ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگو پیرامون مسابقات گرنداسلم رولندگروس!

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5

Reza23
06-05-2010, 12:53 PM
با سلام
من یکسال است در این سایت مطالب ننوشتم
چون از پارسال متوجه شدم برخی دوستان از منطق وادب خارج شدن
امروز که این مطلب را می نویسم
می بینم که خیلی از دوستان از بی احترامی ها ضربه خوردن
ومحیط دوستی به کدارت کشیده شده است
در هر صورت
من را دوستان می شناسن که طرفدار وعشق نادال هستم البته با احترام بسیار به بزرگ مرد تنیس فدرر که حقیقتا بی نظیر است
به نظر من فردا نادال با این پسره سودرلینک خیلی مشکل می خوره اگر این سودرلینک بازی که مقابل فدرر کرد را انجام بده که فکر کنم اوضاع خیلی بد بشه ولی اگر مثل بریج بازی کنه نگرانی نداره
در هر صورت این فینال بسیار بسیار سنگین و جذاب است

دوست عزیز
اتفاقا پویایی فروم وابسته به حضور عقاید گوناگون و بعضا
متناقض در کنار هم وابسته است.
اگه قرار باشه همه یه جور فکر کنن که نمیشه.
در مورد بی احترامی با شما موافقم چون نادالی های سایت
بیشتر از بقیه کاربران از این موضوع لطمه خوردن.
متاسفانه هنوز در عصر ارتباطات عده ای میخوان عقایدشون
رو بصورت قوانین غیر قابل تخطی به بقیه تحمیل کنن.
و توقع دارن بقیه هم بی چون و چرا بپذیرن وگرنه جو سایت
مسموم میشه و پستهای مخالف عقاید آقایان به اسپم تعبیر میشه!

babak59
06-05-2010, 01:55 PM
سلام به همگی
چند روز که اینترنت نداشتم و مشکل سخت افزاری داشتم چند روز هم که سایت مشکل داشت
از کسانی که باعث و بانی درست شدن این سایت هستن تشکر فراوان میکنم خیلی خیلی خیلی خیلی
از آخرین پستی که نوشتم 25 صفحه گذشته که وقت نکردم صفحات قبلی رو بخوانم

1- باخت فدرر مقابل سودرلینگ ناراحت شدم فینال گرند اسلم بدون فدرر صفا ندارد علت باخت فدرر وقفه ای بود که به دلیل بارندگی ایجاد شد به نظر من خیسی زمین باعث باخت فدرر جلوی سودرلینگ شد .همنطور که دوستان میدانند فدرر یک بازیکن فوق العاده سرعتی می باشد و چون سطح خاک هم که کنده و خیسی آن کندی بازی رو مضاعف کرده بود که باعث شد سرعت بازی فدرر رو بگیره ، ناگفته نماند سودرلینگ هم از فرصت ها و توپ های بلند خوب استفاده کردو بازی خوبی نمایش داد لازم به ذکر است آخرین بازی سودرلینگ با فدرر ( غیر رسمی ) سودرلینگ بازی رو برد که فکر کنم در امارات بود .

2- نادال هم اگر چه تا این مرحله بدون دادن یک ست تا فینال آمده ،خودش آمار قابل توجهی میباشه ولی هنوز با ضعف های روبرو هست که تو بازی با آلماگرو و بلوچی همه دیدیم ولی با توجه به روحیه جنگده نادال فردا باید شاهد بازی قشنگی باشیم ( آخرین بازی البته غیر رسمی نادال سودرلینگ رو برده )
3-بردیچ هم تا این مرحله هیچ ستی رو نداده بود ولی نشان داده که بازکین 5 ستی نیست و بدرد همون مسترز ها میخوره ولی خوب رابین رو را در ست دوم و ست سوم سر درگم کرده بود ( انصافاً بازیکن خوبی است )البته یک مقدار هم رابین از نفس افتاده بود ولی افت بردیچ بیشتر بود

koury
06-05-2010, 05:29 PM
دوست عزیز باورش برات سخت نباشه.رافا تو مصاحبه با یکی از روزنامه ها(روزنامش یادم نیست)گفته بود که من بعد از بازی با رابین تو رولند کروس 2009 توی رختکن گریه کردم.:240:

رافا بعد از قهرمانی ویمبلدون هم گفته تو رختکن گریه کرده :254::254: حداقلش جلوی هزاران بلکه میلیون ها بیننده که گریه نکرده... ضمنا تو اون فیلمی که فخرالدین هم داد اصلا چیزی از گریه معلوم نیست!! :350:

حالا شما اینا رو مقایسه کن با گریه های فدرر جلوی هزاران تماشاگر، مطمئنا با منطق مقایسه نمی کنید و مثل رفقاتون میاید میگید این مردی فدرر رو میرسونه ولی اینها فقط گول زدن خودتونه چون دیگران مثل شماها بدون منطق به این قضیه نگاه نمی کنن...

Reza23
06-05-2010, 06:08 PM
رافا بعد از قهرمانی ویمبلدون هم گفته تو رختکن گریه کرده :254::254: حداقلش جلوی هزاران بلکه میلیون ها بیننده که گریه نکرده... ضمنا تو اون فیلمی که فخرالدین هم داد اصلا چیزی از گریه معلوم نیست!! :350:

حالا شما اینا رو مقایسه کن با گریه های فدرر جلوی هزاران تماشاگر، مطمئنا با منطق مقایسه نمی کنید و مثل رفقاتون میاید میگید این مردی فدرر رو میرسونه ولی اینها فقط گول زدن خودتونه چون دیگران مثل شماها بدون منطق به این قضیه نگاه نمی کنن...

حالا جالب اینجاست که این جامها و مقامها اصلا براش اهمیتی ندارن.
مسترزها که هیچ
تورنمنتهای 500 و 250 که اصلا اسمشون رو نیار
تو رولند هم معلوم شد که دیگه از گرنداسلم هم سیر شده
غیر از این بود چی میشد؟؟؟؟!!!!!!!!!! :254::254:

Reza23
06-05-2010, 06:09 PM
فرانچسکا اسکیافونه هم موفق شد با شکست سامانتا استوسور
قهرمان رولند 2010 بشه.
مبارکش باشه!

:441::441::441::441:

babak59
06-05-2010, 07:34 PM
کسی از دلقک بازی سودرلینگ توی ویمبلدون فیلمی داشت ؟
اگر هست لطفا جهت دانلود در سایت قرار دهید

Hossein Murray
06-05-2010, 07:38 PM
خوب ! گرچه یه کم دیره اما مصاحبه های دو فینالیست رو پس از برد بازیاشون می تونین از لینک های زیر بخونین ... و پیشنهاد می کنم اونایی که نخوندن حتما بخونن ! جذابیت فینال به همین مقدمه چینی های قبلشه ...
رافا : http://www.menstennisblog.info/2010/06/rafael-nadalfrench-open-semifinal.html
روبین : http://www.menstennisblog.info/2010/06/robin-soderling-french-open-semifinal.html
بعدش هم با ابراز تنفر شدید از این سودرلینگ و هموطن ادبرگ خودم (!) بازیشو و روحیه شو و البته ذکاوتشو تحسین می کنم ... و در آخر هم به شدت امیدوارم رافا قهرمان بشه ....:866:

I.man
06-05-2010, 08:14 PM
اسکیافونه چقدر بی شخصیت بازی در میاورد. اصلاً قهرمانی بهش نمیومد. امیدوارم فردا هم بی شخصیت مردها قهرمان بشه. :3t1:

koury
06-05-2010, 08:26 PM
نه دوست من کسی تا شخصیت قهرمانی نداشته باشه نمیتونه قهرمان گرند اسلم بشه، اسکیاوونه هم بی شخصیت بازی در نمیاورد بنده خدا ذوق زده شده بود!!! ولی در مورد سودرلینگ دیگه اینطوری نیست :350:

البته شما همچنان میتونی به خودت دلخوشی بدی، بالاخره انسان با امید زندست :434:

I.man
06-05-2010, 09:23 PM
ولی در مورد سودرلینگ دیگه اینطوری نیست :350:

من اسمی از سودرلینگ اوردم :688::160:

koury
06-05-2010, 09:30 PM
چیزی که مثل روز روشنه شما هم یکی دیگه از دشمنان خونیه رافا هستید، نکته اینجاس که یه دشمن خونی نمیاد ابراز امیدواری کنه کسی که ازش متنفره قهرمان بشه!!! از طرفی رافا هم بی شخصیت نیست پس کسی نمیمونه بجز سودرلینگ...

مگر اینکه منظورتون در مورد دوبلی یا جونیورزی چیزی بوده باشه :254:

nima_masiha
06-05-2010, 10:06 PM
جناب نیما - مسیحا
اگه بیائیم از جناب اسطوره تعریف و تمجید کنیم مورد تائید جنابعالی
قرار میگیریم و شایسته اظهار نظر میشیم؟!!
خیلی جالبه که شما در زمان باخت هم از اظهار نظرهای عجیب و غریب
دست برنمیدارین و البته عیبی هم پیدا نمی کنه.
نه دوست عزیز حقایق باید گفته بشه حتی اگه به مذاق امثال شما
خوش نیاد.
اینجا تاپیک تبادل نظر کاربراست و کسی حق نداره به دیگری بگه چی بگو
و چی نگو.
شما هم اگه از نظرات من خوشت نمیاد مجبور نیستی بخونیشون.
اصلا منو ایگنور کن ولی تعیین تکلیف نکن!

بله سودرلینگ پارسال دوم شد ولی شما منظور منو نگرفتی!
وقتی رافا تو رولند مثل شیر آماده باشه بالاترین مقامی که بقیه
شرکت کنندگان میتونن تصور کنن دومی است!!

بله گریه کردن بخاطر شکست و از روی ضعف برای یه ورزشکار
که شماها تا حد خدایی بالا بردینش بسیار زشته!!

عزیز کسی نخواست شما بیای از فدرر تعریف کنی!!! احترامتم نخواستیم. فقط با کسانی که میان تو این سایت باید با احترام رفتار کنی(حداقل با اونایی که نمیشناسیشون). یکی از قواعد اصلی فروم اینه، اینطور که مشخصه شما فقط با کسی که نظرش باهاتون یکی باشه برخورد محترمانه دارید!

مخاطب اصلی من مدیریت سایته و خودش میدونه و قضایای این چند ماه اخیر که مصادف شده با ورود شما و چند نفر دیگه و خروج چند نفر دیگه و مثل اینکه نفر بعدی مورد نظر شما فخرالدینه!!!

بعد قضایای پاور من با یکی مثل شما یا ایشون راجب تنیس صحبتی ندارم و نخواهم داشت فقط هر چن وقتی میومدم تا از بچه های فنی مثل فرید یه چیزی یاد بگیرم.

منم ترجیح میدم دیگه اینورا پیدام نشه تا شما راحتتر به کارتون ادامه بدید.

Alireza Murray
06-05-2010, 10:20 PM
عزیز کسی نخواست شما بیای از فدرر تعریف کنی!!! احترامتم نخواستیم. فقط با کسانی که میان تو این سایت باید با احترام رفتار کنی(حداقل با اونایی که نمیشناسیشون). یکی از قواعد اصلی فروم اینه، اینطور که مشخصه شما فقط با کسی که نظرش باهاتون یکی باشه برخورد محترمانه دارید!

مخاطب اصلی من مدیریت سایته و خودش میدونه و قضایای این چند ماه اخیر که مصادف شده با ورود شما و چند نفر دیگه و خروج چند نفر دیگه و مثل اینکه نفر بعدی مورد نظر شما فخرالدینه!!!

بعد قضایای پاور من با یکی مثل شما یا ایشون راجب تنیس صحبتی ندارم و نخواهم داشت فقط هر چن وقتی میومدم تا از بچه های فنی مثل فرید یه چیزی یاد بگیرم.

چی شده فدرری ها شروع کردن به قهر کردن
من که میگم کاسه ای زیر نیم کاسه است:379:

jiji-federer
06-05-2010, 10:34 PM
کی قهر کرده ؟

jiji-federer
06-05-2010, 10:36 PM
خدایا یا منو تو کنکور قبول کن
یا نادال رو تو مسابقه ی فردا مصدوم کن

kiavash
06-05-2010, 10:39 PM

بابا حق دارن بنده خداها :655:... بعضیا منتظرن یکی یچیز بگه سریع کل کل و راه بندازن :780:... کل کل بد نیست ولی خب اندازه ای داره دیگه:686: ..... وقتی میبینه تا یه چیز میگه بهش حمله میشه, خب خسته میشه میره دیگه:1067::434:

jiji-federer
06-05-2010, 10:45 PM
تو رو خدا یکی به من بگه کی ناراحت شده آخه من وقت نکردم صفحات قبلی رو بخونم. بگین تا از دلش در بیارم . آخهههه یعنی کی قهر کرده ؟!!!

Alireza Murray
06-05-2010, 10:45 PM
کی قهر کرده ؟
میلاد و افشین و سهیل و حالا هم نیما

jiji-federer
06-05-2010, 10:51 PM
میلاد و افشین و سهیل و حالا هم نیما

سر چی ؟ !!

Mohammad Reza
06-05-2010, 10:51 PM
بابا فردا نادال قهرمان!همش واسه خودتون اصلا کل جام ها برای خودتون..
روجر فدرر دوست داره جلو میلیون ها بیننده گریه کنه!!!خب... کی رو باید ببینه! هان؟
یه مطالب روانشناسیه که مطمئنم بعضی از شماها اطلاعاتتون راجع به مسائل روانشناسی کم باشه..شما فقط میگید فدرر گریه واسه پول میکنه!خب...بزار بکنه،؛آره فدرر پول دوست و طمع کار فقط دوست داره گریه کنه!!شما چرا به راجر فدرر چسبیدید!برید در مورد بازیکن مورد علاقه خودتون حرف بزنید

Alireza Murray
06-05-2010, 10:56 PM
بابا فردا نادال قهرمان!همش واسه خودتون اصلا کل جام ها برای خودتون..
روجر فدرر دوست داره جلو میلیون ها بیننده گریه کنه!!!خب... کی رو باید ببینه! هان؟
یه مطالب روانشناسیه که مطمئنم بعضی از شماها اطلاعاتتون راجع به مسائل روانشناسی کم باشه..شما فقط میگید فدرر گریه واسه پول میکنه!خب...بزار بکنه،؛آره فدرر پول دوست و طمع کار فقط دوست داره گریه کنه!!شما چرا به راجر فدرر چسبیدید!برید در مورد بازیکن مورد علاقه خودتون حرف بزنید
بابا بس کنین دیگه
محمدرضا تو هر پستش هی به پاور گیر میده که گفته راجر پول دوسته و برای پول بازی میکنه رضا هم هی میگه واسه راجر مسترز مهم نیست گرنداسلم مهم نیست و از این چیزا
هر چیزی حدی داره دیگه

jiji-federer
06-05-2010, 10:56 PM
آقایان افشین ، میلاد ، سهیل ونیما ناراخت نباشین لطفا چو به دعای گربه سیاه (نادالی ها ) بارون نمی یاد. تازه اگه رنکینگ هم جا به جا بشه از ارزش های راجر چیزی کم نمیشه .

jiji-federer
06-05-2010, 11:00 PM
تو که هیچوقت با من هم کلام نشدی و بحثی نکردی این مزخرفات رو از روی
چی داری میبافی؟!
نمیخوای بیایی تو این سایت به جهنم!
مثلا میخوای بگی بخاطر من نیومدی که چی بشه؟!!
این سایت بخاطر وجود تو و امثال تو بالا نمیاد و بخاطر نبودن
شماها هم دان نمیشه.
مرد باشین بگین چتونه؟!!
بچه بازی میکنین خیال میکنین کاربرای این سایت بیشعورن؟!!
اصلا تو هم نیا!
به درک!
همون بهتر که نباشی!
برو پیش اربابات!
شماها بخاطر اینکه جوابی برای باختهای تنیسورتون ندارین
نباشین بهتره.
نه؟! اینجوری مجبور نیستین جلوی برو بکس رافایی جواب پس بدین.
موضوع من و فخرالدین هم بتو مربوط نیست.
میخوایی بگی فخرالدین هم تو باند کثیف شماست؟
داری ازش طرفداری میکنی؟!
فخرالدین جز نادالی هاست و از ما جدا نمیشه!
برو واسه خودت هوادار دیگه ای پیدا کن!

واقعا که به خاطر چی دارین ی نفرو ناراحت می کنین لطفا ی ذره به ارزش ها احترام بزارین این حرفا اصلا درست نیست البته از بعضی از طرفدارای نادال این حرفا بعید نیست .

Mohammad Reza
06-05-2010, 11:05 PM
بابا بس کنین دیگه
محمدرضا تو هر پستش هی به پاور گیر میده که گفته راجر پول دوسته و برای پول بازی میکنه رضا هم هی میگه واسه راجر مسترز مهم نیست گرنداسلم مهم نیست و از این چیزا
هر چیزی حدی داره دیگه
آره علیرضا ناراحت میشم..خودت به اندی توهین کنن چی میگی!!
البته من خیلی واسم مهم نی چی میگن؛بزار حرفای دلشون و بزنن چون ممکنه بمونه تو دلشون؛بهتر بیرون کنن حرفاشون رو!هر کی یه حرفی میزنه؛پس بزار همه بگن؛بزار خوش باشن واسه خودشون

jiji-federer
06-05-2010, 11:07 PM
فردا به احتمال 90 % آقای شانس قهرمان میشه رنکینگ هم جابه جا میشه از طرفدارای راجر خواهش می کنم ناراحت نشن و جواب طرفدارای اونو ندن تا کدورتی پیش نیاد .

davidbeckham
06-05-2010, 11:14 PM
چیزی که مثل روز روشنه شما هم یکی دیگه از دشمنان خونیه رافا هستید، نکته اینجاس که یه دشمن خونی نمیاد ابراز امیدواری کنه کسی که ازش متنفره قهرمان بشه!!! از طرفی رافا هم بی شخصیت نیست پس کسی نمیمونه بجز سودرلینگ...

