توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون Australian Open
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
milad28235
01-18-2010, 09:06 PM
این جمله اوج .... فدرر رو میرسونه که اولا بعد از باخت به جای کردیت به حریف همچین حرفی رو بزنه، و دوما همه میدونیم رافا ذاتا راست دسته؛ با دست چپ تنیس رو شروع کرد، این مزیت و بقیه مزیتهای یک چپ دست رو بدست اورد ولی در عوض خیلی از چیزها رو از دست داد، قابلیت ایجاد ضربات Flat ش تا حدود زیادی تحت تاثیر قرار گرفت، سرویساش این همه افتضاح شد، نتایجش تو هارد ضعیف شد و ...
نشنیدی این همه گزارشگرا میگن رافا میتونه بکهند فلت بزنه چون ذاتا راست دسته؟!
راجر هم میخواست بره با دست چپ بازی کنه، این حرفش وقتی درسته که رافا ذاتا چپ دست بود، نه الان!!
شاید رافا در کوتاه مدت جواب گرفت، وگرنه در بلند مدت به نظرم من ضرر کرد ... این نظر منه
کردیت که همیشه داده و می ده، همیشه می گه اون بهتر بازی کرد و ....
ولی خوب این هم نکته ای بود که همه می دونن چقدر مهمه
فدرر هم گفته در برک پوینت این مساله به نفع اوست
باقی مسائل رو چیزی نگفته
در مورد برک پوینت گفته به نفعشه که کاملا هم درسته
milad28235
01-18-2010, 09:09 PM
ممد جان از این مدل حرف های مغرضانه از فدرر زیاد شنیدیم! جریان نور ویمبلدون و تاخیر های رافا که یادته!؟ نه فقط در مورد رافا حتی در مورد نواک و موری هم فدرر زیاد پشت سرشون حرف زده...
حرف حق رو باید زد
خیلی عجیبه
واقعا توی کله ی تو به جای مغز پر از کاه و پهن و گچه و هر چی توضیح می دم نمی فهمی
نور ویمبلدون رو که خود رافا هم می گفت من هیچی نمی دیدم
تاخیرهای رافا هم که عالم و آدم می دونن چقدر لفتش می ده
کلا راجر هر چی می گه حرف حقه
دمش گرم :655:
Afshin
01-18-2010, 09:10 PM
اینم اضافه کنم،
فرد چپ دست در همه بریک پوینتها به جز (15-40) از سمت چپ سرویس میزنه که به نفعشه.
فرد چپ دست در همه گیم پوینتها به جز (40-15) از سمت چپ سرویس میزنه که باز به نفعشه.
ای رو تو برم ممد ، خودت گفتی به نفعشه ، بعد میگی راجر نباید بگه ؟!! تو دیگه کی هستی بابا :3t1:
Farid
01-18-2010, 09:14 PM
ممد جان از این مدل حرف های مغرضانه از فدرر زیاد شنیدیم! جریان نور ویمبلدون و تاخیر های رافا که یادته!؟ نه فقط در مورد رافا حتی در مورد نواک و موری هم فدرر زیاد پشت سرشون حرف زده...
اگه داورا قانون ( 25 ثانیه بین هر امتیاز ) رو درست اجرا می کردند Nadal و Djokovic تو هر Service Game شون باید چند اخطار بگیرند , قبول کن کوروش جان وقتی حریف اینهمه معطل میکنه ادم شاکی میشه.
koury
01-18-2010, 09:18 PM
فرید جان من مشکلی ندارم به این قضیه اشراف دارم که رافا چند ثانیه بیشتر از دیگران طولش می ده ولی به خدا این از عمد نیست!! هر کسی برای تمرکز یه کاری می کنه نوله توپ میکوبه زمین، ماریا هم خیلی لفتش میده جور دیگه ای، رافا هم یه کم سر و وضعش رو صاف و صوف می کنه حالا وقت میگذره!!
اگه از قصدی وقت تلف می کرد یه چیزی ولی این کارا تو شخصیت و مرامش نیست... ولی فدرر که اینقدر حرفه ایه و میتونه به اعصابش تا این حد مسلط باشه نباید به صراحت شکایت کنه!! چون مسلما با حرف زدنش همه فکر می کنن چون باخته لجش گرفته...
Farid
01-18-2010, 09:21 PM
فرید جان من مشکلی ندارم به این قضیه اشراف دارم که رافا چند ثانیه بیشتر از دیگران طولش می ده ولی به خدا این از عمد نیست!! هر کسی برای تمرکز یه کاری می کنه نوله توپ میکوبه زمین، ماریا هم خیلی لفتش میده جور دیگه ای، رافا هم یه کم سر و وضعش رو صاف و صوف می کنه حالا وقت میگذره!!
اگه از قصدی وقت تلف می کرد یه چیزی ولی این کارا تو شخصیت و مرامش نیست...
من هم نگفتم عمدا میکنه , گفتم طرف شاکی میشه.
این کاری رو که Nadal میکنه جزو روتین بازیشه و Timing شو با این کار حفظ میکنه , من خودم هم یه روتین و Timing خاص دارم و نمیشه به کسی خرده گرفت.
koury
01-18-2010, 09:22 PM
حرف حق رو باید زد
خیلی عجیبه
واقعا توی کله ی تو به جای مغز پر از کاه و پهن و گچه و هر چی توضیح می دم نمی فهمی
نور ویمبلدون رو که خود رافا هم می گفت من هیچی نمی دیدم
تاخیرهای رافا هم که عالم و آدم می دونن چقدر لفتش می ده
کلا راجر هر چی می گه حرف حقه
دمش گرم :655:
هر حرف حقی رو نباید زد!! مثلا وقتی فدرر لجش میگیره و موقع باخت بطری آبش رو پرت می کنه هم باید حریفش بیاد بگه؟!؟ یا راکت میکوبه باید همه بیان بزنن تو سرش که این راکت میزنه؟؟ :350: بعضی موقع ها سکوت خیلی قشنگ تر از گفتن واقعیته و چهره ی واقعی رو کمتر نمایان می کنه :443:
milad28235
01-18-2010, 09:23 PM
ولی در عوض خیلی از چیزها رو از دست داد، قابلیت ایجاد ضربات Flat ش تا حدود زیادی تحت تاثیر قرار گرفت، سرویساش این همه افتضاح شد، نتایجش تو هارد ضعیف شد و ...
ضعیف بودن اینها به خاطر استفاده از دست چپ نیست
چطور ورداسکو انقدر خوب با دست چپ می تونه سرویس بزنه، انقدر هم زیر توپ نمی زنه
دلیلش یه چیزه
نداشتن استعداد :390:
koury
01-18-2010, 09:25 PM
برو بابا ... هزار بار گفته شده خودت هم میدونی که رافا چپ دست ذاتی نیست!!! ولی ورداسکو و فرر و ... چپ دست یا راست دست ذاتی هستن پس مشکل کمتری تو زمین های هارد دارن :3t1:
milad28235
01-18-2010, 09:32 PM
ربطی نداره
چپ دست ذاتی نیست، چطور فورهند رو به اون خوبی می زنه؟
از ورداسکو هم که بهتر می زنه
چطور فقط سرویسش خراب شده؟
نخیر
استعدادش در همین حده
بخواد فلت بزنه، هی ارور می ده، راحت هم لوله می شه
koury
01-18-2010, 10:05 PM
خب بحث ما سر فلت و تاپ اسپینه... چون روی هارد کورت بنظر من فلت بیشتر جواب میده و رافا هم بدلیل ذاتا راست دست بودنش نمیتونه خوب فلت بزنه!! اگه ذاتا چپ دست بود و فلت می زد راحت تر نتیجه می گرفت روی هارد! افسوس...
milad28235
01-18-2010, 10:11 PM
ذاتا هم چپ دست بود باز نمی زد
جربزه ی فلت زدن رو نداره
می کشه زیرش تا مبادا به تور نخوره
koury
01-18-2010, 10:19 PM
خب خدا رو شکر یه پیشگو مثل تو اینجا هست که هر احتمالی رو با اطمینان پیش بینی می کنه :434: حرف علمی و فنی چیزی با مدرک داری بگو مثل اینکه ما میگیم یه راست دست ذاتی نمیتونه با دست چپش بهتر کار کنه و این رو همه میدونن، دیگه حرف دلت رو نباید تو بحث ها دخالت بدی که...
Alireza Murray
01-18-2010, 10:27 PM
محاسبه ی بعد بازی موری را که با موری انجام دادن را براتون می زارمش کیف کنین
Q. You must be very satisfied with that.
It was a good start. You know, he's a tough player. You know, he beat Djokovic before in Miami. He's won a tour event. So knew it wasn't going to be ‑‑ I wasn't expecting it to be easy.
I just got off to a good start, which helped. Broke him straightaway. That always makes a big difference.
Q. You played under the roof at Wimbledon with phenomenal noise. Was it very different under the roof here?
Not really. It's just, you know, you create your own atmosphere on the court, I guess.
But the conditions are similar to Wimbledon with the roof. It actually slows the court down. It gets quite humid in there, whereas it's pretty dry heat normally, and it's just quite heavy.
It slows the court down a bit, so that was a bit different.
Q. Did the Hopman Cup experience help you under the dome, as well, mixing it around with the mixed doubles as well?
Well, I think it helped to get me ready for the tournament. I played eight matches in about five, six days, so it was perfect to kind of get the body back used to playing again.
Uhm, and, yeah, maybe because that event was indoors, maybe I adjusted to the conditions a little bit quicker. But it's good to get the match out of the way today 'cause, uhm, it's a long day for a lot of the players because of the weather outside. Obviously good to get finished quickly.
Q. How much Bikram Yoga did you during your off‑season?
Only went once. Used to do a little bit more beforehand, but it's difficult to fit in 'cause you get very dehydrated doing it. You know, you can't really dehydrate yourself that much and then go and play. So you tend to do it at the end of the days.
And because the off‑season was a bit shorter, that wasn't one of the main priorities. So only once this time.
Q. Do you have a preference if it's closed or not? How much difference does it make to you whether you're going to play indoors or outdoors here?
Well, it definitely makes a difference. Obviously, it's pretty cool in there. It was cool outside today, as well. I guess today it's maybe a little bit easier to play indoors, because you know once you get on the court you're going to finish. You're not getting stopped.
And also I've watched, you know, some points of some of the matches on the outside courts, and it's pretty windy out there, too. Pretty tough conditions to play in.
Indoors, obviously it's a lot easier.
Q. Can you run us through your next opponents?
They're both good players. Gicquel I played once before. Not sure if he retired. I played him in Rotterdam last year. It was close. It went to three sets. I think he might have stopped at like 3‑Love in the third. He's a tough player, a lot of experience, pretty quick.
Bolelli is very talented. Can hit the ball huge from the back of the court. But I played really well against him the last couple times.
I don't know, expect a pretty close match, I think.
Q. Having changed your buildup to this Open, starting with a new sponsor, does it feel different this year in any particular way?
Yeah, a lot of things have changed, you know, especially in the buildup to the event. Obviously I got here a lot earlier. Today was the first, you know, match on the tour, I guess, after quite a long break.
So that changes things a little bit, whereas I've come in the last years having played a lot of matches in Doha. Obviously, play with new clothes and changed the weight and stuff of my racquet a little bit at the end of the year. Less people with me this year. So changed quite a few things up
Saeedzr
01-18-2010, 10:35 PM
اینکه بگی ذاتا چپ دست نیست و به خاطر همین نمیتونه فلت بزنه،این اسمش چیه؟
پیشگویی نیست؟
چه فرقی با حرف میلاد داره؟
از کجا معلوم که اگه ذاتا چپ دست بود فلت میزد؟
اصلا از کجا معلوم که اگه با دست راست تنیس رو شروع میکرد بازم اینجوری نمیزد؟
نمیدونم اینکه با دست اصلیش بازی نمیکنه چه توجیهی هست که نمیتونه فلت بزنه
اگه هم فقط فلت میزد میگفتید چون ذاتا این دست اصلیش نیست نمیتونه مثلا تاپ اسپین بزنه.
در هر صورت سبک بازیکنهای مختلف معلومه،با همین سبک هم به موفقیت هاشون رسیدن.
هر کدوم از مزایاش استفاده کردن و از معایبش متضرر شدن.
ولی نمیشه گفت به یه علت فیزیکی رافا فلت نمیزنه!
یکی هم مثل فدرر پیدا میشه که میاد با صداقت میگه اگه چپ دست بودم در مقابل رافا فلان مزیت رو داشتم.
یکی هم مثل شما میاید به ضعف اخلاقی(!) وشخصیتی(!) راجر نسبتش میده.
کلام آخر:
جایزه استفان ادبرگ یادتون نره:390:
Alireza Murray
01-18-2010, 10:46 PM
فردا ارغوان با سانیا میرزا از هند بازی داره به احتمال زیادم میبره خوشم میاد بخوره به کوزنتسوا ببردش
davidbeckham
01-18-2010, 11:05 PM
امیدوارم بخوره به کیم
کیم بزنه پدرشو در بیاره
حالم از ارغوان رضایی مزدور بهم میخوره:3t1:
milad28235
01-18-2010, 11:09 PM
خب خدا رو شکر یه پیشگو مثل تو اینجا هست که هر احتمالی رو با اطمینان پیش بینی می کنه :434: حرف علمی و فنی چیزی با مدرک داری بگو مثل اینکه ما میگیم یه راست دست ذاتی نمیتونه با دست چپش بهتر کار کنه و این رو همه میدونن، دیگه حرف دلت رو نباید تو بحث ها دخالت بدی که...
وای خدا من
ببین کی از بحث فنی و علمی حرف می زنه
تو که به جز مصدومیت و هد تو هد چیز دیگه ای بلد نیستی :254:
بشین سر جات بابا
رافائل نادال حتی اگر راست دست ذاتی هم بود، باز هم ترسو بود
ترسو بودن آدم ربطی به راس دست و چپ دست و اینها نداره
او ترسو به دنیا اومده و ترسو هم از دنیا خواهد رفت
زیر توپ زدنش هم ربطی به راست دست یا چپ دست بودنش نداره
Mohammad
01-18-2010, 11:24 PM
فقط یک کلام متاسفم، براتون که تو سرتون به قول خود میلاد ای کاش حداقل گچ بود شاید بر اثر فعل و انفعالات شیمیایی یه اتفاقی رخ میداد، خلا محضه!
فدرر میگه ای کاش من چپ دست بودم!!!!
این یعنی چی؟!
یعنی رافائل چپ دسته، افسوس که من نیستم .
درصورتی که رافا راست دسته مثل راجر به خودش سختی داده با دست چپ بازی کرده، فدرر هم میخواست با دست چپش بازی کنه، کسی جلوش رو گرفته؟!
اگه هم اعتراضی به قوانین داره بعد از باخت جاش نیست؟! یعنی بعد از مسابقه هایی که میبازه اینو فهمیده حتما؟!
بعد حداقل من دو زهزر بار از کارشناس های مختلف شندیم، تقریبا تو هر بازی رافا، کارشناسه مربوطه اینو میگه، که رافا به علت اینکه راست دسته بکهند فلت خوبی میزنه، خودتونم ندید رافا بکهند دو دست و به زیبایی به صوت فلت میزنه؟! چطور اون موقع ها شجاع میشه؟! موقع فورهند ترسو میشه؟!
اگه تاپ اسپین رو بهتر از همه میزنه، به خاظر سوئینگ منحصر به فردشه که کسی اکمتر اونطوری میزنه، وگرنه شکی نیست ضعف سرویس و فورهند فلتش به خاطر همین مسئله ست.
milad28235
01-18-2010, 11:32 PM
فقط یک کلام متاسفم، براتون که تو سرتون به قول خود میلاد ای کاش حداقل گچ بود شاید بر اثر فعل و انفعالات شیمیایی یه اتفاقی رخ میداد، خلا محضه!
فدرر میگه ای کاش من چپ دست بودم!!!!
این یعنی چی؟!
یعنی رافائل چپ دسته، افسوس که من نیستم .
درصورتی که رافا راست دسته مثل راجر به خودش سختی داده با دست چپ بازی کرده، فدرر هم میخواست با دست چپش بازی کنه، کسی جلوش رو گرفته؟!
اگه هم اعتراضی به قوانین داره بعد از باخت جاش نیست؟! یعنی بعد از مسابقه هایی که میبازه اینو فهمیده حتما؟!
بعد حداقل من دو زهزر بار از کارشناس های مختلف شندیم، تقریبا تو هر بازی رافا، کارشناسه مربوطه اینو میگه، که رافا به علت اینکه راست دسته بکهند فلت خوبی میزنه، خودتونم ندید رافا بکهند دو دست و به زیبایی به صوت فلت میزنه؟! چطور اون موقع ها شجاع میشه؟! موقع فورهند ترسو میشه؟!
اگه تاپ اسپین رو بهتر از همه میزنه، به خاظر سوئینگ منحصر به فردشه که کسی اکمتر اونطوری میزنه، وگرنه شکی نیست ضعف سرویس و فورهند فلتش به خاطر همین مسئله ست.
در اون لحظه خبرنگار از راج پرسید چرا از برک پوینتها استفاده نکردی و اون هم یه دلیل کاملا فنی آورد
اصلا اعتراض نکرده، استدلال فنی آورده
فقط منظورش این بوده که در لحظه ی برک پوینت به نفع اوست، چون چپ دسته
من نمی دونم این همه کولی بازی واسه چیه؟
بکهند که کلا قضیه اش با فورهند فرق داره
بکهند رو دو دست می زنه
بکهند دوست وقتی می زنی، میزان ریسک پایین میاد ، کنترل توپ بهتره
بکهند زدن دودست که نیاز به شجاعت نداره، عالم و آدم دارن بکهند دودست می زنن، فلت و زیبا
موری هم با اون محتاطیش خیلی خوب بکهند دودستی می زنه
رافا جرات داره فورهند هاش رو فلت بزنه
نه جرات داره، نه استعداد کافی
5 متر بالای تور می زنه مبادا بخوره به تور
ننگ بر تو باد ماتادور بزدل نفرت انگیز :3t1:
BABAK
01-18-2010, 11:57 PM
اولا نادال از عمد انجام میده , چون تو بازی زیاد چپ و راست میشه , اینجوری وقت تلف میکنه تا نفس تازه کنه, و بازیه حریفو از ریتم بندازه ,در ثانی وقتی کسی همچین کاری رو انجام میده باید بهش خرده گرفت الکی قانون 25 ثانیه رو نزاشتن که , در کل این کار ناجوانمردانست چه سهوی باشه چه عمدی...
