بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > آزاد فرانسه (Roland Garros)

آزاد فرانسه (Roland Garros)

2-15 خرداد - پاریس، فرانسه

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-05-2011, 10:21 AM   #581
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ
Question نادال امیدواراست هوا آفتابی باشد

رافائل نادال اعتقاد دارد اگر در فینال باران ببارد کاملا به نفع فدرر خواهد بود...به احتمال 70 ٪ امروز بارندگی است.

" من همیشه ترجیح می دهم آفتاب و bounces higher باشد" رافا 11 برد مقابل 2 شکست برابر فدرر در خاک دارد..

" بنابراین برای بازی من بهتر است که اگر توپ سریع و تند و باونس نیز HIGH باشد.اگر باران ببارد و یک روز ابری باشد،بعضی وقتها توپ LOWER می ماند.بطوریکه کمی به نفع او می شود..اما به طور جدی من قدرت این را ندارم که آب و هوا را کنترل کنم..پس اگر باران ببارد من میخواهم فکر کنم یک مزیت برای من است و اگر آفتاب باشد باز هم فکر میکنم یک مزیت برای من است.من به همه چیز در هر زمان مثبت فکر میکنم.زیرا من نمیتوانم آن را کنترل کنم"
Mohammad Reza آنلاین نیست.  
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-05-2011, 11:03 AM   #582
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

Exclamation

Paris.JPG

آب و هواي پاريس

مثه اينكه پاريس بارون اومده...
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-05-2011, 11:19 AM   #583
S.I.N.A
Roger's Fan

آواتار S.I.N.A

پستها: 86
سپاس: 1,572
در 85 پست 984 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: **************************** Roger Federer

سلام
قبل از قرار دادن این مطلب بگم که افشین مبصر شدید نادالیه!

دوئل قدیمی تکرار می‌شود

افشین مبصر
بی بی سی

شکست از فدرر برای جوکوویچ بسیار تلخ بود

پیروزی راجر فدرر، قهرمان پیشین تنیس جهان از سوئیس بر نوواک جوکوویچ، نفر دوم رده بندی جهانی از صربستان در مرحله نیمه نهائی جام آزاد تنیس فرانسه (رولان گاروس) یکی از پر ارزش ترین پیروزی ها برای فدرر و در عین حال شاید دردناک ترین شکست برای جوکوویچ بود.
شکست جوکوویچ، به رشته پیروزی های او در ۴۳ مسابقه در ۵ ماه گذشته که به گفته خودش بهترین ۵ ماه زندگی‌اش بوده پایان داد.

او اگر روز جمعه پیروز می‌شد تنها دو پیروزی با رکورد جهانی گیلرمو ویلاس، تنیس باز آرژانتینی فاصله داشت.
از آن گذشته جوکوویچ با پیروزی بر فدرر برای اولین بار به فینال رولان گاروس می‌رسید و از همه مهمتر برای اولین بار به صدر رده بندی جهانی صعود می‌کرد.
اما شکست او در مقابل فدرر تمام معادلات را برای او بر هم زد و او نه تنها موفق به شکستن هیچ رکوردی نشد و فعلا به صدر رده بندی جهانی هم نرفت، بلکه برای رسیدن به فینال رولان گاروس هم باید دست‌کم یک سال دیگر صبر کند.
در مقابل، فدرر به پیروزی پرارزشی دست یافت. او در فصل جاری به غیر از تورنمنت دوحه قطر که قهرمان شد، در هیچ تورنمنتی نتوانست از نیمه نهائی بالاتر بیاید.
او در ۱۸ ماه گذشته ابتدا صدر رده بندی جهانی را برای بار دوم تحویل رافائل نادال اسپانیائی داد و پس از چند ماه مقام دوم رده بندی را هم به جوکوویچ واگذار کرد و خود در ردیف سوم ایستاد.
به همین جهت بخصوص با در نظر گرفتن آمادگی و عملکرد جوکوویچ در ۵ ماه گذشته، کسان زیادی بختی واقعی برای فدرر در این مسابقه قائل نبودند. اشکی که از چشمان فدرر پس از پیروزی بر جوکوویچ در پاریس جاری شد، به وضوح نشان داد که این پیروزی تا چه حد برای او ارزش داشته است.
حالا همه چشم‌ها به فینال روز یکشنبه دوخته شده که تکرار دوئل قدیمی فدرر با رافائل نادال، نفر اول جهان در رولان گاروس است.
سابقه و نتایج پیشین رولان گاروس حاکی از برتری نادال است. اما بررسی عملکرد نادال و فدرر در تورنمنت امسال کفه ترازو را نسبتا به نفع فدرر سنگین می‌کند، چون او در تمام مسابقات خود با قدرت ظاهر شد و تقریبا به هیچ مشکلی بر نخورد.

