توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگو پیرامون مسابقات گرنداسلم رولندگروس!
Farid
06-07-2010, 02:40 PM
به نظر شما دلیل ااوت شدن فدرر چی بود خیلی ها می گن به خاطرفورهند های سنگین سودرلینگ و مرطوب شدن زمین توپ که باعث میشه توپ به زمین خاکی بچسبه و سنگین بشه جواب دادن فورهند های سودرلینگ سخت شده.
هنگامی که باران می بارد:
توپها Moisture می گیرند و کندتر در هوا حرکت می کنند و پس از برخورد با سطح خاک رس باران زده سرعتشان تا حدودی گرفته می شود و خیلی هم ارتفاع نمی گیرند و در واقع سطح Low Bounce تر می شود.
بنابراین:
به نظر من Federer از شرایط بازی بیشتر سود برد:
1- زمان بیشتری برای دفاع کردن و جواب دادن ظربات سنگین Soderling داشت.
2- Slice وی پائینتر حرکت می کرد.
3- Drop Shot هاش پس از برخورد با زمین کمتر ارتفاع می گرفتند.
تنها چیزی که به نفع Soderling بود این بود که وی قدرت لازمه در ظرباتش برای عبور توپ از شرایط سنگین را داشت اما فدرر نداشت.
اما چه شد:
جدا از اینکه Soderling از موقعیتهاش بهتر استفاده کرد و همه می دانند که
Tennis is all about winning the big points
می توان گفت Federer در ان روز تا حدودی Passive بازی کرد و نتوانست بازی را به Soderling دیکته کند و زمان را از وی بگیرد و توپ را از Hitting Zone وی دور نگه دارد تا او نتواند ظربات سنگین خود را روانه زمین Federer کند.
در گذشته Soderling هنگامی که سرویسهای دوم خود را طبق معمول بر روی بکهند Federer می زد وی با یک Short Slice از طرف بکهند Soderling را مجبور به جلو امدن به روی تور ( بازیکنان قد بلند با اینکه در عقب زمین تا حدی راحتتر حرکت می کنند اما هنگامی که می خواهند به روی تور بیایند و به سمت جلو حرکت کنند قدرت حرکتی خوبی ندارند ) می کرد و وی مجبور بود از ارتفاعی پائین با Extreme Grip در طرف بکهندش در نزدیک تور به توپ ظربه بزند که معمولا Unforced Error می داد.
چیزی که مربی فهیم Soderling یعنی Magnus Norman که خود دو بار فینالیست مسابقات French Open بوده به وی گفته بود این بود که سرویس دومهای خود را به جای اینکه روانه بکهند Federer کند به سمت فرهند وی نشانه گیرد تا با یک جواب Top Spin روبرو شود و ار انجا بتواند بازی را دیکته کند.
همچنین در گذشته هنگامی که Federer بر روی بکهند Soderling با زدن Slice سعی می کرد توپ را در ارتفاع پائینی نگه دارد و وی را مجبور به ظربه زدن با Extreme Grip و قد بلند در ان سمت بکند وی Unforced Error می داد زیرا از Footwork مناسبی برخوردار نبود , اما اخیرا Footwork ش بهتر شده و وی قادر بود تا در برابر ظربات Slice ی که Federer در سمت بکهندش می انداخت
Run around his backhand and use his forehand
کند.
همچنین Soderling بر روی حرکت کرد به سوی تور کمی کار کرده بود و به Drop Shot هی Federer می رسید.
از این گذشته Federer به علت پا به سن گذاشتن کمی کند شده است و ان دفاع سابق را ندارد و باخت وی به Berdych و Gulbis که هر دو سبک بازی ای مشابه با Soderling دارند در مسابقات Miami و Rome امسال قبل از بازی نوید بازی ای سخت را برای Federer می داد , حریفانی که Federer در گذشته به علت داشتن دفاعی Solid و استفاده از Variety هائی مانند Drop Shot , Slice , Volley و همچنین Down the Line رفتن از هر دو سمت ( بکهند و فرهند ) می توانست قدرت حرکتی ضعیف انها در زمین را به چالش بکشد.
Farid
06-07-2010, 02:49 PM
این پیام یکی از کاربران توی فروم های خارجی.خیلی بی ربط هم نگفته !!