حالا اگه خوشبینانه بگیم نادال عمدا همچین کاری نمیکنه , نواک کارنامه سیاهی داره تو این زمینه...
MaTAdoR
01-19-2010, 12:53 AM
این میلاد زیادی خودشو کارشناس جلوه میده فکر می کنه از نادال بهتر می دونه! برو به راجر عزیزت بچب، یه وقت بی سر و صدا حذف نشه! با شناختی که ما از نادال داریم در تونمنت هاش به مرور بهتر میشه، به قول معروف جوجه رو آخر باییز می شمرن!!!
milad28235
01-19-2010, 12:59 AM
این میلاد زیادی خودشو کارشناس جلوه میده فکر می کنه از نادال بهتر می دونه! برو به راجر عزیزت بچب، یه وقت بی سر و صدا حذف نشه! با شناختی که ما از نادال داریم در تونمنت هاش به مرور بهتر میشه، به قول معروف جوجه رو آخر باییز می شمرن!!!
:254:
چی رو از رافا بهتر می دونم؟
نخیر
خود رافا هم می دونه زیاد با استعداد نیست
بخاطر همین بازی بزن زیرش رو در چهارچوب کار خودش قرار می ده، بلکه حریف بالاخره ارور بده
رافا بیشتر با زور بازوش بازی می کنه تا تکنیک و تاکتیک بالا
در مورد جوجه و آخر پاییز هم موافقم
MaTAdoR
01-19-2010, 01:10 AM
این طرف دارای فدرر اینقدر رافا زجرشون داده که به این زودی ها سرحال نمیان، در کل کسی که ضعیفه سعی میکنه با ضعف تراشی و توهین برای دیگران، ضعف خودش رو مخفی کنه! بابا این فدرر شما مادر تاریخ تنیس هم بشه حریف رافا نیست که نیست!!!
Mohammad
01-19-2010, 01:12 AM
منم موافقم داورا باید به رافا تذکر بدن کمتر وقت بگیره، هم برای خودش بهتره، هم بر حریفاش، هم برای ما. دو بار این کارو کنن دیگه حساب کار دستش میاد. ولی اصلا تو کتم نمیره از روی عمد اینکارو کنه، این دیگه نامردیه بیاین رو راست باشیم؟ بطری هاشم تنظیم میکنه برای اینکه ریتم حرف رو بگیره؟ وسواسیه، وسواس هم بد دردیه، تا چند سال پیش تنظیم جوراباش قبلا از سرویس زدنم بود که اونو دیگه خوشبختانه ترک کرده.
MaTAdoR
01-19-2010, 01:15 AM
اگه بازی رو دیده باشی، که حتما دیدی رافا چند تا وینر داشت؟ این نشون دهنده ی چی تو که ادعای کارشناسی می کنی؟؟؟؟؟ حریف ارور میده که می ده، به درک خوب بازی کنه تا ارور نده!
MaTAdoR
01-19-2010, 01:25 AM
ممد تو دیگه چرا اصلا تو تنیس اون چیزی که اهمیت نداره وقته(غیر از تایم های استراحت)! اصلا معنی نداره داور بیاد بگه شما باید حتما 2ساعت بازی کنید!:379: داور تنها وقتهای استراحت رو وظیفه داره کنترل کنه والسلام، اگر هم از روی عمد نادال وقت رو تلف کنه، کسی جلوی بازیکن حریف رو نگرفته!
Mohammad
01-19-2010, 01:32 AM
ممد تو دیگه چرا اصلا تو تنیس اون چیزی که اهمیت نداره وقته(غیر از تایم های استراحت)! اصلا معنی نداره داور بیاد بگه شما باید حتما 2ساعت بازی کنید!:379: داور تنها وقتهای استراحت رو وظیفه داره کنترل کنه والسلام، اگر هم از روی عمد نادال وقت رو تلف کنه، کسی جلوی بازیکن حریف رو نگرفته!
دوست گلم، بین امتیازها هم وقت مجاز تعریف شده، یعنی از آخرین لحظه اتمام امتیاز قبل تا شروع دوباره بازی از یه حد نباید تجاوز کرد که رافا معمولا مقداری بیشتر تجاوز میکنه. البته اینا دنبال توجیه باختاشون هستند که به این چیزا پناه میبرن، راجر فدرر نگفت نگفت، 5 ساعت بازی کردن تو گیم آخر بازی که داشت میباخت، یهو یاد این حیله افتاد، در واقع خواست تمرکز رافا رو بهم بزنه، که در همین خیال عبث خود ماند!!! :254: وگرنه رافا شمارشو بهش داده، برای همین هایتی هم به رافا مسج زده، روزی دوبار بهش مسج بده، رافا وقت رو تلف نکن عزیزم. ما استقبال هم میکنیم، جاش مهمه ... :434::434:
MaTAdoR
01-19-2010, 01:51 AM
نه، میدونی چیه: اون وقتی که تو گفتی بین امتیاز ها درست، ولی رافا از اون وقت نهایت استفاده رو میکنه! اونا به این حق طبیعی و قانونی گیر دادن، تا شاید روزنه ی امیدی بیابند که هرگز موفق نمی شن!:160:
milad28235
01-19-2010, 01:55 AM
این طرف دارای فدرر اینقدر رافا زجرشون داده که به این زودی ها سرحال نمیان، در کل کسی که ضعیفه سعی میکنه با ضعف تراشی و توهین برای دیگران، ضعف خودش رو مخفی کنه! بابا این فدرر شما مادر تاریخ تنیس هم بشه حریف رافا نیست که نیست!!!
حریف نباشه
چه اهمیتی داره؟
من حاضرم 20 بار دیگه هم بهش ببازه، ولی مثلا 5 تا گرند اسلم دیگه بگیره
بازی نادال نیازی به توهین کردن نداره
خودش یه مدل توهینه عزیز من
milad28235
01-19-2010, 01:57 AM
اگه بازی رو دیده باشی، که حتما دیدی رافا چند تا وینر داشت؟ این نشون دهنده ی چی تو که ادعای کارشناسی می کنی؟؟؟؟؟ حریف ارور میده که می ده، به درک خوب بازی کنه تا ارور نده!
قبلا هم گفتم وینر زدن مقابل تنیسورهای چپر چلاغ هنر نیست
مقابل تنیسورهای هجومی و به درد بخور هر وقت وینر زد بیاین ادعا کنید
این که رافا وایمیسه تا حریف ارور بده نشونه ی چیه؟
نشون دهنده ی بزدلیشه
معلومه
سوال نداره که
milad28235
01-19-2010, 01:59 AM
نه، میدونی چیه: اون وقتی که تو گفتی بین امتیاز ها درست، ولی رافا از اون وقت نهایت استفاده رو میکنه! اونا به این حق طبیعی و قانونی گیر دادن، تا شاید روزنه ی امیدی بیابند که هرگز موفق نمی شن!:160:
نه
بیشتر از وقت قانونی استفاده می کنه
من گاهی بین امتیازهای بازیش می رم کانالهای دیگه رو نگاه می ندازم
بر می گردم می بینم هنوز داره پارچه ی شورتش رو از لای باسنش در میاره :254:
milad28235
01-19-2010, 02:01 AM
دوست گلم، بین امتیازها هم وقت مجاز تعریف شده، یعنی از آخرین لحظه اتمام امتیاز قبل تا شروع دوباره بازی از یه حد نباید تجاوز کرد که رافا معمولا مقداری بیشتر تجاوز میکنه. البته اینا دنبال توجیه باختاشون هستند که به این چیزا پناه میبرن، راجر فدرر نگفت نگفت، 5 ساعت بازی کردن تو گیم آخر بازی که داشت میباخت، یهو یاد این حیله افتاد، در واقع خواست تمرکز رافا رو بهم بزنه، که در همین خیال عبث خود ماند!!! :254: وگرنه رافا شمارشو بهش داده، برای همین هایتی هم به رافا مسج زده، روزی دوبار بهش مسج بده، رافا وقت رو تلف نکن عزیزم. ما استقبال هم میکنیم، جاش مهمه ... :434::434:
بله، رافائل نادال از انواع و اقسام روشهای کثیف استفاده می کنه تا از پس راجر برآد
چون خودش می دونه از لحاظ فنی که حریفش نمی شه
می کشه زیرش، بازی رو لفت می ده، ....
خلاصه سعی می کنه گند بزنه به بازی به این روش
واقعا که چه روش کثیفی :3t1:
MaTAdoR
01-19-2010, 02:13 AM
شما چه رشته ای خوندی اینقد باد در هوا و بی دلیل حرف می زنی؟ فدرر اگه عرضه و لیاقت داشت از 7 فینال گرندها بیشتر از 2بار بر نادال غلبه می کرد! ای داد بی داد وقت تلف کردن هم شد دلیل!!!:251: برای باخت 5تای دیگر چی؟؟؟:379:
Afshin
01-19-2010, 03:01 AM
شما چه رشته ای خوندی اینقد باد در هوا و بی دلیل حرف می زنی؟ فدرر اگه عرضه و لیاقت داشت از 7 فینال گرندها بیشتر از 2بار بر نادال غلبه می کرد! ای داد بی داد وقت تلف کردن هم شد دلیل!!!:251: برای باخت 5تای دیگر چی؟؟؟:379:
شما مثه این که خوابت میاد ... یا شاید هم خودتو به خواب زدی
بهت توصیه میکنم حتما یه چرت بزنی قبل از شروع بازیهای امشب ، ممکنه مفید واقع بشه :443:
خودتم نمیدونی داری چی میگی ، برای هد تو هد هم شما بازیهایی که روی خاک برگذار نشده رو در نظر بگیر :443:
رافا چون روی خاک بهتره اکثر بازی های روی خاک رو میبره و همه هم قبول دارن که رافا روی خاک بهتره و نتایج هم اینو ثابت میکنه ، ولی فدرر لااقل به فینال تورنمنت های روی خاک میرسه ، ولی رافا چی ؟!! آخر فصل به هر اسکلی میبازه ، ای کاش سید بندی وجود نداشت تا لااقل چند بار توی یو اس اوپن به راجر میخورد اون وقت دیگه زبون شما اینقدر دراز نمیشد
درضمن
گیریم که 5 تاشو به رافا باخته ، ولی چند تا گرند اسلم رو فدرر برده بدون این که رافا به فینال هم برسه ؟!!!
اگه میتونی جواب این مساله رو به من بگو روشن شم جناب آقای عقل کل ... اگر هم جوابی نداری :392::392::392::392:
milad28235
01-19-2010, 03:35 AM
فدرر اگه عرضه نداشت بزرگترین تنیسور تاریخ نمی شد
نادال هم برای فدرر یه مچاپ ایده آل نیست، خصوصیات بازیش به بازی راجر نمی خوره
ار هیچ لحاظی
ربطی به عرضه و .... اینها نداره
مسائلی مثل وقت تلف کردن هم دلیلی بر باختهای فدرر نیست
اگه این مسائل رو می گیم برای مضاح و کل کل هست
alina_b
01-19-2010, 10:11 AM
برد راجر عزیزو تبریک میگم:655: این بشر اگه ریلکس بازی کنه واقعا کسی نمیتونه جلوشو بگیره ولی نمیدونم بعضی وقت...!!؟ به هر حال برای بازی اول خوب بود،اصولا بازیای اول یکم سخت میشه ولی ایشالا که همه چی روبراه باشه تا اخره تورنمنت:443: اون فورهند ست اخر و گیم 4 یا 5 معرکه بود:350:به قوله متس : only rogger shot
alina_b
01-19-2010, 10:16 AM
راستی سودرلینگ چرا اینجوری شد!!!؟اون از ماریا اینم از این :(!خشایار جان برو حال کن و لذت ببر از تورنمنت:443: مثل اینکه واقعا باید این تورنمت رو دنبال کنی!! همه چی برات خوب پیش میره:443: (البته ماریارو نمیگم)
koury
01-19-2010, 10:34 AM
سودرلینگ تازه داره به جائی که تعلق داره می رسه و این سومین باخت پشت سر همش بود اگه اشتباه نکنم!! از این ببعد رو هم من بعید می دونم بتونه مثل سال پیش بازی کنه...
milad28235
01-19-2010, 11:09 AM
مدتها کمین کرده بودی که سودرلینگ ببازه بیای این رو بگی نه؟ :251:
اتفاقا سودرلینگ توی ابوظبی هم ثابت کرد درخشش فصل قبلش اتفاقی نبوده
حالا الان به هر دلیل نتونسته خوب کار کنه،
مربی خوبی داره، دوباره میارتش روی فرم
به کوری چشم بعضی ها
amin moatazedi
01-19-2010, 11:18 AM
بازی راجر مگه ساعت چند بود؟!!!!
milad28235
01-19-2010, 11:28 AM
من مگه برنامه نداشتم؟
بازی سوم کورت مرکزی؟
amin moatazedi
01-19-2010, 11:31 AM
حواسم نبود فکر کردم امشبه .... بازی بعدیش کی هستش؟
milad28235
01-19-2010, 11:34 AM
پس فردا دیگه
راجر و رافا یه روز در میون بازی می کنن
BABAK
01-19-2010, 11:42 AM
پیروزی no.1 مبارک, عجب بیگلی کرد این آندریف رو ... خوبی گرند اسلم اینه که حداقل 3ست بازیه اینجوری راجر یه راهی واسه بردن پیدا میکنه , تو این بازی هم رفت سراغ slice, با همین اسلایس نابودش کرد وگرنه داشت شاخ میشد.
اگه داورا قانون ( 25 ثانیه بین هر امتیاز ) رو درست اجرا می کردند Nadal و Djokovic تو هر Service Game شون باید چند اخطار بگیرند , قبول کن کوروش جان وقتی حریف اینهمه معطل میکنه ادم شاکی میشه.
قانون 25 ثانيه مثل قانون 6 ثانيه مهلت در اختيار گرفتن توپ توسط دروازه بان در فوتباله كه اينقدر بهش بي توجهي شده كه همه داورها بيخيالش شدن و باعث شدن اجرا نشه و از بين بره.
در ضمن من شنيدم كه قانون 25 ثانيه تثبيت شده نيست و در تورنمنت هاي مختلف براساس توافق فرق ميكنه. درسته؟
اینم اضافه کنم،
فرد چپ دست در همه بریک پوینتها به جز (15-40) از سمت چپ سرویس میزنه که به نفعشه.
فرد چپ دست در همه گیم پوینتها به جز (40-15) از سمت چپ سرویس میزنه که باز به نفعشه.
تو هم همچين ميگي همه پوينتها كه اگه كسي ندونه يا يه كمي گيج باشه فكر ميكنه 39 تا از 40 تا به نفعشه :251:
در حقيقت اين نسبت 2 (در 0-40 و 30-40) به 1 (15-40) به نفع ناداله.
قبول دارم توي عالم حرفه اي و در لحظات حساس اين قضيه مهمه.
ولي مهمتر از همه اينه كه نادال انقدر توي سرويس زدن شوته كه همين مورد يه غنيمته براش.
فدرر هم از روي احساساتي بودنش توي مصاحبه ها اين حرف ها رو زده وگرنه تنوع سرويس هاي راجر كجا و نادال كجا.
به نظر من جدا از بحث شما دوستان سرويس زدن هاي فلت راديك و فدرر (بقيه هم ميتونن بزنن ولي اين دوتا با استيل زيبا ميزنن) يكي از زيباترين صحنه هاي تنيسه.
اين چيزيه كه نادال حالا حالاها بايد تو آرزوش بمونه. و بجاش به همين غنيمت اسلايس تو برك پوينت ها بچسبه.
تا يادم نرفته، بايد شرط انصاقف رو رعايت كنم، سرويس هاي نادال خيلي بهتر شده.
davidbeckham
01-19-2010, 12:03 PM
درود به شرف گرانولرز :441:
سودرلینگ رو فرستاد قاطی باقالیا:254:
نفر بعدی داویدنکو هستش
milad28235
01-19-2010, 12:55 PM
اه اه این چه بازی بود فدرر کرد؟
رسما شانس آورد
خیلی از دقایق بازی فقط داشت دفاع می کرد و تحت تاثیر بازی هجوی آندریف بود
سرویس هم که اتضاح
آقای افشین خان
کجا خوب سرویس زد؟
سرویس خوب اونیه که لحظات حساس زده بشه،
بازی آندریف شمشیر دو لبه س
بخاطر همون ضربه های محکم و زاویه دارش فدرر رو تحت تاثیر قرارداد
و بخاطر همین سبک هم فرصتهای خیلی مهمی رو مثل ست پوینتهاش از دست داد
کلا فدرر شانس آورد
شانس آورد که آندریف در ست سوم ارورهای بیخود و بیجهت زیاد داد
Fakhruddin
01-19-2010, 01:01 PM
سودرلینگ یه تنیسور بی ثباته.این تنیسورها شخصیت گرند اسلم ندارن.
توی افکار من گونزالز توی گرند اسلم مثل یک روباه مکاره و یواشکی میاد بالا.به نظرم نیمه نهایی بیاد:379:
milad28235
01-19-2010, 01:08 PM
توی افکار من گونزالز توی گرند اسلم مثل یک روباه مکاره و یواشکی میاد بالا.به نظرم نیمه نهایی بیاد:379:
خوب
اونوقت توی افکار شما این حقیقت در نظر گرفته نشده که بین گونزو و رافا فقط یه نفر میاد نیمه نهایی؟
Saeedzr
01-19-2010, 01:12 PM
سودرلینگ یه تنیسور بی ثباته.این تنیسورها شخصیت گرند اسلم ندارن.
پس رافا در گرند اسلم تخصصیش جلوی تنیسوری له شد که شخصیت گرند اسلم نداره؟:160::254:
از این زاویه به موضوع نگاه نکرده بودم تا حالا:251::434:
davidbeckham
01-19-2010, 01:15 PM
پس رافا در گرند اسلم تخصصیش جلوی تنیسوری له شد که شخصیت گرند اسلم نداره؟:160::254:
اره به کسی باخت که شخصیت گرند اسلم نداره
دقیعا عین داویدنکو
منتظر حذف کچل خان هم باش:254::254:
Fakhruddin
01-19-2010, 01:21 PM
خوب
اونوقت توی افکار شما این حقیقت در نظر گرفته نشده که بین گونزو و رافا فقط یه نفر میاد نیمه نهایی؟
گونزو سمت رادیک و دلپونی نه رافا.