این دو تاکنون ۴ بار در جام آزاد فرانسه با هم روبرو شده‌اند، یک بار در نیمه نهائی در سال ۲۰۰۵ و سه بار در فینال بین سال های ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۸ که هر ۴ بار نادال فدرر را شکست داده است.
در مجموع هم از سال ۲۰۰۴ تاکنون نادال و فدرر در تورنمنت‌های مختلف ۲۴ بار با هم روبرو شده اند که نادال ۱۶ بار به پیروزی رسیده و فدرر ۸ بار.
این دو در فینال مسابقات گران اسلم ۸ بار با هم مسابقه داده اند که نادال ۶ بار پیروز شده و فدرر ۲ بار. در روی خاک رس هم این دو قهرمان بزرگ ۱۳ بار در مقابل هم ایستاده اند که نادال ۱۱ بار به پیروزی رسیده است.
اما واقعیت این است که نه تنها در تنیس که در هر رشته ورزشی آمار و ارقام و عملکرد گذشته می‌تواند گمراه کننده باشد، چون قهرمانان هم مثل همه انسان‌ها می توانند در زمان‌های مختلف شرایط خاص خودشان را داشته باشند و از آن گذشته هر مسابقه ای می تواند نتیجه ای بر خلاف تمام پیش بینی‌ها و آمار و ارقام داشته باشد. فینال امسال رولان گاروس هم از این قاعده مستثنی نیست.
در فینال امسال هر دو بازیکن انگیزه های قوی و استثنائی بالاتر از انگیزه های تمام ورزشکاران که پیروزی در هر مسابقه‌ای است دارند.
رافائل نادال می‌خواهد رکورد خود در رولان گاروس را با رکورد بیون بورگ، اسطوره سوئدی تنیس که ۶ بار قهرمان شده برابر کند. از آن گذشته شکست او از فدرر باعث می‌شود که جوکوویچ جای او را در صدر رده بندی جهانی بگیرد.
در طرف دیگر تور، راجر فدرر هم با تمام وجود می‌خواهد این مسابقه را ببرد. او گذشته از اینکه می‌خواهد ثابت کند که همان بازیکنی است که تا دو سال پیش بود و ۱۶ بار قهرمان گرن اسلم شد، واقعیت این است که هرگز در رولان گاروس در مقابل نادال به پیروزی نرسیده و در سال ۲۰۰۹ هم که به مقام قهرمانی رسید، زمانی بود که نادال در دور چهارم به سبب آسیب دیدگی مغلوب رابین سادرلینگ از سوئد شده بود.
به همین جهت خیلی از تحلیلگران تنیس، قهرمانی فدرر در سال ۲۰۰۹ را به علت غیبت نادال در فینال می دانند که بطور قطع برای قهرمان بزرگی چون فدرر خوشایند نیست.
پس بی جهت نیست که پیش بینی در باره نتیجه فینال یکشنبه برای کارشناسان بسیار مشکل شده است. سابقه و نتایج پیشین رولان گاروس حاکی از برتری نادال است. اما بررسی عملکرد نادال و فدرر در تورنمنت امسال کفه ترازو را نسبتا به نفع فدرر سنگین می‌کند، چون او در تمام مسابقات خود با قدرت ظاهر شد و تقریبا به هیچ مشکلی بر نخورد.
در مقابل، نادال در مسابقه اول خود در مقابل حریفی نه چندان قوی دو ست را از دست داد و در دو سه مسابقه بعدی هم در اوج نبود. اما در یک چهارم نهائی در برابر سادرلینگ و در نیمه نهائی در مقابل اندی ماری بریتانیائی به بهترین دوران تنیس خود نزدیک شد.
بنابراین به جای پیش بینی در باره نتیجه فینال امسال رولان گاروس، بهتر است بگوئیم که در این دوئل بین دو قهرمان ارزشمند و محبوب تنیس جهان هیچ چیز مطرح نیست به جز آنکه روز یکشنبه کدامشان بهتر بازی کند و قهرمان شود.
S.I.N.A آنلاین نیست.  
25 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.I.N.A به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-05-2011, 11:30 AM   #584
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط S.I.N.A نمایش پست ها
در مقابل، فدرر به پیروزی پرارزشی دست یافت. او در فصل جاری به غیر از تورنمنت دوحه قطر که قهرمان شد، در هیچ تورنمنتی نتوانست از نیمه نهائی بالاتر بیاید.
او در ۱۸ ماه گذشته ابتدا صدر رده بندی جهانی را برای بار دوم تحویل رافائل نادال اسپانیائی داد و پس از چند ماه مقام دوم رده بندی را هم به جوکوویچ واگذار کرد و خود در ردیف سوم ایستاد.
به همین جهت بخصوص با در نظر گرفتن آمادگی و عملکرد جوکوویچ در ۵ ماه گذشته، کسان زیادی بختی واقعی برای فدرر در این مسابقه قائل نبودند. اشکی که از چشمان فدرر پس از پیروزی بر جوکوویچ در پاریس جاری شد، به وضوح نشان داد که این پیروزی تا چه حد برای او ارزش داشته است.

