03-07-2016, 12:18 PM | #1421 |
Junior Member
پستها: 5
سپاس: 0
در 2 پست 6 بار سپاسگزاری شده
|
پاسخ : مشاوره در مورد انتخاب راکت تنیس
با سلام خدمت اساتید محترم
در جدول زیر منظور از Stroke Style چیست؟ Head Size: 115 sq. in. / 741.93 sq. cm. Length: 27.7in / 70.36cm Strung Weight: 8.6oz / 243.81g Balance: 11 pts HH Swingweight: 316 Stiffness: 70 Beam Width: 28mm / 29mm / 29.5mm / Composition: Graphene XT/Graphite Power Level: Medium-High Stroke Style: Compact-Medium Swing Speed: Slow-Moderate Racquet Colors:Blue/ White Grip Type: Hydrosorb Comfort String Pattern: 16 Mains / 19 Crosses Mains skip: 8T 7H 9H Two Pieces No Shared Holes String Tension: 52-62 pounds |
03-08-2016, 12:07 PM | #1422 |
Moderator
|
دوست عزیز Stroke Style همونطور که توی پست قبل هم توضیح دادم به شکل ضربه تون و بزرگی دایره ای که برای ضربه زدن درست می کنین گفته می شه. مثلاً اگه با دستتون برای ضربه زدن نیم دایره ی بزرگی درست می کنین اون می شه long stroke اما اگه اندازه اش متوسط و یا کوچیکه می شه مدیوم و شورت. این راکتی که مشخصاتش رو اینجا نوشتین برای سویینگ متوسط و کوتاه مناسبتره.
|
کاربر زیر از شما mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
03-08-2016, 01:04 PM | #1423 | |
Junior Member
پستها: 5
در 2 پست 6 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
|
|
03-08-2016, 08:15 PM | #1424 |
Moderator
|
|
04-01-2016, 03:44 AM | #1425 |
Junior Member
پستها: 1
در 0 پست 0 بار سپاسگزاری شده
|
درود
دوستان و اساتید محترم من 23 سالمه و میخوام تنیس رو شروع کنم به صورت مداوم. از امادگی جسمی خوبی هم برخوردارم. میخواستم ببینم آیا : 1: این دو راکت برای شروع کار خوب هستن؟ http://www.tenniswarehouse-europe.co...ON-WFT105.html http://www.tenniswarehouse-europe.co...AD-HGPPWR.html 2 : و اگر هستن ، کدوم یکی بهتره واسه شروع؟ 3 : اگر تو همین رنج قیمت ( تا 450 اینا ) راکت بهتری میشناسین بهم بگین 4 : گریپ سایز من 4 هست. اگر راکت با گریپ 2 بگیرم ، با اورگریپ میتونم تبدیلش کنم به 4 ؟؟ کلا تا چقدر میشه با اورگریپ سایز گریپ رو افزایش داد؟ |
04-01-2016, 09:32 AM | #1426 | |
Moderator
|
نقل قول:
هر اورگریپ هم فقط در حدود نیم سایز می تونه سایز گریپ رو افزایش بده و برای اینکه از 2 به 4 برسین باید 4 تا اورگریپ ببندین که اصلاً توصیه نمی شه این کار چون دسته ی راکت گرد می شه و دیگه اون bevel ها رو نمی تونین لمس کنین تا گریپتون رو برای فورهند و بکهند عوض کنین. به همین خاطر بهتره که همون گریپ 3 یا 4 رو بگیرین. |
|
کاربر زیر از شما mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
04-01-2016, 01:16 PM | #1427 |
Member
پستها: 41
سپاس: 283
در 36 پست 102 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Djokernole_ cilic_dima_delpo
|
با سلام