Red-Line
01-19-2010, 01:21 PM
دلایل میلاد !
چون من از سبک دفاعی خوشم نمیاد پس ناجوانمردانس !!:434: خیلی باحالی .... برو بشین هایلات مسابقات پارسال مخصوصا نادال - ورداسکو رو نگاه کن بعدا بگو دفاع ناجوان مردانس . برو بشین اون توپی رو که نادال خورد زمین ولی Return کرد نگاه کن بعدا این حرفا رو بزن ...
Saeedzr
01-19-2010, 01:24 PM
اره به کسی باخت که شخصیت گرند اسلم نداره
دقیعا عین داویدنکو
منتظر حذف کچل خان هم باش:254::254:
پس باید خیلی Pathetic باشی که روی زمین تخصصیت به همچین کسی ببازی:160:
حذف سودرلینگ و شاید داویدنکو هم درصدی از سوز باختهای قبلی رافا کم نمیکنه:390:
فقط هم نشون میده که اون باختها چقدر براتون گرون تموم شده:"
milad28235
01-19-2010, 01:24 PM
دلایل میلاد !
چون من از سبک دفاعی خوشم نمیاد پس ناجوانمردانس !!:434: خیلی باحالی .... برو بشین هایلات مسابقات پارسال مخصوصا نادال - ورداسکو رو نگاه کن بعدا بگو دفاع ناجوان مردانس . برو بشین اون توپی رو که نادال خورد زمین ولی Return کرد نگاه کن بعدا این حرفا رو بزن ...
ناجوانمردانه نیست
حال به هم زنه
آدم باید بره برای ضربات خودش
نه اینکه صبر کنه تا حریف ارور بده
من توی همه ی ورزشها هوادار هجومم
فوتبال هم همین طور
تیمهایی که میان جلو سعی می کنن گل بزنن رو دوس دارم
نه اونا که دفاع می کنن تا بالاخره هر وقت شد گل بزنن
به جمله ی راجر فدرر در امضای من دقت کن :655:
milad28235
01-19-2010, 01:28 PM
گونزو سمت رادیک و دلپونی نه رافا.
آهان حق با شماست
عذر می خوام
اونوقت به نظرت گونزو از بین رادیک و دل پوترو و چیلیچ میاد بالا؟
فکر نکنم
بازی اولش هم زیاد جالب نبود
davidbeckham
01-19-2010, 01:31 PM
پس باید خیلی Pathetic باشی که روی زمین تخصصیت به همچین کسی ببازی:160:
حذف سودرلینگ و شاید داویدنکو هم درصدی از سوز باختهای قبلی رافا کم نمیکنه:390:
فقط هم نشون میده که اون باختها چقدر براتون گرون تموم شده:"
اتفاقا هر بار این دوتا میبازن جیگرم حال میاد:434:
Fakhruddin
01-19-2010, 01:31 PM
منظورم کلی هستش.سودرلینگ که ادعاش میشد دیدی که چطوری خوار شد چونکه شخصیت گرند نداره.داویدنکو هم که خیلیا روش حساب باز میکنن حذف میشه.
متاسفانه من تنها رولندی رو که ندیدم همون پارسالی بود. به جان خودم وفتی توی مسافرت بودم به خودم میگفتم نادال رولند نمی بره .ولی امسال می مونم خونه و تکون نمی خورم تا باز هم رولند...:441::441::441:
milad28235
01-19-2010, 01:32 PM
آقا خشایار
فکر کنم شما فورهند های درحال حرکت رو دوس داشتی
برو اون فورهند راجر رو توی ست 4 نگاه کن
همون که 4-0 جلو بود، 30-15 هم به نفعش بود
بعد بیا از فورهندهای در حال حرکت سمپراس تعریف کن
milad28235
01-19-2010, 01:34 PM
اتفاقا به نفع راجره که این دو تا ببازن
سودرلینگ که هر بازی بهتر از قبل بود مقابل راجر
نیکولای هم که دو بار بردش
برات مهم نیست این مساله که کار راجر راحت می شه؟
Saeedzr
01-19-2010, 01:35 PM
من گفتم باختهای قبلی:443:
وگرنه منم از باخت بعضی ها خوشم میاد:434:
davidbeckham
01-19-2010, 01:41 PM
اتفاقا به نفع راجره که این دو تا ببازن
سودرلینگ که هر بازی بهتر از قبل بود مقابل راجر
نیکولای هم که دو بار بردش
برات مهم نیست این مساله که کار راجر راحت می شه؟
نه مهم نیست
باخت این دوتا مهمتره
به امید خدا تو نیمه نهایی هم نوواک یا تسونگا از پس فدرر بر میان:434:
Mohammad
01-19-2010, 01:50 PM
ROGER FEDERER: I'm not the type of guy to only put the ball into play, I go for my shots and follow the lines:254::251:
آره ارواح عمت، اونجای آدم دروغگو ...
دیدم ست اول چطور دفاع میکردی،(بعدش دیگه خواب بودم) منافعت به خطر بیوفته از صدتا موری هم بدتری، این حرف رو باید امثال گولبیس و ... بزنن، نه تو ... .
این کارش اصلا بد نیستا که به موقع دفاع کنه، اصلا تنیس یعنی همین داریت، وقتی حریفت محکم میزنه تو از قدرت ضربات خودش استفاده کنی، و بزاری اون خراب کنه، ولی امثال این حرف فقط به درد امضای چارتا ساده لودح مثل میلاد میخوره. :254::251:
Mohammad
01-19-2010, 01:53 PM
تو هم همچين ميگي همه پوينتها كه اگه كسي ندونه يا يه كمي گيج باشه فكر ميكنه 39 تا از 40 تا به نفعشه :251:
در حقيقت اين نسبت 2 (در 0-40 و 30-40) به 1 (15-40) به نفع ناداله.
قبول دارم توي عالم حرفه اي و در لحظات حساس اين قضيه مهمه.
ولي مهمتر از همه اينه كه نادال انقدر توي سرويس زدن شوته كه همين مورد يه غنيمته براش.
فدرر هم از روي احساساتي بودنش توي مصاحبه ها اين حرف ها رو زده وگرنه تنوع سرويس هاي راجر كجا و نادال كجا.
به نظر من جدا از بحث شما دوستان سرويس زدن هاي فلت راديك و فدرر (بقيه هم ميتونن بزنن ولي اين دوتا با استيل زيبا ميزنن) يكي از زيباترين صحنه هاي تنيسه.
اين چيزيه كه نادال حالا حالاها بايد تو آرزوش بمونه. و بجاش به همين غنيمت اسلايس تو برك پوينت ها بچسبه.
تا يادم نرفته، بايد شرط انصاقف رو رعايت كنم، سرويس هاي نادال خيلي بهتر شده.
سلام جان امتیاز ادونتجها رو فراموش کردی.
milad28235
01-19-2010, 01:56 PM
:254::251:
آره ارواح عمت، اونجای آدم دروغگو ...
دیدم ست اول چطور دفاع میکردی،(بعدش دیگه خواب بودم) منافعت به خطر بیوفته از صدتا موری هم بدتری، این حرف رو باید امثال گولبیس و ... بزنن، نه تو ... .
این کارش اصلا بد نیستا که به موقع دفاع کنه، اصلا تنیس یعنی همین داریت، وقتی حریفت محکم میزنه تو از قدرت ضربات خودش استفاده کنی، و بزاری اون خراب کنه، ولی امثال این حرف فقط به درد امضای چارتا ساده لودح مثل میلاد میخوره. :254::251:
ارواح عمه ی خودت
نکبت خان :174:
هرگز نمی شه همیشه هجوم برد، بلکه متناسب با حریفت، باید بازی کنی
کسانی که همیشه هجوم می برن، مثل گولبیس یا کورولف هرگز هیچی نمی شن
برو به نتیجه ی بازی امروز گولبیس دقت کن
کسی هم از تنیسور آشغال دفاعی شما انتظار نداره همیشه هجوم ببره،
نه،
ولی او همیشه می کشه زیرش
حتی مقابل یه آلماگروی مصدوم :254:
مثلا وقتی یکی مثل همین آندریف اونقدر محکم و با عمق و زاویه توپها رو می کوبه، راجر می خواد چیکار کنه؟
روی همون بیاد اونم بکوبه؟
خوب اونم بکوبه که همش ارور می شه
اشاره ی راجر در اون جمله ی به روح و فلسفه ی بازی
بارسلونا فلسفه ی باشگاهش هجومه
منتها گاهی مواقع هم مجبور به دفاع می شه
فلسفه ی راجر هم هجومه
از هجوم بردن ترسی نداره
حتی در حساس ترین مواقع
مثل بازی مقابل تامی هاس و اون برک پوینت
ولی مقابل بعضی تنیسورها، اصلا نمی شه هجوم برد
Red-Line
01-19-2010, 01:58 PM
ســـــــــلام
سعید جون تنیس دیگه ! نمیشه همیشه برد که . خود همین راجر هم تو یه سال 2 بار به کاناس و یه بار به ولاندری باخت ! به هر حال هرکسی روز بد و خوب داره اصلا جذابیت تنیس هم به همینه !
فدرر هم نمیتونه مثل نادال دفاع کنه وگرنه میکرد همونطری که نادال نمیتونه مثل فدرر حمله کنه ! به هرحال هرکسی تو یه زمینه ای بیشتر استعداد داره و باید از اون نهایت استفاده رو ببره ! مثل اینکه بگی چون سودرلینگ قدش بلنده و سرویس میزنه نامردیه یا قشنگ نیست . نه خیر ! به جاش این قد بلند کلی براش ضرر داره . هر کسی باید از توانایی هاش استفاده کنه
Mohammad
01-19-2010, 02:00 PM
ارواح عمه ی خودت
نکبت خان :174:
هرگز نمی شه همیشه هجوم برد، بلکه متناسب با حریفت، باید بازی کنی
کسانی که همیشه هجوم می برن، مثل گولبیس یا کورولف هرگز هیچی نمی شن
برو به نتیجه ی بازی امروز گولبیس دقت کن
کسی هم از تنیسور آشغال دفاعی شما انتظار نداره همیشه هجوم ببره،
نه،
ولی او همیشه می کشه زیرش
حتی مقابل یه آلماگروی مصدوم :254:
مثلا وقتی یکی مثل همین آندریف اونقدر محکم و با عمق و زاویه توپها رو می کوبه، راجر می خواد چیکار کنه؟
روی همون بیاد اونم بکوبه؟
خوب اونم بکوبه که همش ارور می شه
اشاره ی راجر در اون جمله ی به روح و فلسفه ی بازی
بارسلونا فلسفه ی باشگاهش هجومه
منتها گاهی مواقع هم مجبور به دفاع می شه
فلسفه ی راجر هم هجومه
از هجوم بردن ترسی نداره
حتی در حساس ترین مواقع
مثل بازی مقابل تامی هاس و اون برک پوینت
ولی مقابل بعضی تنیسورها، اصلا نمی شه هجوم برد
نمخواد پست خودمو به خودم تحویل بدی، خوبه من خودم امثال گولبیس رو مثال زدم، و گفتم اصلا بدرد نمیخوره، من همون ست اول بازی هم خوشم اومد راجر خیلی با درایت بازی کرد، اون آندریف دهن خودشو صاف میکرد با تمام وجود ضربه میزد، آخرش اون شد که یه ست پوینت نتتوست بگیره با یه فورهند دون دلاین ساده.
بازی با آلماگرو هم خودم اون حرفو بهت زدم، هنز نیست حرفای منو به خودم بزنی، برو چهار تا چیز جدید بگو.
ولی اون امضای تو دروغ محضه، و فقط شعاره!!!!!!
Afshin
01-19-2010, 02:00 PM
ســـــــــلام
سعید جون تنیس دیگه ! نمیشه همیشه برد که . خود همین راجر هم تو یه سال 2 بار به کاناس و یه بار به ولاندری باخت ! به هر حال هرکسی روز بد و خوب داره اصلا جذابیت تنیس هم به همینه !
فدرر هم نمیتونه مثل نادال دفاع کنه وگرنه میکرد همونطری که نادال نمیتونه مثل فدرر حمله کنه ! به هرحال هرکسی تو یه زمینه ای بیشتر استعداد داره و باید از اون نهایت استفاده رو ببره ! مثل اینکه بگی چون سودرلینگ قدش بلنده و سرویس میزنه نامردیه یا قشنگ نیست . نه خیر ! به جاش این قد بلند کلی براش ضرر داره . هر کسی باید از توانایی هاش استفاده کنه
:441::441::655::655:
milad28235
01-19-2010, 02:03 PM
ســـــــــلام
بله، درسته
ولی مساله ای بنام قابلیت ریسک پذیری، شجاعت رو هم باید در نظر گرفت
رافائل نادال خیلی وقتا می تونه هجوم ببره، ولی همیشه وقتی هجومی بازی می کنه که اعتماد به نفس داره
مثلا وقتی که یه برک جلوست
والا مواقع حساس می کشه زیرش
Saeedzr
01-19-2010, 02:03 PM
ســـــــــلام
قربون آدم چیز فهم
حرف ما هم همینه بهمن جان
ولی بعضیا میان میگن رافا هجومیه و فدرر برای گوشه های زمین نمیره!
لطف کنید این دوستان رو هم توجیه کنید:434:
روز بد و خوب هم برای همه هست،مثال هم ازش زیاده که شما هم زدی:443:
milad28235
01-19-2010, 02:06 PM
نمخواد پست خودمو به خودم تحویل بدی، خوبه من خودم امثال گولبیس رو مثال زدم، و گفتم اصلا بدرد نمیخوره، من همون ست اول بازی هم خوشم اومد راجر خیلی با درایت بازی کرد، اون آندریف دهن خودشو صاف میکرد با تمام وجود ضربه میزد، آخرش اون شد که یه ست پوینت نتتوست بگیره با یه فورهند دون دلاین ساده.
بازی با آلماگرو هم خودم اون حرفو بهت زدم، هنز نیست حرفای منو به خودم بزنی، برو چهار تا چیز جدید بگو.
ولی اون امضای تو دروغ محضه، و فقط شعاره!!!!!!
تو اصلا رقمی نیستی که من اصلا بخوام حرفای تورو به خودت بزنم
من خودم چشم دارم خدا رو شکر و خیلی بیش از تو هم تنیس می بینم
خودم هم بازی نادال و آلماگرو رو دیدم
فقط که تو نبودی که دیدی
امضای منم کاملا حقیقته و اشاره به فلسفه ی بازی فدرر داره
بارسلونا هم مقابل رئال مادرید توی ال کلاسیکو دیدیم که دقایقی رفته بود توی لاک دفاعی
MaTAdoR
01-19-2010, 02:07 PM
می دونی چیه خوشگل جون، مثل اینکه داری خودت رو ارضا می کنی که فدرر بهتره! چون اگه یه زره منطق رو درک کنی اون وقت می فهمی که سلطان خاک رس در زمین تخصصیش توی گرندها به این معشوقه ی شما نباخته این در حالی است که سلطان ما شاهزاده ی چمن شما را تو زمین تخصصیش یا بهتر بگم زمین های تخصصیش(wimbledon & australian open) درهم شکسته و مثل بچه به گریه درآورده!!!:240:
milad28235
01-19-2010, 02:09 PM
می دونی چیه خوشگل جون، مثل اینکه داری خودت رو ارضا می کنی که فدرر بهتره! چون اگه یه زره منطق رو درک کنی اون وقت می فهمی که سلطان خاک رس در زمین تخصصیش توی گرندها به این معشوقه ی شما نباخته این در حالی است که سلطان ما شاهزاده ی چمن شما را تو زمین تخصصیش یا بهتر بگم زمین های تخصصیش(wimbledon & australian open) درهم شکسته و مثل بچه به گریه درآورده!!!:240:
البته که فدرر بهتره
از همه بهتره، نه فقط تنیسور درپیتی شما :251:
خوب، این قضیه که شما گفتی چی رو ثابت می کنه حالا؟
من که به شما عرض کردم، راجر فدرر از لحاظ خصوصیات بازی اصلا براش ایده آل نیست که به رافائل نادال و کلا تمامی تنیسورهای بزن زیرش بخوره
مقابل سیمون و اندی موری هم خیلی وقتا به مشکل می خورد
فقط که رافا نیست
MaTAdoR
01-19-2010, 02:15 PM
هواداران سلطان آگاه باشن بنده چند روزی نیستم به اینها(راجری ها) باج ندید!!
(GOOD LUCK)
Mohammad
01-19-2010, 02:26 PM
میلاد تو کلا تو کار میسآندرستند هستی، تنیس بیشتر میبینی باریکلا، که چی؟ مگه من گفتم من بیشتر میبینم؟
من میگم وقتی بازی با آلماگرو خودم میام جلوتر از تو رافا رو مسخره میکنم، و میگم حالمو بهم زد، دیگه گفتن تو لزومی نداره، محل اختلاف که نیست؟! هست؟
خودتم بکشی اون حرف فدرر شعاره محضه، اصلا چیز خوبیم نیست آدم بخواد افتخار کنه بهش، امثال گولبیس در همه حالت فقط به وینر فکر میکنن که نتیجش اینه، این یعنی اون امضای تو، فدرر اون کار رو هیچ وقت نکرده و نمیکنه، فقط فدرر عقده داره هی از خودش تعریف کنه، تازه این به نظرم تعریف نیست، اگه میخواست تعریف کنه باید صحبت از درایت میکرد.
حالا هی میخ بزن تو سنگ گرانیت مگه میره تو ....
Afshin
01-19-2010, 02:30 PM
هواداران سلطان آگاه باشن بنده چند روزی نیستم به اینها(راجری ها) باج ندید!!
(GOOD LUCK)
کجا میری آخه ؟بودی حالا ؟! :251:
milad28235
01-19-2010, 02:41 PM
میلاد تو کلا تو کار میسآندرستند هستی، تنیس بیشتر میبینی باریکلا، که چی؟ مگه من گفتم من بیشتر میبینم؟
من میگم وقتی بازی با آلماگرو خودم میام جلوتر از تو رافا رو مسخره میکنم، و میگم حالمو بهم زد، دیگه گفتن تو لزومی نداره، محل اختلاف که نیست؟! هست؟
خودتم بکشی اون حرف فدرر شعاره محضه، اصلا چیز خوبیم نیست آدم بخواد افتخار کنه بهش، امثال گولبیس در همه حالت فقط به وینر فکر میکنن که نتیجش اینه، این یعنی اون امضای تو، فدرر اون کار رو هیچ وقت نکرده و نمیکنه، فقط فدرر عقده داره هی از خودش تعریف کنه، تازه این به نظرم تعریف نیست، اگه میخواست تعریف کنه باید صحبت از درایت میکرد.
