ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون Australian Open

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7

koury
01-22-2010, 11:20 AM
رنکینگ چه اهمیتی داره عزیز من؟؟ رافا هم تو مصاحبش گفته اولویت اولش گرند اسلمه چون میدونه گرند اسلم رو ببره رنکینگ هم خودش میاد :shame: تازه اصلا 3و4 نه بره 10!!! چه تاثیری داره اون که میخواد گرند اسلم ببره می بره دیگه حالا چه اول باشه چه صدم :350::3t1:

sadegh_rafa
01-22-2010, 11:23 AM
نادال اگه تونست اول موری و بعد دلپترو رو حذف کنه برد راجر پیشکش:434:

مهم اینجاست که نادال به فینال نمیرسه!!!!

اونوقت شما صحبت از اشک فدرر تو بازی فینال میکنی؟؟؟؟:251:

اگه فینال نیاد باید تو رده های 3 و 4 رنکینگ دنبالش بگردید.:350:
اگه نادال فینال نیاد حتما فدرر میاد؟:350:
بعد از دور سوم دیگه منتظر حذف روجرتون باشین.دیگه هانسکو مونتانز نیستن. دور 4 نشد ،کوارتر حتما حذف.چه بوسیله نیکولای چه بوسیله ورداسکو:254:

Mohammad_Joulaei
01-22-2010, 11:27 AM
کورش جان سلام

چه طوری؟ خوبی عزیز؟

راجب این جملت که میگی مهم گرند اسلمه اگه یه بار دیگه پست منو با دقت بخونی متوجه منظورم میشی!

حرفی هم دیگه ندارم.چون بحث های ما به اندازه فینال یه گرند اسلمه:251:

موفق موئد باشی

راستی کم پیدایی؟توی ایتی هم به مرخصی رفتی؟

Mohammad_Joulaei
01-22-2010, 11:34 AM
اگه نادال فینال نیاد حتما فدرر میاد؟:350:
بعد از دور سوم دیگه منتظر حذف روجرتون باشین.دیگه هانسکو مونتانز نیستن. دور 4 نشد ،کوارتر حتما حذف.چه بوسیله نیکولای چه بوسیله ورداسکو:254:

دوست عزیز

من اهل بحث نیستم.

شما اگه کارنامه راجر رو دیده باشه بیشتر از 20 نیمه نهایی پی در پی گرند اسلم در کارنامه داره.این نشون از ثبات اسطوره بی همتای تنیسه.

نادال چی؟

صحبت از نیکلای و فرناندو میکنی؟توی گرند اسلم تنها حریفای راجر اول رافاست و بعد دلپتروست و بعد نواک و ... که توی فینال منتظریم.

من جوابی دیگه نداره حدود 7و 8 روز دیگه همه چی رو با هم میبینیم.

S.A.IVI.A.N
01-22-2010, 11:35 AM
چرا بازی نادال شروع نشده؟:240: یالا یالا ، ما رافا میخوایم یالا:441:
این پتروا دیگه کیه:193:.کیم رو بیگل کرد:193:. واقعا شگفت انگییییییییییییییییییییزه:434:

Mohammad_Joulaei
01-22-2010, 11:42 AM
دوستان اگه دقت کنن و تاریخ 24 ژانویه اسکوربرد رو ببینن بازی گونزالس و رادیک بازی خیلی جذابی میتونه باشه!

تقریبا این 2 حریف هم سطح هستن و شاید گونزالس بهتر باشه.

Mohammad_Joulaei
01-22-2010, 11:45 AM
کیم هم که در استانه حذف شدنه!!!!

اشتباه نکنم دینارا مدعی این گرند اسلمه.

Alireza Murray
01-22-2010, 12:11 PM
موری راند سومم پشت سر گذاشت حالا باید با ایسنر بازی کنه

دل پوترو هم که بازم به سختی برد کیم هم که افتضاح باخت

milad28235
01-22-2010, 12:30 PM
کسایی که نمی خوان بازی رافا رو نگاه کنن، یورواسپورت 2 عادی ( و نه واید) داره بازی چیلیچ و واورینکا رو می ده (تکرار فینال چنای)
بازی خوبی هم هست

Hossein Murray
01-22-2010, 12:58 PM
موری راند سومم پشت سر گذاشت حالا باید با ایسنر بازی کنه

دل پوترو هم که بازم به سختی برد کیم هم که افتضاح باخت

موری نشون داده که می تونه تو این سطح از پس راکت سرورایی مثل ایسنر بر بیاد ...
به نظر من برد ایسنر کار سختی براش نیست !
اما نباید از اینم بگذریم که ایسنر الان روحیه ی فوق العاده ای داره و با اتکا به سرویساش توان برد اندی رو هم داره !
درمورد بازی کیم هم اصلا ازش انتظار نداشتم ... خیلی افتضاح بازی بود ... خیلـــــی !!!!

fabalous87
01-22-2010, 01:36 PM
من موندم این مرتیکه چرمنگ چندتا دیگه بریک پویت میخواد آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :3t1:

Alireza Murray
01-22-2010, 01:46 PM
مصاحبه ی بعد بازی امروز اندی
http://www.andymurray.com/display_image/831
Q. When you went down with the back problem, has there been a problem, when you twisted the back?
No, it just hurts. Sometimes it happens on these courts. They're just really sticky. It just gets a little bit stiff.
But it was fine.

Q. Obviously very pleased with your returns.
I don't think my serve is an issue at all. Everyone is panicking about my serve. I'm happy with how it's gone. It's got better in each match, like I thought it would.
When the important moments have come, I've served well. That's the most important thing.
And return‑wise, I mean, broke serve a lot so far this tournament against, you know, guys that have, you know, good serves. Kevin Anderson is a good server. I returned well against him. I'm going to need that in the next match.

Q. You've not gone beyond three sets. Would you have wanted to be more tested by now?
No, I'm happy to have won in three sets in all of the matches. I was just saying that it's important to have tight situations in matches like the first set today where, you know, it got quite close at points. Against Gicquel, like in the third set, you know, it got close. Came through all the sort of tough moments in the match, as well.
But I'm happy to save as much energy as possible. Today was hot. So it was nice to get off the court quickly.

Q. You've broken your opponent's serve the first game the first three games. Is that important? Usually is that what you're trying to do?
Yeah, when you start the matches, you want to try and get off to a good start. Pretty sure everyone tries to break serve as early as possible and then get ahead in the match.
I started well in all the matches so far. I put them under a lot of pressure by making all of my returns. Try and keep that up.

Q. Do you sometimes watch Speedway on Sky Sports every Monday night?
No, I've never watched Speedway.

Q. You're not into extreme sports, like watching them?
I like Formula One. Is that extreme enough (smiling)? I like Formula One. I've actually never been to watch any of the Grand Prix live, but.

Q. No chance to get an invitation by Jenson Button?
I have no idea. I've not tried to get one from him. I don't know. Maybe.

Q. You said before the tournament you want to at least get to the fourth round. Can you start to afford yourself thoughts of a Nadal quarterfinal?
I want to try and get through the next match. Isner is playing really well. Won the tournament last week. The guy is 6'9", has if not the best serve on the tour... Both guys in the next round are going to be really tough. Got to try to take care of that one first.
Rafa's got some tough matches to play, as well. I'm sure he won't be focusing on playing me yet either

msh13792
01-22-2010, 01:50 PM
من موندم این مرتیکه چرمنگ چندتا دیگه بریک پویت میخواد آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :3t1:

چه عجب بعد از 10 بار یه بار بریک کرد

fabalous87
01-22-2010, 01:59 PM
اونم شانسی بود والا... الان باز بریک نشه خوبه :434:

Afshin
01-22-2010, 02:06 PM
فکر کنم امروز کیم پریود شده بود ... این عادت زنانه هم واقعا معضلیه برای خودش

fabalous87
01-22-2010, 02:11 PM
ولی خداییش دفاع تیم ملی ایتالیا هم اینجوری نیستا :379:... لا مصب مثل هلو برمیگردونه!!!!!!!

Alireza Murray
01-22-2010, 02:18 PM
نادال بالاخره یک ست باخت

milad28235
01-22-2010, 02:31 PM
آخهئ من نمی دونم این چه ریترن سرویسیه
افتضاح ریترن می کنه این کولشرایبر
بابا دیگه سرویس دوم نادال که هلوئه.
چقدر بد بر می گردونی

واقعا مفت برک پوینت از دست می ده

نادال هم که افتضاح داره بازی می کنه

S.A.IVI.A.N
01-22-2010, 02:56 PM
این فورهند در حال حرکت نادال یه چیز دیگه بود.خشی داشته باش:434:

milad28235
01-22-2010, 03:08 PM
برنامه روز شنبه در بخش مربوطه قرار گرفت

davidbeckham
01-22-2010, 03:21 PM
vamos rafa
خیلی هارو ضایع کرد:866:
http://tennis-image.com/images/05312062229267710382.jpg

milad28235
01-22-2010, 03:22 PM
راستی یه بنده خدایی می گفت راجر فدرر هیچی نمی شه، چون زیاد برک پوینت می ده
امروز رافا چند تا برک پوینت داد؟ :251:

چه جوکهایی می گن بعضی ها

milad28235
01-22-2010, 03:25 PM
کولشرایبر بسیار عالی، ولی بد در لحظات تعیین کننده (مشابه آندریف)

خیلی از برک پوینتهای ستهای اول و دوم رو نادال خوب سرویس می زد یا بازی می کرد، و کولشرایبر کاری نمی تونست بکنه
ولی برک پوینتهای ست 4 رو مفت و مسلم واقعا از دست داد.
روی حماقت

رافا به کارلوویچ خورد
به نظر من می زنه راحت
سرویس ریترن رافا مشکلی نداره

در ضمن به نظر من چیلیچ، دل پوترو رو می زنه
دل پوترو خیلی راحت تمرکزش از دست می ره

davidbeckham
01-22-2010, 03:31 PM
دل پوتروچیلیچ رو میزنه
ولی به رادیک یا گونزو میبازه
زاستی دیگه از فورهندای وحشتناک دلپوترو خبری نیست:379:

davidbeckham
01-22-2010, 03:34 PM
بابا بزرگ دوم مسابقات (لیوبجیچ) هم حذف شد:254:

koury
01-22-2010, 03:34 PM
این گزارشگر استرالیائی ابوظبی اسپورت که در کنار بیل بری گزارش می کرد اسمش یادم نیست ولی اعصاب منو داغون کرد بس که زر مفت می زد!! اولا که اون لهجه ی در پیتش خیلی خنده داره :251: تو کدوم دهاتی اینطوری حرف می زنن نمیدونم والا... Day رو که عالم و آدم بریتانیائی و آمریکن میگن دِی میگه دای!!! :254: یونایتد استیتس رو میگه یونایتد استایتس :3t1: بعد بریک پوینت رو میگه برایک پوینت، Taken رو بجای تیکن میگه تایکن :243: بجز لهجش هم بس که دنبال بریک شدن رافا بود دیگه نمیدونست چی بگه هی میگه کولشرایبر روی اشتباهات خودش ست اول رو باخت!! ای روتو برم اون همه پسینگ شات وینر و فورهند وینر و نت پوینت و ... ی رافا رو چطور نمیتونی ببینی؟

koury
01-22-2010, 03:36 PM

نه کیم بد بازی نمی کرد اتفاقا برعکس یانکوویچ که پارسال سر موعد اصلا نمیتونست بدوه کیم خیلی خوب می دوید :443: بنظر نمیرسید پریود بوده باشه، فقط این پتروای زاغارت واسه من شاخ شده بود ماورای تنیس خودش ظاهر شد اصلا موندم اون کسی که براحتی دو بار به هنین باخت چطور اینقدر شاخ شدش؟؟! :350: ولی بالاخره پیش میاد دیگه همچین باختائی خیلی کم برا امثال کیم رخ میده :243:

koury
01-22-2010, 03:39 PM
امروز رافا خیلی بد نبود در حد متوسط بازی کرد! اگه اسکل بازی در نمیاورد راحت تو سه ست می برد حتی ست اول و دوم رو هم راحت تر می برد یه چیزی تو مایه های 6-2 6-1 !! واقعا عجیبه پارسال تو یه بازی 5 ستی زیر 10 تا UE زد امروز تو 4 ست 38 تا ارور داد :379: ولی در کل از شرایط راضی هستیم کسانی هم که دنبال ست دادن رافا بودن یه نفس راحتی میتونن بکشن :251:

fasaneh
01-22-2010, 03:40 PM
کولشرایبر تو لحظات حساس نتونست بازی رو اداره کنه , ولی در مجموع بازی خوبی از خودش نشون داد

koury
01-22-2010, 03:44 PM
آخه دوست عزیز بین رافا و یه بازیکن در پیت باید فرقی باشه دیگه!! رافا میتونه امتیازات مهم رو بخوبی کنترل کنه و کولی نمیتونه :441:

Saeedzr
01-22-2010, 03:54 PM
امروز رافا خیلی بد نبود در حد متوسط بازی کرد! اگه اسکل بازی در نمیاورد راحت تو سه ست می برد حتی ست اول و دوم رو هم راحت تر می برد یه چیزی تو مایه های 6-2 6-1 !! واقعا عجیبه پارسال تو یه بازی 5 ستی زیر 10 تا UE زد امروز تو 4 ست 38 تا ارور داد :379: ولی در کل از شرایط راضی هستیم کسانی هم که دنبال ست دادن رافا بودن یه نفس راحتی میتونن بکشن :251:
کوروش اتفاقا ویلندر بعد از بازی با رافا مصاحبه کرد و پرسید:
به نظرت نتیجه ست اول و دوم نشان دهنده جریان بازی بود یا میتونست نزدیکتر باشه؟
که رافا هم جواب داد که نه نتیجه میتونست نزدیک تر باشه
و اشاره کرد به برک پوینتهای زیادی که سیو کرده،مخصوصا در ست اول

حالا چجوری میگی میشد 6-2 و 6-1 بشه نمیدونم
شاید منظورت به نفع کولی هست؟:160:

Fakhruddin
01-22-2010, 03:58 PM
این نظر شما نیست
آرزوی قلبیته :254:

وینرهای بقیه از روی چیه؟
لابد مثلا وینرهای امثال نادال (آخه اون که وینر نمی زنه، فقط ارور می گیره :3t1::254:)، از روی خطه بیس لاینه

در پایان

بترکه چشم حسود :254:

من که برام فرقی نمی کنه کی قهرمان شه چه برسه به اینکه حذف فدرر آرزوی قلبیم باشه.بعدشم نادال فقط ارور میگیره خوب تنیسورا چشماشونو باز کنن هی نکوبن توی اوت.آره ماتادور بد جوری آتیشت زده معلومه کی حسوده :160::251:

koury
01-22-2010, 03:58 PM
کوروش اتفاقا ویلندر بعد از بازی با رافا مصاحبه کرد و پرسید:
به نظرت نتیجه ست اول و دوم نشان دهنده جریان بازی بود یا میتونست نزدیکتر باشه؟
که رافا هم جواب داد که نه نتیجه میتونست نزدیک تر باشه
و اشاره کرد به برک پوینتهای زیادی که سیو کرده،مخصوصا در ست اول

حالا چجوری میگی میشد 6-2 و 6-1 بشه نمیدونم
شاید منظورت به نفع کولی هست؟:160:

سعید جان رافا از روی تواضع اینطوری میگه، من منکر این نمیشم که کولی بریک پوینت های زیادی داشت ولی رافا موقعی که 5-3 بود دو تا ست پوینت روی سرویس کولی هدر داد، قبلش هم وقتی 4-2 بود دو تا بریک پوینت هدر داد وگرنه میتونست 6-2 ببره... از رافا بعیده اونطوری بریک پوینت ها رو براحتی هدر بده :379:

Mohammad
01-22-2010, 04:01 PM
بابا دیگه سرویس دوم نادال که هلوئه.

:254::254::254:

اینو برو به راجر بگو که دسته کمی از کولشرایبر نداره!!! تازه این بدبخت میخواد وینر جواب بده نمیشه، راجر بلاک هم میکنه میزنه تو تور .
اصلا به نظر من بهتره رافا تو بازی با راجر اول سرویس دومش رو بزنه بعد سرویس اولشو! :251:

Saeedzr
01-22-2010, 04:01 PM
سعید جان رافا از روی تواضع اینطوری میگه، من منکر این نمیشم که کولی بریک پوینت های زیادی داشت ولی رافا موقعی که 5-3 بود دو تا ست پوینت روی سرویس کولی هدر داد، قبلش هم وقتی 4-2 بود دو تا بریک پوینت هدر داد وگرنه میتونست 6-2 ببره... از رافا بعیده اونطوری بریک پوینت ها رو براحتی هدر بده :379:
متس هم حتما از روی غرض میگه دیگه؟:379:

تنیس همینه دیگه،ولی کسی که نتونست برک پوینت ها رو کانورت کنه کولی بود:443:

koury
01-22-2010, 04:04 PM
اولا من متس رو اصلا قبول ندارم چون حرف های چرت زیاد می زنه...

ثانیا من کی گفتم الان از روی غرض ورزی حرفی زده؟؟ چیزی که با چشم خودم دیدم رو گفتم که رافا میتونست راحت تر ببره، حالا از روی فروتنی یه حرفی میزنه که مشکلی نیست...

Fakhruddin
01-22-2010, 04:05 PM
از رافا بعیده اونطوری بریک پوینت ها رو براحتی هدر بده :379:
تو این کار که استاده متاسفانه. 20 تا برک پوینت به دست میاد 5تاشو به زور میگیره اعصاب آدمو داغون میکنه:1062::1062:

Saeedzr
01-22-2010, 04:06 PM

ثانیا من کی گفتم الان از روی غرض ورزی حرفی زده؟؟ چیزی که با چشم خودم دیدم رو گفتم که رافا میتونست راحت تر ببره، حالا از روی فروتنی یه حرفی میزنه که مشکلی نیست...
خوب من چون میدونستم همچین نظری روی متس داری اونجوری گفتم
و دیدی هم که داشتی

رافا که فروتنه،متس هم غرض ورزه،آمار بازی هم لابد اشتباهه

فقط هم تو بازی رو دیدی:434:

Mohammad
01-22-2010, 04:10 PM
این گزارشگر استرالیائی ابوظبی اسپورت که در کنار بیل بری گزارش می کرد اسمش یادم نیست ولی اعصاب منو داغون کرد بس که زر مفت می زد!! اولا که اون لهجه ی در پیتش خیلی خنده داره :251: تو کدوم دهاتی اینطوری حرف می زنن نمیدونم والا... Day رو که عالم و آدم بریتانیائی و آمریکن میگن دِی میگه دای!!! :254: یونایتد استیتس رو میگه یونایتد استایتس :3t1: بعد بریک پوینت رو میگه برایک پوینت، Taken رو بجای تیکن میگه تایکن :243: بجز لهجش هم بس که دنبال بریک شدن رافا بود دیگه نمیدونست چی بگه هی میگه کولشرایبر روی اشتباهات خودش ست اول رو باخت!! ای روتو برم اون همه پسینگ شات وینر و فورهند وینر و نت پوینت و ... ی رافا رو چطور نمیتونی ببینی؟
کوروش تقریبا همه استرالیاییها اونطوری حرف میزنن، ولی اون یارو چون از بقیه غلیظتر حرف میزنه تو ذوق میزنه به نظر من. ولی صداش خاص و یونیکه مثل جیسون.

