PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگو پیرامون مسابقات گرنداسلم رولندگروس!

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

Mohammad
05-31-2010, 08:14 PM
حمله حمله حمله :441::441::441: ای ناداله کوبنده
واقعا رافا امروز خیلی هجومی بود.حال کردم ولی لا مصب بلوچی تا آخرین لحظه جنگید.چه بکهند هایی میزد ولی دراپ هاش براش ثمری نداشت چون حریفش رافا بود مجبور بود دراپ هم توی برنامش باشه.بلوچی دو گیم بیشتر از بازی سال 2008 ش گرفت.

نکته منفی نادال سرویس های بدشه.وبخاطر همین قضیه چند بار برک شد.ست دوم الکی به درازا کشیده شد.باید خیلی زودتر رافا نسخه بلوچی رو میپیچوند.

اینطور که پیداست حریف بعدی رافا الماگرو خواهد بود.
تهاجمی بود؟؟!؟! به جز اوایل ست اول، به نظر من شاهد یکی از پسیوترین بازیهای رافا تو این چند وقت اخیر بودیم.

koury
05-31-2010, 08:17 PM
من هم با ممد موافقم امروز رافا 10 درصد از هجومی که تو بازی با هیوئیت داشت رو پیاده نکرد و بیشتر به برگردوندن توپ مشغول بود!! بازی امروز رافا جدا از اواخر ست سوم من رو خیلی نا امید کرد ولی خب میشه گفت روز روز رافا نبوده وگرنه بلوچی حریفی نبود که اینقدر رافا رو تحت فشار قرار بده :182:

Mohammad
05-31-2010, 08:22 PM
من هم با ممد موافقم امروز رافا 10 درصد از هجومی که تو بازی با هیوئیت داشت رو پیاده نکرد و بیشتر به برگردوندن توپ مشغول بود!! بازی امروز رافا جدا از اواخر ست سوم من رو خیلی نا امید کرد ولی خب میشه گفت روز روز رافا نبوده وگرنه بلوچی حریفی نبود که اینقدر رافا رو تحت فشار قرار بده :182:
بازی با لیتون رافا عالی بود از بیسلاین، کلی حال کردم، ولی امروز اونجوری نبود ولی باز خوشحالم، امروز تحت فشارم که قرار میگرفت، زیاد کوتاه بازی نمیکرد، امروز توپ هم خوب میچرخوند تو زمین یمین و یثار کردنش :434: بد نبود ولی نسبت Pace و Spin ش به سمت Spin بود برعکس بازی با لیتون.
این یارو شطی بعضیوقتها یهو پشت سرهم چند دقیقه تند تند حرف میزنه، واقعا اعصابم خیلی خورد میشه، صداش هم که اصلا گوشنواز نیست ایضا لهجه عربی :3t1: سرم درد میگیره آخر شبا، روزای اول انگلیسی داشت چی شد یهو پرید؟

Reza23
05-31-2010, 08:35 PM
بازی با لیتون رافا عالی بود از بیسلاین، کلی حال کردم، ولی امروز اونجوری نبود ولی باز خوشحالم، امروز تحت فشارم که قرار میگرفت، زیاد کوتاه بازی نمیکرد، امروز توپ هم خوب میچرخوند تو زمین یمین و یثار کردنش :434: بد نبود ولی نسبت Pace و Spin ش به سمت Spin بود برعکس بازی با لیتون.
این یارو شطی بعضیوقتها یهو پشت سرهم چند دقیقه تند تند حرف میزنه، واقعا اعصابم خیلی خورد میشه، صداش هم که اصلا گوشنواز نیست ایضا لهجه عربی :3t1: سرم درد میگیره آخر شبا، روزای اول انگلیسی داشت چی شد یهو پرید؟
انگلیسی 8+

koury
05-31-2010, 08:35 PM

چند روز پیشا همین عادل الشطی یه چیزائی می گفت من با عربی دست و پا شکسته فهمیدم که گزارش انگلیسیش رو شبکه ی کارتی و پلاسشونه، روز اولم که گزارش انگلیسی داشتن با تصاویر مچ نبود و در واقع گزارش مال شبکه ی دیگه ای بود... :350:

sspol
05-31-2010, 08:39 PM
باور كنيد من تنيس رو فقط با صداي عادل شطي دوس دارم
چنان پرقدرت و ريتميك گزارش ميكنه كه حض ميكنم
اگه يكم متوجه ميشديد اينطوري نميگفتيد

Reza23
05-31-2010, 08:43 PM
اون دختره اولگا هم خیلی باحاله! :shame:
گزارشگر رو میگم.:866:

koury
05-31-2010, 08:47 PM
باور كنيد من تنيس رو فقط با صداي عادل شطي دوس دارم
چنان پرقدرت و ريتميك گزارش ميكنه كه حض ميكنم
اگه يكم متوجه ميشديد اينطوري نميگفتيد

من تقریبا 80 درصد عربی رو متوجه میشم، فقط گزارش انگلیسی رو بشدت به عربی ترجیح میدم!! البته بعد از انگلیسی گزارش فرانسوی ها هم بد نیست مثلا اون موقع که یورو اسپورت فرانسه باز میشد اغلب بازیکناشون رو میاوردن گزارش کنن و پرهیجان هم گزارش میکردن... ولی اگه این دو تا زبون نباشه من هم از گزارش عربی خوشم میاد و بین این گزارشگرای الجزیره هم منم عادل شطی رو به کریم عالمی و امین غصاصی ترجیح میدم :443:

S.A.IVI.A.N
05-31-2010, 09:22 PM
عادل شطي كه انگار ناداليه.جدا از اينكه همه بازيا رافا رو گزارش ميكنه رافا هر امتيازي بگيره داد ميزنه و هيجاني ميشه.
خوب هنين هم حذف شد.واسه مني كه بازي رو نديدم تعجب اور بود.چه بد...همه دارند حذف ميشند..حالا ديگه اميدمون به وزنيكي بعد هم دمنتيواست.
منم قبول دارم رافا امروز خوب نبود.يعني مثل بازي با ليتون نبود.اما بد هم نبود. اينكه تو بازي ليتون خيلي هجومي بازي كرد و به نظر رسيد دليلش عقب نشينيه ليتون و دفاع خوب اون بود كه رافا رو هجومي كرد. رافا داره رو خاك تو تمام بازياش هجومي بازي ميكنه اما تو بازي با ليتون نمود بيشتري پيدا ميكنه اما تو بازي با بلوچي چون اون پاياپاي تو رالي ها با رافا ميومد نمودش كمتر بود. در كل رافا تو رالي ها همونجور بود اما اشتباهات و ارور هاي زيادي داشت كه در مقايسه با بازيه قبل بيشتر بود.
نكنه نگران كننده برك شدن رافاست كه خيلي بده.اين دليلش سرويس هاي رافا نيست بلكه ارورهاش بود. البت به نظر من رافا داره خوب سرويس ميزنه.first serve هم داره بيشتر ميشه همچنين سرعت شون.عجيبه كه بعضيا ميگن داره بد ميزنه!

Mohammad Reza
05-31-2010, 09:35 PM
محمدرضا جون شوخی کردم داداش!
میبینی که با لحن طنز نوشتم که بخونی و بخندی!
منم تورو خیلی دوست دارم :866::866:
متاسفانه خوبی در کنار بدی نمود داره و ارزش تلقی میشه.
تا امثال من ( بد ) نباشن ارزش شما برای بقیه معلوم نمیشه.
جدی میگم ها
تو خیلی آقایی محمدرضا :655:
ما مخلصیم داداش:655::687::488:
تو کار درستی رضا جان:151:
گیر ندینا که چرا پست بی ربط میدی
من امشب رفتم تو فاز مونیکا بلوچی:434:
دوستان حتما فیلم خیلی خیلی زیبای irreversible رو دیدین دیگه با هنرنمایی مونیکا بلوچی در سکانس مترو:434::434:

http://www.topnews.in/files/Monica-Bellucci.jpg (http://www.topnews.in/files/Monica-Bellucci.jpg)

این مونیکا بلوچی کجاست؟:388:واااااای:299:خدایا پرورداگار چنین دختران خوش هیکل و پاکدامنی را نصیب ما بفرما:683:الهی آمین:683:
تمام دختران ایران فدای یه تار موی مونیکا خانوم!
تهاجمی بود؟؟!؟! به جز اوایل ست اول، به نظر من شاهد یکی از پسیوترین بازیهای رافا تو این چند وقت اخیر بودیم.
به نظر من رافا خیلی هجومی نبود..شاید ست اول ولی بقیه یکم بد بود!به نظر من اگه رافا مث بازی هیوویت بازی میکرد خیلی راحت تر از این میتونست بلوچی رو شکست بده...یکم امروز سرویساشم بد بود!تو بازی با هیوویت خیلی خیلی خوب بود:OK:
خب در بخش مردان تمام پیش بینی های من درست از آب در اومد..من مطمئن بودم آلماگرو میبره..خیلی شاخ شده!عجیب رفته بود رو اعصاب ورداسکو...درسته هد تو هد به نفع نادال هست؛ولی باید خیلی مواظب این آلماگرو باشه،امروز خیلی خوب سرویس میزد؛خوبم بازی رو به نفع خودش به پایان میرسوند..حریف سختی تو یک چهارم نهایی واسه نادال میشه..نواکم که امروز یه جوری بود!انگار دپرس بود:shock:
هنین هم امروز مغلوب سامانتا شد؛خدایش سامانتا بهتر بود..:20:امروز 6پیش بینی من درست از آب در اومد..

Mohammad
05-31-2010, 09:58 PM
من تقریبا 80 درصد عربی رو متوجه میشم، فقط گزارش انگلیسی رو بشدت به عربی ترجیح میدم!! البته بعد از انگلیسی گزارش فرانسوی ها هم بد نیست مثلا اون موقع که یورو اسپورت فرانسه باز میشد اغلب بازیکناشون رو میاوردن گزارش کنن و پرهیجان هم گزارش میکردن... ولی اگه این دو تا زبون نباشه من هم از گزارش عربی خوشم میاد و بین این گزارشگرای الجزیره هم منم عادل شطی رو به کریم عالمی و امین غصاصی ترجیح میدم :443:
80 درصد؟! :193: افشین که خودش از بیخ عربه فک نکنم این مقدار بفهمه! :251:
من در حد 1 تا 2 درصد میفهمم :251:
تو کنکور 0 درصد زدم عربی. :shame:

Alireza Murray
05-31-2010, 10:13 PM
ما مخلصیم داداش:655::687::488:
تو کار درستی رضا جان:151:

این مونیکا بلوچی کجاست؟:388:واااااای:299:خدایا پرورداگار چنین دختران خوش هیکل و پاکدامنی را نصیب ما بفرما:683:الهی آمین:683:
تمام دختران ایران فدای یه تار موی مونیکا خانوم
محمدرضا تو دیر دختر خوشکل نیست که همچین حرفی رو میزنی؟:434:
دخترای ایران یه چیز دیگن به خصوص ...

Alireza Murray
05-31-2010, 10:16 PM
بابا این امین که فقط میگه ممتاز ممتاز
ولی عادل یه چیز دیگست:866:
اون یا سلاماش
وقتی میگه جووووووووووکویچ

Mohammad Reza
05-31-2010, 10:23 PM
چرا هست!بسیار!واسه همین من گرفتار یکیشون شدم؛یکی از اون بهتریناش!:shame::866:

Mohammad Reza
05-31-2010, 10:37 PM
خب اگه فردا بازی ها در مرحله یک چهارم نهایی برگزار بشه در قسمت مردان:
راجر عزیز مقابل این سوئدی بازی سختی داره که امیدوارم با شروع بازی بتونه با کنترل بازی و زدن دراپ شات های نابود کننده حریف خودش و به خاک بکشونه!راجر فردا میزنه داغون میکنه سودرلینگ رو!نباید ست از دست بده راجر..باید 0-3 ببره
بازی بردیچ و یوژنی نیز بازی قشنگیه و پیش بینیش خیلی دشوار و مشکله چون هر دوی اونها آمادن؛ولی به نظر من بردیچ برنده بازی هست..با نتیجه شاید 2-3.
در بخش زنان دمنتیوا بازی سختی مقابل پتروا داره؛امیدوارم دمنتیوا بتونه هموطن روس خودش و شکست بده!به نظر من دمنتیوا برنده بازی هست!
و امیدوارم دیگه ووزنیاکی بتونه حریف ایتالیایی خودش و شکست بده؛بازی سختی داره ولی فکر کنم 1-2 بازی رو ببره!

kiavash
05-31-2010, 10:41 PM

ای ناقولا :441:.... راستی دیر کجاست؟:shame:

Mohammad Reza
05-31-2010, 10:58 PM
ای ناقولا :441:.... راستی دیر کجاست؟:shame:
بچه ها شرمنده بحث تایپک یکم منحرف میشه ولی چندتا لینک میزارم درباره شهرم..
بندر دیر:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D9%86%D8%AF%D8%B1_%D8%AF%DB%8C%D8%B1
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86_%D8%AF%DB%8C%D8%B1
http://dayyernews.com/
دیگه اگه سرچ کنی تو گوگل عکس های قشنگی از شهر ما میاد...
جنوبی ترین منطقه کشور!بزرگترین بندر صیادی کشور؛تازه به زودی پارس شمالی هم نزدیکی شهر افتتاح میشه جهانی میشیم؛
http://www.akairan.com/images/iran/bandar-dayer.jpg اینم یه عکس زیبا
دریای شهر ما خیلی قشنگتر از شماله!نه اینکه بخوام الکی بگم نه چونکه خود مردم شمالم میگن و خودم دریا شمال و دیدم!خیلی دریا جنوب قشنگتره شماله!
دیر یه شهر متفاوتی هست با بقیه شهرها!مردمان عجیب؛بیشتر موتور تو شهر هست و من خودم یه موتور کراس دارم که قیمتش 3میلیون هست..پایین ترین مدل ماشین تو شهر پراید هست!کلا شهری داریم که واسه همه کار گیر میاد و همه خونه های شهر باکلاسه؛واسه دخترا خوبه چون هر کی شوهر میکنه چون شوهرش پولداره دیگه نمیخواد جهیزیه بگیره!
خیلی توضیح هست که تو یه جای مناسب براتون میگم!
تازه هر کی بخواد سوار موتور آیکسوان بشه یا 250 بیاد پیش خودم!

Reza23
05-31-2010, 11:02 PM

!! Wow
مبارکه

Hatam
06-01-2010, 12:33 AM
عادل شطي كه انگار ناداليه.جدا از اينكه همه بازيا

آره درسته، کریم علمی هم فدرریه و امین غصاصی جوکوویچ

Hatam
06-01-2010, 12:40 AM
80 درصد؟! :193: افشین که خودش از بیخ عربه فک نکنم این مقدار بفهمه! :251:
من در حد 1 تا 2 درصد میفهمم :251:
تو کنکور 0 درصد زدم عربی. :shame:

من عربی فول فولم سوالی داشتی بپرس تمام لهجه های عربی رو هم میفهمم خلیجی، لبنانی، سوری، مصری، عراقی و...

انگلیسیم هم عالیه در حد خیلی دست و پاشکسته هم فرانسه بلدم

PowerVu
06-01-2010, 01:59 AM
گیر ندینا که چرا پست بی ربط میدی
من امشب رفتم تو فاز مونیکا بلوچی:434:
دوستان حتما فیلم خیلی خیلی زیبای irreversible رو دیدین دیگه با هنرنمایی مونیکا بلوچی در سکانس مترو:434::434:

من این فیلم رو شش هفت سال پیش دیدم و فقط یه بار هم دیدم. اون موقع فقط نسخه زبان اصلیش یعنی فرانسوی اومده بود.

خیلی فیلم مهیجی بود اما نصف هیجانش به خاطر زبان فرانسویش به من مزه نداد!

الان دوبله انگلیسی ش اومده؟

مزسی

PowerVu
06-01-2010, 02:16 AM
من عربی فول فولم سوالی داشتی بپرس تمام لهجه های عربی رو هم میفهمم خلیجی، لبنانی، سوری، مصری، عراقی و...

انگلیسیم هم عالیه در حد خیلی دست و پاشکسته هم فرانسه بلدم

اون دختره اولگا هم خیلی باحاله!
گزارشگر رو میگم.

من تقریبا 80 درصد عربی رو متوجه میشم، فقط گزارش انگلیسی رو بشدت به عربی ترجیح میدم!! البته بعد از انگلیسی گزارش فرانسوی ها هم بد نیست و بین این گزارشگرای الجزیره هم منم عادل شطی رو به کریم عالمی و امین غصاصی ترجیح میدم

ولی عادل یه چیز دیگست
اون یا سلاماش

:240::240::240::240::240::240::240::240::240::240::240::240::240::240::240::240::240::240:

بابا دم همه تون گرم.
من به همه تون حسودیم می شه. البته حتماً می گین حسود هرگز نیاسود اما اوج نامردیه شما از صحبت سه ملیت همه چیزشو متوجه می شین اما من فقط عکساشو نگاه می کنم :240::240:

نامردا کی وقت کردین 3 تا زبون یاد بگیرین؟! :240:
عربی و فرانسوی تون رو کجا فول شدین؟ :240:

دارم از حسودی می ترکم. :52:
لابد یه ست تنیس هم باهاتون بازی کنم لاو 6، منو می برین آره؟! :240:

من دلمو تو این دنیا به چی خوش کنم خدا؟!

بدبختی، اسم همه ی این گزارشگرا رو هم بلدین!

pourya RF
06-01-2010, 08:38 AM
به نظر شما دلیل موفق نبودن اندی ماری تو زمین خاکی چیه:?:http://http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/07/Andy_Murray_at_the_2009_French_Open_6.jpg/300px-Andy_Murray_at_the_2009_French_Open_6.jpg

pourya RF
06-01-2010, 09:04 AM
:thumbup:فقط 5 روز تاقهرمانی راجر تو رولند مونده :thumbup:

شایان نادال
06-01-2010, 09:10 AM
:thumbup:فقط 5 روز تاقهرمانی راجر تو رولند مونده :thumbup:
پس رافا اون جا چه کارست:734: که بزاره اقا راجر همنجوری قهرمان بشه.

Hossein Murray
06-01-2010, 09:24 AM
به نظر شما دلیل موفق نبودن اندی ماری تو زمین خاکی چیه:?:http://http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/07/Andy_Murray_at_the_2009_French_Open_6.jpg/300px-Andy_Murray_at_the_2009_French_Open_6.jpg (http://http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/07/Andy_Murray_at_the_2009_French_Open_6.jpg/300px-Andy_Murray_at_the_2009_French_Open_6.jpg)
خوب دلایل مختلفی داره دوست عزیز !
اولا اندی بازیکنیه که رفلکس مدار بازی می کنه . درسته بیس لاینر هستش اما با بونس و اسپین توپ روی خاک نمی تونه خوب کنار بیاد . اگه دقت کرده باشی ضربات فلت و سریع خیلی کمی داره و برای همین تو رالی های خاک نمی تونه وینر های خوبی بزنه .
سرعتش چندان خوب نیست و آدم احساس می کنه داره از پا میفته . اما مزیت هایی هم داره که باعث شده تو هارد کارش درست تر باشه . سرویس های خوب و سالمی داره و بک هنداش عموما درست پیاده می شن . بازی توی خاک همونطور که رافا رو می بینی نیاز به فورهند و بک هند های آتشین داره . مخصوصا بریا یک بازیکن بیس لاینر که خیلی کم نزدیک نت بازی می کنه .
در هر صورت امیدوارم بتونه با کمک های مربیش تو سال های بعد موفق تر نشون بده ! :443:

Lily Nadal
06-01-2010, 09:30 AM
این بار به خاطرشما باسیاه می نویسم.
این مصیبت وارده را به تمام موری دوستان از جمله حسین وعلی رضا تسلیت می گم .
جامعه ی نادال دوستان

Hossein Murray
06-01-2010, 09:35 AM
این بار به خاطرشما باسیاه می نویسم.
این مصیبت وارده را به تمام موری دوستان از جمله حسین وعلی رضا تسلیت می گم .
جامعه ی نادال دوستان
لیلی جان اصلا موردی نیست ! :443:
با قرمزم دوست داشتی بنویس !
ما خیلی انتقاد پذیریم و اصلا مصیبتی بر ما وارد نشده !!!!!!

Lily Nadal
06-01-2010, 09:38 AM
ولی عادل یه چیز دیگست:866:
اون یا سلاماش

آره من هم موافقم واقعاازهمه بهتره من هم غربی می فهمم .
اونایی که عربی می فهمن توجه کردیدامین چقدر گاف میده ولی عادل اونقدر حرف می زنه که به خودش وقت نمی ده آب دهنش رو قورت بده
الامبراطور روهم که به رافا می گه خوشگل می گه

Hatam
06-01-2010, 10:05 AM
:240::240::240::240::240::240::240::240::240::240::240::240::240::240::240::240::240::240:

بابا دم همه تون گرم.
من به همه تون حسودیم می شه. البته حتماً می گین حسود هرگز نیاسود اما اوج نامردیه شما از صحبت سه ملیت همه چیزشو متوجه می شین اما من فقط عکساشو نگاه می کنم :240::240:

خودم که عربم، 11 ترم انگلیسی تو زبانکده خوندم و انشاالله به همین نزدیکیا تافل میگیرم (اگه وقت کنم!) سه ترم هم فرانسه خوندم ولی نگفتم که فولم!! (جالب بود ولی قواعدش مشکل بود)

Mohammad Reza
06-01-2010, 10:14 AM
بچه ها مثلا فکر کنید نه راجر بیاد فینال نه نادال:3t1::350:اونوقت چی میشه!!!:3t1:
بی مزه ترین فینال گرنداسلم سال!!!