حالا هی میخ بزن تو سنگ گرانیت مگه میره تو ....
نه اصلا قبول ندارم ممد جان
حرف فدرر به اصل و فلسفه ی مدل بازیش اشاره داره
اصل بازی فدرر بر مبنای هجومه
حتی در حساس ترین شرایط
منتها مقابل بعضی از حریفها، هجوم تاکتیک مناسبی نیست و این مساله با هجومی بودن اصلا منافاتی نداره
باز هم می گم
کسی نمی تونه به نادال خورده بگیره، اگر گاهی دفاع کنه یا مقابل حریفهای خاصی دفاع کنه
من همیشه به اینش خورده می گیرم که او فلسفه ی بازیش یا شما خارجی ها چی می گین؟ Mindsetش دفاعه
مگر اینکه حریف چپر چلاغ باشه، یا مثلا رافا یه برک جلو باشه
یا 40-0 جلو باشه روی سرویس خودش .....
افرادی مثل رافا و گولبیس از اون ور بام افتادن
یکی بیش از حد هجومی، یکی بیش از حد دفاعی
هر دو محل اشکاله
milad28235
01-19-2010, 02:42 PM
کجا میری آخه ؟بودی حالا ؟! :251:
کم آورد مقابل من :shame:
برگرد حالا
دیگه جوابت رو نمی دم کوچولو
Mohammad
01-19-2010, 02:50 PM
نه اصلا قبول ندارم ممد جان
حرف فدرر به اصل و فلسفه ی مدل بازیش اشاره داره
اصل بازی فدرر بر مبنای هجومه
حتی در حساس ترین شرایط
منتها مقابل بعضی از حریفها، هجوم تاکتیک مناسبی نیست و این مساله با هجومی بودن اصلا منافاتی نداره
باز هم می گم
کسی نمی تونه به نادال خورده بگیره، اگر گاهی دفاع کنه یا مقابل حریفهای خاصی دفاع کنه
من همیشه به اینش خورده می گیرم که او فلسفه ی بازیش یا شما خارجی ها چی می گین؟ Mindsetش دفاعه
مگر اینکه حریف چپر چلاغ باشه، یا مثلا رافا یه برک جلو باشه
یا 40-0 جلو باشه روی سرویس خودش .....
افرادی مثل رافا و گولبیس از اون ور بام افتادن
یکی بیش از حد هجومی، یکی بیش از حد دفاعی
هر دو محل اشکاله
آهان، این چیزی که شما میگی بازی با درایت هست، من که میگم حرف فدرر شعاره، بند بندش مبتنی بر واقعیت نیست.
فلسفه راجر مبتنی بر بردنه، منتهی با استایل خودش، بازی با درایت یعنی اصلا همین تا اونجا که میتونی امتیازها رو کوتاه کنی تهاجم کنی و به موقع وقتی دیدی حریفت بیشتر از تو تهاجمیه و درصد خطاش بیشتره شروع کنی به Counter Punch کردن.
milad28235
01-19-2010, 03:04 PM
آهان، این چیزی که شما میگی بازی با درایت هست، من که میگم حرف فدرر شعاره، بند بندش مبتنی بر واقعیت نیست.
فلسفه راجر مبتنی بر بردنه، منتهی با استایل خودش، بازی با درایت یعنی اصلا همین تا اونجا که میتونی امتیازها رو کوتاه کنی تهاجم کنی و به موقع وقتی دیدی حریفت بیشتر از تو تهاجمیه و درصد خطاش بیشتره شروع کنی به Counter Punch کردن.
خوب همچین چیزی با امضا تناقض نداره
باز هم راجر می ره برای ضربه های خودش
منتها حرف من رو گوش کن
وقتی طرف با قدرت می کوبه گوشه زمین، تو چه جوری می خوای ضربه ی دلخواه خودت رو بزنی؟
نمی تونی
باید برگردونی تا یه موقعیت خوب ایجاد شه
ولی در موقعیت مناسب راجر اصلا ترسو نیست مثل بعضی ها
حتی اگه برک پوینت یا ست پوینت یا مچ پوینت باشه
باید موقعین مناسب برای زدن ضربه ریسکی پیش بیاد
توی فوتیال هم همین طوره
نمی شه از هر جای زمین که توپ رو گرفتی شوت کنی که
milad28235
01-19-2010, 03:07 PM
برنامه روز چهارشنبه در بخش قرار داده شد
Mohammad
01-19-2010, 03:13 PM
برنامه روز چهارشنبه در بخش قرار داده شد
میلاد صفحه اولش برای من سیاهه، اگه بقیه دوستان هم مشکل دارن، بگن عوض بشه.
milad28235
01-19-2010, 05:17 PM
واقعا سنگین بودن توپ از پشت تلویزیون هم احساس می شه
بازیکنا با تمام قوا به توپ ضربه می زنن، ولی توپ زیاد شتاب نمی گیره :1062:
M∂hdi
01-19-2010, 05:41 PM
تو اصلا رقمی نیستی که من اصلا بخوام حرفای تورو به خودت بزنم
من خودم چشم دارم خدا رو شکر و خیلی بیش از تو هم تنیس می بینم
خودم هم بازی نادال و آلماگرو رو دیدم
فقط که تو نبودی که دیدی
امضای منم کاملا حقیقته و اشاره به فلسفه ی بازی فدرر داره
بارسلونا هم مقابل رئال مادرید توی ال کلاسیکو دیدیم که دقایقی رفته بود توی لاک دفاعی
میلاد درسته بارسلون در بازی رفت عملکرد خوبی نداشت و دقایقی هم تحت فشار بود اما در کل با دیدن بازیهای این تیم نتیجه چیز دیگریست .
در برابر تیم هایی مثل رئال و چلسی و یا تیمهای قدرتی این مشکل همیشگی بارسلون هست ( نبرد تکنیک و قدرت)
اگر در بازی رفت ، مقابل سویا هم باترکیب اصلی بازی میکرد الان یک جام از دست نمیرفت :182:
Fakhruddin
01-19-2010, 07:48 PM
میلاد درسته بارسلون در بازی رفت عملکرد خوبی نداشت و دقایقی هم تحت فشار بود اما در کل با دیدن بازیهای این تیم نتیجه چیز دیگریست .
در برابر تیم هایی مثل رئال و چلسی و یا تیمهای قدرتی این مشکل همیشگی بارسلون هست ( نبرد تکنیک و قدرت)
اگر در بازی رفت ، مقابل سویا هم باترکیب اصلی بازی میکرد الان یک جام از دست نمیرفت :182:
دوست عزیز اینجا بحث تنیس استرالیاست نه زمین فوتبال :390::390:
Red-Line
01-19-2010, 07:55 PM
خوب همچین چیزی با امضا تناقض نداره
باز هم راجر می ره برای ضربه های خودش
منتها حرف من رو گوش کن
وقتی طرف با قدرت می کوبه گوشه زمین، تو چه جوری می خوای ضربه ی دلخواه خودت رو بزنی؟
نمی تونی
باید برگردونی تا یه موقعیت خوب ایجاد شه
ولی در موقعیت مناسب راجر اصلا ترسو نیست مثل بعضی ها
حتی اگه برک پوینت یا ست پوینت یا مچ پوینت باشه
باید موقعین مناسب برای زدن ضربه ریسکی پیش بیاد
توی فوتیال هم همین طوره
نمی شه از هر جای زمین که توپ رو گرفتی شوت کنی که
میلاد اصلا هیچ ربطی به ترسو و ... اینا نداره !
معمولا بازیکنان در مواقع حساس سعی میکن از ابزار های قابل اطمینانشون استفاده کنند . خوب معلومه مثلا فدرر وقتی یه بریک عقب هست نمیاد کانترپج کنه چون تبهرش تو این زمینه خیلی کمتر از هجوم برای همین هجوم میاره . دقیقا عکس این قضیه هم برای ناداله ! وقتی نادال زمان بریک پوینت دفاع میکنه کاملا طبیعی چون به دفاش بیشتر از حمله اش اعتماد داره .
چون مثال فوتبالی میزنی منم مثال فوتبالی بزنم . مثلا رائول یه یه موقعیت تک به تک با حریف داره اگر با ضربه پای چپ بزنه 70% گله ولی با ضربه پای راست 30% ! قطعا چون به پای راستش بیشتر اعتماد داره باز هم از پای راستش استفاده میکنه .
دقیقا این شرایط در تنیس هم هست ! مثلا نادال اگر مقابل تنیسور X حمله کنه ممکنه بیشتر امتیاز بگیره ولی چون به دفاع خودش بیشتر اعتماد داره سعی میکنه با دفاع امتیاز بگیره
milad28235
01-19-2010, 08:09 PM
میلاد اصلا هیچ ربطی به ترسو و ... اینا نداره !
معمولا بازیکنان در مواقع حساس سعی میکن از ابزار های قابل اطمینانشون استفاده کنند . خوب معلومه مثلا فدرر وقتی یه بریک عقب هست نمیاد کانترپج کنه چون تبهرش تو این زمینه خیلی کمتر از هجوم برای همین هجوم میاره . دقیقا عکس این قضیه هم برای ناداله ! وقتی نادال زمان بریک پوینت دفاع میکنه کاملا طبیعی چون به دفاش بیشتر از حمله اش اعتماد داره .
چون مثال فوتبالی میزنی منم مثال فوتبالی بزنم . مثلا رائول یه یه موقعیت تک به تک با حریف داره اگر با ضربه پای چپ بزنه 70% گله ولی با ضربه پای راست 30% ! قطعا چون به پای راستش بیشتر اعتماد داره باز هم از پای راستش استفاده میکنه .
دقیقا این شرایط در تنیس هم هست ! مثلا نادال اگر مقابل تنیسور X حمله کنه ممکنه بیشتر امتیاز بگیره ولی چون به دفاع خودش بیشتر اعتماد داره سعی میکنه با دفاع امتیاز بگیره
بله، این درسته
من قبول دارم
همیشه هم بخاطر همین می گم رافا وقتی هجوم میاره که خیالش از بابت نتیجه راحته
ولی خیلی وقتها هم رافا راحت می تونه با زدن یه فورهند کار رو تموم کنه
ولی بازم صبر می کنه
حالا من دقیقا یادم نیست کی و کدوم بازی
ولی خیلی این مساله رو توی بازیهاش دیدم
کلا زیاد هم شجاع نیست
واقعا بعضی مواقع بیش از حد Passive می شه
Farid
01-19-2010, 09:37 PM
راستی سودرلینگ چرا اینجوری شد!!!؟
با سلام
Soderling چند وقتیه از ناحیه ارنج مصدومه و اگر به خاطر عشقش به شرکت کردن در مسابقات نبود تا پایان بازی نمی کرد و انصراف میداد.
Mohammad_Joulaei
01-19-2010, 09:45 PM
خب شاهد مسابقات بسیار جذابی هستیم.
برد راجر عزیز و ارغوان رو تبریک میگم.
انشاا.. که شاهد بازی های خوبی باشیم.
Alireza Murray
01-19-2010, 09:58 PM
فردا که موری با رنک 57 بازی داره
بازیش طرفای ساعت 12 هست
S.I.N.A
01-19-2010, 10:20 PM
برد راجر دوست داشتني را به طرفداران اسطوره تبريك ميگم :441:
حساس ترين بازي فردا ، بازيه دمنتيوا و هنين هست ، اميدوارم ژستين برنده بازي باشه :655:
Alireza Murray
01-19-2010, 11:06 PM
الان رفتم دیدم اعصابم خورد شد
چیلیچ رنک 14 هست تو زمین rod laver بازی میکنه ولی موری که رنک 4 هست باید
تو زمین margaret court arena بازی کنه
milad28235
01-19-2010, 11:07 PM
مصاحبه ی امروز فابریس سانتورو
Q. Of all the players you named, could you single out who was the best in those four decades?
FABRICE SANTORO: It's always really difficult to compare generation. But when you look at McEnroe, was a genius on the court. What he was doing on the court was amazing. Uhm, but when you look at the matches, we were lucky to see in the past two years with Roger/Rafa, the big Grand Slam final we had, Wimbledon, here last year. When you look at Sampras. It's very tough to make a ranking.
But I will say that the best opponent I ever had is Federer.
milad28235
01-19-2010, 11:09 PM
الان رفتم دیدم اعصابم خورد شد
چیلیچ رنک 14 هست تو زمین rod laver بازی میکنه ولی موری که رنک 4 هست باید
تو زمین margaret court arena بازی می کنه
ربطی به این نداره
حریف چیلیچ برنارد تومیچ استرالیاییه
تابلوئه که بازیش رو می ندازن توی کورت مرکزی
در ضمن چیلیچ توی USOPen زد لوله تون کرد، اون باید هم ارجح باشه :396:
rafa.com
01-19-2010, 11:18 PM
برد راجر دوست داشتني را به طرفداران اسطوره تبريك ميگم :441:
حساس ترين بازي فردا ، بازيه دمنتيوا و هنين هست ، اميدوارم ژستين برنده بازي باشه :655:
خیلی حیفه تنیسورهای خوبی که یه مدت نبودن در دورهای نخست با حریفای قدر بازی میکنن و باعث میشه بعضی تنیسورهای خوب خیلی زود حذف بشن!از بین دمنتیوا و هنین واقعا حیفه یکیشون به این زودی حذف بشه!همونطور که امروز ریچارد گاسکه که خوب هم بازی میکرد مقابل یوژنی باخت و حذف شد...گاسکه لیاقتش بیشتر از خیلی از تنیسورهایی بود که الان رفتن دورهای بعدی ولی به یه حریفی مثل یوژنی خورد.
Alireza Murray
01-19-2010, 11:19 PM
[QUOTE=milad28235;21401]ربطی به این نداره
حریف چیلیچ برنارد تومیچ استرالیاییه
تابلوئه که بازیش رو می ندازن توی کورت مرکزی
در ضمن چیلیچ توی USOPen زد لوله تون کرد، اون باید هم ارجح باشه
نادال چی ادمه که باید تو کورت مرکزی کنه
در ضمن چیلیچ که داخل roland garros جلوی موری سوسک شده بود
davidbeckham
01-19-2010, 11:32 PM
موری هر وقت یه گرند اسلم برد باید بیاد تو کورت مرکزی بازی کنه
نادال رنک 2 هستش
موری رنک 5
rafa.com
01-19-2010, 11:36 PM
بعدشم نادال مدافع عنوان قهرمانی هم هست بایدم تو کورت مرکزی بازی کنه
S.A.IVI.A.N
01-19-2010, 11:38 PM
نادال چی ادمه که باید تو کورت مرکزی کنه
در ضمن چیلیچ که داخل roland garros جلوی موری سوسک شده بود
[/QUOTE]
اگه نادال ادم نیست حتما موری ادمه؟:350:
عزیز من واسه زمین اصلی عنوان دارا و بازیکنان میزبان در اولویت هستند.بحث محبوبیت هم دخیله.
موری شما هر وقت تونست دارای این شرایط(مخصوصا داشتن قهرمانی گرند اسلم) بشه بعد در اولویت قرار میگیره. تا اون موقع اگه تو کورت21 هم بازی کنه نباید ایرادی بگیری:254:
Mohammad
01-20-2010, 02:06 AM
مصاحبه ی امروز فابریس سانتورو
Q. Of all the players you named, could you single out who was the best in those four decades?
FABRICE SANTORO: It's always really difficult to compare generation. But when you look at McEnroe, was a genius on the court. What he was doing on the court was amazing. Uhm, but when you look at the matches, we were lucky to see in the past two years with Roger/Rafa, the big Grand Slam final we had, Wimbledon, here last year. When you look at Sampras. It's very tough to make a ranking.
But I will say that the best opponent I ever had is Federer.
اینا فقط واسه من پپسی باز میکنن :3t1: راجر هم یه سری چیزه مشابه امروز متقابلا گفته بود که آره بهترین حریفم این بوده :251: (یه چیزی تو همین مایه ها)
milad28235
01-20-2010, 03:24 AM
بترکه چشم حسود
واقعا حسودی ممد :3t1:
خودت رو اصلاح کن، اینو واسه چندمین بار دارم می گم بهت
راجر گفته اگه هر روز بخوام یه حریف رو برای بازی انتخاب کنم، هر روز فابریس رو انتخاب می کنم :655:
سلام
میشه بگین فدرر فردا ساعت چند بازی داره ؟
nadder
01-20-2010, 08:38 AM
کی گفته همچین چیزی رو که راجر خوش شانسه؟
هر کس گفته غلط کرده با تو
غلط رو آخر مسابقات ببین کی میکنه شما یا راجر :240::240:
در هر صورت فرقی نداره
:254::254::254::254::254:
S.A.IVI.A.N
01-20-2010, 08:44 AM
پیروزی نادال رو به همه طرفداراش تبریک میگم:441:
milad28235
01-20-2010, 08:49 AM
غلط رو آخر مسابقات ببین کی میکنه شما یا راجر :240::240:
در هر صورت فرقی نداره
:254::254::254::254::254:
مشخصه کی خوش شانسه
بازی راجر رو همه دیروز دیدین
اینم از بازی امروز رافا
مشخصه غلط رو کی کرده
همونا که به حرف مفت زدن و توجیه کردن عادت دارن :390:
BABAK
01-20-2010, 08:56 AM
خداییش آدم وقتی این حریفای نادالو میبینه , تاسف میخوره که چرا شاهقلی و شکوفی نباید تو استرالیا
بازی کنن؟ مگه شاهقلی چیش از این بابا کمتر بود؟
davidbeckham
01-20-2010, 08:59 AM
بترکه چشم حسود
واقعا حسودی ممد :3t1:
خودت رو اصلاح کن، اینو واسه چندمین بار دارم می گم بهت
راجر گفته اگه هر روز بخوام یه حریف رو برای بازی انتخاب کنم، هر روز فابریس رو انتخاب می کنم :655:
فدرر اینو راست گفته سانتورو رو انتخاب میکنه تا یخورده بهش بخنده:254:
خجالت نمیکشه
زرت وزورت میاد دور اول میبازه بازم ادامه میده:3t1:
بابا بزرگ:251::251:
milad28235
01-20-2010, 09:08 AM
سلام
میشه بگین فدرر فردا ساعت چند بازی داره ؟
ساعت 11:30 صبح
milad28235
01-20-2010, 09:10 AM
فدرر اینو راست گفته سانتورو رو انتخاب میکنه تا یخورده بهش بخنده:254:
خجالت نمیکشه
زرت وزورت میاد دور اول میبازه بازم ادمه میده:3t1:
بابا بزرگ:251::251:
نه عزیزم
بخواد بخنده، لوکاس لاکو رو میاره
باز لااقل فابریس با این سنش، دور اول می بازه هم ، یه 5 گیمی می گیره توی یه ست
این یارو چی؟
خجالت رو باید مافیای ATP و رافائل نادال بکشن
Mohammad
01-20-2010, 09:10 AM
جیم کوریر آخر بازی از زه جدید پرسید رافا گفت این TopSpin بیشتر میده!!!!!!!!!!!!! آخه پسر دست از سر کچل این TopSpin بردار بابا!! من یه چرخش بزرگ تو بینش رافا در استرالیا و اونچیزی که ما در دوحه و ابوظبی مشاهد کردیم، میبینم. و اون همین میزان استفاده از Spin در برابر Pace ــه. حالا چرا این اتفاق افتاده؟ به دور و برش نگاه کنی، فقط یه تغییر میبینی و اون برگشتن تونیه :3t1:، تونی دست از سر کچل رافا بردار!!
