PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگو پیرامون مسابقات گرنداسلم رولندگروس!

صفحه ها : [1] 2 3 4 5

javi
05-18-2010, 04:10 PM
ana ivanovic هم کنار کشیده ؟

koury
05-18-2010, 05:08 PM
ana ivanovic هم کنار کشیده ؟

خیر دوست عزیز همچین چیزی نیست آنا بابت رده ی پائینش جزو سید بندی ها نیست ولی همچنان در مسابقات بازی خواهد کرد.

Mohammad
05-18-2010, 06:09 PM
واموس رافـــــــا

Reza23
05-18-2010, 06:50 PM
واموس رافا
به امید قهرمانی سلطان خاک رس :655:

King of Clay

Mohammad Reza
05-18-2010, 06:54 PM
راجر Come On
You Victor

MaTAdoR
05-18-2010, 08:58 PM
برو رافا... برو عشقم:434:
برو رولند رو به خانه اش برگردان...
u can

Reza23
05-18-2010, 09:15 PM
ژیل سیمون و دیوید نعلبندیان بعلت مصدومیت از رولند گاروس کنار کشیدن!:243:

PowerVu
05-18-2010, 09:24 PM
ژیل سیمون خیلی پاش داغونه پس... خیلی وقته من می بینم با پاهای نحیفش حتی معمولی هم نمی تونه راه بره.

ضمناً خیلی تاسف آوره که نلبندیان هنوز کاملاً خوب نشده! اون مدت کوتاهی که پس از دوران نقاهت عمل جراحی بسیار دشوار Hip به میادین بازگشت چه بازی هایی کرد و تا نزدیک مرز چند قهرمانی هم پیش رفت. مخصوصاً در مونته کارلو 2010 در موناکو...

همه ی این مصدومیت های فلج کننده حاصل فشردگی غیر قابل قبول مسابقات ATP World Tour هست. اگر تنیسوری در اکثر تورنمنت ها بازی کنه و خودش رو به دور از آسیب دیدگی نگه داره واقعاً شانس آورده!

Reza23
05-18-2010, 09:36 PM
ژیل سیمون خیلی پاش داغونه پس... خیلی وقته من می بینم با پاهای نحیفش حتی معمولی هم نمی تونه راه بره.

ضمناً خیلی تاسف آوره که نلبندیان هنوز کاملاً خوب نشده! اون مدت کوتاهی که پس از دوران نقاهت عمل جراحی بسیار دشوار Hip به میادین بازگشت چه بازی هایی کرد و تا نزدیک مرز چند قهرمانی هم پیش رفت. مخصوصاً در مونته کارلو 2010 در موناکو...

همه ی این مصدومیت های فلج کننده حاصل فشردگی غیر قابل قبول مسابقات ATP World Tour هست. اگر تنیسوری در اکثر تورنمنت ها بازی کنه و خودش رو به دور از آسیب دیدگی نگه داره واقعاً شانس آورده!

خیلی هم داغون نیست و در واقع جواب اسکن بنحوی بوده
که گفتن میتونه بازی کنه ولی خودش ترجیح داده کنار بکشه!!

من که بودم حتی اگه چلاق هم بودم میرفتم تا شاید یه بار
تو اون ماشین که گشتی تو پاریس میزنه و مصاحبه هم
می کنن سوار شم!!
اسم راننده میریام بود؟؟؟ :1065:

Reza23
05-18-2010, 10:16 PM
QUOTE=Mohammad;29257]من نمیدونم حالا که چند وقته، هیچکی به رافا توهین نکرده، اون یه نفرم که توهین کرد، باهاش برخورد شد، چه لزومی داره هی بریم تو گذشته ها؟!
چرا اینقدر خط و نشون میکشید؟ بابا بزارید یه ذره زمان بگذره، یه ذره فضا رو تلطیف کنید.

رضا اینقدر هم هی گروکشی نکن، این قوانین جدیده، و در زمان نبودن میلاد تصویب شده، هی همه چی رو با هم قاطی نکن، شما الان دیگه نمیتونی اینکارو بکنی، به عنوان یه هوادار رافا میخوام یه ذره فیتیله رو بکشی پائین، یه ذره از رافا یاد بگیر، ببین همیشه فروتنه و صبوره.
این قوانین جدیده، ضمانت اجراییشم شامل رویدادهایی میشه که بعد از تصویب قانون، رخ دادن نه قبلش، انتظار نداری که برم تاپیکهای قبلی رو بر اساس قوانین جدید اصلاح کنم؟!
دوست ندارم هی تاپیک قفل کنم، ولی مجبورم. [/QUOTE]

برادر من نمیشه که یه بام و دو هوا رفتار کنیم!!
بد بده - توهین توهینه!!
یعنی چی قانون شما عطف بما سبق نمیشه!!

بله شما پاید سایتت رو پاکسازی کنی.
چه اشکالی داره؟!!
هر جا مطلب خارج از عرفی دیدی پاکش کن
چی میشه؟!!

مشکل چیز دیگه و مشکل جای دیگه است محمد عزیز!!

باشه من فتیله رو می کشم پائین!
از طرفداران فدرر هم خواهش میکنم هر چی خواستن
به ما بگن!! راحت و آزاد
اینجوری فضای سایت تلطیف ( یکطرفه بنفع دوستان فدرری ) میشه!!

یه کلمه بگین نمیتونیم در مقابل فلانی حرفی بزنیم خلاص کنین دیگه!!

Mohammad Reza
05-18-2010, 11:20 PM
بچه ها به نظر شما آماده ترین زن تو مسابقات کیه؟
چقدر به موفقیت ارغوان امید دارید؟
چند مدتیه گونزالس رو ندیدیم دلمون واسش تنگ شده...تو رولند شرکت کرده؟
وضعیت آمادگیش چطوره؟

Rafa
05-19-2010, 03:54 AM
وضعیت آمادگیش چطوره؟

درود، همین ارغوان خودمون! خیلی حرفا واسه گفتن داره البته فقط نباید مغرور بشه!:443:
الان همه ی بازیکنای تاپ 10 دعا میکنین که ارغوان سمتشون نباشه:160::254:
وینس ویلیامز هم آماده اس! و البته خواهر کوچکترش که نسبت به پارسال رو خاک خوب نتیجه گرفته! ولی نمیدونم چرا اصلا انگیزه ی بردن رولند رو نداره:243::350: از زنای دیگه نمیشه با اطمینان حرف زد چون اینقد بی ثباتن که ممکنه همون دور اول اوت بشن!:254::251::160:
از بازیکنای نا آماده هم میشه به دینارا سافینا اشاره کرد، که طبق انتظار در حال سقوطه و همین هفته به رنک 9 سقوط کرد و به زودی از تاپ 10 و حتی تاپ 20 خارج خواهد شد، اگه تا دور سوم دووم بیاره کار شاقی کرده!:shame::434:

babak59
05-19-2010, 09:31 AM
n-جناب آقای دفاعی زیر توپ زن ....6 گرند اسلم

جناب آقای دفاعی زیر توپ زن چطور توانسته 14 بار راجر بزرگ رو ببره:254:
حرفتون نشان از سر فشار زیادی که بتون آمده

javi
05-19-2010, 10:02 AM
n-جناب آقای دفاعی زیر توپ زن ....6 گرند اسلم

جناب آقای دفاعی زیر توپ زن چطور توانسته 14 بار راجر بزرگ رو ببره:254:

خودت داری میگی که

شایان نادال
05-19-2010, 10:37 AM
من از الان بگم رولند گروس مال رافا جونه
vamos rafaaaaaaaaaaaa:441:

Alireza Murray
05-19-2010, 11:25 AM
come on andy:866:
رولند بدون اندی معنا نداره:655:
پیش به سوی نخستین گرنداسلم:441:

Hossein Murray
05-19-2010, 02:36 PM
come on andy:866:
رولند بدون اندی معنا نداره:655:
پیش به سوی نخستین گرنداسلم:441:
:254: علی حالا نمی شد این یکیو دیگه نگی ...
ایول خوشم میاد هواشو داری ... خدا کنه از یک چهارم بیاد بالاتر ... واسه من که عین قهرمانیه اگه بتونه !
ولی اولین آرزوم اینه که رافا دوباره رولندو ببره و مطمئنم می بره !! :shame:

koury
05-19-2010, 02:57 PM
وضعیت آمادگیش چطوره؟

متاسفانه با افت شدید ویکا و کارولین و همچنین عدم توانائی بالای خواهرای ویلیامز و ماریا بر روی خاک من امیدی به این چند نفر که تو رنکینگ هم رده ی بالائی دارن ندارم :243: امیدوارم جاستین ما رو رو سفید کنه و بتونه یه رولند دیگه بیاره :655: ارغوان هم من یکی که بعید میدونم از دور سوم چهارم فراتر بره چون هنوز تجربه در گرند اسلم رو نداره و هر کی هم تا الان تو این سه ساله برده -از جمله ونوس و ماریا و جاستین - تو مسابقات غیر اسلم بوده :350:

کیم رو هم باید اضافه کنم که متاسفانه کنار کشیده و امیدی بهش نیست پس کار خود جاستینه :443:

Mohammad
05-19-2010, 03:10 PM
:254: علی حالا نمی شد این یکیو دیگه نگی ...
ایول خوشم میاد هواشو داری ... خدا کنه از یک چهارم بیاد بالاتر ... واسه من که عین قهرمانیه اگه بتونه !
ولی اولین آرزوم اینه که رافا دوباره رولندو ببره و مطمئنم می بره !! :shame:
حسین یعنی بپر بغلم، :655: این علیرضات که بدجور فدرریه :350:

Hossein Murray
05-19-2010, 03:41 PM
:434: خوب من در این موضوع بی طرفم ... خودتم که می دونی !! هر کدوم به جاش !
احساس می کنم رافا اگه بتونی رولندو بگیره یه پوان مثبت میشه برای فصل طولانیه هارد که توش ضعیفه و حتی ویمبی . خلاصه منتظرم ببینم چه می کنه !

Reza23
05-19-2010, 06:43 PM
لیست انصراف دهندگان رولندگاروس داره بلندتر و بلندتر میشه.
علاوه بر ژیل سیمون و نعلبندیان امسال نمیتونیم بازیهای قشنگ
کیم کلایسترز و نیکلای داویدنکو رو هم ببینیم.
داویندنکو از ناحیه مچ دست چپ احساس ناراحتی میکنه.

MaTAdoR
05-19-2010, 08:28 PM
از این آقا کچل خوشم نمیاد همون بهتر که نباشه...:251:
(با پوزش از طرفدارانش):434:

Reza23
05-19-2010, 09:00 PM
از این آقا کچل خوشم نمیاد همون بهتر که نباشه...:251:
(با پوزش از طرفدارانش):434:

خدائیش قشنگ بازی میکنه!
مخصوصا اون بک هند والی هاش خیلی با حاله!

کاش میومد تا رافا یه حال اساسی بهش بده!!
حیف از چنگمون در رفت! :243:

MaTAdoR
05-19-2010, 09:33 PM
با اون حال اساسی کامل موافقم:443:

Reza23
05-19-2010, 09:41 PM
با اون حال اساسی کامل موافقم:443:

حالا کجاش رو دیدی ؟!!
شنیدم رافا یه بیگل خوشگل و خوشمزه سفارش داده واسه بازی
فینال تا تقدیم حریف کنه! :655:
اسم حریف رافا رو نمی گم تا لطافت سایت جناب محمد کم نشه
شما خودت حدس بزن!!

MaTAdoR
05-19-2010, 09:51 PM
منم نمی گم تا به تریپ بعضیا برنخوره:254:
بذار دیگران حدس بزنن...

Alireza Murray
05-19-2010, 10:06 PM
ممد من فدرری نیستم از رافا خوشم نمیاد :350:
نمیدونم چرا ولی دوست دارم تو هیچ تورنمنتی قهرمان نشه(شوخی بود:443: )

beeroz
05-19-2010, 10:45 PM
اگه هوای پاریس بارونی باشه چیکار میکنن مثله مادرید سقف متحرک داره یا نه؟:379:

MaTAdoR
05-19-2010, 10:50 PM
اگه هوای پاریس بارونی باشه چیکار میکنن مثله مادرید سقف متحرک داره یا نه؟:379:
خب قاعدتا" باید بازی متوقف بشه چون سقف متحرک نداره:243:

Farid
05-20-2010, 12:17 AM
وضعیت آمادگیش چطوره؟
با سلام
Gonzalez چند روز پیش برای اولین بار در زمین Philip Chatrier با مربیش Daren Cahil تمرین کرد.
امروز هم در دو ست پیاپی در برابر Grosjean به پیروزی رسید که با این حال که بازی نمایشی بود اما من Gonzo رو اماده دیدم.

Farid
05-20-2010, 12:54 AM
قرعه کشی مسابقات روز جمعه ساعت 2 بعدازظهر ابتدا در بخش زنان و بلافاصله در بخش مردان انجام می شود.

Mohammad Reza
05-20-2010, 08:48 AM
با سلام
Gonzalez چند روز پیش برای اولین بار در زمین Philip Chatrier با مربیش Daren Cahil تمرین کرد.
امروز هم در دو ست پیاپی در برابر Grosjean به پیروزی رسید که با این حال که بازی نمایشی بود اما من Gonzo رو اماده دیدم.
آره فرید..
من خودم بازیش و مقابل grosjean دیدم..خیلی آماده شده..فکر کنم آماده رولنده..خوشحالم باز تو مسابقات میبینمش.:655:

MaTAdoR
05-20-2010, 09:04 AM
آره فرید..
من خودم بازیش و مقابل grosjean دیدم..خیلی آماده شده..فکر کنم آماده رولنده..خوشحالم باز تو مسابقات میبینمش.:655:
از طریق 2 AD Sport بازی رو دیدی؟

Alireza Murray
05-20-2010, 09:12 AM
گونزو واقعا بازیکن خوبیه خوشحوالم از این که دوباره بازی میکنه و خب لقب قهرمان مردم رو هم بهش دادن
ولی من یه خاطره ی تلخ ازش دارم تو همین رولند ( پارسال تو quarter final :240:)

MaTAdoR
05-20-2010, 09:22 AM
گونزو واقعا بازیکن خوبیه خوشحوالم از این که دوباره بازی میکنه و خب لقب قهرمان مردم رو هم بهش دادن
چه دل مهربونی داری :866:
بر خلاف تو من هرکس که رافا رو ببره باهاش میونه ی خوبی نخواهم داشت...:243:

javi
05-20-2010, 09:40 AM
روجر با آنا ایوانوویچ ( تمرین دیروز روجر تو رولند )

koury
05-20-2010, 10:09 AM

اون بازی گونزو استثنائی کار کرد وینری بود که پشت وینر میزد و اصلا ذره ای به موری رحم نکرد :350: حیف که بازیکن با ثباتی نیست وگرنه اگه بتونه یه تورنمنت کامل مثل اون پرفورمانسش داشته باشه میتونه حتی گرند اسلم هم ببره :441:

koury
05-20-2010, 10:15 AM
با تشکر از فرید عزیز فقط فرید جان رافا فکر کنم رکوردش 31-1 باشه و نه 24-1 !!!؟ فقط 4 بار قهرمان شده که میشه 28 برد بعلاوه سه برد در فصل گذشته که می کنه 31 برد و تنها یک باخت...

Reza23
05-20-2010, 11:04 AM
روجر با آنا ایوانوویچ ( تمرین دیروز روجر تو رولند )

این آنا آخرش این راجرو از راه بدر می کنه!!
حالا ببینین من کی گفتم!
.
.

بابا این راجر زن و دوتا بچه داره!
دست از سرش بردار!!
ورداسکوی بیچاره رو که اونجوری تو دستت نگه داشتی
و آخرش هم معلوم نشد چرا ولش کردی؟!
بجای اینکارها یه خورده بیشتر تمرین کن!

Mohammad
05-20-2010, 11:38 AM
اون بازی گونزو استثنائی کار کرد وینری بود که پشت وینر میزد و اصلا ذره ای به موری رحم نکرد :350: حیف که بازیکن با ثباتی نیست وگرنه اگه بتونه یه تورنمنت کامل مثل اون پرفورمانسش داشته باشه میتونه حتی گرند اسلم هم ببره :441:
من هيج وقت فكر نكردم، گونزو بازيكن خوبيه. سوپر تنيس بازي داويدنكو و گونزو رو تو سال 2004 تو رم فك كنم نشون ميداد، اونجا مثلا اختلاف تلنت اين دو تا رو ميشد ببيني، خيلي شلخته بازي ميكرد، سرويس موشنش كه افتضاح بود، مثلا انگار يه اماتور داره سرويس ميزنه، بكهند هم كه رسما تاپ اسپين خيلي كم ميزنه فقط اسلايس، اونم تو اون بازي كه من ديدم اصلا كنترل شده نبود، مثلا شورت اسلايس ميزد 30 متر از تور فاصله ميگرفت.

Farid
05-20-2010, 11:40 AM
با تشکر از فرید عزیز فقط فرید جان رافا فکر کنم رکوردش 31-1 باشه و نه 24-1 !!!؟ فقط 4 بار قهرمان شده که میشه 28 برد بعلاوه سه برد در فصل گذشته که می کنه 31 برد و تنها یک باخت...
بله کوروش جان من رکوردهای 2007 به قبل و 2009 رو در نظر گرفته بودم و 2008 از قلم افتاده بود برای هر سه بازیکن , فکر کنم الان درست شد.

Farid
05-20-2010, 12:04 PM
من هيج وقت فكر نكردم، گونزو بازيكن خوبيه. سوپر تنيس بازي داويدنكو و گونزو رو تو سال 2004 تو رم فك كنم نشون ميداد، اونجا مثلا اختلاف تلنت اين دو تا رو ميشد ببيني، خيلي شلخته بازي ميكرد، سرويس موشنش كه افتضاح بود، مثلا انگار يه اماتور داره سرويس ميزنه، بكهند هم كه رسما تاپ اسپين خيلي كم ميزنه فقط اسلايس، اونم تو اون بازي كه من ديدم اصلا كنترل شده نبود، مثلا شورت اسلايس ميزد 30 متر از تور فاصله ميگرفت.
محمد جان شما اصلا بازی Gonzalez رو در برابر دو بازیکن معیار قرار نده:
1-Federer
2-Davydenko
این بازیکن در برابر بازیکنانی که Take the ball on the rise and early می کنند بد جور مشکل داره و همه می دانند این دو بازیکن سریعتر و زودتر از هر بازیکن دیگری به توپ ظربه می زنند.
اتفاقا بر خلاف نظر شما من عقیده دارم که Gonzo نتوانست به جایگاهی که استحقاقشو داره برسه , که دلایلشو در ابتدای فصل هنگامی که گفتم Gonzo به Top 5 برمی گرده گفتم و گفتن ان تکرار مکرراته.

davidbeckham
05-20-2010, 01:47 PM
من عاشق بازی گونزو هستم
مخصوصا فورهندهای وحشتناکش:866:

PowerVu
05-20-2010, 03:57 PM
محمد جان شما اصلا بازی Gonzalez رو در برابر دو بازیکن معیار قرار نده:
1-Federer
2-Davydenko
.

نظرتون راجع به این چیه که هیچ موجود زنده ای رو نباید با فدرر مقایسه کرد؟
آیا این، کارشناسانه ترین نظر نیستش؟

koury
05-20-2010, 04:58 PM
این آنا آخرش این راجرو از راه بدر می کنه!!
حالا ببینین من کی گفتم!
.
.
بابا این راجر زن و دوتا بچه داره!
دست از سرش بردار!!
ورداسکوی بیچاره رو که اونجوری تو دستت نگه داشتی
و آخرش هم معلوم نشد چرا ولش کردی؟!
بجای اینکارها یه خورده بیشتر تمرین کن!

