توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگو پیرامون مسابقات گرنداسلم رولندگروس!
babak59
05-27-2010, 10:18 AM
به احتمال خیلی زیاد این جام هم سهم رافا ست .مثل اینکه رافا هم مثل ما خرافاتیه.ترکیب رنگ لباس حال کردین دقیقاهمون چیزی که ماگفتیم
اسپانیا یها کلا ً خرافاتی هستند
ولی تنیس حرفه ای به این چیز ها نیست
خود نادال هم مطمئمن باش با این قضیه ها اعتقاد ندارد
MaTAdoR
05-27-2010, 10:30 AM
اسپانیا یها کلا ً خرافاتی هستند
ولی تنیس حرفه ای به این چیز ها نیست
خود نادال هم مطمئمن باش با این قضیه ها اعتقاد ندارد
نه واقعا به نظر من شدیدا رافا به این چیزا اعتقاد داره:443: چون رافا از اون پیراهنی که با اون به سودرلینگ باخت دیگه هرگز نپوشید هرچند خیلی قشنگ بود!
خب هیچ مشکلی نیست چون این ناشی از فرهنگ آنهاست این چیزا همه جا هست مثلا چرا ما ایرانیا عدد7 رو خوش یومن می دونیم و خیلی موارد دیگر...
با وجود اینا رافا برایم همیشه رافاست:441:
MaTAdoR
05-27-2010, 11:13 AM
اجزه هست یه چیز بی ربط بگم؟
نمی دونم چرا یه جورایی حس می کنم مسولان رولند گاروس دوست دارن برترین بازیکن تاریخ تنیس:160: راجر فدرر رولند رو یه بار دیگه ببره:251:
در ضمن از دست اینا خیلی عصبیم آخه واقعا چی بهشون بگم ولی با پوزش از همه نمی تونم خودم رو کنترل کنم و می گم این احمقا چرا بازی رافا رو گذاشته بودن سوزان لنگلن با اون نمای دوربین مسخرش:52:
اگه دستم بهشون می رسید..:7:
Reza23
05-27-2010, 11:17 AM
قراره چند وقت دیگه انگلیس بترکه
اول به خاطر قهرمانی اندی در ویمبی:441::655:
دوم به خاطر قهرمانی انگلیس در جام جهانی:866::655:
این مشکل که حله!
یه سوزن کوچولو خوراکشه تا نترکه!! :434:
نترس! انگلیس چیزیش نمیشه!
Reza23
05-27-2010, 11:21 AM
نمی دونم چرا یه جورایی حس می کنم مسولان رولند گاروس دوست دارن برترین بازیکن تاریخ تنیس:160: راجر فدرر رولند رو یه بار دیگه ببره:251:
در ضمن از دست اینا خیلی عصبیم آخه واقعا چی بهشون بگم ولی با پوزش از همه نمی تونم خودم رو کنترل کنم و می گم این احمقا چرا بازی رافا رو گذاشته بودن سوزان لنگلن با اون نمای دوربین مسخرش:52:
مثل اینکه دلیلش جوانی حریف رافا بوده و اینکه نمیتونسته با شرایط
بازی تو کورت شاتریه و در مقابل اعجوبه تنیس جهان کنار بیاد!
رافا هم که میدونی اینقدر بزرگوار هست که یه حال کوچولو به حریف
جوانش بده!
یا مانفیلس صغیر! :254:
Mohammad Reza
05-27-2010, 11:23 AM
خب دلایلت و برای اینکه دوست دارن راجر قهرمان بشه بیار؟واسه چی؟با سند و مدرک بگو!خیلی حس جالبی داری:350:
عزیزم این سوالیه که همه داشتن و به جوابش رسیدن!رافا نادال خودش گفته بود در بازی اول به دلیل جوون بودن حریفش و بخاطر اینکه فشار روش کمتر باشه تو استادیوم سوزان لنگن بازی کرده..و در این بازی دومش تو استادیوم اصلی بازی داره!
Mohammad Reza
05-27-2010, 11:31 AM
از یه چیزی عجیب عصبانیم:174:
این داور بازی فونینی باید بازی رو متوقف میکرد خیلی عصبانیم کرد:174:
من تو داورای تنیس از این برزیلی خوشم میومد که اینم گند زد:3t1:
این سرویس های مونفیس خیلی مسخره بود فقط میخواست رفع تکلیف کنه!:283:
امیدوارم امروز فونینی این فرانسوی رو شکست بده..3تا مچ پوینت داشت ولی...:486:
MaTAdoR
05-27-2010, 11:49 AM
خب دلایلت و برای اینکه دوست دارن راجر قهرمان بشه بیار؟واسه چی؟با سند و مدرک بگو!خیلی حس جالبی داری:350:
عزیزم این سوالیه که همه داشتن و به جوابش رسیدن!رافا نادال خودش گفته بود در بازی اول به دلیل جوون بودن حریفش و بخاطر اینکه فشار روش کمتر باشه تو استادیوم سوزان لنگن بازی کرده..و در این بازی دومش تو استادیوم اصلی بازی داره!
خب واقعیتش دلیل خاصی ندارم فقط یه حسه:251:
همون طور که شما تو ترنومنت مادرید
یه حس قشنگی داشتید که آقای هجومی بالای توپ زن قهرمان می شه:254:
و مورد آخرم می دونستم که رافا اینو گفته اما این یه حدسیه که زده رسما مسولان که اینو نگفتن؟
البته خودشون ضرر می کنن چون درآمد کمتری خواهند داشت به خاطر ظرفیت کمتر سوزان لنگلن:655:
Mohammad
05-27-2010, 12:36 PM
اینکه دوست نداشته باشن رافا قهرمانه بشه که به احتمال خیلی زیاد اینطور هم هست، اصولا دوست ندارن یه اسپنیش قهرمان رولندباشه، تماشاچی هاشون که واقعا بی شعورترین تماشاچی های تاریخ تنیس هستند، پارسال هم اصلا از رافا حمایت نکردند.
Reza23
05-27-2010, 01:02 PM
و مورد آخرم می دونستم که رافا اینو گفته اما این یه حدسیه که زده رسما مسولان که اینو نگفتن؟
البته خودشون ضرر می کنن چون درآمد کمتری خواهند داشت به خاطر ظرفیت کمتر سوزان لنگلن:655:
این تیکه اش خیلی با حال بود!!
:441::441::441::441:
این تیکه اش خیلی با حال بود!!
:441::441::441::441:
اتفاقا" راجر همه جای توپ زنه ،اینو گفتم تا بیشتر حال کنی:689:
MaTAdoR
05-27-2010, 02:05 PM
اینکه دوست نداشته باشن رافا قهرمانه بشه که به احتمال خیلی زیاد اینطور هم هست، اصولا دوست ندارن یه اسپنیش قهرمان رولندباشه، تماشاچی هاشون که واقعا بی شعورترین تماشاچی های تاریخ تنیس هستند، پارسال هم اصلا از رافا حمایت نکردند.
اون که بله ممدجان
قبلا که رافا شورت های بلندتری (که شبیه شلوارک بود) می پوشید بهش خیلی گیر میدادن:243:
اما رافا محکم کوبیده تو دهنشون و دوباره خواهد کوبید:7:
واااای رافا اگه جام رو بگیری از خوشحالی منفجر می شم:Happy:
koury
05-27-2010, 02:09 PM
از یه چیزی عجیب عصبانیم:174:
این داور بازی فونینی باید بازی رو متوقف میکرد خیلی عصبانیم کرد:174:
من تو داورای تنیس از این برزیلی خوشم میومد که اینم گند زد:3t1:
این سرویس های مونفیس خیلی مسخره بود فقط میخواست رفع تکلیف کنه!:283:
امیدوارم امروز فونینی این فرانسوی رو شکست بده..3تا مچ پوینت داشت ولی...:486:
مونفیس آخرای بازی دچار گرفتگی شده بود و تو راه رفتنش هم مشخص بود خیلی خسته شده برای همین هم وقتی مچ پوینت عقب بود اینطوری سرویس زد تا اگه بازی رو باخت یه بهونه ی خوبی داشته باشه!! 4-5 تا سرویس آخرش رو اینطوری زد اتفاقا درصد First Serve In ِش هم بیشتر از وقتی شد که با قدرت سرو میزد :350::350:
MaTAdoR
05-27-2010, 02:11 PM
حال رو قبلا" کردیم شما دیر رسیدی...:251::254::254:
چند تا عکس دیدم گفتم شاید شما دوستان نادالی خوشتون بیاد واسه آواتارتون
koury
05-27-2010, 02:14 PM
شبی که برنامه ی روز سوم اومد مسئولین گفتن بخاطر این بازی رافا رو انداختیم تو سوزان لنگلن که از طریق این استادیوم هم درآمد بلیط فروشی همانند فیلیپ شاتریه کسب کنیم!! قرار شد هر روز یه بازیکن تاپ تو اون زمین بازی داشته باشه مثل نواک روز قبل رافا و ماریا بعد از بازی رافا :379:
ولی فکر کنم این یه توجیه غلط باشه و دلیل دیگری داشتن... با اینم که گفتی میخوان راجر ببره شدیدا موافقم همونطور که با محمد موافقم که گفت تماشاگرای فرانسوی بی شعور ترین تماشاگرای دنیا هستن! نمیدونم چه خصومتی با رافا دارن؟ اصلا به 4 بار قهرمان مسابقات طوری که شاید و باید احترام نمیزارن و اغلب هوادارای رافا تو رولند گروس از توریست های خارجی هستن تا مردم فرانسه :3t1::3t1:
MaTAdoR
05-27-2010, 02:37 PM
این بارون هم که بند نمیاد:243:
دلم لک زده واسه دیدن سلطان:866:
MaTAdoR
05-27-2010, 03:57 PM
دوستان اخبار تازه ای از باران و بازی ها دارن بفرمایند...
این الجزیره تکراری پخش می کنه
Ar@sh
05-27-2010, 04:35 PM
میلاد قهر کرده (برای اطلاعات بیشتر به تاپیک رم مراجعه کنید)
سهیل (ریو) چند وقت قبلش قهر کرد به خاطر میلاد
نیما مسیحا هم که نمیدونم فخری بچه محلش باید بگه
میلاد بازم قهر کرده؟!!!! پس بگو چرا اینجا پیداش نیست!
سهیل هم قهر کرده؟:379:
دیگه کی قهر کرده؟ :379::434:
Fakhruddin
05-27-2010, 05:13 PM
دوستان در مورد این تنیسور Julian Reister (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=1102) که حریف دور سوم راجره یه اطلاعاتی بدن.من که قیافش رو ندیدم چه برسه به بازیش :434:
Hossein Murray
05-27-2010, 06:14 PM
میلاد بازم قهر کرده؟!!!! پس بگو چرا اینجا پیداش نیست!
سهیل هم قهر کرده؟:379:
دیگه کی قهر کرده؟ :379::434:
علی یه مدت فقط نبودما ... ببین چی شده دیگه :434:.
بابا دلم واسه سهیل یه ذره شده ... میلادو که نگو . شوالیه ی خشن
محمد چرا می ذاری این جوری کنن اینا ؟
Hossein Murray
05-27-2010, 06:16 PM
واقعا این مسئولین رولند چی به ذهنشون رسیده ورزشگاهه جدیدو زودتر نساختن ؟؟؟
اینم شد وضعیت تنیس تو سال 2010 ؟ اونم تو یکی از بزرگترین رویدادهای سال ؟؟؟
تو پاریس و فصل باران خیز ... تو سطح خاک ... چی بگم به اینا من ؟
دوباره بازیا قطع شد !
koury
05-27-2010, 06:22 PM
دوستان در مورد این تنیسور Julian Reister (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=1102) که حریف دور سوم راجره یه اطلاعاتی بدن.من که قیافش رو ندیدم چه برسه به بازیش :434:
من تابحال یه بازی ازش دیدم اونم چلنجر رم بود که با آنچیچ بود.
این تنیسور آلمانی 24 سالشه و در حال حاضر نفر 165 جهان هست، فک کنم اولین گرند اسلمش باشه و بهترین ردش هم مال سال گذشتس.
فقط تو سایت ITF دیدم اینطوری که معلومه قد بلندی داره (191 سانتی متر) و سطح مورد علاقش هم خاک رس هست... ضمنا از دور مقدماتی هم بالا اومد و در حال حاضر 4 برد پیاپی رقم زده!!! اینم بگم که امسال به فینال یه تورنمنت چلنجر راه پیدا کرده و اونم باخته :350:
Reza23
05-27-2010, 06:24 PM
چشمم روشن ژاوی جان!
یعنی اعلیحضرت افتخار میدن و زیر توپ هم میزنن؟!!:379:
:434::shame:
Reza23
05-27-2010, 06:28 PM
شبی که برنامه ی روز سوم اومد مسئولین گفتن بخاطر این بازی رافا رو انداختیم تو سوزان لنگلن که از طریق این استادیوم هم درآمد بلیط فروشی همانند فیلیپ شاتریه کسب کنیم!! قرار شد هر روز یه بازیکن تاپ تو اون زمین بازی داشته باشه مثل نواک روز قبل رافا و ماریا بعد از بازی رافا :379:
ولی فکر کنم این یه توجیه غلط باشه و دلیل دیگری داشتن... با اینم که گفتی میخوان راجر ببره شدیدا موافقم همونطور که با محمد موافقم که گفت تماشاگرای فرانسوی بی شعور ترین تماشاگرای دنیا هستن! نمیدونم چه خصومتی با رافا دارن؟ اصلا به 4 بار قهرمان مسابقات طوری که شاید و باید احترام نمیزارن و اغلب هوادارای رافا تو رولند گروس از توریست های خارجی هستن تا مردم فرانسه :3t1::3t1:
علتش اینه که تنیسورای خودشون چیزی نمیشن
اینها هم چشم ندارن ببینن رافا میاد جامها رو یکی یکی
برمیداره میره!
فرانسوی ها باید امیدشون به همون دلقک اهل گوادالوپ باشه دیگه!! :3t1::3t1:
Ar@sh
05-27-2010, 07:03 PM
علی یه مدت فقط نبودما ... ببین چی شده دیگه :434:.
بابا دلم واسه سهیل یه ذره شده ... میلادو که نگو . شوالیه ی خشن
محمد چرا می ذاری این جوری کنن اینا ؟
سهیل اهل قهر و جر و بحث نبود. تعجب کردم اینو شنیدم.
ولی میلاد که سرش درد می کنه برای اینجور چیزا! من و میلاد شاید بیشترین دعوا رو با هم داشتیم. هیچ وقت نخواسته اینو بپذیره که سلیقه ها و دیدگاه ها مختلفند. می خواد هر جور شده ثابت کنه که کار دیگران نادرسته ... هر جور حرف می زد و رفتار می کرد و تفکری که داشت انتظار داشت بقیه هم همون جور باشند یا اگه نباشند بپذیرند... با این روند طبیعیست که بحث و جدل و تنش های زیادی با دیگران داشته باشه
Lily Nadal
05-27-2010, 07:18 PM
باباخسته شدیم ازبس جزیره بازی فدرر پخش کرد
davidbeckham
05-27-2010, 08:28 PM
این انا هم مچل کرده مارو:3t1:
برای چندمین بار به این بشکه روسی داره میبازه:3t1:
http://tennis-image.com/images/05586578073729602090.jpg
Mohammad Reza
05-27-2010, 09:13 PM
به به جناب کشیش
خیلی خوشحالم این مونفیس باخت و فرانسوی ها یکم روشون کم شد..من با بچه ها موافقم که فرانسوی ها خیلی تماشاگران کم شعوری دارن.
ایوانوویچم 2برصفر شکست خورد برام جالبه!
دیگه بازی ها بدجور تو هم شده..یکم اعصاب خوردکنیه!
رقیب راجر در بازی فردا هم کورش جان زحمتش و کشید و معرفیش کرد...
davidbeckham
05-27-2010, 09:19 PM
ایول فوگینی
مونفیلس رفت قاطی باقالیا:251:
PowerVu
05-27-2010, 09:39 PM
ایول فوگینی
مونفیلس رفت قاطی باقالیا:251:
حق به حق دار رسید
مونـفیس این بار نتونست با جنگولک بازی برنده بشه!
اون داور و اون مسئول برگزاری و اون تماشاگران فرانسوی که دیشب فونینی رو به ناحق کوبیدند الان قیافه هاشون دیدنی هست.
دمت گرم فابیو فونینی :441:
Rafaello
05-27-2010, 10:03 PM
جریان چیه همگی دسته جمعی شدیم طرفدار فونینی؟:434:
PowerVu
05-27-2010, 10:15 PM
نه بابا طرفدار فونینی نشدیم. دیشب جریاناتی پیش اومد در بازی فونینی که ناتمام ماند که باعث شد از حق طرفداری کنیم.
اگر شما اتفاق دیشب رو که در چند پست پیش نوشتم بخونی، متوجه می شی. بیچاره فونینی شاید همین بازی بعدیش که نمی دونم با کی هست حذف بشه!
