ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : .:: در مورد زه راکت تنیس ::.

صفحه ها : [1] 2

kiavash
09-08-2010, 02:13 PM
[/URL][URL="http://www.klipperusa.com/review/review_files/2006_04_18_lux_populi.jpg"]http://www.klipperusa.com/review/review_files/2006_04_18_lux_populi.jpg (http://www.klipperusa.com/review/review_files/2006_04_18_lux_populi.jpg)

دوستان اینجا بگن که از چه زهی برای راکتشون استفاده میکنن و اینکه راکتشون چیه...
ویژگی زهشون , مثلا اینکه قدرتش چقده و ماندگاریش چقده و... را هم ذکر کنند ,قیمتش رو هم بگید

kiavash
09-08-2010, 02:38 PM
babolat pro hurricane tour - راکتم aero pro drive cortex هستش ... قدرت این زه متوسطه ولی spin خوبی به توپ میده , کنترلش هم تقریبا بالاست ... برای کسایی خوبه که ضربات قدرتی با اسپین میخوان بزنن ... ماندگاریشم خوبه و زود خراب نمیشه

[/URL][URL="http://img.tennis-warehouse.com/new_product/BH16T-1.jpg"]http://img.tennis-warehouse.com/new_product/BH16T-1.jpg (http://img.tennis-warehouse.com/new_product/BH16T-1.jpg)

Behnam RF
09-08-2010, 03:07 PM
یه سوال زه به انگلیسی چی میشه تا منم اسمشو بگم؟

kiavash
09-08-2010, 03:15 PM
یه سوال زه به انگلیسی چی میشه تا منم اسمشو بگم؟

string :379:

DArk
09-08-2010, 03:22 PM
با سلام...
من از BABOLAT HYBRID:PRO HURRICANE TOUR +XCEL استفاده میکنم،همون زه بالایی بعلاوه مقاومدت و دوام بیشتر و اینکه راکتم AERO STORM GT هستش و XCEL در CROSS راکت بسته میشه...ی چیزه دیگه اینکه سره بستن این زه با فروشنه ی کم به مشکل خوردم آخه بستنش ی کم سختر از یک تیکست...
http://www.doittennis.com/images/lg/babolat-hybrid-pro-hurricane-tour-17g--xcel-16g.jpg (http://www.doittennis.com/images/lg/babolat-hybrid-pro-hurricane-tour-17g--xcel-16g.jpg)

kiavash
09-08-2010, 03:28 PM
با سلام...
من از BABOLAT HYBRID:PRO HURRICANE TOUR +XCEL استفاده میکنم،همون زه بالایی بعلاوه مقاومدت و دوام بیشتر و اینکه راکتم AERO STORM GT هستش و XCEL در CROSS راکت بسته میشه...ی چیزه دیگه اینکه سره بستن این زه با فروشنه ی کم به مشکل خوردم آخه بستنش ی کم سختر از یک تیکست...

قیمتش چقدره؟؟ ... قدرتش بالاست؟؟ ... چند وقت به چند وقت عوضش میکنی؟؟

DArk
09-08-2010, 04:22 PM
قیمتش چقدره؟؟ ... قدرتش بالاست؟؟ ... چند وقت به چند وقت عوضش میکنی؟؟
من 25 گرفتم(بدون نسب)...
قدرتش متوسطه ولی اسپین دادن باهاش عالیه...
الان 7 ماهه دارم،تازه داره قسمت MAIN ش خورده میشه،ولی انصافا هر کاری کردم پاره بشه نشد...
فقط چون ی کم بستنش سخته کسی نمیاره(بد گیر میاد)...
ی چیز دیگه اینکه این میکث زه به صورت باز وجود نداره(XCEL باز نداره) و فقط پکه...
من اکثر زه های BABOLAT رو امتحان کردم در مورد هر کدوم سوال داشتین بپرسین...

KiAnOuSH
09-08-2010, 04:24 PM
بچها من زه راکتم Tecnifibre Pro Red Code 18 String هست،خیلی‌ زه آنتیکیيه:160:،ماندگاریش خیلی‌ بالاست،در ضمن علاوه بر اسپین و کنترل خوبی‌ که داره خیلی‌ عالی می‌شه باهاش ضربه‌های قدرتی‌ و سریع زد.:655:

http://up.iranblog.com/Files7/e1b24388f8de428e8d17.jpg

Behnam RF
09-08-2010, 04:30 PM
اسم راکت من wilson k factor k six one 95 و اینم زه من. 1 سال با هاش دارم بازی می کنم و فوق العاده توپه.:655:(هنوز استحکام خودش رو بعد از 1 سال داره)http://www.tennisplaza.com/images/products/main/mn43_WRZ9266WH.jpg

kiavash
09-08-2010, 04:34 PM
من 25 گرفتم(بدون نسب)...
قدرتش متوسطه ولی اسپین دادن باهاش عالیه...
الان 7 ماهه دارم،تازه داره قسمت MAIN ش خورده میشه،ولی انصافا هر کاری کردم پاره بشه نشد...
فقط چون ی کم بستنش سخته کسی نمیاره(بد گیر میاد)...
من اکثر زه های BABOLAT رو امتحان کردم در مورد هر کدوم سوال داشتین بپرسین...

بهترین زهی که داشتی چی بوده؟؟ ... از کجا اینو گرفتی؟؟ ... با نصب چند؟
آره ماله منم 6-7 ماهه که دارم وسطاش یکم خورده شده

kiavash
09-08-2010, 04:40 PM
دوستان خواهشا ویژگی زهتون و قیمتش هم بگید ... مرسی

Behnam RF
09-08-2010, 04:43 PM
اسپین خوبی داره 30 هزار تومن خریدم با نصب

DArk
09-08-2010, 05:21 PM
بهترین زهی که داشتی چی بوده؟؟ ... از کجا اینو گرفتی؟؟ ... با نصب چند؟
آره ماله منم 6-7 ماهه که دارم وسطاش یکم خورده شده
والا بهترین زهی که داشتم ی جورایی بترینشم بود( BABOLAT VS Syn Gut )
اینم Hybrid بود ولی من نمی دونستم زه طبیعی هست و مراقبت می خواد سره 2 هفته پاره شد(با نسبش 34 پولشو داده بودم) ولی اگه ی وقت مسابقه داشتین که براتون مهم بود ازش استفاده کنین خیلی خداهه...
از بانی اسپورت گرفتم ولی الان از Hybrid ها فقط Natrul داره...
4~ 5 تومن پوله نسبش رو از من گرون تر گرفت(اینا به جای 2 گره 4 تا میخوره)...

koury
09-08-2010, 05:53 PM
بچها من زه راکتم Tecnifibre Pro Red Code 18 String هست،خیلی‌ زه آنتیکیيه:160:،ماندگاریش خیلی‌ بالاست،در ضمن علاوه بر اسپین و کنترل خوبی‌ که داره خیلی‌ عالی می‌شه باهاش ضربه‌های قدرتی‌ و سریع زد.:655:

http://up.iranblog.com/Files7/e1b24388f8de428e8d17.jpg (http://up.iranblog.com/Files7/e1b24388f8de428e8d17.jpg)

برادر تجهیزات تکنیفایبر رو از کجا میگیری؟؟ یه زمانی تو پاسداران نمایندگیش بود نمیدونم هنوزم هست یا نه ولی بند و بساطش سخت گیر میاد!! من عاشق راکت های تکنیفایبر هستم ولی سخت میشه نوش رو گیر آورد :182:

koury
09-08-2010, 06:05 PM
من کلکسیون راکت های مختلف رو دارم، ولی بهترین راکت عمرم راکت های Babolat هستن بخصوص سری ایروپرو که رافا استفاده می کنه :655: یه یه ماهی هم هست راکت خود رافا Aeropro Drive GT رو خریدم و زهش هم Babolat Duralast هست که با هزینه ی نصبش کلا 23 تومن دادم، دلیل اینکه این زه رو انتخاب کردم بیشتر بخاطر این بود که میخواستم هم نسبتا ارزون باشه هم رنگش زرد باشه که نشد و مجبور شدم همین دورالست رو بدم ببنده :182:

بجز این راکت هم یه بابولات از دوران جونیورز دارم، دو تا پرینس اسپیدپورت، یه ویلسون کی فکتور پرو تیم و بزودی هم میخوام راکت اندی رادیک رو به کلکسیون اضافه کنم :443: هر چند بیشتر با همین راکت رافا بازی می کنم و اونا همون زه خودشون روشونه...

در مورد گریپتون هم اگه خواستید نظر بدید بد نیست، من اغلب از گریپ های قرمز و سفید رنگ ویلسون استفاده می کنم دو تا رول 30 تائیش رو چند ماه پیش خریدم دور و بر 80 تومن!!

ضمنا اگه کسی از زه رنگی استفاده می کنه رنگش هم بگه...

amir23
09-08-2010, 07:44 PM
يه توضيحي درباره 4 مدل زه ميدم اميدوارم به درد بچه هاي اين سايت بخوره و موقع انتخاب زه براي راكت هاشون اين نكته هاي كوچيك رو تو انتخابشون دخالت بدن. فارغ از مارك هاي مختلف، كلا ميشه زه هاي متداول موجود در بازار رو تو اين 4 دسته بذاريم( البته زه هاي ديگه اي هم وجود دارن كه خيلي متداول نيستن):

1. زه هاي نايلون( nylon) : جزء ارزان ترين زه ها هستن و آماتورهايي كه نميخوان خيلي بابت زه هاشون خرج كنن از اين زه ها استفاده ميكنن. طول مدت عمر اين زه ها نسبتا زياد هست و دير هم پاره ميشن.

2. زه هاي پلي استر: سردسته توليد كننده هاي اين زه ها شركت لوكسيلون هست كه در مدل هاي مختلف اين جنس زه ها رو توليد ميكنه. شركت هاي ديگه اي هم اين تيپ زه ها رو درست ميكنن مثل شركت بابولات. بازيكن هاي بزرگي مثل راجر فدرر، نادال و اندي موري از اين زه ها استفاده ميكنن. اين زه ها براي hard hitters خيلي خوب هستن. دير tension خودشون رو از دست ميدن و نسبتا دير هم خراب ميشن و نياز به تعويض پيدا ميكنن درضمن قيمتشون هم نسبتا ارزونه!! من خودم الان از زه Luxilon AluPower rough استفاده ميكنم( موري هم از اين زه استفاده ميكنه!!!) كه به نظرم بدك نيست. اسپين خوبي هم به توپ ميده.

3. زه هاي مولتي فيلامان: شركت گاما خداي توليد اين تيپ زه ها هست. من خودم هم قبلا اتفاقي يه دفعه يك بسته اش به دستم رسيد، فوق العاده بود پسر، يه شاهكار حرفه اي!! واقعا عالي بود. هرچي بگم كم گفتم.... ديگه تو مشهد اين زه پيدا نشد من هم رفتم و از زه هاي پلي استر يكي رو انتخاب كردم( Luxilon AluPower rough) . اين زه ها حاصل تلاش ساختن زه هايي با feeling زه هاي روده (GUT ) ولي دوام بيشتر هست. در ساختن اين زه ها فيلامان هاي متعددي استفاده شده كه به همين خاطر دوام اين زه ها از زه هاي پلي استر كمتره ولي از زه هاي روده خيلي بيشتره. قيمتشون هم يه چيزي بين زه هاي روده و زه هاي پلي استره. اگه زه خوب ميخوايين برين و مولتي فيلامان بخريد ( براي منم يكي بخرين:434:!!)

4. زه هاي روده طبيعي (Natural Gut) :من با اين زه ها بازي نكردم اما شنيدم كه فوق العاده هستن. قيمتشون هم سرسام آوره درضمن خيلي زود هم tension رو از دست ميدن. در آب و هواي خشك هم زود خراب ميشن. اگه از اين زه ها خريديد حتما واكس مخصوصشون (Thermo gut) رو هم بخريد. بعد از هر بازي هم زه تون رو با پارچه خشك تميز كنيد. نگذاريد آب روي زه تون بريزه چون زه تون باد ميكنه و پاره ميشه. بازيكن هاي زيادي از اين جور زه ها استفاده ميكنن مثل اندي راديك يا خواهر هاي ويليامز. فدرر هم از اين زه استفاده ميكنه كه البته براي اين كه ديرتر در حين بازي قوام و tension زه راكتش از دست بره ؛ تركيبي با يك زه پلي استر ميبنددش.

koury
09-08-2010, 07:59 PM
دوست عزیز این لاکسیلون آلوپاور رو شما چند میخری؟؟

Farhad
09-08-2010, 08:30 PM
Babolat Duralast : سلام زه منم همینه هم قیمتش خوبه هم کنترلش ماندگاریشم یه 1 سالی برات کار میکنه البته با روزی 1 یا 2 ساعت نه بیشتر

DArk
09-08-2010, 08:45 PM
توی قسمت داخل راکت زه هایی که باهاش از همه بیشتر همخوانی داره نوشته(البته من تا الان فقط بابولات داشتم راکتهای دیگه رو دقت نکردم)...

amir23
09-09-2010, 07:44 AM
دوست عزیز این لاکسیلون آلوپاور رو شما چند میخری؟؟

امتياز توزيع زه هاي بيگ بنگر ( luxilon) اون جوري كه خودش تو وب سايت رسميش نوشته، داده شده به ويلسون. من از نيك اسپرت مشهد ميخرم كه با انداختنش ميشه:

Alupower Rough: ميشه 21000
Alupower Original : درمياد 18000 تومن

البته اخيرا شنيدم كه 4-3 هزار تومن به اين قيمت ها اضافه شده. به هر حال قيمتشون مناسبه.

kiavash
09-09-2010, 09:10 AM
امتياز توزيع زه هاي بيگ بنگر ( luxilon) اون جوري كه خودش تو وب سايت رسميش نوشته، داده شده به ويلسون. من از نيك اسپرت مشهد ميخرم كه با انداختنش ميشه:

Alupower Rough: ميشه 21000
Alupower Original : درمياد 18000 تومن

البته اخيرا شنيدم كه 4-3 هزار تومن به اين قيمت ها اضافه شده. به هر حال قيمتشون مناسبه.

من شنیدم Alu power زود پاره میشه و tension شو زود از دست میده , آره؟؟ الان چند ماهه داریش؟؟

در مورد گریپ من از Head Xtremesoft استفاده میکنم ... babolat symbio هم خوبه ولی زود خراب میشه

amir23
09-09-2010, 09:57 AM
من اولش هم گفتم كه زه ها رو از رو جنسشون طبقه بندي ميكنم نه ز روي برندشون. كلا زه هاي پلي استر ديرتر از زه هاي مولتي فبلامان و زه هاي روده tension از دست ميدن. قطعا در بين انواع زه هاي پلي استر ميشه زه هايي پيدا كرد كه از luxilon بهتر باشه.

اگه كسي ميتونه لطفا يك مقايسه اي بين انواع زه هاي پلي استر بكنه، شايد من هم زه ام رو عوض كردم!

KiAnOuSH
09-09-2010, 11:17 AM
برادر تجهیزات تکنیفایبر رو از کجا میگیری؟؟ یه زمانی تو پاسداران نمایندگیش بود نمیدونم هنوزم هست یا نه ولی بند و بساطش سخت گیر میاد!! من عاشق راکت های تکنیفایبر هستم ولی سخت میشه نوش رو گیر آورد :182:

عزیز،والا من مربیم یه مدتی‌ سپنسرش TEcnifiber بود، و چند سری راکت Tecnifiber Tflashداشت،خدا وکیلی خیلی‌ راکت خفنی بود:379:،من خودم باهاش میزدم،اشاره می‌کردم توپ چنان شات میشد و اسپین می‌گرفت که امکان نداشت بتونی‌ جواب سپینشو بدی:655:،اگه مایل بودی یا چیزی خواستی‌ حتما بهم بگو:443: یا اگه دوس داشتی باهام تماس بگیر (۰۹۳۵۴۵۵۱۰۶۱ کیانوش) خوشحال میشم اگه بتونم کاری برات انجام بدم .

MEHDI F
09-09-2010, 12:41 PM
دوستان اگه اطلاعاتی از یه زه که قدرت و سرعت رو باهم داشه باشه بدین ممنون میشم....

DArk
09-09-2010, 01:27 PM
دوستان اگه اطلاعاتی از یه زه که قدرت و سرعت رو باهم داشه باشه بدین ممنون میشم....
یا سلام...
من Babolat:Revenge رو پیشنهاد میکنم واقعا قدرت و سرعتش عالیه جون میده یرای راکتهایی که هدشون زیر 100 هستش،ماندگاریشم خوبه ولی کنترلش متوسطه(به صورت بازم هستش،قیمتشم مناسبه،رنگشم قرمز)
http://racquetdepot.com/images/medium/babolat_revenge_set.jpg

majhool70s
11-28-2010, 11:41 PM
درود به همه دوستان عزیز

میخواستم از اطلاعات دوستان درباره انواع الگوهای زح راکت و تفاوت اونا کمک بخوام

ممنون میشممم:866:

Behnam RF
12-24-2010, 07:58 PM
من اطلاعات کمی درباره الگوی زه میدونم اگه دوستان جواب ایشون رو بدن همه استفاده میکنیم

koury
12-25-2010, 01:20 PM
سلام

دوست عزیز منظور شما از الگوی زه همون لوگوئی هست که روی زه نقاشی میشه یا همون Pattern بستن زه؟؟

:379:

alie
12-25-2010, 03:22 PM
اگه میشه با یه عکس توضیح بدید که ما هم اطلاعاتی در این زمینه بدست بیاریم

Ahoura
12-25-2010, 10:58 PM
دوستان چرا كسي جواب اين دوستمونو نميده. ممد رضا ممد فريد كوروش مهرداد افشين كسي نيست جواب بده?

msh13792
12-26-2010, 12:11 AM
دوستان چرا كسي جواب اين دوستمونو نميده. ممد رضا ممد فريد كوروش مهرداد افشين كسي نيست جواب بده?

منظورت از مهرداد من که نیستم؟
من فقط تنیس میبینم
محمد و کوروش و سعید خیلی خوب این چیزا رو میدونند 100درصد اگه بتونند کمکی کنند در اسرع وقت جواب دوستمون را خواهند داد نگران نباشین

koury
12-26-2010, 01:10 PM
من منتظر جواب دوستمونم که اگه منظورش String Patternـه هم یکی دو تا مطلب خوب بزارم هم اینکه ببینم سوالش چیه؟؟ پترن کلا دو نوع باز Open و بسته Dense داره، در نوع باز معمولا فاصله ی زه ها باز تر و در بسته معمولا فاصله ها کمتر و در نتیجه شدت بستن زه بیشتر میشه.

هر چی String Pattern شما Open تر باشه مسلما ضربتون شتابش کمتر میشه و توپ راحت تر روی زه میخوابه و در نتیجه بیشتر Spin ایجاد می کنه. پس هر چی پترنتون باز تر باشه اسپین بیشتری به توپ داده میشه ولی من تو سایت TWH خوندم که این نوع Stringing Pattern ضربه ی بیشتری به زه میزنه و در نتیجه عمر و دوام زه کمتر از Dense String Pattern هست.

طبق مطلب این سایت بازیکنانی که Groundstroke هاشون Flat تره، Spin کمتری استفاده می کنن و دنبال کنترل بهتری برای ضربه هستن از نوع پترن Dense یا بسته استفاده می کنن که جدا از کنترل دوام و طول عمر زهشون هم بالاتر میره و دلیلش هم فضای کمتر برای حرکت زه و در نتیجه سائیدگی کمتر هست.

اگه باز هم سوالی بود یا اصلا سوالتون در مورد تعداد گره و سوراخ های راکت (مثلا 16*18 و ... ) بود من سعی می کنم مطالب بیشتری رو برای دوستان پیدا کنم.

موفق باشید

Mohammad
12-26-2010, 02:38 PM
هر چی String Pattern شما Open تر باشه مسلما ضربتون شتابش کمتر میشه و توپ راحت تر روی زه میخوابه و در نتیجه بیشتر Spin ایجاد می کنه. پس هر چی پترنتون باز تر باشه اسپین بیشتری به توپ داده میشه ولی من تو سایت TWH خوندم که این نوع Stringing Pattern ضربه ی بیشتری به زه میزنه و در نتیجه عمر و دوام زه کمتر از Dense String Pattern هست.

کوروش هر چه بازتر باشه شتاب بیشتر نمیشه؟:379:

koury
12-26-2010, 03:09 PM
ممد من این رو عملی تجربه کردم، هر چی Tension بالاتر بره شتاب بیشتر میشه، وقتی هم که پترن رو بسته تر میگیری شدت زه بالاتر میره و بنظرم شتابش هم بیشتر میشه ولی وقتی بازتر باشه زه ها Loose ترن و بنظرم شتاب هم کمتره... باز این نظر منه و جائی ندیدم بتونم ثابتش کنم، شاید نظر من در این مورد اشتباه باشه :379:

Mohammad
12-26-2010, 03:36 PM
من دقیقا برعکسشو تجربه کردم :434:

koury
12-26-2010, 03:39 PM
من دقیقا برعکسشو تجربه کردم :434:

فکر کنم اینجا تفاوت زه و فریم راکت هم دخیل باشه :350: البته BackSwing و Follow Through هم در شتاب و کنترل ضربه بی تاثیر نیستن و همه چیز استرینگ پترن نیست :shame:

Behnam RF
12-26-2010, 04:01 PM
تجربه من : هر چه Tension کمتر شتاب هم کمتر:379:

Mohammad
12-26-2010, 06:30 PM
منظورتون از شتاب دقیقا چیه؟

koury
12-26-2010, 06:53 PM
منظورتون از شتاب دقیقا چیه؟

اگه از من داری سوال می کنی که سرعت حرکت توپ بعد از زدن ضربه از نظر من شتابه، شتاب کلا تعریف مشخصی داره... اینجا هم گفتم تجربه ی شخصی من با Tension و String Pattern راکت من اینطوریه که هر چی Tension بیشتر باشه ضربه شتابش بالاتر میره!! کلا بنظرم تنیسور های حرفه ای هم برای همینه که هر چند گیم یه راکت Re-strung شده ی دیگه استفاده می کنن چون زه هر چی بیشتر Tension شده باشه بعد از زدن ضربات با اون قدرت زهش Loose تر میشه و بنظرم شتاب ضربه هم کمتر میشه... حالا این نظر و تجربه ی شخصیمه و ممکنه برداشت من طور دیگه ای باشه!؟ :350:

Mohammad
12-26-2010, 09:08 PM
خب اینی که تو میگی یه جورایی همون Power دیگه. نه؟
هر چی سیم تنشنش کمتر باشه و پترنش بازتر باشه، حالت فنریتش بیشتر میشه و توپ بیشتر میره، تا اونجا که من میدونم.

majhool70s
01-18-2011, 09:48 AM
manzuram ine...

masalan raftam zehamo avaz konam goftesh ke az 51 shuru mishe ta 57...khastam farghe inaro to amalkard bedonam sorry az babate dir javab dadan:shame::shame::shame::866:

payam
03-02-2011, 09:45 PM
خدمتتون عرض کنم هر چه شما تنشن رو پایین تر بیارین مثلا از 60 به 58 تغییر بدین چون زه آزادتر میشه و حالت فنری پیدا میکنه مسلما پرتاب یا همون قدرت(پاور) بیشتر میشه و کنترل سختتر اما در مرد شتاب فرق میکنه منظوره شما چه شتابیه (شتاب زمان برخورد ,حین ضربه,بعد از ضربه )چطور بگم مثلا همین فرمول ساده f=ma pas a=f/m در این فرمول هر چی نیرو (اف) بیشتر باشه شتاب (آی) بیشتر میشه و هر جرم بیشتر ,شتاب کمتر این شتاب برای مثلا زمانیه که توپ رو نگه می داری و ضربه میزنی (البته این اصلا کامل نیست چون اگه بخوای ریز بشیم باید فرمول ضربه,مقدار اصطکاک وکشش زه... رو حساب کرد ولی ما داریم خیلی ساده بحث می کنیم و میخایم نتیجه ساده اما علمی بگیریم ) و یا v2=2ax pas a=v/2x که نشون میده سرعت و شتاب هم رابطه مستقیم دارن یا حتی f=1/2kx2,f=ma پس a=KX2/2M که نشون میده اگه کشش(یا ثابت فنر) بیشتر بشه شتاب بیشتر میشه در نتیجه هر چی تنشن رو پایین بیارین(یا حرکت زه رو بیشتر کنید) با نیروی کمتر پرتاب بیشتر داریم راستی از این فرمول V=X/T می تونید تا حدودی سرعت ضرباتتون رو بدست بیارین(کاری که نشون دهنده سرعت در زمان سرویس نشون میده) در اینجا (وی) سرعت, (ایکس) مسافت و (تی) زمانه (البته کاره سختی ولی امتحانش جالبه) از طرفی اگه دقت کنید یا تو گوگل سرچ کنید (تنشن نادال یا فدرر) ملاحظه می فرمایید که تنشن اونا اگه درست گفته باشم 52 یا 54 هست حتی شنیدم بعضی بازیکنان تنشن پایینتر می بندن(درست یا غلط گردن راوی) چون اونها حرفه ای هستن و وحشتناک رو توپ و راکت تسلط دارن مثل همون کلیپ اندی مورای که حتی یورواسپرت هم پخش کرد (اگه بعضی دوستان ندیدن تو گوگل andy murray tennis street magic سرچ کنند) اما برای کسانی که تازه تنیس رو شروع می کنن بستگی به نوع بازی و کنترل میگن 62,64 یا 62,62 و.... زه بکشن البته کشش عمودی و افقی فرق می کنه مثلا راکت های من یکی بابولات زد تور,هد پرستیز و ویلسون کی فکتوره که واسه دوستان و عزیزانم که تازه میخوان تنیس رو شروع کنن 60.62 و 62.62 هست و دو راکت دیگه این حقیر یعنی بابولات ارو پرو و ائرو پرو جی تی 54.56 هست که اکثر دوستانم که سابقه چندین سال بازی دارن و اساتید بنده هستن حتی نمی تونن در چند ضربه اول توپ رو تو زمین نگه دارن(بدلیله پرتابه زیاد) با توجه به فرمول های موجود که حتی میشه دقیقتر هم حساب کرد ولی ما در اینجا احتیاج به این کار نداریم, براحتی می تونیم نتیجه بگیرم که تنشن ,سرعت,شتاب همانطور که در بالا ذکر شد چه رابطه ای با هم دارن.
(وی=سرعت, ایکس=مسافت ,تی=زمان ,اف=نیرو , آی=شتاب ,V2=سرعت به توان دو, X/T=مسافت تقسیم بر زمان,) (ضمنا اگه جایی اشتباه نوشتاری یا علمی داشتم عذر خواهی میکنم و لطف فرموده به بزرگی خودتون عفو بفرمائید چون سعی کردم خیلی ساده و خلاصه بنویسم تا حتی اگه عزیزانی در رشته فنی تحصیل نفرمودن خارج از حوصلشون نباشه)

livnhn
03-29-2011, 05:36 PM
اگه منظور کشیدن طرح روی زه راکت هست تا کمک تون کنم ؟

pedram1
02-11-2012, 05:46 PM
به نظرم بد نیست که یه کم این تاپیک حرفه ای تر شه مثلا میزان کشش زه (tension) نیز صحبت بشوددا و در ضمن توصیه میکنم تعداد ساعتهایی که بازی کردین با زه را بنویسید نه ماههاشو یکی تو یه ماه شاید قد 7 ماه یکی دیگه بازی یکنه .
راکت Wilson hammer 7.6 با زه نایلون که معمولا شاگردام اگه راکت نداشته باشن بهشون میدم باهاش بازی کنن حالا زه های نایلونی از همه ارزون تر head است که با قیمت 120000 تومان میتونی بکشینش و معمولا هم زیاد میمونه(اگه مبتدی باشین تا 50 -60 ساعتم شاید بتونی البته اگه نپوسه) و دیر پاره میشه اگه میخواهین قدرتی تر ضربه بزنید توصیه میشود 56-56 بکشین اگه میخواهین پیچ دار ضربه بزنین 52-52 البته این برای اکثر راکتهای ویلسون صادقه البته بدون در نظر گرفتن فاکتور وزن گفتم.
در آینده اطلاعات در مورد زه راکتهای دیگه هم خواهم گفت

ali novak
02-12-2012, 03:53 PM
سلام من راکتم aero pro drive هستش babolat . زهم عالیه 5 6 ماهه که دارم باهاش میزنم هیچ مشکلی هم ندارم .