اگه سابقه ی ناندو در از راه بدر کردن دخترا میدونستی این حرف رو نمیزدی!! ناندو طی 4-5 سال اخیر فقط با 10 تا دختر بوده و بهم زده و کلا آدم بشدت تنوع طلبیه :350: یه چیزی از استپانک هم فراتر :254:

Farid
05-20-2010, 06:16 PM
نظرتون راجع به این چیه که هیچ موجود زنده ای رو نباید با فدرر مقایسه کرد؟
آیا این، کارشناسانه ترین نظر نیستش؟

در دنیای تنیس چرا این نظر کاملا کارشناسانه است , چون در طول تاریخ تنیس هیچ بازیکنی که مهارتهای تنیس رو به اینصورت در حد کمال به نمایش بگذارد نیست.
اما منظور من چیز دیگه ای بود من کلی گفتم Gonzalez در برابر بازیکنانی که وی رو برای ظربه زدن به عجله بیندازند و زمان را از وی بگیرند مخصوصا در طرف بال ضعیفترش که بکهندشه و اجازه
Run around his backhand and use his dominant forehand into play
را به وی ندهد , مانند Serve and volleyer ها که می توانند Aproach های خوذ را به طرف بال بکهند وی روانه کنند و با یک Slice از طرف Gonzo بر روی تور مواجه شوند و با یک Volley ساده به امتیاز خاتمه دهند و کلا کسانی که Take the ball on the rise می کنند که در دنیا هیچ بازیکنی بهتر از Federer و Davydenko اینکار را انجام نمی دهد مشکل پیذا می کند.
به هر حال چیز عجیبی برای من نیست که شما منظور من رو درک نکنید , از اون امضاتون پیداست که چقدر از تنیس زیاد می فهمید و من که راجع به مسائی ابتدائی تنیس حرف می زنم برای شما کمی سبک است.
دوستانی که فکر می کنند امضای اقا قدرت درست و منطقیست به این فکر کنند چرا Sampras بهترین بازیکن سطح چمن طول تاریخ تنیس است.
لطفا دیگر هم به من پیغام خصوصی نزنید چون من نمی خونم که بخوام جواب بدم.

PowerVu
05-20-2010, 07:42 PM
در دنیای تنیس چرا این نظر کاملا کارشناسانه است , چون در طول تاریخ تنیس هیچ بازیکنی که مهارتهای تنیس رو به اینصورت در حد کمال به نمایش بگذارد نیست.
اما منظور من چیز دیگه ای بود من کلی گفتم Gonzalez در برابر بازیکنانی که وی رو برای ظربه زدن به عجله بیندازند و زمان را از وی بگیرند مخصوصا در طرف بال ضعیفترش که بکهندشه و اجازه
Run around his backhand and use his dominant forehand into play
را به وی ندهد , مانند Serve and volleyer ها که می توانند Aproach های خوذ را به طرف بال بکهند وی روانه کنند و با یک Slice از طرف Gonzo بر روی تور مواجه شوند و با یک Volley ساده به امتیاز خاتمه دهند و کلا کسانی که Take the ball on the rise می کنند که در دنیا هیچ بازیکنی بهتر از Federer و Davydenko اینکار را انجام نمی دهد مشکل پیذا می کند.
به هر حال چیز عجیبی برای من نیست که شما منظور من رو درک نکنید , از اون امضاتون پیداست که چقدر از تنیس زیاد می فهمید و من که راجع به مسائی ابتدائی تنیس حرف می زنم برای شما کمی سبک است.
دوستانی که فکر می کنند امضای اقا قدرت درست و منطقیست به این فکر کنند چرا Sampras بهترین بازیکن سطح چمن طول تاریخ تنیس است.
لطفا دیگر هم به من پیغام خصوصی نزنید چون من نمی خونم که بخوام جواب بدم.

اون که بله. صحیح می فرمایید. من چیزی از تنیس نمی فهمم و صحبت از مسایل ابتدایی تنیس خیلی برام سنگین می شه. برای همین هم هست که من ازتون خواهش کردم برای کمک به فقر علمی کاربرانی مثل من بی سواد بیشتر تشریف بیارین به سایت. در اون که شکی نیست.

درمورد قیاسی که مطرح کردم همونطور که شما هم فرمودین درسته. چون وقتی بازیکنی مثل فدرر تنها تنیسوری باشه که بتونه Steals and grabs the prize money on the air, even before Al Capone در این شرایط خب در دنیا کسی نمی تونه با فدرر قیاس بشه و همونطور که حدس می زدم این نظر کاملاً کارشناسانه ست.

در مورد پیام خصوصی هم بنده دو بار جسارت کردم خدمتتون عرض کردم در مورد این پست:

Thursday 20 Apr
The matches starts At: 15:30
Federer vs. Schuettler
Followed by
Murray vs. Fish

منتها شما فرمودین تاریخ "روز" رو اشتباه نوشتین در حالی که منظور من اون نبود و برای بار دوم تکرار کردم که جسارتاً الان 20 روز از پایان ماه آوریل گذشته ست و در حال حاضر ما در ماه May میلادی هستیم و نه آوریل. منتها گویا جسارت کردم خدمتتون وگرنه من قصد ایجاد مزاحمت در باکس پیام خصوصی شما رو نداشته و ندارم.

صمیمانه عذر می خوام.

Farid
05-20-2010, 08:38 PM
Federer اگر پولی از راه تنیس دراورده است قسمتی از انرا صرف بچه های بی سرپرست در افریقا کرده همانطور که Blake که بازیکن مورد علاقه منه هم برای سرطانی ها فعالیت می کنه تا جائیکه بیشتر تمرکز خود را به جای تنیس بر روی ان مساله گذاشته است.
در مورد اشتباهیکه من در اعلام برنامه در روز و ساعت کردم بله شما درست می فرمائید اما اگر شما و یا محمد به جای Llodra و Fish نوشته بودید Murray و Fish من اصلا انجا چیزی نمی نوشتم اما ایا اشتباه من در تاریخ و ماه ارزش دادن دو پیام خصوصی رو داشت.
شما فکر می کنید که من طرفدار دو اتیشه Federer هستم , بله از دیدن بازیش لذت می برم , اما اوایل فصل اگر یادتون باشه هنگامی که حتی طرفداران Nadal کمی نا امید بودند من گفتم تا پایان فصل به رنک 1 بر میگردد که ان زمان Saeed4progress امد و گفت چه کارشناسی داره این فروم و ایا کسی با فرم فعلی Nadal چنین چیزی میگه.
من حدود 3 , 4 سال پیش در یک فروم دیگر بودم که در انجا به من پیشنهاد شد که مدیر بخش تنیس شوم اما من در جواب گفتم که من اینطور که کاربر عادی باشم راحتترم که دوستانی که ان زمان با من بودند این مساله رو کم و بیش می دانند , روز اول که من اومدم اینجا محمد عزیز لطف کرد و نوشت Forum Expert که همین جا ازش میخوام که اگر این کلمه کسانی مانند Saeed4progress و شما رو اذیت میکنه همی الان انرا به کاربر عادی تغییر بده.
به هر حال خواهشا اگر من چیزی می نویسم انرا به این که ان مطلب به طرفداری از یک بازیکن خاص نوشته شده برداشت نکنید.
در نهایت شما کمی نوشته هاتون دو پهلوه و ازتون خواهش دارم اگر زین پس می خواهید از نوشته های من نقل قول کنید طوری بنویسید که انگار دارید برای یک بچه 6 ساله توضیح میدید چون من ممکنه طور دیگه ای برداشت کنم.
ممنون

Mohammad Reza
05-20-2010, 09:01 PM
Federer اگر پولی از راه تنیس دراورده است قسمتی از انرا صرف بچه های بی سرپرست در افریقا کرده همانطور که Blake که بازیکن مورد علاقه منه هم برای سرطانی ها فعالیت می کنه تا جائیکه بیشتر تمرکز خود را به جای تنیس بر روی ان مساله گذاشته است.
در مورد اشتباهیکه من در اعلام برنامه در روز و ساعت کردم بله شما درست می فرمائید اما اگر شما و یا محمد به جای Llodra و Fish نوشته بودید Murray و Fish من اصلا انجا چیزی نمی نوشتم اما ایا اشتباه من در تاریخ و ماه ارزش دادن دو پیام خصوصی رو داشت.
شما فکر می کنید که من طرفدار دو اتیشه Federer هستم , بله از دیدن بازیش لذت می برم , اما اوایل فصل اگر یادتون باشه هنگامی که حتی طرفداران Nadal کمی نا امید بودند من گفتم تا پایان فصل به رنک 1 بر میگردد که ان زمان Saeed4progress امد و گفت چه کارشناسی داره این فروم و ایا کسی با فرم فعلی Nadal چنین چیزی میگه.
من حدود 3 , 4 سال پیش در یک فروم دیگر بودم که در انجا به من پیشنهاد شد که مدیر بخش تنیس شوم اما من در جواب گفتم که من اینطور که کاربر عادی باشم راحتترم که دوستانی که ان زمان با من بودند این مساله رو کم و بیش می دانند , روز اول که من اومدم اینجا محمد عزیز لطف کرد و نوشت Forum Expert که همین جا ازش میخوام که اگر این کلمه کسانی مانند Saeed4progress و شما رو اذیت میکنه همی الان انرا به کاربر عادی تغییر بده.
به هر حال خواهشا اگر من چیزی می نویسم انرا به این که ان مطلب به طرفداری از یک بازیکن خاص نوشته شده برداشت نکنید.
در نهایت شما کمی نوشته هاتون دو پهلوه و ازتون خواهش دارم اگر زین پس می خواهید از نوشته های من نقل قول کنید طوری بنویسید که انگار دارید برای یک بچه 6 ساله توضیح میدید چون من ممکنه طور دیگه ای برداشت کنم.
ممنون
من که به شخصه از زمانی که تو فروم عضو شدم چیزای زیادی از شما یاد گرفتم و افتخار میکنم کنار شما هستم آقا فرید:655:
امیدوارم سال های سال کنار بچه ها بمونید و اطلاعات خوب خودتون و به ما انتقال بدید.:655:
شما واقعا کارشناسی خوب هستید:655:

Mohammad
05-21-2010, 01:31 PM
http://img715.imageshack.us/img715/1845/drabinka.jpg

[1]Federer-Lucak
Tipsarevic-Falla
Qualifier - O Rochus
Qualifier - [27]Lopez
[20]Hajek - Hajek
Lorenzi - A. Beck
Massu - Fognini
Mayer - [13]Monfils

[10]Cilic - Mello
Tursunov - Gimeno-Traver
L. Mayer - Stakhovsky
Benneteau - [23]Gulbis
[29]Montanes - Qualifier
Robert - Qualifier
Dent - N Lapentti
[WC]Recouderc - [5]Soderling

[4]Murray - Gasquet
Chela - [WC]Sweeting
Mathieu - Granollers
Qualifier - [28]Baghdatis
[17]Isner - Golubev
Qualifier - Chiudinelli
[WC]Roger-Vasselin - Anderson
Qualifier - [15]Berdych

[11]Youzhny - Przysiezny
Qualifier - Lacko
Petzschner - [WC]Ball
Troicki - [21]Robredo
[32]Garcia-Lopez - Schuettler
Qualifier - De Bakker
[WC]Ouanna - Kubot
Brands - [8]Tsonga

[6]Roddick- Nieminen
Schwank - Kavcic
Qualifier - Koellerer
Qualifier - [26]Monaco
[22]Sela - Sela
Zverev - [WC]Mahut
Malisse - Greul
[WC]Guez - [9]Ferrer

[16]Ferrero - Cuevas
Gicquel - Riba
Starace - Marchenko
Ginepri - [18]Querrey
[31]Hanescu - Hernandez
Ram - Qualifier
Nishikori - Giraldo
Korolev - [3]Djokovic

[7]Verdasco - Kunitsyn
Serra - Russell
Qualifier - Seppi
K Beck - [30]Kohlschreiber
[19]Almagro - Haase
Vliegen - Darcis
Clement - Dolgopolov
Qualifier - [12]Gonzalez

[14]Ljubicic - Lu
Berrer - Fish
Qualifier - Qualifier
Llodra - [24]Bellucci
[28]Hewitt - Chardy
Istomin - Becker
Zeballos - Qualifier
[WC]Mina - [2]Nadal

koury
05-21-2010, 02:01 PM
چه بازی بشه موری و گاسکه!! فکر نکنم موری بتونه با فرمی که گاسکه در حال حاضر داره براحتی ببردش حتی اگه ریچی تو رولند رکورد خوبی نداشته باشه!!

ضمنا سودرلینگ هم از دست رافا غصر در رفت، طبق سنت چند سال اخیر هم هیوئیت تو سمت یکچهارم رافا افتاده و احتمال برخوردشون تو دور سوم زیاده...

Hossein Murray
05-21-2010, 02:58 PM
چه بازی بشه موری و گاسکه!! فکر نکنم موری بتونه با فرمی که گاسکه در حال حاضر داره براحتی ببردش حتی اگه ریچی تو رولند رکورد خوبی نداشته باشه!!

ضمنا سودرلینگ هم از دست رافا غصر در رفت، طبق سنت چند سال اخیر هم هیوئیت تو سمت یکچهارم رافا افتاده و احتمال برخوردشون تو دور سوم زیاده...
متاسفانه بد قرعه ای خورد به اندی ! خوب این که واضحه گاسکه تو این سطح کارش درست تر از اندیه ! و اتفاق خاصی هم پیش نمیاد اگر حذف بشه ! چون کمتر از پایین تهدید می شه . ولی خوب بدیش اینه که کمتر اندی رو می بینیم ! البته همیشه امید هست !
علیرضا دعا کن !!!! :434:
راستی دوستان دربار ه ی کانال های پخش کننده کسی مسئول نیست ؟!؟!؟!؟ میلاد که نیست ...

Alireza Murray
05-21-2010, 03:02 PM
چرا اندی شانس نداره:240:
بازی خیلی سختیه امیدوارم ریچی رو تو کشورش ببره
go andy:655::441:

Reza23
05-21-2010, 03:03 PM
جناب پاور مدیر بخش اعلام برنامه کانالهای پخش کننده هستن!

Alireza Murray
05-21-2010, 03:06 PM
متاسفانه بد قرعه ای خورد به اندی ! خوب این که واضحه گاسکه تو این سطح کارش درست تر از اندیه ! و اتفاق خاصی هم پیش نمیاد اگر حذف بشه ! چون کمتر از پایین تهدید می شه . ولی خوب بدیش اینه که کمتر اندی رو می بینیم ! البته همیشه امید هست !
راستی دوستان دربار ه ی کانال های پخش کننده کسی مسئول نیست ؟!؟!؟!؟ میلاد که نیست ...
حتما دعا میکنم حسین جان:160:
اندی میبره:655:
اندی اومده برای قهرمانی:441:

babak59
05-21-2010, 03:33 PM
بچه ها دیوید فرر رو هم داشته باشید.
امروز هم با موری مسابقه داره.
من از بازیش واقعا لذت می برم.
از اینکه توی wsdraw اسم ارغوان رضایی رو bold میبنم خیلی خوشحالم.
به امید بازی های زیبا در رولند گروس
به نظر شما بچه ها بهترین و جذاب ترین گراند اسلم کدام یکی می باشد ؟؟؟؟؟؟؟؟
خودم که میگم رولند گروس
نظرتون رو خواهشن بگید ...............................

Reza23
05-21-2010, 03:50 PM
خودم که میگم رولند گروس

من موقع های گرنداسلم و جام جهانی یه حال و هوای دیگه ای دارم!
بنظر من همه گرند اسلمها 2هفته بیاد موندنی هستن.
رولندگاروس رو خیلی دوست دارم.
دیدن تنیس رو هم با رولندگاروس شروع کردم.
خرداد ماه بخاطر این تورنمنت یه فضای دیگه ای داره.
بخصوص دیدن گرند اسلم از یورو اسپورت یه چیز دیگه است!
:866:

Hatam
05-21-2010, 04:02 PM

الجزیره اسپورت یکشنبه ساعت 13:30 به وقت ایران

Hossein Murray
05-21-2010, 04:25 PM
الجزیره اسپورت یکشنبه ساعت 13:30 به وقت ایران
یعنی ابوظبی هوتوتو دیگه ؟؟؟
منظورت الجزیره ی 2 دیگه نه ؟

Hossein Murray
05-21-2010, 04:26 PM
من موقع های گرنداسلم و جام جهانی یه حال و هوای دیگه ای دارم!
بنظر من همه گرند اسلمها 2هفته بیاد موندنی هستن.
رولندگاروس رو خیلی دوست دارم.
دیدن تنیس رو هم با رولندگاروس شروع کردم.
خرداد ماه بخاطر این تورنمنت یه فضای دیگه ای داره.
بخصوص دیدن گرند اسلم از یورو اسپورت یه چیز دیگه است!
:866:
اتفاقا بازی های رولند به نظرم طولانی تر میاد و ورزشگاهش هم یه جوی داره که سر و صدا توش کمه !
هیچی یو اس اوپن نمیشه ! خدای گرند اسلمه بد مصب ! :866:

Mohammad Reza
05-21-2010, 05:01 PM
خودم که میگم رولند گروس

هیچی مث ویمبلدون نمیشه،هیچی!
و بعدش یو اس اپن

koury
05-21-2010, 05:03 PM
گرند اسلم از نظر شور و حرارت فقط استرالیا :655: سختی ترین اسلم مسلما رولنده، ولی نمیدونم چرا ویمبلدون اینقدر تو دنیا طرفدار داره؟! اغلب اوقات جو استادیوم هاش بی روح و کسل کنندس ولی فک کنم فقط بخاطر قدمتی که داره بیشترین تماشاگر رو سالیانه داره :379: نه مسابقاتش خیلی جذاب میشن و نه جو استادیوم هاش خیلی خوبه ولی محبوب ترین همین ویمبلدونه.

استرالیا بخصوص وقتی زمینش سبز رنگ بود حال و هوای دیگه ای داشت مخصوصا مسابقات Night Session... بعد از استرالیا هم مسابقات نایت سشن یو اس اوپن با استادیوم پر و شلوغ پلوغ آرتور آش که بزرگترین استادیوم تنیس هم هست!

بهترین جوی که تو سالهای اخیر دیدم بازی های آغاسی تو آخرین اسلمش بود بخصوص بازی با پاول که چه بازی دیدنی و پر هیجانی هم شد و جو فوق العاده ی استادیوم که آدم دلش میخواست بازی تموم نشه :866: یادم نمیره بازی ساعت 8/30 یا 9 صبح تموم شد و من بهیچوجه احساس خستگی نکردم :350:

Hossein Murray
05-21-2010, 05:06 PM
:254:حتما دعا میکنم حسین جان:160:
اندی میبره:655:
اندی اومده برای قهرمانی:441:
:441: جناب علیرضا شما بعنوان بذله گو ترین جنتلمن سال 2010 انتخاب شدید . لطفا احساستونو جلوی دوربین بگین !!!! :251::254::251:
دمت گرم ... می خوامت به خدا ! :254:

Mohammad Reza
05-21-2010, 05:25 PM
http://www.rolandgarros.com/images/pics/large/b_tirage_2_2010_05_21.jpg

Fakhruddin
05-21-2010, 05:41 PM
درود
از نظر من هیچ گرندی مث استرالیا نمیشه.مخصوصا دور های پایانی که همگی بازیها توی شب انجام میشه.بعدشم رولند گاروس.:655:

draw رو دیدم.منتظر quarter داغ بین فرر وجوکویچ باشید.quarter نادال هم یا گونزو یا الماگرو یا ورداسکو که خودم نظرم روی ورداسکو هست.:443:
نیمه دیگه :قرعه فدرر یکم سخته.در بدترین حالت دور دوم تیپسارویچ سوم لوپز چهارم واورینکا پنچم سودرلینگ یا گولبیس بازی کنه ولی نیمه نهایی بیاد فینال هم میاد!!
اون سمتی که مورای سید هست هر کی اومد نیمه نهایی تعجب نکنید!!بین مورای(بازی اول از گاسکه رد بشه ) تسونگا و روبردو نظرم روی روبردو هست.

و در پایان اینها همه احتمالات روی کاغذ هست وتوی زمین یه دنیای دیگه.(زیاد جدی نگیرید :443:)

babak59
05-21-2010, 06:15 PM
چون داخل خاک توپ و حرکت تنیسور کنده و زیاد رالی انجام میشه ( بر عکس چمن سرعت توپ بالاست و زیاد رالی نداره )و این باعث تحرک بیشتر بازیکنان و فعالیت آنها میشه که تنیس رو زیبا میکنه و بخاطر همین رولند گروس استثنائی.........................

