![]() |
#901 |
Moderator
|
![]()
انتخاب زه به فاکتورهای زیادی بستگی داره که مهمترینش توقعی هستش که تو از زهت داری. اگه ضربه های فلت می زنی و چندان دنبال تاپ اسپین زدن نیستی بهتره که از همین نایلون های مولتی فیلامنت استفاده کنی. من خودم غیر از چندتا زه نایلون تجربه ی زیادی در زمینه ی زه های نایلونی ندارم، اما به جای اینکه من اینجا بهت یه زه رو بگم و تو بری و ببینی جایی گیرت نمیاد، بهتره زه هایی رو که بهشون دسترسی داری رو اسمشون رو بفرستی تا بهتر بشه در موردشون نظر داد.
اگه اصرار به استفاده از زه های پلی استر داری و تاپ اسپین بخش اصلی بازیت رو تشکیل می ده من زه Signum Pro Poly Plasma Hextreme رو بهت توصیه می کنم چون تنها زهی هستش که من دیدم تنشنش رو دیرتر از سایرین از دست می ده. به همین خاطر هم مهمه که از همون ابتدای کار با تنشن بالا نبندیش و از تنشن 55 شروع کنی. البته اون رو هم نهایتاً بعد از یه مدت (بستگی به ساعت های بازی کردنت در طول هفته داره) عوض کنی. ولی زه های نایلونی رو می تونی تا موقعی که پاره بشن باهاشون بازی کنی چون تنشنشون رو خیلی خیلی دیر از دست می دن. |
![]() |
![]() |
![]() |
#902 | |
Junior Member
پستها: 4
سپاس: 2
1 بار در1 پست سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
منم با توجه به راهنمايي شما ميرم سراغ همون ٢ تا اولي اگه تو همون سطح بهتر هست بگيرم اگه نه برم سراغ همونا. سايز گريپم ٤١/٣ يا ٣/٨ يادم نيست بازم ممنون |
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما Htmehdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#903 |
Junior Member
پستها: 26
سپاس: 42
در 6 پست 6 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
سلام دوستان
من تازه واردم به ورزش تنیس، میخوام برم بابولات بگیرم، حالا اول دست دو ولی اگه نشد نوشو، به نظرتون راکت خوبیه؟ می تونم تا چند سال ازش استفاده کنم؟ ممنون |
![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Senior Member
پستها: 137
سپاس: 228
در 43 پست 117 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael nadal- Maria sharapova
|
![]()
سلام.سوالم شاید به این پست مربوط نباشه اما جای دیگه پیدا نکردم!!!
میشه یه سایت بهم معرفی کنید که عکس نوع گرفتن گریپ 4 رو آموزش بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من 3 ساله با گریپ 3 میزنم الان سختمه با گریپ 4 بزنم و میخواستم بدونم دقیقا باید چیکار کنم . مرسی |
![]() |
![]() |
![]() |
#905 | ||
Moderator
|
![]() نقل قول:
نقل قول:
حدس می زنم منظور شما از گریپ 3 و 4 گرفتن راکت بر اساس شماره گذاری روی دسته باشه. البته معمولاً گریپ ها رو با اسمشون می شناسن نه شماره شون. اگه منظور شما از گریپ 3 همون سمی وسترن و گریپ 4 وسترن باشه. بهتره عبارت western grip یا full western grip رو سرچ کنین و روش گرفتن اون گریپ رو ببینین. اکثر بازیکن ها با همون گریپ سمی وسترن بازی می کنن، چون هم می شه توپ های بالا رو باهاش به ریترن کرد و هم توپ های پایین رو، ولی با وسترن توپ های پایین رو خیلی سخت می شه زد. |
||
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#906 |
Junior Member
|
![]()
سلام دوستان
من هنوز تو انتخاب راکتم موندم، از این 3تا کدومش؟ Babolat aero pro drive Babolat aero pro team Babolat pure drive اینا هر کدوم یه وزن خاصی دارن، تو سایت babolat.us که میری Power و Controle شون باهم فرق داره، اینا واقعاً تاثیر داره؟ وزن 300 گرم با 275 گرم خیلی تفاوتش احساس میشه؟ من از مربیم نپرسیدم، چون یه جوونیه که تو این موردا سررشته نداره. من خودم 23 سالمه، وزنم 68 قدم 79. قدرت بدنیمم بد نیست، 2 جلسه هم هست که شروع کردم و فورهند و بک هند و خیلی عالی یاد گرفتم که خودم باورم نمیشد. حالا میخوام راکت بگیرم قدرتی باید بگیرم یا مهارتی؟ خواهشن یکی منو از تو سرگردونی در بیاره!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Moderator
|
![]()
سلام بهروز جان،
