ریباند ایس کردن، تازه در این اثنا میان رولند گروسم تندتر می کنن که عکس صحبت شما رو ثابت می کنه! شما فکر می کنی روسای ATP یا ITF نشستن یهو میزنه به سرشون برن کند کنن؟؟ و همینطوری دیمی میرن و سطح هم می کنن کند کند که توپ از روش بلند نشه :350:
در مورد بند آخر پستتون هم من هیچ مشکلی با افراد خودی و غیر خودی ندارم و هر کسی آزاده حرفشو بزنه، ولی مخالفت از روی هوا به مزاق هیچکس خوش نمیاد نه من و نه شما :443:
بله گفتم نتیجه نمیگیره..منظورم در زمین های غیر از خاکی بود! دید نتیجه نمیگیره ..سبکش رو عوض کرد..کذبه؟ جالبه.
در مورد نادال و بازیش منظورم رو متوجه نشدی اینجوری برات توضیح دتدم ..که اوایل دفاعی محض بود اما الان بهتر شده..خیلی حرف عجیبی هست؟ درکش مشکله؟ نمیدونم والا...اوایل دفاع میکرد الان خیلی بهتر شده و اگرسیو تر شده اما نسبت به قبلش..نه اینکه بگیم بازیکن اگرسیوی هست...شما به بزرگواریت ببخش !
در مورد رالی و تنیس..کاملا مشخص هست منظورم رو متوجه نمیشی! من کاری به اینکه اسون هست یا سخت ندارم کاری به اینکه میشه رالی رو کوتاه کرد یا نه ندارم...
دارم میگم بازیکنی اگرسیو هست که تلاش کنه ویتر بزنه..که تلاش کنه رالی رو کوتاه کنه..که تلاش کنه زودتر به امتیاز برسه..حالا شد یا نشد مهم نیست!
نه حرفای من از رو هوا نیست! شما خیلی به اطلاعتت مطمن هستی و منابغ مختلف رو جستجو نمیکنی...من نمیتونم از هرچیزی که میخونم یه بک اپ و کپی بگیرم که به کسی ثابت کنم. اصلا نیازی نیست! شما دوست داری باور میکنی دوست نداری نمیکنی...
در مورد تند شدن رولاند گاروس و کند شدن زمین های دیگه واقعا شما فکر کردی مخالف حرف من هست جدا؟! خب یه توضیح براتون میدم شاید نظرت عوض شه...
استرالیا هارد هست و کند شده ..درست؟! حالا از 2008 که قبول داری؟
ویمبلدون هم کند شده...
امریکا هم یک نگاه بکنی بازی 2005 با الان رو مشخص هست کند شده حالا اینکه خبر رسمی ازش نیومده به خودشون ربط داره..
رولاندگاروس هم که دیگه توی کندی روی دست نداشت..دارن کمی تند ترش میکنن..
اکثر هاردکورت های مستر ها شبیه...میامی ایندیال ولز..شانگهای....تورنتو..و مسترزهای خاکی هم که کند هست. لندن هم کند هست...
یه سینیسناتی تند هست و امریکا که اونم اگر ببینی در 3-4 سال اخیر متوجه کند شدنش میشی...
با این شرایط! به صورت کلی...زمین ها دارن کند میشن یا تند؟ همشون کند شدن..رولاندگاروس هم که خدای کندی هست کمی تند تر شده...
یه جوری حرف نزنین انگار همه چی برای همه سبک بازیکنان فراهم شده..در کل همه چیز کند تر شده
حالا نظر شما مخالف هست...بازم نظر شخصیتونه...
