|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#701 |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]()
برد رافا رو تبریک میگم! پسر ما رو تا سرحد سکته پیش برد وقتی 5-4 بریک شد گفتم باز سناریوی بازی نواک تکرار میشه ولی خب حریف ملزر رافا بود نه کسی دیگه!!
بهر حال پنجمین فینال رولند گروس و به امید خدا هفتمین گرند اسلم و بعدش هم آماده برای ویمبلدون و ... ![]() ![]() برد رو به همه تبریک میگم رافا باز هم بدون باختن یه ست به فینال رسید و حالا نوبت انتقام گیری از سودرلینگه ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#702 |
Roger's Fan
پستها: 89
سپاس: 28
در 87 پست 675 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر-جوکوویچ-گونزالز-ورداسکو
از نادال هم متنفر نیستم
|
![]()
رافا خوب بازی کرد برد.ملزر هم بیشتر از حد انتظار بازی کرد. به هر حال برد رافا رو به طرفداراش تبریک میگم.اما فینال سختی داره
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی aidintennis به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#703 |
Former Staff
پستها: 831
سپاس: 14,528
در 826 پست 5,963 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافااااااااا!(ONLY)
|
![]()
رافا ايول.براوو.دمت گرم.دست مريزاد.چي بگم ديگه...
از همه لحاظ رافا امروز خوب بود. چند بازيه دارم ميگم رافا داره عالي سرويس ميزنه و سرويساش فرق كرده.امروز به واقع اين رو نشون داره. اولا aces بيشتر زد(4). دوما سرعت سرويسش بالا تر از ملزر بود.البته ميانگينش. Fastest Serve Speed هم 206 بوده. بابا ايول. مارو به ويمبلدون اميدوار كردي.1st Serve % هم 76%. من كه تو اين تورنمنت بيشتر از همه از سرويسهاي رافا خوشحال شدم تا بازيش. رافا در رالي ها هم خوب بود.امروز عالي بكهند زد.يكي از بازي ها خوبش در اين چند وقت بود. سودرلينگ هم بازي رو برد تا از همه لحاظ يك فينال جذاب داشته باشيم.سودرلينگ عالي فورهند و بكهند ميزنه. امروز هر اسلايسي كه برديچ زد سودرلينگ وينر زد. رافا خيلي بايد حواسش باشه به نظر من اگه ميخواد به مشكل نخوره مقابل سودرلينگ بايد ضربات محكم بزنه.اكيدا از زدن اسلايس اجتناب كنه.به ضرباتش عمق بده و short نزنه.ريترن كوتاه سعي كنه كمتر بزنه. اگه بتونه با ارتفاع كمتري از تور بزنه بهتره.امروز بريچ هروقت ضربات flatزد تونست سودرلينگ رو مهار كنه. اميدوارم رافا عالي سرويس بزنه و برك نشه تا سر يه فرصت خوب سودرلينگ رو برك كنه. به اميد قهرمانيه رافا ==== ايول ايوله ايول.........رافا ي ما يله ايول ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.A.IVI.A.N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#704 |
Member
پستها: 58
سپاس: 2,348
در 47 پست 364 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
برد رافا رو اول به طرفداراش تبریک میگم.
اما خیلی ببخشید ها شما دیگه خیلی سرخوشید. رافا انگار توی یه تورنومنت 250 شرکت کرده بود. از اولین بازی تا خالا کدوم حریفش قدر بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتما میگین ملزر خیلی قدره که فرر و نواک رو زده. ببینید اونا چه در اماده بودن. ملزر توی بازی با نواک هم باید می باخت اما خوب نمی دونم چرا بعضی از بازیکنا خیلی بی عرضن و بی روحیه. چه فشاری روی رافا تو این بازی ها اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رافا یکشنبه اولین بازی سختش رو تجربه میکنه که من خیلی به روبین امیدوارم. در ضمن روی ویمبی هم فکر نکنید که با برگشت راجر و قهرمانیش روبرو میشید. یادتونه گفتم راجر رولند 20009 رو میبره و برد حالا هم میگم راجر هم هال و ویمبی رو میبره . به حرفم میرسید. رافا هم توی ویمبی حرفی برای گفتن نداره. |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saadat2000 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#705 | |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#706 | |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]() نقل قول:
این ویدئو به صورت عکسی هست.صحنه های بازی و اخرش هم نادال دستش روی صورتشه.به نظر میرسه حالت گریه رو داره. |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#707 | |
Roger's Fan
پستها: 89
سپاس: 28
در 87 پست 675 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر-جوکوویچ-گونزالز-ورداسکو
از نادال هم متنفر نیستم
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی aidintennis به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#708 | |
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
بیایی به من بگی دیدی؟ رافا هم گریه میکنه!! . . اصلا آرزوی خوبی نکردی دوست من! مجبور نیستی به من فحش بدی که بی احترامی به سایت و کاربران ارجمند بشه. راههای بهتری هم هست. مثلا میتونی با دلیل ثابت کنی که من و کاربرای دیگه ای که عقیده منو دارن اشتباه میکنیم! ویرایش توسط Reza23 : 06-04-2010 در ساعت 09:41 PM |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Reza23 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#709 | |
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
حریفان رافا ساده نبودن. علت اینکه شما فکر میکنی قدر نبودن اینه که رافا براحتی شکستشون داده و شما تصور فرمودین هر کسی بود لابد براحتی میبرد دیگه!! بقولی معما چون حل گشت آسان شود!! |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Reza23 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#710 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
دوباره بهانه های 100 تا یه غاز شروع شد ![]() رافا میبره حریفاش بی عرضن این حرفا نخ نما شده ![]() ویرایش توسط davidbeckham : 06-04-2010 در ساعت 10:11 PM |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
رولندگروس، فرنچ اپن، تنیس خاکی، گرنداسلم، |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|