عزیز من وقتی از نظر شما بی ربطه خب مث کوروش دلیل واسش بیارید.
الان شما یه جمله ای نوشتید که دلیلش پیش خودتونه و هیچکی نمی دونه.یه همچین شکلی داره. بی ربط گفته ؟ دلیل : به نظر من
مگه نظر شما قراره برهمه نظریات برتر وپیروز باشه؟؟یا احساس خدایی میکنین و باقی هم زیر دستان شما هستن ؟
این جمله ای رو که شما نوشتین فقط خواستین جواب جمله بنفش رنگ من با حالت تحقیر داده بشه چون دقیقا برعکس جمله من رو نوشتی ؟ ایشون خراب میگه ومن درست میگم.دلیل :چون نظر منه / نظر من ....
افرادی که اطلاعاتشون بالا باشه ولی بخوان در جهت تحقیر ازش استفاده کنن برای من پشیزی ارزش نداره.
خداحافظ
اصلا من یادم نیست که کی گفته بود الان فهمیدم که شما گفتی
اصلا همچین قراری نیست مگه اینکه شما به علت ذهن مسمومت اینگونه فکر کنی
اصلا من نخواستم جواب جمله شما را با تحقیر بدم من نظرم رو گفتم
از شما خواهش می کنم برای جملات من ارزش قائل بشی چون اگر اینگونه نباشه من به قول معروف باید برم از جیب بخورم.
الان یادم اومد که شما گفته بودی که بکهند Nadal از Del Potro بر روی خاک رس بهتره
همین برای من کافیه تا با شما بحث نکنم.
البته بحثی هم نیست فقط خواستم بگم که من منظورم این نبود که شما ( میگم تازه الان فهمیدم شما اون رو نوشته بودی ) رو ناراحت کنم.
jiji-federer
06-07-2010, 02:50 PM
[QUOTE=Reza23;30841]پس فدرر کشکه؟!!![/QUOTE
همه راجرو میشناسن لازم ندونستم بگم به جز راجر
Reza23
06-07-2010, 07:10 PM
[QUOTE=Reza23;30841]پس فدرر کشکه؟!!![/QUOTE
همه راجرو میشناسن لازم ندونستم بگم به جز راجر
عه عه ما هم میشناسیمش!!
همون که 14 بار بردیمش نیست؟!!!!! :434::160:
Alireza Murray
06-07-2010, 07:20 PM
البته به سلیقه شما احترام میزارم ولی تا تنیسورتو عوض نکنی این داستان ادامه دارد:434:
دوست عزیز من تا عمر دارم طرفدار اندی میمونم
چه با قهرمانی و چه بی قهرمانی
Alireza Murray
06-07-2010, 07:24 PM
روم نمی شد اینو توی این تایپیک بگم من هم گریه ایم گرفته بود
نه اینکه فکر کنید بی جنبه هستم
اول این برد را به تمام طرفداران نادال و طرفداران با فهم تنیس تبریک میگویم
اگر یادتون باشه گفتم فینال رولند بدون نادال و فدرر صفا نداره
بی نظیر بود و این رکورد بدون دادن حتی یک ست
کسی آماری نداره که نشان بده تا حالا بازیکنی بدون دادن حتی یک ست قهرمان گراند اسلم آن هم رولند گروس بشه
فکر نمیکردم که سودرلینگ اینجوری سر درگم بشه
رافا مثل شطرنج بازی میکرد
نادال بدون داشتن هیچی برای طرفدارنش رویا سازه
چه اشکال داره بابک جان مطمئن باشید اگر اندی قهرمان ویمبلدون شد من یک روز هم نه بلکه یه هفته گریه میکنم
Kingqwa
06-07-2010, 07:50 PM
ممنون از dane عزیز اما فورهند های قوی سودرلینگ دعث شد تا فدرر مجبور به زدن دراپ شات باشد و و این دراپ شات ها باعث شد تا آمار آن فورس ارور فدرر بیشتر بشه اگه دقت کرده باشید.چون از سرعت توپ کاسته میشد.
koury
06-07-2010, 08:03 PM
ویمبلدون از جولای امسال شروع میشه پارسا هیچ وقت بازی دل پوترو رو یادم نمیره که با پای مصدوم تا یک چهارم اومد.
