ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامـــون US Open

صفحه ها : 1 [2] 3 4

koury
09-03-2010, 02:14 AM
کاش بازی راجر رو شب بزارن دفعه دیگه یه حال دیگه میده.
دوستان بالاترین تعداد وینر که تو یه مسابقه ثبت شده متعلق به کیه؟با تشکر

فک کنم بازی ایزنر و ماهو در ویمبلدون امسال همه ی رکورد ها رو شکست و جای شکی نیست که بیشترین وینر هم در این بازی ثبت شده! فک کنم مجموعا با سرویس وینر ها بالای 600 تا وینر تو این بازی ثبت شد!!

I.man
09-03-2010, 02:49 AM
فک کنم بازی ایزنر و ماهو در ویمبلدون امسال همه ی رکورد ها رو شکست و جای شکی نیست که بیشترین وینر هم در این بازی ثبت شده! فک کنم مجموعا با سرویس وینر ها بالای 600 تا وینر تو این بازی ثبت شد!!

فکر می کنم بازی نیمه نهایی گرنداسلم 2009 استرالیا بین نادال و ورداسکو هم امار وینر بسیار بالایی داشت

koury
09-03-2010, 03:05 AM
آره اون بازی هم وینر زیادی داشت، ولی من حدس میزنم بازی کولشرایبر و رادیک در استرالین اپن سال 2008 بیشتر از اون وینر داشت!! یادمه کولی فقط 114 تا وینر خالص داشت و رادیک بالای 90 تا، تازه بدون احتساب سرویس وینر ها... فک کنم با احتساب سرویس وینر ها کولی بالای 160 تا وینر داشت :379:

Mohammad
09-03-2010, 08:05 AM
سلام محمد جان .

اقا پارسال دوست امسال اشنا :160:

محمد عزیز اول از همه واقعا بهت یه خسته نباشید جانانه میگم . یادمه از اون اول بچگیتم بچه اکتیوی بودی با ارزوهای برزگ :434: ( دوران بچگیت که یادته کجا رو میگم ؟ :254:) که داری به امید یزدان به همشون میرسی . انشاالله همیشه موفق باشی

من یه پیشنهاد داشتم . به نظرم برای اینکه این سایتم خدایی نکرده مثل اون بخش سابق نشه بهتره که تاپیک های کل کل هواداران و تحلیل های فنی جدا بشه . چون هم سایت اونقدر بزرگ و پر بازدید شده که کششو داشته باشه و هم باعث میشه این دو مقوله کاملا جدا در 2 تاپیک کاملا جدا پیگیری بشه . به عنوان مثال یه تاپیک باشه به اسم " گپ و گفت " یا " کل کل " مسابقات گرنداسلم . یه تاپیک جدا هم باشه برای تحلیل ها فنی و انالیز و امار ارقام بازی ها .

به نظرم هر تاپیک بیننده های خاص خودش رو داره . اینطوری تمام دوستان می تونن به خواسته های خودشون برسن . چون واقعا به نظر من شان تاپیک وقتی به طور مثال عرض میکنم بحث سوئیگ و پلیر استایل هست یکی بیاد بگه فدرر سرور ناداله حفظ نمیشه . البته خدایی نکرده من اصلا قصد ناراحت کردن و جسارات به هیچ یک از عزیزان ندارم . هر دو بحث جذابیت های خاص خودش رو داره . ولی اینکه هر دو در یک تاپیک عنوان بشن به نظرم خیلی جالب نیست . از لحاظ اداره دو تاپیک و قوانین هم ممکنه در ابتدا کمی مشکل باشه ولی فک میکنم بعد از یه مدت تمامی دوستان مدل کار دستشون بیاد و مشکلی از این بابت نباشه .

زیاده گویی و پرحرفی منو ببخشید . اگر هم خدایی ناکرده کسی از حرف های من ناراحت شد من باز هم معذرت خواهی میکنم . واقعا قصدم پیشنهاد بود نه جسارت .

با تشکر
بهمن

سلام بهمن جان
اون مثل رو من باید به تو بگم :160:
بهمن جان ممنون از پیشنهادت، البته تا حدودی این کار شده، مثلا فرید برای شرایط بازی و تحلیل های فنی تاپیک جداگونه داره، ولی اینم باید در نظر بگیریم که جدا کردن کامل این دو تا کار راحتی نیست و باعث سردرگمی کاربر میشه، خیلی از بحث های فنی هم بحث برانگیزه، اونجوری هی باید پستها رو بین این دو تا تاپیک جدا کنیم. و اصلا تشخیصش سخته!
ولی درسته خیلی از مطالب خوب بعضا بین پستهای این تاپیک گم میشن که باید چاره ای براش اندیشه بشه.
سپاس

MaTAdoR
09-03-2010, 08:26 AM
سلام به بر و بچ:434:

من از اینکه این بحث اینقدر طول کشید متأسفم
من تنها خواستم ایشون رو متوجه اشتباهشون کنم
همین:443:

که ایشون بدتر شروع به توهین کرد

درضمن یه فکری به کلم رسیده گفتم پیشنهاد کنم ببینم چی می گین:434:
پیشنهادم اینه که:
بعضی از دوستان در مورد بعضی از بازی ها
هایلایت کوتاهی می نوسن که به نظر من می تونه
نظم بهتری بگیره و یا حتی یه تاپیک هم براش بذاریم
تا اونایی که بازی رو ندیدن حتی اونایی که بازی رو هم دیدن بهره مند شون:655:

سلام
09-03-2010, 09:14 AM
عجب جامی شده
بعد از حذف بردیج ورادیک حالا داویدنکو ات شد

کجا رو دیدی؟

به نظر من این از اون یو اس اوپن هایی است که توی نیمه نهاییش حداکثر 1 یا 2 تاپ سید حضور دارند.

از بین نادال و نواک هم یکی حذف میشن.

راجر هم لب مرزه چون توی 4 سال اخیر نشون داده توی تمام بازیهاش نقطه نزول داشته، تا حالا که نداشته بنابراین میشه منتظر اتفاقی براش بود!!!!:350:

سلام
09-03-2010, 09:22 AM
ماشاء ا.................

وقتی رقم رو دیدم مخم ســـــــــــــــوت کشید!

امسال مسئولین US Open Series با همکاری کمپانی معظم Olympus که دوربین های حرفه ای ش شهره ی خاص و عامه بیشترین ولخرجی در تاریخ گرند اسلم یو اس اوپن رو کرده اند

گویا پرداخت جوایز امسال به رقم محیر العقول 25.5 میلیون دلار رسیده :240:

همه می دونیم که فدرر در تنیس همه کاری کرده و جایی نمونده که فتحش نکرده باشه. US Open که دیگه شده حیاط خلوتش (بی انصاف!). اما به نظر می رسه بعد از شکستن همه ی رکورد ها قاعدتاً فدرر نباید در گرند اسلم ها اوج بگیره اما...

دلیل بازنشسته نشدن فدرر مشخص شد. (طنز)
============================

اگر فدرر بتونه قهرمان گرند اسلم امسال بشه غیر از قطار قطار پول هایی که از اسپانسرهاش و بقیه ی می گیره، صاحب بیشترین جایزه ی جدول زیر نیز می شه. فعلاً شانس رای بردن جایزه ی Olympus رو با اندی ماری شریکه چون هر دو تا شون یکی از مسترز های US Open Series رو امسال برنده شده اند!

[/URL][URL="http://freeebayimagehost.com/images/8oghetn6y9tp9e4i5qkd.jpg"]http://freeebayimagehost.com/images/8oghetn6y9tp9e4i5qkd.jpg (http://freeebayimagehost.com/images/8oghetn6y9tp9e4i5qkd.jpg)

گفته می شه این مقدار هنگفت پول، مِیـّــِت رو از توی قبر بلند می کنه چه برسه به فدرر که با مربی جدیدش قوی تر از گذشته در مسابقات حاضر شده.

ای فدرر، زمین و زمان شاهدن که نشد که جایی بانک مرکزی کشوری رو برای جامی بگذارن و شما اون جا نباشی!

اما به هر حال همیشه نمیشه از رافا جانم انتظار قهرمانی داشته باشم پس ای پول های بی صاحب، درخواست من از شما اینکه که هر کسی قهرمان شد نوش جون برنده ی جام بشین. اوکی؟

برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به این بریز و بپاش میلیون $$$ دلاری روی لینک زیر کلیک کنید.

2010 US Open Prize Money Schedule (http://www.usopen.org/en_US/about/history/prizemoney.html)

و یک سوال Rhetorical در آخر...
آیا عقل سلیم در این است که فدرر مثل همه در این سن بازنشسته شود و در خانه بنشیند و پولهایی که در این سال ها به دست آورده را خرج کند یا اینکه دو هفته بله فقط دو هفته از وقتش را به همراه خانواده در یو اس اوپن صرف کرده و رقم های گیج کننده ی خط اول عکس بالا را دشت کند؟!

نتیجه: با این جایزه هایی که اینا می دن، اگر بنده پشت گوشم رو دیدم، بازنشستگی فدرر رو هم می بینیم!

خدایا چرا ؟! واقعاً چرا؟!

مطمئن باش نگاه از 0 به 100 ی که من و شما به پولدار شدن داریم اونا ندارند.
پولدار شدن در اکثر اوقات پختگی، صبوری، شانس و زحمت کشی می خواد که من و شما همه رو با هم نداریم!!!!!

موفق باشی

mjrs
09-03-2010, 10:20 AM
واقعاً که حیف شد!

اما بیچاره اندی رادیک لابد تا چند ساعت آینده محکوم به جزای نقدی می شه!

یک داور خانم خط، وقتی رادیک حسابی عقب افتاده بود هنگام زدن سرویس از اندی خطای رفتن پا روی خط سرویس رو گرفت و متاسفانه رادیک با تندی الفاظ خوبی رو به زبان نیاورد! صحنه ی آهسته ویدیویی، تصمیم درست خانم داور رو تایید کرد اما اندی گویا این صحنه رو ندیده بود و تا آخر بازی به داور و اون خانم با وقار مودب هی تیکه می نداخت!

البته از درخشش یَنکو تیپسارِویچ هم نباید گذشت. من تا حالا این صرب رو انقدر پر قدرت و با صلابت ندیده بودم! شایسته ی پیروزی بود اما صد افسوس که رادیک روز به روز داره ضعیف تر می شه! فدرر یکی از دلایل اصلی پایین اومدن روحیه ی تلاش برای قهرمانی رادیک بوده. در چندین فینال و نیمه نهایی گرند اسلم این فدرر بوده که با شکست دادن رادیک اون رو از کسب مقام قهرمانی محروم کرده و بدون شک تلخ ترین اون ها فینال بسیار نزدیک ویمبلدون 2009 بود که رادیک فقط چند گیم با قهرمانی فاصله داشت اما بریک شد و بازی کش دار و در آخر راجر فدرر قهرمان شد.
رادیکی که رکورد سریع ترین سرویس در دنیای تنیس رو در اختیار داره امشب خیلی حالش بد خواهد شد!

حذف در این مرحله و جلوی چشمان هموطنانش یه فاجعه بود!

ای فدرر پول دوست.
ای فدرر بی رحم.
ای فدرری که روحیه تلاش رادیک رو آوردی پایین.
ای فدرری که رادیک رو محروم کردی از کلی جام
ای فدرری که همه گرنداسلم هات از رو خوش شانسی بوده و مسئولین از قبل جدول رو برات چیده بودن.
ای فدرری که تمام موفقیت هات به خاطر سرویس بوده.
:254:

عاشق پست های شما فدرر ستیزان محترم در مورد فدرر هستم. :866:

jiji-federer
09-03-2010, 10:29 AM
ای فدرر پول دوست.
ای فدرر بی رحم.
ای فدرری که روحیه تلاش رادیک رو آوردی پایین.
ای فدرری که رادیک رو محروم کردی از کلی جام
ای فدرری که همه گرنداسلم هات از رو خوش شانسی بوده و مسئولین از قبل جدول رو برات چیده بودن.
ای فدرری که تمام موفقیت هات به خاطر سرویس بوده.
:254:

عاشق پست های شما فدرر ستیزان محترم در مورد فدرر هستم. :866:

ای آقای بیچاره
ای آقای حسود
ای کسی که راجرحالتوگرفته

برات متاسفم

pouriya.alex
09-03-2010, 10:50 AM
COME ON ROGER

I LOVE YOU
:866::866::866::866:

PowerVu
09-03-2010, 11:20 AM
من از اواسط که بازی نواک رو زدم دیدم 40 ثانیه ای هست که همه دارند به بالای استادیوم نگاه می کنند.

اون بالا چی شده بود؟ کسی غش کرده بود یا حرف زشتی زده بود؟

مرسی

Rafa
09-03-2010, 11:29 AM
درود
دم گسکه گرم که زد کچلنکو رو تو 3 ست ترکوند! حیف اول برد گسکه رو پیش بینی کرده بودم که نظرم عوض شد!:243:
از بازی گسکه خوشم میاد مخصوصا بکهند های یه دستی که میزنه!
ارغوان هم که باخت. بعد مادرید چی فک میکردیم و چی شد! نمیدونم چرا اون توپ لقمه و آنرایز رو با فرهند نزد؟!
یه لحظه فک کردم به اینکه یه جوون 20 ساله ی !!! ژاپنی به کجاها که نرسیده ! آخه دیگه تنیس که مثل پینگ پونگ نیست تو ژاپن جاافتاده باشه! مگه چقد تو تبلیغ و استقبال از این ورزش از ایران جلوترن؟!!!
اونوقت این جوون میاد تو event بزرگ اونم تو یه بازی پنج ساعته جلوی سید یازدهم به این شکل بازی میکنه!
این 20 ساله فک کنم تا حالا بالای 400 500 میلیون تومن درآمد داشته!!!!
اونوقت مقایسش کنیم با جوونای ایرانی .... خودمونو که با اینا مقایسه میکنیم ، آدم شدیدا سرخورده میشه از اون چیزی که هست!

Mohammad_Joulaei
09-03-2010, 11:42 AM
برد فدرر و صعود به دور سوم تبريك ميگم!!!!

راستي فدرر از زانوي چپ ناراحته؟ديشب كه بازيشو ميديدم مث اينكه ناراحته؟

Ahoura
09-03-2010, 11:47 AM
درود بر ماریا sharapova won in second round 6-1 6-2

http://www.tennis-image.com/images/28632890679225369658.jpg

MaTAdoR
09-03-2010, 05:46 PM
سلام به بر و بچ:434:

من از اینکه این بحث اینقدر طول کشید متأسفم
من تنها خواستم ایشون رو متوجه اشتباهشون کنم
همین:443:

که ایشون بدتر شروع به توهین کرد

درضمن یه فکری به کلم رسیده گفتم پیشنهاد کنم ببینم چی می گین:434:
پیشنهادم اینه که:
بعضی از دوستان در مورد بعضی از بازی ها
هایلایت کوتاهی می نوسن که به نظر من می تونه
نظم بهتری بگیره و یا حتی یه تاپیک هم براش بذاریم
تا اونایی که بازی رو ندیدن حتی اونایی که بازی رو هم دیدن بهره مند شون:655:

عجب پیشنهادی ماتادور:350:
من که باهات موافقم:434:

بابا اگه موافقید بگید موافقیم تا راش بندازیم
اگرم نیستید بگید نیستیم

از thanksـهاتون برداشت موافقت میشه:379:
تکلیف چیه؟ ??????ok

Mohammad
09-03-2010, 05:51 PM
Pouria.Alex شما مثل اینکه فقط دوست داری جنجال بیخودی درست کنی، اقا جون حرفتو زدی دیگه همه هم خوندن کافی نیست؟
این دفعه اخری بود که فقط پستت حذف شد در صورت ادامه این بحث بی مورد از گزینه های دیگه ای استفاده میشه.

Mohammad
09-03-2010, 05:54 PM
عجب پیشنهادی ماتادور:350:
من که باهات موافقم:434:

بابا اگه موافقید بگید موافقیم تا راش بندازیم
اگرم نیستید بگید نیستیم

از thanksـهاتون برداشت موافقت میشه:379:
تکلیف چیه؟ ??????ok

ماتادور شما میتونی خودت تاپیکش رو بزنی و اولش توضیح بده که دقیقا اون تاپیک برای چیه، اگه استقبال شد، تاپیک رو مهم میکنیم. من خودم نمیدونم کودوم پست رو باید اونجا بزنم کودم رو اینجا !!!

Ahoura
09-03-2010, 08:01 PM
دوستان ماریا رو نشون داد که اومد به محل مسابقات. ماریا که امشب بازی نداره پس واسه چی اومد.

یعنی اومد واسه تمرین؟؟؟:379:

koury
09-03-2010, 08:29 PM
به گزارش مسابقات گوش بدید میگن که برای تمرین اومده...

pouriya.alex
09-03-2010, 08:36 PM
Pouria.Alex شما مثل اینکه فقط دوست داری جنجال بیخودی درست کنی، اقا جون حرفتو زدی دیگه همه هم خوندن کافی نیست؟
این دفعه اخری بود که فقط پستت حذف شد در صورت ادامه این بحث بی مورد از گزینه های دیگه ای استفاده میشه.

مرد حسابی اول کامنت اون آقا رو می خوندی که ببینی من بیخود جواب ندادم

واقعا که ! جالبه که کامنت اونو پاک نکردی:379:

Mohammad_Joulaei
09-03-2010, 09:48 PM
خوشحالم كه جيمز بليك دور اول حذف نشد!!!!!!:434:

Mohammad_Joulaei
09-03-2010, 10:30 PM
اميد است كه هاريسون 18 ساله امريكايي بتونه حريف اوكراينيش رو شكست بده!!!!

I.man
09-03-2010, 11:06 PM
اخی چقدر ناراحت شدم. هریسون خیلی گناه داشت. در حالی که 3 تا مچ پوینت داشت جلوی چشم هموطناش 3-2 باخت. ولی بهش نمیومد تنیسور خوبی یشه

A!i
09-03-2010, 11:32 PM
بچه ها برد النا رو تبریک میگم و امیدوارم قهرمان یو اس اوپن بشه.:866:
من بازی رو ندیدم ولی انگار النا از دانیلا خیلی سرتر بوده.
استاخوفسکی هم نشون داد که میتونه یه حریف خطرناک باشه. :379:
بنتو هم که مصدوم شد.کلا امسال مصدومیت ها زیاد شده تو تورنومنت. :434:
حالا باید چشم انتظار به بازی رافا باشیم.:443:

Mohammad Reza
09-04-2010, 12:03 AM
خب امروزم بازی های یو اس اپن رو به لطف خدا مشاهده کردم.
بازی بنتو-روبردو بخاطر مصدومیت از ناحیه مچ دست بنتو،به نفع روبردو به پایان رسید!حالا اگه بنتو برنده هم میشد بازی بعدش با لودرا دوست صمیمیش داشت!در کل روبردو بازیکن خوبیه ولی فکر نکنم از پس این لودرا بر بیاد..بدجور زده به سرش!عالی سرو-والی میکنه!لودرا هم در یه بازی تقریبا راحت هانسکو رو شکست داد!
و اما یکی از زیباترین بازی ها رقابت بین دو تنیسور جوان و آینده دار بود که در یک ماراتون فشرده و سخت در حالی که هریسون 18ساله 3مچ پوینت داشت جلو چشم هزاران آمریکایی این مچ پوینت ها را از دست داد و شکست خورد!هریسون بسیار جوان و خام بود و این تجربه بسیار خوبی براش میشه که در آینده به یه تنیسور فوق العاده تبدیل بشه..اون تا همین جاش خیلی کارها کرده..استاخوفسکی تجربه اش بیشتر هریسون بود و در نیو هون با قهرمانی تونست خودش و به دنیای تنیس معرفی کنه!من دوست داشتم هریسون ببره بچه خوبیه؛خیلی ساکت بود:160:
کلا از ایسنر خوشم نمیاد:3t1:چه سرویسایی زد تو سروینگ فر د مچ!!!:350:
مورای هم مث راجر فعلا حریف درست و حسابی نیومده که بازیش و بسنجونیم!ولی در کل خوب نشون داده و بد رقیبی واسه ماتادور اسپانیایه!
کیم هم که بازی رو برد ولی اوایل بازی بد شروع کرد..داشت نگرانم میکرد!امسال به نظر من تنیس زنان خیلی گرم و حساسه واسه من!ایوانویچ(اگه ببره)،کیم،استوسر،دمنتیوا یه طرفن و بازی های دور چهارم خیلی بازی های قشنگی میشه!امسال تنیسورهای زن همشون خوب نشون دادند!برعکس مردان که خیلی ها حذف شدند!
بازی نادال هم به نظر من بازی قشنگ و فشرده ای میشه؛اگه ایستومین مث بازی هایی که کرده خوب نشون بده!ولی نادال همیشه ناداله.حتی اگه بد باشه بازم میبره که بدم نیست:350:

Ali_RF
09-04-2010, 01:08 AM
در قسمت زنان تقريباً همه مدعيان دارن ميان بالا. كلايسترز، ايوانوويچ (بعد از مدت‌ها)، شاراپووا، استوشر، دمنتيوا، اسكياوونه، يانكوويچ، كوزنتسووا، وزنياكي و... اگه همين‌جوري پيش بره بازي‌هاي جذابي رو در قسمت زنان شاهد خواهيم بود (واقعاً جاي جاستين توي اين جمع خاليه و همچنين سرنا ويليماز). بازي فردا بين استوشر و دمنتيوا بازي فوق‌العاده‌اي خواهد بود.
اما در قسمت مردان ورداسكو بعد از چند تا تورنومنت كه از مرحه اول هم بالا نمي‌يومد، حالا مثل اين‌كه دوباره رو فرم اومده و امروز هم بازي خوبي رو جلوي حريف فرانسويش انجام داد. ورداسكو در دور بعد احتمالاً با نلبنديان بازي مي‌كنه و حدس من اينه كه بازيشون مثل بازي امروز هريسون و استاخوفسكي طولاني باشه. همچنين جيمز بلك كه به قول آقاي Mohammad_joulaei بالاخره تو دور اول حذف نشد حريف خودش رو ديشب راحت برد و حالا بازي سختي با جوكوويچ خواهد داشت كه حتماً از بازي‌هاي ديدني مي‌شه. موري هم راحت بازيشو برد. البته من از بازي حريفش خوشم اومد و به نظرم اگه بي‌خيال بازي نمي‌كرد، مي‌تونست يه ست بگيره.*

Mohammad
09-04-2010, 03:52 AM
ای بابا، دیگه چه جوری باید درخواست کنیم، هر وقت پست مغایر با قوانین انجمن دیدید، فقط گزارش کنید، اینجوری که هر کی بپر وسط گود که سنگ رو سنگ بند نمیشه.

ما هی میخوایم این بحث زود جمع بشه ولی یکی دیگه هی اضافه میشه.
میدونم که به فکر انجمن هستید ولی این راهش نیست.
پستهایی که باعث ادامه دادن بحث میشد پاک شدن.

با سپاس و عرض پوزش

koury
09-04-2010, 06:59 AM
رافا هم برد ولی باز هم همونطوری که پیش بینی میشد بازی سختی داشت.

امروز بنظر من رافا نسبت به بازی با گابی خیلی بهتر بازی کرد، هم سرویس های خوب تری زد هم فورهندش بهتر بود بخصوص تو دو ست اول با فانتوم مو نمیزد :434:

سرویس رافا هم از نظر Speed بهتر شده هم از نظر Variety!! امروز سرویس های Flat تری میزد که همین باعث شد اغلب سرویس هاش سرعتش بالای 190 Kph باشه.

خلاصه از اون تورنمنت هائیه که رافا باید بازی به بازی بهتر بشه و حریف بعدی هم ژیل سیمونه که خطریه و غیر قابل پیش بینی!!

