توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : .:: در مورد زه راکت تنیس ::.
miladroozbeh
03-22-2015, 07:48 PM
آره راکت هد بود سری گرافن اسمشو یادم نیس اما کلا مشکی بود راکته.الان 2015 راکتای هد گرافن اکس تی زدن!این سری هم شکننده هستن یا این مشکل برطرف شده؟
mspayam
03-25-2015, 11:10 AM
میلاد جان، بهتر بود که این سوال رو در قسمت راکت می پرسیدی. راکت های سری XT تازه به بازار اومدن و هنوز امتحانشون رو پس ندادن. اما حدس می زنم شرکت هد این بار تلاش کرده تا ضعف اون راکت های گرافین رو از بین ببره و احتمالاً این راکت های جدید به شکنندگی قبلی ها نباشن.
miladroozbeh
03-25-2015, 01:48 PM
مرسی از راهنماییت.من فکر میکردم تو قسمت راکت این سوال رو پرسیدم،اصلا توجه نکردم.ببخشید اشتباه شد.اما بازم مرسی از کمکت.
DaniaL
03-27-2015, 02:26 PM
سلام.من حدود 7 ماه پیش زه Signum Pro Poly Plasma روی تنشن 56 بستم.الان بعد از 3 ماه بدون فعالیت،مجددا از راکتم استفاده کردم و تقریبا میتونم بگم اصلا تنشنش فرقی نکرده.
تنها اشتباهی کردم این بود که تنشن رو نسبت به سوینگ و خود راکتم زیاد بستم و یه مقدار شات زدن باهاش سخت شده بود.فکر میکنم 50-52 مناسب تر باشه.
با تشکر از راهنمایی های کامل و تخصصی جناب mspayam
arash_xone
05-27-2015, 04:58 PM
سلام دوستان کسی میدونه زه babolat xcel چنده و تو تهران از کجا میشه پیدا کرد ؟
A-Rod
06-01-2015, 10:44 PM
سلام دوستان. برای راکت ویلسون blade (الگوی زه کشی ۱۸.۲۰) چه زهی رو پیشنهاد می کنید؟
یه زه کنترلی و راحت می خوام که یه دو ماهی حداقل دووم بیاره، بشه با تنشن زیر ۵۰ بستش، پلی استر نباشه و قیمتش هم بالا نباشه. سویینگم هم متوسط (رو به طولانی) هست.
ویرایش: روی خود راکت یه سری گزینه پیشنهاد داده ولی بین بازیکن های حرفه ای که از بلید ۹۸ استفاده می کنند هیچ کسی اون زه ها رو ننداخته
mspayam
06-06-2015, 10:44 AM
سلام دوستان. برای راکت ویلسون blade (الگوی زه کشی ۱۸.۲۰) چه زهی رو پیشنهاد می کنید؟
یه زه کنترلی و راحت می خوام که یه دو ماهی حداقل دووم بیاره، بشه با تنشن زیر ۵۰ بستش، پلی استر نباشه و قیمتش هم بالا نباشه. سویینگم هم متوسط (رو به طولانی) هست.
ویرایش: روی خود راکت یه سری گزینه پیشنهاد داده ولی بین بازیکن های حرفه ای که از بلید ۹۸ استفاده می کنند هیچ کسی اون زه ها رو ننداخته
دوست عزیز
اگه بخواین از زه های غیر پلی استر استفاده کنین، مجبورین به سراغ زه های نایلونی برین که اونا هم دوام زیادی ندارن و به خاطر جنسشون زود پاره می شن. از طرف دیگه زه های نایلونی معمولاً کنترلی نیستن و قدرت زیادتری به نسبت زه های پلی استر دارن که باعث می شه کنترلشون کمتر بشه.
با این اوصاف اگر باز هم دنبال پیدا کردن یه زه کنترلی از جنس نایلون هستین این زه ها رو بهتون توصیه می کنم:
Babolat Attraction 16
Head RIP Perfect Power 16
Head RIP Perfect Control 16
Wilson Enduro Pro 17
Head FXP 16
Wilson NXT Control 16
Head FXP Tour 16
Head FXP Control 16
A-Rod
06-06-2015, 09:24 PM
دوست عزیز
اگه بخواین از زه های غیر پلی استر استفاده کنین، مجبورین به سراغ زه های نایلونی برین که اونا هم دوام زیادی ندارن و به خاطر جنسشون زود پاره می شن. از طرف دیگه زه های نایلونی معمولاً کنترلی نیستن و قدرت زیادتری به نسبت زه های پلی استر دارن که باعث می شه کنترلشون کمتر بشه.
با این اوصاف اگر باز هم دنبال پیدا کردن یه زه کنترلی از جنس نایلون هستین این زه ها رو بهتون توصیه می کنم:
Babolat Attraction 16
Head RIP Perfect Power 16
Head RIP Perfect Control 16
Wilson Enduro Pro 17
Head FXP 16
Wilson NXT Control 16
Head FXP Tour 16
Head FXP Control 16ممنون از راهنماییتون. اتفاقا امروز با مربیم هم مشورت کردم و اون هم گفت زه نایلونی نندازم چون با توجه به ضرباتی که می زنم زود پاره خواهد شد. الآن دیگه جنسش خیلی برام اهمیت نداره. از همون شرایط قبلی بیشتر تأکیدم روی کنترلی و راحت بودن زه هست. آخرین بار که از یه زه پلی استر استفاده کردم، لاکسیلون آدرنالین بود که از ته دل ازش ناراضی بودم. بازیمو داشت خراب می کرد. انگار ماکارونی نپخته بسته بودم روی راکت.
arman10
06-09-2015, 08:19 AM
سلام بچه ها
کسی هاست که از زه های poly رو اورده باشه به زه nylon؟
مثلا از alupower rough,rpm blast,pro hurricane tourبه زه nylon؟
اگه اره ,تجروبش چطور بوده مثبت یا منفی ؟
و یه سوال در مورد زه نایلون
زه های poly درسته که دیر پاره میشن اما اصولا بعد چند ساعت بازی بسته به نوع و شدت بازی باید عوض شن, چون علاوه بر اینکه کیفیته بازیشون تغییر میکنه ممکنه به دست هم آسیب برسونه .من میخواستم بدونم که زه های نایلونی هم همینجورین یا اینکه میشه باهاشون بازی کرد تا پاره شن ؟
درضمن اگه کسی تجربه بازی با xcel babolat رو هم داره لطفا بنویسه البته مدل power نه.
ممنون
mspayam
06-09-2015, 03:42 PM
ممنون از راهنماییتون. اتفاقا امروز با مربیم هم مشورت کردم و اون هم گفت زه نایلونی نندازم چون با توجه به ضرباتی که می زنم زود پاره خواهد شد. الآن دیگه جنسش خیلی برام اهمیت نداره. از همون شرایط قبلی بیشتر تأکیدم روی کنترلی و راحت بودن زه هست. آخرین بار که از یه زه پلی استر استفاده کردم، لاکسیلون آدرنالین بود که از ته دل ازش ناراضی بودم. بازیمو داشت خراب می کرد. انگار ماکارونی نپخته بسته بودم روی راکت.
دوست عزیز
من زه Signum Pro Polyplasma HEXtreme رو بهتون توصیه می کنم. تنشنش رو خوب نگه می داره و کنترلی هم هست.
mspayam
06-09-2015, 03:43 PM
سلام بچه ها
کسی هاست که از زه های poly رو اورده باشه به زه nylon؟
مثلا از alupower rough,rpm blast,pro hurricane tourبه زه nylon؟
اگه اره ,تجروبش چطور بوده مثبت یا منفی ؟
و یه سوال در مورد زه نایلون
زه های poly درسته که دیر پاره میشن اما اصولا بعد چند ساعت بازی بسته به نوع و شدت بازی باید عوض شن, چون علاوه بر اینکه کیفیته بازیشون تغییر میکنه ممکنه به دست هم آسیب برسونه .من میخواستم بدونم که زه های نایلونی هم همینجورین یا اینکه میشه باهاشون بازی کرد تا پاره شن ؟
درضمن اگه کسی تجربه بازی با xcel babolat رو هم داره لطفا بنویسه البته مدل power نه.
ممنون
دوست عزیز
به خاطر اینکه زه های نایلونی بهتر تنشن رو حفظ می کنن، می تونین تا وقتی که پاره بشن باهاشون بازی کنین. زه های نایلونی معمولاً قدرت بیشتری دارن و اسپین کمتری به توپ می دن. به نظر من بد نیست یه بار زه نایلونی رو روی راکتتون ببندین.
arman10
06-09-2015, 05:20 PM
مرسی از پاسخ.
من هم زمان درحال تست زه های مختلف هستم تا یه زه مناسب برای خودم پیدا کنمd:
نظرتون درمورده زه های طبیعی چیه؟از اونا هم تا زمانی که پاره میشن میشه استفاده کرد؟
daneal
06-09-2015, 08:25 PM
سلام
زه زیگنوم پرو نارنجی رنگ رو دو هفته ای هست که استفاده می کنم در موردش خیلی شنیده بودم بخصوص در همین فروم اما اون جوری که فکر می کردم نیست درسته که تنش اش رو حفظ می کنه اما به نسبت زه های لوکسیلون که قبلا استفاده می کردم پاورش کمتره و بایستی سوینگ بالایی داشته باشی تا شات قوی بزنی دیگه ازین زه استفاده نمی کنم و میرم سراغ خانواده زه بیگ بنگر آلوپاور راف، هم پاور داره هم استحکام ، فقط عیب این زه ها اینه که زود دد میشه اما بازم پاورش خوبه
Farid
06-09-2015, 10:10 PM
مرسی از پاسخ.
من هم زمان درحال تست زه های مختلف هستم تا یه زه مناسب برای خودم پیدا کنمd:
نظرتون درمورده زه های طبیعی چیه؟از اونا هم تا زمانی که پاره میشن میشه استفاده کرد؟
Natural gut بی نظیره اکثر حرفه ای ها ترکیبی از Natural gut و Synthetic gut استفاده می کنند در cross و main
منتهای مراتب گران بودن Natural gut و عمر کمش باعث میشه که مقرون به صرفه نباشه
arman10
06-10-2015, 02:08 AM
Natural gut بی نظیره اکثر حرفه ای ها ترکیبی از Natural gut و Synthetic gut استفاده می کنند در cross و main
منتهای مراتب گران بودن Natural gut و عمر کمش باعث میشه که مقرون به صرفه نباشه
درسته زه های هیبرید که الان خیلی از بازیکنها ازش استفاده میکنن.
یه سری زه هایی هم هست که میگن خیلی شبیه زه های طبیعی هست من تاحالا ازشون استفاده نکردم .
به نظر من زه های poly خوب هستن و البته اگه اصولی و به موقع زه عوض بشه هزینش کمتر از زه های طبیعی نمیشه چون من یه جا خوندم که زه های poly بعد حدود ۵ ساعت بازی درصده زیادی از قابلیتشون رو از دست میدن و این زمان برای زه های طبیعی حدود ۴۰ ساعته.