دوست عزیز، خوان تو عمرش از دور دوم ویمبلدون بالاتر نرفته چطور شما تو یکچهارم دیدیش؟؟ :350:
Kingqwa
06-07-2010, 09:36 PM
دوست عزیز، خوان تو عمرش از دور دوم ویمبلدون بالاتر نرفته چطور شما تو یکچهارم دیدیش؟؟ :350:
دوست عزیز آلان با اوپن استرالیا قاطی کردم فراموش کرده بودم حرف شما درست هست اونجا مصدوم بود و تا یک چهارم اومد بالا
negar_mehr
06-07-2010, 09:53 PM
That’s the way he plays tennis, scampering all over the court with endless energy, and the way he approaches his career.
As of Monday, he once again has risen to No. 1 in the rankings, overtaking Roger Federer (http://sports.yahoo.com/ten/players/42/;_ylt=AlSEHnBE_I1.4r_A6yJ2WuEgv7YF). Nadal is the first man to win five French Open championships in six years. He owns seven Grand Slam titles overall.
And, don’t forget, he is less than a week past his 24th birthday
http://sports.yahoo.com/tennis/news;_ylt=Amd9ga0hu5iwIvj3zKJjuLo4v7YF?slug=ap-ontennis-nadal
Vamos Rafa
http://sports.yahoo.com/tennis/photo?slug=b5fdc08d5411f710b462ffe8339c906d-getty-98619329th039_aegon_champio#photoViewer=urn%3Anewsml%3Asports.yahoo%2Cgetty%3A20050301%3Aten%2Cphoto%2C217b4ab0e82fc4d956b19f60cc08fd44-getty-tennis-fra-open-roland-garros%3A1
davidbeckham
06-07-2010, 10:00 PM
هر دو بلوز خاکی
ولی این کجا و اون کجا:434:
پارسال این موقع چه حال خرابی داشتم:3t1:
اما الان چی:434:
http://tennis-image.com/images/04783613559025244138.jpg (http://tennis-image.com/images/04783613559025244138.jpg)
koury
06-07-2010, 10:14 PM
از الان تا پایان فصل 2010، رافا و فدرر رقابت خیلی فشرده ای برای نامبر وانی خواهند داشت... در حال حاضر رافا با 310 امتیاز اختلاف نسبت به فدرر بالاتر از این تنیسور قرار گرفته ولی هر گونه احتمالی برای 5 ماه باقی مانده ی سال وجود داره. ممکنه فدرر نامبر وانی رو پس بگیره و یا رافا اختلاف رو بمراتب بیشتر از هر زمان دیگری بکنه؟!
---------------
1. رافا با توجه به مصدومیت فصل قبلش چندان عملکرد درخشانی در نیمه ی دوم سال نداشت و بدون مقام قهرمانی و تنها یک فینال در شانگهای فصل رو بعنوان نفر دوم به پایان رسوند. رافا در ادامه ی فصل باید تنها از 2470 امتیاز دفاع کنه که تقریبا نصف امتیازات فدرر خواهد بود. در زیر هم یه نگاه تفکیک شده ای به امتیازات باقی مونده ی رافا برای دفاع در ادامه ی فصل داریم:
4 مسترز باقی مانده
رافا باید در مجموع از 1500 امتیاز در 4 مسترز باقی مونده دفاع کنه و این در حالیه که بهترین عملکردش یک فینال در شانگهای بود! با توجه به 4000 امتیاز موجود در این 4 مسترز احتمال زیادی برای بیشتر شدن اختلاف وی با فدرر و سایر رقبا در طول فصل وجود داره!؟
2 گرند اسلم باقی مانده
رافا فصل گذشته هنگام مسابقات ویمبلدون مصدوم شد و از این تورنمنت کنار کشید، با توجه به رسیدن به نیمه نهائی یو اس اوپن از مجموع 4000 امتیاز این دو گرند اسلم تنها 720 امتیاز کسب کرد!!
