بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2015 > تورنمنت‌های پیشین (مردان) > آزاد فرانسه (Roland Garros)

آزاد فرانسه (Roland Garros)

3-17 خرداد - پاریس، فرانسه

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-31-2015, 02:00 PM   #61
SABORI
Senior Member

آواتار SABORI

پستها: 265
سپاس: 4,985
در 230 پست 1,109 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: *Roger Federer* *Del Potro* *serena williams* *justine henin* *kuznetsova* *dimitrov* *wawrinka*
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال Roland garros 2015

بازی راجر ساعت چنده?
SABORI آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 05-31-2015, 02:08 PM   #62
aretobe7
Member

آواتار aretobe7

پستها: 98
سپاس: 558
در 98 پست 940 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/ MansourBahrami/Stan/Masha /Tommy Hass/Pete Sampras/Anna Ivanovic / Vicka Azarenka

نقل قول:
نوشته اصلی توسط SABORI نمایش پست ها
بازی راجر ساعت چنده?
همه بازیها به حالت تعلیق درآمدند و مشخص نیست دوبازه چه زمانی امکان شروع مجدد انها باشد. بنابر این زمان دقیق بازی راجر مشخص نیست تنها چیزی مکه معلومه بازی سوم استادیوم فیلیپ شاتغیه بازی فدرر مونفیسه.
aretobe7 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی aretobe7 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-31-2015, 03:42 PM   #63
Meysam94
Senior Member

آواتار Meysam94

پستها: 976
سپاس: 5,147
در 960 پست 7,548 بار سپاسگزاری شده

روزنامه ايران ورزشي یکشنبه 10 خرداد 1394

Meysam94 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Meysam94 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-31-2015, 09:46 PM   #64
beeroz
Roger's Fan

آواتار beeroz

پستها: 173
سپاس: 3,913
در 131 پست 969 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: R.federer t.hass g.dimitrof s.lisicky s.wawrinka kh.delpotro s.cristea

سلام به همه ،حالا كه بازي به تعويق افتاد به نفع كيه نتيجه جي ميشه دوستان
beeroz آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 05-31-2015, 09:47 PM   #65
alie
Senior Member

آواتار alie

پستها: 105
سپاس: 369
در 97 پست 595 بار سپاسگزاری شده

دلیل لغو بازی ها چی هست ؟
alie آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 05-31-2015, 10:00 PM   #66
Dariush.roger
Senior Member

پستها: 145
سپاس: 595
در 134 پست 571 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر،شاراپوا

بخاطر تاريكي هوا لغو شد ادامه بازي فردا شروع ميشه شرايط به نفع فدرر شد امروز واقعا افتضاح بازي ميكرد حالا ببينيم فردا بهتر ميشه يا خير
Dariush.roger آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Dariush.roger به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-31-2015, 10:45 PM   #67
SOROOSH_RF
Roger's Fan

آواتار SOROOSH_RF

پستها: 361
سپاس: 307
در 345 پست 2,198 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer&gulbis& sharapova&ivanovic

مزخرف ترين گرنداسلم سال با يه مشت مسئول احمق كه يه سقف واسه استاديوم نميزارن كه موقع بارون اومدن بازي قطع نشه يا حداقل زورشون مياد چهارتا نورافكن بزارن كه ديگه به خاطره تاريكي بازي قطع نشه. حالا با اين اوضاع فدرر اگه بازي فردا هم ببره بدون استراحت بايد بره تو يك چهارم با واورينكاي آماده بازي كنه كه خيلي شرايط سخت ميشه واسه فدرر. خدا كنه حداقل فدرر فردا بازي رو بتونه تو دو ست تمام كنه تا خيلي خسته نشه.
SOROOSH_RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SOROOSH_RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-01-2015, 02:34 AM   #68
arman10
Member

پستها: 43
سپاس: 28
در 33 پست 238 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: federer, gonzalez, roddick, verdasco, querrey, bahrami