Afshin
01-22-2010, 04:51 PM
کدوم بازی رافا توی 5 ست زیر 10 تا UE داشت ؟:379:

Afshin
01-22-2010, 04:54 PM

قبول نداشته باش :251:

Afshin
01-22-2010, 05:14 PM

اینو برو به راجر بگو که دسته کمی از کولشرایبر نداره!!! تازه این بدبخت میخواد وینر جواب بده نمیشه، راجر بلاک هم میکنه میزنه تو تور .
اصلا به نظر من بهتره رافا تو بازی با راجر اول سرویس دومش رو بزنه بعد سرویس اولشو! :251:
مثلا الان باید بخندیم ؟!
جهالت تا کجا ؟! تا کی میخوای در جهلت خودت به سر ببری ؟!
راجر نمیتونه سرویس دوم رو هم برگشت بده ، ولی نمیدونم چطور 15 تا گرند اسلم برده :379:
راستی مگه تو به جز بازی رافا بازی کس دیگه ای رو هم نگاه میکنی که در مورد بازی مردم نظر میدی ؟!!به تنیسور در پیت خودتون بچسب:251:
البته اصلا از تو بعید نیست که این حرفا رو میزنی ،چون من میدونم تو فقط دنبال سم پاشی هستی :443:
چقدر مسخره بود این پستت :3t1:

milad28235
01-22-2010, 05:41 PM
بجز لهجش هم بس که دنبال بریک شدن رافا بود دیگه نمیدونست چی بگه هی میگه کولشرایبر روی اشتباهات خودش ست اول رو باخت!! ای روتو برم اون همه پسینگ شات وینر و فورهند وینر و نت پوینت و ... ی رافا رو چطور نمیتونی ببینی؟

کاملا راس گفته
روی اشتباهات مفت و مسلم خودش باخت
رافا هم از اول بازی می کشید زیرش
همیشه گفتم

رافا این که می گه :"I Try To be more Aggressive" لافه
همیشه وقتی بازی نزدیکه و گره می خوره می کشه زیرش
امروزش هم به شدت Passive بود

تفاوت ست سوم با بقیه ی ستها، در استفاده ی کولشرایبر از برک پوینتهاش بود
توی باقی ستها به هر دلیلی نمی تونست استفاده کنه (خوب سرویس زدن رافا و چلمن بازی خودش)
ست سوم استفاده کرد
نتیجه رو هم همه دیدن

milad28235
01-22-2010, 05:44 PM

اتفاقا بر عکس
کولشرایبر اسکل بازی در نمیاورد راحت می برد
مشابه ست سوم

من دنبال باختش بودم
ست دادن به چه دردم می خوره؟

milad28235
01-22-2010, 05:45 PM
من که برام فرقی نمی کنه کی قهرمان شه چه برسه به اینکه حذف فدرر آرزوی قلبیم باشه.

آره تو که راس می گی
اونجای آدم خالی بند :251:

milad28235
01-22-2010, 05:48 PM
بعدشم نادال فقط ارور میگیره خوب تنیسورا چشماشونو باز کنن هی نکوبن توی اوت.آره ماتادور بد جوری آتیشت زده معلومه کی حسوده :160::251:

به باز کردن چشم نیست که
تنیسورای حریف که آشغال دفاعی نیستن که اونا هم منتظر ارور باشن
اونا می رن برای گوشه های زمین
و این کار ریسک رو بالا می بره
یه رالی تا ابد که نمی تونه ادامه پیدا کنه که، می تونه؟
تنیسور شما که می کشه زیرش، احتمال اوت زدنش خیلی کمه
پس اکثر مواقع حریف اوت می زنه دیگه، نه؟ (به قول ممد نفرت انگیز) :254:

اتفاقا راجر شماهارو آتیش زده که آرزوی باختش رو در قلبت داری
سالهاس این آرزو رو دارین که در دورهای اولیه اوت شه

koury
01-22-2010, 05:50 PM
کاملا راس گفته
روی اشتباهات مفت و مسلم خودش باخت
رافا هم از اول بازی می کشید زیرش
همیشه گفتم

رافا این که می گه :"I Try To be more Aggressive" لافه
همیشه وقتی بازی نزدیکه و گره می خوره می کشه زیرش
امروزش هم به شدت Passive بود

تفاوت ست سوم با بقیه ی ستها، در استفاده ی کولشرایبر از برک پوینتهاش بود
توی باقی ستها به هر دلیلی نمی تونست استفاده کنه (خوب سرویس زدن رافا و چلمن بازی خودش)
ست سوم استفاده کرد
نتیجه رو هم همه دیدن

می دونی چیه؟ اون بازی اگرسیوی که تو دنبالش هستی تو خواب و رویا پیدا میشه... اینکه یکی از همون اولی نپوینت تا آخر مچ پوینت فقط وینر بزنه یا هر دو تنیسور اینقدر وینر بزنن که حال آدم بهم بخوره :3t1:

خوشت بیاد یا نیاد رافا داره می بره حالا با اگرسیو یا بزن زیرش یا هر چیزی که دوست داری اسمشو بزاری... :443: برو بشین دعا کن بازی به بازی رافا ببازه :3t1::350:

milad28235
01-22-2010, 05:51 PM

بی خود کرده
کدوم تواضع؟

خودشم می دونه از مقعد شانس آورد که سر برک پوینتها، سرویس واسش میومد
والا الان باید به فکر بلیط برگشت بود

چطور برک پوینتهایی که رافا از دست می ده حسابه، واسه کولشرایبر حساب نیست؟
عجب رویی داری تو :3t1:

koury
01-22-2010, 05:52 PM
به باز کردن چشم نیست که
تنیسورای حریف که آشغال دفاعی نیستن که اونا هم منتظر ارور باشن
اونا می رن برای گوشه های زمین
و این کار ریسک رو بالا می بره
یه رالی تا ابد که نمی تونه ادامه پیدا کنه که، می تونه؟
تنیسور شما که می کشه زیرش، احتمال اوت زدنش خیلی کمه
پس اکثر مواقع حریف اوت می زنه دیگه، نه؟ (به قول ممد نفرت انگیز) :254:

اتفاقا راجر شماهارو آتیش زده که آرزوی باختش رو در قلبت داری
سالهاس این آرزو رو دارین که در دورهای اولیه اوت شه

این قسمت هایلایت شده دیگه آخر خوش خیالی بود :350: خوشمان آمد!!! یا اعتماد بنفستون خیلی بالاس یا ما رو سر کار گذاشتید :3t1: ما که از خدامونه اشک راجر رو بازم در بیاریم :251:

koury
01-22-2010, 05:53 PM
بی خود کرده
کدوم تواضع؟

خودشم می دونه از مقعد شانس آورد که سر برک پوینتها، سرویس واسش میومد
والا الان باید به فکر بلیط برگشت بود

چطور برک پوینتهایی که رافا از دست می ده حسابه، واسه کولشرایبر حساب نیست؟
عجب رویی داری تو :3t1:

کی میگه حساب نیست؟ ولی اگه رافا 5-2 میکرد دیگه کار به جائی نمی کشید که توی گیم بعدش 4 تا بریک پوینت بهش بده :3t1:

milad28235
01-22-2010, 05:54 PM
می دونی چیه؟ اون بازی اگرسیوی که تو دنبالش هستی تو خواب و رویا پیدا میشه... اینکه یکی از همون اولی نپوینت تا آخر مچ پوینت فقط وینر بزنه یا هر دو تنیسور اینقدر وینر بزنن که حال آدم بهم بخوره :3t1:

خوشت بیاد یا نیاد رافا داره می بره حالا با اگرسیو یا بزن زیرش یا هر چیزی که دوست داری اسمشو بزاری... :443: برو بشین دعا کن بازی به بازی رافا ببازه :3t1::350:

کی گفته توی خواب و رویا پیدا می شه؟
بازی اگرسیو می خوای؟
نیکولای داویدنکو توی دوحه

از اول بازی تا آخر حتی توی مچ پوینتها هم فکر هجوم از سرش بیرون نمی ره

البته من اصلا و ابدا از رافا انتظار ندارم که بازی سراسر هجومی ارائه بده
ولی ازش درخواست دارم حرف مفت هم نزنه که "من تلاش مکی کنم که اگرسیو بازی کنم"

تو هیچ تلاشی نمی کنی
آره، اگه لوکاس لاکو حریفت باشه شاید
اگه 2 تا برک جلو باشی شاید، اگه 40-0 روی سرویس خودت جلو باشی شاید
ولی در مواقع دیگه همون آشغال دفاعی همیشگی هستی

milad28235
01-22-2010, 05:56 PM
این قسمت هایلایت شده دیگه آخر خوش خیالی بود :350: خوشمان آمد!!! یا اعتماد بنفستون خیلی بالاس یا ما رو سر کار گذاشتید :3t1: ما که از خدامونه اشک راجر رو بازم در بیاریم :251:

خدا از دلت بشنوه :251:
دارید می ترکید از اون Streak رویایی راجر فدرر
و دعا می کنید هخر چه زودتر قطع شه

معلومه که اعتماد به نفسمون بالاس
چرا؟
به امضای من مراجعه کن

milad28235
01-22-2010, 05:57 PM
کی میگه حساب نیست؟ ولی اگه رافا 5-2 میکرد دیگه کار به جائی نمی کشید که توی گیم بعدش 4 تا بریک پوینت بهش بده :3t1:

قبلش هم کولشرایبر برک پوینت داشت
اوایل ست
بچه گول می زنی کپل خان؟

milad28235
01-22-2010, 06:02 PM

من قبول دارم که فدرر در برگشت دادن سرویسهای اول بازیکنهای مختلف، روی بکند خودش مشکل داره
ولی اعتراض من روی سرویس دوم بود

یه سرویس دوم زد رافا، راحت روی فورهندش
، موقع برک پونت
زارت خوابوند بیرون

یکی دیگه هم زد، افتضاح و خیلی کوتاه ریترن کرد
مثل هلو برای نادال تا وینر بزنه

بابا دیگه از سرویس دومش استفاده نکنی، پس از چی می خوای استفاده کنی؟

davidbeckham
01-22-2010, 06:04 PM
چه بازی بشه بازی هاس-تسونگا:866:

milad28235
01-22-2010, 06:10 PM

بایدم قبول نداشته باشی
چون حرف حق رو می زنه
شماها هم که طاقت شنیدن حرف حق رو ندارین

milad28235
01-22-2010, 06:17 PM
چه بازی بشه بازی هاس-تسونگا:866:

به نظر من سونگا راحت می زنه
حیف که سمت رافا نیست
واقعا حیف
لهش می کرد :243:

Farid
01-22-2010, 06:19 PM
اینا به خاطر سبک بازیشون حریف سختی محسوب میشن نه به خاطر سنگین بودن توپ:443:.فدرر همیشه و همه جا با اینا مشکل داشته, چرا فدرر تو ویمبلدون به رافا باخت؟ به خاطر اینکه زمین کند بود؟ نه... فدرر همیشه با اینجور بازیکنا تو همه سطح ها مشکل داشته, من نمیگم بی تاثیره بوده اما به این اندازه که بهش پرداخته میشه نیست. بعضی از بازیکنا تو همه کورت ها خوب بازی میکنن. حالا یکی تبحر بیشتری توی یه زمین خاص داره مثل فدرر تو ویمبلدون یا رافا تو رولند گاروس...:655::655::655:
با سلام
Wimbledon از توپهای Slazenger استفاده میکنه که سنگینترین توپهای دنیاست , سطح مسابقات Wimbledon هم فکر کنم از سال 2002 بود که به یک نوع چمن خاص به نام Rye Grass که در مسابقات لیگ برتر انگلستان هم استفاده می شود که نسبت به سطح قبلی کندتر و High Bounce تر بود.
بله باخت Federer در Wimbledon به Nadal به خاطر سطح کند و High Bounce و توپهای سنگین بود.
اینکه Federer با اینوگونه بازیکنان مشکل دارد رو هم اگر من چند سال پیش هنگام توضیح Match Up توضیح نمی دادم نه شما و نه هیچکس دیگر به ان پی نمی بردید , اما ایا می دانید چرا Federer در US Open و یا Cincinnati با اینگونه بازیکنان به مشکل برنمی خورد؟

davidbeckham
01-22-2010, 06:20 PM
نه بابا به این راحتی هم نیست هاس هم اماده هستش
ضمنا عیب نداره بجاش میزنه فدررو له میکنه:254:

milad28235
01-22-2010, 06:22 PM
تو این کار که استاده متاسفانه. 20 تا برک پوینت به دست میاد 5تاشو به زور میگیره اعصاب آدمو داغون میکنه:1062::1062:

20 تا کجا بود؟
رسما بازی رو دارید جور دیگه ای نشون می دین
نادال 12 تا داشت، 5 تا رو گرفت
کولشرایبر بیچاره چی بگه که 15 تا داشت، فقط 3 تا رو گرفت؟

milad28235
01-22-2010, 06:25 PM
اینکه Federer با اینوگونه بازیکنان مشکل دارد رو هم اگر من چند سال پیش هنگام توضیح Match Up توضیح نمی دادم نه شما و نه هیچکس دیگر به ان پی نمی بردید

قبل از اینکه شما از مچاپ صحبت کنید من بارها، این مساله رو از زبان بزرگان تنیس (مثلا جیم کوریر) شنیده بودم

milad28235
01-22-2010, 06:26 PM
من که برام فرقی نمی کنه کی قهرمان شه چه برسه به اینکه حذف فدرر آرزوی قلبیم باشه

بچه ها این دو پست رو کنار هم مطالعه کنید
ببینید چقدر ایشون رو راست هستن

برات فرق نمی کنه کی قهرمان شه، اونوقت اینجوری جیلیز و ویلیز می کنی؟ :254:

milad28235
01-22-2010, 06:29 PM
ضمنا عیب نداره بجاش میزنه فدررو له میکنه:254:

نه اون بازیش برای راجر مناسب نیست
مگر اینکه اتفاقات خاصی از جنس مونترال بیفته و فدرر بازی برده رو تقدیم کنه
تازه اینجا گرند اسلمه، بعید می دونم حریف راجر بشه

nima_masiha
01-22-2010, 06:29 PM
سلام

امروز بیش از هر چیز از باخت کیم شوکه شدم اونم به اون شکل!!! معلوم نبود چش بود. پتروا هم دید کیم داره ضعیف بازی میکنه روحیه گرفت و نتیجه اون جوری شد!

اما کولشرایبر اگه مث ست سوم تو ست های اول و دوم از برک پوینتاش بهینه استفاده میکرد نتیجه شاید چیز دیگری بود. خوب رافا رو تحت فشار قرار داده بود. هر وقت توپا رو نزدیک بیس لاین میخوابوند به علت بونس کم رافا دچار مشکل میشد. یه چیزی که کم داشت ریترن خوب بود.

دلپونی هم خیلی بی انگیزه داره ادامه میده، امرزوم که زنبور نیشش زد تا حالش بیاد سر جاش :254: شاید فرجی شد!

با این وضعیتش من فک نکنم از دور چهارم بالاتر بیاد.

مورای هم خیلی راحت اومده بالا، البته نمیشه حریفان ضعیفش رو نادیده گرفت. مورای یه ریترن سرویس فوق العاده ای داره و میتونه بیاد تا یکچهارم.

گنزالس هم بعیده حریف اندی بشه، من اینطرف یکچهارم رو رادیک - چلیچ پیشبینی میکنم.

یه طرف دیگه هم رافا - مورای که بازی سنگینی خواهد بود. اگه باد نیاد میشه به اندی امیدوار بود :434: فقط انگلیسیا باید بگن سقف ورزشگاه رو ببندید:254:

هنین هم که داره به زحمت میاد بالا :490:

BABAK
01-22-2010, 06:38 PM
با سلام
Wimbledon از توپهای Slazenger استفاده میکنه که سنگینترین توپهای دنیاست , سطح مسابقات Wimbledon هم فکر کنم از سال 2002 بود که به یک نوع چمن خاص به نام Rye Grass که در مسابقات لیگ برتر انگلستان هم استفاده می شود که نسبت به سطح قبلی کندتر و High Bounce تر بود.
بله باخت Federer در Wimbledon به Nadal به خاطر سطح کند و High Bounce و توپهای سنگین بود.
اینکه Federer با اینوگونه بازیکنان مشکل دارد رو هم اگر من چند سال پیش هنگام توضیح Match Up توضیح نمی دادم نه شما و نه هیچکس دیگر به ان پی نمی بردید , اما ایا می دانید چرا Federer در US Open و یا Cincinnati با اینگونه بازیکنان به مشکل برنمی خورد؟

سلام فرید. پس اگه 2008 به خاطر توپ و زمین باخت چرا 2006 , 2007 همین نادالو با همین توپ ها و روی همین زمین برد؟ بازم میگم سطح زمین و توپ تاثیرش به این اندازه که شما میگی نیست.فدرر مسلط ترین بازیکن چمن دنیاست.:866:

nima_masiha
01-22-2010, 06:50 PM
بازی هیوئیت - باغداتیس رو گذاشتن اولین بازی بعد از ظهر

به نظر من کار اشتباهی کردن، باید مینداختن صبح، شاید یادشون رفته بازی دو سال پیش که تا 5 صبح طول کشید!! احتمال اینکه این بازی هم 5 سته بشه خیلیه; خدا به داد ووزنیاکی و حریف اسرائیلیش برسه :254:

milad28235
01-22-2010, 06:51 PM
یه اشتباهی متس ویلندر امروز در گزارشش انجام داد
گفت فکر نمی کنم هرگز رافا 2 ست جلو بوده باشه و باخته باشه بازی رو

در حالی که اسطوره، قبلا این غیر ممکن رو ممکن کرده :655:
در میامی

Farid
01-22-2010, 06:54 PM
سلام فرید. پس اگه 2008 به خاطر توپ و زمین باخت چرا 2006 , 2007 همین نادالو با همین توپ ها و روی همین زمین برد؟ بازم میگم سطح زمین و توپ تاثیرش به این اندازه که شما میگی نیست.فدرر مسلط ترین بازیکن چمن دنیاست.:866:
دوست عزیز قبلا راجع به این مساله کاملا بحث کردیم که Nadal نسبت به ان دوران خیلی پیشرفت کرده بود از جمله سرویسش که مقایسه کردیم که در سال 2007 متوسط سرعت سرویسش در Wimbldon در طول مسابقات 105 mph بود و در سال 2008 115 mph و همچینی نکات زیاد دیگر که در ان زمیان بحث کردیم.
همچنین سال 2007 Nadal بهتر از Federer بود در بازی فینال و باید ان سال هم قهرمان می شد.

BABAK
01-22-2010, 07:07 PM
دوست عزیز قبلا راجع به این مساله کاملا بحث کردیم که Nadal نسبت به ان دوران خیلی پیشرفت کرده بود از جمله سرویسش که مقایسه کردیم که در سال 2007 متوسط سرعت سرویسش در Wimbldon در طول مسابقات 105 mph بود و در سال 2008 115 mph و همچینی نکات زیاد دیگر که در ان زمیان بحث کردیم.

منم همینو میگم دیگه پس طبق گفته شما به خاطر کیفیت بهترش نسبت به 2007 قهرمان شد. من از شما خیلی چیزا یاد گرفتم اما فکر میکنم اصرار عجیبی در اهمیت دادن به سطح زمین و نوع توپ ها بیش از واقعیت دارید.

Farid
01-22-2010, 07:10 PM
منم همینو میگم دیگه پس طبق گفته شما به خاطر کیفیت بهترش نسبت به 2007 قهرمان شد. من از شما خیلی چیزا یاد گرفتم اما فکر میکنم اصرار عجیبی در اهمیت دادن به سطح زمین و نوع توپ ها بیش از واقعیت دارید.
چرا نمیفهمید
اگر با همان فرم در US Open به Federer در همان سال می خورد میباخت.
همانطور که Murray در فینال به Federer و Djokovic در نیمه نهائی به Federer باخت.
اما با همان فرم وقتی شرایط بازی به میل Federer نباشه میبره.

koury
01-22-2010, 07:13 PM
یه اشتباهی متس ویلندر امروز در گزارشش انجام داد
گفت فکر نمی کنم هرگز رافا 2 ست جلو بوده باشه و باخته باشه بازی رو

در حالی که اسطوره، قبلا این غیر ممکن رو ممکن کرده :655:
در میامی

حتما منظورش در گرند اسلم بوده که رافا تا حالا اینطوری نشده 2-0 رو ببازه :655: :441:

koury
01-22-2010, 07:17 PM
بازی هیوئیت - باغداتیس رو گذاشتن اولین بازی بعد از ظهر

به نظر من کار اشتباهی کردن، باید مینداختن صبح، شاید یادشون رفته بازی دو سال پیش که تا 5 صبح طول کشید!! احتمال اینکه این بازی هم 5 سته بشه خیلیه; خدا به داد ووزنیاکی و حریف اسرائیلیش برسه :254:

آخه اون سال بدلیل هوای نامساعد و طول کشیدن بازی قبلی بازی هیوئیت و باقداتیس حدود 12-1 شب شروع شد ولی این بار زودتر شروع میشه و مطمئنا مثل اون سال نخواهد شد...