پس یک نتیجه ی خوب در ویمبلدون و دفاع از نیمه نهائی یو اس اوپن ممکنه حتی نامبر وانی رافا در پایان فصل رو هم تضمین کنه!!؟
دیگر مسابقات
رافا فصل قبل در مسابقات Non-Mandatory تنها در بی جینگ شرکت کرد و یک نیمه نهائی حاصل کار وی بود، با توجه به اینکه از این ببعد میتونه در کوئینز و شاید در بی جینگ هم شرکت کنه میتونه امتیاز خوبی برای بیشتر شدن اختلاف با فدرر کسب کنه...
مسابقات پایان سال لندن
رافا با سه شکست و بدون کسب حتی یک امتیاز کار رو برای سال 2010 بسیار آسونتر کرد! چون با هر برد میتونه 200 امتیاز کسب کنه و شاید کار برای تثبیت نامبر وانی در پایان سال حتی به این تورنمنت هم نکشه!؟
---------------
2. فدرر فصل قبل از غیبت و مصدومیت 2/5 ماهه ی رافا نهایت استفاده رو کرد و حتی کار به جائی رسید که در اوایل امسال اختلاف با رافا به 3000 امتیاز هم رسیده بود!!! بهر حال چند نتیجه ی ناامید کننده برای راجر و کسب قهرمانی های پی در پی برای رافا شکسته شدن رکورد تاریخی سمپراس رو برای فدرر حتی الامکان غیر ممکن ساخت! فدرر در ادامه ی فصل باید از 5105 امتیاز خود دفاع کند کاری بس دشوار و سخت...
در زیر هم یه نگاه تفصیلی به امتیازاتی که فدرر باید تا پایان فصل از آنها دفاع کنه داریم:
4 مسترز باقی مانده
فدرر فصل قبل از 4 مسترز هارد کورت نیمه ی آخر فصل در 3 تورنمنت حضور پیدا کرد و یک قهرمانی و مجموعا 1190 امتیاز حاصل کارش بود. او امسال بهترین شانس خود برای جبران اختلاف با نادال را در همین مسترز ها می بیند.
2 گرند اسلم باقی مانده
رسیدن به رکورد سمپراس در ویمبلدون فصل قبل رخ داد... وقتی که فدرر با قهرمانی شماره یکی را هم از نادال پس گرفت! او امسال کار بسیار بسیار سخت تری برای دفاع از امتیازات گرند اسلم خود دارد. دفاع از حداقل 3200 امتیاز در دو گرند اسلم آن هم با فرم اخیر فدرر کار نسبتا غیر ممکنی بنظر میرسه اما از فدرر نمیشه هیچگاه نا امید شد!؟
دیگر مسابقات
فدرر فصل گذشته با شکست در فینال بازل و گرفتن دو Zero Point در توکیو و واشینگتن در مسابقات غیر اجباری عملکرد نا امید کننده ای داشت... او امسال می تواند توکیو و واشینگتن را بعنوان جانشینان امتیازات بازلش شرکت کند!؟
مسابقات پایان سال لندن
دو برد و رسیدن به نیمه نهائی تنها 400 امتیاز برای فدرر داشت اما نامبر وانی وی را در پایان سال تثبیت کرد! او امسال کار چندان سختی در آخرین تورنمنت سال ندارد هر چند حضورش در آن هنوز قطعی نشده!!!؟
---------------
برای تعیین سید بندی یو اس اوپن و یا معرفی نامبر وان پایان سال هم باید حداقل تا آغاز فصل US Open Series صبر کرد پس تا اون موقع نمیشه احتمالات امتیازات هفتگی بازیکنان رو بررسی کرد!!
منبع مطلب: خودم :434:
rafa.com
06-07-2010, 11:10 PM
سلام سلام سلام!
تبریک تبریک تبریک!