با سلام خدمت علاقه مند های ورزش تنیس
من میخواستم تجربه حضور ۳روزم توو مسابقاته رولند گاروس ۲۰۱۵ رو با شما به اشتراک بزارم , نمیدونم باید یه موضوعه جدید باز میکردم یا نه واسه همین اینجا نوشتم .
من بعد تقریبا ۲ سال تلاش تونستم بلیط مسابقات رو واسه ۳ روز گیر بیارم !!! چون من میخواستم حتما این مسابقاتو از نزدیک ببینم.
واقعا فوق العاده بود , و با مسابقاتی که تاحالا رفته بودم فرق داشت !!!
تو پاریس همه جا عکاسا و تبلیغاته رولند گاروس بود و حتی توی برجه ایفل ی توپه بزرگه تنیس آویزون کرده بودن و بیرون هم کورته تنیس.
واقعا یکی از بزرگترین رویدادهای ورزشی دنیاست . کلی بازدید کننده از سرا سره جهان واسه دیدنه رولند گاروس میان و البته ارزششو داره!!
حتی فک کنم کسایی که به تنیس علاقه نداشته باشن خیلی خوششون بیاد دیگه چه برسه به اینکه به تنیس هم علاقه داشته باشی.
برنامه ریزی مسابقات هم خیلی خوب بود خیلی راحت آدم با مترو میتونست تا انجا بره و بدونه معطلی غیره معمول میشود وارد شد و وقتی من جمعیتی رو که داخل بودن میدیدم تعجب میکردم چجوری انقد راحت و زود میشه وارد شد .
تمامه ستاره های تنیس انجا جمع هستن و همه ستاره ها رو میشه یجا دید.من تونستم ۲تا بازی نادال ,۱بازی فدرر , جوکوویچ , واورینکا و خیلی از بازیهای دیگه سینگل و دوبل و تمرین های بازیکنای مختلف از فدرر گرفته تا فرر و ریچارد گاسکه رو از نزدیک ببینم و حتا با گاسکه عکس هم بگیرم
یه چیزه جالب راجبه زه کشی راکته بازیکنها .
انجا یه غرفه بزرگ هم بود که دستگاهای زه کشی بابولات انجا بود و کلی آدم در حال زه کشی .و من میدیدم که مربیها یا بعضیها میومدن راکتارو میگرفتن یا میاوردن واسه زه کشی .یه لیسته قیمتی هم انجا بود من اول فک کردم واسه آدم های معمولی بعد پرسیدم ازمسول انجا اون گفت این سرویس فقط واسه بازیکناس. قیمت ها برای بازیکنایی که تو جدوله اصلی هستن یا مثلاجونیور فرق داشت .من با تعجب پرسیدم که مثلا نادال و فدرر هم پول بدن اون خیلی راحت گفت بله ,منم که کنجکاویم گل کرده بود گفتم بازیکنا راکت هایی رو که واسه زه کشی میارن همه نوه ؟ گفت لزوما نه, ولی برای مثال نادال۶۰ تا راکت واسه این مسابقات داره!!!!!!!من اول فک کردم ۱۶ شنیدم و دوباره پرسیدم که گفت ۶۰ تا !!!
حالا اگه بتونم چنتا عکس هم اپ میکنم.
اگه سوالی داشتین بپرسین
تصاویر پیوست شده
نوع فایل: jpg IMG_0031.JPG (115.4 کیلو بایت, 162 نمایش)
نوع فایل: jpg IMG_0061.JPG (58.4 کیلو بایت, 162 نمایش)
نوع فایل: jpg IMG_0093.JPG (87.1 کیلو بایت, 161 نمایش)
نوع فایل: jpg IMG_0107.JPG (109.3 کیلو بایت, 162 نمایش)
نوع فایل: jpg IMG_0386.JPG (62.3 کیلو بایت, 161 نمایش)

ویرایش توسط arman10 : 06-01-2015 در ساعت 02:43 AM
arman10 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 06-01-2015, 10:22 AM   #69
Mahdi Naji
Senior Member

آواتار Mahdi Naji

پستها: 372
سپاس: 1,361
در 368 پست 2,768 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/Novak Djokovic/Maria Sharapova/genie bouchard/Rafa Nadal/Bryan brothers/Andy Murray/stan wawrinka/vicka Azarenka