هیچکدوم از این سه راکت برای سطح مبتدی طراحی نشده. شما می تونی از خود سایت بابولات برای انتخاب راکت استفاده می کنی و همونطور که خودت هم می تونی سایت بابولات هیچکدوم از این سه تا رو برای سطح مبتدی پیشنهاد نمی ده. http://www.babolat.com/product-selector/racket اما اگه غیر از این سه تا انتخاب دیگه ای نداری بهتره Babolat aero pro team رو انتخاب کنی چون این به سطح متوسط نزدیکتره و اون دوتای دیگه برای بازیکن های سطح پیشرفته طراحی شدن. راکت ها رو هم بر مبنای قدرتی بودن و کنترلی بودن تقسیم بندی می کنن و راکت های سطح مبتدی بیشتر قدرتی هستن تا فردی که تازه شروع به یادگیری کرده اول اصول ضربه زدن رو یاد بگیره و بعد بره برای کنترل. راکت هایی هم که وزن متفاوت دارن ممکنه با دست گرفتن خیلی تفاوت وزنشون رو حس نکنی اما توی بازی قطعاً این تفاوت احساس می شه. |
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#908 | |
Junior Member
|
![]() نقل قول:
اول اینکه بهروز خودتی من احسانم ![]() دومن واقعاً ممنون از راهنماییت، فقط یکم کمکم کنی کاملترش کنی ممنون میشم. من حقیقتش چون خیلی علاقه دارم می خوام سریع از مبتدی بیام بیرون این فکرو می کنم که راکتی بگیرم که واسه چند ماه دیگم خوب باشه نه الآنم، چون فایده ای نداره همش بخوای کار کنی ولی یه راکت معمولی دستت باشه، تازه با این هزینه ی زیادی هم که قراره واسه راکت بکنی! بهمین خاطر به خودم میگم که اگه قراره 400 تومن پول بدم واسه راکت یه 200 دیگه میزارم روش راکتی می خرم که واسه یک سال آیندمم خوب باشه و بتونم وقتی حرفه ای تر شدم استفاده کنم ازش، امیدوارم متوجه منظورم شده باشی. پس من باید راکت قدرتی رو انتخاب کنم ولی نمی دونم از لحاظ فنی هنوز چرا!!؟ چون تفاوت راکت قدرتی رو با کنترلی متوجه نمیشم! وزنشون بیشتره قدرتیا؟ اونا چه ویژگی دارن که میگن کنترلی؟ ممنون بازم |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#909 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
من هم مهدی هستم، اون پیام یه بخشی از فامیلمه. حرفی که شما می زنی عملاً چیزیه که همه دنبالش و از دید کلی خوب مقرون به صرفه تره که آدم اول یه راکت سطح متوسط یا حرفه ای بگیره تا بعدش دیگه مجبور نشه که یه راکت دیگه واسه ی موقعی که سطحش به متوسط می رسه بخره. قاعده ی کلی اینه که همونطور که قبلاً هم بهت گفتم اینه که حدوداً دو سالی طول می کشه تا از سطح مبتدی به سطح متوسط رسید ولی همه ممکنه سرعت پیشرفتشون یه اندازه نباشه و بعضیا زودتر به سطح بالاتر برسن. البته تعداد دفعات بازی کردن و ساعت هایی که در هفته بازی می کنی هم با این قضیه ربط مستقیم دارن. شما هم اگه فکر می کنی می تونی اون مسیر دو ساله رو در عرض یک سال و کمتر طی کنی دلیلی نداره که یه راکت سطح بالاتر نگیری. اگه به این جدول نگاه کنی مهارت های سطوح مختلف رو توضیح داده. فقط در تکمیل توضیحاتش من این رو اضافه کنم که از شماره ی 1 تا 3 سطح مبتدی به حساب میاد. از 3 تا 4.5 متوسط و از 4.5 به بالا هم پیشرفته. اون راکتی که من گفتم به سطح متوسط نزدیکتره، بر اساس چیزی که توی این سایت نوشته برای سطح 3.5 به بالا توصیه می شه. راکت های قدرتی هم راکت هایی هستن که قدرت ضربه ی شما رو زیاد می کنن و باعث می شن که توپ با قدرت بیشتری از روی تور رد بشه. بدی این راکت ها اینه که کنترلشون پایینه و اون کنترلی ها هم کنترل بهتری به توپ می دن اما قدرتشون کمه و خود بازیکن با نحوه ی ضربه زدن به توپ باید قدرت لازم رو تولید کنه. بازیکن های حرفه ای همه شون راکت های کنترلی دارن. راکت های قدرتی معمولاً سبک تر از راکت های کنترلی هستن. |
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#910 | |
Junior Member
|
![]() نقل قول:
پس اگه من مبنا رو بر این بذارم که راکت متوسط نزدیک به حرفه ای انتخاب کنم و معیارم برای انتخاب راکت قدرتش باشه بعد کنترلش، و وقتی حرفه ای تر شدم راکتمو تبدیل به یه راکت کنترلی کنم این کار خوبه؟ اونوفت راکت پیشنهادیت چی بود؟ یعنی اگه خودت بودی چیو انتخاب می کردی؟ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
فيلم های مورد علاقه بازيكنان! | Mohammad | عكس و ویدیو | 6 | 09-25-2009 01:25 AM |
توضيحاتي در مورد تغييرات تقسيم بندي مسابقات در سال 2009 | Mohammad | مقالات و مطالب آموزشي | 19 | 09-07-2009 09:13 PM |
اخبار در مورد اولین گرند اسلم سال (ملبورن) | amin moatazedi | (Australian Open) اوپن استرالیا | 14 | 01-27-2009 11:12 AM |