|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#741 | |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() نقل قول:
لطفاً فرکانسش رو به من هر چه زودتر بدید. اگر بهم فرکانس الجزیره ورزشی 2 روی "استرا" رو بدی جایزه داری. ![]() ویرایش توسط PowerVu : 06-05-2010 در ساعت 02:06 AM |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#742 |
Junior Member
پستها: 6
سپاس: 50
در 6 پست 64 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال ، خوان مارتين دلپوترو
|
![]() |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Stevie G به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#743 |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]()
درود، خب به حساس ترین بازی حالا فصل که نگیم ، حساسترین بازی تورنمنت رسیدیم! اصلا بازی راحتی نیس! سودرلینگ سرویساش خیلی خطرناکه ، و میتونه روند بازی رو با سرویس به هم بریزه، باری خیلی سخت و نزدیکی از آب در میاد، امیدوارم رافا تو سه ست کار رو تموم کنه، البته احتمال ست دادنش هم هست، ولی اگه سه سته ببره محشر میشه!
![]() یه چند وقتیه رافا اشتباهات فریکی میکنه که آدم دهنش از شگفتی وا میمونه که آیا این رافائه که همچین اشتباهاتی داره ازش سر میزنه! نمیدونم چرا تو والی ها اوپن کورت رو ول کرده توپ رو مستقیم میزنه به حریفش یا جایی که نباید جلو تور بره، میره ، دیروز اون چند تا ضربه رو دیدین جلوی تور؟!!! به راحتی میتونس امتیاز بگیره ولی محکم میکوبید به تور! ست سوم رو هم بیخود و بی جهت حساسش کرد!!! بچه ها به سرویسای رافا دقت کردین(سرویس اول) خیلی خیلی خوب شده، یعنی دیگه از سرویس با سرعت زیر 180 خبری نیست، یا خیلی کم اتفاق میفته! دیروز اکثر سرویسای رافا سرعتش بالای 190 بود، میانگین سرعت سرویسش خیلی رشد داشته، حتی چندتا بالای 200 زد، که جای امیدواری و خوشحالی داره! ببینم رافا جون یکشنبه چیکار میکنی!!! |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#744 |
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Reza23 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#745 |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]() |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#746 | |
Roger's Fan
پستها: 89
سپاس: 3,679
در 90 پست 684 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER
|
![]() نقل قول:
حتی سالی که کنکور داشتم هم تمام تورنومنت ها رو دنبال می کردم بازی با فررو نادال پاش تاول زده بود و این توی تنیس جیز عجیب غریبی نیست در مورد مادرید هم شما میگی چون راجر دو تا برک پوینت رو گرفت ولی نادال از 4 تا هیچی نگرفت پس حق راجر نبوده بازی رو ببره ![]() پس استرالیا 2009 رو چی میگی که راجر از نادال امتیاز بیشتری گرفت ولی باخت رولند هم که معلوم الحاله ![]() آره معلوم الحاله چون سودرلینگ بد جوری نادال رو برد لازمه بگم پارسال سه تا بازی اول نادال قبل از رسیدن به سودرلینگ به مارتب بهتر از بازی هایی بود که الان داره انجام میده واقعیت برای شما تلخه ولی سودرلینگ شانسش برای قهرمانی بیشتره چون نقطه های قوت نادال یرای سودرلینگ مشکل ایجاد نمی کنه |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی navidballack به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#747 |
Former Staff
|
![]()
پارسال سه تا بازی اول نادال حریفاش قابل مقایسه با امثال ملزرو الماگرو و نبودن معلو.مه که باید بهتر بازی میکرد
فعلا که نادال تا حالا یه ست هم نداده سودر لینگ هم اصلا قابل مقایسه با نادال نیست اصلا در حد تاپ تن هم نیست بردیچ رو هم شانسی برد فکر کردید گربه لو لو هست من اصلا سودرلیگ رو به حساب نمیارم ویرایش توسط davidbeckham : 06-05-2010 در ساعت 12:27 PM |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#748 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
این نظر منه. |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#749 | |
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
تا بلکم بتونه قهرمان بشه! هنوز میگن نادال رو بدجوری برد! بابا یه کی نیست بیاد بگه اون گذشت پارسال بود امسال کی رو بد جوری برد؟!!! بهتره این رفقای ما برن به باخت حضرت اشرف برسن ببینن علتش چی بوده؟ دست کم گرفتن گرنداسلم لابد!! یا شایدم تنوع طلبی!! ![]() ( فقط به سودرلینگ نباخته بود! ) به امید له شدن سودرلینگ در فینال و بازگشت جام رولندگاروس به خانه و به جائیکه بهش تعلق داره! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Reza23 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#750 |
Junior Member
پستها: 23
سپاس: 80
در 23 پست 227 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
با سلام
من یکسال است در این سایت مطالب ننوشتم چون از پارسال متوجه شدم برخی دوستان از منطق وادب خارج شدن امروز که این مطلب را می نویسم می بینم که خیلی از دوستان از بی احترامی ها ضربه خوردن ومحیط دوستی به کدارت کشیده شده است در هر صورت من را دوستان می شناسن که طرفدار وعشق نادال هستم البته با احترام بسیار به بزرگ مرد تنیس فدرر که حقیقتا بی نظیر است به نظر من فردا نادال با این پسره سودرلینک خیلی مشکل می خوره اگر این سودرلینک بازی که مقابل فدرر کرد را انجام بده که فکر کنم اوضاع خیلی بد بشه ولی اگر مثل بریج بازی کنه نگرانی نداره در هر صورت این فینال بسیار بسیار سنگین و جذاب است |
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی امیرشکیلا به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
رولندگروس، فرنچ اپن، تنیس خاکی، گرنداسلم، |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|