Mohammad
09-04-2010, 09:54 AM
رافا رسما داره بیگ سرو میشه :655: میانگین سرعت سرویسهای اولش دیروز حدود 195 کیلومتر در ساعت بود و سریعترین سروش 215 کیلومتر!!! این اعداد از بازیهای آخر راجر و نواک هم حتی یشتر بود :350:

رافا داره روز به روز به شرایط ارمانی نزدیک تر میشه، بکهند داره میاد سر جاش، فورهند هم که کاملا کنترل بازی رو دستش میگیره، فقط فورهند در برابر ضربات Flat ییکه سمتش میاد تا حدودی آسیپ پذیره.

دیروز از اندی موری درباره سرعت سطح زمین بازیها و مقایسش با ویمبلدون و تاثیرش در بازی رافا پرسیدن که گفت، قطعا سطح ویمبلدون از اینجا سریعتره ولی توپهایی که اینجا استفاده میشه خیلی سبکتر از توپهای Slazenger ی هستند که در ویمبلدون استفاده میشه و همین باعث میشه تنیس بازها سریعتر سرویس بزنن و کنترل توپ در اینجا مقداری سختتر از ویمبلدونه. همچین گرمای شدید نویورک هم در سریعتر شدن بازیها موثر دونسته بود.

چند روز پیش هم سودرلینگ اظهار امیدواری کرده بود با کم شدن گرمای هوا در روزهای آینده شرایط کمی کندتر بشه چرا که او بازی در شرایط کندتر رو بیشتر میپسنده.

Ahoura
09-04-2010, 10:04 AM
دم این مسیولین یو اس اپن گرم بازی سوم ماریا رو هم گذاشتن در کورت مرکزی. قابل توجه مسیولین رولند و ویمبی که این کارو نمی کردن. البته فکر کنم امریکایی ها ماریا رو یک امریکایی مییبینن نه یک روسی. نکته جالب این گرند night match هاست که در گرند های قبلی فکر کنم نداشتیم. هیجان بازی های شب خیلی بیشتره نمی دونم چرا.

davidbeckham
09-04-2010, 10:37 AM
vamos rafa:866:
همیشه باید اینطوری سرویس بزنه:866:
بازی کیم و انا هم خیلی حساسه
دوست دارم انا ببره
ولی شانس کیم بیشتره
امیدوارم از بین ماشا-انا -کیم یکی قهرمان بشه

Mohammad Reza
09-04-2010, 12:15 PM
نادال تو یه بازی فشرده تونست ایستومین و شکست بده!ست اول رو که نادال به راحتی از آن خود کرد..در دو ست دیگه بازی قشنگی رو مشاهده کردیم.
نادال امروز خوب سرویس زد.8ایس عالی اما در مقابلش 3 دابل فول داشت که باید سعی کنه کمترش کنه!سرویس های اول نادال خوب تر شده بود..32 وینر نادال نشون از بازی تقریبا تهاجمیش رو میده!7بریک پوینتی که ایستومین اونا رو از دست داد!!!در مقابل نادال از 50%بریک پوینت هایی که بدست اورد استفاده کرد. Total Points Won نادال خیلی خوب بود 113!
134MPH تندترین سرویس نادال بود..واقعا نادال داره بازی به بازی پیشرفت میکنه و اگه همینجور به بازی خوبش ادامه بده رقیب جدی برای مورای تلقی میشه!بازی بعدش با سیمون مطمئنن 3-0 نمیشه!!!ایستومین باز هم نتونست اون شگفتی که باید خلق کنه،رو بیافرینه!
امروز راجر عزیز مقابل متیو بازی داره..مطمئنم اگه مث بازی های قبلش بازی کنه به راحتی در 3ست بازی رو تموم میکنه!
ملزر-فررو،تیپسارویچ-مونفلیز،بلیک-نواک از قشنگترین بازی های امروزه!اندرسون آفریقایی نیز تا حالا تونسته خوب خودش و بالا بکشه!داره خودش و خوب نشون میده..
اوج بازی های زیبا زنان رو فردا مشاهده میکنیم!!!خدا کنه فردا بازی های زنان رو نشون بده..تمام بازی های فردا زیباست...کوزنتسوا-کیریلنکو،ایوانویچ-کیم(کیم بزن داغونش کن)،استوسر(بزن داغونش کن)-دمنتیوا
امروزم تو بخش زنان بازی ماریا و ووزنیاکی قشنگ میشه.

MaTAdoR
09-04-2010, 12:22 PM
ماتادور شما میتونی خودت تاپیکش رو بزنی و اولش توضیح بده که دقیقا اون تاپیک برای چیه، اگه استقبال شد، تاپیک رو مهم میکنیم. من خودم نمیدونم کودوم پست رو باید اونجا بزنم کودم رو اینجا !!!
اون چیزی که مد نظر منه فقط و فقط بحث درباره ی بازیهای انجام شده است!
البته اینجا هم می شه این کارو کرد اما به نظر من ارزشش بین come on Roger و
vamos Rafa گفتن ها و از این قبیل واژه های احساسی دیده نمی شه
(قصدم بی احترامی نیست
چون خودم بی نهایت احساسیم:shame:)

من فکر می کنم کسانی مثه تو، فرید، کوروش و دوستان خوب دیگر می تونن پربارترش کنن
یعنی بحث ها تنها در رابطه با سبک بازیکنان و شرایط رویارویی آنها برابر هم و اینکه
مثلا" رافا باید برا بازی با simon چه تاکتیکی اتخاذ کنه بهتره و همچنین simon چه
باید بکنه تا رافا رو به دردسر بندازه
و همین طور بازی های راجر، موری، جوکو و...
این به نظر من سایت رو بسیار پربارتر خواهد کرد و بعد از مدتی میبینیم که
همه برا خودشون یه کارشناسن
اعتراف می کنم که من قبل از آشنایی با این سایت بی نهایت احساسی
بازی های رافا رو می دیدم و توجهی به سبک و اینا نداشتم!:shame::243:
مطمئنم خیلی های دگر نیز همین طورین و خیلی از اصطلاحات تنیس رو به خوبی
نمیدونن(م)

یه نکته واضح در مورد این 2تا شیوه ی نگاه کردن(احساسی-کارشناسی) به
تنیس همین گزارش گران عرب با انگلیسی زبانان اونا چقدر اساسی و اونا چقدر
موشکافانه:655:

برای نمونه همین امروز وقتی بازیه رافا و ایستومین رو نگاه می کردم
در یکی از صحنه های زیبای بازی که انگلیسیشو گوش می کردم و توضیح کاشناسانه
میداد یهو یاد عادل الشطی افتادم :251:
زبان رو انداختم رو عربی غوغا بود...
یا الله علی هذة الکرِة...
یا لها من لقطه جمیله...
و احتمالا" چون سبک بازیه دنیس شبیه بردیچ و اندکی شبیه راجر بوده
گفته:
یا لها من راجر صغیر...:251::254:

البته ایرادی وارد نیست
چون من هم اونجا بشینم و این صحنه های زیبا رو ببینم همین طوری میشم
به خاطر اینکه یک کارشناس تنیس به معنای واقعی نیستم!

Mohammad
09-04-2010, 01:20 PM
برای نمونه همین امروز وقتی بازیه رافا و ایستومین رو نگاه می کردم
در یکی از صحنه های زیبای بازی که انگلیسیشو گوش می کردم و توضیح کاشناسانه
میداد یهو یاد عادل الشطی افتادم :251:
زبان رو انداختم رو عربی غوغا بود...
یا الله علی هذة الکرِة...
یا لها من لقطه جمیله...
و احتمالا" چون سبک بازیه دنیس شبیه بردیچ و اندکی شبیه راجر بوده
گفته:
یا لها من راجر صغیر...:251::254:

:254::254: دمت گرم کلی خندیدم، من که این شطی رو اصلا نمیتونم تحمل کنم باز اون کریم که تنیس باز بوده خودش یه ذره آروم تره.

در مورد، پیشنهادت به نظرم بهتره از تورنمنت معتبر بعدی این کارو بکنیم، چون الان خیلی از پستها این وره اگه بخوایم جا به جا کنیم وقت گیر میشه و یه ذره باعث سردرگمی میشه.

سپاس

PowerVu
09-04-2010, 02:55 PM
دوستان من یک بار اینو پرسیدم اما جوابی نگرفتم. من دیر به بازی جوکوویچ و پتشنر رسیدم. وقتی روشن کردم دیدم بازی متوقفه و همه ی مردم + نواک و پتشنر حدود یک دقیقه ای هست که دارند به اون بالاهای استادیوم نگاه می کردند.

شما ندیدین چی شده بود تو اون صحنه؟

PowerVu
09-04-2010, 02:59 PM
من آخرش نفهمیدم، چرا دوستانی که عرب زبان نیستند، به جای گوش کردن به گزارش انگلیسی که از اول تا آخرش اموزش تئوری تنیسه، گزارش عربی که زیاد بار فنی نداره رو گوش می دن.

ممکنه بفرمایین چرا به گزارش عربی گوش می کنین؟ جدی رفتم تو این فکر که برتری گزارش عربی که متوجهش نمی شیم بر گزارش انگلیسی که می فهمیمش چیه؟

مرسی

PowerVu
09-04-2010, 03:41 PM
خب امشب فدرر به مصاف متیو فرانسوی می ره.

جالبه بدونین که متیو قهرمان Junior گرند اسلم رولند گروس در سال 2000 بوده و راجر فدرر قهرمان Junior سال 1998 ویمبلدون.

بد نیست یه نگاهی به آمار این دو تا قبل از بازی امشبشون بندازیم:

H2H: Federer leads 4-0

2003 AMS Rome Clay (O) R64 Federer 63 75
2005 Wimbledon Grass (O) R128 Federer 64 62 64
2006 AMS Toronto Hard (O) R64 Federer 63 64
2009 Roland Garros Clay (O) R32 Federer 46 61 64 64

FEDERER v MATHIEU
29 Age 28
2 ATP Ranking 109
63 Titles 4
205-29 Career Grand Slam Record 37-31
53-5 U.S. Open Record 6-8
723-174 Career Record 216-208
423-94 Career Record - Hard 99-95
41-10 2010 Record 8-15
23-4 2010 Record - Hard 4-4
17-13 Career Five-Set Record 6-9
6 Comebacks from 0-2 Down 1
281-147 Career Tiebreak Record 97-89
16-8 2010 Tiebreak Record 6-9

با سپاس

Mohammad
09-04-2010, 03:47 PM
دوستان من یک بار اینو پرسیدم اما جوابی نگرفتم. من دیر به بازی جوکوویچ و پتشنر رسیدم. وقتی روشن کردم دیدم بازی متوقفه و همه ی مردم + نواک و پتشنر حدود یک دقیقه ای هست که دارند به اون بالاهای استادیوم نگاه می کردند.

شما ندیدین چی شده بود تو اون صحنه؟

من بازی رو ندیدم، ولی گویا دعوا شده بوده.
http://www.nowpublic.com/sports/us-open-fight-stands-during-djokovic-petzschner-match-video-2659453.html

MaTAdoR
09-04-2010, 05:29 PM
من آخرش نفهمیدم، چرا دوستانی که عرب زبان نیستند، به جای گوش کردن به گزارش انگلیسی که از اول تا آخرش اموزش تئوری تنیسه، گزارش عربی که زیاد بار فنی نداره رو گوش می دن.

ممکنه بفرمایین چرا به گزارش عربی گوش می کنین؟ جدی رفتم تو این فکر که برتری گزارش عربی که متوجهش نمی شیم بر گزارش انگلیسی که می فهمیمش چیه؟

مرسی

اگه منظورت منم
تا جایی که امکان داشته باشم انگلیسیشو گوش می دم

اما آیا همه ی کاربران انگلیسی رو بلدن؟
به هر حال یه بحث کارشناسی در این سایت
به نظرم لازمه

حالا هر کی نظر خودشو داره!

Fakhruddin
09-04-2010, 05:54 PM
در مورد، پیشنهادت به نظرم بهتره از تورنمنت معتبر بعدی این کارو بکنیم، چون الان خیلی از پستها این وره اگه بخوایم جا به جا کنیم وقت گیر میشه و یه ذره باعث سردرگمی میشه.

سپاس

اون پیشنهاد خوبه ولی کافی نیست.
دوباره آقای x توی تاپیک فنی که قراره بسازین میاد فحش میده و در میره و آقای y کل کل بچه گونه وتوهین.دوباره باید زحمت پاکسازی وانتقال و تذکر ....

من یه پیشنهادی ارائه میدم.اگر دوست داشتی ازش استفاده کن.

شما باید یه سیستم جدید تعریف کنی.
شما کاربران رو به دو درجه تقسیم کن.کاربران درجه A و درجه B.این درجه ها کنار همون علامت انلاین هر کاربری که پایینه بذار.

کاربرانی که بالای 300 پست دارن میشن درجه A.باقی درجه B.

بعدش دو تا تاپیک بحث وتبادل نظر به نامهای A , B بساز و البته این هم براش باید تعریف کنی کسی که درجه B هست اتوماتیک وار نمیتونه توی تاپیک A پست بزنه وبطور اتوماتیک رد میشه.

اینجوری کسی که تازه توی سایت عضو شده براحتی نمیتون بیاد توی تاپیک A توهین کنه.

چجوری یک کاربر درجه B می تواند درجه A شود؟
کاربرانی که توی تاپیک B با هم بحث میکنن.طبیعتا خودشون از پست های یکدیگر تشکر میکنن.حال کاربران A به تاپیک B رفته و برای هر پستی که فنی وجالبه تشکر برنن.

پس از اتمام تورنمت.به تاپیک B رفته .یک یا چند کاربر که تشکر شده بیشتری دارن درجه A میشن.
این یه چرخه هست.
مسلما کاربری که تازه توی سایت عضو شده و میاد توهین میکنه هرگز توی تاپیک B تشکری دریافت نمی کند که بخواد درجه A شه.پس به تاپیک فنی که تاپیک A هست هیچ صدمه ای وارد نمیشه.

Reza23
09-04-2010, 06:05 PM
تو رو خدا اینجا دیگه شهروند درجه 1 و 2 راه نندازین!!!!! :243:

I.man
09-04-2010, 06:42 PM
دوباره آقای x توی تاپیک فنی که قراره بسازین میاد فحش میده و در میره و آقای y کل کل بچه گونه وتوهین.دوباره باید زحمت پاکسازی وانتقال و تذکر ....

شما کاربران رو به دو درجه تقسیم کن.کاربران درجه A و درجه B.این درجه ها کنار همون علامت انلاین هر کاربری که پایینه بذار.

بعدش دو تا تاپیک بحث وتبادل نظر به نامهای A , B بساز و البته این هم براش باید تعریف کنی کسی که درجه B هست اتوماتیک وار نمیتونه توی تاپیک A پست بزنه وبطور اتوماتیک رد میشه.

کاربرانی که توی تاپیک B با هم بحث میکنن.طبیعتا خودشون از پست های یکدیگر تشکر میکنن.حال کاربران A به تاپیک B رفته و برای هر پستی که فنی وجالبه تشکر برنن.

پس از اتمام تورنمت.به تاپیک B رفته .یک یا چند کاربر که تشکر شده بیشتری دارن درجه A میشن.
این یه چرخه هست.
مسلما کاربری که تازه توی سایت عضو شده و میاد توهین میکنه هرگز توی تاپیک B تشکری دریافت نمی کند که بخواد درجه A شه.پس به تاپیک فنی که تاپیک A هست هیچ صدمه ای وارد نمیشه.

باز ما ایرانی ها برای حل کردن یک مسئله شروع کردیم به پاک کردن صورت مسئله. اقا این موضوعی که دارین راجع بهش اظهار نظر میکنین توی همه فروم ها و در هر زمینه ای وجود داره. خصوصا اینکه این فروم ورزشیه و روح ورزش رقابته. رقابت هم از هر نوعش وجود داره هم جوانمردانه هم نا جوانمردانه.
شما در نظر بگیرین توی کشور ما تماشاگرا 20 متر با زمین فوتبال فاصله دارن باز کار خودشون رو می کنن. هم فحش میدن هم صندلی زیر پاشونو میندازن تو زمین هم با هم درگیر می شن و هزار کار دیگه. حالا اگه سازمان لیگ تمام بازی ها رو بدون تماشاگر برگزار کنه ایا این مسئله درست میشه. شاید موقت حل بشه ولی راه حل دائمی نیست.
ولی توی اروپا تماشاگر 1 متر با زمین فوتبال فاصله داره ولی کوچکترین بی احترامی به هیچکس نمیکنه چون فرهنگشو داره.
ما هم باید از خودمون شروع کنیم و این قضیه رو فرهنگ سازی کنیم. الکی بابت هر موضوعی همدیگرو متهم نکنیم. با هم با احترام حرف بزنیم و با احترام همدیگرو نقد کنیم. اگرم کسی بدون مقدمه شروع به بی احترامی کرد که خیلی کم پیش میاد دیگرون جوابش رو ندن تا خودش خسته بشه. اخه من بیام از صبح تا شب اینجا فحش بدم و مدیر تالار پستهام رو حذف کنه و بقیه هم هیچ واکنشی نشون ندن مطمئن باشین خودم دو روزه خسته میشم و میرم.
اگر هم کسی ناسزای دیگری رو جواب داد مدیر تالار باید با جدیت با کسی که جوابش رو داده برخورد کنه.
در واقع میخام نقش مدیر پررنگ تر باشه. مثل این نباشه که یکی تو خیابون بزنه تو گوش من منم همونطوری جوابشو بدم. خوب میرم شکایت می کنم نه اینکه 2 تا بزنم تو گوشش.
خلاصه به فکر راه حل باشین نه دور زدن مسئله.
ضمنا اقا فخری مگه چند نفر با پستهای بالای 200 تا داریم. و اینکه اونی که شهروند درجه 2 هست و خیلی با ادبه چرا باید فحش بخوره. به نظر من اصلا پیشنهاد خوبی نیست. اگه خواستی کامل برات نقدش میکنم.

I.man
09-04-2010, 06:48 PM
دقت کرین سرنا ویلیامز تو این تورنمنت شو لباس راه انداخته.
هر مسابقه یه لباس میپوشه و هر روز س X ی تر از روز قبل.
لباس روز دومش که ش*ر*ت*ش از دامنش بلندتر بود. بازی سوم هم که یه لباس حریر روی لباس زیرش پوشیده بود. خدا بداد بازی چهارم برسه.

Ehsλn
09-04-2010, 06:59 PM
لباس روز دومش که ش*ر*ت*ش از دامنش بلندتر بود. بازی سوم هم که یه لباس حریر روی لباس زیرش پوشیده بود. خدا بداد بازی چهارم برسه.
منظور شما همون ونوسه دیگه.........:160::160:

kiavash
09-04-2010, 07:02 PM

فکر کنم اگه تا فینال بیاد , توو فینال لباس نپوشه دیگه:shame: ... البته خواهرشم در کل دست کمی از خودش نداره :379:
راستی حیف شد هریسون باخت:243: ... حقش باخت نبود ... امیدوارم بعدا" بیشتر ازش بشنویم :866:....

I.man
09-04-2010, 07:03 PM
منظور شما همون ونوسه دیگه.........:160::160:

دقیقا عزیزم. میخواستم ببینم چقدر نکته سنجی :434::160:

davidbeckham
09-04-2010, 09:33 PM
come on masha
http://tennis-image.com/images/92902445310950660189.jpg

Ahoura
09-04-2010, 09:51 PM
چي مي كنه اين ماريا. فوق العاده بود. به اميد يك پيروزي دلچسب تر در مقابل كرولاين. هم چنين به اميد پيروزي انا در مقابل كيم.

jiji-federer
09-04-2010, 11:21 PM
راجر عزیز داره عالی بازی می کنه الهی فداش شم
باخت یلنا واقعا ناراحت کننده بود

jiji-federer
09-04-2010, 11:32 PM
راستی راجر وقتی حریفش نزدیک تور بود ی ضربه زد قوس مانند که که ازسرحریفش رد شد خورد به زمین حریف اگه فوتبال بود بش می گفتن چیپ حالا که تنیسه به این ضربه چی می گن؟!

Reza23
09-04-2010, 11:47 PM
راستی راجر وقتی حریفش نزدیک تور بود ی ضربه زد قوس مانند که که ازسرحریفش رد شد خورد به زمین حریف اگه فوتبال بود بش می گفتن چیپ حالا که تنیسه به این ضربه چی می گن؟!
این ضربه لاب بود

I.man
09-05-2010, 12:05 AM

راجره دیگه. باید هر دفعه یکی از ضربه هاش Shoot Of The Day بشه.:441: البته متیو هم یه لوب قشنگ زدا:443:
امروز عالی بازی کرد. همه چیزش خوب بود. سرویس ها عالی. خصوصاً بکهنداش که فوق العاده بود. فرهندشم که دیگه هیچی نگم بهتره. خصوصاً اون ضربه ای که در حالیکه توپ روی بکهندش بود برگشت و یه وینر فورهند زد.
گیم اخر بازی هم برای اینکه بازی بدون هیجان تموم نشه سه تا بریک پوینت به حریفش داد و بعد بازی رو برد. :434:
دور 1/8 هم که احتمالا به سودرلینگ میخوره که بازی فوق العاده ای میشه.

Ehsλn
09-05-2010, 12:20 AM
دور 1/8 هم که احتمالا به سودرلینگ میخوره که بازی فوق العاده ای میشه.

منظور شما همون دوره 1/4 دیگه؟:160::160:

Mohammad Reza
09-05-2010, 04:21 AM
وووووووووووووووووو!!!
حال کردم با بازی های امشب.
اول از همه بازی مونفلیز-تیپسارویچ"با اینکه دوست داشتم تیپسارویچ بازی رو ببره ولی واقعا مونفلیز نشون داد میتونه در هارد موفق تر ازباشه!
سودرلینگ در یه بازی راحت تونست حریف هلندی خودش و شکست بده!
گاسکه کماکان داره بازی هاش و میبره و به مراحل بالاتر میرسه
و اما بازی فیش کلمنت که میتونم بگم یکی از قشنگترین بازی ها شد!بابا این فیش تازه یادش اومده باید گرند اسلم بگیره!
راجر عزیز در یه بازی عالی با پرفورمنس خوب تونست حریف خودش و شکست بده..راجر عالی بود..با بادم خوب مقابله کرد.
ملزر حریف بعدی راجره که به نظر من بازی تقریبا سختی واسه راجر میشه.
واااااای بازی ماریا-ووزنیاکی چی بشه!بازی کیم-آنا چی بشه!
امروز باد اذیت همه کرد!یه سرویس یانکویچ زد که رفت تو آسمون!
بازی انرژیک و زیبا بازی نواک-بلیک بود...بابا من خیلی حال کردم..بلیک کارش 20ه!اگه باد نبود شاید یکم شرایط فرق میکرد..خیلی پر انرژی بود جیمز!بازی خوب نواک هم برام جالب بود..هر دو تنیسور عملکرد خوبی داشتن.
اما راجر عزیز امروز عالی بودی..اگه همین بازی رو نگه داری بی شک قهرمانی:866:

I.man
09-05-2010, 06:31 AM
منظور شما همون دوره 1/4 دیگه؟:160::160:

تو هم هي به من گير :174:بده آخر شبه ديگه چيكار كنم. :crying:
منظورم همون Quater Final بود.:434: خودمم ديشب يخورده تعجب كردم چرا اينقدر زود بهم خوردن:251:

MaTAdoR
09-05-2010, 08:53 AM
این ضربه لاب بود
سلام آق رضا
کم پیدایی؟:434:

farhad10
09-05-2010, 09:00 AM
با سلام

بازي هاي ديشب بازي هاي جذابي بودند با وجود اينكه سرعت باد خيلي زياد بود! اما باعث نشد خيلي كيفييت بازي پايين بياد!
بازي راجر و متيو يك بازي بسيار جذاب بود چرا كه متيو تا اخر بازي نا اميد نشد و در برابر راجر خوب بازي كرد و راجر هم كه فوق العاده بود همه چيزش. نكته جالبي كه وجود داره اينه كه اگر در برابر راجر سرو اول رو خراب كردي مشكل ميتوني روي سرو دوم براي گرفتن امتياز حساب باز كني چون كه تقريبا اكثر سرو دوم را راجر از حريفش ميگيره و اين را توي بازي هاي گذشته نشان داده است.