Mohammad Reza
05-27-2010, 10:30 PM
تیم دو نفره ارغوان رضایی با هموطنش نیز حذف شد..حالا ارغوان تمام دغدغه اش بازی فرداش مقابل پتروا روس هست که مطمئنن بازی سختیه!!!
این چند تا لینک در مورد حریف فردای راجر:
http://www.tennisexplorer.com/player/reister/
http://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=740418
Hossein Murray
05-28-2010, 09:00 AM
بیچاره بازیکنا ... از بی عرضگی مسئولین مسابقات فقط بازیکنا به استهلاک می رن و تماشاگرا ناراضی می شن !! از شهرت رولند هم کاسته می شه ... :350:
راستی امروز قراره اندی با باغداتیس بازی کنه . به نظرم بازی قشنگی باید از آب در بیاد . مخصوصا که باغداتیس مثل گاسکه جنگنده ست و بازی خوبی هم داره . مخصوصا اینکه نت من فوق العادیه !! باید ببینیم اندی چی داره واسه گفتن ...
babak59
05-28-2010, 09:49 AM
برنامه بازیها ی امروز
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/p_schedule11.pdf (http://http//www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/p_schedule11.pdf)
اگر هوا خوب باشه
http://www.wunderground.com/global/stations/07157.html
بازی های خوبی پیش رو داریم
رافا نقطه عطف تنیس
davidbeckham
05-28-2010, 02:04 PM
vamos rafa:866:
ست سوم حریفش شاخ شده بود که رافا شاخشو شکوند:866:
Reza23
05-28-2010, 02:09 PM
رافا آرام آرام داره به جام نزدیک میشه!!:866:
beeroz
05-28-2010, 02:22 PM
قابل توجه دوستان فرناندو گونزالس در 3ست به حریفه جوانش از اوکراین باخت و حذف شد :379::3t1:
S.A.IVI.A.N
05-28-2010, 02:25 PM
ايول رافا.خوب بودي امروز
رافا نسبت به بازيه قبل بهتر بود اما هنوز به سطح لازم خودش در اين جام نرسيده كه مطمئنا بازي به بازي به دستش مياره:655:
نكته هاي قابل توجه بازي امروزاين بود كه اولا رافا امروز خوب فورهند زد و در اكثر بازي با فورهند هاش زبالوس رو تحت فشار قرار ميداد.بكهند زيادي نزد كه بشه نظر داد اما تعداد محدودي هم كه زد متوسط رو به خوب بود.
دوما جالب تر اينكه رافا امروز از معدود بازي هايي بود كه خوب سرويس زد.حتي 1/2 گيم رو 100% سرويس اول زد.هرچند كه سرويس هاش رو اكثرا وسط ميزد.حتما ميخواسته امار سرويس اولش بالا باشه. حالا رولند زياد به سرويس خوب نيازي نداره اما واسه ويمبلي حتما بايد سرويسش تقويت بشه و آمارش بالا باشه!
سوما زبالوس خوب دراپ شات ميزد. و اين به خاطر آناليز هاي روز دنياست .همه ديگه مقابل رافا با برنامه ميان و ميدونند رو خاك بايد چي كنند .يكي از اين ابزارها دراپ شات عاليه. هرچند كه مقابل رافا اين به تنهايي كافي نيست چون نميشه همه توپها رو اسلايس زد. اما خدايش تو چند مورد اين زبالوس شانسي دراپ زد.يكيش كه به علت اشتباه داور صحيح اعلام شد(هيچكي جز دوربين نفهميد كه توپ بعد از برخورد به راكت به زمين خورده) و 2/3 موردش هم زبالوس فقط راكت رو جلو توپ گذاشت كه با خوش اقبالي پشت تور فرود اومد. اما از حق نگذريم خوب دراپ شات زد!
I.man
05-28-2010, 02:27 PM
تنیسور ما هم (فرناندو گونزالس) هم حذف شد. تنیسوری که هیچ وقت قدر خودشو ندونست. :Angry2:
koury
05-28-2010, 03:57 PM
خب رافا باز هم در سه ست برد ولی بنظر من هنوز هم راضی کننده نیست و باید صبر کرد و دید آیا در ادامه بهتر میشه یا خیر؟؟ امروز از ناحیه ی Return خیلی بد بود و دلیل اصلی واگذاری اون 7 گیم (که 6 تاش روی Return of serve بود) و از دست دادن چند تا بریک پوینت دیگه همین ریترنش بود که خیلی بد تر از بازی اولش بود...
بهر حال برد مهم ترین چیز بود که خدا رو شکر اتفاق افتاد و رافا برای پنجمین سال متوالی به دور سوم مسابقات رسید. حریف فرداش هم لیتون هیوئیت خواهد بود که بازی نسبتا سنگینی با ایستومین ازبک داشت و کار رافا با توجه به شرایط سنی لیتون و اینکه طی چند سال اخیر بارها تو رولند باهاش بازی کرده راحت تر از بازی با زبایوس خواهد بود.
همینطور برد ماریا رو تبریک میگم که به دور سوم رفت، با توجه به عملکردش طی دو هفته ی اخیر و قهرمانی در نیس امیدوارم بتونه تا مراحل بالاتر هم پیش بیاد و به یه جائی برسه :655:
I.man
05-28-2010, 03:58 PM
فدرر امروز خیلی داره با نشاط، خوب و با انگیزه بازی می کنه و از هیچ توپی نمی گذره. نکته جالب اینه که از معدود بازی هایی هستش که راجر بعد از UEهاش واکنش نشون میده و خودشو سرزنش میکنه (حتی تو یه صجنه با راکت زد تو سر خودش).نکته بعدی هم دراپ شوت های فوق العادش تو این بازی هست.
Reza23
05-28-2010, 05:07 PM
همینطور برد ماریا رو تبریک میگم که به دور سوم رفت، با توجه به عملکردش طی دو هفته ی اخیر و قهرمانی در نیس امیدوارم بتونه تا مراحل بالاتر هم پیش بیاد و به یه جائی برسه :655:
ماریا با ژوستین افتاد!
فکر نکنم از پسش بربیاد!:379:
Reza23
05-28-2010, 05:11 PM
ارغوان هم اگه از سد نادیا پتروا رد بشه باید با ونوس بازی کنه!:350:
iman1990
05-28-2010, 06:04 PM
ارغوان هم اگه از سد نادیا پتروا رد بشه باید با ونوس بازی کنه!:350:
خدا کنه این بازی رو ببره . به قول یکی از بچه ها ارغوان بعضی موقع ها به حریف های در پیت می بازه ولی قوی ها رو می بره . اینو ببره بقیش حله:379::379::443:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jiji-federer
05-28-2010, 06:19 PM
سلام من عاشق فدررم ولی می ترسم نتونه این جام رو بگیره میشه همه دعا کنن حق به حق دار(راجر) برسه .
Mohammad_Joulaei
05-28-2010, 06:31 PM
با سلام برد هاي اسطوره كبير تنيس رو تبريك ميگم!!!
بازيها واقعا جذابه و نزديك به خصوص بازي ديشب مونفيلز و امروز ايوان كه ايوان در 5 ست فيش رو شكست داد!!!
و بيگل شدن اندي ماري مقابل باغداتيس عجيب به نظر مياد!!!!!
واورينكا هم به نظر مياد كه مقابل فونيني به پيروزي برسه و حريف بعد اسطوره باشه.
Mohammad Reza
05-28-2010, 07:22 PM
سلام بچه ها..
امروز نبودم سایت خودم حالم بد شد..به شدت مشغول تمرینات تئاتر هستم..
فقط بازی رافا رو تونستم یکم ببینم و راجر! و جالب اینجا بود تا اومدم خونه تلوزیون و که روشن کردم دیدم اندی امتیاز آخر و گرفت و باقداتیس و شکست داد!
چند تا نکته جالب:
1- امروز رافا خوب بازی کرد و به نظر من زابالوس بازیکن خوبی بود و خوب دراپ میزد..بکهندهای قوی نیز میزد ولی رافا نادال خوب فورهند زد و بازی رو کنترل میکرد!
2-راجر امروز بهتر بازی قبل بود خوب بازی رو کنترل کرد ولی یه صحنه ارور کرد با راکت زد تو سرش!آخ!
اصلا تعجب نکنید گونزالس حذف شده..این اوکراینی خیلی بازیکن خوبیه همون که با رافا تو مادرید بازی داشت..خیلی با رافا خوب بازی کرد تازه این بازیکن جای پیشرفتم داره...
وااااااای دارن زنگ میزنن سریع دوباره برم تمرین...خیلی بدشانسم..فعلا
davidbeckham
05-28-2010, 08:21 PM
ایول علی تسونگا:434::866:
http://tennis-image.com/images/38964795235303243223.jpg
Reza23
05-28-2010, 09:13 PM
ارغوان فوق العاده قشنگ داره بازی می کنه!!! :655::866:
Alireza Murray
05-28-2010, 10:08 PM
come on andy:866:
come on miles:655:
come on alex:441:
خوب اندی از باغی برد و به راند 4 رفت
نمیدونم چرا اندی به همه ست میده
حریف بعدی که قراره کوبیده بشه بردیچه
کم کم داریم به قهرمانی اندی در رولند نزدیک میشیم:434:
iman1990
05-28-2010, 10:09 PM
ارغوان فوق العاده قشنگ داره بازی می کنه!!! :655::866:
من بازی رو نمی بینم ولی نتیجه هاش لب مرزی هستن :379::1065::482::490::482:
koury
05-28-2010, 10:46 PM
مردشور این رولند رو ببرن که هیچیش درست حسابی نیست :3t1: این از مردم عوضی که از تنیس فقط زر زر کردن و داد و بیداد کردنش رو بلدن، این از تاخیر های بارونش که هر سال دو سه روز مسابقات رو عقب جلو می کنه و این هم از نور کمش!! یه شب نشد بازی کامل ببینیم هر شب باید بازیها به روز بعد موکول بشه... اصلا تدارکات مسابقات در حد گرند اسلم نیست دلشون خوشه واقعا :243: کاش میشد بجای استرالیا که پارسال میخواستن چینی ها بگیرن این گرند اسلم رو بگیرن واقعا شعور و تدارکات چینی ها می ارزه به کل فرنچ اوپن :350:
Rafaello
05-28-2010, 10:53 PM
بقدری از دست ارغوان عصبانیم که حد نداره, سه تا مچ پوینت داشت که پتروا سیو کرد, آدم به کی بگه سه تا مچ پوینت داشته باشی و نتونی ببری!!!
ارغوان امروز بارها و بارها به شانس لگد زد و لقمه رو دور سرش چرخوند
ولی تو لحظاتی از بازی که خیلی حساس شده بود و پتروا مچ پوینت داشت تمرکزشو خیلی خوب حفظ کرد, امیدوارم فردا خیلی راحت بازی رو ببره
Rafaello
05-28-2010, 10:58 PM
سلام من عاشق فدررم ولی می ترسم نتونه این جام رو بگیره میشه همه دعا کنن حق به حق دار(راجر) برسه .
ای به چشم, مخلصتم هستیم و دعا می کنیم
فقط از الان بگم امسال مثل پارسال نیستا که بدون برخورد به یه بازیکن درست و حسابی قهرمان بشی
اینو گفتم که بعد از فینال دپرس نشی:434:
Mohammad_Joulaei
05-28-2010, 11:04 PM
ارغوان 3 دفه تا لب پرتگاه رفت!!!!ولي ...
S.A.IVI.A.N
05-28-2010, 11:33 PM
درود بر ايران دخت عزيز و دوست داشتني ارغوان رضايي
ارغوان عالي بازي كرد.بردن پتروا كار سختيه.ديديم كه تو استراليا چه كسايي رو حذف كرد و بعد هم به سختي از هنين شكست خورد. پتروا تو گرند اسلم ها خيلي آماده مياد.
با توجه به قطع بازي كار ارغوان واسه برد سخت تر شد.جون با توجه به خستگيه پتروا اواخر بازي داشت بد سرويس ميزد اما فردا بهتر خواهد زد. اما خدا كنه فردا ببره. آخ چي ميشد اگه اون مچ پوينت ها رو سيو ميكردي.اما بازم خدا رو شكر كه پتروا رو برك كردي. امتياز آخر من كه 1متر پريدم هواااا!:434:
فردا چه ببره و چه ببازه چيزي از ارزشهاش كم نميشه.
Mohammad_Joulaei
05-28-2010, 11:54 PM
واقعا قرعه ايوان و الماگرو هلووه ها!!!!و همينطور فررو!!!
babak59
05-29-2010, 07:20 AM
برنامه امروز نامردی اینا دیروز بازی سنگینی داشتن امکان آسیب دیدگی زیاده
خیلی از بازیکنان دیروز 5 ست سنگین داشتن
مثل لوبیچیچ
babak59
05-29-2010, 07:30 AM
واقعا قرعه ايوان و الماگرو هلووه ها!!!!و همينطور فررو!!!
وااقعاً دیدگات اینه
بلوچی جوانه و جویای نام
دلوگپول هم اگر یادت باشه توی مادرید بود یا رم بازی خوبی مقابل نادال کرد و دیروز هم که گونزالز رو 3-0 برده و جوانه و جویای نام
پیش بینی توی تنیس خیلی سخته
آنقدر هم هلو نیستن
سریع ................
Ar@sh
05-29-2010, 09:03 AM
این رولند هم اعصاب خورد کن شده :379:
اندی هم که انگار یه ست نده آروم نمیشه اونم 6 - 0 :379:
Stevie G
05-29-2010, 09:15 AM
سلام .. دنباله بازي ارغوان ساعت چند شروع ميشه ؟
Mohammad_Joulaei
05-29-2010, 10:13 AM
وااقعاً دیدگات اینه
بلوچی جوانه و جویای نام
دلوگپول هم اگر یادت باشه توی مادرید بود یا رم بازی خوبی مقابل نادال کرد و دیروز هم که گونزالز رو 3-0 برده و جوانه و جویای نام
آنقدر هم هلو نیستن
سریع ................
ديدگاه ها مختلفه!!
منظور اينه كه هنوز به تاپ 10 اصابت نكردن!!! وگرنه من منكر توانايي تنيسوراي جوون نيستم!!!
ايوان و خوان كارلوس خيلي بهتر و با ثبات تر از امثال گونزالس هستن!!!
Mohammad_Joulaei
05-29-2010, 10:14 AM
از اينجا نگاه كن:http://www.livescore.in/tennis/
Mohammad
05-29-2010, 10:24 AM
از اينجا نگاه كن:http://www.livescore.in/tennis/
موضوع مهم : اعلام برنامه + کانالهای پوشش دهنده مسابقات تنیس گرنداسلم رولند-گروس 2010 French Open (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=2833)
و از اينجا هم ميتونيد دنبال كنيد.
http://tennistalkers.com/scoreboard.php?do=cchatbox
Mohammad_Joulaei
05-29-2010, 10:40 AM
ببخشيد محمد جان كه قوانين سايت رو زير پا ميزارم!!!!:434:
Hossein Murray
05-29-2010, 10:44 AM
واقعا وضعیت افتضاحیه ! برا همینه چندان از رولند خوشم نمیاد ! نمی ذارن آدم خوشش بیاد که ! بابا یه گرند اسلم با قدمت آخه اینه وضعیت برگزاریش ؟ دوستان ورزشگاه جدید رولند کی قراره افتتاح بشه ؟ یعنی ما سال بعد هم شاهد این مسخره بازی ها خواهیم بود ؟ واقعا جلوی آرتور اش و راد لیور شرم آوره وضعیت ....
اندی رو ولش کن بابا ! اتفاقا فهمیدم که هیچ فشاری روش نیست در نتیجه اعصابش کمتر خورد می شه و در نتیجه ی اون هم بهتر می تونه بازی کنه ! :434: حالا این ست دادنش نمی دونم چی بود !
ramtin
05-29-2010, 10:46 AM
سر بازی ارغوان بارون نگرفت که! چرا بازیو قطع کردن؟
Mohammad
05-29-2010, 11:09 AM
سر بازی ارغوان بارون نگرفت که! چرا بازیو قطع کردن؟
به علت كمبود نور
ramtin
05-29-2010, 11:12 AM
این که خیلی مسخرس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی پروژکتور نبود؟
Reza23
05-29-2010, 11:16 AM
طبق برنامه زودتر از 2.5 بعد ازظهر نخواهد بود
ولی بنظر من از حدودای 3:00 الی 3:30 منتظر باش!
ارغوان عزیز چه ببری و چه ببازی دوستت داریم!
راستی دقت کردین گردنبند ارغوان نقشه ایران هست!
دیروز موقع سرویس زدن از نمای نزدیک مشخص بود! :655::866::866:
Reza23
05-29-2010, 11:17 AM
خوب همینه دیگه!
فرانسوی ها لیاقت برگزاری گرند اسلم رو ندارن!
شایان نادال
05-29-2010, 11:55 AM
منتظر باخت هیوویت در مقابل نادالم
vamoooooooooooooooooooooooooos rafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:441::441::441::441::441::441::441::441::441::441:
I.man
05-29-2010, 12:05 PM
خوب همینه دیگه!
