توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامـــون US Open
Afshin
09-09-2010, 03:59 PM
امروز رافا بازی داره و اگه ببره فردا هم
باید بازی کنه!
این یعنی بدون استراحت در 2روز 2بازی 5ستی انجام داد!
که اگه بازی ها به ست های
4ـم و 5ـم برسه که خیلی بدتر می شه!
و در صورت پیروزی رافا، که دور از دسترس نیست
او فرصت بسیار اندکی برا ریکاوری خواهد داشت!:182:
این درحالی است که طرف دیگر جدول، جایی که فدرر حضور داره
از ابتدای مسابقات یک روز در میان بازی کرده اند!
شاید این مسئله پیش آورده شود که رافا از ابتدا
استراحت بیشتری داشته!
اما آیا خستگی حین انجام مسابقات با استراحت در
ابتدای تورنومنت جبران می شود؟
یه راه حل برای این مشکل به نظر من اینه که:
مسابقات زنان رو جدا از مردان برگزار کنند،
این طور که یک روز مردان و روز دیگر زنان بازی کنن.
البته رافا در استرالیای 2009 ثابت کرد که این مسائل
به اندازه ی روحیه ی جنگندگی که خودش داره و گاهی هم
تونی بهش تزریق می کنه روش مؤثر نیست!:866:
اما بالأخره ورزش هست و 1001 اتفاق پیش بینی نشده!:182:
رافا جون، عشقم، واقعا دوست دارم
و از اینکه تو باید با همه چز و همه کس برای قهرمانیت بجنگی برات
آرزوی موفقیت می کنم!:655:
بعد از بازی رافا ، یک روز در قسمت مردان بازی نیست ، بعدش هر دو بازی نیمه نهایی به طور همزمان انجام میشه !
فردای بازیهای نیمه نهایی هم فینال بزگذار میشه ، یعنی بین نیمه نهایی و فینال هر دو یه مقدار استراحت میکنن ، ولی بین کوارتر و سمی ، راجر و نواک یک روز بیشتر استراحت میکنند .
Reza20002005
09-09-2010, 04:03 PM
سلام ممنون ازاطلاعاتي كه گذاشتي .ميخواستم ببينم فركانس كانالي كه روي ماهوره بدر هم مثل نايل تنيس ونشون بده دارين؟
MaTAdoR
09-09-2010, 05:02 PM
بعد از بازی رافا ، یک روز در قسمت مردان بازی نیست ، بعدش هر دو بازی نیمه نهایی به طور همزمان انجام میشه !
فردای بازیهای نیمه نهایی هم فینال بزگذار میشه ، یعنی بین نیمه نهایی و فینال هر دو یه مقدار استراحت میکنن ، ولی بین کوارتر و سمی ، راجر و نواک یک روز بیشتر استراحت میکنند .
منظور کلیم همون یه روز استراحت بیشتر بود!:160:
Reza23
09-09-2010, 05:15 PM
اين برداشت شماست!!!!:434:
نظر من اينه كه از پيش باختن!!!!
امشب هم ببينيد كه رافا در 3 ست پياپي خيلي راحت فرناندو رو ميبره!!!!
اتفاقا منظور شما دقیقا همین بود.
یه بار دیگه پستتون رو بخونین ببینین.
حالا اگه دلیل محکم ندارین و میخوایین کتمان کنین عیب نداره.:443:
بله که رافا ورداسکو رو میبره.
انتظار دیگه ای هم از رافا نداریم جز برد.
ولی این به معنای قرار و مدار قبلی نیست. بخاطر برتری فنی رافا نسبت به
ورداسکو ست. :655::866:
koury
09-09-2010, 05:34 PM
من چند صفحه اخیر رو بدقت خوندم،اگه اینطوری که دوستان میگن شدت شرط بندی تو تنیس در این حد باشه پس لابد فدرر هم با شرط بندی 16 تا اسلم برده دیگه!!!
اگه اینقدر شرط بندی وجود داره و همه چیز عادیه پس چرا برای یه Case داویدنکو اونقدر مقامات بالا شک کردن و تا چند ماه داویدنکو رو تو توالت خونشم راحت نزاشتن!! :251: اگه اینطوری بود که خیلی راحت ولش میکردن یه مانی هم از اون میگرفتن!!! لزومی هم نداشت اونقدر اون بدبخت رو عذاب بدن.
مطمئن باشید تنیس پاک ترین ورزش ممکنه هست، نمیگم اصلا دوپینگ و شرط بندی و این حرفا درش نیست ولی به حدی کم و در سطوح پائین تره که هیچگونه تاثیری بر حداقل میشه گفت تاپ 50 نداره دیگه تاپ تن و رافا و راجر که جای خود دارن...
MaTAdoR
09-09-2010, 05:40 PM
از این حرفا که بگذریم سخن عید فطر و اتمام رمضان خوش تر است!:434:
اینجا فردا رسما" عید فطره
اما سراسر کشور رو نمی دونم
برای همین پیشاپیش این عید رو به
روزه داران تنیس تاکرزی تبریک می گم
امیدوارم با برد رافا برابر ورداسکو و در نهایت
قهرمانی در یو اس اپن
این جشن شیرین تر بشه!:655:
Mohammad_Joulaei
09-09-2010, 05:53 PM
اتفاقا منظور شما دقیقا همین بود.
یه بار دیگه پستتون رو بخونین ببینین.
حالا اگه دلیل محکم ندارین و میخوایین کتمان کنین عیب نداره.:443:
بله که رافا ورداسکو رو میبره.
انتظار دیگه ای هم از رافا نداریم جز برد.
ولی این به معنای قرار و مدار قبلی نیست. بخاطر برتری فنی رافا نسبت به
ورداسکو ست. :655::866:
من توي پستام حرفي از تباني نزدم!!!!!
كه دليل داشته باشم يا نه!!!!
بازم ميگم اون برداشت شماست!!!!
حالا اگه ميخواي حرف تو دهنم بزاري اون چيز ديگست!!!
انگاري اون 16 گرند اسلم خيلي داره به بعضيا فشار مياره و داره ميسوزونتشون!!!!!:254:
Mohammad_Joulaei
09-09-2010, 05:56 PM
از این حرفا که بگذریم سخن عید فطر و اتمام رمضان خوش تر است!:434:
اینجا فردا رسما" عید فطره
اما سراسر کشور رو نمی دونم
برای همین پیشاپیش این عید رو به
روزه داران تنیس تاکرزی تبریک می گم
امیدوارم با برد رافا برابر ورداسکو و در نهایت
قهرمانی در یو اس اپن
این جشن شیرین تر بشه!:655:
خب منم عيد سعيد فطر رو صميمانه به تمامي دوستان روزه دار و MaTAdoR عزيز تبريك ميگم.
منتها با قهرماني مايسترو:434:
PowerVu
09-09-2010, 06:06 PM
سلام ممنون ازاطلاعاتي كه گذاشتي .ميخواستم ببينم فركانس كانالي كه روي ماهوره بدر هم مثل نايل تنيس ونشون بده دارين؟
سلام، خوش آمدید
کانالها همان هایی هستند که در بالا مشاهده می فرمایید. تنها کانالی که بر روی بدر (عربست سابق) این مسابقات رو نشون بده الجزیره ورزشی 10+ هست که به صورت کارتی و قفل شده است و به روش هایی که در بخش مــاهــواره به تفصیل به اونها پرداخته شده قابل بازگشایی است. اما اگر منظور شما کانالی مجانی مثل الجزیره ورزشی 2 باشد، خیر. کانال مجانی فقط بر روی نایل ست است.
ضمناً ممکن است در صورت حضور رافائل نادال در فینال، کانال TVE هاتبرد مسابقه فینال رو به صورت مجانی و با زبان اسپانیولی پخش کند. این امکان در مورد کانال NTV Spor ترکیه که در ماهواره ترکست به صورت رایگان قابل دریافت است نیز وجود دارد.
موفق باشید.
PowerVu
09-09-2010, 06:14 PM
نایلست 101.102 دارم و لی jsc +2روی نایلست 7wاست لطفا راهنماییم کنید چطور تنیس رو از تسز ببینم. منون.لللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل
سلام دوست گرامی، به سایت خوش آمدید
متاسفانه سوال شما واضح نیست. شما نایل ست را دارید 2+ روی نایلست است؟!؟!؟! خب مگر بودن این کانال بر روی آن ماهواره اشکالی دارد؟ نایلست 102 و 101 نام ماهواره و 7W یعنی این ماهواره بر روی مدار 7 درجه غربی قرار دارد.
ضمناً کلمات "تسز" و "منون.لللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل" که شما در جملات خود به کار برده اید، در ادبیات و زبان فارسی وجود ندارد و با عرض معذرت معنی آنها تا به حال برای هیچ فارسی زبانی مشخص نشده که بنده بتوانم کمکی به شما در آن زمینه کرده باشم.
لطفاً واضح تر و شمرده تر سوال خویش را مطرح بفرمایید.
Ahoura
09-09-2010, 06:40 PM
عيد فطر عيد عرباست چيش به ما. با اين حال عيد فطر رو به دوستان روزه دار تبريگ مي گم اميدوارم دعا هاشون در اين ماه مبارك مورد قبول قرار گرفته باشه.
Mohammad Reza
09-09-2010, 06:41 PM
بروبچ عیدتون مبارک!!!بزن پیک اول و به سلامتی تمام بروبچ تنیس تاکرز(فکر بد نکنیدا:434:)امیدوارم نماز روزه هاتون مورد قبول حق واقع شده باشه..این روزا با بازی های قشنگ راجر حال و روزمون خیلی خوبه!در مورد تبانی فکر کنم بعضی دوستان زیادی دیگه غلو آمیز جلوه دادند!تو سطح حرفه ای شرط بندی خیلی کم و به جرات میگم اصلا نیست!افتخار گرفتن یک تایتل حتی 250 برای هر تنیسوری افتخار بزرگیست!امسال دیگه باید فینال راجر-نادال ببینیم!چه فینالی بشه!خب معلومه راجر میبره دیگه!:160:اما مهمتر از همه خود راجره که مث خودش هیچ کس نبوده و نیست و نخواهد بود
PowerVu
09-09-2010, 07:00 PM
به همه دوستانی که اتهام کثیف تبانی رو مطرح کردند. واقعاً دست شما درد نکنه. خدا میدونه الان دارم گریه میکنم. واقعا نمیدونم چی باید به شما بگم. فقط به همین حد بسنده می کنم که تنیس، ورزشی که من عاشقشم و باهاش زندگی میکنم جای این کثافت کاریها نیست. این وصله ها به این ورزش نمی چسبه. تنیس پاک ترین رشه ورزشی دنیاست. این گفته من تنها نیست، خودتون می دونین که چنین چیزی در این ورزش تقریبا امکان اتفاق افتادنش 0 درصد هم کمتره!
نه فدرر نه نادال و نه هیچ تنیسور مطرح یا Minor دیگری با تبانی نمی تونه در دنیای تنیس بمونه. هرگز!
واقعاً که خیلی بی انصافی کردین و این مطالب رو نوشتین. اشک تو چشمام هست و خون تو دلم.
به جای استقبال از رویارویی احتمالی فدرر، نادال چه فکرهای کثیفی رو به ذهنتون راه دادید!
امیدوارم با دقت نظر بیشتر در تک تک بازی ها و زحمتی که همه تنیسورها برای پیروزی می کشند، این دید منفی و ذهنیت بسیار غلط از وجودتون پاک بشه.
خیلی ناراحتم خیلی!!
PowerVu
09-09-2010, 07:16 PM
دوستان اينا كي بودن در تيم راجر نشسته بودند. چقدر ادم جمع كرده بود. يكيش باباش بود يكيش مامانش بود يكيش ميركا بود يكيش پاول بود. بقيه كي بودن? خواهر راجرم بود من تا حالا قيافه خواهر راجرو نديدم خيلي دوست دارم ببينم چه شكليه.
دوست عزیز چطور نشناختین؟
این خانم Gwen Stefani خواننده مشهور امریکایی هستند دیگه. من و خواهرم عاشقش هستیم. اون آقا هم Gavin Rossdale همسر خانم Stefani هستند که ایشون هم خواننده هستند. خانم Stefani خواننده گروه راک No Doubt's هم هستند.
خوش به حال فدرر و میرکا. من خیلی ایشون رو دوست دارم و اکثراً وقتی راجر در امریکا هست به تماشای بازی هاش میآن.
http://freeebayimagehost.com/images/oqps3rkp1z7j338yt3v.jpg
=================
http://freeebayimagehost.com/images/ynoarz5qbo72fos180ax.jpg
================
http://freeebayimagehost.com/images/andsrk69gnnu0lbwlr76.jpg
====================
http://freeebayimagehost.com/images/dy6f3i4di3dwzlxn3c2b.jpg
==============
http://freeebayimagehost.com/images/0ntbkei0ugnptq9ouc.jpg
davidbeckham
09-09-2010, 07:17 PM
ورداسکو هم 1000 بار با رافا بازی کنه 950 بار به رافا میبازه
دقیقا عین رادیک که نمیتونه فدررو ببره اینم نمیتونه
Mohammad Reza
09-09-2010, 08:06 PM
به همه دوستانی که اتهام کثیف تبانی رو مطرح کردند. واقعاً دست شما درد نکنه. خدا میدونه الان دارم گریه میکنم. واقعا نمیدونم چی باید به شما بگم. فقط به همین حد بسنده می کنم که تنیس، ورزشی که من عاشقشم و باهاش زندگی میکنم جای این کثافت کاریها نیست. این وصله ها به این ورزش نمی چسبه. تنیس پاک ترین رشه ورزشی دنیاست. این گفته من تنها نیست، خودتون می دونین که چنین چیزی در این ورزش تقریبا امکان اتفاق افتادنش 0 درصد هم کمتره!
نه فدرر نه نادال و نه هیچ تنیسور مطرح یا Minor دیگری با تبانی نمی تونه در دنیای تنیس بمونه. هرگز!
واقعاً که خیلی بی انصافی کردین و این مطالب رو نوشتین. اشک تو چشمام هست و خون تو دلم.
به جای استقبال از رویارویی احتمالی فدرر، نادال چه فکرهای کثیفی رو به ذهنتون راه دادید!
امیدوارم با دقت نظر بیشتر در تک تک بازی ها و زحمتی که همه تنیسورها برای پیروزی می کشند، این دید منفی و ذهنیت بسیار غلط از وجودتون پاک بشه.
خیلی ناراحتم خیلی!!
کاملا با حرفای پاور عزیز موافقم!یعنی چی که تبانی کرده!اول نمیخواستم چیزی بگم ولی دیدم دیگه خیلی حرفای عجیبی زده شده خواستم بگم که تمام تنیسور های ATP شخصیت بالایی دارن از اون جوون 18ساله ای که میاد لوبیچیچ رو شکست میده تا اندی رادیکی که تو دور اول حذف میشه!!!رادیک تو فینال های مختلفی با راجر بازی داشته!ما نمیتونیم بگیم بیشتر فینالایی که باخته تبانی بوده!این که نشد حرف..به نظر من بدست اوردن یک تایتل ارزشش بیشتر از پول هست برای تنیسورها!حالا بازی ورداسکو-فرر کجاش تبانی بود!مگه میشه افتخار رسیدن به کوارتر گرند اسلم و بزاری کنار بخاطر مشتی پول!
من با خشی موافقم!ورداسکو واقعا توان برد نادال رو نداره!نمونش فینال امسال که دیدید با چه اقتداری اون و شکست داد..حالا ما مثال میزنیم امشب ورداسکو2-0 جلو افتاد!فقط یک ست برای رسیدن به فینال میخواد!فینال یک گرنداسلم!افتخاری بزرگ!بعدش نادال بازی رو 3-2 ببره!بعدش حتما دوستان میگن تبانی کرده!مگه میشه همچین چیزی!تنیسور ها بعضی وقتها اونقدر فشار روشونه که وقتی اروری میکنن راکت خودشون و به زمین میکوبند(حتما میگید اینم فیلمشونه)نه دوستان من تنیس یکی از ورزشهایی است که در هر تورنمنتش هر بازیکنی هر بازی رو ببره براش افتخاره!
من امیدوارم امشب نادال ببره و بتونه بیاد فینال و از اونطرف راجر نواک رو شکست بده!بدجور استرس دارم..به نظر من رویارویی این دو تنیسور بزرگ برای من جذابتر از فینال جام جهانی فوتبال هست!
به امید موفقیت راجر عزیز
pourya RF
09-09-2010, 09:13 PM
امشب ورداسکو نادال رو شکست میده تا به همه ثابت کنه که تو تنیس تبانی وجود نداره.!
خیلی ناراحتم خیلی!!
دوست عزیز احساسات پاکت قابل تقدیره
من تازه مطالب رو خوندم.
بنظرم بحث تبانی ورداسکو و نادال و تنیسورهای حرفه ای تو گرانداسلم های مهم خیلی مضحکه و با هیچ منطقی سازگار نیست.
ولی بحث تبانی در ورزش تنیس و شرط بندی های اون مدت هاست رایج و شایع است، مخصوصا اینکه نمره بندی ها و پوینت و گیم و ست و بازی خیلی متنوع است.
واقعیت رو نمی شه فراموش کرد، بحث تبانی و انواع تبانی ها توی تنیس اینجا نیست، وگرنه می شد برات حدود 100 تا مثال مختلف و حالات متنوع تبانی رو حتی برای تنیسورهای حرفه ای (البته غیر از گرانداسلم ها و مسترزها) میشه مثال زد.
من عاشق تنیسم چه دیدنش چه بازی کزدنش و چه بحث و تبادل نظر درباره تنیس. ولی اینو فراموش نکنید تنیس جز ورزش هاییه که اصلا در این زمینه پاک نیست.
تنیس مثل خیلی از ورزش های دیگه گرفتار تبانی در شرط بندی هاست (چه شما دوست عزیز خون گریه کنی یا نکنی)
ولی با اطمینان بالایی میشه گفت راجر ونادال و خیلی دیگه از حرفه ای ها از این قضیه مبرا هستند و درآمدشون از این راه نیست.
موفق باشید
ramin67
09-09-2010, 10:23 PM
خدا کنه نادال بیاد فینال، حداقل فینال رو بتونم از TVE ببینم.
koury
09-09-2010, 10:32 PM
من پیشنهاد می کنم که دوستان برن Rulebook فدراسیون جهانی تنیس مردان ATP رو مطالعه کنن، بخصوص بخش The Code ماده ی 8.05 رو بخونید تا الکی تنیس رو به داشتن این فضای کثیف و دور از روح جوانمردانه متهم نکنید...
من هم قبلا گفتم که شرط بندی و دوپینگ هست ولی باور کنید خیلی مقامات تنیس و بازیکنان رو دست کم گرفتید و خیال می کنید اینقدر هر کی به هرکیه که همه دنبال تبانی هستن!!!
خب عزیز من اصل تنیس به گرند اسلم و مسترزه! این تورنمنت ها هستن که ممکنه تو شرط بندی سود کلانی داشته باشن، وقتی یه طرفدار فدرر میاد برای لوث کردن بردهای رافا این بحث رو پیش میکشه اگه یه طرفدار دیگر ساده انگار خود فدرر این بحث ها رو جدی بگیره خب خود فدرر هم زیر سوال میره خواه ناخواه!!
پس برای کوچک جلوه دادن برد های رافا دنبال بهونه های دیگری بگردید...
fafafa
09-09-2010, 10:39 PM
میشه لطفا بیخیال این بحث تبانی بشید آخه کدوم عقل سلیمی قبول میکنه آدم به خاطر یه مشت دلار بیخیال فینال گرانداسلم بشه :379:
من که فکر میکنم بازی نزدیکی بین ورداسکو و نادال برگزار بشه البته بازم با پیروزی رافا تموم بشه.
من که بی صبرانه منتظر فینال راجر کبیر با رافا هستم تا بازم ثابت بشه واقعا مرد شماره 1 تنیس چه کسیه
delpie
09-09-2010, 10:46 PM
من در نظرم عنوان کردم اصلا به این مسایل فکر نمی کنم.اما اگه بعضیا گفتن تایتل بهتره از پول حر خنده داری به نظر میاد چون عمر ورزشی ورزشکار که به پایان برسه دیگه پول در آوردن سخته.این بنگاه ها آینده شون رو تضمین می کنن.حافظه ما هم به عنوان طرفدار ضعیفه پس حقیقت اینه غیر اسطوره هایی مثل فدرر نادال و....هر کسی میتونه به پول بیشتر از تایتل اهمیت بده.از خودمون سوال می کنم.کاناس کجاست؟آنچیچ چی؟به هر حال..........اما واقعا بیخیال توهم توطیه بشید و از ورزشی که عاشقش هستید لذت ببرید.مثل خود من.
koury
09-09-2010, 10:55 PM
من در نظرم عنوان کردم اصلا به این مسایل فکر نمی کنم.اما اگه بعضیا گفتن تایتل بهتره از پول حر خنده داری به نظر میاد چون عمر ورزشی ورزشکار که به پایان برسه دیگه پول در آوردن سخته.این بنگاه ها آینده شون رو تضمین می کنن.حافظه ما هم به عنوان طرفدار ضعیفه پس حقیقت اینه غیر اسطوره هایی مثل فدرر نادال و....هر کسی میتونه به پول بیشتر از تایتل اهمیت بده.از خودمون سوال می کنم.کاناس کجاست؟آنچیچ چی؟به هر حال..........اما واقعا بیخیال توهم توطیه بشید و از ورزشی که عاشقش هستید لذت ببرید.مثل خود من.
میشه بگید کجای دوران بازیگری ماریو آنچیچ شگفت انگیزه؟ شاید وقتی تو جونیورز بوده با تبانی نامبر وان شده!!! یا کانیاس که بجز مورد دوپینگش مورد خاص دیگه ای در مورد شرط بندی و تبانی ازش ندیدیم!!