FaRzIn
01-20-2011, 07:03 PM
البته تا حدودي من با گفته آقا فرشاد موافقم كه اگه نادال چند سال قبل رو درنظر بگيريم بيشتر مواقع سعي روي طولاني كردن رالي ها داشت و اگه آمارها رو هم نگاه كنيم ميبينيم كه نادال بيشتر از حريفاش ارور ميگرفت تا اينكه بياد وينر بزنه مخصوصا روي سطح خاك !!! اما يه مدتي ميشه كه بازي نادال اگرسيو تر شده و بيشتر وينر ميزنه مخصوصا روي هارد !!! البته اينكه رالي ها رو هم طولاني كني نياز به تمركز بالايي داره كه اون هم كار هر كسي نيست . :443:
beeroz
01-20-2011, 07:30 PM
سلام به تمامي دوستان
خواهش ميكنم تو رو خدا دست از سر رافا و راجر بردارين اينقدر كل كل نكنين بابا يه كم راجب بازيا بحث و نظر بدين تا ما هم بتونيم استفاده ببريم
خسته شديم به خدا بسه ديگه :350:
Farshad.Roger
01-20-2011, 07:35 PM
البته تا حدودي من با گفته آقا فرشاد موافقم كه اگه نادال چند سال قبل رو درنظر بگيريم بيشتر مواقع سعي روي طولاني كردن رالي ها داشت و اگه آمارها رو هم نگاه كنيم ميبينيم كه نادال بيشتر از حريفاش ارور ميگرفت تا اينكه بياد وينر بزنه مخصوصا روي سطح خاك !!! اما يه مدتي ميشه كه بازي نادال اگرسيو تر شده و بيشتر وينر ميزنه مخصوصا روي هارد !!! البته اينكه رالي ها رو هم طولاني كني نياز به تمركز بالايي داره كه اون هم كار هر كسي نيست . :443:
اخه اصلا بحث به خوب یا بد بازی کردن نادال یا ویژگیهای این بازیکن نبود اما اینجا تا حرفی میزنی..با گارد گرفتن جواب میدن. میگم زمین ها کند شده . میان میگن منظور من اینه که واسه نادال پارتی دارن!?
میگم نادال حمله ای نیست کلا! میان میگن با همون وضع 6 تا جام گرفته...اخه ربط این حرفا چیه؟!
من اصلا کاری ندارم به نادال...من میگم بازیکنی حمله ای هست که تلاش کنه وینر بزنه..که تلاش کنه زود امتیاز بگیره..که تلاش کنه رالی رو کوتاه کنه و به امتیازش برسه! و حتی نادالی که به مراتب حمله ای تر شده نسبت به قبل این خصوصیات رو اکثر اوقات نداره...واسه همینم نمیشه گفت بازیکن اگرسیوی هست...به خوب و بد بودنش هم هیچ کاری ندارم!
Alireza Murray
01-20-2011, 08:00 PM
ولی اندی برخلاف خیلی ها فورهندش نسبت به ضربات دیگرش ضعیف تره برای اندی بهتره بگیم اگه بکهندش رو بگیری کارش تمومه
koury
01-20-2011, 08:13 PM
بله گفتم نتیجه نمیگیره..منظورم در زمین های غیر از خاکی بود! دید نتیجه نمیگیره ..سبکش رو عوض کرد..کذبه؟ جالبه.
در مورد نادال و بازیش منظورم رو متوجه نشدی اینجوری برات توضیح دتدم ..که اوایل دفاعی محض بود اما الان بهتر شده..خیلی حرف عجیبی هست؟ درکش مشکله؟ نمیدونم والا...اوایل دفاع میکرد الان خیلی بهتر شده و اگرسیو تر شده اما نسبت به قبلش..نه اینکه بگیم بازیکن اگرسیوی هست...شما به بزرگواریت ببخش !
در مورد رالی و تنیس..کاملا مشخص هست منظورم رو متوجه نمیشی! من کاری به اینکه اسون هست یا سخت ندارم کاری به اینکه میشه رالی رو کوتاه کرد یا نه ندارم...
دارم میگم بازیکنی اگرسیو هست که تلاش کنه ویتر بزنه..که تلاش کنه رالی رو کوتاه کنه..که تلاش کنه زودتر به امتیاز برسه..حالا شد یا نشد مهم نیست!
نه حرفای من از رو هوا نیست! شما خیلی به اطلاعتت مطمن هستی و منابغ مختلف رو جستجو نمیکنی...من نمیتونم از هرچیزی که میخونم یه بک اپ و کپی بگیرم که به کسی ثابت کنم. اصلا نیازی نیست! شما دوست داری باور میکنی دوست نداری نمیکنی...