سلام لطفا اين دو تا زه رو با هم مقايسه كنيد
http://www.tennis-warehouse.com/Wilson_Natural_Gut_16_String/descpageACWILSON-WNAT16.html
http://www.tennis-warehouse.com/Luxilon_ALU_Power_16L_String/descpageACWILSON-ALUSTR.html
mspayam
08-15-2015, 05:21 PM
دوست عزیز این دو تا زه از زمین تا آسمون با هم تفاوت دارن. زه های روده ی طبیعی که اون زه اولی هم جزوشون به حساب میاد، زه هایی نرم، هستن که زود پاره می شن. اما زه های پلی استر که زه دوم هم جزوشونه زه های بسیار مقاوم و در عین حال سفت هستن.
زه هاي فابريك يك راكت رو معمولا كي عوض ميكنن ؟
لطفا زمان تعويض اين ها رو هم بگين كه حدودا كي هست ؟
زه پلي استر
زه مرلتي فيلامان
FANTASTIC
08-18-2015, 08:54 PM
زه هاي فابريك يك راكت رو معمولا كي عوض ميكنن ؟
لطفا زمان تعويض اين ها رو هم بگين كه حدودا كي هست ؟
زه پلي استر
زه مرلتي فيلامان
زه هاي فابريك يك راكت رو معمولا بلافاصله بعد از خریدن راکت پاره میکنن میریزن دور:251:
زه فابریک راکت دو زار نمی ارزه،نایلون خالصه
ولی اگر مبتدی هستی و تنیس رو تازه شروع کردی ایرادی نداره که با همون زه فابریک بازی کنی
زه های فابریک بخاطر جنس نایلونیشون دوام زیادی دارن و حالا حالا ها پاره نمیشن
مرسي ميخواستم عوض كنم
جواب سوال دومم رو هم بدين ممنون ميشم
mspayam
08-19-2015, 07:56 AM
معمولاً زه های پلی استر رو وقتی که تنشنون رو از دست می دن عوض می کنن. این تغییر تنشن هم بستگی به بازیکن ها داره. بازیکن های حرفه ای در طول مسابقه این کار رو انجام می دن. اما بازیکن های غیرحرفه ای تا دو هفته و حتی بیشتر هم می تونن با یه زه ثابت بازی کنن.
زه های مولتی فیلامان هم به خاطر اینکه تنشنون رو دیر از دست می دن می تونن تا زمانی که پاره نشدن برای بازی مناسب باشن.
دوستان عزيز لطفا اگه تجربه ي بازي با اين ها رو دارين يه ريويو در مورد قدرت و كنترل و comfort بودنشون ، بدين
Lxn alu power 16l
Lxn 4g
تنشن رو ميخوام ٥٤ در ٥٤ ببندم
دوستان عزيز لطفا اگه تجربه ي بازي با اين ها رو دارين يه ريويو در مورد قدرت و كنترل و comfort بودنشون ، بدين
Lxn alu power 16l
Lxn 4g
تنشن رو ميخوام ٥٤ در ٥٤ ببندم
كسي نبود ؟؟
تو صفحات قبل يه سري تعريف ها از alu power ديدم و بعضي ها هم ميگفتن با ضربه ي كم قدرت
تو به تور ميخوره و با ضربه ي پر قدرت توپ ميره بيرون ... لطفا يه ريويو كامل تر بدين
4g رو كسي استفاده نكرده ؟؟
mspayam
08-26-2015, 09:25 AM
كسي نبود ؟؟
تو صفحات قبل يه سري تعريف ها از alu power ديدم و بعضي ها هم ميگفتن با ضربه ي كم قدرت
تو به تور ميخوره و با ضربه ي پر قدرت توپ ميره بيرون ... لطفا يه ريويو كامل تر بدين
دوست عزیز
زه های ای ال یو پاور زه های خیلی خوبی هستن، اما چون تنشنشون رو زود از دست می دن، برای بازیکن هایی خوبن که می تونن زود به زود زه راکتشون رو عوض کنن. اون چیزی که شما در موردشون نوشتین مال وقتیه که تنشونشون رو از دست می دن و با سویینگ کم قدرت توپ به تور می خوره و با سویینگ قوی توپ به اوت می ره.
ممنون ، اگه هفته اي ٢ ساعت بازي كنم ( تو دو روز مختلف ) ، حدودا چقدر واسم ميمونه ؟
چطوري بفهمم تنشنش رو از دست داده ؟؟
mspayam
08-26-2015, 12:15 PM
اگر فقط هفته ای دو ساعت بازی کنین که می تونین حدوداً 10-15 هفته باهاش بازی کنین. نشونه ی تغییر تنشن هم اینه که دیگه زه اون عملکرد سابق رو نداره و با همون سویینگ قبلی، توپتون به اوت می ره. اگه دقت کرده باشین دلیل اصلی اینکه بازیکن ها وسط بازی چند بار راکتشون رو عوض می کنن همین تغییر تنشنه.
فالوتورو
08-27-2015, 08:38 PM
سلام
- راکت من babolat pure drive GT هستش تنشن پیشنهادی روی راکت 55 تا 62 نوشته تنشن مناسب من با زه 4g حدود 57 هستش. اما میخواستم بدونم اینکه میگن برای زه های سفت مثل rpm blast یا tornado یا poly plasma باید تنشن رو 10 درصد پایین آورد یعنی چی؟ یعنی 10 درصد range پیشنهادی راکت یا 10 درصد تنشنی که همیشه میکشم. کلاً اگر بخوام rpm blast ببندم باید از 57 چقدر بیام پایینتر؟
- سواله دومم اینه که اگر زه هیبرید pro hurricane+vs (بابولات) رو بگیرم باید کدوم رو توی main بندازم کدوم رو توی cross . البته قبلاً یکی از دوستان اشاره کرده بود که باید زه نرمتر توی cross قرار بگبره ولی در این مورد اگر اینکارو بکنم عملاً زه vs(روده طبیعی) تأثیری در ضرباتم نداره.
فالوتورو
08-27-2015, 08:58 PM
كسي نبود ؟؟
من 4g رو استفاده کردم ازش راضی بودم کنترل خوبی داره اسپین خوبی هم به توپ میده با اینکه سطحش صافه و اینکه نرمتر از زه های مخصوص اسپینه؛ البته من تنشنم رو بالا کشیده بودم یه خورده دستم اذیت شد ولی حدود 45 ساعتی برام خوب کار کرد البته یه خورده گرونه (با نصبش 75 تومن)
mspayam
08-28-2015, 08:25 AM
سلام
- راکت من babolat pure drive GT هستش تنشن پیشنهادی روی راکت 55 تا 62 نوشته تنشن مناسب من با زه 4g حدود 57 هستش. اما میخواستم بدونم اینکه میگن برای زه های سفت مثل rpm blast یا tornado یا poly plasma باید تنشن رو 10 درصد پایین آورد یعنی چی؟ یعنی 10 درصد range پیشنهادی راکت یا 10 درصد تنشنی که همیشه میکشم. کلاً اگر بخوام rpm blast ببندم باید از 57 چقدر بیام پایینتر؟
- سواله دومم اینه که اگر زه هیبرید pro hurricane+vs (بابولات) رو بگیرم باید کدوم رو توی main بندازم کدوم رو توی cross . البته قبلاً یکی از دوستان اشاره کرده بود که باید زه نرمتر توی cross قرار بگبره ولی در این مورد اگر اینکارو بکنم عملاً زه vs(روده طبیعی) تأثیری در ضرباتم نداره.
دوست عزیز
تنشنی که شما واسه ی زهتون می بندین نسبتاً بالاست، برای زه های پلی استره بهتره که تنشن رو نزدیک تنشن مینیمم و حتی پایینتر ببندین. خود من با اینکه یه زه پلی استر نرم دارم، ولی تنشنم رو همیشه 52 انتخاب می کنم.
10 درصد کمتر هم به معنی 10 درصد از تنشنیه که معمولا خودتون می بندین. به نظر من تنشن rpm رو 10 درصد تنشنی که همیشه می بندین بکشین بهتره که واسه ی شما می شه همون 52.
در مورد زه های ترکیبی هم الزاماً قانون خاصی نیست و بازیکنای حرفه ای هر دو مدل رو استفاده می کنن، یه سریشون زه پلی استر رو روی مین می بندن و یه سریشون روی کراس. همونطور که خودتون هم گفتین اگه زه نرمتر رو روی کراس ببندین تاثیری توی ضربه هاتون نداره، ولی راکت رو نرمتر می کنه. البته در هر حالتی که این زه های ترکیبی پلی استر/روده ی طبیعی رو ببندین، خیلی زود زه روده ی طبیعی پاره می شه و از نظر اقتصادی به صرفه نیست.
فالوتورو
08-28-2015, 10:24 AM
دوست عزیز
تنشنی که شما واسه ی زهتون می بندین نسبتاً بالاست، برای زه های پلی استره بهتره که تنشن رو نزدیک تنشن مینیمم و حتی پایینتر ببندین. خود من با اینکه یه زه پلی استر نرم دارم، ولی تنشنم رو همیشه 52 انتخاب می کنم.
10 درصد کمتر هم به معنی 10 درصد از تنشنیه که معمولا خودتون می بندین. به نظر من تنشن rpm رو 10 درصد تنشنی که همیشه می بندین بکشین بهتره که واسه ی شما می شه همون 52.
در مورد زه های ترکیبی هم الزاماً قانون خاصی نیست و بازیکنای حرفه ای هر دو مدل رو استفاده می کنن، یه سریشون زه پلی استر رو روی مین می بندن و یه سریشون روی کراس. همونطور که خودتون هم گفتین اگه زه نرمتر رو روی کراس ببندین تاثیری توی ضربه هاتون نداره، ولی راکت رو نرمتر می کنه. البته در هر حالتی که این زه های ترکیبی پلی استر/روده ی طبیعی رو ببندین، خیلی زود زه روده ی طبیعی پاره می شه و از نظر اقتصادی به صرفه نیست.
ممنون از راهنماییتون آقای mspayam
با ابن اوصاف به جای هیبرید pro hurricane+vs میرم سراغ هیبرید pro hurricane+Xcel چون این طور که شنیدم xcel نرمتر از زه های پلی هستش.
تازه قیمت hybrid hurricane+xcel نصف قیمت hybrid hurricane+vs هستش.
یه سوالم راجب feel زه ها داشتم. میخواستم بدونم آیا زهی میشناسید که feel بالایی داشته باشه؟ اغلب زه هایی که امتحان کردم اون حس Touch لازم رو بهم نمیده. البته alu power big banger بدک نبود ولی کافی نبود.
mspayam
08-29-2015, 09:59 AM
ممنون از راهنماییتون آقای mspayam
با ابن اوصاف به جای هیبرید pro hurricane+vs میرم سراغ هیبرید pro hurricane+Xcel چون این طور که شنیدم xcel نرمتر از زه های پلی هستش.
تازه قیمت hybrid hurricane+xcel نصف قیمت hybrid hurricane+vs هستش.
یه سوالم راجب feel زه ها داشتم. میخواستم بدونم آیا زهی میشناسید که feel بالایی داشته باشه؟ اغلب زه هایی که امتحان کردم اون حس Touch لازم رو بهم نمیده. البته alu power big banger بدک نبود ولی کافی نبود.