Mohammad Reza
05-21-2010, 06:40 PM
اگر تمام سیدهای برتر بازی ها بتونن موفق باشن در دور چهارم، این بازی ها را مشاهده خواهیم کرد:

Roger Federer (SUI/1) – Gaël Monfils (FRA/13)

Marin Cilic (CRO/10) – Robin Soderling (SWE/5)

Andy Murray (GBR/4) – Tomas Berdych (CZE/15)

Mikhail Youzhny (RUS/11) – Jo-Wilfried Tsonga (FRA/8)

Andy Roddick (USA/6) – David Ferrer (ESP/14)

Juan Carlos Ferrero (ESP/16) – Novak Djokovic (SRB/3)

Fernando Verdasco (ESP/7) – Fernando Gonzalez (CHI/12)

Ivan Ljubicic (CRO/14) – Rafael Nadal (ESP/2

davidbeckham
05-21-2010, 07:12 PM
the king is here:866:
من استرالیا رو بیشتر از بقیه گرند اسلمها دوست دارم:866:
http://tennis-image.com/images/19723714418753803417.jpg

Mohammad_Joulaei
05-21-2010, 07:38 PM
the king is here:866:
من استرالیا رو بیشتر از بقیه گرند اسلمها دوست دارم:866:

همشون جذاب هستن و انتخاب سخته!!
ولي يو اس اپن چيز ديگه ايه!!!!!استاديوم و جام واقعا زيبايي داره!!!!

1-يو اس اپن
2-ويمبلدون
3-استراليا اپن
5-فرنچ اپن

فرنچ اپن به خاطر عدم قهرماني اسطوره نيست من با تنيس روي كلي كورت زياد حال نميكنم !!!!چون كثيف كاريه:443:

babak59
05-21-2010, 09:21 PM
آمار برد و باخت در زمین clay برگرفته از سایت ATP
نام برد/باخت
راجر فدرر 45/147
رافائل نادال 16/196
اندی موری 21/23
یوکویج 29/78
ورداسکو 65/109
تسونگا 11/17
اندی رادیک 36/71
دیوید فرر 85/175
مارین سیلیچ 25/28
یوژنی 62/85
گونزالز 65/162
مونفیلس 31/47
لوبیچیچ 73/95
توماس بردیچ 47/82
فررو 80/228
ایسنر 11/9
آلماگرو 76/124
تومی روبردو 80/188
واورینکا 44/73

همینطور که میبینیم درصد برد نادال از همه بیشتره . نادال 92%.راجر 69%.فررو65%.یوکویچ 65%.گونزالز 60%.تومی روبردو 57% .دیوید فرر 51% بقیه هم زیر 50 %

Hossein Murray
05-21-2010, 09:31 PM
اندی موری 21/23

همینطور که میبینیم درصد برد نادال از همه بیشتره .
بابا درصد بردو ولش کن ... عجب آماری داره اندی ... تعادل یعنی این !!! فکر نمی کردم این قدر باشه ... نمی دونم 21 تا بردو از کجاش آورده این اندی ! :434:

Red-Line
05-21-2010, 10:40 PM
با سلام

منم امیدوارم تورنومنت خوبی ببنیم !

من خودم یو اس اپن رو از همه بیشتر دوست داشتم ولی بعد از بازی نادال ورداسکو و نادال فدرر و همچنین قبلا فدرر - سافین در استرالیا عاشق استرالیا شدم ! واقعا بازی های نایت سیزنش فوق العادست .

ولی امسال برام رولندگاروس یه چیز دیگست ! جام باید به صاحبش برگرده ! مطمئن باشید رافا امسال رولند رو به خاک و خون میکشه ! مخصوصا اگر فدرر و نادال برسن فینال ! مطمئن باشید یه باگل دیگه در راهه...

Farid
05-21-2010, 10:54 PM
با سلام
من به شخصه US Open رو از همه GS ها بیشتر دوست دارم , بعد هم به ترتیب French Open - Wimbledon و در نهایت Australian Open.

Farid
05-21-2010, 10:55 PM
دوستان ایا کسی میدونه ابتدا بازیهای بالای جدول برگزار میشه یا پائین جدول , ممنون.

MaTAdoR
05-21-2010, 11:11 PM
سلام به همه ی بچه های خوب تنیس تاکرز...
باور کنید اگه حتی یک روز نیام توی این سایت دلم واسه همه تنگ میشه مخصوصا" اگه اون هایی که رفتن و امیدوارم دوباره برگردن(مث آقای میلاد) ولی چی کار کنم که تا چند روز دیگه چند روز شاید تبدیل به یک ماه بشه(به خاطر کنکور لعنتی):240:
آخ ببخشید این جا که که جای این حرفا نیست:shame: فقط خواستم بگم از نظر من رولند زیباتر از بقیه ی گرندهاست:655:در ضمن به نظر من جدول مسابقات هم تقریبا" متعادله:379:

Mohammad
05-21-2010, 11:24 PM
به نظر شما رافا در این عکس چه ضربه ای زده؟ :379:
http://www.nadalnews.com/wp-content/uploads/2010/05/RGDDPromoGetty5.jpg

Hatam
05-21-2010, 11:39 PM
یعنی ابوظبی هوتوتو دیگه ؟؟؟
منظورت الجزیره ی 2 دیگه نه ؟

شما که اطلاعاتت زیاده چرا میپرسی؟
پوشش بازیا تو الجزیره اسپورت بهتره، از محل بازیا گزارش میکنن یعنی فقط حق پخش بازیارو نخریدن بعضا هم با تنسورا مصاحبه میکنن
اگه شما تنیس زیاد نگاه میکنی میفهمی الجزیره اسپورت 2 منطورم بود 2 از قلم افتاد

MaTAdoR
05-21-2010, 11:42 PM
وایییی رافا و بکهند یک دستی!!!:350:
من که این جوری فکر میکنم:379:

Fakhruddin
05-21-2010, 11:47 PM
ممد معما میپرسی :434:
توپ که سمت بکهند رافاست و همه هم می دونیم بکهند رافا دو تایی هستش. پس هوس کرده بوده یه بکهند تکی بزنه و شایدم یه حرکت slice باشه ولی بعد slice که راکت اینهمه بالا نمیاد !!!:379:
تا ببینیم بقیه چی میگن ...

Rafa
05-22-2010, 05:34 AM
درود، ناندو باز سمت رافائه؟!!!:243: چه بد!!! البته ناندو که ثبات نداره بیاد بالا و بگیم که حیف شد به رافا خورد مثل استرالیای 2009 ، وگرنه یه کاری میکرد!:182: سودرلینگ هم واقعا خوش شانسه که به رافا نخورده، گند زده به تنیسش میره از اولیور روکس که نصفش هم نمیشه میبازه!:160::254: این فرر سگ جون هم که سمت رافاس:434: جوکو هم نمیدونم بعد مصدومیتش چقد آماده اس ولی هر چی باشه دیگه جوکوی مادرید 2009 که نمیشه!
گولبیس هم سمت راجره!:434:
راستش سؤال سختی پرسیدین! واقعا نمیشه یکی ازGS ها رو انتخاب کرد، همشون جذابن ، هر کدوم نکاتی دارن که باعث میشه آدم جذبشون بشه!
مثلا حال و هوای استرالیا ، اون فصلی که برگزار میشه اونجا وسط تابستونه و اینجا داره برف میاد ، یا اینکه صبح زود پا میشی با فراغ بال میشینی یا دراز کشیده بازیا رو میبینی ، یا اینکه تقریبا با تموم شدن امتحانای پایان ترم شروع میشه که خیالت هم راحته!:434:
رولند هم که تو فصل بهاره و رافامون حرف زیادی واسه گفتن داره! ویمبلدون هم که واقعا معرکس ، اوایل تابستون و روی سطح چمن و اینکه هوای انگلیس حتی تو گرم ترین روز های سال خیلی خنکه( جوری میگی انگار اونجا بودی!!!:254:) و یو اس اوپن هم با بزرگترین استادیمش و اشتیاق آمریکایی ها برای تنیس و البته باز هم فصلی که برگزار میشه، خیلی دیدنیه!
راستی حسین جان میبینم که خیلی نگرانی! اگه ترکست داری فک کنم trt یکیش، حالا دقیقا نمیدونم یکش یا سه اش ! مسابقات رو پخش کنه:443: البته با کیفیتی پایین ، مثل اینکه بازیا واسه اوایل دهه ی 90 ئه!:434::shame: ولی از هیچی بهتره!

Rafa
05-22-2010, 05:44 AM
راستی یه سوال! ویمبلدون دقیقا کی شروع میشه؟!!! دو هفته بعد رولند، که اگه اینجوری باشه میشه آخرای خرداد! آیا به خاطر تداخلی که با جام جهانی داره تاریخ برگزاریش رو تغییر نمیدن؟!!!:379:، چون زیر سایه ی جام جهانی رنگ میبازه و بازتاب آنچنانی پیدا نمیکنه!:182:

Hossein Murray
05-22-2010, 06:53 AM
شما که اطلاعاتت زیاده چرا میپرسی؟
پوشش بازیا تو الجزیره اسپورت بهتره، از محل بازیا گزارش میکنن یعنی فقط حق پخش بازیارو نخریدن بعضا هم با تنسورا مصاحبه میکنن
اگه شما تنیس زیاد نگاه میکنی میفهمی الجزیره اسپورت 2 منطورم بود 2 از قلم افتاد
شرمنده حاتم حاتم جان آخه من با این الجزیره ی 2 مشکل دارم یه خورده !!!!! برای همین به قول مجتبی یه خورده دلهوره دارم که نتونم ببینم !
ولی مرسی ...

Alireza Murray
05-22-2010, 08:59 AM
گرند اسلم فقط و فقط ویمبلدون:866::655:
دلایلشم اینه که 1- امتاحانات تموم شده و راحت بازیا رو میبینی
2- من سطح چمن رو از بقیه بیشتر دوست دارم
3- بازیا تو انگلیسه و اندی رو زیاد تشویق میکنن
بعد ویمبی هم به ترتیب یو اس _ رولند _ استرالیا

Mohammad Reza
05-22-2010, 10:07 AM
به نظر شما رافا در این عکس چه ضربه ای زده؟ :379:
http://www.nadalnews.com/wp-content/uploads/2010/05/RGDDPromoGetty5.jpg (http://www.nadalnews.com/wp-content/uploads/2010/05/RGDDPromoGetty5.jpg)
به نظر من ممد جان این ضربه بک هند هست و البته بک هند عجییییییب!!!:350:
یعنی شکل و فرم خاصی نداره!!!:350:
فکر نکنم اسلایس باشه:379:یعنی مطمئنم:shame:
شایدم رافا خودش یه ضربه جدید ساخته:160:

Mohammad Reza
05-22-2010, 10:45 AM
احتمال رویارویی در دور چهارم

Serena Williams (USA/1) – Marion Bartoli (FRA/13)

Maria Sharapova (RUS/12) – Samantha Stosur (AUS/7)

Jelena Jankovic (SRB/4) – Yanina Wickmayer (BEL/16)

Dinara Safina (RUS/9) – Agnieszka Radwanska (POL/8)

Svetlana Kuznetsova (RUS/6) – Na Li (CHN/11)

Flavia Pennetta (ITA/14) – Caroline Wozniacki (DEN/3)

Elena Dementieva (RUS/5) – Victoria Azarenka (BLR/10)

Aravane Rezai (FRA/15) – Venus Williams (USA/2
)

Reza23
05-22-2010, 10:55 AM
با سلام

منم امیدوارم تورنومنت خوبی ببنیم !

من خودم یو اس اپن رو از همه بیشتر دوست داشتم ولی بعد از بازی نادال ورداسکو و نادال فدرر و همچنین قبلا فدرر - سافین در استرالیا عاشق استرالیا شدم ! واقعا بازی های نایت سیزنش فوق العادست .

ولی امسال برام رولندگاروس یه چیز دیگست ! جام باید به صاحبش برگرده ! مطمئن باشید رافا امسال رولند رو به خاک و خون میکشه ! مخصوصا اگر فدرر و نادال برسن فینال ! مطمئن باشید یه باگل دیگه در راهه...

بله دوست عزیز امسال تو رولند خون به پا خواهد شد!
و جام به صاحب اصلی اش برخواهد گشت.
چه خوب بود جام رولند رو مثل جام ژول ریمه برای همیشه
میدادن به رافا و یه جام دیگه درست میکردن! :1065:

Hatam
05-22-2010, 11:50 AM
راستی یه سوال! ویمبلدون دقیقا کی شروع میشه؟!!! دو هفته بعد رولند، که اگه اینجوری باشه میشه آخرای خرداد! آیا به خاطر تداخلی که با جام جهانی داره تاریخ برگزاریش رو تغییر نمیدن؟!!!:379:، چون زیر سایه ی جام جهانی رنگ میبازه و بازتاب آنچنانی پیدا نمیکنه!:182:

31 خرداد

اصلا تاریخشو تغییر نمیدن یادمه جام جهانی 2006 بود بازی ایران با فینال رولندگاروس همزمان بود عجب بحثی داشتیم اون موقع تو خونه!!

Hatam
05-22-2010, 12:00 PM
شرمنده حاتم حاتم جان آخه من با این الجزیره ی 2 مشکل دارم یه خورده !!!!! برای همین به قول مجتبی یه خورده دلهوره دارم که نتونم ببینم !
ولی مرسی ...

لینک شبکه های پخش کننده http://www.rolandgarros.com/en_FR/about/tvschedule.html

Hatam
05-22-2010, 12:42 PM
دوستان الجزیره اسپورت HD هم پخش میکنه

MaTAdoR
05-22-2010, 01:36 PM
چه خوب بود جام رولند رو مثل جام ژول ریمه برای همیشه
میدادن به رافا و یه جام دیگه درست میکردن! :1065:
وای رضا دارم می میرم از خنده....:254::254::254::254: پسر تو چقدر بانمکی!!!:251:

سلام
05-22-2010, 02:31 PM
هيچي يو اس اوپن نميشه! بزرگترين استاديوم تاريخ تنيس. يه جو امريكايي محض با شب زنده داري و قوانين خاص مسابقات كه تا پاسي از شب طول ميكشه. همون فلاشينگ مدو كه تورنمنت محبوب اسطوره هايي مثل فدرر، ايوان لندل، پيت، آندره و ...
يو اس اوپن ماندگارترين و محبوبترين تورنمنت تاريخ تنيسه حتي اگه قدمت ويمبلدون رو نداشته باشه.
تو يو اس اوپن كه هستي يعني جايي هستي كه حس ناسيوناليستي نيست.
يو اس اوپن يه تورنمنت بين المللي هستش.

در درجه بعدي من ويمبلدون رو دوست دارم. بخاطر ديسيپلينش و قدمتش.

بعد هم استراليا. بخاطر علاقه شخصي به زمين هاي هاردكورت.

سر آخر هم با احترام اسم رولند رو ميارم.

Mohammad_Joulaei
05-22-2010, 02:40 PM
پس با اين اوصاف اكثرا يو اس اپن رو دوست دارن:655:بعدش هم ويمبلدون!!!!!

ماشاا.. راجر خوش سليقس ها:160:

دمش گرم

MaTAdoR
05-22-2010, 02:50 PM
یه کمی هم درمورد رولند حرف بزنیم ....:434:
آقای فرید هم این سوال رو پرسید و من هم تکرار می کنم:کسی می دونه بازی ها ابتدا بالای جدول برگزار میشه یا پایین؟:379:(میلاد هم که نیست:243:)

M∂hdi
05-22-2010, 03:40 PM
دیروز و دوباره امروز قرعه کشی زنان رو چک کردم

ارغوان با برنده دو تنیسور المانی یا روس بازی میکنه

اما خبرگزاری فارس امروز خبری با این عنوان ( ارغوان رضايي در دور اول به مصاف نماينده كانادا مي‌رود ) داده .

خبر نادرسته ؟

بعد در همین خبر حریف راجر رو اتریشی معرفی کرده درحالی که پتر لوژاک استرالیایی هست

MaTAdoR
05-22-2010, 04:19 PM
لباس جدید رافا برای رولند گاروس 2010 محصول کمپانی نایک که تقریبا" میشه گفت ترکیبی از آبی و سبزه

Hossein Murray
05-22-2010, 04:58 PM

اما خبرگزاری فارس امروز خبری با این عنوان ( ارغوان رضايي در دور اول به مصاف نماينده كانادا مي‌رود ) داده .

خبر نادرسته ؟

بعد در همین خبر حریف راجر رو اتریشی معرفی کرده درحالی که پتر لوژاک استرالیایی هست

دم فارس گرم !!!! خوب اطلاع رسانی می کنه ...
ولی شما باید به همین قانع باشیا !! به اطلاعات استکبار جهانی اعتماد نکن ! شیطان بزرگ یه چیز می دونه می گه کاناداییه طرف دیگه ... :434:
دوستان حالا یه کم تا رولند شروع نشده ببحثیــــم : بهترین بازیس که تو رولند دیدین کدوم بوده ؟؟
من که فینال 2008 رو خیلی دوست دارم !! شاید بازی یه کم یه طرفه بود اما هیجانشخیلی زیاد بود و البته اوج رافا هم بود ... به امید تکرار اون رافا و به امید درخشش راجر ... و یه خورده اندی !!! :434:

Hatam
05-22-2010, 05:55 PM
آقای فرید هم این سوال رو پرسید و من هم تکرار می کنم:کسی می دونه بازی ها ابتدا بالای جدول برگزار میشه یا پایین؟:379:(میلاد هم که نیست:243:)

اول بالای جدول ولی روجر فردا بازی نمیکنه

Mohammad Reza
05-22-2010, 06:00 PM
لباس جدید رافا برای رولند گاروس 2010 محصول کمپانی نایک که تقریبا" میشه گفت ترکیبی از آبی و سبزه
لباس رافا نادال قشنگه..متفاوت با لباس های دیگه هست..من که ازش خوشم اومده

Mohammad_Joulaei
05-22-2010, 06:40 PM

كار ساده ايه اسكوربورد رو نگاه كنيد و متوجه ميشيد نيمه راجر منهاي خود راجر اول مسابقه ميدن:434:همچنين خود ارغوان :160:

http://www.livescore.in/tennis/

koury
05-22-2010, 06:54 PM

خبر نادرسته ؟

استثنائا این بار درست گفتن حریف دور اول ارغوان هایدی الطباخ هست که 24 سالشه و اصلیتی مصری داره! :350:

koury
05-22-2010, 07:02 PM
دم فارس گرم !!!! خوب اطلاع رسانی می کنه ...
ولی شما باید به همین قانع باشیا !! به اطلاعات استکبار جهانی اعتماد نکن ! شیطان بزرگ یه چیز می دونه می گه کاناداییه طرف دیگه ... :434:
دوستان حالا یه کم تا رولند شروع نشده ببحثیــــم : بهترین بازیس که تو رولند دیدین کدوم بوده ؟؟
من که فینال 2008 رو خیلی دوست دارم !! شاید بازی یه کم یه طرفه بود اما هیجانشخیلی زیاد بود و البته اوج رافا هم بود ... به امید تکرار اون رافا و به امید درخشش راجر ... و یه خورده اندی !!! :434:

برای من تمام مسابقات رافا تو رولند بهترینه ولی یه لیستی از مسابقاتی که طی چندین سال گذشته یا بصورت Live دیدم یا Replay رو میزارم شاید خیلی برای خیلی های دیگم خاطره انگیز باشه:

آغاسی و مدودف تو سال 1999 که همیشه جزو اولین مسابقاتی بود که شبکه ی ESPN Classic Sport پخش میکرد و خلاصه یه بازی واقعا کلاسیک بود.