فرانسوی ها لیاقت برگزاری گرند اسلم رو ندارن!
فكر نكنم مشكلشون نداشتن پروژكتور باشه. احتمالاً قوانين مسابقات اجازه برگزاري بازي زير نور رو نمي ده.
برنامه امروز نامردی اینا دیروز بازی سنگینی داشتن امکان آسیب دیدگی زیاده
خیلی از بازیکنان دیروز 5 ست سنگین داشتن
مثل لوبیچیچ
نیم ساعت طول کشید تا فهمیدم چی نوشتی :434:
Fakhruddin
05-29-2010, 12:38 PM
به نظر من اندی اون ست رو استراحت کرده.فرض کنیم اندی ست سوم رو هم مث دو ست اول به خودش فشار می اورد خب اگه اندی ست سوم رو با نتیجه نزدیک می باخت اونوقت توی ست چهارم انرزی کافی رو نداشت و معلوم نبود عاقبت بازی چی میشد...
بازی تسونگا و مورای استرالیا اوپن 2008 دور اول قبلا همچین اتفاقی افتاده که تسونگا توی ست سوم 6-0 باخت ولی بازی رو در چهار ست برد.البته این یه قاعده کلی نیست بلکه هر تنیسوری یه فکری داره برای بردن بازی.مثلا من هر وقت نتایج فدرر توی دور های ابتدایی گرند اسلم میبینم ست های اول و سوم انچنان به خودش فشار نمیاره ولی توی ست دوم با قدرت تمام بازی میکنه.در واقع 2-0 جلو هم بیفته کار تمومه ...
ولی دیشب دوستم حسین بهم گفت نمیدونم نادال چرا اصرار داره ست های بازی رو همه 6-0 6-1 یا مثلا 6-2 ببره اینجوری خیلی به خودش فشار میاره و تایم زمان بازی خودش رو هم میبره بالا.میگفت اسطوره هم اولا اینطوری بوده ولی الان فقط یه فرصت گیرش بیاد از همون استفاده می کنه و تموم میکنه بازی رو.امیدوارم تونسته باشم منظورم رو به همه رسونده باشم.:655:
sspol
05-29-2010, 12:39 PM
سلام
ديشب ارغوان ( بقول فرانسوي ها اراوان) خوب بود و امروز بايد مزد زحمات ديشب خودش رو بگيره حيفه حذف بشه.
نادال هم بايد با نتيجه ٣ بر ٠ حريفش رو بشكونه كه اب يخي بريزه رو كساني كه چشم به قهرماني دارند
sspol
05-29-2010, 12:41 PM
تو اين بازيها چند نكته جالب هستند
اول اينكه از نور خبري نيست و دوم اينكه ورزشگاه سرپوشيده ندارن و اينها ضمن اينكه استرس اور هستند مخرب هم هستند
حالا چرا اين كارها رو نميكنن
ظاهرا يه نوع سنت شده براشون
اما اگه دوستان نظر بهتري دارند بگن
Mohammad_Joulaei
05-29-2010, 12:45 PM
صحبت عرضه و بي عرضگي و مسخره بازي نيست نور طبيعي خيلي مزايا نسبت به نور مصنوعي داره(اونم توي خاك و چمن)!!! و اگر دقت كرده باشين مسابقات كلي كورت و چمن رو زير نور طبيعي برگزار ميكنن (فك ميكنم به خاطر مشابهت و يا نزديكي رنگ زمين و توپ باشه):379:و مگر اينكه مسابقات كم اهميت تري مث رم و مادريد كه قسمتي از اخر مسابقات زير نور باشه.
توي فرنچ اپن(رولان گاروس) قانون ها خيلي دقيق رعايت ميشه!!!و همچنين ويمبلدون كه اخر بازي راجر و رافا سال 2008 توي تاريكي و نور مصنوعي برگزار شد.
ولي مسابقات هارد رو اكثرا شب زير نور مصنوعي برگزار ميكنن نمونه بارزش يو اس اپن و همچنين استراليا اپن:443:
Mohammad_Joulaei
05-29-2010, 12:50 PM
تو اين بازيها چند نكته جالب هستند
اول اينكه از نور خبري نيست و دوم اينكه ورزشگاه سرپوشيده ندارن و اينها ضمن اينكه استرس اور هستند مخرب هم هستند
حالا چرا اين كارها رو نميكنن
ظاهرا يه نوع سنت شده براشون
اما اگه دوستان نظر بهتري دارند بگن
والا صحبت سر نور طبيعيه بهترين راهش اينه كه 3 كورت اصلي مسابقات رو عين ويمبلدون سقف متحرك شيشه اي بزنن.
ramtin
05-29-2010, 12:54 PM
صحبت عرضه و بي عرضگي و مسخره بازي نيست نور طبيعي خيلي مزايا نسبت به نور مصنوعي داره(اونم توي خاك و چمن)!!! و اگر دقت كرده باشين مسابقات كلي كورت و چمن رو زير نور طبيعي برگزار ميكنن (فك ميكنم به خاطر مشابهت و يا نزديكي رنگ زمين و توپ باشه):379:و مگر اينكه مسابقات كم اهميت تري مث رم و مادريد كه قسمتي از اخر مسابقات زير نور باشه.
توي فرنچ اپن(رولان گاروس) قانون ها خيلي دقيق رعايت ميشه!!!و همچنين ويمبلدون كه اخر بازي راجر و رافا سال 2008 توي تاريكي و نور مصنوعي برگزار شد.
ولي مسابقات هارد رو اكثرا شب زير نور مصنوعي برگزار ميكنن نمونه بارزش يو اس اپن و همچنين استراليا اپن:443:
مرسی ، روشن شد!
Hatam
05-29-2010, 01:04 PM
بعد از بازی سرینا
واقعا وضعیت افتضاحیه ! برا همینه چندان از رولند خوشم نمیاد ! نمی ذارن آدم خوشش بیاد که ! بابا یه گرند اسلم با قدمت آخه اینه وضعیت برگزاریش ؟ دوستان ورزشگاه جدید رولند کی قراره افتتاح بشه ؟ یعنی ما سال بعد هم شاهد این مسخره بازی ها خواهیم بود ؟ واقعا جلوی آرتور اش و راد لیور شرم آوره وضعیت ....
اندی رو ولش کن بابا ! اتفاقا فهمیدم که هیچ فشاری روش نیست در نتیجه اعصابش کمتر خورد می شه و در نتیجه ی اون هم بهتر می تونه بازی کنه ! :434: حالا این ست دادنش نمی دونم چی بود !
2012
پروژکتور هست، خوبش هم هست ولی برای کلاسیک موندن بازیا از نور هیچ وقت استفاده نمیکنن فعلا که دیدگاه برگزار کنندگان بازیا اینجوریه
Mohammad_Joulaei
05-29-2010, 01:37 PM
راديك هم بد جور داره به حريف روسش ميبازه!!!
ست سوم هم برك شده!!
ramtin
05-29-2010, 01:38 PM
یه سوال
برای مثال همین بازی دیشب ارغوان
ست اول ۷-۶ تموم شد ولی ست سوم ۷-۶ تموم نشد و یه گیم دیگه بازی کردن ، چرا؟
الان تای برکه یا باید با اختلاف ۲ گیم تموم بشه؟
Mohammad_Joulaei
05-29-2010, 01:43 PM
یه سوال
برای مثال همین بازی دیشب ارغوان
ست اول ۷-۶ تموم شد ولی ست سوم ۷-۶ تموم نشد و یه گیم دیگه بازی کردن ، چرا؟
الان تای برکه یا باید با اختلاف ۲ گیم تموم بشه؟
توي يه سري مسابقات مثل رولن گاروس و ويمبلدون و استراليا اپن و المپيك و ... وقتي بازي به ست اخر بكشه تاي برك نداريم و بايد اختلاف به دو گيم برسه!!!!
يه سوال توي يو اس اپن هم همينطوره؟
S.A.IVI.A.N
05-29-2010, 01:46 PM
نه محمد جان .تنها گرند اسلمي كه اينجور نيست us open هستش.
Hatam
05-29-2010, 01:50 PM
توي يه سري مسابقات مثل رولن گاروس و ويمبلدون و استراليا اپن و المپيك و ... وقتي بازي به ست اخر بكشه تاي برك نداريم و بايد اختلاف به دو گيم برسه!!!!
يه سوال توي يو اس اپن هم همينطوره؟
نه، توی گرند اسلما فقط یو اس اپن اینجوری نیست و ست پنجم هم تایبرک داره
davidbeckham
05-29-2010, 02:15 PM
رادیک داغون شد:379:
Rafaello
05-29-2010, 02:22 PM
ارغوان بازم برک شد, بازم خودشو انداخت تو هچل
Hatam
05-29-2010, 02:23 PM
یادم رفت بگم دیویس کاپ هم تایبرک نداره
ramtin
05-29-2010, 02:28 PM
این دختر آدمو جون به لب میکنه
ramtin
05-29-2010, 02:33 PM
بالاخره باخت
sspol
05-29-2010, 02:39 PM
اعصابم خراب شد
خيلي بد سرويس ميزنه و اخرش هم نتيجشو ديد
حيف شد
Rafaello
05-29-2010, 02:40 PM
اینجاست که میگن خودم کردم که لعنت بر خودم باد
وقتی سه تا مچ پوینت رو مثل ماست به باد فنا داد معلوم بود میبازه
واقعا من موندم ونوس رو چه جوری برد!!!
Rafaello
05-29-2010, 02:43 PM
اعصابم خراب شد
خيلي بد سرويس ميزنه و اخرش هم نتيجشو ديد
حيف شد
اعصاب هممون داغون شد رفت پی کارش
سرویس هاش افتضاح
بکهندش هم خیلی ضعیف و کودکستانی بود, پتروا بیشتر امتیازاشو با فرستادن توپ به بکهند ارغوان گرفت
حیف که شد ولی اگه میبرد هم با این نوع بازی به جایی نمیرسید
Rafaello
05-29-2010, 02:46 PM
حالا باد منتظر خبر خبرگزاری فارس باشیم
وقتی ارغوان میبرد شیپور میزدن و من آنم که رستم بود پهلوان سرمیدادن
حتما خوشونو اماده کرده بودن که با برد ارغوان حسابی شلوغ کنن
Rafaello
05-29-2010, 02:47 PM
راستی یه خبر خوشمزه: اخبار شبکه سوم گفت بازی ارغوان رضایی تنیسور ایرانی الاصل فرانسه به دلیل بارش باران:434: به امروز موکول شد
ramtin
05-29-2010, 03:15 PM
اعصاب هممون داغون شد رفت پی کارش
سرویس هاش افتضاح
بکهندش هم خیلی ضعیف و کودکستانی بود, پتروا بیشتر امتیازاشو با فرستادن توپ به بکهند ارغوان گرفت
حیف که شد ولی اگه میبرد هم با این نوع بازی به جایی نمیرسید
60% :441::441::441::441:
koury
05-29-2010, 05:02 PM
اینقدر که امروز از باخت فرر مقابل ملزر شوکه شدم از باخت رادیک شوکه نشدم :350: درسته که رادیک روی خاک رس خیلی چپر چلاغه ولی باختن به گاباشویلی هنر میخواست که رادیک داشت، از حق نگذریم تیموراز بشدت با انگیزه و هجومی کار میکرد و همون گیم دوم سرویس رادیک رو باید بریک میکرد :441:
ملزر هم عین آب خوردن فرر متخصص خاک رو شکست داد و برای اولین بار فک کنم به دور چهارم مسابقات راه پیدا کرد.
تو قسمت زنان هم امروز پرونده ی فرانسوی ها بسته شد و با حذف بارتولی و ارغوان هیچ تنیسور زن فرانسوی در این مرحله باقی نمونده، سرنا هم با سختی از سد پاولیوچنکوای آینده دار گذشت و هانتوکوا هم بخوبی از پس ویکمایر بر اومد و به دور بعدی رسید.
فردا بازی کارولین و پنه تا، و ونوس با پتروا از جذاب ترین بازیها هست و در مردان هم مهمترین بازیها فدرر و واورینکا و سیلیچ با سودرلینگ هست :379:
امروز خوشبختانه بازیها زود به زود داره پیش میره و احتمال اینکه بازی آخر بین ماریا و ژاستین به فردا بکشه هم اینطوری کمتر هست :443:
Reza23
05-29-2010, 08:55 PM
لیتون هم در مقابل رافا ذوب شد!
ماریا برای ژوستین پشه هم نیست!!
ماریا جان بازی ات رو بهتر کن! :182::243:
koury
05-29-2010, 09:19 PM
با توجه به اینکه خاک زمین Least Favorite Surface ماریا هست و زمین مورد علاقه ی جاستین، احتمال برد ماریا بسیار بسیار کم هست!!
Alireza Murray
05-29-2010, 09:29 PM
فردا اندی تو کورت سوزان بازی داره
امیدوارم بردیچو ببره و به کوارتر بره
اگه بازیه فرداشو ببره احتمالا با تسونگا داره که فکر نکنم بتونه حریف اندی بشه
شاراپوا هم ست اول رو 2-6 باخت
نادال هم بازی بعدیش با بلوچی و الماگرو هم با ورداسکو
کم کم داریم به بازیهای حساس میرسیم
Hatam
05-29-2010, 09:37 PM
یک خبر بد: پیش بینی شده فردا و پس فردا بارون شدید بیاد اگه درست باشه احتمال زیاد بازی موری که آخرین بازیه بره واسه پس فردا شاید بازی فدرر هم اینجوری بشه شاید هم بارون نیومد!!
Alireza Murray
05-29-2010, 09:52 PM
بازی بعدی نواک با همونیه که فررو رو برد؟
fafafa
05-29-2010, 09:57 PM
سلام. میخواستم بدونم جوکوویچ نیمه نهایی به نادال میخوره یا فدرر؟ورداسکو به کی میخوره؟
Alireza Murray
05-29-2010, 10:01 PM
سلام. میخواستم بدونم جوکوویچ نیمه نهایی به نادال میخوره یا فدرر؟ورداسکو به کی میخوره؟
به سایت تنیس تاکرز خوش اومدی
هم ورداسکو و هم جوکویچ به نادال میخورن
اگه اشتباه نکنم ورداسکو تو کوارتر به رافا میخوره
kiavash
05-29-2010, 10:19 PM
ایول ماریا :866:.... خدا کنه ببره:683:
Ar@sh
05-29-2010, 10:46 PM
ایول ماریا :866:.... خدا کنه ببره:683:
هنین جان دوست داریم... به امید پیروزی ژوستین:434::655:
Hatam
05-29-2010, 10:55 PM
بازی بعدی نواک با همونیه که فررو رو برد؟
بله درسته
جوکوویچ نیمه نهایی به نادال میخوره نه فدرر و ورداسکو یک چهارم به نادال و نادال هم تو فینال به فدرر به شرط اینکه بازیاشونو ببرن!!
sspol
05-29-2010, 11:05 PM
بازيها رو كه ادم چك ميكنه ميبينه منصفانه نيست نادال بايد جون بكنه بعد فدرر راحت تا فينال بياد
عيب نداره نادال ميخواد امسال هم سوسكش كنه و مثل دو سال قبل اشكش رو در بياره
بچه ها تا ٤ شنبه پاريس بارونه البته فردا عصر بارون بند مياد كه بايد تو همون فرصت كم بازيهاي حساس رو بذارن تا بازيها از نظم خارج نشن
هر چند اين بي نظمي ها تا بدين جا بضرر نادال بوده ...
Mohammad Reza
05-29-2010, 11:10 PM
امروز نتایج جالبی رقم خورد...:blink:
حذف رادیک دور از دسترس نبود،برای کسی شکست رادیک عجیب نبود!بخاطر نبودن سطح مورد علاقه اش و اینکه رادیک به جای اینکه در دورای قبل حذف بشه دیگه اینجا حذف شد..:315:
امیدوارم یوژنی فردا سونگا رو شکست بده تا یکم رو تماشاگرای فرانسوی کم بشه:63:..جالبه ملزر خوب تونست فرر رو شکست بده کسی انتظار نداشت فرر با این وضعیت از مسابقات حذف بشه!:What:
جوکوویچم مث همیشه بازی رو برد و یه ست و از دست داد.شاید نیمه نهایی جوکوویچ-نادال رو به زودی ببینیم:176:
بلوچی هم نشون داد که بازیکن خوبیه و حریف خوبی برای نادال در دور چهارم هست:Box:
حذف فررو و برد سخت ورداسکو از دیگر نتایج بازی هاست که امروز رقم خورد:!:
و اما بازی نادال که بسیار زیبا بود..باید تقدیر کنیم از بازی خوب هیوویت که خوب مقابل نادال بازی کرد اما نادال واقعا خوب بکهند و فورهند میزد و بازی رو در اختیار داشت،نمیزاشت هیچ توپی بی جهت به زمین بخوابه و برای هر پوینتی تلاش میکرد که جای تقدیر داره.نادال به شرایط خوبی رسیده:Clap:
Mohammad Reza
05-29-2010, 11:12 PM
بازيها رو كه ادم چك ميكنه ميبينه منصفانه نيست نادال بايد جون بكنه بعد فدرر راحت تا فينال بياد
عيب نداره نادال ميخواد امسال هم سوسكش كنه و مثل دو سال قبل اشكش رو در بياره
بچه ها تا ٤ شنبه پاريس بارونه البته فردا عصر بارون بند مياد كه بايد تو همون فرصت كم بازيهاي حساس رو بذارن تا بازيها از نظم خارج نشن
هر چند اين بي نظمي ها تا بدين جا بضرر نادال بوده ...