در مورد تند شدن رولاند گاروس و کند شدن زمین های دیگه واقعا شما فکر کردی مخالف حرف من هست جدا؟! خب یه توضیح براتون میدم شاید نظرت عوض شه...
استرالیا هارد هست و کند شده ..درست؟! حالا از 2008 که قبول داری؟
ویمبلدون هم کند شده...
امریکا هم یک نگاه بکنی بازی 2005 با الان رو مشخص هست کند شده حالا اینکه خبر رسمی ازش نیومده به خودشون ربط داره..
رولاندگاروس هم که دیگه توی کندی روی دست نداشت..دارن کمی تند ترش میکنن..
اکثر هاردکورت های مستر ها شبیه...میامی ایندیال ولز..شانگهای....تورنتو..و مسترزهای خاکی هم که کند هست. لندن هم کند هست...
یه سینیسناتی تند هست و امریکا که اونم اگر ببینی در 3-4 سال اخیر متوجه کند شدنش میشی...
با این شرایط! به صورت کلی...زمین ها دارن کند میشن یا تند؟ همشون کند شدن..رولاندگاروس هم که خدای کندی هست کمی تند تر شده...
یه جوری حرف نزنین انگار همه چی برای همه سبک بازیکنان فراهم شده..در کل همه چیز کند تر شده
حالا نظر شما مخالف هست...بازم نظر شخصیتونه...
در اینکه من نظرم مخالفه شکی نیست و هر کسی هم نظر خودشو داره و از نظرش برنمیگرده... حالا شما که درکت بالاس و من رو به درک پائین متهم می کنی بگو ما متوجه بشیم وقتی بازیکنی که ریسکی بازی کنه اگرسیوه پس اولترا اگرسیو چیه؟؟ یعنی فرق بین بازیکنی مثل نواک سال 2008 رو با نواک کنونی برای ما بگو؟؟! یا فرق بین ورداسکو با فدرر که ورداسکو اولترا اگرسیوه و فدرر اگرسیو!!
دوست عزیز من شما که یه چیزی همینطوری برای مخالفت کردن میگی (میگم بازیکنی اگرسیو هست که تلاش کنه ویتر بزنه..که تلاش کنه رالی رو کوتاه کنه..که تلاش کنه زودتر به امتیاز برسه..حالا شد یا نشد مهم نیست!!) حالا به ما بگو ببینیم اگه بازیکنی مثل رافا که نامبر وانه بیاد اونطوری دیمی بازی کنه و هی ارور بده پس فرقش با بازیکنی مثل گولبیس که تو یه بازی 40 تا ارور میده چیه؟؟ آیا نامبر وان دنیا میتونه همینطوری الکی بره برای کات کردن رالی و زدن توپ به بیرون و تور؟؟
آیا بنظر شما فدرر اگرسیوه یا دیفنسیو؟؟ چون شما به کنترلد اگرشن و اولترا اگرشن ظاهرا اعتقادی نداری هر کی بره که بزنه به در و دیوار اگرسیوه پس فدرر که اینطوری نیست و هوشمندانه تا مطمئن نشه حمله نمی کنه!! پس فدرر در این دسته بندی شما در چه بخشی جای داره؟؟
تا اینجا بحث سر استایل بازی هست. حالا بحث زمین ها و کندیشون...
در این مورد محمد یه پستی چند روز پیش داد که توضیحات کاملی در مورد دلیل کند شدن سطوح، که شما هم بحث رو به بیراهه کشوندید و من از تکرارش اجتناب می کنم. ولی، من خودم گفتم استرالیا از 2008 سطحش تغییر کرد و کل دنیا هم اعلام کردن و گفتن سطح جدید کند تر از ریباند ایس هست پس در این مورد ابهامی وجود نداره!
حالا شما میای اون روز میگی هر سال دارن کندش می کنن!!! و الان حرف خودت رو نقض می کنی و میگی از 2008 کندش کردن که همون حرف منه... اون روز میای میگی من چشم بسته میگم کنده یا تند، با یه مصاحبه ی رادیک که شرایط آب و هوائی سطح رو کندتر کرده خودت هم جوابی نداشتی بدی و میای بحث پم شرایور رو پیش می کشی و خلاصه میزنی به جاده خاکی...