Alireza Murray
06-01-2010, 10:53 AM
پس اندی ؟ کسی از اینا طرفدار اندی نیست؟:240::182:

Alireza Murray
06-01-2010, 11:03 AM
بچه ها مثلا فکر کنید نه راجر بیاد فینال نه نادال:3t1::350:اونوقت چی میشه!!!:3t1:
محمدرضا اگه کسی بجز اینا بیاد فینال یعنی تونستن یه طوری از سد این دو نفر بگذرن و شایسته این بودن که بیان فینال
پس دلیل نمیشه چون اگه نه راجر و نه رافا بیان فینال فینال بی مزه ای بشه

Lily Nadal
06-01-2010, 11:40 AM

موافقم اصلا به این بازی دیگه فینال نمی گن بهش می گن بچه بازی

Lily Nadal
06-01-2010, 12:04 PM
خودم که عربم، 11 ترم انگلیسی تو زبانکده خوندم و انشاالله به همین نزدیکیا تافل میگیرم (اگه وقت کنم!) سه ترم هم فرانسه خوندم ولی نگفتم که فولم!! (جالب بود ولی قواعدش مشکل بود)

سلام حاتم من هم عربم .دمت گرم

Mohammad Reza
06-01-2010, 12:09 PM
ما هر جا میریم عرب اهوازی زیاده!تو کلوب که بسیار!ولی خدایش اهوازی ها خیلی آدمای با معرفتی هستن..کلا جنوبی ها آدمای خوب و اکتیوی هستن:655::655::655:
تش بگیری واپیچی!!!اگه نکست پرشن استار و میدید؛خواننده بوشهری با شعر تش بگیری واپیچی غوغا کرد و اول شد!

2329
06-01-2010, 12:14 PM
با سلام- مي خواستم بدانم كه راجر فدرر چند هفته ديگر بايد در صدر رنكينگ باشد تا بتواند ركورد صدرنشيني سامپراس را از آن خود كند و به اين عنوان بزرگ نيز دست يابد

Lily Nadal
06-01-2010, 12:15 PM
ما اینیم دیگه.راستی jiji-federer هم خواهرم منه البته باعرض شرمندگی

Lily Nadal
06-01-2010, 12:27 PM

دمت گرم علی رضا معلوم که خیلی آدم فهمیده ای هستی .حالا که این رو گفتی بعداز رافا و نواک فقط اندی.

Reza23
06-01-2010, 12:31 PM

بابا دم همه تون گرم.

جناب مدیر محترم بخش اعلام برنامه های کانالهای ماهواره ای پخش تنیس
عالیجناب پاور وی یو

کم ما بیچاره ها رو دست بنداز لطفا!! :182:

ببین اسم خودت چه دبدب کب کبی داره!!
یه تریلی میخواد فقط عنوان جنابعالی رو یدک بکشه!!
اونی که سیکس - لاو تو یه ست میبازه ما هستیم نه شما!! :434::160:

Reza23
06-01-2010, 12:38 PM
ما اینیم دیگه.راستی jiji-federer هم خواهرم منه البته باعرض شرمندگی

تو چی میکشی از دست این جی جی ؟!!
راستی نیست؟
خفه اش نکرده باشی؟!! :243:

Fakhruddin
06-01-2010, 12:52 PM

نه جان من.اونیکه نگاه کردین نه این بازی بوده. شایدم تلویزیون شما چیز دیگه ای نشون میده.شایدم چشماتون ایراد داره :254:

رافا 27 وینر در مقابل 18 وینر بلوچی.وینر های بلوچی رو اصلا نادال بهش نمی رسید که بخواد ue بشه بعد اسمش رو بزارین رافا تو حالت پسیو بوده :3t1: ue های رافا اکثرا زمانی بود که داشت حمله میکرد.بعدشم اونی که توی رالی ها توپ رو چپ و راست میچرخوند کی بود .خب نادال بود دیگه پس این اسمش چیه حمله نیست؟؟؟ پسیو رو به اون ست اول مقابل الماگرو توی نیمه نهایی مادرید میگن که رافا خودش نمی تونست توپ رو بچرخونه(کنترل رالی تو دستش نبود) !!
از رافا یه ربات ساختین و هر جور دلتون میخواد هدایتش میکنین :3t1:

Rafaello
06-01-2010, 02:32 PM
موافقم اصلا به این بازی دیگه فینال نمی گن بهش می گن بچه بازی

مثل فینال پارسال که نی نی کوچولو بازی بود.

Mohammad Reza
06-01-2010, 04:04 PM
راجر تو بازی های قبلی اون چیزی که من میخواستم نبوده، باید تو این بازی خوب سرویس بزنه و در زدن دراپ شات هاش دقت داشته باشه!ووزنیاکی هم که ست اول و بدجور باخت؛اینطور که داره پیش میره به احتمال زیاد برنده بازی ایتالیایی باشه؛به قول داداشم هر کی نگاه این بازیکن ایتالیایی بکنه باید کفاره بده:3t1:به نظر من بازی دمنتیوا و پتروا بازی زیبایی هست!ببینیم راجر بازی رو چطور شروع میکنه؛امیدوارم امروز بتونه با 3ست متوالی سودرلینگ و شکست بده

davidbeckham
06-01-2010, 04:33 PM
شیاوونه برد:3t1:
ادم قیافشو میبینه از زندگی سیر میشه:3t1:

Rafaello
06-01-2010, 04:49 PM
پیروزی فرشته بی نظیر و دختر زیباروی جهان تنیس شیاوونه بر طرفدارانش مبارک باد.

Ar@sh
06-01-2010, 05:09 PM
اولا اندی بازیکنیه که رفلکس مدار بازی می کنه . درسته بیس لاینر هستش اما با بونس و اسپین توپ روی خاک نمی تونه خوب کنار بیاد . اگه دقت کرده باشی ضربات فلت و سریع خیلی کمی داره و برای همین تو رالی های خاک نمی تونه وینر های خوبی بزنه .
سرعتش چندان خوب نیست و آدم احساس می کنه داره از پا میفته . اما مزیت هایی هم داره که باعث شده تو هارد کارش درست تر باشه . سرویس های خوب و سالمی داره و بک هنداش عموما درست پیاده می شن . بازی توی خاک همونطور که رافا رو می بینی نیاز به فورهند و بک هند های آتشین داره . مخصوصا بریا یک بازیکن بیس لاینر که خیلی کم نزدیک نت بازی می کنه .
در هر صورت امیدوارم بتونه با کمک های مربیش تو سال های بعد موفق تر نشون بده ! :443:

در مورد سرویس باهات موافق نیستم حسین جان...
به نظر من در حد تنیسور Top 10 سرویس نمی زنه
یکی از نقطه قوت هاش Return های خوبشه

Fakhruddin
06-01-2010, 05:52 PM
بازی جلوی تور سودرلینگ خیلی افتضاحه همچنین ریترن هاش :3t1:

Reza23
06-01-2010, 06:01 PM
دوتا از فرشته های دنیای تنیس بدست این شیاونه
لعنتی حذف شدن!!
ماریا کیریلنکو و کارولین وزنیاکی
پرچم رولند گاروس رو باید بحالت نیمه افراشته دربیارن!! :243::243:

Reza23
06-01-2010, 06:04 PM
سودرلینگ احیا شده.
یعنی میتونه امسال هم خبرساز بشه ؟!!

!! Come On Son

:441::441:

Mohammad
06-01-2010, 06:40 PM

حسین موری که خیلی سریعه لامسب، به هر توپی میرسه؟ :shame: بهترین Retriever توره نا سلامتی ها!!!
بزگترین مشکلش اینه که تاپ اسپین بلد نیست بازی کنه، به قول تو ضربات فلتشم زیاد جون نداره.

Mohammad Reza
نمیدونم!چرا اینجور شد..راجر ست اول عاالی بود..ست دوم فرصت داشت بریک پوینت بگیره ولی باز از دست داد و ست دوم و باخت..ست سومم میبینید که چطور دوبار 30-هیچ جلوبود و دوباره از دست داد!
کلا این سودرلینگ میخواد بیشتر رو اعصاب راجر بره و از لحاظ روانی راجر و خراب کنه

Mohammad
نمیدونم!چرا اینجور شد..راجر ست اول عاالی بود..ست دوم فرصت داشت بریک پوینت بگیره ولی باز از دست داد و ست دوم و باخت..ست سومم میبینید که چطور دوبار 30-هیچ جلوبود و دوباره از دست داد!
کلا این سودرلینگ میخواد بیشتر رو اعصاب راجر بره و از لحاظ روانی راجر و خراب کنه
چیکارکرد بدبخت؟

Mohammad Reza
06-01-2010, 06:45 PM
چیکارکرد بدبخت؟
بیشتر رو اعصاب من میرفت تا راجر!!!نمیدونم ممد وقتی چهرش و میبینم عصبانی میشم!یه نگاهایی به طرف راجر میکنه!جرات داره بیاد دیر حسابش و میرسم:350:
باید راجر یه جور نسخه این سوئدی رو بپیچونه!راجر امروز خوب بوده باید مزد زحمتهاش و بگیره..واااااااای که دارم میمیرم

Mohammad Reza
06-01-2010, 06:47 PM
بچه ها این توقف به نفع کیه؟؟؟!!!

davidbeckham
06-01-2010, 06:54 PM
منم موافقم پارسال هم همین اداها رو تو بازی با نادال در اورد:3t1:
کلا سودرلینگ ادم نچسبیه:3t1:

Alireza Murray
06-01-2010, 07:01 PM
دمت گرم علی رضا معلوم که خیلی آدم فهمیده ای هستی .حالا که این رو گفتی بعداز رافا و نواک فقط اندی.
مرسی لیلی جان :655:
دیگه انقدر هام که تعریف میکنی نیستم

Mohammad_Joulaei
06-01-2010, 07:02 PM
با اين اوصاف فينال پاياپايي رو شاهد خواهيم بود!!!! بازيها اصلا نميشه پيش بيني كرد!!!

زنده باد راجر

Hatam
06-01-2010, 07:05 PM
بچه ها این توقف به نفع کیه؟؟؟!!!

بدون شک فدرر
از ست دوم فدرر تمرکزشو کاملا از دست داده نمیدونم چش شد (کلا قیافه نادال و فدرر وقتی تمرکز ندارن تابلوه)
یادمه تو سینسیناتی 2008 وقتی با کارلوییچ داشت یکی از تماشاگرا خیلی رو اعصابش راه میرفت آخرش هم باخت شاید هم الان یکی از تماشاگرا یه چیزی بهش گفته!! شاید هم از سودرلینگه
بهرحال قطع بازی خیلی کمکش میکنه میتونه تجدید قوا کنه

Hatam
06-01-2010, 07:07 PM

سلام
مرسی، دم تو هم گرم، خوشبختم

Reza23
06-01-2010, 07:10 PM
بیشتر رو اعصاب من میرفت تا راجر!!!نمیدونم ممد وقتی چهرش و میبینم عصبانی میشم!یه نگاهایی به طرف راجر میکنه!جرات داره بیاد دیر حسابش و میرسم:350:
باید راجر یه جور نسخه این سوئدی رو بپیچونه!راجر امروز خوب بوده باید مزد زحمتهاش و بگیره..واااااااای که دارم میمیرم

محمدرضا جون زیاد ناراحت نباش عزیز برادر
تو فینال رافا یه حالی از این پسره سوئدی بگیره
که حال کنیم.
انتقام فدرر رو هم ازش میگیریم. :443:
رو اعصاب تو راه رفته؟!!!!
حالا میبینه! :3t1:

Mohammad Reza
06-01-2010, 07:11 PM
تا کی بارونه؟یکی زنگ بزنه فرانسه بپرسه!

Mohammad Reza
06-01-2010, 07:14 PM
محمدرضا جون زیاد ناراحت نباش عزیز برادر
تو فینال رافا یه حالی از این پسره سوئدی بگیره
که حال کنیم.
انتقام فدرر رو هم ازش میگیریم. :443:
رو اعصاب تو راه رفته؟!!!!
حالا میبینه! :3t1:
نه عزیزم..رافا چرا زحمت بکشه؟؟!!رافا فعلا تمرکزش و بزاره با آلماگرو که بازی سختی پیشه رو داره!
راجر خودش بهش آمپول میزنه!!!حالا نوبت اینه که به این پسر سوئدی درس بده

Reza23
06-01-2010, 07:24 PM
نه عزیزم..رافا چرا زحمت بکشه؟؟!!رافا فعلا تمرکزش و بزاره با آلماگرو که بازی سختی پیشه رو داره!
راجر خودش بهش آمپول میزنه!!!حالا نوبت اینه که به این پسر سوئدی درس بده
آمپول؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آها مثل بچه ها!!

بیچاره 11-12 باره داره درس میگیره
یه دفعه هم میخواد درس پس بده
شماها زمین و زمان رو بهم دوختین!!
سودرلینگ آدم نیست؟! :243:
.
.
چشم. اطاعت قربان!!
ما بفکر آلماگرو میشیم!!

koury
06-01-2010, 07:30 PM

حالا ببینید ما تو این سالها چی می کشیدیم!!؟ همون ویمبلدون چند سال پیش لامصب اینقدر از این دلغک بازیا در آورد که من ازش متنفر شدم الانم همه جوره پایه ی باختش هستم :443:

Alireza Murray
06-01-2010, 07:32 PM
برای اینکه دعوا نشه ملزر با بردیچ برن فینال:434:
من که میگم راجر میبازه 2-3

Mohammad Reza
06-01-2010, 07:33 PM
آمپول؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آها مثل بچه ها!!

بیچاره 11-12 باره داره درس میگیره
یه دفعه هم میخواد درس پس بده
شماها زمین و زمان رو بهم دوختین!!
سودرلینگ آدم نیست؟! :243:
.
.
چشم. اطاعت قربان!!
ما بفکر آلماگرو میشیم!!
ما نوکریم آقا رضا..اگه تونست ببره!نوش جونش...ما که بخیل نیستیم:254::254::254:(یاد یه قضیه ای افتادم که حیف نمیشه اینجا گفت-یه قضیه تئاتریه)
امیدوارم راجر بتونه با این استراحتی که کرده مث ست اول خوب بازی رو کنترل کنه..:655:

Reza23
06-01-2010, 07:36 PM
ما نوکریم آقا رضا..اگه تونست ببره!نوش جونش...ما که بخیل نیستیم:254::254::254:(یاد یه قضیه ای افتادم که حیف نمیشه اینجا گفت-یه قضیه تئاتریه)
امیدوارم راجر بتونه با این استراحتی که کرده مث ست اول خوب بازی رو کنترل کنه..:655:

شما سروری!
انشالله فدرر میبره. :443:

Reza23
06-01-2010, 08:02 PM
کار فدرر سخت شد!
سودرلینگ این ست رو با توجه به استراحتی که کرده
دیوانه وار بازی خواهد کرد!
باید دید فدرر میتونه از زیر این فشار سنگین سودرلینگ
بسلامت بیرون بیاد یا اینکه له میشه؟!!
واقعا سخته!!

Reza23
06-01-2010, 08:04 PM
ست سوم فدرر 5 تا وینر زده و سودرلینگ 15 تا!!!!!!!!
باورش سخته!!

Reza23
06-01-2010, 08:26 PM
از روی طرفداری نمیگم:
ولی بنظر من راجر نمیتونه ببره!!

مثل فینال یو اس اوپن!

Reza23
06-01-2010, 08:33 PM
آقای فدرر
سودرلینگ سرویسهاش رو بالای 200 میزنه!
احتمال بریک شدنش خیلی کمه.
وقتی حالا یه بار بریک میشه دیگه باید
قدرش رو بدونی!!
نه اینکه بلافاصله خودت هم بریک بشی!! :243::3t1:
بخاطر محمدرضا میگم ها!

Reza23
06-01-2010, 08:39 PM
فدرر اصلا روحیه نداره.
بریک هم شد.
سودرلینگ هولد کنه تمومه!
باورش سخته.
گفته بود هر بار دارم نزدیک تر میشم.
این بار رو کسی چه میدونه؟!!

koury
06-01-2010, 08:45 PM
خب سودرلینگ برای اولین بار در سیزدهمین رویاروئی با راجر بالاخره بردش اینقدرم لج فدرر رو با حرکات کثیفش در آورد که من پشت تی وی داشتم جد و آبادش رو یکی میکردم!!

خیلی حرکاتش زشته و بیشتر اینکه آخر بازی حریف رو تحویلم نمیگیره آدم رو آتیش میزنه :182: پارسالم رافا رو در 4 ست برد امسالم فدرر رو تو 4 ست برد، نکته ی جالب اینکه پارسالم که رافا رو برد نامبر وان بود امسالم فدرر نامبر وان بود... فقط تفاوتش یه دور بالاتر هست.

بهر حال اگه رافا قهرمان مسابقات بشه هم نامبر وان میشه هم جلوی رکورد تاریخی فدرر گرفته میشه که باید ببینیم اینطور میشه یا نه؟!

بنظر میرسه سودرلینگ باید تو نیمه نهائی با بردیش بازی کنه، از اون طرف هم نیمه نهائی رافا و نواک بیشترین احتمال رو داره!! بنظر من که اصلا نیمه نهائی بردیش و سودرلینگ نمیتونه بازی جذابی باشه... حیف فدرر حذف شد و این دو تا چپر چلاغ باید تا نیمه نهائی بالا بیان :3t1:

Reza23
06-01-2010, 08:45 PM
سودرلینگ با شایستگی تمام پیروز شد!

Mohammad Reza
06-01-2010, 08:47 PM
خیلی غم سنگینی بود..راجر ست اول و خیلی خوب بازی کرد..خیلی برام سخته باورش!سودرلینگ خوب سرویس زد خوب فورهند زد و راجر دیدم که پس از توقف بازی اصلا روحیه نداشت و شک بزرگی وارد شد!اصلا خیلی داغون و غمگین شدم..روجر بدجور باخت..به کسی که نباید میباخت...مث قضیه داویدنکو شد!12بار برده بود بعد اومد شکست خورد..
خیلی روحیش کم بود..نمیدونم خیلی برام سخته باورش ولی مبارک سودرلینگ و طرفداران رافا نادال باشه این برد(البته بعضیاشون)

Reza23
06-01-2010, 08:48 PM
متس میگفت ( متس فدرری هست ):
اگه از رابین بپرسین میگه من بیشتر زحمت کشیدم
و بیشتر تمرین کردم چرا نبرم؟!!!
راجر خان تمام سال رو خورده و خوابیده حالا شب امتحان
میخواد با یه تمرین کوچولو گرند اسلم ببره؟!!
راجر بد بود و سزاش رو هم دید!!

Rafaello
06-01-2010, 08:51 PM
:434::434::434::434::434::434::434::434::434::434:

Mohammad Reza
06-01-2010, 08:51 PM
آرزوی من هم به باد رفت..امسال فقط آرزو داشتم روجر هر 4گرند رو ببره که...
هییییییییییییییییییییی..........
سودرلینگ بهتر بود و راجر باید قبول کنه..شاید مث سال 2008 بشه و راجر فقط یک گرند بگیره

Rafaello
06-01-2010, 08:52 PM
سلام بر نامبروانی :655:

koury
خیلی غم سنگینی بود..راجر ست اول و خیلی خوب بازی کرد..خیلی برام سخته باورش!سودرلینگ خوب سرویس زد خوب فورهند زد و راجر دیدم که پس از توقف بازی اصلا روحیه نداشت و شک بزرگی وارد شد!اصلا خیلی داغون و غمگین شدم..روجر بدجور باخت..به کسی که نباید میباخت...مث قضیه داویدنکو شد!12بار برده بود بعد اومد شکست خورد..
خیلی روحیش کم بود..نمیدونم خیلی برام سخته باورش ولی مبارک سودرلینگ و طرفداران رافا نادال باشه این برد(البته بعضیاشون)

نمیدونم رکورد نیمه نهائی ها و فینال های پشت سر هم فدرر چند تا بود ولی این باخت فکر کنم تو 5-6-7 سال اخیر برای اولین بار تو دور 1/4 نهائی اسلم اتفاق افتاد...؟ آخرین باری که یادم میاد فدرر قبل از نیمه نهائی باخت تو همین رولند بود بازی با کوئرتن سال 2004 :350: آخرین باری که فینال اسلم نرسید فک کنم استرالیای 2008 بود که به نواک باخت، حالا رفقای فدرری اگه آمار دقیقش رو دارن بی زحمت لطف کنن

Hatam
پیشاپیش نامبر وانی مبارک:441::441::441::441::441::441::441:

Ar@sh
06-01-2010, 08:53 PM
این پسر سودرلینگ بد جوری منو یاد نلبندیان تو دوران اوجش انداخت.
خیلی پر روحیه و شجاعانه و مطمئن تر از بازی های پیشش با فدرر بازی کرد.
می تونه گزینه نخست برای قهرمانی این گرند باشه

Mohammad Reza
06-01-2010, 08:53 PM
قانون زندگی همینه!یکی میبره یکی میبازه..برنده ها همیشه برنده نیستند و بازنده ها همیشه بازنده نیستند!
راجر نمیدونم چرا یهو روحیش خیلی خیلی خراب شد

kiavash
06-01-2010, 08:55 PM
خب ... خیلی ناراحت شدم که مرتیکه عقده ای برد :243:با اون حرکاتش :Angry2:...از اولشم من از این بشر(سودرلینگ) بدم میومد ,, حالا بیشتر بدم میاد:3t1:.... ولی اشکال نداره ویمبی جبران میکنیم :160::687:

Hatam
06-01-2010, 08:56 PM
نمیدونم رکورد نیمه نهائی ها و فینال های پشت سر هم فدرر چند تا بود ولی این باخت فکر کنم تو 5-6-7 سال اخیر برای اولین بار تو دور 1/4 نهائی اسلم اتفاق افتاد...؟ آخرین باری که یادم میاد فدرر قبل از نیمه نهائی باخت تو همین رولند بود بازی با کوئرتن سال 2004 :350: آخرین باری که فینال اسلم نرسید فک کنم استرالیای 2008 بود که به نواک باخت، حالا رفقای فدرری اگه آمار دقیقش رو دارن بی زحمت لطف کنن

چرا دوستان فدرری خودم میگم

فینال پشت سرهم 10تا
نیمه نهایی پشت سرهم 23تا

msabet
06-01-2010, 08:59 PM
سودرلينگ عالي بازي كرد و حقش بود. اين بازي من رو ياد فينال بإرسال us open انداخت. تو اون بازي هم راجر به يك بازيكن الترا اگريسيو باخت امروز هم همينتور.
اگر رابين بره فينال با اين بازي ميتونه واسه رافا مشكل درست كنه

koury
06-01-2010, 09:02 PM
خب ... خیلی ناراحت شدم که مرتیکه عقده ای برد :243:با اون حرکاتش :Angry2:...از اولشم من از این بشر(سودرلینگ) بدم میومد ,, حالا بیشتر بدم میاد:3t1:.... ولی اشکال نداره ویمبی جبران میکنیم :160::687:

یادش بخیر پارسال ما جیکمون در اومد فدرری ها ریختن سرمون که چون رافا رو برده فلانه و بهمانه و ....!!! یه فدرری نیومد وسط بگه منم از این بابا بدم میاد!!! یه مرد فدرری پیدا نشد بگه با وجودی که از باخت رافا خوشحالم ولی از سودرلینگم بدم میاد :350: سودرلینگ شد اسطوره ی فدرری ها چرا؟ چون رافا رو تو شکست ناپذیر ترین گرند اسلمش بده!!!! :243:

ولی چه زود همه چیز عوض میشه... یه سال نگذشته اون روی طرفدارای فدرر هم مشخص شد :350: حالا از این به بعد طرفداران فدرر چه کارد و پنیری میشن با سودرلینگ و چه کسانی که ازش بدشون میاد :443:

فقط اینو بگم که چه خوبه تو لحظات خوشی و غممون واقعیات رو زیر پا نزاریم و فقط برای خوشی خودمون دل دیگران رو چرکین نکنیم!!

