07-21-2015, 03:11 PM | #1 |
Member
پستها: 44
سپاس: 4
در 10 پست 15 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: جوکوویچ
|
زمین تیس
سلام جناب ادمین نمیشه اجازه بدید به تعداد نا محدود فحش +18 به این مسعولین زمینا و پیمانکاراش بدیم اینا دارن خونه مارو تو شیشه میکنن و هر روز قیمت زمینارو بی بی دلیل بالا میبرن . تو تهران که دیگه گندشو بالا اوردن ما علاقه مندان به تنیس قشر متوسط واقا باید چی کار کنیم ؟؟؟
|
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی arash_xone به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
11-06-2015, 07:05 PM | #2 |
Junior Member
پستها: 6
سپاس: 3
در 3 پست 3 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: جان ایسنر
|
پاسخ : زمین تیس
یک زمین تنیس هم سمت اکباتان هست به اسم آکادامی تنیس آریانا که خیلی ضیعیفه. نیمه دوم سال با داربست چادر میزنه ارتفاع مرکز چادر حدود 5 متر هست که هر چی میزنه می خوره به داربست ها. ساعتی 30 هزار تومن اجاره زمینه و با مربی(بدون توپ جمع کن) 70 هزار تومن.
وقتی بازی میکنی همش استرس داری که توپ به داربست ها گیر نکنه. فضای دور زمین هم خیلی کمه من آدرس و تلفنشو میزارم برای ثبت در تاریخ: اکباتان انتهای بیمه 2 بعد کلانتری آکادمی تنیس آریانا تلفن 44669224 09123706025 |
کاربر زیر از شما nil به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
04-24-2016, 10:31 AM | #3 | |
Member
پستها: 54
سپاس: 55
در 10 پست 18 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
سلام دوست من واقعا یجوری لوازم و زمین ها و بعضی از شرایط هزینه بر شده که فقط دست عده ای از ورزشکاران افتاده و اونها استفاده میکنند مایی که علاقه و استعداد و پیشرفت داریم باید نگاه کنیم کاشکی شرایط جامعه خوب باش و وضعیت مالی رشد کنه تا بتونیم پرداخت کنیم والله توی این شرایط مسابقات کمی که برگزار میشه و جایزه های کمی که داره ارزش انتخاب کردن و ادامه دادن ورزش تنیس بصورت حرفه ای از ادم گرفته میشه باید همون تفریحی بازی کنیم ورزش اول و آخرم تنیس بود و هست اما چون دوستان کمی دارم و منزل ما از زمین های تنیس دوره خیلی خیلی کم پیش میاد برم تنیس بازی کنم آخری باری که رفتم مال 7 ماه قبل بود |
|
کاربر زیر از شما Alireza_Alemi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
11-16-2017, 10:43 AM | #4 |
Junior Member
پستها: 2
سپاس: 0
در 0 پست 0 بار سپاسگزاری شده
|
سلام این آدرس وبسایت من هست
زمین های تنیس واقع در اصفهان توضیحات تکمیلی برای دوستای عزیز http://esctennis.com |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|