از نظر اسپین عالیه و از نظر قدرت و سرعت هم عالیه .:Happy::babi:

koury
02-12-2012, 07:17 PM
خب بگید زهتون چیه دوست عزیز؟ نمیدونم اگه Poly باشه چطور ممکنه با 5-6 ماه کار کردن مشکلی براش پیش نیاد؟؟

Paymaan
02-12-2012, 07:36 PM
شاید ایشون اسپین زیادی به توپ نمیدن و فشار هم روی توپ نمیذارن.

DArk
02-13-2012, 10:43 PM
خب بگید زهتون چیه دوست عزیز؟ نمیدونم اگه Poly باشه چطور ممکنه با 5-6 ماه کار کردن مشکلی براش پیش نیاد؟؟
کوروش جان زه رسمی پرو درایو Pro Hurricane tour ه، راست میگه خیلی زه خداییه من بار اول 7 ماه ازش استفاده کردم هیچیش نشد.(البته فرانسویش اینجوریه،چینی هاش خوراک 1 ماهه)...

pedram1
02-14-2012, 08:30 PM
سلام
راکت Wilson six one 95 این راکت جزو راکتهای سنگینه( 332 گرم )زه های زیادی رو روش امتحان کردم چون راکت سنگینه بهتره که زهو یکم شلتر بکشین تا کنترل ضربات بره بالاتر مثلا 52-52 به نظر خوب میاد،یکی از زه هایی که روش استفاده کردم زه Luxilon Big Banger ALU Power Rough 16L gauge بوده است که قیمتش حدودا 30000 تومان میشه کارایی این زه که توی قدرت خوبه و معمولا زه راکت هم خیلی دیر شل میشه
البته من نمیدونم ولی واسه یکی از دوستام که تازه شروع کرده بود حدود 50 ساعتی باهاش زد ،ولی کسایی که خوب حرفه ای ترن تا 10-15 ساعت بزنن پاره میشه و تا مدت طولانی هم شل نمیشه

Farid
02-15-2012, 10:41 AM
با سلام
اکثر حرفه ای ها از ترکیبی از Synthetic در Main و Natural Gut در Cross استفاده می کنند.
ضمنا اینجا ایرانه که بیشتر صحبت از با دوام بودم زه میشه تا کیفیت ان در بازی

30ger
02-29-2012, 01:29 PM
یکی از بچه ها که با کشیدن زه آشنایی داره میتونه توضیح بده که تنشن زه عمودی و افقی به چه صورت باید باشه؟ مثلا اگه قراره 58-56 بسته بشه باید عمودی 58 باشه و افقی 56 یا نه با بر عکس این که گفتم بسته بشه؟؟؟
یه سوال دیگه زه زولو که از زه های قدیمی به حساب میاد جزو کدوم دسته از زه ها به حساب میاد؟
در مورد زه های کریشبام هم اگه کسی اطلاع داره توضیح بده, چون چند وقتی میشه سر و صدای زیادی کرده و من شنیدم بازیکنای حرفه ای ایران با این زه بازی میکنن, تنوع بسیار زیادی هم داره

SolidSpin
03-04-2012, 01:04 PM
یکی از بچه ها که با کشیدن زه آشنایی داره میتونه توضیح بده که تنشن زه عمودی و افقی به چه صورت باید باشه؟ مثلا اگه قراره 58-56 بسته بشه باید عمودی 58 باشه و افقی 56 یا نه با بر عکس این که گفتم بسته بشه؟؟؟
یه سوال دیگه زه زولو که از زه های قدیمی به حساب میاد جزو کدوم دسته از زه ها به حساب میاد؟
در مورد زه های کریشبام هم اگه کسی اطلاع داره توضیح بده, چون چند وقتی میشه سر و صدای زیادی کرده و من شنیدم بازیکنای حرفه ای ایران با این زه بازی میکنن, تنوع بسیار زیادی هم داره

معمولا درجهت طولی با کشش بالاتری میبندن. چون در جهت عرضی، طول زه کم تر هست، کشش رو کم تر می کنن تا صفحه راکت (زه ها) نرم تر باشه و آزادی تغییر شکل بیشتری داشته باشه (ball pocketing) در ضمن زه ها در جهت طولی موقع ضربه زدن فورهند و بک هند با توپ درگیر میشن (ball biting) و بالاتر بودن کشش اونها به افزایش اسپین و کنترل کمک میکنه.

Paymaan
03-29-2012, 06:11 PM
من دیروز زه Alu Power Fluoro رو روی راکتم کشیدم ( BLX Six.One Team) . تنشنش هم 54-56. چون من دستم ضعیفه میگم تنشنش رو پایین بکشن که همه توپام تو سرویس باکس نره :434: . ولی باز با این اوصاف زه کنترلی ایه.
قبل ازین هم دوبار ترکیب Alu Power Rough و Natural Gut رو کشیدم که به نظرم عالی بود ولی حیف همونطوری که فرید جان اعلام کردن دوام زیادی نداره و به صرفه نیست با توجه به اینکه Alu Power Rough زه گرونیه.

kamal
06-22-2012, 06:46 PM
من راکتم babolat aero pro drive زهمم babolat pro hurricane tour بستم حدود 2 سال که این زهو می بندم ، زه خیلی خوبیه . اما احتیاج به یه تنوع دارم و می خوام زه
babolat pro hurricane tour+xcel ببندم که پیشنهاد خود این مدل راکته . اینم بگم ضرباتم معمولا اسپین کم و قدرتی تره . حالا نظر دوستان در باره این تغییر چیه ؟ واینکه tension 60 خوبه ببندم؟؟ لطفا کسانی که با این 2 مدل زه بازی کردن یا این مدل زه و می شناسن راهنمائی کنن .

nanook
06-23-2012, 07:09 PM
کسی میدونه الان بازیکنهای تیم ملی کشورمون تنشن زه هاشونو چند میکشن؟:379:

SolidSpin
06-24-2012, 08:31 AM
سلام من یک بار زه هیبرید xcel+hurricane رو استفاده کردم. با کشش 54/52 که خیلی از لحاظ راحتی دست موقع ضربه زدن و همچنین feel عالیه. اسپین خوبی هم میشه باهش داد اگرhurricaneرو در جهت main بکشین. فقط اشکالش گرون بودن و عمر خیلی کوتاه این زه هیبرید هست. Xcel خیلی نرمه و الیاف رشته ای multi filament داره. Hurricane خیلی زود باعث سایش و پاره شدن xcel میشه. به غیر از این مشکلی نداره. بیشتر از 2-3 ماه عمر نمی کنه بعد پاره میشه. فکر کنم باید مراقب باشین xcel آب نخوره چون در این صورت زودتر پاره میشه.

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk 2

amir23
06-24-2012, 09:56 AM
دوست عزيز براي زه هاي اين جوري يك ترموگات خود بابولات توليد كرده كه بايد بعد از بازي زه رو با دستمال خشك تميز كني و ترموگات رو روي زه بمالي تا عمرش زيادتر بشه. يك لايه مومي شكل درست ميشه. البته ترموگات براي زه هاي روده(گات) استفاده ميشن اما براي اين تيپ زه هاي گرون هم كه مولتي فيلامان هستند استفاده ميشن

i.emad1990
06-25-2012, 09:51 PM
بخشید کسی میدونه اولین تورنومنت تنیس اسمش چی بوده و کجا برگذار شده؟

Hand miracle
07-03-2012, 03:37 PM
دوستان سلام واحترام
اگر راجع به زه قرار باشه صحبت كنيم من هم نظرات واطلاعات خودم را اينجا در اختيارتون قرار ميدم اول نظرم :خلاف اين كه دوستان در قسمت راكت گفتن راكت خيلي مهم است و زه مهم نيست ،نظر من اگر راكت ٦٠ ٪ زه هم ٤٠٪ هست يك زه ميتونه خودش به هراه تنشنش كلي پاور و اسپين وكنترل اعلام شده راكت را تغيير بده براي همين بازيكنان حرفه اي به زه و تنشنش خيلي اهميت ميدن ولي در ايران متاسفانه خيلي دوستان به اين امر بي توجه هستن ، در ضمن زه هم مثل راكت كمي شخصي هست به سبك بازي و قدرت شخص و نو راكت بستگي دارد بعضي زه ها هستن كه با بازي شما شايد بهترين زه باشد براي من شايد نه به اميد روزي كه تنيسور هاي جوان ما براي انتخاب زه هم به اندازه راكت دقت به خرج بدن نه اينكه زه را بر حسب رنگ انتخاب كنن

Hand miracle
07-03-2012, 03:39 PM
سلام و احترام
اما اطلاعات : يكي از دوستان زحمت كشيده زه ها رو به ٤ دسته تقسيم كرده و توضيح داده حالا من اينجا راجع به زه هاي پلي استر صحبت ميكنم و بعداً اگر دوستان پرسشي راجع به ديگر زه ها داشتن راجع به آنها هم توضيح ميدم ,زه ها برحسب ضخامت قدرت و پاورهاي متفاوتي ميدن براي مثال زدن از زه هايي كه بيشتر در ايران استفاده ميشود بكار ميبرم زه Babolat Blast RPM در ضخامت هاي١٢٠ (١٨) ، ١٢٥(١٧) ،١٣٠(١٦) ١٣٥(١٥) هست زهاي ١٢٥و ١٢٠ در اين مدل پاور ها برابر ولي اسپين ١٢٥ بيشتر است ولي ١٣٠ هم پاور بيشتر هم اسپين بيشتر از دو تاي قبلي دارد در Babolat Pro Hurricane tour ١٢٥ و ١٣٠ اسپين ها برابر ولي پاور ١٣٠ بيشتر است اما در برندهاي ديگه متفاوت است مثلاً در زه Topspin كه بازيكنان حرفه اي ما هم كما بيش استفاده ميكنن براي مثال Topspin Cyber Flash ١٢٠ با ١٣٠ در ١٣٠ اسپين خوب داريد ولي پاور كمتر ولي در ١٢٠ اسپين بالا به همراه پاور بالا در اينجا خيلي نميشه توضيح داد در همين حد بسنده مي كنم ولي هر سوالي راجع به هر مارك زه موجود، داشتيد را بپرسيد بدونم جواب ميدم

Hand miracle
07-03-2012, 04:10 PM

يكي از دوستان راجع به زه kirschbaum پرسيده بودkirschbaum زه ساخت آلمان هست در شهر witten اين زه قالباً زه هاي پر پاوري هستن همراه با اسپين هاي نسبتاً خوب كه مدل هاي زيادي دارد اگر مدل خاصي از اين زه مد نظر داريد اسمش رو بنويسيد تا كاملاً اطلاعات اون مدل را عرض كنم

SHIR FarHad
07-03-2012, 08:14 PM
دروود خدمت دوست گرامیHand miracle

من چند وقتی هست زه پاره کردم -تازگی ها میزان پاره کردن زهم بالارفته هر دو ماهی یه بابولات اکسل هوریکن(اگه اشتباه نکنم مدلشو)-
رفتم دوباره برام مربیم بکشه گفته 40 هزار تومن:3t1: -در صورتی که تا پارسال 25 تومن بوده-
شما به نظرت چه زهی بکشم هم قیمتش مناسب باشه و هم دوامش بقیه مواردش اصلا برام مهم نیست تنها مشخصه ای که برام مهمه دوام زه هست
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

Hand miracle
07-03-2012, 08:41 PM
دروود خدمت دوست گرامیHand miracle

من چند وقتی هست زه پاره کردم -تازگی ها میزان پاره کردن زهم بالارفته هر دو ماهی یه بابولات اکسل هوریکن(اگه اشتباه نکنم مدلشو)-
رفتم دوباره برام مربیم بکشه گفته 40 هزار تومن:3t1: -در صورتی که تا پارسال 25 تومن بوده-
شما به نظرت چه زهی بکشم هم قیمتش مناسب باشه و هم دوامش بقیه مواردش اصلا برام مهم نیست تنها مشخصه ای که برام مهمه دوام زه هست
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

سلام و احترام
دوست عزيز اگر اين دو مورد كه اشاره فرموديد مهم هستن از زه هاي نايلون استفاده كنيد چون هم مقاوم هستن هم ارزان ولي اگر سطح بازي تون بالا هست و حتماً از زه پلي استر براي كنترل و اسپين بيشتر نياز داريد كه استفاده كنيد بگيد تا راهنمايي كنم
اما يك سوال اگر زه ايي كه نام برديد منظورتون زه Hybrid هست يعني زه ايي متشكل از زه pro hurricane همراه با زه Xcel اين زه براي بازيكنان كمي حرفه اي تر هست پس نشون مي ده سطح بازي شما بالاست پس بيشتر من را آگاه كنيد تا بتونم راهنمايي درست انجام بدم خدمتتان در ضمن تنشن زه Hybrid رو كه مي كشيد برام بنويسيد

SHIR FarHad
07-03-2012, 08:55 PM
ممنون بابت توجهتون
راسیاتش مدل دقیقشو شک دارم به شما درست گفته باشم اما یه سری اطلاعات میتونم به شما بدم شاید بتونید راهنماییم کنید
مدل زهم به احتمال زیاد هرویکن بابولاته حالا اکسله یا نه نمیدونم
در ضمن زه من یک تیکه است و از دو مدل زه استفاده نمیشده
زه قبلی که داشتم و مدل همین زه فعلیم بود که پاره شد حدود یک سالی باهاش میزدم که پاره شد اما این زه اخری که پاره کردم بیش از دو ماه دوام نیاورد(به علت بیشتر توپ زدن و محکم تر بودن ضربات)
قیمت زهه من هم 30 تومن بوده که حالا 40 تومن شده
حالا یه زه با قیمت مناسب و دوام بسیار خوب میخوام که تا حدی کنترلش بد نباشه-در ضمن بازی هم به نسبت واقعا خوبه-

Hand miracle
07-03-2012, 10:17 PM
مجدد سلام واحترام
خوب يك توضيح كوتاه ميدم اول
زه بابولات يك مدل Pro Hurricane Tour هست كه زرد رنگ يا طلايي رنگ هست كه داوم نسبتاً كمي دارد ولي زه ديگري هست
Pro Hurrican كه سفيد يا كرم رنگ هست كه از زه هاي پر دوام بابولات هست اگر شما با زه اول بازي مي كنيد از دومي استفاده كنيد ولي دومي پاور كمي دارد اما اگر از دومي استفاده ميكنيد و باز زود پاره ميشه و قصد تعويض مدل زه داريد بابولات نگريد زه Luxilon Big Banger Orginal كه البته ١٥ ل هست زه بادوامي هست همراه با كنترل عالي فقط دقت كنيد عرض كردم orginal نه اشتباه زه Luxilon Big Banger Alu power به شما ندن زه بسيار خوبي هست اما دوامش نسبتاً كم هست
اگر شهري كه هستيد زه Kirschbaum هم پيدا كرديد مدل Pro Line No II حتماً با ضخامت ١٣٠ بسيار زه عالي هست اسپين عالي همراه با پاوري خوب ولي تحت كنترل
زه Head PWR Fusion16 هست با دوام هست ولي زه پاور داري هست پيشنهاد نميدم چون كنترلي نيست

البته ببخشيد كه اين جوري دارم زه معرفي ميكنم مي دونم اين كار اصولي نيست چون من بايد بازي شما رو ببينم بر حسب بازي و نو راكت شما و حتي ميزان تنشن شما نظر بدم ولي سوال شما چون خيلي كلي بود من هم سعي كردم جوابي بدم كه مفيد باشه
البته زه هاي نايلون مقاوم تر هستن و ارزان ولي به شما كه سطح بالا هستين لذت بازي خيلي نميدن
ولي در ظاهر شهر شما زه گران هست چون اين قيمتي كه شما گفتيد مال زه Hybrid هست نه زه پلي استر تكي زه بابولات از ١٨٠٠٠ هست تا ٣٠٠٠٠ كه گران ترين هست كه زه اي كه شما نام برديد از گران ترين ها نيست

اما نكته ايي راجع به زه : زه بايد به شما اول لذت بازي عالي كنترل دلخواه كه توپ را كاملاً در كل زمين با تصميم شما در همان نقطه بخواباند و اسپين خوب و پاور ي مطابق با پاور دست شما به شما بدهد در اين صورت بازي انقدر به شما لذت ميدهد كه پاره شدن زه براي شما همراه با هزينش ديگه مهم نيست به نظرم شما هنوز زه مطابق با بازي و راكت تان را پيدا نكرديد من خودم ميانگين هر٢٠ساعت الا ٢٥ ساعت بازي زه پاره ميكنم
به اميد اينكه تونسته باشم كمك كوچكي به شما كرده باشم بازم سوالي بود در خدمتم و اگر دوست داشتيد نتيجه استفاده از زه جديد را به من هم اعلام كنيد

Hand miracle
07-03-2012, 10:39 PM
اما نكته ايي را فراموش كردم اگر تصميم گرفتيد از زه هاي نايلون استفاده كنيد مارك زه خيلي مهم نيست چون تقريباً زه هاي نايلون از ساختاري شبيه استفاده ميشود البته اين موضوع كاملاً در همه زه ها صدق نمي كند استثناء هايي هم داريم ولي در ايران زه نايلون ها با هم خيلي فرقي ندارد پس هر ماركي بود مهم نيست

SHIR FarHad
07-04-2012, 02:01 AM
با تشکر از پاسخ بسیار جامع و کامل شما

چند سوال؟
اینجا که نوشته بودید :زه Luxilon Big Banger Orginal كه البته ١٥ ل هست
اونجا رو که پررنگ کردم منظورتون رو نفهمیدم 15 ل چیه؟

قیمت زه Kirschbaum مدل Pro Line No II با ضخامت ١٣٠ و زه Head PWR Fusion16 وزه Luxilon Big Banger Orgina و زه های نایلونی چه قیمتی دارن؟

\تكي زه بابولات از ١٨٠٠٠ هست تا ٣٠٠٠٠ كه گران ترين هست كه زه اي كه شما نام برديد از گران ترين ها نيست \
این 18 - 30 تومن که فرمودین قیمت فروشه یا خرید؟
این تکی اینجا یعنی چی؟
من گفتم زهم رو 40 تومن قیمت دادن پس چه جوریه که از گرانترین مدل هوریکن هم گرونتره
در ضمن ایا زه هیبرید جزوه زه های با دوام محسوب میشه ؟
و در اخر منظور از تنشن چیست؟
راستی تا یادم نرفته مدل راکتم head instict هست همون که دسته شاراپوا و بردیچه
با نهایت سپاس :583::866:

Hand miracle
07-04-2012, 04:04 PM
با تشکر از پاسخ بسیار جامع و کامل شما

چند سوال؟
اینجا که نوشته بودید :زه Luxilon Big Banger Orginal كه البته ١٥ ل هست
اونجا رو که پررنگ کردم منظورتون رو نفهمیدم 15 ل چیه؟

قیمت زه Kirschbaum مدل Pro Line No II با ضخامت ١٣٠ و زه Head PWR Fusion16 وزه Luxilon Big Banger Orgina و زه های نایلونی چه قیمتی دارن؟

\تكي زه بابولات از ١٨٠٠٠ هست تا ٣٠٠٠٠ كه گران ترين هست كه زه اي كه شما نام برديد از گران ترين ها نيست \
این 18 - 30 تومن که فرمودین قیمت فروشه یا خرید؟
این تکی اینجا یعنی چی؟
من گفتم زهم رو 40 تومن قیمت دادن پس چه جوریه که از گرانترین مدل هوریکن هم گرونتره
در ضمن ایا زه هیبرید جزوه زه های با دوام محسوب میشه ؟
و در اخر منظور از تنشن چیست؟
راستی تا یادم نرفته مدل راکتم head instict هست همون که دسته شاراپوا و بردیچه
با نهایت سپاس :583::866:

سلام
سوال ها تون زياده و جواب هاش يك كتاب ميخواد ولي خيلي سعي ميكنم خلاصه ولي مفيد بگم
١- اينها اعداد سنجش زخامت هستن در دومين پست ام اگر دقت ميكردين متوجه مي شديد ولي اينجا كنار ١٥ اگر ل ميبينيد اين ل به معني اين هست كه يعني از ١٥ نازك تر هست ولي از ١٦ ضخيم تر هست
15
1.40 mm
15L
1.35 mm
16
1.30 mm
16L
1.27 mm
17
1.25 mm
17L
1.20 mm
18
1.10 mm
البته تو برند هاي مختلف تا ٣ mm با هم متفاوت هست البته توضيح خيلي بيش از اين هست اين خيلي كلي بود اميد وارم دوستان حرفه اي من به من خرده نگيرن چون تو اين پست جاي توضيح نيست فقط در حد جواب هست اگر دوستان خواستن ميتونم توضيح كامل تر را توي يك پست كامل بنويسم
٢و٣ - من قيمت زه ها رو دقيق ندارم چون زه خودم را رولي (كلي ) ميگيرم اما چون زه خودم را جايي ميبندم كه زه هاي بابولات ميفروشه از زه هاي بابولات خبر دارم RPM Blast با هزينه بستن ٣٠٠٠٠ تومان و Pro Hurricane Tour ٢٥٠٠٠ تومان وزه Hybrid RPM Blast + Vs Team
٤٠٠٠٠ تومان كه اين زه جزء گرون ترين زه بابولات هست
اما براي قيمت زه هاي Luxilon به نيك اسپرت تهران تماس بگيريد نمايندش هست در ايران ترجيحاً شعبه باشگاه انقلاب
براي بقيه زه ها از جمله head , kirschbaum به فروشگاه آپت در باشگاه انقلاب تما س بگيريد
منظورم از زه تكي هم يعني يك نو زه نه زه Hybrid
٤- زه هاي Hybrid بستگي به اين كه چه زه هايي را با هم ادغام كنيد و كدوم را طولي و كدوم را عرضي بكشيد مقاومت شان فرق ميكند اگر از زه هاي طبيعي هم استفاده شود كه كمتر هم ميشود ول اگر بخوام كلي بگم بله مقاومت كمتري نسبت به زه تكي پلي استر دارند (بازم از دوستان حرفه اي عذر خواهي ميكنم بخاطر اين كه اگر مي خواستم دسته بندي كنم خيلي طولاني مي شد و تك تك مقاومت ها شون رو توضيح بدم اگر دوستان خواستن راجع به مقياس مقاومت توي پست جداگانه عرض ميكنم)
٥- اين سوال تنشن جزء ساده ترين چيز هايي كه يك تنيس باز آماتور هم بايد بداند
شما داخل راكت تان را نگاه كنيد اونجا تنشن مجاز راكت شما نوشته شده كه مال راكت شما ٤٨-٥٧ هست اگر بخوام خيلي مبتديانه بگم يعني اينكه ميزان كشش زه شما
بيشتر از ٥٧ نبايد باشد كه تنشن رو معمولاً بر حسب نو بازي خودشون انتخاب ميكنن كه هر چه تنشن پايين باشه پاور بيشتر هست و هر چه تنشن بالا باشه كنترل بيشتر هست كه البته راكت شما به شما اجازه تنشن كنترلي نميده و ٥٧ هنوز جزء پاوري ها محسوب ميشه و از ٥٨ به بالا نزديك به كنترلي مي شويم
البته راكت شما از نظر من راكت خوبي هست من با هاش بازي كردم

kamall
07-07-2012, 01:35 PM
سلام
در آخر من زه alu power big banger کشیدم . با تنشن 57-59 امیدوارم زه خوبی باشه .جون تا اونجائی فهمیدم جزو بهتریناست .

mr.sam
07-08-2012, 10:28 AM
دوستان من بازی بیشتر پاور هست به نظرتون چه زهی مناسبه منه>؟تا حالا head sonic pro , hurricane tour(babolat), luxilon original امتحان کردم ولی راضی نبودم ازشون زه هوریکین خوب بود ولی نه اونطور که مد نظره منه دوستان چه پیشنهادی دارن؟دوامه زه هم برام خیلی مهمه!

khabgard
07-08-2012, 11:27 AM
دوستان من بازی بیشتر پاور هست به نظرتون چه زهی مناسبه منه>؟تا حالا head sonic pro , hurricane tour(babolat), luxilon original امتحان کردم ولی راضی نبودم ازشون زه هوریکین خوب بود ولی نه اونطور که مد نظره منه دوستان چه پیشنهادی دارن؟دوامه زه هم برام خیلی مهمه!