Reza23
06-01-2010, 09:04 PM
ضربات سودرلینگ خیلی قوی و خیلی دقیق بود.
مثل یه کامپیوتر بود!
بقیه هم زحمت میکشن فقط رافا و راجر نیستن که!!

aidintennis
06-01-2010, 09:05 PM
سودرلینگ فوق العاده بوده حقش بود ببره.من به عنوان یه طرفدار فدرر قبول کردم سودرلینگ بهتره.با انفورس ارور کمتر و قدرت بیشتر و تسلط روی تمام توپها بازی خوب فدرر رو خنثی کرد فکر کنم این بازیکن برای نادال هم مشکل ساز بشه شاید هم از پس بردیچ برنیاد. به هر حال نادال کار سختی داره برای قهرمانی
FEDERER
JUST FOR ALL TIME

koury
06-01-2010, 09:05 PM
آخرین باری که فدرر تو دور یک چهارم نهائی یک گرند اسلم باخت به مسابقات ویمبلدون سال 2001 برمیگرده که در گرند اسلم بعدی دور چهارم یو اس اوپن حذف شد. اگه اشتباه نکنم بعد از 23 گرند اسلم بالاخره برای اولین بار به دور یک چهارم نرسید!!

Reza23
06-01-2010, 09:06 PM
یادش بخیر پارسال ما جیکمون در اومد فدرری ها ریختن سرمون که چون رافا رو برده فلانه و بهمانه و ....!!! یه فدرری نیومد وسط بگه منم از این بابا بدم میاد!!! یه مرد فدرری پیدا نشد بگه با وجودی که از باخت رافا خوشحالم ولی از سودرلینگم بدم میاد :350: سودرلینگ شد اسطوره ی فدرری ها چرا؟ چون رافا رو تو شکست ناپذیر ترین گرند اسلمش بده!!!! :243:

ولی چه زود همه چیز عوض میشه... یه سال نگذشته اون روی طرفدارای فدرر هم مشخص شد :350: حالا از این به بعد طرفداران فدرر چه کارد و پنیری میشن با سودرلینگ و چه کسانی که ازش بدشون میاد :443:

فقط اینو بگم که چه خوبه تو لحظات خوشی و غممون واقعیات رو زیر پا نزاریم و فقط برای خوشی خودمون دل دیگران رو چرکین نکنیم!!
بله دوست عزیز
دنیا خیلی کوچیکه!!

Mohammad Reza
06-01-2010, 09:07 PM
میدونی کورش جان بیشتر از این ناراحتم که راجر میتونست این و ببره و توانشم داشت همونطور که در ست اول نشون داد ولی اسیر مسائل روانی شد و روحیه خودش و از دست داد!جایی که به راحتی میتونست ریترن سرویس کنه ارور میداد و جاهای سخت بهترین ریترن سرویس میکرد..خلاصه اگه از موقعیت هات استفاده نکنی میخوری!!!

koury
06-01-2010, 09:07 PM
سودرلینگ فوق العاده بوده حقش بود ببره.من به عنوان یه طرفدار فدرر قبول کردم سودرلینگ بهتره.با انفورس ارور کمتر و قدرت بیشتر و تسلط روی تمام توپها بازی خوب فدرر رو خنثی کرد فکر کنم این بازیکن برای نادال هم مشکل ساز بشه شاید هم از پس بردیچ برنیاد. به هر حال نادال کار سختی داره برای قهرمانی
FEDERER
JUST FOR ALL TIME

عزیزم شما تنیسورت باخته خواهشا دیگه کاری به تنیسور ما نداشته باش و به فکر راه قهرمانی رافا نباش!! رافا تا همینجاشم بهتر از سال قبل کار کرده و برای قهرمانی هم کار سختی نداره!! حالا شد که نوش جونش نشد هم بار خیلی بهتر از سال قبل بوده پس نیازی نیست نگران رافا باشید :350::350:

Alireza Murray
06-01-2010, 09:08 PM
ویمبلدون که مال ماریه چی میگی

navidballack
06-01-2010, 09:09 PM

فینال پشت سرهم 10تا
نیمه نهایی پشت سرهم 23تا
شما یه چیزی رو نمیدونی لازم نیست بگی
فینال پشت هم :
از رولند 2008 تا استرالیای 2010
میشه 8 تا
اون 10 تا ویمبلدون 2005 تا آمریکا 2007 بود

Reza23
06-01-2010, 09:09 PM
میدونی کورش جان بیشتر از این ناراحتم که راجر میتونست این و ببره و توانشم داشت همونطور که در ست اول نشون داد ولی اسیر مسائل روانی شد و روحیه خودش و از دست داد!جایی که به راحتی میتونست ریترن سرویس کنه ارور میداد و جاهای سخت بهترین ریترن سرویس میکرد..خلاصه اگه از موقعیت هات استفاده نکنی میخوری!!!

محمدرضا جون بنظر من فدرر زورش به رابین نرسید
همونطور که زورش به دل پوترو نرسید.
خیلی ساده

davidbeckham
06-01-2010, 09:10 PM
سودرلینگ سالی یه بار خوب بازی میکنه اونم رولنده:3t1:

Alireza Murray
06-01-2010, 09:12 PM
همه ی دوستان نادالی ریختن تو سایت:434:
میخوام ببینم وقتی رافا میبازه هم اینجوریه؟

koury
06-01-2010, 09:13 PM

برای منم جالبه فدرر ست اول کجا و فدرر ست سوم کجا!؟ منکر بازی خوب سودرلینگ نمیشم ولی فدرر اگه قدر موقعیت هاش رو میدونست سودرلینگ هر کاری هم میکرد نمیتونست با این راحتی ببره :350: بهر حال تنیسه، متاسفانه تساوی تو تنیس نیست و یا برده یا باخت :443: ولی این باخت فدرر و دفاع نکردن از قهرمانیش میتونه ارزش کار رافا رو نشون بده که چطور 4 سال تو سخت ترین گرند اسلم تونست از مقام قهرمانیش دفاع کنه :441:

msabet
06-01-2010, 09:14 PM

كورش اين چه حرفيه كه ميزني. ما طرفدار بازي زيبا وهجومي هستيم. رابين هم كه امروز واقعا عالي بازي كرد پس بايد بهش احترام گذاشت وتبريك گفت.

koury
06-01-2010, 09:15 PM
همه ی دوستان نادالی ریختن تو سایت:434:
میخوام ببینم وقتی رافا میبازه هم اینجوریه؟

ما همیشه اینجائیم مگه پارسال رافا باخت تو ست ست و آیتی ست و هر فرومی نبودیم؟؟ باخت فدرر ذره ای در طرفداران رافا تاثیر نداره و ما به تنیسور خودمون کار داریم تا باخت فدرر :443:

aidintennis
06-01-2010, 09:17 PM
من نخواستم توهین به کسی بکنم من فقط نظر خودم را گفتم.سودرلینگ تسلطش به توپهای بلند فوق العاده است در ضمن اگه لیست انتخابهای منو تو مسابقه ببینی می بینی که من خوشحالم

Hatam
06-01-2010, 09:19 PM

فینال پشت سرهم 10تا
نیمه نهایی پشت سرهم 23تا

شما یه چیزی رو نمیدونی لازم نیست بگی
فینال پشت هم :
از رولند 2008 تا استرالیای 2010
میشه 8 تا
اون 10 تا ویمبلدون 2005 تا آمریکا 2007 بود

آقاجان شما از باخت فدرر ناراحتی دلیل نمیشه پستهارو دقیق نخونی ایشون گفت رکورد نگفته از رولند 2008 تا الان چندتا میشه، خود ایشون که با انگشتای دستش میتونست بشماره از 2008 تا الان چندتا فینال میشه ولی رکوردو میخاستن، اتفاقا توی تنیس چیزی که زیاد میدونم رکورداست، مطمئن باش درمورد رکوردای فدرر و حتی بیوگرافیش از شما بشترمیدونم

Ar@sh
06-01-2010, 09:20 PM
من ست 2 و 3 رو ندیدم ولی فرق ست نخست با سایر ست ها بیشتر در زدن سرویس بود. روبین بد سرویس می زد و راجر خوب ... به مرور زمان سودرلینگ بهتر شد.
من بازی نادال رو تو این گرند ندیدم ولی اگه سودرلینگ همین جور بازی کنه کار رافا هم خیلی سخت میشه

Alireza Murray
06-01-2010, 09:20 PM
ما همیشه اینجائیم مگه پارسال رافا باخت تو ست ست و آیتی ست و هر فرومی نبودیم؟؟ باخت فدرر ذره ای در طرفداران رافا تاثیر نداره و ما به تنیسور خودمون کار داریم تا باخت فدرر :443:
یه نگاهی به اون پایین بنداز کورش جان
خیلی وقت بود که ندیده بودم رافایی ها انقدر زیاد باشن
من دوست دارم ببینم اگه زبونم لال رافا فردا باخت باز همینجوریه؟

Reza23
06-01-2010, 09:21 PM
آقاجان شما از باخت فدرر ناراحتی دلیل نمیشه پستهارو دقیق نخونی ایشون گفت رکورد نگفته از رولند 2008 تا الان چندتا میشه، خود ایشون که با انگشتای دستش میتونست بشماره از 2008 تا الان چندتا فینال میشه ولی رکوردو میخاستن، اتفاقا توی تنیس چیزی که زیاد میدونم رکورداست، مطمئن باش درمورد رکوردای فدرر و حتی بیوگرافیش از شما بشترمیدونم

Dear Hatam
King of Records

aidintennis
06-01-2010, 09:23 PM
من نمودونم این دعواها چیه.فدرر باخت.فدرر آدم نیست.اینا ماشین نیستن که همه مسابقاتو بتونن ببرن.نادال این همه باخت.به خدا مهم بودن تنیس به این رکوردها نیست.مهم اینه که تو وقتی تنیس می بینی لذت ببری.

koury
06-01-2010, 09:24 PM
یه نگاهی به اون پایین بنداز کورش جان
خیلی وقت بود که ندیده بودم رافایی ها انقدر زیاد باشن
من دوست دارم ببینم اگه زبونم لال رافا فردا باخت باز همینجوریه؟

خیالت راحت عزیزم! دیگه اگه رافا به احتمال 0.55555 درصد امسالم ببازه باختش از باخت سال قبل که بد تر نیست، هست؟ :350: پارسال رکورد تاریخی 5 رولند پشت سر هم بدست میومد که نشد...

Rafaello
06-01-2010, 09:27 PM
خیلی از سودرلینگ بدم میاد ولی از بردش خوشحال شدم
تو گوشه زمین وقتی میره برای زدن فورهند, استیلش بی نظیره.

navidballack
06-01-2010, 09:30 PM
اتفاقا توی تنیس چیزی که زیاد میدونم رکورداست، مطمئن باش درمورد رکوردای فدرر و حتی بیوگرافیش از شما بشترمیدونم
خوش به حالت که بیشتر می دونی :350:

Reza23
06-01-2010, 09:30 PM
من نمودونم این دعواها چیه.فدرر باخت.فدرر آدم نیست.اینا ماشین نیستن که همه مسابقاتو بتونن ببرن.نادال این همه باخت.به خدا مهم بودن تنیس به این رکوردها نیست.مهم اینه که تو وقتی تنیس می بینی لذت ببری.
نادالی ها که چیزی نگفتن!!
دعوا چیه؟؟؟؟

بله وقتی میبرین حرف از رکوردهای دست نیافتنی میزنین
وقتی میبازین حرف از تنیس زیبا و لذت از بازی میزنین
اگه بخاطر محمدرضا نبود امشب تاپیک رو میترکوندیم!!

aidintennis
06-01-2010, 09:32 PM
خوشحالم.بازی خوبی تو فینال می بینم.واقعا نمیشه پیش بینی کرد کی میبره

kiavash
06-01-2010, 09:34 PM

من که سال پیش اصلا نبودم اینجا :379:... من گفتم قبلا ازش بدم میومد ولی الان بیشتر بدم میاد ...
تعجب نداره که بعضیا ازش بدشون بیاد, به هر حال وقتی یکی بازیکن مورد علاقتو شکست میده خوشت نمیاد ازش که,میاد؟ :734:

koury
06-01-2010, 09:37 PM
من که سال پیش اصلا نبودم اینجا :379:... من گفتم قبلا ازش بدم میومد ولی الان بیشتر بدم میاد ...
تعجب نداره که بعضیا ازش بدشون بیاد, به هر حال وقتی یکی بازیکن مورد علاقتو شکست میده خوشت نمیاد ازش که,میاد؟ :734:

من از ویمبلدون 2007 یا 2008 بود که ازش بدم اومد در شرایطی که تا اون موقع هم تو هر بازی مغلوب رافا میشد!! منتها دوستان فقط بخاطر اینکه از باخت رافا به این سوئدی ذوق زده شده بودن ما رو متهم کردن بخاطر بردش ازش بدمون میاد در حالی که اون برد سال پیش تو رولند و حتی برد تو لندن ذره ای در تنفر من از سودرلینگ تاثیر نداشت :350:

Mohammad Reza
نادالی ها که چیزی نگفتن!!
دعوا چیه؟؟؟؟

بله وقتی میبرین حرف از رکوردهای دست نیافتنی میزنین
وقتی میبازین حرف از تنیس زیبا و لذت از بازی میزنین
اگه بخاطر محمدرضا نبود امشب تاپیک رو میترکوندیم!!
رضا جان عزیز راحت باش...کسی ناراحت نمیشه..من که ناراحت نمیشم،هر چیزی میخوای بگو؛راجر باخته و شما حق دارید حرفایی که تو دلتون هست و بگید..طرفدارای راجر باید قبول کنن:655:

nole
رابین تو خدایی!!!!!

Reza23
06-01-2010, 09:38 PM
من ازش متنفر نبودم و الان هم طرفدارش نیستم.
رابین یه بازی فوق تصور بازی میکنه
ولی معلوم نیست بازی بعدی رو هم خوب باشه
باور کن من مطمئن نیستم از پس بردیچ بربیاد

Mohammad Reza
06-01-2010, 09:38 PM
منصور بهرامی هم اومده بود نگاه بازی کنه!!!

navidballack
06-01-2010, 09:39 PM
راجر باخت
فدای سرش :655:
رابین بعد از شروع مجدد بازی بهتر بازی کرد و حقش بود بازی رو ببره :441:
(تاکید می کنم بعد از شروع دوباره بازی که بحث در مورد اون هم زیاده)
من همیشه برای رابین احترام قائل بودم و مسلمآ این باخت ذره ای از این احترام رو کم نمی کنه
و امیدوارم طرفدارهای نادال یادشون نرفته باشه که چه کسی پارسال نادال رو از عرش به فرش کشوند و کاری رو کرد که راجر هم نتونسه بود بکنه
پس خیلی ابراز احساسات نکنین و بقیشو بزارید برای بعد از فینال :350:
خوب دیگه بزن بریم لندن ...:866:

Mohammad Reza
06-01-2010, 09:40 PM
رابین تو خدایی!!!!!
درسته روجر باخته ولی دیگه کفر نگو عزیزجان...یعنی به نظرت راجر این همه قوی هست که هر کی ازش ببره خدا هست!!!(شاید برداشت من اشتباه بوده)

Reza23
06-01-2010, 09:40 PM
رضا جان عزیز راحت باش...کسی ناراحت نمیشه..من که ناراحت نمیشم،هر چیزی میخوای بگو؛راجر باخته و شما حق دارید حرفایی که تو دلتون هست و بگید..طرفدارای راجر باید قبول کنن:655:
الهی ...
واسه همین جنتلمنی و آقایی تو هست که مجبوریم چیزی نگیم دیگه
قربون شکل ماهت برم! :655::866:

kiavash
06-01-2010, 09:41 PM
من از ویمبلدون 2007 یا 2008 بود که ازش بدم اومد در شرایطی که تا اون موقع هم تو هر بازی مغلوب رافا میشد!! منتها دوستان فقط بخاطر اینکه از باخت رافا به این سوئدی ذوق زده شده بودن ما رو متهم کردن بخاطر بردش ازش بدمون میاد در حالی که اون برد سال پیش تو رولند و حتی برد تو لندن ذره ای در تنفر من از سودرلینگ تاثیر نداشت :350:

کوروش جان خب شمام که الان داری همون کاره دوستانو میکنی :443:

koury
06-01-2010, 09:42 PM
بعضی از دوستای فدرری باز دارن به مسیری پیش میرن که میگفت فدرر مسترز رو جدی نمیگیره هااا :254::254: نکنه یهو به راجر الهام شده که رولند هم بدردش نمیخوره؟ :350:

Mohammad Reza
06-01-2010, 09:44 PM
در مورد فردا به نظر من نواک به راحتی به نیمه نهایی اومده ولی شاید رافا بازی سختی رو پیش رو داشته باشه..اگه بازی مقابل بلوچی بکنه به مشکل بر میخوره ولی اگه مث بازی هیوویت بکنه مث آب خوردن میبره!
ببینیم فردا چه میشه!
یه دل واسم میگه بردیچ یه پای فیناله

koury
کوروش جان خب شمام که الان داری همون کاره دوستانو میکنی :443:

نه داداش من دارم یادآوری می کنم که فدرری ها بفهمن ما سال قبل چه حالی داشتیم و اینکه همیشه در روی یه پاشنه نمیچرخه!! چه خوبه وقتی زندگی بر وفق مراد ماس نیایم و دیگران رو دل چرکین کنیم... من بهیچوجه قصد همچین کاری رو نداشتم :243:

sspol
بالاخره همانطور كه دور از ذهن بود فدرر باخت از بازيكني كه ازش بدم مياد
هر چند طرفدار نادال هستم ولي خيلي دوس داشتم فدرر بياد فينال تا نادال خيلي چيزها رو بهش نشون بده

با اين باخت فدرر هيچ بعيد نيست نادال هم به فينال نرسه
از جنبه روانشناسانه كه بنگريم چنين هست.

ولي اين تورنمت فدرر خيلي بد بود از همون اولش هم اينوطر بود

nole
06-01-2010, 09:45 PM
هیچ وقت تو زندگیم تا این حد از نتیجه ی یه بازی خوشحال نشدم!!! نمیدونم چرا!!!؟؟؟
:297:babye roger

Mohammad Reza
06-01-2010, 09:47 PM
بعضی از دوستای فدرری باز دارن به مسیری پیش میرن که میگفت فدرر مسترز رو جدی نمیگیره هااا :254::254: نکنه یهو به راجر الهام شده که رولند هم بدردش نمیخوره؟ :350:
به نظر من همین حذف شدن سریع راجر در دور اول و دوم مسترزها باعث شده اعتماد به نفسش پایین بیاد...شاید من از تنیس خیلی ندونم ولی این و میدونم که آدم باید تو هر مرحله ای از زندگی موفق باشه!راجر باید تو هر تورنمنتی موفق باشه..ویمبی دیگه جای هیچ اشتباهی نیست!

Reza23
06-01-2010, 09:47 PM
راجر باخت
فدای سرش :655:
رابین بعد از شروع مجدد بازی بهتر بازی کرد و حقش بود بازی رو ببره :441:
(تاکید می کم بعد از شروع دوباره بازی که بحث در مورد اون هم زیاده)
من همیشه برای رابین احترام قائل بودم و مسلمآ این باخت ذره ای از این احترام رو کم نمی کنه
و امیدوارم طرفدارهای نادال یادشون نرفته باشه که چه کسی پارسال نادال رو از عرش به فرش کشوند و کاری رو کرد که راجر هم نتونسه بود بکنه
پس خیلی ابراز احساسات نکنین و بقیشو بزارید برای بعد از فینال :350:
خوب دیگه بزن بریم لندن ...:866:
من بیرون بودم و ست اول رو ندیدم
گویا فدرر بهتر بوده
ولی باور کن ست دوم رو که دیدم ته دلم گفتم فدرر از این بازی بسلامت رد نمیشه.
کاملا معلوم بود که توان مقابله با رابین رو نداره.
حالا چرا نمیدونم.
چیزی رو که دیدم میگم!