بهترین بازی که تو تاریخ رولند من تا الان دیدم فینال سال 2004 بین کوریا و گائودیو که هیچوقت اون بازی رو فراموش نمی کنم و تک تک دقایقش تو ذهنم هست :350:

بازی سافین و مانتیا که به 5 ست کشید و یه ماراتن به تمام معنا بود، هر کی این بازی رو دیده حرکت معروف سافین یادشه که شلوارش رو پائین کشید و ... :254:

بازی سانتورو و کلمن که دیگه جای هیچ بحثی توش نیست، طولانی ترین بازی تاریخ بین دو تا بازیکن سریش :350:

بازی رافا و پوئرتا هم از این جهت که اولین گرند اسلم رافا بود و بخصوص جام رو زیدان به رافا داد همیشه تو ذهنم میمونه :443:

بازی رافا و گروژان هم یه بازی نسبتا کلاسیک بود، چون رالی های خیلی طویل و قشنگی توش داشت و هوادارای فرانسه هم تو کل بازی پشت گروژان بودن، یه صحنه هم گروژان به داوری اعتراض کرد که همون باعث شد مردم فرانسه از اون ببعد تا دیدار آخر با حریفای رافا باشن :3t1:

بازی قشنگ و کلاسیک تو پاریس زیاد بوده ولی فعلا همین چند تا تو ذهنم بود :434:

Fakhruddin
05-22-2010, 07:12 PM
جدا من از لباس رافا خیلی خوشم اومد مخصوصا اینکه رنگ سبز و آبی داخلشه :655:
بهترین بازی که تو رولند دیدم فینال سال 2007 که خیلی برام خاطره انگیز هم هست.:655:

راستی دوستان در مورد اولین حریف رافا یه توضیح مختصری بدن ؟

Mohammad_Joulaei
05-22-2010, 07:29 PM
گاسكه دست به كار بزرگي زد و دوباره متولد شد!!!!

ورداسكو رو برد و قهرمان تنيس نيس شد.

و توي فرنچ حرف برا گفتن داره

koury
05-22-2010, 07:31 PM
بهترین بازی که تو رولند دیدم فینال سال 2007 که خیلی برام خاطره انگیز هم هست.:655:

راستی دوستان در مورد اولین حریف رافا یه توضیح مختصری بدن ؟

والا جیانی مینا، تنیسور سیه چرده و جوان فرانسوی هست که با استفاده از WC حریف رافا شده! 18 سالشه و تو مسابقات Juniors هم نامبر وان بوده هر چند مدت خیلی کمی بوده و بقیش به رده ی دوم و سوم سقوط کرده.

بهترین رده ی این بازیکن هفته ی پیش بوده که 653 بوده و این هفته هم با WC تو درو اصلی نیس بازی کرد که تو همون بازی اول به کوبو باخت :3t1:

Reza23
05-22-2010, 08:19 PM
گاسكه دست به كار بزرگي زد و دوباره متولد شد!!!!

ورداسكو رو برد و قهرمان تنيس نيس شد.

و توي فرنچ حرف برا گفتن داره

پس اندی کارش تمومه!
طفلک مورای های سایت خودمون! :182::shame:

MaTAdoR
05-22-2010, 08:26 PM

مثه اینکه رافا هم همانند شما فهمیده سبز وآبی براش خوش یومنه:251:
اینو جدی گفتم اسپانیولی ها خیلی خرافاتین:350: و حتی لباس زرد رنگ تیم فوتبال کشورشان که لباس دوم آنهاست رو خوش یومن نمی دونن کما این که با آن روسیه رو توی نیمه نهایی یورو 2008 (اگه اشتباه نکنم) شکست دادن:866:

beeroz
05-22-2010, 08:40 PM
خوب بلاخره رولند گاروس هم از راه رسید
فدرر که همیشه نشون داده که توی گرند اسلم یه چیزه دیگست و همیشه یه پای ثابت فیناله
و به این سادگیا که تو مسترز ها گند میزنه نیست
نادال هم که به دوران اوجش یرگشته وآمادست
پس فیناله راجر و رافا خیلی خیلی محتمل است من که امیدوارم شما هم دعا کنید تا به هم برسن بچه ها :379::shame:

Hossein Murray
05-22-2010, 08:43 PM
پس اندی کارش تمومه!
طفلک مورای های سایت خودمون! :182::shame:
البته موضع ما کاملا مشخصه !!! ما دل نبستیم و منتظر معجزه هم نیستیم . دهم درصدی پیشرفت در رالی ها روی خاک رولند برای ما کافیه ( خودمو می گم علیرضا رو نمی دونم )

Reza23
05-22-2010, 08:52 PM
البته موضع ما کاملا مشخصه !!! ما دل نبستیم و منتظر معجزه هم نیستیم . دهم درصدی پیشرفت در رالی ها روی خاک رولند برای ما کافیه ( خودمو می گم علیرضا رو نمی دونم )

بله قربان.
جنابعالی یکی از واقع بین ترین طرفداران تنیس هستین.
شما مثل دوستان فدرری واقعی و فدرری مخفی نیستین
که در حالیکه رافا تو تورنمنت حاضره امید به قهرمانی دارن.
.
.
این جام مال رافاست.
فقط در صورتیکه رافا از جدول کنار رفته باشه بقیه حق دارن
برای خودشون امیدی متصور بشن!

Mohammad Reza
05-22-2010, 09:28 PM
امیدوارم اندی بازی اولش و ببره.خیلی دوست دارم بازی رو ببره تا فشار روش کم بشه.یه چیزی تو دلم میگه اندی بازی اولش و میبره:443:
چشم..هر وقت این آقا رافا هست که ما حرفی نمی زنیم..اصلا ما غلت کنیم بگیم رافا قهرمان نیست...هر کی همچین حرفی بزنه،طرفدار واقع بینانه تنیس نیست که!
تنیس تاکرز یه دنیایی داره و رولند گاروس و گرند اسلم و بازیکنانش دنیایی دیگر!همه چیز تو زمین بازی معلوم میشه..عمل کردن و حرف زدن خیلی متفاوته!

Reza23
05-22-2010, 09:33 PM
امیدوارم اندی بازی اولش و ببره.خیلی دوست دارم بازی رو ببره تا فشار روش کم بشه.یه چیزی تو دلم میگه اندی بازی اولش و میبره:443:
چشم..هر وقت این آقا رافا هست که ما حرفی نمی زنیم..اصلا ما غلت کنیم بگیم رافا قهرمان نیست...هر کی همچین حرفی بزنه،طرفدار واقع بینانه تنیس نیست که!
تنیس تاکرز یه دنیایی داره و رولند گاروس و گرند اسلم و بازیکنانش دنیایی دیگر!همه چیز تو زمین بازی معلوم میشه..عمل کردن و حرف زدن خیلی متفاوته!

اختیار دارین جناب محمدرضا.
قبول کن تو یو اس اوپن شانس شما بیشتره
تو رولندگاروس هم وقتی رافا حاضره شما حرفی برای گفتن ندارین.
واقع بینی یعنی این! :434:

Alireza Murray
05-22-2010, 09:45 PM
من فقط یه بار رولند رو دیدم اونم پارسال بود و فکر کنم قشنگترین بازی که دیدم بازی راجر و دلپو بود البته دقیق بازی های پارسالو یادم نیست
در ضمن یه چیزی بگم king of grass اومده تا قهرمان بشه :434:( منظورم اندیه :160:)

MaTAdoR
05-22-2010, 11:03 PM
معلومه که شانس رافا بیشتره ولی هیچ وقت نباید اتفاقات رو نادیده گرفت:182: پارسال کی می گفت اون بلا سر رافا میاد:240: و حتی خوشبین ترین هوادارای روجر به قهرمانی او امید چندانی نداشتند اونم کجا توی مملکت امپراتور...
درکل میخوام بگم پیش بینی خوبه اما زود نباید قضاوت کرد... :350:
در واقع من از اتفاقات می ترسم والا این جا(رولند) واسه راجر و امثال او شانسی قائل نیستم:160:

MaTAdoR
05-23-2010, 01:19 AM
وااااای فخری تو چت باکس داشتی گریه می کردی:240: که اینتر بعد 45 سال...
ولی اون که زیاد مهم نیس(البته واسه من:434:) اشکاتو نگه دار واسه قهرمانی رافا بعد از یک سال و چند ماه بی گرند اسلمی...:655:
(البته این جا جاش نیس وگرنه می گفتم مبارکه...:434::251:)

babak59
05-23-2010, 09:08 AM
برنامه بازیها ساعت سایت رو4:30+تنظیم کنید :
http://www.goalzz.com/main.aspx?c=5879
http://www.goalzz.com/main.aspx?c=5880

Alireza Murray
05-23-2010, 09:44 AM
برنامه بازیها ساعت سایت رو4:30+تنظیم کنید :
http://www.goalzz.com/main.aspx?c=5879
http://www.goalzz.com/main.aspx?c=5880
http://tennistalkers.com/showthread.php?p=29507#post29507
اقای پاور عزیز قبلا زحمتشو کشیده بودن تازه به وقت ایران:443:

Mohammad_Joulaei
05-23-2010, 11:18 AM
گولبيس امروز بازي سختي مقابل بنيتوي فرانسوي داره!!!
هركي با فرانسوي ها بازي داشته باشه خيلي به مشكل ميخوره!!!
به نظر شما اگه گولبيس بازي هايي رو مثل رم و مادريد به نمايش بزاره ميتونه بازي هاي 3 سته رو جمع كنه!!!!
يا گولبيس برا بازيهاي 3 سته ساخته نشده؟؟؟

MaTAdoR
05-23-2010, 11:33 AM
گولبيس امروز بازي سختي مقابل بنيتوي فرانسوي داره!!!
هركي با فرانسوي ها بازي داشته باشه خيلي به مشكل ميخوره!!!
به نظر شما اگه گولبيس بازي هايي رو مثل رم و مادريد به نمايش بزاره ميتونه بازي هاي 3 سته رو جمع كنه!!!!
يا گولبيس برا بازيهاي 3 سته ساخته نشده؟؟؟
خود راجر در مورد گولبیس تقریبا" همون حرف شما رو گفته اما با لحنی دیگر:160:
او گفته: ارنست بازیکن خوبیه اما بازی های best of 5 متفاوت با بقیه است.:182:
من هم باهاش موافقم:443: احتمال این که گولبیس درخشش داشته باشد به نظر من بسیار کم خواهد بود...

Ar@sh
05-23-2010, 12:17 PM
سلام
فرکانس Eurosport HD رو می خواستم.
با سپاس

Fakhruddin
05-23-2010, 12:31 PM
من که فک نمی کنم گولبس امروز به مشکل بر بخوره.گولبیس روی بیس صد در صد قویتر از بنتو هستش.سرویس قوی هم داره.پیش بینی من 3-0 یا 3-1 به نفع گولبیس :655:

davidbeckham
05-23-2010, 12:47 PM
king of grass که لقب فدرر هستش
اقا القاب حق کپی رایت دارنا:434:

MaTAdoR
05-23-2010, 01:07 PM
آقا خشی شما کوتاه بیا:251:
چون لقب king برازنده ی امپراتورهاست:434: ولا غیر:688:

S.A.IVI.A.N
05-23-2010, 02:02 PM
با سلام
خوب پس از ماه ها انتظار بلاخره رولند گروس هم اومد و موجي از اميد رو واسه ما رافايي ها با خودش اورد:655:
چه قرعه اي درومده.اقا اين نامرديه .هرچي اسپانيش سمت رافاست.(الماگرو-فرر-ورداسكو) اما عيبي نداره. رافا برو ببينم چي ميكني.برو همه رو خرد و پودر كن.بخور همه رو:434:

بچه هاي رافايي پيش به سوي 7امين گرند اسلم:350: همه با هم = ايول ايوله ايول ....رافاي ما يله ايول:254: :441:
Rafa' Righ now i can see the cahmpion cup under you'r teeth
http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/41.gif http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/6.gif Go rafa Go; Go my tiger

S.I.N.A
05-23-2010, 02:53 PM
اسطوره از عنوان قهرمانی خودش در رولند گاروس دفاع خواهد کرد :441:

زنده باد راجر فدرر :655:

[/URL][URL="http://www.rolandgarros.com/images/pics/large/b_Federer_0607_11.jpg"]http://www.rolandgarros.com/images/pics/large/b_Federer_0607_11.jpg (http://www.tennis-image.com/images/25022853803677666363.jpg)

PowerVu
05-23-2010, 03:43 PM
سلام
فرکانس Eurosport HD رو می خواستم.
با سپاس

سلام دوست خوبم. کم پیدا هستین.
فرکانس ها را به پست اعلام کانالها اضافه کردم.
آرش جان بیشتر به اینجا سر بزن.

PowerVu
05-23-2010, 04:03 PM
داشتم از La Deux کانال بلژیکی مسابقات رو می دیدم که...

اولین اتفاق بد برای سیدهای برتر قسمت خانم ها... :243:

ویکا آزارنکای بلاروسی از دولکوی آرژانتینی در دور اول شکست خورد. :182:
اونم با چه نتیجه ای : 6-1 6-2 :182:

ویکای بیچاره :240:

Alireza Murray
05-23-2010, 04:21 PM
king of grass که لقب فدرر هستش
اقا القاب حق کپی رایت دارنا:434:

چند سال دیگه میبینین که king of grass کیه:443:
اولین قدم اندی هم ایشالا ویمبی امسال:655:

Alireza Murray
05-23-2010, 04:28 PM
آقا خشی شما کوتاه بیا:251:
چون لقب king برازنده ی امپراتورهاست:434: ولا غیر:688:
قرار شد به تنیسوری توهین نشه:243:
شما منظورتون این بود که اندی بازیکن نیست و رافا و راجر خدان امیدوارم که منظور شما این نباشه
اگه واقعا منظورتون این باشه واقعا متاسفم
من چند وقت پیش یه حرفی به رافا زدم اقا کورش پرید به ما که واقعا حق داشت من نباید اون حرفو میزدم
ولی از شما انتظار نداشتم
البته از نظر من این توهینه اگه از نظر بقیه بچه ها این توهین نیست من عذر میخوام که انقدر تند رفتم

PowerVu
05-23-2010, 04:55 PM
دوستان من یه سوال دارم از شما.

آیا به نظرتون، رنگ قرمز و نارنجی و هم خانواده های این ها برای لباس تنیسورها در این فصل و روی این سطح که خاک رس باشه، مناسبه و زیبایی داره؟
من واقعاً از این انتخاب نا به جا حالم به هم می خوره.

این adidas و Lacoste توی این فصل که بازی ها روی خاک برگزار می شه چرا گیر داده اند به قرمز؟!

این لباس سونگا و گولبیس رو نگاه کنین! آخه بابا ایـــــــن چه رنگیه؟ چه قشنگی داره؟
حتی برای خانم ها قرمز در این فصل زیاد قشنگ نیست. البته صورتی رو که خانم ها عاشقشند و خوبه.

آیا سلایق شما هم اینجوریه یا فقط منم که با این هم خانواده ی نارنجی و قرمز در این وقت فصل مشکل دارم؟

PowerVu
05-23-2010, 05:00 PM
ارغوان رضایی تنیسور ایرانی-فرانسوی در دور اول تونست به راحتی از سد حریف گمنامش بگذره. 6-1 6-1
به امید درخشش ارغوان در مسابقات آتی.

MaTAdoR
05-23-2010, 05:26 PM
شما منظورتون این بود که اندی بازیکن نیست و رافا و راجر خدان امیدوارم که منظور شما این نباشه
من چند وقت پیش یه حرفی به رافا زدم اقا کورش پرید به ما که واقعا حق داشت من نباید اون حرفو میزدم
ولی از شما انتظار نداشتم
البته از نظر من این توهینه اگه از نظر بقیه بچه ها این توهین نیست من عذر میخوام که انقدر تند رفتم
دوست عزیز من توی پستم نوشتم king برازندهی رافاست واگه متوجه شده باشی اون به خاطر سلطه ی همه جانبه ی رافا توی خاک هستش اینو خودت هم قبول داری یعنی باید داشته باشی همان طور که من قبول دارم راجر مایسترو ست یعنی اعتراف می کنم که کسی مثل او تا به حال با این کیفیت تنیس بازی نکرده اما توی خاک این king هست که حرف اول و آخر رو می زنه:443:
در مورد موری هم واقعیت اینه دیگه به هیچ وجه king نیست حداقل آلان! :160:
و فکر نمی کنم هرکی king نباشه بهش توهین شده! تاسف خوردن هم نداره!:thumbup1:

Hossein Murray
05-23-2010, 05:56 PM

آیا به نظرتون، رنگ قرمز و نارنجی و هم خانواده های این ها برای لباس تنیسورها در این فصل و روی این سطح که خاک رس باشه، مناسبه و زیبایی داره؟

این adidas و Lacoste توی این فصل که بازی ها روی خاک برگزار می شه چرا گیر داده اند به قرمز؟!

این لباس سونگا و گولبیس رو نگاه کنین! آخه بابا ایـــــــن چه رنگیه؟ چه قشنگی داره؟
حتی برای خانم ها قرمز در این فصل زیاد قشنگ نیست. البته صورتی رو که خانم ها عاشقشند و خوبه.

آیا سلایق شما هم اینجوریه یا فقط منم که با این هم خانواده ی نارنجی و قرمز در این وقت فصل مشکل دارم؟

نه اتفاقا من هم احساس می کنم منظره ی خوبی ایجاد نمی کنه . به نظرم انتخاب لباس همرنگ با رس ( از خانواده ی قرمز ) یه جورایی با نسبت دید ما هارمونی قشنگی ایجاد نمی کنه . اگر چه من وقتی لباس آبی روشن راجر تو استرالیا یا قهوه ای سوخته شو تو بازل دیدم واقعا از هماهنگی که زمین با لباس داشت لذت بردم و انگار بازیکن بخشی از زمین بود . اما اینجا به نظرم قضیه متفاوت تره .
از نظر من بهترین رنگ برای رولند که هم سطحش خاکه هم بدون سقفه و آفتاب بازیکن هارو کمی اذیت می کنه رنگ های سرد هستن که دور نماشونم قشنگ می شه . مثلا لباس آبی راجر تو فینال پارسال ... :866:

Hossein Murray
05-23-2010, 06:03 PM
ولی از شما انتظار نداشتم
حالا توهین بودنشو بی خیال علی جان . ولی خوب در گوشی بهت می گم :
اندی غیر از کویین پارسال چه بازی زیبایی رو چمن به نمایش گذاشته که این لقبو بهش چسبوندی ؟؟؟

Fakhruddin
05-23-2010, 06:03 PM
گولبیس 2-0 عقبه.اینم از پیش بینیمون :251:
واقعا هنوز شخصیت گرند پیدا نکرده :240:
امیدوارم بتونه بازی رو برگردونه که احتمالش خیلی کمه.

اوه مث اینکه گولبیس انصراف داد.
خداحافظ گولبیس

PowerVu
05-23-2010, 06:05 PM
گولبیس از پس از واگذاری 2 ست به BENNETEAU فرانسوی در آغاز ست سوم از ادامه ی مسابقه انصراف داد.

حذف گولبیس هم شد یکی از Shock های دیگر روز اول مسابقات!

6-4 6-2 1-0

شاید مصدوم بوده یا شاید ...

Mohammad Reza
05-23-2010, 06:36 PM
چند تا آمار جالب از قهرمانی های فرنچ اپن:
1-بیشترین مردی که تونسته تایتل های فرنچ اپن رو در هر قسمتی بدست بیاره:
Henri Cochet:اهل فرانسه..برنده 9تایتل فرنچ اپن(4انفرادی،3دوبل،2Mixed Doubles)از سال 1926تا1930
2-بیشترین زنی که تونسته تایتل های فرنچ اپن رو در هر قسمتی بدست بیاره:
Margaret Smith Court:برنده 13تایتل فرنچ اپن(5انفرادی،4دوبل،4Mixed Doublesبین سال های 62تا 73
3-بیشترین قهرمانی انفرادی بوسیله برگ با 6قهرمانی در مردان
4-بیشترین قهرمانی انفرادی زنان بوسیله کریس اورت با 7 قهرمانی
5-پیرترین قهرمان انفرادی مردان را آندرس جیمنو در سن 34سالگی در سال 1972بدست اورد
6-جوانترین قهرمان گرند اسلم مایکل چانگ در سن 17سالگی توانست استفن ادبرگ را در سال 1989 شکست دهد
7-پیرترین قهرمان انفرادی زنان سوسی کورموکزی در سن 33سالگی در سال 1958 بدست آورد
8-جوانترین قهرمان گرند اسلم زنان کریستین ترومن در سن 18 سالگی در سال 1959 بدست آورد

Mohammad_Joulaei
05-23-2010, 06:45 PM
خب گولبيس وداع زود هنگامي داشت!!!!!!
پيش بيني ميشد كه مقابل حريف فرانسويش به مشكل بخوره!!!!!!!!