RPM Blast بابولات خوبه ، من ازش راضیم ... ولی باید تنشن رو 10% از مقدار توصیه شده کمتر ببندید :)

mr.sam
07-08-2012, 10:00 PM
RPM Blast بابولات خوبه ، من ازش راضیم ... ولی باید تنشن رو 10% از مقدار توصیه شده کمتر ببندید :)

دوست عزیز اول اینکه ممنون از پاسختون دون اینکه می تونید بگید چرا باید کمتر ببندم؟من معمولا زه رو روی 55 lb میبندم یعنی باید کمتر از این هم ببندم>؟

amin-farahmand
07-08-2012, 10:48 PM
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان. راکت بنده head youtek prestige pro . تا الان از زه XP استفاده می کردم اما یه زه با کنترل و پاور بالاتر و همچنین دوام بالاتر می خوام. 4 روز یه بار زه من پاره میشه و در ضمن تنشن 55/55 می بندم و string pattern راکتم هم 16*19 می باشد و با تشکر

kamall
07-09-2012, 08:32 AM
یکی از دوستان پرسیده بود بازیکنان تیم ملی کدوم زه و می بندن . این دفعه که رفته بودم برای کشیدن زه چون جائی هست که دارای اسم و رسم ،وقتی گفتم می خوام زه Alu power بکشم گفت خوبه بازیکنای تیم ازین زه می کشن.

Hand miracle
07-09-2012, 07:22 PM
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان. راکت بنده head youtek prestige pro . تا الان از زه XP استفاده می کردم اما یه زه با کنترل و پاور بالاتر و همچنین دوام بالاتر می خوام. 4 روز یه بار زه من پاره میشه و در ضمن تنشن 55/55 می بندم و string pattern راکتم هم 16*19 می باشد و با تشکر

با سلام و احترام
لطف كنيد بفرماييد منظور از زه xp از چه شركت ساختي هست تا بتونم راجع به پاور و كنترل بيشتر راهنماي كنم آيا منظور
Luxilon Big Banger Xp
يا
Prince Beast Xp
هست البته منظور احتمال زياد از شركت Gamma كه نبوده چون بيشتر در ايران دو زه بالا استفاده مي شود
اما راكت شما اندازه هدش ٩٨ هست پس نبايد يك تنشن مشابه براي زه هاي طولي و عرضي بكشيد چون تقريباً بزرگ هست بايد فاصله اي به اندازه دو عدد بكشيد يعني اگر ٥٥ را ميخواهيد يا ٥٥/٥٣ يا ٥٧/٥٥ بكشيد براي راكت هاي هد كوچك تر فاصله يك عدد باشد بهتر هست
اما راجع به اينكه زه هر روز پاره ميكنيد اين نرمال نيست روزي چند ساعت بازي مي كنيد؟

Hand miracle
07-09-2012, 07:36 PM

سلام و احترام
شما از زه تان چه چيزي مي خوايين آيا چون سبك بازي تون پاوري هستين زه كنترلي مي خوايين تا بازي تحت كنترل بيشتر قرار بگيره يا مي خواهين تاپ اسپين باشد تا شما كمي كمتر پاورتون را صرف اسپين كنيد و زه به شما كمي تو اسپين كمك كند تا پاوري تر بازي كنيد يا زه پاور دار مي خواهين تا پاور بازيتون افزايش پيدا كنه؟ لطف كنيد هر سه مورد را انتخاب نكنيد ، اگر توضيحات تون رو كامل كنيد مي تونم اصولي تر كمك كنم چون شما فقط بازي تون رو گفتيد حالا بفرماييد از زه تون چي مي خواهين
درضمن اين زه هايي كه نام برديد را من مشخصات شون رو مي دونم شما چه تنشني مي كشيدن روي اينها تا كمي سبك بازيتون دستم بياد

Hand miracle
07-09-2012, 07:54 PM
سلام
در آخر من زه alu power big banger کشیدم . با تنشن 57-59 امیدوارم زه خوبی باشه .جون تا اونجائی فهمیدم جزو بهتریناست .

سلام و احترام
زه تون زه خوبي و حرفه اي هست ، بله Luxilon يكي از بهترين و حرفه اي ترين شركت هاي ساخت زه هست كه از معروفتين و پر مصرفترين زه اين شركت هم زه شما هست ولي اين جواب در حد معرفي ظاهري زه بود آيا اين زه به بازي شما مي خوره يا نه من نمي دونم خودتون بايد تصميم بگريد ولي راجع به تنشن تون با اين تنشن شما وارد تنشن كنترلي شديد ولي اولش هستيد يعني هنوز پاور را داريد تنشن از ٥٨ به بالا وارد تنشن كنترلي ميشود

khabgard
07-09-2012, 08:27 PM
دوست عزیز اول اینکه ممنون از پاسختون دون اینکه می تونید بگید چرا باید کمتر ببندم؟من معمولا زه رو روی 55 lb میبندم یعنی باید کمتر از این هم ببندم>؟

نه از 55 کمتر نبندید ، راستش اینو روی بسته بندی زهش نوشته بود ... به نظرم تاثیر هم داره ;)

amin-farahmand
07-09-2012, 09:27 PM
با سلام و احترام
لطف كنيد بفرماييد منظور از زه xp از چه شركت ساختي هست تا بتونم راجع به پاور و كنترل بيشتر راهنماي كنم آيا منظور
Luxilon Big Banger Xp
يا
Prince Beast Xp
هست البته منظور احتمال زياد از شركت Gamma كه نبوده چون بيشتر در ايران دو زه بالا استفاده مي شود
اما راكت شما اندازه هدش ٩٨ هست پس نبايد يك تنشن مشابه براي زه هاي طولي و عرضي بكشيد چون تقريباً بزرگ هست بايد فاصله اي به اندازه دو عدد بكشيد يعني اگر ٥٥ را ميخواهيد يا ٥٥/٥٣ يا ٥٧/٥٥ بكشيد براي راكت هاي هد كوچك تر فاصله يك عدد باشد بهتر هست
اما راجع به اينكه زه هر روز پاره ميكنيد اين نرمال نيست روزي چند ساعت بازي مي كنيد؟
با تشکر از شما منطورم luxilon xp بود. من روزی 3-4 ساعت بازی می کنم. هر 4 روز یه بار پاره میکنم. به نظر شما چه زهی بهتره و 53/55 ببندم یا 55/57؟
با تشکر

mr.sam
07-10-2012, 09:19 AM
سلام و احترام
شما از زه تان چه چيزي مي خوايين آيا چون سبك بازي تون پاوري هستين زه كنترلي مي خوايين تا بازي تحت كنترل بيشتر قرار بگيره يا مي خواهين تاپ اسپين باشد تا شما كمي كمتر پاورتون را صرف اسپين كنيد و زه به شما كمي تو اسپين كمك كند تا پاوري تر بازي كنيد يا زه پاور دار مي خواهين تا پاور بازيتون افزايش پيدا كنه؟ لطف كنيد هر سه مورد را انتخاب نكنيد ، اگر توضيحات تون رو كامل كنيد مي تونم اصولي تر كمك كنم چون شما فقط بازي تون رو گفتيد حالا بفرماييد از زه تون چي مي خواهين
درضمن اين زه هايي كه نام برديد را من مشخصات شون رو مي دونم شما چه تنشني مي كشيدن روي اينها تا كمي سبك بازيتون دستم بياد
راستش من بیشتره تمرکزم روی پاور است هم چنین زه هم دوست دارم پاور باشه.(پاور+کمی تاپ اسپین).
زه های قبلیم تنشنشون
hurricane 55lb
sonic pro head 55lb
luxilon original 60-62lb
این آخریو مخصوصا زیاد کشیدم که بازیمو با تنش بالا و کنترلی امتحان کنم که راضی نبودم.
راستی اینم بگم که راکتم head extreme pro هست ولی به همین زودیا تصمیم دارم راکتمو عوض کنم(به علت دست درد)

Hand miracle
07-10-2012, 10:58 PM
با تشکر از شما منطورم luxilon xp بود. من روزی 3-4 ساعت بازی می کنم. هر 4 روز یه بار پاره میکنم. به نظر شما چه زهی بهتره و 53/55 ببندم یا 55/57؟
با تشکر

سلام و احترام
اما راجع به زه كه نام برديد اين زه پاوري نيست بيشتر كنترلي هست اما اگر بخوام زه اي به شما معرفي كنم كه پاوري باشه از همان شركت زه Luxilon Big Banger Alu power زه نسبتاً پاور داري هست و شركت هاي زيادي هستن كه زه هاي پاوري خوبي دارن مثل Babolat و kirschbaum و ... كه نام نمي برم چون لازم نيست اما چون بازي شما سبكي هست كه هر ١٢تا١٦ ساعت بازي زه پاره ميكنيد مي تونه خيلي چيزا رو نشون بده كه من از خطا هايي كه ممكن باعث اين اتفاق باشن صرف نظر مي كنم و راجع به شما احتمال ميدم بازي تون حرفه اي هست و تاپ اسپين همراه با پاور زياد بازي مي كنيد و سرويس هاي كيك مي زنيد پس دو تا زه اي رو به شما معرفي ميكنم كه هم پاور هاي بالايي دارن هم دوام خيلي خوب هر دو را امتحان كنيد
Topspin Cyber Delta
Polyfibre Cobra
هفته پيش باشگاه انقلاب بودم زه Delta رو هم آورده بود
اما راجع به تنشن تون بستگي به بازي و خواسته خودتون داره شما هرچي تنشن رو پائين بيارين پاورتون بالا تر ميره و تنشن رو بالا ببريد كنترل تون با لا ميره ولي تنشن بالا تر دوام زه رو كم تر مي كنه

amin-farahmand
07-10-2012, 11:14 PM
سلام و احترام
اما راجع به زه كه نام برديد اين زه پاوري نيست بيشتر كنترلي هست اما اگر بخوام زه اي به شما معرفي كنم كه پاوري باشه از همان شركت زه Luxilon Big Banger Alu power زه نسبتاً پاور داري هست و شركت هاي زيادي هستن كه زه هاي پاوري خوبي دارن مثل Babolat و kirschbaum و ... كه نام نمي برم چون لازم نيست اما چون بازي شما سبكي هست كه هر ١٢تا١٦ ساعت بازي زه پاره ميكنيد مي تونه خيلي چيزا رو نشون بده كه من از خطا هايي كه ممكن باعث اين اتفاق باشن صرف نظر مي كنم و راجع به شما احتمال ميدم بازي تون حرفه اي هست و تاپ اسپين همراه با پاور زياد بازي مي كنيد و سرويس هاي كيك مي زنيد پس دو تا زه اي رو به شما معرفي ميكنم كه هم پاور هاي بالايي دارن هم دوام خيلي خوب هر دو را امتحان كنيد
Topspin Cyber Delta
Polyfibre Cobra
هفته پيش باشگاه انقلاب بودم زه Delta رو هم آورده بود
اما راجع به تنشن تون بستگي به بازي و خواسته خودتون داره شما هرچي تنشن رو پائين بيارين پاورتون بالا تر ميره و تنشن رو بالا ببريد كنترل تون با لا ميره ولي تنشن بالا تر دوام زه رو كم تر مي كنه
ممنون دوست عزیز این زه ها چه قیمتن و گجا میتونم پیدا کنم؟

Hand miracle
07-11-2012, 12:01 AM
راستش من بیشتره تمرکزم روی پاور است هم چنین زه هم دوست دارم پاور باشه.(پاور+کمی تاپ اسپین).
زه های قبلیم تنشنشون
hurricane 55lb
sonic pro head 55lb
luxilon original 60-62lb
این آخریو مخصوصا زیاد کشیدم که بازیمو با تنش بالا و کنترلی امتحان کنم که راضی نبودم.
راستی اینم بگم که راکتم head extreme pro هست ولی به همین زودیا تصمیم دارم راکتمو عوض کنم(به علت دست درد)

سلام و احترام
زه Pro Hurricane tour رو اگر با ضخامت ١٧(١٢٥mm)
باشه پاور دار تر هست از ١٦ اما كلاً اين زه از زه هاي پاور دار Babolat هست اگر١٧ رو امتحان نكرديد امتحان كنيد
اما راجع به Head sonic اصلاً صحبتي ندارم چون من شخصاً اون رو زه خوبي نمي دونم البته اين نظر شخصي هست ولي شركت اون رو جور ديگه اي معرفي ميكنه
اما Original زه نسبتاً پاور داري هست با اسپين خوب اما شما تنشن اين زه رو كنترلي كشيديد كه كمتر پاورش رو احساس كرديد
اما از همين شركت زه Big Banger Alu Power رو امتحان كنيد زه پاور دار تري هست از زهاي كه امتحان كردين
اما مثل دوست قبلي مون كه تو پست قبلي جواب دادم بهشون چون سوال شما نزديك هست به ايشان به شما هم دو زه اي كه به ايشان معرفي كردم عرض مي كنم حتماً امتحان كنيد چون پاور هاي بسيار خوبي همراه با دوام نسبتاً خوبي داره
Topspin Cyber Delta
Polyfibre Cobra
البته نظر من شما تنشن زه ها رو ثابت نگه داريد تا راحت تر چند زه رو امتحان و با هم قياس كنيد تا زه مورد نظر كه با بازي و نو راكت تون هماهنگ هست رو راحت تر پيدا كنيد

Hand miracle
07-11-2012, 12:08 AM

اين زه ها در تهران هست ولي نمي دونم شهر شما هست يا نه تهران جاهاي زيادي هست از جمله باشگاه انقلاب فروشگاه هد آپت ،كنار دفتر تنيس

Hand miracle
07-11-2012, 12:13 AM

قيمت ها رو دقيق نمي تونم عرض كنم چون حدود مي دونم اينها دائماً در حال تغيير هستن اين دو زه زه خيلي گراني تيستن Topspin ازان تر هست از Polyfibre
ولي زه Alu Power گران تر از اون دو تا هست

mr.sam
07-11-2012, 05:40 PM
سلام و احترام
زه Pro Hurricane tour رو اگر با ضخامت ١٧(١٢٥mm)
باشه پاور دار تر هست از ١٦ اما كلاً اين زه از زه هاي پاور دار Babolat هست اگر١٧ رو امتحان نكرديد امتحان كنيد
اما راجع به Head sonic اصلاً صحبتي ندارم چون من شخصاً اون رو زه خوبي نمي دونم البته اين نظر شخصي هست ولي شركت اون رو جور ديگه اي معرفي ميكنه
اما Original زه نسبتاً پاور داري هست با اسپين خوب اما شما تنشن اين زه رو كنترلي كشيديد كه كمتر پاورش رو احساس كرديد
اما از همين شركت زه Big Banger Alu Power رو امتحان كنيد زه پاور دار تري هست از زهاي كه امتحان كردين
اما مثل دوست قبلي مون كه تو پست قبلي جواب دادم بهشون چون سوال شما نزديك هست به ايشان به شما هم دو زه اي كه به ايشان معرفي كردم عرض مي كنم حتماً امتحان كنيد چون پاور هاي بسيار خوبي همراه با دوام نسبتاً خوبي داره
Topspin Cyber Delta
Polyfibre Cobra
البته نظر من شما تنشن زه ها رو ثابت نگه داريد تا راحت تر چند زه رو امتحان و با هم قياس كنيد تا زه مورد نظر كه با بازي و نو راكت تون هماهنگ هست رو راحت تر پيدا كنيد
ممنون از نظرتون اگه پیدا کردم زه ها رو امتحانشون می کنم.:443:

SHIR FarHad
07-17-2012, 04:16 AM
درووود خدمت دوستان

میخواستم بدونم زهی که پاور هست اگه با تنشن کنترلی ببندی این نسبت پاور کنترل برابر میشه یا به سمت یکیشون میل میکنه ؟
مربیم زمانی یه سری زه هد داشت و همیشه میگفت این زه کش میاد خوب نیس
منظورش از این کش اومدن چیه؟

:583:

DaniaL
10-12-2012, 11:04 AM
سلام.
کسی میدونه ضخامت زه (کم یا زیاد) چه تاثیری توی بازی داره؟
یعنی از نظر اسپین،پاور و کنترل چه فرقی میتونه داشته باشه اگه ضخامتش کم یا زیاد باشه؟

ممنون

moris
10-12-2012, 12:12 PM
سلام.
کسی میدونه ضخامت زه (کم یا زیاد) چه تاثیری توی بازی داره؟
یعنی از نظر اسپین،پاور و کنترل چه فرقی میتونه داشته باشه اگه ضخامتش کم یا زیاد باشه؟

ممنون

8 صفحه قبل رو بخونید کاملا متوجه میشید.

DaniaL
10-12-2012, 07:53 PM
سلام و احترام
اما اطلاعات : يكي از دوستان زحمت كشيده زه ها رو به ٤ دسته تقسيم كرده و توضيح داده حالا من اينجا راجع به زه هاي پلي استر صحبت ميكنم و بعداً اگر دوستان پرسشي راجع به ديگر زه ها داشتن راجع به آنها هم توضيح ميدم ,زه ها برحسب ضخامت قدرت و پاورهاي متفاوتي ميدن براي مثال زدن از زه هايي كه بيشتر در ايران استفاده ميشود بكار ميبرم زه Babolat Blast RPM در ضخامت هاي١٢٠ (١٨) ، ١٢٥(١٧) ،١٣٠(١٦) ١٣٥(١٥) هست زهاي ١٢٥و ١٢٠ در اين مدل پاور ها برابر ولي اسپين ١٢٥ بيشتر است ولي ١٣٠ هم پاور بيشتر هم اسپين بيشتر از دو تاي قبلي دارد در Babolat Pro Hurricane tour ١٢٥ و ١٣٠ اسپين ها برابر ولي پاور ١٣٠ بيشتر است اما در برندهاي ديگه متفاوت است مثلاً در زه Topspin كه بازيكنان حرفه اي ما هم كما بيش استفاده ميكنن براي مثال Topspin Cyber Flash ١٢٠ با ١٣٠ در ١٣٠ اسپين خوب داريد ولي پاور كمتر ولي در ١٢٠ اسپين بالا به همراه پاور بالا در اينجا خيلي نميشه توضيح داد در همين حد بسنده مي كنم ولي هر سوالي راجع به هر مارك زه موجود، داشتيد را بپرسيد بدونم جواب ميدم

8 صفحه قبل رو بخونید کاملا متوجه میشید.
مرسی.
تو کل این 9 صفحه فقط همین پست بالایی درمورد ضخامت زه ها بود که اونم فقط چند تا مدلو مقایسه کرده بود.
--
از دوستان اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم در اختیار ما هم بزاره.
میخوام بدونم بطور کلی فرق بین زه 15 و 18 چیه؟
کدومش بیشتر اسپین میده؟پاور و کنترل کدومش بیشتره؟

amir23
10-13-2012, 05:25 AM
دو معياري كه براي پاور و كنترل در زه ها مطرح هست 1. ضخامت اونهاست طوري كه هرچي نازك تر باشن پاور تر ميشن.
2. تنشني هست كه زه رو ميبنديد. هرچي تنشن پايين تر ببنديد پاور بيشتر و كنترل كمتر ميشه.
اسپين هم به خود مشخصات زه بستگي داره
زه 15 و 18 هم ديامترشون رو ميگه هرچي شماره بالاتر باشه زه ضخيم تر ميشه

amir23
10-13-2012, 05:27 AM
درووود خدمت دوستان

میخواستم بدونم زهی که پاور هست اگه با تنشن کنترلی ببندی این نسبت پاور کنترل برابر میشه یا به سمت یکیشون میل میکنه ؟
مربیم زمانی یه سری زه هد داشت و همیشه میگفت این زه کش میاد خوب نیس
منظورش از این کش اومدن چیه؟

:583:

منظورش اينه كه با چنر بار بازي كردن شل ميشه (تنشن قبلي كه بسته تغيير ميكنه) و اصطلاحا ميگن كش مياد!

miladroozbeh
11-06-2012, 12:30 PM
سلام-من هد شاراپووا دارم-می خواستم بدونم زه اون رو چند پند باید ببندم؟خود بردیچ و شاراپووا چند می بندند؟

mspayam
11-27-2012, 05:13 AM
سلام-من هد شاراپووا دارم-می خواستم بدونم زه اون رو چند پند باید ببندم؟خود بردیچ و شاراپووا چند می بندند؟

شما اگه دسته ی راکتتون رو نگاه کنید حداقل و حداکثر تنشن مناسب واسه ی راکتتون رو نوشته. شاراپووا و بردیچ هم احتمالاً زهشون رو با تنشن بالا می بندن چون خودشون به اندازه ی کافی قدرت دارن و از زه و راکتشون توقع کنترل دارن نه قدرت.

mspayam
11-27-2012, 05:17 AM
دو معياري كه براي پاور و كنترل در زه ها مطرح هست 1. ضخامت اونهاست طوري كه هرچي نازك تر باشن پاور تر ميشن.
2. تنشني هست كه زه رو ميبنديد. هرچي تنشن پايين تر ببنديد پاور بيشتر و كنترل كمتر ميشه.
اسپين هم به خود مشخصات زه بستگي داره
زه 15 و 18 هم ديامترشون رو ميگه هرچي شماره بالاتر باشه زه ضخيم تر ميشه

راستش من فکر کنم قضیه برعکس باشه و همونطور که یکی از دوستان هم توی چند صفحه ی قبل توضیح داده بودن هرچی شماره بالاتر بره ضخامت کمتر می شه و مثلاً زه 17 ضخامتش در حدود 1.25 هستش و زه 16 به 1.35 نزدیکتره.

توی این لینک یه بخشی از همین مطالبی رو که دوستان بهش اشاره کردن، با جدول آورده:

http://www.stringforum.net/about_strings.php

در ضمن می تونین اسم زه موردنظرتون رو اینجا سرچ کنین و ببینین نظر بقیه در موردش چی بوده.

amir23
11-28-2012, 05:03 PM
راستش من فکر کنم قضیه برعکس باشه و همونطور که یکی از دوستان هم توی چند صفحه ی قبل توضیح داده بودن هرچی شماره بالاتر بره ضخامت کمتر می شه و مثلاً زه 17 ضخامتش در حدود 1.25 هستش و زه 16 به 1.35 نزدیکتره.

توی این لینک یه بخشی از همین مطالبی رو که دوستان بهش اشاره کردن، با جدول آورده:

http://www.stringforum.net/about_strings.php

در ضمن می تونین اسم زه موردنظرتون رو اینجا سرچ کنین و ببینین نظر بقیه در موردش چی بوده.

