01-07-2014, 02:55 AM | #1 |
Former Staff
|
سرنا ویلیامز قصد داشت با فدرر در بخش مختلط گرند اسلم استرالیا شرکت کند
سرنا ویلیامز بسیار علاقه مند بود که به همراه اسطوره سوییسی ، راجر فدرر در بخش میکس گرند اسلم استرالیا حاضر شود اما به دلیل حضور در بخش انفرادی و دابل به همراه خواهر ونوس ، از این تصمیم صرف نظر کرد .
ویلیامز امریکایی قصد داشت طرفدارن خود و دنیای تنیس را با یک تیم رویایی در ملبورن شگفت زده کند . او میگوید بسیار علاقه مند بود که امسال در بخش مختلط با فدرر حاضر شود اما حضور در بخش دابل و سینگل مسابقات استرالیا کار را بسیار برایش دشوار میکند . " من دیدم که راجـر در مسابقات دابل بریزبین حاضر شد . با او کمی قدم زدم و در اینباره از او سوال پرسیدم و بهش این پیشنهاد را دادم اما پس از آن ونوس از من در مورد حضور در بخش دابل سوال پرسید و من به او نیز جواب مثبت دادم . واقعا نمی توانم در 3 قسمت مختلف گرند اسلم استرالیا رقابت کنم . این کار واقعا سخته . مسابقه دادن در بخش دابل زنان را بسیار دوست دارم بخصوص اگر در کنار ونوس باشم زیرا او خواهر من است . حصور در کنار او برای من خیلی خاصه ، خیلی جالبه ، همیشه لحظات خوبی را با همدیگر سپری کرده ایم . من در مسابقات دابل زنان شرکت میکنم و فکر میکنم خیلی خوب می توانم در این قسمت بازی کنم . " سرنا ویلیامز گفت . سرنا همچنین اعتراف کرد که دوست دارد به همراه راجـر فدرر در بخش مختلط هر 4 گرند اسلم شرکت کند . " نمی دانم چه می شود . فعلا به دنبال راهی برای فتح کردن استرالیا و رولند گاروس هستم . پس میروم تا آن را پیدا کنم . " |
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Aryan,
BABAK,
Behr@d,
davidbeckham,
delpotro,
farhad10,
GREAT ROGER,
Mahdi Naji,
Mahrooz RF,
Meysam94,