ولی من احتمال میدم بازی این دو مثل همیشه قشنگ بشه... حتی هفته ی پیش تو سیدنی هم بازیشون نزدیک و دیدنی بود :441:

بازی فدرر هم بنظرم نزدیک میشه، مونتانیس بازیکن خطرناکیه و بازی قبلیش با فدرر یه ستم برد! فکر کنم بتونه بازی قشنگی باشه :379:

milad28235
01-22-2010, 07:18 PM
حتما منظورش در گرند اسلم بوده که رافا تا حالا اینطوری نشده 2-0 رو ببازه :655: :441:

نه نه
اصلا حرفی از گرند اسلم نیاورد
گفت هرگز نشده
توی هیچ جایی

koury
01-22-2010, 07:18 PM
قبلش هم کولشرایبر برک پوینت داشت
اوایل ست
بچه گول می زنی کپل خان؟

بریک پوینت معمولی داشت، رافا دو تا ست پوینت داشت!! میتونست حداقل 6-3 ببره ست اول رو که اشتباهات بچگانه ای داشت و بازی سخت شد :3t1:

تو خودتم بکشی مهم اینه که رافا 12 تا بریک پوینت رو سیو کرد... حالا تو هر چی بگی هم نمیتونی ارزش برد رافا رو کم کنی :350:

milad28235
01-22-2010, 07:22 PM
برو بینیم بابا
برک پوینت معمولی دیگه چه صیغه ایه؟
خوب اونم برک پوینتش رو می گرفت، کلا جریان بازی عوض می شد

کولشرایبر اشتباهات بچه گانه کرد و بازی رو از دست داد

بله، متاسفانه من خودم رو هم بکشم، نتیجه بازی عوض نمی شه و رافا قسر در رفت :243:

Red-Line
01-22-2010, 07:28 PM
میلاد جون داداش اینقدر حرص نخور !!

من میدونم این رافا بالاخره این میلاد رو سکته میده . خوب داداش واقعیت رو قبول کن دیگه . اینقدر هم که میگی سخت نیست ! نادال چه بخوای چه نخوای ! چه بدرد نخور بازی کنه چه نه فدرر رو می ترکونه ! دیگه حرص خوردن نداره که :434: . به قول داش فرید تو اکثر زمین ها مچ اپ خوبی برای فدرر نیست ! زور که نیست

nima_masiha
01-22-2010, 07:41 PM
بریک پوینت معمولی داشت، رافا دو تا ست پوینت داشت!! میتونست حداقل 6-3 ببره ست اول رو که اشتباهات بچگانه ای داشت و بازی سخت شد :3t1:

تو خودتم بکشی مهم اینه که رافا 12 تا بریک پوینت رو سیو کرد... حالا تو هر چی بگی هم نمیتونی ارزش برد رافا رو کم کنی :350:

برک پوینت معمولی نشنیده بودیم که حالا شنیدیم:254::254::254:

nima_masiha
01-22-2010, 07:48 PM
آخه اون سال بدلیل هوای نامساعد و طول کشیدن بازی قبلی بازی هیوئیت و باقداتیس حدود 12-1 شب شروع شد ولی این بار زودتر شروع میشه و مطمئنا مثل اون سال نخواهد شد...

ولی من احتمال میدم بازی این دو مثل همیشه قشنگ بشه... حتی هفته ی پیش تو سیدنی هم بازیشون نزدیک و دیدنی بود :441:

بازی فدرر هم بنظرم نزدیک میشه، مونتانیس بازیکن خطرناکیه و بازی قبلیش با فدرر یه ستم برد! فکر کنم بتونه بازی قشنگی باشه :379:

آره، اون مسئله رو فراموش کردم.

مونتانس تا حالا هم قاچاقی تا اینجا بالا اومده، تنیسورهای اسپانیش سطح مورد علاقشون خاک هست. تازه تو خاکم عددی نبوده!!! اون ستم که گرفت موقع بارون بود و زمین لغزنده و راجر اصلا نمیتونست ریسک کنه، خلاصه اتفاق بودش :434:

فک کنم همین بزرگترین افتخار عمر ورزشیش باشه که تا دور سوم یه گرنداسلم بالا اومده!!! حداقل رو هارد

koury
01-22-2010, 08:13 PM
برک پوینت معمولی نشنیده بودیم که حالا شنیدیم:254::254::254:

منظورم یه بریک پوینت ساده بود، بالاخره وقتی بریک می کنی و 2-0 جلو می افتی با بریک کردنی که موجب میشه ست یا مسابقه رو ببری تفاوتی داره دیگه... مثلا کولی اول بازی بریک می کرد باز احتمال Break Back کردن رافا بود ولی وقتی رافا ست پوینت داشت بریک می کرد و ست رو می برد کولی چطور میخواست جبران کنه؟؟ :379:

milad28235
01-22-2010, 08:18 PM
منظورم یه بریک پوینت ساده بود، بالاخره وقتی بریک می کنی و 2-0 جلو می افتی با بریک کردنی که موجب میشه ست یا مسابقه رو ببری تفاوتی داره دیگه... مثلا کولی اول بازی بریک می کرد باز احتمال Break Back کردن رافا بود ولی وقتی رافا ست پوینت داشت بریک می کرد و ست رو می برد کولی چطور میخواست جبران کنه؟؟ :379:

ولی خوب به هر حال اگر برک می کرد، روند بازی کاملا متفاوت می شد
این رو نمی تونی کتمان کنی

koury
01-22-2010, 08:21 PM
ولی خوب به هر حال اگر برک می کرد، روند بازی کاملا متفاوت می شد
این رو نمی تونی کتمان کنی

صد در صد، من وقتی میگم هر احتمالی ممکن بود بیفته یعنی حتی ممکن بود ببره ولی چون نتیجه قطعی نبود نمیشه پیش بینی کرد!!

nima_masiha
01-22-2010, 08:23 PM

حالا مثلا جبران کرد؟:434:

رافا یه گیم سرو ست داشت و حاشیه امنیت داشت به واسطه همون برک اول بازی

کلا مچ پوینت یا ست پوینت خیلی حساسه چه برک پوینت باشه چه رو سرو خودت.

nole
01-22-2010, 09:07 PM
من فک نمیکنم!! آخه اینا حداقل واسه مسابقات مهم یه قرصی چیزی میخورن که پریود نشن نه(به قول رافا)؟!:379:

koury
01-22-2010, 09:10 PM
من فک نمیکنم!! آخه اینا حداقل واسه مسابقات مهم یه قرصی چیزی میخورن که پریود نشن نه(به قول رافا)؟!:379:

این قرص ها بالاخره عوارض داره برا همین عقلانی نیست... تازه موارد زیادی بوده که بازیکنا سر تورنمنت های مختلفی این دورا نرو گذروندن بارز ترینش یانکوویچ تو ویمبلدون بود! :379:

Mohammad
01-22-2010, 09:42 PM
تمامی بحث های خارج از موضوع این تاپیک، به تاپیک زیر که در همین تالار موجود است منتقل شد.

http://tennistalkers.com/showthread.php?p=19756#post19756

davidbeckham
01-22-2010, 09:50 PM
دم هنین گرم که داره یکی یکی روسها رو له میکنه
دم ایسنر هم گرم که مونفیلس مسخره رو ضایع کرد

nole
01-22-2010, 09:59 PM
کدوم بازی رافا توی 5 ست زیر 10 تا UE داشت ؟:379:
تو بازي مقابل هاس تو ملبورن پارسال اگه اشتباه نکنم 8 تا بود!
البته اون بازي 3 سته تموم شد ولي فکر کنم منظور کورش بازي best of 5 بود!

milad28235
01-22-2010, 09:59 PM
خشایار
تو بعد از بازی با لوژاک گفتی نادال با کارلوویچ می بازه
حالا چی می گی؟
چون تو کلا حذب بادی
معلوم نیست الان هم نظرت همون باشه :434:

davidbeckham
01-22-2010, 10:04 PM
خشایار
تو بعد از بازی با لوژاک گفتی نادال با کارلوویچ می بازه
حالا چی می گی؟
چون تو کلا حذب بادی
معلوم نیست الان هم نظرت همون باشه :434:

هنوز هم فکر میکنم میبازه
به نظر من رافا هنوز اماده نیست
باید تا رولند به حداکثر امادگیش برسه
خیلی برک پوینت میده:3t1:

Fakhruddin
01-22-2010, 10:37 PM
هنوز هم فکر میکنم میبازه
به نظر من رافا هنوز اماده نیست
باید تا رولند به حداکثر امادگیش برسه
خیلی برک پوینت میده:3t1:

خشی جون خوابی یا بیدار ؟ کارلویچ نادالو اوت کنه :251::251:
رافا اگه بازی پنجم مقابل مورای رد بشه قهرمانیش حتمیه :655::655:

msh13792
01-22-2010, 10:39 PM

جوجه رو آخر پاییز میشمارن عزیزم:160:

davidbeckham
01-22-2010, 10:41 PM
دست خودم که نیست
حس بدی نسبت به این بازی دارم:243:

Alireza Murray
01-22-2010, 10:51 PM
دست خودم که نیست
حس بدی نسبت به این بازی دارم:243:

حس بدی نداشته باش کارلویچ فقط سرویساش خوبه
اگه سرویساشو بتونه جواب بده دیگه تمومه

koury
01-22-2010, 10:59 PM
من که میگم رافا تو سه ست می بره ولی کارلوویچ بازم بالای 30 تا ایس می زنه :434:

Mohammad
01-22-2010, 11:17 PM
رافا که جدیدا خوراکش اسلایسه، دو بار اسلایس بزنه کارش تمومه ایو. فقط باید یه ذره درصد سرویسای اول ایو بیاد پائین.

davidbeckham
01-22-2010, 11:19 PM
Rafael Nadal 22-01-10

< Back to Interview List (http://www.australianopen.com/en_AU/news/interviews/index.html)
Friday 22 January 2010

An interview with:

RAFAEL NADAL
THE MODERATOR: Questions, please.
Q. How have you pulled up after that long match?
RAFAEL NADAL: Well, the most important thing is I won, so I happy for that. I am less happy about my game, what I was practicing.
But, yeah, you know, everybody have not very good days. I think I played much better the fourth set than the rest of the sets. The second sets, few moments I played well, too. But the first set and the third, I played bad.
Yeah, I need to play a little bit more aggressive for next matches.
Q. Anything in particular you think you need to work on?
RAFAEL NADAL: Just play a little bit more aggressive, play a little bit longer with the forehand and backhand, and that's it, yeah. Play more aggressive and longer; everything is easier like that.
Q. He seemed to attack your serve, especially your second serve. Are you worried about that?
RAFAEL NADAL: No. I was serving 145, 150 lot of times. So is not bad second serve. A lot of players, when play against the top players, play more aggressive than usual. So is nothing to do about that, no?
The balls, if they are with confidence, the ball goes in, like few moments today for Phillipp, is difficult to stop. Is difficult at the same time do this thing all the match.
Q. How was your confidence tonight?
RAFAEL NADAL: I think I started slow. I started little bit slower than usual. Later I save lot of breakpoints in the first set. First set I didn't feel playing really well. But after that I played much better the second. And in the third I started terrible, no?
I had big chance with Love‑40 to break back. If I did, yeah, that was very important game in the third, no? And in the fourth, he played well, and I think I played much better.
Q. Does that match help you going into the rest of the tournament, that you improved?
RAFAEL NADAL: I hope so. You never know, no? You never know. I hope so.
I am ready to play well, but I have to wait.
Q. What about your next opponent, Karlovic? How do you approach that match?
RAFAEL NADAL: Always a really difficult opponent, no, because the match is decides in a few points. So the thing is very be concentrate with my serve all the time and try to convert the small opportunities that I can have on the return. That's it.
Q. Did the heat affect you at all? Do you prefer playing earlier?
RAFAEL NADAL: Doesn't matter for me. I happy with everything.
Q. Do you spend time tomorrow analyzing this match or do you immediately look at the next one? What do you take from it as you move on?
RAFAEL NADAL: No, analyze this match today. Tomorrow is practice and try to practice well to get good confidence for the next match, no? I talk with my coach already in the locker room. Maybe we will talk a little bit more later. But that's it. Tomorrow is another day.
Q. What level do you think you need to get to feel confident? Do you need to beat a top-10 player again?
RAFAEL NADAL: Top-10 player again? What do you say?
Q. What do you need to accomplish to get your confidence? What kind of level of player do you have to beat before you are fully confident again?
RAFAEL NADAL: I am confident. The season is long anyway. If I lost here next round, I gonna have a chances to play well during all the season. So Australian Open is very important tournament, but is not the end of the world.
You have a lot of time to get your full confidence, to play well. So I am there all the weeks fighting, try my best. When you are there all the time, finally you do.
Q. You played some amazing shots tonight. The volley after the pickup, some running passing shots. Do you surprise yourself sometimes with your shots?
RAFAEL NADAL: Well, yes, no? Few ones, no? The forehands, surely I surprise. But I like this shot, running with the passing shot with my forehand. But, yes, the point that give me the second set, outside the net, yes, was one of the best forehands in my life probably.
Q. Who chose your orange shirt?
RAFAEL NADAL: Myself and Nike.
Q. Do people like it? Have you had good feedback about it?
RAFAEL NADAL: You can ask the people.

Fakhruddin
01-22-2010, 11:29 PM
ایا کورت مرکزی با دیگر کورتها فرق داره؟ کارلویچ توی کورت مرکزی هنوز بازی نکرده درسته ؟

nima_masiha
01-22-2010, 11:51 PM
رافا که جدیدا خوراکش اسلایسه، دو بار اسلایس بزنه کارش تمومه ایو. فقط باید یه ذره درصد سرویسای اول ایو بیاد پائین.

بازی رافا با ایوو کاملا معلومه جریانش چطوره

بعد سرویس رافا فقط زوم میکنه رو بکند کارلوویچ یعنی بالای 80 درصد توپا میره اونور و بازی حال بهم زن میشه!

دقیقا مث بازی کوئینز

کلا رافا با اونایی که بکند یکدست دارن اولین حربش همینه و خب موفقه تو این زمینه

milad28235
01-23-2010, 12:37 AM
ایا کورت مرکزی با دیگر کورتها فرق داره؟ کارلویچ توی کورت مرکزی هنوز بازی نکرده درسته ؟

سطح همه ی زمینها که کاملا مشابه هست
نخیر، بازی با نادال، اولین خواهد بود

mjrs
01-23-2010, 12:45 AM
بازی رافا با ایوو کاملا معلومه جریانش چطوره

بعد سرویس رافا فقط زوم میکنه رو بکند کارلوویچ یعنی بالای 80 درصد توپا میره اونور و بازی حال بهم زن میشه!

دقیقا مث بازی کوئینز

کلا رافا با اونایی که بکند یکدست دارن اولین حربش همینه و خب موفقه تو این زمینه

دقیقا همینطوره.
موقع بازی با فدرر هم غیر این که به قول جناب میلاد بکشه زیرش و بفرسته سمت بکهند راجر, کار دیگه ای نمیکنه.
ولی خوب مطمئنا نمیشه اصلا ایرادی به این کار نادال وارد کرد و شاید یکی از عامل هایی که نادال با دست چپ بازی میکنه همین بکهند یکدسته فدرر باشه که مقابل فورهند نادال هست.

من همیشه فکر میکنم اگه فدرر بکهندی مثل واورینکا داشت چه کسی میتونست راجر رو ببره. مطمئنا هیچ کس.
با امید قهرمانی اسطوره فدرر.

milad28235
01-23-2010, 12:51 AM
من یه سوال دارم

همه می دونن که بال ضعیف تر فدرر بکهنده، درسته؟
ولی من هرگز ندیدم کسی اونهمه توپ رو بکوبونه روی بکهندش
یعنی نادال خیلی دیگه تاکتیکش یک بعدیه
کلا گند زده می شه به شکل و ظاهر بازی
خیلی زشت می شه

کلا نادال مقابل تنیسورهایی که بکند یکدست دارن، دیگه خیلی اصرار به اون کارش داره
و این واقعا من تماشاگر رو آزار می ده

مثلا بازیهای راجر فدرر رو که نگاه می کنم، حتی در برایر حریفهایی که یه بالشون ضعیف تره، هرگز ندیدم که فقط زوم کنه روی اون نقطه

davidbeckham
01-23-2010, 12:53 AM
کجاشو دیدی منم تو بازیهای کامپیوتری رو یه فن کلید میکنم:434:
اکثرا هم موفق هستم
دلیلی هم نداره عوضش کنم چون نتیجه میگیرم

nima_masiha
01-23-2010, 12:54 AM
همین الان الجزیره 1 داره در مورد منصور بهرامی میگه!!!

من اولش نرسیدم ولی فک کنم برنامه هفتگی atp باشه

تموم شد! کلا این بشر نابغه ای هست واسه خودش، خیلی باحاله:254:

milad28235
01-23-2010, 12:55 AM
پاره ای از برنامه ی دیشب Game, Sets and Mats

آنابل کرافت: " راجر خیلی وقته که مربی نداره، آیا لازم نداره به نظرت؟"

متس: " به نظر من برای مسائل کلی، می تونه با یه نفر مشورت کنه که الان با سورین لوثی اینکار رو انجام می ده، ولی اصلا نیازی به مربی نداره که بیاد به او در رابطه با تکنیک و تاکتیک صحبت کنه. راجر فدرر از هر موجود زنده ای در دنیا، بیشتر تنیس می دونه :thumbup: "

ممد جان، لطفا سمپاشی نکن
شرح واقعه کردم

nima_masiha
01-23-2010, 01:00 AM
کجاشو دیدی منم تو بازیهای کامپیوتری رو یه فن کلید میکنم:434:
اکثرا هم موفق هستم
دلیلی هم نداره عوضش کنم چون نتیجه میگیرم

خب من توصیه میکنه دیگه گیم بازی نکنید یا اگه هم بازی میکنید برید آتاری و سگا بازی کنید چون بازیش تک بعدیه:251:

nima_masiha
01-23-2010, 01:03 AM
من یه سوال دارم

خیلی زشت می شه

مثلا بازیهای راجر فدرر رو که نگاه می کنم، حتی در برایر حریفهایی که یه بالشون ضعیف تره، هرگز ندیدم که فقط زوم کنه روی اون نقطه

سوالت چی بود؟

خب معلومه نقطه ضعف بازی راجر بکندشه

الان بازیکن چپ دست پاسیو به جز رافا خیلی کم داریم یا اصلا نداریم!!! این بزرگترین مزیت برای رافاست وقتی در برابر راجر وایمیسه

کلا بازیکنانی که دفاع سختی دارن همین شیوه رو جلوی راجر به کار میگیرن البته با اثر کمتر نسبت به وی

koury
01-23-2010, 01:05 AM
من یه سوال دارم

خیلی زشت می شه

اولا تو یکی از میلیون ها تماشاگر هستی و نظرت هم محترمه ولی سعی نکن نظر شخصیت رو به همه ی تماشاگرا تعمیم بدی :3t1:

ثانیا منظورت از این حرف که من هرگز ندیدم کسی اونهمه توپ رو بکوبونه روی بکهندش چیه؟؟ این هم یه تاکتیکه فدرر میخواست بکهندش بهتر بود تا نقطه ضعفش مشخص نباشه!! تا وقتی رافا با این تاکتیک داره نتیجه می گیره بهونه ای برای عوض کردنش نیست...

تو مطمئن باش فدرر هم بمحضی که نقطه ضعف حریفی رو پیدا کنه روی همون ناحیه زوم می کنه... پس بیخودی طوری جلوه نده که فقط رافا از راه نقطه ضعف حریفان استفاده می کنه!!

amin moatazedi
01-23-2010, 01:26 AM
دوستان نیلست شما هم قطعه؟

milad28235
01-23-2010, 01:33 AM
دوستان نیلست شما هم قطعه؟

منم گاهی که یه ماهواره ای نمی گیره، احساس می کنم که مشکل از اوناس، مثلا ماهواره شون ترکیده :251:
مشکل از تنظیمات شماست

amin moatazedi
01-23-2010, 01:34 AM
منم گاهی که یه ماهواره ای نمی گیره، احساس می کنم که مشکل از اوناس، مثلا ماهواره شون ترکیده :251:
مشکل از تنظیمات شماست

نمیدونم من خونه نبودم الان که اومدم همه ماهواره هام فرکانس دارن به جر نایلست

milad28235
01-23-2010, 01:37 AM
اولا تو یکی از میلیون ها تماشاگر هستی و نظرت هم محترمه ولی سعی نکن نظر شخصیت رو به همه ی تماشاگرا تعمیم بدی :3t1:

ثانیا منظورت از این حرف که من هرگز ندیدم کسی اونهمه توپ رو بکوبونه روی بکهندش چیه؟؟ این هم یه تاکتیکه فدرر میخواست بکهندش بهتر بود تا نقطه ضعفش مشخص نباشه!! تا وقتی رافا با این تاکتیک داره نتیجه می گیره بهونه ای برای عوض کردنش نیست...