مگر اینکه منظورتون در مورد دوبلی یا جونیورزی چیزی بوده باشه :254:
:254::254::254::254:

Mohammad Reza
06-05-2010, 11:15 PM
من کاری به کسی ندارم؛بیشتر طرفداران نادال دوست خودمم!نمونش رضا که طرفدار سر سخته ناداله!ما با هم دوستیم ولی نظراتمون فرق میکنه؛و این عیبی نداره..اصلا مشکلی نیست..چون سلیقه ها متفاوته

PowerVu
06-05-2010, 11:17 PM
گزارشگرها می گفتند فردا برای بازی نادال و سودرلینگ دمای هوا کمتر از دیروز می شه و شاید بارندگی باشه!

شرایطی که ایده آل بازی سودرلینگ هست.

امیدوارم رافا برنامه ی تمرین شده ای رو برای بازی با سودرلینگ در نظر داشته باشه.

پارسال فکر کنم آندره آغاسی کاپ قهرمانی رو به راجر فدرر داد. نمی دونم امسال شخصیت مهمی رو برای اجرای مراسم دعوت کرده اند یا باز هم به بهانه ی رکود اقتصادی این گداهای فرانسوی مثل مراسم جام دوبل آقایان، پیشکسوت رشته ی راگبی فرانسه رو برای اهدای جام دعوت می کنند!

Reza23
06-05-2010, 11:19 PM
بزار هر کی هر چی میخواد بگه بگه بزار دلشونو یه کم خوش کنن
تو کوتاه بیا
به سگی که پارس میکنه نباید سنگ انداخت که

خب خیلی ممنون که به بچه های نادالی افتخار دادین
و بهشون لقب سگ هم دادین.
واقعا تشکر میکنم از شعور و انسانیتتون که بعد از توهین
به رافا حالا به خود ما هم توهین مستقیم میکنین.
اون رفقایی که ادعای صلح و صفا و درک بالاشون میشه
همه شات آپ شدن؟!!
همیشه تو این سایت توهین به نادال و نادالی باب بوده.
وقتی هم که اعتراض کردیم گفتین ما محیط سایت رو مسموم
کردیم گفتین اسپم دادیم.
آقا فخرالدین بیا تحویل بگیر!
باز بیا از اینها دفاع کن!
وقتی دلم میسوزه میگم خودت رو قاطی این جماعت نکن
ناراحت میشی!

Fakhruddin
06-05-2010, 11:20 PM
تو که هیچوقت با من هم کلام نشدی و بحثی نکردی این مزخرفات رو از روی
چی داری میبافی؟!
نمیخوای بیایی تو این سایت به جهنم!
مثلا میخوای بگی بخاطر من نیومدی که چی بشه؟!!
این سایت بخاطر وجود تو و امثال تو بالا نمیاد و بخاطر نبودن
شماها هم دان نمیشه.
مرد باشین بگین چتونه؟!!
بچه بازی میکنین خیال میکنین کاربرای این سایت بیشعورن؟!!
اصلا تو هم نیا!
به درک!
همون بهتر که نباشی!
برو پیش اربابات!
شماها بخاطر اینکه جوابی برای باختهای تنیسورتون ندارین
نباشین بهتره.
نه؟! اینجوری مجبور نیستین جلوی برو بکس رافایی جواب پس بدین.
موضوع من و فخرالدین هم بتو مربوط نیست.
میخوایی بگی فخرالدین هم تو باند کثیف شماست؟
داری ازش طرفداری میکنی؟!
فخرالدین جز نادالی هاست و از ما جدا نمیشه!
برو واسه خودت هوادار دیگه ای پیدا کن!

درود
دوست عزیزم reza 23
جناب nima masiha دوست صمیمی منه.خونشون هم تو چند قدمی خونه ماست.ما سالهاست که با هم همکلاسی بودیم.اصلا خوب نیست اینجوری باهاش صحبت می کنین.اگه دوست دارین ایشون سایت نیاد بهتره این آرزو رو برای من هم داشته باشی.چون من نیمی از انگیزه ای رو که دارم میام سایت بخاطر ایشونه.هر وقت اونهم آنلاینه من خیلی خوشحال میشم.
و ایشون با چند تا از کاربران اینجا قبلا توی فروم های دیگه خیلی زحمت کشیدن و اگه اشتباه نکنم شاید اولین کسانی بودن که یه فروم تنیس خارجی رو راه انداختن و خیلی چیزهای دیگه که من و شما ازش بیخبریم ...

در مورد شخصیت خودت هم بگم اگه شما اون توانی رو که برای کل کل صرف میکردید صرف اینکه اطلاعتت رو بیرون بدی می کردید الان ما از شما خیلی چیزا یاد می گرفتیم.مثل اون تعریفی که از اسلایس کردی چقدر زیبا نوشتی.جدا من خیلی لذت بردم...

شاید فردا اخرین روزی باشه که من به این فروم میام . اگر من موجبات ناراحتی شما را فراهم اوردم عاجزانه تقاضای حلالیت از شما رو دارم.

به امید اینکه فردا نادال قهرمان شه

Alireza Murray
06-05-2010, 11:21 PM
من کاری به کسی ندارم؛بیشتر طرفداران نادال دوست خودمم!نمونش رضا که طرفدار سر سخته ناداله!ما با هم دوستیم ولی نظراتمون فرق میکنه؛و این عیبی نداره..اصلا مشکلی نیست..چون سلیقه ها متفاوته
بله سلیقه ها متفاوته
من یه چیزی خیلی وقت بود میخواستم بگم
خب حالا میگم خونی ترین دشمن نادال خودمم:434:
البته خیلیییییییییییییییییییییی ببخشید دیگه چه میشه کرد سلیقه ها متفاوتن نمیشه که همه طرفدار رافا باشن میشه؟

Mohammad Reza
06-05-2010, 11:21 PM
گزارشگرها می گفتند فردا برای بازی نادال و سودرلینگ دمای هوا پایین تر از دیروز می شه و شاید بارندگی باشه!

شرایطی که ایده آل بازی سودرلینگ هست.

امیدوارم رافا برنامه ی تمرین شده ای رو برای بازی با سودرلینگ در نظر داشته باشه.

پارسال فکر کنم آندره آغاسی کاپ قهرمانی رو به راجر فدرر داد. نمی دونم امسال شخصیت مهمی رو برای اجرای مراسم دعوت کرده اند یا باز هم به بهانه ی رکود اقتصادی این گداهای فرانسوی مثل مراسم جام دوبل آقایان، پیشکسوت رشته ی راگبی فرانسه رو برای اهدای جام دعوت می کنند!

اینجور که داره پیش میره تاس شانس به طرف سودرلینگ افتاده(بخاطر بارندگی)
مطمئنن رافا نادال تمرین داره
آره درسته آغاسی بود و امسالم امیدوارم یه شخصیت تنیسی برای اهدا جام بیاد؛خیلی زیباتر و باشکوهتره

Mohammad Reza
06-05-2010, 11:23 PM
بزار هر کی هر چی میخواد بگه بگه بزار دلشونو یه کم خوش کنن
تو کوتاه بیا
به سگی که پارس میکنه نباید سنگ انداخت که
لقب سگ زشته!امیدوارم منظور دیگه ای داشته باشی..دوستان ما تو سایت برای خودشون شخصیت محترمی دارن پس لطفا این حرفا نزنید آق علیرضا

Mohammad
06-05-2010, 11:26 PM

اگه ميخواين قهر كنين نياين، نيازي به گفتن نداره كه، مگر اينكه قصد نمايش اجرا كردن داشته باشين وبخواين با احساسات بقيه بازي كنين.
مثل اينكه من مجبورم براي تنوير افكار عمومي يه سري چيزا رو بگم:
قهر كردن ميلاد و بقيه هيچ دليل قابل قبولي نداشته و نخواهد داشت، اين يه فروم يه اصل داشت، و اون اين بود بدون دخالت مدير، اعضا در كنار هم براي همديگه تصميم بگيرن، مگر اينكه از لفظ ركيك استفاده بشه يا مثلا حرف نژاد پرستانه و توهين به اقوام مختلف بشه يا به خانواده كسي توهين بشه، كه مدير دحالت كنه. وگرنه قرار نبود، در بقيه موارد دخالت بشه، به خصوص در دعواهاي شخصي، من به درست و غلطش كار ندارم، به هر حال اون زمان همه موافق اين قانون بودن، در طول يك ساله گذشته حتي يك پست از كسي پاك نشد، ولی همه داستان از اونجايي شروع شد كه دوستان تازه وارد، در برابر توهيني كه بهشون شد، واكنش بسيار شديدتري نشون دادند، و خب ميلاد انتظار داشت من بيام برخورد كنم، بله پست حاتم اصلا مورد تائيد من نبود، اصلا در حد و اندازه هاي توهين ميلاد هم نبود، خيلي درشت تر بود، ولي بر طبق همون قانوني كه داشتيم، توافق بر اين بود كه اصلا در اين موارد دخالت مديريتي نشه، چرا؟ چون از خط قرمزهايي كه چند نمونشو بالا گفتم، هنوز كسي رد نشده بود، بعد كه اشاره به تربيت خانوادگي شد من خودم اولين نفر اعتراض كردم.
وقتي قانوني هست، براي همه اعضا مدير و غير مدير يكسانه، من نميتونم بيام به اسم اينكه خودم اولين نفر اينجا عضو شدم، به هر كي هر چي دلم خواست بگم، بعد تا يكي گنده ترشو بهم گفت، بندازمش بيرون. نه اصلا همچين چيزي نيست.
بازم ميگم درباره درست و غلط بودن اين قانون صحبت نميكنم، به هر حال اون موقع وضع اينطوري بود، با همين قانون بود كه دوستان خودشون توهين ميكردند، مگه نه؟ حالا چون يكي پيدا شده؟ درشت ترشو گفته؟ من بايد تذكر ميدادم؟ بله اگه قرار بود تذكري بدم، از پله اول بايد شروع كنيم نه يهو از وسط ماجرا. ولي ما همچين قانوني نداشتيم اون موقع.
اقا اين همه تو اين فروم من احمق و بي شعور و ... خطاب شدم؟ و خيلي از دوستان با افتخار ازش تشكر هم ميكردن، يك بار دخالت مديريتي كردم براي خودم؟
يك بار يه پستي رو اديت كردم، اون قخش بر عليه خودمو پاك كنم؟
من واقعا نميدونم، همين دوستاني كه تو قيافه هستند، مثال ميزنم، افشين در تائيد من پست زد و به حاتم گفت ممد درست ميگه، چرا به خانواده توهين ميكني هر چي ميخواي به خودش بگو. بعد نميدونم چطور نظراتشون عوض شد؟
بازم ميگم، وقتي قانوني بوده، درست و غلط، براي همه يكسان بوده، من هم نميتونستم دو گانه عمل كنم.
خواهش ميكنم، از اين به بعد اينقدر با اين قهر كردنهاتون فضاي فروم و احساسات بقيه رو تحريك نكنيد و جار نزنيد.
اينجا فرومه محل ابراز نطرات متفاوت، بايد بتونيم همديگه رو تحمل كنيم، نه با روش هاي 1000 سال پيش قهر كنيم، اين حركت دقيقا مثل تيم بيرون كشيدن تو فوتباله، اصلا جالب نيست.

Alireza Murray
06-05-2010, 11:27 PM
به خدا من خواستم یه مثال بزنم
قلط بکنم بخوام به شما ها لقب سگ بدم
اگه همچین فکری کردین خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ببخشید به خدا منظوری نداشتم
ما کوچیک طرفدارای رافا هم هستیم

Mohammad Reza
06-05-2010, 11:28 PM
درود
دوست عزیزم reza 23
جناب nima masiha دوست صمیمی منه.خونشون هم تو چند قدمی خونه ماست.ما سالهاست که با هم همکلاسی بودیم.اصلا خوب نیست اینجوری باهاش صحبت می کنین.اگه دوست دارین ایشون سایت نیاد بهتره این آرزو رو برای من هم داشته باشی.چون من نیمی از انگیزه ای رو که دارم میام سایت بخاطر ایشونه.هر وقت اونهم آنلاینه من خیلی خوشحال میشم.
و ایشون با چند تا از کاربران اینجا قبلا توی فروم های دیگه خیلی زحمت کشیدن و اگه اشتباه نکنم شاید اولین کسانی بودن که یه فروم تنیس خارجی رو راه انداختن و خیلی چیزهای دیگه که من و شما ازش بیخبریم ...

در مورد شخصیت خودت هم بگم اگه شما اون توانی رو که برای کل کل صرف میکردید صرف اینکه اطلاعتت رو بیرون بدی می کردید الان ما از شما خیلی چیزا یاد می گرفتیم.مثل اون تعریفی که از اسلایس کردی چقدر زیبا نوشتی.جدا من خیلی لذت بردم...

شاید فردا اخرین روزی باشه که من به این فروم میام . اگر من موجبات ناراحتی شما را فراهم اوردم عاجزانه تقاضای حلالیت از شما رو دارم.

به امید اینکه فردا نادال قهرمان شه

فخری این چه حرفیه!!!یعنی چی نمیام!بخدا میام خورموج اونجا آمارت و میگیرم و میام در حیاطتونا!
بابا تو بیا تو سایت مگه عیبی داره؛نمیشه ما بگیم تمام بچه ها مث هم باشن که!هر کی یه جوره و جذابیته سایتم به اینه که اشخاص مختلف با عقاید و اخلاق های مختلف در سایت حضور دارن؛پس دیگه این حرفا رو نزن؛ما میخوایم با کمک هم یه سایت خوب و بسازیم و به پیش ببریم

Mohammad Reza
06-05-2010, 11:34 PM
بابا جون هر کسی دوست دارید یکم درباره بازی فردا و شرایط فردا صحبت کنید نه حاشیه!

Mohammad
06-05-2010, 11:37 PM
رضا چون قبلا بهش تذكر داده شده بود، پستش پاك شد، عليرضا موري شما هم چون اولين بارته، مهلت داري پستتو اصلاح كني، در غير اين صورت پست شما هم پاك ميشه.

Mohammad Reza
06-05-2010, 11:50 PM
کاشکی فضای سایت طوری باشه که کاربران یعنی من و تو و او بتونیم کنار هم با نظرات مخالف با هم بحث و تبادل کنیم(متاسفانه بحث زیاده ولی تبادل اطلاعات خیلی کمه)؛یکی از علت هایی که من کمتر دیگه به سمت کلوب و کلوب جهان تنیس میرم اینه که تبادل اطلاعات توش کم بود..ولی نه طوری بشه که الفاظی به کار ببریم که اصلا در شان و منزلت ما نیست و با گفتم این کلمات شخصیت خودمون و زیر سوال می بریم ولی متاسفانه جوری پیش رفته که ممد اومده دست به کار شده..من اونجا به همه پیشنهاد حضور در تنیس تاکرز رو میدادم و به همه میگفتم که اینجا چقدر اطلاعات تنیس یه نفر بالا میره؛البته الانم هست ولی باید بیشتر از اینها بشه؛امیدوارم حاتم،پاور؛رضا،کوری،فخری،دیوید،فرید،ممدها و ... خیلیای دیگه بازم تلاش خودشون و برای پر محتوا تر کردنه سایت بکنن..

Rafaello
06-06-2010, 12:02 AM
آقایان افشین ، میلاد ، سهیل ونیما ناراخت نباشین لطفا چو به دعای گربه سیاه (نادالی ها ) بارون نمی یاد. تازه اگه رنکینگ هم جا به جا بشه از ارزش های راجر چیزی کم نمیشه .

از ارزش هاش چیزی کم نمیشه ولی از امتیازاش کلی کم میشه و رنک دو رو تقدیم رافا میکنه:434:

Hatam
06-06-2010, 01:14 AM
نادال توی گرند اسلم 94 بار هر وقت ست اول رو برده بازی رو هم برده:441: فقط یکبار یو اس اپن 2007 مقابل فرر ست اول رو برده بود ولی باخت پس ست اول رو ببر نادال:350:

نتایج نادال و سودرلینگ توی رولند امسال

http://up.iranblog.com/Files/20e1d49f8ed74877b7ae.bmp (http://up.iranblog.com/Files/20e1d49f8ed74877b7ae.bmp)

Ar@sh
06-06-2010, 01:46 AM
سلام
محمد جان اول یه چیزی درباره پستت بگم که به نظر من نوع واکنش در درجه دوم اهمیت است.
میلاد با تمامی احترامی که براش قائلم جو تاپیک تنیس رو به هم میزد و سایرین رو تحریک می کرد
که اونا هم واکنش نشون بدن اینجا دیگه کیفیت و کمیت واکنش مهم نیست چون انسان ها با هم فرق می کنند
نمی دونم و درک نمی کنم چرا باید در مورد یک تنیسور از کلمه تنفر استفاده کرد و چرا باید به خاطر قیافه یک تنیسور زن ازش به بدی یاد کرد! مگه ما دنبال چی اومدیم؟ شان فدرر و نادال و سودرلینگ با تخریب هواداران از بازیکنان محبوب همدیگه پایین نمیاد این فقط ما هستیم که انرژی و زمان رو تلف می کنیم.