دوست عزیز
به نظر من انتخاب هوشمندانه ای کردین. در مورد feel هم باید بگم که هیچ زهی به اندازه ی زه های روده ی طبیعی اون feel یا touch رو نداره. خود من فقط یه بار با زه روده ی طبیعی بازی کردم و تا حد زیادی حس می کردم توپ دقیقاً همون جایی که می خوام فرود میاد. از بین زه هایی پلی استری که باهاشون بازی کردم زه Signum Pro Poly Plasma و زه Volkle Cyclone تقربباً احساس مشابهی داشتن. اما توی نظر سنجی این سایت (https://www.stringforum.net/top5.php?cat=G) می تونی 5 تا زهی که بیشترین feel رو دارن بر اساس نظرسنجی از بین بازیکنای آماتور پیدا کنی.
فالوتورو
08-29-2015, 03:13 PM
دوست عزیز
به نظر من انتخاب هوشمندانه ای کردین. در مورد feel هم باید بگم که هیچ زهی به اندازه ی زه های روده ی طبیعی اون feel یا touch رو نداره. خود من فقط یه بار با زه روده ی طبیعی بازی کردم و تا حد زیادی حس می کردم توپ دقیقاً همون جایی که می خوام فرود میاد. از بین زه هایی پلی استری که باهاشون بازی کردم زه Signum Pro Poly Plasma و زه Volkle Cyclone تقربباً احساس مشابهی داشتن. اما توی نظر سنجی این سایت (https://www.stringforum.net/top5.php?cat=G) می تونی 5 تا زهی که بیشترین feel رو دارن بر اساس نظرسنجی از بین بازیکنای آماتور پیدا کنی.
3 تای اول که روده طبیعی هستن چهارمی رو فکر کنم بتونم گیر بیارم مورد پنجمی هم که تو ایران نیست.
کلاً سایت فوق العاده ای بود خیلی چیزا ازش یاد گرفتم. همه زه ها رو بر اساس نظر خود بازیکن ها دسته بندی کرده
واقعاً ممنونم ازتون آقای mspayam
بستن تنشن مثلا ٥٤*٥٤ با ٥٢*٥٤ تفاوتي دارن ؟ ( اصلي هر دو برابر )
دومي نرم تر ميشه ، منظورم تفاوت از نظر قدرت و كنترل هست
mspayam
08-31-2015, 07:32 AM
دوست عزیز
معمولاً زه های کراس رو دو پوند پایین تر از زه های مین می بندن تا راکت feel بهتری داشته باشه و هم اینکه تفاوت تنشن زه های مین و کراس بعد از یه مدت بازی کردن با راکت زیاد نشه و به فریم راکت فشار ناموزون وارد نشه. همونطور که می دونین زه های مین بیشتر به توپ ضربه می زنن تا زه های کراس و به همین دلیل تنشنشون رو زودتر از دست می دن.
Najmeh5576
08-31-2015, 12:46 PM
سلام
لطفا در مورد ویژگی زه تور بیت البته به من گفتند مال پرینس هست توضیح دهید (من چیزی با این مشخصات پیدا نکردم اما Solinco Tour Bite را یافتم ) حدود قیمت هم 50 تومن گفتند و مناسب چه سطح و سبک بازیی هست ؟
ممنون
mspayam
08-31-2015, 02:54 PM
سلام
لطفا در مورد ویژگی زه تور بیت البته به من گفتند مال پرینس هست توضیح دهید (من چیزی با این مشخصات پیدا نکردم اما Solinco Tour Bite را یافتم ) حدود قیمت هم 50 تومن گفتند و مناسب چه سطح و سبک بازیی هست ؟
ممنون
دوست عزیز
زه سولینکو تور بایت از دسته زه هایی هستش که برای بازیکن های سطح عالی و برای بالابردن اسپین توپ طراحی شده. این زه کنترل و اسپین زیادی به توپ می ده، اما بدیش اینه که زه نرمی نیست و ممکنه به دست فشار بیاره. از طرف دیگه کم قدرت بودن این زه به این معناس که باید خود بازیکن قدرت لازم رو با سویینگش به وجود بیاره.
اگر زه ويلسون رو رو راكت ببنديم ، اون مارك w رو نداره ، درسته ؟؟
كلا سوالم اين بود مثلا بازيكني كه لوكسيلون ميبنده ولي تحت اسپانسر ويلسون ، هد و ... هست
اون علامت برند رو روي زهش چاپ ميكنن ؟ ( واسه مسابقات يا تمرين كه تبليغ اون شركت محسوب بشه )
mspayam
09-13-2015, 03:55 PM
اگر زه ويلسون رو رو راكت ببنديم ، اون مارك w رو نداره ، درسته ؟؟
كلا سوالم اين بود مثلا بازيكني كه لوكسيلون ميبنده ولي تحت اسپانسر ويلسون ، هد و ... هست
اون علامت برند رو روي زهش چاپ ميكنن ؟ ( واسه مسابقات يا تمرين كه تبليغ اون شركت محسوب بشه )
دوست عزیز
بله وقتی زه نو روی راکتتون میندازین دیگه اون لوگوی ویلسون رو نداره.
بازیکن ها هم (یا در واقع شرکت های زه کشی بازیکن های حرفه ای) اون لوگو رو برای بازیکنا با استفاده از مقوا اسپری می کنن. البته بعضی از بازیکن ها برند زهشون رو هم راکتشون اسپری می کنن. الان بیشتر بازیکن هایی که از زه های سیگنوم پرو استفاده می کنن این کار رو انجام می دن.
sh21152
09-14-2015, 10:55 AM
سلام
ممنون از مطالب خوبی که ارائه میدید. من راکتهای قبلی که خریدم دست دوم بوده. الان قصد دارم یه راکت نو بگیرم. میخواستم بدونم راکتهای نو با زه فروخته میشن یا بدون زه?
هم با زه و هم بدون زه
اون هايي كه با زه هستن ، جنسش از نايلون هست يعني نسبتا قدرتي با اسپين كم كه واسه
افراد مبتدي و كساني كه تنيس البو دارن خوب هست ، اكثرا بعده خريد راكت اون زه فابريك و
عوض ميكنن و زه مورد نظرشون و ميبندن
sh21152
09-14-2015, 12:00 PM
متشکرم. من حدود دو ساله که تنیس رو شروع کردم. چپ دست هستم و بیشتر روی ضربات تاپ اسپين کار کردم. کمتر فلت میزنم. تصمیم دارم یه راکت بابولات aeropro drive بخرم. به نظر شما چه زهی مناسبه که دوامش هم خوب باشه.
زه هاي luxilon از با كيفيت ها هستن توي بازار
Alu power 16 يك زه تركيبي پلي استر با اسپين زياد و ماندگاري بالا هست كه مناسبه شما ست
البته با توجه به تجربه ي دوستان اين زه تنشنش رو زود از دست ميده و از زهايي هست كه اگه تنشن بالا
ببندينش ممكنه باعث تنيس البو بشه
4G لوكسيلون هم ميگن خوبه و فرقش با بالايي اينه كه مقدار كمي اسپينش كمتره ولي arm friendly تر و كنترلي تره
خودم الام alu power با تنشن ٥٤ در ٥٢ دارم اين ٢ هفته اي كه باش كار كردم ، راضيم ازش
تو ويژگي هاي زه ، Playability Duration در واقع به مدت زمان نگه داشتن تنشن
و به Durability طول عمر زه تا اينكه پاره بشه ميگن يا اشتباه مي كنم ؟
mspayam
09-21-2015, 06:28 PM
متشکرم. من حدود دو ساله که تنیس رو شروع کردم. چپ دست هستم و بیشتر روی ضربات تاپ اسپين کار کردم. کمتر فلت میزنم. تصمیم دارم یه راکت بابولات aeropro drive بخرم. به نظر شما چه زهی مناسبه که دوامش هم خوب باشه.
دوستمون Jym در پاسخ به سوال شما به نکات خوبی اشاره کردن. زه مناسب و دوام عبارت کلی ای به حساب میاد و آیا منظورتون از زه مناسب اینه که اسپین رو بیشتر کنه؟ قدرت رو ببره بالا یا اینکه کنترل خوبی به توپ بده؟
تو ويژگي هاي زه ، Playability Duration در واقع به مدت زمان نگه داشتن تنشن
و به Durability طول عمر زه تا اينكه پاره بشه ميگن يا اشتباه مي كنم ؟
بله دقیقاً همینه که گفتین. :443:
sina1991
12-16-2015, 12:48 AM
سلام. زهی که معرفی کرده بودین به نام signumpro poly plasma hextreemeکه سطح مقطع هشت ضلعی داره و اسپین و کنترلش بالاست روی راکت head speed 2015 خوب جواب میده؟ قیمت رول 200 متریش چقدر می شه؟ کجا میشه با قیمت مناسب تهیه کرد؟
mspayam
12-19-2015, 03:23 PM
سلام. زهی که معرفی کرده بودین به نام signumpro poly plasma hextreemeکه سطح مقطع هشت ضلعی داره و اسپین و کنترلش بالاست روی راکت head speed 2015 خوب جواب میده؟ قیمت رول 200 متریش چقدر می شه؟ کجا میشه با قیمت مناسب تهیه کرد؟
دوست عزیز اون زه برای سبک بازی اسپین مناسب تره و من نمی دونم توی راکت های 18 در 20 چطور جواب می ده. اما در مورد قیمتش هم متاسفانه اطلاعی ندارم. شما بد نیست که اول یه بار اون زه رو ببندین و بعد اگه خوشتون اومد رول بخرین.
sina1991
12-24-2015, 07:54 PM
راکت من پترن 16*19 یه زه اسپین کنترل با پاور متوسط به نظر خودم luxilon alupower bigbanger rough 16l مناسبه برام با تنشن 56-54 نظر شما چیه؟ زه بهتری سراغ داری؟
mspayam
12-27-2015, 09:47 AM
راکت من پترن 16*19 یه زه اسپین کنترل با پاور متوسط به نظر خودم luxilon alupower bigbanger rough 16l مناسبه برام با تنشن 56-54 نظر شما چیه؟ زه بهتری سراغ داری؟
به نظر من یه کم اون تنشن برای اون زه (و همچنین زه های پلی استر) بالاست. ولی زه خوبیه، تنها بدیش اینه که تنشنش رو زودتر از دست می ده.
ali.fath91
01-05-2016, 01:26 PM
سلام.با تشکر از اساتید عزیز که وقتشونو برای راهنمایی اعضا میذارن.من دو ساله تنیس بازی میکنم.سطحم متوسط به بالاست. همه ی 30 صفحه رو خوندم الان میخواستم زه راکتمو عوض کنم، اگه امکانش باشه چنتا مدل مناسب معرفی کنید.
راکت:16*19 HEAD youtek IG speed mp 315
سبک بازی: سوینگم متوسطه، والی و اسلایس زیاد میزنم کلا، مشکلی ام که الان دارم اینه که چون دستام یکم ضعیفه حتی وقتی سوینگمو بلند میکنم و خیلی به خودم فشار میارم ام نمیتونم خیلی قوی به توپ ضربه بزنم حتی به فکر تعویض راکت به یه راکت سبک تر و قدرتی تر هم افتادم.