تو مطمئن باش فدرر هم بمحضی که نقطه ضعف حریفی رو پیدا کنه روی همون ناحیه زوم می کنه... پس بیخودی طوری جلوه نده که فقط رافا از راه نقطه ضعف حریفان استفاده می کنه!!

من کی تعمیم دادم؟
گفتم من رو آزار می ده

آره، من هرگز کسی رو ندیدم که اینهمه توپ رو بزنه روی بکهند راجر
همه می دونن که نقطه ضعفش اونجاست
ولی هیچکس به این شدت روی اون زوم نمی کنه

من از سال 2004 تقریبا اکثر بازیهای راجر رو دیدم
با خیلی حریفها بازی کرده که به وضوح یه نقطه ضعف بارز داشتن، ولی هرگز زوم نکرده روی اون نقطه

نه دوست من

دلیل این مساله چیز دیگه ای هست

راجر فدرر و خیلی های دیگه دوست ندارند "زشت" پیروز شن، ولی رافا پیروزی به هر قیمتی رو ترجیح می ده
و حاضره گند بزنه به ظاهر بازی و حال تماشاگر رو به هم بزنه، ولی پیروز شه :3t1:

Mohammad
01-23-2010, 01:38 AM

والا همینو بگو، اولا این باز برمیگرده به ضعف راجر، اگه بکندش ضعیفه میتونی کاری کنه رافا هی CrossCourt نده به بکندش، کاری که بقیه میکنن، Sharp بازی کنه، Hard بازی کنه، رافا رو از زمین خارج کنه، بعضا این کارو میکنه، ولی به علت ضعف مخصوصا در جناح بکهند نمیتونه Angle خوب بده که رافا رو Out of Position کنه، اصلا چرا از این سمت به قضیه نگاه میکنید؟ رافا کراس کورت میزنه رو بکهندش؟ راجر چرا هی کراس کورت برمیگردونه دوباره رو فورهندش؟! چرا ؟ چون تواناییشو نداره دایرکشن رو عوض کنه؟ چون درصد خطاش بالاست، اونم دقیقا همون کار رافا رو میکنه، ببینم مگه رافا سرویس ضعیفه امثال خوان رو سرویسهای دومش هم وینر میزنن، اشکالی داره؟ بگیم آقای خوان چرا از این نقطه ضعف استفاده میکنی؟

milad28235
01-23-2010, 01:42 AM
والا همینو بگو، اولا این باز برمیگرده به ضعف راجر، اگه بکندش ضعیفه میتونی کاری کنه رافا هی CrossCourt نده به بکندش، کاری که بقیه میکنن، Sharp بازی کنه، Hard بازی کنه، رافا رو از زمین خارج کنه، بعضا این کارو میکنه، ولی به علت ضعف مخصوصا در جناح بکهند نمیتونه Angle خوب بده که رافا رو Out of Position کنه، اصلا چرا از این سمت به قضیه نگاه میکنید؟ رافا کراس کورت میزنه رو بکهندش؟ راجر چرا هی کراس کورت برمیگردونه دوباره رو فورهندش؟! چرا ؟ چون تواناییشو نداره دایرکشن رو عوض کنه؟ چون درصد خطاش بالاست، اونم دقیقا همون کار رافا رو میکنه، ببینم مگه رافا سرویس ضعیفه امثال خوان رو سرویسهای دومش هم وینر میزنن، اشکالی داره؟ بگیم آقای خوان چرا از این نقطه ضعف استفاده میکنی؟

کسی نخواست شما دلیل این ضعف راجر رو شرح بدی
بله، همه می دونن اون سمت بال ضعیف ترشه

البته من اصلا قبول ندارم بکهندش ضعیفه، بکهندش نسبت به نقاط دیگه ی بازیش ضعیفه
ولی با این حال، باز هم یکی از بهترین بکهندهای یکدستی دنیاست

آهان، سرویس دوم قضیه ش فرق داره
و به اون شکل گند نمی زنه به شکل و ظاهر بازی
سرویس دوم ممکنه هر 5 یا هر 10 دقیقه پیش بیاد
ولی رافا توی همه ی رالی ها، همه رو می زنه روی بکهند

طوری که حال من یکی از هر چی بازی تنیسه دیگه به هم می خوره :3t1:

nima_masiha
01-23-2010, 01:46 AM

من تا حدودی با نظر شما مخالفم.

فقط تنیسورهای تدافعی هستن که رو نقطه ضعف حریف اینقد کلید میکنن و در واقع خاصیتشون اینه که منتظرن حریف از ناحیه ای که ضعیف هست باز ضعف نشون بده! و الا برنامه خاص دیگری واسه بازی ندارن. بر عکس تنیسورهای هجومی

فقط گفتم بگم این زوم کردن ها کار تنیسورهای تدافعیه نه یکی مثل فدرر

امثال فدرر سعی میکنن از توانایی خودشون واسه گرفتن امتیاز بیشتر استفاده کنن تا ضعف حریف

amin moatazedi
01-23-2010, 01:47 AM
درست شد ... :434: بازی فدرر ساعت چنده حدودا؟

Mohammad
01-23-2010, 01:47 AM
کسی نخواست شما دلیل این ضعف راجر رو شرح بدی
بله، همه می دونن اون سمت بال ضعیف ترشه

البته من اصلا قبول ندارم بکهندش ضعیفه، بکهندش نسبت به نقاط دیگه ی بازیش ضعیفه
ولی با این حال، باز هم یکی از بهترین بکهندهای یکدستی دنیاست

آهان، سرویس دوم قضیه ش فرق داره
و به اون شکل گند نمی زنه به شکل و ظاهر بازی
سرویس دوم ممکنه هر 5 یا هر 10 دقیقه پیش بیاد
ولی رافا توی همه ی رالی ها، همه رو می زنه روی بکهند

طوری که حال من یکی از هر چی بازی تنیسه دیگه به هم می خوره :3t1:

خب آقا نزنه رو فورهند رافا!! عرضه نداره به ما چه ربطی داره؟ تازه اینی که میگی اوجش تو استرالیا بود وگرنه همیشه فقط این نبوده.

nima_masiha
01-23-2010, 01:50 AM

این ریترن وینر زدن ها به خاطر اینکه موقعیت مناسبش پیش میاد. هر وقت موقعیت خوب واسه وینر زدن پیش میاد چرا نباید استفاده کرد!؟

اصلا ربطی به اون زوم کردن نداره

Mohammad_Joulaei
01-23-2010, 01:54 AM
درست شد ... :434: بازی فدرر ساعت چنده حدودا؟

سلام به امین عزیز

بازی حدود ساعته 5.5 صبح شرو میشه.

موفق موئد باشی

amin moatazedi
01-23-2010, 01:56 AM
سلام به امین عزیز

بازی حدود ساعته 5.5 صبح شرو میشه.

موفق موئد باشی

ممنونم محمد گل مرسی

koury
01-23-2010, 01:57 AM
من کی تعمیم دادم؟
گفتم من رو آزار می ده

آره، من هرگز کسی رو ندیدم که اینهمه توپ رو بزنه روی بکهند راجر
همه می دونن که نقطه ضعفش اونجاست
ولی هیچکس به این شدت روی اون زوم نمی کنه

من از سال 2004 تقریبا اکثر بازیهای راجر رو دیدم
با خیلی حریفها بازی کرده که به وضوح یه نقطه ضعف بارز داشتن، ولی هرگز زوم نکرده روی اون نقطه

نه دوست من

دلیل این مساله چیز دیگه ای هست

راجر فدرر و خیلی های دیگه دوست ندارند "زشت" پیروز شن، ولی رافا پیروزی به هر قیمتی رو ترجیح می ده
و حاضره گند بزنه به ظاهر بازی و حال تماشاگر رو به هم بزنه، ولی پیروز شه :3t1:

مشکل تو اینجاس که خیلی قضیه رو راحت گرفتی... فکر می کنی به همون راحتی که حرفش رو می زنیه و هر کسی بخواد میتونه توپو بزنه رو وینگ ضعیف تر راجر :3t1:

عزیز من مطمئن باش هر کسی بتونه، هر کسی فرصت رو پیدا کنه در مقابل امثال فدرر اولین کار همینه که روی بال ضعیفترش کار می کنه منتهی فدرر اینقدر حرفه ای هست که اجازه نده هر کسی بهش تحمیل کنه! همین!!

nima_masiha
01-23-2010, 02:01 AM
خب آقا نزنه رو فورهند رافا!! عرضه نداره به ما چه ربطی داره؟ تازه اینی که میگی اوجش تو استرالیا بود وگرنه همیشه فقط این نبوده.

رافا فرهند و بکند حالیش نیست :254: رو بکندم اومد باز میفرسته اون سمت. خیلی کم پیش میاد بزنه به فرهند فدرر، مگه تو یه پوئن چند بار میشه پشت سر هم بکند دان ده لاون زد؟ اونم یکدستی! خب مجبوره کراس کورت بزنه دیگ، مگر اینکه راجر از همون سمت فرهند بنزه که اگه نگرفت وینر میخوره 100%

کلا اگه توپ رفت اون سمت سخت میشه جهت بازی رو عوض کرد مگر اینکه رافا از دستش دربره!!!

حالا هم نگفتیم کلا رافا هر چی امتیاز بدین صورته رو میگیره، بلکه درصد نسبتا بیشتری رو به خودش تعلق میده.

ولی شرایط مثلا تو یو اس اپن فرق میکنه، اونجا رو بکند ضعفی نشون نمیده و به خوبی میتونه بازی رو مدیریت کنه.

Mohammad
01-23-2010, 02:02 AM
این ریترن وینر زدن ها به خاطر اینکه موقعیت مناسبش پیش میاد. هر وقت موقعیت خوب واسه وینر زدن پیش میاد چرا نباید استفاده کرد!؟

اصلا ربطی به اون زوم کردن نداره
چرا بحث سر نقظه ضعفه، خب رافا در طول رالی نقظه ضعف تابلو نداره مثل راجر که بخواد تابلو بشه مطمئن باش اگه داشت همین جناب راجر نفر اولین بود که رو همون زوم میکرد، سرویس هم همونه، حالا غلظتش به اون اندازه نیست چون تکرار پذیریش کمتره اصولا، ولی اصلش یه چیزه بهره از نقطه ضعف حریف.

Mohammad
01-23-2010, 02:11 AM
رافا فرهند و بکند حالیش نیست :254: رو بکندم اومد باز میفرسته اون سمت. خیلی کم پیش میاد بزنه به فرهند فدرر، مگه تو یه پوئن چند بار میشه پشت سر هم بکند دان ده لاون زد؟ اونم یکدستی! خب مجبوره کراس کورت بزنه دیگ، مگر اینکه راجر از همون سمت فرهند بنزه که اگه نگرفت وینر میخوره 100%

کلا اگه توپ رفت اون سمت سخت میشه جهت بازی رو عوض کرد مگر اینکه رافا از دستش دربره!!!

حالا هم نگفتیم کلا رافا هر چی امتیاز بدین صورته رو میگیره، بلکه درصد نسبتا بیشتری رو به خودش تعلق میده.

ولی شرایط مثلا تو یو اس اپن فرق میکنه، اونجا رو بکند ضعفی نشون نمیده و به خوبی میتونه بازی رو مدیریت کنه.
نخیر عزیزم، رافا بکهند Down the Line ش، اصلا جالب نیست، وقتی راجر بزنه سمت بکهندش احتمال اینکه Down the Line بزنه خیلی کمه، بازم میگم عرضه داشته باشه کاری رو بکنه که همه در برابر رافا میکنن، ابتکار عمل رو دستش بگیره نزاره رافا بفرسته رو بکهندش، جدا از اون ما هر چی میگیم، میگید بکهندش یه دسته خب، خب به ما چه؟ 2 دست باشه؟ حالا چون ضعیفه نباید استفاده کرد؟
همین یکی از این بازیهای اخیر رافا با داوی بود که داوی بیشتر توپه ها رو میزد رو بکند رافا، هوک آِ نشون داد. اشکالش چیه؟
همونطور که کوروش هم گفت مطمئن باش بقیه بازیکنا توانییشو ندارن که از بال ضعیف راجر بهره کافی رو ببرن وگرنه اینکارو میکردن، یعنی طرف جلوی راجر هم به این فکر میکنه قشنگ ببرمش؟! و به نتیجه فکر نمیکنه؟

nima_masiha
01-23-2010, 06:13 AM
نخیر عزیزم، رافا بکهند Down the Line ش، اصلا جالب نیست، وقتی راجر بزنه سمت بکهندش احتمال اینکه Down the Line بزنه خیلی کمه، بازم میگم عرضه داشته باشه کاری رو بکنه که همه در برابر رافا میکنن، ابتکار عمل رو دستش بگیره نزاره رافا بفرسته رو بکهندش، جدا از اون ما هر چی میگیم، میگید بکهندش یه دسته خب، خب به ما چه؟ 2 دست باشه؟ حالا چون ضعیفه نباید استفاده کرد؟
همین یکی از این بازیهای اخیر رافا با داوی بود که داوی بیشتر توپه ها رو میزد رو بکند رافا، هوک آِ نشون داد. اشکالش چیه؟
همونطور که کوروش هم گفت مطمئن باش بقیه بازیکنا توانییشو ندارن که از بال ضعیف راجر بهره کافی رو ببرن وگرنه اینکارو میکردن، یعنی طرف جلوی راجر هم به این فکر میکنه قشنگ ببرمش؟! و به نتیجه فکر نمیکنه؟

خب تا اینجا قبول کردید که بازی رافا خلاصه میشه تو استفاده از ضعف حریف!!! همچنین به زیبایی بازی اهمیتی نمیده! از پستتون اینطور برداشت کردم.

بحث ما هم عرضه داشتن یا نداشتن راجر نیست. اگه راجر عرضه نداشت که بازیهاشون اینقد نزدیک نبود!!! هیچ کسم به اندازه فدرر نمیتونه جریان بازی رو دستش بگیره و اداره کنه.

داویدنکو یه بازیکن هجومی هست و میره که خودش پوئن بگیره، واینمیسه حریف ارور بزنه که، ضرباتش رافا رو میبرد تو حالت دفاعی، نوع ضربه هاش خیلی فرق میکنه با اینی که ما میگیم.

همه میدونن بال ضعیف راجر کجاست ولی فقط بازیکنان دفاعی اون خصوصیت رو دارا هستن. بقیه نمیان ارور بگیرن، یکی دو تا ضربه رد و بدل شد میرن واسه حمله، ذات بازیشون اینجور هست. کوچکترین فرصت گیرشون بیاد میرن دنبال وینر زدن. خب رافا خیلی ترسوتر از اینحرفا هستش.

مسلما هر کی بخواد از سرشت خودش فاصله بگیره بدجور ضربه میخوره.

milad28235
01-23-2010, 06:17 AM

یعنی چی؟
وقتی توپ رو با اون اسپین می ندازه روی بکند، چطور برگردونه روی بکهند رافا؟
واورینکا نمی تونه اون جوری برگردونه
99 درصد ارور می شه
نشستی خونه می گی لنگش کن؟

همیشه فقط همین بوده
تازه توی استرالیا که راجر واسه خاطر Low Bounce بودن زمین خوب بکهند می زنه، کمتر می ندازه روی بکهند
روی خاک که رسما دیگه گندش رو در میاره :3t1:

milad28235
01-23-2010, 06:20 AM
مشکل تو اینجاس که خیلی قضیه رو راحت گرفتی... فکر می کنی به همون راحتی که حرفش رو می زنیه و هر کسی بخواد میتونه توپو بزنه رو وینگ ضعیف تر راجر :3t1:

عزیز من مطمئن باش هر کسی بتونه، هر کسی فرصت رو پیدا کنه در مقابل امثال فدرر اولین کار همینه که روی بال ضعیفترش کار می کنه منتهی فدرر اینقدر حرفه ای هست که اجازه نده هر کسی بهش تحمیل کنه! همین!!

بله، صد در صد می تونن
چرا خیلی سخت باشه؟
امثال نوواک و خیلی های دیگه چرا نمی تونن توپ رو بزنن همش روی بکهندش؟
موری که اونهمه دفاعیه، انقدر دیگه زوم نمی کنه

مساله اینه که اونا به تماشاگر احترام می ذارن
واسشون ارزش قائلن
نمی خوان تر بزنن به سبک و سیاق بازی

اونا می تونن، ولی اینکار رو نمی کنن
چون نمی خوان "زشت" ببرن، مثل نادال

milad28235
01-23-2010, 06:59 AM
چرا بحث سر نقظه ضعفه، خب رافا در طول رالی نقظه ضعف تابلو نداره مثل راجر که بخواد تابلو بشه مطمئن باش اگه داشت همین جناب راجر نفر اولین بود که رو همون زوم میکرد، سرویس هم همونه، حالا غلظتش به اون اندازه نیست چون تکرار پذیریش کمتره اصولا، ولی اصلش یه چیزه بهره از نقطه ضعف حریف.

خوب رافا نداره
آیا هیچکس دیگه ی نقطه ضعف تابلو نداره؟
من اینهمه ساله دارم بازیهای راجر رو می بینم، هرگز ندیدم اونهمه زوم کنه روی جناح
همیشه از کل فضای کورت استفاده می کنه

چرا؟
چون نمی خواد بازی رو خراب کنه
چون برای تماشاگرها احترام قاتئله
چون نمی خواد زشت پیروز شه

milad28235
01-23-2010, 07:05 AM

نمی شه با بکهند یکدست اون رو Down The Line زد، چرا متوجه نیستی؟
چه جوری ابتکار عمل رو در دست بگیره؟
چه جوری نذاره توپ رو بفرسته روی بکهندش؟
مگر اینکه او هم همه ی توپهارو بفرسته روی بکهند رافا، که راجر اهل این کثافت کاریها نیست

بله، داویدنکو بیشتر توپهارو می زد؟
ولی آیا به اون شدت و حدت بود؟
چیزی که من از زوم کردن رافا نام می برم اصلا غیر قابل تحمله، همه رو می زنه روی بکند

بله، بقیه ی حریفها به قشنگ بودن بازی فکر می کنن
چرا نمی تونن از بال ضعیف راجر بهره ببرن؟
مگه موری نمی تونه همه رو بکوبه روی بکهد؟
مگه نوواک نمی کنه بکونه روی بکهند؟ راجر که کراس کورت جواب داد، اونم با بکهند دودستی عالی خودش بازم بفرسته روی بکهند
چرا نمی تونه؟
خوبم می تونه
ولی اینکار رو نمی کنه

چون تنوع تاکتیکی داره
مثل رافا تک بعدی نیست

milad28235
01-23-2010, 07:07 AM
همه میدونن بال ضعیف راجر کجاست ولی فقط بازیکنان دفاعی اون خصوصیت رو دارا هستن. بقیه نمیان ارور بگیرن، یکی دو تا ضربه رد و بدل شد میرن واسه حمله، ذات بازیشون اینجور هست. کوچکترین فرصت گیرشون بیاد میرن دنبال وینر زدن. خب رافا خیلی ترسوتر از اینحرفا هستش.

.

هیچ کدوم از بقیه بازیکنهای دفاعی و Solid هم اینهمه زوم نمی کنن
از موری گرفته تا سیمون
هرگز ندیدم اونهمه متوالی بزنن روی بکهند

Mohammad_Joulaei
01-23-2010, 09:46 AM
خب راجر هم در 3 ست پیاپی تونست منتانس رو ببره که لیتون هوویت حریف احتمالی راجر باشه.

