04-22-2012, 06:37 AM | #1 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
نوواک جوکوویچ: میخواستم مسابقات تنیس مسترز مونته کارلو را ترک کنم و بروم
«نوله» در شوک مرگ پدربزرگ: "میخواستم مسابقات تنیس مسترز مونته کارلو را ترک کنم و بروم" فینال رقابتهای تنیس مسترز مونته کارلو در حالی امروز به پایان میرسد که هنوز همهچیز تحتتاثیر مرگ پدربزرگ نوواک جوکوویچ است؛ به گزارش EuroSport چند ساعت قبل از دیدار جوکوویچ در مرحله یکهشتم نهایی این رقابتها به او خبر مرگ پدر بزرگش را اعلام کردند. جوکر که علاقه زیادی به پدربزرگش داشت و او را قهرمان دوران زندگیاش میدانست بهشدت از این خبر متاثر شده و با روحیهای متزلزل برابر حریف قرار گرفت؛ او Set اول را واگذار کرد ولی در ادامه به خودش آمد و توانست با نتیجه 2 بر یک برنده شود و پا به یکچهارم نهایی بگذارد. البته او پس از این برد در زمین مسابقه نماند و با چشمانی گریان زمین را ترک کرد. این در شرایطی بود که تماشاگران با تشویق پدربزرگ نوله تلاش میکردند به او روحیه بدهند. البته نوواک روز گذشته موفق شد در یکچهارم نهایی رابین هاسه از هلند را ببرد و به نیمهنهایی برسد. او پس از این بازی بالاخره در جمع خبرنگاران حاضر شد و در گزارشی که L'Équipe به آن اشاره کرد گفت تصمیم داشته از مسابقات مونته کارلو انصراف دهد! نوواک چنین گفت : «خبر بدی به من داده شد؛ این خبر هر زمان به دست من میرسید برایم تلخ بود. از لحاظ روحی بههم ریخته بودم و به سختی بازی میکردم. واقعیت این است که تصمیم گرفته بودم از این مسابقات انصراف بدهم و بروم ولی بعد به خودم گفتم من یک ورزشکار حرفهای هستم و باید به کارم ادامه دهم. من به پدربزرگم بیش از اندازه نزدیک بودم و مرگ او برای من و همه اعضای خانواده ضربه مهلکی است. با این حال میدانم که روح او هنوز همراه من است. فقط خاطرههای خوب از او در ذهنم مانده و این چیزی است که به من نیرو میدهد تا این مسابقات را پیگیری کنم». جوکوویچ که روز گذشته در نیمهنهایی به مصاف توماس بردیچ صرب رفت و فرصت شرکت در مراسم تدفین پدربزرگش در صربستان را از دست داد و میگوید این مورد برایش ناراحتکننده است: «متاسفانه امکان این نبود که در مراسم تدفین پدربزرگم شرکت کنم با این حال مراسم تدفین هم مثل خیلی چیزهای دیگر در کشورهای مختلف فرهنگ متفاوتی دارد. من دوست دارم فکر کنم وقتی کسی ما را ترک میکند روح او میماند و به قالب بدن دیگری رسوخ میکند. حالا ما باید این طور زندگیای که او پشت سرش گذاشته را جشن بگیریم. خودم سعی میکنم به این موضوع این طور فکر کنم. مطمئنا این مورد ساده نخواهد بود چون تو دایماً به این فکر میکنی کسی که دوستشداری دیگر وجود ندارد. با این حال من به خاطرههای خوب با پدربزرگم فکر میکنم و دوست دارم او همینطور هم برایم باقی بماند.» |
04-22-2012, 01:40 PM | #2 |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
خب میرفتی دیگه.
آدم زشته تو مراسم عزیزش شرکت نکنه . |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Maani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|