![]() |
#71 |
Junior Member
پستها: 3
سپاس: 0
در 3 پست 17 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
سلام به دوستان تنیسور و تنیس دوست
من یک خانم 33 ساله هستم که از بچگی عاشق تنیس بودم اما به دلیل پاره ای مشکلات و برنامه هایی که دیگران برای زندگیم چیدن تا الان فرصت ورود به این ورزش رو نداشتم. اما الان دلم میخواد این ورزش رو شروع کنم. میدونم شاید بهم بخندید ولی خوب دوسش دارم دیگه. حالا از شما حرفه ای ها کمک میخوام راهنماییم کنید از کجا شروع کنم و کدوم باشگاه رو در غرب تهران بهم پیشنهاد میدید؟ مربی خوب در غرب تهران میشناسید. مثلا استادیوم آزادی شنیدم چند تا زمین تنیس خوب داره. مربی هاش هم خوبن؟ راکت چی بخرم؟ اگر هم بهم میخندید عیب نداره فقط لطفا راهنماییم کنید. مرسی |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Junior Member
پستها: 10
سپاس: 8
در 5 پست 11 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
salam be hamegi
khush be hale shuma bache haye tehran o karaj vaghean hal mikonid in gheymate zaminai ke shuma neveshtid va sa man arezoo0eeeeeeeee man amir bache ahwazam ma in ja saati 20 hezar toman be bala mirim bazi mikonim... bad shuma be 4 hezar toman ya 2 hezar toman geryun shudanertun ghor mizanid... vaghean vasam jalebe... lezat bebarid... |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Junior Member
پستها: 1
در 1 پست 3 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
سلام، من امروز عضو شدم، سال نو همتون مبارك.
من دنبال زمين تنيس مي كردم كه بتونم با همسرم بازي كنم اما جايي نيست كه اجازه بدن، توجال هم ديكه اجازه نمي دن. لطفا جاهايي رو كه مي شناسيد معرفي كنيد. متشكرم. |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mirnavil به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#74 | |
Junior Member
پستها: 16
سپاس: 24
در 15 پست 77 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
سلام , سال نو شما ام مبارک فقط کی با توچال تماس گرفتید که اجازه ندادند بهتون ؟ چون قبل از عید ما همون جا بازی می کردیم تو زمین سرپوشیده اش و مشکل خاصی نبود و نداشت ! |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Masi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#75 | |
Senior Member
پستها: 106
سپاس: 107
در 106 پست 763 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1.Rafa Nadal
2.Maria Sharapova
3.Fernando Gonzalez
|
![]() نقل قول:
فکر نمیکنم مشکلی باشه...یک کپی شناسنامه اگه داری،اگرم نداری بساز بردار برو بزن توی دهنشون.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Junior Member
در 0 پست 0 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: anna kournikova-rafael nadal-novak djokovic
|
![]()
تهران هستم خونمون اجودانیه باشگاهی میشنسید راکت و وسایل تنیسو هم دارم
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Junior Member
در 0 پست 0 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: anna kournikova-rafael nadal-novak djokovic
|
![]()
ممنون از راهنمایتون
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Junior Member
پستها: 8
سپاس: 15
در 5 پست 13 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: king roger-rafael nadal-carolina wozniacki-lopez-
|
![]()
من تو دزفول(خوزستان) بازی میکنم اینجا ماهی 15000 تومن میدیدم! البته اگه بخوایم کرایه کنیم ساعتی 8000 تومن.
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما payam.st به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
برچسب ها |
ایران، آدرس، تلفن , زمین، تنیس، تهران |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|