تونی حیا کن رافای ما رو رها کن ............ تونی حیا کن رافای ما رو رها کن
من رویگ رو میخوام. :240:
davidbeckham
01-20-2010, 09:22 AM
نه عزیزم
بخواد بخنده، لوکاس لاکو رو میاره
باز لااقل فابریس با این سنش، دور اول می بازه هم ، یه 5 گیمی می گیره توی یه ست
این یارو چی؟
بهتره یه نگاهی هم به حریفای دربو داغون داویدنکو بندازی:3t1:
milad28235
01-20-2010, 09:38 AM
اون هم همین طور :3t1:
دور دوم بلیک و دل پوترو باید به هم بخورن
اونوقت یه سری شاسکول الکی الکی میان بالا
بازیهارو نیگاه: :3t1:
ایستومین - برر
کوبوت - جیرالدو
تروییکی - فلورین میر
Fakhruddin
01-20-2010, 12:09 PM
بازیهارو نیگاه: :3t1:
ایستومین - برر
کوبوت - جیرالدو
تروییکی - فلورین میر
اگه فقط یک دور از گرند رو کم کنند و بجای 128 تا از 64 تا استفاده کنن اونوقت شاهد این بازیهای مفت نخواهیم بود
Alireza Murray
01-20-2010, 12:17 PM
دلپوترو داره میبازه 1-2 عقبه
موری هم داره میبره اولی رو 1-6 برده الانم 3-5 جلو هست:866:
Saeedzr
01-20-2010, 12:28 PM
اگه فقط یک دور از گرند رو کم کنند و بجای 128 تا از 64 تا استفاده کنن اونوقت شاهد این بازیهای مفت نخواهیم بود
به اون میگن مسترز دیگه! (64 تایی)
گرنداسلم اسمش روشه دیگه،تعداد زیادی میان شرکت میکنن و معمولا پدیده ها در گرند اسلم ها ظهور میکنن.
و اینکه آدم 2 هفته میشینه تنیس میبینه خودش خیلی حال میده.
Reza23
01-20-2010, 12:51 PM
این کل کله یا واقعا بهش معتقدی؟!
چرا جوکوویچ لباسشو عوض کرده، آدیداس دیگه اسپانسرش نیست مگه ؟
rafa.com
01-20-2010, 01:11 PM
میلاد که معلوم نیست این وسط چی باب میلشه از یه طرف اعصابش خورده که همچین تنیسورای داغونی تو دورهای ابتدایی به نادال خوردن و از یه طرفم ناراحته که تو خیلی از بازیها تنیسورهای الکی بهم خوردن...میلاد باید این تنیسورهای چپرچلاغ به کسایی
مثل رافا بخورن تا حذف بشن دیگه و گرنه اگه به هم بخورن و نادال هم بیفته با
تنیس بازای خوب که اینا حذف نمیشن و به جاش بازیکنای خوب حذف میشن
درود بر تو ای اسپنش جوان! دمت گرم گل کاشتی! :441::441:
چه حالی میده سودرلینگ دور اول حذف بشه! اینقد خندیدم بعد حذفش!!!:254::254:
البته کار راجر راحت تر شده! جای امیدواری که با حذف این بازیکن
دیگه نمیگن "چرا سودرلینگ طرف ماست ؟!!!!:443:
An interview with:
RAFAEL NADAL
THE MODERATOR: Questions, please.
Q. Apart from the win, what did you like about your game today?
RAFAEL NADAL: Well, I think I played serious match. I think I played the match what I need to play. Winning 6‑2, 6‑2, 6‑2 is a really good news.
Q. You weren't overextended?
RAFAEL NADAL: I think I did well, no? I was playing, moving well in the beginning without mistakes, having with the control of the ball.
No, I think I played right way. Very good match, yeah.
Q. Did he surprise you sometimes with some of his shots?
RAFAEL NADAL: No, no, no. Everybody plays really well. No, no. I never feel surprised. Someday, yes. But, sure, everybody can play really well. And he's young player, aggressive player. Sure, he can play really well.
No, didn't surprise me.
Q. Do you think you played better than against Luczak the other night?
RAFAEL NADAL: Yeah, well I played with more relaxed, no? Second round always is easier to play. You are more adapt to the conditions and everything. Always the debut is more difficult, no? I think I improved a little bit. I can still play a little bit longer, but that's it.
Q. Davydenko told us yesterday he never wants to be really famous like Federer or you. How do you feel about being so famous?
RAFAEL NADAL: Well, I think you are or you are not. You want or you don't want, that's not an answer, no? You are or you are not. That's it, no?
I feel okay, no? I like my life. I'm feel very lucky to be where I am. And, sure, I work in my hobby. So not everybody can say the same. So I feel very lucky person.
Q. After your knee problems last year, how close do you think you are to full fitness now?
RAFAEL NADAL: Yeah, I am okay. I am very good. No, no, I don't have any problem.
Q. Last year the first part of your season was exceptional. A lot of people thought you could realize the Grand Slam. Then you had injuries. This year before the tournament, there were many questions about what you can do, having lost against a lot of top‑10 players. How do you deal with that? Were you sad? Do you read about that?
RAFAEL NADAL: I didn't connect to Internet. Normally I didn't read a lot about myself. But, no...
Q. Is it difficult for you?
RAFAEL NADAL: Difficult what?
Q. One year ago you were a king, and this year will you win. Many questions about you.
RAFAEL NADAL: You made the questions.
I feel very happy what I did in this sport. I still having really happy with what I am doing. With 23 years old, having 15 Masters 1000 and six Grand Slams is more than what I expected all my life. So everybody can tell, but these titles are as home, so nobody gonna take me these titles.
Sure, everybody can talk, but I still working as much as I can to be in the top. And, sure, there is lot of very good players. But, you know, I always do all in my hands, and nobody can ask me more than when I do all what I can do.
Q. You were ranked No. 2 for so long, then got No. 1. Last year you won your Grand Slam title, losing your No. 1 ranking to Roger. Now you're No. 2 again. What is more important, getting the No. 1 ranking or winning more Grand Slam titles?
RAFAEL NADAL: Anything gonna be perfect (smiling). Sure, no, for me right now my goal is try to be in third round of Australian Open. That's my goal right now. We will see what's happen.
First, about No. 1, you are No. 1 or you are not No. 1. Can't be a goal. Is not possible have your goal to be No. 1 because if you're not winning important tournaments, you're not going to have any chance to be No. 1.
So my real goal right now is just try to be competitive in every tournament that I gonna play, and feel when I go on court I can win against everybody. So that's my goal, no?
If you talk me about the ranking, I was for the last five years top two all the weeks, no? So be No. 2, No. 4, No. 5 doesn't affect myself a lot. Sure, be No. 1 is a little bit different, but the rest doesn't matter. Only thing is be competitive to win titles.
Q. You're very popular here with the crowds. Do you find Australian crowds push you and you feel the love from the crowds other than your home?
RAFAEL NADAL: I always feel really well here, no? I played amazing matches in the past since the first time when I arrived here against Hewitt. Second time what I came back, I lost against Hewitt in five sets. And the crowd always was really nice with me, no?
The crowd here is special that they show a lot his emotions, and is nice going on court here. I just can say thanks.
Q. You seem to take a lot of time signing for fans.
RAFAEL NADAL: I did in all the place. If they support me or if they didn't support me.
Q. Roger had a tough match yesterday against Andreev. Did that surprise you about how tough that match was? Do you prefer to have these tough matches initially so you get challenged and build on that momentum?
RAFAEL NADAL: No, I prefer win straight if is possible, no (smiling). No, but I didn't surprise. Everybody plays really well. Maybe you are more surprised than the players, because the players know every match is really difficult.
Del Potro lost a set, too, the first round. Everybody can win everybody, and the level is really close. In one match, everything can happen.
Saeedzr
01-20-2010, 01:34 PM
امسال قرارداد جدیدی با شرکت ایتالیایی تاچی امضا کرده و از این به بعد از محصولات این شرکت استفاده میکنه.
Alireza Murray
01-20-2010, 01:51 PM
تبریک میگم به خاطر برد موری
دل پوترو هم خودشو کشت تا برد آخریرو 8-10 برد
Reza23
01-20-2010, 01:51 PM
دلپوترو برد.
بلیک واقعا تنیسور با اخلاقی هست.
خیلی هم زحمت کشید.:Hi:
Reza23
01-20-2010, 01:53 PM
تبریک میگم به خاطر برد موری
دل پوترو هم خودشو کشت تا برد آخریرو 8-10 برد
بنظرم مصدوم بود چون فیزیو داشت یه کرمی میمالید رو پهلوش.
هر چند بلیک هم عالی بود. :441::441:
Alireza Murray
01-20-2010, 01:58 PM
بنظرم مصدوم بود چون فیزیو داشت یه کرمی میمالید رو پهلوش.
هر چند بلیک هم عالی بود. :441::441:
آره چند وقتی هست که خوان از ناحیه ی مچ دست مصدوم هست
Reza23
01-20-2010, 02:00 PM
ژوستین هم برد!
:441::441::441::441::441::441::441:
:441::441::441::441::441::441::441:
davidbeckham
01-20-2010, 02:00 PM
ایول هنین
خوب حال دمنتیواروگرفت:441:
حالم از هر چی روس هست بهم میخوره
البته بجز ابراموویچ و ماشا:434:
Afshin
01-20-2010, 02:03 PM
چه بازی ای کرد بلیک ... فوق العاده بود این بشر:441::441:
دهن خوان رو سرویس کرده بود ، ولی خوشحالم که خوان بازی رو برد بر عکس بر و بچه های نادالی :434:
davidbeckham
01-20-2010, 02:06 PM
چه بازی ای کرد بلیک ... فوق العاده بود این بشر:441::441:
دهن خوان رو سرویس کرده بود ، ولی خوشحالم که خوان بازی رو برد بر عکس بر و بچه های نادالی :434:
قول میدم خوان از پس رادیک یا گونزو بر نمیاد
Afshin
01-20-2010, 02:08 PM
برتری ژوستین بر سایر رقباش کاملا مشهوده ... واقعا دیدن بازیش لذت بخشه
بعد از مدت ها از دیدن بازی زنان لذت بردم :441:
Afshin
01-20-2010, 02:09 PM
قول میدم خوان از پس رادیک یا گونزو بر نمیاد
از کجا فهمیدی که بر نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امروز هر کسی نمیتونست از پس بلیک بر بیاد ... خوان خیلی خوب بود که تونست بلیک رو ببره
من هنوز هم خوان رو شانس اول نیمه نهایی میدونم
Reza23
01-20-2010, 02:20 PM
برتری ژوستین بر سایر رقباش کاملا مشهوده ... واقعا دیدن بازیش لذت بخشه
بعد از مدت ها از دیدن بازی زنان لذت بردم :441:
وقتی ژوستین بازی میکنه مثل اینه که بازی مردان هست.
بکهندش هم یه دستی میزنه!
S.I.N.A
01-20-2010, 02:24 PM
ژستين چي كارش ميكنه ، سوراخ سوراخش مي كنه :160:
اگه يكم بهتر سرويس ميزد ميتونست زودتر از اينها نسخه دمنتيوا را بپيچه ولي قسمت اين بود كه تو تاي بريك برنده بشه :866:
ژستين هنوز جا براي بهتر بازي كردن داره ، امروز اون تمركز لازم رو نداشت و كمي با استرس بازي ميكرد ولي در ادامه تورنمنت وضعيت براش به مراتب بهتر ميشه :443:
به اميد قهرماني
milad28235
01-20-2010, 02:36 PM
ای بابا نشد که آقا خشایار یه "درود به شرف بلیک" بگه :251:
به نظر من اصلا از این نمایش خوان نمی شه گفت مثلا حریف نادال می شه یا نه
چون کلا مدل بلیک و نادال با هم فرق می کنه
ولی در جواب جمله ی خشی بگم به نظر من خوان حریف گونزو که می شه
ولی مقابل رادیک بستگی به کیفیت سرویس داره
البته خوان فقط به یک کدومشون می خوره
البته می تونی به چیلیچ هم امیدوار باشی
milad28235
01-20-2010, 02:37 PM
برنامه پنج شنبه در بخش قرار داده شد
S.I.N.A
01-20-2010, 02:37 PM
بازي بليك-دل پوترو هم ديگر بازي ديدني امروز بود ....
به نظرم بليك فراتر از حد انتظار ظاهر شد و پاياپاي با دل پوني شانس چهارم قهرماني بازي كرد.
چقدر ضربات فلت و قدرتي در اين بازي ديديم ، بايد به هر دو خسته نباشيد گفت ، يك تنيس تمام هجومي را نمايش دادند :441:
طرفداران نادال قطعا" دوست داشتند بليك اين بازي را ببره :434:
milad28235
01-20-2010, 02:41 PM
قرعه ی موری رو دیدین؟ :3t1:
حریف بعدیش باحاله
فلورنت سرا
رفیق نادال :251:
خدا شانس بده
davidbeckham
01-20-2010, 02:45 PM
قرعه ی موری رو دیدین؟ :3t1:
حریف بعدیش باحاله
فلورنت سرا
رفیق نادال :251:
خدا شانس بده
:254::254::254:
milad28235
01-20-2010, 02:45 PM
این کل کله یا واقعا بهش معتقدی؟!
واقعا بهش معتقدم
تا بوده همین بوده
همیشه رافا به حریفای گلابی می خوره قبل از نیمه نهایی
چه آماده باشه، چه نباشه، چه چلاغ باشه، در هر صورت طوری واسش قرعه می ذارن که تا نیمه نهایی بیاد
اونم راحت، مثل آب خوردن
فقط گویا رولند گاروس از دستشون در رفته بود
البته خودشونم فکر نمی کردن سودرلینگ که توی رم اونجوری باخته بود، آتیش بازی کنه
والا اونو هم می نداختن سمت راجر :3t1:
milad28235
01-20-2010, 02:48 PM
میلاد که معلوم نیست این وسط چی باب میلشه از یه طرف اعصابش خورده که همچین تنیسورای داغونی تو دورهای ابتدایی به نادال خوردن و از یه طرفم ناراحته که تو خیلی از بازیها تنیسورهای الکی بهم خوردن...میلاد باید این تنیسورهای چپرچلاغ به کسایی
مثل رافا بخورن تا حذف بشن دیگه و گرنه اگه به هم بخورن و نادال هم بیفته با
تنیس بازای خوب که اینا حذف نمیشن و به جاش بازیکنای خوب حذف میشن
بابا ناشناس بخوره
منتها بلد باشه راکت رو دستش بگیره
این یارو لوکاس لاکو یه سرویس نمی تونست هولد کنه
مثلا حریف دیروز نوواک، با اینکه معروف نبود، لااقل تنیس بلد بود
مرخص نیود
Mohammad
01-20-2010, 03:04 PM
به نظر من بلیک به خودش باخت و لاغیر، تو همین ست آخر بارها و بارها کنترل رالی رو دستش گرفت و به خوبی خودشو روی تور رسوند ولی دریغ از یه Touch خوب، بابا پسر تو یه Drop Volley ، Short Angled Volley بلد نیستی؟ بازی داویدنکو با رافا تو فینال دوحه فرق دو تا Touch رو نشون داد، داوی جوری میزد که تو سرویس باکس فرو بیاد که رافا هم به اون سرعتی که داره نتونه بهش برسه ولی بلیک خیلی کم تونست اینکارو بکنه، همه والی ها و Half Volley هاش بلند بودند، اصلا یه بار ندیدم بتونه Taking pace off the ball بکنه.
ولی خوان هم اون فورهندهای مخوفش رو کمتر میزد، نه؟ البته ما که بازی رو کامل ندیدیم.
دمت گرم هنین! تنیسورای زن دیگه باید بیان پیش تو آموزش تنیس ببینن!!!
چقدر خوب بازی میکنه! فورهند میزنه مردونه!!! خیلی هم به اعصابش مسلطه!
:441::441::441:
واقعا بهش معتقدم
تا بوده همین بوده
همیشه رافا به حریفای گلابی می خوره قبل از نیمه نهایی
چه آماده باشه، چه نباشه، چه چلاغ باشه، در هر صورت طوری واسش قرعه می ذارن که تا نیمه نهایی بیاد
اونم راحت، مثل آب خوردن
فقط گویا رولند گاروس از دستشون در رفته بود
البته خودشونم فکر نمی کردن سودرلینگ که توی رم اونجوری باخته بود، آتیش بازی کنه
والا اونو هم می نداختن سمت راجر :3t1:
این یعنی دیگه آخر تعصب و بی منطقی!:193:
milad28235
01-20-2010, 03:21 PM
حقیقته دیگه
قبول کن
خیلی وقتا به اولین حریف مشکل و روفرمش باخته
استرالیای 2008، همه سالهای یو اس اوپن، رولند گاروس پارسال، دوحه امسال، پکن پارسال، شانگهای پارسال، ......
Alireza Murray
01-20-2010, 06:56 PM
مصاحبه ی بعد بازی امروز موری
Q. Could you give us a sense of how tricky it was out there this evening; the wind, the conditions.
The wind was the hardest part. Obviously, it was quite a good atmosphere, quite a lot of noise, a lot of flags, people moving around and stuff.
