![]() |
#1351 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
سپاسگزارم از ابراز لطفتون. من خوشحال می شم بتونم کمکی به دوستان بکنم. شرکت هد راکت های گرافین رو با این تبلیغ وارد بازار کرد که گرافین مقاوم ترین ماده ی موجود در طبیعته، اما در عمل اینطور نبود و چندین مورد از شکستن راکت های گرافین گزارش شد. این ماجرا باعث شد که شرکت هد هم برای اینکه مشتری هاش رو از دست نده، سری گرافین ایکس تی رو بیرون بده که ظاهرا اون مشکلشون برطرف شده. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1352 |
Senior Member
پستها: 137
سپاس: 228
در 43 پست 117 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael nadal- Maria sharapova
|
![]()
سلام دوستان.میخواستم بدونم اون عددی رو که ته گریپ راکت نوشته چیو میخواد نشون بده؟یکی از اون عدد ها مربوط به اندازه گریپ هستش اما یه عدد دیگه هم هست که حدودا 7 رقمی فک کنم باشه.حالا اگه ی راکت عدد سایز گریپ داشته باشه اون عدد 7-8 رقمی نداشته باشه جریانش چیه؟
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1353 |
Moderator
|
![]()
سلام میلاد جان
حدس می زنم اون عددی که می گی شماره ی سریال راکت باشه. اگه یه عکس ازش بذاری بهتر معلوم می شه. |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#1354 |
Senior Member
پستها: 137
سپاس: 228
در 43 پست 117 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael nadal- Maria sharapova
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1355 |
Member
پستها: 36
سپاس: 49
در 18 پست 31 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer-Nadal-Wawrinka-Andy Murray
|
![]()
سايت tennis warehouse به تازگي ريويو براي راكت جديد بابولات كه همون pure aero باشه گذاشته
و اون رو به عنوان يه راكت با قدرت زياد و اسپين زياد توصيف كرده ، در عين حال تو نمره دهي كنترل رو هم بالا نمره دادن ... مگه ميشه هم قدرتش بالا باشه ( نمره ٩١ گرفته !!! ) و هم كنترل خوبي داشته باشه ؟؟ اين قدرت بالا مغايرت با خواسته ي بازيكن هاي حرفه اي نداره ؟ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1356 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
همونطور که قبلاً هم توی این پست گفته بودم. راکت های سری ایرو پرو درایو، راکت های خیلی خوبی هستن که هم برای سطح متوسط و هم سطح عالی و حرفه ای کارآیی قابل قبولی دارن و همین باعث شده که در بین بازیکنان حرفه ای و آماتور محبوبیت خاصی پیدا کنن. البته من راکتی رو که شما می گین رو پیدا نکردم. اگه منظورتون این راکته که باید بگم کنترلش 81 هستش نه 91. شما لطفاً لینک اون ریویویی رو که می گین همینجا پست کنین. |
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1357 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
بهترین حدسی که من می تونم بزنم اینه که همون شماره سریال راکته. اما اطلاع دقیقی در موردش ندارم و نمی دونم که آیا همه ی راکت ها اینو دارن یا نه. من الان 4 تا راکت خودم رو چک کردم و هر 4تاشون یه همچین شماره ای داشتن. |
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#1358 | |
Member
پستها: 36
سپاس: 49
در 18 پست 31 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer-Nadal-Wawrinka-Andy Murray
|
![]() نقل قول:
خيلي ممنون ، بله همين راكت منظورم بود قدرت زيادش واسم عجيب بود كه ٩١ هست ، comfort ٨١ داره و تو كنترل هم متوسط هست |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1359 | |
Senior Member
پستها: 430
سپاس: 764
در 330 پست 1,027 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر، خواهران ويليامز، نادال ، منصور بهرامي ،
|
![]() نقل قول:
سلام آقا پیام دو تا راکت دیگه هم مربیم بهم معرفی کردند که میگن جدیده از همون مارک پرینس با تکنولوژی تکستریم هست دو مدل 1- TeXtreme Warrior 107T 2- TeXtreme Tour 100T 3- prince red Ls لطفا با توجه به پیشنهاد های قبلی و این سه تا من رو راهنمایی کنید . روی اون مدلهای تکستریم خیلی تاکید داشت از این نظر که جدید هستند . یاد آوری میکنم که را کت خودم Aeropro Drive Lite بابولات هست و اینکه وزن راکت یدفعه 20-30تا اضافه بشه مشکلی پیش نمیاد ؟ البته یه نکته بگم به فروشگاهش رفتم من پترن 14*16 ندیدم ! خیلی سپاسگزارم |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1360 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
اون راکت شماره 3 رو پیدا نکردم، اما راکت شماره 2 با توجه به مختصات و سطح قدرتش راکت مناسبی برای سطح متوسط به نظر میاد. هفته ی پیش که با مسوول فروشگاه باشگاه در مورد راکت ها صحبت می کردم، گفت که همین راکت شماره 2 جزو راکت های پرفروششون به حساب میاد و ظاهراً عملکرد خوبی داشته. تکستریم یه ماده ایه که توی اتومبیل های مسابقات فرمول 1 ازش استفاده می شه و راکت های تکستریم توی اینترنت هم ریویوهای خوبی دارن. بالاتر رفتن وزن راکت هم به اون اندازه ای که فکر می کنین قابل احساس نیست. اما وزن سویینگ این راکت جدید حدوداً 17 گرم سنگین تر از راکت قبلیه و 317 گرم هستش که تقریباً وزن سویینگ نرمال برای راکت های متوسط به حساب میاد. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
فيلم های مورد علاقه بازيكنان! | Mohammad | عكس و ویدیو | 6 | 09-25-2009 01:25 AM |
توضيحاتي در مورد تغييرات تقسيم بندي مسابقات در سال 2009 | Mohammad | مقالات و مطالب آموزشي | 19 | 09-07-2009 09:13 PM |
اخبار در مورد اولین گرند اسلم سال (ملبورن) | amin moatazedi | (Australian Open) اوپن استرالیا | 14 | 01-27-2009 11:12 AM |