Reza23
06-01-2010, 09:50 PM
بالاخره همانطور كه دور از ذهن بود فدرر باخت از بازيكني كه ازش بدم مياد
هر چند طرفدار نادال هستم ولي خيلي دوس داشتم فدرر بياد فينال تا نادال خيلي چيزها رو بهش نشون بده

با اين باخت فدرر هيچ بعيد نيست نادال هم به فينال نرسه
از جنبه روانشناسانه كه بنگريم چنين هست.

ولي اين تورنمت فدرر خيلي بد بود از همون اولش هم اينوطر بود

چه ربطی داره رفیق؟
پارسال رافا حذف شد فدرر قهرمان شد اوت نشد
حالا چرا رافا اوت بشه؟؟؟؟؟

kiavash
06-01-2010, 09:50 PM
نه داداش من دارم یادآوری می کنم که فدرری ها بفهمن ما سال قبل چه حالی داشتیم و اینکه همیشه در روی یه پاشنه نمیچرخه!! چه خوبه وقتی زندگی بر وفق مراد ماس نیایم و دیگران رو دل چرکین کنیم... من بهیچوجه قصد همچین کاری رو نداشتم :243:

آها از اون نظر .... :655::655::caress:
راجر باخت حالا فردا امتحان عربیمم گند میزنم:187:

Mohammad Reza
06-01-2010, 09:51 PM
من برم بیرون با موتور یکم دور بزنم حال و هوام عوض بشه...خونه ما ماتمه!انگار کسی مرده!!!داداشام همه ناراحت؛آبجیام همچنین..دومادمونم اومده بود خونه ما نگاه کنه!!!هییییییییییییی همه ناراحتند

sspol
06-01-2010, 09:52 PM

همين الان دارم با همكارم مسج بازي ميكنم
اونم ميگفت برا فدرر مسترز مهم نيس حالا هي بهش ميگم پس چي شد ميگه هر وقت به اندازه فدرر گرند اسلم برديد بام حرف بزن
ببين چقدر بايد كسي بي منطق باشه كه هي از اين حرفا بزنه خب عزيزم باختي قبول كن ديگه
ما خوشحال نيستيم ولي لطفا گنده گوزي هم نكنيد كه يه روز اين بلا سرت نياد.

ضمنا من به شخصه دوس داشتم فدرر بياد فينال و با نادال تو فينال باشن تا اونجا همه چي اثبات بشه
حيف شد

Reza23
06-01-2010, 09:53 PM
من برم بیرون با موتور یکم دور بزنم حال و هوام عوض بشه...خونه ما ماتمه!انگار کسی مرده!!!داداشام همه ناراحت؛آبجیام همچنین..دومادمونم اومده بود خونه ما نگاه کنه!!!هییییییییییییی همه ناراحتند
مواظب درختها و چاله چوله ها باش!!

Mohammad_Joulaei
06-01-2010, 09:57 PM
با عرض سلام به دوستان عزيز

برد روبين رو تبريك ميگم.

همون طور كه در پست قبلم گفتم بازيها غير قابل پيش بيني هستن.روبين خيلي خوب بازي كرد و حقش بود!!!كاري هم به حركات اخر بازيش ندارم!!!زيبايي ورزش به همينه كه غير قابل پيش بينيه!!!!

لازم بود كه اين شوك تاقبل ويمبلدون به راجر وارد شه تا بهتر كاركنه!!!(و به نظر من توي ويمبلدون نتيجه خوبي خواهد گرفت)

خب به هر حال حالي رو كه دوستان نادال سال قبل در رولند داشتن حالا ما داريم:434:اين قانون زندگيه!!!

از توانايي هاي روبين نبايد بگذريم در 4 گرند اسلم قبلي فقط و فقط راجر حذفش كرده و گرنه خوب نتيجه ميورد!!!! به نظر مياد كه اين سوئدي در خاك بهتر كار ميكنه تا سطح هاي ديگه!!!

Mohammad_Joulaei
06-01-2010, 10:03 PM
بازيها خيلي جذابه!!!

به احتمال خيلي زياد روبين فيناليسته و نادال هم مياد فينال ولي درب و داغون مياد تافينال(به نظر مياد تا اومدن فينال خيلي اذيت شه)!!!بعدش فينال سنگيني(جذاب و زيبا و نزديك) رو شاهد خواهيم بود زيبايي تنيس به نزديكيشه!!!

aidintennis
06-01-2010, 10:04 PM
فدررو همه میدونن رو خاک خوب نیست.
دوست عزیزمون محمد خوب اشاره کرد زنگ خطری برای ویمبلدون به فدرر خورد
(http://tennistalkers.com/member.php?u=248) (http://tennistalkers.com/member.php?u=248)

msabet
06-01-2010, 10:04 PM
هیچ وقت تو زندگیم تا این حد از نتیجه ی یه بازی خوشحال نشدم!!! نمیدونم چرا!!!؟؟؟
:297:babye roger

من بهت ميگم چرا. چون راجر خيلي به دل نواك و طرفداراش داغ گذاشته مخصوصا توو us open:254:
راستي هنوز اون پسينگ شات يادت هست:350:

mjrs
06-01-2010, 10:05 PM
من نمیدونم واقعا شما از خوشحالی های سودرلینگ متنفرین یا از ضد حال هایی که تو پاریس امسال و پارسال به رافا و فدرر زده؟ اگه از خوشحالی هاشه که مگه خود همین نادال رو ندیدین که تو بازی دیروز بعد اون امتیازی که گرفت چجوری داد و هوار راه انداخت و بیشتر از 6_7 ثانیه هم طول کشید؟ خودتون رو جای اون حریف جوونش بزارین بعد قضاوت کنید.

من که امروز کار زشتی از رابین ندیدم. فقط تو 2 3 سرویس ایس راجر هی میومد نگاه کنه اوت شده یا نه, دفعه سوم هم که واقعا اوت شده بود و سرویس تکرار شد. به هر حال حق هر بازیکنیه که شک داره بره نگاه کنه.

رابین امروز از هر فرصتی برای حمله استفاده کرد و تنیس هجومی رو به بهترین شکل انجام داد. پس باید به این بردش احترام گذاشت :441:

aidintennis
06-01-2010, 10:06 PM
خیلی جالبه همه بازیهای خوب بردیچو فراموش کردن از کجا معلوم بردیچ یه پای فینال نباشه یا سودرلیگ داغون نرسه فینال

Stevie G
06-01-2010, 10:07 PM
با اینکه سودرلینگ جدیترین رقیب رافا برای قهرمانی امسال رولند گروسه اما خیلی دلم میخواد تو فینال بخوره به رافا .

aidintennis
06-01-2010, 10:09 PM
من بهت ميگم چرا. چون راجر خيلي به دل نواك و طرفداراش داغ گذاشته مخصوصا توو us open:254:
راستي هنوز اون پسينگ شات يادت هست:350:
عجب پسینگ شاتی بود

msabet
06-01-2010, 10:10 PM
فدررو همه میدونن رو خاک خوب نیست.
دوست عزیزمون محمد خوب اشاره کرد زنگ خطری برای ویمبلدون به فدرر خورد
(http://tennistalkers.com/member.php?u=248) (http://tennistalkers.com/member.php?u=248)

اين چه حرفيه كه ميزني. ٢٠٠٥ تا ٢٠٠٩ تو همه فينالها رولند بوده. بعد ميگي رو خاك ضعيفه:3t1:
ايدين إز تو انتظار نداشتما

Mohammad_Joulaei
06-01-2010, 10:11 PM
خیلی جالبه همه بازیهای خوب بردیچو فراموش کردن از کجا معلوم بردیچ یه پای فینال نباشه یا سودرلیگ داغون نرسه فینال

دوست عزيز نفرمايين!!!!!!

شك نكن اگه بلاياي طبيعي گريبان گير روبين يا هركس ديگه نباشه يعني همين بازيكناي امروز باشن روبين فيناليسته:443:

aidintennis
06-01-2010, 10:17 PM
دوست عزيز نفرمايين!!!!!!

شك نكن اگه بلاياي طبيعي گريبان گير روبين يا هركس ديگه نباشه يعني همين بازيكناي امروز باشن روبين فيناليسته:443:
کی فکرشو می کرد رابین ببره امروز

Mohammad Reza
06-01-2010, 10:27 PM
تو خیابون که داشتم با موتور دور میزدم خیلی حس خوبی بم القاع شد!تنها بودم و داشتم موسیقی گوش میدادم!شاید این باخت راجر میخواد یه چیزایی رو به راجر بگه؛که فقط برای گرند اسلم نجنگه و تو تورنمنت های دیگه هم خودش و بسنجه

Mohammad_Joulaei
06-01-2010, 10:32 PM
هيچي نشده!!!!
توي برگشت راجر شكي نيست!!!!توي گرند اسلم بردن راجر و ركورد شكني هاي اون هم شكي نيست!!!!

nima_masiha
06-01-2010, 10:45 PM
به طرفدارای رافا تبریک میگم!

فک نکنم کسی اینجا حذف فدرر ماقبل سمی رو قبلا تجربه کرده باشه! من خودمم برای اولین بار بود زنده میدیدم و لمسش کردم!

به طرفدارای رافا هم حق میدم که خیلی خوشحال باشن چون که سال قبل ما از باخت رافا خیلی خوشحال بودیم.(اما خب پارسال گفته شد احترام طرفدارای رافا لطفا حفظ بشه! ولی نمیدونم چرا کوروش دوست داره واسه هر کامنتی جواب بزاره! در حالی که نه توهینی توش هست نه چیز دیگه!!!) جالبه که هر دورو روبین زد و انصافا هم تو هر دو بازی بهتر بازی کرد و حقش بود که ببره!

ست اول و دوم که فقط سرویس تعیین کننده نتیجه شد اما نقطه عطف بازی اون ست پوینت فدرر تو ست سوم بود که داشت با یه ضربه خیره کننده که پسینگ شات بود یا لوب(لاب) بود(حالا هر چی بود) میگرفت ولی رابین به توپ رسید! مشابه این ضربه رو به نواک تو یو اس اوپن زده بود(2008) اتفاقا اون ضربه هم تو ست سوم بودش و بازی هم فک کنم 5-5 بود! اون ضربه خوابید و فدرر برد ولی این ضربه نه و بازی رو باخت:434: همیشه آرزو داشتم موقع بازی فینال با رافا بارون بیاد اما بارندگی امروز کاملا به ضرر راجر تموم شد. بعد از بارندگی ضربات روبین مهلک تر شد چون سرعت بازی بالاتر رفته بود. سرویساشم که فوق العاده بود. توپای با ارتفاع بالا هم بسیار عالی میزنه این تنیسور، فرهند کراسکورتاش که خیلی وحشتناک بود امروز،

راجر امروز رو پوینت های حساس که برک پوینتا باشه اصلا خوب کار نکرد. نه خوب سیو کرد و نه کانورت، این معضلیه که همیشه با رافا هم داشته و کلا بازیهایی که احتمال باختش بالا هست!

در کل راجر امروز بد کار نکرد ولی رابین امروز بهتر بود و حقش بود بازی رو ببره و داره یه رولند فوق العاده دیگه رو میگذرونه، امروز تو بازی هم حرکت غیر ورزشی ازش ندیدم که بعضیا اشاره کردن! فقط چند اعتراض کوچیک رو توپای مشکوک داشت که اینو من از همه تنیسورا دیدم و یه چیز عادی بود. شاید دلیل عنوان کردنش اینه که دوستان خیلی به حرکاتش حساس هستن! البته یه عده ای هستن که بدجور علیه این تنیسور جو سازی میکنن که به نظر من کارشون اشتباهه، رابین تنیسور بسیار قابلی شده و این فصلم تا اینجا خیلی خوب بوده، همینطور که اول فصل میلاد گفت و یه عده قلیلی که احساساتی شده بودن هم مخالف اون بودن!!! ضمنا یه پیشبینی دیگه هم میلاد داده بود که راجر امسال تو یه گرند قبل سمی حذف میشه!!! فرید هم اونو خیلی منطقی دونسته بود. امیدوارم رابین قهرمان شه بیاد جز 4 تا چون دیگه دوست ندارم قبل سمی راجر باهاش بازی کنه:434: سطح مورد علاقش چمنه و بردنش تو ویمبی خیلی سختتره!! تو نیویورکم راجر به زور بردش! یه آرزوی دیگم اینه که امیدوارم که تو ویمبی و اوپن آمریکا بیفته سمت رافا! انسان با امید زنده است:434:

خب از بازی بگذریم ولی این باخت از یه جهت برای ما خیلی تلخ بود چون راجر فقط یه پیروزی دیگه تا شکستن رکورد نامبر وانی سمپراس فاصله داشت، ای کاش این بازی تو سمی بود! اما خب عملکرد راجر بعد از استرالیا تا قبل رولند اصلا در حد یه نامبر وان نبود و بهتره بگم فاجعه آمیز بود و برای من اصلا قابل درک نیست. حالا باید امیدوار باشیم رافا رولند رو نبره!

عملکرد رافا هم تو این 4 بازی عالی نبوده(مثل 2008) ولی خب بدم نبوده(مثل 2009). بازی چهارمش با بلوچی رو گیم سرویسای خودش متزلزل بود و واسه قهرمانی نباید همچنین نمایشی رو تکرار کنه، با آلماگرو زیاد دردسر نخواهد داشت ولی اگه نواک و رابین حریفای بعدیش باشن دو بازی سخت در انتظارشه ولی روحیه جندگی که رافا داره باعث میشه تو این چنین بازیهای سختی هم با برد بیرون بیاد.

برم امضامو پاک کنم!

راستی میلاد کجاست؟!!!

Red-Line
06-01-2010, 10:55 PM
به نظر من همین حذف شدن سریع راجر در دور اول و دوم مسترزها باعث شده اعتماد به نفسش پایین بیاد...شاید من از تنیس خیلی ندونم ولی این و میدونم که آدم باید تو هر مرحله ای از زندگی موفق باشه!راجر باید تو هر تورنمنتی موفق باشه..ویمبی دیگه جای هیچ اشتباهی نیست!

دوست من همون کسی که شما امضاشو گذاشتید رو امضاتون با رفیقاشون که ادعای منطقشون میشد تو همین سایت میگفتن دیگه ما از فدرر هیچی نمیخواییم ! هرچی میخواستیم گرفته . الان فقط می شنیم و از بازیش لذت می بریم ..... الانم باید بهشون گفت بشنید و از باخت های فدرر لذت ببرید ! تا چند وقت دیگه ممکنه همین باخت ها هم نبینید. همون موقع هم گفتم الانم میگن اگه بودن ( مثل اینکه بعضی از دوستان دارن میرن به اون سمت ) میگفتن دیگه واسه ما مسترز مهم نیست ! اصلا گرنداسلم هم مهم نیست ! کلا تنیس دیگه مهم نیست ... می دونید چرا ؟!!! چون راجر 16 تا گرنداسلم گرفته ...:251:

کلا بشنید و از باخت های راجر و از دست دادن نامبر وانی و شاید خداحافظی فدرر لذت ببرید . تازه بعد خداحافظیش هم یه 10 سال تنیس نگاه نکنید برای اینکه تنیس فعلا مهم نیست چون شاید هیچ کس 16 تا گرنداسلم نبره ...:434:

--==--

حداقل طرفداران رافا و اندی و نواک و .... وقتی تنیسورشون میبازه میگن ناراحت میشیم . چرا بد بازی کرد و ... ! ولی ...

Farid
06-01-2010, 11:11 PM
بعد از بارندگی ضربات روبین مهلک تر شد چون سرعت بازی بالاتر رفته بود.

سلام حسین جان
نوشته هات زیبا بود , اما بعد از بارندگی سطح خاک رس کندتر میشه و توپها هم سرعتشون هم در هوا و هم پس از برخورد با خاک رس باران خرده کمتر میشه.
یعنی: شرایط بازی کند میشه

Hatam
06-01-2010, 11:13 PM

دقیقا من هم از همون موقع ازش بدم اومد ویمبلدون 2007 بود

من ازش متنفر نبودم و الان هم طرفدارش نیستم.
رابین یه بازی فوق تصور بازی میکنه
ولی معلوم نیست بازی بعدی رو هم خوب باشه
باور کن من مطمئن نیستم از پس بردیچ بربیاد

رضا جون باعرض معذرت رابین خیلی بیشعور تشریف دارن! مثلا تو بازی امروز ست سوم پوینت آخر میدونست توپ داخله ولی فدرر بهش گفت بیرونه یا داخل؟ اون با ناجوانمردی گفت بیرونه بعدش داور اومد و اصلاحش کرد، بنظرم این پوینت خیلی رو فدرر تأثیر گذاشت همه تنیسورا محترمن ولی سودرلینگ حتی خود تنیسورا ازش خوششون نمیاد و هیچکدوم از اونها به احترام نادال باش رفاقت نمیکنن چون نادال و با وقاحت تمام توی ویمبلدون 2007 مسخره کرد

خوشحال شدم که فدرر باخت ولی از سودرلینگ خیلی خیلی خیلی خیلی بدم میاد ویمبلدون 2007 وقتی با نادال بازی داشت اونو مسخره کرد بعد بازی، نادال گفت توی لاک رووم هفت بار بهش سلام کردم جواب نداد و اون آدم عجیب و غریبیه

لینک زیر رو بخون و فیلم رو هم دانلود کن مطمئنم بعد از دیدن این فیلم ازش خیلی متنفر میشی چون میدونم خیلی رو نادال تعصب داری

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2007/07/04/AR2007070401540.html

nima_masiha
06-01-2010, 11:17 PM
دوست من همون کسی که شما امضاشو گذاشتید رو امضاتون با رفیقاشون که ادعای منطقشون میشد تو همین سایت میگفتن دیگه ما از فدرر هیچی نمیخواییم ! هرچی میخواستیم گرفته . الان فقط می شنیم و از بازیش لذت می بریم ..... الانم باید بهشون گفت بشنید و از باخت های فدرر لذت ببرید ! تا چند وقت دیگه ممکنه همین باخت ها هم نبینید. همون موقع هم گفتم الانم میگن اگه بودن ( مثل اینکه بعضی از دوستان دارن میرن به اون سمت ) میگفتن دیگه واسه ما مسترز مهم نیست ! اصلا گرنداسلم هم مهم نیست ! کلا تنیس دیگه مهم نیست ... می دونید چرا ؟!!! چون راجر 16 تا گرنداسلم گرفته ...:251:

کلا بشنید و از باخت های راجر و از دست دادن نامبر وانی و شاید خداحافظی فدرر لذت ببرید . تازه بعد خداحافظیش هم یه 10 سال تنیس نگاه نکنید برای اینکه تنیس فعلا مهم نیست چون شاید هیچ کس 16 تا گرنداسلم نبره ...:434:

--==--

حداقل طرفداران رافا و اندی و نواک و .... وقتی تنیسورشون میبازه میگن ناراحت میشیم . چرا بد بازی کرد و ... ! ولی ...

اگه مروری هم رو پستای قبلی شما داشته باشیم همین حرفای تکراری رو میبینیم!

خیلی معلومه که افتخارات فدرر خیلی برات سنگین هست که اصلا قادر نیستی درکش کنی. شما با همین حرفا خوش باش، آره فدرر گرند براش مهم نیست ولی 16 بار بردتش و هر سال هم که میگذره داره زیاد تر میشه!!! عزیزم قبل اینکه بیای اینجا پست بدی یکمی فکر کن ببین 16 گرند یعنی چی!!؟ 280 و خورده ای هفته تو صدر بودن یعنی چی!!!؟ مگه اینا یه شبه بدست اومده!!؟ اینقد سطحی نگر نباش!

در کل شما بیشتر از اینکه به تنیسور محبوبتون بپردازید بعد از باخت فدرر میای هنر نمایی میکنی!!!

Fakhruddin
واقعا خیلی عجیبه بعضی ها از سودرلینگ خیلی بدشون میاد.بخاطر چی؟ اینکه هم نادال هم فدرر رو توی رولند گاروس برده.خب حقش بوده .کلی زحمت کشیده براش.چه سرویس هایی میزد خصوصا از سمت راست.چه فورهند هایی میزد.ولی خب یه نقاط ضعفی هم داره میشه به شکستش امیدوارشد.تو net point و return یکم ضعیف عمل میکنه و passing shot متوسطی داره.

چقدر راحت بعضی ها میگن سودرلینگ یه پای فیناله.زهی خیال باطل.بردیج خیلی تنیسور قدرتمندیه.تا نیمه نهایی اومده حتی یک ست هم نداده.با کوروش هم اصلا موافق نیستم که میگه بازی جذابی نیست.بعیده این سخن از عضو با تجربه سایت ...
تنیس غیر قابل پیش بینیه و انگیزه هم خیلی تاثیر داره.الان در ذهن الماگرو و ملزر این فکر نقش بسته که سودرلینگ تونست بعد از 12 بازی فدرر رو شکست بده پس چرا ما نتوانیم حریفامون رو شکست بدیم ؟

mjrs

--==--

سلام بهمن جان.

به هر حال هر کی نظری داره دیگه. یکی از تنیسورش هیچی نمیخواد یکی همه چی میخواد یکی کم میخواد و ... :434:
در این شکی نیست که تمام طرفداران فدرر دوست داشتند امسال فدرر رولند گاروس رو ببره و به طور کل دوست دارن فدرر در هر تورنومنتی شرکت میکنه قهرمان شه. همین طور که هدف خودش هم از شرکت در هر تورنومنتی همین هست.