I think I did well to keep my concentration from that. But the wind was the trickiest part because it's kind of like a bowl, the court kind of gets trapped in there and swirls around. Sometimes you think the ball is going one direction, and the wind is going one direction and then in the middle of the point it can change pretty quickly. That was tough.
But I was happy with the way I played.
Q. Was it a routine second‑round match? How would you describe your performance?
First set was good and then it was tough after that. I came through a couple of tough moments early in the second set. Down Love‑40 on my serve and managed to hold there. He started to play better at that stage and came through that well. The third set, obviously got broken back, won a long game the following game to break back.
It was a good performance, solid match, under difficult conditions, so I was happy.
Q. How well do you think you're serving at the moment? Took you to deuce a couple of times.
Yeah, how terrible. (Smiling)
I mean, this is the highest level of the sport. That's gonna happen. But I played two matches and got broken twice, once in each match. So reasonably happy with that.
Served better today than I did the first day. I'm sure I'll serve better in the next round than I did today.
Q. When you needed to get your first serves in, you seemed to make them today.
Well, that's when it's important to make them, you know, on the big points, when you're behind. Maybe it's just a little bit of extra focus, why I served better on the big points so far in the tournament.
Obviously, I want to serve well in all of the points and give each point as much attention as possible. That's something I'll try and do better the next round.
Q. Dropshots in those conditions, a tough shot to play. But in the wind... You did it very well tonight.
Well, when you're dropshotting into the wind, it's a good play. If you're dropshotting when you have the wind you can't really get any backspin on the ball, so the ball tends to shoot through. It's a lot easier for the opponent to get through. Dropshotted well especially at the start of the match, came forward well, volleyed pretty solid, so it was good.
Q. Your next opponent, Florent Serra. You haven't played him much. Know much about him?
ANDY MURRAY: He's been around the 50 mark for quite a long time. He's a solid player. He's had two very long matches so far. Saved a couple of match points today. So, you know, he's gonna go for it. Have to make sure I'm on my game.
koury
01-20-2010, 07:04 PM
من اواخر بازی تومیچ-سیلیچ رو تونستم ببینم این تومیچ فورهنداش بیشتر شبیه اسلوموشن بود :182: پارسال دو بازی اولش رو نسبتا کامل دیدم خیلی بهتر بود بخصوص بازی با ژیل سیمون که هر چند باخت ولی فورهنداش جوندار بود ولی امروز اصلا انگار داشت تمرین میکرد :3t1:
Alireza Murray
01-20-2010, 07:40 PM
من اواخر بازی تومیچ-سیلیچ رو تونستم ببینم این تومیچ فورهنداش بیشتر شبیه اسلوموشن بود :182: پارسال دو بازی اولش رو نسبتا کامل دیدم خیلی بهتر بود بخصوص بازی با ژیل سیمون که هر چند باخت ولی فورهنداش جوندار بود ولی امروز اصلا انگار داشت تمرین میکرد :3t1:
اول بازی فور هنداشو خوب میزد ولی احتمالا به خاطر خستگی آخرای بازی نسبت به اولای بازی فورهنداشو اروم تر میزد البته میتونه به خاطر استرس هم باشه
Farid
01-20-2010, 07:50 PM
با سلام
نه از ابتدای با سرجیو تاچینی قرارداد بسته , اما Murray از ابتدای فصل با ادیداس قرارداد بسته.
Farid
01-20-2010, 08:05 PM
در مورد بازی امروز ( البته من چون Sharing ندارم دو ست اول و 7 Game اخر بازی رو دیدم )
Blake که در مصاحبه اش به این نکته اشاره کرده بود که در تعطیلات فصل روی سرویسش تمرین کرده کاملا مشهود بود , اما Del Potro چیزی از مصدومیت ناحیه مچ دست راست ( وقتی که سرویس بالای 200 km/h و Groundstroke های قدرتی و Flat می زد ) درش دیده نمیشد اما در کل به قول گزارشگر تلویزیونی کمی Flat و یا بی انگیزه بود و انگیزه ای که همیشه در وی میدیدیم در چشمانش برق می زد رو امروز من که ندیدم.
در ضمن کسانی که Del Potro رو یک بازیکن Ultra Aggressive میدانند به این نمایش سیستم Hawk eye توجه کنند:
Del Potro: 29% inside the baseline ; 71% behind the baseline
Blake: 51% inside the baseline ; 49% behind the baseline
کوروش جان ببخشید منظورت ژیل مولر بود دیگه!؟:160:
Reza23
01-20-2010, 08:10 PM
حقیقته دیگه
قبول کن
خیلی وقتا به اولین حریف مشکل و روفرمش باخته
استرالیای 2008، همه سالهای یو اس اوپن، رولند گاروس پارسال، دوحه امسال، پکن پارسال، شانگهای پارسال، ......
یعنی شما ATP را متهم به تقلب میکنی؟!
برای اونها چه سودی داره اگه رافا قهرمان بشه؟
فدرر که پولدارتر و با نفوذتره!
اگه قرار باشه تقلبی هم باشه باید از فدرر حمایت کنن تا رافا.
Fakhruddin
01-20-2010, 08:36 PM
دلپوترو امروز ذهنم رو به شک انداخت شاید دوباره حکایت یواس اوپن تکرار ...:379::379:
koury
01-20-2010, 09:35 PM
کوروش جان ببخشید منظورت ژیل مولر بود دیگه!؟:160:
نه بابا همون ژیل سیمون بود سندش هم تو وزارت خارجه هست :254: شرمنده اشتب تایپی بود منظورم همون مولر بود :434:
nima_masiha
01-20-2010, 09:41 PM
با سلام
متاسفانه تو این 3 روز به جز بازی فدرر بقیه مسابقات رو فرصت نکردم ببینم:243:. ایشالله از فردا صبح میتونم تقریبا همشو دنبال کنم.
متاسفانه بازی خوان و بلیک از دستم در رفت. این سطح برای بازیکنی همچون بلیک بهترین نوع هست به نظر من، چون ضرباتش از قدرت بسیار بالایی برخورداره و در حالی که عبور دادن توپ از یه دفاع سخت در این سطح خیلی سخته اون میتونه خوب اینکار رو انجام بده و این نوع سطوح یه مزیت برای بازیکنان سرار هجومی هست. مثال: سونگای 2008، ورداسکو 2009، بردیچ، واورینکا و حتی خود بلیک هم در دو سال قبل خوب کار کرده بود. من متعجبم چرا بعد از 5 ست دلپورتو مصدوم نشده چون یه آسیب دیدگی از ناحیه مچ دست داشت و برای برگشت ضربات بلیک هم باید فشار زیادی رو به مچش وارد کنه.
دلپونی هم اخیرا ثابت کرده که رو زمین های لو بونس هم میتونه خوب کار کنه(یو اس اوپن 2009) و با توجه به قدرت بالای ضرباتش جز مدعیان مسلم هست.
حریفان رافا و مورای هم خیلی ضعیف بودن(البته رافا از همه ضعیفتر بود رقیباش)، راجر رو فرم نشون نداد و مثل همیشه تورنمنت رو به خوبی شروع نکرد. بازی دیروزش تحت تاثیر بازی یو اس اوپن 2008 با آندریف قرار گرفته بود. این بازی برای دور اول خیلی سنگین بود، پارسال هم دور اول با سپی بازی کرد که اگه یه رنگ بالاتر بود تو 32 سید برتر قرار میگرفت. آندریف هم وضعیتش تقریبا به همین صورت بود.
Mohammad_Joulaei
01-20-2010, 09:44 PM
خب چلیچ امروز دچار دردسر زیادی شد و همینطور خوان. و ارغوان هم دور دوم خداحافظی کرد.
!GH-9924
01-21-2010, 01:27 AM
دلپوترو می تونست زودتر از اینا بازی رو تموم کنه...
برک پوینتایی که به سختی از بلیک میگرفتو به راحتی پس میداد....
...
رادیکم که امروز از این سیستم چلنج اعصابش به هم ریخته بود کفری شد و حال Umpire بیچاررو رو گرفت و بعد بازی میگفت:It's not your job to predict if I would have hit the ball or not, it's your job to say if I could have hit it,. That's bullshit.
و وقتی هم داشت میرفت رو صندلیش بشینه دیگه تکمیلش کرد:160:
If I take my racquet back, don't you think I'm going to fucking hit it....
کلیپ:http://www.youtube.com/watch?v=NGbJvFocVcw&feature=player_embedded
sadegh_rafa
01-21-2010, 05:22 AM
خوب کسانی که می گفتند که داویدنکو مرد گراند اسلم نیست باید بازی هاشو ببینند
واقعا آمادست فکر کنم که یک پای فینال باشه
امیدوارم نادال در فینال انتقام بگیره ازش
milad28235
01-21-2010, 06:17 AM
در مورد بازی امروز ( البته من چون Sharing ندارم دو ست اول و 7 Game اخر بازی رو دیدم )
Blake که در مصاحبه اش به این نکته اشاره کرده بود که در تعطیلات فصل روی سرویسش تمرین کرده کاملا مشهود بود , اما Del Potro چیزی از مصدومیت ناحیه مچ دست راست ( وقتی که سرویس بالای 200 km/h و Groundstroke های قدرتی و Flat می زد ) درش دیده نمیشد اما در کل به قول گزارشگر تلویزیونی کمی Flat و یا بی انگیزه بود و انگیزه ای که همیشه در وی میدیدیم در چشمانش برق می زد رو امروز من که ندیدم.
در ضمن کسانی که Del Potro رو یک بازیکن Ultra Aggressive میدانند به این نمایش سیستم Hawk eye توجه کنند:
Del Potro: 29% inside the baseline ; 71% behind the baseline
Blake: 51% inside the baseline ; 49% behind the baseline
اتفاقا منم دیروز می خواستم بگم
انگیزه که داشت، ولی اونقدرا رو فرم نیست به نظر من خوان
فورهند مثل سابق نمی کوفه
سرویسش ولی خوب بود طبق معمول سنواتی
در ست آخر هم به نظر من خوان خیلی محتاط تر بازی کرد و بر خلاف او بلیک تا لحظه آخر همون بازی همیشگیش رو ارائه داد
ولی والی های بلیک هم بد بود و راحت Pass می شد.
milad28235
01-21-2010, 06:20 AM
یعنی شما ATP را متهم به تقلب میکنی؟!
برای اونها چه سودی داره اگه رافا قهرمان بشه؟
فدرر که پولدارتر و با نفوذتره!
اگه قرار باشه تقلبی هم باشه باید از فدرر حمایت کنن تا رافا.
ربطی به این مسائل نداره
مثلا رئال مادرید پولدارترین تیم دنیاست
ولی یوفا همش طرف بارسلونا رو می گیره
کلا برای تقلب می رن دنبال کسی که بهشون باج بده
راجر اهل باج دادن نیست
مرده :655::441:
milad28235
01-21-2010, 06:51 AM
رادیکم که امروز از این سیستم چلنج اعصابش به هم ریخته بود کفری شد و حال Umpire بیچاررو رو گرفت و بعد بازی میگفت:It's not your job to predict if I would have hit the ball or not, it's your job to say if I could have hit it,. That's bullshit
.
و وقتی هم داشت میرفت رو صندلیش بشینه دیگه تکمیلش کرد:160:
If I take my racquet back, don't you think I'm going to fucking hit it....
کلیپ:http://www.youtube.com/watch?v=NGbJvFocVcw&feature=player_embedded
صد در صد حق با رادیک بود
زدن اون توپ براش کاری نداشت
تا خط نگدار فریاد زد، توپ رو ول کرد
باید امتیاز تکرار می شد
امیرشکیلا
01-21-2010, 07:15 AM
ژستين چي كارش ميكنه ، سوراخ سوراخش مي كنه :160:
اگه يكم بهتر سرويس ميزد ميتونست زودتر از اينها نسخه دمنتيوا را بپيچه ولي قسمت اين بود كه تو تاي بريك برنده بشه :866:
ژستين هنوز جا براي بهتر بازي كردن داره ، امروز اون تمركز لازم رو نداشت و كمي با استرس بازي ميكرد ولي در ادامه تورنمنت وضعيت براش به مراتب بهتر ميشه :443:
به اميد قهرماني
با سلام
من دو سه سال پیش که بازی این هنین را می دیدم اصلا قابل مقایسه با بقیه زنها نبود
ولی اصلا ازش خوشم نمی امد
ولی این روزها برایش ارزوی موفقیت می کنم
آقا ابوظبی اسپورت روی بدر قطع شد!!!
کسی خبر داره فرکانس جدیدی ارائه شده یا اینکه بدونه مشکل چیه؟؟!!!
آقا به من فقیر کمک کنید!!
msh13792
01-21-2010, 09:55 AM
قطع نشده اما خیلی پارازیت داره
اینا دیگه فقط مونده شبکه ها استانی و شبکه 1 و2 و.. را پارازیت بندازن
davidbeckham
01-21-2010, 09:56 AM
خوب کسانی که می گفتند که داویدنکو مرد گراند اسلم نیست باید بازی هاشو ببینند
واقعا آمادست فکر کنم که یک پای فینال باشه
امیدوارم نادال در فینال انتقام بگیره ازش
داویدنکو دو تا چلاقو برده هنر که نکرده
milad28235
01-21-2010, 10:57 AM
کاملا تکذیب می کنم
در تهران صاف صاف می گیره
msh13792
01-21-2010, 11:08 AM
کاملا تکذیب می کنم
در تهران صاف صاف می گیره
ممنون که پست از اون تاپیک پاک کردی
اما پارازیت داره بعضی از جاها
nadder
01-21-2010, 11:23 AM
با سلام
می تونید کانالی رو معرفی کنید که بشه مسابقات این تورنمنت را از طریق اینترنت مشاهده کرد ؟
به خاطر اینکه مسابقات بیشترشون صبحها ست و بنده سر کارم
ممنون
سلام
من صبح ساعت 30/3 با هزار امیدو آرزو روانه ی تلویزیون شدم:182: و دیدم ابوذبی که همیشه بازی های رود لیورو پخش میکنه و اصلا کورت های دیگه رو نشون نمیده حتی اگه دو تا زن چپر چلاق در حال بازی در رود لیور باشن , داره بازی بقداتیسو فررو نشون میده!!!:182:(البته خداییش بازی قشنگی بود)
انگار اینا اصلا با نوله بد هستند!؟:379:
milad28235
01-21-2010, 11:54 AM
با سلام
می تونید کانالی رو معرفی کنید که بشه مسابقات این تورنمنت را از طریق اینترنت مشاهده کرد ؟
به خاطر اینکه مسابقات بیشترشون صبحها ست و بنده سر کارم
ممنون
قبلا به این سوال شما پاسخ داده شده
Watch Australian open 2010 tennis live online for free on atdhe.net (http://www.atdhe.net/index.html) – one of the best sites for live sporting action
Watch Australian open online for free on Justin TV (http://www.justin.tv/directory/sports/tennis?order=hot&lang=en) – another great site for live streaming of Australian open tennis
Watch Australian Open 2010 live streaming for free on UStream.tv (http://www.ustream.tv/discovery/live/sports-tennis) – yet another great source for live tennis action
Watch Australian open tennis live online for free on ESPN360 (http://espn.go.com/broadband/espn360/channels?channel=3578790) – US only, but can use a free vpn (http://techpp.com/2009/07/09/top-5-free-vpn-clients/) service to access it.
Watch Australian Open tennis streaming for free on Livefooty (http://livefooty.doctor-serv.com/bet365.html)
Watch Australian Open 2010 Online for free on ChannelSurfing (http://channelsurfing.net/)
Australian Open 2010 live streaming online for free on getsport.tv (http://www.getsport.tv/tennis) – another great source for live tennis action
Watch Australian open 2010 tennis live online for free on MyP2P (http://myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=tennis)
Watch Australian open 2010 tennis live online for free on Watch Sports Online Free (http://watchsportsonlinefree.co.cc/)
Watch Australian Open 2010 Live Stream for Free on Tennis Channel (http://www.tennis-channel.tv/tennis/)
میلاد ببخشیدا ولی به نظر من حرفات در مورد مافیا و تقلب atp چرند محضه!:3t1:
davidbeckham
01-21-2010, 12:32 PM
چه چپر چلاقیه هانسکو:3t1:
فقط قد دراز کرده
BABAK
01-21-2010, 01:03 PM
شیر خفته بیدار شد...
رویایی بود نمایش امروز راجر مثل سال 2006 بازی میکرد همه چیز عالی بود. دیگه اینقدر نگین توپ سنگینه زمین کنده زیادی این مسایل رو بزرگ کردین. ترس و وحشت رو میشه تو حریفای حقیرت تجسم کرد مایسترو...