بازي جوكويچ هم كه از قبل برنده بازي مشخص بود اما بليك فراتر از پيش بيني ها ظاهر شد و بازي خوبي را ارائه كرد مخصوصا در ست دوم و در تاي بريك كه نواك را بد جوري اذيت كرد!

در مورد رافا هم يه نكته بگم و اون اينكه اگر به همين صورتي كه داره سرو ميزنه پيش بره ديگه خيلي سخت ميشود كه جلوش ايستاد چون قبلا رافا از ناحيه سرو واقعا نقص بزرگي داشت اكثر سروهاش رو با اسپين ميزد اما الان تمامشون فلت شدن ! و الان به نظر من تبديل به يك بازيكن كامل شده و از اين به بعد ميشه با اين نوع بازي كردن روي تمام سطوح براش شانس قهرماني قائل شد. نكته جالب ديگه اينكه نسبت به قبل خيلي هجومي تر بازي ميكند و اين ميتونه كمك بزرگي براش باشه در بازي هاي اينده. به نظر من كلا روز به روز داره بهتر ميشه البته اگر همينطور فرم خودش رو حفظ كند!

در مورد بازي هاي زنان هم به نظر من برنده بازي ها كيم و كارولين هستند چون بازي هاي انا و ماريا نسبت به اين دو بازيكن فانتزي تر هست و از نظر فني ضعيف تر و به نظر من بازي هاي كيم و كارولين و همچنين سرنا كه در اين بازي ها حضور ندارد از نظر فني و قدرتي خيلي سر تر از بازي هاي بقيه تنيسور هاي زن هستند جون ثبات بيشتري دارند در بازي!

به اميد قهرماني اسطوره

موفق باشيد
در پناه حق

koury
09-05-2010, 10:47 AM
از بین چهار بازی دور چهارم مردان که تاکنون کاملا مشخص شده بازی فیش-جوکوویچ یکی از قشنگترین بازیها میشه، بخصوص حدس میزنم یه بازی Night Session بشه و مردم نیویورک هم پشت فیش خواهند بود. فیش هم که تازگی ها شدیدا شاخ شده و باید دید این بازی میتونه انتظارات رو برآورده کنه یا خیر؟ جدا از برنده بازی باید بازی قشنگ و جذابی باشه :655:

بازی تمام فرانسوی گاسکه یا مونفیس هم بازی قشنگی میشه، من که امیدوارم ریچی ببره ولی هرچی هست پیش بینی می کنم بازی 5 ستی بشه!!

بازی فدرر-ملتزر و سودرلینگ-مونتانیس هم بازیهای خوبی میتونه باشه اگه ملتزر و مونتانیس خودشون رو زود نبازن و تا آخر بازی بجنگن، در غیر اینصورت حریفانی نیستن که بتونن برای فدرر و سودرلینگ دردسرساز بشن...

در قسمت زنان هم بازی تورنمنت شاید بازی ماریا با کرولین باشه، من که امیدوارم ماریا ببره ولی با توجه به علاقه ای که به جفت تنیسور ها دارم اگه کرولین هم ببره ناراحت نمیشم، بازی پتروا و زووناروا هم بازی خوبی میتونه باشه ولی دو بازی دیگر (ویکمیر با کانپی و سیبولکوا با کوزنتسوا) چندان بازی قشنگی نمیتونه باشه! امیدوارم سیبولکوا بزنه کوزی رو شل و پل کنه :350:

Mohammad
09-05-2010, 11:22 AM

این یه چرخه هست.

فخی جان
از لحاظ فنی همچین چیزی قابل اجرا نیست که بشه برای یه تاپیک دسترسی مجزا قائل شد.
جدا از اون، به نظر من هم روش خوبی نیست، ببینید اگه دوستان لطف کنن، کسی چیزی گفت که توش توهین و بی احترامی بود، فقط و فقط گزارش کنن، کار کشدار نمیشه. اینجوری که هر کی یه چیزی بگه کار فقط بدتر میشه.

I.man
09-05-2010, 12:04 PM
اگه دوستان لطف کنن، کسی چیزی گفت که توش توهین و بی احترامی بود، فقط و فقط گزارش کنن، کار کشدار نمیشه. اینجوری که هر کی یه چیزی بگه کار فقط بدتر میشه.

كاملاً درسته :441:. اين تالار هم مدير داره هم قانون. هر كس توهين كرد بقيه بدون كوچكترين توجهي به پستش فقط زير آب طرف رو پيش مدير بزنن.:160::434: مدير هم طبق قانون تالار باهاش برخورد مي كنه:174:. بقيه هم از مباحثه با هم لذت ميبرن.
سبز باشيد و استوار :379:

MaTAdoR
09-05-2010, 12:29 PM
از بین چهار بازی دور چهارم مردان که تاکنون کاملا مشخص شده بازی فیش-جوکوویچ یکی از قشنگترین بازیها میشه، بخصوص حدس میزنم یه بازی Night Session بشه و مردم نیویورک هم پشت فیش خواهند بود. فیش هم که تازگی ها شدیدا شاخ شده و باید دید این بازی میتونه انتظارات رو برآورده کنه یا خیر؟ جدا از برنده بازی باید بازی قشنگ و جذابی باشه :655:

بازی تمام فرانسوی گاسکه یا مونفیس هم بازی قشنگی میشه، من که امیدوارم ریچی ببره ولی هرچی هست پیش بینی می کنم بازی 5 ستی بشه!!

بازی فدرر-ملتزر و سودرلینگ-مونتانیس هم بازیهای خوبی میتونه باشه اگه ملتزر و مونتانیس خودشون رو زود نبازن و تا آخر بازی بجنگن، در غیر اینصورت حریفانی نیستن که بتونن برای فدرر و سودرلینگ دردسرساز بشن...

در قسمت زنان هم بازی تورنمنت شاید بازی ماریا با کرولین باشه، من که امیدوارم ماریا ببره ولی با توجه به علاقه ای که به جفت تنیسور ها دارم اگه کرولین هم ببره ناراحت نمیشم، بازی پتروا و زووناروا هم بازی خوبی میتونه باشه ولی دو بازی دیگر (ویکمیر با کانپی و سیبولکوا با کوزنتسوا) چندان بازی قشنگی نمیتونه باشه! امیدوارم سیبولکوا بزنه کوزی رو شل و پل کنه :350:
ملزر هرگز حریف فدرر نمی شه چون یک بازیکنه agressiveـه و big serve
و آمار و ارقام نشون میده که فدرر درمقابل بازیکنان دفاعی
بیشتر مشکل داره!
وهمون طور که خودت بعد از سیدبندی گفتی
راجر قرعه اش آسونه و به راحتی تا فینال می تونه بیاد بالا!

(طنزی که کاملا" واقعیت داره:
انگار این فدرر رو انداخته باشن درون دیگ جوشان شانس
فدرر=شانس)

بقیه بازی هایی که گفتی پتانسیل زیبا شدن رو داره!:434:

درمورد بازی خانوم ها
فکر کنم من در این فروم تنها کسی باشم
که به شدت از این ماریا شاراپووا.....
.
.
.
.
بدم میاد:243:

و دوست دارم کارولین او را با اون اداهاش داغون کنه!!!!!!

Farid
09-05-2010, 01:05 PM
:350:
با سلام
اما کوروش جان من فکر کنم بازی Djokovic و Fish رو تو روز بزارند:
1- شرایط بازی در روز سریعتر از شبه
2- Djokovic همواره با گرما مشکل داشته
حتی ممکنه بازیشو توی زمین Luis Armstrong بندازند چون همانطور که قبلا گفتم مکان کمتری پشت Baseline وجود دارد و دریافت سرویس بازیکنان Big Server سختتر میشه.

Mohammad_Joulaei
09-05-2010, 01:10 PM
ملزر هرگز حریف فدرر نمی شه چون یک بازیکنه agressiveـه و big serve
و آمار و ارقام نشون میده که فدرر درمقابل بازیکنان دفاعی
بیشتر مشکل داره!
وهمون طور که خودت بعد از سیدبندی گفتی
راجر قرعه اش آسونه و به راحتی تا فینال می تونه بیاد بالا!

فدرر=شانس)

بقیه بازی هایی که گفتی پتانسیل زیبا شدن رو داره!:434:

درمورد بازی خانوم ها
فکر کنم من در این فروم تنها کسی باشم
که به شدت از این ماریا شاراپووا.....
.
.
.
.
بدم میاد:243:

و دوست دارم کارولین او را با اون اداهاش داغون کنه!!!!!!

عجب تحليل خوبي:251:
راجر حال روز خوشي براتون نذاشته:251:

فك كنم اين 16 گرند اسلم شانسي بوده:254:يا 17 مسترز:251:
و اين 4سال و نيم نامبر واني هم يا رافا مصدوم بوده يا هنوز بزرگ نشده بوده:251:

Farid
09-05-2010, 01:12 PM
فدرر=شانس)

خب ببین دوست عزیز این حرف شما من رو که ظرفدار دو اتیشه Federer نیستم و فقط وی رو به عنوان بهترین بازیکن تاریخ تنیس تحسین می کنم و به خاطر ظرباتی بازیشو میبینم که دیگر فکر نکنم در تاریخ تنیس تکرار بشه برانگیخت.
در مورد شانس
من چندین و چند ساله تنیس میبینم نه مثل شما و بقیه دوستان بازیهای Federer و Nadal رو ببینم , به معنای واقعی تنیس میبینم
من در طول این چند سال بازیکنی به خوش شانسی Nadal ندیده ام
از همه لحاظ ( هم در حین بازی - هم از لحاظ شرایط جوی - هم از لحاظ قرعه )
در هر مورد که خواستید بگید تا براتون مثال بزنم
لطفا مثال نزنید چون به ازای هر مثالی که شما در رابطه با بد شانسی Nadal و یا خوش شانسی Federer بزنید من 10 تا مثال راجع به خوش شانسی Nadal می زنم.
البته این رو هم بگم که من به انچیزی که در ذهن همگان ازش به شانس تعبیر میشه اعتقادی ندارم.

I.man
09-05-2010, 01:20 PM
خب ببین دوست عزیز این حرف شما من رو که ظرفدار دو اتیشه Federer نیستم و فقط وی رو به عنوان بهترین بازیکن تاریخ تنیس تحسین می کنم و به خاطر ظرباتی بازیشو میبینم که دیگر فکر نکنم در تاریخ تنیس تکرار بشه برانگیخت.
در مورد شانس
من چندین و چند ساله تنیس میبینم نه مثل شما و بقیه دوستان بازیهای Federer و Nadal رو ببینم , به معنای واقعی تنیس میبینم
لطفا مثال نزنید چون به ازای هر مثالی که شما در رابطه با بد شانسی Nadal و یا خوش شانسی Federer بزنید من 10 تا مثال راجع به خوش شانسی Nadal می زنم.
البته این رو هم بگم که من به انچیزی که در ذهن همگان ازش به شانس تعبیر میشه اعتقادی ندارم.

dane عزيز ميشه چندتا مثال تپل از خوش شانسي هاي نادال بزني تا اگه يه وقت شما تشريف نداشتي ما بتونيم از فدرر در برابر اين حرفا دفاع دفاع كنيم.

Mohammad_Joulaei
09-05-2010, 01:21 PM
به عقيده من سخت ترين گرند اسلمي كه فدرر به دست اورد رولند گاروس بود!!!!!به عقيده من حتي از ويمبلدون 2009 هم سخت تر بود!!!!!!

Farid
09-05-2010, 01:23 PM
dane عزيز ميشه چندتا مثال تپل از خوش شانسي هاي نادال بزني تا اگه يه وقت شما تشريف نداشتي ما بتونيم از فدرر در برابر اين حرفا دفاع دفاع كنيم.
دوست عزیز من نمی خوام شروع کننده باشم اگر این دوستمون مثالی زدند چشم همانطور که گفتم اگر قرار بشه یک صبح تا شب هم پای کامپیوتر بشینم و ارشیومو زیرو رو کنم به ازای هر مثال 10 مثال میزنم.
البته همانطور که گفتم من به شانس اعتقاد ندارم.

Mohammad_Joulaei
09-05-2010, 01:24 PM
فريد عزيز اگه ميشه راجب بازي جيمز بليك و اينده اي كه پيش و رو داره بگيد.

Farid
09-05-2010, 01:40 PM
فريد عزيز اگه ميشه راجب بازي جيمز بليك و اينده اي كه پيش و رو داره بگيد.
محمد جان
این بازی میتونست خیلی در اینده بازی Blake تاثیر گذار باشه
چون حرفهائی از کناره گیری و بازنشسته شدن وی در اواخر سال به گوش می رسه و اگر وی میتونست که Tie Break ست دوم رو از ان خود کنه و اگر باد نمیومد ( جدا از برخورداری از Ball Toss پائین و Footwork خوب برای Adjust کردن با حرکات ناگهانی توپ و استفاده از ظربات Top Spin دار به جای Flat ظربه زدن و به دنبال Percentage ها رفتن باد همواره به ضرر بازیکنان ULtra Aggressive و کسانیست که Take the ball on the rise and take it early می کنند من شانس خوبی بر روی این سطح Hard سریع در برابر Djokovic اگر بازی در اوج گرمای روز برگزار می شد قائل بودم).
البته اینها همه اما و اگره و واقعیت اینه که Blake بعد از مصدومیتی که برای زانوش پیش اومد روز به روز داره به خداحافظیش نزدیک میشه
بازکنی که روزی رنک 4 جهان بود امروز در برابر بازیکنانی مانند Istomin که روزگاری به راحتی با انها روبرو میشد ( به علت Swing بسیار کوتاهش از طرف بکهند که در در برخی موارد در واقع مانند Block کردن توپ میمونه و سرعت خوبش در Retrive کردن و دفاع نصفه و نیمه ای که داشت وی همواره در برابر بازیکنان Ultra Aggressive رکورد خوبی داشت ) دست و پا بسته و بی انگیزی به نظر میومد.
به هر حال من همیشه Blake رو تحسین کردم
چون هنگامی که وی در جوانی با مشکل کمر درد روبرو بود و پزشکان به می گفتند که محاله که شما بتوانی تنیس بازی کنی وی توانست نفر چهارم جهان بشه
راجع به افتخاراتش خیلی حرفی نمی زنم اما رنک 4 جهان بودن در زمانی که امثال Federer و Nadal رنک 1 و 2 رو گرفته اند اسان نیست.
انسانها با هم متفاوتند
برخی ها مانند Djokovic در Monte Carlo زندگی می کنند تا مالیات ندهند
برخی ها مانند Nadal سهام باشگاه می خرند
من از خود Nadal و تمامی هوادارنش معذرت می خوام
نمیدونستم این مساله رو محمد جان
نه من نظرمو گفتم ایرادی نداره اگر در کنارش مانند Nadal اینگونه فعالیتها هم انجام بشه
دمش گرم
ممنون محمد جان دید منو راجع به Nadal عوض کردی
نداشتن اطلاعات باعث شد من اون حرفو بزنم
باز هم ببخشید
برخی ها هم مانند Blake مرکزی را برای درمان بیماران سرطانی راه می اندازند
برخی ها هم مانند Federer در افریقای جنوبی سرپناهی برای بچه های بی سرپرست درست می کنند.

Reza23
09-05-2010, 01:45 PM
سلام آق رضا
کم پیدایی؟:434:

سلام. چاکریم :866:
همین گوشه کناریم.
از بحثها و تبادل اطلاعات دوستان استفاده میبریم.

davidbeckham
09-05-2010, 01:47 PM
هر کس اختیار مالشو داره
نوواک و نادال هم دوست دارن با پولشون اینکارا رو یکنن
حالا نوواک و نادال شدن ادم بده؟:3t1:

Mohammad
09-05-2010, 01:52 PM
با سلام
اما کوروش جان من فکر کنم بازی Djokovic و Fish رو تو روز بزارند:
1- شرایط بازی در روز سریعتر از شبه
2- Djokovic همواره با گرما مشکل داشته
حتی ممکنه بازیشو توی زمین Luis Armstrong بندازند چون همانطور که قبلا گفتم مکان کمتری پشت Baseline وجود دارد و دریافت سرویس بازیکنان Big Server سختتر میشه.
به نظر من کوچیکتر بودن زمین برای Retrieve کردن توپها در حین بازی سخته، در زمینه Return Of Serve بازیکنا از یه حدی عقب تر نمیرند، حالا طرف هر چقدر سرویسش سریع باشه. که برای اون تو هر زمینی جا هست. جوکوویچ هم که بیشتر از 1.5 2 متر عقب تر از بیسلاین وای نمیسه برای سرویس اول. اونم تو این زمین که مجبور به ریترن تهاجمی هستی.
مثلا کوچیکی زمین Grandstand دیروز کار مونفیز رو که علاقه زیادی به Retrieve کردن هر توپی داره، قشنگ ثاثیر گذار بود.

Mohammad_Joulaei
09-05-2010, 02:02 PM
محمد جان
این بازی میتونست خیلی در اینده بازی Blake تاثیر گذار باشه
چون حرفهائی از کناره گیری و بازنشسته شدن وی در اواخر سال به گوش می رسه و اگر وی میتونست که Tie Break ست دوم رو از ان خود کنه و اگر باد نمیومد ( جدا از برخورداری از Ball Toss پائین و Footwork خوب برای Adjust کردن با حرکات ناگهانی توپ و استفاده از ظربات Top Spin دار به جای Flat ظربه زدن و به دنبال Percentage ها رفتن باد همواره به ضرر بازیکنان ULtra Aggressive و کسانیست که Take the ball on the rise and take it early می کنند من شانس خوبی بر روی این سطح Hard سریع در برابر Djokovic اگر بازی در اوج گرمای روز برگزار می شد قائل بودم).
البته اینها همه اما و اگره و واقعیت اینه که Blake بعد از مصدومیتی که برای زانوش پیش اومد روز به روز داره به خداحافظیش نزدیک میشه
بازکنی که روزی رنک 4 جهان بود امروز در برابر بازیکنانی مانند Istomin که روزگاری به راحتی با انها روبرو میشد ( به علت Swing بسیار کوتاهش از طرف بکهند که در در برخی موارد در واقع مانند Block کردن توپ میمونه و سرعت خوبش در Retrive کردن و دفاع نصفه و نیمه ای که داشت وی همواره در برابر بازیکنان Ultra Aggressive رکورد خوبی داشت ) دست و پا بسته و بی انگیزی به نظر میومد.
به هر حال من همیشه Blake رو تحسین کردم
چون هنگامی که وی در جوانی با مشکل کمر درد روبرو بود و پزشکان به می گفتند که محاله که شما بتوانی تنیس بازی کنی وی توانست نفر چهارم جهان بشه
راجع به افتخاراتش خیلی حرفی نمی زنم اما رنک 4 جهان بودن در زمانی که امثال Federer و Nadal رنک 1 و 2 رو گرفته اند اسان نیست.
انسانها با هم متفاوتند
برخی ها مانند Djokovic در Monte Carlo زندگی می کنند تا مالیات ندهند
برخی ها مانند Nadal سهام باشگاه می خرند
برخی ها هم مانند Blake مرکزی را برای درمان بیماران سرطانی راه می اندازند
برخی ها هم مانند Federer در افریقای جنوبی سرپناهی برای بچه های بی سرپرست درست می کنند.

خيلي ناراحت كنندس!!!

من از ابتدا كه تنيس رو پيگير شدم جيمز بليك رو هم خيلي دوس داشتم!!!ولي با اين بازيهايي كه توي يو اس اپن انجام داد به نظر من ميتونه دوباره به تنيس برگرده!!!بليك هم بازيكنيه مث نلبنديان ايوان ليوبيچيچ و فررو و ... شانس مجدد داره .

وضعيت بليك خيلي با مارات سافين فرق داره.

خداكنه بحث خداحافظيش جدي نباشه.

Mohammad
09-05-2010, 02:03 PM
رافا هم بنیاد خیریه داره
http://www.fundacionrafanadal.com/index.php?lang=en_GB
حالا اینکه وسط میدون جار نمیزنه دلیلی بر نبودش نیست یا ازش فیلم نمیسازه نشون همه بده.

راجر هم فعالیتهای اقتصادیش بدون شک از رافا خیلی خیلی بیشتره. البته ایرادی نداره. البته من نمیدونم کجای سهام باشگاه خریدن ایراد داره؟ مگه از درآمد حاصل از اون نمیشه به افراد بیشتری کمک کرد؟ این بده؟

Farid
09-05-2010, 02:05 PM
در زمینه Return Of Serve بازیکنا از یه حدی عقب تر نمیرند، حالا طرف هر چقدر سرویسش سریع باشه. که برای اون تو هر زمینی جا هست.
منظور شما همون Nadal ه که برای دریافت سرویس 3 الی 4 متر پشت Baseline می ایسته
راستی علت این که نمی توانست سرویس Murray رو دو سال پیش در زمین Armstrong خوب Return کنه کم بودن مکان پشت Baseline نبوده؟

Farid
09-05-2010, 02:09 PM
رافا هم بنیاد خیریه داره
http://www.fundacionrafanadal.com/index.php?lang=en_GB
حالا اینکه وسط میدون جار نمیزنه دلیلی بر نبودش نیست یا ازش فیلم نمیسازه نشون همه بده.

راجر هم فعالیتهای اقتصادیش بدون شک از رافا خیلی خیلی بیشتره. البته ایرادی نداره. البته من نمیدونم کجای سهام باشگاه خریدن ایراد داره؟ مگه از درآمد حاصل از اون نمیشه به افراد بیشتری کمک کرد؟ این بده؟
من از خود Nadal و تمامی هوادارنش معذرت می خوام
نمیدونستم این مساله رو محمد جان
نه من نظرمو گفتم ایرادی نداره اگر در کنارش مانند Nadal اینگونه فعالیتها هم انجام بشه
دمش گرم
ممنون محمد جان دید منو راجع به Nadal عوض کردی
نداشتن اطلاعات باعث شد من اون حرفو بزنم
باز هم ببخشید

Mohammad
09-05-2010, 02:14 PM
منظور شما همون Nadal ه که برای دریافت سرویس 3 الی 4 متر پشت Baseline می ایسته
راستی علت این که نمی توانست سرویس Murray رو دو سال پیش در زمین Armstrong خوب Return کنه کم بودن مکان پشت Baseline نبوده؟
فرید جان شما درباره بازی جوکوویچ و فیش پست زدید، پست من هم در اون ربطه بود.
4 متر پشت بیسلاین؟!!!!!!!!!!!!!!!
بعید میدونم تنیس بازی پیدا بشه برای دریافت سرویس 4 متره پشت بیسلاین!! حتی رو خاک رو سرویس دوم که رافا میره عقب باز 4 متر نیست.

Farid
09-05-2010, 02:21 PM
فرید جان شما درباره بازی جوکوویچ و فیش پست زدید، پست من هم در اون ربطه بود.
4 متر پشت بیسلاین؟!!!!!!!!!!!!!!!
بعید میدونم تنیس بازی پیدا بشه برای دریافت سرویس 4 متره پشت بیسلاین!! حتی رو خاک رو سرویس دوم که رافا میره عقب باز 4 متر نیست.
بله من راجع به بازی Fish و Djokovic حرف زدم و قسمتهائی که از حرفای شما راجع به اون بازی بود رو قبول دارم و نقل قول نکردم.
هنگامی که شما گفتید
در زمینه Return Of Serve بازیکنا از یه حدی عقب تر نمیرند
بله برخی موارد شاید هم بیشتر
در این مسابقات که Hawk Eye نمایش نمیده دریافت سرویسها رو
اما در اولین TMS ی که برگزار بشه در اولین بازی Nadal در برابر یک Big Server اگر در گذشته به این مساله دقت نکرده اید دقت کنید.

