بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > آزاد قطر (Qatar ExxonMobil Open)

آزاد قطر (Qatar ExxonMobil Open)

13-19 دی ماه - دوحه، قطر

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-07-2011, 08:48 PM   #81
davidbeckham
Former Staff

آواتار davidbeckham

پستها: 2,940
سپاس: 13,894
در 2,791 پست 20,845 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوواک -رافا نادال---تسونگا-خوان مارتین دلپوترو-پیت سمپراس -ماشا-انا ایوانوویچ

امیدوارم فردا فدرر داویدنکو رو چال کنه
داویدنکو یه بار تو خاک بخوره به نادال تا نادال حسابی حالشو جا بیاره
البته به اونجاها نمیرسه
چون داویدنکو باز مصدوم میشه و به فصل خاک نمیرسه
davidbeckham آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-07-2011, 09:28 PM   #82
Alireza Murray
Murray's Fan

آواتار Alireza Murray

پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray

نقل قول:
نوشته اصلی توسط King.Rafa نمایش پست ها
رافا استاد این کاراست؟!!!
شما یه نمونش رو بگو؟
همه غیرت و جنگندگی رافا رو قبول دارند ...
بگذریم شما فکر کن فیلم بازی کرد ...
تو بازیش با اندی در استرالیا 2010 ست سوم وقتی 3-0 ( فکر کنم ) عقب بود انصراف داد
Alireza Murray آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 01-07-2011, 09:42 PM   #83
Mahmood
Senior Member

پستها: 505
سپاس: 0
در 511 پست 4,814 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza Murray نمایش پست ها
تو بازیش با اندی در استرالیا 2010 ست سوم وقتی 3-0 ( فکر کنم ) عقب بود انصراف داد
تا جایی که تونست بازی کرد
هیچ وقت تا حالا رافا الکی از ادامه بازی انصراف نداده
من از روی تعصب نمیگم میدونم که این کار رو هیچ وقت نکرده
Mahmood آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmood به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-07-2011, 10:25 PM   #84
Farshad.Roger
Roger's Fan

آواتار Farshad.Roger

پستها: 208
سپاس: 69
در 208 پست 1,736 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

بنده فقط و فقط طرفدار راجر فدرر هستم و یک تعصب خاصی هم بهش دارم و زندگیم رو عوض کرده این بازیکن.شاید کسی از طرز حرف زدنم نفهمه اما یک اتیشه که هیچی 100 اتیشه هستم . میخواستم یک مسله ای رو در مورد انصراف دادن بگم حالا اینکه چقدر با حرف من موافق باشین یا نه ..به نگاه شما به این قضیه بستگی داره. کلا یک بازیکن شبیه نادال یا هر بازیکن دیگه چرا باید انصراف بده؟! یا مصدوم هست و نمیتونه بازی کنه...یا اگر بازی کنه ممکنه مصدومیتش خطرناک شه و انصراف میده...درسته؟ حالا یک مورد هم هست که مطرح هست که ما میگیم طرف انصراف داد چون نمیتونست ببره!..به جز این که مسله دیگه ای نیست؟ حالا من سوالم از شما دوستان اینه چرا یک بازیکن شبیه نادال که بارها نتایج باخته رو با برد عوض کرده بیاد انصراف بده ؟! که از باخت فرار کنه؟ خب انصراف همون باخت هست...مردم چشم دارن میبینن مصدوم هست یا نه...کی اهمیت میده رادیو تلوزیون چی میگه؟ مهم اینه انصراف داده و باخته و شانس قهرمانی رو از دست میده...حالا اگر وایسه مبارزه کنه شاید بتونه حریفش رو ببره یا اصلا شاید حریفش یهو مصدوم شه و این شانس رو پیدا کنه که به دور بعد بره...منظورم اینه..انصراف دادن از ترس اینکه مردم بگن به فلان بازیکن باخت چون زورش نرسید حماقت هست... نادال به اینکه روحیش رو نمیبازه و تا لحظه اخر تلاش میکنه معروف هست و خیلی پیش اومده نتایج باخت رو با برده عوض کرده یا حتی وقتی هیچ شانسی نداره باز هم تلاشش رو میکنه...پس چرا حرف از این زده میشه که انصراف داده چون نمیتونسته ببره؟ شاید دیده با مصدومیتش امکان بدتر شدنش هست و نمینونه شانسی داشته باشه که بازی رو ببره واسه همین ادامه نداده ؟! فاکتور های زیادی هست که شاید ما ندونیم...البته بازم میگم این فقط طرز فکر منه!