BABAK
01-21-2010, 01:05 PM
فقط قد دراز کرده
با این بازی نادال و نواک ومورای هم حریف راجر نبودن...:443::443:
davidbeckham
01-21-2010, 01:06 PM
یوژنی هم ذازه روش زیاد میشه:3t1:
یکی باید خفش کنه
ویلیامزها هم باید ضایع شن
تا وقتی کیم و هنین هستن
این دوتا ضایع میشن:251:
davidbeckham
01-21-2010, 01:08 PM
نخیر این دراز خان چلاق بود
فدرر وقتی میبره عالی بوده
ولی نادال میبره حریفاش چلاق بودن
نخیر خریف امروز فدرر یه دست و پا چلفتی بود:3t1:
milad28235
01-21-2010, 01:14 PM
فقط قد دراز کرده
شما بازی رو کامل دیدی؟
هانسکو دیگه چیکار باید می کرد که نکرد؟
بدبخت توی همه ی ستها هم برک پوینت داشت
ولی روی اون امتیازات راجر عالی بازی می کرد
کلا راجر امروز از هر لحاظ بی نظیر بود
davidbeckham
01-21-2010, 01:17 PM
یه فرهند بلد نبود بزنه
حریف اول نادال قویتر از هانسکو بود
حداقل تا تای برک اومد
milad28235
01-21-2010, 01:18 PM
نخیر
این طور نیست
خود من اومدم گفتم بازی با آندریف خوب نبود
ولی امروز عالی بود
در مورد نادال
به نظرم لوژاک خوب بازی کرد، خیلی ضعیف نبود. قابل قبول بود
ولی انصافا لوکاس لاکو چپر چلاغ بود
BABAK
01-21-2010, 01:18 PM
آخه مگه راجر امون میداد به این بیچاره وینر افتر وینر... بازی قبلی فدرر بد بازی کرد همه هم گفتن. اما نادال به یه آدمایی میخوره که کسی تا حالا ندیده اصلا... :434::434:
milad28235
01-21-2010, 01:19 PM
یه فرهند بلد نبود بزنه
حریف اول نادال قویتر از هانسکو بود
حداقل تا تای برک اومد
تا تای برک اومد
چون نادال روز خوبش نبود
خودتون هم اذعان داشتید که اون روز نادال خوب نبود
هم لوژاک نسبتا خوب بود، هم نادال نسبتا بد
milad28235
01-21-2010, 01:20 PM
میلاد ببخشیدا ولی به نظر من حرفات در مورد مافیا و تقلب atp چرند محضه!:3t1:
چرند نیست
رافائل نادال با کیا موتورز قرارداد داره
کیا هم اسپانسر اصلی مسابقاته
اصلا اجازه نمی دن زود حذف شه
davidbeckham
01-21-2010, 01:24 PM
تا تای برک اومد
چون نادال روز خوبش نبود
خودتون هم اذعان داشتید که اون روز نادال خوب نبود
هم لوژاک نسبتا خوب بود، هم نادال نسبتا بد
لوژاک نسبتا خوب بود
ولی هانسکو افتضاح بود
به گیم 4 هم نتونست بکشونه
فدرر هم واسه این بازی با اندریف خوب بنود
که اندریف خوب بازی کرد
BABAK
01-21-2010, 01:25 PM
دم پرنسس گرم فقط به خاطر راجر اومده بود. معلومه تنیسو خوب میفهمه ,وقتشو تلف نمیکنه بیاد بازی های مسخره نادالو نگاه کنه...
milad28235
01-21-2010, 01:33 PM
لوژاک نسبتا خوب بود
ولی هانسکو افتضاح بود
به گیم 4 هم نتونست بکشونه
فدرر هم واسه این بازی با ندریف خوب بنود
که اندریف خوب بازی کرد
نه عزیز دلم
بد بازی کردن راجر اصلا ربطی به خوب بازی کردن آندریف نداره
کلا راجر گاهی این مدلی کار می کنه
ارورهای بیخودی می زنه، سرویس بد می زنه و ...
هم آندریف خوب بود، هم راجر بد
شما مطمئنم اصلا نمی شینی کامل بازیهارو ببینی
چون هانسکو نتونسته توی یه ست، 4 گیم بگیره می گی افتضاح بود
در حالی که خیلی هم خوب بود.
ولی دیگه شانس نداشت بدبخت
راجر وقتی عالی بازی کنه، هیشکی شانسی نداره
نه فقط او
تازه هانسکو توی ست اول 3 تا برک پوینت داشت تا دوباره به بازی برگرده
ولی راجر وحشیانه سرویس زد اون دقایق
چیکار باید می کرد هانسکو؟
توی ست دوم هم یه برک پوینت داشت، می تونست 4-3 جلو بیفته
بازم راجر یه سرویس دم عالی زد
ست سوم هم اواخرش یکی داشت
چرند نیست
رافائل نادال با کیا موتورز قرارداد داره
کیا هم اسپانسر اصلی مسابقاته
اصلا اجازه نمی دن زود حذف شه
آهان یعنی کیا موتورز چپر چلاقارو گلچین میکنه میزاره سر راه رافا که تا سمی بیاد بالا؟!:254::254::254:
دست بردار میلاد!:3t1:
Mohammad
01-21-2010, 01:40 PM
اوج وقاحت و بی شرمی فقط از آن شما طرفداران فدرر است و بس!!! واقعا خجالت آوره!!! بس کن میلاد حالمو بهم میزنی با این حرفای مفتت؟
افشین خان حالا من سم پاشی میکنن؟! شماها خودتون اصل سم هستید!!!
هانسکو دو بار پشت هم نمیتونست فرهند بزنه؟ حالا آدم شد؟ حتما مونتانیز هم آدمه؟!
خجالتم خوب چیزیه، فقط به فکر جو سازیهای صد تا یه غاز هستید که بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوره،
خوبه قرعه کشی ها رو زنده پخش میکنن تا آدم های مریض الحالی مثل تو، روده درازی نکنن، یک بار گفتی دوبار گفتی گفتیم داره شوخی میکنی، اما دیدم نه، آقا باورش شده، این حرفا رو به مرغ پخته بزنی، از خنده روده بر میشه.
واقعا شرم و حیا هم خوب چیزیه!!!
مطمئن باش نوواکو رافا (موریو نمیدونم) به روجر اجازه ی همچین نمایشیو نمیدن!:350:
milad28235
01-21-2010, 01:52 PM
اوج وقاحت و بی شرمی فقط از آن شما طرفداران فدرر است و بس!!! واقعا خجالت آوره!!! بس کن میلاد حالمو بهم میزنی با این حرفای مفتت؟
افشین خان حالا من سم پاشی میکنن؟! شماها خودتون اصل سم هستید!!!
هانسکو دو بار پشت هم نمیتونست فرهند بزنه؟ حالا آدم شد؟ حتما مونتانیز هم آدمه؟!
خجالتم خوب چیزیه، فقط به فکر جو سازیهای صد تا یه غاز هستید که بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوره،
خوبه قرعه کشی ها رو زنده پخش میکنن تا آدم های مریض الحالی مثل تو، روده درازی نکنن، یک بار گفتی دوبار گفتی گفتیم داره شوخی میکنی، اما دیدم نه، آقا باورش شده، این حرفا رو به مرغ پخته بزنی، از خنده روده بر میشه.
واقعا شرم و حیا هم خوب چیزیه!!!
هانسکو نمی تونست فورهند بزنه؟
پس اون ضربات چی بود می زد؟>
من فکر می کردم فورهنده
شاید اسم دیگه ای داشته و ما بیسواد ها نمی دونیم
در مورد قرعه کشی ممد جان، حقیقت تلخه
فدرر مگه در 3 دور اول به چند حریف سخت باید بخوره؟
دور اول به حریف مشکل خورد دیگه
هر بازی که نباید پدرش در بیاد؟
ولی رافا دو بازی اولش که راحت بود
بازی با کولشرایبر رو هم باید دید چطور خواهد بود
قرعه کشی هم زنده نشون بدن یا ندن، من و شما متوجه نمی شیم که تقلب شده
این پدرسوخته ها کارشون رو خوب بلدن
در ضمن وقیح هم حودتی :160:
davidbeckham
01-21-2010, 01:55 PM
میلاد کولشرایبر رو دیگه نمیتونی بگی چپر چلاقه
milad28235
01-21-2010, 01:56 PM
آهان یعنی کیا موتورز چپر چلاقارو گلچین میکنه میزاره سر راه رافا که تا سمی بیاد بالا؟!:254::254::254:
دست بردار میلاد!:3t1:
دقیقا
می دونی کیا موتورز چقدر ضرر می ده اگه رافا تا مراحل بالا نیاد؟
مطمئن باش نوواکو رافا (موریو نمیدونم) به روجر اجازه ی همچین نمایشیو نمیدن!:350:
زرشک!!!!
نوواک که سونگا رو هم نمی تونه بزنه، به نظر من تا نیمه نهایی نمیاد
فوقش هم بزنه، راجر خوب بازی کنه ، پودرش می کنه
در مورد رافا درسته
تر می زنه تو بازی می ره با زیر توپ زدن هاش:3t1:
davidbeckham
01-21-2010, 02:01 PM
مگه نمیگی رافا میکشه زیر توپ
خوب فدرر توپ رو بخوابونه گوشه دیگه
چه مشکلیه؟
milad28235
01-21-2010, 02:14 PM
درسته
اون موقع که از مصدومیت اومده بود، قشنگ می کشید زیرش، با عمق کم
مثل بازی با چیلیچ، نوواک، داویدنکو
اونا هم مثل باقلوا وینر می زدن
ولی الان فرمش خوبه، برگشتهاش خیلی عمیقه
و نمی شه از اون انتها وینز زد
بعدش هم اینکه رافا با اون تاپ اسپین وحشیانه می کشه زیرش
کلا راجر با تاپ اسپین مشکل داره
نکته ی دیگه بکهند یه دسته راجره که خیلی سخته وقتی همه ی توپهارو می فرسته اونور، اونم با اون زاویه و اسپین
کلا سیستم بازی راجر رو به هم می ریزه
دقیقا
زرشک!!!!
نوواک که سونگا رو هم نمی تونه بزنه، به نظر من تا نیمه نهایی نمیاد
فوقش هم بزنه، راجر خوب بازی کنه ، پودرش می کنه
در مورد رافا درسته
تر می زنه تو بازی می ره با زیر توپ زدن هاش:3t1:
برو بابا توجیهات مثل ا.ن میمونه!:251::251::251:
در مورد نوواکم باهات هم عقیدم چون اصلا فرم جالبی نداره و همچنین سونگا خیلی خوبه الان!
میلاد کولشرایبر رو دیگه نمیتونی بگی چپر چلاقه
کولشرایبر که هیچی میلاد اگه حواسش نباشه فدررو هم که بخوره به رافا میگه چپر چلاقه!:251:
milad28235
01-21-2010, 03:12 PM
برنامه روز جمعه در بخش مربوطه قرار گرفت
Mohammad_Joulaei
01-21-2010, 04:02 PM
خب فدرر و نیکلای و لیتون و ....اومدن دور سوم.تبریک!!!!
دوستان اگه دقت کنن
کوارتر نادال خیلی جالبه چون اندی موری و مونفیلز اونجا هستن.
کواتر دلپترو هم گونزالس و رادیک و چلیچ رو داره.
کوارتر فدرر جدی ترین حریفاش لیتون هوویت و نیکلایه و ورداسکو.
کوارتر نواک هم که حرفی براش نمیمونه به راحتی میرسه نیمه نهایی.
جدا این نواک چه شانسی اورد ها.
کوارتر فدرر سخت ترین کوارتره مخصوصا لیتون هوویت!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نوواک سونگای خیلی رو فرمو پیش رو داره!
در ضمن باقداتیسم خیلی رو فرم بود احتمالش زیاده لیتونو ببره!
sadegh_rafa
01-21-2010, 04:32 PM
باریکلا به فدرر حریف سختی داشت ولی به راحتی برد :251:هونسکیو یکی از بازیکنان خوب چند وقت اخیر جهان است دلم برا فددر می سوزه گروهش خیلی سخته .هونسکیو و مونتانز خیلی محشر اند .:350:
اما رافا گروه آسانی داره:443:
davidbeckham
01-21-2010, 04:51 PM
بعد میلاد میاد میگه مافیای atp وکیا :254:
milad28235
01-21-2010, 04:51 PM
باریکلا به فدرر حریف سختی داشت ولی به راحتی برد :251:هونسکیو یکی از بازیکنان خوب چند وقت اخیر جهان است دلم برا فددر می سوزه گروهش خیلی سخته .هونسکیو و مونتانز خیلی محشر اند .:350:
اما رافا گروه آسانی داره:443:
هانسکو و مونتانیس هر چی باشن، ابتدایی ترین اصول تنیس رو بلدن
اون لوکاس لاکو که گریپ گرفتن هم بلد نبود
فرق چندانی ما من نداشت :251:
Mohammad
01-21-2010, 04:53 PM
کولشرایبر که هیچی میلاد اگه حواسش نباشه فدررو هم که بخوره به رافا میگه چپر چلاقه!:251:
:254::251::254: با کمال تاسف همچین چیزی صحت داره.
چون یه چیزی تقریبا تو این مایه ها شب قرعه کشی اتفاق افتاد، اینا اولش این قرعه رو تقریبا برعکس فکر میکردند، یعنی حریفای نیمه رافا و راجر رو فکر میکردند برعکس این چیزی که الان هست، باشه، دقیقا همین گزافه ها رو اون موقع گفتن، مخصوصا درباره دلپوترو، آره ببین چه شانسی داراه رافا، دلپوترو خورده به راجر و .... .
شگفتا، بعد که فهمیدن برعکس شده، شروع کردن دوباره برعکسشو گفتن، آره رافا شانس داره، دلپوترو مصدومه افتاده سمتش و ....
البته من تا امروز فک میکردم اینا همش شوخیه، ولی امروز دیدم نه بابا اینا واقعا مشکل دارند، هرچند خودشون هم در ضمیرهای به غایت سیاهشون، میدونن این خبرا نیست ولی از الان دارن مقدمات حذف راجر تو حداکثر کواتر رو فراهم میکنند.
میبینی که شروع کردن توپ سنگینه، زمین فلانه، باد میاد، حالا خوب راجر ایندفعه گفت من بازی تو باد رو بیشتر دوست دارم. هر چند اینا برای راجر هم تره خورد نمیکنه
davidbeckham
01-21-2010, 04:55 PM
چون یه چیزی تقریبا تو این مایه ها شب قرعه کشی اتفاق افتاد، اینا اولش این قرعه رو تقریبا برعکس فکر میکردند، یعنی حریفای نیمه رافا و راجر رو فکر میکردند برعکس این چیزی که الان هست، باشه، دقیقا همین گزافه ها رو اون موقع گفتن، مخصوصا درباره دلپوترو، آره ببین چه شانسی داراه رافا، دلپوترو خورده به راجر و .... .
شگفتا، بعد که فهمیدن برعکس شده، شروع کردن دوباره برعکسشو گفتن، آره رافا شانس داره، دلپوترو مصدومه افتاده سمتش و ....
البته من تا امروز فک میکردم اینا همش شوخیه، ولی امروز دیدم نه بابا اینا واقعا مشکل دارند، هرچند خودشون هم در ضمیرهای به غایت سیاهشون، میدونن این خبرا نیست ولی از الان دارن مقدمات حذف راجر تو حداکثر کواتر رو فراهم میکنند.
میبینی که شروع کردن توپ سنگینه، زمین فلانه، باد میاد، حالا خوب راجر ایندفعه گفت من بازی تو باد رو بیشتر دوست دارم. هر چند اینا برای راجر هم تره خورد نمیکنه
:251::251::254::254:
milad28235
01-21-2010, 05:15 PM
تو مشکلت اینه که فرق شوخی و جدی رو از هم تشخیص نمی دی
اتفاقا اون شب، بعد از شوخی ها گفتم که حالا که خوان افتاده طرف رافا قرعه تلطیف شد،
بهانه ای هم نیست
راجر هر کی جلوش اومد باید بزنه، آسون و مشکل
زمین هم هر طوری هست، باید ساخت
من از این حرصم می گیره نادال باید چرا همش الکی الکی بیاد بالا :3t1:
Farid
01-21-2010, 05:19 PM
شیر خفته بیدار شد...
رویایی بود نمایش امروز راجر مثل سال 2006 بازی میکرد همه چیز عالی بود. دیگه اینقدر نگین توپ سنگینه زمین کنده زیادی این مسایل رو بزرگ کردین. ترس و وحشت رو میشه تو حریفای حقیرت تجسم کرد مایسترو...
با سلام
بزار به یک بازیکن Solid Baseliners مانند Hewitt یا Djokovic یا Nadal یا Murray بخوره اونوقت میفهمی که توپ سنگین و سطح کند یعنی چه.
Fakhruddin
01-21-2010, 06:20 PM
به نظر من این راجر هر لحظه ممکنه حذف بشه.هر بازیکنی به راحتی به برک پوینت فدرر میرسه ولی هر بازیکنی نمی تونه اونو برک کنه.(معمولا تنیسور های ضعیف از انجامش عاجزند).ace های فدرر تقسیم بندی شده توی طول بازی نیست.توی یه گیم 3تا ace پشت سر هم میزنه توی چندین گیم هیچ خبری از ace نیست.
در ضمن هر کی ریترن عمیق بکنه فدرر توی گیم خودش دچار مشکل میشه چونکه اکثر وینر های فدرر به خاطر ریترن های short و ضعیف حریفانه مثل حریف امروزش هانسکیو.
milad28235
01-21-2010, 06:45 PM
به نظر من این راجر هر لحظه ممکنه حذف بشه.هر بازیکنی به راحتی به برک پوینت فدرر میرسه ولی هر بازیکنی نمی تونه اونو برک کنه.(معمولا تنیسور های ضعیف از انجامش عاجزند).ace های فدرر تقسیم بندی شده توی طول بازی نیست.توی یه گیم 3تا ace پشت سر هم میزنه توی چندین گیم هیچ خبری از ace نیست.
در ضمن هر کی ریترن عمیق بکنه فدرر توی گیم خودش دچار مشکل میشه چونکه اکثر وینر های فدرر به خاطر ریترن های short و ضعیف حریفانه مثل حریف امروزش هانسکیو.
این مسائلی که فرمودین، جزوی لاینفک از بازی خیلی از بازیکنهاس
هیچ کسی نمی دونه کی می تونه Ace بزنه، اگه صد در صد دست خودت بود که عالی بود
سرویس بگیر نگیر داره
برک پوینت دادن هم به نظر من کاملا عادیه
مثل ایجاد موقعیت خطرناک در فوتبال روی دروازه
نمی شه جلوش رو گرفت
مگر اینکه حریف خیلی ضعیف باشه (مثل لوکاس لاکو ) و فقط به یه برک پوینت برسه :251:
ریترن عمیق هم برای هر تنیسوری مشکل ایجاد می کنه
چشم بسته غیب گفتی؟>
وینرهای بقیه از روی چیه؟
لابد مثلا وینرهای امثال نادال (آخه اون که وینر نمی زنه، فقط ارور می گیره :3t1::254:)، از روی خطه بیس لاینه
در پایان
بترکه چشم حسود :254:
Mohammad
01-21-2010, 06:46 PM
تو مشکلت اینه که فرق شوخی و جدی رو از هم تشخیص نمی دی
اتفاقا اون شب، بعد از شوخی ها گفتم که حالا که خوان افتاده طرف رافا قرعه تلطیف شد،
بهانه ای هم نیست
راجر هر کی جلوش اومد باید بزنه، آسون و مشکل
زمین هم هر طوری هست، باید ساخت
من از این حرصم می گیره نادال باید چرا همش الکی الکی بیاد بالا :3t1:
بله من هم عرض کردم تا امروز فکر میکردم شوخیه، ولی دیدم تو ول کن نیستی باز ادامه میدی، شوخی هم، یه بار، دوبار، سه بار، نه هزار بار که.
milad28235
01-21-2010, 06:47 PM
به نظر من این راجر هر لحظه ممکنه حذف بشه..