الان 80 صفحه رو گذروندیم خدا وکیلی چند تا از پست ها مفید بودند؟

من به شخصه از قهرمانی شیاوونه استقبال می کنم دوست دارم که تنوع رو تو تنیس ببینم.
دوست دارم غافلگیر بشم و برای همین فردا رو هم ترجیح میدم سودرلینگ ببره ولی در درجه اول می خوام از زیباییش لذت ببرم
من برای همه تنیسور ها احترام قائلم و دوستشون دارم
بازی روبین تو این جام متفاوت بود . البته سبکی رو بازی می کنه که احتمال UE زیادی هم ازش میره و امکان داره کلا بازی رو وا بده... به امید یک بازی دلچسب:441:

babak59
06-06-2010, 06:16 AM
پیش بینی بازی امروز سخته
ولی هرچی بشه هیچی از ارزش های نادال و فدرر (تغییر رنکینگ ) کم رنگ نمیشه فدرر هموم اسطوره ای که تو ذهن طرفدارنشه و نادال هم همون اعجوبه ای که تو ذهن طرفدارنش فقط امیدوارم بازی قشنگی باشه
تنیس برد و باخت داره
خواهشاً یک مقدار ........

Mohammad
06-06-2010, 06:45 AM
سلام
محمد جان اول یه چیزی درباره پستت بگم که به نظر من نوع واکنش در درجه دوم اهمیت است.
میلاد با تمامی احترامی که براش قائلم جو تاپیک تنیس رو به هم میزد و سایرین رو تحریک می کرد
که اونا هم واکنش نشون بدن اینجا دیگه کیفیت و کمیت واکنش مهم نیست چون انسان ها با هم فرق می کنند
نمی دونم و درک نمی کنم چرا باید در مورد یک تنیسور از کلمه تنفر استفاده کرد و چرا باید به خاطر قیافه یک تنیسور زن ازش به بدی یاد کرد! مگه ما دنبال چی اومدیم؟ شان فدرر و نادال و سودرلینگ با تخریب هواداران از بازیکنان محبوب همدیگه پایین نمیاد این فقط ما هستیم که انرژی و زمان رو تلف می کنیم.

الان 80 صفحه رو گذروندیم خدا وکیلی چند تا از پست ها مفید بودند؟

من به شخصه از قهرمانی شیاوونه استقبال می کنم دوست دارم که تنوع رو تو تنیس ببینم.
دوست دارم غافلگیر بشم و برای همین فردا رو هم ترجیح میدم سودرلینگ ببره ولی در درجه اول می خوام از زیباییش لذت ببرم
من برای همه تنیسور ها احترام قائلم و دوستشون دارم
بازی روبین تو این جام متفاوت بود . البته سبکی رو بازی می کنه که احتمال UE زیادی هم ازش میره و امکان داره کلا بازی رو وا بده... به امید یک بازی دلچسب:441:

آرش جان، نه من اصلا فك نميكنم ميلاد اصلا قصد بهم زدن يا تحريك كسي رو داشت، به هيچ وجه، من فقط تنها انتظاري كه از داشتم اين بود كه كمي ظرفيتش در در برخورد با مسائل پيش اومده بالاتر باشه و منو متهم به چيزي نكنه كه ذره اي صحت نداره.

Rafa
06-06-2010, 06:47 AM
خب خیلی ممنون که به بچه های نادالی افتخار دادین
و بهشون لقب سگ هم دادین.
واقعا تشکر میکنم از شعور و انسانیتتون که بعد از توهین
به رافا حالا به خود ما هم توهین مستقیم میکنین.
اون رفقایی که ادعای صلح و صفا و درک بالاشون میشه
همه شات آپ شدن؟!!
همیشه تو این سایت توهین به نادال و نادالی باب بوده.
وقتی هم که اعتراض کردیم گفتین ما محیط سایت رو مسموم
کردیم گفتین اسپم دادیم.
آقا فخرالدین بیا تحویل بگیر!
باز بیا از اینها دفاع کن!
وقتی دلم میسوزه میگم خودت رو قاطی این جماعت نکن
ناراحت میشی!

درود بر تو:866:، دمت گرم که هوای رافا رو داری تو این جو مسموم! خیلی از اخلاقت خوشم میاد! جدا تو این چند وقت از معدود کسایی بودی که یه تنه جلوی توهینا وایسادی همه جوره همرااهتم !:655::441:
البته شفاف کنم که من تشویق به ادامه ی جر و بحث نمیکنم ! فقط منظورم اینه که توهینو باید با توهین جواب داد، قبلنا نظرم این نبود ولی جدیدا تغییر رویه دادم! بعد توهینایی که این چند وقت اخیر به رافا شده، تو فرومی که کلی هوادار رافا هستش!

Hossein Murray
06-06-2010, 07:49 AM
دوستان این چه حرفاییه شما می زنین ؟؟
هیچ می دونین با اینکارا ما تبدیل می شیم به یه طرفدار نما ؟؟؟
یعنی ما طرفدار های راجر و رافا و اندی و بقیه نمی تونیم کنار هم تو یه تاپیک بحث کنیم ... حالا این یه بحث کوچیکه و اهمیت چندانی نداره . اما اگه ما اینجا نمی تونیم طرفداری سالمی داشته باشیم تو جامعه مون هم نمی تونیم دیگه ....
با اینکه تعداد پست هایی که من در مخالفت با این بحث های یک جانبه و تکراری زدم از دستم در رفته اما دوباره خواهش می کنم مخصوصا از طرفدارهای رافا و راجر که یه ذره از طرفدار نما بودنشون بکاهن ...
با تشکر از تک تک ! و البته عذر خواهی ...... :shame:

Hossein Murray
06-06-2010, 07:59 AM
اینم یه آمار کوتاه از دو بازیکن فینال :
گرند اسلم : 6 تا نادال - سودرلینگ هیچی !
تعداد برد و باخت روی خاک : 202 برد و 16 باخت برای رافا - 67 برد و 45 باخت برای سودرلینگ
تعداد برد و باخت در رولند گروس : 37 بر و 1 باخت برای رافا ( که یک باخت هم متعلق به همین رابین بوده !! ) - 15 برد و 6 باخت برای سودرلینگ
با تمام این احوال جذابیت فینال امروز به این است که نادال می خواهد باخت پارسال خودرا در خانه ای که اورا مبدل به اعجوبه ی تنیس جهان کرد پس بگیرد ... با اینکه در مصاحبه ی خودش گفته بود که اصلا به فکر انتقام نیست و فقط این بازی کمی برای او ویژه است !

Mohammad_Joulaei
06-06-2010, 10:49 AM
امروز شاهد بازي خيلي زيبايي از نظر بنده خواهيم بود .

نادال مياد برا پس گرفتن و سودرلينگ هم مياد برا جبران ناكامي پارسالش!!!

شايد اين بازي زيباترين بازي سال باشه و شايد هم به ست 5 بكشه

اين شرايط درصورتيه كه روبين بازي با فدرر رو به نمايش بگزاره تهاجمي و انتهاري!!!!سرويسش 226 كيلومتر برساعت!!!!!

نادال هم كه شيوه بازي امروزش سكرته!!!!:434:

به اميد بازي تماشاگر پسند و زيبا

شایان نادال
06-06-2010, 10:49 AM
اگه امروزم ببریم که می بریم تقریبا 2000اختلاف امتیاز بین رافا جون:866::866: و راجر فدرر صغیر می افته:160:

Ar@sh
06-06-2010, 10:52 AM
آرش جان، نه من اصلا فك نميكنم ميلاد اصلا قصد بهم زدن يا تحريك كسي رو داشت، به هيچ وجه، من فقط تنها انتظاري كه از داشتم اين بود كه كمي ظرفيتش در در برخورد با مسائل پيش اومده بالاتر باشه و منو متهم به چيزي نكنه كه ذره اي صحت نداره.

شاید نیتش این نبود ولی رفتارش همین رو تداعی می کرد.
من خودم باهاش مشکل داشتم از ست ست گرفته تا اینجا . همش می خواست طرفدار های نادال و اندی رو تحقیر کنه و برخی دیگه از از طرفداران راجر هم به دنبال میلاد همین کار رو می کردند.
الان سهیل کجاست؟ سهیل رو می شناسی اون آدمی نبود که اینجوری ول کنه بره!
چند وقتی هم بود که من نمیومدم. یک سری هم بودن که دوست داشتند بیان و با میلاد دهن به دهن بشن که اونم جز خارج کردن این سایت از هدفش چیز دیگه ای عاید سایرین نمی کرد.
بازم می گم با تمامی احترامی که برای میلاد قائلم به نظرم بهتر شد که میلاد مدتی اینجا نباشه
فلسفه هواداریش فقط مختص خودشه... هوادار باید رو بازیکن خودش تمرکز کنه بدون
توهین و تحقیر بازیکن ها محبوب هوادار های دیگه!

Mohammad_Joulaei
06-06-2010, 11:02 AM
كاري به رولن گاروس ندارم

حق طبيعي روبينه كه توي تاپ 5 باشه و حتي حق نامبر واني رو هم داره!!!فقط اگه بد بياري نداشته باشه مث اپن استراليا!!!!

اگه توي گرند اسلم هاي پارسال به اسطوره بخورد نميكرد قطعا از يك چهارم به بالا ميومد و رنكش بالاتر از اين حرفا بود!!!!

فدرر دير ظهور كرد و سودرلينگ چي!!!!!:434:

بازم ميگم كاري به رولن گاروس ندارم

حق سودرلينگه كه صاحب گرند اسلم شه!!!!

بعد فدرر و نادال اين سومين كسيه كه توي مسابقات 3 از 5 دوام مطلوبي داره!!!

به نظرم يكي از مدعياي اصلي كسب اپن امريكاست!!

Mohammad
06-06-2010, 11:44 AM
شاید نیتش این نبود ولی رفتارش همین رو تداعی می کرد.
من خودم باهاش مشکل داشتم از ست ست گرفته تا اینجا . همش می خواست طرفدار های نادال و اندی رو تحقیر کنه و برخی دیگه از از طرفداران راجر هم به دنبال میلاد همین کار رو می کردند.
الان سهیل کجاست؟ سهیل رو می شناسی اون آدمی نبود که اینجوری ول کنه بره!
چند وقتی هم بود که من نمیومدم. یک سری هم بودن که دوست داشتند بیان و با میلاد دهن به دهن بشن که اونم جز خارج کردن این سایت از هدفش چیز دیگه ای عاید سایرین نمی کرد.
بازم می گم با تمامی احترامی که برای میلاد قائلم به نظرم بهتر شد که میلاد مدتی اینجا نباشه
فلسفه هواداریش فقط مختص خودشه... هوادار باید رو بازیکن خودش تمرکز کنه بدون
توهین و تحقیر بازیکن ها محبوب هوادار های دیگه!
من بيشترين رابطه رو تو اين سايت با ميلاد داشتم، شايد هر روز تلفني حرف ميزديم، صد در صد، بدون ذره اي از شك، مطمئنم وقتي چيزي ميگه هيچي تو دلش نيست، هميشه وقتي ازش دلخور ميشدم، بهم زنگ ميزد كه از دلم در بياره، ولي خب هميشه بهش ميگفتم اينا دليل نميشه، كه صورت قضيه رو اونم تو جمع ناديده بگيره، و به كسي توهين كنه اونم به اين توجيه كه تو دلش چيزي نيست.
حالا من ميشناسمش، وقتي توهيني بهم ميكرد هر چند چند بار از كوره در رفتم، ولي توهينهاي متقابلم در حد و حدود توهين خودش بود، ولي از يه كاربر تازه وارد كه هنوز با جو جمع اشنا نيست؟ نميشه انتظار داشت كه اونم به حساب رفاقت وقتي توهين ميشنوه چيزي نگه. هميشه اين احترامه كه احترام مياره.

babak59
06-06-2010, 12:20 PM
فکر کنم امروز باران
از کیفیت بازی بزنه
http://www.wunderground.com/global/stations/07157.html

Hatam
06-06-2010, 12:58 PM
اگه امروزم ببریم که می بریم تقریبا 2000اختلاف امتیاز بین رافا جون:866::866: و راجر فدرر صغیر می افته:160:

اختلاف 310 تا میشه

نادال 8700 و فدرر 8390

امیرشکیلا
06-06-2010, 01:32 PM
با سلام
دوستان من خیلی از این سودرلینگ نگران هستم
واقعا اگر نادال امروز ببره باید هزار بار بهش تبریک وبرایش احترام خاصی قائل شد
اینیارو با سرویسهای 230 کیلومتری معلوم نیست امروز چکار می کنه
فقط باید مثل بریج روحیه سودرلینک را خراب کرد
اگر فقط یک ست بهش دادی
خیلی خیلی پرو می شود وسرویس می زنه که بابام هم ندیده باشه
ولی اگر حالش را بگیره مثل اب زانو می زنه

Reza23
06-06-2010, 01:37 PM
با سلام
دوستان من خیلی از این سودرلینگ نگران هستم
واقعا اگر نادال امروز ببره باید هزار بار بهش تبریک وبرایش احترام خاصی قائل شد
اینیارو با سرویسهای 230 کیلومتری معلوم نیست امروز چکار می کنه
فقط باید مثل بریج روحیه سودرلینک را خراب کرد
اگر فقط یک ست بهش دادی
خیلی خیلی پرو می شود وسرویس می زنه که بابام هم ندیده باشه
ولی اگر حالش را بگیره مثل اب زانو می زنه

رافا یه دنیا انگیزه داره برای بازی امروز.
مطمئن باشین رافا میدونه چطوری از پس سودرلینگ بربیاد.
ضمن اینکه احترام ایشون هم سرجاش محفوظه!

Mohammad Reza
06-06-2010, 02:07 PM
خب اگه بخوایم درباره بازی امروز صحبت کنیم از یه جهت نادال برتره و از یه جهت سودرلینگ!
نادال تا حالا ستی رو از دست نداده و این نشونه قدرت نادال تو هربازی هست،نادال خیلی خیلی کمتر از سودرلینگ ارور کرده،نادال خوب توپ ها رو به گوشه زمین حریف میزنه.اگه امروز سرویساش خوب باشه سودرلینگ در ریترن به مشکل بر میخوره،همچنین سودرلینگ تقریبا ریترن خوبی نداره!توپ های عمق دار نادال باعث میشه سودرلینگ خیلی اذیت بشه!نادال فورهند وینرهای بیشتری داشته و این میتونه کمکش کنه!اعتماد به نفس نادال بالاست
در مقابل سودرلینگ خوب سرویس میزنه،فورهندهای محکمی میزنه!اگه بازی به نفعش پیش بره دیگه سخته برگردوندنه بازی!بکهندهاش تقریبا خوبه،وینرهاش بیشتر از نادال بوده تو کل بازی ها،اروراش خیلی بیشتر از نادال بوده که این به ضررشه!
در کل مطمئنن بازی جذابی از آب در میاد

davidbeckham
06-06-2010, 02:14 PM
سودر لینگ لایق احترام نیست:3t1:
رافا باید هر امتیازی رو که میگیره دقیقا عین خودش تو صورتش داد بزنه

koury
06-06-2010, 02:32 PM
سودر لینگ لایق احترام نیست:3t1:
رافا باید هر امتیازی رو که میگیره دقیقا عین خودش تو صورتش داد بزنه

به شدت با خشی موافقم، سودرلینگ ارزش هیچگونه کردیتی نداره... ممکنه بازیش خوب شده باشه ولی شخصیت ذاتیش و حرکات کودکانش همچنان پابرجاس :350:

امروز هم امیدوارم رافا در سه ست پیاپی سودرلینگ رو ببره تا به همگان نشون بده باخت سال قبلش در چه شرایطی اتفاق افتاد و پوز سودرلینگ رو به خاک بماله :434:

Rafa For RG

I.man
06-06-2010, 03:56 PM
جدا از همه قهر و اشتی ها و کل کل کردنا من به شخصه از همتون متشکرم. چرا که 90 درصد اطلاعات تنیس رو تو همین فروم یاد گرفتم و همیشه اطلاعات خوبشون یه تورنمت رو برای من جالبتر می کنه (خصوصاً پاور). این قهر کردنا هم به نظر من به خود افراد ضربه میزنه که خودشون رو از همچین محیطی محروم می کنن. و بعضا برای فرافکنیه.

فقط به نظر من بعضی از کاربرای این سایت یه اشکال کوچیک دارن. اونم اینه که دوست دارن برای هر پستی یه جواب بذارن.
مثلا من میگم دوست دارم سودرلینگ ببره. خوب دوست دارم به فلانی چه ربطی داره که میگه این ارزو رو باید به گور ببری (کسی اینو نگفته مثال بود)
یا مثلا میگم از قیافه اسکوبونی خوشم نمیاد دلیلی نمی بینم که دیگران بهم خرده بگیرن که این دختر زیباترین دختر دنیاست.
یه مسئله دیگه: به نظر من اگه مدیر سایت طرفدار تنیسور خاصی نباشه خیلی بهتره.