فک کنم اگه تبریک بگم بعضیا بدشون بیاد:434:

ولی ما به کسی کاری نداریم و تبریکمون رو میگیم.:434:

davidbeckham
01-23-2010, 10:48 AM
اگه رافا تک بعدیه پس چطور 6 گرند اسلم برده؟
یعنی تنیس در این دوران افت کرده؟
در نتیجه دوران سمپراس تنیس سخت تر بوده

Mohammad
01-23-2010, 10:58 AM
کی میگه نمیشه Down the Line زد؟ دیگه همه میدونن Down the Line بکند یه دست راحتتره از دو دسته، ولی چون ضربه رافا TopSpin داره ریسکش میره بالا، واسه هم اگه رافا ترسوئه میزنه رو بکهند اون اونم به همین اندازه ترسوئه که ریسک نمیکنه، چیزی که عوض داره گله نداره، من اصلا به این کار ندارم، این کار از نظر تو جالب هست یا نه، یه چیز دو طرفست، این تفکرم که مثلا موری و نواک به فکر زیبا بازی کردن هستند خیلی بچه گانه ست، در حد همون کیا موتوره، اونا احساس میکنند از روش های دیگه بهتر میتونن نتیجه بگیرن، اصلا این حرفی که تو میزنی تو تنیس معنی نداره، طرف به بردن فکر میکنه، به چیز دیگه فکر نمیکنه، مثلا فکر میکنی گونزو به فکر زیبا بازی کردنه؟ نه اون احساس میکنه اگه بخواد ببره تنها از اون راه میبره و لاغبر! حالا با توجه به توانایی هاش تاکتیک مناسب رو انتخاب میکنه، مطمئن باش موری و سیمون اگه میتونستند اونجوری نتیجه بگیرن این کارو میکردن، در اون بازی های هم دقیق یادم نیست ولی کلای خدود 70 درصد ضرباتش رو جناح بکند رافا بود، منتهی چون رافا ارور تابلو نمیداد، به چشم نمی یومده.

Mohammad
01-23-2010, 11:21 AM
خب تا اینجا قبول کردید که بازی رافا خلاصه میشه تو استفاده از ضعف حریف!!! همچنین به زیبایی بازی اهمیتی نمیده! از پستتون اینطور برداشت کردم.

بحث ما هم عرضه داشتن یا نداشتن راجر نیست. اگه راجر عرضه نداشت که بازیهاشون اینقد نزدیک نبود!!! هیچ کسم به اندازه فدرر نمیتونه جریان بازی رو دستش بگیره و اداره کنه.

نه این حرف شماست، خوبه همیشه رافا یه پای بازیهای زیبا و حساس بوده، باز رافا دو تا بازی ضعیف کرد شماها شروع کردید به تکرار حرفهای تکراریتون، اون موقع که رافا زیبا بازی میکنه هم که پیداتون نیست و ربطش میدید به ضعیف بودن حریفاش، نخیر. بازیهای رافا جلوی حریفاش تو دوحه و اینجا مقایسه کنید، دیگه بوللی و ترویتسکی رو همه قبول داریم از لوکا و لوچک بهترن دیگه، نه؟ رافا جلوی اونا چقدر تهاجمی بود جلوی این حریفای ضعیفترش چطوری بود، این سه بازی اخیر رافا اصلا بازیهای خوبی نبودن.

ما آخر نفهمیدیم از یه طرف میگید بکهندش ضعیفه چرا همش میزنه اون ور، از یه طرف میگید نخیز راجر بهتر از کسی میتونه جریان بازی رو در دست بگیره، از کجا از بیس لاین، جلوی کی؟ کودوم سطح؟
نخیر دوست من، راجر از بیسلاین جلوی خیلیها هیچ حرفی برای گفتن نداره، چون یک جناحش خیلی ضعیفه و نمیتونه زمین رو به خوبی پوشش بده، حداقل نواک، خوان، و اخیرا داویندکو از راجر خیلی بهتر میتونن بازی رو از بیسلاین دستشون بگیرن، این حرف منم نیست، تو ویمبلدوون 2008 JMac یه تقسیم بندی از تواناییهای دو حریف میکرد در بین بازی و به صورت تصویری هم نشون میداد که رافا رو در Ground Stroke ها از راجر قوی تر میدونست.

Rafa
01-23-2010, 12:29 PM
وای ننننه!! :243:
مجتبی جان، به خرد قسم که تنها ماوای من و توست، متوجه نشدم، ببخش منو. من موقعی که آخرین اعلان رو قرمز بالای فروم نوشتم، دیدم این دو تا شیطون تو فرومم، واسه همین متوجه اونا شدم، ولی متوجه عدم شرکت شما و بقیه دوستان دیگه نشدم. بازم شرمنده همه دوستان.
مجتبی جان میدونی که من به شما ارادت خاصی دارم تو این فروم:655: شما حتی از منم روشن فکرتر هستید، :3t1: وجود شما در حضور این سه Narrow Mind فروم (م-س-ا) :251: غنیمته و من به خوبی به این مسئله آگاه هستم. خواهشمندم از قصور بنده بگذرید.

قیافه (م-ا-س) در حین خودندن این پست دیدنیه. :254::251:
:866::441::655:
شرمنده محمد جان دچار کج فهمی شده بودم!:shame:

Mohammad_Joulaei
01-23-2010, 12:52 PM
خب هوویت حریف راجر در مرحله بعدی شد که بازی جذابی میتونه باشه!!!
از فردا شاهد بازی های جذابی هستیم.یکی از دیگری جذاب تر.

pasia
01-23-2010, 01:09 PM
من فرکانس ابوظبی رو وارد میکنم ولی نمیاد چی کار کنم ؟رو ماهواره عربست

Rafa
01-23-2010, 01:22 PM
زیاد از بازی رافا راضی نبودم! وقتی سرویس اولش نمیگیره عذاب میکشم!:240: رو سرویس دوم بدجوری ریترن میشد! درصد سرویس اول 58 بود ، که اونم به خاطر چند تا سرویس اول تو ست چهارم شد وگرنه حول و حوش 50 میشد! 38 تا خطا :350: دوس نداشتم به این زودی ست بده!
پارسالم وقتی به فرناندو ست داد ناراحت بودم:434: ولی وقتی یه ست دیگه داد قانع شدم که همون بازی رو ببره:434:

milad28235
01-23-2010, 01:30 PM
من فرکانس ابوظبی رو وارد میکنم ولی نمیاد چی کار کنم ؟رو ماهواره عربست

یقینا مشکل از سوی شماست
فرکانسهای داده شده درست هستن
شاید کانال، در لابلای لیست کانالهاتون باشه و شما ندیدینش

milad28235
01-23-2010, 01:37 PM
اگه رافا تک بعدیه پس چطور 6 گرند اسلم برده؟
یعنی تنیس در این دوران افت کرده؟
در نتیجه دوران سمپراس تنیس سخت تر بوده

نه خشایار جان
رافا در تعدادی از مهارتهای محدود تنیس استاده (مثل دفاع) و این مساله خیلی بهش کمک می کنه
خیلی تاکتیکهای مختلف بلد نیست، ولی اونایی رو هم که بلده، به نحو احسن بلده.

davidbeckham
01-23-2010, 01:43 PM
go wilfried go:866:
طوفان سونامی برگشته:655:
http://tennis-image.com/images/75160301291643088850.jpg

milad28235
01-23-2010, 01:45 PM
کی میگه نمیشه Down the Line زد؟ دیگه همه میدونن Down the Line بکند یه دست راحتتره از دو دسته، ولی چون ضربه رافا TopSpin داره ریسکش میره بالا، واسه هم اگه رافا ترسوئه میزنه رو بکهند اون اونم به همین اندازه ترسوئه که ریسک نمیکنه، چیزی که عوض داره گله نداره، من اصلا به این کار ندارم، این کار از نظر تو جالب هست یا نه، یه چیز دو طرفست، این تفکرم که مثلا موری و نواک به فکر زیبا بازی کردن هستند خیلی بچه گانه ست، در حد همون کیا موتوره، اونا احساس میکنند از روش های دیگه بهتر میتونن نتیجه بگیرن، اصلا این حرفی که تو میزنی تو تنیس معنی نداره، طرف به بردن فکر میکنه، به چیز دیگه فکر نمیکنه، مثلا فکر میکنی گونزو به فکر زیبا بازی کردنه؟ نه اون احساس میکنه اگه بخواد ببره تنها از اون راه میبره و لاغبر! حالا با توجه به توانایی هاش تاکتیک مناسب رو انتخاب میکنه، مطمئن باش موری و سیمون اگه میتونستند اونجوری نتیجه بگیرن این کارو میکردن، در اون بازی های هم دقیق یادم نیست ولی کلای خدود 70 درصد ضرباتش رو جناح بکند رافا بود، منتهی چون رافا ارور تابلو نمیداد، به چشم نمی یومده.

نخیر
اصلا و ابدا این طور نیست

من می گم نمی شه Down The Line زد
اون توپهارو Down The Line بزنی، 99 درصد می ره توی اوت

ترسو بودن رافا که همش می زنه روی بکهند، خیلی میزانش و غلظتش بالاتر از اترس متحمل شدن ریسکیه که Down The Line جواب دادن اون ضربه داره
رافا اصلا ریسکی متحمل نمی شه وقتی با فورهند می زنه روی بکهند فدرر
ولی اگه فدرر Down The Line پاسخ بده، خیلی ریسکیه و عملا امتیاز رو از دست می ده

اصلا یه چیز دو طرفه نیست
کاملا یک طرفست

تنیسورهای دیگه هم می تونن اینکار ها رو بکنن
چرا نمی تونن؟

ولی تنوع تاکتیکیشون بیشتره
توانایی و استعداد پیاده سازی تاکتیکهای دیگه رو دارن
در هر حالی که رافا دم دست ترین و زشت ترین تاکتیکهارو اجرا می کنه

یادت میاد اون شب در مورد "خالتور" چی گفتی؟

بازی رافا از نظر من خالتوره :254:

نخیر، خیلیها از جمله فدرر به هر قیمتی بردن رو نمی خوان
نمی خوان زشت پیروز شن

بله، آفرین
توی حرفات به نکته ی خوبی اشاره کردی
اونا با توجه به تواناییشون تاکتیکهای دیگه رو انتخاب می کنن
چون می دونن راههای زیباتری هم برای پیروز شدن هست و توانایی پیاده سازی اون تاکتیکهارو دارن

ولی رافا توانایی طور دیگه ای بازی کردن رو نداره

داویدنکو اگه 70 درصد می زد، رافا توی فینال پارسال حداقل 85 درصد ضرباتش سمت بکهند بود :3t1:
فدرر فقط داشت بکهند می زد

milad28235
01-23-2010, 01:50 PM
نه این حرف شماست، خوبه همیشه رافا یه پای بازیهای زیبا و حساس بوده، باز رافا دو تا بازی ضعیف کرد شماها شروع کردید به تکرار حرفهای تکراریتون، اون موقع که رافا زیبا بازی میکنه هم که پیداتون نیست و ربطش میدید به ضعیف بودن حریفاش، نخیر. بازیهای رافا جلوی حریفاش تو دوحه و اینجا مقایسه کنید، دیگه بوللی و ترویتسکی رو همه قبول داریم از لوکا و لوچک بهترن دیگه، نه؟ رافا جلوی اونا چقدر تهاجمی بود جلوی این حریفای ضعیفترش چطوری بود، این سه بازی اخیر رافا اصلا بازیهای خوبی نبودن.

ما آخر نفهمیدیم از یه طرف میگید بکهندش ضعیفه چرا همش میزنه اون ور، از یه طرف میگید نخیز راجر بهتر از کسی میتونه جریان بازی رو در دست بگیره، از کجا از بیس لاین، جلوی کی؟ کودوم سطح؟
نخیر دوست من، راجر از بیسلاین جلوی خیلیها هیچ حرفی برای گفتن نداره، چون یک جناحش خیلی ضعیفه و نمیتونه زمین رو به خوبی پوشش بده، حداقل نواک، خوان، و اخیرا داویندکو از راجر خیلی بهتر میتونن بازی رو از بیسلاین دستشون بگیرن، این حرف منم نیست، تو ویمبلدوون 2008 JMac یه تقسیم بندی از تواناییهای دو حریف میکرد در بین بازی و به صورت تصویری هم نشون میداد که رافا رو در Ground Stroke ها از راجر قوی تر میدونست.

کدوم بازی زیبا؟
بازیهای رافا که زیبایی نداره
زیر توپ کشیدن مگه زیبایی داره

اگه منظور اون بازیهای حساس مثل بازی با ورداسکو هست، زیبا شدن بازی بخاطر بازی ورداسکو بود، نه رافا

اون که اون انتها وایساده بود، فقط جواب می داد
کسی که توپ رو چپ و راس می فرستاد ورداسکو بود

نه، کی گفته بوللی و تروییکی رو همه قبول داریم؟
بوللی کجا خوب کار کرده؟
تروییکی کجاست؟
همشون مرخص بون

اصلا یک جناح راجر خیلی ضعیف نیست
بلکه نسبت به فورهندش می شه گفت ضعیف تره

باز هم در اکثر مواقع این راجره که بازی رو اداره می کنه، نه حریفش
توی یو اس اوپن هم روی بازی سوار بود ، ولی از دستش داد
همیشه هم روز بد هست

با یه بازی هم نمی شه استدلال کرد ، اونم چه بازی ای رو مثال زدی
ویمبلدون 2008
که سایه ای از راجر در زمین بود

لااقلش اینه که راجر زیبا بازی می کنه و تنوع تاکتیکی داره
عقده ای نیست مثل بعضی ها

milad28235
01-23-2010, 02:00 PM
برنامه روز یکشنبه در بخش مربوطه قرا گرفت

Rafa
01-23-2010, 02:38 PM
درود، بحث عجیبیه:350:
مدت ها پیش گفته میشد راجر بهترین بکهند یه دست دنیا رو داره!!!:350: هیش کی نمیتونه مثل راجر بکهند یه دست بزنه!!! بعد، بکهند یه دست بهتر از دو دسته!!! راجر چرا از بچگی دو دست یاد نگرفته که راحت تر بازی کنه؟!!!( البته نمیگم باید حتما یاد میگرفت، طبیعتا نمیدونست که چند سال بعد بازیکنی مثل رافا میخواد ظهور کنه:441:) حالا موندیم بکهند راجر بهترینه یا ضعیف ترین!!!
به نظرم این که از نقطه ضعف استفاده کنی ایرادی بهت وارد نیس! تو فوتبالم که زیاد ازش مثال میزنین ، مربی باید احمق باشه که از نقاط قوت حریف بخواد ضربه بزنه!
مشخصه که زدن کراس کورت راحت تر از دان د لاینه. مخصوصا با فورهند راحت میشه کراس کورت زد!
1-رافا کراس کورت میزنه توپ به جایی میره که از بخت بد راجر رو بکهندشه !
2-رافا بخواد دان د لاین بزنه، جدا از اینکه ممکنه بزنه تور یا اوت، توپ میره رو فورهند سهمناک راجر ، خوب راجرم یا وینر میزنه یا میزنه رو بال ضعیف تر رافا!
میلاد انصافا تو خودت جای رافا بودی کدوم یکی رو انتخاب میکردی؟!!!!:443:
رافا و بازی حال بهم زن؟!!!:350: تنیس باید مدیون رافا باشه که اینهمه آدم رو به این ورزش علاقه مند کرده( البته راجر هم سهم بزرگی داشته ، ولی سهم رافا بیشتر از راجر نباشه ، کمتر هم نیست!) چند تا بازی مثال بزنیم که جزو بهترین ها و زیبا ترین ها باشه و رافا یکی از بازیگرا باشه؟!!!
نیمه نهایی پارسال یادتونه!!! تماشاگرا کف کرده بودن:350: بعد تماشاگره بیاد بگه بازی رافا حال بهم زنه؟!!!!
انصافا میلاد از اون امتیاز ست پوینت ست دوم جا نخوردی؟!!!

Mohammad
01-23-2010, 02:48 PM
تو ویمبلدون 2008 راجر بد بود؟!! تو همین فینال استرالیا پارسال هم میگفتی راجر بد بود، ولی خودش همیشه گفته خوب بودم، حرفات دو زار درست نیست، میدونم شما بازی خوب رو به چه میگید، راجر 85 درصد سرویسهای اولش داخل باشه، این میشه بازی خوب کمتر از این هم نمیپذیرید. و این هیچ نشانی از نزدیکی به واقعیت نداره.
از یه طرف راجر خداست و بی نقصه، از یه طرف گناه داره میزنی رو بکهندش.

milad28235
01-23-2010, 03:29 PM
تو ویمبلدون 2008 راجر بد بود؟!! تو همین فینال استرالیا پارسال هم میگفتی راجر بد بود، ولی خودش همیشه گفته خوب بودم، حرفات دو زار درست نیست، میدونم شما بازی خوب رو به چه میگید، راجر 85 درصد سرویسهای اولش داخل باشه، این میشه بازی خوب کمتر از این هم نمیپذیرید. و این هیچ نشانی از نزدیکی به واقعیت نداره.
از یه طرف راجر خداست و بی نقصه، از یه طرف گناه داره میزنی رو بکهندش.

بله، در ویمبی بد بود
اصلا راجر راجر نبود

من توی استرالیا گفتم بد بود؟
عمرا هرگز مطلبی از من پیدا نمی کنی که گفته باشم استرالیا بد بود، فقط گفتم بد سرویس زد
اتفاقا خیلی از بازیش توی استرالیا راضی بودم

حرفای تو هم تو زار درست نیست

بله، راجر خدای تنیسه، قبول کنید دیگه
بی نقص نیست، ولی کم نقصه
از همه کم نقص تره

milad28235
01-23-2010, 03:35 PM
درود، بحث عجیبیه:350:
مدت ها پیش گفته میشد راجر بهترین بکهند یه دست دنیا رو داره!!!:350: هیش کی نمیتونه مثل راجر بکهند یه دست بزنه!!! بعد، بکهند یه دست بهتر از دو دسته!!! راجر چرا از بچگی دو دست یاد نگرفته که راحت تر بازی کنه؟!!!( البته نمیگم باید حتما یاد میگرفت، طبیعتا نمیدونست که چند سال بعد بازیکنی مثل رافا میخواد ظهور کنه:441:) حالا موندیم بکهند راجر بهترینه یا ضعیف ترین!!!
به نظرم این که از نقطه ضعف استفاده کنی ایرادی بهت وارد نیس! تو فوتبالم که زیاد ازش مثال میزنین ، مربی باید احمق باشه که از نقاط قوت حریف بخواد ضربه بزنه!
مشخصه که زدن کراس کورت راحت تر از دان د لاینه. مخصوصا با فورهند راحت میشه کراس کورت زد!
1-رافا کراس کورت میزنه توپ به جایی میره که از بخت بد راجر رو بکهندشه !
2-رافا بخواد دان د لاین بزنه، جدا از اینکه ممکنه بزنه تور یا اوت، توپ میره رو فورهند سهمناک راجر ، خوب راجرم یا وینر میزنه یا میزنه رو بال ضعیف تر رافا!
میلاد انصافا تو خودت جای رافا بودی کدوم یکی رو انتخاب میکردی؟!!!!:443:
رافا و بازی حال بهم زن؟!!!:350: تنیس باید مدیون رافا باشه که اینهمه آدم رو به این ورزش علاقه مند کرده( البته راجر هم سهم بزرگی داشته ، ولی سهم رافا بیشتر از راجر نباشه ، کمتر هم نیست!) چند تا بازی مثال بزنیم که جزو بهترین ها و زیبا ترین ها باشه و رافا یکی از بازیگرا باشه؟!!!
نیمه نهایی پارسال یادتونه!!! تماشاگرا کف کرده بودن:350: بعد تماشاگره بیاد بگه بازی رافا حال بهم زنه؟!!!!
انصافا میلاد از اون امتیاز ست پوینت ست دوم جا نخوردی؟!!!