بله دوست عزيز حق با شماست من اشتباه كردم. هرچي شماره زه بره بالاتر نازك تر ميشه و قدرتش زيادتر و كنترلش كمتر ميشه. حق با شماست.

miladroozbeh
12-08-2012, 12:38 PM
دوست عزیز راکت بردیچ برای زه کشیدن 48 تا 57 پند نوشته شده و میخوام 55 پند ببندم در صورتی که همیشه 57 میبستم-و میل به ضربات پاور دارم-حالا شما راهنماییم کنید که 55 پند واسم خوبه در صورتی که همیشه 57 میبستم؟مرسی

mspayam
12-08-2012, 09:23 PM
سلام دوست عزیز انتخاب تنشن زه بستگی زیادی به نوع زه هم داره. اگه زهتون پلی استر باشه این تنشن واسش زیاده و دستتون رو اذیت خواهد کرد. اما اگه زه های سینتتیک می بندین تنشنی که گفتین واسه ی کنترل مناسب تره تا پاور.
به طور کلی
تنشن بالاتر = کنترل بالاتر = زودتر پاره شدن زه
تنشن پایین تر = پاور بالاتر = دیرتر پاره شدن زه

اگه شما از زهتون توقع دارین که قدرت ضرباتتون رو بیشتر کنه توصیه می کنم تنشنتون رو نزدیک به کمترین مقدار توصیه شده یعنی حدوداً 50 ببندین.

siavash4
01-11-2013, 12:41 PM
سلام
هزینه یه زه خوب rpm blast مثلا با دستمزد نصبش الان چنده؟

SHIR FarHad
01-11-2013, 04:02 PM
سلام
هزینه یه زه خوب rpm blast مثلا با دستمزد نصبش الان چنده؟

تو شهر ما که 50 وایمیسه

siavash4
01-12-2013, 10:45 PM
تو شهر ما که 50 وایمیسه
آقا ممنون لامصب گرون شده آخرش مجبورم تنیس و کنار بزارم با این هزینه ها :240:

SHIR FarHad
01-13-2013, 09:18 PM
آقا ممنون لامصب گرون شده آخرش مجبورم تنیس و کنار بزارم با این هزینه ها :240:

اگه واسه تفریح میزنی زههای نایلونی هم هس . هم دوامش فوق العاده بالاس هم هزینش خیلی پایینه.
اره هزینه ها از هر جهت چه توپ چه زه چه راکت چه پوشاک تنیس سوبله شده
واقعا عشق به تنیس فعلا نگه دار ما شده

mspayam
03-16-2013, 09:52 PM
داداش زه خوبی خریدم یا نه

زه FXP رو که در موردش سوال کردین، چند مدل مختلف داره، اما اگه فقط همونFXP خالی باشه باید بگم که زه کنترلی هستش و خود من این قبیل زه ها رو به سایر زه ها ترجیح می دم. از زه های هد من فقط با زه RIP Control و Intellitour بازی کردم و اون اولی تا مدت ها زه ثابتم واسه ی ترکیبی بستن بود. خیلی زه خوبی بود و اسپین زیادی هم به توپ می داد. اما یه سری اون کسی که زه مینداخت گفت اون رو تموم کردیم و به جاش برات این Interllitour رو می بندم که عین همونه. ولی این یکی زمین تا آسمون فرق داشت و اصلاً خوب نبود.

mehrdad122
03-16-2013, 10:13 PM
نه داداش همون fxp خالیه
اره به نظر خودمم خوبه

mspayam
03-24-2013, 01:01 AM
یکی از دوستان در مورد زه مناسب برای راکت Head Youtek IG Speed 300 MP پرسیده بودن. در جواب این دوستمون باید بگم که من به هیچ عنوان نمی تونم بگی چه زهی خوبه و چه زهی بده، چون اوقدر زه توی بازار هست که انتخاب از بینشون خیلی سخت می شه. ولی به طور کلی نوع و سرعت سویینگ و قدرت راکتی که قراره اون زه رو روش بندازین از ابتدایی ترین چیزایی هستن که باید برای انتخاب زه بهشون توجه کرد.
راکت شما از لحاظ قدرت Medium-Low هستش و به این معناست که خود راکت قدرت چندانی به ضربات اضافه نمی کنه و برای زدن ضربات قدرتی بازیکن باید سویینگ کامل و سریع داشته باشه. در مورد نوع سویینگ می تونین از مربی تون بپرسین یا اینکه خودت ببینی چه نوع سویینگی داری و آغاز و پایان سویینگت کجاست. اگه برای همچین راکتی یه زه کم قدرت بگیری، مطمئناً مجبور می شی که سویینگ کامل داشته باشی تا ضربه های عمیق و قدرتی به توپ بزنی و در غیر این صورت یا توپ هات از تور رد نمی شن یا اینکه مرتب توپ کوتاه می زنی که حریف هم می تونی بیاد جلو و اونا رو بکوبه.

بعد از اینکه قدرت راکت و نوع سویینگت مشخص شد، باید به سایر مولفه هایی که توی انتخاب زه نقش دارن دقت کنی، که اولیش اینه که آیا مشکل بازو داری یا نه، اگه داری الزاماً باید از زه های نرم تر استفاده کنی. اما اگه مشکلی نداری، با توجه به سلیقه ات و نوع بازیت و اینکه آیا دنبال قدرت بیشتر یا کنترل بیشتر هستی و اینکه آیا اسپین زیادی به توپ می دی یا نه و سایر چیزا زه مورد نظرت رو انتخاب کنی.
در مورد انواع زه قبلاً دوستان به تفصیل توی همین بخش توضیح دادن، اما به طور خلاصه می شه زه ها رو به چند گروه زیر تقسیم کرد:

1. زه های روده ی طبیعی: از هر نظر خوبن، ولی خیلی گرونن و زودتر از سایر زه ها هم پاره می شنو
2. زه های روده ی مصنوعی: با اینکه به خوبی روده ی طبیعی نیستن اما پرطرفدارترین نوع زه بین غیرحرفه ای ها به حساب میاد.
3. زه های پلی استر: که مقاوم تر و سفت تر از زه های بالایی هستن و بازیکن های حرفه ای تر و افرادی که مشکل بازو ندارن از اونا استفاده می کنن.
4. زه های کولار: مقاوم ترین نوع زه برای افرادی که زیاد زه پاره می کنن. این زه ها و زه های پلی استر رو معمولاً با ده درصد tension کمتر می بندن.

البته هر کدوم از انواع بالا خودشون زیر شاخه های متفاوتی دارن از قبیل تک رشته و چندرشته ای و چندضلعی و چیزای دیگه که حدس می زنم قبلاً در موردشون صحبت شده باشه.
ولی نکته ی مهم پایانی هم همون tension هستش که بر اساس همون کنترلی یا قدرتی بودن تعیین می شه، و اگه مطمئن نیستین بهتره حد وسط رو بگیرین.

اگه شما سویینگ کوتاه دارین بهتره یکی از زه های روده ی مصنوعی synthetic gut رو با تنشن پایین امتحان کنین و ببینین نظرتون چیه. اگه دیدین اون کنترل لازم رو ندارین یه کم تنشن رو کمتر کنین.

اگه سویینگ متوسط دارین من باز هم برای شروع یکی از همون زه های روده ی مصنوعی رو توصیه می کنم ولی با تنشن بالاتر.

اگر هم سویینگ کامل دارین و مشکل بازو ندارین بهتره یکی از زه های نرم پلی استر رو انتخاب کنین. البته یه ویژگی خوب اون راکت شما اینه که راکت نسبتاً نرمی به حساب میاد و با داشتن stiffness در حدود 60 این امکان رو بهتون می ده که از زه های سفت تر استفاده کنین تا کنترل بیشتری داشته باشین.

الان چه زهی روی راکتت داری؟ به نظرت عملکردش چطوره؟

متاسفانه من از بازار زه های داخل ایران اطلاعی ندارم، اما اگه لیست زه های اصلی ای رو که می شه اونجا پیدا کرد واسم بفرستی بهتر می تونم راهنماییت کنم که کدومش بهتره و کدوم یکی به درد چه سبکی از بازی می خوره.

amir k2
03-24-2013, 09:09 AM
یکی از دوستان در مورد زه مناسب برای راکت Head Youtek IG Speed 300 MP پرسیده بودن. در جواب این دوستمون باید بگم که من به هیچ عنوان نمی تونم بگی چه زهی خوبه و چه زهی بده، چون اوقدر زه توی بازار هست که انتخاب از بینشون خیلی سخت می شه. ولی به طور کلی نوع و سرعت سویینگ و قدرت راکتی که قراره اون زه رو روش بندازین از ابتدایی ترین چیزایی هستن که باید برای انتخاب زه بهشون توجه کرد.
راکت شما از لحاظ قدرت Medium-Low هستش و به این معناست که خود راکت قدرت چندانی به ضربات اضافه نمی کنه و برای زدن ضربات قدرتی بازیکن باید سویینگ کامل و سریع داشته باشه. در مورد نوع سویینگ می تونین از مربی تون بپرسین یا اینکه خودت ببینی چه نوع سویینگی داری و آغاز و پایان سویینگت کجاست. اگه برای همچین راکتی یه زه کم قدرت بگیری، مطمئناً مجبور می شی که سویینگ کامل داشته باشی تا ضربه های عمیق و قدرتی به توپ بزنی و در غیر این صورت یا توپ هات از تور رد نمی شن یا اینکه مرتب توپ کوتاه می زنی که حریف هم می تونی بیاد جلو و اونا رو بکوبه.

بعد از اینکه قدرت راکت و نوع سویینگت مشخص شد، باید به سایر مولفه هایی که توی انتخاب زه نقش دارن دقت کنی، که اولیش اینه که آیا مشکل بازو داری یا نه، اگه داری الزاماً باید از زه های نرم تر استفاده کنی. اما اگه مشکلی نداری، با توجه به سلیقه ات و نوع بازیت و اینکه آیا دنبال قدرت بیشتر یا کنترل بیشتر هستی و اینکه آیا اسپین زیادی به توپ می دی یا نه و سایر چیزا زه مورد نظرت رو انتخاب کنی.
در مورد انواع زه قبلاً دوستان به تفصیل توی همین بخش توضیح دادن، اما به طور خلاصه می شه زه ها رو به چند گروه زیر تقسیم کرد:

1. زه های روده ی طبیعی: از هر نظر خوبن، ولی خیلی گرونن و زودتر از سایر زه ها هم پاره می شنو
2. زه های روده ی مصنوعی: با اینکه به خوبی روده ی طبیعی نیستن اما پرطرفدارترین نوع زه بین غیرحرفه ای ها به حساب میاد.
3. زه های پلی استر: که مقاوم تر و سفت تر از زه های بالایی هستن و بازیکن های حرفه ای تر و افرادی که مشکل بازو ندارن از اونا استفاده می کنن.
4. زه های کولار: مقاوم ترین نوع زه برای افرادی که زیاد زه پاره می کنن. این زه ها و زه های پلی استر رو معمولاً با ده درصد tension کمتر می بندن.

البته هر کدوم از انواع بالا خودشون زیر شاخه های متفاوتی دارن از قبیل تک رشته و چندرشته ای و چندضلعی و چیزای دیگه که حدس می زنم قبلاً در موردشون صحبت شده باشه.
ولی نکته ی مهم پایانی هم همون tension هستش که بر اساس همون کنترلی یا قدرتی بودن تعیین می شه، و اگه مطمئن نیستین بهتره حد وسط رو بگیرین.

اگه شما سویینگ کوتاه دارین بهتره یکی از زه های روده ی مصنوعی synthetic gut رو با تنشن پایین امتحان کنین و ببینین نظرتون چیه. اگه دیدین اون کنترل لازم رو ندارین یه کم تنشن رو کمتر کنین.

اگه سویینگ متوسط دارین من باز هم برای شروع یکی از همون زه های روده ی مصنوعی رو توصیه می کنم ولی با تنشن بالاتر.

اگر هم سویینگ کامل دارین و مشکل بازو ندارین بهتره یکی از زه های نرم پلی استر رو انتخاب کنین. البته یه ویژگی خوب اون راکت شما اینه که راکت نسبتاً نرمی به حساب میاد و با داشتن stiffness در حدود 60 این امکان رو بهتون می ده که از زه های سفت تر استفاده کنین تا کنترل بیشتری داشته باشین.

الان چه زهی روی راکتت داری؟ به نظرت عملکردش چطوره؟

متاسفانه من از بازار زه های داخل ایران اطلاعی ندارم، اما اگه لیست زه های اصلی ای رو که می شه اونجا پیدا کرد واسم بفرستی بهتر می تونم راهنماییت کنم که کدومش بهتره و کدوم یکی به درد چه سبکی از بازی می خوره.

داداشی خسته نباشی دمت گرم واقعا برای اینکه وقت گذاشتی و توضیح کامل دادی خیلی خیلی ممنون
واالا من2 ماه هست که تنیس رو شروع کردم و اینکه اول های تمرین مربی بهم یه راکت بابلات داد که با اون شروع کنم تا برام راکت بخره با راکت بابلات مثل برق بازی میکردم خیلی راحت به توپ ضربه میزدم و ضربه های قدرتی و سرعتی خیلی عالی میزدم به توپ.
اما وقتی راکتم 300 mp شد فعلا نتونستم باهشا به خوبی و مشتی قبلی کار کنم یعنی میزنم ولی انگار حرکاتم کامل نیست انگر میلنگم:251::434::434:
یعنی یه جای کار مشکل داره
حالا من این زه رو ار مبیم میپرسم و بهت خبرش رو میدم ببینم چی هست

babi bibaak
04-22-2013, 09:13 AM
از دوستان آیا کسی اطلاع داره الان زه خوب چی هست و چه قیمتی داره و از زه signum pro کسی استفاده کرده ؟؟؟

mspayam
04-22-2013, 02:12 PM
زه های پلی استر سیگنم پرو جزو زه های خیلی خوب به حساب میان، البته من تا حالا با مولتی فیلامنتش بازی نکردم اما زه های پلی استرش اکثراً خوبن، مخصوصاً اون زه پلاسما هگزتریم که هر موقع من زه همیشگیم رو پیدا نکنم می رم سراغش.
زه خوب هم برای هر بازیکنی تعریف متفاوتی داره، شما با توجه به سبک بازیت و توقعی که از زه داری باید ببینی کدوم زه برات مناسبتره. معمولاً خودت چه زهی استفاده می کنی؟

ehsann
04-23-2013, 12:17 AM
سلام دوستان
من تا الان alu power rough میبستم.تا حدودیم راضیم.میخوام بدونم Babolat RPM Blast 16 چه فرقی با این زه داره.
در کل دوست دارم زهی که میبندم تو اسپین دادن به من کمک کنه.
ممنون میشم اگه کمکم کنین.

mspayam
04-23-2013, 02:40 AM
Luxilon ALu Power Rough و RPM BLAST شباهت خیلی زیادی به هم دارن و شاید تنها تفاوتشون این باشه که آر پی ام زودتر تنشنش رو از دست می ده. من با هر دوی این زه ها بازی کردم و غیر از همون چیزی که گفتم تفاوت خاصی بینشون حس نکردم. تنها دلیلی که باعث شد هر دوشون رو فقط یه بار امتحان کنم قیمت بالای هر دوی اون هاست.

ehsann
04-23-2013, 01:18 PM
ممنون از راهنماییتون
شما چه زهی رو واسه اسپین مناسب میدونید؟

mspayam
04-24-2013, 01:33 AM
از بین زه هایی که من باهاشون بازی کردم، همین دو تا و زهی که معمولاً خودم استفاده می کنم یعنی ولکل سایکلون، اسپین زیادی به توپ می دن. اگه دوست داری بدونی بقیه چه زهی رو به عنوان زهی که بیشترین اسپین رو به توپ می ده انتخاب کردن، این لینک رو حتماً ببین:
http://stringforum.net/string2012.php

babi bibaak
04-28-2013, 11:03 AM
زه های پلی استر سیگنم پرو جزو زه های خیلی خوب به حساب میان، البته من تا حالا با مولتی فیلامنتش بازی نکردم اما زه های پلی استرش اکثراً خوبن، مخصوصاً اون زه پلاسما هگزتریم که هر موقع من زه همیشگیم رو پیدا نکنم می رم سراغش.
زه خوب هم برای هر بازیکنی تعریف متفاوتی داره، شما با توجه به سبک بازیت و توقعی که از زه داری باید ببینی کدوم زه برات مناسبتره. معمولاً خودت چه زهی استفاده می کنی؟
mer30 az pasokhet,
man serie ghabl azin zehaye naylonie head gereftam k aslan ghodrate khobi nadasht vali spinesh bad nabood.b nazaret beyne modelehaye sginum sonic pro va tornado kodomesh0 begiram?ba tavajoh b nike man noghte ghovatam bishtar to rally kardane.ye soale dgam daram k in tarkiby bastane zehha maziatesh chie?

mspayam
04-28-2013, 12:39 PM
سلام دوست عزیز، اگه ممکنه لطفاً از فونت فارسی استفاده کنین.

از بین زه های نایلونی هد، من فقط با زه Head RIP control بازی کردم که زه خیلی خوبی بود و اسپین خوبی هم به توپ می داد، اما کنترلش از زه های پلی استر کمتر بود. من هم درست متوجه نشدم که سوال اولت دقیقاً چیه، اما اگه منظورت مقایسه بین Head Sonic Pro و Signum Pro Tornado هست باید بگم که من متاسفانه با هیچکدومشون بازی نکردم و نمی تونم نظر دقیقی بدم، اما بر طبق مشخصاتشون به نظر میاد که Signum Pro زه بهتری باشه. شما با توجه به اینکه می گی رالی کردن نقطه ی قوتته، من اینطور فکر می کنم که اهل وینر زدن نیستی و به جای اینکه ضربات قدرتی بزنی دنبال این هستی که حریفت رو وادار به خطا کردن کنی یا اینکه با زدن توپ توی زاویه ها ازش امتیاز بگیری، در این صورت بهتره که از سیگنوم پرو استفاده کنی چون توانایی دادن اسپین بیشتری نسبت به زه هد داره و با استفاده از این اسپین می تونی کاری کنی که کمتر توپ هات بیرون برن.
اگر به سایر زه های Signum Pro هم دسترسی داری، زهی که توی پست قبل گفتم Signum Pro Plasma Hextreme رو حتماً امتحان کن، مطمئن باش که اگه اهل بستن زه های پلی استر باشی خیلی خوشت میاد ازش. سایت سیگنوم پرو هم یه پیشنهادهایی برای زه ترکیبی داره که به نظر مفید میان. در عین حال یه توضیح خوب هم در مورد ترکیبی بستن زه ها داره که به مراتب از توضیحی که من این پایین نوشتم بهتره.:

http://www.signum-pro.com/html/english/index_startup.htm

مزیت ترکیبی بستن زه ها هم اینه که می تونی از مزیت های دو تا زه همزمان استفاده کنی. زه های Main زه های اصلی هستن و اون ها نقش تعیین کننده در ضربه ای که به توپ وارد می کنی دارن، اما زه های Cross بیشتر اون چیزی رو که ازش به عنوان feel یاد می شه رو ایجاد می کنن. مثلاً اگه یه زه سفت مثل RPM BLAST یا Solinco Tour Bite داشته باشی با استفاده از یه زه نرمتر (چه پلی استر باشه چه نایلون) می تونی از اون سفتی صفحه ی زه کم کنی. البته از لحاظ مالی هم مقرون به صرفه تره (از دید من) خود من یه ریل زه پلی استر ارزون خریدم و اونا رو همیشه می دم توی بخش کراس بندازن و زه های بهتر رو توی بخس مین، با این کار می شه از هر ست برای دوبار زه انداختن استفاده کرد.

babi bibaak
04-29-2013, 09:47 AM
سلام.بله منظورم همونی بود که گقتید-ازون مدلی که شما میگید به SIGNUM PRO PLASMA HEXTREME PURE و SIGNUM PRO PLASMA HEXTREME دسترسی دارم و بنظرت واسه من کدوم یکی ازین قطرها بهتره؟Ø: 1,17 + 1,23 + 1,29 mm
خیلی ممنون بابت پاسخهای کاملت

mspayam
04-29-2013, 02:12 PM
من با اون ورژن Pure بازی نکردم، اما همون نارنجیه که اون واژه ی Pure رو نداره به نظر من جزو بهترین زه ها هستش. در مورد اندازه ی زه هم بستگی داره چه چیزی رو بیشتر دنبالش هستی، اگه اسپین و قدرت بیشتر می خوای برو از اندازه ی 18 یا همون 1.17 استفاده کن، اگه کنترل بیشتر می خوای 1.29 رو ببند. اون اندازه ی 17 یا 1.23 هم بین این دوتاست. من اگه جای تو بودم هر کدوم رو از کوچیک به بزرگ یه بار امتحان می کردم ببینم کدوم بیشتر به سبک بازیم می خوره، بعداً یه قرفره ی 660 فوتی از همون رو می گرفتم.

راستی این زه سیگنوم پرو رو از کجا می گیری؟ اگه از مغازه ی خاصی می گیری آدرسش رو بگو تا اگه کسی از بچه های ایران خواست بهش بگم از کجا می تونه اون گیر بیاره.

babi bibaak
05-01-2013, 10:28 AM
راستی این زه سیگنوم پرو رو از کجا می گیری؟ اگه از مغازه ی خاصی می گیری آدرسش رو بگو تا اگه کسی از بچه های ایران خواست بهش بگم از کجا می تونه اون گیر بیاره.[/QUOTE]

از فروشگاه متین اسپرت-اگه از طریق سایتش عضو شینو ایمیلتونم زنگ بزنین به شرکتش بگید بهتون پنج درصد تخفیف میدن. آدرس شعبه هام تو سایتش هست+قیمتها-فقط ممنون میشم اگه موقع ثبت نام شناسه babi.bibaak رو به عنوان معرف وارد کنید.از طریق این لینکم میتونید وارد سایت شید.موفق باشید
<a href="http://www.matinsportshop.com/?refid=13" target="_blank">فروشگاه آنلاین متین اسپرت - Matin Sport Online Shop</a>

babi bibaak
05-13-2013, 02:26 PM
از دوستان آیا کسی میدونه tension 62 lb بدرد چه سطحی از بازیکنان میخوره؟

mspayam
05-14-2013, 12:23 AM
تنشن 62 پوند تنشن بالا به حساب میاد و کنترلی هستش، اما نکته ی اصلی اینه که باید بپرسی اینه که62 پوند برای چه راکتی با چه زهی و چه اندازه ای؟
مثلاً راکت دانلاپ من تنشن پیشنهادی رو بین 55 تا 65 آورده، ولی من وقتی پلی استر می بندم روی حدود 55 نگهش می دارم و بر اساس سفتی اون زه و اینکه چقدر ممکنه بازو رو اذیت کنه گاهی پایین تر هم می رم. اما فقط و فقط زمانی به سراغ 62 می رم که یه زه نایلونی پرقدرت بسته باشم و بخوام قدرتش رو مهار کنم تا کنترلم بیشتر بشه.
معمولاً بازیکن های سطح بالا و حرفه ای از تنشن بالا استفاده می کردن که البته خیلی از حرفه ای این روزا چون از پلی استر استفاده می کنن تنشن رو پایین تر از این می بندن.

برای دیدن لیست زه ها و تنشن های بازیکن ها حرفه ای لینک زیر رو ببین:

http://www.colinthestringer.com/pros-strings/

itps
05-14-2013, 10:09 AM
تنشن 62 پوند تنشن بالا به حساب میاد و کنترلی هستش، اما نکته ی اصلی اینه که باید بپرسی اینه که62 پوند برای چه راکتی با چه زهی و چه اندازه ای؟
مثلاً راکت دانلاپ من تنشن پیشنهادی رو بین 55 تا 65 آورده، ولی من وقتی پلی استر می بندم روی حدود 55 نگهش می دارم و بر اساس سفتی اون زه و اینکه چقدر ممکنه بازو رو اذیت کنه گاهی پایین تر هم می رم. اما فقط و فقط زمانی به سراغ 62 می رم که یه زه نایلونی پرقدرت بسته باشم و بخوام قدرتش رو مهار کنم تا کنترلم بیشتر بشه.
معمولاً بازیکن های سطح بالا و حرفه ای از تنشن بالا استفاده می کردن که البته خیلی از حرفه ای این روزا چون از پلی استر استفاده می کنن تنشن رو پایین تر از این می بندن.

برای دیدن لیست زه ها و تنشن های بازیکن ها حرفه ای لینک زیر رو ببین:

واقعا عالی بود
من راکتم juice 100 wilson هست
قبلا تنشن رو 48 50 بود
ولی این سری با زه سیگنو پرو با تنشن 46 48 بستم
اوایل یکم بازی بد شده اوت میزدم بعد عادت کردم
میخوام دوباره تنشن بالا ببندم با همون سیگنو پرو
سوینگ ام کامله و اکثر ضرباتم اسپینه
شما چی توصیه می کنی دوست عزیز؟چند ببندم؟همچنین میخوام به البو فشار نیاد.
و یه سوال دیگه اینکه سیگنو پرو ببندم بهتره یا تاپ اسپین؟

mspayam
05-14-2013, 11:19 AM
سلام دوست عزیز،
تنشن پیشنهادی راکت شما بین 53 تا 63 هستش که اگه پلی استر ببندی بهتره 10 درصد کمتر کنی تنشن معمولیت رو. اون تنشنی که گفتی به نظرم یه خورده زیادی کم بوده و شاید اگه بین 50 تا 53 ببندی بهتر باشه. البته اگه دیگه عادت کردی که خوب هیچی، بهتره با همون تنشنی که عادت داری ببندی، ولی اگه دوست داری بالاتر بری من با توجه به راکتت تنشن بالاتر از 55 رو توصیه نمی کنم چون اون راکت راکت سفتیه، و چیزی که ازش به عنوان stiffness یاد می شه توی این راکت به نسبت راکت های دیگه بیشتره که در عین حال باعث می شه راکت کنترل بالاتری داشته باشه ولی برای کسایی که مشکل بازو داشتن یا دارن راحت نباشه. واسه ی همین من توصیه می کنم که اگه مشکل بازو داری یا نگرانی که در آینده برات مشکل بازو پیش نیاد، بهتره که صفحه ی زهت رو با تلفیقی بستن زه ها نرمتر کنی.
مثلاً همین زه سیگنوم پرو رو توی مین ببند و توی کراس از یه زه نایلونی نرم مثل Wilson NXT یا زه نایلونی محبوب من Head Rip Control که فوق العاده نرم و خوش بازیه.
از بین زه های برند تاپ اسپین و سیگنوم پرو هم من سیگنوم پرو رو توصیه می کنم. البته با اون زه های برند تاپ اسپین بازی نکردم و نمی تونم هیچ نظری در موردشون بدم. ولی دلیل اصلی اینکه سیگنوم پرو رو توصیه می کنم اینه که خودم با چند مدل زهش از جمله همون Signum Pro Plasma HEXtreme بازی کردم و عملکردش از لحاظ کنترلی بودن و اسپین دادن به توپ خیلی خیلی شبیه زه های گرونتر مثل لاکسیلون و آر پی ام بلست بود، اما قیمتش کمتر بود و می شد زود به زود عوضش کرد.