سلام سینا جان
این آقا یه آدمی تو مایه های ممده ... فقط به خوبی ممد بلد نیست نقش بازی کنه .
مثل همیشه نوشته هاش هم پر از غلطه،اون قسمتی که قرمز کردم رو ببین،پس دوبی بوق بود آقای مبصر ؟!
Afshin آنلاین نیست.  
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-05-2011, 01:01 PM   #585
Nima88
Senior Member

آواتار Nima88

پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها
سلام سینا جان
این آقا یه آدمی تو مایه های ممده ... فقط به خوبی ممد بلد نیست نقش بازی کنه .
مثل همیشه نوشته هاش هم پر از غلطه،اون قسمتی که قرمز کردم رو ببین،پس دوبی بوق بود آقای مبصر ؟!
حق داره این بابا.اخه دبی مبی دوحه موحه اینجور تورنمنتا زیاد تو حافظه ادم نمیمونه.
Nima88 آنلاین نیست.  
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-05-2011, 01:02 PM   #586
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

Exclamation Rafael Nadal (ESP) 1 v Roger Federer (SUI) 3

b_0604_federer_nadal01.jpg

امروز فينال مردان،راجر فدرر،رافائل نادال،به دنبال مساوي شدن با ركورد Bjorn Borg،شش قهرماني رولند گاروس،با توجه به سابقه خود برابر مرد سوئيسي،ماتادور اسپانيايي انتظار دارد رويايش به حقيقت بپيوندد اما با توجه به برد فدرر در مقابل نواك جوكويچ اين شانس را نيز فدرر دارد كه بتواند اولين برد خود را مقابل رافا در رولند بدست آورد!

چنان پيش بيني مي شود كه سرويس هاي امروز راجر نقش مهمي در روند بازي او دارد،شايد هر چه بازي جلو تر رود سرويس هاي اول راجر افت كند...ولي او نشان داد كه در رالي چيزي از جوكويچ كم ندارد..پس مي تواند مقابل نادال نيز رالي كند...ريترن هاي خوب راجر نكته خوبي براي اوست و البته بايد مواظب باشد چرا كه از دست دادن بريك پوينت ها مقابل نادال يعني از دست دادن بازي!

امروز نادال مانند يك ديوار سخت و سفت است...

اگر حافظه ام درست ياري كند،فينال رولند گاروس 2007 بود كه راجر فدرر بريك پوينت هاي زيادي را از دست ميداد و نادال آنها را سيو ميكرد...
24 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-05-2011, 01:25 PM   #587
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima88 نمایش پست ها
حق داره این بابا.اخه دبی مبی دوحه موحه اینجور تورنمنتا زیاد تو حافظه ادم نمیمونه.
رولند گروس که تو حافظه ی آدم میمونه ؟
قصابتون لای چرخ گوشت گیر کرد که
Afshin آنلاین نیست.  
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-05-2011, 01:28 PM   #588
Paymaan
Disciplinary Committee Chairman

آواتار Paymaan

پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/ جو-ویلفرید زانگا/ تامی هاس/ استن واورینکا/ اندی مارِی/ تامی روبردو/ ژیل سیمون/ فرناندو ورداسکو/

آقا میگن گوشت های بلگراد دیگه بدرد سگ هم نمیخوره
Paymaan آنلاین نیست.  
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-05-2011, 02:02 PM   #589
شایان نادال
Rafa's Fan

آواتار شایان نادال

پستها: 585
سپاس: 6,640
در 579 پست 3,471 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رررررررررررررررررافائل نادال و ایوانویچ و شاراپووا

امیدوارم هر کس بازی فینالو ببره چه رافا چه راجر واقعا حقشون باشه که ببرن و قهرمان شن ولی باز با این حال به نظر من شانس برد رافا خیلی بیشتر از راجره.
به امید برد ماتادور اسپانیا
شایان نادال آنلاین نیست.  
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی شایان نادال به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-05-2011, 02:04 PM   #590
Nima88
Senior Member

آواتار Nima88

پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها
رولند گروس که تو حافظه ی آدم میمونه ؟
قصابتون لای چرخ گوشت گیر کرد که
حالا شد قصاب ما اره؟
اگه امروز نواک فینالیست بود که شما امروز واسش یه مغازه قصابی را مینداختید.
اگه امروز نواک حریف رافا تو فینال بود قصاب قصابتون گوش فلک کر میکرد امروز
Nima88 آنلاین نیست.  
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
موضوع بسته شد

برچسب ها
آزارنکا , استوزر , اسکیاوونه , ایوانوویچ , برایان , تنیس , جوکوویچ , دلپوترو , رولند گاروس , زیمونیچ , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , فرر , لودرا , ماری , نادال , نستور , ورداسکو , وزنیاکی , کلایسترز , کوزنتسووا , گرند اسلم , یانکوویچ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)