Farid
09-05-2010, 02:34 PM
راجع به بازی Nadal و Murray در2008 U.S Open در مرحله نیمه نهائی که بازی در دو قسمت در زمین Arthur Ashe و به علت بارش باران فردای ان روز در زمین Luis Armstrong برگزار شد:
Murray`s service points won = 73% , including 21 Aces
اگر بازی به طور کامل در زمین Armstrong برگزار میشد شرایط بدتر هم میشد.
اگرچه Nadal بعد از بازی بعد از ان برنامه تقریبا غیر ممکن
Troronto = Winner
Cincinnati = Semi Finalist
Olympics = Winner
U.S Open = Semi Finalist
گفت که احساس 100% امادگی نمی کرده است.

Mohammad
09-05-2010, 02:36 PM
بله من راجع به بازی Fish و Djokovic حرف زدم و قسمتهائی که از حرفای شما راجع به اون بازی بود رو قبول دارم و نقل قول نکردم.
هنگامی که شما گفتید
در زمینه Return Of Serve بازیکنا از یه حدی عقب تر نمیرند
بله برخی موارد شاید هم بیشتر
در این مسابقات که Hawk Eye نمایش نمیده دریافت سرویسها رو
اما در اولین TMS ی که برگزار بشه در اولین بازی Nadal در برابر یک Big Server اگر در گذشته به این مساله دقت نکرده اید دقت کنید.
من مدتیکه کاملا سرویس بازیکنا رو زیر نظر دارم و با هم مقایسه میکنم، مثلا رافا Standing ش، روی سرویسهای مختلف از Ad Court و Deuce Court فرق داره، حتی در طول بازی. اوایل بازی عقب تر میاسته، بعد که شروع به Read کردن سرویس حریف میکنه، بعضی ها رو میاد جلوتر البته بعد از Ball Toss مثلا مثل رادیک نمیاد از اول تو زمین بایسته. موری و راجر و نواک هم که همشون توانایی خوبی در خوندن سرویس حریف از روی Ball Toss دارن به همین ترتیب عمل میکنن.
در اینکه خیلی عقب وای میسته به خصوص روی خاک شکی نیست. ولی الان رو Hard یه رویه دوگانه داره، بعضی ها رو میاد نزدیک، خیلی ها رو هم نه. ولی باز به 4 متر خیلی بعیده برسه.:379:

Farid
09-05-2010, 02:44 PM
من مدتیکه کاملا سرویس بازیکنا رو زیر نظر دارم و با هم مقایسه میکنم، مثلا رافا Standing ش، روی سرویسهای مختلف از Ad Court و Deuce Court فرق داره، حتی در طول بازی. اوایل بازی عقب تر میاسته، بعد که شروع به Read کردن سرویس حریف میکنه، بعضی ها رو میاد جلوتر البته بعد از Ball Toss مثلا مثل رادیک نمیاد از اول تو زمین بایسته. موری و راجر و نواک هم که همشون توانایی خوبی در خوندن سرویس حریف از روی Ball Toss دارن به همین ترتیب عمل میکنن.
در اینکه خیلی عقب وای میسته به خصوص روی خاک شکی نیست. ولی الان رو Hard یه رویه دوگانه داره، بعضی ها رو میاد نزدیک، خیلی ها رو هم نه. ولی باز به 4 متر خیلی بعیده برسه.:379:
من یه مصاحبه از Nadal در استرالیای امسال خوندم که برای دریافت سرویس بازیکنان Big Server مانند Karlovic , Isner و Roddick وی مانند دروازبانها در فوتبال که 50-50 می کنند وی هم قبل از زدن سرویس اینکار رو می کند.
بله دریافت سرویس رو می توان از روی Ball Toss و از روی اینکه بازیکن در چه امتیازهائی به کدام سمت سرویس می زند حدس زد ( مثلا در امتیازات حساس مانند Break Point ها و و مهمترین امتیاز هر Game که 15-30 است و 30-30- و Deuce.
البته برخی بازیکنان از یک Ball Toss سرویس میزنند و برای زدن سرویسهای مختلف Ball Toss شونو عوض نمی کنند که دریافت سرویس اینگونه بازیکنان سختتر هم میشود.
برخی بازکنان هم Ball Toss شون پائینه مانند Monranes که Hewitt که یکی از بهترین Return of Serve های جهان رو داره بعد از اولین باری که باهاش بازی کرد گفت که سرویس وی قوی نیست اما چون Ball Toss بسیار پائینی داره خواندن سرویسش خیلی سخته.
اما این حرف Nadal که روزگاری یکی از بهترین Return of Sreve های جهان را داشت کمی ما را به همان گفته گزارشگران و حرفهای خودمون که بعد از بازگشتش از مصدومیت در سال گذشته اصلا Return of Serve ش مانند گذشته نیست می اندازه.
به نظر من در حال حاظر مقایسه Return of Serve بازیکنانی که شما مثال زدید با Nadal درست نیست. و در یک دسته قرار نمی گیرند.
محمد جان چیزیه که من نه تنها راجع به Nadal بلکه در مورد برخی بازیکنها هنگامی که در مسابقات TMS سیستم Hawk Eye سرویسهارو نشون میده دیدم برام جای تعجب داره که شما که اینهمه نکته سنجید چه جور ندیدید.

Mohammad
09-05-2010, 03:00 PM
من یه مصاحبه از Nadal در استرالیای امسال خوندم که برای دریافت سرویس بازیکنان Big Server مانند Karlovic , Isner و Roddick وی مانند دروازبانها در فوتبال که 50-50 می کنند وی هم قبل از زدن سرویس اینکار رو می کند.
بله دریافت سرویس رو می توان از روی Ball Toss و از روی اینکه بازیکن در چه امتیازهائی به کدام سمت سرویس می زند حدس زد ( مثلا در امتیازات حساس مانند Break Point ها و و مهمترین امتیاز هر Game که 15-30 است و 30-30- و Deuce.
البته برخی بازیکنان از یک Ball Toss سرویس میزنند و برای زدن سرویسهای مختلف Ball Toss شونو عوض نمی کنند که دریافت سرویس اینگونه بازیکنان سختتر هم میشود.
برخی بازکنان هم Ball Toss شون پائینه مانند Monranes که Hewitt که یکی از بهترین Return of Serve های جهان رو داره بعد از اولین باری که باهاش بازی کرد گفت که سرویس وی قوی نیست اما چون Ball Toss بسیار پائینی داره خواندن سرویسش خیلی سخته.
اما این حرف Nadal که روزگاری یکی از بهترین Return of Sreve های جهان را داشت کمی ما را به همان گفته گزارشگران و حرفهای خودمون که بعد از بازگشتش از مصدومیت در سال گذشته اصلا Return of Serve ش مانند گذشته نیست می اندازه.
به نظر من در حال حاظر مقایسه Return of Serve بازیکنانی که شما مثال زدید با Nadal درست نیست. و در یک دسته قرار نمی گیرند.
محمد جان چیزیه که من نه تنها راجع به Nadal بلکه در مورد برخی بازیکنها هنگامی که در مسابقات TMS سیستم Hawk Eye سرویسهارو نشون میده دیدم برام جای تعجب داره که شما که اینهمه نکته سنجید چه جور ندیدید.
من اصلا قبول ندارم رافا قبل از مصدومیتش Return of Serve ش روی هارد سریع بهترین بوده!
فرید جان، من نگفتم عقب وا نمیسته، بحثم سر 4 متر اونم رو هارد کورته، رو خاک رو بعضا شاید بیاد.
ولی رو هارد اصلا بدرد نمیخوره این نوع استایل، به خصوص هارد سریع، مثلا همین بازی با گاباشویلی رافا ریترن لوپی میکرد رو بیسلاین، گاباشویلی از همونجا وینر میزد. حالا شما فک کن بری 4 متر پشت بیسلاین، اولا اکثر ریترن های خیلی کوتاه میشه و نهایاتا یه وینر خیلی راحت از جانب حریف.
رافا امسال رو هارد بسیار نزدیک میایسته نسبت به سالهای قبل، که خب طبیعیه خیلی از توپها رو از دست بده.

Fakhruddin
09-05-2010, 03:21 PM
به نظر من نادال فقط روی خاک خیلی عقب میره.روی هارد در حال حاضر اصلا این طور نیست.توی سینسی و تورنتو که به بیس لاین چسپیده بود!!
ولی تو یو اس اوپن. جدا نمی دونم چی تو سرش میگذره :379:
توی این دو بازی که مدام برای ریترن عقب جلو میکنه.سرویسای دوم حریف بعضیاش میره عقب.بعضیاش میاد نزدیک بیس.یه پاره ای از ریترن هاش هم با بکهند مستقیم میزنه توی اوت که اون لحظه دوست دارم سرمو بزنم توی دیوار :240:
ولی به نظرم رافا زمانی که از سمت deuce سرویس زده میشه بیشتر مشکل داره تا سمت ad.

I.man
09-05-2010, 03:36 PM
ببخشید برای اینکه بهتر از بحثتون سر دربیارم:
1- Ball Toss؟
2- Deuce Court؟
3- AD Court؟

msh13792
09-05-2010, 03:41 PM
1- Ball Toss؟
2- سمت Deuce؟
3- سمت AD؟

احتمالا جواب سوالاتون رو اينجا پيدا خواهيد كرد :
http://tennistalkers.com/showthread.php?t=2519

Fakhruddin
09-05-2010, 04:53 PM
1- Ball Toss؟
2- Deuce Court؟
3- AD Court؟

جواب 2 و 3

http://www.usopen.org/images/scores/uo08212g2.gif

جواب 1

http://goldyuk.files.wordpress.com/2009/12/federer_serve_balltoss_crop.jpg

Mohammad
09-05-2010, 05:09 PM
به نظر من نادال فقط روی خاک خیلی عقب میره.روی هارد در حال حاضر اصلا این طور نیست.توی سینسی و تورنتو که به بیس لاین چسپیده بود!!
ولی تو یو اس اوپن. جدا نمی دونم چی تو سرش میگذره :379:
توی این دو بازی که مدام برای ریترن عقب جلو میکنه.سرویسای دوم حریف بعضیاش میره عقب.بعضیاش میاد نزدیک بیس.یه پاره ای از ریترن هاش هم با بکهند مستقیم میزنه توی اوت که اون لحظه دوست دارم سرمو بزنم توی دیوار :240:
ولی به نظرم رافا زمانی که از سمت deuce سرویس زده میشه بیشتر مشکل داره تا سمت ad.
استراتژی که رافا الان روی سرویس های دوم داره، در بیشتر موارد (نه همه موارد) اینجوریه: (البته در برابر بازیکنان راست دست)
از سمت Deuce (سمت راست) نزدیکتر به بیس لاین
چون خیلی از بازیکنا سرویس دوم رو با چاشنی اسلایس میزنن، این سرویسها تمایل دارن به سمت راست گیرنده برن، یعنی یه جورایی Cross Court ـند، رافا هم توپهای که به صورت کراس به سمت بکهندش میان رو میتونه اگرسیو و آنرایز ریترن کنه. اگه هم سرویس زننده به T بزنه که رو فورهند رافاست و مشکلی نیست.

اما از Advantage Court رافا رو سرویس دوم میره عقب، چون تقریبا تمامی توپهای اون سمت رو با فورهند میزنه، برای همین باید بره عقب تر تا توپهای که به T زده میشه رو فرصت داشته باشه بره با فورهند بزنه. رافا توپهای که به صورت مستقیم رو بکهندش میاد رو خوب نمیتونه بزنه واسه همین این کارو میکنه.

البته اینا نظرات فوق کارشناسی اینجانبه :3t1:

Alireza Murray
09-05-2010, 05:28 PM
باز هم بازی اندی رو انداختن روز:3t1:، در زمین ارمسترانگ
ولی عجب بازیهایی امروز انجام میشه اولین بازی در ارتور اش مهمترین بازی روزه ، امیدوارم انا برنده بازی بشه
بازی دمنتیوا با سامانتا هم زیبا میشه همچنین بازی نادال و سیمون بعید میدونم سیمون بتونه کاری کنه:379: ، بازی اندی با واورینکا هم میتونه زیبا باشه فقط امیدوارم بازی به تایبرک نکشه ، ورداسکو و نلبندیان هم بازی جذابی ولی احتمالا ورداسکو برنده بازی هست
مزخرفترین بازی امشب هم بازی ایزنر و یوژنی هست :3t1:

MaTAdoR
09-05-2010, 06:01 PM
عجب تحليل خوبي:251:
راجر حال روز خوشي براتون نذاشته:251:

فك كنم اين 16 گرند اسلم شانسي بوده:254:يا 17 مسترز:251:
و اين 4سال و نيم نامبر واني هم يا رافا مصدوم بوده يا هنوز بزرگ نشده بوده:251:
چرا شما سعی می کنی گذشته رو به رخ بکشی؟

من به گذشته هیچ اشاره ای نکردم
منظور من تنها این تورنومنت بود
که به نظر من قرعش آسونه و شانس باهاش یار بوده
این نظر منه نظرات دیگران هم محترمه
در مورد شانس
خب شما هرکی باشی هر چقدر هم اطلاعات داشته باشی
یک رای داری و یک نظر که محترمه
و تنها شما نیستید که از بازی فدرر لذت می برد
و دیدگاهها در مورد یک بازی و یک بازیکن متفاوته

این که شما به ان چیزی که در ذهن همگان ازش به شانس تعبیر میشه اعتقادی نداررید
و میگید رافا خوش شانسه جای تعجب داره!
می شه بگید در ذهن شما از شانس چه تعبیری میشه؟
شاید یه بحث کارشناسی باشه ما هم بهره مند شویم:160:
البته اینکه شما به شانس معتقد نیستی
جزء اعتقادات یک فرده که اعتقاد به نظر من جای بحث نداره!

به هر حال نظر من درباره ی قرعه فدرر هنوز همونه!

Farid
09-05-2010, 06:29 PM
این که شما به ان چیزی که در ذهن همگان ازش به شانس تعبیر میشه اعتقادی نداررید
و میگید رافا خوش شانسه جای تعجب داره!
می شه بگید در ذهن شما از شانس چه تعبیری میشه؟
شاید یه بحث کارشناسی باشه ما هم بهره مند شویم:160:
البته اینکه شما به شانس معتقد نیستی
جزء اعتقادات یک فرده که اعتقاد به نظر من جای بحث نداره!

به هر حال نظر من درباره ی قرعه فدرر هنوز همونه!
ببین دوست عزیز
من مسابقات Snokker رو هم در گذشته دنبال می کردم , Mike Hallet که خود زمانی یک بازیکن حرفه ای بود برای ESP بازیها رو گزارش می کرد و چنین می گفت:
The more i practice i get luckier

هر چی بیشتر تمرین می کنم خوش شانس تر می شوم
از نظر من بیشترین تمرین رو در بین بازیکنان حرفه ای Nadal داره
بنابراین:
بیشترین شانس رو در بازی وقتی Nadal بیاره باید گفت نوش جونت
یه چیز دیگه هم هست که میگند:
Fortunes favoures the brave
بازیکنان شجاع بیشتر از شانس بهرهمند می شوند.
من اصلا نمی دونم شما راجع به چه چیزی گفتی Federer خوش شانسه و الان فهمیدم راجع به قرعه Federer بوده اما حرف زدن از شانس اماتوریه.

PowerVu
09-05-2010, 06:38 PM
امشب شب بازی ژیل سیمون و رافائل نادال هست.

بد نیست نگاهی به سابقه و نتایج این دو تنیسور بندازیم:

http://irupload.ir/images/vmz3w4br2i4ggtnxgqzb.jpg

davidbeckham
09-05-2010, 07:27 PM
کیم هم انا رو داغون کرد
به احتمال زیاد خودش قهرمانه

I.man
09-05-2010, 07:29 PM
بنابراین:

فرید عزیز زمانی که پست اول رو زدی و گفتی نادال خوش شانس ترین بازیکن تنیسه خیلی تعجب کردم. چرا که فکر می کردم منظورت از شانس همون باور عامیانه هست. هر چی هم با خودم فکر می کردم یادم نمیومد نادال خیلی تابلو شانس اورده باشه البته تیکه های زیادی از بازیاش یادم میومد که فقط با معجزه میشده بازیرو برد و نادال این کارو کرده بود و اونم برمیگرده به روحیه جنگندگی مثال زدنیش و اینکه به راحتی پا پس نمیکشه. و حالا با این پست منظورتو گرفتم.
اگه فدرر روحیه جنگندگی نادال رو داشت. مطمئنن یک بازیکن دست نیافتنی می شد (هر چند الانم هست). ولی متاسفانه گاهی اوقات با از دست دادن یک گیم یدفعه بی خیال یک ست میشه.

Alireza Murray
09-05-2010, 07:45 PM
اصلا فکر نمیکردم انا اینطور ببازه ارزوی موفقیت دارم براش واسه ادامه فصل ولی به قول افشین مدل رو کنار گذاشته و چسبیده به تمرین واقعا از سینسیناتی به بعد پیشرفت کرده:441: ،من در زنان شانس وینس و کرولاین رو از بقیه بیشتر میدونم ولی دوست دارم دمنتیوا قهرمان بشه
ورداسکو هم ست اول رو برد احتمالا 3-0 بازی رو ببره ، ناندو بازی به بازی داره بهتر میشه

koury
09-05-2010, 07:52 PM
کیم چه کرد، آنا تو طول مسابقه یه بار سرویس گیم خودش رو Hold کرد و کیم در طول مسابقه سرتر از آنا بود. برای پنجمین بار هست که کیم حداقل به دور یک چهارم نهائی یو اس اپن میرسه و این برد هم هجدهمین برد پیاپی کیم در نیویورک بود!!

Ahoura
09-05-2010, 10:48 PM
انا هم باخت اما واقعا عالي بازي كرد.بد شانسيش اين بود كه به كيم خورد. اگر به هر تنيسور ديگه اي مي خورد مي تونست پيروز باشه. متاسفانه اين شياوونه هم برد اميدوارم هر چه زود تر همراه ويليامز حذف بشه. اما فردا بازي ماريا و كرولاين خيلي جالبه فكر نكنم كرولاين تا حالا ماريا رو برده باشه اما الان كرولاين خيلي رو فرمه هر چند ماريا هم امادست اما من شانس بيشتري رو به كرولاين مي دم هر چند دوست دارم ماريا ببره.

PowerVu
09-05-2010, 11:15 PM
ای گندتون بزنن مسئولین US Open که بازی های سه تا تنیسور خوب رو همزمان با هم گذاشتین! نادال و ماری و لوپز

این همه روز خدا رو ول کردن دقیقا همه رو همزمان با هم گذاشتن.

بی سلیقه ها !!!

A!i
09-06-2010, 12:23 AM
اصلا فکر نمیکردم انا اینطور ببازه ارزوی موفقیت دارم براش واسه ادامه فصل ولی به قول افشین مدل رو کنار گذاشته و چسبیده به تمرین واقعا از سینسیناتی به بعد پیشرفت کرده:441: ،من در زنان شانس وینس و کرولاین رو از بقیه بیشتر میدونم ولی دوست دارم دمنتیوا قهرمان بشه
ورداسکو هم ست اول رو برد احتمالا 3-0 بازی رو ببره ، ناندو بازی به بازی داره بهتر میشه

ایشالله :655::866:
ایشالله که اندی هم به فینال برسه.:443::434:

A!i
09-06-2010, 12:45 AM
نادال امشب فوق العاده فورهند زد.:441::441:خیلی رو فرمه ولی اشکال بزرگش رو بکهندشه امشب اکثر توپ ها رو اسلایس میزد تا بکهند ولی واقعا رو دستش فورهند نداریم .به نظر من با این بازی اندی به خطر می افته البته اندی همیشه غیر قابل پیش بینیه.

کیم هم که داره به رکوردهای خود می افزاید. بی شک به دوران اوج خود باز گشته است و همه رو جذب خود کرده است. البته از عملکرد فوق العاده انا در این تورنومنت نمیشه گذشت.انا ثابت کرد که تنیسوری غیر قابل پیش بینی است فقط زمان نیاز دارد.:866:

لوپز هم بازی راحتی داشت و تا حالا محک جدی نخورده است و باید خود را در راند بعد مقابل رافا نشان دهد.:379:

سام کوئری هم نشان داد که قدرت برتر امریکا تا اینجاست تنیسوری با سرویس بی نظیر و هارد هیتری فوق العاده بی شک بیشتر از این ان را خواهیم دید.:441:

فرناندو ورداسکو همه رو به وجد اورده است تنیسوری که رو به نزول پیش می رفت حالا همه فکر ها و نظر ها را تغیرداده است.تنیسوری که دست کم گرفتن ان اشتباهی بزرگ هست.:379:

در پست های بعدی بازی های بعدی....:443:

Fakhruddin
09-06-2010, 12:51 AM
MATCH STATISTICS

http://irupload.ir/images/oci9x604s5x6lokw9te.jpg

Farid
09-06-2010, 12:59 AM
ای گندتون بزنن مسئولین US Open که بازی های سه تا تنیسور خوب رو همزمان با هم گذاشتین! نادال و ماری و لوپز

این همه روز خدا رو ول کردن دقیقا همه رو همزمان با هم گذاشتن.

بی سلیقه ها !!!

در GS ها Power Vu جان مسئولین برگزاری مسابقات سعی می کنند بازیهای دو تنیسوری که در دور بعد در جدول به هم می خورند را حتی الامکان همزمان در دو زمین مختلف برگزار کنند و یا اگر هم در یک زمین قرار است اجرا بشه پشت سر هم بیفته تا از نظر زمان امادگی برای بازی بعد شرایط یکسان باشد.
بنابراین: طبیعیتا باید بازی Nadal vs. Simon و Lopez vs. Stakhovsky همزمان برگزار بشه.
در مورد بازی Murray vs. Wawrinka حرف شما درسته چون می تونستند این بازی رو اول برگزار کنند و بازی Querrey vs. Almagro رو دوم , اما من فکر می کنم:
از انجاکه برگزار کنندگان دوست دارند بازیکنان مطرح مانند Murray تا مراحل پایانی مسابقات بالا بیایند سعی می کنند بهترین شرایط ممکنه را مگر انکه در برابر یک بازیکن Local بیفتند فراهم کنند.
همگان می دانند که Murray دوست نداره که بازیش ساعت 10 و یا 11 صبح باشه.

Farid
09-06-2010, 01:09 AM
من بعد از بازی Nadal و Istomin خواستم این حرف رو بزنم اما یادم رفت.
من هیچوقت فکر نمی کردم Nadal به این خوبی خودشو با شرایط بازی وفق بده , مهمترین چیزی که تعجب همگان رو تا به حال برانگیخته سرویسهائی با سرعت بالای 130 مایل بر ساعت مخصوصا در طرف Deuce Court به صورت Out Wide زده میشه است.