پنجمین قهرمانی رولاند گاروس نوش جون رافا و هواداراش باشه:655::655::866:
واقعا رافا دیروز از هر نظر فوق العاده بازی کرد و انتقام سختی از سودرلینگ گرفت:441:
و از همه مهم تر و شیرین تر به دست آوردن نامبر وانی بود که اون رو هم تبریک میگم:441:
خدا رو شکر خرداد امسال رو حال کردم و تولد 18 سالگیم (31 خرداد) برعکس پارسال:3t1:
خیلی برام شیرین تره(متشکریم رافا:655::866:)
Mohammad Reza
06-08-2010, 08:15 AM
بچه ها فقط واسه من دعا کنید امشب خوب اجرا کنم،البته اجرای اصلی جمعه هست ولی اینم حیثیتیه!چونکه دیشب اجرای گروه رقیبمون و دیدیم،اونها همه ادعا داران و بزرگان تئاتر دیر بودن که افتضاح بازی کردن!حالا باید نشونشون بدیم..البته منم مث روجر رکوردهای اعجاب انگیز دارم!4سال مقام اولی در شهر و استان و صعود به مسابقات کشوری!...تئاترم مث تنیسه!اول چلنجر هستی،با چندتا بازی تو تئاترهای دانش آموزی میای تو سطح حرفه ای ها بعدشم ممکنه با سن کمت تو بعضی جشنواره های بزرگ مث طنز و ماه و فجر مقام بیاری مث qualifier هستی!(که البته من به این مهم دست پیدا کردم)
مثلا این اجرا تورنمنت 500هست،جمعه مسترز و اگه ایشالله به جشنواره راه پیدا کردیم به گرند اسلم تئاتر صعود کردیم..آخه 2تا جشنواره مهم یکیش فجر و ماه هست..البته جشنواره های جدیدی در راه هست مثلا من جشنواره ملی جوانان شرکت کردم که اگه قبول شدم 5میلیون ناقابل گیرم میاد!!!:443:
Ahoura
06-08-2010, 10:48 AM
hanozz kheili monde ta akhare fasl motmaaen bashid roger ndalo migire chonke tamame takhasose nadal to khake dar hard court nemitone dge injori natije begire agar ye negah be tarikhcheye grand slam haye nadal biandazid in mozoe kamelan moshakhase
Hatam
06-08-2010, 10:58 AM
hanozz kheili monde ta akhare fasl motmaaen bashid roger ndalo migire chonke tamame takhasose nadal to khake dar hard court nemitone dge injori natije begire agar ye negah be tarikhcheye grand slam haye nadal biandazid in mozoe kamelan moshakhase
یه نگاهی به این (http://tennistalkers.com/showpost.php?p=30838&postcount=6)بنداز میفهمی که فدرر فعلا تا آخر فصل با رنک1 باید بای بای کنه:1063:
Reza23
06-08-2010, 11:00 AM
محمدرضا جان موفق باشی عزیز
انشالله یه روز بگی داری میری جایزه اسکار بگیری و یه کم
استرس داری.
بیخیال بازی کن مطمئن باش تو از همه بهتری! :655::866:
Lily Nadal
06-08-2010, 11:51 AM
محمدرضا من هم برات دعا می کنم فقط به شرطی که بری امضات عوض کنی .
Mohammad Reza
06-08-2010, 11:57 AM
محمدرضا جان موفق باشی عزیز
انشالله یه روز بگی داری میری جایزه اسکار بگیری و یه کم
استرس داری.
بیخیال بازی کن مطمئن باش تو از همه بهتری! :655::866:
ما مخلصتیم..نه بابا ما کجا اسکار کجا!:350:
استرس یه چیزه عادیه..بخاطر این میگم که امشب آدمای مهمی میان و کار و نگاه میکنن..و کار ما جوریه که تماشاگر به شکل مثلث نشسته و نزدیک بازیگره،میز مثلثی،پارچه سیاه بصورت مثلثی و همه داخل این مثلث هستن!حالا عکساشو میزارم واستون جالبه!کلا کاری پرفورمنس و مدرنی هست...
محمدرضا من هم برات دعا می کنم فقط به شرطی که بری امضات عوض کنی .
ما مخلصیم..البته امضای من امضاست دیگه!شما به دل نگیر..منظور بدی ندارم؛مهم اینه که رافای شما تو رولند گاروس همه چیزو ثابت کرد و همه به این مهم واقفند:655:
قهرمانی رافا رو با تاخیر تبریک میگم!!
VAMOS RAFA
koury
06-08-2010, 02:31 PM
سلام سلام سلام!
تبریک تبریک تبریک!