الان خودم فکر میکنم با توجه به اینکه راکتم کنترلیه اگه یه زه قدرتی تر رو با تنشن پایینتر ببندم بتونم هم قدرت و اسپین بالاتری داشته باشم هم کنترل ام نسبت به قبل خیلی پایین نشه.
ممنون میشم اگه در مورد نوع زه و تنشن راهنماییم کنین.
ضمنا هفته ای حدودا 3 ساعت بازی میکنم. زه ام زود زود عوض نمیکنم.
mspayam
01-05-2016, 07:23 PM
سلام.با تشکر از اساتید عزیز که وقتشونو برای راهنمایی اعضا میذارن.من دو ساله تنیس بازی میکنم.سطحم متوسط به بالاست. همه ی 30 صفحه رو خوندم الان میخواستم زه راکتمو عوض کنم، اگه امکانش باشه چنتا مدل مناسب معرفی کنید.
راکت:16*19 HEAD youtek IG speed mp 315
سبک بازی: سوینگم متوسطه، والی و اسلایس زیاد میزنم کلا، مشکلی ام که الان دارم اینه که چون دستام یکم ضعیفه حتی وقتی سوینگمو بلند میکنم و خیلی به خودم فشار میارم ام نمیتونم خیلی قوی به توپ ضربه بزنم حتی به فکر تعویض راکت به یه راکت سبک تر و قدرتی تر هم افتادم.
الان خودم فکر میکنم با توجه به اینکه راکتم کنترلیه اگه یه زه قدرتی تر رو با تنشن پایینتر ببندم بتونم هم قدرت و اسپین بالاتری داشته باشم هم کنترل ام نسبت به قبل خیلی پایین نشه.
ممنون میشم اگه در مورد نوع زه و تنشن راهنماییم کنین.
ضمنا هفته ای حدودا 3 ساعت بازی میکنم. زه ام زود زود عوض نمیکنم.
دوست عزیز شما الان از چه زهی با چه تنشنی استفاده می کنین؟
ali.fath91
01-05-2016, 08:05 PM
دوست عزیز شما الان از چه زهی با چه تنشنی استفاده می کنین؟
والا مشکل همونه که راکتو خیلی وقت پیش دادم مربیم برد زه کشید آورد اون موقع هم خیلی سرم در نمیومد نه میدونم چه زهی کشیده نه میدونم تنشنش چیه !!! بهخاطر همونم میخوام عوض کنم وگرنه زهش حالت نایلونی داره به نظر میاد تا دو سالم پاره نشه. :242:
mspayam
01-06-2016, 08:33 AM
پس با این وصف باید خدمتتون عرض کنم که در بین 5-6 مدل زهی که توی دنیا هست، من دو نوعشون رو فقط توی ایران دیدم که زه های نایلونی و پلی استر هستن. زه های نایلونی به مراتب قدرت بالاتری از زه های پلی استر دارن و اگه زهتون نایلون باشه من متاسفانه نمی تونم زه های زیادی بهتون معرفی کنم چون تعداد زه های نایلونی ای که توی بازار هست خیلی کمه و قدرتشون تقریباً یه اندازه اس.
اما اگر زه پلی استر با قدرت بالا لازم داشته باشین می تونم بهتون زه Signum Pro Firestorm رو معرفی کنم که به نسبت زه های پلی استر قدرت بالاتری داره ولی در عین حال همونطور که گفتم قدرتش از زه های نایلونی کمتره. اگه از زهتون عکس بگیرین و بذارین بهتر می شه در مورد اینکه پلی استره یا نایلون نظر داد.
در مورد تنشون هم باید این نکته رو در نظر داشته باشین که هر چقدر تنشن زه رو پایین تر ببندین قدرتتون بیشتر می شه. اما برای زه های نایلون من تنشن کمتر از 50 پوند رو توصیه نمی کنم.
اگر با همه ی این کارها بازم قدرت لازم رو پیدا نکردین، اون موقع باید روی تکنیکتون کار کنین. اهمیت تکنیک خیلی بیشتر از زه و راکته و به همین خاطر هم هست که بازیکن های حرفه ای با یه زه و راکت معمولاً کم قدرت، ضربه های خیلی محکمی به توپ می زنن. به عنوان مثال هر موقع تونستین رالی های بالای 20 تا ضربه داشته باشین و توپ رو به جایی که می خواین هدایت کنین، می تونین از وزن بدنتون برای ضربه زدن استفاده کنین و با انداختن وزنتون روی توپ قدرت ضربه هاتون رو به طرز محسوسی افزایش بدین.
ali.fath91
01-06-2016, 09:45 AM
پس با این وصف باید خدمتتون عرض کنم که در بین 5-6 مدل زهی که توی دنیا هست، من دو نوعشون رو فقط توی ایران دیدم که زه های نایلونی و پلی استر هستن. زه های نایلونی به مراتب قدرت بالاتری از زه های پلی استر دارن و اگه زهتون نایلون باشه من متاسفانه نمی تونم زه های زیادی بهتون معرفی کنم چون تعداد زه های نایلونی ای که توی بازار هست خیلی کمه و قدرتشون تقریباً یه اندازه اس.
اما اگر زه پلی استر با قدرت بالا لازم داشته باشین می تونم بهتون زه Signum Pro Firestorm رو معرفی کنم که به نسبت زه های پلی استر قدرت بالاتری داره ولی در عین حال همونطور که گفتم قدرتش از زه های نایلونی کمتره. اگه از زهتون عکس بگیرین و بذارین بهتر می شه در مورد اینکه پلی استره یا نایلون نظر داد.
در مورد تنشون هم باید این نکته رو در نظر داشته باشین که هر چقدر تنشن زه رو پایین تر ببندین قدرتتون بیشتر می شه. اما برای زه های نایلون من تنشن کمتر از 50 پوند رو توصیه نمی کنم.
اگر با همه ی این کارها بازم قدرت لازم رو پیدا نکردین، اون موقع باید روی تکنیکتون کار کنین. اهمیت تکنیک خیلی بیشتر از زه و راکته و به همین خاطر هم هست که بازیکن های حرفه ای با یه زه و راکت معمولاً کم قدرت، ضربه های خیلی محکمی به توپ می زنن. به عنوان مثال هر موقع تونستین رالی های بالای 20 تا ضربه داشته باشین و توپ رو به جایی که می خواین هدایت کنین، می تونین از وزن بدنتون برای ضربه زدن استفاده کنین و با انداختن وزنتون روی توپ قدرت ضربه هاتون رو به طرز محسوسی افزایش بدین.
ممنون از پاسختون.عکس های زه رو پیوست کردم.
به نظرتون اگه زهی رو که فرمودین با تنشن 54-52 ببندم خوبه ؟ کنترلم خیلی پایین نمیاد ؟!
ضمنا تو شهر ما زه های هد قابل دسترس تر هستن. مدل مشابهی نیست از مارک هد؟ یا توصیه نمیکنید ؟
mspayam
01-07-2016, 08:49 AM
زه شما مطمئناً پلی استره. بهتره که شما در درجه ی اول زه های نایلونی رو امتحان کنین، اما اگه پیدا نکردین غیر از اون زهی که بهتون گفتم زه دیگه ای هم هست به اسم Solinco Barb Wire که اونم قدرت خوبی داره.
در مورد زه های هد من اطلاع زیادی ندارم، الان هم که سرچ کردم فقط یک مدل زه براتون پیدا کردم که اسمش اینه:
Head Hawk
اگر بتونین سایز کوچکترش رو پیدا کنین (یعنی اندازه ی 17 یا 18) بهتره. همونطور که توی این عکس می تونین ببینین پایین بسته بندی شرکت هد مشخصات Control و Power رو به عنوان مشخصه های اصلی این زه آورده. البته ممکنه تجربه ی بازی با چیزی که کارخونه ادعا می کنه فرق داشته باشه. ولی یه راه حل دیگه هم دارین که از جایی که راکتتون رو زه میندازین با توجه به زه هایی که در فروشگاهش داره بخواین که یه زه با قدرت بالا واستون ببنده. شما توی کدوم شهر هستین؟
ali.fath91
01-07-2016, 11:24 AM
زه شما مطمئناً پلی استره. بهتره که شما در درجه ی اول زه های نایلونی رو امتحان کنین، اما اگه پیدا نکردین غیر از اون زهی که بهتون گفتم زه دیگه ای هم هست به اسم Solinco Barb Wire که اونم قدرت خوبی داره.
در مورد زه های هد من اطلاع زیادی ندارم، الان هم که سرچ کردم فقط یک مدل زه براتون پیدا کردم که اسمش اینه:
Head Hawk
اگر بتونین سایز کوچکترش رو پیدا کنین (یعنی اندازه ی 17 یا 18) بهتره. همونطور که توی این عکس می تونین ببینین پایین بسته بندی شرکت هد مشخصات Control و Power رو به عنوان مشخصه های اصلی این زه آورده. البته ممکنه تجربه ی بازی با چیزی که کارخونه ادعا می کنه فرق داشته باشه. ولی یه راه حل دیگه هم دارین که از جایی که راکتتون رو زه میندازین با توجه به زه هایی که در فروشگاهش داره بخواین که یه زه با قدرت بالا واستون ببنده. شما توی کدوم شهر هستین؟
ممنون از راهنماییتون.من تبریز ام.
Omidak
01-07-2016, 04:07 PM
سلام خدمت دوستان
كسي تجربه ي بازي با زه (1.25) solinco revolution 16L رو داره؟
mspayam
01-08-2016, 08:07 AM
ممنون از راهنماییتون.من تبریز ام.
معمولاً توی شهرای بزرگ زه های متنوعی پیدا می شن، البته من در مورد تبریز اطلاعات ندارم.
در پاسخ به سوالتون در مورد تنشن هم باید بگم که نه نگران نباشین. خود من تنشن زهم رو معمولاً روی 52/50 می بندم که کنترل خیلی خوبی هم بهم می ده.
ali.fath91
01-08-2016, 09:41 PM
معمولاً توی شهرای بزرگ زه های متنوعی پیدا می شن، البته من در مورد تبریز اطلاعات ندارم.
در پاسخ به سوالتون در مورد تنشن هم باید بگم که نه نگران نباشین. خود من تنشن زهم رو معمولاً روی 52/50 می بندم که کنترل خیلی خوبی هم بهم می ده.
خیلی ممنون از این همه راهنمایی و لطف و محبت.اتفاقا همون زه signum pro رو پیدا کردم(رنگش نارنجیه؟!) میدم با تنشن 54-52 بکشن امیدوارم خوب باشه.
mspayam
01-09-2016, 09:22 AM
خیلی ممنون از این همه راهنمایی و لطف و محبت.اتفاقا همون زه signum pro رو پیدا کردم(رنگش نارنجیه؟!) میدم با تنشن 54-52 بکشن امیدوارم خوب باشه.