اقا مهدی میخاستم در مورد خرید راکت از شما کمک بگیرم من حدود پنج ساله بازی میکنم ولی کم بازی میکنم شاید هفته ای یک ساعت ولی میخام میزان ساعتم رو افزایش بدم یک بازیکن بیس لاینر هستم که توانایی کنترلم در حالت دفاعی خوبه ولی خیلی خوب نمیتونم برای وینر و زدن ضربات در گوشه اقدام کنم و بیشتر از ضربات تاپ اسپین استفاده میکنم میخام از راکتی استفاده کنم که قدرت کنترل کافی رو داشته باشه و علاوه اسپینی که خودم به توپ میدم این راکت نسبت به بقیه راکتا اسپین بیشتری به توپ بده و نقطه ضعف من در سرویسا هام هست که معمولا سرویس اول رو از دست میدم و به دنبال راکتی هستم که بتونه در سرو دوم اسپین خوبی داشته باشه تا شانسم رو برای کسب امتیاز سرو افزایش بده چون اکثرا در سرو دو ترس از دبل فالت بوجود میاد و فقط سعی در کنترل سرویس رو دارم به نوعی توپو برای رقیب میکارم و میخام با سرویس دوم اسپین دار شانس امتیازگیری در سرو دو رو افزایش بدم خلاصه کلام یه راکت بیسلاینر با اسپین بالا که خوراک سرو دو باشه پ.ن.راکت کمپانی هد برام الویت داره ولی اگهمیشه لطف کنید همه گزینه هاتون رو به من معرفی کنید پ.ن.۲ اگه میشه زه مخصوص با این شیوه بازی رو به من معرفی کنید چون تا به حال با زه های بی کیفیت بازی کردم میخام بازی با زه های مخصوص را تجربه کنم با تشکر |
04-02-2016, 09:05 AM | #1428 | |
Moderator
|
نقل قول:
مشکلی که شما ازش یاد می کنین به نظر میاد مشکل تکنیکی باشه و برای رفعش بهتره با یه مربی صحبت کنین، چون تاثیر تکنیک توی ضربه خیلی خیلی بیشتر از تاثیر راکته. اما در جوابتون برای راکتی که اسپین خوبی به توپ بده، من معمولاً راکت نادال رو به همه معرفی می کنم چون دقیقاً به همین منظور طراحی شده. اما چون شما به راکت های شرکت هد علاقه ی بیشتری دارین بد نیست این دو تا راکت رو امتحان کنین: Head Graphene XT Radical MP A Head Graphene XT Extreme MP A هر دوی این ها مدل 16 در 19 و 16 در 16 دارن که من توصیه می کنم 16 در 16 رو بگیرین. برای زه هم من بهتون Babolat ProHurricane و Signum Pro Poly Plasma Hextremeرو توصیه می کنم. |
|
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
04-02-2016, 03:07 PM | #1429 |
Member
پستها: 41
سپاس: 283
در 36 پست 102 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Djokernole_ cilic_dima_delpo
|
با تشکر
یه سوال دیگه string pattern چه تاثیری بر ضربه داره و جرا دیگه کمپانی ها ۲۰ در ۱۸ نمیزنن یا به ندرت این اتفاق می افته و بیشتر به ۱۹ در ۱۶ یا ۱۶ در ۱۶ روی اوردن من ۱۸ در ۱۶ هم دیدم |
04-02-2016, 04:15 PM | #1430 |
Member
پستها: 36
سپاس: 4
در 11 پست 16 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: دومینیک تیم
نواک جوکوویچ
|
سلام بچه ها خوب هستین؟ببخشین که در بین شما تنیسور های عزیز صحبتی میکنم.بی ادبیه این بی ادبیو ببخشین
والا من 1 سالی میشه با تنیس آشنا شدم.اگه بخوام سر جمع حساب کنم تقریبا 4 ماه روزانه کار کردم.از همون 3ومین جلسه راکتم 300 گرمی بود.که بعدها عوض کردم و 315 گرفتم که با زه 326 اینا میشد.از راکت جوکوویچ.اسپید پرو.میدونم که اشتباه کردم اما وسع مالیم نمیرسوند که چند تا بگیرم از سبک شرو کنم خواستم ی دفعه ای بشه. دستم به 315 عادت کرده الان با 300نمیتونم بازی کنم حتی.بنظرتون راکت جوکوویچ برام مناسبه؟؟؟یا عوض کنم با همین وزن راکت دیگه ای بگیرم؟ |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|