واسه این بکهند یکدست رو انتخاب کرده که زیباتره
اصل بکهند، یکدستیه
تمامی فیلمها و آموزشها رو نگاه کنی، میان یکدست رو آموزش می دن

کسایی که استعداد و توانایی یکدست زدن ندارند و اجرای اون رو با توجه به تواناییهاشون ممکن نمی دونن، می رن سراغ دو دست

من جای رافا بودن به اندازه ی کافی از هر کدوم استفاده می کردم
لااقل وقتی زوم می کردم روی بکهند، که توی دردسر افتاده باشم، مثلا برک پوینت عقب باشم، نه اینکه از 50 تا ضربه 45 تاش رو بزنم اون سمت

بله، حال به هم زنه
فوق العاده یکنواخت و Passive بازی می کنه

بازی ورداسکو رو هم گفتم به چه دلیل زیبا شد، چون ورداسکو با تمام قوا حمله می کرد، اوهم ایستاده بود اون انتها پاسخ می داد
زیبایی بازی مرهون ورداسکو بود، نه رافا

بازی رافا خالتوره و متاسفانه عوام از دیدن بازیش لذت می برن
همون طور که عوام از شنیدن موسیقی خالتور لذت می برن :254:

آفرین، گفتی ست پوینت بازی دیروز
عالی بود

ببین همیشه اون مدلی بازی کنه، کسی می تونه بهش اتهام دفاعی بودن بزنه؟
ولی متاسفانه اون صحنه ها در بازی رافا کیمیاست

javi
01-23-2010, 04:46 PM
پیشرفت تو بازیهای خیلی تنیسورا دیده میشه اما تو بازی نادال نه واسه همین فک میکنم بزودی حذف میشه
ضمنا"پیروزی فدرر رو تبریک میگم .

navidballack
01-23-2010, 04:55 PM
سلام دوباره به همه دوستان ... :655:
بلاخره این امتحانای کوفتی هم تموم شد تا با خیال راحت بشینیم پای بازی های مایسترو :443:
راجر به غیر از بازی اولش با آندریف واقعآ خوب سرویس زده و توی هر دو تا بازی بالای 85 درصد سرویس اولاش رو برده
راجر اگه خوب سرویس بزنه هیچ کس نمی تونه براش تهدید باشه
به امید شونزدهمین قهرمانی برترین تنیسور تاریخ :443:

milad28235
01-23-2010, 05:55 PM
به نظر من ضعیف ترین تنیسور کل تورنمنت (که من بازیش رو دیدم) حریف امروز نوواک بود، اصلا نوواک اراده می کرد، هر سه ست 6-0 می برد
دنیس ایستومین ازبک

داویدنکو هم 3 بازی فوق العاده ساده داشت
او و موری کلی صفا کردن سه دور اول
موری بعدی می دونم مقابل ایسنر مشکلی داشته باشه، ولی ورداسکو مطمئنم نیکولای رو اذیت می کنه

باید دید فدرر مقابل هیوئیت و هوادارهای استرالیایی چه کار خواهد کرد
البته اونم بعید می دونم به مشکلی بر بخوره، مگر اینکه ضعیف بازی کنه بازی هیوئیت رو با دونالد یانگ دیدم، چندان جالب نبود.

دل پوترو مقابل چیلیچ خوب سرویس نزنه کلاهش پس معرکه س.

Afshin
01-23-2010, 06:23 PM
جناب علی رضا خان ، رفیقت فردا تو کورت مرکزی بازی داره ، برو حال کن :434:

Alireza Murray
01-23-2010, 06:35 PM
ببخشید میشه بگین بازی اندی ساعت چنده؟

Afshin
01-23-2010, 06:43 PM
ببخشید میشه بگین بازی اندی ساعت چنده؟

http://tennistalkers.com/showpost.php?p=20277&postcount=4

367 کیلوبایت بیشتر نیست ، زحمت دانلودش رو بکش :443:

Alireza Murray
01-23-2010, 06:59 PM
ولی من یه جای دیگه دیدم نوشته بود به وقت ایران بازی موری ساعت 5 ه

milad28235
01-23-2010, 07:01 PM
نه همون 3:30

Afshin
01-23-2010, 07:03 PM
اشتباه نوشته بوده

اینم لینک اصلی سایت

http://www.australianopen.com/en_AU/scores/schedule/p_schedule12.pdf

بازیها ساعت 11 به وقت ملبورن و ساعت 3:30 به وقت ایران شروع میشن

Mohammad
01-23-2010, 07:04 PM
من فردا امتحان دارم، :1062::1062:خدا کنه بازی اول زود تموم بشه قبل از رفتن، مقداری از رافا اعتماد به نفس بگیرم :655:

Saeedzr
01-23-2010, 07:07 PM
دوباره شروع شد:350::1062:

به نظرت این فایلهایی که در سایت گذاشته میشه نتیجه تخیلات بچه ها هست؟
خوب معلومه نه،اینا از خود ATP تهیه میشه.

به شما اطمینان میدم که اعلام برنامه هیچ سایتی به قدرت اینجا نیست،رد خور هم نداره.

حالا دوباره پس فردا سوال مشابه بپرسید دوستان:240:

Alireza Murray
01-23-2010, 07:13 PM
خوبه میتونم بازی موری رو ببینم:434:
ولی بازی نادالو از دست میدم
این مدرسه ها کی تموم میشن ما با خیال راحت بشینیم بازی هارو ببینیم:477:

Afshin
01-23-2010, 07:17 PM
من فردا امتحان دارم، :1062::1062:خدا کنه بازی اول زود تموم بشه قبل از رفتن، مقداری از رافا اعتماد به نفس بگیرم :655:
نه بابا ، اول بازی رافا که به درد نمیخوره ، فقط میتونی چند تا ایس از کارلوویچ ببینی
ولی بعد از این که ست اول رو رافا 7-6 برد ، دو ست بعدی میتونه بهت روحیه بده :434:

Mohammad
01-23-2010, 07:25 PM
دوباره شروع شد:350::1062:

به نظرت این فایلهایی که در سایت گذاشته میشه نتیجه تخیلات بچه ها هست؟
خوب معلومه نه،اینا از خود ATP تهیه میشه.

به شما اطمینان میدم که اعلام برنامه هیچ سایتی به قدرت اینجا نیست،رد خور هم نداره.

حالا دوباره پس فردا سوال مشابه بپرسید دوستان:240:

َATP تو گرنداسلم هیچکاره ست.

davidbeckham
01-23-2010, 07:33 PM
چیلیچ داغونش کن:441:
http://tennis-image.com/images/45437986855860003316.jpg

Fakhruddin
01-23-2010, 08:20 PM
فک کنم تو دور چهارم رنک 1 تا 5 یکیشون حذف شه:379::379:

Afshin
01-23-2010, 08:33 PM
َATP تو گرنداسلم هیچکاره ست.
درسته ، میلاد هم از سایت اصلی مسابقات برنامه رو میگیره نه از ATP

Reza23
01-23-2010, 08:35 PM
خوبه میتونم بازی موری رو ببینم:434:
ولی بازی نادالو از دست میدم
این مدرسه ها کی تموم میشن ما با خیال راحت بشینیم بازی هارو ببینیم:477:

بگو آنفلوانزا داشتی نیومدی.
هیچی نمی گن تازه ازت تشکر هم میکنن
که نیومدی و بقیه رو آلوده نکردی!

koury
01-23-2010, 09:00 PM

رنک دو که نه ولی از بین رنک های 1 و 3 تا 5 یکیشون شاید حذف شن :434:

S.A.IVI.A.N
01-23-2010, 10:12 PM
امروز و فردا بازی های جالبی رو خواهیم دید.حالا حساسیت هم به تک تک بازیها اضافه میشه و دیگه نمیشه کسی رو از پیش برنده دونست.
به نظر من::: نادال بازیه پایا پایی با کارلو خواهد داشت.فکر میکنم 3-0 یا 3-1 ببره.اما احتمال بسیار زیاد ست ها به تای برک کشیده بشه.
با حترام به طرفدارای مورای بگم که موری بازی سختی خواهد داشت و امکان هر نتیجه ای خواهد بود،باید دید تو بازی چی پیش میاد،هرچند من شانس ایسنر رو بیشتر میدونم.
دلپو و سیلیچ هم بازی نفسگیر و 5 ستی خواهند داشت.پیشبینیم اینه که سیلیچ میبره
رادیک و گونزو هم به همین صورته.احتمالا 5ستی بشه. با اون سرویسای رادیک تو بازی قبلیش باید گفت که اگه فردا هم اینجور بزنه احتمال بردش زیاده.اما اگه سرویساش نگیره گونزو میبره به نظر من:866:

nole
01-23-2010, 10:13 PM
رنک دو که نه ولی از بین رنک های 1 و 3 تا 5 یکیشون شاید حذف شن :434:
فک کن نوله به کوبوت ببازه!!!!!!!! :350::350::350::350:

Mohammad_Joulaei
01-23-2010, 10:45 PM

احتمالا رنک 2:434:

Alireza Murray
01-23-2010, 11:09 PM
چه باحال میشه رنک 1و2و3و4و5 حذف بشن:251::251::251:

nima_masiha
01-24-2010, 12:55 AM
پیشبینی من اینه که بازی مورای - ایسنر یکم نزدیک باشه و احیانا یه ست به تایبرک بکشه ولی رافا اجازه نمیده کار به تایبرک برسه.

زیباترین بازی به نظر من رادیک و گونزو خواهد بود که البته شانس رادیک رو خیلی بیشتر میبینم.

mjrs
01-24-2010, 01:08 AM
من فکر میکنم مورای در مقابل ایسنر مشکل چندانی نخواهد داشت.

تصور خاصی هم از بازی رادیک-گونزو ندارم. از اونجایی که کلا گونزو آدم قاطی تشریف داره اصلا بعید نیست بزنه به سرش و بازی رو راحت وا بده.
اما امیدوارم گونزو این بازی رو ببره و بتونیم هرچه بیشتر بازیهاش رو ببینیم و لذت ببریم. چون دیگه فکر میکنم عمر زیادی از دنیای تنیسش نمونده.
فورهند های گونزالس واقعا فوق العادس و سبک خاص خودش رو دنیای تنیس داره.

در مورد بازی نادال-کارلوویچ هم چون کارلوویچ بکهند یک دست و ضایعی داره طبق معمول کار نادال استفاده از این نقطه ضعف خواهد بود و در کل فکر میکنم مشکل خاصی نداشته باشه.

nima_masiha
01-24-2010, 07:17 AM
خب یه بازی متفاوت از رافا رو داریم میبینیم.

رافا میخواد امتیازا رو زود تموم کنه تا زودتر بازی تموم شه ولی تا اینجای کار به ضررش تموم شده!

خیلی کم رو بکند کارلوویچ کار کرده!!!

S.A.IVI.A.N
01-24-2010, 08:42 AM
پیروزی شیرین رافا رو تبریک میگم:441::396::396:
نادال امروز خوب بود.شاداب و با روحیه و متفاوت از بازیهای قبلی
کار هرکسی نیست کارلو رو برک کردن،اون هم 3بار،کاری که داویدنکو تو دوحه نتونست انجام بده و خیلی های دیگه
جالب اینجاست تو ست 1و3 نادال در شرایطی برک کرد که کارلو سرویس اول زده بود و رافا سرویس 220تایی رو به زیبایی ریترن میکرد.رافا بار دیگه نشون داد که چقدر در این زمینه تبحر داره:441:
با این حال،بازی با موری بازی سختی واسه هردو خواهد بود .به خصوص اینکه موری از لحاظ بدنی آماده نشون داد و دقت در ضرباتش محسوس بود

Afshin
01-24-2010, 09:03 AM
به نظر من رافا در مقایسه با پارسال اصلا آماده نیست
موری خیلی سرحال تر از رافا بود ، اگه رافا مثل بازیهای قبلش بخواد بازی کنه موری میتونه بازی رو ببره
پارسال برای حریفای رافا آرزو بود که توی رالی از رافا امتیاز بگیرن ، ولی الان کارلوویچ هم توی رالی از رافا امتیاز میگیره
ضرباتش هم به طور نوسانی عمیق و شورت میشن ، ثبات کافی رو نداره و ارورهای بدی هم میزنه
خیلی بده که هم رافا و هم راجر برای این گرند اسلم زیاد آماده به نظر نمیرسن :182:

Rafa
01-24-2010, 09:14 AM
درود، این مرتیکه دیلاق چقد ایس زد!!! چپ و راست ایس میزد !:350:جلوی یه همچین بازیکنایی از معدود بریک پوینت هات استفاده نکنی، کلات پس معرکس! بکهند داغونی هم داشت:434:
موقع سرویس زدنش من خندم میگرفت! سرویسای اون و واکنش رافا خیلی خنده دار بود!:254:
اون دوست دخترش بود؟! بیچاره:434::254:

davidbeckham
01-24-2010, 09:28 AM
درود، این مرتیکه دیلاق چقد ایس زد!!! چپ و راست ایس میزد !:350:جلوی یه همچین بازیکنایی از معدود بریک پوینت هات استفاده نکنی، کلات پس معرکس! بکهند داغونی هم داشت:434:
موقع سرویس زدنش من خندم میگرفت! سرویسای اون و واکنش رافا خیلی خنده دار بود!:254:
اون دوست دخترش بود؟! بیچاره:434::254:

davidbeckham
01-24-2010, 09:37 AM
نکته مثبت:3 بار کارلوویچ رو برک کرد:441:
نکته منفی: یه بار برک شد

milad28235
01-24-2010, 09:43 AM
کار هرکسی نیست کارلو رو برک کردن،اون هم 3بار،

چرا هست
نادال سه بار برک کرد
رادک استپانک در دور اول او رو 4 بار برک کرد

Alireza Murray
01-24-2010, 12:24 PM
24 January, 2010 | 08:01
http://www.andymurray.com/display_image/839
Q. You've never played him before. What kind of experience is that?
It's good. Obviously certain things are similar to playing Karlovic, who I've played a few times. John doesn't really serve and volley much. Plays a bit more from the baseline. He's got more variety on his serve, I think.
He can put a lot of spin on the second serve. He really varies it really well. He's got a big forehand from the back of the court. Actually makes a lot of balls, so it's tricky.

Q. It's the first time you got to a Grand Slam quarterfinal without dropping a set. How do you explain your consistency?
Well, I've played it through to the fourth round a few times, actually here, without dropping a set. I don't know. I just played well today - concentrated well in all of my matches.
That's really it. Not a whole lot in my game's changed. I guess it's a maturity thing. You learn to deal with the tight situations better and your focus holds for longer.

Q. You played Rafa a few years ago. Obviously, should he win, do you watch videos of recent games? Do you have a style you know can beat him?
Yeah, it changes every time. You have to kind of adjust to the match. I've played him indoors, hard courts, clay courts, and grass. Each time obviously it's a bit different. I've played him some really good matches on hard courts. I think I've got some tactics that work well against him.

Q. Do you remember that last game well here?
Here? I don't remember it that well, no. It was quite a long time ago. But it was a great match. It was the first time I had played a top‑two player in the world in a Grand Slam. It was a great experience.

Q. Don't know if you've had a chance to look at your stat sheet, but 75% first serve, eight unforced errors in three sets against a guy like that. Taking all those things into account, how did you feel you played today?
I thought it was a really good performance. I had ‑‑ out of those unforced errors, probably three of them were in the 6‑5 game in the first set, and a couple early in one of my service games in maybe the second set.
So it was really good. I focused well, concentrated hard, and served well. Everything was good.

Q. What do you do differently when you know you have to face such a serve in order to prepare for the match?
I always get my coach to serve at me in the practice from the service line. Even if he's acing you, just to get used to how the ball's bouncing up. You kind of adjust where you're standing a little bit.
You might think if you're playing against someone with a big serve, it's better to go further back. But they can hit the angles better, so sometimes it's important to make sure you play closer a bit up to the baseline.
Just have to do a few different things when you're on the court to try to make them think about your positioning a little bit.

Q. Do you feel like you're finding some of your best form?
Yeah, I'm playing well. No question about that - just need to play like I have been, and maybe a bit more if I want to win the tournament.

Q. Can you talk us through those two backhand winners.
Yeah, it was good. A good couple of shots. I thought maybe he should have made the pickup off the first one. But he probably wasn't expecting it to come back so low over the net.
The second one, it's tough. You just kind of react. It's just instinct. You just chase the ball down. Good contact on it. Obviously went for the winner.

Q. You were whirling dervish after you hit that last shot.
A what?

Q. You hit that magnificent backhand, and then you were spinning like a whirling dervish.
Was I?

Q. Yes.
I didn't realize. I was just excited. (Smiling.)
It was obviously to get the break in the third set. I'd had chances the first two service games to break him and didn't quite take them. So, yeah, happy with that.

Q. Have you met Prince William here?
No.

Q. Would you have liked to?
Sure, yeah. I would have done. But I don't think he was here for very long.

Q. What sort of feedback had you had from the rapping with the Bryan brothers?
Yeah, well, I don't know. (Laughter.) From the people I've spoken to about it, everyone did find it amusing. I don't think it was particularly good. I don't enjoy listening to it, that's for sure.
But if it helped them out, then I'm happy.

Q. Can you give us a bit of a rendition of it.
No, no. (Smiling.)

Q. You were talking movies with Jim Courier. Would you consider a career in film yourself?
No, no. I don't think I'd be very good at that.

Q. You sound a bit like Sean Connery.
I am Scottish, so I sound a little bit like him.

Q. Is it a quantum leap as playing against Rafa as against the breeze that you've had in the first few rounds? In hindsight, would you have preferred to have maybe a bit more game time out there?
No. I'm happy to have won the matches comfortably. I know the match against Rafa is going to be difficult, but I think I can win, so...
Just need to make sure I play my best.

Q. On TV they said you were more aggressive in the difficult moments of the match than you used to be before. Do you feel the same?
Yeah, a lot of that comes with, well, experience, knowing what to do on the important points, the best way to go about playing certain opponents.
Today when I was down, I hit a lot of winners, served smart, was just thinking the whole time. Sometimes in the past, when I was sort of 18, 19, might have been getting worked up or not thinking about, what I should be doing on the next point and worrying about what happened in the past.
Now, it's just focus on each point. So you make the right decision more often.

fabalous87
01-24-2010, 12:26 PM
تقریبا بای بای دل پوتی...

fabalous87
01-24-2010, 12:30 PM
بلههههههههههه، و بالاخره یکی از 5 سید اول مرخص شد و به تعطیلات رفت...!!!!!!!!!!!!11

milad28235
01-24-2010, 12:33 PM
انصافا چیلیچ بهتر بود و حقش بود ببره
خیلی هم فرصت داشت
اصلا کم نمیاورد

خیلی هم اگرسیوتر از خوان بازی می کرد

پیش بینیم درست از آب در اومد :434:

davidbeckham
01-24-2010, 12:33 PM
دو بار درود به شرف چیلیچ:434::441:
منظر سومیش که حذف داویدنکو باشه هستم
http://tennis-image.com/images/88700564582673827004.jpg

Alireza Murray
01-24-2010, 12:35 PM
موری برد :866::866:تا حالا موری تا کوارتر استرالیا نیومده بود:655:

حالا اندی میبره یا رافا:379:

Afshin
01-24-2010, 12:43 PM
فکر کنم الان محمد جولایی از همه خوشحال تره ، آخه عشقش چیلیچه :434:

Mohammad_Joulaei
01-24-2010, 12:46 PM
خب بازی خیلی خوبی بود بین خوان و مارین.

من میگفتم حیفه که یکیشون حذف بشه که چیلیچ بهتر بازی کرد.از نظر من چیلیچ تانیمه نهایی میاد و شایدم فینال... ولی قهرمانی مال اونور جدوله:434:

خب بازی بین رادیک و گونزالس بازی ضعیفاست.که گونزالس بیاد بهتره.

Mohammad_Joulaei
01-24-2010, 12:48 PM
فکر کنم الان محمد جولایی از همه خوشحال تره ، آخه عشقش چیلیچه :434:

بله افشین جون چلیچ رو خیلی دوست دارم ولی میگفتم که توی این مرحله حیف بود که یکیشون حذف شه!!:243:

به هرحال خوشحالم که چلیچ برد.:441:
و ناراحتم که پیشبینیامون داره خراب میشه.:243:

Afshin
01-24-2010, 12:48 PM
خب بازی خیلی خوبی بود بین خوان و مارین.

من میگفتم حیفه که یکیشون حذف بشه که چیلیچ بهتر بازی کرد.از نظر من چیلیچ تانیمه نهایی میاد و شایدم فینال... ولی قهرمانی مال اونور جدوله:434:

خب بازی بین رادیک و گونزالس بازی ضعیفاست.که گونزالس بیاد بهتره .
اینا ها ... دیدید گفتم عاشق چیلیچه ، پاش بیفته راجرم به چیلیچ میفروشه :434:

Mohammad_Joulaei
01-24-2010, 12:52 PM
اینا ها ... دیدید گفتم عاشق چیلیچه ، پاش بیفته راجرم به چیلیچ میفروشه :434:

نه عزیز من گفتم که قهرمانی مال اونور جدوله یعنی ر ا ج ر ف د ر ر .:434:

!GH-9924
01-24-2010, 01:10 PM
خوان امروز بیشتر حالت تدافعی رو به بازیش داده بود...
یعنی در واقع چلیچ کاری رو باهاش کرد که خود خوان تو امریکا با راجر کرده بود...
با اون که اصلا فک نمیکردم چلیچ امروز این چوری بازی کنه اما حالت هجومی و اگرسیو بازی چلیچ خوانو پشت بیس لاین نگه داشته بود....
خوان امروز چه توپایی رو ریترن میکرد...تو حالت تدافعی هم فوق العاده بازی کرد و بازم نشون دادبا وجود اسکیل اگرسیوش با رالی زیاد هم مشکل نداره...
به اضافه فرهندای خاص خوان امروز نه تنها زیاد نبود بلکه قدرت وحشتناک گذشترو هم نداشت...
با وجود مصدومیت کوچیکش میدونستم اگه خوان بخواد با ست های زیاد بازی هاشو ببره بالاخره به مشکل میخوره... که خورد.

milad28235
01-24-2010, 01:11 PM

این ماموریت رو به راجر بسپار :655:

Reza23
01-24-2010, 01:17 PM
دو بار درود به شرف چیلیچ:434::441:

چلیچ سمت ناداله!
داویدنکو سمت راجر.

davidbeckham
01-24-2010, 01:23 PM
چلیچ سمت ناداله!
داویدنکو سمت راجر.
خب باشه مگه چیه؟

davidbeckham
01-24-2010, 01:27 PM
درود به هنین:441:
http://tennis-image.com/images/85709027172743867074.jpg

fabalous87
01-24-2010, 01:29 PM
خب باشه مگه چیه؟

هیچی، ولی اگه راجر حذفش کنه، بیشتر ار اینکه خوشحال شی ناراحت میشیا، مگه نه؟!؟!:434:

saadat2000
01-24-2010, 01:30 PM
خب به سلامتی خوان هم حذف شد. من که از بعد از گرند اسلم فرانسه با اون بازی مقابل راجر و بعد هم امریکا که راجر را برد ازش متنفر شدم.
پس تبریک میگم باختش را.