ویمبلدون رو من خودم گفتم از 7-8 سال پیش کندترش کردن، حالا دلیل مخالفت شما چیه خدا میدونه!؟
رولند هم که از 2009 تندترش کردن و این رو گفتم آمار وینر ها و سرویس وینر ها مشخص می کنه... این بدین معناس که سطوح تغییر می کنن ولی نه که لزوما فقط کند بشن!!
از جائی که کند شدن زمین ها به سبک بازی رافا بیشتر Suitـه بنده شک داشتم و دارم که منظور شما به این قضیه بوده چون این بحث رو در فروم های خارجی زیاد دیدیم...
در آخر هم اون قسمت هایلایت شده ی شما گویای همه چیزه، چون اگه بخوان سطحی رو کند یا تند بکنن از کسی ترس ندارن بیان یواشکی این کار رو بکنن و اینکه میگید جائی رسما اعلام نشده خیلی عجیبه :379:
در نهایت هم من دیگه به این بحث ادامه نمیدم چون من از موضعم کوتاه نمیام و شما هم شک ندارم به حرفتون قائل هستید!
Alireza Murray
01-20-2011, 08:15 PM
کم کم داریم به روز های زیبای تورنمنت نزدیک میشیم ، امروز اندی تونست بازیش رو ببره سرو هاش که به نظر خوب میومد 16 ایس و تقریبا 45 وینر ، بازی بعدی با گارسیا لوپز میتونه بازی زیبایی باشه ، همچنین بازی رافا با جوون استرالیایی که انگیزه داره همچنین بازی چیلیچ و ایزنر میتونه بازی نزدیکی باشه و راجر هم که به احتمال فراوان میره فینال
به امید قهرمانی اندی
FaRzIn
01-20-2011, 09:42 PM
اخه اصلا بحث به خوب یا بد بازی کردن نادال یا ویژگیهای این بازیکن نبود اما اینجا تا حرفی میزنی..با گارد گرفتن جواب میدن. میگم زمین ها کند شده . میان میگن منظور من اینه که واسه نادال پارتی دارن!?
میگم نادال حمله ای نیست کلا! میان میگن با همون وضع 6 تا جام گرفته...اخه ربط این حرفا چیه؟!
من اصلا کاری ندارم به نادال...من میگم بازیکنی حمله ای هست که تلاش کنه وینر بزنه..که تلاش کنه زود امتیاز بگیره..که تلاش کنه رالی رو کوتاه کنه و به امتیازش برسه! و حتی نادالی که به مراتب حمله ای تر شده نسبت به قبل این خصوصیات رو اکثر اوقات نداره...واسه همینم نمیشه گفت بازیکن اگرسیوی هست...به خوب و بد بودنش هم هیچ کاری ندارم!
فرشاد جان ميدونم چي ميگي ولي خوب طرفداران نادال هم كمي با تعصب به اين موضوع نگاه ميكنن در ضمن خوب هر كي يه نظري داره واسه خودش و نظرش قابل احترامه شما هم بهتره ديگه ادامه ندي چون فكر نكنم اين بحث به جايي برسه !!!!
Farshad.Roger
01-20-2011, 10:12 PM
در اینکه من نظرم مخالفه شکی نیست و هر کسی هم نظر خودشو داره و از نظرش برنمیگرده... حالا شما که درکت بالاس و من رو به درک پائین متهم می کنی بگو ما متوجه بشیم وقتی بازیکنی که ریسکی بازی کنه اگرسیوه پس اولترا اگرسیو چیه؟؟ یعنی فرق بین بازیکنی مثل نواک سال 2008 رو با نواک کنونی برای ما بگو؟؟! یا فرق بین ورداسکو با فدرر که ورداسکو اولترا اگرسیوه و فدرر اگرسیو!!