پنجمین قهرمانی رولاند گاروس نوش جون رافا و هواداراش باشه:655::655::866:
واقعا رافا دیروز از هر نظر فوق العاده بازی کرد و انتقام سختی از سودرلینگ گرفت:441:
و از همه مهم تر و شیرین تر به دست آوردن نامبر وانی بود که اون رو هم تبریک میگم:441:
خدا رو شکر خرداد امسال رو حال کردم و تولد 18 سالگیم (31 خرداد) برعکس پارسال:3t1:
خیلی برام شیرین تره(متشکریم رافا:655::866:)
از اونجائی که ممکنه نرسم تو 10 روز آینده زیاد نت بیام پیشاپیش تولدت رو تبریک میگم!! :434: همنیطور پیشاپیش قهرمانی رافا در کوئینز رو تبریک میگم :160:
Kingqwa
06-08-2010, 07:15 PM
یه نگاهی به این (http://tennistalkers.com/showpost.php?p=30838&postcount=6)بنداز میفهمی که فدرر فعلا تا آخر فصل با رنک1 باید بای بای کنه:1063:
انصافا شانس فدرر کمه همین شرایط تو پارسال وقتی فدرر اومد دوم اتفاق افتاد اما نادال یه هو خراب کرد وقتی همه فکر میکردن فرنچ اوپن رو میگیره
Alireza Murray
06-08-2010, 07:37 PM
از اونجائی که ممکنه نرسم تو 10 روز آینده زیاد نت بیام پیشاپیش تولدت رو تبریک میگم!! :434: همنیطور پیشاپیش قهرمانی رافا در کوئینز رو تبریک میگم :160:
کویین :254::251:
کویین و ویمبلدون و بارکلیز مال اندی هست:Music:
Kingqwa
06-08-2010, 08:27 PM
کویین :254::251:
کویین و ویمبلدون و بارکلیز مال اندی هست:Music:
ماری دارای مصدومیت در زانوی چپش هست من خودم دوست دارم ببره اما شانسش کمه فکر کنم برای بارکلیز هم که تو خاک خودشه آماده بشه.
Ahoura
06-08-2010, 11:22 PM
Roger always is champion.(remember 16 grand slam)
Farid
06-09-2010, 09:11 AM
علت اینکه من گفتم Nadal باید در Cincinnati شرکت کنه این بود که:
درسته که بازیکنان بزرگ قبل از GS ها سعی می کنند با استراحت کامل و تمرین و اماده نگه داشتن خود بدون انجام مسابقه سنگین بهترین فرم خود را حفظ کنند اما:
همانطور که دوستان می دانند در بین مسابقات Masters سریعترین و نزدیکترین سطح به US Open را مسابقات Cincinnati دارد , بنابراین همانطور که سال گذشته هم دیدید:
Line uP مرحله نیمه نهائی مسابقات سال پیش:
Federer vs. Murray
Nadal vs. Djokovic
بر خلاف انچه همیشه بازیکنان بزرگ در مسابقات قبل از GS با وارد امدن کمترین فشار و یا احساس مصدومیت کنار می کشند و یا به اصطلاح Tank می کنند اما همانطور که ملاحظه می کنید در این مسابقات تمامی تلاش خود را می کنند و علت ان نزدیک بودن شرایط بازی در Cincinnati به US Open است.
امیدوارم قانع شده باشید و همانطور که گفتم من قصد ناراحت کردن شما را نداشتم
Alireza Murray
06-09-2010, 10:15 AM
ماری دارای مصدومیت در زانوی چپش هست من خودم دوست دارم ببره اما شانسش کمه فکر کنم برای بارکلیز هم که تو خاک خودشه آماده بشه.
اندی دارای مصدومیت از ناحیه ی زانوی پای راستش است
در این عکس مشخص است
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/1a/fullj.2de170ab583a2f668561dca7c711d72a/2de170ab583a2f668561dca7c711d72a-getty-98578546th051_aegon_champio.jpg
rafa.com
06-09-2010, 10:46 AM
ممنون کوروش جان:655:بچه ها فکر کنم سه روز دیگه هم تولد افشینه دلم برای حرف های شیرینش (به خصوص غلطای املاییش)تنگ شده!:434:
msh13792
06-21-2010, 06:09 AM
قهرماني نادال و رسيدن به رنك 1 رو به دوست دارانش تبريك ميگم كمي با تاخير
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.