سلام، نه اونی که شما پیدا کردین Signum Pro Poly Plasma هستش و قدرتش به اندازه ی اون زهی که من گفتم نیست. زه Signum Pro Firestorm رنگش قهوه ایه.
http://www.tennis-warehouse.com/descpage-SFS16.html
ali.fath91
01-09-2016, 10:03 AM
سلام، نه اونی که شما پیدا کردین Signum Pro Poly Plasma هستش و قدرتش به اندازه ی اون زهی که من گفتم نیست. زه Signum Pro Firestorm رنگش قهوه ایه.
http://www.tennis-warehouse.com/descpage-SFS16.html
واو.پس اونجوریه.حله میگردم اینو پیدا میکنم.ممنون:001_smile::583:
sina1991
01-09-2016, 11:48 PM
لطفا یه توضیح کامل اگه شد به همراه تصویر برای سایز مناسب گریپ راکت برای هر شخص بدهید البته ببخشید که سوالمو اینجا پرسیدم با موضوع تالار سنخیت نداره.....
mspayam
01-11-2016, 10:03 AM
دوست عزیز وقتی شما راکت رو با گریپ ایسترن می گیرین باید بین چهار انگشت دستی که راکت رو گرفتن و انگشت شست همون دست به اندازه ی انگشت سبابه ی دست دیگه تون فضای خالی باشه.
برای اینکه گریپ ایسترن رو بهتر باهاش آشنا بشین این صفحه از همین فوروم رو ببینین:
http://tennistalkers.com/showthread.php?t=2402
برای اینکه تصویر این چیزی رو هم که می گم ببینید به عکسی که توی این لینک هست نگاه کنین:
https://i.ytimg.com/vi/0X915ufF5Iw/maxresdefault.jpg
اگر باز هم سوالی داشته باشین من در خدمتتون هستم.
راجرز
01-11-2016, 10:34 PM
دوستان راکت من پالشن 102 هست و چون حرفه ای نیست رو خودش زه داشت. البته چهار سالی هست که خریدمش ولی با این راکت کلا مشکل دارم و با راکت های دیگه بازی می کنم. به خاطر همین زهش مثل اول کنترل زیادی داره. فقط نمی دونم مشکلش زه هست یا چیز دیگه. دقیقا مشکل این راکت چیه؟ آیا کسی می تونه راهنمایی کنه؟ متشکرم
mspayam
01-12-2016, 03:05 PM
دوستان راکت من پالشن 102 هست و چون حرفه ای نیست رو خودش زه داشت. البته چهار سالی هست که خریدمش ولی با این راکت کلا مشکل دارم و با راکت های دیگه بازی می کنم. به خاطر همین زهش مثل اول کنترل زیادی داره. فقط نمی دونم مشکلش زه هست یا چیز دیگه. دقیقا مشکل این راکت چیه؟ آیا کسی می تونه راهنمایی کنه؟ متشکرم
دوست عزیز
برای اینکه نظم موضوع ها حفظ بشه جواب سوالتون رو در این قسمت دادم:
http://tennistalkers.com/showthread.php?p=110890#post110890
sina1991
01-12-2016, 11:19 PM
متشکرم.
SABORI
01-13-2016, 12:35 AM
mspayam عزیز شما میدونید که راجر/ نوله/ استن/اندی/ریچارد از چه نوع گریپی استفاده میکنند(فورهند و بکهند هر دو) و آیا اینکه موقع سرویس گریپ خاصی دارند ؟
با تشکر
mspayam
01-13-2016, 12:20 PM
mspayam عزیز شما میدونید که راجر/ نوله/ استن/اندی/ریچارد از چه نوع گریپی استفاده میکنند(فورهند و بکهند هر دو) و آیا اینکه موقع سرویس گریپ خاصی دارند ؟
با تشکر
دوست عزیز
پرسش شما پرسش سختیه و جواب نهایی قانع کننده ای هم واسش نیست، توی فروم های خارجی هم بحث در موردش زیاده.
شاید تنها چیزی که بشه با کمی قطعیت گفت اینه که سرو اول رو همه با گریپ کانتیننتال می زنن. بعضی واسه ی سرو دوم یه کم گریپ رو به چپ متمایل می کنن و بعضی هم با همون گریپ کانتیننتال می زنن.
فورهند رو اکثر بازیکن های حرفه ای همون گریپ سمی وسترن می گیرن، یه ویدیویی توی اینترنت بود که می گفت فدرر فورهندش ایسترنه، و یه سری هم می گن بین ایسترن و سمی وسترن می گیره که فکر می کنم گروه آخر نظرشون درست تر باشه.
بکهند یک دستی رو هم که تا جایی که من دیدم فکر می کنم همون گریپ ایسترن بکهند بگیرن.
اما بکهند دو دستی رو به شکل های مختلفی می گیرن، جوکوویچ رو فکر می کنم دست راست کانتیننتال باشه (تا هر موقع خواست به جای بکهند زدن، اسلایس بزنه) و دست چپ هم سمی وسترن. ماری رو هم فکر می کنم همین باشه، اما یه سری می گن دو تا دست رو ایسترن می گیره.
شاید سایر دوستان بهتر بتونن توی یه تاپیک جدید در مورد گریپ های بازیکن های حرفه ای نظر بدن.
sina1991
03-17-2016, 02:38 PM
دوستان مقاله ای راجب نحوه زه کشیدن راکت یا ویدئویی معرفی کنید که آموزش بده ممنون میشوم.
mspayam
03-17-2016, 07:10 PM
دوستان مقاله ای راجب نحوه زه کشیدن راکت یا ویدئویی معرفی کنید که آموزش بده ممنون میشوم.
دوست عزیز
این یه ویدئوی خیلی خوب واسه ی زه کشیدنه، اما متاسفانه من الان نمی تونم واستون توی مدیافایر آپلودش کنم.
https://www.youtube.com/watch?v=Obp4tmwRB1M
sina1991
03-20-2016, 10:45 PM
بابت پاسخ تشکر می کنم ولی متا سفانه اصلا این صفحه ای که گذاشتین باز نمیشه اگه راهی داره یه راه دسترسی دیگه به این ویدئو معرفی کنید. یا اگه مقاله ای با تصویر یا چیز دیگه ای در اختیار داشتین به اشتراک بزارین ممنون میشم.
mspayam
03-22-2016, 07:49 AM
بابت پاسخ تشکر می کنم ولی متا سفانه اصلا این صفحه ای که گذاشتین باز نمیشه اگه راهی داره یه راه دسترسی دیگه به این ویدئو معرفی کنید. یا اگه مقاله ای با تصویر یا چیز دیگه ای در اختیار داشتین به اشتراک بزارین ممنون میشم.
خواهش می کنم دوست عزیز
اون سایت توی ایران متاسفانه باز نمی شه. من هم متاسفانه تازه اسباب کشی کردم و وای فای ندارم هنوز و اینترنت فعلیم در حدی نیست که بشه باهاش ویدیویی چیزی دانلود کرد و بعد اون رو توی مدیا فایر گذاشت. اما یکی از دوستان عزیز این زحمت رو کشیدن و من هم ازشون خواهش کردم که لینکش رو برای همه اینجا پست کنن.
sina1993
03-22-2016, 10:58 AM
ویدیو زهکشی راکت
کیفیت 360p:
http://www.mediafire.com/download/qqfpkebbbqcq2y0/dasan.ir-_How_to_String_a_Tennis_Racquet_%5BYT-f18%5D%5BObp4tmwRB1M%5D.mp4
کیفیت720p:
http://www.mediafire.com/download/9d8uclqq2i93q6d/dasan.ir-_How_to_String_a_Tennis_Racquet_%5BYT-f22%5D%5BObp4tmwRB1M%5D.mp4
sina1991
03-22-2016, 12:31 PM
مرسی بابت پاسخ.ویدئو خوبی بود اگه بازم ویدئو ای که پترن 18*20 یا یه دستور العملی برای تمام پترن ها داشته باشه به اشتراک بگذارید ممنون میشم.
hadi manafi
04-02-2016, 04:20 PM
بچه ها سلام کسی اینجا از راکت speed pro 18*20 استفاده میکنه؟؟؟
بنظرتون چه زهی روش بندازم خوبه؟؟؟؟اسپین خودم تقریبا کامل میدم(چون با گریپ وسترن میزنم).اما میخوام زهم کمی قدرتی باشه. ممنون میشم کمکم کنین
sina1991
04-12-2016, 08:11 PM
سلام.
من هر نصف جلسه زه پاره می کنم زه های مختلفی امتحان کردم (head lynx,head hawk tauch,head sonic pro,head gravity) جنس این زهها هم monofilamentزیاد فرقی نداشت راکتم head speed 300 .2015 از بین دوستان کسی که تجربشو داره بتونه راهنماییم کنه ممنون میشم.
mspayam
04-13-2016, 06:51 AM
دوست عزیز شما با چه تنشن می بندین؟
sina1991
04-14-2016, 12:46 PM
حدود یک ماه 57-55 میبندم ولی زمستون تنشن پایین تر 55-53 می بستم. اکثرا هم زهم از دو نقطه با هم پاره می شه تقریبا هر 2ساعت یا نهایت 3 ساعت....
mspayam
04-15-2016, 02:32 PM
حدود یک ماه 57-55 میبندم ولی زمستون تنشن پایین تر 55-53 می بستم. اکثرا هم زهم از دو نقطه با هم پاره می شه تقریبا هر 2ساعت یا نهایت 3 ساعت....
یکی از زه های برند Luxilon ترجیحاً مدل 4G و همچنین ضخیمترین زهی که دارن یعنی 15 رو با تنشن 52-50 ببندین. اگه باز هم پاره شد، قطعاً مشکل از راکتتونه، چون حرفه ای ها هم با این سرعت زه پاره نمی کنن.
sina1991
04-16-2016, 06:10 PM
ممنونم که پاسخ دادی ولی تنشن 52-50 برام فوق العاده پاور میشه تنشن پایین تر از 55-53 خیلی وقته نبستم با راکت بابولات اندی رادیک 2016 هم زدم مال یکی از دوستان بود که اونم متاسفانه پاره شد ما رو شرمنده دوستمون کرد اما این زهی که پیشنهاد کردی می بندم شاید بهتر شد.....