دقیقا حرف های شما رو تایید میکنم. تا چند وقت دیگه همین باخت های فدرر رو هم نمی بینیم. درسته بعد از باخت تا چند دقیقه و یا تا چند ساعت ناراحتیم. اما بعد از اون ناراحتیمون خیلی راحت تر از شما رفع میشه. چون که فدرر بهترین بازیکن تاریخه و این همه افتخار کسب کرده. این همه ما خوشحالمون کرده. حالا شما اسم این رو مغلطه میذاری یا هرچی دیگه برای ما طرفدارای فدرر عین واقعییته.
دقیقا بعد خداحافظی فدرر من دیگه شاید خیلی کم تنیس رو دنبال کنم. مثل بعضی دیگه از طرفدارای فدرر. اینم عین واقعیته.
اسطوره فدرر بهترین بازیکن تاریخه. این هم عین واقعیت :655:

nima_masiha
06-01-2010, 11:29 PM
سلام حسین جان
نوشته هات زیبا بود , اما بعد از بارندگی سطح خاک رس کندتر میشه و توپها هم سرعتشون هم در هوا و هم پس از برخورد با خاک رس باران خرده کمتر میشه.
یعنی: شرایط بازی کند میشه

سلام

ممنون فرید جان

شاید چون اینقد سرعت بازی بالا بود من متوجه نشدم!!!

ولی فرید جان چرا فدرر دوست داره موقع بازی با رافا بارون بیاد!؟ به خاطر وقفه ای که تو بازی رخ میده یا به خاطر چیز دیگریه؟

Farid
06-01-2010, 11:36 PM
سلام

ممنون فرید جان

شاید چون اینقد سرعت بازی بالا بود من متوجه نشدم!!!

ولی فرید جان چرا فدرر دوست داره موقع بازی با رافا بارون بیاد!؟ به خاطر وقفه ای که تو بازی رخ میده یا به خاطر چیز دیگریه؟
خواهش
هنگامی که باران بر روی سطح خاک رس می بارد , سطح Low Bounce می شود و در این Match Up مورد نظر شما بین Federer و Nadal کم شدن Bounce توپها پس از برخورد با زمین به نفع Federer خواهد بود.
دیگه مجبور نیست پس از برخورد توپهائی که از سمت فورهندهای Top-Spin دار سنگین Nadal روانه بکهندش شده از بالای شانه ها به توپ ظربه بزند.
همچنین Slice وی پائینتر می ماند و Drop Shot هاش هم پس از برخورد با زمین انقدر ارتفاع نمی گیرند.

Ar@sh
06-02-2010, 12:40 AM
به طرفدارای رافا تبریک میگم!

فک نکنم کسی اینجا حذف فدرر ماقبل سمی رو قبلا تجربه کرده باشه! من خودمم برای اولین بار بود زنده میدیدم و لمسش کردم!

به طرفدارای رافا هم حق میدم که خیلی خوشحال باشن چون که سال قبل ما از باخت رافا خیلی خوشحال بودیم.(اما خب پارسال گفته شد احترام طرفدارای رافا لطفا حفظ بشه! ولی نمیدونم چرا کوروش دوست داره واسه هر کامنتی جواب بزاره! در حالی که نه توهینی توش هست نه چیز دیگه!!!) جالبه که هر دورو روبین زد و انصافا هم تو هر دو بازی بهتر بازی کرد و حقش بود که ببره!

ست اول و دوم که فقط سرویس تعیین کننده نتیجه شد اما نقطه عطف بازی اون ست پوینت فدرر تو ست سوم بود که داشت با یه ضربه خیره کننده که پسینگ شات بود یا لوب(لاب) بود(حالا هر چی بود) میگرفت ولی رابین به توپ رسید! مشابه این ضربه رو به نواک تو یو اس اوپن زده بود(2008) اتفاقا اون ضربه هم تو ست سوم بودش و بازی هم فک کنم 5-5 بود! اون ضربه خوابید و فدرر برد ولی این ضربه نه و بازی رو باخت:434: همیشه آرزو داشتم موقع بازی فینال با رافا بارون بیاد اما بارندگی امروز کاملا به ضرر راجر تموم شد. بعد از بارندگی ضربات روبین مهلک تر شد چون سرعت بازی بالاتر رفته بود. سرویساشم که فوق العاده بود. توپای با ارتفاع بالا هم بسیار عالی میزنه این تنیسور، فرهند کراسکورتاش که خیلی وحشتناک بود امروز،

راجر امروز رو پوینت های حساس که برک پوینتا باشه اصلا خوب کار نکرد. نه خوب سیو کرد و نه کانورت، این معضلیه که همیشه با رافا هم داشته و کلا بازیهایی که احتمال باختش بالا هست!

در کل راجر امروز بد کار نکرد ولی رابین امروز بهتر بود و حقش بود بازی رو ببره و داره یه رولند فوق العاده دیگه رو میگذرونه، امروز تو بازی هم حرکت غیر ورزشی ازش ندیدم که بعضیا اشاره کردن! فقط چند اعتراض کوچیک رو توپای مشکوک داشت که اینو من از همه تنیسورا دیدم و یه چیز عادی بود. شاید دلیل عنوان کردنش اینه که دوستان خیلی به حرکاتش حساس هستن! البته یه عده ای هستن که بدجور علیه این تنیسور جو سازی میکنن که به نظر من کارشون اشتباهه، رابین تنیسور بسیار قابلی شده و این فصلم تا اینجا خیلی خوب بوده، همینطور که اول فصل میلاد گفت و یه عده قلیلی که احساساتی شده بودن هم مخالف اون بودن!!! ضمنا یه پیشبینی دیگه هم میلاد داده بود که راجر امسال تو یه گرند قبل سمی حذف میشه!!! فرید هم اونو خیلی منطقی دونسته بود. امیدوارم رابین قهرمان شه بیاد جز 4 تا چون دیگه دوست ندارم قبل سمی راجر باهاش بازی کنه:434: سطح مورد علاقش چمنه و بردنش تو ویمبی خیلی سختتره!! تو نیویورکم راجر به زور بردش! یه آرزوی دیگم اینه که امیدوارم که تو ویمبی و اوپن آمریکا بیفته سمت رافا! انسان با امید زنده است:434:

خب از بازی بگذریم ولی این باخت از یه جهت برای ما خیلی تلخ بود چون راجر فقط یه پیروزی دیگه تا شکستن رکورد نامبر وانی سمپراس فاصله داشت، ای کاش این بازی تو سمی بود! اما خب عملکرد راجر بعد از استرالیا تا قبل رولند اصلا در حد یه نامبر وان نبود و بهتره بگم فاجعه آمیز بود و برای من اصلا قابل درک نیست. حالا باید امیدوار باشیم رافا رولند رو نبره!

عملکرد رافا هم تو این 4 بازی عالی نبوده(مثل 2008) ولی خب بدم نبوده(مثل 2009). بازی چهارمش با بلوچی رو گیم سرویسای خودش متزلزل بود و واسه قهرمانی نباید همچنین نمایشی رو تکرار کنه، با آلماگرو زیاد دردسر نخواهد داشت ولی اگه نواک و رابین حریفای بعدیش باشن دو بازی سخت در انتظارشه ولی روحیه جندگی که رافا داره باعث میشه تو این چنین بازیهای سختی هم با برد بیرون بیاد.

برم امضامو پاک کنم!

راستی میلاد کجاست؟!!!

سلام نیما جان
حرف هات زیبا بود.
در مورد میلاد هم بگم اونطور که فهمیدم تو تاپیک مسترز رم با چند نفر تنش داشته و دیگه عطای فروم رو به لقاش بخشیده!

Rafa
06-02-2010, 06:31 AM
درود، من که از برد سودرلینگ اصلا خوشحال نشدم!:3t1:هر چند اگه راجر میبرد رکورد نامبر ی رو میزد ، ولی یه هفته که چیزی نیست دیر یا زود میزنه!:443: از سر و روش میباره که چقد آدم بی شخصیتیه! خوشحالیاش طرز نگاهش! :3t1:ولی انصافا بازیش خیلی پیشرفت کرده! فورهند وبکهند هر دو رو وحشتناک میزنه، وقتی هم که توپ سبکه که دیگه واویلاس! تو رالی طولانی هم کم نمیاورد و لامصب سرویس هم که نیازی به تعریف نداره! نمیدونم چرا راجر از اسلایس استفاده نکرد، اگه استفاده کرده باشه هم خیلی کم ، قبل بازی خودش گفته بود که میشه با اسلایس اینجور بازیکنا که قدشون بلنده رو تو دردسر انداخت ولی نمیدونم چرا!:379:

Fakhruddin
06-03-2010, 10:51 PM
حالم از بازی نادال مقابل الماگرو بهم خورد.از بس که پسیو بازی کرد.نادال شانس اورد که سایت خراب شد وگرنه می خواستم چار تا فحش درست و حسابی بارش کنم :251:
نواک جوکویچ هم اوت شد.حیف شد نادال براش خوابونده بود اساسی. ولی جوکویچ خیلی اوضاعش خرابه.خودم که فکر میکنم هر چی گیره توی اون راکتشه. از وقتی راکتش رو عوض کرد دنیا رو سرش خراب شده.
ممد توی یکی از پست هاش گفت قلبم برای سودرلینگ می تپه. از کجا میدونستی بالا میاد؟؟:379:
ولی پیش بینی من اینه که نادال و بردیج فینال میان ؟

jiji-federer
06-03-2010, 11:07 PM
سلام روز مادر به تمام مادرای دنیا به خصوص مادر راجر که چنین اعجوبه ای تحویل جامعه داده تبریک می گم

Mohammad
06-03-2010, 11:09 PM
حالم از بازی نادال مقابل الماگرو بهم خورد.از بس که پسیو بازی کرد.نادال شانس اورد که سایت خراب شد وگرنه می خواستم چار تا فحش درست و حسابی بارش کنم :251:
نواک جوکویچ هم اوت شد.حیف شد نادال براش خوابونده بود اساسی. ولی جوکویچ خیلی اوضاعش خرابه.خودم که فکر میکنم هر چی گیره توی اون راکتشه. از وقتی راکتش رو عوض کرد دنیا رو سرش خراب شده.
ممد توی یکی از پست هاش گفت قلبم برای سودرلینگ می تپه. از کجا میدونستی بالا میاد؟؟:379:
ولی پیش بینی من اینه که نادال و بردیج فینال میان ؟

من غلط بکنم دیگه قلبم براش بتپه! دیگه بسه :434:

Fakhruddin
06-03-2010, 11:17 PM
سلام روز مادر به تمام مادرای دنیا به خصوص مادر راجر که چنین اعجوبه ای تحویل جامعه داده تبریک می گم

پس مامان نادال چی ؟ :240:
خاک تو سر باباش که ازش جدا شد.:3t1:

Rafaello
06-03-2010, 11:19 PM
چه عجب سایت درست شد
چند روز بود به قیافه شیاوونه میخ میشدم و می گفتم این شبیه کیه تا اینکه امروز فهمیدم
این شیاوونه چقدر شبیه رسول خطیبیه:434:
قیافش با رسول خطیبی مو نمیزنه:434::434:

davidbeckham
06-03-2010, 11:20 PM
نادال افتضاح بود افتضاح:3t1:
برعکس اکثر مواقع ایندفعه خوب سرویس زد
سرویساش به دادش رسید

jiji-federer
06-03-2010, 11:23 PM
پس مامان نادال چی ؟ :240:
خاک تو سر باباش که ازش جدا شد.:3t1:
مامان نادال هم جز مامانای دنیا محسوب میشه . مگه نه ؟!

Hatam
06-03-2010, 11:27 PM
پنجشنبه تولد نادال بود به همه نادالیا تبریک میگم:866:

http://up.iranblog.com/Files/6924266b13e9477aaaeb.bmp

Hossein Murray
06-03-2010, 11:29 PM
چه عجب سایت درست شد
چند روز بود به قیافه شیاوونه میخ میشدم و می گفتم این شبیه کیه تا اینکه امروز فهمیدم
این شیاوونه چقدر شبیه رسول خطیبیه:434:
قیافش با رسول خطیبی مو نمیزنه:434::434:
:254::254::254: دارم بلند بلند می خندم .... ایول ... خوب پیدا کردی :251::254:

راستی محمد جان ازت ممنونم ! :866: مدیر نمونه ای هستی !

jiji-federer
06-03-2010, 11:30 PM
راستی از کلیه ی عزیزانی که تلاش کردن سایت دوباره به فعال بشه ممنونم

Rafaello
06-03-2010, 11:32 PM
این سودرلینگ با چه قدرتی سرویس میزنه؟؟
بیشتر سرویساش بالای 220 تا بودن, مهمترین عامل باخت فدرر سرویسای رعدآسای سودرلینگ بود.

Mohammad Reza
06-03-2010, 11:34 PM
سلام بچه ها..دلم واسه همتون تنگ شده..وقتیم سایت خراب بود دیگه بیشتر حالمون گرفته شد..من به شدت گرفتارم؛عجیب...حتی بازی نادال رو نتونستم ببینم و از طریق کورش عزیز از نتیجه با خبر شدم..صب که بلند میشم تالار..ظهر ساعت 3تالار تا6 باز شب از 8 تا 12!!!دیگه وقت آزاد ندارم..از باخت جوکوویچ خیلی متعجبم تا موقعی که من خبر داشتم 2-0 جلو بود ولی انگار ورق برگشته بوده..منم موافقم موقعی که راکت ویلسون داشت بهتر نتیجه میگرفت شایدم من اشتباه میکنم

Hatam
06-03-2010, 11:36 PM
راستی از کلیه ی عزیزانی که تلاش کردن سایت دوباره به فعال بشه ممنونم

آره، یادمون رفت تشکر کنیم، دستشون درد نکنه همه گی خسته نباشید

Rafaello
06-03-2010, 11:42 PM
:254::254::254: دارم بلند بلند می خندم .... ایول ... خوب پیدا کردی :251::254:

راستی محمد جان ازت ممنونم ! :866: مدیر نمونه ای هستی !

خارج از شوخی این شباهت واقعا عجیب و غریبه
جدای از قیافه, حرکات و طرز نگاه شیاوونه دقیقا شبیه رسول خطیبیه
انگار که رسول خطیبی دامن کوتاه پوشیده باشه و اومده تنیس بازی میکنه:434:

Stevie G
06-03-2010, 11:43 PM
درود، من که از برد سودرلینگ اصلا خوشحال نشدم!:3t1:هر چند اگه راجر میبرد رکورد نامبر ی رو میزد ، ولی یه هفته که چیزی نیست دیر یا زود میزنه!:443: از سر و روش میباره که چقد آدم بی شخصیتیه! خوشحالیاش طرز نگاهش! :3t1:ولی انصافا بازیش خیلی پیشرفت کرده! فورهند وبکهند هر دو رو وحشتناک میزنه، وقتی هم که توپ سبکه که دیگه واویلاس! تو رالی طولانی هم کم نمیاورد و لامصب سرویس هم که نیازی به تعریف نداره! نمیدونم چرا راجر از اسلایس استفاده نکرد، اگه استفاده کرده باشه هم خیلی کم ، قبل بازی خودش گفته بود که میشه با اسلایس اینجور بازیکنا که قدشون بلنده رو تو دردسر انداخت ولی نمیدونم چرا!:379:

آقا ببخشید من از دیدن تنیس خیلی لذت میبرم . عاشق نادال هم هستم اما این اسلایس یعنی چی ؟ ببخشیدا آماتوریم دیگه .

madridismo1
06-04-2010, 12:03 AM
stevie g بابا توام مثله ما هستی منم خیلی حال میکنم ولی اصلا نمیفهمم اینا چی میگن:251::251::251:

ولی منم اصلا باورم نمیشه فدرر باخت ولی خب دنیا همینه دیگه همیشه به کامه ادم نیست

ولی اینو یادتون باشه تو حر حالتی بودید بو خودتون بگید این نیز بگذرد

برده نادالم تبریک میگم

Reza23
06-04-2010, 07:33 AM
خب خدا رو شکر سایت دوباره برگشت.
از زحمات مدیر سایت و بقیه کسانی که کمک کردن تشکر می کنم.

امروز سمی های جذابی رو شاهد خواهیم بود.
فکر کنم بازی سودرلینگ - بردیچ قشنگ باشه و 5 ست بشه!
ملتزر هم فکر نکنم در برابر رافا بتونه کاری از پیش ببره.
پس سمی اول برای انتخاب حریف رافا برگزار میشه!!!!!

Vamos RAFA

! Happy Birth Day

Reza23
06-04-2010, 07:37 AM
آقا ببخشید من از دیدن تنیس خیلی لذت میبرم . عاشق نادال هم هستم اما این اسلایس یعنی چی ؟ ببخشیدا آماتوریم دیگه .
با اجازه از اساتید:

اسلایس به ضربه ای میگن که نرم و کات دار زده میشه تا ارتفاع کمی
بگیره تا تنیسور حریف نتونه پاسخ مناسبی بده.
اسلایس زن های حرفه ای هر جا که بخوان توپ رو میندازن.
مثلا انتهای زمین یا گوشه ای اون.

Mohammad_Joulaei
06-04-2010, 08:38 AM
با سلام

صعود رافا رو به نيمه نهايي تبريك ميگم الماگرو خيلي تلاش كرد و ست نگرفت !!!!

دوستان يه توضيح مختصري راجب عملكرد الماگرو در مسابقات هارد و چمن بدن ممنون ميشم!

و رسيدن يورگن ملزر رو به نيمه نهايي تبريك ميگم!!!

من در پست هاي قبليم گفتم كه جوكوويچ از دست ملزر در امان نيست و يه جورايي اينجور شد و بازيها خيلي زيبا شده الان 2 نفر اومدن نيمه نهايي كه روزي نيمه نهايي گرند اسلمي به چشمشون نديدن!!!

نيمه نهايي رافا و ملزر ميتونه خيلي زيبا باشه!!!

راجب نظر فخرالدين عزيز بگم طبق چه معياري ميگيد كه برديچ مياد فينال؟

به اميد ارائه تنيسي زيبا

Fakhruddin
06-04-2010, 09:48 AM
با سلام
راجب نظر فخرالدين عزيز بگم طبق چه معياري ميگيد كه برديچ مياد فينال؟

درود

خب از انجا که قبلا از فرید جان یاد گرفتم Soderling (http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Robin-Soderling.aspx) = Berdych (http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Tomas-Berdych.aspx)
البته این شباهت سبک بازیشونه.منتها من فک میکنم هر چه زمین کندتر بشه ترازو بره سمت بردیج و هرچه زمین سریعتر بشه سودرلینگ قدرتمند تربشه.کما اینکه اون 3 بردی که بردیج در مقابل سودرلینگ داشته توی زمین های کند بوده و آخریش هم همین میامی 2010 بوده.

البته این دیدگاه منه و همون طور که میدونید انسان جایز الخطاست.شاید من اشتباه میکنم.بهر حال اینجا جمع شدیم تا بیشتر یاد بگیریم و برای یاد گرفتن به نظر من همه کاربرا باید نظرشون رو بدن.:655: اگه توی اروپا بودم و راحت به مکان های شرط بندی تنیس دسترسی داشتم یه صد یورو روی برد بردیج می نهادم.:160:

[/URL][URL="http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Tomas-Berdych.aspx"] (http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Robin-Soderling.aspx)

Mohammad
06-04-2010, 10:42 AM
درود

خب از انجا که قبلا از فرید جان یاد گرفتم Soderling (http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Robin-Soderling.aspx) = Berdych (http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Tomas-Berdych.aspx)
البته این شباهت سبک بازیشونه.منتها من فک میکنم هر چه زمین کندتر بشه ترازو بره سمت بردیج و هرچه زمین سریعتر بشه سودرلینگ قدرتمند تربشه.کما اینکه اون 3 بردی که بردیج در مقابل سودرلینگ داشته توی زمین های کند بوده و آخریش هم همین میامی 2010 بوده.

البته این دیدگاه منه و همون طور که میدونید انسان جایز الخطاست.شاید من اشتباه میکنم.بهر حال اینجا جمع شدیم تا بیشتر یاد بگیریم و برای یاد گرفتن به نظر من همه کاربرا باید نظرشون رو بدن.:655: اگه توی اروپا بودم و راحت به مکان های شرط بندی تنیس دسترسی داشتم یه صد یورو روی برد بردیج می نهادم.:160:

شاید تعجب کنید، سودرلینگ بعد از بازی با راجر تو مصاحبش گفت، سطوح کندتر رو بیشتر می پسنده، حتی راجر هم قبل از بازی یه جورایی همینو گفته بود که احتمالا سرفیس مطلوب سودرلینگ همین خاکه.
Q. When one thinks about clay court tennis, often one thinks of a player with great wheels, great defensive skills, maybe a big topspin forehand, run down all the balls, hang in there forever. Could you talk about your game, how it maybe is different and how it matched up today against Roger?
ROBIN SODERLING: Well, yeah. Maybe I don't have the typical clay court game, but I think I can do well on every surface.
Actually, I think I kind of like the slower surface a little bit more than the really fast ones. The last couple of years I played better and better on clay.
So when I serve like this and when I'm feeling like I'm hitting the ball well like this, you know, I think maybe clay is my almost my best surface.

سودرلینگ وقتی میتونه اون فورهندشو فایر کنه که توپ ارتفاع خوبی داشته، شاید واسه همینه چون تو خاک توپ ارتفاع بیشتری میگیره، بنابراین میتونه از فورهنداش بهتر استفاده کنه، گریپی هم که استفاده میکنه بیشتر مناسب توپهای با ارتفاعست.
شاید نقطه مقابلش خوان مارتین باشه که به راحتی میتونه همه جور توپی رو با نهایتت قدرتت بزنه، هر چند که ارتفاع توپ کمتر از تور هم باشه. نمونش مسابقات یو اس اپن پارسال که هر کاری دلش میخواست کرد.

