|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#71 |
Murray's Fan
پستها: 770
سپاس: 4,607
در 706 پست 5,460 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray , Stefan Edberg , Ana Ivanovic
Andy Roddick , Roger& Rafa
|
![]() |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hossein Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#72 |
Former Staff
پستها: 138
سپاس: 916
در 113 پست 1,250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافا نادال - ماریا شاراپووا
|
![]()
با سلام
منم امیدوارم تورنومنت خوبی ببنیم ! من خودم یو اس اپن رو از همه بیشتر دوست داشتم ولی بعد از بازی نادال ورداسکو و نادال فدرر و همچنین قبلا فدرر - سافین در استرالیا عاشق استرالیا شدم ! واقعا بازی های نایت سیزنش فوق العادست . ولی امسال برام رولندگاروس یه چیز دیگست ! جام باید به صاحبش برگرده ! مطمئن باشید رافا امسال رولند رو به خاک و خون میکشه ! مخصوصا اگر فدرر و نادال برسن فینال ! مطمئن باشید یه باگل دیگه در راهه... |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Red-Line به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#73 |
Forum Expert
|
![]()
با سلام
من به شخصه US Open رو از همه GS ها بیشتر دوست دارم , بعد هم به ترتیب French Open - Wimbledon و در نهایت Australian Open. |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#74 |
Forum Expert
|
![]()
دوستان ایا کسی میدونه ابتدا بازیهای بالای جدول برگزار میشه یا پائین جدول , ممنون.
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#75 |
Rafa's Fan
پستها: 229
سپاس: 3,860
در 227 پست 1,844 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]()
سلام به همه ی بچه های خوب تنیس تاکرز...
باور کنید اگه حتی یک روز نیام توی این سایت دلم واسه همه تنگ میشه مخصوصا" اگه اون هایی که رفتن و امیدوارم دوباره برگردن(مث آقای میلاد) ولی چی کار کنم که تا چند روز دیگه چند روز شاید تبدیل به یک ماه بشه(به خاطر کنکور لعنتی) ![]() آخ ببخشید این جا که که جای این حرفا نیست ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی MaTAdoR به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#76 |
Tech Support
![]() |
![]()
به نظر شما رافا در این عکس چه ضربه ای زده؟
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#77 |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]()
شما که اطلاعاتت زیاده چرا میپرسی؟
پوشش بازیا تو الجزیره اسپورت بهتره، از محل بازیا گزارش میکنن یعنی فقط حق پخش بازیارو نخریدن بعضا هم با تنسورا مصاحبه میکنن اگه شما تنیس زیاد نگاه میکنی میفهمی الجزیره اسپورت 2 منطورم بود 2 از قلم افتاد |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#78 |
Rafa's Fan
پستها: 229
سپاس: 3,860
در 227 پست 1,844 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]()
وایییی رافا و بکهند یک دستی!!!
![]() من که این جوری فکر میکنم ![]() |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی MaTAdoR به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#79 |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]() ممد معما میپرسی
![]() توپ که سمت بکهند رافاست و همه هم می دونیم بکهند رافا دو تایی هستش. پس هوس کرده بوده یه بکهند تکی بزنه و شایدم یه حرکت slice باشه ولی بعد slice که راکت اینهمه بالا نمیاد !!! ![]() تا ببینیم بقیه چی میگن ... ویرایش توسط Fakhruddin : 05-22-2010 در ساعت 12:03 AM |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#80 |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]()
درود، ناندو باز سمت رافائه؟!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() گولبیس هم سمت راجره! ![]() راستش سؤال سختی پرسیدین! واقعا نمیشه یکی ازGS ها رو انتخاب کرد، همشون جذابن ، هر کدوم نکاتی دارن که باعث میشه آدم جذبشون بشه! مثلا حال و هوای استرالیا ، اون فصلی که برگزار میشه اونجا وسط تابستونه و اینجا داره برف میاد ، یا اینکه صبح زود پا میشی با فراغ بال میشینی یا دراز کشیده بازیا رو میبینی ، یا اینکه تقریبا با تموم شدن امتحانای پایان ترم شروع میشه که خیالت هم راحته! ![]() رولند هم که تو فصل بهاره و رافامون حرف زیادی واسه گفتن داره! ویمبلدون هم که واقعا معرکس ، اوایل تابستون و روی سطح چمن و اینکه هوای انگلیس حتی تو گرم ترین روز های سال خیلی خنکه( جوری میگی انگار اونجا بودی!!! ![]() راستی حسین جان میبینم که خیلی نگرانی! اگه ترکست داری فک کنم trt یکیش، حالا دقیقا نمیدونم یکش یا سه اش ! مسابقات رو پخش کنه ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
رولندگروس، فرنچ اپن، تنیس خاکی، گرنداسلم، |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|