شایان نادال
09-06-2010, 02:08 AM
اندی مورای هم باخت و واوریکان خودشو به همه نشون داد برای تمامی طرفداران اندی مورای متاسفم

Ali_RF
09-06-2010, 02:09 AM
امروز بازي‌هاي قشنگي برگزار شد هرچند واقعاً حيف شد كه بازي ورداسكو رو نتونستيم ببينيم. ورداسكو خيلي آمادست و اگر فرر رو هم بتونه ببره يه تهديد جدي براي ناداله. با توجه به اين كه تا اين لحظه موري در آستانه حذف شدنه، مهم‌ترين رقيب نادال تا فينال همين ورداسكو خواهد بود. روبردو هم كه در دومين بازي پياپي به خاطر مصدوميت طرف مقابل اومد بالا و در بازي بعد هم بايد با برنده يوژني و ايزنر بازي كنه (خدا شانس بده). نادال هم بازي بسيار خوبي رو به نمايش گذاشت و نشون داد كه روي هارد كورت هم بسيار قدرتمنده. البته همونطور كه اشاره شد بيشتر بكهندهاش اسلايس بود و بايد روي اين مورد يه كم كار كنه، اما فورهندهاي بسيار محكم و دقيقي مي‌زد كه هيچ جوري نمي‌شد گرفتشون.
اما در قسمت زنان مهم‌ترين بازي امروز يعني استوشر و دمنتيوا هنوز برگزار نشده. اميدوارم دمنتيوا پيروز اين ميدان باشه. در دور بعد اسكياوونه با ويليامز بازي خواهد كرد كه احتمالاً اسكياوونه بازي رو مي‌بره (با توجه به آمادگي بالاش). بازي ديگه شاراپووا و وزنياكي خواهد بود كه پيش‌بيني‌اش يه كم سخته چون هر اتفاقي ممكنه توي اين بازي بيفته. اما به نظر من هر كدوم كه اين بازي رو ببرن، يك پاي فينال خواهند بود.;

شایان نادال
09-06-2010, 02:17 AM
الانم بازی جان ایسنر و میخاییله که بنظر من جان ایسنر با سرویس های فوق العاده اش میتونه بازیو ببره:434: و در مورد بازی شاراپووا فک کنم شاراپووا میبازه (گرچه من دوس دارم شاراپووا ببره)

babak59
09-06-2010, 08:45 AM
فکر کنم قشنگ ترین بازی تا امروز بازی واورنکا با موری بوده
واورنکا فوق العاده و در حد یک بازیکن زیر رنک 5 خودشو نشان داد . میشه گفت مربی قبلی راجر که الان مربی واورنکاست تاثیر زیادی توی بازیش داشته.
توی تورنتو هم بازی خوبی از خودش مقابل نادال نشون داد
عجب بکهندهای میزد مثل راجر یا شاید بهتر از راجر
واورنکا با این بازی خطر جدی برای بقیه بازیکنان توی گروهشه
البته موری هم زیاد روی فرم نبود، آمار سرویس هاش خوب نبود ، حداقل توی هر بازی بالای 10 تا ace میزد و اعصابشبه هم ریخته بود .فکر کنم گرما تو بازیش تاثیر داشت .

MaTAdoR
09-06-2010, 09:29 AM
ببین دوست عزیز
من مسابقات Snokker رو هم در گذشته دنبال می کردم , Mike Hallet که خود زمانی یک بازیکن حرفه ای بود برای ESP بازیها رو گزارش می کرد و چنین می گفت:
The more i practice i get luckier

بنابراین:
یه چیز دیگه هم هست که میگند:
Fortunes favoures the brave
بازیکنان شجاع بیشتر از شانس بهرهمند می شوند.
من اصلا نمی دونم شما راجع به چه چیزی گفتی Federer خوش شانسه و الان فهمیدم راجع به قرعه Federer بوده اما حرف زدن از شانس اماتوریه.

فریدجون حق با شماست که هرکی تمرین بیشتری داشته باشه
مسلما" شانسش بیشتره!

اما نمی دونم اون شانسی که من می گم و مطمئنم خیلی ها حتی غربی ها
بهش معتقدن رو آماتور می گی؟:350::350:
نمی خوام بگم من تنیس رو حرفه ای دنبال می کنم!
اما مگه شانس هم حرفه ای و آماتور داره؟:350:

با اجازه می خوام یه برداشت از حرفای شما داشته باشم::shame:
به این نتیجه رسیدم که شما همه چیز رو بر اساس دلایل عقلی
وبرهان می پذیری!
خب این واقعا" خوبه و این رو بیشتر کسانی می فهمن که
ریاضیات رو خونده باشن!
اما در خود ریاضیات هم همچین مسئله ای وجود داره
مثلا" رادیکال منفی(درحد دبیرستان)! ثابت نشده که وجود دارد اما ثابت هم نشده
که وجود ندارد!
یه مثال که دبیرمون همیشه می آورد این بود که
رادیکال منفی مثه صدایی بزگ از پشت کوه است اما دیده نمی شود
یعنی روی مسائل موثره!
در این دنیا خیلی چیزها وجود دارد که اثبات شده نیست
ولی روی زندگی موثره
و ما هم اونها رو قبول داریم و فکر می کنم شانس هم یکی از
این موارد باشد!

به هرحال از نظراتی که دادی ممنونم:655:
ولی هرچقدر آماتور باشم باز هم نظر من همونه!

Lily Nadal
09-06-2010, 09:57 AM
برد رافا رو تبریک میگم به احساسم میگه که رافا می تونه حداقل تا فینال بیاد بالا .

Rafa
09-06-2010, 10:37 AM
درود
رافا عالی، فوق العاده:655: یعنی هر بازی از بازی قبلی امیدوار تر میشیم، همه چی عالی فرهند که نیازی به تعریف نیست ولی نکته ی قابل توجه بکهند هستش که خیلی خوب شده:655:، فقط درصد سرویس اول یکمی افت کرده که بازی های بعدی امیدواریم بهتر بشه:443:، همچنین تو ضربات رافا یه کانفیدنس مثال زدنی ای میشد دید :441:
هر چند که زدن ضربات غیرممکن از رافا یه امر عادیه! ولی با این وجود آدم با دیدن پسینگ شات های رافا کف میکنه!:350:
این عربا هم یکاری میخوان بکنن ولی نه درست و کامل شانس آوردیم رافا بازی رو قبل از یک و نیم بست!
نکته ی عجیب و بسیا بسیار جالب حذف اندی موری بود، :350::434::160:کمتر کسی این حذف زودهنگام رو میتونست پیش بینی کنه. بازی رو که ندیدیم ولی استان حتما شایتگیش رو داشته همون طور که ست اول مستحق باخت نبود!
اسپنیش ها که قبلنا زیاد با هارد کورت مخصوصا از نوع سریعش مأنوس نبودن حالا یکه تازی میکنن!:866::441:
حیف که 4تاشون تو یه سمت جدولن!:243:
ورداسکو داره یه نمه از استرالیای 2009 رو نشون میده، کاش هم دراو رافا نبود. البته هیچ کدوم نه ورداسکو و نه داوود حریف آسونی نیستن. فرناندو که میل زیادی به وینر زدن داره و البته استعداد وافری تو UE داره:443:، داوود هم که یه بازیکن سگ جون(به قول میلاد:182:) و سالید از بیس لاینه

Mohammad_Joulaei
09-06-2010, 10:46 AM
نادال بهترين فرصت رو داره برا رسيدن به فينال و بعدش قهرماني!!!!

با حذف موري راه براش هموار شد.
اون اسپانيايي ها از قبل بهش باختن و ميمونه واورينكا و كوئري و يو‍ژني كه اينا هم مال اين حرفا نيستن!!!!!

به نظر من توي قرعه كشي قرعه نادال از همه راحت تر بود!!!

كلا بازي هاي سخت مال اونور جدوله!!!!!

Mohammad
09-06-2010, 11:45 AM
من بعد از بازی Nadal و Istomin خواستم این حرف رو بزنم اما یادم رفت.
من هیچوقت فکر نمی کردم Nadal به این خوبی خودشو با شرایط بازی وفق بده , مهمترین چیزی که تعجب همگان رو تا به حال برانگیخته سرویسهائی با سرعت بالای 130 مایل بر ساعت مخصوصا در طرف Deuce Court به صورت Out Wide زده میشه است.

رافا در جواب اینکه چرا سرویسش اینطوری شده، گفته مقداری Grip شو برای سرویس زدن عوض کرده و کار خاص دیگه ای مثل تغییر Motion انجام نده.
فک کن رافا مثلا یه عمر به خاطر گریپ نامناسب، بد سرویس میزده از فردا میشه اندی رادیک :350:

Rafa
09-06-2010, 11:47 AM
نادال بهترين فرصت رو داره برا رسيدن به فينال و بعدش قهرماني!!!!

با حذف موري راه براش هموار شد.
اون اسپانيايي ها از قبل بهش باختن و ميمونه واورينكا و كوئري و يو‍ژني كه اينا هم مال اين حرفا نيستن!!!!!

به نظر من توي قرعه كشي قرعه نادال از همه راحت تر بود!!!

كلا بازي هاي سخت مال اونور جدوله!!!!!

درود، دوست عزیز گفته باشم بحث در مورد قرعه رو خودتون شروع کردید!:shame:
اولا که قرعه ی رافا سخت ترین بود قبل شروع بازی ها! من خجالت میکشم گاباشویلی رو با دابول، کابول حالا هر چی مقایسه کنم و همچنین ایستومین را با بک!:shame:
بازیا شروع نشده رافا به یه حریف تخس خورده بود!
دابول و بک در حد یه حریف تمرینی بودن! :443:
متیو در حد یه حریف دور اولی بود، البته از حق نگذریم راجر عملکرد بسیار خوبی تو اون بازی داشت!:441:
ملزر هم یه حریف از پیش باختس کمااینکه تو ویمبلدون به اثبات رسونده !:379:
راجر بازیای سختش از یکچهارمه! که این طبیعیه
ورداسکو یا دو تا داوود فرقی نمکینه هر سه بازیکن خطرناکین و ورداسکو و داوود(فرر) نشون دادن که میتونن پا به پا بازی کنن! مخصوصا این داوود که از بیس لاین سگ جونه!:350:
اگه منظورتون نیمه نهاییه که موری حذف شده، خوب تنیس هست و غیرقابل پیش بینی ! ولی از کجا مطمئنید که موری میتونست سم کوئری رو با ساپورت آمریکاییا ببره ، خود کوئری و واورینکا حریف سختی برا نیمه نهایی اند!:350:
در مورد سختی اونور جدول هم باهاتون موافقم قرعه جوکر خیلی سخته!:443: ملزر کجا و فیش کجا؟!!!:3t1:

nahid
09-06-2010, 11:53 AM
murray هم واقعا حیف شد باخت . murray یکی از بازیکنان خوبه اما مثل هم وطنان دیگش ازجنس گرند اسلم نیست.موری در مصاحبه گفته: "که من هیچ نظری ندارم که آیا گرند اسلم میبرم یا نه؟من میخوام ولی تا حالا نتونستم.اگه من صد در صد تلاشم رو بکنم و از نظر فیزیکی سخت کار کنم و خیلی زیاد تمرین کنم من میتونم هر کاری انجام بدم.در ست سوم و چهارم من داشتم از نظر فیزیکی مبارزه می کردم اما بی فایده بود. WAWRINKA هم گفت: که من فقط تلاش کردم روی
بازی هجومی تمرکز کنم."
http://d.yimg.com/i/ng/sp/eurosport/20100906/25/0ff998fd88f0023a986d303cdfad188c.jpg (http://uk.eurosport.yahoo.com/06092010/58/open-murray-crashes-open-third-round.html)

Farid
09-06-2010, 11:56 AM
درود
فقط درصد سرویس اول یکمی افت کرده که بازی های بعدی امیدواریم بهتر بشه:443:، همچنین تو ضربات رافا یه کانفیدنس مثال زدنی ای میشد دید :441:

دوست عزیز وقتی شما می خواهی سرویس با سرعت بالای 130 مایل بر ساعت بزنی مطمئنا درصد سرویس اولت پائینتر از قبل میاد.

Farid
09-06-2010, 12:11 PM
فریدجون حق با شماست که هرکی تمرین بیشتری داشته باشه
مسلما" شانسش بیشتره!

اما نمی دونم اون شانسی که من می گم و مطمئنم خیلی ها حتی غربی ها
بهش معتقدن رو آماتور می گی؟:350::350:
نمی خوام بگم من تنیس رو حرفه ای دنبال می کنم!
اما مگه شانس هم حرفه ای و آماتور داره؟:350:

با اجازه می خوام یه برداشت از حرفای شما داشته باشم::shame:
به این نتیجه رسیدم که شما همه چیز رو بر اساس دلایل عقلی
وبرهان می پذیری!
خب این واقعا" خوبه و این رو بیشتر کسانی می فهمن که
ریاضیات رو خونده باشن!
اما در خود ریاضیات هم همچین مسئله ای وجود داره
مثلا" رادیکال منفی(درحد دبیرستان)! ثابت نشده که وجود دارد اما ثابت هم نشده
که وجود ندارد!
یه مثال که دبیرمون همیشه می آورد این بود که
رادیکال منفی مثه صدایی بزگ از پشت کوه است اما دیده نمی شود
یعنی روی مسائل موثره!
در این دنیا خیلی چیزها وجود دارد که اثبات شده نیست
ولی روی زندگی موثره
و ما هم اونها رو قبول داریم و فکر می کنم شانس هم یکی از
این موارد باشد!

به هرحال از نظراتی که دادی ممنونم:655:
ولی هرچقدر آماتور باشم باز هم نظر من همونه!
اگر ناراحت شدید معذرت میخوام
ما اینجا جمع شدیم برای چی؟
نظر من اینه
1- کمی با هم حرف بزنیم و از هم چیز یاد بگیریم , همانطور که خود من از محمد در یکی دو موردی که با هم حرف زدیم چیز یاد گرفتم و از خیلی از دوستان دیگر ( مثلا من فکر می کردم که توپ اگر Top Spin داشته باشه بعد از برخورد با زمین ارتفاع بیشتری می گیره که البته درست بود اما در تنیس و در حالت کلی اینطور نیست و اینو از محمد یاد گرفتم )
یا همین دیروز که با جوابی که داد دید منو به Nadal خیلی عوض کرد و خیلی چیزای دیگه
البته در خیلی موارد با هم اختلاف نظر داریم و نه من اونو میتونم قانع کنم و نه اون منو
2- کل کل کنیم و اعصاب خودمونو برای دو تا تنیسور اونور دنیا خورد کنیم
خب حالا ما باید ببینیم که کدومشو میخوایم انتخاب کنیم.
شما وقتی میای میگی Federer خوش شانسه از اون طرف هم همانطور که امروز گفته شد یکی میاد میگه Nadal خوش شانسه.
مگه نمیگی Federer خوش شانسه
در دل خودت نگه دار چون اگه اینجا مطرح کنی چندین و چند صفحه راجع به مطلبی حرف زده میشه که باعث اعصاب خوردی میشه
نمیخوام نصیحت کنم چون خود من قبلا همینطور بودم اما به این نتیجه رسیدم که مطرح کردن بعضی حرفا باعث ناراحتی دیگران میشه و سعی می کنم ( میگم سعی می کنم ) دیگه حتی چیزائیو که فکر میکنم درسته اما باعث ناراحتی بقیه میشه رو نگم
خب من و محمد و خیلی دیگر از دوستان چندین سال در یک فروم دیگه همین چیزا رو به هم میگفتیم تا الان که در حرفای همه میبینم اونا هم به همین نتیجه رسیدن
باورت نمیشه من و محمد شاید یک هفته نشسته بودیم پای کامپیوتر و حرف میزدیم راجع به مطالبی که اصلا ارزش حرف زدنو نداشتند و هم اعصاب من خورد میشد و هم اعصاب اون که البته لحن من ان زمان خیلی تند بود و محمد مانند همیشه ارام

من بعضی وقتها میام تو فروم میبینم چندین و چند صفحه کل کل و حرف بی محتوا زده شده و حتی به ناسزا گفتن هم کشیده
دیگه ادم دل و دماغ براش نمیمونه بیاد حرف فنی بزنه

Farid
09-06-2010, 12:34 PM
خب دوستان میخواهیم یه بازیکن کامل بسازیم هر کی دوست داره میتونه شرکت کنه
به نظر شما اگر بخواهید یک بازیکن کامل بسازید سرویس و فرهند و بکهند و والی کدام بازیکنها را انتخاب می کنید
خواهشی که دارم جدا از تعصب شرکت کنید چون می خواهیم در پایان بهترین مهارتها رو انتخاب کنیم
و فقط در همین 4 مهارت نظر بدهید و مهارتهای دیگه تنیس رو مطرح نکنید , خب من خودم شروع می کنم:
1- سرویس: Isner
2- فرهند: Federer
3- بکهند: Nalbandian
4- والی: Llodra

Ali_RF
09-06-2010, 01:02 PM
متأسفانه دمنتيوا هم حذف شد. خيلي از اين اتفاق ناراحت شدم. حيفه اگه دمنتيوا بدون يه گرنداسلم از تنيس بره، البته فعلاً وقت داره. اميدوارم در رقابت‌هاي بعدي موفق‌تر باشه.
با اين حساب يه بازي فوق‌العاده ديدني رو بين استوشر و كلايسترز در پيش داريم. واقعاً حدس اين كه كدوم مي‌برن خيلي سخته. هر دو بسيار آمادن. خدا كنه بازيشون صبح نباشه تا بتونم ببينم.

Afshin
09-06-2010, 01:02 PM
1- سرویس: Federer
3- بکهند: Wawrinka

BABAK
09-06-2010, 01:06 PM
1- سرویس: Federer
3- بکهند: داویدنکو
4- والی: Federer

MEHDI F
09-06-2010, 01:06 PM
دارم کم کم امیدوار میشم که یه فینال رویایی دیگه تو راهه:388:
ROGER & RAFA

از خدا میخوام که این فینال هفته بعد اتفاق بیفته....:683:
واقعا حیفه که تو فینال گرنداسلما فدرر و نادال باهم بازی نکنن

Ali_RF
09-06-2010, 01:07 PM
به نظر شما اگر بخواهید یک بازیکن کامل بسازید سرویس و فرهند و بکهند و والی کدام بازیکنها را انتخاب می کنید
خواهشی که دارم جدا از تعصب شرکت کنید چون می خواهیم در پایان بهترین مهارتها رو انتخاب کنیم
و فقط در همین 4 مهارت نظر بدهید و مهارتهای دیگه تنیس رو مطرح نکنید , خب من خودم شروع می کنم:
به نظر من موري بكهندهاي خطرناك‌تري نسبت به نلبنديان مي‌زنه. براي فورهند هم بهترينش مخلوطي از قدرت نادال و دقت فدرره. در ضمن اگه به اين ليست دراپ‌شات‌هاي فدرر رو هم اضافه كنيد كه ديگه معركه مي‌شه.

Rafa
09-06-2010, 01:11 PM
دوست عزیز وقتی شما می خواهی سرویس با سرعت بالای 130 مایل بر ساعت بزنی مطمئنا درصد سرویس اولت پائینتر از قبل میاد.
درود کاملا درسته فرید جان
من بازی با گاباشویلی تنیس رو ول کرده بودم زل زده بودم به سرعت سنج ، البته از دور دیده نمیش ها:251: ولی هیجان زده بودم از سرویسای رافا، آخه اولین بار بود رافا رو با سرویسای بالای 130 میدیم، همیشه دوست داشتم این جوری بزنه مخصوصا روز های سختش! دیروز هم میانگین سرویس اولش 120 مایل بود :441:

nahid
09-06-2010, 01:16 PM
پس کی میخواین یه گرند اسلم برنده بشید؟:1067::7:
http://themax.yesnetwork.com/andy.jpg (http://themax.yesnetwork.com/andy.jpg)http://www.gototennisblog.com/wp-content/uploads/australianopen.com/images/pics/large/b_Dementieva_29_4.jpg (http://www.gototennisblog.com/wp-content/uploads/australianopen.com/images/pics/large/b_Dementieva_29_4.jpg)

Rafa
09-06-2010, 01:30 PM
راستی دوستان ژیل سیمون صاحب فرزند شده، پسر هستش اسمش هم تیموتی !:443:
پ.ن: سیمون کی ازدواج کرد که ما نفهمیدیم؟!!!:379:

pouriya.alex
09-06-2010, 01:55 PM
امان از بخت خوش نادال !

وقتی مسابقات قرعه کشی شد که انگار بهش گفته بودن شما اگه فقط مورای رو ببری میری فینال !( چون بقیه بازیا حکم تمرینو دارن ! دیگه نهایتش اینه که قبلش میخوری به ورداسکو که اونم آخرین بار تو استرالیا اوپن 2009 تو هارد کورت خوب بازی کرده !:251:)

حالا هم که دیگه مورای حذف شدو واورینکا هم مرد روزای حساس نیست و نادال رسما فینالیسته :254:

اونوقت فدرر تو این مدت همش تر و یک چهارم باید با سودرلینگ و بردیچ بازی کنه که تو این یه ساله بیشترین پیشرفتو بین بقیه داشتن و میام جلو راجر بهترین بازیا رو میکنن( میامی ، رولندگاروس،ویمبلدون،تورنتو و حالا...)
بعدم اگه راجر رو ببرن ارضا میشن و میرن بالاتر میبازن!:251:

امان از این شانس !

Mohammad
09-06-2010, 01:55 PM
WOW چه تصادفی، من چند روزه دارم هی فک میکنم یه تاپیک بزنم، و همین کارو بکنم. :350: البته من قصدم بود با جزئیات بیشتری مطرح کنم مثلا برای انواع اقسام بکهند و ...
حالا فرید جان اگه مایلی اینا رو بعدا ببریم تو یه تاپیک مجزا.

1- سرویس (کلا): اندی رادیک
2- فرهند: رافای فعلی
3- بکهند: داوی
4- والی: لودرا

حالا با جزئیاتشم اگه اجازه بدید بگم.

1.سرویس اول: راجر و بعد اندی رادیک
2.سرویس دوم: اندی رادیک
مجموعا در ناحیه سرویس رادیک

3.فورهند فلت: دلپوترو، راجر
4.فورهند تاپ اسپین: رافا، راجر
مجموعا رافا

5.بکهند تاپ اسپین و فلت: داوی، نلبندیان، جوکوویچ، موری
6.بکهند اسلایس: راجر فدرر، (با این توضیح که فرد بعدی اختلاف زیادی با راجر داره)
مجموعا: داوی (هرچند اصلا اسلایس بلد نیست)

7. Drop Volley : لودرا
8.Short Angle Volley : داوی
9.Aggressive Volley : راجر
والی کلا : لودرا، راجر، فلی لوپز، فیش

10. Smash : رافا، راجر

11.بازی خونی: اندی موری، رافا

12.انتخاب ضربه مناسب در داخل زمین: راجر فدرر، اندی موری

13. بهترین شیوه تدارک حمله یا همون Point Construction: راجر فدرر، داوی

14. توانایی در تعقیب هر توپ و زنده کردنش Retrieving Capabilities : موری، راجر، رافا

15.Footwork : رافا، راجر

16. Approach Shot (هر دو سمت): رافائل نادال

17.Running Shot (هر دو سمت): رافائل نادال

18. Passing Shot (هر دو سمت): رافائل نادال

19. Drop Shot : راجر، اندی موری

20. Inside Out Forehand : رافا

21.Inside In Forehand : راجر

22. Return of Serve : اندی موری

چند تا چیز دیگه هم کلی بگم، به نظر من خداوندگار Slice و زدن انواع و اقسامش به مکانهای مختلف و تحت شرایط مختلف بدون شک راجر فدرره. اینجوری بگم Feel و Touch ـی راجر کلا روی توپ داره بی نظیره، راجر وقتی اسلایس میکنه، کاملا روی محل فرود آمدن توپ کنترل داره که خیلی ها اینجوری نیستن.

PowerVu
09-06-2010, 02:01 PM
6 تا اسپانیایی در دور یک شانزدهم یو اس اوپن!