Mohammad
06-04-2010, 11:16 AM
با اجازه از اساتید:

کاملا درسته، اگه یه ذره دقیق تر بخوایم تعریف کنیم، باید بگیم Slice ضربه ای که با پیچ زیر (Back Spin or Under Spin) زده میشه، یعنی باید دقیقا راکت رو بکشی زیر توپ البته در سرویس فرق داره، Slice Serve ، سرویسی که با پیچ کنار (Side Spin) زده بشه.

Reza23
06-04-2010, 11:25 AM
کاملا درسته، اگه یه ذره دقیق تر بخوایم تعریف کنیم، باید بگیم Slice ضربه ای که با پیچ زیر (Back Spin or Under Spin) زده میشه، یعنی باید دقیقا راکت رو بکشی زیر توپ البته در سرویس فرق داره، Slice Serve ، سرویسی که با پیچ کنار (Side Spin) زده بشه.

شما لطف داری که میگی کاملا درسته.
من هم معنی اسلایس رو بهتر فهمیدم.
مرسی

Hatam
06-04-2010, 11:49 AM
با سلام

صعود رافا رو به نيمه نهايي تبريك ميگم الماگرو خيلي تلاش كرد و ست نگرفت !!!!

دوستان يه توضيح مختصري راجب عملكرد الماگرو در مسابقات هارد و چمن بدن ممنون ميشم!

الماگرو نتایج خوبش فقط تو خاکه (5تا جام برده همه تو کلی بودن)

تو چمن که افتضاحه، پنج ساله که بیشتر از راند اول توی ویمبلدون نتونسته جلو بره

یواس اپن هم بهترین نتیجش راند سوم و استرالیا راند چهارم

Hatam
06-04-2010, 01:58 PM
دوستان اینا عکسای فدرر بعد از بازی با سودرلینگه، داره گریه میکنه؟ من مصاحبه رو ندیدم اونایی که دیدن یه نظری بدن

http://up.iranblog.com/Files/2062c4bb231648efa429.jpg

http://up.iranblog.com/Files/219381ad516b44ea9541.jpg

http://up.iranblog.com/Files/8bffd3b41b184e13bf82.jpg

Mohammad Reza
06-04-2010, 02:15 PM
دوستان اینا عکسای فدرر بعد از بازی با سودرلینگه، داره گریه میکنه؟ من مصاحبه رو ندیدم اونایی که دیدن یه نظری بدن

http://up.iranblog.com/Files/2062c4bb231648efa429.jpg (http://up.iranblog.com/Files/2062c4bb231648efa429.jpg)

http://up.iranblog.com/Files/219381ad516b44ea9541.jpg (http://up.iranblog.com/Files/219381ad516b44ea9541.jpg)

http://up.iranblog.com/Files/8bffd3b41b184e13bf82.jpg (http://up.iranblog.com/Files/8bffd3b41b184e13bf82.jpg)

وای چه غم انگیز:243:راااااااااااااااااااااااااجر:240:
من نمیدونم قضیه چی بوده و تو مصاحبه چی گذشته اگه کسی از بچه ها میدونه حتما بگه؛وقت گشتن تو سایت های خارجی رو ندارم چون وقتم خیلی خیلی کمه:243:ولی راجر داره گریه میکنه:240:

PowerVu
06-04-2010, 02:49 PM
پس از برطرف شدن انسداد طولانی مدت دسترسی به سایت، مطالبی رو که پریروز نوشته بودم رو ارسال می کنم!

پریروز، روز عجیبی بود...

خیلی از اتفاقات غیرقابل پیش بینی بودند.
حذف شدن سرینا ویلیامز در بخش خانم ها و نواک جوکوویچ در بخش آقایان!

البته باید از ته دل به استوزر و ملزر تبریک بگم چون برای کسب موفقیت از جونشون مایه گذاشتند!

سمنتا استوزر استرالیایی یکی از Fitترین خانم های تنیسور حال حاضر هست و تمرین و بدنسازی بی نظیر، این کمک رو بهش کرد، تا این مهم رو به انجام برسونه و سرانجام سرینا ویلیامز رو در یک گرنداسلم شکست بده! سمنتا سالها در بخش دوبل تجربه کسب می کرد و در سالهای اخیر با اعتماد به نفسی که تنیس دوبل و تمرین های طاقت فرسا بهش داد، خودش رو در بخش انفرادی مطرح کرد.

Kick Serve های ارسالی استوزر به منتهاالیه گوشه ی Service Box و Spin حاصل از اون برای هر تنیسور خانمی یه کابوسه اما سمنتا بارها این سرویس مشکل رو روانه ی اد و دوس کورت سرینا کرد! در مجموع در این بازی سم، به نظر من در حد یک Top 3 بازی کرد.

دیروز هم که با ارائه ی یه بازی به قول معروف یک طرفه، یلینا ینکوویچ صرب رو در هم کوبید و به فینال رفت و به نظرم حقش بیشتر از شیاوونه هست تا این گرنداسلم رو برای بهشت روی زمین یعنی سرزمین استرالیا ببره!

از اون طرف یورگن ملزر اتریشی سخت کوش، در بازی با نواک جوکوویچ جسور و باروحیه، علی رغم سن بالاش برای صعود به نیمه نهایی یک گرنداسلم، همچنین بااینکه دو ست عقب از حریف عقب افتاد، هرگز به خودش تلقین شکست رو نکرد و پس از 2-2 مساوی کردن بازی، در ست سرنوشت ساز پنجم یه بازی مافوق تصور از خودش ارائه داد. انگار اصلاً چیزی به نام خستگی به سراغش نیومده بود و بارها با بکهندهای مهلک و دراپ شات های تحسین برانگیز باعث به هم ریختن تمرکز و اعصاب نواک جوان شد! نواک هرگز عقب نشینی نکرد اما ملزر اجازه نداد زحماتی که برای رسیدن تا این مرحله ی حساس رو متحمل شده، ضایع بشن! البته نباید از یاد برد که تجربه ای که ملزر سالها در بخش دوبل با همراهی Julian Knowle دوست هموطن اتریشی در تورنمنت های مختلف کسب کرده به تسلط او روی بازی کمک شایانی کرده! Knowle دوست Melzer پریروز در بخش مختلط یا همون Mix رولندگروس به فینال صعود کرد و دیروز بازی نهایی رو برای کسب جام قهرمانی این گرنداسلم انجام داد! ضمن اینکه Knowle دیروز در مرحله ی نیمه نهایی دوبل آقایان هم بازی داشت و با همراهی اندی رم اسرائیلی یکی از فینالیست های سال 2009 ATP World Tour Finals به مصاف سید سوم مسابقات دوبل یعنی Dlouhy و Paes رفت!

ویلیامزها ول کن معامله نیستند!
پریروز درست بعد از باخت سرینا ویلیامز به سم استوزر، بازی دوبل خانم ها در مرحله ی نیمه نهایی انجام شد و سرینا به همراه خواهرش وینس، با اینکه ست اول رو 2-6 باخته بودند اما در دو ست بعدی با نتایج 6-2 6-4 سید سوم مسابقات رو حذف کردند و فینالیست شدند. اگرچه هم سرینا هم وینس در بخش انفرادی خانم ها حذف شده اند، اما تونستند فینالیست بخش دوبل بشن و به احتمال قوی، امروز عنوان قهرمانی گرنداسلم رولندگروس در بخش دوبل خانم ها رو از آن خودشون خواهند کرد چرا که حریفاشون در فینال، سید 12 و تقریباً کم خطر هستند و من اصلاً تا به حال تعریفی ازشون نشنیده ام.

راستی دیروز و پریروز در بخش پیشکسوتان بالای 45 سال، منصور بهرامی افتخار ایرانی دنیای تنیس، با همراهی دوست فرانسویش آنری لوکونت، حریفان دور اول خود را شکست دادند!

http://www.tennis-image.com/images/66726714373149354398.jpg (http://www.tennis-image.com/images/66726714373149354398.jpg)

http://www.tennis-image.com/images/77304452278310544308.jpg (http://www.tennis-image.com/images/77304452278310544308.jpg)

http://www.tennis-image.com/images/92997170408481065584.jpg (http://www.tennis-image.com/images/92997170408481065584.jpg)

بهرامی در هر دو بازی که تا به امروز انجام داده به هر دو دستش مچ بند سبز بسته بود همچنین رنگ سبز قسمتی از کفش های ورزشی ش بسیار توجهات را به خودش جلب می کرد و ضمناً پس از کسب پیروزی در بازی بر روی شیشه ی جلوی لنز دوربین فیلم برداری با ماژیک عبارت «ایــــران» رو نوشت.

http://www.tennis-image.com/images/89955083112120044457.jpg (http://www.tennis-image.com/images/89955083112120044457.jpg)

این رو هم در آخر بگم که جیانی مینا، حریف دور اول نادال در رولند گروس 2010 که قرار بود یه شبه و دقیقاً در همین تورنمنت تبدیل به دل پاترو بشه، پس از باخت در دور اول به نادال در مسابقات هم سن و سالهای خودش شرکت کرد و قبل از اینکه دل پاترو بشه در دور یکچهارم نهایی به یک حریف UnSeeded با نتیجه 6-3 6-4 باخت و بدون اینکه تبدیل به دل پاترو بشه از دور مسابقاتی که هم سن و سالهای خودش در اون شرکت داشتند، حذف شد! و فعلاً دل پاترو نشد تا در آینده ببینه آیا می شه دل پاترو بشه یا نه!

http://cache.daylife.com/imageserve/0dS20CO8Fxeld/x610.jpg (http://cache.daylife.com/imageserve/0dS20CO8Fxeld/x610.jpg)

PowerVu
06-04-2010, 02:52 PM
خوش به حال این اعراب و عرب زبان ها! این الجزیره چه پوشش جانانه ای می ده مسابقات رو! از اجرای زنده در استودویی سیار در محل برگزاری مسابقات و تحلیل با حضور کارشناسان به زبان عربی بگیرین تا فرستادن خبرنگار بین تماشاچیان و بازدیدکنندگان این دوره از رولندگروس یا مثلاً پخش تقریباً تمام کنفرانس مطبوعاتی تنیسورهای معروف!

از خوبی الجزیره گفتم، یکم از بقیه کانال ها و هم گفته باشم:

نمی دونم چرا پریروز در پخش تلویزیونی بازی ها انقدر اتفاقات عجیب و غریب افتاد! وقتی می گم روز عجیبی بود، کم بی راه نگفتم!

TRT ترکیه که بازی ها رو روی ترکست و Eutelsat W3A مجانی پخش می کرد، چند روزه که اصلاً بازی های به این مهمی رو نشون نمی ده و از صبح تا شب یه مجلسی رو نشون می ده که یه عده آدم دارند توش از روی ورق یه چیزهایی می خونند! و من در تعجبم که از بین دویست سیصد تا کانال ترک، در سال یک کانال به نام TRT3 بازی ها رو پخش می کرد، اونم به این شکل برای پوشش یه مجلس عجیب و غریب مصادره شد و پریروز این موضوع به وقاحت تمام رسید و پس از اون مجلس بی سر و ته به جای پخش با تاخیر بازی ها، ترکها بازی آغاسی آمریکایی و گومز اکوادوری در فینال 1990 رولند گروس رو پخش کردند! یعنی یه دهن کجی کامل!

توی پرانتز عرض کنم که همین گومز اکوادوری که بازیش پخش شد و قهرمان رولند سال 90 شد، پریروز در دور اول مسابقات پیشکسوتان بالای 45 سال با همراهی جان مکنروی آمریکایی موفق شد با نتیجه ی قاطع 6-1 6-0 تیم پت کش استرالیایی و هم تیمی سوئدیش رو شکست بده!

حالا بگذریم... اون از TRT3 و دهن کجی ش به بینندگانش!

مطلب دوم اینکه یورواسپورت HD در اواخر بازی رافا و آلماگرو، ناگهان قطع شد! هم روی Eutelsat W3A هم روی Hotbird و من از روی استرس که نمی تونستم بفهمم چرا باید چنین اتفاقی در این لحظه ی حساس بیفته داشتم منفجر می شدم و اسم کانالهای دیگر برای پیداکردنشون رو فراموش کرده بودم! این اولین بار بود که این کانال در طول تاریخش قطع می شد! البته بعد از اتمام بازی وقتی چک کردم دیدم وصل شده و دقیقاً معلوم نشد که چند دقیقه قطع بوده!

Reza23
06-04-2010, 02:54 PM
اگه داره گریه میکنه واقعا جای تاسف داره!
این بشر همه چیو واسه خودش میخواد!!
بذار یه دفعه هم سودرلینگ تو رولند دوم بشه!
چی میشه آخه؟!!
همه چی باید مال تو باشه؟!!
بذار یه بار هم دست سودرلینگ به اون سینی بخوره!
چقدر خودخواه!!!
به قول جناب پاور چقدر Greed ؟؟!!! :243:

I.man
06-04-2010, 03:58 PM

[/URL]http://up.iranblog.com/Files/2062c4bb231648efa429.jpg (http://up.iranblog.com/Files/2062c4bb231648efa429.jpg)

http://up.iranblog.com/Files/219381ad516b44ea9541.jpg (http://up.iranblog.com/Files/219381ad516b44ea9541.jpg)

http://up.iranblog.com/Files/8bffd3b41b184e13bf82.jpg (http://up.iranblog.com/Files/8bffd3b41b184e13bf82.jpg)

بابا کی میگه این بیچاره داره گریه میکنه. تصویر دوم وسوم که یه عکسه از دو زاویه (از سایه کلاه رو صورتش معلومه). این تصاویر یه عکس العمل خیلی ساده هست. و مطمئن باشید اگه گریه می کرد الان 100 تا عکسش منتشر شده بود. من متن کامل مصاحبش رو خوندم لطفاً بدون منبع چیزی رو عنوان نکنید.
اینم لینک فایل ویدئویی مصاحبش برای دانلود. اتفاقاً توی صحنه عکس اول حرفی میزنه که خودش و همه میزنن زیر خنده.
[URL]http://rgmedia.edgesuite.net/2010/INT_20100601_16_EN_640x360_814kbps_null.mp4

koury
06-04-2010, 04:39 PM
امروز داشتم چند تا سایت خارجی رو بالا پائین میکردم، به یکی از متن های خبری یه سایت ورزشی برخوردم که بعد از قهرمانی رافا تو مادرید همین دو سه هفته پیش منتشر کرده بود! فدرر عجب اعتماد بنفسی داشته و حتی منکر کار بزرگ رافا (بردن هر سه مسترز خاک رس) شده و خواسته با راه انداختن جنگ روانی مثلا خودش رو بالاتر ببره... متن کاملش رو میزارم:

Roger Federer shrugged off his Madrid Masters final defeat by Rafael Nadal as irrelevant, saying his claycourt season would be defined by his run at the French Open. Unsurprisingly, his victorious rival begged to differ.

"Rafa's and my clay court seasons are decided at the French Open, and not before," the 28-year-old Federer said.

"It's unfortunately - or fortunately - like that. If we win all the tournaments like Rafa now and then go out in the first round of the French, everything will be questioned."

Nadal, who became the first player to win a hat-trick of claycourt Masters Series titles in one year, was not prepared to endorse Federer's views.

"Well, that's a respectable opinion that I don't share," the Spaniard said defeating the Swiss 6-4 7-6.

"And not because I have won the three (Masters) leading up to it, which some might think, but because I think it is unfair to think the whole clay season is decided by one tournament. It's true that Paris is on top because it's a Slam. But let's not fool ourselves; it's much easier to win in Paris than it is to do what I have done: to win these three Masters in a row, Monte Carlo, Rome and Madrid."

Fakhruddin
06-04-2010, 06:15 PM
چی میشه آخه؟!!
چقدر خودخواه!!!

من تنها گرند اسلمی را که توی عمرم هیچ وقت ندیدم رولند گاروس 2009 بود.(البته خدا را شکر که هیچوقت ندیدم ) .دوستان میگفتن نادال بعد از باخت به سودرلینگ توی مصاحبه گریه میکرده.اگه همچین چیزی درست باشه پس نباید به فدرر هم خرده بگیری.:443:

I.man
06-04-2010, 06:33 PM
من تنها گرند اسلمی را که توی عمرم هیچ وقت ندیدم رولند گاروس 2009 بود.(البته خدا را شکر که هیچوقت ندیدم ) .دوستان میگفتن نادال بعد از باخت به سودرلینگ توی مصاحبه گریه میکرده.اگه همچین چیزی درست باشه پس نباید به فدرر هم خرده بگیری.:443:

راجر فقط یه بار بخاطر شکست گریه کرد که اونم بخاطر شرایط روحیش تو اون زمان بود. من که لینک ویدئو مصاحبش رو گذاشتم برین ببینین یه چیزی میگه که همه میخندن بعد دستش رو میکشه به دماغش :350: همین

Reza23
06-04-2010, 06:38 PM

بازم یه نفر به خودش جرات داد تا به حریم مقدس طرفداران اسطوره
بی اجازه وارد بشه!!
امان از دست این نادالی ها که نمیدونن این حریم فقط مخصوص عاشقان
و دلباختگان حضرت اشرف فدرر هست!!
که البته این بار بخیر گذشت و یه سرباز جان بر کف به موقع این مزاحم
موقعیت نشناس رو دک کرد!!
فخرالدین عزیز تو واقعا شایسته مدال شوالیه سوئیسی از دستان مبارک
حضرت اسطوره هستی.

:441::441::441::441:

Reza23
06-04-2010, 06:42 PM
راجر فقط یه بار بخاطر شکست گریه کرد که اونم بخاطر شرایط روحیش تو اون زمان بود. من که لینک ویدئو مصاحبش رو گذاشتم برین ببینین یه چیزی میگه که همه میخندن بعد دستش رو میکشه به دماغش :350: همین
اون یه بار هم از سر بزرگواری و تفقد نسبت به حریف ضعیف
و نگون بخت بود که حالا مجبور بود تاکسی بگیره و کلی کرایه
بده و اون جام بی ارزش رو که ایشون 16 تاش رو داره و اگه اراده کنه
هزار و شونصد تاش رو بدست میاره به هتل ببره!!

هرگز بخاطر شکست نبود!

nima_masiha
06-04-2010, 07:22 PM
جناب رضا 23 دلیل این موضع گیری های گاه و بی گاه شما برای من اصلا قابل توجیه نیست!!!

البته خب کمال هم نشین 100% در شما اثر کرده و بی اختیار میاید و از این جور پستا میزنید!

به محمد هم پیشنهاد میکنم هر چه سریعتر جو تاپیک ها رو یکم رسمی تر کنه تا اینگونه اشخاص به خودشون اجازه ندن با اسپم های مداوم و به قصد تخریب دیگران فضای سایت رو مسموتر از قبل کنن!

چی میشه آخه؟!!
چقدر خودخواه!!!

در ضمن سودرلینگ سال قبل تو فینال مغلوب فدرر و دوم شد!

لطفا با مدرک حرف بزنید، اگه ممکنه به دوستانتون بفرمائید لینکی چیزی از گونه های اشک بار رافا بدن تا ما هم اشک های رافا رو بعد از باخت ببینیم!؟ :379: دوستان من هم حرفهای زیادی میزنن...

من نمیدونم مگه گریه کردن تو این جور مواقع بده که به شما اینجوری بر میخوره!؟ شاید فک کردید دل نادال مث سنگه و اگه جلو کسی گریه کنه یعنی خفت!!!

حالا اصلا مگه احساسات مردم مثل همه!!؟

خوش باشید

koury
06-04-2010, 07:22 PM

لطفا با مدرک حرف بزنید، اگه ممکنه به دوستانتون بفرمائید لینکی چیزی از گونه های اشک بار رافا بدن تا ما هم اشک های رافا رو بعد از باخت ببینیم!؟ :379: دوستان من هم حرفهای زیادی میزنن...

البته من منکر صحت و صقم حرف شما نمیشم ولی چون خودم همچین چیزی نشنیدم و ندیدم کمی باورش برام سخته :350:

koury
06-04-2010, 07:27 PM
رافا تازه ست سومی راه افتاده چه وینر هائی میزنه و چه بازی می کنه تو این ست :441: اگه از اول همینطوری بازی کنه مطمئنا میتونه حتی مطمئن تر از سال 2008 هم بازی کنه و بهتر هم نتیجه بگیره :350:

Reza23
06-04-2010, 07:52 PM
جناب رضا 23 دلیل این موضع گیری های گاه و بی گاه شما برای من اصلا قابل توجیه نیست!!!

البته خب کمال هم نشین 100% در شما اثر کرده و بی اختیار میاید و از این جور پستا میزنید!

به محمد هم پیشنهاد میکنم هر چه سریعتر جو تاپیک ها رو یکم رسمی تر کنه تا اینگونه اشخاص به خودشون اجازه ندن با اسپم های مداوم و به قصد تخریب دیگران فضای سایت رو مسموتر از قبل کنن!

در ضمن سودرلینگ سال قبل تو فینال مغلوب فدرر و دوم شد!

من نمیدونم مگه گریه کردن تو این جور مواقع بده که به شما اینجوری بر میخوره!؟ شاید فک کردید دل نادال مث سنگه و اگه جلو کسی گریه کنه یعنی خفت!!!