Alireza_Alemi
04-26-2016, 05:11 PM
دوستان یه سوال داشتم تا زمانی که از راکت استفاده نکنیم زه راکت سالم باقی میمونه یا نه هر زه راکت یه تاریخ داره مثلا 3 سال و... یا به تعداد بازی ها و نحوی استفاده در شرایط مختلفی زه راکت بستگی داره ؟
درضمن راکت هر چند وقت یکبار باید زه کشی بشه تا سالم بمونه درضمن زه کشی چقدر هزینه دربرمیگیره؟
اگه سوالم مشکل داره بببخشید چون تازهه وارد هستم اطلاعات زیادی ندارم میخوام بدونم باید چه چیزهایی درنظر داشته باشیم
باتشکر
Alireza_Alemi
04-26-2016, 05:21 PM
برای راکت دسته دوم که زهاش خرابه کدوم زه با قیمت مناسب میشه سوار کرد
باتشکر از دوستان
daneal
04-26-2016, 05:36 PM
برای راکت دسته دوم که زهاش خرابه کدوم زه با قیمت مناسب میشه سوار کرد
باتشکر از دوستان
قانون خاصی نداره ولی حرفه ایی ها میگن بستگی به جلسات تمرینی ات تو یه هفته داره اگه سه جلسه در هفته بازی می کنی باید حداقل سه بار در سال زه ات رو تعویض کنی. هر چند که بازیکنان atp ساعتی زه عوض می کنن و شاید هر جلسه یه زه می پوکونن
Alireza_Alemi
04-26-2016, 09:37 PM
قانون خاصی نداره ولی حرفه ایی ها میگن بستگی به جلسات تمرینی ات تو یه هفته داره اگه سه جلسه در هفته بازی می کنی باید حداقل سه بار در سال زه ات رو تعویض کنی. هر چند که بازیکنان atp ساعتی زه عوض می کنن و شاید هر جلسه یه زه می پوکونن
که اینطور من که مدام تمرین نمیکنم و تمرینات سبک و متوسطی شاید داشته باشم اگه مربی و جای خوبی پدا کنم و سمابقات برگزار بشه سالی یکبار کافیه
درضمن از تنیس چطوری میشه پول دراورد بغیر از مربیگری ؟ آیا بیشترین مسابقه ای که توی ایران جایزه داشته چقدر بوده
SABORI
04-28-2016, 01:30 AM
داداشم میدونست دنبال راکت هستم میخواسته منو خوشحال کنه رفته برام راکت گرفته اما اطلاعی از مدلهای راکت نداشته اینو گرفته
تقلبی هست و هیچ گونه مشخصاتی نداره
زه خیلی شل هست میخواستم عوضش کنم ولی نمیدونم فریم چه مقدار فشار تحمل میکنه
خودم با متر اندازه گرفتم
طول:69 سانت
عرض:28 سانت
پهنا:22 بغل راکت /بالاش 21 میلی متر
16*18
اسم راکت :babolat pure drive
power ed by woofer/cortex system/
اینم عکساش
http://s7.picofile.com/file/8249062800/20160427_232212_Copy_.jpg
http://s7.picofile.com/file/8249062826/20160427_232221_Copy_.jpg
http://s6.picofile.com/file/8249062834/20160427_232240_Copy_.jpg
http://s6.picofile.com/file/8249062868/20160427_232322_Copy_.jpg
http://s6.picofile.com/file/8249063000/20160428_015425_Copy_.jpg
با توجه به وضعیت راکت میخواستم زهی پیشنهاد بدید
سپاسگذار
mspayam
04-28-2016, 05:29 PM
داداشم میدونست دنبال راکت هستم میخواسته منو خوشحال کنه رفته برام راکت گرفته اما اطلاعی از مدلهای راکت نداشته اینو گرفته
خودم با متر اندازه گرفتم
16*18
اینم عکساش
سپاسگذار
دوست عزیز
اگه راکتتون تقلبیه، شاید بهتر باشه از همین اول باهاش بازی نکنین تا هم دستتون بهش عادت نکنه و هم موجب آسیب دیدگی نشه. من تا حالا با راکت تقلبی بازی نکردم و هیچ ذهنیتی ندارم که چه زهی می تونه واسش مناسب باشه.
Alireza_Alemi
04-29-2016, 12:37 AM
راستی بعضی از راکت ها با زه مال سال های 2010 یا یا 2013 هستند که ممکنه زهاشون خراب شده باشه و هنگام خرید نو باشند ولی زمانی که بازی میکنیم صدای خشک و سفتی بدن که احمال پارگی و پوسیده شدننشون زیاد باشه درسته ؟
میشه راکت رو بدون زه خرید و یه زه نو انداخت تا از بازی کردن با زه نو لذت ببریم یا چنین چیزی نیست
hadi manafi
04-29-2016, 11:04 AM
راستی بعضی از راکت ها با زه مال سال های 2010 یا یا 2013 هستند که ممکنه زهاشون خراب شده باشه و هنگام خرید نو باشند ولی زمانی که بازی میکنیم صدای خشک و سفتی بدن که احمال پارگی و پوسیده شدننشون زیاد باشه درسته ؟
میشه راکت رو بدون زه خرید و یه زه نو انداخت تا از بازی کردن با زه نو لذت ببریم یا چنین چیزی نیست
دوست عزیز اگه راکت نو باشه زهشم اگه تازه باشه حتی اگه 5 سالم بمونه مهم نیست.(من خودم اعتقاد دارم تنیسور باید خودش خلاقیت بازی داشته باشه راکت مهمه اما ن اونقد)چه 2016 چه 2010.زهم هر چی شل باشه کنترل بیشتری داره هر چی سفت تر باشه قدرت بیشتری.
sina1991
05-03-2016, 10:07 PM
سلام. دوستان کسی با سیستم زه کشی اس ام اف آشنایی داره و میدونه چه مزیتی نسبت به زه کشی معمولی داره ؟؟؟؟؟
جناب منافی نقل قول بالا رو بر عکس تایپ نکردین؟؟؟؟ هر چی تنشن پایین تر باشه پاور بیشتر هر چی تنشن بالا بره پاور کمتر کنترل بیشتر میشه .با تشکر
فالوتورو
05-04-2016, 12:04 PM
دوستان یه سوال داشتم تا زمانی که از راکت استفاده نکنیم زه راکت سالم باقی میمونه یا نه هر زه راکت یه تاریخ داره مثلا 3 سال و... یا به تعداد بازی ها و نحوی استفاده در شرایط مختلفی زه راکت بستگی داره ؟
درضمن راکت هر چند وقت یکبار باید زه کشی بشه تا سالم بمونه درضمن زه کشی چقدر هزینه دربرمیگیره؟
اگه سوالم مشکل داره بببخشید چون تازهه وارد هستم اطلاعات زیادی ندارم میخوام بدونم باید چه چیزهایی درنظر داشته باشیم
باتشکر
سلام
- درمورد سوال اول باید بگم ماندگاری یک زه هم به زمان کشیدن زه و هم مقدار بازی بستگی داره. یعنی هر چی بیشتر بازی کنی باید زودتر زه رو عوض کنی.
- هزینه زهکشی هم هشت تا ده تومن هست و خود زه های موجود در بازار از بیست هزار تومن تا هشتاد هزار تومن هستش و البته بعضا گرون ترم هستن.
فالوتورو
05-04-2016, 12:18 PM
خودم با متر اندازه گرفتم
16*18
اینم عکساش
سپاسگذار
اگر میخوای پیشرفت کنی و پولش رو هم داری بهتره به راکت اصل عادت کنی
اما نگران تحمل تنشن نباش زه هایی که روی خود راکتها هست معمولا خیلی شل بسته میشه.
راکتهای ارزون و قلابی هم تحمل خوبی دارن در برابر تنشن بالا ولی ممکنه آسیب زننده باشن.
اگر منظورت از شل بودن جابجایی تارو پود زه هستش هر زهی با تنشن بالای 52 بکشی دیگه اون احساس شل بودن رو تا مدتها نداری.
فالوتورو
05-04-2016, 12:23 PM
دقبقا هینطوره حتی زه های خوب هم اگر چند سال بمونن خشک و سفت و پوسیده و ناکارآمد میشن چه برسه به این زه های معمولی که از ابتدا روی خود راکتها هستش.
mspayam
05-05-2016, 06:35 AM
دوست عزیز اگه راکت نو باشه زهشم اگه تازه باشه حتی اگه 5 سالم بمونه مهم نیست.(من خودم اعتقاد دارم تنیسور باید خودش خلاقیت بازی داشته باشه راکت مهمه اما ن اونقد)چه 2016 چه 2010.زهم هر چی شل باشه کنترل بیشتری داره هر چی سفت تر باشه قدرت بیشتری.
سلام. دوستان کسی با سیستم زه کشی اس ام اف آشنایی داره و میدونه چه مزیتی نسبت به زه کشی معمولی داره ؟؟؟؟؟
جناب منافی نقل قول بالا رو بر عکس تایپ نکردین؟؟؟؟ هر چی تنشن پایین تر باشه پاور بیشتر هر چی تنشن بالا بره پاور کمتر کنترل بیشتر میشه .با تشکر
خوشبختانه دوستان لطف کردن و جواب ها رو دادن، فقط دو نکته مونده، یکی همین نقل قول برعکس آقای منافی که دوستمون sina1991 توضیح درستی در موردش دادن.
و دیگه اینکه در مورد S-M-F Stringing توضیح زیادی توی اینترنت نیست و ظاهراً مزیتش اینه که سوئیت اسپات راکت رو 30% بزرگتر می کنه.
hadi manafi
05-05-2016, 01:38 PM
آره درسته ببخشید اشتباه شدش.شرمنده ی همم
sina1991
05-07-2016, 07:58 PM
سلام.
مرسی بابت پاسخ ویدئویی که زه کشی به روش SMF رو نشون بده ندارید؟
mspayam
05-08-2016, 08:09 AM
سلام.
مرسی بابت پاسخ ویدئویی که زه کشی به روش SMF رو نشون بده ندارید؟
امروز یه مقاله ی بهتر در موردش پیدا کردم. اون سیستم SMF زه رو بر مبنای سطح بازی بازیکن و بزرگی سر راکت تنظیم می کنه تا سوییت اسپات 30 درصد بیشتر بشه. این نوآوری جدید دانلاپ با همکاری یکی از متخصصان تنیس به فرانک مسنر هستش که در سال 2015 به بازار عرضه شده. ولی معلوم نیست که چرا هنوز کمپین تبلیغاتیش شروع نشده.
اون SMF هم مخفف این هان:
S (Slow) = high ball speed, maximum power
M (Medium) = middle ball speed, high control
F (Fast) = maximum control and precision
شما این عبارت رو کجا دیدی؟
sina1991
05-09-2016, 02:58 PM
پس داستانش اینه یه جایی تو ایران که با دستگاه دانلوپ زه می کشید تو تبلیغات کاراش فقط اشاره کرده بود اینطوری که من از حرفهای شما فهمیدم نوع پترن و زه کشیدن یکی باس باشه فقط رو دستگاه برنامه ای داده شده که تنشن کم یا زیاد می کنه .درسته؟؟؟
کسی از ره rpm blast بابولات استفاده کرده ؟ راضی بودید ؟
کسی از ره rpm blast بابولات استفاده کرده ؟ راضی بودید ؟
آپدیت :
روی راکت خودم که ویلسون بلید 98s هست زه rpm بابولات 54 در 52 بستم
و قبلا هم از الو پاور 55 در 53 استفاده میکردم
باید بگم که زه بابولات خیلی کنترلی تره ولی این کنترل زیاد باعث از دست رفتن
عمق و Winner بودن ضربه ها میشه و نکته ی مثبتی به شمار نمیاد
اسپین خوبی داره در حد الوپاور یا شاید مقداری کمتر
درکل اگه به الوپاور 9 از 10 نمره بدم به rpm بابولات 6 میدم ... زه خوبی هست ولی عالی
نیست .
siavash4
05-26-2016, 10:45 AM
دوستان یه سوال فوری دارم زه هیبردی که دارم یکیش پاوریه و اونیکی اسپین کدومو باید تو عرض ببندم کدومو تو طول راکت ؟
mspayam
05-26-2016, 01:47 PM
دوستان یه سوال فوری دارم زه هیبردی که دارم یکیش پاوریه و اونیکی اسپین کدومو باید تو عرض ببندم کدومو تو طول راکت ؟
دوست عزیز
یرای هیبرید بستن بهتره که زه نرم تر رو کراس ببندین و اون یکی زه رو مین. الان چه زه هایی دارین؟
siavash4
05-27-2016, 09:05 PM
دوست عزیز
یرای هیبرید بستن بهتره که زه نرم تر رو کراس ببندین و اون یکی زه رو مین. الان چه زه هایی دارین؟
این مدلو
https://www.stringforum.net/strings.php?sdnr=5422&count=1
سلام دوستان. از زه های موجود در سایت tennis-warehouse کدوم زه رو برای تمرین پیشنهاد میدید؟؟ و در مورد تنشی که روی زه اعمال بشه بنظرتون حد متوسط راکت انتخاب خوبیه یا نزدیک به حد بالا باشه که اگه تنش زه کمی افت کرد مشکلی پیش نیاد. ممنون.
mspayam
07-11-2016, 06:50 AM
سلام دوستان. از زه های موجود در سایت tennis-warehouse کدوم زه رو برای تمرین پیشنهاد میدید؟؟ و در مورد تنشی که روی زه اعمال بشه بنظرتون حد متوسط راکت انتخاب خوبیه یا نزدیک به حد بالا باشه که اگه تنش زه کمی افت کرد مشکلی پیش نیاد. ممنون.