خواهشا بحثی که خودتون بهش دامن زدید رو با برهان و ادله ثابت کنید تا ما هم قبول کنیم شدت شرط بندی و تبانی اینقدر زیاده... :379:
delpie
09-09-2010, 11:03 PM
میشه بگید کجای دوران بازیگری ماریو آنچیچ شگفت انگیزه؟ یا کانیاس که بجز مورد دوپینگش مورد خاص دیگه ای در مورد شرط بندی و تبانی ازش ندیدیم!!
خواهشا بحثی که خودتون بهش دامن زدید رو با برهان و ادله ثابت کنید تا ما هم قبول کنیم شدت شرط بندی و تبانی اینقدر زیاده... :379:
دوست عزیز با دقت بخون در ابتدا بعدش موضع بگیر.آدم میتونه چشمشو ببنده بگه هیشکی تو استادیوم ایران فحش نمیده میتونه خیلی چیزارو نبینه و نشنوه.اما این مسایل هست اما برای بار چندم می گم بیخیال باشید با دید مثبت به ورزش مورد علاقمون برسیم.من در تاپیک قبل گفتم حافظه ما طرفدارا مث خودم ضعیفه چون این بازیکنای به این خوبیو زود فراموش میکنیم.فقط تاپ رنکها رو یادمون میمونه که اونارو هم بکشی پول اینجوری به دست نمیارن.تنیس فراتر از ورزشه.اینو در 10 سال عشق و بازیم فهمیدم.
we leads one game to love for ever from everyone because we love tennis.
delpotro
09-09-2010, 11:16 PM
سلام
بعضی ها مثل این که خیلی ناراحت شدند
من گفتم تبانی وجود داره. من نگفتم نادال تبانی کرده. فدرر تبانی کرده. نادال اراده کنه ورداسکو رو له می کنه. 12 بار با هم بازی کردند نه 10 بار و هر 12 بار رافا برده
راجر هم 3000 بار هم اندی رادیک رو ببره من نمیگم حتی یکیش تبانی بوده
این وصله ها به این 2 نفر نمی چسبه اما تبانی در تنیس وجود داره. حالا شما همش صورت مساله رو پاک
کنید
میشه بگید کجای دوران بازیگری ماریو آنچیچ شگفت انگیزه؟ شاید وقتی تو جونیورز بوده با تبانی نامبر وان شده!!! یا کانیاس که بجز مورد دوپینگش مورد خاص دیگه ای در مورد شرط بندی و تبانی ازش ندیدیم!!
کوروش جان خیلی احساساتی شدی!!!!!
مسئله اصلا زیر سوال بردن فدرر و نادال و ورداسکو و ... نیست. مسئله اینه که توی تنیس تبانی وجود داره و خیلی زیاد هم است.
اونی که راجر و نادال رو زیر سوال برده باید جوابش رو بدی. از فعل و ضمیر مشخص در بحثت استفاده کن!!! نظر کلی نده!!! خیلی از اینایی که بچه ها نوشتند اینه که میگن تبانی تو تنیس مطرحه و این پتانسیل در تنیس وجود داره، نه اینکه بگن نادال و راجر عناوینشون رو با تبانی بدست آوردن!!!!
همونطور که دوستمون گفت، بهترین چیز همونیه که از ورزش محبوبمون لذت ببریم.
Ahoura
09-09-2010, 11:46 PM
این بازیکنای به این خوبیو زود فراموش میکنیم.فقط تاپ رنکها رو یادمون میمونه.
دوست عزيز يه كم بيشتر رو حرفات فكر كن.چطور ممكنه يه بازيكني خيلي خوب باشه ولي جز تاپ رنك ها نباشه?
delpie
09-10-2010, 12:08 AM
دوست عزيز يه كم بيشتر رو حرفات فكر كن.چطور ممكنه يه بازيكني خيلي خوب باشه ولي جز تاپ رنك ها نباشه?
دوست عزیز من برای شما نمی نویسم اینو 3 بار گفتم تا حالا/شما نظراتت خیلی خاصه/بقیه تصمیم میگیرن در این زمینه/شما فقط رنکینگارو بازیکن میدونی با این حرفت یعنی هنین/نعلبندیان/فررو/لیوبیچیچ و.............هیچی از بازی نمیدونن/من این چهارمین باره میگم شما نظراتت خاصه/من اصلا واسه شما نمی نویسم.
koury
09-10-2010, 12:12 AM
دوست عزیز با دقت بخون در ابتدا بعدش موضع بگیر.آدم میتونه چشمشو ببنده بگه هیشکی تو استادیوم ایران فحش نمیده میتونه خیلی چیزارو نبینه و نشنوه.اما این مسایل هست اما برای بار چندم می گم بیخیال باشید با دید مثبت به ورزش مورد علاقمون برسیم.من در تاپیک قبل گفتم حافظه ما طرفدارا مث خودم ضعیفه چون این بازیکنای به این خوبیو زود فراموش میکنیم.فقط تاپ رنکها رو یادمون میمونه که اونارو هم بکشی پول اینجوری به دست نمیارن.تنیس فراتر از ورزشه.اینو در 10 سال عشق و بازیم فهمیدم.
we leads one game to love for ever from everyone because we love tennis.
سلام
بعضی ها مثل این که خیلی ناراحت شدند
من گفتم تبانی وجود داره. من نگفتم نادال تبانی کرده. فدرر تبانی کرده. نادال اراده کنه ورداسکو رو له می کنه. 12 بار با هم بازی کردند نه 10 بار و هر 12 بار رافا برده
راجر هم 3000 بار هم اندی رادیک رو ببره من نمیگم حتی یکیش تبانی بوده
این وصله ها به این 2 نفر نمی چسبه اما تبانی در تنیس وجود داره. حالا شما همش صورت مساله رو پاک
کنید
دوست عزیز من خودم گفتم قبول دارم این چیزا هست ولی وسعتش این حدی که جنابعالی و دوستتون میگید نیست...فدرر از اول که 16 تا گرند اسلم بنامش نزده بودن!!! یا رافا همینطور... اینا از اول که قرار نبوده اینطوری بزرگ بشن، حالا اون بنگاه ها از کجا میدونستن اینا قراره گرند ببرن که نرفتن سراغشون؟؟ حتی تو Case داویدنکو هم از اینا سوال کردن و گفتن تاحالا هیچ کس بهشون پیشنهاد نداده...!!
یه کم فکر کردن چیز بدی نیست، شما میگی آنچیچ فلان و کانیاس بهمان!! من میگم دلایل و منظورت رو بگو شما بجائی که اگه دلیلی داری بگی میای میگی بیخیال!!! :350: یا حرفی نزن یا میزنی تا تهش واستا...
PowerVu
09-10-2010, 12:18 AM
ببینین دوستان، شما همگی سرور من هستین. منظورم عزیزانی هست که در مورد تبانی قلم فرسایی کردند. اما به خدا این چیزا در تنیس به این شکلی که شما می فرمایید، نیست! من چند ساله خیلی از ساعات رو در فروم های تخصصی تنیس که از سرتاسر جهان ده ها هزار کاربر دارند گذروندم، ولی باور کنید در هیچ یک از اون محافل اصلا صحبت چنین چیزهایی نیست. صحبت از همه چیز هست غیر از تبانی! آخه اگر چنین چیزی بود فقط رازش برای ما که فاش نمی شد! بلکه همه دنیا در موردش حرف می زدن.
به نظر من اونقدر در فوتبال کثیف لیگ داخلی از تبانی شنیدیم که واقعا این مساله زشت در ذهنمون نهادینه شده! لیگ داخلی ما متاسفانه پر از انسان های ندید پدید نوکیسه ی تازه به دوران رسیده هست که اکثریت قریب به اتفاقشون حتی توی خونه های پدراشون، نون برای خوردن نداشته اند! چه برسه به ظرفیت برای پولدار شدن! اما تق ـی به توقی خورده و حرفه ای شدن (اسمی) لیگ خیـــــــــــــــــلی براشون اومد داشته (از لحاظ مالی!). الان می بینین که نهایت فکرشون هم اینه که برن یه ماشین خارجی 200 میلیونی بخرن و این نمایشگاه دارهای شارلاتان چه شیره هایی که به خاطر این ماشین ها سرشون نمالیده اند! یا مثلا نهایت دنیاشون اینه که برن دوبی (بهشت روی زمین برای عده ای) و مثلا اونجا از نزدیک یه نایت کلاب رو ببینند! انقدر دنیای محدود و گداصفتانه ای دارند «بعضی» از این ورزشکارهای بی جنبه ی نسل فعلی! مثلاً یادتونه اون موقعی که رضازاده ی مزدور جیره خور قهرمان جهان در وزنه برداری شده بود و اونقدر طلا گرفته بود، با بی ظرفیتی تمام برای چند میلیون رفته بود دوبی توی تبلیغ تلویزیونی املاک رابینسون که از کانالهای دامبولی دیمبوی لس انجلسی پخش می شد شرکت کرد!!!! مثل این می مونه مایکل فلپس امریکایی قهرمان طلایی بلامنازع شنا بره و برای یک مرغداری تبلیغ کنه! یکی نبود به این بادکنک تو خالی ::رضا زاده:: بگه که آخه بی ظرفیت، تو الان در دنیا خیر سرت اسم و رسمی پیدا کردی، چرا خودت با دستان خودت ارزش و منزلت مدالها و مقام هات رو میاری پایین که میری برای بنگاه معاملات ملکی تبلیغ می کنی! البته خلایق هر چه لایق! می بینین که الان اون بادکنک بشکه به دلیل مشخص شدن دست داشتن در دوپینگ و افرادی که باهاش هستند از عالم و آدم در فدراسیون جهانی فراریه! بی سوادی و عقب موندگی دیگه نتیجه ای بهتر از این نداره که! یا مثلاً یادتونه سرپرست تیم ملی می گفت همه جای دنیا فوتبالیست به فکر فوتبالشه، اینجا اونقدر طرف بدبخته که میره یه ماشین گرون قیمت برمیداره بعدش می مونه توی قسطهاش! چند دقیقه مونده به شروع تمرین تیم ملی به جای حفظ تمرکزش و کسب آرامش، می بینی یه گوشه با موبایلش داره داد و بیداد و فحش و فحش کشی و دعوا با نمایشگاه دار می کنه که من الان پول ندارم و از این حرفا! آیا چنین چیزهایی در دنیای تنیس این بازیکنان که ماها افتخار تماشای هنرشون رو داریم «به این شکل» هست اصلاً ؟
در دنیای تنیس حرفه ای اینطور نیست! اکثر تنیسورهای معروف دنیا از خانواده های متمول و متوسط به بالا هستند و این گدا گشنگی برای پول که متاسفانه در لیگ داخلی ما وجود داره در دنیای اونها نیست. شما فقط برین برای مثال ثروت پدر ارنستس گولبیس از لتونی و سطح رفاه و نوع زندگی پسرش رو ببینین! این بی ظرفیتی برای رسیدن به پول (در حدی که بخواد طرف براش دست به تبانی بزنه) به نظرم در تنیس در حد صفر هست.
من عاشق فوتبال بودم و همیشه تبانی رو لکه ننگ این ورزش می دونستم. در سال های گذشته که با موشکافی و دقت مسائل تنیس حرفه ای رو دنبال کردم، به این نتیجه رسیدم که این ورزش دقیقاً همونیه که من دنبالشم. از لحاظ پاکی و زیبایی و هیجان و روی حساب و کتاب بودنش! و این بود که کم کم علاقه من به فوتبال رنگ باخت اما هنوز بعضی از تیم ها رو دنبال می کنم.
خلاصه اگر بگم که پاکی تنیس بود که من رو در نظر اول عاشق خودش کرد، کم بی راه نگفتم. تا این حد بی نظیر بودن این ورزش برام ستودنی و والاست!
PowerVu
09-10-2010, 12:22 AM
خب بریم سراغ بازی های باقیمانده دور یک چهارم پایانی. جایی که هیجان به اوج داره نزدیک می شه:
- این برای اولین بار در تاریخ یو اس اوپن است که یک دیدار تمام اسپانیایی در یک چهارم نهایی را شاهد خواهیم بود. ورداسکو پس از 10 بار شکست مقابل نادال به دنبال انتقام از دیدارهای گذشته برابر مرد شماره یک جهان است. آخرین باری که این دو بر روی هارد کورت به دیدار هم رفتند نیمه نهایی گرند اسلم ملبورن 2009 بود. مسابقه ای که 5 ساعت و 14 دقیقه به طول انجامید.
- یوژنی و واورینکا، دو تنیسوری که در حال حاضر پدر نیز شده اند دیگر بازی دور یک چهارم رو انجام می دن. واورینکا برای اولین بار به این دور از مسابقات گرند اسلم رسیده. اما یوژنی پس از اینکه در 2006 یو اس اوپن به نیمه نهایی رسید، به دنبال تکرار حضورش در بین 4 نفر نیمه نهایی است. پیروزی در این مرحله برای یوژنی باعث می شه پس از 2008 مجدداً بتونه جزو Top 10 بشه!
- نادال و ورداسکو تنها چپ دست های باقی مانده در جدول هستند و با حساب امسال، سومین سال پشت سر هم میشه که در یک چهارم یو اس اوپن 2 چپ دست حضور دارند.
- نادال به دنبال این است که با قهرمانی در یو اس اوپن، هفتمین مرد در تاریخ شود که توانسته همه گرند اسلم های سطوح را در آرشیوش داشته باشد.
- با احتساب قهرمانی نادال در رولند گروس و ویمبلدون امسال، در صورتی که وی موفق به رسیدن به عنوان قهرمانی یو اس اوپن شود، پس از Rod Laver، Pete Sampras و Roger Federer، نادال چهارمین مرد در تاریخ تنیس Open Era میشود که 3 گرند اسلم را پشت سر هم برده! همچنین در صورت قهرمانی رافا، او پنجمین فرد در تاریخ خواهد شد که توانسته 3 عنوان گرند اسلم در یک سال را از آن خود کند.
- در حال حاضر نادال 18 بازی پشت سر هم در گرند اسلم است که در آن ها پیروز شده.
- در دو سال گذشته، نادال تا نیمه نهایی یو اس اوپن رسیده. در 2008 به عنوان سید اول مسابقات به اندی ماری با نتیجه 62 76 46 64 باخت و در 2009 به عنوان سید شماره 3 به قهرمان آن سال یعنی خوان-مارتین دلپاترو با نتایج 62 62 62. امسال هشتمین سال پی در پی حضور نادال در یو اس اوپن است.
- نادال تا این مرحله حتی یک ست هم به حریفان نداده! این اولین بار است که رافا تا مرحله یک جهارم بدون دادن ست به حریف، بالا آمده است. ضمناً جالبه بدونین که این ششمین بار در تاریخچه حضور نادال در یک چهارم گرند اسلم ها بدون واگذاری ست به حریفان است. Roland Garros 2007، 2008، 2010 و Australian Open 2008 و 2009!
- تا به حال در این تورنمنت نادال تمام 61 Service Game های خود را حفظ کرده و تمام 13 Break Pointـی که با آنها مواجه شده را با موفقیت Save کرده. از سال 1991 که این اطلاعات ثبت شده، تنها قهرمان یو اس اوپن که کمترین آمار از دست دادن Service Game هایش را داشته، اندی رادیک با 5 سرویس گیم بود که در نهایت قهرمان 2003 یو اس اوپن شد.
- تا پایان رولند گروس 2010 و قهرمانی نادال مقابل سودرلینگ، رافا هیچ ستی رو به حریفان واگذار نکرده بود. البته این اتفاق در یک دوره رولند گروس دیگر برای نادال افتاده بود!
- پس از مصدومیت سال 2009 نادال و بازگشت طوفانی وی به مسابقات، رکوردهای جالب و بسیار سختی توسط او زده شدند! در قهرمانی مسترز 1000 مادرید، رافا تبدیل به اولین ورزشکاری شد که توانست 18 قهرمانی مسابقات ATP Masters 1000 را به دست آورد. اولین تنیسور تاریخ شد که توانست 6 عنوان قهرمانی پشت سر هم، در مسترز مانتی-کارلو را به نام خود کند و هر 3 مسترز روی خاک و در ادامه گرند اسلم رولند گروس بر روی خاک رس در همان سال را از آن خود کند!
- از لحاظ تعداد قهرمانی ها، امسال نادال با 5 عنوان رکورد دار است اما در پی آن است که با قهرمانی در یو اس اوپن به اولین قهرمانی اش بر روی سطح هارد کورت پس از قهرمانی مسترز سال 2009 Indian Wells برسد.
koury
09-10-2010, 12:25 AM
کوروش جان خیلی احساساتی شدی!!!!!
مسئله اصلا زیر سوال بردن فدرر و نادال و ورداسکو و ... نیست. مسئله اینه که توی تنیس تبانی وجود داره و خیلی زیاد هم است.
اونی که راجر و نادال رو زیر سوال برده باید جوابش رو بدی. از فعل و ضمیر مشخص در بحثت استفاده کن!!! نظر کلی نده!!! خیلی از اینایی که بچه ها نوشتند اینه که میگن تبانی تو تنیس مطرحه و این پتانسیل در تنیس وجود داره، نه اینکه بگن نادال و راجر عناوینشون رو با تبانی بدست آوردن!!!!
همونطور که دوستمون گفت، بهترین چیز همونیه که از ورزش محبوبمون لذت ببریم.
سلام جان آدم هر از گاهی احساساتی بشه بد نیست !!
سلام عزیز نوشتن در دنیای مجازی خیلی راحت تر از حرف زدنه!! از قدیم میگن حرف باد هواس، ممکنه کسی ناراحت بشه ولی تا وقتی با مدرک و دلیل ثابت نشه واقعیت امر همینه چه خوشمون بیاد یا نیاد!!
حقیقت اینه که پتانسیل دوپینگ و شرط بندی و تبانی در هر ورزشی مطرحه نه فقط تنیس یا فوتبال حتی تو دو و میدانی!!! ولی وقتی شما میتونی ادعا کنی فرر با تبانی به ورداسکو باخته که دلیلی داشته باشی.. آقا فرر کم کاری کرد... بریک پوینت بود از جون مایه نزاشت... ریترن رو زد اوت...دنبال توپ نرفت یا الکی کنار کشید!
یارو میاد بحث رو میندازه که آره اینا با تبانی با هم بازی می کنن، بعد ATP هم لابد کشکه اون وسط... یا شاید یه پوزسانتی بهش میدن خفه بشه!! نه که داویدنکو پول نداشت بده تا بحثی پیش نیاد :350:
یه زمانی بود در بهبوهه ی دوپینگ دوچرخه سواران اسپانیائی در تور د فرانس و ووئلتا، یه سری اومدن ادعا کردن رافا چون بازوانش کلفته توسط همون دکتر دوپینگ کرده!! این ادعا اینقدر بی پایه اساس بود که حتی ATP دنبالش نرفت... شما فک کردی اگه واقعا تبانی کنن فقط شما میفهمی؟؟ ATP و ITF دور از جون گوش درازن اونجا؟؟
کاش یه کم انصاف رو رعایت میکردیم... :243:
Ali_RF
09-10-2010, 06:01 AM
خب نادال هم برد هرچند فكر نكنم با تباني برده باشه!:434:
حالا اين وسط نميدونم چرا يهو الجزيره اسپورت ما قطع شده. هي مينويسه scrambled channel. نميدونم چرا اينجوري شد، اونم درست وقتي كه بازيها به جاهاي حساسش رسيده. شانس نداريم كه:240:
Hatam
09-10-2010, 07:25 AM
سلام دوستان
عید همتون مبارکککککککککککک
بعد از سه ماه یه بازی تنیس دیدم وااااااااای که چقدر خماری کشیدم:388:
تا حالا نادالو تو این زمینا اینقدر مسلط ندیده بودم هزار آفرین :Clap:
دعا میکنم فدرر برسه فینال چون اونوقت برد نادال تضمینه:shame:
امشب بازی جوکو و روجر خیلی حساسه هرکی ببره رنک 2 رو تضمین میکنه پس بیدار بمونید و بازیو از دست ندید!!
Hatam
09-10-2010, 07:42 AM
حقیقت اینه که پتانسیل دوپینگ و شرط بندی و تبانی در هر ورزشی مطرحه نه فقط تنیس یا فوتبال حتی تو دو و میدانی!!! ولی وقتی شما میتونی ادعا کنی فرر با تبانی به ورداسکو باخته که دلیلی داشته باشی.. آقا فرر کم کاری کرد... بریک پوینت بود از جون مایه نزاشت... ریترن رو زد اوت...دنبال توپ نرفت یا الکی کنار کشید!
حتی دومیدانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کوروش جون از لحاظ دوپینگ کثیف ترین ورزش توی ایران بعد از فوتبال دومیدانیه
ما خانوادتا و فامیلا دو میدانیکاریم رکورد آسیا، ایران و حتی مدال پارالمپیک هم تو کارناممون هست:441: ولی به جرأت بهت میگم 100% دومیدانیکارای ایران دوپینگین، یکی از دلایلی که من این ورزشو ول کردم همین بود، نه فقط ایران اونور هم اینطوریه نمونش هم زیاده.
هرکدوم از قهرمانای ایران تو این رشته رو خاستی بهت میگم چی مصرف میکنه، جو جوری شده که چون همه دوپینگ میکنن بخوای وارد این رشته بشی یا باید مثل اونا بشی یا این ورزشو ول کنی.
یکی از نمونه ها اون آقاست که ماهی 30 میلیون (دقت کن 30 میلیون تومنو میگم) خرج دوپینگ و تغذیش کردن آخر نه مسابقات جهانی مدال اورد نه تو المپیک چین در صورتی که بعضیا حتی به طلا هم امیدوار بودن به دور نهایی هم نرسید و تو مقدماتی حذف شد.
Mohammad Reza
09-10-2010, 09:46 AM
درود
بلاخره نادال و یوژنی به نیمه نهایی رسیدند و حالا شاید بتونیم حدس هایی راجع به فینال بزنیم!