بازی به امروز کشید و من واقعا ناراحت نشدم چون اصلا شرایط برای راجر خوب نبود.البته اصلا هم دلیل نمی شد که ست دوم رو بده ولی خب ورزشگاه اصلا جو درستی نداشت برای تمرکز روی بازی.اما نکاتی که دیروز از بازی بازیکن ها متوجه می شدیم رو بگم
مونفیلس واقعا اون مونفیسی نبود که فکر می کردم.پسیو نبود ولی در همین حال مونفیس یو اس اپن هم که اصلا نبود.یعنی اگر راجر امروز شروع کنه به حمله کردن.راحت توی دو ست می تونه بزنه گال رو چون به نظر من تماشگر ها مثل ست اول دیروز توی ست اول امروز هم انقدر شور و هیجان ندارن و تازه تا بازیکن عقب می افته شروع به جیغ زدن می کنن.پس اگر توی بازی 2 از 3 امروز ست اول رو راجر بگیره و توی ست دوم هم تمرکز روی روی سرو های یک بیشتر کنه احتمالا 3 1 میبره.نکته بعدی در مورد راجر سرویس های ad court بود...واقعا نمی دونم چرا توی ad court بد سرویس می زد که البته شاید به دلیل بادی بود که می اومد وای همین ضعف توی پوینت های مهم مثلا 40 30 واقعا اذیتش کرد.از اون طرف گایل اگر خوب سرویس بزنه تقریبا مهار نشدنیه و کار راجر خیلی سخت می شه ولی من کاملا خستگی رو توی بازی گایل می بینم و دفاع کردن راجر احمقانه ترین کاری هست که می تونه با این آب و هوا جلوی مونفیس انجام بده.در همین حال هم اصلا نباید حق این رو به مونفیس بده که به بازی برگرده....love game هایی که مونفیس از سرو خودش می گیره نباید انجام بشه.. و تا حد ممکن باید وینر بخوره یا با هوشش یک کاری کنه که unforced e بده تا روحیه اش خراب بشه وگرنه یهو بریک می که و کار از کار می گذره.
دربازه ی مونفیس باید اینو بدونین که هر چه قدر هم خسته باشه اصلا توی بازی خودش این خستگی رو نمایان نمی کنه ولی کاملا توی بکهند هاش مشخص بود که نمی تونه کنترل کنه توپ رو و همین طور در خیلی از گیم های آخر ست دوم اگر شرایط آب و هوایی بهتر بود شاید راجر حتی می تونست خیلی قوی تر توی رالی ها باشه....امیدوارم راجر بودنه داره چی کار میکنه امروز و حواسش فقط روی بازی خودش باشه نه طرفداران و اون یارو کوتوله لیدرشون.اگر بازی خودشو بکنه مثل 3 بار قبل باز هم امسال مونفیس رو میزنه.

اما اون دوستی که گفتن برای بازی ها اونجان می خواستم ببینم جو off court چه جوریه غرفه ها کلا در چه سبکی اند و اصلا چه نوع غرفه هایی هسن.بعدش هم اینکه بازیکن ها که برای تمرین میرن چه جوری و برای چند ساعت مثلا تمرین می کنن یعنی مثلا گرم کردن و بازی کردن یا .....چون یک بار که آزارنکا برای تمرین اومده بود انقدر گرم کرد و کششی انجام داد که همه خسته شدند پاشدن رفتن.....می خواستم ببینم بازیکن های بزرگ مثل راجر و رافا چه جوری تمرین می کنن.
به امید این که شاهد برد راجر باشیم
Mahdi Naji آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahdi Naji به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-01-2015, 01:16 PM   #70
desham
Junior Member

آواتار desham

پستها: 24
سپاس: 268
در 19 پست 68 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: del potro ,djokovic ,federer ,seppi ,azarenka ,radwanska ,berdych

دوست عزیز آرمان اگه ممکنه بیشتر در مورد تهیه بلیط مسابقات توضیح بدید
مثلا مشکلات خاصی بود که دو سال تهیه بلیط طول کشید؟
چه جایگاهی بلیط گرفتید؟
کلا هزینه اقامت و بلیط چه جوریه؟
و در اخر اگه به دیدنه گرنده دیگه ای هم رفتین مقایسه بینشون انجام بدید که تماشای کدوم لدتبخشتره؟
desham آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی desham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)