اگه شما به مجموعه ی اون زه های سایت تنیس ویرهاوس دسترسی دارین می تونین یه رول از زهی که معمولاً باهاش بازی می کنین رو بخرین تا به همون زه برای بازی و مسابقه هم عادت کنین.
تقریباً همه ی زه های پلی استری هم دچار افت تنشن می شن، ولی زه های نایلونی تنشنون رو خیلی کم از دست می دن و تا موقعی که پاره نشدن می تونین باهاشون بازی کنین.
essyja120
12-12-2016, 01:49 AM
سلام بر أسانيد محترم ،اول اينكه من تازه عضو اين سايت شدم و اميدوارم كه عضو فعالي براي اين گروه باشم
و دوم اينكه يه سؤال فني دارم كه اميدوارم بتونيد منو راهنماي كنيد، حدودا ٦ماهي است كه تنيس رو شروع كردم
و راكتي كه باهاش شروع كردم يه راكت به وزن ٢٧٨گرم بود كه با توصيه مربي نسبت به پيشرفتي كه داشتم اقدام
به خريد راكت به وزن ٣٠٠گرمي با هد ١٠٠ و بالانس ٣٢٠با مارك يونيكس كردم ولي متاسفانه بعد از ٢جلسه دستم
شروع به درد كردن كرده و حالا سوالي كه برام إيجاد شده مشكل من از راكت هست يا با تعويض زه بر طرف ميشه
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد چون خيلي فكرن رو مشغول كرده.
mspayam
12-14-2016, 08:25 AM
دوست عزیز اگه شما با دو جلسه بازی کردن دستتون درد گرفته به احتمال زیاد مشکل از تکنیک ضربه زدنتونه، چون این 20 گرم نمی تونه تفاوتی در این حد ایجاد کنه. ولی با این حال بد نیست که به سراغ همون راکت قبلی تون برین.
essyja120
12-15-2016, 03:22 AM
دوست عزيز ممنون از راهنماي تون.
Payamnoee
01-04-2017, 08:26 PM
سلام امروز بعد از ظهر رفتم سراغ ماشينم برم باشگاه واسه بازي با دوستم! با يه بدشانسي مواجه شدم! ديدم شيشه ماشينم شكسته و ساك ورزشيم كه داخلش راكتم و چنتا توپ ؛ نيست! چشتون روز بد نبينه! خيلي دپ شدم! من تازه كار هستم اما خيلي شديد علاقمند شدم كم كم داشتم پيشرفت ميكردم كه اقا دزده يه حال اساسي بهم داد! حالا موندم چي بگير راكت كه ييمت مناسب باشه و به درد بخور
miladroozbeh
02-17-2017, 10:05 AM
سلام.
تفاوت کلی زه خشک و زه نرم چیه؟
فرق بین ضخامت 1.20 و 1.25 و 1.30 چیه؟
بین زه های زیر که از برند سولینکو هستش کدوم بهتره؟واسه سبک بیس لاینر
tour bite
revolution
barb wire
outlast
mspayam
02-18-2017, 03:01 PM
سلام.
تفاوت کلی زه خشک و زه نرم چیه؟
فرق بین ضخامت 1.20 و 1.25 و 1.30 چیه؟
بین زه های زیر که از برند سولینکو هستش کدوم بهتره؟واسه سبک بیس لاینر
tour bite
revolution
barb wire
outlast
میلاد جان
زه خشک مقاومت بیشتری در برابر ضربه داره ولی زه نرم مقاومتش کمتره. زه خشک فشار بیشتری رو منتقل می کنه ولی زه نرم نه.
ضخامت زه هر چقدر بیشتر باشه زه دیرتر پاره می شه ولی زه هایی که ضخامت کمتر دارن فشار کمتری به دست میارن و گاهی اسپین بیشتری هم به توپ می دن.
از بین این سه زه من زه revolution رو بهتون توصیه می کنم. اسپین خوبی به توپ می ده و کنترل بالایی هم داره.
miladroozbeh
02-18-2017, 03:11 PM
میلاد جان
زه خشک مقاومت بیشتری در برابر ضربه داره ولی زه نرم مقاومتش کمتره. زه خشک فشار بیشتری رو منتقل می کنه ولی زه نرم نه.
ضخامت زه هر چقدر بیشتر باشه زه دیرتر پاره می شه ولی زه هایی که ضخامت کمتر دارن فشار کمتری به دست میارن و گاهی اسپین بیشتری هم به توپ می دن.
از بین این سه زه من زه revolution رو بهتون توصیه می کنم. اسپین خوبی به توپ می ده و کنترل بالایی هم داره.
revolition جز زه نرم میشه یا خشک؟ایا از روی رول میشه فهمید زه نرمه یا خشک؟زه نرم اسپین بیشتری میگیره یا خشک؟
اکثر بازیکنان زه نرم استفاده میکنن یا خشک؟
گفتید زه خشک مقاومت بیشتری داره ولی من هر وقت زه خشک بستم زودتر پاره شده تا زه های نرم!!!!!!
mspayam
02-19-2017, 01:18 PM
revolition جز زه نرم میشه یا خشک؟ایا از روی رول میشه فهمید زه نرمه یا خشک؟زه نرم اسپین بیشتری میگیره یا خشک؟
اکثر بازیکنان زه نرم استفاده میکنن یا خشک؟
گفتید زه خشک مقاومت بیشتری داره ولی من هر وقت زه خشک بستم زودتر پاره شده تا زه های نرم!!!!!!
میلاد جان
خشک بودن یا نرم بودن زه رو بر اساس مقاومتشون در برابر خم شدن حساب می کنن. هر چقدر زه مقاومت بیشتری نشون بده یعنی خشک تره و طبیعی هم هست که زودتر پاره بشه. چون زه نرمتر مقاومت کمتری از خودش نشون می ده می تونه دوام بالاتری هم داشته باشی.
در مورد زه های خشک و نرم این اطلاعاتیه که باید داشته باشی
زه خشک: قدرت کمتر، کنترل بیشتر، انتقال ارتعاش بیشتر به دست
زه نرم: قدرت بیشتر، کنترل کمتر، انتقال ارتعاش کمتر به دست
اسپین به مولفه های مختلفی بستگی داره و با اینکه زه نرم به طور عادی می تونه اسپین بشتری به توپ بده، اما مجموعه ای از عوامل هستن که در مورد اسپین تعیین کننده ان و زه های خشک زیادی هم هستن که اسپین زیادی به توپ می دن.
بازیکن ها هم مجموعه ی متنوعی از زه ها رو استفاده می کنن اما اگه بر مبنای زه ها لاکسیلون که محبوبترین زه در بین بازیکن های حرفه ایه بخوایم قضاوت کنیم باید بگیم که اون ها از زه های خشک استفاده می کنن.
زه Revolution هم از زه های خشک با اسپین بالا به حساب میاد.
miladroozbeh
02-19-2017, 03:29 PM
میلاد جان
خشک بودن یا نرم بودن زه رو بر اساس مقاومتشون در برابر خم شدن حساب می کنن. هر چقدر زه مقاومت بیشتری نشون بده یعنی خشک تره و طبیعی هم هست که زودتر پاره بشه. چون زه نرمتر مقاومت کمتری از خودش نشون می ده می تونه دوام بالاتری هم داشته باشی.
اسپین به مولفه های مختلفی بستگی داره و با اینکه زه نرم به طور عادی می تونه اسپین بشتری به توپ بده، اما مجموعه ای از عوامل هستن که در مورد اسپین تعیین کننده ان و زه های خشک زیادی هم هستن که اسپین زیادی به توپ می دن.
بازیکن ها هم مجموعه ی متنوعی از زه ها رو استفاده می کنن اما اگه بر مبنای زه ها لاکسیلون که محبوبترین زه در بین بازیکن های حرفه ایه بخوایم قضاوت کنیم باید بگیم که اون ها از زه های خشک استفاده می کنن.
ممنون از راهنماییت.در اخر اینکه من میتونم بسته زه رو ببینم و تشخیص بدم زه نرمه یا خشک؟چه مولفه هایی روی پاکتش مینویسن که بشه فهمید زه خشک یا نرمه؟
میلاد جان
البته من یک قسمتی رو اصلاح کنم. دوام زههای Polyester که همونطور که شما گفتید سفتتر هستند یا مقاومت بیشتری در مقابل خم شدن نشون میدن بیشتر از زه های نرم هست. یک مثال عملی میزنم. احتمالا شما هم تجربه پاره شدن زه رو داشتید. برای اینکه سفتی زه polyester راکت رو کم کنن میان این زه رو با یک زه نرمتر مثلا مولتی فیلمنت ترکیب میکنن (Hybrid String). مثلا ترکیب Babolat RPM Blast که بسیار سفت هست با Babolat Xcel که نرم هست. حالا معمولا میان polyester رو در قسمت عمودی یا main قرار میدن تا از خصوصیات خوب این زه استفاده کنن (به عنوان مثلا کنترل بهتر و اسپین) و زه نرمتر رو در قسمت افقی یا cross قرار میدن. حالا بعد از مدتی همیشه این زه نرم هست که میشکنه نه اون زه سفتتر. یکی از دللایلی که این زه نرمتر رو در cross قرار میدن هم همینه که زه راکت عمر بیشتری داشته باشه. اگه زه نرم رو به عنوان main قرار بدید و ضربات محکم داشته باشید، به سرعت میشکنه.
mspayam
02-21-2017, 03:58 PM
ممنون از راهنماییت.در اخر اینکه من میتونم بسته زه رو ببینم و تشخیص بدم زه نرمه یا خشک؟چه مولفه هایی روی پاکتش مینویسن که بشه فهمید زه خشک یا نرمه؟
میلاد جان
روی خود زه معمولاً نمی نویسن که خشکه یا نرم، ولی می تونی توی این سایت (http://twu.tennis-warehouse.com/learning_center/stringstiffnesstool.php) بری و اون بالا گرینه ی alphabetical رو بزنی و بعد زهی رو که می خوای بگیری اونجا چک کنی و ببینی که Stiffness اون چقدره. از دید من زه هایی که اون عدد براشون بالای 180 باشه زه های سفتی هستن و هر چقدر که عدد بالاتر بره سفتی هم بیشتر می شه.
miladroozbeh
03-09-2017, 06:24 PM
زه هم خراب میشه؟یعنی تاریخ انقضا داره؟
mspayam
03-10-2017, 06:26 PM
زه هم خراب میشه؟یعنی تاریخ انقضا داره؟
میلاد جان
زه ها تاریخ انقضا ندارن و تا زمانی که توی آفتاب یا محیط نمدار نباشن می تونی ازشو استفاده کنی.