اما به امید حذف نادال و داویدنکو و قهرمانی راجر

davidbeckham
01-24-2010, 01:33 PM
هیچی، ولی اگه راجر حذفش کنه، بیشتر ار اینکه خوشحال شی ناراحت میشیا، مگه نه؟!؟!:434:
نه داویدنکو ببازه بیشتر خوشحال میشم
من از خود داویدنکو بدم میاد
ولی از خود فدرر بدم نمیاد
از اینکه زیاد قهرمان بشه بدم میاد:434:

davidbeckham
01-24-2010, 01:34 PM
Rafael Nadal 24-01-10

Sunday 24 January 2010

An interview with:
RAFAEL NADAL
THE MODERATOR: Questions, please.
Q. Are you playing as well as you would like to at this stage, with a view to playing the final? Is your form to your liking?
RAFAEL NADAL: Yeah, sure. I started the season well. You know, today the match is probably one of the most difficult matches to play well because is without rhythm all the time.
So the victory is the only thing in this kind of match, no? I did. I think I returned aggressive. When I had a chance to touch the ball, I did well. So I happy for that.
Q. How difficult is it to imagine where the serve is coming? You study the serve of an opponent before or you guess.
RAFAEL NADAL: No, no. You try to see where he put the ball, where he tosses the ball. But you know a lot of times he change, so... I thought was there, and was there (indicating the other side).
So just, you know, is like a penalty. You go to one place.
Q. You always play every point very strong. Against that kind of player, is it more important, every point is more important, than any other player?
RAFAEL NADAL: Well, sure, no, because first thing, if you lose one time your serve, probably you lose the set. And second thing, when you return, you have to be focused, hundred percent focused all the time, because you have to wait your chance. If he had some mistake with the first serve, try to be there all the time. Or if you can return well a few first serves is the only chance to have the break, no?
If you are not focused all the time, is impossible.
Q. How were you feeling at the start of the third set?
RAFAEL NADAL: Yeah, I was a little bit unlucky in the end of the second set, in that game, with two nets and one return, strange return. Anyway, I had mistakes in that game.
Later, he was playing a little bit better, no? But I was there and just wait my chance, be focused on my serve, try to not have more mistakes in my serve, and wait the chance on the return. I think I was returning really well when I had the chance to touch the ball.
Q. Andy was pretty impressive tonight. Do you feel like this is a really big test for him, where he can play you when it really matters instead of in smaller tournaments? Is this a big moment whether he can stand up or not?
RAFAEL NADAL: For him?
Q. Yes.
RAFAEL NADAL: I don't think Andy have to show nothing to nobody, no? He have enough results to be confident of win a Grand Slam or win everything. No, for me is not a test for him, no? He can win, he can lose. But, anyway, he gonna have a lot of chances to win a Grand Slam, and he gonna do for sure.
Q. Is it a more difficult test for you than you would like at this stage of the tournament?
RAFAEL NADAL: No. That's the draw, no? No, I happy. The important thing, I am in quarterfinals, losing only two sets. I think I am okay. And I have to play better next match if I really want to have chances to win. That's what I gonna try. Is one of the more difficult players to play against, Andy. I have to play my best tennis.
Q. What do you think of your record against top‑10 players over the last eight months?
RAFAEL NADAL: Let me know what do you think?
Q. You tell us.
RAFAEL NADAL: The numbers are the numbers. So probably is not the best moment in my career against the top 10, no? But two weeks ago I was one point away, no?
Q. Is it an issue with confidence at all?
RAFAEL NADAL: You know, you have some up and downs in your career. And probably the last eight months or six months, I had more problem than usual with my knees, later with the abdominal. And I don't know what's gonna happen after tomorrow.
But, you know, I am here to fight. Nobody can ask me more when I try all my best all the time, no? So, you know, if I lose another time in two days, I gonna try in next tournament. If not, next. And if not, next.
So the important thing is don't have loses against the players that you have to win. So I did very well that last eight months, too. I didn't had bad loses outside of top‑10 players. So when you are there all the time, finally you win.
Q. Which would you prefer, for you to win the Australian Open or for Spain to win the World Cup?
RAFAEL NADAL: What kind of question is that? Is no chance to answer this question, no?
I think, yeah, first of all, is yourself, so after is your team. And the Spanish team for sure is very important for me. But I think is one of the more strange questions I answered in my life.
Q. You spoke about your knees giving you trouble. How are you physically? Are you fine for right now at this stage?
RAFAEL NADAL: Yeah, I'm perfect, yeah.
Q. You talked about Murray being a very difficult opponent. What is the hardest part about playing Andy Murray?
RAFAEL NADAL: First thing is he is very good. Yeah, he's one of the most talentest players on tour. He can play offensive, he can play defensive. He can do a lot of things during the same match. So that's a most important thing.
Later, he's a big player and he's a winner. Yeah, is important. Is very important player.

fabalous87
01-24-2010, 01:40 PM
نه داویدنکو ببازه بیستر خوشحال میشم
من از خود داویدنکو بدم میاد
ولی از خود فدرر بدم نمیاد
از اینکه زیاد قهرمان بشه بدم میاد:434:

جون نادال راست میگی اینو؟!؟!؟! چشه مگه؟!؟ یکم موهاش کمه دیگه، همین!!:251: ولی بچسب به ماری که همرو 3 0 زده ها، هرچند که ... :3t1:!!!

Reza23
01-24-2010, 02:05 PM
خب باشه مگه چیه؟

برای اینکه چیلیچ داویدنکو رو بزنه قبلش باید نادال رو برده باشه!
فکر کردم دلت نمی خواد نادال ببازه وگرنه نمی گفتم.

davidbeckham
01-24-2010, 02:08 PM
برای اینکه چیلیچ داویدنکو رو بزنه قبلش باید نادال رو برده باشه!
فکر کردم دلت نمی خواد نادال ببازه وگرنه نمی گفتم.
معلومه که دلم نمیخواد نادال ببازه
منظورم این نبود که چیلیچ داویدنکو رو یزنه
منطورم این بود که داوینکو ببازه
حالا یا به ورداسکو یا به فدرر
سودر لینگ و دل پوترو حذف شدن
سومیش هم امیدوارم داویدنکو باشه

javi
01-24-2010, 02:33 PM
جدا" حیف شد ماریا با آنا ایوانوویچ و کیم کلیجستر زود حذف شدند ، نه ؟

Ar@sh
01-24-2010, 03:47 PM
بر و بچ سلام
من باز هم پس از مدتي آشكار شدم:434:
از اونجايي كه از الافي درومديم و نايلست نداريم من بازي ها رو نمي تونم ببينم ولي براي نيمه نهايي و فينال جورش مي كنم .شايد هم srg هك شد و تونستيم از اونجا ببينيم.
موري به نظر آماده است و داره راحت بازي ها رو مي بره اميدوارم طلسم اين چند سال رو تو اين جام بشكنه
بر و بچ دوستدار موري هم شرمنده ام كه زياد نمي تونم بيام بعد ها سعي مي كنم جبران كنم:443:
راستي هنين هاردن هم بازي مي كنه؟

davidbeckham
01-24-2010, 04:10 PM
هنین هاردن نه
هنین خالی
از شوهرش طلاق گرفته
اره بازی میکنه

Mohammad_Joulaei
01-24-2010, 04:10 PM
میلاد راستی سافینا چش بود گیم دهم ست اول یواش یواش سمت نیمکت رفت؟:434:

پریود بود؟:434:چش بود؟:434:

خوشم میاد که دوست دخترت هیچ وقت پریود نمیشه و نامبر وان و قهرمانه:434:

milad28235
01-24-2010, 05:05 PM
برنامه روز دوشنبه در بخش مربوطه قرار گرفت

davidbeckham
01-24-2010, 05:10 PM
حیف شد گونزو حذف شد
به نظر من چیلیچ 3-0 رادیک رو میزنه

mjrs
01-24-2010, 05:35 PM
خوب گونزالس در یک بازی نسبتا دراماتیک حذف شد.
در حالی که در ست چهارم و در گیم سرو خودش 40-0 جلو بود امتیاز ها رو یکی یکی از دست داد و رادیک در ست پوینت خودش در یک چلنج جنجالی این ست رو برد.
من دقیق نمیدونم قانونش چیه ولی از طرز حرکت گونزالس به نظر میومد که اگه داور اعلام اوت نمیکرد گونزو به راحتی میتونست ضربه بزنه و منطقی میومد که امتیاز تکرار بشه.

رادیک هم از اول بازی میخواست از حربه نسبتا کثیف نادالی استفاده کنه و کل بازی رو روی بال ضعیف گونزو یعنی بکهندش فشار بیاره اما به دلیل بکهند ضعیف رادیک, چندان در این کار موفق نبود و برعکس گونزو در اکثر زمان بازی, بازی خودش رو به رادیک دیکته میکرد.

گونزو واقعا این حرفا که زمین کنده و توپ سنگینه و هوا گرمه و ... حالیش نبود و پشت سرهم وینر میزد. :441: ( فکر میکنم 60_70 ). در چلنج ها هم اکثر توپ هاش با اختلاف میلیمتری به ضررش میشدن و در کل در این بازی بدشانس بود.
به هر حال حیف شد. ولی خوشحالم که بعد مدتها نشستم بازی رو دیدم که در اون زیبایی تنیس هجومی مشهود بود. درود به گونزو و تمام تنیسورهای هجومی :655:

koury
01-24-2010, 05:39 PM
حالم از این سافینا بهم میخوره و خوشبختانه امروز حذف شد! امروز روز شانس من و خشی بود هم خوان باخت هم سافینا... کیریلنکو هم از نظر ریخت و هیکل بهتر بود تو تورنمنت بمونه (چون همه اونائی که موندن بجز ویکا و کارولین چپر چلاغن :434: ) هم از نظر شخصیتی از سافینا بهتره... سافینا گویا عقده ی بزرگی تو خودش داره یه پوینت که می گیره همچین داد و غال راه میندازه انگار گرند اسلم برده :3t1:

رادیک هم هر چند بازیش با گونزو قشنگ بود و گونزو هم پایاپای پیش رفت و حتی بیشتر از اندی هم وینر و امتیاز داشت ولی خوشبختانه برد و رفت مرحله بعد... دور بعد هم میزنه سیلیچ رو می ترکونه تا به رافا ببازه :shame:

موری اینقدر حریفاش درب و داغون بودن فکر نکنم تاحالا بیشتر از 7-8 ساعت تو زمین بوده باشه :251: خدا شانس بده والا :182:

milad28235
01-24-2010, 05:41 PM
سافینا گویا عقده ی بزرگی تو خودش داره یه پوینت که می گیره همچین داد و غال راه میندازه انگار گرند اسلم برده :3t1:

بهتره به خوشحالی های رافا در بازی با کالوویچ هم یه دقتی می کردی
سر امتیازهای کاملا عادی چنان خوشحالی می کرد که انگار چه خبر شده :251:

koury
01-24-2010, 05:45 PM
خوب گونزالس در یک بازی نسبتا دراماتیک حذف شد.
در حالی که در ست چهارم و در گیم سرو خودش 40-0 جلو بود امتیاز ها رو یکی یکی از دست داد و رادیک در ست پوینت خودش در یک چلنج جنجالی این ست رو برد.
من دقیق نمیدونم قانونش چیه ولی از طرز حرکت گونزالس به نظر میومد که اگه داور اعلام اوت نمیکرد گونزو به راحتی میتونست ضربه بزنه و منطقی میومد که امتیاز تکرار بشه.

رادیک هم از اول بازی میخواست از حربه نسبتا کثیف نادالی استفاده کنه و کل بازی رو روی بال ضعیف گونزو یعنی بکهندش فشار بیاره اما به دلیل بکهند ضعیف رادیک, چندان در این کار موفق نبود و برعکس گونزو در اکثر زمان بازی, بازی خودش رو به رادیک دیکته میکرد.

گونزو واقعا این حرفا که زمین کنده و توپ سنگینه و هوا گرمه و ... حالیش نبود و پشت سرهم وینر میزد. :441: ( فکر میکنم 60_70 ). در چلنج ها هم اکثر توپ هاش با اختلاف میلیمتری به ضررش میشدن و در کل در این بازی بدشانس بود.
به هر حال حیف شد. ولی خوشحالم که بعد مدتها نشستم بازی رو دیدم که در اون زیبایی تنیس هجومی مشهود بود. درود به گونزو و تمام تنیسورهای هجومی :655:

در مورد ست پوینت ست چهارم بنظر من هم عقلانی می رسید که Replay the point بده مولینا ولی تصاویر که پخش می شد نمیشه گفت گونزو براحتی توپ رو برگشت می داد چون زاویه ی واستادنش مناسب نبود ولی باید ریپلی می کرد...

این پاراگراف دوم هم حرف چند روز پیش من رو تصدیق می کنه که هر بازیکنی که توانائیش رو داشته باشه و بدونه نقطه ضعف حریف کجاس روی اون نقطه زوم می کنه و امروزم دیدیم رادیک بیشتر روی بکهند فرناندو می زد! البته بیشتر امتیازات روی بکهند گونزو به نفع رادیک می شد نمیدونم چطور شما میگید موفق نبود!؟ گونزو بجز 7-8 تا وینر روی بکهندش بقیه رو می زد بیرون یا تو تور...

اوج بازی اگرسیو گونزو بنظر من تو رولند گروس بود بازی با موری که چپ و راست وینر می زد و از هر نقطه ای می کوبید وینر می شد... تورنمنت های بعدی به امید خدا فرناندو بهتر کار می کنه بخصوص تو تورنمنت های خاک رس آمریکای جنوبی! :441:

koury
01-24-2010, 05:48 PM
بهتره به خوشحالی های رافا در بازی با کالوویچ هم یه دقتی می کردی
سر امتیازهای کاملا عادی چنان خوشحالی می کرد که انگار چه خبر شده :251:

خب عزیز من با سرویس عالی که کارلوویچ داره مشخصه هر امتیازی ازش بگیری باید ذوق کنی!! سافینا هر اروری که کیریلنکو می داد هم جیغ می زد... اصلا مقایسه ی خوبی نیست بهتره کینت از رافا رو به هر بحثی نکشی :3t1:

milad28235
01-24-2010, 05:51 PM
خب عزیز من با سرویس عالی که کارلوویچ داره مشخصه هر امتیازی ازش بگیری باید ذوق کنی!! سافینا هر اروری که کیریلنکو می داد هم جیغ می زد... اصلا مقایسه ی خوبی نیست بهتره کینت از رافا رو به هر بحثی نکشی :3t1:

همیشه همینه رافا
مقابل هر حریفی

بابا قبول کن دیگه
چرا الکی مخالفت می کنی؟

البته از نظر من خوشحالی اصلا و ابدا ایرادی نداره
من خودم اگه تنیسور بودم، امتیاز که می گرفتم زمین و زمان رو به هم می دوختم

ولی وقتی تنیسورتون خودش شدیدترین خوشحالی هارو می کنه، به خوشحالی تنیسورهای دیگه حق ندارید گیر بدین

koury
01-24-2010, 05:57 PM
همیشه همینه رافا
مقابل هر حریفی

بابا قبول کن دیگه
چرا الکی مخالفت می کنی؟

البته از نظر من خوشحالی اصلا و ابدا ایرادی نداره
من خودم اگه تنیسور بودم، امتیاز که می گرفتم زمین و زمان رو به هم می دوختم

ولی وقتی تنیسورتون خودش شدیدترین خوشحالی هارو می کنه، به خوشحالی تنیسورهای دیگه حق ندارید گیر بدین

من کلا با هر چی تو میگی مخالفت می کنم :160:

من نگفتم رافا خوشحالی نمی کنه ولی شرایط و بازی با بازی فرق داره! وقتی راحت داری یا راحت چند تا پوینت پشت سر هم میگیری خوشحالی کردن نداره که!!

ولی وقتی بازی سنگینه خب مشخصه با هر امتیاز آدم داد می زنه... سافینا حریف و بازی و امتیاز براش مهم نیست با هر کی باشه برا تک تک امتیازات داد می زنه و تازه همچین طرفو نگاه می کنه انگار پدر کشتگی داره باهاش :243:

nole
01-24-2010, 06:01 PM
سلام
خداییش امروز حقه گنزو نبود که حذف شه خیلی خوب تر از رادیک بود!!! به نظر من به داوری و دبل فالت های بد موقعش باخت!!!!!!:182::243::243::243::243::243::243:

milad28235
01-24-2010, 06:03 PM
من کلا با هر چی تو میگی مخالفت می کنم :160:

من نگفتم رافا خوشحالی نمی کنه ولی شرایط و بازی با بازی فرق داره! وقتی راحت داری یا راحت چند تا پوینت پشت سر هم میگیری خوشحالی کردن نداره که!!

ولی وقتی بازی سنگینه خب مشخصه با هر امتیاز آدم داد می زنه... سافینا حریف و بازی و امتیاز براش مهم نیست با هر کی باشه برا تک تک امتیازات داد می زنه و تازه همچین طرفو نگاه می کنه انگار پدر کشتگی داره باهاش :243:

:251::251:

کلا رافا همیشه همینه

رافا هم با هر کی باشه، یه رالی طولانی بشه یا امتیاز حساس داد می زنه، مشتشو فرو می کنه زمین :251:

اصلا حرف من اینه

خوشحالی مگه ایرادی داره؟
بدبختا دارن جون می کنن، عادیه که خوشحال شن

nole
01-24-2010, 06:05 PM
اتفاقا من با خوشحالی کردن بازیکنا تو زمین خیلی حال میکنم! چیه این فدرر مثل ماشین میمونه!:3t1:

mjrs
01-24-2010, 06:08 PM
این پاراگراف دوم هم حرف چند روز پیش من رو تصدیق می کنه که هر بازیکنی که توانائیش رو داشته باشه و بدونه نقطه ضعف حریف کجاس روی اون نقطه زوم می کنه و امروزم دیدیم رادیک بیشتر روی بکهند فرناندو می زد! البته بیشتر امتیازات روی بکهند گونزو به نفع رادیک می شد نمیدونم چطور شما میگید موفق نبود!؟ گونزو بجز 7-8 تا وینر روی بکهندش بقیه رو می زد بیرون یا تو تور...

نخیر , در این که بکهند گونزالس بی ثباته شکی نیست. اما در طول پنج ست ارور های بکهند گونزو به نسبت کم بود و اواخر که اکثرا اسلایس میزد و در کل کنترل بازی دست گونزو بود.