اول از همه باید درود بگیم به راجر فدرر و رافائل نادال دوتا اسطوره خوب تنیس که تا به حال هیچ ستی را از دست ندادند و به سمی فینال رسیدند!دیشب نادال مقابل ورداسکو نشون داد که پتانسیل قهرمانی رو داره."خیلی مهم است که دوباره به نیمه نهایی رسیدم"نادال گفت."این خیلی خوب است که بتوانی در یکی از مهمترین تورنمنت های جهان سه بار به نیمه نهایی برسی"رافا گفت..نادال در بازی با ورداسکو هیچ دابل فولی نداشت سرویس های اولش و خوب زد و پوینت هی زیادی بدست اورد..اما وینر هاش کم بود!!!
رافا به خسته بودن ورداسکو نیز اشاره کرده و گفت:من میفهمیدم فرناندو در بازی های قبل بیش از حد معمول خسته شده و بازی های فشرده ای داشته!
نادال در مورد باد گفت"برای من بسیار سخت بود!یکی از روزهای دشوار من بود..سرویس خیلی مهم بود اما خیلی سخت بود کنترل توپ در هنگام toss کردن!این پیروزی برای من خیلی مهم بود"صحبت های نادال پس از بازی!یوژنی نیز گفت:هر چیزی ممکن است اتفاق بیفتد!
با این حال من احتمال برد نادال رو بیشتر میدونم..نادال خوب رو فرمه.باید از عملکرد استان نیز تقدیر بکنیم خوب تونست بالا بیاد و موفق باشه!شاید نادال مقابل یوژنی باز ستی از دست نده
اما بازی مهم سمی بازی راجر-نواک هست که پیش بینی اون خیلی سخت و دشوار هست!
این دو تنیسور بزرگ تا به حال 15بار به مصاف هم رفتن که سهم راجر 10 و نواک 5برد بوده!
12بازی اونها در زمین هارد صورت گرفته که راجر 8تای اون رو برده و 4تاش رو نواک برده!3بازی دیگر در خاک بوده که 2برد برای راجر و 1برای نواک!در 7نیمه نهایی مقابل هم قرار گرفتن که3تای آن(استرالیا2008،میامی،رم)را نواک برنده بوده!راجر تا به حال 2بار در نیمه نهایی یو اس اپن نواک رو ناکام گذاشته ویک بار در فینال مانع از قهرمانی وی شده..حالا شاید نواک ایندفعه دیگه دوست نداره باخت پارسالش و سالای قبل تکرار بشه!نتیجه بازی غیر قابل پیش بینی هست اما اگه راجر بتونه فرم الانش و حفظ کنه میتونه با تجربه،فکر و خودش بازی رو ببره و به فینال برسه
Come On Roger
You Best
این عکس زیبا تقدیم به تمام طرفدارن دوست داشتنی رافا
http://www.usopen.org/images/pics/large/b_09092010_Phil__Nadal_512.jpg
davidbeckham
09-10-2010, 09:54 AM
vamos rafa:866:
بهترین فرصت هست واسه شکستن طلسم نیمه نهایی یو اس اوپن
داغون کن یوژنی رو
http://tennis-image.com/images/70326937979424397255.jpg
davidbeckham
09-10-2010, 09:57 AM
come on nole
http://tennis-image.com/images/71073896821166584494.jpg
msh13792
09-10-2010, 10:00 AM
come on nole
http://tennis-image.com/images/71073896821166584494.jpg
:434:Come on Youzhny
http://www.saidaonline.com/en/newsgfx/Mikhail%20Youzhny.jpg
davidbeckham
09-10-2010, 10:09 AM
یوزنی رو با نوواک مقایسه میکنی:254:
یوژنی مال این حرفا نیست
msh13792
09-10-2010, 10:21 AM
یوزنی رو با نوواک مقایسه میکنی:254:
یوژنی مال این حرفا نیست
مقايسه نكردم كه
بالاخره هر كي از يجا شروع ميكنه شايد شروع يوژني هم اينجا باشه و به حرف بياد :434:
در ضمن راجر نيازي به كسي نداره خودش ميتونه قهرمان اين مسابقات بشه حالا هركي بياد فينال
Ahoura
09-10-2010, 10:28 AM
دوست عزیز من برای شما نمی نویسم اینو 3 بار گفتم تا حالا/شما نظراتت خیلی خاصه/بقیه تصمیم میگیرن در این زمینه/شما فقط رنکینگارو بازیکن میدونی با این حرفت یعنی هنین/نعلبندیان/فررو/لیوبیچیچ و.............هیچی از بازی نمیدونن/من این چهارمین باره میگم شما نظراتت خاصه/من اصلا واسه شما نمی نویسم.
دوست عزيز شما وقتي اينجا پست مي زني منظورت با همست اگر با كس خاصي كار داري مي توني بهش پيغام خصوصي بدي.در ضمن هنين يه زماني شماره 1 بود بعدش به دليل خداحافظي رنكشو از دست داد. من نمي گم فررو.نلبنديان.لوبيچيچ و ... تنيسور هاي بزرگي نيستند ان ها هم بزرگن اما در مقابل راجر و نادال در افتخار هيچن.
pasia
09-10-2010, 10:34 AM
بازی مرگ زندگی برای راجر اگه ببازه فک نکنم دیگه با توجه به وضعیت سنی وروحیش بتون نامبر وان بشه پس:
COOOOOOOME ON ROGER
Afshin
09-10-2010, 10:48 AM
سلام دوستان
عید همتون مبارکککککککککککک
بعد از سه ماه یه بازی تنیس دیدم وااااااااای که چقدر خماری کشیدم:388:
تا حالا نادالو تو این زمینا اینقدر مسلط ندیده بودم هزار آفرین :Clap:
دعا میکنم فدرر برسه فینال چون اونوقت برد نادال تضمینه:shame:
امشب بازی جوکو و روجر خیلی حساسه هرکی ببره رنک 2 رو تضمین میکنه پس بیدار بمونید و بازیو از دست ندید!!
امشب راجر و جوکوویچ بازی ندارند ، نیمه نهایی قسمت زنان امشب و قسمت مردان فردا شب انجام میشه . یعنی از شب شنبه شروع میشه و بامداد یکشنبه به وقت ایران تموم میشه . در واقع راجر و نواک 2 روز استراحت دارند و رافا و یوژنی یک روز (که امروز باشه) .
Hatam
09-10-2010, 10:55 AM
http://tennis-image.com/images/29749012144806130265.jpg (http://tennis-image.com/images/29749012144806130265.jpg)
http://tennis-image.com/images/37201531731333176636.jpg (http://tennis-image.com/images/37201531731333176636.jpg)
منبع: www.atpworldtour.com (http://www.atpworldtour.com)
Hatam
09-10-2010, 10:58 AM
امشب راجر و جوکوویچ بازی ندارند ، نیمه نهایی قسمت زنان امشب و قسمت مردان فردا شب انجام میشه . یعنی از شب شنبه شروع میشه و بامداد یکشنبه به وقت ایران تموم میشه . در واقع راجر و نواک 2 روز استراحت دارند و رافا و یوژنی یک روز (که امروز باشه) .
مرسی افشین جون تذکر دادی
اصلا زمان بازیا دستم نبود فکر کردم امروزه.
Fakhruddin
09-10-2010, 01:16 PM
http://irupload.ir/images/iq1mxv3m09nvwnara68.jpg
Hatam
09-10-2010, 03:07 PM
دوستان در رنکینگ زیر تغییر امتیازات پس از بازیهای یک چهارم رو میتونید مشاهده کنید
توضیح:
ستون اول رنک فعلی بازیکن یعنی قبل از یو اس اپن رو نشون میده
ستون دوم رنک تنیسور بعد از بازیهای یک چهارم رو نشون میده
ستون سوم که مشخصه
ستون چهارم امتیاز تنیسور قبل از یو اس اپنه
ستون پنجم امتیاز کم شده از تنیسور
ستون ششم امتیاز اضافه شده به تنیسور
ستون هفتم امتیاز تنیسور در روز دوشنبه آینده
ستون هشتم تغییر موقعیت تنیسور در رنکینگو نشون میده
http://tennis-image.com/images/39752948720855711124.jpg (http://tennis-image.com/images/39752948720855711124.jpg)
http://tennis-image.com/images/00023799288781203873.jpg (http://tennis-image.com/images/00023799288781203873.jpg)
koury
09-10-2010, 03:19 PM
دیشب به نظر من رافا اصلا مثل بازی با ایستومین و سیمون نبود ولی خدا رو شکر بازم تو سه ست برد، نکته ی منفی که رافا بعد از 4 بازی Break شد ولی خب بازم همون یه بار بود و تا آخر همه ی Break Point ها رو Save کرد.
فورهندشم تو دو ست اول کلا بی جون بود که فکر کنم بیشتر بخاطر وزش شدید باد تو اون دو ست اول بود. روی بکهند یکی دو تا ضربه ی تماشائی زد و بیشتر سعی میکرد ناحیه ی بکهند رو با Slice بزنه که فکر کنم نکته ی مثبت و خوبیه بخصوص تو این مواقع که باد به این شدت میوزه!
----------------------
امشب امیدوارم برادران برایان نهمین گرند اسلمشون رو ببرن، تیم بوپاتی/کورشی هم تیم فوق العاده خوبی نشون داده و سید های خوبی رو حذف کردن، ولی برادران برایان مثل اونها نیستن و بعیده بتونن مقابل این دو برادر کار شاقی بکنن!؟
همینطور در مورد بازیهای زنان امیدوارم کرولین و کیم به فینال برسن، کرولین همین 17 روز پیش زووناروا رو مغلوب کرد و کیم هم هر دو سالی که قهرمان US Open شده ونوس رو تو مسیر فینال شکست داده!
در مورد بازی نیمه نهائی مردان، نکته ی عجیب در رویاروئی های نواک و فدرر اینه که نواک سه ساله فدرر رو شکست نداده و همه ی 4 بازی اخیرشون رو راجر برده!!! باید دید آیا نواک برای چهارمین سال در نیویورک مغلوب فدرر میشه یا بالاخره میتونه تو اینجا شکستش بده؟!
Hatam
09-10-2010, 03:21 PM
توضیحات تکمیلی:
نادال در هر صورت نامبر وان میمونه
فدرر اگه برسه فینال رنک 2 رو تضمین میکنه ولی اگه نیمه نهایی حذف بشه برمیگرده سوم
جوکو در هر صورت از رنک 3 پایینتر نمیاد و اگه برسه فینال دوم میشه
موری چهارم و سودرلینگ پنجم (بدون تغییر)
داویدنکو در صورتی که یوژنی جامو نبره رنک 6 میمونه و اگه ببره هفتم میشه
در صورتی که یوژنی جامو نبره بردیچ هفتم میمونه
و اگه ببره هشتم میشه
اگر نیمه نهایی یوژنی ببازه ورداسکو هشتم میمونه و اگه برسه فینال نهم میشه
یوژنی اگر جامو ببره شیشم میشه
فرر بعد از یو اس اپن تا رنک دهم بالا میاد
Nima88
09-10-2010, 03:25 PM
به امید فینال رافا و نواک
درود، رافا جون شرمنده که یه کوچولو مطمئن نبودم که 0-3 میبریhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/shame.gif
کاش اون یه بار رو هم بریک نمیشدیhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/10.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif
پ.ن: فرناندو! تا اینجا هم خوب بود، مطمئنا به مسترز کاپ راه پیدا میکنی، هم تو و هم داوودhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/3.gif
Nadal
matches played: 5
Aces: 34
1st serve pct: 63
sets lost: 0
unforced errors/winners: 116/140= 24
Bk pt conv % : 37
time on court: 12:10
Federer
Aces: 74
1st serve pct: 60
sets lost: 0
unforced errors/winners: 133/184= 50
Bk pt conv%: 53
time on court: 8:52
Djokovic
Aces: 18
1st serve pct: 70
sets lost: 2
unforced errors/winners: 160/150= -10
Bk pt conv%: 48
time on court: 12:01
Nima88
09-10-2010, 05:40 PM
اینجوری که معلومه خوان بعد از یو اس اپن تا رنک 34 پایین میاد
لعنت به این مصدومیت
fernando
09-10-2010, 05:49 PM
فقط نادال
:866::866::866::866::866:
fernando
09-10-2010, 05:51 PM
ورداسکو
Mohammad_Joulaei
09-10-2010, 09:03 PM
خوان اگه برگرده انتظار بازپسگيري بالاي رنكينگ رو ازش نداشته باشيم چون احتمال خيلي بالا خواص ايده ال قبل مصدوميت رو نداره!!!!!
مث نيكلاي و ريچارد گاسكه و ماريا شاراپووا و ...
از حاتم عزيز هم به خاطر زحماتش تشكر ميكنم!!!
pourya RF
09-10-2010, 09:11 PM
فرداهم اول رافا بازی داره بعد راجر.بعد از 2روز استراحت باید بازی راجر رو اول میزاشتن!!
koury
09-10-2010, 11:01 PM
خب بنده خداها دیگه چیکار بکنن تا به همه دنیا بفهمونن میخوان به فدرر نهایت کمک رو بکنن تا بازم به اوجش برگرده!!! :251:
pourya RF
09-10-2010, 11:06 PM
اینقدر که راجر عزیز محبوبه!!
Afshin
09-10-2010, 11:14 PM
خب بنده خداها دیگه چیکار بکنن تا به همه دنیا بفهمونن میخوان به فدرر نهایت کمک رو بکنن تا بازم به اوجش برگرده!!! :251:
واقعا فکر کردی ما خریم؟! یا داری خودت رو میزنی به اون راه ؟! این که راجر بازیش بعد از بازی رافاست چه سودی به حال فدرر داره ؟!
کسی که بازی اول رو انجام بده به سودشه ، چون بالاخره بیشتر میتونه استراحت کنه تا بازی فینال ... هر رقمه که به قضیه نگاه کنی به سود راجر نشده . هم این که دو روز استراحت ریتمش رو به هم میزنه (همین طور نواک) و هم اینکه تا دیدار فینال (اگه به فینال برسه) کم تر استراحت میکنه ، این مساله به خصوص توی یو اس اوپن که فینال یک روز بعد از نیمه نهایی برگذار میشه خیلی مهمه .
و این که درسته فدرر دو روز استراحت کرده ، ولی نواک هم دو روز استراحت کرده ، رافا هم اگه یک روز استراحت کرده ، داره با یوژنی ای بازی میکنه که یک روز استراحت کرده . تازه شاید چون یک روز کمتر استراحت کرده بازیش رو بازی اول گذاشته باشند که تا فینال بیشتر از فدرر و نواک بتونه استراحت کنه .
بعضی وقتها یه حرفایی میزنی که مطمئنم اگه خودت هم بهشون فکر کنی خندت میگیره !
pourya RF
09-10-2010, 11:22 PM
بازیه فینال چند شنبه هست؟مگه نباید تا فینال 1روز استراحت کنن.
Afshin
09-10-2010, 11:24 PM
بازیه فینال چند شنبه هست؟مگه نباید تا فینال 1روز استراحت کنن.
خیر ، بایدی در کار نیست ، فردا مسابقات نیمه نهایی هست و پس فردا فینال ! یو اس اوپن همیشه همین جور بوده (تا جایی که من به خاطر دارم)
koury
09-10-2010, 11:24 PM
اولا رافا هم خدائی داره و خدا رو شکر از نظر بدنی اینقدر قویه که یه روز و دو روز براش تاثیری نداره، این رو تو استرالین اپن 2009 ثابت کرد...
ولی چیزی که مشخصه اینه که رافا بازیش یه روز دیر تر از فدرر انجام شده و در حالیه که بیشتر از فدرر هم تو زمین بازی کرده!! حداقل کاری که میکردن میتونستن بازی رو بندازن بازی دوم که خب نکردن ولی هیچ سودی برای رافا نداره چون اینقدر از نظر بدنی قوی هست که چه بازی اول باشه چه دوم اگه ببره تو فینال کم نیاره!!
یعنی بنظرت دو سه ساعت بیشتر از نواک و فدرر استراحت کنه تاثیری داره که میگی برای این انداختن بازی اول؟؟ :350:
در این که در این گرند اسلم ها خیلی به فدرر لطف کردن شکی نیست دلیلی هم برای خنده وجود نداره مثل روز روشن و واضحه...
Ahoura
09-10-2010, 11:29 PM
اخيش راحت شدم كرولاين حذف شد حقش نبود تا اينجا بياد بالا بايد در بازي با ماريا حذف مي شد.
koury
09-10-2010, 11:32 PM
اخيش راحت شدم كرولاين حذف شد حقش نبود تا اينجا بياد بالا بايد در بازي با ماريا حذف مي شد.
یه کم منطقی باشیم، ماریا به Error های زیاد خودش باخت ولی نمیشه گفت حق کرولین نبوده... من دوست داشتم کرولین قهرمان بشه ولی حالا امیدوارم کیم ببره! کرولین یه کم بازیش دفاعی هست ولی بهترین Retriever در بین بانوان هست بدون شک، امیدوارم در سال 2011 اولین گرند اسلمش رو ببره :655:
Afshin
09-10-2010, 11:33 PM
اولا رافا هم خدائی داره و خدا رو شکر از نظر بدنی اینقدر قویه که یه روز و دو روز براش تاثیری نداره، این رو تو استرالین اپن 2009 ثابت کرد...
ولی چیزی که مشخصه اینه که رافا بازیش یه روز دیر تر از فدرر انجام شده و در حالیه که بیشتر از فدرر هم تو زمین بازی کرده!! حداقل کاری که میکردن میتونستن بازی رو بندازن بازی دوم که خب نکردن ولی هیچ سودی برای رافا نداره چون اینقدر از نظر بدنی قوی هست که چه بازی اول باشه چه دوم اگه ببره تو فینال کم نیاره!!
یعنی بنظرت دو سه ساعت بیشتر از نواک و فدرر استراحت کنه تاثیری داره که میگی برای این انداختن بازی اول؟؟ :350:
در این که در این گرند اسلم ها خیلی به فدرر لطف کردن شکی نیست دلیلی هم برای خنده وجود نداره مثل روز روشن و واضحه...
بازم شروع کردی به رفتن تو جاده خاکی
ببین اگه رافا یه روز استراحت کرده ، حریفش هم یک روز استراحت کرده ، ولی اگه بازیش رو مینداختند بازی دوم ، خود شما میگفتی رافا تا فینال کمتر استراحت کرده . الان که بازی اوله چه ضرری برای رافا داره ؟ میشه بفرمایید که ما هم متوجه بشیم ؟
میخوای بگی فدرر 2 روز و چند ساعت استراحت کرده و رافا 1 روز ؟ خب یوژنی هم یک روز استراحت کرده ، با راجر و نواک که بازی نداره ، با یوژنی بازی داره . . . زمان بازی هر وقتی که باشه رافا و یوژنی به اندازه ی هم استراحت کردند و حقی از رافا ضایع نمیشه . توی فینال هم که باید با برنده ی بازی راجر و نواک بازی کنه ، و بازیش زود تر از نواک و راجر تموم میشه و قطعا به سودشه . بازم میگم توجه کن که بازی فینال فردای نیمه نهایی برگذار میشه ، هیچ روزی استراحت ندارند .
همین شما ، خود شخص شما ، گفته بودی توی مادرید 2009 ، رافا چون شب قبل از فینال با نواک بازی خیلی سختی داشت ، نتونسته بود به طور کامل ریکاوری کنه ، منم در جواب استرالیا رو مثال زدم و گفتم نادال از نظر بدنی با این شرایط مشکل نداره و مجددا خود شخض شما ، تاکید میکنم خود خودت ، گفتی که استرالیا فرق داشت ، چون بین نیمه نهایی و فینال یه روز استراحت داشت واسه ریکاوری وقت داشت . و دقیقا یادمه که یه عددی بین 24 تا 48 مثال زدی که واسه ریکاوری کافیه ، که نمیدونم این عدد و از کجا در آوردی ! تازه اینو هم درنظر بگیر که بازی های گرنداسلم Best of five هست و مستر Best of three یعنی برنده ی بازی نواک و راجر خیلی هم که راحت برنده بشه باید 3 ست بازی بکنه . حالا اگه بازی بخواد طولانی هم بشه که دیگه بیشتر اثر خودشو نشون میده .
حالا میشه توجیه کنی منو که این که اگه رافا بازی دوم رو انجام میداد چه سودی میبرد ؟ نسبت به یوژنی بیشتر استراحت میکرد ؟ که نمیکرد
نسبت به راجر و نواک بیشتر استراحت میکرد ؟ درسته بیشتر استراحت میکرد ، ولی با نواک و راجر که فردا بازی نمیکنه ، با یوژنی بازی میکنه ، تازه باعث میشد که تا شروع بازی فینال نسبت به نواک و راجر کمتر استراحت کنه . واقعا نمیتونم این توجیهاتت رو هضم کنم !
Reza20002005
09-10-2010, 11:35 PM
pourya RF
09-10-2010, 11:38 PM
قهرمانی تو us open برای نادال خیلی زوده قهرمانی تو us open برای نادال مثل قهرمانی فدرر تو رولندگروس فدرر برای قهرمانی تو رولند خیلی صبر کرد!!نادالم حالا حالا ها باید صبر کنه!
Reza20002005
09-10-2010, 11:38 PM
ممنون ازپیگیریتون وبه روزبودن اطلاعاتتون
koury
09-10-2010, 11:39 PM
قهرمانی تو us open برای نادال خیلی زوده قهرمانی تو us open برای نادال مثل قهرمانی فدرر تو رولندگروس فدرر برای قهرمانی تو رولند خیلی صبر کرد!!نادالم حالا حالا ها باید صبر کنه!
اونوقت این رو با کدوم ترازو سنجیدی؟؟ یعنی با چی تشخیص دادی زوده براش؟؟ :350:
koury
09-10-2010, 11:42 PM
بازم شروع کردی به رفتن تو جاده خاکی
ببین اگه رافا یه روز استراحت کرده ، حریفش هم یک روز استراحت کرده ، ولی اگه بازیش رو مینداختند بازی دوم ، خود شما میگفتی رافا تا فینال کمتر استراحت کرده . الان که بازی اوله چه ضرری برای رافا داره ؟ میشه بفرمایید که ما هم متوجه بشیم ؟
میخوای بگی فدرر 2 روز و چند سال استراحت کرده و رافا 1 روز ؟ خب یوژنی هم یک روز استراحت کرده ، با راجر و نواک که بازی نداره ، با یوژنی بازی داره . . . زمان بازی هر وقتی که باشه رافا و یوژنی به اندازه ی هم استراحت کردند و حقی از رافا ضایع نمیشه . توی فینال هم که باید با برنده ی بازی راجر و نواک بازی کنه ، و بازیش زود تر از نواک و راجر تموم میشه و قطعا به سودشه . بازم میگم توجه کن که بازی فینال فردای نیمه نهایی برگذار میشه ، هیچ روزی استراحت ندارند .
همین شما ، خود شخص شما ، گفته بودی توی مادرید 2009 ، رافا چون شب قبل از فینال با نواک بازی خیلی سختی داشت ، نتونسته بود به طور کامل ریکاوری کنه ، منم در جواب استرالیا رو مثال زدم و گفتم نادال از نظر بدنی با این شرایط مشکل نداره و مجددا خود شخض شما ، تاکید میکنم خود خودت ، گفتی که استرالیا فرق داشت ، چون بین نیمه نهایی و فینال یه روز استراحت داشت واسه ریکاوری وقت داشت . و دقیقا یادمه که یه عددی بین 24 تا 48 مثال زدی که واسه ریکاوری کافیه ، که نمیدونم این عدد و از کجا در آوردی ! تازه اینو هم درنظر بگیر که بازی های گرنداسلم Best of five هست و مستر Best of three یعنی برنده ی بازی نواک و راجر خیلی هم که راحت برنده بشه باید 3 ست بازی بکنه . حالا اگه بازی بخواد طولانی هم بشه که دیگه بیشتر اثر خودشو نشون میده .
حالا میشه توجیه کنی منو که این که اگه رافا بازی دوم رو انجام میداد چه سودی میبرد ؟ نسبت به یوژنی بیشتر استراحت میکرد ؟ که نمیکرد
نسبت به راجر و نواک بیشتر استراحت میکرد ؟ درسته بیشتر استراحت میکرد ، ولی با نواک و راجر که فردا بازی نمیکنه ، با یوژنی بازی میکنه ، تازه باعث میشد که تا شروع بازی فینال نسبت به نواک و راجر کمتر استراحت کنه . واقعا نمیتونم این توجیهاتت رو هضم کنم !
من بحثم یوژنی و رافا نبود، تو خودت رافا رو کشیدی وسط... فدرر دو روز استراحت کرده، با حریفان آسونتری بازی کرده و وقت کمتری تو کورت گذرونده! در مقابل رافا هر چند ستی نباخته ولی بیشتر تو زمین بوده و بازیهاش بمراتب سخت تر بوده!!
بهونه نیست اینا فقط نظر منه... ممکنه اصلا فینال فدرر-رافا رخ نده، یا رخ بده و حتی فدرر ببره یا شایدم رافا :350: ولی در کل دیگه مسئولین US Open کم و کسری نزاشتن از اون قرعه و برنامه ریزی دور های اولیه تا همین برنامه ریزی نیمه نهائی...
Afshin
09-10-2010, 11:43 PM
بهترین فرصت برای قهرمانی نادال امساله ، فدرر ، فدرره سالهای قبل نیست ، رافا هم خیلی بهتر از سالهای قبل داره بازی میکنه .
pourya RF
09-10-2010, 11:48 PM
وقتی میبینم یه طرفداره راجر راجر رو دسته کم میگیره واقا حالم گرفته میشه.
Afshin
09-10-2010, 11:49 PM
سلام ، پست های قبلی رو هم میخوندید بد نبود .
سلام، خوش آمدید
کانالها همان هایی هستند که در بالا مشاهده می فرمایید. تنها کانالی که بر روی بدر (عربست سابق) این مسابقات رو نشون بده الجزیره ورزشی 10+ هست که به صورت کارتی و قفل شده است و به روش هایی که در بخش مــاهــواره به تفصیل به اونها پرداخته شده قابل بازگشایی است. اما اگر منظور شما کانالی مجانی مثل الجزیره ورزشی 2 باشد، خیر. کانال مجانی فقط بر روی نایل ست است.
ضمناً ممکن است در صورت حضور رافائل نادال در فینال، کانال TVE هاتبرد مسابقه فینال رو به صورت مجانی و با زبان اسپانیولی پخش کند. این امکان در مورد کانال NTV Spor ترکیه که در ماهواره ترکست به صورت رایگان قابل دریافت است نیز وجود دارد.
موفق باشید.
Alireza Murray
09-10-2010, 11:52 PM
من بحثم یوژنی و رافا نبود، تو خودت رافا رو کشیدی وسط... فدرر دو روز استراحت کرده، با حریفان آسونتری بازی کرده و وقت کمتری تو کورت گذرونده! در مقابل رافا هر چند ستی نباخته ولی بیشتر تو زمین بوده و بازیهاش بمراتب سخت تر بوده!!
بهونه نیست اینا فقط نظر منه... ممکنه اصلا فینال فدرر-رافا رخ نده، یا رخ بده و حتی فدرر ببره یا شایدم رافا :350: ولی در کل دیگه مسئولین US Open کم و کسری نزاشتن از اون قرعه و برنامه ریزی دور های اولیه تا همین برنامه ریزی نیمه نهائی...
عه عه قرعه ی راجر اسونه ؟:251: میشه بگی کجای قرعه راجر اسون بود:379:
نکنه میخواستی راند 1 بیاد با نوواک بازی کنه در ضمن همه میدونیم که نوواک دوست نداره در هوای گرم بازی کنه و چون بازی راجر بعد بازی رافاست این به نفعه نوواکه و به ضرر راجر :443:
Afshin
09-10-2010, 11:53 PM
دست کم نمیگیرم ، همین الان هم میگم اگه راجر بتونه بازی خودش رو انجام بده قهرمان میشه ، ولی مساله اینجاست که راجر اینجوری بازی نمیکنه . بازیش خیلی به سرویسش وابسته هست ، اگه به این خوبی سرویس نمیزد اصلا معلوم نبود که الان در نیمه نهایی حضور داشت یا نه . اگه میخواد قهرمان شه باید بهتر از بازی های قبلش بازی کنه ، ولی من که نمیتونم با توجه به بازی هایی که انجام نداده بگم به نظرم قهرمانه ، بازیهایی که ازش دیدم برای قهرمانی کافی نبوده و نیست !
Alireza Murray
09-10-2010, 11:54 PM
مگه افشین چی گفت ؟ واقعیت رو گفت انتظار داری بیاد بگه راجر عالی داره بازی میکنه و بدون نقص و رافا اصلا خوب نیست
Ahoura
09-10-2010, 11:56 PM
یه کم منطقی باشیم، ماریا به Error های زیاد خودش باخت ولی نمیشه گفت حق کرولین نبوده... من دوست داشتم کرولین قهرمان بشه ولی حالا امیدوارم کیم ببره! کرولین یه کم بازیش دفاعی هست ولی بهترین Retriever در بین بانوان هست بدون شک، امیدوارم در سال 2011 اولین گرند اسلمش رو ببره :655:
درسته ماريا به ارور ها و دبل فولت هاي خودش بازيو باخت ولي اينكه مي گم حق كرولاين نبود منظورم اينه كه اگر ماريا اون همه دبل فولت نمي كرد هرگز كرولاين برنده نمي شد.تكنيك و قدرت ماريا خيلي بيشتر بود فورهند ها والي ها بكهندها و دراپ شات هاي ماريا كاملا بر بازي كرولاين چيره شده بود
pourya RF
09-10-2010, 11:58 PM
نگفتم بگه رافا خوب نیست!
Afshin
09-11-2010, 12:00 AM
خیلی ببخشید ولی وقتی داری درمورد لطف محبت به راجر صحبت میکنی ، این لطف و محبتی که به نظر شما به راجر شده چرا باید اسباب ناراحتی شما رو فراهم کنه؟ غیر از اینه که فکر میکنی در حق رافا اجحاف شده ؟ وقتی میگی هوای راجر رو دارند باید دلیل بیاری ، این که راجر بازی دوم بازی میکنه ، چه سودی به حالش داره ؟؟!! واقعا اینو بگو ، چه سودی به حالش داره ؟ تازه استراحت بیش از حد هم به ضررشه ، خود راجر هم همیشه گفته اینجور استراحت ها ریتم بازیشو به هم میزنه . البته برای نواک هم همینطوره . من واقعا نمیدونم تو چجور برگذاری بازی راجر رو عنوان بازی دوم نیمه نهایی لطف در حق راجر میدونی !!! واقعا نمیدونم
فدرر با حریفان آسونتری بازی کرده ؟! لابد ورداسکو و لوپز سخت بودند ؟ حالا خوبه راجر یه سودرلینگ رو تا نیمه نهایی تو راهش داشت ! از بین رنک 5-8 یکی میتونست به راجر یا رافا توی نیمه نهایی برخورد کنه ، رنک 5 به راجر خورد و رنک 8 به رافا !!!
اینکه رافا توی تعداد بازی مساوی ، نسبت به راجر بیشتر توی کورت بوده مشکل خودشه ، جوری بازی کنه که کمتر توی کورت باشه ! مگه مجبورش کردند که بازیهاش طولانی بشه ؟
Ali_RF
09-11-2010, 12:29 AM
go roger
goh novak
كاشكي اين حرفو نميزديد. جوكوويچ هم يه بازيكن تنيسه و بايد براش احترام قائل شد.
pourya RF
09-11-2010, 12:30 AM
نمیدونم چرا افشین میگه که فدرر تا الان خوب بازی نکرده! به نظر من فدرر الان از استرالیا هم اماده تره!
Afshin
09-11-2010, 12:47 AM
نمیدونم چرا افشین میگه که فدرر تا الان خوب بازی نکرده! به نظر من فدرر الان از استرالیا هم اماده تره!
ببین من همین الان تکرار بازی فدرر با هانسکو و موری و سونگا توی استرالیا دیدم ، حرف شما به اندازه ی سرزمینی که آلیس درش بود عجیبه !
فدرر به قدری بهتر بود نسبت به یو اس اوپن که حد و اندازه نداره ، فوق العاده Fresh بود ، مقابل هانسکو تا آخرای بازی که دقت کردم 41 وینر داشت و تنها 11 ارور !!! از عالی هم فراتر بود راجر
خودش بارها اعلام کرده که یکی از بهترین بازیهای زندگیم رو توی استرالیا انجام دادم .
توی استرالیا همه چی عالی بود ، فورهند ، بکهند و فوت ورک که بینظیر بود . اعتماد به نفسشم فوق العاده بود .. به طرز عجیب و قریبی آماده بود !
فقط سرویس راجر الان نسبت به اون موقع بهتره که علتش هم اینه که این سطح مسابقات خیلی سریع تره و سرویسش اینجا موثرتره ، نه اینکه توی 7 ماه سرویسش پیشرفت خاصی داشته باشه . ارورهای زیادی میده ، بکهند یک سوم استرالیا هم خوب نیست . فورهندش هم با استرالیا خیلی فاصله داره . به قول بابک استرالیا یه رویا بود که گذشت !
خیلی حال کردم باخت!!!! (با احترام به طرفداران کارولین)
کارولین هم از نسل تنیسورهای مانکنه!! برای تنیس نیامده!! تا بازیش گرفت انواع و اقسام شرکت های ورزشی و آرایشی دور و برشو گفتن.
نه کارو لین از نسل اشتفی، مونیکا و ویکاریو نیست. کارولین مثل مارتینا ناوراتیلوا نیست که صورتش چروک بشه و هنوز تنیس بازی کنه.
کارولین مثل آنا و یلنا میمونه قبل از بازی شیش جور حموم میگیره و چند تا مد تبلیغ میکنه.
اینا باعث پسرفت تنیس میشن. پس چه بهتر قبل از اوجشون محو شن تا یه لایق تنیس جاشون رو بگیره.
کارو لین خودشو بکشه میشه ماریا. همون بهتر که نشه.
تنیس زنان به زیبایی و عشوه و ظرافت نیاز داره، اما همراه با بازی تکنیکی مداوم.
امیلی و هنین چنین قیافه هایی نداشتن و ندارن ولی آبروی تنیسن.
کارولین قیافه و ظرافت و بدن پر و زنانه ای مثل هینگیس داره ولی از لحاظ بازی هزار سال دیگه بهش نمی رسه.
خداحافظ کارولین.
Sajad
09-11-2010, 01:10 AM
go roger
goh novak
دیگه قرار نیست به بازیکن ها توهین کنیم
شاید شما فکر کردید که کسی اینجا طرفدار نواک نیست و هر چی دلتون خواست میتونین بگین
davidbeckham
09-11-2010, 01:11 AM
vamos rafa :866:
ajde nole:866:
http://tennis-image.com/images/98855804877348592340.jpg
http://tennis-image.com/images/86176643842126923402.jpg
davidbeckham
09-11-2010, 01:46 AM
درود به کیم
کیم کلایسترز قاتل ویلیامزها:866:
قیافه خانواده ویلیامزها دیدنی بود:254:
http://tennis-image.com/images/57595772950091771440.jpg
Mohammad
09-11-2010, 07:50 AM
Pouria RF به علت آنچه نقض مکرر قوانین خوانده میشود، به مدت 3 روز Ban شد.
Farid
09-11-2010, 07:55 AM
با سلام
پیرو گفته های محمد راجع به تغییر Grip هنگام سرویس زدن Nadal , به گفته های Nick Bollettieri دقت کنید:
He’s changed from an eastern backhand grip on his serve to more of a continental grip (similar to Becker) and this has allowed him to hit a much flatter serve. Would I recommend this to anyone? No! But, Nadal has the ability to do this and it’s working for him.
Reza23
09-11-2010, 08:45 AM
Pouria RF به علت آنچه نقض مکرر قوانین خوانده میشود، به مدت 3 روز Ban شد.
میخواستم خواهش کنم حالا که مسابقات به مراحل حساس پایانی
رسیده شما لطف کنین و یه تخفیف برای آقا پوریا در نظر بگیرین.
حتم دارم ایشون خودش متوجه اشتباهش شده.
دوست دارم جمعمون تو این روزها جمع باشه و پراکنده نباشیم.
البته مدیر شما هستین و حرف آخر رو میزنین.
فقط یه خواهش بود از یه کوچکتر. :shame:
Mohammad
09-11-2010, 08:58 AM
میخواستم خواهش کنم حالا که مسابقات به مراحل حساس پایانی
رسیده شما لطف کنین و یه تخفیف برای آقا پوریا در نظر بگیرین.
حتم دارم ایشون خودش متوجه اشتباهش شده.
دوست دارم جمعمون تو این روزها جمع باشه و پراکنده نباشیم.
البته مدیر شما هستین و حرف آخر رو میزنین.
فقط یه خواهش بود از یه کوچکتر. :shame:
رضا جان، اگه دفعه اول یا دوم ایشون بود حق با شماست، اما خودش بیشتر و بهتر میدونه که تا اونجا که امکانش بود باهاش مماشات کردیم.
الان هم میتونه به فروم بیاد و پستهای دیگران رو بخونه، ولی برای پست زدن باید 3 روز دیگه اقدام کنه.
Hatam
09-11-2010, 09:03 AM
http://tennis-image.com/images/44521807603264119479.jpg
Hatam
09-11-2010, 09:09 AM
http://tennis-image.com/images/59861460975824397202.jpg
mohammad_soedi
09-11-2010, 11:23 AM
salam be hame bache haie gole tennis baz,man fagaht arezo daram nadal va federer betonan finale us openo bargozar konan vaghean jazab mishe
pouriya.alex
09-11-2010, 12:40 PM
موافقم
pouriya.alex
09-11-2010, 12:53 PM
امروز یوژنی شگفتیو کامل میگنه و با شکست رافا فینالیست میشه
و احتمالا تو فینال مثل باقتادیس و گونزالس تو سالهای قبل که پدیده شده بودند به راجر میبازه
COME ON ROGER:866:
Mohammad Reza
09-11-2010, 01:18 PM
بهترین فرصت برای قهرمانی نادال امساله ، فدرر ، فدرره سالهای قبل نیست ، رافا هم خیلی بهتر از سالهای قبل داره بازی میکنه .
اگه نوشته های افشین رو با دقت خونده باشید میفهمید که افشین گفته فدرر،فدرره سالهای قبل نیست!منم قبول دارم فدرر یو اس اپن پارسال رو شما با امسال مقایسه کنی خیلی تفاوت ها درش میبینی!!!این حرفشم درسته رافا خیلی بهتر از سال های قبل شده!روند صعودی داشته پس بهترین فرصت برای اونه!کسی انتظار نداشت نادال سرویسش اینقدر خوب بشه!
دست کم نمیگیرم ، همین الان هم میگم اگه راجر بتونه بازی خودش رو انجام بده قهرمان میشه ، ولی مساله اینجاست که راجر اینجوری بازی نمیکنه . بازیش خیلی به سرویسش وابسته هست ، اگه به این خوبی سرویس نمیزد اصلا معلوم نبود که الان در نیمه نهایی حضور داشت یا نه . اگه میخواد قهرمان شه باید بهتر از بازی های قبلش بازی کنه ، ولی من که نمیتونم با توجه به بازی هایی که انجام نداده بگم به نظرم قهرمانه ، بازیهایی که ازش دیدم برای قهرمانی کافی نبوده و نیست !
بله منم با این حرفش موافقم!راجر اگه خوب سرویس بزنه عمرا بریک بشه!تازه میتونه به راحتی بازی رو ببره!اینو بازی های اخیرش میگه،همچنین دو تورنمنت قبلی سینسینی و تورنتو که بسیار خوب سرویس زد!پس اگه راجر مث بازی های قبلش خوب سرویس بزنه برنده زمینه!الان با نواک بازی داره نه ملزر!باید بهتر از قبل باشه و ارور نکنه بکهند خوب بزنه!شما به بازی نادال توجه کنید میبینید در هارد کورت پیشرفت زیادی کرده!ولی راجر همیشه در هارد کورت خوب بوده پس انتظار ما اینه که بهتر از اینها باشه چون هارد کورت سطح مورد علاقه راجر هست!
به هیچ وجه فدرر آماده تر از استرالیا نیست!اگه بازی های استرالیا راجر رو یه مرور بکنی متوجه میشی راجر در بازی با هیوویت چه کارا کرد!در بازی با داویدنکو همه رو شگفت زده کرد و فینالم که با یه بازی منطقی قهرمان شد!استرالیا بی نظیر بود!با سونگا که دیگه حرف نداشت..راجر باید کمتر ارور کنه!
QUOTE]
موافقم
:379::379::379: کاشکی یه فلش بک به استرالیا میزدید!!!
نه اینکه میگم راجر بده ها!راجر خوبه ولی بازیش در مقایسه با استرالیا یکم ضعیف تره!
ولی بهش اطمینان دارم که میتونه قهرمان بشه اگه مث بازی های قبلش بازی کنه در مقابل کم ارور بده!
راجر تو قهرمانی
MaTAdoR
09-11-2010, 01:35 PM
با سلام
پیرو گفته های محمد راجع به تغییر Grip هنگام سرویس زدن Nadal , به گفته های Nick Bollettieri دقت کنید:
He’s changed from an eastern backhand grip on his serve to more of a continental grip (similar to Becker) and this has allowed him to hit a much flatter serve. Would I recommend this to anyone? No! But, Nadal has the ability to do this and it’s working for him.
ببخشید:shame:
می شه توضیح بدید که چرا
آقای Nick Bollettieri
این تغییر ایجاد شده در eastern backhand grip
نادال رو به دیگران پیشنهاد نمی کنن؟
آیا اجرا کردنش برا دیگران سخت هست؟
یا منظورشون چیز دیگه ایه؟
M∂hdi
09-11-2010, 02:18 PM
[/URL][URL="http://www.irfreeup.com/images/0qkghb8cve6tiixxqdng.jpg"]http://www.irfreeup.com/images/0qkghb8cve6tiixxqdng.jpg (http://www.irfreeup.com/images/0qkghb8cve6tiixxqdng.jpg)
* در مورد شرایط اب و هوایی چه فکری می کنید ؟
سخت ، خیلی سخت . امشب بازی سختی بود . اما من خوب بازی کردم بازی خیلی سختی داشتم . فکر می کنم بهتر بازی کردم ، این بازی رو دوست داشتم . او (فرناندو) فورهند بی نظیر و پسینگ شات خیلی خوب داشت . من بهتر بازی کردم و با وجود باد من خوب ادامه دادم . در ابتدا ، احساسم این بود که نمی توانم در مقابل باد شدید بازی انجام بدم زیرا هر بار که به توپ ضربه می زدم در جهت دیگری از زمین می رفت . اما بازی اگرسیو داشتم زیرا هنگام بازی ترس داشتم ، پس به توپ با سرعت بیشتر از همیشه ضربه می زدم . کاری که کردم این بود که دستم را جابجا می کردم و وقتی به این موضوع پی بردم ، بازی تمام شده بود
* آیا در شرایط سخت مبارزه (بازی) کردن را دوست دارید و ترجیح می دهید که هر روز همین باشد ؟
با این همه باد ، یادم میاد همیشه در مقابل باد بازی های خوبی داشتم . اما بازی در برابر باد خیلی سخت (طاقت فرسا) بوده ، فکر کنم من خوب بازی می کنم . بنابراین ، می دونید هیچ کس بازی در این شرایط را دوست نداره و منم این جوری فکر می کنم . از نکات مثبت و دو نکته مهم که شما باید این روزها انجام بدهید ، جابجا شدن است همیشه در حال جابجا شدن و تمرکز کردن که من دائم انجام می دهم .
* احساس شما در مورد رسیدن به مرحله نیمه نهایی چیست ؟
فکر کنم هر روز بهتر میشم بخاطر این شرایط من بازی خوبی انجام دادم . برای من رسیدن به نیمه نهایی عالی است اما من باید بازی بهتری انجام بدم اگر واقعا می خوام شانسی برای بازی نهایی داشته باشم .
ترجمه سه سوال از خبرنگاران و پاسخ رافا
منبع (http://www.tennis.fm/tennis-videos/atpworldtour/2010/09/us-open-2010-thursday-nadal-interview)
Mohammad
09-11-2010, 03:01 PM
ببخشید:shame:
می شه توضیح بدید که چرا
آقای Nick Bollettieri
این تغییر ایجاد شده در eastern backhand grip
نادال رو به دیگران پیشنهاد نمی کنن؟
آیا اجرا کردنش برا دیگران سخت هست؟
یا منظورشون چیز دیگه ایه؟
این حرف Nick برای منم عجیبه، این قسمتش که به بقیه توصیه نمیکنه، چرا که گریپ کانتیننتال راحت ترین گریپ برای زدن انواع سروه، حالا چرا توصیه نمیکنه، عجیبه؟!:379:
Alireza Murray
09-11-2010, 05:35 PM
مثل اینکه قراره همین نیک مربی اندی بشه حالا من انگلیسیم زیاد خوب نیست این لینکشه یه مسلمونی بیاد این رو ترجمه کنهhttp://www.dailymail.co.uk/sport/tennis/article-1311022/Nick-Bollettieri-tells-Andy-Murray-hes-man-help-win-Slam.html?ito=feeds-newsxml
M∂hdi
09-11-2010, 06:39 PM
پیش نمایش نیمه نهایی یو اس اوپن مردان: انتظار برای فدرر ونادال.
http://a323.yahoofs.com/ymg/ept_sports_ten_experts__4/ept_sports_ten_experts-310912469-1284137310.jpg?ymeV_vDD55U9gDVC (http://a323.yahoofs.com/ymg/ept_sports_ten_experts__4/ept_sports_ten_experts-310912469-1284137310.jpg?ymeV_vDD55U9gDVC)
رافائل نادال (1) در مقابل میخائیل یوژنی (12)
هردو بازیکن در زمین سخت بازی های زیادی کرده اند، یوژنی که دارنده 4 برد به 3 شامل یک فور ست در سال2007 در یو اس اوپن. امیدوارم، روسیه حافظه قوی در یادآوری آن لحظات داشته باشد زیرااین عنوان دیگر اتفاق نخواهد افتاد. شما هیچوقت نمی خواهید در ورزش بگویید هرگز اما بخت خیلی کمی برای یوژنی وجود دارد که بتواند پیروزی (شانس 13 به 1 ) بدست اورد، یک تنش در نیمه نهایی برای گرنداسلم.
راجر فدرر (2) در مقابل نواک جوکوویچ (3)
اگر بخواهیم فینال رویای فدرر- نادال را انکار کنیم، نواک جوکوویچ در دست خواهد بود. این 4 سال پیاپی است این دو باهم در اوپن بازی کرده اند که فدرر قهرمان هر میتینگ بوده است. (فینال 2007 و نیمه نهایی 2008 - 2009)
فینال رویایی: آشکارا نادال در برابر فدرر
فینال کابوسی: جووکویچ در برابر یوژنی.( اما، در مواقع، هرچیزیکه فدرر- نادال نیست یک ضربه خرد کن خواهد بود. من خودم را از هواداران بزرگ نوله حساب میکنم، اما ما حداقل به یک فینال گرند اسلم دیگر بین 2 تن از بهترین تنیسورهای جهان در قرن خود نیاز داریم.)
پیش بینی نیمه نهایی: یوژنی مغلوب نادال ، جوکوویچ مغلوب فدرر.
پیش بینی فینال: فدرر و نادال (راحت تر از نادال و فدرر) تنیس بی عیبی در نیمه نهایی خود بازی کردند. وقتی که فدرر سودرلینگ را راهی میکرد، تمام چیزی که میتونستم فکرکنم این بود "او نادال را شکست خواهد داد اگر او اینچنین بازی کند." سپس من همان فکر را درمورد نادال داشتم وقتی او زمین را از وجود ورداسکو محو میکرد. این بازی است که دنیای تنیس منتظر بوده از سال 2009 در اوپن استرالیا زمانی که نادال ،فدرر را در دومین سال پیاپی در فینال گرند اسلم شکست داد و فدرر اشک می ریخت و همه ما متعجب بودیم چرا اینکار را کرد. اگر آنها بازی کنند، این شانس خوبی برای فدرراست. یک قهرمانی و او به ادعای خود به عنوان تنیسور" همیشه بزرگ " خواهد رسید. باختن، و دَر برای نادال باز است تا سعی خود را بکند.
Pick : Federer over Nadal
منبع (http://sports.yahoo.com/tennis/blog/busted_racquet/post/U-S-Open-men-s-semis-preview-Waiting-for-Feder;_ylt=At0xOyIIKZMUOQl.CC1nVBM4v7YF?urn=ten-268812)
PowerVu
09-11-2010, 06:53 PM
فدرر، فدرره سالهای قبل نیست
نگی جایی عزیزم
فدرر چنان در فصل هارد کورت بعد از رولند و ویمبلدون اوج گرفته که تحسین همه رو برانگیخته! اون مربی ش که باید از فرق سر تا ناخن پاش رو طلا گرفت، چنان خون تازه ای به رگ های فدرر تزریق کرده که حیرت آوره.
خوش به حال فدرر که اولاً چه استعداد بی پایانی داره دوماً دست رو چه مربی گذاشت برای این مسابقات.
توی اون طوفان ندیدی 18 تا Ace زد فدرر؟ سرویسش چه ایرادی داره؟ بهترین در دنیاست. مثل یه تردست و جادوگر از وزش باد می تونست برای راهی کردن توپ به اون نقاط غیر قابل دسترس حریف استفاده کنه!
اگر رافا بخواد امسال قهرمان یو اس اوپن بشه «باید» بازی فراتر از بازیهای تا این مرحله ش کنه وگرنه باز هم نخواهد تونست به این گرند اسلم دست پیدا کنه!
Afshin
09-11-2010, 07:01 PM
نگی جایی عزیزم
فدرر چنان در فصل هارد کورت بعد از رولند و ویمبلدون اوج گرفته که تحسین همه رو برانگیخته! اون مربی ش که باید از فرق سر تا ناخن پاش رو طلا گرفت، چنان خون تازه ای به رگ های فدرر تزریق کرده که حیرت آوره.
خوش به حال فدرر که اولاً چه استعداد بی پایانی داره دوماً دست رو چه مربی گذاشت برای این مسابقات.
توی اون طوفان ندیدی 18 تا Ace زد فدرر؟ سرویسش چه ایرادی داره؟ بهترین در دنیاست. مثل یه تردست و جادوگر از وزش باد می تونست برای راهی کردن توپ به اون نقاط غیر قابل دسترس حریف استفاده کنه!
اگر رافا بخواد امسال قهرمان یو اس اوپن بشه «باید» بازی فراتر از بازیهای تا این مرحله ش کنه وگرنه باز هم نخواهد تونست به این گرند اسلم دست پیدا کنه!
پاور جان ، نسبت به ویملدون پیشرفت کرده . شکی درش نیست ، اگرسیو تر بازی میکنه ، بیشتر میاد روی تور و فوت ورکشم خیلی بهتر شده . در مورد سرویس هم باهات موافقم و شک ندارم که بهترین سرویس جهان رو داره ، مخصوصا سرویس دومش که فوق العاده موثره و به نظرم دقیق ترین سرویس جهان رو داره ... همه ی اینا قبول
ولی من باب مقایسه با استرالیا عرض کردم ، فدرر با فدرر ه استرالیا فاصله داره . بازیهایی رو هم که تا اینجا انجام داده نسبت به سالهای قبل ضعیف تر بوده ، اما اگه نتایج قاطعانه بوده به این دلیله که امسال به طرز عجیب و غریبی خوب سرویس میزنه ، ولی اگه یه بازی سرویسش افت کنه اونوقت متوجه عرایض بنده میشید .
fps102
09-11-2010, 08:04 PM
این روبان مشکی روی بازوی یوژنی واسه چیه ؟
koury
09-11-2010, 08:38 PM
فک کنم برای سالگرد 11 سپتامبر باشه!! دلیل دیگه ای نمیبینم برای اون روبان :379:
Reza23
09-11-2010, 09:17 PM
رسیدن رافای عزیز را به فینال یو اس اوپن به همه برو بچه های نادالی
تبریک میگم.
امیدوارم از اونور فدرر هم بیاد فینال تا بعد از مدتها یه فینال داغ و جذاب
رو شاهد باشیم.
koury
09-11-2010, 09:42 PM
دم رافا گرم حالم از شخصیت و سبک بازی یوژنی بهم میخوره و رافا نه تنها نشوندش سرجاش، بلکه انتقام باخت 2006 هم گرفت...
بخصوص اگه رافا عین ست اول تو همه ی بازیها بازی کنه حتی گرفتن ست هم ازش خیلی خیلی کار دشواری میشه :655:
بیستمین برد پیاپی رافا در Grand Slam ها بود که اولین فینال رافا در نیویورک هست :441:
به امید اولین قهرمانی یو اس اپن و تکمیل افتخارات :443:
Nima88
09-11-2010, 09:45 PM
تبریک به نادال و همه ی طرفداراش
پیش به سوی بردن اولین یو اس اپن و 9 گرند اسلم
Fakhruddin
09-11-2010, 09:56 PM
رسیدن رافا به فینال یو اس اوپن به همه نادالی ها تبریک میکم.انشا... با قهرمانی همراه باشه.
http://irupload.ir/images/p4347k7xbm5307a6fjh.jpg
fafafa
09-11-2010, 10:01 PM
بابا یه نفر جلوی این نادالو بگیره بازم که 3 -0 برد.خدا کنه فدرر هم 3 -0 بزنه نواکو تا یه فینال رویایی رو ببینیم به نظر من فینال رافا و فدرر قشنگرین بازی این دو تا خواهد شد
ramin67
09-11-2010, 10:55 PM
ما یه الجزیره اسپورت هم نداریم که بازی ببینیم. ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!
pooya
09-11-2010, 11:31 PM
عجب گندی زد فدرر تو ست دوم.هیچ وقت ندیده بودم انقدر بد بازی کنه.امیدوارم ست های بعدی جبران کنه
Ahoura
09-11-2010, 11:46 PM
نادال اگر مي خواد ركورد گرند هاي راجرو تكرار بايد 3 4 سال اينجوري رو فرم بمونه.
davidbeckham
09-11-2010, 11:51 PM
بالاخره طللسم نیمه نهایی شکست:866:
یوژنی فکر کرده بود رافا رافای 2006 بود
باید بهش بگم برو عمو:254:
http://tennis-image.com/images/83071661362492132667.jpg (http://tennis-image.com/images/83071661362492132667.jpg)
apm2006
09-12-2010, 12:00 AM
راجر ست دوم خیلی ارور داشت و خیلی بد بازی کرد
اونطور که انتظار داشتم 3-0 نمیبره نواک رو، اما امیدوارم 3-1 ببره حداقل
امشب اونقدر سر حال نیست
تو بازی های قبل اونقدر سر حال بود که سایت یورواسپرت بهش لقب "Destructive Federer" رو داد یعنی فدرر ویرانگر
ramin67
09-12-2010, 12:41 AM
چه می کنه این نواک. 2 ست راجر رو تحقیر کرده. ایول
davidbeckham
09-12-2010, 01:56 AM
come on nole:866:
عالی بود پسر
یاد استرالیای 2008 رو زنده کردی:655:
http://tennis-image.com/images/64201033741489005637.jpg
http://tennis-image.com/images/56566628298566034918.jpg
Mohammad Reza
09-12-2010, 01:58 AM
خیلی بد!فقط همین و میتونم بگم!خدا میدونه فردا بتونم برم امتحان بدم یا نه!ولی راجر این بازی رو خیلی بد بازی کرد!بدجور ناراحت شدم..مطمئنن نادال جوکویچ رو شکست میده!انتظار نداشتم..ولی این جمله افشین و یادم نمیره"بازیکنان زیادی تلاش میکنن فقط راجر تنها نیست"انتظار ما از اسطوره خیلی بالاتر از اینهاست!
sspol
09-12-2010, 01:59 AM
اقا عجب بازي بود
خداييش حق با فدرر نبود ببره
هر چند فدرر خيلي تلاش كرد منتها حق جكو بود
اميد داشتم فدرر بياد فينال با نادال تا علاوه بر ديدن يه بازي جذاب تر نادال خيلي چيزها رو براش ثابت كنه
باري به عنوان يه طرفدار نادال با هم از بازي خوب فدرر تمجيد ميكنم منتها
فدرر فدرري كه بايد باشه نبود
نه ايسهاي متوالي
نه سرويسهاي وحشتناك نه...
دوستان امشب فينال زنان هم هس؟
بازي فينال مردان ساعت چنده؟
Sajad
09-12-2010, 02:04 AM
من که ست آخر تا مرز سکته رفتم
متشکرم نواک عالی بود پسر
delpotro
09-12-2010, 02:05 AM
فدرري ها منتظر اولين يو اس اوپن رافا باشن. فينال زنان در شرف برگزاري است.
فدرر باي باي
به نظرم فدرر به سرویس بد خودش و return of serv خوب نواک باخت
First serv فدرر بازی با سودرلینگ کجا این سرویس ها کجا!!!
من نمی دونم چرا فدرر وقتی یه گیمو بریک می شه دیگه بی خیال اون ست میشه!!!!!!!
اه.... یه کم روحیه جنگندگی هم خوب چیزی!!
nima.a
09-12-2010, 02:45 AM
فدرر خیلی بد بازی کرد مخصوصا بعد از ست هایی که می برد. تو ست دوم که کاملا افتضاح بود. اما ست سوم یکم بهتر شد با کمی شانی تونست ببره کلا به نظر من تو ست پنجم بهتر شد اما از فرصتهاش استفاده نکرد + ue زیاد و سرویس بد که تو تمام بازی هم باهاش بود؛ مثل اون 2 تا مچ پوینت که نمی دونم چرا هیچ کدومشون رو اگرسیو بازی نکرد یا 0 30 آخرین گیم.
در هر حال به نظر من حق جوکوویچ بود که ببره.
Lily Nadal
09-12-2010, 04:35 AM
Kimقهرمان شد
Lily Nadal
09-12-2010, 04:37 AM
فدرر خیلی هم بد بازی نکرد
Lily Nadal
09-12-2010, 04:43 AM
100000000000در100 پتانسیل قهرمانی رو داره.
قهرمانی????
Behnam RF
09-12-2010, 06:37 AM
فدرر خیلی هم بد بازی نکرد
آخه 2 تا match پوینت:174::shock:
MaTAdoR
09-12-2010, 08:53 AM
آخه 2 تا match پوینت:174::shock:
من که از ست سوم به بعد هیچی حالیم نشد
فکر کنم خوابم برد:350:
یعنی فدرر 2تا match point داشت؟
بابا یکی این هایلایت رو بنویسه:434:
انقدر ما رو دق ندید:434:
MaTAdoR
09-12-2010, 09:01 AM
بازي فينال مردان ساعت چنده؟
همواره به score board بالای صفحه مراجعه فرمایید!:434:
اگر هم حوصله ندارید باید بگم بازی ساعت 21:30 به وقت گرینویچ
و 1 بامداد به وقت ایران
واي نووال تو خدايي! Come on!
rafavamos
09-12-2010, 10:28 AM
سلام.میخواستم ببینم بازی فینالو ntv spor یاtve نشون میده؟
Hatam
09-12-2010, 10:34 AM
رافا تا حالا توی بازیهای 5 ستی به جوکو نباخته
از 7 باری که جوکو رافا رو برده، نادال نتونسته بود یک ست از جوکو بگیره
نادال توی گرند اسلم هربار که ست اول رو برده بازی رو هم برده (106 بار)، فقط سال 2007 توی یو اس اپن مقابل فرر با وجود برد ست اولش بازی رو باخته بعد از اون تا الان نباخته
آمار هر دو تنیسور توی یو اس اپن 2010:
http://tennis-image.com/images/92954356699278211546.jpg (http://tennis-image.com/images/92954356699278211546.jpg)
ramin67
09-12-2010, 10:37 AM
قهرمانی نواک جوکوویچ رو از همین حالا تبریک می گم!
با سلام...
من دیشب همش دوست داشتم نواک بیاد بالا(برای ری اکشناش دوسش دارم)،سره ست 5م که 15/40 عقب افتاد خداییش اگه توبت سرویسش نبود باخته بود،بعدش که برد خیلی حال کردم ولی بابای راجر رو که دیدم حالم گرفته شد بنده خدا بغذ توی گلوش گیر کرده بود:240:
Hatam
09-12-2010, 10:41 AM
فعلا تا اینجا:
1- نادال 11225
2- جوکوویچ 7145
3- فدرر 6735
یه چیز جالب: فدرر گفته فینال امشبو نمیبینم و میرم خرید میکنم!!! به نظر شما راست میگه؟؟!!
یه چیز جالب: فدرر گفته فینال امشبو نمیبینم و میرم خرید میکنم!!! به نظر شما راست میگه؟؟!!
راستش اگه منم بودم همین کارو میکردم،اگه بیاد ورزشگاه که دوربین می خواد از اول تا آخر نشونش بده،اگه از تلویزیون هم نگاه کنه غسش رو می خوره،اگه خریدم نره کتکشو می خوره(دیروز سر بازی حسابی حوصله خانومش سر رفته بود):434:
Behnam RF
09-12-2010, 11:15 AM
من که از ست سوم به بعد هیچی حالیم نشد
فکر کنم خوابم برد:350:
یعنی فدرر 2تا match point داشت؟
بابا یکی این هایلایت رو بنویسه:434:
انقدر ما رو دق ندید:434:
من حال هایلایت ندارم ولی آره 2 تا مچ پوینت بود:434::240::shame::243::182:
hamed.z
09-12-2010, 11:21 AM
من خواب و بیدار بودم ولی فکر کنم گیم آخر بریک پوینت هم داشت
بعد از چند سال فدرر فقط به یک فینال گرنداسلم در یک سال رسید؟؟
Fakhruddin
09-12-2010, 11:34 AM
http://irupload.ir/images/7lu0l51id2ia1kml86q.jpg
MaTAdoR
09-12-2010, 11:52 AM
طبق آماری که حاتم جون اراه داده احساس می کنم
جوکو اندکی نمایش بهتری داشته، البته طبق آمار!
به احتمال فراوان فینال سخت و نزدیکی رو شاهد خواهیم بود
یه نکته که خیلی باعث تعجبم شده اینه که
رافا second service های حریفان رو نمیاد جلو
Nadal
09-12-2010, 12:00 PM
من امشب قهرمان میشم، قول میدم! :دی :پی
Vamos Rafa! :X
Hossein Murray
09-12-2010, 12:12 PM
سلام.میخواستم ببینم بازی فینالو ntv spor یاtve نشون میده؟
من برنامه ی هر دو شبکه رو چک کردم الان .
ان تی وی نشون نمی ده اما tve نوشته پخش می کنه !! خدارو شکر ... :434:
davidbeckham
09-12-2010, 12:35 PM
ایول کیم:441:
http://tennis-image.com/images/13830057896773844503.jpg
pasia
09-12-2010, 12:50 PM
از همین الان قهرمانی نادالو تبریک میگم مردک فقط جلو راجر شیر شد راجر هم که اونطوری یه ذره اکتیو نبود ولی نادال بمب روحیه ست همون ست اول خوردش میکنه.نمیتونین عمق روحیه خرابم رو بفهمین:240::240:از تنیس از راجر مایوس وناامیدم اون دوستانی که میگفتند راجر از استرالیا بهتره بهشون باید بگم اینقدر شعر تلاوت نکنین امار ست 2:وینر 2 نت:0 برک:0 اینه راجر.....
davidbeckham
09-12-2010, 12:57 PM
به نظر منکه شانس نوواک و نادال برابره واسه قهرمانی
فکر کنم 5 سته بشه
امیدوارم راقا این یدونه افتخاری که کم داره رو هم بدست بیاره
koury
09-12-2010, 01:13 PM
من ست سوم بود بازی رو ول کردم رفتم خوابیدم صبح که نتیجه رو دیدم شوکه شدم!!
بهر حال نشد یه فینال رافا-فدرر دیگه ببینیم، امیدوارم رافا نواک رو هم برای پانزدهمین بار ببره و نهمین گرند اسلمش رو فتح کنه... امشب شب تاریخی برای دنیای تنیس خواهد بود که امیدوارم با برتری رافا همراه باشه :655:
rafavamos
09-12-2010, 01:19 PM
مرسی از کمکت حسین.
Reza23
09-12-2010, 01:29 PM
بنظر من رافا امشب 1-3 میبره و اولین یو اس اوپن خودش و ما رو دشت میکنه! :655::866:
نگاه نکنین جوکوویچ جلوی فدرر خوب بازی کرد مطمئن باشین در مقابل شیر
ماناکور نمیتونه نفس بکشه.
با عذر خواهی از طرفداران جوکوویچ :shame:
Fakhruddin
09-12-2010, 01:38 PM
از همین الان قهرمانی نادالو تبریک میگم مردک فقط جلو راجر شیر شد راجر هم که اونطوری یه ذره اکتیو نبود ولی نادال بمب روحیه ست همون ست اول خوردش میکنه.نمیتونین عمق روحیه خرابم رو بفهمین:240::240:از تنیس از راجر مایوس وناامیدم اون دوستانی که میگفتند راجر از استرالیا بهتره بهشون باید بگم اینقدر شعر تلاوت نکنین امار ست 2:وینر 2 نت:0 برک:0 اینه راجر.....
بله.مطمئن باش این راجر بهتر از راجر استرالیا نبود.
بازی فدرر تو این تورنمت به first serve خیلی وابسته بود.امار 53 درصد first serve اصلا برا راجر نشونه خوبی نیست. وقتی هم سرو اول خیلی کاهش پیدا کنه رالی ها زیادی رخ خواهد داد و باید از روی بیس لاین بجنگی.66 ue خیلی زیاده.ناگفته نماند راجر تو بعضی رالی ها عالی بود و نا اخرین لحظه هم شانس پیروزی داشت.
راستی بازیکن های موردعلاقت رو هم راجر نوشتی هم رافا.رافا که هنوزمونده.اونوقت چرا از تنیس ناامیدی؟؟ :350:
shirafanji
09-12-2010, 01:43 PM
خدایی خیلی نامردیه !!!! نوواک هیچی ازش نمونده!!!! میمیرن بازیو بندازن دوشنبه؟! مطمئنم اگه بدن نوواک کم نیاره 100% میبره!!!
یادتون نره اینجا یو اس اوپنه و سخت ترین حریف رافا تا این مرحله ورداسکو بوده!!!!!
Mohammad_Joulaei
09-12-2010, 01:58 PM
پيشاپيش اين قهرماني رو به هواداراي نادال تبريك ميگم!!!!
به اميد پيروزي راجر در بقيه گرنداسلم ها و سال آينده همين جا
Alireza Murray
09-12-2010, 02:15 PM
تبریک میگم به طرفداران نواک به خصوص ارسام و djoko نواک عالی بود عجب وینر هایی زد سر مچ پوینت راجر:441: ، امیدوارم فینال رو هم عالی بازی کنه و دومین گرنداسلم خودش رو ببره
واقعا چرا راجر دیشب درصد سرو های اولش انقدر پایین بود ؟ چه ارور های میداد ، اون فورهند ها کجا رفته بودند ( واقعا از راجر بعید بود ) به نظر من دیشب بکهند های راجر بهتر فورهنداش بود
مادر و پدر نواک دیگه فکر کنم امشب صداشون در نیاد:350: انقدر که داد و فریاد و تشویق کردن واقعا به نواک خیلی کمک میکردن و روحیه بهش میدادن:441:
از اینکه فینال بین راجر و رافا نیست فوقالعاده خوشحوالم:443: در اخر هم بگم به امید پیروزی نواک
Alireza Murray
09-12-2010, 02:37 PM
دوست عزیز راجر یک بار باخته شما انقدر ناراحتین اگه بجای من یا حسین بودین چکار میکردین هر گرنداسلمی که شروع میشه به امید بردن اندی بازیا رو میبینیم ولی هنوز هیچ :243: ولی امیدواریم بالاخره روزی برسه و ما جام قهرمانی گرنداسلم رو تو دستان اندی ببینیم شما چرا ناراحتین راجر که کلکسیون افتخاراتش کامله 5 بار قهرمانی راجر در یواس رو دیدین ، 16 تا گرنداسلم 17 تا مسترز 64 تا تایتل ( اگه اشتباه نکنم ) دیگه چی میخواین
koury
09-12-2010, 02:45 PM
خدایی خیلی نامردیه !!!! نوواک هیچی ازش نمونده!!!! میمیرن بازیو بندازن دوشنبه؟! مطمئنم اگه بدن نوواک کم نیاره 100% میبره!!!
یادتون نره اینجا یو اس اوپنه و سخت ترین حریف رافا تا این مرحله ورداسکو بوده!!!!!
یادمون نرفته اینجا یو اس اپنه و زمین هاش بیشتر به بازی نواک میخوره تا رافا ولی فراموش نکنید رافای امسال با رافای سالهای قبل فرق داره... همون سرویس و بازی اگرسیوش خیلی خوراکه این زمینه!
رافا از بازی اولش همه ی حریفانش سخت بودن چه گاباشویلی، چه ورداسکو، چه سیمون و چه لوپز و دیشب هم یوژنی... نواک میشه گفت از اول مسابقات بهترین تورنمنتش رو نداشته و خوشبین ترین هوادارش هم شاید بعد از بازی با ترویتسکی فک نمیکرد به فینال برسه...
بهر حال، بنظر من که امشب نواک Favorite بازی هست ولی رافا از پیش باخته نیست... یادتون نره رافا تو زمین های بی جینگ سال 2008 نواک که بهتر از این تورنمنت بود رو شکست داده و همچین هم روی هاردکورت دست و پا بسته نیست!
koury
09-12-2010, 02:46 PM
تبریک میگم به طرفداران نواک به خصوص ارسام و djoko نواک عالی بود عجب وینر هایی زد سر مچ پوینت راجر:441: ، امیدوارم فینال رو هم عالی بازی کنه و دومین گرنداسلم خودش رو ببره
واقعا چرا راجر دیشب درصد سرو های اولش انقدر پایین بود ؟ چه ارور های میداد ، اون فورهند ها کجا رفته بودند ( واقعا از راجر بعید بود ) به نظر من دیشب بکهند های راجر بهتر فورهنداش بود
مادر و پدر نواک دیگه فکر کنم امشب صداشون در نیاد:350: انقدر که داد و فریاد و تشویق کردن واقعا به نواک خیلی کمک میکردن و روحیه بهش میدادن:441:
از اینکه فینال بین راجر و رافا نیست فوقالعاده خوشحوالم:443: در اخر هم بگم به امید پیروزی نواک
شما اولین کسی هستی که من تو کل دوران دنبال کردن تنیسم میبینم از اینکه این فینال رخ نمیده دارید خوشحالی می کنید و این رو درک می کنم... :350:
babak59
09-12-2010, 02:55 PM
دیشب برد بازی در دست فدرر بود، 2 تا مچ پوینت چرا فدرر ؟:379:چرا فدرر ؟:379:چرا فدرر ؟:379:چرا فدرر ؟:379:چرا فدرر ؟:379:
نمایش نواک به طور محسوس بهتر از فدرر بود ولی فدرر دیشب به خودش باخت تا به نواک .
اگر فدرر یکمی از روحیه خستگی ناپذیری نادال فقط 50 % درصدشرو داشت مطمئناً بازی رو میبرد
حیف شد یک فینال رویایی رو از دست دادیم فدرر و نادال
در مورد بازی امشب هم بگم که متاسفانه نواک بدلیل بازی سنگین دیشب و زمان کمتری که از نادال برای ریکاوری داره درصد برد نادال بیشتر مگر اینکه با اتفاقات غیر قابل پیشبینی روبه رو بشیم یا اینکه نادال روی فرم نباشه .
آمار برد نادال 14 به 7 نواک ، بوده .
این اولین بازی نواک و نادال توی us open میباشد و تا حالا نادال توی گراند اسلم به نواک نباخته
البته فقط جدال آنها در گراند اسلم فقط در رولند گروس و ویمبلدون بوده
اگر امشب نادال با نتیجه 3-0 ببره فکر کنم یک رکورد جدید باشه قهرمان 3 گرند اسلم در سال بدون دادن یک ست در بازی نهایی .
امشب هرکس ببره برام مهم نیست
امیدورام فقط بازی قشنگ و به یاد موندنی رو نگاه کنیم.
MaTAdoR
09-12-2010, 03:58 PM
کی گفته سخت ترین حریف رافا ورداسکو بود؟
اتفاقا" رافا در این مسابقات بازی آسونی نداشته:443:
شماها چون رافا همه حریفان رو در این زمین که هیچ وقت درش عالی نبوده
3-0 کرده:866: شوکه شدین:350:
آره... دیگه باید باور کنید که رافا هم یکی از بهترینای hard courtـه:434:
M∂hdi
09-12-2010, 04:04 PM
مصاحبه تنیسورها بعد از نیمه نهایی :
فدرر : همه احساس یکسانی دارند، همه در آخر یه جورایی احساس پوچی میکنند، زیرا شما هرچیزی را امتحان کردید. و شاید این شانس بود. شاید او (حریف) خوب بازی کرد. شاید شما توپ درستی نزدید. شاید او درست زد. این جملات کسی است که برنده 45 بازی از 46 بازی قبلی در یو اس اوپن و رسیدن به 6 فینال پیاپی بوده است.
فدرر اضافه کرد: شما احساس میکنید چیزی بیرون جا گذاشته اید اگر شما بازی را از دست داده باشید. این یک فینال نبود، پس من خیلی ناامید نیستم آنجوری که در یک فینال ممکن است باشم. من بازی را تماشا نمیکنم اما امیدوارم او ببرد.
جوکوویچ : از آن بازی ها بود که شما همیشه به یاد خواهید آورد. من خیلی خسته هستم چیزی برای پنهان کردن نیست. برای 4 ست من خوب بودم اما ست پنجم از نظر روانی و جسمی خیلی سخت بود و انرزی زیادی از من گرفت.
یوژنی : نمیتونم بگویم که واقعا خسته ام اما امروز به اندازه کافی سریع نبودم. تصمیمم سریع نبود. من خوب حرکت کردم، اما سرم یک گام عقب تر از دست ها و پاهایم بود!
نادال : بعد از این همه تلاش، من اینجا در فینال هستم. خب ،فکر کنم درحرفه من این یک گام دیگری است. پس مطمئنا این پیروزی برای من خیلی مهم است. بودن در آخرین گرند اسلم سال چیزی جدید است زیرا همیشه با مشکل به اینجا رسیدم.
بر گرفته از یاهو اسپورت و تنیس دات کام
elmira_star10
09-12-2010, 04:52 PM
mishe beporsam final emrooz che saatie?
koury
09-12-2010, 05:01 PM
دوست عزیز لطفا از این پس قوانین رو رعایت کرده و با فونت فارسی تایپ کنید.
فینال امشب ساعت 01:00 بامداد خواهد بود.
Nima88
09-12-2010, 05:19 PM
شما اولین کسی هستی که من تو کل دوران دنبال کردن تنیسم میبینم از اینکه این فینال رخ نمیده دارید خوشحالی می کنید ... :350:
منم از اینکه فینال بین راجر رافا نیست خوشحالم نواک بیشتر از راجر دوست دارم وحقش بود برسه به فینال
Red-Line
09-12-2010, 06:07 PM
دوستان برای previwe این بازی باید چند بازی گذشته این دو تنیسور در هاردکورت های سریع و نیمه سریع رو یادشون بیاد . درسته شرایط و نوع بازی نادال عوض شده ولی همچنان این زمین و این توپ ها بیشتر دلخواه جوکو هست .
بازی فینال سینسیناتی 2009 : درسته نادال کمی خسته بود و از مصدومیت رنج می برد ولی خب نمایشش اصلا مناسب نبود . این مسترز نزدیک ترین surface رو به usopen داره . ( برنده نواک )
بازی فینال سینسیناتی 2008 : در اون سال نادال بعد از چند قهرمانی پشت سر هم ( از هامبورگ تا تورنتو ) واقعا خسته بود . و این خستگی کاملا در بازیش مشهود بد . ( برنده نواک )
بازی نیمه نهایی المپیک 2008 : اون تورنومنت از لحاظ سرعت شبیه us open بود ولی به خاطر رطوبت هوا کمی سرعت بازی پایین تر اومده بود که این به سود نادال بود ! البته طرفداران نواک هیچ موقع اون 2 اسمش تاریخی جوکو رو یادشون نمیره که چطور خراب کرد در غیر صورت شاید نواک برنده بود . ( برنده رافا )
--=--
چندتا نکته قابل توجه دیگه هم هست که در 3 بازی اخر این دو تنیسور که همه در سال 2009 بوده ( در سال 2010 با هم بازی نکردند هنوز ) که اتفاقا همه هم در هاردکورت بوده نواک برنده بازی بوده . اگرچه سال 2009 سالی بود که نادال اماده نبود و کمی مصدومیت داشت ولی خب این یک پوئن بسیار مثبت روحی برای جوکو حساب میشه .
یک نکته دیگه هم که جوکویچ فقط روی هاردکورت موفق به پیروزی در مقابل نادال شده . یعنی هر 7 برد جوکو در مقابل نادال در هاردکورت بوده . در کل از این لحاظ اماری امار به سود جوکوویچ هست ولی از چند نکته نمیشه گذشت .
1- تمام بازی هایی که در هارکورت برگزار شده در مسترز بوده ! تا حالا این دو در گرنداسلم هاردکورت با هم رور به رو نشدن. که این باعث میشه شرایط با مسترز های قبلی متفاوت باشه
2- تغییر سبک بازی نادال و اگرسیو شدن بازی اون . همچین تقویت سرویس و بازی روی تور رافا
3- خستگی جوکوویچ و فرصت کمتر برای ریکاوری . ( جوکوویچ نشون داده از لحاظ بدنی در فرم ایده ال قرار نداره . و بارها به خاطر خستگی خیلی راحت بازی هاش رو واگذار کرده )
4- نادال اولین فینال یو اس اپن خودش رو تجربه میکنه ! اون می تونه با این قهرمانی تمام گرنداسلم ها رو تو ویترین افتخاراتش داشته باشه . از این رو روحیه صد چندانی داره .
در کل میشه گفت از لحاظ اماری برتری با نواک هست . ولی با توجه به شرایط بازی هرچه بازی رالی های طولانی تر و زمان بیشتری داشته باشه به سود نادال هست . احتمالا نادال هم از این استراتژی استفاده خواهد کرد . چون نواک بعد از چند فرهند ریسکی اگر فرهنداش خطا بشه اعتماد به نفس زدن فرهند وینر نخواهد داشت و احتمالا پا به پای نادال رالی خواهد کرد .
در کل بازی با امتیاز های کوتاه و استفاده از سرویس های پوینت ها دلخواه نواک و بازی با رالی های طولانی و foot work زیاد دلخواه نادال خواهد بود . هر کدوم از دو تنیسور بتونن بیشتر به خواستشون نزدیک باشن شانسشون بیشتر هست .
پیش بینی : به نظر خود من واقعا این بازی غیر قابل پیش بینی هست ! چون واقعا ممکنه مثل دیشب تک پونیت ها سرنوشت بازی رو رقم بزنه ! ولی اگر شرایط هر دو تنیسور در حالت اینده ال باشه ( با کمی تعصبی که نسبت به رافا دارم ) شانس پیروزی نادال در 5 ست رو کمی بیشتر میدونم.
با تشکر
Reza23
09-12-2010, 08:03 PM
اون دوستانی که میگن نواک خسته است و ...
فراموش کردن که یه زمانی نواک تو هارد نسبت به رافا برتری
داشت ولی اون دوران گذشته و رافا الان یکی از غولهای هارد کورت
محسوب میشه.
پس اینکه نواک استراحت بکنه یا نکنه خیلی رو نتیجه تاثیر نداره.
نهایت 1-3 میشه 0-3 !!
با این بازیهای عالی که رافا تو یو اس اوپن امسال انجام داد نشون داد
که سرعت سطح مسایقات نه تنها به ضررش نیست بلکه به سودش هم هست.
رافا الان هجومی تر بازی میکنه و سعی میکنه ابتکار عمل رو تو دستش بگیره.
برای این روش بازی رافا چه چیزی بهتر از این سطح سریع!!
نواک در برابر رافا شانسی نداره.
دیشب هم فدرر ضعیف بازی کرد وگرنه اگه یکی از اون مچ پوینت ها رو گرفته بود
الان نواکی ها داشتن ازش انتقاد میکردن.
نواک همین که به فینال رسیده خیلی باید راضی هم باشه.
2 تا مچ پوینت رو فدرر نتونست بگیره وگرنه نواک الان تو هواپیما بود.
!! Better Luck Next Time
sspol
09-12-2010, 10:12 PM
فكر كنم امشب اين بارون لعنتي يه ضد حال به همه بزنه
Alireza Murray
09-12-2010, 10:25 PM
نواک در برابر رافا شانسی نداره.
دیشب هم فدرر ضعیف بازی کرد وگرنه اگه یکی از اون مچ پوینت ها رو گرفته بود
الان نواکی ها داشتن ازش انتقاد میکردن.
نواک همین که به فینال رسیده خیلی باید راضی هم باشه.
2 تا مچ پوینت رو فدرر نتونست بگیره وگرنه نواک الان تو هواپیما بود.
!! Better Luck Next Time
رضا جان هیچوقت نمیشه گفت حریف شانس برنده شدن رو نداره ، بله در کل فدرر ضعیف بود ولی در مچ پوینت ها راجر تمام سعی خودش رو کرد و در اون دو امتیاز نسبتا خوب بود ولی دیدین که نواک هر 2 امتیاز رو وینر زد ، چرا نواک باید راضی باشه ؟ اتفاقا اونی که باید راضی باشه نادال نه نواک نادال بار اولشه که میاد فینال ولی نواک در سال 2007 اومد فینال ، 2008 و 2009 هم اومده بود نیمه نهایی فکر میکنم حقش باشه که یو اس رو ببره
msh13792
09-12-2010, 11:11 PM
متاسفانه از صميم قلب آرزو دارم نادال قهرمان نشه
احساس خوبي نيست اصلا ميدونم
به هر حال قبل از مسابقه گفتم كه اگه نادال قهرمان شد و تبريك نگفتم دوستاي عزيز نادالي ناراحت نشن خواهشا
koury
09-12-2010, 11:35 PM
مهرداد جان درکت می کنم... دلیلی هم برای ناراحتی نیست بالاخره همه که نمیشه بخوان رافا قهرمان بشه!!
ramin67
09-13-2010, 12:17 AM
چرا شروع نی شه؟! خوابمون گرفت!
Hatam
09-13-2010, 12:35 AM
چرا شروع نی شه؟! خوابمون گرفت!
داره بارون میاد، تازه هنوز فینال دابل زنان تموم نشده اول اون بازی باید تموم بشه
Mohammad
09-13-2010, 12:48 AM
داره بارون میاد، تازه هنوز فینال دابل زنان تموم نشده اول اون بازی باید تموم بشه
بقیه اون بازی تو ارمسترانگ انجام میشه، به محض اینکه بارون قطع بشه، زمین رو خشک میکنن و فینال انفرادی شروع میشه.
PowerVu
09-13-2010, 12:58 AM
از شرجی ترین مناطق شرجی، رطوبت اونجا زده بالاتر!
الان زده 95 درصد رطوبت! 17 درجه سانتی گراد بالای صفر !!!
اگه بذر یه گیاهی الان تو مشت یکی اونجا باشه از این همه رطوبت سبز میشه!
فعلاً که اصلاً شرایط خوبی برای برگزاری این سطح از مسابقات نیست!
باید با پالتو بازی کنن تا سرما نخورن !
منِ سرمایی اگه اونجا بودم الان عطسه هام قطع نمیشدن!
اگه می دونستم انقدر قراره طول بکشه چند ساعت میخوابیدم
الان مثل کارتون تام و جری شدم که چوب کبریت میگذاشت تا پلکهاش بسته نشه!
حالا هم میدونم تا بخوام بگیرم بخوابم بازی شروع میشه!
هارد هم از بد شانسی تا آخر پر شده و جا نداره که بگذارم ضبط بشه!
راستی سرور CCcam شما میتونه Sky Sports 1 UK رو الان باز کنه؟!
سرور ما که دقیقاً آخر هفته ها که مسابقات فینال تورنمنت های تنیس هست یادش می افته که بسته بشه!
Mohammad
09-13-2010, 01:27 AM
بازی امروز برگزار نمیشه؛ ادامه بازی فردا (در واقع بامداد سه شنبه) ساعت 00:30 به وقت ایران
http://www.usopen.org/en_US/news/articles/2010-09-11/201009111284215130089.html
PowerVu
09-13-2010, 01:37 AM
متاسفانه همینطوره!
شانس ما رو باش! برای یه فینال یو اس اوپن چقدر جون به لب باید بشیم!
اون از مسابقه نواک و راجر که کشت ما رو تا برنده ش معلوم شد، اینم از این!
مسابقه فینال نیمه کاره دوبل خانم ها هم که فقط یک گیم تا انتهاش باقی مونده، به دلیل مشخص نبودن زمان اتمام بارش باران به فردا موکول شد.
خدا کنه این اتفاقات، آخرین بد بیاری های یو اس اوپن امسال هم برای نواک و هم رافا و هم ما باشه.
به امید یه بازی جانانه و جذاب
delpotro
09-13-2010, 01:47 AM
خيلي خوب شد اتفاقا. اين طوري نواك جون ميره ريكاوري خودشو كامل مي كنه. هم بازي پاياپاي تر و عادلانه تري رو خواهيم ديد و هم برد احتمالي رافا از طرف فدرردوستان گرامي با بهانه هايي مثل خسته بودن نواك لوث و كم ارزش نخواهد شد.
mohammad_soedi
09-13-2010, 09:01 AM
فقط به نظر من این گراند اسلم و گراند اسلم های بعدی هر کسی قهرمان بشه یا تو رده بندی جهان هر کس اول باشه تو دل همه تنیس بازا فدرر یه چیزه دیگست واقعا از ته دلم می گم خدایه تنیس راجر جیگر.:866: :866:
Hatam
09-13-2010, 09:13 AM
فعلا تا اینجا:
1- نادال 11225
2- جوکوویچ 7145
3- فدرر 6735
باتوجه به اینکه بازی فینال به امشب موکول شد امروز دوشنبه فقط امتیازات تا نیمه نهایی توی جدول رنکینگ ATP اعمال شده و اضافه شدن امتیازات احتمالی فینال به نادال یا جوکوویچ دوشنبه هفته دیگه صورت میگیره
http://tennis-image.com/images/67912792620355632139.jpg
مت کورنین در آخرین پیش بینی کفه ترازو رو کمی برای نادال سنگین تر دیده.
http://www.usopen.org/en_US/news/articles/2010-09-12/201009111284250470302.html
delpie
09-13-2010, 12:15 PM
من به عنوان یه طرفدار نادال و با اینکه می دونم الن بار اگه رافا قهرمان نشه دیگه به این زودیا نمیتونه چون تا این مرحله با هیچ کدوم از هارد کورت پلیرها بازی نکرد.خدا دوست داشت نادال رو بالا بیاره فقط همین اما اینو می گم که نواک رو خیلی دوست دارم اول واسه اخلاقش و اینکه یه ورزشکار به معنای واقعی کلمه هست.فکر نمی کنم کسی اینجا از نواک بدش بیاد.انگار خدا که تا این مرحله نادال رو آورد نواک رو هم آورده به فینال چون هیچکس فکر نمیکرد همون بازی اول نواک کارش یه سره نشه و تازه بعدش با اون بدن خسته بیاد و به جایی برسه که فدرر رو ببره.حقیقت اینه که خدایی که نواک و نادال رو تا این مرحله آورد برای اینکه ثابت کنه هیچ فرقی نمیکنه که کودومشون قهرمان بشه دستور باران داد ته نواک هم ریکاوری کنه تا این بار خودشم بشینه بازی رو ببینه که فقط خودش تا این مرحله رسوندش دو بازیکن رو در نهایت عدالت.این بازی غیر قابل پیشبینی ترین بازی دنیاس.چون خدا هر دو رو دوست داره و باعث به وجود اومدن این فینال عادلانست.