معمولاً کدوم یکی از زه های سیگنوم پرو رو روی راکتت می بندی؟ عملکردشون از نظر تو چطور بوده؟

itps
05-14-2013, 12:27 PM
سلام دوست عزیز،
تنشن پیشنهادی راکت شما بین 53 تا 63 هستش که اگه پلی استر ببندی بهتره 10 درصد کمتر کنی تنشن معمولیت رو. اون تنشنی که گفتی به نظرم یه خورده زیادی کم بوده و شاید اگه بین 50 تا 53 ببندی بهتر باشه. البته اگه دیگه عادت کردی که خوب هیچی، بهتره با همون تنشنی که عادت داری ببندی، ولی اگه دوست داری بالاتر بری من با توجه به راکتت تنشن بالاتر از 55 رو توصیه نمی کنم چون اون راکت راکت سفتیه، و چیزی که ازش به عنوان stiffness یاد می شه توی این راکت به نسبت راکت های دیگه بیشتره که در عین حال باعث می شه راکت کنترل بالاتری داشته باشه ولی برای کسایی که مشکل بازو داشتن یا دارن راحت نباشه. واسه ی همین من توصیه می کنم که اگه مشکل بازو داری یا نگرانی که در آینده برات مشکل بازو پیش نیاد، بهتره که صفحه ی زهت رو با تلفیقی بستن زه ها نرمتر کنی.
مثلاً همین زه سیگنوم پرو رو توی مین ببند و توی کراس از یه زه نایلونی نرم مثل Wilson NXT یا زه نایلونی محبوب من Head Rip Control که فوق العاده نرم و خوش بازیه.
از بین زه های برند تاپ اسپین و سیگنوم پرو هم من سیگنوم پرو رو توصیه می کنم. البته با اون زه های برند تاپ اسپین بازی نکردم و نمی تونم هیچ نظری در موردشون بدم. ولی دلیل اصلی اینکه سیگنوم پرو رو توصیه می کنم اینه که خودم با چند مدل زهش از جمله همون Signum Pro Plasma HEXtreme بازی کردم و عملکردش از لحاظ کنترلی بودن و اسپین دادن به توپ خیلی خیلی شبیه زه های گرونتر مثل لاکسیلون و آر پی ام بلست بود، اما قیمتش کمتر بود و می شد زود به زود عوضش کرد.

معمولاً کدوم یکی از زه های سیگنوم پرو رو روی راکتت می بندی؟ عملکردشون از نظر تو چطور بوده؟

SIGNUM PRO Hyperion این مدل بود خیلی با دوام و کنترلش خوبه نسبت به زه هایی که تا حالا استفاده کردم! (http://www.tennisexpress.com/signum-pro-Hyperion-130-Tennis-String-18753)اسپینش خوبه فقط چون تنشن رو پایین بستم یکم رو مخ بود
حتی الان هم شات های محکم یا وینر میخوام بزنم اوت میشه.
تنشن رو بالا ببرم بهتر نمیشه؟
حالا به نظرت من با این اوصاف من کدوم زه و تنشن رو به کار ببرم

mspayam
05-14-2013, 01:55 PM
سلام
این تنشنی که بسته بودی ظاهراً برای این زه خاص مناسب بوده، چون خود شرکت تولید کننده اش پیشنهاد کرده که به دلیل اینکه تنشنش رو دیر از دست می ده اون رو 10درصد کمتر از سایر زه های پلی استر ببندین. به عبارت دیگه خود من که همیشه تنشن زه های پلی استر رو روی 55 می ذارم، باید واسه ی این زه بیام روی 49. اون کسی هم که اینو واسه ی شما بسته از این قضیه به خوبی خبر داشته و برای همین هم هست که تنشنش روی 50 یا 48 گذاشته بوده.
خود سایت سیگنوم پرو این ویژگی ها رو واسه ی این زه تعریف کرده:

- Color: diamond-black
- New optimized molecular structure
- Outstanding power
- Excellent playability and comfort
- Minimum tension loss
- Excellent ball control
- High durability

که اون پاورش رو با فونت بولد نوشته تا یه جورایی نشون بده که این ویژگی، ویژگی اصلی این زه هستش. همونطور که خود شما هم گفتی بالا بردن تنشن واسه ی این قبیل زه ها باعث می شه که قدرتشون کمتر بشه و کنترل بیشتری روی ضربه ها داشته باشی، اما در عین حال باعث می شه که به بازو و آرنج فشار بیاد.
به نظر من برای رسیدن به اون کنترلی که می خوای داشته باشی بهتره یکی از این دو راه رو انتخاب کنی.

1. این زه رو با تنشن حدود 55 با یه زه نایلون به طور هایبرید ببندی تا صفحه ی زه نرمتر بشه.
2. از زهی که قدرت کمتر و کنترل بیشتری داره استفاده کنی.

به نظر خود من راه دوم راه بهتریه. مخصوصاً اگه دنبال این هستی که زهت در زدن ضربات اسپین بهت کمک کنه اون یه زه سیگنوم پرو که توی پست قبلی گفتم خیلی بیشتر از این زه به دردت می خورده.
درصورتی که به زه های سیگنوم پرو دسترسی داری و علاقمند به بستن هایبرید (ترکیبی) زه ها هم هستی می تونی از پیشنهادهایی که خود سایت سیگنوم پرو داده استفاده کنی و ببینی نظرت چیه.
برای تنشن هم از همون 48 شروع کن و اگه دیدی باز قدرتش زیاده دفعه ی بعد دو واحد دیگه بهش اضافه کن:

Power: Plasma Pure 1,23 mm (mains) + Hyperion 1,18 mm (crosses)
Control: Tornado 1,23 mm (mains) + Poly Plasma 1,18 mm (crosses)
Durability: Poly Plasma 1,28 mm (mains) + Poly Plasma 1,23 mm (crosses)
Feel: Hyperion 1,24 mm (mains) + Cross Gut 1,30 mm (crosses)
Spin: Plasma Hextreme 1,25 mm (mains) + Poly Plasma 1,23 mm (crosses)
Spin: Tornado 1,23 mm (mains) + Hyperion 1,18 mm (crosses)

itps
05-14-2013, 02:37 PM
سلام
این تنشنی که بسته بودی ظاهراً برای این زه خاص مناسب بوده، چون خود شرکت تولید کننده اش پیشنهاد کرده که به دلیل اینکه تنشنش رو دیر از دست می ده اون رو 10درصد کمتر از سایر زه های پلی استر ببندین. به عبارت دیگه خود من که همیشه تنشن زه های پلی استر رو روی 55 می ذارم، باید واسه ی این زه بیام روی 49. اون کسی هم که اینو واسه ی شما بسته از این قضیه به خوبی خبر داشته و برای همین هم هست که تنشنش روی 50 یا 48 گذاشته بوده.
خود سایت سیگنوم پرو این ویژگی ها رو واسه ی این زه تعریف کرده:

- Color: diamond-black
- New optimized molecular structure
- Outstanding power
- Excellent playability and comfort
- Minimum tension loss
- Excellent ball control
- High durability

که اون پاورش رو با فونت بولد نوشته تا یه جورایی نشون بده که این ویژگی، ویژگی اصلی این زه هستش. همونطور که خود شما هم گفتی بالا بردن تنشن واسه ی این قبیل زه ها باعث می شه که قدرتشون کمتر بشه و کنترل بیشتری روی ضربه ها داشته باشی، اما در عین حال باعث می شه که به بازو و آرنج فشار بیاد.
به نظر من برای رسیدن به اون کنترلی که می خوای داشته باشی بهتره یکی از این دو راه رو انتخاب کنی.

1. این زه رو با تنشن حدود 55 با یه زه نایلون به طور هایبرید ببندی تا صفحه ی زه نرمتر بشه.
2. از زهی که قدرت کمتر و کنترل بیشتری داره استفاده کنی.

به نظر خود من راه دوم راه بهتریه. مخصوصاً اگه دنبال این هستی که زهت در زدن ضربات اسپین بهت کمک کنه اون یه زه سیگنوم پرو که توی پست قبلی گفتم خیلی بیشتر از این زه به دردت می خورده.
درصورتی که به زه های سیگنوم پرو دسترسی داری و علاقمند به بستن هایبرید (ترکیبی) زه ها هم هستی می تونی از پیشنهادهایی که خود سایت سیگنوم پرو داده استفاده کنی و ببینی نظرت چیه.
برای تنشن هم از همون 48 شروع کن و اگه دیدی باز قدرتش زیاده دفعه ی بعد دو واحد دیگه بهش اضافه کن:

Power: Plasma Pure 1,23 mm (mains) + Hyperion 1,18 mm (crosses)
Control: Tornado 1,23 mm (mains) + Poly Plasma 1,18 mm (crosses)
Durability: Poly Plasma 1,28 mm (mains) + Poly Plasma 1,23 mm (crosses)
Feel: Hyperion 1,24 mm (mains) + Cross Gut 1,30 mm (crosses)
Spin: Plasma Hextreme 1,25 mm (mains) + Poly Plasma 1,23 mm (crosses)
Spin: Tornado 1,23 mm (mains) + Hyperion 1,18 mm (crosses)
یعنی اگه گزینه 1 رو بخوام انجام بدم
سیگنو رو با 55 main ببندم
و یه زه نایلونی ببندم؟
با چه تنشنی؟

مرسی واقعا

mspayam
05-14-2013, 10:42 PM
یعنی اگه گزینه 1 رو بخوام انجام بدم
سیگنو رو با 55 main ببندم
و یه زه نایلونی ببندم؟
با چه تنشنی؟

مرسی واقعا

بله، بهتره که با همون 55 یا حتی 53 شروع کنی و اگه دیدی دستت رو اذیت کرد هر سری یکی دوتا واحد کمتر کن.
زه نایلونی رو هم که توی کراس می ذاری معمولاً دو واحد پایین تر از تنشن زه مین هستش. یعنی اگه مین رو 55 ببندی، بهتره کراس روی 53 تنظیم کنی.

miladroozbeh
06-01-2013, 11:12 AM
من راکت هد بردیچ رو دارم،زه راکت رو نوشته 48 تا نهایتا 58 پند میشه بست!!!در صورتی که اکثر راکت ها تا 68 پند واسه بستن جا دارن!!!
اگه من بخوام 60 پند ببندم آیا مشکلی واسش پیش میاد؟لطفا در مورد پند زه این نوع راکت توضیح بدید.(head youtek instinct mp)

mspayam
06-01-2013, 01:25 PM
سلام دوست عزیز
برخلاف چیزی که شما می گی، من تا حالا هیچ راکتی ندیدم که ماکسیمم تنشن رو 68 نوشته باشه. اکثر راکت ها تنشن پیشنهادیشون بین 45 تا 65 هست. شما هم می تونی یه کم از تنشن پیشنهادی راکتت بالاتر بری، اما اگه زه پلی استر می بندی ممکنه تنشن بالای زه برای بازوت مشکل ایجاد کنه.

miladroozbeh
06-03-2013, 10:50 AM
راکت بلد بی ال ایکس فکر کنم تا 68 جا داشته باشه!!!من کلا 56 میبندم اما خیلی زود شل میشه و اینکه اونقدر سفتی و محکمی رو نداره!ممکن هست بر اثر جنس زه باشه ؟؟؟معمولا زه هد یا آر پی ام میبندم.اکثر تنیسورها تنش زه شون رو چند میبندن؟

mspayam
06-03-2013, 02:03 PM
نه دوست عزیز بلید بی ال ایکس هم نهایتش 60 هست. شاید یکی دوتا راکت باشن که ماکسیممشون تا 68 هم باشه اما اکثر راکت ها از 65 بالاتر نمی رن. واسه ی اینکه مطمئن بشی این مشخصات بلید بی ال ایکس:
http://www.tennis-warehouse.com/Wilson_BLX_Blade_98/descpageRCWILSON-BLXB98.html#spec

شما هم تنشن خوبی زهت رو می بندی، ولی زه های پلی استر از قبیل آر پی ام بلست تنشن رو زودتر از سایر زه ها از دست می دن و معمولاً هر دو هفته یه بار باید عوضشون کرد. پس این چیزی که شما تجربه می کنی طبیعیه و ربطی به برند زه نداره. اگه دوست نداری زود به زود زه عوض می کنی می تونی سراغ زه ها مولتی فیلامنت و نایلونی بری یا اینکه اگه همچنان می خوای زه های پلی استر استفاده کنی، می تونی از سیگنوم پرو پلاسما هکستریم استفاده کنی که هم اسپین خوبی به توپ می ده و هم تنشنش رو دیرتر از دست می ده، خود من تا یک ماه هم می تونم باهاش بازی کنم.

اطلاعات مربوط به زه و تنشن بازیکن های حرفه ای رو هم می تونی توی لینک های زیر ببینی، فقط یادت باشه که اونا چون زهشون رو زود به زود عوض می کنن از زه هایی مثل لاکسیلون استفاده می کنن که با وجود اینکه تنشنشون رو زود از دست می دن ولی برای 7 تا 8 ساعت بازی خیلی عملکرد خوبی دارن و بعد تنشنشون رو به سرعت از دست می دن. پس الزاماً زهی که اونا استفاده می کنن برای بازیکن های غیرحرفه ای ممکنه مناسب نباشه.

http://www.tennisstringer.co.uk/prosetups.jsf

milad.nazari
06-06-2013, 06:00 PM
سلام فرق زه های پلی استر با بقیه زه ها چیه؟؟ به من گفتن زه آلو پاور اسپین از همه زه های موجود بهتره ،همینطوره؟؟؟ من همیشه آلوپاور معمولی رو انداختم و چون زه های دیگرو امتحان نکردم نمیدونم چه زهی بهترینه اگه کسی هست که انواع زه رو تجربه کرده ممنون میشم راهنمایی کنه

mspayam
06-07-2013, 03:17 AM
سلام فرق زه های پلی استر با بقیه زه ها چیه؟؟ به من گفتن زه آلو پاور اسپین از همه زه های موجود بهتره ،همینطوره؟؟؟ من همیشه آلوپاور معمولی رو انداختم و چون زه های دیگرو امتحان نکردم نمیدونم چه زهی بهترینه اگه کسی هست که انواع زه رو تجربه کرده ممنون میشم راهنمایی کنه

تفاوت زه پلی استر با بقیه زه ها در جنسشه، پلی استر به دلیل مقاوم بودن بیشتر نسبت به سایر زه ها دیرتر پاره می شه ولی تنشنش رو زودتر از دست می ده و واسه ی همین هم هست که بازیکن های که تقریباً همه شون از زه های پلی استر استفاده می کنن توی بازی چندتا راکت عوض می کنن. البته در عین حال باعث می شه که ضربه ها اسپین بیشتری داشته باشن و این دلیل اصلی محبوبیتشه.
از بین زه های پلی استر زه های شرکت لاکسیلون جزو بهترین زه ها به حساب میان و بیش از 70 درصد بازیکنانی حرفه ای از زه های این شرکت استفاده می کنن. این دوتا زهی هم که شما اسم بردی (مخصوصاً آلو پاور و آلو پاور راف) جزو زه های پرفروش این شرکت هستن. بهتر و بدتر بودن یه زه هم چیزی نیست که از قبل مشخص باشه و بر اساس بازی هر فردی فرق می کنه. شما اگه توی بازیت از تاپ اسپین استفاده می کنی بد نیست سایر زه ها از جمله Babolat RPM BLAST و Signum Pro Plasma Hextreme رو هم امتحان کنی.

mr.sam
06-09-2013, 08:55 PM
دوستان من یه مدت دنباله یه زه خوب برای راکت head speedam می گردم luxilon original bigbanger,
babolat huricane tour, head sonic pro رو امتحان کردم و از همه بهتر babolat huricane tour بوده ولی بازم اونی که می خواستم نشده سبک بازیه من پاوره و گریپ فور هندم semi western هستش ممنون میشم کمک کنین.

mspayam
06-10-2013, 01:22 AM
سلام دوست عزیز

می شه لطفاً توضیح بیشتری بدین که منظورتون از "اونی که می خواستم نشد" چی بوده؟ و چه ویژگی هایی از زه توقع داشتین که این زه هایی که نام بردین اون ها رو برآورده نکردن؟

mr.sam
06-10-2013, 09:42 AM
سلام دوست عزیز

می شه لطفاً توضیح بیشتری بدین که منظورتون از "اونی که می خواستم نشد" چی بوده؟ و چه ویژگی هایی از زه توقع داشتین که این زه هایی که نام بردین اون ها رو برآورده نکردن؟

ممنون دوست عزیز بابت توجهتون.
اول از همه دوام زه یکی از فاکتور های مهمه برام که تقریبا هیچ کدوم از این زه ها دوام خوبی نداشتن مخصوصا زه luxilon که بعد از 5 ساعت قشنگ می شد مرده بودنش رو حس کرد.
دوم اینکه زه head sonic pro تقریبا بعد از دو هفته استفاده یه دفعه پاره شد.
زهی که مد نظره منه زهیه که دوامه خوبی داشته باشه (stability) و power efficient باشه یعنی بیشتر ضربه منو به توپ منتقل و از همه مهمتر باعث نشه تنیس elbow بگیرم.

mspayam
06-10-2013, 01:12 PM
دوست عزیز

الان منظور شما رو بهتر متوجه شدم، شما اگه دنبال زهی هستی که برات مشکل بازو ایجاد نکنه، تنشنش رو مدت زمان بیشتری نگه داره و قدرتش هم زیاد باشه من توضیه می کنم به جای استفاده از زه های پلی استر از زه های نایلونی و مخصوصاً زه های مولتی فیلامنت استفاده کنین. یه نمونه اش که از دید من این ویژگی ها رو داره زه Head Intellitour هستش که چون قدرت زهش زیاد بود من خیلی خوشم نیومد، اما اون ویژگی های مورد نظر شما رو داره.
اگه دیدی قدرت اون زه زیاده و زهی می خوای که قدرتش کمتر باشه زه Head Rip Control زه خیلی خوبیه. متاسفانه من با زه های نایلونی خیلی کم بازی کردم و نمی تونم کامل در موردشون نظر بدم اما تا جایی که خوندم و شنیدم این زه ها هم زه های خوبی هستن:

Babolat Xcel
Wilson NXT
Technifibre X-One Biphase

زه های نایلون نمی تونن به اندازه ی زه های پلی استر به توپ اسپین بدن و اگه سبک بازیت به اسپین متکی هستش بهتره از مدل های زبر این زه ها استفاده کنی.

mr.sam
06-10-2013, 06:05 PM
دوست عزیز

الان منظور شما رو بهتر متوجه شدم، شما اگه دنبال زهی هستی که برات مشکل بازو ایجاد نکنه، تنشنش رو مدت زمان بیشتری نگه داره و قدرتش هم زیاد باشه من توضیه می کنم به جای استفاده از زه های پلی استر از زه های نایلونی و مخصوصاً زه های مولتی فیلامنت استفاده کنین. یه نمونه اش که از دید من این ویژگی ها رو داره زه Head Intellitour هستش که چون قدرت زهش زیاد بود من خیلی خوشم نیومد، اما اون ویژگی های مورد نظر شما رو داره.
اگه دیدی قدرت اون زه زیاده و زهی می خوای که قدرتش کمتر باشه زه Head Rip Control زه خیلی خوبیه. متاسفانه من با زه های نایلونی خیلی کم بازی کردم و نمی تونم کامل در موردشون نظر بدم اما تا جایی که خوندم و شنیدم این زه ها هم زه های خوبی هستن:

Babolat Xcel
Wilson NXT
Technifibre X-One Biphase

زه های نایلون نمی تونن به اندازه ی زه های پلی استر به توپ اسپین بدن و اگه سبک بازیت به اسپین متکی هستش بهتره از مدل های زبر این زه ها استفاده کنی.
دوست عزیز ممنون از کمکتون حتما زه هایی رو که گفتیم مد نظر قرار میدم تنشنه زه من هم معمولا 58 lb .

mspayam
06-11-2013, 07:47 AM
خواهش می کنم. در مورد تنشنت باید بگم که نسبتاً برای پلی استر تنشن بالایی بوده، ولی برای زه های نایلون می تونی از همین تنشن یا حتی تنشن بالاتر هم استفاده کنی. در نهایت اگه از این زه های نایلونی خوشت نیومد، یه زه پلی استر هم هست که تنشنش رو خیلی دیر از دست می ده ولی قدرتش کمه. اگه خواستی بگو تا بهت معرفیش کنم.

mr.sam
06-11-2013, 09:08 PM
خواهش می کنم. در مورد تنشنت باید بگم که نسبتاً برای پلی استر تنشن بالایی بوده، ولی برای زه های نایلون می تونی از همین تنشن یا حتی تنشن بالاتر هم استفاده کنی. در نهایت اگه از این زه های نایلونی خوشت نیومد، یه زه پلی استر هم هست که تنشنش رو خیلی دیر از دست می ده ولی قدرتش کمه. اگه خواستی بگو تا بهت معرفیش کنم.
امروز زه rip control رو با تنشنه 58 58 بستم هنوز زیاد باهاش بازی نکردم ولی زه خوبی به نظر می اد.

mspayam
06-12-2013, 01:28 PM
خوب خوشحالم که تا حالا راضی بودی. اگه دیدی اسپینش کمه و الزاماً خواستی از زه های پلی استر استفاده کنی بد نیست زه Signum Pro Plasma Hextreme با تنشن 56 یا همون حدود امتحان کنی چون اون هم تنشنش رو دیر از دست می ده.

kamall
06-16-2013, 02:23 PM
سلام
من راکتم Aero pro , و بازیم بین اسپین و پاور .
چند سال تنیس بازی می کنم اما به صورت حرفه ای کلا بازیم اسپین نیست. .
قبلا Babolat Pro Hurricane Tour زدم و این دفعه alu power big banger کشیدم با تنشن 57-59
زه خوبی بود اما من باهاش احساس راحتی نمی کردم . می خوام بازم برم سراغ همون Babolat Pro Hurricane Tour
توی سایت babolat نگاه می کردم دیدم زه های profile B داره که بین پاور و اسپینن یعنی هر دو را تا حدی داره Versatility
می خوام کمکم کنید که بدونم Babolat Pro Hurricane Tour با تنشن 59-57 برام مناسب و پیشنهاد شما چیه ؟ و یهو نرم روی اون زه و ازین پائین تر باشه و نتونم باهاش بزنم و نظرتون درباره RPM چیه ؟
مرسی

mspayam
06-17-2013, 05:50 AM
سلام
من راکتم Aero pro , و بازیم بین اسپین و پاور .
چند سال تنیس بازی می کنم اما به صورت حرفه ای کلا بازیم اسپین نیست. .
قبلا Babolat Pro Hurricane Tour زدم و این دفعه alu power big banger کشیدم با تنشن 57-59
زه خوبی بود اما من باهاش احساس راحتی نمی کردم . می خوام بازم برم سراغ همون Babolat Pro Hurricane Tour
توی سایت babolat نگاه می کردم دیدم زه های profile B داره که بین پاور و اسپینن یعنی هر دو را تا حدی داره Versatility
می خوام کمکم کنید که بدونم Babolat Pro Hurricane Tour با تنشن 59-57 برام مناسب و پیشنهاد شما چیه ؟ و یهو نرم روی اون زه و ازین پائین تر باشه و نتونم باهاش بزنم و نظرتون درباره RPM چیه ؟
مرسی

سلام دوست عزیز
شما در درجه ی اول بهتره بگی چه توقعی از زهت تا بهتر بشه گفت چه مدل زهی واست مناسب تره. همچنین اگه منظورت از اینکه باهاش احساس راحتی نمی کردی رو توضیح بدی قضیه روشن تر می شه. آیا منظورت این بود که زه ناراحتی بود و دستت رو اذیت می کرد یا اینکه ویژگی نامطلوب دیگه ای داشت؟

از دید من اون تنشن برای این جنس زه کمی بالاست. خود من اکثراً تنشن رو بین 52 تا 55 می بندم چون زه های پلی استر در کوتاه مدت و بلند مدت اگه با تنشن بالا بسته شده باشن دست رو اذیت می کنن. در بین بازیکن های حرفه ای هم تعداد کمی هستن که تنشن رو بالای 56 ببندن و من توصیه می کنم که تنشن رو چند پاند پایین بیاری.(مثلا تنشن فدرر 48.5 و 45 هستش).

اون جمله ای رو هم که قرمز کردم درست متوجه نشدم، فکر کنم یه کلمه ای ازش جا افتاده. لطفاً اون رو هم دوباره بنویس تا چند مدل زهی که برات مناسب ترن بهت معرفی کنم.

kamall
06-17-2013, 10:53 AM
سلام و مرسی از کمکت
توقعم پاور در کنار کنترل و اسپین مناسب. همرو گفتم :001_smile:
زه مناسبی بود اما راحت نبودم منظورم پاور زه نسبت به babolat Pro Hurrican
به نظر من پائین تربود .
اگر تنشن رو بیارم پائین جه تغییراتی می کنه ؟ پاور بالاتر می ره و کنترل و اسپین چه تغییراتی می کنه ؟
کلا منظورم اینه که زه پائین تری نسبت به alu power big banger نبندم .