دوست عزیز من شما که یه چیزی همینطوری برای مخالفت کردن میگی (میگم بازیکنی اگرسیو هست که تلاش کنه ویتر بزنه..که تلاش کنه رالی رو کوتاه کنه..که تلاش کنه زودتر به امتیاز برسه..حالا شد یا نشد مهم نیست!!) حالا به ما بگو ببینیم اگه بازیکنی مثل رافا که نامبر وانه بیاد اونطوری دیمی بازی کنه و هی ارور بده پس فرقش با بازیکنی مثل گولبیس که تو یه بازی 40 تا ارور میده چیه؟؟ آیا نامبر وان دنیا میتونه همینطوری الکی بره برای کات کردن رالی و زدن توپ به بیرون و تور؟؟
آیا بنظر شما فدرر اگرسیوه یا دیفنسیو؟؟ چون شما به کنترلد اگرشن و اولترا اگرشن ظاهرا اعتقادی نداری هر کی بره که بزنه به در و دیوار اگرسیوه پس فدرر که اینطوری نیست و هوشمندانه تا مطمئن نشه حمله نمی کنه!! پس فدرر در این دسته بندی شما در چه بخشی جای داره؟؟
تا اینجا بحث سر استایل بازی هست. حالا بحث زمین ها و کندیشون...
در این مورد محمد یه پستی چند روز پیش داد که توضیحات کاملی در مورد دلیل کند شدن سطوح، که شما هم بحث رو به بیراهه کشوندید و من از تکرارش اجتناب می کنم. ولی، من خودم گفتم استرالیا از 2008 سطحش تغییر کرد و کل دنیا هم اعلام کردن و گفتن سطح جدید کند تر از ریباند ایس هست پس در این مورد ابهامی وجود نداره!
حالا شما میای اون روز میگی هر سال دارن کندش می کنن!!! و الان حرف خودت رو نقض می کنی و میگی از 2008 کندش کردن که همون حرف منه... اون روز میای میگی من چشم بسته میگم کنده یا تند، با یه مصاحبه ی رادیک که شرایط آب و هوائی سطح رو کندتر کرده خودت هم جوابی نداشتی بدی و میای بحث پم شرایور رو پیش می کشی و خلاصه میزنی به جاده خاکی...
ویمبلدون رو من خودم گفتم از 7-8 سال پیش کندترش کردن، حالا دلیل مخالفت شما چیه خدا میدونه!؟
رولند هم که از 2009 تندترش کردن و این رو گفتم آمار وینر ها و سرویس وینر ها مشخص می کنه... این بدین معناس که سطوح تغییر می کنن ولی نه که لزوما فقط کند بشن!!
از جائی که کند شدن زمین ها به سبک بازی رافا بیشتر Suitـه بنده شک داشتم و دارم که منظور شما به این قضیه بوده چون این بحث رو در فروم های خارجی زیاد دیدیم...
در آخر هم اون قسمت هایلایت شده ی شما گویای همه چیزه، چون اگه بخوان سطحی رو کند یا تند بکنن از کسی ترس ندارن بیان یواشکی این کار رو بکنن و اینکه میگید جائی رسما اعلام نشده خیلی عجیبه :379:
در نهایت هم من دیگه به این بحث ادامه نمیدم چون من از موضعم کوتاه نمیام و شما هم شک ندارم به حرفتون قائل هستید!
اصلا شک نکن که به حرفم مطمن هستم و 100% هم قبولش دارم..حالا میریم به توهین ها اتهامات و حرفای عجیبی که شما زدی:
از کی تا حالا کوتاه کردن رالی ها...و وینر زدن دیمی هست؟ پس راجری که 5 سال قهرمان جهان بوده دیمی بازی میکنه..جالبه!...نه دوست عزیز من..وینر زدن و تلاش برای کوتاه کردن بازی ها نشان از بازی اگرسیو داره همین و بس! بعضی وقتا شرایط بازی طوری هست که شما نمیتونی اگرسیو باشی اما بازیکنی که به اون سبک بازی میکنه نشان از حمله ای بودنش هست نه بازی دیمی!