فالوتورو
03-17-2017, 01:03 PM
سلام
من شنیدم باید میزان کشش زه نسبت به ارتفاع از سطح دریا تغییر کنه آیا چنین چیزی درسته؟
مثلا من در تهران که ارتفاعش 1300 متر از دریا هست ، تنشنه 54 میکشم اگر به دوبی یا کیش برم باید با چه تنشنی بکشم؟
grand slam man
03-17-2017, 02:12 PM
سلام
من شنیدم باید میزان کشش زه نسبت به ارتفاع از سطح دریا تغییر کنه آیا چنین چیزی درسته؟
مثلا من در تهران که ارتفاعش 1300 متر از دریا هست ، تنشنه 54 میکشم اگر به دوبی یا کیش برم باید با چه تنشنی بکشم؟
حالا تو همه چیت پرفکته فقط مونده تنظیم کشش زهت نسبت به ارتفاع از سطح دریا؟؟:254::251:
54 به نظر من پایینه.57 بکش:001_smile:
فالوتورو
03-17-2017, 05:41 PM
حالا تو همه چیت پرفکته فقط مونده تنظیم کشش زهت نسبت به ارتفاع از سطح دریا؟؟:254::251:
:379::379: رو چه حسابی 57؟
grand slam man
03-17-2017, 07:05 PM
:379::379: رو چه حسابی 57؟
روی این حساب که کنترل میره بالا و شاید حالا یه ذره پاور بیاد پایین که اونم ناچیزه
من خودم هیچوقت زیر شصت نمیکشم:001_smile:
mspayam
03-17-2017, 08:13 PM
سلام
دوست عزیز، بله چیزی که شنیدین درسته، در ارتفاع بالاتر توپ بیشتر از روی راکت می پره و نیاز به کنترل بیشتری دارین، به همین خاطر باید در ارتفاع بالاتر تنشن زه رو هم بیشتر کنین، و برعکس در ارتفاعات پایین تر می تونین تنشن رو پایین تر بیارین. من توصیه می کنم برای جاهایی مثل دوبی یا کیش تنشن رو سه یا چهار واحد پایین بیارین. حتی بد نیست دو تا راکت رو با تنشن های 48 یا 50 داشته باشین تا ببینین کدومش عملکرد بهتری داره.
ممنون از شما در پاسخگویی به پرسش های دوستان، ولی لطفاً با احترام به همه ی دوستان پاسخ بدین و کسی رو به خاطر سوالش مسخره نکنین.
miladroozbeh
03-18-2017, 04:04 PM
سلام.
بین زه head lynx(yellow) 1.25 or 1.20
با زه solinco revolution 1.25
واسه راکت head instinct
کدوم بهتره؟
mspayam
03-19-2017, 09:51 PM
سلام.
بین زه head lynx(yellow) 1.25 or 1.20
با زه solinco revolution 1.25
واسه راکت head instinct
کدوم بهتره؟
میلاد جان
بهتر یا بدتر بودن یه بخشیش به توقعات شما از زه برمی گرده، و به طور قطع نمی شه گفت کدومش بهتره برای او ن راکت. ولی بر طبق ریویوهایی که هست زه سولینکو بهتر از زه لینکسه.
فالوتورو
03-22-2017, 03:41 PM
دوست عزیز، بله چیزی که شنیدین درسته، در ارتفاع بالاتر توپ بیشتر از روی راکت می پره و نیاز به کنترل بیشتری دارین، به همین خاطر باید در ارتفاع بالاتر تنشن زه رو هم بیشتر کنین، و برعکس در ارتفاعات پایین تر می تونین تنشن رو پایین تر بیارین. من توصیه می کنم برای جاهایی مثل دوبی یا کیش تنشن رو سه یا چهار واحد پایین بیارین. حتی بد نیست دو تا راکت رو با تنشن های 48 یا 50 داشته باشین تا ببینین کدومش عملکرد بهتری داره.
ممنون از شما در پاسخگویی به پرسش های دوستان، ولی لطفاً با احترام به همه ی دوستان پاسخ بدین و کسی رو به خاطر سوالش مسخره نکنین.
ممنون از پاسخ سریع و کاملتون
SABORI
04-15-2017, 12:58 AM
مهدی جان برای زه چه تنشنی مناسبه که زه جابجا نشه / من تا حالا هر چی کشیدم بعد از زدن ضربه های قدرتی و سرویس فاصله ایجاد میشه
راکت بلید 98 اس
mspayam
04-15-2017, 07:45 AM
مهدی جان برای زه چه تنشنی مناسبه که زه جابجا نشه / من تا حالا هر چی کشیدم بعد از زدن ضربه های قدرتی و سرویس فاصله ایجاد میشه
راکت بلید 98 اس
شما الان از چه زهی استفاده می کنی و چه تنشنی روش می بندی؟
فکر کنم جابه جا شدن زه منظورشون بود ، بلید 98s پترن 18 در 16 هست و باز تر هست واسه همین
جابجاییش کمی بیشتر از بقیه شاید باشه و البته نرمال هم هست ، با بستن زه با تنشن بالاتر میشه این
جابجا یی رو کمتر کرد ، فکر کنم بالای 55 باتوجه به قدرتی بودن بلید 98s منطقی باشه .
البته من خودم این مشکل رو روی بلید 98s با اکثر زه ها نداشتم و بیشتر به تنشن بنظرم بستگی داره تا برند پلی استر
ولی لوکسیلون 4g یا 4g rough رو با تنشن 57 در 55 امتحان کن ( کنترل خوبی هم به 98s میده )
mspayam
04-15-2017, 11:54 AM
فکر کنم جابه جا شدن زه منظورشون بود ، بلید 98s پترن 18 در 16 هست و باز تر هست واسه همین
جابجاییش کمی بیشتر از بقیه شاید باشه و البته نرمال هم هست ، با بستن زه با تنشن بالاتر میشه این
جابجا یی رو کمتر کرد ، فکر کنم بالای 55 باتوجه به قدرتی بودن بلید 98s منطقی باشه .
البته من خودم این مشکل رو روی بلید 98s با اکثر زه ها نداشتم و بیشتر به تنشن بنظرم بستگی داره تا برند پلی استر
ولی لوکسیلون 4g یا 4g rough رو با تنشن 57 در 55 امتحان کن ( کنترل خوبی هم به 98s میده )
ممنون از یادآوری شما. با چیزهایی که توی این پست گفتین کاملاً موافقم.:583:
SABORI
04-30-2017, 09:12 AM
[QUOTE=mspayam;114369][SIZE="3"]
شما الان از چه زهی استفاده می کنی و چه تنشنی روش می بندی؟
tecnifibre prored 1.35
تنشن 54
SABORI
04-30-2017, 09:16 AM
دقیقا منظورم جابجا شدن هست
لوکسیلون هم این مدلیش نداشت
اشکال نداره لوکسیلون Alu power رو 57 در 55 امتحان کنید
SABORI
07-31-2017, 03:20 PM
اشکال نداره لوکسیلون Alu power رو 57 در 55 امتحان کنید
دوست عزیز من این زه را بستم زرد رنگ هم هست قیمت 85000 که با چونه 60000 تموم شد
فقط موقع زه کشی من تنشن های مورد نظر را گفتم ولی طرف گفت 57 یا 55 گفتم یکیش افقی یکیش عمودیه گفت اینطوری نیست همش باید یکی باشه اخر هم 56 کشید همش را
حالا من اشتباه گفتم یا اون چیزی حالیش نبوده؟
نکته بعدی اینکه بعد از اتمام کار با دست راحت میتونستم زه را جابجا کنم و اون چیزی که مد نظرم بود نشد بهش گفتم این واقعا 56 هست و اینکه دستگاهتون کالیبره هست که هر دو را تایید کرد و دلیلش این بود که
به خاطر نوع پترن راکت که 16*19 هست این شل بودن عادیه
نظر شما چیه؟
قسمت اصلی یا عمودی بیشتر دچار افت فشار میشه در طول زمان نسبت به افقی ، برای همین قسمت عمودی رو معمولا 2 تا بالا تر میبندن تا بعده به مدت ، فشارش از قسمت افقی کمتر نشه . و این برای ما ها هست که زه رو زود به زود عوض نمیکنیم، وگرنه بازیکن های حرفه ای که زه رو زود به زود عوض میکنن ، عمودی و افقی رو یکی میکشن ..... کلا پترن راکت 18 در 16 هست و بازه واسه همین جابجا شدن عادیه ، حتی اگه دقت کرده باشین ، فدرر هم بعده امتیاز ها اکثرا زه ها رو با دست تنطیم میکنه دوباره ولی درکل هرچه فشار رو بالاتر ببندین ، جابجایی کمتره و این فشار بیشتر ، کنترل بیشتر میاره ، مثلا خودم 61 در 59 میبندم با توجه به راکتم و کنترلی که ازش میخوام
دوستان من دیروز یه زه مارک Luxilon Savage Black 127 رو راکتم انداختم با تنشن 57 54
اما اصلا تاچ خوبی نداشت یا خیلی توپ رو پرت میکرد بالا یا از تور رد نمیشد اصلا اسپین نمی تونم به توپ بدم مثل زده قبلی که داشتمدو ضرباتم قدرت نداره
پترن راکتم هم 19*16 هست قبلا زه نایلونی داشتم
مشکل کجاست ؟
mspayam
08-27-2017, 10:17 AM
دوستان من دیروز یه زه مارک Luxilon Savage Black 127 رو راکتم انداختم با تنشن 57 54
اما اصلا تاچ خوبی نداشت یا خیلی توپ رو پرت میکرد بالا یا از تور رد نمیشد اصلا اسپین نمی تونم به توپ بدم مثل زده قبلی که داشتمدو ضرباتم قدرت نداره
پترن راکتم هم 19*16 هست قبلا زه نایلونی داشتم
مشکل کجاست ؟
دوست عزیز
از اونجایی که شما از زه نایلون اومدین سراغ زه پلی استر این چیزی که تجربه کردین طبیعیه چون اون دو نوع تفاوت های زیادی با همدیگه دارن. به طور کلی زه های نایلونی این مزیت عمده رو دارن که دچار افت تنشن نمی شن و تا زمانی که پاره نشدن می تونین باهاشون بازی کنین، اما ایراد اصلی شون هم اینه که هم زود پاره می شن و هم اینکه اسپین کمتری به توپ می دن. اگه با این زه مشکل دارین شاید بد نباشه که باز هم به سراغ زه های نایلونی برید تا مجبور نباشین تغییر عمده ای توی بازی یا نوع سویینگ تون به وجود بیارین.
سلام
من راكتم pro staff 97 countervil وزن ٣١٥ هست چه زهى مناسبه براش و با چه تنشن؟
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.