مرسی

mspayam
06-17-2013, 03:23 PM
سلام و مرسی از کمکت
توقعم پاور در کنار کنترل و اسپین مناسب. همرو گفتم :001_smile:
زه مناسبی بود اما راحت نبودم منظورم پاور زه نسبت به babolat Pro Hurrican
به نظر من پائین تربود .
اگر تنشن رو بیارم پائین جه تغییراتی می کنه ؟ پاور بالاتر می ره و کنترل و اسپین چه تغییراتی می کنه ؟
کلا منظورم اینه که زه پائین تری نسبت به alu power big banger نبندم .

مرسی

سلام دوست عزیز
همونطور که خودت هم اشاره کردی اگه زهی بود که همه ی اینا رو کنار هم داشت که دیگه بهترین زه دنیا بود و همه همون زه رو می بستن. به طور کلی اسپین و پاور در یه طرف ترازو هستن و در طرف دیگه کنترل هستش. یعنی هر چقدر کنترل بیشتر باشه، پاور و اسپین کمتر می شن و برعکس. پس بهتره شما قبل از هر چیز مشخص کنی که اولویتت کنترله یا پاور و اسپین.
پایین آوردن تنشن زه باعث بالا رفتن پاور و اسپین می شه و کنترلش پایین میاد، و تنشن بالا هم کنترل رو افزایش می ده اما در عین حال باعث می شه که ضربه ی بیشتری به دست منتقل بشه و در دراز مدت ممکنه به آسیب دیدگی جدی هم دچار بشی.

اگه منظورت زه پایین تر از زه لاکسیلون زه بدتر هستش باید بگم که اون زه لاکسیلون با وجود اینکه بهترینه، اما اگه زود به زود عوضش نکنی دیگه جزو بهترین به حساب نمیاد و بهتر و بدتر بودن یه زه رو توقعاتی که از اون زه داری مشخص می کنه.

kamall
06-18-2013, 01:06 PM
ممنون
حالا با توجه به این موضوعات زه پیشنهاد خودتون چیه ؟ و اینکه babolat Pro Hurrican یا RPM ?
واینکه همون تنشن 57-59 برای این زه خوبه یا نه ؟ لطفا پیشنهاد خودت رو هم بگو.
مرسی از راهنمائیت

iman1990
06-25-2013, 09:58 AM
با سلام و درود..:583:

دوستان من تصمیم دارم زه راکتمو عوض کنم و دنبال یک زه تا 30 تومن میگردم
زه الانم نمیدونم چیه رنگش نقره ایه و ضخیم هم هست..
اما مشکلاتی که من دارم... من زمان بازی تمام فورهندهام و بک هندهام اسلایس و... توی سرویس باکس هستش. با اینکه تمام نیرومو روی توپ میزارم
میخواستم ببینم چه زه ای بهم پیشنهاد میکنید با چه تنشنی
خودم این زه هارو در نظر دارم
babolat revenge 16- Signum Pro Plasma HEXtreme 16 -Signum Pro Hyperion 16
با سپاس:583:

mspayam
06-25-2013, 12:51 PM
ممنون
حالا با توجه به این موضوعات زه پیشنهاد خودتون چیه ؟ و اینکه babolat Pro Hurrican یا RPM ?
واینکه همون تنشن 57-59 برای این زه خوبه یا نه ؟ لطفا پیشنهاد خودت رو هم بگو.
مرسی از راهنمائیت

دوست عزیز
من تازه این پستتون رو دیدم. این تنشن برای زه های پلی استر زیاده و من اصلاً توصیه نمی کنم که از 56 بالاتر ببندین، چون ممکنه باعث آسیب دیدگی جدی بشه.
من زه RPM رو به خاطر کم قدرت تر بودنش بیشتر از Pro Hurricane دوست دارم، ولی خوب این سلیقه ی بنده اس. اگه زود به زود (یعنی سه-چهار هفته یک بار) زهتون رو عوض نمی کنین شاید PH بهتر از RPM باشه چون طبق تجربه ی من RPM زودتر از PH تنشنش رو از دست می ده.

با سلام و درود..:583:

دوستان من تصمیم دارم زه راکتمو عوض کنم و دنبال یک زه تا 30 تومن میگردم
زه الانم نمیدونم چیه رنگش نقره ایه و ضخیم هم هست..
اما مشکلاتی که من دارم... من زمان بازی تمام فورهندهام و بک هندهام اسلایس و... توی سرویس باکس هستش. با اینکه تمام نیرومو روی توپ میزارم
میخواستم ببینم چه زه ای بهم پیشنهاد میکنید با چه تنشنی
خودم این زه هارو در نظر دارم
babolat revenge 16- Signum Pro Plasma HEXtreme 16 -Signum Pro Hyperion 16
با سپاس:583:

ایمان جان
تو دقیقاً چه توقعی از زهت داری؟ اینکه قدرت ضربه هات رو زیادتر کنه؟
الان چه راکتی داری؟

در مورد زه سیگنوم پرو شاید بهتر باشه من نظر ندم چون جزو زه های فوریت من به حساب میاد و هر وقت این زه فعلیم تموم شده باشه، اولین زهی که به ذهنم میاد همین Signum Pro Plasma Hextreme هستش و تا حالا فوق العاده ازش راضی بودم. اما خوب الزاماً شما ممکنه سبک بازیت با من فرق داشته باشه و توقع دیگه ای از زهت داشته باشی.
این زه هایی رو که نوشتی دلیل خاصی برای انتخابشون داشتی یا اینکه زه هایی هستن که بهشون دسترسی داشتی؟

iman1990
06-25-2013, 04:30 PM
ایمان جان
تو دقیقاً چه توقعی از زهت داری؟ اینکه قدرت ضربه هات رو زیادتر کنه؟
الان چه راکتی داری؟

در مورد زه سیگنوم پرو شاید بهتر باشه من نظر ندم چون جزو زه های فوریت من به حساب میاد و هر وقت این زه فعلیم تموم شده باشه، اولین زهی که به ذهنم میاد همین Signum Pro Plasma Hextreme هستش و تا حالا فوق العاده ازش راضی بودم. اما خوب الزاماً شما ممکنه سبک بازیت با من فرق داشته باشه و توقع دیگه ای از زهت داشته باشی.
این زه هایی رو که نوشتی دلیل خاصی برای انتخابشون داشتی یا اینکه زه هایی هستن که بهشون دسترسی داشتی؟

راکت کم Wilson pro open هستش

اره به پاور نیاز دارم..هک دسترسی بهشون دارم هم قیمتش مناسبه...

واینکه بتونم باهاش اسلایس خوبی بزنم

mspayam
06-26-2013, 10:03 AM
راکت کم Wilson pro open هستش

اره به پاور نیاز دارم..هک دسترسی بهشون دارم هم قیمتش مناسبه...

واینکه بتونم باهاش اسلایس خوبی بزنم

حدس می زنم منظورت از اینکه بتونی باهاش به خوبی اسلایس بزنی این باشه که اسپین خوبی به توپ بده. اگه اینطور باشه باید گفت که بین او 3 تا زه انتخاب کردن کار سختیه، چون دو تا از این زه ها اسپین خوبی به توپ می دن ولی قدرتشون کمه، ولی اون یکی قدرتش خوبه و اسپینش کمه.
به نظر من شاید بد نباشه اون Signum Pro Plasma Hextreme رو با تنشن پایین در حدود 50 تا 52 ببندی. چون تنشن پایین اسپین و قدرت توپت رو بیشتر می کنه و با اینکه خود زه کم قدرت به حساب میاد، ولی من به خوبی می تونستم باهاش وینر بزنم و توپم نزدیک بیس لاین پایین بیاد. تنشن من 52 بود.

زه Babolat Revenge رو من تا حالا باهاش بازی نکردم، اما شرکت بابولات اون رو جزو زه های قدرتی تقسیم بندی کرده. با این حال سایت Tennis Warehouse اون رو جزو زه های کم قدرت به حساب آورده و من به تقسیم بندی TW بیشتر اعتقاد دارم تا بابولات.
اگه به زه های نایلونی هم دسترسی داشته باشی، اونا اکثراً قدرتشون زیاده ولی در عوض اسپین کمتری در مقایسه با این زه های بالایی به توپ می دن.

jojo_1378
06-27-2013, 12:02 AM
لطفا ىه زه تنىس خوب براى تازه واردا معرفى کنىد?

mspayam
06-27-2013, 03:12 AM
لطفا ىه زه تنىس خوب براى تازه واردا معرفى کنىد?

هر زهی غیر از زه های پلی استر.

kamall
06-29-2013, 04:22 PM
با سلام
جائی که من میرفتم برای زه پیمان اسپرت بود که در حدود 10 سال برای همه چیز میرم اونجا
اما زه babolat فعلا نداره کسی جائی که زه babolat اصل داشته باشه و مورد اطمینان باشه می شناسه ؟

8491
06-29-2013, 11:46 PM
من تازه شروع کردم ولی زه راکتم خیلی خشکه و اون حالت برآمدگی و فرورفتگی رو نداره . اسپین دادن هم باهاش خیلی سخته . اصلا انعطاف پذیر نی .
یه زه در حد 40 تومن اینا که قدرت متوسط و انعطاف پذیری متوسط داشته باشه بهم معرفی کنید . بعد هزینه تعویض زه چقدره ؟

mspayam
06-30-2013, 12:25 AM
من تازه شروع کردم ولی زه راکتم خیلی خشکه و اون حالت برآمدگی و فرورفتگی رو نداره . اسپین دادن هم باهاش خیلی سخته . اصلا انعطاف پذیر نی .
یه زه در حد 40 تومن اینا که قدرت متوسط و انعطاف پذیری متوسط داشته باشه بهم معرفی کنید . بعد هزینه تعویض زه چقدره ؟

سلام دوست عزیز
زه ها رو معمولاً بر اساس خشکی و برآمدگی و فرورفتگی شون تقسیم بندی نمی کنن و اگه زه شما تازه اس باید یه مدت باهاش بازی کنی تا بهش عادت کنی. اسپین دادن به توپ هم بیشتر نتیجه اون حرکت دست و شکل ضربه زدن هستش و با اینکه زه به اسپین کمک می کنه، اما معجزه نمی کنه و من توصیه می کنم شما روی شکل ضربه زدنتون کار کنین تا بعداً که به سطح متوسط رسیدین اون موقع به فکر تعویض زه و اینجور چیزا باشین.

8491
06-30-2013, 08:04 AM
سلام دوست عزیز
زه ها رو معمولاً بر اساس خشکی و برآمدگی و فرورفتگی شون تقسیم بندی نمی کنن و اگه زه شما تازه اس باید یه مدت باهاش بازی کنی تا بهش عادت کنی. اسپین دادن به توپ هم بیشتر نتیجه اون حرکت دست و شکل ضربه زدن هستش و با اینکه زه به اسپین کمک می کنه، اما معجزه نمی کنه و من توصیه می کنم شما روی شکل ضربه زدنتون کار کنین تا بعداً که به سطح متوسط رسیدین اون موقع به فکر تعویض زه و اینجور چیزا باشین.

ممنون .
مثلا من با راکت دیگه ای که ضربه می زنم خیلی خوب اسپین می دم و ضربه ام دقت بهتری داره . حالا گفتم شاید تا پول جور کنم یه راکت بهتر بخرم فعلا زه رو تعویض کنم که شاید یه خورده تاثیر مثبت داشته باشه .

mspayam
06-30-2013, 12:44 PM
شما الان چه راکتی داری؟ می دونی چه زه روی اونه؟ تغییر زه و حتی راکت (اگه راکتت مناسب شروع باشه) از دید من تغییر زیادی در بازیت نخواهد گذاشت و اگه یه مدت با همون راکت های دیگه ای هم که باهاشون بازی کردی و می بینی اسپین خوب می دن، بازی کنی باز ممکنه با عادت کردن بهشون به همین جایی که الان هستی برگردی. در هر حال اگه اصرار به تغییر زه داری اسم راکتت و ترجیحاً زهت رو بگو تا بر اساس اون ها یه زه خوب بهت معرفی کنم که دست کم خیالت از بابت زه راحت باشه. یه راه دیگه هم اینه که از صاحب اون راکت دیگه ای که باهاش بازی کرده بودی و اسپین خوبی می داد اسم زهش رو بپرسی و همون رو واسه ی خودت بندازی.

8491
06-30-2013, 01:23 PM
راکتم از ای ضایعاس ویلسون us open چینی 190 گرفتم . زه داشت !

mspayam
07-01-2013, 12:30 AM
دوست عزیز راکت شما اونقدرا هم که فکر می کنی بد نیست و اگه همچنان اصرار داری که یه زه خوب واسه ی اسپین روش بندازی من زه Head RIP Control رو توصیه می کنم با تنشن حدوداً 60.

8491
07-01-2013, 07:14 AM
ممنون . فکر می کردم راکتم خوب نیست الان که اینو گفتی اعتماد به نفسم بیشتر شد . ضربه های فلات خوبی می شه باهاش زد فقط با اسپین دادن مشکل دارم شایدم به خاطر کم تجربه بودنه من باشه .
هزینه زه کشی چقدره ؟

mspayam
07-01-2013, 08:02 AM
دوست عزیز، سبک بازی و نحوه ی ضربه زدن تاثیری به مراتب بیشتر از راکت و زه داره. یکی از مربی ها باسابقه ی اینجا چند وقت پیش بهم می گفت زه و راکت در نهایت تاثیرشون خیلی کمتر از چیزیه که فکر می کنی و بازیکن خوب با هر راکتی می تونه بازی کنه.
شما هم خوبه که با وجود مبتدی بودن ضربات اسپین و فلت رو به خوبی می شناسی و اگه فعلاً روی تکنیک ضربه زدنت کار کنی در آینده که راکت و زه بهتر بگیری می تونی به شکل خیلی بهتری ازشون استفاده کنی. من متاسفانه از قیمت های داخل ایران اطلاع ندارم، اما یکی از دوستان می گفت که حدوداً 50 تومن می شه.

Hammett
07-01-2013, 05:22 PM
سلام دوستان
من راکتم willson pro staff six.one 95 هست. تا حالا زهی رو که باهاش استفاده کردم alu power بوده با تنشن 56. سبک بازیم هم از نظر نوع ضربه بستگی به حریفم داره یعنی هم فلات می تونم بزنم هم اسپین بدم. ضربه هام بیشتر کنترلی هست تا قدرتی.
نوع زهی هم که روی خود راکتم پیشنهاد داده nxt tour و nxt control هست.
می خواستم نظرتون و راجع به این 2 تا زه پیشنهادی بدونم و یا اگه پیشنهاد بهتری دارید واسم کمکم کنید.
در ضمن دلم میخواد با این سبک ضرباتم کمی هم بتونم قدرت ضربه هام و بیشتر کنم... واسه این موضوع هم اگر ممکنه راهنماییم کنید.
ممنون از شما

mspayam
07-02-2013, 01:23 AM
سلام دوستان
من راکتم willson pro staff six.one 95 هست. تا حالا زهی رو که باهاش استفاده کردم alu power بوده با تنشن 56. سبک بازیم هم از نظر نوع ضربه بستگی به حریفم داره یعنی هم فلات می تونم بزنم هم اسپین بدم. ضربه هام بیشتر کنترلی هست تا قدرتی.
نوع زهی هم که روی خود راکتم پیشنهاد داده nxt tour و nxt control هست.
می خواستم نظرتون و راجع به این 2 تا زه پیشنهادی بدونم و یا اگه پیشنهاد بهتری دارید واسم کمکم کنید.
در ضمن دلم میخواد با این سبک ضرباتم کمی هم بتونم قدرت ضربه هام و بیشتر کنم... واسه این موضوع هم اگر ممکنه راهنماییم کنید.
ممنون از شما

زه های NXT رو من نه تا حالا باهاشون بازی کردم، نه دست کسی دیدم، اما زه NXT Control جزو زه های خیلی خاص به حساب میاد چون هم توش پلی استر به کار رفته و هم نایلون. بر طبق مشخصاتی که ویلسون واسش نوشته کنترل بالایی داره و قدرتش هم بیشتر از حد متوسطه که اگه سطح بازی شما متوسط به بالا باشه و دنبال زهی که راحتی خیلی بالا داشته باشه نباشین می تونه زه خوبی واستون باشه.
اما در مورد زه های لاکسیلون من این حرف رو چندین بار گفتم که اگه اون ها رو زود به زود عوض نکنین، تنشنون رو از دست می دن و اگه محکم ضربه بزنین توپ رو می فرستن بیرون و اگه آروم هم ضربه بزنین توپتون قدرت خیلی کمی داره. در صورتی که زهتون رو مرتب عوض نمی کنین یه زه نایلونی مثل همین NXT Control در دراز مدت عملکرد خیلی بهتری می تونه داشته باشه.

Hammett
07-02-2013, 01:59 PM
ممنون از راهنماییت

آره دقیقا چیزی رو که گفتی در مورد زه لاکسیلون باهات موافقم دقیقا همین طور عمل میکنه.

حالا با حساب ابن که nxt control زه کنترلی هست چه تنشنی رو پیشنهاد میدی؟؟

و این که یه مدل زه دیگه رو هم اگه میشناسی که عمل کرد خوبی واسه من داشته باشه نسبت به شرایطی که گفتم بهم معرفی کن لطفا که اگه nxt گیرم نیومد از اون استفاده کنم.

jojo_1378
07-02-2013, 02:35 PM
یه زه خوب بین این دو سایت بیزحمت بهم معرفی کنید؟

http://www.varchin.com/leisure/type/tennis.html?cat=246

http://www.matinsportshop.com/category/10/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%D9%86%DB%8C%D8%B3-SIGNUM-PRO/all/

mspayam
07-03-2013, 06:59 AM
ممنون از راهنماییت

آره دقیقا چیزی رو که گفتی در مورد زه لاکسیلون باهات موافقم دقیقا همین طور عمل میکنه.

حالا با حساب ابن که nxt control زه کنترلی هست چه تنشنی رو پیشنهاد میدی؟؟

و این که یه مدل زه دیگه رو هم اگه میشناسی که عمل کرد خوبی واسه من داشته باشه نسبت به شرایطی که گفتم بهم معرفی کن لطفا که اگه nxt گیرم نیومد از اون استفاده کنم.

من برای این زه با توجه به راکت شما تنشن متوسط رو پیشنهاد می کنم که واسه ی اون راکت می شه 55. اگه دیدی قدرتش زیاده و کنترلش کمه دفعه ی بعدی بهتره از 57 شروع کنی. زه های نایلونی هم رو همونطور که گفتم من خیلی باهاشون بازی نکردم اما یه زهی که خودم قبلاً استفاده می کردم و خیلی از نظر من خوب بود، زه Head RIP Control بود که سطحش زبر بود و اسپین خوبی به توپ می داد.
تقریباً می شه گفت که زه هایی که توی این لیست هستن زه های نایلونی خوبی هستن و جزو پرفروش ترین زه های نایلونی به حساب میان:
http://www.tennis-warehouse.com/stringsearchresults.html#search=args&cat_brand=ALLSTRINGS&filter_type=MULTIFILSTR&filter_gauge=null&filter_chars=SPINSTR&filter_color=null&filter_reelsize=null&minprice=&maxprice=

Hammett
07-03-2013, 11:13 AM
خیلی ممنون از راهنماییت رفیق:655:

jojo_1378
07-03-2013, 02:04 PM
یکی نیست به ما جواب بده؟

یه زه خوب بین این دو سایت بیزحمت بهم معرفی کنید؟

http://www.varchin.com/leisure/type/tennis.html?cat=246

http://www.matinsportshop.com/catego...IGNUM-PRO/all/ (http://www.matinsportshop.com/category/10/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%D9%86%DB%8C%D8%B3-SIGNUM-PRO/all/)

mspayam
07-03-2013, 11:38 PM
خیلی ممنون از راهنماییت رفیق:655:

خواهش می کنم، اگه باز هم سوالی داشته باشین من در خدمتتون هستم.

Amir_RF
07-14-2013, 01:34 PM
سلام دوستان من زه آلو پاور راف نیاز دارم میدونید باید از کجا تهیه کنم؟

khabgard
07-14-2013, 04:48 PM
سلام دوستان من زه آلو پاور راف نیاز دارم میدونید باید از کجا تهیه کنم؟

پیمان اسپرت (بلوار ارتش -بعد از خ لنگری ) داشت قبلا ، 40 تومان با هزینه زه کشی

Najmeh5576
07-19-2013, 08:25 PM
سلام. راكت من بابولات ايرو پرو لايته و زه اون babolat magic force 135/1bl 059c48/1 ميخواستم به من راهنمايي كنيد كه براي چه ضرباتي مناسبه ؟ يه مقدار به من در مورد راكتي كه دستم دارم اطلاعات بدين مطمينا به پيشرفتم كمك ميكنه اگه اشتباه نكنم با تنشن ٥٨ رو راكتم كشيده شده. يه سوال ديگه هم دارم در مورد لرزه گير هست اين لرزه گيرها يي كه تو بازار هست دايم ميفته. فقطً يه دفعه از يه مربي يكي قرض گرفتم كه بنظرم خوب بود مثلثي مانند تمام مشكي و مثل لاستيك بود حالا هر چي ميگردم تو فروشگاها پيداش نميكنم لرزه گير خوب چي ميشناسيد. فعلا به توصيه يه مربي كش ماست بستم ;) بنظرم عمل ميكنه (از صداش ميگم)
مرسي

mspayam
07-20-2013, 02:09 AM
سلام. راكت من بابولات ايرو پرو لايته و زه اون babolat magic force 135/1bl 059c48/1 ميخواستم به من راهنمايي كنيد كه براي چه ضرباتي مناسبه ؟ يه مقدار به من در مورد راكتي كه دستم دارم اطلاعات بدين مطمينا به پيشرفتم كمك ميكنه اگه اشتباه نكنم با تنشن ٥٨ رو راكتم كشيده شده. يه سوال ديگه هم دارم در مورد لرزه گير هست اين لرزه گيرها يي كه تو بازار هست دايم ميفته. فقطً يه دفعه از يه مربي يكي قرض گرفتم كه بنظرم خوب بود مثلثي مانند تمام مشكي و مثل لاستيك بود حالا هر چي ميگردم تو فروشگاها پيداش نميكنم لرزه گير خوب چي ميشناسيد. فعلا به توصيه يه مربي كش ماست بستم ;) بنظرم عمل ميكنه (از صداش ميگم)
مرسي

سلام
زه شما بر اساس اطلاعات خود سایت بابولات برای مبتدی ها و افراد نوآموز مناسبه. ویژگی هاش در همه ی ابعاد غیر از قدرت متوسط به حساب میاد، به این معنی که برای هیچ ضربه ای فوق العاده نیست و برای هیچ ضربه ای هم بد نیست. قدرت این زه به نظر می رسه بیشتر باشه و می تونه در افزایش قدرت ضربه هاتون بهتون کمک کنه.
لرزه گیر هم بیشتر به سلیقه ی شخصی بستگی داره، یه عده می بندن، یه عده هم نه. خود من هم از نوار لاستیکی استفاده می کنم چون به نظر من هم بهتر از لرزه گیرهای موجود در بازاره. بعضی از بازیکن های حرفه ای از جمله ماریا شاراپووا هم از همین نوارهای لاستیکی استفاده می کنن.
البته ضربه گیر هم انواع مختلف داره. اگه باز خواستی از ضربه گیرهای موجود در بازار استفاده کنی من Prince Silencer رو توصیه می کنم چون بلند و رشته ای هستش و به هیچ عنوان از راکت نمی افته:

http://www.tennis-warehouse.com/Prince_NXG_Silencer_Vibration_Dampener/descpagePRINCE-SNXTD.html

سوالتون در مورد راکت رو هم در بخش مربوط به راکت یه پست در موردش می ذارم.

Najmeh5576
07-20-2013, 01:05 PM
سلام مرسی از پاسختون.
اگه پستی راجع به انواع زه گذاشتین لطفا معرفی کنید

با سلام
جائی که من میرفتم برای زه پیمان اسپرت بود که در حدود 10 سال برای همه چیز میرم اونجا
اما زه babolat فعلا نداره کسی جائی که زه babolat اصل داشته باشه و مورد اطمینان باشه می شناسه ؟
زه من بابولات مشخصاتش تو پست قبلیم هست روی خود زه نوشته made in france بنظر میاد تقلبی نباشه البته من تبحری ندارم . من از بانی اسپرت خ.آپادانا- گرفتم

mspayam
07-20-2013, 01:22 PM
سلام مرسی از پاسختون.
اگه پستی راجع به انواع زه گذاشتین لطفا معرفی کنید

سلام دوست عزیز
این ها رو از دوتا از پست های قبلی خودم کپی پیست می کنم اینجا:

2. زه های روده ی مصنوعی یا نایلونی: با اینکه به خوبی روده ی طبیعی نیستن اما پرطرفدارترین نوع زه بین غیرحرفه ای ها به حساب میاد.

