|
حریف تمرینی |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#251 |
Junior Member
پستها: 4
سپاس: 0
در 2 پست 6 بار سپاسگزاری شده
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Junior Member
پستها: 2
در 0 پست 0 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
سلام...من 16 سالمه و بازیم متوسط به بالا هستش...معمولا آزادی هم بازی میکنم...اگر کسی هیت شماره تماسشو برام ایمیل کنه...مرسی
samand516@yahoo.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Member
پستها: 67
سپاس: 386
در 48 پست 301 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer , Stanisla Wawrinka , Griogor Dimitrov , Jo-wilfried Tsonga
|
![]()
سلام
بازیم بد نیست-بیشتر کشوری بازی میکنم-اگر کسی مایل بود با هم بازی کنیم پیام بده یا ایمیل بزنه AmirAli574@gmail.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Junior Member
|
![]()
کسی نست بیاد با من بازی کنه ؟
بازیم متوسط هستش تو تهران....اکترا آزادی هستم....اگر کسی بود بهم ایمیل بزنه samand516@yahoo.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Junior Member
پستها: 5
سپاس: 2
در 4 پست 8 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
سلام به همگی دوستان
ساکن تهران هستم در حال حاضر هفته ای سه روز (روزهای زوج)با حریف تمرینی ام بازی دارم در شیرودی و ترجیحا در همین مکان برای روزهای فرد دنبال یک حریف تمرینی میگردم و تنیس هم با مربی شروع کردم . سطح بازی ام آماتور هست و به سبب علاقه و پیشرفت در سطح بازی و انجام یک ورزش جدی شروع به بازی تنیس کردم. |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما Rhino به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#256 |
Junior Member
پستها: 1
|
![]()
سلام
من حدود 2 ماهه شروع کردم دنبال یه حریف تمرینی در غرب تهران میگردم 09363601820 |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Member
پستها: 45
سپاس: 16
در 37 پست 96 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
سلام من بچه رشتم و سطح تنیسمم متوسط مایل به پایینه هر وقتی هم اومدم جدی تر بازی کنم پارتنر نداشتم الانم خیلی کم میرم اگه کسی رشتی هستش بهم پیغام بده.از مدیرانم خواشمندم این تاپیکو به تاپیکایه کوچکر بر اساس استان یا حداقل تهران و غیر تهران تقسیم کنن که اعضا راحت تر بتونن پارتنر پیدا کنن.
رشت گیلان تنیس حریف تمرینی |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Junior Member
|
![]()
با سلام احسان هستم و از اعضای جدید 35 سال سن دارم و حرفای فوتبال بلزی میکردم به شدت دنبال یک حریف تمرینی گرم و کری خون برای بازی میگردم که صبح و شب و سرما گرما نداشته باشه .با سطح بازی خوب اگر کسی هست اینجا با شماره 09122177458 هر چه سریعتر تماس بگیرد شبها تماما آزاد صبحها یکشنبه و سه شنبه 12 به بعد 4و5وجمعه آزاد
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Junior Member
|
![]()
[QUOTE=e_archi1;73600]با سلام احسان هستم و از اعضای جدید 35 سال سن دارم و حرفای فوتبال بلزی میکردم به شدت دنبال یک حریف تمرینی گرم و کری خون برای بازی میگردم که صبح و شب و سرما گرما نداشته باشه .با سطح بازی خوب اگر کسی هست اینجا با شماره 09122177458 هر چه سریعتر تماس بگیرد شبها تماما آزاد صبحها یکشنبه و سه شنبه 12 به بعد 4و5وجمعه آزاد(تهران)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Junior Member
پستها: 1
1 بار در1 پست سپاسگزاری شده
|
![]()
سلام . من محمد هستم و 33 سالمه . حدود 3 ماهه بازی میکنم و آماتور . اگر کسی میتونه توی باشگاه پیام (شریعتی - نرسیده به سیدخندان) با هم بازی کنیم خوشحال میشم . من عصرا و روزهای پنج شنبه میتونم بازی کنم . همراه : 09123852350
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما mohammad57 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|