WE LEADS ONE GAME TO LOVE FROM EVERYONE BECAUSE WE LOVE TENNIS
delpie
09-13-2010, 12:22 PM
من به عنوان یه طرفدار نادال و با اینکه می دونم این بار اگه رافا قهرمان نشه دیگه به این زودیا نمیتونه چون تا این مرحله با هیچ کدوم از هارد کورت پلیرها بازی نکرد.خدا دوست داشت نادال رو بالا بیاره فقط همین اما اینو می گم که نواک رو خیلی دوست دارم اول واسه اخلاقش و اینکه یه ورزشکار به معنای واقعی کلمه هست.فکر نمی کنم کسی اینجا از نواک بدش بیاد.انگار خدا که تا این مرحله نادال رو آورد نواک رو هم آورده به فینال چون هیچکس فکر نمیکرد همون بازی اول نواک کارش یه سره نشه و تازه بعدش با اون بدن خسته بیاد و به جایی برسه که فدرر رو ببره.حقیقت اینه که خدایی که نواک و نادال رو تا این مرحله آورد برای اینکه ثابت کنه هیچ فرقی نمیکنه که کودومشون قهرمان بشه دستور باران داد تا نواک هم ریکاوری کنه تا این بار خودشم بشینه بازی رو ببینه که فقط خودش تا این مرحله رسوندش دو بازیکن رو در نهایت عدالت.این بازی غیر قابل پیشبینی ترین بازی دنیاس.چون خدا هر دو رو دوست داره و باعث به وجود اومدن این فینال عادلانست.
:866:WE LEADS ONE GAME TO LOVE FROM EVERYONE BECAUSE WE LOVE TENNIS:866:
Reza23
09-13-2010, 12:56 PM
رضا جان هیچوقت نمیشه گفت حریف شانس برنده شدن رو نداره ، بله در کل فدرر ضعیف بود ولی در مچ پوینت ها راجر تمام سعی خودش رو کرد و در اون دو امتیاز نسبتا خوب بود ولی دیدین که نواک هر 2 امتیاز رو وینر زد ، چرا نواک باید راضی باشه ؟ اتفاقا اونی که باید راضی باشه نادال نه نواک نادال بار اولشه که میاد فینال ولی نواک در سال 2007 اومد فینال ، 2008 و 2009 هم اومده بود نیمه نهایی فکر میکنم حقش باشه که یو اس رو ببره
علیرضا جان جواب شما بعد از مسابقه فینال معلوم میشه.
اگه نواک برد شما درست گفتی و من اشتباه کردم. :shame:
Reza23
09-13-2010, 01:00 PM
راستی سرور CCcam شما میتونه Sky Sports 1 UK رو الان باز کنه؟!
سرور ما که دقیقاً آخر هفته ها که مسابقات فینال تورنمنت های تنیس هست یادش می افته که بسته بشه!
شنیده ها حاکی است :
مثل اینکه باید با اون کانالهای عالی خداحافظی تلخی داشته باشیم.
از چند روز پیش گویا کارتهای این پکیج دیدنی جمع آوری شده و به
رزمندگان سلحشور انگلیسی دستگاه مخصوص دادن و در
مناطقی که این عزیزان به بشریت دارن خدمت میکنن این
پکیج بصورت ترستریال پخش میشه و با همون دستگاه دریافت
میکنن.:240::240:
Nima88
09-13-2010, 03:32 PM
من برای ادامه خدمت منحوس سربازی امشب باید برم گرگان و فینال نمیتونم ببینم
به امید قهرمانی رافا
novak djokovich
09-13-2010, 03:35 PM
[QUOTE=rezavahdani;36753]خيلي خوب شد اتفاقا. اين طوري نواك جون ميره ريكاوري خودشو كامل مي كنه. هم بازي پاياپاي تر و عادلانه تري رو خواهيم ديد و هم برد احتمالي رافا از طرف فدرردوستان گرامي با بهانه هايي مثل خسته بودن نواك لوث و كم ارزش نخواهد شد.[/QUO
برد احتمالی رافا!!!!!!!!!!!!!
جک نگو رفیق
koury
09-13-2010, 03:38 PM
دیشب تصمیم واقعا احمقانه ای رو از طرف مسئولین برگزاری مسابقات شاهد بودیم، در حالی که بارش بارون ساعت 7-7/5 قطع شده ولی از ساعت 6 اینا بازیها رو کنسل کردن و واقعا جای شگفتی داره که در حالی که از نظر نور و بارش بارون هیچ موردی وجود نداشت براحتی 3-4-5 ساعت زودتر بازی فینال رو به امشب موکول کردن...
مسلما تصمیمشون برای بارون و نگرانی از ادامه ی بارش بارون نبوده و من شکی ندارم بخاطر خستگی نواک همچین تصمیمی گرفتن!! حالا ببینیم نواک چه نفعی از این کمک اینا میبره؟؟!
از اول تورنمنت که اینا همینطوری الله بختکی برنامه ریزی کردن اینم روش... حتی دیشب متس ویلاندر هم شوکه شد و گفت چند ساعتی وقت بود...
اینم مطلبی از ESPN در مورد ناراحتی رافا:
In the players' lounge under Arthur Ashe Stadium, just after the announcement, Djokovic exulted and hugged members of his camp. Nadal scowled and seemed genuinely unhappy. As he was packing up his rackets, he was asked about the decision.
"I can't believe they didn't wait until 8 or 9 o'clock," Nadal said.
ramin67
09-13-2010, 03:59 PM
خوب ناراجتی نداره که! حالا مسابقه عادلانه برگزار می شه. هر دو نفر استراحت کافی کردن. البته در هر صورت باخت نادال قطعی بوده و هست
sspol
09-13-2010, 04:33 PM
بازي امشب ساعت چنده؟
koury
09-13-2010, 04:42 PM
12:30 بامداد...
Nima88
09-13-2010, 04:46 PM
دیشب تصمیم واقعا احمقانه ای رو از طرف مسئولین برگزاری مسابقات شاهد بودیم، در حالی که بارش بارون ساعت 7-7/5 قطع شده ولی از ساعت 6 اینا بازیها رو کنسل کردن و واقعا جای شگفتی داره که در حالی که از نظر نور و بارش بارون هیچ موردی وجود نداشت براحتی 3-4-5 ساعت زودتر بازی فینال رو به امشب موکول کردن...
مسلما تصمیمشون برای بارون و نگرانی از ادامه ی بارش بارون نبوده و من شکی ندارم بخاطر خستگی نواک همچین تصمیمی گرفتن!! حالا ببینیم نواک چه نفعی از این کمک اینا میبره؟؟!
از اول تورنمنت که اینا همینطوری الله بختکی برنامه ریزی کردن اینم روش... حتی دیشب متس ویلاندر هم شوکه شد و گفت چند ساعتی وقت بود...
اینم مطلبی از ESPN در مورد ناراحتی رافا:
با حرف شما موافقم اما اینجوری عادلانه تره یه مبارزه مردونه بین 2 تنیسور بزرگ
koury
09-13-2010, 04:49 PM
با حرف شما موافقم اما اینجوری عادلانه تره یه مبارزه مردونه بین 2 تنیسور بزرگ
عزیز من ورزش چیش عادلانس که اینش باشه؟ بله عادلانس چون نواک خسته نیست ولی ناعادلانس چون رافا کلی خودش رو برای دیشب آماده کرده بود و حالا یه روز دیگه ممکنه از فرم خارج باشه!! :3t1: در هر صورت تصمیمیه که گرفتن و بازیکنان باید اطاعت کنن ولی هیچگاه تو ورزش حق و محق رعایت نمیشه... این نظر منه! :243:
MaTAdoR
09-13-2010, 05:50 PM
منم از اینکه خدایی ناکرده رافا از فرم بیوفته
هراسانم:243::3t1:
خب به قول کوروش چه باید می کردن که نکردن تا
از قهرمانی عشقمون جلوگیری کنن!
واقعا" که...:3t1::3t1::3t1:
Mohammad
09-13-2010, 05:57 PM
به نظر من بهتر شد که امشب برگزار میشه، چون در اونصورت رافا با هر نتیجه ای میبرد، دشمنای همیشگیش گزافه گویی میکردند، هر چند اونا در هر صورت این کارو میکنند، ولی باز بهتره. خود نواک هم هیچ بهانه ای براش نمیمونه.
Reza23
09-13-2010, 06:10 PM
آقا این حرفها رو جمع کنین توروخدا!
رافا بیدی نیست که به این بادها بلرزه!
من به رافا ایمان دارم.
فینال المپیک یادتونه؟!!
اون موقع رافا تو هارد خیلی مثل الان قوی نبود.
ولی همین نواک خان رو برد و مدال خوش رنگ طلا
رو به گردن آویخت. :655::866::866:
Mohammad
09-13-2010, 06:16 PM
آقا این حرفها رو جمع کنین توروخدا!
رافا بیدی نیست که به این بادها بلرزه!
من به رافا ایمان دارم.
فینال المپیک یادتونه؟!!
اون موقع رافا تو هارد خیلی مثل الان قوی نبود.
ولی همین نواک خان رو برد و مدال خوش رنگ طلا
رو به گردن آویخت. :655::866::866:
البته رافا نواک رو تو سمی فاینال برد و در فاینال گونزو رو برد، گفتم گونزو اینم بگم، دیروز جایی خوندم که گونزو تا بعد از فرنچ اپن سال بعد از میادین به علت مصدومیت دوره (البته خبر قطعی نیست) شاید جراحی هم داشته باشه.
یه جورایی میشه گفت گونزو هم به پایان دوران بازیگریش رسیده :243:
چقدر دیدن دوران افول یه قهرمان سخته.
Hatam
09-13-2010, 06:34 PM
خیلی مهم:
دوستان امشب بازی از الجزیره اسپورت 1 پخش میشه و انتخاب گزارش اختیاریه (عادل الشطی یا امین غساسی)
nahid
09-13-2010, 06:43 PM
جوکو به یک تلوزیون محلی گفته:که من گلف داشتم تماشا میکردم وسعی میکردم بخوابم اما به خاطر آدرنالین خوابم نمیبرد وبرای وقت کشی در اون حوالی قدم میزدم.من تلاش میکنم که به اندازه ی کافی استراحت کنم تا بتونم خودم رو به اندازه ی کافی ریکاوری کنم تا بتونم بهترین بازیمو انجام بدم.
بیچاره از استرس خوابش نمیبره !!!!!
http://ontennis.com/files/images/nadal-djokovic-mc08-1_5.jpg
Mohammad
09-13-2010, 07:50 PM
خیلی مهم:
دوستان امشب بازی از الجزیره اسپورت 1 پخش میشه و انتخاب گزارش اختیاریه (عادل الشطی یا امین غساسی)
چه سعادتیه واقعا، بابا چرا میرن دو لاین مختلف، این چه کاریه آخه؟!!
novak djokovich
09-13-2010, 08:01 PM
علیرضا جان جواب شما بعد از مسابقه فینال معلوم میشه.
اگه نواک برد شما درست گفتی و من اشتباه کردم. :shame:
برد نواک تو بازی امشب قطعیه اگه نداره
جوکو به یک تلوزیون محلی گفته:که من گلف داشتم تماشا میکردم وسعی میکردم بخوابم اما به خاطر آدرنالین خوابم نمیبرد وبرای وقت کشی در اون حوالی قدم میزدم.من تلاش میکنم که به اندازه ی کافی استراحت کنم تا بتونم خودم رو به اندازه ی کافی ریکاوری کنم تا بتونم بهترین بازیمو انجام بدم.
بیچاره از استرس خوابش نمیبره !!!!!
:251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251::251:
خوب ناراجتی نداره که! حالا مسابقه عادلانه برگزار می شه. هر دو نفر استراحت کافی کردن. البته در هر صورت باخت نادال قطعی بوده و هست
دمت گرم یه دونه باشی
Reza23
09-13-2010, 08:11 PM
برد نواک تو بازی امشب قطعیه اگه نداره
نواک جون یه کاری بکن فردا هم بتونی بیایی تو سایت!!
حیفه پستهات 2 رقمی نشده در بری و ما یه دوست خوب
رو زود از دست بدیم!!
NB = ما تا بدین لحظه افتخار خوندن 8 پست از نواک جون رو داشتیم!!
delpie
09-13-2010, 08:15 PM
چرا این قدر جو دعوا دارین.شما یا طرفدار نادال هستید مثل من یا طرفدار نواک هستین مثل من.خودتون رو گول نزنید چه طرفدارای نادال چه جوکو طرف مقابل رو دوست دارن.این به رابطه این دو ورزشکار با هم بر میگرده که انقدر نزدیکه که دابل هم بازی کردن.حقیقت رو بپذیرید هر دو دوستن.این یک فینال دوستانه است بدون کری خونی اما این ذات ورزشه به خصوص تنیس که باید حتما برنده داشته باشه.شک نکنید این بازیو هر کس بهتر مدیریت کنه میبره.شک هم نکنید بعد بازی از رابطه کاملا دوستانه اشون میگن.پس بیاین لذت ببریم از بازی زیبا و مردونه دو دوست تیر.......................................:866:
I.man
09-13-2010, 08:56 PM
سلام. اقا من دو روز نبودم راجر حذف شد رفت پی کارش.
طرفدارای راجر عزیز رو نمیبینم. بابا چتون شده مگه دفعه اوله که راجر می بازه. بیاین و تالار رو از رونق نندازین.
هر ورزشکاری فراز و فرود داره. برد و باخت داره. به نظر من امثال ما که نفعی از تنیس نمی بریم و فقط تماشگر هستیم
باید از اینکه مدعی های جدید در این ورزش پیدا میشن خوشحال هم باشیم تا بازی های زیباتری ببینیم. بسه دیگه قرار نیست
که همه گرندها بین رافا و راجر تقسیم بشه. البته اگه رافا بازی امشب رو ببره که احتمالش هم زیاده سال آینده کار خیلی سخت تری داره
و اونم دفاع از 6000 امتیازیه که تو گرندها گرفته مثل امسال راجر.
پیش بینی من اینه که رافا بازی رو میبره البته به سختی ولی در هر صورت میبره.
ولی رافا حالا حالاها کار داره تا به رکورد گرندهای راجر برسه.
koury
09-13-2010, 09:25 PM
من نمیفهمم چرا طرفدارای فدرر اینقدر احساس خطر می کنن!!؟ واقعا رسیدن رافا به فینال US Open اینقدر براتون سخته که از الان تو فکر شکسته شدن رکورد 16 گرند اسلم فدرر هستید؟؟
کی اینجا گفت رافا میخواد به رکورد فدرر برسه که دوستان از الان اینطوری برآشفته شدن؟! :379:
I.man
09-13-2010, 09:37 PM
من نمیفهمم چرا طرفدارای فدرر اینقدر احساس خطر می کنن!!؟ واقعا رسیدن رافا به فینال US Open اینقدر براتون سخته که از الان تو فکر شکسته شدن رکورد 16 گرند اسلم فدرر هستید؟؟
کی اینجا گفت رافا میخواد به رکورد فدرر برسه که دوستان از الان اینطوری برآشفته شدن؟! :379:
1- احساس خطری وجود نداره. چون ما ذینفع نیستیم. :350:
2- رسیدن رافا به فینال که برامون خیلی سخت نبود چون خودمون بیش از بیست بار تو فینال بودیم. :434:
3- ما تو فکر شکسته شدن رکورد راجر عزیز نیستیم به 2 دلیل :379:
اول) قرار نیست رافا همه گرندهای دیگه رو ببره. :243:
دوم) قرار نیست فدرر دیگه گرند نبره.:866:
امیدوارم بازی قشنگی رو ببینیم. رافا هم قهرمان بشه چون فکر نکنم بتونه درصد آمادگیش رو هارد رو حفظ کنه.
davidbeckham
09-13-2010, 10:05 PM
رافا و نوواک دوست صمیمی هستن
نادال ببره چه بهتر
ولی نوواک هم ببره راه دوری نمیره
به شخصه نوواک دو بار خیلی بهم حال داده:866:
http://www2.bazinama.com/img/files/5egqa1ks0jkjf3h59rlg.jpg
koury
09-13-2010, 10:09 PM
1- احساس خطری وجود نداره. چون ما ذینفع نیستیم. :350:
2- رسیدن رافا به فینال که برامون خیلی سخت نبود چون خودمون بیش از بیست بار تو فینال بودیم. :434:
3- ما تو فکر شکسته شدن رکورد راجر عزیز نیستیم به 2 دلیل :379:
اول) قرار نیست رافا همه گرندهای دیگه رو ببره. :243:
دوم) قرار نیست فدرر دیگه گرند نبره.:866:
امیدوارم بازی قشنگی رو ببینیم. رافا هم قهرمان بشه چون فکر نکنم بتونه درصد آمادگیش رو هارد رو حفظ کنه.
این که احساس خطری وجود نداره از تک تک پست های طرفداران فدرر کاملا مشخصه! اینکه رافا قرار نیست رکورد فدرر رو بشکنه و یا فدرر قرار گرند دیگری ببره همه جزو احتمالاته پس با قاطعیت نمیشه گفت همچین چیزی میشه یا نمیشه!!
ولی در کل من هنوزم نمیتونم بفهمم چرا طرفداران فدرر اینقدر از دست رافا شاکی هستن بخصوص طی دو روز گذشته...:350::379:
I.man
09-13-2010, 10:11 PM
خیلی مهم:
تو سایت الجزیره تو اعلام برنامش خبری از پخش مستقیم فینال نیست؟ جریان چیه؟
delpie
09-13-2010, 10:20 PM
بازی دابل زنان شروع شد .ست 1رفته به تای برک.هوا فعلا خوبه.ایشالا همن طور می مونه.اینقدر از الجزیره اسپورت بد نگین اگه همین قطریها هم نبودن از کجا می خواستیم ببینیم .+10 به طور قطع میده بازی فینالو چون free نیست.2 هم قطعا میده چون قولشون قوله.
delpie
09-13-2010, 10:33 PM
تو سایت الجزیره تو اعلام برنامش خبری از پخش مستقیم فینال نیست؟ جریان چیه؟
جریان هیچی نبود پخش میشه سر موقع.سایت الجزیره رفرش نشده بود.اما تحقیق کردم بازی هم از free و هم +10 پخش میشه.فقط نیم ساعت تا شروع
Ahoura
09-13-2010, 10:34 PM
ايول قهرماني shvedova و king رو در بخش دوبل بانوان تبريك مي گم.
delpie
09-13-2010, 10:38 PM
فینال دابل زنان با برتری وانیا کینگ و یاروسلاوا شودوا به پایان رسید.خوشحالم چون هر دو تنیسورای آینده داری هستن اما بیشتر تو انفرادی.
PowerVu
09-13-2010, 10:40 PM
delpie جان تبریک می گم. Shvedova از قزاقستان برای بار دوم و دقیقاً بعد از گرند اسلم ویمبلدون که در اون با شایستگی قهرمان شد و همون زمان بحثش رو کردم، تونست مجدداً این مهم رو تکرار کنه و لحظاتی پیش با همکاری خانم King به عنوان قهرمانی بخش دوبل خانم ها در مسابقات گرند اسلم یو اس اوپن 2010 رسیدند.
براش آرزوی موفقیت های بیشتر می کنم.
در این فینال این دو، حریفان بسیار با تجربه ای داشتند یعنی خانم Huber و نادیا پترووا
PowerVu
09-13-2010, 10:42 PM
و با فرا رسیدن آخرین روز آخرین گرند اسلم فصل، نگاهی می اندازیم به مطالب جالب و خواندنی پیرامون فینال بخش انفرادی آقایان بین نواک جوکوویچ و رافائل نادال.
- تا به حال 22 مرد مختلف در دوران Open Era موفق به قهرمانی در یو اس اوپن شده اند، این رقم به عدد 23 در امسال افزایش خواهد یافت:
تا به حال:
آزاد استرالیا 25 قهرمان مختلف
رولند گروس 25 قهرمان مختلف
ویمبلدون 19 قهرمان محتلف
یو اس اوپن 22 قهرمان مختلف
- تنیسورهای موفق در هارد کورت: 2 فینالیست حاضر یعنی نواک و رافا جزو 5 فرد برتر از لحاظ نتیجه گیری بر روی سطح هارد در سال 2010 هستند:
رده بندی تعداد برد و باخت بر روی هارد کورت در سال 2010:
1. اندی رادیک 8-34
2. مارکوس باقداتیس 13-29
3. رافائل نادال 6-27
4. راجر فدرر 5-26
4. نواک جوکوویچ 6-26
5. اندی ماری 5-28
- در جدول رده بندی بعد از این فینال رافائل نادال در صدر جدول و مقام اول باقی خواهد ماند اما نواک جوکوویچ با آمدن به رده دوم، جای فدرر را خواهد گرفت و فدرر سقوطی یک پله ای به رده سوم خواهد داشت.
- از لحاظ بازی های رو در رو رافا 14 بازی مقابل نواک رو برنده و 7 بازی رو واگذار کرده. تمام پیروزی های نواک یعنی هر هفت تای آن ها بر روی سطح هارد بوده و رکورد بازی های رودرروی بین رافا و نواک بر روی هاردکورت در حال حاضر 7-3 به نفع نواک است! نواک هر سه دیدار آخر با رافا رو برنده شده اما هرگز موفق به شکست نادال در فینال تورنمنت ها و یا فینال گرند اسلم ها نشده.
