|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#711 |
Former Staff
|
![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#712 |
Former Staff
|
![]()
رافا این سوئدی
![]() ![]() چه بردی چه باختی محل بهش نزار من بجاش بودم حتی بعد بازی هم باهاش دست نمیدم ![]() |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#714 |
Junior Member
پستها: 10
سپاس: 4
در 10 پست 52 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافا...رافا...رافا...
بعدش کورلاین جون...
بعدش ارغوان خانو
|
![]()
سلام
من خودم به شخصه تمام بازی ها رو دیدم.اگه از بحث و جدل های سلیقه ای صرف نظر کنیم میرسیم به یه نقطه ای که بهش میگن بحث منطقی. روبین سودرلینگ توی این مسابقات خیلی خوب ظاهر شده و به گفته ی خودش واسه مسابقات خیلی کار کرده که این گفته در بازیش کاملا متجلی شده. البته اونور زمین هم رافا رو داریم که علاوه بر اینکه نفر دوم تنیس جهانه و کلی افتخارات و تجربه داره برای مسابقات خیلی کار کرده و مثل هیچ تنیسور دیگه ای ، نمیخواد این گرند اسلم رو از دست بده. توی این مسابقات بازی روبین یه فرق اساسی کرده. سودرلینگ قبلا به طور لحظه ای واسه بازیش تصمیمات استراتژیک میگرفت. یعنی سبکشو در همون لحظه انتخاب می کرد. بعضی وقتها بقدری تدافعی Defensive بازی میکرد که ادم گریه اش میگرفت و یهو اونقدر تهاجمی Aggressive بازی میکرد که نمیشد تصور کرد این همون ادم قبلیه. اما اینبار کاملا داره تهجمی بازی میکنه.اوج بازی تهاجمیش رو میشد تو بازی با راجر دید. اما متاسفانه رافا هنوز هم داره تدافعی با کمی ته رنگ تهاجمی بازی میکنه و این تو بازی با روبین خیلی اذیتش خواهد کرد. روبین رو سرعت و قدرت ضربه هاش خیلی کار کرده ولی دقت ضرباتش کمی پایین اومده که اینارو میشه از امار خطای انسانی unforced errors و تعداد winnerهاش فهمید. رافا تو این مسابقات به نسبت ضربات دقیق تری زده و خطا های انسانیش کمتر شده. روبین تو رولند گاروس امسال بشدت روی بیس لاین Base Line تمرین کرده. اگه به Rally hit point های حریف های روبین سودرلینگ نگاه کنید میفهمید که روبین خیلی رو ضربات بیس لاین تمرکز کرده. در حالی که رافا توپ هاشو میفرسته به بین سرویس لاین و بیس لاین و این به روبین کلی حق انتخاب میده که نقطه ی ضربه و سبک بازیش رو انتخاب کنه. فاصله متوسط توپ از تور در حین رالی های روبین خیلی خیلی کمتر شده که البته این هم برمیگرده به سبک بازی و ضرباتش که قبلا توضیح دادم. در حالی که این فاصله در مورد توپ های رافا خیلی زیاده که به هم سرعت توپ رو کم میکنه و هم به حریفاش فرصت جا گیری میده.که این باز هم بده.البته این هم باز برمیگرده به سبک بازی و ضرباتش که قبلا در مورد رافا هم توضیح دادم. خوشبختانه رافا داره تو رولند گاروس امسال خیلی با فکر بازی میکنه... که البته روبین هم همینجوریه. روبین بشدت رو سرویس هاش تمرین کرده.البته رافا هم امروز تو بازی با ملزر خوب سرویس میزد.ولی یکی دوبار ازش نا امید شدم. دیگه چیز خاصی به ذهنم نمیرسه. 2 چیزی که به من امید میده که رافا ببره اناس: 1-رافا با تجربس 2- رافا کلا بازیکن خاک رس هستش به امید برد رافا.... |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی سمندر به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#715 |
Former Staff
|
![]() |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#716 |
Former Staff
|
![]()
خب بازم من بازی ها رو از دست دادم و هیچی راجع به بازی ها نمیدونم!!!پس بهتره حرفی در موردش نزنم!
