|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]()
مهرداد جان شما که مدیر بودی، بهتره با این مسائل یکم حرفه ای برخورد کنیم
این که از این جا و اونجا آدرس پست بیاریم که فلانی یه موقعی چی گفته، جالب نیست اگه اون هیجانات نباشه که بحث لذتی نداره، حالا کسی به خاطر علاقه ای که به بازیکنش داره ، دوست داره قهرمان شه، این احساسه که خالی از منطقه، ولی چیز بدی نیست و خیلی هم طبیعیه خب منم دوست داشتم رافا قهرمان شه، تا با قهرمانیش خوشحال بشم بحث اینکه کسی کارشناسانه نظر به قهرمانی بازیکنی بده و طرفداری از روی احساس، کاملا طبیعیه مثلا من خودم خیلی احساسیم ، ممکنه بیام پستی بزنم که مثلا رافا همه رو بترکون! شما هم دقیقا همین احساسات رو در مورد بازیکن مورد علاقه ات داری اینکه بگیم یه نفر چرا احساسی نظر داده درست نیست ویرایش توسط Rafa : 01-26-2011 در ساعت 09:09 PM |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Former Staff
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
![]() نقل قول:
اما خوب من رو کل کل با محمد بود محمد هم بعید میدونم از این کارم ناراحت بشه |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]() نقل قول:
نمیدونم چرا سعی میکنید وانمود کنید که مشکلی بین ما هست بله من کاسه ی داغ تر از آش نشدم، با اخلاقیات صاحب سایت هم آشنا هستم کلی گفتم |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Former Staff
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
![]() نقل قول:
شرمنده انگار ناخواسته باعث ناراحتی شدم دوستان نادالی و محمد هم شرمنده اگه با آوردن اون پست باعث ناراحتی شدم |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ahoura,
BABAK,
Behnam RF,
davidbeckham,
Ehsλn,
Fakhruddin,
koury,
Mohammad,
Pouya,
Rafa,
roli,
S.A.IVI.A.N
|
![]() |
#5 | |
Senior Member
پستها: 214
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
به نظر من خيلي هم جالبه. هيچ بي احترامي هم در كار نيست. يادآوري صحبتهاي اشتباه گذشته است!!!! بهش ميگن كل كل!!!! البته من متخصصش نيستم!! وقت زياد هم ندارم. اگه داشتم به همه حفهاي گذشته دوستان استناد ميكردم!! و هيجاني به نام كل كل راه ميانداختم. در هر صورت شما هم احساسات لطيفي داري و به نظرتون احترام ميزارم. اينهمه در يكسال گذشته طرفداراي محترم نادال حال كردن بذاريد طرفداراي فدرر (آقا بي احترامي نيستا!! من خودم طرفدار فدررمو با عذرخواهي از دوستان ساكت فدرري)هم گشايش عقده كنن!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]() نقل قول:
منم امروز امیدوارم نواک بزنه فدرر له کنه |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 |
Senior Member
پستها: 214
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
پستها: 85
سپاس: 1,258
در 86 پست 399 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER & TSONGA
|
![]()
همین مونده بود که سر اشکهای دو اسطوره بحث کنیم...
من طرفدار پروپا قرص راجرم ولی خیلی ناراحت شدم از باخت رافا ![]() بازی راجر و رافا تو فینال گرند اسلما شده حکایت شاید این جمعه... شاید تو ویمبلی بازی کنن شاید.... ![]() به مید قهرمانی راجر کبیر که به امید خدا هم نواک و هم اندی رو (البته تو فینال) شکست میده ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برچسب ها |
گرنداسلم اول، 2011، آزاد استرالیا، Australian Open |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|