- رافا مجموعا در این تورنمنت 14 ساعت و 24 دقیقه بازی کرده و نواک مجموعاً 15 ساعت و 45 دقیقه
- تعداد ست های برده و واگذار توسط نادال: 18-0
- تعداد ست های برده و واگذار توسط نواک: 18-4
- تعداد گیم های برده و واگذار توسط نادال: 113-70
- تعداد گیم های برده و واگذار توسط نواک: 129-86
- در صورت قهرمانی نادال هفتمین مردی در تاریخ خواهد بود که تمام گرند اسلم ها را در آرشیوش دارد. در حال حاضر رافا 24 سال و 102 روز سن داره و در صورت قهرمانی سومین تنیسور مرد جوان در تاریخ Open Era خواهد بود که به این عنوان می رسد.
- در صورت قهرمانی رافا، او دومین بازیکنی خواهد بود که گرند اسلم هایش در تمام سطوح را با قهرمانی در یو اس اوپن تکمیل می کند!
- نادال برای اولین بار است که به فینال گرند اسلم یو اس اوپن می رسد و در تاریخچه Open Era هشتمین مرد است که به فینال هر 4 گرند اسلم رسیده! در صورت قهرمانی، در رده دوم جوانترین تنیسور تاریخ قرار خواهد گرفت که به قهرمانی هر 4 گرند اسلم می رسد.
- نادال 11 بار در فینال گرند اسلم ها حضور داشته (با احتساب فینال امشب) که تا به حال در 8 تای آنها قهرمان شده و در 2 تا که در ویمبلدون و مقابل فدرر بوده، شکست خورده.
- اگر امشب رافا قهرمان بشه، او پس از جان مکنرو که در سال 1984 قهرمان شد، اولین بازیکن چپ دست خواهد بود که به این عنوان دست می یابد.
- در صورت قهرمانی نادال، وی پس از Manuel Orantes در سال 1975، اولین تنیسور اسپانیایی خواهد بود که به قهرمانی یو اس اوپن نایل می شود.
- جالب است بدانید که یو اس اوپن همیشه بر روی هارد کورت نبوده. یو اس اوپن بین سالهای 1958-62, 1964-67,1975-77 بر روی خاک رس، بین سال های 1963, 1968-74 بر روی چمن و از سال 1978 بر روی هارد کورت برگزار شده است.
- رکورد فعلی نادال در گرند اسلم ها 20 برد پشت سر هم است که طولانی ترین رکورد بردش محسوب می شود.
- در صورتی که رافا در این مسابقه بدون واگذاری ست قهرمان شود، اولین بازیکن تاریخ Open Era خواهد بود که در یو اس اوپن بدون واگذاری ست به عنوان گرند اسلم آزاد امریکا نایل می شود.
- در صورت قهرمانی بدون واگذاری ست، رافا برای سومین بار در تاریخچه بازی های خود، به این مهم دست می یابد. او در رولند گروس 2008 و 2010 این مهم را جامه ی عمل پوشانده.
I.man
09-13-2010, 10:51 PM
جریان هیچی نبود پخش میشه سر موقع.سایت الجزیره رفرش نشده بود.اما تحقیق کردم بازی هم از free و هم +10 پخش میشه.فقط نیم ساعت تا شروع
من که چشم اب نمی خورده free پخش بشه. در حالی که 10 دقیقه دیگه مونده به بازی داره لیگ فوتبال عربستان رو تحلیل میکنه.
koury
09-13-2010, 10:56 PM
+10 هم داره لیگ بورکینافاسو رو نشون میده!! :3t1::3t1: یا بازی تاخیر داره یا الجزیره ما رو سرکار گذاشته :379:
Alireza Murray
09-13-2010, 10:59 PM
بابا الجزیره 1 همین الان زیرنویس کرد که ساعت 12:30 به وقت ایران فینال مردان رو پخش میکنه( از الجزیره 1 پخش میشه )
I.man
09-13-2010, 11:03 PM
دوست دارم الجزیره
Ehsλn
09-13-2010, 11:03 PM
درود
روجر 2 روز پیش حذف شد.:182::240:
خوب برای هوادان روجر مصلمه که از باختش خیلی ناراحت باشند (مثل خودم) چون خیلی سخته که ببینند در مسابقاتی که 6 سال پشت سر هم به فینال رسیده بیاد ذر مرحله نیمه نهایی ببازه اون هم با یک بازی بد.:3t1:
بیاید یکم از هوادارای اندی یاد بگیریم.
همین علیرضا رو ببینید چقدر این بچه روحیش بالاست.:441:
از همون اول فصل میگفت اندی ویمبلدون رو حتما قهرمانه.بعد که ویمبی رو باخت گفت us open رو قهرمانه چند روز پیش هم بعد از باخت اندی گفت که اشکالی نداره که باخت سال بعد حتما اندی گرند میگیره.
خوب دوستان بیاید یکم ضبرمون رو بیشتر کنیم.به نظر من که روجر ادامه ی فصل رو میترکونه.:434: سال بعد هم حتما 2 یا 3 تا گرند میبره.:434:
به قول دوستون که هر ورزشکاری فراز و نشیب داره.:443:
همین رافا پارسال افت داشت ولی امسال..............
بدرود.
Ehsλn
09-13-2010, 11:13 PM
رافا و نوواک دوست صمیمی هستن
نادال ببره چه بهتر
ولی نوواک هم ببره راه دوری نمیره
به شخصه نوواک دو بار خیلی بهم حال داده:866:
همون دوبار هم وقتی بوده که از روجر توی استرالیای 2008 و همین چند شب پیش بوده دیگه........ نه:434::434:
نمیدونم روجر با تو چکار کرده که تو اینقدر ازش متنفری.:350::350:
PowerVu
09-13-2010, 11:16 PM
:866:WE LEADS ONE GAME TO LOVE FROM EVERYONE BECAUSE WE LOVE TENNIS:866:
delpie جان، من دارم تازه انگلیسی یاد میگیرم و حسابی کنجکاوم
به نظرم اینجوری هم می شه نوشته بشه.
We Lead One Game to Love Against Anyone, Because/Since we LOVE/ADORE Tennis
ramin67
09-13-2010, 11:24 PM
بازی شروع شده ولی TVE پخش نمی کنه... تو این شانس
ramin67
09-13-2010, 11:44 PM
TVE پخش نمی کنه بچه ها؟ کجایین؟
ramin67
09-13-2010, 11:45 PM
TVE پخش نمی کنه بچه ها؟ کجایین؟
PowerVu
09-13-2010, 11:47 PM
آقا رامین پست قبلی رو بخونین لطفا
دست ما نیست به خدا. خودشون بد قولی کردند!
I.man
09-13-2010, 11:55 PM
جوکر تو همین ست اول نشون داد که لیاقت قهرمانی رو نداره.
بازیکنی که تو ست اول اینجوری اعصابش بهم بریزه معلومه شخصیت قهرمانی نداره.
راستی تقریباً یک چهارم ورزشگاه خالیه و استقبال خوبی نشده. دلیلش چیه؟
به تعویق افتادن بازی و رفتن توریست ها یا عدم راهیابی راجر به فینال.
PowerVu
09-14-2010, 12:05 AM
حسابی امشب تلویزیون های مختلف دارند بد قلقی می کنند.
قرار بود فینال از HD Suisse پخش بشه اما چون فدرر نرسیده به فینال پخش نمی کنه! در صورتی که قرار بود پخش کنه.
قرار بود TVe اسپانیا پخش کنه که تا به حال نکرده!
قرار بود که الجزیره 10+ پخش کنه اما داره فوتبال نشون میده!
قرار بود اسکای اسپورتس 1 بریتانیا پخش کنه اما الان داره مسابقات موتور کراس پخش می کنه!
خلاصه کلی خبر بد!
فقط تنها خبر خوب برای دوستانی که بازی رو مجانی می خوان ببینن و ماهواره نایل رو ندارند و به جاش عربست رو دارند، می تونند این بازی رو از الجزیره ورزشی 1 تماشا کنند:
Badr - Arabsat @ 26 Deg East
JSC Sports
Freq: 12034
Pol: Horizontal
FEC: 3/4
SR: 27500
PowerVu
09-14-2010, 12:09 AM
بله دیگه اکثر این توریست ها نمیشد پروازشون رو "یک" روز به تعویق بندازن ضمن اینکه امروز در امریکا اولین روز کاری هفته محسوب می شه و خیلی ها به اون دلیل دیگه نمیتونستن بیان.
msh13792
09-14-2010, 12:23 AM
شايد زوده اما از شواهد ميشه گفت قهرماني نادال رو به دوستان نادالي تبريك ميگم
PowerVu
09-14-2010, 12:39 AM
خیلی عجیبه!
جوکوویچ دقیقا مثل بازی با راجر داره ست های زوج رو با اختلاف گیم بالا برنده می شه. الان پس از واگذاری ست اول، در ست دوم 4-1 جلو هست!
آیا اتفاقات بازی با فدرر تکرار میخواد بشه؟!
I.man
09-14-2010, 12:46 AM
:434:
بدون شرح
ramin67
09-14-2010, 12:49 AM
پس چاره ای نیست جز خواب! امیدوارم جوکویچ قهرمان شه. شب خوش!
I.man
09-14-2010, 12:55 AM
روی سرویس های دوم نواک، رافا کاملاً به گوشه بیس لاین میره و فرهندهای محکمی میزنه. نمیدونم چرا نواک سبک زدن سرویس های دومش رو تغییر نمیده.
PowerVu
09-14-2010, 01:08 AM
دیشب آرزو کردم که پس از وقفه ی طولانی به خاطر بارش بارون، دیگه امشب شاهد چنین چیزی نباشیم.
از اونجایی که اگر من لب دریا هم برم، باید منتظر خشک شدن کل آب های اونجا باشم، بنابراین جای تعجب نداشت که آرزوی بارونی نشدن هوا، به هیچ وجه محقق نشه!
Alireza Murray
09-14-2010, 01:08 AM
مثل اینکه این بارون نمیخواد بزاره این 2 تا بازیشون رو بکنن ، ولی این بارون به نفعه نواکه
delpotro
09-14-2010, 01:10 AM
خیلی عجیبه!
جوکوویچ دقیقا مثل بازی با راجر داره ست های زوج رو با اختلاف گیم بالا برنده می شه. الان پس از واگذاری ست اول، در ست دوم 4-1 جلو هست!
نه رافا به باز برگشت. 4-4
Ali_RF
09-14-2010, 01:15 AM
گمونم به خاطر من بارون شروع شد. 4 روزه الجزیرمون قطعه، امشب بعد از یه همت بلند(!) تونستم درستش کنم،تا تصویر اومد بارون شروع شد.:240:
davidbeckham
09-14-2010, 01:24 AM
همون دوبار هم وقتی بوده که از روجر توی استرالیای 2008 و همین چند شب پیش بوده دیگه........ نه:434::434:
نمیدونم روجر با تو چکار کرده که تو اینقدر ازش متنفری.:350::350:
از فدرر متنفر نیستم
قبلا هم گفتم
ولی از کاری که کرد متنفرم
چون اومد جای سمپراس رو گرفت
چون من توسط سمپراس با تنیس اشنا شدم
اون کارش واسم گرون تموم شد
I.man
09-14-2010, 01:28 AM
تا کی منتظر بمونیم. بابا من صبح باید برم سر کار.
Mohammad
09-14-2010, 01:46 AM
تا کی منتظر بمونیم. بابا من صبح باید برم سر کار.
اینجا رو هرازچندگاهی ریفرش کنید،
http://www.usopen.org/en_US/news/articles/2010-09-13/201009111284215130089.html
gigilly2003
09-14-2010, 01:54 AM
آخرین نتیجه همون 4-4 در ست دومه؟
fafafa
09-14-2010, 02:01 AM
عجب بدبختی شده این فینال آخه اینا نمیگن مردم کار و زندگی دارن صبح زود باید برن سر کار همه که مثل خودشون بیکار نیستن با این مسابقات برگزار کردنشون.
delpotro
09-14-2010, 02:20 AM
آخرین نتیجه همون 4-4 در ست دومه؟
بله. 4-4 در ست دوم. 30-30 هست و سرويس دست نواكه
Hatam
09-14-2010, 02:21 AM
و با فرا رسیدن آخرین روز آخرین گرند اسلم فصل، نگاهی می اندازیم به مطالب جالب و خواندنی پیرامون فینال بخش انفرادی آقایان بین نواک جوکوویچ و رافائل نادال.
- تا به حال 22 مرد مختلف در دوران Open Era موفق به قهرمانی در یو اس اوپن شده اند، این رقم به عدد 23 در امسال افزایش خواهد یافت:
تا به حال:
آزاد استرالیا 25 قهرمان مختلف
رولند گروس 25 قهرمان مختلف
ویمبلدون 19 قهرمان محتلف
یو اس اوپن 22 قهرمان مختلف
- تنیسورهای موفق در هارد کورت: 2 فینالیست حاضر یعنی نواک و رافا جزو 5 فرد برتر از لحاظ نتیجه گیری بر روی سطح هارد در سال 2010 هستند:
رده بندی تعداد برد و باخت بر روی هارد کورت در سال 2010:
1. اندی رادیک 8-34
2. مارکوس باقداتیس 13-29
3. رافائل نادال 6-27
4. راجر فدرر 5-26
4. نواک جوکوویچ 6-26
5. اندی ماری 5-28
- در جدول رده بندی بعد از این فینال رافائل نادال در صدر جدول و مقام اول باقی خواهد ماند اما نواک جوکوویچ با آمدن به رده دوم، جای فدرر را خواهد گرفت و فدرر سقوطی یک پله ای به رده سوم خواهد داشت.
- از لحاظ بازی های رو در رو رافا 14 بازی مقابل نواک رو برنده و 7 بازی رو واگذار کرده. تمام پیروزی های نواک یعنی هر هفت تای آن ها بر روی سطح هارد بوده و رکورد بازی های رودرروی بین رافا و نواک بر روی هاردکورت در حال حاضر 7-3 به نفع نواک است! نواک هر سه دیدار آخر با رافا رو برنده شده اما هرگز موفق به شکست نادال در فینال تورنمنت ها و یا فینال گرند اسلم ها نشده.
- رافا مجموعا در این تورنمنت 14 ساعت و 24 دقیقه بازی کرده و نواک مجموعاً 15 ساعت و 45 دقیقه
- تعداد ست های برده و واگذار توسط نادال: 18-0
- تعداد ست های برده و واگذار توسط نواک: 18-4
- تعداد گیم های برده و واگذار توسط نادال: 113-70
- تعداد گیم های برده و واگذار توسط نواک: 129-86
- در صورت قهرمانی نادال هفتمین مردی در تاریخ خواهد بود که تمام گرند اسلم ها را در آرشیوش دارد. در حال حاضر رافا 24 سال و 102 روز سن داره و در صورت قهرمانی سومین تنیسور مرد جوان در تاریخ Open Era خواهد بود که به این عنوان می رسد.
- در صورت قهرمانی رافا، او دومین بازیکنی خواهد بود که گرند اسلم هایش در تمام سطوح را با قهرمانی در یو اس اوپن تکمیل می کند!
- نادال برای اولین بار است که به فینال گرند اسلم یو اس اوپن می رسد و در تاریخچه Open Era هشتمین مرد است که به فینال هر 4 گرند اسلم رسیده! در صورت قهرمانی، در رده دوم جوانترین تنیسور تاریخ قرار خواهد گرفت که به قهرمانی هر 4 گرند اسلم می رسد.
- نادال 11 بار در فینال گرند اسلم ها حضور داشته (با احتساب فینال امشب) که تا به حال در 8 تای آنها قهرمان شده و در 2 تا که در ویمبلدون و مقابل فدرر بوده، شکست خورده.
- اگر امشب رافا قهرمان بشه، او پس از جان مکنرو که در سال 1984 قهرمان شد، اولین بازیکن چپ دست خواهد بود که به این عنوان دست می یابد.
- در صورت قهرمانی نادال، وی پس از Manuel Orantes در سال 1975، اولین تنیسور اسپانیایی خواهد بود که به قهرمانی یو اس اوپن نایل می شود.
- جالب است بدانید که یو اس اوپن همیشه بر روی هارد کورت نبوده. یو اس اوپن بین سالهای 1958-62, 1964-67,1975-77 بر روی خاک رس، بین سال های 1963, 1968-74 بر روی چمن و از سال 1978 بر روی هارد کورت برگزار شده است.
- رکورد فعلی نادال در گرند اسلم ها 20 برد پشت سر هم است که طولانی ترین رکورد بردش محسوب می شود.
- در صورتی که رافا در این مسابقه بدون واگذاری ست قهرمان شود، اولین بازیکن تاریخ Open Era خواهد بود که در یو اس اوپن بدون واگذاری ست به عنوان گرند اسلم آزاد امریکا نایل می شود.
- در صورت قهرمانی بدون واگذاری ست، رافا برای سومین بار در تاریخچه بازی های خود، به این مهم دست می یابد. او در رولند گروس 2008 و 2010 این مهم را جامه ی عمل پوشانده.
مرسی پاور جون
کار منو راحت کردی حوصله تایپ اینارو نداشتم، فقط اضافه کنم که تا حالا هیچکس 4 بار متوالی نادالو نبرده و اگه جوکو امشب ببره تنها کسی خواهد بود که 4 بار متوالی نادال رو برده
PowerVu
09-14-2010, 02:21 AM
عجب بدبختی شده این فینال آخه اینا نمیگن مردم کار و زندگی دارن صبح زود باید برن سر کار همه که مثل خودشون بیکار نیستن با این مسابقات برگزار کردنشون.
این باعث ننگه که گرند اسلم های ویمبلدون و ملبورن در استادیوم های مجهز به سقف متحرک برگزار بشن اما رولند گروس و یو اس اوپن مثل عصر حجر تا بارون می آد بند و بساط و جمع کنن و منتظر بمونن که آیا بند می آد یا نه!
اومدیم و خدا مثل دیروز خواست باران رحمتش رو برای مردم اونجا نازل کنه! شما مسئولین برگزاری، با درآمدهای هنگفت که سر به فلک می کشن در قرن 21 و سال 2010 نمی خواین دست تو جیبای پر از دلار تون کنین و یه سقف برای این استادیوم بگذارین؟
koury
09-14-2010, 02:27 AM
این باعث ننگه که گرند اسلم های ویمبلدون و ملبورن در استادیوم های مجهز به سقف متحرک برگزار بشن اما رولند گروس و یو اس اوپن مثل عصر حجر تا بارون می آد بند و بساط و جمع کنن و منتظر بمونن که آیا بند می آد یا نه!
اومدیم و خدا مثل دیروز خواست باران رحمتش رو برای مردم اونجا نازل کنه! شما مسئولین برگزاری، با درآمدهای هنگفت که سر به فلک می کشن در قرن 21 و سال 2010 نمی خواین دست تو جیبای پر از دلار تون کنین و یه سقف برای این استادیوم بگذارین؟
سایمون رید گزارشگر یورواسپورت داشت در همین مورد حرف میزد و گفت مسئولین USTA گفتن تهیه ی سقف متحرک چیزی حدود 150 میلیون دلار هزینه داره که دارن تلاش می کنن برای سالهای آینده جورش کنن!!
ضمنا الان گفتن ممکنه تا 40 دقیقه ی آینده بازی شروع بشه و بارش بارون کمتر شده!! :379:
Farid
09-14-2010, 02:29 AM
مثل اینکه این بارون نمیخواد بزاره این 2 تا بازیشون رو بکنن ، ولی این بارون به نفعه نواکه
فردا باد میاد , اگر بازی به فردا بیفته به ضرر Djokovic ه
Hatam
09-14-2010, 02:34 AM
رولند گاروس سقف متحرکش حداکثر تا 2012 افتتاح میشه (شاید هم 2011) ولی از لحاظ مهندسی استادیوم یو اس اپن طراحی یه سقف متحرک براش خیلی مشکله
اینا میتونستن بازیو زودتر برگذار کنن، بهرحال هواشناسیشون باید اینو پیشبینی میکرد که فلان ساعت بارون میاد
PowerVu
09-14-2010, 02:43 AM
کوروش جان مرسی
گفتی گزارشگر من رو یاد یه چیزی انداختین
دقت کردین جیسون گودآل از مراحل ابتدایی به بعد دیگه پیداش نیست؟ من گفتم دیگه برای بازی فدرر صد در صد میگذارنش و بعد از اینکه دیدم نبود، دیگه گفتم برای بازی فینال 1000 درصد خودش میآد اما بازم نیست!
من تو بازی فدرر اونقدر از گزارش هم یورواسپورت هم الجزیره انگلیسی متنفر شدم که رفتم گزارش رادیو US Open رو زدم و کانال SF zwei رو پیدا کردم که از لحاظ تصویری با صدای رادیو Sync بود!
اون روز خیلی بد گزارش میکردند، مثلا تا فدرر عقب می افتاد هی میگفت الان تو دنیا هوادارهای فدرر حالشون خرابه و فلانه و بهمانه! در حالی که فدرر ست سوم رو گرفت!
تا فدرر عقب می افتاد، برای فدرری ها روضه می خوند، تا نواک عقب می موند برای هواداری نوله! در حالی که می بایست فقط بازی رو گزارش کنه و انقدر رو اعصاب هوادارها نره!
وقتی رادیوی مسابقات رو زدم لذت بردم، گزارشگر متبحر رادیو، در کسری از چند ثانیه تمام ضربات پشت سر هم بازیکنان رو دقیق و بدون خطا و تپق گزارش می کرد.
به نظرم به گزارشگرهای رادیویی تنیس باید چند برابر گزارشگرهای تلویزیونی حقوق بدن. واقعاً کارشون به مراتب سخت تر از گزارشگر تلویزیونه!
الان هم میرم رادیو رو گوش کنم تا ببینیم کی بازی شروع می شه.
جیسون کجایی فدات شم؟ دلم برای گزارشات تنگ شده گرچه یه هفته نیست که صدات رو نشنیدم.
Farid
09-14-2010, 02:54 AM
بازی شروع شد
delpotro
09-14-2010, 02:55 AM
دقيقا درسته. راديو يو اس اوپن گزارشگرش فوق العاده است. بكند. فورهند.بكند.فورهند.
خيلي تند تند ميگه. جا نميمونه .اشتباهم نمي كنه
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.