به نظرم اگه رادیک سرویسش تا این حد وحشیانه نبود و یا اینکه گونزالس کمی ریترن بهتری داشت, گونزالس میتونست بازی رو 3-0 ببره. در رالی ها برتری گونزو به وضوح مشخص بود.
نکته جالب اینکه گونزالس رو سرویس دوم رادیک ( و بعضی موقع ها سرویس اولش ) میخواست وینر بزنه :350:
در کل بدشانسی آورد و پیش بینی من اینه که رادیک در دور بعد حذف میشه.

koury
01-24-2010, 06:10 PM
:251::251:

کلا رافا همیشه همینه

رافا هم با هر کی باشه، یه رالی طولانی بشه یا امتیاز حساس داد می زنه، مشتشو فرو می کنه زمین :251:

اصلا حرف من اینه

خوشحالی مگه ایرادی داره؟
بدبختا دارن جون می کنن، عادیه که خوشحال شن

من با اصل خوشحالیش مشکلی ندارم، خوبه خودت میگی امتیاز حساس یا رالی طولانی!!! این سرویس میزنه حریف میزنه تو تور بعد داد و خوشحالی می کنه :3t1::3t1::3t1:

koury
01-24-2010, 06:13 PM
اتفاقا من با خوشحالی کردن بازیکنا تو زمی خیلی حال میکنم! چیه این فدرر مثل ماشین میمونه!:3t1:

فدرر هم به اندازه کافی خوشحالی می کنه! ولی خب تا وقتی که حریفی نداشت و همه رو راحت می برد دیگه خوشحالی کردن نداشت!! از وقتی رافا اومد و به همه راه بردن فدرر رو نشون داد اونم به دوران جوونیش برگشت :434: فدرر تو دوران جوونتریش خیلی داد و بیداد می کرد و زیاد خوشحالی می کرد... از وقتی به اعصابش مسلط شد دیگه خودشو کنترل کرد ولی دو سالی هست دوباره شده مثل قبل ها :443:

koury
01-24-2010, 06:20 PM
نخیر , در این که بکهند گونزالس بی ثباته شکی نیست. اما در طول پنج ست ارور های بکهند گونزو به نسبت کم بود و اواخر که اکثرا اسلایس میزد و در کل کنترل بازی دست گونزو بود.

به نظرم اگه رادیک سرویسش تا این حد وحشیانه نبود و یا اینکه گونزالس کمی ریترن بهتری داشت, گونزالس میتونست بازی رو 3-0 ببره. در رالی ها برتری گونزو به وضوح مشخص بود.
نکته جالب اینکه گونزالس رو سرویس دوم رادیک ( و بعضی موقع ها سرویس اولش ) میخواست وینر بزنه :350: در کل بدشانسی آورد.

گونزو حداقل 25 تا از ارور هاش از طرف بکهندش بود... بله بکهنداش امسال بهتر از همیشه شده و ارور کمتر میده، وینر بیشتر میزنه ولی امروز هم بیشتر امتیازاتی که روی بکهندش بود به نفع رادیک تموم می شد.

گونزالس معمولا سعی می کنه ریترن ها رو اغلب اگرسیو و Deep بزنه یادمه تو بازی چند سال پیشش با فدرر تو مسترز کانادا واقعا عالی سرویس های فدرر رو ریترن می کرد همه رو میزد ته زمین فدرر اون بازی هم جزو بازیهای دیدنی بود... اگه همیشه میتونست مثل اون بازی ریترن کنه در حد تاپ 3 می شد :441:

milad28235
01-24-2010, 06:21 PM
فدرر هم به اندازه کافی خوشحالی می کنه! ولی خب تا وقتی که حریفی نداشت و همه رو راحت می برد دیگه خوشحالی کردن نداشت!! از وقتی رافا اومد و به همه راه بردن فدرر رو نشون داد اونم به دوران جوونیش برگشت :434: فدرر تو دوران جوونتریش خیلی داد و بیداد می کرد و زیاد خوشحالی می کرد... از وقتی به اعصابش مسلط شد دیگه خودشو کنترل کرد ولی دو سالی هست دوباره شده مثل قبل ها :443:

کجا شده مثل قبلها؟
حالا یه بازی با مونتانیس دو تا داد زد
والا هنوزم از بقیه آروم تره

koury
01-24-2010, 06:22 PM
حالا اندی میبره یا رافا:379:

چو دانی و پرسی سوالت خطاست :350:
داداش من این دیگه سوال نداره که! رافا این بازی رو هم می بره و برای سومین سال متوالی به نیمه نهائی می رسه :655:

nole
01-24-2010, 06:24 PM
وااااااااااااای عجب بازیی بشه ورداسکو - داویدنکو! من که واسه دیدنش لحظه شماری میکنم!!! و البته هیوئیت - فدرر که متأسفانه نمیتونم ببینمو باید به همه التماس کنم که بهم live score بدن!!!

koury
01-24-2010, 06:25 PM
کجا شده مثل قبلها؟
حالا یه بازی با مونتانیس دو تا داد زد
والا هنوزم از بقیه آروم تره

تو هم باید این رو قبول کنی دیگه!

فدرر سالها بود نه راکت کوبیده بود، نه زیاد داد می زد نه بالا پائین می پرید... پارسال تو میامی که راکت کوبوند، سینسی هم که تا کجا بالا پائین می پرید، داد و فریاد هم که خیلی بیشتر از همیشه می کنه! نمونه ی بارزش بازی با سودرلینگ تو یو اس اوپن یا همون رولند گروس...

حالا مگه کار بدیه؟ این کتمان ناپذیره فدرر طی سالهای 2004 تا 2007 خیلی آروم تر از همیشه بود و این یکی دو سال که افت کرده بیشتر از همیشه Celebration می کنه :443:

koury
01-24-2010, 06:27 PM
وااااااااااااای عجب بازیی بشه ورداسکو - داویدنکو! من که واسه دیدنش لحظه شماری میکنم!!! و البته هیوئیت - فدرر که متأسفانه نمیتونم ببینمو باید به همه التماس کنم که بهم live score بدن!!!

فرناندو بزن بترکونش این کچله رو :441::441::443: منم برای حذف کچل خان ثانیه شماری می کنم

nole
01-24-2010, 06:30 PM
من خودم طرفدار فرناندو هستم ولی از داوی هم جدیدا بدم نمیاد! تازه داوی خیلی رو فرمه و میتونه خیلی کار دست راجر جون بده!!

milad28235
01-24-2010, 06:30 PM

فدرر سالها بود نه راکت کوبیده بود، نه زیاد داد می زد نه بالا پائین می پرید... پارسال تو میامی که راکت کوبوند، سینسی هم که تا کجا بالا پائین می پرید، داد و فریاد هم که خیلی بیشتر از همیشه می کنه! نمونه ی بارزش بازی با سودرلینگ تو یو اس اوپن یا همون رولند گروس...

حالا مگه کار بدیه؟ این کتمان ناپذیره فدرر طی سالهای 2004 تا 2007 خیلی آروم تر از همیشه بود و این یکی دو سال که افت کرده بیشتر از همیشه Celebration می کنه :443:

راکت کوبیدنش کاملا عادی بود
سالها بود اونقدر ضعیف توی یه بازی بازی نکرده بود
یادم نیست درست ولی فکر کنم مثلا 20 پوینت پیاپی رو باخته بود

سینسیناتی بیچاره فقط یه بار پرید بالا، یه بار پریدن بالا خوشحالی زیادیه؟
نسبت به رافائل نادال که نیمه نهایی رو می بره شیرجه می زنه روی زمین :251:

توی مادرید که برد فقط انگشتش رو تو هوا تکون داد

بازی با سودرلینگ هم توی رولنذ گاروس که کاملا خاص بود
توی یو اس اوپن هم یادم نمیاد خوشحالی خیلی خاصی کرده باشه

سالهای 2004 تا 2007 هم وقتی بازیهای حساس رو می برد همین اندازه ها خوشحالی می کرد.

Alireza Murray
01-24-2010, 06:31 PM
حالم از این سافینا بهم میخوره و خوشبختانه امروز حذف شد! امروز روز شانس من و خشی بود هم خوان باخت هم سافینا... کیریلنکو هم از نظر ریخت و هیکل بهتر بود تو تورنمنت بمونه (چون همه اونائی که موندن بجز ویکا و کارولین چپر چلاغن :434: ) هم از نظر شخصیتی از سافینا بهتره... سافینا گویا عقده ی بزرگی تو خودش داره یه پوینت که می گیره همچین داد و غال راه میندازه انگار گرند اسلم برده :3t1:

رادیک هم هر چند بازیش با گونزو قشنگ بود و گونزو هم پایاپای پیش رفت و حتی بیشتر از اندی هم وینر و امتیاز داشت ولی خوشبختانه برد و رفت مرحله بعد... دور بعد هم میزنه سیلیچ رو می ترکونه تا به رافا ببازه :shame:

موری اینقدر حریفاش درب و داغون بودن فکر نکنم تاحالا بیشتر از 7-8 ساعت تو زمین بوده باشه :251: خدا شانس بده والا :182:
نادال راست میگه بیاد با اسنر بازی کنه تا شما بفهمین درب داغون کیه

navidballack
01-24-2010, 06:31 PM
داداش من این دیگه سوال نداره که! رافا این بازی رو هم می بره و برای سومین سال متوالی به نیمه نهائی می رسه :655:
ببین کوروش چه حالی می کنه اگه نادال تو یه گرند اسلم سه بار پشت سر هم برسه به نیمه نهایی :254::254::254:

آخرین بار کی راجر به نیمه نهایی نرسیده ؟!! :379:
همین تفاوت راجر با بقیه رو نشون میده :655:

koury
01-24-2010, 06:35 PM
ببین کوروش چه حالی می کنه اگه نادال تو یه گرند اسلم سه بار پشت سر هم برسه به نیمه نهایی :254::254::254:

خب وقتی رافا کلا 5 بار تو استرالیا بازی کرده نمیتونیم توقع داشته باشیم 10 بار به نیمه نهائی برسه که :350::350: فدرر چند تا گرند اسلم بازی کرده؟؟ چند تا گرند اسلم تو عمرش از دست داده؟؟ هیچی. کاملا طبیعیه من برای نیمه نهائی رسیدن رافا خوشحال باشم :443:

koury
01-24-2010, 06:36 PM
نادال راست میگه بیاد با ایسنر بازی کنه تا شما بفهمین درب داغون کیه

من که منظور شما رو نفهمیدم از این پست ولی یه بارم میزدی می دیدمش...

milad28235
01-24-2010, 06:40 PM

همین تفاوت راجر با بقیه رو نشون میده :655:

آخه عزیز دل من تنیسور شاسکول اینارو با اسطوره ما مقایسه می کنی؟
قیاست مع الفارقه

چیزی که واسه اینا آرزوئه، واسه ما خاطره س :254:

koury
01-24-2010, 06:44 PM
آخه عزیز دل من تنیسور شاسکول اینارو با اسطوره ما مقایسه می کنی؟
قیاست مع الفارقه

چیزی که واسه اینا آرزوئه، واسه ما خاطره س :254:

خب مشخصه با 5 سال اختلاف معادل 20 تا گرند اسلم... تازه فدرر تو عمرش رنگ مصدومیت هم ندیده ولی رافا دو بار مجبور شده هر بار 4-5 ماه بازی نکنه که همینا کلی به ضررش تموم شده :3t1::3t1:

Alireza Murray
01-24-2010, 06:46 PM
ببخشید دومی رو حواسم نبود اشتباهی زدم

navidballack
01-24-2010, 06:48 PM
تازه فدرر تو عمرش رنگ مصدومیت هم ندیده ولی رافا دو بار مجبور شده هر بار 4-5 ماه بازی نکنه که همینا کلی به ضررش تموم شده :3t1::3t1:
باز بحث مصدومیت اومد وسط :3t1:

milad28235
01-24-2010, 06:49 PM
خب مشخصه با 5 سال اختلاف معادل 20 تا گرند اسلم... تازه فدرر تو عمرش رنگ مصدومیت هم ندیده ولی رافا دو بار مجبور شده هر بار 4-5 ماه بازی نکنه که همینا کلی به ضررش تموم شده :3t1::3t1:

همین که رافا هی مصدوم می شه و راجر نمی شه، حکایت از خیلی چیزها داره :443:

من نمی دونم
چند بار ماها سر این مسائل باید بحث کنیم؟
تو خسته نشدی؟

تو که می دونی جواب من چیه
این حرفا توی یه دور باطل افتادن

من که اصلا حوصله ی تکرار حرفای گذشته رو ندارم
بیخیال :397:

Alireza Murray
01-24-2010, 06:52 PM
تو همین سال قبل فدرر تو بازیهای توکیو و شانگهای به دلیل مصدومیت بازی نکرد

koury
01-24-2010, 06:54 PM
همین که رافا هی مصدوم می شه و راجر نمی شه، حکایت از خیلی چیزها داره :443:

من نمی دونم
چند بار ماها سر این مسائل باید بحث کنیم؟
تو خسته نشدی؟

تو که می دونی جواب من چیه
این حرفا توی یه دور باطل افتادن

من که اصلا حوصله ی تکرار حرفای گذشته رو ندارم
بیخیال :397:

خب تو خودت بحث رو پیش میکشی!! منم از این بحث ها خسته شدم...
کف کردیم هیچ حاشیه ی جالبی نداشت این مسابقات :3t1: هیچ در و داف قابلی هم کشف نشد که یه کم بحث ها تخصصی بشه :350: سالی که نکوست از اولین گرند اسلمش پیداست :182:

milad28235
01-24-2010, 06:56 PM
تو همین سال قبل فدرر تو بازیهای توکیو و شانگهای به دلیل مصدومیت بازی نکرد

اون مصدومیت بیشتر حالت مصلحتی داشت تا آسیا رو بپیچونه
مصدومیت یعنی اونی که رافا رو از ویمبلدون باز داشت
اونه که مهمه و به حساب میاد

S.A.IVI.A.N
01-24-2010, 07:16 PM
امروز و فردا بازی های جالبی رو خواهیم دید.حالا حساسیت هم به تک تک بازیها اضافه میشه و دیگه نمیشه کسی رو از پیش برنده دونست.
به نظر من::: نادال بازیه پایا پایی با کارلو خواهد داشت.فکر میکنم 3-0 یا 3-1 ببره.اما احتمال بسیار زیاد ست ها به تای برک کشیده بشه.
با حترام به طرفدارای مورای بگم که موری بازی سختی خواهد داشت و امکان هر نتیجه ای خواهد بود،باید دید تو بازی چی پیش میاد،هرچند من شانس ایسنر رو بیشتر میدونم.
دلپو و سیلیچ هم بازی نفسگیر و 5 ستی خواهند داشت.پیشبینیم اینه که سیلیچ میبره
رادیک و گونزو هم به همین صورته.احتمالا 5ستی بشه. با اون سرویسای رادیک تو بازی قبلیش باید گفت که اگه فردا هم اینجور بزنه احتمال بردش زیاده.اما اگه سرویساش نگیره گونزو میبره به نظر من:866:

خودمونیم ها! پیشبینی هام تا حدودی درست بود:251:.غیر از مورای که اعتراف میکنم گند زدم.اخه فکر نمی کردم ایسنر اینقدر چلاق باشه.حال ادم رو از بازیش بهم میزد.نمیدونم چطور مونفیلز رو برده بود.
به خودم امیدوارم شدم واسه پیشبینی:434:

nima_masiha
01-24-2010, 08:13 PM

این بیشتر از همیشه رو قبول دارم ولی در کل باز بیشتر از بقیه تو داره و قابل قیاس نیست. شاید بشه رادیک رو بهش نزدیک دونست.

راجر سال 2005 نیمه نهایی استرالیا با سافین یادمه راکت رو زد زمین البته طوری نزد که بشکنه! که اونم به خاطر بازی وحشتناک سافین بود نه ضعف خودش!!

تو سینسی چی کار کرد؟! بعد چمپیونشیپ پوینت رو میگی؟ اندازه گرفتی چقدر ارتفاع پرید؟!!!
خوشحالیش خیلی عادی بود که، مطمئنی با دقت صحنه رو دیدی!؟ اگه رافا بود که خودشو تیکه پاره میکرد!

من فقط یه بازی از کارای راجر تعجب کردم و البته خیلی خوشم اومد اونم بازی با آندریف بود. همون بازی معروف یو اس اوپن:350::350::350: لامسب چه بازی شده بود:441:

اصلا حالا خوشحالی مگه کار بدیه؟!:434: من خودم از بعضی کارای رافا خوشم میاد مثل اون مشت گرفتنش بعد پوئن، چند نمونه هم سر بازی خیریه قبل تورنمنت انجام داد از خنده روده بر شدم:254::254::254:

javi
01-24-2010, 08:18 PM
آقا میلاد میخواستم یه سلام مخصوص بت داشته باشم،مخلصیم
برد راجر نیز پیشاپیش تبریک میگم بهت

nima_masiha
01-24-2010, 08:20 PM
امروز فرناندو یکم بدشانس بود.

اواسط بازی هر چی میزد وینر میشد. دنبال توپ میدوید باز وینر میزد. یه ضربه لوب بالای سر رادیک زد که دقیقا کنج زمین خوابید. عجب چرخشی داشت:350:

بکند هر جور میزد وینر میشد! بعد بازی میخواستم بیام بگم Perfect !!! ولی خب رفته رفته افت کرد و ارورهاش رفت بالا و شد گنزالس همیشگی!!! اون ست پوینتم به نظر من باید تکرار میشد. حقش خورده شد. آخرشم یه راکت ترکوند داد تماشاگرا:251: کلا درسته آدم عصبی هست ولی وقتی راکت میکوبه خیلی حس خوبی بهش دست میده و دلش خنک میشه!

خوانم منو ناامید کرد. از اول تورنمنت بی انگیزه بود مشخص بود با این فرم به جایی نمیرسه، چیلیچ هم انصافا خیلی خوب بازی کرد و حقش بود تا این مرحله برسه اما فک کنم به تجربه بالای رادیک ببازه تو یکچهارم.

رافا و مورای هم میشه گفت یه فینال زودرس هست و بازی نزدیکی از آب در میاد.

فردا هم راجر یه بازی سنگین داره احتمال داره بازی بره ست پنجم. کلا استرالیایی ها تنیسم بلد نباشن با این جو وحشتناک میتونن کارای بزرگی انجام بدن. تومیچ با اون کندیش و سبک ضایعش نزدیک بود چیلیچ رو ببره!

تو یو اس اوپن لیتون یه ست از راجر گرفت اینجا که خونه خودشه!!

نیکولای هم امیدوارم ورداسکو رو بزنه و به راجر بخوره تا ببینیم تو گرنداسلمم میتونه واسه راجر شاخ بشه یا نه!؟

nima_masiha
01-24-2010, 08:46 PM
خب وقتی رافا کلا 5 بار تو استرالیا بازی کرده نمیتونیم توقع داشته باشیم 10 بار به نیمه نهائی برسه که :350::350: فدرر چند تا گرند اسلم بازی کرده؟؟ چند تا گرند اسلم تو عمرش از دست داده؟؟ هیچی. کاملا طبیعیه من برای نیمه نهائی رسیدن رافا خوشحال باشم :443:

حالا بزار برسه نیمه نهایی :434:

کلا رافا رکورد 5 نیمه نهایی پیاپی رو داره که این اواخر به دلیل افت ولتاژ و البته آسیب دیدگی در ویمبلدون نتونست ادامش بده که البته رکورد بدی نیست. ولی وقتی میبینی یه بشری هست که تو 5 سال همه گرنداسلما رو تونسته بیاد نیمه نهایی مخ آدم سوت میکشه! :441: و البته 11 فینال پیاپی:350:

nima_masiha
01-24-2010, 08:49 PM

خب این مصدومیتا بدلیل شاسکول بازی خود ناداله!(به قول میلاد)

راجر الکی اسطوره نشده که، از نظر همه چیز با بقیه متمایزه

رافا تا همینجاشم حسابی سرویس شده وای به حال 5 سال آیندش:350:

Rafa
01-24-2010, 08:50 PM
Vamos Fernando بزن این چند تا موهاشم بریزه!!!

Fakhruddin
01-24-2010, 09:14 PM
من هر چی دو تا دو تا چهار تا چهارتا میکنم فک نکنم نادال ازپس مورای بر بیاد.اگه رافای سال پیش استرالیا بود میگفتم 100% مورای رو میبره اما این رافا چندان اماده نیست.توی رالی ها مخصوصا فورهندش برام مث پارسال مطمئن نیست. یکم ارورهاشم رفته بالا. فک کنم کم کم غزل خداحافظی نادال خونده شه ....:crying::crying:

Reza23
01-24-2010, 09:31 PM
من هر چی دو تا دو تا چهار تا چهارتا میکنم فک نکنم نادال ازپس مورای بر بیاد.اگه رافای سال پیش استرالیا بود میگفتم 100% مورای رو میبره اما این رافا چندان اماده نیست.توی رالی ها مخصوصا فورهندش برام مث پارسال مطمئن نیست. یکم ارورهاشم رفته بالا. فک کنم کم کم غزل خداحافظی نادال خونده شه ....:crying::crying:

اتفاقا بنظر من رافا میبره! شک نکن :441: