بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > ویمبلدون (Wimbledon)

ویمبلدون (Wimbledon)

30 خرداد - 12 تیر - لندن، انگلیس

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-29-2011, 11:56 PM   #581
ستایشمند
Junior Member

آواتار ستایشمند

پستها: 14
سپاس: 113
در 15 پست 99 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوواک جوکوویچ،اندی موری،نیکلای داویدنکو،فرناندو ورداسکو،ماریا شاراپووا،کیم کلایسترز

البته امروز راجر با باختش به تی سونگا باعث تاسف همگی شدولی باید قبول کرد که دیگه راجر باطریهاش خالی شده و دیگه شارژ نداره،البته من تو تمام بازیکنان کسی رو مثل راجر انقد باهوش ندیدم،دقیقا مثل یک کامپیوتر عمل میکنه،انگار داره پلی استیشن بازی میکنه!!!!!منظورم اینه که وقتی ضربه میزنه،دقیقا میدونه حریفش کجا بر میگردونه،مخصوصا در جایگیری که نامبر وانهاما حیف که سنش رو به بالاس و توان جابجائیش کم شده،که اینم طبعییه،ولی در مورد فدرر چیزی که نمیشه اونو کتمان کرد اینه که تنیسو واقعا با کلاس بازی میکنه ببین منو میگم واقعا با کلاس اما در مورد تی سونگا واقعا امروز ترکوند، فورهند های وحشی و بی نقص وسروهای اتشیندوستان توجه کردن وقتی تی سونگا لباسشو تعویض میکرد!!!!!!!!واقعا مثل یه گاو نر بود!!!!!!!!به نظر من امروز اگه دو تا فدرر هم تو زمین بود حریفش نمیشدند
ستایشمند آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ستایشمند به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-30-2011, 12:21 AM   #582
davidbeckham
Former Staff

آواتار davidbeckham

پستها: 2,940
سپاس: 13,894
در 2,791 پست 20,845 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوواک -رافا نادال---تسونگا-خوان مارتین دلپوترو-پیت سمپراس -ماشا-انا ایوانوویچ

رافا تو فیس بوکش نوشت:
After a hard match, I'm very happy to play the semifinals. I must keep working to go as far as possible.

Thanks to all! Your support gives me energy

davidbeckham آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-30-2011, 12:39 AM   #583
Rafaello
Senior Member

آواتار Rafaello

پستها: 201
سپاس: 714
در 196 پست 1,553 بار سپاسگزاری شده

دو عکس بسیار زیبا و هنری پیشکش به همه دوستان

Rafaello آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafaello به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-30-2011, 12:50 AM   #584
ستایشمند
Junior Member

آواتار ستایشمند

پستها: 14
سپاس: 113
در 15 پست 99 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوواک جوکوویچ،اندی موری،نیکلای داویدنکو،فرناندو ورداسکو،ماریا شاراپووا،کیم کلایسترز

خوب از هر چه بگذریم سخن نوله خوش استدوستان همگی بازی فدرر با تی سونگارو دیدن،حالا دوستدارم پس فردا بازی نوله رو ببینین که چطوری این غول بیابونیو پر پر میکنهپس فردا حتما تو پستم مینویسم که اگه دو تا تی سونگا هم تو زمین بود حریف نوله نمیشدو به وقتشم میرسیم خدمت اقا رافا،که البته اگه از پس موری بر بیاد چون موری هم خیلی اماده و تشنس،بلاخره یه جورایی میزبانه دیگه،تازه جلوی یه مهمونایی مثل شاهزاده ویلیام و کیت مدیلتون باید یه خودی نشون بده و اگه اشتباه نکنم مصدومییت نادال اوت میکنه و مصدومییتشو بهانه میکنه، چون موری سبک بازیش جورییکه خیلی به حریف فشار میاره،دوستان به چهره موری دقت نکنن،چون مادرزادی چهرش خسته به نظر میرسه،اگه کسی تی وی رو روشن کنه و موری رو ببینه اگه از زمان بازی بی اطلاع باشه فک میکنه ست پنجمهبه هر شکل یکی از زیباترین نیمه نهائی ها رو خواهیم داشت

میدونم باخت امروز فدرر اعصاب خیلی ها رو بهم ریختهولی نگران نباشید پس فردا نوله جیگرشو در میاره اونوقت حسابی دل همه خنک میشه منهم دقیقا حس شمارو دارم برای همین گفتم عقدمو خالی کنم،منتها اگه گفتین کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بله درست حدس زدین خانوم چلغوزی به اسم مارین بارتولیمن نمیدونم چه فکری کردن به این گفتن بره تنیس؟؟؟!!!!! استایلشو نگاه کردن!!!!! که من فک میکنم استایلش بیشتر به کشتی گیرا میخوره،با اون کولای مسخرش،نا سلامتی تو زنی،چییه اون کولا اخهههههههههه!!!!! صد رحمت به کورتانیتزه حالا بگیم همه اینا درست،بریم سراغ سبک بازیش....تو رو خدا کار ما رو ببین،شده حل معادله چند مجهولییه بارتولی...قبل از هر چیز این ورجه وورجه ها و رقص پاها چی میگهههههه؟؟؟؟!!!!!!در ضمن من بازی رو از ntv spor میدیدم،که گزارشگر به ترکی داشت میگفت رقص پایی که این میکنه مایک تایسون نمیکنه،که من ترکیدم از خندهحالا باز همه اینا درست،این حرکت فنری مانند قبل سرویس چی میگههههههه؟؟؟!!!!کسی ندونه فک میکنه رو تخته دایو میخواد شیرجه بزنهادامه دارد....با عرض معذرت از دوستانی که شاید ناراحت بشن و مخصوصا شخص خانوم بارتولی

خب اینم از اخرین قسمت بارتولی،تا قبل از سرویسو اومدیم...میرسیم به زدن سرویس،وقتی توپو ازاد میکنه این حرکت دسته چی میگههههه؟؟؟!!!منو یاده گلادیاتورو..زوروو..تسوکئو..اینا میندازه،من همیشه فک میکنم خدای نکرده خدای نکرده اگه راکت از دستش در بره میزنه گردن دو سه نفرو میپرونه بازم همه اینا درست،این دودستی گرفتن راکت چی میگهههههههه؟؟؟!!!مگه بیل گرفتی دستت اخه دختر خوب،نترس ولشکن فرار نمیکنه،من نمیدونم شایدم زمین تنیسو با زمین کشاورزی اشتباه گرفته!!!!بازم همه اینا درست،این رنک 9 که در حال حاضر هست چی میگههههههههه؟؟؟!!! به جان خودم رنک 99 هم براش زیاده!!!! در اخر تصور من اینه که هر وقت میبازه تو ذهن خودش میگه: اخه این تنیسم شد فوتبااااااااال!!!! اخیش هم سبک شدم هم شکست فدرر یادم رفت....ای وربچولی بارتولی..... باز جا داره از دوستان خوبم عذرخواهی کنم امیدوارم از من دلخور نشده باشند،مزاح کردم به بزرگوارییه خودتون ببخشید،همچنین ارزوی موفقییت برای خانوم بارتولی و اهدافشون وتیمشون...

ویرایش توسط Mohammad : 06-30-2011 در ساعت 08:16 AM
ستایشمند آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ستایشمند به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-30-2011, 06:20 AM   #585
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

Federer: I Can Win More Slams

Despite losing in the quarter-finals of Wimbledon for the second straight year on Wednesday, World No. 3 Roger Federer remains upbeat about his chances to claim one or more Grand Slam titles in the future. When asked whether or not he sees himself hoisting another major title, a confident Federer said, “I think I definitely can, yes. I wouldn't be here if it wasn't the case.”

Federer won the first two sets against
Jo-Wilfried Tsonga, but his French counterpart stormed back to hand the Swiss his first loss in 179 Grand Slam matches when holding a two-sets lead. The No. 12 seed rallied to win 3-6, 6-7(3), 6-4, 6-4, 6-4 and Federer credited Tsonga’s ability to step up when it counted. “I really did play well, and I also thought Jo played an amazing match, as good as I've seen him play for such a long period of time. You can only respect that,” said Federer. “It was a great match from both sides. To talk bad about this match would be unfortunate.”
After breaking Tsonga in the opening game, Federer did not see another break point. The six-time Wimbledon champion believes there wasn’t much more he could do to reverse the outcome of the match “I can't blame my poor returning or my poor serving or my poor movement or anything like that in this match, and that makes it a bit easier to digest.”
Added Federer, “I'm actually pretty pleased with my performance today. It's kind of hard going out of the tournament that way, but unfortunately it does happen sometimes. At least it took him sort of a special performance to beat me, which is somewhat nice.”
The Swiss, who last won a major title at the Australian Open in 2010, is looking to capture a Grand Slam Championship for the ninth straight year, and will have one more chance to extend the streak at the US Open. In comparing his form to the past season, Federer finds that he is playing just as well, if not better.”The game is there. I'm happy. I'm healthy. I feel much better than sort of a year ago. That's very encouraging,” Federer assessed. “Even though I took a tough loss today, I don't feel discouraged in any way. I think that's key right now, to not let anything get to me.”

His attention now shifts to the Davis Cup, where Switzerland will square off against Portugal from 8-10 July for a chance to play in the World Group Playoffs. “I'll work harder than ever, the way I usually do, and hopefully come back extremely strong for Davis Cup first of all, and then for the American summer again.”

Federer has won 11 summer-hard-court titles since 2003, which include five triumphs at the US Open, four titles at the Western & Southern Open in Cincinnati event and two trophies at the Rogers Cup in Canada.
Pouya آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
24 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-30-2011, 08:35 AM   #586
Rafaello
Senior Member

آواتار Rafaello

پستها: 201
سپاس: 714
در 196 پست 1,553 بار سپاسگزاری شده

خیلی کار خارق العاده ای کرد، به هر حال فدرر بهترین تنیسور همه دورانه، دست کم زمان کوتاهی پیش از این بود و رویارویی با فدرر کار هر کسی نیست و گاو نر می خواهد و مرد کهن.
بردن فدرر اعصابی میخواد مثل آهن و پولاد محکم و تکنیک و تاکتیک دیگه به کنار.
سونگا دو ست عقب افتاد ولی با روحیه ای ستودنی مثل مرد در ست سوم وارد زمین شد و تماشایی بازی کرد و با شایستگی بازی رو برد.
خیلی جای تحسین و تشویق داره.
Rafaello آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafaello به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-30-2011, 10:21 AM   #587
pouriya.alex
Roger's Fan

آواتار pouriya.alex

پستها: 925
سپاس: 7,584
در 898 پست 7,203 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer

امیدوارم تسونگا بتونه این بازیه خوبشو حفظ بکنه و تو کارش ثبات داشته باشه و سرنوشتی مثل توماس

بردیچ نصیبش(بعد از ویمبلدون پارسال) نشه !

چون واقعا در 3 ست پایانی فوق العاده بی نقص بازی کرد. آخرین بار 3 سال پیش تو
استرالیا اوپن اینطوری خوب بازی کرده بود.
pouriya.alex آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pouriya.alex به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-30-2011, 12:35 PM   #588
Saeid
Senior Member

آواتار Saeid

پستها: 253
سپاس: 1,698
در 252 پست 2,105 بار سپاسگزاری شده

ویمبلدون: شکست فدرر پیش‌بینی‌ها را برهم زد

با شکست راجر فدرر نفر سوم تنیس جهان از سوئیس و حذف او از ویمبلدون امسال در مرحله یک‌چهارم نهائی پیش‌بینی اکثر تحلیلگران و صاحب‌نظران تنیس که می‌گفتند امسال چهار نفر اول رده بندی مردان به نیمه‌نهائی می‌رسند و در نهایت فدرر بیش از هر بازیکن دیگری بخت قهرمانی دارد، غلط از آب درآمد.

راجر فدرر که امیدوار بود امسال هفتمین قهرمانی خود در ویمبلدون را جشن بگیرد با اینکه دو ست اول مسابقه خود با جو ویلفرید سونگا از فرانسه را نسبتا بدون برخورد با مشکل برد، سه ست پیاپی در مقابل او شکست خورد و از دور مسابقات بیرون رفت. این اولین بار است که فدرر در یک تورنمنت گرن اسلم در حالی که دو ست جلو بوده مسابقه را باخته است.

فاتح فدرر، جو ویلفرید سونگا نفر نوزدهم جهان از فرانسه در سال ۲۰۰۸ در جام ازاد استرالیا به فینال رسید اما مغلوب نوواک جوکوویچ نفر دوم جهان از صربستان شد. سونگا که بعضی ها او را از نظر شکل ظاهری و حرکات شیرینش به محمدعلی مشت‌زن افسانه‌ای جهان و آمریکا و جهان تشبیه می‌کنند و او را علی می‌نامند قبلا چهار بار به فدرر باخته بود اما دو سال پیش در تورنمنت ماسترز مونترال در کانادا فدرر را شکست داد.

همزمان با بازی فدرر و سونگا در زمین مرکزی، جوکوویچ که فعلا نفر دوم جهان است و اگر در اینجا به فینال برسد نفر اول خواهد شد بازیکن جوانی را که پیش بینی می‌شود در آینده نزدیک یکی از قهرمانان بزرگ تنیس جهان تبدیل شود در چهار ست شکست داد.

حریف جوکوویچ، برنارد تامیک بازیکن ۱۸ ساله استرالیائی بود که از سال ۱۹۹۰ که مایکل چنگ آمریکائی در ویمبلدون به این مرحله رسید جوانترین بازیکنی است که به یک‌چهارم نهائی این تورنمنت رسیده است. تامیک که والدینش از مهاجرین کروات هستند در آلمان به دنیا آمده و سپس به استرالیا مهاجرت کرده است.

تامیک که تا قبل از این تورنمنت نفر ۱۵۸ رده بندی جهانی بود برای شرکت در ویمبلدون مجبور به شرکت در مسابقات انتخابی شد اما در طی تورنمنت بازیکنان پرقدرتی چون نیکولای داویدنکو و ایگور آندریف از روسیه، رابین سودرلینگ نفر پنجم جهان از سوئد و زاویر مالیس از فرانسه را شکست داد.

رافائل نادال نفر اول و اندی ماری نفر چهارم جهان نسبتا راحت‌تر به نیمه‌نهائی رسیدند. نادال اسپانیائی ماردی فیش نفر نهم جهان از آمریکا را که در واقع نفر اول تنیس آمریکا محسوب می‌شود در چهار ست شکست داد. فیش که در هیچ گرن اسلمی از یک‌چهارم نهائی بالاتر نرفته، قبلا ۵ بار با نادال روبرو شده که هر پنج بار را باخته بود.

بازی امروز نادال و قدرت نمائی او در زمین چمن ویمبلدون نشان داد که آسیب دیگی پاشنه پای او که در مسابقه با خوان مارتین دلپوترو در دور چهارم آزارش داد و این احتمال را به وجود آورد که مدافع عنوان قهرمانی مسابقات را زودهنگام ترک کند، اگر کاملا بهبود پیدا نکرده باشد، مزاحمت زیادی هم برای او ندارد.

حریف اندی ماری امید بریتانیا در این مرحله فلیسیانو لوپز نفر ۴۴ جهان از اسپانیا بود که سی سال دارد و تا قبل از امروز چهار بار دیگر به ماری باخته بود. او امروز هم نتیجه را در سه ست به ماری واگذار کرد. حالا ماری در نیمه نهائی با نادال روبرو می‌شود و جوکوویچ با سونگا.

برعکس قسمت مردان که سه نفر از چهار نفر اول جهان به نیمه نهائی رسیده‌اند در قسمت زنان حتی یکی از چهار بازیکن برتر جهان باقی نمانده است. در نیمه نهائی زنان ماریا شاراپووا نفر ششم جهان از روسیه با سابینا لیسیکی از آلمان روبرو می‌شود که نفر ۶۲ جهان است و و ویکتوریا آزارنکا نفر پنجم جهان از بلاروس با پترا کویتووا از جمهوری چک روبرو می شود که در رده بندی جهانی در ردیف هشتم ایستاده است.

BBC
Saeid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Saeid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-30-2011, 01:55 PM   #589
NimaRafi
Senior Member

آواتار NimaRafi

پستها: 364
سپاس: 6,526
در 368 پست 4,053 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر-نواك جكوويچ-کارولاین ووزنياكي-ماریا شاراپوا- انا ایوانوویچ- پترا كويتوا -برنارد تومیک-سمپراس-استوسر-رانویچ

اندی ماری داره خیلی خوب کار می کنه و شایسته گرفتن گرند اسلمه
تصاویر پیوست شده
نوع فایل: jpg 12.jpg (26.6 کیلو بایت, 10 نمایش)
NimaRafi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی NimaRafi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-30-2011, 02:43 PM   #590
Tarannom
Member

آواتار Tarannom

پستها: 37
سپاس: 1,062
در 37 پست 538 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

درسته باخت راجر خیلی غم انگیزه ولی همشه مصاحبه هاش بعد از بازی دلگرم و امیدوارکننده است
تازه بعدنا که ازون بک اسمش های خوشگل دیگه چشمتون ندید پشیمون میشید که چرا ازش دلگیر شده بودید
این باخت واقعا ناراحت کننده بود ولی وقتی اون ضربه های محشرش تو همون دو ست اول یادم میاد همه چیزو فراموش می کنم و مثل خودش امیدوار به اینده
چطور دلتون میاد از دستش عصبانی بشید ندیدید اخر بازی چقدر باشخصیت بود ایناست که باعث میشه راجر برای همیشه تو قلبمون جا خشک کنه
من واقعا افتخار می کنم طرفدار همچین کسی هستم، کسی که اگه شونصدبار هم ببازه ولی وجودش در این حرفه غرورافرینه و ارزش زیادی بهش می ده

Tarannom آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Tarannom به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
آزارنکا , استوزر , برایان , بردیچ , تنیس , جوکوویچ , رادیک , زووناروا , زیمونیچ , سرنا , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , لودرا , ماری , ملتزر , نادال , نستور , هانتوچووا , وزنیاکی , ویمبلدون , پتشنر , کویتووا , گرند اسلم

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)