Reza23
06-06-2010, 05:17 PM
مدیر سایت چه گناهی کرده که نباید دنبال علائقش بره؟!!
مدیر سایت که چیرآمپایر نیست که مجبور باشه بی طرف باشه! :350:

ramtin
06-06-2010, 05:26 PM
کسی قیمت بلیط فینال رو داره؟

I.man
06-06-2010, 05:45 PM
مدیر سایت چه گناهی کرده که نباید دنبال علائقش بره؟!!
مدیر سایت که چیرآمپایر نیست که مجبور باشه بی طرف باشه! :350:

در اینصورت خیلی نمی تونه اصل بی طرفی رو رعایت کنه.
چه بازی داره می کنه نادال

Reza23
06-06-2010, 05:47 PM
در اینصورت خیلی نمی تونه اصل بی طرفی رو رعایت کنه.
چه بازی داره می کنه نادال
خب از من بپرسی میگم برای ما بیشتر سخت میگیره.
پستهای منو راه براه پاک میکنه! :243::182:
در حالیکه فقط حقایق رو مینویسم.

Reza23
06-06-2010, 05:56 PM
سودرلینگ دیگه قبول کرده که کارش تمومه!! :443:

Mohammad Reza
06-06-2010, 06:14 PM
سلام بچه ها..رافا داره قهرمان میشه!به هواداراش و خودش تبریک میگم..میترسم نباشم بعد نتونم تبریک بگم!
قهرمانی مبارکتون باشه..با اقتدار کامل قهرمان شدید و اگه ستی از دست نده خیلی زیبا و جالب میشه...امیدوارم موفق باشید

I.man
06-06-2010, 06:38 PM
رافا هم قهرمان شد و مبارکتون باشه. :441: رافا نشون داد تنها کسیه که لیاقت رقابت با اسطوره رو داره :160:
رافا امروز هم روی تور هم سرویس هم دفاع و هم حمله خوب بود. سودرلینگ هم که خیلی بی روحیه بازی می کرد و از اول بازی منتظر باخت خودش بود.
بازم تبریک.
نکته جالب اخر بازی گریه کردن هر دو بازیکن بود. حالا ما هی راجع به گریه کردن بازیکنا با هم بحث کنیم.

davidbeckham
06-06-2010, 06:40 PM
بازگشت سلطان:655:
رولند یه صاحب اصلیش برگشت
تبریک میگم
اسم رولند رو عوض کنن بزارن رولند نادال یا رافا گاروش:434:
تبریک میگم:866:
[/URL][URL="http://tennis-image.com/images/77045581070946781616.jpg"]http://tennis-image.com/images/77045581070946781616.jpg (http://tennis-image.com/images/77045581070946781616.jpg)

davidbeckham
06-06-2010, 06:42 PM
سودرلینگ حالا برو اوستاتو بتکون:254::254:
گریه نداره که:251::251:
زبولاس رافا رو برک کرد سودرلینگ نتونست:254::254:
تحقیر بدتر از این:251:
از بلوچی هم راحت تر بود
پارسال فدرر گذاشت تو کاسش امسال نادال
ما منتظر سومیش هستیم

Rafaello
06-06-2010, 06:42 PM
تبریک عرض می کنم دوستان
قهرمان شدیم
تبریک میگم

Rafaello
06-06-2010, 06:45 PM
پودرش کرد لهش کرد از روش رد شد با خاک یکسانش کرد
انتقام گرفت جانانه

kiavash
تبریک میگم به طرفدارای رافا :441:... خوب حاله سودرلینگ و گرفت....:866::shame:
این همه گفتید فدرر گریه میکنه و این حرفا ... حالا دیدین نادالم گریه کرد :443::350::434:

I.man
بازگشت سلطان:655:
رولند یه صاحب اصلیش برگشت
تبریک میگم
اسم رولند رو عوض کننن بزارن رولند نادال یا رافا گاروش:434:
تبریم میگم:866:

نمیخایم باز کل کل کنیم ولی اگه اسم رولند گاروس را بزاریم رولند نادال یا رافا گاروش اونوقت اسم ویمبلدون یا us open رو چی بزاریم.فعلا با قهرمانی خوش باشید. خوش به حالتون.

Rafaello
06-06-2010, 06:47 PM
به همه طرفداران رافا تبریک میگم
یک تبریک ویژه میگم به خشایار عزیز که میدونم رولند گاروش پارسال براش خیلی تلخ بود
خشایار گفته بودی اگه رافا رولند گاروش سال دیگه رو نگیره هیچ وقت نمی بخشمش
حالا میتونی حلالش کنی:434:

Rafaello
06-06-2010, 06:49 PM
راستی منم برای دیدن بازی دعوت داشتما کار پیش اومد دیگه نشد برم
صندلیم هم کنار ملکه اسپانیا بود, اون صندلی خالی رو دیدین کنارش؟؟ اون جای من بود:434:

Reza23
06-06-2010, 06:50 PM
قهرمانی رافا رو اول به خودش و عمو تونی و همه طرفدارانش
در سراسر دنیا و بخصوص تو این سایت تبریک میگم.
واقعا فوق العاده بازی کرد و با اقتدار قهرمان شد!

جام به خانه برگشت! :655:
:866::866:

رافای عزیزم متشکرم

:441::441::441::441::441::441::441::441::441::441::441::441::441:
:441::441::441::441::441::441::441::441::441::441::441::441::441:

Hossein Murray
06-06-2010, 06:51 PM
خوب به طرفداران رافا یه تبریک جانانه می گم که انرژی دوباره ای گرفتن !!!
و برای ویمبلدون هم یه روحیه ی خوب ! :443:

davidbeckham
06-06-2010, 06:53 PM
نمیخایم باز کل کل کنیم ولی اگه اسم رولند گاروس را بزاریم رولند نادال یا رافا گاروش اونوقت اسم ویمبلدون یا us open رو چی بزاریم.فعلا با قهرمانی خوش باشید. خوش به حالتون.
بزارن یو اس فدرر :434:
بخیل نیستیم که

سلام
06-06-2010, 06:54 PM
سلام

قهرمانی نادال رو در گرانداسلم اوپن فرانسه به تمام طرفداران تنیس و طرفدارای دو آتیشش مثل خشایار و سایر دوستای عزیز تبریک میگم.

واقعیت چه تلخ و چه شیرین رو باید قبول کرد. شایستگی به حق رو در هر زمانی و برای هر تنیسوری باید قبول کرد.

به نادال و تنیس باید تبریک گفت. به رابین هم همینطور.

به راجر باید تبریک گفت که چنین رقیبی داره، وگرنه تنیس در این 5-6 سال به سرد ترین ورزش های سال تبدیل میشد.

چون طرفدار راجر هستم اینوهم باید بگم که راجر 22 فینال برگزار کرد 15 فینالش بدون نادال بود (با اندکی اغماض و از زمان به اوج رسیدن نادال، راجر 15 فینال برگزار کرد که 8 تاش بدون نادال بود)، نادال 9 فینال برگزار کرد که فقط 2 تاش بدون راجر بود!!!!
قصد شیطنت و پرروئی نداشتم فقط میخواستم بگم یه بزرگ و اسطوره همیشه بزرگ واسطوره میمونه و هیچوقت خراب نمیشه. راجر اسطوره تمام دوران تنیسه همونطور که نادال اسطوره خاکه.

باز هم از صمیم قلب به طرفدارای نادال قهرمانی رولند گروس رو تبریک میگم.:441::441::441:

به خشایار عزیز تبریک میگم و به یاد دوران قدیم و پر شور و هیجان دو سه سال پیش ست ست افسوس میخورم.

ارادتمند همه شما

davidbeckham
06-06-2010, 06:56 PM
رافا عالی سرویس زد:441:
همیشه باید اینطوری بزنه
مهمترین کار رافا انتقام از سودر لینگ بود:866:
بعدش بازگشت رولند
بعدش هم برگشت به نامبروانی
بازم تبریک:655:

Fakhruddin
06-06-2010, 06:56 PM
درود
قهرمانی نوش جان رافا و من وهمه هوادارن.نامبر وانی هم مبارک
بازی زیبایی بود.
ولی بعد از پایان بازی وقتی سودرلینگ دست روی سرش میکشید دلم براش سوخت.
عملکرد او در این تورنمت بی نظیر بود.
راستی یادم رفت نادال هم گریه کرد جلوی هزاران تماشاگر قابل توجه اقا کوروش !!

Mohammad_Joulaei
06-06-2010, 06:57 PM
قهرماني رافا كه واقعا برازندش بود رو به هواداران با شخصيت و خوبش تبريك ميگم!!!

و به روبين هم خسته نباشيد ميگم و ايمان دارم كه يه روز به حقش توي تنيس ميرسه!!!

امروز واقعا بازي زيبايي رو شاهد بوديم.

راستي يادم رفت نامبر واني رو هم به هواداران خوب نادال هم تبريك ميگم!

msabet
06-06-2010, 06:58 PM
سلام
قهرماني رافا رو به خودش و همه طرفداراش تبريك ميگم

I.man
06-06-2010, 07:02 PM
با عرض معذرت یه سوال بی ربط:
برای اینکه بتونم بازی های جام جهانی رو از الجزیره ببینم چه راههایی هست؟

Hatam
06-06-2010, 07:06 PM
خیلی خیلی از طرفداران نادال عذر میخوام
نادال بیاد 1:251:
یه مونت کارلو رو برده چقدر شماها امیدوار هستید
مگه راجر مرده باشه رافا بیاد 1
اقای حاتم مگه شما راجر رو تو گرند اسلم نمیشناسین که همچین حرفی رو میزنید
اگه اراده کنه همه رو له و نورده میکنه حتی اندی
به نظر من که در ویمبلدون و رولند امسال رو رافا حساب باز نکن
چون ویمبی مال اندیه:655:
و رولند هم مال راجره ( به احتمال 10 درصد هم نفر دیگری به جز رافا )
بازهم از طرفداران رافا عذر خواهی میکنم اگه توهینی به ایشان شده

دیدی حالا یه ماه قبل بهت گفته بودم بعد از رولند نادال میاد رنک 1 باور نمیکردی و مسخره کردی حالا دیگه باید اعتراف کنی اشتباه کردی

من که دلم خوش هست
شما زیاد دلت رو به رولند خوش نکن چون به نظر من که رافا نمیتونه رولند رو ببره

مطمئن باش بدون باخت یک ست رافا قهرمان میشه و موری حتی نمیتونه تا یک چهارم برسه

علیرضا این پیش بینیم هم درست از آب در اومد و بدون باخت یه ست برد:441::441::441: و موری تا یک چهارم هم نتونست جلو بره:160:

چه شانسی اوردن اونایی که قهر کردن:251::254:

رکورد تاریخیه clay slam مبارک شاید نوه هامون بتونن شکست این رکورد رو ببینن:shame:

اووووه یادم رفت ببخشید سال بعد هم این رکوردو از نادال میبینیم:441::441::441:

Rafaello
06-06-2010, 07:09 PM
عمو تونی متشکریم
عمو تونی متشکریم
عمو تونی باید برقصه ااا ببخشید اشتباه شد :434:
عمو تونی متشکریم

Ar@sh
06-06-2010, 07:10 PM
منم به طرفداران نادال شادباش می گم.

نادال هوشمندانه بازی کرد . روحیه و اعتماد به نفس بالایی داشت.
بر عکس روبین کمی عصبی بود به ویژه بعد از اینکه نتونست 2 بار رافا رو برک کنه
سرویس هاشم برعکس بازی های پیش خوب نبود.
رافا واقعا عالی دفاع کرد. همه توپ هایی رو که بر می گردوند هوشمندانه بود.

منم دلم به حال روبین سوخت. می دونم خیلی زحمت کشیده بود.
ولی اگه نقطه ضعف هاش رو از بین ببره آینده خیلی بهتری داره
روبین باید یاد بگیره که چند تا تاکتیک رو در بازی به اجرا در بیاره

davidbeckham
06-06-2010, 07:10 PM
http://tennis-image.com/images/76229993289761282786.jpg

دلم خنک شد
جگرم حال اومد
حال تو یکی گرفته شد:254:
چی شد دیگه داد و یداد نمی کردی؟

Rafaello
06-06-2010, 07:11 PM
من پارسال بعد از باخت رافا به عمو تونی گفته بودم بز:434:
همین جا جلوی همه از عمو تونی معذرت میخوام:434:

Ar@sh
06-06-2010, 07:12 PM
با عرض معذرت یه سوال بی ربط:
برای اینکه بتونم بازی های جام جهانی رو از الجزیره ببینم چه راههایی هست؟

خب، مطمئن ترین راه کارت ارجینال هستش
از شرینگ هم می تونی استفاده کنی ولی به نظر می خوان تغییر سیستم بدن
اینجور که شنیدم سیستم کدینگ جدیدشون قابل شرینگ نیست.

I.man
06-06-2010, 07:16 PM

از کجا می تونم کارتش رو تهیه کنم. قیمتش چنده و تا کی این کارتا اعتبار داره؟

Stevie G
06-06-2010, 07:16 PM
قهرمانی رافا رو تبریک میگم

بنده خدا سودرلینگ نابود شد .

Rafa
06-06-2010, 07:19 PM
درود، درود ، درود بر تو ای بت من!:866::866::655:وای از خوشحالی نمیدونم چی بگم!آخه چی بگم زبان عاجزه از وصفت! یعنی پرفورمنس فوق العاده، فنومنال!:350::441: آخه مگه آدمم اینقد میتونه کم اشتباه باشه اینقد دقیق باشه! اینقد تاکتیک پذیر باشه! یعنی شات ها همه عمیق بودن، همه با کانفیدنس بالایی زده میشدن! سرویس اول که عالی! فوق العاده ای ، ازت سپاسگزارم که از معدود شادی هایم هستی!:655:
حالا نوبت میرسه به شادباش، میخوام ببینم چقد حضور ذهن دارم!!!!
پنجمین عنوان رولند رو به همه ی نادالی های گل: محمد کوروش خشایار(فاکتور از جان):434: بهمن عزیز، محمد ( gran rafa) :سامان:866:، علی(nadal) ، پاور دوست داشتنی:866:،فخرالدین عزیز، حاتم دوست با دانشمون، رضای عزیز نادالی غیور،طیبه که امیدوارم تو کنکور موفق باشه، لیلی نادال، امیر ماتادور که خیلی وقته نمیاد دوست آذری زبانمون، matador ، بابک 59 ، sspol، stieve g ، رافائلو ایمان عزیز، مهدی دوست زحمتکشمون و... شرمندم اگه اسمی از قلم افتاده باشه!
یه شادباش ویژه هم به دوست گلم حسین( hossein muarry):866: میگم! که رافا رو ساپورت کرد
و همه ی دوستانی که دشمن خونی نادال نیستن!!!!:shame:

Hatam
06-06-2010, 07:27 PM
سلام

چون طرفدار راجر هستم اینوهم باید بگم که راجر 22 فینال برگزار کرد 15 فینالش بدون نادال بود (با اندکی اغماض و از زمان به اوج رسیدن نادال، راجر 15 فینال برگزار کرد که 8 تاش بدون نادال بود)، نادال 9 فینال برگزار کرد که فقط 2 تاش بدون راجر بود!!!!
قصد شیطنت و پرروئی نداشتم فقط میخواستم بگم یه بزرگ و اسطوره همیشه بزرگ واسطوره میمونه و هیچوقت خراب نمیشه. راجر اسطوره تمام دوران تنیسه همونطور که نادال اسطوره خاکه.

15+8=23:379:
15تاش بدون نادال 7تاش با نادال

sspol
06-06-2010, 07:31 PM
تبريك به طرفداران نادال
لطفا طرفداران بقيه بازنها به احترام تا امشب حداقل نيان و از اينو اون بگن كه فلاني چند گرم اسلم داره بهماني ....

بيمزش نكنيد

اقا بايد گفت نادال اسطوره تنيس حال حاضر هست

Ar@sh
06-06-2010, 07:32 PM
از کجا می تونم کارتش رو تهیه کنم. قیمتش چنده و تا کی این کارتا اعتبار داره؟

به این سایت یه سر بزن...:443:
http://www.paytvcard.com/

Reza23
06-06-2010, 07:34 PM
رافا یه چند تا از اون پوینتهای معروفش رو گرفت و ته دل سودرلینگ رو خالی کرد.
یکیش تو ست دوم وقتی اولین گیم رافا بود که رابین یه فورهند کراس کورت
قشنگ زد که هر کی بود تو این دنیا یه وینر ثبت میشد که رافا برگردوند و خلاصه
رابین یه دراپ انداخت که بنظر خودش کار تموم بشه که رافا به زیبایی یه دراپ
کراس که نه فوق کراس انداخت و بعد اون حرکت معروفش رو اجرا کرد که یه چرخ زد و بعد
پاش رو خم کرد رو بدنش و مشت!!!
رابین ویران شد تو این رالی!!

رابین خوب بود ولی در مقابل رافا محو شد!
سرویس 229KmH شوخی نیست.
مگه میشه همچین کسی رو بریک کرد؟!!!

هر چی از قشنگی بازی رافا بگم بازم کمه و حق مطلب ادا نمیشه! :866::655:

:441::441::441::441:

koury
06-06-2010, 07:35 PM
من هم برد رافا رو تبریک میگم...

عجب روز خوبی بود برا ما :434: هفتمین گرند اسلم رافا بود که پنجمین رولند گروسش رو به ارمغان آورد و تنها یک مقام دیگه تا رسیدن به رکورد تاریخی بورگ فاصله داره... این برای اولین بار بود که تو طول تاریخ یه بازیکن Clay Slam می کنه و کاری که مطمئنا فدرر میگفت غیر قابل شدن هست رو رافا کرد یعنی بردن 3 مسترز و تنها اسلم بر روی خاک رس!!