1- در مورد گریه راجر:در کل میگم هر کی یه چیزی واسش ارزشمنده اگه از دستش بده واسش گریه میکنه مث مرگ یکی از نزدیکان یا یه مثال واضح تر من اختتامیه جشنواره طنز اهرم بود؛کار من با اینکه همه انتظار اولی رو داشتند با نامردی کامل سوم کردند ولی من خودم و ریلکس گرفتم چون کارگردان بودم ولی بعد از اینکه رفتم خونه یکم اشک ریختم چون پای کارم زحمت کشیدم و حقش بود که اول بشه! راجر فدرر مطمئن باشید تو هر سنی اگه شکست بخوره باید بش حق بدیم ناراحت باشه هر کس دیگه ای!به این معنا نیست که ما بگیم این بازیکن خودخواه هست و پول دوسته!!من تعجب میکنم از این حرفا؛هر کسی دوست داره خودش برنده باشه..و به نظر من یکی اگه گریه میکنه از خودخوایش و پول دوستیش نیست و این بخاطر عشقی که داره..(البته بچه ها این نظر منه و نظر دیگر دوستان عزیز و محترمه) 2- در مورد فینال روببن و رافا! سودرلینگ آماده است و رافا به نظر من یکم مث سال2008 آماده نیست(دوستان نادالی عزیزم اگه نظرشون و بگن ممنون میشم) و مطمئنن فینال جذابی میشه و نادال با یه قدرت کامل وارد میدان میشه چون خیلی دوست داره این سوئدی رو شکست بده!پس باید نادالی متفاوت ببینیم؛شاید مث بازی هیوویت؛من به یه چیزی رسیدم؛نادال هر چقدر بد باشه تو زمین های خاکی میتونه بازی رو جوری پیش ببره که برنده بازی بشه! 3-با این حرف مخالفم که نادال بازی های سختی نداشته؛هر کسی بالا میاد شایسته هست و مطمئنن خیلی زحمت کشیده مث سامانتا در بخش زنان،و مطمئن باشید نادال هر بازی واسش مهم بوده و دشوار 4- در نهایت آرزوی موفقیت برای هر دو ورزشکار میکنم و امیدوارم بازی جذابی را شاهد باشیم.. مخلص تمام بروبچ تنیس تاکرز |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#717 |
Former Staff
پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
![]()
متاسفانه جو این تالار انقدر بد شده که ادم میترسه یه نظر مخالف بده بقیه یقشو بگیرن. ولی من دوست دارم سودرلینگ هر چند که ازش متنفرم (بعد از دیدن فیلمی که یکی از دوستان از ویمبی گذاشته بود و به رافا بی احترامی کرد) ولی جام رو ببره. رافا هم خیلی قابل احترامه ولی فعلا بی خیال این گرند بشه.
ویرایش توسط I.man : 06-04-2010 در ساعت 10:53 PM |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#718 |
Junior Member
پستها: 10
سپاس: 4
در 10 پست 52 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافا...رافا...رافا...
بعدش کورلاین جون...
بعدش ارغوان خانو
|
![]()
فینال زنان
فرداست...یعنی امروزه.الان ساعت 00.25 هستش فینال زنان در روز شنبه ، 5 ژوئن 2010 ، بین سامانتا استاسور (استرالیا-7) در برابر فرانچسکا چیاون (ایتالیا-17) در زمین فیلیپ کاتریر ساعت 15.00 به وقت محلی و 12.30 به وقت ایران برگزار میشه. الجزیره اسپرت 2 تمام بازی های رو بطور مستقیم پخش میکنه.الجریزه اسپرت از نایل ست و استرا قابل دسترسیه. |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی سمندر به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#719 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#720 |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]()
من دوست دارم نادال ببازه یعنی باید ببازه رافا به هیچ وجه نباید بیاد رنک 1 ( با عذرخواهی )
در مورد اندی هم بگم که الان لندنه و تمریناتشو روی چمن از دو روز پیش شروع کرده به امید قهرمانی در دو جام ![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
رولندگروس، فرنچ اپن، تنیس خاکی، گرنداسلم، |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|