ویرایش توسط Farshad.Roger : 01-07-2011 در ساعت 10:30 PM
Farshad.Roger آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farshad.Roger به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-07-2011, 10:38 PM   #85
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farshad.Roger نمایش پست ها
بنده فقط و فقط طرفدار راجر فدرر هستم و یک تعصب خاصی هم بهش دارم و زندگیم رو عوض کرده این بازیکن.شاید کسی از طرز حرف زدنم نفهمه اما یک اتیشه که هیچی 100 اتیشه هستم . میخواستم یک مسله ای رو در مورد انصراف دادن بگم حالا اینکه چقدر با حرف من موافق باشین یا نه ..به نگاه شما به این قضیه بستگی داره. کلا یک بازیکن شبیه نادال یا هر بازیکن دیگه چرا باید انصراف بده؟! یا مصدوم هست و نمیتونه بازی کنه...یا اگر بازی کنه ممکنه مصدومیتش خطرناک شه و انصراف میده...درسته؟ حالا یک مورد هم هست که مطرح هست که ما میگیم طرف انصراف داد چون نمیتونست ببره!..به جز این که مسله دیگه ای نیست؟ حالا من سوالم از شما دوستان اینه چرا یک بازیکن شبیه نادال که بارها نتایج باخته رو با برد عوض کرده بیاد انصراف بده ؟! که از باخت فرار کنه؟ خب انصراف همون باخت هست...مردم چشم دارن میبینن مصدوم هست یا نه...کی اهمیت میده رادیو تلوزیون چی میگه؟ مهم اینه انصراف داده و باخته و شانس قهرمانی رو از دست میده...حالا اگر وایسه مبارزه کنه شاید بتونه حریفش رو ببره یا اصلا شاید حریفش یهو مصدوم شه و این شانس رو پیدا کنه که به دور بعد بره...منظورم اینه..انصراف دادن از ترس اینکه مردم بگن به فلان بازیکن باخت چون زورش نرسید حماقت هست... نادال به اینکه روحیش رو نمیبازه و تا لحظه اخر تلاش میکنه معروف هست و خیلی پیش اومده نتایج باخت رو با برده عوض کرده یا حتی وقتی هیچ شانسی نداره باز هم تلاشش رو میکنه...پس چرا حرف از این زده میشه که انصراف داده چون نمیتونسته ببره؟ شاید دیده با مصدومیتش امکان بدتر شدنش هست و نمینونه شانسی داشته باشه که بازی رو ببره واسه همین ادامه نداده ؟! فاکتور های زیادی هست که شاید ما ندونیم...البته بازم میگم این فقط طرز فکر منه!

خیلی از این پستت خوشم اومد... با اینکه طرفدار متعصب راجری ولی حداقل منطق و انصاف رو سرلوحه ی پستت قرار میدی و این خیلی نکته ی مثبتی میتونه باشه برای بحث های آتی!!

رافا خیلی جاها میتونسته کنار بکشه چون نه شرایط بازیش مساعد بوده و نه شرایط بدنیش و این رو میشه از تصاویر و حرکات بخوبی تشخیص داد، ولی مبارزه کرده و حتی بدتر از قبل هم باخته!

یه جائی که نمیتونه ادامه بده چرا باید با بی منطقی محض این رو وصله کنیم و به تنیسور بزرگی مثل رافا بچسبونیم؟؟ نواک چندین بار از اول دوران بازیگریش این کار رو کرده ولی شرایط نواک و رافا زمین تا آسمون با هم فرق داره حتی بازیکنای دیگم از این تاکتیک نواک باخبر بودن که تا بازیش افت میکرد Medical Time-out میگرفت و اگه شرایط بهتر نمیشد حتی کنار می کشید!!

ولی رافا که بارها بازی باخته رو برده مطمئنا اگه مشکلی نداشته باشه کنار نمی کشه و خدا رو هم شکر می کنم امروز کنار نکشید تا خدائی نکرده یه وقت دوستان ناراحت نشن و وصله های از این بدتر بهش نچسبونن
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-07-2011, 10:45 PM   #86
msh13792
Former Staff

آواتار msh13792

پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer , Juan Martín del Potro , Stanislas Wawrinka

اگه مریضه پس چرا دوبل بازی کرد اگه مریض نی پس این طرفدارای نادال حرف حسابشون چیه؟
msh13792 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-07-2011, 10:45 PM   #87
koury
Administrators

آواتار koury

بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

ضمنا رافا همانند دو سال پیش با مارک لوپز قهرمان مسابقات دوبل قطر شد. هر چند در انفرادی نتونست از فینال 2010 دفاع کنه ولی در دوبل موفق به کسب هفتمین مقام قهرمانی خودش شد که سومین متوالی با مارک لوپز بود.

امیدوارم امسالش در مجموع مثل 2009 نباشه ولی اگه به آمار نگاه کنیم دو سال پیشم همین اتفاقات رخ داد و رافا استرالین اپن رو برد
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-07-2011, 10:47 PM   #88
koury
Administrators

آواتار koury

نقل قول:
نوشته اصلی توسط msh13792 نمایش پست ها
اگه مریضه پس چرا دوبل بازی کرد اپه مریض نی پس این طرفدارای نادال حرف حسابشون چیه؟

اولا دوبل به مراتب راحت تر از انفرادی هست و فشار چندانی بهش نمیاره، دوما رافا بیشتر بخاطر مارک لوپز نمیخواست کنار بکشه که نکشید و یه قهرمانی دیگم باهاش بدست آورد!
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-07-2011, 11:02 PM   #89
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط msh13792 نمایش پست ها
اگه مریضه پس چرا دوبل بازی کرد اگه مریض نی پس این طرفدارای نادال حرف حسابشون چیه؟
ما حرف حسابمون رو تو فینال استرالیا وقتی بساط آبغوره گیری Slicerer رو روبراه کردیم میزنیم، مهرداد جان
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-07-2011, 11:10 PM   #90
msh13792
Former Staff

آواتار msh13792

پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer , Juan Martín del Potro , Stanislas Wawrinka

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
ما حرف حسابمون رو تو فینال استرالیا وقتی بساط آبغوره گیری Slicerer رو روبراه کردیم میزنیم، مهرداد جان
پست شماره 89 تاپیک قطر
محمد یادت نره حرفت
msh13792 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)