رافا همچنین اولین تنیسوری هست که برای مسابقات ATP World Tour Finals انتخاب میشه و بعد از کمتر از یک سال مجددا به شماره یکی هم بر میگرده :160: دومین بار تو کارنامه ی بازیگری رافا بود که رولند رو بدون واگذاری یک ست می بره و هشتمین ست متوالی که رافا تو فینال رولند گروس می بره :434:

همینطور این 40 مین قهرمانی دوران بازیگری رافا خواهد بود و البته هد تو هدش با سودرلینگ رو به 4-2 ارتقا داد و رکورد رولند گروسش رو به 38 برد و 1 شکست... همینطور از آخرین شکستش بر روی خاک رس این 22 مین برد متوالی رافا بر روی خاک بود که چهارمین مقام قهرمانی امسالش هم بود :655:

Reza23
06-06-2010, 07:37 PM
بچه ها یه پیشنهاد :
این تاپیک رولند امشب پستهاش رو از هزار رد کنیم!
چیزی نیست حدود 150 تا ناقابل!

Hatam
06-06-2010, 07:39 PM
رنکینگ فردا

http://up.iranblog.com/Files/5a35376832924636b128.bmp

koury
06-06-2010, 07:39 PM
درود
قهرمانی نوش جان رافا و من وهمه هوادارن.نامبر وانی هم مبارک
بازی زیبایی بود.
ولی بعد از پایان بازی وقتی سودرلینگ دست روی سرش میکشید دلم براش سوخت.
عملکرد او در این تورنمت بی نظیر بود.
راستی یادم رفت نادال هم گریه کرد جلوی هزاران تماشاگر قابل توجه اقا کوروش !!

فخری جان اشک شوق چیز کاملا طبیعی هست، من منکر اشک شوق فدرر بعد از اولین ویمبلدونش یا استرالیای 2006 نمیشم، ولی بعد از باخت نشان دادن اون فشار کمی غیر قابل قبوله... دیگه از پارسال رافا بدتر باخت نداشتیم ولی هر کاری هم کرده بعد از بازی تو خلوت خودش بوده!! :441:

بازم تبریک میگم به همه ی هوادارای رافا این روز بزرگ رو :434:

Hatam
06-06-2010, 07:42 PM
نادال بعنوان اولین نفر به فینال مسترز لندن (Barclays ATP World Tour Finals (http://www.atpworldtour.com/Tennis/Tournaments/London-Finals.aspx)) راه پیدا کرد

http://up.iranblog.com/Files/dca1f80a1c0848b8b408.bmp (http://up.iranblog.com/Files/dca1f80a1c0848b8b408.bmp)

I.man
06-06-2010, 07:50 PM
حالا تو ویمبی سودرلینگ سمت کیه؟

davidbeckham
06-06-2010, 07:53 PM
رو دانگل اره بسته میشه
ولی رو cccam نه

Reza23
06-06-2010, 07:56 PM
رو دانگل اره بسته میشه
ولی رو cccam نه

من همه اش میترسیدم درست روز اول بزنم ببینم که بسته شدن!
ممنون :655:

Hatam
06-06-2010, 07:57 PM
همینطور این 40 مین قهرمانی دوران بازیگری رافا خواهد بود و البته هد تو هدش با سودرلینگ رو به 4-2 ارتقا داد و رکورد رولند گروسش رو به 38 برد و 1 شکست... همینطور از آخرین شکستش بر روی خاک رس این 22 مین برد متوالی رافا بر روی خاک بود که چهارمین مقام قهرمانی امسالش هم بود :655:

با عرض معذرت و شرمندگی:shame:

24 برد متوالی از آخرین شکست و 22 برد متوالی این فصل (دیویس کاپ پارسال یادت رفت):866:

Reza23
06-06-2010, 08:02 PM
با عرض معذرت و شرمندگی:shame:

24 برد متوالی از آخرین شکست و 22 برد متوالی این فصل (دیویس کاپ پارسال یادت رفت):866:

Hatam_hh, King of Statistics

:866::866:

Fakhruddin
06-06-2010, 08:07 PM
بد نیست یه تکونی به آواتارهای بی کلاستون بدین.مخصوصا خشی :251:

http://img716.imageshack.us/img716/7952/22358416.jpg

http://img532.imageshack.us/img532/2923/59540992.jpg

http://img687.imageshack.us/img687/7948/49444719.jpg

http://img243.imageshack.us/img243/288/49946934.jpg

koury
06-06-2010, 08:11 PM
حالا که رولند رو از سر گذروندیم، من هنوز نفهمیدم بالاخره الجزیره ویمبلدون و یو اس اوپن رو نشون میده یا نه؟؟ اگه نشون میده شبکه های پلاسش یا همین الجزیره ی 2؟؟

امیدوارم بعد از چند سال بتونیم بدون استرس این دو تا تورنمنت رو ببینیم انصافا هیچ شبکه ی ورزشی کیفیت پخش مسابقاتش مثل الجزیره نیست...

beeroz
06-06-2010, 08:13 PM
سلام و تبریک به تمام برو بچ نادالی .واقعا که جانانه بازی کرد و انتقام سختی از روبین گرفت امیدوارم همیشه نادال رو فرم باشه مثه امروز به امید دیدن یه فیناله خاطره انگیزه دیکه در ویمبی 2010بین راجر و رافا :866::655:

I.man
06-06-2010, 08:14 PM
رو دانگل اره بسته میشه
ولی رو cccam نه

چی هست این سی سی کم

koury
06-06-2010, 08:19 PM
چی هست این سی سی کم

من دقیقا توضیحش رو نمیدونم ولی یه جور شرینگه که با داشتن کارت DVB و یا ریسیور هایی که ساپورت می کنن شما میتونی کانال های کارتی رو ببینی فقط باید یه هزینه ی کوچیکی ماهیانه بدی برای اشتراکش!!

اگه توضیح بیشتری خواستی بگو رفقا کمکت می کنن :655:

Reza23
06-06-2010, 08:19 PM
چی هست این سی سی کم

یه سیستم کارت شرینگ هست.
در واقع یه امولاتور هست که باعث میشه مثل وقتیکه کارت واقعی تو دستگاه
هست کانالها رو ببینی!

Reza23
06-06-2010, 08:21 PM
امروز گوینده یورواسپرت میگفت جام رولندگاروس 10 کیلو گرم
نقره است!

I.man
06-06-2010, 08:22 PM
یه سیستم کارت شرینگ هست.
در واقع یه امولاتور هست که باعث میشه مثل وقتیکه کارت واقعی تو دستگاه
هست کانالها رو ببینی!

کسی داره راهنماییم کنه؟ از کجا باید تهیه کرد؟ خودم می تونم راش بندازم. با رسیور starsat x95 جواب میده؟

Reza23
06-06-2010, 08:26 PM
این لباس رافا هم خوش یمن بود!

Reza23
06-06-2010, 08:35 PM
کسی داره راهنماییم کنه؟ از کجا باید تهیه کرد؟ خودم می تونم راش بندازم. با رسیور starsat x95 جواب میده؟

تا جائیکه من میدونم رو استارست مشکلاتش زیاده
ولی رو رسیور لینوکسی مثل دریم یا کیوب ریو عالیه.
کارت دی وی بی هم از یه امولاتور سیستم عامل لینوکس
استفاده میکنه.

بله راه اندازی اش بسیار ساده است.
توصیه میکنم بخش های شرینگ سایتهای مختلفی که
تو این زمینه هستند رو بدقت بخونی.

آخه قربون تو بشم این تاپیک رولند گاروس هست نه شرینگ!!!!! :251:

Reza23
06-06-2010, 08:37 PM
جناب امیرشکیلا دیدین نگرانی تون بی مورد بود؟!!!
0-3

I.man
06-06-2010, 08:40 PM
راستی به ضربه ای که رافا روی تور زد و دور خودش چرخید چی می گن. قبلا دیدم اندی رادیک هم اینجوری زده بود.

Ar@sh
06-06-2010, 08:42 PM

نمی دونم این مدل رسیور شرینگ رو ساپورت می کنه یا نه!
پشتش رو نگاه کن ببین ورودی سوکت تلفن داره؟ مثل سوکتی که به پشت مودم دیال آپ وصل میشه...
اگه نداشته باشه با این رسیور نمی تونی از شرینگ استفاده کنی

davidbeckham
06-06-2010, 08:46 PM
راستی کاپیتان کریم کی بود که گزارشگر الجزیره میگفت؟
کریم باقر ی بود؟:434::254::434:

I.man
06-06-2010, 08:47 PM
پشتش رو نگاه کن ببین ورودی سوکت تلفن داره؟ مثل سوکتی که به پشت مودم دیال آپ وصل میشه...

خوب این قضیه سی سی کم هم منتفی شد. سوکتی که گفتی نداشت. خوب شد داشتیم از راه راست منحرف میشدیم.

Mohammad
06-06-2010, 08:47 PM
راستی به ضربه ای که رافا روی تور زد و دور خودش چرخید چی می گن. قبلا دیدم اندی رادیک هم اینجوری زده بود.
البته فک نمیکنم، چرخیدنش دیگه اسم خاصی داشته باشه، ولی به اون ضربه Half Volley میگن. کلا رافا عادت داره وقتی میخواد برگرده درو خودش میچرخه، تو ریترن سرویس هم وقتی با بکهند اسلایس میکنه، یه دور دور خودش میزنه :350:

kiavash
06-06-2010, 08:49 PM

آقا مال من نداره:243: ... چیکار کنم حالا؟ :410:
من شیرینگ میخوام:482:

امیرشکیلا
06-06-2010, 08:50 PM
من فقط میگم
ممنون نادال خیلی خوشحالم کردی
یادم است پارسال نادال از مسابقات حذف شد هر کسی بعد از حذف او جام را به ....میدادومن هم گفتم جام بی صاحب این داستان ها را هم دارد ورفقا خیلی ناراحت شدن که این چه استدلالی است
امروز جام به خانه اش امد وهیچ کس هم مدعی ان نبود جالب است اگر هم بود فقط وفقط در حد حرف
عجب روزگاری شده

koury
06-06-2010, 08:51 PM

همون کریم عالمی هست دیگه مثلا کارشناس الجزیرس :434: باز بهتر از اون امین غصاصی کچله که یه سره داره از حریفای رافا تعریف می کنه!!

مردک رافا امتیاز رو میگیره این میگه ممتاز یا سودرلینگ یا آلماگرو وووو :434: (البته غصاصی هم با هیجان گزار می کنه و در کل هیچکدوم عادل الشطی نمیشن :443:)

Reza23
06-06-2010, 08:52 PM
رسیورها باید حداقل کارت LAN داشته باشن!
در غیر اینصورت به فکر خرید کارت باشین!

koury
06-06-2010, 08:52 PM
آقا مال من نداره:243: ... چیکار کنم حالا؟ :410:
من شیرینگ میخوام:482:

یه کارت دی وی بی بخرین خیالتون راحته همه چیزم مال خودتونه و کسی دیگه نمیخواد شبکه رو عوض کنه :434: من کارت دی وی بی رو دارم ولی وقت راه انداختن سی سی کم که 10 دقیقس رو ندارم :254:

Reza23
06-06-2010, 08:55 PM
امروز تماشاگرها هم خیلی سودلینگ رو تشویق کردن
بعد که دیدن بخاری از این سوئدی بلند نخواهد شد
کم کم صداشون قطع شد!!
حضور ملکه سوفیا هم خیلی برای رافا کمک روحی
خوبی بود!

Rafa
06-06-2010, 08:56 PM
امیدوارم رافا همچنان این سطح بازی رو حفظ کنه! واقعا خیلی سخت میشه شکستش داد!
امروز سودرلینگ بد بازی نکرد، ولی انتظار نداشت رافا اونجور بازی کنه!!!
خودشم میدونست که تلاش خودش رو کرده ولی اسیر بازی فوق تصور رافا شده!
سودرلینگ گفت: تبریک میگم بهت اگه همینجوری بازی کنی تورنمنتای زیادی رو میتونی ببری!

امیرشکیلا
06-06-2010, 08:56 PM
جناب امیرشکیلا دیدین نگرانی تون بی مورد بود؟!!!
0-3
واقعا خوشحال شدم
تکرارش را دوستان الان کدام کانال پخش می کنه

I.man
06-06-2010, 09:00 PM
واقعا خوشحال شدم
تکرارش را دوستان الان کدام کانال پخش می کنه

شبکه 3 با گزارش جواد خیابانی و کارشناسی علیفر:434: :254:

I.man
06-06-2010, 09:02 PM
کارت dvb چیه؟ قیمت؟

Reza23
06-06-2010, 09:02 PM
شبکه 3 با گزارش جواد خیابانی و کارشناسی علیفر:434: :254:

اتفاقا از شوخی گذشته من دیدم تنیس پخش بکنن!!!!!!!!!!!!!
منتها گزارشگرشون تقریبا هیچی از تنیس نمیدونه!! :251:

Mohammad
06-06-2010, 09:05 PM
خب منم خیلی خوشحالم، ولی فینال جذابی نبود، پارسال هم فینال جذابی نبود، اینکه میگن یکی توان تحمل فینال گرنداسلم رو نداره، واقعا درسته، تو این فینالای اخیر، موری و سودرلینگ واقعا خیلی بد عمل کردند. خوان نشون داد یه سر و گردن از اینا بالاتره :441:
به نظر من این اسکور، تا حدودی زیادی متاثر از روز بد سودرلینگ بود، از نظر من رافا خوب بود ولی عالی نبود، این جام رو رافا بیشتر از همه مدیون پیشرفت عجیبش در سرویس (مخصوصا تو دو بازی اخیر) و بکهندهای عالیش بوده، وقتی رافا تحت فشار قرار میگرفت و پوزیشنشو تو کورت از دست میداد، بکهند کراس کورتاش به شدت به کمکش می یومند و میتونست دوباره پوزیشنشو تو کورت بدست بیاره، امروز بارها و بارها سودرلینگ کاملا میومد تو زمین و بر پوینت مسلط میشد، و یه ضربه عالی میزد رو بکهند رافا و رافا در حالت کاملا تدافعی و در وضعیتی که کاملا بدنش کشیده میشد، با یه بکهند عالی، یا پس میکرد رابین رو یا کاملادر موقعیت دفاعی قرارش میداد. بیخود نیست اندی رادیک بکهند رافا رو بهترین بکهند دو دست میدونه.

در آخر امیدوارم، رافا سرویسش بهتر از این بشه در طول فصل چمن و همینطور کوئین رو فقط برای دست گرمی بره و اصلا به قهرمانی فک نکنه.

kiavash
06-06-2010, 09:05 PM
یه کارت دی وی بی بخرین خیالتون راحته همه چیزم مال خودتونه و کسی دیگه نمیخواد شبکه رو عوض کنه :434: من کارت دی وی بی رو دارم ولی وقت راه انداختن سی سی کم که 10 دقیقس رو ندارم :254:

:251:______سی سی کم چیه ؟:shame: ... کارت دی وی بی از کجا بخرم :350:

I.man
06-06-2010, 09:08 PM
در طول فصل چمن و همینطور کوئین رو فقط برای دست گرمی بره و اصلا به قهرمانی فک نکنه.

دلیلت چیه؟ منظورت اینه که بی خیال ویمبی هم بشه؟

koury
06-06-2010, 09:09 PM
:251:______سی سی کم چیه ؟:shame: ... کارت دی وی بی از کجا بخرم :350:

واقعا نمیدونید دی وی بی چیه یا ما رو سر کار گذاشتین؟؟ اگه نمیدونید که هیچ، یه کارت مثل کارت گرافیکه که به سیستم وصل می کنی و از طریق وصل کردن سیم ماهواره بهش و دانلود برنامه ای که بهش پلیر میگن شبکه های ماهواره رو در کامپیوتر تماشا می کنی! دو نوع اکسترنال و اینترنال داره و میتونی از این طریق با استفاده از سی سی کم شبکه های کارتی رو هم نگاه کنی...

البته به اینترنت پر سرعت و یکی دو تا برنامه هم نیاز دارید که اول باید کارت رو تهیه کنید تا رفقا در نصب و راه اندازیش کمکتون کنن :350:

Mohammad
06-06-2010, 09:10 PM
نه مسابقات کوئینز کلاب که این هفته در لندن انجام میشه منظورمه.
اگه راجر الان جای رافا بود سریع از هاله کنار میکشید.

koury
06-06-2010, 09:11 PM

نه بابا ممد منظورش اینه که ویمبلدون رو فدای این تورنمنت 250 نکنه!! اگه رافا بخواد با تمام قوا برای قهرمانی کوئینز بره اونوقت ممکنه برای ویمبلدون مصدومی چیزی بشه خدائی نکرده :350:

هر چند سال 2008 رافا از همون باختش تو رم تا سینسیناتی نباخت و امیدوارم امسال حتی بهترم کار کنه :441:

I.man
06-06-2010, 09:15 PM
1- قیمت دی وی بی؟
2- با چه سرعتی کارش راه میفته؟
3- آیا مثل کارت اعتبار محدود داره؟
4- جام جهانی رو باهاش میشه دید؟
5- قیمتش چنده؟

Reza23
06-06-2010, 09:15 PM
اتفاقا ویمبی خیلی هم مهمه.
منتها بعدش فصل هارد شروع میشه که امکان آسیب دیدن
توش زیاده!