تفاوت زه پلی استر با بقیه زه ها در جنسشه، پلی استر به دلیل مقاوم بودن بیشتر نسبت به سایر زه ها دیرتر پاره می شه ولی تنشنش رو زودتر از دست می ده و واسه ی همین هم هست که بازیکن های که تقریباً همه شون از زه های پلی استر استفاده می کنن توی بازی چندتا راکت عوض می کنن. البته در عین حال باعث می شه که ضربه ها اسپین بیشتری داشته باشن و این دلیل اصلی محبوبیتشه.
از بین زه های پلی استر زه های شرکت لاکسیلون جزو بهترین زه ها به حساب میان و بیش از 70 درصد بازیکنانی حرفه ای از زه های این شرکت استفاده می کنن.

mspayam
08-05-2013, 03:09 AM
خیلی ممنون. مرسی. بین این 2 تا زه چه فرقیه؟؟؟ بعدش اینکه پاور اسپینن یا کنترلیه یا هر دوشو داره؟؟؟ من یه زهی میخوام که علاوه بر اینکه خود راکتم اسپین خوبی میده.زه هم اسپین خوبی بده و بتونم بیشترین اسپینو به توپ بدم. اگر راهنماییم کنید ممنون میشم دوست عزیز. مرسی از وقتی که میزاری.:443:

سلام
تفاوت زه ها ی 4G و 4GS در این هستش که زه دومی برای اسپین بیشتر طراحی و تولید شده. در مورد اینکه کدوم زه بیشترین اسپین رو به توپ می ده نظرات مختلفی هست، ولی طبق تجربه ی خود من این 4 تا زه اسپین ضربه ها رو به مقدار محسوسی افزایش می دن:

Babolat RPM Blast
Luxilon Big Banger Alu Power Rough
Volkl Cyclone
Signum Pro Poly Plasma Hextrem

الان هم دارم با زه Dunlop Black Widow بازی می کنم که اون هم خوبه ولی از نظر اسپین به اندازه ی اون 4 تای بالایی نیست. هر چقدر هم زه نازکتر باشه باز به نظر من بهتره. زه Babolat Pro Hurricane Tour هم جزو زه های محبوب برای اسپین هستش اما من اون ورژن معمولیش یعنی Babolat Pro Hurricane رو ترجیح می دم. این زه اصلی بازیکنای سطح بالای کلاب ما هستش و تقریباً همشون از BPH استفاده می کنن.
شما بهتره از همون زهی که الان استفاده می کنی بعد از خریدن راکتت هم استفاده کنی تا یکباره هر دوتاشون رو عوض نکرده باشی. بعد از چند هفته که به راکتت عادت کردی، اگه دیدی بازم نیاز به اسپین بیشتر داری می تونی از همون زه هایی که اون بالا گفتم استفاده کنی. البته با توجه به ویدیوهایی که من از این راکت دیدم و ریویوهایی که در موردش هست، شک دارم به زهی که اسپین بیشتری به ضربه هات بده نیاز داشته باشی.

همچنین برای اینکه ببینی سایر بازیکن ها به نظرشون چه زهی از لحاظ اسپین و قدرت و دوام چی بوده، یه این سایت برو و ببین اون ها چه زه هایی رو انتخاب کردن:

mehrdad n j
08-05-2013, 01:52 PM
خیلی ممنون دوست عزیز. ممنون از راهنماییات. موفق باشی

mehrdad n j
08-06-2013, 11:47 PM
سلام به همه دوستان. کسی میدونه زه luxilon 4g رو کجا داره تو تهران ؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید . اگر جایی ام حدث میزنید داشته باشه شمارشو واسم بزارید.ممنون .

Amir_RF
08-07-2013, 01:14 AM
فکرکنم بانی اسپرت داشته باشه.

تهران بالاتر از میدان ونک خیابان نجفی آکادمی تنیس استقلال جنب رستوران مرکزی
تلفن تماس : 02188648274

تهران خیابان خرمشهر (آپادانا) خیابان شهید صابونچی (مهناز ) شماره 89
تلفن تماس : 88782225

شریعتی روبروی حسینیه ارشاد پلاک 1112
تلفن تماس : 22259978

اون که تو شریعتیه بهتر از بقیشونه.
سایتش:
bunysport.ir

mehrdad n j
08-07-2013, 03:52 PM
دوست عزیز خیلی ممنون . زنگ زدم.نداشتن . جای دیگه نیست که داشته باشه؟؟؟
solinco tour bit هم باشه جایی خوبه. ممنون

Amir_RF
08-07-2013, 04:02 PM
از مدرن اسپرت هم بپرس.
88648160

mehrdad n j
08-11-2013, 04:50 PM
ممنون دوست عزیز از راهنماییت.گویا شانس نداشتم.هیچ کس این 2 مدل زه رو نداشت. بازم ممنون

nemanaldin
08-21-2013, 03:07 PM
سلام دوستان
قیمت زه ها تو چه محدوده ای هست؟
و اینکه زه رو چند نصب می کنن رو راکت؟

miladroozbeh
08-24-2013, 10:39 AM
کسی میتونه بهم بگه مریا شاراپوا و بردیچ از چه زه هایی استفاده میکنن؟و تنششون رو چند پند میبندن؟یکی از دوستان یه سایتی بهم معرفی کرد اما چیزی ازش دستگیرم نشد متاسفانه

mspayam
08-24-2013, 12:05 PM
کسی میتونه بهم بگه مریا شاراپوا و بردیچ از چه زه هایی استفاده میکنن؟و تنششون رو چند پند میبندن؟یکی از دوستان یه سایتی بهم معرفی کرد اما چیزی ازش دستگیرم نشد متاسفانه

بردیچ:
Luxilon Big Banger Alu Power 55lbs

شارپووا:
Babolat VS Team/Babolat RPM Blast 62lbs

nemanaldin
08-24-2013, 01:49 PM
سلام دوستان
قیمت زه ها تو چه محدوده ای هست؟
و اینکه زه رو چند نصب می کنن رو راکت؟

این پست هم جواب میدادین راه دوری نمی رفت :240:

Amir_RF
08-24-2013, 02:40 PM

سلام معمولا از یجایی که زه میگیرین رایگان میبنده ولی 15تومان قیمت زه کشیه . قیمت زه هم از 30تومان داره بالا تا فکر میکنم 100.

mspayam
08-25-2013, 01:49 AM

دوست عزیز با عرض پوزش از شما. من از اونجایی که توی ایران نیستم از قیمت های داخل ایران اطلاع درستی ندارم و به همین دلیل هم بود که به پستتون جواب ندادم.

nemanaldin
08-25-2013, 11:19 AM
دوست عزیز با عرض پوزش از شما. من از اونجایی که توی ایران نیستم از قیمت های داخل ایران اطلاع درستی ندارم و به همین دلیل هم بود که به پستتون جواب ندادم.

این چه حرفیه دوست عزیز منظورم شخص شما نبود کلی عرض کردم :443:

mehrdad122
09-11-2013, 05:47 PM
سلام دوستان برای راکت بردیچ 2013 از برند هد از جنس های نایلونی و پلی استر یه چیزی که مه پاور بده هم کنترل

mspayam
09-11-2013, 11:16 PM
مهران جان راکت جدیدت مبارک.

متاسفانه زهی که هم کنترل بالایی داشته باشه و هم قدرت زیادی نداریم چون کنترل و سرعت با همدیگه رابطه ی معکوس دارن. هر چقدر قدرت بالاتر بره کنترل کمتر می شه و برعکس.
شما اگه بعد از حدوداً هر 20 ساعت بازی کردن می تونی زهت رو عوض کنی من زه های Luxilon ALU Power بهت توصیه می کنم که برای اسپین هم فوق العاده زه های خوبی هستن و محبوبترین زه در بین بازیکن های حرفه ای به حساب میان.
در غیر این صورت باید بین قدرت و کنترل یکی رو انتخاب کنی و بگی کدومش برات مهمتره تا بر اساس اون و اینکه هر چند وقت یه بار می تونی زهت رو عوض کنی، واست یه زه خوب پیدا کنیم.

mehrdad122
09-12-2013, 02:23 PM
مهران جان راکت جدیدت مبارک.

متاسفانه زهی که هم کنترل بالایی داشته باشه و هم قدرت زیادی نداریم چون کنترل و سرعت با همدیگه رابطه ی معکوس دارن. هر چقدر قدرت بالاتر بره کنترل کمتر می شه و برعکس.
شما اگه بعد از حدوداً هر 20 ساعت بازی کردن می تونی زهت رو عوض کنی من زه های Luxilon ALU Power بهت توصیه می کنم که برای اسپین هم فوق العاده زه های خوبی هستن و محبوبترین زه در بین بازیکن های حرفه ای به حساب میان.
در غیر این صورت باید بین قدرت و کنترل یکی رو انتخاب کنی و بگی کدومش برات مهمتره تا بر اساس اون و اینکه هر چند وقت یه بار می تونی زهت رو عوض کنی، واست یه زه خوب پیدا کنیم.
راکتو نخریدم میخواستم براش یه زه پیدا کنم ولی امروز این راکت که مال رفیقم بود بازی کردم راضی نبودم بعد توجه به اون مقاله ای که گذاشتی سبک بازیم کلا عوض شد و تصمیم شد و فقط ضربات اسپین بزنم و میخام راکت نادال رو بخرم

8491
09-16-2013, 10:37 AM
سلام.
من راکت نو خریدم AEROPRO DRIVE TEAM GT چه زهی روش بندازم ؟
قدرت متوسط اسپین خوب کنترل متوسط مد نظرم هست این ALU Power 125 خوبه ؟ توی کامنتهای یه سایت دیدم نوشته بودن روی دست خیلی فشار می اره این زه و برای دستای ضعیف زیاد مناسب نیست .
کلا من توپهام دقت خوبی داره ولی سرعت و قدرت کم . سرعت سوینگ ام هم کمه

mspayam
09-16-2013, 12:45 PM
سلام.
من راکت نو خریدم AEROPRO DRIVE TEAM GT چه زهی روش بندازم ؟
قدرت متوسط اسپین خوب کنترل متوسط مد نظرم هست این ALU Power 125 خوبه ؟ توی کامنتهای یه سایت دیدم نوشته بودن روی دست خیلی فشار می اره این زه و برای دستای ضعیف زیاد مناسب نیست .
کلا من توپهام دقت خوبی داره ولی سرعت و قدرت کم . سرعت سوینگ ام هم کمه

دوست عزیز، راکت نو مبارک، راکت قبلیت و زهت چی بود؟ اگه شما در مورد بازیت بیشتر اطلاعات بدی بهتر می شه راهنماییت کرد، آیا ضربه هات رو با تاپ اسپین زیاد می زنی، یا تاپ اسپین متوسط یا بیشتر فلت می زنی؟ سویینگت آیا متوسطه یا کوچیکه یا بزرگ و مهمترین عامل واست توی یه زه چیه؟ توانایی اسپین؟ دوام بالا؟ قدرت؟ یا کنترل؟ می دونم همه شون مهمن اما اگه یکی رو انتخاب کنی و بگی اولویت های اصلیت کدوماست اون موقع انتخاب زه راحت تر می شه.

8491
09-16-2013, 02:32 PM
اخیرا با راکت دیگران بازی می کردم . راکت جوکویچ و هد رادیکال که خوب بودن ولی قدرت ضربه هام ضعیف بود باز راکت جوکویچ قوی تر بود ولی دقت خیلی بالایی داشتم کلا . با هد پرستیج هم یکم بازی کردم که اصلا نتونستم بازی کنم سخت بود بازی باهاش برام . زه روشون هم نمی دونم بیشتر زه کنترلی داشتن به نظرم چون اسپین خوبی می دادن و خشک و خیلی سفت نبودن .
با تاپ اسپین متوسط . فلت زیاد نمی زنم . سوینگ هام معمولا بلند هست ولی سریع نیست.
اگه بتونم تاپ اسپین عمیق بزنم خیلی خوب می شه .
مهمترین عامل فکر می کنم قدرت باشه دوام و کنترل الان برام مهم نیست می خوام ببینم واقعا با یه راکت قدرتی و زه قدرتی و قدرت ضربه هام بهبود پیدا می کنه یا مشکل از خودمه !!

mspayam
09-17-2013, 09:59 AM
اخیرا با راکت دیگران بازی می کردم . راکت جوکویچ و هد رادیکال که خوب بودن ولی قدرت ضربه هام ضعیف بود باز راکت جوکویچ قوی تر بود ولی دقت خیلی بالایی داشتم کلا . با هد پرستیج هم یکم بازی کردم که اصلا نتونستم بازی کنم سخت بود بازی باهاش برام . زه روشون هم نمی دونم بیشتر زه کنترلی داشتن به نظرم چون اسپین خوبی می دادن و خشک و خیلی سفت نبودن .
با تاپ اسپین متوسط . فلت زیاد نمی زنم . سوینگ هام معمولا بلند هست ولی سریع نیست.
اگه بتونم تاپ اسپین عمیق بزنم خیلی خوب می شه .
مهمترین عامل فکر می کنم قدرت باشه دوام و کنترل الان برام مهم نیست می خوام ببینم واقعا با یه راکت قدرتی و زه قدرتی و قدرت ضربه هام بهبود پیدا می کنه یا مشکل از خودمه !!

دوست عزیز
راکتی که شما خریدی تقریباً اون توقعاتی رو که از زهت داری رو یعنی "قدرت متوسط و کنترل متوسط" رو داره و تاثیر راکت توی ضربه ها از تاثیر زه بیشتره. در مورد اسپین هم اگه سویینگت رو سریعتر کنی تاثیری که توی ضربه هات می ذاره بیشتره تا زه. من مدل بازی شما رو ندیدم اما حدس می زنم که با داشتن زه قدرتی هم الزاماً قدرت ضربه هات بیشتر نشه. یه راه حل خوبی که هستش اینه که سرعت سویینگت رو به تدریج افزایش بدی تا به جایی برسی که بتونی قدرت کنترل شده داشته باشی چون تاثیر سویینگ و سرعت سویینگ توی ضربه به مراتب بیشتر از تاثیر راکته و زه هستش.

ولی در مورد زه اگه زه قدرتی بخوای، زه های نایلونی تقریباً همه شون قدرت بالایی دارن، من دقیقاً نمی دونم توی ایران چه زه هایی هست ولی زه Babolat Xcel Power هم نرمه و هم قدرتی.
اگه اسپین برات مهمتره هم بهتره از زه های پلی استری استفاده کنی، ولی تقریباً همه ی این زه ها قدرتشون کمه. اگه به این سایت بری، از بخش power می تونی زه هایی رو که از دید اکثر کاربرها قدرتشون زیاد بوده رو ببینی و اون هایی رو که توی ایران هست امتحان کنی.

8491
09-18-2013, 03:53 PM
دیروز این کارو خواستم بکنم .در کوتاه مدت فکر نکنم بتونم درستش کنم فکر می کنم تمرین زیادی بخواد .
بدن سازی برای این مفید هست یعنی کار با وزنه ؟
خیلی ممنون بابت جوابها و وقتی که می ذاری .

mspayam
09-19-2013, 03:38 AM
دیروز این کارو خواستم بکنم .در کوتاه مدت فکر نکنم بتونم درستش کنم فکر می کنم تمرین زیادی بخواد .
بدن سازی برای این مفید هست یعنی کار با وزنه ؟
خیلی ممنون بابت جوابها و وقتی که می ذاری .

دوست عزیز

خواهش می کنم، خوشحال می شم اگه کمکی از دستم بربیاد راهنماییتون کنم. بدنسازی و کار با وزنه و چیزای دیگه هم می تونن نقش بسزایی داشته باشن. اما چیزی که من تا حالا دیدم اینه که مشکل اکثر دوستام اینه که توپ رو می تونن به راحتی محکم بزنن ولی چالش اصلیشون کنترل اون قدرته. به همین خاطر شاید سایر دوستان بهتر بتونن راهنماییت کنن. ولی می تونم بپرسم شما چند وقته تنیس رو شروع کردین و اینکه در هفته به طور معمول چند ساعت برای تنیس بازی کردن وقت می ذارین؟

8491
09-20-2013, 01:01 PM
سه ماه . دو روز در هفته جلسه ای یک ساعت با مربی و دو تا چهار ساعت هم بازی با یکی از دوستام .

mspayam
09-21-2013, 03:57 PM
سه ماه . دو روز در هفته جلسه ای یک ساعت با مربی و دو تا چهار ساعت هم بازی با یکی از دوستام .

دوست عزیز
شما نسبتاً حدود ده ساعت در هفته تمرین می کنین که برای بهتر شدن سبک بازیت زمان مناسبیه. راکتی که شما گرفتین برای سبک متوسط بهتره تا مبتدی، اما به این معنی نیست که نمی تونین باهاش بازی کنین. شما بهتره یه زه نایلونی با تنشن پایین (در حدود 55) روی راکتتون بندازین تا قدرتش بیشتر بشه همونطور که دوست عزیزمون امیر هم توی این پست (http://tennistalkers.com/showpost.php?p=90964&postcount=987) توضیح دادن فعلاً به اسپین فکر نکنین و براتون راحتی مهمتر باشه.

miladroozbeh
02-09-2014, 11:42 AM
سلام دوستان.فواید دمپر یا همون ضربه گیر چیه؟ ایا باعث میشه زه زودتر یا دیرتر بپوکه.؟ ایا رو بازی تاثیر مثبت یا منفی میذاره؟یافقط واسه جلوگیری از لرزش راکته.؟

miladroozbeh
02-09-2014, 11:46 AM
سلام دوستان .دقیقا فواید دمپر یا همون ضربه گیر چیه؟ایا باعث میشه زه دیرتر یا زودتر بپوکه.یا فقط واسه اینه که لرزش زه رو بگیره.ایا تو بازی میتونه اثر مثبت یا منفی بداره؟

SHIR FarHad
02-09-2014, 01:43 PM
سلام دوستان .دقیقا فواید دمپر یا همون ضربه گیر چیه؟ایا باعث میشه زه دیرتر یا زودتر بپوکه.یا فقط واسه اینه که لرزش زه رو بگیره.ایا تو بازی میتونه اثر مثبت یا منفی بداره؟

هیـــــــــچ تاثیری جز خفیف کردن صدای زه نداره

armin22
02-20-2014, 04:18 PM
سلام کسی میدونه زه NXT CONTROL کجا میفروشه؟ نمایندگی ویلسون تو باشگاه انقلاب زنگ زدم گفت نداریم

md6593
02-22-2014, 06:46 PM
با سلام

تا جایی که میدونم فروشگاه نیک اسپورت در تهران سه تا شعبه داره و نمایندگی ویلسون هست . https://www.facebook.com/Niksport/info
مرکز خرید اسکان تقاطع ولیعصر - میرداماد ، طبقه زیر همکف . تلفن : 88797402
نیک اسپرت : تهران، شهرك غرب، مركز خرید گلستان، طبقه دوم . تلفن : 88574522
ویلسون: تهران، ابتدای بزرگراه نیایش، مجموعه ورزشی انقلاب، جنب باشگاه اسكواش . تلفن : 22031507
دو تا شعبه هم نیک اسپرت در کرج داره .

ویلسون: كرج - جهانشهر - بلوار جمهوري - پارك بين المللي تنيس
تلفن: (0261) 4483510

نیک اسپرت: كرج - جهانشهر - بلوار مولانا
تلفن: (0261) 4204045

قیمت اصلی این زه هم در خود سایت ویلسون http://www.wilson.com/en-us/tennis/strings/control/
18.95 $ است .

mspayam
02-22-2014, 07:35 PM
فروشگاه اسكان تعطيل كرده و رفته. روي درش هم نوشته به فروشگاه ورزشگاه انقلاب مراجعه كنين.

armin22
06-11-2014, 08:11 PM
تنشن کنترلی ازچند شروع میشه؟

armin22
06-11-2014, 08:26 PM
واسه راکتم میخوام زه بگیرم،زه قبلیه راکتمALU POWER 127 SPIN بودش که به 3 ماه نکشیده پاره شد،واسه همین یه زه میخوام بخرم که دوامش زیاد باشه،راکتم ویلسونه و مدلش
PRO STAFF 95 میخوام زهم قدرتی باشه،ممنون میشم راهنماییم کنید

sinakermany
06-11-2014, 09:23 PM
در مورد زه سونیک پرو توضیح بدین ؟ آیا این زه پاور راکت رو بالا میبره؟لطفا یه زه پاور معرفی کنید.برایتنشن پاور همون تنشن پایین ببندم

mspayam
06-12-2014, 09:19 AM
تنشن کنترلی ازچند شروع میشه؟

واسه راکتم میخوام زه بگیرم،زه قبلیه راکتمALU POWER 127 SPIN بودش که به 3 ماه نکشیده پاره شد،واسه همین یه زه میخوام بخرم که دوامش زیاد باشه،راکتم ویلسونه و مدلش
PRO STAFF 95 میخوام زهم قدرتی باشه،ممنون میشم راهنماییم کنید

آرمین جان، به طور کلی اگه اون Recommended Tension راکتت رو ببینی یه عدد مینیمم و ماکسیمم رو نوشته. مثلاً 50 تا 60. اگه تو بین 50 تا 55 بذاری می شه قدرتی و اگه 55 تا 60 بذاری می شه کنترلی. مثلاً 52 تنشن قدرتی به حساب میاد و 58 کنترلی. البته این عدد برای راکت های مختلف فرق می کنه و حتی می شه پایین تر از تنشن پیشنهادی راکت هم زه رو بست تا اسپین بهتری به توپ بده. اما بهتره از تنشن ماکسیمم بالاتر نری چون اگه زهت پلی استر باشه می تونه برای بازو مشکل ساز بشه.

برای انتخاب زه هم باید ببینین چه توقعی از زهی که می خواین بگیرین دارین، زه های لاکسیلون بهترین زه های کنترلی بازار هستن، اما به خاطر قیمت و اینکه تنشنشون رو زود از دست می دن، برای همه ی سطوح مناسب نیستن. اما اگه شما به اون زه عادت کردین می تونین یه مدل ضخیم ترش رو بگیرین تا دوام بالاتری داشته باشه. اما به طور کلی زه های پلی استر قدرت کمی دارن و برای داشتن زه های قدرتی تر بهتره سراغ زه های نایلونی بری که البته بدی اون زه های نایلونی هم اینه که زودتر پاره می شن. اگه سطح متوسط هستین من زه Signum Pro Poly Plasma رو بهتون توصیه می کنم که خوشبختانه توی ایران هم پیدا می شن.

mspayam
06-12-2014, 12:35 PM
در مورد زه سونیک پرو توضیح بدین ؟ آیا این زه پاور راکت رو بالا میبره؟لطفا یه زه پاور معرفی کنید.برایتنشن پاور همون تنشن پایین ببندم

زه Sonic Pro زه کم قدرت و در عین حال مقاوم هستش که به خاطر کنترل بالایی که در اختیار بازیکن قرار می ده جزو زهای کنترلی شرکت هد رده بندی شده. این زه پاور راکت رو بالا نمی بره بلکه بهتون توانایی کنترل بالاتری می ده تا بتونین سویینگ بزرگتر و سریعتری داشته باشین.

برای تنشن پاور هم همون تنشن پایین مناسبه، اما اگه دنبال زه پاور هستین، بهتره که کلاً زه های پلی استری رو فراموش کنین و از زه های نایلونی استفاده کنین.

sinakermany
06-12-2014, 06:33 PM
زه Sonic Pro زه کم قدرت و در عین حال مقاوم هستش که به خاطر کنترل بالایی که در اختیار بازیکن قرار می ده جزو زهای کنترلی شرکت هد رده بندی شده. این زه پاور راکت رو بالا نمی بره بلکه بهتون توانایی کنترل بالاتری می ده تا بتونین سویینگ بزرگتر و سریعتری داشته باشین.

برای تنشن پاور هم همون تنشن پایین مناسبه، اما اگه دنبال زه پاور هستین، بهتره که کلاً زه های پلی استری رو فراموش کنین و از زه های نایلونی استفاده کنین.