اول از همه جا داره درود بفرستم به شرف و غیرت بازیکنان تیم اسپانیا. می دونین که هر چهار تنیسوری که در سال 2009 افتخار قهرمانی در دیویس کاپ 2009 رو برای هواداران و مردم کشورشون با شایستگی آوردند در یو اس اوپن امسال در دور یک شانزدهم حضور دارند. روز سه شنبه به امید خدا رافا نادال با هموطن چپ دستش فلسیانو لوپز بازی می کنه و فرناندو ورداسکو به مصاف تامی روبردو خواهد رفت. از سال 1981 این اولین بار در تاریخ یو اس اوپن هست که از یک کشور چهار بازیکن در این مرحله حضور دارند! فقط در سال 1981 بود که چهار امریکایی در این مرحله از کشور ایالات متحده باقی مونده بودند: liot Teltscher, Brian Gottfried, Mike Cahill and Jimmy Connors

حضور 6 اسپانیایی در دور یک شانزدهم امسال رکوردی رویایی برای این کشور و بازیکنانش محسوب می شه چرا که تا به حال فقط در گرند اسلم رولند گروس 1998 بوده که 6 اسپانیایی در این مرحله باقی مونده اند.

البرت مونتانیـــِــس تنها اسپانیایی هست که بازی این مرحله ش رو امروز دوشنبه انجام می ده و الباقی ماتادورها فردا به مصاف حریفانشون خواهند رفت. در 36 حضور پیشین او در گرنداسلم های گذشته، این اولین بار هست که آلبرت تا این مرحله حساس تونسته بالا بیاد.

با آرزوی موفقیت برای همه ی این تنیسورهای زحمت کش و دوست داشتنی!

PowerVu
09-06-2010, 02:04 PM
امروز برای بار دوم پشت سر هم ملترز و فدرر در دور یک شانزدهم نهایی گرند اسلم با هم دیدار می کنند. حتما دیدار پیشین این دو در ویمبلدون 2010 خاطرتون هست. جالبه بدونین که ملتزر و فدرر در Junior با هم بزرگ شده اند و حتی در همون زمان ها در Orange Bowl با هم دوبل بازی می کردند.

نگاهی به آمار این دو قبل از این دیدار می اندازیم:

http://irupload.ir/images/m42utty1hiv62em6eq3.jpg

فدرر: تا این مرحله حتی یک ست را به حریفان در یو اس اوپن امسال واگذار نکرده. آخرین باری که فدرر در این مرحله گرنداسلم شکست خورد و به دور یک چهارم پایانی صعود نکرد در رولند گروس 2004 مقابل گوستاوو کوئرتن با نتایج 64 64 64 بود. فدرر به دنبال کسب 26مین حضور پشت سر همش در یکچهارم پایانی گرند اسلم هاست. در حال حاضر فقط جیمی کانرز در Open Era بیشتر از فدرر به صورت پشت سر هم در یک چهارم گرند اسلم حضور داشته:
Jimmy Connors 27
Roger Federer 25
Ivan Lendl 14
Bjorn Borg 12
Pete Sampras 11

البته در زمان Borg/Connors/Lendl معمولا بازیکنان در هر چهار گرند اسلم شرکت نمی کرده اند!

پارسال قبل از شکست مقابل دل پاترو، فدرر 40 برد پشت سر هم در یو اس اوپن داشته!

امسال فدرر به دنبال شکستن رکورد 6 عنوان گرند اسلم یو اس اوپن است. در حال حاضر پیت سمپراس و جیمی کارنز در عدد 5 با فدرر مساوی هستند. همچنین وی به دنبال دشت هفدهمین عنوان گرنداسلمش است که با این کار خودش را به 6 خانمی که بیشتر از او گرند اسلم گرفته اند نزدیک تر می کند.

5 عنوان گرند اسلم فدرر در یو اس اوپن در مقابل این بازیکنان بوده:
Lleyton Hewitt (2004), Andre Agassi (2005), Andy Roddick (2006), Novak Djokovic (2007) Andy Murray (2008)

یک آمار جالب دیگر اینه که فدرر رکورد برد-باختش مقابل چپ دست ها 73 به 24 است که «14» باخت به چپ دست ها مقابل «رافائل نادال» بوده!! اخرین باری که فدرر به یک چپ دست به غیر از نادال باخته در ژوئن 2003 و در سیدنی مقابل l. Franco Squillari بوده.

اگر امشب فدرر برنده مسابقه اش با ملتزر شود، یا برای سومین بار در یکچهارم با سودرلینگ سوئدی دیدار می کنه و یا با Seed شماره 21 یعنی آلبرت مونتانیــِـس اسپانیایی.

پس از دشت شانزدهمین عنوان گرند اسلم در استرالیای 2010 مقابل اندی ماری، فدرر فقط توانسته یک عنوان قهرمانی به دست آورد: یک مسترز 1000 امتیازی در سینسینَتی. در هر دوی گرند اسلم های ماقبل یو اس اوپن، فدرر در یک چهارم نهایی حذف شده: رولند گروس مقابل سودرلینگ و ویمبلدون مقابل بردیخ.

پس از اندره آغاسی که توانسته 46 عنوان قهرمانی روی سطح هارد رو از آن خودش کنه، فدرر با 41 عنوان، موفق ترین بازیکن روی هارد هست. در فصل هارد امسال رکورد فدرر 24-4 هست که با این حساب امسال در مقام پنجم و پشت سر رادیک، باقداتیس، چیلیچ و اندی ماری قرار می گیره!

این 44ـمین حضور پشت سر هم فدرر در یک گرند اسلمه! که در نوع خودش رکورد محسوب می شه. برای اینکه با فیزیک جادویی بدن فدرر آشناتر بشید خوبه بدونید که آخرین باری که فدرر در وسط یک مسابقه در تاریخ عمر ورزشیش از ادامه بازی انصراف داده در مسابقات بین المللی قهرمانی Junior بلژیک در سن 16 سالگی بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خدایا خودت می دونی بدن هیچ موجود زنده ای در ورزش قهرمانی اونم در این سطح به این شکل نمی تونه باشه و این مورد، غیر از یک معجزه مُسَلَّم از سوی تو، چیزی نمی تونه باشه! چون نمی شه صد ها هزار نفر در دنیای تنیس به تناوب مصدوم بشن اما فقط یک نفر این طور در بیاد. واقعاً که خالق بی همتایی هستی خدای من. تو چنان فدرر را محافظت کردی که حتی یک بار هم نگذاشتی به صورت غیر تعمدی پایش بر روی سطحی بلغزد و دچار کشیدگی و مصدومیت شده و از مسابقه ای انصراف دهد.

pouriya.alex
09-06-2010, 02:10 PM
اولا که قرعه ی رافا سخت ترین بود قبل شروع بازی ها! من خجالت میکشم گاباشویلی رو با دابول، کابول حالا هر چی مقایسه کنم و همچنین ایستومین را با بک!:shame:
متیو در حد یه حریف دور اولی بود، البته از حق نگذریم راجر عملکرد بسیار خوبی تو اون بازی داشت!:441:
ورداسکو یا دو تا داوود فرقی نمکینه هر سه بازیکن خطرناکین و ورداسکو و داوود(فرر) نشون دادن که میتونن پا به پا بازی کنن! مخصوصا این داوود که از بیس لاین سگ جونه!:350:
اگه منظورتون نیمه نهاییه که موری حذف شده، خوب تنیس هست و غیرقابل پیش بینی ! ولی از کجا مطمئنید که موری میتونست سم کوئری رو با ساپورت آمریکاییا ببره ، خود کوئری و واورینکا حریف سختی برا نیمه نهایی اند!:350:
در مورد سختی اونور جدول هم باهاتون موافقم قرعه جوکر خیلی سخته!:443: ملزر کجا و فیش کجا؟!!!:3t1:

امان از بخت خوش نادال !

وقتی مسابقات قرعه کشی شد که انگار بهش گفته بودن شما اگه فقط مورای رو ببری میری فینال !( چون بقیه بازیا حکم تمرینو دارن ! دیگه نهایتش اینه که قبلش میخوری به ورداسکو که اونم آخرین بار تو استرالیا اوپن 2009 تو هارد کورت خوب بازی کرده !:251:)

حالا هم که دیگه مورای حذف شدو واورینکا هم مرد روزای حساس نیست و نادال رسما فینالیسته :254:

اونوقت فدرر تو این مدت همش تر و یک چهارم باید با سودرلینگ و بردیچ بازی کنه که تو این یه ساله بیشترین پیشرفتو بین بقیه داشتن و میام جلو راجر بهترین بازیا رو میکنن( میامی ، رولندگاروس،ویمبلدون،تورنتو و حالا...)

امان از این شانس !

Behnam RF
09-06-2010, 03:06 PM
خوب من فکر می کنم رافا و راجر فینالیست هستند و فقط احتمال 10 درصد اونم به خاطر نادال پیش بینی من ممکنه درست نباشه:379: من از حالا به بعد امیدوارم نادال به فینال برسه که اگه تلاش کنه میرسه و بعد از این و برای اولین بار در Flashing Midows و در نیویورک The Rivaly تکرار خواهد شد و من مطمنم که کاملا با austalia 2009 فرق می کنه و راجر غوغا می کنه :655:
به امید تماشای فینال رویایی :443:

Behnam RF
09-06-2010, 03:14 PM
امان از بخت خوش نادال !

امان از این شانس !
همه حرفات قبول :443:ولی بعضی جاهاش رو قبول ندارم دوست عزیز:434: از جمله تمرینی بودن بازی نادال در این راندها من فکر کنم همین لوپز نادال رو اذییت کنه:379:

Alireza Murray
09-06-2010, 03:17 PM
سرویس : فدرر
فورهند : فدرر، رافا ، دلپو
بکهند : ماری ، جوکو
والی : لودرا

pouriya.alex
09-06-2010, 03:32 PM
forhand: federer-novak
serv:federer
backhand:federer-wawrinka
voly:Llodra

A!i
09-06-2010, 03:52 PM
اقایان
سرویس : کارلوویچ و سودرلینگ
فورهند : رافا و راجر
بکهند : اندی و نواک
والی : لودرا و سونگا

خانمها
سرویس : ونوس و سرینا
فورهند : سرینا و کرولاین
بکهند : کیم و ماریا و جاستین
والی : سامانتا

koury
09-06-2010, 04:14 PM
اینم نظر من:

سرویس: اندی رادیک
فورهند: رافا نادال
بکهند: گاسکه
والی: فدرر

koury
09-06-2010, 04:37 PM
منم نظرم اینه که همونطور که ممد گفت یه تاپیک جدا برای این نظرسنجی بزنیم و موارد بیشتری رو مورد بررسی قرار بدیم! نتایج خوبی هم میتونه داشته باشه... چون تنیس اجزا دیگری هم غیر از این 4 موردی که فرید گفت داره و همه رو مو به مو تجزیه تحلیل کنیم فک کنم جالب تر باشه!

ضمنا Slice هم همونطور که ممد گفت فقط فدرر، رو دست نداره تو این مورد :655:

Farid
09-06-2010, 05:06 PM
WOW چه تصادفی، من چند روزه دارم هی فک میکنم یه تاپیک بزنم، و همین کارو بکنم. :350: البته من قصدم بود با جزئیات بیشتری مطرح کنم مثلا برای انواع اقسام بکهند و ...
حالا فرید جان اگه مایلی اینا رو بعدا ببریم تو یه تاپیک مجزا.

هر جور مایلید
البته من برای اینکه کمی تاپیک رو از کل کل و ناسزا گفتن به طرف دیگه منحرف کنم اینو مطرح کردم
اما محمد جان یه جوری بزار که همه بتونند شرکت کنند
شما وقتی مینویسی Approach تازه باید بیای تعریف کنی برای برخی دوستان
اینم بگم که بهتره از اول شروع کنیم در اون تاپیک و قبلا همه چیز مشخص باشه
راستی محمد جان میشه بر روی سطوح مختلف هم اگر مایلید با جزئیات باشه بنویسیم.

Behnam RF
09-06-2010, 05:14 PM
اینم نظر من:

سرویس: راجر . کارلوویچ .رادیک
فورهند: راجر
بکهند: نالبندیان
والی: للودرا

I.man
09-06-2010, 05:45 PM
سرویس : کارلویچ
فورهند: فدرر
بکهند: داویدنکو
والی: فدرر

I.man
09-06-2010, 05:54 PM
هر کس تونست تشخیص بده کدوم یکی از این عکسا رسول خطیبی هست کدومش اسکیاونی جایزه داره:434:
http://im.in.com/connect/images/profile/b_profile2/Francesca_Schiavone_300.jpghttp://media.farsnews.com/Media/8502/Images/jpg/A0188/A0188173.jpg

Hatam
09-06-2010, 06:01 PM
آخییییییییییییییش بالاخره سرم خلوت شد:1065:دیگه داشتم دیوونه میشدم:Angry2:

سینسیناتی:240: تورنمتو:240: ویمبلدون:240: یو اس تا اینجا:240: همه رو از دست دادم:243: ولی خدارو شکر دیگه از فردا شب سرم خلوت میشه:shame:

سرویس : فقط سمپراس
فورهند : فقط و فقط رافا
بکهند : داوویدنکو
والی : فدرر

I.man
09-06-2010, 06:17 PM
بدون شرح

http://members.iinet.net.au/~pearse.s/thumper/img/kimclijsters-2089_640x480.jpg

I.man
09-06-2010, 06:35 PM
راستی بچه ها انگار امسال در US OPEN از Kiss Camera خبری نیست!!!!:379:

RF-66
09-06-2010, 07:33 PM
هر کس تونست تشخیص بده کدوم یکی از این عکسا رسول خطیبی هست کدومش اسکیاونی جایزه داره:434:
http://im.in.com/connect/images/profile/b_profile2/Francesca_Schiavone_300.jpg (http://im.in.com/connect/images/profile/b_profile2/Francesca_Schiavone_300.jpg)http://media.farsnews.com/Media/8502/Images/jpg/A0188/A0188173.jpg (http://media.farsnews.com/Media/8502/Images/jpg/A0188/A0188173.jpg)

فکر کنم سمت راستی رسول خطیبی و سمت چپی شیاوونه است !!! :379: :379: :379:

Fakhruddin
09-06-2010, 08:03 PM
سرویس:فدرر - رادیک
فورهند:نادال - گونزالز
بکهند : داویدنکو - نلبندیان
والی : لودرا - فدرر

koury
09-06-2010, 08:49 PM
عجب بازی بیخودی شده بازی مونفیس و گاسکه، همه ی بازی قشنگ و ضربات زیبا رو گاسکه میزنه و مونفیس دلغک هم چپ و راست داره امتیازات رو میبره!! نمیدونم این گاسکه چشه تا ضربه ی نهائی عالی و بی نقص بازی می کنه ولی در نهایت یا میزنه تو تور یا میزنه بیرون :240:

Alireza Murray
09-06-2010, 09:23 PM
come on gael:866:
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/27/fullj.6c30da84889e5e4fe398bafca29caa86/6c30da84889e5e4fe398bafca29caa86-getty-ten-us_open-monfils-gasquet.jpg

Ahoura
09-06-2010, 09:52 PM

سرويس: فدرر-ايسنر
فورهند:فدرر-دلپوترو
بكهند:داويدنكو
والي:لودرا

Alireza Murray
09-06-2010, 11:19 PM
andy is my favorite player in all time:866:
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/0a/fullj.c4780c53c0a3b347509d16bdaf4c2d44/c4780c53c0a3b347509d16bdaf4c2d44-getty-95927321mh035_u_s_open_day_.jpg (http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/0a/fullj.c4780c53c0a3b347509d16bdaf4c2d44/c4780c53c0a3b347509d16bdaf4c2d44-getty-95927321mh035_u_s_open_day_.jpg)
باز هم صبر میکنیم ، به امید بردن اولین گرنداسلم در سال 2011:655:

Mohammad_Joulaei
09-07-2010, 12:05 AM

من راجب قرعه اولين باره حرف ميزنم!!!!و جواب دوستان نادالي رو ميدم!!!! از فريد يا بقيه دوستان بپرس كه مدير ارشد سايت دفعه اول از قرعه خورده گرفت!!!!!

اين نظر شخص شماست.و قابل احترامه!!!!ولي نظر خيليا اين نيست!!!

نميدونم چه حريف دور اولي بوده كه هوويت قهرمان سابق اين بازي ها رو حذف كرد!!!!

اين در شان يك پاي نيمه نهايي رولند 2010 نيست كسي كه جوكوويچ و اون آقا داوود سگ جونتون رو حذف كرد

اره والا انوشا شاهقلي هم پا به پا بازي ميكنه!!!!

جوابي هم براي جواب احتمالي اين پست ندارم چون تازه تونستم تمام پست ها رو بخونم برا جلوگيري از تنش و ناسزا گويي!!!

Mohammad_Joulaei
09-07-2010, 12:24 AM
سرويس: سرويس اول فدرر و راديك و سويس دوم راديك
فورهند:فدرر-دلپوترو
بكهند:داويدنكو
والي:فدرر

شایان نادال
09-07-2010, 12:44 AM
سرویس_ فدرر
فورهند_فدرر
بکهند_فدرر و نادال
والی_فدرر
برای مشاهده ی داستان مافیا2 به لینک زیر بروید
http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3121

Ahoura
09-07-2010, 01:04 AM
متاسفانه ماريا هم باخت. اما اين باخت اصلا حقش نبود ماريا در جريان بازي فوق العاده توانا بود اما با اون همه دبل فولت هيچ تنيسوري نمي تونه برنده بازي بشه. نكته جالب اين بازي دراپ شات ها و والي هاي زيباي ماريا بود كه پيشرفت خوبي داشته. ولي ماريا بايد حتما يه فكري به حال اين سرويساش بكنه. كرولاين حالا بايد با سيبولكويا بازي كنه . سيبولكووا هم امروز خيلي خوب بازي كرد ضربات سنگيني مي زد و مي تونه كمي كرولاينو در بازي بعد اذيت كنه.

Kingqwa
09-07-2010, 01:15 AM
هر چند هم که امروز بازی ماریا قابل تقدیر بود و عملا بهتر از کرولاین بود اما از طرفی کرولاین هم نشون داد که واقعا یک solid player به تمام معناس.

اگر آمار Unforced Error کرولاین رو با ماریا مقایسه کنیم همه چی مشهوده.

ولی با اهورا جان موافقم،واقعا ماریا باید یه فکری به حال این سرویس ها بکنه.

Kingqwa
09-07-2010, 01:18 AM
سرویس:ترویسکی

فورهند:نادال

بکهند:داویدنکو

والی:لوپز-لیودرا

delpie
09-07-2010, 01:35 AM
سرویس/خوان مارتین و راجر فدرر/سرو 2 فیلیسیانو لوپز
فورهند/راجر فدرر بدون هیچ شکی /فکر نمی کنم دیگه هیچ کس مثل فدرر فورهند وینر با این سرعت بزنه در دنیای تنیس/
بک هند/بلا شک و استثنا استانیسلاس واورینکا و فیلیپ کولشرایبر/اگه یه روزی مسابقهای باشه که بازیکن فقط بکهند بتونه بزنه واورینکا و کولی میرن فینال و احتملا استن واورینکا میبره
والی/مث اینکه دوستان تامی هاس رو فراموش کردن در والی استثنایی هستش/البته لودرا هم به لطف بازیهای دبلش سرو اند والی خوب می زنه
من از تمام انتخاب هام میتونم دفاع کنم

DArk
09-07-2010, 01:56 AM
با سلام و ارض پوزش از طرفداران وزنیاکی...
خدا کنه توی موناکو زلزله بیاد فقط خونه وزنیاکی خراب بشه...کاش اون موقع که خورد زمین دیگه بلند نمیشد...آخه این ماریا بدبخت چه گناهی کرده بود توی این مرحله خورد به توره این غوله آخر:182:...ولی بی شوخی ماریا به جز سرویساش مشکلی نداشت اگه ی کم بیشتر از دراپ شات استفاده میکرد حتما ست دومو میگرفت،تا ی دونشو وزنیاکی جواب داد دیگه کپ کرد نزد...در کل حقش باخت اینجوری نبود،این وزنیاکی هم قلب شیر نداره:443: فکر نکنم قهرمان بشه...شب بخیر

Ahoura
09-07-2010, 02:04 AM
درود بر دومينيكا امروز عالي بود.
حالا بعد از حذف ماريا و انا دوست دارم دومينيكا قهرمان بشه. اين ديگه اخرين اميد من در بخش زنان يو اس اپنه.

delpie
09-07-2010, 02:18 AM
هر کس که در قسمت مردان فینال نادال و فدرر نمیبینه اشتباه می کنه
هر کس هم در قسمت زنان دنبال قهرمانی غیر از کلایسترس یا وزنیاکی هست اشتباه میکنه
در هر دو مورد من شرط می بندم
1.مردان/فدرر و نادال فینال
2.زنان/قهرمان یا کلایسترس یا وزنیاکی

jiji-federer
09-07-2010, 06:35 AM
راجر عزیزم عالی بود فقط ی کوچولو توتبادلات تمرکزش به هم می ریزه الهی فداش شم

jiji-federer
09-07-2010, 07:37 AM
سرویس:راجرعزیز
فورهند:راجرعزیز-چون بدون تعصبه نادال
بک هند:نیکولای - گاسکت
والی: راجرعزیز

سلام
09-07-2010, 08:05 AM
سرویس : اندي راديك- پيت سامپراس- فدرر- ايوو کارلویچ
فورهند: فدرر- نادال
بکهند: گوستاو كوئرتن- فدرر- موري
والی: فدرر- پيت سامپراس

davidbeckham
09-07-2010, 09:34 AM
شاراپووا بازی رو به double fault های مسخر ه اش باخت:3t1:
وگرنه از لحاظ فنی سرتره
به امید قهرمانی کیم

MaTAdoR
09-07-2010, 09:34 AM
سرویس:رادیک
فورهند:رافا-روجر
بکهند:رافا نادال در فینال استرالیای 2009:434:-درحالت کلی نلبندیان و موری
والی:فدرر

davidbeckham
09-07-2010, 09:38 AM
امیدوارم نوواک چنان بزنه مونفیلس رو له کنه تا هوس نکنه بیاد این مرحله
http://tennis-image.com/images/97575129879837405675.jpg (http://tennis-image.com/images/97575129879837405675.jpg)

MaTAdoR
09-07-2010, 09:40 AM
اگر ناراحت شدید معذرت میخوام
ما اینجا جمع شدیم برای چی؟
نظر من اینه
1- کمی با هم حرف بزنیم و از هم چیز یاد بگیریم , همانطور که خود من از محمد در یکی دو موردی که با هم حرف زدیم چیز یاد گرفتم و از خیلی از دوستان دیگر ( مثلا من فکر می کردم که توپ اگر Top Spin داشته باشه بعد از برخورد با زمین ارتفاع بیشتری می گیره که البته درست بود اما در تنیس و در حالت کلی اینطور نیست و اینو از محمد یاد گرفتم )
یا همین دیروز که با جوابی که داد دید منو به Nadal خیلی عوض کرد و خیلی چیزای دیگه
البته در خیلی موارد با هم اختلاف نظر داریم و نه من اونو میتونم قانع کنم و نه اون منو
2- کل کل کنیم و اعصاب خودمونو برای دو تا تنیسور اونور دنیا خورد کنیم
خب حالا ما باید ببینیم که کدومشو میخوایم انتخاب کنیم.
شما وقتی میای میگی Federer خوش شانسه از اون طرف هم همانطور که امروز گفته شد یکی میاد میگه Nadal خوش شانسه.
مگه نمیگی Federer خوش شانسه
در دل خودت نگه دار چون اگه اینجا مطرح کنی چندین و چند صفحه راجع به مطلبی حرف زده میشه که باعث اعصاب خوردی میشه
نمیخوام نصیحت کنم چون خود من قبلا همینطور بودم اما به این نتیجه رسیدم که مطرح کردن بعضی حرفا باعث ناراحتی دیگران میشه و سعی می کنم ( میگم سعی می کنم ) دیگه حتی چیزائیو که فکر میکنم درسته اما باعث ناراحتی بقیه میشه رو نگم
خب من و محمد و خیلی دیگر از دوستان چندین سال در یک فروم دیگه همین چیزا رو به هم میگفتیم تا الان که در حرفای همه میبینم اونا هم به همین نتیجه رسیدن
باورت نمیشه من و محمد شاید یک هفته نشسته بودیم پای کامپیوتر و حرف میزدیم راجع به مطالبی که اصلا ارزش حرف زدنو نداشتند و هم اعصاب من خورد میشد و هم اعصاب اون که البته لحن من ان زمان خیلی تند بود و محمد مانند همیشه ارام

من بعضی وقتها میام تو فروم میبینم چندین و چند صفحه کل کل و حرف بی محتوا زده شده و حتی به ناسزا گفتن هم کشیده
دیگه ادم دل و دماغ براش نمیمونه بیاد حرف فنی بزنه
خواهش میکنم فرید جون
باور کن اصلا" ناراحت نشدم:shame:

آخه آدم با آدمایی مثه تو دعوا هم بکنه
چیزای مثبت یاد می گیره!:655:

MaTAdoR
09-07-2010, 09:43 AM
http://im.in.com/connect/images/profile/b_profile2/Francesca_Schiavone_300.jpg (http://im.in.com/connect/images/profile/b_profile2/Francesca_Schiavone_300.jpg)http://media.farsnews.com/Media/8502/Images/jpg/A0188/A0188173.jpg (http://media.farsnews.com/Media/8502/Images/jpg/A0188/A0188173.jpg)
:254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254:
:254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254:

Mohammad_Joulaei
09-07-2010, 11:43 AM
امروز روز خوش شانسي راجر بود چون كه بيشتر برك پوينت هاي يورگن رو سيو كرد و اگر نميكرد راجر توي دردسر ميفتاد.يورگن حريفي از پيش باخته نبود!!!!