Mohammad
06-06-2010, 09:17 PM
1- قیمت دی وی بی؟
5- قیمتش چنده؟
دوست گلم بخش ماهواره به این گنده ای در فروم داریم؟ بهتر نیست سوالهاتون رو اونجا بپرسین؟

Fakhruddin
06-06-2010, 09:17 PM
اره ممد باهات موافقم.بکهند های خوبی زد.همچنین سرویس.این سرویس برا ویمبلدون خیلی لازمه !!
با کویین هم موافقم که برا دست گرمی.تا یک چارم بیاد به نظرم کافیه.رافا انرژی زیادی توی فصل خاک صرف کرده باید به فکر ریکاوری باشه !!
امیدوارم خیلی زود شرایطش رو با چمن سازگار کنه چون خیلی وقته اصلا روی این سطح بازی نکرده :3t1:

kiavash
06-06-2010, 09:19 PM
واقعا نمیدونید دی وی بی چیه یا ما رو سر کار گذاشتین؟؟ اگه نمیدونید که هیچ، یه کارت مثل کارت گرافیکه که به سیستم وصل می کنی و از طریق وصل کردن سیم ماهواره بهش و دانلود برنامه ای که بهش پلیر میگن شبکه های ماهواره رو در کامپیوتر تماشا می کنی! دو نوع اکسترنال و اینترنال داره و میتونی از این طریق با استفاده از سی سی کم شبکه های کارتی رو هم نگاه کنی...

البته به اینترنت پر سرعت و یکی دو تا برنامه هم نیاز دارید که اول باید کارت رو تهیه کنید تا رفقا در نصب و راه اندازیش کمکتون کنن :350:

نمیدونم ... بی سوادیم دیگه چیکار میشه کرد:243:
اوووه چه دنگ و فنگی داره :350:... نمیشه بیام پیشه تو با هم ببینیم؟ ,, از تنهاییم در میایا :434:

koury
06-06-2010, 09:19 PM
1- قیمت دی وی بی؟
5- قیمتش چنده؟

1.قیمت کارت از 70 تومن هست تا 200!! تفاوتشون هم تو چیز خاصی نیست ممکنه یه کارتی HD رو ساپورت کنه و اون یکی نکنه و از این تفاوت های جزئی...

2.با 128 کارت راه می فته ولی با دایل آپ هم میشه تماشا کرد.

3.کارت دی وی بی که اعتباری نداره و تا خرابش نکنی میتونی استفاده کنی ولی اکانت CCcam ماهیانه به بالاس :350:

4.جام جهانی که سهله باباشم میتونی ببینی :254:

5.قیمت اشتراک سی سی کم متفاوته که باید ببینی از کجا میخوای بگیری :350:

koury
06-06-2010, 09:22 PM
دوست گلم بخش ماهواره به این گنده ای در فروم داریم؟ بهتر نیست سوالهاتون رو اونجا بپرسین؟

ممد جان فک کنم باید یه تاپیک تو بخش ماهواره بزنی و این پست ها رو انتقال بدی :441: فقط زحمتش گردنت می فته میتونیم هم بزاریم پست ها اینجا باشن و از تورنمنت بعدی پستی در این مورد زده شد به بخش ماهواره انتقال بدی :443:

نمیدونم ... بی سوادیم دیگه چیکار میشه کرد:243:
اوووه چه دنگ و فنگی داره :350:... نمیشه بیام پیشه تو با هم ببینیم؟ ,, از تنهاییم در میایا :434:

اتفاقا همه ی کارها براحتی یک دو سه چهاره :434: ولی قدمت روی چشم هر وقت خواستی بیا پیش خودم با هم ببینیم :443:

davidbeckham
06-06-2010, 09:25 PM
جا داره از شکیرا هم تقدیر به عمل بیاریم:434:
راقا یه بار قهرمان یو اس اوپن هم بشه دیگه محشر میشه

koury
06-06-2010, 09:26 PM
آره خشی، ببین شکیرا عجب حالی داده به رافا که افتاده روی غلطک پیروزی :254::254: اگه اینطوری ادامه بده بنظرم بهتره ماهی یه موزیک ویدئو بدن بیرون :251::251::251:

I.man
06-06-2010, 09:28 PM
کوری جان خودت استفاده میکنی؟ با Statsat x95 جواب میده؟ چه مارکی خوبه؟

kiavash
06-06-2010, 09:28 PM
اتفاقا همه ی کارها براحتی یک دو سه چهاره :434: ولی قدمت روی چشم هر وقت خواستی بیا پیش خودم با هم ببینیم :443:

چاکرم:Hi: :866: ...برم یه ریسیور بگیرم که بتونم از شیرینگ و دانگل و این حرفا استفاده کنم بهتر نیست ؟ قیمتشم فکر کنم تو همین مایه ها بشه:379:

koury
06-06-2010, 09:30 PM
کوری جان خودت استفاده میکنی؟ با Statsat x95 جواب میده؟ چه مارکی خوبه؟

من خودم صد سال پیش یه کارت دی وی بی خریدم که الان اصلش خیلی سخت و شاید اصلا گیر نیاد!!؟ مال من Sky Star 2.8 هست ولی الان مارک های بهتری اومده... هم همین اسکای استار خوبه هم کیوباکس ولی من هیچ سررشته ای تو این کار ندارم!!

بهتره به بخش دی وی بی ست ست یا آیتی ست یه سری بزنی اونجا بسرعت راهنمائیت می کنن :655:

koury
06-06-2010, 09:32 PM
چاکرم:Hi: :866: ...برم یه ریسیور بگیرم که بتونم از شیرینگ و دانگل و این حرفا استفاده کنم بهتر نیست ؟ قیمتشم فکر کنم تو همین مایه ها بشه:379:

قربون آقا :160: اصلا بنظر من قابل قیاس نیستن بخصوص برا ما فقیر فقرا :434: این فوقش با 100-120 تومن میتونی اوکی کنی و ریسیور باید 400-500 اقلا بسلفی :160:

Fakhruddin
06-06-2010, 09:37 PM
جا داره از شکیرا هم تقدیر به عمل بیاریم:434:
راقا یه بار قهرمان یو اس اوپن هم بشه دیگه محشر میشه

این پیام یکی از کاربران توی فروم های خارجی.خیلی بی ربط هم نگفته !!

He should skip Cincy this year to try and win the USO

Reza23
06-06-2010, 09:40 PM
1.قیمت کارت از 70 تومن هست تا 200!! تفاوتشون هم تو چیز خاصی نیست ممکنه یه کارتی HD رو ساپورت کنه و اون یکی نکنه و از این تفاوت های جزئی...

وای خوش به حالتون!
HD باشه یا نباشه تفاوت جزئیه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

kiavash
06-06-2010, 09:42 PM
قربون آقا :160: اصلا بنظر من قابل قیاس نیستن بخصوص برا ما فقیر فقرا :434: این فوقش با 100-120 تومن میتونی اوکی کنی و ریسیور باید 400-500 اقلا بسلفی :160:

:187: اصلا من خودم از اول نظرم رو کارت بود ... :434::685:
:655:

Reza23
06-06-2010, 09:43 PM

امتیاز های رافا که بالا بره بد نیست گاهی بزنه
تو جاده پیچوندن!

S.A.IVI.A.N
06-06-2010, 09:44 PM
عاشقتم خدااااااااااااااااااا. عاشقتم رافاااااااااااااااااااااااااااااا!

هرچند با تاخير و شديدا عذر ميخوام. اين قهرماني رو به تمام رافايي ها تبريك ميگم

رافاي عزيز شهد شيرين 7مين گرند اسم و نامبر واني گواراي وجودت عزيزززززززززززززم

koury
06-06-2010, 09:46 PM

رافا امسال با برنامه ریزی فوق العاده خوبش خیلی فرصت بیشتری برای استراحت نسبت به سالهای قبل داره، بعد از ویمبلدون گمون نکنم بجز دیویس کاپ تا کانادا بازی شرکت کنه پس حضور در دو مسترز برای Lead-up به یو اس اوپن خیلی پر اهمیت هست... از طرفی مسترز ها Mandatory هستن و دل بخواهی نیست کنار کشیدن ازشون و از طرف دیگه رافا میتونه جدا از کسب مقام های قهرمانی مسترز بیشتر شانسش برای بردن Us open series رو امتحان کنه پس عاقلانه نیست در جائی که فرصت زیادی برای استراحت داره از سینسی کنار بکشه...

فکر هم نکنم همچین کاری بکنه!!؟ :379:

koury
06-06-2010, 09:48 PM
وای خوش به حالتون!
HD باشه یا نباشه تفاوت جزئیه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

برا منی که مانیتورم HD نیست چه فرقی داره؟؟ :379: تازه مانیتورمم HD ساپورت کنه کارتم نمی کنه :434:

Ar@sh
06-06-2010, 09:48 PM
دو چیز جالب تو این بازی بود:
اول حضور ژان پل بلموندو که بازیگر محبوب من تو بین فرانسویاست. فیلم حرفه ای رو هیچ وقت یادم نمیره:866:
بعد هم حضور مقامات اسپانیا از ملکه گرفته تا نخست وزیر برای من جالب بود.
ببین چقدر سرافرازی کشورشون براشون مهمه:441:

Reza23
06-06-2010, 09:52 PM
دو چیز جالب تو این بازی بود:
اول حضور ژان پل بلموندو که بازیگر محبوب من تو بین فرانسویاست. فیلم حرفه ای رو هیچ وقت یادم نمیره:866:
بعد هم حضور مقامات اسپانیا از ملکه گرفته تا نخست وزیر برای من جالب بود.
ببین چقدر سرافرازی کشورشون براشون مهمه:441:

زنده باد !
ولی چقدر پیر شده! :243:

http://d.yimg.com/a/p/rids/20100606/i/r4030526255.jpg?x=400&y=266&q=85&sig=ePTtDNructY9E8dmLWzTRQ--

Fakhruddin
06-06-2010, 09:53 PM
رافا امسال با برنامه ریزی فوق العاده خوبش خیلی فرصت بیشتری برای استراحت نسبت به سالهای قبل داره، بعد از ویمبلدون گمون نکنم بجز دیویس کاپ تا کانادا بازی شرکت کنه پس حضور در دو مسترز برای Lead-up به یو اس اوپن خیلی پر اهمیت هست... از طرفی مسترز ها Mandatory هستن و دل بخواهی نیست کنار کشیدن ازشون و از طرف دیگه رافا میتونه جدا از کسب مقام های قهرمانی مسترز بیشتر شانسش برای بردن Us open series رو امتحان کنه پس عاقلانه نیست در جائی که فرصت زیادی برای استراحت داره از سینسی کنار بکشه...

فکر هم نکنم همچین کاری بکنه!!؟ :379:

کوروش نظرت درباره این چیه.این یه کاربر دیگه گفته

I agree with this. If he wanna have a good shot at the US Open he must stop playing so many tourneys.. He should follow Fed steps

I.man
06-06-2010, 09:53 PM
اون تماشاگره مشکلش چی بود که رافا بازیو نگه داشت؟

koury
06-06-2010, 09:58 PM
کوروش نظرت درباره این چیه.این یه کاربر دیگه گفته

I agree with this. If he wanna have a good shot at the US Open he must stop playing so many tourneys.. He should follow Fed steps..

بنظر من رافا داره همین کارم می کنه، یعنی امسال بخصوص طی 3 ماه اخیر رافا تو هر تورنمنتی که راجر بوده شرکت کرده و تنها تفاوتشون مونت کارلو بود که خیلی براش خاص بوده :443: از این ببعد هم بنظرم همینطور خواهد بود و تا یو اس اوپن عملا هر تورنمنتی که راجر هست رافا هم هست که کار درستی هم هست :655:

این که کاربر گفته رافا نباید این همه تورنمنت شرکت کنه عجیبه چون تنها تفاوت رافا و راجر تا الان این بوده که رافا تا فینال و نیمه نهائی میرسه ولی راجر زودتر حذف میشه وگرنه تورنمنت اضافی رافا شرکت نکرده :350:

Reza23
06-06-2010, 10:16 PM
رافا باید به هر حال برنامه ای هم برای US OPEN بچینه
و هر طور شده این جام رو هم ببره تا جز افرادی باشه
که هر 4 گرنداسلم رو بردن!

Hatam
06-06-2010, 10:19 PM
اون تماشاگره مشکلش چی بود که رافا بازیو نگه داشت؟

غش کرده بود

Hatam
06-06-2010, 10:21 PM
حالا که رولند رو از سر گذروندیم، من هنوز نفهمیدم بالاخره الجزیره ویمبلدون و یو اس اوپن رو نشون میده یا نه؟؟ اگه نشون میده شبکه های پلاسش یا همین الجزیره ی 2؟؟

امیدوارم بعد از چند سال بتونیم بدون استرس این دو تا تورنمنت رو ببینیم انصافا هیچ شبکه ی ورزشی کیفیت پخش مسابقاتش مثل الجزیره نیست...

100% نشون میده، تا حالا که چیزی اعلام نکردن ولی احتمال زیاد روی الجزیره 2

Mohammad
06-06-2010, 10:21 PM
مسئله فقط خستگيم نيست، رافا كمتر مشكل خستگي براش پيش مياد، مسئله مهم اينه كه هارد پدر زانوشو در مياره، بنابراين بايد بهترين انتخاب ها رو بكنه كه در عين كم بازي كردن به اندازه كافي امتياز هم جمع كنه.

I.man
06-06-2010, 10:25 PM
100% نشون میده، تا حالا که چیزی اعلام نکردن ولی احتمال زیاد روی الجزیره 2

AD2 صددرصد نشون میده

Rafa
06-06-2010, 10:26 PM
محمد جان رافا اگه عالی نبوده باشه از خوب هم خیلی بهتر بوده! به نظرم رافا تک تک ضرباتش حساب شده بود همه شونو عمیق میزد به جز مواردی که سودرلینگ سرویس اول رو خوب میزد و کاملا مشهود بود که رابین از ضربات عمیق رافا درمانده اس، بارها انتظار ضربات شورت و با ارتفاع رو از رافا داشت ولی از این توپ ها خبری نبود!!! سودرلینگ فقط سرویس اول رو خوب نزد که البته تاثیر زیادی تو بازیش داشت ولی فورهند و بکهندهاش به همون سولیدی بازیای قبلیش بود! نکته ی مهم اینه که رافا برا قهرمانی اومده بود و هر کس دیگه ای هم بود با ارائه ی بهترین بازیش هم نمی تونست از پس رافا بر بیاد!!!!!!!!
همون جور که گفتی سرویس رافا خیلی خوب بود، آخرای ست سوم که آمارو نشون داد 95 درصد سرویس اول زده بود!!!!! البته سرعت سرویساش مانند بازی با ملزر نبود ولی پلیسمنتش خوب بود!

Ar@sh
06-06-2010, 10:31 PM

دوست عزیز جهت اطلاع شما و دوست دیگه میگم:
شرینگ روش به اشتراک گذاری کارت ارجینال از طریق اینترنت هستش
برای راه اندازی شرینگ شما نیاز به 3 چیز دارید:
1 - اشتراک Cccam ( بیشتر سایت هایی که رسیور و کارت DVB می فروشند شرینگ هم ارائه می دن)
2 - رسیور ساپورت کننده شرینگ یا DVB
این نوع رسیور ها ورودی Lan یا همون سوکت تلفن دارند . مدل خوب و ارزونش Strong که البته HD رو ساپورت نمی کنه ولی مدل های بهترش که خیلی طرفدار دارند Dreambox , cube revo است. رسیور های دریم با کیفیت ترینشونه که البته به نسبت گرونه از 600000 تا 2000000 تومان
ولی رسیور های Cube هم رسیور های خوبیند و البته ارزونتر که با 300000 تومان هم می تونی بخری این ها کانال های HD , کانال هایی که دارای مدولیشن DVB-S2 هستند رو ساپورت می کنه

DVB هم کارتی مانند کارت گرافیک هستش که تو کامپیوتر استفاده میشه نسبت به رسیور ها ارزانترند اونایی که HD , S2 رو ساپورت می کنند مانند Sky star Hd2 حدود 130 -140 قیمت دارند
معمولیشون هم زیر 100 هستند . با معمولی به شرط اینکه سیستم قوی داشته باشی می تونی باز کانال های HD رو ببینی ولی کانال های S2 رو نمی تونی . فرکانس های S2 از نسل جدید مدولیشن ها استفاده می کنند که تعدادی از بهترین کانال های پکیج های مختلف در اون قرار دارند و بعد ها هم بیشتر کانال ها از اون استفاده خواهند کرد.
ارزونتر بودنشون هم طبیعیه چون یک سری مدار ها رو که رسیور ها دارند این ها ندارند چون از مدار کامپیوتر استفاده می کنند مانند بخش تغذیه

3 - اشتراک اینترنت
ADSL باشه خیلی بهتره ولی با دیال آپ به شرطی که کیفیت خوبی داشته باشه می تونی ببینی. البته بعضی مواقع با کانال هایی که سیستم قوی دارند مانند کانال های پکیج Sky ایتالیا
با دیال با مشکل بر می خوری ولی برای دیدن پکیج های Eurosport , الجزیره و پلست دیال آپ هم کارت رو راه می ندازه...
راه اندازی شرینگ هم خیلی ساده هستش کسی که بهت خدمات شرینگ رو ارائه میده راهنماییت می کنه
امیدوارم پاسخ تمام سوالاتتون رو گرفته باشید
با پوزش از مدیریت و اعضا ...

Reza23
06-06-2010, 10:38 PM
آقا آرش دریم 200 تومنی هم داریم :
دریم 100

500 ----> 280-300

600 ----> 380

Ar@sh
06-06-2010, 10:39 PM
زنده باد !
ولی چقدر پیر شده! :243:

http://d.yimg.com/a/p/rids/20100606/i/r4030526255.jpg?x=400&y=266&q=85&sig=ePTtDNructY9E8dmLWzTRQ--

مرسی رضا جان:655:
باورت نمیشه من فکر می کردم که مرده!:187:
آره چقدر پیر شده ولی به هر حال همین که دیدمش خوشحال شدم...

Ar@sh
06-06-2010, 10:42 PM
آقا آرش دریم 200 تومنی هم داریم :
دریم 100

500 ----> 280-300

600 ----> 380

آره... ممنون از یاد آوریت
البته این مدل دریم کانال های HD , گمون کنم فرکانس های S2 رو ساپورت نمی کنه
ولی از جنبه های دیگه رسیور خوبیه به ویژه ساپورت Cccam

Red-Line
06-06-2010, 10:47 PM
سلام

منم این قهرمانی رو به تمام بروبچ نادالی تبریک میگم ! واقعا این پسر فوق العاده ست ! اعجوبست . من بازی امروز رو ضبط کردم انصافا ضرباتی میزنه که فک میکنم شاید تا 10-20 سال اینده نمونش رو نخواهیم دید . در ضمن Clay Slam هم تبریک میگم و همچنین نامبروانی !

این قهرمانی واقعا خیلی شیرین بود مخصوصا به خاطر اینکه اونایی که از باخت فدرر ناراحت نمشدن دیگه فک کنم شاید یه کم شده باشن ! فدرر تنها 1 بازی با رکورد افسانه ای سمپراس فاصله داشت . که فعلا مثل داغ های قبلی نادال داغ اینم گذاشت رو دلش .. انصافا تمام قهرمانی ها یه طرف این قهرمانی یه طرف !

اسطورتون رو در وینبلدون هم می بینیم !

Rafaello
06-06-2010, 10:48 PM

کلی خندیدم
طرف بعد از رد و بدل شدن هر امتیاز می گفت یا سلام کاپتان عبدالکریم
منظورش این بود که کاپیتان عبدالکریم نظر شما چیه؟:434:

Reza23
06-06-2010, 10:59 PM
سلام

منم این قهرمانی رو به تمام بروبچ نادالی تبریک میگم ! واقعا این پسر فوق العاده ست ! اعجوبست . من بازی امروز رو ضبط کردم انصافا ضرباتی میزنه که فک میکنم شاید تا 10-20 سال اینده نمونش رو نخواهیم دید . در ضمن Clay Slam هم تبریک میگم و همچنین نامبروانی !

این قهرمانی واقعا خیلی شیرین بود مخصوصا به خاطر اینکه اونایی که از باخت فدرر ناراحت نمشدن دیگه فک کنم شاید یه کم شده باشن ! فدرر تنها 1 بازی با رکورد افسانه ای سمپراس فاصله داشت . که فعلا مثل داغ های قبلی نادال داغ اینم گذاشت رو دلش .. انصافا تمام قهرمانی ها یه طرف این قهرمانی یه طرف !

اسطورتون رو در وینبلدون هم می بینیم ! :434:

قهر های مصلحتی آقایون بخاطر همین بود که تو این
شرایط برای غیبتشون دلیل موجه داشته باشن و
ما نگیم که بعد باخت جرات ظاهر شدن تو سایت رو
نداشتن!!
از همون اوایل فصل گوشی دستشون اومده بود که اعلیحضرت
امسال تصمیم دارن کلا ATP تور رو دست کم بگیرن نه فقط مسترزها رو !! :254::251:
پس چه بهتر قبل از اینکه گند کار بالا بیاد ما در بریم!!

:441::441:

Rafaello
06-06-2010, 11:03 PM
رافا امروز فوق العاده بود, به معنای واقعی کلمه فوق العاده بود
هیچ وقت انقدر راحت و با آسودگی خیال بازی رافا رو ندیده بودم و مطمئنم همه دوستان مثل من بودن
سرویس هاش بی نظیر بود, به جرات میگم این سبک سرویس زدنشو تا فینال رو نکرد, هیچ وقت ندیده بودم رافا انقدر ACE داشته باشه.
مهمترین مساله این بود که سرویس های کشنده سودرلینگ رو به بهترین شکل برگشت می داد, طوری که پس از هر ریترن سرویس سودرلینگ عملا میدان دار بازی رافا بود و دقیقا همون بلایی که پارسال سودرلینگ سر رافا آورد امسال رافا سر سودرلینگ آورد
رافا امروز برک نشد و در حالیکه سودرلینگ چندین برک پوینت داشت رافا همه رو سیو کرد
UNFORCED ERROR های رافا یک سوم سودرلینگ بود این نشون از تمرکز بالای رافا داشت و برعکسش به هم ریختگی سودرلینگ
پارسال بعد از باخت رافا هر چی از دهنم دراومد به عمو تونی گفتم (هر چند امروز رسما ازش معذرت خواستم:434:) ولی امسال داستان فرق می کرد و مشخص بود عمو تونی روی ضعف های رافا مقابل سودرلینگ و در کل تنیسورهایی که سرویس های خیلی قدرتی و سریع میزنن کار کرده
قبل از بازی خیلی هیجان داشتم و فکر نمی کردم رافا به این سادگی بازی رو ببره ولی پس از دیدن سه چهار گیم آسوده شدم و با خیال راحت چشم براه قهرمانی رافا موندم.

Rafaello
06-06-2010, 11:10 PM
امروز در حالیکه سودرلینگ سرویس بالای 230 تا داشت رافا سرویس 130تایی هم زد یعنی اختلاف سرعت سرویس رافا و سودرلینگ بعضی وقتا 100 تا بود
با این حال رافا این سرویس های صاعقه آسا رو خنثی کرد, همون اسلحه ای که سودرلینگ بعضی ها رو باهاش خرد و نابود کرد:434:

Farid
06-06-2010, 11:20 PM
قهرمانی Nadal برای پنجمین بار در Roland Garros را به تمامی هوادارانش تبریک میگم.

Farid
06-06-2010, 11:27 PM
مسئله فقط خستگيم نيست، رافا كمتر مشكل خستگي براش پيش مياد، مسئله مهم اينه كه هارد پدر زانوشو در مياره، بنابراين بايد بهترين انتخاب ها رو بكنه كه در عين كم بازي كردن به اندازه كافي امتياز هم جمع كنه.
باید هم وزنشو کم کنه تا کمتر به زانوهاش فشار بیاد و هم بر روی Hard Court مانند خاک رس Slide نکنه.

Farid
06-06-2010, 11:29 PM

به نظر من که بی ربط گفته

M∂hdi
06-06-2010, 11:35 PM
بهترین بازیکن زمین خاکی در تاریخ تنیس به صدر جدول باز میگردد .

رافائل نادال با انتقام گرفتن از باخت سال پیش در برابر رابین سودرلینگ ، این تنیسور سوئدی را با نتیجه قاطع 6-4 ، 6-2 و 6- 4 به برتری رسید و قهرمان فینال آزاد فرانسه شد. این پنجمین عنوان در رقابت های رولند گروس برای نادال است که با پشت سر گذاشتن از بیورن بورگ پیشتازاین رقابت ها قرار گرفت. با این قهرمانی ، نادال در رنکینگ هفته آینده به صدر جدول خواهد رسید.

نادال در دومین گرند اسلم سال ستی را از دست نداد و فقط 2 ست در ابتدای رقابت های این فصل تنیس خاکی سال 2010 از دست داده است. اما او برتری بیشتری در بازی آخر نشان داد. 76 % از سرویس های نخست او تقریبا برتری 2 به 1 به نسبت برنده ها به خطاها داشت و با یک بازی تدافعی سودرلینگ را مجبور کرد که در برابر سرعت و توانایی نادال برای گرفتن توپ های خارج از دسترس او در بالای توراحساس ناامیدی کند.

سودرلینگ 3 بریک پوینت طی گیم دوم از ست دوم داشت اما دربرابرهیچ کدام موفق نشد. در یکی از این امتیازها ، او نادال را از گوشه زمین به طرف دیگرزمین میدواند ، قبل از اینکه تنیسور اسپانیایی ضربه ای در امتداد زمین بزند که بخت پیروز شدن داشته باشد.

در 3 موقعیت بنظر میرسید سودرلینگ فرصت ضربه زدن برای پیروزی را داشت. نادال هر زمان در آن نقطه می ماند. در آن لحظه ، بخار از سر این مرد سوئدی بیرون می آمد. جایی که او ، تعداد بی شماری از موقعیت ها را در ابتدای ست که میتوانست او را به امتیاز 2-0 برساند و نقطه امید برای ادامه بازی را داشت. نادال همه را جواب می داد. حتی در بهترین روزامتیازهای او ، سودرلینگ نتوانست از رافا امتیازی بگیرد. او چگونه امکان گرفتن تمام 3 ست را داشت؟

به وقوع پیوستن این قهرمانی به نظر میرسید ، از آنجایی که فصل زمین خاکی شروع شد و رافا غیر قابل کنترل به نظر میرسید اما مهم است که به یاد داشته باشیم که 10 ماه پیش مردم متعجب بودن اگر با وجود این مصدمیت ، او را همان نادال همیشگی ببینند. در حالی که بازی او به زیرکی ابتدای تورنمت نبود ، رافا یکبار دیگر ثابت کرد که تقریبا غیر ممکن است در پاریس شکست بخورد. این رکورد در مدت زمان بازی او در رقابت های رولند گروس 38 برد به 1 است.

ترجمه از زهرا (خواهرم)

منبع اصلی (http://sports.yahoo.com/tennis/blog/busted_racquet/post/Nadal-avenges-Soderling-loss-cruises-to-fifth-F;_ylt=AkJ9umsDW3x1QZ_Xmpzegkw4v7YF?urn=ten,245993)

توضیح : ترجمه کامل نیست

Rafaello
06-06-2010, 11:41 PM
امروز سر بازی رافا یاد نبرد مورچه خورت افتادم, یادش بخیر انگار همین دیروز بود:434:
میخوام یه ذره پرچونگی کنم, ببخشید دیگه:434:
وقتی افغانها صفویه رو سرنگون کردن و در ایران حاکم شدن, در جنگهاشون با سپاهیان پراکنده ایران یه نوع توپ داشت به اسم زنبورک, همون اول جنگ چند تا زنبورک شلیک می کردن روی سر ایرانی ها و سپاه ایران دسته جمعی فرار می کردن تا اینکه سردار لایقی ظهور کرد و سپاه ایران رو سر و سامان داد و در مورچه خورت به مصاف افغانها رفت.
افغانهای مغرور زنبورک ها رو آماده کردن و به سمت سپاه ایران شلیک کردن و لبخند زنان منتظر فرار ایرانی ها بود اینطوری:434::434::434::434: ولی
ولی این بار فرماده سپاه ایران نادر شاه افشار بود و افغانها با تعجب دیدن که سپاه ایران نه تنها فرار نکرد بلکه با یک آرایش دفاعی شلیک زنبورک هارو خنثی کردن و دسته جمعی دارن حمله میکنن و پیشاپیش لشکر نادر شاه افشار, خلاصه افغان ها هم که دیدن هوا پسه فرار رو به قرار ترجیح دادند:434:
اینارو گفتم تا به اینجا برسیم که امروز سودرلینگ مغرور به داشتن زنبورک (همون سرویس های وحشتناک) جلوی رافا ایستاد و فکر می کرد چهار تا سرویس بالای 230 بزنه رافا کارش تمومه ولی دقیقا شبیه داستان بالا با تعجب دید که رافا نه تنها سرویس های وحشتناکشو خنثی می کنه بلکه بدنبال هر سرویس سودرلینگ این رافاست که حمله میکنه و میدان رو به دستش می گیره و اینطور بود که سودرلینگ غافلگیر شد و قافیه رو باخت
پارسال بدلیل سرویس های خیلی بد, رافا بارها و بارها برک شد, رافا به هیچ وجه توان مقابله با سرویس های خارق العاده سودرلینگ رو نداشت و اعصابش به هم ریخت و بازی رو باخت
امروز اما رافا عالی سرویس زد و باز هم با جرات و اعتماد به نفس می گویم این سرویس هاشو تا فینال رو نکرد تا سودر لینگ رو غافلگیر کنه که کرد و شاهد این مدعا تعداد ACE های رافا بود که بی سابقه بود.
باز هم باید از عمو تونی سپاسگزاری کنیم که تو این یک سال به بهترین شکل روی سرویس های رافا کار کرد.

Rafa
06-06-2010, 11:44 PM
باید هم وزنشو کم کنه تا کمتر به زانوهاش فشار بیاد و هم بر روی Hard Court مانند خاک رس Slide نکنه.
درود، دقیقا، یه جا یه خبر علمی در مورد رافا میخوندم، متاسفانه نتش رو نداشتم تو فروم قرار بدم! در مورد فشار و نیرویی بود که به لگن و زانو و مچ پای رافا وارد میشد! رافا به خاطر بالاتنه ی سنگینی که داره نیروی وارده به زانوهاشو بین 4 تا 6 جی( G force) بود:243:، در حالی که همین نیرو برای راجر از 3 جی تجاوز نمیکرد!!! کاش یه چند کیلویی کم کنه ولی نمیدونم آیا کاهش وزنش به آمادگی بدنیش ضربه میزنه یان نه؟!!!:379:
فرید جان لطف میکنی slide رو برامون تعریف کنی؟!!!:shame: با سپاس

Alireza Murray
06-06-2010, 11:51 PM
من دارم حسودی میکنم
که همه رافایی ها خوشحوال بعد من:240: ...
ای خدا از این جور خوشحوالی ها نصیب من هم کن

Farid
06-06-2010, 11:52 PM
درود، دقیقا، یه جا یه خبر علمی در مورد رافا میخوندم، متاسفانه نتش رو نداشتم تو فروم قرار بدم! در مورد فشار و نیرویی بود که به لگن و زانو و مچ پای رافا وارد میشد! رافا به خاطر بالاتنه ی سنگینی که داره نیروی وارده به زانوهاشو بین 4 تا 6 جی( G force) بود:243:، در حالی که همین نیرو برای راجر از 3 جی تجاوز نمیکرد!!! کاش یه چند کیلویی کم کنه ولی نمیدونم آیا کاهش وزنش به آمادگی بدنیش ضربه میزنه یان نه؟!!!:379:
فرید جان لطف میکنی slide رو برامون تعریف کنی؟!!!:shame: با سپاس

این حرفی بود که دکترا در اواخر سال 2007 بهش گفتند که اگر می خواهی به زانوهات کمتر فشار بیاد کمی وزنتو کم کن.
در مورد Slide در بحث ما به معنای سر خوردن و لیز خوردن بر روی سطح خاک رس قبل از رسیدن به توپ ( طی کردن اواخر مسیر با سر خوردن ) و نه بعد از ظربه زدن به توپ بوده که بازیکنان Clay Court Specialist و بازیکنانی که بر روی خاک رس بزرگ شده اند The art of sliding و یا همان هنر لیز خوردن را به خوبی بلدند.
بازیکنانی مانند Djokovic و Nadal بر روی Hard Court هم سعی می کنند در مواردی Slide کنند که به گفته Federer این باعث مصدومیت میشه و وی همواره از این کار بر روی Hard Court پرهیز میکنه.

Rafaello
06-06-2010, 11:52 PM
پس از بازی خیلی خوشحال بودم رافا قهرمان شده بود و انتقام گرفته بود و نامبروان شده بود ولی وقتی سودرلینگ رو دیدم که داره گریه میکنه دلم براش خیلی سوخت
کاش پارسال قهرمان شده بود.