حالا اصلا مگه احساسات مردم مثل همه!!؟

خوش باشید

جناب نیما - مسیحا
اگه بیائیم از جناب اسطوره تعریف و تمجید کنیم مورد تائید جنابعالی
قرار میگیریم و شایسته اظهار نظر میشیم؟!!
خیلی جالبه که شما در زمان باخت هم از اظهار نظرهای عجیب و غریب
دست برنمیدارین و البته عیبی هم پیدا نمی کنه.
نه دوست عزیز حقایق باید گفته بشه حتی اگه به مذاق امثال شما
خوش نیاد.
اینجا تاپیک تبادل نظر کاربراست و کسی حق نداره به دیگری بگه چی بگو
و چی نگو.
شما هم اگه از نظرات من خوشت نمیاد مجبور نیستی بخونیشون.
اصلا منو ایگنور کن ولی تعیین تکلیف نکن!

بله سودرلینگ پارسال دوم شد ولی شما منظور منو نگرفتی!
وقتی رافا تو رولند مثل شیر آماده باشه بالاترین مقامی که بقیه
شرکت کنندگان میتونن تصور کنن دومی است!!

بله گریه کردن بخاطر شکست و از روی ضعف برای یه ورزشکار
که شماها تا حد خدایی بالا بردینش بسیار زشته!!

pourya RF
06-04-2010, 08:10 PM
به امید باخت رافا:434:

Reza23
06-04-2010, 08:20 PM
رافا با شایستگی هر چه تمامتر به فینال رسید تا با
سودرلینگ که انگیزه و جرات زیادی پیدا کرده مبارزه کنه.
به امید پنجمین قهرمانی رافـــــــــای کبیـــــــــــــر :655::866:

koury
06-04-2010, 08:31 PM
برد رافا رو تبریک میگم! پسر ما رو تا سرحد سکته پیش برد وقتی 5-4 بریک شد گفتم باز سناریوی بازی نواک تکرار میشه ولی خب حریف ملزر رافا بود نه کسی دیگه!!

بهر حال پنجمین فینال رولند گروس و به امید خدا هفتمین گرند اسلم و بعدش هم آماده برای ویمبلدون و ... :655::655:

برد رو به همه تبریک میگم رافا باز هم بدون باختن یه ست به فینال رسید و حالا نوبت انتقام گیری از سودرلینگه :441::441:

aidintennis
06-04-2010, 08:43 PM
رافا خوب بازی کرد برد.ملزر هم بیشتر از حد انتظار بازی کرد. به هر حال برد رافا رو به طرفداراش تبریک میگم.اما فینال سختی داره

S.A.IVI.A.N
06-04-2010, 09:00 PM
رافا ايول.براوو.دمت گرم.دست مريزاد.چي بگم ديگه...

از همه لحاظ رافا امروز خوب بود. چند بازيه دارم ميگم رافا داره عالي سرويس ميزنه و سرويساش فرق كرده.امروز به واقع اين رو نشون داره. اولا aces بيشتر زد(4). دوما سرعت سرويسش بالا تر از ملزر بود.البته ميانگينش. Fastest Serve Speed هم 206 بوده. بابا ايول. مارو به ويمبلدون اميدوار كردي.1st Serve % هم 76%. من كه تو اين تورنمنت بيشتر از همه از سرويسهاي رافا خوشحال شدم تا بازيش.
رافا در رالي ها هم خوب بود.امروز عالي بكهند زد.يكي از بازي ها خوبش در اين چند وقت بود.

سودرلينگ هم بازي رو برد تا از همه لحاظ يك فينال جذاب داشته باشيم.سودرلينگ عالي فورهند و بكهند ميزنه. امروز هر اسلايسي كه برديچ زد سودرلينگ وينر زد. رافا خيلي بايد حواسش باشه
به نظر من اگه ميخواد به مشكل نخوره مقابل سودرلينگ بايد ضربات محكم بزنه.اكيدا از زدن اسلايس اجتناب كنه.به ضرباتش عمق بده و short نزنه.ريترن كوتاه سعي كنه كمتر بزنه. اگه بتونه با ارتفاع كمتري از تور بزنه بهتره.امروز بريچ هروقت ضربات flatزد تونست سودرلينگ رو مهار كنه. اميدوارم رافا عالي سرويس بزنه و برك نشه تا سر يه فرصت خوب سودرلينگ رو برك كنه.
به اميد قهرمانيه رافا ==== ايول ايوله ايول.........رافا ي ما يله ايول:434::441:

saadat2000
06-04-2010, 09:10 PM
برد رافا رو اول به طرفداراش تبریک میگم.

اما خیلی ببخشید ها شما دیگه خیلی سرخوشید. رافا انگار توی یه تورنومنت 250 شرکت کرده بود. از اولین بازی تا خالا کدوم حریفش قدر بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما میگین ملزر خیلی قدره که فرر و نواک رو زده. ببینید اونا چه در اماده بودن. ملزر توی بازی با نواک هم باید می باخت اما خوب نمی دونم چرا بعضی از بازیکنا خیلی بی عرضن و بی روحیه.
چه فشاری روی رافا تو این بازی ها اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رافا یکشنبه اولین بازی سختش رو تجربه میکنه که من خیلی به روبین امیدوارم.

در ضمن روی ویمبی هم فکر نکنید که با برگشت راجر و قهرمانیش روبرو میشید.

یادتونه گفتم راجر رولند 20009 رو میبره و برد حالا هم میگم راجر هم هال و ویمبی رو میبره . به حرفم میرسید. رافا هم توی ویمبی حرفی برای گفتن نداره.

Fakhruddin
06-04-2010, 09:12 PM
بازم یه نفر به خودش جرات داد تا به حریم مقدس طرفداران اسطوره
بی اجازه وارد بشه!!
امان از دست این نادالی ها که نمیدونن این حریم فقط مخصوص عاشقان
و دلباختگان حضرت اشرف فدرر هست!!
که البته این بار بخیر گذشت و یه سرباز جان بر کف به موقع این مزاحم
موقعیت نشناس رو دک کرد!!
فخرالدین عزیز تو واقعا شایسته مدال شوالیه سوئیسی از دستان مبارک
حضرت اسطوره هستی.

:441::441::441::441:

فعلا بخاطر حفظ احترام به سایت و کاربران چیزی بهت نمیگم تا بعد از پایان فینال.

Fakhruddin
06-04-2010, 09:18 PM

البته من منکر صحت و صقم حرف شما نمیشم ولی چون خودم همچین چیزی نشنیدم و ندیدم کمی باورش برام سخته :350:

گفتم که من شنیدم پس معلوم نیست بر درستیش .خودم رفتم یه گشتی زدم این روامتحان کن http://www.youtube.com/watch?v=9KEbVazX-38&feature=related

این ویدئو به صورت عکسی هست.صحنه های بازی و اخرش هم نادال دستش روی صورتشه.به نظر میرسه حالت گریه رو داره.

aidintennis
06-04-2010, 09:23 PM

دوست عزیز باورش برات سخت نباشه.رافا تو مصاحبه با یکی از روزنامه ها(روزنامش یادم نیست)گفته بود که من بعد از بازی با رابین تو رولند کروس 2009 توی رختکن گریه کردم.:240:

Reza23
06-04-2010, 09:33 PM
فعلا بخاطر حفظ احترام به سایت و کاربران چیزی بهت نمیگم تا بعد از پایان فینال.
یعنی آرزو میکنی رافا تو فینال ببازه و گریه کنه بعد
بیایی به من بگی دیدی؟ رافا هم گریه میکنه!!
.
.
اصلا آرزوی خوبی نکردی دوست من!

مجبور نیستی به من فحش بدی که بی احترامی به سایت و کاربران
ارجمند بشه.
راههای بهتری هم هست.
مثلا میتونی با دلیل ثابت کنی که من و کاربرای دیگه ای که عقیده
منو دارن اشتباه میکنیم!

Reza23
06-04-2010, 09:37 PM

اما خیلی ببخشید ها شما دیگه خیلی سرخوشید. رافا انگار توی یه تورنومنت 250 شرکت کرده بود. از اولین بازی تا خالا کدوم حریفش قدر بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما میگین ملزر خیلی قدره که فرر و نواک رو زده. ببینید اونا چه در اماده بودن. ملزر توی بازی با نواک هم باید می باخت اما خوب نمی دونم چرا بعضی از بازیکنا خیلی بی عرضن و بی روحیه.

یادتونه گفتم راجر رولند 20009 رو میبره و برد حالا هم میگم راجر هم هال و ویمبی رو میبره . به حرفم میرسید. رافا هم توی ویمبی حرفی برای گفتن نداره.
دوست گرامی و ارجمند
حریفان رافا ساده نبودن.
علت اینکه شما فکر میکنی قدر نبودن اینه که رافا براحتی شکستشون
داده و شما تصور فرمودین هر کسی بود لابد براحتی میبرد دیگه!!
بقولی معما چون حل گشت آسان شود!!

davidbeckham
06-04-2010, 10:04 PM

دوباره بهانه های 100 تا یه غاز شروع شد:3t1:
رافا میبره حریفاش بی عرضن
این حرفا نخ نما شده:3t1:

davidbeckham
06-04-2010, 10:05 PM
دوست عزیز باورش برات سخت نباشه.رافا تو مصاحبه با یکی از روزنامه ها(روزنامش یادم نیست)گفته بود که من بعد از بازی با رابین تو رولند کروس 2009 توی رختکن گریه کردم.:240:
جلوی همه گریه نکرد که

davidbeckham
06-04-2010, 10:08 PM
رافا این سوئدی:3t1: رو تحقیر کن:655:
چه بردی چه باختی محل بهش نزار
من بجاش بودم حتی بعد بازی هم باهاش دست نمیدم
http://tennis-image.com/images/03281511073494462372.jpg

rm.KaSrA
06-04-2010, 10:25 PM
فینال فردا هست؟!

ساعت و کانال های پخش بازی روی هاتبرد رو هم بگین ممنون میشم.

سمندر
06-04-2010, 10:26 PM
سلام
من خودم به شخصه تمام بازی ها رو دیدم.اگه از بحث و جدل های سلیقه ای صرف نظر کنیم میرسیم به یه نقطه ای که بهش میگن بحث منطقی.
روبین سودرلینگ توی این مسابقات خیلی خوب ظاهر شده و به گفته ی خودش واسه مسابقات خیلی کار کرده که این گفته در بازیش کاملا متجلی شده.
البته اونور زمین هم رافا رو داریم که علاوه بر اینکه نفر دوم تنیس جهانه و کلی افتخارات و تجربه داره برای مسابقات خیلی کار کرده و مثل هیچ تنیسور دیگه ای ، نمیخواد این گرند اسلم رو از دست بده.
توی این مسابقات بازی روبین یه فرق اساسی کرده. سودرلینگ قبلا به طور لحظه ای واسه بازیش تصمیمات استراتژیک میگرفت. یعنی سبکشو در همون لحظه انتخاب می کرد. بعضی وقتها بقدری تدافعی Defensive بازی میکرد که ادم گریه اش میگرفت و یهو اونقدر تهاجمی Aggressive بازی میکرد که نمیشد تصور کرد این همون ادم قبلیه.
اما اینبار کاملا داره تهجمی بازی میکنه.اوج بازی تهاجمیش رو میشد تو بازی با راجر دید.
اما متاسفانه رافا هنوز هم داره تدافعی با کمی ته رنگ تهاجمی بازی میکنه و این تو بازی با روبین خیلی اذیتش خواهد کرد.
روبین رو سرعت و قدرت ضربه هاش خیلی کار کرده ولی دقت ضرباتش کمی پایین اومده که اینارو میشه از امار خطای انسانی unforced errors و تعداد winnerهاش فهمید.
رافا تو این مسابقات به نسبت ضربات دقیق تری زده و خطا های انسانیش کمتر شده.
روبین تو رولند گاروس امسال بشدت روی بیس لاین Base Line تمرین کرده. اگه به Rally hit point های حریف های روبین سودرلینگ نگاه کنید میفهمید که روبین خیلی رو ضربات بیس لاین تمرکز کرده.
در حالی که رافا توپ هاشو میفرسته به بین سرویس لاین و بیس لاین و این به روبین کلی حق انتخاب میده که نقطه ی ضربه و سبک بازیش رو انتخاب کنه.
فاصله متوسط توپ از تور در حین رالی های روبین خیلی خیلی کمتر شده که البته این هم برمیگرده به سبک بازی و ضرباتش که قبلا توضیح دادم.
در حالی که این فاصله در مورد توپ های رافا خیلی زیاده که به هم سرعت توپ رو کم میکنه و هم به حریفاش فرصت جا گیری میده.که این باز هم بده.البته این هم باز برمیگرده به سبک بازی و ضرباتش که قبلا در مورد رافا هم توضیح دادم.
خوشبختانه رافا داره تو رولند گاروس امسال خیلی با فکر بازی میکنه...
که البته روبین هم همینجوریه.
روبین بشدت رو سرویس هاش تمرین کرده.البته رافا هم امروز تو بازی با ملزر خوب سرویس میزد.ولی یکی دوبار ازش نا امید شدم.
دیگه چیز خاصی به ذهنم نمیرسه.
2 چیزی که به من امید میده که رافا ببره اناس:
1-رافا با تجربس
2- رافا کلا بازیکن خاک رس هستش

به امید برد رافا....

davidbeckham
06-04-2010, 10:27 PM
فینال فردا هست؟!

ساعت و کانال های پخش بازی روی هاتبرد رو هم بگین ممنون میشم.
فینال یکشنیه هست
ساعت هم فکر کنم چهار و نیم یا پنج

Mohammad Reza
06-04-2010, 10:47 PM
خب بازم من بازی ها رو از دست دادم و هیچی راجع به بازی ها نمیدونم!!!پس بهتره حرفی در موردش نزنم!
1- در مورد گریه راجر:در کل میگم هر کی یه چیزی واسش ارزشمنده اگه از دستش بده واسش گریه میکنه مث مرگ یکی از نزدیکان یا یه مثال واضح تر من اختتامیه جشنواره طنز اهرم بود؛کار من با اینکه همه انتظار اولی رو داشتند با نامردی کامل سوم کردند ولی من خودم و ریلکس گرفتم چون کارگردان بودم ولی بعد از اینکه رفتم خونه یکم اشک ریختم چون پای کارم زحمت کشیدم و حقش بود که اول بشه!
راجر فدرر مطمئن باشید تو هر سنی اگه شکست بخوره باید بش حق بدیم ناراحت باشه هر کس دیگه ای!به این معنا نیست که ما بگیم این بازیکن خودخواه هست و پول دوسته!!من تعجب میکنم از این حرفا؛هر کسی دوست داره خودش برنده باشه..و به نظر من یکی اگه گریه میکنه از خودخوایش و پول دوستیش نیست و این بخاطر عشقی که داره..(البته بچه ها این نظر منه و نظر دیگر دوستان عزیز و محترمه)
2- در مورد فینال روببن و رافا!
سودرلینگ آماده است و رافا به نظر من یکم مث سال2008 آماده نیست(دوستان نادالی عزیزم اگه نظرشون و بگن ممنون میشم) و مطمئنن فینال جذابی میشه و نادال با یه قدرت کامل وارد میدان میشه چون خیلی دوست داره این سوئدی رو شکست بده!پس باید نادالی متفاوت ببینیم؛شاید مث بازی هیوویت؛من به یه چیزی رسیدم؛نادال هر چقدر بد باشه تو زمین های خاکی میتونه بازی رو جوری پیش ببره که برنده بازی بشه!
3-با این حرف مخالفم که نادال بازی های سختی نداشته؛هر کسی بالا میاد شایسته هست و مطمئنن خیلی زحمت کشیده مث سامانتا در بخش زنان،و مطمئن باشید نادال هر بازی واسش مهم بوده و دشوار
4- در نهایت آرزوی موفقیت برای هر دو ورزشکار میکنم و امیدوارم بازی جذابی را شاهد باشیم..
مخلص تمام بروبچ تنیس تاکرز

I.man
06-04-2010, 10:50 PM
متاسفانه جو این تالار انقدر بد شده که ادم میترسه یه نظر مخالف بده بقیه یقشو بگیرن. ولی من دوست دارم سودرلینگ هر چند که ازش متنفرم (بعد از دیدن فیلمی که یکی از دوستان از ویمبی گذاشته بود و به رافا بی احترامی کرد) ولی جام رو ببره. رافا هم خیلی قابل احترامه ولی فعلا بی خیال این گرند بشه.

سمندر
06-04-2010, 10:51 PM
فینال زنان
فرداست...یعنی امروزه.الان ساعت 00.25 هستش
فینال زنان در روز شنبه ، 5 ژوئن 2010 ، بین سامانتا استاسور (استرالیا-7) در برابر فرانچسکا چیاون (ایتالیا-17)
در زمین فیلیپ کاتریر ساعت 15.00 به وقت محلی و 12.30 به وقت ایران برگزار میشه.
الجزیره اسپرت 2 تمام بازی های رو بطور مستقیم پخش میکنه.الجریزه اسپرت از نایل ست و استرا قابل دسترسیه.

Mohammad Reza
06-04-2010, 10:54 PM
فینال زنان
فرداست...یعنی امروزه.الان ساعت 00.25 هستش
فینال زنان در روز شنبه ، 5 ژوئن 2010 ، بین سامانتا استاسور (استرالیا-7) در برابر فرانچسکا چیاون (ایتالیا-17)
در زمین فیلیپ کاتریر ساعت 15.00 به وقت محلی و 12.30 به وقت ایران برگزار میشه.
الجزیره اسپرت 2 تمام بازی های رو بطور مستقیم پخش میکنه.الجریزه اسپرت از نایل ست و استرا قابل دسترسیه.
فکر کنم اشتباه گفتی!!!

Alireza Murray
06-04-2010, 11:01 PM
من دوست دارم نادال ببازه یعنی باید ببازه رافا به هیچ وجه نباید بیاد رنک 1 ( با عذرخواهی )
در مورد اندی هم بگم که الان لندنه و تمریناتشو روی چمن از دو روز پیش شروع کرده به امید قهرمانی در دو جام :866: ( راستی بگم جمی هم تمریناتشو رو چمن شروع کرده )

سمندر
06-04-2010, 11:04 PM
خب بازم من بازی ها رو از دست دادم و هیچی راجع به بازی ها نمیدونم!!!پس بهتره حرفی در موردش نزنم!
1- در مورد گریه راجر:در کل میگم هر کی یه چیزی واسش ارزشمنده اگه از دستش بده واسش گریه میکنه مث مرگ یکی از نزدیکان یا یه مثال واضح تر من اختتامیه جشنواره طنز اهرم بود؛کار من با اینکه همه انتظار اولی رو داشتند با نامردی کامل سوم کردند ولی من خودم و ریلکس گرفتم چون کارگردان بودم ولی بعد از اینکه رفتم خونه یکم اشک ریختم چون پای کارم زحمت کشیدم و حقش بود که اول بشه!
راجر فدرر مطمئن باشید تو هر سنی اگه شکست بخوره باید بش حق بدیم ناراحت باشه هر کس دیگه ای!به این معنا نیست که ما بگیم این بازیکن خودخواه هست و پول دوسته!!من تعجب میکنم از این حرفا؛هر کسی دوست داره خودش برنده باشه..و به نظر من یکی اگه گریه میکنه از خودخوایش و پول دوستیش نیست و این بخاطر عشقی که داره..(البته بچه ها این نظر منه و نظر دیگر دوستان عزیز و محترمه)
2- در مورد فینال روببن و رافا!
سودرلینگ آماده است و رافا به نظر من یکم مث سال2008 آماده نیست(دوستان نادالی عزیزم اگه نظرشون و بگن ممنون میشم) و مطمئنن فینال جذابی میشه و نادال با یه قدرت کامل وارد میدان میشه چون خیلی دوست داره این سوئدی رو شکست بده!پس باید نادالی متفاوت ببینیم؛شاید مث بازی هیوویت؛من به یه چیزی رسیدم؛نادال هر چقدر بد باشه تو زمین های خاکی میتونه بازی رو جوری پیش ببره که برنده بازی بشه!
3-با این حرف مخالفم که نادال بازی های سختی نداشته؛هر کسی بالا میاد شایسته هست و مطمئنن خیلی زحمت کشیده مث سامانتا در بخش زنان،و مطمئن باشید نادال هر بازی واسش مهم بوده و دشوار
4- در نهایت آرزوی موفقیت برای هر دو ورزشکار میکنم و امیدوارم بازی جذابی را شاهد باشیم..
مخلص تمام بروبچ تنیس تاکرز
من کاملا باهات موافقم.(از مورد 2 به بعد)
رافا کار کرده.خیلی هم کار کرده.ولی یه چیز خیلی مهمی که این وسط هست اینه که اخرین باری که رافا و روبین در یه مسابقه ی حیثیتی داشتند بارکلایز لندن بود که توش رافا نتایج افتضاحی به بار اورد.و بعد از اون هم نتونست اون طور که باید جلوی روبین نتاجی خوب بگیره.
این بازی که قراره بینم روبین و رافا برگزار بشه فیناله.و فینال رولند گاروس 2010 هست.
از اون ور هم روبین میخواد با شکست دادن رافا تو رولند گاروس ثابت کنه که فدرر رو شانسی شکست نداده.پس تمام تلاشش رو میکنه.
بعد از تفاصیر باید بگم که فینال رولند گاروس امسال باید خیلی خیلی هیجانی باشه.حتی شاید هیجانی از بازی رافا و راجر.(من شانس بیارم که وسط بازی سکته نکنم.)
در مورد اینکه رافا تو زمین خاک رس خوب بازی میکنه باید بگم که بعد از اینکه رافا بعد از (فکر کنم ) مسترز سینسیناتی مصدوم شد خودش گفت که :"هیچی بازی رو خاک رس نمیشه و ادم باید موقع بازی رو هادکورت بیشتر مواظب باشه."

سمندر
06-04-2010, 11:06 PM
فکر کنم اشتباه گفتی!!!
خودمم همین فکرو میکنم:434:....:251::251:

Mohammad Reza
06-04-2010, 11:11 PM
خودمم همین فکرو میکنم:434:....:251::251:
ساعت بازی تو اسکور بورد زده فقط باید 3:30 بش اضافه کنیم

Alireza Murray
06-04-2010, 11:13 PM
حاتم جان میشه بگی در چه صورت اندی بعد ویمبی میاد 2 ؟
در مورد بازی فردا هم بگم که سامانتا 1-2 میبره

سمندر
06-04-2010, 11:15 PM
من دوست دارم نادال ببازه یعنی باید ببازه رافا به هیچ وجه نباید بیاد رنک 1 ( با عذرخواهی )
در مورد اندی هم بگم که الان لندنه و تمریناتشو روی چمن از دو روز پیش شروع کرده به امید قهرمانی در دو جام :866: ( راستی بگم جمی هم تمریناتشو رو چمن شروع کرده )
سلام علیکم
اولا رافا چه ببره چه ببازه فرقی واسه اندی جون نداره.
اگه رافا ببره به هر حال نمیره رنک 1.
*اما اگه رافا ببازه سودرلینگ میاد بالا:251::251::251::251:و خیلی قشنگ میاد رنک 2 و رافا میره رنک3 یا 4.اونموقع هستش که باید نگران رنک اندی باشی.:251::251::254::350:
و نگران این نباش که رافا واسه اندیت تو ویمبلدون قد علم کنه.
چون رافا بازیکن خاک رس هست و بازی روی چمن (اون هم از نوع طبیعیش) خیییییییییلی با بازی رو خاک رس و هارد کورت و پارکت کورت و استریت تنیس فرق داره.
فعلا چیزای مهمتری هست که نگرانش باشی.(*):254::254::251::251:

سمندر
06-04-2010, 11:22 PM
طرفدارای نواک و مورای و داویدنکو و دل پترو باید دعا کنن رافا ببره.....:655:

Alireza Murray
06-04-2010, 11:24 PM
سلام علیکم
*اما اگه رافا ببازه سودرلینگ میاد بالا:251::251::251::251:و خیلی قشنگ میاد رنک 2 و رافا میره رنک3 یا 4.اونموقع هستش که باید نگران رنک اندی باشی.:251::251::254::350:
چون رافا بازیکن خاک رس هست و بازی روی چمن (اون هم از نوع طبیعیش) خیییییییییلی با بازی رو خاک رس و هارد کورت و پارکت کورت و استریت تنیس فرق داره.
علیکم السلام
واسه اندی فرقی نداره ولی واسه من فرق داره
رافا اگه قهرمان بشه میاد 1
چجور حساب کردی که سودرلینگ میاد 2:379:
من نگران رنک اندی نیستم چون بهش اطمینان دارم دوست عزیز
در ویمبی من بیشتر از راجر میترسم و فکر نکنم رافا بتونه حریف اندی بشه
تو هم نگران رنک رافا تو سال اینده باش:254::254::251::251:
بله چیزایه مهمتری هست که باید نگرانش باشم که یکیش درسمه:443:

Alireza Murray
06-04-2010, 11:25 PM
طرفدارای نواک و مورای و داویدنکو و دل پترو باید دعا کنن رافا ببره.....:655:
من هیچ وقت واسه برد رافا دعا نکردم و نخواهم کرد حتی اگه به ضرر اندی ماری باشه:443:

Hatam
06-04-2010, 11:40 PM
حاتم جان میشه بگی در چه صورت اندی بعد ویمبی میاد 2 ؟
در مورد بازی فردا هم بگم که سامانتا 1-2 میبره

متأسفانه باید خدمت شما عرض کنم چون پارسال رسیده بود نیمه نهایی فقط با حذف جوکوویچ قبل از یک چهارم و حذف فدرر در راند اول میتونه دوم بشه که بعید به نظر میرسه

سلام علیکم

سمندر جون با چه فرمولی حساب کردی روبین میاد رنک 2؟ از امتیازات رافا جذر گرفتی؟!!

اتفاقا اگه ببره میره رنک 1

سودرلینگ الان رنک 6 واسش تضمینه اگه ببره میشه 4 و موری 5

سمندر
06-04-2010, 11:41 PM
علیکم السلام
واسه اندی فرقی نداره ولی واسه من فرق داره
رافا اگه قهرمان بشه میاد 1
چجور حساب کردی که سودرلینگ میاد 2:379:
من نگران رنک اندی نیستم چون بهش اطمینان دارم دوست عزیز
در ویمبی من بیشتر از راجر میترسم و فکر نکنم رافا بتونه حریف اندی بشه
تو هم نگران رنک رافا تو سال اینده باش:254::254::251::251:
بله چیزایه مهمتری هست که باید نگرانش باشم که یکیش درسمه:443:
من هر جوری حساب کردم نشد.
درسته که رنک رافا برای من مهمه ولی نگرانش نیستم.:379:
چون برخلاف اندی ، رافا یه مرد بالغ و عاقله و یاد گرفته که عواقب کارهاش رو بپذیره و مسئولیت زندگشی رو قبول کنه.
اگه ببره ، خودش برده
اگر هم ببازه ، خودشه که باخته

Alireza Murray
06-04-2010, 11:52 PM
چون برخلاف اندی ، رافا یه مرد بالغ و عاقله و یاد گرفته که عواقب کارهاش رو بپذیره و مسئولیت زندگشی رو قبول کنه.
اگه ببره ، خودش برده
:251::251::441::441::254::254:
تو همیشه طرز تفکرت اینجوریه :3t1:
در مورد خط سوم هم بگم که حرف دهنت رو بفهم اونیم که عقل نداره خود خود خودتی:443:

Hatam
06-04-2010, 11:55 PM
با بازی که امروز از سودرلینگ دیدم مطمئن شدم رافا میبره فقط باید رافا بازی رو از 2ساعت و نیم بیشتر طولش بده و سودرلینگو چپ و راستش کنه تا خسته بشه امروز وقتی سودرلینگ توی نتیجه عقب بود انگار عضلاتش قفل شده بودن، بردیچ فرصت خوبی داشت از بی تجربه گیش باخت و گرنه سودرلینگ تابلو بود تسلیم شده

امسال نادال 2تا از 3 بازیکنی که طی دوسال گذشته توی خاک برده بودنش توی همون تورنمنت بردشون (فدرر مادرید-فررو روم) الان دیگه نوبت سودرلینگه که توی رولند ببرتش فقط کافیه به توپاش عمق بده فقط و فقط بعضی وقتا هم اسلایس یا اگه شد سرو اند وولی، توی بازی با ملزر سرویساشو یه بار بکهندش میزد یه بار فورهند و به همین دلیل ملزر نمیتونست سرویسای نادالو راحت بخونه اینم روش خوبیه در مقابل سودرلینگ تا برک نشه ولی به نظر من مهمترینش همون عمقه و لاغیر!!

Alireza Murray
06-04-2010, 11:58 PM
با بازی که امروز از سودرلینگ دیدم مطمئن شدم رافا میبره فقط باید رافا بازی رو از 2ساعت و نیم بیشتر طولش بده و سودرلینگو چپ و راستش کنه تا خسته بشه امروز وقتی سودرلینگ توی نتیجه عقب بود انگار عضلاتش قفل شده بودن، بردیچ فرصت خوبی داشت از بی تجربه گیش باخت و گرنه سودرلینگ تابلو بود تسلیم شده

امسال نادال 2تا از 3 بازیکنی که طی دوسال گذشته توی خاک برده بودنش توی همون تورنمنت بردشون (فدرر مادرید-فررو روم) الان دیگه نوبت سودرلینگه که توی رولند ببرتش فقط کافیه به توپاش عمق بده فقط و فقط بعضی وقتا هم اسلایس یا اگه شد سرو اند وولی، توی بازی با ملزر سرویساشو یه بار بکهندش میزد یه بار فورهند و به همین دلیل ملزر نمیتونست سرویسای نادالو راحت بخونه اینم روش خوبیه در مقابل سودرلینگ تا برک نشه ولی به نظر من مهمترینش همون عمقه و لاغیر!!
حاتم جان نادال فررو رو تو مونت کارلو برد
تو رم گیرالدو فررو رو برد

Hatam
06-05-2010, 12:05 AM
اگه ببره ، خودش برده

سمندر جون شما چجوری حساب کردی؟؟؟

مطمئن باش که رافا اگه ببره میاد رنک 1 اینو من توی مسترز مونته کارلو توی یه تایپیک مجزا توضیح دادم، لطفا بقیه رو کانفیوز نکن!!!:160:

Hatam
06-05-2010, 12:10 AM
حاتم جان نادال فررو رو تو مونت کارلو برد
تو رم گیرالدو فررو رو برد

کاملا درسته من اشتباه کردم
ولی به هر حال امسال سال خوبیه واسه انتقام از اونایی که براثر تصادف نادالو بردن.

navidballack
06-05-2010, 12:11 AM
اگه یه نفر باشه که بتونه نادال رو تو رولند ببره خود سودرلینگه
به نظر من سودرلینگ نسبت به رافا برتری داره مگه اینکه نادال چیز جدیدی از خودش نشون بده
تاپ اسپین های نادال نه تنها برای رابین مشکل ایجاد نمی کنه بلکه منتظر این ضربات هم هست تا با یه فورهند محکم جوابش رو بده
کلید این بازی بکند سودرلینگه چون فورهندش همیشه کار می کنه ولی این بکندش هست که بعضی موقع ها می لنگه و با توجه به اینکه نادال از تاپ اسپین استفاده می کنه این یک برتری برای رابین هست و با توجه به قد بلندش می تونه بکندهای موثری بزنه و تاپ اسپین های نادال که ارتفاع زیادی می گیره رو به راحتی جواب بده
کلآ نادال جلوی بازیکن های قد بلند که دارای دفاع سولید باشن به مشکل بر میخوره
بازی امروز هم با بردیچ به خاطر این 5 سته شد که اولآ بردیچ خوب سرویس می زد و ثانیآ ارتفاع توپ رو پایین نگه می داشت
ولی نادال در انجام این دو قابلیت به نوعی ضعف داره
اون چیزی که برای سودرلینگ مشکل ایجاد می کنه ضربات فلت و اسلایس های دقیق و کم ارتفاع هست
با این تفاسیر به نظر من سودرلینگ شانس بیشتری داره و یقینآ اگه نادال مثه بازی های قبل باشه شکست می خوره
باید ببینیم نادال برای فینال چی تو چنته داره
نظر من 3-1 سودرلینگ

Alireza Murray
06-05-2010, 12:17 AM
ورداسکو و تسونگا و گولبیس از کویین کناره گیری کردن

navidballack
06-05-2010, 12:18 AM
انتقام از اونایی که براثر تصادف نادالو بردن.
:3t1:
انتظار بیشتر از این هم از شما نمیره

Hatam
06-05-2010, 12:23 AM
دوستان داویدنکو به همراه فدرر توی Halle شرکت میکنن

یه چیز جالب بعد از بازی ملزر گفته که نادال تو فینال میبره:655::655:

نادال هم بعد از بازی گفته که میدونم چطور بازی کنم تا سودرلینگو شکست بدم ولی تاکتیکمو واسه بازی فینال نمیگم (اشتباهی که فدرر تو بازیش مقابل سودرلینگ کرد و گفت بیشتر اسلایس و دراپ شوت بازی میکنم)، دمش گرم حال کردم به این میگن روحیه شکست ناپذیری:441::441::441:

Hatam
06-05-2010, 12:34 AM

مقابل فررو توی رم 2008 اگه بازیو دیده باشی که ندیدی میفهمیدی که با اون وضع پاش حتما میباخت

مقابل فدرر توی مادرید 2009 هم خود نادال بعد از بازی گفت که من از اونایی نیستم که واسه باختشون بهانه میتراشن ولی سمی فاینال خیلی منو خسته کرد با این وجود تو کل بازی فدرر از دوتا بریک پوینتی که داشت استفاده کرد و برد درصورتی که نادال 4 تا بریک پوینت داشت ولی استفاده نکرد

رولند پارسال هم که معلوم الحاله

PowerVu
06-05-2010, 01:59 AM

من همین الان فرکانس الجزیره بر روی "استرا" رو می خوام.
لطفاً فرکانسش رو به من هر چه زودتر بدید.

اگر بهم فرکانس الجزیره ورزشی 2 روی "استرا" رو بدی جایزه داری.:443:

Stevie G
06-05-2010, 04:36 AM
با اجازه از اساتید:

ممنون به امید پیروزی سلطان خاک :441:

Rafa
06-05-2010, 07:27 AM
درود، خب به حساس ترین بازی حالا فصل که نگیم ، حساسترین بازی تورنمنت رسیدیم! اصلا بازی راحتی نیس! سودرلینگ سرویساش خیلی خطرناکه ، و میتونه روند بازی رو با سرویس به هم بریزه، باری خیلی سخت و نزدیکی از آب در میاد، امیدوارم رافا تو سه ست کار رو تموم کنه، البته احتمال ست دادنش هم هست، ولی اگه سه سته ببره محشر میشه! :350:
یه چند وقتیه رافا اشتباهات فریکی میکنه که آدم دهنش از شگفتی وا میمونه که آیا این رافائه که همچین اشتباهاتی داره ازش سر میزنه! نمیدونم چرا تو والی ها اوپن کورت رو ول کرده توپ رو مستقیم میزنه به حریفش یا جایی که نباید جلو تور بره، میره ، دیروز اون چند تا ضربه رو دیدین جلوی تور؟!!! به راحتی میتونس امتیاز بگیره ولی محکم میکوبید به تور! ست سوم رو هم بیخود و بی جهت حساسش کرد!!!
بچه ها به سرویسای رافا دقت کردین(سرویس اول) خیلی خیلی خوب شده، یعنی دیگه از سرویس با سرعت زیر 180 خبری نیست، یا خیلی کم اتفاق میفته! دیروز اکثر سرویسای رافا سرعتش بالای 190 بود، میانگین سرعت سرویسش خیلی رشد داشته، حتی چندتا بالای 200 زد، که جای امیدواری و خوشحالی داره!
ببینم رافا جون یکشنبه چیکار میکنی!!!

Reza23
06-05-2010, 09:46 AM
این دلیل قابل قبول تر از دلیل شماهاست که میگین
فدرر باخت چون برای مسترز ارزشی قائل نیست!!
تو گرند اسلم هم باخته!
چون 16 تا جام داره مهم نیست.
فعلا بشینیم از بازیش لذت ببریم که فردا همین هم
گیرمون نمیاد!!
:254::254:

Hatam
06-05-2010, 11:24 AM
من همین الان فرکانس الجزیره بر روی "استرا" رو می خوام.
لطفاً فرکانسش رو به من هر چه زودتر بدید.

اگر بهم فرکانس الجزیره ورزشی 2 روی "استرا" رو بدی جایزه داری.:443:

اینو امتحان بکن (استرا 1):

11934
27500
ver

navidballack
06-05-2010, 12:06 PM
مقابل فررو توی رم 2008 اگه بازیو دیده باشی که ندیدی میفهمیدی که با اون وضع پاش حتما میباخت

مقابل فدرر توی مادرید 2009 هم خود نادال بعد از بازی گفت که من از اونایی نیستم که واسه باختشون بهانه میتراشن ولی سمی فاینال خیلی منو خسته کرد با این وجود تو کل بازی فدرر از دوتا بریک پوینتی که داشت استفاده کرد و برد درصورتی که نادال 4 تا بریک پوینت داشت ولی استفاده نکرد

رولند پارسال هم که معلوم الحاله
اولآ مطمئن باش من از شما بیشتر تنیس می بینم والبته مثه شما فقط بازی های یه نفر رو نگاه نمی کنم
حتی سالی که کنکور داشتم هم تمام تورنومنت ها رو دنبال می کردم
بازی با فررو نادال پاش تاول زده بود و این توی تنیس جیز عجیب غریبی نیست
در مورد مادرید هم شما میگی چون راجر دو تا برک پوینت رو گرفت ولی نادال از 4 تا هیچی نگرفت پس حق راجر نبوده بازی رو ببره:3t1:
پس استرالیا 2009 رو چی میگی که راجر از نادال امتیاز بیشتری گرفت ولی باخت
رولند هم که معلوم الحاله :254:
آره معلوم الحاله چون سودرلینگ بد جوری نادال رو برد
لازمه بگم پارسال سه تا بازی اول نادال قبل از رسیدن به سودرلینگ به مارتب بهتر از بازی هایی بود که الان داره انجام میده
واقعیت برای شما تلخه ولی سودرلینگ شانسش برای قهرمانی بیشتره چون نقطه های
قوت نادال یرای سودرلینگ مشکل ایجاد نمی کنه

davidbeckham
06-05-2010, 12:21 PM
پارسال سه تا بازی اول نادال حریفاش قابل مقایسه با امثال ملزرو الماگرو و نبودن معلو.مه که باید بهتر بازی میکرد
فعلا که نادال تا حالا یه ست هم نداده
سودر لینگ هم اصلا قابل مقایسه با نادال نیست
اصلا در حد تاپ تن هم نیست
بردیچ رو هم شانسی برد
فکر کردید گربه لو لو هست
من اصلا سودرلیگ رو به حساب نمیارم

Mohammad
06-05-2010, 12:34 PM
اولآ مطمئن باش من از شما بیشتر تنیس می بینم والبته مثه شما فقط بازی های یه نفر رو نگاه نمی کنم
حتی سالی که کنکور داشتم هم تمام تورنومنت ها رو دنبال می کردم
بازی با فررو نادال پاش تاول زده بود و این توی تنیس جیز عجیب غریبی نیست
در مورد مادرید هم شما میگی چون راجر دو تا برک پوینت رو گرفت ولی نادال از 4 تا هیچی نگرفت پس حق راجر نبوده بازی رو ببره:3t1:
پس استرالیا 2009 رو چی میگی که راجر از نادال امتیاز بیشتری گرفت ولی باخت
رولند هم که معلوم الحاله :254:
آره معلوم الحاله چون سودرلینگ بد جوری نادال رو برد
لازمه بگم پارسال سه تا بازی اول نادال قبل از رسیدن به سودرلینگ به مارتب بهتر از بازی هایی بود که الان داره انجام میده
واقعیت برای شما تلخه ولی سودرلینگ شانسش برای قهرمانی بیشتره چون نقطه های
قوت نادال یرای سودرلینگ مشکل ایجاد نمی کنه
چرا ایجاد میکنه، تاپ اسپین شورت برای داویدنکوی، 178 سانتی هم مشکلی ایجاد نمیکنه، حالا رابین که جای خود داره، اما اگه عمق ضربات حفظ بشه، و مقداری هم Pacy باشه، کاملا در برابر امثال BallBasher هایی چون رابین جواب میده، وینر کردن یه ضربه عمیق و پر اسپین از پشت بیسلاین، کار بسیار بسیار پر ریسکیه، آره شاید چندین و چند بار در طول مسابقه بزنه، ولی اون امتیازها مطمئن باش اونقدر نیست که تعیین کننده باشه، در ضمن رابین رو وقتی در حرکت نگه داری نمیتونه اون فورهند رو خیلی خوب فایر کنه، زمان میخواد برای اجاست کردنش، هر چی توپ رو رافا بیشتر پخش کنه، شانسش بیشتره، ضربات Short Angle تاپ اسپین دار فورهندشم خیلی خیلی خوبه و جواب میده، مخصوصا که توپ زود فرود میاد، و میتونه مدام روبین رو مجبور به حرکت کنه، به نظرم رافا اول باید به عمق ضرباتش فکر کنه، بعد مدام ریتم رو عوض کنه، Change of Pace کنه، اگه بخواد از پشت بیسلاین به یه رالی یکنواخت فکر کنه اشتباهه.
این نظر منه.

Reza23
06-05-2010, 12:37 PM
پارسال سه تا بازی اول نادال حریفاش قابل مقایسه با امثال ملزرو الماگرو و نبودن معلو.مه که باید بهتر بازی میکرد
فعلا که نادال تا حالا یه ست هم نداده
سودر لینگ هم اصلا قابل مقایسه با نادال نیست
اصلا در حد تاپ تن هم نیست
بردیچ رو هم شانسی برد
فکر کردید گربه لو لو هست
من اصلا سودرلیگ رو به حساب نمیارم

جالبه که فدرری ها امسال همه پشت سودرلینگ قایم شدن
تا بلکم بتونه قهرمان بشه!
هنوز میگن نادال رو بدجوری برد!
بابا یه کی نیست بیاد بگه اون گذشت پارسال بود
امسال کی رو بد جوری برد؟!!!
بهتره این رفقای ما برن به باخت حضرت اشرف برسن ببینن
علتش چی بوده؟
دست کم گرفتن گرنداسلم لابد!!
یا شایدم تنوع طلبی!! :254:
( فقط به سودرلینگ نباخته بود! )
به امید له شدن سودرلینگ در فینال و بازگشت جام رولندگاروس به خانه
و به جائیکه بهش تعلق داره!

:655::866:

امیرشکیلا
06-05-2010, 12:40 PM
با سلام
من یکسال است در این سایت مطالب ننوشتم
چون از پارسال متوجه شدم برخی دوستان از منطق وادب خارج شدن
امروز که این مطلب را می نویسم
می بینم که خیلی از دوستان از بی احترامی ها ضربه خوردن
ومحیط دوستی به کدارت کشیده شده است
در هر صورت
من را دوستان می شناسن که طرفدار وعشق نادال هستم البته با احترام بسیار به بزرگ مرد تنیس فدرر که حقیقتا بی نظیر است
به نظر من فردا نادال با این پسره سودرلینک خیلی مشکل می خوره اگر این سودرلینک بازی که مقابل فدرر کرد را انجام بده که فکر کنم اوضاع خیلی بد بشه ولی اگر مثل بریج بازی کنه نگرانی نداره
در هر صورت این فینال بسیار بسیار سنگین و جذاب است