دوست من استفاده ار چند اصطلاح انگلیسی که تقریبا همه میدونن که نشد اطلاعات..من خیلی ساده به شما گفتم حالا شما هی میپیچونیش
راجر بدون شک اگرسیو هست چون هیچوقت منتظر حریفش نمیشه ! به مخض اینکه حریف حمله نکنه راجر حمله میکنه و حریف رو زیر فشار میزاره این میشه اگرسیو..تا اینجا که مشکلی نیست؟
بله محمد پستی زد و گفت چرا دارن کند میکنن..بنده هم مردانه گفتم دست شما درد نکنه نمیدونستم ممنون . میتونی بری ببینی..پس نگو بحث رو به بی راه کشیدم
اره بحث پم شریور رو کشیدم وسط چون حقیقته اصلا کاری به رادیک ندارم من...چشم میلیون ها بیننده از 2 مصاحبه ضد و نقیض خیلی معتبر تر هست!
در مورد ویمبلدون بنده نمیدونم شما چی گفتی نشستم اینچا تک تک پستها رو بخونم ! شرمنده! بحث سر اینه زمین ها به طور کلی کند شده..حتی سینسیناتی و امریکا که تند هست هم کندتر از قبل شده
در مورد قسمت حرفم که قرمز کردی! بنده 1 سوال دارم...شکی که نداری پاریس رو 100% تند کردن از 2010؟ تا 2009 کند ترین زمین بود و پارسال تندترین...اگه اینو قبول نداری که دیگه اصلا حرف زدن بی فایده هست...
اگرقبول داری...کچا اعلام شد که زمین تند شده؟ کجا شبیه بمب صدا کرد؟ هیچ جا...1-2 تا از بازیکنان نظر دادن و هم بیینده ها دیدن فرق 2 زمین رو...پس تلاش نکن انقدر حرفای منو زیر سوال ببری..
در مورد استرالیا...چی داری میگی شما؟! حرف خودت رو بهت تحویل دادم؟ منظورم این بود شما که قبول نداری استرالیای امسال کند شده اما حداقل قبول داری از 2008 کندش کردن...امریکا کند شده توی این چندسال..ویمبلدون کند شد رولاندگاروس خیلی کند هم کمی تند شده ! این یعنی چی؟ فرار نکن از حقیقت یعنی اکثر تورنومنت ها کند تر شده...کدوم بیراه میرم؟ حقیقت رو قبول کنین..زمین ها اکثر کند شده به نقل از حرفای خودتون...و بخشی از حقایق
استرالیا کند شده
ویمبلدون کند شده
رولاندگاروس کمی تند شده
تمام مسترزهای خاک کند
شانگهای-ایندیان ولز-کانادا-لندن(جز مستر نیست) کند هستن
امریکا و سینسیناتی ..تند که در این چند سال کندتر شده اما همچنان تندتر از بقیه هست
پاریس:تند..
اینها بیراه هست؟ کدوم یکی از اینا کذبه؟
ببین دوست عزیز این حرفا وقت تلف کردن هست...همونجور هم که گفتم قبل در این سایت فقط همین خودیا هستن که با هم میتونن کنار بیان..دلیلش هم اصلا به پست ها بر نمیگرده...مهم هم نیست!
شما میتونین به اطلاعت خودتون بسنده کنین و حرف های هیچ کسی دیگه ای رو هم گوش ندین چون من دراوردی هست...جواب این پست هم اگه میتونی نده که طولانی تر نشه..اگه دوست داری هم حق داری میخوای جواب بدی اما بدون نمیخونمش! چون وقت تلف کردنه...
شب شما بخیر
Fakhruddin
01-20-2011, 10:15 PM
به نظر من که نادال امروزی یکی از تهاجمی ترین بازیکنان توره.
خدمت اون دوستمون که گفت آمار بازی رو نیگاه میکنی ue حریف بیشتر از ناداله بگم که این ناداله که با تاپ اسپین های سنگین کنار خط اونا رو وادار به خطای اجباری میکنه و این ناداله که بیشتر حمله میکنه !
حالا اصلا جدا از این بحثای به نطر من همه سبک ها زیباست.چه سبکای دفاعی چه هجومی.ولی متاسفانه نمیدونم تو فروم های ایرانی یه جور رسمه که سبکای دفاعی یه نوع ضعف محسوب میشه!
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.