|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#771 | |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]() نقل قول:
محمدرضا تو هر پستش هی به پاور گیر میده که گفته راجر پول دوسته و برای پول بازی میکنه رضا هم هی میگه واسه راجر مسترز مهم نیست گرنداسلم مهم نیست و از این چیزا هر چیزی حدی داره دیگه |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#772 |
Senior Member
پستها: 198
سپاس: 2,736
در 188 پست 918 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر - جکوویچ - ورداسکو -
|
![]()
آقایان افشین ، میلاد ، سهیل ونیما ناراخت نباشین لطفا چو به دعای گربه سیاه (نادالی ها ) بارون نمی یاد. تازه اگه رنکینگ هم جا به جا بشه از ارزش های راجر چیزی کم نمیشه .
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی jiji-federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#773 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی jiji-federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#774 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
البته من خیلی واسم مهم نی چی میگن؛بزار حرفای دلشون و بزنن چون ممکنه بمونه تو دلشون؛بهتر بیرون کنن حرفاشون رو!هر کی یه حرفی میزنه؛پس بزار همه بگن؛بزار خوش باشن واسه خودشون |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#775 |
Senior Member
|
![]()
فردا به احتمال 90 % آقای شانس قهرمان میشه رنکینگ هم جابه جا میشه از طرفدارای راجر خواهش می کنم ناراحت نشن و جواب طرفدارای اونو ندن تا کدورتی پیش نیاد .
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی jiji-federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#776 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#777 |
Former Staff
|
![]()
من کاری به کسی ندارم؛بیشتر طرفداران نادال دوست خودمم!نمونش رضا که طرفدار سر سخته ناداله!ما با هم دوستیم ولی نظراتمون فرق میکنه؛و این عیبی نداره..اصلا مشکلی نیست..چون سلیقه ها متفاوته
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#778 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() گزارشگرها می گفتند فردا برای بازی نادال و سودرلینگ دمای هوا کمتر از دیروز می شه و شاید بارندگی باشه! شرایطی که ایده آل بازی سودرلینگ هست. امیدوارم رافا برنامه ی تمرین شده ای رو برای بازی با سودرلینگ در نظر داشته باشه. پارسال فکر کنم آندره آغاسی کاپ قهرمانی رو به راجر فدرر داد. نمی دونم امسال شخصیت مهمی رو برای اجرای مراسم دعوت کرده اند یا باز هم به بهانه ی رکود اقتصادی این گداهای فرانسوی مثل مراسم جام دوبل آقایان، پیشکسوت رشته ی راگبی فرانسه رو برای اهدای جام دعوت می کنند! |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#779 | |
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
و بهشون لقب سگ هم دادین. واقعا تشکر میکنم از شعور و انسانیتتون که بعد از توهین به رافا حالا به خود ما هم توهین مستقیم میکنین. اون رفقایی که ادعای صلح و صفا و درک بالاشون میشه همه شات آپ شدن؟!! همیشه تو این سایت توهین به نادال و نادالی باب بوده. وقتی هم که اعتراض کردیم گفتین ما محیط سایت رو مسموم کردیم گفتین اسپم دادیم. آقا فخرالدین بیا تحویل بگیر! باز بیا از اینها دفاع کن! وقتی دلم میسوزه میگم خودت رو قاطی این جماعت نکن ناراحت میشی! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#780 | |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]() نقل قول:
درود
دوست عزیزم reza 23 جناب nima masiha دوست صمیمی منه.خونشون هم تو چند قدمی خونه ماست.ما سالهاست که با هم همکلاسی بودیم.اصلا خوب نیست اینجوری باهاش صحبت می کنین.اگه دوست دارین ایشون سایت نیاد بهتره این آرزو رو برای من هم داشته باشی.چون من نیمی از انگیزه ای رو که دارم میام سایت بخاطر ایشونه.هر وقت اونهم آنلاینه من خیلی خوشحال میشم. و ایشون با چند تا از کاربران اینجا قبلا توی فروم های دیگه خیلی زحمت کشیدن و اگه اشتباه نکنم شاید اولین کسانی بودن که یه فروم تنیس خارجی رو راه انداختن و خیلی چیزهای دیگه که من و شما ازش بیخبریم ... در مورد شخصیت خودت هم بگم اگه شما اون توانی رو که برای کل کل صرف میکردید صرف اینکه اطلاعتت رو بیرون بدی می کردید الان ما از شما خیلی چیزا یاد می گرفتیم.مثل اون تعریفی که از اسلایس کردی چقدر زیبا نوشتی.جدا من خیلی لذت بردم... شاید فردا اخرین روزی باشه که من به این فروم میام . اگر من موجبات ناراحتی شما را فراهم اوردم عاجزانه تقاضای حلالیت از شما رو دارم. به امید اینکه فردا نادال قهرمان شه |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
رولندگروس، فرنچ اپن، تنیس خاکی، گرنداسلم، |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|