این نظر شما نیست
آرزوی قلبیته :254:
milad28235
01-21-2010, 06:49 PM
بله من هم عرض کردم تا امروز فکر میکردم شوخیه، ولی دیدم تو ول کن نیستی باز ادامه میدی، شوخی هم، یه بار، دوبار، سه بار، نه هزار بار که.
اون مسخره بازی که سر خوان در آورده بودیم شوخی بود (که هی حرفمون رو عوض می کردیم)
ولی مافیای ATP کاملا جدی
من که بهش معتقدم
مثل مافیای یوفا برای بارسا
ARA-RF
01-21-2010, 07:03 PM
سلام
میشه گفت حریف بعدی راجر ، آخرین حریف ساده ای خواهد بود که راجر پیش رو داره هر چند بازیکنی که تا دور سوم یک گراند اسلم بالا میاد هرگز بازیکن ضعیفی نخواهد بود!
و با سابقه ای که از کولشرایبر در خاطرم هست این بازیکن براحتی میتونه نادال رو اذیت کنه! سرو ها بسیار خوبی داره که هر بازیکنی رو می تونه اذیت کنه! در واقع این بازی محک بسیار خوبی برای سنجش میزان آمادگی رافا خواهد بود!
با آرزوی موفقیت راجر!
davidbeckham
01-21-2010, 07:13 PM
اون مسخره بازی که سر خوان در آورده بودیم شوخی بود (که هی حرفمون رو عوض می کردیم)
ولی مافیای ATP کاملا جدی
من که بهش معتقدم
مثل مافیای یوفا برای بارسا
منم معتقذم هر گرند اسلم سمپراس دو تا ارزش داره
چون اون موقع تنیس سخت تر بود
تنیسور هم رو دست پیت نیومده:866:
milad28235
01-21-2010, 07:20 PM
بله
تو باید هم این حرف رو بزنی
با همگی معیارها راجر فدرر بزرگتزین تنیسور تاریخه
زور الکی نزنین
سمپراس خیلی بازیکن بود یه بار تا فینال رولند گاروس می رسید
در مورد مقایسه ی دوران سمپراس و فدرر هم بارها بحث کردیم
بحث مجدد دیگه بیهوده س
davidbeckham
01-21-2010, 07:23 PM
اره پر افتخارترین فدرر هستش
ولی از نطر من برترین سمپراس هستش
milad28235
01-21-2010, 07:37 PM
برترین هم هموست
بازیهای سمپرای رو بشین نگاه کن
واسه راجر رو هم نگاه کن
بدون حب و بغض
اونوقت مقایسه کن
سمپرای که همش داشت سرو و والی می کرد که
msh13792
01-21-2010, 07:48 PM
اره پر افتخارترین فدرر هستش
ولی از نطر من برترین سمپراس هستش
اگه نادال نصفه افتخارات فدرر رو آورده بود بازم همین حرف رو می زدی
من که بعید می دونم
rafa.com
01-21-2010, 07:48 PM
به نظر من این راجر هر لحظه ممکنه حذف بشه.
با توجه به اینکه بازیا سه ستی هستش اصلا با این اطمینان نمیشه گفت که فدرر حذف میشه اگه مسترز بود راحت میشد اینو گفت که حذفه ولیگرنداسلم نه...از نظر من فدرر بازم شانس اول رسیدن به فیناله از اون طرف با وجود تنیسور آماده ای مثل داویدنکو
davidbeckham
01-21-2010, 07:54 PM
اگه نادال نصفه افتخارات فدرر رو آورده بود بازم همین حرف رو می زدی
من که بعید می دونم
اره میزدم
مگر اینکه نادال تا قبل از پایان دوران بازیگریش خلاف اینو ثابت کنه
قبلا هم گفتم سمپراس باعث شد از تنیس خوشم بیاد
koury
01-21-2010, 07:54 PM
دقیقا
اینم از اون حرفا بودااا!! کیا موتورز روی تورنمنت سرمایه گذاری کرده روی قهرمانی رافا که شرط بندی نکرده بخواد ضرر بده :3t1::3t1: مثل فدرر که رولکس اسپانسرش هست و تو اغلب تورنمنت ها هم اسپانسره دیگه، یعنی با باخت فدرر کسی نمیره رولکس بخره؟؟! :254::254:
یه کم فکر بکنی بنظر بد نمیاد، یا به قول خودت تو این جور مواقع که بهت فشار زیادی وارد میشه سکوت کنی خیلی سنگین تری :441:
msh13792
01-21-2010, 08:02 PM
میبینم که الان جمع نادالی ها جمع
چشم طرفدار های فدرر رو دور میبینین هی پست میزنینا
rafa.com
01-21-2010, 08:05 PM
میلاد قاطی کرده ولش کنین!
میلاد اینقدر به خودت فشار نیار برای قلبت ضرر داره ها
Mohammad
01-21-2010, 08:17 PM
طیبه و کوروش چرا تو مسابقه شرکت نکردین؟ :243:
milad28235
01-21-2010, 08:19 PM
اینم از اون حرفا بودااا!! کیا موتورز روی تورنمنت سرمایه گذاری کرده روی قهرمانی رافا که شرط بندی نکرده بخواد ضرر بده :3t1::3t1: مثل فدرر که رولکس اسپانسرش هست و تو اغلب تورنمنت ها هم اسپانسره دیگه، یعنی با باخت فدرر کسی نمیره رولکس بخره؟؟! :254::254:
یه کم فکر بکنی بنظر بد نمیاد، یا به قول خودت تو این جور مواقع که بهت فشار زیادی وارد میشه سکوت کنی خیلی سنگین تری :441:
بله، صد در صد تاثیر داره
وقتی راه به راه کیا هی توی تبلیغش رافا رو نشون می ده، رافا در واقع یک Promoter هستش براشون
و اگه زود حذف بشه خیلی براشون افت داره
تو از این جور بازیهای دنیای تبلیغات سر در نمیاری
رولکس رو با کیا مقایسه نکن
کیا اسپانسر اصلی استرالیاس، رولکس جزو اسپانسرهای فرعی
رولکس اسپانسر اصلی مونت کارلوئه
rafa.com
01-21-2010, 08:22 PM
ممد جایزه هم داره!؟:434:
milad28235
01-21-2010, 08:26 PM
اره میزدم
مگر اینکه نادال تا قبل از پایان دوران بازیگریش خلاف اینو ثابت کنه
مثلا چه جوری ثابت کنه؟
30 تا گرند اسلم ببره؟
تازه اگه 30 تا هم ببره (فرض محال که محال نیست)، بازم تو که در مقایسه ی راجر و سمپراس گفتی افتخار مهم نیست
چه جوری رافا باید ثابت کنه از سمپراس بهرته؟
اونم با این بازی بزن زیرش؟ :254:
koury
01-21-2010, 08:28 PM
شرمنده ممد جون سعی می کنم اگه هنوز بشه شرکت کرد تا شب شرکت کنم :434:
milad28235
01-21-2010, 08:30 PM
کوروش
نشد تو این تورنمنت در مورد در و دافها، استعداد های جدید و ... صحبت کنیم
ماریا هم که همون بازی اول باخت، ضد حال اساسی زد
koury
01-21-2010, 08:31 PM
بله، صد در صد تاثیر داره
وقتی راه به راه کیا هی توی تبلیغش رافا رو نشون می ده، رافا در واقع یک Promoter هستش براشون
و اگه زود حذف بشه خیلی براشون افت داره
تو از این جور بازیهای دنیای تبلیغات سر در نمیاری
رولکس رو با کیا مقایسه نکن
کیا اسپانسر اصلی استرالیاس، رولکس جزو اسپانسرهای فرعی
رولکس اسپانسر اصلی مونت کارلوئه
:434::254::254::254:
می دونستم یه بهونه ی آبکی دیگه میاری!! تو خودت استاد توجیه کردنی بعد دیگه به من نگی توجیه می کنی و ...!! ما تازه داریم درس پس میدیم :shame:
من تو عمرم تو این سالهائی که دارم تنیس می بینم یک هزارم درصد به شرافت اسپانسر ها و برگزار کننده های مسابقات تنیس شک نکردم و این بهونه های نخ نما هم نمیتونه ارزش کار رافا و حتی کیا رو پائین بیاره :3t1:
rafa.com
01-21-2010, 08:33 PM
شرمنده ممد جون سعی می کنم اگه هنوز بشه شرکت کرد تا شب شرکت کنم :434:
کوروش وقتش تموم شد دیگه نمیتونیم شرکت کنیم!:243:
koury
01-21-2010, 08:33 PM
کوروش
نشد تو این تورنمنت در مورد در و دافها، استعداد های جدید و ... صحبت کنیم
ماریا هم که همون بازی اول باخت، ضد حال اساسی زد
آره :243: حالا برای اینکه خیلی هم از در و دافا دور نشیم، بنظر من این دولکو اندام سوپر مدلی داره نظرت چیه؟ :866: امروزم آنا رو برد چند وقت پیش هم نایک دنبالش بود اسپانسرش بشه که نشد:443:
ضمنا بنظرم لباس امسال ماریا خیلی قشنگ بود! از لباس یو اس اوپنش بهتر بود :441:
koury
01-21-2010, 08:34 PM
کوروش وقتش تموم شد دیگه نمیتونیم شرکت کنیم!:243:
:243::243: عیبی نداره از تورنمنت بعدی...چیزی که زیاده تو تنیس تورنمنته :443:
Mohammad
01-21-2010, 08:43 PM
:243::243: عیبی نداره از تورنمنت بعدی...چیزی که زیاده تو تنیس تورنمنته :443:
واقعا خسته نباشید، من اون بالا با رنگ قرمز گوجه ای گنده نوشتم!! بعد اطلاعیه زدم براش، روز اخر گفتم تا ساعت 3 بیشتر وقت ندارید! بعد شما ندیدینش؟!
حالا بزارید ببینم افشین قبول میکنه بهتون Wild Card بده،:434: در اعزاش هم مقداری امیتاز منفی ازتون کم کنیم، افشین میشه استثنا اینا رو چون از اعضای با سابقه هستند بهشون WC بدیم؟
جایزه هم آخرش سی دی میدیم.
Mohammad
01-21-2010, 09:07 PM
کسایی که تو پیش بینی شرکت نکردن، همین امشب پیش بینیهاشون رو ارائه بدن که وایلدکارد بگیرن.
milad28235
01-21-2010, 09:58 PM
آقا در رابطه با این مسابقه ی در پیتیتون اینجا بحث نکنید
واسه خودش تلار مگه نداره؟
هی صفحات تاپیک مارو تلف می کنین
BABAK
01-21-2010, 10:27 PM
با سلام
بزار به یک بازیکن Solid Baseliners مانند Hewitt یا Djokovic یا Nadal یا Murray بخوره اونوقت میفهمی که توپ سنگین و سطح کند یعنی چه.
اینا به خاطر سبک بازیشون حریف سختی محسوب میشن نه به خاطر سنگین بودن توپ:443:.فدرر همیشه و همه جا با اینا مشکل داشته, چرا فدرر تو ویمبلدون به رافا باخت؟ به خاطر اینکه زمین کند بود؟ نه... فدرر همیشه با اینجور بازیکنا تو همه سطح ها مشکل داشته, من نمیگم بی تاثیره بوده اما به این اندازه که بهش پرداخته میشه نیست. بعضی از بازیکنا تو همه کورت ها خوب بازی میکنن. حالا یکی تبحر بیشتری توی یه زمین خاص داره مثل فدرر تو ویمبلدون یا رافا تو رولند گاروس...:655::655::655:
Mohammad_Joulaei
01-21-2010, 11:01 PM
اینا به خاطر سبک بازیشون حریف سختی محسوب میشن نه به خاطر سنگین بودن توپ:443:.فدرر همیشه و همه جا با اینا مشکل داشته, چرا فدرر تو ویمبلدون به رافا باخت؟ به خاطر اینکه زمین کند بود؟ نه... فدرر همیشه با اینجور بازیکنا تو همه سطح ها مشکل داشته, من نمیگم بی تاثیره بوده اما به این اندازه که بهش پرداخته میشه نیست. بعضی از بازیکنا تو همه کورت ها خوب بازی میکنن. حالا یکی تبحر بیشتری توی یه زمین خاص داره مثل فدرر تو ویمبلدون یا رافا تو رولند گاروس...:655::655::655:
بابک جون اگه قرار باشه ما به این حرفا گوش بدیم مانند بازیکنان سالید و ... باید توی رنک 100 یا 1000 دنبال فدرر بگردیم :251:و یه سری حرفا زده شد که گفته میشد اگه یه پای فدرر رو هم ازش بگیرن قهرمان یو اس اپنه و ...
و یه سری حرفا زده میشه و همین کارشناسا میگن که جیمز بلیکی که پاش لب بازنشستگیه بخت 4 قهرمانیه :434: و حتی بختش از موری هم بهتره:254: کسی که یه دونه مسترز هم نداره:434: چه برسه به استرالیا:434:
فدرر ما خودش رو برا تمام رویداد ها اماده کرده و خودش همه چی رو خوب میدونه که...
فدرر ما تنیسوریه که قابل توصیف نیست.
درود بر شرفت اسطوره افسانه ای
محمد جان چرا از منم نمیپرسی؟!!! آخه منم نتونستم شرکت کنم!!!:243:
چرا مثل غریبه ها با ما برخورد میکنی؟!!!!:182:
milad28235
01-21-2010, 11:28 PM
و یه سری حرفا زده میشه و همین کارشناسا میگن که جیمز بلیکی که پاش لب بازنشستگیه بخت 4 قهرمانیه :434: و حتی بختش از موری هم بهتره:254: کسی که یه دونه مسترز هم نداره:434: چه برسه به استرالیا:434:
فرید همه ی حرفاش غلط غلوطه
زیاد توجه نکنید بهش :160:
توی دوحه هم می گفت کریستوف روکوس فدرر رو اذیت می کنه
ولی زدیم لوله کردیم :396:
Alireza Murray
01-21-2010, 11:47 PM
فردا بازم موری تو کورت مرکزی بازی نمیکنه
اینا دیگه خیلی رودار شدن:1062:
Afshin
01-21-2010, 11:54 PM
فردا بازم موری تو کورت مرکزی بازی نمیکنه
اینا دیگه خیلی رودار شدن:1062:
اینا رودار نشدن ، شما خیلی پر توقعی
دلپوترو که رنک 4 ه و آخرین گرند اسلم رو هم برده و مثل موری هم پارسال تا یک چهارم بالا اومد ، هنوز تو کورت مرکزی بازی نکرده ، اون وقت انتظار داری موری تو کورت مرکزی بازی کنه ؟
البته خوان فردا تو کورت مرکزی بازی میکنه :866:
Alireza Murray
01-22-2010, 12:01 AM
بزار موری این استرالیا رو ببره تا روی شما ها کم بشه
Afshin
01-22-2010, 12:09 AM
بزار موری این استرالیا رو ببره تا روی شما ها کم بشه
اگه لیاقت و عرضه داشته باشه میبره ، ولی فعلا که نبرده ... پس تا اون موقع انتظار زیادی از مسئولان مسابقات نداشته باش:434:
Mohammad
01-22-2010, 01:35 AM
محمد جان چرا از منم نمیپرسی؟!!! آخه منم نتونستم شرکت کنم!!!:243:
چرا مثل غریبه ها با ما برخورد میکنی؟!!!!:182:
وای ننننه!! :243:
مجتبی جان، به خرد قسم که تنها ماوای من و توست، متوجه نشدم، ببخش منو. من موقعی که آخرین اعلان رو قرمز بالای فروم نوشتم، دیدم این دو تا شیطون تو فرومم، واسه همین متوجه اونا شدم، ولی متوجه عدم شرکت شما و بقیه دوستان دیگه نشدم. بازم شرمنده همه دوستان.
مجتبی جان میدونی که من به شما ارادت خاصی دارم تو این فروم:655: شما حتی از منم روشن فکرتر هستید، :3t1: وجود شما در حضور این سه Narrow Mind فروم (م-س-ا) :251: غنیمته و من به خوبی به این مسئله آگاه هستم. خواهشمندم از قصور بنده بگذرید.
قیافه (م-ا-س) در حین خودندن این پست دیدنیه. :254::251:
BABAK
01-22-2010, 08:54 AM
مافیای نادال یه زنبورو فرستاده بودن دلپوترو رو نیش بزنه سر بازیه با mayer اینو که دیگه همه دیدن اینم جو سازیه ؟ :160:
koury
01-22-2010, 09:16 AM
کاش همه ی داورا هم مثل پاسکال ماریا بودن!! اون از اول بازی که سر اشتباه لپی که کرد دلپوترو داشت می خوردش ماریا هم از ترسش سریعه حرفش رو پس گرفت :254: حالا پس گرفتن حرفش مسئله ای نیست قیافش خیلی باحال شده بود انگار ترسیده بود!!! اینم از وقتی که زنبور نشسته بود پشت خوان داشت خودش رو جر می داد!! آقا جون تو رو سننه؟ خودش داشت تو اسکوربرد می دید دیگه... :3t1:
fasaneh
01-22-2010, 10:48 AM
با وجودی که طرفدارهای رافا دوست دارند راجر حذف شه , و طرفدارهای راجر هم از حذف رافا خوشحال میشند , اما من دوست دارم نبرد این دو تا رو تو فینال ببینم
sadegh_rafa
01-22-2010, 10:59 AM
با وجودی که طرفدارهای رافا دوست دارند راجر حذف شه , و طرفدارهای راجر هم از حذف رافا خوشحال میشند , اما من دوست دارم نبرد این دو تا رو تو فینال ببینم
البته فینال نادال فدرر خیلی قشنگه.:443:فینالای زیادی رو به روی هم بودن ولی ما به خاطر خود فدرر دوست داریم حذف بشه آخه گناه داره همش اشکش جاری می شه:434:
Mohammad_Joulaei
01-22-2010, 11:16 AM
البته فینال نادال فدرر خیلی قشنگه.:443:فینالای زیادی رو به روی هم بودن ولی ما به خاطر خود فدرر دوست داریم حذف بشه آخه گناه داره همش اشکش جاری می شه:434:
نادال اگه تونست اول موری و بعد دلپترو رو حذف کنه برد راجر پیشکش:434:
مهم اینجاست که نادال به فینال نمیرسه!!!!
اونوقت شما صحبت از اشک فدرر تو بازی فینال میکنی؟؟؟؟:251:
اگه فینال نیاد باید تو رده های 3 و 4 رنکینگ دنبالش بگردید.:350:
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.