چند زه نایلونی معرفی کنید همون پاور باشه

armin22
06-12-2014, 09:43 PM
باسلام
این جدول رو از سایت tennis warehouse گرفتم،منظور از عبارات Durability،Playability Duration، comfort،Touchو String Movement در این جدول چیست؟
ALU Power 16L String Scores
Power.............. 58
Spin................. 86
Comfort............ 77
Control............. 90
Touch.............. 97
String Movement............ 94
Playability Duration......... 81
Durability.................. 94
Overall.................. 92

mspayam
06-13-2014, 01:07 PM
چند زه نایلونی معرفی کنید همون پاور باشه

سینا جان، هر کدوم از این زه ها گیرت بیان، زه های قدرتی هستن.

http://www.tennis-warehouse.com/catpage-MULTIFILSTR.html

mspayam
06-13-2014, 02:43 PM
باسلام
این جدول رو از سایت tennis warehouse گرفتم،منظور از عبارات Durability،Playability Duration، comfort،Touchو String Movement در این جدول چیست؟
ALU Power 16L String Scores
Power.............. 58
Spin................. 86
Comfort............ 77
Control............. 90
Touch.............. 97
String Movement............ 94
Playability Duration......... 81
Durability.................. 94
Overall.................. 92

Playability Duration: به این برمی گرده که زه موردنظرتون تا چه مدت تنشنش رو حفظ می کنه و با همون تنشن می شه باهاش بازی کرد. به طور کلی زه های پلی استری چون تنشنون رو زودتر از دست می دن، بعد از یه مدت دیگه اون عملکرد سابقشون رو ندارن و توپی که با یه سویینگ معمولی داخل زمین می رفت، حالا بیرون می ره.
Durability: همونطور که از اسمش پیداست منظورش دوام زه هست و اینکه دیر پاره بشه.
Touch: توضیح این مفهوم یه کم سخت تره، اما به طور کلی می شه گفت اینکه زه دقیقاً همون پاسخی رو به شما بده که توقعش رو دارین و حس کنین که راکت بخشی از دست شماست و همون حسی رو بهتون بده که وقتی با دست توپ رو می زنین دارین.
Comfort: راحتی و اینکه دست و شونه رو اذیت نکنه. این ویژگی برای کسانی که مشکل بازو دارن خیلی مهمه.
String Movement: تکون خوردن زه ها در صفحه ی راکت که هرچقدر کمتر تکون بخورن بهتره و زه در این آیتم نمره ی بالاتری میاره. حتماً دیدین که بعضی زه ها رو باید بعد از یه مدت بازی سرجاشون برگردونین.

mspayam
06-18-2014, 09:17 PM
این تبلیغ زه جدید تکنیفایبره و با اینکه فقط زه های همین شرکت رو به عنوان زه مناسب تبلیغ می کنه. اما اطلاعاتی هم که در اختیار خواننده می ذاره ارزشمنده و نشون می ده که چقدر وزن توپ در اثر ضربه ای که بهش وارد می شه افزایش پیدا می کنه.
http://tecnifibre.com/infographie/cordage/en/index.html

http://tecnifibre.com/infographie/cordage/en/tecnifibre_infographie_web.jpg

این هم ترجمه ی متن:

هر آنچه که باید درباره ی تاثیر هر ضربه بدانید:

توپی که با سرعت 70 کیلومتر در ساعت پرتاب شود بر روی راکت 100g نیرو وارد می کند که برابر است با یک تصادف در مسابقات فرمول یک. به همین خاطر یک توپ 57 گرمی به نظر می آید که وزنی معادل 5.7 کیلوگرم دارد (وزن آن 100 برابر می شود).
G واحد نیروی جاذبه است که واحد شتاب به حساب می آید (و تقریباً با شتاب جاذبه ی سطح زمین برابر است).
وزن کم راکت شما می تواند تاثیر ضربه [بر بدن] را افزایش دهد. راکتی که وزنش کمتر از 300 گرم باشد، 18% بیشتر از راکتی که وزنش بیشتر از 300 گرم باشد، تاثیر ضربه [بر بدن] را افزایش می دهد.
بدن شما نیز معیار مهمی است. تاثیر ضربه به عضلات جلوبازو نیز منتقل می شود. اگر سرعت توپ ثابت باشد، هرچقدر که عضلات بازویتان کوچکتر باشند، بعد از تاثیر ضربه احساس خستگی بیشتری می کنید.
همه ی زه ها تاثیر ضربه را به یک اندازه جذب نمی کنند.
زه های پلی استری تک رشته ای 38% سفت تر هستند و در مقایسه با زه های پلی یورتین چند رشته ای 22% بیشتر باعث خستگی می شوند.

چگونه عملکردتان را با ترکیب مناسبی از راکت و زه بهتر کنید:

راکت کمتر از 300 گرم
مزایا: سبکی، راحتی استفاده
محدودیت ها: قدرت کافی ندارد، 18% بیشتر تاثیر ضربه را به دست منتقل می کند

راه حل: پلی یوترین چندرشته ای، انعطاف پذیر، قدرت بیشتر، خستگی کمتر

راکت بیشتر از 300 گرم
مزایا: قدرتمند، قدرتش 43% بیشتر از راکتی است که اندازه ی سر مشابهی دارد.
جذب [و خنثی کردن] تاثیر ضربه

محدودیت ها: به مهارت های تکنیکی و شرایط بدنی بسیار خوب نیاز دارد.

راه حل: پلی استر تک رشته ای، سفت، کنترل بهتر، خستگی بیشتر

Ali.Stan
06-29-2014, 01:50 PM
سلام دوستان ممنون از راهنماییهاتون
راکتم یونکس vcor 97 وزنش 330گرم با صفحه 97
زه خودم هد سونیکه55 بستم اصلا ازش راضی نیستم به نظرتون چه زهی استفاده کنم ضرباتم اسپینش خوبه ولی قدرتش کمه میخام 5254 ببندم قدرم زیادشه ولی خود زه نمیدونم چی باشه

hooman3x
06-30-2014, 10:27 AM
زه خودم هد سونیکه55 بستم اصلا ازش راضی نیستم به نظرتون چه زهی استفاده کنم ضرباتم اسپینش خوبه ولی قدرتش کمه میخام 5254 ببندم قدرم زیادشه ولی خود زه نمیدونم چی باشه

اگه تونستی زیگنام الو پاور استفاده کن.دو مدله یکیش مخصوص اسپینه.من معمولیش استفاده میکنم ضربه هام اسپین متوسط داره اینم جواب داده

mspayam
06-30-2014, 03:56 PM

دوست عزیز
شما باید یادتون باشه که بالا رفتن قدرت به مفهوم پایین اومدن کنترله و الزاماً خوب نیست. معمولاً قدرت و اسپین با هم رابطه ی مستقیم دارن و می تونین تنشن زهتون رو حتی پایین تر از اونی که روی راکتتون نوشته ببندین. اگه می خواین تغییر قابل ملاحضه ای در قدرت ببینین، بد نیست 48-50 یا حتی پایینتر ببندین و اگه دیدین که هنوز کنترل لازم روی ضربه هاتون رو دارین، و می خواین قدرت زه از اینی هم که هست بیشتر بشه برای دفعه ی بعد اون رو 5-6 واحد پایین تر بیارین.

یه راه حل دیگه هم اینه که شما از زه های نایلونی استفاده کنین. اون ها به اندازه ی زه فعلیتون اسپین ضربه ها را زیاد نمی کنن، اما قدرتشون به مراتب بیشتره.

Ali.Stan
06-30-2014, 05:28 PM
ممنون از همگی

azad_mical
07-01-2014, 12:02 AM
سلام دوستان.دو روزه راکتم رو عوض کردم و ویلسون stem96 خریدم.متاسفانه تو انتحابم اشتباه کردم الیته اینطور احساس میکنم چون 2روزه که باهاش میزنم هم کتفم هم بازوم درد میکنن کلا قدرت دستمو گرفته.قبلش با راکت بابولات رادیک سری قدیمیش میزدم.دوستان لطفا راهنماییم کنن ایا برای جبران این قدرتی که از من گرفته میشه میتونم با یه زه خوب جبرانش کنم.وزن راکت جدید 289 و از رده پاور - اسپین شرکت ویلسون هست .. و وزن راکت قدیمی 300 بود

mspayam
07-01-2014, 07:59 AM
سلام دوستان.دو روزه راکتم رو عوض کردم و ویلسون stem96 خریدم.متاسفانه تو انتحابم اشتباه کردم الیته اینطور احساس میکنم چون 2روزه که باهاش میزنم هم کتفم هم بازوم درد میکنن کلا قدرت دستمو گرفته.قبلش با راکت بابولات رادیک سری قدیمیش میزدم.دوستان لطفا راهنماییم کنن ایا برای جبران این قدرتی که از من گرفته میشه میتونم با یه زه خوب جبرانش کنم.وزن راکت جدید 289 و از رده پاور - اسپین شرکت ویلسون هست .. و وزن راکت قدیمی 300 بود

دوست عزیز، شما الان چه زهی روی راکتتون با چه تنشنی بستین؟ زه و تنشن راکت قبلیتون چی بود؟
راکتی رو هم که خریدین راکتیه که مزایای زیادی داره، اما در عین حال راکت سفتی هم هست و بازو رو آزار می ده و توی ریویوهایی هم که واسش هست، این سفتی و آزاردهنده بودن به عنوان یه ویژگی منفی مهم این راکت ذکر شده.

در صورتی که در حال حاضر تمایل دارین که همین راکت رو نگه دارین و باهاش بازی کنین. بهتون توصیه می کنم که حتماً از زه های نایلونی واسش استفاده کنین. نقش راکت در ضربه به مراتب بیشتر از زه هستش، و اگه بعد از اینکه یه زه نایلونی هم روش بستین باز بازوتون رو اذیت کرد، بد نیست که به عوض کردنش فکر کنین.

azad_mical
07-01-2014, 08:39 AM
بسيار متشكرم از اينكه جواب داديد،زهي كه الان رو راكت هست سيكنوم الو باور هست،رو راكت قبلي هم همين زه رو بسته بودم،50-52 بسته شده

azad_mical
07-01-2014, 09:12 AM
بسيار متشكرم از اينكه جواب داديد،زهي كه الان رو راكت هست سيكنوم الو باور هست،رو راكت قبلي هم همين زه رو بسته بودم،50-52 بسته شده

,و به نظر شما ميشه با توجه به خصوصيات راكت،بهش عادت كرد و به صورت حرفه اي ادامه داد .

mspayam
07-01-2014, 09:31 AM

,و به نظر شما ميشه با توجه به خصوصيات راكت،بهش عادت كرد و به صورت حرفه اي ادامه داد .

خوب اون زه هم جزو زه های سفت به حساب میاد، البته تنشنش پایین بوده که در این مورد به نفعتون بوده. اما به طور کلی هیچکس غیر از خودتون نمی تونه بگه آیا می تونین بهش عادت کنین یا نه، چون به سطح بازی، مدل ضربه زدنتون و قدرت دست و ..... هم مربوط می شه.

اما من اگه جای شما بودم به جای اینکه ریسک کنم و با این راکت بازی کنم که شاید بهش عادت کنم، اگه می دیدم مشکلم با بستن زه نایلونی حل نمی شه، حتماً عوضش می کردم و همون راکت قبلیم رو دوباره ازش استفاده می کردم.

Ali.Stan
07-04-2014, 11:21 AM
دوستانی که اظلاع دارن، چند تا زه خوب با ویزگی هاشون معرفی کنن .خیلی از بچه مثل من اطلاعاتمون تو این مورد
کمه.ممنون

mspayam
07-05-2014, 09:07 AM
دوستانی که اظلاع دارن، چند تا زه خوب با ویزگی هاشون معرفی کنن .خیلی از بچه مثل من اطلاعاتمون تو این مورد
کمه.ممنون

دوست عزیز
زه خوب برای هر بازیکنی به خاطر سبک و مدل بازیش ممکنه فرق داشته و اگه سطح حرفه ای رو هم نگاه کنی، بازیکن های مختلف از زه های مختلف با تنشن های مختلف استفاده می کنن.
به همین خاطر نمی شه گفت که فلان زه برای همه خوبه و اگه می خواین بازیتون خوب بشه حتماً از این استفاده کنین.
شما اگه در مورد سبک و سطح بازیتون توضیح بدین شاید بهتر بشه یه زه خوب بهتون معرفی کرد.

Ali.Stan
07-12-2014, 06:15 PM
زه خودم هد سونیکه55 بستم . این زه خیلی خشکه میخام یه زه نرم تر ببندم .ضرباتم اسپینش خوبه ضربش زیادنیست. اگه میشه یه زه نرم تر معرفی کنید .
در ضمن این زه کبرا چچوریه؟تو تهران هست؟

mspayam
07-13-2014, 08:23 PM
دوست عزیز،
زه هد سونیک زه خیلی خوبیه، اما این بدی رو داره که همونطور که خودتون هم اشاره کردین، خیلی خشکه و دست رو اذیت می کنه.
به نظر من یکی از بهترین زه های پلی استری توی بازار زه Signum Pro Poly Plasma HEXtreme هستش که هم به خشکی اون زه هد سونیک نیست، و هم از سایر جهات شباهت زیادی به زه هد سونیک پرو داره.

Ali.Stan
07-17-2014, 02:27 PM
ممنون . یکی از دوستان میخاد زهشو عوض کنه راکتش six one 95 میخاد یه زه کنترلی ببنده. ضرباتش محکمه ولی کنترولش خوب نیست زه اونم سونیکه ممنون میشم یه زه کنترلی خوب معرفی کنید

mspayam
07-17-2014, 07:54 PM
دوست عزیز
اون زه سونیک پرو جزو زه های کنترلی هستش و من هم به همین خاطر یه زه کنترلی بهتون معرفی کردم. اگه اونو پیدا نکردین بد نیست زه های لاکسیلون رو هم امتحان کنین. مخصوصاً اگه دوستتون می خواد قدرت زهش تا حد ممکن کم باشه بهتره زه های سایز 16 رو امتحان کنه.

Ali.Stan
07-18-2014, 01:17 PM
ممنون از راهنماییت

daneal
07-18-2014, 02:07 PM
سلام دوستان
زه ایی که روی راکتم بسته بودم زه زولا zolo با تنشن ۵۴-۵۶ بود اما پاره شد. حالا میخام انرو تغییرش بدم. دوست دارم از زه آلوپاور از خانواده بیگ بنگر لوکسیلون استفاده کنم اما تو اینجا کسی نداره و میگه فقط زه rpm بابیلات و راف لوکسیلون دارم. سبک بازیم بیشتر اسپین و پاور هست. ضمنا از زه rpm هم استفاده کردم اسپین خوبی میده اما ماندگاری کمی داره و خیلی زود dead میشه. فکر کنم این زه ایی که میگه بنام راف از خانواده بیگ بنگر باشه.
آیا کسی از این زه استفاده کرده؟ یه سری اطلاعات در موردش میخام اگه قیمت اش رو هم بگید ممنون میشم

mspayam
07-19-2014, 11:27 AM
سلام دوستان
زه ایی که روی راکتم بسته بودم زه زولا zolo با تنشن ۵۴-۵۶ بود اما پاره شد. حالا میخام انرو تغییرش بدم. دوست دارم از زه آلوپاور از خانواده بیگ بنگر لوکسیلون استفاده کنم اما تو اینجا کسی نداره و میگه فقط زه rpm بابیلات و راف لوکسیلون دارم. سبک بازیم بیشتر اسپین و پاور هست. ضمنا از زه rpm هم استفاده کردم اسپین خوبی میده اما ماندگاری کمی داره و خیلی زود dead میشه. فکر کنم این زه ایی که میگه بنام راف از خانواده بیگ بنگر باشه.
آیا کسی از این زه استفاده کرده؟ یه سری اطلاعات در موردش میخام اگه قیمت اش رو هم بگید ممنون میشم

سلام بر شما
من در مورد اون زه قبلیتون اطلاعی ندارم، اما همونطور که خودتون هم اشاره کردین زه RPM Blast با اینکه زه خیلی خوبیه ولی تنشنش رو زود از دست می ده و به همین خاطر برای بازیکن هایی که نمی تونن زهشون رو زود به زود عوض کنن مناسب نیست.
زه های شرکت لاکسیلون هم که در بین بازیکن های حرفه ای جزو محبوبترین زه ها به حساب میان، متاسفانه همین ویژگی RPM Blast رو دارن و در صورتی که از اون ها هم استفاده کنید ناچار می شید که زود به زود عوضشون کنین تا Playability شون رو از دست ندن و همونطور که اشاره کردین dead نشن.

زه Luxilon Big Banger Alu Power Rough هم به طور تخصصی برای اسپین طراحی شده و اون rough به سطح زه برمی گرده که برجستگی داره و مثل زه های عادی صاف نیست. این برجستگی ها به افزایش اسپین کمک می کنن. با اینکه این زه دوام بیشتری نسبت به زه های دیگه ی این شرکت داره، اما خود من بعد از حدود 3 هفته دیدم دیگه اون Playability اولش رو نداره و مجبور شدم عوضش کنم.

یه زه خیلی خوب که از نظر من برای سبک های مختلف بازی مناسبه و تنشن رو خیلی خیلی دیر از دست می ده زه Signum Pro Poly Plasma HEXtreme هستش که خوشبختانه توی ایران هم پیدا می شه.
http://www.tennisplaza.com/prodimages/2810-DEFAULT-l.jpg

itps
07-26-2014, 04:34 PM
من زه razor tecnifiber استفاده می کنم
بعد از دو هفته احساس می کنم مثله روز اول نیست راکت و تاچ ندارم
این حس درسته یا الکی از نظر ذهنی درگیر این موضوع میشم؟

mspayam
07-27-2014, 07:35 AM
سلام
بله این حس شما درسته. بیشتر زه های پلی استر تک رشته ای با اینکه اسپین خیلی خوبی به توپ می دن، اما تنشنشون رو بعد از یه مدت کوتاه (معمولا دو هفته) از دست می دن و به همین خاطر مجبور می شین که مرتب عوضشون کنین.

itps
07-27-2014, 09:15 AM
سلام
بله این حس شما درسته. بیشتر زه های پلی استر تک رشته ای با اینکه اسپین خیلی خوبی به توپ می دن، اما تنشنشون رو بعد از یه مدت کوتاه (معمولا دو هفته) از دست می دن و به همین خاطر مجبور می شین که مرتب عوضشون کنین.

مرسي از راهنمايي تون
زهي رو سراغ داريد كه مثل اين زهي كه استفاده مي كنم باشه ولي تنشن و تاچش رو دير از دست بده!؟

mspayam
07-27-2014, 11:46 AM
دوست عزیز
همون زهی که اسمش رو توی پست قبل از شما نوشتم یعنی Signum Pro Poly Plasma HEXtreme از لحاظ اسپین و قدرت شباهت زیادی به اون زه شما و زه های لاکسیلون داره ولی این مزیت رو هم داره که تنشنش رو خیلی دیرتر از اون زه های دیگه از دست می ده.

Ali.Stan
08-10-2014, 10:34 PM
سلام mspayam ممنون از راهنماییهات
اطلاع دارین تفاوت SIGNUM PRO POLY PLASMA و SIGNUM PRO PLASMA HEXTREME PURE وSIGNUM PRO FIRE STORM تو چیه .
ممنون

mspayam
08-11-2014, 08:10 AM
زه Signum Pro Poly Plasma HEXtreme تفاوت اصلیش با Signum Pro Poly Plasa اینه که سطح اولی هشت ضلعیه و سطح دومی مدور. سطح هشت ضلعی بیشتر به توپ اسپین می ده، در عوض دومی تنشن رو بهتر نگه می داره. خود من اولی رو ترجیح می دم.

من تا حالا با زه Firestorm بازی نکردم، اما طبق توضیحات سایت سیگنوم پرو، ویژگی های متمایز کننده ی این زه، قدرت و کنترل زیادش به حساب میان.

Ali.Stan
08-16-2014, 05:54 PM
ممنون

Ali.Stan
09-10-2014, 07:08 PM
سلام
دستگاه زهکشی بدمینتون با تنیس فرق میکنه ؟ چون تو شهر ما احتمال زیاد دستگاه زهکشی بدمینتون هست ولی تنیس نیست با تشکر

mspayam
09-11-2014, 07:11 AM
سلام
دستگاه زهکشی بدمینتون با تنیس فرق میکنه ؟ چون تو شهر ما احتمال زیاد دستگاه زهکشی بدمینتون هست ولی تنیس نیست با تشکر

سلام
دستگاه های زه کشی تنیس و بدمینتون شباهت زیادی به هم دارن و می تونین از هر کدوم برای زه کشی اون یکی هم استفاده کنین، البته به نوع و مدل دستگاه هم بستگی داره ولی به طور نرمال نباید مشکلی به وجود بیاد. خود من دیدم که با استفاده از دستگاه زه کشی تنیس، واسه ی راکت اسکواش هم زه کشیدن، به همین خاطر فکر می کنم که بشه از دستگاه بدمینتون هم برای زه کشی راکت تنیس استفاده کرد.

Ali.Stan
09-23-2014, 07:56 PM
ممنون

peRFect
03-14-2015, 01:37 PM
سلام خدمت دوستان عزیز
میخوام زه راکتمو عوض کنم ممنون میشم راهنمایی کنید که چه زهی با چه مشخصاتی بگیرم.!!
من دوساله دارم بازی میکنم و سطح بازیم متوسط هست..
دست چپ هستم و بازیم کاملا تهاجمیه.
زهی میخوام که هم تهاجمی باشه و هم تقریبا کنترلی خیلی قیمت بالا هم نمیخوام..
مدل راکت هم wilson n code six-one team هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

mspayam
03-15-2015, 07:47 PM
سلام خدمت دوستان عزیز
میخوام زه راکتمو عوض کنم ممنون میشم راهنمایی کنید که چه زهی با چه مشخصاتی بگیرم.!!
من دوساله دارم بازی میکنم و سطح بازیم متوسط هست..
دست چپ هستم و بازیم کاملا تهاجمیه.
زهی میخوام که هم تهاجمی باشه و هم تقریبا کنترلی خیلی قیمت بالا هم نمیخوام..
مدل راکت هم wilson n code six-one team هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

دوست عزیز
لطفاً پوزش بنده رو در تاخیر در پاسخگویی بپذیرید، اگر سبک بازی تهاجمی دارین و می تونید خودتون قدرت لازم برای ضربه هاتون رو ایجاد کنین، به نظر من بهتره که تا حد ممکن زه کنترلی بگیرین. البته نکته ی مهم دیگه در انتخاب زه اینه که چقدر بازیتون به تاپ اسپین متکیه و آیا توقعی که از زهتون دارین اینه که اسپین توپ ها رو زیادتر کنه یا نه.

راکت های ان کد با اینکه راکت های قدیمی ای هستن اما راکت های خوبی به حساب میان و راکت شما هم راکتیه که برای سطح متوسط به بالا طراحی شده، به همین خاطر قدرت خود راکت در حد متوسط-کم هستش و احتمالاً مجبور باشین برای ضربه ی قدرتی سویینگ طولانی داشته باشین که به کنترل توپ کمک زیادی می کنه.

راستی زهی که الان روی راکتته، چه زهیه و چند وقته که زهت رو عوض نکردی؟

peRFect
03-16-2015, 11:02 PM
دوست عزیز
لطفاً پوزش بنده رو در تاخیر در پاسخگویی بپذیرید، اگر سبک بازی تهاجمی دارین و می تونید خودتون قدرت لازم برای ضربه هاتون رو ایجاد کنین، به نظر من بهتره که تا حد ممکن زه کنترلی بگیرین. البته نکته ی مهم دیگه در انتخاب زه اینه که چقدر بازیتون به تاپ اسپین متکیه و آیا توقعی که از زهتون دارین اینه که اسپین توپ ها رو زیادتر کنه یا نه.

راکت های سی ان کد با اینکه راکت های قدیمی ای هستن اما راکت های خوبی به حساب میان و راکت شما هم راکتیه که برای سطح متوسط به بالا طراحی شده، به همین خاطر قدرت خود راکت در حد متوسط-کم هستش و احتمالاً مجبور باشین برای ضربه ی قدرتی سویینگ طولانی داشته باشین که به کنترل توپ کمک زیادی می کنه.

راستی زهی که الان روی راکتته، چه زهیه و چند وقته که زهت رو عوض نکردی؟
خواهش میکنم..:583:
راستش با پرس و جو تقریبا نظرم عوض شد برای انتخاب.
بیشتر زهی میخوام که قدرتی و اسپین باشه ولی بیشتر نظرم روی قدرتی هست.
دقیقا درسته..
برای ضربه های قدرتی خیلی سوببنگ طولانی دارم.
دقیقا یادم نیست چه زهی انداختم بهش ولی تقریبا یکسال میشه که انداختم روش..:583::583:
حالا با این وجود چه زهی رو پیشنهاد میدین؟؟

mspayam
03-18-2015, 09:43 AM
خواهش میکنم..:583:
راستش با پرس و جو تقریبا نظرم عوض شد برای انتخاب.
بیشتر زهی میخوام که قدرتی و اسپین باشه ولی بیشتر نظرم روی قدرتی هست.
دقیقا درسته..
برای ضربه های قدرتی خیلی سوببنگ طولانی دارم.
دقیقا یادم نیست چه زهی انداختم بهش ولی تقریبا یکسال میشه که انداختم روش..:583::583:
حالا با این وجود چه زهی رو پیشنهاد میدین؟؟

دوست عزیز اگه شما سویینگ طولانی دارین، دیگه نیازی نیست که زه قدرتی بگیرین چون زه قدرتی باعث می شه که وقتی سویینگ طولانی دارین توپ هاتون به اوت برن. طبق چیزهایی که گفتین به نظر من بد نیست زه Luxilon ALU Power رو امتحان کنین چون قدرتش نسبتاً خوبه و اسپین خوبی هم به توپ می ده.

peRFect
03-18-2015, 09:54 PM
دوست عزیز اگه شما سویینگ طولانی دارین، دیگه نیازی نیست که زه قدرتی بگیرین چون زه قدرتی باعث می شه که وقتی سویینگ طولانی دارین توپ هاتون به اوت برن. طبق چیزهایی که گفتین به نظر من بد نیست زه Luxilon ALU Power رو امتحان کنین چون قدرتش نسبتاً خوبه و اسپین خوبی هم به توپ می ده.

اها..
ممنون از راهنماییون..:583::583:
بازم اگه سوالی داشتم ازتون میپرسم..:655:

mspayam
03-19-2015, 12:51 PM
خواهش می کنم دوست عزیز، من در خدمتتون هستم.

miladroozbeh
03-19-2015, 07:52 PM
سلام دوستان.یکی از دوستام پارسال یه راکت گرفت و سطح بازیش متوسط در حدی که همون موقع که راکت رو گرفته یه زه بیگ بنگر هم روش بست و تا الان عوضش نکرد.اما 2-3 ماهی با پیشرفتی که داشته خیلی فلت ضربه میزنه.امروز یه ضریه تصادفی با فرام راکت زد و راکتش شکست!!!!!!سوالم اینه:مگه میشه بعد از 1 سال اینجوری راکت بشکنه؟در صورتی که تا بحال از روی عصبانیت راکتشم زمین نزده!!!!

mspayam
03-20-2015, 08:48 AM
اگه راکتش هد از سری گرافین بوده تعجبی نداره چون این یه مشکل راکت های هد گرافین بود که زود می شکستن، اما اگه راکتش از برند دیگه ایه نمی شه نظر قطعی داد.