فعلا اين حرفا برا گولبيس زوده:434:

Ar@sh
05-23-2010, 06:46 PM
سلام دوست خوبم. کم پیدا هستین.
فرکانس ها را به پست اعلام کانالها اضافه کردم.
آرش جان بیشتر به اینجا سر بزن.

سلام
والا زیاد نمی تونم نت بیام.
ولی تا جایی که بتونم چشم به ویژه این روز ها که رولند گاروش در حال برگزاری هستش
راستی اگه بیام با میلاد دهن به دهن میشم خوبیت نداره :434:

بابت فرکانس ها ممنون... ولی از شانس بدم مدولیشن S2 هستند و من نمیتونم ببینم :243:

koury
05-23-2010, 06:47 PM

منم زیاد با این رنگ ها حال نمی کنم... آدیداس که مخصوصا چند سالیه زده تو جاده خاکی و اصلا یه طرح قشنگ نمیزنه همون بهتر نواک اومد بیرون از این کمپانی!!

آخرین طرح خوبی که زدن فک کنم همون طرح قرمز-سفیدش مال سال 2004 بود که تو سال 2005 هم از همون طرح رنگ طوسیش رو زدن و خیلی خوب بود و از اون ببعد اغلب تکراری و بی محتوا شده :350: یا شاید ما زیادی به طرح های خوب نایکی عادت کردیم؟ :379:

بهر حال آدیداس ترجیح میده به همون برند 3 خط خودش بچسبه تا یه طرح خوب بزنه در حالی که نایکی طرح زیبا رو بیشتر از نمایش Trade mark ِش به معرض نمایش میزاره :441:

Alireza Murray
05-23-2010, 07:12 PM
حالا توهین بودنشو بی خیال علی جان . ولی خوب در گوشی بهت می گم :
اندی غیر از کویین پارسال چه بازی زیبایی رو چمن به نمایش گذاشته که این لقبو بهش چسبوندی ؟؟؟
حسین جان من در جواب خشی گفم که در اینده میشه البته من اطمینان دارم میشه

I.man
05-23-2010, 08:41 PM
سلام. دوستان با توجه به قرعه فرناندو گونزالس فكر مي كنيد تا كجا بياد بالا و شانس قهرمانيش چقدره؟

Alireza Murray
05-23-2010, 09:15 PM
سلام. دوستان با توجه به قرعه فرناندو گونزالس فكر مي كنيد تا كجا بياد بالا و شانس قهرمانيش چقدره؟
سلام دوست عزیز به جمع تنیس تاکرزی ها خوش اومدی:655:
من که فکر کنم تا راند4 یا quarter final بیاد بالا:379:

Alireza Murray
05-23-2010, 09:27 PM
سلام
والا زیاد نمی تونم نت بیام.
ولی تا جایی که بتونم چشم به ویژه این روز ها که رولند گاروش در حال برگزاری هستش
راستی اگه بیام با میلاد دهن به دهن میشم خوبیت نداره :434:

بابت فرکانس ها ممنون... ولی از شانس بدم مدولیشن S2 هستند و من نمیتونم ببینم :243:
ارش جان میلاد دیگه تو سایت نمیاد:243:
یکم بیشتر بیا این سایت به هواداران اندی نیاز بیشتری داره:434:

Mohammad Reza
05-23-2010, 10:04 PM
امروز همونطور که همه دیدن گولبیس شکست خورد و حذف شد.اسطوره گفته بود که گولبیس فعلا برای گرنداسلم زوده و 3ست نمیتونه دوام بیاره..خدایش خوب بازی نکرد.سرویساشم جواب نداد.سونگا هم به زور بازیش و برد.
فردا بازی مورای برای من جذابه

Mohammad Reza
05-23-2010, 10:40 PM
بچه ها من داشتم میگشتم دو تا لینک پیدا کردم واسه رکوردهای جالب رولند گاروس!شاید تکراری باشه ولی دیدنش ضرر نداره:
http://www.rolandgarros.com/en_FR/about/records.html
http://pledgeco.com/2009/05/23/french-open-tennis-roland-garros-championship-history-and-records/

لینک قهرمانان رولند:http://www.rolandgarros.com/en_FR/about/pastwinners.html
:350::350::350::350::350::350:
40سال پشت سر هم فرانسوی ها قهرمان میشدن!ولی بعدش اوضاعشون تو هم شده!
الان فکر کنم 28ساله قهرمان نشدن.

PowerVu
05-23-2010, 11:47 PM
من صحنه ی مصدومیت این گولبیس رو الان دیدم. برای رسیدن به یه توپ سمت چپش مجبور شد خیلی زاویه ی پاهاش از هم باز بشن (یه چیزی شبیه 180 درجه) و توی اون وضعیت چند ثانیه ای موند و موقع برخاستن متوجه شد ران ش بدجور درد می کنه!

تو خبرها هم بود که برای بررسی بیشتر بردنش بیمارستان.

babak59
05-24-2010, 08:26 AM
بالای جدول به نظر راحت تر میآد ،راه راجر به فینال باز است .
از موری و سودرلینگ فکر نکنم بخاری بلند بشه
شاید مونتاس یا بغداتیس یک کم فدرر رو اذیت کنن
پایین جدول (page 2 -draw) واویلاس همه اسپانیای خوب و گونزالس و اندی رادیک و جوکویچ هستند.
(البته توی خاک، تنیس غیرقابل پیش بینی تر است تا توی هارد)
رافا میدانم راحت تا فینال سخته اما تو این کاره ای
ای رافا
4 تا رو 5 تا بکن
6 تا رو 7 تا بکن
14 تا رو 15 تا بکن
39 تا را 40 تا بکن با امید بازی های قشنگ

Mohammad Reza
05-24-2010, 08:51 AM
بچه ها به نظر من زیباترین تی شرت های بازیکنان رولند گاروس مال راجر و رافا هست.لباس جدید روجر خیلی جذابه و نادال که متفاوت با لباس های قبلیش زده خیلی زیباست..من از کفش راجر خیلی خوشم اومد خیلی توپه..
http://tennistalkers.com/attachment.php?attachmentid=955&stc=1&thumb=1&d=1274674219 (http://tennistalkers.com/attachment.php?attachmentid=955&d=1274674219) http://tennistalkers.com/attachment.php?attachmentid=960&stc=1&thumb=1&d=1274674638 (http://tennistalkers.com/attachment.php?attachmentid=960&d=1274674638)
زحمت عکس ها رو آقا ژاوی کشیده...

Alireza Murray
05-24-2010, 08:52 AM
بالای جدول به نظر راحت تر میآد ،راه راجر به فینال باز است .
از موری و سودرلینگ فکر نکنم بخاری بلند بشه
شاید مونتاس یا بغداتیس یک کم فدرر رو اذیت کنن
پایین جدول (page 2 -draw) واویلاس همه اسپانیای خوب و گونزالس و اندی رادیک و جوکویچ هستند.
(البته توی خاک، تنیس غیرقابل پیش بینی تر است تا توی هارد)
رافا میدانم راحت تا فینال سخته اما تو این کاره ای
ای رافا
4 تا رو 5 تا بکن
6 تا رو 7 تا بکن
14 تا رو 15 تا بکن
39 تا را 40 تا بکن با امید بازی های قشنگ
اتفاقا به نظر من راه راجر سختره
رادیک که همه میدونن تو خاک چیزی نیست
ورداسکو هم که بعد بارسلون معلوم نیست چش شد:379:
نواک هم اون نواک پارسال نیست و نمیتونه حریف نادال بشه من فکر میکنم رافا تا فینال میاد
از اون طرف هم یا راجر یا ماری

Alireza Murray
05-24-2010, 09:08 AM
:240::240:
اندی تو کورت Suzanne Lengle بازی داره:243: همونطور که قبلا دوستان گفتند این کورت نسبت به کورت مرکزی سطح کندتری داره و این ممکنه یه کم اندی رو اذیت کنه که امیدوارم این طور نشه و اندی به راند 2 بره
اگه اندی ببره فکر کنم احتمالا با چلا ارژانتینی داره
اندی تو مادرید امسال با چلا بازی کرده بود وتوانست با نتیجه 3-6 و 3-6 او را شکست دهد

pourya RF
05-24-2010, 09:57 AM
سلام

مطمئن باشید راجر قهرمانه.:GFather:

Mohammad_Joulaei
05-24-2010, 10:18 AM
امروز بازي جذابي رو بين اندي ماري و ريچارد گاسكه شاهديم كه به نظر من اين بازي يك طرفه اي نيست و هر دو تنيسور از شانس تقريبا مساوي برخوردار هستن اندي ماري كه رنك 4 هست(سوابقش روشنه) و گاسكه كه اخيرا قهرمان تور 250 نيس شده و قبل از محروميتش جز تاپ 10 بوده!!!!

بازي هاي ديگه امثال راجر و نواك و ف.گونزالس و ... رو تقريبا بازي هاي يك طرفه اي هست!!!!

تسونگا هم به سختي حريف الماني رو پشت سر گذاشت كه به نظر من دوام نمياره و دور بعد يا نهايتا دور سوم حذف ميشه!!!!

به اميد تماشاي بازي هاي ديدني و جذاب

Mohammad Reza
05-24-2010, 03:34 PM
خب روجر تونست بازی اولش و به راحتی ببره..بعضی از صحنه های بازی جذاب بود که ریکورد کردم

BABAK
05-24-2010, 04:20 PM
این چندمین گرنداسلمی که فدرر داره کانسکتیو توش بازی میکنه؟ کسی میدونه جواب منو بده

مرسی

I.man
05-24-2010, 04:47 PM
این چندمین گرنداسلمی که فدرر داره کانسکتیو توش بازی میکنه؟ کسی میدونه جواب منو بده

مرسی

ميشه لطفاً بگيد کانسکتیو يعني چي؟ من حتي معنيشم نمي دونم. ممنون.

I.man
05-24-2010, 05:05 PM
تركيب آبي و سفيد لباس، مچ بند و كفش اندي موري واقعاً قشنگه. لباس راجر هم بد نبود.
چرا ارغوان دوباره با همون لباس زشت مادريدش شركت كرده.

rafa.com
05-24-2010, 05:23 PM
ميشه لطفاً بگيد کانسکتیو يعني چي؟ من حتي معنيشم نمي دونم. ممنون.
یعنی پی در پی:443:

Hossein Murray
05-24-2010, 05:25 PM
تركيب آبي و سفيد لباس، مچ بند و كفش اندي موري واقعاً قشنگه. لباس راجر هم بد نبود.
موافقم ... دقت کردین که هم رافا و هم راجر و هم اندی آبی می پوشن !!! دمشون گرم می دونن چی بپوشن که هم ما اذیت نشیم هم خودشون !
خدایا این مسابقه رو به خیر بگذرون ... گاسکه خیلی وحشی شده !!!! :243:

BABAK
05-24-2010, 05:45 PM
افشین عزیز بهم گفت این 42 گرنداسلم متوالی اسطورست.... یعنی از oz 2000 تا به امروز

فدرر توی تمام GS ها حضور داشته:655: فوق العادست واقعا...

Reza23
05-24-2010, 07:04 PM
اندی مورای چرا اینجوری بازی میکنه؟!!
0-2 عقب افتاده :243:
امتیازهای بدی داره میده!

Hossein Murray
05-24-2010, 07:08 PM
اندی مورای چرا اینجوری بازی میکنه؟!!
0-2 عقب افتاده :243:
امتیازهای بدی داره میده!
آخه تخصصش بازی رو خاکه !!!! نمی بینی چی رفته تو لاک ...
حالا ست سوم ببینم چه می کنه !!!!
حالا هر چی 3-0 نبازه آبرومونو ببره !

Reza23
05-24-2010, 07:37 PM
آخه تخصصش بازی رو خاکه !!!! نمی بینی چی رفته تو لاک ...
حالا ست سوم ببینم چه می کنه !!!!
حالا هر چی 3-0 نبازه آبرومونو ببره !

اندی همین که طرفداری مثل شما داره باید بخودش بباله!
شما جواهری! :655::866:

PowerVu
05-24-2010, 08:12 PM
با تشدید مصدومیت ریچارد گسکه، اندی ماری فضای مانور براش بیشتر شده و تونست بازی رو 2-2 مساوی کنه و بره برای ست سرنوشت ساز پنجم.

خیلی ها ازش خورده گرفته اند که شما که سالهای سال توی زمین های رسی بارسلونا تنیست رو ارتقا دادی چرا انقدر روی خاک به مشکل می خوری؟!

اندی ماری برای جواب به این انتقادها باید بازی های قاطع تری رو روی خاک ببره تا منتقدانش کمی حملاتشون رو کمتر کنند.

Reza23
05-24-2010, 08:30 PM
با تشدید مصدومیت ریچارد گسکه، اندی ماری فضای مانور براش بیشتر شده و تونست بازی رو 2-2 مساوی کنه و بره برای ست سرنوشت ساز پنجم.

خیلی ها ازش خورده گرفته اند که شما که سالهای سال توی زمین های رسی بارسلونا تنیست رو ارتقا دادی چرا انقدر روی خاک به مشکل می خوری؟!

اندی ماری برای جواب به این انتقادها باید بازی های قاطع تری رو روی خاک ببره تا منتقدانش کمی حملاتشون رو کمتر کنند.

جناب پاور عزیز
گاسگه بیشتر خسته شده تا مصدوم!
به قول خودمون بریده!
اندی قبلا هم فکر کنم سه بار 0-2 باخته رو 2-3 برده!
گاسگه میخواد استراحت کنه! :3t1:

گزارشگر میگفت اندی تو زمینهای های باونس تو سمت بکهندش
مشکل داره!
پس کی میخواد این اشکالاتش رو برطرف کنه؟!!

مونفیلس دلقک هم متاسفانه بازی خودش رو برد!:3t1:

Hossein Murray
05-24-2010, 08:38 PM
اندی همین که طرفداری مثل شما داره باید بخودش بباله!
شما جواهری! :655::866:
آقا ما نوکر شماییم ! لطف داری :160:
ولی خوب شد که می تونه بیاد بالا . دوست دارم تو یک چهارم ببینمش .
همونطور که اشاره کردین الان بحث stamina بیشتر مطرحه ... گاسکه تمام انرژیش رو تو ست های اولیه گذاشت و اندی هم که از این کار ها زیاد کرده و انتقام های زیبایی رو با بازی خسته کننده و کشدارش گرفته !!!!
در هر صورت امیدورام اول کمی اگرسیو تر بازی کنه و دوم اینکه بالا اومدنش بتونه تو خوب مانور دادن رو خاک موثر باشه ! البته هنوز همه چی معلوم نیست ولی بازی می گه اندی 70 درصد برنده ی بازیه .

I.man
05-24-2010, 09:35 PM
مصدوميت يا خستگي اصلاً مهم نيست. من فكر مي كنم نتيجه بازي موري و گاسكه نشون دهنده اينه كه چرا نفراتي مثل موري، فدرر، نادال و نواك سيدهاي برتر هستند. قطعاً اين به دليل ثبات در نوع بازي و روحيه جنگندگيشون هست. من پارسال كه فدرر تو US OPEN به دل پوترو باخت گفتم كه اگه تو تورنمنت هاي ديگه هم موفق بود اونوقت مي تونيم بگيم در حد نادال و فدرر هست ولي ديدين كه دل پوترو رفت كه رفت.
ولي مي بينيم كه فدرر چه ثباتي تو بازيش داره يا نادال بعد از مصدوميتش چه بازگشت باشكوهي داشت.
يادم نمياد تو چه مسابقاتي بود ولي نادال و الماگرو با هم بازي داشتن كه در حالي كه نادال 1-0 عقب بود و الماگرو چندين match point داشت نادال بازي رو برد. (به اين ميگن روحيه جنگندگي)

Mohammad Reza
05-24-2010, 09:36 PM
بابا ایول اندی..خیلی خوشحالم از برد اندی..تا من بودم2-0 عقب بود رفتم خونه دوستم نگاه بازی پرسپولیس کردم تا الان برگشتم دیدم اندی برده..ایول اندی..شاید حالا یکم فشار روش کمتر باشه.
تامی روبردو هم حذف شد!!!

Mohammad_Joulaei
05-24-2010, 09:47 PM
اول برد مايسترو رو مقابل استراليايي تبريك ميگم اين استراليايي شكننده ظاهر شد ست اول مقاومت خوبي داشت و در ست 2 و 3 شكست!!!

خب اونجوري كه پيش بيني ميشد بازي اندي و ريچارد نزديك از آب در اومد و خوشحالم اندي برنده شد!!!!اندي اگه به اعصابش مسلط باشه به موفقيت هاي خوبي ميرسه!!

الماكرو هم در يك ماراتن طولاني هم تونست حريفش رو مغلوب كنه!!

به اميد بازي هاي زيباي بيشتر

Ar@sh
05-24-2010, 09:55 PM
همونطور که اشاره کردین الان بحث stamina بیشتر مطرحه ... گاسکه تمام انرژیش رو تو ست های اولیه گذاشت و اندی هم که از این کار ها زیاد کرده و انتقام های زیبایی رو با بازی خسته کننده و کشدارش گرفته !!!!
در هر صورت امیدورام اول کمی اگرسیو تر بازی کنه و دوم اینکه بالا اومدنش بتونه تو خوب مانور دادن رو خاک موثر باشه ! البته هنوز همه چی معلوم نیست ولی بازی می گه اندی 70 درصد برنده ی بازیه .

سلام
خوبی حسین جان؟
می بینم که هنوز پرچم اندی رو تو سایت بالا نگه داشتی :655:
راستش اگرسیوترش پیشکش ، ضایع نکنه ما قبولش داریم .
این FARSI1 که نذاشت ما بازی رو تا آخر نگاه کنیم و فقط تونستم ست نخست رو ببینم.
برای بازی اگرسیوتر نیروی بالای بدنی نیاز هستش که گمان نکنم اندی از اون برخوردار باشه
به ویژه تو زمین خاکی
امیدوارم در مراحل بعدی با دقت تر و آرامتر بازی کنه
یکی از مشکلات اندی عصبی بودنش هستش که رو بازیش تاثیر می ذاره

می بینم که اندی به نسبت چند ماه پیش محبوب تر شده!!!

Reza23
05-24-2010, 10:10 PM

شما سرور و تاج سری!
خوشحالم که اندی برد.
تبریک میگم.

Reza23
05-24-2010, 10:12 PM

نه دوست عزیز
این محبوبیت حسین مورای هست که شما داری می بینی!

Alireza Murray
05-24-2010, 10:31 PM
come on andy
come on miles
come on alex
اندی :866:
اوایل ست سوم وقتی سرویس خودشو باخت گفتم تمومه ولی ...
از درس زدم نشستم پای بازی اندی
اندی روسفیدمون کردی
ایشالا این پیروزی ها ادامه داشته باشه تا قهرمانی:655:

Fakhruddin
05-24-2010, 11:52 PM
حدف تامی روبردو یکم عجیبه اونم با این سابقه توی رولند گاروس ...:379:

گاسکه هم از وسطای ست سوم دیگه برید. ست های چهارم و پنجم داشت یه قل دو قل بازی میکرد.خیلی ضایع بود که اندی میبره :655:
ولی کیفیت سرویس اندی خیلی خوب شده .خوب سرویس میزد.

به نظر میاد مث رولند گاروس 2009 این جام هم شگفتی زیاد داشته باشه !!

Ar@sh
05-25-2010, 12:01 AM
نه دوست عزیز
این محبوبیت حسین مورای هست که شما داری می بینی!

بازم از هیچی بهتره:443:
البته نبود میلاد هم می تونه تاثیر گذار باشه :434: به نظر ازش خبری نیست!
انگار رسالتش تو این سایت هم به پایان رسیده :251:

Hossein Murray
05-25-2010, 07:50 AM
سلام
خوبی حسین جان؟
می بینم که هنوز پرچم اندی رو تو سایت بالا نگه داشتی :655:
راستش اگرسیوترش پیشکش ، ضایع نکنه ما قبولش داریم .
این FARSI1 که نذاشت ما بازی رو تا آخر نگاه کنیم و فقط تونستم ست نخست رو ببینم.
برای بازی اگرسیوتر نیروی بالای بدنی نیاز هستش که گمان نکنم اندی از اون برخوردار باشه
به ویژه تو زمین خاکی
امیدوارم در مراحل بعدی با دقت تر و آرامتر بازی کنه
یکی از مشکلات اندی عصبی بودنش هستش که رو بازیش تاثیر می ذاره

آرش جان تو که میای و می ری و رها کردی مارو ... :434:
نه منم یه مدتی نبودم پرچمدار اصلی الان علیرضا شده !!! دو آتیشه هوای اندی رو داره!
باهات موافقم عصبی بودنش خیلی به بازیش لطمه می زنه . ولی به قول مامانش : تو خونشه ! همیشه یه نوجوان عصبی و بدعنق بوده و خواهد بود !!!
اندی اگه بازی خودشو بتونه اجرا کنه محبوب ترم می شه خوب !
بابا فارسی 1 چیه ؟؟؟؟ من که حذفش کردم کلا ... چرندیاته کلا . رولندو بچسب . پاور جان یه کانال جدید معرفی کردن orange sport که بازیارو با کیفیت HD نشون می ده ... رولندو بچسب ! ما امتحان داریم بیچاره ایم !!! شما چی ؟ :434:

imana
05-25-2010, 09:15 AM
با تشکر از اطلاع رسانی خوبتون فقط اگر میشه فرکانس شبکه های جدید رو هم اعلام کنید.
ممنون!

Mohammad Reza
05-25-2010, 09:16 AM
به این میگن یه لوب زیبا (http://www.4shared.com/video/2w_RoGE_/000-Segment1_00-00-00-00-00-13.html)

Match Point راجر با یک بکهند زیبا (http://www.4shared.com/video/eT3T59oA/Match_Point_.html)

babak59
05-25-2010, 09:27 AM
يادم نمياد تو چه مسابقاتي بود ولي نادال و الماگرو با هم بازي داشتن كه در حالي كه نادال 1-0 عقب بود و الماگرو چندين match point داشت نادال بازي رو برد. (به اين ميگن روحيه جنگندگي)

پاریس بود ست اول نادل باخته بود ست دوم 6-5 به نفع آلماگرو بود توپ هم دست آلماگرو ، 40-0 هم آلماگرو جلو افتاد ولی نادال برکش کرد و بعد هم بازی رو برد البته آلماگرو خیلی خوب بود و آخر بازی هم مصدومیت داشت.

PowerVu
05-25-2010, 10:52 AM
دوست عزیز به سایت عاشقای تنیس خوش آمدین.
من به محض اینکه کانال جدیدی رو پیدا کنم اینجا قرارش می دم.
اما از اونجا که این شبکه ها، از مدت ها قبل حق پخش رو از برگزارکنندگان مسابقات خریداری کرده اند، امکان کمی وجود داره که کانالی در حین برگزاری مسابقات اقدام به خرید حق پخش کنه! البته درسته که صدا و سیمای ج.ا این کار بسیار خنده دار رو بارها برای پخش مسابقات فوتبال کرده، اما این کار اگر هم صورت بگیره که نمی گیره «فقط» از مسئولان فعلی ج.ا سر می زنه و در هیچ کشور عقب مانده ی آفریقایی نیز چنین چیزی به هیچ وجه متصور نیست!

مثلاً برای پوشش بازی های فوتبال جام جهانی شنیده شده که صدا و سیما با توجه به خبری که منتشر شده با این عنوان که "اگر تا روزهای آغازین مسابقات کسی حق پخش بازی ها رو نخره، ممکنه آفریقای جنوبی قیمت خرید حق پخش رو کمی پایین تر بیاره!" صدا و سیمای ج.ا هم که فکر می کنه خیلی زرنگه گویا می خواد تا اون اواخر صبر تا بلکه فرجی بشه و قیمت ها پایین تر بیان. اما ای دل غافل که چند وقت پیش خبر رسیده که همچین خبرایی هم نیست و اتفاقاً اگر کشوری خرید حق پخش رو بگذاره برای روزهای آخر، یا اصلاً بهش حق پخش نمی دیم یا با هزینه ای بسیار سنگین این کار رو می کنیم! اینم نتیجه زرنگی مسئولان صدا و سیمای ج.ا :254:

بنابراین تنها راه نجات صدا و سیما برای جام جهانی می مونه بازگشت به روش قدیمی دزدی از کانالهای الجزیره قطر و پوشاندن آرم کانالهای اون ها که حتی اون هم، در نتیجه ی اعلام مسئولان الجزیره، با تعویض سیستم کدگذاری در آغاز بازی های جام جهانی، تمام دانگل ها و شیرینگ های غیبر قانونی از کار خواهند افتاد.

اون موقع صدا و سیما می مونه و حوضش :254:

البته مثل هر سال ممکنه اون دم آخری با ده ها برابر رشوه و پول اضافی که از بیت المال هزینه می شه، التماس کنند که بازی ها رو کسی براشون پخش کنه در حالی که اگر از طریقی که همه ی کشورهای دنیا اون مسیر رو رفته اند، عمل کرده بودند، هزینه ای اضافی از بیت المال برداشته نمی شد تا به برگزارکنندگان داده بشه! البته در هر دوره سعی می شه که به هیچ عنوان نگذارند مردم، از این افتضاحات کوچکترین اطلاعی پیدا کنند!

Ar@sh
05-25-2010, 10:57 AM
آرش جان تو که میای و می ری و رها کردی مارو ... :434:
نه منم یه مدتی نبودم پرچمدار اصلی الان علیرضا شده !!! دو آتیشه هوای اندی رو داره!
باهات موافقم عصبی بودنش خیلی به بازیش لطمه می زنه . ولی به قول مامانش : تو خونشه ! همیشه یه نوجوان عصبی و بدعنق بوده و خواهد بود !!!
اندی اگه بازی خودشو بتونه اجرا کنه محبوب ترم می شه خوب !
بابا فارسی 1 چیه ؟؟؟؟ من که حذفش کردم کلا ... چرندیاته کلا . رولندو بچسب . پاور جان یه کانال جدید معرفی کردن orange sport که بازیارو با کیفیت HD نشون می ده ... رولندو بچسب ! ما امتحان داریم بیچاره ایم !!! شما چی ؟ :434:

من خیلی دوست دارم که بیام ولی واقعا مشکل اینترنت دارم.
البته تا 1 ماه پیش سر یه کاری بودم که صبح تا شب وقت و انرژی رو ازم گرفته بود . نتونستم
بازی های تنیس رو دنبال کنم.

من با این "خواهد بود" مشکل دارم . می تونه رو خودش کار کنه ... اگه می خواد موفقیت های بیشتر و بهتری کسب کنه باید یه تکونی به خودش بده...

در مورد FARSI1 خودم رو نمی گفتم بلکه منظورم خانواده بود . من خودم یک سریالش رو بیشتر نگاه نمی کنم.

من Orange sport HD رو ندارم. آخه مدولیشن فرکانسش S2 هستش و مال ساپورت نمی کنه
خود Orange sport رو دارم . EuroSport هم خوبه سایز تصویرش رو به 16:9 ارتقا داده و بهتر شده
گمون کنم همتون رفتید دریم باکس خریدید:350:

از علیرضا هم که هوای اندی رو داره ممنونم :443:

PowerVu
05-25-2010, 11:04 AM
من Orange sport HD رو ندارم. آخه مدولیشن فرکانسش S2 هستش و مال ساپورت نمی کنه
خود Orange sport رو دارم . EuroSport هم خوبه سایز تصویرش رو به 16:9 ارتقا داده و بهتر شده
گمون کنم همتون رفتید دریم باکس خریدید:350:

از علیرضا هم که هوای اندی رو داره ممنونم :443:

آرش جان دیروز یه کانال تست HD سه بعدی "مجانی" روی هاتبرد اومده که DVB-S هست و شما هم می تونی بگیریش. البته چون می خوان سه بعدی رو روش تست کنن، دو تا تصویر کنار هم هست که با کشیدن تصویر به کناره ها یعنی Stretch به نسبت تصویر سینمایی 21:9 بهتر دیده می شه. از اون می تونی لذت ببری.

اطلاعاتش رو در تاپیک اعلام برنامه + کانالهای پوشش دهنده گذاشته ام. خدا کنه تا آخر مسابقات دست بهش نزنند.

خیلی عجیبه که یه کانال مجانی اونم HD 3D در حین بازی های گرنداسلم به این مهمی بیاد روی کجا؟! "هاتبرد"

PowerVu
05-25-2010, 11:09 AM
دوستانی که از حذف تامی روبردو یکی از بهترین تنیسورهای روی خاک تعجب کرده اند، لازمه عرض کنم اصلاً باعث تعجب نیست چون تامی مدت مدیدی می شه که از مصدومیت رنج می بره و از مونته کارلو به بعد و در چندین تورنمنت اخیر شرکت نکرده بوده.

در رولند گروس امسال خواسته تیری در تاریکی انداخته باشه شاید بتونه یکی دو دور بیاد بالا و شانسش رو خلاصه امتحان کنه که اونم نگرفت.

در هر حال تامی مصدومه. امیدوارم زودتر به مسابقات خودشو برسونه.

دلم برای بک هندهای یه دستیش خیلی تنگ شده!

Fakhruddin
05-25-2010, 11:27 AM
درود پاور
من برای این کانال پخش رایگان Orange Sport 3D HD Test
Hotbird 13E - 10821-H-17500-3/4-MPEG-4/HD/3D
رفتم جستجوی دستی ولی نیومد.این سمبل ریت اون درسته ؟ 27500 نیست ؟یا باید هاتبردت تنظیمش خیلی قوی باشه اخه یه خرده هات من می لنگه ؟

koury
05-25-2010, 11:38 AM
درود پاور
رفتم جستجوی دستی ولی نیومد.این سمبل ریت اون درسته ؟ 27500 نیست ؟یا باید هاتبردت تنظیمش خیلی قوی باشه اخه یه خرده هات من می لنگه ؟

شاید اسمش چیز دیگری باشه من با DVB که سرچ می کنم یه شبکه میاد به این اسم:
RG 2010 LA 3D Hd
هر چند نمیدونم با دی وی بی میشه باز کرد یا نه چون هیچی نشون نمیده!! :350:

sspol
05-25-2010, 12:44 PM
شاید اسمش چیز دیگری باشه من با DVB که سرچ می کنم یه شبکه میاد به این اسم:
RG 2010 LA 3D Hd
هر چند نمیدونم با دی وی بی میشه باز کرد یا نه چون هیچی نشون نمیده!! :350:

سلام بله اسمش همينه من بازش كردم با دريم باكس منتها تصويرش روي ال سيدي بصورت دو نيمه است!!!!

خب ديگه 3d هستش !

يورواسپرت هم روي همين فركانس يه شبكه 3d بيرون داده ولي باز نشد

Mohammad Reza
05-25-2010, 05:37 PM
اندی رادیک تونست حریف خودش و 2-3 شکست بده.به نظر من اندی این بازی رو با تجربه اش برد و تو ادامه راه مطمئنن به مشکل بر میخوره،تازه سمت اسپانیایی ها هم هست دیگه بدتر!
اگه فرست سرویساش به کمکش نیان خیلی براش مشکل میشه..نادالم فکر کنم بازی راحتی داشته باشه،البته تماشاگرای فرانسویم باید تحمل کنه،چون خیلی :3t1:

beeroz
05-25-2010, 06:31 PM
نایب قهرمانه 2009زنان هم حذف شد واقعا که خیلی سافینا افت کرده :3t1:

koury
05-25-2010, 06:45 PM
نایب قهرمانه 2009زنان هم حذف شد واقعا که خیلی سافینا افت کرده :3t1:

جدا از افت سافینا نباید از بازی عالی کیمیکو دیت کرام هم بگذریم!! فوق العاده بازی کرد و تو هر دو ست بریک عقب بود ولی برگشت و ست های دوم و سوم رو بخوبی برد... آمار Winner هاش خیلی جالب بود اونم با اون سن و سال و شرایط جسمانی و مصدومیتی که در اواخر بازی داشت :441::441:

koury
05-25-2010, 06:49 PM
اندی رادیک تونست حریف خودش و 2-3 شکست بده.به نظر من اندی این بازی رو با تجربه اش برد و تو ادامه راه مطمئنن به مشکل بر میخوره،تازه سمت اسپانیایی ها هم هست دیگه بدتر!
اگه فرست سرویساش به کمکش نیان خیلی براش مشکل میشه..نادالم فکر کنم بازی راحتی داشته باشه،البته تماشاگرای فرانسویم باید تحمل کنه،چون خیلی :3t1:

اتفاقا بازی با این رده ها در گرند اسلم سخت تره چون انگیزه شون واقعا بالاس برای نشون دادن خودشون... من که هنوزم نفهمیدم چرا بازی 4 بار قهرمان مسابقات اونم با یه فرانسوی رو انداختن سوزان لنگلن بعد بازی رادیک رو انداختن تو فیلیپ شاتریه!!!؟ :379:

این گزارشگر الجزیره (عادل الشطی) هم ما رو کشت بس که هی میگه گائل مونفیس کوچک!!! اعصاب آدم خورد میشه 50 بار دقیقا این حرف رو تکرار کرد :3t1:

koury
05-25-2010, 06:53 PM
رافا طبق معمول سالهای اخیر بازم وبلاگ مینویسه... لینک وبلاگ هم اینجاس! (http://timesonline.typepad.com/rafael_nadal/)

Reza23
05-25-2010, 07:27 PM
اتفاقا بازی با این رده ها در گرند اسلم سخت تره چون انگیزه شون واقعا بالاس برای نشون دادن خودشون... من که هنوزم نفهمیدم چرا بازی 4 بار قهرمان مسابقات اونم با یه فرانسوی رو انداختن سوزان لنگلن بعد بازی رادیک رو انداختن تو فیلیپ شاتریه!!!؟ :379:

این گزارشگر الجزیره (عادل الشطی) هم ما رو کشت بس که هی میگه گائل مونفیس کوچک!!! اعصاب آدم خورد میشه 50 بار دقیقا این حرف رو تکرار کرد :3t1:

یا سلام یا سلام یا مانفیلس صغیر!! :251::254:

davidbeckham
05-25-2010, 08:14 PM
vamos rafa:866:
چند تا فورهند توپ هم زد:434:
بلوزش هم قشنگه
ولی من هنوز منتظرم بدون استین بپوشه:434:

koury
05-25-2010, 09:47 PM
برد ماریا رو هم به همه دوستدارانش تبریک میگم... همینطور خوشم اومد که هیوئیت هم یه فرانسوی دیگه رو حذف کرد تا روشون کم شه :434:

فردا که هر چی بازی یه طرفه و از پیش معلومه گذاشتن تو فیلیپ شاتریه، فقط بازی دمنتیه وا و مدینا گاریگس ممکنه قشنگ بشه. تو سوزان لنگلن هم انتظار شگفتی از دنت ندارم چون روی خاک مالی نیست، کلا بازی بدرد بخوری تو هیچ زمینی نداریم!! ممکنه بازی کارولین-گاربین یا موری-چلا یه کم بهتر از بازیهای دیگه در بیاد و البته به امید پیروزی جو برابر اون فرانسویه که سال پیش بدجور سافین رو شکست داد :655:

khabgard
05-25-2010, 10:20 PM
سلام به تمامی دوستان
خوشحالم که در جمع اساتید تنیس هستم:12:
خوب به نظرم این جیانی مینا خیلی خوب داره نشون میده امروز با اینکه
با برای اولین بار داشت تو گرند اسلم اونم با سلطان خاک رس بازی می کرد
نمایش قابل قبولی داشت تقریبا خیلی جاها پا به پای نادال رو رالی ها می اومد
تو ست اول هم حسابی رافا رو خسته کرد ..... نمی دونم چرا منو یاد Gaal monfils میندازه !
راستی بازی راجر کی هست؟

Mohammad Reza
05-25-2010, 10:54 PM
سلام به تمامی دوستان
خوشحالم که در جمع اساتید تنیس هستم:12:
خوب به نظرم این جیانی مینا خیلی خوب داره نشون میده امروز با اینکه
با برای اولین بار داشت تو گرند اسلم اونم با سلطان خاک رس بازی می کرد
نمایش قابل قبولی داشت تقریبا خیلی جاها پا به پای نادال رو رالی ها می اومد
تو ست اول هم حسابی رافا رو خسته کرد ..... نمی دونم چرا منو یاد Gaal monfils میندازه !
راستی بازی راجر کی هست؟
خوش اومدی عزیزم..راجر فردا بازی داره

babak59
05-25-2010, 11:20 PM
vali mina bazikone khoby khahad shod

!GH-9924
05-25-2010, 11:55 PM
طبق معمول گرند ها تا روز چهارم بازی ها از لحاظ کیفی سطح پایینی داره.
به طور خاص امسال تا به این جا اکثر بازیها خشک و بی طراوت هستن که حالا میشه بازی گسکه و اندی رو یه جورایی از بقیه سوا کرد..
....
چه بلایی سر ای دینارا اومده که نقطه قوتش,بکهنداشو به این فضاحت میزد.
دنبال توپای شورت هم که نمیرفت...جلوی زمیشن مرخص بود...با یه دراپ شات کارش تموم بود.
سرواشم که طبق معمول سرطان...
تغییر کارجان مربیش هم که اونو شماره یک کرد هم وضعیت سرواشو بهتر نکرده.
کلا دیگه اون حس شادابی و انگیزه باسه برد تو چهره دینارا نیست و داره هم قطار امثالی مثل دوکیچ و ازارنکا میشه.

Farid
05-26-2010, 12:11 AM
با سلام
باز هم یک جوان جویای نام
یادم نمیره که سال 2007 در دور اول Roland Garros یک بازیکن با رنک 80 و خورده ای به Nadal خورده بود که ان زمان یکی از دوستانم به من گفت: " فرید , این جوان همه چیش از Nadal بهتره "
اون جوان Del Potro بود.
سال 2008 در دور اول مسابقات French Open یک جوان و اینبار با رنک 100 و خورده ای به Nadal خود که من انقدر با دیدن بازی زیباش احساساتی شدم که در مسابقه پیش بینی وی رو به عنوان قهرمان انتخاب کردم , یک چپ دست Big Serve با فرهند عالی , ان جوان Bellucci بود.
حالا نوبت Mina ه که ببینیم در اینده چی میشه.
در یک کلام فوق العاده بود.

Red-Line
05-26-2010, 12:35 AM
دوست عزیز به سایت عاشقای تنیس خوش آمدین.
من به محض اینکه کانال جدیدی رو پیدا کنم اینجا قرارش می دم.
اما از اونجا که این شبکه ها، از مدت ها قبل حق پخش رو از برگزارکنندگان مسابقات خریداری کرده اند، امکان کمی وجود داره که کانالی در حین برگزاری مسابقات اقدام به خرید حق پخش کنه! البته درسته که صدا و سیمای ج.ا این کار بسیار خنده دار رو بارها برای پخش مسابقات فوتبال کرده، اما این کار اگر هم صورت بگیره که نمی گیره «فقط» از مسئولان فعلی ج.ا سر می زنه و در هیچ کشور عقب مانده ی آفریقایی نیز چنین چیزی به هیچ وجه متصور نیست!

مثلاً برای پوشش بازی های فوتبال جام جهانی شنیده شده که صدا و سیما با توجه به خبری که منتشر شده با این عنوان که "اگر تا روزهای آغازین مسابقات کسی حق پخش بازی ها رو نخره، ممکنه آفریقای جنوبی قیمت خرید حق پخش رو کمی پایین تر بیاره!" صدا و سیمای ج.ا هم که فکر می کنه خیلی زرنگه گویا می خواد تا اون اواخر صبر تا بلکه فرجی بشه و قیمت ها پایین تر بیان. اما ای دل غافل که چند وقت پیش خبر رسیده که همچین خبرایی هم نیست و اتفاقاً اگر کشوری خرید حق پخش رو بگذاره برای روزهای آخر، یا اصلاً بهش حق پخش نمی دیم یا با هزینه ای بسیار سنگین این کار رو می کنیم! اینم نتیجه زرنگی مسئولان صدا و سیمای ج.ا :254:

بنابراین تنها راه نجات صدا و سیما برای جام جهانی می مونه بازگشت به روش قدیمی دزدی از کانالهای الجزیره قطر و پوشاندن آرم کانالهای اون ها که حتی اون هم، در نتیجه ی اعلام مسئولان الجزیره، با تعویض سیستم کدگذاری در آغاز بازی های جام جهانی، تمام دانگل ها و شیرینگ های غیبر قانونی از کار خواهند افتاد.

اون موقع صدا و سیما می مونه و حوضش :254:

البته مثل هر سال ممکنه اون دم آخری با ده ها برابر رشوه و پول اضافی که از بیت المال هزینه می شه، التماس کنند که بازی ها رو کسی براشون پخش کنه در حالی که اگر از طریقی که همه ی کشورهای دنیا اون مسیر رو رفته اند، عمل کرده بودند، هزینه ای اضافی از بیت المال برداشته نمی شد تا به برگزارکنندگان داده بشه! البته در هر دوره سعی می شه که به هیچ عنوان نگذارند مردم، از این افتضاحات کوچکترین اطلاعی پیدا کنند!

سلام

یه پارازیت هم وسط بحث دوستان بندازم شاید بدرد بخوره ..:434:

امتیاز پخش جام جهانی رو به صورت انحصاری برای خاورمیانه پکیج al jazeera sport در اختیار داره . یعنی هر کشور یا پکیجی در خاورمیانه بخواد این مسابقات رو پخش کنه باید از پکیج الجزیره امتیاز پخش این رقابت ها رو بخره . چگونگی پخشش هم با الجزیره هست . البته صدا و سیمای ضد ملی خودمون روابط چندان روشنی با الجزیره نداره . و احتمال اینکه الجزیره مسابقات رو نفروشه هست . ولی خب می دونید که بالاخره هر چیزی یه قیمتی داره و حاج عزت هم میدونه که اگه جام جهانی رو پخش نکنه چه بلایی سرش میاد . همینطوری داره به خاطره فارسی 1 و ... ورشکست میشه چه به رسه به اون موقع !!

اما احتمال اینکه شبکه 3 این مسابقات دزدی پخش کنه زیر 10% هست ! فیفا قوانین بسیار سختگیرانه ای برای پخش زنده مسابقات داره . اگه یادتون باشه جام جهانی جوانان بود اگه اشتباه نکنم بازی اول رو دزدی پخش کردن فیفا فهمید و کلی ایران رو جریمه که کرد هیچی نزدیک بود محروم هم بشه که اخر حاج عزت مجبور شد بازی دوم رو پخش نکنه و از بازی سوم رقابت ها رو خریدن و پخش کردن . چه به رسه به جام جهانی اونم با وجود الجزیره . من خودم حدسم این هست که الجزیره امتیاز پخش زمینی این رقابت ها رو به ایران میفروشه اونم به قیمتی گزاف و از پخش ماهواره ای خبری نیست . مگه اینکه دیگه روابط ایران و قطر خوب بشه و دستور از بالاتر بیاد که مسابقات ماهواره ای هم از شبکه 3 پخش کنه که اونم مطمئن باشید خیلی خیلی خیلی پولش میشه .

ببخشید اگه سرتون رو درد اوردم . اگر هم اسپم بود دوستان ویرایش کنن !

--==--

اما بریم سراغ تنیس ! اولا برد نادال و تبریک میگم ! ولی این تورنمنت خیلی ضد حال شروع شد همون دور اول گولبیس حذف شد ! واقعا حیف شد ..

دوستان ایا کسی عینک 3d داره امتحان کنه ببینه ایا میشه مسابقات رو به صورت 3d با led های معمولی دید یا حتما نیاز به LED 3D داره ؟! در ضمن فک کنم این کانال هم به زودی کد بشه ...:3t1:

PowerVu
05-26-2010, 12:52 AM
سلام

امتیاز پخش جام جهانی رو به صورت انحصاری برای خاورمیانه پکیج al jazeera sport در اختیار داره . یعنی هر کشور یا پکیجی در خاورمیانه بخواد این مسابقات رو پخش کنه باید از پکیج الجزیره امتیاز پخش این رقابت ها رو بخره . چگونگی پخشش هم با الجزیره هست . :3t1:

مثلاً الان اسرا ئیل با اون پکیج YES عظیمش و ماهواره های Amos ش می ره از الجزیره بازی ها رو می خره؟ فکر نکنم!

بله ... حق پخش "ماهواره ای" در خاورمیانه به الجزیره واگذار شده. الجزیره که مثل ج.ا و حاج عزت نیست که همه ش دزدکی از این کانال و اون کانال بدزده! یه عالمه Subscriber و مشترک داره، Smart Card داره، برای هر مسابقه ای که پخش می کنه خدا تومن (دلار) حق پخش داده، خلاصه دم و تشکیلاتی داره برای خودش. اما برای پخش داخلی Terrestrialو زمینی و محدود کشورها فکر نکنم انحصاری وجود داشته باشه.

اگر شبکه 3 ایران روی ماهواره ست به خاطر پخش زمینی در نقاط کور داخل ایران هست که مراکز شهرستانها با استفاده از ماهواره شبکه 3 رو می گیرند و با فرستنده های عهد بوق VHF و UHF به صورت آنالوگ پخش زمینی می کنند. پس کانال 3 داغون ج.ا جزو کانالهای ماهواره ای حساب نمی شه مخصوصاً با اون Beam محدود و اون سان سور و اون گزارش بی روح که صدای استادیوم به کلی درش حذف شده و مخصوصاً اون تاخیر یکی دو دقیقه ای که به خاطر سان سور با کانالهای دیگر پخش کننده ی جام جهانی تفاوت زمانی داره!

خلاصه من می دونم که هر کشوری اگر 1 دلار حق پخش می ده، اینجا به خاطر ابلهیت اینها و شل کن سفت کن شون در نهایت 1000 دلار داده می شه. مثل دیر ارسال کردن اسامی بازیکنان به کنفدراسیون آسیا و محرومیت و جریمه شدن در ادامه. عقلشون نمی رسه که هر چیزی Dead Line داره و اون بیت المال ارث پدرتون نیست که هر موقع یه گندی بالا می آرین، خیلی راحت دست کثیفتون رو می کنین توش و ازش میلیون میلیون دلار پول برمی دارید!

هنوز یادم نرفته! وقتی تیم ملی رفت با مکزیک بازی دوستانه کنه، ساعت 3 نصفه شب اینا از کانال Jam-E-Jam لس انجلس آقای "بیبیان" تصاویر رو رله کردند و تا نصف صفحه رو پوشونده بودند تا تبلیغات پودر و کرم دیده نشه!

babak59
05-26-2010, 08:16 AM
با سلام
باز هم یک جوان جویای نام
یادم نمیره که سال 2007 در دور اول Roland Garros یک بازیکن با رنک 80 و خورده ای به Nadal خورده بود که ان زمان یکی از دوستانم به من گفت: " فرید , این جوان همه چیش از Nadal بهتره "
اون جوان Del Potro بود.
سال 2008 در دور اول مسابقات French Open یک جوان و اینبار با رنک 100 و خورده ای به Nadal خود که من انقدر با دیدن بازی زیباش احساساتی شدم که در مسابقه پیش بینی وی رو به عنوان قهرمان انتخاب کردم , یک چپ دست Big Serve با فرهند عالی , ان جوان Bellucci بود.
حالا نوبت Mina ه که ببینیم در اینده چی میشه.
در یک کلام فوق العاده بود.

چرا خود نادال رو نمیگید
در جوانی همه رو عاصی کرده بود .

یک کلیپ براش درست کرده بودند عکسش نشون می داد بعد برچسب wanted رو بالای عکسش میزد(به عنوان یک یاغی )
بعدش تنیس رو های رنکینگ بالا رو که به نادال باخته بودند عکسشون رو میزد و یک کلاه کابوی و یک ستاره روی سینه ها شون (لباس کلانتر )که همشون مثلاً دنبال نادال بودند
سال های اولیه رشد نادال دیوانه کننده بود(کسی این کلیپ رو داره ).

I.man
05-26-2010, 09:34 AM
رافا طبق معمول سالهای اخیر بازم وبلاگ مینویسه... لینک وبلاگ هم اینجاس! (http://timesonline.typepad.com/rafael_nadal/)

جالبه رافا تو وبلاگش راجع به بازي اولش نوشته كه خيلي بد بازي كرده و گفته در اين چند سال هيچ وقت شروع خوبي تو اين مسابقات نداشته و رفته رفته بهتر شده.
همچنين گفته كه خيلي ها خصوصاً رسانه ها از اون مي پرسن كه چرا توي استاديوم اصلي بازي نكرده. كه او هم گفته با توجه به جوان بودن حريفش و اينكه فشار كمتري رو در استاديوم كوچكتر مي تونه تحمل كنه بازيرو اونجا برگزار كردن.
ضمناً مثل اينكه يه ويدئو كليپ هم با شكيرا ضبط كرده.

سلام
05-26-2010, 10:54 AM
دوستانی که از حذف تامی روبردو یکی از بهترین تنیسورهای روی خاک تعجب کرده اند، لازمه عرض کنم اصلاً باعث تعجب نیست چون تامی مدت مدیدی می شه که از مصدومیت رنج می بره و از مونته کارلو به بعد و در چندین تورنمنت اخیر شرکت نکرده بوده.

در رولند گروس امسال خواسته تیری در تاریکی انداخته باشه شاید بتونه یکی دو دور بیاد بالا و شانسش رو خلاصه امتحان کنه که اونم نگرفت.

در هر حال تامی مصدومه. امیدوارم زودتر به مسابقات خودشو برسونه.

دلم برای بک هندهای یه دستیش خیلی تنگ شده!

ميتوني بكهندهاي يه دستي اسطوره رو ببيني:443::443:

sspol
05-26-2010, 10:58 AM
بازیهای مهم روز چهارشنبه :

Court Philippe Chatrier - 13:30

ونوس ویلیامز - سانتونجا

به دنبال آن

راجر فدرر - آلخاندرو فلا

به دنبال آن

مامفیلس - فوگینی

Court Suzanne Lenglen - 13:30

سودرلینگ - تیلور دنت

به دنبال آن

سونگا - اوآنا

به دنبال آن

ارغوان رضایی - کربر

Court 17 - 13:30

بازی چهارم کورت :

واورینکا - بک

Reza23
05-26-2010, 11:24 AM
مثلاً الان اسرا ئیل با اون پکیج YES عظیمش و ماهواره های Amos ش می ره از الجزیره بازی ها رو می خره؟ فکر نکنم!

بله ... حق پخش "ماهواره ای" در خاورمیانه به الجزیره واگذار شده. الجزیره که مثل ج.ا و حاج عزت نیست که همه ش دزدکی از این کانال و اون کانال بدزده! یه عالمه Subscriber و مشترک داره، Smart Card داره، برای هر مسابقه ای که پخش می کنه خدا تومن (دلار) حق پخش داده، خلاصه دم و تشکیلاتی داره برای خودش. اما برای پخش داخلی Terrestrialو زمینی و محدود کشورها فکر نکنم انحصاری وجود داشته باشه.

اگر شبکه 3 ایران روی ماهواره ست به خاطر پخش زمینی در نقاط کور داخل ایران هست که مراکز شهرستانها با استفاده از ماهواره شبکه 3 رو می گیرند و با فرستنده های عهد بوق VHF و UHF به صورت آنالوگ پخش زمینی می کنند. پس کانال 3 داغون ج.ا جزو کانالهای ماهواره ای حساب نمی شه مخصوصاً با اون Beam محدود و اون سان سور و اون گزارش بی روح که صدای استادیوم به کلی درش حذف شده و مخصوصاً اون تاخیر یکی دو دقیقه ای که به خاطر سان سور با کانالهای دیگر پخش کننده ی جام جهانی تفاوت زمانی داره!

خلاصه من می دونم که هر کشوری اگر 1 دلار حق پخش می ده، اینجا به خاطر ابلهیت اینها و شل کن سفت کن شون در نهایت 1000 دلار داده می شه. مثل دیر ارسال کردن اسامی بازیکنان به کنفدراسیون آسیا و محرومیت و جریمه شدن در ادامه. عقلشون نمی رسه که هر چیزی Dead Line داره و اون بیت المال ارث پدرتون نیست که هر موقع یه گندی بالا می آرین، خیلی راحت دست کثیفتون رو می کنین توش و ازش میلیون میلیون دلار پول برمی دارید!

هنوز یادم نرفته! وقتی تیم ملی رفت با مکزیک بازی دوستانه کنه، ساعت 3 نصفه شب اینا از کانال Jam-E-Jam لس انجلس آقای "بیبیان" تصاویر رو رله کردند و تا نصف صفحه رو پوشونده بودند تا تبلیغات پودر و کرم دیده نشه!

تو یه منطقه حق پخش رو به مزایده میذارن و یه شرکت رسانه ای برنده میشه
و بقیه مجبورن برای خرید امتیاز با اون مذاکره کنن و اصلا ربطی به اعتبار و این
جور چیزا نداره.
مثلا الجزیره بیشتر پول داده و حق پخش خاورمیانه رو گرفته و یس نخواسته این
همه سرمایه گذاری کنه.
نه اینکه ضعیف هستن یا پول ندارن!! فقط تو سیاستهاشون نبوده تا حتما
بخوان برنده باشن.
تو این شرایط اگه میخوان مسابقات رو پخش کنن باید از الجزیره حق پخشش
رو بخرن.

در مورد شبکه 3 که روی ماهواره هست چون کشورهای مجاور و کلا کشورهایی
که تو بیم اینتلست 902 هستن میتونن بازی ها رو ببینن سخت میگیرن.
بخاطر همین هم اصلا شبکه کد شده.

در نهایت بهتره ما هم مثل بقیه کشورهای دنیا به موقع برای خرید اقدام
کنیم و نذاریم واسه آخرین لحظه.
سوای قیمت از نظر رفتار حرفه ای هم این کار درست نیست.
حالا دیگه همه دیش دارن و براحتی بازیها رو می بینن!
میخوان بخرن میخوان نخرن!!

Rafaello
05-26-2010, 02:07 PM
سلام به دوستان خیلی خیلی خوبم
ارادتمند همتونم
چه شود امسال رولند گاروش و بعدشم جام جهانی که ایتالیا میخواد برای بار پنجم قهرمان بشه
یادش بخیر جام جهانی 2006 که فینال رافا و فدرر خورده بود به بازی افتتاحیه اول قهرمانی رافا رو دیدم بعدش رفتم سراغ بازی آلمان
بازی فدرر هم که داره شروع میشه
آلخاندرو برو ببینم چی کار میکنیا:434:

Rafaello
05-26-2010, 02:09 PM
یادم رفت بگم
آخ من بدم میاد از این سودرلینگ آخ من بدم میاد از این سودرلینگ

Mohammad Reza
05-26-2010, 03:21 PM
ارادتمند همتونم
چه شود امسال رولند گاروش و بعدشم جام جهانی که ایتالیا میخواد برای بار پنجم قهرمان بشه
یادش بخیر جام جهانی 2006 که فینال رافا و فدرر خورده بود به بازی افتتاحیه اول قهرمانی رافا رو دیدم بعدش رفتم سراغ بازی آلمان

یادم رفت بگم
آخ من بدم میاد از این سودرلینگ آخ من بدم میاد از این سودرلینگ
سلام دوست خوبم..خوش اومدی.امیدوارم لحظات خوبی رو در سایت تنیس تاکرز پیش رو داشته باشی..
در جام جهانی ایشالله ایتالیا قهرمان میشه و جشن قهرمانی رو بر پا خواهیم کرد..البته رقبای سختی پیش رو داریم..بازی با آلمان در 2006 برام خیلی جذابیت داشت حتی بیشتر از فینال!
خب معلومه تمام طرفداران رافا از سودرلینگ بدشون میاد...

M∂hdi
05-26-2010, 03:55 PM

[/URL][URL="http://association.ferdowsi.free.fr/img/img_ferdowsi/soirees_culturelles/scheyda.jpg"]http://association.ferdowsi.free.fr/img/img_ferdowsi/soirees_culturelles/scheyda.jpg (http://association.ferdowsi.free.fr/img/img_ferdowsi/soirees_culturelles/scheyda.jpg)

ارغوان از مارک Scheyda (http://www.scheyda.fr/) برای بازیهاش استفاده میکنه که چندان معروف نیست و از نام خانوادگی طراح مد ، مشخصه ایرانی هست .

What clothing company does Aravane wear?

SCHEYDA (France)
Scheyda Mazandarani,
Scheyda is a family company created in ’96 whose dynamism is expressed
through the creation and sale of women’s ready-to-wear. The brand
emphasizes a different, personalized fashion and good quality. With their
easy-to-wear clothes, Scheyda remains a sure value in the women’s readyto-

منبع : tennisforum

-------------------------------------------------

ارغوان در بخش دابل به همراه الیزه کورنت فرانسوی حضور داره
که دیروز بازی رو با برد تموم کردن .

Hossein Murray
05-26-2010, 04:19 PM
کسی می دونه این trt چش شده ؟؟؟
برنامه ی خاصی تو ترکیه تو جریانه که دو روزه مسابقاتو نشون نمی ده و اون یاروها میان فک می زنن ؟؟؟

javi
05-26-2010, 05:15 PM
استایل نادال چقد زشت شده با این ساعتی که بسته، تا حالا ندیده بودم
قابل توجه آقای power vu عزیز که همیشه روجر و به پول دوستی و حریص بودن به مال دنیا متهم میکنه،امااز نظر من کارش اشتباه نیست خب مسائل مالی هم مهمه

koury
05-26-2010, 05:31 PM
استایل نادال چقد زشت شده با این ساعتی که بسته، تا حالا ندیده بودم
قابل توجه آقای power vu عزیز که همیشه روجر و به پول دوستی و حریص بودن به مال دنیا متهم میکنه،امااز نظر من کارش اشتباه نیست خب مسائل مالی هم مهمه

کی میگه زشت شده؟ لباس و ست به این قشنگی رافا خیلی وقت بود نپوشیده بود هم رنگ لباس و باندانا و مچ بند ها با هم ست هست هم ساعتی که مخصوص رافا طراحی شده بهش خیلی جذبه داده :655:

ضمنا رافا بخاطر پول این کار رو نکرده شرکتی خواسته اسپانسر مسابقات رافا بشه و از این طریق وارد شده و نه تنها رافا بلکه هیچ آدم عاقل و سالمی نمیاد همچین پیشنهادی رو رد کنه حتی اگه پول براش مسئله ای نباشه!!! رافا بیشتر بخاطر انحصاری بودن ساعت اون رو می بنده وگرنه پولی که بابت قرارداداش با بابولات و نایکی میگیره به اندازه ی 100 تا از این ساعت می ارزه :866:

خلاصه شما خوشت نمیاد از تیپ رافا طبیعیه، ولی اینکه زیر سوال ببریش اصلا کار درستی نیست :443:

koury
05-26-2010, 05:39 PM
ارادتمند همتونم

رافائلو جان خیلی خوشحالم دوباره میبینمت :655: اگه اشتباه نکنم اسمتون ایمان بود، ایمان جان اگه درست بخاطرم باشه بازی فینال رولند گروس 2006 همزمان شده بود با بازی اول ایران که با مکزیک بود و نه با افتتاحیه ی جام جهانی :shame:

ضمنا شک نکن آتزوری قهرمان جام جهانی میشه هر چند اگه دل پیرو و توتی هم میومدن تیم خیلی بهتر میشد ولی از تیم ملی ایتالیا هر آن میشه انتظار اتفاق بزرگ داشت :655::441:

kiavash
05-26-2010, 05:47 PM
در جام جهانی ایشالله ایتالیا قهرمان میشه و جشن قهرمانی رو بر پا خواهیم کرد..البته رقبای سختی پیش رو داریم..

2006 هم که با نا مردی بردین:243: ...با اون کاری که ماترازی کرد و ... :486:

koury
05-26-2010, 05:51 PM
2006 هم که با نا مردی بردین:243: ...با اون کاری که ماترازی کرد و ... :486:

حالا اینجا جاش نیست بحث جام جهانی بکنیم ولی کار ماتراتزی چه ربطی به نامردی داشت؟؟ گل رو که سالم زد، اون حرکت هم غیر عمدی بوده و دلیلی برای ضربه سر زیزو نبود :350: بهر حال ایتالیا در نهایت شایستگی و با درخشش بوفون و کاناوارو و البته ضربه ی عالی گروسو قهرمان شد نوش جونش :441::441::441:

BABAK
05-26-2010, 05:53 PM
کلا طرز لباس پوشیدن رافا اساسا جالب نیست, ولی ایندفعه از دستش در رفته خوب پوشیده:160:

گرچه بازم با اسطوره قابل قیاس نیست...:655:

beeroz
05-26-2010, 05:58 PM
نادالیهای عزیز دلتون رو خوش نکنید چون رولند گاروس به فدرر و جام جهانی نیز به آرژانتین خواهد رسید :655::shame:

kiavash
05-26-2010, 05:59 PM
حالا اینجا جاش نیست بحث جام جهانی بکنیم ولی کار ماتراتزی چه ربطی به نامردی داشت؟؟ گل رو که سالم زد، اون حرکت هم غیر عمدی بوده و دلیلی برای ضربه سر زیزو نبود :350: بهر حال ایتالیا در نهایت شایستگی و با درخشش بوفون و کاناوارو و البته ضربه ی عالی گروسو قهرمان شد نوش جونش :441::441::441:

حالا یه کم که نامردی بود دیکه:434: ... من که کلا'" ازش بدم میاد :shame: :350:

javi
05-26-2010, 06:05 PM
:866:[QUOTE=koury;29769]کی میگه زشت شده؟ لباس و ست به این قشنگی رافا خیلی وقت بود نپوشیده بود هم رنگ لباس و باندانا و مچ بند ها با هم ست هست هم ساعتی که مخصوص رافا طراحی شده بهش خیلی جذبه داده :655:

ضمنا رافا بخاطر پول این کار رو نکرده شرکتی خواسته اسپانسر مسابقات رافا بشه و از این طریق وارد شده و نه تنها رافا بلکه هیچ آدم عاقل و سالمی نمیاد همچین پیشنهادی رو رد کنه حتی اگه پول براش مسئله ای نباشه!!! رافا بیشتر بخاطر انحصاری بودن ساعت اون رو می بنده وگرنه پولی که بابت قرارداداش با بابولات و نایکی میگیره به اندازه ی 100 تا از این ساعت می ارزه :866:

خلاصه شما خوشت نمیاد از تیپ رافا طبیعیه، ولی اینکه زیر سوال ببریش اصلا کار درستی نیست :443:[QUOTE *
دوست خوب من طرف صحبتم فقط آقای power vu عزیز بود ،اونl بخاطر حرفهایی که به راجر میگه وگرنه من هم با تمامه حرفهای شما موافقم ، لباسای رافا خیلی قشنگن و بهشم میآد در ضمن خیلی هم خوشتیپه .ok:866:

javi
05-26-2010, 06:06 PM
کی میگه زشت شده؟ لباس و ست به این قشنگی رافا خیلی وقت بود نپوشیده بود هم رنگ لباس و باندانا و مچ بند ها با هم ست هست هم ساعتی که مخصوص رافا طراحی شده بهش خیلی جذبه داده :655:

خلاصه شما خوشت نمیاد از تیپ رافا طبیعیه، ولی اینکه زیر سوال ببریش اصلا کار درستی نیست :443:

دوست خوب من طرف صحبتم فقط آقای power vu عزیز بود ،اونl بخاطر حرفهایی که به راجر میگه وگرنه من هم با تمامه حرفهای شما موافقم ، لباسای رافا خیلی قشنگن و بهشم میآد در ضمن خیلی هم خوشتیپه .ok:866:

koury
05-26-2010, 06:06 PM
نادالیهای عزیز دلتون رو خوش نکنید چون رولند گاروس به فدرر و جام جهانی نیز به آرژانتین خواهد رسید :655::shame:

پس بشین تا برسه :434: عزیز من صاحب اصلی رولند که کسی بجز سلطان خاک رافا نادال نیست در این ذره ای شک نداریم... تو جام جهانی هم که آرژانتین شانسی نداره با وجود مارادونا :350: ولی ایتالیا یه مربی ختم روزگار یعنی لیپی رو داره که بشدت میدونه چطور تیمش رو برای بردن به زمین بفرسته پس بحثی نمیمونه :443:

koury
05-26-2010, 06:07 PM
حالا یه کم که نامردی بود دیکه:434: ... من که کلا'" ازش بدم میاد :shame: :350:

خیلی خب حالا یه کم نامردی بود :434: ولی من عاشق شخصیت محکم و مردانه ی ماتراتزی هستم خشونت بیش از حدش هم بخاطر پستش هست وگرنه ته دلش چیزی نیست :434::434:

BABAK
05-26-2010, 06:19 PM
یه سوال : مامانو بابای خواهران ویلیامز از هم جدا شدن؟ یه عکس دیدم از باباشون با یه دختره زیرش

نوشته بود ریچاردز و دوست دخترش!!!!:350: مرتیکه دندوناشم ریخته ها هنوز داف بازی میکنه؟

koury
05-26-2010, 06:22 PM
یه سوال : مامانو بابای خواهران ویلیامز از هم جدا شدن؟ یه عکس دیدم از باباشون با یه دختره زیرش

نوشته بود ریچاردز و دوست دخترش!!!!:350: مرتیکه دندوناشم ریخته ها هنوز داف بازی میکنه؟

یه 4-5 سالی هست که بابای ویلیامز ها با این دختره هست و فک کنم پارسال میخواست عروسی هم بکنه باهاش!!!! :350: دلیل اصلی که اینا سالهاس کنار هم نمیشینن همینه که خیلی وقته از هم جدا شدن :3t1:

Reza23
05-26-2010, 06:26 PM
رافائلو جان خیلی خوشحالم دوباره میبینمت :655: اگه اشتباه نکنم اسمتون ایمان بود، ایمان جان اگه درست بخاطرم باشه بازی فینال رولند گروس 2006 همزمان شده بود با بازی اول ایران که با مکزیک بود و نه با افتتاحیه ی جام جهانی :shame:

ضمنا شک نکن آتزوری قهرمان جام جهانی میشه هر چند اگه دل پیرو و توتی هم میومدن تیم خیلی بهتر میشد ولی از تیم ملی ایتالیا هر آن میشه انتظار اتفاق بزرگ داشت :655::441:

اول بگین مربی ایتالیا کیه؟!!
تا بگم قهرمان میشه یا نه!! :443:

kiavash
05-26-2010, 06:27 PM
خیلی خب حالا یه کم نامردی بود :434: ولی من عاشق شخصیت محکم و مردانه ی ماتراتزی هستم خشونت بیش از حدش هم بخاطر پستش هست وگرنه ته دلش چیزی نیست :434::434:

:655::655:...............اتفاقا" ته دلش چیزی هست ... از بعضی کاراش مشخصه :685:

در کل ببخشید , جای این بحث ها اینجا نبود:Whistle:

Reza23
05-26-2010, 06:29 PM

دیگو تو زمان بازیگری خودش بی رقیب بوده!!
همونطور که تو زمان مربی گری اش هم ( تو گند زدن به تیم ) بی رقیب بوده!!:443:

Fakhruddin
05-26-2010, 06:30 PM
با سلام
باز هم یک جوان جویای نام
اون جوان Del Potro بود.

درود
دوست شما دچار اشتباه شده !!
هرگز از نادال بهتر نیست و نخواهد بود.بر اساس کدوم معیار همچین نظری داده شده.
دل پوترو فقط بکهند هاش بهتر از ناداله اونم توی زمین های سریع.
در مورد سرویس هم که Alejandro Falla که امروز با فدرر بازی داشت از نادال بهتر سرویس میزنه.

هنوز هم حسرت اون دو بازی آخر نادال با دل پوترو میخورم که دلپونی اومد فقط یه سایه ای از نادال توی زمین بود رو شکست داد.فقط کافی بود به نادال این روز ها برخورد میکرد.:350:

koury
05-26-2010, 06:33 PM
اول بگین مربی ایتالیا کیه؟!!
تا بگم قهرمان میشه یا نه!! :443:

دیگه مارچلو لیپی که نیازی به گفتن نداره :655: مربی کاردان تر و بلد کار تر از این مربی شاید بشه فقط به جوزه و کاپلو اشاره کرد و بس :441:

msh13792
05-26-2010, 06:46 PM
دیگه مارچلو لیپی که نیازی به گفتن نداره :655: مربی کاردان تر و بلد کار تر از این مربی شاید بشه فقط به جوزه و کاپلو اشاره کرد و بس :441:

نميدونم بحث سر چيه اما ديدم نوشته ليپي و ايتاليا يادم اومد بگم كه
امسال ايتاليا قهرمان ميشه و اگه قبل از فينال به انگليس نخوره
امسال فينال جام جهاني ايتاليا و انگليس و قهرمان جام ايتاليا

kiavash
05-26-2010, 06:59 PM

اسپانیا هم که این وسط کشکه ...؟ :379::393:
مهره های خوبی داره و اکه بتونه خوب استفاده کنه ازشون شانسش کم نیست:Box:

beeroz
05-26-2010, 07:00 PM
بعد از بارندگی شدید آبی که رو کف پوشها چمع میشه رو چجوری خالی میکنن بچه ها :379::shame:

Mohammad
05-26-2010, 07:09 PM
درود
دوست شما دچار اشتباه شده !!
هرگز از نادال بهتر نیست و نخواهد بود.بر اساس کدوم معیار همچین نظری داده شده.
دل پوترو فقط بکهند هاش بهتر از ناداله اونم توی زمین های سریع.
در مورد سرویس هم که Alejandro Falla که امروز با فدرر بازی داشت از نادال بهتر سرویس میزنه.

هنوز هم حسرت اون دو بازی آخر نادال با دل پوترو میخورم که دلپونی اومد فقط یه سایه ای از نادال توی زمین بود رو شکست داد.فقط کافی بود به نادال این روز ها برخورد میکرد.:350:

فخری جان فرید گفته دوستش گفته، نه خودش.

Fakhruddin
05-26-2010, 07:16 PM
فخری جان فرید گفته دوستش گفته، نه خودش.

خب منم گفتم دوست فرید و نه خود فرید جان دچار اشتباه شده.یکم چشماتو وا کن.:350:
بعدشم نظر خودم دادم.:443:

ویرایش:نخواستم یه پست دیگه بدم.دوستان بحث جام جهانی توی این تاپیک نیست.اگه خیلی علاقه دارین که خودم هم یکی از اونام یه تاپیک براش باز کنین.:655:

سلام
05-26-2010, 09:45 PM
سلام

با احترام به تمام اونایی که میان اینجا و مطلب مینویسند و تاپیک ها رو گرم میکنند، آیا هیچ توجه کردید با رفتن میلاد جو تاپیک ها کمی سوت و کور شده؟ جاش خالیه.

من خودم که مشغله ام زیاده تازه یک هفته فرصت میکنم روزی یکی دو بار بیام اینجا، ولی محمد جان و سایر قدیمیها و فعالین محترم سایت بگن میلاد کجاست؟ چی شده که نمیاد؟

راستی Rio کجاست؟ nima masiha و چند تای دیگه کجان؟ نکنه خدای ناکرده ... :350:!!

با احترام و سپاس از کسایی که هنوز اینجا هستند و مطلب مینویسند، اگه میلاد بود مطمئن باشید حداقل 50-40 صفحه رو هم گذرونده بودیم.

Mohammad
05-26-2010, 09:49 PM
سلام

با احترام به تمام اونایی که میان اینجا و مطلب مینویسند و تاپیک ها رو گرم میکنند، آیا هیچ توجه کردید با رفتن میلاد جو تاپیک ها کمی سوت و کور شده؟ جاش خالیه.

من خودم که مشغله ام زیاده تازه یک هفته فرصت میکنم روزی یکی دو بار بیام اینجا، ولی محمد جان و سایر قدیمیها و فعالین محترم سایت بگن میلاد کجاست؟ چی شده که نمیاد؟

راستی Rio کجاست؟ nima masiha و چند تای دیگه کجان؟ نکنه خدای ناکرده ... :350:!!

با احترام و سپاس از کسایی که هنوز اینجا هستند و مطلب مینویسند، اگه میلاد بود مطمئن باشید حداقل 50-40 صفحه رو هم گذرونده بودیم.
میلاد قهر کرده (برای اطلاعات بیشتر به تاپیک رم مراجعه کنید)
سهیل (ریو) چند وقت قبلش قهر کرد به خاطر میلاد
نیما مسیحا هم که نمیدونم فخری بچه محلش باید بگه

Rafaello
05-26-2010, 10:20 PM

سلام کوروش عزیز
من هم خیلی خوشحالم
من همیشه به تنیس تاکرز سر میزدم و نوشته هاتونو میخوندم ولی خب رولند گاروش حسابش جداست بویژه اینکه با اتفاقات بیمزه ترین رولند گاروش تاریخ (یعنی پارسال) رافا با یه سری باید تصفیه حساب کنه
فینال رولند گاروش 2006 خورد به بازی افتتاحیه جام جهانی 2006 و رافا هم سه یک فدرر رو برد
راستی میلاد کجاست, دلم برای کل کل باهاش لک زده:434:

Rafaello
05-26-2010, 10:24 PM

کوروش, مارچلوی کبیر راه قهرمانی رو خوب بلده
هیچ وقت یادم نمیره نیمه نهایی جام جهانی قبلی رو که لیپی تمام آلمان رو با 65 هزار تماشاگر وست فالن مات کرد.
ساعت یک نصفه شب چقدر داد زدم, یادش بخیر

I.man
05-26-2010, 11:13 PM
چرا بازي مونفيس تعطيل شد. اون يارو چي مي خواست وسط بازي

Reza23
05-26-2010, 11:36 PM

به به چه بریدین و دوختین!!

جام جهانی اول با نام برزیل معنا پیدا میکنه.
بعد آرژانتین ( کاش مارادونا نبود!! :240:).
بعدش اسپانیا
انگلستان
و ...
امسال با اینکه لیپی مربی هست ایتالیا قهرمان نمیشه.

همون دوره قبل هم اگه پنالتی استرالیا رو می گرفتن ایتالیا حذف میشد!!
ایتالیا همیشه تو مرحله حذفی خوب ظاهر میشه.

امسال نوبت برزیل بزرگ هستش! :655::866::866:

Mohammad
05-26-2010, 11:49 PM
چرا بازي مونفيس تعطيل شد. اون يارو چي مي خواست وسط بازي
من نگاه نمیکردم، ولی گویا نور کافی وجود نداشته، ادامه همه بازیها فردا انجام میشه.

Fakhruddin
05-26-2010, 11:53 PM
تمامی دوستان برای بحث جام جهانی فوتبال در این تاپیک پست بزنید.
http://tennistalkers.com/showthread.php?p=29812#post29812

PowerVu
05-27-2010, 01:02 AM
بدون شک بازی فونینی-مونفیس یکی از بحث انگیزترین بازی های امسال رولند-گروس خواهد بود. قضیه از این قرار بود که بازی با توجه به بارندگی ها، کمی دیرتر از زمان پیش بینی شده شروع شد و از قضا به ست پنجم نیز کشیده شد. فونینی ایتالیایی در حالی که بازی 3-3 و سپس 4-4 مساوی بود بارها به داور اعتراض کرد که چرا بازی را به جهت تاریک شدن هوا متوقف نمی کند و هنوز اصرار به ادامه ی بازی در این شرایط را دارد! داور برزیلی "برناردز" با یکدندگی و درحالی که حق با فونینی بود بر تصمیم ناصحیحش پافشاری کرد و در ادامه به عنوان جریمه ی اعتراض فونینی و ایجاد تاخیر در ادامه بازی یک امتیاز به مونفیس فرانسوی داد. این در حالی است که حدود سه بازی دیگر در کورت های مجاور به دلیل همین تاریکی هوا Suspend شده و به فردا موکول شده بودند مثل بازی ماری، بازی باغداتیس و بازی ایزنر-چیودینلی! اما برناردز گوشش به این حرف ها بدهکار نبود!

مونفیس در تمامی این اوقات مثل همیشه در حال تحریک تماشاگران علیه فونینی بود و از اونها می خواست بیشتر از قبل هموطنشان (یعنی خودش) را تشویق کنند و دلش به این خوش بود که با هواداری فرانسویان حاضر در آنجا به زودی فونینی را شکست خواهد داد. اما در ادامه خودش بیشتر از فونینی احساس خستگی و مصدومیت می کرد تا حدی که سرویس های اولش را به آرامی هر چه بیشتر، راهی Service Box می کرد.

گزارشگران باسابقه ی یورواسپرت به همراه متس ویلندر مفسر مسابقات، هم اقدام به جریمه کردن فونینی و هم تصمیم عجیب ادامه بازی توسط Chair Umpire را نکوهش کردند. کنایه های گزارشگر یورواسپرت بسیار جالب و شنیدنی بودند. او بارها از اینکه نمی توانست کورت را از نقطه ای که باید از آنجا بازی را گزارش کند، ببیند ابراز ناراحتی می کرد و این اتفاق نادر در سطح مسابقات بسیار معتبر گرنداسلم را مسخره و احمقانه توصیف کرد!

بازی نهایتاً در ست آخر 5-5 برابر شد و ادامه ی آن به فردا موکول شد. در حالی که از 3-3 به بعد نمی بایست ادامه پیدا می کرد!

khabgard
05-27-2010, 07:12 AM
من این ORANGE HD رو با SR=17500 دریافت کردم اما فقط صدا داره ..... خبری از تصویر نیست:379:

javi
05-27-2010, 07:36 AM
احتمالا" راجر تو ویمبلدون این لباس و میپوشه

pourya RF
05-27-2010, 08:30 AM
يه سوال : اگه راجر finalist بشه و نادال رولند رو ببره راجر نامبر وان مي مونه؟:379:http://http//image3.examiner.com/images/blog/EXID14648/images/resized_roger_one.jpg

sspol
05-27-2010, 09:04 AM
من این ORANGE HD رو با SR=17500 دریافت کردم اما فقط صدا داره ..... خبری از تصویر نیست:379:

گلم رسيورت بايد HD باشه

MaTAdoR
05-27-2010, 09:07 AM
يه سوال : اگه راجر finalist بشه و نادال رولند رو ببره راجر نامبر وان مي مونه؟:379:http://http//image3.examiner.com/images/blog/EXID14648/images/resized_roger_one.jpg (http://http//image3.examiner.com/images/blog/EXID14648/images/resized_roger_one.jpg)
این که قبلا بحث شده و راجر در صورتی No.1 را از دست خواهد داد که توی سمی و یا قبل از آن ببازه :866: که احتمالش کمه به نظر من:350: اما به زودی نامبر وانی رافا رو جشن خواهیم گرفت:441:شاید بعد از ویمبی:434:

Alireza Murray
05-27-2010, 09:26 AM
قراره چند وقت دیگه انگلیس بترکه
اول به خاطر قهرمانی اندی در ویمبی:441::655:
دوم به خاطر قهرمانی انگلیس در جام جهانی:866::655:

Lily Nadal
05-27-2010, 09:28 AM
به احتمال خیلی زیاد این جام هم سهم رافا ست .مثل اینکه رافا هم مثل ما خرافاتیه.ترکیب رنگ لباس حال کردین دقیقاهمون چیزی که ماگفتیم