Rafaello
06-07-2010, 12:00 AM
من دارم حسودی میکنم
که همه رافایی ها خوشحوال بعد من:240: ...
ای خدا از این جور خوشحوالی ها نصیب من هم کن

البته به سلیقه شما احترام میزارم ولی تا تنیسورتو عوض نکنی این داستان ادامه دارد:434:

davidbeckham
06-07-2010, 12:01 AM
پس از بازی خیلی خوشحال بودم رافا قهرمان شده بود و انتقام گرفته بود و نامبروان شده بود ولی وقتی سودرلینگ رو دیدم که داره گریه میکنه دلم براش خیلی سوخت
کاش پارسال قهرمان شده بود.
ترحم بر پلنگ تیز دندان ستمکاری بود بر گوسفندان
اونوقت که روبروی صورت رافا و فدرر عربده میکشید باید فکر اینجاشم میکرد

arman10
06-07-2010, 12:02 AM
سلام بچه ها
اول قهرمانی رافاروبه طرفداراش و دوستاران تنیس تبریک میگم
من یه سوال درموردprize moneyمسابقات داشتم
مثلا رافاکه توی رولندگروس قهرمان شد فقط جایزه ی winnerرو میگیره یا علاوه براون جایزه یroundهای قبلی روکه تا قهرمان بشه برنده شده بودهم بهش اضافه میشه؟

Farid
06-07-2010, 12:11 AM
سلام بچه ها
اول قهرمانی رافاروبه طرفداراش و دوستاران تنیس تبریک میگم
من یه سوال درموردprize moneyمسابقات داشتم
مثلا رافاکه توی رولندگروس قهرمان شد فقط جایزه ی winnerرو میگیره یا علاوه براون جایزه یroundهای قبلی روکه تا قهرمان بشه برنده شده بودهم بهش اضافه میشه؟
سلام
فقط جایزه قهرمان رو میگیره.

babak59
06-07-2010, 12:17 AM
روم نمی شد اینو توی این تایپیک بگم من هم گریه ایم گرفته بود
نه اینکه فکر کنید بی جنبه هستم
اول این برد را به تمام طرفداران نادال و طرفداران با فهم تنیس تبریک میگویم
اگر یادتون باشه گفتم فینال رولند بدون نادال و فدرر صفا نداره
بی نظیر بود و این رکورد بدون دادن حتی یک ست
کسی آماری نداره که نشان بده تا حالا بازیکنی بدون دادن حتی یک ست قهرمان گراند اسلم آن هم رولند گروس بشه
فکر نمیکردم که سودرلینگ اینجوری سر درگم بشه
رافا مثل شطرنج بازی میکرد

نادال بدون داشتن هیچی برای طرفدارنش رویا سازه

Ar@sh
06-07-2010, 12:42 AM
Rafaello جان نمی دونی این آواتارت با من چه کرد!:655:
دنبال یه کلمه اسپانیایی می گشتم که قسمتی از یک آهنگ قدیمی و مشهور اسپانیایی بود
تا اینکه چشمم به Ole افتاد .... سرچ کردم و نام ترانه و خواننده اش رو پیدا کردم. :866::134::134::134::134::655:

arman10
06-07-2010, 01:01 AM
سلام
فقط جایزه قهرمان رو میگیره.
اخه توی سایت رولندگروس قسمتprize moneyها مثلاواسهfirst round
(64) برای هربازیکن مبلغی رو زده و کل مبلغی روهم که واسه همونroundمیدن زده.ازاونجا مشخص میشه که مثلاواسه first roundبه 64تا بازیکن تعلق میگیره اما اگه مثلا رافاو بازیکن هایی که به roundهای بالاتررفتن تعلق نگیره بایدتعدادشون کمترباشه

Rafaello
06-07-2010, 01:20 AM
Rafaello جان نمی دونی این آواتارت با من چه کرد!:655:
دنبال یه کلمه اسپانیایی می گشتم که قسمتی از یک آهنگ قدیمی و مشهور اسپانیایی بود
تا اینکه چشمم به Ole افتاد .... سرچ کردم و نام ترانه و خواننده اش رو پیدا کردم. :866::134::134::134::134::655:

قابلی ندشت:655:

من خودم از اون قسمت آواتارم خیلی خوشم میاد که دود از باسن فدرر داره بلند میشه:434::434:

Lily Nadal
06-07-2010, 07:25 AM
بابا این رنکینگ رو نمی خواین عوض کنین

Lily Nadal
06-07-2010, 07:38 AM

ولی خدایی بازواش خیلی لاغرشدن

Lily Nadal
06-07-2010, 07:57 AM
راستی منم برای دیدن بازی دعوت داشتما کار پیش اومد دیگه نشد برم
صندلیم هم کنار ملکه اسپانیا بود, اون صندلی خالی رو دیدین کنارش؟؟ اون جای من بود:434:

یعنی قرار بود کنار من بشینی؟

jiji-federer
06-07-2010, 08:12 AM
متاسفانه واز روی جبر روزگار باید به نادال و طرفداراش تبریک بگم چون خوب بازی کرد ولی ...

Mohammad_Joulaei
06-07-2010, 08:26 AM
دوستان نادال در تور 250 لندن هستش؟

اخه اسمش توي اسكوربرد نبود؟

babak59
06-07-2010, 09:25 AM
هنوز دارم بازی رو که ضبط کردم نگاه میکردم
اول ست دوم که نادال میخواست گیم اول رو بگیره آخر استرس بود الان که دارم بازی رو با خیال راحت نگاه میکنم حال میکنم
عجب روحیه ای واقعا اسم ماتادور حقش
دست دادن نادال با ملکه و نخست وزیر اسپانیا بعد از برد مقتدرانه هم به نظر من خیلی زیباست
جدا از ارزش کار نادال که بدون دادن یک ست توانست قهرمان بی چون و چرا امسال بشه
ولی کار شیاون ایتالیایی به نظر من با ارزش تر بود چون توی تاریخ برنده های رولند گروس را که نگاه میکردم ( در بخش زنان )شیاون اولین زن ایتالیایی می باشه که توانسته این افتخار رو برای کشورش در تاریخ برگزاری رولندگروس از خودش بجا بذاره

jiji-federer
06-07-2010, 09:29 AM

آره ما هم نگاه کردیم نبود...

jiji-federer
06-07-2010, 10:00 AM
از طرفدارای راجر فدرر به خاطر شخصیت بالاشون تشکر می کنم اونا نشون دادن طرفدارای واقعی خودشونن.
اگه دقت کنید هم می بینید که اولین افرادی که برد نادال رو تبریک گفتن فدرری بودن باز هم از همه ی طرفدارای راجر تشکر می کنم.

jiji-federer
06-07-2010, 10:14 AM
البته به سلیقه شما احترام میزارم ولی تا تنیسورتو عوض نکنی این داستان ادامه دارد:434:
پارسال که اوج ناکامی های رافا بود شما تنیسورتون رو عوض کردین که به ایشون این پیشنهاد رو میدین .
من به این دوستمون پیشنهادمی کنم صبر داشته باشه بالاخره اندی هم به اوجش میرسه.

rm.KaSrA
06-07-2010, 10:24 AM
برد نادال رو به همه ی طرفداراش تبریک میگم! انگار میخواد دوباره مقام اولی رو پس بگیره

این تورنومنت چند امتیاز داشت؟

davidbeckham
06-07-2010, 10:47 AM
برد نادال رو به همه ی طرفداراش تبریک میگم! انگار میخواد دوباره مقام اولی رو پس بگیره

این تورنومنت چند امتیاز داشت؟
پس گرفت
الان رافا نامبر وانه:655:
رافا حال خیلی ها رو گرفت:254::441:
http://www.free2upload.com/images/93026623509955131140.bmp

Reza23
06-07-2010, 11:32 AM
متاسفانه واز روی جبر روزگار باید به نادال و طرفداراش تبریک بگم چون خوب بازی کرد ولی ...
جی جی جون از این خواهرت یاد بگیر! :434:

jiji-federer
06-07-2010, 11:52 AM
چی رو یاد بگیرم؟؟!!

jiji-federer
06-07-2010, 12:01 PM
پس گرفت
الان رافا نامبر وانه:655:
رافا حال خیلی ها رو گرفت:254::441:
http://www.free2upload.com/images/93026623509955131140.bmp (http://www.free2upload.com/images/93026623509955131140.bmp)
اگه منظورت طرفدارای راجره که باید بگم ما حالمون با این جو ر چیزا گرفته نمی شه ما این قدر از این جاما دیدیم که ...:254::254::254::251::251::251:

Reza23
06-07-2010, 12:02 PM
چی رو یاد بگیرم؟؟!!
ببین چه تنیسوری انتخاب کرده؟!!
ببین چطور الان قند داره تو دلش آب میشه!
اما تو ! :243:
تنیسورت الان کجاست؟
چطوری حذف شد؟
خواستم تو هم خوشحال باشی همین!

Hatam
06-07-2010, 12:03 PM
بی نظیر بود و این رکورد بدون دادن حتی یک ست
کسی آماری نداره که نشان بده تا حالا بازیکنی بدون دادن حتی یک ست قهرمان گراند اسلم آن هم رولند گروس بشه

توی رولند گاروس سال 78 و 80 بیون برگ سوئدی هم مثل نادال (یعنی دوبار) بدون دادن یک ست قهرمان شده بود فدرر هم یکبار توی استرالیا 2007

Mohammad Reza
06-07-2010, 12:03 PM
راستی یادم رفت نامبر وانی رافائل نادال رو به بروبچ نادالی تبریک بگم..نادال خیلی رو فرمه!ببینیم امسال در چمن و مهمتر از اوت در هارد کورت چه میکنه

davidbeckham
06-07-2010, 12:08 PM
اگه منظورت طرفدارای راجره که باید بگم ما حالمون با این جو ر چیزا گرفته نمی شه ما این قدر از این جاما دیدیم که ...:254::254::254::251::251::251:
از مدل حرف زدنت معلومه:254::254:
اتفاقا منظورم جنابعالی بودی:254:
اره واسه خیلی از فدرری ها مهم نیست
بقیه خیلی ها هم طرفداران سودرلینگ و خود سودرلینگ بود

Hatam
06-07-2010, 12:10 PM

بله بازی میکنه توی نیمه اندی موری هم هست

jiji-federer
06-07-2010, 12:11 PM
ببین چه تنیسوری انتخاب کرده؟!!
ببین چطور الان قند داره تو دلش آب میشه!
اما تو ! :243:
تنیسورت الان کجاست؟
چطوری حذف شد؟
خواستم تو هم خوشحال باشی همین!

من دلم به همون 16تا جام خوشه واحتیاجی به خوشحالی بیشتر ندارم. خیلی ممنون که به فکر خوشحالی من هستی !

Mohammad
06-07-2010, 12:14 PM
رافا تو دوبل هم به همراه یار همیشگی مارک لوپز سه شنبه بازی داره و اولین بازی انفرادیش چهارشنبست

jiji-federer
06-07-2010, 12:15 PM

پس فدررو داویدنکو تو هامبورگن .

Reza23
06-07-2010, 12:15 PM
من دلم به همون 16تا جام خوشه واحتیاجی به خوشحالی بیشتر ندارم. خیلی ممنون که به فکر خوشحالی من هستی !
ای بابا جی جی جون تو گذشته ها سیر میکنی؟!
بیا تو حال! :443::434:

Kingqwa
06-07-2010, 12:16 PM
راستی دل پوترو مصدوم بود یا کنار کشیدوگرنه به نظر من میتونست به جای سودرلینگ تو فینال باشه.:379::

Reza23
06-07-2010, 12:16 PM
تو هاله هستن!

Reza23
06-07-2010, 12:18 PM
راستی دل پوترو مصدوم بود یا کنار کشیدوگرنه به نظر من میتونست به جای سودرلینگ تو فینال باشه.:379::
ایشون بعلت مصدومیت شرکت نکردند!

! Better luck next time

Kingqwa
06-07-2010, 12:21 PM
ویمبلدون از جولای امسال شروع میشه پارسا هیچ وقت بازی دل پوترو رو یادم نمیره که با پای مصدوم تا یک چهارم اومد.

Kingqwa
06-07-2010, 12:24 PM
به نظر شما دلیل ااوت شدن فدرر چی بود خیلی ها می گن به خاطرفورهند های سنگین سودرلینگ و مرطوب شدن زمین توپ که باعث میشه توپ به زمین خاکی بچسبه و سنگین بشه جواب دادن فورهند های سودرلینگ سخت شده.

jiji-federer
06-07-2010, 12:25 PM
راسی رولند گاروس که تمام شد کی قراره این صفحه بسته بشه ؟؟

Hatam

بابا همشهری هامبورگ که اولا 500 امتیازیه ثانیا روی خاک برگزار میشه ثالثا تقریبا 50 روز دیگه شروع میشه
اون تورنمنت هاله است
فدرر دیروز باشون قرارداد بست که تا آخر دوران حرفه ایی خودش بین 250 چمن فقط توی این تورنمنت بازی کنه

Kingqwa
البته خداییش هیچ کی مثل فدرر پیدا نمیشه یه دست بازی کنه انگادر راکد رو دستش سواره.

jiji-federer
06-07-2010, 12:27 PM

نمی تونم آخه کامپیوترمون تو اتاقه .:254::254:

Hatam
06-07-2010, 12:27 PM

دل پوترو اوایل فصل آینده برمیگرده

Reza23
06-07-2010, 12:28 PM
http://cache.daylife.com/imageserve/0dxMcxPd1S6Ev/x610.jpg

به این دستهای پینه بسته نگاه کنین!
شادی دل شما هواداران رافا مجانی و به آسانی بدست نیومده.
رافای عزیز بخاطر زحماتی که متحمل شدی ازت متشکریم و تا عمر داریم قدردان همت و تلاش و سخت کوشی تو هستیم!

:441::441::441::441::441::441::441:
:441::441::441::441::441::441::441:

jiji-federer
06-07-2010, 12:29 PM
بابا همشهری هامبورگ که اولا 500 امتیازیه ثانیا روی خاک برگزار میشه ثالثا تقریبا 50 روز دیگه شروع میشه
اون تورنمنت هاله است
فدرر دیروز باشون قرارداد بست که تا آخر دوران حرفه ایی خودش بین 250 چمن فقط توی این تورنمنت بازی کنه

مگه هاله تو هامبورگ نیست ؟ لیلی میگه

Reza23
06-07-2010, 12:31 PM
نمی تونم آخه کامپیوترمون تو اتاقه .:254::254:
وای چه با نمک!
اون هال نه جی جی این حال!
واسه همین فدررت رو گم کردی تو هامبورگ داری دنبالش میگردی دیگه!!
بیا هاله !! :254::254:

Kingqwa
06-07-2010, 12:31 PM
هاله تو چی حضور فدرر یا نادال؟

Lily Nadal
06-07-2010, 12:36 PM

من جواب اینو دادم بابا . IQ

Lily Nadal
06-07-2010, 12:44 PM

بالاخره باید ی نفر تو خونه ی ما باشه که بتونه راه راست روتشخیص بده

Reza23
06-07-2010, 12:46 PM
بالاخره باید ی نفر تو خونه ی ما باشه که بتونه راه راست روتشخیص بده
دست جی جی رو هم بگیر!

Kingqwa
06-07-2010, 12:49 PM
ببینم تاپیک ویمبلدون کی راه میفته یا اگه راه افتاده کجاست؟

jiji-federer
06-07-2010, 12:52 PM
دست جی جی رو هم بگیر!
من دستمو تو دست نادالی ها نمی زارم .

Lily Nadal
06-07-2010, 12:56 PM
من دستمو تو دست نادالی ها نمی زارم .

نیست که ما دست شماها رو می گیریم.

Reza23
06-07-2010, 12:58 PM
ببینم تاپیک ویمبلدون کی راه میفته یا اگه راه افتاده کجاست؟
حالا زوده دوست عزیز
بازیها 31 خرداد شروع میشه!
فعلا تورنمنتهای قبل ویمبلدون هست.

Hatam
06-07-2010, 01:09 PM
مگه هاله تو هامبورگ نیست ؟ لیلی میگه

خود هاله شهره

شایان نادال
06-07-2010, 01:11 PM
پیروزی رافا رو به همه ی بچه های سایت و از جمله طرفدارای رافا تبریک میگم.فقط رافااااااااااااااااااااااااااااااا:655:

Hatam
06-07-2010, 01:20 PM
آمار جالب از 5 فینال نادال توی رولند گاروس

http://up.iranblog.com/Files/63e6ecdedfc64835b1e6.bmp

Hatam
06-07-2010, 01:27 PM
نادال با شرکت توی 24 مین گرند اسلم هفتمین گرند اسلم خودشو کسب کرد (فدرر در 27 هفتمین گرند اسلم عنوان هفتم خودشو کسب کرده بود)

http://up.iranblog.com/Files/caccbb4b741049b3bdf4.bmp

jiji-federer
06-07-2010, 01:42 PM
نادال با شرکت توی 24 مین گرند اسلم هفتمین گرند اسلم خودشو کسب کرد (فدرر در 27 هفتمین گرند اسلم عنوان هفتم خودشو کسب کرده بود)

http://up.iranblog.com/Files/caccbb4b741049b3bdf4.bmp (http://up.iranblog.com/Files/caccbb4b741049b3bdf4.bmp)

آمارتون درسته ولی با این تفاوت که اون موقع کلی اسطوره بوده که راجر هفتم شده ولی الان کی در حد اون اسطوره هاست ؟! اگه کسی رو پیدا کردی مارو بی خبر نزار

jiji-federer
06-07-2010, 01:47 PM
خود هاله شهره
مرسی . :443:

Reza23
06-07-2010, 01:53 PM
آمارتون درسته ولی با این تفاوت که اون موقع کلی اسطوره بوده که راجر هفتم شده ولی الان کی در حد اون اسطوره هاست ؟! اگه کسی رو پیدا کردی مارو بی خبر نزار

پس فدرر کشکه؟!!!

Reza23
06-07-2010, 02:12 PM
Soderling: Nadal just too good

http://d.yimg.com/i//ng/sp/eurosport/20100606/25/666a99b007b8d91148f51316abb12bdb.jpg

نه بابا ؟!!
پس چی خیال کرده بودی؟!
همون پارسال هم شانس آوردی این افتخار نصیبت شد!!
آه و افسوس فایده ای نداره!
مظلوم نمایی هم ممنوع!!

Fakhruddin
06-07-2010, 02:31 PM

به نظر من که بی ربط گفته

عزیز من وقتی از نظر شما بی ربطه خب مث کوروش دلیل واسش بیارید.
الان شما یه جمله ای نوشتید که دلیلش پیش خودتونه و هیچکی نمی دونه.یه همچین شکلی داره. بی ربط گفته ؟ دلیل : به نظر من

مگه نظر شما قراره برهمه نظریات برتر وپیروز باشه؟؟یا احساس خدایی میکنین و باقی هم زیر دستان شما هستن ؟

این جمله ای رو که شما نوشتین فقط خواستین جواب جمله بنفش رنگ من با حالت تحقیر داده بشه چون دقیقا برعکس جمله من رو نوشتی ؟ ایشون خراب میگه ومن درست میگم.دلیل :چون نظر منه / نظر من ....

افرادی که اطلاعاتشون بالا باشه ولی بخوان در جهت تحقیر ازش استفاده کنن برای من پشیزی ارزش نداره.
خداحافظ