كلا از اين جور بازي راجر نميشه راضي بود!!!!اونم مقابل غولي مث سودرلينگ!!!!

يورگن پيشرفت خوبي داشته اونم در 29 سالگي!!!!!

Fakhruddin
09-07-2010, 12:02 PM
http://irupload.ir/images/yilt58cac6w6kh27egvz.jpg

Mohammad_Joulaei
09-07-2010, 12:15 PM
بهترين خصوصيت نادال كه توش خيلي تبحر داره سيو كردن برك پوينت هاي حريفه كه اين كار رو به خوبي توي رولن گاروس انجام داد و حتي اينجا و ... كه همين كار حريف رو از ادامه سرد ميكنه!!!!!!

حتي توي ويمبلدون امسال مقابل اندي ماري اين ارزو رو به دلش گذاشت!!!!
حتي توي فينال رولند 2010 مقابل روبين!!!!

فدرر هم بايد اين خصوصيت رو داشته باشه!!!!ولي افسوس كه امروز 2 دفعه برك شد!!!!

farid_lone
09-07-2010, 12:44 PM
ولی این حق وزنیاکی بود که ببره از شاراپو وا!!!! به نظرم غرور بی جای شاراپو وا کار دسش داد!!!

Reza23
09-07-2010, 01:05 PM
سرویس : کارلوویچ

فورهند : رافا

بکهند : واورینکا

Mohammad_Joulaei
09-07-2010, 01:09 PM
اين بي عدالتيه كه بگيم حق وازنياكي نبود كه از ماريا ببره!!!!در حال حاضر وازنياكي رنك 2 رو داره شايد هم به زودي زود نامبر وان شه !!!!ضمنا سال گذشته رانر اپ بوده !!!!

بخواي اين دو رو با هم مقايسه كنيم ادمي مث شاراپووا بايد نصف وقتشو صرف مانكني كنه و نصف ديگه رو صرف تنيس كنه ولي امثال وازنياكي تقريبا كل وقت رو صرف تنيس ميكنه!!!

قبل از اينكه اين دو بازي كنن چشم بسته ميگفتم پيروزي با وازينكيه!!!!!

ما ايرانياي تعصبي عقلامون چشمامونه طرفدار بازيكناي خوش چهره اي مث شاراپوا و ايووانوويچ و امثالهم هستيم و انتظارات خيلي بالايي از اونا داريم:434:

Farid
09-07-2010, 01:13 PM
با سلام
دوستانی که در یک مهارت بیشتر از یک بازیکن رو نوشته اند خواهشا فقط و فقط یک بازیکن رو اعلام کنند. همچنین دیدم که یکی از دوستان Sampras رو نوشته بود , منظور من بازیکنانیست که در حال حاظر بازی می کنند.

MEHDI F
09-07-2010, 01:52 PM
سرویس : راجر

فورهند : سونگا

بکهند : مورای

I.man
09-07-2010, 03:15 PM
امروز روز خوش شانسي راجر بود چون كه بيشتر برك پوينت هاي يورگن رو سيو كرد و اگر نميكرد راجر توي دردسر ميفتاد.يورگن حريفي از پيش باخته نبود!!!!

كلا از اين جور بازي راجر نميشه راضي بود!!!!اونم مقابل غولي مث سودرلينگ!!!!

يورگن پيشرفت خوبي داشته اونم در 29 سالگي!!!!!

من فکر نکنم راجر بد بازی میکنه. شما انتظاراتت خیلی بالاست.بخدا بازیکنای دیگه هم زحمت میکشن. تمرین می کنن و مهمتر از همه انگیزه خیلی بالایی در مقابل امثال فدرر دارن. فراموش نکن که فدرر با همین بازی های به قول شما نه چندان خویش سیسیناتی رو برد. ولی به نظر من زمانی می تونیم راجع به بازی اصلی راجر اظهار نظر کنیم که یه انگیزه خیلی قوی داشته باشه. مثلا روبروی همین سودرلینگ بازی کنه. و شما مطمئن باش راجری که تو تمام گرندها برای قهرمانی بازی ها رو شروع میکنه هیچ وقت تمام انرژیش رو صرف بازی های راندهای اول نمیکنه.

pouriya.alex
09-07-2010, 05:05 PM
دوباره راجر و سودرلینگ به هم رسیدند

راجر واسه برد باید firstserv خودشو ببره روی 80-70 . چون اینطوری اگه ارور نده نه سودرلبنگ نه هیچ کس دیگه نمیتونه بریکش بکنه

مشکل فدرر با سودرلینگ وقتیه که firstserv رو ارور میده

به امید پیروزی راجر:866:

COME ON ROGER

pouriya.alex
09-07-2010, 05:06 PM
کسی نمیدونه بازی آرژانتین - اسپانیا رو چه کانالی میزاره؟

Alireza Murray
09-07-2010, 05:12 PM
کسی نمیدونه بازی آرژانتین - اسپانیا رو چه کانالی میزاره؟
jsc sport 1

Alireza Murray
09-07-2010, 05:33 PM
اول از همه برد نواک و وزنیاکی رو به طرفداراشون تبریک میگم ، من فکر میکنم در بخش زنان zvonareva هم شانس زیادی داشته باشه تا الان که بازیهاش رو با اقتدار برده
سودرلینگ هم به غیر از بازی اولش تا الان خوب بازی کرده ، فورهند های رابین واقعا عالی شده فورهند های دقیق و با سرعت :441:
راجر هم که مثل همیشه سرویس های عالیش در مواقع حساس به کمکش میومد و نکته جالب در مورد ملزر ریترن او سرو بود مخصوصا ریترن سرو های اول راجر، در ست دوم بعضی جا ها که ملزر شورت ریترن میکرد راجر ارور میداد به نظرم تنها کسی که میتونه به بهترین شکل از این توپ ها استفاده کنه ناداله ، خوراکش توپ های شورته
زیبا ترین بازی کوارتر فاینال بین نوله و مونفیلز خواهد بود که مطمئنا رالی های بسیار زیبایی در این بازی شاهد خواهیم بود:655:

aretobe7
09-07-2010, 08:42 PM
سلام
کسی میدونه چرا الجزیره اسپورت +10 چند روزیه فقط بازی های Arthur Ash رو نشون میده اصلا هم سویچ نمیکنه رو کورت های دیگه.
آیا الجزیره اسپورت 2 هم همینجوریه؟؟

Afshin
09-07-2010, 09:16 PM
سلام
کسی میدونه چرا الجزیره اسپورت +10 چند روزیه فقط بازی های Arthur Ash رو نشون میده اصلا هم سویچ نمیکنه رو کورت های دیگه.
آیا الجزیره اسپورت 2 هم همینجوریه؟؟

اولا که همین الان داره بازی یوژنی و روبردو رو از کورت آرمسترانگ پخش میکنه ، ثانیا ، چون بازیها به دروهای پایانی خودشون نزدیک شدند ، دیگه تمام بازی در کورت های آرتور اش و آرمسترانگ برگذار میشه ، به همین دلیل دیگه زیاد سوئیچ نمیکنند ، چون بیشتر از 2 بازی همزمان در قسمت انفرادی انجام نمیشه ، پس یا کورت اش رو پخش میکنند یا آرمسترانگ ، معمولا هم وقتی بازی کورت آرمسترانگ حساس تر باشه اونو نشون میدند ، مثل دیروز که در حالی که بازی کوزنتسوا در کورت اش در حال برگذاری بود ، بازی مانفیلس و گسکه رو پخش کردند .
در ضمن در 90 در صد مواقع تصویر +10 و 2 یکی هست . الان کانال 2 داره گیم آخر بازی رو نشون میده ، در حالی که +10 مصاحبه ی بعد از بازی با یوژنی رو هم پخش کرده !

Ali_RF
09-07-2010, 09:46 PM
ولي به نظر من زيباترين بازي، بازي ورداسكو و فرر مي‌شه. هر دوتاشون آمادگي بالايي دارن.

pouriya.alex
09-07-2010, 09:50 PM
اول از همه برد نواک و وزنیاکی رو به طرفداراشون تبریک میگم ، من فکر میکنم در بخش زنان zvonareva هم شانس زیادی داشته باشه تا الان که بازیهاش رو با اقتدار برده
سودرلینگ هم به غیر از بازی اولش تا الان خوب بازی کرده ، فورهند های رابین واقعا عالی شده فورهند های دقیق و با سرعت :441:
راجر هم که مثل همیشه سرویس های عالیش در مواقع حساس به کمکش میومد و نکته جالب در مورد ملزر ریترن او سرو بود مخصوصا ریترن سرو های اول راجر، در ست دوم بعضی جا ها که ملزر شورت ریترن میکرد راجر ارور میداد به نظرم تنها کسی که میتونه به بهترین شکل از این توپ ها استفاده کنه ناداله ، خوراکش توپ های شورته
زیبا ترین بازی کوارتر فاینال بین نوله و مونفیلز خواهد بود که مطمئنا رالی های بسیار زیبایی در این بازی شاهد خواهیم بود:655:

?jsc sport 1 ya jsc sport +1

Alireza Murray
09-07-2010, 11:11 PM
?jsc sport 1 ya jsc sport +1

jsc sport 1

Mohammad Reza
09-07-2010, 11:54 PM
سرویس:راجر فدرر کبیر
فورهند:راجر فدرر کبیر(البته کلیش رو گفتم)
بکهند:واورینکا
والی:لودرا

aretobe7
09-07-2010, 11:55 PM
اولا که همین الان داره بازی یوژنی و روبردو رو از کورت آرمسترانگ پخش میکنه ، ثانیا ، چون بازیها به دروهای پایانی خودشون نزدیک شدند ، دیگه تمام بازی در کورت های آرتور اش و آرمسترانگ برگذار میشه ، به همین دلیل دیگه زیاد سوئیچ نمیکنند ، چون بیشتر از 2 بازی همزمان در قسمت انفرادی انجام نمیشه ، پس یا کورت اش رو پخش میکنند یا آرمسترانگ ، معمولا هم وقتی بازی کورت آرمسترانگ حساس تر باشه اونو نشون میدند ، مثل دیروز که در حالی که بازی کوزنتسوا در کورت اش در حال برگذاری بود ، بازی مانفیلس و گسکه رو پخش کردند .
در ضمن در 90 در صد مواقع تصویر +10 و 2 یکی هست . الان کانال 2 داره گیم آخر بازی رو نشون میده ، در حالی که +10 مصاحبه ی بعد از بازی با یوژنی رو هم پخش کرده !

شرمنده
اشتباه از من بود منظورم کورت ارمسترانگ بود
ممنون بابت راهنماییتون

Ali_RF
09-08-2010, 06:03 AM
عجب بازی بود این بازی ورداسکو با فرر. به نظر من تا این جا زیباترین بازی تورنومنت بوده. همه چی داشت. هر دو تنیسور بهترین بازی رو از خودشون نشون دادن. واقعاً خوشحالم از این که بیدار موندم و این بازی رو دیدم.

MaTAdoR
09-08-2010, 08:32 AM
سلام دوستان

اگه کسی بازی رافا رو دیده
می شه
از وقتی رافا در ست دوم لوپز رو بریک کرد
تا آخر بازی یه هایلایت بنویسه؟:379:

kiavash
09-08-2010, 08:34 AM
come on stan

http://www.channelnewsasia.com/imagegallery/store/phpjcml4M.jpg (http://www.channelnewsasia.com/imagegallery/store/phpjcml4M.jpg)

I.man
09-08-2010, 09:44 AM
هايلايت هاي بازي امروز نادال و لوپز
http://www.usopen.org/en_US/interactive/video/index.html?vf=rtmp://cp32053.edgefcs.net/ondemand/mp4:2010/HIG_20100907_06_EN_640x360_764kbps_rafaelnadalvsfelicianolopez.mp4

davidbeckham
09-08-2010, 10:24 AM
واسه رافا بهتر شد فرر حذف شد
vamos rafa
come on kim
http://tennis-image.com/images/74582229700735994831.jpg

http://tennis-image.com/images/01957787857456721701.jpg

MaTAdoR
09-08-2010, 11:40 AM
ولی به نظر من اگه فرر میومد بالا
رافا می تونست راحت تر اونو ببره تا ورداسکو!

Rafa
09-08-2010, 12:14 PM
درود
بیچاره داوود فرر! کی میخواد به حقش تو تنیس برسه؟!!!!:240::240::240:
بین این همه بازیکن بیگ سرو و علم دراز که نون قدشون رو میخورن، با قامتی کوتاه و فقدان سرو قوی جایی برا خودت باز کرده باشی و موفقیت چندانی بدست نیاری غم انگیزه:182:
دلم برا فرناندو هم میسوزه:240::182: بعد عمری باز داره خوب بازی میکنه ولی افسوس که باید با رافا بازی کنه ، کاش اون سمت جدول بود:434:
منم ترجیح میدم با فرناندو بازی کنیم هرچند که رویارویی دو ماتادور برام جالب نیست:379:
واورینکا هم خیلی خطرناکه،:350: با حذف موری هیچ هم راه برا رافا هموار نشده، چون احتمالا رافا باید با بازیکنی بهتر از اون(موری) رقابت کنه:443:

Rafa
09-08-2010, 12:21 PM
فرقی نمیکنه هر دو حریف سختکوشین!:350:
مخصوصا داوود فرر، تو بهش بگو 10 ساعت بازی کنه، مگه کم میاره :434::251:همچنین بازیکن کم اروریه!
فرناندو هم با آنکه مستعد UE یه:434: ، ولی سرعت زمین و سبکی توپ به نفعشه:379:

Mohammad_Joulaei
09-08-2010, 12:32 PM
واسه رافا بهتر شد فرر حذف شد
vamos rafa
come on kim
http://tennis-image.com/images/74582229700735994831.jpg (http://tennis-image.com/images/74582229700735994831.jpg)

http://tennis-image.com/images/01957787857456721701.jpg (http://tennis-image.com/images/01957787857456721701.jpg)

نه خشي جون فرر بهترين سكوي پرتاب رافا بود!!!!!فرر هميشه برداي رافا رو تضمين كرده!!!!!

هرچند اين اسپانيايي ها هيچ فرقي با هم ندارن همشون با مرامن:434:

فك كنم اين بهترين نيمه نهايي دوران بازيگري نادال باشه چون تمام اسپانيايي بود!!!!

Mohammad_Joulaei
09-08-2010, 12:35 PM
درود
بیچاره داوود فرر! کی میخواد به حقش تو تنیس برسه؟!!!!:240::240::240:
بین این همه بازیکن بیگ سرو و علم دراز که نون قدشون رو میخورن، با قامتی کوتاه و فقدان سرو قوی جایی برا خودت باز کرده باشی و موفقیت چندانی بدست نیاری غم انگیزه:182:
دلم برا فرناندو هم میسوزه:240::182: بعد عمری باز داره خوب بازی میکنه ولی افسوس که باید با رافا بازی کنه ، کاش اون سمت جدول بود:434:
منم ترجیح میدم با فرناندو بازی کنیم هرچند که رویارویی دو ماتادور برام جالب نیست:379:
واورینکا هم خیلی خطرناکه،:350: با حذف موری هیچ هم راه برا رافا هموار نشده، چون احتمالا رافا باید با بازیکنی بهتر از اون(موری) رقابت کنه:443:

اره بياريدش مونفيلز رو ببريد يا اگه نه روبينو:251:

Mohammad_Joulaei
09-08-2010, 12:37 PM
نادال بايد رو بازي فينال تمركز كنه!!!!

اين اسپانيايي ها يه حسن برا رافا دارن كه سكوي پرتابش هستن.مخصوصا داويد فرر!!!!اگه بخوايم تنيس رو به فيلم تشبيه كنيم داويد فرر هميشه نقش دوم رو داره!!!!همونطور كه در رقابت هاي خيلي معتبر تنيس در بهترين شرايطش نقش رانر اپ داره!!!http://itsat1.tk/forum/images/smilies/new/laughingsmiley.gif

تقريبا همه متخصصاي هارد سمت راجر هستن جكوويچ و سودرلينگ.

فك ميكنيد رافا دوست داره با كدومشون بازي كنه!!!!!!http://itsat1.tk/forum/images/smilies/new/biggrinsmiley.gif

davidbeckham
09-08-2010, 12:53 PM
فرر رو هارد واسه نادال خطرناک تره
کمتر ارور میده تا ورداسکو
رو هارد هم بیشتز نادالو برده
سودرلینگ هم بیشتر رو خاک خوب بازی میکنه تا رو هارد
خودش هم گفته دوست داره هوا گرمتر بشه تا سطح بازیها کندتر بشه

delpie
09-08-2010, 01:10 PM
come on stan

http://www.channelnewsasia.com/imagegallery/store/phpjcml4M.jpg (http://www.channelnewsasia.com/imagegallery/store/phpjcml4M.jpg)

خواستم ازت تشکر کنم چون تاپیک منو نوشتی.امیدوارم واورینکا مصدومیت کار دستش نده.اعتقاد 4 ساله من که طرفدار واورینکا بودم و به خاطر پولکی شدن طرفداریم کمتر شدش اما الان همون واوینکای قبله این بود که هر کسیو میتونه توی تنیس ببره غیر الگوش فدرر.
come on stan حالا همونی هستی که 2 سال پیش طرفدار دو آتیشه اش بودم.برای بردن باید جنگید نه برای پول.
come on

delpie
09-08-2010, 01:20 PM
سوال: به نظر شما بهترین نوع سرویس برای بازیکنی که دست راسته قدش 1.85 چه نوع سرویسی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من خودم فکر میکنم کیک سرو روی بک هند فدرر می تونه موفقیت بیاره واسش

delpie
09-08-2010, 01:23 PM
تکمیل سوال: به نظر شما بهترین نوع سرویس برای بازیکنی که دست راسته قدش 1.85 و با فدرر بازی می کنه چه نوع سرویسی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MaTAdoR
09-08-2010, 03:39 PM
برا یاد آوری و توجه بیشتر باید عرض کنم
که یکی از بهترینها در هارد کورت، که به غیر از راجر به نظر من
رو دستش کسی رو نداریم موری هست که در طرف رافا قرار
داشت اما حذف شد!

پس نتیجه می گیریم که همه متخصصان هارد
سمت راجر نیستند!

Reza23
09-08-2010, 05:55 PM
نه خشي جون فرر بهترين سكوي پرتاب رافا بود!!!!!فرر هميشه برداي رافا رو تضمين كرده!!!!!

هرچند اين اسپانيايي ها هيچ فرقي با هم ندارن همشون با مرامن:434:

فك كنم اين بهترين نيمه نهايي دوران بازيگري نادال باشه چون تمام اسپانيايي بود!!!!
شما میگی تبانی می کنن؟!!!!
این اتهام ساده ای نیست. :379:
میتونی دلیل قانع کننده بیاری؟
شاید ما هم مجاب شدیم!! :350:

pouriya.alex
09-08-2010, 07:10 PM
راجر تو دو بازی آخر به سودرلینگ باخته ( نمایشی امارات و رولند گاروس) امیدوارم انتقام بگیره

واسه بازی فردا صبح دل تو دلم نیست

به امید برد راجر:655:

Mohammad Reza
09-08-2010, 09:09 PM
کیم تو بی نظیری!تو یو اس اپن فوق العاده نشون دادی!حریفای سختی رو پشت سر گذاشتی،آنا رو شکست دادی و بامداد امروزم استوسر آماده رو بردی.حالا نوبت ویلیامزه که باید شکستش بدی و بری فینال..فینال احتمالی کیم-ووزنیاکی!
با شکست ماری راه رافا برای رسیدن به فینال هموارتر شد..البته بازی خوب استان نشون داد که اون میتونه با رافا بازی خوبی داشته باشه!باید تا فردا شب صبر کنیم و منتظر بازی زیبای وی با یوژنی بشیم!نادالم مقابل ورداسکو برنده احتمالیه بازیه!
اما راجر عزیز که پرفورمنس خوبی تو یو اس اپن داشته،باید به مصاف این رابین بره که اگه اتفاق خاصی نیفته راجر میتونه شکستش بده..بازی فوق العاده سختیه اما به راجر اعتماد دارم..نواک و خیلی دوست دارم!خیلی ناراحتم بازم با راجر تو نیمه نهایی باید با هم مصاف کنن!نواک داره مث پارسال آماده میشه.بعد از بازی اولش عالی نشون داده...مونفلیز حریف سختی واسه نواکه!
ایشالله فینال راجر-نادال ببینیم

pasia
09-08-2010, 09:55 PM
پیشاپیش باخت فدرر عزیز رو تسلیت میگم و قهرمانی نادال رو به طرفداراش تهنیت.

Ahoura
09-08-2010, 10:14 PM
راجر تو دو بازی آخر به سودرلینگ باخته ( نمایشی امارات و رولند گاروس) امیدوارم انتقام بگیره

واسه بازی فردا صبح دل تو دلم نیست

به امید برد راجر:655:

دوست عزيز خيالت راحت به احتمال 80 درصد راجر برندست راجر وقتي به يه نفر دو بار پشت سر هم مي بازه دفعه ي سوم كارشو تمام مي كنه مانند برديچ بقداتيس و داويدنكو.تنها ابزار رابين براي مقابله با راجر first serve ‎‏ هاشن. كافيه رابين در يك گيم نتونه از اين ابزار استفاده كنه.

PowerVu
09-08-2010, 10:26 PM
- این اولین باری است که 2 تنیسور سوییسی به یکچهارم پایانی گرند اسلمی می رسند: فدرر و واورینکا

- مونفیس و واورینکا برای اولین باره که به یک چهارم یو اس اوپن می رسند!

- فدرر با 28 سال بیشترین و جوکوویچ با 23 سال کمترین سن رو بین بازیکنان حاضر در یکچهارم دارا هستند.

- فدرر تا این مرحله مجموعاً 6 ساعت و 56 دقیقه بازی کرده در حالی که سودرلینگ 9 ساعت و 21 دقیقه بر روی کورت بازی کرده.

