08-02-2011, 12:43 PM | #1 |
Roger's Fan
|
الكساندر دولگوپولوف (Alexandr Dolgopolov)
مصاحبهاي با الكساندر دولگوپولوف بعد از كسب اولين عنوان حرفهاي قهرماني
-چه حسي بعد از كسب اولين عنوان قهرماني خود داري؟ -من در يك سال گذشته خيلي خوب بازي كردم ولي نتوانستم قهرمان شوم.من فكر ميكنم اين خوب است چون من سخت تلاش كردم تا به فينال رسيدم و توانستم فينال را هم ببرم،بنابراين خيلي خوشحالم.من نفر اول در بين تنيس بازان اوكراين بودم ولي تا به حال قهرمان نشده بودم و همه درباره اين موضوع صحبت ميكردند.اين لحظه خوبي است و من به تلاشم ادامه ميدهم تا در رنكينگ صعود كنم. -فقط يك ساعت از قهرماني شما ميگذرد،تا به اين لحظه چند پيام دريافت كردهاي؟ -حدود 20 پيام از طرف دوستان و نزديكانم در اوكراين. -رسيدن به فينال در اينجا چه قدر با مسابقات آزاد برزيل متفاوت بود؟ -من فكر ميكنم اعتماد به نفس بيشتري داشتم چون در راه فينال حتي يك ست را هم واگذار نكردم.من اكنون بازي خود را خوب ميشناسم.شرايط به نفع من بود و همچنين روز خوبي بود.فكر ميكنم فرم نسبتا بهتري داشتم. -با توجه به كل فصل جاري،چه قدر در از خودت راضي هستي؟ -من كاملا راضي هستم.فصل مسابقات خاك (در بهار) ميتوانست بهتر باشد.من در مسابقات خيلي قوي بازي ميكردم ولي موفق به كسب پيروزي نميشدم.اميدوارم كه براي دفعه بعد بهتر باشم. -آيا فكر ميكردي اولين قهرماني خود را بر روي خاك رس كسب كني؟سطح مورد علاقهات براي بازي كدامست؟ -خاك رس، ولي فكر نميكردم اولين قهرماني را بر روي اين سطح كسب كنم.من بيشتر بر روي رنكينگ تمركز داشتم. -آيا هنوز هدفت براي پايان فصل حضور در 20 نفر اول رنكينگ است؟ -بله،خيلي زياد.اگر شما در بين 20 نفر اول،يا بهتر از آن در بين 15 نفر اول باشيد خيلي بهتر ميتوانيد برنامه ريزي كنيد.در اين صورت شما ميتوانيد بيشتر تمرين كنيد ولي اگر رنكينگ شما 30 يا 40 باشد شما بايد بيشتر مسابقه بدهيد و وقت كمتري براي تمرين داريد كه كار را خيلي سخت ميكند. -وقت آزاد خود را با چه تفريحاتي ميگذراني؟ -من دوست دارم كه با دوستانم وقت بگذرانم و همچنين رانندگي كنم.اين مهمترين كارهايي است كه انجام ميدهم.كارهايي را كه مردم عادي انجام ميدهند مثل بولينگ،بيس بال و هرچيزي به جز تنيس. منبع: ATP 201107311619587734773-p2@stats.com.jpg ویرایش توسط M∂hdi : 02-19-2012 در ساعت 03:46 PM |
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Ahoura,
Alen,
ali novak,
AndreS,
BABAK,
Barca&Lona,
beeroz,
Behnam RF,
I.man,
koury,