عزیزم راجر راه سختی تا فینال داره!چرا بی انصافی میکنی؟
الان مقابل واورینکا تقریبا بازی سختیه و بعدش سودرلینگ یا چلیچ!
و در انتها به احتمال زیاد مقابل اندی یا سونگا که همه این بازیکنان بازیکنان خوبی هستند!پس راه راجر تا فینال آسون نیست..
Mohammad Reza
05-29-2010, 11:18 PM
در بخش زنان حذف ارغوان خیلی ناراحت کننده بود که امیدوارم در مسترز های آینده و ویمبی جبران کنه که سخته!امروز بد سرویس میزد و خیلی اشتباه بازی کرد..
فردا بازی زیبا شاراپواا و هنین رو مشاهده می کنیم که بازی بسیار زیبایی هست همچنین ونوس-پتروا که مطمئنن بازی خوبی از آب در میاد...
راجر فردا مقابل واورینکا قرار میگیره..اگه بازی در مادرید و مقابلش انجام بده به راحتی میتونه واورینکا رو شکست بده...بازی سودرلینگ-چلیچ،یوژنی-سونگا و مواری-بردیچ همگی بازی های زیبایی است که باید منتظر این بازی ها باشیم..
البته طوری که بچه ها میگن احتمال بارندگی و بدبختی ما داره که نمیتونیم بازی ها رو ببینیم!
sspol
05-29-2010, 11:27 PM
عزیزم راجر راه سختی تا فینال داره!چرا بی انصافی میکنی؟
الان مقابل واورینکا تقریبا بازی سختیه و بعدش سودرلینگ یا چلیچ!
و در انتها به احتمال زیاد مقابل اندی یا سونگا که همه این بازیکنان بازیکنان خوبی هستند!پس راه راجر تا فینال آسون نیست..
گلم بايد قبول كني راه فدرر بسيار راحت تر از نادال هست همين
منصفانه بگو بلي :655:
farhad10
05-29-2010, 11:30 PM
در بخش زنان حذف ارغوان خیلی ناراحت کننده بود که امیدوارم در مسترز های آینده و ویمبی جبران کنه که سخته!امروز بد سرویس میزد و خیلی اشتباه بازی کرد..
فردا بازی زیبا شاراپواا و هنین رو مشاهده می کنیم که بازی بسیار زیبایی هست همچنین ونوس-پتروا که مطمئنن بازی خوبی از آب در میاد...
راجر فردا مقابل واورینکا قرار میگیره..اگه بازی در مادرید و مقابلش انجام بده به راحتی میتونه واورینکا رو شکست بده...بازی سودرلینگ-چلیچ،یوژنی-سونگا و مواری-بردیچ همگی بازی های زیبایی است که باید منتظر این بازی ها باشیم..
البته طوری که بچه ها میگن احتمال بارندگی و بدبختی ما داره که نمیتونیم بازی ها رو ببینیم!
با سلام
من از وقتي كه اين دخترك با وقاحت تمام از مموت احمدي حمايت كرد و گفت كه توي دنيا براي ما آبرو كسب كرده:350: ازش متنفر شدم و خوشحال هم شدم كه امروز باخت. گرچه سياست ربطي به ورزش نداره اما دروغ و دروغ گويي باعث تنفر در همه زمينه ها ميشود!!
sspol
05-29-2010, 11:32 PM
http://img.club2m.com/image-DD9B_4C01795E.jpg
madridismo1
05-29-2010, 11:36 PM
ای بابا ارغوانم که حالمونو گرفت اخه بگو این غول بیابونی چی بود که تو ازش ببازی ولی خب خیلی بد بازی کرد
البته این چیزایی که میگید ارغوان گفته اگه خبرشو از دروغ گذاریه فارس گذاشته باشید که صحتش کاملا مشخصه
ولی خیلی بعید میدونم همچین حرفی زذه باشه
نادالم که داره میپکونه حال داد بهمون وقتی کلید کنه که امتیاز بگیره تا نگیره ولکن نیست
gracias para todo rafa
PowerVu
05-30-2010, 12:08 AM
ارغوان قدر موقعیتی که مدت ها خودش و مربی ش براش زحمت کشیده رو ندونست!
بازی پریشب چند مچ پوینت رو راحت از دست داد و به روز بعد ادامه ی بازی رو موکول کرد و اینم نتیجه روز بعد که حریف روسش رفت تجدید قوا کرد و برگشت و تو خاک فرانسه حذفش کرد!
یکی از ضعفهای بسیار آزار دهنده ی ارغوان قد کوتاهش هست و توانایی ناکافی ش در بازی خوانی از حریف!
ضمن اینکه زدن فورهند و بکهندهای قدرتی خیلی از انرژیش رو می گیره و در رالی های طولانی رسماً کم می آره!
باید بیشتر و بیشتر و بیشتر و بیشتر و بیشتر تمرین کنه!
برای رسیدن به نوک قله ی رنکینگ تور WTA هنوز خیلی راه در پیشه!
در مورد هدیه ی دو راکت، این موضوع حقیقت داره و فیلمش در یوتوب هست. منتها این کار رو ارغوان در شرایطی انجام داده که ظاهراً از عملکرد سیاسیون و رجال سیاسی داخل ایران بی اطلاع بوده و مهمتر از همه اینکه این حرکت رو قبل از انتخابات 88 انجام داده و امیدوارم در این یکسال خونین که بر مردم ایران گذشته فرصت کرده باشه به وجدانش مراجعه کنه!
پدر و مادرش علی الخصوص پدرش شدیداً روی ارغوان تاثیر داره! امیدوارم واقع بین باشند!
PowerVu
05-30-2010, 12:42 AM
س: چرا رولند گاروس زیر نور و سقف برگزار نمی شه؟
ج: گدا صفتی از نوع فرانسوی! قوانین و حفظ سنت ها همه ش بهانه ست! حالا وقت نیست بگم چرا!
س: آیا تا این مرحله تنیسورهای صاحب شانس غیر از 5 تای اول خوب عمل کرده اند؟
ج: خیــــــر... اکثر تنیسورهایی که بهشون امید می رفت، تا اینجا رسماً گند زده اند و حذف شده اند!
س: آیا رویارویی با سودرلینگ می تونه برای فدرر مشکلی ایجاد کنه؟
ج: نــُـــچ... فدرر مثل آب خوردن روحیه ی سودرلینگ رو با چند دراپ شات و Kick Serve می شکنه و براحتی برنده می شه! در واقع از الان فدرر در فینال منتظر رسیدن رافاست!
س: راه نادال تا فینال چگونه ست؟
ج: نادال اگر خودش بخواد و دلش برای اون جامی که پارسال از دستش داد تنگ شده باشه باید چند برابر توان فعلیش رو بگذاره وگرنه در دورهای بعدی گرگهای گرسنه براش مشکل ساز می شن!
س: شما به عنوان کسی که بازی ها رو ضبط می کنین نظرتون راجع به قطع مکرر اونها و انتقال به روز بعد چیه؟
ج: ضمن جلوگیری از چسبیدن آمپر و فیوز سوزوندنم در پاسخ به این سوال باید اعلام کنم، تا به حال ضبط هیــــــــــــــچ برنامه ای "انقـــــــــــدر" من رو به شکر خوردن نینداخته بود که امسال برگزارکنندگان رولند، با این برنامه ریزی و برگزاری عالی شون من رو به تناول صدها تن شکر اونم از نوع خوشمزه ی قهوه ای ش وادار کردند!
س: آیا وقتی 10 بازی مهم در 10 کورت مختلف در حال انجام است و شما برای تماشای اونها حدود 30 کانال رو عوض می کنید و می بینید همه ی 30 کانال فقط "یک" یا "دو" بازی رو نهایتاً پخش می کنند و فقط زبان گزارششون و کیفیت تصویریشون با هم فرق می کنند شما چه حسی پیدا می کنید؟
ج: وقتی می بینم اون همه بازی دیدنی فقط به جرم همزمانی با بازی های Top 10 به هیچ انگاشته می شه و به هیچ وجه من الوجوه نمی شه بهشون دسترسی پیدا کرد دلم می خواد حجم همه ی خاک های موجود در کورت ها رو تو سرم بریزم بلکه آروم شم!
davidbeckham
05-30-2010, 02:35 AM
امیدوارم تسونگا و چیلیچ بزنن یوژنی و سودرلینگ رو با خاک یکی کنن:866:
pourya RF
05-30-2010, 07:50 AM
به نظرمن باید راجر رو همیشه یه طرف فینال گرنداسلم ها بذارن تا بی خود وقت خودشونو طلف نکنن:4:
babak59
05-30-2010, 09:09 AM
نقل قول:
نوشته اصلی توسط babak59 http://tennistalkers.com/images/styles/greendeluxe/buttons/viewpost.gif (http://tennistalkers.com/showthread.php?p=29956#post29956)
وااقعاً دیدگات اینه
بلوچی جوانه و جویای نام
آنقدر هم هلو نیستن
سریع ................
ديدگاه ها مختلفه!!
منظور اينه كه هنوز به تاپ 10 اصابت نكردن!!! وگرنه من منكر توانايي تنيسوراي جوون نيستم!!!
ايوان و خوان كارلوس خيلي بهتر و با ثبات تر از امثال گونزالس هستن!!!
farhad10
05-30-2010, 09:21 AM
ارغوان قدر موقعیتی که مدت ها خودش و مربی ش براش زحمت کشیده رو ندونست!
بازی پریشب چند مچ پوینت رو راحت از دست داد و به روز بعد ادامه ی بازی رو موکول کرد و اینم نتیجه روز بعد که حریف روسش رفت تجدید قوا کرد و برگشت و تو خاک فرانسه حذفش کرد!
یکی از ضعفهای بسیار آزار دهنده ی ارغوان قد کوتاهش هست و توانایی ناکافی ش در بازی خوانی از حریف!
ضمن اینکه زدن فورهند و بکهندهای قدرتی خیلی از انرژیش رو می گیره و در رالی های طولانی رسماً کم می آره!
باید بیشتر و بیشتر و بیشتر و بیشتر و بیشتر تمرین کنه!
برای رسیدن به نوک قله ی رنکینگ تور WTA هنوز خیلی راه در پیشه!
در مورد هدیه ی دو راکت، این موضوع حقیقت داره و فیلمش در یوتوب هست. منتها این کار رو ارغوان در شرایطی انجام داده که ظاهراً از عملکرد سیاسیون و رجال سیاسی داخل ایران بی اطلاع بوده و مهمتر از همه اینکه این حرکت رو قبل از انتخابات 88 انجام داده و امیدوارم در این یکسال خونین که بر مردم ایران گذشته فرصت کرده باشه به وجدانش مراجعه کنه!
پدر و مادرش علی الخصوص پدرش شدیداً روی ارغوان تاثیر داره! امیدوارم واقع بین باشند!
با سلام
دوست عزيزم اصلا بحث سر اهداء راكت نيست! اين دخترك (ارغوان) با وقاحت تمام بعد از دوره چهار ساله زجر و بدبختي براي ايرانيان اومد توي تلويزيون ايران و گفت كه اين مموت احمتي براي ما در دنيا افتخار كسب كرده و بنده شخصا به اون افتخار ميكنم( كه اين مورد اصلا ربطي به قبل و بعد از انتخابات ندارد و يك دروغ فوق العاده مطلق ميباشد) و اين در شرايطي بود كه اون موقع اكثر مردم ايران از اين مردك نفرت داشتند چون باعث بدبختي اونها شده بود.
به هر حال ادامه اين بحث در اين فوروم ورزشي جايز نيست اما بنده اين مطلب را بيان كردم كه بعضي از كاربران كه روي اين دخترك شناختي ندارند،شناخت پيدا كنند و بدونند كه اون چه شخصيتي داد.
موفق باشيد
در پناه حق.
babak59
05-30-2010, 09:54 AM
اگر بازی ارغوان و پتروا همان روز ادامه پیدا میکرد احتمال 80% ارغوان بازی رو میبرد چون پتروا بریده بود و دیگه نمتوانست سرویس خوب بزنه
با این برنامه ریزی که کردن و طی دو روز پشت سر هم بازی گذاشتن بازیکنان پائین جدول مردان ضرر کردن
واقعاً از باخت فرر ناراحت شدم البته ناگفته نماند ملزر توی مادرید بازی خوبی رو از خودش نشان داد.
Mohammad Reza
05-30-2010, 11:18 AM
امسال نمیدونم چرا رولند گاروس برام نچسبیده!از بازی ها که اصلا خوشم نیومده فقط چندتا بازی اونم نه خیلی خوب...فقط راجر فدرر و رافائل نادال هستند که به تماشاگران جذابیت میدن و یه تنیس خوب و ارائه میکنن!
شایدم بخاطر کشور فرانسه باشه!نمیدونم چرا ولی هیچ وقت از فرانسه تو هر زمینه ای خوشم نیومده،کلا کشورش یه جوری هست،امسالم رولند بدجور بد برگزار شد و داره کم کم به روزای پایانی خودش میرسه البته ممکنه باز بخاطر بارون بازی ها لغو بشه..تو بخش زنان که ارغوان بدجور حالمون و گرفت و باخت!امیدوارم هنین،شاراپوا یا حداقل ووزنیاکی قهرمان بشن!
به این رسیدم که هیچ کس غیر فدرر و نادال مستحق اومدن به فینال رولند گاروس رو ندارن و همچنین ویمبی!
Mohammad_Joulaei
05-30-2010, 11:28 AM
دیدی نتایج رو نمیشه پیش بینی کرد :379:
واقعا برای فرر ناراحت شدم:240:
لوبیچیچ هم از روز قبل بازی یک بازی سنگین بامردی فیش داشت فکر کنم بخاطر همین باخت
ولك تا همين جا هم اومدن خودش كلي كاره:434:
ولي ايوان و ليتون و خوان كارلوس رو بهترين ميدونم نسبت به پيشكسوتها !! اينا كسايي هستن كه با ظهور اسطوره ناكام هاي روزگار شدن:434:
Mohammad_Joulaei
05-30-2010, 11:32 AM
اگر بازی ارغوان و پتروا همان روز ادامه پیدا میکرد احتمال 80% ارغوان بازی رو میبرد چون پتروا بریده بود و دیگه نمتوانست سرویس خوب بزنه
با این برنامه ریزی که کردن و طی دو روز پشت سر هم بازی گذاشتن بازیکنان پائین جدول مردان ضرر کردن
واقعاً از باخت فرر ناراحت شدم البته ناگفته نماند ملزر توی مادرید بازی خوبی رو از خودش نشان داد.
فرر يه بازيكن ميانييه!!!!
حالا ديدي اومد فينال مسترز قصش فرق داره!!!بيشتر از اين نبايد ازش انتظار داشت!!:443:
Fakhruddin
05-30-2010, 11:56 AM
خب بازیها هم رسید دور چهارم و 16 تا بازیکن هنوز توی رولند زنده اند وطی امروز و فردا (اگه بارون بذاره ) 8 نفر دیگه باید خداحافظی کنن.
خب برم سراغ پیش بینی بازیهای امروز.البته اول اینو بگم پیش بینی های من خیلی هاش خراب میشه ولی اونایی هم که درست در میاد توپپپپپپپپپپپپپپپپه.مثلا گرند قبلی من به دوستان گفتم نادال از پس مورای بر نمیاد :350::350:
خب اول بازی فدرر و واورینکا.اگه بازی توی کورت سوزان بود که کند تر هم هست میشه امیدی داشت یه ست واورینکا بگیره. خب 3- 0 فدرر
باقی هم مورای سودرلینگ و تسونگا(به سختی ) حریفانشون رو شکست میدن.
تا ببینم پیش بینی هام چی میشه :655:
دوستان اگه اطلاع بدن ممنون ميشم:
توي اين چند روز TRT3 روي تركست بازيها رو پخش كرده؟
Mohammad Reza
05-30-2010, 12:33 PM
خب فخری منم پیش بینی هام و میگم!
بازی اول مردان:سودرلینگ برنده بازی با نتیجه 1-3
دوم:اسطوره سه بر صفر هموطن و شکست میده
سوم:مواری بازی فشرده ای با بردیچ داره ولی به نظرم بازی رو 1-3 ببره
چهارم:امیدوارم یوژنی ببره شاید 2-3 ببره
زنان:دمنتیوا،کریلینکو،وزنیاکی،هنین و ویلیامز برنده بازی ها هستن!
Reza23
05-30-2010, 12:51 PM
دوستان اگه اطلاع بدن ممنون ميشم:
توي اين چند روز TRT3 روي تركست بازيها رو پخش كرده؟
بله و با شدت تمام! :443:
Reza23
05-30-2010, 01:23 PM
س: آیا وقتی 10 بازی مهم در 10 کورت مختلف در حال انجام است و شما برای تماشای اونها حدود 30 کانال رو عوض می کنید و می بینید همه ی 30 کانال فقط "یک" یا "دو" بازی رو نهایتاً پخش می کنند و فقط زبان گزارششون و کیفیت تصویریشون با هم فرق می کنند شما چه حسی پیدا می کنید؟
ج: وقتی می بینم اون همه بازی دیدنی فقط به جرم همزمانی با بازی های Top 10 به هیچ انگاشته می شه و به هیچ وجه من الوجوه نمی شه بهشون دسترسی پیدا کرد دلم می خواد حجم همه ی خاک های موجود در کورت ها رو تو سرم بریزم بلکه آروم شم!
دستت درد نکنه جناب پاور !
به زیباترین فرم ممکن داغ دل منو تازه کردی!
الان من دلم میخواد بازی ماریا کیریلنکو رو ببینم ولی هر جا میزنم
بازی دمنتیوا رو دارن نشون میدن! :243::182:
jiji-federer
05-30-2010, 01:29 PM
واقعا حق نادال نیست که جام رو ببره .این جام مال و سهم و حق راجرره .
jiji-federer
05-30-2010, 01:33 PM
این جام حق فدرره نه کس دیگه . نادال هم زیر توپ زنی بیش نیست. وسیستم دفاعی مسخرش اعصاب همه رو به هم میریزه . واقعا حقش نیست.
koury
05-30-2010, 01:35 PM
عزیز من مال فدرر جای دیگری هست، جام هم متعلق به صاحبش رافا هست حالا یه سال فدرر با خوش شانسی محض و قرعه ی آسون بردش دلیل نمیشه فدرر رو مالکش بدونید!! 50 سال تو مسابقات شرکت کرده و یه بار برده حالا شد سهیم؟؟ :254::254:
koury
05-30-2010, 01:39 PM
این جام حق فدرره نه کس دیگه . نادال هم زیر توپ زنی بیش نیست. وسیستم دفاعی مسخرش اعصاب همه رو به هم میریزه . واقعا حقش نیست.
کجا با این عجله پیاده شو با هم بریم برادر :350: عزیز من شما احتمالا از حرفهای امضای برخی دوستان داری این حرفها رو میزنی چون حداقل اگه سه بازی رافا تو رولند و کلا مسابقاتش تو فصل خاک امسال رو میدیدی رافا داره بشدت تهاجمی بازی می کنه و اصلا دفاع محض نمی کنه مگر مجبور بشه :443:
دیروز هیوئیت از نظر حمله حرفی برای گفتن نداشت و رافا امونش رو برید بس که اینور اونور کشوندش پس وقتی چیزی نمیدونی مجبور نیستی حرف بزنی و بساط خنده ی دیگران رو فراهم بیاری :443:
jiji-federer
05-30-2010, 01:41 PM
شما بهتره تنیس بانوان رو تماشا کنین. با عرض پوزش!
koury
05-30-2010, 01:45 PM
شما بهتره تنیس بانوان رو تماشا کنین. با عرض پوزش!
چرا پوزش عزیزم؟ من تنیس بانوان رو هم تماشا می کنم اتفاقا همونقدر که دنبال اطلاعات تنیس مردا هستم همونقدر هم دنبال تنیس بانوان هستم و فکر نکنم حرف بدی زده باشی!! :251: شما ولی بهتره کلا یه تنیس -چه مردا و چه زنا- ببینی و با تنیس آشنائی کسب کنی بعد بیای بپری وسط :350:
jiji-federer
05-30-2010, 01:51 PM
نادال تو خونه ی ما 3تا طرفدار داره وهمه بازی ها شو + تکرارشو نگاه می کنن همه هم می گن سیتمش دفاعیه بعد شما این حرفو می زنیو انتظار داری قبول کنم .
فدررهم اگه شانس داشت شخصی مثل شما راجع به اون نظر نمی داد. با عرض پوزش!
jiji-federer
05-30-2010, 01:53 PM
من همین گوشه کنارا راحتم و احتیاجی به وسط بودن ندارم . همین که شما وسطی واسه همه کافیه.
koury
05-30-2010, 01:54 PM
نادال تو خونه ی ما 3تا طرفدار داره وهمه بازی ها شو + تکرارشو نگاه می کنن همه هم می گن سیتمش دفاعیه بعد شما این حرفو می زنیو انتظار داری قبول کنم .
رافا تو خونه ی شما 3 تا هوادار داشته باشه چه 30 تا، دو سالی هست داره تهاجمی تر بازی می کنه و از اول امسال هم کلا دفاع رو ول کرده و داره هجومی بازی می کنه!! ولی چون دفاعش عالیه و این هم یه حسنه و نه ضعف، موقع دفاع هم خوب توپ رو بر میگردونه و این دلیلی بر دفاعی بودنش نمیشه :350:
فدرر کافی بود اسمش رو به لوک تغییر بده تا جریان لوک خوش شانس تعبیر بشه، دیگه از نظر شانس رو دست فدرر نبوده و نخواهد بود... این رو من نمیگم قرعه ها و نتایج سالهای اخیرش این رو ثابت می کنه :443:
koury
05-30-2010, 01:56 PM
من همین گوشه کنارا راحتم و احتیاجی به وسط بودن ندارم . همین که شما وسطی واسه همه کافیه.
هر جور راحتی فقط بپا از اون کنارا پرت نشی پائین :350:
jiji-federer
05-30-2010, 02:26 PM
نیست نادال 2برابره همین شانسا رو نمیاره !
نادال هم کافیه اسمشو بزاره شانسپولیس.
Alireza Murray
05-30-2010, 02:31 PM
اقای محترم امسال تو فصل خاک نادال بیشتر حمله کرده تا دفاع
بیشتر بچه های تنیس تاکرز متخصصن تو تنیس و اینو قبول دارن وقتی اقا کورش داره میگه بیشتر حمله کرده قبول کن چون واقعن هم همینه
نمونش بازیه دیروزش بیشتر حمله میکرد ( اون امتیازی که فورهند زد بعد افتاد رو زمیین خیلی قشنگ بود حتی هویت هم برای رافا دست زد )
با عرض پوزش:443:
Mohammad Reza
05-30-2010, 02:37 PM
بازی ماریا بسیار بازی زیبایی بود..حیف شد ماریا شاراپواا حذف شد.خوب بازی کرد اما هنین خیلی قشنگ بازی رو کنترل کرد باید به طرفداران ماریا بخصوص کورش جان تبریک گفت چون ماریا هیچی از ارزشاش کم نشد،من که از بازیش لذت بردم،روحیه جنگندگیش،اواخر بازی دیگه بدجور داشت به خودش روحیه می داد،از فرصت بریک ها خوب استفاده نکرد و زمانی که اویل بازی جلو بود باید بازی رو اداره میکرد!
در کل بازی زیبایی بود
Rafaello
05-30-2010, 02:43 PM
شما اول یه تک پا برو ثبت احوال سوییس اسم فدرر رو بزار شانسقلول اون وقت من تو ثبت احوال اسپانیا آشنا دارم اسم رافا رو هم عوض می کنیم:434:
Rafaello
05-30-2010, 02:46 PM
اوه اوه بچه ها سیل راه افتاد
فک کنم باید سماق بمکیم:434:
فدرر کافی بود اسمش رو به لوک تغییر بده تا جریان لوک خوش شانس تعبیر بشه، دیگه از نظر شانس رو دست فدرر نبوده و نخواهد بود... این رو من نمیگم قرعه ها و نتایج سالهای اخیرش این رو ثابت می کنه :443:[/QUOTE]
اقای محترم امسال تو فصل خاک نادال بیشتر حمله کرده تا دفاع
بیشتر بچه های تنیس تاکرز متخصصن تو تنیس و اینو قبول دارن وقتی اقا کورش داره میگه بیشتر حمله کرده قبول کن چون واقعن هم همینه
نمونش بازیه دیروزش بیشتر حمله میکرد ( اون امتیازی که فورهند زد بعد افتاد رو زمیین خیلی قشنگ بود حتی هویت هم برای رافا دست زد )
با عرض پوزش:443:
شما اول یه تک پا برو ثبت احوال سوییس اسم فدرر رو بزار شانسقلول اون وقت من تو ثبت احوال اسپانیا آشنا دارم اسم رافا رو هم عوض می کنیم:434:
بهتره جواب این دوستمون رو جور دیگری بدین. حالا یه کم تند میره ،شما از این واژه شانس استفاده نکنین که واقعا" خیلی مضحکه
Mohammad Reza
05-30-2010, 02:50 PM
بچه ها اگه میشه تو این تایپک بحث رولند گاروس بکنید..اگه میخواید برید قسمت اسپم و اونجا بحثتون و ادامه بدید
M∂hdi
05-30-2010, 02:53 PM
بازی ماریا بسیار بازی زیبایی بود..حیف شد ماریا شاراپواا حذف شد.خوب بازی کرد اما هنین خیلی قشنگ بازی رو کنترل کرد باید به طرفداران ماریا بخصوص کورش جان تبریک گفت چون ماریا هیچی از ارزشاش کم نشد،من که از بازیش لذت بردم،روحیه جنگندگیش،اواخر بازی دیگه بدجور داشت به خودش روحیه می داد،از فرصت بریک ها خوب استفاده نکرد و زمانی که اویل بازی جلو بود باید بازی رو اداره میکرد!
در کل بازی زیبایی بود
حیف شد ! ماریا خیلی خوب ست سوم رو شروع کرد. 2-0 جلو بود و سرو دست هنین که باز هم 40 هیچ به نفعش بود اما نتونست یا اینکه هنین اجازه خودنمایی بیشتر رو نداد . در مقابل این تنیسور بلژیکی که به لحاظ تکنیک یکی از بهترینای دنیا هست فقط با فورهند و بکهندای قدرتی نمیشه پیروز شد . زدن اسلایس و دراپ شات همین جا لازم هست که جاستین بخوبی استفاده کرد . بنظرمیاد ماریا وقتی بازی رو عقب میوفته حالت خاصی به خودش میگیره ( دست چپش رو به حالت مشت قرار میده و چند بار به پا ضربه میزنه که این یه نمونه از روحیه دادن به خود هست :350: ) در ملبورن هم اینکارو انجام داد .
jiji-federer
05-30-2010, 03:08 PM
من خانم هستم نه آقا . تازه هجومی شده ولی نه اونقدر که بگیم هجومیه .
(درپاسخ به موری)
S.A.IVI.A.N
05-30-2010, 03:21 PM
خوب زيباترين ورزشكار حرفه ايه جهان هم از دور رقابت هاي رولند گاروس حذف شد.
به نظر ميرسه هنين هم مثل رافا عزمش و جزم كرده واسه بار 5ام رولند رو ببره.مثل اينكه هم رولند به هنين تعلق داره و هم هنين به رولند!
هنين هم مواقع نياز عالي دفاع ميكرد و هم خوب حمله. شارپ بكهند امتياز آخرش واقعا عالي بود:441:
شاروپووا هم خوب بود.از بد شانسي قرعه ي بدي بهش خورده بود!
دمنتيوا هم برد. وقتي مامانش رو ميبينم با استرس و نگراني داره بازيش و ميبينه و دعا ميكنه دوست دارم همه رو ببره:434:خيلي مامانش چهره معصوم و مهربوني داره. :443:
kiavash
05-30-2010, 04:01 PM
ای کاش ماریا نمیباخت:1065: ... از گیم سوم نمیدونم یهو چش شد :483:
بعضی وقتام که گیر میداد به بکهند هنین ول کنم نبود , خب یه دونه بزن اونطرف که خالیه تمومش کن دیگه :1062::434:
روحیه دادنش هم که کلا" خیلی باحاله:866::866:
ماریا واقعا" خوش استیله و مسائل حاشیه ای و تبلیغاتی کمتر تو تنیسش تاثیر داشته برخلاف آنا ایوانوویچ
حیف شد الان اینا نیستن ، همچنین کیم ، اما کلا" آنا چرا این همه داره میره تو افت
دوستان بازی مردان مگه شروع نشده یا بارون اومده ، score board چیزی نداره...
شایان نادال
05-30-2010, 05:47 PM
هیوویت هم اوت شد رافا با تمام قدرت داره همه رو می بره منتظر برد بعدی رافام
vamooooooooooooooooooooooooooooooooooooooos rafaaaaaaaaaaaaa:441::441::441::441::441::441::441::441:
davidbeckham
05-30-2010, 05:54 PM
بهتره زنگ برنی اتیش نشانی:254::254:
رافا خوب ضدحال زده بهت دمش گرم:866:
شایان نادال
05-30-2010, 06:09 PM
ارغوان چه زود معروف شد دیگه گالری عکسشو میزارید بابا ماشالا این همه شهرت
Hossein Murray
05-30-2010, 06:48 PM
چقد اینجا اهوازی داریم ...:388:
راستی از دوستان عزیز خواهش می کنم این بحث های بچه گونه رو تموم کنن ! لا اقل تو تاپیک های عمومی این کل کل های قدیمی رو دوباره نکشین پاشونو وسط که خسارت زیاد دیدیم ..................
این هم لینک مصاحبه ی دیروز رافا بعد از بازی با هیوئیت : http://www.menstennisblog.info/2010/05/rafael-nadal-french-open-tennis_29.html
Reza23
05-30-2010, 06:50 PM
نه بابا!!
حق رافا نیست؟!
مثل اینکه بدجوری بهت فشار اومده!!
امسال میزنیم جناب فدررت رو درب و داغون می کنیم!
:251::254:
Mohammad Reza
05-30-2010, 06:55 PM
خب راجر در یه بازی متوسط تونست واورینکا رو شکست بده..در ست اول راجر خوب تونست بازی رو کنترل کنه و تمرکزش و از دست نداد و به خوبی تونست ست و به نفع خودش به پایان برسونه.
در ست دوم راجر با دادن یک بریک به حریف خود تمرکز خودش و از دست داد و همینطور که میدونید ست دوم برای هر تنیسور خیلی مهمه بخصوص کسی که 0-1 جلو هست.
راجر تو ست دوم یکم به نظر من بد بازی کرد البته نباید بازی خوب واورینکا رو یادمون بره،اون در بعضی مواقع حساس بد ارور هایی میداد که در آخر به ضررش به پایان رسید و در تایبریک راجر خوب تونست ست و بگیره.
در ست آخر بخاطر اینکه واورینکا کم انگیزه شد و راجرم بهتر شد دیگه راجر تونست با اقتدار ست سوم و به دست بیاره و پیروز میدان بشه..
درکل من از بازی راجر راضی نبودم اون چیزی که من میخوام هنوز نشده..فقط میترسیدم که ست از دست بده ولی خوشحالم ستی از دست نداد!
اینجور که داره پیش میره به احتمال زیاد فینال پارسال رولند و در یک چهارم نهایی خواهیم دید..سودرلینگ ممکنه اولین حریف سخت راجر در مسابقات باشه!راجر دوتا فینال حساس داره تا به دیدار اصلی برسه!امیدوارم در بازی احتمالی مقابل سودرلینگ بتونه خوب بازی رو اداره کنه..
Come On Roger
Fakhruddin
05-30-2010, 07:06 PM
خب فدرر هم طبق پیش بینی من 3-0 برد واحتمالا حریف بعدیش سودرلینگ باشه که تا این لحظه 2-0 از چلیچ جلو هست.
فدرر بازی خوبی رو ارائه داد.فورهند سرویس دراپ شات همه چی خوب بود.فقط من از یه چیز که به نظر خودم خیلی حربه کثیفیه حال نمی کنم اونم اسلایس هست. توی رالی ها اکثرا واورینکا حمله میکرد ولی وقتی اون اسلایس کشنده که خیلی شرت هم هست میومد سمتش اعصاب واسش نمی موند میکوبید توی تور.
البته من به فدرر حق میدم چون اخر کار نتیجه رو نگاه میکنن و باید برای برد هر کاری کنی...
حالا اگه سودرلینگ اومد نگاه کنین فدرر اینقدر اسلایس شرت بکشه رو بکهند سودرلینگ.طفلک سودرلینگ با اون قد حیرون میمونه چکار کنه :3t1:
koury
05-30-2010, 07:09 PM
در کل بازی زیبایی بود
ممنون راجر جان، ماریا از اولش هم به داشتن روحیه ی بالا موقعی که عقب هست معروف بود، بازیهای زیادی بوده که ماریا با سیو کردن چندین Match Point بازی رو برگردونده و برده، امروزم وقتی جاستین مچ پوینت داشت من هر آن منتظر بازگشت ماریا بودم ولی خب با توجه به اینکه روی خاک خیلی Footwork و Agility مهم هست و ماریا این دو قلم رو نسبت به جاستین کوتاه قامت کم داره من از اولش هم انتظار همچین بازی رو نداشتم!! بقول شما همین که بازی رو برای جاستین سخت کرد نشان از ارزش بالاش داره :441:
امیدوارم یه روز تو سالهای آینده رولند رو ببره تا اون هم کل گرند اسلم ها رو برده باشه و کلکسیون افتخاراتش تقریبا کامل بشه :443:
koury
05-30-2010, 07:13 PM
خب راجر در یه بازی متوسط تونست واورینکا رو شکست بده..در ست اول راجر خوب تونست بازی رو کنترل کنه و تمرکزش و از دست نداد و به خوبی تونست ست و به نفع خودش به پایان برسونه.
در ست دوم راجر با دادن یک بریک به حریف خود تمرکز خودش و از دست داد و همینطور که میدونید ست دوم برای هر تنیسور خیلی مهمه بخصوص کسی که 0-1 جلو هست.
راجر تو ست دوم یکم به نظر من بد بازی کرد البته نباید بازی خوب واورینکا رو یادمون بره،اون در بعضی مواقع حساس بد ارور هایی میداد که در آخر به ضررش به پایان رسید و در تایبریک راجر خوب تونست ست و بگیره.
در ست آخر بخاطر اینکه واورینکا کم انگیزه شد و راجرم بهتر شد دیگه راجر تونست با اقتدار ست سوم و به دست بیاره و پیروز میدان بشه..
درکل من از بازی راجر راضی نبودم اون چیزی که من میخوام هنوز نشده..فقط میترسیدم که ست از دست بده ولی خوشحالم ستی از دست نداد!
اینجور که داره پیش میره به احتمال زیاد فینال پارسال رولند و در یک چهارم نهایی خواهیم دید..سودرلینگ ممکنه اولین حریف سخت راجر در مسابقات باشه!راجر دوتا فینال حساس داره تا به دیدار اصلی برسه!امیدوارم در بازی احتمالی مقابل سودرلینگ بتونه خوب بازی رو اداره کنه..
Come On Roger
فدرر امون این سوئدی چندش رو خواهد برید و من که حاضرم فدرر بره نیمه نهائی و شانس نامبر وان شدن رافا در پایان رولند صفر بشه ولی این یارو بازم ضایع بشه :655: بدجور ازش متنفرم و این اصلا ربطی به برد پارسالش نداره، من از همون ویمبلدون چند سال پیش و دلغک بازیهاش ازش بدم اومد!! توضیحات رو دادم که اذهان عمومی رو روشن کرده باشم فردا کسی نیاد بگه بخاطر رافا از این بابا بدم میاد :350:
Mohammad
05-30-2010, 07:19 PM
خب فدرر هم طبق پیش بینی من 3-0 برد واحتمالا حریف بعدیش سودرلینگ باشه که تا این لحظه 2-0 از چلیچ جلو هست.
فدرر بازی خوبی رو ارائه داد.فورهند سرویس دراپ شات همه چی خوب بود.فقط من از یه چیز که به نظر خودم خیلی حربه کثیفیه حال نمی کنم اونم اسلایس هست. توی رالی ها اکثرا واورینکا حمله میکرد ولی وقتی اون اسلایس کشنده که خیلی شرت هم هست میومد سمتش اعصاب واسش نمی موند میکوبید توی تور.
البته من به فدرر حق میدم چون اخر کار نتیجه رو نگاه میکنن و باید برای برد هر کاری کنی...
حالا اگه سودرلینگ اومد نگاه کنین فدرر اینقدر اسلایس شرت بکشه رو بکهند سودرلینگ.طفلک سودرلینگ با اون قد حیرون میمونه چکار کنه :3t1:
فدرر هر چقدر که بکهند تاپ اسپینش تعریفی نداره، ولی اگه نگیم بهترین، یکی از بهترین اسلایس بکهند های دنیا رو داره، هر جای زمین دلش بخواد میفرسته، همون شورت اسلایس اصلا کار راحتی نیست، رافا که اولا اصلا اسلایس بلد نبود، ولی الان خیلی پیشرفت کرده ولی باز خیلی روش کنترل نداره، نه شورت اسلایس زیادی استفاده میکنه نه دراپ شات با بکهند. به نظر من اصلا حربه کثیفی نیست، تنیس که فقط پشت توپ کوبیدن نیست.
دقیقا همین حرف رو برعکسشو، طرفدارای راجر در مورد رافا میزنن، چرا تاپ اسپین با ارتفاع زیاد میزنه رو بکهندش، :3t1:
koury
05-30-2010, 07:21 PM
راستی تا یادم نرفته برد کارولین هم تبریک بگم :655: بجز هنین امیدوارم اگه کسی دیگه قراره قهرمان رولند بشه کارولین باشه که جواب Hardwork های یک سال اخیرش رو بالاخره بگیره :441:
Mohammad
05-30-2010, 07:21 PM
فدرر امون این سوئدی چندش رو خواهد برید و من که حاضرم فدرر بره نیمه نهائی و شانس نامبر وان شدن رافا در پایان رولند صفر بشه ولی این یارو بازم ضایع بشه :655: بدجور ازش متنفرم و این اصلا ربطی به برد پارسالش نداره، من از همون ویمبلدون چند سال پیش و دلغک بازیهاش ازش بدم اومد!! توضیحات رو دادم که اذهان عمومی رو روشن کرده باشم فردا کسی نیاد بگه بخاطر رافا از این بابا بدم میاد :350:
کوروش من نمیدونم چرا تو این تورنمنت بدجوری قلبم برای سودرلینگ میطپه؟ :655:
من میخوام رافا از سودرلینگ تو فینال انتقام بگیره که نشون بوده اون باخت هم مثل باخت مادرید، علتش چیزای دیگه بود!!
Mohammad Reza
05-30-2010, 07:24 PM
ای پسر سوئدی آماده باش...راجر بازم سودرلینگ و له کن
koury
05-30-2010, 07:29 PM
ممد جان امروز که سودرلینگ خیلی سرحال بود ولی بعید میدونم حتی فدررم ببره جنم رسیدن به فینال رو داشته باشه!!؟؟ بهر حال اگه خدائی نکرده زد و راجر رو برد منم امیدوارم برسه فینال تا خود رافا دخلشو بیاره :655:
Fakhruddin
05-30-2010, 07:32 PM
خب تسونگا انصراف داد.آخرین بازمانده فرانسوی ها وداع تلخی با رولند گاروس داشت.توی بازیش یا یوژنی یه رالی بسیار زیبا رخ داد.تلویزیون الجزیره چند بار نشون داد!!
Mohammad Reza
05-30-2010, 07:34 PM
خب خب..میبینم که یوژنی خوب حال این بچه فرانسوی رو جا اورده..امیدوارم ست های بعدم حالش و بگیره تا تماشاگرای فرانسوی دیگه این همه سونگا سونگا نکنند!
سودرلینگ امروز خوب بود خیلی قشنگ بازی میکرد و مطمئنن حریف سختی واسه راجر هست اما راجر مطمئنن برنامه هایی واسه دوستمون داره..
Mohammad Reza
05-30-2010, 07:35 PM
خب تسونگا انصراف داد.آخرین بازمانده فرانسوی ها وداع تلخی با رولند گاروس داشت.توی بازیش یا یوژنی یه رالی بسیار زیبا رخ داد.تلویزیون الجزیره چند بار نشون داد!!
چرا انصراف داد؟
Hatam
05-30-2010, 07:54 PM
چقد اینجا اهوازی داریم ...:388:
راستی از دوستان عزیز خواهش می کنم این بحث های بچه گونه رو تموم کنن ! لا اقل تو تاپیک های عمومی این کل کل های قدیمی رو دوباره نکشین پاشونو وسط که خسارت زیاد دیدیم ..................
این هم لینک مصاحبه ی دیروز رافا بعد از بازی با هیوئیت : http://www.menstennisblog.info/2010/05/rafael-nadal-french-open-tennis_29.html
حالا منظور؟:176: خوبه یا بده؟:379: خودمم بچه شطم :shame:
Mohammad Reza
05-30-2010, 07:58 PM
من می تونستم مقابل آلیاندرو فایا در دور دوم ستی را از دست بدم همچنین امروز مقابل استن و بعد از این؛سخنان راجر پس از بازی...من خوشحالم از اونچه اتفاق افتاد،من خوب بازی کردم..خوب سرویس زدم و حرکات خوبی داشتم!من امیدوارم این روند همچنان ادامه داشته باشد..
davidbeckham
05-30-2010, 07:59 PM
منکه دلم میخواد فدرر بزنه سودر لینگو شل و پل کنه
Hatam
05-30-2010, 08:02 PM
چرا انصراف داد؟
از ناحیه کمر مشکل داشت نمیتونست خم بشه سرویس بزنه
I.man
05-30-2010, 08:14 PM
امیدوارم تسونگا و چیلیچ بزنن یوژنی و سودرلینگ رو با خاک یکی کنن:866:
میشه دعا کنی نادال هم بلوچی رو با خاک یکی کنه
I.man
05-30-2010, 08:34 PM
منکه دلم میخواد فدرر بزنه سودر لینگو شل و پل کنه
داداش مگه یادت رفته 24 تا گرنداسلمه که تا فینال همه جلوی راجر شل و پل میشن. :350:
Hossein Murray
05-30-2010, 09:00 PM
حالا منظور؟:176: خوبه یا بده؟:379: خودمم بچه شطم :shame:
آقا چرا شاکی می شی ... خیلی هم عالی ! :434:
فقط واسم جالب بود !
به افتخار همه جنوبی های گل :441::441:
jiji-federer
05-30-2010, 09:12 PM
نه بابا!!
حق رافا نیست؟!
مثل اینکه بدجوری بهت فشار اومده!!
امسال میزنیم جناب فدررت رو درب و داغون می کنیم!
:251::254:
فکر کنم به شما فشار بیشتری اومده باشه که قصد دارین همون بلایی که فدرر قراره سر نادال بیاره رو سر راجر بیارین.
:254::254::254::251::251::251:
Fakhruddin
05-30-2010, 09:13 PM
come on گفتن های مورای هم شروع شد مث استرالیا.:3t1:
مورای داره روی بازی سوار میشه هر چند ست اول روباخته. سرویسش خیلی خوب شده.
اوه مث اینکه بازی قطع شد.فکر میکردم بازی قطع بشه به علت تاریک شدن هوا ولی به خاطر بارون قطع شد و فک کنم به فردا موکول بشه.فک کنم کل بازی های یک چهارم نهایی مردان چهارشنبه برگزار بشه در صورتی که بازیهای فردا کامل برگزارشه.روز سه شنبه همه بازیکنان تو قسمت مردان استراحت خواهند داشت.
jiji-federer
05-30-2010, 09:22 PM
بهتره زنگ برنی اتیش نشانی:254::254:
رافا خوب ضدحال زده بهت دمش گرم:866:
ها ها ها
متاسفانه شمارشو بلد نیستم ولی از 118 شمارشو گرفتم واسه شما چون مطمئنم بش احتیاج پیدا می کنین . 125 ی جا یادداشت کن یادت نره
Alireza Murray
05-30-2010, 09:38 PM
come on گفتن های مورای هم شروع شد مث استرالیا.:3t1:
مورای داره روی بازی سوار میشه هر چند ست اول روباخته. سرویسش خیلی خوب شده.
اوه مث اینکه بازی قطع شد.فکر میکردم بازی قطع بشه به علت تاریک شدن هوا ولی به خاطر بارون قطع شد و فک کنم به فردا موکول بشه.فک کنم کل بازی های یک چهارم نهایی مردان چهارشنبه برگزار بشه در صورتی که بازیهای فردا کامل برگزارشه.روز سه شنبه همه بازیکنان تو قسمت مردان استراحت خواهند داشت.
تا دلت هم بخواد COME ON گفتن های اندی رو بشنوی دلم براشون تنگ شده بود
اواسط ست دوم اندی اعصابش خورد شد همش ایس میزد ولی بازم خیلی برک میده به توماس
سرویس های توماس هم خیلی قوی بودن امیدوارم فردا سرویس های اولش نگیرن
babak59
05-30-2010, 09:39 PM
فرر يه بازيكن ميانييه!!!!
حالا ديدي اومد فينال مسترز قصش فرق داره!!!بيشتر از اين نبايد ازش انتظار داشت!!http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/3.gif
درست حرفت قبول ولی نه اینکه از ملزر بخوره
Reza23
05-30-2010, 09:40 PM
فکر کنم به شما فشار بیشتری اومده باشه که قصد دارین همون بلایی که فدرر قراره سر نادال بیاره رو سر راجر بیارین.
رافا که همیشه فدرر رو زده داغون کرده!!
به ما فشار اومده؟!!!
تو داری منفجر میشی!
به قول رفیقمون ( دیوید ) زنگ بزن 125 بیان خاموشت کنن.
دیدی تو مادرید چیکار کرد رافا؟!!
حالا اون کوچیکش بود!!
اینجا اگه فدرر برسه فینال ببین رافا چیکار میکنه!!
یه بیگل خوشمزه داریم می پزیم واسش.
مطمئنم بعد فینال سوراخ موش رو گرون میخری و میخزی توش!!
:254::254::251::251:
Alireza Murray
05-30-2010, 09:41 PM
آقا چرا شاکی می شی ... خیلی هم عالی ! :434:
فقط واسم جالب بود !
به افتخار همه جنوبی های گل :441::441:
به افتخار همه ی غربی های گل:655::655:
Reza23
05-30-2010, 09:41 PM
مثل اینکه خیلی از مرحله پرتی!
فینال رولند آخر با راجر که رافا به معنای واقعی تحقیرش کرد یادت رفته؟!!!!!
:254::254::251::251:
arman10
05-30-2010, 09:57 PM
سلام
یه سوال
مثلا اگه فدرر به هردلیلی مثلابا یه دلیل موجه ازشرکت دررولندگاروس انصراف میداد همه ی امتیازهایی روکه ازرولندگروسه پارسال جمع کرده بودازش کم میشد؟
درضمن اگه فدررامسال قهرمان بشه امتیازش ثابت میمونه ونه چیزی بهش اضافه میشه ونه کم میشه؟؟؟درسته؟؟؟
Reza23
05-30-2010, 10:01 PM
سلام
یه سوال
مثلا اگه فدرر به هردلیلی مثلابا یه دلیل موجه ازشرکت دررولندگاروس انصراف میداد همه ی امتیازهایی روکه ازرولندگروسه پارسال جمع کرده بودازش کم میشد؟
درضمن اگه فدررامسال قهرمان بشه امتیازش ثابت میمونه ونه چیزی بهش اضافه میشه ونه کم میشه؟؟؟درسته؟؟؟
دقیقا همین اتفاقات که گفتی میوفتاد!
Mohammad Reza
05-30-2010, 10:02 PM
بچه ها بازی اندی در جریانه!جزیره هم نشون نمیده!قضیه چی؟مگه الان پاریس شب نیست؟
Reza23
05-30-2010, 10:06 PM
هوا روشنه هنوز
Mohammad Reza
05-30-2010, 10:09 PM
هوا روشنه هنوز
جدی؟؟؟خب چه شبکه ای نگه میکنی رضا؟
Mohammad
05-30-2010, 10:10 PM
اگه اشتباه نکنم بازیها از ساعت 10:00 به وقت فرانسه اگه بگذره، کنسل میشه.
هوا روشنه هنوز
بازی مونفیس هم که تاریک شده بود، از تلویزیون چیزی معلوم نبود، چون نور رو زیاد میکنن برای پخش.
Reza23
05-30-2010, 10:14 PM
جدی؟؟؟خب چه شبکه ای نگه میکنی رضا؟
یورواسپرت اینترنشنال
babak59
05-30-2010, 10:16 PM
اولاً از دوست و همشهری (jiji-federer)که داره درباره بازی نادال نظر میده توصیه میشود خواهشمند است حداقل 5 سال بره تنیس نگاه بکنه بعد بیاد نظر بده نادال دفاعی بازی میکنه و همش زیر توپ میزنه
گفته های نادال رو بعد از بازی مقابل هیوئیت داشتم میخواندم و جالبترین حرفش این بود
یکی از خبرنگاران از وی سئوالی کرد به او گفت شما در آمار بازی با مرد شماره یک تنیس دنیا بیشتر او را برده اید آیا این آمار برد نشان از این است که شما بهتر از فدرر هستید
وجواب نادال : هرکسی که این حرف را بزند و بگوید که من بهتر از فدرر هستم من به او میگویم شما از تنیس چیزی نمیدانید .
خبرنگار : چرا ؟
نادال : این درسته که من او را بیشتر برده ام مخصوصا در خاک ولی او دارای عناوین بیشتری از من است وچون او توانسته است 16 بار بزرگترین بازی های تنیس را ببرد .
نادال نقطه عطف تنیس
Reza23
05-30-2010, 10:16 PM
بازی مونفیس هم که تاریک شده بود، از تلویزیون چیزی معلوم نبود، چون نور رو زیاد میکنن برای پخش.
چون فرانسه نسبت به ما تو عرض بالاتری هست دیرتر تاریک میشه!
Mohammad
05-30-2010, 10:20 PM
چون فرانسه نسبت به ما تو عرض بالاتری هست دیرتر تاریک میشه!
چه ربطی داشت؟ من گفتم بازی مونفیس و فونینی هوا اونجا هم تاریک بود، ولی برای بیننده تلویزونی نور را بالا میبرن، تو گویی بازی سر ظهر داره انجام میشه، ولی تو همون بازی یه صحنه استادیوم رو با نور واقعی نشون داد که معلوم بود چقدر تاریکه.
Reza23
05-30-2010, 10:22 PM
چه ربطی داشت؟ من گفتم بازی مونفیس و فونینی هوا اونجا هم تاریک بود، ولی برای بیننده تلویزونی نور را بالا میبرن، تو گویی بازی سر ظهر داره انجام میشه، ولی تو همون بازی یه صحنه استادیوم رو با نور واقعی نشون داد که معلوم بود چقدر تاریکه.
شما الان داری میبینی؟!!
یعنی الان اونجا گرگ و میشه؟!!!
آسمون رو هم که نشون میده روشنه!
Mohammad
05-30-2010, 10:33 PM
شما الان داری میبینی؟!!
یعنی الان اونجا گرگ و میشه؟!!!
آسمون رو هم که نشون میده روشنه!
نه نمیبینیم، دارم میگم اگه هم تاریک بشه تو تی وی معلوم نمیشه. چون یه جوری نور رو زیاد میکنن برای ببیننده.
Hossein Murray
05-30-2010, 10:34 PM
جواب نادال : هرکسی که این حرف را بزند و بگوید که من بهتر از فدرر هستم من به او میگویم شما از تنیس چیزی نمیدانید .
نادال : این درسته که من او را بیشتر برده ام مخصوصا در خاک ولی او دارای عناوین بیشتری از من است وچون او توانسته است 16 بار بزرگترین بازی های تنیس را ببرد .
:441::441: بعد شما ( شمای نوعی ! ) بیاین هی کل کل های بیخود و بی جهت و کودکانه راه بندازین . بابا ما باید افتخار کنیم هم عصر این دوتا اسطوره ایم به خدا !! من که دیوونشونم رسما !!!!!!!!!!!!! :787:
Ar@sh
05-30-2010, 10:37 PM
اندی حذف شد! به راحتی هم حذف شد!!!:379:
Mohammad Reza
05-30-2010, 10:47 PM
خب اندی مورای بریتانیایی هم حذف شد!امروز 5تا پیش بینیم از 8تا درست در اومد..حالا برای بازی های فردا به نظر من ملزر،جوکوویچ،نادال و آلماگرو برنده بازهاشون هستند و هنین،سرنا،یانکوویچ و گروس در بخش زنان!
manoochehr
05-30-2010, 10:50 PM
:655:gaggujhALIHisljIQKSQUOTE=babak59;30123]اولاً از دوست و همشهری (jiji-federer)که داره درباره بازی نادال نظر میده توصیه میشود خواهشمند است حداقل 5 سال بره تنیس نگاه بکنه بعد بیاد نظر بده نادال دفاعی بازی میکنه و همش زیر توپ میزنه
گفته های نادال رو بعد از بازی مقابل هیوئیت داشتم میخواندم و جالبترین حرفش این بود
یکی از خبرنگاران از وی سئوالی کرد به او گفت شما در آمار بازی با مرد شماره یک تنیس دنیا بیشتر او را برده اید آیا این آمار برد نشان از این است که شما بهتر از فدرر هستید
وجواب نادال : هرکسی که این حرف را بزند و بگوید که من بهتر از فدرر هستم من به او میگویم شما از تنیس چیزی نمیدانید .
نادال نقطه عطف تنیس
[/QUOTE]
manoochehr
05-30-2010, 10:51 PM
BYYYYYYYYYYYYYE
Fakhruddin
05-30-2010, 10:54 PM
خب اندی مورای بریتانیایی هم حذف شد!امروز 5تا پیش بینیم از 8تا درست در اومد..حالا برای بازی های فردا به نظر من ملزر،جوکوویچ،نادال و آلماگرو برنده بازهاشون هستند و هنین،سرنا،یانکوویچ و گروس در بخش زنان!
مال من از 4 تا دو تاش درست در اومد(مال مردان ).نا امید کنند ست میگم همیشه توی سایت های شرط بندی فوتبال همش میبازم.:251:
برای فردا هم نادال - جوکو - ورداسکو - ملزر رو پیش بینی می کنم.:655:
madridismo1
05-30-2010, 11:00 PM
فکر میکنم این jik jik بیشتر از اینکه با نادال دشمنی داشته باشه با خودش مشکل داره زیاد حرفاشو جدی نگیرید اینجا نگه کجا بگه
اصلا نادال هیچی بلد نیست ولی تو برو حتما یه سر اتیش نشانی چون این ادمی که میگی هیچ چی بارش نیست ببین چند بار اسطورتو برده
یه کم حوصله کن تو زمین همه چی مشخص میشه
بعدم خود نادالو فدرر انقدر درکشون بالاست که از تو مصاحبه هاشون میشه فهمید اینارم که گفتم همچین یکمی حالت بهتر شه
sspol
05-30-2010, 11:05 PM
سلام دوستان در ده فدرر نبايد دنبال بازيهاي خوب باشيم
بچسبيد به بازيهاي نادال و جوكوويچ و قبلش با ورداسكو
و نهايتا فينال نادال و فدرر
Hossein Murray
05-30-2010, 11:27 PM
اندی حذف شد! به راحتی هم حذف شد!!!:379:
خوب بالاخره باید حذف می شد . چیز زیاد نگران کننده ای نبود !!!
این نشون می ده که چقدر بازی بازیکن هایی مثل نادال یا موری به سطحی که توشون بازی می کنن وابسته است ! و بازیکنای تکی مثل راجر یا نواک چقد خوب خودشونو با سطوح مختلف تطبیق می دن و کمتر دچار مشکل می شن !
bye bye andy:655:
Ar@sh
05-31-2010, 12:11 AM
این نشون می ده که چقدر بازی بازیکن هایی مثل نادال یا موری به سطحی که توشون بازی می کنن وابسته است ! و بازیکنای تکی مثل راجر یا نواک چقد خوب خودشونو با سطوح مختلف تطبیق می دن و کمتر دچار مشکل می شن !
انتظار نداشتم مقابل بردیچ اونم 3 - 0 ببازه!
به نظر من امسال در مجموع افت کرده و باید یه تکونی به خودش بده
حضور این کورجا هم برای من سوال برانگیز هستش چیز زیادی به بازی اندی اضافه نکرده!با این حال هنوز هم به عنوان مربیش فعالیت می کنه
به نظر من در اولین گام باید مربیش رو عوض کنه...
fafafa
05-31-2010, 12:19 AM
به نظر من امسال میتونیم زیباترین فینال رولند گاروس رو ببنیم و مطمئنا مثل فینال های چهار سال گذشته یک طرفه نیست
PowerVu
05-31-2010, 01:44 AM
اندی باید خیلی زود با کسب موفقیت در یه جایی، حالا هر جا می تونه باشه! به خودش روحیه بده! در شرایط کنونی و با ادامه ی این روند صد در صد بیشتر افت می کنه و روحیه ی خودش رو زودتر می بازه.
بعد از حذف از رولند بهترین فرصت ممکن براش مسابقات کویین انگلیس و در ادامه ویمبلدون هست که بتونه با استفاده از سرعت بالای توپ روی چمن از Serve هاش نتیجه بهتری بگیره و حداقل بریک نشه!
باید یه نفر که نزدیک به اندی هست روحیه ش که دشارژ شده رو از اول فول شارژ کنه!
در مورد بردیچ:
قبلاً هم این پیشرفت فوق العاده خوب توماس بردیچ رو در مسترزهای امریکا روی هاردکورت دیده بودم اما امسال و مخصوصاً دیشب در بازی با اندی ماری بیشتر و بیشتر نمود پیدا می کرد.
Footwork بردیچ خیلی خیلی عالی شده. برای هر توپی که اندی می فرستاد سمتش، بهترین جاگیری ممکن رو برای زدن بهترین ضربه به توپ رو می کرد. اندی در مجموع سعیش رو کرد اما بردیچ فوق العاده بود و بارها اندی اعصابش به هم می ریخت از این که چرا بردیچ انقدر خوب کار می کنه و ضربه هاش همه به ثمر می رسند!
باید ببینیم در روزهای آینده چی پیش می آد!
babak59
05-31-2010, 06:16 AM
کی بازی اندی رو پخش کردن نیمه تمام شده بود که :240::240::379:
jiji-federer
05-31-2010, 07:34 AM
فکر میکنم این jik jik بیشتر از اینکه با نادال دشمنی داشته باشه با خودش مشکل داره زیاد حرفاشو جدی نگیرید اینجا نگه کجا بگه
اصلا نادال هیچی بلد نیست ولی تو برو حتما یه سر اتیش نشانی چون این ادمی که میگی هیچ چی بارش نیست ببین چند بار اسطورتو برده
یه کم حوصله کن تو زمین همه چی مشخص میشه
بعدم خود نادالو فدرر انقدر درکشون بالاست که از تو مصاحبه هاشون میشه فهمید اینارم که گفتم همچین یکمی حالت بهتر شه
اولاً از دوست و همشهری (jiji-federer)که داره درباره بازی نادال نظر میده توصیه میشود خواهشمند است حداقل 5 سال بره تنیس نگاه بکنه بعد بیاد نظر بده نادال دفاعی بازی میکنه و همش زیر توپ میزنه
نادال نقطه عطف تنیس
واقعا که خیلی بچه تشریف دارید من هم به شما هم شهری عزیز واون برادر گرا می پیشنهاد می دم ی کم بزرگ شید . من انتظار ندارم تو این سن درک کنید کی از همه بهتره.
صحبت خيلي درست و جالبي بود.
ممنون استفاده كردم.
يوكويچ مثال خوبيه. ولي نادال با روحيه جنگندگي و تاكتيك ثابت و غير منعطفش هم تقريبا در هر سطحي در سطح بالا ظاهر ميشه.
در گذشته هم بازيكنايي مثل آندره آقاسي، استفان ادبرگ و تا حدودي جيم كورير در تمام سطوح مطرح بودن.
جالبه كه بدونيد در بين بازيكناي بزرگ پيت سمپراس و بيون بورگ بترتيب هيچكدوم به فينال اوپن فرانسه(سامپراس) و استراليا (بورگ) نرسيدن!!! چه برسه به اينكه اونو ببرن!!!
اصولا وقتي كه سطح تخصصي خاصي مطرح بشه و بازيكني در اين سطح بتونه ابراز وجود كنه ديگه بايد دور اسطوره شدن رو خط بكشه!!! البته نادال تا حدودي مستثني از اين موضوعه.
منصفانه نيست از راجر اينجا صحبت نكنيم!!!
البته خيلي ها ميدونن، اسطوره عالم تنيس در گرانداسلم هاي استراليا، فرانسه، انگليس و آمريكا بترتيب 5، 4، 7 و 6 بار به فينال رسيده. تصور اين آمار هم خيال انگيز و دست نيافتنيه!!!
jiji-federer
05-31-2010, 07:45 AM
نادال نقطه عطف تنیس
من این 5 سال رو ترجیح می دم کارای دیگه ا ی انجام بدم . برای نظر دادن راجع به بعضی چیزا احتیاجی به این همه تجربه نیست . چون اهوازی هستین و از من بزرگترین دیگه چیزی نمی گم.
Mohammad_Joulaei
05-31-2010, 08:27 AM
برد نچندان راحت فدرر رو تبريك ميگم و بايد اماده تكرار فينال 2009 باشه:160:
اگه بخوايم عملكرد چليچ رو در گرند اسلم ها ببينيم واقعا خوب كار كرده!!!
يو اس اپن 2009 و استرالياي 2010 و همين فرنچ امسال!ولي در هارد واقعا خوب كار ميكنه و حقش در دوران بازيش بردن 1 گرند اسلم هست:434:فقط بايد كاري كنه كه بزاي ست هاي پنجم جون تو بدنش باشه:160:
امروز شاهد بازيهاي خوبي هستيم
مخصوصا ورداسكو و الماگرو كه يك بازي خيلي نزديك تمام اسپانياييه به شرطه كه هردوشون بازيهاي مسترز هاي قبلي شون رو نمايش بدن!:434:
نادال هم با بلوچي داره كه برا اون بازي هم حرفي نميمونه!
Mohammad Reza
05-31-2010, 08:39 AM
اندی باید خیلی زود با کسب موفقیت در یه جایی، حالا هر جا می تونه باشه! به خودش روحیه بده! در شرایط کنونی و با ادامه ی این روند صد در صد بیشتر افت می کنه و روحیه ی خودش رو زودتر می بازه.
بعد از حذف از رولند بهترین فرصت ممکن براش مسابقات کویین انگلیس و در ادامه ویمبلدون هست که بتونه با استفاده از سرعت بالای توپ روی چمن از Serve هاش نتیجه بهتری بگیره و حداقل بریک نشه!
باید یه نفر که نزدیک به اندی هست روحیه ش که دشارژ شده رو از اول فول شارژ کنه!
در مورد بردیچ:
قبلاً هم این پیشرفت فوق العاده خوب توماس بردیچ رو در مسترزهای امریکا روی هاردکورت دیده بودم اما امسال و مخصوصاً دیشب در بازی با اندی ماری بیشتر و بیشتر نمود پیدا می کرد.
Footwork بردیچ خیلی خیلی عالی شده. برای هر توپی که اندی می فرستاد سمتش، بهترین جاگیری ممکن رو برای زدن بهترین ضربه به توپ رو می کرد. اندی در مجموع سعیش رو کرد اما بردیچ فوق العاده بود و بارها اندی اعصابش به هم می ریخت از این که چرا بردیچ انقدر خوب کار می کنه و ضربه هاش همه به ثمر می رسند!
باید ببینیم در روزهای آینده چی پیش می آد!
همونطور که پاور عزیز گفتن اندی باید برای ویمبی خودش و آماده کنه،سرویساش دقیقا بدرد ویمبی میخوره!
به نظر من بردیچ یکی از حریفان سر سخت راجر هست؛فکر کنم بتونه یوژنی رو مغلوب کنه؛هر دوی اونها برای راجر خطرناکن،به نظر من راجر دوتا فینال سخت داره،یکی مقابل سودرلینگ و یکی به احتمال زیاد مقابل بردیچ که ایشالله اگه این بازی ها رو ببره مقابل حریف اصلی و دوست داشتنی خودش یعنی رافا نادال قرار میگیره!به نظر من امسال فینال رولند یه چیزی متفاوت هست..امیدوارم بازی های قشنگی از آب در بیاد..امروز ببینیم بلوچی میتونه برای نادال مشکل ساز باشه یا نه!اگه نادال بازی مقابل هیوویت و انجام بده هرگز بلوچی نمیتونه جلوشو بگیره
Alireza Murray
05-31-2010, 09:12 AM
by paris
hi london
خوب اندی باخت و حذف شد:182:
امیدوارم توی دو تا تورنمنتی که تو لندن هست قهرمان بشه و دل من و طرفداراش و جودی و ... رو خوشحوال کنه
اصلا انتظار نداشتم از توماس ببازه ولی خوب اشکال نداره ایشالا تورنمنت های بعد جبران میکنه
come on andy:655:
همونطور که پاور عزیز گفتن اندی باید برای ویمبی خودش و آماده کنه،سرویساش دقیقا بدرد ویمبی میخوره!
به نظر من بردیچ یکی از حریفان سر سخت راجر هست؛فکر کنم بتونه یوژنی رو مغلوب کنه؛هر دوی اونها برای راجر خطرناکن،به نظر من راجر دوتا فینال سخت داره،یکی مقابل سودرلینگ و یکی به احتمال زیاد مقابل بردیچ که ایشالله اگه این بازی ها رو ببره مقابل حریف اصلی و دوست داشتنی خودش یعنی رافا نادال قرار میگیره!به نظر من امسال فینال رولند یه چیزی متفاوت هست..امیدوارم بازی های قشنگی از آب در بیاد..امروز ببینیم بلوچی میتونه برای نادال مشکل ساز باشه یا نه!اگه نادال بازی مقابل هیوویت و انجام بده هرگز بلوچی نمیتونه جلوشو بگیره
رابين تا الان 11 بار از راجر باخته و صفر بار برده!!! به آمار نميشه توجه كرد. ولي راجر در مقابل بازيكناني توي گرانداسلم ها ميبازه كه اولا خودش بسيار پر اشتباه بازي كنه و ثانيا به همراه اون حريفش اقتدار و تهاجم قطعي و قدرتي دلپوترو رو توي فينال 2009 يو اس اوپن پارسال داشته باشه. با اين اوصاف بعيد ميدونم سودرلينگ بتونه از پس راجر حتي گرفتن فقط يه ست بر بياد.
برديچ هم به نظر من توي گرانداسلم خوراك راجره. اصولا راجر توي هر گرانداسلمي به قول خودش فرصت كافي براي برد حريف داره(بدليل 3 ست از 5 ست بودن بازي)
شایان نادال
05-31-2010, 10:19 AM
اقا علیرضا می تونی منو قانع کنی ببینم این اندی جناب عالی چرا بازیکن مورد علاقه ی شما شده :734::734::734::734::734::734::734::734: البته اگه مشکلی نداشته باشه.
Mohammad Reza
05-31-2010, 10:36 AM
رابين تا الان 11 بار از راجر باخته و صفر بار برده!!! به آمار نميشه توجه كرد. ولي راجر در مقابل بازيكناني توي گرانداسلم ها ميبازه كه اولا خودش بسيار پر اشتباه بازي كنه و ثانيا به همراه اون حريفش اقتدار و تهاجم قطعي و قدرتي دلپوترو رو توي فينال 2009 يو اس اوپن پارسال داشته باشه. با اين اوصاف بعيد ميدونم سودرلينگ بتونه از پس راجر حتي گرفتن فقط يه ست بر بياد.
برديچ هم به نظر من توي گرانداسلم خوراك راجره. اصولا راجر توي هر گرانداسلمي به قول خودش فرصت كافي براي برد حريف داره(بدليل 3 ست از 5 ست بودن بازي)
12بار راجر برده...راجر اگه خودش اشتباه نکنه بازی رو برده..نمیشه بردیچ و دست کم گرفت..هر بازیکنی به اندازه ای خطرناکه
Reza23
05-31-2010, 11:16 AM
دیشب داشت میگفت تو هر بازی به فدرر نزدیک تر شدم!
این دفعه معلوم نیست.
خیلی مثبت و با روحیه بود.
ولی نظر خودم اینه که 0-3 یا فوقش 1-3 میبازه!
Reza23
05-31-2010, 11:19 AM
به نظر من بردیچ یکی از حریفان سر سخت راجر هست؛فکر کنم بتونه یوژنی رو مغلوب کنه؛هر دوی اونها برای راجر خطرناکن،به نظر من راجر دوتا فینال سخت داره،یکی مقابل سودرلینگ و یکی به احتمال زیاد مقابل بردیچ که ایشالله اگه این بازی ها رو ببره مقابل حریف اصلی و دوست داشتنی خودش یعنی رافا نادال قرار میگیره!
... و اینجا دیگه فیلم تموم میشه محمدرضاجون!
میز رو میچینن و اون بیگل خوشمزه رو که قبلا آماده کردن
میارن و سرو میکنن!!!
:434:
Mohammad Reza
05-31-2010, 11:24 AM
دیشب داشت میگفت تو هر بازی به فدرر نزدیک تر شدم!
این دفعه معلوم نیست.
خیلی مثبت و با روحیه بود.
ولی نظر خودم اینه که 0-3 یا فوقش 1-3 میبازه!
رضا این سوئدی همیچنی حرفی زده یا بردیچ؟
Reza23
05-31-2010, 11:50 AM
رضا این سوئدی همیچنی حرفی زده یا بردیچ؟
سودرلینگ می گفت.
قبل ادامه بازی اندی.
وقتی داشتن گرم میکردن.
S.A.IVI.A.N
05-31-2010, 12:32 PM
من نميدونم چرا برنامه ريزي اينطوريه. تو هر دو زمين همزمان مردا بازي ميكنند بعد همزمان زنها. درسته بازيها زن ها هم حساسه اما به پاي مردا نميرسه كه.ميشد ضربدري بزارن. الا بازيه ملزر و گاباشويلي رو از دست ميديم بعد هم فري و الماگرو:240:
بر خلاف بقيه دوستان كه ميگن ملزر ميبره من فكر كنم گاباشويلي اگه اون بازي كه من مقابل اندي ازش ديدم بكنه فكر كنم تا سمي بياد. واقعا فورهند هاش نابودگره:434:
بازيه راجر با سودرلينگ هم فكر كنم نزديك ترين بازيه اين دو نفر از آب در بياد.درسته سودرلينگ هميشه شانسي مقابل روجر نداشته اما اين دليل نميشه اون رو بازنده قطعي بدونيم.الان شرايط خوبي داره و ميتونه راجر رو اذيت كنه. به نظر من شانسشون 70-30 است واسه پيروزي. همين رافا رو قطعا نميشه پيروز دانست مقابل بلوچي.
Alireza Murray
05-31-2010, 12:53 PM
اقا علیرضا می تونی منو قانع کنی ببینم این اندی جناب عالی چرا بازیکن مورد علاقه ی شما شده :734::734::734::734::734::734::734::734: البته اگه مشکلی نداشته باشه.
نه چه مشکلی داره شایان جان
من کشور انگلیس رو خیلی دوست دارم و نمیدونم دلیلش چیه توی هر رشته ورزشی دوست دارم یه بریتانیایی قهرمان بشه
حتی من خودم رو یه بریتانیایی میدونم:434:
من اول طرفدار نواک بودم
بعد از اینکه فهمیدم تنیسور بریتانیایی به نام اندی ماری هست طرفدار اون شدم و کم کم از خودش هم خوشم اومد
و الان وابستگی کاملی به اون دارم وقتی یه نفر به اندی توهین کنه باور کنین انقدر عصبانی میشم که انگار به ناموسم توهین کرده
تیم ملی فوتبال فقط و فقط انگلیس
تیم باشگاهی فوتبال فقط و فقط همه ی تیم های لیگ جزیره ( از همه بیشتر از منچستر خوشم میاد )
و در همه چیز فقط و فقط بریتانیا:655::866:
Mohammad Reza
05-31-2010, 01:55 PM
http://tennistalkers.com/images/statusicon/post_new.gif (http://tennistalkers.com/misc.php?ccbloc=67747) [31-05, 14:55] Reza23 (http://tennistalkers.com/member.php?u=630) خوبه این محمدرضا بلد نیست ربات بسازه وگرنه 1000 تا ربات فدرری میفرستاد تو سایت. ما دیگه باید میرفتیم پی زندگی امون!! http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/2.gif
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
رضا؟ حالا من اینقدر ظالمم؟!:182: من اگه بخوام میتونم برم دنبالش یاد بگیرم تازه داداشمم مهندس کامپیوتره!اگه بش بگم راهنماییم میکنه ولی من کجا میام این کار زشت و بکنم!تازه رضا من تو رو خیلی دوست دارم عزیزم؛هر وقت تو گفتگو پیرامون یه تورنمنت میام میخوام بیشتر مطالب تو رو بخونم که کم مینویسی!بدون تو و بچه ها سایت مزه نمیده آخه.
من مخلص طرفداران رافا نادال هستم
Mohammad_Joulaei
05-31-2010, 02:20 PM
بهترين نتيجه دوران حرفه اي ملزر تا حالا داره رقم ميخوره!!فك كنم جوكوويچ هم از دست اين اتريشي در امان نباشه!!!
Ar@sh
05-31-2010, 03:13 PM
نه چه مشکلی داره شایان جان
من کشور انگلیس رو خیلی دوست دارم و نمیدونم دلیلش چیه توی هر رشته ورزشی دوست دارم یه بریتانیایی قهرمان بشه
حتی من خودم رو یه بریتانیایی میدونم:434:
من اول طرفدار نواک بودم
بعد از اینکه فهمیدم تنیسور بریتانیایی به نام اندی ماری هست طرفدار اون شدم و کم کم از خودش هم خوشم اومد
و الان وابستگی کاملی به اون دارم وقتی یه نفر به اندی توهین کنه باور کنین انقدر عصبانی میشم که انگار به ناموسم توهین کرده
تیم ملی فوتبال فقط و فقط انگلیس
تیم باشگاهی فوتبال فقط و فقط همه ی تیم های لیگ جزیره ( از همه بیشتر از منچستر خوشم میاد )
و در همه چیز فقط و فقط بریتانیا:655::866:
سلام
پسر تو هم که مثل خودمی :434: :655:
البته من چلسی رو بیشتر از همه دوست دارم.
Mohammad Reza
05-31-2010, 05:31 PM
بلاخره هنین هم حذف شد..سامانتا خوب بازی کرد و حقش برد بود؛همیشه ازش خوشم میومده؛نه اینکه طرفدارش باشم نه کلا شخصیت جالبی داره!آدم بدبختیه!مجبوره بازی کنه تا خرج خونوادش و در بیاره:350:بابا و مامانش میان خونمون...:350:به نظر من هنین در مقابل شاراپواا هم مث قبل آماده نبود ولی دیگه اینجورشد.
سرنا هم به راحتی تونست حریف اسرائیلی خودش و شکست بده!
رافا هم که فعلا برنده بازی هست و بلوچی تقریبا خوب بازی کرده؛البته نادال ناداله بازی هیوویت نیست اگه بود الان شاید ست دومم گرفته بود
koury
05-31-2010, 05:42 PM
رافا داره بشدت بد بازی می کنه کیلو کیلو UE میده و این همه بریک پوینت رو از دست میده!! ریترناشم که عین آب خوردن روی بریک پوینت ها میزنه در و دیوار. اصلا در حد سه بازی قبلی نیست ولی تجربش بهش کمک کرده تا الان ست اول رو ببره... بلوچی هم داره خوب بازی می کنه و نهایت تلاشش رو می کنه و فرانسوی ها هم پشتشن.
واقعا در عجبم از حماقت مردم فرانسه که باز هم دلشون رو به باخت رافا خوش کردن!! روی صحنه هائی که بلوچی بریک داره خودشونو جر میدن که بگیره عین بازی پارسال با سودرلینگ :3t1:
Rafaello
05-31-2010, 05:58 PM
اگه من مردم بدونید دلیلش فقط سرویسای رافاست
آخه نادال بی شعور (منظورم تونیه) کی میخوای روی سرویسای نادال (منظورم رافاست) کار کنی؟
Rafaello
05-31-2010, 06:03 PM
ست دوم رو رافا به سختی برد
سرویساشو که می بینم آتیش می گیرم
این دو تا چقدر چپ چپ به هم نگاه می کنن؟؟:434:
Rafaello
05-31-2010, 06:05 PM
این بلوچی با مونیکا بلوچی :866: نسبتی داره؟؟:434:
koury
05-31-2010, 06:07 PM
من جای رافا بودم با این بازی افتضاح و ارور های نابجائی که میدادم حتما راکت رو خورد و خمیر کرده بودم!! چقدر این پسر تو داره!!! :655: یکی دو تا Reaction ساده نشون داد که کاملا طبیعی هست ولی واقعا خیلی باید از نظر روحی روانی قوی باشی این همه تحمل کنی و جیکت در نیاد :441:
koury
05-31-2010, 06:10 PM
این بلوچی با مونیکا بلوچی :866: نسبتی داره؟؟:434:
آره ممدشونه :254: عزیز من مونیکا بلوچی اگه نسبتی با این بلوچی داشت خودشو دار میزد که (تازه اون ایتالیائیه و این برزیلی) :shame: امیدوارم رافا یه کم حواسش رو بیشتر جمع کنه و یه بیگلی، برد استیکی چیزی بالاخره به حریفاش تحمیل کنه :350: همش نمیشه 6-2 و 6-3 برد که :443:
Rafaello
05-31-2010, 06:48 PM
آره ممدشونه :254: عزیز من مونیکا بلوچی اگه نسبتی با این بلوچی داشت خودشو دار میزد که (تازه اون ایتالیائیه و این برزیلی) :shame: امیدوارم رافا یه کم حواسش رو بیشتر جمع کنه و یه بیگلی، برد استیکی چیزی بالاخره به حریفاش تحمیل کنه :350: همش نمیشه 6-2 و 6-3 برد که :443:
کوروش عزیز
همه اینایی که گفتی خیلی خوب میدونم
نوشته های منو زیاد جدی نگیر به دیده طنز نگاهشون کن
تو که دیگه باید با طرز نوشتن من آشنا باشی رفیق شفیق گرمابه و گلستان:434:
Rafaello
05-31-2010, 06:55 PM
تبریک عرض میکنم
یک گام دیگه به قهرمانی نزدیک شدیم
رافا ست سوم راه افتاد و من بعنوان یک طرفدار رافا از بازیش در این ست راضی بودم
با هر پیروزی رافا لرزه به اندام بعضیا میفته:434:
koury
05-31-2010, 06:56 PM
بابا ایمان جان میدونم!! من پست رو دادم که کسی گمراه نشه وگرنه از اسمایلی هائی که گذاشته بودی حدس زدم جدی نمیگی :443:
koury
05-31-2010, 06:59 PM
تبریک عرض میکنم
یک گام دیگه به قهرمانی نزدیک شدیم
رافا ست سوم راه افتاد و من بعنوان یک طرفدار رافا از بازیش در این ست راضی بودم
با هر پیروزی رافا لرزه به اندام بعضیا میفته:434:
رافا هنوز با رافا شدن خیلی فاصله داره... خیلی متزلزل و شکننده نشون میده و هر گیمی آدم باید احتمال بریک شدنش رو بده، برعکس وقتی فک می کنی ممکنه بریک شه همچین مثل شیر یه گیم رو بازی می کنه که گیج میکنه :350: بهر حال در نهایت برد مهم بود که هر چقدر سخت و کسل کننده بدست آمد و رافا سی و پنجمین بردش در پاریس هم کسب کرد... تنها 3 برد دیگه با رکورد تاریخی Clay Slam فاصله داره :441::441::443:
Rafaello
05-31-2010, 07:01 PM
بابا ایمان جان میدونم!! من پست رو دادم که کسی گمراه نشه وگرنه از اسمایلی هائی که گذاشته بودی حدس زدم جدی نمیگی :443:
در هر صورت خیلی به جا بود که یادی از مونیکا بلوچی (که جان عالمی به فدایش باد) کردیم:434:
koury
05-31-2010, 07:14 PM
در هر صورت خیلی به جا بود که یادی از مونیکا بلوچی (که جان عالمی به فدایش باد) کردیم:434:
باید دعاش رو به جون توماز بلوچی کنیم که سبب خیر شد :254::251:
Fakhruddin
05-31-2010, 07:41 PM
حمله حمله حمله :441::441::441: ای ناداله کوبنده
واقعا رافا امروز خیلی هجومی بود.حال کردم ولی لا مصب بلوچی تا آخرین لحظه جنگید.چه بکهند هایی میزد ولی دراپ هاش براش ثمری نداشت چون حریفش رافا بود مجبور بود دراپ هم توی برنامش باشه.بلوچی دو گیم بیشتر از بازی سال 2008 ش گرفت.
نکته منفی نادال سرویس های بدشه.وبخاطر همین قضیه چند بار برک شد.ست دوم الکی به درازا کشیده شد.باید خیلی زودتر رافا نسخه بلوچی رو میپیچوند.
اینطور که پیداست حریف بعدی رافا الماگرو خواهد بود.
Rafaello
05-31-2010, 07:41 PM
ورداسکو پودر شد
Reza23
05-31-2010, 07:57 PM
[/URL][URL="http://tennistalkers.com/images/statusicon/post_new.gif"]http://tennistalkers.com/images/statusicon/post_new.gif (http://tennistalkers.com/misc.php?ccbloc=67747) [31-05, 14:55] Reza23 (http://tennistalkers.com/member.php?u=630) خوبه این محمدرضا بلد نیست ربات بسازه وگرنه 1000 تا ربات فدرری میفرستاد تو سایت. ما دیگه باید میرفتیم پی زندگی امون!! http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/2.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/2.gif)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
رضا؟ حالا من اینقدر ظالمم؟!:182: من اگه بخوام میتونم برم دنبالش یاد بگیرم تازه داداشمم مهندس کامپیوتره!اگه بش بگم راهنماییم میکنه ولی من کجا میام این کار زشت و بکنم!تازه رضا من تو رو خیلی دوست دارم عزیزم؛هر وقت تو گفتگو پیرامون یه تورنمنت میام میخوام بیشتر مطالب تو رو بخونم که کم مینویسی!بدون تو و بچه ها سایت مزه نمیده آخه.
من مخلص طرفداران رافا نادال هستم
محمدرضا جون شوخی کردم داداش!
میبینی که با لحن طنز نوشتم که بخونی و بخندی!
منم تورو خیلی دوست دارم :866::866:
متاسفانه خوبی در کنار بدی نمود داره و ارزش تلقی میشه.
تا امثال من ( بد ) نباشن ارزش شما برای بقیه معلوم نمیشه.
جدی میگم ها
تو خیلی آقایی محمدرضا :655:
Rafaello
05-31-2010, 07:58 PM
گیر ندینا که چرا پست بی ربط میدی
من امشب رفتم تو فاز مونیکا بلوچی:434:
دوستان حتما فیلم خیلی خیلی زیبای irreversible رو دیدین دیگه با هنرنمایی مونیکا بلوچی در سکانس مترو:434::434:
http://www.topnews.in/files/Monica-Bellucci.jpg
davidbeckham
05-31-2010, 08:02 PM
vamos rafa
http://tennis-image.com/images/44159430551775850636.jpg
:866:
koury
05-31-2010, 08:12 PM
این دویستمین برد رافا بر روی خاک رس بود!! :441: رافا سال 2008 هم که اون سال تاریخی رو داشت تو دور 1/4 نهائی با همین آلماگرو بازی کرد و در مجموع Head-2-Head ها هم 6-0 از آلماگرو پیش هست...
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.