- فدرر تا این مرحله حتی یک ست رو به حریفی واگذار نکرده و این یازدهمین بار هست که فدرر تا مرحله یکچهارم گرند اسلم، به حریفان ستی رو نداده!

- امسال دومین بار در یو اس اوپن هست که فدرر بدون واگذاری حتی یک ست تا یک چهارم نهایی رسیده. 2006 آخرین باری که این اتفاق افتاده بود.

- فدرر با شکست دادن ملترز در دور Last 16، به رکورد برد 15-0 در بازی های برگزار شده در شب استادیوم آرتور اَش یو اس اوپن موسوم به Night Session Matches دست یافت.

- سودرلینگ 3 بازی آخری که در گرند اسلم ها به پنج ست کشیده شده رو برنده شده. با بردیخ در نیمه نهایی رولند گروس، با داوید فرر در Last 16 ویمبلدون و آخرین بار با Andreas Haider-Maurer در دور اول امسال یو اس اوپن.

- سودرلینگ در سری مسابقات US Open Series امسال عملکرد خوبی نداشته چرا که در دور Last 16 تورانتو ATP 1000 (مقابل داوید نلبندیان) و سینسینَتی ATP 1000 (مقابل اندی رادیک) حذف شده و امشب هم مسلماً امید زیادی به پیروزی نخواهد داشت. Unforced Errorهای سودرلینگ از نواحی بکهند و فورهند در فصل هاردکورت سری مسابقات یو اس اوپن امسال بیشتر از زمان های گذشته شده.

- مربی فعلی سودرلینگ یعنی Magnus Norman در سال 99 و 2000 میلادی به دور Last 16 گرند اسلم یو اس اوپن رسیده بوده.

delpie
09-08-2010, 11:25 PM

من خودم اگه داوید فرر ست آخر رو با اختلاف می باخت به ورذاسکو مطمین می شدم که باز هم تبانی و شرط بندی در کار بوده.کلا بازیهای فرر و ورداسکو غیر معمول دنبال میشن.فقط توضیح میدم واستون که بدونین چطور شک بر انگیزه این بازی.
در شرطبندی به بازیکن ها واسه بردنشون ضریب میدن و اون ضریب ضربدر پول شما می شه در صورت برد و به شما پرداخت میشه در ابتدای بازی ضریب داوید فرر 2.00 بود یعنی 100 دلار شما اگر فرر می برد 100 دلار سود میداد.مجموعا 200 دلار.ضریب ورداسکو 1.70 یعنی 100 میشود مجموعا 170 .حالا بازی شروع شد و ست 1 که تموم شد ضریب فرر 1.4 و ورداسکو 2.3 و باز هم وقتی که ست 2 رو هم باخت ورداسکو ضریب فرر 1.15 و ورداسکو 4.00 بود.بعد ورداسکو خودشو به مصدومیت زد.اونجا بود که ضریب بردن فرر 1.02 شد و ورداسکو 20 .حالا و در این شرایط به یک باره ورق برگشت.و ورداسکو که 100 دلار فردی رو به 2000 دلار تبدیل میکرد بازی رو برد.اینا به اندازه کافی شک بر انگیزه اما بر می گردونم ذهنتون رو به مسابقات بارسلونای امسال بازی همین 2 نفر.بازی در کمال ناباوری 5/1 در ست 1 به سود ورداسکو بود و به یک باره برگشت /کی باورش می شد فرر که 5/1 عقب بود ست 1 رو و بسیار بد بازی میکرد بازی رو برگردونه ؟؟؟؟؟؟بازی رو در کمال ناباوری 7/5 فرر برد.فرر ضریب 40 داشت در شرایطی که 5/1 عقب بود.
من هزاران دلیل میتونم بیارم برای این تبانیها.ITF خودش هم قبول داره این مسایل هست حتی دست داویدنکو رو شده بوده و خودش اعتراف کرد و همین طور تورسونوف.بازی داویدنکو و واسالو آرگویلو که داوی در شرایطی که ست 1 رو با اقتدار برده بود انصراف داد یک باره داویدنکو بعد فهمیدن در مسکو در هتل 40000 دلار بر ضریب 40 واسلو گذاشته شده بوده بعد از ست 1/////////اصلا نمی خوام به این کارای کثیف تبانی فکر کنم چون عاشق تنیس هستم////اما این مسایل هست........
موفق باشید

davidbeckham
09-08-2010, 11:41 PM
این وصله ها به فرر و نادال و ورداسکو نمی چسبه

delpotro
09-08-2010, 11:50 PM
در مورد بحث تبانی .به شدت وجود داره و من حرفای دوست عزیز دلپی رو تایید می کنم. شغل من شرط بندی

تنیسه و در روز کمتر از 600 دلار از این راه درآمد ندارم.

جالبه بدونید باخت آلمان به لهستان و همین طور پیش گویی های هشت پای آلمانی تماما کار بنگاه های شرط بندی بود.

همین طور باخت پارسال تیم بارسلونا به روبین کازان روسیه

کسی که با بنگاههای شرطبندی در تماس باشه دقیقا تشخیص میده

داویدنکو اهل تبانی هست. باقداتیس اهل تبانی هست . این دو نفر شاخص ترینشونن ولی خیلی زیاده

pasia
09-09-2010, 12:53 AM
پس تنیس هم .....عجب خیلی ناخوشاینده

roli
09-09-2010, 12:53 AM
در مورد بحث تبانی .به شدت وجود داره و من حرفای دوست عزیز دلپی رو تایید می کنم. شغل من شرط بندی

تنیسه و در روز کمتر از 600 دلار از این راه درآمد ندارم.

جالبه بدونید باخت آلمان به لهستان و همین طور پیش گویی های هشت پای آلمانی تماما کار بنگاه های شرط بندی بود.

همین طور باخت پارسال تیم بارسلونا به روبین کازان روسیه

کسی که با بنگاههای شرطبندی در تماس باشه دقیقا تشخیص میده

داویدنکو اهل تبانی هست. باقداتیس اهل تبانی هست . این دو نفر شاخص ترینشونن ولی خیلی زیاده

واقعا؟؟!!!!!:350:
مارو بگو که داشتیم با چه کسانی می رفتیم 13 بدر!!!:3t1:
بنده فوتبالو مطمئن بودم ولی دیگه تو تنیس اونم تو گرنداسلمو فکرشو نمی کردم

davidbeckham
09-09-2010, 12:59 AM
مدرک مستدل بیارین
رو هوا نمیشه حرف زد که:3t1:

roli
09-09-2010, 01:05 AM
مدرک مستدل بیارین
رو هوا نمیشه حرف زد که:3t1:

به قول عادل فردوسی پور تبانیو هیچ وقت نمیشه ثابت کرد
طرف خودش نمیاد بگه آهای مردم من تبانی کردم!!

delpotro
09-09-2010, 01:13 AM
داویدنکو که خودش رو لو داد. مدرکشم موجوده.

radiozamaaneh.com/Mohebbi/2007/10/post_2.html

البته سایتش مورد عنایت برادران ف**ی**ل**ت**ر**چ**ی قرارگرفته

ببینید دوستان.جایزه نفر اول یو اس اوپن یک میلیون و 700 هزار دلاره. این بنگاه ها هم کاملا هماهنگ عمل می کنند و حدود 90 بنگاه شرط بندی معتبر در دنبا هست.

اینا میان نفری 20 هزار دلار فرضا میدن به یک بازیکن قوی. میگن امروز رو اعلام مصدومیت کن

و با خرج کردن 20 هزار دلار چند میلیون دلار سود می برند. یا ضعیف بازی کن.

در 90 درصد تبانی ها بازیکن قدرتمندتر در تای بریک ست آخر میبازه که مثلا تابلو نشه.

alimaram
09-09-2010, 02:59 AM
نایلست 101.102 دارم و لی jsc +2روی نایلست 7wاست لطفا راهنماییم کنید چطور تنیس رو از تسز ببینم. منون.لللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل

Ahoura
09-09-2010, 04:15 AM
دومينيكا هم حذف شد. ولي خيلي خوب در مقابل ووزنياكي بازي كرد. قدرت خيلي خوبي داره اما دقت ضربه هاش يه كم كم بود ولي در كل خوشم اومد ازش تنيسور خوبيه. تورنمنت هايي كه ويليامز حضور نداره خوبيشون همينه تنيسور هاي جوون مثل دومينيكا بيشتر مي تونن خودشونو نشون بدن.

nima.a
09-09-2010, 04:18 AM
من نمی خوام بگم تبانی نیست اما اون مچ پوینتی که ورداسکو برد کجاش به تبانی می خورد؟ اگه فرر تبانی کرده بود خب می زد به تور. 100% قصدش گرفتن پوینت بود.

pasia
09-09-2010, 06:44 AM
what serve!:441: wow
برد مقتدرانه فدرر کبیر رو به عاشقان ولایت و امت ولایتمدار سوئیس تبریک میگم:441::441:

2329
09-09-2010, 06:47 AM
تبريك بخاطر برد دلچسپ راجر عزيز. به اميد قهرماني مجدد در اين جام:441::441::441::441:

Mohammad Reza
09-09-2010, 07:05 AM
Come On Roger
خوب حال این سوئدی رو گرفتی!:655:خوشم اومد..باید همیشه همینطور در هر شرایطی خوب بازی کنی..خیلیا منتظر باختت بودن ولی با یه بازی کاملا منطقی تونستی :786:
راجر در این شرایط آب و هوایی خوب تونست بازی رو کنترل کنه و ست ها رو به نفع خودش تموم کنه خوشحالم از اینکه راجر تو این آب و هوا خیلی خوب سرویس زد و با این باد وحشتناک تونست 18 ایس بزنه.به نظر من راجر بهترین استفاده رو از باد کرد و با فکر خودش تونست پوینت های خوبی رو بدست بیاره..راجر بازی بعدش با نواک داره..حیف شد اصلا دوست نداشتم نواک و راجر یه سمت باشن!نیمه نهایی های زیادی مقابل هم قرار گرفتن که فکر کنم راجر بیشتر تونسته اون و شکست بده!بازی سختی واسه راجر میشه..همه دیدن که نواک چقدر آمادست.
در بخش زنان کیم عزیز باید با ونوس خوشگلم بازی کنه:866:باید تو فینال با هم می افتادن:182:اما با عرض پوزش از خانواده عروس کیم باید این بازی رو ببره و برسه فینال!شرمندتونم ونوس و سرنا:shame:
33UE:3t1: وینرز 36:655: Total Points Won 102:441:
راجر خوب شد که تو3ست بازی رو تموم کردی اینجور خیلی بهتره.
راجر تو بی نظیری خیلی خوب با باد مقابله کردی:396:
احتمالا نیمه نهایی دیگر هم بین استان-نادال باشه:443:

I.man
09-09-2010, 07:23 AM
سلام برد راجر عزيز رو تبريك ميگم.
من كه بازيو نديدم ولي شنيدم باد شديدي بوده. پارسال هم فكر كنم تو همين US OPEN بود كه فدرر در شرايطي كه باد ميومد سودرلينگ رو 2-0 شكست داده بود كه با قطع شدن باد سودرلينگ بازي رو 2-1 كرد و در نهايت راجر بازي رو 3-1 برد.
اون موقع يه تحليلي از بازي توي سايت BBC خوندم نوشته بود چون باد مي وزيده و سودرلينگ بازيكن قد بلندي هست و موقع سرويس زدن توپ رو زياد به هوا پرتاب ميكنه، وزش باد باعث به هم خوردن فرم سرويس زدنش ميشد و به همين دليل از قدرت سرويس زدنش نتونست استفاده كنه.
اما هيچ دليلي نميتونه برد راجر عزيز رو كمرنگ كنه.

pasia
09-09-2010, 08:43 AM
دوست عزیز بازی 3_1 شد.

I.man
09-09-2010, 09:06 AM
دوست عزیز بازی 3_1 شد.

بله درسته 6-0 6-3 6-7 7-6

Behnam RF
09-09-2010, 09:07 AM
من خیلی امیدوارم که فدرر /نادال فینالیست باشند البته راه نادال راحتره و فدرر هم یک قدم داره تا فینال که میاد فینال/ نادال فقط سوتی نده خوبه:379:

MaTAdoR
09-09-2010, 09:19 AM
امروز رافا بازی داره و اگه ببره فردا هم
باید بازی کنه!

این یعنی بدون استراحت در 2روز 2بازی 5ستی انجام داد!
که اگه بازی ها به ست های
4ـم و 5ـم برسه که خیلی بدتر می شه!

و در صورت پیروزی رافا، که دور از دسترس نیست
او فرصت بسیار اندکی برا ریکاوری خواهد داشت!:182:

این درحالی است که طرف دیگر جدول، جایی که فدرر حضور داره
از ابتدای مسابقات یک روز در میان بازی کرده اند!

شاید این مسئله پیش آورده شود که رافا از ابتدا
استراحت بیشتری داشته!

اما آیا خستگی حین انجام مسابقات با استراحت در
ابتدای تورنومنت جبران می شود؟

یه راه حل برای این مشکل به نظر من اینه که:
مسابقات زنان رو جدا از مردان برگزار کنند،
این طور که یک روز مردان و روز دیگر زنان بازی کنن.

البته رافا در استرالیای 2009 ثابت کرد که این مسائل
به اندازه ی روحیه ی جنگندگی که خودش داره و گاهی هم
تونی بهش تزریق می کنه روش مؤثر نیست!:866:

اما بالأخره ورزش هست و 1001 اتفاق پیش بینی نشده!:182:

رافا جون، عشقم، واقعا دوست دارم
و از اینکه تو باید با همه چز و همه کس برای قهرمانیت بجنگی برات
آرزوی موفقیت می کنم!:655:

davidbeckham
09-09-2010, 09:31 AM
به قول عادل فردوسی پور تبانیو هیچ وقت نمیشه ثابت کرد
طرف خودش نمیاد بگه آهای مردم من تبانی کردم!!
من تا ثابت نشه باور نمیکنم
تهمت زدن راحته
داویدنکو هم اگه خودشو لو داد چرا محروم نشد؟

davidbeckham
09-09-2010, 09:37 AM
come on nole
چقدر به مونفیلس خندیدم:254::254:
هر چی دنبال توپ میدوید بهش نمیرسید:254:
دم نوواک گرم:866:
http://tennis-image.com/images/00926082580994383498.jpg (http://tennis-image.com/images/00926082580994383498.jpg)

Ahoura
09-09-2010, 10:04 AM
من از نوواك مي ترسم خيلي خطرناك شده بر خلاف پارسال كه راجر نسبتا راحت نوواكو شكست داد اما امسال ديگه از اين خبرها نيست نوواك واسه راجر مشكل درست مي كنه. اما عظمت اسطوره بيشتر از اين حرفاست اميدوارم راجر به راحتي از سد نوواك رد بشه.

Ahoura
09-09-2010, 10:18 AM
دوستان اينا كي بودن در تيم راجر نشسته بودند. چقدر ادم جمع كرده بود. يكيش باباش بود يكيش مامانش بود يكيش ميركا بود يكيش پاول بود. بقيه كي بودن? خواهر راجرم بود من تا حالا قيافه خواهر راجرو نديدم خيلي دوست دارم ببينم چه شكليه.

pourya RF
09-09-2010, 10:22 AM
امروز رافا بازی داره و اگه ببره فردا هم
باید بازی کنه!

این یعنی بدون استراحت در 2روز 2بازی 5ستی انجام داد!
که اگه بازی ها به ست های
4ـم و 5ـم برسه که خیلی بدتر می شه!

و در صورت پیروزی رافا، که دور از دسترس نیست
او فرصت بسیار اندکی برا ریکاوری خواهد داشت!:182:

مطمئنی که رافا فردا دوباره باید بازی کنه!!چون راجر بازی بعدیش شنبه هست.

Mohammad_Joulaei
09-09-2010, 11:06 AM

اين برداشت شماست!!!!:434:
نظر من اينه كه از پيش باختن!!!!
امشب هم ببينيد كه رافا در 3 ست پياپي خيلي راحت فرناندو رو ميبره!!!!

Mohammad_Joulaei
09-09-2010, 11:19 AM
این وصله ها به فرر و نادال و ورداسکو نمی چسبه

به نظر من رافا رو قاطي اون دو نكن چون اون دو به لطف رافا معروفن!!!!

ضمنا بحث تباني درباره اون دوه نه رافا؟؟؟؟؟:251:

MaTAdoR
09-09-2010, 11:19 AM
مطمئنی که رافا فردا دوباره باید بازی کنه!!چون راجر بازی بعدیش شنبه هست.
راستش اینکه رافا فردا باید بازی کنه یا نه، کامل مطمئن نیستم!:350:
اما مطمئنم درصورتی که این2 به فینال برسن راجر یک روز از رافا بیشتر استراحت می کنه!

در ضمن شنبه که فینال زنان خواهد بود!
همچنین طبق score board راجر فردا بازی داره نه شنبه!
(احتمالا" منظورت بامداد شنبه باشه؟:379: که فکر کنم بازی رافا اگه به نیمه نهایی برسه بامداد شنبه خواهد بود)

بر این اساس هر دو بازی نیمه نهایی جمعه و بامداد شنبه به وقت ایران،
و فینال یک شنبه خواهد بود

pourya RF
09-09-2010, 11:23 AM
اما مطمئنم درصورتی که این2 به فینال برسن راجر یک روز از رافا بیشتر استراحت می کنه!

(احتمالا" منظورت بامداد شنبه باشه؟:379: که فکر کنم بازی رافا اگه به نیمه نهایی برسه بامداد شنبه خواهد بود)

تو سایت راجر نوشته بازی بعدیش شنبه هست.

davidbeckham
09-09-2010, 11:36 AM
به نظر من رافا رو قاطي اون دو نكن چون اون دو به لطف رافا معروفن!!!!

ضمنا بحث تباني درباره اون دوه نه رافا؟؟؟؟؟:251:
رادیک هم که 15 - 16 باز به فدرر لطف کرده:254::254:

pourya RF
09-09-2010, 11:38 AM
roger will now face novak djokovic on saturday for the fourth year in series in the tournament.

Mohammad_Joulaei
09-09-2010, 11:50 AM
رادیک هم که 15 - 16 باز به فدرر لطف کرده:254::254:

اخ اخ اخ اخ بعضيا وقتي كم ميارن و از گرند اسلماي راجر عذاب ميكشن رو به چه مثال هايي ميارن!!!!!:251:

فك كنم اين رافايي كه خيليا رو سوزونده خودش رو هم سوزونده!!!!!!!!:3t1:

دركت ميكنم!!!!:434:

Mohammad
09-09-2010, 11:55 AM

http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/eventschedule.html?promo=subnav
اره اگه رافا به نیمه پایانی برسه، راجر یه روز بیشتر استراحت کرده. یعنی قبل از سمی راجر دو روز استراحت کرده رافا یه روز.
به نظرم این به ضرره راجره، چون بازی سختی نداشته که خسته بشه و اینجوری دو روز استراحته و یه جورایی براش جالب نیست.

davidbeckham
09-09-2010, 12:19 PM
مساله تعداد گرند اسلمهای فدرر نیست
منظورم اینه که رادیک هم 15-16 بار به فدرر باخته
پس طبق صحبتهای شما اونم مثل ورداسکو که به نادال لطف کرده به فدرر لطف کرده
بعضی ها تا نادال میبره قرعه نادالو میگن راحته
پارسال رو چرا نمیگن؟ اگه دلپوترو طرف فدرر بود فدرر نمیومد فینال
موری که طرف نادال بود
به نادال چه ربطی داره حذف شده؟

fernando
09-09-2010, 12:25 PM
:866:من طرفدار ورداسکو هستم

شایان نادال
09-09-2010, 12:41 PM
نادالم مثه مونته کارلو ورداسکورو له میکنه
vamooooooooooooooooooooooooooooooooos rafa

Mohammad_Joulaei
09-09-2010, 12:42 PM
مساله تعداد گرند اسلمهای فدرر نیست
منظورم اینه که رادیک هم 15-16 بار به فدرر باخته
پس طبق صحبتهای شما اونم مثل ورداسکو که به نادال لطف کرده به فدرر لطف کرده
بعضی ها تا نادال میبره قرعه نادالو میگن راحته
پارسال رو چرا نمیگن؟ اگه دلپوترو طرف فدرر بود فدرر نمیومد فینال
موری که طرف نادال بود
به نادال چه ربطی داره حذف شده؟

مشكل شما اينه كه پست ها رو به دقت نميخوني!!!!
برو دوباره بخون!!!!

من نگفتم ورداسكو به نادال لطف كرده!!!!!

من گفتم فرر و ورداسكو به لطف نادال معروفن!!!!!
براي اينكه بهتر بفهمي:
چون كه اسپانيايي هستن شماها به خاطر اينكه طرفدار رافا هستيد دوستشون داريد !!!!!

پارسال قرعه خيلي متعادل بود!!!!چرا نميگيد سودرلينگ و جكوويچ سمت راجر بودن؟؟؟؟

ربط حذف موري به نادال اينه كه تنها بازيكن سخت توي مسير نادال موري بود وقتي هم حذف شد مسيرش هموار شد!!!!

شما از كجا ميدوني كه اگه دلپترو تو مسير راجر بود نميومد فينال ؟؟؟؟مگه پيشگويي؟؟؟

بعدش راديك اگه 1000 بار با راجر بازيكنه 950 دفعه ميبازه ؟؟؟؟بعد اين 950 دفعه به راجر لطف شده؟؟؟؟يا راديك توانايي برد راجر رو نداره؟؟؟؟

Fakhruddin
09-09-2010, 12:49 PM
http://irupload.ir/images/q67bbdk424jeytq7p12w.jpg

fernando
09-09-2010, 01:22 PM
من هم نادال رو دوست دارم هم فرناندو هر کدوم که ببره خوشحال میشم!:160:

fernando
09-09-2010, 01:23 PM
من هم نادال رو دوست دارم هم فرناندو هر کدوم که ببره خوشحال میشم:866:

Mohammad Reza
09-09-2010, 01:46 PM
دوستان اينا كي بودن در تيم راجر نشسته بودند. چقدر ادم جمع كرده بود. يكيش باباش بود يكيش مامانش بود يكيش ميركا بود يكيش پاول بود. بقيه كي بودن? خواهر راجرم بود من تا حالا قيافه خواهر راجرو نديدم خيلي دوست دارم ببينم چه شكليه.
http://tennis-image.com/images/32246604642807372636.jpg
عکس مادر راجر و خواهرش(پشتی)
بقیه هم Gavin Rossdale بود و همسرش!معمولا دوستای راجرمیان..چند سال پیش تایگر وودز میومد و به تشویق راجر میپرداخت..

Mohammad Reza
09-09-2010, 02:41 PM
یه فلش بکی به بازی های قبل استان و یوژنی بزنیم...اونا 4بار به مصاف هم رفتن که سهم هر نفر 2پیروزی بوده است..جالب اینجاست که استان هر دو پیروزی خود را در زمین خاکی در راند 32 و در سال2009 بدست آورده است..یوژنی نیز هر 2برد خود را در زمین هارد بدست آورده است.میامی2010 و کانادا 2007 تورنمنت هایی بوده است که یوژنی در هر دوی آن در راند32 استان را شکست داده...استان 25ساله در رده 27 جهان و یوژنی 28 ساله رده 14 قرار دارند.
نادال مقابل ورداسکو تا به حال اصلا کم نیورده!ورداسکو دوست صمیمی رافا تا به حال 10 بار از نادال شکست خورده و تا به حال نتونسته مقابل رافا پیروز بشه.تو این 10بازی که گذشته نادال فقط 3ست رو مقابل ورداسکو واگذار کرده و این آمار بسیار خوبی است!5بار در خاک،4بار در هارد و یک بار درچمن!
آخرین بازی این دو نفر به فینال مونت کارلو امسال برمیگرده که بازم رافا زد ناک اوت کرد هموطنش رو!